Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Ela 22 Cluj
Femeie
22 ani
Cluj
cauta Barbat
22 - 48 ani
Lumea noastră Anime / Sa facem cunostinta / Uhm, helăăău Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
Andre
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 3
Helăăău.
Niciodată nu am fost bună la introduceri, dar voi face o încercare.

În primul rând, mă numesc Andreea. Sunt leoaică, fiind născută pe data de cinci august. Nu mă catalogaţi doar după zodie, nu întotdeauna are dreptate. Chiar nu mi se prea potriveşte această comparaţie (sau denumire, cum doriţi). Dar, ca să mă descriu: pot spune că sunt o fire perfecţionistă şi dificilă, dar, totuşi, în unele momente sunt visătoare, atunci lovindu-mă singură de peretele realităţii. Câteodată doare, câteodată nu. Sunt copilăroasă, narcisistă, vioaie ( şi modestă ) . Nu sunt nici optimistă, nici pesimistă. Ceva între, poate. Mai bine spus, acea liniuţă subţire ce desparte partea plină a paharului de cea goală. Îmi plac mult lucrurile complicate, mereu dorindu-mi să le fac pe cât mai simple posibil. Ador să scriu povestioase (de toate genurile, depinzând de starea pe care o am), să desenez, să ascult muzică, şi să râd cât se poate de mult. După cum probabil v-aţi dat seama, vorbesc mult - mai bine zic, tastez şi scriu mult, verbal fiind bâlbâită şi mă emoţionez foarte repede, iar când scriu această stare dispare instrantaneu.
Multe cuvinte care nu prea se potrivesc între ele, nu? Ca să adaug şi mai multe... Am obiceiul de a colecţiona felurite poze. Tot ceea ce mi se pare frumos, magnific, sau cel puţin adorabil. Nu doar virtuale, ci şi din hârtie. Îmi place mult verdele. Aici nu spun mai multe, gândiţi-vă care ar putea fi semnificaţia propoziţiei *laughs*.
O altă întrebare care este des pusă: „care ar fi anotimpul tău preferat?”. Păi, aici este puţin mai complicat. Îmi plac toate, dar dacă aş fi pusă să aleg, răspunsul ar fi toamna. Adică, mereu m-am simţit mai în largul meu în timpul acesteia. Îmi este greu să explic, dar acesta este adevărul.
Îmi place să citesc. Poate unii dintre voi aţi strâmbat puţin din nas la vederea acestei fraze, dar mie îmi place. Nu am un anumit gen, dar am preferinţa de a fi scrisă bine.
Am pomenit mai sus faptul că scriu. Da, nu sunt geniu ca alte persoane pe care le-am întâlnit, dar încerc şi eu. Şi cine ştie? Poate voi trece şi pe la fanfiction... Poate.
Deci, ca şi încheiere, mă bucur să mă aflu aici. Cel mai bine ar fi să mă cunoaşteţi în persoană, sau cel puţin să ştiţi că eu scriu ca să nu fiu nevoită să vorbesc. Simplu, nu?

Modificat de Andre (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
Enderlicht
Moderator

Din: Shangri-La in reverse
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 540
Iubesc faptul ca ai asternut o parte din tine aici, intr-un post. Esti prima persoana care s-a descris in acest fel, elaborat as putea spune, atingand cam toate punctele importante care sa ne traseze noua un contur imaginar al personalitatii tale. ^.^

Dupa felul in care te-ai dezvaluit noua, cred ca esti talentata la scris. Zona Fan Fic te asteapta cu bratele deschise, just so you know. ^^

Pe langa cele spuse deja, as vrea sa adaug ca avem ceva in comun: si eu iubesc toamna. A iubi este destul de abstract; eu ador toamna. Natura o reveni la viata primavara, dar, eu toamna simt tot fluidul vietii curgand prin mine. 

Hobby-urile tale sunt incantatoare, adevarate evadari ale sufletului. Muzica, desenul, scrisul...toate sunt arte, modalitati de dezvoltare a gandirii si a perspectivei. Tu, presupun, esti la profil de arte? Just askin`. In plus, am zis 'profil' fiindca imi pari a fi la liceu, datorita felului matur de a te exterioriza.

Repet, ai cea mai tare descriere everrr  ; iti urez distractie placuta pe forum, sa iti faci cat mai multi amici si sa ne dai macar o mostra din lucrurile pe care le scrii.

Vacanta placuta in continuare ! Cheers ! 

Modificat de Regen (acum 11 ani)


_______________________________________
~ Fost-am keepthefaith/Regen/Licht, candva. ~



                         Took my love down to Violet Hill ,   There we sat in snow.

pus acum 11 ani
   
Đee H.
Bufniță Flămândă

Din: am o casuta pe Soare.
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 290
Welcome dear! :] Sper sa te simti bine pe-aici!
Intrebari nu am, te-ai descris foarte frumos si complex [dupa cum a spus si Ioana mai sus ^^]. Sunt sigura ca te vei intelege cu toti cei de aici. :] So, happy posting! ^^


_______________________________________
Neji is my bitch!
Also, Itachi , Hao , Death The Kid , Pain , Tao RenLola [Poison] , Marina [Crow.] and Ralu are mine.

*click on the names and enjoy*


do you climb into space?
Si lumea ma-ntreaba ce faci...

pus acum 11 ani
   
Andre
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 3
@Licht: Încă o persoană căreia îi place toamna? Se pare că se înmulţesc tot mai mult. Deci, mulţumesc pentru această călduroasă primire. Voi trece pe la Fan Fic, dar puţin mai încolo.
Par matură? Hmm... Prefer să nu spun ce vârstă am, ci doar că nu sunt la profil de arte. Poate că sunt la liceu, sau poate nu. Curioasă? Presupun. Poate că vă voi zice odată şi-odată câţi ani am, dar acum nu. Veţi afla mai încolo...
Încă o dată, mulţam pentru primire *smile*.

@HappyWeasel~: Mulţumesc pentru primire. Sper şi eu că mă voi înţelege.


pus acum 11 ani
   
Ofelia~
.admin

Din: Lumea viselor
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2359
HA! Stiam ca te cunosc de undeva! :]] Btw, sunt Lene :]]]
Hmm~ Intrebari, ce intrebari sa iti mai pun..
- Asculti K-pop?
- Te uiti la telenovele/drame?
- La ce ai renunta din viata ta?
- Ce ai schimba la comportamentul tau?
Camatat~ See ya si happy posting.


_______________________________________
Călătorie dus-întors

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la