|
|
Am adus si eu continuarea... si am incercat sa respect sugestiile voastre....^_^.. deci sper sa va placa. Spor la citit si comentat
- Nimik!Asta e problema, niciodata nu faci nimic! Cuvintele ei imi rasunau in cap si parca m-au dat peste cap - Offf trebuie sa ma opresc sa ma gandesc la ce a zis! Imi zic singur plecand din parc-ul unde zabovisem de cand plecasem de la facultate darn u vrusesem sa merg acasa parca nevrand sa nu o vad pe ea. Nu stiam de ce darn u vroiam sa ii aud iarasi replicile care parca ma indepartau de ea, nu stiam cum sa fac sa ma apropi de ea. Tot ce incercam era in zadar, insa acum era tarziu soarele apunea si vrand nevrand plec acasa luandu-mi inima in dinti sa o revad si totusi sa imi pastrez calmul. Dar surprize surprize, cand sa ies din parc dau nas in nas cu un ‘’prieten’’ care avea ca de obicei un zambet idiot pe fata - O Kira, ce faci flacaule, nut e cearta nevasta-mea ca te duci tarziu acasa? Auzindu-I cuvintele parca sangele incepea sa imi fiarba in vene, nevasta-sa, de cand si pana cand era andreea nevasta lui, mai ales ca locuia cu mine. Chiar vroiam sa ii dau un pumn sis a il vad pe jos, ar fi fost placerea mea sa fac asta dar cum necum ma stapanesc si incep sa rad ironic - Kile, daca andreea ar fi nevasta-ta asa cum zici tu nu ar locui cu mine. Eu te-as sfatui sa renunti la visul asta ca mi se face mie mila de tine de cate ori te-a refuzat fata. - Ha razi pentru ca esti gelos ca ea va fi a mea si nu a ta. Vorbele lui chiar ma scoteau din sarite si vroiam s ail omor, dar avea intr-un fel dreptate eram gelos pe toti care roiau in jurul ei si imi venea sa ii bat pe toti, sin u stiu totusi ce ma retinea san u fac asta, probabil tot de dragul ei, ca dupa nu cred ca ar mai vorbi cu mine deloc. Dar tot nu ma controlez san u ma uit urat la el. Observandu-mi privirea care inspira ura si racoare I se face frica si pleaca, dar avea de ce sa ii fie frica avand in vedere ca eram luat in considerare de politie dupa ce la un chef luasem la bataie pe toti si cand a venit politia ii luasem si pe politisti la o runda de incaierare, cheful ala ma facut sa ajung doua zile pe la sectie prin celula pana cand m-au lasat in pace dar amenda tot am avut. Dar oricum asta a trecut si acum ca fraierul ala pleca din fata mea imi continui drumul spre casa fierband de nervi pe care m-i facuse. Cand ajung acasa o strig pe Deea dar nu primesc raspuns ,,ce o avea…oare mai e suparata pe mine?” imi spun in gand simtind cum inima incepea sa imi batamai rapid, un fior neplacut trecand prin trupul meu. O mai strig odata dar aceasi soarta o am , fara raspuns. Intrebandu-ma in continuare daca e suparata pe mine incep sa o caut prin casa, mai intai in bucatarie apoi in camera ei, intru chiar si in baie dar nimic, atunci observ ca n ici macar ghiozdanul si cartile ei nu erau acasa ,,o fi cu vreunul?” ma intreb singur in gand imediat parca enervandu-ma doar gandindu-ma ca ar putea fi cu vreunul pe care nu il cunosteam. ,, daca nu o sa mai vina acasa? Daca o sa se mute? Am suparato asa de rau oare?” intrebarile astea si multe altele imi trec prin cap. - GATA!! Trebuie sa ma calmez ! Dar unde imi e Mp3-ul? Imi zic singur incepand sa il caut, dar ma opresc la un moment dat si imi dau cu palma in cap exclamand Ce fraier pot fi! L-am uitat la scoala. Nemai avand insa rabdare pana dimineata,si desi era intuneric afara si stiam ca trebuia sa ma catar peste poarta, ceea ce nu ar fi nou pentru mine, imi iau un hanorac pe mine deoarece tricoul il dadusem jos si numai aveam chef si rabdare sa il iau iarasi pe mine acum, si ies val vartej pe use trantind-o in spatele meu.Ce aveam noroc insa era ca stiam o scurtatura printre blocuri pe care o mai frecventam dimineata cand intarziam. Se putea observa cat de nervos sunt deoarece nu mergeam ci alergam parca eram fugarit de gabori si chiar trec pe langa unul cand ies pe strada principala mai s ail dobor in fata unei masini dar ma stia cat de nebun sunt sin u imi zisa nimic tacu din gura si isi continua drumul. In scurt timp ajung in fata facultati si ma opresc tragandu-mi rasuflarea dupa care trec rapid peste poarta punand un picior pe cimentul de inceput de gard si ma prind cu mana de una din tapile de sus facandu-mi vant peste ele. Cand ajung cu picioarele pe pamant imi pun mainile in buzunarele de la pantaloni si incep sa merg alene spre sala de sport ca sa imi iau mp3-ul din vestiar. La vestiare alta problema erau incuiate - FIRAR!? Tip si dau odata cu piciorul in use, eram de-a dreptul nervos si incepuse sa ma doara capul lucru care uram cel mai mult, s ama doara capul din cauza nervilor. Dar ce era sa fac usa nu vroiam sa o sparg, ar fi fost a doua oara si deja eram luat in vedere rea pentru asta. Insa tot nu aveam de gand sa plec cu durerea de cap acasa asa ca ies din sala si ma indrept spre infirmerie pasi mei erau singuri care se auzeau pe holurile facultati si fiind noapte toate becurile stinse, doar lumina luni ce strabatea sticla geamurilor lumina holurile pusti pe care bantuiam ca o fantoma in cautarea victimei ei.Cand ajung la infirmerie intru ca bivolu trantind usa si ma duc direct la unul din dulapurile prezente in incapere de unde iau o pastila pentru dureri de cap o inghit fara apa apoi numai aveam chef sa ma intorc acasa, poate ca Deea venise si cu gagicu la care fusese, deci mai bine nu deranjam, si oricum maine avea sa fie iar cursuri asa ca ce dracu dorm aici,dar am parte de o mare surpriza cand dau laoparte perdeau din jurul unuia din paturi. O anume fata frumoasa dormea ca o printesa in acel pat ,, Ce frumoasa e!?” imi zic in gand si zambesc usor uitandu-ma la ea, la Deea mea. Ma asez usor langa ea pe pat si ma aplec peste ea punandu-mi mainile pe deo parte si de cealalta a capului ei. Vroiam sa o sarut, era prea frumoasa, parca ar fi frumoasa din padurea adormita, si eu ar trebui sa o sarut ca sa se trezeasca, si chiar asta intentionam sa fac asa ca ma aplec usor deasupra ei apropiindu-mi chipul de al ei lipindu-mi buzele de ale ei, era dulce rau, pacat ca nu putea fi asa sic and era treaza. Imi indepartez putin fata de chipul ei si imi despart buzele de ale ei privind-o incontinuu. ,,Cat ma bucur ca nu e cu cineva “ imi zic in gand zambind mereu parca imi ramasese fata asa, blocata.
_______________________________________ We all have an angel that takes care of us
 http://frizzy.3xforum.ro - forumul meu nu e cine stie ce dar e al meu http://iloveanime4ever.3xforum.ro/viewt ... 6509#26509 - Cititi daca va plac ficurile in colaborare:d
|
|