Lumea noastră Anime
Păşeşte ξn lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ro_xy20
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 45 ani
Lumea noastră Anime / Fan Fic. / Trecutul si un nou inceput Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini:  1 2 3 4 5 6 ... 8
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Sakura P.O.V
Continuam sa fug pe hol. Sasuke tipa dupa mine spunandu-mi sa stau. Si el ma mintise. Stia adevarul. Se vedea dupa fata lui. Nici nu doream sa mai vorbesc cu el. Ma simteam atat de rau, atat de singura. Fusesem mintita de toti. Mana incepea din nou sa ma doara dar nu ma opream din alergat ,pana cand……
-Sakura stai. Imi spune brunetul ajungandu-ma din urma si prinzandu-ma de mana. Ma intoarce cu privirea spre el si se uita in ochii lui. Ramane socat de privirea pe care i-o dau. Era o privire de furie , de dezamagire , de suparare. Eramfoarte furioasa pe el. Nu m-as fi asteptat ca el sa ma minta.
-Da-mi drumul, ii spun eu si imi smuncesc mana , desprinzandu-ma din mana lui .
-Te rog Sakura intelege…. Incearca Sasuke sa imi spuna dar eu furioasa il intrerup si ii spun niste cuvinte care cred ca l-au socat dupa expresia fetei lui
-Sa nu mai vorbesti cu mine , pentru ca eu nu mai exist. Nici pentru tine, nici pentru altcineva. Mi-ati distrus toata viata cu minciunile voastre. Aveam inima plina de ura cum niciodata in viata mea nu o avusesem pana atunci, nici macar cand Sam incerca sa ma bata.
-Sa… Sakura. Imi spune socat Sasuke. Avea o privire foarte speriata si socata in acelasi timp.
-Pentru voi …. sunt ….moarta. Ii spun eu suparata si cuprinsa de furie, apoi ma intorc cu spatele la Sasuke care ramane inmarmurit  si plec.
Doream sa plec undeva unde nimeni sa nu ma mai gaseasca. Sa uit de toti si de toate. Ies din spital si merg pe alee. Plangeam , plangeam atat  de tare incat toata lumea isi indrepta privirea spre mine.
-M-au mintit. In tot acest timp. Persoanele in care aveam cea mai mare incredere m-au mintit. Mi-au distrus viata. Ii urasc. Spuneam eu printre lacrimi, dar apoi m-am ciocnit de cineva.  Un corp masiv si bine facut.Imi pare rau , spun eu dar apoi cand imi ridic privirea , vad in fata mea un baiat inalt, tanar, cam 18-19 ani , care semana putin cu Sasuke, iar langa el era Sai.
-O . Nu e nimic domnisoara . Nu iti fa probleme. Dar de ce esti suparata? Ma intreaba baiatul de care tocmai ma ciocnisem
-Da Sakura ce ai patit? Ma intreaba si Sai parand ingrijorat.
-Buna , nu am nimic. Nu conteaza , ii spun eu stergandu-mi lacrimile, dar apoi simt cum picioarele isi pierd puterea de a ma sustine si cad jos, apoi inchid ochii si nu mai aud nimic.
Sasuke P.O.V
Tot fugind dupa rozalie o ajung in cele din urma si o intorc cu privirea spre mine, dar aceasta se intoarce spre mine si imi spune sa ii dau drumul
-Te rog Sakura intelege…. Incerc eu sa ii explic de ce am mintit-o insa rozalie ma intrerupe
-Sa nu mai vorbesti cu mine , pentru ca eu nu mai exist. Nici pentru tine, nici pentru altcineva. Mi-ati distrus toata viata cu minciunile voastre. Imi spune Sakura tipand . In acel moment am ramas socat de spusele ei. Nu imi venea sa cred ca Sakura nu mai dorea sa mai auda de mine.
-Sa… Sakura. Spun eu cu o voce tremurata. Nu doream sa cred ca Sakura nu mai dorea sa afle de mine.
- Pentru voi …. sunt ….moarta. Imi spune roscata cu aceiasi furie in glas. Cuvintele acestea m-au lasat mut. Nu mai puteam spune nimic. Ma simteam gol. Ma simteam pustiit. Rozalie isi intoarce privirea spre mine si pleaca. Nu doream sa o pierd dar nu am mai putut spune nimic. Ma simteam atat de singur incat nu am mai putut sa merg dupa ea. In clipa urmatoare cad in genunchi incepand sa plang. Un medic trece pe langa mine si ma intreaba ce am patit. Lacrimile au inceput sa imi curga. Am dat din ca in semn ca sunt bine si doctorul pleaca. Eu raman in acelasi loc, ingenunchiat. O iubeam atat de mult pe rozalie. Ma simteam fara viata , daca ea nu era cu mine . Din cauza ca am minti-o , acum am pierdut-o. ar fi trebuit sa ii spun adevarul la timp. Din vina mea s-au intamplat toate astea si eu care credeam ca va fi bine daca vom amana putin vestea asta.
-Sasuke, Sasuke ce ai? Ii aud vocea lui Naruto care ma zguduia , tinandu-ma de umeri.
Eu eram intr-o continua visare. Ma gandeam la Sakura , la plecarea ei.  Nu imi puteam scoate din minte acele cuvinte dureroase pe care mi le-a spus ,, Pentru voi …. sunt ….moarta’’. Imi rasunau in minte ca si sunetul unui cutremur.
-Sasuke revinoti, tipa blondul la mine si apoi simt o durere pe obrazul stang. Blondul tocmai ma plesnise bine ceea ce m-a facut sa imi revin cat de cat din starea aceia de melancolie.
-Sunt mort, spun eu incet . Acelea au fost primele cuvinte venite in minte
-Unde e Sakura? Ce s-a intamplat? Ma intreaba Naruto
-A plecat. Nu mai vrea sa auda de niciunul din noi, ii spun eu incet si trist
-Nu se poate.
-E doar vina mea, continui sa spun , cuprins de aceiasi tristete amara.
-Nu Sasuke. E vina noastra , a tuturor ca nu i-am spus adevarul , imi spune Naruto si ma ridica de jos. Cred ca ar trebui sa o lasam putin singura ca sa se gandeasca si apoi se va reintoarce . Ai sa vezi? Isi va da seama ca am mintit-o doar ca sa o protejam . In plus ea e fata mare. Stie sa isi poarte de grija , imi spune Naruto . Vorbele lui nu m-au linistit deloc , dar avea dreptate. Sigur Sakura acum s-a dus acasa. Naruto m-a luat de umeri si am mers cu el in salonul unde era mama Sakurei .
-Unde e fiica mea? Ma intreaba mama rozaliei speriata
-A plecat sa se plimbe si sa se gandeasca putin. E suparata ca am mintit-o , ii raspunde Naruto.
-Sasuke linisteste-te , imi spune mama venind langa mine.
-Cum sa ma linistesc daca Sakura sufera din cauza mea? Spun eu suparat.
-Nu Sasuke. Nu e vina ta. Tu ai incercat sa o faci fericita . Imi spune Sayto punandu-mi mana pe umarul stang
-Eu cred ca Sakura ar trebui sa stea putin singura si sa se gandeasca , spune si Naruto
-Dar daca pateste ceva? Intreaba Hintana ingrijorata ducandu-se langa Naruto
-Nu iubito. Nu v-a pati nimic. Sigur s-a dus acasa , sau poate e prin preajma . O sa fie bine. Sa o lasam putin singura si apoi o sunam. Bine? Ii spune Naruto brunetei
-Naruto are perfecta dreptate Hintana. Ar trebui sa il asculti , ii spune si Nareno.
Naruto P.O.V
Mama Sakurei se trezise . Eram atat de fericit pentru ea. O vedeam zambind, insa aceasta fericire avea sa se transforme in dezastru. Sakura si-a dat seama ca ceva nu e in regula in legatura cu mama ei si Sayto dupa ce au observat ca cei doi se cunosteau, apoi mama ei a inceput sa ii spuna adevarul. Si eu am ramas inmarmurit de ceea ce tocmai aflasem. Saraca Sakura , suferise mult mai mult decat am crezut eu. Dupa ce Sakura a aflat ca Sayto este tatal ei ne-a intrebat pe toti daca stiam asta. Am lasat privirea in pamant . Ne simteam vinovati. Am mintit-o dar era pentru o cauza nobila. Apoi Sakura a fugit din camera si Sasuke a plecat dupa ea.
-Ayame sa iti fac cunostinta cu aceste persoana , ii spune Sayto doamnei de pe pat. Ei sunt domnul si doamna Uzumaki. Ei au avut grija de fiica noastra in acesti doi ani si ceva de cand ea a fugt de acasa . O considera ca o fiica a lor. Ii explica ei.
-Va multumesc mult. Nu credeam ca aveam sa imi mai revad fiica. In fiecare zi am incercat sa o caut insa nu am reusit. Ma uitam la televizor pe stiri sperand sa aflu vreo veste despre fica mea dar nimic. Ne explica mama Sakurei incepand sa planga
-Doamna linistiti-va . Nu trebuie sa plangeti. Ati fost operata . Ii spune mama apropiindu-se de patul ei
-Va multumesc din tot sufletul ca ati avut grija de fiica mea , ii spune doamna mamei prinzand-o de mana. Dar Sayto tu stiai ca Sakura e fiica ta? Il intreaba apoi pe doctor.
-Da am aflat nu de mult timp. Ii spune el.
-Daca fiica mea nu ma va ierta , atunci asta merit , dar tu esti tatal ei si ai iubit-o mult. Eu am fost cea care a gresit cel mai mult in relatia noastra . Spune doamna suparata
-Sa speram doar ca Sasuke o va aduce inapoi pe Sakura , spune Sayto.
-Sakura imi este ca o sora si ma doare sa o vad asta. Sper doar ca este bine , spun eu suparat
-Cum te cheama tinere? Ma intreaba mama rozaliei
-Naruto Uzumaki doamna, ii spun eu politicos.
-Imi pare bine sa te cunosc tinere si imi pare bine ca fiica mea are parte de asa prieteni.
-Si Hintana este o foarte buna prietena de a Sakurei , ii spune Sayto aratand spre bruneta de langa mine
-Imi pare bine sa va cunosc doamna . Ii spune Hintana
-Si mie draga mea.
-Eu ma duc dupa Sasuke . Vad ca nu mai vine , spun eu si apoi ies din camera . Merg grabit pe hol si apoi il vad pe Sasuke in fata mea stand cu spatele la mine ingenunchiat. Ma duc la el si incep sa tip la el spunandu-I sa-si revina , dar nimic. Pana cand il plesnesc puternic peste fata. Il intreb de Sakura dar el imi spune ca ea nu mai vrea sa auda de noi. Ma gandesc ca era din cauza furiei si ar fi mai bine sa o lasam putin singura ca sa se gandeasca asa ca il iau pe Sasuke cu mine si ne reintoarcem in camera.





Am venit cu nextul si eu in sfarsit. Sarbatorile astea te fac sa intarzii cu anumite  chestii :d


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
offff bietul Sasuke el vroia doar sa o faca fericita pe Sakura....ma intreb ce s-a intamplat cu ea acum...

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Mi-era teama de asta...offf,sper sa se rezolve.

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
MayeshaUchiha
Membru

Din: Konoha..LOL
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 258
WOOOOW !!!    
FU***ING AMAISING !!!!!
CUM DE A EXISTAT UN FIC ATAT DE SUPER SI EU NU STIAM DE EL ???!!!
Am facut o pauza la forum , si acum m'am intooors !!!
Mayesha's back !
RunaOfficial's back ! 
DECI AM STAT 2 ORE SA CITESC FICUL ACESTA MAGNIFIC!
Sincera sa fiu , chiar am inceput sa il citesc la 12 jumate !!!!!
Ador felul in care descri , desi sunt unele greselute !
O sa fiu adepta ficului tau , fii sigura !
Adu nextu repede , ca te pap ! 
FAST AM ZIS!

                                                Mayesha Uchiha
                                                Runa Official
                                                 


_______________________________________
Uchiha is my clan . Uchiha is my obssesion .




pus acum 12 ani
   
Black Rose
Membru

Din: Respir aer de CONSTANTA, bby!
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 357
I΄m glad you΄re back with us, baby! :X
Stai lin ca domnisoara asta aduce next΄urile extrem de repede. Ma rog, acum s-ar putea sa nu, dar intelege si tu ca sunt sarbatorile si, na, merge iertata... 
Apropo, mai are un fic de genul la sectiunea Completed. E foarte interesant si acela, insa nu mai tin minte numele. Anyway, te uiti la autori si il gasesti imediat. 
V-am pupat pe toate! Sa aveti un an nou fericit! Si, ca de obicei, bla, bla, next!   


_______________________________________
 



MAMI and TATI  are MINE! : )))

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Sakura P.O.V
Deschid ochii si simt ceva tare sub mine. Vad copacii inalti deasupra mea acoperiti de zapada pe varfuri. Cateva din pasarelele care nu emigrau se asezau pe varfurile lor.  Le priveam parca vrajita si imediat amintirile mi-au inundat mintea
In urma cu 6 ani
,, -Ce frumos e tati, ii spuneam eu barbatului care ma tinea de mana in timp ce ne plimbam prin parc. Priveam in inaltul cerului. Era frumos. Vedeam copacii uriasi. Erau frumosi. Verzi cu alb de la zapada abia cazuta din cer.
-Stiam ca o sa iti placa iubita mea, imi spune tata ridicandu-ma in brate si sarutandu-ma pe frunte.
-Multumesc ca m-ai adus, ii spun eu si apoi ii dau un pupic mic pe obraz. Dar mami unde s-a dus? Il intreb eu pentru ca observasem ca mama care venise cu noi in parc acum nu mai era.
-Mami s-a dus sa cumpere ceva de la intrare si vine imediat. O asteptam aici? Ma intreaba tata punandu-ma inapoi jos pe pamantul alb, acoperit de zapada rece
-Da . Ii raspund eu si continui sa ma uit la copaci
-Am venit . Sper ca nu am stat mult , o aud pe mama spunand in timp ce se apropia de noi.
-Mamiii!!!! Unde ai fost? O intreb eu si ii sar in brate
-Ti-am cumparat ceva , imi spune scurt mama intinazandu-mi mana in care observ un lantisor mic cu un pandantiv in forma de inimioara.
-Ce frumos e mami, multumesc. Ii spun eu si iau lantisorul apoi il pun la gat
-E foarte frumos iubito. Ii spune si tata si se apropie de ea apoi o sartuta scurt pe buze.
-Haidet-I acolo sa mergem. Le spun eu aratand cu degetul spre foisorul din parc, apoi ii iau de mana
-Sigur iubito. Sa mergem , imi spune mama .
-Tati , il strig eu pe barbatul din partea mea stanga si ma uit la el.
-Da scumpo. Spune.
-Ma bucur ca esti tatal meu. Ii spun eu fericita . Imediat fata I s-a luminat. Era fericit sa auda asta
-Si eu ma bucur draga mea . Imi spune el si ma ridica imediat in brate sarutandu-ma pe obraz. Eu imi impleticesc mainile in jurul gatului sau si il strang tare in brate
-Si de mine ce zici? Sunt buna de mama? Ma intreaba  si mama
-Daaaa. Ii spun eu si ii sar in brate. Va iubesc pe amandoi. Foarte mult , le spun eu si ii strang pe amandoi in brate
-Si noi scumpo. Si noi , imi spun cei doi in cor si apoi ne continuam drumul prin parc.’’
In prezent
Acum imi dadeam seama de ce tata se uitase atunci la mine asa. Aveam atatea intrebari in minte si raspunsurile nu veneau de nicaieri. Cu toate ca acel om nu fusese niciodata tatal meu naturat eu il iubeam si pentru mine tot un tata va ramane. Orice ar fi.
-Sakura esti bine? Aud o voce familiara intrebandu-ma apoi imi dau seama ca inainte sa devin inconstienta eram cu Sai si inca un baiat. Imi indrept privirea spre zona de unde venea vocea aceia si il vad pe Sai uitandu-se la mine
-U…unde sunt? Intreb eu trezita din amintiri.
-In parc. Ai lesinat in urma cu cateva minute chiar in fata parcului si te-am adus aici impreuna cu ….. Vrea el sa spuna dar eu il intrerup
-Trebuie sa plec. Spun eu grabita si ma ridic de pe banca in graba
-Stai Sakura. Ce se intampla cu tine? Sigur esti bine? Ma intreaba Sai in continuare
-Te intereseaza? Il intreb eu in momentul acela furioasa amitindu-mi de durerea pe care am indurato din pricina lui
-Ce ai? Eu nu iti vreau raul. Imi spune el
-Sigur. Si vrei sa spui ca mereu ti-a pasat de mine, ii spun eu sarcastica
-Sakura chiar daca nu ne-am inteles de la inceput eu ti-am vrut binele crede-ma , dar imprejurarile m-au facut sa fiu asa. Crede-ma chiar imi pasa de tine. Sigur suferi din cauza lui Sasuke nu? Asa e el , face pe toti sa sufere. Crede-ma Sakura. Il cunosc si stiu cum e. imi spune Sai
-Poftim? Stai nu inteleg. Adica tie iti pasa de mine si acum spui ca tu il stiai pe Sasuke? Il intreb eu socata de ceea ce aflasem
-Da il cunoastem si nu e deloc ceea ce pare, imi spune celalalt baiat care era cu Sai atunci si care acum venea de undeva si se apropie de noi. Ma bucur ca te-ai trezit in sfarsit. Ne-am facut griji, imi spune el venind langa mine si punandu-mi mana pe umarul stang
-Iarta-ma ca iti vorbesc asa dar ma cunosti cumva? Il intreb eu curioasa pt ca nu il cunosteam pe baiat doar din privire
-Eu sunt……Zero. Sunt un prieten crede-ma , imi spune el ezitand putin. Imi intinde mana in semn de salut si la fel fac si eu ca sa nu par rea .
-Sakura , imi pare bine, ii spun eu strangandu-l de mana.
-Stiu papusa , stiu . Imi raspunde el zambind. Sai mi-a povestit despre tine. Probabil suferi din cauza lui Sasuke asa e? ma intreaba apoi
-Deci eu nu inteleg de ce spuneti aceste lucruri rele despre Sasuke? Voi il cunoasteti? Ii intreb eu pe cei doi baieti
-Da , il cunoastem si e un mare escroc. Imi raspunde Sai hotarat
-Dar de…. Incerc eu sa intreb dar sunt intrerupta de Zero
-De unde il cunoastem? Asta doreai sa intrebi nu? Ma intreaba Zero. Eu dau din cap afirmativ si el incepe sa imi povesteasca. Ei bine e o poveste lunga. Dar pot spune sigur ca Sasuke nu e deloc ceea ce pare. Il cunosc de ceva ani si crede-ma ca ar face orice ca o fata sa ii cada in patul lui , de aceea  Sai ti-a vrut intotdeauna binele . Si el I cunoaste  pe Sasuke si nu ii place sa vada cum o fata sufera din cauza lui. Imi explica Zero
-Dar Sai mi-a pus piedica. Ii spun eu amintindu-mi de acea zi
-Poftim? Asa ti-a spus? Ca ti-am pus piedica? Ma intreaba Sai parand socat
-Pai da. Ii spun eu bulversata.
-nu e adevarat Sakura. Nu ti-am pus piedica deloc. Sasuke a facut anumea. El te-a strigat pt ca a avazut ca aveam un picior mai in fata , stia ca tu te vei intoarce spre el si vei cadea.  A profitat de asta ca sa te intoarca impotriva mea. Nemernicul , imi explica Sai furios.
Eu nu mai intelegeam nimic. Eram bulversata. Aveam mintea imprastiata. Nu mai stiam ce sa mai cred.
-Acum intelegi Sakura? Ma intreaba Zero.
-D…a ,ii spun eu bulversata si nehotarata. Adevarul e ca nu intelegeam nimic.  Eu trebuie sa plec acum. Imi pare rau. Va multumesc ca m-ati ajutat , le spun eu intorcandu-ma cu spatele la cei doi, insa simt cum cineva ma prinde de mana
-Daca vrei sa vorbim , sa ne cauti. Imi spune Zero care tocmai ma prinsese de mana.
-Bine, multumesc . Ii spun eu si apoi el imi da drumul la mana si plec.
Ma indreptam spre iesirea din parc. Eram bulversata. Sasuke nu era ceea ce pare? Oare el dorea doar sa ma aiba la el in pat? Aceste intrebari imi inundau sufletul , doar la asta ma gandeam . Ies din parc si pornesc apoi spre casa. Doream sa stau linistita in camera mea si sa ma gandesc la cele intamplate
   



Am adus nextul. sper sa va placa si ma bucur ca mai am un alt cititor . am sa incerc sa aduc nexturile mai repede ca sa recuperez timpul pierdut si sa imi revin in forma.  astept cu nerabdare parerile voastre . kiss all

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Ce idiot e Sai,mama imi vine sa-l strang de gat,nu cred niciun cuvant .Si Sasuke n-ar face asa ceva,deci nu e posibil

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Tu-i gatul lui de handicapat idiot    Deci puteam sa jur ca Zero e Itachi...hmmm....

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
MayeshaUchiha
Membru

Din: Konoha..LOL
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 258
MOAAAAAA !!     
CAT DE TAREEE!!    
VREAU NEXT NEAPARAT!!!!!!!!!    
DECI ASTEEEPT !
TE PWP !
                                           Mayesha Uchiha
                                           Runa Official
                                             


_______________________________________
Uchiha is my clan . Uchiha is my obssesion .




pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Sasuke P.O.V
Tic-tac, tic-tac, suna ceasul de pe peretele camerei. Stateam in camera mamei Sakurei pe un fotoliu intr-un colt. Ceilalti vorbeau , dar eu eram suparat. Ma gandeam la Sakura , la faptul ca era suparata pe mine si avea dreptate. Perfecta dreptate.
-Sasuke cum te mai simti? Ma intreaba Naruto  venind langa mine
-Bine. Ii raspund eu scurt. Inca ma mai gandesc la Sakura. Trebuie sa o sun , spun eu si ma ridic de pe fotoliu
-Eu merg sa o duc pe Hintana acasa, imi spune Naruto punandu-mi mana pe umar.
-Bine. O sa mai vorbim.
-Daca afli ceva de Sakura ma anunti da? Ma intreaba apoi blondul.
-Da. Ii spun eu si imi scot telefonul din buzunar. Intru in agenda si o apelez pe ,,Byta’’ asa cum era trecuta in agenda mea Sakura.  Telefonul suna insa rozalia nu raspundea.
-Alo. Imi raspunde rozalia  suparata la telefon. Ce vrei?
-Sakura te rog asculta-ma . Nu am vrut sa te mint . Tu abia ai iesit dintr-o perioada grea si nu doream sa suferi iar din cauza vestii. Te rog intelege-ma. Ii explic eu. Ciudat era ca Sakura ma asculta.  Nu tipa la mine . Ma asculti Sakura? O intreb eu pe fata ca sa stiu daca ma auzise sau nu
-Da . Asta e explicatia ta Sasuke? Ma intreaba ea plitisita
-Da . Nu ma crezi asa e? cum vrei sa iti demonstrez? Te iubesc Sakura si as fi facut orice ca tu sa nu suferi acum. Intelege-ma te rog. Unde esti?
-Nu conteaza. Nu vreau sa vorbesc cu nimeni acum. Lasa-ma. Imi spune Sakura
-Domnisoara ati ajuns? Cum se simte mama dumneavaostra? Se aude vocea lui Jeny la telefon. Asta insemna ca Sakura era acasa
-Trebuie sa inchid, imi spune apoi Sakura scurt si inchide telefonul fara sa mai pot spune ceva.
-Ai vorbit cu Sakura? Ma intreaba mama rozaliei
-Da . Ii spun eu scurt
-Si unde e? ma intreaba ea ingrijorata
-E acasa. Ii spun eu incercand sa o linistesc. 
-Buna ziua domnilor, se aude vocea unui barbat care tocmai intrase in camera . Era un politist dupa uniforma pe care  o purta
-Buna ziua domnule, ii spune Nareno dand mana cu el.
-Am venit ca sa o interoghez pe  doamna Haruno , ii spune el. Am inteles de la doctor ca si-a revenit. Spune el uitandu-sela mama Sakurei.
-Sigur. Poftiti. Ii spune Nareno si ii face loc sa treaca. Sasuke hai sa mergem. Sa ii lasam singuri pe cei doi. Sa mergem sa o cautam pe mama ta. Imi spune  apoi Nareno.
-Bine. Ii spun eu si iesim amandoi din camera  . Pe hol o vedem pe mama care venea de la magazin cu o sticla de suc in mana.
-Ce faceti aici? Ne intreaba ea putin ingrijorata
-Un politist e in camera cu doamna si o interogheaza, ii spune Nareno
-Aha. M-am intalnit cu Naruto afara. Se ducea cu Hintana . Ne spune mama
-Da stiu. Ii raspund eu trist
-Nu ai vorbit deloc cu Sakura? Ma intreaba mama putin suparata
-Ba am vorbit mai inainte cu ea. Inca mai e suparata . Ii spun eu
-Si unde e? ma intreaba mama
-E acasa. Ii spun eu mai mult in soapta apoi ma asez pe o banca pe hol.
Dupa aproximativ o jumatate de ora domnul politist iese din camera. Ne saluta si apoi pleaca.
-Dragul meu eu cred ca ma duc acasa la Sakura ca sa vad cum se simtE? Vii si tu ? Ma intreaba mama
-Nu. Ii spun eu cu privirea in pamant. Adevarul era ca doream sa o vad pe rozalie insa ma simteam foarte rau. Era suparata din cauza mea si daca m-ar vedea acum i-as face si mai mult rau. Mai bine o las asa un timp si o sa incerc sa o evit cu toate ca va fi greu.
-Bine atunci  eu am sa plec si am sa va sun. ne spune mama apoi peaca.
-Sasuke esti bine? Ma intreaba Nareno punandu-mi mana pe umar vazand ca sunt abatut.
-Da. Mersi, ii spun eu si apoi ma ridic de pe banca si plec lasandul pe barbat singur . 
Acum ma plimbam pe hol ingandurat. Ma gandeam cat de mult ajunsesem sa iubesc o fata si cat de mult suferea ea acum. O iubeam mult si doream sa fie fericita . Nu stiam ce trebuie sa fac. Sa vorbesc cu ea sau sa o las un timp sa se linisteasca?  Aceste intrebari imi inundau mintea. Ma simteam gol. Abandonat, dar trebuia sa imi continui si viata. Poate Sakura ma va intelege si ma va ierta.
-Hei Sasuke !!! Unde te duci? Il aud pe Naruto tipand dupa mine. Ma intorc cu privirea spre el si il vad apropiindu-se de mine.
-M-am dus sa ma plimb. Ii raspund e abatut
-Am dus-o pe Hintana acasa si am mai stat de vorba cu ea putin. S-a mai intamplat ceva? Ai mai vorbit cu Sakura? Ma intreaba blondul
-Nu . Nu am mai vorbit deloc cu ea. Mama s-a dus acasa ca sa vada cum se simte.
-Aha. Bine. Dar mama Sakurei ce face?
-E in salon. Nustiu ce face. A iesit politistul de la ea dar nu am intrat.
-Si tata unde e?
-Era pe hol pe aici. Ii spun eu uitandu-ma in jur dar nu il vad pe Nareno nicaieri. Cred ca a intrat la mama Sakurei ii spun eu gandindu-ma mai bine.
-Bine. Eu ma duc la Sayto in birou sa vad cum se simte. Probabil e si el abatut. Imi spune Naruto
-Merg si eu . Ii spun blondului si apoi plecam amandoi spre biroul lui Sayto.
Ajungem in fata biroului lui Sayto si batem dar nu raspunde nimeni. Probabil Sayto avea treaba cu pacientii.
-Mergem la o cafea? Ma intreaba blondul .
-Bine. Sa mergem
-Hai Sasuke nu mai fi asa suparat. Stiu ca o iubesti dar ai sa vezi ca o sa isi revina, ma incurajeaza Naruto
-Da. Sa spetam , spun eu cu un glas secatuit, apoi plecam spre cofetaria spitalului la o cafea .
Sakura P.O.V
Lacrimile au inceput sa imi curga necontenit pe obraz. Plangeam . Ma gandeam la cate am suportat din cauza minciunii mamei. Am fost mintita in cel mai rau mod cu putinta. Cum a putut sa imi faca asta? Cum a putut sa imi ascunda acest adevar? Tatal meu adevarat era Sayto. Nu stiam ce trebuia sa fac. Sa vorbesc cu Sayto sau sa plec undeva unde sa nu ma cunoasca nimeni. Imi treceau prin minte multe lucruri la care pana acum nu m-am gandit . Ma simteam goala. Intr-o lume in care toata lumea ma mintea. Si pe deoparte si Sasuke m-a mintit . Nu stiam ce sa cred. Baiatul ala Zero si cu Sai mi-au spus lucruri pe care nu puteam sa le cred. Cum adica Sasuke nu e ceea ce pare? Oare chiar asa e? oare Sasuke ma vrea doar ca sa ajung in patul lui? Nustiu ce sa cred. Pana acum nu mi-a cerut nimic. Mereu a fost aproape de  mine . Chiar si atunci cand am intrat in coma. NU . Sasuke ma iubeste cu adevarat. Spun eu deodata hotarata. Din toti cei pe care ii cunosc Sasuke nu ma putea minti. Acum eram sigura ca Sasuke ma iubea. Mi-am amintit de toate momentele in care mi-a fost alaturi si niciodata nu mi-a cerut acum, iar acum ce motiv ar fi avut sa ma minte in legatura cu mama mea? Sigur ca sa ma protejeze si sa fie bucuria mai mare.  Imediat dupa ce m-am gandit mi-am luat telefonul in mana si l-am apelat pe Sayto. Eram hotarata sa vorbesc cu el. Era tatal meu. Trebuia sa ne intalnim urgent.
-Alo Sayto. Ii spun eu dupa ce el raspunde la telefon. Sunt Sakura. Vreau sa ne vedem acum. Ii spun eu hotarata cu toate ca eram emotioata la gandul ca vorvbeam cu tatal meu la telefon.
-Sa…Sakura. Nu imi vine sa cred. Chiar vrei sa ne vedem? Ma intreaba el emotionat
-Da. Unde ne vedem? Il mai intreb eu odata incercand sa imi ascund emotiile
-Pai  nustiu. Mai bine vin sa te iau de acasa. Da?
-Bine. Am sa te astept. Ii spun eu apoi inchid telefonul . Ma duc la dulap si incep sa ma imbrac.  Mi-am luat o maleta rosie pe mine , o pereche de blugi negri mulai si o geaca de iarna neagra, cu o curea de aceiasi culoare la brau. Cobor la parter si ma asez in fotoliul din sufragerie.  Ma intrebamde ce Sai mi-a spus acele lucruri despre Sasuke. Poate din cauza ca nu il  suporta. Cine stie . Din cate am inteles se intelegeau de dinainte. Cine stie ce  certuri au avut, dar nu aveam de gand sa ii spun nmic l;ui Sasuke. Stiam ca ma iubeste dar totuti trebuia sa ma mai vad cu Sai si cu Zero ca sa aflu cu adevarat care au fost treaba intre ei.
,,Din-Dong’’ se aude soneria de la usa si Jeny se duce si raspunde:
-Buna ziua domnule, poftiti. O aud pe Jeny
-Multumesc. Il aud pe Sayt spunand si imediat ma ridic in picioare.
Aveam emotii apoi il vad pe Sayto venind in pragul usii . Se uita la mine cu niste ochi gingasi si plini de lacrimi care mai aveau putin si incepeau sa curga. Eu ma apropii de el fara sa spun nimic. Doar ne priveam in ochi . Imi venea sa plang si simteam ca nu ma mai pot abtine.
-Draga mea. Imi spune el deodata incepand sa planga si apoi ma strange in brate . In momentul acela am inceput si eu sa plang. Nu imi venea sa cred ca tatal meu adevarat era aici si ma strangea in brate. Eram fericita si trebuia sa ma obisnuiesc cu ideea ca mai am un tata.
-T…tata  . Ii spun eu apoi plina de emotii imbratisandul. Era tatal meu si eram foarte fericita ca ii spuneam asa .
-Mi-ai spus ,,tata’’ ? Sakura nu stii cat de fericit sunt ca in sfarsit pot sa te aud spunandu-mi asa. Nu imi vine sa cred ca a venit si ziua aceasta. Imi spune el strangandu-ma si mai tare in brate.
-Pai asta esti nu? Ii spun eu indepartandu-ma de pieptul lui si privindu-l in ochi. Eram extrem de fericita
-Da asa e. sunt tatal tau. Al doilea. Imi spune el fericit.
In clipa aceia nu imi venea sa cred. Altul daca ar fi fost in locul lui poate mi-ar fi spus ca el e singurul meu tata dar el s-a gandit si la tatal care m-a crescut de mica. Cel care a avut grija de mine pana a murit.




deci am adus si nextul. scuzati intarzierea dar nu am avut netul bun ieri si nu am putut posta

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Bine ca Sakura nu a bagat de seama vorbele lui Sai si lui Zero...ipocritii aia><
Ma bucur pentru cei doi,in sfarsit Sakura e alaturi de tatal ei si in sfarsit sunt fericiti


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Ce dragut.Ma bucur ca in sfarsit si-a dat si Sakura seama ca Sasuke nu i-ar face asa ceva.Si cat de faina e ultima parte .Totusi, cu Sam ce s-a intamplat ?ca nu ne-ai mai zis nimic de el.

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
pai despre Sam o sa aflati putin mai tarziu

va mai tin ceva vreme in suspans

ca doar e punctul meu forte


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
MayeshaUchiha
Membru

Din: Konoha..LOL
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 258
O.o.O.o.O 
Foarte tareee !
Deci chiar mi'am placut!
Ar fi frumos ca Sakura sa nu mai fie asa de capoasa !
Ador ficul !
Adu nextuuu!
                                                   Mayesha Uchiha
                                                   Runa Official
                                                       


_______________________________________
Uchiha is my clan . Uchiha is my obssesion .




pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
-Acum stiu cu cine seman la bunatate. Ii spun eu fericita stergandu-mi lacrimile
-Nu spune asta . Si mama ta este o femeie foarte buna la suflet sau cel putin era cand o cunosteam eu. Oricum nu stii cat ma bucur ca ne-am regasit , imi spune el si ma mai imbratiseaza odata.
-Si eu .Hai sa ne asezam pe fotoliu ii spun eu .
-Sigur . Imi spune el si se aseaza .
-Imi pare rau ca nu ai mai venit cu fiicele tale azi la noi
-Da , dar o sa mai fie zile in care sa imi cunosti cealalta familie. Eu unul sunt foarte fericit ca ai aflat adevarul si mi-ai spus tata , draga mea. Imi spune tata fericit stangandu-ma in brate
-Si eu ma bucur, si asa e . Mai sunt zile. Jeny! Strig eu apoi la servitoare.
-Da domnisoara. Doriti ceva ? Ma intreaba aceasta
-Da, as dori o cafea pentru tata, ii spun eu fericita
-Sigur, imi spune ea putin nedumerita si pleaca.
Probabail se intreba cum de era tatal meu. Si ea stia ca tatal meu adevarat murise. Cred ca era bulversata saraca. A plecat apoi la bucatarie si eu am ramas cu tata in sufragerie. Am continuat sa vorbim despre cele petrecute. El mi-a povestit toata viata lui , tot ceea ce a facut si despre familia mea si eu am facut la fel. La auzul a tot ceea ce patisem tata a inceput sa planga. De fapt plangeam amandoi. Eu de fericire ca il regasisem si el de tristete ca suferisem atata dar si de bucurie in acelasi timp.Deodata am auzit soneria de la usa  si apoi o vad pe mama lui Naruto intrand . Cand ne-a vazut pe mine si tata pe fotoliu s-a bucurat mult si ni s-a alaturat. Noi i-am povestit ce s-a intamplat si ca acum suntem cu adevarat o familie si s-a bucurat insa in acelasi tinp s-a intristat cand si-a dat seama ca am sa plec de la ei
-Draga mea, nu imi vine sa cred ca o sa trebuiasca sa pleci. Ma bucur enorm ca ti-ai gasit familia dar imi pare rau ca nu mai poti sta ,imi spune ea.
-Si mie imi pare rau ca o sa trebuiasca sa plec. Pentru mine voi sunteti o familie. Va iubesc foarte mult si va voi ramane indatorata pe viata pentru ceea ce ati facut pentru mine si oricum daca voi pleca candva am sa ma reintorc. Ii spun eu
-Deci te muti cu mine? Ma intreaba tata apoi fericit
-Daca ma primesti. Da. Ii spun eu zambind.
-Normal. Si sotia mea abia asteapta sa te cunoasca. La fel si gemenele. Imi spune el
-Le-ai spus despre mine ? Il intreb eu fericita
-Normal. Stiu ca mai au o surioara mai mare  si abia asteapta sa te vada.  Imi spune el imbratisandu-ma
-Si eu abia astept sa le revad. Cat despre mama , o perioada nu mai vreau sa aud de ea, spun eu gandindu-ma la minciuna mamei. O iubeam . Era mama mea dar ma durea enorm faptul ca m-a mintit
-Draga mea nu spune asta. E mama ta . Ea a crezut ca iti face un bine si in plus acum trebuie sa fii alaturi de ea . Are nevoie de tine. Imi spune tata
-Si ea unde a fosat cand eu am avut nevoie de ea? Il intreb eu mai mult tipand pe tata . Lacrimile au inceput sa imi curga pe obraz. Ma gandeam la cate am patit din cauza ca mama s-a gandit doar la ea insasi.
-Sakura te rog. Calmeaza-te , imi spune si mama .
Eu ma uit la ea si ii sar in brate. Pentru mine ea a fost mama mea a devarata. Ea m-a inteles mereu. In acesti doi ani ea mi-a fost alaturi tot timpul si m-a ajutat.
-Iti multumesc. Ii spun eu printre lacrimi. Tu ai fost ca o mama adevarat pentru mine. Te iubesc. Ii spun eu strangand-o si mai tare in brate
-Si eu te iubesc draga mea , dar gandeste-te ca si ea te iubeste. Ea e mama ta adevarata si tine la tine. Ti-a vrut binele si intradevar a gresit dar iart-o. daca nu ti-ar fi dat viata tu acum nu mai erai aici . Nu l-ai mai fi cunoscut pe ….Sasuke. Imi spune mama
-Sasuke? Intreb eu gandindu-ma la brunet printre lacrimi. Ai dreptate. Sasuke al meu. Il iubesc foarte mult . Si eu am tipat la el ultima oara cand ne-am vazut . Am fost rea cu el . Trebuie sa il sun.spun eu si ma desprind din bratele mamei . Iau telefonul in mana de pe masuta si il apelez pe Sasuke.
Sasuke P.O.V
Stateam cu Naruto la masa. Am inceput sa beau lichidul maroniu din ceasca alba de pe masa din fata mea. Avea o aroma amara, la fel ca si inima mea . Ma gandeam la cele intamplate. Probabil nu mai dorea sa auda de mine. Nici nu m-a lasat sa ii explic. Dar o voi lasa asa un timp/ gandeam eu in timp ce Invarteam cu lingurita in ceasca.
-Hei Sasuke , trezeste-te , ma atentioneza Naruto care ma vede ingandurat.
-Sunt treaz omule. Ii spun eu dar apoi simt cum telefonul meu incepe sa vibreze in buzunar. Il iau in mana mai mult plitisit. Nu stiam cine e dar cand vad ca ma suna Sakura un zambet mare mi-a aparut pe chip iar Naruto si-a dat seama imediat de ce.
Buna. Ii raspund eu. Nu doream sa raspund si sa ii spun,, buna iubito ce faci?’’ sau ,, da iubita mea , de ce ma suni’’. As fi parut mitocan ca nu tineam cont de cearta dintre noi si sentimentele ei.
-Buna Sasuke. Vreau sa vorbim. O aud pe Sakura spunandu-mi.
In clipa aceia am simtit cum inima mea se mareste. Poate Sakura ma iertase
-Sigur. Cand vrei tu ii spun eu fericit, lasandu-mi sentimentele de bucurie sa iasa la iveala
-Poti veni acum acasa? Ma intreaba ea
-Sigur. Acum vin. Il iau si pe Naruto cu mine. Nareno o sa ramana la spital cu mama ta bine? Ii spun eu
-Da . Cum vrei. Imi spune rozalia apoi inchide.
-Sakura deci? Te-a iertat? Ma intreaba curios Naruto.
-Da. Cred ca da . A zis ca vrea sa merg acasa acum. Hai cu mine. Ii spun eu lui Naruto fericit.
-Nu. Du-te tu. Eu am sa merg la Hintana . Sa vad ce face. Bine? Imi spune blondul si apoi ne ridicam de la masa
-Bine. Atunci ne mai vedem. Eu am plecat ii spun eu si apoi plec in fuga de la masa
Ajung la masina si urc repede apoi pornesc . Peste cateva minute ajung acasa. Cobor fericit din masina si merg in casa unde am surpriza sa il vad si pe Sayto in bucatarie stand langa Sakura pe fotoliu. Erau fericiti cu totii. Apoi o vad pe Sakura ridicandu-se de pe fotoliu . Vine spre mine si imi sare apoi in brate. Gest care m-a facut putin sa tresar. De bucurie bineinteles. i-am raspuns imbratisarii apoi Sakura m-a sarutat in aplauzele tuturor celor din camera. Mama si Saytio ne priveau fericiti. Apoi eu si Sakura ne-am asezat pe fotoliu si rozalie mi-a povestit cum a vorbit cu tatal ei . Eram fericit ca ma iertase si pe mine . Eu am inceput sa ii povestesc cum am aflat de tatal ei si cum am vrut sa o aduc pe mama ei la noi acasa  si Sakura a inceput sa imi spuna ca ma iubeste
Sakura P.O.V
Dupa ce Sasuke a venit acasa eu fericita i-am sarit in brate . Ma simteam bine la pieptul lui. Ma simteam protejata. Ne-am asezat pe fotoliu si i-am spus sa imi povesteasca de unde a aflat de tatal meu , si el mi-a povestit totul. Eram atat de fericita ca ma impacasem cu el , dar ma gandeam la cele spuse de Sai. Nu puteam sa nu fac asta. Dar trebuia sa tac ca sa aflu mai multe. Nu ma indoiam de Sasuke dar doream sa vad cate minciuni spune baiatul ala.
Dupa ce am terminat de vorbit  s-a facut si ora 16:00.
-Ce repede a trecut timpul. Mie mi-e cam somn, spun eu cascand
-Dar nu mergi la mama ta? Ma intreaba Sasuke
-Nu . Nu merg, spun eu plina de ura. Nu stiam ca pot avea atata ura in mine. Pentru un timp doream sa stau linistita ca sa vad daca o pot ierta pe mama pentru asta. Eu merg sa dorm. Dar Naruto unde e? intreb eu apoi
Bine. Cum vrei tu draga mea. Naruto e la Hintana . Du-te sa te odihnesti . Eu ma duc Ala spital daca nu te superi, imi spune Sasuke si apoi ma saruta pe frunte.
Bine . O sa mai vorbim. Te  iubesc. Ii spun eu si apoi il sarut pe buze. Ma duc apoi la tata si il sarut pe obraz.
-Somn usor draga mea.Eu ma duc acasa pentru ca am terminat programul.
Bine. Multumesc. Te iubesc tata. Pa , ii spun eu si il imbratisez api urc sus in camera mea unde ma asez in pat cu gandul la mama si la tot ceea ce am patit pana acum si in cateva clipe am adormit.
Sasuke P.O.V
Dupa ce Sakura s-a dus sa doarma eu am plecat la spital si Sayto acasa. Ajuns in fata marii cladiri am  coborat din masina si am intrat indreptandu-ma spre camera mamei Sakurei. Pe hol l-am vazut pe Nareno .
-Buna Sasuke. Unde ai fost?
-Aasa. M-am impacat cu Sakura, ii spun eu fericit
-Da? Ma bucur. Imi spune el imbratisandu-ma
-Tu unde ai fost?
-La  mama Sakurei. Am mai stat putin de vorba cu ea. Mai inainte am iesit , imi spune el
-Bine. Si cum se mai simte? Il intreb eu
-Binisor. Inca are dureri  . A adormit mai inainte, imi spune el apoi putin suparat. Dar Naruto unde e? ma intreaba apoi
-E la Hintana . Ii spun eu facandu-I cu ochiu
-Aha. Nebunul. Si Sakura cum de nu a venit cu tine?
-Pai era obosita si s-a culcat putin . Ii raspund eu la intrebare. Mergem la o cafea? Il intreb apoi
-Da bine , sa mergem , imi spune el si plecam spre o cofetarie in oras. Nareno era un om de treaba . Ma intelegeam bine cu el chiar daca nu era tatal meu adevarat. ,,Mama era norocoasa sa il aiba pe el ca sot.'' ma gandesc eu.


Am adus nextul si sper sa va placa. nu e chiar asa de interesant  dar trebuie sa mai intervina si astfel de nexturi in ficuri ca sa nu fie adrenalina prea mare ) oricum sper ca o sa va placa cat de cat

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
ma bucur ca cei doi s-au impacat si in sfarsit sunt fericiti si nu iti fa probleme cu nextul ca nu a fost chiar asa de neinteresant cum spui tu,mie una mia placut si deabea astept sa pui continuarea sa vad ce peripetii ii mai asteapta

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
Black Rose
Membru

Din: Respir aer de CONSTANTA, bby!
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 357
Am ajuns si eu in sfarsit...din nou (sorry for that). Even so, stiu ca v-ati obisnuit cu mine.
  Se vede ca ti-ai revenit. Iar pui next΄urile foarte repede si, desigur, ca ma incanta acest lucru. Are la parinti Sakura, ditamai familionul.=]] Apropo de primul next in care aparuse si Zero. Si eu puteam sa jur ca este Itachi. Darling, esti plina de surprize...
Ciao! Ne mai citim pe forum.



_______________________________________
 



MAMI and TATI  are MINE! : )))

pus acum 12 ani
   
MayeshaUchiha
Membru

Din: Konoha..LOL
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 258
Foarte taree ! Deci imi place mult si sa sti k vreau nextul cat mai repede ! Mi'a placut situatia in care ei se aflau , cum descri tot si faptul ca in acest fi si'au gasit rudele ! Te felicit si astept nextuuul ! Ti pwwwp ! 

_______________________________________
Uchiha is my clan . Uchiha is my obssesion .




pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Deci e absolut superb.Ma bucur ca Sakura se intelege bine cu tatal ei si e totul ok dar parca imi pare rau ca pleaca la el .Asta e...bine ca sa impacat cu Sasuke. Mai ramane de vazut ce-i in capul lui Sai nu?

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
am sa postez nextul acum pentru ca eu plec de acasa si pana maine la 5 nu cred ca vin , deci sper sa va placa

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
-Si Sasuke , cum mai merge treaba pe la scoala? Ma intreaba Nareno dupa ce am ajuns la o cofetarie si ne-am asezat la masa
-Pai merge bine. O sa particip si la concursul de dans al scolii cu Sakura. Si in rest e bine
-Ma bucur. Dar cu baiatul ala cu care te-ai batut la scoala cum e?
-Cu Sai? Pai nu ne-am mai certat. Am incercat sa il evit ca sa nu imi mai creiez probleme si nici Sakurei. Ii spun eu si apoi beau din ceasca din fata.
-E bine. Ma bucur. Auzi Sasuke , iarta-ma daca sunt mai insistent. Poate te deranjeaza dar tu tii la Sakura cu adevarat nu? Adica o iubesti sincer. Nu? Ma intreaba Nareno .
-Pai normal. Nareno crede-ma . O iubesc pe fata asta mai mult decat viata mea. Mi-a furat inima cu totul . Nustiu cum sa iti explic cat de mult o iubesc. Nu am mai simtit asta pentru nimeni pana acum , ii spun eu . Nu ma supar ca ma intrebi.
-Ma bucur sa aud asta. Stiu ca nu suntem rude , dar vreau sa devenim prieteni apropiati . Poate ai sa ma accepti vreodata ca tata.
-Si eu vreau sa fim prieteni. Nareno eu unul te-am acceptat dar nu pot sa iti spun ,,tata’’ pentru ca pur si simplu nu pot.
-Te inteleg. E adevarat nu te-am crescut eu. Tu ai un tata deja. Atunci nu am sa mai fac presiuni asupra ta. Ma bucur ca suntem prieteni si daca nu te-ai supara as vrea sa imi permiti  sa ma comport ca un adevarat tata .  Imi spune el punandu-mi mana pe umarul stang
-Sigur. Nicio problema. Chiar mi-ar face placere. Ii spun eu zambindu-i.
Dupa inca vreo 10 minute petrecute la aeiasi cofetarie , am plecat inapoi acasa, unde cand am ajuns am gasit zarva mare, si ghiciti cine era faptasul? Cel putin eu credeam ca era doar unul cand am intrat in casa.
-Nuuuuu. Stop. Opreste-te. Se auzeau tipete in casa inca de la strada. Noi pasim repede spre usa si  cand intram ne punem mainile in cap
-Ceeee naiba e aici? Intreaba Nareno putin nervos , vazand toata zarva din casa. Perne aruncate pe jos, pe scari , chiar si pe lustra de sus statea o perna atarnata pana i-a cazut in cap barbatului. Eu am inceput sa rad cu pofta tinandu-ma de mana. Mai facem doi pasi in casa eu si Narneo. Acum nu se mai auzea nimic. Intram in sufragerie unde totul era un dezastru.  Perne peste tot. masa rasturnata . Patura care era asezata pe unul din fotolii era acum pe televizor. Totul era vraistea si Naruto era in mijlocul camerei stand in pozitia de drept, ca la armata
-Gomenasai. Isi cere Naruto iertare de la Nareno care era foarte suparat
-Tu ai facut asta? Il intreaba barbatul de langa mine pe blond.
-Da , adica nu. Adica da …putin . Spune Naruto balbaindu-se
-Adica? Fii mai explicit. Ii spun eu neintelegand nimic. Ba a facut el , ba nu. Nu mai intelegeam nimic.
-Hei ce e cu zarva asta aici? O aud pe rozalie spunand care coboara scarile .
-Buna iubito, ii spun eu si ma duc la ea sarutand-o.
-Buna. Ce e cu galagia asta? Intreaba Sakura somnoroasa pentru ca tocmai fusese trezita de celeasi zgomote care ne-au acaparat atentia si mie si lui Nareno.
-Pai se pare ca Naruto a facut toata galagia, ii spune Nareno uitandu-se la Naruto care inca statea in acelasi loc, nemiscat
-Waw. Da ce s-a intamplat aici? Intreaba Sakura observand mizeria si dezordinea.
-Nimic. Vi se pare doar. E curat in casa , spune Naruto incercand sa ne faca sa uitam dar nu prea ii mergea pentru ca nimeni nu zambea , cu exceptia mea care ma abtineam cu greu sa nu rad, dar bineinteles ca am facut un efort ca sa nu il supar mai tare pe Nareno al carui sange ii fierbea in vene de suparare.
-Unde e mama ta si unde e Jeny? Il intreaba Nareno nervos pe blond.
-Pai au plecat la cumparaturi in oras, ii raspunde Naruto cu privirea plecata
-Si imi spui si mie de ce ai facut dezordinea asta in casa?  Il intreaba barbatul si mai nervos
-Dar nu am fost eu. Adica nu eu am fost de vina. Eu am facut mizeria dar nu din vina mea, incerca Naruto sa se scuze , inducandu-ne pe toti in ceata
-Da normal. Atunci cine? A venit vreo fantoma ? Il intreb eu zambind.
-Nu chiar. Imi raspunde blondul
-Ham , ham , se aude apoi un mic latrat ascutit venind din spatele masutei cu flori din coltul camerei
-Asta incercam sa va explic. Imi spune Naruto punand mana la ceafa si razand
-Ce nai.. ..Incearca Nareno sa spuna insa in urmatoarele clipe este trantit la pamant de un mic ghemotoc cu blana care sare pe el  si incepe sa il linga pe fata
-Ce draguttttt. Cine e mumosul asta? Intreaba Sakura vazand micul pui de catelus de culoare alba ca zapada si pufios de il puteai confunda usor cu un simplu urs de plus.
-El e Miwa . E un pui de Tchin . Ne explica Naruto si el e de vina pentru tot , adauga apoi dand toata vina pe bietul catelus care topaia de ici colo
Nareno se ridica de jos cu toata fata plina de zabale de caine insa nu spunea nimic . Ii placeau mult animalele si nu indraznea sa spuna ceva suparator nici daca l-ar fi muscat vreun animal.
-E dragut catelul. Spune el intr-un final dupa ce se sterge pe fata.
Acum Sakura se juca cu el si il mangaia pe burtica..
-Deci zici ca piticul asta e de vina? Il intreb eu intr-un mod mai comic pe Naruto uitandu-ma la catelus.
-Da . A inceput sa alerge prin casa si eu ca sa il prind am inceput sa arunc cu perne dupa el ca sa stea in loc si apoi am fugit dupa el si apoi ati venmit voi, ne explica blondul repede, balbaindu-se si noi incepem cu totii sa radem de situatia comica.
Sakura P.O.V
-Hei stai aici. Opreste-te. Poc!!!!! se aude apoi o bubuitura puternica venind de la parter. Am tresarit imediat din somn speriata de zgomotul auzit.
-Frate , nu poate omul sa doarma putin? Strig eu si imi pun perna pe cap , insa degeaba, in secundele urmatoare iar incep tipetele
-Nuuuuu. Stop. Opreste-te!!
-Deci asta e culmea. Adica eu chiar nu pot dormi in casa asta? Tip eu si mai tare ca sa fiu auzita , apoi incerc iar sa adorm.
Tipetele au incetat si eu am inchis ochii cu gandul ca voi mai putea dormi, dar degeaba . Am mai stat cam un minut in pat, maxim 2 si apoi am coborat. Nu mai puteam dormi acum ca fusesem trezita si in plus mai era si curiozitatea asta sa aflu care era problema. De fapt stiam ca nu avea sa fie o problema pt ca tipetele erau ale lui Naruto si cand era vorba de blondin era clara treaba ca ceva era ,,bine’’ doar spre binele blondului. Ori facea vreo gluma ori punea altceva la cale dar totusi am vrut sa cobor ca sa ma asigur ca nu era ceva rau.Dupa ce am coborat scarile i-am vazut in sufragerie pe Nareno, adica tata 2, cum ii spuneam acum si pe Sasuke care imdeiat ma saruta. Naruto statea in mijlocul camerei cu privirea in pamant. Tata 2 tipa la el . Toata casa era ravasita dupa cate observasem.  La inceput am crezut ca Naruto facuse asta dar apoi tata 2 este trantit la pamant de un ghemotoc de blana pe care l-am indragit imediat. Dupa spusele lui Naruto il chema Miwa si era un pui de Tchin. Era o scumpete. Avea niste ochi mari si negri si o blana alba si pufoasa pe el de iti venea sa il tii in brate toata ziua. Am inceput sa ma joc cu el si sa il mangai pe burtica. Era vesel catelusul dupa cate se vedea pentru ca acum il vedeai in fata ta si in secunda urmatoare era la bucatarie. Alerga cat il tineau picioarele de tare si latra prin toata casa. Naruto ne-a explicat ca micul catelus e de vina pentru dezastrul din casa. La inceput nu l-am crezut dar dupa ce am vazut cum alerga prin casa ne-am dat seama ca blondul spunea adevarul. Bineinteles ca si Naruto era de vina in toata treaba asta , chiar daca nu in totalitate.
-De unde il ai? Il intreb eu curioasa pe blond
-De la magazin. Am fost la Hintana  acasa . Bine asta am vrut sa facem dar pe drum ne-am oprit la magazinul de animale pentru ca Hintana isi dorea mult un animal. A vazut doi catelusi intr- cusca. Erau Miwa si alt catelus , Sasha ,care de fapt era o ea. Hintana a placut-o pe Sasha si i-am cumparat-o cadou apoi eu m-am gandit ca ar fi frumos sa avem un catelus in casa asa ca l-am cumparat pe Miwa. Ne spune Naruto.
-E foarte dragut.
-E frumos gestul tau. Cred ca s-a bucurat Hintana. Ii spune Nareno
-Da asa e. s-a bucuart, spune Naruto mandru
-Acum sa starngem mizeria asta, pana nu vine mama si vede, spune Sasuke putin ingrijorat .
-Asa e . Sasuke are dreptate, hai sa strangem. Repede, spune  Naruto si ne apucam cu totii de curatenie. In 10 minute maxim, totul era strans in casa si aranjat la locul lui. Miwa inca alerga prin casa. Noi ne-am asezat in sufragerie si am inceput sa mancam popcorn si sa ne jucam cu catelusul , care a inceput sa rastoarne iar totul prin jur
-Nu floricelele. Miwa stai cuminte, tipa Naruto la catelus tinand bolul cu popcorn cu ambele maini deasupra capului , pt ca micul nazdravam dorea sa le rastoarne.
-Da-I si lui o floricica, ii spune Sasuke incepand sa rada
-Da sigur, imediat ii dau , ii spune Naruto comic.
-Am ajuns!! Se aude glasul mamei apoi care tocmai intra in casa. Miwa auzind asta imediat fuge la usa si incepe sa latre.
-Aoaeu. Ce e cu asta aici? O aud pe Jeny incepand sa se vaite si sa tipe speriata. Nu prea ii placeau cateii . Noi fugim toti la usa si il vedem pe Miwa latrand la cele doua. Mama nu se speria insa Jeny mai avea putin si pupa usa .
-Miwa , cuminte. Hai la mine. Striga Sasuke la catelus si acesta imediat ii sare in brate si inceteaza cu latratul sau pitigaiat
-Cine e mumosul asta? Intreaba mama apropiindu-se la el si incepand sa il mangaie pe cap , apoi ne asezam cu totii in sufragerie cu exceptia lui Jeny care prefera sa faca mancare si incepem sa explicam. Mama a inceput sa rada cand a auzit de toata nazbatiile pe care le-a facut micul ghemotoc de blana. Apoi aproximativ o ora am stat si am vprbit pana cand telefonul meu a inceput sa sune.
-Sakura vin-o de urgenta la spital. Acum , imi spune tata care tocmai ma sunase. In glasul lui se vedea disperarea. Mai avea putin si plangea
-Tata ce s-a intamplat? Spune-mi . Am inceput eu sa il intreb disperata. Stiam ca ceva nu era bine cu mama mea dar ce? Tata nu imi raspundea . Tipa in continuare la mine spunandu-mi sa vin repede la spital.
-Sakura ce e? ma intreaba Sasuke ingrijorat , vazand in ce stare eram. Plangeam.
-Ceva nu e bine la spital . Cred ca e mama , spun eu printre lacrimi si apoi fug spre usa. Ceilalti vin cu mine si mergem apoi spre spital. Pe Miwa l-au lasat acasa cu Jeny probabil. Eu ma gandeam intruna la mama . Tata nu imi spusese nimic, dar speram ca totul era bine. Speram ca mama mea nu patise ceva mai grav. Ma rugam sa nu fi patit nimic mai rau. Ajungem la spital intr-un final. Drumul mi s-a parut extrem de lung . Aveam impresia ca nu se mai termina. Am coborat in viteza din masina si am inceput sa fug spre imensa cladire din fata mea urmata de ceilalti. Ajung in fata camerei mamei si am intrat , insa in camera nu mai era nimic. Mama nu era in pat.
-Unde e mama? Unde e? incep eu sa strig si sa plang si mai tare. Sasuke ma prinde in brate pt ca eram foarte stresata . Nu stiam unde era mama mea . Ce se intamplase?
-Sakura vino cu mine , acum , imi spune Sayto care ma vazuse ca intrasem in camera si venise repede.
Eu sar din bratele lui Sasuke si ma duc langa tata care ma ia de mana si incepe sa ma traga dupa el cu viteza. Ajunsesem sa fugim la un timp. Ma gandeam la mama . Unde era si mai ales ce s-a intamplat? Aceste intrebari imi rasunau in minte. Ma uitam la tata care era suparat . Se vedea pe fata lui disperarea.
-Unde e mama? Ce se intampla? Incep eu sa il intreb disperata pe tata care nu imi spunea nimic, doar ma tragea dupa el pe hol.  Ajungem apoi in fata unei usi duble cu un geam mic si rotund pe usa stanga.


De acum devine si mai interesanta povestea

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Vaiiii deci mor de curiozitate ma intreb ce a patit mama Sakurei
Adu nextul repeeee plzzzzzz ca mor de curiozitate


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Wow,seamana a camera de nebuni .Si uite asa le-a stricat Sayto cheful cu vestea asta.Sincer mie cam mila de familia asta la cate au patit.In special mie mila de Sakura.E ca si cum ia o veste buna si 2 rele

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 15-Disperarea unei fete singure...
Apoi deoadata simt cum tata imi da drumul la mana si il vad cum pune privirea in pamant. In clipa aceia am simtit cum imi doresc sa mor. Mi-am dat seama ce avea sa urmeze , dar nu , nu se putea. Imi intorc privirea spre usa si privesc pe micul gemulet rotund. Scap telefonul din mana care se sparge in bucati si incep sa tip
-Nuuuuuuuu, nu se poate. Nu . Mamaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!, incep eu sa tip si sa ma zbat in acelasi timp vrand sa intru in camera , dar simt cum doua maini ma inconjoara si apoi cad in genunchi . Tocmai o vazusem pe mama intinsa pe un pat , acoperita cu o patura alba pe jumatate si in jurul ei erau multi medici care incercau sa o salveze. Mama era pe moarte.
-Sakura. Revino-ti, Sakura!!!! Il aud pe Sasuke strigand la mine. Ma tinea strans in frate vrand sa ma calmez
-Sakura!!!! , ii aud glasul lui Naruto apoi simt cum nu mai am putere . Inchid ochii si apoi nimic. Totul se intuneca si nu mai aud nimic.
Sasuke P.O.V
Dupa ce a aparut si mama si am inceput sa ii povestim totul despre micul catelus Sakura a primit un telefon , care avea sa ii intunece iar viata . Era tatal ei care o chema de urgenta la spital. Ceva nu era in regula cu mama ei din cate ne-a spus rozalia printre lacrimi. Am pornit cu totii in viteza spre spital iar cand am ajuns am fugit la camera mamei Sakurei unde nu era nimic. In cateva secunde a aparut si Sayto la usa care era destul de suparat. A luat-o pe Sakura de mana si am inceput sa mergem iar pe hol. Am mers si am tot mers. Rozalia il intreba pe Sayto ce se intampla insa acesta era suparat si nu ii raspundea la intebari deloc. Am ajuns intr-un final in fata undei usi duble cu un gemulet rotund pe usa stanga. L-am vazut apoi pe Sayto cum i-a dat drumul Sakurei la mana si a pus privirea in pamant. Sigur ceva nu era in regula cu mama ei. Am inceput sa ma gandesc la cel mai rau lucru . Dar nu putea fi… Sakura a privit apoi pe geam si a inceput sa tipe si sa se zbata vrand sa intre in camera.Eu m-am dus langa ea si am luat-o in brate insa apoi Sakura a cazut in genunchi. Am ramas langa ea strangand-o in brate. Deodata simt cum rozalia nu se mai zbate in bratele mele si o vad apoi cum inchide ochi incet
-Sakura .Revino-ti, Sakura!!!! Strig eu la ea cu putere .
-Sakura!!! Ce se intampla? Striga si Naruto infricosat
-Draga mea , trezeste-te , incepe si Sayto sa strige la ea si incepe sa ii dea palme peste fata ca sa isi revina. Eu o ridic in brate si merg cu ea pana intr-o camera din apropiere. Rozalia nu isi revenea. O asez pe un pat si incep sa o stropesct pe fata cu apa. intr-un final deschide ochii.
-Sakura cum te simti?  O intreaba Nareno ducandu-se langa ea .
Eu ma uitam la ea trist . Rozalia suferea din nou. Am vazut cum isi duce mana la umarul la care era ranita .
-te doare? O intreb eu vazand ca se incrunta
-Da . A inceput iar sa ma doara. Unde e mama? Cum se simte? Tata spune-mi ca nu e adevarat. Te rog. Cum se simte mama? Incepe rozalia sa il intrebe pe Sayto care statea langa ea
Sakura P.O.V
Deschid ochii incet si ma uit in jur. i-am vazut pe toti ceilalti. Tata statea langa mine. Ceilalti erau in jurul patului si se uitau la mine. Deoadata am simtit cum incepe iar sa ma doara umarutl. Pana acum nu imi facuse probleme deloc . Ce se intampla de ma doare iar?
-Te doare? Ma intreaba Sasuke vazand ca m-am incruntat din cauza durerii
-Da . A inceput iar sa ma doara. Unde e mama? Cum se simte? Tata spune-mi ca nu e adevarat. Te rog. Cum se simte mama?  Ii raspund lui Sasuke si apoi incep sa il intreb pe tata. Nu imi venea sa cred de ceea ce tocmai vazusem.
-A intrat in soc in ruma cu vreo 20 minute. Imediat te-am sunat pe tine. Medicii fac tot posibilul sa o salveze, insa nu sunt sanse mari Sakura. Imi pare rau. Imi spune tata si lasa capul in jos.
-Nuuu. Lasa-ti-ma sa ma duc la ea. Nu se poate. E doar ina mea. De ce am plecat asa dela spital fara sa ii spun nimic. De ce? Incep eu sa tip si sa plang apoi ma ridic din pat si ies din camera.
Vad camera unde era mama mea si ma duc acolo. Ceilalti vin dupa mine si incearca sa ma calmeze insa degeaba. Ma gandeam doar la mama
-Sakura te rog. Nu putem face nimic. Linisteste-te. Imi spune tata venind langa mine. Ma ia in brate si eu incep sa plang si mai tare. Doaream sa privesc iar pe geam insa ma temeam de ceea ce aveam sa vad. Intr-un final imi fac curaj si imi intorc privirea spre usa. Ma apropii si o vad pe mama intinsa pe pat. Medicii nu erau langa ea. Fiecare faceau cate ceva la aparatele din camera. Il vad pe tata cum bate odata in geam si un medic se intoarce cu privirea spre noi apoi vine afara.
-Cum se simte mama ? Il intreb eu pe medic.
-Am reusim sa o stabilizam cat de cat dar nu are sanse de supravieturie. Imi pare rau. Imi spune medicul suparat apoi se intoarce in salon.
-Nu. Mamaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Tip eu cu putere si incep sa plang. Tata ma strange in brate puternic , incercand sa ma calmeze putin . Ma uit la Sasuke si il vad privindu-ma cu mila. Nu imi venea sa cred ca mama se afla in starea aceia. Nu doream sa o pierd.
-Este doar vina mea. Trebuia sa stau cu ea la spital. Dar eu? Eu ce am facut? Am fugit si am lasat-o singura. Ma urasc. Daca o pierd am sa mor, spun eu printre lacrimi.
-Nu Sakura , nu spune asta. Nu ai sa o pierzi pe mama ta. Crede-ma , totul o sa fie bine . Ai sa vezi , imi spune tata. Ceilalti taceau. O tacere care durea. Durea in adancul inimii.
-Hai sa ne asezam , draga mea, imi spune tata
-Nu . Eu vreau sa intru la mama. Ii spun eu si ma uit in ochii lui
-Draga mea, nu cred ca… incearca tata sa spuna iar dar eu il intrerup
-Ba da , vreau sa o vad . Te rog. E mama mea. Te rog. Ii spun eu printre lacrimi, apoi el se duce in camera mamei , vorbeste cu un medic cateva secunde si apoi iese afara
-Poti intra , imi spune el apoi vad cum medicii ies din camera . Tata imi deschide usa si eu pasesc cu teama in incapere.
-Mama . Mama deschide ochii. Te rog, incep eu sa ii spun mamei. Ma asez in genunchi langa patul ei . Vorbeam asteptand un raspuns din partea ei insa nimic. Statea nemiscata. Imi pun capul pe pieptul ei si incep sa plang. Simt apoi cum cineva pune mana pe capul meu si cand imi ridic privirea o vad pe mama cu ochii deschisi privindu-ma
-Scumpo. Ma bucur ca ai venit la mine. Imi spune mama incercand sa zambeasca insa durerile erau mari.
-Mama!! , spun eu si incep sa plang si mai tare.
-Nu plange te rog. Vreau doar sa stiu daca ai sa ma poti ierta vreodata.
-Da mama . Te iert. Din tot sufletul mama , dar nu ma lasa, ii spun eu printre lacrimi
-Eu ti-am vrut binele mereu. Nu am vrut sa te pierd si stiu ca am gresit cand m-am casatorit cu Sam si am dat in patima bauturii. Imi dau seama ca ai suferit foarte mult , draga mea.
-Mama te rog, nu mai vorbi. Odihneste-te , ii spun eu
-Nu scumpo. Vreau sa lamurim lucrurile. Cat despre casatoria ta cu acel baiat , eu am vrut sa iti fac un bine. Nu ti-am vrut raul . Ma gandeam ca daca te vei casatori , ai sa pleci din casa si nu vei mai trece prin atatea chinuri, imi spune mama plangand in timp ce ma mangaia pe fata. Insa acum imi dau seama ca aceia a fost cea mai mare greseala . Cine stie cum era tanarul acela.
-Nu mama . Tanarul cu care ai vrut tu sa ma mariti e Sasuke. Sasuke al meu. Baiatul acela brunet. Ii spun eu zambind
-Poftim? Vorbesti serios? Vrei sa spui ca iubitul tau e tanarul cu care am vrut sa te casatoresc?
-Da . El e mama si e un tanar extraordinat. E cel mai bun iubit din toata lumea
-Ma bucur pentru tine draag mea. Ma bucur ca esti fericita, imi spune mama incercand sa zambeasca
-dar acum nu mai vorbi , te rog.
-Nu . Stiu ca nu mai am mult de trait . Imi spune mama
-Nu spune asta. Tu ai sa taiesti mult mama . Ai sa vezi . Ai sa traiesti foarte mult. Ii spun eu nu vreau sa te pierd
-Eu sunt foarte fericita ca te-am revazut dupa atata timp si acum pot muri impacata stiind ca m-ai iertat si sa esti fericita, imi spune mama cu o voce mai mult tremurata
-Mama nu spune asta. Nu ai sa mori. Nu si tu.
-Ba da draga  mea. Si trebuie sa te obisnuiesti cu ideea.  Gandeste-te ca sunt foarte fericita ca te-am revazut si o sa merg intr-o l;ume mai buna. Nu vreau sa plangi . Vreau  sa te bucuri pentru mine. Nu vreau sa te vad niciodata trista .Acum il ai pe tatal tau care e un om formidabil si sper sa fiti asa cum trebuie ca o familie
-Deja suntem. Am vorbit cu el si acum ne intelegem,dar tu nu poti muri mama , nu poti. Ii spun eu imbratisand-o cu putere.
-Draga mea , ma bucur ca esti fericita si sper ca asa ai sa fii mereu. Si as mai avea inca o dorinta daca poti sa mi-o indeplinesti, inainte sa  mor
-Nu spune asta , mama te rog. Te rog.
-Ba da, draga mea si lasa-ma sa termin te rog. Vreau sa mergi la Romy la cimitir sa ii duci o floare la mormant si acolo vreau sa ma inmormantati si pe mine. Alaturi de el, imi spune mama. Si vreau sa imi mai promiti ca nu ai sa plangi dupa mine. Vreau sa te bucuri si sa fii puternica. Eu am sa fiu mereu alaturi de tine. . Si Romy a fost tatal tau si de asta vreau sa mergi la el la mormant.
-Da mama el a fost si va ramane tatal meu , dar nu vorbi asa. Nu ai sa mori. Ii sun eu punand capul pe ea. Mama? Mama? O strig eu pe mama vazand ca nu mai spune nimic. Imi ridic repede capul de pe ea si ma uit la chipul ei. Avea ochii deschisi . Nu spunea nimic. O imagine sfasietoare. Mama? Trezeste-te. Hai spune ceva. Mamaaaaaaa!!!! Tip eu cu putere si incep sa o trag pe mama de haine ca sa se trezeasca dar nimic. Mama nu spunea nimic. Nu se misca.




am adus si noul capitol care stiu ca nu va fi asa de vesel, chiar deloc, dar eu astept parerile voastre in continuare

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Biata Sakura .....a trecut prin atat de multe si acum?Si-a pierdut o fiinta foarte draga ei.....sper sa treaca repede peste asta si sa fie din nou fericita...

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Saraca Sakura,sper totusi sa treaca peste asta si sa se bucure de viata. Cred ca si lui Sayto e greu.

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Sory ca imi cam stric reputatia din nou insa nu pot posta in seara asta. ma scuzati de intarziere insa nu este gata inca nextul si mai am ceva de lacrat la el, pt ca am inceput tarziu sa scriu. am sa postez maine. va poopt, pe toti si imi cer scuze inca odata.

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 16-Intunericul din inima mea
-Sakura ridica-te draga mea. Nu se mai poate face nimic. Imi spune tata care vine langa mine si ma prinde de ambii umeri ridicandu-ma de langa patul mameu. Lacrimile mele s-au oprit. Eram ca intr-o stare de soc. Nu imi venea sa cred ca mama tocmai…. murise. Nu mai puteam reactiona in niciun fel . Tata ma ia in brate si ma duce afara . Un medic se duce langa mama si o acopera cu patura alba cu care era invelita. Am ramas inmarmurita de ceea ce vazusem. Mama era moarta . Nu puteam spune sau face nimic. Ma simteam ,,moarta’’. Acum stateam pe hol pe o banca si langa mine statea tata care inca ma mai tinea in brate. Eu priveam in gol in pamant. Nu spuneam nimic. Nu priveam pe nimeni. Eram trista. De fapt ,,trist’’ era un cuvant mult prea mic pentru ceea ce simteam de fapt in sufletul meu.
-Sakura te rog, spune ceva . Te rog. Reactioneaza. Imi spune tata dar eu nu spuneam nimic.
-Hai sa mergem si sa o ducem acasa. E mai bine asta.baietii vor ramane la spital , spune mama, apoi tata ma ridica de pe banca si incepem sa pasim. Cred ca ne indreptam spre iesirea din spital. Dupa cateva minute ajungem afara. Ne urcam in masina si pornim spre casa. Priveam pe geamul fumuriu al masinii. Ma simteam atat de rau. Nu mai dadeam importanta durerii din umar. Ma gandeam doar la mama . Murise. O pierdusem . Dupa cateva minute masina se opreste si tata coboara. Deschide portiera din spate si eu cobor. Ma ia in brate si ma duce in casa. Simteam cum urcam scarile. Inca eram in bratele tatei. Ajung in camera mea si sunt asezata pe pat. Eram obosita. Simteam o durere mare in inima dar nu mai aveam lacrimi sa plang.
-Sakura bea asta. O sa te simti mai bine, imi spune mama si imi intinde un pahar cu apa. Eu il beau fara sa spun nimic apoi dupa cateva secunde simt cum pleoapele mi se ingreuneaza din ce in ce mai mult. Inchid ochii si apoi nimic. Liniste profunda
Sasuke P.O.V
Sakura a vrut sa merga la mama ei asa ca s-a duc in camera unde era. Cu permitiunea unui alt medic a intrat in camera. Noi am ramas afara si ne-am uitat pe rand pe micul geam ca sa vedem ce se intampla.
-Sa trezit. Ne anunta Naruto care tocmai se uitase pe geam si o vazuse pe mama Sakurei deschizand ochii.
-Sigur? Intreaba Sayto
-Da . Priviti. Spune blondul si ne da voie la toti sa ne uitam pe geam . Intradevar mama Sakurei s-a trezit. Eram fericit sa vad asta
-Nu mai are mult, spune Sayto apoi trist
-Poftim? Il intreaba mama socata
-Nu o sa mai traiasca mult. Ii spune apoi
-Inseamna ca…. Incerc eu sa spun , dar Nareno ma intrerupe
-..curand o sa moara si Sakura va fi distrusa. Mai bine o scoatem afara, spune el si vrea sa intre in salon
-Nu. Lasa-o , macar sa lamureasca lucrurile . Sa se impace. Ii spune Sayto punandu-I mana pe umar. M-am uita la mama care a inceput sa planga. Naruto a luat-o in brate incercand sa o linisteasca
-Cat o sa mai sufere fata asta? Intreaba mama trista
-Linistes-te . Asta vrea Dumnezeu. Poate e mai bine pentru mama ei pentru ca asa nu o sa mai sufere , ii spun eu mamei
-Asa e. Mama Sakurei are dureri foarte mari. Ii spune Sayto
-Din cauza nenorocitului aluia . Imi vine sa il omor. Sakura sufera iar din cauza lui , spun eu trangand din pumni.
-Sasuke linisteste-te . Te rog. Imi spune Nareno si vine la mine
-Bine . Gata . Ii spun eu facandu-I semn ca m-am calmat chiar daca nu prea era asa. Ma gandeam la biata Sakura cat avea sa mai sufere.
Deodata il vad pe Sayto cum intra in viteza in camera. Ce se intamplase? Apoi ma duc la usa si o vad pe mama Sakurei cu ochii deschisi stand nemiscata. Sakura plangea si Sayto incerca sa o calmeze.
-A … a murit, spune mama incepand sa planga apoi pleaca de langa usa si Naruto se duce langa ea.
Nu imi venea sa cred. Sakura era distrusa complet.  Sayto a venit cu ea pe hol. Rozalia nu spunea nimic. Statea nemiscata pe banca langa Sayto. Dupa un timp mama ma trage intr-o parte si imi spune ca ea si Sayto o duc pe Sakura acasa si eu cu Naruto si Nareno sa ramanem la spital sa ne ocupam de tot, apoi Sayto a ridicat-o pe Sakura de pe banca si eu plecat alaturi de mama acasa.
Dupa plecarea celor trei Nareno s-a dus si a vorbit cu nioste medici si apoi a venit la mine si la Naruto care stateam pe hol si asteptam si ne spune sa mergem acasa si sa il trimitem pe Sayto la spital si asa si facem. Ne ducem acasa . Pe tot drumul niciunul dintre noi nu  a scos un cuvant . La fel ca si mine Naruto era destul de ingandurat. Am ajuns acasa in sfarsit si in sufragerie i-am vazut pe mama si pe Sayto stand de vorba. Erau tristi amandoi
-Cum se simte Sakura? Ii intreb eu
-Doarme. i-am dat un calmant . Imi spune Sayto suparat.
-Ma duc sa o sun pe Hintana ca sa vina si ea , imi spune Naruto
-Bine. Ii spun eu si ma duc langa mama pe fotoliu.
-Nu imi vine sa cred ca trebuie sa sufere atata. Spune mama plangand.
Acum era ora 18:56. dupa cateva minute Naruto a coborat de la etaj si s-a dus in bucatarie. Nimeni nu spunea nimic. Cu totii eram tritsi. Moartea mamei Sakurei a adus intunericul in viata tuturor. Rozalia  avea sa isi revina cu greu dupa asta.
-Sayto , Nareno a zis sa mergi tu la spital . Ii spun eu cu privirea in pamant.
-Bine . Am sa merg acum baieti, ne spune el si se ridica de pe fotoliu. Isi ia cheile de pe masa si pleaca apoi la fel de trist.
-Ma intreb cum isi va reveni Sakura din asta. Spune mama suparata
-Ii va fi greu , dar vom fi alaturi de ea si o vom sprijini. Ii spun eu gandindu-ma la rozalie.
-Asa e si acum il are si pe tatal ei.
-mama du-te si te odihneste putin. Eu am sa urc pana in camera Sakurei sa vad ce face.
-Bine , dar probabil doarme.
-Da , dar vreau sa stau putin cu ea . Ii spun eu si apoi urc scarile.
Sus la etaj il vad si pe micutul Miwa jucandu-se cu covorul . Il mangai pe cap si apoi imi continui drumul.  Ajung in fata usei Sakurei si pun mana pe clanta. O deschid incet si o vad apoi pe rozalie dormind. Intru incet in camera si ma apropii de patul ei, apoi trag un scaun mai aproape si ma asez incet .  Ma simteam neputincios. Sakura suferea in continuare si acum nu ai puteam face nimic. Nu imi venea sa cred de intorsatura care a luat-io viata. Eu doream sa o aduc pe mama Sakurei ca sa fie fericite amandoua, iar acum s-a intamplat asta si nu pot face nimic.
-Ma urasc, spun eu in soapta plin de furie . Strang din pumni si lacrimi mici incep sa imi curga pe obraz. De ce nu puteam sa o fac pe Sakura fericita asa cum merita? De ce?
-Sasuke  esti bine? Ma intreaba mama care tocmai intra in camera si imi pune mana pe umar.Eu eram furios. Furios pe mine . Ca nu am putut face nimic . Ma ridic de pe scaun brusc si plec din camera fara sa ii spun mamei nimic. O iau la fuga pe scari si aproape ca ma impiedic de Miwa.
-Sasuke stai. Unde pleci? Sasuke? Ma intreaba Naruto care tocmai intra pe usa impreuna cu Hintana.
-Imi pare rau, ma scuz eu Hintanei pt ca ma izbisem de ea si apoi  ies pe usa In fuga.
-Sasuke!!!, il aud pe Naruto tipand dupa mine dar nu ma opresc.
Urc in masina si pornesc in viteza
-,,De ce trebuia sa se intample asta? De ce trebuie sa sufere atata? ‘’Ma tot intrebam in minte. Acceleram din ce in ce mai tare masina. Simteam nevoia sa fug, sa fug de toata lumea. Poate Sakura nu putea fi fericita din cauza mea. Pana sa apar eu in viata ei , totul era bine . Se simtea bine cu familia lui Naruto . O iubesc pe rozalie. O iubesc foarte mult si imi doresc sa fie bine…… franez brusc si ma lovesc usor cu capul de volan. La ce imi e capul? Ce vreau sa fac? Sa ma omor? Ma intreb eu cu voce  tare. Telefonul meu incepe sa sune  si raspund
-Hei Sasuke frate. Ce faci? Se aude glasul lui Sasori venind de la capatul celalalt al firului.
-Rau. Foarte rau. Ii spun eu cu o voce mai mult stinsa.
-De ce? Ce s-a intamplat? Te-ai certat cu Sakura? Ma intreaba el ingrijorat
-Nu. Vrei sa ne vedem? Sa bem ceva? Iti povestesc apoi.
-De asta te-am sunat. Doream sa ne vedem si sa bem ceva. Eu sunt la cafeneaua de langa floraria Yumeshi. Vin-o si tu. Sunt impreuna cu Gaara. Imi spune el
-Dar ce cauta Gaara cu tine? il intreb eu surprins
-Pai suntem prieteni buni, si am venit sa bem ceva. Deci vii si tu? Ma intreaba el apoi
-Bine. Acum vin . In 2 minute sunt acolo. Ii spun eu si apoi inchid. Ajung in fata cafenelei si parchez masina . Intru si ii vad pe Gaara si Sasori la o masa intr-un colt.
-Buna frate. Cum te simti? Se vede ca nu esti in apele tale , imi spune Sasori ridicandu-se si dand mana cu mine
-Salut. Imi spune si Gaara intinzand mana.
-Salut baieti. Da asa e. nu sunt deloc in apele mele. S-au intamplat multe. Spun eu si ma asez la masa.
-Povesteste-ne. te ascultam , imi spune Gaara si eu imi comand un suc pt ca eram cu masina si incep sa le povestesc.

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Biata Sakura...bietul Sasuke...totul numai din vina lui Sam  

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Mie mila de toti .. numai prin spitale au stat si acuma ..Nici nu stiu cum rezista Sakura la toate astea.

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
Black Rose
Membru

Din: Respir aer de CONSTANTA, bby!
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 357
Woooww, am ajuns si eu in sfarsit. Imi cer scuze pentru intarziere din again and again...
In sfarsit a devenit din nou povestea mai interesanta. Trebuie sa recunosc ca ma saturasem de spitale si monotomie, dar acum a fost genial. La moartea mamei Sakurei mi-a plakut ca ai fost realista. Si am aceeasi parere grozava privind si la relatia dintre ea si Sasuke (adica nu ai facut-o sa fie o capoasa care pretinde ca lumea se invarte in jurul ei). Good job!!
  Te-am pupat! Sa vii repede cu next΄ul asa cum ai facut si pana cum. Fana ta nr.1 te sustine si asteapta. O fi ea intarziata, dar tot asteapta. V-am pupaat pe toate si... La multi ani!!!

trecutul nou inceput woooww, ajuns sfarsit. imi cer scuze pentru intarziere din again and again...in

21KB

Modificat de Black Rose (acum 12 ani)


_______________________________________
 



MAMI and TATI  are MINE! : )))

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
-Waw, frate. Asta e rau. Imi dau seama cum se simte biata Sakura . Asta inseamna ca maine nu mai vii acasa la mine nu? Ma intreaba Gaara
-Sa vin? De ce? Intreb eu curios. Uitasem de fapt de petrecere
-Pai vine fratemiu Kankuro acasa. Ai uitat si de petrecere? Imi spune Gaara
-A . Da . Iarta-ma dar cu atatea probleme pe cap am uitat complet. Crede-ma. Chiar am uitat.
-Te credem frate. Eu de asta doream sa te chem . Ca sa vedem cum facem , ca eu maine ma duc. Imi spune Sasori
-Aha. Eu nu am sa vin . Imi pare rau dar stiti si voi, maine o sa fie o zi lunga pt Sakura si trebuie sa ii fiu alaturi, le spun eu baietilor, gandindu-ma ca maine avea sa fie inmormantarea.
-Da . Asa e. ne pare rau Sasuke. Uite daca vrei am sa vin maine si eu, ca pe Kankuro am sa il mai vad si altadata, daca nu se supara Gaara, imi spune Sasori uitandu-se spre roscat
-Asa e. Sasori are dreptate. Si in plus nu ma supar. Spune Gaara.
-Nu . Lasa-ti. Nu trebuie sa iti strici ziua. Mersi mult , dar du-te la petrecere. Ma bucur ca imi esti alaturi. Ii spun eu lui Sasori punandu-I mana pe unul din umeri
-Bine . Atunci o sa ne mai vedem la scoala sau poate vorbim la un telefon nu? Imi spune Sasori
-Sigur, mersi mult pentru invitatie . Acum plec. Le spun eu si ma ridic apoi de la masa.
-Bine. Transmitei Sakurei condoleante din partea noastra. Imi spune Gaara ridicandu-se in picioare.
-Bine. Multumesc . La revedere. Mai vorbim , le spun eu si apoi plec.
Ma urc in masina la fel de ingandurat si plec apoi spre casa. Era ora 20:38.
Sakura P.O.V
,,-Vino, te rog vino cu mine, nu ai sa patesti nimic. O sa am grija de tine.  Se aude o voce stranie venind de undeva din ceata din jurul meu. Totul era alb.
-Ci…cine esti? Cine? Intrebam eu punandu-mi mainile la cap
-Ai incredere. Vino . Am sa am grija de tine , asa cum am avut si de MAMA TA!!!!!!! Ha, ha ,ha !!! Incepe acea voce sa rada.
-Nu. Mama mea . Ce i-ai facut mamei? MAMAAAAAA!!!!!!!!!!!!! ‘’
M-am ridicat in fund  in pat. Plangeam . Tocmai avusesem cel mai rau cosmar. Lacrimile imi curgeau pe obraz ca un rau . Tremuram din toate incheieturile si nu ma uteam opri din plans.
-Sakura esti bine? Sakura ce ai? Linisteste-te imi spune Naruto care tocmai intrase in camera speriat de tipetele mele si ma ia in brate.
-Mama. Mama mea , spun eu printre lacrimi
-Sakura . Totul o sa fie bine. Te rog , odihneste-te acum . Nu mai plangea , imi spune Naruto in timp ce sa strangea in brate cu putere.
-Sakura esti bine? Ma intreaba Hintana pe care o vad ca vine langa mine.
Eu ma uit in ochii ei. Avea lacrimi.  Plangea si ea.  Ma mai uit la ea cateva secunde si apoi ii sar efectiv in brate.
-Nu Sakura te rog. Nu mai plange. Sunt aici sa te sustin. De fapt cu totii suntem aici. Te rog nu mai plange. Nu imi place sa te vad asa. Imi spune Hintana in timp ce ma strangea cu putere in brate.
-Ce se intampla? Intreaba Sasuke  care intra in camera .
-Cred ca a avut un cosmar, ii explica Naruto . Hai sa le lasam singure. Bine? Ii spune blondul si il ia afara din camera eu ramanand doar cu bruneta.
-Draga mea , imi pare rau sa te vad asa trista insa trebuie sa te gandesti ca asa a fost sa fie. Acum mama ta e intr-un loc mai bun. Nu mai sufera
-Nu , tu nu intelegi. Eu am respins-o. am fugit de acasa gandindu-ma doar la mine. Nu m-am gandit ca si ea suferea , poate mai mult ca mine. Cine stie cate a mai patit dupa plecarea mea si apoi cand am reintalnit-o , am respins-o iar pentru ca am aflat adevarul ca m-a mintit si i-am vorbit foarte urat. Am respins-o iar si acum nu mai am cum sa imi cer iertare. Ma urasc!!! Ii spun eu si apoi incep si mai tare sa plang.
-Nu Sakura , nu spune asta. Te rog. Mama ta e intr-un loc mult mai bun acum .  Bucura-te pentru ea. Sigur nu ii place sa te vada plangand. Te rog. Si oricum eu sunt sigura ca te-a iertat. Imi spune bruneta privindu-ma in ochi.
-Dar am reintalnit-o dupa atata timp si iar am pierdut-o. nu intelegi? Ii spun eu cu privirea in pamant
-Da , dar de acum ea mereu va fi alaturi de tine chiar daca nu va fi aici sa te stranga in brate. Continua Hintana sa imi spuna
Cuvintele brunetei mi-au schimbat modul de gandire .
-Hintana… spun eu dupa o mica ezitare , cu o voce stinsa
-Da, spune
-Iti multumesc. Iti multumesc ca imi esti alaturi mereu. Ii spun eu gandindu-ma la vorbele ei. Avea dreptate. Mama avea sa fie acum cu mine mereu, asa am avut ocazia sa o reintalnesc dar traiam cu regretul ca am respins-o .
-Mereu iti voi fi alaturi scumpo. Imi spune ea si ma saruta pe frunte.
In momentele acelea simteam ca am o sora langa mine .  Hintana imi era o adevarata prietena. Imi era mereu aproape si ma bucuram ca o cunosc. Am pierdut o fiinta foarte draga mie , dar am castigat o familie. Acum nu trebuia decat sa ma razbun pe Sam . Nenorocitul care i-a facut asta mamei. Speram ca politia ii va lua urma .
Si au trecut minutele, orele si asa am adormit si eu in cele din urma si a venit dimineata. Cea mai neagra zi din viata mea.
Deschid ochii incet si ma uit pe tavanul alb. Nu doream sa ma mai trezesc din pat. Simteam cum inima imi bate din ce in ce mai greu in piept la gandul ca aveam sa o duc pe mama la mormant. Era ora 9:00 . Jos totul era deja gata pentru inmormantare. Aveam sa batem drum lung pana la Hiroshima, unde aveam sa o inmormantam pe mama langa Romy, tatal meu adoptiv.
-Sakura , draga mea . Te-ai trezit? Ii aud glasul mamei , care batea la usa sa vada daca sunt treaza
-Da. Intra.
-Scumpo. Totul e gata, imi spune ea trista.
-Bine. Am sa ma imbrac si vin si eu imediat. Ma ridic apoi din pat , incet si trista si ma duc la dulap si ma imbrac . Negru. Culoarea care nu mi-a placut niciodata dar pe care acum o uram pentru ca aveam sa o port la cea mai urata si trista zi din viata mea. Dupa aproximativ 5 minute am iesit din camera.
-Buna, imi spune Sasuke care ma astepta langa usa. Statea rezemat de perete cu privirea in pamant.
-De cat timp esti aici? Il intreb eu
-De un minut cred. Esti gata? Ma intreaba el suparat
-Da. Sa mergem , ii spun eu si apoi coboram. Jos ii vad pe Naruto, mama 2, pe Nareno , pe tata,pe Ten-Ten , Ino, Temari, parintii acestora, pe Hintana si Neji , fratele ei si parintii acestora,
-Mergem? Ma intreaba tata venind langa mine si luandu-ma in brate.
-Da. Ii spun eu incet . Simteam cum mi se inmoaie picioarele, dar doream sa fiu acolo, sa ii indeplinesc dorinta mamei.
Toata lumea iese apoi afara din casa, eu si tata ramand in urma.

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Offf afurisitul de Sam sper sa-l gaseasca repede si sa i se aplice pedeapsa care trebuie
Imi pare rau de Sakura...sper sa treaca repede aceasta zi si sa se faca mai bine...


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Asta da zi neagra...Ma bucur ca Hinata a inveselit-o si ca ii este prietena adevarata si n-o lasa balta in momente grele,ca de altfel si ceilalti.Imi place ca ficul asta tinde spre real nu telenovela .Bravo.Tne-o tot asa.

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 17- Drumul spre disperare si durere
-Sigur esti pregatita ? Ma intreaba tata inca odata vazand ca ezit putin sa ies.
-Nustiu. Mi-e greu sa o vad asa , spun eu si lacrimile incep sa imi curga
-Draga mea, ce ti-a spus mama ta cand ati vorbit ultima oara?
-Sa nu plang si sa fiu puternica, ii spun eu cu privirea in pamant
-Si atunci? Nu ai sa ii indeplinesti aceasta rugaminte? Draga mea ea s-ar bucura foarte mult si in plus sunt sigur ca nu ar vrea sa te vada plangand, imi spune el ridicandu-mi fata in palmele lui moi
-Bine. Asa am sa fac .,,am sa incerc’’ , spun eu.
-Bine. Atunci mergem? Imi spune el
-Bine. Sa mergem. Ii raspund eu si iesim pe usa. Raman inmarmurita de imaginea funebra pe care o vad. Masina funerara era in fata casei . Mama era inauntru. Fara suflare. Ceilalti asteptau langa masinile lor . Am incepu sa pasesc incet. Nici nu am vrut sa privesc masina in care era mama mea. Incercam sa fiu tare dar nu prea reuseam. Durerea era prea mare. Am ajuns in dreptul masinii tatei si m-am urcat in ea. Am pornit apoi spre Hiroshima.  Peste cateva minute de cand am pornit , telefonul meu a inceput sa sune.
-Cum te simti draga mea? Ma intreaba Sasuke care tocmai ma sunase. El se afla in spatele nostru, in masina sa impreuna cu Hintana si Neji care au dorit sa mearga cu el . Eu imi intorc privirea in spate ca sa il vad si ii zambesc putin .
-Bine.  Ii spun apoi .
-Asa te vreau. Atunci hai ca te las. Sa nu mai plangi bine? Bratul cum ti-e mai e?
-Mai bine. Ma doare putin dar ignor durerea. E minora in comparatie cu aceasta durere din inima . Ii spun eu trista
-Bine. Cand o sa ne intoarcem mergem la spital la tatal tau sa te examineze mai bine. Da? Ma intreaba el
-Da. Bine.
-Atunci te las. Sa nu plangi si nu uita ca te iubesc
-Si eu, se aude si glasul Hintanei .
-Si eu va iubesc pe amandoi. Si pe tine si pe Hina. Ii spun eu lui Sasuke apoi inchid telefonul.
Drumul a fost lung. Nu stiu exact cat a durat, pentru ca am adormit putin in masina. In cele din urma am ajuns. Nu imi venea sa cred ca aici avea sa se termine totul.  Ne-am oprit in dreptul mormantului. Slujba avusese loc dimineata deci acum trebuia doar sa o inmormantam.  Am coborat din masina la fel ca si ceilalti. Sasuke a venit langa mine si m-a luat de mana . Am privit spre masina unde era mama si lacrimile au inceput sa imi curga pe obraz.
-Nu , nu plange , te rog, imi spune Sasuke si ma strange in brate . Apoi dupa ce imi iau privirea din pieptul lui vad ca mama era scoasa din masina in sicriu.  In clipa aceia am simtit dea binelea ca am sa cad , dar am rezistat. Am spus ca voi fi puternica si asa aveam sa fac chiar daca era extrem de greu.  Am inceput sa pasim cu totii spre mormant. Am ajuns si am vazut ca totul era deja gata.
-Cum de e totul gata? Intreb eu putin uimita
-Tatal tau a venit aseara aici si a vorbit cu parintele sa fie totul gata pentru ora asta , imi explica Sasuke
-Aha , dar de unde stie unde era adresa? Intreb eu
-De la mine. Mai tii minte ca in ziua aia te-am intrebat unde ai locuit in Hiroshima si tu mi-ai spus? Ma intreaba brunetul;
-Da. Si tu m-ai intrebat asta ca sa te duci la ea si sa o aduci nu? Il intreb eu trista
-Da. Asa e . Imi spune el punand privirea in pamant. Eu imi pun mainile in jurul fetei lui si ii ridic privirea astfel incat sa il pot privi in ochi
-Iti multumesc. Ii spun eu cu lacrimi in ochi
Sakura esti gata? Ma intreaba Naruto venind langa mine.
-Da. Sunt gata , ii spun eu cu un greu in suflet si apoi ma uit spre sicriul unde era mama . Cu toate ca am incercat din greu , nu am putut si lacrimile au inceput sa cruga pe obrajii mei. Tata a venit langa mine si m-a luat in brate. M-am dus apoi langa ea si i-am pus o floare pe piept .
-Am sa te iubesc mereu. i-am spus cu o voce stinsa , am sarutat-o pe frunte, una din lacrimi cazandu-I pe fata, exact langa ochi apoi a inceput sa se prelinga pe obrajii ei reci. Daca nu as fi stiut ca era lacrima mea , as fi spus ca si ea plange. Sau poate chiar asta si facea. Sicriul a fost acoperit si a inceput apoi sa coboare, incet. Pe tot parcursul inmormantarii tata m-a tinut strans in brate. Se vedea pe fata lui sa nu ii era bine. Si el suferea. Nu cred ca inca o mai iubea dar probabil suferea din cauza mea. Suferea din cauza tristetii mele. Oamenii au inceput sa plece incetp. Am mai ramas, doar eu , Naruto si parintii lui, tatal meu, Sasuke si Hintana . Totul a fost acoperit. Am pus coroanele deasupra si am facut ultimele aranjamente apoi am cerut sa stau cateva momente singura .
-Bine. Noi te asteptam la masini, imi spune Naruto , apoi au plecat toti.
-Mama , doream sa fim singuri ca sa iti fac o promisiune, de fapt e mai mult un juramant. Am sa te iubesc mereu dupa cum stii si iti jur ca am sa te razbun. Iti jur ca am sa il omor cu mana mea pe Sam , daca am sa il vad. Iti jur mama . Moartea ta nu va ramane asa. Sam o sa plateasca pentru ce a facut. Ai sa vezi mama . Iti promit asta. Spun eu cu mana pe mormantul rece, in lacrimi. Ma ridic apoi din genunchi si imi indrept privirea spre mormantul de langa pe care scrie Haruno Romy Syuki. Tatal meu adoptiv. Merg in dreptul crucii lui si ii pun o floare pe ea. O floare pe care o pregatisem pentru el. De cand murise , nu fusesm la mormantul lui decat de 3 ori cu mama pana l-a cunoscut pe Sam. De atunci nu am mai fost deloc pentru ca nu ma lasa nenorocitul ala si apoi dupa ce am plecat de aici nu m-am mai reintors sa merg la mormant.
-Buna tati. Ti-am adus-o pe mama aici, ca sa fiti impreuna , spun eu trista cu lacrimi in ochi.  Acum o sa fiti mereu impreuna . Stiu ca ai iubit-o mereu si imi pare rau ca nu ati putut avea si voi un copil impreuna , un copil care sa fie cu adevarat al tau , spun eu amintindu-mi de trecut
In urma cu 6
,,-Mami , de ce nu imi mai faceti o surioare? O intreb eu pe femeia care statea langa mine pe canapea
-Pai draga mea, esti prea mica ca sa intelegi, imi spune ea punandu-mi mana pe cap
-Ba nu e adevarat. Eu vreau o surioara. Si inteleg pentru ca sunt fetita mare , ii spun eu zambind
-Bine. Am sa iti spun . Tatal tau nu mai poate avea copii. Imi spune ea ezitand putin.
-De ce nu poate? O intreb eu neintelegand ce imi spune
-Pentru ca are o problema si a fost la doctor scumpo si asa I s-a spus, imi explica ea
-Ce rau imi pare . Si eu imi doream o surioara , ii spun eu trista.
Dupa cateva zile
-Mamai , mami!! , strig eu coborand scarile.
-Da scumpo. Ce e? Ai patit ceva? Ma  intreaba ea ingrijoarat iesind din bucatarie
-Mami, mai spun odata sii ii sar in brate stranagnd-o puternic de gat.
-Ce e scumpo? Ma mai intreaba ea odata .
-Unde e tati? O intreb eu
-E la munca draga mea. De ce?
-Doream sa va spun ca m-am gandit mai bine si imi pare rau ca nu mai puteti avea un copil , dar m-ati facut pe mine nu? Si poate e mai bine asa , ca daca as mai fi avut o surioara , poate pe mine nu m-ati mai fi iubit asa mult si asa raman preferata voastra nu?  Ii spun eu si apoi o sarut pe obraz
-Scumpa mea. Nu  te gandi la asta . Mereu vei fi preferata noastra indiferent de ce se va intampla. Ne bucuram sa te avem si te iubim foarte mult , imi spune mama si ma saruta pe obraz
-Si eu va iubesc’’
In prezent
Acum mi-am dat seama de ce ea si tatal meu adoptiv nu au avut copii. Probabil el niciodata nu a putut avea copii si s-a bucurat ca a intalnit-o pe mama si probabail m-a iubit mult el neputand sa aiba copii.   
-Sa ai  grija de ea , mai spun eu odata privind spre mormantul tatai . Va iubesc, spun eu cu voce tare si apoi plec. Ma duc la masina tatai si intru. Totul era trist. Eu aveam sa imi tin promisiunea. Daca aveam vreodata sa il mai vad pe Sam , aveam sa il omor cu mana mea. Am jurat asta si asa voi face.


am adus nextul mai repede. incerc sa imi revin in forma, deci sper sa va place capitolul asta

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Stiu ca il uraste pe Sam,dar nu cred ca e cea mai buna idee sa-l omoare ea .Si torusi...ce se mai aude de nenorocitul de Sam?

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Sper sa nu faca asta Sakura,ar iesi foarte rau>.<

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
nu se stie niciodata ce imi mai trece mie prin cap , deci pentru moment Sam ramane in mister si ceea ce va face Sakura ve-ti afla mai tarziu , poate chiar in ultimul capitol , dar pana acolo mai e mult

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
Black Rose
Membru

Din: Respir aer de CONSTANTA, bby!
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 357
°°°Wow, deci felicitarile mele pentru evolutia ta remarcabila. BRAVO!.
   Imi place foarte mult cum au evoluat lucrurile, cum ai descris situatia, sentimentele Sakurei, mai ales cand o baga in groapa. Ma apucase nostalgia...
   De acum incolo nu te mai grabi. Mai revizuie-ti lucrarea inainte sa postezi de vre-o 2-3 ori pentru ca ai greseli. Nu de gramatica, dar de ortografie (mananci litere, semne de dialog, etc.). Nu este grav, dar conteaza mult.
   Ah, ti-am zis vreodata cat ma amuza numele "Hintana"? Nu stiu de ce, chiar nu-mi dau seama ce e haios la numele asta, dar mereu imi bufneste un suras atunci cand il citesc. De exemplu: eram la partea in care Hintana incearca sa o consoleze pe Sakura si ii spune melancolic numele: "-Hintana...". Toata actiunea te trimitea cu gandul la tristete, melancolie, mai sa-ti vina sa plangi si ma bufneste rasul.
  Crede-ma, nici eu nu stiu ce mi se pare amuzant la numele asta (crazy, i know...).
  Felicitari din nou, my dear, si astept sa ma surpinzi din nou... °°°



Modificat de Black Rose (acum 12 ani)


_______________________________________
 



MAMI and TATI  are MINE! : )))

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
-Mergem? Ma intreaba tata
-Da, spun eu trista si privesc pe fereastra apoi imi vine in minte imaginea casei unde am crescut. Stai!! Spun eu cu voce tare.
-Ce s-a intamplat? Ma intreaba tata speriat si opreste masina.
-Vreau sa merg sa vad casa, spun eu trista si tata isi da imediat seama despre ce e vorba
-Bine, dar sa imi spui tu drumul, bine? Imi spune el
-Bina. Il sun pe Sasuke ca sa ii anunt si pe el, spun eu si apoi scot telefonul din buzunar
-Da Sakura ce s-a intamplat? Ma intreaba Sasuke putin speriat. Ma uit in spate si vad ca avea masina pornita dar inca nu plecase.
-Sasuke eu si tata vrem sa mergem undeva. Vreau sa imi vad casa unde am copilarit. Ii spun eu  brunetului
-Bine. Atunci cum facem? Noi plecam si veniti si voi sau cum? Ma intreaba el
-Nu . As vrea sa veniti si voi cu mine. Ii spun eu apoi el le face sem celorlalti sa ne urmeze siam pornit .
Eu il indrumam pe tata pe unde sa mearga si cand in sfarsit am ajuns am simti cum cineva imi strapunge stomacul. Era un sentiment diferit. Neplacut dar totodata ciudat. Vedeam in fata mea casa mare si frumoasa care era odata , acum fiind mai mult scrum. Am oprit masina cu totii si am coborat. Am privit casa mare din fata mea. Cat de frumoasa era inainte si acum era doar o casa parasita. Nimeni nu mai statea in ea. Sus la etaj se vedeau geamurile arse. Probabail acolo a pornit focul. Daca s-ar fi intamplat la parter probabail mama ar fi iesit mai devreme si nu s-ar fi intamplat asta acum. Ma gandeam eu in timp ce priveam casa.
-Vreau sa intru, spun eu si inaintez .
-Bine. Vrei sa te lasam singura? Ma intreaba Sasuke
-Nu. Mi-e frica. Spun eu  in timp ce un sentiment de teama ma incoajoara. Ma temeam sa nu intru in casa si sa fiu coplesita de sentimentele neplacute .
-Bine atunci mergem si noi, spune Hintana si inaintam.
Incetul cu incetul am ajuns in fata usei si am apasat pe clanta. Usa era descuiata. O imagine obscura s-a infatisat dincolo de usa. O imagine intunecata. O casa pustie. Am intrat incet inauntru. In casa totul era un dezastru. Lucruri aruncate si sparte pe jos. Perdele rupte de la geamuri  si fotoliile erau aruncate. Acolo se daduse o lupta in seara precedenta. Gandesc eu in timp ce ma uitam in jur. Totul era un dezastru. Ma apropii de scari si incep sa urc incet. Ceilalti ma urmeaza si ei pasind pe acelasi ritm cu mine. Cand am terminat de urcat scarile  am ramas inmarmurita. Totul era ars. Din pereti nu au mai ramas decat caramida. Aproape tot etajul era ars cu exceptia camerei unde statusem eu inainte sa plec. M-am apropiat incet si am deschis usa fostei mele camere . Doar peretii de dinafara erau putini arsi insa inauntru nimic nu era atins. Cu toate ca nu mai arata ca acum doi ani, pentru ca lenjeria patului era schimbata si nu mai aveam fotografiile din rame de pe noptiera , totul era l;a fel. Aceiasi mobila, acelasi calculator pe care dupa moarte tatalui meu adoptiv nu il mai deschisesem deloc. M-am dus la sifonier si l-am deschis. Cateva haine pe care le-am lasat dupa ce am plecat nu mai erau acolo. Dulapul era gol apoi privesc spre partea de jos a  acestuia si in minte imi revin iar cateva amintiri .
In urma cu 4 ani
,,-Nu te las sa te atingi de ele nebunule, spuneam eu in timp ce plangeam
-Sakura , unde esti?  Striga Sam dupa mine
-Trebuie sa ma grabesc. Unde sa le ascund? Ma intrebam eu speriata tinand in mana niste poze . Ma uit in jur si ma duc la dulap. Nu , aici le va gasi. Ce ma fac? Ma intrebam in continuare.
-Sakura , vin sa fac curat la tine in camera si cum ti-am promis totul o sa dispara  ai inteles nu?, deci nu incerca sa te ascunzi, striga Sam in timp ce urca scarile
-Nu . Nu te atingi de ele , spun eu hotarata apoi imi vine o idee , biroul meu era detasabil . Partea de sus , o puteam lua usor si avea aceiasi dimensiune cu partea de jos a dulapului asa ca ma duc repede, o iau , pun partea de jos , pe care tineam tastatura , sus ,in locul celelalte parti ca sa nu se observe , ma duc la dulap , pun pozele jos si peste ele asez blatul de la birou incet. Era perfect nu se cunostea nimic.
-Sakura , deschide usa. Il aud pe Sam strigand la usa mea.
-Acum sa te vad cum le faci sa dispara pe astea, spun eu incet ca sa nu ma auda si ma duc apoi si ii deschid usa.
-Te-ai gandit sa deschizi usa? Ma intreaba el apoi ma fereste din calea lui eu aproape cazand jos si intra in camera. Asta trebuie sa dispara, pt ca e de la taicatu, spune el si arata spre veioza de la birou. O ia in mana apoi ,si o sparge. Bine . Una e gata, asta si ea trebuie sa dispara, spune apoi si se duce la dulap si ea un poster cu mine , impreuna cu mama si tata, il rupe si apoi se mai uita prin camera si nu mai vede nimic. Eu am incepu sa plang . Era un nenorocit. Cum putea sa faca asta?  Abia venise in casa noastra si deja isi arata arama pe fata, iar eu deja am inceput sa il urasc.Mai ai ceva? Ma intreaba el uitandu-se la mine. Poze , ceva? Mai adauga apoi
-Nu. Le-a aruncat mama , ii spun eu mintindu-l
-Bine a facut. Acum astea nu iti mai trebuie, pt ca eu sunt tatal tau acum , imi spune el si apoi pleaca din camera.’’
In prezent
Deschid dulapul si ma aplec usor astfel incat sa pot pune mana pe blatul de jos. Incep sa il ridic incet spre uimirea tuturor celor care erau in camera.
-Waw. Ce e asta Sakura? Ma intreaba Naruto
-Locul meu secret unde imi puteam pastra lucrurile de valoare , ii spun eu. Dupa ce iau blatul vad pozele si le ridic.
-Ce sunt astea? Ma intreaba tata venind langa mine. Eu nu ii raspund la intrebare si ma duc pe pat
-Veniti aici. Le spun eu si ei se apropie punandu-se in jurul meu. Am inceput sa le povestesc cum Sam mi-a aruncat lucrurile de la tata  si cum eu am ascuns aceste poze in care eram eu cu mama si cu tata. Cele mai valoroase lucruri. Erau poze de cand eu eram foarte mica , cu cei doi tinandu-ma in brate. Si poze cu mine in primul an de scoala , si multe altele . Erau cam 16 poze .
-Te-au iubit mult. Imi spune mama , uitandu-se la mine. Acum doar ea imi mai ramase din moment ce mama mea adevarata murise.
-Asa e . Pana sa moara el si mama sa devina alcoolica si sa para Sam , spun eu trista
-Dar mama ta nu a incetat sa te iubeasca, imi spune Sasuke
-Asa e. ii spun eu continuand sa ma uit la poze. Dupa vreo cateva minute , in care am privit pozele si am povestit ,eu am hotarat sa ma mai plimb prin casa asa ca am iesit cu totii din camera si am plecat spre camera mamei . Dupa arsuri se pare ca incendiul de acolo a pornit. In camera totul era ars. Nu mai era nimic acolo. Camera era goala. Totul era un dezastru. Nu stiam ce se intamplase pentru ca nu o intrebasem pe mama la spital , dar am sa aflu de le nenorocitul ala de Sam cand il va prinde politia, ma gandeam eu. Dupa aproape 10 minute , am iesit din casa , hotarati sa plecam.  Am urcat in masini si am pornit la drum . Acum ma simteam mai bine pentru ca aveam amintiri cu mama si anume pozele , pe care le-am privit tot drumul. Cand in sfarsit am intrat in Tokyo era deja seara si deodata am simtit ceva placut . Am privit in jur si am spus:
-Aici e casa mea!
-Asa e draga mea, aici este. Imi spune tata privindu-ma. Paream mai vesela. Poate chiar eram . Ma gandeam acum ca mama era intr-un loc mai bun si orice ar fi va fi langa mine mereu dar aveam de gand sa ma tin si de promisiune. Am ajuns acasa cu totii , cu exceptia lui Naruto care s-a dus sa o duca pe Hintana acasa.  In seara aceia nu am facut nimic decat sa ma duc la bucatarie , sa mananc niste ramen , apoi sa urc in camera mea si sa dorm.
Sasuke P.O.V
Dupa inmormantare si dupa ,,vizitarea’’ casei in care a stat Sakura am plecat spre casa noastra. Cand am ajuns Sakura fiind obosita a mancat si apoi s-a dus la culcare.
-Sasuke , merg si eu sa dorm , imi spune mama cascand
-Bine
-Bine. imi spune ea apoi urca scarile spre etajul al doilea unde era camera ei.
Dupa ce mama a plecat eu m-am dus in sufragrie ca sa vad daca Miwa e pe acolo. Cum nu era nimic am plecat in gradina , sperand ca e Jeny cu el pe acolo dar i-am strigat si nimic. Nici Jeny si nici Miwa nu erau. M-am intors in casa si  am auzit un zgomot venind de la baie. Nu avea cum sa fie Nareno pt ca era un zgomot destul de ciudat asa ca am intrat sa vad cine este.




Deci am venit cu nextul si sper sa va placa. astept parerile voastre

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
Black Rose
Membru

Din: Respir aer de CONSTANTA, bby!
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 357
~~O fi Sam cel care scoate zgomote? Sau e Jenny care spala cainele? Hai, ca esti tare!!!
   Desi a fost un next destul de scurt, a avut destule in el cat sa ma tina lipita de ecran. Ma asteptam de la tine. Mereu ma surprinzi.
  So, multa bafta in continuare si nu ma mai tine in suspans caci oricum sunt adepta acestui fic. Good evening, my little dreamer!

trecutul nou inceput ~~o sam cel care scoate zgomote? sau jenny care spala cainele? hai, esti Membru

20.8KB


_______________________________________
 



MAMI and TATI  are MINE! : )))

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Ma sperii ma intreb cine era in baie...

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Eu abia acuma vad ca ai pus next.Mi-a placut ascunzatoarea Sakurei,mi-a dat si mie idei .Si sper ca in baie era Miwa...

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 18- Lumina de dupa intuneric
Cand am intrat am avut o supriza placuta vazandu-l pe Miwa jucandu-se in cada goala cu o minge mica de plastic.
-Aici erai micutule? Spun eu dar la auzul meu m-a privit in ochi si in momentul urmator m-am trezit cu el in brate, lingandu-ma pe fata. Da bine . Am inteles. Si mie mi-a fost dor de tine. Jeny te-a lasat singurel aici? De fapt sigur ca te-a lasat. Probabail saraca e foarte speriata de tine, ii spuneam eu catelului. Ies apoi cu el din baie si o vad pe Jeny intrand pe usa casei.
-Buna seara domnule , ma scuzati dar am fost sa cumpar cate ceva de la magazin pentru ca nu mai aveam. Se scuza Jeny
-Nu e nimic. Tu l-ai pus pe Miwa in baie? O intreb eu in timp ce mangaiam catelul
-Da . Ca sa nu il pierd . Am plecat abia in urma cu 10 minute domnule, spune ea
-Bine Jeny. Nu e nimic. Bine ai facut. Poti lasa lucrurile in bucatarie si te poti duce la tine sa dormi. Ai terminat treaba pe azi. Maine ai liber. Ii spune eu gandindu-ma ca a muncit si azi si era duminica, ziua ei libera
-Bine domnule. Va multumesc , imi spune ea si se duce sa doarma.
Dupa cateva minute timp in care m-am jucat cu Miwa in sufragerie a aparut si Naruto acasa .
-Miwa micutule. Ce faci? Il intreaba blondul pe catelusul care ma tragea de sosete.
-Da , buna si tie , ii spun eu ironic baiatului care nici nu ma bagase in seama.
-Scuze Sasuke , buna. Spune apoi Naruto. Mi-e foame , adauga apoi si pleaca in bucatarie si mananca.
Ti-l las pe Miwa ,eu merg sa dorm. I-l duci tu la locul lui sa doarma nu? Ii spun eu lui Naruto .
-Bine. Noapte buna, imi spune el continuand sa manance. Eu urc scarile si ma duc direct in camera mea . M-am asezat in pat fara sa ma mai schimb si am adormit imediat.
Sakura P.O.V
Au trecut doua zile de la inmormantare. Azi aveam sa merg la spital ca sa imi scoata tata ata . Mana nu ma mai durea deloc.  Acum ma aflam la scoala in ora de matematica. Toti de la scoala mi-au urat condoleante inclusiv profesorii. Sai nu venise deloc la scoala pana acum. Era ciudat, pentru ca el era un elev model. In pauza  Gaara a venit la mine la banca.
-Buna Sakura . Stii . Nu am indraznit sa te intreb pentru ca esti in doliu dar  mai dau o petrecere acasa pt ca e ziua fratelui meu si as vrea sa vii , daca se poate, imi spune roscatul putin trist.
-Am sa vin , ii spun eu schitand un mic zambet. Nu era un zambet fals , chiar doream sa fiu fericita si eram. Cu toate ca mama murise doream sa fiu mai vesela si sa ii ascult rugamintea si aceia de a fi fericita si puternica ca si ea sa fie la fel de acolo din Rai .
-Bine. Atunci ne vedem la mine maine la 20:00 . Bine? Poti sa il iei si pe Sasuke , spune Gaara apoi pleaca. Eu m-am ridicat din banca si m-am dus apoi la usa unde ma astepta Sasuke. Naruto si Hintana erau deja afara .
-Ce ai vorbit cu Gaara? Ma intreaba brunetul .
-Pai m-a invitata la el maine seara. A zis ca mai da o petrecere. Pt ca e ziua fratelui sau, ii spun eu
-A , da . Mi-a spus Naruto ceva. L-a anuntat Sasori . Si iti dai seama ca e fericit. Nu s-au vazut deloc de gand a venit in tara. Dar totusi ma gandesc de ce nu a venit inca la scoala . Fratele lui spunea ca se transfera iar la noi dar au trecut doua zile deja. Adauga api Sasuke
-E , pai poate a asteptat si el sa se mai distreze putin si in plus maine e ziua lui . Poate vine dupa aia , ii spun eu
-Da , asa e , ai dreptate. Cum de nu m-am gandit? Imi spune Sasuke. Dar ce e cu tine? Pari mai vesela. Ma intreaba Sasuke uimit
-Pai chiar sunt.  M-am gandit la spusele mamei si are dreptate. Trebuie sa fiu fericita , sa ma bucur pentru ea chiar daca nu e langa mine cu trupul ,e cu sufletul , ii spun eu zambind
-Asa e  draga mea. Ai dreptate . Asa te vreau , imi spune Sasuke si apoi ma saruta. Nu dupa mult timp se suna de intrare si fiecare plecam la ora. Acum aveam ora de engleza si dupa aveam mult iubita ora de sport. Asteptam cu nerabdare sa treaca ora ca sa merg la sport dar cu cat asteptam mai mult cu atat trecea mai greu timpul. Cand in sfarsit s-a sunat de iesire am iesit cu totii veseli din banci.
Sakura ma bucur ca esti mai vesela azi. Imi spune Hintana venind langa mine pe hol.
-Da . M-am gandit la ce mi-ati spus tu si tata si aveti dreptate. Mama si-ar dori sa fiu mai fericita, ii spun eu si o imbratisez.
-Asa te vreau. Imi spune ea si ma saruta pe frunte ca o sora mai mare .
-Hei fetelor stati, ii auzim pe Sasuke si Naruto strigandu-ne din spate.
-Buna iubito ce faci? O intreaba Naruto pe Hintana apoi vine langa ea si o saruta
-Buna . Bine iubitule , va asteptam. Ii spune ea
-Da sigur. De asta mergeati, ii spune Sasuke gafaind pentru ca a alergat dupa noi. Buna iubito. Cum te mai simti? Ma intreaba apoi brunetul venind langa mine.
-Mai bine iubitule tu? Il intreb eu si il sarut apoi pe buze
-Bine. Haideti sa mergem. Azi o sa va batem la sport . O sa vedeti . Imi spune Naruto increzator.
-Da . Sigur mai vedem , ii spun eu sigura pe mine , insa nu stiu exact ce s-a intamplat la ora de sport, pentru ca in primele 30 de minute conduceam dar apoi situatia s-a schimbat pentru ca Sasuke a dat doua goluri consecutiv si apoi Naruto a mai dat un gol si clasa lor ne-au invins cu 5 la 3. Cu toate ca nu am castigat , eram fericita pentru ei. Restul zilei a decurs bine la scoala. Urmatoarele 3 ore au trecut repede si apoi am plecat spre casa. Cel putin asa credeam.
-Hai Hintana sa mergem , ne asteapta baietii afara. Hai , o strigam eu pe bruneta care isi cauta pixurile pe sub banca
-Da , acum.
-Bine fetelor. Noi v-am lasat. Sa va distrati bine? Ne saluta Ino si Temari apoi pleaca din clasa
-Bine. Pa . Le spun eu facandu-le din mana.
-Hai Hintana. Mai strig eu odata la fata vazand ca nu vine
-Acum. Gata . Unde le-am gasit , imi spune bruneta ridicand  mana dreapta in sus .
-In sfarsit.
-Hei fetelor, deci asa ramane nu? Ma intreaba Gaara venind langa mine
-Ce? Intreab eu nedumerita
-Pai cu petrecerea. Veniti maine nu? Ma intreaba el inca odata
-A , da . Sigur ca venim. Ii spune Hintana vesela apoi vine la mine si ma ia de mana tragandu-ma repede dupa ea.  Reusesc sa ii fac cu mana lui Gaara in semn de plecare inainte sa trec dincolo de usa clasei apoi eu si Hintana incepem sa fugim pe hol. Ajungem afara si ii vedem la poarta pe Naruto si Sasuke asteptandu-ne
-Scuzati-ne ca am intarziat dar mi-am pierdut pixurile , le explica Hintana
-Bine . Nu este nimic. Haideti sa mergem , ii spune Naruto si apoi ne urcam cu totii in masini. Bineinteles ca eu in masina lui Sasuke si Hintana la Naruto.
-Sakura vrei sa iesim la un suc astazi? Ma intreaba Sasuke punandu-si mana pe a mea
-Da sigur. As vrea . De ce nu? Ii spun eu fericita
-Ai mai vorbit cu tatal tau? Ma intreaba apoi
-Da , azi dimineata inainte sa vin la scoala . Ma intrebat cum ma mai simt . Ii explic eu
-Bine . Nu a mai venit la noi zilele astea. Imi spune brunetul
-Da . Mi-a spus ca a lucrat de noapte la spital si in timpul zilei a fost ocupat dar vine diseara la noi. Ii spun eu
-Ma bucur. Atunci e bine , imi spune baiatul si ma saruta apoi porneste masina si plecam in oras.


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Vai deci m-ai speriat,am crezut ca s-a intamplat ceva,atunci la baie
Abea astept sa aduci nextul sa vad cum o sa decurga petrecerea 


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Normal ca petrecerea va fi plina de surprize dar numai atat iti spun. te tin in suspans pana maine cand o sa-l postez      

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Ma bucur ca Sakura si-a revenit si e fericita .Sper ca petrecerea s-o inveseleasca si mai mult

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 19-O noua viitoare familie
Peste doua minute am ajuns si am coborat din masina . Naruto si Hintana care ne-au urmat au venit si ei langa noi si am mers la o cofetarie . Am baut un suc si am mancat cate o prajitura si apoi am plecat prin parc sa ne plimbam. Dupa scurt timp telefonul meu a inceput sa sune asa ca l-am scos din buzunar si am raspuns
-Buna draga mea. Ce faci? Ii aud glasul tatalui meu
-Bine tati. Prin parc cu Sasuke , Naruto si Hintana , ii spun eu
-A bine. Doream sa vad cand vii acasa . Eu am venit mai devreme la voi . Imi spune el vesel
-Deja? Dar ai spus ca vii diseara.
-E . M-am razgandit. Deci cand vii acasa? Ma intreaba el apoi
-Pai … spun eu si ma uit la Sasuke care isi da seama despre ce e vorba si imi face semn ca in 5 minute suntem acasa. In 5 minute , ii spun eu tatei apoi
-Bine . Atunci te astept. Te iubesc draga mea
-Si eu te iubesc tata. Pa . Ii spun eu si inchid
-Tatal tau e la noi deja? Ma intreaba Sasuke
-Da . A zis ca a vrut sa vina mai devreme.
-Aha. Deci mergem acasa? Intreaba Naruto
-Pai eu as vrea sa merg ca sa il vad pe tata si sa mai vorbesc cu el dar voi mai puteti ramane , le spun eu Hintanei si lui Naruto.
-Nu . Pai eu oricum trebuie sa merg acasa mai devreme ca sa o ajut pe mama la ceva . Spune Hintana
-Bine. Atunci mergem. Spun eu si apoi plecam . Naruto ramane bineinteles sa o conduca pe Hintana si eu si Sasuke ne oprim direct acasa.
Cand intram in casa eu si Sasuke suntem acaparati de micutul Miwa care a inceput sa latre si sa nu ne lase sa intram in casa.
-Hei micutule , nu ne mai cunosti? Il intreb eu pe catelus  care imediat ce imi aude glasul ma recunoaste si imi sare in brate
-Hei mai incet cu pupacelile . Fata asta e a mea , ai grija baietel , ii spune Sasuke in gluma .
-Da normal. Ii spun eu si il sarut pe brunet apoi ne descaltam si intram in casa.
-Hei ati ajuns? Ne intreaba mama scotand capul din sufragerie
-Buna mama. Da , am ajuns. Unde e tata? Intreb eu
-E aici. Haideti, ne spune mama si ne face semn sa intram. In sufragerie am surpriza sa ii vad pe tata , pe sotia si pe cele doua fiice ale lui , care erau niste scumpe si semanau perfect
-Buna ziua, le spun eu politicoasa si rusinoasa in acelasi timp.
-Buna scumpo intra.
-Dragule seamana leit cu tine. E asa de frumoasa , ii aud glasul sotiei lui, care se ridica in picioare si vine langa mine
-Ea e Midorico. Sotia mea scumpo. Imi spune tata venind langa noi doua si facandu-ne cunostinta. Midorico era o femeie slaba si inalta ca si tata. Avea parul saten si scurt pana la umeri si ochii caprui.
-Imi pare bine , doamna. Ii spun eu
-Si mie. Am vrut sa iti facem o surpriza si sa venim mai devreme ca sa te vad. Nu mai aveam rabdare. Stiu ca nu e momentul oportun dar sper sa nu te superi
-Nu doamna . Nu este nimic. Si eu doream sa va cunosc si chiar mi-ati facut o surpriza frumoasa, ii spun eu zambind
-Buna surioara mai mare, imi spun cele doua gemene sarindu-mi in brate , fiind gata sa ma dea jos
-Buna si voua frumoaselor. Le spun eu uitandu-ma la cele doua. Aveau parul de aceiasi culoare cu mama lor si ochii la fel , insa conturul fetei si nasul erau ale tatalui meu. Erau doua scumpe.
Am mai stat cam 5 ore de vorba dupa care toata lumea a plecat si eu si tata am mers la spital ca sa imi scoata ata. Totul era bine la mana mea . Ma refaceam repede. La ora 22:00 am mers cu totii la culcare dupa ce ne-am uitat la filme de groaza cu totii in sufragerie.
-Sakura trezste-te . Hai . Intarziem la scoala . Striga Naruto la usa mea .
-Da bine. Spun eu deschizand ochii.  Ma ridic incet din pat si ma duc la dulap sa ma imbrac, apoi cobor jos si ma duc in bucatarie . Dupa ce termin de mancat ma duc in sufrageire si incep sa ma joc cu Miwa. Sasuke inca nu venise
-Sasuke unde e mama? Naruto mi-a spus ca intarziem dar Sasuke nu e . Strig eu la mama din sufragerie ca sa ma auda
-E la baie , draga mea.  Imi spune mama
-Bine . Si Naruto unde a disparut? A plecat deja?
-Da a plecat inainte sa cobori tu. S-a dus pe la Hintana, imi explica mama
-A . bine, spun eu si continui sa ma joc cu catelusul
-Neata iubito. Mergem? Ma intreaba Sasuke iesind de la baie si venind in sufragerie.
-Da. Ii spun eu si imi iau ghiozdanul in mana si plec spre el. Pa Miwa, ii spun eu catelusului care se juca cu o perna pe fotoliu apoi plec.
-Pa mama , tipa Sasuke la mama lui
-Pa . Mult noroc la scoala. Ne spune ea.
-Multumim , spunem eu si brunetul in cor apoi plecam la masina.
Ajungem la scoala si mergem fiecare in clasa lui dupa un lung sarut .
-Neata Sakura . Ai ajuns si tu? Ce v-a luat atata? Ma intreaba Hintana fericita
-Pai Sasuke e cam intarziat azi. Nu a venit profesorul? O intreb eu uitandu-ma la ceas si vazand ca e 8:02
-Poate nu mai vine deloc. Tipa Gaara din spate
-Da . Ar fi bine. Spun eu si deschid apoi cartile. Ma uit prin clasa si vad ca Sai era in banca lui. Ma privea putin diferit. Acum avea doar o privire calda . Au trecut 15 minute si profesorul inca nu venise la ora. Bucuria noastra. Am vrut sa ma duc la Sai la banca ca sa vorbesc cu el despre Sasuke insa nu puteam da de banuit si celorlalti . Au mai trecut 10 minute de ora timp in care ceilalti au vrut sa jucam adevar sau provocare ceea ce am si facut. Si asa a trecut timpul si a venit si pauza . Am iesit cu Hintana pe hol si ne-am dus la baie pentru ca aveam nevoie urgenta. Dupa 2 minute am iesit si ne-am indreptat spre clasa unde i-am vazut pe Naruto si Sasuke asteptandu-ne.
-Buna iubito. Cum a fost ora? Ma intreaba Sasuske
-Super faina. Nu a venit profu, ii spun eu fericita
-Nu? Ce misto de voi. Noi am mancat matematica pe paine . Imi spune Naruto intr-un mod comic.
-Naspa
-Hei Sasuke buna. Ce faceti ? Ii intreaba pe baieti Gaara .
-Bine . Pe la fete. Ii raspunde brunetul tinandu-ma de mana.
-Deci veniti diseara nu? Ne intreaba roscatul
-Da sigur. Cum sa nu venim. Ii spune Naruto fericit. Abia astepta sa il vada pe Kankuro.
Peste cateva secunde l-am vazut pe Sai iesind din clasa.
-A venit si asta la scoala? Intreaba Sasuke iritat
-Cum adica? Il intreb eu
-Pai zilele astea doua nu a mai venit la scoala deloc. Imi explica brunetul
-Aha. Bine. Hai ca s-a sunat   . Ii spun eu lui Sasuke auzind soneria
-Bine iubito. Ai grija cu Sai da? Imi spune Sasuke si ma saruta pe buze apoi pleaca. Inca ma mai intrebam ce motive ar avea Sai sa imi spuna acele lucruri despre Sasuke? Oare Sasuke imi ascunde ceva? Trebuia sa aflu. Ziua a decurs bine. Sai nu a vorbit deloc cu mine , dar ma privea in continuare cu acea privire calda si gingasa.
-Unde e Hintana? O intreb eu pe Ino dupa ce a iesit profesorul din clasa. Bruneta fugise deja si pe mine nu ma asteptase.
-Am vazut-o iesind acum pe usa, imi spune blonda
-Aha. Mersi
-Te astept la mine Sakura da? Imi spune Gaara iesind pe usa
-Da . Am sa vin. Ii spun eu si ii fac din mana .
-Sakura te asteapta iubitul la usa. Imi spune Temari
-A da? . Bine. Mersi. V-am pupat fetelor. Pa , le spun eu lui Temari, Ten-Ten si Ino si apoi plec spre usa. 
-Hintana unde e? ma intreaba brunetul vazandu-ma singura
-Nustiu nici eu. A fugit repede .
-Da si Naruto la fel. Astia se iubesc, nu gluma, imi spune brunetul luandu-ma de mana
-Da , ii spun eu si apoi plecam. Cand iesim din scoala ii vedem pe Hintana si Naruto imbratisati.
-Hei amorezilor, mai incet. Luati-va o camera , le spun eu in gluma
-Da , da sigur. Mergem diseara la Gaara nu? Ma intreaba Naruto vesel
-Da . Mergem , ii spun eu apoi plecam cu totii acasa.
-Buna mama . Ce faci? O intreaba Sasuke pe mama sarutand-o pe frunte.
-Bine. Ma chinui sa il gasesc pe Miwa ca sa ii fac baie. Voi ce faceti? Ne intreaba aceasta
-Bine. Diseara mergem la o petrecere la Gaara acasa. Ii spune brunetul
-Bine. La ce ora? Il intreaba mama
-La 20:00.

Deci am adus nextul si scuzati intarzierea.

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
In sfarsit a cunoscut si Sakura familia lui Sayto.Super draguta .Acum sa vedem ce face cu Sai.

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Ma intreb ce o sa se intample la party...distractie frate!!

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
-Bine. Hai duceti-va repede sa nu intarziati. Ne spune mama si ne face semn sa plecam ceea ce si facem.
Sasuke P.O.V
Dupa ce am plecat la scoala si ne-am urcat in masina, am inceput sa ma intreb ce va face Sakura acum ca si-a gasit tatal. Poate va pleca intr-o zi si se va muta cu el , asa ca imi fac curaj si o intreb pe rozalie
-Stii… Sakura… ma intrebam… incercam eu sa intreb dar nu prea reuseam.
-Ce? Ma intreaba Sakura uitandu-se la mine.
-Ma intrebam daca ai vorbit cu tatal tau, stii tu, poate vrea sa te muti cu el. Ii spun eu in cele din urma trist.
-Nu m-am gandit la asta pana acum si nici nu am vorbit cu tata , dar daca va deranjez ca stau cu voi in casa cred ca o sa ma mut cu el , imi spune rozalia incet si imediat ce aud asta trag pe dreapta si opresc masina .
-Cum poti sa spui asta? O intreb eu cu privirea in pamant
-Sasuke eu…
-Cum poti sa crezi ca ne deranjezi ca stai cu noi? Ca stai cu mine? O intreb eu socat de ceea ce auzisem
-Nu am vrut sa spun asta , dar credeam…
-Credeai ca eu iti spun asta pentru ca vreau sa te muti ? Asta credeai ? O intreb eu suparat si furios
-Nustiu, dar voi m-ati ajutat atata timp. Familia ta m-a ajutat atata timp si acum ca mi-am gasit tatal poate ar fi mai bine sa plec . Nustiu ce sa spun. Imi spune rozalia trista
-Uita-te la mine , ii spun eu incet .
Rozalie isi intreapta privirea spre mine incet si ma priveste cu lacrimi in ochi.
-In viata ta sa nu mai spui asta.Mie imi este teama ca tu va trebui sa pleci intr-o zi de la noi. De asta te-am intrebat. Nu ne deranjezi deloc. Eu chiar imi doresc sa stai cu noi dar ma gandeam ca poate vrei sa pleci si sa stai cu tatal tau adevarat acum ca l-ai regasit. Ii explic eu si imediat o vad pe Sakura cum incepe sa planga
-Va trebui sa plec intr-o zi de la voi si pentru mine voi imi sunteti ca o familie adevarata, nu vreau sa plec dar e tatal meu si vreau sa recuperez anii pierduti. Imi spune Sakura printre lacrimi.
-Chiar daca vei pleca de la noi , tot o sa ne vedem. Suntem in acelasi oras nu si vom ramane impreuna orice ar fi scumpa mea, ii explic eu. Nu imi doresc sa imi dai ceva. Vreau doar sa ma iubesti asa cum te iubesc si eu.
-Asta fac. Iti multumesc ca existi , imi spune Sakura apoi ma saruta. Hai sa mergem acum , spune rozalia intrerupand sarutul. O sa intarziem.
-Bine . Sa mergem , ii spun eu si pornesc masina. 
-Aaaaa, Sasuke ce se intampla? Sasuke? O auzeam pe Sakura tipand . Ma lovisem la cap dupa o izbitura puternica. Cineva ne lovise din spate si eu intrasem intr-o alta masina
-Esti bine Sakura? O intreb eu cu mana la cap
-Da . Sasuke tu esti bine? Ma intreaba ea speriata
-Da . Ma doare putin capul. Cine dracu, spun eu si apoi cobor furios din masina, insa masina care tocmai ne lovise trece pe langa mine. Avea geamurile fumurii si nu avea numar de inmaticulare.
-Hei ce s-a intamplat? Cine dracu era ala? Sa sune cineva la politie . Spune domnul pe care il lovisem cu masina si care vazuse ca cel care tocmai plecase e de vina.
-Nustiu ce s-a intamplat, dar m-am trezit impins de desteptul ala si nu are nr la masina . Ati patit ceva domnule? Il intreb eu ducandu-ma spre el
-Nu si nici masina mea nu are nimic, imi spune el uitandu-se in spatele masinii sale.
-Ma bucur. Astia nu stiu cum sa conduca, cred ca au luat carnetul cu biscuiti, spun eu furios
-Sasuke ce s-a intamplat? Ma intreaba Sakura coborand din masina.
-Nimic iubito. Doar un tampit care nu stie sa conduca , ii explic eu furios.
-Sasuke esti vanat putin la frunte, imi spune Sakura
-Nu am nimic iubito. Hai inapoi in masina. Ii spun eu si ii fac semn sa intre apoi ma duc la domnul din fata si il intreb daca sa mai sunam la politie sau nu dar cum nimeni nu patise nimic si nici masinile nu aveau nimic am cazut de acord sa nu mai sunam. Am pornit iar masina si am plecat apoi spre scoala cu viteza pentru ca intarziasem deja 6 minute.
-Sigur esti bine iubitule? Ma intreba Sakura ingrijorata
-Da scumpo. Tu nu ai patit nimic nu? O intreb eu uitandu-ma la ea.
-Nu , doar m-am speriat putin. Dar cine era ala care a intrat in noi?
-Nustiu. E ceva ciudat. Umbla cu masina  fara numarul de inmatriculare pus si avea gemuri fumurii deci nu am putut vedea cine e. Cand am coborat a trecut in viteza pe langa mine . Ii explic eu. Cred ca e doar un idiot sau poate… spun eu gandindu-ma la Sai
-Sau ce? Ma intreaba Sakura
-Daca a fost pus de cineva? Intreb eu
-Cum? De cine sa fie pus?
-De Sai. Din cate am inteles e dintr-un oras foarte bogat deci din moment ce nu ma prea agreeaza cred ca ar vrea sa imi faca rau. Ii spun eu
-Nu cred. Sasuke tu si Sai va cunosteati de dinainte sa vina el la scoala? Ma intreaba Sakura
-Cum? Nu nici vorba. Nu l-am mai vazut pana acum. De ce intrebi asta?
-Doar asa . Ma gandeam doar, dar nustiu ce sa cred. Nu cred ca el a fost. Poate e doar unul care nu stie ce inseamna aia o masina. Imi spune apoi Sakura.
-Bine. Am ajuns. Spun eu si opresc masina. Am ajuns pe holul scolii si ne-am despartit . Se pare ca profesorii deja intrasera la ore. Ii urez Sakurei succes la ore si plec spre clasa. Ajuns in fata usii bat si cand intru ma scuz .
-Domnule Uchiha la ora asta se vine la scoala? Ma intreaba  doamna profesoara furioasa.
-Imi pare rau doamna profesoara dar am avut un mic accident cu masina in drum spre scoala, ii explic eu
-Bine , du-te in banca atunci . Imi spune profesoara .
-Ce s-a intamplat Sasuke? Sakura e bine? Ma intreaba  Naruto  ingrijorat.
-Da e bine. Ii spun eu in soapta. Si apoi ora incepe normal.
Sakura P.O.V
Dupa micul accident in care am tras o sperietura pe moarte , am ajuns la scoala . Am intrat in clasa si m-am scuzat de la domnul diriginte apoi ora a inceput. Aproape toate ora nu am fost atenta si ma intrebam mereu daca cel accident a fost intamplator sau nu. Ma uitam la Sai din cand in cand si ma gandeam daca el ar putea face asta sau nu. Ora s-a terminat inainte sa imi dau seama si m-am trezit la banca inconjurata de toate fetele din clasa
-De ce ai intarziat azi? Ma intreba Temari
-Pai am avut un mic accident, le spun eu
-Ce? Cum sa ai un accident ? Ce s-a intamplat ? Ma intreaba Hintana ingrijorata
-Pai ne-a lovit unul din spate cu o masina si noi ne-am izbit intr-o alta masina din fata. Dar nu am patit nimic, doar Sasuke s-a ranit putin la cap . Le spun eu
-Doamne , dar cine ar face asta? Ce idiot? Spune furioasa Ino
-Nustiu. Le spun eu.
-Atentie , atentie va rog. Dau o petrecere de ziua mea la mine acasa vineri seara si sunteti invitati urmatorii elevi: Ino, Gaara, Sai bineinteles, Neji, Hintana, Temari, Ten-Ten…… si cam atat , spune Karin suindu-se pe catedra.
-Da , tipic. Eram sigura ca nu esti invitata , imi spune Temari uitandu-se spre mine. Nici eu nu am sa merg. Adauga fata apoi
-Da . Nici eu. Nu am nevoie de petrecerea ei. Spune si Hintana
-Dar de ce fetelor? Le intreb eu. Duceti-va . Si ce daca nu m-a invitat si pe mine? Voi duceti-va si distrati-va , le spun eu fetelor
-Nu draga . Nu ne ducem . Si in plus si pe noi ne enerveaza tipa , deci nu mergem. Apropo ati inceput repetitiile pentru concursul de dans?  Ne intreaba Ino
-Ino!! Termin-o . Stii bine prin ce e a trecut Sakura , ii spune Hintana .
-Da , imi pare rau Sakura nu am vrut. Se scuza Ino
-Nu e nimic. Eu inca nu am inceput . Dar o sa incep mai tarziu. Voi? Le spun eu fetelor.



Am adus nextul si astept parerile voastre


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Pun pariu ca a fost implicat in accident Sai

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Hm...dubios accident,dubioasa masina...Desi nu stiu daca sa cred ca a fost vina lui Sai sau chiar a lui Sam.

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 20-,,Incident'' neasteptat
-Eu am inceput deja, imi spune Temari
-Si eu. Adauga Ino
-Buna iubito, sunt intrerupta din convorbire de Sasuke care vine la banca mea si ma saruta
-OOO, noi va lasam. Imi spun fetele si apoi pleaca de langa banca
-Naruto unde e? intreaba Hintana
-E la baie. Vine si el acum . Ii spune Sasuke si apoi ma ia in brate .
-Bine ,mersi . Eu va las atunci, ne spune bruneta si pleaca si ea
-Cum te mai simti? Mai esti speriata? Ma intreaba Sasuke
-Nu iubitule. Sunt bine acum . Ii spun eu si apoi i-l sarut.
-Au spus ceva profesorii ca ai intarziat? Ma intreaba brunetul
-Nu . Dar la tine?
-Pai s-a infuriat putin doamna profesoara Tsunade ca am intarziat dar i-am explicat putin situatia si s-a calmat. Imi explica el
-Aha. Bine. Sasuke cand incepem sa ne antrenam pentru concurs ? Il intreb eu amintindu-mi de ce au spus fetele
-Pai cand vrei tu. Putem incepe chiar in weekend-ul acesta daca vrei. Imi spune el zambind
-Sigur. Vreau sa castigam concursul. Ii spun eu hotarata
-Si eu scumpo.
Telefonul lui incepe sa sune incet si Sasuke raspunde.
-Da . Cine e?  Intreaba el apoi da pe spiker ca sa aud si eu.
-Nu conteaza cine sunt, important este ce vreau, se aude glasul gros al unei persoane. Se vedea ca era modificat
-Spune cine esti sau inchid. Spune Sasuke furios
-Ai grija Sasuke Uchiha , mare grija la viitor, sau s-ar putea sa iti pierzi o fiinta draga daca nu ai grija de ea. Ii spune vocea necunoscuta
-Ce vrei nenorocitule. Tipa Sasuke furios.
-Sa te fac sa platesti. Spune necunoscutul apoi inchide telefonul.
Eu am inceput sa tremur de frica. Cum adica sa piarda o fiinta draga? Se referea la mine? Imi era frica pentru viata lui si a mea. Cine era si ce dorea oare?. Imediat dupa ce a incheiat convorbirea eu m-am uitat in clasa ca sa vad unde e Sai. Aveam o banuiala ca ar putea fi el insa se afla in banca lui citind o carte. Nu cred ca era el . Probabail m-am inselat
-Cine e ? Ce vrea de la tine? Il intreb eu speriata pe Sasuke
-Nu stiu iubito , insa nu il las sa ne faca rau, imi spune el imbratisandu-ma
-Crezi ca el ar putea fi cel care s-a izbit azi in noi? Il intreb eu
-Da . Cred ca sigur el a fost, dar cine e? tatal meu nu poate fi pentru ca nu are numarul meu nou si nici nu stie unde sunt . Spune Sasuke ingandurat
-Si nici Sai nu poate fi iubitule pentru ca el e in banca lui. Ii spun eu
-Nustiu ce sa cred , imi spune Sasuke
-Da.  Mi-e frica.Ii spun eu speriata
-Vine Madara. Il aud pe Lee spunand si apoi imi vad colegii venind in fuga in clasa
-Du-te Sasuke. Ai grija, ii spun eu brunetului si il sarut
-Si tu. Pa , imi spune el si fuge repede din clasa.
Ora incepe , insa eu ma gandeam la acel telefon anonim si din cauza neatentiei mele am fost scoala la tabla si m-am ales cu un 8.
-Sakura ce e cu tine? Ma intreaba Hintana in soapta
-Nimic. Ii spun eu zambind, incercand sa par vesela
-Da sigur. Am vazut ca nu esti deloc atenta. La ce te gandesti? Ma intreaba Hintana
-La nimic. Ii spun eu
-Copii ora s-a terminat , spune profesorul si noi ne ridicam in picioare salutandu-l apoi el pleaca dio clasa .
-Deci imi spui ce ai? Ma mai intreaba odata Hintana
-Nimic , ma gandesc la concurs , ii spun eu ca sa nu o ingrijorez.
-Bine.daca spui tu.
In pauza am iesit pe hol cu fetele ca sa il astept pe Sasuke insa am fost luate pe sus la propriu de baieti si duse afara. Nu stiam cine ne-au luat pentru ca nu le puteam vedea fetele. Cand am ajuns afara eu , Hintana si Ino am fost trantite in zapada si apoi acoperite. Cand am vazut cine e faptasul care ma trantise pe mine in zapada am ramas putin socata. De ce el? De ce iar el? Astea erau intrebarile care imi rasunau in minte. Ma uitam la parul lui negru si nu imi venea sa cred ca era chiar ……………
-Sai? Ce faci? Lasa-ma . Da-mi drumul. Te rog. Lasa-ma . Tipam eu la el incercand sa scap, insa nu ma lasa deloc . Simteam cum se lasa cu toata puterea lui pe mine, apoi se apleaca peste mine si deodata simt cum buzele lui le ating pe ale mele. Am incercat sa ma zbat insa in zadar.
-Nenorocitule ce faci? Aud o voce cunoscuta apoi Sai se fereste de pe mine si il vad pe Sasuke furios venind spre noi. Se duce la brunet si ii da un pumn acesta cazand pe jos. Ce faci ma nenorocitule? Tu vrei sa mori? Asta vrei? Tipa furios Sasuke la el
-Asa cum ai mai incercat sa faci odata? Il intreaba Sai furios.
Eu ma ridic de jos si ma uit la cei doi. Eram confuza. Cum adica a mai incercat Sasuke odata? Oare se referea la faza din ziua aceia de la scoala?
-Ce spui? Cand am mai incercat eu sa te omor ma? Zi . In ziua aceia cand te-am batut la scoala? Da atunci aveam motive. Ii spune Sasuke furios.
-Sasuke lasa-l  , te rog. Incercam eu sa il calmez
-De ce? De ce ii iei apararea parazitului? Ti-a placut sarutul nu? Atunci stai si te saruta in continuare cu el. Fa cum vrei . Ma scuzi ca te-am deranjat. Imi spune Sasuke si apoi i-l vad plecand furios
-Nu , stai, Sasuke , stai. Incep eu sa tip dupa el , insa el nu se oprea. Am inceput sa plang. Toate scena fusese privita de toti colegii mei si alti copii insa cel mai tare ma durea ca Sasuke acum ma ura.
-Sakura esti bine? Ma intreaba Hintana venind spre mine. 
Eu nu ii raspund la intrebare insa ma intorc cu fata spre Sai care se ridicase de jos, ma duc langa el apoi si ii dau o palma care il face sa isi intoarca capul 90 de grade spre dreapta.
-Esti tampit la cap? Ce e cu tine? De ce ai facut asta? Incep eu sa tip la baiat
-Pentru ca te plac Sakura . Imi spune Sai, cuvintele acela m-au dat gata.
Era asa de nesimtit incat sa ma saruta stiind ca eu am deja un iubit?
-Cred ca ai probleme cu capul. Eu am deja un iubit, sau cel putin aveam pana sa te bagi tu idiotule, tip eu si mai tare la Sai
-Dar el nu te merita Sakura . El nu te iubeste . Asculta-ma . Eu stiu mult mai multe despre el decat stii tu. Imi spune Sai luandu-ma de mana
-Ce se intampla aici? Ce are Sasuke de e furios ? Intreaba Naruto care tocmai iesise afara
-Sakura hai sa mergem , imi spune Hintana si ma ia de mana. Eram foarte furioasa. Simteam cum fierbe sangele in mine. Mergem toti trei apoi in scoala si incepem sa ii povestim lui Naruto.
Eu m-am sezat in fund langa perete si am inceput sa plang. Nu imi vedea sa cred ca Sasuke imi spusese asta. Credea ca ii iau apararea lui Sai pentru ca imi palcuse sarutul dar nu era asa.
-Sakura linisteste-te . Totul o sa fie bine ai sa vezi. Te rog , intelege  . O sa vina inapoi. Imi spune Hintana incercand sa ma linisteasca
-Ba nu o sa fie bine. Sasuke cred ca ma uraste , ii spun eu, plangand.
-Hai la baie. Nu mai plange aici . Ne vede toata lumea, imi spune bruneta si ma ridica de jos .
-Nu imi pasa. Spun eu cu lacrimi in ochi.
-Hai Sakura . Te rog. Ma roaga inca odata bruneta apoi ma ia de mana .
-Eu merg sa vorbesc cu Sasuke , imi spune Naruto si apoi pleaca spre clasa


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
CE idiot e Sai.Si cum a putut Sasuke sa-i zica asta?Deja ma intreb daca ce zice Sai despre Sasuke e adevarat...Totusi sper sa se impace,e prosteasca cearta.

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Ce apel dubios...ma intreb cine putea sa fie...
Biata Sakura sper sa se impace cu Sasuke...numai din cauza lui Sai ala


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 21- Ganduri tulburatoare
Sasuke P.O.V
Dupa ora am mers la Sakura in clasa si am primit si un apel anonim prin care eram amenintat de o persoana necunoscuta. Am inceput sa ma gandesc la cine ar putea fi, insa nu gaseam deloc , doar daca e…. Dar nu . Nu cred ca ar putea fi el . Nu are de unde sa aiba numarul meu si nici tata nu putea fi . Nici el nu avea numarul meu. Eram sigur ca accidentul de azi nu fusese intamplator. Colegii Sakurei au inceput sa tipe prin clasa spuannd ca vine profesorul asa ca mi-am luat la revedere de la Sakura si am plecat . Ora mea a inceput normal si am fost si ascultati aproape toti din clasa. Eu , Naruto si Shikamaru am ramas ultimii la ascultare inainte sa se sune si ne-am ales fiecare cu cate un 9 pentru ca am stiu lectia  dar nu la perfectie. Dupa ce s-a sunat, Naruto si Shikamaru au mai ramas putin ca sa isi vada notele insa eu am plecat . M-am dus in clasa la Sakura dar ea nu era acolo asa ca am mers afara unde am ramas socat de ceea ce am vazut. Sai era peste Sakura in zapada si o saruta. Furios m-am dus direct la el , am inceput sa tip si cand s-a ridicat l-am pocnit. Cred ca asta facea anumea ca sa il pocnesc. Nu mai puteam de nervi.
-Nenorocitule ce faci? Ce faci ma nenorocitule? Tu vrei sa mori? Asta vrei?  Il intreb eu furios pe Sai .
Acesta statea trantit pe jos si radea intr-un dinte parca facandu-mi in ciuda.
-Asa cum ai mai incercat sa faci odata?ma intreaba brunetul  cu mana pe obrazul pe care il pocnisem
-Ce spui? Cand am mai incercat eu sa te omor ma? Zi . In ziua aceia cand te-am batut la scoala? Da atunci aveam motive.  Il intreb eu gandindu-ma la acea zi.
-Sasuke lasa-l  , te rog. O aud apoi pe Sakura luandu-I apararea. Asa a facut si atunci. Poate ei ii placea sarutul. In clipa aceia am simtit cum imi vine sa tip de nervi si nu m-am mai putut abtine.
-De ce? De ce ii iei apararea parazitului? Ti-a placut sarutul nu? Atunci stai si te saruta in continuare cu el. Fa cum vrei . Ma scuzi ca te-am deranjat. Ii spun eu nervos apoi plec de langa ea.
Am intrat in scoala si pe hol m-am izbit de Naruto. A strigat dupa mine dar nu l-am bagat in seama si mi-am continuat drumul pana am ajuns in clasa.Eram foarte suparat. De ce ii ia apararea mereu ? Poate il place dar nu stie cum sa imi spuna. Eram atat de suparat incat nu mai gandeam cum trebuie. Aveam acea imagine in minte cu ei doi sarutandu-se
-Sasuke ce ai? Ma intreaba Shikamaru venind langa mine
-Lasa-ma te rog in pace , ii spune eu nervos
-Bine. Frate , doar intrebam. Nu trebuia sa tipi, imi spune Shikamaru dupa care pleaca.
-Sasuke ce faci? Frate ce ai patit?  imi spune Naruto venind in clas dar eu il intrerup
-Sa ma lasati in pace. Si tu si Sakura da? Asa face tot timpul. Ii ia apararea aluia tip eu nervos. Daca i-a placut sarutul sa imi spuna si am terminat-o . Da? Ii spun eu . Blondul se da doi pasi inapoi si incearca sa spuna ceva dar iar nu il las
-Dar…
-Niciun dar. Am terminat discutia.ii spun eu si ii inchid gura , apoi pe usa intra doamna profesoara si ora incepe.

Sakura P.O.V
Am ajuns la baie . Nu mai puteam . Simteam cum mi se face rau. Nu trebuia sa ma supar. Pana acum nu ma certasem deloc cu Sasuke . Nu imi venea sa cred ca el a spus asta.
-Sakura vrei sa iti aduc ceva? Ma intreaba Hintana vazand ca sunt palida
-Am nevoie de niste servetele umede, ii spun eu
-Bine . Ma duc la magazin sa cumpar si vin imediat . Asteapta-ma , imi spune Hintana si apoi pleaca.
-Servetelele erau doar un pretext. Doream sa plec acasa. Imediat ce Hintana a iesit din baie eu am plecat in clasa pt ca era vizavi de baie , mi-am luat ghiozdanul si am plecat in fuga .  Am ajuns la poarta scolii si m-am uitat in jur. Hintana era la magazinul de peste strada. Am luat-o la fuga cat am putut de repede spre casa.
Sakura stai, aud o voce cunoscuta venind din spatele meu si cand ma intorc i-l vad pe Zero.
-,,De unde stia ca sunt aici?'' Ma intrebam eu in gand.
-Sakura ce ai patit? De ce plangi? Ma intreaba el
-Nu am nimic, ii spun eu stergandu-mi lacrimile.
-Ba da . E din cauza lui Sasuke sau de ce?
-Nu . E din cauza nenorocitului de Sai. Din cauza lui acum Sasuke e furios pe mine. Ii spun eu suparata
-Cum? Sai a facut asta? Ma intreaba el curios
-Da. Ii spun eu si apoi plec dar el ma prinde de mana si ma trage in bratele lui. Eu imediat ii dau o palma zdravana si ma uit in ochii lui
-Ce ai patit si tu acum? Lasati-ma in pace, ii spun eu si apoi ma intorc cu spatele la el si plec
-Doream doar sa iti fiu prieten. Sa te ajut. Striga el dupa mine. Daca vrei sa discutam poti veni oricand la mine, imi spune cu o voce suava si blanda
-Daca ma gandesc mai bine vreau sa vorbim, ii spun eu intorcandu-ma spre el
-Sigur, cand vrei tu. Imi spune el
-Acum. Ii spun eu hotarata
-Cum adica acum? Aici? Ma intreaba el
-Da . Ce treaba ai tu cu Sasuke si de unde il cunosti ? Vreau sa imi spui acum.
-Sakura asta e o poveste lunga si daca vrei sa vorbim , o putem face intr-un loc mai linistit , imi spune Zero venind spre mine.
-Imi dai numarul tau si te sun eu . Ii spun hotarata. Zero imi da numarul lui apoi plec de langa el fara sa ii spun nimic, lasandu-l singur . Ajung in graba acasa si trantesc usa dupa mine.
-Buna ziua domnisoara . Ati ajun… incearca Jeny sa-mi spuna din bucatarie insa eu urc scarile in graba fara sa ii spun nimic
Telefonul meu incepe sa sune . Era Hintana .Eu ma duc in camera si arunc mobilul pe pat. Ma duc apoi la dulap si incep sa imi scot hainele . Sasuke ma ura. De ce sa mai stau cu el? Nu as fi suportat sa stam in aceiasi casa si sa nu vorbim deloc. Mama si tata probabail nu erau acasa. Cred ca erau la munca. Era foarte bine. Asa puteam pleca in liniste de acasa.Telefonul meu continua sa sune pe pat insa eu nici nu il mai bagam in seama. Voiam sa plec de acasa , sa ma mut cu tata. Imi iau telefonul in mana si vad 3 apeluri de la Hintana  . Formez numarul tatei si il sun:
-Buna tata , ce faci? Il intreb eu
-Bine  scumpo. Nu prea pot vorbi . Sunt la munca. Ai vreo problema? Ma intreaba el
-Nu tata. Vreau sa vin sa te vad , ii spun eu
-Dar nu esti la scoala?
-Nu . Vreau sa vorbim. Ii spun eu hotarata
-Sigur. Scumpo. Te astept aici. Ai grija de tine. Imi spune tata si apoi inchid telefonul.
Dupa ce vorbesc cu tata imi pun telefonul in buzunar si incepe iar sa sune. Probabil era tot Hintana. Ma simteam prost fata de ea. Nu imi facuse nimic , dar eram suparata si daca i-as fi spus ce vreau sa fac probabail  l-ar fi anuntat si pe Sasuke . Cobor scarile in graba si ma izbesc de Jeny.
-Domnisoara au s… incearca ea sa spuna insa eu ma duc la usa si ies grabita din casa fara sa spun nimic cu valiza cu haine in mana.
Dupa ce inchid usa dupa mine aud cum o masina franeaza brusc si cand ma uit in spate  ii vad masina lui Sasuke . Incep sa o iau la fuga cu tot cu valiza care nu era asa grea
-Sakura stai. Opreste-te , tipa Sasuke dupa mine coborand din masina in graba si incepand sa fuga dupa mine . 
Eu nu spuneam nimic. Doar fugeam . Mai fac cativa pasi si simt  cum doua brate puternice ma prind de la spate si cad jos.
-De ce imi faci asta? Spune-mi Sakura. De ce? Ce doreai sa faci? Sa pleci si sa ma lasi? Asta doreai sa faci? Ma tot intreba  Sasuke stand deasupra mea.
Eu evitam contactul vizual cu el . Plangeam .
-Sakura , spune-mi adevarul . Iti place de Sai si vrei sa te desparti de mine? Ma intreaba el cu lacrimi in ochi.
-Nu . Bineinteles ca nu . Eu te iubesc. Mai mult decat crezi . Ii spun eu printre lacrimi
-Si de ce i-ai luat apararea? De ce?  Ma intreaba Sasuke
-Pentru ca tot tu iti faceai probleme daca il loveai. De asta , ii spun eu
-Adica , tu nu i-ai luat apararea pentru ca iti place de el? Ma intreaba Sasuke
-Nu . Niciodata nu as face asta.Apoi un moment de tacere. Niciunul nu spunea nimic pana cand...
-imi pare rau Sakura . Eu am crezut. Eram furios si … imi spune brunetul tremurand
   am adus nextul si am pus si o poza cu Sakura plangand la baie. astept nerabdatoare parerile voastre. kiss all

trecutul nou inceput cap 21- ganduri p.o.vdupa ora mers sakura clasa primit apel anonim prin care Membru

4.9KB


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Wow,cum de a stiut Sasuke ca e acasa?Deci chiar e interesant nextul,totdeauna ma surprinzi tu pe mine.De aia nu ma satur niciodata de ficul asta .Imi cam pare rau de Hinata,dar cred ca o sa fie bine.Oare Sakura va mai pleca?

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Ma bucur ca lucrurile s-au clarificat pentru Sasuke,sper sa nu se mai certe de acum incolo...

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
-Da , dar nu ai avut incredere in mine. Te inteleg. Erai furios , dar trebuia sa ma asculti si pe mine , ii spun eu si Sasuke se da jos de pe mine si eu ma ridic in fund. Eram uda toata dar nu imi pasa.
-Imi pare rau. Ai dreptate ,trebuia sa te ascult. Imi pare rau iubito. Nustiu cum m-am putut indoi de tine. Imi e asa de rusine. Spune Sasuke punandu-si mainile la cap.
-Nu Sasuke. Nu mai conteaza. Ii spun eu luandu-I mainile in ale mele si privindu-l in ochi.
-Imi pare foarte rau ca ti-am vorbit asta. Te iubesc si nu vreau sa te pierd . Imi spune el apoi ma saruta.
-Vreau doar sa ai incredere in mine, ii spun eu rupand sarutul si privindu-l in ochi.
-Voi avea . Ai sa vezi. Eram prea orb de gelozie cand v-am vazut sarutandu-va. Imi explica el.
-Si Sai m-a sarutat cu forta ,eu nu am vrut , ii spun eu apoi incep sa ii explic cum s-a intamplat
……..
-Nenorocitul. Il omor. Cum indrazneste sa faca asta. Totusi nu inteleg de ce a spus ca am mai incercat sa il omor odata?
-Pai voi nu va cunoasteti . Poate se referea la ziua aceia cand l-ai batut in curtea scolii. Ii spun eu
-Da . Asa e. Vai ce prost sunt. Probabail esti uda toata , imi spune el si apoi ma ridica repede de pe zapada.
-Nu e nimic. Am sa merg in casa si am sa ma schimb. Ii spun eu zambind
-Si cu valiza ce doreai sa faci? Ma intreaba el prinzandu-ma de mana. Spune. Ce doreai sa faci? Unde doreai sa pleci?
-Pai am vrut sa plec sa stau cu tata. Ii spun eu cu privirea in pamant.
-Si la mine nu te-ai gandit?
-Tu erai furios si m-am gandit ca ar fi mai bine asa. Ii spune eu suparata
-Asa e . Ai dreptate. E doar vina mea. Nu mi-as fi iertat-o niciodata daca ai fi plecat .imi spune el si apoi ma prinde in brate.
-Hai in casa. Mi-e cam frig, spun eu  si il trag dupa mine
-Du-te sa te schimbi. Eu te astept aici bine? Imi spune Sasuke si eu urc sus si ma imbrac cu niste haine uscate. Peste cateva minute cobor jos si ma duc in bucatarie unde Sasuke astepta sa I se faca cafeaua
-Mai e mult Jeny? O  intreaba Sasuke pe fata
-Nu domnule. Nu mai e mult. Ii spune ea
-Ce faci iubitule? Tu nu esti ud? Il intreb eu ducandu-ma langa el la masa.
-Nu sunt ud. Hai sa mergem in sufragerie . Imi spune el si ne ridicam de pe scaune
-Va aduc acum cafeaua . Spune Jeny
-Bine.
-Si Sasuke de unde stiai ca sunt acasa? Il intreb eu pe brunet asezandu-ne pe fotoliu
-Pai eram la ora si Naruto a primit un mesaj de la Hintana care i-a spus ca tu ai plecat de la scoala si  nu stia  nimeni unde. Dupa ce mi-a spus eu m-am invoit de la domnul profesor spunandu-I ca am o problema grava acasa si trebuie sa plec urgent si m-a inteles. Apoi te-am sunat pe tine insa nu ai raspuns si am sunat pe fixul de acasa . Mi-a raspuns Jeny si mi-a spus ca ai ajuns acasa suparata si apoi am venit repede ca sa vad ce se intampla cu tine. Imi explica el si apoi ma saruta pe frunte .
-Poftiti cafeaua domnule, ii spune Jeny venind cu ceasca de cafea .
-Multumesc. Ce face Miwa? O intreaba brunetul
-E in curtea din spate. Se joaca. Ii explica Jeny
-A fost cuminte? O intreb eu
-Nu prea . A spart o vaza cu flori azi . Imi spune ea.
-Si mama stie ? O intreaba Sasuke
-Da . A spart vaza inainte sa plece mama dumneavoastra la munca. Imi explica Jeny.
-Bine. Acum poti sa pleci . Ii spune Sasuke
-Ma intreb ce vor spune profesorii ca am plecat asa de la scoala, ma gandesc eu
-Le spui ca te-ai simtit rau si vor intelege. Ai sa vezi , imi spune Sasuke .
Ne uitam cateva minute la televizor si apoi telefonul meu incepe sa sune in buzunar.
-Doamne, e tata . Am uitat complet de el. Trebuia sa ne intalnim la spital spun eu ducandu-mi mana dreaota la frunte
-Pai raspunde. Imi spune brunetul apoi se ridica de pe fotoliu si duce ceasca de cafea la bucatarie.
-Alo tata. Spun eu cu o voce de copil nevinovat
-Ce faci scumpo? Nu mai vii sa ne vedem? Ce se intampla?  Ma intreaba el ingrijorat
-Pai tata. E o poveste putin mai lunga, dar nu mai vin. Totul e foarte bine. Ma simt bine , nu te ingrijora . Ii spun eu ca sa il linistesc pentru ca parea destul de ingrijorat
-Bine scumpo. Daca vrei putem vorbi azi dupa ce termin eu munca la 18:00. bine ? Ca sa imi povestesti. Imi spune tata la telefon
-Bine . Vom vorbi atunci. Te las . Te iubesc . Pa
-Si eu te iubesc draga mea . Sa ai grija de tine. Pa . Imi spune el si apoi inchide telefonul.
-Ce a spus tatal tau? Ma intreaba Sasuke venind inapoi langa mine in sufragerie
-M-a intrebat daca sunt bine si o sa vorbesc cu el diseara.
-Stii Sakura, am mai vorbit despre asta si cred ca ar fi mai bine pentru tine sa stai cu tatal tau ca sa va cunoasteti mai bine, imi spune Sasuke trist. Nu te alung de aici. Vreau sa fim impreuna dar acum dupa ce ti-ai regasit tatal adevarat cred ca ar fi mai bine sa va redescoperiti. Adica tu nu vrei asta? Ma intreaba apoi
-Da . Sigur ca vreau , dar o sa va duc lipsa . Ii spun eu punandu-mi capul pe pieptul sau. Nustiu ce sa fac, dar cred ca o sa incerc sa stau cu el. Ii spun apoi zambind.
-Bine iubito. Sper sa fie asa cum vrei tu. Te iubesc , imi spune Sasuke apoi imi cuprinde buzele intr-un sarut plin de pasiune .
Naruto P.O.V
Sasuke se purta ciudat. De fapt il intelegeam , era suparat. Ma uitam la el , se vedea pe fata lui regretul si ura in acelasi timp. Speram ca el si Sakura se vor impaca curand . Ar fi pacat daca din cauza lui Sai s-ar desparti. ,,Ce naiba?’’ Ma intreb eu in minte punand mana pe buzunarul de la hanorac. Telefonul meu incepe sa vibreze. Il scot  discret din buzunar , ca profesorul sa nu observe si vad un mesaj de la Hintana
,,Sakura a fugit de la scoala. Nustiu unde e. Si-a luat ghiozdanul si a plecat. Nu reusesc sa dau de ea pentru ca nu raspunde nici la telefon ‘’
-Ce? Nu se poate. Spun eu in soapta socat .
-Ce e Naruto? Ma intreaba brunetul care ma auzise
Eu ii intind telefonul pe sub banca ca sa vada mesajul si cand dupa ce il citeste ramane la fel de socat ca si mine.
-Domnule profesor, va rog din tot sufletul sa ma invoiti. A aparut o problema grava la mine in faimilie si trebuie sa plec de urgenta. Tocmai am primit un mesaj. Va rog frumos. Ii spune Sasuke profesorului ridicandu-se imediat in picioare.
-Bine Uchiha. Poti pleca . Dar sa il anunte cineva si pe diriginte. Ii spune profesorul
-Ii voi spune eu domnule. Ii spun eu ridicand mana.
-Bine ,atunci poti pleca , dar nu termina profesorul de spus ca Sasuke era deja iesit pe usa. Acum cine doreste sa rezolve aceasta problema? Intreaba profesorul uitandu-se in clasa, dar nu am fost surprins cand privirea lui s-a atintit spre mine. Ma asteptam la asta pentru ca mi-o aveam promisa de ora trecuta . Am iesit la tabla si am inceput sa rezolv lunga problema de pe tabla. Ca de obicei nu intelegeam nimic insa acum nici nu doream sa inteleg ceva pentru ca ma gandeam incontinuu la Sakura.
-S-a sunat domnule profesor, ii aud vocea lui Sasori din spatele clasei.
-Bine copii puteti pleca iar tu Uzumachi pentru azi ai un 6 pentru ca ai scris cat de cat la tabla. Treci in banca. Imi spune domnul profesor si eu suflu usurat.
In pauza ies pe hol si ma duc la Hintana in clasa .
-Buna iubito ce faci? O intreb eu pe bruneta care venea spre mine
-Bine. Stii ceva de Sakura? Ma intreaba ea ingrijorata
-Nu. Abia acum am iesit in pauza si m-am gandit sa vin la tine ca sa o sunam impreuna. Sasuke s-a dus sa o caute . Hai afara ca sa o sunam. Ii spun eu si iesim afara . O apelez pe Sakura si spre bucuria noastra in cele din urma raspunde.
-Da Naruto. Ii aud vocea suava a rozaliei
-Ce faci? Unde ai plecat asa? Incepe sa tipe Hintana luandu-mi telefonul din mana. Ma uitam la ea si se vedea ca e ingrijorata
-Imi pare rau Hintana dar ma simteam rau. Nu te teme, sunt bine . Sunt acasa cu Sasuke , ii spune Sakura
-Sa nu ne mai sperii asa surioara, ii spun eu la telefon
-Imi pare foarte rau. Se scuza rozalia.
-Sigur esti bine? Te-ai impacat cu Sasuke , o intreaba Hintana
-Da. Ne-am impacat si sunt bine. Nu iti fa griji dar am o rugaminte la tine.
-Da spune.
-Te rog sa ma invoiesti de la profesori. Spune-le ca m-am simtit rau . Ii spune Sakura
-Bine. Am sa le spun dar daca mai faci asa nu mai vorbesc cu tine. Ne-ai speriat de moarte pe toti. Ii spune bruneta mai mult tipand
-Bine sefa , sa traiti . Asa am sa fac. Ii raspunde Sakura
-Bine surioara , o sa vorbim cand vin acasa . Sa aveti grija ce faceti. Ii spun eu in gluma la telefon
-Hei Naruto, lasa ca vezi tu cand vii , imi spune Sakura furioasa
-Da bine. Pa pa . Nu te mai aud. Ii spun eu si apoi inchid
-De ce ai facut asta? Ma intreaba Hintana uitandu-se la mine
-Ca sa pot vorbi si cu tine iubito. Ii spun eu luand-o in brate.
Bruneta a rosit imediat . Ma uitam la ochii ei frumosi si calzi.  Era atat de frumoasa si cu fiecare clipa petrecuta alaturi de ea simteam ca o iubesc din ce in ce mai mult. Restul orelor au decurs normal. Eu abia asteptam sa vina seara si sa merg la petrecere ca sa imi vad vechiul prieten.
   



Am venit cu nextul. asta e mai lung dar sper sa va si placa.   

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Ma bucur foarte tare ca cei 2 s-au impacat,sper sa nu se mai certe
Deabea astept sa vad ce se intampla la petrecere


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
nu astepti degeaba. petrecerea va veni in curand , nu te teme, dupa inca vreo doua nexturi

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Ce ma bucur ca s-au impacat.M-ai tinut in suspans nu gluma.Totusi...nu merita Sai o bataie?

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
Black Rose
Membru

Din: Respir aer de CONSTANTA, bby!
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 357
Heee, am ajuns si eu. Super next΄urile, my dear, chiar le-ai facut foarte interesante de data asta. Cu jocuri ascunse. Care pe care... Acum, nu stiu de ce am o presimtirie ca Sai e de vina si Zero a vorbit atunci la telefon. Pentru ca a aparut prea din senin. Stia ca Sakura va fii acolo si asta ar insemna ca si Sai a facut intentionat partea cu sarutul. Sau i-o fi pus tatal lui Sasuke? Oricum, povestea se poate schimba oricand>
Te-am pupat si nu ne mai tine atat in suspans. Vrei sa vezi cum arata Jelly turbata? Mai bine, nu. Spre siguranta ta si a celor din jur. Ciao!

trecutul nou inceput heee, ajuns eu. super dear, chiar le-ai facut foarte data asta. jocuri ascunse.

28.4KB


_______________________________________
 



MAMI and TATI  are MINE! : )))

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Sasuke P.O.V
Am ramas pe fotoliul din sufragerie cu Sakura stand cu capul pe pieptul meu. Ma uitam la Tv insa mintea mea era in alta parte. Nu imi venea sa cred ca avea sa o pierd pe Sakura din vina mea. Cum am putut fi atat de prost ? Ma intrebam in timp ce priveam ecranul televizorului. Daca Sakura ar fi plecat eu as fi murit. Fara ea sunt un nimeni.
-Sakura nu mai spui nimic? O intreb eu pe rozalie insa ea nu imi raspunde. Ma uit apoi spre ea si observ ca adormise. Ma dau incet la o parte astfel incat ea sa stea intinsa pe fotoliu , apoi ma duc in camera mea si iau o patura de pe pat ca sa o invelesc cu pe rozalie. Vise placute frumoasa mea, ii spun eu in soapta si o sarut pe frunte.
Peste 4 ore
-Hei am ajuns. Se aude vocea lui Naruto care tocmai intra pe usa casei. Eu eram in bucatarie si incercam sa mananc. Am zis ,,incercam’’ pentru ca nu prea reuseam cu toate ca imi era foame. Eram prea ingandurat
-Mai incet idotule . Sakura doarme, ii spun eu ducandu-ma la usa
-Ups. Bine, spune el punand mana la gura apoi incepe sa paseasca usor.
Se uita in sufragerie si o vede pe Sakura dormind pe canapena.
-Nebuna. Spune el incet incepand sa rada
-Ce ai ma? Il intreb eu
-Ati facut ceva si de asta e obosita? Ma intreaba el razand
-Esti nebun? Nu . Cum sa facem ceva? Te-ai tignit? Spun eu uitandu-ma la el, care mai avea putin si cadea pe jos de ras
-Glumeam frate, dar chiar . Nimic ,nimic? Ma intreaba el punandu-mi mana pe umar
-Nu . Nu vreau sa ii cer nimic, mai ales acum ca trece prin atatea si in plus daca nu o sa vrea o sa o inteleg. Eu stau cu ea pentru ca o iubesc , nu pentru asta. Da? Sa iti fie clar, ii spun eu blondului tragandu-l in bucatarie .
-Bine , bine . Am inteles. Imi spune blondul continuand sa rada.
-Dar tu? Il intreb eu curios
-Pai nimic. Imi spune el intr-un mod comic. Adica , imi place mult bruneta dar mai astept putin sa vad cum se comporta. Inca suntem de putin timp impreuna si daca  as face ceva cu ea m-as indragosti si mai tare si daca dupa aia ma paraseste cred ca as fi distrus. Vreau sa vad daca ma iubeste cu adevarat sau sta cu mine pentru bani si dupa aia am sa o intreb, imi spune Naruto serios
-Waw. Esti super serios. Adica  esti ciudat. Nu prea te vad asa te serios in fiecare zi , ii spun eu uitandu-ma la el
-E . Pai stiu sa fiu serios cand vreau. Imi spune blondul apoi se duce la frigider.
-Ce cauti? Il intreb eu , dar de fapt stiam ca isi  cauta portia de ramen pe care fara sa imi dau seama o mancasem
-Raman. Unde e ramenul? Intreaba Naruto uitandu-se in frigider
-Pai l-a mancat Miwa , ii spun eu incercand sa dau vina pe catel ,astfel incat eu sa am timp sa ma strecor din bucatarie afara ,pentru ca Naruto facea urat cand nu avea ramen.
-Sasuke , spune el cu o voce ciudat si sinistra apoi se intoarce spre mine. Eu deja eram la usa gata sa fug.
-Uite e ce . Am mancat eu ultimul bol cu ramen. Ii spun incet
-Bine. Il aud pe Naruto spunand dupa o clipa de tacere.
-,,Bine?’’  Cum adica bine? Doar atat. Adica nu tipi? Nu faci nimic altceva? Doar bine? Il intreb eu socat , apoi il vad pe blond punandu-se la masa si incepand sa manance orez fiert. Ma uitam la el. Era asa de serios si ingandurat. Adica era foarte ciudat. Nu il mai vazusem asa pana acum
-Ham , ham , ham.  Se aude latratul ascutit al lui Miwa apoi il vad pe micul catelus fugind prin casa apoi ducandu-se in sufragerie si sarind pe Sakura
-Nuuuu. Mars. Pleaca . Tip eu la el ducandu-ma in sufragerie . Am vrut sa il iau de pe Sakura dar prea tarziu , rozalie deschisese deja ochii
Sakura P.O.V
Dupa comvorbirea cu Naruto mi-am pus capul pe pieptul lui Sasuke si  fara sa imi dau seama am adormit.
-,,Hei ce se intampla? Vises?’’ ma intrebam eu in gand. Simteam cum cineva sarea pe mine si ma lingea pe fata. Deschid incet ochii si il vad apoi pe Miwa peste mine.
-Buna iubito. Scuze dar Miwa a venit aici si nu am apucat sa il iau si tu te-ai trezit, imi explica Sasuke balbaindu-se.
-Off. Cand dormeam si eu mai bine. Cateulus obraznic. Iti trebuie o bona , ii spun eu catelusului care parca imi zambea. Il dau apoi jos de pe mine si ma ridic in fund
-Buna surioara. Te-ai trezit? Ma intreaba Naruto  venind langa mine
-Da . Spun eu cu jumatate de gura frecandu-ma la ochi. Tu cand ai venit? Il intreb pe blond
-Pai cu cateva minute in urma. Imi spune el luand catelusul in brate.
-Bine. Mama si tata nu au venit? Ii intreb eu pe cei doi.
-Inca nu. Suntem doar noi trei acasa si Jeny. Imi spune Sasuke
-Dar daca vreti va las doar pe voi doi acasa , imi spune Naruto punandu-si mana la ceafa si incepand sa rada.
-Adica? Il intreb eu intr-un mod comic, pentru ca imi dadusem seama la ce se refera.
-Mai termino cu glumele astea . Serios. Ii spune Sasuke
-Bine. Bine. Hai ca eu plec sa va las sa vorbiti , spune Naruto si apoi pleaca
-Asta e belea. Se gandeste doar la tampenii , imi spune Sasuke  punandu-se in fund langa mine pe canapea.
-Da . Si vrei sa spui ca tu nu te gandesti? Il intreb eu .
-Nu , ce ti-a venit? Te-ai molipsit de la Naruto? Ma intreaba el puandnu-mi mana pe frunte. Sau ai febra?
-Nici una nici alta, dar ma gandeam cum de nu m-ai intrebat niciodata nimic despre treaba asta. Ii spun eu
-Pai Sakura , ai trecut prin atatea si eu stau cu tine pentru ca te iubesc si in plus daca nu vrei eu te inteleg. Imi spune el
-Iti multumesc ca ma intelegi . Ii spun eu incet .
-Te iubesc din toata inima si nu se pune problema asta . Vreau sa stii ca stau cu tine pentru ca te iubesc si nu stau cu tine ca sa …stii tu. Imi spune el uitandu-se in ochii mei
-Ma bucur sa aud asta . Ii spun eu.
Apoi incep sa ma gandesc la ce mi-a spus Zero cand l-am cunoscut prima data si apoi cand m-am intalnit cu el cand am fugit de la scoala.,,Dar pot spune sigur ca Sasuke nu e deloc ceea ce pare. Il cunosc de ceva ani si crede-ma ca ar face orice ca o fata sa ii cada in patul lui’’. ,, Daca vrei sa discutam poti veni oricand la mine’’ . Era sigur ca Zero stia ceva si doream sa aflu ce.  El imi spunea ca Sasuke ar face orice ca  o fata sa ajunga in patul lui dar nu prea as crede. Daca era asa pana acum Sasuke m-ar fi intrebat deja asta dar nu a facuto si a avut ocazia pana acum. Zero ala ma mintea cu ceva si trebuia sa aflu cu ce. Totusi nu stiam daca sa ii spun lui Sasuke sau nu. Mai bine nu ii spun acum pentru ca daca ar afla ca am vorbit cu Sai si nu i-am spus s-ar supara foarte tare pe mine si pe buna dreptate. Mai bine aflu singura despre ce este vorba.
-La ce gandesti? Ma intreaba Sasuke
-Pai la nimic. Ma gandesc la  noi doi. La cat de mult te iubesc. Ii spun eu sarutandu-l.



Am adus nextul. Nu se stie niciodata ce se intampla in ficul meu, deci o sa va tin in suspans. Tot ce va pot spune e ca am foarte multe idei in ceea ce ii priveste pe Sai si Zero. Oricum sper sa va placa. Kiss all


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Of,of,of suspansul asta ma omoara Ai ceva cu noi :]]

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Sa stii ca ma tii in suspans.Adica nici nu-mi trece prin cam ce ai de gand sa faci cu Zero ala,de Sai nu mai vorbesc.Ta sunt curioasa ce te mai pune imaginatia sa scrii

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Imi place la nebunie suspansul deci asta o sa va ofer si voua, chiar din plin. sincera sa fiu nici eu nu stiu inca ce ma pune imaginatia sa mai scriu dar orice ar fi am sa va arat si voua categoric. Va multumesc ca imi sunteti alaturi si nextul i-l postez maine. kiss  

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 22- Un nou soc
Peste o ora a ajuns si mama acasa impreuna cu tata si eu si Sasuke am inceput sa le povestim totul ca sa nu apara probleme mai multe la scoala.
-Bine. Am sa vorbesc eu cu domnii profesori si dirigintii si am sa le spun eu ceva. Ne spune mama. Era atat de dulce cu noi. Chiar daca nu eram rude de sange , nici macar fiica ei adoptiva, mereu ma ajuta si ma sustinea. Era mama pe care mi-as fi dorit sa o am intotdeauna .
Peste 3 ore
Eram in camera mea si ma uitam la televizor. De la moartea mamei mele singurul post pe care ma uitam era postul international de stiri. Doream sa vad daca Sam era prins sau nu, dar pana acum nimic. Cazul a ramas la fel si moartea mamei inca nu a fost pedepsita.
Telefonul meu a inceput sa sune pe noptiera de langa pat .
-Da. Raspund eu continuand sa ma uit la televizor
-Draga mea , ce faci? Se aude glasul tatei
-Tata. Bine. Vai iar am uitat de tine. Cat e ceasul? Il intreb eu
-E 18:05. imi spune el
-Deja? Vai am intarziat. Vin acum ca sa vorbim. Unde ne vedem? Il intreb eu
-Pai ne vedem in parc daca vrei . Imi spune el.
-Bine. Ne vedem in 5 minute. Ma imbrac si vin. Ii spun eu
-Bine . Pa . Si apoi inchide.
Eu ma duc repede la dulap si incep sa imi caut haine ca sa ma imbrac. Dupa ce sunt gata cobor jos unde aproape ca ma impiedic de Miwa care fugea prin casa
-Mama , unde e Sasuke? O intreb eu pe mama vazand-o in bucatarie
-La el in camera , imi spune ea si eu fug iar pe scari . Ma duc in fata camerei lui si bat incet la usa
-Da. Se aude o voce silentioasa dincolo de usa si apoi intru.
-Buna . Ii spun eu incet. Ce faci?
-Bine . Ma uit la televizor.Tu ce faci?
-Am venit sa iti spun ca eu plec sa ma intalnesc cu tata .
-Bine. Vrei sa te duc eu? Ma intreaba el
-Nu . Adica parcul e aproape . In 2 minute ajung. Ii spun eu si apoi ma duc la el si il sarut
-Bine,  dar mai bine te conduc eu pana in parc. Stai sa imi iau geaca pe mine. Imi spune Sasuke si apoi se ridica din pat.
Dupa ce se imbraca iesim din casa nu inainte sa ne luam la revedere de la mama si de la tata. Ajunsi in fata parcului imi iau la revedere de la Sasuke si intru . Il vad pe tata stand pe o banca si incepem  sa discutam. Dupa ce ii povestesc ce am patit el devine foarte serios.
-Ce e tata? De ce ai devenit atat de serios deodata? Il intreb eu punandu-I mana pe umar.
-Pai draga mea, stii , ma gandeam, daca vrei sa …. Dar ezita putin sa imi spuna.
-Sa ce? Il intreb eu vazand ca nu mai spune nimic
-Sa te muti la mine acasa , imi spune el hotarat. Bine .bine, stiu ca e cam devreme sa te intreb asta, dar m-am gandit ca ar fi bine sa ne cunoastem si sa iti fiu alaturi acum ca mama ta a murit. Imi spune luandu-ma in brate vazand ca eu am pus privirea in pamant.
-Tata , eu… nu e prea devreme. Si eu vreau sa stau cu tine dar tu ai o familie a ta si poate  eu as fi in plus pentru voi. Ii spun eu putin suparata
-Ce? Cum te-ai putut gandi la asta? Midorico abia asteapta sa stai cu noi si sa te cunoasca mai bine si fetele abia asteapta sa aiba o surioara mai mare cu care sa se joace, imi spune tata privindu-ma.
-Ma bucur sa aud asta , ii spun eu zambindu-i
-Sau tie iti este greu sa pleci de la ei? Ma intreaba peste cateva secunde de liniste
-Ai dreptate. Cam asta e. Adevarul este ca imi e greu sa plec de la ei. Sunt aici de 2 ani si ceva. M-au ajutat , m-au sprijinit cand nu aveam pe nimeni si acum ei sunt ca o familie adevarata pentru mine, ii spun eu si il vad pe tata ca isi pune privirea in pamant. Tata , te rog nu te intrista. Eu te iubesc. Ma bucur ca te-am regasit si chiar as vrea sa te cunosc mai bine dar am nevoie de timp . Nu pot sa ma duc acasa si sa le spun ca ma mut cu tine . Nu ar fi frumos din partea mea, dupa cate au facut pentru mine.  Trebuie sa vorbesc cu ei din timp. Bine?
-Bine. Ai perfecta dreptate. Imi spune tata si apoi ma saruta pe frunte.
Peste cateva minute am plecat si eu acasa pt ca era ora 19:06 si la 20:00 trebuia sa merg la Gaara acasa. Mi-am luat la revedere de la tata si am plecat.
-Hei idiotule ce faci? Ii aud glasul unei femei care incepe sa tipe la un tip dintr-o masina care mai avea putin si dadea peste ea intrand pe trotuar.
-Mai lasa-ma in pace, tipa barbatul din masina. La auzul glasului am tresarit putin . Am ramas inmarmurita. Era glasul lui. Glasul lui Sam.
To Be Continued…



Am venit cu nextul . intradevar e mai scurt dar na ce sa faci, lipsa de idei.Asta a fost primul sezon al ficului meu. al doilea sezon o sa I-l incep maine, si sper sa va placa

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Tu,tu vrei sa fac infarct aci? Vai poate o vede pe Sakura ca altfel......vaaai adu nextul repede ca te paaap

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
In sfarsit ai pus nextul,abia il asteptam.De ce am impresia ca asta o sa se temine urat???Ce as vrea ca Sasuke sa apara miraculos pe acolo

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 22 – Lacrimi de durere   [ SeZoNuL  al II-lea ]
-Eram inmarmurita. Nu ma puteam misca. Eram sigura ca era el .  Ma uitam spre masina si incet, incet mi-am dat seama ca era aceiasi masina care ne-a lovit pe mine si pe Sasuke in ziua aceia . Nici acum nu avea numarul de inmatriculare. Deodata tresar cand vad ca masina porneste in viteza si trece exact pe langa mine. Mi-am indreptat privirea spre ea astfel incat sa il vad pe sofer , insa geamul era tras si fiind fumuriu nu am putut vedea nimic. Am ramas nemiscata in acelasi loc. Era glasul lui. Sau oare m-am inselat eu? Oare era doar imaginatia mea? Cred ca am stat in acelasi loc nemiscata pret de cateva minute pana cand am tresarit la auzul sirenei masinilor de politie. Doua la numar, au trecut pe langa mine in viteza . Probabail il cautau pe cel cu masina. Telefonul meu a inceput sa sune.I-l scot din buzunar si raspund:
-Da?
-Sakura ce faci? Unde esti? Ma intreaba Sasuke ingrijorat
-Pai mai am putin si ajung acasa , ii spun eu.
-Bine. Hai ca te astept. Te iubesc. Pupic. Imi spune el
-Bine. Si eu te iubesc. Pa . Ii spun eu ca sa nu ii dau de banuit ca nu ma simteam prea bine din cauza celor intamplate si apoi inchid.
Am inceput sa pasesc incet.
-Oare m-a vazut? Ma intrebam eu gandindu-ma la Sam. Ii cunosteam glasul. El era sigur si probabail politia pe el i-l cauta. Dar ce cauta tocmai aici? Asa aproape de mine.  Tot mergand pe drum constat ca am ajuns acasa. Cand ma apropii de usa si sunt gata sa apas pe clanta sunt surprinsa de Naruto care deschide usa si imi sare in brate.
-Ce faci surioara? Ma intreaba blondul.
-Bine. ii raspund eu cu un mic zambet fals in coltul gurii
-Haideti in casa, repede. O aud apoi pe mama strigand. Eu si Naruto intram repede in casa si mergem in sufragerie . Mama imi face semn sa tac din gura apoi se face liniste.
,,Se pare ca ucigasul a fost vazut fugind prin Tokyo , astazi de niste trecatori care au fost aproape calcati de acesta pe trecerea de pietoni. Imediat ce i-au vazut fata au mers la politie si au spus ca este barbatul care in urma cu  cinci zile si-a ars casa unde statea cu sotia lui , aceasta murind apoi la spitalul din Tokyo in urma arsurilor grave. Acum suspectul este cautat in tot Tokyo-ul .  Femeia a fost inmormantata in acelasi oras si anume Hiroshima , de catre fiica sa  in varsta de 16 ani . Anchetatorii au facut mai multe cercetari la fata locului si au constatat ca inainte ca suspectul sa dea foc casei , a batut-o pe victima  apoi a tarat-o la etaj aceasta fiind aproape lesinata din cauza durerii.A dus-o apoi intr-o camera  si i-a dat foc.’’  Cand va fi gasit acesta poate fi condamnat si pana la 35 de ani de inchisoare.’’
Am ramas inmarmurita de ceea ce am auzit. Biata mea mama a patit atatea. Lacrimile au inceput sa imi curga incet pe obraz si mama a venit langa mine si m-a luat in brate.
-Nu mai plange. i-l vor prinde . Ai sa vezi. Imi spune ea
-Saraca mama , spun eu incet.
-Gata Sakura nu te mai gandi. Totul va fi bine. i-l vor prinde si o sa plateasca , imi spune si Sasuke ridicandu-se de pe fotoliu si venind langa mine. Linistes-te . Imi spune el luandu-ma de mana.
-De unde stiau ei de inmormantare? Ii intreb eu amintindu-mi de ce a spus reporterul la televizor.
-Pai la inmormantare au venit si doi reporteri. Imi spune Nareno .
-Aha. Vreau sa stau singura putin. Le spun eu si ma indrept apoi spre scari.
-La 20:00 mergem la Gaara, sa nu uiti. Il aud pe Naruto spunand
-Taci. Cat de prost poti fi. Nu vezi cum se simte? Si tu te gandesti la petrecerea aia, ii spune Sasuke nervos
Am urcat incet scarile si am intrat in camera mea. M-am trantit pe pat si am inceput sa privesc tavanul alb printre lacrimi. Nu imi venea sa cred cate patise mama in seara aceia. Fusese si batuta si arsa . Acum trebuia sa aflu de ce.
-Oare m-a vazut? M-am intrebat incet. Ma temeam sa nu ma fi vazut Sam din masina . Nu , nu cred, spun eu gadindu-ma ca daca m-ar fi vazut , ar fi oprit masina probabail.
-Sakura esti bine? Il aud pe Sasuke strigand la usa.
-Da , sunt bine, ii raspund eu ridicandu-ma de pe pat si stergandu-mi lacrimile.
-Bine. Atunci te las. Imi spune el
-Nu. Intra. Ii spun eu hotarata .
El deschide incet usa si eu imediat ii sar in brate incepand si mai tare sa plang.
-Linisteste-te Sakura . O sa fie bine. O sa am grija de tine
-Nu de asta imi fac griji. Eu ma gandesc la mama. Cate a patit saraca. De ce Sasuke? De ce trebuia sa pateasca asta? De ce? Il intreb eu printre lacrimi
-Nustiu Sakura , dar iti promit ca voi afla . Imi spune el strangandu-ma si mai tare in brate.
Apoi peste cateva minute in care am plans pe umarul lui Sasuke si am incercat sa ma calmez, mi-am sters lacrimile si am spus hotarata:
-Sa mergem la petrecere.
-Ce? Esti sigura? Adica daca nu te simtit in stare nu mai mergem , imi spune Sasuke uitandu-se la mine
-Nu iubitule. Sunt in stare. Mi-am revenit.  Ma simt mai bine acum , ii spun eu zambind.
Intradevar ma simteam mai bine dupa ce am plans. Ma gandeam la mama dar viata trebuia sa continue si mama nu si-ar fi dorit ca eu sa plang. Mi-am sters lacrimile , Sasuke m-a sarutat pe frunte si apoi a plecat din camera lasandu-ma sa ma imbrac. Mi-am luat pe mine o rochie rosie , foarte scurta, incat imi acoperea doar fundul. Era mulata pe corp punandu-mi in evidenta formele. Sus la gat nu avea bretele . Era mai mult un fel de top. Mi-am pus la gat un lantisor de argint primit de la mama si tata lui Naruto in primul an cand am venit cu un medalion in forma de inimioara . La mana mi-am pus bratara primita de Sasuke de Craciun , mi-am prins parul intr-un coc frumos sus , lasand doar cateva suvite nazdravane sa cada pe langa obraji , m-am machiat  in asa fel incat sa imi fie pusa culoarea verde a ochilor si apoi am fost gata. Era si timpul pentru ca ceasul era 19:49. am coborat la parter unde Sasuke si Naruto ma asteptau.
Sasuke P.O.V
Dupa ce  condus-o pe Sakura in fata parcului am mers acasa si m-am dus in sufragerie. Am inceput sa ma joc cu telecomanda in mana , deruland programele. Lasa aici , o aud pe mama spunand , venind apoi langa mine. Am inceput sa ne uitam la stiri. Dupa cateva minute  a venit si Nareno acasa si mama s-a dus sa ii puna mancare.  Am continuat apoi sa ne uitam la televizor
-Sakura unde e? ma intreaba Nareno venind pe canapea langa mine
-E in parc cu tatal ei . Ii spun eu
-Aha. E bine sa mai vorbeasca si ei doi, spune Nareno ingrijorat
-Ce ai dragule , il intreaba mama
-Nimic , dar ma gandesc cum va fi cand Sakura va pleca de la noi din casa, ii spune acesta
-Va fi foarte trist, spune mama . Dar e tatal ei adevarat si odata si odata tot o sa plece nu?
-Asa e draga mea . Asa e . E spre binele ei . Ai dreptate. Ii spune tata luand-o in brate
-Da . Asa e Nareno , ii spun eu continuand sa ma uit la televizor. Minutele au trecut si apoi uitandu-ma la ceas si vazand cat e am sunat-o pe Sakura ca sa vad pe unde e.
Dupa ce am vorbit  cu ea si mi-a spus ca vine spre casa am vazut la televizor o stire despre Sm . Nenorocitul care i-a distru viata Sakurei . Am vazut o poza cu el pe ecran  , apoi Naruto iese afara din casa si ii aud vocea Sakurei. Mama le face semn sa vina si ei in sufragerie si sa faca liniste. Dupa ce vedem stirea cu totii ramenem inmarmuriti dar  Sakura era mai rau. A inceput sa planga si mama a incercat sa o calmeze, apoi si eu. Rozalia a cerut sa fie singura apoi si a plecat sus la etaj.

-La 20:00 mergem la Gaara, sa nu uiti. Il aud pe Naruto spunand si imediat ma infurii. Biata Sakura era suparata si el se gandea la petrecere
-Taci. Cat de prost poti fi. Nu vezi cum se simte? Si tu te gandesti la petrecerea aia, ii spun eu furios si apoi Naruto nu mai spune nimic .
Peste cateva minute de liniste eu urc la etaj si ma duc la usa Sakurei ca sa vad daca e bine.
-Sakura esti bine? Strig eu de la usa
-Da , sunt bine, o aud pe rozalie raspunzand
-Bine. Atunci te las. Ii spun eu si dau sa plec dar sunt oprit de cuvintele Sakurei.
-Nu. Intra. Imi spune ea si eu apoi deschid incet usa. Cand intru in camera rozalia imi sare efectiv in brate incepand si mai tare sa planga. Dupa cateva minute timp in care am incercat sa o calmez Sakura mi-a spus hotarata sa mergem la petrecere apoi am lasat-o sa se imbrace si am plecat in camera mea ca sa ma pregatesc de plecare



Deci am adus si nextul. Sezonul al 2- lea va fi mult mai interesant decat primul. multe pericole si situatii limita vor infrunta cei doi protagonisti . Kiss all

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Ooo,imi place cum suna sezonul 2 .
Deci masina era a lui Sam...eu cred ca a vazut-o pe Sakura dar a plecat ca veneau poliistii.Urata moarte a mai avut mama Sakurei
Sunt curioasa ce fata o sa faca baietii cand o vor vedea pe Sakura in rochia aia


_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Biata mama a Sakurei
Sper sa-l prinda  pe Sam ala odata Sper sa nu-si fi dat seama de Sakura...


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 23- Sa inceapa petrecerea
M-am dus la dulap si m-am imbracat intr-un costum negru cu o cravata rosie , dupa care mi-am facut parul tepi asa cum imi placea mie , m-am dat cu parfum si in cateva minute eram gata . Am coborat la parter si m-am dus apoi in bucatarie
-Ooo Sasuke ce frumos esti , imi spune mama vazandu-ma.
-Multumesc mama . Sakura nu a coborat? O intreb eu
-Nu inca. Nici Naruto nu a coborat. Imi spune ea in timp ce o ajuta pe Jeny sa spele niste farfurii.
-Bine. Atunci o sa ii astept in sufragerie.  Le spun eu si dau sa ies
-Sasuke dragule , du-te te rog in baie si vezi ce face Miwa. Imi spune mama
-Bine, dar ce cauta acolo ? Parca el dormea in sufragerie nu? O intreb eu
-Da , dar Nareno a lasat usa deschisa si Miwa a intrat acolo , ii place sa se joace cu robinetul . Imi spune mama
-Bine. Ma duc sa vad ce face, ii spun eu si ies din bucatarie. Ma duc apoi spre baie. Intradevar Miwa era acolo si facuse ceva baita pentru ca s-a bagat in chiuveta si s-a pus direct sub robinet care imediat a inceput sa curga fiind cu senzori.
-Ce ai facut ma? Il intreb eu incepand sa rad.
Micutul Miwa a inceput sa latre. Ii placea sa faca baie dupa cum se vedea. L-am luat incet din chiuveta cu ambele maini dar am avut grija sa nu ma ud si am iesit pe hol cu el . Micutul inca nu se scuturase , deci aveam noroc. Gandeam eu.
-Jeny vino putin , tip eu la fata care imediat iese din bucatarie
-Da domnule , imi spune ea venind langa mine
-I-al te rog pe Miwa si sterge-l , ii spun eu punandu-I catelul in brate.
-Bine domnule , imi spune ea si apoi pleaca cu ell la etaj.
-Hei toata lumea e gata? Ma intreaba Naruto coborand scarile.
-Nu , nu toata lumea. Sakura e inca sus , ii spune mama iesind din bucatarie
-Aha . Pai ceasul e 19:40 spune Naruto uitandu-se la telefonul sau.
-Da , dar stii si tu cum sunt fetele si ai putina rabdare te rog , ii spun eu venind langa el.
-Bine. Imi spune el apoi intram in sufragerie si incepem sa ne uitam la televizor
-Ce a patit Miwa? Ma intreaba blondul despre catel
-A facut baie in chiuveta, ii spun eu
-Misto . Vreau si eu. Spune apoi Naruto intr-un mod foarte comic.
-Tu incearca, sunt curios daca incapi in chiuveta , ii spun eu incepand sa rad de el
-Da sigur . Ha ha , ce m-am ras , spune blondul.
Peste inca cateva minute am inceput sa ne plictisim ,mai ales Naruto care abia astepta sa ajunga la petrecere.
-Eu nu mai am rabdare, spune el ridicandu-se
-Ai vorbit cu Hintana? Il intreb eu amintindu-mi de bruneta
-Da. Am vorbit . Imi spune el scurt apoi pleaca in hol.
Ma uit la ceas. Era 19:49 . Ma ridic de pe fotoliu si merg si eu in hol alaturi de Naruto hotarat sa urc in camera Sakurei sa vad de ce nu mai vine , dar cand vreau sa urc scarile privirile imi sunt incantate de frumoasa rozalie care cobora . Era imbracata intr-o rochie foarte sexi de culoare rosie. O culoare care o prindea foarte bine. Era superba. Am ramas masca de ceea ce am vazut. ,,Mititelul ‘’meu imediat a inceput sa se joace in pantaloni.
Rozalia a coborat dar eu ma chinuiam sa ma ascund  sa nu se vada jucausul din pantaloni insa Naruto a observat imediat. M-am uitat la el , mi-a facut cu ochiul dar a tacut. Nu a comentat nimic . Dupa cateva secunde totul era sub control.
- Esti superba. Mergem?O intreb eu pe Sakura oferindu-I bratul meu drept.
-Sigur. Unde e mama? Ma intreaba rozalie
-In bucatarie.  Ii spune Naruto apoi Sakura se duce la mama sa ii spuna la revedere ai apoi am plecat.
Cand am ajuns in fata casei Hintanei am oprit ca Naruto sa o ea si pe ea. Bruneta era imbracata intr-o rochie neagra , scurta pana la genunchi, mulata pe corp , cu un decolteu generos si avea in par un trandafir rosu. Sakura si bruneta s-au salutat din masini si apoi am plecat la drum. La ora 20:10 am ajuns in fata casei lui Gaara , fiind destul de departe de noi. Era o cladire mare . Avea un etaj si sus era un balcon mare. Am coborat din masini si am intrat in casa. Muzica era la maxim si petrecerea era deja inceputa. Dj Ryno si Sylvia cantau la maxim in boxe.

Sakura P.O.V
Am coborat scarile si cei doi baieti ma priveau cu niste ochi mari de as fi spus ca ma mananca.
-Esti superba. Mergem? Ma intreaba Sasuke intinzandu-mi bratul
-Sigur. Unde e mama? Il intreb eu
-In bucatarie. Imi spune Naruto apoi ma duc la ea.
-Sakura draga mea, ce frumoasa esti , imi spune femeia venind langa mine si luandu-ma in brate
-Multumesc mama ,ii spun eu imbratisand-o. Am plecat la petrecere ii spun eu.
-Bine , distractie placuta. Imi spune ea , ma saruta pe frunte apoi plec.
Am plecat la drum si am oprit pe la Hintana acasa. Imi placea mult rochia ei neagra care ii punea in evidenta sanii mari datorita decolteului voluminos pe care il avea si trandafirul din par. I-am facut din mana din masina si ea la fel apoi am plecat. Am ajuns la casa lui Gaara . Era o casa foarte frumoasa , cu un balcon imens la etaj . Gradina era plina de flori . Am coborat din masina si am pasit pe aleea din fata care ducea spre usa. Am intrat in casa si Sasori a venit in intampinarea noastra
-Hei ati ajuns. Intrati. Ne spune Sasori facandu-ne semn sa intram .
A dat noroc cu Sasuke si Naruto apoi ne-a sarutat mainile mie si Hintanei , dupa care ne-am dus in sufragerie unde toata lumea dansa. Adoram muzica. Era ,,Feel in love’’ de Dj Ryno si Sylvia . Toata casa era plina de persoane pe care le cunosteam si pe care nu. Neji era deja acolo.
-Hei buna. Ati venit in cele din urma. Ati intarziat putin , ne spune Gaara venind la noi
-Da . Cam asa ceva  . Ii spune Naruto . Unde e Kankuro? Il intreaba apoi pe roscat
-E sus. Kiba l-a udat cu suc si s-a dus sa se schimbe. Ii explica  Gaara
-Bine. Eu merg sa gust din prajiturile acelea suculente de pe masa si cand vine il gasesc eu , spune blondul apoi o ia pe Hintana cu el si pleaca.
-Simtiti-va bine. Sasuke da-mi voie sa ii fac un compliment iubitei tale , ii spune Gaara brunetului
-Bine, dar nu mult ca devin gelos. Ii spune Sasuke razand
-Sigur. Sakura esti superba in seara asta .  Imi spune roscatul sarutandu-mi mana
-Multumesc frumos , ii spun eu rosind .
-Haide-ti , dansati. Simtiti-va bine. Cand vine fratele meu va chem , ne spune Gaara apoi pleaca
-Deci dansezi?. Ma intreaba Sasuke intinzandu-mi mana
-Sigur, ii spun eu si apoi incepem amandoi sa dansam la fel ca si ceilalti din camera.


Am venit cu nextul si mult asteptata petrecere, bine e doar jumatate din ea. Distractia abia acum incepe si vine in forta cu un personaj neasteptat de multi. Ve-ti vedea in urmatorul capitol.

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Imi pare bine ca macar se pot bucura de petrecerea lui Gaara,dupa atatea necazuri..

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Vai ce mi-a placut de Sasuke cand a vazut-o pe Sakura .Sper sa se simta toti bine la petrecere si sa nu mai intervina ceva neplacut.

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
Deea.Kiss.All
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 54
Hai Mai Repede Cu Nextul Ca Ii Super Ficul        

_______________________________________
Hidan , Kakashi, Sai and Hinata ARE MINE!!

Don't Panic Keep Cool.

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
De intervenit , tot o sa intervina cineva sau ceva neplacut ca daca nu e asa eu nu ma simt bine , dar sper sa va placa. Nu va spun mai multe ca nu e bine. O sa vedeti in continuare ce o sa se intample  

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 24-Un nou personaj. Noi retrairi ale trecutului
M-am uitat mai atenta printre cei din camera crezand ca era si Sai pe acolo , insa nu l-am vazut . Peste cateva minute Gaara a venit langa noi spunandu-ne ca a venit Kankuro asa ca l-am urmat pana am ajuns intr-o alta camera.
-Ce ma bucur sa te revad dupa atata timp , il vad pe Naruto imbratisandu-l pe baiatul care statea cu spatele la noi.
-Hei Sasuke , hai sa iti fac cunostinta cu Kankuro , ne spune apoi Naruto vazandu-ne . Ii da drumul din brate baiatului . Eu si Sasuke incepem sa pasim incet spre ei apoi Kankuro se intoarce spre noi. Cand l-am vazut am ramas socata. M-am oprit in loc. Sasuke nu observase asta , asa ca s-a dus la el si l-a luat in brate.
-Sakura ce e? ma intreaba Hintana vazandu-ma cum il priveam pe Kankuro.
Baiatul si-a indreptat privirea spre mine la auzul numelui meu si a inceput sa ma priveasca la fel. Eu nu spuneam nimic. Doar i-l priveam la fel cum facea si el.
-Sakura ce ai? Ma intreaba Sasuke venind langa mine
-Esti tu. Spun eu incet continuand sa il privesc pe baiat si apoi amintirile din trecut mi-au revenit in minte:
In urma cu doi ani
,, Multumesc . Spune domnul apoi intra insotit de un baiat mai tanar decat el , cred ca avea cam 19 ani si avea parul roscat si ochii albastri’’
In prezent
Nu imi venea sa cred ca era el , chiar acel baiat care a venit atunci la mine acasa cu tatal lui Sasuke . Dar cum de Sasuke nu il cunostea? Ma intrebam eu
-Te-ai schimbat mult , imi spune apoi Kankuro privindu-ma calm si zambindu-mi
-Va cunoasteti? Ne intreaba socati Sasuke si Gaara in acelasi timp.
-Oarecum , ii raspund eu continuand sa il privesc. Cand tatal tau a venit la mine sa imi spuna ca urma sa ma casatoresc cu tine a venit insotit de acest baiat. Ii spun eu privindu-l pe roscat
-Ce? De Kankuro? Intreaba socat Gaara uitandu-se spre fratele sau
-Poftim? Tatal tau? Intreaba si Kankuro la fel de socat uitandu-se spre Sasuke
-Stati . Eu nu mai inteleg nimic. Striga Naruto .
-Deci stati. Nici eu nu mai inteleg nimic. Haideti sa ne asezam si sa ne povestiti ce s-a intamplat. Ne spune Gaara mie si lui Kankuro. Ne asezam apoi pe fotoliile din camera si povestea incepe
-Deci Sakura incepe tu. Ai spus ca l-ai vazut pe Kankuro cand tata a venit la tine acasa? Ma intreaba Sasuke
-Da . Tatal tau a venit insoti de el. Nu stiam cum il cheama pentru ca nu a vorbit deloc . Ii spun eu continuand sa il privesc pe baiat. Deci el era acel tanar. Eu credeam ca are 19 ani.
-Si cum adica tu ai fost cu tata? Eu nu stiam ca el are aliati sau ceva de genu. Ii spune Sasuke lui Kankuro.
-Pai eu nu stiam ca tu esti fiul lui. L-am cunoscut pe tatal tau la hotelul unde lucram in urma cu 2 ani si jumatate daca nu ma insel. Lucram acolo la barul de la subsol . Avea nevoie de un ajutor in afacerile lui si m-a ales pe mine. Am inceput apoi sa fim prieteni. El imi oferea tot ce doream si ne intelegeam foarte bine. Ma lua cu el peste tot. mi-a spus ca are un fiu pe nume Sasuke , dar nu te-am vazut niciodata pana acum. In urma cu 2 ani si ceva el mi-a spus ca vrea sa te insoare pe tine, asa ca m-a pus pe mine sa ii caut o fata . Am vazut-o apoi intr-o zi pe Sakura pe strada cand iesea de le scoala si am urmarit-o pana acasa si i-am facut o poza.  L-am sunat pe tatal tau si i-am spus despre ea si dupa ce i-am aratat poza a placut-o imediat . Urmatoarea zi am mers la ea acasa ca sa vorbim cu parintii eisi sa cadem de acord.Casatoria avea sa aiba loc in urma unui schimb de bani. Tatal tau a placut-o pe Sakura din prima clipa si acolo ne-am intalnit noi . Dupa cateva zile tatal Sakurei l-a sunat pe tatal tau sa ii spuna ca fata a fugit de acasa. Eu si el ne aflam intr-un turneu de afaceri si cand ne-am intors tatal tau nu te-a mai gasit nici pe tine . Ne explica Kankuro
-Da . In ziua aceia am fugit si eu de acasa. Ii spune Sasuke
-Deci voi doi va cunosteati de dinainte sau cum de sunteti acum impreuna? Ne intreaba Kankuro nedumeritn privindu-ne.
-Nu ne cunosteam inainte , dar timpul a vrut sa se intample, ii spune Sasuke punandu-si mana dupa gatul meu si privindu-ma in ochi cu o caldura care ma facea sa ma simt atat de importanta si iubita.
-Ma bucur pentru voi. Foarte mult . Va sta bine impreuna. Ne spune Kankuro
-Nu-I asa? Spune si Naruto comic
-Da. Deci e interesanta povestea. Spune Gaara uimit
-Si de tata ce mai stii? Il intreaba Sasuke pe roscat
-Nu prea multe. Dupa plecarea ta si-a continuat afacerile. Nici macar nu te-a cautat . A spus ca ti-o faci cu mana ta. Nu am mai vorbit cu el de vreun an pentru ca am fost ocupat cu studiile , ne spune Kankuro
-Aha. Ma asteptam sa nu ii pese de mine. Oricum se pare ca din vina ta eu si Sakura suntem acum impreuna , ii spune Sasuke dand mana cu el
-Da , cam asa ceva si ma bucur ca am facut ceva bun . Ii spune Kankuro zambind
-Deci Kankuro cati ani faci? Il intreb eu
-19. imi raspunde el hotarat si mandru
-Abia acum? Il intreb eu incepand sa rad
-De ce razi? Ce e? ma intreaba baiatul nedumerit
-Prima oara cand te-am vazut am crezut ca ai 19 ani. Ii spun eu razand si mai tare. Deci tu acum pentru mine ai 21 de ani, ii spun eu tinandu-ma cu mana de burta de la atata ras. Ceilalti au inceput si ei sa rada cand au auzit asta .
-Te-ai facut foarte frumoasa Sakura , imi spune Kankuro apoi pe un ton serios. Fara suparare Sasuke , dar uite ce frumusete ai langa tine, ii spune uitandu-se la brunet
-Asa e Kankuro si sunt foarte fericit sa o am langa mine. Imi spune Sasuke apoi ma saruta .
Dupa ce ne-am cunoscut mai bine si ne-am facut o impresie unii despre ceilalti am mers si am continuat cu dansul. Au trecut minutele si apoi incet au trecut si orele si s-a apropiat ora 23:30. Gaara s-a dus si a adus torutul si Kankuro a suflat in cele 19 lumanari colorate. Am privit prin camera si ma tot intrebam de ce parintii celor doi nu erau acolo asa ca ma duc la Naruto sa il intreb daca stie ceva
-Naruto nu i-am vazut pe parintii celor doi. Unde sunt? Il intreb eu pe blond
-Pai sunt plecati cu afaceri. Nu prea stau pe acasa. Adevarul e ca nu sunt parintii adevarati ai celor doi.
-Nu?
-Nu. Gaara si Kankuro si-au pierdut parintii in urma unui asasinat in prorpia lor casa pe cand erau foarte mici. Un an mai tarziu au fost adoptati de Midorico si Isomyo , parintii lor adoptivi. Cei doi se ocupa mai mult cu afacerile si nu prea stau pe acasa. Imi explica Naruto
-Aha. Bietii de ei, dar cum  de au fost omoriti parintii lor?
-Au fost omorati in propria lor casa , probabail din cauza unor afaceri , unul dintre cei doi criminali a fost prins dar s-a spanzurat in inchisoara inainte sa le spuna politistilor cine este si cel de-al doilea criminal care l-a ajutat. Imi spune blondul
-Ce groaznic.  Probabail au suferit enorm cei doi. Spun eu
-Nustiu , erau prea mici pe atunci. Cred ca aveau 8 si 12 ani, imi spune blondul trist
-Imi pare foarte rau pentru ei , spun eu uitandu-ma la cei doi frati care radeau.
-Da , dar  sunt uniti si asta e important. Kankuro a facut un curs de karate timp de un an in S.U.A in urma cu 5 ani  . E un baiat foarte bun la suflet dar totodata daca il enervezi e mai bine sa nu stai in calea lui.
-Imi dau seama. Tu il cunosti mai bine, ii spun eu lui Naruto
-Asa e .
-Dar Kankuro de ce a facut cursurile alea de karate? Asta e pasiunea lui? Il intreb eu pe blond gandindu-ma la ceva
-Nu cred. Niciodata nu mi-a spus despre asta. Tot timpul vorbeam orice si daca ar fi fost mi-ar fi spus.
-Inseamna ca el vrea sa isi razbune parintii, ii spun eu gandindu-ma la roscat
-Probabail ai dreptate, dar nici macar nu stie cine e celalalt criminal. Imi spune blondul trist.
-Da , dar poate o sa afle.
-Hei aici erati. V-am cautat peste tot. Haideti . Petrecerea nu e gata inca , ne spune Sasori venind langa noi si intrerupandu-ne din convorbire. Apoi ne ia la dans si petrecerea continua



Am adus nextul si sper sa va placa.


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
Deea.Kiss.All
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 54
Este Super !   Dar Am O Intrebare : O Sa Afle Gaara Si Kankuro Cine Este Celalalt Criminal ?? Astept Nextul!

_______________________________________
Hidan , Kakashi, Sai and Hinata ARE MINE!!

Don't Panic Keep Cool.

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Cat de tare,roscatu e tipul din ziua aia.Mai Dana ma uimesti pe zi ce trece mai mult.Imi place ce e in capsorul tau.Acum e culmea sa-mi zici ca al 2-lea criminal o fii Sam.Abia astept sa vad ce idei iti mai vin.

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Nu va pot spune nimic despre identitatea celuilalt criminal. Daca as face asta nu ar mai exista atata mister in ficul meu deci ramane sa vedeti singure .

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Bietii de ei,pacat ca si-au pierdut parintii Dar sper sa-l gaseasca repede pe criminalul ala

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 25-In sfarsit o veste buna
Sfarsitul petrecerii se apropia incet si baietii si fetele au inceput sa plece pe rand. Pe la ora 00:10 am mai ramas doar eu, Sasuke, Naruto , Hintana, Neji, Ino si Sasori.
-Sasuke hai sa mergem , sunt franta , ii spun eu brunetului luandu-l de mana
-Bine . O sa mergem . Si eu sunt foarte obosit , imi spune el strangandu-ma in brate. Hai sa i-l cautam pe sarbatorit ca sa ne luam la revedere bine? Imi spune el si apoi mergem sa il cautam pe Kankuro dar nu il vedeam nicaieri. Si era ciudat ca nici Ino nu era prin preajma
-Hei Gaara , unde e fratele tau? Il intreaba Sasuke pe roscat
-E in bucatarie cu Ino. S-au dus sa vorbeasca. Ne spune el facandu-ne cu ochiul. Noi imediat ne-am dat seama despre ce era vorba.
Ne-am asezat pe fotoliul din sufragerie cu totii si am asteptat. Peste cateva minute au aparut si cei doi tinandu-se de mana.
-Oooo, amorezilor. Incepe Sasori sa strige prin camera
-Hai ma lasatii . Nu vedeti ca se iubesc , spune si Naruto incepand sa rada
-Asa e . Ati nimerit. Imi place mult de fata asta , ne spune Kankuro fericit uitandu-se la Ino parca dezbracand-o din priviri
-Asta nu o sa dureze mult , ne sopteste Gaara la ureche mie si lui Sasuke.
-Adica? La ce te referi? Il intreb eu curioasa
-I-l cunosc pe fratemiu si cu toate fetele cu care a stat , nu punea suflet. Statea cu ele doar asa la vrajeala. Cea mai lunga relatie a lui cu o fata a fost de o saptamana . Ne spune Gaara razand
-Inseamna ca fratetu e un smecher. Cine stie ,poate s-a potolit si chiar ii place de Ino. Cine stie . Ii spune Sasuke incet
-Nu prea cred dar o sa vedem .  Spune roscatul
-Da. Bine hai ca noi plecam acum. E tarziu si sunt foarte obosita , ii spun eu ridicandu-ma de pe canapea.
-Da si noi mergem , spune Naruto tinand-o de mana pe Hintana
-Bine . Multumesc ca ati venit si inca odata imi pare bine ca v-am cunoscut. Sa aveti grija de voi , ne spune Kankuro venind langa noi si dand mana cu Naruto si Sasuke, apoi am plecat . Naruto s-a oprit la Hintana acasa si noi ne-am continuat drumul. In masina era liniste. Niciunul dintre noi nu spunea nimic. Eu priveam pe geam ingandurata. Ma gandeam la incidentul de azi.
Sasuke P.O.V
Dupa petrecerea de la Kankuro la care m-am simtit foarte bine  si unde mi-am facut un nou prieten , am plecat spre casa obositi. Conduceam incet pt ca oboseala era mare si ma temeam sa nu adorm la volan. Ma uit spre Sakura care pana acum nu spusese nimic. Era tacuta si privea pe geamul de la masina.
-Sakura draga mea ce ai patit? O intreb eu punandu-mi mana pe  piciorul ei stang. Aceasta tresare la intrebarea mea si ma priveste apoi cu o privire putin speriata. Ce ai Sakura? O intreb eu ingrijorat
-Nimic . Nu am nimic. Imi raspunde ea incet, mai mult in soapta.
-Sakura te cunosc. Spune-mi te rog ce ai. Ii spun eu.
-Sunt doar obosita iubitule. Atata tot, imi spune ea prinzandu-ma de mana
-Bine. Ii spun eu  uitandu-ma la drum. Stiam ca ceva nu era in regula cu ea. Imi ascundea ceva dar daca nu dorea sa imi spuna acum , nu aveam de gand sa o bat la cap. Am sa o intreb mai bine maine dupa scoala . Gandesc eu. Peste cateva minute ajungem acasa. Toate luminile erau stinse.  Era si normal . Era deja ora 01:00 cand am ajuns . Am coborat din masina amandoi obositi si am pasit spre casa. Am intrat incet ca sa nu facem zgomot si ne-am dus direct la etaj ca sa dormim
-Noapte buna iubito. Te iubesc foarte mult , ii spun eu Sakurei luand-o in brate inainte sa intre la ea in camera
-Noapte buna si tie iubitule. Si eu te iubesc , imi spune ea incet, ma saruta pe buze apoi intra in camera ei.
Eu merg pe holul lung al etajului , ma duc in camera mea si ma asez in pat . Nici nu mai aveam puterea sa ma schimb. Am adormit imediat din cauza oboselii. Dimineata sunt trezit de o bataie puternica in usa mea.
-Sasuke hai , trezirea . Intarzii la scoala . Se auzea glasul lui Nareno. Imi ridic capul de pe pat. Se pare ca adormisem de-a curmezisul . Nici macar nu ma mai invelisem .
-Vai da ce somn mi-e. Nu ma duc azi la scoala. Spun eu punandu-mi mana la cap
-Cum sa nu te duci? Ai sa o superi pe mama ta. Hai du-te Sasuke .
-Vai , da bine ma duc. Spun eu somnoros si ma ridic din pat incet . Ma  schimb incet si apoi peste 5 minute ies din camera. Cobor la parter unde ii vad pe Naruto si Miwa jucandu-se cu o minge.
-Hai prinde, ii spunea Naruto catelusului.
-Neata blondule, ii spun eu trecand pe langa el si mangaindu-l pe cap ca pe un catel
-Adica? Ma intreaba Naruto prinzandu-se de mica mea gluma
-Nimic. Joaca-te in continuare. Ii spun eu si ma duc in bucatarie.
-Neata puiule. Imi spune mama din bucatarie
-Neata mama  si te rog nu imi mai spune asa. Am 18 ani stiai? O intreb eu zambind
-Da , dar pentru mine tot un copil ramai, imi spune ea
-Apropo mama , cum de nu te-ai gandit sa mai faci un copil ? O intreb eu asezandu-ma la masa
-Cine a spus ca nu m-am gandit? Ma intreaba ea scotand mancare din frigider
-Adica te-ai gandit? Eu nu vad. Ii spun comic
-Da , dar ai sa vezi. Imi spune ea fericita
-Adica? Esti insarcinata? O intreb eu ridicandu-ma de pe scaun si ducandu-ma langa ea
-Nustiu , dar cred ca da. Am sa merg azi la spital ca sa vad , imi spune ea zambind
-Uraaaaa!!!!!!!!! Incep eu sa strig fericit si o ridic pe mama in brate .
-Mai incet Sasuke . Nareno nu stie inca . Imi spune mama punandu-mi mana la gura
-Care e vestea? Ne intreaba Naruto venind in bucatarie dupa ce a auzit tipatul meu.
-Mama e insarcinata. O sa avem un fratior sau o surioara. Ii spun eu lui Naruto in soapta .
-U… incearca si el sa tipe dar eu ii pun imediat mana la gura . Ce? Ma intreaba Naruto incet dupa ce ii iau mana de la gura
-Nareno nu stie. Mama vrea sa fie o surpriza. Ii spun eu
-Inca nu este sigur ca sunt insarcinata dar  am sa merg maine sa vad , ne spune mama .
-Abia astept sa vad daca esti sau nu insarcinata, ii spun eu fericit.
-Neata , ne intrerupe Sakura care intra in bucatarie frecandu-se la ochi.
-Neata scumpo. Ii spun eu si ma duc langa ea luand-o in brate
-Te-ai trezit in cele din urma?  O intreaba si Naruto comic.
-Nu . M-a trezit tata . M-a sunat dimineata sa vada ce fac si a trebuit sa ma trezesc , spune ea
-Sakura avem o surpriza. Mama s-ar putea sa fie insarcinata , ii spun eu la ureche rozaliei
-Ce? Tu glumesti? Ma intreaba ea fericita
-Taci. Mai incet. Nareno nu stie inca si mama nu e sigura. Vrea sa fie o surpriza pentru el. Se duce azi la spital ca sa vada.
-Vai ce ma bucur mama . Felicitari. Era si timpul , ii spune rozalia ducandu-se langa ea si imbratisand-o. Merg eu cu tine la spital azi dupa ore  bine?
-Bine. Am sa te astept dupa ore si mergem amandoua. Ii spune mama fericita.
-Hai , mergem acum? Intarziem , spune Naruto grabit.
-Vai , e 07:52. hai. Spun eu uitandu-ma la ceas apoi plecam cu totii grabiti.
-Sa aveti grija la scoala dragilor, ne ureaza mama.
-Si tu mama . Pa , ii spun eu apoi ies din casa.
In 5 minute am ajuns la scoala . Mai erau 3 minute pana se suna de intrare. Mi-am luat la revedere de la rozalie si am plecat in clasa mea .
-Sakura P.O.V
Dupa ce am ajuns acasa de la petrecere m-am dus in pat hotarata sa dorm ,dar nu prea puteam . Inca ma gandeam la incidentul de azi cu Sam. Eram sigura ca era vocea lui…sau oare…m-am inselat? Ma intrebam eu in gand. Nu stiam ce sa cred, dar poate era doar imaginatia mea sau poate din cauza stresului din ultimele zile am crezut ca e el. Cine stie , dar aveam de gand sa ii spun lui Sasuke despre asta cand ne reintorceam de la scoala. Dupa inca cateva minute de gandire am adormit.
-Trrr,trrr …suna telefonul meu pe perna
-Cine doamne iarta-ma suna la ora asta? Intreb eu ridicandu-mi capul de pe perna. Ma uit la telefon si vad ca era tata.
-Neata scumpo, ii aud glasul barbatului dupa ce raspund
-Ai , ma tati . De ce suni la ora asta? Lumea mai doarme. Ii spun eu somnoroasa
-Cum adica doarme? Scumpo . E dimineata . Nu te duci la scoala? Ma intreaba el
-Ce? Dimineata? Doamne , cand a trecut timpul. Vai cat e ceasu? Il intreb eu ridicandu-ma repede din pat si uitandu-ma pe geam .
-E 7:40 , imi spune el
-Vai ., trebuie sa ma imbrac. Vorbim mai tarziu. Pa . Te iubesc . Ii spun eu rapid
-Si eu te iubesc . Imi spune el apoi inchid telefonul si ma duc repede la dulap ca sa ma imbrac. Imi iau uniforma de scoala pe mine si cobor somnoroasa la parter, frecandu-ma la ochi
-Neata, le spun eu celor din bucatarie
-Neata scumpo , imi spune Sasuke venind langa mine si luandu-ma in brate

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Ce tare Cum ma sa te trezeasca taicatu?
Si Ino e cu Kankuro...sa stii ca asta e noua Si mai apare un bebe?Super, ala ce traznai mai face?


_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Sper sa nu fie dezamagita Ino prea repede
Ce ma bucur ca o sa aiba un fratior(sau o surioara)

Modificat de Lexi:X (acum 12 ani)


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 26-Spaima
-Te-ai trezit in cele din urma? Ma intreaba Naruto
-Nu . M-a trezit tata . M-a sunat dimineata sa vada ce fac si a trebuit sa ma trezesc , ii spun eu somnoroasa
-Sakura avem o surpriza. Mama s-ar putea sa fie insarcinata, imi spune Sasuke fericit .
La auzul vestii m-am bucurat foarte tare. Chiar ma gandeam de ce pana acum nu s-au gandit sa faca copii, adica erau de ceva vreme impreuna si abia acum s-au gandit sa faca si ei un copil? In fine , dupa ce am felicitat-o pe mama si i-am spus ca mergem impreuna la spital ca sa vedem daca e sau nu insarcinata am plecat spre scoala pentru ca mai aveam putin si intarziam dar in 5 minute am ajuns. Mi-am luat la revedere de la Sasuke si m-am dus apoi in clasa. Mai erau 3 minute si se suna dar in clasa la mine era o liniste profunda. Chiar prea liniste. Eu si Hintana am intrat si toata lumea era in banca ei. Sai era si el in banca lui. Ma privea la fel de ciudat ca si pana acum. Am pasit in bancile noastre fara sa spunem sau sa intrebam nimic , ne-am scos cartile si pixurile si apoi a intrat dirigul in clasa
-Asadar, am primit o plangere de la profesorul Madara. Care sunt faptasii? Ne spune el serios uitandu-se prin clasa .
-Ce naiba s-a intamplat? O intreb eu pe Temari indreptandu-mi discret capul in spate.
-Gaara a spart geamul de la baia baietilor impreuna cu Choji, imi spune fata
-Aoleu. O sa o incurce.
-Da . Mai rau a fost ca totul a fost vazut de Madara , imi spune Ten-Ten care statea in banca cu ea.
-Dar ce s-a intamplat? Le intreaba si Hintana
-Pai se pare ca s-au luat la bataie. Nu stim de la ce si au spart si oglinda. Ne explica fetele
-Deci nimeni? Haide-ti ridicati-va in picioare sau toata clasa va plati. Tipa dirigul
-Ce ? Domnule diriginte, dar nu e corect asa, tipa revoltata Karen ridicandu-se in picioare.
-Karin ia loc. Daca nimeni nu recunoaste , toti ve-ti avea un punct la purtare scazut si gata, ne spune domnul diriginte serios
-Noi am fost , spune Gaara ridicandu-se in picioare .
-Care voi? Eu te vad doar pe tine, ii spune dirigintele . Choji inca nu se ridicase. Gaara ii arunca o privirea fulgeratoare vazand ca nu s-a clintit din loc si baiatul imediat se ridica
-Asadar si tu Choji. Spune dirigintele intr-un mod mai comic. Care a fost treaba?
-Buna dimineata . Ma scuzati dar nu am eu ora? Il intreaba pe domnul diriginte doamna Kurenai care tocmai intrase sa isi faca ora
-Buna dimineata doamna, imi pare rau ca va deranjez, dar se pare ca a aparut o problema cu acesti doi baieti. Am sa ii iau cu mine in birou ca sa nu va deranjez ora. In 10 minute ii aduc inapoi , bine? Ii spune domnul diriginte facandu-le semn celor doi sa mearga cu el
-Bine. Nu e nicio problema ii spune doamna profesoara si se duce la catedra. Cei 3 ies din clasa si ora incepe.
Biologia asta mi se pare putin grea. Nu mult , dar e totusi grea. Am fost scoasa la tabla pentru ascultare si spre uimirea mea am primit un 9. Peste 10 minute pe ceas cei doi baieti si anume Gaara si Choji au intrat in clasa scuzandu-se si apoi s-au dus in banca lor suparati.  Toata lumea a devenit agitata si au inceput sa le puna fel de fel de intrebari insa doamna profesoara a facut imediat liniste in clasa cu o bataie de catalog pe catedra. Minutele au trecut si eu eram foarte fericita de nota primita. In cele din urma ora s-a terminat cand incepea si mie sa imi placa , dar maine aveam iar ora cu doamna . Am iesit pe hol impreuna cu Hintana si ne-am dus la magazin sa ne cumparam ceva de mancare. La poarta i-am vazut insa pe Sai si pe Zero vorbind.
-Hei , ala nu e Sasuke? Ma intreaba Hintana uitandu-se la Zero. Intradevar semanau izbitor de mult
-Nu , nu e el , ii spun eu continuand sa ma apropii de ei.
-Buna Sakura , imi spune Zero cand am trecut pe langa ei
-Buna , ii raspund eu schitand un mic zambet pe fata si facandu-I din mana.
-Va cunoasteti? Ma intreaba Hintana
-Da . Oarecum , ii spun eu , apoi ajungem la magazin . Cand ne-am reintors am vazut langa scoala parcata o masina care semana izbitor de mult cu cea in care ii auzisem vocea lui Sam. Am ramas pe loc , eram inspaimantata. Oare era Sam? Ma intrebam eu privind masina,
-Sakura  mergem? Ma intreaba Hintana vazand ca stau pe loc
-Hintana ala e cumva Sam? O intreb eu aratand discret spre masina
-Ce? Cine ?Sam? Vrei sa spui nenorocitul ala? Ma intreaba ea privind masina
-Da . Cred ca e el , spun eu inspaimantata.
-Stai , i-l sun pe Sasuke , spune bruneta si scoate telefonul repede din buzunar insa imediat masina se pune in miscare si trece pe langa noi ca vantul .  Alo Sasuke , iesi repede pana afara . Ii spune bruneta la telefon
-Sakura ce s-a intamplat? Ma intreaba Zero venind langa mine alaturi de Sai.
-Nu . Nu am nimic, ii spun eu speriata .
-Sakura , ce e? Ce s-a intamplat? Ma intreaba Sasuke speriat venind in fuga langa mine
Imediat ce ii aude vocea Zero se da la o parte stand cu spatele apoi pleaca in fuga. La inceput nu m-am gandit la reactia baiatului pentru ca eram prea speriata .
-Sakura spune ceva? Hintana ce s-a intamplat? Ma mai intreaba Sasuke inca odata vazand ca nu raspund
-Cred ca Sam e aici si ma urmareste , ii spun eu sarindu-I in brate
-Ce? Sam , aici? Ma intreaba el nervos si ingrijorat
-Da . Ieri dupa ce veneam de la intalnirea cu tata pe drum i-am auzit vocea venind dintr-o masina si cred ca era aceiasi masina care ne-a lovit pe noi in ziua aceia. Nustiu ce sa cred . Aceiasi masina am vazut-o si adineauri parcata aici dar a plecat acum cateva secunde. Ii spun eu speriata
-Nu imi vine sa cred. De ce nu mi-ai spus nimic iubito?
-Nu am avut timp , in plus nu doream sa iti stric petrecerea dar ma tem ca e el. Ii spun eu uitandu-ma in ochii lui
-L-ai vazut la fata? Ma intreaba si Naruto care venise in urma lui Sasuke
-Nu , dar i-am auzit vocea si sunt aproape sigur ca este el , ii spune eu.
-Bine , dar poate te-ai inselat. Imi spune blondul
-Da , poate . Cine stie . Spun eu speriata .
-Hai sa mergem in clasa, imi spune Hintana apoi si asa si fac.
-O sa fie bine da? Nu o sa las pe nimeni sa iti faca rau. Maine mergem la politie ca sa le spunem ca e posibil sa te urmareasca si sa puna o paza ceva. Da? Imi spune Sasuke sigur pe el
-Bine. Te iubesc, ii spun eu si i-l sarut
Eu m-am dus in clasa si m-am asezat in banca apoi am incercat sa nu ma mai gandesc la asta
-Sakura esti bine? Ma intreaba Sai venind la banca mea
-De cand te intereseaza pe tine? Il intreaba Hintana furioasa
-Hintana e in regula . Lasa. Ii spun eu fetei facandu-I semn sa se calmeze.
-Ce s-a intamplat acolo afara ? E totul bine? Ma intreaba acesta parand ingrijorat
-Da e bine. Nu conteaza ce s-a intamplat. Dar de ce a plecat Zero asa de repede cand a venit Sasuke ? il intreb gandindu-ma la reactia baiatului.
-Nustiu , avea putina treaba si cred ca de asta sau poate s-a gandit ca devine gelos iubitul tau daca vede .
-Sau poate nu a vrut sa il vada Sasuke. Spuneai ca il cunoaste nu? Ii spun eu
-Da cred ca si de asta . Adevarul e ca nu prea se inteleg. Imi spune el
-Aha. Bine , daca spui tu.
-Bine. Hai ca eu merg in banca la mine spune brunetul si apoi pleaca
-Ce  a fost asta? Ma intreaba Hintana
-Nimic. Ce sa fie? Ii spun eu
-De cand te intelegi asa de bine cu Sai? Ma mai intreaba ea odata apoi eu incep sa ii povestesc de ziua aceia in care m-am intalnit prima data cu Zero in parc.
-Si de atunci ma inteleg bine cu el dar totusi vreau mai mult sa aflu ce stie despre Sasuke si te rog sa nu spui nimic , bine? Ii spun eu Hintanei
-Bine . Am sa te ascult dar numai pentru ca esti prietena mea. Sincera sa fiu nu prea imi place sa i-l vad pe Sai in preajma ta . Nu e de incredere. Imi spune bruneta
-Da stiu, dar numai asa pot afla ce ascunde, ii spun eu apoi il vad pe domnul profesor ca intra in clasa si ora incepe.
Sasuke P.O.V
M-am dus repede in clasa unde toti faceau galagie.
-Hei ce e cu galagia asta? Ii intreb eu intrand in clasa
-Pai nu facem ora, spune fericit Sasori.
-Misto. Spun eu si ma duc apoi in banca
Peste aproximativ 15 minute in care am stat si am spus bancuri cu baietii in spate am auzit un zgomot venind de la usa si fiecare am sarit in bancile lui.
-Buna ziua. Ne spune domnul director intrand in clasa. Cut toii am amutit. ,,Am dat-o in bara’’. Ne gandeam unii dintre noi.
-Buna ziua, i-l salutam noi politicos pe director ridicandu-ne in picioare.
-De ce sunteti singuri? Cu cine aveti ora? Ne intreaba domnul
-Cu domnul  Hitoshi, ii spune Haku.
-Da . Am uitat sa va anunt. Domnul este foarte bolnav si am uitat si sa trimit pe cineva la voi dar va las asa ora asta si sper sa nu daramati scoala , ne spune directorul incepand sa zambeasca

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Sam?Cum a aflat el unde invata Sakura?Pana si eu sunt sigura ca el este.Hmmm
Mi-a placut ce a zis directorul cu daramatul scolii Asta ne zice noua mereu diriga


_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Oare sa fie Sam?Posibil...
Ma intreb ce le-a zis dirigul lui Gaara si Choji?


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
La auzul vestilor cu totii am sarit in sus de bucurie.
-Dupa cum cred ca unii dintre voi stiti o sa aveti un nou coleg, continua domnul diriginte si apoi se duce la usa. Poti intra , spune acesta si pe usa i-l vedem intrand pe Kankuro foarte fericit.
-Uraaa, am inceput sa strigam cu totii prin clasa , inafara de mine care nu prea i-l cunosteam pe tip dar mi se parea de incredere.
-Acum va las sa va bucurati de revenirea lui Kankuro , ne spune directorul si apoi pleaca din clasa.
In urma lui, zarva totala. Bietul Kankuro abia se chinuia sa mai respire. Cu totii au sarit pe el, mai ales Naruto care era foarte fericit de revenirea acestuia. Toata ora am stat si am discutat cu Kankuro. Ne-a povestit cum i-a fost cand a plecat in alta tara si tot asa. Incetul cu incetul a venit pauza si cand am vrut sa ies Kankuro m-a oprit spunandu-mi ca vrea sa merg cu el si cu Naruto pana sus la director asa ca nu l-am refuzat . Am ajuns sus insa dupa cateva minute am primit un telefon. Era Hintana
-De ce ma suna pe mine? Intreb eu uitandu-ma la telefon
-Cine? Ma intreaba Naruto
-Hintana. Ii spun eu si apoi raspund. Da? O intreb eu pe fata
-Alo Sasuke , iesi repede pana afara. Ii aud glasul speriat al brunetei.
Imediat ce am auzit asta am luat-o la fuga pe hol ca nebunul fara sa mai spun nimic. Am coborat repede scarile aproape impiedicandu-ma de ele si am iesit afara. Le-am vazut pe fete la poarta scolii . Mai era un baiat cu ele dar nu l-am bagat in seama. M-am dus la Sakura direct care parea socata. Ce se intamplase oare? Imediat am inceput sa intreb ce s-a intamplat. Sakura nu imi spunea nimic, dar in cele din urma imi sare in brate si imi spune ce s-a intamplat. Am ramas socat cand am auzit. Cum sa fie Sam aici? Poate era imaginatia ei , dar o priveam si era foarte speriata. Daca intradevar Sam ala o urmarea aveam sa i-l omor. Am incercat sa o linistesc pe rozalie si apoi apare si Naruto . Ii spunem si lui ce s-a intamplat , dupa care mergem in clasa fiecare pentru ca se sunase. Restul zilei a decurs bine . Sakura se mai linistise dar aveam sa le spunem si parintilor despre cele intamplate.
Sakura P.O.V
Urmatoarele ore au fost linistitoare. Nici nu am mai iesit afara. Eram inspaimantata de Sam . Cum aveam sa imi razbun mama daca eu la auzul vocii lui , pur si simplu ma blocam? Cum aveam sa fac asta? Cum? Ma tot intrebam. Incetul cu incetul m-am mai linistit si apoi m-am dus acasa fericita cu gandul ca aveam sa merg la spital cu mama.
-Buna mami. O salut eu pe mama intrand in casa si vazand-o iesind de la bucatarie.
-Buna dragilor, ne saluta ea pe mine , Sasuke si Naruto. Ce faceti?
-Bine am venit si noi pe acasa , ii spune Sasuke razand. Unde e Nareno?
-E la munca. Ii spune mama
-Deci mergem la spital nu? O intreb eu fericita
-Sigur. Ii spune mama . Merg sa ma imbrac si mergem
-Sakura o sa ii spunem mamei despre Sam cand vii da? Imi spune Sasuke
-Da . Nu trebuia sa imi spui dragule , stiam . Ii spun eu si apoi i-l sarut
Dupa cateva minute am plecat la spital cu mama . Sasuke s-a oferit sa ne duca . Naruto era cu el in masina si dupa ce ne-au dus pe mine si mama la spital ei s-au dus in oras sa bea un suc cu prietenii.
-Mama  vreau sa te intreb ceva. Ii spun eu femeii mergand pe holul spitalului.
-Da draga mea, imi spune ea uitandu-se la mine
-Cum de pana acum nu te-ai gandit sa faci un copil? O intreb eu curioasa
-Pai draga mea , cum sa iti spun .. Incearca ea sa spuna ezitand.
-Pai spune de la inceput .
-Bine. Treaba  e cam complicata. Sarcina mea a fost complicata inca de la inceput. Riscam sa i-l pierd pe Sasuke inca de cand era in pantecele meu. Era o sarcina cu riscuri dar imi  doream copilul acela foarte mult asa ca am riscat. Cand s-a nascut Sasuke , eu am fost la un pas de moarte dar medicii m-au salvat spunandu-mi ca nu voi mai putea avea copii . Totusi eu am trait cu speranta ca intr-o zi voi putea sa mai raman insarcinata si am tot incercat insa fara raspuns pana acum. Imi explica ea
-Ce noroc are Sasuke sa aiba o mama ca si tine, ii spun eu dupa ce mi-a povestit cate a facut ca sa i-l aduca pe lume
-Draga mea , sunt si mama ta , chiar daca nu una adevarata dar sunt, imi spune ea luandu-ma in brate.
-Ma bucur ca spui asta . Eu te iubesc ca pe o mama . Ii spun eu cu lacrimi in ochi.
-Hai nu plange. Eu trebuie sa intru la doctor , imi spune mama dupa ce am ajuns
-Bine mama. Multa bafta , ii spun eu facandu-I din ochi si apoi ea intra in biroul doctorului.
Dupa ce totul a fost gata am plecat acasa pe jos ca sa mai avem timp sa vorbim eu si mama
-Si Sakura cum a fost mama ta pana sa apara Sam ala in viata ta? Ma intreaba mama rupand tacerea dintre noi.
-Mama? Intreb eu venindu-mi in minte chipul ei. Mama a fost o femeie puternica, curajoasa. Ar fi facut orice ca eu sa fiu bine. I-l iubea foarte mult pe tata , adica pe Romy. Mereu cand avea ceva impartea cu mine ca orice alta mama . Mergeam in parc impreuna , ne jucam. Cand eram mica am intrebat-o odata pe mama de ce nu imi mai face un frate sau o surioara dar mi-a spus ca tata nu poate. Acum inteleg de ce nu a avut copii cu el. Spun eu cu privirea in jos
-Nu putea avea copii nu? Ma intreaba mama dandu-si seama
-Da. Probabail niciodata nu a putut avea copii si probabil de asta m-a acceptat pe mine .
-Dar te-a iubit mult Sakura si asta e important. Imi spune mama luandu-ma in brate
-Si acum…. Acum sunt doar o amintire amandoi. Spun eu incepand sa plang.
-Plangi draga mea, plangi. Imi spune mama mangaindu-ma pe cap
-Acum mi-ati ramas doar voi si tata. Ii spun eu stergandu-mi lacrimile
-Si asa o sa fim mereu Sakura. Apropo ai vorbit cu tatal tau? Ma intreaba ea privindu-ma in ochi
-Da . De ce? o intreb eu stergandu-mi lacrimile
-Pai ma gandesc ca el ar vrea sa locuiesti cu el din moment ce esti fiica lui nu? Ma intreaba ea
-Da . Am vorbit cu el despre asta, dar imi este greu sa plec de la voi. Ati avut grija de mine atata timp fara sa imi cereti nimic in schimb sau fara sa fim rude de sange . Ii spun eu trista
-Da , draga mea, dar nu te simti prost . Poti sa te muti cu el. Este tatal tau si noi o sa fii fericita . Oricum o sa ne vizitam  si o sa poti veni sa stai la noi oricat vrei tu. Imi spune mama cu lacrimi in ochi
-Va iubesc. Ii spun eu gandindu-ma la vorbele ei si apoi o imbratisez cu putere.
-Si noi draga mea, si noi , imi spune ea si ma strange si mai tare in brate apoi ne stergem amandoua lacrimile si plecam spre casa in tacere.
Intram in casa incet si ii vedem pe Sasuke si Naruto jucand jocuri video in sufragerie.
-Uitate la ei. Parca sunt doi copii, imi spune mama ghiontindu-ma.
-Eu cred ca sunt, ii spun eu si incepem apoi sa radem amandoua.
Cei doi nici macar nu ne-au auzit si nu ne-au vazut asa ca i-am lasat sa isi vada de jocuri.
-Doamna , doamna a sunat domnul si a spus… vine in fuga Jeny spre noi
-Ce e Jeny? Ce s-a intamplat? O intreaba mama
-A spus ca trebuie sa mergeti la firma acum. Se pare ca a aparut o problema cu dosarele si trebuie sa mergeti acolo
Cand aud asta eu ma duc repede in fata celor doi baieti in suffragerie si le inchid jocul
-Hei de ce ai facut asta? Ma intreaba cei doi in cor
-Mama are nevoie de unul dintre voi sa o duca repede la munca, le spun eu
-O duc eu spun cei doi baieti odata ridicandu-se in picioare
-Du-o tu Naruto . Ii spun eu blondului apoi ne ducem la mama
-M-a sunat si pe mine dar am avut telefonul pe silentios , spune mama tinand telefonul in mana
-Gata mama , linisteste-te . O sa mearga Naruto cu tine si sa stai fara grija da? Ii spun eu uitandu-ma in ochii ei
-Bine draga mea, asa am sa fac. Hai Naruto sa mergem. Ii spune mama si apoi pleaca
Da, mama era secretara tatei . Acolo s-au si intalnit prima oara . Tata detinea o firma personala de produse cosmetice.
-Si Sakura ce facem acum? Ma intreaba Sasuke venind spre mine si luandu-ma de mijloc
-Pai … spun eu gandindu-ma . Cred ca o sa merg sa invat ceva pentru testul de maine de la mate. Ii spun eu si il sarut pe buze apoi fug pe scari. Oare la ce se gandea Sasuke? Ma intrebam eu in timp ce urcam scarile .
-Am ajuns in camera mea  si m-am imbracat cu o fusta scurta si o bluza pentru ca erau cam 30 de grade in camera si apoi m-am pus pe invatat si facut exercitii. 





Am venit cu nextul si va pun si o poza cu Sakura invatand la mate

trecutul nou inceput auzul vestilor totii sarit sus cum cred unii dintre voi stiti aveti nou coleg, Membru

15.7KB

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Sper sa nu se intample ceva rau cu firma...
Oare la ce se gandea Sasuke? Si mama Sakurei era insarcinata sau nu?


_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Cred ca Sasuke numai la prostii se gandea

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Sasuke P.O.V
Dupa ce Sakura si mama au venit de la spital si Naruto s-a oferit sa o duca pe mama la firma , eu m-am gandit sa o intreb pe Sakura ce facem acum ca suntem singuri. Bine aproape singuri pentru ca mai era si Jeny prin casa. M-am dus si am prins-o de mijloc incet uitandu-ma in ochii ei. O doream atat de mult, incat ma stapaneam cu greu sa nu ii spun . Apoi rozalia mi-a spus ca trebuie sa invete pentru un test pe care il avea maine si a plecat. Oare era doar o scuza ca sa nu stea cu mine? Oare s-a prins ca doream sa o intreb ceva mai intim? Ce idiot sunt. Ea abia a trecut de moartea mamei ei si eu ma gandesc la tampenii dar o doream atat de mult. Ma gandeam eu apoi ma urc sus vrand sa merg in camera mea , dar ma uit apoi la usa camerei ei si ma indrept usor spre ea. Imi apropii urechea de usa dar nu se auzea nimic.
-E cineva inauntru? Vreo zana ceva? Intreb eu incet
-Da , e un monstru inauntru , sa nu intri , ii aud glasul gingas al Sakurei.
-Pot intra iubito? O intreb eu devenind serios
-Da intra. Imi spune ea si eu deschid usa. Cand am vazut-o am ramas uimit. Era atat de sexi imbracata. Cu o fustita mini neagra si o bluza super sexi. Cum sa rezist? Ma intrebam eu in gand. Dar trebuie, altfel am sa o supar  . Inaintez usor in camera si Sakura se ridica de la birou inchizand caietul
-Ai invatat asa repede? O intreb eu apropiindu-ma de ea
-Pai , tocmai mi-am dat seama ca nu sunt grele exercitiile si le stiu, imi spune ea privindu-ma in ochi
-Ma bucur draga mea si apoi incep sa o sarut incet pe buze.  Incetul cu incetull am inceput sa cobor cu saruturile pe gandul ei si sa o mangai incet cu mana pe picior. Am impins-o apoi pe pat si mi-am pagat incet mana sub fusta ei. O doream atat de mult si nu puteam rezista tentatiei.
-Nu! , tipa deodata rozalia si ma impinge de pe ea.
-Sakura imi pare rau , ii spun eu dandu-mi seama de ceea ce aveam sa fac
-Vreau sa pleci Sasuke , imi spune Sakura privind in jos
-Imi pare rau. Nustiu ce a fost cu mine , ii spun eu incercand sa o impac
-Lasa-ma in pace, tipa apoi Sakura la mine privindu-ma in ochi furioasa
-Bine , fie  . Cum vrei tu ii spun furios si ies din camera trantind usa dupa mine. Ce a fost in capul meu ?ma intreb eu ducandu-ma in camera mea. M-am trantit pe pat si am inceput sa privesc tavanul alb. Trebuie sa ma controlez. Dupa cateva secunde deschid televizorul dar nu  ma gandeam decat la Sakura . Speram sa ma ierte , gandesc eu. Telefonul meu incepe apoi sa sune .
-Da? Raspund eu
-Sasuke dragule , esti acasa? Ma intreaba mama
-Da . De ce? O intreb eu
-Pai scumpule , eu acum vin acasa . dar ma schimb si apoi trebuie sa plec din oras cu Nareno ca sa rezolvam o problema imi spune ea.
-A . Bine. Ii spun eu. Te astept . Pa , ii spun eu apoi continui sa ma uit la televizor.
Sakura P.O.V
Dupa ce ma uit pe caiet si imi dau seama ca exercitiile erau foarte usoare aud o bataie in usa.
-E cineva inauntru? Vreo zana ceva? Intreaba brunetul comic
-Da , e un monstru inauntru , sa nu intri. Ii spun eu intrandu-I in joc
-Pot intra iubito? Ma intreaba brunetul si eu ii spun ca da. Dupa ce intra in camera incepe sa ma priveasca foarte frumos. Ma examina din cap pana  in picioare . Probabail ii placea mult fusta mea foarte scurta. S-a apropiat incet de mine si am inceput sa ne sarutam. Incetul cu incetul mana lui a inceput sa imi mangaie piciorul dar imediat am simtit cum ajunge prea departe. Mana lui era acum sub fusta mea. Mi-am amintit apoi de clipele acelea groaznice in care Sam a vrut sa ma violeze si am tresarit.
-Nu ! Am tipat eu speriata si am inceput sa ii spun lui Sasuke sa iasa afara. In cele din urma a iesit furios. Eu m-am asezat pe pat si am inceput sa plang. Au trecut 2 ani si ceva de atunci si eu inca nu am trecut peste. Nu peste mult timp am auzit un zgomot puternic venind de pe hol si cand am iesit sa vad cine e l-am vazut pe Naruto tipand la micutul Miwa care se juca cu una din sosetele lui
-Ai dus-o pe mama? Il intreb eu pe blond
-Da . Hai Miwa lasa-ma ca am treaba , tipa blondul la catel
-Da unde te duci? Il intreb eu vazandu-l destul de agitat
-Ies cu Hintana in oras. Tu si Sasuke nu iesiti?
-Nu . Sunt obosita si mai bine stau acasa , ii spun eu . Nu doream sa ii spun ca tocmai m-am certat cu el.
-Bine. Hai ca eu merg sa imi schimb sosetele , spune Naruto reusind sa scape de catel.
-Miwa, hai la mine, ii spun eu si micutul ghemotoc de  blana vine spre mine si imi sare in brate. i-l iau apoi cu mine in camera si incep sa ma joc cu blana lui dar fara sa imi dau seama , in cateva minute adorm.
Sasuke P.O.V
Dupa ce m-am mai uitat putin la televizor i-am auzit pe Naruto si Sakura vorbind jos dar nu am iesit din camera ca sa nu o supar pe Sakura. Am mai sta putin in camera si m-am gandit apoi sa ies. Am coborat in bucatarie si apoi a venit si Naruto. Era imbracat foarte frumos.
-Da unde te duci? i-l intreb eu pe blond
-Ma intalnesc cu Hintana  in oras imi spune baiatul fericit
-Bine, sa fiti cuminti. Ii spun eu facandu-I din ochi
-Mai taci. Imi spune el apoi o vad pe Jeny plecand .
-Jeny unde te duci? Strig eu dupa fata
-Pai domnule mi-am terminat programul , spune fata si eu apoi ma uit la ceas. Era 16:00 ceasul
-Da asa e . O zi buna Jeny , ii spun eu apoi ea pleaca
-Am plecat si eu , spune Naruto si iese pe usa vesel
-Pa . Multa bafta la intalnire , ii spun eu zambindu-i. ma intorc apoi in bucatarie si peste cateva minute aud usa deschizandu-se.
-Buna scumpule , o aud pe mama spunandu-mi
-Buna mama . Ce faceti? O intreb eu uitandu-ma si la ea si la Nareno
-Bine . Am venit sa ma schimb. Sakura unde e?
-E sus in camera ei. Ii spun eu
-Bine. Eu merg sa ma imbrac si apoi trec pe la Sakura , imi spune mama si apoi urca scarile
-Ce mancai? Ma intreaba Nareno venind in bucatarie
-Niste ramen. Vrei si tu? Il intreb eu invitandu-l la masa.
-Da . Numai putin . Imi spune el dar nustiu ce intelege el prin ,,putin’’ pentru ca in urmatoarele 4 minute pe ceas a mancat 3 boluri de ramen.
-Hai sa mergem iubitule, spune mama coborand .
-Acum , ii spune Nareno si se ridica de la masa. Tie nu ti-e foame ? O intreaba el apoi
-Nu . Hai sa mergem . Sasuke ii spui tu Sakurei unde am plecat pentru ca am fost la ea dar dormea. Imi spune mama uitandu-se la mine
-Da . Ii spun eu . Si pana cand stati? Ii intreb eu apoi
-Pana maine . Nu stiu exact ora. Sa fiti cuminti . Imi spune mama , apoi imi face cu mana si iese din casa.



Am venit cu nextul si sper sa va bucurati de momentele frumoase din el pentru ca urmatorul next va fi super trist si va ve-ti infuria dupa ce ve-ti vedea ce m-a facut imaginatia sa scriu . Sunt sigura. Oricum sper sa va placa. Cat despre mama lui Sasuke nu va pot spune inca daca e sau nu insarcinata. asta ve-ti afla peste cateva nexturi.

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Vai deci ma bagi in boale! Ma astept la ce e mai rau in nextul viitor,poate se despart!sau sau...cine stie!

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Daca s-ar desparti ar fi mai bine in comparatie cu ce vor pati. Oricum nextul am sa il pun mai tarziu

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
deci acuma chiar ma sperii abea astept sa aduci nextul,ma ti in suspans si mooor!!

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 27- Iubire spulberata.
Dupa cateva minute de la plecarea celor doi ma duc in sufragerie. Eram doar eu si Sakura acasa . Singuri , singurei. Pacat ca nu se putea intampla ceea ce imi doream dar nici nu vroiam sa o supar . Nu dupa mult timp telefonul meu incepe sa sune. Era Sasori
-Da? Raspund eu la telefon
-Ce faci frate? Ma intreaba baiatul.
-Bine , pe acasa  . Ii spun eu.
-Pari cam suparat. Hai nu vii in oras sa bem ceva? Ma intreaba Sasori. Ia-o si pe Sakura daca vrei.
-Sakura doarme , dar vin eu .
-Aha . Hai sa ne vedem la barul din centru bine? Imi spune Sasori
-Da . Vin in 5 minute , ii spun eu si apoi ies din casa.
Am ajuns la barul unde era Sasori si am intrat. Roscatul era la o masa in spate asa ca m-am dus la el .
Am inceput sa discutam si apoi mi-am comandat un suc. Nu peste mult timp l-am vazut pe Sai intrand in bar impreuna cu o fata roscata. Nu o cunosteam dar erau destul de apropiati . S-au dus la o masa in spate si apoi Sasori s-a dus la baie. Eu m-am ridicat de la masa pentru cateva minute si m-am dus afara ca sa o sun pe mama sa vad e mai face si dupa ce am vorbit cu ea am intrat inapoi in bar. Sasori  venise deja de la baie .Comanda mea venise si am inceput sa beau din suc. Avea un gust diferit . M-am uitat la sticla si era suc de piersici . Nu mai bausem pana acum si am crezut ca asa e gustul , deci am continuat sa beau fara nicio grija.
-Sucul asta are un gust ciudat ii spun eu roscatului
-Cred ca ti se pare tie doar. Aici au niste sucuri foarte bune , imi spune Sasori apoi continuam sa bem,
Dupa ce ne-am baut sucurile ne-am ridicat de la masa hotarati sa plecam. Sai se simtea bine cu prietena lui dar cand m-am ridicat de la masa a inceput sa ma priveasca cu un zambet pervers. Imi venea sa il pocnesc. De ce ma privea asa oare? Ma intrebam eu
-Hai sa mergem frate, imi spune Sasori vazand ca sunt furios.
Iesim apoi si eu plec spre casa mea si Sasori spre a lui. Cand am ajuns in casa am inceput sa ametesc. Totul se invartea cu mine. Nu mai stiam de mine si singurul lucru la care ma gandeam era ..sexul. Am inceput sa ma gandesc la rozalie si la faptul ca o doream foarte mult . Nu mai stiam ce fac asa ca am inceput sa urc scarile incet. Abia am reusit sa ajung sus pentru ca la cat de ametit eram nu prea ma tineam pe picioare.
-Deci care e camera ei? Intreb eu uitandu-ma pe holul lung. Vedeam mai multe usi decat trebuia. Am inceput sa le numar incet si cand am ajuns la a treia usa mi-am dat seama ca e a ei asa ca am intrat incet. Bine, cel putin am incercat pentru ca imediat ce am intrat m-am impiedicat de ceva apoi cazand exact pe pat peste rozalie.
Sakura P.O.V
-Ce naiba se intampla? Intreb eu simtind cum cineva se pune pe mine. Credeam ca e una din glumele lui Naruto dar cand ma uit mai bine era Sasuke. Avea niste ochi foarte stralucitori. Era cumva …beat? Ma intrebam eu uitandu-ma la el
-Buna , ce faci? Ma intreab el balbaindu-se cu o voce ciudata
-Ce faci? Da-te jos. Ma strivesti ii spun eu pentru ca se lasa cu toata greutatea pe mine.
-Nu . Vreau sa fii a mea. Imi spune el uitandu-se in ochii mei.
-Ce? Ai innebunit. Sasuke esti beat? Lasa-ma , ii spuneam eu baietului si ma zbateam incercand sa il dau jos dar el ma prinde de maini si se lasa si mai tare pe mine.
-Nu. Vreau sa fii a mea . Sakura te doresc prea mult, imi spune el incepand sa ma sarute pe gat
-Ce? . Nu lasa-ma . Da-mi drumul . Incep eu sa tip la el dar degeaba. Ma tinea din ce in ce mai strans.  A inceput sa coboare cu saruturile pe gatul meu ajungand apoi tot mai jos pana la sani.
-Ce avem noi aici? Spune Sasuke uitandu-se la bluza mea.
-Nu , lasa-ma , Sasuke , imi faci rau. Lasa-ma , tip eu si mai tare la el dar degeaba , parca nu mai era el.
Lacrimile au inceput sa imi curga incet pe obraji. Ce se intamplase cu acel Sasuke pe care i-l cunosteam eu? Ma intrebam in timp ce i-l priveam .
-Lasa-ma nenorocitule. Da-mi drumul , tipam eu la el cand am vazut ca  a inceput sa imi fereasca bluza astfel incat sa mi se vada sutienul. Ma zbateam din ce in ce mai tare dar degeaba. Nu ma baga deloc in seama. Nuuu, ajutorr!!! Incep eu sa tip ca sa ma auda cineva dar nimic. Nu venea nimeni. Nu imi venea sa cred ca treceam prin aceste momente iar si faptasul era chiar Sasuke. Nuuuuu!!! Tip eu apoi cu putere dupa ce ii simt mana rece pe unul din sanii mei.
-Ce frumoasa esti. Te iubesc , imi spune apoi Sasuke in timp ce statea cu mana pe sanul meu
-Eu te urasc. Cum poti sa imi faci asta? i-l intreb eu plangand
-Dar ce fac? Nu fac nimic rau . Imi spune Sasuke. Ma uitam a el. Eram socata. Parca era cu totul alt om. Nu era acel Sasuke pe care il iubeam eu. Apoi simt cum Sasuke imi strange cu putere sanul si o durere cumplita imi inunda corpul. Nu am mai putut suporta asa ca am profitat ca ma tinea doar cu o mana si m-am zmuncit atat de tare incat m-am eliberat. Am inceput sa i-l lovesc cu mainile unde apucat si in cele din urma s-a ferit de pe mine cazand jos de pe pat. Cand am vazut asta am sarit repede jos si am luat-o la fuga. Am coborat scarile in graba. Nu era nimeni in casa.
-Unde e toata lumea? Intreb eu ducandu-ma in bucatarie. Am luat un cutit din sertar ca sa ma apar. Nu puteam iesi din casa in halul in care eram. Bluza mea era rupta si telefonul meu era sus in camera mea, asa ca am fugit repede in sufragerie si am luat telefonul fix. Am format numarul mamei si am apelat insa Sasuke a venit in spatele meu m-a prins de mana in care aveam telefonul si m-a tras langa el. Telefonul a cazut jos si s-a spart.
-Lasa-ma Sasuke, lasa-ma . Tipam eu la el  in timp ce il priveam in ochi
-Nu . Nu te las , imi spune Sasuke impingandu-ma pe fotoliu si apoi sarind pe mine.
-Nu am sa fiu a nimanui cu forta , ii sun eu furioasa si i-l injunghii cu cutitul in umarul stang, apoi o iau la fuga. Ma uit in urma si i-l vad pe Sasuke cazut jos, tinandu-se de mana si tipand de durere . Il uram pentru ce dorea sa faca . I-l uram. Fara sa mai stau pe ganduri ies afara din casa si o iau la fuga spre casa Hintanei. Doar acolo puteam sa merg acum. Am fugit tot drumul pana am ajuns la ea acasa si am sunat repede la usa.
-Da , imi raspunde mama fetei. Sakura , doamne ce e cu tine? Ma intreaba aceasta si ma cheama in casa imediat.
-Va rog ajutati-ma , ii spun eu plangand.
-Doamne copila . Ce ai patit? Ma intreaba femeia socata vazandu-ma in ce hal sunt.
Eu am inceput sa plang si mai tare.
-Cine ti-a facut asta? Ce s–a intamplat? A inceput  mama Hintanei sa ma intrebe
-A , a incercat sa ma violeze , ii spun eu plangand
-Ce? Cine? Ma intreaba femeia
-S… incercam eu sa spun dar nu reuseam .
-Cine?
-Sasuke , reusesc eu sa ii spun in cele din urma.
-Ce? Adica iubitul tau? Ma intreaba femeia socata
-Da. Ii spun eu printre miile de lacrimi care imi curgeau pe obraz.
-Doamne copila . O sun pe Hintana acum sa vina acasa cu fratele tau bine? Imi spune femeia si apoi pune mana pe telefon. Alo, Hintana vino repede acasa. Sakura se simte rau. Te rog vino la noi acasa urgent. Te rog vino si o sa iti spun acum.  Ii spune femeia Hintanei la telefon. Sa chem politia? Intreaba femeia venind langa mine.
-Nu . Ii spun eu gandindu-ma ca l-am injunghiat si as putea avea si eu probleme.
-Dar Sakura…
-Nu doamna , va rog . Ii spun eu si apoi o imbratisez. in momentele acelea nu mai gandeam deloc norma. Eram socata
-Doamne , copila , dar parintii tai unde sunt? Ma intreaba ea
-Nustiu. Eu dormeam si cand m-am trezit nu era nimeni acasa , doar eu si Sasuke . Nustiu unde sunt ceilalti. Ii spun eu
-Bine. Hai incearca sa te linistesti. Vrei sa chem o salvare? Te simti rau?
-Nu , lasa-ti ii spun eu
-Hai intinde-te pe canapea . Iti aduc o patura sa te invelesti bine? Imi spune ea si apoi pleaca . Eu ma intind si femeia vine cu o patura si ma inveleste . Am inceput sa ma gandesc apoi la Sasuke . Imi aminteam de ochii lui stralucitori. Nu imi venea sa cred ca imi facea asta.  Acum toata iubirea pe care o simtisem pentru el a disparut. Acum nu simteam decat o imensa ura.
-Mama ce s-a intamplat? Ii aud vocea Hintanei apoi
-Unde e Sakura ? Intreaba Naruto intrand in casa.
-In sufragerie , ii spune  femeia si apoi cei doi vin in fuga. Imediat ce ii vad ma ridic de pe canapea si ii sar in brate lui Naruto
-Sakura , doamne ce e cu tine? Ma intreaba cei doi vazand ca am bluza rupta.
-A , a incercat sa ma violeze, le spun eu plangand
-Cine? Ma intreaba Hintana
-S… incerca si sa spun  dar plangeam prea tare
-Cine Sakura cine? Sam? Ma intreaba Naruto luandu-ma de umeri
-Sasuke , spun eu mai mult tipand , cu privirea in pamant.
-Ce? Ma intreaba Naruto socat dandu-mi drumul la umeri si dandu-se doi pasi in spate
-Nu se poate. Dar cum sa te violeze . Nu are cum. Spune Hintana scoata
-Ba da . Nustiu ce e cu el dar a incercat sa ma violeze , le spun eu plangand
-Si cum ai scapat? Dar cum s-a intamplat? Unde ? Ma intreaba Naruto furios.
-In casa . A venit peste mine in camera si … nustiu ce e cu el . Nu pare a fi el . E cu totul schimbat. Are o alta privire . Acum e in casa . L-am injunghiat in mana sau nustiu unde si am fugit , ii spun eu si el ma ia in brate. Eram de-a dreptul bulversata



Am adus si eu nextul . sper sa va placa si sa nu va infuriati prea tare pe imaginatia mea dar v-am spus ca acest sezon e mult mai interesant decat primul. Astept cu nerabdare comentariile voastre .


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Ba asta e mana lu' Sai     Sasuke nu ar fi facut asta niciodata
Sper sa se rezolve repede problema si sa se impace cat mai repede cei doi...


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Ajung si eu cu intarziere.Scuze ca citesc nexturile abia acuma dar am avut treaba cu scoala.Nu pot sa cred ca astia asculta din prima saptamana...
Ce ia pus Sai lui Sasuke in bautura?Mi-e si frica ce o sa iasa acuma.Deci ai o minte stralucitoare.Nu m-as fii gandit la un drog ca ala pentru nimic in lume.Deci e o idee super. Sa vezi acuma conflicte. Nu cred ca Sakura se mai inpaca cu el .Si mi-e ca isi ia bataie si de la Naruto.Si ce or sa zica paritii?
Sper sa se lamureasca totul.Bafta la scris.


_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
Pagini:  1 2 3 4 5 6 ... 8  

Mergi la