Lumea noastră Anime
Păşeşte ξn lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Ioana Deea Profile
Femeie
24 ani
Prahova
cauta Barbat
24 - 49 ani
Lumea noastră Anime / Fan Fic. / Trecutul si un nou inceput Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1 ... 3 4 5 6 7 8
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 66- Plecarea
In sufragerie i-am vazut apoi pe tata si Midorico jucanu-se cu Sakuri. Erau asa de fericiti impreuna si asa va fi mereu pentru ca eu am sa dispar pentru totdeauna din viata lor si nu am sa ii mai supar vreodata.
-Tata. I-l strig eu incet pe barbatul care imediat isi indreapta privirea spre mine
-Da draga? Ma intreaba acesta privindu-ma
-Ma duci la spital te rog? Ii spun eu scurt
-Sigur. Imi raspunde acesta apoi se ridica , i-l saruta pe micut pe frunte si iesim amandoi din casa
-Merge si Hinata. Ii spun eu scurt dupa ce ne urcam in masina apoi pornim spre casa ei. Pe drum am sunat-o si pe bruneta ca sa o anunt ca venim.
Am ajuns la spital si tata s-a dus inapoi acasa iar eu si Hinata am pornit spre salonul lui Sasuke. Cand am intrat i-am vazut pe cei doi baieti stand de vorba.
-Buna iubito. Ii spune Naruto Hinatei cand o vede.
-Cine e? intreaba apoi Sasuke .
Ma durea sa i-l vad asa. Sa nu ma vada si sa fie nevoit sa intrebe pe altii. Ma durea enorm de mult sa i-l vad suferind.
-Sunt fetele . Ii raspunde Naruto apoi eu ma duc langa Sasuke si i-l iau de mana
-Iubito. Te asteptam. Imi spune brunetul incepand sa zambeasca. Nu aveam de gand sa ii spun ca am fost sa i-l vad pe Zero . Era mai bine asa.
-Buna iubitule. Cum sa nu vin sa te vad? Ii spun eu incercand sa par vesela apoi i-l sarut scurt pe buze.
-Ce dor imi era de tine , imi spune scurt brunetul dupa ce rup sarutul
-Si mie imi era dor de tine. Ii spun eu incercand sa par vesela. Am ramas la spital de la ora 15 pana la  19:30 , timp in  care am vorbit despre Sasuke si despre posibilitatea sa fie operat. Brunetului ii era putin frica de operatie dar dorea sa vada din nou. Naruto si Hinata erau fericiti amandoi si speram cu toii sa isi revina  . Eu ma gandeam cu teama ca nu aveam sa ii mai revad pe niciunul dintre ei pentru un timp , poate toata viata dar asa era mai bine. Ma durea sufletul ca trebuia sa i-l las pe Sasuke asa dar nu stiam cum sa actionez altfel. Mio  era inafara pericolului dupa ce fusese lovit la cap si maine avea sa fie externat.
-Noi plecam . Le spuneam eu si Hinata baietilor
-Bine, dar sa vii si maine sa ma vezi Sakura. Da? Ma intreaba brunetul dupa ce m-am ridicat de pe scaunul de langa patului lui. M-a prins de mana si apoi eu l-am privit
-Am sa vin. Ii spun eu scurt apoi i-l sarut pe buze. Un sarut lung pe care nu as fi vrut sa i-l mai rup vreodata.
-Hai Sakura, imi spune Hinata apoi eu rup sarutul.
-Promiti? Ma intreaba Sasuke tinandu-ma in continuare de mana
-Ne vedem maine . Ii spun eu scurt evitand cuvandu-l ,, promit’’ pentru ca stiam ca nu ma puteam tine de promisiune.
-Te iubesc. Imi spune apoi scurt Sasuke inainte ca eu sa ii dau drumul la mana
-Si eu te iubesc. Ii raspund scurt apoi ies din camera repede si pe hol incep sa plang
-Ce ai? Ma intreaba Hinata venind langa mine
-Nimic. Ii raspund eu scurt stergandu-mi lacrimile
-O sa fie bine , ai vazut. De ce plangi acum? Ma intreaba ea ingrijorata
-Nimic. Nu conteaza. Ii raspund eu  apoi incep sa pasesc incet spre iesire fara sa mai spun nimic. Cand am ajuns afara  l-am sunat pe tata care in 10 minute a venit si ne-a luat pe mine si pe bruneta de la spital
Sasuke P.O.V
Dimineata cand m-am trezit am vrut sa privesc in jur dar mi-am amintit apoi ca eram bandajat la ochi. Ma simteam groazdnic. Nu vedeam nimic si poate asa avea sa fie toata viata
-Neata Sasuke . Te-ai trezit? i-l aud apoi pe Sayto intrebandu-ma
-Da , sunt treaz. Ii raspund eu incet
-Ma bucur. Naruto a spus ca vrea sa te vada. Imi raspunde barbatul
-Cat e ceasul ? i-l intreb eu scurt
-E 10:45 . Imi raspunde el
-Asa de mult am dormit? Intreb eu putin comic
-Da. Dar e bine. Asa te-ai odihnic.
-Asa e . Am dormit foarte bine. Spune-I lui Naruto sa vina . Ii spun eu barbatului care imediat iese din camera.
Am inceput sa ma gandesc la rozalie. Isi dorea atat de mult sa castige acel concurs dar acum din cauza ca eu nu mai vedeam ea nu mai putea participa. Acum imi doream sa ma operez cat mai repede si speram ca o sa revad ca sa pot participa la concursul care era peste doar cateva zile
-Hei neata. Da mult mai dormi. Imi spune Naruto incepand sa rada
-Mai taci. Tu pana la cat ai dormit? i-l intreb eu dupa ce acesta vine langa patul meu si ma prinde de mana
-Pana pe la 9:00. imi spune el incepand sa rada.
-Vezi? Nu doar eu dorm mult.
-Dar eu am dormit pana la 9 si tu pana la 11 fara ceva. E o diferenta. Si oricum eu dorm asa mai mereu. Imi spune baiatul ceea ce m-a facut sa rad. Cand era cu mine Naruto ma facea sa ma simt bine. Ma facea mereu sa zambesc.
-Stii ce? i-l intreb eu scurt dupa un timp
-Ce e?
-Ma bucur ca nu ai patit nimic. Ii spun eu scurt apoi acesta imi spune si mie la fel
Timpul a trecut repede apoi. Eu si Naruto am tot vorbit despre noi si pe la 14 cred , Sayto ne-a spus ca pleaca acasa dar eu l-am rugat sa o trimita pe Sakura la spital .
Peste aproximativ o ora rozalia a ajuns la spital impreuna cu Hinata . In salon eram doar eu , Naruto si fetele . Am inceput sa vorbim despre mine si despre operatie. Doream atat de mult sa vad din nou dar imi era putin frica. Timpul a trecut repede si pe la 19 si ceva dupa spusele Sakurei aceasta trebuia sa plece. Intradevar, maine avea scoala. I-am spus sa vina si maine sa ma vada si ea mi-a spus ca asa avea sa faca. Nu stiam de ce dar aveam senzatia ca nu am sa o mai revad si tot doream sa o tin mai mult cu mine dar cred ca era doar inchipuirea mea. Dupa plecarea fetelor eu si Naruto am continuat sa discutam.  Dupa un timp un doctor a venit la mine in salon ca sa ma consulte. Sa vada daca am tensiunea buna si altele asa ca blondul a plecat .  Peste un timp doctorul a plecat si el spunand ca totul e bine . Eram singur in camera. O singuratate care ma facea sa ma simt atat de rau . Tot stand si gandindu-ma la frumoasele clipe petrecute alaturi de Sakura am adormit.
Sakura P.O.V
Dupa ce am ajuns acasa cu tatal meu am inceput sa ma gandesc la toti cei dragi mie asa ca m-am gandit sa o sun pe Yurime.
-Ce faci Sakura? Cum te simti? Ma intreaba roscata
-Bine. Multumesc. Ii spun eu scurt. Am vrut sa  vad ce mai faci
-Bine. Ma certam cu Yuki care iar ma sacaie la cap. Imi raspunde fata putin nervoasa
-Spunele baietilor sa ii salut.
-Sigur. Am sa ii spun lui Yuki. Yusuke nu e acasa. S-a dus sa se vada cu iubita. Apropo cum se mai simte Sasuke? Sai mi-a povestit tot
-E la spital . Din pacate nu mai vede . Ii spun eu apoi incep sa plang
-O sa fie bine. Exista sanse sa vada din nou nu? Ma intreaba fata
-Nu stim. Tata ii face niste analize ca sa fie sigur. Ii raspund eu printre lacrimi
-Gata, nu mai plange te rog. E bine ca Zero ala a fost arestat si acum Sai se poate intoarce la scoala , nu? Imi spune Yurime apoi mai fericita
-Da . Asa e. dar cand se intoarce la scoala? O intreb eu
-Maine. Mie asa mi-a spus . Imi raspunde ea vesela
-Ma bucur. Ii spun eu apoi o aud pe mama strigandu-ma. Bine , hai sa ma striga mama . Vorbim mai tarziu .bine? Ii spun eu fetei apoi dupa ce imi iau la revedere de la ea inchid si cobor la parter unde am luat masa cu tata , mama si gemenele. La masa i-am privit pe toti. Avea sa imi fie dor de ei. M-a cuprins o stare de melancolie totala apoi si cu greu imi stapaneam lacrimile.
-Sakura , am o surpriza pentru tine. Imi spune tata fericit.
-Da ? Ce surpriza? i-l intreb eu incercand sa par mai fericita
-O sa vezi maine, imi raspunde el scurt apoi continua sa manace
-,,Daca ai sti ca maine nu voi mai fi aici.’’ imi spun eu in gand in timp ce i-l privesc.
Dupa ce am mancat m-am dus in sufragerie ca sa ma uit la televizor. Am inceput sa ma gandesc la mama mea adevarata. Imi era dor de ea dar stiam ca oricunde as merge ea va fi cu mine . Peste aproximativ 20 de minute am mers sus la rugamintile gemenelor si am inceput sa ma joc eu ele. Erau atat de frumoase si tinere amandoua si speram sa nu sufere ca si mine. Sa fie fericite mereu. Dupa un timp le-a luat somnul iar Sheila le-a culcat. Dupa ce am iesit din camera lor am mers la tata in camera ca sa i-l vad pe micutul Sakuri. Era in patutul lui si dormea atat de frumos.
-Sa fii fericit mereu si sa nu lasi pe nimeni sa te judece . Ii spun eu incet apoi plec din camera lui.
-Sakura ce faci? Ai fost la fratiorul tau? Ma intreaba mama cand ajung in dreptul camerei mele
-Da. Am fost sa vad cum doarme. Ii spun eu scurt apoi aceasta pleaca jos.
Am intrat in camera mea si am inceput sa ma gandesc la ce cadou avea tata pentru mine. Ma durea sa plec asa si sa ii las pe toti dar au suferit prea mult din cauza mea. M-am dus la dulapul meu cu carti si am luat o foaie si un pix si am inceput sa scriu o scrisoare pentru toti cei pe care ii iubesc ca sa le explic de ce am facut asta. Dupa o ora scrisoarea era gata si eu m-am asezat in pat ca sa dorm. Era deja ora 22:10 . In noaptea aceia nu prea am putut sa dorm. Mi-am pus ceasul sa sune la 4:00 dimineata ca sa ma trezesc . Aveam totul gata si maine avea sa inceapa un nou capitol al vietii mele.
-Trrrrr!!!Trrrr!!!
-Vai e 4? Intreb eu cand aud soneria telefonului. Imi ridic repede capul de pe perna si ma uit la ceas
Era 4:00.  M-am ridicat din pat , m-am imbracat si apoi l-am sunat pe Sasori . Se pare ca el era deja in drum spre mine. Am coborat incet scarile si cand am ajuns la usa din spate a casei am mai privit  odata in incapere.
-Imi va fi dor de voi , spun eu cu lacrimi in ochi apoi ies afara.
Mergeam pe strazile cartierului incet pana am ajuns la parcul unde trebuia sa ma vad cu Sasori. Se pare ca el abia ajunsese acolo. M-am dus la masina lui si mi-am pus valiza in portbagaj apoi am plecat la drum
-Te-a  vazut cineva? Ma intreaba roscatul ingrijorat
-Nu. Ii spun eu scurt apoi incep sa privesc pe geam. Sasori nu m-a mai intrebat nimic  pe tot drumul. Lacrimile imi curgeau pe obraz necontenit . Nu ma puteam abtine , ma gandeam la cei dragi dar asa era cel mai bine. In aproximativ o ora am ajuns la aeroport si ne-am urcat in avion . Am mai privit odata telefonul inainte de al inchide si apoi am spus hotarata
-Sa mergem.
Sayto P.O.V
M-am trezit dimineata si am coborat in bucatarie ca sa ma duc la servici. M-am uitat la ceas. Sakura trebuia sa coboare de acum ca sa meraga la scoala. Am mai stat cateva minute si vazand ca Sakura nu coboara m-am gandit sa merg la ea in camera
-Sakura, draga mea te-ai trezit? Sakura? Incep eu sa intreb la usa dar nimeni nu imi raspundea. Am deschis incet usa si am ramas socat de ce am vazut. Sakura nu era in camera. Oare a plecat deja? Nu cred. Spun eu incet apoi ma duc  repede la dulapul ei avand o banuiala.
-Nu se poate. Spun eu speriat cand vad ca intregul ei dulap era gol. Am iesit repede pe hol unde m-am intalnit apoi cu Midorico .



Am adus nextul si asa cum am promis , l-am facut mai lung. Stiu ca poate nu va plae ideea plecarii Sakurei dar asta face ca ficul sa fie mai interesant dupa parerea mea . Mai am multe idei grozave si sper sa va placa si voua. Bye


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Imi pare atat de rau ca Sakura a plecat,bietul Sasuke ce o sa faca?
Ma intreb totusi ce cadou avea Sayto...


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 67- O veste soc. Amintiri din trecut.
-Ce s-a intamplat? Ma intreaba ea vazandu-ma agitat
-Sakura a plecat. A fugit . Ii spun eu foarte
-Ce? Nu se poate. Imi spune ea apoi fuge in camera ei.
-Vezi? . Nu e aici. Hainele ei nu sunt. A fugit de acasa. Ii spun eu speriat
-Dar de ce? Ma intreaba femeia apoi vedem amandoi pe noptiera de langa pat o scrisoare .
,,Dragii mei parinti. Imi pare rau ca trebuie sa fac asta dar din vina mea a-ti suferit atata timp. Trebuia sa fac ceva, Din cauza mea Sasuke e in starea aceasta. Tata , te iubesc enorm de mult si nu vreau sa te mai vad suferind din pricina mea. Iti multumesc ca mi-ai fost alaturi mereu. Mama , iti multumesc ca m-ai iubit neconditionat si nu ai tinut cont de faptul ca nu sunt copilul tau. Tu esti si vei ramane mereu o mama pentru mine. ‘’
Restul scrisorii nu am mai pututo citi pentru ca mi-au dat lacrimile. Am iesit repede din camera si m-am dus la politie direct. Am anuntat ca fiica mea a fugit de acasa .
-A fugit? i-l aud apoi pe nemernicul ala de Zero spuanndu-mi dupa ce eu declar la politie tot
-Tu ce vrei? i-l intreb eu furios
-Asadar a fugit de acasa. Asta si doream. Imi spune el incepand sa rada
-Ce vrei sa spui? i-l intreb eu furios
-Ieri a fost sa ma vada. Nu ti-a spus? Imi spune el incepand sa rada si in momentul acela imi venea sa i-l omor.
-Domnule linistiti-va. Imi spune un politist apoi i-l duce pe Zero afara din sectia de politie. Cred ca i-l transferau undeva. Dupa scena asta am iesit si am sunato pe Hinata sperand ca stie ceva
-Cum adica a fugit? Ma intreaba fata socata
-Da . Nu e  acasa.  Nici hainele ei nu sunt. Nu stii nimic de ea? O intreb eu pe fata
-Nu stiu nimic. Imi spune ea
-Bine. Hai ca te sun mai tarziu. Ii spun eu apoi inchid si o apelez pe Sakura dar se pare ca telefonul ei era inchis.  Eram disperat. Ce se intamplase cu Sakura ? De ce facuse asta?
Sakura P.O.V
-Esti bine? Ma intreaba Sasori privindu-ma.
Au trecut doua ore de cand am decolat de la aeroport. Nu vorbisem deloc cu  roscatul care nu se uita decat la mine. Ezit putin si apoi ii raspund la intrebare
-Da.. Un raspuns scurt . In sufletul meu era numai durere. Nu imi venea sa cred ca faceam asta.
Roscatul se mai uita putin la mine si apoi isi indreapta privirea in fata
-Stii ca vom sta ceva timp in America. Nu? Ma intreaba el cu un glas stins
-Da. Stiu. Ii raspund eu trista gandindu-ma ca voi sta in alta tara necunoscuta un an sau poate pentru toata viata. Totul avea sa se schimbe acum cu plecarea mea dar era cel mai bine pentru ceilalti.
Sayto P.O.V
3 ore. Deja au trecut 3 ore nenorocite. Am stat si am asteptat sa aflu vesti despre fiica mea dar nimic pana acum. Cei de la politie nu mi-au spus nimic. Nu stiam ce sa fac. Pe Sasuke nici macar nu l-am anuntat. Ce aveam sa ii spun?  Va fi o lovitura prea grea pentru el
-De ce Doamne? De ce acum cand am regasito? De ce? Intrebam eu disperat privind spre cerul de deasupra mea.
Eram undeva in oras asteptand sa imi sune telefonul si sa ma anunte cei de la politie ca fiica mea a fost gasita.
M-am ridicat de pe banca pe care stateam si am inceput sa pasesc melancolic pe alee. Am scos o hartie mica din buzunar si am inceput sa plang .
-Asta trebuia sa fie o zi fericita pentru amandoi. Asta avea sa fie cadoul tau. Spun eu apoi strang hartia la piept si incep sa plang
Telefonul meu incepe sa sune incet si eu i-l iau in mana raspunzand repede.
-Da , spuneti , stiti ceva?  Intreb eu disperat crezand ca sunt cei de la politie
-Sayto ce s-a intamplat? Sunt Naruto. i-I aud glasul blondului . Ce ai patit? Ma intreaba el cand isi da seama ca plangeam. In clipa aceia am amutit. Nu mai stiam ce sa spun
-Naruto…. Cum sa iti spun? Ii raspund eu ezitand sa ii dau veseta tragica
-Ce e? ma intreaba el speriat . Eu te-am sunat sa iti spun ca au sosit analizele lui Sasuke si trebuie sa vii sa te uiti la ele. Imi raspunde blondul
-Bine. Vin la spital si vorbim Naruto. Ii spun eu printre lacrimi apoi inchid fara sa ii mai spun nimic. Blestemata fie viata asta. Nu imi venea sa cred ca tocmai eu care ajunsesem sa imi doresc sa salvez vietile a atator oameni , spuneam asta. Disperarea era atat de mare incat imi era frica sa merg acum la spital si sa fiu nevoit sa ma ocup de vreun caz.
Acasa Midorico era la fel de speriata ca si mine si nu se oprea din plans. Astepta si ea la fel ca si mine vestile care intarziau atat de mult. M-am dus la masina mea si am pornit apoi spre spital uitandu-ma pe drum atent pe alei si printre blocuri sperand sa o vad pe fiica mea draga.
Am ajuns la spital in cele din urma dar pe Sakura nu o vazusem deloc. Am inceput sa pasesc spre cladire si telefonul meu a inceput sa sune
-Stii ceva de ea? Ma intreaba Midorico plangand
-Draga mea nu mai plange. Nu am aflat nimic. Acum sunt la spital. M-a sunat Naruto si a trebuit sa vin. Ii explic eu
-O sa le spui baietilor? Ma intreaba femeia
-Nu stiu ce sa fac. Ii raspund eu nedumerit apoi i-l vad in fata mea pe Naruto . Inchid acum. Te sun imediat ce aflu ceva si te rog sa te linistesti. Ii spun eu
-Bine. Imi raspunde ea scurt apoi eu inchid
-Ce e cu tine in starea asta? Ma intreaba blondul cand ajunge langa mine
-Naruto trebuie sa iti spun ceva. Ii spun eu baiatului punandu-I mana pe umarul stang si privindu-l in ochi
-Ce e? S-a intamplat ceva? Ma intreaba el speriat privindu-ma
-Sa mergem in birou ii spun eu si apoi i-l iau dupa mine.
-Vai , unde imi e telefonul? Intreaba el cautandu-se cu mana in buzunar. Cred ca l-am lasat in camera si  e pe silentios. Spune el apoi incepand sa zambeasca
-Ai fost la Sasuke? i-l intreb eu incet cand ajungem in birou
-Da .  S-a trezit adineauri. Imi spune el apoi eu ii fac semn sa se aseze pe scaunul din fata biroului meu si acesta asa si face
-Nu stiu cum sa iti spun. Incep eu sa vorbesc cu privirea in pamant dar telefonul meu incepe iar sa sune
-Buna ziua domnule . Sunt Hinata. Ii aud vocea brueneti
-Da Hinata. Spune. Ii raspund eu fetei
-Stiti ceva de Naruto? L-am sunat dar nu raspunde . De Sakura a-ti mai aflat ceva? Ma intreaba ea grabita
-Nu Hinata. Azi te duci la scoala? O intreb eu
-Da, adica nu stiu ce sa fac. Sunt foarte ingrijorata. Imi explica ea
-Bine. Te rog sa vii la spital . Doar o ora . Atat iti cer ca sa vorbim cu totii si apoi te duci la scoala . Bine? Ii spun eu fetei
-Bine domnule. Am sa vorbesc cu parintii si vin cu fratele meu acolo. La revedere
-Multumesc. Ii spun eu apoi inchid
-Era Hinata? Ce se intampla aici? De ce sa vina? Si Sakura? Ma intreaba blondul dupa ce inchei convorbirea
-Linisteste-te. Hinana vine aici cu fratele ei . Vreau sa vorbesc cu voi toti. Ii spun eu dar acesta se ridica  brusc de pe scaun si bate cu mana cu care nu era in ghips in masa puternic
-Nu inteleg de ce atat mister. Ce s-a intanplat? Ma intreaba el nervos
-Sakura a fugit de acasa. Nu o gasim. Ii spun eu vazand  ca nu mai are stare
-Ce? Intreaba blondul socat apoi se aseaza incet inapoi pe scaun privind socat in pamant
-Azi dimineata cand m-am dus la ea in camera nu mai era . Am gasit doar asta. Ii spun eu scotand din buzunarul stang scrisoarea pe care Sakura o lasase. Blondul a inceput sa o citeasca cu repeziciune si in scurt timp am vazut ca i-au dat lacrimile
-Sa te ia naiba. Spune el apoi nervos privind scrisoarea apoi o tranteste pe birou si iese cat se poate de repede din camera. M-am ridicat si am plecat dupa el. Statea rezemat de perete , ghemuit si cu pamele pe fata . Plangea .
-Naruto , si eu sunt in aceiasi situatie, dar o vom gasi ai sa vezi. Ii spun eu apropiindu-ma
-Cum s-a ajuns la asa ceva? Intreaba blondul plangand. E ca o sora pentru mine si as fi in stare de orice pentru ea. Ea m-a invatat cum sa ma port cu o fata. In primul an in care a venit la noi  ea mi-a spus tot ce trebuie sa stiu eu despre o fata. Ea m-a invatat sa fiu ceea ce sunt acum.
In urma cu 1 an si 3 lui
-Asadar Naruto , tu trebuie sa stii cum sa te porti cu o fata ca sa iti faci si tu o prietena candva si sa imi aduci si mie o cumnatica. Imi spune rozalia puanndu-se langa mine pe fotoliul negru din sufragerie
-Ce? Ai innebunit? O intreb eu parca speriat de bombe.Nici vorba. Eu nu ma combin cu nimeni. Nicio fata nu sta cu mine pentru ca ma iubeste si doar pentru bani. Ii raspund eu incrucisandu-mi mainile
-Nu e adevarat. Esti un tip frumos. Imi raspunde ea dandu-mi cu un deget peste nas
-Hei de ce ai facut asta? O intreb eu punandu-mi mana la nas
-Ca sa ma asculti. O fata are nevoie de intalniri , flori, ciocolata si multa atentie ca sa stea cu tine dar nu trebuie sa ii arati din prima ca ai bani. Trebuie sa o pui putin la incercare... Si a inceput sa imi povesteasca tot ceea ce trebuia sa fac ca sa am o fata langa mine. O priveam si parca nu ma mai saturam. De cand a venit la noi Sakura mi-a devenit ca o sora adevarata , mai mereu ne ciondaneam pe fructele din frigider pentru ca si ei ii placeau mandarinele la fel ca si mie iar cand venea vorba sa mergem la cumparaturi fiecare ne umpleam cosurile cu cat mai multe fructe. La inceput a fost foarte timida dar cu timpul s-a acomodat si se vedea ca era fericita cu noi cu toate  ca ii ducea dorul mamei ei dar de fiecare data cand o vedeam trista incercam sa  o inveselesc si de multe ori chiar reuseam. Poate din cauza ei am devenit atat de pozitiv . Acum aveam pe cine sa  mai fac fericit inafara de parinti. Pe sora mea
In prezent




Deci am adus nextul si sper ca va place.

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Ma intreb ce va spune Sasuke de plecarea Sakurei...daca Naruto a reactionat asa,cum o sa reactioneze el?>.<

Modificat de Lexi:X (acum 12 ani)


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Deci chiar a plecat.Povestea lui Naruto am facut sa plang...nu stiu ce voi face cand va afla Sasuke ca Sakura a fugit.Nu am nicio idee cum o sa se termine asta
Ai avut dreptate,ficul e mai interesant cu plecarea Sakurei  


_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Sincera sa fiu nici eu nu am nicio idee despre cum se va termina ficul si eu sunt autoarea. Oricum totul va fi o suriza pentru toti si sper ca una placuta, dar pana la final mai am multe capitole de pus

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 68- Durere peste tot in jur.
Naruto P.O.V
Nu imi venea sa cred ca Sakura fugise de acasa. Eram socat , dar asta nu era nimic in comparatie cu ce v-a simti Sasuke cand va aflat. El si-a dat aproape viata pentru Sakura si aceasta a plecat cand avea mai mare nevoie sa ii fie aproape.
-Naruto ridicate. Imi spune Sayto incet
Nu i-am raspuns . Am continuat sa tac si sa plang. Sakura imi era ca o sora dar ceea ce a facut era de neiertat. A lasat o simpla scrisoare in urma ei pe care nici macar nu am avut curajul sa o citesc pana la capat. Minutele au trecut si Sayto a ramas langa mine .
-Naruto. O aud apoi pe Hinata si cand imi ridic prvirea o vad fugind spre mine. Se aseaza in genunchi in fata mea si ma ia in brate incepand sa planga si ea.
Aveam fata inundata de lacrimi amandoi
-De ce? O intreb eu trist pe bruneta din fata mea privind-o in ochii ei frumosi parca fiind absent.
-Nu stiu. Imi raspunde ea trista apoi ma imbratiseaza.
-Nu pot sa cred. Dar ati anuntat la poltie? i-l intreaba Neji  care venise cu Hinata pe Sayto
-Da. Imediat ce am aflat m-am dus la sectie de politie dar pana acum nimic. Nu au aflat nimic . Ii raspunde barbatul trist
Pe hol s-a ,,asezat'' o liniste sumbra. Nimeni nu indraznea sa spuna ceva. Cu totii ne gandeam la viitor. Viitorul sumbru pentru toti. Dupa un moment de liniste Hinata incepe sa vorbeasca cu o voce stinsa
-Oare ce v-a spune Sasuke cand v-a afla? Ma intreaba incet Hinata
-Nu stiu, dar sigur va fi ravasit. Nu imi vine sa cred ca a plecat tocmai cand el avea cea mai mare nevoie de ea. Ii raspund eu putin furios
-Cred ca ar trebui sa afle , imi spune Sayto apoi eu ma ridic de jos si imi sterg lacrimile
-Da. Ar trebui sa stie . Spun eu hotarat apoi toti plecam spre camera brunetului unde ii vedem pe mama si tata care erau si ei la spital cu mine. Eram hotarat sa ii spun lui Sasuke adevarul. Chiar daca va durea el trebuia sa stie ceea ce a facut Sakura.
-Naruto ce s-a intamplat? Ma intreaba mama vazandu-ne tristi pe toti, dar eu nu ii raspund ei si intru in camera in viteza.
Sayto incepe sa le explice situatia celor doi si la aflarea vestii mama incepe sa planga .
-Ce se intampla? Ma intreaba Sasuke dupa ce intru in camera si aude voci pe  sala
-Sasuke trebuie sa fii tare pentru ca vei afla nu o sa fie atat de placut. Ii spun eu pe un ton furios.
Eram furios pe Sakura dar mai mult pe mine pentru ca nu am fost in stare sa imi dau seama de ceea ce avea sa faca rozalia si sa o opresc la timp.
Acum nimic nu avea sa mai fie bine.
Sasuke P.O.V
-Ce e Naruto? Spune. i-l intreb eu pe blond incepand sa tremur. A patit ceva Sakura? Intreb eu cu teama gandindu-ma la rozalie.
Se vedea din tonalitatea vocii lui ca ceva chiar nu era bine. Acesta s-a apropiat de mine si m-a luat de mana strangandu-ma puternic. Am simtit cum ceva ud se varsa pe mana mea . Era ceva cald.
-Ce e? mai intreb eu o data vazand ca nu raspunde nimeni. Naruto ce e? imi raspunde si mie cineva? Continui eu sa intreb apoi o aud pe Hinata incepand sa vorbeasca

,,Dragii mei parinti. Imi pare rau ca trebuie sa fac asta dar din vina mea a-ti suferit atata timp. Trebuia sa fac ceva, Din cauza mea Sasuke e in starea aceasta. Tata , te iubesc enorm de mult si nu vreau sa te mai vad suferind din pricina mea. Iti multumesc ca mi-ai fost alaturi. Mama , iti multumesc ca m-ai iubit neconditionat si nu ai tinut cont de faptul ca nu sunt copilul tau. Tu esti si vei ramane mereu o mama pentru mine. 
Dragul pe Naruto, vei ramane un frate adevarat pentru mine. Cu tine am invatat cum sa fiu vesela si sa privesc viata cu alti ochi decat o privisem pana atunci. Esti fratele pe care nu l-am avut niciodata si asa vei ramane mereu pentru mine.
Hinata, prietena mea draga si iubita. O sora adevarata pentru mine. Ma iubesti si am vazut asta in decursul acestor 2 ani si ceva petrecuti impreuna. Mi-ai fost la bine si la greu neconditionat . Nu am sa te uit niciodata
Pentru mama si tata 2 am doar cuvinte de laude. Mi-ati vost mereu aproape si m-ati primit in caminul vostru fara sa ma intrebati de unde vin sau cine sunt. Imi sunteti niste parinti adevarati si am sa va iubesc mereu . Ve-ti fi in sufletul meu intotdeauna.
Dragul meu Sasuke , imi este foarte greu sa iti scriu aceste randuri. Stiu ca poate nu e bine ceea ce fac acum dar asa am gandit eu ca e bine. Ai suferit prea mult din cauza mea la fel si ceiallti. Nu mai suportam sa va vad suferind asa. Tu Sasuke vei ramane mereu iubirea vietii mele si nu am sa te uit niciodata , dar nu mai suportam sa te vad suferind. Poate odata plecata tu vei fi mai bine.
Imi cer iertare de la voi toti pentru ce voi face dar sa stiti ca asa va fi mai bine. Eu voi fi intr-un loc in siguranta si va rog sa lasati lucrurile asa cum sunt. Sa nu ma cautati . Poate ne vom revedea candva si sper ca ma ve-ti ierta. Am facut toate acestea ca voi sa fiti fericiti. Sa nu ma urati.
Va iubesc’’
-Ce e asta? Am intrebat eu dupa ce Hinata s-a oprit din vorbit.
Am auzit-o incepand sa planga si nu cred ca era singura care facea asta. Am inceput sa tremur si sa  ma gandesc ca totul e un cosmar
-Ce se intampla? Strig eu deodata cu putere . Eram furios. Era cumva o gluma?
-Sakura a fugit de acasa . Crede ca noi suferim din cauza ei si .,.. Incepe sa imi explice Hinata plangand
-Te-a abandonat. Continua Naruto .
In clipa aceia am simtit ca mor de durere. Poate era o farsa. Dar nu, daca era o farsa de ce toata lumea plangea? Ce era cu acea scrisoare? Ce se intampla? Ma tot intrebam in gand sperand ca totul e un cosmar. Nu putea fi adevarat . Toti din camera plangeau si nu spuneau nimic.
-Te-a abandonat. Adauga din nou Naruto printre suspine si cu o oarecare seriozitate in glas vazand ca nu schitez nici un gest si nu spun nimic. Eram socat. In momentul acela am simtit ca nu mai pot si am rabufnit.
-Sakuraaaaa!!!!!


Ei bine , am venit cu ultimul capitol din acest sezon si stiu ca e super trist dar na, asa trebuie sa fie. Dupa furtuna iese si soarele.
Stiu ca e mai scurt acest capitol dar nu prea am avut idei . Oricum astept cat mai multe pareri. Cat despre Sezonul IV, va veni cu intarziere , dar nu prea mult. Am sa va anunt eu cand i-l postez. Kiss


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Bietul Sasuke...era si normal sa reactioneze asa Pff...
S-a terminat cam repede sezonul 3...sau mi s-a parut mie dar in fine,abea astept sa pui urmatorul sezon care sigur va fi foarte tare!


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Da Lexi ai dreptate. Sezonul 3 s-a terminat mai repede ca toate insa a avut destula actiune cat doua sezoane la un loc . Oricum urmatorul sezon va fi mult mai lung si cu multe episoade comice dar si foarte triste si va interveni bineinteles si suspansul dar si actiunea. Veti vedea , oricum nu i-l voi posta prea curand pentru ca vreau sa incep sa scriu inainte cateva capitole

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Foarte trist capitolul.Mie mila de Sasuke,nici nu stiu cum cum va sta Sakura in strainatate,si nici nu situ ce va face Sasuke in starea asta si........of...pun prea mult intrebari
Ti-am mai zis ca iti iubesc ficul nu?


_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Da mi-ai mai spus asta si ma bucur mult.
Te ubesc . De fapt pe toti. Kiss .
Voi incerca sa postez cat mai repede sezonul al IV-lea ca sa nu va fac prea mult sa asteptati


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Eh,lasa ca noi avem rabdare nu prea multa..dar aveam :zzzeci ,sa vedem ce o sa-ti mai treaca prin minte

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ȶฬєєt₯
Membru

Din: Pe↔Lun☆
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 214
OMG,OMG,OMFG!!!!!Iti bati joc de mine?E o farsa sau o gluma proasta?Sasuke orb?Sakura plecata?Tristete multa?Mor!!Help me!Doamne am plans la ultimele patru capitole fara oprire.Nu mai puteam de tristete mai ales la scrisoarea aceeia.Mie una mi sa parut nesimtire curata sa plece asa cand Sasuke are cea mai mare nevoie de ea.Deci nu'mi vine sa cred cata actiune,cate sentimente sezonul acesta a fost cel mai bun,te'ai perfectionat sweety^^.Wow deci cand am vazut ca Sasuke e orb am luat soc.Nu'mi venea sa cred,aveam gura cascata.Ce gandire diabolica poti sa ai.Ahh..nu mai suport suspansul,misca'te cu nextul,ca eu mor!!!Vreau next!Vrem next!Cum a zis si Lexy:Ti'am mai spus ca iti iubesc,ador ficul?Daca nu,IL IUBESC.Ma intreb cum o sa reactioneze Sasuke,poate se sinucide..mda iarasi gandurile mele sadice.Orcum stii ce'mi place la tne?Esti la fel de sadica ca mine,ma rog eu sunt si mai si.Adica tu nu pui doar fericire,altii in locul tau nu o faceau pe Sakura sa plece.Eu una as fi facut'o.Ei bine nu ideea ta,pentru ca fiecare are idei propri insa nu ad fi transformat ficul intr'o fericire totala.As fi facut exact ca tine drama,fericire,suspans,drama.Ei bine sper sa nu ai un sfarsit gen casatorie..mie nu'mi plac alea,dar daca tie iti plac,nu'i nimic,fa ce vrei,actiune sa fie.Chiar nu ma asteptam la asemenea idei,eu una ma gandeam ca moare>.Eu nu as ierta'o pe Sakura nici sa ma bati,inca nu imi pot imagina cum sa faca una ca asta!?Este ciudat cum s'a transformat totul intr'o actiune atat de tragica.Si ceva ma inspaimanta oare Zero alias Itachi,opare chiar a vrut ca Sakura sa plece?O sa vedem noi ce o sa mai scrie mintea ta pe hartie.Abea astept nextul Pupici
Ps:Scuze ca am intarziat


_______________________________________


♡♡♡Life is to short to wake up in the morning with regrets. So, love the people who treat you right and forget about the ones who don't.
And believe that everything happens for a reason...
* if you get a change-take it !
* if it changes your life-let it !
♡♡♡Nobody said that it would be easy. They just promised it would be worth it.


♡♡♡^^Tweety^^♡♡♡


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Sakura P.O.V                    [SeZoNuL al IV- lea]
Cap 69- Un nou inceput   
Peste o luna
Singura. Asa ma simt acum. Asa m-am simtit de cand am venit in America. A trecut ceva vreme de cand am venit aici . Acum stau in New York. Un oras frumos, mare si iubitor , cel putin din cate am vazut pana acum. De cand am plecat nu i-am mai sunat pe cei dragi mie si nici nu aveam sa o fac. Mi-am schimbat numarul de telefon. Imi era frica sa ii sun si sa vorbesc cu ei. Sigur erau suparati pe mine dar cel mai dor imi era de Sasuke. Imi doream atat de mult sa discut cu el dar imi era frica. O frica pe care nu cred ca o voi putea depasi prea curand.
De cand am ajuns aici Sasori m-a incurajat mereu. Locuiam inpreuna cu el si mama lui intr-un apartament la etajul 15. De fapt era un zgarie nori. Imi placea mult acest oras. Era imens dar cu toate acestea nu ma buteam bucura de nimic. Le duceam dorul tuturor celor de acasa si ma rugam in fiecare seara ca Sasuke sa fie operat si sa reuseasca sa vada. Sa isi ia viata de la capat. Odata cu trecerea timpulu stiu ca se va resemna . Nu imi vine sa cred ca spun asta dar asa e cel mai bine pentru el. Cat despre mine am sa sufar in tacere....mereu
-Sakura , hai sa mancam. Ii aud glasul mamei lui Sasori. O femeie inalta, supla, in varsta de 40 de ani , roscata si cu niste ochi frumosi negri.
-Imediat doamna. Ii raspund eu de dincolo de usa. Acum ma aflat in camera mea . Camera unde aveam sa locuiesc mult timp de acum. M-am dus la usa si am deschis-o intalnindu-mi privirea cu cea a doamnei. Era o femeia de treaba. De cand am venit aici nu mi-a pus intrebri . Se vedea ca avea incredere in fiul ei si acesta m-a sustinut in fiecare cuvant pe care i-l spuneam. Din intelesele roscatului tatal sau era plecat cu afaceri in alt oras si venea aici peste cateva saptamani. Domnul a aflat despre venirea mea si nu cred ca i-a suras atat de mult ideea dar Sasori mi-a promis ca totul va fi bine si o sa i-l convinga el.
Venirea mea nu era deloc asteptata asadar i-l intelegeam pe tatal lui. Era drept sa fie suparat.
-Ce frumoasa esti. Imi spune femeia din fata punandu-mi mana pe obrazul stang si zambindu-mi
-Multumesc. Ii raspund eu rosind putin apoi imi mut privirea in alta parte.
Am mers cu femeia in bucatarie unde era si Sasori.
-Buna . Ma saluta el vazandu-ma ca intru. Imi zambeste , apoi eu ma apropii incet si ma asez la masa
-Buna. Ii raspund eu scurt dupa ce ajung langa el pe scaun
-Mama ,eu si Sakura iesim in dupa amiaza asta in oras. i-l aud apoi pe roscat spunandu-I femeii de langa el
-Poftim? Intreb eu putin uimita. Nu stiam nimic despre asta
-Sakura nu ai iesit deloc de cand ai venit. Nici macar nu ai vrut sa vizitezi orasul. Imi spune roscatul privindu-ma si luandu-ma de mana.
La atingerea lui am simtit un fior , dar era ceva placut , totusi mi-am retras mana incet. Ma simteam putin ciudat . Ca si cum l-as insela pe Sasuke. ,,Stai? Ce tot gandesc eu? Cum sa i-l insel cand de fapt eu l-am parasit? Cred ca se simte gorazdnic’’. Totusi faptul era deja facut. Acum nu mai aveam cum sa ma intorc.
-Da. Asa e, dar chiar nu ma simt bine Sasori. Ii spun eu pe un ton dulce. Nu doream sa par rea . El m-a ajutat si m-a luat cu el dar chiar nu ma simteam bine si nu doream sa ies nicaieri. Traiam intr-o stare de melancolie totala.
-Te rog. O sa te simti mult mai bine. Ai  sa vezi. Imi spune el zambindu-mi.
Acel zambet parca a patruns in mine. Mai bine ieseam putin. ,, De ce sa i-l refuz cand el a facut atatea pentru mine ?’’
-Bine. O sa mergem. Ii raspund eu incet incepand sa mananc din farfuria din fata in care aveam un hanburger.
Sasori a tacut. Nu a mai spus nimic. A inceput sa zambeasca si sa manance din mancare privindu-ma din cand in cand
-Sarut mana pentru masa, spun eu ridicandu-ma dupa cateva minute de cand am terminat de mancat
-Sa iti fie de bine. Imi spune femeia privindu-ma
-Eu merg in camera mea. Ne vedem mai tarziu. Imi spune Sasori trecand pe langa mine si iesind din camera
-Sa va ajut sa spalati. Ii spun eu femeii ducandu-ma langa ea
-Nu draga mea . Nu e nevoie. Imi spune aceasta zambind
-Macar atat sa fac. Ii spun eu inmuindu-mi mainile in apa calda.
-Si Sakura …. Scuza-ma ca te intreb asa direct dar care e relatia dintre tine si Sasori? Ma intreaba femeia dupa un moment de liniste
Aceasta intrebare pur si simplu m-a surprins.
-Sasori? Ei bine. Suntem prieteni. Niste prieteni foarte buni . Ii raspund eu dupa cateva secunde. De ce intrebati?
-Eram curioasa. Imi raspunde femeia apoi continua sa spele .
Dupa ce am terminat cu vasele eu m-am sters pe maini si am iesit din bucatarie ducandu-ma apoi in sufragerie. M-am asezat pe unul dintre fotolii si am inceput sa ma gandesc la cei de acasa. ,,Oare ce faceau acum?’’ Imi era dor de tata. Ma gandeam in fiecare zi la cadoul pe care dorea sa mi-l faca . Ma gandeam la Naruto si la Hinata . Imi parea rau ca nu le-am spus nimic dar asta era decizia cea mai buna.
-Sakura mergem? Ma intreaba Sasori venind in sufragerie si trezindu-ma din visare
-Acum? Dar e abia….. 11:40 ii raspund eu uitandu-ma la ceasul de la telefon
-Da, dar m-am gandit ca turul va dura ceva timp si mai bine plecam acum . Imi raspunde baiatul razand.
-Bine. Ii spun eu ridicandu-ma de pe fotoliu. Stai sa merg sa ma imbrac. Ii spun eu incet trecand pe langa el si facandu-I cu ochiul. Un gest pe care i-l faceam si lui Naruto cand locuiam la el. Un gest prietenesc.
-Sigur. Imi raspunde el si apoi imi face loc sa trec.
Ma duc in camera mea de unde imi iau o rochita neagra lunga pana la genunchi fara bretele si o bluza de culoare rosie cu maneca si un singur nasture care se incheie sus si am mers la usa unde Sasori ma astepta.

El era imbracat cu o pereche de blugi albastri putin rupti la ambii genunchi si un tricou rosu mulat pe corp care ii punea in evidenta pectoralii bine lucrati.
Spre deosebire de Japonia aici era foarte cald cu toate ca iarna nu trecuse inca de tot. Afara soarele stralucea puternic si zapada era topita prin aproape toate locurile.
-Mergem? Ma intreaba el zambind
-Sigur  . Ii raspund eu apoi acesta imi deschide usa si iesim. Dupa ce am coborat cu liftul am iesit afara unde soarele stralucea cu putere. Era o zi frumoasa.
-Si iti place aici la noi? Ma intreaba roscatul incercand sa ma faca sa fiu mai vesela
-Da. E frumos. Spun eu zambindu-I
-Ma bucur ca iti place, dar stai sa vezi toate locurile frumoase de aici. Imi spune baiatul apoi ma prinde de mana si ma trage dupa el. Am inceput sa fugim si sa radem pentru ca ne izbeam de toti cei din calea noastra . Ma simteam bine in sfarsit.
Opreste-te. Spun eu dupa ce simt ca nu mai pot sa fug.
-Ce e ? Ai obosit? Ma intreaba Sasori razand si apoi imi da drumul la mana si se uita la mine
-Da. Ce? Tu nu ai obosit? i-l intreb eu vazand ca abia mai sufla
-Nu. Deloc. Imi raspunde el comic puandusi mainile pe genunchi si aplecandu-se. La fel am facut si eu. Nu mai puteam . Cand m-am ridicat am dat cap in cap cu Sasori care era la o distanta foarte mica de mine si am inceput iar sa radem.
I-l priveam pe roscat in ochi si ma simteam chiar bine. Privirile noastre au ramas atintite. Acum eram doar noi doi si masinile de pe strada. Ne priveam in ochi unul pe celalalt fara sa spunem nimic, dar la un timp i-am vazut chipul lui Sasuke. M-am frecat repede la ochi si apoi am mai privit odata. Oare visam?
-Sakura esti bine? Ma intreaba Sasori vazand ca sunt agitata. L-am privit inca odata si mi-am dat seama ca era doar imaginatia mea. Imi era atat de dor de brunet incat i-l vedeam in chipul lui Sasori.
-Da , sunt bine. Multumesc. L-am vazut pe…. Las-o balta, spun eu incepand sa pasesc pe alee
-Pe Sasuke? Ma intreab roscatul venind langa mine si incepand sa paseasca in acelasi ritm cu al meu.
Eu nu i-am raspuns. Ma gandeam doar la brunet. Ii duceam lipsa
-Iti este dor de el? Ma intreaba apoi Sasori vazand  ca nu raspund
-Da. Imi e foarte dor de el. Ii raspund eu incet continuand sa merg. Mi-am pus mainile la spate si am inceput sa privesc in sus la cerul albastru si frumos apoi m-am uitat la Sasori.Parea trist.
-Ce ai? Am spus ceva gresit? i-l intreb eu vazand ca privea in pamant ingandurat
-Nu. Nimic. Imi raspunde el privindu-ma si zambindu-mi
-Ma bucur. Deci unde mergem? i-l intreb eu apoi prinzandu-l de brat si incercand sa indepartez tristetea. Azi doream sa uit de toate. Macar azi. Gestul acesta al meu l-a facut putin sa tresara .
-Pai oriunde. Vreau sa vezi tot orasul , imi spune el incepand sa zambeasca si sa ma priveasca. Am privit apoi inainte si am inceput sa rad.
,,Acum …. Incepeam o noua viata’’ am spus gandindu-ma la viitor si la orasul frumos unde avem sa stau  poate un an sau poate….toata viata.


Am venit cu noul sezon si sper sa va placa. Scuzati ca v-am facut atata timp sa asteptati.


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Ma bucur ca ai venit cu nextul,a meritat asteptarea^^
Hmm...am o banuiala...cred ca Sasori e cam indragostit,daca pot zice asa,de Sakura...oare o sa fie ceva intre ei? Cine stie...


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Ma bucur ca in sfarsit am vazut si eu ca ai postat nextul. Inceputul capitolului e misto, acum sa vedem ce ne spui si de Tokyo

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Sasuke P.O.V
Cap 70- Furie si dispret
De la plecarea Sakurei din urma cu o luna eu am ramas socat. Trebuia sa fiu operat in urma cu o spatamana dar am refuzat . Nu doream sa mai vad in viata mea. Daca Sakura nu avea sa fie langa mine ce rost avea sa mai vad? Eram furios. Furios pe ce a facut Sakura , dar si pe mine pentru ca nu am fost in stare sa o tin aproape. In fiecare seara plangeam. Ceilalti veneau sa ma vada. Cu totii erau tristi si o cautau pe Sakura dar nimic. Rozalia parca a intrat in pamant.
-Sasuke. Sunt eu. Ii aud glasul lui Naruto apoi acesta se pune langa patul meu pe un scaun
-Cum e acasa? i-l intreb eu pentru ca el acum de acolo venea . Fusese externat de la spital in urma cu 2 saptamani.
-Bine.  E bine. Imi raspunde el trist.
-De Sakura ati aflat ceva? i-l intreb eu pe blond .
-Nu. Nu a aparut. Imi raspunde el si mai trist de data asta.
Un moment de liniste a intervenit apoi. Nimeni nu spunea nimic. In toata luna asta in care am stat in spital de cand rozalia a disparut am avut timp sa ma gandesc la toate cele intamplate, dar nu imi dadeam seama inca de ce Sakura s-a gandit sa plece sau poate stiam dar refuzam sa cred.
-Sasuke stiu ca te supara acest subiect dar de ce nu vrei sa te operezi? Ma intreaba blondul putin ezitand
-Ce rost are sa mai vad daca ea nu e aici? i-I raspund eu printre lacrimi
-Sasuke ea a plecat. A fost alegerea ei dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa mai vezi vreodata, imi spune blondul mai mult in soapta
-Pleaca. Ii spun eu suparat putin de raspunsul lui.
-Dar…. Incearca el sa spuna insa eu ii tai fraza
-Pleaca. Acelasi cuvant ca si mai inainte dar putin mai rece.
Blondul s-a ridicat incet de pe scaun fara sa mai spuna nimic si a plecat
Am inceput sa ma gandesc la Sakura si am inceput sa plang.
-De ce? De ce m-ai lasat? Incep eu sa intreb si sa bat cu pumii in pat.
In fiecare zi ma gandeam la ea si poate refuzam sa cred ca m-a parasit, ca m-a abandonat. Poate a plecat de langa mine pentru ca ea nu putea stea cu un orb. Lacrimile au inceput sa imi curga pe obraz. Imi era atat de dor de ea. Ma gandeam unde poate fi si mai ales daca este bine.
-Sasuke dragule. Te rog. Nu mai fi asa. O aud  pe mama spunandu-mi si apoi aceasta se apropie de mine si ma ia de mana
-De ce mama? De ce? O intreb eu trist la care ea nu imi raspunde nimic
Peste 5 zile
Cu fiecare zi cu care trecea  sentimentele mele de dragoste pentru Sakura se transformau in ura. Incepeam sa o urasc pentru ca m-a abandonat. Eu am fost alaturi de ea. Mi-as fi dat si viata pentru ca sa fi bine si ea ce a facut? A fugit? M-a abandonat cand eu aveam cea mai mare nevoie de ea. Acum intelegeam de ce a ezitat sa imi promita ca vine sa ma vada la spital a doua zi si de ce aveam sentimentul acela ciudat ca nu am sa o mai revad
-Sasuke. Trebuie sa stiu care e raspunsul tau final. i-l aud pe Sayto intrebandu-ma
-Ma operez. Spun eu hotarat gandindu-ma la ceilalti . Ma incurajau si aveau dreptate. Chiar daca Sakura a disparut eu trebuia sa imi continui viata , iar daca ea nu a fost in stare sa stea langa mine si a fugit abandonandu-ma asta inseamna ca nu m-a iubit indeajuns de mult sau poate chiar deloc.
-Sasuke. Nu imi vine sa cred. Bine. Imi spune mama care era in camera,  fericita si putin surprinsa
Dupa 5 ore la spital.
-Am vorbit cu doctorul si vei fi operat maine dimineata, ma anunta Naruto intrand in salonul meu
Eu nu spuneam nimic. Toate evenimentele din ultimul timp m-au dat peste cap. Eram trist. Foarte trist din cauza Sakurei. Nu imi venea sa cred ca mi-a facut asta
-Jur ca am sa o gasesc si am sa o fac sa plateasca . Spun eu cu o voce furioasa dupa un timp de liniste
-Poftim? Ce tot vorbesti acolo? Ma intreaba blondul putin revoltat
-Sakura …..merita sa sufere cat am suferit si eu. Adaug apoi trist cuprins de furie
-Sasuke gresesti. Nu e vina ei. Ea …. Incearca Naruto sa imi explice dar se vedea si in vocea lui ca era putin furios cu toate ca incerca sa ascunda asta.
-Nu imi pasa ce spui tu sau ce spun ceilalti. O urasc pentru ce mi-a facut. Spun eu si mai furios apoi Naruto nu mai spune nimic si iese din camera trantind usa dupa el. Intr-un fel i-l intelegeam. El o cunoastea mult mai bine pe rozalie si tinea la ea ca la o sora
Naruto P.O.V
Tristete. Doar asta vedeam in jurul meu de la plecare Sakurei. Toti erau suparati. Acea familie frumoasa ce a existat candva acum s-a destramat. Sayto nu mai venea pe la noi acasa si nici nu mai avea de ce. Sakura a plecat deja de o luna si inca nu stiam nimic de ea iar pe chipul lui Sasuke se vedea dispretul
Nu spun ca nu imi displace situatia . Nu spun ca nu simteam nici un strop de ura pentru Sakura pentru ca as minti. Ceea ce a facut rozalia a fost un act miselesc. Sasuke ar fi fost in stare sa isi dea viata pentru ea si aceasta l-a abandonat. Nu stiam ce sa mai cred dar nimic nu era bine. Sasuke refuza total sa se opereze si nu era drept. Avea toate sansele sa vada din nou insa acesta nici nu dorea sa auda de asta.
-Naruto dragule. Sasuke se opereaza. O aud apoi pe mama spunandu-mi intr-una din zile si o vad venind in fuga la mine.
-Serios? Dar cum? Era asa de hotarat. Spun eu uimit
-Se opereaza. Asa mi-a spus. Imi spune aceasta fericita.
Imediat ce am aflat am sunat-o pe Hinata care dorea sa afle in ce stare era brunetul. Biata de ea era foarte trista de cand Sakura a plecat.
Dupa 4 ore la spital
-Naruto hai sa vorbim cu medicul. Imi spune mama venind langa mine. Am mers la etajul 2 al spitalului si am mers in fata unei usi pe care scria,, Birou’’. Am intrat si in camera l-am vazut pe Sayto impreuna cu un medic. Ne-am asezat pe scaun si medicul din fata noastra a inceput sa discute cu noi.
-Asadar operatia lui Sasuke v-a avea loc maine dimineata insa aici nu avem echipamentul necesar pentru astfel de operatie.
-Si ce vom face? i-l intreaba mama ingrijorata
-Nu va faceti griji. Am vorbit eu cu un medic din America si totul e stabilit pentru maine la ora 9:00. Ve-ti pleca in seara asta la 20:00 cu avionul . Ne explica medicul
-Va multumim mult domnule doctor. Ii spune mama multumita apoi iesim din salon impreuna cu Sayto
-Multumesc mult Sayto. Ii spune mama barbatului de langa ea si acesta ii zambeste.
-Sa fiti gata pana diseara. Bine? Ne spune el dupa care pleaca
Am mers apoi in camera lui Sasuke si i-am dat vestea cea mare, insa ceea ce mi-a spus el m-a socat. Intradevar avea dreptate sa o urasca pe Sakura pentru ce ii facuse dar nu cred ca era corect sa o faca si pe ea sa sufere cat a suferit el.
De cand a plecat eu m-am tot gandit la starea ei. Sakura avea nevoie de ajutor de multa vreme si poate din cauza asta a facut acest lucru .
Telefonul meu a inceput sa sune. Era Hinata.
-Naruto m-au sunat cei de la politie. Au spus ca au incercat sa dea de tine dar nu au putut. Imi spune aceasta la telefon putin ciudat
-Ce s-a intamplat? De ce m-au cautat? Au gasit-o? o intreb eu
-Nu, dar Zero vrea sa te vada. Imi spune ea putin trista
-Bine. Acum ma duc
-Vreau sa merg si eu. Treci sa ma iei? Ma intreaba bruneta
-Sigur. In 5 minute sunt la tine ii spun eu apoi plec din spital. Ce mai vrea nenorocitul ala? Ma intrebam eu furios.
Dupa cateva minute am ajuns in fata casei Hinatei si am plecat apoi la sectie
-Deci Sasuke se opereaza? Ma intreaba ea fericita
-Da . S-a hotarat. ii raspund eu putin ingandurat.
-Si e tot furios pe Sakura? ma intreaba aceasta trista. Adevarul era ca si ea era putin suparata dar nu o judeca pe rozalie.
-Da. De asta se opereaza. Vrea sa o gaseasca si sa o faca sa plateasca. Ii spun eu mai mult in soapta
-Ce? Cum sa o faca sa plateasca? Ma intreaba ea putin nervoasa
-Asta mi-a spus mie. Hinata intelege-l si tu cum s-a simtit. Stii foarte bine cat de trist a fost si sincer sa fiu nu merita asta. Ii spun eu brunetei apoi aceasta se supara si se intoarce cu spatele la mine fara sa mai spuna nimic.
-Tu nu intelegi. Sakura a facut asta pentru ca a crezut ca asa e mai bine pentru toti. Ea s-a sacrificat cel mai mult pentru noi. A renuntat la iubirea ei pentru Sasuke ca el sa fie feriicit imi spune Hinata dupa un moment de liniste
-Stiu draga mea dar nu asa trebuia sa procedeze. Ii spun eu tragand-o cu capul pe pieptul  meu. Linisteste-te. Ii spun eu apoi mangaind-o
In 10 minute am ajuns la sectia de politie . Am intrat nervos si in sectie m-am intalnit cu un politist care ne-a  condus la Zero.
-Ce mai vrei de la noi acum? i-l intreb eu pe brunet nervos
Acesta ranjea satisfacut in timp ce ne privea de dupa gratii.
-Ce rau imi pare ca nu ati mai gasit-o. Poate nu o veti mai vedea vreodata. Imi spune el razand intr-un dinte
-Tu sa taci. O vom gasi, dar stai aasa....ce stii tu despre asta? i-l intreb eu nervos
-Ce stiu? Multe. Imi raspunde el  privindu-ma parca victorios.
-O sa platesti pentru tot. Nu uita ca peste 2 saptamani vei fi judecat ai o sa mori in inchisoare nenorocitule . Ii spun eu furios privindu-l.


Am venit cu nextul si sper sa va placa . Staiu ca doreati sa vedeti si ce se intampla prin Tokyo deci iata. Astept comentariile voastre


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Operatia in America zici?nu stiu de ce dar nu-mi suna prea bine...Si Zero ce pile mai are in America?sigur a pus ceva la cale miselul ala.

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Zero(Itachi) nu are nici o pila in America dar el stie de pecarea Sakurei de acasa din ziua in care tatal ei a fost la politie sa dea declaratie. totusi el nu stie unde e plecata rozalia dar vrea sa le faca rau celo dragi ei.
Ei bine e in America operatia acolo unde e plecata si Sakura si nu se stie cum se va termina asta


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Bietul Sasuke...stiu ca e foarte suparat dar...nu cred ca ar trebui sa-i faca ceva Sakurei Daca tot vrea sa faca asta,ma intreb cum va proceda...
Pff...bine macar ca va fi operat si o sa vada din nou dar treaba cu America mi se pare ciudata...daca o sa o vada pe Sakura si...off mai bine nu ma mai gandesc la asta si las sa vad ce ai tu prin capusorul ala al tau ingenios


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ȶฬєєt₯
Membru

Din: Pe↔Lun☆
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 214
Hey,scumpo!Wow!What the hell are you kidding me?Mie una imi place de Itechi>,e asa rau si dragut ♡-♡,auu scuze,dar imi plac tipi rai xD.Deci eu as face exact ca Sasuke,as face'o sa plateasca.Adica Sasuke aproape a murit pentru ea si Sakura ce face?Il paraseste!?Ce crede ca totul se invarte in jurul ei?Nu draga la's ca vezi tu:]]].Ar fi tare ca Itachi sa nu faca puscarie,sa fie nevinovat.Legat de plecarea in America,sunt sigura ca ceva intrigant se va intampla.Sper sa nu se impace...Iar despre Sasori sunt sigura ca o iubeste pe Sakura xD.Cam atat bye

_______________________________________


♡♡♡Life is to short to wake up in the morning with regrets. So, love the people who treat you right and forget about the ones who don't.
And believe that everything happens for a reason...
* if you get a change-take it !
* if it changes your life-let it !
♡♡♡Nobody said that it would be easy. They just promised it would be worth it.


♡♡♡^^Tweety^^♡♡♡


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 71-Un nou personaj
Sakura P.O.V
-Ti-a placut? M-a intrebat Sasori punandu-se in fata mea
-Da , a fost foarte frumos. Spun eu zambind. Dupa atat timp de cand eram aici am inceput sa zambesc cu adevarat. Chiar imi placea locul asta si roscatul ma facea sa ma simt atat de bine.
-Ma bucur. Spune el punandu-si mainile la spate si privind in fata . Vine langa mine apoi incet si ma ghionteste cu , cotul.
-Hei! Ce-a fost asta? i-l intreb eu privindu-l
-Hmm. Nu am nicio oglinda. Sakura , razi. Dupa atat timp am reusit. Imi spune roscatul comic.
-Da. Asa e. Ai dreptate. Rad …datorita tie. Ii spun eu privindu-l in ochi.
-Am ajuns. Imi spune el oprindu-se brusc apoi eu privesc spre o cladire mare din fata , cam de vreo 8 etaje .
-Ce e aici? i-l intreb eu pe baiat
-E o cafenea jos la parter. Intram ? Ma intreaba zambind
-Sigur. Ii spun eu apoi pasesc spre usa.
Dupa ce intru raman uimita. Pe tot tavanul vedeai numai beculete de toate culorile . Mesele erau rotunde, cam 20 la numar in toata incaperea si undeva intr-un colt era barul.
-Ne sezam? Imi spune Sasori prizandu-ma de mijloc. Acest gest m-a facut putin sa tremur. Mi-am reamintit de brunet. Imi era atat de dor de el. Mi-am amintit apoi de acea zi in care eu si brunetul am fost la acel restaurant. Acea seara minunata.
-Sigur. Ii raspund eu roscatului incercand sa ascund faptul ca iar eram putin suparata
Dupa ce ne-am asezat undeva la o masa in spate Sasori s-a dus la bar ca sa comande iar eu am asteptat. Am continuat sa privesc in juru meu. Peste toti vedeai tineri de aceiasi varsta care vorbeau in engleza, limba pe care bineinteles eu nu o stiam, dar probabail roscatul ma v-a invata.
Dupa cateva secunde Sasori apare la masa zambitor. Nu l-am intrebat de ce e atat de fericit pentru ca eram prea ocupata sa admir acel loc atat de fermecator
-Thank you. I-l aud apoi pe Sasori spunandu-I chelnerului care vine la masa noastra ca sa ne aduca sucurile
-Stii Sasori , vreau si eu sa invat engleza. Ii spun eu roscatului dupa ce acesta imi face semn sa beau
-Sigur, cand vrei tu. E foarte usoara limba aceasta si o sa o inveti foarte repede. Imi spune el
-E foarte frumos aici, dar nu ai prieteni sau e prima data cand vii? i-l intreb eu pe roscat
-Nu e prima data cand vin. Am mai fost aici in urma cu 4 ani . Am stat cu parintii mei ceva vreme pe aici, cam 1 an si ceva. Am cativa prieteni dar momentan nu sunt in oras. Imi explica baiatul
-Aha . Am emotii Sasori. Adica ce va spune tatal tau cand v-a veni. Stiu ca nu i-a placut ideea ca eu sunt aici. Ii spun eu baiatului ingrijorata
-Sakura nu te mai gandi la asta te rog. Ti-am mai spus. Nu va spune nimic. Ai incredere. I-l cunosc. Imi spune roscatul apoi imi pune ambele lui maini peste ale mele. Am inceput sa tremur si sa rosesc. De ce oare? Sasori era doar un amic pentru mine dar gesturile lui  ma faceau sa tremur putin.
-Sasori men.  Aud apoi o voce de baiat si imediat roscatul isi muta privirea undeva in spatele meu. Se ridica de la masa rapid si eu privesc in spate unde vad un baiat cam de aceiasi varsta cu roscatul , cu parul de o culoare ciudata.Un argintiu-alb , probabail fiind vopsit si cu ochii negri , inalt si cu un corp bine facut venind repede spre masa noastra. Baiatul era imbracat cu o pereche de blugi albi si  cu un maieu de culoare mov care ii punea in evidenta pectoralii iar la gat avea un fel de medalion.

-Hei omule. Ce bine imi pare sa te revad. Ii spune Sasori fericit dand mana cu el
-Si mie. Cand ai venit in America? Si de ce nu ne-ai anuntat? i-l intreaba brunetul
-In urma cu o luna . Nu mai am numarul tau din pacate. Ii spune Sasori
-Ooo si cine e frumoasa aceasta ? I-l intreaba baiatul pe  Sasori privindu-ma gingas
-Ea e Sakura. E o prietena. Ii spune Sasori facandu-ne cunostinta. Eu in momentul acela ma ridic de la masa si dau mana cu el
-Imi pare bine. Ii spun eu putin timida si acesta imi zambeste. Totusi mi se parea ciudat ca baiatul respectiv vorbea japoneza foarte bine.
-De asemena. Imi spune el
-El e Angel. E un prieten foarte bun de al meu de aici. Ne face cunostinta roscatul de langa mine apoi ne asezam cu totii la masa si cei doi baieti incep sa povesteasca dandu-ma pe mine la o parte. Parca nici nu mai eram acolo, dar nu imi pasa. Imi placea sa ii vad pe cei doi vorbind. Asa aflam si eu mai multe despre Sasori
Si asa minutele au trecut si cei doi au continuat sa povesteasca si sa tot povesteasca pana a venit vorba si de mine
-Asadar. Nu mi-ai spus niciodata ca ai o prietena. Ii spune brunetul lui Sasori ironizandu-l
-Nu e prietena mea in sens de iubita. E o amica foarte buna si in plus cand sa iti spun daca nu m-ai mai sunat de vreo 2 ani si ceva? i-l intreaba Sasori
-Da asa e . Ei bine... domnisoara e libera? i-l aud apoi pe Angel intraband si imediat i-l vad cum isi muta privirea spre mine.
-Angel te rog, lasa glumele. Ii spune repede Sasori la care baiatul de langa el isi ridica putin mainile sus ca la politie
-Bine frate, gata. Oricum ma bucur sa te cunosc Sakura si nu te supara dar am facut doar o glumita. Imi spune baiatul privindu-ma cu un zambet larg. Ciudat. Acel zambet imi amintea foarte mult de…….
Naruto P.O.V
-Sa mergem . O aud pe Hinata spuandnu-mi in timp ce ma prinde de mana cand ma vede ca mai aveam putin si i-l pocneam pe Zero ala . Avea noroc ca era de partea cealalta a gratiilor ca altfel i-l omoram pe loc
-De ce ai vrut sa venim? i-l intreb eu pe brunet smulgandu-mi mana din cea a Hinatei
-Ca sa ma bucur de suferinta voastra. Apropo  tatal Sakurei nu v-a spus nimic?
O intrebare care m-a pus putin pe ganduri. Ce stia Sayto si noua nu ne-a spus?
-Din vina mea scumpa voastra Sakura a fugit de acasa. I-l aud pe Zero spuanand ceea ce m-a socat
-Poftim? Te omor nenorocitule. O sa platesti pentru asta, spun eu nervos incepand sa trag de gratii ca sa intru dar nu aveam nicio forta
-Hei baiete , calmeaza-te , gata. I-l aud apoi pe un politist care vine si ma scoate din acea incapere.
-I-l omor.  Spun eu nervos dandu-mi lacrimile
-Gata Narutp. Linisteste-te. Imi spune Hinata apoi luandu-ma in brate si iesim amandoi afara din sectie.
Simteam ca mor. Atat durere. Nenorocitul asta nu s-a potolit nici acum? Ma intrebam eu in timp ce ma indreptam spre masina.
Am pornit apoi repede dar nu spre casa mea ci spre cea a lui Sayto. Avea niste explicatii de dat.
Sayto P.O.V
Eram acasa Dupa ce i-am dat vestea cea buna lui Sasuke am mers acasa pentru ca eram obosit. Ultimile sapte nopti au fost nedormite. Stateam ore intregi pe drum , poate toata noaptea si o cautam pe Sakura . Dormeam poate doar 2 ore pe noapte apoi plecam iar la spital . Aceste zile erau stresante pentru mine. Ma gandeam mereu la fiica mea. Nu stiam unde e. Mergeam pe strazi si intrebam oamenii daca au vazuto dar pana acum nimic. Parca a intrat in pamant.
-Dragule de ce stai aici singur? Ma intreab Midorico vazandu-ma ca stateam in sufragerie cu lumina stinsa.
Eu nu ii raspund. Doar imi indrept privirea spre ea .
-Scumpule o sa o gasim ai sa vezi. Am fost azi la scoala si i-am intrebat pe colegii ei daca stiu ceva si… incearca Midorico sa imi explice dar eu o intrerup
-Ai fost la scoala?....Nu stiam . Ii spun eu trist dupa un moment de tacere
-Dragule , Sakura e si fiica mea. Imi fac griji pentru ea si noapte de noapte ma rog sa apara. Imi spune femeia de langa mine incepand sa planga.
Eu ii fac semn sa se aseze cu capul pe pieptul meu si apoi incepem amandoi sa plangem. Plecare Sakurei ne-a socat pe toti. La ce i-a fost gandul cand a facut asta? Nu s-a gandit cat de ingrijorati vom fi?
Naruto P.O.V
Am ajuns acasa la Sayto si am intrat fara sa mai bat la usa. Hinata era dupa mine si ma implora sa ma calmez pentru ca numai calm nu eram in momentul acela.
-Naruto ce ai? Ma intreaba barbatul ridicandu-se din fotoliul din sufragerie
-Tu ai niste explicatii de dat. Stiai ca Zero ala e implicat in plecarea Sakurei? i-l intreb eu nervos
-Naruto te rog sa te calmezi . In primul rand esti in casa mea asa ca hai sa discutam civilizat bine? Imi spune barbatul incercand sa ma mai calmeze
-Bine. Ii spun eu la fel de nervos si apoi ne asezam cu totii pe fotolii.


Cam atat pentru acest capitol. Ms pentru comuri si sunt sigura ca ideile mele va vor suprinde pe toti. Nici eu nu sunt sigura exact de ce sunt in stare dar vom vedea cu totii . Oricum sper sa va placa
Kiss all

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Un nou personaj...hmm...interesant baiatu'    Ma intreb ce rol va avea aici...
Pff...astept sa vad cum ii va exlica treaba Sayto lui Naruto...


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Hm...de fiecare data ne surprinzi cu ceva nou .Hinata stia ca Sakura a fost la Zero...daca afla Naruto cred ca se va infuria pe ea

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ȶฬєєt₯
Membru

Din: Pe↔Lun☆
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 214
Mereu ultima:[[.Baiatul acela.e atat de scump ;x ;x.Auu,m'am indragostit,glumeam xD.Sunt sigura ca are legatura cu Zero/Itachi/fratele lui Sasuke .Sper ca Zero sa nu faca puscarie ar fi prea naspa:[[.Infine,sunt curioasa,mega curioasa ce o sa se intample.Ar fi o idee geniala ca Zero sa fie cu Sakura:]].Sfat:Nu mai pune atatea puncte de suspensie trei ajung,in rest imi place.Kiss you,byby!
PS:Maine pun si eu nextul la Rai sau Iad,ai sa vezi ce idee > am bagat


_______________________________________


♡♡♡Life is to short to wake up in the morning with regrets. So, love the people who treat you right and forget about the ones who don't.
And believe that everything happens for a reason...
* if you get a change-take it !
* if it changes your life-let it !
♡♡♡Nobody said that it would be easy. They just promised it would be worth it.


♡♡♡^^Tweety^^♡♡♡


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 72-Suspiciuni
-Da stiam. Am fost la sectia de politie in ziua in care ea a plecat si Zero m-a intrebat daca a plecat de acasa. Se pare ca fusese la el si acesta i-a spus ceva care a facut-o sa plece sau nu mai stiu exact. Imi explica barbatul trist si nervos in acelasi timp
-Cred ca a fost in ziua in care a pelcat la sectie cu Sasori. O aud apoi pe Hinata spunand
-Poftim? Ceea ce am auzit tocmai m-a socat. Sasori ? Ce treaba avea el in toata chestia asta?
-Da. Inainte sa plece . Inainte cu o zi mai exact ea a vrut sa mergem la sectia de politie ca sa vorbeasca cu Zero. Sasori s-a oferit sa ne duca dar eu am plecat acasa pentru ca am fost chemata de mama. Imi explica bruneta
In momentul acela mi-am dat seama de ceea ce s-a intamplat cu adevarat si lucrul care a determinat-o cu adevarat pe Sakura sa plece.
Mi-am adus aminte ca Sasori era plecat din tara si nu a mai venit la scoala. Totul avea o logica acum
-A plecat cu el. Spun eu socat dupa un moment de tacere
-Ce vrei sa spui? Ma intreaba Sayto privindu-ma
-Nenorocitul ala de Sasori. A plecat cu el. Spun eu furios strangand din pumni
-Dar nu are nici  o logica . De ce sa vrea sa plece cu el? Ma intreaba Hinata bulversata
-Nu stiu ce sa spun , dar …. Daca Sakura si Sasori aveau o idila? O intreb eu pe bruneta de langa mine care imediat ce aude ce spun ramane socata.
-Nu… nu cred . Nu era in stare sa ii faca asta lui Sasuke. Spune bruneta incepand sa planga
-Si daca e adevarat? Daca cei doi sunt impreuna? O intreb eu furios
-Naruto nu are nici o logica. Hinata are dreptate. Sasuke si Sakura se iubeau cu adevarat si in plus nu cred ca ea ar fi in stare de asa ceva. Imi spune  Sayto
-Da , ai dreptate, dar totusi eu cred ca Sakura a plecat cu Sasori. Asta e sigur. Acum trebuie sa aflam unde au plecat cei doi, spun eu ganditor.
-Totusi ce va spune Sasuke cand v-a afla? Ma intreaba sotia lui Sayto
-Nu va afla, spun eu hotarat gandindu-ma la suferinta si incercarile la care a fost supus Sasuke in ultima vreme. Si oricum brunetul o ura iar asa o veste i-l va face si mai hotarat sa o urasca cu toate puterea lui iar noi nu eram deloc siguri de nimic.
-Ai dreptate. Ar trebui mai intai sa aflam daca e adevarat ceea ce banuim. i-l aud pe Sayto spunand.
Dupa 6 ore
Am plecat de la Sayto de acasa in urma cu 5 ore . Sasuke maine pleca in America si  totul trebuia sa fie gata pana diseara asadar am venit sa ii ajut pe parinti cu impachetatul . Cand era vremea de plecare totul era gata
-Sa ai grija de tine dragule. Imi spune mama . Nici nu stia ce am discutat la Sayto acasa. Nici ea si nici tata nu stiau nimic si asa era mai bine.
-Pa . Imi spune tata scurt apoi iese pe usa.
-Sa i-l aduceti pe Sasuke sanatos si vindecat acasa. Am sa va sun. le spun eu celor doi inainte sa plece.
Sasuke P.O.V
Peste 2 ore plecam in America. Naruto ma sunase in urma cu 5 minute ca sa imi ureze succes .
In suflet simteam numai durere. Simteam o ura imensa pentru rozalie. Ceea ce imi facuse era de neiertat. Nu meritam asta . Eram hotarat  mai mult ca niciodata  sa ma operez ca sa o caut. Sa imi spuna in fata de ce a facut asta. 
Minutele au trecut repede. In tot timpul acesta m-am gandit la tradarea rozaliei. Ma abandonat in cel mai rau moment cu putinta.
In ultimile nopti o tot visam.  Visam clipele frumoase petrecute impreuna. Doar vise frumoase . Cu toate ca o uram atat de mult  nu puteam uita acele momente si nici nu cred ca le voi uita vreodata. Am inceput sa ma gandesc la rozalie si la tot ceea ce am patit si timpul a trecut pe nesimtite fara sa imi dau seama.
-Buna Sasuke. Esti gata de plecare? Ma intreaba un medic intrand in salon.
-Da domnule doctor. E vremea? i-l intreb eu hotarat
-Da. Peste 20 de minute pleci. Parintii tai au ajuns si ei acum si semneaza niste acte. In cateva ore ve-i fi operat Sasuke si o sa inceapa o noua viata pentru tine. Imi spune medicul punandu-mi mana pe umarul stand
-Da domnule doctor. Asa e. Spun eu gandindu-ma la clipa in care voi deschide ochii si voi vedea iar lumina zilei. Acum tot ce vedeam in fata ochilor era intuneric. Un intuneric obscur.
Peste 5 ore.
Am plecat de la spital in urma cu ceva timp si acum eram in avion in drum spre America. Abia asteptam operatia. Maine la ora 7 aveam sa ajung acolo si la 9 dimineata eram operat. Abia asteptam cu toate ca imi era putina frica.

Sakura P.O.V
Am mai ramas la cafenea putin si apoi Angel a spus ca trebuie sa plece acasa. Noi ne-am terminat sucurile si am iesit impreuna cu baiatul afara
-Si cand ne vizitezi? i-l intreaba Angel pe Sasori
-Pai nici eu nu stiu. Adica maine merg la unchiul meu la spital ca sa i-l prezint Sakurei. Ii spune roscatul privindu-ma. Ciudat. Nu stiam nimic despre asta.
-Da? Pai atunci o sa vin eu pe la voi intr-o zi . Ii spune baiatul  privindu-ma.
-Bine. Ne mai vedem atunci. Ii spune roscatul si dupa ce da mana cu el Angel imi face din ochi si pleacam.
-Scuza-l, dar asa e el , oricum nu trebuie sa iti faci griji. Nu intrece niciodata masura . Imi spune roscatul dupa ce ajungem la vreo 5 metri distanta de intrarea in cafenea
-Nu e nimic. Mi-a amintit de Na…. Dar in momentul acela m-am oprit. Acele amintiri nu imi faceau bine si totusi imi aminteam de ei in fiecare zi si in fiecare moment al zilei dar eu mi-am facut-o cu mana mea si acum nu mai puteam da inapoi.
-De Naruto. Sakura nu trebuie sa te opresti. Nu e nimic rau daca iti amintesti de ei . E normal. Imi spune roscatul privindu-ma
Lacrimile mai aveau putin si ieseau la iveala dar m-am abtinut cat de tare am putut. Nu era corect fata de Sasori sa fac asta. El m-a ajutat iar eu nu faceam nimic altceva decat sa sufar.
Sasori s-a apropiat incet de mine vazandu-ma cat de trista eram si m-a luat apoi in brate strangandu-ma cu putere si totodata cu atata tandrete. Bratele lui calde imi maingaiau incet spatele . Nu m-am mai putu abtine si am inceput sa plang. Imbratisarea lui Sasori imi aducea aminte de brunet.
-Sa mergem acasa. Imi spune roscatul dupa cateva secunde de plans. M-a indepartat usor de bratele lui , m-a privit in ochi apoi mi-a sters lacrimile incet de pe obraz.
Am inceput sa pasim apoi spre casa. Nimeni nu spunea nimic. Fiecare eram cunfundati in propriile sale ganduri .  Am ajuns si am intrat amandoi in casa iar eu m-am dus direct in camera mea unde m-am asezat in pat si am inceput sa plang.
Imi era atat de dor de casa si de ceilalti dar trebuia sa suport asta. Acum nu mai meritam iertata de nimeni la cate am facut.
-Sakura esti bine? Aud un glas cunoscut venind de dincolo de usa. Era mama lui Sasori
-Da. Sunt bine. Raspund eu stergandu-mi lacrimile apoi usa s-a deschis
-Draga mea. Ce ai? Mi-a spus Sasori ca esti trista. Imi spune femeia venind langa mine si luandu-ma in brate
Eu i-am raspuns imbratisarii incet si am inceput sa ma gandesc la Midorico fara sa vreau sau sa am un motiv anume. Pur si simplu mi-a venit imaginea ei in minte.
Am stat cateva minute cu doamna in camera dupa care aceasta s-a ridicat si mi-a spus sa merg la masa ceea ce am si facut. In bucatarie nimeni nu spunea nimic. Imi parea rau ca stricasem aceasta zi frumoasa. Am mancat si am vrut apoi sa ma ridic de la masa ca sa merg in camera insa Sasori ma oprit
-Sakura stai putin. Il aud pe roscat spunand incet.
-Da. Spune Sasori. Ii raspund eu privindu-l
-Maine mergem sa i-l vedem pe unchiul meu. Imi raspunde baiatul la care eu dau aprobator din cap, ma ridic si merg in camera mea de unde nu am mai iesit pana a doua zi.


Am venit cu nextul si sper sa va placa.


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Ma intreb daca Sasuke se va intalni cu Sakura in America...
Sper sa se faca bine si sa vada din nou><


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Hm...se pare ca Naruto si-a dat seama.Dar dupa cum decurg lucrurile ,nu e exclus sa fie o idila intre Sakura si Sasori in viitorul apropiat.Sper ca lui Sasuke sa ii prinda bine operatia.Si totodata sper sa o gaseasca Naruto inaintea lui Sasuke pe Sakura...

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cine stie ce mai are de gand imaginatia mea sa faca. Poate Sakura va fi cu Sasori sau poate ca nu, poate Naruto o va gasi inaintea lui Sasuke , poate ca nu. Cine stie. Ve-ti afla totul pe parcurs si sper ca finalul v-a fi pe placul tuturor dar pana atunci mai este. Am planuri mari cu acest fic  

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Si eu abia astept sa iti vad planurile Esti imprevizibila ca intotdeauna

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 73- Indragostit
Sasori P.O.V
Nu imi venea sa cred ca ceea ce se intampla era adevarat. Dar totusi , rozalia era aici de o luna.
Eram fericit sa o am langa mine si totodata eram trist din cauza ca o vedeam mai mereu abatuta si trista. Isi facea griji si din cauza tatei pentru ca a inceput sa tipe ca istericul la telefon cand a auzit de venirea ei la noi dar i-l cunosc si imediat ce o va cunoaste isi va da seama ca e de treaba si nu va mai spune nimic. Ma durea sa o vad suferind in fiecare zi si incercam sa ii mai alin din dorul de cei de acasa. Astazi dupa ce am iesit la pimbare prin oras si m-am vazut si cu bunul meu prieten Angel am venit acasa.
Maine aveam sa merg la unchiul meu ca sa i-l vad.De cand am venit cu am avut ocazia sa vorbesc cu el si asta era din cauza serviciului sau . Era tot timpul ocupat. Dupa ce am anuntato si pe Sakura ca mergem maine sa i-l vedem si aceasta a fost de acord eu am mers in camera mea si am inceput sa ma gandes la cei din Japonia. Ce aveau sa creada despre mine? Nu am vrut decat sa o ajut pe Sakura. Asta e tot, apoi prin minte imi vine ziua aceia in care am mers la Sasuke acasa ca sa jucam carti
In trecut
,, -Si tu Sasori? Ma intreaba Sasuke care statea in partea stanga la volan.
-Cred ca m-am indragostit. Am intalnit cea mai frumoasa fata de pe pamant , doar ca nu putem fi impreuna . Ii raspund eu privind pe geam.’’
In prezent
-Si iata-ma aici. Cine ar fi crezut ca aveam sa fiu in America cu fata visurilor mele? Incep eu sa vorbesc singur prin camera in timp ce priveam pe geam. Eram fericit ca o aveam pe Sakura langa mine. Atat de fericit dar totodata ma simteam atat de rau pentru ca stiam ca rozalia inca mai tinea la Sasuke si el la ea. Niciodata nu am vrut sa ma bag intre cei doi de asta am incercat sa o uit pe rozalie dar nu am reusit. Fericirea rozalie inseamna foarte mult pentru mine si daca fericirea ei depinde de Sasuke eu sunt gata sa ma dau la o parte dar atata timp cat ea a ales sa i-l uite , e sansa mea sa o cuceresc. Sakura mi-a placut din prima clipa in care am vazut-o si as vrea sa o vad fericita de asta am sa incerc sa o fac sa uite de toate relele. Am sa ii ofer toata viata si fericirea mea.
Am sa fac tot ce imi sta in putinta ca ea sa fie din nou fericita
Naruto P.O.V
-Vai cat e ceasul? Ma intreb eu ridicandu-ma din pat si privind pe geam. Era zi afara. Am luat repede telefonul in mana si m-am uitat la cea. Era ora 8:00 . Sasuke era operat peste o ora. Abia asteptam sa aud vesti de la ceilalti. Am coborat din pat si am coborat la parter unde m-am intalnit cu Sai si cu ... Yurime?
-Neata. Ma saluta roscata privindu-ma vesela cand vede ca cobor scarile
-Neata? . Ii spun eu bulverst tinand mana la ceafa. Adica despre Sai nu era problema. Biataul chiar daca a  inceput iar scoala a ramas la noi pentru ca nu avea unde sa se mai duca. Inainte statea cu Zero ala dar acum nu mai avea nici casa, nimic si cu totii am fost de acord sa ramana la noi, dar ce cauta roscata aici?
M-am apropiat incet de cei doi si am inceput sa le zambesc ca sa nu par nebun.
-Ce faci frate? Au sunat parintii tai in urma cu cateva minute ca sa vada daca te-ai trezit. Imi spune Sai privindu-ma.
-Da bine. Si ce au spus? Cum se simte Sasuke? i-l intreb eu pe brunet
-Bine. Imi raspunde el scurt apoi o saruta pe roscata de langa el
-Si tu de cand esti aici? O intreb eu pe Yurime curios.
-De cateva minute. Am venit ieri in oras si am vrut sa i-l vad si pe Sai. Te-ai suparat ca am venit neanuntata? Ma intreaba roscata
-Nu . Nici gand de asa ceva, doar ca mi se parea putin ciudat si de asta. Ii spun eu apoi plec in bucatarie unde am inceput sa mananc iar dupa masa telefonul meu a inceput sa sune si se pare ca era Kankuro.
-Ce faci? Te-ai trezit? Ma intreab baiatul
-Da. Mai inainte. Tu ce faci? i-l intreb eu pe roscat
-Bine. Sasuke ce face? Am auzit ca azi se opereaza. Ma intreaba Kankuro
-Da. A plecat in America ieri seara. Ii raspund eu
-Bine. Auzi , crezi ca ne putem vedea azi? Eu ies in parc cu Ino si poate ne vedem. Imi spune baiatul.
De cand Sakura a plecat eu nu prea am mai iesit cu colegii prin oras si nici ei nu au indraznit sa ma intrebe nimic la cat de abatut eram mai mereu.
-Sigur. De ce nu? i-l iau si pe Sai cu mine si vine si prietena lui si logic vine si Hinata. Ii spun eu fericit
-Foarte bine. Atunci ne vedem in parc da?  Imi spune baiatul apoi dupa ce stabilim ora inchid telefonul si plec in sufragerie unde am inceput sa jucam carti iar dupa cateva minute am sunat-o si pe Hinata ca sa vina la noi acasa. Astazi era sambata si cum nu mergeam la scoala iar afara era o zi perfecta era frumos sa iesim in oras iar daca Kankuro nu ma suna nu cred ca faceam asta
Pe la vreo 11:00 am iesit in oras toti 4 si in parc ne-am intalnit cu Kankuro , Ino, Gaara si Neji care se pare ca se tinea de mana cu ... Ten-Ten?
-De cand sunt impreuna? O intreb eu pe Hinata
-Nu stiam ca sunt impreuna. Imi raspunde bruneta uimita pe un ton comic.
Dupa ce am discutat cu totii si le-am facut baiatilor cunostinta cu Yurime pentru ca nu o cunosteau am inceput sa ne plimbam prin parc. Se pare ca Neji si Ten –Ten erau impreuna de doar 5 zile, dar mi se pareau un cuplu chiar foarte reusit.
Sasuke P.O.V
-Dragule peste o ora vei fi operat si in sfarsit vei vedea. O aud pe mama spunandu-mi fericita apoi aceasta ma prinde de mana
-Nu imi pasa. Ii raspund eu rece intorcandu-mi capul in cealalta parte a patului si gandindu-ma la Sakura. Simteam o ura imensa pentru ea iar daca ma operam nu era pentru  ca imi doream atat de mult sa ii vad pe ceilalti ci doar ca sa o pot cauta pe ea si sa o intreb de cea a facut asta. De ce mi-a facut asta cand eu eram in stare sa imi dau si viata pentru ea?
-Dar Sasuke… incearca mama sa spuna cu o voce trista care o dadea de gol ca mai avea putin si plangea
-Nu mama. Nu exista nici un dar. Sakura va avea de dat multe explicatii pentru ce a facut iar eu v-a trebui sa o fac sa plateasca. Ii spun eu cu aceiasi tonalitate rece.
Mama a vrut sa imi mai spuna ceva dar in camera au intrat cativa medici si au inceput sa vorbeasca cu ea apoi toti au iesit din camera fara sa imi spuna nimic.
In gandul meu erau doar amintiri cu Sakura care acum erau dureroase . Imi doream atat de mult sa o vad in fata mea si sa imi explice de ce. De ce a plecat asta.
Sakura P.O.V
-Cat e ceasul? Intreb eu incet ridicandu-ma de pe pat . Ma uit la telefonul de pe noptiera si vad ca era ora 7:00 dimineata. Aveam o durere ingrozitoare de cap dar era ciudat. Dormisem chiar bine.  Sa mai dorm putin spun eu gandindu-ma ca asa imi va mai trece durerea , intinzandu-ma inapoi in pat dar apoi aud cum usa de la camera mea se deschide incet . Oare visam? Ma intrebam eu incet dar apoi privesc discret de sub patura spre usa si i-l vad pe Sasori care pasea incet spre patul meu cu o tava cu mancare in mana.
-Neata. Ii spun eu ridicandu-ma brusc din pat si frecandu-ma la ochi apoi aud o bubuitura puternica
-Doamne ce m-ai speriat. Credeam ca dormi. i-l aud pe Sasori spunand speriat tinand mana in dreptul inimii apoi vad ca tava pe care o avea in mana era acum pe jos bineinteles cu toata mancarea de pe ea.
-Vai , imi pare rau. Credeam ca ti-ai dat seama ca sunt treaza. Nu am vrut sa te sperii asa ii spun eu dandu-ma repede jos din pat si punandu-ma in genunchi pe parchet . Am inceput sa i-l ajut pe roscat sa stranga mancarea de  pe jos. Bine. Ce se putea strange cu mana apoi i-l vad pe roscat fugind din camera si revenind peste cateva secunde cu o laveta de bucatarie in mana.
-Chiar nu am vrut. Am inceput eu sa ma scuz iar. Ma simteam groazdnic.
-Nu e nimic. Imi spune Sasori stergand pe jos apoi mana lui ajunge pe a mea , dar nu prea imi dau seama cum. Cred ca in timp ce stergeam amandoi pe jos si imediat mi-am ridicat privirea spre el  . Am inceput sa ne privim in ochi fara sa ne dam seama de ce mai faceam. Parca timpul statuse in loc. Imediat am simtit un sentiment nou. Un sentiment placut care ma facea fericita si simteam ca plutesc. Ciudat
-Copii ce s-a auzit? Ne intrerupe apoi mama lui Sasori care vine grabita in camera dupa ce a auzit zgomotul
-Nimic. Am scapat tava pe jos. Ii raspunde Sasori in timp ce stergea pe jos.
Dupa ce am facut curat si m-am mai scuzat de vreo inca 10 ori de la roscat pana ce cred ca s-a plictisit sa imi tot spuna ca nu e nimic, am mers in bucatarie ca sa mananc. De data asta de pe o masa.
-A fost frumos gestul pe care ai vrut sa i-l faci. Ii spun eu roscatului dupa ce termin de mancat. De fapt tot timpul m-am  gandit la asta.
-Pacat ca nu mi-a iesit nu? Imi spune Sasori incepand sa zambeasca
-Da. Ii spun eu scurt apoi Sasori se uita la ceas si sare ca si ars de la masa
-Vai. E 7:30 . Spune el speriat
-Ce? Si ce? E inca dimineata. Ii spun eu dar in clipa care urmeaza ma trezesc luata de mana de roscat si trasa dupa el pana in fata camerei mele
-Imbraca-te . In 10 minute plecam. Imi spune roscatul apoi fuge in camera lui.
-Ce? Unde plecam? Tip eu dupa el dar acesta nu ma aude pentru ca intra deja in camera.  Eu am intrat in incapere si mi-am luat niste blugi stramti si un tricou de culoare albastra simplu si am iesit din camera.

M-am dus in bucatarie dar Sasori nu era. De fapt nimeni nu era acolo.
-Gata? Ii aud glasul roscatului dupa cateva secunde .
-Da, dar unde mergem? i-l intreb eu grabita .
-La unchiul meu. Nu ti-am spus ieri? Ma intreaba baiatul luandu-ma de mana
-Da ,  dar…. Am vrut sa mai spun ceva  dar ii aud glasul mamei roscatului
-Pa copii. Ne saluta aceasta politicoasa cu o secunda inainte sa iesim din casa.
-Mama asta. i-l aud pe Sasori spunand putin plitisit si suparat.
-Ce e cu atat graba? i-l intreb eu pe baiat cand ajungem la lift si in sfarsit ne oprim din fuga
-Trebuie sa ajungem la el la inainte de 9 ca dupa aia i-l pierdem . Imi spune baiatul putin comic
-Si  ma rog de ce i-l pierdem? i-l intreb eu incepand sa rad
-O sa vezi cand ajungem . Imi spune el apoi tace si pe tot parcursul drumului nu a mai spus nimic.
Si am tot mers cu masina tanarului , adica un Lexus GS 350(masina pe care o avea numai aici in America) prin oras cam o ora si ceva pana am ajuns in fata unei cladiri mari pe care scria HOSPITAL
-Ce e aici? i-l intreb eu pe roscat dupa ce coboram din masina
-Aici lucreaza unchiul meu. E un spital. Imi spune roscatul zambind



Am venit cu nextul si scuze ca nu am postat ieri deloc dar azi am avut inspectie doua ore si am avut si de facut un proiect. In fine, sa revenim. Sper sa va placa acaest capitol. Stiu ca actiune nu am mai pus de ceva vreme dar inceputul acestui sezon e mai monoton. Cat despre acest sezon va pot spune ca va fi unul foarte controversat in care toate lucrurile si evenimentele care pana acum pareau monotone vor lua o intorsatura drastica.


Adevarata poveste abia acum incepe.       


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Intradevar,lucrurile chiar iau o intorsatura destul de uratica.Adika,pe bune,Sasori era indragostit de Sakura?Ma uimesti...Si Sakura pare ca in curnad o sa se indragosteasca si ea de el.In fine...sa vedem ce va face Sasuke.

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Ma gandeam eu ca Sasori simtea ceva pentru  Sakura dar nu eram sigura de asta
Pff...sper ca operatia sa decurga bine si Sasuke sa vada din nou...


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ȶฬєєt₯
Membru

Din: Pe↔Lun☆
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 214
Hey,dear!Vai cat de romantica putea fi faza aia cu Sasori si Sakura,cand aveau mana peste mana,ar fi fost tare sa fie si gura peste gura,dar nu tot timpul se intampla cum vreau eu,defapt cam niciodata:]].Cum ti'am zis si pe mess sper ca Sasuke sa o tunda cheala pe Sakura cand se intalnesc,daca se intalnesc:]].Itachi cand apare in peisaj?:3Ti'am zis vreodata ce minte diabolica ai?No,no,no nu poti tu sa stai fara sa faci tu ceva care sa ne fiarba>.Chiar au fost putin monotone capitolele,dar mereu doar inceputul este dupaia vine intriga si ne dorim iar monotonia:]].Deabea astept sa termin de scris comentariul ca sa pui nextul.Sunt curioasa ce o sa se intample si cine e unchiul lui Sasori.Hmm..cine poate stii inafara de tine.Astept next!KIss!!

_______________________________________


♡♡♡Life is to short to wake up in the morning with regrets. So, love the people who treat you right and forget about the ones who don't.
And believe that everything happens for a reason...
* if you get a change-take it !
* if it changes your life-let it !
♡♡♡Nobody said that it would be easy. They just promised it would be worth it.


♡♡♡^^Tweety^^♡♡♡


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Draga mea Sara, stii ca si mie imi place de Itachi ( sau nu stii? ) oricum ceea ce voi posta despre Itachi , dar putin mai tarziu , nu vo0r fi dupa asteptarile tale bineinteles dar cu timpul lucrurile se vor schimba.

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 74- Distractie in club
-Bine , atunci sa mergem. Ii spun eu zambitoare apoi incepem sa pasim spre imensa cladire care avea 4 etaje .
Cand am intrat in spital durerea din capul meu a inceput sa se accentueze.
-Firar. Spun eu cuprinsa de durere si imi duc apoi ambele maini la cap
-Sakura ce ai? Ma intreaba roscatul ingrijorat
-Ma doar capul foarte tare. Ii spun eu
-Bine ca suntem aici. Am sa i-l rog pe unchiul meu sa te consulte. Imi spune Sasori apoi incepem sa pasim pe lungul hol din fata noasra. Am urcat la etajul 2 si ne-am oprit in fata unei usi pe care scria Doctorul Doryo Samyuy. Roscatul a batut de doua ori si apoi am intrat in incapere unde am vazut un domn putin mai inalt decat Sasori , cu parul de culoare neagra si ochii albastri
-Sasori fiule. I-l aud pe barbat spunand fericit apoi i-l vad ridicandu-se in picioare si venind spre mine si roscat
-Unchiule. Cat ma bucur sa te vad. Ii spune Sasori imbratisandu-l
Am vazut bucurie in ochii lor. Pret de cateva clipe au stat imbratisati si au vorbit fara sa remarce si prezenta mea acolo .
-Cat ma bucur sa te revad. Nu am avut ocazia sa ne vedem de atatia ai. Cat ai crescut. Ii spune barbatul lui Sasori batandu-l pe umar
-Stiu unchiule. Apropo ea este Sakura, o prietena. Ii spune roscatul facandu-ne cunostinta
-Buna . Imi pare bine sa te cunosc. Imi spune barbatul dand mana cu mine.
Am ramas in biroul domnului cam 5 minute si apoi…
-Imi pare rau fiule , dar trebuie sa plec acum. Am o operatie de facut. Ne spune barbatul ridicandu-se . Am iesit toti trei din camera si unchiul ne-a condus pana intr-un salon .
-Unchiule dureaza mult? i-l intreaba baiatul de langa mine
-Nu stiu inca. Dar duceti-va prin oras si te sun eu. Lasa-mi numarul tau. Ii spune barbatul lui Sasori.
-Bine. Uite numarul meu . Ii spune Sasori dandu-I o hartiuta apoi a dat mana cu barbatul si pe hol am ramas doar eu si roscatul
-Si unde mergem acum? i-l intreb eu pe baiat dupa ce unchiul lui a plecat
-La baie. I-l aud pe Sasori spunand ceea ce m-a socat putin
-Ce? i-l intreb eu privindu-l uimita si socata insa imediat m-a bufnit rasul cand l-am vazut pe roscat
Statea cu mana in dreptul zonei sensibile si ghemuit
-Esti nebun. Ii spun eu incepand sa rad
-2 minute. Imi  spune Sasori aratand doua degete in sus apoi a luat-o la fuga pe hol.
Am ramas singura si m-am asezat pe fotoliul din spatele meu incepand apoi sa citesc o revista de pe masa din fata mea .
-O sa fie totul bine draga mea. Ai sa vezi. Aud apoi o voce cunoscuta care pur si simplu m-a facut sa paralizez. Am dat revista la o parte din fata discret si nu mi-a venit sa cred ca ceea ce tocmai vedeam in fata mea era real.
Naruto P.O.V
A venit seara fara sa ne dam seama. Inca ne aflam in oras insa acum ne schimbaseram locul. Nu mai eram in parc si intr-un club.
-Sa jucam biliard. I-l aud pe Neji tipand vesel apoi ne-am dus toti la o masa undeva in spate.
Jocul de biliard a inceput. Am hotarat sa jucam in doi asa ca eu faceam echipa cu Hinata iar Neji cu Ten-Ten. Cum bruneta nu stia sa joace bine eu m-am oferit sa o invat .
-Bravo iubito. Ii spun eu dupa ce vad ca baga o bila. Jocul a inceput sa devina foarte serios dar nu era prea corect deoarece in echipa adversa si Neji dar si Ten-Ten stiau sa joace biliard foarte bine. Oricum finalul a fost pe placul meu, deoarece Neji a pierdut cand iubita lui a bagat bila neagra  in alta parte.
-Am castigat. Imi spune Hinata fericita sarindu-mi in brate si sarutandu-ma.
-Da iubito , spun eu fericit .
-Acum jucam noi. I-l aud pe Sai spunand.
-O sa pierdeti. Le spune Yurime hotarata celor doi adversari si anume Ino si Kankuro. Si asa jocul a inceput dar eu am inceput sa fiu din ce in ce mai distant fata de miscarile si cei din jurul meu. Gandurile mele s-au dus undeva departe , si anume in America. Ma gandeam la Sasuke. Parintii nu ma sunasera inca si nu stiam nimic despre ei. Abia asteptam sa aflu daca Sasuke a fost operat.
-Naruto ce ai? O aud pe Hinata intrebandu-ma
-Ce e? o intreb eu bulversat trezandu-ma din visare
-Ce ai? Ma intreaba ea privindu-ma putin speriata
-Nimic. De ce?
-Pai te-am strigat de trei ori dar se pare ca te gandeai la ceva. Imi spune Hinata putin ingrijorata
-Da. Asa e. Ma gandeam la Sasuke. Nu stiu nimic de la el. Ii spun eu suparat
-Asa e. Ceasul e 17:45 . Imi spune Hinata privindu-si telefonul.
-Lasa ca totul va fi bine. Imi spune Neji venind langa mine cu un pahar de wiski in mana.
-Sa speram. Ii spun eu zambind
-Hei lume. Ce faceti? i-l aud apoi pe Kiba si imediat i-l vad venind langa noi cu prietena lui de mana. Sora cred ca o chema
-Salut Kiba. Ce faci? i-l salutam eu si baietii.
-Unde ai fost in ultima saptamana? Nu prea ai dat pe la scoala. I-l intreaba Kankuro pe baiat
-Afaceri. Ne spune baiatul facandu-ne cu ochiul apoi asezandu-se langa noi. Cine joaca? Ii intreaba apoi pe cei de la masa de biliard la care Ino ii raspunde fericita
-Noi. Ii spune ea aratand spre ea , Kankuro , Sai si Yurime care erau langa masa.
-Atunci succes. Le ureaza baiatul. Naruto m-ai stiti ceva de Sakura? Ma intreaba Kiba privindu-ma putin trist
-Nu. Nimic. Ii raspund eu si mai suparat
-Si Sasuke cum se mai simte? Ma intreaba el privindu-ma
-E in America . A plecat sa se opereze . Ii raspund eu zambind.
-Super. Nu stiam. Cand a plecat? Ma intreaba curios
-Azi. Dar inca nu stim nimic despre el. Sper sa fie totul bine. Ii spun eu apoi aud un zgomot destul de puternic care i-a speriat pe toti ceilalti aflati in club. Ne-am indreptat cu totii privirea spre locul de unde a venit zgomotul si am inceput sa radem apoi vazandu-I pe Knakuro si Sai fugind dupa o bila de biliard prin sala . Se pare ca unul din cei doi au lovit in bila si aceasta a sarit de pe masa la propriu.
-Ce nesimtiti? Fug dupa o minge si isi lasa iubitele asa la masa. Fetelor le permiteti sa va paraseasca pentru una ca asta? Le intreb eu pe Ino si Yurime care priveau amuzate dupa cei doi baieti ce se chinuiau sa prinda mingea.
-Lasa ca le-o facem noi cand vin. O aud pe Ino spunand printre rasete.
-Ce bila idioata. Spune Sai nervos dupa ce prinde micuta ,,durere de cap’’ in mana .
-De ce va radeti asa? E doar o bila. Ne spune Kakuro cand ne vad ca mai aveam putin si ne tavaleam pe jos. Ce sa mai spun de bietul Neji caruia i-a iesit alcoolul pe nas cand i-a vazut pe cei doi fugind dupa bila.
Dupa cateva minute ne-am calmat si jocul a continuat castigatorii find in cele din urma  si anume dupa 10 minute pe ceas , Ino si Kankuro .
Si asa minutele au trecut. Noi ne distram si fara sa ne dam seama timpul a trecut foarte repede. Dupa o ora petrecuta in  club Neji era pe jos de la atata alcool.
-Eu nu te duc. Ii spun eu baiatului privindu-l in ce hal era. Nici nu se putea tine pe picioare .  Bineinteles spuneam doar in gluma. Neji era cumnatul meu , cum sa nu i-l duc acasa?
-Nici eu. Spune si Gaara
-Eu l-am mai vazut asa. i-l aud pe Kankuro spunand in timp ce radea
-Hai sa mergem si lasa ca discutam noi . O aud pe Ten-Ten spuand foarte suparata apoi incearca sa i-l ridice pe baiat de pe fotoliu
-Lasa-l Ten-Ten . I-l iau eu. Ii spun eu fetei ducandu-ma si luandu-l de dupa brat pe baiat si ridicandu-l cu greu
-Sa te ajut . Spune si Kankuro .  Am iesit apoi toti din club si l-am trantit pe Neji intr-un taxiu si acasa cu el. Ne-am desparit cu totii in fata clubului eu mergand impreuna cu Ten-Ten , Hinata si betivul de fratesu acasa cu taxiul iar restul au plecat spre casele sau in treburile lor.
Nareno P.O.V
-O sa fie bine dragule. Vei vedea. Ii spune frumoasa mea sotie lui Sasuke inainte ca acesta sa fie adormit si pregatit pentru operatie.
I-l privesc pe Sasuke care era foarte hotarat. In cateva secunde a inchis ochii si a adormit.
-Totul e gata pentru operatie. Imi spune un doctor venind langa mine.
-Bine. Ii spun eu dand mana cu el . Draga mea sa mergem. Ii spun eu lui Sarumy luand-o de langa patul lui Sasuke. Am iesit apoi pe hol .
-Doamna, domnule va rog sa  mergeti in sala de asteptare. E chiar in fata . Ne spune domnul doctor iesind din sala dupa noi
-Bine. Multumim pentru tot.Ii spune sotia mea apoi am inceput sa pasim pe hol incet
-De ce s-a intamplat asta? De ce a facut Sakura asta? Sper ca fiul meu v-a putea vedea din noi. O aud pe Sarumy spunand trista.
- O sa fie totul bine draga mea. Ai sa vezi. Ii spun eu apoi o iau in brate imbratisand-o puternic.



Cam atat pentru acest capitol dar sper din tot sufletul sa va placa. Kiss . astept parerile voastre cu nerabdare


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ȶฬєєt₯
Membru

Din: Pe↔Lun☆
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 214
Cat de fain.Sunt curioasa ce o sa faca Sakura.Sau daca va reusii operatia.Nu era exact la ce ma gandeam eu ca o sa se intample,doar stii ca eu am idei mai ciudate de fel si nu se stie ce ciudatenii imi vin in minte.Vreau sa vad actiune byby,adu actiune.Fa'ne sa urlam:]].Nascoceste prin mintea aia si fa un next de sperieti:]].Sa vi cu nextul repejor.Kiss^^:X:X

_______________________________________


♡♡♡Life is to short to wake up in the morning with regrets. So, love the people who treat you right and forget about the ones who don't.
And believe that everything happens for a reason...
* if you get a change-take it !
* if it changes your life-let it !
♡♡♡Nobody said that it would be easy. They just promised it would be worth it.


♡♡♡^^Tweety^^♡♡♡


pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Ok...deci e cea mai geniala idee.Unchiul lui Sasori o sa il opereze pe Sasuke e?Si cum se face ca Sakura era acolo chair in timpul ala?Ce "coincidenta"stranie .La asta nu ma asteptam.Chiar m-ai surprins.Cred ca Sakura se intra in pamant acuma

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Chiar ca sunt multe coincidente,ma intreb daca cei doi o s-o prinda pe Sakura...pariu ca aceasta o sa fuga,nu cred ca ar vrea sa dea ochii cu ei in situatia asta

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 75- Reintalnirea cu cei dragi.
-Sa ne asezam. Imi spune Sarumy si apoi vad intr-o parte un fotoliu.
-Sa mergem acolo. Ii spun eu luand-o de mana.
Am mers si ne-am asezat la o foarte mica distanta de o alta femeia care citea o revista.
-Merg sa iti aduc apa sau ceva? O intreb eu pe sotia mea
-Da . Te rog. Imi spune aceasta apoi eu am mers ca sa caut apa.
Sarumy P.O.V
Nu imi venea sa cred prin ce chinuri trecea fiul meu dar speram din tot sufletul sa vada din nou si sa fie totul bine. De cand a plecat Sakura totul in jur era numai tristete. Ma gandeam la ea si la cum a putut sa faca asa ceva. Cuma putut sa imi paraseasca fiul cand el a facut atatea pentru el?
Profitand de faptul ca cineva se afla langa mine am vrut sa imi spun oful chiar daca nu o cunosteam pe acea femeie si nici ea pe mine.
-Stii ce am patit? O intrebarare la care nu asteptam un raspuns. Pur si simplu doream sa incep o discutie . Fiul meu este operat astazi si iubita lui l-a parasit in urma cu o luna. Nici nu iti imaginezi cum ma simt . De fapt cum ne simtim cu totii . Nu m-as fi gandit ca ea i-l va parasi in astfel de momente. Incep eu sa ii povestesc si la scurt timp lacrimile incep sa imi curga pe obraz. Daca as putea sa o mai vad odata i-as spune ca nu ii port ura pentru ce a facut insa fiul meu e devastat si nu merita asta.
-Uite apa draga mea . I-l aud pe sotul  meu si apoi i-l vad venind langa mine cu un pahar cu apa .
-Multumesc. Ii spun eu incepand sa beau din pahar.
Nareno P.O.V
-Sak… aud un glas cunoscut dupa ce i-am adus paharul de apa sotii mele . Cand mi-am intors privirea l-am vazut pe acelasi baiat care a fost acasa la Sakura cand a avut loc incendiul si l-a scos pe Sasuke din casa dar care a fost si la spital. Nu mai stiam exact cum i-l chema dar m-am ridicat in picioare si am inceput sa ii zambesc  . Acesta ma privea socat de parca ar fi vazut o bomba sau poate ceva mai rau de atat.
-Buna ziua. Ma saluta el scurt cand remarca faptul ca l-am recunoscut. Se apropie apoi incet de femeia care statea langa noi pe canapea o ia de mana si apoi pleaca grabiti amandoi. Nu am putut sa nu remarc parul roz al fetei. Semana mult cu al Sakureim, poate era o coincidenta , dar cel mai ciudat mi s-a parul faptul ca femeia si-a tinut tot timpul revista in fata fetei , chiar si dupa ce s-a ridicat de pe fotoliu si a plecat 
Sakura P.O.V
-Erau ei. Mama si tata 2. Nu imi venea sa cred. Dar ce cautau ei aici? Imediat ii vad venind langa canapea pe mine. In momentul acela am simtit ca mor de emotie. Eram speriata. Nu stiam cum sa fac ca sa nu fiu vazuta. Mi-am pus revista pe care o citeam in fata astfel incat sa nu mi se vada chipul apoi tata2  a plecat si am ramas doar eu si mama 2 pe fotoliu. Eram atat de speriata si emotionata in acelasi timp , dar ce cautau ei aici? Ma intrebam eu in timp ce mai trageam putin cu ochiul la femeie.
-Stii ce am patit? O aud apoi pe mama incepand sa vorbeasca.
,,Oare si-a dat seama ca sunt eu? Nu. Nu cred.’’ Nu stiam daca sa ii raspund la intrebare sau nu, dar am preferat sa tac si imediat  a venit si raspunsul la intrebare chiar din partea femeii.
-Fiul meu este operat astazi si iubita lui l-a parasit in urma cu o luna. Nici nu iti imaginezi cum ma simt . De fapt cum ne simtim cu totii . Nu m-as fi gandit ca ea i-l va parasi in astfel de momente. Incepe ea sa-mi povesteasca si la scurt timp a inceput sa planga. Daca as putea sa o mai vad odata i-as spune ca nu ii port ura pentru ce a facut insa fiul meu e devastat si nu merita asta , o aud incepand sa povesteasca.
Ceea ce tocmai am auzit mi-a dat lacrimile. Nu imi venea sa cred ca Sasuke era operat azi. Eram atat de fericita sa aud asta dar totusi atat de trista cand am auzit tot ce a spus mama 2 despre plecarea mea si despre cat de groazdnic se simteau cu totii mai ales brunetul. Am vrut sa ii fac fericiti , iar ei sufereau acum, dar speram ca odata ce Sasuke v-a vedea din nou totul o sa fie bine.
-Uite apa draga mea. i-l aud pe tata2 spunand si apoi vine langa mama . Mama ii multumeste si barbatul se aseaza langa ea . Acum speram doar sa nu apara Sasori si sa strice tot. Nu doream sa ma vada, dar nu la scurt timp i-am auzit glasul roscatului
-Sak… a vrut el sa ma strige dar eu i-am facut semn sa taca si imediat ce i-a vazut pe cei doi langa mine si-a dat seama de ce. Tata se pare ca l-a recunoscut si s-a ridicat in picioare zambindu-i. Sasori era socat. L-a salutat pe domn politicos apoi a  venit si m-a luat de mana eu tinandu-mi inca revista in fata fetei. Dupa ce am plecat de acolo m-am rezemat de peretele din spatele meu si am inceput sa rasuflu oarecum usurata
-A fost cat pe aci. Imi spune Sasori privindu-ma . Era tot transpirat, probabail din cauza  emotiilor
-Sasuke e in spital. Azi se opereaza. Ii spun eu printre lacirmi privind in pamant.
-Ce? Aici? Stai. Nu imi spune ca…. Spune roscatul socat apoi ma ia de mana si o luam la fuga prin spital fara sa stiu de ce. Ajungem in fata unui ghiseu si Sasori incepe sa vorbeasca cu o asistenta.
-Unchiul meu i-l opereaza. Imi spune baiatul intorcandu-se spre mine dupa cateva secunde
-Ce? Tu glumesti?  i-l intreb eu socata
-Nu. Asistenta tocmai mi-a comfirmat. Sakura daca vrei sa nu fii gasita trebuie sa te ascunzi bine. Daca si Naruto e aici si ne vede? Imi spune baiatul ingrjiorat
-Asa e, dar... vreau sa i-l vad, ii spun eu baiatului care imediat ce aude ramana mut.
-Ai innebunit? Sakura , nu pot permite asta. Nu poti fi vazuta. Imi spune el prinzandu-ma de umeri si privindu-ma nervos
-Sasori ce ai? De ce te-ai suparat asa? i-l intreb eu putin speriata de reactia lui
-Pentru ca nu vreau sa te pierd. Imi spune el privind apoi in pamant.
-,,Pentru ca nu vreau sa te pierd?’’ Acest raspuns pur si simplu m-a socat si in momentul de fata nu mi-a venit in minte decat sa ….
Sasori P.O.V
I-am spus. In cele din urma am rabufnit. Poate i-am spus prea direct si prea brusc. Gandeam eu dupa ce i-am spus Sakurei ca nu vreau sa o pierd. Ma temeam de reactia fetei dar in clipa urmatoare am primit si raspunsul. O palma calda si usturatoare s-a lipit de obrazul meu rece. Mi-am intors capul la 80 de grade . Toata fata imi ardea. Am ramas acolo nemiscat pentru cateva clipe. Niciunul nu spunea nimic.
-Ce vrea sa insemne asta? Ma intreaba rozalia dupa acele momentel de liniste toatala
-Sakura tu imi esti o prietena foarte buna si acum cand m-am obisnuit cu tine tu vrei sa pleci? O intreb eu incercand sa para cu totul altceva ceea ce am spus mai inainte. Speram sa nu isi fi dat seama.
-Nu ma vei pierde niciodata. Imi spune rozalia privindu-ma in ochi zambitoare.
In momentul acela am simtit nevoia sa o iau in brate si exact asta am si facut.
-Multumesc  Sakura. Ii spun eu incet la ureche
-Eu iti multumesc ca imi esti alaturi . Imi spune ea fericita
Sakura P.O.V
.... ii dau o palma. Exact si asta am facut. Nu stiu exat de ce am reactioant asa.
Dupa ce Sasori mi-a explicat de ce a spus acela cuvinte aproape ca mi-au dat lacrimile. Roscatul era un prieten adevarat.
Imediat ce baiatul m-a luat in brate am simtit acelasi sentiment placut pe care l-am simtit si in ziua in care am fost in oras. Era un sentiment atat de placut pe care i-l simtisem si cand eram cu ….Sasuke. Ciudat. Ce era cu mine?
-Sa mergem la cafenea. O aud apoi pe mama2 vorbind si am ramas socata
-Nu te uita in spate. Vin spre noi . Imi spune Sasori in soapta luandu-ma in brate si punandu-si mana pe capul meu
-Sa mergem undeva. Nu ma poate vedea aici. Ii spun eu baiatului la care el ma ia repede de mana si o luam la fuga ca nebunii pe holul lung. Din nefericire nu am fost vazut de cei doi . Am mers la cafenea de la parterul spitalului si am comandat doua cafele dulci.
-Si ce ai de gand sa faci acum ca Sasuke e aici? Ma intreaba Sasori privindu-ma in ochi
-Nu stiu. Eu as vrea sa i-l vad dar stiu ca nu ma va ierta si nici nu cred ca merit iertarea lui. Mai bine las lucrurile asa cum sunt. Ii spun eu gandindu-ma la ce e mai rau. Adevarul era ca stiam ca brunetul nu avea sa ma ierte vreodata . Nici nu ma gandeam sa merg sa ii cer iertare pentru ca nu meritam asta. Mai bine lasam lucrurile asa . De azi inainte trebuia sa fiu mai cu bagare de seama ca sa nu fiu vazuta.
Peste 3 ore timp in care am stat in cafenea si apoi am iesit pe afara sa ne mai plimbam prin parcul de langa spital si am vorbit despre familia lui Sasori, telefonul roscatului a inceput sa sune.
-Era unchiul meu. A spus ca a iesit din operatie si vine mai diseara pe la noi. Imi spune roscatul privindu-ma.
-Bine. Eu vreau sa i-l vad. Macar pentru o clipa. Ii spun eu lui Sasori privindu-l
-Dar Sakura…. Incearca el sa ma impiedice probabail dar eu ii pun mana la gura impiedicandu-l sa mai spuna ceva
-Macar un minut. Ii spun eu la care baiatul da aprobator din cap. Ne-am dus in spital si am privit discret in jur ca sa nu fim vazuti. In fata noastra apoi l-am vazut pe unchiul lui Sasori
-Unchiule , unde e salonul baiatului pe care tocmai l-ai operat? i-l intreaba roscatul pe unchiul sau tragandu-l mai intr-o parte
-Dar de unde stii ca e un baiat? i-l intreaba barbatul bulversat
-Iti spun diseara . Ii raspunde scurt roscatul , dupa care unchiul lui ne conduce pana in fata unei camere la etaj .
-E cineva inauntru? i-l intreb eu pe unchiul baiatului
-Nu cred. Parintii baiatului semneaza niste formulare . Imi raspunde el privindu-ma.
Auzind asta Sasori imi face semn ca ramane la usa si apoi eu ma apropii. Am pus mana pe clanta si am simtit un fior in tot corpul. Parca toate sentimentele existente s-au amestecat. Emotiile si tristetea , dar si iubirea ma dominau . Nu stiam daca sa intru sau nu.
Am mai ezitat putin dar mai apoi am deschis incet usa. Am intrat in camera si l-am vazut pe el. Statea in pat intins si cu ochii acoperiti cu bandaje ca in aceiasi zi  macabra . Am inceput sa pasesc cu teama spre el. Dupa atata vreme  i-l revedeam. Eram iar langa el. Am ajuns langa patul lui si l-am mangaiat incet pe obraz. Aceiasi piele catifelata  care in urma cu o luna si ceva  imi atingea obrazul cand ma saruta .Acelasi sentiment de iubire m-a cuprins. De fapt nu cred ca  m-a lasat vreodata, dar de aceasta data era mai puternic. Eram fericita sa fiu langa el dar imi parea atat de rau ca l-am ambandonat. Totusi , poate asa era mai bine pentru el. Poate asa va fi mai fericit.  Dupa ce va vedea poate va duce o viata mai frumoasa si va intalni pe cineva care sa fie intradevar capabil sa i-l faca fericit.   



Am venit cu nextul si sper sa va placa.   
   


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Cat de aproape.A scapat ca prin urechile acului sa nu fie vazuta.Desi ma mira ca Nareno nu sa gandit ca chair ar fi Sakura.Si cat curaj are fata asta sa intre la Sasuke in salon.Dar oare va mai iesi cum a intrat?

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Era sa fie descoperita Sakura,bine ca nu si-au dat seama pana la urma...
Sper ca operatia sa fi reusit si ca Sasuke sa vada din nou><


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
toxicmedicinelov3
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 23
super fic. imi place mult de sakura
sa treci si pe al al meu,


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 76- Un sentiment ciudat
Dupa cateva clipe aud usa deschizandu-se si eu ma intorc speriata spre ea crezand ca erau mama si tata 2, dar spre fericirea mea era Sasori care imi face semn sa ies. Eu ma uit la el si dau aprobator din cap apoi i-l sarut incet pe brunet pe frunte si imediat dupa asta ies din incapere.
Naruto P.O.V
Dupa ce l-am tarat in casa pe Neji de la taxiu si mi-am luat la revedere de la Hinata eu am plecat acasa, dar pe drum telefonul meu a inceput sa sune.
-Buna dragule. Iarta-ma ca nu te-am sunat deloc pana acum insa nu am avut timp. Ii aud glasul mamei
-Mama , cum se simte Sasuke? A fost operat? E bine? O iau eu imediat la intrebari curios
-A fost operat si acum e bine dar vom afla maine daca vede sau nu. O sa mai stam o vreme pe aici probabil. Imi spune mama mai vesela la telefon
-E treaz acum? O intreb eu curios vrand sa vorbesc cu el
-Da. Mai inainte s-a trezit. Imi spune mama
-Dar la cat a iesit din operatie? O intreb eu curios
-Pai la 12. imi raspunde ea.
-Waw. A dormit ceva vreme. Ceasul e 18:40 . Ii spun eu putin uimit
-Da stiu dar e din cauza sedativelor. Imi explica mama. Hai ca ti-l dau acum la telefon. Imi spune ea apoi ii aud glasul brunetului
-Ce faci campionule? i-l intreb eu magulindu-l putin
-Bine ratoiule. Imi raspunde si el sarcastic
-Cum a fost operatia? i-l intreb eu curios
-Tu crezi ca eu stiu? Am dormit tot timpul. Imi raspunde brunetul incepand sa rada. In sfarsit dupa atata vreme i-l aud si eu ca facea o gluma si radea
-Ma bucur. Si maine iti scot bandajele? i-l intreb eu dupa cateva clipe de ras
-Da. O sa te sune mama si tata ca sa te anunte daca vad sau nu. Imi spune brunetul
-Bine. Ii spun eu apoi tac
-Si tu ce ai mai facut? Ma intreaba brunetul apoi
-Multe. Am mers la biliard si Neji s-a facut mut. In plus are si iubita. Pe Ten-Ten. Ii explic eu incepand sa rad.
-Pe  bune? Ma intreaba brunetul razand
-Da. Serios. Ii spun eu vesel
-Cel putin el are o iubita. i-l aud mai apoi pe brunet spunand trist. Se pare ca iar mi-am dat drumul la gura asta mare si am spus ceva gresit.
-Lasa ca o sa fie bine. Ii spun eu incercand sa i-l incurajez.
-Trebuie sa inchid. Ai grija de tine . Imi spune Sasuke dupa cateva secunde
-Eu trebuia sa iti spun sa ai grija de tine. Ii spun eu comic.
-Bine. Hai ca vorbim maine. Imi spune brunetul scurt la care imi iau la revedere si inchid
Urmatoarea directie dupa ce am vorbit cu brunetul a  fost bucataria  si apoi am mers in sufragerie si am inceput sa ma uit la televizor si nu dupa mult timp a aparut acasa si Sai.
-Si tu unde ai fost? Nu te-am mai vazut de cand am plecat de la club. Ii spun eu baiatului vazandu-l destul de vesel
-E treaba mea unde am fost. Imi raspunde el pe un ton autoritar apoi a plecat in camera lui
Imediat mi-am dat seama care a fost treaba lui dar am comentat imic, Era strict problema lui si ma bucuram pentru el. In sfarsit era si el fericit. Nu imi venea sa cred nici acum cat de gresit l-am judecat cu totii si cu ce ochi rai l-am vazut  , iar el cat de bun la suflet s-a dovedit a fi.
-Apropo au sunat parintii tai? Stii ceva de Sasuke? Ma intreaba Sai revenind in sufragerie in viteza dupa cateva secunde
-Da. Au sunat adineaori. A fost operat si acum e mai bine dar maine vor afla daca operatia a avut succes sau nu. Ii raspund eu in timp ce priveam ecranul cu plasma din fata mea
-Bine. Spune baiatul scurt apoi pleaca din nou in camera.
Orele au trecut apoi incet si pe mine m-a luat somnul. Eram obosit dupa asa o zi asa ca m-am dus in camera mea si am adormit cu gandul la frumoasa mea Hinata.
Sasuke P.O.V
-Unde sunt? Intreb eu cand ma trezesc. Probabail operatia era gata
-Esti la spital tinere. Aud o voce suava de fata. Probabail o asistenta
-Sasuke , dragule. O aud apoi si pe mama care se apropie de mine si ma imbratiseaza
-Cum a fost operatia? Ce a spus medicul? Incep eu sa o intreb curios
-Vom afla maine daca operatia a decurs bine si vezi , sau nu. Imi raspunde Nareno care era si el in camera , apoi o aud pe mama vorbind la telefon si probabail era Naruto.
Dupa cateva secunde am vorbit si eu cu blondul la telefon si cand am aflat ca Neji s-a facut mut azi in oras, aproape ca ma bucsit rasul, dar mai apoi cand am aflat ca are iubita , pe Ten-Ten , m-am intristat putin. Nu deoarece el avea iubita , ma bucuram pentru el dar m-am gandit la mine. Acum eu nu mai aveam prietena. M-a abandonat.
Dupa ce am incheiat comvorbirea cu blondul am inceput sa vorbesc cu mama si cu Nareno.
-Dragule abia astept sa vad cum a decurs operatia. Sper sa vezi, dar doctorul ne-a spus ca nu sunt sanse asa de mari ca tu sa vezi exact din prima operatie. Si in cazul in care operatia nu a avut succes , vom mai ramane aici si vei mai face o operatie. Imi explica mama
-Sigur. Am sa raman oricat e nevoie, numai sa vad din nou. Ii spun eu gandindu-ma cu ura la rozalie.
Nareno P.O.V
Dupa ce i-am adus apa sotiei mele , l-am vazut iar pe acel baiat roscat venind si luand o femeie sau o domnisoara de pe fotoliul unde statea sotia mea dar nu prea am bagat in seama acest gest.
-Draga mea esti mai bine? O intreb eu pe Sarumy privind-o.
-Da. Sunt mai bine acum. Multumesc. Imi spune ea apoi o imbratisez. 
Am continuat sa ramanem apoi acolo si dupa aproximativ 3 ore si ceva medicul care l-a operat pe Sasuke a venit l-a noi si ne-a anuntat ca fiul nostru a iesit cu bine din operatie .
-Putem sa i-l vedem? i-l intreb eu pe medicul din fata mea
-Da. Pe aici va rog. Ne spune el mie si sotiei mele si apoi plecm toti trei spre salonul baiatului. Totusi cand am ajuns pe holul unde era camera lui Sasuke l-am vazut iar pe baiatul acela roscat facand la dreapta la celalalt capat al holului . L-am privit atent si pentru o fractiune de secunda cred ca am vazut o fata in fata lui care plangea. Nu am vazut-o foarte bine, i-am vazut doar putin din spatele foarte ingust pentru ca mai apoi roscatul a disparut pe un alt coridor
-Intram? Imi atrage atentia  sotia cand ajungem in fata camerei baiatului vazandu-ma ca sunt atent in alta parte
-Da. Ii raspund eu scurt continuand sa privesc in directia unde i-l vazusem pe roscat. Simteam ca cineva ma indemna sa merg in acea directie, dupa acel baiat si acea fata .  Simteam un sentiment ciudat care nu mi-a dat pace pentru tot restul zilei. Pana cand brunetul s-a trezit eu am tot colindat holurile spitalului sperand sa i-l revad pe acel baiat, dar nici urma de el. Probabail plecase de la spital
Sasori P.O.V
Dupa ce am dus-o pe Sakura in salonul lui Sasuke eu am ramas la usa .
-Eu ma duc dupa parintii lui. Imi spune unchiul privindu-ma. In doua minute plecati. Adauga el in timp ce se indeparta. Si-a dat seama ca nu doream sa fim vazuti acolo dar nu m-a intrebat cum si de ce?. Aveam sa ii povestesc totul diseara cand venea la noi acasa.
Dupa un minut si ceva pe ceas am deschis incet usa si i-am facut semn rozaliei sa iasa din camera ceea ce a si facut peste cateva secunde. Cand a ajuns pe hol a inceput sa planga si am luat-o in brate. Era trista dar inca nu stiam ce are de gand sa faca. Ori ramane in America , ori se intoarce in Japonia
-Sa mergem. Ii spun eu apoi am inceput sa mergem pe hol in directia opusa locului prin care am venit. Rozalia statea in fata mea si plangea . Dupa ce am ajuns iar la etajul 1 , Sakura a inceput sa se simta rau .
-Esti bine? O intreb eu vazand-o foarte palida la fata, la care ea a dat din cap ca nu . Imediat ce am vazut asta am rugat-o sa mergem sa fie consultata de un medic si in cele din urma a acceptat. L-am sunat pe unchiul meu apoi si acesta m-a dus la un alt medic care a consultato pe rozalie.
Sakura P.O.V
Dupa ce am iesit din camera brunetului am inceput sa plang. Simteam o durere enorma in suflet. I-l paraseam iar. Nu la mult timp dupa ce am plecat din camera lui mi s-a facut rau. Simteam cum toata presiunea apasa pe umerii mei. Sasori impreuna cu unchiul sau m-au condus pana la un medic care m-a consultat .
-Sakura ai tensiunea foarte mare si nu e bine. Imi spune unchiul lui Sasori care vorbise cu medicul ce m-a consultat. Ar trebui sa ai mai mare grija de tine. Continua acesta sa imi spuna in timp ce ma privea atent in ochi.
-Voi avea eu grija de ea unchiule. Ai sa vezi. Ii spune roscatul care era langa mine foarte hotarat
-Asa sa faci baiete si diseara vreau sa imi expplici totul. Ii spune unchiul sau privindu-l serios
-Da. Ii raspunde roscatul apoi barbatul iese din camera
-Ce serios era. Ii spun eu roscatului
-Da. Seamana cu tata, ca doar sunt frati. Imi spune baiatul incepand sa rada si eu la randul meu fac la fel pentru ca mi s-a parut amuzanta expresia fetei si modul in care roscatul a spus acela cuvinte.
Peste inca 5 minute am iesit din camera pentru ca ma simteam mai bine, dar nu inainte de a ma asigura ca mama si tata2 nu erau pe acolo.
Am iesit apoi din spital fara nici o problema si am plecat apoi acasa .
Pe drum nu am scos nici un cuvant. Priveam trista pe geam gandindu-ma la brunet. Nu credeam ca aveam sa i-l revad intr-un timp atat de scurt. Ma durea sa i-l vad atat de vulnerabil.
Dupa ce am ajuns la apartamentul parintilor lui Sasori eu am mers in bucatarie ca sa mananc la insistentele roscatului si speram ca tristetea mea sa nu fie observata de catre mama baiatului asa ca ma prefaceam ca sunt fericita .
-Sakura ce e cu tine? Ma intreaba femeia vazand ca zambesc mai mult fortat
-Nimic. Ii raspunde Sasori in locul meu vazand ca eu inghit in sec. Iti povestesc  totul diseara cand o sa vina si unchiul pe la noi. Adauga roscatul privind-o pe femeie.
-Bine. Ii raspunde aceasta apoi pleaca din bucatarie.
Dupa ce am terminat de mancat  m-am apucat sa spal vasele  si Sasori s-a oferit sa ma ajute.
-Mai bine ai sta linistita. A fost o zi grea pentru tine si nu e bine sa te fortezi asa. Imi spune roscartul venind langa mine si inmuindu-si mainile in apa calda
-Dar… incerc eu sa obiectez dar sunt intrerupta de mama roscatului care vine in incapere
-Ce i-ai facut? Ma intreaba femeia pe un ton serios care m-a speriat
-Poftim? O intreb eu intorcandu-ma cu fata la ea
-Pai spala vasele si nu a mai facut asta pana acum. Continua femeia sa imi spuna schimbandu-si tonalitatea vocii intr-una vesela . S-a apropiat apoi de mine si de baiat si eu am rasuflat usurata
-Nu mi-a fcaut nimic. Ii raspunde roscatul privindu-ma
-Da sigur. Ii spune mama lui tragandu-l putin de parul de la breton, apoi ne imbratiseaza pe amandoi. Ma uitam la femeie si nu imi venea sa cred cat de buna era cu mine. Nu ma asteptam sa fiu asa de bine primita de ea . Femeia nu stia nimic despre mine dar ma iubea mult , asa cum a facut si mama lui Naruto cand am fost prima data la ea in casa.




Am venit cu nextul si  l-am facut mai lung de data aceasta. Stiu ca actiunea lipseste si asta doriti cu totii sa vedeti dar pentru inceput acest sezon va avea mai multa melandolitate in el. Pe parcurs v-a aparea si actiunea. Multa actiune care va va tine pe toti cu sufletul la gura
Veti vedea


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Bine ca pana la urma Nareno nu a vazut-o pe Sakura>.<
Sper ca operatia lui Sasuke sa fi reusit si sa vada...


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 77- Cu gandul la cei dragi
Incetul cu incetul a venit seara si momentul ca unchiul lui Sasori sa vina la noi. Aveam sa le povestesc totul despre mine si viata mea
-Pe la 20 si ceva a ajuns si barbatul la noi. Eu eram in camera mea si citeam niste povesti de pe o carte de basme pe care mi-a dat-o mama lui Sasori. Nu aveam alta ocupatie asa ca m-am apucat de citit serios. Imi era dor sa citesc basme. Nu mai citisem astfel de carti de cand eram foarte mica.
-Sakura , a venit unchiu’. Imi spune Sasori intrand in camera mea si anuntandu-ma
-Bine. Vin si eu acum. Ii raspund eu apoi las cartea pe pat si ma duc in sufragerie unde barbatul vorbea cu mama roscatului
-Buna seara. i-l salut eu politicoasa apoi ne asezam cu totii pe canapea si eu incep sa povestesc cum am ajuns aici, cum de am plecat acasa.
Cand cei din camera au aflat ce m-a determinat sa plec de acasa , inafata de Sasori, au ramas socati. Nu le veneau sa creada prin cate am trecut.
-Asadar baiatul pe care eu tocmai l-am operat e fostul tau iubit ? Ma intreaba unchiul  lui Sasori privindu-ma putin bulversat
-Da. Ii raspund eu trista
-Si ce ai de gand sa faci? Adica vrei sa te reintorci in Japonia sau sa ramai aici? Ma intreaba Sasori dupa cateva momente de liniste timp in care nu a scos nici un cuvant
-Vreau sa raman aici . Daca m-as intoarce acasa toti m-ar ura pentru ceea ce am facut si ii cred. Mai bine raman aici, desigur daca ma lasati. Le spun eu privindu-I pe roscat si pe mama lui
-Sakura, draga mea, bineinteles ca poti ramane aici. Te primim cu mult drag . Imi spune femeia venind langa mine si luandu-ma in brate. In clipa aceia mi-au dat lacrimile, nu de fericire si nici de tristete. Era o stare pe care nici eu nu o intelegeam. Parca plangeam din nici un motiv. Nu intelegeam ce e cu mine dar cert era ca plangeam si cel mai sigur era ca aveam sa raman aici .
-Si Sasuke cum se simte? Va vedea din nou? i-l intreb eu pe domnul din fata mea
-Inca nu stim siguri. Vom vedea asta maine . Daca vrei te anunt si pe tine. Totusi sa nu iti faci mari sperante, Sasuke va mai fi supus si altei interventei in caz ca aceasta operatie nu a avut succes. Imi spune barbatul luandu-ma de maini
-Va multumesc pentru tot ce faceti pentru el . Ii spun eu
-Da. Noroc de bunul meu prieten Sayto. Lui trebuie sa ii multumesti. Imi spune medicul apoi eu raman uimita
-Tata? Intreb eu socata
-Stai putin. Sayto ? Sayto  Kymoto? Ma intreaba barbatul la fel de uimit ca mine
-Da. El e tatal meu. Ii spun eu privindu-l in ochi
-Ce mica e lumea. Sayto este cel mai bun prieten al meu. Mi-a spus ca si-a regasit fiica dar nu stiam ca esti tu si nu stiam ca  ai fugit de acasa . Despre asta nu mi-a spus nimic. Imi explica el
-Dar va rog sa nu ii spuneti nimic. Nu vreau sa fle. Acum probabail ma uraste pentru ce am facut . Ii spun eu trista
-Nu cred. Sakura , tatal tau te iubeste enorm. Imi spune barbatul privindu-ma
-Dar va rog sa nu ii spune-ti . Incep eu sa i-l rog
-Bine. Daca asa ma rogi tu , dar mai gandeste-te la ce ti-am spus. Tatal tau te iubeste mult. Imi spune domnul privindu-ma 
Peste cateva minute unchiul lui Sasori a plecat de la noi si eu m-am dus in camera mea  unde am inceput iar sa ma gandesc la brunet. Cat de vulnerabil era. Nu imi placea sa i-l vad asa.
Am inchis apoi ochii pentru cateva clipe si am inceput sa imi amintesc de clipele in care Sasuke ma tinea in brate.
Imi era dor sa fiu iar cu brunetul Imi era dor sa ma tina in brate strans si sa imi spuna ca ma iubeste. Imi era dor sa i-l vad zambind.
Imi era dor….de el
Peste apoximativ o ora timp in care am plans in continuu Sasori a venit in camera mea si eu mi-am sters lacrimile ca sa nu ma vada iar trista.
-Intra. Ii spun eu incet dupa care usa se deschide
-Esti bine? Ma intreaba roscatul bagandu-si capul dupa usa si privindu-ma putin suparat
-Da. Sunt bine. Ii spun eu facandu-I semn sa intre. Acesta s-a apropiat incet de mine si s-a asezat pe pat
-Nu esti deloc bine. Imi spune el apoi luandu-ma in brate. Un gest care m-a uimit putin. Nu ma asteptam la reactia aceasta din partea lui
-Ba sunt bine. Ii spun eu privindu-l
-Ce zici sa facem maine? Ma intreaba apoi roscatul privind tavanul alb de deasupra
-Maine? i-l intreb eu putin bulversata
-Da. E duminica , imi spune el intorcandu-si privirea spre mine
-Pai nu stiu. Daca nu te superi as prefera sa stau acasa. Ii raspund eu
-Nici vorba. Maine iesim undeva impreuna cu mama. Asa a decis ea. Nu eu. Imi explica apoi roscatul
-Atunci o sa iesim. Dar unde? i-l intreb eu privindu-l
-Pai nu stiu. Mama mi-a spus sa te intreb pe tine.
-Eu nu stiu asa de bine locurile de pe aici . Ii raspund eu putin trista
-Nu e nimic. Ii voi spune mamei sa aleaga ea unde sa mergem. Vei vedea, are niste idei grozave si duminica viitoare poti alege tu traseul. Imi spune roscatul facandu-mi cu ochiul apoi iese din camera
Eu m-am asezat in pat incet dupa plecarea lui Sasori si am inceput sa ma gandesc la ceilalti. Oare ce faceau acum? Oare ce aveau sa faca maine? Oare ce faceau gemenele si micutul Sakuri? Mii de intrebari ale caror raspunsuri nu cred ca aveam sa le aflu vreodata. Tot timpul ma gandeam la ei cut oate ca aveam sa incep o noua viata aici in America .  Incetul cu incetul m-a luat somnul in cele din urma si am adormit fara sa imi dau seama
Sasuke P.OV
Am ramas singur in salon si am inceput sa ma gandesc. In timp ce dormeam am avut senzatia ca Sakura a fost aici si m-a sarutat pe frunte. Aveam un sentiment ciudat. Cred ca fusese doar un vis. Nu le-am spus nimic celorlalti. Pentru mine Sakura nu mai insemna nimic acum. Dar oare de ce ma simteam asa cand ma gandeam la ea. Era un sentiment  de …. iubire . Oare inca mai tinem la ea? Ma gandeam eu trist
-Nu. Asa ceva nu se poate intampla. Sakura pentru mine e doar o necunoscuta acum si jur ca am sa ma razbun. Spun eu strangand  puternic din pumni
Incetul cu incetul ochii au inceput sa mi se inchida apoi si am adormit. Maine aveam sa vad din nou.
Karin P.O.V
-Unde pleci? Ma intreaba mama vazandu-ma ca ma imbracam. Nu ca i-as spune unde plec.
-In oras cu colegii de clasa. Ii raspund eu mintind-o.
-Bine. Sa nu stai mult. Imi spune mama inainte sa ies din camera mea.
-Bine. Pa. ii spun eu scurt si apoi ies din casa.
Am inceput sa ma plimb pe alea lunga . Aveam sa i-l revad dupa atat timp . Imi era dor de el. Din cauza nenorocitei aleia el era in inchisoare, dar o sa ma razbun pe ea cand am sa o revad si daca Sasuke v-a vedea din nou o sa incerc sa i-l cuceresc , dar daca ramane orb eu nu ma combin cu el. Nici vorba sa stau cu un…chior. Ma gandesc eu in timp ce ma dadeam cu luciu de buze.
-Domnisoara ai grija. Tipa un barbart la mine pentru ca ma ciocnisem de el deoarece eram atenta sa ma dau cu luciu decat sa vad pe unde merg
-Gomenasai. Am soptit eu incet apoi mi-am continuat  drumul marind pasii.

Intr-un sfert  de ora aproximativ am ajuns la locul  mult asteptat. Am intrat in cladire si am intrebat apoi de
-Zero este? i-l intreb eu pe un politist din fata mea
-Da. Pe aici . Imi spune barbatul politicos apoi ma conduce la baiatul care statea posomorat in ,,cusca’’ aceia de caini.
-Iubitule. Ce faci? Cat ma bucur sa te revad. Ii spun eu fericita
-Eu nu. Imi raspunde el rece fara sa ma priveasca.
Si-a ridicat apoi privirea si m-a privit in ochi. Aceiasi privire rece ca si atunci
In urma cu 2 ani jumatate
-Pleaca. Nu vreau sa mai am de-a face cu tine. Nu intelegi? Imi spune baiatul rece in timp ce ma privea
-Dar eu te iubesc . Te rog. Ii spun eu prinzandu-l de mana si incepand sa plang
-Eu nu. Imi spune el privindu-ma rece
In momentul acela am simtit ca mor.
-E din cauza ei? i-l intreb eu furioasa
-Nu e treaba ta. Lasa-ma in pace. Imi spune el apoi isi smunceste mana si se indeparteaza
-Jur ca am sa ma razbun. Nimeni nu mi te ia. Ai sa vezi. Spun eu incet privind dupa baiatul care acum se indeparta incet .
Dupa 5 zile.
-Asa mai merge tarfa. Nu mi-l iei tu pe Zero al meu. Spun eu victorioasa in timp ce o priveam pe mimoza de pe scena care tipa cat o tineu plamanii. Acum nu se  va mai uita nimeni la tine. Spun eu incepand sa rad. Am iesit apoi din cladire si am aruncat sticluta in tomberon.


Cam atat pentru acest capitol. Gandurile lui Karin le voi continua in urmatorul capitol. Nu schiumbati canalul. Povesteaincepe sa se complice

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Hmm...ce dubioasa mai e si Karin asta...

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Nu schimb canalul Nu prea am inteles ultimele ganduri ale lui Karin...dar poate ma lamuresc in capitolul urmator. Cat despre Sakura,eu cred ca unchiul lui Sasori o sa ii spuna lui Sayto.
Scuze ca nu am comentat capitolul trecut dar chiar nu stiam ce sa scriu


_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Ok. Nu e nimic. Ve-ti intelege intradevar mai multe din capitolul urmator. Nextul am sa i-l postez maine Kiss

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Din capitolul anterior
-Jur ca am sa ma razbun. Nimeni nu mi te ia. Ai sa vezi. Spun eu incet privind dupa baiatul care acum se indeparta incet .
Dupa 5 zile.
-Asa mai merge tarfa. Nu mi-l iei tu pe Zero al meu. Spun eu victorioasa in timp ce o priveam pe mimoza de pe scena care tipa cat o tineu plamanii. Acum nu se  va mai uita nimeni la tine. Spun eu incepand sa rad. Am iesit apoi din cladire si am aruncat sticluta in tomberon.

Cap 78- Tristete
Dupa o saptamana
-Acum ma crezi? Sunt in stare de orice pentru tine. Doar spune-mi ce sa fac si eu te voi asculta. Ii spun eu baiatului din fata mea. Eram fericita ca s-a reintors la mine, dar fericirea mea s-a transformat in tristete cand am simtit palma rece a lui Zero peste fata mea. Acea lovitura puternica m-a facut sa ma prabusesz la pamant.L-am privit socata pe baiatul care ma privea si el la randul sau furios.
-De ce ai facut asta? Ma intreaba el in timp ce ma privea
Nu i-am raspuns. Niciodata nu dadu-se in mine. Nu imi vine sa cred ca am fost in stare sa ma indragostesc de el. La inceput totul parea un joc, ca sa i-l uit pe EL ( ve-ti afla mai tarziu despre cine este vorba ) dar cu timpul m-am indragostit .
-Sunt in stare de orice pentru tine. Ii spun eu apoi baiatul pleaca fara sa mai zica nimic.
Dupa 3 luni , timp in care m-am tot gandit doar la el ,  a reaparut in viata mea.
-Zero? Intreb eu fericita vazandu-l in fata scolii. I-am sarit imediat in brate. Sentimentele mele pentru el nu s-au pierdut niciodata. Inca i-l mai iubeam cu aceiasi intensitate.
-Buna iubito. Imi spune el apoi ma saruta tandru. Nu imi venea sa cred ca nu mai era furios pe mine. Mergem? Ma intreaba el facandu-mi semn sa ma urc in masina lui
Am dat aprobator din cap si apoi am plecat spre o destinatie necunoscuta. Am ajuns apoi in fata unui bloc si am urcat la etajul 3 unde din cate am inteles locuia el. Am petrecut o noapte foarte romantica acolo, nu ca ar fi fost prima dar acum eram si mai fericita. Brunetul ma facea sa simt ca plutesc.
Imi parea totusi rau ca in timp ce fusesem cu Zero cam 2 saptamani fusesem si cu Naruto. Blondul imi placea la nebunie dar statusem cu el mai mult pentru bani. Daca nu si-ar fi dat seama acum poate eram cu el , dar totusi eram mai fericita cu Zero. Mult mai fericita, iar daca la inceput nu credeam ca aceasta relatie va merge iata-ma aici. Imi petreceam noaptea cu cel mai tandru barbat. Totusi miscarile lui imi aminteau de EL. De frumosul meu.
Se pare ca nici acum , dupa atata timp nu am reusit sa i-l uit.''

In prezent

-Dar zero de ce imi faci asta? Ai vazut ca am fost in stare de orice pentru tine. Te-am ajutat. Te-am sprijinit. De ce? i-l intreb eu pe baiatul de dupa gratii
-Tu nu intelegi ca eu nu te iubesc? Chiar nu intelegi? Te-am folosit . Imi spune el rece ridicandu-se de pe banca pe care statea
-Nu cred. Tu ma iubesti. Ii spu eu socata incepand sa plang
-Pleaca. Imi spune el pe acelasi ton rece apoi se intoarce cu spatele la mine
Vazand ca Zero vorbea foarte serios am plecat din sectia de politie furioasa
-S-a folosit de mine doar. Am fost o proasta , spun eu plangand si urland ca o nebuna pe drum. Oamenii ma priveau si cred ca spuneu probabil` ,, ce e cu tacanita asta?’’ dar nu imi pasa. Stiam doar ca durerea din sufletul meu era atat de mare incat imi doream sa mor.
Daca el nu ar fi plecat atunci eu nu m-as fi combinat cu Zero ca sa i-l uit . Ma gandeam eu cu tristete. Viata mea era un calvar. Am continuat sa merg pe drum si am ajuns apoi in fata casei unde locuia Sasuke.
-Stiu ce trebuie sa fac. Spun eu privind furioasa spre casa mare din fata mea . Am mai stat cateva secunde pe loc si apoi am plecat incet acasa stergandu-mi lacrimile si gandindu-ma serios la viitor.
Naruto P.O.V
M-am  trezit dimineata obosit. Parca nu dormisem toata noaptea dar de fapt dormisem chiar foarte bine. Imi iau telefonul in mana si vad 3 apeluri nepreluate si un mesaj care se pare ca erau de la Hinata.
-Ciudat. Nu e pe silentios. Spun eu privind telefonul . Cum de nu auzisem nimic? Probabil din cauza oboselii. Nici daca ar fi fost incendiu nu as fi auzit nimic gandesc eu vesel . Ma ridic din pat si o sun apoi pe Hinata
-Neata iubitule. Te-ai trezit? Ma intreaba bruneta dupa ce raspund la telefon
-Da cat e ceasul? O intreb eu putin speriat
-Aproape 10. imi raspunde bruneta razand
-Da am dormit putin. Ii spun eu incepand sa rad. Iarta-ma ca nu am raspuns la mesaj si nici la telefon dar am dormit atat de bineee. Ii spun eu intinzandu-ma
-Te cred. Erai obosit. Imi spune ea la telefon
-Ce face fratetu? O intreb eu amuzat . S-a trezit?
-Nu. Inca doarme. S-a suparat putin mama pe el dar vad ca acum i-a trecut. Imi spune bruneta comica.
-Ma bucur. Si noi azi ce facem? Iesim undeva? O intreb eu pe bruneta 
-Nu stiu ce sa facem. Iesim unde vrei tu. Imi spune Hinata fericita
-Atunci te sun eu peste o jumatate de ora. Merg sa ma spal si sa mananc. Bine? Ii spun eu apoi dupa ce bruneta isi ia la revedere de la mine si invers inchid si ma duc direct  in baie dar nu inainte de a ma intalni pe hol cu Sai si sa i-l salut.
Sakura P.O.V
M-am trezit dimineata din cauza ca telefonul meu a inceput sa sune. Stiam cine este .
-Da , spune. Raspund eu somnoroasa la telefon
-Vino putin in bucatarie. i-l aud pe roscat spunandu-mi la telefon.
Inchid apoi telefonul si cobor somnoroasa din pat .
Aveam un par in cap de spuneai ca sunt un zombie. Mi-am facut putin ,,frizura’’ si am iesit apoi din camera dar la usa am parte de o surpriza. Sasori statea in fata mea cu un urs mare de plus in mana de culoare cafenie.
-Ce frumos e. Spun eu fericita luand ursul in brate. Era aproape cat mine de mare.
-Ma bucur ca iti place. Imi spune Sasori , apoi mi-am amintit de ursul pe care mi-l daruise Sasuke in acea seara petrecuta la restaurantul hotelului.
Mi-am ascuns tristetea din suflet pentru a nu-I strica buna dispozitie lui Sasori si supriza frumoasa pe care mi-o facuse
-Multumesc frumos. Ii spun sarutandu-l apoi pe obraz, gest care l-a facut sa roseasca imediat.
Dupa ce am dus ursul in camera mea am plecat cu roscatul in bucatarie si ne-am pus pe mancat
-Unde e mama ta? i-l intreb eu pe baiat vazand ca femeia nu era cu noi
-E in camera la ea. Imi raspunde el scurt
-Si ursul cand l-ai luat? i-l intreb eu curioasa
Azi dimineata. Imi raspunde Sasori zambitor.
-Dar cat e ceasul? Intreb eu socata.
-E 11 si ceva. Imi raspunde el incepand sa rada
-Ceeee? Intreb eu speriata. Cum bunica mea  am dormit atata? Incep eu sa tip ca o isterica.
-Nu prea imi dau seama. Probabail ai fost obosita. Imi raspunde roscatul razand.
-Buna dimineata. Ce e cu galagia asta? Ne intrerupe mama roscatului care intra in bucatarie
-Buna dimineata. Ii spun eu intorcandu-ma cu fata la ea. Cand am vazuto am ramas masca. Era imbracata cu o rochita  scurta pana la genunchi cu floricele mici colorate , cu niste bretele scurte si cu un decolteu micut . Ii statea bine imbracata asa. Avea parul prins intr-un coc sus . Era superba
-Ce sexi esti mami. i-l aud pe Sasori spunandu-I femeii care imediat incepe sa rada
Peste 2 ore am iesit cu totii afara si ne-am plimbat prin parc apoi am mers intr-un restaurant.  Pe la 4 am plecat spre casa si pe drum ne-am gandit sa luam o inghetata. Am facut multe poze in acea zi si ne-am simtit foarte bine toti trei. Ma simteam fericita. Pret de cateva ore uitasem complet de tristetea care imi amara sufletul.
Dupa ce am ajuns acasa am inceput iar sa ma gandesc la brunet asa ca l-am rugat pe Sasori sa ma duca la spital ca sa i-l vad.
Am ajuns in imensa cladire si roscatul si-a sunat unchiul ca sa ne spuna daca parintii lui Sasuke erau in salon. Spre fericirea noastra nu erau. Se pare ca erau in oras plecati.
-Cum se simte? i-l intreb eu pe domnul doctor.
Imedia am vazut cum expresia fetei doctorului se schimba radical
Sasuke P.O.V
-Nuuuu. Nu vad. Nu vad. Incep eu sa strig suparat dupa ce bandajele imi sunt luate de la ochi. Domnule doctor ce se intampla? i-l intreb eu pe medic socat
-Sasuke nu erau sanse ca tu sa vezi din prima . Calmeaza-te . O sa te mai operam odata. Imi raspunde doctorul
-A doua operatie va avea loc peste o saptamana. Imi spune mama trista
-Bine.  Spun eu hotarat gandindu-ma ca trebuie sa vad neaparat pentru a-mi indeplini scopul
Sakura P.O.V
-Nu a avut succes nu? i-l intreb eu dandu-mi lacrimile

-Nu. O sa i-l mai operam peste o saptamana. Imi spune doctorul privindu-ma
-Doarme? i-l intreb eu privind in pamant.
-Nu cred. E treaz.
-Vreau sa i-l vad. Ii spun eu. Nu avea cum sa ma vada deci nu va sti ca sunt eu.
-Bine. Am sa te acopar . Ii spun eu ceva daca intreaba cine e. Imi spune unchiul lui Sasori punandu-mi mana pe umar
Am mers apoi toti trei in camera lui Sasuke si cand am vrut sa deschid usa am simtit acelasi fior in inima.
Am deschis usa si l-am vazut acolo, stand pe pat in sezut, putin aplecat pe perna din spate si privind apsent pe  tavan. A inceput sa imi fie frica sa pasesc dar doctorul mi-a facut semn sa merg inainte
-Cine e? i-l aud pe brunet intreband si privind spre usa.


Cam atat depsre acest capitol. Sper ca ati inteles despre ce este vorba cu Kairn si sper ca v-a placut acest capitol


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Deci Karin a fost folosita...ma intreb ce are sa faca acum...
Pacat ca Sasuke tot nu vede,dar sper sa reuseasca a doua operatie

Modificat de Lexi:X (acum 12 ani)


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Pacat c anu a reusit operatia Totusi,cat curaj pe Sakura sa se duca iar acolo si cand e treaz.Insa ceva imi spune ca isi va da seama Sasuke ca e ea.
Cat despre Karin...mie umpic cam mila de ea...dar ce sa-i faci daca se incurca cu tipi din astia.


_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 79- Prieteni noi ( Noi legaturi inca necunoscute)

Imediat ce i-am auzit glasul am ramas pe loc. I-l priveam si nu imi venea sa cred nici macar acum ca i-l revad dupa atata timp.
-Sunt eu. Am adus o asistenta cu mine ca sa se uite la aparate,  ii spune doctorul din spatele meu acoperindu-ma.
M-am apropiat apoi de patul lui si l-am luat de mana. Acesta a fost primul lucru la care m-am gandit pe moment. Doream sa ii simt iar mana calda langa a mea. Imi era dor de asta.
Am simtit cum inima mea tresare si eram atat de fericita. Dupa atata timp i-l tineam iar de mana.
Pret de cateva secunde am ramas asa pana cand…
-Ce faceti? Ma intreaba Sasuke incepand sa tremure apoi brusc isi trage mana in spate.
-Multumesc asistenta. Spune apoi uchiul lui Sasori cu glas tare si imi face semn sa ies. La usa era si roscatul care privise intreaba scena
-Sa mergem. Vin . Imi spune roscatul luandu-ma de mana apoi cand m-am intors cu privirea in spate i-am vazut pe mama si tata 2 venind spre noi si vorbind. Am luat-o la fuga pe hol si ne-am ascuns dupa un perete. Speram sa nu ne fi vazut, dar mai apoi cand ma uit sa vad daca au intrat in salonul brunetului i-l vad pe tata2 venind spre noi.
-Fugi. I-am spus eu lui Sasori si l-am prins de mana tragandu-l dupa mine. Nu stiam incotro fugeam dar nu trebuia sa ma vada aici. Nu trebuia
Nareno P.O.V
Dupa ce am aflat ca Sasuke nu vede am hotarat sa o iau pe Sarumy si sa mergem putin prin oras sa ne plimbam ca sa se mai calmeze si ea . Era destul de agitata. Dupa  o jumatate de ora de plimbare ne-am reintors la spital si am mers spre salonul lui Sasuke insa pe hol i-am vazut iar pe acei tineri. De data aceasta eram sigur ca aceea care era cu baiatul roscat era o fata pentru ca am vazut ca purta fusta. In cap avea pusa gluga de la bluza pe care o avea pe ea deci nu am putut sa vad cine e Nu stiam daca era aceiasi fata din ziua precendenta sau nu . I-am vazut ca fugeau pe hol
-Dragule ce e ? Ma intreaba Sarumy vazandu-ma destul de serios
-Trebuie sa verific ceva. Tu du-te la Sasuke. Ii spun eu pasind pe urmele celor doi.
M-am dus in directia in care au mers ei insa cand am dat coltul unde speram sa ii gasesc , nu am vazut pe nimeni
-Iar au disparut. Spun eu furios. Simteam un sentiment de neliniste in suflet. Ceva imi spunea ca trebuia sa vorbesc cu cei doi. Ceva nu era bine. Ce tot dadeau tarcoale pe aici?
M-am reintors in camera lui Sasuke unde era si doctorul
-Sasuke a fost cineva aici? i-l intreb eu pe brunet apropiindu-ma de patul lui
-Cineva ? Nu. Doar domnul doctor si o asistenta . Imi raspunde Sasuke
Imedita l-am vazut pe doctor iesind in viteza din camera fara sa mai spuna ceva
-Probabail  are mult de munca. Ii spun eu sotii mele care privea bulversata spre usa
-Da. Asa e. imi raspunde ea zambindu-i.
Dupa plecarea doctorului noi am ramas cu Sasuke in salon apoi a venit seara si am plecat la o camera de hotel pe care o inchiriasem ca sa stam pe tot parcurusol sederii noastre aici. Baiatul avea sa fie supus unei alte interventii in curand si speram sa vada iar.
Toata noaptea m-am gandit la cei doi. Nu stiam de ce eram asa de nelinistit dar trebuia sa aflu ce se intampla.  Aveam o vaga banuiala despre cine ar putea fi fata insa nu eram deloc sigur. In plus ce sa caute ea tocmai aici?
Sakura P.O.V
Am ajuns la capatul unui hol si m-am oprit din fuga
-Era pe aproape. I-l aud pe Sasori spunand abia sufland.
-Da. Ii raspund eu la fel de buimacita si obosita de la fuga. Mi-am dat gluga jos din cap si am inceput sa suflu cu greu.
-Mai bine mergem acasa. Imi spune Sasori  privindu-ma in ochi
-Da. Mai bine. Ii raspund eu incet apoi ne indreptam spre iesirea din spital dar la etajul 1 ne ajunge din urma unchiul lui Sasori care abia mai rasufla. Probabail fugise si el
-Unchiule  ce e cu tine? i-l intreaba Sasori
-Mi s-a inchis telul. Nu am putut sa te sun. Te-am cautat peste tot. ii spune barbatul rasufland cu greu
-S...s-a intamplat ceva cu Sasuke? i-l intreb eu ingrijorata
-Nu. Nu e asta. Tatal baiatului v-a vazut si l-a intrebat pe Sasuke daca a fost cineva acolo . Imi explica domnul privindu-ma
-Da. Stim. Am fugit de el ca sa nu ne vada. Ii spune Sasori putin trist. Cred ca ne-a observat. Sper sa nu isi fi dat seama. Adauga roscatul
-Ar fi mai bine sa nu veniti pe aici o vreme . Am sa va spun eu tot ce face tatal lui Sasuke. Va anunt cand o sa puteti veni da? Dar pana atunci stati acasa . Ne explica domnul din fata punandu-me ambele sale maini pe umerii mei si ai roscatului care statea langa mine
-Bine. Multumim. Ii spun eu facand o mica plecaciune apoi  am iesit din spital impreuna cu Sasori  si am mers direct acasa unde se pare ca mama baiatului ne astepta cu masa facuta
-Probabail va este foame, ne spune femeia privindu-ne vesela
Ne-am asezat la masa ca sa mancam dar nu prea imi era foame. Gandurile mele erau doar la Sasuke. Ma rugam sa vada din nou dupa a doua interventie. Nu puteam sa i-l mai vad in starea aceia.
Naruto P.O.V
Dupa ce am facut un dus cald si am iesit din baie am mers in camera mea ca sa ma imbrac apoi aud o bataie in usa
-Intra. Spun eu in timp ce imi trageam un tricou alb pe mine
-Iesi undeva? Ma intreaba Sai intrand in camera
-Da. De ce? i-l intreb eu curios
-Pai ma gandeam daca poti sa ma iei si pe mine pana in oras. Vine Yurime impreuna cu fratii ei. Imi spune brunetul
-Perfect. Iesim cu totii. Ii spun eu ducandu-ma dupa el , punandu-I mana dupa umeri si iesind din camera .
-Bine. Imi spune el putin bulversat dar vesel in acelasi timp.
-Si unde mergem azi? Il intreb eu
-Pai nu stiu. Fratii ei spuneau ca vor sa mearga intr-un club sau ceva de genu. Nu stiu exact. Imi explica blondul
-Bine. Stai sa imi iau ceva pe mine si ies. Ii spun eu apoi ma intorc in camera in fuga.
Mi-am luat un hanorac cu fermuar si am iesit din camera indreptandu-ma spre parter unde Sai ma astepta langa usa

In timp ce coboram scarile grabit i-am aruncat cheile lui Sai care era chiar jos in fata si el le-a prins in mana.
-Si ce fac cu ele? Ma intreaba baiatul privindu-ma bulversat
-Tu ce crezi? Conduci. Ii spun eu luandu-l de brat si tragandu-l afara
-Pe bune? ma intreaba el fericit
-Da. Ii spun eu cand ajung la masina.
Sai s-a urcat la volan si eu in dreapta lui. Stiam ca brunetul nu avea carnet dar din cate stiam conducea destul de bine . De fapt am vazut ca stia sa conduca cand in urma cu vreo doua spatamani adica cand am iesit din spital am mers pana in centrul orasului ca sa cumpar eu ceva. Cum eu inca aveam mana in ghips s-a oferit el sa conduca si am avut incredere sa ma las pe mainile lui, plus ca insista si tata sa conduca el, nu ca as avea eu mana in ghips si din cauza ca el i-l mai vazuse conducand cat timp eu fusesem in spital
Am pornit masina si am luat-o usurel. Sai se descurca destul de bine. Dorea sa dea si el de carnet dar nu avea bani deci si-a luat gandul de la asta, cu toate acestea nu stia ca eu impreuna cu mama si tata ii pregateam o supriza. Una de proportii.
Pe drum am sunat-o si pe Hinata ca sa o anunt ca venim sa o luam. Bruneta era deja gata.
Cand am ajuns la ea acasa  si am vazut-o am ramas masca. Avea parul prins intr-o coada la spate si ii statea bestial. Nu o mai vazusem pana acum cu parul legat dar imi placea la nebunie cum ii statea.

Si avea un corp superb. Cu greu ma abtineam. De fapt adaca nu era Sai cu noi as fi indraznit sa fac acel pas si sa o intreb, dar mai bine nu spuneam nimic. Toate la timpul lor . Cand si ea v-a dori asta atunci se va intampla. Nu vreau sa o pierd pentru nimic in lume.
-Buna baieti. Sai tu stii sa conduci? i-l intreaba bruneta cand i-l vede pe baiat in locul meu la volan
-Da. Ii raspunde el vesel. Apoi am pornit in oras . Peste vreo 10 minute am ajuns in fata unui club si am intrat. Se pare ca  Sai stia locul unde era Yurime pentru ca mergea exact in directia aceia.
-Da de unde stii unde e? i-l intreb eu la ureche
-Aici ma vedeam in fiecare duminica cu ea. Imi explica el privindu-ma putin trist
-Aha. Ii spun eu batandu-l pe umar. Dar de c te-ai intristat ? am zis ceva rau?I-l intreb eu pe brunet
-Nu, doar ca aici i-am pus droguri lui Sasuke in sus, de fapt in barul de langa. imi explica Sai apoi am tacut. Nu doream sa mai rascolesc trecutul pentru ca stiam ca i-l fac sa se simta rau asa ca am tacut.
Am ajuns la masa unde i-am vazut pe Yurime si fratii ei Yuke si Yusuke care erau acompaniati de doua domnisoare frumoase.
-Salut baieti. Ma bucur sa va vad. Le spun eu apoi am dat mana cu fiecare si ne-am asezat
-Naruto si Hinata ele sunt Yura si Aname . Ne fac cunostinta baietii cu cele doua fete de langa ei. Yura era langa Yuki semn ca era iubita lui. Fata avea un par  negru si lung pana la fund si era imbracata intr-o rochita cu volanase foarte scurta care ii punea in evidenta picioarele lungi. Avea niste ochi albastri asa de frumosi care imediat mi-au furat privirile.
( Asa arata la chip dar hainele nu contincid )
Aname , cealalta fata statea langa Yusuke si era la fel de draguta ca si cealalta fata
( Fata era imbracata la fel  ca in imagine)
Urmatoarele trei ore am stat in club, am dansat , am jucat biliard si am povestit despre tot felul de chestii pana cand a venit vorba de Sakura
-Imi e dor de ea. O aud pe Yurime sunand trista
-Stiu. Si noua ne e. Ma intreb daca e bine. Nu a mai dat niciun semn de viata si nici politia nu a gasit-o. Spun eu ingrijorat apoi ma gandesc la ce mi-a spus Zero si la probabailitatea ca Sakura sa fie cu Sasori dar am tacut din gura si i-am spus si Hinatei in soapta sa faca la fel. Mai bine stiam doar noi ca sa o putem cauta.
Sakura P.O.V
-Sarut mana pentru masa. Spun eu ridicandu-ma dupa cateva minute. Farfuria mea era pe jumatate plina
-Dar nu ai mancat tot. imi spune mama lui Sasori privind farfuria din fata mea
-Nu imi este foame . Ii raspund eu zambdinu-I apoi am mers in camera mea fara sa mai spun nimic.

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Au facut-o de data asta.Nareno nu se va lasa pana nu va descoperii cine e fata.

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Era sa-i vada Nareno,dar bine ca au scapat...

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 80- Un nou pericol straniu. Dureri persistente.
Mai spre seara Sasori a venit la mine in camera ca sa vada cum ma simt si adevarul era ca nu prea bine.
-Sakura te rog nu mai fi trista. Ma doare sa te vad asa. Imi spune roscatul luandu-ma in brate.
-Dar ma doare sa i-l vad asa. Ii spun eu suparata
-Ai ales un nou drum in viata si in plus va mai fi operat odata si o sa vada. Vei vedea. Ma incurajeaza roscatul. Uite, daca vrei o sa ii urmarim fiecare pas. Daca asta te face fericita , vom merge la spital sa i-l vezi. Bine? Imi spune apoi Sasori ca sa ma mai inveseleasca
Am inceput sa i-l privesc si sa ma gandesc la ce suflet bun are. Era un prieten adevarat.
-Multumesc. Ii spun eu imbratisandu-l si mai tare si incepand sa plang
-Sa nu te mai vad asa . Bine? Sakura trebuie sa te gandesti foarte bine la ce vei face. Nu poti sa continui asa. Imi spune Sasori apoi m-am gandit ca are dreptate. Eu mi-am ales drumul acesta in viata. Cel putin sa incerc sa fiu mai fericita. Ma gandesc eu
-Ai dreptate. Asa am sa fac. Imediat ce Sasuke v-a vedea si v-a pleca de aici am sa incep cu adevarat alta viata. Vreau sa invat engleza si poate sa ma si angajez. De ce nu. Ii spun eu plina de optimisc baiatului de langa mine
-Asa te vreau micuto. Imi spune Sasori mangaindu-ma pe cap si privindu-ma in ochi.
Dupa cateva secunde Sasori a fost sunat de cineva si a iesit din camera .
Am ramas din nou singura si trista. Gandurile mele au zburat imediat la Sasuke.
M-am dus in dulapul unde aveam hainele mele si am luat o cutie . M-am asezat pe pat si am desfacuto. In ea am vazut medalionul de la Sasuke pe care mi-l daduse in acea seara romantica . L-am deschis si in el am vazut doua fotografii. Intr-o parte eram eu si in cealalta parte era el.

Am atins usor cu un deget fotografia lui Sasuke si am zambit. Am asezat inapoi medalionul in cutie si apoi am vazut o fotografie cu mine si cu Naruto cand am fost la mare impreuna dupa ce am m-am mutata la el.

Am luat fotografia in mana si am mers langa geamul mare din camera. M-am asezat pe pervaz si am inceput sa plang in timp ce priveam acea imagine care era marcanta pentru mine.

Am inceput sa imi adus aminte de frumoasele clipe petrecute impreuna cu Naruto. Am fost atat de nedreapta cu el ca am fugit asa cand el de fapt mi-a oferit tot sprijinul sau. Am inceput sa imi amintesc de acea zi in care am venit la el acasa. Cat de frumos s-au purtat parintii sai cu mine. Cand au vrut sa ma adopte sau cand  am facut o bataie dezastruasa cu perne in sufragerie

si parintii lui ne-au incuiat in camerele noastre o jumatate de zi.
Aveam multe amintiri frumoase impreuna cu blondul
Am lasat fotografia jos si m-am dus iar langa cutie unde am vazut o fotografie cu mine si baietii pe care o facuseram cand Sasuke venise si se mutase cu noi in casa.


Naruto P.O.V
Au mai trecut doua minute timp in care cu totii eram tristi si ingandurati din cauza Sakurei. Cu totii ii duceam lipsa , foarte mult si ne rugam sa reapara
-Hei lume.ce faceti? Ne trezeste insa din tristete Gaara.
-Salut. Bine , uite pe aici putin. Ii spun eu dand mana cu el
Peste cateva minute Gaara a plecat insa pentru ca avea ceva treaba pe nistiu unde si am ramas iar noi, grupul care veniseram in club.
-Dansezi? i-l aud apoi pe Sai intreband-o pe Yurime si apoi au plecat pe ringul de dans.
M-am gandit sa fac si eu la fel asa ca am luat-o de mana pe Hinata fara sa o intreb nimic si am tras-o dupa mine. Mi-am pus mana pe soldurile ei si am inceput sa dansam pe ritmul muzicii care apropo, era foarte lenta.
Nu a durat mult si cei doi baieti ni s-au alaturat si ei impreuna cu  Yure si Anami.
Peste o ora aproximativ am obosit de la atata dansat asa ca ne-am asezat, insa pe mine a inceput sa ma doara piciorul pe care i-l avusesem impuscat. Si ma durea destul de rau. Doctorul mi-a spus sa nu i-l fortez atat de tare dupa operatie dar eu nu prea l-am ascultat
-Naruto ce ai? Te doare ceva? M-a intreaba Hinata parca citindu-mi gandurile pentru ca dupa expresia vesela a fetei pe care o aveam nu iti dadeai seama ca sufeream  de ceva. Nu lasam sa se vada asta pentru ca ceilalti sa nu sufere.
-Nu am nimic. Ii spun eu imbratisand-o
-Ba ai. Spune. Te doare mana , piciorul? Ceva? Ma intreaba ea insistand
-Ma doar putin piriorul , dar nu e nimic. Ii spun eu zambindu-i si mangaind-o pe obraz incet.
Peste 2 ore
Eram tot in club si stateam la o masa alaturi de Yuki si Yure pentru ca ceilalti 4 jucau biliard acum. Pe mine a inceput sa ma doara piciorul si mai tare dar nu lasam sa se vada asta . Cu totii erau fericiti si ar fi fost pacat sa le distrug buna dispozitie tocmai acum.
Am inceput sa transpir fara sa imi dau seama. Durerea era din ce in ce mai puternica. Nici macar nu imi mai puteam misca piciorul
-Naruto ce e cu tine? Naruto? Striga la mine Hinata vazandu-ma in ce hal eram apoi toate privirile au fost atintite spre mine
-Nu am nimic. Ma doare putin piciorul. Ii spun eu mai mult in soapta
-Naruto ce e? Sa te ducem undeva? Nu esti deloc bine. Hai sa i-l scoatem . i-l aud apoi pe Yuki.
-Nu am nimic. Voi continuati. Sunt bine. Le spun eu facandu-le semn cu mana sa continue
-Dar…. Incearca Hinata sa obiecteza
-Nu am nimc . O sa imi treaca. I-o tai eu punandu-I mana pe buze.
Am luat un servetel de pe masa si m-am sters pe fata si am continuat sa stau acolo pe fotoliu crezand ca durerea se va ameliora , insa nici dupa 20 de minute situatia nu s-a schimbat. Durerea persista si cu fiecare secunda care trecea simteam ca durerea se agraveaza.
-Ma duc pana la baie. Ii spun eu Hinatei ridicandu-ma de pe fotoliu insa cand am vrut sa pasesc pur si simplu am cazut. Nu imi puteam misca piciorul si ma durea ingrozitor
-Naruto esti bine?
-Naruto
Auzeam glasurile celor din jurul mei strigandu-ma dar nu ii vedeam. Aveam ochii inchisi si ma tineam de piciorul care ma durea ingrozitor . 
Peste cateva secunde am simtit cum sunt ridicat in brate si asezat inapoi pe canapea . Nu mai puteam nici sa vorbesc. Hinata statea langa mine si plangea . Cu totii erau ingrijorati si toate astea din cauza mea. Peste catvea minute au intrat in club un grup de medici care m-au examinat cateva secunde dar apoi...
-Trebuie sa i-l ducem la spital. I-l aud pe unul din asistenti, apoi sunt ridicat pe sus si dus afara din club
Peste un sfert de ora la spital
-O sa fie bine Hinata. i-l aud pe Sai spunandu-I brunetei care statea langa targa ce ma transporta pe mine
-Aaaaaa. Am tipat eu apoi de durere. Simteam ca intreg corpul mai avea putin si imi lua foc acum. De ce oare? De ce atata durere? Ma intrebam eu printre tipete.
Tot ceea ce imi amintesc apoi este ca am intrat in sala si unul din doctori mi-a pus o perfuzie apoi incet, incet pleoapele au devenit mai grele si am adormit.
Hinata P.O.V
-O sa fie bine? i-l intreb eu pe Sai printre lacrimi apoi acesta ma ia in brate
-Nu mai plange te rog. Imi spune si Yurime venind langa mine
Ma gandeam la Naruto. De ce era in starea asta? Ce avea?
Au trecut 2 minute deja care mie mi se parusera o ora. Timpul trecea greu.
-O sun pe Jenny. Spun eu gandindu-ma ca fata ne astepta acasa probabail. Dupa ce am sunato si i-am spus unde suntem si sa nu ii anunte pe parintii lui Naruto in caz ca suna ca sa nu fie si mai ingrijorati am inchis si am ramas pe hol asteptand vesti alaturi de ceilalti.




Am venit cu nextul in sfarsit si scuzati intarzierea dar am fost extrem de ocupoata zilele acestea. Oricum sper sa va placa. Astept comuri.
Kiss all


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Ma intreb ce s-a intamplat cu Naruto de l-a apucat asa durerea de picior :-s
Sper sa se faca bine si sa nu fie ceva grav>.<


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Aolo...ce-i cu Naruto?Iar la spital?Offf...ce l-o fi apucat?

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Pai eu credeam ca era si timpul ca Naruto sa pateasca ceva. Prea mult timp el a fost lipsit de griji si nu prea a stat prin spital. Nu credeti?

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 81- Minciuni nevinovate
Sakura P.O.V
Toata seara am fost trista. Am privit toate fotografiile pe care le aveam cu cei dragi si in cele din urma am adormit cu lacrimi in ochi.
Dimineata m-am trezit cu o durere ingrozitoare de cap. M-am dat jos din pat dar imediat am ametit.
-Ce se intampla cu mine? Ma intreb eu asezandu-ma in fund inapoi pe pat. Eram atat de ametita ca nici nu vedeam bine in fata ochilor.
-Sakura te-ai trezit? i-l aud pe Sasori intrebandu-ma apoi i-l vad ca deschide incet usa. Ai patit ceva? Ma intreaba el ingrijorat vazand ca tin mana la cap. A venit langa mine si a inceput sa ma priveasca ingrijorat
-Ma simt rau. Ii spun eu intinzandu-ma in pat.
-Bine. O chem pe mama , spune roscatul apoi iese repede din camera.
Nu imi puteam da seama de ce ma simteam asa. Capul ma durea si incepea sa imi fie rau. Era ciudat ,apoi o vad pe mama lui Sasori intrand in camera. Aceasta se apropie, imi spune mana la cap si apoi iese din camera . Dupa cateva secunde vine cu un termometru .
-Ai febra. Probabail ai racit. Imi spune femeia , sau e vreun virus in aer. Adauga ea privindu-ma dupa cateva minute.
-Dar o sa fie bine? O intreaba roscatul tinandu-ma de mana
-Da, dar trebuie sa stai in pat si sa mananci supa. Adauga femeia privindu-ma
-Parca ati fi asistenta. Ii spun eu incepand sa rad
-Am fost. O aud pe femeie spunand serioasa
-Da? O intreb eu socata privind-o.
-Da. Pana in urma cu 20 de ani cand a avut loc marele cutremur si intreg spitalul  unde lucram s-a prabusit.  Imi povesteste femeia asezandu-se pe pat langa mine
-Nu stiam. Si de ce nu v-ati mai angajat? O intreb eu curioasa
-Pai dupa acel cutremur eu m-am maritat si apoi l-am nascut pe Sasori iar sotul meu mi-a spus sa nu ma mai angajez . Imi povesteste femeia apoi se ridica de pe pat si imi zambeste. Merg sa iti prepar o supa. Adauga ea iesind apoi din camera
-Ce mama buna am nu? Ma intreaba roscatul asezandu-se langa mine
-Da. Asa e . Ii spun eu privindu-l pe baiat. Sasori putem incepe de azi cursurile de limba engleza daca vrei? i-l intreb eu pe roscat stiind ca aveam sa stau in camera mea o vreme si nu aveam ce face
-Sigur. Incepem dupa ce mananci. Imi spune el ciufulindu-mi parul. Gest pe care i-l facea numai Naruto .
Sasuke P.O.V
A trecut deja o zi de cand aflasem ca nu vad dupa operatie. Totusi gandul meu era inca la Sakura si aveam si acum acea senzatie ca rozalia a fost la mine.
-A fost doar imaginatia mea , spun eu incet dandu-mi incet cu palma peste frunte. Daca ar fi fost aici ai mei m-ar fi anuntat. Ma gandesc eu apoi in salon a intrat mama
-Ce faci dragule? Ma intreaba ea luandu-ma de mana
-Bine. Stateam . Ai vorbit cu cei de acasa? O intreb eu
-Nu. Azi m-am plimbat cu tatal tau prin oras. Imi explica aceasta.
- Fiule , am vorbit cu doctorul si ne-a spus ca peste doua zile poti iesi din spital. Vom merge impreuna prin oras daca vrei. imi spune si Nareno care se pare ca era si el in salon.
-Ce rost daca eu tot nu vad? I-l intreb eu trist
-Nu te intrista. Doctorul a spus ca ti-ar prinde bine o plimbare in aer liber. Imi spune mama
-Bine. Fie , cum vreti voi, le spun eu indiferent apoi incep iar sa ma gandesc la Sakura. Abia asteptam sa o vad si sa o fac sa sufere asa cum m-a facut si ea pe mine .
Naruto P.O.V
-Naruto? Naruto esti treaz? Aud o voce cristalina apoi deschid incet ochii si o vad pe Hinata langa patul meu
-Unde sunt? O intreb eu bulversat. Ma durea capul ingrozitor si nu mai tineam nimic minte
-Esti la spital. Nu tii minte? Ma intreaba bruneta privindu-ma
-Da. Imi amintesc. Ii spun eu apoi vad ca in camera intra si Sai impreuna cu Yurime
-Ia te uita cine s-a trezit. i-l aud pe brunet spunand vesel.
-Da cat am dormit? Ii intreb eu
-Cam 5 ore. Imi spune Hinata
-Ceeee? Dar de ce asa de mult? Ii intreb eu socat
-Pai ai mai fost opert odata la picior. Imi explica Hinata punand privirea in pamant
-De ce? Ii intreb eu speriat.
-Buna seara tinere. Ma saluta un medic intrand in salon si intrerupand conversatia.
-Buna seara. i-l salut eu politicos.
Dupa 10 minute. Doctorul s-a uitat la niste fise si abia apoi a inceput sa vorbeasca
-Ti-ai fortat piciorulp rea mult. Imi spune el  privindu-ma. A trebuit sa te operam de urgenta ca altfel ti-l amputam. Ai ezitat cam mult pana sa spui ca te doare . Adauga acesta ptivindu-ma
-Stiu dar…. Incerc eu sa spun insa sunt intrerupt .
-Dar nimic. Trebuia sa stai linitsit. Altfel operatia pe care ai avuto in urma cu….. cateva saptamani a dost facuta degeaba pentru ca muschiul s-a desprins. Imi explica doctorul nervos apoi a iesit din camera mai mult trantind usa in urma
-Mama si tata stiu? O intreb eu pe Hinata  la care bruneta a dat dezaprobator din cap.
-Crezi ca i-am fi spus stiind ca ei sunt ingrijorati si pentru Sasuke? Imi spune Sai apoi.
-Asa e. Le spun eu putin trist.
Dupa vreo 2 ore Hinata , Sai si Yurime au plecat iar eu am adormit pentru ca era destul de tarziu.
A doua zi dis-de-dimineata doctorul a venit iar la mine in salon ca sa vada cum ma simt. Piciorul nu ma mai durea aproape deloc si ma simteam chiar bine asa ca doctorul a spus ca voi fi externat maine. Hinata m-a sunat de dimineata ca sa vada cum ma simt apoi a plecat la scoala. 
Pe la 11:00 telefonul meu a inceput sa sune
-Sa nu fie mama, sa nu fie mama. Incep eu sa spun rugandu-ma apoi iau telefonul in mana. La naiba, e mama. Spun eu nervos cand vad cine ma suna. Ce aveam sa ii spun?Am ezitat putin dar trebuia sa raspund .
-Ce faci dragule? Ma intreaba mama dupa ce raspund
-Bine. Stateam in pat. O mint eu .
-Ma bucur.  Te-am sunat sa vad cum mai sunteti. Stai asa. Azi nu te duci la scoala? Ma intreaba mama dandu-si seama ca azi este luni
-A, pai nu ma duc azi ca m-am simtit rau de dimineata si ma doare si capul foarte tare. O mint eu dandu-mi seama ca am spus o prostie la inceput si incercand sa imi tin minciuna in picioare ca sa nu isi dea seama de ceva
-Esti bine? De ce te simti rau? Incepe ea sa ma intrebe si dupa vreo 5 minute am reusit sa o lamuresc ca era doar o migrena. Imaginara bineinteles , dar ea nu stia asta. .
-Sasuke cum se mai simte? O intreb eu schimband subiectul cand vad ca mai avea putin si isi dadea seama pentru ca nu eram deloc bun la mintit.
-E mai bine. Zilele care vor urma o sa mergem prin oras sa ne plimbam. Imi povesteste mama
-Ce misto. As vrea si ajung si eu odata pe acolo dar nu la spital. Ii spun eu femeii si amandoi incepem sa radem. Apropo, tata ce face? E pe acolo? O intreb eu
-Da. Ti-l dau acum la telefon. Imi spune mama apoi am inceput sa vorbesc cu tata
….
Peste 3 minute
-Si cum e vremea pe acolo? E frumos? i-l intreb eu pe tata curios
-Da, e foarte frumos aici. Pe acolo cum e? ma intreaba el
-La fel de frumos. Ii spun eu privind pe geam.  Abia astpt sa veniti acasa cu vesti bune. Ii spun eu tatei. Mi-e cam dor de brunet. adaig eu
-Da. Apropo de vesti, ghici pe cine am vaz…. Incearca tata sa imi spuna insa in momentul acela in salon intra medicul si eu am inchis repede telefonul ca sa nu isi dea seama de locul unde eram.
-Si cum te mai simti? Vreo schimbare ceva? Ma intreaba barbatul venind langa mine
-Nu nimic. Ma simt la fel de bine . Ii spun eu zambitor. Ba chiar as putea pleca din spital acum. Ii spun eu incepand sa rad
-Nu , nu poti. Vei mai ramane aici macar o zi si dupa ce vei pleca sa nu iti mai fortezi asa de tare piciorul. Bine? Imi spune doctorul grijului
-Promit. Ii spun eu punand mana dreapta in dreptul inimii .
-Asa te vreau, acum te las. Spune barbatul apoi pleaca.
-Era pe aproape, spun eu incet . Am rasuflat usurat si apoi am inceput sa ma gandesc ce ii voi spune tatei. Hmmm!!! Stiu. Ii spun ca s-a intrerupt si gata, gandesc eu apoi dau sa i-l sun insa pe usa intra Hinata impreuna cu Kankuro, Gaara, Sai, Kiba si Shikamaru facandu-mi o supriza placuta.
Am stat de vorba cu ei , am facut glume si am ras apoi Hinata a mers la baie dar nu a venit singura inapoi in salon ci alaturi de ….Sayto.
-,,La naiba. Daca ii va spune tatei? ‘’a fost primul gand care mi-a venit in minte cand l-am vazut pe barbat


Cam  atat pentru acest capitol. Bye


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Hm...Naruto asta...nu putea sa nu-si forteze piciorul?Acuma iar e in spital...Se pare ca a aflat si Sayto...

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Hmm...poate Sayto o sa-si tina gurita,cine stie...

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 82- Cutremur
Sakura P.O.V
Dupa ce mama lui Sasori mi-a adus mancarea si am si terminat-o pentru ca era delicioasa roscatul a inceput sa ma invete engleza. El o stia la perfectie. La inceput mi s-a parut foarte grea insa cu fiecare minut trecut invatam din ce in ce mai repede
-Deci la te iubesc se spune in engleza I love you. Spun eu zambareata
-Da. Vezi ca prinzi repede. Imi spune roscatul fericit apoi am continuat si tot asa pana pe la 15:30.
-Destul pentru azi. Sakura trebuie sa dormi putin. Ia sa vedem cum e cu febra. Imi spune mama roscatului venind iar cu termometrul langa mine
-Cum e? O intreb eu curioasa dar se vedea ca sunt mai bine pentru ca ma si simteam mai vioaie.
-Nu mai ai febra deloc . Imi spune femeia zambindu-mi. Un zambet atat de dulce incat nu te mai saturai de el.
-Ma bucur. Deci pot sa ies din pat? O intreb eu dand patura la o parte
-Pai nu stiu daca e bine. Mai stai putin ,da? Imi spune ia strambad putin din nas
Eu am dat afirmativ din cap si m-am invelit la loc apoi am continuat exercitiile de engleza cu Sasori.
Naruto P.O.V
-Ce ai patit ? Ma intreaba Sayto dupa o clipa de liniste venind langa mine
-Nimic . Ii raspund eu zambindu-i. In urmatoarele clipe i-am povestit ca am fost operat iar si el a inteles imediat ce cautam la spital. Dar sa nu ii spuneti tatei sau mamei. Bine? Sunt deja ingrijorati pentru Sakura si maine ies. Incep eu sa i-l rog pe barbat care imediat imi spune ca e de acord.
-Trebuie sa plec acum. Ma bucur ca te-am revazut. Imi spune barbatul apoi s-a indreptat spre usa trist
-Ce mai fac gemenele si micutul Sakuri? i=l intreb eu incercand sa i-l fac mai vesel. De la plecarea Sakurei nu am mai avut ocazia sa mai vorbesc cu el asa de des si familiile noastre s-au distantat putin. Rozalia era cea care ne tinea impreuna pe toti.
-Bine. Sunt plecati la bunicii lor. Imi raspunde barbatul intorcandu-si fata la mine si zambindu-mi si el la randul sau.
-Ma bucur. Ii spun eu apoi Hinata s-a oferit sa i-l conduca pe barbat .
Sasuke P.O.V
A doua zi dimineata doctorul a venit in salonul meu ca sa ma anunte ca azi o sa ies la o plimbare cu parintii. Imediat m-am imbracat cu ajutorul sau iar dupa 2 ore am iesit din salon . Cand am ajuns afara am simtit soarele cald  pe fata mea . Era o caldura atat de placuta. O caldura pe care nu o mai simtisem de ceva timp
-Unde mergem? O intreb eu pe mama care era  in dreapta mea si ma tinea de brat
-O sa ne plimbam putin cu trenul. Imi spune ea fericita. Nu stiam unde aveam sa mergem dar eram curios asa ca nu i-am mai intrebat pe mama si Nareno nimic . Cand in sfarsit am ajuns la gara ne-am urcat si ne-am asezat intr-un compartiment unde se pare ca eram numai noi 3 si asa am pornit spre o destinatie necunoscuta pentru mine dar care mereu v-a ramane asa pentru ca eu nu vedeam deloc.
Sakura PO.V
A venit seara incet si  am adormit cu gandul la brunet. Azi nu i-l vazusem deloc si imi era dor de el. Nu stiam ce face dar abia asteptam sa merg iar la spital sa i-l revad.
Dimineata
-Sakura neata. Ce faci? Ma intreaba Sasori apoi deschid ochii si i-l vad langa patul meu zambaret
-Bine. Dorm. Ii spun eu frecandu-ma la ochi incet
-Hai , imbracate si sa mergem. Imi spune Sasori tragandu-ma sus din pat
-Unde? i-l intreb eu parca trasnita.
-Ve-I vedea. Imi spune el facandu-mi cu ochiul. M-am ridicat din pat si m-am imbracat. M-am dus apoi sa imi iau telefonul de pe noptiera si am simtit un sentiment ca si cum as avea un gol in stomac.  Am privit mobilu din mana mea apoi  am vazut chipul lui Sasuke plin de sange in fata ochilor. Imediat am tipat si am aruncat telefonul pe pat dandu-ma cu 4 pasi in spate pana m-am atins de perete si am inceput sa suflu cu greu.
-Ce inseamna asta? M-am gandit eu in timp ce priveam telefonul de pe pat
-Sakura ce e? ma intreaba roscatul intrand in camera. Era destul de speriat datorita faptului ca mai ianinte tipasem
-Ni…nimic. Ii spun eu abia respirand din cauza sperieturii de mai inainte
-Ce este? Sakura esti bine? Ma intreaba apoi si mama lui Sasori venind si ea speriata in camera
-Nimic, doar m-am speriat. Am crezut ca am vazut ceva. Ii spun eu mintind-o.
-Bine. Imi spune ea apoi vine si ma ia in brate mangaindu-ma usor pe cap
-Esti gata? Ma intreaba si Sasori
-Da. Sunt gata, ii spun eu incet apoi am iesit toti din camera nu inainte de a-mi lua telefonul in mana.
Nu intelegeam ce era cu mine dar aveam un presentiment rau, foarte rau si tot timpul pe drum m-am gandit la brunet.
Dupa 10 minute de mers pe jos am ajuns la o statie de metrou.
-Ce cautam aici? O intreb eu pe mama roscatului care imediat ce ma aude se uita spre mine si imi zambeste.
-Vei vedea mai tarziu. Imi spune aceasta apoi ma ia de mana si ma trage intr-o cladire
Sasori s-a dus la ghiseu iar noi am continuat sa asteptam si sa tot asteptam .
Au trecut cam 5 minute timp in care am simtit ca o sa mor de plictiseala , noroc de copii care mai erau prin imprejur si ma mai faceau sa rad , apoi Sasori a venit in sfarsit langa noi. Mi-a zambit si m-a luat de mana. Ne-am indreptat apoi spre o gara. Imediat ce am pasit inaintru am simtit iar acel sentiment de rau. Ceva nu era in regula. Dar ce? Am vrut sa le spun celod doi ce simt insa toate gandurile mele au fost imprastiate cand i-am auzit vorbind
-O sa ii placa si o sa ne distram de minune. Ii spunea Sasori mamei lui
-Da. Taci. Ii spune aceasta vazand ca ii privesc si dandu-si seama ca aud ce vorbeau.
Cand i-am auzit cat de nerabdatori si fericiti erau mi-am spus ca mai bine ar fi sa tac .
Am continuat sa mergem cu metroul timp de vreo 10 minute apoi ne-am oprit intr-o alta statie de metrou . Am coborat cu totii si am mers intr-un bar de langa ca sa bem ceva.
-Hei Sakura vrei un suc ceva? Ma intreaba Sasori venind langa mine
-Da te rog. Ii raspund eu zambindu-I apoi roscatul a plecat
Imediat ce Sasori a plecat eu mi-am intors privirea spre geamul de langa mine si pentru o secunda am crezut in acea multime de oameni l-am vazut pe tata2
In clipa urmatoare m-am ridicat de la masa fara sa ii spun mamei roscatului ce e cu mine si am plecat afara insa barbatul disparuse, sau poate…..fusese doar imaginatia mea care imi juca feste.
-Sakura ce e? ma intreaba mama roscatului venind langa mine
-Nimic. Sa mergem. Ii spun eu apoi am intrat iar in bar unde am mai stat cam 5 minute dupa care am plecat.
Ne-am urcat iar in tren dar cand am trecut prin fata compartimentului 2 am avut iar acel sentiment ciudat .
-Sakura ce e? ma intreaba Sasori vazand ca m-am oprit.
L-am privit pe baiat, i-am zambit si apoi am continuat sa pasesc .
Sasuke P.O.V
Am tot mers cu metroul si intr-un final am adormit .
-Mama? Mama? Incep eu sa strig trezindu-ma dupa un timp dar am constientizat ca langa mine nu era nimeni. Peste 1 minut insa in compartiment a aparut Nareno care mi-a spus ca am oprit putin pe drum si ca mama era afara ca sa cumpere ceva.
Am continuat sa asteptam si cu cat timp mama si Nareno nu spuneau nimic despre locul unde mergeam cu atata deveneam mai curios . Peste aproximativ 5 minute trenul a pornit iar .
-Eu ies putin. i-l aud pe Nareno spunand apoi  am ramas doar eu si mama in compartiment.
Sakura P.O.V
Dupa ce trenul a pornit iar eu m-am aseat si am incercat sa scap de grijile astea care ma tot sacaiau si nu imi dadeau deloc pace asa ca m-am apucat de citit o revista dar dupa cateva minute m-am plictisit asa ca am timti nevoia sa ies putin pe hol ceea ce am si facut.
Am iesit pe hol si m-am dus langa geam. Peisajul de afara era spectaculor. Imi placea mult , acum nu vedeam doar blocuri , vedeam multi copaci si un camp foarte mare in fata apoi  deodata am auzit un glas cunoscut si cand m-am uitat in stanga mea l-am vazut pe Nareno care vorbea cu un alt om
-Ce cauta aici? Ma intreb eu socata apoi fug repede in compartiment
-Ce e? ma intreaba Sasori vazandu-ma speriata
-E aici. Tata2. ii spun eu speriata apoi am asteptat sa treaca. 
Au mai trecut cam 3 minute si eu mi-am facut curaj si am iesit iar pe hol dar in urma mea a iesit si roscatul spunandu-mi ca merge la baie.
Dupa 5 minute.
Sasori inca nu venise de la baie iar eu ma tot gandeam la Sasuke. Sentimentul acela de rau a revenit si de data asta era mai puternic  asa ca m-am gandit ca brunetul ar putea fi si el in tren si ca ar trebui sa i-l caut si sa vad ce face.
Sasuke P.O.V
Dupa ce Nareno a  plecat din compartiment s-a ridicat si mama spunand ca merge la baie
-Vin imediat. Imi spune aceasta mangadindu-ma pe obrazul stang si plecand.
Dupa 5 minute
Am auzit un zgomot puternic care te asurzea si apoi am simtit cum totul se cutremura. Nu stiu cum s-a intamplat exact dar in clipa urmatoare m-am trezit izbit in usa care imediat s-a deschis si eu am ajuns pe hol in genunchi. Toti cei din jurul meu tipau . Auzeam geamurile sparte. Totul se cutremura apoi am simtit cum cinceva m-a impinge intr-o parte apoi oamenii au inceput sa fuga pe langa mine. Nu mai stiam ce sa fac sau ce e cu mine. Am dat sa ma ridic dar pur si simplu nu reuseam. Langa mine am simtit apoi o mana rece si m-am cutremurat.
-Hei esti bine? Esti bine? Am intrebat eu sperand ca acea persoana care zacea pe jos sa imi raspunda , dar nimic.  La cateva seunde dupa aceia totul s-a oprit. Tipetele, zgomotele, cutremurul. Acum nimic nu mai misca, Nici macar eu care eram in stare de  soc.
-Baiete iesi afara. Afara. Am auzit apoi un glas de barbat care m-a ridicat de jos si m-a dus afara. Totusi imi parea rau pentru acea persoana care era langa mine in tren si chiar si acum cred ca zacea cazuta si inconstienta probabail.  Simteam nevoia sa ma intorc in tren .
Nu stiam unde sunt.Nu vedeam nimic. Mama si  Nareno nu erau , nu ii auzeam. Am inceput sa tremur si sa ma gandesc ca poate au patit ceva.



Am adus nextul si stiu ca am intarziat putin, de fapt chiar mult dar sper sa va placa. Am cam fost ocupata cu noul fic si cu alte chestii din viata de zi cu zi (intelegeti voi ). Sper sa va placa. Astept comurile voastre


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Ha?Ciudatel capitolul asta.Ce s-a intamplat cu trenul?Si sa nu-mi spui ca baiatul acela era Sasuke...

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Intradevar e ciudat dar vei intelege de ce e atat de ciudat cand voi posta nextul.

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Chiar ca situatia e cam ciudata...ma intreb ce se intampla

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Sakura P.O.V
Am continuat sa merg pe hol insa eram cu bagare de seama ca sa nu fiu vazuta cand deodata in fata mea la vreo 20 de metri am vazut-o pe mama 2 iesind dintr-un compartiment si plecand in directia opusa. Nu ma vazuse, de fapt nici nu se uitase in directia asta asa am am inceput sa pasesc spre locul de unde a iesit mama cu gandul ca poate brunetul era si el acolo insa cand sa ajung in dreptul usii am simti cum totul se cutremura spre picioarele mele si m-am izbit de peretele din stanga mea. Luminile din tren au inceput sa se stinga si oamenii tipau cu toate puterile lor. Am auzit un zgomot puternic si apoi am cazut. Ma lovisem la cap pentru ca din partea stanga de dupa ureche a inceput  sa imi curga sange. Am privit apoi in jurul meu si dupa cateva secunde l-am vazut efectiv pe Sasuke iesind pe usa din compartimentul de langa mine si izbindu-se cu putere de acelasi perete de care eram si eu acum rezemata. Am inceput sa ma tarasc spre el insa cand sa – l prin de mana am vazut cum o teava ce era deasupra brunetului mai avea putin si cadea peste el asa ca m-am ridicat  , am inceput sa fug prin tren cu toate ca abia ma tineam pe picioare si cand in sfarsit am ajuns langa el l-am impins , teava cazand peste mine si zdrobindu-ma.
Mi-am ridicat privirea spre Sasuke care statea si privea bulversat in jur.
Intreg corpul ma durea si nici nu mai puteam vorbi de durere
-As vrea sa …. Am inceput eu sa spun in soapta apoi l-am vazut pe Sasuke cum ma ia de mana insa bucuria care m-a cuprins pe loc cand am vazut gestul baiatului a fost spulberata cand  am lesinat de durere.
Sasuke P.O.V
-Fiule. Sasuke unde esti? Sasuke? Ii aud apoi glasul tremurat al mamei si imediat am inceput si eu sa tip . Aceasta m-a auzit si a venia langa mine luandu-ma in brate . Ce se intampla? Ce  fost asta? Incep eu sa o intreb speriat
-A fost un cutremur. Imi spune mama mangaindu-ma pe cap
-Unde e Nareno? O intreb eu si mai speriat
-A mers sa te caute. E bine. Imi spune mama apoi ma ia de mana si incepe sa ma traga dupa ea prin multimea agitata. Intr-un sfarsit am ajuns intr-o incapere.
-Unde suntem? O intreb eu pe mama
-Intr-un magazin. Imi spune aceasta apoi eu ma asez pe un scaun cu ajutorul mamei si incepe sa asteptam. Mama a iesit pana afara ca sa i-l caute pe Nareno. Peste tot in jur oamenii tipau si erau speriati din pricina cutremurului insa gandurile mele au ramas la acea persoana din tren care probabail mi-a salvat viata. Nu stiam exact ce era cu mine dar ma gandeam doar la acea persoana.
Nareno P.O.V
Dupa ce am reusit sa iesim din tren eu si sotia mea am inceput sa i-l cautam pe Sasuke. Eram speriati
-Ne despartim. Te sun cand i-l gasesc. Imi spune Sarumy speriata.
Eu m-am dus intr-o parte iar ea in cealalta incepand sa i-l cautam pe baiat. Nici nu am apucat sa i-l cautam pe Sasuke in tren pentru ca am fost scosi afara de un conductor.
-Poate e pe undeva prin tren .Spun eu apoi ma urc in tren iar si incep sa i-l caut pe brunet . Sasuke unde esti? Sasuke? Am inceput sa strg eu  insa nu primeam niciun raspuns. In fata vedeam doar oameni care fugeau spriati spre iesiri. Altii aveau sange la cap . Pur si simplu ma inspaimanta aceasta imagine.
M-am dus in fata compartimentului in care fuseseram noi insa ceea ce am vazut acolo pur si simplu m-a socat. Nu mi-a venit sa cred ca ceea ce vedeam era adevarat.
Sasori P.O.V
-Sakura unde esti? Sakura? Tipam eu disperat pe holuri . Omaneii tipau si fugeau. Nu stiam unde era rozalia. Mama era la fel de speriata ca si mine
-Unde e? unde? Ma intreaba mama privind speriata in jur sperand ca poate o va vedea .
-Uite.  E acolo . Am tipat eu deodata vazand-o pe rozalie trantita la pamant si plina de sange insa langa ea mai era cineva .Era….



Deci am adus si sfarsitul acestui capitol si sper sa va placa. Stiu ca e cam scurt dar asa misterul e mai mare. Kiss all. Astept comuri

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Cat suspans,ma intreb acuma cum mai iese Sakura din asta><

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Nici nu o sa iti treaca prin cap ceea ce o sa scriu in capitolele urmatoare. O sa credeti ca sunt nebuna de-a binelea

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Nareno?Deci nu-mi vine sa cred ca la cat de scurt e capitolul asta e atat de interesant!!!!

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
O sa aflati in capitolul urmator pe care am sa i-l postez probabil duminica pentru ca mai am de scris la el si ca sa va tin mai mult in suspans :-p

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 83- O revedere emotionanta
Naruto P.O.V
Incetul cu incetul a venit seara. Eram singur in spital . Hinata si ceilalti au plecat in urma cu o ora. Maine aveam sa plec de aici in sfarsit. Deja ma plictisisem de locul asta. Ma intrebam cum a suportat Sasuke sa stea atata timp aici.
-Naruto dormi? Aud un glas de barbat apoi vad usa deschizandu-se si de dupa ea apare doctorul care intra in salon.
-Buna seara, l-am salutat eu politicos apoi acesta s-a apropiat incet de mine . Ce doriti? S-a intamplat ceva? i-l intreb eu pe doctor
-Nu, doar ca maine vreau sa iti fac cateva analize mai amanuntite inainte sa pleci. Imi spune acesta zabindu-mi
-Bine , dar s-a intamplat ceva? i-l intreb eu ingrijorat la care el da din cap sa nu apoi pleaca din camera nu inainte de a-mi ura noapte buna.
Peste cateva minute am adormit cu gandul la bruneta mea si la ziua de maine
Nareno P.O.V
M-am dus in fata compartimentului in care fuseseram noi insa ceea ce am vazut acolo pur si simplu m-a socat. Nu mi-a venit sa cred ca ceea ce vedeam era adevarat.
Cand am vazut atata sange pe jos in fata salonului unde statuseram eu si familia mea am ramas socat. Am intrat in viteza in compartiment insa brunetul nu era acolo. ,,Daca era sangele lui?’’ o intrebare care m-a nelinistit si mai tare apoi am inceput sa i-l caut ca nebunul.
-Sasuke unde esti? Am inceput eu sa tip pe holuri si apoi sa fug insa am fugit tot trenul si nu l-am gasit. In cele din urma telefonul meu a inceput sa sune. Era Sarumy
-L-am gasit. Mi-a spus ea la telefon apoi am iesit fericit afara .
Dupa ce m-am reintalnit cu sotia mea si cu Sasuke i-am luat in brate pe amandoi. Eram fericiti ca nu am patit nimic.
In jurul nostru era haos. Am privit mai bine si la doar cativa metri in fata noastra in pamant era o fisura adanca de vreo 6 metri daca nu ma insel si lunga de vreo 10 metri. Era groazdnic ceea ce vedeam. ,,Cum s-a ajuns la asta?’’ . I-am privit pe oamenii din jurul nostru care fugeau speriati, unii find raniti grav apoi am vazut cum 3 ambulante au venit la fata locului si au luat cativa pasageri din tren care fusesera raniti grav.
-Sa mergem. Le-am spus eu celor doi de langa mine apoi i-am luat de mana si am inceput sa pasim incet fericiti ca eram bine insa cand am trecut pe langa o ambulanta  care se pregatea sa  ia in primire un ranit am ramas de-a dreptul socat de ceea ce am vazut.
-Sa….. a incercat Sarumy sa spuna socata insa eu i-am pus repede mana la gura ca sa nu auda Sasuke. Stiam ca nu avea sa reactioneze bine.
Am inceput sa privesc catre acele persoane. Nu imi venea sa cred ca era ea.
-Repede. Sa mergem. i-am auzit apoi pe cativa asistenti spunand speriati apoi au urcat-o repede in ambulanta in urma ei urcandu-se si celelalte doua persoane cu care era.
Sarumy a inceput sa planga si sa ma priveasca. Nu puteam sa o pierdem. Nu iar. Ma gandeam eu apoi l-am luat de mana repede pe Sasuke si am inceput sa fugim catre o statie de taxiuri. Speram ca masinile sa mearga
-Unde mergem? De ce fugim? Incepe Sasuke sa ne intrebe bulversat pentru ca nu stia ce se intampla.
-Trebuie sa ne grabim. Mergem iar la spital. Poate te-ai ranit. Mai bine lasam plimbarea pe alta data. Ii spun eu brunetului grabit mintindu-l , la care el nu a mai spus nimic.
Am ajuns la un taxi dar soferul ne-a spus ca nu merge nicaieri.
-Va rog domnule. Va platesc dublu. Va rog. Ii spun eu si in cele din urma acesta a acceptat. La cativa metri in fata noastra ambulanta era si ea. Am urmarito pana la spitalul unde fusese si Sasuke internat.
-O sa fie bine mama. O sa vezi. i-l aud pe roscat spunand in timp ce targa care o transporta pe fata coborase din ambulanta.
Si noi coboraseram din taxi si eram foarte aproape de cei trei insa nu ne-au vazut.
,,Cine erau ei? Ce treaba au cu ea?'' Ma intrebam eu in timp ce ii priveam pe cei doi care plangeau
-Cunosc glasul asta. i-l aud pe Sasuke spunand apoi mi-am dat seama ca si-a recunoscut colegul
-Nu. Cred ca ti se pare. Ii spun eu baiatului
-Nu. I-l cunosc. Spune Sasuke insistent.  E Sasori. E aici? Ma intreaba brunetul agitandu-se si mai tare
-Nu. E doar un  baiat blond aici. E mai mic ca tine la varsta. Ii spun eu baiatului mintindu-l iar
-Bine. Cred ca mi s-a parut. I-l aud apoi pe Sasuke spunand putin dezamagit dupa care am intrat in spital.
-Du-l in salon. Ma duc sa vad ce se intampla. Sa nu ii spui absolut nimic. Ii spun eu sotiei mele in soapta apoi aceasta a plecat cu Sasuke in salonul sau.
Eu am mers dupa cei trei. Sakura era aici. Dupa atata timp o revedeam. Nu imi venea sa cred ca fusese chiar aici, in America. Ca fusese chiar in trenul acela. Cred ca destinul mi-o punea in cale acum. Trebuia sa vorbesc cu ea. Trebuia sa vad ce se intampla.
Cand am ajuns pe holul unde erau roscatul din clasa de la Sasuke si mama lui am vazut ca rozalia a intrat intr-o sala de operatii .
Acum mi-am dat seama de ce eram atat de nelinistit cand i-am vazut pe cei doi langa salonul lui Sasuke. Era ea. Era Sakura cu el. Inima mea imi spunea ca e ea.  Acum trebuia sa aflu ce cauta ea aici cu roscatul acela.
-O sa fie bine . Ai sa vezi. L-am auzit apoi pe medicul care i-l operase pe Sasuke spunandu-i roscatului. Tot ce a urmat mai apoi mi s-a parut foarte ciudat. Roscatul l-a imbratisat pe medic . Parca erau rude dar mai apoi...
-Multumesc unchiule.  Ii spune rioscatul medicului pe care i-l tinea in brate
-,,Unchiule?’’ sunt rude?  Stai asa. Medicul e prieten cu Sayto deci cel mai probabail stie ca Sakura e fiica lui si daca el e unchiul roscatului atunci stia de Sakura si o ascundea. Ma gandesc eu in timp ce ii privesc pe cei doi de dupa un perete.
Imi trebuia o explicatie. Ma gandeam eu furios . Dupa cateva secunde telefonul meu a inceput sa sune. Era Sarumy asa ca am plecat la ea ca sa ii spun totul. Cand a aflat a inceput sa fie si mai nelinistita dar nu din cauza celor aflate despre roscat si medic ci din cauza starii Sakurei si o credeam. Si eu eram foarte ingrijorat in privinta asta.
Sasori P.O.V
-Uite.  E acolo . Am tipat eu deodata vazand-o pe rozalie trantita la pamant si plina de sange insa langa ea mai era cineva .Era…
-Angel? A intrebat mama cand l-a vazut pe baiatul de langa Sakura
-Ce cauti aici? i-l intreb eu pe baiatul care se chinuia sa mute teava cazuta pe rozalie.
-Ma duceam la un prieten si am gasit-o pe ea. Ce s-a intamplat? Ma intreaba baiatul socat
-Nu stim. Cred ca un cutremur. Ii spune mama apoi am ridicat teava de pe Sakura.
-Trezeste-te. Hai deschide ochii. Ii spun eu speriat fetei care era plina de sange. ,,Cum s-a intamplat asta?'' Am inceput eu sa ma intreb apoi am luat-o in brate si am iesit din tren  afara unde am vazut o ambulanta.
Ne-am intrebat catre ea si apoi Angel a disparut de langa noi. Am mers la spital si Sakura a intrat in operatie. Nimic nu era bine. Mama plangea in continuu si eu eram foarte speriat. ,,Daca o pierdeam?’’ Nici macar nu stia ce simt eu cu adevarat pentru ea. Am ramas pe hol si m-am asezat pe o banca impreuna cu mama .

Poza  facuta de mine direct de la spital ( banca unde s-a asezat Sasori cu mama lui )

Am inceput sa ma gandesc la clipele petrecute de rozalie. La prima data cand am vazut-o. Atunci m-am indragostit de ea. A fost dragoste la prima vedere .’’ Ce aveam sa fac daca o pierdeam? Ce?''
Naruto P.O.V
Dupa cateva minute am mers cu domnul doctor ca sa imi fac analizele si apoi nerabdator am plecat din spital. Nici nu am mai stat de vorba cu medicul . Eram fericit ca in sfarsit plecam din locul ala. Cand am ajuns acasa am sunat-o pe Hinata care inca mai era la ore apoi am inceput sa ma uit la televizor
-Se pare ca au existat multe victime. Multe zone din Los Angeles a fost afectata si mai multe trenuri au deraiat . Inca nu se stie daca vor mai exista replici insa toti sunt rezervati. Am auzit-o pe o reporterita spunand apoi am devenit agitat. Mama , tata si Sasuke erau tot in Los Angeles. Daca au patit ceva? Ma gandeam eu speriat apoi am scos telefonul din buzunar si m-am gandit sa i-l sun pe tata .
-Da Naruto. Spune. Imi raspunde el suparat
-Tata sunteti  bine? Am auzit despre cutremur . Ii spun eu ingrijorat
-Da. Suntem bine . Imi spune el suparat
-Toti? i-l intreb eu vazand  ca era trist
-Nu. Imi raspunde el pe acelasi ton.
-Atunci? A patit cineva? Cine? Mama, Sasuke? Incep eu sa i-l intreb speriat
-Nu. Imi raspunde el si mai trist
-Atunci? i-l intreb eu bulverst. Nu mai intelegeam nimic.
-Sakura nu e bine. A fost ranita si e destul de grav. Imi spune el la care eu m-am ridicat fortat de pe canapea si am scapat telefonul din mana din cauza socului
,,Sakura? Ce cauta ea acolo? Ce s-a intamplat?’’ ma intrebam eu privind spre televizorul din fata mea
-Domnule sunteti bine? O aud pe Jenny intrebandu-ma apoi vine langa mine zguduindu-ma putin. Am privit-o si apoi m-am uitat in jos. Am ridicat telefonul de jos si l-am pus langa ureche, dar socul inca nu trecuse.
-Naruto? Naruto mai esti? i-i aud glasul tatei la telefon
-Da. Sunt. Ii raspund eu revenindu-mi in simtiri. Sa….Sakura e acolo? A-ti gasit-o? i-l intreb eu  fericit realizand  vestea pe care tocmai o auzisem
-Da. Imi raspunde  tata trist
-Si cum? Cum s-a intamplat? i-l intreb eu si mai fericit dar apoi tata imi spune grabit ca trebuie sa inchida si inainte sa i-l mai intreb ceva s-a intrerupt comvorbirea
M-am asezat iar pe canapea si am inceput sa privesc tavanul alb . Nu imi venea sa cred ca Sakura era acolo. Trebuia sa aflu daca e bine si sa vad daca suspiciunile mele erau adevarate. Sa vad daca era acolo cu roscatul. Am continuat sa stau si sa ma gandesc la spusele tatei.,, Rozalia era in stare grava , dar… ce s-a intamplat cu adevarat? De ce?'' Ma tot intrebam in timp ce priveam in sus . Nu stiu exact cat am stat acolo pentru ca m-am trezit cu Hinata la usa.
-Buna. Naruto este? Am auzit-o inteband-o pe Jenny care ii deschisese usa apoi a venit in sufragerie si s-a asezat langa mine sarutandu-ma pe obraz. Naruto ce ai? Ma intreaba bruneta vazand  ca o priveam dar parca eram mai mult absent.
-Au gasit-o. I-am spus eu la fel de socat
-Pe cine? Ma intreaba bruneta speriata din cauza starii in care eram
-Sakura. Au gasit-o. E in America. E in Los Angeles.
-Cee? Nu imi vine sa cred. Ce bine. Imi spune bruneta fericita apoi ma imbratiseaza de bucurie. Dar cum,  cand? Ma intreaba ea si mai entuziasmata
-Azi au gasit-o. ii spun eu privind televizorul din fata mea care era pe acelasi post ca mai inainte
-Unde au gasit-o? ma intreaba bruneta apoi pe usa intra si Sai care imediat ce aude comversatia vine sa vada despre ce este vorba
-Nu stiu, dar acum e in stare grava. Ii spun eu si imediat vad cum expresia fetei ei se schimba radical
-Ce? Ma intreaba ea speriata apoi lacrimile incep sa ii curga si imediat o iau in brate strangand-o puternic.
-Despre cine e vorba? Ce s-a intamplat? Ma intreaba si Sai  si dupa ce ii spun si lui ca e vorba despre Sakura a ramas la fel de socat ca si mine.
-Dar ce ti-a mai spus? Doar atat? Ma intreaba brunetul agitat
-Da. O sa ma sune mai tarziu probabil.  Nu stiu exact cum e situatia acolo. Ii spun eu apoi am ramas toti trei pe canapea si  am inceput sa asteptam sa ne sune tata.
Sasuke P.O.V
Dupa ce am ajuns in salon si m-am asezat iar pe acel pat mama a iesit putin din camera . Dupa cateva minute a aparut in salon si Nareno care se pare ca era putin agitat dupa felul in care vorbea.
-Ce se intampla? i-l intreb eu pe barbat insa acesta imi spune ca e doar speriat din cauza cutremurului.
-Sasuke ce s-a intamplat in tren? Ma intreaba mama asezandu-se langa mine
-Nu stiu exact. Pamantul a inceput sa se cutremure si apoi am fost aruncat din compartiment prin usa si cred ca am ajuns pe hol, apoi….
-Apoi ce? Ma intreaba Nareno vazand ca am facut o pauza
-Apoi  am simtit cum cineva m-a impins din locul in care stateam si imediat am auzit un zgomot puternit ca si cum cineva ar fi fost strivit de ceva . Am atinso pe acea persoana pe mana cred, dar mai apoi un barbat a venit langa mine si mi-a spus sa plec din tren si m-a scos afara repede.


Am revenit in sfarsit pe vechiul cont datorita adminei care este o scumpa si am adus si nextul dar l-am facut mai lung ca sa recopar timpul pierdut.
Ser sa va placa. Astept comentarii

Modificat de ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Deci Sakura e in stare grava...nasol,pe deasupra a aflat si Nareno si ceilalti unde e.Hm...oare cum se va termina asta?

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Am adus nextul pentru ca dupa cum stiti urmeaza Pastele si eu nu o sa prea stau pe acasa. Asadar ne mai vedem dupa sarbatori.
Va urez un Paste fericit tuturor

Cap 84- Momente disperate

Sayto P.O.V
Eram la spital si gandul meu era tot la Sakura. Imi era atat de dor de ea. Nu mai vorbisem cu ea de atata timp. Nu stiam nimic. Nu stiam ce face sau daca e bine. Eram dipserat
-Doctore? Sunteti bine? Ma intreaba o asistenta vazandu-ma distant
-Da. Multumesc. Ii spun eu apoi mi-am cintinuat drumul catre un pacient care fusese ranit in urma unei incaierari .
Nareno P.O.V
Cand am auzit ce a patit Sasuke in tren am inceput sa ma gandesc cine ar fi putut fi acea persoana care l-a ajutat .
Dupa cateva minute a venit un medic in salon si Sasuke a adormit. Era destul de obosit asa ca am putut sa merg cu Sarumy ca sa vedem daca Sakura e bine
-Stai. Ii spun eu femeii punandu-I mana in fata si oprind-o sa mai inainteze ca sa nu ne vada cei doi
-Dar de  ce? Ma intreaba ea nedumerita
-Vreau sa stam asa un timp. Mai bine asteptam sa iasa din operatie apoi  mergem la ei ca sa nu ne minta cumva. Ii spun eu apoi aceasta accepta. Am inceput sa ne pimbam prin spital . Au trecut doua ore si Sakura inca nu iesise din operatie.
-De ce dureaza atata? Intreb eu disperat apoi sotia mea ma ia in brate ca sa ma incurajeze dar ea era la fel de ingrijorata ca si mine . I-am explicat apoi cum i-am vazut pe Saura si baiatul acela dand tarcoale in fata salonului brunetului si atunci mi-am dat seama ca Sakura era asistenta despre are crezuse Sasuke in acea zi ca fusese la el.
-Inca i-l mai iubeste. Tot timpul s-a gandit la el probabail. Imi spune Sarumy cu lacrimi in ochi privindu-ma.
-Asa e draga mea. Ai dreptate. Ii spun eu luand-o in brate. Mi-am amintit apoi ca nu l-am mai sunat pe Naruto pentru ca trebuia sa merg sa vorbesc cu medicul ca sa vad cum se simte Sasuke si probabail era ingrijorat asa ca l-am sunat si i-am explicat situatia
Naruto P.O.V
-Dar cu cine e acolo Sakura? I-l intreb eu pe tata dupa ce in sfarsit ma suna
-Pai mai sunt o femeie si un baiat cu ea. Un baiat care cred ca era in clasa cu tine. Imi spune tata
-E cumva roscat? i-l intreb eu apoi suspiciunile mele s-au dovedit a fi adevarate. Se pare ca Sakura fugise acolo cu roscatul.
-Tu stiai ? Ma intreaba tata socat apoi i-am povestit totul. Eram furios in clipa de fata. Nu imi venea sa cred ca Sakura facuse asta
-Naruto nu te infuria . Nu stii daca ea a fugit. Incearca Hinata sa ma calmeze
-Da sigur. Si probabail a luat-o el cu forta. Fii si tu serioasa te rog.  Esi proasta sau ce? Doar nu ai crede asta. Nici macar un copil nu ar crede asta. Incep eu sa ii spun furios si fara sa imi dau seama i-am ranit sentimentele. Bruneta s-a ridicat de pe canapea si a iesit din casa grabita si cu lacrimi in ochi.
-Esti un prost. Imi spune Sai ducandu-se dupa ea apoi i-am spus tatei ca trebuie sa inchid si sa ma sune mai tarziu si am plecat si eu dupa Hinata.
-Hinata stai. Am inceput eu sa strig dupa fata care mergea grabita pe alee. Sai era si el in fata mea si incerca sa o linisteasca dar din cate vedeam nu prea reusea. Cand am ajuns in deptul ei aceasta plangea . Am dat sa o iau in brate dar ea m-a impins cu ambele maini
-Lasa-ma in pace. Te gandesti doar la tine Naruto. Doar la tine si nu iti dai seama ca ii ranesti pe cei din jur. Eu nu cred ca Sakura a fugit iar daca tu nu stii cum sa vorbesti cu mine noi doi am terminat-o. Chiar acum . Imi spune bruneta suparata .
-Nu. Stai. Am inceput eu sa  strig dupa ea insa Hinata a inceput sa mearga si mai tare. Am prins-o de mana si am intors-o cu fata la mine in ea nici macar nu ma privea in ochi. Intradevar fusesem un nataru. Cum sa ii vorbesc asa? Avea dreptate sa fie suparata pe mine. Intelege-ma , eram furios. Ii spun eu suparat
-Da sigur. Esti prost sau ce? Imi raspunde Hinata cu aceleasi vorbe cu care i-am raspuns si eu adineauri apoi mi-am dat seama cum s-a simti. Am ramas cu privirea in pamant pentru ca ma simteam rau pentru ceea ce spusesem. Hinata si-a smuncit imediat mana si a plecat in viteza.
-Bravo Naruto. I-l aud pe Sai spunandu-mi si apoi a plecat dupa Hinata. Eu am inceput sa pivesc dupa ea si mi-a dat lacrimile. Am pierdut-o.
-Prostule. Spun eu dandu-mi o palma peste cap. Dupa doar cateva secunde Sai vine vine langa mine spunandu-mi ca Hinata a luat un taxi apoi ma ia in casa. M-am dus direct in camera mea furios si am inceput sa ma gandesc la cat de prost puteam fi
Sakura PO.V
-Unde sunt? Ma intreb eu privind in jur. Totul era alb. Parca eram in nori. Era aceiasi senzatie pe care o avusesem si atunci cand intrasem in coma.
In jurul meu au aparul ingeri . Eu eram imbracata in alb. Ma simteam atat de libera si linistita . Un sentiment atat de placut . Am privit in jos unde mi-am vazut coprul intr-o umbra si jurul meu erau oameni. Multi oameni care tot apasau pe pieptul meu. Cred ca erau medici. Am privit apoi undeva in dreapta mea si am vazut o usa deschizandu-se si pe ea intrand Sasori plangand.
-Nu Sakura. Nuuu!!! Tipa roscatul dar un medic i-l scoate imediat afara.
Ceea ce urmat apoi a fost ceva ciudat. M-am trezit intr-un loc intunecat apoi am inceput sa cad.
-Esti bine? Ma intreaba un medic apoi am deschis ochii si am privit in jur. Eram vie. Eram vie.
Am dat aprobator din cap apoi l-am vazut iar pe Sasori intrand in salon si luandu-ma in brate. Roscatul plangea cu toata puterea lui. Am dat sa imi misc mana astfel incat sa i-l imbratise dar pur si implu nu puteam. Simteam cum tot coprul ca durea. O durere mohita . O durere ingrozitoare
-Te rog sa iesi. Ii spune un medic lui Sasori apoi i-l scoate afara .
Nareno P.PO.V
-Ce se intampla? Ma intreab Sarumy cand i-l vede pe roscat intrand in viteza in sala de operatii si plangand. Am mers in viteza langa cei doi si am vazut-o pe mama baiatului plangand.
-Ce se intampla? O intreb eu pe femeie dar aceasta nu imi raspunde pentru ca plangea in continuu si nu putea vorbi. Imediat mi-am dat seama ca ceva nu era bine dar cand am vrut sa intru am vazut ca roscatulul a fost scos afara de un medic
-Nu intrati. Facem tot ce putem. Imi spune acesta privindu-ma. Roscatul nu isi daduse inca seama ca eram acolo pentru ca isi imbratisa mama si plangea
-Daca o pierd? De ce mama? De ce ea? O intreba roscatul pe mama lui.
-Nu o pierdem. Ii spune femeia printre lacrimi. Peste cateva secunde roscatul a intrat iar in salon si apoi am vazut ca Sakura avea ochii deschisi. Era in viata. Nu imi venea sa cred. Am luat-o in brate pe sotia mea si i-am spus ca totul v-a fi bine. Dupa alte cateva secunde roscatul a iesit pe hol si atunci m-a oservat si a ramas socat.
-Cine sunt ei ? I-l intreaba mama lui vazandu-I expresia fetei
-Parintii Sakurei. Parintii adoptivi. Ii raspunde baiatul continuand sa ma priveasca.
Ne-am dus apoi pe o banca si am inceput sa ii cer explicatii baiatului iar el mi-a povestit totul cu lux de amanunte


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Deci pana la urma au vorbit..Bine ca Sakura a scapat cu viata.Totusi Sasuke va afla ca Sakura e acolo?
Si Naruto asta...e prost rau...
Paste fericit la toti!


_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 85- Ganduri si intamplari dureroase
Sasori P.O.V
Si a aflat. A aflat tot. Nu imi venea sa cred ca ne-a descoperit. Ce avea sa spuna Sakura acum?
-Esti bine? Ma intreaba mama vazandu-ma abatut.
-Da. Sunt bine. Ii raspund eu scurt privind in pamant suparat
-Nu imi vine sa cred. Ii aud glasul suparat al tatalui lui Nareno apoi i-l vad cum se ridica de pe banca si da un pumn puternic in perete.
Era suparat. I-l intelegeam. Ma gandeam ce avea sa faca acum ca a aflat adevarul . Sigur o va duce inapoi in Japonia si am sa o pierd iar, acum poate va fi pentru totdeauna. Dupa aproximativ 10 minute iese din salon si doctorul
-E o minune. Nu inteleg, fata nu avea sanse , era moarta. Ne spune el uimit venind langa noi.
-Dar acum e bine? i-l intreaba femeia care era langa tatal Sakurei
-Da. Acum e bine. Totusi nu imi explic. Se pare ca fata asta vrea sa traiasca pentru un motiv anume. Ceva o tine aici pe pamant sau poate . Ne explica medicul stand cu mana pe umarul tatalui adoptiv al Sakurei
-Nu doctore. Fata mea are un singur motiv pentru care vrea sa traiasca si acela e….. Apoi se uita la mine zambitor ….. Sasuke. Adauga el apoi hotarat privindu-si sotia.
-Atunci  e norocoasa pentru ca isi va indeplini scopul. O sa o mai tinem in spital sub observatie. Starea ei nu e inca stabilita complet. Ne spune doctorul si apoi pleaca.

Nareno P.O.V

Dupa ce doctorul a iesit din salon si am vazut cat e de uimit mi-am dat seama ca Sakura dorea sa traiasca ca sa i-l vada pe Sasuke sanatos.
-Dragul meu sa i-l sun pe Naruto? Ma intreaba sotia mea apoi i-am spus ca o sun eu. Dupa ce i-am explicat blondului cele intamplate acesta s-a bucurat ca e bine dar totusi …
-M-am gandit mai bine tata si cred ca Sasuke are dreptate. Sakura nu merita nimic . i-l aud pe Naruto spunand furios
-Ce ai Naruto? Cum poti sa crezi asta? Incep eu sa tip la telefon
-Asta e adevarul tata. Crede-ma. O sa iti povestesc cand vii acasa sau mai bine vin eu in colo. Imi spune el hotarat.
-Ce? Cum sa vii ? Tu ai scoala. Ii spun eu baiatului
-Nu imi pasa. O sa vin . Oricum mai am putin si intru in minivacanta. Imi explica el la telefon dar totusi nu putea veni aici.
-Nu vii si gata. Ii spun eu hotarat apoi blondul tace.
-Ce s-a intamplat? Ma intreaba sotia mea dupa ce am inchis telefonul furios apoi l-am privit pe roscatul care se uita la mine intr-un mod ciudat. M-am dus langa el si l-am intrebat ce are.
-Era Naruto nu? Ma intreaba baiatul trist
-Da. Ce e? imi ascunzi ceva? i-l intreb eu
-Nu. Doar ca sigur ma uraste  acum ca stie ca Sakura e cu mine. Imi spune el apoi apare langa noi doctorul care i-l operase pe Sasuke si imediat ce ma vede amuteste. Ne-am asezat cu totii apoi si ne-a explicat si el cum sta situatia. Totul mi se parea ciudat . Treuia sa iau o decizie.
-Va rog nu ii spuneti lui Sasuke. Sakura nu vrea sa stie. Imi spune roscatul de langa mine
-Nu am sa ii spun. Sasuke o uraste.  Ii explic eu apoi doctorul ne spune ca mai bine i-am spune tatalui rozaliei. Macar el sa stie de ea si in rest sa nu mai stie nimeni pana nu rezolvam situatia cu Sasuke.

Sasuke P.O.V

-Mama ? Mama esti aici? Intreb eu dupa ce ma trezesc dar nimeni nu imi raspunde.
-Te-ai trezit? Aud un glas subtiat. Era probabil o asistenta
-Da. Unde sunt parintii mei? O intreb eu dar aceasta imi spune ca nu stie. Peste cateva minute raman singur in salon si incep sa ma gandesc la incidentul din tren. Totul mi se parea ciudat. De ce ma tot gandeam la acea persoana? Era ciudat.

Naruto P.O.V

-Cu cine ai vorbit? Ma intreaba Sai auzind tipete din camera mea.
-Cu tata. Sakura a murit apoi a inviat. Acum e bine. I-am explicat eu intr-un mod putin comic.
-Ce m-am speriat cand ai spus ca a murit. Imi spune brunetul apoi se aseaza pe pat langa mine
-Ma duc si eu. Ii spun eu  hotarat
-Ce? Unde? In America? Ma intreaba brunetul socat
-Da. Nu pot sta aici cand stiu ca Sakura e acolo si in plus vreau o explicatie. Ii explic eu si mai furios
-Tatal tau e de acord?
-Nu  imi pasa. Eu tot ma duc. Spun eu ridicandu-ma de pe pat si pasind spre dulapul cu haine
-Dar cu scoala ce faci? Ma intreaba Sai venind langa mine
-Oricum mai aveam putin pana la vacanta si eu nu am probleme. . Am note. Ii spun eu in timp ce scoteam o valiza din dulap
-Dar Hinata?
In momentul acela  am ramas pe loc fara sa mai fac nimic. Nici macar nu mai clipeam. Sai avea dreptate. Ce faceam cu Hinata? Daca plecam acum ea ar crede ca nu mi-ar pasa ca m-am certat cu ea. Ar crede ca in loc sa imi cer iertare as fugi
-Ai dreptate. Ii spun eu baiatului intorcandu-ma spre el si privindu-l in ochi.
-Mai bine stai aici. Vor rezolva problema parintii tai. Imi spune brunetul apoi m-am asezat pe pat si am tot incercat sa o sun pe Hinata insa de fiecare data imi respingea apelul pana cand m-am hotarat sa merg la ea acasa. Nu puteam sta asa stiind ca e suparata pe mine insa cand am ajuns in fata usii ei…
-Las-o in pace. Imi spune Neji stand in fata mea
-Uite , nu vreau sa ne certam dar vreau sa o vad. Sa imi cer iertare. Am fost un prost . Nu am vrut sa spun acele cuvinte. Nu am vrut. Ii spun eu brunetului din fata mea care ma privea furios
-Naruto, nu stiu ce s-a intamplat intre voi dar Hinata nu vrea sa vorbeasca cu nimeni. Nici macar cu mine. Sta in camera ei si asta e doar din cauza ta. Mai bine pleci.
-Nu. Ii spun eu apoi i-l dau la o parte si urc scarile la etaj in fuga .
-Pleaca. Imi spune Neji venind langa mine si luandu-ma de umar
-Nu. Lasa-ma. Hinata. Asculta-ma. Iarta-ma te rog. Incep eu sa strig la usa in timp ce Neji incerca sa ma traga de acolo
-Las-o in pace. Din cauza ta e asa. Mai bine las-o. imi spune bunetul furios
M-am uitat la el apoi inca odata la usa de la camera brunetei sperand ca se va deschide dar nimic. Am privit in pamant si o lacrima s-a scurs pe obrazul meu apoi am inceput sa pasec incet pe scari in jos. Neji avea dreptate. Hinata suferea din cauza mea. Niciodata nu am vrut sa o fac sa sufere dar nu imi voi pierde speranta. 
-O sa se impace cu mine . Ii spun eu hotarat lui Neji cand ajung la usa .
Baiatul m-a privit furios apoi am plecat. Era suparat si el pe mine si i-l intelegeam. Era sora lui. Sora pe care o iubea ca pe ochii din cap .
Cand am ajuns acasa m-am dus in camera mea si m-am asezat in pat cu gandul la Hinata. Trebuia sa ii recastig increderea. Sa ma impac cu ea.

Hinata P.O.V

Dupa tot ceea ce mi-a spus Naruto am plecat acasa suparata. Nu doream sa vorbesc cu nimeni. M-am dus in camera mea fara sa ii spun lui Neji care era in sufragerie ce am
-Surioasa ce ai? Te rog spune-mi? I-l aud pe fratele meu strigand la usa.
-Lasa-ma. Spun eu printre lacrimi
-Te-ai certat cu Naruto? Ma intreaba el de dincolo de usa
-Da. Nu vreau sa vorbesc cu nimeni . Ii spun eu apoi Neji pleaca de langa usa. El era singurul care ma intelegea cu adevarat. Stia ce simt si stia cand trebuie sa fiu singura. Dupa ceva timp aud zgomote in casa apoi i-l aud pe Naruto certandu-se cu Neji langa usa mea dar nu i-am dat drumul blondului pentru ca eram foarte furioasa. Cu toate ca i-l iubeam mai mult decat viata mea mi-am lasat mandria sa castige si nu am deschis usa. Am ramas in camera mea plangand apoi l-am auzit pe Neji langa usa mea spunandu-mi ca Naruto a plecat. Eu nu i-am raspuns si am continuat sa plang .
De multe ori preferam sa ma inchid in mine si sa nu spun nimanui ce am. Stiam ca nu e bine ce fac dar asa eram eu.
-Sakura ce dor imi e de tine. Spun eu suparata gandindu-ma la rozalie. Ea era prietena mea cea mai buna. Fata care ma intelegea cu adevarat insa cum nu mai era aici.
-Hinata iesi. Aveam musafiri. I-l aud pe Neji apoi repede imi sterg lacrimile
-Cine e? i-l intreb eu dar se pare ca Neji deja plecase. Am descuiat usa si am coborat apoi la parter unde am fost luata in brate de ….

Sakura P.O.V

-O sa fii bine. Imi spune o asistenta vazand ca deschid cohii. Am privit in jur si am vazut ca ma miscam.
-Unde ma duceti? O intreb eu
-Mergem in alt  salon. Imi spune ea apoi ma trezesc incercauita de oameni pe care nu doream sa ii vad aici
-Draga mea . Esti bine. Imi spune mama2 plangand.
,,-Ce cauta ea aici? De unde stia?'' L-am privit apoi la Sasori care era undeva la picioarele mele . Imediat ce a vazut ca i-l privesc s-a uitat in jos .
-O sa fii bine. Imi spune si tata2 mangaindu-ma pe cap incet .
Dupa cateva secunde insa am adormit iar.



Am adus nextul imediat ce am putut intra la pc ca sa i-l scriu. Scuzati intarzierea dar asa e cand este Pastele. Oricum sper sa va placa.
Astept comenatrii


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Hm..Naruto asta...
Bine ca Sakura si-a revenit dar mi-e cam frica ce o sa se intample cand se va trezi de-a binelea.


_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Vaaaii,scuze ca nu am dat comm la celelalte nexturi,am avut probleme cu netu-.-"
Deci...e super!Chiar nu ma gandeam ca cei doi o sa afle de Sakura,ma intreb cum o sa decurga situatia acum><
Si ma intreb si care sunt musafirii Hinatei...hmm...

Modificat de ღ ’σ’σ ℓανєη∂αя ღ (acum 12 ani)


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 86- Un prieten din trecut.

Hinata P.O.V

-Tom? Intreb eu socata vazand cine era cel care ma strange in brate puternic
-Ce ma bucur sa te revad amiga. Imi raspunde el dandu-mi drumul din brate si privindu-ma vesel
-Hola chica . Ma saluta mama lui. O doamna inalta cu parul roscat  si putin ondulat.
-Ne scuzati putin. Le spun eu celor doi musafiri din casa tragand-o pe mama In bucatarie . Ce cauta ei aici? O intreb eu pe femeia din fata mea ridicand putin tonul
-Linisteste-te. Au venit din Spania si Tom a vrut sa te vada. Imi explica ea punandu-mi mana la umarul drept
-Hina scumpo. Nu vii sa stai cu noi? O aud pe mama lui Tom strigandu-ma.
-Nu o suport. Spun euprintre dinti iesind din bucatarie si schitand un mic zambet in coltul gurii
Adevarul era ca nu o prea suportam pe mama lui Tom pentru ca avea prea multe figuri in cap dar cu fiul ei ma intelegeam foarte bine avand in vedere ca am fost foarte buni prieteni in copilarie
-Ce ma bucur sa te revad. Te-ai schimbat foarte mult de cand ne-am vazut ultima oara. Imi spune Tom cand ajung in camera
-Si tu te-ai schimbat. Ii spun eu privindu-l in ochii lui negri pe care mereu i-am placut. Emanau atata relaxare in jur dar acum pareau putin schimbati. Putin mai mult. Poate era din cauza ca nu i-l mai vazusem de mult si poate s-a mai schimbat , dar asta nu aveam de unde sa stiu acum pentru ca abia i-l vad dupa atata timp.

Tom a fost mereu un tip mai retras, la fel ca si mine , poate si din aceasta cauza am devenit atat de buni prieteni  sau poate era doar pentru ca tatal meu si tatal lui Tom erau si eu prieteni inca de mici.
-Hei frate. Ce e cu tine aici? i-l aud apoi pe fratemiu si imediat i-l vad ca i-l imbratiseaza pe Tom
Ei doi erau apropiati de varsta . Era diferenta de doar 9 luni intre ei deci se integeau foarte bine.
-Am ajuns ieri din Spania si am venit sa va vad . Ii spune Tom apoi cei doi au inceput sa povesteasca tot felul de chestii pe care nu ma prea interesau.
Peste 3 ore tot in sufragerie
Stateam trantita pe fotoliu si ma gandeam doar la Naruto. Ma simteam atat de rau a m-am despartit de el dar m-a ranit spunandu-mi acele vorbe. ,,Daca a facut-o prima data o va mai face si de acum in colo si nu trebuie sa ii permit asta. Mai bine stau singura''. Ma gandeam eu in timp ce ii priveam pe fratemiu si pe Tom cum erau afundati in povestile lor despre fel de fel de jocuri sau fete.
Mama statea de vorba cu mama lui Tom si nu la mult timp apare si tata acasa , apoi nu va mai spun ce s-a intamplat pentru ca eu eram in plus acolo asa ca m-am gandit sa plec in camera mea si bineinteles ca nu a observat nimeni asta. Cel putin asa credeam
-Hina. Esti acolo? i-l aud pe Tom dincolo de usa.
-Da. Ii raspund eu apoi ma duc si ii deschid acesta intrand in camera mea
-De ce ai plecat? Ma intreaba el apropiindu-se din ce in ce mai tare de mine
-Pai  ma simteam in plus. Ii spun eu apoi tot dandu-ma in spate simt ca dau cu piciorul de patul meu si ma opresc insa Tom se tot apropia apoi cand sunt gata sa cad pe pat brunetul ma prinde cu ambele maini de solduri si fetele noastre s-au apropiat din ce in ce mai mult pana cand...
-Hei ce e cu voi aici?i-l aud pe fratemiu apoi i-l vad langa usa si Tom imi da drumul din brate usor ca sa nu cad pe spate.
-Nimic. Ii spune Tom apoi i-l ia de umar si pleaca din camera
-Ce-a fost asta?  Intreb eu dandu-mi cu mana peste frunete. Ce bine ca a aparut Neji. Ma gandeam eu fericita. Ceea ce simteam pentru Tom era doar un sentiment de afectiune . El era prietenul meu. Eu i-l iubeam pe Naruto si nu puteam fi cu altcineva. Nu stiam exact ce se intampla cu Tom. Cand eram mici relatia noastra era doar de amici dar acum s-a comportat altfel. Oare Tom ma place?

Sakura PO.V

-Hai frumusico trezeste-te. Aud un glas de femeie cunoscut.
Deschid incet ochii si o vad pe mama lui Sasori langa patul meu. ,,Oare fusese un vis? Poate tata2 si mama 2 nu au fost aici.''
-Buna  draga mea. Te-ai trezit? Cum te simti? Aud apoi glasul mamei 2 si imi dau seama ca nu fusese un vis, nici imaginatia mea , era adevarat. Mama 2 si tata2  erau aici. Ce aveam sa ma fac? Nu doream sa ma intorc acolo . Sasuke probabail ma ura pentru ce am facut si doream sa isi refaca viata cu cineva care sa i-l poate iubi mai mult decat mine , daca asta ar putea fi posibil vreodata pentru ca dragostea mea pentru brunet era infinita.
-Ce? Cum m-ati gasit? Ii intreb eu pe cei doi uimita si apoi au inceput sa imi povesteasca .
Nu la mult timp am inceput sa plangem cu totii . Eram emotionata sa ii revad aici, dar cand am aflat ca Sasuke ma ura am simtit ca mor , ca o iau razna. Nu stiu de ce am simtit asta pentru ca era de asteptat .
-Nu pot fi iertata pentru ceea ce am facut. Spun eu cu un glas stins apoi privesc in jos.
-Nu Sakura. Nu spune asta. Sasuke va fi operat curand si poate va vedea si atunci va puteti intalni. Imi spue tata2
-Nu. Eu nu ma intorc. Spun eu hotarata
-Dar Sakura… incearca mama 2 sa ma convinga insa eu o intrerup
-Voi nu intelegeti. Am facut asta pentru Sasuke. Ca el sa isi refaca viata. Am facut asta pentru voi. Daca nu as fi fost eu poate nu s-ar fi intamplat toate astea. Sasuke ar fi vazut si poate ar fi avut o alta viata. Incep eu sa le spun printre lacrimi
-Dar Sakura te rog sa intelegi. Sasuke inca te iubeste. Imi spune tata 2
-Da ? Serios? Nu prea cred. Ii spun eu privind intr-o parte apoi i-l vad pe Sasori care statea in coltul camerei pe un fotoliu si privea in pamant suparat.
Imediat mi-am dat seama ca nu trebuia sa ma intorc in Japonia. Sasori m-a ajutat foarte mult  si la fel si mam lui si oricum eram hotarata sa imi fac alta viata , departe de cei pe care i-am ranit. Era mai bine asta
-Nu ma mai intorc. Si sunt foarte hotarata. Le spun eu celor 2 din camera
-Dar tatal tau? La el nu te gandesti? Ii este dor de tine Sakura.
-Stiu , dar el are familia lui acum si in plus e mai bine asta. Va uita de mine. Le spun eu
-Nu Sakura. Tu nu intelegi. Tu nu gandesti deloc bine. Tatal tau nu te va uita niciodata. E disperat , nu intelegi? Ma intreaba tata2 incepand sa tipe mai mult. Am inceput sa i-l privesc  si am vazut lacrimi in ochii lui. Poate avea dreptate. Poate trebuia sa ma reintorc


Ei bine am adue nextul si sper ca v-am bagat putin in mister


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Sunt sigura ca Tom o place pe Hinata si o sa fie ceva gelozie prin povestea asta
Chiar ma intreb daca pana la urma Sakura se va intoarce...


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
In sfarsit.Credeam ca nu mai postezi.Tom zici.....ma intreb daca Hinata se va impaca cu Naruto,si desigur ,ce se va intamla cu Tom.
Cat despre Sakura,ma asteptam la o discutie ceva mai arpinsa dar merge si asa.Dar de Sasuke ce ne mai zici?


_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 87-Nervi si sentimente spulberate
Am mai stat o clipa si m-am gandit apoi am spus.
-Nu ma intorc. Atat de hotarata in cat am simtit ca asta e un nou inceput. Nu puteam sa ma reintorc si sa ii fac sa sufere iar pe cei ce ii iubesc. Trebuia sa ii fac fericiti chiar daca asta insemna sa imi sacrific propria fericire.
-Dar Sakura…, iar tata care incerca sa ma convinga insa de data asta Sasori se hotaraste sa rupa tacerea
-Sakura are dreptul sa isi faca viata. Spune el ridicandu-se si venind langa patul meu
-Drept? Ce drept? Are dreptul sa ne faca sa suferim? Tu stii in ce stare e tatal ei? Si la fel si sotia lui. Incepe tata sa tipe la roscat
-Terminati!! Am tipat eu cu putere punandu-mi mainile la cap pentru ca simteam ca imi explodeaza
-Sakura ce ai? Ma intreaba mama lui Sasori
-Gata, m-am saturat. Am luat decizia sa plec ca voi sa ma uitati, sa nu va mai fac vreun rau si nu ma mai intorc acolo. Sasuke ma uraste , probabail si prietenii mei simt la fel si nu mai vreau sa ii vad plangand , bine? Le spun eu mamei si tatei 2 care se uitau socati la mine
-Bine Sakura. Fa cum vrei , dar tu esti minora intelegi? Daca nu te intorci acasa baietasul acesta va fi suspectat de rapire, incepe tata sa imi explice ceea ce m-a infuriat si mai tare
-Ce? De rapire? Sasori nu are nicio vina. Eu i-am cerut sa ma ia cu el , ba mai mult el a incercat sa ma covinga sa raman, iar daca tu tata o sa faci acest gest poti sa uiti ca am fost fiica ta candva , bine? Ii spun eu barbatului cu lacrimi in ochi
-Dragule te rog, o aud pe mama2 incercand sa i-l calmeze dar tata2 parea hotarat pentru ca in secundele ce au urmat el a iesit din salon foarte suparat si mama 2 s-a dus dupa el sa i-l calmeze
Am inceput sa plang si mai tare. Simteam ca intreg pamantul se prabuseste asupra mea. ,,De ce se intampla asta? De ce? De ce acum cand totul parea asa de bine?’’
Sasuke P.O.V
-Ma voi opera. Peste putin timp ma voi opera, iar daca voi vedea am sa o caut sigur pe Sakura , chiar si in gaura de sarpe pentru ca merita sa sufere la fel ca si mine.  Spuneam eu incet . La aiba , acum vorbesc singur. Spun eu dandu-mi seama ca o iau pe campi
-Sasuke , ce faci? Ii aud glasul medicului care m-a operat.
-Bine domnule doctor, dumneavoastra? i-l intreb  si eu  la randul meu.
-Pai am iesit dintr-o operatie complicata in urma cu ceva timp si am venit sa va vad.
-Ce fel de operatie complicata ati avut? i-l intreb eu ca sa avem un subiect de discutie
-Pai se pare ca peste o fata s-a prabusit o teava foarte grea si  a treuit sa o operam la coloana vertebrala dar acum e mai bine. Imi povesteste el
-Biata de ea. Atata am putut spune dupa ce am auzit pentru ca nu stiu din ce cauza m-a cuprins milancolia. Ma simteam atat de trist dar totusi de ce? In fond era doar o persoana pe care nu o cunosteam
Naruto P.O.V
Am iesit din camera mea cam dupa doua ore. Nu stiu exat cat era ceasul dar cert era ca afara era pe inserate. cand m-am dus in camera mea o sunasem pe Hinata si am incercat sa o conving sa se impace cu mine dar ce am obtinut a fost inca o cearta si un telefon inchis in nas.
-Ai dormit putin? Ma intreaba Sai venind din bucatarie si trecand prin fata mea spre sufragerie
-Da. Cred ca am atipit putin. Ii spun eu urmandul dar cand ajung in sufragerie o vad pe Yurime pe fotoliul cel mare
-Buna Naruto. Ma saluta aceasta putin trista ,
-Buna Yurime. O salut si eu apoi ma asez pe fotoliul cel mic si incep sa privesc la televizor  , dar gandul meu era tot la ea. Tot la Hinata .
Hinata P.O.V
Am coborat in sufragerie dupa cateva minute si l-am vazut pe Tom ca statea de vorba cu Neji dar cand am aparut eu si m-au vazut , cei doi au tacut.,, Ciudat, nu venea ziua mea ca sa isi faca vreu plan. Atunci? Despre ce vorbeau cei doi?’’
M-am asezat pe fotoliu langa Neji  dar Tom a venit in partea cealalta langa mine si mi-a pus mana pe dupa umar.
-Si diseara ce faci? Ma intreaba el. O intrebare care m-a faut sa rosesc putin
-Asa direct? i-l intreb eu prinzand tupeu.
-Pai, de ce sa pierdem vremea? Ma intreaba el comic
-Mama ta unde e? i-l intreb eu pe Tom schimband subiectul
-E prin spate cu mama si cu tatal tau. Imi explica el
,,Saracii de ei’’ imi spun eu In gand , gandindu-ma ca bietii mei parinti vor fi terorizati de acea femeie.
-Deci? Nu mi-ai raspuns. Imi spune Tom zambind.
Fara sa imi dau seama m-am uita la Neji care statea in dreapta mea pe canapea si acesta mi-a facut din cohi , semn ca ar trebui sa merg.
Nu stiam ce sa ii raspund.  Nici nu m-am despartit bine de Naruto si sa ma duc la intalnire cu Tom? Nu ar fi frumos din partea mea . ,ma gandeam eu dar apoi telefonul meu incepe sa sune si ma ridic ducandu-ma in bucatarie si lasandu-I pe baieti singuri.
-Ce vrei? Raspund eu iritata la telefon pentru ca cel care ma sunase era Naruto
-Hinata vreau sa vorbim. Uite, imi pare rau. Incepe el sa imi explice
-Da sigur. Tu ce parte din Nu, nu ai inteles? i-l intreb eu suparata gandindu-ma la cat de urat mi-a vorbit.
-Hina, te rog. Incearca el sa ma convinga.
-Nu. Nu ma impac cu tine si gata. Tu te gandesti doar la tine si la ce crezi tu, dar Sakura a plecat acolo din alt motiv. Nu ca sa se vada cu Sasori sa iti fie clar. Ii explic eu lui Naruto pe un ton mai ridicat.
-Si tu crezi ca doar tu ai dreptate nu? Incearca sa ma intelegi. Asta e parerea mea. Imi explica Naruto la telefon
Am simtit ca nu mai pot de nervi si i-am inchis imediat telefonul fara sa mai spun nimic. Eram atat de nervoasa incat credeam ca o iau razna. Nu o credeam in stare pe Sakura sa faca asta, niciodata. Ea i-l iubea pe Sasuke si cred ca inca i-l mai iubeste
-Hinata esti bine? Ma intreaba Neji venind langa mine dupa ce mi-a auzit tipetele
-Da. Sunt bine. Ii spun eu ducandu-ma langa el , apoi in sufragerie inapoi la Tom
-Deci? Ma intreaba Tom asteptand un rspuns.
-Bine. Iesim diseara. Ii spun eu privindu-l pe fratemiu si sperand sa spuna ca vine si el
-Fara mine. Eu am treaba diseara. Spune Neji zambitor.
La cat de nervoasa eram in clipa aceia nu imi mai trebuia nimic, poate si din cauza aceea am acceptat sa ies cu Tom. Naruto era un badaran.
-Eu merg in camera mea. Le spun eu baietilor in timp ce ma ridic de pe fotoliu
-Bine. Diseara mergem da? Ma mai intreaba inca odata Tom ca sa fie sgur ca nu m-am razgandit.
-Da. Ii raspund eu incet in timp ce urc prima treapta a scarilor
Dupa ce m-am dus in camera mea am inceput iar sa ma gandesc la Naruto, dar de data asta eram furioasa pe el. Totusi ma simteam prost ca ies cu Tom in oras.
Am stat in pat si apoi am dat drumul la televizor. Poate asa nu ma voi mai gandi la el
Peste 2 ore
-Hinata te asteapta Tom. i-l aud pe fratemiu la usa
-Da. Acu vin. Ii raspund eu. In urma cu vreun sfert de ora incepusem si eu sa ma imbrac. Mi-am luat o fustita scurta de blugi si un maieu negru putin decoltat pe mine si am iesit din camera. Tom cand m-a vazut a ramas cu gura cascata efectiv ceea ce m-a facut sa rad putin pentru ca arata intr-un mod foarte comic.
Dupa ce am iesit din casa ne-am indeptat spre un BMW rosu decapotabil , fiind probabail masina lui Tom . Ne-am urat toti trei si am porit
-Dar tu nu aveai treaba? i-l intreb eu pe fratemiu
-Ba da. Ma vad cu Ten-Ten, imi explica el fericit
-si unde va vedeti? i-l intreb eu curioasa
-In fata parcului. Imi explica el punandu-si telefoul la ureche, probabail ca sa o sune.
Dupa ce l-am lasat pe fratemiu in fata parcului am hotarat sa mergem la clubul unde mergeam de obicei cu Naruto. Acolo imi placea foarte mult insa cand am ajuns in fata localului tot ceea ce am mai vazut a fost ca Tom a fost trantit la pamant de catre…
-Naruto ce faci? Tip eu la blondul care statea furios in fata mea. M-am aplecat la Tom si l-am ridicat
-Care e problema ta? i-l intreaba brunetul pe Naruto fiind gata sa ii dea una insa eu m-am pus intre ei
-Nu imi vine sa cre ca imi faci asta. Deci asta era motivul pentru care te-ai despartit de mine. Felicitari Hinata. Oficial ne-am despartit. Si stii ce parere am eu acum despre tine? Curva.. Tipa la mine furios Naruto, dar cand am auzit acel cuvant nu am mai rezistat si l-am plesnit peste obraz pe blond.
-Ma idiotule, nu vorbi asa cu ea, da? Tipa si Tom la Naruto dar eu pur si simplu plangeam.
In momentul care a urmat Naruto l-a mai lovit odata pe Tom nu inainte de a ma impinge pe mine intr-o parte si apoi s-au luat la bataie de-a binelea. Tot ce vedeam era ca Tom era la pamant si Naruto peste el , lovindul cu toata puterea, dar apoi totul s-a schibat Tom l-a lovit pe Naruto in cap cu pumnul atat de tare incat Naruto a cazut la pamant , acum Tom fiind peste el si lovindu-l
-Gata. Terminati, tipam eu la cei doi dar degeaba. Apoi doi bodygoarzi de la club s-a u baiat si i-a udespartit pe cei doi.
-L-am privit pe Naruto care avea sange la nas si pe maini  si nu imi venea sa cred cata furie vedeam in privirea lui. Era de-a dreptul teribil.
-Bravo Hinata. Ai spulberat tot. totul. Sper sa fii fericita cu el. Imi spune Naruto nu inainte de a se smunci din mainile badygoardului care i-l tinea si sa plece nervos cu masina lui
-Cum s-a ajuns la asta?  Intreb eu incepand sa plang  .
-Gata Hinata. Gata. Imi spune Tom venind si luandu-ma in brate
-Vreau sa mergem acasa. Ii spun eu baiatului impingandu-l cu o mana in spate. Auzind asta Tom nu a mai zis nimic si m-a dus direct acasa unde m-am incuiat in camera mea si am inceput sa plang.
Naruto P.O.V
Dupa  cateva minute de stat in sufragerie m-am gandit sa plec sa ma plimb asa ca am luat masina si m-am dus in fata clubului unde mergeam eu sa joc biliard insa cand am coborat din masina si am vazut-o pe Hinata cu un alt timp am crezut ca turb. M-am dus la cei doi si l-am lovit pe baiat , acesta lovindu-se de  cimentul rece. De furie nu am mai stiut ce am spus dar cert e ca Hinata m-a lovit peste obraz apoi m-am luat la bataie cu tipul. Eram atat de furios incat doream sa i-l omor, noroc de bodyguarzii de la club care ne-au despartit ca altfel baiatul nu mai traia.



Ei bine am adus nextul si sper ca v-a placut. Astept comentariile voastre si scuzati ca am intarziat dar am fost cam ocupata in ultima vreme.


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Naruto a dato rau de tot in bara de data asta.Nu vad daca ar mai avea vreo sansa cu Hinata si nici nu situ daca a vorbit serios...
Sasuke sper sa se faca bine dupa operatia ce va urma.


_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Oke,poate ca Naruto a exagerat,dar intr-un fel a avut partea lui de dreptate,nu stiu cum sa spun...
Sper sa se termine repede chestia asta si sa fie din nou impreuna><


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap  88- Tistete in jurul tuturor

Sakura P.O.V
-Linisteste-te, ma incuraja mama care statea langa patul meu, dar eu nu mai conteneam din plans
-Va rog sa plecati, au fost singurele cuvinte pe care le-am putut scoate din gura apoi fara comentarii intreaga incapere s-a golit.
Nu stiam ce sa fac. Trebuia sa ma gandesc. Acum ca mama si tata 2 m-au gasit sigur aveau sa ma duca inapoi in Japonia unde toata lumea probabail ma uraste deja. ,,Nu vreau sa le frang inimile inca odata.’’ gandeam eu printre suspine. ,,Trebuia sa fac ceva, dar ce?’’
Sasuke P.O.V
Eram singur in camera. Nu se auzea nici un fel de zgomot. Probabail era seara . Am inceput sa ma gandesc la tot cea ce am patit  si am inceput sa sper ca voi vedea dupa a doua operatie.
Naruto P.O.V
Dupa ce am ajuns acasa nervos si m-am incuiat in camera mea am inceput sa tip si sa dau cu pumnii in toti peretii. Nervii mei au fost intinsi la maxim. Cum mi-a putut face una ca asta?
-Bravo Naruto. Te-ai indragostit de ea crezand ca e diferita dar s-a dovedit a fi ca toate celelalte. Toate vor bani . Absolut toate. Spun eu nervos in timp ce ma priveam in oglinda. Aveam sange la nas din cauza incaierarii. Am luat un servetel de pe noptiera si m-am sters apoi m-am trantit pe pat si am inceput sa ma gandesc la Sakura. Si ea era la fel ca celelalte. A stat cu Sasuke ca sa i-l faca sa tina la ea si sa ii faca toate poftele apoi i-a dat papucii cand a gasit altul mai bun. Ma gandeam eu cu furie
-Nu voi mai avea incredere in fete, niciodata. Pentru mine Hinata e moarta acum. Nu are decat sa stea cu papalungul ala.
-Naruto esti bine? i-l aud pe Sai strigandu-ma de la usa
-Da. Lasa-ma in pace. Vorbim maine. Ii spun eu mai mult tipand
-Bine. Imi raspunde el scurt apoi linistea iar pune stapanire pe incapere. Doar tipetele mele de furie se mai auzeau. Nu stiam ce e cu mine sau ce doream in acea clipa dar cert era ca gandul meu era doar la Hinata. Nu stiam daca ma gandeam la ea cu dragoste si cu furie .
Hinata P.O.V
Dupa cateva minute de plans in camera mea Ton a venit sa vada cum ma simt
-De ce trebuia sa se intanple asta? Ma intreb eu cu voce tare
-Dar cine era ala? Ma intreaba Tom
-Era Naruto prieteul meu. De fapt , mai bine spus, fostul meu prieten. Ii spun eu incepand sa pang.
-E vina mea nu? Ma intreaba Tom cu o voce suava
-Nu. Ma despartisem de el de ieri pentru ca mi-a vorbit urat. Ii spun eu privindu-l in ochi
-Atunci nu te merita. Imi spune el si imediat ce am auzit asta mi-am pus privirea in pamant.
,Poate Tom avea dreptate’’
Sakura P.O.V
Mai spre seara a venit in camera mea Sasori. Exact persoana de care aveam nevoie
-Esti mai bine? Ma intreaba el in soapta
-Da. Sasori vreau sa vorbim. Ii spun eu apoi acesta se apropie incet de mine parca cu teama
-Vrei sa pleci? Ma intreaba el cu capul plecat si trist
-Da. Ii raspund eu hotarata  apoi roscatul isi ririca pivirea trista spre mine. Vreau sa plecam de aici ca sa nu ma intorc in Japoia pentru ca nu pot face asta. Ii spun eu baiatului si la auzul vestii fata lui trista se transforma intr-un zambet imens
-Esti sigura? Ma intreaba el venind si mai aproape de mine
-Da. Ii spun eu la fel de hotarata ca si mai inainte
-Dar cum o sa fadem? Daca afla tatal tau o sa ajungem sigur la inchisoare. Imi spune roscatul
-Nu Sasori. O sa le las un bilet prin care am sa le spun ca am plecat eu de bunavoie, dar unde mergem? Ii spun eu baiatului
-Nu stiu inici eu. Putem merge in Mexic. Acolo tata detine o firma de modeling, de fapt e al lui si al partenerului sau. Putem sta acolo, imi propune Sasori , ceea ce mi s-a parut o idee exceptionala. Tostusi exista o problema, eu eram inca internata in spital si la durerea pe care o aveam nu ma prea piuteam misca.
-Cum facem? i-l inreb eu pe Sasori apioi acesta iese pe hol si dupa cateva secunde revjine carand dupa el un carucior
-Mergem cu masina mamei si maine dimineata suntem aolo, imi spune Sasori plin de sperante si cu un zambet enrom pe fata
Mi s-a parut o idee foarte buna dar ceea ce a urmat mai apoi a fost mai dificil. Trebuia sa ne asiguram ca nimeni nu ne vede cand iesim din spital si nu a fost prea usor pentru ca era sa fim decoperiti de mama. In cele din urma totul a decirs bine si imediat ce ne-am vazut afara din spital am plecat spre Mexic
Hinata P.O.V
Dupa vreo jumate de ora de stat in camera  mea am iesit si m-am dus la baie dar speram ca ceilalti nu ma vor vedea trista si totusi Neji m-a vazut si m-a luat la intrebari. Nu i-am putut spune nimic chiar daca ma intreba ce am si tot insista asa ca am plecat in camera mea .
A doua zi de dimineata m-am trezit ca sa ma duc la scoala dar mare mi-a fost mirarea cand in bucatarie m-am intalnit cu Tom
-Ai dormit la noi? i-l intreb eu pe brunetul care ma privea zambind
-Da. O sa mai stau ceva timp pe la voi. Imi explica el apoi m-am asezat la masa si am inceput sa mananc. Dupa masa m-am ridicat hotarata sa merg la scoala dar imediat Tom s-a oferit sa ma duca el
-Nu. Mai bine ma duc singura. Nu vreau sa te mai vada Naruto si iar sa va luati la bataie
-Hinata, te rog lasa-ma sa te conduc. Insista Tom si dupa cateva minute am iesit amandoi pe usa
Cand am ajuns la scoala si am coborat din masina am fot intampinata de Ino si de Kankuro la poarta si dupa ce mi-am luat la revedere de la brunet am mers in clasa.
Toata ziua aceia am stat suparata si oricat incercam sa fiu atenta la ore nu reuseam pentru ca gandurile mele erau undeva departe.
Naruto P.O.V
Dupa 4 zile
Nimic nu era bine, de cand m-am despartit de Hinata am stat tist. Nu prea vorbeam cu ceilalti si nici nu mai eram Naruto cel de dinainte. Ajunsesem sa tin la Hinat amai mult ca la viata mea si odata ce l-am vazut cu ala totul s-a spulberat. La scoala de fiecare data cand o vedeam pe bruneta undeva in fata mea ma intorceam din drum sau o evitam astfel incat sa nu dau ochii cu ea. Nici nu doream sa o aud.
Sasuke P.O.V
Au trecut zilele si in sfarsit a venit ziua sa fiu operat. Nu stiu de ce insa parintii mei erau tristi si nu prea mai vorbeau cu mine
-Sasuke esti gata? Ma intreaba mama in timp ce ma mangaia pe frunte incet
-Da. Sunt gata. Ii spun eu apoi o masca mi s-a pus pe fata si am adormit. Acum venea  vremea adevarului.

Sasori P.O.
-Sakura unde esti? Strigam eu dupa rozalie apoi aceasta iese din cabia de proba in fuga
-Ce e? ma intreaba ea gafaind
-Imediat ajunge si asociatul tatei si ai sa i-l cunosti. Ii spun eu. De cand am venit aici am fost intampinati doar de angajatii firmei pentru ca asociatul cu care tata avea firma fusese plecat in turneu. Imdiat dupa plecarea noastra am sunat-o pe mama si am rugat-o, de fapt implorato sa nu spuna unde suntem si cred ca asa a si facut pentru ca pana acum nu ne-am trezit cu politia pe la usa.
Dupa cateva seunde telefonul meu incepe sa sune. E pare ca era Angel
-Hei tipule ce faci? Ma intreaba acesta cu un glas arogant
-Bine. Plimbari. Tu? Nu am mai auzit nimic de tine de ceva timp . 
-Da , stiu. Am avut putia treaba, imi explica el apoi imi spune ca trebuie sa inchida si I urmatoarea secunda asta a si facut
Sakura P.O.V
De cand am ajuns la Mexic  nu l-am cunopscut pe asociatul tatalui lui Sasori dar astazi aveam sa i-l cunosc dupa spusele roscatului. De cand am plecat din spital ma sinteam din ce in ce mai rau dar nu aratam asta. Adevarul era ca ma dureu soldurile si putin spatele dar speram ca statea mea se va amiliora putin.
-Buna ziua domnule , i-l aud pe Sasori spunand apoi imi dau seama ca a venit barbatul acela si ma duc entuziasmata ca sa fac cunostinta cu el insa cand i-l vad raman de-a dreptul socata. Nu imi venea sa cred ca era el.
-El e? i-l intreb eu pe Sasoir speriata
-Da.  Sa iti fac cunostinta. El este ……


Dar asta ve-ti vedea In capitolul urmator. Iertati-ma ca nu am mai postat de ceva timp dar nu am mai avut timp deloc.
Sper sa va placa


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Credeam ca ai renuntat la fic Interesant capitolul,mai ales suspansul din ultimele randuri
Sakurei...sper ca nu ii fie chiar asa rau...Sasuke sper ca vada din nou
Car despre Hinata si Naruto...nu situ ce sa zic,E urata situatia
Bafta la scris in continuare


_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
OMG OMG!!
Cat suspans! xD
Naspa treaba dintre Naruto si Hinata...ce o sa se intample oare cu cei doi?Numai tu sti!
Sper ca Sasuke sa vada din nou >w<
Ma intreb cine este domnul acela Sakura parea destul de speriata...


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Ei bine asa e . Sakura era destul de speriata dar despre cine era domnul acela ve-ti afla in capitolul urmator pe care nu stiu eact cand i-l voi scrie pentru ca sunt foarte ocupata in ultima vreme.

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 89- Ganduri controversate, intamplari neasteptate.
,,-Da.  Sa iti fac cunostinta. El este domnul ……’’
-Uchiha. Imi pare bine de cunosinta, imi spuna barbatul din fata mea zambitor si intinzandu-mi mana in timp ce in cealalta avea telefonul mobil
In momentul acela pur si simplu am clacat. Speram sa ma fi inselat eu cand l-am vazut. Speram sa nu fie el dar cand i-am auzit numele pur si simplu am ramas socata. El ma privea vesel de parca nici nu ma mai cunostea. ,,Oare chiar nu ma mai tinea minte?''
Totusi nu parea a fi acelasi barbat serios de acum cativa ani. Acum era vesel si zambitor.
-Hei Sakura, revinoti , ce ai? Ma intreaba Sasori vazand ca nu reactionez in niciun mod, apoi domnul din fata mea da din spranceana si pleaca din fata mea incepand sa vorbeasca la telefon.
Sasori ma mai priveste inca o clipa si se aseaza in fata mea
-Se pare ca si tu esti ca si celelalte. Ai ramas socata cand l-ai intalnit pe unul dintre cei mai mari producatori de rochii din intreaga lume. Imi spune roscatul ceea ce pur si simplu m-a facut sa reactionez
-Pe naiba. Am spus eu suparata si apoi am plecat in cabina unde stateam eu .
Sasori a venit dupa mine si a intrat in incapere dar cand m-a vazut in ce stare eram s-a speriat
-Ce e cu tine? De cand l-ai vazut pe domnul Uchiha…
-El e. ii spun eu privindu-l trista
-Cine? Ma intreaba el nestiutor. L-am privit si am inceput sa ma intreb daca el chiar nu stie ca e tatal lui Sasuke, dar nu avea cum sa nu stie. Cei doi semanau foarte mult
-Tatal lui Sasuke. Tu chiar nu ti-ai dat seama? Numele de familie, infatisarea. Ii spun eu roscatului apoi acesta m-a privit ciudat
-Stai? Adica domnul asta e tatal lui Sasuke? Ma intreaba el socat putin
-Adica tu chiar nu ti-ai dat seama?
-Nu. De fapt pana acum l-am mai vazut dar atunci nu i-l cunosteam pe Sasuke si pe deasupra nici nu mi-am dat seama dupa nume. Adica sunt multi pe care ii cheama asa. Si oricum domnul Uchiha nu mi-a spus niciodata ca ar avea copii. Imi explica Sasori. Dar care e problema ta cu el? E din cauza lui Sasuke? Te temi sa nu afle? Ma intreaba roscatul dupa o mica pauza
-Nu e vorba de asta doar ca… si am facut o mica pauza inainte sa incep sa ii povestesc totul . Dupa ce a aflat tot ce am patit Sasori a ramas si mai socat. Nu ii venea sa creada prin cate am trecut.
Sasuke P.O.V
-Esti bine? Dragule cum te simti? Ii aud vocea suava a mamei
-Am iesit? O intreb eu cu vocea mai mult stinsa
-Da. Imi spune mama incet apoi pun mana pe ochi si observ ca aveam inca bandaje.
-Cand mi le scot? O intreb eu pe mama
-Maine . Esti emotionat? In sfarsit o sa vezi. Imi raspunde ea
-Da . Putin. Ii raspund eu ingandurat.
Mai spre seara.
-Mama,  Naruto ce mai face? Nu am mai vorbit cu el de cateva zile
-Acum vorbeste cu tatal tau. Daca vrei i-l chem ca sa ti-l dea si tie la telefon, imi spune mama apoi iese din camera si peste cateva secunde intra iar si imi spune tetefonul la ureche
-Ce faci frate? Cum esti? Ma intreaba blondul vesel
-Bine. Sunt curios daca o sa vad maine. Ii spun eu
-Tata a spus ca operatia a fost o reusita.
-Sa speram. Abia astep sa vin sa va vad pe toti. Ii spun eu fericit
-Aproape toti. Imi raspunde Naruto mai mult in soapta dar eu l-am auzit
-Stai asa, cum adica pe aproape toti? i-l intreb eu socat
-Las-o balta. Important e acum sa vezi tu. Te mai sun maine ca am ceva treaba cu Sai, imi spune rapit Naruto si imedia inchide.
Dupa ce am terminat conversatia cu el am ramas tacut. Nu imi venea sa cred. Oare ce s-a intamplat in Japonia cat timp am fost plecat?
A doua zi de dimineata
In sfarsit vom vedea daca operatia a mers.  i-l aud pe Nareno spunand entuziasmat in timp ce mi se luat bandajele de la ochi , apoi incet , incet , cand totul a fost gata am deschis ochii si…….
-Cum e? Vezi? Sasuke ne vezi? Ma intreaba mama
Naruto P.O.V
De cand Sakura a disparut iar totul a devenit un vis urat…din nou. Sarumy era suparata mai tot timpul dar incerca sa ascunda asta pentru Sasuke deoarece fusese operat si azi i se luau bandajele. Astazi in sfarsit venise ziua cea mare, dar totusi nu ne puteam  gandi doar la Sasuke. Si Sakura era imporanta pentru noi si trebuia sa aflam ce e cu ea dar se pare ca baiatul acela fugise cu ea fara ca mama lui sa stie ceva pentru ca biata femeie era foarte ingrijorata
Naruto P.O.V
Zilele acestea care au trecut au fost foarte grele pentru mine pentru ca la scoala ori de cate ori o vedeam pe Hinata simteam ca lumea mea s-a sfarsit.
Aveam momente , si chiar erau multe, cand doream sa o vad, sa stau in fata ei si sa ii spun cat de mult o iubesc dar pur si simplu cand ma apropiam de ea , ma ocolea si totusi intr-o seara m-am decis sa merg la ea acasa ca sa vorbim dar cand am ajuns in fata casei ei am privit in sus , spre geamul de la camera ei si ceea ce am vazut m-a facut sa imi pierd increderea ca ma voi impaca cu ea. Avea lumina aprinsa in camera si o auzeam razand si glumind cu cineva , apoi cand am vazut ca cineva a prins-o in brate si a sarutat-o , am aruncat floarea din mana pe scari si am plecat grabit si nervos de acolo, dar cand am ajuns acasa am simtit ca mor. Capul ma durea ingrozitor. Nici nu ma puteam misca. Ma dureau toate dar cel mai tare inima. Hinata chiar ma inselase. La inceput credeam ca eram eu prea gelos si ca nu am lasat-o sa imi explice ce s-a intamplat si poate doar mi-am inchipuit ca m-ar insela dar se parea ca nu era doar in mintea mea. Era adevarat
-Naruto esti bine? Astea au fot singurele cuvinte pe care le-am auzit inainte sa ma prabusesc in fata scarilor si sa imi pierd cunostinta
Acum eram mai bine. Sai a avut grija de mine toata noaptea pana dimineata. Era un prieten adevarat dar nu aveam de gand sa le spun alor mei. Astazi Sasuke isi va scoate bandajele. Dupa ce am vorbit ieri cu el si m-am scapat spunand ca s-ar putea sa nu ne mai vada pe toti si ma refeream la faptul ca nu ne va mai vedea pe toti impreuna mi-a parut rau dar am gasit repede o scuza ca sa inchid
-Oare cum e? Oare vede? Ma intreba Sai de vreo jumate de ora incontinu in timp ce se invartea In jurul mesei de la bucatarie si ma facea sa ametesc
-Am vorbit cu el ieri . Ai rabdare. Ii spun eu lui Sai apoi telefonul meu incepe sa sune dar cand vad ca era Hinata ii dau pe ocupat. De ce sa mai vorbesc cu ea daca ea ii pusese coarne?
Hinata P.O.V
Totul pentru mine era un calvar. Tom nu mai plecase de la noi si sincera sa fiu prezenta lui aici ma incomoda. De fiecare data cand i-l vedeam  si i-l vedeam cum ma priveste aveam senzatia ca ar fi in stare sa sara pe mine la propriu.
La scoala nimic nu era bine. De cand cu Naruto nu mai eram atenta la ore. De fapt la nimic din jurul meu. Doream sa ma impac cu el dar de fiecare data cand imi aminteam de ce mi-a spus ma razgandeam.  Cand i-l vedeam ca se apropia de mine la scoala i-l ocoleam. Nu doream sa dau ochii cu el de rusine. El credea ca i-l inselasem in plus ma simteam foarte rau, ma jignise groazdnic si nici nu m-a lasat sa ii explic. Nu ma merita, mai bine nu mai vorbeam cu el , chiar daca ma durea inima . I-l iubeam, atat de mult.
-Hinata du-te si mai invta pentru maine ca ai teza. i-l aud pe Neji din sufragerie
-Da. Bine. Noapte buna frate. Ii spun eu inainte sa urc scarile
-Ai grija, ca eu sunt seful cat sunt parintii plecati. Imi spune baiatul cu voce tare
-Da sigur. Pana maine. Mare lucru. Ii spun eu apoi urc scarile grabita , hotarata sa invat pentru ca maine aveam teza  la matematica si la Madara trebuia sa iei 10 ceea ce nu credeam ca va fi posibil de data asta.
Dupa ce am ajuns in camera mea am aprins becul si m-am asezat pe pat  incepand sa citesc din carte . Fara sa imi dau seama cineva a intrat in camera mea si a inceput sa ma gadile
-Tom ?! Ce faci aici? i-l intreb eu ridicandu-ma si privindu-l , dar apoi am inceput sa fug prin camera pentru ca el ma tot gadila .
-Hmm. Te gadili. Te prind eu. Imi spune Tom si in timp ce fugeam el ma prinde in brate si ma saruta pe buze fortat. Am stata asa cateva secunde in timp ce limba lui se plimba prin gura mea dar mai apoi dupa ce l-am muscat de buza puternic si mi-a dat drumul l-am plesnit peste fata cesta privindu-ma bulversat de parca ar fi spus :,,Ce? Tu nu vroiai?’’
Fara sa ii spun nimic am iesit din camera nervoasa si am trantit usa fiind auzita de Neji care imediat a venit sus.
-Ce e? ma intreaba el vazandu-ma nervoasa
-Perversul ala a venit la mine in camera si m-a sarutat ii spun eu dar auzind asta Neji a zambit.
-Si? Ma intreaba el vesel
-Cum adica,, Si?’’ te-ai tampit? i-l intreb eu dandu-I cu palma peste frunte si apoi am pleat. Se pare ca Neji complota cu Tom impotriva mea.
-Sa va ia naiba pe amandoi. Tip eu dupa ce cobor scarile si aud usa de la camera semn ca Tom iesise.


Am adus nextul si sper sa va placa. Ei bine, scuzati ca am intarziat ceva cu capitolul asta


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
Denii
Membru

Din: Constanta
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 83
Buna.
Cand ti-am descoperit eu ficul, erau deja 12 pagini scrise, asa ca pana am ajuns aici, nu ti-am putut lasa nici un comentariu.
Imi plac ideile tale, au fost atatea lucruri surprinzatoare in unele capitole, incat ma trezeam cu mana astupandu-mi gura cascata. 
Au mai fost, intr-adevari, si cateva greseli, atat de gramatica, cat si de neatentie din partea ta. Spre exemplu, in capitolul in care Sakura face cunostinta cu Angel, ai scris :
"-Asadar. Nu mi-ai spus niciodata ca ai o prietena. Ii spune BRUNETUL lui Sasori ironizandu-l", referindu-te la Angel.
Dar in orice caz, asta nu e asa de important.
Dupa cum am zis, imi place actiunea, si, inspre ultimele capitole, a inceput sa imi placa si modul in care descrii sentimentele, pentru ca, dupa cum au spus si celelalte cititoare, te-ai mai perfectionat la partea asta.
Stiu ca nu ma cunosti, nu m-am facut foarte remarcata pe siteul asta, insa voiam doar sa-ti zic parerea mea si sa te intreb de ce nu l-ai mai continuat, pentru ca vad ca a trecut ceva timp de cand ai postat ultimul capitol.
Daca ai fost ocupata si de asta nu ai putut, sper ca acum, din moment ce a venit vacanta, sa ai timp sa il continui, si sa nu il lasi asa, pentru ca e pacat. Si plus, pun pariu ca ai idei uimitoare si pentru mai departe si sunt foarte curioasa sa le vad puse in aplicare.



pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Am revenit pe site. MS pt comm-ul tau Denii si cred ca ma apuc din seara asta de scris. Profit cat am si eu timp.

Modificat de ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ (acum 11 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 90-,, Din nou in lumea mea''

Sasuke P.O.V

-Cum e? Vezi? Sasuke ne vezi? Ma intreaba mama
Astea au fost singurele cuvinte pe care le-am mai auzit inainte sa…..
-Vad. In sfarsit vad. Spun eu cu vocea tremuranda inainte sa sar in bratele mamei care incepe sa planga de bucurie. Parca eram un copil.
Acele clipe fusesera de neuitat. Mi se parea ca a trecut o eternitate de cand am orbit. Credeam ca acea lume intunecata nu va mai inceta sa imi umbreasca viata. Credeam…. ca nu am sa mai vad lumina zilei.
-Felicitari domnule doctor. i-l aud apoi pe Nareno felicitandu-l pe medicul din salon.
-Va multumesc. Am spus si eu la randul meu indreptandumi privirea spre barbatul inalt cu parul brunet .Acesta se apropie incet de mine si ma mangaie usor pe cap apoi dupa ce imi zambeste iese incet din camera .
Acum priveam in jur si mi se parea ca luminile sunt atat de puternice si atat de vii incat ochii incepeau sa ma doara.
-Sunati-l pe Naruto si spunetii ca acum vad. Le spun eu mamei si lui Nareno fericit.
-Imediat. Spune tata si scoate telefonul din buzunar.
Intre timp in camera intra domnul doctor si in mana dreapta avea o pereche de ochelari cu rama ,,afumata’’
-Te rog sa porti ochelarii acestia in urmatoarele 24 de ore pana cand ochii tai se vor obisnui din nou cu lumina zilei. Imi spune doctorul intinzandu-mi ochelarii. I-am zambit si am dat din cap incet in semn ca da
Mama incepe sa ma priveasca fericita.
-Ce e? o intreb eu vazand ca nu inceteaza sa ma priveasca
-In sfarsit dupa atata vreme te vad iar zambind , imi spune ea si apoi am simtit cum inima mi se impietreste.
Zambetul mi-a pierit cand mi-am dat seama ca de fapt nu eram atat de fericit pe cat mi-as fi dorit
-Un zambet mai mult fals, rostesc eu mai mult in soapta
-De ce spui asta? Ma intreaba mama rapid auzind cuvintele ce tocmai au iesit din gura mea cu ura insa suntem intrerupti de Nareno din discutie care imi da telefonul in mana.
-Ce faci frate? Ma intreaba Nauruto fericit.
-Bine. Acum chiar pot spune ca bine.
-Ma bucur ca in sfarsit vezi . Abia astept sa vii acasa. i-l aud pe blond spunandu-mi la telefon insa tonalitatea vocii sale mi se parea putin ciudata
-Dormeai? i-l intreb eu mai mult razand
-Nu mult. Stii? La noi e vreo 2 noaptea. Cam asa ceva. De fapt nici nu vad bine ceasul. Imi spune Naruto cascand
-Bine. Atunci te las sa dormi.Cred ca ne vedem maine dimineata. Ii spun eu apoi inchid. Naruto probabail adormise deja pt ca nu mi-a mai spus nimic.

Sakura P.O.V

Orele au trecut incet. Firma de modeling  a domnului Uchiha era frumoasa. Foarte frumoasa.  Mai spre seara Sasori a venit la mine In cabina sa imi spuna ca a vorbit cu mama lui si sa mergem sa dormim la un hotel
-Dar domnul Uchiha a plecat? i-l intreb eu curioasa pt ca nu i-l mai vazusem de la prima noastra intalnire
-Da. Imi raspunde scurt Sasori apoi cand dau sa pasesc spre el ca sa ies pe usa simt cum spatele meu se rupe efectiv in doua. Tot ceea ce am vazut apoi a fost negru in fata ochilor si m-am trezit trantita la pamant. De fapt in bratele lui Sasori pentru ca ma prinsese
-Esti bine? Ce ai? Ma intreaba ingrijorat Sasori
-Ma doare foarte tare spatele. Ii spun eu mai mult plangand pt ca durerea era ingrozitoare
-Trebuia sa ramai in spital. Te-ai fortat prea tare, imi spune Sasori in timp ce ma ridica de jos si ma pune pe un fotoliu.
-Buna seara tinerilor. Domnul Uchiha a intrebat de dumneavoastra domnule Sasori , se aude glasul unei fete de langa usa
-Spunei te rog sa vina aici , repede. Ii spune Sasori nervos. O sa fie bine , da? Nu iti fa griji. Imi spune roscatul foarte agitat
-Stiu ca o sa fie bine. Ii spun eu privindu-l. Era atat de ingrijorat pentru mine. Sasori chiar tinea la mine si nu cred ca voi fi in stare vreodata sa ii rasplatesc bunatatea.
-Ce s-a intamplat? Intreaba domnul Uchiha intrand in camera agitat si dupe ce Sasori ii explica situatia , domnul ma ia in brate si ii spune roscatului sa sune la ambulanta.
Am simtit cum am fost pusa pe podeaua rece din salonul cel mare unde aveau loc prezentarile . Timpul trecea insa durerea din spatele meu persista .
-Cum te mai simti? Ma intreaba domnul Uchiha inainte ca ambulanta sa ajunga si asistentii sa intre cu targa in sala
Eu l-am privit si nu am putut sa raspund . Durerea era atat de puternica incat simteam ca nu mai am nici voce.
Timpul a trecut repede. Asistentele m-au asezat pe targa si m-au dus direct in ambulanta unde mi-am pierdut cunostinta.

Naruto P.O.V

-Naruto trezeste-te. Hai sus, aud un glas cunoscut dar nu indraznesc sa deschid ochii.
Imi era inca somn.
-Nu vrei? Bine. Mai aud putin acel glas apoi liniste . Insa acea liniste avea sa o urasc toata viata. Bine, sa nu exagerez. Urmatoarele 20 de minute . M-am trezit ud leoarca in propriul pat si am sarit ca si ars pe parchet, pentru ca mai apoi sa incep sa tip ca nebunul si sa fug prin toata casa dupa roscata care radea in hohote
-Te omor, tipam eu disperat.
Apoi vazand ca ea a intrat in sufragerie, fug in baie de unde iau o cana cu apa si o iau iar la fuga. In sufragerie era totul varza. Biata Jenny tipa la mine ca sa nu distrug casa dar degeaba. Pana nu am udat-o macar putin pe roscata nu m-am lasat
-Tu te-ai tampit? Dormi pana la 11:00 ma intreaba Yurime razand si mai tare
-Tu sa taci. Eu azi noapte am fost sunat , da? Ii spu eu fetei nervos
-De cine? De iubirea ta? Ma intreaba fata tuguindu-si buzele apoi eu m-am intristat si m-am asezat incet pe fotoliul de langa mine
-As fi vrut eu. Spun eu incet
-Cum adica? Ce vrei sa spui? Ma intreaba roscata venind langa mine cand ma vede atat de trist
-Asa simplu. Eu si Hinata am terminat-o definitiv. It’s over. Gata. Ii spun eu fetei si apoi ma ridic si merg in bucatarie ca sa duc cana insa Yurime vine dupa mine si nu se lasa pana nu ii povestesc tot.
-Imi pare rau Naruto. Imi spune roscata luandu-ma in brate si mangaindu-ma pe cap. Deci cine te-a sunat pana la urma? Ma intreaba ea schimband subiectul ca sa ma mai inveseleaca
-Tata. Sasuke a fost operat a doua oara. Ii spun eu privind-o la fel de trist
-Si? Ma intreaba ea entuziasmata apoi au urmat cateva clipe de liniste.
-Vede. In sfarsit. Ii spun eu zambind si apoi roscata imi sare in brate fericita
-Ce bine. Imi spune ea srangandu-ma de gat
-Ce e? I-l aud apoi pe Sai intreband
-Sasuke vede . Ii spune Yurime fericita si apoi ii sare in brate si i-l saruta pasional.
-Fratii tai au venit? O intreb eu pe roscata dupa ce rupe sarutul.
-Nu. Sunt cu iubitele lor.  Eu am venit sa i-l vad putin pe micutul Sakuri. Mi-e asa dor de Sakura, imi spune roscata trista mai apoi.
Adevarul era ca si mie imi era foarte dor de ea, dar acum ca a fugit din nou avea sa fie si mai greu sa o gasim ma gandesc eu
M-am uitat la Sai si mi-am amintit ca trebuia sa ii fac un cadou dar asta trebuia sa mai astepte.
Hinata P.O.V
Eram atat de furioasa pe aia doi. Nu imi venea sa cred ca Neji imi facea asta. Proproil frate.
-Nu mananci? ma intreaba Neji vazand ca trantesc usa de la camera mea
-Tci. tip eu furioasa la el
Incep apoi sa ma gandesc la Naruto. imi era greu fara el dar poate asa era mai bine. Nu m-a lasat deloc sa ii explic ce s-a intamplat si daca nu are incredere in mine chiar nu ma merita. Poate e mai bine sa imi vad de viata mea si cine stie, poate aveam sa ma imprietenesc mai mult cu Tom. Poate era un baiat la fel de bun ca acum cativa ani si poate ma va face sa i-l uit pe blond. Nu imi venea sa cred ca gandeam asa. In urma cu cateva clipe nici nu imi vedeam viata fara Naruto.  ,,Oricum , ce aveam de pierdut?''

Sasuke P.O.V

Orele au trecut repede si a venit vremea sa ma urc in avionul ce avea sa ne duca pe mine si pe familia mea acasa. Abia asteptam sa merg si sa incep sa o caut pe Sakura. Poate era undeva in Japonia. ,,Oricunde ar fi eu am sa o gasesc.’’ ma gandeam eu cu furie
-Sasuke esti bine? Ma intreaba mama vazand cat de serios sunt
-Da sunt bine. Ii rspund eu scurt
-De ieri esti tot abatut. Ce e? ma intreaba si Nareno
-Nimic. Abia astept sa ajung acasa. Le raspund eu scurt apoi nimeni nu a mai intrebat nimic si ne-am continuat drumul spre casa.


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
Denii
Membru

Din: Constanta
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 83
Ma bucur nespus ca nu l-ai abandonat, asa cum credeam eu.
Capitolul asta, chiar daca nu a avut foarte multa actiune, nu s-a lasat mai prejos.
Aah, ma intreb ce o sa se intample in continuaree.
Pai, e clar ca vrem cu totii nextul, asa ca spor la scris!

A, si... Intre timp, poti sa treci putin si pe la ficul meu? Putin? Doar putin! =D
~ 'Daydreaming' de la sectiunea 'Ficuri originale' ~
Inseamna mult pentru mine

Pe data viitoare~ 


pus acum 11 ani
   
Iovana
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 22
ok ... deci :
IUBESC ACEST FIC :X :X
de cand l-am gasit prima data tu erai deja la pagina 12
dar in maxim 2 zile am terminat totul ... deci e chiar minunat :X
m-am indragostit de el de la primul capitol , iar eu mi-am facut cont pe acest forum doar ca sa te felicit si sa te rog sa aduci next-ul
eu vin de pe alt forum ... si acolo sunt ficuri scrise ca la carte ... fara dialog , numai descrie , actiunea merge minunat etc. ... insa insfarsit gasesc un fic perfect chiar daca nu respecta toate alea ... te atasezi de el fara sa iti dai seama :X are dialog mult (cum imi place) , are si descriere sentimentala (dar nu foarte multa incat sa ametesti, insa are destula incat sa iti dai seama ce simte personajul) , ideea (este splendida) .... nici nu mai am ce sa comentez ))
te rog sa aduci repede next-ul   
P.S.: daca te intrebi cum ma numesc pe celalalt forum poate ai si auzit de mine , daca iti zic numele acela care este pentru mine si oficialul si il scri pe google il gasesti imediat dar nu vreau sa stie ''mama forumurilor'' ce fic-uri imi plac mie ca am incurcat-o ))


pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Ma bucur foarte mult ca iti place fic-ul meu Iovana si credere-ma ca nu ma las pana nu i-l termin si mai este mult pana atunci.
Ms mult pentru comentariu si ma bucur si mai mult ca amandurora ne plac cam aceleasi feluri de ficuri cu mai mult dialog si mai putina descriere care te face sa ametesti asa cum ai spus si tu.
O sa incerc sa aduc nextul cat de repede pot. Poate chiar in seara asta.
P.S:As dori sa imi trimiti un mesaj cu numele tau de pe celalalt forum daca se poate desigur.


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 91-Vieti total diferite

Sakura P.O.V

Am ajuns la spital unde doctorii m-au dus intr-o sala si au inceput sa ma examineze.
-Nu este bine domnisoara. Cat ati stat in spital? Ma intreaba doctorul cu ochii lui albastri si luciosi care tocmai ma luasera in vizor ca sa ma controleze.
-Nu stiu . Cateva ore cred. Ii spun eu puttin bulversata
-Nu stai deloc bine cu coloana si nu am sa te mint fetito dar…
-Dar ce? i-l intreb eu vazand ca face o pauza, una lunga.
-Daca nu te operam risti sa ramaii in scaunul cu rotile. Continua el trist
-Nu se poate. Am spus eu incepand sa plang.
Nu imi venea sa cred. Acea teava din tren mi-ar putea distruge viata. Nu credeam ca situatia era asa de grava pana acum.
Tot ceea ce simteam in acel moment erau doar sentimente distruse. Aveam o viata de trait , dar adevarul era ca totul a meritat. Mi-am riscat viata dar cel putin Sasuke e in viata si nu a patit nimic din cate mi-a spus Sasori ca a aflat de la parintii brunetului.
-Bine, bagati-o in operatie. Platesc eu tot. Am auzit un raspund prompt din partea domnului Uchiha.
Un raspund de la care sincera sa fiu nu m-as fi asteptat niciodata. Parea atat de hotarat si parea totodata schimbat. Nu mai era acel om rece pe care i-l vazusem la mine acasa in acea zi. ,,Era oare din cauza ca ma recunostea ? ‘’
Dupa cateva minute am fost bagata deja in operatia care avea sa imi salveze viata de la un esec total.

Sasuke P.O.V

Au trecut orele si in sfarsit am ajuns din nou in Japonia. Eram atat de fericit sa revad acest loc si speram ca de acum totul va fi bine dar totusi in suflet simteam un gol imens. Ea nu va mai fi acolo sa ma astepte si oricum trebuie sa o gasesc . De la aeroport am plecat spre casa cu un taxi si cand am ajuns in sfarsit am fost intampinati cu mare caldura de Naruto, Yurime si Sai care erau fericiti sa ma vada , si sincer sa fiu si eu eram fericit sa ii vad pe ei.
-Cine ar fi crezut ca o sa fiu fericit sa te vad , ii spun eu in gluma blondului imbratisandu-l si batandu-l incet pe spate.
-Da sigur. Stiu eu ca ma iubesti, imi raspunde el strangandu-ma tare in brate si facandu-mi cu ochiul.
Urmatoarele 2 ore au fost vesele pentru noi. Aproape ca uitasem de Sakura si necazurile  care imi perturbau viata
.-Sasuke , cat ma bucur sa te vad. I-l aud apoi pe tatal Sakurei si i-l vad apoi intrand in sufragerie si luandu-ma in brate.
-Buna ziua domnule ,l-am salutat eu fericit apoi am vazut ca era impreuna cu  sotia si cu cei trei copii. Micutul Sakuri mai crescuse putin si era o scumpete de copil. Imi amintea atat de mult de ….Sakura.

Dupa ce musafirii au plecat eu am mers sa ma odihnesc putin pentru ca maine avea sa fie o zi mare. Si odata problema aceia rezolvata , cautarea si razbunarea mea puteau incepe.

Sakura P.O.V

-Esti bine? Cum te simti? Ma intreaba Sasori dupa ce ma vede ca am deschis ochii. Eu am dat  din cap in semn ca ma simt bine.
Se pare ca iesisem din operatia in care statusem 5 ore si jumatate dar medicul a spus ca a meritat. Acum eram bine dar trebuia sa am grija de mine. Am mai ramas in spital inca doua zile apoi am mers din nou la firma tatalui lui Sasori unde m-am odihnit putin.
Hinata P.O.V
Au trecut cateva ore timp in care am stat in casa apoi m-am trezit cu desteptu de fratemiu peste mine in camera
-Ce ai nebunule? i-l intreb eu pe baiatul care sarea pe patul meu fiind mai gata sa ma dea jos.
-Sasuke s-a intors acasa si vede. Tipa el fericit apoi am inceput si eu sa sar prin camera dar acea fericire mi-a fost perturbata odata cu aparitia lui Tom in camera care statea si ma privea cu aceiasi intensitate de cand a venit aici. Acea privire care parca imi strapungea corpul.
M-am bucurat impreuna cu Neji pentru Sasuke dar chiar daca doream sa merg sa i-l vad, nu puteam. Asta insemna sa i-l vad si pe el si nu doream asta. Sau poate imi doream dar ma temeam ca aveam sa sufar si mai mult.
Mai spre seara dupa ce Tom a iesit in oras si eu am ramas cu Neji acasa m-am hotarat sa i-l sun pe Sasuke ca sa ii urez toate cele bune dar din pacate a raspuns Naruto la telefon spunandu-mi ca Sasuke doarme. Nu am stat mult la telefon pentru ca atunci cand i-am auzit vocea am inchis  si am inceput apoi sa plang ca o proasta....din nou.

Sasuke P.O.V

A doua zi m-am trezit de dimineata si am plecat spre locul unde aveam sa revad o persoana nu tocmai draga mie si poate acolo aveam sa aflu odata pentru totdeauna adevarul. Dupa ce am intrat insotit de Naruto si parinti ne-am asezat in fata judecatorului apoi l-am vazut intrad. Ma privea cu aceiasi ura ca in uram cu o luna si ceva . Nu se schimbase de loc.
-Va rog sa va asezati cu totii .  A spus judecatorul apoi un domn i-a adus o hartie.
Judecatorul s-a ridicat in picioare si a inceput sa vorbeacsa
-Datorita probelor aduse impotriva dumneavoastra domnule Itachi sunteti condamnat la jumatate de an de inchisoare, plus 3 luni de suspendare dupa ce parasesti incinta inchisorii dar pe langa asta nu aveti voie sa va mai apropiati de casa domnului Uchiha si nici cea a domnisoarei Sakura Haruno. Daca sunteti prins ca va aflati la 50 de metri in apropierea casei uneia dintre aceste persoane sau in preajma ei ve-ti fi arestat imediat.
Itachi s-a ridicat de pe scaun parca asteptandu-se la o asa sentinta. Nici mai mult nici mai putin. Era ceea ce merita si speram ca acum sa imi pot continua razbunarea linistit.
-Stati. Am spus eu catre judecatorul care se pregatea sa plece. As dori sa aflu de ce Itachi mi-a facut asta. Ii spun eu intreptandu-mi privirea spre brunetul furios dar judeatorul nu a avut timp sa spuna nimic ca Itachi a inceput sa rada si sa vorbeasca.
-Pentru ca acel barbat e un nenorocit. Mi-a nenorocit mama cand el nu a vrut sa ma recunoasca ca fiind fiul lui. Nu i-a pasat ca mama suferea si nu avea ce sa imi dea de mancare cu toate ca stia ca eram fiul lui. Tipa Itachi la mine furios apoi nu mai spune nimic si este excortat afara si apoi spre inchisoare.
Nu eram chiar socat de spusele lui Itachi. Stiam ca tata e un natarau si un excroc dar totusi parca nu ma asteptam sa fi facut asa ceva.
Dupa ce totul a fost gata eu am plecat acasa la Sakura ca sa i-l mai vad pe tatal ei si sa vorbim despre operatia mea asa cum ma rugase el cand a venit ieri la mine acasa. Adevarul era ca nu imi facea placere sa merg acolo . Acel loc imi amintea de rozaliesi din moment ce doream sa ma razbun pe fiica lui , poate  Sayto nu ma mai placea asa mult
.-Si ce ai de gand sa faci? Ma intreaba Sayto stand pe canapea in fata mea cu un pahar de suc in mana.
-Nimic. Am sa ma  gandesc la ce am de facut. Ii spun eu  pe un ton serios fara sa ii dau ceva de banuit.
-Sasuke stiu ca poate nu e momentul si nici nu stiu cand va fi dar… ce mai simti tu pentru Sakura? Ma intreaba el putin suparat.
Aceea nu era tocmai discutia la care ma asteptam eu. Parca era vorba sa vin aici ca sa discuta despre operatia mea.
-Ura. O urasc. Ii raspund eu pe un ton rece apoi cand vad ca mai incearca sa spuna ceva , o iau razna. Ma ridic de pe fotoliu si incep sa tip. Am sa ma razbun pentru ceea ce mi-a facut. M-a lasat cand aveam nevoie de ea. Eu o iubeam din toata inima S-a jucat cu sentimentele mele si nu merita iertarea mea. Am sa o caut si cand o gasesc  nu am sa ma feresc sa ii spun ce simt si sa ii arat cum m-am simtit eu in momentele acelea
-Dar … incearca el sa imi spuna putin nervos dar eu ies din casa val- vartej lasand-o pana si pe Miranda  care privea intreaca scena ,socata .
Am mers apoi in parc si am inceput sa ma plimb linistit dar mai apoi am vazut-o pe Karin stand pe o banca, putin trista si m-am dus la ea.

Nu stiu de ce dar simteam nevoia sa vorbesc cu ea  si peste cateva minute am facut ceea ce nu mi-as fi imaginat ca voi face candva…. Am sarutato.

Probabail era din cauza faptului ca am intrebat-o ce are si mi-a povestit ca a fost parasita si ca e trista si la fel eram si eu. Poate din cauza ca eram in aceiasi situatie m-am apropiat de ea , dar ma simteam oarecum bine cand o sarutam. Eram oarecum fericit in sfarsit si asa a inceput relatia mea cu ea.
Karin se bucura ca in sfarsit vad si mi se parea o persoana schimbata. Mi se parea mai gingasa ca niciodata.
Mai spre seara am mers acasa unde l-am vazut pe Naruto abatut in sufragerie. Mi se parea ciudat ca e asa dar imi dadusem seama ca nu vorbisem cu el de cand am venit
M-am asezat pe fotoliu si l-am intrebat ce are dar cand mi-a spus ca nu mai e cu Hinata pur si simplu am ramas masca
-Nu ma asteptam la asa ceva, dar de ce? Cum? i-l intreb eu ingrijorat si cand am aflat ca e din cauza unui tip am inceput sa i-l compatimesc. Se pare ca amandoi fusesem parasiti.
-Femeile astea. Spun eu putin ragusit privind spre tavan apoi i-l vad pe Naruto cum se ridica de pe fotoliu si urca in camera lui nervos fara sa mai spuna ceva.
Nu imi placea de acest Naruto. I-l doream pe cel vechi. Sa rada , sa glumeasca poate sa mai faca si misto de mine din cand in cand.

Naruto P.O.V

Ma simteam atat de singur. Chiar daca discutasem cu Sasuke nimic nu avea sa se rezolve. Poate ar trebui sa ma resemnez. Sau poate cine stie.
-Nu , nu pot. Gandesc eu cu voce tare uitandu-ma la o poza cu mine si Hinata apoi incep sa plang.

Parca eram un papusel. Plangeam pentru fata care m-a parasit dar pe care o iubeam atat de mult. Nu cred ca o voi uita vreodata.



Am adus nextul si imi cer scuze pentru postul dublu, asta daca este pentru ca celalalt com al meu este de ieri.

Modificat de ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ (acum 11 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
Iovana
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 22
hei hei ... am zis ca sunt fana mare )
acum pentru ca am cont am de gand sa iti dau un com la fiecare capitol
deci ... iti iubesc fic-ul :X
este extraordinar ... ma bucur ca Sakura sa facut bine
sper ca totul sa se rezolve si Sasuke sa afle totul inainte de a face o prostie ... si dupa ce afla totul sa o caute din iubire, pentru a o aduce inapoi ... chiar daca trebuie prin forta
nu imi vine sa cred totusi : Sasuke + Karin = Cuplu !!!
acum urasc si mai mult matematica ))
vreau sa sti ca sunt una dintre cei mai mari fani ai tai, probabil chiar cea mai mare 4EVER 
ma bucur pentru ca vei continua fic-ul si pentru ca va mai dura mult ... la un moment dat imi era frica daca nu il vei mai continua
ideile tale sunt bestiale, mai ceva decat scriitoarea Suzane Collins
sper sa aduci repede next-ul 
fana ta te pupa :*
P.S.: in legatura cu numele iti zic printr-un mesaj privat ... intai sa aflu cum se trimit ca nu m-am interesat )


pus acum 11 ani
   
Denii
Membru

Din: Constanta
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 83
Aaah, si mai multe rasturnari de situatie.
Cum a zis si Iovana, nu imi vine sa cred ca Sasuke s-ar uita, macar, la Karin.
Si totusi, oare o sa o urasca pe Sakura toata viata lui, sau o sa se mai inmoaie cand o sa afle cate a patimit si ea, saraca, din cauza lui.
Sper sa vii rapid cu nextul ce nu mai avem rabdare!
Spor la scris   


pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Va multumesc din tot sufletul pentru comurile voastre frumoase .
Va promit ca am sa vin in curand cu nextul. Imediat ce am timp o sa i-l scriu si sper sa va placa.
La cate ideii am in cap nici eu nu mai stiu cum sa le scriu. Am atatea planuri cu acest fic incat nu stiu cum sa imi pastrez toate ideile in cap dar am sa ma straduiesc sa i-l fac cat mai interesant.
Cat despre personaje, am planuri pentru oricine din ei. Oricand de neinsemnate ar fi ele .
Ei bine, ne vedem la urmatorul capitol pe care sper sa i-l scriu cat mai curand
Bye all


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 92-O altfel de persoana.

DOUA LUNI  MAI  TARZIU

Sakura P.O.V

Timpul a trecut pe nesimtite si eu ma simteam din ce in ce mai bine dupa operatie. In urma cu  o luna am participat pentru prima oara la o sedinta foto a domnului Uchiha care a avut loc in New York. Sasori a putut sa o vada din nou pe mama lui dar am hotarat amandoi sa ramanem in Mexic . Incepea sa imi placa modelingul si tatal lui Sasuke parea sa ma placa . Parca era alt om. Ma incuraja in tot ceea ce faceam si datorita lui ajunsesem sa fiu fericita. Se pare ca lui ii placuse de mine de cand ma vazuse aici in Mexic si a hotarat sa facem cateva poze apoi am inceput sa particip la sedinte si purtam niste rochii splendide dar l-am rugat sa nu ma puna pe vreo revista sau la tv  ca sa nu fiu vazuta de cei de acasa.
Din cate am aflat se pare ca domnul Uchiha nu ma recunostea. Nu stia ca eu sunt acea fata cu care dorea sa isi insoare baiatul in urma cu doi ani si jumatate .
Ajunsesem sa i-l cunosc asa de bine incat stiam si ce doreste sa manance la micul dejun, pranz sau cina. Era un tip de treaba . Nici nu imi venea sa cred ca in tot acest timp mi se parea ca e un tiran.
Intr-o seara l-am vazut ca statea langa piscina de langa vila unde locuiam impreuna cu el si Sasori pana avea sa vina tatal roscatului din turneul care s-a prelungit si aveam sa plecam la o alta casa . M-am apropiat de el si m-am asezat pe marginea piscinii .
-Ce este cu dumneavoastra? i-l intreb eu vazandu-l cat e de trist
-Nu ai cum sa intelegi. Imi raspunde acesta abatut continuand sa priveasca cerul instelat
-Daca nu imi spuneti poate nu am sa inteleg. Ii spun eu ceea ce l-a facut sa zambeasca putin si apoi incetul cu incetul a inceput sa imi povesteasca
-E vorba despre viata mea. Am facut lucruri pe care le regret si acum cu toate ca incerc sa le indrept… apoi dupa ce face o pauza si se uita putin la mine ceea ce m-a facut sa cred ca m-a recunoscut, a continuat.
-In urma cu 19 ani am cunoscut o femeie. O iubeam atat de mult incat imi doream sa ma insor cu ea dar din cauza ca nu apartineam aceiasi clase sociale parintii mei ne-au despartit. Mai mult m-au amentintat ca se omoara daca ma mai vad cu ea.
-Inca exista asa ceva pe atunci? Familiile va mai influientau? i-l intreb eu intrerupandu-l.
-Da. Si acum poate ca exista. Ei bine, din cauza ca tineam la parintii mei atat de mult am hotarat sa pun capat relatiei mele cu acea fata pentru ca cateva luni mai tarziu sa ma insor cu o fata care imi fusese bagata pe gat de tata. Cu timpul am inceput sa tin la ea  si ne-am mutat in partea de sud a Japoniei. Am uitat-o pe Yamada , prima mea dragoste si dupa cativa ani mai tarziu , sotia mea a murit . Aveam deja un baietel cu ea pe nume Sasuke la care tineam enorm de mult dar nu stiam cum sa ii arat asta. Dupa moartea mamei lui am luat-o pe drumurile gresile. Aduceam acasa fel de fel de fete si imi petreceam noptile cu ele. Ma simteam singur dar nu mi-am dat seama ca asa m-am indepartat de fiul meu. Intr-o zi la mine acasa au venit in vizita parintii mei ca in fiecare an de asemenea si pe cand eram in birou , tata mi-a spus ca a vazut-o pe Yamada in orasul nostru cu un copil.
Mi-au spus ca a fost la ei acasa si ca i-au amenintat ca daca nu recunosc copilul care e al meu o sa le strice reputatia. Cand am auzit ca mai am un copil am devenit foarte fericit. Doream sa fac ceea ce imi doream mai mult pe lumea asta. Sa imi infrunt parintii dar nu am putut. I-am lasat iar sa ma invinga
Au inceput cu amenintari cum ca ma dezmostenesc si nu imi doream asta. Cred ca eram mai orbit de avere decat de fericirea mea. La cateva zile dupa ce parintii mei au stat de vorba cu mine , Yamada a venit sa ma vada. Intradevar copilul ei semana leit cu mine dar eu am fost un las si i-am alungat ca la cateva saptamani dupa aceia sa aflu ca Yamada a plecat din tara . Nu mi-am dat seama de la inceput ce se intamplase cu adevarat pana cand nu mi-a spus tata pe patul de moarte si asta dupa 3 luni de zile. El mi-a povestit ca a alungat-o pe Yamada si acum sta pe strazi pe undeva prin America. A despartit-o de fiul ei care acum hoinariea prin Japonia.
Dupa moartea ambilor mei parinti eu am inceput sa imi caut celalalt fiu si pe Yamada dar nu imi dadusem seama cat ma departasem de Sasuke. I-l vedeam trist dar nu stiam de ce e asa si de asta am hotarat sa i-l insor cu o fata aleasa de mine. Nu m-am gandit la ce isi dorea el si faceam aceiasi greseala ca si parintii mei pana cand Sasuke a fugit de acasa. L-am cautat degeaba apoi am aflat ca  a plecat pe un vas de coraziera si ma bucuram ca in sfarsit isi urma visele. Acum nu imi ramasese decat sa o caut pe Yamada asa ca am mers in America.
-Si a-ti gasit-o? i-l intreb eu vazand ca ofteaza din greu si se opreste
-Da. Era la un balamuc. Innebunise din cauza ca fusese despartita de fiul ei . Nici macar nu ma mai recunostea pe atunci dar incetul cu incetul a inceput sa isi dea seama de cine sunt si sa ma urasca iar , pana cand a vazut ca vreau sa ma schimb si sa o ajut. I-am povestit tot ce s-a intamplat si am luat-o la mine acasa. Acum i-l cautam amandoi pe fii nostri dar pana acum nu avem rezultate. Scuze ca poate te-am plictisit. Continua el vazandu-ma trista
-Ce? Nu , nu m-ati plictisit deloc.  Ii spun eu schitand un mic zambet pe fata. Eram socata de tot ceea ce tocmai aflasem. Eu i-l credeam altfel. V-ati gandit  ca poate ambii dumneavoastra fii sunt in Japonia? I-l intreb eu pe domnul Uchiha fara sa ii dau de banuit ca ii cunosc.
-Da. M-am gandit . De asta merg la fiecare jumatate de an acolo. Sperand ca o sa ii gasesc , dar pana acum nimic. Imi spune el trist. Dar tu? Cum e viata ta?  Ma intreaba privindu-ma mai vesel
-Cum sa fie? Urata. Mama mea a murit din cauza unui nenorocit si tata e prin Japonia cu noua lui familie.
-Dar te intelegi cu tatal tau? Ma intreaba el parand curios
-Da. Ma iubeste si la fel si eu .
-Atunci de ce ai plecat? Ma intreaba domnul Uchiha deodata , dar nu stiam daca sa ii spu adevarul sau nu si totusi ma simteam prinsa intre ciocan si niciovala. El imi spusese adevarul cu toate ca ma cunostea de putin timp si nu era frumos din partea mea sa i-l mint dar cand am inceput sa vorbesc am fost intrerupti de Sasori care l-a chemat pe tatal lui Sasuke pentru o sedinta.
El era salvarea mea .
Mai spre seara Sasori a venit la balconul meu vazandu-ma trista si ma intreaba ce am iar eu ii raspund ca sunt trista din cauza ca l-am judevat pe tatal lui Sasuke gresit si nici macar nu ii pot spune cine sunt de fapt.
-Pentru moment vreau sa o cunosc pe acea femeie. Pe mama lui Itachi. Dar nu am sa le spun niciunuia adevarul. Vreau sa remediez situatia pentru ca eu sunt de vina si vreau sa ii fac pe cei doi sa se impace macar putin apoi i-l voi duce pe domnul Uchiha sa ii vada. Vreau sa ii fac o surpriza pentru ca se poarta asa frumos. Vreau sa i-l recompensez
-Ce inima mare poti sa ai Sakura. De asta te iubesc. Imi spune Sasori ceea ce m-a facut sa raman masca. ,,Te iubesc’’?
Sasori P.O.V
Ma scapasem  . Nu imi venea sa cred. Acum Sakura sigur isi va da seama si totusi nu mai puteam ascunde nimic. O iubeam si de cand eram cu ea in Mexic ma simteam si mai apropiat de ea.
-Uite Sakura, poate te intrebi de ce am spus asta dar… adevarul e ca eu te plac. Chiar foarte mult. De mult imi place de tine dar sa stii ca nu am incercat niciodata sa te despart de Sasuke. Incep eu sa ii explic emotionat. Simteam ca tremura toata carnea pe mine de emotii
-Stiu Sasori. Nu te scuza. Stiu ca nu ai vrut sa te bagi intre noi si admir faptul ca nu mi-ai spus nimic pana acum. Ai vazut in ce stare sunt si ai tacut dar Sasori eu… nu te pot iubi. i-am spus eu cu lacrimi in ochi
-Stiu. Inca mai tii la el…dar eu ma multumesc cu prezenta ta aici. Imi raspunde el trist si abatut privind in pamant
-Sasori ma simt prost fata de tine. Am continuat eu
-Nu trebuie. Imi spune el zambindu-mi si mangaindu-ma pe obraz apoi pleaca din camera .
Sakura P.O.V
Dupa discutia cu roscatul m-am dus in pat si m-am sezat pe spate. Ma simteam rau. I-l iubeam pe Sasuke atat de mult cu toate ca eu i-l parasisem si imi alesesem soarta de frica dar simteam ca  sentimentele mele aveau ceva si pentru Sasori. Poate era doar recunostinta sau poate mai mult. Nici eu nu mai intelegeam ce simteam dar cert era ca inima mea inca ii apartinea lui Sasuke.
,, Sasuke , stai, asteapta-ma . Sasuke!!! Strigam disperata dupa brunetul care se indeparta trist de mine pe nisipul rece udat de apa nelinistita.  Cerul era negru si totul in jurul meu era trist. El nici nu ma  baga in seama. Am continuat sa fug dupa el pana cand m-am oprit brusc si am pus capul in pamant.

Eram atat de trista incat nu stiam daca sa mai continui sau nu.
-Nu  am sa te iert. Nicodata ‘’. i-am auzit vocea serioasa apoi :

-Sasuke ! M-am trezit speriata . Rasuflam greu  si tocmai imi dadusem seama ca fusese doar un vis.
Un vis urat. Viata continua si trebuia sa ma resemnez ca  totul era din vina mea si nu aveam sa i-l mai revad niciodata.
-Of Sasuke. Ce dor imi este de tine

Ei bine am adus nextul asa cum am promis si ca de obicei astept comentariile voastre.
Bye all

Modificat de ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ (acum 11 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1 ... 3 4 5 6 7 8  

Mergi la