Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Nu sunteti logat.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Nou pe simpatie:
geogeorgiana17 Profile
Femeie
25 ani
Arad
cauta Barbat
26 - 57 ani
Lumea noastră AnimeReguliInregistrareLoginPoze
Lumea noastră Anime / Dropped. / ALONE AT HOME Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini:  1 2
Lene
Moderator
Postari: 1113
ALONE AT HOME

Hey evryone am decis sa fac un fic impreuna cu Sarah-chan eu voi fi personajul feminin in timp ce ea va fi cel masculin sper sa va placa

CAPITOLUL I

Ce minunata e viata mea nui asa? Locuiesc impreuna ci baiatul pe care il iubesc si el ma iubeste numai pe mine.Totul e minunat. Dar un tipat ma scla din visul meu care era asa de minunat..Pacat ca nu era real..
  -- Deea!! Unde draq mi'ai pus mp3'ul?!
  -- Nu am umblat cu lucururile tale idiorule! Nu crezi ca daca asi fi avut nevoie de mp3 il luam pe al meu?! Ce cruda e viata..Il urasc pe tipul asta din tot sufeltul..Si pe deasupra mai impart si un apartament cu el..Ei bine asta e viata mea..Eu sant Andreea, dar toti imi spun Deea am 17 ani, parul saten si ochii caprui. In clipa de fata locuiesc cu 'prietenul meu' din copilarie, mergem la aceeasi facultate si impartm un apartament de doua camere..Pulica asta e cam gagicar ceea ce nu imi place deloc..Nu mar deranja daca nu ar veni cu fetele pe aici dar des vine cu cate o pitipoanca si imi vine sa ii sparg capul! Si ei si lui..Nu e gelozie deoarece il dispretuiesc sa nu credeti gresit. Numele lui era......... si arata destul de nine ceea ce ma enerva foarte tare! Toate fetele cadeau la picioarele lui in afara de mine bineinteles..Nu stiam ce vedeau ele la el..Ca era aratos sau ca are un comportament de mitocan? Hmm nu voi sti niciodata..In timp ce ma gandeam eu ies din camera fara sa imi dau seama in ce eram imbracata..in chilori o bluza neagra cu maneca lunga si niste ciorapi lungi in dungi mov cu alb si ma asez pe canapea in timp ce ma uitam la tavan..
  -- Pentru numele lui D'zeu pune ceva pe tine! Daca vine cineva aici va intelege gresit!
  -- Perversule! Perversule! Nu te uita! Incep eu sa tip si sa arunc in el cu ce prind. Ma dadeam incet in spate in timp ce .......Luase o perina si o folosea ca scut in timp ce se apropia de mine. Nu mai aveam unde sa ma duc in spate decat daca picam pe geam de la etajul 3..Ma prinse de mana si incepea sa ma stranga uitand'use la mine in ochii si apropiindu'se de mine. Eu nu mai stiam ce sa fac..Eram speriata ma uitam la el cu ochii mari. El isi lasase capu in jos si si'l proptise de perete.
  -- Ma doare. Dam'i drumul!
  -- Data viitoare cand mai iesi asa afara din camera gandeste'te de doua ori inainte! Incepand sa slabeasca stransoarea pana cand imi dadu drumu si se indeparta. Ce a fost asta? Mda..Incerca oare sa ma aiba si pe mine cum le avea pe toate? Vroia o persoana care sa ii faca treaba prin casa? Nu prea cred! Eu nu ii pic la picioare ca toate pitipoancele de pe aici! Eu sant diferita!

Cam asta a fost partea mea de acum e treaba lui Sarah-chan cand ea va pune partea urmatoare eu voi incepe sa scriu continoarea deci LECTURA PLACUTA

Deea:

alone home alone home                     

28.9KB

Click it. --> http://myplace.forumgratuit.ro/forum  <-- Click it.

°o.O Skittles O.o°
Membru
Din: Ia ghiceste...
Postari: 1645
imi place mult ficul,e interesant
hai Sarah-chan cu nextuuul

Revenge is sweet...

lee
Bufniță Flămândă
Din: Ploiesti
Postari: 273
interesant

xxIrinutzaxx
Membru
Postari: 1229
Dragutz....
Hai Shara-chan cu nextul

Puffy.Alexa
Membru
Din: undevaa
Postari: 173
unde e nextu

vampire_angel_girl
Bufniță Flămândă
Postari: 398
nextul

un inceput jmeker
da vreau sa vad cum il cheama
app si pe mine ma cheama Andreea
ce coicidenta

sarah chan
Membru
Postari: 179
Kira e numele lui si o sa aduc nextul curand

http://frizzy.3xforum.ro - forumul meu nu e cine stie ce dar e al meu
http://iloveanime4ever.3xforum.ro/viewt ... 6509#26509 - Cititi daca va plac ficurile in colaborare:d

sarah chan
Membru
Bun ...scuzati dublu postul dar am adus partea mea .. sper sa va placa si lectura cat mai placuta

Nu stiu cat e ceasul si nici ca imi pasa stiu doar ca am un car de draci, halal prieten mai am si eu, dar asa merit daca umblu numai cu panarame care imediat se dau la prietenu meu cel mai bun. Numai Andreea e diferita…dar ce pacat ca nu poate fi a mea, ah urasc cand se intampla asa, urasc cand nu pot avea o fata pe care o vreau.
   Tot  gandindu-ma ajung acasa, si mai locuiam si cu ea, prietena mea din copilarie, mergem si la aceasi facultate, doar un an diferenta intre noi, ea are 17 ani iar eu 18, numele meu e Kira, multi rad de mine din cauza culori caudate a parului, un fel de gri, dar   toate fetele imi cad la picioare, poata si datorita comportamentului pe care il arat. Intru inauntru trantind usa tare, vroiam sa ascult muzica dar nu imi gaseam Mp3-ul atunci urlu tare
- Deea’, unde dracu imi e Mp3-ul? Dar imediat primesc raspunsul pe acelasi ton rastit
- Nu am umblat cu lucururile tale idiotule! Nu crezi ca daca a-si fi avut nevoie de mp3 il luam pe al meu?! Dupa acest raspuns foarte ‘’linistitor’’ eram simai nervos dar cand o vad pe Deea cum iese din camera…adica in ce tinuta era, doamne ce bine arata dar imi era ca fruc tul interzis foarte tentanta darn u o puteam avea ,,Firar de ce trebuie sa arate asa de bine fata asta oh” imi zic in gand ramanand cateva clipe cu gura cascata uitandu-ma la ea darn u ma observase lucru care ma bucura, cand aterizez si eu iarasi pe pamant iau iarasi acea fata nervoasa si cand Deea se aseaza pe canapea ma apropi incet de ea dar ii reprosez
- Pentru numele lui D'zeu pune ceva pe tine! Daca vine cineva aici va intelege gresit! Nu ca m-ar fi deranjat..ce ma deranja era faptul ca nu era adevarat.
- Perversule! Perversule! Nu te uita! Incepu ea sa tipe la mine lucru care ma provoca ,,pervers!? Ia sa o speri eu putin” imi spun in gand si incep sa ma apropi usor de ea, dar era putin cam dificil avand in vedere ca ea arunca cu ce apuca in mine insa imi iau o perina folosind-o ca scut san u fiu impiedicat din drum.Casnd ajung langa ea, nici ca mai avea unde sa se duca, o prind de mana si o strang tare apropiindu-mi fata de a ei dar imi proptesc capul de perete, se vedea clar ca e speriata si nedumerita de comportamentul meu cam violent
- Ma doare. Dam'i drumul! Ii aud vocea parka tremurand si zambesc putin apoi zicandu-i
- Data viitoare cand mai iesi asa afara din camera gandeste'te de doua ori inainte! Ii spun eu apoi ii dau drumul usor usor la mana pana cand incheietura ei era libera, atunci ma intorc si plec de langa ea indreptandu-ma spre camera mea dar totusi intrebandu-ma in gand de ce ma comportasem asa totusi nu era ca si cum ar fi facut ceva extraordinary de gresit ,,Ce e oare cu mine?”

Acesta e Kira:

alone home bun ...scuzati dublu postul dar adus partea mea sper placa lectura cat mai placuta  

38.1KB

http://iloveanime4ever.3xforum.ro/viewt ... 6509#26509 - Cititi daca va plac ficurile in colaborare:d

Lene
Moderator
Ohh se pare ca Sarah-chan a venit cu ficul mai repede decat ne asteptam..Stiti cum se zice cand pisica nu'i in casa soarecele Sarah-chan pune ficul pe masa    Se pare ca va trebui sa ma apuc si eu de scris.
Si Sarah-chan imi place nextul:> si stiam ca vei alege un baiat dragutz

°o.O Skittles O.o°
Membru
e dragut Kira...
adu next plzzzzzzzz

Revenge is sweet...

sarah chan
Membru
am gusturi bune la baieti :>... oricum sunt si eu curioasa de cum va fi continuarea...aici sunt si scriitor si cititor... partea de scriitor mi-am indeplinito acum sunt cititor

Diditza
Greieraş
Din: Mamaia
Postari: 150
haide Timy cu nextul te log
mijto ficul ,foarte reusit....
astept NEXT =>    

lee
Bufniță Flămândă
ce ciudat e kira next

sarah chan
Membru
e ciudat...dar asta il face interesant..dupa parerea mea...

lee
Bufniță Flămândă
la asta m-am referit cand am zis ciudat

Lene
Moderator
Ma bucur ca va place, eu si Sarah-chan ne straduim , si chiar ne ajuta incurajarile si ne bucura (pe mine cel putin da) Sper sa va placa si in continoare. Ma voi pune sa scriu ficul si in cateva zile va fi publicat asa ca see ya!
Ps: Nu scapati asa usor de mn >

anitza
Greieraş
Postari: 247
Asta e  bine ca ficul e intradevar fantastic si astept nextul

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta

Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!

http://www.youtube.com/watch?v=UBO4TCoD ... re=related

Scarlet Fragments
Moderator
Din: Lost in my sweet dreams
Postari: 1602
Am citit si eu capitolele din cele doua capitole se vede ca Deea este o fire recalcitarnta iar Kira este si el oarecum genul bad boy care are fetele la picioare dar el tanjeste doar dupa una singura pe care nu o poate avea .
Diferanta de varsta nu este mare si se pare ca amble persoanje au acelasii caracter mai dinamic .
Interesanta poveste vreau sa vad si nextul ,

Jr,Minhyuk,Lee Joon,Jonghyun,Onew,Park Jung Min,Terada Takuya,Hyunseung,Hyunsun,Jaejoong,Junsu,Jonghyun,Gonchan,Jinyoung,No Min Woo,Jo Twins,Daniel,Kim Kwang Yeon,Ahn Jaehyo,Kan ,Yejun,Park Jae Hyun,Nam Woong,Himchan and Jongup,Hongki ,Ahn Daniel.
Pretty boys to share OwO
Love you my Weifuu XD.

*Rina*Mandarina*Rina
Membru
Din: La scoala, alaturi de prieteni
Postari: 383
Foatre frumos timy... . Vezi ca am trecut si eu pe aici.... .

Bye bye si pune-ti curand nextu.    

alone home foatre frumos timy... vezi trecut aici.... bye bye pune-ti curand nextu.     Membru

11.6KB

vampire_angel_girl
Bufniță Flămândă
sooper sarrah!!!
gambate timy cu nextu`
si sa fie cat mai repede.
sper sa treaca zilele mai repede
asteptam
adika cel putin eu )

alone home sooper timy nextu`si fie cat mai treaca zilele mai cel putin

25.6KB

vampire_angel_girl
Bufniță Flămândă
neeeext

Sayu
Membru
Postari: 77
Interesant fic ( ideea originala finally)    Faza cu colegul de apartament enervant nu am mai intalnit-o deci consider fic original.
Dar, caci trebuie sa existe si un dar , capitolele sunt prea scurte T_T . Si nu prea pot fi numite capitole daca sunt asa scurte, ci doar fragmente, deci incercati sa scrieti ceva mai mult. In ambele capitole am observat greseli de tastare (eh asta-i viata se mai intampla), iar descrierea sentimentelor e cam inexistenta. Totusi, e o idee foarte buna si cu mici corecturi puteti indrepta defectele.
Hai sa nu va mai fac zile acre si sa termin cu critica :]]
Imi place ficul si astept cu nerabdare continuarea! spor la scris!

P.S : Sper sa nu va suparati din cauza comentariului meu , dar vreau doar sa va ajut.

"Don't use such strong words...it makes you look weak."
People have to really suffer before they can risk doing what they love

Lene
Moderator
Nu ne suparam deloc stai linistita, cum spuneam , criticile si sfaturile sant mereu binevenite Am sa incec sa remediez greselile si vreau sa va multumesc de comuri tuturor si ca ne sustineti. Sper sa va placa in continoare si sa primim la fel de multe comuri

xxIrinutzaxx
Membru
Postari: 1229
Super fic!!!
Imi plake mult!
Abia astept nextul!!

Lene
Moderator
Se pare ca am venit si eu cu nextul! Sper sa va placa, asa ca va urez LECTURA PLACUTA!

CAPITOLUL II

Dimineata de apropia cu pasi repezi si soarele intra incet pe geamul mare al camerei mele, luminandu'mi fata incet. De o data aud un zgomot puternic si ma trezesc repede fugin'd spre bucatarie unde il vad pe Kira pe jos inconjurat d eniste oale care cazusera peste el..
    -- Ah..esti doar tu..
    -- Doar eu..? Imi raspunse el ironic holmandu'se la mine..
    -- Parca ti'am mai spus sa nu iesi in halul asta din camera! Observand ca am iesit din camera doar intr'un tricu scurt pe care il luasem aseara..
    -- Hai mai lasama! Daca nu iti place ce vezi nu te uita!
    -- Tu chiar esti proasta? Problema e ca imi place ce vad asa ca acopera'te! Cand am auzit asta m'am inrosit ca racul si am plecat in camera. Inima imi batea asa de tare simteam ca imi iese din piept. In clipa urmatoare cad in pat deoarece m'am impiedicat de o perina aruncata cand am fugit sa vad ce se intamplase in bucatarie...Raman in pat uitandu'ma in sec si gandindu'ma la ce spuse kira..Trebuia sa uit asta deoarece nu vroiam sa ii cad in brate nu?
  Inainte sa imi dau seama se facuse ora 7:30 si daca nu ma grabeam intarizim la facultate..Din nou..Imi luasem repede din dulap o pereche de pantaloni de blugi negri si mulati un tricuo larg alb si o vesta scurta peste .Inainte sa imi dau seama eram deja in fata facultati. Eram usurata deoarece nu intarziasem. Inainte sa intru in clasa il vad pe Kira lingandu'se cu o pitipoanca pe hol..Aceasta ma facea sa imi creasca glicemia si sa ma inrosesc toata de nervi..Nu mai conta! trebuia sa ajung reped ein clasa inaintea profesoarei, deoarece deja se sunase. Cand ajung in fata clasei intru in clasa si spre surprinderea mea profesoare era deja acolo.
    -- Iar tu? iesi afara! Sa te inveti sa nu mai intarzi la ora mea! Nu era o mare pierdere adica e doar oara de romana..Si profa nu ma prea inghitea ca tot timpul intarziam la orele ei fiind prima ora. Ma plimb pe hol pbservand ca pitipoanca disparuse si Kiba statea pe manca de langa copacul din spatele scoli. Ma duc spre el si il intreb:
    -- Iar chiula?
    --...Mda...Pe tine iat te'a scos afara hoasca?
    --..he he he, ii rad eu itonic dand sa plec.Cand kima ma prinse de mana si ma  trase spre el apropiindu'se de mine. Ii ismteam caldura corpului si rasuflarea..Cred ca mi se parea dar inima lui ii batea repede? Nu era doar inima mea care mai unpic iesea din mine.
    -- C-ce faci?! Il intreb eu uitandu'ma in ochii lui , si ce mai ochi..ma patrundeau si ma faceau sa ma cutremur pedinauntru, simteam ca imi pierd echilibrul si ca voi cadea. Am simtit o izbitura cu pamantul dureroasa.
     -- D-dece draq ai facut asta?! Il intreb eu nervoasa pentru ca ma lasas'e sa cad pe jos.
     -- Hm? Ce am facut?
     -- Nimik! asta e problema niciodata nu faci nimik! Si am fugit de acolo cu ochii inlacrimati, Picaturi de apa amara mi se scurgeau pe obraji si aterizau pe pamantul rece..In timp ce in spate se uita Kira la mine si incerca sa ma ajunga..Eu fugeam spre infirmerie. Odata ajunsa ma arunc in cel mai apropiat pat si ma uit la tavan in timp ce lacrimile mi se scurgeau incet pe fata..Dece eram asa de dezamagita?..Ce se intampla cu mine..O gramada de intrebari ce imi zburau in minte..Si dupa cateva minute bune am adormit incet..
   Cand m'am trezit orele deja se terminasera si ma ridic din pat cu o durere ingrozitoare de cap...Mai bine ramaneam acolo ca simteam ca imi pusca capul...Mam dus pana la urma in sla mea de clasa sa imi iau ghiozdanul si sa plec..Dar cand ajung la poarta scoli eram incuiata..Ahh..am dormit prea mult si acum ramasesem in facultate singura pana maine dimineata..Ohh..Numai mie mi sar putea intampla asa ceva..Si am izbugnit iar in plans mergand spre infirmerie..

Sper sa va placa Ei bine eu mi'am facut datoria acum asteptam partea a 2 nu?)

Sayu
Membru
Postari: 77
Ma bucur ca ai pus next asa repede! Observ ca este ceva mai lung capitolul si ma bucur Voi incepe cu cateva greseli de tastare pe care le-am observat:

''iat'' = iar
''itonic'' = ironic
''kima'' = Kira
''ismteam'' = simteam
''unpic'' = umpic

Etc.. am mai observat cateva greseli dar mie sila sa le caut pe toate.
As vrea ceva mai multa descriere a sentimentelor... De exemplu, faza de dimineata atunci cand Kira ii spunei Andreei ca ii place ce vede chiar a fost descrisa bine, dar dupa aceea ai cam dat-o in bara. Ai incurcat putin si timpurile, de la prezent la imperfect e doar un pas :]]

Acum voi termina cu critica ca deja m-am intins prea mult Sa incep cu lucrurile care mi-au placut. Atitudinea lui Kira asa schimbatoare imi place la nebunie :X Iar replica asta a fost epica:

Tu chiar esti proasta? Problema e ca imi place ce vad asa ca acopera'te!

Pai... astept next! Spor la scris girlz!:*

"Don't use such strong words...it makes you look weak."
People have to really suffer before they can risk doing what they love

Lene
Moderator
Eh botez si eu niste cuvinte     Data viitoare ma voi pune sa citesc de doua ori inainte de a publica Merci mult de com  si voi incepe sa scriu din ce in ce mai mult la un capitol si Sarah chan spunea ca ne va surprinde placut in curand cu nextul Nici eu nu l'am citit inca si marturisesc ca sant putin curioasa 

lee
Bufniță Flămândă
nasol sa ramai inchisa in facultate : astept next sarah chan

vampire_angel_girl
Bufniță Flămândă
next pls pls
pune nextuu
asteeept  

°o.O Skittles O.o°
Membru
biata Andreea... sa fi inchis in facultate...naspa
macar nu o sa mai intarzie la ore
next plzzzzzzz

Revenge is sweet...

vampire_angel_girl
Bufniță Flămândă
eu il astept mai mult :P

anitza
Greieraş
hai cu nextul mai rapid ca e prea tare pana acum si vreau sa vad ce se mai intampla

alone home hai nextul mai rapid prea tare pana acum vreau vad mai intampla

47KB

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta

Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!

Puffy.Alexa
Membru
scz ca nu am mai trecut pe aici dar am fost foarte ocupata  next te roggg

Diditza
Greieraş
cum au zis si ele astept next =>    

sarah chan
Membru
Am adus si eu continuarea... si am incercat sa respect sugestiile voastre....^_^.. deci sper sa va placa.
Spor la citit si comentat

- Nimik!Asta e problema, niciodata nu faci nimic! Cuvintele ei imi rasunau in cap si parca m-au dat peste cap
- Offf trebuie sa ma opresc sa ma gandesc la ce a zis! Imi zic singur plecand din parc-ul unde zabovisem de cand plecasem de la facultate darn u vrusesem sa merg acasa parca nevrand sa nu o vad pe ea. Nu stiam de ce darn u vroiam sa ii aud iarasi replicile care parca ma indepartau de ea, nu stiam cum sa fac sa ma apropi de ea. Tot ce incercam era in zadar, insa acum era tarziu soarele apunea si vrand nevrand plec acasa luandu-mi inima in dinti sa o revad si totusi sa imi pastrez calmul. Dar surprize surprize, cand sa ies din parc dau nas in nas cu un ‘’prieten’’ care avea ca de obicei un zambet idiot pe fata
- O Kira, ce faci flacaule, nut e cearta nevasta-mea ca te duci tarziu acasa? Auzindu-I cuvintele parca sangele incepea sa imi fiarba in vene, nevasta-sa, de cand si pana cand era andreea nevasta lui, mai ales ca locuia cu mine. Chiar vroiam sa ii dau un pumn sis a il vad pe jos, ar fi fost placerea mea sa fac asta dar cum necum ma stapanesc si incep sa rad ironic
- Kile, daca andreea ar fi nevasta-ta asa cum zici tu nu ar locui cu mine. Eu te-as sfatui sa renunti la visul asta ca mi se face mie mila de tine de cate ori te-a refuzat fata.
- Ha razi pentru ca esti gelos ca ea va fi a mea si nu a ta. Vorbele lui chiar ma scoteau din sarite si vroiam s ail omor, dar avea intr-un fel dreptate eram gelos pe toti care roiau in jurul ei si imi venea sa ii bat pe toti, sin u stiu totusi ce ma retinea san u fac asta, probabil tot de dragul ei, ca dupa nu cred ca ar mai vorbi cu mine deloc. Dar tot nu ma controlez san u ma uit urat la el. Observandu-mi privirea care inspira ura si racoare I se face frica si pleaca, dar avea de ce sa ii fie frica avand in vedere ca eram luat in considerare de politie dupa ce la un chef luasem la bataie pe toti si cand a venit politia ii luasem si pe politisti la o runda de incaierare, cheful ala ma facut sa ajung doua zile pe la sectie prin celula pana cand m-au lasat in pace dar amenda tot am avut. Dar oricum asta a trecut si acum ca fraierul ala pleca din fata mea imi continui drumul spre casa fierband de nervi pe care m-i facuse.
    Cand ajung acasa o strig pe Deea dar nu primesc raspuns ,,ce o avea…oare mai e suparata pe mine?” imi spun in gand simtind cum inima incepea sa imi batamai rapid, un fior neplacut trecand prin trupul meu. O mai strig odata dar aceasi soarta o am , fara raspuns. Intrebandu-ma in continuare daca e suparata pe mine incep sa o caut prin casa, mai intai in bucatarie apoi in camera ei, intru chiar si in baie dar nimic, atunci observ ca n ici macar ghiozdanul si cartile ei nu erau acasa ,,o fi cu vreunul?” ma intreb singur in gand imediat parca enervandu-ma doar gandindu-ma ca ar putea fi cu vreunul pe care nu il cunosteam. ,, daca nu o sa mai vina acasa? Daca o sa se mute? Am suparato asa de rau oare?” intrebarile astea si multe altele imi trec prin cap.
- GATA!! Trebuie sa ma calmez ! Dar unde imi e Mp3-ul? Imi zic singur incepand sa il caut, dar ma opresc la un moment dat si imi dau cu palma in cap exclamand Ce fraier pot fi! L-am uitat la scoala. Nemai avand insa rabdare pana dimineata,si desi era intuneric afara si stiam ca trebuia sa ma catar peste poarta, ceea ce nu ar fi nou pentru mine, imi iau un hanorac pe mine deoarece tricoul il dadusem jos si numai aveam chef si rabdare sa il iau iarasi pe mine acum, si ies val vartej pe use trantind-o in spatele meu.Ce aveam noroc insa era ca stiam o scurtatura printre blocuri pe care o mai frecventam dimineata cand intarziam. Se putea observa cat de nervos sunt deoarece nu mergeam ci alergam parca eram fugarit de gabori si chiar trec pe langa unul cand ies pe strada principala mai s ail dobor in fata unei masini dar ma stia cat de nebun sunt sin u imi zisa nimic tacu din gura si isi continua drumul.
    In scurt timp ajung in fata facultati si ma opresc tragandu-mi rasuflarea dupa care trec rapid peste poarta punand un picior pe cimentul de inceput de gard si ma prind cu mana de una din tapile de sus facandu-mi vant peste ele. Cand ajung cu picioarele pe pamant imi pun mainile in buzunarele de la pantaloni si incep sa merg alene spre sala de sport ca sa imi iau mp3-ul din vestiar. La vestiare alta problema erau incuiate
- FIRAR!? Tip si dau odata cu piciorul in use, eram de-a dreptul nervos si incepuse sa ma doara capul lucru care uram cel mai mult, s ama doara capul din cauza nervilor. Dar ce era sa fac usa nu vroiam sa o sparg, ar fi fost a doua oara si deja eram luat in vedere rea pentru asta. Insa tot nu aveam de gand sa plec cu durerea de cap acasa asa ca ies din sala si ma indrept spre infirmerie pasi mei erau singuri care se auzeau pe holurile facultati si fiind noapte toate becurile stinse, doar lumina luni ce strabatea sticla geamurilor lumina holurile pusti pe care bantuiam ca o fantoma in cautarea victimei ei.Cand ajung la infirmerie intru ca bivolu trantind usa si ma duc direct la unul din dulapurile prezente in incapere de unde iau o pastila pentru dureri de cap o inghit fara apa apoi numai aveam chef sa ma intorc acasa, poate ca Deea venise si cu gagicu la care fusese, deci mai bine nu deranjam, si oricum maine avea sa fie iar cursuri asa ca ce dracu dorm aici,dar am parte de o mare surpriza cand dau laoparte perdeau din jurul unuia din paturi. O anume fata frumoasa dormea ca o printesa in acel pat ,, Ce frumoasa e!?” imi zic in gand si zambesc usor uitandu-ma la ea, la Deea mea.
    Ma asez usor langa ea pe pat si ma aplec peste ea punandu-mi mainile pe deo parte si de cealalta a capului ei. Vroiam sa o sarut, era prea frumoasa, parca ar fi frumoasa din padurea adormita, si eu ar trebui sa o sarut ca sa se trezeasca, si chiar asta intentionam sa fac asa ca ma aplec usor deasupra ei apropiindu-mi chipul de al ei lipindu-mi buzele de ale ei, era dulce rau, pacat ca nu putea fi asa sic and era treaza. Imi indepartez putin fata de chipul ei si imi despart buzele de ale ei privind-o incontinuu. ,,Cat ma bucur ca nu e cu cineva “ imi zic in gand zambind mereu parca imi ramasese fata asa, blocata.

lee
Bufniță Flămândă
ooooo interesant amandoi singuri in facultate...timy astept next  

°o.O Skittles O.o°
Membru
ma intreb ce reactie va avea Deea
next plzzzzzzzzz

Revenge is sweet...

pearlynna89
Membru
Din: .. far away
Postari: 558
Interesant ficul   Sunt cateva greseli de ortografie, dar nu ai conteaza, atata timp cat se intelege ce ai scris. Imi place ideea, iar actiunea e captivanta. Repede cu nextul, sunt curioasa sa vad ce se intampla :P

Diditza
Greieraş
ce se va intampla oare??!huh?!!
sa stii k astept next cum au zis si fetele
deci tamy adu next...    

Puffy.Alexa
Membru
waw am ramas fara cuvinte pune nextu

Lene
Moderator

Diditza a scris:

ce se va intampla oare??!huh?!!
sa stii k astept next cum au zis si fetele
deci tamy adu next...    

Va trebui sa imi schimb numele in TAMI   
Ma'i botezat
Bine amm..numele me este Timeea puteti sa imi spuneti cumvreti: Timi, Ty, Timeea, Tea, Time, Astrid, Ary. Dar nu Tami >.< Va rog mult aveti de unde alege. Acuma daca nu ai fost atenta sau era o greseala de taste nu'i bai i'm not mad >.< Dar va rog nu ma botezati. T.T Imi place numele meu asa cum e si cum mi'lau dat parintii.

anitza
Greieraş
Nextul

Diditza
Greieraş
scz Timy ,nu am fost atenta ce am scris si nu mam verificat >.<  (rusine sami fie!!!)

Lene
Moderator
Nu'i bai :-j Cum am mai spus 'i'm not mad'>.<
Nu era nevoie sa iti ceri scuze, se mai intampla stiu cum sant tastele

anitza
Greieraş
Si adu mai repede nextul te rog

Lene
Moderator
Kk. Am venit cu nextul. Lectura placuta! 
CAPITOLUL III

Imi deschid usor ochii, vazan'd inca in ceata dupa somnul tras in infirmerie. Il vad deasupra mea pe Kira care ma saruta.Am inchis repede ochii la loc, apoi i'am deschis din nou. Nu imi venea sa cred...K-Kira tocmai ma sarutase..pe..mine? Cred ca visez..Nu are cum sa fie real..Eram asa de fericita nu stiam cum sa reactionez..Se pare ca el nu observase ca m'am trezit si ma saruta din nou. De data asta i'am bagat mainile in par si i'am raspuns la sarut. Deschid gura , iar lui ii fusese de ajuns si nu ezita, isi bagase repede limba in gura mea si incepuse sa o caute pe a mea. Cand a gasit'o limbile noastre au inceput sa se joace un joc nebunesc si pasional. In acest timp Kira isi plimba mana pe corpul meu.Asta a fost primul meu sarut..? Adica era real..?Dupa cateva secunde rupem sarutul si ne uitam unul la altul..Tacerea a fost imediat intrerupta de catre Kira..
  -- Esti reala..? Nu visez..? Se uita la mine asa de mirat si comfuz..
  -- C-cred ca sant reala tu ce zici? Ma uit la el in ochii zambindu'i cu caldura.Si prinzandu'i buzele intru'n sarut apasat.
  -- Vreau sa iti spun ceva..Imi spuse el tremuran'd, T-Te..Adica..eu...Te..Iubesc..Cand am auzit aceste cuvinte mi se prelinge o lacrima usor pe obrazul meu palid..Inainte sa imi dau seama ochii imi erau plini de lichid sarat care curgea incet in jos ajungandu'mi la buse ce imi dadea un gust asa de sarat ca niciodata..Kira se uita la mine cu niste ochii mari ca si cum mar fii intrebat "sa intamplat ceva..dece plangi?" Dar nu mai spunea nimic..Parca amutise si el lafel ca mine..pur si simplu nu puteam sa scot nimic pe gura. Vroiam sa ii sar in brate sa ii spun ca si eu il iubesc sa il sarut sa ii arat cat de mult tin la el. La un momentdat Kira se ridica din pat si dadu cu pumnul in peretele de langa noi..Era nervos..
  -- Nu ma iubesti? Stiam!Stiam.. Se intoarce si se uita la mine in ochii..Ochii lui caprui erau plini de lacrimi si se incrunta mai rau ca niciodata..Durerea se simtea in glasul lui..Il prind intr'o imbratisare calda si il calmez. Incerc sa spun ceva si reusesc intr'un final.
  -- Si eu te iubesc, pampalaule.
  -- Serios..? Adica chiar..? Nu stiu ce sa spun..
  -- Prostule, nu trebuie sa spui nimic. Si ii prind buzele din nou intru'n sarut  apasat si totusi pasional. Kisa ma lasa pe pat si ma intinde pe patul rece si moale a infirmeiei, ma saruta pasional, incepand sa isi vare una din maini sub bluza mea. Cand reuseste la intoarce pe spate si masandu'mi sanii usor, ceea ce ma face sa gem imfundat sperand sa nu ma auda..Dar el ma auzise deja, acel geamat il facuse sa se excite din ce in ce mai tare, prinse de sutien cu dinti si desfacand'ul isi vara mana sub el incepand sa maseze carnea moale. Acest lucru ma facuse sa gem si mai tare, in clipa urmatoare Kira ma intoarse si incepu sa imi dea jos bluza si sutienul. Ramasesem doar in fusta scurta a uniformei. Baiatul incepu sa ma sarute pe gat lasandu'mi niste urme rosii Si coboran'd din ce in ce mai jos pe sanii mei si incepand sa imi linga sfarcurile incet apoi muscad'n nici prea tare si nici prea incet incat sa simt, ceea ce ma facea sa mai gem odata. Cu acest ultim geamat Kira se lasa in jos tot mai in jos ne luand mana de pe sanul meu si masandu'l in continoare. Acesta a inceput sa ma sarute pe abdomen si sa ma linga luand mana de pe sanul meu si dandu'mi jos fusta ce il incurca. Eu am inceput sa ii bag mana in par si sa gem din nou si din nou. Baiatul ma facea sa ma simt asa de bine..Se ridica de pe mine si isi da jos repede jacheta apoi desfacandu'si pantaloni trece din nou la treaba.Se apropia de chiloti mei incemand sa se joace cu materialul si sa il dea jos cu dinti usor salansu'ma goala. Se ridica din nou si imi zambi pervers apoi lasandu'se usor in jos si venind din nou in sus pe abdomen pana la sanii si sarutandu'mi din nou buzele reci. Imi bag mainile la el in pantaloni si incep sa ii dau jos acesta ramanan'd doar intr'o pereche de boxeri risii ca sangele. Ii dau usor jos si pe aceea , el ramanand gol ii prind membrul in mana si il frec usor ceea ce il facea sa geama usor la urechea mea.Imi luase usor mana de pe el si il introduse usor in mine ceea ce ma facea sa gem si mai tare. O durere cumplita isi facuse locul dar nu pentru mult timp. Baiatul ma facuse sa uit incet de ceea ce ma durea sarutandu'ma tot mai pasional si facand miscari de dute vino. Kira incepu si el sa geama la un momendat. Placerea imi cuprindea tot corpul dandu'mi fiori reci pe sira spinari si arcuindu'ma putin.Dupa cateva minute am simtit ceva cald ce imi patrundea incet in corp. Acesta se oprise si se puse langa mine. Mici stropi de transipratie ne invaluiau corpurile si respiram amandoi unpic cam greu. Ne uitam unul la altul cu un zambet cald pe buze si sarutandu'm usor imi pun capul la el pe piept si adorm incet.

Sper ca va placut (mai ales tie Andrei, aka Niki a fost ceva special numai pentru cel mai bun prieten:> :rolpfMultumesc de comentari si acum nu mai avem ce face decat sa o asteptam pe Sarah -chan

Puffy.Alexa
Membru
waw next

°o.O Skittles O.o°
Membru
se pare ca au trecut deja la fapte
adu next plzzzzz

Revenge is sweet...

lee
Bufniță Flămândă
wow wow wow da' erau in flacari nu gluma neeext sarah chan

anitza
Greieraş
Super tare  astept nextul

Pagini:  1 2  
Mergi la