Lumea noastră Anime
Păşeşte ξn lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angy_2 la Simpatie.ro
Femeie
21 ani
Constanta
cauta Barbat
21 - 63 ani
Lumea noastră Anime / Fan Fic. / Trecutul si un nou inceput Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 7 8
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Ma bucur foarte mult ca Sakura e bine si ca nu  patit nimica grav
Dar ma intreb ce vrea sa-i spuna Sayto lui Sasuke...


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Oare la ce se gandeste Sayto?Devine interesant...

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
Black Rose
Membru

Din: Respir aer de CONSTANTA, bby!
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 357
Probabil crede ca stres΄ul o face sa innebuneasca. Ce urat! Stiu cum este ca parintii sa nu aiba incredere in tine in situatii asa de delicate! Huaaaa! Urasc cand spui adevarul si nimeni nu te crede, iar daca incerci sa-ti dai seama singur de ce cred ei asta sau ce ii face sa creada, o s-o intoarca impotriva ta ca sa zica faptul ca ai inventat asta sa te acoperi! Huaaa! Iar apoi cand isi dau seama, parca nimic nu s-a intamplat! Deci, n-o intelege pe Sakura! Cum poate crede ca este nebuna?! Cum?! Parca nu stie prin ce trece?!
[b]Ma scuzati, fetelor, m-a cam luat valul...[b]

Iar, incepeti cu spam? Pe bune, unii isi ard capul degeaba aici? Credeti ca o incalzeste cu ceva daca spuneti un sfert de rand. Haideti, nici trei randuri cum zice ultima regula, dar macar doua, unul si jumatate, sa nu fie spam. Daca va pasa cu adevarat de fic΄ul asta, puneti-va mintea la contributie pentru macar atat. Totusi, scriitoarea merita mai mult! Macar respect pentru ea!



_______________________________________
 



MAMI and TATI  are MINE! : )))

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 45-Clipe de disperare
-Bine domnule , asa voi face . Imi spune fata apoi eu ies din casa. In maxim 6 minute am ajuns la cofetarie. Se pare ca baietii ma asteptau deja acolo.
-Buna ziua domnule , imi spun cei doi in cor apoi dau mana cu ei si intram in cofetarie
-Ce s-a intamplat? Ma intreaba Sasuke dupa ce ne-am asezat la masa
-E vorba de Sakura? Ma intreaba si Naruto
-Da e vorba de ea. Ma ingrijoreaza starea ei. Azi cand am ajuns acasa mi-a spus ca a lesinat din cauza lui Sam si a inceput sa planga si sa fie foarte agitata. Le explic eu.
-Da , asa a fost si azi cand l-a vazut si apoi a lesinat , spune si Naruto
Sasuke P.O.V
Dupa ce am ajuns acasa mi-am dat geaca jos si m-am dus in bucatarie sa mananc dar nici nu m-am asezat bine la masa ca telefonul meu a inceput sa sune. Era Sayot . Am raspuns repede la telefon gandindu-ma ca a patit ceva Sakura , dar barbatul mi-a spus ca vrea sa ne vedem in oras si l-am luat si pe Naruto cu mine. Cand am ajuns in fata cofetariei unde trebuia sa ne vedem cu Sayto si am  asteptat. Dupa 1 minut a aparut si el si am intrat .
-Ce s-a intamplat? i-l intreb eu ingrijorat
-E vorba de Sakura? i-l intreaba si Naruto
-Da e vorba de ea. Ma ingrijoreaza starea ei. Azi cand am ajuns acasa mi-a spus ca a lesinat din cauza lui Sam si a inceput sa planga si sa fie foarte agitata. A inceput el sa ne explice
-Da , asa a fost si azi cand l-a vazut si apoi a lesinat, ii spune blondul de langa mine.
-Stai unde vrei sa ajungi? i-l intreb eu putin nervos pe barbatul din fata mea gandindu-ma la ceva
-Sasuke  , ma ingrijoreaza fiica mea . Nu suport sa o vad in starea asta . A fost afectata psihic de Sam asta. De cand o urmareste se gandeste numai la el cu teama si …….. Si cred ca trebuie sa o internam. Imi spune Sayto trist
-Nu. Nici sa nu te gandesti la asta. Ii spun eu ridicandu-ma nervos de la masa si batand cu pumnul in aceasta
-Sasuke . Linisteste-te , imi spune blondul prinzandu-ma de mana
-Cum poti sa te gandesti la asta? E fiica ta si tu vrei sa o internezi la nebuni? Nici sa nu aud . Sakura nu se duce nicaieri, sa va fie clar si voua si celorlalti , le spun eu celor doi si apoi plec nervos din cofetarie.
-Sasuke stai. Opreste-te . Nu o interneaza nimeni dar gandeste-te la starea ei. E din ce in ce mai rau ,imi spune blondul iesind afara dupa mine.
Eu imi intorc privirea spre el si i-l privesc fix in ochi.
-Poate e mai bine pentru ea, imi spune blondul si in clipa aceia am simtit ca iau foc. Nu m-am putut controla si i-am dat un pumn in fata atat de puternic incat blondul ca a cazut jos.
-Mai bine pentru ea? Daca pe tine te-ar interna la nebuni  stiind ca nu ai nicio problema cum te-ai simti? Sakura nu se duce nicaieri . Sa va fie clar , ii spun eu baiatului care se uita la mine speriat tinand mana pe obrazul unde l-am lovit.
Ma intorc apoi cu spatele la el si plec . Eram nervos. Nu imi venea sa cred ca propriul ei tata ii facea asta. Dorea sa o bage la nebuni dar asta nu avea sa ramana asa. M-am urcat nervos la volan si am pornit cu viteza spre casa. Nu stiam daca sa merg sa o iau pe Sakura sau sa ma duc sa le spun alor mei . Eram bulverst dar pe drum m-am gandit ca ar fi mai bine sa merg acasa , sa imi iau cateva haine apoi merg la rozalie acasa o  iau si plecam. Daca o lasam acolo probabil tatal ei o interna si nu doream sa faca asta. Sakura nu era nebuna.
Am ajuns acasa si am trantit usa dupa mine apoi m-am dus si am urcat in graba scarile.
-Sasuke dragule ce ai? Ma intreaba mama auzindu-ma dar eu imi continui drumul fara sa spun nimic. Ma duc in camera mea , imi scot o valiza si imi pun cateva haine in ea apoi ies din camera  si pe hol ma intalnesc cu Nareno
-Sasuke unde te duci? Ma intreaba acesta punandu-se in fata mea
-Plec cu Sakura , ii spun eu dandu-l la o parte
-Stai ,unde te duci? Ma intreaba el venind langa mine pe scari.
-Sasuke , stai , unde pleci? Ma intreaba si Naruto intrand  in casa si vazandu-ma ca cobor scarile cu valiza in mana
-Ce faci Sasuke? Ma intreaba si mama vazandu-ma
-Plec . Nimeni nu o sa ma desparta de Sakura , sa va fie clar , le spun eu nervos uitandu-ma la Naruto
-Sasuke termino. Nimeni nu o interneaza . Sayto doar a propus . E ingrijorat pentru starea fiicei lui. Imi spune Naruto punandu-se in fata mea .
-Fiica lui? Cine? Sakura? Sakura nu e fiica lui. Nu scrie nicaieri asta si nimeni nu o poate dovedi asa ca el nu are niciun drept asupra ei , sa iti fie clar. Nu are dreptul sa decida ce face cu viata ei. Ii spun eu nervos.
-Stai , cum adica o interneaza pe Sakura? Cine? Ma intreaba mama auzind convorbirea dintre mine si Naruto
-Da mama . Sayot vrea sa o internezee Sakura la nebuni. Ii spun eu uitandu-ma la ea
-Ce? De ce? Intreaba si Nareno ingrijorat
-Zice ca e agitata din cauza lui Sam si acum o crede nebuna , dar lucrurile nu vor ramane asa. Ii spun eu si apoi i-l dau la o parte din calea mea pe Naruto si plec din casa
-Nu Sasuke , stai calmeaza-te . Imi spune mama iesind dupa mine si prinzandu-ma de mana. Eu deschid portiera de la masina si imi arunc valiza in spate apoi ii vad masina lui Sayto parcand in spatele masinii mele si el coboara .Imediat ce i-l vad trantesc portiera si ma duc la el nervos .
-Vrei sa o internezi? Sa o crezi tu. Nu ai niciun drept asupra ei .ii spun eu prinzandu-l de guler
-Sasuke opreste-te . Termino. Ce faci? Imi spune Nareno venind si prinzandu-ma de mani ca sa ii dau drumul lui Sayto
-Sasuke , vreau sa vorbim . Stiu ca esti nervos dar asculta-ma , imi spune barbatul prinzandu-ma de maini
-Nu vreau sa vorbesc cu tine. Esti un nenorocit. Ii spun eu smuncindu-mi mainile din ale lui.
-Sasuke te rog asculta-l . Hai in casa sa vorbim. Te rog . Imi spune mama venind langa mine. In clipa aceia m-am gandit sa fac cum spune ea asa ca am intrat in casa lasandu-mi totusi valiza in masina. Am intrat in sufragerie si am inceput sa discutam.
-Sasuke stiu ca iti e greu. Si mie imi e foarte greu dar te rog asculta-ma  , imi spune barbatul vazand ca nu eram deloc atent la el
-Sayto eu nu inteleg nimic. Te rog sa ne explici si noua , ii spune Nareno
-Bine. In ultima vreme am vazut-o pe Sakura destul de agitata cand venea vorba de Sam. E socata ca barbatul acela o tot urmareste si m-am gandit ca are o tulburare psihica. Poate e mai bine sa o ……. Incearca el sa spuna dar eu i-l intrerup imediat
-Sa nu aud cuvantul acela. Sa nu i-l aud. Sakura nu e nebunia si nu merge nicaieri , spun eu ridicandu-ma nervos de pe fotoliu .
-Sasuke gata. Nimeni nu o duce pe Sakura nicaieri, imi spune Nareno venind langa mine si incercand sa ma calmeze , apoi eu ma asez pe fotoliu la fel de nervos
-Sasuke asculta-ma. Eu cred ca e mai bine asa . Sakura va fi mai linistita . Nu se va mai gandi la el , imi spune Nareno uitandu-se la mine
-Nu. Sakura nu merge nicaieri. Spun eu hotarat si apoi ma ridic de pe canapea si plec in camera mea. Ma asez pe pat si incep sa ma gandesc  la rozalie. Intradevar in ultima vreme fusese destul de agitata si acea criza pe care afacut-o cand am dus-o la spital . Nu stiam ce sa fac, dar nu doream sa o interneze , totusi poate aveau dreptate si poate Sakura isi va mai reveni , ma gandesc eu in timp ce privesc tavanul alb.
-Sasuke pot intra? Ii aud glasul mamei la usa
-Da , intra , ii spun eu
-Dragule , cum te simti? Ma intreaba aceasta venind langa mine pe pat
-Nu pot sa fac asta mama . Cum  sa i-l las sa faca asta? Sakura nu e nebuna . Trebuie doar sa o ajutam , sa ii fim alaturi , ii spun eu trist
-Stiu dragule , dar acum nu putem face nimic. Ai vazut si tu cat de agitata este nu?imi spune mama
-Da , dar nu asta e solutia, ii spun eu
-Dragule , uite cum facem. O lasam pe Sakura asa un timp ca sa vedem cum se comporta dar daca situatia ei se inrautateste stii ce va trebui sa facem , imi spune mama ridicandu-se de pe pat. Stiam ca are dreptate de asta nu am mai comentat nimic. Mi-am lasat privirea in pamant si am inceput sa ma gandesc la rozalie.
-Te las sa te mai gandesti bine? Imi spune mama apoi pleaca din camera



Deci am venit cu nextul si sper sa va placa. Poate o sa credeti ca eu sunt nebuna ca pot sa scriu asa ceva , dar stiti si voi cum e cu imaginatia asta. O lasati sa ,,curga'' in voie.


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Astia vor sa o interneze pe Sakura?Ce crud....vorba lui Sasuke ,nu e nebuna.Desi e cam agitata.....

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Poate ar trebui sa se duca la un psiholog,cu internatul nu stiu ce sa zic,nu as vrea sa i se intample asta...

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
Black Rose
Membru

Din: Respir aer de CONSTANTA, bby!
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 357
°°Nu sunt sanatosi! Huaaa! Deci cred ca daca eram in locul lui Sasuke, reactia mea ar fi fost aceeasi.
   Cum s-o interneze?! Ea nu-si imagina, chiar il vedea pe Sam. Da, intradevar, este cam sensibila si mereu are socuri, dar asta din cauza mediului in care a trait, a avut o viata destul de tragica si o apasa psihic devenind sensibila.
   Acum ca a gasit o familie iubitoare se lasa purtata de incredere si spune tot. Ar trebui sa fie mai prudenta si sa se gandeasca putin. Or΄ fi parintii ei, dar nu de mult timp si trebuie sa anticipeze fiecare miscare. Ce nemernic! Ea nu e nebuna, cum s-o interneze pentru lucrul asta?! Apoi cand o sa i se intample ceva lui Sakura, o sa dea vina pe trecut ca fraierii si o sa se invinovateasca singuri. Si chiar nu ma asteptam ca Naruto sa gandeasca asa. El era cel mai spontan dintre toti... LOL!
   Mda, iar m-a luat valul... My error! 
   Deci capitolul asta a fost genial. Cum sa fii nebuna ca ai scris asa ceva?Mie mi se pare cel mai picant capitol din tot fic΄ul. Good job!  Deci mor de suspans... Ah!!!

trecutul nou inceput °°nu sunt sanatosi! huaaa! deci cred daca eram locul lui sasuke, reactia mea Membru

12.9KB


_______________________________________
 



MAMI and TATI  are MINE! : )))

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 46-Stres
Mi-am luat telefonul in mana si am inceput sa privesc la pozele cu mine si cu Sakura. Imi era greu sa fac asta , dar poate mama avea dreptate. Ma ridic de pe pat hotarat si cobor la parter .
-O sa facem cum spui tu, spun eu uitandu-ma la mama
-Bine , dragule . Multumesc . Imi spune aceasta si apoi vine si ma saruta pe obraz.
-Multumesc. Imi spune si Sayto si eu ma intorc cu spatele la el si plec in bucatarie fara sa spun nimic.
Sakura P.O.V
-Sakura , Sakura trezeste-te . Hai  , auzeam un glas subtirel. Si cred ca stiam al cui era. Deschid incet ochii si o vad pe Sora deasupra mea
-Buna. Ii aud si glasul lui Sayumi si o vad langa patul meu
-Buna fetelor. Cat e ceasul? Le intreb eu pe cele doua.
-Pai uite , imi spune Sayumi si imi arata ceasul de pe noptiera.
Era ora 17:34 .
-Tata nu e acasa. Imi spune Sora dandu-se jos de pe mine
-Nu? Unde e? le intreb eu
-Nu stim. Sheila ne-a spun sa pleaca undeva ca are o treaba si atat. Imi spune Sayumi
-Aha. Si sa inteleg ca vreti sa va jucati? Le intreb eu pe fetite ridicandu-ma din pat
-Daaa. Imi raspund cele doua in cor
-Bine. Ne jucam dar stati sa ma trezesc si eu putin, le spun fetelor apoi ma intind putin.
-Te asteptam jos in sufragerie , imi spun apoi fetele si fug din camera
-Bine. Vin imediat le spun eu si apoi imi iau telefonul in mana si ma gandesc sa i-l sun pe Sasuke pentru ca nu vad niciun apel de la el.
-Buna iubito. Ce faci? Ma intreaba baiatul raspunzand la telefon
-Bine , acum m-am trezit. De fapt m-au trezit fetele . De ce nu m-ai sunat deloc? i-l intreb eu pe brunet.
-Pai am avut ceva treaba pe acasa si de asta , imi spune el
-A . Bine . Hai ca vorbim mai tarziu bine? Merg sa ma joc cu fetele . Ii spun eu lui Sasuke
-Bine scumpo  , dar cum te mai simti acum? ma intreaba el grijuliu.
-Mai bine. Mult mai bine. Ii raspund eu.
-Bine. Ma bucur . Atunci te las. Sa nu uiti ca te iubesc orice s-ar intampla, imi spune apoi brunetul . Niste cuvinte care m-au pus un timp pe ganduri
-Bine si eu . Ii spun brunetului apoi inchid si cobor la parter unde i-l vad pe tata intrand pe usa
-Tatiii! tipa fetele cand i-l vad si ii sar repede in brate
-Ce faceti frumoaselor? le intreaba tata sarutandu-le pe frunte
-Bine. Am trezit-o pe Sakura ca sa se joace cu noi, ii spun fetele apoi tata se uita la mine si zambeste
-Bine. Atunci va las .  Eu merg sa mananc. Le spune fetelor apoi se duce in bucatarie si cand trece pe langa mine ma mangaie  pe obraz si imi zambeste.
-Hai Sakura , Hai , imi spun apoi fetele si ma trag de mana in sufragerie. Dupa aproximativ 20 de minute de joaca , fetele au inceput sa caste .
-Aha. Va e somn . Le spun eu privindu-le
-Nu e adevarat. Imi raspunde Sora frecandu-se la ochi.
-Ba e adevarat. Ii spun eu incepand sa o gadil
-Fetelor , la culcare cu voi. E vremea de somn. Le spune apoi Sheila intrand in camera.
-Dar noi mai vrem sa stam putin , incep fetele sa se milogeasca
-Nu , nu . Trebuie sa dormiti , le spune tata venind si el in sufragerie
-Bine, bine . Dar vrem sa vina si Sakura cu noi. Imi spun fetele uitandu-se spre mine
-Bine. Merg si eu , dar promiteti ca domiti? Le intreb eu punandu-ma in fata lor
-Da . Promitem. Spun ele fericite apoi urca scarile si eu ma duc dupa ele. Am mers in camera lor impreuna cu Sheila si le-am citit o poveste iar in 15 minute erau gata. Am iesit incet din camera ca sa nu le trezim si am coborat la parter.
-Draga mea eu in noaptea asta lucrez. I-am spus lui Sasuke sa vina aici sa stea cu voi imrepuna cu Naruto , sper ca nu te superi. Imi spune tata
-Sigur. Nu e  nicio problema , ii spun eu fericita
-Initial am vrut sa mergeti voi la el acasa dar acum ca fete au adormit l-am sunat si vine el. Imi explica tata
-Sigur. Nu e nicio problema. Ii spun  eu si i-l sarut apoi pe obraz ridicandu-ma pe varfuri
Dupa 5 minute tata a plecat la munca si Sasuke impreuna cu Naruto au ajuns la noi acasa.
Sasuke P.O.V
-Bine . Eu plec . Spune Sayto apoi pleaca de la noi
Eu ma duc in camera mea si nu dupa mult timp telefonul meu incepe sa sune. Era Sakura . A vrut sa vada ce mai fac. Am incercat sa nu ii dau de banuit ca sunt suparat si i-am spus apoi ca o voi iubi orice s-ar intampla. Dupa ce am terminat de vorbit cu ea am coborat la parter si am inceput sa mananc . In bucatarie era liniste totala. Nimeni nu spunea nimic. Nici macar Naruto . Toti eram stresati si suparati dupa evenimentele de ultim moment. Dupa ce am mancat am mers in sufragerie si am incercat sa mai uit de griji asa ca am inceput sa ma uit la Tv , dar telefonul meu a inceput iar sa sune. Credeam ca  e  Sakura asa ca am scos repede telefonul din buzunar dar apoi am vazut ca e Sayto. Nu doream sa ii raspund dar am vazut ca insista
-Da spune, ii raspund eu nervos
-Sasuke . Vreau sa te rog ceva. Fetele au adormit si Sakura nu va mai veni acolo , dar te-as ruga sa vii tu in seara asta aici impreuna cu Naruto daca vrea ca sa stati cu Sakura . Asa vei vedea daca e sau nu agitata . Imi spune el la telefon
-Am sa vin . Ii spun eu apoi inchid telefonul fara sa mai spun nimic. Narutooo!! Tip eu din sufragerie ca baiatul sa ma auda
-Da . Ce e? ma intreaba acesta venind in sufragerie
-Imbraca-te . Mergem sa stam la Sakura in seara asta , ii spun eu scurt apoi ma ridic de pe fotoliu si trec pe langa blond urcand apoi scarile spre camera mea. Dupa ce ma imbrac cobor la parter unde o vad pe mama asteptandu-ma
-Te duci la Sakura? Ma intreaba aceasta
-Da . Tatal ei....adica Sayto lucreaza si eu si Naruto stam la ea . Ii spun eu si apoi incep sa ma incalt.
-Sa mergem , imi spune Naruto venind langa mine.
-Sa aveti grija. Ne spune mama apoi eu si blondul iesim din casa.
In masina se vedea tensiunea dintre mine si Naruto
-De ce nu ai vrut sa merg cu masina mea? Ma intreaba blondul
-Pentru ca nu ai roti de iarna. Ii raspund eu scurt apoi Naruto nu mai spune nimic. In 10 minute ajungem si noi la Sakura acasa unde suntem intampinati de nimeni altul decat Sayto
-Bine ati venit, ne spune acesta si eu si blondul intram.
-Iubitule, imi spune Sakura venind si sarindu-mi in brate
-Buna scumpo. Ii spun eu raspunzandu-I la imbratisare.
-Sa aveti grija, ne spune apoi Sayto si iese din casa .
-Dragule ce ai? Ma intreaba Sakura vazandu-ma destul de distant fata de tatal ei.
-Nimic. Am o durere ingrozitoare de cap , ii spun eu fara sa ii dau ceva de banuit apoi intram in sufragerie . Am inceput sa ne uitam la televizor. Rozalia statea in bratele mele si din cand in cand imi mai fura cate un sarut mititel. Eu nu puteam sa nu ma gandesc la cele intamplate, dar incercam sa par vesel ca sa nu ii stric buna dispozitie .
-Hai sa jucam carti, ne spune apoi Naruto vazand  un pachet de carti langa televizor
-Sigur , ce idee buna , ii spune rozalia vesela, apoi incepem sa ne jucam. Incetul cu incetul am uitat de griji si  jocul a devenit si mai interesnt pentru ca jucam pe provocari si Naruto pierdea de fiecare data.
Sakura P.O.V
Dupa ce Sasuke si Naruto au ajuns la noi am observat ca brunetul era mai distant fata de tata si nu prea i-l baga in seama dar cand l-am intrebat ce are mi-a spus ca i-l doare capul . Poate asa era. Am inceput mai tarziu sa jucam carti pe provocate si Naruto pierdea mai mereu. Ar fi fost mai frumos daca era si Sai aici. Bietul de el nu iesea deloc din casa de teama si i-l credeam. Zero trebuia prins cat de curand.

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Sa speram ca pana la urma nu o sa mai fie atat de stresata Sakura si ceilalti nu au sa o mai interneze...

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 47-O noapte agitata
Dupa o ora de jucat carti ne-am plitisit si am inceput sa ne uitam la Tv, dar linistea ne-a fost deranjata cand am vazut o stire interesanta la Tv cu privire la Sam. La stiri spuneau ca barbatul inca nu fusese prins si inca dadea tarcoale orasului. Imediat am inceput sa fiu agitata cu gandul ca ma va gasi intr-o zi si ma va omora. Nu stiam de ce eram asa de agitata in ultima vreme. Ceva nu era bine cu mine
-Sakura ce ai? Ma intreaba Sasuke vazandu-ma ca incep sa plang
-Nimic. Spun eu si fug apoi in bucatarie si incep sa plang si mai tare. Nu doream sa ma vada Sasuke si Naruto asa. Poate credeau ca sunt nebuna
-Sakura draga , ce ai?  Ma intreaba Sasuke venind langa mine si luandu-ma in brate
-Daca ma omoara? Daca ma prinde? i-l intreb eu ingrijorata incepand sa ma zbat in bratele lui. Nu stiam de ce fac asta dar nu ma opream
-Gata Sakura , linisteste-te. O sa fie bine. Imi spune Sasuke mangaindu-ma pe cap si tinandu-ma puternic in brate.
-Nu , nu intelegi. Mi-e frica. Pur si simplu ma inspaimant cand aud de el. Stie unde stau , stiu sigur asta. Ii spun eu in timp ce plangeam
-Nu o sa iti faca nimic. Iti jur asta . Nu o sa i-l las. Ai sa vezi. Imi spune brunetul
-Sasuke sa ii aduc ceva? i-l intreaba Naruto venind in bucatarie
-Da . Zii lui Sheila sa aduca un calmant. Ii spune Sasuke si blondul pleaca
-Nu , lasa . Nu am nevoie , ii spun eu stergandu-mi lacrimile
-Sakura asculta-ma. O sa te mai linistesti asa , imi spune Sasuke privindu-ma . Imediat vad cum o lacrima i se scurge pe obraz
-De ce plangi? i-l intreb eu
-Din cauza ca esti asa. Nu suport sa te vad cum plangi, imi spune el stergandu-mi lacrimile
-Poftim. Sakura ia pastila asta , imi spune blondul venind si intinzandu-mi o pastila.
-Nu . Lasa. Ii spun eu intorcandu-ma cu spatele la el
-Sakura te rog. Ia-o , imi spune brunetul si eu ma gandesc sa i-l ascult. Dupa ce iau pastila Sasuke imi spune sa merg sa dorm putin si ne urcam amandoi in camera. M-am asezat in pat dar nu doream sa dorm.
-Sakura te rog. Calmeaza-te . Nu o sa iti faca nimeni nimic. O sa vezi. Imi spune brunetul privindu-ma in ochi
-Bine. Am sa incerc sa dorm , ii spun eu si apoi inchid ochii si peste cateva minute adorm
Sasuke P.O.V
Am jucat carti , dar am inceput sa ne plitisim si am inceput sa ne uitam apoi la Tv , si Sakura a inceput sa fie agitata dupa ce l-a televizor au inceput sa vorbeasca de Sam, cand am intrebat-o ce are aceasta s-a ridicat si a fugit in bucatarie. Bineinteles ca am mers dupa ea si am vazut-o in bucatarie foarte agitata.  Plangea si ma durea sa o vad asa. Am reusit sa o calmez cat de cat si Naruto i-a adus un calmant . Am rugat-o apoi sa mearga sa doarma si asa a si facut. Dupa ce a adormit am coborat in sufragerie.
-Ai vazut? Ma intreaba Naruto suparat
-Lasa-ma in pace. Asta nu inseamna nimic , ii spun eu rastit. Refuzam sa vad adevarul . Pur si simplu nu acceptam ca Sakura trebuia internata .
Vazandu-ma suparat Naruto nu a mai spus nimic. Eu m-am asezat pe fotoliu si am inceput sa ma gandesc la rozalie. Intradevar era foarte agitata. Ma durea sa o vad asa si ma durea sa accept ca Sayto avea dreptate. Toata seara am stat acolo pe fotoliu , neclintit. Ma gandeam doar la situatia in care eram pus dar nu aveam sa ma dau batut. Trebuia sa fac ceva ca Sakura sa nu fie internata.
-Sasuke mergi sa dormi? Ma intreaba blondul pe la 22:00 seara.
-Nu . Mai stau ii spun eu privind parca in gol spre televizor.
-Bine . Eu ma culc , imi spune Naruto apoi pleaca
Am ramas in sufragerie gandindu-ma la cele intamplate si fara sa imi dau seama in cateva minute am adormit.
Sakura P.O.V
-Cat e ceasul? Ma intreb eu deschizand ochii si uitandu-ma pe geam.
Era intuneric afara. Ma uit apoi la ceasul de pe noptiera de langa pat. Era 03:30 ceasul . Ma intrebam ce fac baietii asa ca am coborat din pat si am mers la camera de langa mine sa vad ce face brunetul . Cand am intrat am vazut ca camera era goala. Am iesit grabita si m-am dus in cealalta camera in care trebuia sa fie Naruto. Blondul era acolo , dormind linistit. Am inceput sa ma intreb unde e Sasuke asa ca am coborat parter. Poate era in bucatarie dar toate luminile erau stinse jos. Am mers in sufragerie si am aprins becul sperand ca poate a ramas acolo si apoi l-am vazut pe fotoliu dormind de-a curmezisul . Era asa de dragut cand dormea. M-am dus langa el si l-am sarutat incet pe frunte apoi m-am dus la etaj si am luat o patura. Am coborat iar in sufragerie , m-am asezat langa brunet si m-am invelit cu patura apoi peste cateva minute am adormit iar.
Sasuke P.O.V
Am deschis incet ochii. Ma durea ingrozitor gatul. Ma uit in fata si vad televizorul. Cred ca eram tot in sufragerie ,apoi simt cum cineva se misca langa mine si cand ma uit o vad pe Sakura. Stetea ghemuita langa mine sub o patura care ne acoperea pe amandoi. Am vrut sa o trezesc dar dormea atat de frumos asa ca m-am ridicat incet de pe fotoliu si am inceput sa pasesc silentios spre usa
-Unde pleci? O aud pe Sakura intrebandu-ma
-Nu dormi? O intreb eu indreptandu-mi privirea spre ea. Ma privea cu niste ochi mici si verzi.
-Nu . Imi raspunde ea scurt apoi eu ma duc langa ea , ma aplec si o sarut pe frunte.
-Merg la baie , ii soptesc apoi la ureche si dau sa plec
-Sa nu stai mult , imi spune ea prinzandu-ma de mana si eu dau din cap in semn ca nu.
Dupa ce am mers la baie am revenit in sufragerie. Se pare ca Sakura adormise. Ma uit la ceas si vad ca era ora 5:00. Peste o ora venea si tatal rozaliei acasa.
M-am dus la etaj in camera unde dormea Naruto si l-am trezit . Peste 3 minute de negociat cu el am reusit sa i-l ridic din pat si dupa ce s-a imbracat pentru ca era doar in boxeri am iesit din camera si am mers in bucatarie
-Da ce bine dormeam. La naiba . Am vorbit prea mult la telefon cu Hintana ,imi spune Naruto somnoros
-Da , bine , ii spun eu scurt si incep sa mananc niste fructe
-Sakura a dormit in sufragerie cu tine? Ma intreaba blondul vazand-o pe fata in cealalta camera
-Da . Ii raspund la fel de scurt
-Si ce ai de gand? Ma intreaba blondul
-La ce te  referi? i-l intreb eu nestiutor.
-Nu conteaza. Las-o balta , imi spune apoi blondul si pleaca din bucatarie.
Peste 10 minute a aparut si Sayto acasa si a fost surprins sa ma vada treaz.
-Sakura doarme , ii spun eu facandu-i semn sa taca din gura, apoi coboara si Naruto jos si incepe sa ii povesteasca barbatului cele intamplate
-Sasuke , stiu ca e greu dar am dreptate. Vreau ce e mai bine pentru Sakura . Crede-ma , imi spune Sayto asezandu-se in fata mea la masa
Cand aud asta eu ma ridic nervos de la masa , plec din bucatarie , imi iau geaca pe mine si fara sa mai spun ceva plec din casa. Naruto iese grabit dupa mine si ne urcam amandoi in masina dupa care plecam. Blondul nu indraznea sa imi spuna imi spuna nimic vazandu-ma atat de abatut si nervos. Am ajuns acasa . Toate luminile erau stinse . Am intrat in casa si m-am dus direct in camera mea unde dupa ce m-am asezat in pat am inceput sa ma gandesc si mai mult la cele spuse de Sayto. Stiam ca are dreptate dar refuzam sa  cred.


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Nu stiu ce sa mai spun si eu...nu vreau ca Sakura sa fie internata dar totusi...
Ma intreb ce o sa spuna Sakura cand o sa afle,cred ca va fi foarte suparata><


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Off Sasuke asta...Mai bine o interneaza pe Sakura sa se faca bine.Doamne ce mila mi-e de ea...

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 48- Prins in ganduri
Sakura P.O.V
-Sakura draga , trezeste-te , aud o voce cunoscuta apoi simt cum sunt putin zdruncinata
-Da   , raspund eu mai mult adormita
-Hai sus la tine , imi spune barbatul apoi simt cum sunt ridicata in brate . Am deschis ochii si l-am vazut pe tata tinandu-ma la pieptul lui . Am simtit apoi cum urcam scarile
-Unde ma duci? i-l intreb eu incet
-La tine in camera. Imi raspunde el scurt
-Sasuke unde e? i- intreb eu gandindu-ma la brunet
-A plecat . A spus sa te salut , imi raspunde tata apoi inchid ochii si adorm iar.
Dupa  o ora
-Cat e ceasul? Intreb eu speriata , ridicandu-ma din pat. Ma uit in jur si vad ca sunt in camera mea si apoi imi amintesc ca tata m-a adus. Imi iau telefonul in mana si i-l sun pe Sasuke
-Da , raspunde baiatul somnoros
-Neata somnorosule. Dar mult mai dormi . Ii spun eu incepand sa rad
-Da . Tu ce faci? Te-ai trezit? Ma intreaba Sasuke
-Acum . De ce ai plecat fara sa imi spui nimic? i-l intreb eu putin suparata
-Pai dormeai atat de frumos si nu am vrut sa te deranjez , imi spune el cu o voce gingasa
-Aha. Bine , daca spui tu . Ii spun eu putin suparata
-Nu te supara te rog. Imi spune brunetul dandu-si seama ca m-am intristat
-Dar mi-e dor de tine, ii spun eu cu o voce de copila alintata
-Si mie . Lasa ca ne vedem la scoala . Imi spune brunetul
-Vai , asa e . Azi avem scoala . Cat e ceasul? Intreb eu ingrijorata
-Nu te teme. E abia 7:15, imi spune el incet
-Ce m-am speriat. Bine , hai ca eu o sa incerc sa mai dorm si vorbim mai tarziu . Bine? Ii spun eu
-Bine. Te iubesc. Pa . Imi spune brunetul apoi inchid telefonul si ma pun iar la somn.
-Sakura trezeste-te . I-l aud pe tata apoi deschid ochii incet si ma uit la el
-De ce? i-l intreb eu somnoroasa
-Trebuie sa mergi la scoala , imi spune el si pe urma eu ma ridic din pat.
Ma imbrac incet pentru ca nu mai puteam de somn si apoi cobor jos ca sa mananc. Cand ma asez la masa telefonul meu incepe sa sune si se pare ca era Sasuke
-Neata frumoaso. Te-ai trezit? Ma intreaba el fericit
-Da . Acum mananc, ii spun eu
-Bine ,atunci te las . Eu acum vin spre tine si in 10 minute ne vedem , imi spune el apoi inchid telefonul si continui sa mananc dar de data asta mai grabita pentru ca Sasuke venea spre mine.
-Vine Sasuke . Ii spun eu tatei dupa ce ies din bucatarie si i-l vad pe hol.
-Bine . Atunci du-te si te imbraca, imi spune tata si eu imi iau geaca din camera mea si cobor jos.
-Fetele nu s-au trezit? i-l intreb eu pe tata ducandu-ma in bucatarie
-Inca nu. Imi raspunde acesta
-E bine, ii raspund eu apoi aud soneria de la usa si ma duc sa deschid , stiind ca e Sasuke . Imediat ce i-l vad  ii sar in brate sarutandu-l
-Mergem? Ma intreaba acesta
-Dar nu intri putin in casa? i-l intreb eu
-Nu. Intarziem , imi raspunde brunetul apoi eu ma duc in sufragerie , imi iau ghiozdanul , i-l salut pe tata si apoi plec.
In masina nimeni nu spunea nimic. O liniste profunda .
-Si Sakura astazi ce vrei sa facem? Ma intreaba brunetul rupand tacerea
-Pai , nustiu, dar tu ce vrei sa facem? Ii spun eu
-As vrea sa mai repetam putin pasii de dans . Imi spune Sasuke
-Da . Daca pot am sa vin , dar Sasuke de ce erai asa distant fata de tata? Nu incerca sa negi pentru ca am vazut cu ochii mei . Ii spun eu baiatului amintindu-mi atitudinea lui de aseara si de azi
-Iubito , crede-ma nu e nimic , dar intarziam la scoala. De asta m-am grabit. Imi raspunde el mangaindu-ma cu o mana pe obraz
-Bine. Daca spui tu . Ii raspund eu apoi nu i-l mai intreb nimic. Dupa ce ajungem la scoala ne despartim si fiecare pleaca in clasa lui.
Sasuke P.O.V
Dupa cateva minute de gandire m-am asezat in pat si am adormit.
-Sasuke esti treaz? Aud o voce subtire strigandu-ma. Imi ridic incet capul de pe perna fara sa deschid ochii
-Cine e? intreb eu stand in pozitia de sezut pe pat cu ochii inchisi
-Jeny. Mama ta m-a trimis ca sa vad daca esti treaz. Imi spune fata
-Da sunt treaz. Poti pleca , ii spun eu si ma trantesc iar cu capul pe perna . Cat e ceasul? Intreb eu peste cateva secunde deschizand ochii.
-E 7:00 , imi raspunde fata de dincolo de usa
-Vai, ce m-am speriat. Zii mamei ca vin acum. Ii spun eu fetei apoi cobor din pat si ma duc la dulap. Ma imbrac si apoi cobor la bucatarie unde ii vad pe mama si Nareno
-Neata Sasuke dragule. Ce faci? Ma intreaba mama privindu-ma
-Bine.  Oarecum. Ii raspund eu
-V-am auzit cand ati venit acasa. Dar ce s-a intamplat? De ce nu ai ramas la ea ? Ma intreaba Nareno dupa ce ma asez la masa
-Nu conteaza. Ii raspund eu
-Sasuke te rog, nu vorbi asa. Imi spune mama
-Bine. Sakura nu s-a simtit tocmai bine aseara si…. Le spun eu incepand sa amestec cu o lingura in orezul din bolul din fata mea
-Ce a patit? Ma intreaba mama speriata cand aude
-A vazut o stire legata de Sam la televizor si a devenit agitata. A inceput a planga si cu greu am calmat-o. Ii explic eu cu o voce mai mut stinsa. Imi era greu sa spun asta
-Imi pare rau Sasuke , imi spune mama gandindu-se probabail ca Sayto avusese dreptate.
In momentul acela eu m-am ridicat incet de la masa, am ferit scaunul si am iesit din bucatarie fara sa mai spun nimic . Am urcat scarile incet si m-am dus in camera mea. Am inceput sa ma joc cu telefonul si sa ma gandesc ca ceilalti poate aveau dreptate. Sakura nu era bine si trebuia sa o ajutam dar nu cred ca asta era modul.
-Sa o sun, spun eu dupa ce ma uit la o poza cu Sakura de pe telefon insa in clipa aceea vad ca ma apeza ea pe mine. Dupa ce am vorbit si mi-a spus ca vrea sa mai doarma putin eu am iesit din camera si m-am dus la baie apoi cand am iesit m-am intalnit pe hol cu Naruto care abia iesise din pat la cum arata. Am trecut pe langa el fara sa ii spun nimic. Eram prea prins in ganduri.
-Hei da nu mai saluti oamenii? Ma intreaba blondul dupa ce am trecut pe langa el
-Da , buna si tie , ii raspund eu scurt si ridic o mana in sus in semn de salut apoi imi continui drumul.
Ajuns in camera mea am dat drumul la televizor si am inceput sa ma uit la stiri. Speram din tot sufletul ca Sam sa fie prins si daca nu se va intampla asta aveam sa i-l caut chiar eu si sa i-l omor. Ii facuse prea mult rau Sakurei.


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Ma intreb pana la urma ce se va intampla...Oare o vor interna pana la urma?

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 49- Acoperita de durere
Se apropia ora sa merg la scoala asa ca am plecat de acasa si am sunat-o pe rozalie ca sa o anunt. Dupa ce am ajuns la ea aceasta m-a intampinat la usa dar cand m-a invitat in casa i-am spus ca nu pentru ca intarziem . Nu doream sa intru, din cauza lui Sayto. De fapt nu era chiar vina lui, dar probabail orgoliul meu nu ma lasa asa ca am luat-o pe Sakura si am plecat spre scoala. In masina era o liniste profunda dar ma gandesc sa o rup asa ca o intreb pe rozalie ce vrea sa facem azi. Aveam de gand sa o fac sa uite de toate relele prin care trecuse si sa ii fac o surpriza dar pentru asta aveam nevoie ca ea sa mearga cu mine undeva( Nu va spun unde ca as strica surpriza). Dupa ce a ramas stabilit sa mergem dupa ore sa ne antrenam pentru concurs, cica, pentru ca asta era doar un pretext am ajuns la scoala si ne-am desparit fiecare mergand in clasa lui.
Prima ora a fost plitisitoare, dar si putin amuzanta deoarece Sasori a alunecat cand a iesit la tabla si a cazut exact in fund , acoperit apoi de rasetele celor din clasa .
A venit pauza si eu am iesit ca sa ma duc la Sakura, bine , cel putin am incercat pentru ca pe hol m-am izbit de roscata de la ea din clasa. Nu stiu cum s-a intamplat pentru ca ma uitam chiar in fata pe unde mergeam dar in fine, sa revenim. M-am izbit de aceasta si aproape ca am dat-o jos , daca nu as fi prins-o in brate. In momentul acela insa au aparut Hintana si... Sakura, iar eu nu eram intr-o pozitie chiar favorabila. Mai exact eram cu piciorul drept putin in fata si cu ambele maini pe soldurile fetei. Cand am vazut-o pe Sakura , pur si simplu mi-a cazut fata. Stiam ca nu aveam nicio vina dar ma asteptam la o palma , sau doua, bine , 10, din partea rozaliei. Am ridicat-o pe roscata in picioare pentru ca statea mai mult aplecata pe spate in bratele mele si i-am dat drumul. Sakura se uita la mine cu niste ochi mari parca omorandu-ma din priviri. Roscata statea si ea langa mine si privea parca satisfacuta spre rozalie, cel putin asa am observat cand pentru o secunda, numai o secunda , m-am intors cu fata spre ea. Apoi am vazut-o pe Sakura apropiindu-se incet de mine.
-Acum imi da una , spun eu incet inchizand ochii si strangand din dinti parca pregatindu-ma pentru al Treilea Razboi Mondial. Acum e acum. Spun eu cand  ii simt rasuflarea Sakurei foarte aproape. Am decis sa deschid incet unul dintre ochi si am privit-o pe rozalie. Era chiar in fata mea, doar cativa milimetri ne desparteau nasurile sa nu se atinga, apoi…
Sasuke P.O.V
Am intrat in clasa si dupa ce am reusti sa ajung in banca mea , spun am reusit pentru ca Lee nu prea imi dadea pace si se baga in fata mea facand glume proaste , mi-am scos cartile  si m-am asezat linistita
-Ce mai faci? Ma intreaba si Hintana venind In banca
-Bine . Ii raspund eu scurt si aceasta se aseza langa mine
-Am auzit ca au dormit baietii la tine aseara , imi spune aceasta comica
-Da . Cam asa ceva , spun eu apoi o vad pe doamna profesoara intrand in clasa. Era destul de nervoasa dar colegii mei tot faceau putine glume pe seama ei. In fine, cand s-a tarminat ora , in sfarsit , am luat-o pe bruneta de mana si am iesit cu ea pe hol , indreptandu-ne amandoua spre clasa baietilor ca sa ii vedem dar cand mai aveam cativa pasi si ajungeam i-l vad pe Sasuke tinand-o in brate pe nimeni alta decat nenorocita de Karin. Imediat am simtit cum expliodez si imi venea sa ii dau una asa ca ma apropii de cei doi incet. Nimeni nu spunea nimic doar privirile parca incercau sa vorbeasca transmitand numai furie in jurul lor. M-am apropiat incet de brunet. Eram fuioasa . Foarte furioasa. Dupa ce m-am apropiat foarte mult de el , si cand spun asta nu exagerez pentru ca mai erau cativa milimetri intre fetele noastre , am inceput sa respir incet si greu. Karin inca statea langa el razand intr-un dinte.
-Ce faci aici iubitule? i-l intreb eu pe brunet dupa acel moment de tacere crucial dintre noi. Intrebarea mea l-a facut pe brunet sa dea cativa pasi inapoi
-Poftim? Bine. Tu ce faci? Ma intreaba el putin surprins.
-Ce cauti cu asa specimene pe hol. Daca nu stiu sa mearga sa isi ia carja cu ele, ii spun eu apoi brunetului privind-o si pe Karin cu un ochi
-Poftim? Pe cine faci tu specimen? Intreaba Karin venind langa mine
-Inapoi domnisoara. Si are dreptate , ai grija cum mergi pe sala ca altadata nu voi mai fi aici sa te prind. Ii spune si Sasuke impingand-o usor cu o mana in spate.
Dupa asta Karin nu mai spune nimic si pleaca imbufnata.
-Bravo Sasuke si tie Sasuke ,ne spune bruneta si apoi pleaca sa i-l caute pe Naruto
-Cum s-a intamplat? i-l intreb eu pe Sasuke dupa ce pleaca bruneta de langa noi
-Te referi la aia? ma intreaba el comic
-Da. Ii raspund eu scurt
-Pai mergeam pe hol, si pur si simplu s-a izbit in mine iar eu am prins-o ca sa nu cada. Cred ca ii mai trebuie o pereche de ochelari. Imi spune Sasuke comic si apoi incepem amandoi sa radem. Am mers apoi afara ca sa imi cumpar eu ceva de la magaizinul de peste drum , dar cand am ajuns la poarta scolii am simtit ca sunt urmarita. O teama imensa mi-a cuprins corpul cand am vazut apoi in fata  portii scolii parcata aceiasi masina care se tot tinea dupa mine. M-am oprit in loc. Sasuke inca nu observase autovehiculul.
-Sakura ce e? ma intreaba el vazandu-ma ca nu ma misc
-E el. Spun eu aratand cu degetul spre masina
Imediat ce vede masina brunetul pleaca spre ea fara sa imi mai spuna nimic, dar cand ajunge in dreptul ei aceasta porneste in viteza si trece exact prin fata mea la cativa centimetri departare. Am privit pe geam si l-am vazut. Era el. Chiar era Sam . i-am vazut acea fata urata . Ochii mari si negri si parul castaniu . Un ranjet imens i-a cuprins fata cand m-a vazut. Pur si simplu nu ma mai puteam misca.
-Hei opreste-te , tipa Sasuke dupa masina dar nimic. Aceasta trece pe langa mine in viteza.
-Esti bine? Ma intreaba Sasuke venind langa mine
-D….da . Sunt bine . Ii raspund eu speriata apoi i-l imbratisez.
-Ma bucur. Imi spune el mangaindu-ma pe cap
-Era el . i-am vazut fata. Era chiar el , ii spun eu speriata si apoi incep sa plang.
-Gata va fi bine. Linisteste-te , imi spune Sasuke apoi ne intoarcem in clasa, unde cand ma vad in ce stare eram( transpirata si speriata tremurand din toate incheieturile) colegii mei se sperie mai ales Hintana si Naruto care stateau in banca.
-Sa o chem pe asistenta? Intreaba Naruto
-Nu . Sunt bine . Ii spun eu prinzandu-l de mana
-Dar Sakura nu esti bine. Uita-te la tine in cel hal esti. Imi spune Hintana
-Nu . Sunt bine . Ii raspund eu si apoi profesoara intra in clasa si baietii pleaca.
Am inceput ora si totul parea sa fie bine , dar de fapt nu era deloc . Tremuram din toate incheietuirle si ma luase raul deja. Pe la jumatatea orei am simtit ca nu mai pot si m-am cerut la baie.
Sasuke P.O.V
-Ce faci aici iubitule? Ma intreaba rozalia pe un ton vesel.
-Poftim? Intreb eu bulversat . Bine . Tu ce faci?   O intreb eu fericit. Nu imi venea sa cred . Rozalia nu ma plesnise. Cred ca isi daduse seama de cum stateau lucrurile.
-Ce cauti cu asa specimene pe hol. Daca nu stiu sa mearga sa isi ia carja cu ele. Spune apoi rozalia pe un ton comic uitandu-se spre roscata de langa mine.
Imediat ce aude vorbele astea rosacata se repede la rozalia mea dar am oprit-o impingand-o usor in spate. Dupa cateva secunde, vazand ca nu are ce face roscata pleaca invinsa. Dupa ce i-am spus Sakurei cum au stat lucrurile ne-am dus afara . Rozalia dorea sa mearga sa isi cumpere ceva de mancare de la magazinul de peste drum insa la poarta scolii s-a oprit brusc. Mi-a aratat spre o masina parcata langa poarta si a spus ca e Sam , intradevar era aceiasi masina. Am plecat nervos spre aceasta vrand sa ii dau o lectie nemernicului dar cand aproape sa ajung la ea aceasta a pornit in viteza si a trecut exact pe langa mine apoi pe langa Sakura. M-am dus repede la rozalie care era socata . Am luat-o si am dus-o in clasa. Arata rau. Foarte rau. Ceilalti s-au speriat cand au vazut-o si Naruto a vrut sa cheme asistenta insa Sakura a refuzat si apoi a venit profesoara in clasa si eu si blondul am plecat
-Crezi ca o sa fie bine? i-l intreb eu pe blond in timp ce ne indreptam spre clasa noastra
-Sper ca da . Imi raspunde el scurt privind in pamant.
Stiam la ce se gandea. La ceea ce spusese Sayto, dar nu a indraznit sa imi spuna nimic. Stia ca ma supara cand auzeam asta. Am ajuns in clasa, dirigintele nostru intrase deja. Minune , era si 05 minute . Ne-am scuzat de la el si am intrat in banci dar in urma noastra au aparut si Haku si Sasori. Dupa ce ne-am asezat cu toii in banci ora a inceput . Ma gandeam intr-una la Sakura. Nu stiam daca e sau nu bine asa ca ii trimit un mesaj pe telefon sa o intreb cum se simte. Peste cateva minute imi trimite si ea un mesaj inapoi
-,,Sunt mai bine acum’’ , imi spune aceasta in mesaj
Am rasuflat usurat si am inceput apoi sa fiu mai atent la ora.
Sakura P.O.V
Cand am ajuns la baie raul s-a accentuat. Simteam cum mai am putin si lesin. M-am stropit cu apa pe fata si am privit in oglinda. Eram atat de alba la fata.
-Nu, Sakura , o sa fii bine, vorbeam eu privind in oglinda din fata mea. Peste cateva secunde primesc un mesaj de la Sasuke in care ma intreaba cum ma simt , dar ca sa nu i-l ingrijorez eu ii trimit un mesaj in care ii spun ca sunt mai bine . Adevarul era ca nu eram deloc asa. Am iesit pe hol. Cel putin am incercat. Stateam rezemata de tocul usii de la baie si priveam lung pe hol apoi vad un baietel de vreo 14 ani trecand prin fata mea .
-Tu. Stai. Ii spun eu baiatului
-Da spune, imi raspunde acesta intorcandu-se cu fata la mine
-Du-te repede la asistenta si cheam-o aici, te rog. Ii spun eu si acesta o ia la fuga spre cabinetul scolii.
Simteam ca nu mai puteam sta in picioare. Aveam nevoie de ajutor. Am cazut in genunchi si mi-am pus mainile pe cap. Ma durea ingrozitor. O durere care se accentua cu fiecare miscare a corpului pe care o faceam.
-Esti bine? Ma intreaba asistenta care vine langa mine si incearca sa ma ridice de jos
-Nu pot sa merg. Imi e rau . Ii spun eu cu ultimele cuvinte apoi ma prabusesc la pamant.
Hintana P.O.V
Dupa ce Sakura a plecat la baie  noi ne-am continuat ora. Ma uitam din secunda , in secunda spre usa sperand ca Sakura va veni inapoi in clasa bine.  Au trecut 3 minute si Sakura inca nu a venit. In clasa era o liniste profunda. Se auzea doar vocea doamnei profesoare care ne preda. De ce nu mai venea Sakura? Baia e la doi pasi de clasa noastra. Ma intrebam eu privind spre usa
-Domnisoara , fii atenta la ora te rog. Ma atentioneaza doamna profeosra Kurenai.
-Doamnisoara profesoara , veniti va rog. O fata a lesinat la baie . Va rog. Intra in clasa o asistenta tipand la doamna de la catedra
In momentul acela nu mi-a venit in minte decat un nume
-Sakura, am tipat deodata si am iesit in fuga afara dupa doamna profesoara


Am venit cu nextul si sper sa va placa. continuarea o pun diseara. Kiss all


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Biata Sakura,numai din cauza lui Sam se intampla toate astea...
Ma intreb de ce nu l-au prins inca,ar trebui sa faca ceva in privinta asta
Sper sa se faca bine Sakura,sa nu fie nimic grav><


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Aoleu.Nu e bine.Cred ca trebuie internata de urgenta.Ce imi vine sa ii sparg fata lui Sam.Nenorocitul ala o distruge pe Sakura.

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 50-,,Cine esti?''
Am ajuns pe hol. In spatele meu erau colegii. Toti curiosi . Doamna profesoara si asistenta se chinuiau sa o ridice pe fata de jos. M-am apropiat incet sperand sa nu fie ea apoi i-am vazut parul roz.
-Nu. Spun eu incepand sa plang
-Doamne. E Sakura, spune si Ino care vine si ma ia in brate.
Am luat rapid telefonul in mana si l-am sunat pe Naruto
-Da , spune , raspunde acesta in soapta
-Iesi afara . Sakura a lesinat. Vino repede  . Ii spun eu blondului la telefon si acesta inchide .
Lee a luat-o pe Sakura in brate si a fugi cu ea la cabinetul din scoala.
-Trece-ti inapoi in clasa, ne spune doamna profesoara
-Dar doamna , pot sa raman cu ea ? Va rog . Ii spun eu doamnei profesoara si stiind ca suntem cele mai bune prietene, ma lasa sa merg cu ea
-Bine. Du-te . Sa ne anunti cand isi revine, spune profesoara si dupa ce ii multumesc fug la cabinet. Am intrat in camera si i-am spus lui Lee sa mearga la ora ca raman eu cu ea.
-Dar nu stii ce are? Ma intreaba asistenta
-Nu. A inceput sa se simta rau inca de la inceputul orei. Ii spun eu sezandu-ma pe un scaun langa patul ei . Am prins-o de mana si am inceput sa i-o masez usor la spusele asistentei. Sakura nu se misca. Nu facea niciun gest. Era alba ca si varul . Doamna asistenta i-a pus o perfuzie si apoi a spus ca trebuie sa asteptam.
Sasuke P.O.V
La cateva minute dupa ce am primit mesaj de la Sakura l-am vazut pe Naruto aplecandu-se sub banca apoi a scos capul brusc
-Domnule  profesor , va rog sa ne lasati pe mine si Sasuke sa iesim pana afara. Sa intamplat ceva. E urgent . Va rog , ii spune blondul profesorului ridicandu-se in picioare.
-Si anume ce? i-l intreaba acesta pe un ton serios
-Va rog . E urgent. Ii spune Naruto la fel de serios.
-Waw Naruto nu te-am mai vazut atat de serios pana acum . Bine te las. Sa veniti repede, ne spune domnul Kakashi si apoi blondul imi face semn sa i-l urmez. Am iesit pe hol si Naruto s-a oprit brusc in fata mea.
-Ce s-a intamplat? i-l intreb eu speriat.
-Sakura a lesinat. Imi spune blondul suparat .
-Ce? Nu. Nu se poate , spun eu si incep sa alerg pe hol .
-Cred ca e la cabinet, imi spune blondul si ne ducem direct acoo.
Cand ajung la usa nu mai bat. Intru direct. Eram speriat . Speram ca Sakura era bine.
-Unde e? intreb eu intand in camera. Asistenta vine la mine si imi spune ca e in camera cealalta. Cand intru o vad pe rozalie intinsa in pat, acoperita cu o patura alba pe jumatate. Hintana era langa ea tinandu-o de mana
-Cum s-a intamplat? Intreb eu apropiindu-ma de patul fetei
-Nu stiu. S-a cerut la baie si apoi doamna asistenta a intrat in clasa spunand ca a lesinat o fata la beie. Imi spune Hintana cu lacrimi in ochi
-A venit un baiat la mine si mi-a spus ca l-a trimis o fata apoi m-am dus la baie si am vazut-o rezemata de tocul usii. Cand m-am apropiat de ea mi-a spus ca ii e rau si apoi a lesinat, imi explica asistenta venind langa mine. Sunteti rude cu ea? Ne intreaba apoi pe mine si pe blond.
-Nu. Suntem amicii ei si el este iubitul ei. Ii spune Naruto
-O sa se faca bine? O intreb eu pe asistenta privind-o pe rozalie
-Da. I-a scazut tensiunea , imi explica doamna .
-Duceti-va la ora . O sa am eu grija de ea , ne spune Hintana
-Nu iubito. Stam si noi aici cu tine. Ii spune blondul sarutand-o pe frunte
-Dar o sa va puna absent. Ne spune bruneta
-Bine. Ma duc in clasa sa ii explic profesorului si apoi revin. Bine? O sa inteleaga. Spune Naruto si apoi pleaca .
Am ramas langa patul Sakurei. Speram sa isi revina curand.
-Dar nu stiti de ce i s-a facut rau? Ma intreaba sistenta venind langa mine
-E din cauza unui nenorocit care o tot urmareste ca sa o omoare. Ii spun eu scurt
-Si nu ati anuntat politia?
-Ba , da . Tot orasul i-l cauta pe nenorocitul ala . Ii spun eu suparat
-Si asa reactioneaza de fiecare data? Ma intreaba ea
-In ultimul timp, da . E din ce in ce mai agitata cand vine vorba de el si cand i-l vede incepe sa planga si i se face rau. Ii explice eu
-Nu e bine. Daca tot continua asa o sa faca o cadere psihica. Trebuie sa o duceti sa o vada un specialist. Imi spune ea
-Nu. Sakura nu e nebuna. Ii spun eu pe un ton stins , parca tipand mai mult in sinea mea.
-Nu am spus asta baiete, dar are nevoie de ajutor. Daca nu faceti ceva acum chiar nu o sa o mai puteti ajuta , imi explica aceasta
-Doamna are dreptate , imi spune si Hintana
-Ne lasa dirigu’, spune apoi Naruto intrand grabit in camera
-Ce bine. Sper sa isi revina curand , spune Hintana apoi Sakura deschide ochii
-Unde sunt? Intreaba ea incet ptivind in camera
-Esti la cabinetul medical. Ai lesinat . Ii spun eu incet privind-o
Sakura P.O.V
Am deschis incet ochii si am privit in jur. Nu cunosteam locul
-Unde sunt? Intreb eu vazand cateva persoane in jurul meu.
-Esti la cabinetul medical. Imi spune o voce cunoscuta. Ma uitam in jur si ved fete cunoscute , dar nu imi puteam aminti de unde ii stiam. Am stat asa cateva secunde. Ii priveam bulversata pe toti.
-Naruto , si-a revenit . Spune o fata care statea langa mine si priveste spre baiatul blond din spatele ei care ma privea vesel.
-Naruto? Intreb eu privindu-l pe baiat.
-Da Sakura. Eu sunt. Ce bine ca ti-ai revenit , imi spune acesta apropiindu-se.
-Cine esti? i-l intreb eu uitandu-ma apoi in ochii lui albastri.
-Ce? Sakura ma recunosti? Cine sunt eu ?Spune. Ma intreaba un baiat brunet. Ma uitam la el , de fapt la toti si nu puteam spune cine sunt. Nu imi aminteam cu toate ca numele lor imi pareau cunoscute si cu cat incercam sa imi amintesc cine sunt durerea din cap se accentua.
-Dati-va la o parte , le spune asistenta si ii fereste. Vine la mine si imi baga o lumina in ochi. Durerea din cap se accentua din ce in ce mai tare. Simteam cum explodez de durere.

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Oare o fi avand amnezie Sakura? Sper sa nu,cred ca daca se va intampla asta o sa le fie foarte greu celorlalti...

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Ha?Amnezie?E de rau....e foarte rauuuuu.Cred ca Sasuke e total ruinat.Oare si-o reveni?

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
-Sakura uita-te la mine. Ma recunosti? Imi spune brunetul venind in fata mea.
Ma uitam la ochii lui negri care exprimau durerea si disperarea
-Nu. Raspund eu scurt. Imi doream sa imi dau seama cine e dar nu reuseam. Nu stiam ce e cu mine. Cine eram eu?
-Lasati-o sa se odihneasca le spune asistenta apoi imi face o injectie in mana si in cateva secunde simt cu pleoapele imi devin din ce in ce mai grele si apoi nimic. Liniste.
Sasuke P.O.V
Dupa ce s-a trezit rozalia am simtit ca sunt cel mai fericit. Isi revenise, insa fericirea mea avea sa se transforme in durere in cateva secunde. Rozalia nu recunostea pe nimeni. Ma privea cu ochii ei de culoare roz parca acum fiind goi.
-Lasati-o sa se odihneasca , ne spune doamna asistenta si apoi ii face o injectie. In cateva clipe Sakura inchide ochii si adoarme
-De ce nu ne recunoaste? O intreb eu trist
-E din cauza supararii probabail . Inca era sub stare de inconstienta. Cand se va trezi o sa fie mai bine. I-am dat un calmant ca sa se mai linisteasca, ne spune asistenta . Am iesit din camera unde era rozalia si am mers in biroul doamnei. Ne-am sezat cu totii pe scaune si am inceput sa asteptam. Incetul cu incetul s-a sunat de pauza . Sakura inca nu se trezise.
-Hai pana in clasa, imi spune blondul luandu-ma de pe scaun
-Bine. Ii spun eu calm
-Va anunt eu daca se trezesste. Ne spune Hintana.
Am iesit pe hol si ne-am dus in clasa unde am fost intampinati de Kankuro
-Hei baieti . Ce faceti? Ne intreaba acesta vesel venind spre noi
-Bine. Cand ai venit la scoala? I-l intreaba Naruto
-Acum. Tata e mult mai bine si maine i-l externeaza, ne spune acesta fericit. Voi unde ati fost?
-La cabinet. Sakura nu se simte bine , ii spun eu privindu-l .
-Cum asa? Ce are? Ma intreaba roscatul
-A lesinat. Nu stim exact ce are. Sper sa se faca bine . Ii spune blondul
-Si eu sper. Spune roscatul , apoi i-l vedem pe Gaara venind in fata usii.
-Hei baieti , am aflat de Sakura , cum se simte? Ne intreaba acesta venind langa noi
-Rau. Nu ne recunoaste . Ii spun eu suparat
-Dar e temporar nu? O sa isi revina.  Ne spune Gaara
-Da . Sa speram. Spun eu apoi o vad pe Hintana venind intr-un suflet
-Ce e? o intreb eu ducandu-ma langa ea
-Sa  trezit. Ne spune aceasta rasufland greu si apoi o iau la fuga spre cabinet. Intru si cand ma duc in camera o vad pe rozalie zambind
-Buna iubitule. Imi spune aceasta facandu-mi semn cu mana sa ma apropii
-Ce bine ca ti-ai revenit. Ii spun eu apropiindu-ma
-De cand sunt asa? Ma intreaba aceasta
-De o jumatate de ora, ii explic eu apoi o sarut pe frunte
-Buna. Ne-ai speriat de moarte . Stii cine sunt eu? O intreaba Naruto intrand in camera
-Normal ca stiu. Esti Naruto . Ii spune aceasta
-Ce bine.  Spune blondul rasufland usurat
Sakura P.O.V
Am deschis ochii si o vad pe Hintana langa mine pentru cateva secunde apoi dispare
-Ti-ai revenit? Cum te cheama? Ma intreaba o asistenta venind langa mine
-Sakura Haruno . Ii raspund eu.
-Bine ca ti-ai revenit ,imi spune aceasta apoi i-l vad pe Sasuke intrand intr-un suflet in camera
-Buna iubitule. Ii spun eu zambind si ii fac semn sa se apropie. Durerea de la cap nu mai era asa de puternica. Imi aminteam doar ca am lesinat la baie apoi m-am trezit aici.
Dupa ce am vorbit si cu Naruto si Hintana care erau la fel de fericiti sa ma vada asa mi-au explicat ca nu ii mai recunosteam in urma cu cateva minute, dar acum eram  bine, totusi nu imi aminteam de ce am lesinat . Am mai stat la cabinet cam 10 minute ca sa imi revin complet apoi am plecat in clasa cu Hintana. Baietii s-au dus si ei la ore. Am intrat in clasa si dirigintele era deja acolo dar stia ce patisem pentru ca cu o ora in urma avusese ore cu clasa lui Sasuke dupa spusele lui. M-am asezat in banca si apoi am auzit cum cineva ma striga in spate , cand ma intorc i-l vad pe Gaara . Ii fac semn cu mana si el imi zambeste
-Cand a venit? O intreb eu intorcandu-ma spre Hintana
-Pai inainte de ora asta. In pauza. Imi raspunde bruneta
-Bine. Ii raspund eu scurt apoi incep sa fiu atenta la ora. Minutele au trecut repede si eu am iesit in pauza alaturi de Hintana care nu se dezlipea nicio clipa de mine
-Mai speriat de moarte, si nu doar pe mine . Imi spune bruneta cand ajungem pe hol
-Nu am vrut, dar… incerc eu sa o intreb dar sunt intrerupta de Sasuke care vine si ma saruta fara sa spuna nimic
-Cum te mai simti? Ma intreaba brunetul dupa ce rup sarutul .
-Mai bine , dar…. De ce am lesinat? Ii intreb eu pe cei trei privindu-I pe rand. In clipa urmatoare am vazut cum zambetele de pe fetele lor s-au spulberat. Ma priveau bulversati. Ce? Ii intreb eu vazand ca nu spun nimic
-Adica tu nu iti amintesti? Ma intreaba Sasuke
-Nu. Stiu doar ca m-am trezit la cabinet . Ii spun eu apoi brunetul i-l priveste pe Naruto si invers . Deci? Ce am patit? Ii mai intreb eu odata
-Pai ti s-a facut rau dintr-o data . Nu stim de ce. Imi raspunde Sasuke
-A. Nici eu nu stiu. Ciudat. Nu? Ii spun eu brunetului luandu-l de mana
-Da , ciudat. Imi raspunde acesta privindu-ma in ochi. Am mai ramas pe hol putin si apoi s-a sunat de intrare si fiecare am mers in clasa lui.
Sasuke P.O.V
Eram fericit sa vad ca Sakura ne recunostea. Dupa cateva minute am plecat in clasa pentru ca rozalia era mult mai bine. Ora a inceput fara probleme si s-a terminat la fel. Abia asteptam sa vina pauza ca sa merg  sa imi vad iubirea. Am iesit grabit pe gol alaturi de Naruto si cand am ajuns in fata clasei ei am vazut-o alaturi de Hintana. M-am propiat de ea si am sarutat-o apoi am ramas inlemnit. Sakura ne-a intrebat de ce a lesinat.  Ceva nu era bine pentru ca nu isi amintea , dar am decis sa nu ii spun cauza ca sa nu I se faca iar rau. 
Dupa ce ne-am mai plimbat putin si am mai vorbit s-a sunat de intrare si fiecare a plecat spre clasa lui. Eram trist sa vad ca rozalia mea era in starea asta . Dupa ce am ajuns in clasa am inceput sa ma gandesc la ce a spus asistenta. Trebuia sa o ajut pe rozalie.
Timpul a trecut repede si urmatoarele 3 ore pe care le-am avut au trecut si mai repede. In pauza stateam cu Sakura si vorbeam despre noi doi sau despre concurs.
-Hai Sasuke s-a sunat. Mergem acasa. Striga blondul la mine vazand ca eram ingandurat. Nici nu imi dadusem seama ca se sunase , atat de prins in gandurile mele eram.
-Bine. Acum vin. Ii spun eu apoi ma ridic din banca si imi iau ghiozdanul
-Toata ziua ai fost ingandurat. Imi spune Sasori venind langa mine
-Da. Asa e . Ii raspund eu scurt
-Uite vezi. Si acum esti la fel. Spune roscatul incepand sa rada
-Hei baieti mergem la un suc? Ne intreaba apoi Kankuro venind langa noi
-Sigur. Ii spune blondul luandu-l de dupa gat
-Imi pare rau , dar eu nu pot. Merg cu Sakura sa repetam pasii. Le spun eu baietilor.
-Hai Sasuke. Lasa antrenamentele astea pe mai tarziu, mai iesi si tu cu prietenii si te distreaza.  Insista roscatul
-Da Sasuke . Kankuro are dreptae. Le ducem pe fete acasa si iesim cu ei apoi. Bine? Imi spune blondul venind langa mine
-Bine. Le spun eu scurt apoi iesim din clasa.
-Sasuke , buna  . Aud pe cineva strigandu-ma apoi cand ma intorc o vad pe roscata aceia nesuferita venind spre mine .
-Buna, da tu ce vrei? O intreb eu pe roscata cand ea ajunge in fata mea
-Doream doar sa te salut. Imi spune ea si apoi se apropie cu fata de mine parca vrand sa ma sarute
-Hei pastreaza distanta , ii spun eu si o imping in spate . Naruto si ceilalti ma priveau dubios.



Am adus nextul si sper sa va placa . Nu prea am avut idei dar a iesit ceva , ceva.


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Bine ca nu i-au zis nimic Sakurei despre cum a lesinat,ca altfel cine stie cum mai reactiona...
Pff si roscata aia enervanta,ma intreb ce tot vrea de la Sasuke...


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Iar Karin?La ce se gandeste fata asta?
Bine ca si-a revenit Sakura dar tot e de rau...


_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
-A , da . Am inteles. Pa . Imi spune roscata uitandu-se la ceilalti si apoi pleaca
-Ce a fost asta? Ma intreaba Naruto privindu-ma
-Ce? Asta ? Nici eu nu stiu ce a apucat-o. Ii spun eu blondului
-Sasuke , buna. Ii aud apoi glasul rozaliei si cand ma intorc aceasta imi sare in brate
-Ce face iubitica mea? O intreb eu pe ea
-Foarte bine, dar tu ce faci? Ma intreaba aceasta privindu-ma in ochi.
-Bine. Te asteptam . Ii spun eu si apoi o sarut.
Ii vad apoi si pe Naruto si Hintana giugiulindu-se si apoi apare si Ino si i-l ia pe Knakuro in brate. In fine, toti eram fericiti asa ca am plecat de la scoala imediat. La poarta scolii insa o vad pe roscata care imi face din ochi cand trec pe langa ea.
-Ce a fost asta? Ma intreaba Naruto venind langa mine si soptindu-mi la ureche
-Nimic. Ii spun eu uitandu-ma la el.
-Despre ce vorbiti voi acolo? Ma intreaba apoi rozalia .
-Nimic. Ii spun eu zambindu-i.
-Bine. Atunci hai sa mergem , imi spune ea si ne urcam apoi in masina.
-Sakura, baietii m-au invitat la un suc . Ii spun eu dupa ce pornim
-A. inseamna ca nu ne mai antrenam. Imi raspunde ea putin trsita
-Nu iubito. Ne vom antrena dar mai tarziu. Bine? Nu stau mult in oras. Ii spun eu manganind-o pe obraz.
-Bine. Imi spune ea apoi zambindu-mi.
Dupa ce ajungem in fata casei ei aceasta da sa coboare din masina dar eu ii spun ca o conduc pana in casa si asa si fac. Dupa ce imi iau la revedere de la ea plec in oras sa ma vad cu baietii. Ne intalnim toti cinci( Eu, Naruto , Sasori , Gaara si Kankuro) in fata unui club exclusivist din oras. Intram si apoi ne ducem la o masa in spate unde ne comanadm cate un suc fiecare .
-Si Kankuro, cum mai e tatal tau? i-l intreaba Sasori
-Mai bine acum. Maine i-l externeaza . Ii raspunde acesta fericit
-Dar Sakura cum se mai simte? Ma intreaba pe mine Gaara
-E mai bine, ii raspund eu trist. Ma gandeam ca starea ei psihica era din ce in ce mai rea si trebuia sa o ajut cumva.
-Atunci de ce esti asa ? Ma intreaba acesta
-Nimic. Nu e nimic. Ii spun eu apoi incep sa zambesc.
Pe tot parcursul timpului cat am stat acolo Naruto nu a vorbit cu mine, ba mai mult , ma privea de parca ar fi vrut sa afle ceva dar nu indraznea sa intrebe.
Dupa o jumatate de ora am plecat cu totii la casele noastre cu exceptia mea care m-am dus direct la Sakura , sa repetam .
Sakura P.O.V
Dupa ce ora a inceput , eu am incercat sa fiu atenta ca sa prind ceva din clasa insa nu prea reuseam. Ma tot gandeam de ce am lesinat astazi dar nu imi aminteam nimic. Oricum restul zilei a decurs bine. Sasuke mi-a spus ca iese cu baietii in oras si m-am intristat putin pentru ca am crezut ca nu mai repetam , dar Sasuke m-a asigurat ca nu sta mult.
Am ajuns acasa si m-am dus direct in camera mea unde m-am schimbat. Acasa eram doar eu , Mio, gemenele care dormeau Sheila si alte doua angajate ale casei. Am stat in camera mea si m-am gandit sa o sun pe mama ca sa o intreb ce face.
-Buna draga mea Sakura. Ce faci? Ma intreaba aceasta vazand ca o sun
-Bine. Am vrut sa vad ce mai faci tu. Esti acasa? O intreb eu
-Nu. Sunt la munca acum . Tu ce mai faci?
-Bine. Am ajuns acasa si m-am gandit sa sun. Tata ce face? O intreb eu
-E bine. Acum ,,innoata’’ in niste hartii , imi spune ea comic si eu incep sa rad
-Ce tare. Vreau si eu sa fac baie. Ii spun eu printre rasete.
-Da? Poti sa vii atunci. Tatal tau va fi fericit sa te vada.
-As vrea eu. Sasuke trece mai tarziu pe la mine ca sa repetam niste pasi de dans. Ii spun eu
-Da? Bine atunci . Sper sa va distrati. Imi ureaza aceasta
-Si eu sper. Atunci te las . Pa . Pupa-l si pe tata din partea mea. Ii spun eu femeii inainte sa inchid
-Bine. Si el te pupa. Pa draga mea.
Dupa ce inchid telefonul , cobor in bucatarie ca sa mananc ceva pentru ca muream de foame.
Dupa ce am mancat bine m-am dus in sufragerie ca sa ma mai uit la televizor apoi aud cum cineva suna la usa si cand ma duc sa deschid i-l vad pe Sasuke.
-Buna draga. Ma asteptai? Ma intreaba acesta fericit
-Da. Intra. Ii spun eu facandu-i semn sa paseasca
Dupa ce s-a instalat , am inceput sa dansam . Incepeam sa ne pricepem din ce in ce mai bine. Totul era perfect.
Cam la o ora dupa ce am inceput sa dansam , ne-am oprit putin pentru ca telefonul lui a inceput sa sune. Se pare ca era un coleg de clasa care dorea o tema sau ceva, in fine , nu prea ma interesat . Dupa convorbire am inceput iar sa dansam dar de data asta a durat mai putin pentru ca gemenele au coborat de la etaj si au sarit la propriu pe noi. Am inceput sa ne jucam cu ele apoi a venit Sheila si le-a luat sus in camera lor.
-Si tu vrei sa mai repetam? Ma intreaba Sasuke luandu-ma in brate si sarutandu-ma pe gat
-Pai…. Nu stiu. Ii raspund eu si i-l sarut acesta lasandu-se pe spate si cazand pe fotoliu.
-Hmm. Jucaus-o , imi spune acesta incepand apoi sa ma gadile
-Lasa-ma , tipam eu la el , dar acesta nu se oprea deloc.
-Ce avem noi aici? Ne intreaba tata intrand in casa si vazandu-ne ca ne jucam
In momentul acela eu si Sasuke ne-am oprit si am inceput sa i-l privim
-Nimic. Ii raspund eu scurt apoi incep sa rad
-Bine. Va las sa va mai jucati . Ne spune apoi tata si pleaca sus la etaj , probabail ca sa se schimbe.
-Eu plec acum. Imi spune brunetul ridicandu-se de pe jos
-De ce ? i-l intreb eu prinzandu-l de mana
-Pai am putina treaba pe acasa si in plus am repetat destul pentru azi, nu? Ma intreaba el sarutandu-ma pe frunte
-Da , dar eu vreau sa mai stai . Ii spun baiatului privindu-l cu niste ochi de copil alintat
-Imi pare rau , dar nu mai pot. Imi spune acesta uitandu-se la ceas
-Bine. Atunci mai vorbim la telefon. Ii spun eu putin suparata
-Nu te intrista. Diseara ce faci?
-Pai nimic. Stau acasa probabail. De ce ?
-Vreau sa ne vedem , imi spune el si eu accept fericita
Dupa ce a iesit din casa Sasuke eu am ramas in sufragerie privind pe geam dupa el.
-Hai sa mananci, imi spune tata chemandu-ma in bucatarie.
-Acum vin . Ii spun eu indreptandu-ma cu pasi repezi spre incapare.
Dupa masa ( bine nu prea fusese masa pentru ca mancasem doar niste fursecuri)am mers in camera mea ca sa mai invat pentru scoala ceva .
Sasuke P.O.V
Am plecat de la Sakura cu gandul la surpriza pe care aveam de gand sa i-o fac. Nu am mers acasa ci in oras iar peste o ora totul era gata. Acum nu trebuia deCat sa ii cumpar cadoul si totul era perfect. Am mers apoi la un magazin si dupa ce am gasit cadoul perfect am plecat ca sa imi fac niste acte. Doream sa imi cumpar un pistol , ca sa i-l caut pe nenorocit si sa i-l omor cu mana mea ca sa nu mai faca rau nimanui. Dupa ce totul era gata am plecat acasa.
-Buna mama, buna Nareno, ii salut eu pe cei doi din sufragerie dupa ce intru in casa
-Buna scumpule. Cum a fost azi ? Ma intreaba mama
-Bine. Eu merg la mine in camera. Mai tarziu plec. Le spun eu scurt apoi urc scarile.


am venit cu nextul, cam intarziat , cei drept dar am avut de invatat pentru scoala. De-ar da Domnu sa ninga de 1 metru jumate si sa nu mai mergem 3 zile la scoala. Dar in fine asta e. Sper sa va placa. Cam monoton nextul asta dar asa se intampla cand nu prea ai ideii

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Pistol?Aoleo...Sasuke e serios...
Si ce are de gand Karin?De ce se da la el?
Si sunt mai multe intrebari....dar mai bine astept nextul sa aflu:d .Bafta la scris.


_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 51- Gata de marea surpriza
Eram emotionat, dar stiam ca o voi face pe rozalie fericita. Cam in o ora jumatate eram gata, aranjat, parfumat, la 4 ace. Era perfect. Speram ca si Sakura va fi multumita de mine. Era ora 17:00 deja si eram nerabdator sa o vad pe rozalia mea asa ca am sunat-o sa o anunt ca vreau sa iesim in oras. La auzul vestii s-a bucurat foarte mult si mi-a spus ca in jumatate de ora va fi gata, asa ca am coborat la parter si am asteptat sa ma sune.
-Da unde te duci? Esti cam prea aranjat. Ma inteaba Naruto vazandu-ma
-Ma vad cu Sakura , ii spun eu fericit apoi ma duc in sufragerie
-Buna . Da unde pleci asa ? Ma intreaba Nareno
-Se vede cu Sakura, va dati si voi seama , le spune blondul din spatele meu
-Tu mai taci. Nu e nimic de genul asta. Sakura e cuminte , nici nu am intrebat-o si nici nu am sa o fac. Le spun eu indreptandu-ma cu fata la Naruto dandu-mi seama la ce se referea.
-Bine , spuneam si eu. Adauga blondul ridicand mainile sus de parca as fi vrut sa i-l impusc.
-Si unde mergeti? Ma intreaba apoi mama
-Surpriza. Ii spun eu si apoi ii fac cu ochiul.
-Da , bine , scumpule. Atunci iti urez succes. Adauga femeia
-Si Sakura cum se mai simte? Ma intreaba apoi Nareno
Intrebarea m-a intristat. Uitasem pentru cateva clipe de toata problema asta dar odata adus subiectul in discutie trebuia sa i-l abordez. Nu puteam sa mai fug de realitate
-E bine. Spun eu cu o voce stinsa
-Am auzit ce a patit azi la scoala . Spune mama suparata
-Da , mi-am dat seama . Ii raspund eu gandindu-ma ca blondul a pus-o deja la zi cu stirile.
-Sasuke nu fi suparat. Naruto nu va vrea raul . Cred ca era normal sa ne spuna, nu? Imi spune Nareno dandu-si seama ca m-am suparat putin.
-Da , asa e . Nu e nimic, spun eu apoi plec la baie. Am inceput sa ma privesc in oglinda. Imi era teama de clipa in care aveam sa ma despart de Sakura. Trebuia sa o ajut cumva. Peste cateva minute telefonul meu a inceput sa sune . Era rozalia asa ca am raspuns si am incercat sa par vesel ca sa nu sii dea seama de tristetea pe care o puratm in suflet.
-Da iubire. Spune . Raspund eu la telefon
-Ce faci ? Eu sunt gata. Poti veni. Imi spune ea fericita la telefon
-Bine. Acum plec. Ii spun eu si apoi ies din baie. Am plecat, strig eu cand ajung prin dreptul sufrageriei si le fac semn cu mana apoi ies din casa .
-Hai ca in cateva minute ajung. Ii spun eu rozaliei apoi inchid.
Dupa ce urc in masina , plec spre casa Sakurei fericit. Aveam cadoul in portbagaj . Totul era aranjat. Aveam sa o fac sa se simta atat de implinita incat va uita complet de toate grijile. Doream sa fie fericita si poate asa isi va mai reveni.
In 10 minute am ajuns si am intrat in casa , dar cand am vazut-o pe Sakura am ramas masca. Era imbracata cu o rochie de culoare neagra. Stramta in dreptul soldurilor , scurta pana mai sus de genunchi si sus avea o curelusa mica de culoare rozie. Avea niste cizme tot negre lungi pana la genunchi si parul prins intr-o coada la spate . Era superba.
Sakura P.O.V
-Off , biologia asta. Tot nu o inteleg . Spun eu punandu-mi mainile la cap . De o jumatate de ora incercam sa inteleg o lectie dar nimic. Incet telefonul meu incepe sa sune si raspund.
-Ce faci tu fata? O aud pe Hintana  intrebandu-ma
-Bine. Invat, dar tu ce faci? O intreb eu
-La fel. Ma chinui la romana. Dar tu?
-La biologie, ii spun eu suparata
-E lasa ca e bine. Poate nu te asculta, ma incurajeaza bruneta
-Da. Sa speram . Ii spun eu
-Bine. Atunci te las ca sa inveti. Mai vorbim. Pa , pa
-Bine. Pa . Succes si tie ,. Ii spun fetei apoi inchid
Am mai stat cam 10 minute dupa care a inceput sa ma doara capul asa ca m-am gandit sa dorm putin.
-Sakura trezeste-te. O aud pe Sora tipand apoi simt cum cineva se lasa pe mine cu toata puterea. Imi deschid ochii si o vad pe micuta .
-Da , sunt treaza. Ii spun eu zambind. Cat e ceasul? O intreb apoi, iau telefonul in mana. Era ora 16:30
-Cum ai dormit? Ma intreaba fata
-Bine. Dar unde e Sayumi?
-E jos. Se joaca cu tata. Hai si tu. Imi spune fata si apoi se da jos de pe mine si incepe sa ma traga de mana. Cand reusesc si eu sa ma dau jos din pat , cobor la parter unde ii vad pe tata , Sayumi. Mio , Sheila , Roxy si Yumi , celelalte doua servitoare din casa  jucandu-se si razand in sufragerie.
-Ce e aici? Intreb eu cand ii vad si apoi incep sa rad. Sayumi era peste tata , el fiind pe canapeaua cea mare si i-l desena pe fata cu carioca. Toata lumea radea dar Sayumi era in extaz.
-Hai si tu. Imi spune apoi fata si incepe sa fuga dupa mine prin casa cu carioca
-Vai. Nuuu . Lasa-ma , tipam eu in timp ce urcam scarile.
-Sayumi , gata , potoleste-te , i-l aud pe tata strigand cand ajung prin dreptul camerei lui. In cele din urma nazdravana se oprese din fuga si coboara dezamagita la parter.
-Dar eu mai vreau, spune ea putin suparata
-Da , draga mea stiu dar nu acum . Mai bine duminica, da? Ii spune tata incercand sa o impace
-Bine, dar o sa stati toti sa va pictez, spune mica nazdrava privindu-ne pe toti din camera.
-Asa o sa facem. Ii spune tata manganind-o pe cap.
-Domnule suna telefonul. Sa raspund? O aud pe Roxy apoi tata ii da din cap in semn ca da si aceasta se duce spre telefon.Buna ziua. Familia Hymoto. Cu ce va putem ajuta? Da , sigur. Am sa ii spun. La revedere . O zi buna . Sunt ultimile cuvinte ale femeii inainte de a inchide
-Cine era? O intreaba tata
-Era fratele dumneavoastra, domnul Sam. Se pare ca e in trecere prin Tokyo si vrea sa va vedeti. Ii spune femeia.
-Acum? O intreaba tata
-Nu. Maine dimineata. Ii raspunde aceasta la intrebare
-Bine. Multumesc. Acum puteti pleca cu totii. Le spune tata si acestia pleaca din camera
-Si noi cu cine ne mai jucam? i-l intreaba fetele ducandu-se pe langa el
-O sa va jucati cu Sheila , mai tarziu , bine? Le spune tata
-Bine. Noi mergem sus in camera, spun fetele si apoi urca scarile grabite.
Telefonul meu incepe sa sune si se pare ca era Sasuke. M-a sunat ca sa imi spuna ca vrea sa ne vedem si sa mergem in oras asa ca m-am dus fericita in camera ca sa ma schimb , fara sa ii spun tatei nimic pentru ca si-a dat deja seama despre ce este vorba. Mi-am ales una din rochiile mele preferate si cizmele lungi de culoare neagra pana la genunchi , mi-am prins parul intr-o coada la spate sus si dupa ce m-am machiat si parfumat eram gata. Sasuke era deja in drum spre mine asa ca am coborat fericita la parter si dupa ce m-a vazut tata a ramas inlemnit.
-Esti foarte frumoasa draga mea. Imi spune acesta
-Multumesc tata. Ii spun eu si i-l sarut pe obraz
-Dar draga mea , adica , stiu ca poate nu e bine sa iti spun asta dar sa mergi asa sa te vezi cu el seara… spune barbatul putin ezitand
-Tata , nu te gandi la tampenii. Nu e nimic rau. Eu si Sasuke nu facem nimic , probabail doar o sa iesim undeva in oras . Tu nu i-l cunosti la fel de bine ca si mine. Ai incredere. Ii spun eu dandu-mi seama ca se gandea ca probabail eu si Sasuke vom merge la vreun hotel undeva. In fine. Tatii astia
-Da …. Daca spui tu, imi spune el mai mult cu jumatate de gura apoi este strigat de Sheila in bucatarie si pleaca imediat.
Soneria de la usa a inceput sa sune si m-am dus fericita sa deschid usa dar cand m-a vazut brunetul a ramas mut. Ma privea din cap pana in picioare examiandu-ma cu atentie. Ptobabail rochia mea foarte scurta l-a facut sa ma priveasca in felul acela. El era imbracat intr-un costum cu cravata la gat. Parca se ducea la vreo nunta. In fine . Era foarte elegant si parfumat, cred ca vreo tona de D&G.
-Esti superba, imi spune el deschizand in sfarsit gura si indraznind sa vorbeasca
-Multumesc. Si tu arati foarte bine, ii spun eu sarutandu-l. Dar nu ne prea potrivim . Tu parca ai merge la nunta si eu la discoteca ii spun baiatului. Daca stiam imi luam o rochie mai lunga sau ceva de genu’, ii spun eu brunetului impreunandu-mi mainile in jurul gatului sau.

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Karin asta a devenit chiar foarte enervanta Sa-l lase odata pe Sasuke in pace...
Sper ca cei doi sa aiba parte de o seara foarte frumosa si sa nu intervina nimic rau...


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Ma intreb  ce cadou ia luat Sasuke.Si unde vor merge

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 52- O surpriza frumoasa
-Nu conteaza. Important e sa ne simtim bine impreuna, imi spune acesta la ureche.
-Stai , cum adica? La ce te referi? i-l intreb eu speriata. Ma speriat tonul pe care a spus-o. ,,La ce se gandea oare?’’
-Nu te teme. Nu o sa iti fac nimic. Mergem doar in oras. Imi spune acesta apoi apare tata
-Ooo Sasuke ce elegant esti. Si ce frumosi sunteti amandoi. Ii spune acesta brunetului de langa mine
-Multumesc. Ii raspunde el nepasator
-Sasuke ce ai? Tata ti-a facut un compliment. Ii spun eu privindu-l
-Stiu draga mea. Spuneam si eu asa. Era o gluma. Imi spune el privindu-ma incepand sa zambeasca.
-Bine. Hai sa mergem acum . Ii spun eu prinzandu-l de bratul stang
-Sigur printesa mea. Imi spune el pe un ton romantic
-Ai grija de ea. Ii spune tata inainte sa plecam din casa.
-Cu pretul vietii mele, ii spune Sasuke fericit si apoi iesim
Dupa ce ne-am urcat in masina am plecat spre oras. Nu stiam unde mergem . Sasuke nu dorea sa imi spuna. Era foarte misterios in seara asta.
-Am ajuns. Spune brunetul dupa aproximativ 10 minute de mers. Cand am privit afara din masina am vazut ca ne aflam in fata celui mai luxos restaurant-hotel din Tokyo .
-Ce e asta? i-l intreb eu uimita
-E seara noastra. Parterul e doar al nostru in seara asta , imi raspunde Sasuke apoi coboara din masina . Dupa ce am iesit , brunetul mi-a oferit bratul sau si am intrat in cladire. Nu am mai fost aici niciodata dar am auzit de locul asta.
Am intrat in cladire. O cladire imensa. Am inceput sa pasim pe un covor rosul pe un hol lung, de vreo 6 metri, apoi am ajuns intr-o incapere imensa. Cu mese si un bar undeva in stanga camerei intr-un colt. Pe pereti erau numai tablouri si flori, animale si celebritati. In fiecare colt al incapareii vedeai pe pereti , felinare aprinse iar in mijlocul tavanului un candelabru plin cu cristale  . Cand am intrat muzica a inceput sa cante. O muzica linistita si totusi vesela .
-Mergem? Ma intreaba Sasuke facandu-mi semn sa inaintez spre o masa undeva in mijlocul camerei.
Am ajuns si brunetul mi-a ferit scaunul ca sa ma asez si apoi au venit la noi doi ospatari. Sasuke le-a spus sa le aduca ce a comandat apoi cei doi au plecat
-E atat de frumos aici, ii spun eu lui Sasuke privind in jur. Eram cu adevarat uimita.
-Vreau sa fii fericita iubirea mea, imi spune el romantic apoi ma saruta pe buze.
Sasuke P.O.V
Dupa ce am ajuns la restaurant am vazut fericirea in ochii Sakurei. Privea in jur uimita. Toata seara avea sa fie a noastra . Am rezervat parterul si am comantat doua feluri de mancare plus desertul care includea un mic tort pe langa prajiturile si frunctele preferate ale rozaliei.
-Chiar ai inchiriat tot parterul? Ma intreaba Sakura fericita
-Da. Ii spun eu privind-o in ochi. Era atat de fericita. Asta si doream.
Mancarea ne-a fost adusa si am inceput sa mancam incet. Pe masa aveam asezate in mijloc o lumanare parfumata in forma de inimioara mare cat o palma si o vaza cu flori( trandafiri).
-Nu imi vine sa cred ca ai facut toate astea, imi spune rozalia fericita dupa ce a mancat jumatate din friptura de pui si carfotii pai.
-Ma bucur ca iti place, ii spun eu ridicandu-ma de la masa. Era timpul sa repetam si pasii de dans , sa vedem ce am ,,prins'' pana acum.  Am luat-o pe rozalie de mana si am poftit-o la dans. Un vals usor a inceput sa cante in boxe si am inceput sa dansam. Faceam miscari lente  . Simteam ca plutesc  cand o aveam pe rozalie in brante. Corpurile noastre erau foarte apropiate si incetul cu incetul am inceput sa ne sarutam pasional. Imi tineam mainile pe soldurile rozaliei  si simteam o senzatie foarte placuta . O iubeam enorm pe Sakura. Muzica s-a terminat dar amandoi doream sa continuam asa ca am pus alta muzica , de data asta mai ritmanta si am inceput sa dansam putin mai repede. Totul era perfect. Minutele s-au scurs si fara sa ne dam seama au trecut deja doua ore.
-Sakura vreau sa iti dau ceva , ii spun eu rozaliei amintindu-mi de cadou. Ma ridic de la masa si ies din cladire. Ma duc la masina si iau bunga  in mana. Era o punga de hartie imensa cu decoratiuni florare pe ea. O tinusem in portbagaj ca rozalia sa nu o vada. Cand am intrat si Sakura m-a vazut ochii ei s-au marit de bucurie.
-Nu , nu imi vine sa cred, spune rozalia ridicandu-se in picioare cand ajung langa ea
-E pentru tine, ii spun eu intinzandu-I plasa in mana.
Entuziasmata incepe sa scoata tot ce aveam inauntru dar primul lucru a fost ursuletul de blus care avea cam 50 de centimetri inaltime si 25 latime . Era de culoare portocalie , si era foarte cret. Un ursulet  de plus cu ochii verzi care tinea in mana o inimioara pe care erau initialele noastre S & S. Sakura a fost incantata cand a vazut dar apoi i-am spus sa se mai uite inca odata in plasa si a vazut ca mai era o cutie mica inauntru. A luat-o in mana si cand a deschiso a vazut un frumos lantisor din aur cu un pandantiv in forma de inimioara cu o pietricica pretioasa in mijloc . Inimioara se deschidea si inauntrul ei puteai pune doua fotografii mici.
Sakura P.O.V
-Iti multumesc Sasuke. Te iubesc . Ii spun eu brunetului cand vad lantisorul din aur . Ii  sar in brate sarutandu-l cu foc si imbratisandu-l strans. Eram atat de fericita
-Sa ti-l pun eu? Ma intreaba Sasuke la ureche si eu ii spun incet ca da.
Era un medalion superb.  M-am uitat la el cateva minute dupa care m-am asezat iar la masa si am inceput sa vorbesc cu brunetul
-Vrei sa ciocnim ceva? Ma intreaba el
-Sigur. Ii raspund eu si acesta face semn la chelnerul care in cateva minute vine cu o sapmanie la masa
-Tu chiar ai pregatit totul? i-l intreb eu uimita
-Normal iubito. Imi spune el si apoi ma saruta
Dupa ce vine sampania si ciocnim un pahar in cinstea iubirii noastre care v-a dura o eternitate , chiar si in alta viata , a venit timpul desertului. Un tort in forma de inimioara , pe care scria mare ,, I love you Sakura’’. Am mancat cu pofta din el si am savurat fiecare clipa pe care am petrecut-o impreuna cu brunetul si pe la 21:00 a venit timpul sa mergem acasa. Eram extrem de fericita in urma surprizei pe care mi-o facuse.
-Nu ma asteptam la asa surpriza. Ii spun eu brunetului dupa ce ne urcam in masina
-Ma bucur ca ti-a placut. Te iubesc draga mea si asa va fi mereu. Imi spune el apoi ma saruta
Dupa ce am ajuns in fata casei mele Sasuke a coborat ca sa ma conduca pana la usa asa si apoi ne-am despartit .
-Ce ai acolo draga mea? Ma intreaba tata vazandu-ma cu plasa de cadouri in mana
-E de la Sasuke  . Ii spun eu fericita apoi ma duc la el si ii arat tot ce mi-a dat brunetul
-Ma bucur pentru tine scumpo. Imi spune tata si apoi ma saruta pe frunte tandru.
-Eu ma duc sa dorm . Sunt obosita , am dansat mult in seara asta si maine am scoala. Ii spun eu apoi ma duc sus in camera mea. M-am asezat in pat dupa ce m-am schimbat si am incercat sa adorm insa telefonul meu a inceput sa sune anuntandu-ma ca am primit un mesaj . Era de la Sasuke.
-,,Te iubesc enorm de mult floricica mea scumpa. Vise placute ‘’
-Si eu . Spun incet privind mesajul. Am strans telefonul la piept si apoi am adormit.
Dimineata razele soarelui au intrat pe fereastra mea anuntandu-ma ca o noua zi incepe . Am coborat la parter unde ma astepta tata .
-Neata tati. Ii spun eu si apoi ma duc langa el si i-l sarut pe obraz.
-Neata scumpo. Te-ai trezit? Eu plec la munca. Imi spune el in timp ce se incalta
-Bine. Sa o saluti si pe Midorico din partea mea. Ii spun eu
-Asa am sa fac. Succes la scoala. Imi ureaza barbatul si apoi iese din bucatarie .
-Buna dimineata domnisoara. Imi spune Sheila intrand in bucatarie
-Buna dimineata si tie , ii spun eu asezandu-ma la masa. Acum ai venit?
-Da domnisoara. Fetele inca dorm? Ma intreaba fata
-Cred ca da . Au ore de la 9:00 azi. Ii spun eu zambindu-i.
Dupa ce am mancat m-am dus in camera mea unde vad ca aveam 8 apeluri de la Sasuke si 4 de la Naruto plus un mesaj.
-,,Neata iubito. De ce nu raspunzi la telefon? Da un beep cand te trezesti sau cand nu mai esti ocupata. Te iubesc’’
Imediat ce vad mesajul i-l apelez pe brunet care raspunde imediat
-Ce faci iubito? Esti bine? Acum te-ai trezit? Ma intreaba Sasuke
-Nu iubitule. Eram jos. Mancam si telefonul era in camera sus. Ii explic eu
-Bine. M-am speriat. Acum vin spre tine. Te-a sunat si Naruto dimineata
-Da , am vazut. Bine , hai ca eu ma imbrac si te astept . Ii spun brunetului inainte sa inchid
-Bine. Te iubesc. Pa .
Dupa ce am vorbit cu Sasuke m-am dus la dulap si m-am imbracat pentru scoala. Cu toate ca afara pamantul inca era acoperit de un strat de zapada soarele stralucea cu putere. Era o zi foarte frumoasa.  Dupa ce m-am imbracat am coborat jos si imediat le-am vazut si pe gemene coborand
-Neata surioara mai mare, imi spun cele doua si ma sarut pe ambii obraji
-Buna dimineata si voua, le spun eu aplecandu-ma ca sa fiu la nivelul lor. Cum ati dormit? Le intreb pe cele doua
-Bine. Dar tu? Ma intreaba Sora
-Foarte bine. Duceti-va in bucatarie sa mancati , da? Le spun eu apoi fetele pleaca.
Soneria de la usa incepe sa sune anuntand venirea brunetului
-Neata scumpule. i-l intampin eu deschizandu-I usa.
-Neata si tie iubito. Ai vazut ce vreme frumoasa e afara? Perfecta pentru o baie in zapada, imi spune brunetul privindu-ma putin pervers
-Nici vorba. Ii spun eu facandu-I din ochi apoi i-l invit in casa.
Mi-am luat ghiozdanul si la revedere de la fete si de la ceilalti din casa si am plecat.
-Si astazi dupa ore ce facem? Ma intreaba Sasuke dupa ce ne urcam in masina
-Nu prea m-am gandit. Ar fi frumos sa mergem la tine ca sa repetam  pasii de dans. Ii propun eu
-Da , ai dreptate. Imi spune el si apoi ma saruta pe nas ceea ce m-a facut sa rad putin



Am venit cu nextul si scuzati intarzierea ,dar am fost putin ocupata in ultima vreme si nu prea am mai avut timp sa scriu. Oricum sper sa va placa . Astept parerile voatre. Kiss

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Pui next dupa o zi pe alta si tu te scuzi ca intarzii? Chiar ca te-ai obisnuit sa pui 3 nexturi pe zi
Foarte frumoasa surpriza lui Sasuke.Mergea mai bine de Valentine's day


_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Stiu dar pentru mai tarziu am alte surprize deci merge si acum   

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Ce dragut din partea lui Sasuke Sakura este foarte norocoasa sa-l aiba pe el ca iubit xD

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 53- Adevar sau provocare
Am ajuns la scoala si am mers fiecare in clasa lui.
Sasuke P.O.V
Dupa ce am ajuns la scoala am mers in clasa mea , dar nici nu apuc sa intru ca primesc o bucatica de creta in frunte. Am privit furios in clasa. Nimeni nu mai spune si nu facea nimic.
-Cine a aruncat asta? Intreb eu privind in clasa in timp ce ma aplec ca sa iau bucatica de creta in mana
-Iarta-ma, nu am vrut. Se scuza Sasori facand o fata de ingeras
-Poti sa o iei la fuga , ii spune Kiba incepand sa rada de el
Am inceput sa arunc si eu cu creta dupa roscat pana i-am nimerit una fix in nas. Cu totii am inceput sa radem dar Naruto era pe jos la propriu
-Ce se intampla aici? S-a sunat. Ii auzim vocea doamnei Tsunade care tocmai intrase in clasa
-Ne scuzati doamna profesoara , se scuza Sasori care era la catedra
-Treceti cu totii in banca si tu Naruto ridica-te de jos , ii spune profesoara blondului.
Cu totii am mers in bancile noastre si ora a inceput .In pauza am iesit impreuna cu Naruto si Kankuro si am plecat spre clasa fetelor. Ajunsi in fata usii am vazut-o pe roscata aceia enervata privindu-ma .
-Si asta ce mai vrea? Intreaba blondul iritat de pozitia fetei care statea rezemata de tocul usii cu spatele si cu unul din picioare in fata parca incercand sa seduca pe cineva. Imediat Naruto si-a intors privirea spre mine
-Ce? i-l intreb eu pe baiat
-Sasuke , buna , ii aud insa glasul Sakurei care ne vede si ne intrerupe din comvorbire pe mine si pe blond.
-Buna iubito. Ce faci? O intreb eu dupa ce vine la mine
-Buna Sasuke , ma saluta si bruneta care apare din spatele rozaliei
-Buna Hintana . O salut eu politicos pe fata care imediat se duce la blond si i-l saruta.
-Buna , imi raspunde apoi bruneta scurt.
-Si Ino unde e? le intreaba Kankuro pe fete
-E prin clasa, ii spune rozalie si apoi roscatul intra in clasa nu inainte de a o impinge putin pe roscata care inca era la usa privindu-ma.
-Si voi unde a-ti fost ?le intreb eu pe fete
-Pana la baie. Imi raspunde rozalia.
-Haide-ti afara. E foarte frumos. Ne spune apoi Hintana si toti 4 iesim afara
Intradevar era o vreme superba. Pamantul era acoperit cu un strat gros de zapada si cerul era senin. Soarele ne ,,atingea’’ cu razele lui calduroase  facandu-ne sa ne indreptam privirea spre el. Profitand de faptul ca Sakura privea in sus m-am aplecat si am luat in mana putina zapada pe care in secunda urmatoare i-am pus-o rozaliei pe fata.
-Hei!! Tipa Sakura speriata privindu-ma. Tu vrei razboi. Pe bune. Imi spune ea apoi incepem sa alergam prin curte batandu-ne cu zapada. Hintana si Naruto ne priveau si radeau de noi pana cand au inceput si eu sa se joace. Tot alergand prin curte fara sa vreau m-am izbit de Naruto care fugea spre mine si am cazut amandoi jos
-Acum v-am prins ne spun apoi fetele si se urca pe mine si pe blond si incep sa ne dea cu zapada pe fata . Cu toate ca razele soarelui erau atat de calde , zapada era atat de rece. Le-am dat pe fete jos de pe noi si ne-am ridicat de jos apoi ne-am scuturat cu totii si am inceput sa radem. Soneria a inceput sa sune de intrare si am plecat toti 4 la ore.
Sakura P.O.V
Prima ora a decurs bine. Gaara venise la scoala si era mai vesel ca niciodata.
-Hei Gaara ce mai face tatal tau? i-l intreb eu facandu-I din mans
-Buna Sakura. Mai bine. Acum e  acasa . Imi spune el venind langa mine
-Ma bucur pentru tine. Ii spun eu si apoi i-l imbratisez. Pofesorul Madara intra insa in clasa si ne intrerupe. Ora incepe .  Am fost ascultata la ora aceia , dar exercitiile erau foarte usoare asa ca am luat 10. Ora a trecut incet si a venit pauza doar ca Hintana avea nevoie urgenta la baie. Imediat ce profu’ a iesit pe usa eu si bruneta am zbughito pe hol. Cand ne-am intors i-am vazut pe baieti inclusiv pe Knakuro in fata clasei asteptandu-ne. Karin statea in tocul usii , dar nici nu am observat-o pana cand am plecat afara , unde eu , Hintana si baietii am  inceput o inca joaca in zapada. Afara era o vreme foarte frumoasa. Soarele ne incalzea cu putere .
Ziua a trecut repede si am plecat acasa la Sasuke impreuna cu Hintana si Naruto ca sa mai repetam pentru concursul care era peste doua saptamani si cateva zile. Nu mai era mult timp pana atunci si trebuia sa mai repetam ceva pasi de dans. Cand am ajuns acasa la Sasuke telefonul meu a inceput sa sune. Era tata
-Sakura draga , ce faci? Ma intreaba acesta
-Bine. Acum am ajuns la Sasuke . Mai repetam cativa pasi de dans apoi vin acasa. Tu ce faci? i-l intreb eu
-Bine. Merg in oras ca sa ma intalnesc cu fratele meu. Imi spune el la telefon
-A. Si gemenele cu cine sunt acasa?
-Cu Sheila si Mio. Sa nu stai mult la Sasuke , bine? Vreau sa mergem mai tarziu la Midorico la spital . Imi explica tata
-Bine. Asa am sa fac. Ii spun eu apoi inchid
-Ce ti-a spus? Ma intreaba Sasuke dupa ce vorbesc cu tata
-Ca merge sa se intalneasca cu unchiul. Ii spun eu brunetului
-Buna Sakura . Ce faci? Ma intreaba Sai dupa ce intram in casa
-Buna , ii spun eu si apoi i-l imbratisez.
Dupa ce ne salutam cu totii ne-am asezat in sufragerie si l-am intrebat pe Sai daca a mai vorbit cu Yurime dar el mi-a spus fericit ca a vorbit azi dimineata. Se vedea pe fata lui ca tinea la ea , dar imi parea rau ca acum trebuia sa stea izolat in casa. Totusi pana cand Zero nu era prins  el nu trebuia sa iasa. Am inceput sa dansam si totul mergea bine. Peste o ora am plecat acasa ca sa merg apoi la Midorico. Dupa ce Sasuke m-a condus in casa ca si pana acum eu am mers sus in camera fetelor ca sa vad ce fac. Am fost fericita cand am vazut ca dorm asa ca m-am dus in camera mea si m-a schimbat. Peste o jumatate de ora a ajuns si tata acasa si exact atunci s-au trezit si Sora si Sayumi. M-am echipat de plecare apoi le-am imbracat si pe fete si am mers direct la spital ca sa o vedem pe Midorico. Fetele erau cele mai entuziasmate pentru ca isi vor vedea fratiorul mai mic.
Peste doua ore petrecute la spital , am plecat acasa  pentru ca maine aveam test si trebuia sa invat.
Sasuke P.O.V
Restul zilei a fost plitisitor la scoala dar dupa ore am plecat fericit acasa la mine impreuna cu Sakura. Am mai repetat putin pasii de dans impreuna cu Hintana si Naruto incepeau si ei sa se priceapa , apoi Sakura a trebuit sa plece acasa . In fine , dupa ce am condus-o pana la usa m-am reintors acasa unde Naruto, Hintana si Sai s-au pus pe jucat adevar sau provocare. Bineinteles ca m-am bagat si eu cu toate ca gandurile mele erau la rozalie. Cand sa fiu si eu provocat in sfarsit a inceput sa imi sune telefonul. Era Sasori.
-Ce mai vrea si asta? Intreb eu cu voce tare apoi raspund la telefon
-Hei Sasuke frate , ce faci? Ma intreaba roscatul
-Joc adevar sau provocare , ii raspund eu pe un ton comic. Te bagi si tu? i-l intreb apoi
-Sigur. Doar ca nu stiu unde stai. E si Gaara cu mine
-Unde sunteti? Vin sa va iau. Le spun eu baietilor si ma ridic de jos.
-Sigur. Suntem in centru , in fata cinematografului. Imi spune baiatul
-Bine. In cateva minute sunt acolo. Ii spun si apoi inchid
-Cine era? Ma intreaba Sai
-Sasori. Ii aduc pe el si Gaara aici cu noi.
-Ce? Nu, lasa . Nu ii adu. Ma tem de reactia lor, imi spune baiatul speriat
-Lasa ca nu iti fac nimic. Ai sa vezi. Ii spune blondul calmandu-l
-Bine. Raspunde el cu jumatate de gura
-Sunt baieti de gasca. I-l stii pe Gaara si Sasori e la fel. Ai sa vezi. Ii spun eu lui Sai apoi le fac semn cu mana si plec din casa. Afara ma intalnesc cu mama si Nareno care abia veneau de la munca
-Buna Sasuke, unde pleci? Ma intreaba mama
-Merg sa aduc doi colegi ca sa jucam adevar sau provocare. Sper ca nu va suparati. Hintana e si ea aici. Le spun eu celor doi
-Bine. Nu e nimic, atata timp cat nu tipati , stricati, daramati, ardeti, inundati ceva , imi spune Nareno pe un ton comic
-Nu facem nimic. Promitem. Ii spun eu
-Si Sakura? Ma intreaba mama
-A fost la noi dar a trebuit sa plece. Le explic eu apoi ma urc in masina si pornesc.




Deci am adus nextul pe ziua de azi. Cam monoton dar urmatorul va fi dea dreptul incendiar. O sa vedeti si voi si va va placea mult . Dunt sigura


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Nu e deloc monoton,sa sti  
Dar m-ai facut foarte curioasa in legatura cu viitorul next xD,ma intreb ce o sa se intample...


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Ooo,adevar si provocare.Suna super bine
Si Karin ce are de gand in final?


_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 54- Fum. Liniste. Teama
Dupa ce am ajuns in oras i-am luat pe baieti si am plecat spre casa.
-Si Sakura e si ea? Ma intreaba Gaara
-Nu . A trebuit sa plece acasa. Ii raspund eu. Fratele tau unde e?
-E cu Ino. Ma mir cum de a stat atata cu blonda. Imi raspunde Gaara
-Poate chiar vrea o relatie serioasa. Cine stie . Ii spun eu zambind
-Da. Cine stie. Imi raspunde el privind pe geam .
-Si tu? Nu ai nicio iubita? i-l intreb eu apoi
-Nu. Nu prea as vrea o relatie acum. Mai astept. Imi raspunde acesta comic.
-Si tu Sasori? i-l intreb pe baiatul de langa mine care privea pe geam
-Cred ca m-am indragostit. Am intalnit cea mai frumoasa fata de pe pamant , doar ca nu putem fi impreuna . Imi raspunde Sasori
-De ce? i-l intrebam eu si Gaara in acelasi timp
-Nu conteaza. Hai sa o lasam balta , nu vreau sa vorbim despre asta. Ne spune roscatul pe un ton serios
-Bine. Nu mai spunem nimic. Ii spun eu si imi continui drumul.
In doua minute am ajuns acasa si am intrat. Se pare ca membrii jocului s-au marit. Acum jucau si mama si tata plus baietii. Ne-am asezat cu totii in sufragerie si am continuat apoi jocul. A trecut cam o ora si ceva si telefonul meu a inceput sa sune. Ma suna cineva cu necunoscut dar am raspuns , poate era vreo urgenta.
-Daca tii atat de mult la persoana iubita ai face bine sa o protejezi , nu se stie ce va pati. Se aude o voce groasa .
Eu ma ridic revoltat de jos si incep sa tip la telefon
-Zero stiu ca tu esti. Ce vrei? Las-o in pace pe Sakura, tip eu revoltat la baiat
-Ai grija Sasuke. S-ar putea sa ajungi prea tarziu. Timpul trece. Tic-tac, tic-tac, imi spune cel de la telefon apoi incepe sa rada si imediat inchide
-Ce e Sasuke? Era Zero? Ma intreaba mama speriata
-Sakura. E in pericol. Spun eu si fug la usa
-Venim si noi, tipa dupa mine baietii si plecam cu totii spre casa Sakurei.
In urma noastra vin si mama , Nareno si Hintana .
-Sun-o pe Sakura, ii spun eu blondului de langa mine si acesta scoate repede telefonul din buzunar.
-Nu raspunde. Tipa disperat Naruto.
Atunci am inceput sa gonesc ca nebunul pe strada.
-Daca e doar o farsa? Ma intreaba Sasori din spate
-Nu cred. Era foarte serios. Ii spun eu roscatului.
Goneam ca nebunul pe strada. Eram disperat. Sakura nu raspundea la telefon. Ceva nu era bine.
Sakura P.O.V
-Ce naiba? Intreb eu vazand ca pe sub usa mea intra fum. M-am apropiat si imediat am simtit caldura. Hei , ajutor. E cineva? Ajutor!! Incep eu sa tip apoi deschid usa si vad ca intreb parterul casei luase foc. Am iesit pe hol si mi-am pus la gura o esarfa.
-Tata , tata unde esti? Tata. Tipam eu  ca barbatul sa ma auda.
-Sakura unde esti? Nu ajung la tine. i-l aud pe tata strigand apoi i-l vad langa usa de la iesire.
-Unde sunt fetele? i-l intrebeu crezand ca sunt in camera lor
-Le-am scos. Sunt afara. Nu pot sa intru la tine. Tipa acesta incercand sa intre in casa dar nu reusea. Intregul parter luase foc. Sakura stai jos. Intinde-te si uda o haina sau ceva si pune-o pe tine. Imi spune  apoi tata si eu fug in camera .
Iau cana cu apa pe care o aveam pe noptiera  si ud esarfa apoi o pun la gura si ma trantesc la pamant cu fata in jos. Cu fiecare secunda care trecea simteam cum fumul e din ce in ce mai gros.
-Nu mai pot respira, spun eu vazand ca aerul era din ce in ce mai greu de respirat si in camera se facea din ce in ce mai cald. Am inceput sa ma gandesc la cei dragi. La Sasuke. La Naruto, Hintana , tatal meu adevart, tata 2 si mama , chiar si la Midorico. Cel mai tare ma durea ca nu mai aveam sa ii revad si ca inca nu am apucat sa ii spun lui Midorico mama , cu toate ca asta simteam cand era cu mine. Imi era o adevarata mama si simteam ca si ea isi doreste sa ii fi spus asa . Nu mai aveam sa i-l revad pe Sasuke , iubirea vietii mele sau sa ma mai cert cu Naruto. Am inceput sa pang apoi incet am inchis ochii. Nu mai puteam , fumul ma acoperise cu totul si era din ce in ce mai gros. Incetul cu incetul imi pierdeam cunostinta
-Sakuraaa!! i-I aud tipatul tatalui venind de jos , apoi nimic. Liniste profunda.
Sayto P.O.V
Dupa ce am venit de la spital Sakura a mers in camera ei ca sa invete si eu am ramas cu fetele , Sheila , Roxy si Mio  in sufragerie ca sa ne jucam putin . Dorinta fetelor bineinteles.
-O sa muriti. Aud apoi un tipet venind de afara si vad cum geamul este spart si in casa sunt aruncate niste mingi cuprinse de foc. Perdelele de la geamuri s-au aprins imediat
-Mio , ajuta-ma , tip eu la barbatul care imediat ia o galeata cu apa si stropeste perdelele , dar degeaba , mai multe bile au inceput sa fie aruncate prin toata casa
-Sheila scoate fetele . Tip eu la blonda si aceasta ia fetele in brate si fuge cu ele afara impreuna cu Roxy.
-Mio esti bine? i-l intreb eu pe baiatul de langa mine cand i-l vad ca s-a ranit la mana. Hai afara. Acum , ii spun eu si i-l scot.
Ma uit in jur. Afara nu era nimeni inafara de mine, Mio, Roxy , Sheila si gemenele.
-,,Cine a facut asta?’’ ma intrebam eu privind in jur. Ma duc dupa Sakura , tip eu apoi ma duc inapoi in fata casei. Flacarile cuprinsese-ra deja tot parterul . Nu puteam intra in casa asa ca am inceput sa tip sperand ca ma va auzi.
-Sakura unde esti?Nu ajung la tine, tip eu dupa ce o aud pe fata strigandu-ma. Ma uti la etaj. Era acolo. La ultimul etaj. Eram disperat. Nu puteam ajunge la ea. Roxy a sunat imediat la pompieri.
-Unde sunt fetele? Ma intreaba Sakura ingrijorata
-Le-am scos. Sunt afara. Nu pot sa intru la tine. Sakura stai jos. Intinde-te si uda o haina sau ceva si pune-o pe tine.  Ii spun eu fetei si aceasta fuge in camera ei, apoi nu am mai auzit nimic. Ma chinuiam sa intru in casa dar flacarile si fumul erau prea dense. Ma temeam sa nu o pierd pe Sakura. Peste cateva secunde vad cum masina lui Sasuke parcheaza in fata si acesta coboara in fuga
Sasuke P.O.V
Am ajuns in fata casei rozaliei. Se vedea fumul gros. I-am vazut pe toti afara si speram ca e si Sakura cu ei. Am coborat din masina rapid. Gemene plangeau si tatal Sakurei statea la usa.
-Unde e? i-l intreb eu ducandu-ma dupa el
-E in casa. La etaj. Nu poate iesi. Imi spune acesta disperat
-Eu intru. Ii spun eu i-l dau la o parte dar Naruto ma prinde de maini.
-Nu. E prea periculos. Imi spune acesta
-Sakura e inauntru. Trebuie sa intru . Tip eu la el disperat gandindu-ma ca as putea-o pierde.
-Sasuke nu intra. E prea riscant , imi spune mama plangand
-Nu pot sta asa. Ai apa in spate? i-l intreb eu apoi pe Sayto
-Da. Hai. Imi spune acesta si mergem in spatele casei , in gradina. Am luat o galeata cu apa de la robinet si am turnat-o pe mine cu toate ca era rece ca gheata. Am privit la etaj in spatele casei . Fumul gros patrunse-se si la etajul al doilea unde era Sakura.
-Pe aici nu pot intra? i-l intreb eu pe Sayto vazand usa din spate . Ma apropii dar cand sa o deschid ma ard putin la mana. Nu puteam intra nici pe acolo
Fiecare secunda care trecea insemna pentru mine un chin total. Priveam neputincios spre casa care ardea cu tot cu Sakura in ea, apoi vad in spate un copac care era doar la un metru distanta de casa. Imediat am fugit spre el si am inceput sa ma catar
-Sasuke ce faci? Ma intreaba Nareno venind in spate
-Ma duc la ea. Spun eu in timp ce excaladam copacul. Incetul cu incetul am ajuns aproape de varf. Eram in dreptul unei fereste de la etajul al doilea. M-am rezemat cu spatele de trunchiul copacului si m-am prins cu mainile de acesta iar cu un picior am lovit fereastra din fata pe care am spart-o imediat si am sarit apoi in camera .
-Sakura? Sakura unde esti? Incep eu sa tip.Ma uit in jur. Se pare ca era o camera goala. M-am dus la usa si am deschiso. Mi-am pus la gura gulerul de la haina si am inceput sa merg pe hol cu mainile in fata. Fumul era atat de des incat nu vedeam nimic. Cu mana stanga  pipaiam peretele de langa mine sperand sa gasesc camera Sakurei si cealalta mana o tineam in fata ca sa nu ma izbesc de ceva.  Am continuat sa merg incet pe hol. Simteam cum nu mai puteam respira din cauza fumului , dar nu ma dadeam batut. Trebuia sa o gasesc pe Sakura inainte sa fie prea tarziu .



Am adus nextul. Bine, doar jumatate din el. Cealalta jumatate o postez maine. sper sa va placa nextul . kiss

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Ma intreb cine putea face asta! Sigur e Zero...dar este posibilitatea ca si Sam sa fie implicat...
Off sper ca Sakura si Sasuke sa iasa teferi de acolo><


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
E mana lui Zero sigur.Si cred ca e implicat cumva si Sam,e ciudat sa nu fie avand in vedere ca incendiul trecut a fost provocat de el. Si ce vrea idiotul de Zero de la Sasuke?Ce are cu Sakura?Ahhh ce nemernic.

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Am tot mers si am simtit deodata cum peretele se termina. Acolo era o usa deschisa, poate era Sakura.
-Sakura , Sakura raspunde. Incep eu sa tip dupa fata dar nu raspunde nimeni.
Fac cativa pasi inainte si dau apoi cu piciorul de ceva. Ma aplec incet si pun mana. Era piciorul unei persoane
-Sakura tu esti? Incep eu sa intreb mai mult in soapta.
Ma pun in genunchi si incep sa pipai corpul cu una din maini. Incet ajung la capul ei. Era ea . Am luat-o in brate si m-am ridicat cu ea apoi am inceput sa pasesc spre iesire. De data asta aveam ambele maini ocupate si trebuia sa am mai multa bagare de seama ca sa nu cad. Am iesit din camera si am continuat sa merg inainte. Nu vedeam nimic. Am inceput sa aud soneria de la pompieri. Am mai mers putin si mi-am dat seama ca am ajuns in fata scarilor. Fumul nu era asa de gros aici. Jos se vedeau flacarile mari care ardeau toata casa. Ma uit la rozalie . Era inconstienta dar in viata, ii simteam bataia inimii. Ma rugam sa scapam amandoi cu viata de acolo. Ma rugam ca Sakura sa mai reziste , macar putin . Pe geam nu puteam sa o scot. Nu stiam ce sa fac. Priveam in jur si simteam cum ochii mi se inchid. Am inceput sa tusesc. Toti plamanii imi erau plini cu fum. Un fum innecacios . Abia mai respiram , dar nu…. Trebuia sa rezist. Trebuie. Pentru Sakura. M-am intors de la scari si am mers spre camera pe unde am intrat in casa.  Nu mai puteam merge. Am intrat in camera , am mai facut cativa pasi si am simtit cum ma prabusesc de-a binelea.
-Sakura am sa te protejez orice ar fi. Ii spun eu rozaliei privind-o.
O asez pe podea cu fata in sus , imi dau puloverul ud jos de pe mine si o acopar pe ea pe fata si pe corp si apoi ma asez incet pe ea ca sa o protejez de fumul gros si mai bine.
-O sa fie bine, ii spun eu cu ultimile cuvinte apoi simt cum lesin. Inchid ochii si apoi nimic….
Sayto P.O.V
Sasuke intrase deja in casa de cateva minute. Inca nu iesise.
-Unde naiba e? intreb eu furios privind spre fereastra
-In fata nu sunt. Eu intru in casa, spune Naruto venind langa mine dar eu i-l opresc pentru ca era prea periculos
-Au venit pompierii , tipa mama la noi apoi aud sirena .
Mergem cu totii  in fata casei si privim cum pompierii coboara din masina
-Intrati repede. Doua persoane sunt inauntru. Va rog salvatii. Le spune Naruto ducandu-se langa cei 4 popmpieri
-O sa facem tot posibilul
-Sasuke , scotetii din casa. Sasuke iesi!!  Incepe mama lui sa tipe disperata vazand ca fiul ei nu iese.
Priveam neputincios spre casa. Sasuke intrase si inca nu a iesit. Am vrut sa intru in casa de mai multe ori dar am fost oprit
-Va fi bine, ii spun eu mamei lui Sasuke ducandu-ma langa ea si luand-o in brate
-Mama linisteste-te. Ii spune si Naruto incepand sa planga.
Situatia era sumbra. Cu totii eram ingrijorati din pricina celor doi. Nimeni nu iesea din casa care acum era in flacari. Etajul 1 a fost si el cuprins de fumul gros. Nimic nu era bine. Nimic. 
-Lasati-ma sa intru. Fiica mea este inauntru. Tip eu la unul dintre pompieri incercand sa intru in casa
-Nu. E prea periculos. Va rog aveti rabdare. Imi spune acesta impingandu-ma in spate
-Sayto , vino aici. Hintana a chemat o salvare. Imi spune Nareno venind langa mine
-Bine. Ii spun eu trist
-Eu o duc pe sotia dumneavoastra la spital . Spune un baiat roscat venind langa noi. Cred ca era in clasa cu Sasuke si Naruto. Se vedea si pe fata lui disperarea. Era trist . De cateva ori a vrut si el sa intre in casa dar nu a reusit din cauza flacarilor foarte mari.
Minutele se scurgeau incet. Nareno a plecat spre spital cu baiatul acela roscat si cu sotia sa pentru ca I se facuse rau. Eu , Naruto , Hintana   un baiat  care cred ca era in clasa cu Sakura, Mio si eu am ramas la fata locului. Le-am trimis pe Roxy si Sheila acasa la Sasuke . Fetele erau speriate si intrebau mereu de Sakura dar nu am stiut ce sa le spun.
Nu imi venea sa cred ca Sakura era in casa . Dupa cateva minute calea de intrare in casa a fost eliberata si doi pompieri au intrat ca sa ii scoata pe cei doi.
-Intru si eu, spune Naruto luand-o la fuga spre casa
-Vin si eu, strig dupa baiat apoi intram amandoi in casa. Ne-am urcat la etaj direct. Cei doi pompieri erau si ei acolo si cautau prin camere sperand sa ii gaseasca.
-Hai la etajul doi, ii spun eu blondului si ne urcam repede.
Cand am ajuns am inceput sa cautam prin camere. Am intrat in prima camera si i-am vazut pe Sasuke si Sakura trantiti la pamant. Sasuke statea peste fiica mea acoperand-o cu corpul lui. Cand i-am vazut mi-au dat lacrimile.
-I-l iau pe Sasuke. Tu ia-o pe ea, imi spune blondul ridicandu-l pe brunet .
Sakura statea cu fata in sus si era acoperita cu puloverul brunetului.
-Veniti aici, tipa apoi blondul iesind pe hol.
Cei doi pompieri vin si i-l ajuta pe Naruto sa i-l care pe Sasuke. Eu am luat-o pe Sakura in brate si am luat-o la fuga spre iesirea din casa. Cand am iesit afara Hintana si ceilalti au venit langa mine.
-Adu o patura ceva, tip eu la ei tinand-o pe Sakura in brate.
Mio si-a dat geaca jos si am asezat-o pe fiica mea pe ea.
-Hai Sakura , spune-mi ca esti bine, ii spun eu punandu-ma in genunchi langa ea
-E in viata? E bine? Ma intreaba Hintana incepand sa planga
-Da, ii spun eu punandu-I mana la gatul Sakurei . I-am simtit pulsul dar era slab.
In urma mea au iesit si Naruto si cei doi pompieri cu Sasuke in brate. L-au asezat langa Sakura pe haina lui Naruto .
-Respira? i-l intreb eu pe unul dintre pompieri
-Foarte slab. Unde e salvarea? Ma intreaba acesta apoi apare si ambulanta. Opreste in fata casei si vine direct la noi.
-Acum i-am scos, le spune unul dintre popmpieri celor 2 asistenti, care i-au ridicat pe Sasuke si Sakura in brate si i-au dus direct in ambulanta.
-Merg si eu, le spun celor doi urcandu-ma in ambulanta cu ei.
-Haide-ti repede, imi spune una dintre asistente. Am urcat in masina si am pornit apoi spre spital. In spatele nostru era Naruto , impreuna cu Hintana , un baiat  si Mio. Minutele se scurgeau si cei doi erau tot inconstienti. Asistentele le-au pus perfuzii si masti de oxigen ca sa poata respira.
-Nu indrazneam sa intreb nimic. Doar ii priveam pe cei doi. Sasuke si-a riscat viata pentru fiica mea .
Am ajuns la spital si am coborat in graba. Dupa ce am intrat in cladire eu am ramas la usa fiicei mele. Sasuke fusese dus in alta camera.
-Unde sunt? Sunt bine? Ma intreaba Nareno vazandu-ma si venind langa mine
-Nu stiu. Sunt in viata dar nu stiu . Ii spun eu bulversat
-Tata , unde sunt? i-l intreaba si blondul pe Nareno intrand in viteza pe hol
Naruto P.O.V
Cand i-am vazut pe cei doi in camera cazuti , am ramas inmarmurit. Sasuke se pusese peste Sakura ca sa o protejeze. Probabail nu a mai putut continua. I-am scos pe amandoi afara cu ajutorul pompierilor apoi am plecat la spital in urma ambulantei. Minutele se scurgeau. Hintana era foarte agitata si plangea in truna in masina. Ma gandeam doar la cei doi. Speram sa scape. Sasuke avea pulsul extrem de slab. L-am simtit . Ma temeam pentru starea lui. Cand in sfarsit am ajuns la spital am intrat in fuga si i-am vazut pe Sayto si pe tata pe hol. M-am dus la ei si i-am intrebat daca cei doi sunt bine , dar nici ei nu stiau prea multe.

Deci am adus si cealalta jumatate a acapitolului si sper sa va placa . Urmatorul capitol va fi mult mai lung . Sper ca va place. Kiss

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Ce noroc de Sasuke...sper ca cei 2 sa se faca bine si ca faptasul sa fie prins,nu stiu cum mai pot continua asa,e prea periculos><

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Ah...sper sa scape cei doi.Si sper ca Zero sa fie prins si ...mama mama ce i-as face...Cate nenorociri poate sa pateasca ....

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 55-Disperare si durere peste tot...
Sayto a ramas in fata usii Sakurei impreuna cu barbatul care lucra la el ca paznic si eu , tata , Hintana si Gaara am plecat spre camera unde era Sasuke.
-Mama cum se simte? i-l intreb eu pe tata
-I-au pus perfuzii. Se simte rau. Imi spune acesta trist
-Sper sa scape amandoi. Spun eu luand-o in brate pe Hintana care nu se oprea din plans.Apoi l-am vazut si pe Sasori venind langa noi. I-am spus  tatei cum i-am gasit pe cei doi in camera si a inceput sa planga .
-A facut asta ca sa o protejeze, spune el printre lacrimi
-Da. O iubeste foarte mult si la fel si ea. Nu pot trai unul fara celalalt , spune Hintana printre lacrimi.
Cu totii am tacut. Ne rugam pentru cei doi . Minutele au trecut , mai exact 15. Din cand in cand mergeam si la Sayto ca sa vedem in ce stare se afla Sakura , dar nimic. Nici unul nu isi revenise inca si medicii faceau tot posibilul ca sa ii salveze.
-S-a trezit, ne spune apoi Sayto  venind langa noi.
-Eu merg la ea, ii spun eu tatei apoi o ia pe Hintana de mana si plec impreuna cu Gaara si Sasori spre camera rozaliei.
Am intrat cu totii inauntru si am vazut-o pe Sakura stand de vorba cu Sayto. Sau cel putin incerca pentru ca era foarte slabita si bulversata.
Sakura P.O.V
-Te-ai trezit. Imi spune o femeie venind langa mine. Am deschis incet ochii si am privit in jur.
-Unde sunt? O intreb eu pe femeie.
-La spital. Imi spune aceasta scurt apoi iese pana la usa si revine imediat. Dupa cateva secunde ii vad pe tata , Naruto, Hintana , Sasori si Gaara intrand in camera
-Ce bine ca ti-ai revenit , imi spune bruneta venind langa mine .
-Dar ce ? Cum? Ii intreb eu pe cei din camera
-M-am speriat de moarte , imi spune tata venind langa mine si incepand sa planga
-Sunt bine. Le spun eu . Aveam o durere ingrozitoare de cap.
L-am vazut apoi pe Naruto iesind din camera repede.
Naruto P.O.V
Ma bucuram sa o vad ca este bine , dar dupa putin timp telefonul incepe sa imi sune. Era tata . Ies din camera grabit si ma duc direct la el
-Ce e? i-l intreb eu
-Nu e bine. Sasuke nu e bine. Imi spune acesta speriat
-Ce ai spus? Ce s-a intamplat? i-l intreb eu
-O asistenta…. Mi-a spus ca nu are sanse. A inhalat foarte mult fum. Imi spune acesta disperat
-Nu. Nu se poate. Nu. Spun eu incepand sa plang. ,, Ce aveam sa ii spun Sakurei cand va intreba de Sasuke? Cum sa moara?’’ ma intrebam eu in timp ce i-l priveam pe tata.
M-am dus apoi in camera Sakurei si i-am facut semn lui Sayto sa iasa din camera
-Ce e? ma intreaba acesta
-Ce s-a intamplat? Ma intreaba si Sasori si Gaara iesind si ei din camera.
-Sasuke e in stare grava. Le spun eu in soapta. Nu sunt sanse sa supravietuiasca,
-Nu. Nu se poate. A facut-o pentru ea. Spune Sayto socat
-Tu glumesti? Ma intreaba Sasori luandu-ma de guler
-Nu. Asa a spus o asistenta. Mai bine nu ii spuneti Sakurei pana cand nu stim sigur ca brunetul e bine,  le spun eu celor trei apoi telefonul lui Gaara incepe sa sune si roscatul spune ca trebuie sa plece de urgenta acasa.
Ne-am dus inapoi in camera si am luat-o pe Hintana de langa patul Sakurei. Sayto a luat-o afara ca sa o roage sa nu spuna nimic si eu am ramas cu rozalia.
-Ma bucur ca ti-ai revenit. Bine ca au venit pompierii la timp, ii spun eu rozaliei imbratisand-o
-Sasuke unde e? ma intreaba aceasta vazand ca brunetul nu era
-E la mama. I s-a facut rau si acum e cu ea. Ii spun eu mintind-o.
Sakura P.O.V
-Nu imi vine sa cred ca eram sa te pierd. Imi spune Hintana stand langa patul meu si plangand
-Sunt bine. Nu mai plange te rog. Ii spun eu fetei stergandu-i lacrimile apoi i-l vad pe Naruto venind si luand-o de langa mine. S-a asezat el langa patul meu si am inceput sa vorbim. Am privit in jur si am vazut ca brunetul nu era , dar Naruto mi-a spus ca era la mama lui pentru ca i se facuse rau. Speram sa vina redepe ca sa i-l vad.
-Sakura draga mea mai bine incerci sa mai dormi, imi spune tata venind si mangaindu-ma pe cap apoi toti ies din salon . Mi-am pus capul pe perna si am inchis ochii sperand ca poate voi reusi sa adorm
Naruto P.O.V
Dupa  ce Sakura a adormit am iesit cu totii afara. M-am dus apoi in salonul mamei ca sa vad cum se simte. Cand am intrat am vazut-o stand in pat si vorbind cu tata care era langa ea
-Cum se simte? Ma intreaba mama vazandu-ma
-Sakura? E mai bine , acum doarme. Ii spun eu privind in pamant
-Si Sasuke ma intreaba aceasta sperand sa ii dau aceiasi veste. Probabil instinctul ei de mama ii spunea ca ceva nu era bine.
M-am apropiat incet de patul ei si am prins-o de mana. Tata mi-a facut semn sa tac.
-Se recupereaza. Doarme. Ii spun eu mamei mintind-o.
-Naruto mai bine o duci pe Hintana acasa. Imi spune tata privind-o pe bruneta de langa mine.
-Bine. Ii spun eu scurt si apoi plec. Sasori ma astepta la usa afara. Era trist. Se gandea la brunet probabail. Am plecat toti trei din spital si i-am spus roscatului sa plece acasa si asa a si facut dar cu greu l-am convins. Dupa ce am dus-o pe bruneta acasa si i-am promis ca o sun cand mai aflu ceva de Sasuke eu m-am intors la spita.
M-am dus in fata camerei Sakurei si am privit pe geamul mic de la usa. Dormea , era atat de linistita , speram ca linistea aceasta sa nu ii fie niciodata deranjata. Speram ca Sasuke va scapa. Au trecut 30 minute de cand ajunseseram la spital cu cei doi. Brunetul inca era in salon cu medicii si asistentele. Nimeni nu intra si nu iesea. Nu stiam nimic despre el. Minutele treceau . Am ramas pe hol . Eram doar eu. Am inceput sa pasesc spre camera mamei dar la usa ma intalnesc cu tata.
-Doarme . Imi spune el scurt punandu-mi mana pe umar
-I-ai spus? i-l intreb eu
-Nu . In starea ei nu e bine sa sufere un alt soc. Imi spune el trist si apoi incepe sa se plimbe pe hol.
Am ramas in fata camerei mamei. Nimic nu era bine. Sasuke , era pe moarte , mamei ii era rau, Sakura era la recuperare si toate astea din vina lui Zero. Nenorocitul acela .
-Naruto , cum se mai simte Sasuke? Mai stii ceva? Ma intreaba Sayto venind langa mine
-Nu stiu nimic. Sotia dumneavoastra a aflat? i-l intreb eu pe barbat
-Da . I-am spus. Imi raspunde acesta suparat apoi se indreapta spre camera brunetului.
-Cum se simte ? O intreb eu pe o asistenta care tocmai iesea din camera
-E destul de rau. Noaptea aceasta va fi decisiva pentru el. Facem tot posibilul sa i-l tinem in vata , ne spune aceasta apoi pleaca de langa noi
Nu imi venea sa cred ca aveam sa imi pierd cel mai buin prieten, de fapt fratele. Eram trist. De fapt cuvantul ,,trist’’ e putin spus in comparatie cu ce simteam eu acum in suflet.
-Mi-a salvat fiica, i-l aud pe Sayto spunand dupa cateva minute si apoi i-l vad privind in jos.
-Da . Cu propria lui viata, spun eu cu privirea in pamant. Am continuat sa mergem pe holul lung si am ajuns in fata camerei unde statea Sakura.
-Nu imi vine sa cred ca e in starea asta, spun eu  suparat stand rezemat de perete.
-Nici mie. Ce o sa ii spunem Sakurei? Cum va suporta asta?  Ma intreaba Sayto
-Nu va suporta. Va innebuni de durere. Sasuke e lucrul pe care i-l iubeste cel mai mult . I-a fost alaturi mereu iar acum sa afle  ca e pe moarte, ar fi o lovitura prea mare pentru ea. Spun eu si mai abatut.
Sakura P.O.V
Mi-am deschis incet ochii si am privit in jur. Eram tot la spital . Nu prea reusisem sa dorm asa de bine. Privesc in camera . Eram singura apoi aud la usa doua voci. Erau tata si Naruto.
-Nici mie. Ce o sa ii spunem Sakurei? Cum va suporta asta? i-l aud pe tata intreband
-Nu va suporta. Va innebuni de durere. Sasuke e lucrul pe care i-l iubeste cel mai mult . I-a fost alaturi mereu iar acum sa afle  ca e pe moarte, ar fi o lovitura prea mare pentru ea. Ii spune Naruto apoi cei doi pleaca.
-Sasuke ? Mort? Intreb eu socata . Nu , nu se poate. Am simtit in clipa aceia ca o iau razna . Cum sa fie mort?
Atunci mi-am amintit ca  Naruto mi-a spus ca Sasuke e la mama lui cand l-am intrebat de ce nu a venit la mine si era destul de trist. Acum am inteles de ce.
-Dar nu, nu putea fi mort. Nu el . Totul e o minciuna, spun eu rupandu-mi perfuziile de pe mana si ridicandu-ma din pat.
Am inceput sa pasesc incet spre usa, Inca mai ameteam. Am iesit din incapere si m-am uitat in jur. Nu era nimeni. Am inceput sa pasesc incet pe hol cautand camera unde era Sasuke
-Nu poate fi mort. Nu poate . Spun eu incepand sa plang in timp ce mergeam pe hol privind in fiecare incapere pe care o vedeam
Am ajuns apoi in fata unei incaperi si usa s-a deschis. Era o asistenta. M-am prefacut ca sunt bine si m-am intors cu spatele la ea ca sa nu isi dea seama ca am fugit apoi m-am dus langa usa si am privit pe geam.
-Era el , Sasuke . In clipa in care l-am vazut am deschis usa si am intrat in fuga.
M-am apropiat de pat si m-am pus in genunchi langa el incepand sa plang
-Sasuke revinoti. Cine ti-a facut asta? Spune-mi . Sasuke!!!! Tipam si plangeam eu langa patul brunetului strangandu-l puternic de mana. Avea o masca de oxigen pe fata si era conectat la aparate. Nu imi venea sa cred ca era in starea asta. Cine i-a facut asta va plati. Nu doream sa i-l pierd . M-am ridicat in picioare si m-am aplecat spre Sasuke prinzandu-l apoi in brate
-Domnisoara ce cautati aici? Va rog sa plecati , o aud pe o asistenta si apoi vine spre mine incercand sa ma ia de langa Sasuke
-Nu . Lasa-ma . Sasuke trezeste-te si spune-mi ca visez. Sasuke !!! , tipam eu disperata la baiat si i-l zdruncinam din toate incheieturile.
-Sakura , ce cauti aici? Nu trebuia sa te ridici, i-l aud apoi pe tata si i-l vad venind spre mine urmat de Naruto
-Lasati-ma. M-ati mintit. Sasuke e aici. De ce e asa? Incep eu sa tip la cei doi , continuand sa i-l tin pe brunet in brate
-Sakura nu am vrut , dar trebuia sa facem asta. Imi spune tata incercand sa ma ia de langa brunet
-E pe moarte . i-l aud apoi pe Naruto spunand trist
-Nu. Ma mintiti. Nu poate fi adevarat. Nuuuu!!!! Tip eu cu putere si apoi incep sa trag de Sasuke sperand sa se trezeasca
-Nu Sakura , opreste-te,imi spune Naruto si apoi ma trage cu putere ca sa ii dau drumul din brate brunetului
-Nu . Lasa-ma jos. Nu vreau sa plec. Lasa-ma. Tipam eu in bratele blondului si ma zbateam ca sa scap dar acesta ma scoate pe sus din camera si cand am ajuns afara mi s-a facut iar rau si am lesinat.
-Sakura trezeste-te. Ii aud vocea tatalui apoi deschid ochii si i-l vad in fata mea. Eram in acelasi salon ca si mai devreme.
-Unde e Sasuke? i-l intreb eu sperand ca tot ceea ce am vazut a fost doar un vis.
Tata isi lasa privirea in pamant si nu mai spune nimic
-E doar un vis nu? i-l intreb eu pe barbatul din fata mea incepand sa plang
-Nu. Nu e un vis. Imi spune el trist.
In momentele acelea nu imi doream decat sa mor. Fara Sasuke nu mai eram un nimeni. El insemna totul pentru mine. Am inceput sa privesc pe geam fara sa mai vorbesc. Tata a iesit din camera.
Au trecut cateva minute . Ma gandeam la brunet. Nu imi venea sa cred ca era in starea asta . ,,Dar de ce? Cine i-a facut asta? Cum’’ erau intrebarile care imi rasunau in minte. M-am ridicat in pozitia de sezut in pat si am vrut sa cobor ca sa merg la brunet sa i-l vad insa o asistenta care tocmai intrase in camera ma opreste. M-am asezat inapoi in pat fara sa opun rezistenta. Ma simteam vlaguita de putere. Nu mai puteam nici sa gandesc cum trebuie. Nu stiu cate minute au trecut dar afara se intunecase deja si inca nu stiam nimic de Sasuke.
Eram singura in camera asa ca am coborat din pat si am iesit pe hol. I-am vazut in fata camerei unde era Sasuke pe tata, Nareno si Naruto. Si-au intors privirea spre mine . Aveau lacrimi in ochi. In momentul acela am inceput sa fug pe hol. Speram ca ceea ce gandeam era doar in mintea mea. Nu era adevarat. M-am apropiat de usa si tata m-a luat in brate.
-Sakura , nu se mai poate face nimic. Imi spune acesta plangand .
-Nu. Sasukeeee!!!!! Am tipat cu putere  si apoi m-am izbit in usa si am intrat in incapere.




To Be Continued…



Sfarsitul sezonului al doilea.




Sper ca v-a placut. Am facut acest ultim capitol al sezonului mai lung . Sezonul al 3 lea am sa i-l incep mai tarziu . Nu stiu exact cand pentru ca acum nu prea mai am timp sa scriu dar sper ca v-a placut. Kiss all . Ast com


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Deci mai lasat masca!Ma faci sa plang!Sasuke mort? Nu poate sa fie adevarat,nu are cum,stiu eu ca pui ceva la cale,nu are cum sa moara!
Sper sa se faca ceva in privinta asta...
Astept cu nerabdare sa pui urmatorul sezon,sa vad cum ne mai uimesti xD


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Nu imi vine sa cred...Nu stiu ce sa spun...E prea trist,e ingrozitor.

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ȶฬєєt₯
Membru

Din: Pe↔Lun☆
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 214
What the hell?Are you kidding me?  

Lipsesc si eu cateva capitole(cam 13:]])si uite ce se intampla..Mintea ta ma sperie   ,cum ai putut sa'i faci una ca asta lui bietul Sasuke?Daca moare e vina ta.Am sa te bantui:]]].Cand mi'ai zis pe mess ca o sa'i faci ceva lui Sasuke nu ma gandeam ca o sa moara..ma gandeam ca o sa pateasca ceva,nu moartea.   .Asa legat de capitolul acela cu cadoul..era atat de romantic si frumos momentul   ...mai vrea.Nu'mi vine sa cred cate s'au intamplat.Ma intreb daca chiar Zero a fost cel care a dat foc casei. .Hmm..sa vi repede cu nextul si inca odata mersi pentru ca ai amanat putin sezonul 3,pentru mine.Te iubesc     ;x .

Ne vedem data viitoare:]].

Ps:Am ajuns si eu din mosi stramosi cu capitolele la zi:]]].


_______________________________________


♡♡♡Life is to short to wake up in the morning with regrets. So, love the people who treat you right and forget about the ones who don't.
And believe that everything happens for a reason...
* if you get a change-take it !
* if it changes your life-let it !
♡♡♡Nobody said that it would be easy. They just promised it would be worth it.


♡♡♡^^Tweety^^♡♡♡


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Bine , deci am venit si cu sezonul al 3 lea si sper sa va placa.



Cap 56- Frica & Durere                       [ SeZoNuL  al III-lea ]
-Nu. Sasukeeee!!!!! Am tipat cu putere  si apoi m-am izbit in usa si am intrat in incapere. Toata camera era plina de medici si asistente. Stateau in jurul patului . I-am ferit pe toti si m-am uitat la brunet. Medicii i-l resuscitau.
-Nu. Sasuke , trezeste-te. Sasuke nu ma lasa . Sasukeeee!!! , am tipat puternic si m-am aplecat peste brunet incepand apoi sa plang de durere.
-Sakura lasa. Nu mai avem ce facem. I-l aud apoi pe Naruto dupa care vine la mine si ma ia in brate. avea fata plina de lacrimi si el. Se vedea pe fata lui durerea si sisperarea. Probabail sufletul lui era ravasit ca si al meu.
-Nu. Nu se poate . Nu poate fi mort. Nuuu!! Sasuke te rog trezeste-te. Stiu ca nu ai murit. Nu. Tipam eu la brunetul care statea fara suflare pe patul alb.
-Va rog domnisoara. Ne pare rau, imi spune un medic venind langa mine.
L-am privit in ochi . Credeam ca glumeste , dar nu … avea dreptate.
-Nu. Nu plec. Sasuke nu poate fi mort. Nu el. De ce? De ce Sasuke? Incep eu sa i-l intreb pe brunet sperand ca se va trezi si imi va raspunde.
-Lasati-o putin sa stea cu el . Le spune apoi tata medicilor si acestia pleaca din camera.
Naruto , tata si Nareno au inceput sa planga cu totii.
-De ce? Cine ti-a facut asta? i-l intrebam eu cu disperare pe brunet in timp ce strangeam cu putere de tricoul de pe el
-Sakura te rog. Imi spune tata venind langa mine si luandu-ma in brate
-De ce tata? De ce? i-l intrebam eu pe barbat in timp de lacrimile imi inundau fata.
Simteam cum intreb corpul meu se inmoaie si nu mai pot sta in picioare. In sufletul meu era numai durere si lacrimile nu conteneau sa curga. Vazand asta tata si Naruto au vrut sa ma ia de acolo
-Hai sa mergem , imi spune tata tinandu-ma in brate
-Nu. Eu raman aici , ii raspund tatei apoi ma asez pe un scaun si raman langa patul lui Sasuke tinandu-l de mana.
Ma uitam la el , era alb la fata si rece. Nu stiam de ce a murit. Nu imi venea sa cred.
-Am sa te iubesc mereu . De ce ai plecat asa? i-l mai intreb eu odata pe brunet apoi ma aplec peste el vrand sa i-l sarut dar nu apuc pentru ca…
Sasuke P.O.V
-De ce ai plecat asa? Auzeam un glas cunoscut intrebandu-ma.
,,Unde eram?'' ma intrebam . Vedeam doar luminca in jurul meu apoi deoadata m-am trezit, rasufland cu putere.
-Sakura . Tip eu cu putere amintindu-mi ca intrasem in casa ca sa o salvez pe rozalie.
-. Esti in viata. Ii aud apoi glasul gingas si cand ma uit langa mine o vad. Era aici. Era bine. Deodata simt cum sunt imbratisat cu putere. Eram fericit. Sakura era langa mine. Simteam ca totul in jurul meu era acum bine. Era ca si cum am renascut. Dorinta de a o mai revedea si de a o imbratisa pe rozlie a fost atat de mare incat a invins moartea.
Imediat in camera au intrat 2 medici si 2 asistente si au inceput sa ma examineze
-E un miracol. Era mort . Cum se poate asa ceva? Intrebau medicii uitandu-se unul la altul
-Mort? Intreb eu privind-o pe Sakura care statea la usa
Dupa ce medicii s-au minunat si m-au examinat , au iesit din salon.
-Nu imi vine sa cred ca esti in viata, imi spune Naruto venind langa mine si stergandu-si lacrimile
-Credeai ca scapi asa de usor de mine? i-l intreb eu facandu-I cu ochiul incercand sa fac atmosfera mai vesela.
Naruto P.O.V
Eu si Sayto am continuat sa ne plimbam pe hol. Priveam cu tristete spre camera unde era Sasuke . Nu ne venea sa credem ca era in starea aceia.
-Mergem sa bem o cafea? Ma intreaba Sayto
-Am plecat la cafenea apoi si l-am luat si pe tata cu noi dar nu am putut sa bem nimic asa ca ne-am intors , insa cand am ajuns pe hol am auzit tipete venind din camera unde era Sasuke.
-E Sakura? Dar… incearca Sayto sa spuna apoi o luam la fuga spre camera. Sakura era acolo si plangea cu disperare.
-Dar cum a aflat? Ma intrebam eu.
In cele din urma am scos-o pe rozalie din camera dar aceasta a lesinat asa ca am dus-o repede in salonul ei si peste cateva minute si-a revenit. Nu mai aveam de ales asa ca i-am spus adevarul despre brunet . Reactia ei a fost una sumbra pot spune pentru ca urmatoarele 2 ore a stat in camera ei , privind pe geam si tacand. O tacere care ma durea .
Eu , Sayto si tata eram pe hol. Am fost sa vedem ce facem mama . Se simtea mai bine acum dar tot nu i-am spus nimic despre Sasuke.
-Veniti repede. Chemati medicul. Aud o asistenta tipand pe hol si apoi o vad intrand in camera lui Sasuke
-O nu. Ceva nu e bine, spune Sayto apoi o luam toti trei la fuga.
-Va rog sa stati aici. Ne spune o asistenta
-Dar ce s-a intamplat?  O intreb eu disperat
-A intrat in stop-cardiac. Ne spune aceasta apoi am ramas socat.
Tata m-a prins de umeri si eu am inceput sa plang
-Nu, nu se poate sa moara. Nu , spuneam eu incet privind in pamant si strangand din pumni.
Peste cateva secunde vedem o alta asistenta ca iese din camera . Se uita la noi si ne spune ca nu se mai poate face nimic , apoi a plecat. In momentul acela am simtit ca totul se prabuseste pe mine. Mi-am pierdut un frate. Ce aveam sa ii spun Sakurei, ce aveam sa ii spun mamei? Toti trei am inceput sa plangem, dar apoi o vedem pe Sakura venind spre noi. Nu mai era cale de intoarcere. Acum nu o mai puteam minti. Trebuia sa o lasam sa se confrunte cu realitatea chiar daca era atat de dureroasa. Ne-a vazut si s-a apropiat incet de noi  apoi Sayto  o ia in brate si ii spune ca nu se mai poate face nimic. In clipa aceia Sakura a rabufnit. S-a izbit in usa si a intrat in camera ducandu-se apoi langa brunet. Cand l-am vazut am simtit cum nu ma mai pot tine pe picioare si am iesit din salon rezemandu-ma de perete.
-Nuu. Sasuke . Spun eu asezandu-ma in pozitia de sezut si punandu-mi capul in palme.
Lacrimile imi curgeau pe obraji. Durerea din sufletul meu era insa si mai mare. Sasuke era mort. Peste cateva secunde m-am reintors in camera si am incercat sa o iau pe Sakura care plangea , de langa patul brunetului dar degeaba , nu a vrut deloc sa plece asa ca am lasat-o sa stea acolo. Plangea si ma durea sa o vad asa. Din cand in cand i-l priveam pe brunetul care statea pe patul alb fara sa spuna ceva sau sa deschida ochii. Acum mi-as fi dorit sa imi mai dea una sau sa tipe la mine sau orice altceva dar sa fie in viata. Cu toate astea acum nu se mai putea face nimic. Si astfel  viata unei persoane se poate spulbera intr-o clipa. Inca nu puteam sa cred ca era mort. Eram in stare de soc. Minutele au trecut , in salon era o stare de inmormantare. Cu totii plangeam .
Dupa cateva minute insa i-l vad pe brunet deschizand ochii si rasufland cu putere. Era ca si cum sufletul i-ar fi revenit in corp , sau poate chiar asta s-a intamplat. Primul lui cuvant rostit a fost numele Sakurei. Se pare ca tot timpul a stat cu gandul la ea. . Cand l-am vazut am simtit ca traiesc. Eram atat de fericit sa i-l vad in viata , dar si atat de confus pentru ca nu stiam  cum s-a putut intampla asta. Era o minune. Probabail dragostea pentru Sakura l-a readus la viata, gandeam eu in timp ce i-l priveam. Sasuke a privit bulversat in jur si apoi a vazut-o pe rozalie langa el. Asistentele s-au minunat cand au vazut ca si-a revenit. Intradevar asa si era. O minune.
Sasuke P.O.V
O priveam pe rozalie. Acum in salon eram doar eu ea si Naruto. Nareno s-a dus ca sa o anunte pe mama care dupa cate am aflat se pare ca I se facuse rau si era si ea in spital si Sayto a plecat sa o anunte pe sotia sa .
-Sunt bine iubito. Nu mai plange. Cat ma bucur ca si tu esti bine. Am crezut ca te pierd. Ii spun eu Sakurei care inca nu se oprise din plans de cand mi-am revenit si anume in urma cu aproape 20 de minute.
-Dar am crezut ca te-am pierdut. Imi spune aceasta stergandu-si lacrimile
-Nu scapi asa de usor de mine . Ii spun eu apoi aceasta ma imbratiseaza
Naruto statea intr-un colt al camerei si ne privea fara sa spuna nimic.
-Tu de ce nu spui nimic? Nu ti-a fost dor de mine? i-l intreb eu facandu-I din ochi
-Tu sa taci. M-ai speriat de moarte. Normal ca imi era dor de tine, imi spune acesta venind si prinzandu-ma de mana. Stateam doar si va priveam . Imi aminteam cum v-am gasit pe amandoi in casa. Imi spune blondul
Sakura P.O.V
Era in viata , nu imi venea sa cred asta. I-l priveam si parca nu imi venea sa cred ochilor. Simteam o fericire imensa in suflet. Era in viata. Era o minune. De cand si-a revenit eu inca nu am contenit cu plansul. Probabail socul a fost foarte mare.
-Sunt bine iubito. Nu mai plange. Cat ma bucur ca si tu esti bine. Am crezut ca te pierd. Imi spune brunetul mangaindu-mi obrazul stang.
-Dar am crezut ca te-am pierdut , ii spun eu stergandu-mi lacrimile fara sa bag prea mult de seama de ce a spus. Ma gandeam doar ca e bine acolo langa mine .
-Nu scapi asa de usor de mine , imi spune el comic incercand sa ma faca sa rad.
Il privesc si apoi imi spun in gand:,, Nici nu doresc asta’’ si apoi i-l imbratisez.
De cand s-a trezit ,Naruto nu prea a vorbit. Statea doar si ne privea  dar apoi brunetul l-a intrebat de ce nu spune nimic si cei doi au inceput sa vorbeasca
-Tu sa taci. M-ai speriat de moarte. Normal ca imi era dor de tine. Stateam doar si va priveam . Imi aminteam cum v-am gasit pe amandoi in casa. Ii spune Naruto dupa ce brunetul l-a intrebat de ce nu mai spune nimic.



Deci cam atat pentru primul capitol din sezonul al III lea . Prea mult strica . Sper ca v-a placut. Am incercat ca exprim sentimentele celor trei mai mult si sper sa va placa asa , dar am sa ma straduiesc mai mult Sara , promit. Kiss ya

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Stiam ca nu ai cum sa-l omori asa pe Sasuke,ce ma bucur ca s-a facut bine
Si chiar am observat ca incerci sa exprimi mai mult sentimentele,imi place,tine-o tot asa

Modificat de Lexi:X (acum 12 ani)


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Asta da miracol.Ce rasturnare de situatie.Ma bucur ca s-a trezit.Doamne...ma durea si pe mine durerea lor

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
Psychςpath
Bufniță Flămβndă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
PFIU ! E mai bine ..
Astept nextu si imi pare rau ca nu ti-am mai dat comm de cam mult timp ! 


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
ȶฬєєt₯
Membru

Din: Pe↔Lun☆
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 214
Ma bucur mult ca ai pus mai multe sentimente chiar i'a dat alt farmec capitolului,nu nea plictisit deloc.La inceput chiar am crezut ca a murit deoarece ai descris bine moartea lui,dar se poate mereu si mai bine,apoi am vazut ca s'a trezit..wow ce miracol lafel ca si atunci cand a murit Sakura.Cat te iubesc eu pe tine ;x;x   .Si mersi ca mi'ai ascultat sfatul xD.
Cam atat pe data viitoare    


_______________________________________


♡♡♡Life is to short to wake up in the morning with regrets. So, love the people who treat you right and forget about the ones who don't.
And believe that everything happens for a reason...
* if you get a change-take it !
* if it changes your life-let it !
♡♡♡Nobody said that it would be easy. They just promised it would be worth it.


♡♡♡^^Tweety^^♡♡♡


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Ok . mersi tuturor pentru comuri si iata si nextul .


Cap 57- Un final fericit
-Stai putin? Cum adica cum ne-ai gasit in casa? De fapt ce s-a intamplat? Eu imi amintesc doar ca eram in casa si peste tot era doar fum asa ca m-am dus in camera mea si m-am acoperit cu ceva la gura dar apoi am lesinat. Le spun eu celor doi uitandu-ma bulversata la ei.
-Da , pai…. Incearca Naruto sa explice dar eu i-l intrerup
-Tu ce ai patit mai exact? i-l intreb pe brunet privindu-l
-Pai am primit un telefon cand eram acasa si sigur era Zero. Mi-a spus ca persoana la care tin cel mai mult s-ar putea sa pateasca ceva si sa ma grabesc ca trece tipul, asa ca am plecat in graba de acasa cu Naruto, Sasori, Hintana si Gaara….
-Toti erau la tine? i-l intreb eu pe Sasuke intrerupandu-l si privindu-l bulversata.
-Da. Si cand am ajuns in fata casei tale totul era in flacari dar nu am vrut sa stau si sa privesc asa ca mi-am turnat o galeata cu apa pe mine si am intrat in casa pe o fereastra prin spate. Dupa ce am intrat te-am cautat prin casa dar nu vedeam nimic si cand te-am gasit te-am luat in brate dar nu aveam pe unde sa iesim. Pe geam nu aveam cum sa te arunc pentru ca eram la etajul doi si parterul era cuprins de flacari iar pe scari nu puteam cobora , asa ca m-am dus in camera pe unde am intrat eu in casa. Trebuia sa te scot cumva asa ca am vrut sa ma duc la geam dar am simtit ca nu mai pot merge asa ca am cazut in fata camerei si inainte sa imi pierd cunostinta te-am asezat pe tine pe podea cu fata in sus , te-am acoperit cu puloverul meu pentru ca era ud si avea sa te protejeze de foc si  m-am asezat peste tine ca sa te protejez si mai bine apoi am lesinat si nu imi mai amintesc decat ca m-am trezit aici. Imi povesteste brunetul cu lacrimi in ochi.
Dupa ce mi-a povestit , am ramas uimita. Sasuke a fost in stare sa renunte la viata lui pentru mine.
-E adevarat? i-l intreb si pe Naruto privindu-l.
-Da . Am intrat in casa alaturi de Sayto si v-am gasit in camera . Erati cazuti pe podea si Sasuke era peste tine iar tu erai acoperita de puloverul lui. Imi explica blondul cu privirea in pamant
-Nu imi vine sa cred, ii spun eu brunetului incepand iar sa plang
-Nu plange te rog. Imi spune el stergandu-mi lacrimile
-Dar tu ti-ai fi dat viata pentru mine? i-l intreb eu privindu-l in ochi. In acel moment am simtit cum viata mea chiar are sens. Sasuke tinea foarte mult la mine la fel cum tineam si eu la el.
-Da si as mai face asta de o mie de ori daca e nevoie. Inainte sa lesin am spus ca am sa te protejez orice ar fi. imi spune el privindu-ma in ochii mei care acum erau plini de lacrimi
-Dar daca tu ai fi murit eu ce m-as fi facut? Tu te-ai gandit la asta? Crezi ca as fi putut trai fara tine ? i-l intreb eu prinzandu-l de gulerul tricoului .
-Sakura , tu ti-ai fi refacut viata si asta am si vrut. Tu ai o viata intreaba inainte . Ai suferit mereu si nu puteai sa mori. Imi spune el prinzandu-ma de mana
-Nu. Tu nu intelegi. Eu nu pot trai fara tine, ii spun eu brunetului apoi i-l imbratisez.
-Gata. Important e ca sunteti bine amandoi, ne spune Naruto apoi in camera apare mama care imediat ce ne vede pe mine si Sasuke ne imbratiseaza si incepe sa planga de fericire.
Naruto a iesit apoi pe hol spunand ca o suna pe Hintana si dupa cateva secunde intra in camera si ne spune ca Hintana si Neji vin spre spital . In urmatoarele 10 minute au aparut la spital Neji, Hintana , Gaara, Sasori , Kankuro si Ino toti venind sa vada cum suntem dupa ce au aflat de incendiu.
-Dar gemenele sunt bine? i-l intreb eu pe tata dupa ce Sasori , Gaara si Kankuro pleaca deoarece aveau niste treaba pe nustiu unde.
-Sunt la Sasuke acasa. Stau si Mio. Roxy, Sheile siSai cred. Imi explica acesta
-Ce bine ca nu au patit nimic. Spun eu apoi ma gandesc la cele spune de Sasuke. Cineva i-l sunase si i-l amenintase.
-Tata dar cum s-a intamplat?
-Pai eram in sufragerie apoi cineva a strigat de afara o sa murim si pe urma au inceput sa arunce in geam cu un fel de bile care erau cuprinse de foc si totul s-a aprins. Imi explica acesta.
-Asta sigur e Zero, spune Sasuke nervos apoi ii explica tatei cele intamplate
-Apropo de Zero, politia e pe hol  , vrea sa va vorbeasca domnule, ii spune Naruto tatei si apoi acesta iese pe hol.  Nu dupa mult timp Hintana si Neji au plecat acasa pentru ca era destul de tarziu.
Tata a povestit politiei tot ce s-a intamplat si apoi acestia ne-au luat la intrebari pe mine si pe Sasuke . Dupa ce am declarat tot ce stiam eu am mers in salon la mine pentru ca nu ma simteam tocmai bine. Ma bucuram ca Sasuke isi revenise si acum puteam dormi fericita, dar inainte sa adorm tata m-a rugat sa merg la Midorico ca sa ma vada si asa si am facut
-Draga mea , ce ma bucur ca nu ai patit nimic? Imi spune aceasta si eu ma duc langa ea si o imbratisez.
-Si eu ma bucur ca sunt bine si am apucat sa te mai imbratisez inca o data , ii spun eu incepand sa plang
-Fiica mea scumpa, imi spune apoi Midorico incepand sa planga si ea.
-Mama , ii spun eu cu o voce suava. Simteam ca era  chiar mama langa mine. De acum asa o sa iti spun. Mama mea. Ii spun eu femeii imbratisand-o si mai tare.
Momentele acelea dintre mine si Midorico erau privite de tata care se uita la noi cu ochii inlacrimati. Chiar imi doream sa ii spun ,, mama'' pentru ca de cand sunt in casa cu ea aceasta mi-a dovedit ca tine la mine si in sufletul meu stiam ca asa era mai bine.
-Si tu ce stai acolo? Asta e reuniune de familie  ii spun eu facandu-I loc sa vina si sa i-l imbratisez si pe el apoi acesta vine langa noi.
Dupa ce am contenit cu plansul  am plecat in salon la mine ca sa adorm putin dar inainte de asta am trecut prin fata salonului brunetului care acum se pregatea sa doarma. Nu am mai intrat la el ca sa nu i-l deranjez si m-am dus direct in salonul meu unde peste cateva minte am si adormit
Naruto P.O.V
Dupa ce Sakura s-a dus sa doarma eu am mai ramas putin cu Sasuke in salon
-Si ce ai de gand? i-l intreb eu vazandu-l destul de ingandurat
-I-l omor. Spune el apoi cu o voce hotarata
-Ce? Cum sa i-l omori? Sasuke nu te gandi la asta. Ii spun eu incercand sa i-l linistesc. Speram ca glumeste dar parea foarte hotarat in ceea ce spunea.
-Ba asta am sa fac. Cu prima ocazie cand o sa i-l vad i-l omor. Din vina lui Sakura era sa moara, imi raspunde Sasuke si mai furios
-Dar … incerc eu sa ii spun insa acesta ma intrerupe
-Nici un dar. Il omor si cu asta basta . Spune Sasuke si mai hotarat apoi telefonul meu incepe sa sune . Se pare ca era Hintana asa ca ma scuz si ies afara.
-Da scumpo, spune  . E totul bine? O intreb eu pe bruneta
-Da. Am vrut doar sa iti spun noapte buna si ca te iubesc enorm. Imi spune bruneta fericita
-Si eu scumpo. Ne vedem maine la scoala. Ii spun eu apoi inchid.
-Cine a sunat? Ma intreaba Sasuke dupa ce intru inapoi in salon.
-Hintana ,ca sa imi spuna noapte buna. Apropo Sasuke eu merg acasa ca sa vad ce fac si ceilalti , bine ? Ii spun eu amintindu-mi ca surorile Sakurei erau acasa la noi. Sa ai grija de tine .
-Bine. Noapte buna atunci, imi spune el si da mana cu mine apoi eu plec.
Cand am ajuns acasa , toti au sarit pe mine intrebandu-ma cum sunt ceilalti .
-Dar fetele unde sunt? Ii intreb eu pe cei din camera vazand ca Sora si Sayumi nu erau
-Au adormit in urma cu cateva minute. Le-a sunat tatal lor si le-a spus ca totul e bine ca altfel nu adormeau , imi spune o fata blonda , cred ca o chema Sheila
-Bine. Atunci sa va povestesc, le spun eu si apoi mergem cu totii in sufragerie unde le spun tot
-Dar acum sunt bine amandoi nu? Ma intreaba Sai ingrijorat
-Da . Din fericire sunt bine. Ii spun eu si dupa cateva minute cu totii am mers sa dormim . Mio si Roxy au plecat  spre casele lor si Sheila a ramas la noi ca sa aiba grija de fete pentru ca ele erau obisnuite cu ea.
Sasuke P.O.V
Dupa ce a plecat si Naruto de la mine am inceput sa ma gandesc cu ura la Zero. Sigur el ne-a facut asta si avea sa plateasca scump.  Ura pe care o simteam pentru acel om trecea cu fiecare secunda pe care  petreceam in spital. Avea sa plateasaca scump. Dar el nu era singurul...... urma si Sam. Nu am stat prea mult pe ganduri pentru ca m-a luat somnul. Fusese o zi grea. Nu imi venea sa cred ca am murit si am inviat, dar in fine , bine ca Sakura este bine. Am inchis incet ochii si in cateva minute am adormit.
-Neata somnorosule.  Ii aud glasul rozaliei apoi imi deschid ochii si o vad langa patul meu.
-Neata si tie frumoaso. Cum ai dormit? O intreb eu luand-o de mana
-Foarte bine. Dar tu? Ma  intreaba ea cu glasul ei gingas de privighetoare
-Bine. Tata a fost si el aici, dar a plecat la Midorico. Imi spune rozalia zambitoare. Chiar eram fericit sa o vad asa .
-Si Naruto nu a venit inca? Dar stai, tu de ce te-ai ridicat din pat? Te simti bine? O intreb eu realizand ca statea in picioare langa patul meu
-Da , nu am nimic. Nu te teme. Naruto inca nu a venit. Probabail inca doarme avand in vedere ca e ora 8 dimineata. Imi raspunde Sakura zambind
-Asa devreme? O intreb eu putin uimit .
-Da . Imi spune ea scurt si apoi ma saruta. Un sarut plin de senzualitate si tandrete. Nu credeam sa am sa mai simt acele buze vreodata dar iata ca Dumnezeu mi-a mai dat o sansa.
-Buna dimineata frumosilor. Cum va simtit? Ne intrerupe apoi mama care intra in camera.
-Buna mama , bine. Ai dormit la spital? O intreb eu uimit
-Da. Aveam tensiunea foarte mica si m-au oprit la spital dar acum sunt mai bine, ne explica ea apoi vine la Sakura si o ia in brate. Ma bucur ca sunteti amandoi bine, spune aceasta privindu-ne pe amandoi. Ne privea cu niste ochi mari si frumosi pe care ma bucuram sa ii revda. Imi iubeam atat de mult mama.
-Si eu ma bucur, ii raspunde Sakura fericita.
Peste o ora au venit si Naruto, impreuna cu gemenele si Sheila la spital ca sa ne vada si peste alte 2 ore eu am fost externat din fericire. Eram in afara oricarui pericol.
-Deci mergem? Ma intreaba Sakura dupa ce s-a schimbat si a venit la mine in salon
-Da. Ii spun eu fericit, luandu-mi o haina pe mine adusa de acasa de catre Naruto.
-Haide. Mama si tata ne asteapta. Imi spune fericita Sakura prizandu-ma de mana si tragandu-ma dupa ea.
-Dar tatal tau nu merge? O intreb eu
-Ba da . Dar putin mai tarziu . Mai ramane cu mama. Imi spune ea si eu fac ochii mari uimit.
-,,Mama’’? Intreb eu uimit
-Adica Midorico. Imi spune ea scurt incepand sa rada. Am inceput sa o privesc cu bucurie. O auzeam spunad cuvantul ,, mama '' cu zambetul pe buze si acest lucru ma facea extrem de fericit.



Deci iata nextul . Sper sa va placa. Kiss

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Ce bine ca sunt bine si ca au iesit din spital.Acum sa vedem ce va face Sasuke cu Zero...

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ȶฬєєt₯
Membru

Din: Pe↔Lun☆
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 214
Hey!am citit nextul^^,nu e minunat?:]]Ma bucur ca i'a zis mama lui(stiu ca nu e corect sa zic asa,dar nu suna bine Midoricoi:]])Midorico,chiar merita tiind cont ca a acceptat'o in familie cu cel mai mare drag.Sincera sa fiu capitolul acesta nu a fost cine stie ce,dar nu puteai face nimic mai bun de'atat.Orcum pun pariu ca nextul va fi frumos xD si cu multa actiune care sa te fiarba.Am vazut ca ai incercat sa mai micsorezi cat de cat din dialog si sa pui mai multa descriere si chiar mi'a placut.Am vazut si cateva greselute,printre care si cea cu care te bat mereu la cap"nu stiu",ma inebunesti cu asta:]].Nu zic ca e cine stie ce gresala,dar aceasta se foloseste des si o sa'l folosesti si pe la liceu,scoala etc.si deaia te pisologesc atata.As mai putea zice cateceva despre capitol...ai fi putut sa pui chiar mai multa descriere.Atunci cand zicea Sakura ca nu as fi putut suporta sa te pierd,puteai sa mai lungesti,sa zici ce si cum ar fi facut Sakura in caz de moarte,acelasi lucru puteai sa faci si la Sasuke.Am mai observat ca scri Hintana inloc de Hinata,dar daca asa te'ai obisnuit nu'i nimic.Dar la urmatorul fic sa scri Hinata pentru ca ai putea duce cititorul in eroare si eu am fost putin nedumerita la inceput cu Hintana,dar apoi mi'a trecut.Am mai vazut ca pui multe puncte de suspensie,trei ar fi de ajuns.In rest e bine,dar mereu e loc de mai bine  

Te pupacesc ;x ;x!Bye!

PS:sper ca nu te'am suparat,dar eu o fac pentru a te ajuta sa scri mai bine.


_______________________________________


♡♡♡Life is to short to wake up in the morning with regrets. So, love the people who treat you right and forget about the ones who don't.
And believe that everything happens for a reason...
* if you get a change-take it !
* if it changes your life-let it !
♡♡♡Nobody said that it would be easy. They just promised it would be worth it.


♡♡♡^^Tweety^^♡♡♡


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Ma bucur ca toate au iesit bine pana la urma Sper ca Zero sa nu mai apara prea curand in peisaj,sa-i mai lase si pe ei sa respire><

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 58- O noua sansa la un viitor mai bun
-Asadar ii spui mama. Ii spun eu rozaliei si apoi o iau in brate
-Da. Inainte sa lesin in casa m-am gandit mult la ea, de fapt la voi toti , dar simt ca e ca o mama adevarata pentru mine si merita sa ii spun asa. Imi raspunde Sakura fericita.
-Ma bucur. Acum ai 3 mame. Ii spun eu sarutand-o pe frunte
-Da. Asa e . imi raspunde ea scurt imbratisandu-ma tandru.
-Haideti. Mergeti. Ne spune Naruto intrand in salon si intrerupandu-ne.
-Da . Acum venim. Ii spun eu apoi o iau pe Sakura de mana si mergem cu totii acasa cu masina lui Nareno.
Afara ne asteptau si Hinata, Neji, Sasori, Gaara , Kankuro, Ino , inca doua fete din clasa Sakurei pe care cred ca le chemau Ten-Ten si Temari si dirigintele nostru Madara si domnul Kakashi care era dirigintele Sakurei. Am fost fericitii sa ii vedem si invers. Am dat mana cu baietii si cu profesorii si le-am salutat pe fete si Sakura a facut la fel dar in stilul ei. Imbratisari, pupaturi si tot tacamul. Oricum , o priveam si eram fericit sa o vad atat de binedispusa , vesela si mai presus de toate in siguranta.
Dupa ce le-am multumit celorlalti ca ne-au fost aproape am plecat spre casa. Sakura a mers la noi acasa impreuna cu gemenele si aveau sa ramana acolo pana cand casa lor avea sa fie reparata pentru ca era pe jumatate arsa.
-Sakura haideti sa mancati, ne spune mama invitandu-ne in bucatarie dupa ce ajungem acasa
-Bine, ii raspunde fata si apoi mergem cu totii si mancam.
Sakura P.O.V
M-am trezit dimineata si m-am gandit sa ma duc la Sasuke ca sa vad ce face. Era ora 8:00 dimineata.
-Ce frumos doarme , imi spune tata care era deja in camera lui
-Neata tata . Ce faci? i-l intreb eu sarutandu-l pe unul din obraji
-Neata si tie . Bine. Am venit sa vad cum se mai simte Sasuke . Acum ma duc la Midorico ca sa vad ce face. Imi spune el apoi iese din camera .
Dupa ce l-am trezit pe Sasuke am continuat sa stam de vorba si dupa ceva timp a venit la spital si Naruto si i-a adus lui Sasuke niste haine. Cu el au venit si gemenele si Sheila care au fost foarte bucuroase sa ne vada bine pe amandoi.
Peste doua ore Sasuke a fost externat de la spital pentru ca acum era inafara pericolului asa ca l-am lasat sa se schimbe. Peste 10 minute eram cu totii gata si am plecat , dar afara ne-am intalnit cu Sasori, Neji, Gaara, Kankuro, profesorul Madara si profesorul Kakashi , dar si cu Hinata , Ten-Ten, Ino si Temari. Am fost fericita sa ii vad ca au venit sa ne vada  . Dupa ce i-am imbratisat ne-am luat la revedere si am plecat impreuna cu mama si tata 2 spre casa lor. Casa tatei era aproape distrusa. Acum nu stiam unde aveam sa stam , dar Sasuke ne primea cu bratele deschise. Cand am ajuns acasa la brunet Sai m-a intampinat fericit. Era bucuros sa ne vada ca eram bine cu totii. Am mancat apoi ne-am dus in sufragerie cu totii si am inceput sa discutam
-Vine si Yurime . Ne spune Sai fericit dupa un timp
-Ce? Cum adica? A aflat? I-ai spus? Incep eu sa i-l iau la intrebari pe brunetul din fata mea
-Da. Am sunat-o dimineata si i-am spus si in jumatate de ora cred ca ajunge. Vin si parintii si fratii ei . Imi explica Sai putin emotionat
-Ai emotii nu? i-l intreaba Sasuke
-Da. Adica daca nu vor sa ma accepte? Intreaba Sai speriat
-Nu iti fa griji. Daca Yurime te iubeste te vor accepta si parintii . Ii spun eu incurajantu-l
Peste un sfert de ora apare si tata acasa si ii spunem si lui de venirea celor 5.
-Nu iti fa griji. Fratele meu nu va avea nimic impotriva ai sa vezi. Ii spune tata lui Sai vazandu-l foarte stresat
-Sper sa fie asa domnule pentru ca eu nu vreau sa o pierd pe Yurime. Ii spune brunetul foarte serios.
Nu a durat mult si au venit si musafirii . Sai era din ce in ce mai stresat acum.
-Sakura, doamne ce ma bucur ca esti bine, imi spune Yurime sarindu-mi in brate
-Ma bucur sa te revad, ii spun eu fericita
-Si tu Sasuke. Cat ma bucur ca ti-ai revenit. Ii spune roscata si ii sare in brate.
-Sakura , doamne , credeam ca nu am sa te mai revad dupa cum ne-a povestit Yurime. Imi spune Yuki venind si luandu-ma in brate apoi da mana cu Sasuke
-Saku…. Incearca Yusuke sa imi spuna insa se impiedica de covor si cade jos inainte sa ajunga la mine.
Bineinteles ca am inceput sa radem cu totii iar cel care l-a ajutat sa se ridice a fost tocmai Naruto.
-Deci cum spuneam. Ma bucur ca te vad razand. Imi spune Yusuke dupa ce se ridica de jos si se scutura putin intr-un stil comic.
Bineinteles ca au urmat imbratisarile matusii si ale unchiului si dupa aceia putem sa ne asezam si sa discutam
-Uite , daca vreti puteti sta la noi, ne spune unchiul Sam
-Nu. E prea mult deranj, ii spune tata
-Nu e niciun deranj. Asa vor fi si copii mai aproape . Continua unchiul
-Dar eu ce fac cu scoala? i-l intreb eu amintindu-mi ca unchiul statea departe de Tokyo
-Asa e . Sakura ce o sa faca cu scoala? Nu putem sa mergem. Ii spune tata privindu-ma
-Ar fi fost frumos sa veniti sa stati la noi. Si oricum unde veti sta? ne intreaba matusa putin ingrijorata.
-Pot sta aici cu noi. Aveam un etaj si inca o camera libera , ne spune mama2 fericita.
-Dar nu putem . Noi suntem 4 si in plus maine Midorico este externata. Nu putem sa stam , ii spune tata. Oricum eu am cativa bani stransi si o sa ma interesez ca sa cumpar o alta casa .
-O alta casa? Inseamna ca ai ceva bani stransi. Ii spun eu comica si apoi toti incepem sa radem.
-Da , nu o sa fie o casa la fel de mare dar o sa fie destul pentru noi. Doar un etaj va ajunge nu? Ne spune tata si mai comic privindu-ne.
-Da . Cred ca da . Ii raspund eu si apoi ii fac cu cohiul.
-Si draga mea cine este tanarul care te-a sunat? O aud pe matusa intreband-o pe Yurime
-El este mama . Ii raspunde roscata ducandu-se si luandu-l de mana pe Sai care imediat a rosit.
-Si ce e mai exact intre voi? O intreaba unchiul pe un ton putin vesel dar totodata serios. .
-Pai noi suntem impreuna de ceva vreme, dar nu v-am spus pana acum pentru ca … incearca Yurime sa le explice dar este intrerupta de matusa.
-Pentru ca nu ai avut incredere ca te vom lasa. ii spune matusa
-Draga mea. Trebuie sa ai incredere in noi , in plus baiatul ni se pare chiar dragut la prima vedere si in plus daca tu i-l iubesti si invers noi nu avem de ce sa ne opunem. Ii spune unchiul
-Serios? Cat ma bucur. Ii spune fata fericita si apoi ii sare in brate unchiului.
-Stati putin. Tu . Ii aud glasul lui Yuki apoi i-l vad ca se ridica si se duce langa Yurime si Sai cu o fata destul de serioasa.
-Da . Ce vrei? i-l intreaba Yurime putin indiferenta.
-Tu. Daca o sa vrei sa te insori cu sora mea va trebui sa treci de mine. Eu nu sunt de acord cu voi doi …
Apoi tacere . Nimeni nu mai spunea nimic. Doar i-i priveam pe cei trei. Ma uitam la Yuki si mi se parea prea serios. Oare chiar nu era de acord cu cei doi?
-...pana cand nu o sa imi dai o bere , sau doua . Si daca o ceri de nevasta , la mine sa vii, ca doar eu sunt fratele ei cel mai mare. Spune Yuki incepand sa rada dupa un moment de tacere apoi o ia pe Yurime in brate si o ciufuleste putin. Bine , putin mai mult.
Cu totii am inceput sa radem , dar totul a decurs bine. Yusuke si Yuki i-l indrageau pe Sai si se pare ca aveau si multe lucruri in comun cum ar fi Metin2. In urmatoarea jumatate de ora cat au stat Yurime si ai ei la noi , Yusuke , Yuki si Sai au discutat despre jocuri. Tipic baietilor. Cand ma asteptam mai putin se pare ca si Sasuke si Naruto li s-au alaturat baietilor lasandu-ne pe noi fetele singure.
-Baietii astia. spun eu cu o voce sarcastica  si apoi am inceput sa rad impreuna cu Yurime.
Dupa aproximativ o jumatate de ora Yurime si ai iei au plecat iar noi am ramas la Sasuke acasa.
-Hei dar azi nu facem scoala? Intreb eu pe la ora 14:00 privind la ceas
-Nu. Azi este sambata. Ai innebunit? Ma intreaba Naruto comic
-Eu credeam ca azi facem scoala. Spun eu incepand sa rad.
-Ai pierdut notiunea timpului scumpo, imi spune Sasuke sarutandu-ma tandru. Mereu acele saruturi ale lui ma faceau sa tresar de bucurie.
-Sakura eu merg in oras ca sa caut o casa . Baieti mergeti cu mine? Ce spuneti? Ii intreaba apoi tata pe Sasuke si Naruto
-Mergem . Ii spune bondul si apoi incepe sa i-l traga pe Sasuke de langa mine pe care nu prea i-l incanta ideea.
Eu am ramas acasa cu ceilalti si am inceput sa ne uitam la televizor
Sasuke P.O.V
Dupa mica reuniune de familie Sakura si familia ei aveau sa ramana la noi , dar nu dupa multa vreme am plecat in oras cu Sayto si Naruto la insistentele blondului. Nu prea doream sa merg cu Sayto. De la o vreme nu prea i-l mai suportam din cauza incidentului cu internatul.
Am ajuns in oras si Sayto a coborat din masina ducandu-se la banca.
-Si Sasuke de ce nu doreai sa mergi? Inca mai esti suparat? Ma intreaba Naruto vazand ca nu spun nimic
-Da , inca sunt dar nu asa de tare. Ii spun eu imbufnat
-Sasuke stiu ca e greu dar Sakura are nevoie de ajutor. Stii si tu asta foarte bine. Continua blondul sa imi spuna
-Da . Are nevoie dar nu trebuie sa o internam. Ii spun eu incepand mai mult sa tip
-Bine. Nu o interneaza nimeni dar trebuie sa facem ceva. Imi spune blondul serios
-O  sa facem . Spun eu apoi telefonul blondului incepe sa sune si se pare ca era Hinata care dorea sa vada ce mai face.
M-am gandit sa o sun si eu pe Sakura pentru ca  aveam ceva de asteptat pana iesea Sayto de la banca. In fine . Am coborat din masina si am sunat-o pe rozalie.
-Ce faci iubito? O intreb eu fericit
-Bine.  Ma uitam la un film . Tu ce faci? Ati ajuns?
-Da .Acum suntem la banca. Astept sa vina tatal tau. Uite-l ca vine , spun eu cand i-l vad pe barbat iesind din cladire
-Bine. Atunci vorbim mai tarziu. Sa imi cumparati o casa frumoasa. Imi spune rozalia comica apoi inchid telefonul si ma urc in masina.







Am venit cu nextul si am tinut cont de rugaminte Sarei. Sper ca nu am omis vreo greseala. Am scris Hinata in loc de Hintana si sper sa fie mai bine asa cat despre acest next nu a fost chiar dupa asteptarile voastre probabail dar atatea idei am avut , in fine va promit  ca urmatoarele nexturi vor fi mai interesante.

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Si eu joc Metin2!!!! Ma bucur ca totul este bine si ca parintii Yurimei l-au acceptat pe Sai Sper ca pana la urma,Sakura sa nu mai fie internata...

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Frumoasa reuniune de familie.Ma bucur se inteleg cu totii.Sper sa gaseasca o casa fumoasa.Si sa faca ceva si cu Sakura .

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ȶฬєєt₯
Membru

Din: Pe↔Lun☆
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 214
Si mereu ultima cu comentariul..Ma enerveaza Sayto,adica cum sa vrea sa isi interneze fata?Internatul este pentru nebuni,mai bine o ducea la un pshiholog,acesta o putea ajuta sa treaca de tot ce'i rau.Si in plus la internat,nu te ajuta sa treci de boala,acolo isi lasa parinti copii,cand vror sa scape de ei ca sunt nebuni...din cate stiu eu asta e,daca gresesc spuneti'mi.
Multumesc ca mi'ai ascultat sfatul si sper ca nu te'am suparat .Daca ne'ai promis tu ca urmatoarele nexturi vor fi mai interesante,asa o sa fie,pentru ca acesta nu a fost cine stie ce.Puteai sa descrii cum se simtea Sai cand a venit Yurime si familia sa,cum se simtea in preajma lor,ce gandea el sau puteai descrie cum se simtea Yourime cand au aflat parintii ei.Cat de frica ii era,daca avea emotii,totul.Puteai descrie multe sentimente.Nici eu nu descriu cine stie ce,dar mai fac cateceva,ici colo.Cum am mai spus,ar trebui sa te bazezi mai mult pe descriere,decat pe dialog,nu zic ca el nu este important,un fic bun trebuie sa aiba actiune,dialog si descriere.

Astept nextul!Pupici ;x ;x ;x

Din nou sper ca nu te'am suparat :3


_______________________________________


♡♡♡Life is to short to wake up in the morning with regrets. So, love the people who treat you right and forget about the ones who don't.
And believe that everything happens for a reason...
* if you get a change-take it !
* if it changes your life-let it !
♡♡♡Nobody said that it would be easy. They just promised it would be worth it.


♡♡♡^^Tweety^^♡♡♡


pus acum 12 ani
   
Black Rose
Membru

Din: Respir aer de CONSTANTA, bby!
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 357
°°°Huuuuuuu! Am ajuns, baby! Am ajuns intr-un sfarsit! Deci, desi sunt tot intr-o perioada aglomerata, pana la urma I did it!!! Yeah! De fapt, de aseara  ajunsesem la zi, dar mi-era asa somn... Anyway, promisiunea este promisiune si chiar daca nu voi ajunge la timp, tot iti voi citi capitolele pana la capat.
   Sa stii ca Choco are dreptate cu observatiile si sper sa nu o iei in nume de rau. De fapt, stiu ca o sa apreciezi gestul. Nu cred ca esti genul ala de persoana rautacioasa. Un sfat de la mine ar fii ca la unele capitole, sa nu mai scrii inca o data aceasi actiune monotona daca nu se intampla nimic in plus sau nu e nimic diferit in observatiile celuilalt personaj. Adica sa incepi sa ovestesti din perspectiva unui alt  personaj acelasi lucru cu nimic in plus pe care deja ai descris-o la celalalt. Nu de alta, dar de obicei sar peste partea aia si am impresia ca se intampla ceva  mai mult,iar cand ma intorc si vad la fel, fac: FUUUUUUUUU!!!! :]]
   Nu stiu cum reusesc, dar niciodata nu apuc sa fiu la zi cand incepe sezon nou. FUUUUUUUU!!!! Din nou. :]]
   Au fost si capitole monotone si picante. Deci, sunt very, very multumita... (ce fel a sunat asta :]])
   Un alt lucru care-mi da aripi mai ceva ca energizantul este faptul ca ai schimbat numele Hintana in Hinata. Ai idee ce mi-a facut mie numele ala?! Cand vorbeam cu prietenii despre anime: Hintana in sus, Hintana in jos, Hintana everywhere!!! Sper sa ma dezobisnuiesc rapid. Stiam ca nu-l omori pe Sasuke. Chiar daca nu sunt fana lui, cuplul asta e asa cute in fic΄ul tau siropos. Si culmea, ca nu ma dau in vant dupa povestile siropoase, cum nu ma dau nici dupa yaoi, yuri, hentai si alte chestii. Mai ales cuvintele suav si tandru. FUUU!!!
   Fa bine si scrie "nu stiu" ca vin si te kill΄aresc la noapte. Cu drujba! Iti zic eu ca nu vrei! :]] Eu nu am vazut, sunt mai chioara de fel, dar daca a vazut Choco de atatea ori, probabil asa e.
   Imi place ca ai bagat mai multa descriere si chiar se simte. Nu stiam eu de ce citesc si mai lejer. Daca ai baga si mai mult dinamism unor next΄uri ca unele au din plin ar fi super! <3
 
  Te-am pupacit, iubita!



_______________________________________
 



MAMI and TATI  are MINE! : )))

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Ok , ms mult pentru comentarii si o sa incerc sa fac asa cum ma sfatuiti si sper sa nu va dezamagesc. Nextul i-l voi pune putin mai tarziu

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 59- O intalnire dubioasa
Am pornit iar la drum prin orasul aglomerat. Naruto inca vorbea la telefon iar eu nu spuneam nimic.
-Unde mergem? Il intreaba Naruto pe barbat dupa ce termina de vorbit la telefon
-La un vechi prieten de-al meu. Stiam ca are o casa de vanzare prin oras pe undeva si vreau sa vad daca mai e valabila oferta. Ii spune scurt Sayto.
Dupa cateva minute ajungem undeva in spatele parcului din centrul Tokyo-lui.
Sayto a coborat din masina si a intrat intr-un bloc , iar eu si blondul am asteptat. Peste 15 de minute aproximativ acesta a iesit din bloc insotit de un domn inalt, bine facut , brunet si cu cohii caprui.
-Buna ziua i-l salutam eu si Naruto dupa ce acesta intra in masina
-Buna ziua . Ne spune acesta scurt apoi plecam spre o alta destinatie necunoscuta.
Ajungem intr-un cartier foarte bocat , doar cu vile . Am intrat undeva pe o strada secundara. De jur impreujur vedeai doar case mari, de un etaj sau chiar doua si la tot pasul vedeai tineri si copii. Am oprit apoi masina in dreptul unei case la fel de mare ca si cealalta pe care a avut-o Sayto. Am coborat din masina si am privit mai bine cladirea. Avea peretii exteriori vopsiti intr-un rosu care iti fura ochii, iar la abele etaje erau cate un balcon mare in fara , in forma ovala. Era o casa superba , dar tatal Sakurei a spus ca avea doar cateva economii , cum sa cumpere el asa o casa? . Domnul care avea casa ne-a invitat sa o vedem. Era superba pe dinauntru. Un designer foarte modern.Cand intrai in camera vedeai in partea stanga putin mai in spate niste scari care duceau spre etaj, iar in dreapta vedeai o arcada si apoi intrai direct in sufrageria, care era mobilata cu tot ce doreai si langa fereastra era un televizor imens cu plasma. Cred ca 1 metru pe 1 metru. Un fotoliu lung era in mijlocul camerei cu fata spre televizor si in ambele parti erau doua fotolii mici. In fata fotoliului era asezata o masuta de sticla cu fel de fel de ornamente pe ea. In spatele canapelei erau asezate doua vaze cu flori inalte , pareau a fi copaci. Erau din palstic, iar pe perete era asezat un tablou imens precum si televizoru cu un peisaj de vara foarte frumos. Am iesit din sufragerie si am privit in dreapta mea unde era bucataria. Am intrat . Era la fel de frumos mobilata. Semna mult cu fosta bucatarie. Inainte sa intri in bucatarie in partea dreapta vedeai un hol lung care ducea la cele doua bai. Una pentru baieti iar cealalta pentru fete. Prin spatele bucatariei ieseai in gradina din spate ca si la cealalta casa. Am urcat apoi la primul etaj. In partea dreapta vedeai un hol lung si pe ambele parti vedeai camera. In partea stanga erau doua camere iar in cea dreapta doar una. Am urcat apoi la etajul al doilea . Scarile erau in capatul holului de la etajul 1. La etaj am vazut ca si jos 3 camere . Casa era foarte frumoasa si incapatoare. 6 dormitoare, doua bai , o bucatarie  si o sufragerie. Sakura avea sa fie foarte multumita, insa astfel de casa trebuia sa coste o avere . Eu si Naruto am iesit afara dupa ce am facut turul casei si Sayto a ramas inauntru ca sa vorbeasca despre suma. Peste aproximativ 10 minute Sayto si barbatul au iesit din casa insa tatal Sakurei nu parea destul de incantat
-Ce s-a intamplat? i-l intreaba Naruto cand acesta vine langa noi
-Nimic. O sa mergem sa mai cautam , multumim . Spune Sayto apoi da mana cu barbatul.
-Stai . De ce? i-l intreb eu pe Sayto punandu-ma in fata lui
-Nu am destui bani. Imi raspunde el scurt. Apoi m-am gandit la ce mi-a spus Sakura. Sa ii caut o casa frumoasa. Aceasta era superba si imi placea si mie foarte mult deci trebuia sa i-o cumpar
-Cat iti mai trebuie? i-l intreb eu hotarat
-90 de milioane. Imi spune acesta apoi eu am scos telefonul din buzunar si l-am sunat direct pe Nareno. I-am explicat situatia si acesta a spus ca merge la banca sa scoata banii si mii aduce. I-am dat adresa de unde ne aflam si am asteptat
-Dar Sasuke , nu trebuie. Te rog. Imi spune Sayto
-Mie imi place casa si sigur o sa ii placa si Sakurei deci vreau sa fie a ei. Ii spun eu punandu-I mana pe umar
-Iti multumesc. O sa va dau banii inapoi . Imi spune barbatul apoi apare si Nareno si aduce banii. Vanzare a  fost facuta .
-Multumit? Ma intreaba Nareno vazand ca sunt fericit
-Da , multumesc . Ii spun eu.
-Am sa va dau banii cat de repede am sa pot. Ii spune Sayto venind langa noi
-Nu Sayto. Nu trebuie . E de ajuns ca o cunoastem pe fiica ta . As face orice ca sa va ajut. Ii spune Nareno
-Dar sunt atatia bani. Adauga Sayto
-Tu nu ai auzit? Nu ii trebuie banii. In plus eu sunt de aceiasi parere . Sunt cel mai fericit ca am cunoscut-o pe Sakura si ca o am langa mine. Ii spun eu barbatului apoi plecam cu totii acasa ca sa le dam vestea celorlalti si maine aveau sa se mute direct
Sakura P.O.V
Dupa ce m-a sunat Sasuke am continuat sa ne uitam la televizor si dupa o vreme i-l vad pe tata ridicandu-se de pe fotoliu si apoi vorbind la telefon.
-Unde pleci? i-l intreb eu dupa ce vorbeste la telefon si i-l vad ca se imbraca ca sa plece
-Pana la banca. Iti povestesc cand vin, imi spune el sarutandu-ma pe frunte
-Bine. Pa . Ii spun eu scurt si apoi acesta pleaca.
Nu la mult timp dupa plecarea tatei am inceput sa ne batem cu pernele, ideea gemenelor bineinteles. Nu ma intrebati ce a iesit pentru ca toata casa era ravasita la intoarcerea celor 4 acasa. Vedeau numai perne si puf peste tot .
-Buna iubito. Imi spune Sasuke intrand in casa si venind langa mine
-Aici a fost un razboi cumva? Ma intreaba tata incepand sa rada
-Cam asa ceva tati. Sakura a inceput. Ii raspund gemenele fugind la el
-Nu e adevarat. Spun eu revoltata pe un ton comic dupa ce le aud pe fetele dau vina pe mine
-Gata , nu va certati acuma. Am o veste pentru toti. Ne anunta apoi Nareno
-Da? A-ti cumparat o casa? Intreb eu fericita
-Da. Imi raspunde tata foarte vesel.
-Si cum e? Cum arata? E mare? i-l intrebau fetele in cor foarte curioase si la fel de fericite ca noi toti.
-Da . E la fel de mare ca si fosta casa dar mai frumoasa. Maine ne mutam in ea . Spune tata si apoi am simtit cum sar in sus de bucurie . Abia asteptam sa vad noua locuita.
Peste o ora timp in care am stat , am facut glume si am ras , m-a sunat Hinata ca sa ma intrebe daca ies in oras cu ea si cu cativa colegi de clasa si eu am acceptat fericita . I-am luat pe Naruto si Sasuke si am iesit cu totii in oras unde ne-am intalnit cu Gaara, Ino, Kankuro , Hinata, Temari , Ten-Ten si Neji. Ne-am dus apoi sa ne plimbam prin parc.
Si voi cand va casatoriti? Ne intreaba de la un timp Neji comic
-Poftim? i-l intreb eu facand o fata de parca as fi vazut un  rinocer in fata mea
-Pai sunteti de ceva vreme impreuna si in plus am vazut cat de mult va iubiti. Adica v-ati da viata unul pentru celalalt. Ne spune baiatul privindu-ne
-Asa e , dar inca nu ne casatorim. Ii raspunde Sasuke putin dezamagit.
-Baieti , noi plecam . Mai vorbim. Ne spune Kankuro apoi el si Ino pleaca indreptandu-se spre iesirea din parc.
Sasuke P.O.V
Dupa ce ne-am dus in oras am inceput sa ne plimbam prin parc iar Neji avea chef de glume spunand ca eu si Sakura ne vom casatori candva. Intradevar eram de ceva vreme impreuna dar asta nu insemna ca trebuie sa ne casatorim. Daca ar fi fost dupa mine m-as fi casatorit chiar acum cu rozalia dar ea era prea mica si in plus nu cred ca dorea asta din moment ce a fugit de acasa atunci. Dupa plecarea celor doi indragostiti( Kankuro si Ino) am ramas doar eu Sakura, Gaara , Neji, Hinata si Naruto care nu mai spuneau nimic.
Mai mergem ceva timp si ii vedem in fata noastra pe Kiba si iubita lui Sora cu care facusem cunostinta in acea zi insa langa ei mai era cineva. Un individ pe care i-l uram . Incetul cu incetul ne-am apropiat si tanarul de langa Kiba ma privea oarecum cu ura.
-Hei baieti, ce mai faceti? Ne intreaba brunetul  dand mana cu mine
-Bine. Tu ce faci frate? i-l intreaba Naruto
-Bine . Prin parc. Ea este Sora iubita mea. Ne face cunostinta Kiba cu fata de langa el dar eu o cunosteam
-Buna. Incantata , spune fata si ne face cu mana .
-Iar el este… incearca Kiba sa ne face cunostinta si cu baiatul de langa el dar in clipa aceia el indrazneste sa vorbeasca totodata privindu-ma in ochi
-Ne cunoastem , spune baiatul pe un ton serios continuand sa ma priveasca
-Poftim? Cum? i-l intreaba Sora uimita
-Da. Ne cunoastem , spun eu cu furios in glas si apoi simt cum Sakura incepe sa tremure langa mine.
-Dar frate , nu inteleg. Ii spune Sora tanarului.
-Sora , imi pare rau dar in ziua in care ati fost voi la club si l-ati gasit pe el intr-o camera incuiat , in ziua aceia eu l-am batut si el stie foarte bine asta, ii explic eu fetei
-Poftim? Cum adica l-ai batut? Ma intreaba Kiba putin suparat
-A vrut sa o violeze pe Sakura , le spun eu scurt apoi rozalia isi pune fata in pamant.
-Si regret asta. Eram drogat. Incepe sa se scuze baiatul
-Poftim? Esti un nenorocit. Cum poti sa faci asta? Incepe Sora sa tipe la baiat foarte furioas
-Si mie nu mi-ati spus ? Ma intreaba suparat Naruto
-Nu, pentru ca rezolvasem eu problema, ii spun scurt blondului
-Chiar imi pare rau , stiu ca a fost vina mea, ne spune baiatul lasand capul in jos apoi eu ma uit la Sakura
-Bine. Eu te-am iertat deja, ii spune rozalia de langa mine
-Serios? Nu imi vine sa cred. Multumesc. Spune baiatul apoi o prinde pe Sakura de mana standa
-Pastreaza distanta. Nu stiu de ce dar nu am incredere in tine. Ii spun eu impingandu-l cu o mana in spate
-Stiu. E si normal , spune acesta apoi pleaca de langa noi suparat
-Imi pare rau. Chiar nu am stiut. Imi pare rau Sakura, se scuza Kiba privindu-ne trist.

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Ce bine ca au gasit o casa asa frumoasa Iar in legatura cu tipul ala...nu stiu ce sa zic dar cred ca merita sa fie iertat...

Modificat de Lexi:X (acum 12 ani)


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Wow,90 de milioane cadou????Prea tare,vreau si eu cunostinde dastea .Sunt curioasa ce o sa zica Sakura cand o vedea casa.

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ȶฬєєt₯
Membru

Din: Pe↔Lun☆
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 214
Prezenta si la datorie.Nu pot sa zic ca nu a fost descriere,caci a fost,dar nu ma atins.Adica a fost doar la descrierea casei..in rest?Sentimente nu am vazut deloc,nimic totul era asa fara nimic special.Daca vrei sa fie cu mult mai bun ficul,caci ideea e geniala,atunci incearca sa mai introduci si din sentimentele personajelor,ca fara e plictisitor.Adica nu trebuie sa fi nu stiu ce scriitor ca sa scri cum se simtea unul din personaje.Cred ca zici"Ce tot me enerveaza asta cu nu stiul masii si cu descrierea **..",dar ai sa vezi ca ce zic eu e important.Nici eu nu prea sunt specializata in asta,insa incerc mereu si pana la urma am sa ma perfectionez din ce in ce mai mult.Asa destul cu descrierea pe azi.Inca nu am vazut actiune.Daca nu ai idei care sa te terorizeze,sa te enerveze,sa fierbi sau sa te bucure atat de tare incat sa cazi de pe scaun,mai bine nu scri si iti gasesti momentul,timpul ca sa poti scrie ceva frumos.Sa sti ca nu te grabeste nimeni sa scri ogramada de capitole pe zi,nu zic ca tu ai scrie,dar dadeam si eu un exemplu.Ai putea sa scri putin cate putin in fiecare zi pana finalizezi capitolul in World,Powerpoint sau in ce vrei tu,pana cand crezi ca are tot ce'i trebuie.Nu trebuie sa faci asa,eu doar iti dadeam un sfat,care sper sa te ajute,eu una asa fac.
Sa stii ca capitolul mi'a placut in general
Spor la lucru   Kiss and Hugzz


_______________________________________


♡♡♡Life is to short to wake up in the morning with regrets. So, love the people who treat you right and forget about the ones who don't.
And believe that everything happens for a reason...
* if you get a change-take it !
* if it changes your life-let it !
♡♡♡Nobody said that it would be easy. They just promised it would be worth it.


♡♡♡^^Tweety^^♡♡♡


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 60- O situatie cu nabadai
Nu e nimic si nu va temeti nu o sa depunem nicio plangere , le spune Sakura celor doi( Sora si Kiba) care erau ingrijorati
-Multumim , se vede ca esti buna la suflet. Ii spune Sora privind-o pe rozalie apoi cei doi au plecat
Sakura P.O.V
Dupa ce blondul acela a plecat au plecat si Sora si Kiba
-Sakura nu imi vine sa cred ca nici mie nu mi-ai spus nimic. Imi reproseaza Hinata
-Imi pare rau dar nu am vrut sa stiti , asa ati fi fost si mai suparati. Ii spun eu punand privirea in pamant. Ma simteam vinovata ca ii ascunsesem acest lucru dar acum nu mai aveam ce face.
-Sa nu mai faci asta. De acum sa ne spui . Bine? Imi spune bruneta venind langa mine si luandu-ma in brate.
-Asa  am sa fac , ii spun eu apoi ne continuam plimbarea prin parc. Neji si Gaara faceau tot felul de glume si spuneai ca sunt gay daca te uitai la ei dar cred ca incercau doar sa i-l intreaca pe Naruto la glume.
Peste 3 ore aproximatv am plecat spre casa. Acum era ora 17:00 . Ne-am dus si am mancat apoi eu m-am dus in camera unde am stat inainte si Sasuke a venit cu mine.Toate cartile mele erau sus in camera mea . Bine ca focul nu ajunsese inca la etajul al doilea unde stateam eu insa Midorico trebuia sa isi cumpere haine noi , la fel si tata si gemenele.
-Si iubito , mai repetam? Ma intreaba Sasuke punandu-se langa mine pe pat eu stand pe burta .
-Sigur . Ii spun eu si ma ridic apoi in picioare.
Brunetul a pus muzica si am inceput appi sa dansam. Stiam toti pasii la perfectie. Eram foarte buni la asta si aveam sa castigam. Faceam niste miscari atat de lente si totusi atat de gratioase,incat ai fi spus ca sunt facuta doar din pene.
-Hei porumbeilor , deranjez? i-l auzim pe Naruto batand in usa
-Nu. Intra . Ii spun eu si acesta intra in incapere
-Asa deci. Voi repetati . Credeam ca faceti altceva. Ne spune blondul  pe un ton comic venind langa noi
-Da sigur. Nu mai spune. i-o intoarce Sasuke pe un ton la fel de comic
-Mama si tata v-au chemat jos ca sa mancam , ne spune apoi Naruto dupa care pleaca din camera zambind
-Hai sa mancam , imi spune Sasuke si ma ia de mana . Coboram cu totii jos si ne asezam la masa. Ii priveam pe toti cei din jur. Eram o familie foarte mare si exact asta mi-am dorit mereu.
Peste o ora tata s-a dus la munca pentru ca era in tura de noapte. Maine Midorico venea acasa cu Sakuri . De fapt in casa cea noua pe care abia asteptam sa o vedem. Minutele au trecut repede si orele la fel. Noi( eu , Sasuke, Naruto, tata2 si mama 2 impreuna cu Sheila ) am ramas in sufragerie si am jucat carti dupa ce gemenele au adormit.
-Sakura iti e somn? Ma intreaba Sasuke dupa o vreme vazandu-ma ca incep sa casc
-Da , putin . Ii spun eu. Intradevar ma cam lua somnul dar doream sa termin jocul. Mai aveam putin si castigam.
-Dar du-te si dormi, imi spune brunetul vazand ca incep sa i-l bat la jos.
-Nici gand. Nu ma lasa asa de usor . Ii spun eu apoi dau ultima carte jos si castig.
-Bravo Sakura . Te pricepi. Ma lauda mama putin sarcastic. Dupa 8 partide de Poker jucat am castigat si eu o data si eram foarte fericita.
Peste cateva minute eu m-am urcat in camera mea ca sa dorm. Sasuke statea exact langa camera mea deci ma asteptam ca peste ceva timp sa imi faca vreo vizita la ce dor i-a fost de mine de cand am plecat de la el. M-am dus in camera si m-am asezat pe pat cu gandul sa adorm, insa imediat ce am inchis ochii am vazut acele imagini in care Sasuke incerca sa ma violeze . Am deschis ochii imediat si m-am ridicat in pozitia de sezut in pat. Eram transpirata toate.
-De ce? De ce trebuie sa imi amintesc tocmai acum? Ma intrebam eu. Teama incepea sa ma cuprinda incetul cu incetul si tremuram din toae incheieturile. Aveam acelasi sentiment ca si in ziua aceia. De ce oare?.
-Sakura esti bine? Ma intreaba Sasuke intrand in camera repede si vazandu-ma tremurand.
-Nu. Nu sunt bine. Ii spun eu apoi acesta vine langa mine si eu i-l imbratisez
-Dar ce ai? Ma intreaba baiatul ingrijorat
-Nimic , doar ca mi-am amintit acea zi in care tu ai ..  Incerc eu sa spun insa brunetul imi pune degetul aratator de la mana dreapta peste buzele mele moi.
-Nu trebuie sa iti mai amintesti acele clipe. Nu stii cat de rau imi pare sincer. Imi spune baiatul luandu-ma apoi in brate
-Imi pare rau. Incerc  sa depasesc momentele acelea . Ii spun eu apoi el ma saruta pe frunte suav.
-Incearca sa dormi. Daca ai nevoie de ceva strigi si eu am sa te aud. Imi spune Sasuke privindu-ma in ochi
-Bine iubitule. Noapte buna. Ii spun eu apoi i-l sarut scurt pe frunte si el se ridica si pleaca.
Am pus iar capul pe perna insa imi era frica sa inchid ochii. Mi-am facut curaj insa si i-am inchis in cele din urma. De data asta nu am mai revazut acele momente si in cateva clipe am adormit
Sasuke P.O.V
Dupa ce am linistit-o pe rozalie eu am plecat in camera mea cu gandul sa dorm dar pe hol ma intalnesc cu Naruto si Sai care se pare ca erau…….beti?
Ma uitam la ei si nu imi venea sa imi cred ochilor. Se tineau unul pe celalat cu o mana dupa gat si mergeau prin toate partile .
-Si ce e cu voi asa? Ii intreb eu incepand sa rad
-Ne-a dat tata de baut , imi spune Naruto balbait
-Da . Haideti in camera le spun eu celor doi dar imi era lene sa i-l duc pe Sai in camera la el asa ca i-am trantit pe amandoi in patul blondului si am iesit .
M-am dus apoi in camera mea si m-am pus in pat. Fusese o zi grea. Nu imi venea sa cred ca murisem . Totul parea ca un cosmar, dar ma bucuram ca Sakura era bine, totusi acum trebuia sa i-l intalnesc pe nenorocitul acela si sa i-l omor.

Dimineata a venit repede. Azi era duminica. Am deschis ochii incet auzind un zgomot venind de la usa si apoi am vazut-o pe rozalie .
-Ai vrut sa ma sperii? O intreb eu privind-o
-Firar. De ce te-ai trezit? Intreaba aceasta dezamagita facand un ,, botic'' de alintata.
-Bine. Ma culc inapoi, ii spun eu apoi trag patura pe mine inchizand ochii
-Smecherule. O aud apoi pe rozalie si aceasta sare pe mine.
-Cat e ceasul? O intreb eu privind-o
-E 8:00, dar tata a plecat deja la fosta casa ca sa ia lucrurile si vreau si eu sa merg, imi spune Sakura cu un glas de copilas
-Bine. Te duc eu . Ii spun fetei apoi o feresc de pe mine si ma dau jos din pat.
-Te astept jos. Imi spune Sakura si apoi ma saruta scurt pe buze dupa care pleaca in fuga
Dupa ce ma imbrac cobor la parter si nu dupa mult timp aud un tipat puternic venind din camera lui Naruto.
-Ce a fost asta? Intreaba mama ingrijorata
-Nu stiu. Spun eu apoi fugim cu totii sus. Cand ajungem pe hol i-l vad pe Sai zburand pe usa afara din camera lui Naruto si izbindu-se cu spatele de balustrada de la scari.
-Ce naiba faci ba? i-l intreaba brunetul pe Naruto tinandu-si mana la cap si avand o fata bulversata
-Ce faceti aici baieti? i-I intreaba tata ducandu-se langa Sai, apoi i-l vad pe Naruto stand in pat si acoperit cu patura pe jumatate tinand-o strans in brate
-Am dormit amandoi? Intreaba blondul putin socat dar totodata comic
Imediat m-a bufnit un ras cu lacrimi. Se pare ca cei doi nu mai tineau minte nimic de aseara
Dupa ce am inceput a rade i-am privit pe amandoi. Sai statea rezemat de balustrada de la scari si privea in camera unde Naruto statea cu patura ghemuita pe el.
Sakura si ceilalti au inceput si ei sa rada .Situatia era atat de comica.
-Stai asa. Tu ne-ai adus aici, imi spune apoi Sai privindu-ma furios si se ridica de jos imediat
-Ce????????? Intreaba si Naruto. Adica nu am dormit eu cu el? Ce bine. Spune acesta usurat apoi.
-Erati beti si imi era lene sa va car in camerele voastre asa ca v-am pus pe amandoi aici, le spun eu baietilor razand
-Tu esti nebun? M-am trezit sub asta si am crezut ca ma saruta. Imi spune Naruto comic .
-Dar tu o sa o platesti, imi spune apoi Sai si o ia la fuga dupa mine pe hol.
-Baieti stati, incepe sa tipe mama dupa noi dar imediat ce cobor scarile ma trezesc ca si Naruto ma urmarea. M-am dus in sufragerie si am sarut peste fotoliul cel mare, dar bineinteles ca doi pe unu, nu prea era corect si imediat am ramas incoltit.
-Baieti terminati-o. O aud apoi pe Sakura tipand cu putere
-Salvarea mea. Spun eu cand vad ca cei doi baieti au amutit
-Voi doi, jos . Le spune Sakura hotarata celor doi si acestia se aseza imediat pe fotoliu fara sa mai faca vreo miscare
-Eu azi ma mut in casa cea noua si am nevoie de Sasuke sa ma duca ca sa imi iau lucrurile deci lasati-l in pace.
Tipa rozalia la ei apoi eu ies de dupa fotoliu incet dar nu apuc pentru ca Naruto ma prinde de blugi tragandu-ma peste el si Sai a inceput sa ma gadile.
-Pe bune?  Intreaba cu un glas obosit Sakura privindu-ne. Sai si Naruto erau peste mine si ma gadilau de nu mai puteam respira aproape dar dupa cateva secunde s-au calmat si am scapat. Rozalia m-a luat hotarata de mana si am plecat apoi la masina mea . Am pornit  spre fosta ei casa de unde dupa ce si-a luat haine si toate lucrurile am venit inapoi acasa.



Sora imi pare rau ca ficul meu nu e chiar dupa asteparile tale dar ce-i drept m-am gandit ca daca asa am inceput , asa sa i-l termin. In schimb lucrez la un alt fic care cred ca o sa iti placa.

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ȶฬєєt₯
Membru

Din: Pe↔Lun☆
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 214
Scumpo,mai inteles total gresit.Deci eu am zis,cum ai putea tu sa'ti inbunatatesti tu ficul,nicidecum nu am zis ca nu'i sub asteptarile mele.Daca mie nu mi'ar fi placut nu l'as fi citit.Crezi tu,ca as citii eu peste 50 de capitole doar asa de dragul cititului?Aua,cand m'oi vedea tu facand asta,eu ma fac popa la scoarta.Imi pare rau ca te'am suparat,dar acelea erau cateva sfaturi si apropo chiar astept sa vad cum e ficul acela pe care l'ai inceput sa'l scri.
Legat de capitolul acesta..este foarte frumos,a avut actiune si nu a fost plictisitor.Ma intreb ce reactie va avea Sakura cand o sa vada casa,eu una as fi uimita.Iar faza cu Sai si Naruto a fost asa de amuzanta incat mi'au dat lacrimile=]].
Cam atat Bye!


_______________________________________


♡♡♡Life is to short to wake up in the morning with regrets. So, love the people who treat you right and forget about the ones who don't.
And believe that everything happens for a reason...
* if you get a change-take it !
* if it changes your life-let it !
♡♡♡Nobody said that it would be easy. They just promised it would be worth it.


♡♡♡^^Tweety^^♡♡♡


pus acum 12 ani
   
Black Rose
Membru

Din: Respir aer de CONSTANTA, bby!
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 357
Bai, fetita lui Jelly! Capitolul asta a fost genial. Deci nici n-a avut cine stie ce actiune, dar mi-a placut la nebunie. Nu stiu, parca atmosfera este mai "clara" si te imbini cu povestea. Super! Deci cred ca faza cu Sai si Naruto e cea mai tare. Genial, sa-mi bag..... cizma in picior. :]] Ma faci sa rad, ma faci sa plang, bravo tie. Pfoai, chiar am plans la capitolele cand Sakura statea pe langa Sasuke mort, dar nu pentru situatia in sine, ci m-ai facut sa ma gandesc la oamenii la care tin si ce s-ar intampla daca ei ar murii si am inceput sa plang mai ceva ca un bebelus. E cam ciudat, dar cred ca in sens bun. > :d <

Kisses and hugs, scumpa!



_______________________________________
 



MAMI and TATI  are MINE! : )))

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Multumesc mult pentru comentarii. Sara nu m-am suparat din cauza comentariilor tale, chiar deloc dar iti spuneam parerea mea. Nu te simti prost. Stiu ca vrei sa imi imbunatatesc ficul si asta vreau si eu dar acum sunt mai ocupata cu celalalt . Am inceput deja sa i-l scriu in PowerPoint si mai tarziu i-l postez. O sa incerc sa bag mai multa descriere la asta dar cateva capitole le am deja scrise si am zis ca nu le mai modific , oricum o sa fac o mica schimbare la ele.
Va multumesc amandurora pentru comentariile frumoase si pentru ca imi sunteti aproape si promit ca urmatorul fic va fi super misto dar mai intai sa i-l termin pe acesta. Kiss
P.S: Capitolul i-l postez putin mai tarziu , inainte sa plec la scoala.


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Vaiiii am murit de rasc.Frumoasa dimineatza Ma mira ca nu au daramat canapeaua.Ce pacat ca l-a salvat Sakura,mai vroiam

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Misto faza cu Sai si cu Naruto Sasuke ar trebui sa nu mai fie lenes daca vrea sa nu mai aiba parte de cei doi gadilici

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 61- Teroarea
Pe la 9 a venit si Sayto si am plecat apoi la noua casa a Sakurei la insistentele fetei. Cand am ajuns Sakura a ramas uimita de ceea ce a vazut in fata. Ii placea mult noua sa casa si ma bucuram sa o vad asa. Fericirea ei insemna totul pentru mine.Dupa 2 ore totul era gata. Toata lumea s-a instalat si totul era bine. Sayto a plecat la spital pentru ca Midorico era externata azi .
-Mergem si noi? Ma intreaba rozalia dupa ce coboara de la etajul 2 unde avea camera.
-Da  . Ii spun eu apoi iesim pe usa si plecam spre spital. Micutul Sakuri semana foarte mult cu rozalia mea , era atat de dragalas. Am plecat de la spital fericiti si cand am ajuns in cartierul unde avea Sakura noua locuinta , am vazut o groaza de copii pe strada jucandu-se. Multi erau de varsta mea si a Sakurei.
______________________________________________________________________________

Au trecut deja doua zile de cand rozalia s-a mutat. Eram acasa si ma pregateam de o noua zi de scoala. De Sam si Zero tot nu se stia nimic, dar gandul meu zbura mai mult la concurs pentru ca mai erau doar cateva zile .
Cobor in bucatarie dar nu e nimeni. Toti stateau in sufragerie . Dupa ce mananc ma duc si eu la ei pentru ca mai aveam 30 de minute pana sa inceapa orele.
-Ce e cu voi aici? Ii intreb eu pe cei 4 vazandu-i
-Nimic nou. Ne uitam la Tv , imi raspunde mama
-Bine. Atunci va las, le spun eu si dau sa plec dar urechile mene aud  ceva ce as fi vrut de mult sa aud.
,,Se pare ca acel barbat a fost urmarit de politie pana in centrul Tokyo-lui unde a fost si prins . A fost dus apoi la sectia principala de politie. ‘’ o aud pe o jurnalista spunand la televizor.
-Sasuke … inceraca Naruto sa imi spuna cand ma vede cat de furios eram. Stia ce aveam de gand sa fac. M-am dus repede in camera mea , mi-am luat niste acte apoi am plecat in fuga in oras.
M-am dus direct spre un magazin de arme de unde mi-am cumparat repede un pistol apoi m-am dus direct la sectia de politie. Pe drum telefonul meu a inceput sa sune. Era Sakura . Am hotarat ca e mai bine sa nu ii raspund asa ca am lasat telefonul sa sune . Nu dupa mult timp incepe si Naruto sa ma sune. Ajung la sectia de politie dupa cateva minute si intru direct inauntru cu arma in geaca .
-Unde este criminalul acela? i-l intreb eu pe un politist nervos
-Tinere ai grija cum vorbesti. Daca i-l cauti pe Itachi  Ushima sa stii ca e in spate.
-Itachi? Intreb eu uimit. Stati. Ati inteles gresit eu am venit dupa tipul acela care a fost prins aseara. Il cheama Zero. Ii spun eu politistului
-Nu. Cred ca gresesti. I-l cheama Itachi , doar pe el l-am prins aseara. Imi spune  politistul sef care ma cunostea venind langa mine.
Dau mana cu el apoi acesta ma conduce in spate unde i-l vad pe nenorocit in celula
-Nenorocitule. In sfarsit te-a prins. Ii spun eu furios
-Si crezi ca ai castigat ceva cu asta? Tatal tau o sa moara in doar cateva minute si tu nu ai ce face. Imi spune acesta ranjind
-Poftim? Tata? Intreb eu socat
-Unde sta tatal tau? Ma intreaba apoi repede politisul de langa mine
-In Hiroshima, ii spun eu socat si acesta fuge repede ca sa isi anunte colegii. I-am dat adresa exacta si au fost trimise acolo 2 patrule de politisti
-Daca tata pateste ceva , o sa te omor. Ii spun eu strangand din dinti.
-Da sigur. Uite care e treaba . Nenerocitul ala mi-a distrus viata si trebuie sa moara , iar tu nu ai ce face. Imi spune baiatul razand
-Sasuke. Ce faci aici? i-l aud apoi pe Naruto si i-l vad venind langa mine
-Am venit sa discut cu nenorocitul asta. Ii spun eu continuand sa i-l privesc pe Zero
-Deci tu esti nenorocitul de Zero. Spune blondul privindu-l pe baiat. Dar , nu inteleg. Voi doi semanati atat de mult. Spune apoi Naruto nedumerit vazand asemanarile dintre mine si baiat. Intradevar semanam mult
-Pentru ca suntem frati . Ii spune apoi baiatul si eu am ramas socat
-Cum adica frati? i-l intreb eu apoi imi amintesc de prima oara cand l-am vazut in casa la mine si o auzeam pe femeia care tipa la tata spunandu-I ca nu ii poate face asta
-Da Sasuke Uchiha. Noi doi suntem frati. Imi spune brunetul razand si apoi se aseza pe o banca in spate .
-Dar nu inteleg nimic. Daca sunteti frati de ce ii faci atata rau? i-l intreaba Naruto
-Din cauza nenorocitului aluia . Spune Itachi , apoi tace.
-Sasuke am trimit o patrula acolo. Vrei sa mergi si tu? Ma intreaba apoi politistul sef venind langa mine
-Ce se intampla? Unde sa pleci? Intreaba Naruto speriat
-La tata. Ii raspund eu scurt apoi plec cu politistul
-Vin si eu. Tipa blondul dupa noi si apoi plecam toti 3 spre Hiroshima.
Tot drumul m-am gandit la tata. Oare era bine? Cu toate ca se purtase asa cu mine era tatal meu si trebuia sa i-l protejez. La jumatate de ora de cand am plecat politistul a primit un telefon.
-Poftim? Intreaba acesta socat, apoi intoarce repede masina.
-Ce naiba se intampla? Il intreb eu
Totul a fost o capcana. Altcineva e tinta lui. Tatal tau e bine. E plecat inafara tarii. In momentul in care barbatul mi-a spus asta nu mi-a venit sa cred. Totul era o farsa. Tinta lui era……
-Sakura , spun eu speriat cu voce tare apoi incepem sa gonim ca nebunii spre casa ei. Am inceput sa o sun pe mobil dar nu a raspuns.
-De ce nu raspunde? Intreaba Naruto speriat si agitat
-Nu stiu. Mai trimiteti pe cineva acolo. Ii spun eu politistului
-Bine. Imi spune acesta apoi scoate telefonul din buzunar si suna pe cineva.
-Ma suna Sakura , spun eu dupa un timp vazand ca rozalia ma apela. Raspund speriat la telefon sperand ca totul era bine
-Buna dragul meu Sasuke. Se aude apoi un glas de barbat la telefon
-Nenorocitule. Ce i-ai facut? i-l intreb eu furios
-Sakurei? Scumpica de ea e bine. Chiar mai bine de atat nu se putea . S-a simtit foarte bine cu mine in pat. Imi spune barbatul la telefon apoi incepe sa rada si imediat inchide
-Ce? Te omor nenorocitule. Te omor. Spun eu furios si apoi trantesc telefonul de bord . Am simtit ca mor .
Daca nenorocitul o atinsese cu un deget aveam sa i-l omor pe loc. Viata mea fara Sakura nu era viata.
-Ce ? Ma intreaba Naruto
-Nenorocitul a ….. A violato. Spun eu incepand furios gandindu-ma la spusele barbatului. Mintea mea era ravasita si nu stiam ce sa mai cred.
-Nu se poate. Poate a mintit. Spune Naruto socat
-Doua patrule au ajuns deja acolo . Imi spune politistul de langa mine
-Il omor cu mana mea daca s-a atins de Sakura intradevar. Spun eu furios apoi peste cateva minute ajungem
Am coborat in fuga din masina cu gandul sa intru in casa, dar Naruto m-a oprit.
Afara era o liniste profunda. Nimeni nu spunea si nu facea nimic.
Unde naiba sunt patrulele ? i-l intreb eu pe politist vazand ca nu era nicio masina de politie in jur
-Sunt in spate. Nu cred ca a actionat de unul singur.  Imi spune politistul . Noi eram acum undeva mai departe de casa ca sa nu ne vada nenorocitul acela
-Eu ma duc inauntru. Spun eu hotarat. Imi scot arma din geaca si o pun in ghete.Ma incomoda putin dar trebuia sa fac ceva asa ca o faceam pe schiopul ca sa nu isi dea seama
-Ai acte pentru arma asta? Ma intreaba politistul vazand
-Da. Spun eu apoi dau sa plec dar Naruto ma prinde de mana spunand ca vine si el.
Am inceput sa pasim spre casa eu mergand mai mult schiop .
-Fa-te ca nu stii nimic. Ii spun eu blondului apoi mergem spre casa. Ajungem la usa si deschidem. Ciudat. In casa era liniste. Mult prea liniste. Am intrat apoi si in urma noastra usa s-a inchis . Cand m-am intors l-am vazut pe nenorocit cu arma indreptata spre mine si Naruto. O moaca de om batran. Cred ca avea cam 40 si ceva de ani. Ochii caprui si parul negru scurt.
-Unde e? Ce i-ai facut  nenorocitule . Incep eu sa tip la el fara sa imi fie teama
-Nu e treaba ta . Iti spun doar ca s-a simtit foarte bine cu mine. Imi spune el cu un ranjet diabolic in coltul gurii
-Te omor daca te-ai atins de ea. Ii spun eu furios apoi acesta ne impinge spre sufragerie. Cand ajungem in camera ii vad si pe ceilalti. Sheila si Roxy stateau speriate pe canapea fiine legate la gura si la maini , Mio era trantit la pamant si avea sange la cap , dar Sakura nu era nicaieri.
-Unde e? tip eu la barbat furios
-Chiar tii asa de mult la ea? Ma intreaba barbatul lacom apoi ma impinge pe canapeaua din spate .
Naruto sare imediat la barbat fara sa ii pese ca acesta avea un pistol in mana . Unii ar numio inconstienta dar eu o numesc curaj. Dorea sa i-l dezarmeze dar Sam trage in el nimerindu-l in mana. Un zgomot groaznit mi-a infundat urechile. Blondul incepe sa tipe de durere si cade pe spate dar eu i-l prind.
-De ce ai facut asta? i-l intreb eu pe blondul care sangera puternic
-Nu pot sta cu mainile in san. Imi spune el printre tipete.
-Unde sunt ceilalti? i-l intreb eu pe Sam furios
-Hmm. Nu prea stiu. Cand am venit erau doar ei si Sakura acasa. Imi explica Sam razand
-Unde e? spune-mi. Unde e Sakura. I-l intreb eu inca odata pe barbat
-Ti-am spus doar ca s-a simtit bine cu mine. Nu cred ca te intereseaza unde e imi spune barbatul lacom.
Sakura P.O.V
Au trezut doua zile de cand m-am mutat in noua casa. Midorico fusese externata si a venit acasa .
-Sakura draga trezeste-te. Eu si Midorico plecam impreuna cu Sakuri si gemenele in oras. Imi spune tata venind in camera mea
-Bine. Sa nu stati mult , ii spun eu tragand patura inapoi pe mine
-Da. Te iubesc, imi spune apoi tata si pleaca din camera.
Dupa plecarea lor eu m-am pus in pat ca sa mai dorm putin insa nu dupa mult timp ...
-Ce naiba? Intreb eu auzind zgomote venind de la parter . Ma ridic din pat si ies incet din camera . Incep sa cobor scarile incet si cand ajung pe la etajul 1 i-l vad pe Sam in fata mea la parter. Nu imi venea sa cred. Eram socata. Poate era doar un vis dar ce cauta aici?


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Am luat soc!Chemati salvarea,tu vrei sa mor aici de suspansozita[na ca am inventat un cuvant nou ]
Deci prima data aflam ca Zero[care era asa zisul Itachi] a fost prins,boon,dupa,apare Sam care a violat-o pe Sakura , si mai bun.Deci tu vrei sa mor aici!!
Sa aduci repede continuarea ca te manaaanc!

Modificat de Lexi:X (acum 12 ani)


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
SOCANT!!!Ce intorsatura brusca a luat situatia.Atata suspans!!!Nu-mi vine sa cred ca Sasuke chiar a luat o arma.Bine a facut.Si nenorocitul ala de Sam...de unde il stie pe Zero/Itachi sau cum io zice???Doamne sper ca nu i-a facut nimic Sakurei.
Capitolul asta e cel mai tare de pana acuma.Numai panica,frica,incertitudine...vai ai nota 10 Sa imi mai faci surprize din astea.


_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ȶฬєєt₯
Membru

Din: Pe↔Lun☆
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 214
Aoleuuuuuuuuuuuuuuuu,mor!!!!!Nu credeam ca intr-un capitol poate fi atat de multa actiune.Deci,deci puteam sa jur ca Zero e Itachi,dar ma intreb cum s'au aliat Sam si Itachi.Adica lol totul asa repede,cand te gandesti ca intr'o ora totul poate sa ia o intorsatura anapoda.Lee capitolul acesta nu ia nota 10 ia nota 10000 miliarde.Te iubesc scumpa mea,mi'ai promis actiune,actiune a fost.Mai lasat cu gura cascata efectiv,nu stiu ce sa zic.Sunt socata,a venit mami in camera si aveam o moaca de parca am vazut o stafie si m'a intrebat ce am si fac eu:"Mami,lasa'ma ca mor aicea,vorbim mai tarziu",ea mi'a raspuns un bine:]].Mda..parintii astea,dar sa ramanem sa vorbim despre fic.Insfarsit ai scris corect nu stiu,yey ma bucur ca m'ai ascultat.Parerea mea e ca acest capitol a fost cel mai reusit dintre toate de pana acum si daca continui sa ne uimesti asa o sa avem noi nevoie de internat,nu Sakura.In concluzie:Cel mai tare forever xD si sper sa mai faci de'astea
Cam atat te pupacesc 


_______________________________________


♡♡♡Life is to short to wake up in the morning with regrets. So, love the people who treat you right and forget about the ones who don't.
And believe that everything happens for a reason...
* if you get a change-take it !
* if it changes your life-let it !
♡♡♡Nobody said that it would be easy. They just promised it would be worth it.


♡♡♡^^Tweety^^♡♡♡


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 62-,,Daca Sakura e moarta eu nu mai am de ce sa traiesc''
Deci am adus nextul. Nu va las niciodata prea mult timp in suspas. Multumesc mult pentru comentarii si promit ca nu va dezamagesc. Ve-ti vedea



  Am ramas socata. Imediat ce l-am vazut privindu-ma am luat-o la fuga spre camera mea si m-am incuiat
-Papusa , pe tine te asteptam. I-l aud pe barbat spunand cand ajunge in dreptul usii
Am tras repede biroul de langa pat si l-am pus in usa ca barbatul sa nu poata intra. Nu stiam de unde aveam tata forta , probabail din cauza fricii care incepea sa ma cuprinda incetul cu incetul. Inima mea batea din ce in ce mai tare si simteam ca o iau razna.
-Deschide . Incepe sa tipe barbatul si apoi  se izbeste in usa. Am luat telefonul in mana si am inceput sa i-l sun pe Sasuke , dar nu raspundea.Eram disperata . Nu stiam ce sa fac. M-am dus la geam si m-am gandit sa sar . Erau 3 metri si ceva pana jos dar era mai bine asa decat sa cad in mainile lui. Am deschis fereastra dar in momentul acela Sam a intrat si m-a prins de mana.
-Nu. Lasa-ma . Da-mi drumul incep eu sa tip la el si acesta incepe sa ma loveasca in burta cu pumnul
-Nenorocito. M-ai dus la sapa de lemn. Nici nu iti dai seama cat de mult asteptam clipa aceasta. Imi spune el dupa ce eu cad in genunchi de durere.
Am inceput sa plang si sa tip pentru ca Sam ma tinea de par si ma durea si burta din cauza loviturilor. Atunci barbatul se aseaza in genunchi in fata mea si ma prinde de gat punandu-mi pistolul la cap.
-O sa o platesti. Imi spune el privindu-ma in ochi.
Ma ridica de jos tragandu-ma de par si ma tranteste apoi pe pat . Se urca pe mine si incepe sa traga de hainele mele
-Nu ai fost atunci a mea dar vei fi acum, imi spune el miseleste incepand sa ma sarute violent pe gat.
-Nuu. Lasa-ma. Tip eu si incep sa i-l lovesc pe unde apucam. Eram cu adevarat disperata. Cum s-a ajuns la asta? Speram sa fie doar un cosmar.

Sam era peste mine si tragea de bluza mea , dar dupa ce a reusit sa mi-o rupa eu l-am lovit la punctul slab si acesta s-a ferit de pe mine. Am sarit de pe pat si am incercat sa ies din camera dar Sam m-a prins de picior si eu am cazut pe burta
-Nuu. Lasa-ma. Am inceput sa tip printre lacrimi. Sam m-a intors cu fata in sus si s-a pus peste mine incepand apoi sa ma loveasca cu pumnii peste fata. Simteam o durere sfasietoare in tot corpul , dar dupa cativa pumni pe care i-am primit in zona fetei am lesinat de durere.
Sasuke  P.O.V
-Te omor neorocitule. Ii spun eu furios
-As vrea sa ma duc dar nu cred ca pot sa o tarai in brate. Imi spune barbatul razand
-Ce? Ai . Ai …. Incerc eu sa spun dar nu reuseam. Eram pur si simplu terifiat
-Daca am omorato? Da . Asta am facut. Dupa ce m-am simtit bine cu ea m-am gandit ca e mai bine sa moara asa ca i-am luat zilele. Spune barbatul incepand sa se joace cu pistolul in mana si sa i-l invarte
-Te omor. Tip eu la el cuprins de furie si sar apoi peste el . Am inceput sa ne trantim pe jos si Sam a scapat pistolul din mana.
-Naruto ia-l. Tip eu la blondul care se ridica de jos si ia pistolul in mana indreptandu-l spre Sam.
-Si crezi ca o sa scapi? Ma intreaba barbatul razand.
-Unde e? i-l intreb eu prinzandu-l de guler
-E chiar aici , aud un glas de barbat si cand privesc in spate i-l vad pe Naruto cu mainile sus si in spatele lui era un barbat cu fata acoperita si cu un pistol la capul blondului.
Situatia era ravasita total . Nimic nu mergea bine. M-am ridicat de pe Sam si am vazut-o apoi pe Sakura in spatele acelui barbat.
-Sakura nuu. Tip eu si ma duc langa ea.
O iau in brate si incep sa plang. Avea fata plina de sange si vanatai. Parea cu adevarat moarta
-Nu. Ce i-ai facut? Sakura trezeste-te. Sakuraaaa. Tip eu cu putere apoi o  strang pe rozalie in brate. Nu facea nimic. Nu spunea nimic. Era……….
-Moarta. Biata de ea . In momentele acelea s-a gandit doar la tine . Imi spune Sam privindu-ma
-Nu. Sakura . Nuuu . Spun eu incepand sa plang si mai tare. O strageam pe rozalie la pieptul meu. Nu imi venea sa cred
-Hai , gata cu dramatismul. Imi spune Sam si apoi vine si imi pune pistolul la cap. Da-I drumul. Imi spune el si apoi eu o las pe rozalie  din brate si ma ridic. Ma intorc cu fata la Sam si i-l privesc in ochi. In spatele lui i-l vad pe Naruto care privea socat toata scena. I-am  facut blondului din ochi si apoi l-am privit pe Sam.
Daca Sakura era moarta eu nu mai aveam nici un tel pe lumea asta . Nu imi pasa daca ceea ce aveam sa fac avea sa imi aduca moartea asa ca am actionat.
-Daca Sakura e moarta eu nu mai am de ce sa traiesc, ii spun eu barbatului apoi ma descalt  incet fara ca Sam sa observe si cand totul era gata m-a aplec rapid , iau pistolul din cizma repede si trag in barbatul din fata mea nimerindu-l insa in umarul stang pentru ca s-a ferit
-Sasuke , nuuu. Tipa apoi blondul la mine si i-l vad sarindu-I in brate barbatului care  era cu Sam. M-am dus la Sam si i-am luat pistolul din  mana si l-am indreptat spre el.
Naruto a inceput sa se lupte cu celalalt barbat si apoi s-a auzit o impuscatura . Cand m-am uitat la cei doi  i-l vad pe Naruto  indreptandu-si privirea spre mine . Barbatul celalalt era trantit la pamant . Se pare ca blondul i-l impuscase in abdomen dar totodata fusese si el ranit la picior de cutitul talharului. Blondul era imobilizat . Nu se putea misca deloc de durere.
-Nu scapi asa usor. I-l aud apoi pe Sam spunandu-mi si imediat ma trezesc trantit la pamant de acesta . Am inceput sa ne invartim pe acolo si Naruto a vrut sa se bage dar pistolul pe care i-l aveam in mana s-a descarcat si l-a nimerit pe blond in umarul stang sus. Acesta a cazut si apoi le-am vazut pe Sheila si Roxy fugind din casa. Au reusit sa se dezlege in cele din urma. Tot continuand sa ma lupt cu Sam acesta a prins in mana pistolul meu si mi l-a smuls dandu-mi apoi un pumn in fata. S-a ridicat in picioare si  a indreptat arma spre mine
-,,Asta e sfarsitul meu’’ , spun eu in gand gandindu-ma la Sakura. ,,Vin la tine''. Spun eu apoi cu voce tare gandindu-ma la iubirea mea care acum era moarta apoi am inchis ochii pregatit sa fiu impuscat. Ce rost mai avea sa traiesc daca Sakura nu era cu mine? Ce rost?  O clipa de liniste a inundat intreaba incapere. Nu se mai auzea nimic. Murisem oare?
Insa linsitea a fost tulburata de auzul unei impuscaturi, apoi liniste totala.
   


Cam atat pentru capitolul acesta. Sper sa va placa. kiss

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Vaaaii sper sa scape Sasuke de Sam,nu cred ca mai are nevoie de inca o vizita in Rai>.<Sper ca Sakura sa nu fie moarta,nu are cum,l-a mintit!

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ȶฬєєt₯
Membru

Din: Pe↔Lun☆
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 214
Te omor!Cum ai putut sa ne faci asta?Atata actiune,atat suspans,atat de multe lucruri   ,daca moare Sasuke,mor si eu:]].Nu'mi vine sa cred.totul e asa ciudat..Apropo trebuie sa te felicit,ai pus mai multa descrieresi ne'ai facut sa intelegem exact cum a fost lupta,felicitari^^.Sa stii ca astazi o sa pun si eu nextul la ficul meu.Cam atat nu mai am ce comenta,doar astept nextul in suspans.  
Bye!


_______________________________________


♡♡♡Life is to short to wake up in the morning with regrets. So, love the people who treat you right and forget about the ones who don't.
And believe that everything happens for a reason...
* if you get a change-take it !
* if it changes your life-let it !
♡♡♡Nobody said that it would be easy. They just promised it would be worth it.


♡♡♡^^Tweety^^♡♡♡


pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Ma socheziiiii!!!!De unde atata durere????Pe Sakura chiar ai omorat-o?Sau cumva o sa imi zici ca Sakura s-a ridicat si la impuscat pe Sam?Nu stiu ce sa mai zic.E totul prea de tot.I love this  

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 62- ,,Mi-am razbunat mama ''
Am simtit o durere cumplita care imi sfasia fiecare particica a corpului apoi nimic. Liniste profunda. Durerea disparuse. ,,Oare murisem? ‘’
Sakura P.O.V
-Ce naiba? Intreb eu deschizand ochii.
Imi ridic capul de jos si privesc in fata. Tot ce vedeam era sange . Naruto statea trantit la pamant. Erau plin de sange si nu spunea nimic . Avea ochii inchisi . Langa el era un barbat si intr-o alta parte era Mio . Statea inconstient la pamant si era plin de sange, apoi in fata mea i-l vad pe Sasuke trantit la pamant , sangerand si pe Sam stand in picioare cu spatele la mine si cu pistolul indreptat spre brunet. Nu ma puteam misca. Singurul lucru care mi-a venit in minte a fost sa ma ridic si sa i-l impusc pe Sam cu pistolul pe care i-l vazusem langa Naruto. Am inceput sa ma tarasc fara sa spun nimic si am luat pistolul in mana fara ca Sam sa ma vada. Brunetul avea ochii inchisi. Am auzit o impuscatura si apoi l-am vazut pe Sasuke cu capul plin de sange.
-Nuuuu. Am tipat eu cu putere si barbatul si-a indreptat privirea socata spre mine dar in clipa aceia eu am indreptat pistolul spre el si am tras.
I-l nimerisem la nivelul pieptului. A cazut mort la pamant si eu m-am dus la Sasuke . M-am asezat in genunchi langa el si l-am asezat cu capul pe picioaele mele incepand apoi sa plang si mai tare
-Sasuke nuuu. Nu muri. Nuuu. Tipam eu si plangeam in acelasi timp. Peste tot in jurul meu era doar sange. Nu imi venea sa cred ca trec printre aceste clipe. Simteam cum o iau razna. Viata mea fara Sasuke nu era viata.  Peste catvea secunde in casa intra politistii dar totul era deja gata. Toti erau gata.
_____________________________________________________________________________________
-Mai repede. Haide-ti. Tipau medicii care i-l duceau pe Sasuke pe targa
-Sakura o sa fie bine  . I-l aud pe tata care ma tinea in brate.
-Brunetul si Naruto au fost dusi in sali de operatie de urgenta si Mio a fost dus intr-un salon ca sa ii fie cusute ranile . Brunetul era cel mai grav si sansele lui de supravietuire erau minime.
Simteam cum toata presiunea apasa asupra mea. Simteam ca nu ma mai pot tine pe picioare
-Sakura , Sakura. Ii aud glasul tatei apoi simt cum cineva ma prinde in brate inainte sa ma ating de sol
Peste un sfert de ora
-Sasuke  . Spun eu deschizand ochii incet si privind in jur. In fata vedeam doar acele imagini terifiante . Vedeam sange si pe cei dragi mie trantiti la pamant.
-Sakura te-ai trezit in sfarsit. Aud un glas familiar apoi o vad pe mama 2 langa mine.
-Unde e? o intreb eu speriata
-Inca nu a iesit ,imi raspunde aceasta printre lacrimi.
Am inceput amandoua sa plangem si nu la mult timp dupa aceia intra pe usa Hinata si tata2
-Sakura. Imi spune bruneta incepand sa planga si apoi imi sare in brate
Plangeam amandoua si ne rugam in acelasi timp ca Naruto si Sasuke sa supravietuiasca.
-Ce ti-a facut nenorocitul acela? Ma intreaba Hinata
-A incercat sa ma violeze apoi l-a impuscat pe Sasuke in cap si…. Ii spun eu printre miile de lacrimi
-O sa fie bine fetelor. Totul o sa fie bine, i-l aud apoi pe medicul din salon.
Au trecut deja 45 de minute de  cand baietii erau in operatie. Cu totii eram disperati si nu stiam ce sa mai facem. Minutele se  scurgeau si noi inca nu stiam nimic .
-Naruto a iesit din operatie, imi spune tata venind langa mine, Hinata, tata2 , mama 2  si Gaara ,Kankuro si Sasori care abia ajunsesera la spital
-Si cum se simte? i-l intreaba bruneta disperata si cu totii ne ridicam de pe scaune
-E , bine . Acum e la recuperare . Poti sa mergi mai tarziu sa i-l vezi . Acum e inca sub efectul anestezicelor. Ii spune tata
-Si Sasuke? i-l intreb eu trista apoi tata imi face semn din cap ca nu stie nimic.
-Sakura o sa fie bine. Ai sa vezi. Imi spune Sasori venind langa mine si luandu-ma in brate.
Am inceput sa plang din nou. De ce nu iesea odata din operatie? De ce trebuia sa se intample astea? Mai intai incendiul si acum asta
-Sakura stiu ca poate nu vrei sa stii dar Sam e si el in spitalul asta si vrea sa te vada , imi spune tata dupa un moment de liniste.
-Ce? Nu a murit? i-l intreb eu pe barbatul din fata mea putin socata
-Nu mai are mult, dar insista sa te vada. Totusi mai bine nu te-ai duce. Imi spune tata furios, dar in momentul acela eu  ma duc langa barbat , i-l iau de mana si i-l privesc in ochi
-Vreau sa i-l vad. Trebuie sa aflu multe de la el , ii spun eu tatei
-Esti sigura? Ma intreaba el privindu-ma in ochi
-Da . Ii raspund eu hotarata apoi eu , Hinata, mama 2 ,tata 2 , Kankuro , Sasori , Gaara si tata am plecat cu totii spre salonul unde era Sam.
Cand am ajuns in fata usii am sitmit ca ceva ma impiedica sa intru sau era din cauza fricii. Ma temeam sa vorbesc cu el si sa aflu toate lucrurile groazdnice prin care a trecut mama dupa plecarea mea dar trebuia sa stiu. Am intrat in incapere si l-am vazut pe Sam pe pat privindu-ma. Tata ma prinde de umeri aratandu-mi ca e alaturi de mine
-Apropiete . Imi spune Sam cu un glas stins
-Nu. Stau bine aici . Ii spun eu privind in pamant
-Si el e taicatu? Ma intreaba Sam privindu-l pe barbatul de langa mine
-Da . El e . Ii raspund eu mai mult in soapta. Vrau sa stiu de ce ai facut asta? De ce ai omorat-o pe mama? i-l intreb pe Sam horatata dupa un moment de liniste totala in care tot ce faceam era sa privesc in pamant
-De ce? Pentru ca tu m-ai dus la faliment. Din cauza ta maicata a murit. Imi spune barbatul incepand sa rada
-Nu e adevarat. Ii spun eu incepand sa plang
-Nenorocitu… incearca tata sa spune si apoi se repede la Sam dar eu i-l opresc
-E pe moarte oricum . Nu mai ai ce sa faci. Ii spun eu tatei
-Dupa ce tu ai fugit de la noi, maicata a inceput sa intrebe de tine si sa te caute . Odata ce tu aveai sa te mariti cu baiatul ala totul avea sa fie perfect.  Aveam sa castigam multi bani, dar odata plecata tu ai luat si sansa noastra de a fi bogati si apoi eu si maicata am inceput sa ne certam si mai rau. Cu o zi inainte sa dau foc la casa, mama ta a incercat sa te sune de pe telefonul meu profitand ca eu faceam dus. Am prins-o in flagrant si am batut-o atat de tare incat nu s-a mai putut misca timp de vreo trei ore. La un moment dat am crezut ca e moarta. In seara aceia s-a ridicat de jos abia miscandu-se si a incercat sa ma omoare nenorocita . Iti dai seama? Am inceput sa o trantesc de tot ce vedeam in jur si apoi am tarat-o pana sus in camera ei unde am trantit-o in pat si apoi am dat foc la casa. Simplu nu?
Imi spune Sam miseleste. Tot ceea ce tocmai aflasem de la el ma socase. Cate a patit biata mama din cauza ca eu am plecat. M-am intors cu spatele la barbat si am dat sa plec din camera pentru ca pur si simplu nu mai puteam asculta toate acele vorbe.
-Si stii care au fost ultimile eu cuvinte? Ma intreaba barbatul zambind, apoi auzind asta m-am intors cu fata plina de lacrimi spre el.
-Care?  i-l intreb eu mai mult in soapta
-,,Bine ca Sakura a apucat sa fuga’’
In clipa in care am auzit acele cuvinte am inzbucnit si mai tare inplans si Hinata m-a luat in brate.
-Esti bine? Ma intreaba si tata venind langa mine.
-Da. Ii raspund eu dupa cateva secunde de plans apoi imi sterg lacrimile si ma intorc cu fata la barbatul care ma privea miseleste din pat. Stii ce? Ii spun eu lui Sam incepand sa zambesc
-Ce e? ma intreaba acesta
-Tu ai vrut ca eu sa ma marit cu un baiat pe care nu i-l cunosteam pentru ca tu sa obtii bani nu?
-Da . Si ce e cu asta? Ma intreaba acesta
-Ei bine. Eu si acel baiat suntem acum impreuna si ne iubim foarte mult si tu nu ai reusit sa obtii nici un ban. La urma urmelor ai facut si tu ceva bine.  Ii spun eu incepand sa zambesc.
-Ce? Intreaba acesta socat de ce aude si apoi incepe sa se zbata pe pat punandu-si mana in dreptul inimii.
-In cele din urma am reusit sa imi razbun mama , ii spun eu barbatului inainte ca acesta sa isi dea duhul.
-Iesiti afara, ne spune medicii intrand in camera si ducandu-se la Sam dar era prea tarziu. Era deja mort
-Cum adica ai reusit sa iti razbuni mama? Ma intreaba tata venind langa mine
-Da tata. Am jurat ca am sa o razbum , chiar acolo la mormantul ei si iata ca am reusit. L-am omorat. Ii spun eu tatei cu lacrimi in ochi apoi el m-a luat in brate si amandoi am inceput sa plangem.
Am plecat apoi spre salonul in care era Naruto sperand ca s-a trezit dar cand am intrat in camera acesta inca mai dormea.
Hinata a ramas cu el in camera si eu impreuna cu baietii si tata am plecam pe hol . Am inceput sa ma plimb prin fata celor 4 , facandu-I sa ameteasca. Toate gandurile mele erau la Sasuke

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Deci tu devi din ce in ce mai buna la scris ficuri.De unde iti vin atatea idei?Ai o minte sclipitoare.Cum ma ,Sam e pe patul de moarte si tot dus cu capul e?La asta nu ma asteptam sa fie tot asa.Si sincer...ma bucur ca l-a omorat Sakura.Acuma sper ca Naruto sa se trezeasca si Sasuke sa scape

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Am scapat si de Sam asta>.<A fost asa o mare pacoste.Bine ca a murit,dar ma intreb ce se va intampla cu Sasuke...A trecut prin asa de multe,la fel si Sakura...bietii de ei...

Modificat de Lexi:X (acum 12 ani)


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ȶฬєєt₯
Membru

Din: Pe↔Lun☆
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 214
Sweety,am ajuns sa dau comentariu.Yuuhuuu!Devii din ce in ce mai talentata in a descrie sentimentele.Presupun ca nu mai sunt foarte multe capitole,daca Sam a muri iar Zero e prins,tot ce a mai ramas e sa'si revina Sasuke.Sau poate tu o sa vi cu alta idee diabolica si ai sa lungesti..hmm..am sa vedem noi.Muhahaha!Eu una sper sa moara Sasuke=]]]],scuza'ti ca's asa rea,dar mie imi place ca ficurile sa se termine cu drama nu numai"Si s'au casatorit si au murit fericiti T_T",ei bine mie nu'mi place asta,dar asta e doar parerea mea,cea sadica.Sa nu crezi ca scapi tu fara un sfat de la mine ca de fiecare data .Cand ai zi"Ii raspund eu hotarata apoi eu , Hinata, mama 2 ,tata 2 , Kankuro , Sasori , Gaara si tata am plecat cu totii spre salonul unde era Sam",nu a sunat prea bine enumeratia era prea mare si ai fi putut inlocui cu"apoi eu impreuna cu restul care au venit la spital,am plecat spre salonul unde era Sam".Eu cred ca asa ar fi sunat mai bine.Orcum abea astept nextul xD si te iubesc ;x ;x

_______________________________________


♡♡♡Life is to short to wake up in the morning with regrets. So, love the people who treat you right and forget about the ones who don't.
And believe that everything happens for a reason...
* if you get a change-take it !
* if it changes your life-let it !
♡♡♡Nobody said that it would be easy. They just promised it would be worth it.


♡♡♡^^Tweety^^♡♡♡


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 63- O imagine terifianta
-O sa fie bine Sakura si eu oricum o sa iti fiu mereu aproape, imi spune Sasori ridicandu-se de pe scaun si luandu-ma in brate.
-Iti multumesc . Ii spun eu si ii raspund apoi imbratisarii.
M-am asezat pe scaun si am inceput sa ma gandesc la toate cele intamplate. Mai intai am plecat de acasa si i-am cunoscut pe Naruto si ai lui care s-au straduit sa aiba grija de mine , apoi l-am cunoscut pe Sasuke si incetul cu incetul necazurile au inceput. Daca nu as fi aparut eu in viata lor, nimic din toate astea nu s-ar fi intamplat. Eu le aduceam necazuri in viata si speram sa nu pateasca nimic brunetul . Mama plangea in hohote pe scaun si tata2 incerca sa o linisteasca dar degeaba si o intelegeam . Sasuke era fiul ei si Naruto era si el chiar daca nu de sange dar i-l iubea cu adevarat si am vazut asta. Cu totii sufereau din cauza mea. Priveam in jurul meu si vedeam numai tristete si durere.
-Sakura , uite numarul meu de telefon , daca ai nevoie de ceva , imi spune Sasori venind langa mine si intinzandu-mi o hartie .
-Multumesc ii spun eu incet apoi memorez numarul in telefonul meu.
Din minut , in minut priveam ceasul si ma rugam ca Sasuke sa iasa cu bine din operatie. Peste 10 minute am hotarat sa mergem la Naruto in salon sa vedem daca s-a tezit si spre fericire noastra el vorbea cu Hinata.
-Sakura ,imi spune el dupa ce ma vede ca intru si eu fug spre el luandu-l in brate si incepand sa plang
-Sasuke e inca in operatie. A fost impuscat in cap . Ii spun eu blondului printre lacrimi.
-Am crezut ca ai murit Sakura. Imi spune Naruto incepand sa planga. Sam a spus ca te-a violat apoi ca te-a omorat si cand te-a adus barbatul acela acolo am simtit ca innebunesc de durere si m-am luptat cu el si… incerca baiatul sa explice
-Nu a reusit sa faca nimic. A vrut intradevar sa ma violeze dar nu a reusit pentru ca am lesinat si apoi l-am vazut impuscandu-l pe Sasuke si l-am impuscat si eu  si acum e mort. Ii spun eu baiatului balbaindu-ma si Naruto ramane socat de ce aude
-Si Sasuke cum e? intreaba blondul privind in camera. Cu totii aveam lacrimi in ochi
-Are sanse mici de supravieturie ,ii spune mama ducandu-se langa el si incepand si ea sa planga.
Urmatoarele clipe au fost ca la inmormantare. Cu totii plangeam acum si ne rugam ca Sasuke sa isi revina
Naruto P.O.V
Dupa ce l-am impuscat pe barbatul acela in ambdomen am cazut la randul meu la pamant si am vazut ca acum sangeram si  la picior. Am simtit ca mor de durere si nu dupa mult timp i-l vad pe Sasuke trantit la pamant si pe Sam deasupra lui cu arma in mana. Am vrut sa ma ridic si sa i-l opresc pe barbatul dar nu am putut si am lesinat de durere pentru ca acum sufesem impuscat de pistolul cu care se lupatu cei doi in umar.
_________________________________________________________________________________

-Unde sunt? Intreb eu in soapta privind in jur. Eram la spital? Nu am murit? 
Ma intrebam eu privind la tavanul alb apoi am vazut-o pe Hinata langa mine stand cu capul pe pieptul meu , plangand
-Naruto? Intreaba aceasta ridicandu-si privirea si vazandu-ma ca eram treaz
-Da iubito. Sunt eu, dar ce s-a intamplat? Sasuke si Sakura…. Incerc eu sa intreb dar Hinata ma imbratiseaza cu putere.
-Nu imi vine sa cred ca esti bine. Cum te simti? Ma intreaba aceasta evitand putin intrebarea mea.
-Bine. Ma dor putin mana si piciorul dar in rest sunt bine. Ii raspund eu. In clipa urmatoare am inceput sa plang amintindu-mi de acele imagini groazdnice. Nu imi venea sa cred ca Sakura era moarta.
-Sasuke cum e? o intreb eu pe Hinata dar aceasta isi lasa capul in pamant fara sa spuna ceva si in momentul acela am simtit ca mor. Oare amandoi erau morti ? Ma intrebam eu dar in urmatoarele secunde o vad pe Sakura intrand pe usa. Nu imi venea sa cred ca era in viata. Aceasta s-a apropiat de mine si m-a luat in brate incepand  sa planga . Dupa ce am auzit ca Sasuke a fost impuscat in cap dar inca mai era in viata cu toate ca avea sanse slabe de supravieturile am inceput sa ma rog. Speram ca brunetul va scapa si va ramane in viata. O priveam pe Sakura care avea numai vanatai pe fata si  pe maini dar eram bucuros sa vad ca era in viata si sa aud ca nenorocitul acela nu o violase. Eram fericit sa ii mai vad inca odata pe cei dragi si mai ales pe Hinata care inca nu se potolise cu plansu chiar daca trecusera deja 10 minute de cand ma trezisem
Sakura P.O.V
-Sakura , nu pot sa cred ca Sasuke e in stare asta. Imi spune blondul privindu-ma.
-Nici mie nu imi vine sa cred. Ii raspund eu trista
-Cand te-a vazut  acolo trantita la pamant s-a asezat langa tine, te-a luat in brate si a inceput sa planga apoi s-a ridicat si a luat pistolul pe care i-l avea in ghete si l-a indreptat spre Sam cu toate ca acesta i-l putea omora oricand. A spus ca viata lui nu mai are sens daca tu esti moara . Imi povesteste Naruto apoi am inceput sa plang si mai tare
Dupa 10 minute am iesit din camera. Simteam cum pur si simplu ma sufocam . Ma gandeam doar la Sasuke si speram sa scape cu bine. Nu imi venea sa cred cate facuse pentru mine in ultimile 3 luni si ceva de cand eram impreuna .
-Ce ma fac eu fara el? I-l intreb pe  Sasori cand i-l vad ca iese din camera si vine spre mine
-O sa fie bine Sakura. O sa isi revina . Ai sa vezi. Imi spune baiatul luandu-ma in brate.
-Sakura ,Sasuke a iesit din operatie , imi spune apoi tata venind in fuga langa mine.
-Si cum e? i-l intreb eu fericita. Asta era cea mai buna veste pe care o puteam primi.
-E bine,imi spune el apoi eu i-l intreb unde e salonul lui ca sa merg sa i-l vad si am porit cu totii intracolo cu exceptia Hinatei care a ramas cu Naruto.
Am ajuns in fata camerei unde era brunetul si am intrat dar cand am vazut terifianta imagine din fata am sitmit ca ma prabusesc la pamant si am avut noroc ca tata m-a prins
-Sakura . Esti bine? Ma intreaba tata vazandu-ma palida
Eu nu am raspuns. M-am pus bine pe picioare si mi-am dus mana stanga la mana incepand sa plang. M-am intors spre tata si mi-am ,, bagat ‘’ capul in hainele lui incepand sa plang cu putere
-Nu se poate. Nuuuu. Incep eu sa tip printre lacrimi
-Imi pare rau Sakura . Imi spune tata trist. Dar e in viata. Nu s-a putut face mai mult
M-am intors spre brunetul tintit la pat. Nu imi venea sa cred ceea ce vedeam. Sasuke era bandajat la ochi.
-E orb? Intreb eu socata sperand ca totul era o farsa
-Imi pare rau . Imi spune tata din nou
-Sasuke , fiul meu . Nuu. Sasuke . O aud apoi pe mama2 incepand sa planga si se duce langa patul brunetului impreuna cu tata2. Eu am iesit din camera si tata impreuna cu cei 3 baieti au venit langa mine incercand sa ma linisteasca.
-Nuu. Nu poate fi adevarat. Tipam eu in timp ce ma dadeam cu capul de perete
-Nu. Opreste-te , imi spune Kankuro apoi ma ia in brate
-Asta nu e adevarat. Spun eu printre lacrimi. Simteam cum o iau razna . Eram terifiata.
-Imi pare rau , dar acum e in viata . Imi spune tata incercand sa ma linisteasca.
-Dar e orb. Nu va putea trai asa. Ii spun eu barbatului prinvindu-l ochi.
Peste 10 minute
Am reusit sa ma calmez cu greu . Sasuke inca nu se trezise si mama a suferit un soc si a trebuit internata de urgenta. Cu totii erau in lacrimi. Sasuke era in viata dar platise un pret foarte mare. Era orb.
Au trecut doua ore de la operatia brunetului. Acum stateam in salonul lui tinandu-l de mana. Ma gandeam la clipa in care se va trezi si ii voi spune ca va ramane orb pentru totdeauna. Dupa cateva secunde ma gandesc sa ma ridic de pe scaun si sa ies pe hol.
-Sakura eu si Gaara trebuie sa plecam. Imi spune Kankuro venind langa mine
-Bine. Va multumesc baieti. Le spun eu apoi acestia ma imbratiseaza si pleaca. Sasori poti sa pleci si tu. Ii spun eu roscatului vazandu-l atat de trist.
-Dar Sakura… eu raman cu tine. Imi spune el hotarat
-Nu Sasori. Du-te acasa . Am sa te sun daca mai intervine ceva. Iti multumesc . Esti un prieten adevarat , ii spun eu apoi i-l imbratisez .
-Bine. Oricand poti conta pe mine. Pentru orice. Imi spune apoi roscatul si pleaca.

Am ramas singura pe hol . Priveam tavanul de deasupra mea. Nu imi venea sa cred ca toate acestea erau reale. Am plecat apoi spre baie. Dupa ce am iesit de la toaleta m-am  dus si m-am uitat in oglinda. Aratam ingrozitor . Imi amintesc apoi de acela clipe ingrozitoae in care Sam a inceput sa dea in mine. Eram totusi fericita ca o razbunasem pe mama dar acum din cauza mea Sasuke era in spital. Stiam ca era vina mea cu toate ca ceilalti spuneau ca nu e. Daca nu as fi aparut in viata lor poate acum multa lume nu era ranita sau moarta cum era mama.
Am inceput sa plang si sa blestem ziua in care am aparut in viata celor pe care acum ii consideram familia mea. Acea familie care mereu mi-a intins mana si la bine si la greu. Imi aminteam de Craciun. Atat de frumos era  atunci cand Sam nu era in preajma. Mi-am  amintit de toate zilele frumoase petrecute alaturi de cei doi baieti ( Naruto si Sasuke) si de clipa in care am inceput sa ma indragostesc de brunet. Si acum? Acum toti sufereau din cauza mea.
Am iesit din baie si am inceput sa pasesc incet spre salonul unde era Sasuke dar cand ajung in fata usii ii vad pe Naruto si Sasuke discutand. M-am bucurat foarte mult sa vad ca brunetul s-a trezit dar toate astea s-au intamplat din vina mea . Acea imagine dureoasa nu as fi vrut sa o vad niciodata dar iata ca s-a intamplat. Acum eram mai hotarata ca niciodata ca trebuia sa afc ceva

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Am gasit si aceasta poza cu Naruto si Sasuke dupa ce brunetul s-a trezit

trecutul nou inceput gasit aceasta poza naruto sasuke dupa brunetul s-a trezit Membru

25.6KB

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Deci iti vin fata niste idei super!Nu ma asteptam la asta Bietul Sasuke.....bine  macar ca e in viata...
Sper sa se poata face ceva,nu vreau sa ramana asa...


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Ma bucur ca Sasuke e in viata.Si chiar e orb?Si Sakura la ce se gandeste cand spune ca vrea sa faca ceva?
Of....iti iubesc ficul


_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Of, cat ma bucur. Ei bine nu spun ce am de gand pe viitor .
Va las sa descoperiti singuri
Nextul i-l pun mai tarziu .
Kiss


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 64- Sentimente de vinovatie
Naruto P.O.V
Vreau sa merg la Sasuke , ii spun eu Hinatei dupa o vreme. Doream sa vad daca s-a trezit.
-Bine. Sa te ajut . Imi spune bruneta.
Dupa ce ma ridic din pat ma asez intr-un scaun cu rotile pentru ca nu ma puteam deplasa doar intr-un picior.
Am ajuns in fata camerei lui Sasuke si am intrat. Brunetul era bandajat la ochi . Nu mi-a venit sa cred cand am vazut. A scapat din operatie dar acum era orb? M-am apropiat de patul lui si am inceput sa imi amintesc acele momente groazdnice apoi Sasuke a inceput sa miste mainile incet.
-Sasuke te-ai trezit ? i-l intreb eu apoi Hinata fuge repede din camera , probabail ca sa i-l cheme pe Sayto
-Da , m-am trezit. Esti bine Naruto? Ma intreaba brunetul si eu i-l prind de mana
-Da sunt bine ii spun eu dar apoi o vad pe Sakura la usa privindu-ne.
Sasuke P.O.V
Simteam o durere ingrozitoare in cap. Aveam ochii acoperiti. Nu murisem? Apoi i-l aud pe Naruto si imediat i-l intreb daca e bine dar dupa ce imi raspunde la intrebare nu mai aud nimic
-Naruto , unde? Unde e Sakura? Spune-mi ca a fost un vis . Spune-mi ca nu e moarta . Incep eu sa tip la baiatul care ma tinea strans de mana
-Sasuke !! Ii aud apoi glasul angelic al rozaliei si in secunda urmatoare am simtit cum aceasta m aimbratiseaza strans.
Nu imi venea sa cred ca era ea. Dar nu se poate. Sam a spus ca Sakura a murit si am vazut-o si eu cu  ochii mei. Nu se poate asa ceva. Era un vis sau realitate?
-Nu . Esti chiar tu? Sakura spune-mi ca nu visez, ii spun eu rozaliei incepand sa ii pipai fata care acum era inundata de lacrimi
-Nu Sasuke nu visezi , imi spune rozalie printre lacrimi apoi ma saruta. Niste buze care nu credeam ca am sa le mai simt vreodata.
-Sasuke . Fiule . Te-ai trezit i-l aud apoi pe Nareno si simt cum ma prinde de mana.
-Sasuke . O aud si pe mama  plangand si apoi aceasta vine la mine si ma ia in brate , Sakura ferindu-se.
-Mama. Ii spun eu femeii care ma prinde de mana.
Urmatoarele 3 minute am inceput sa plangem cu totii
-De ce am ochii acoperiti? Intreb eu punand mana pe fata dupa ce ne-am potolit cu plansul
-Nu Sasuke , imi spune mama luandu-ma de ambele maini.
-Ce e? Mama de ce am ochii acopertiti ? Incep eu sa intreb disperat
-Sasuke ai fost impuscat in cap. I-l aud pe Naruto spunandu-mi…..si acum esti orb. Adauga blondul dupa cateva seunde de tacere.
Am simtit ca totul se destrama . Nu imi venea sa cred. Am azuzit-o apoi pe Sakura plangand.
-Orb? Nu. Nu se poate. Nuuu!!!. Am tipat eu cu putere si mi-am pus ambele maini la cap . Am incercat apoi sa imi dau bandajele jos dar au sarit toti pe mine prinzandu-ma de maini.
-Nu Sasuke , nu, imi spune Sakura si apoi ma imbratiseaza
Pur si simplu nu puteam accepta faptul ca eram orb si nu aveam sa mai vad vreodata
-Nuu.
Dupa 5 minute
-Haide-ti sa mergem . Sa-l lasam sa se odineasca acum . Aud glasul unui barbat. Probabail era doctorul care in urma cu cateva secunde mi-a facut o injectie in mana probabail ca sa ma linsistesc
-Eu raman. Ii spune Sakura si apoi o simt cum ma prinde de mana
-De ce? O intreb eu pe fata .
-Sasuke , erai sa mori. De ce ai facut asta?  Ma intreab Sakura incepand sa tipe la mine
-La ce te referi? O intreb eu
-De ce ai riscat atat si ai vrut sa i-l impusi? Ma intreaba ea
-Pentru ca viata mea fara tine nu avea sens. Ii raspund eu printre lacrimi.  Ma bucur ca tu nu ai patit nimic si nemernicul acela nu s-a atins de tine., ii spun eu punandu-I mana pe unul dintre obraji.  Apropo, el cum e? Ce s-a intamplat cu el? O intreb eu amintindu-mi de nenorocitul acela
-E mort. L-am impuscat dupa ce te-am vazut trantit la pamant si plin de sange pentru ca te impuscase in cap . A murit la spital . Imi explica ea trista, dar acum el nu mai conteaza, adauga ea.
-Nu imi vine sa cred ca nu iti voi mai vedea chipul angelic. Nu pot sa fiu orb Sakura . Nu se poate asa ceva. Ii spun eu incepand sa ma agit
-Sasuke , gata . Ma doare sa te vad asa. Imi spune rozalie plangand. Toate acestea sunt din vina mea. Adauga aceasta
Am vrut sa ii spun ca nu e adevarat dar in secundele urmatoare am simtit cum pleoapele mele se ingreuneaza si  in secundele ce au urmat am adormit
Sakura P.O.V
Ma durea sa i-l vad pe Sasuke atat de disperat dar dupa ce a adormit tata mi-a spus sa merg acasa cu el ca sa ma odihnesc putin apoi revenim. Asta am si facut dar acasa la mine l-am intalnit si pe Sai care era foarte ingrijorat. Le-am povestit lui si mamei toate cele intamplate si apoi m-am dus in camera mea fara sa mananc . Nu stiam ce sa fac. Toate se intamplau din vina mea si acum Sasuke era orb. Dupa cateva secunde imi amintesc ca Sasori imi daduse numarul lui asa ca ma gandesc sa ii dau un beep ca sa ma sune inapoi si sa ii spun ca brunetul s-a trezit
-Alo, raspunde acesta la telefon
-Sunt Sakura . Te-am sunat ca sa iti spun ca Sasuke s-a trezit, ii spun eu apoi incep sa plang.
-Sakura imi pare bine ca s-a trezit dar de ce plangi? Imi spune baiatul la telefon
-Nu mai stiu ce sa fac. Sasuke e orb. As vrea sa plec departe pentru ca toate acestea se intampla din vina mea
-Imi pare rau .dar nu e din vina ta. Apropo Sakura eu maine  nu pot sa vin la spital pentru ca poimaine  trebuie sa plec in America  la parintii mei si o sa stau acolo un an . Imi pare rau ca nu mai pot fi alaturi de tine. Imi spune roscatul
-Bine. Nu e nimic. Ii spun eu. Iti multumesc pentru tot. Atunci , hai ca vorbim mai tarziu. Bine? Ii spun eu baiatului la telefon
-Bine. Pa Sakura si nu mai fi trista. Bucura-te ca Sasuke este in viata , imi spune baiatul apoi eu inchid telefonul.
M-am asezat pe pat si am inceput sa ma gandesc la Sasuke . Nu stiam ce sa fac apoi peste cateva minute am dormit
,,Hai cu mine. Auzeam o voce cunoscuta. Privesc in spate si vedeam umbra unui baiat care imi intindea mana .
Bine. Ii spun eu si ii dau mana’’
-A fost un vis. Spun eu deschizand ochii. Asta trebuie sa fac, spun eu apoi ma ridic din pat . Am coborat in sufragerie si am vazut ca acasa eram doar eu Midorico , micutul Sakuri si un paznic.
-Tata unde e? o intreb eu pe femeia din bucatarie
-A plecat la spital . A spus sa ramai si tu acasa si sa incerci sa te odihnesti. Imi spune femeia
-Bine. Spun eu apoi urc inapoi in camera mea si i-l sun pe Sasori.
-Da sakura ce e? ma intreaba baiatul ingrijorat cand vede ca i-l sun
-Sasori pleci cu avionul in America nu? i-l intreb eu
-Da . De ce? Ma intreaba roscatul
-Vreau si eu sa merg cu tine , doar daca vrei sa ma iei  Ii spun eu baiatului hotarata.
-Dar Sakura ce ai patit? De ce sa pleci? Ma intreaba socat
-Am facut prea mult rau celor din jurul meu. Nu mai pot sta . Vor fi mai bine fara mine. Ii spun eu trista
-Dar…. Incearca el sa ma impiedice
-Nu Sasori. Te rog. Vrei sa ma iei cu tine? Oricum daca nu ma iei tu tot am sa plec de aici. Ii spun eu baiatului hotarata
-Bine Sakura. Sun acum ca sa mai fac rost de un bilet de avion . Ne vedem maine la scoala daca am sa reusesc sa ajung. Imi spune baiatul
-Bine. Multumesc mult. Ii spun eu recunoscatoare baiatului.
-Bine. Pa . Imi spune el scurt apoi inchide.
Am inceput sa plang dupa ce comvorbirea s-a incheiat. Imi era greu sa fac asta dar am facut prea mult rau persoanelor la care tin. Din vina  , mama a murit . Daca nu as fi plecat de acolo acum toate acestea nu s-ar mai fi intamplat. Am iesit din camera mea dupa cateva minute de plans si am coborat la parter.
-Mama unde este tata? O intreb eu pe Midorico care era in sufragerie
-E inca la spital , imi spune aceasta privindu-ma putin ciudat.
In momentul acela eu i-l sun pe tata si ii spun sa vina sa ma ia de acasa ca sa merg la spital. Doream sa ii mai vad pe toti inca o data  .
-Dar Sakura la ora asta? Ma intreaba tata la telefon. Era ora 22:30
-Da . La ora asta . Ii spun eu hotarata apoi eu inchid si ma imbrac . Peste 10 minute tata ajunge acasa si ma ia apoi dupa ce ajungem la spital ma duc in salonul lui Sasuke unde ii vad pe  mama2, tata 2, Naruto , Hinata, Neji, Temari , Ino si Ten-Ten discutand cu brunetul
-Buna Sakura. Cat ma bucur ca esti bine . Imi spun Ino , Temari si Ten-Ten venind si luandu-ma in brate. Am aflat de putin timp . Imi spun ele apoi
-Buna fetelor. Ma bcuur ca sunteti aici. Le spun eu si le imbratisez apoi ma duc la Sasuke si i-l sarut
Brunetul nu imi spune nimic nici dupa ce i-l sarut.  I-l intelegeam. Era suparat afland ca nu va mai vedea . In clipa aceia am simtit cum totul devine si mai greu pentru mine. Aveam sa plec si sa i-l las pe el in starea asta, cand de fapt avea mai multa nevoie de mine , dar poate asa era mai bine.
-Sasuke nu vorbesti cu mine? i-l intreb eu pe baiat
-Buna iubito. Imi pare rau dar nu prea vreau sa vorbesc, imi sune el suparat .
-Bine. Am venit doar ca sa iti spun ca te iubesc . Ii spun eu brunetului apoi ies din salon.


Am adus nextul si sper sa va placa.


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
Black Rose
Membru

Din: Respir aer de CONSTANTA, bby!
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 357
Ajuns΄ai si eu intr-un sfarsit, maica! Deci, cata actiune, dar CATA ACTIUNE, bro! Cred ca n-a avut fic΄ul niciodata actiunea asta vreodata. A fost maxxxim. MAXIM, am spus!! Apropo, imaginea aia am mai postat-o si eu de prin comentarii. E geniala.  Felicitaru pentru aceste capitole geniale si sa stii ca se vede o mare evolutie. Capeti precizie in descriere si incet, incet o sa iasa genial. Congrulations! :]]
Revenind la ultimul capitol, Sakura e batuta in freza? Cum sa plece, acum  s-a gandit si ea, dzpa ce oamenii aia isi dau viata pt a ei, ea pleaca si ii paraseste cand au nevoie mai mare de ea? Ntz, ntz... Apropo, am vrut sa-ti zic de ceva timp ca Sasori cand zicea ca e indragostit de cineva si nu poate spune pentru ca n-are sanse (,) se referea la Sakura, nu?


_______________________________________
 



MAMI and TATI  are MINE! : )))

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Ei bine, nu pot sa spun , o sa vezi in urmatoarele capitole. Mai exact o sa vezi asta in sezonul al IV-lea care urmeaza bineinteles

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Si Sakura chiar pleaca?Adica il lasa pe Sasuke in starea asta de unul singur?Inteleg ce simte dar nu e cel mia intelept lucru sa plece.E aiurea...
Sper ca Sasuke sa aiba doar o orbire temporara.Ar fi prea groaznic sa fie orb de-a binelea


_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Off...de ce Sakura trebuie sa plece?Sasuke va fi distrus...
Bine macar ca are cine sa aiba grija de ea acolo...


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
-Sakura te rog nu te intrista. Imi spune Hinata venind dupa mine pe hol. In momentul acela m-am intors spre ea si am luato in brate incepand apoi sa plang. Bruneta isi pune mana pe capul meu si ma strange cu putere in brate.
-Nu pot sa i-l vad asa . Ii spun eu fetei.
-Nici eu , dar e in viata si poate va fi operat si va putea vedea . Imi spune Hinata
-Ai dreptate. Ii spun eu brunetei.
Am privit-o trista pe  Hinata pentru ca probabail nu aveam sa o mai revad pentru ceva timp dar asa era mai bine
-O sa fie bine Sakura . Crede-ma . O sa fie bine. Imi spune bruneta vazandu-ma trista si apoi ma imbratiseaza si mai strans
-Bine, hai sa intram ii spun eu fara sa ii dau ceva de banuit apoi intru in salonul  brunetului. M-am apropiat de patul lui Sasuke si l-am prins apoi de mana .
-Zero a fost prins. Imi spune  Sasuke dupa o liniste totatala
-Da? Cand?  i-l intreb eu uimita
Sasuke P.O.V
Nu imi venea sa cred ca aveam sa raman orb toata viata. Eram socat. Vestea aceasta a venit ca un glont pentru mine . Nu vorbeam cu ceilalti. Stateam si ma gandeam la ce voi face cu viata mea de acum in colo. Nu mai aveam sa ii vad pe cei dragi, dar cel mai mult avea sa imi lipseasca chipul rozaliei.
-Cat e ceasul? i-l intreb pe Naruto care statea langa patul meu
-E 23:00. imi raspunde acesta trist
-Si Sakura cum de a venit la ora asta sa ma vada? i-l intreb eu pe blond dupa ce Sakura pleaca din salon
-Nu stiu. Imi raspunde acesta scurt apoi cred ca rozalia a intrat in camera pt ca in minutul urmator am simti-o cum m-a luat de mana
-Zero a fost prins. Ii spun eu incet amintintu-mi de acel baiat.
-Da ? Cand? Ma intreaba rozalia uimita. Se pare ca inca nu stia nimic.
-Pai noi asa am aflat ca esti in pericol.  Ii spun eu rozaliei. Am fost sunat de la politie si mi-au spus ca l-au prins dar se pare ca nu i-l cheama Zero . I-l cheama Itachi. El ne-a spus ca a pus pe cineva sa il omoare pe tata asa ca am plecat de la sectie in graba insa pe drum am fost informati ca tatal meu este bine si e plecam in afara tarii asa ca mi-am dat seama ca tu erai de fapt tinta si am venit la tine acasa. Ii povestesc eu fetei care imediat incepe sa planga
-Din vina mea sau intamplat toate acestea. imi spune ea printre lacrimi.
-Nu Sakura nu e adevarat. Incearca Hinata sa o linisteasca
-Tu nu ai nicio vina iubito. Crede-ma . Ii spun eu mangaind-o pe obrazul ud de lacrimi.
-Sakura mai bine mergem acasa , da? O intreaba apoi tatal ei
-Ne vedem maine.  Ii spun eu apoi aceasta ma saruta pe buze si pleaca.
-Merg si eu sa dorm putin . I-l aud apoi pe Naruto spunandu-mi
-Bine. Hinata ramai la spital in noaptea asta? O intreb eu apoi pe bruneta care stiam ca e in camera
-Da. Raman si eu. Imi raspunde aceasta apoi isi ia la revedere si pleaca.
Sakura P.O.V
Dupa ce am ajuns acasa m-am dus  direct in casa si in cateva  minute am adormit.

-Sakura esti treaza? i-l aud pe tatal meu intrebandu-ma. Imi deschid ochii fara sa spun nimic si ma uit la ceas. Era  7:20
-Da sunt treaza. Ii raspund eu incet.
-Pregateste-te sa mergi la scoala. Bine? Imi spune tata cu o voce blanda.
M-am ridicat incet de pe pat si m-am dus apoi la dulap. M-am imbracat cu hainele pentru scoala. Afara era un soare puternic pe cer. O vreme frumoasa , pacat ca Sasuke nu era si el cu mine, ma gandeam in timp ce priveam pe geam afara.
Am coborat apoi la parter unde i-am vazut pe tata si mama.
-Buna scumpo. Ce faci? Ma intreaba femeia
-Bine. Ii raspund eu scurt si ma asez apoi la masa .
-Sakura draga mea , o sa fie bine. Imi spune tata privindu-ma
-Tata exista sanse ca Sasuke sa fie operat si sa vada din nou? i-l intreb eu pe barbat cu lacrimi in ochi
-Nu stim . Mai intai trebuie expus unor teste apoi vom vedea , imi spune acesta luandu-ma in brate.
Am continuat sa stau la masa gandindu-ma la spusele tatei. Speram ca Sasuke sa vada din nou. Era distrus psihic  dar era mai bine sa plec. Asa poate nu o sa mai pateasca nimic rau.
-Eu nu mai pot manca . Spun eu incet si ma ridic de la masa
-Dar nu te-ai atins de mancare. Imi spune mama
-Nu mi-e foame. Ii raspund eu scurt apoi plec.
Am ajuns in camera mea si am privit poza cu mine si cu Sasuke de pe noptiera. Eram atat de fericiti impreuna pe atunci. Bine ca acum Sam era mort , dar trebuia sa vorbesc cu Zero. Sa vad ce are de spus.  Am mai stat cam 20 de minute in camera apoi am coborat gata de plecare .
-Deja pleci? Ma intreaba mama
-Da . Vreau sa  merg mai devreme la scoala. Ii raspund eu scurt apoi ies pe usa .Doream sa merg mai devreme ca sa mai stau putin cu colegii mei pana aveam sa plec.
Am mers pe drum si am tot mers gandindu-ma la cele intamplate. Nimic nu era bine. Naruto si Sasuke erau in spital si nu imi puteam lua gandul de la ei. Peste 14 minute am ajuns in fata scolii unde am fost intampinata de Temari, Ten-Ten si Ino care imediat ce m-au vazut m-au luat in brate
Am mers apoi in clasa unde am fost intampinata si de ceilalti colegi bineinteles cu exceptia lui Karin care statea in banca si ma privea cu ura. Parca ar fi vrut sa ma omoare acolo pe loc
Karin P.O.V
Nu mai stiam nimic de el de ceva timp . Stateam in camerea mea de culoare roz si priveam tavanul alb cu decoratiuni stelate pe el.
-De ce nu suna? Ma intrebam eu apoi ma gandesc sa deschid televizorul si ceea ce vad ma socheaza
-Se pare ca suspectul in drogarea domnului Uchiha Sasuke a fost prins aseara in jurul orei 20:00 si acum se afla la inchisoare. Spunea o reportera la televizor. Cand am vazut pur si simplu am ramas la masca
-Nu se poate , spun eu revoltata ridicandu-ma de pe pat
-Ce e draga mea? Ma intreaba mama si apoi intra in camera mea dar eu inchid repede televizorul ca ea sa nu vada stirea
-Nimic mama, ii raspund eu ca si cum nimic nu s-a intamplat apoi aceasta iese din camera fara sa mai spuna nimic.
-Nu se poate asa ceva, spun eu trista si ma asez apoi pe pat. Poate e o gluma adaug eu in timp ce imi scot telefonul din buzunar si i-l apelez pe brunet, dar se pare ca avea telefonul inchis. Doamne ce tot gandeam eu?Tocmai au spus la televizor. Cum sa nu fie adevarat? Spun eu dandu-mi cu o palma peste frunte.
-Karin  mergi azi la scoala? O aud apoi pe mama strigandu-ma
-Da merg. Ii spun eu scurt apoi ma duc la baie si dupa aceia ma pregatesc de scoala. Pe tot drumul m-am gandit la Itachi. Inca mai tineam la el si speram sa fie eliberat curand. Dar oare chiar era vinovat ? Oare chiar el l-a drogat pe Sasuke? La scoala colegii vorbeau despre el si spuneau tot felul de chestii dar eu nu le dadeam importanta. Dupa ce am ajuns la scoala m-am dus direct in banca fara sa spun nimic nimanui si am inceput sa ma gandesc  . Toate astea erau din vina ei . Gandeam eu apoi o vad pe rozalie intrand in clasa . Am inceput sa o privesc cu ura si la un timp a observat si ea dar nu imi pasa. Din vina ei Itachi era la inchisoare dar de ce atata mister? De ce Itachi dorea sa ii faca lui Sasuke atata rau?
Sakura P.O.V
Prima ora a inceput incet si eu am vrut sa fiu cat de cat atenta ca sa nu se observe tristetea din inima mea . Toata ora Karin m-a privit cu acea ura imensa si nu stiam de ce. Ce i-am facut de ma ura atat? Oricum ora a trecut repede si eu am iesit in pauza cu Hinata care imediat l-a sunat pe Naruto . Cand m-am ridicat din banca l-am vazut insa pe Sasori asteptandu-ma la usa si m-am dus repede la el profitand ca bruneta se uita pe geam.



Cam atat pentru acest next. Urmatorul capitol am sa i-l postez maine


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Pff...sper sa se poata face ceva pentru Sasuke si poate Sakura nu o sa mai plece...sper...
Si Karin asta prea ma enerveaza><


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Sper ca nu ii dea Sasori biletul .Nu vreau sa plece.
Si Karin ,ce vrea?Ce legaura are ia cu Itachi?Si ce stie sau ce nu stie ea?


_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 65- Minciuni marsave.
-Am facut rost de bilet, imi spune baiatul in soapta cand eu ajung langa el
-Bine. Mutumesc mult, dar nu are nimic daca am sa merg cu tine nu? Adica nu va spune nimeni nimic? i-l intreb eu incet
-Nu va spune nimeni nimic. Dar esti sigura ca vrei sa faci asta? Ma intreaba el privindu-ma in ochi.
-Da , sunt sigura. Nu mai pot ramane langa ei. Le-am facut prea mult rau. Ii spun eu suparata.
Sufletul meu era amar si nu stiam cum sa mai ascund asta .
-Bine, dar ce o sa facem cu ceilalti? Adica cand or sa afle te vor cauta. Imi spune Sasori ingrijorat
-Asa e . Stiu . La asta nu stiu ce sa facem, dar oricum pana or sa isi dea seama o sa fim deja iesiti din tara. Nu? 
-Sigur. Imi spune el putin ganditor apoi cand vreau sa i-l intreb ce are o vad pe Karin iesind din clasa si trecand exact pe langa mine dandu-mi o privire ucigatoare
-Si tu ce vrei? O intreaba nervos Sasori privind-o
-Hmm, nimic. Ii raspunde ea indiferenta apoi pleaca de langa noi
-Crezi ca a auzit ceva? i-l intreb eu ingrijorata pe roscat
-Sa speram ca nu. Imi raspunde acesta privindu-ma in ochi
-Hei ce faceti? Ne intrerupe Hinata venind langa noi
-Noi?... Nimic. Stateam de vorba. Sasori a venit ca sa ma intrebe ce face Sasuke. Ii spun eu Hinatei mintind-o
-Bine. Atunci o sa vorbiti alta data daca nu va  e cu suparare. Vreau sa o iau putin pe Sakura. Spune bruneta luandu-ma de mana
-Sigur. Pe mai tarziu. Pa . Sa i-l saluti pe Sasuke din partea mea. Imi spune Sasori prefacandu-se si facandu-mi cu mana. Eu la randul meu i-l salut apoi ies cu Hinata afara si mergem la magazin.
-Stii Hinata. Vreau sa fac ceva azi. Ii spun eu brunetei putin trista
-Adica? Ce vrei sa faci? Ma intreaba ea ingrijorata
-Sa merg la Zero la inchisoare. Ii spun eu suparata gandindu-ma la tip. Doream sa vorbesc cu el si sa aflu de ce a facut toate aceste lucruri.
-Esti sigura? Ma intreaba bruneta ingrijorata punandu-mi mana pe umarul stang
-Da. Ii spun eu hotarata privind-o apoi in ochi.
-Atunci poate mergem dupa ore.  Imi raspunde aceasta  zambind.
Dupa 4 ore.
Tot restul zilei a fost plitiseala.  Ba mai mult a fost o zi monotona. Orele au trecut foarte repede si in plus nici nu prea am fost atenta din cauza ca ma gandeam doar la plecarea mea de maine. Oricum nu trebuia sa le dau celorlalti nimic de banuit. In pauze am incercat sa stau cat mai mult cu colegii mei de clasa pe care din pacate nu am sa ii mai revad pentru ceva timp. Nu stiam exact cat dar poate va fi pentru toata viata
Dupa ore am iesit cu bruneta din scoala insa la poarta l-am vazut pe Sasori asteptandu-ne in masina lui ca sa ne duca acaca.
Ne-am urcat si i-am spus ca vreau sa merg la politie si nu a obiectat nimic. Am lasat-o pe Hinata acasa pentru ca avea ceva treaba cu mama ei apoi am pornit la drum. In masina nu spuneam nimic nici eu nici Sasori. Linistea era apasatoare  In maxim 20 de minute am ajuns . Am privit cladirea cu doua etaje din fata mea si am inceput sa pasesc oarecum cu spaima inauntru. Am ajuns si un politist m-a recunoscut asa ca nu m-a mai intrebat ce caut acolo. Si-a dat seama imediat si m-a duc la celula unde era Zero. Cand am ajuns urmata de  Sasori am privit printre gratiile groase si undeva intr-un colt l-am vazut pe el .
-Ce cauti aici? Ma intreaba acesta cu o voce stinsa
-Am venit sa vorbesc cu tine. De ce ai facut asta nenorocitule? i-l intreb eu nervoasa privindu-l .
-Din cauza ta. Imi raspunde acesta scurt ridicandu-si privirea
-Poftim? Intreb eu socata de raspunsul dat
-Da , ai auzit bine. Din cauza ta. Mi-ai placut din prima clipa si m-am gandit sa ii fac rau lui Sasuke ca sa scapi de el si tu sa ramai cu mine. Imi spune el cu un glas marsav
-Nu e adevarat, spun eu incepand sa plang.
-Nu i-l asculta , imi spune Sasori punandu-mi mana pe umeri.
-Ba e adevarat. Din cauza ta Sasuke e mort probabil. Nu? Imi spune brunetul marsav.
Ma uitam la el si ma uimea cat de mult semanau cei doi . In momentul acela mi-a venit in minte imaginea tatalui lui Sasuke . Mi-am dat seama ca Zero sau Itachi cum l-o chema, semana mult cu acel barbat
-Nu te cred. Ii spun eu incet privind in jos. Tu esti fratele lui Sasuke? i-l intreb eu dupa un timp de tacere.
-Nu. Imi raspunde acesta scurt asezandu-se pe o banca undeva in spate
In momentul acela am inceput sa tremur din toate incheieturile. Era adevarat. Din vina mea Sasuke suferea atata. Trebuia sa schimb asta. Trebuia sa plec. Acum eram mai hotarata ca oricand
-Sakura sa mergem. Nu mai avem ce cauta aici. Imi spune apoi Sasori vazandu-ma agitata. M-a luat de mana si am inceput sa pasim spre iesire. Inainte sa ies pe usa l-am  mai privit odata pe Zero in ochi . Vedeam numai furie in privirea lui. Mi-am intors capul si am privit inainte. De maine avea sa inceapa o noua etapa a vietii mele.
-Sakura esti bine? Vrei sa te duc undeva ? Ma intreaba roscatul cand ajungem afara
-Nu multumesc. Vreau sa merg acasa. Ii spun eu scurt.
-Ramane stabilit? Ma intreaba roscatul dupa ce ma urc in masina
-Da. Maine plecam. Ii spun eu hotarata
-Bine, dar cum ne vedem?
-Voi iesi eu din casa dimineata, dar sa ma anunti la cat e avionul.
-E la 5 dimineata. Imi raspunde el scurt.
-Bine. Eu la 4 ies din casa prin spate si ne vedem in parcul cel mare.
-Bine . Sakura esti sigura ca vrei sa faci asta? Ma  mai intreaba odata Sasori
-Da sunt sigura. Din cauza mea Sasuke sufera atat si nu mai vreau sa i-l vad asa. Ii spun eu scurt incepand sa plang apoi el tace si nu imi mai spune nimic. 
Am inceput sa ma gandesc la toate cele intamplate in acest oras. Aici  i-am cunoscut pe Naruto si ai lui, tot aici mi-am intalnit jumatatea dar si pe tatal meu, totusi acum cand aveam ce imi doream si anume o familie mare , trebuia sa plec ca sa nu ii mai fac pe ceilalti sa sufere. Ii iubeam enorm de mult pe toti si nu meritau sa sufere atat.
Peste 10 minute am ajuns acasa.
-Am ajuns. Imi spune Sasori scurt vazandu-ma ca sunt prinsa in ganduri
-Bine. Multumesc mult. Ne vedem maine. Ii spun baiatului apoi cobor din masina . Intru in casa unde ii aud plansetul micutului Sakuri .
-Buna draga mea . Ai ajuns? Ma intreaba mama cand intru in casa
-Buna  . Da am ajuns. Ce face mititelul? Intreb eu ducandu-ma langa micutul Sakuri care era in brate la Midorico
-I-am dat sa manance. De ce ai venit atat de tarziu? Ma intreaba femeia
-Am mai ramas dupa ore putin cu Hinata . Ii raspund eu scurt mintind-o. Merg sus sa ma schimb acum. Ii spun femeii apoi plec in camera mea.  Am intrat in incapere si apoi am inceput sa imi impachetez hainele.  Mi le-am pus in valiza apoi am dat drumul la televizor. Eram atat de prinsa in ganduri incat nu mi-am dat seama cand au trecut 20 de minute. Tata ajunsese acasa si cand i-am auzit glasul am ascuns repede valiza sub pat si am iesit pe hol.
-Buna draga mea. Ce faci? Ma intreaba barbatul sarutandu-ma pe frunte
-Bine. Ii raspund eu scurt .
-Esti suparata din cauza lui Sasuke? Ma intreaba tata privindu-ma
-Da. Ii raspund eu, dar adevaraul era ca starea mea era din cauza faptului ca stiam ca voi pleca si nu aveam sa ii mai revad .
-Nu iti mai fa griji. Ii facem niste analize si o sa vedem daca  mai are sanse sa vada din nou. Apropo  a intrebat de tine. Nu mergi la el? Ma intreaba tata
-Ba da . Merg mai tarziu. Ii spun eu scurt apoi cobor in bucatarie fara sa ii mai spun nimic.  Am mers si am mancat.
Dupa ce m-am ridicat de la masa telefonul meu a inceput sa sune. Se pare ca era Hinata
-Da , spune . Ii raspund eu scurt la telefon
-Ce faci? Ai fost? Ai vorbit cu el? Ma intreaba ea  putin ingrijorata
-Da . Nu a vrut sa imi spuna nimic. Ii raspund eu mintind-o.
-Rau. Sper sa vorbeasca in cele din urma si sa afli de ce a facut asta .Imi raspunde Hinata
-Da. Mergi cu mine la Sasuke si la Naruto? O intreb apoi pe bruneta
-Da sigur. Cand? Ma intreaba ea fericita
-Sa fii gata in 10 minute. Ii spun eu scurt apoi inchid telefonul si plec direct in camera mea de unde imi iau o geaca pe mine si apoi cobor.

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Sper sa va placa nextul acesta .
Imi cer scuze ca ieri nu am mai postat doar ca nu prea mi-a mers netul. Oricum o sa ma revansez cu un next mai lung


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Deci Sakura chiar pleaca...
Si Zero daca vroia sa o aiba pe Sakura,de ce a dat foc la casa?Nu are nicio logica,mai rau i-a facut lui Sasuke...Apropo de Sasuke,sper sa se gaseasca o solutie ceva.


_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Pacat ca pleaca Sakura...sper sa fie oprita la timp sau poate...nu va fi asa...

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Pai Zero a mintit-o pe Sakura ca sa o faca sa se simta si mai vinovata de starea lui Sasuke , dar adevarul e ca el a vrut sa ii faca rau fratelui sau (Sasuke)
Nextul i-l postez mai tarziu putin si sper sa reusesc de data asta


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 7 8  

Mergi la