Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Tanya321 pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Giurgiu
cauta Barbat
24 - 63 ani
Lumea noastră Anime / Fan Fic. / Călătorie dus-întors Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Văd că la modă sunt ficurile în care implicăm mai multe animeuri, așa că vin și eu cu unul.
  Sper să îl citească cineva și să nu fie degeaba.
  Nu vă zic mai nimic. Nu vreau să vă stric surpriza.


------------------------------------------------------------------------



                                             Călătorie dus-întors.
                                          Capitolul I – Bărbatul viselor






  -    Ofelia...
Era momentul în care luna trebuia să-și ocupe locul în mijlocul cerului, printre stele, și să-și înceapă dansul. Avea să facă piruete pe minunatul ring de dans. Lumina ei străpungea sticla geamurilor și pătrundea în casele pământenilor.
  Oamenii se ridicau din pat ca să tragă draperiile, iritați de insuportabila lumina a lunii.
Ofelia s-a ridicat și ea din pat, dar din cu totul alte motive. Cineva îi șoptise, cu o voce aproape stinsă, numele, în semn de chemare. În mod inconștient a căutat și găsit cea mai mare fereastră din casă, a deschis-o și şi-a scos capul afară.
Era o noapte răcoroasă de aprilie, iar în lumina puternică a lunii casele păreau albastre.
Vântul nemilos biciuia chipul fetei care, simţind chemarea mai aproape, strigă:
  -    Doctooor!
În secunda următoare, toată casa era în picioare și luminile aprinse în toate camerele. Holurile orfelinatului erau străbătute de fete și băieți care, îngroziți, au ieșit să vadă ce se întâmplă. Directoarea orfelinatului, doamna Berry, împreună cu restul angajaților, i-au trimis înapoi în camerele lor.
   La etajul unu, au găsit-o pe Ofelia stând jos, lângă fereastră, privind în gol. Tremura de spaimă în cămașa albă de noapte.
  -    Doctorul este în pericol, iar când el va veni, toți vom fi în pericol.
  Doamna Berry a luat-o în brațe, strângând-o la pieptul ei.
  -    E în regulă, suntem aici. Totul e bine.
  -    Nu, nu, nu, nu!
  -    Gata, gata, schht...
Femeia o liniști și îl rugă pe Bernard, unul din îngrijitori, să o care pe Ofelia până în camera fetelor. Geamul a fost închis cu brutalitate de bucătăreasa Berta. A scos limba la lumea de afară care stătea și privea curioasă înauntrul casei.  Chiar nu e treaba lor, își spuse ea.
Nu era pentru prima dată când se întâmpla un incident la Orfelinatul Ipkins și nu era nici prima dată când Berta le trântea muci în fasole privilor curioase de afară. Era o femeie scundă, pusă pe șotii, brunețică, mereu cu părul prins într-un coc (acoperit de o plasă atunci când gătea). Era mai bătrână decât proprietara doamna Berry și mai îndrăgită datorită micilor glume pe care le făcea.
  I se zicea mereu „cu atâția copii prin preajmă vezi să nu dai în mintea lor”, iar această afirmație era spusă cu intenția de a jigni, oarecum, comportamentul ei. Dar ea nu le dădea atenție. Îi plăcea munca pe care o făcea și nu ar fi renunțat la ea pentru nimic în lume!
  Ofelia simți că este lasată încet pe ceva moale. Simți mirosul dulceag al aerului din camera respectivă, iar senzorii ei îi spuneau că e în siguranță. Patul. Locul în care avea cele mai ciudate, dar plăcute, vise posibile.
Bernard o lăsă încet pe așternuturi și ieși din cameră cât ai zice pește, lovindu-se de prag și urlând. Chipul doamnei Berry nu zicea nimic altceva decât „împiedicat te-a făcut maică-ta! M-aș mira dacă n-ai fi trezit toată casa!”.
Unul din motivele acestei ieșiri gălăgioase este mirosul mult prea dulceag pentru Bernard. Parfumul îi intrase în sânge și îl ameți mai ceva ca băutura.
În sfărșit, femeia a învelit-o pe Ofelia și după ce a sărutat-o părintește, a ieșit și ea din cameră. Dar nu ca tractorul dinainte.
   Aflându-se într-o liniște deplină, proprietara își începu exercițiul pe care îl face cu regularitate înainte de culcare, cu lumina stinsă. Contempla. Se gândea la micuța Ofelia care era chinuită de acest Doctor. O iubea foarte mult pe fetița de 14 ani și dorea ca episoadele nocturne să se termine. Era a treia oară în anul acesta când se ridica din pat, găsea o fereastră, o deschidea și țipa după Doctor.
   Prima dată a crezut că este vreo glumă de-a fetei, știind-o mai ștrengară de felul ei. Dar odată ce scena s-a repetat de două ori, era clar că ceva dubios se întâmplă cu fata. Este un semn! Dar ce fel de semn? Cum să-l interpretez? Este posedată? Era o binecuvântare de la Dumnezeu, sau o pedeapsă? Și dacă da, de ce ar pedepsi Domnul o ființă nevinovată?
Astfel de gânduri o măcinau în fiecare noapte până adormea și apoi în vise. Mai era încă o problemă, dar de data asta, se putea rezolva imediat ce se făcea ziuă.
   Cumva, din cauza incidentului din noaptea trecută, câteva instalații electrice s-au stricat, așa că, a doua zi a fost chemat un electrician.
Era o  zi frumoasă. Băieții și fetele se jucau afară. Îngrijitorii scoteau covoarele pentru a le spăla. Pe buzele doamnei Berry parcă se clătina un zâmbet. Ofelia zâmea și ea în timp ce se plimba prin camerele curățate deja (chiar dacă nu avea voie).
Pe la prânz a venit și electricianul. Părea îmbătrânit. Părul grizonat avea o strălucire aparte în lumina soarelui, semn că e proaspăt spălat. Cum trecu pragul, Carl electricianul, o îmbrățișă pe Ofelia și o pupă pe ambii obraji. Au schimbat două vorbe din care fata a aflat că el are un sclav.
  -    Curioasă treabă. Unde ți-e servitorul?
  -    Era lângă mine acum câteva secunde.
În spatele lui venea un tânăr care trăgea cu dificultate o valiză cu unelte. Nu era fantastic de chipeș, dar nici urât. Nu era prea cizelat. Asta se vedea din gestică. Avea un păr ciufulit, dar într-un fel atrăgător. Era drăguț și respingător în același timp.
  E un mitocan, își spuse Ofelia, care trecu pe scaunul din hol. Mușcă lent din mărul de la recepție. Gestul fetei îl intrigă de tot pe băiat. Vrând să zica ceva, se apropie de ea. Deschise gura să-și zică replica de agățat, dar tocmai atunci intrase directoarea.
   Exact la țanc.
  -    Deci, Carl, este gravă treaba aici?
Carl se înroși. Era prima dată când ea îi zicea pe nume.
  -    Chiar deloc. Termin aici și s-a zis cu pana de curent!
  -    Foarte bine, foarte bine. Ce mai face sora ta?
Și de aici s-au antrenat într-o discuție despre rude și despre alte chestii care pentru Ofelia erau străine. Băiatul, observând că adulții nu mai sunt atenți la ei doi, se apropie și mai tare de fată. Ea se sperie. Ceva din felul lui de a zâmbi îi părea familiar, nu într-un sens bun.
  -    Te-am mai văzut undeva?
  -    La tine în vis.
Luă poziția de macho, picior peste picior. Fata nu reacționă în niciun fel și atunci el se lăsă păgubaș:
  -    Nu cred. Abia m-am mutat în orășelul ăsta.
  -    Ciudată chestie, aveam impresia că te știu...
  -    Din moment ce nu știu prea bine orașul, mi-ai putea fii ghid?
De data asta, Ofelia se înroși. Nu putu să scoată vreun cuvânt pentru că doamna Berry exclamă:
  -    E o idee magnifică! Deci mâine? Poți să vii pe la șase ca s-o iei pe Ofelia de aici. Carl, îi poți da măcar câteva ore libere lui George, nu-i așa?
  -    Bineînțeles.
  -    Bine, atunci s-a făcut?
  -    S-a făcut, doamnă!
Înțelegerea s-a făcut. George îi făcu cu ochiul Ofeliei, care nu se putea dezmetici de pe scaun. Amândoi ieșiră în arșița de afară. Directoarea îi conduse până la poartă. Mai aveau și alte lucruri de reparat. Ofelia a rămas în hol, în același loc, tot pe scaun. Nu știa ce să zică, nu știa dacă mai avea rost să zică ceva. Nu știa la ce să se mai gândească mai întâi. La ce va face mâine sau la fața cunoscută a băiatului.
  Cina s-a luat târziu din motive necunoscute și neimportante. Mâncarea era la fel de bună ca de obicei. Tuturor le plăcea. Fiecare s-a spălat pe dinți, apoi s-au pus la culcare. Ofelia nu putea adormi. S-a întors pe stânga, s-a întors pe dreapta. Pe burtă, pe spate. Nu putea și pace! 
    Erika, fata care avea patul de deasupra ei, i-a propus un târg. O va lăsa să doarmă în patul de sus dacă se oprește din foit. Târg încheiat. Acum Ofelia stătea în patul de sus, iar Erika în cel de jos.
Mult mai bine.
  Acum putea să se gândească unde l-a mai văzut pe tip. N-avea nicio idee. Încerca să-și amintească, dar tot ce putea vedea erau secvențe visele ei. Ăsta era un semn că va adormi curând.
Ia mai lăsați-mă în pace. N-am timp de voi!Țipa Ofelia la propriile vise. Apoi, închizând ochii făcu o conexiune de care nu credea că este în stare. A asociat fața lui George cu un tip din visele ei. Le-a decupat, mintal, fața fiecăruia și le-a suprapus. Erau identice! Cumva, băiatul nu mințise. Chiar îl văzuse undeva! Și nu oriunde! În propria ei lume unde nu oricine intră.
Fantastic!
                                         Și adormi cu gândul ăsta.


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 10 ani
   
Hachi
The Best

Din: Yokohama-shi, Kanagawa,Japan
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 55
Uuu imi place ce ai scris,Ofelia pare foarte intereseanta si ma intriga faptul ca baiatul a aparut in visele ei.Hmmm astept sa fiu uimita :3..deeci nu ma dezamagi my dear ><!

_______________________________________

“Keep high aspirations, moderate expectations, and small needs”
William Howard Stein

''A sti ca urmeaza sa fii spanzurat dimineata te va face sa te concentrezi de minune.''
Samuel Johnson

pus acum 10 ani
   
Monet
Moderator

Din: Seoul
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1740
Măriuca mea ne-a scris un fic nou! :3 Yeppi! Să plouă cu ciocolată acum! ^.^

Încep cu întrebările şi abia apoi cu părerea mea despre ceea ce ai scris. Mbun, drăguţa de tine a spus ceva de genu' ăsta: "Văd că la modă sunt ficurile în care implicăm mai multe animeuri, așa că vin și eu cu unul." Iar eu nu mă pot abţine să nu te întreb, ce anime-uri vor fi implicate. [oricum sunt absolut sigură că nu vor face parte dintre cele pe care le-am văzut eu, dar măcar să nu mor prostă]. Mai aveam o întrebare, dar am uitat-o în timp ce deschideam paranteza. Fuck logic. Ehh..se mai întâmplă.

P.S. Iulia îşi cere scuze pentru off-topic.

Îmi place ce se întâmplă acolo, exceptând numele orfelinatului. [în viziunea mea, orice chestie ce conţine "k", "p" şi "s" într-un mod accidental legat...nu este cuvânt]. Îmi place de Berta şi modul superb în care ai zugrăvit-o, atribuindu-i nişte trăsături fenomenale ce se potrivesc mortal cu numele. Şi stai..doctori? Măriucă..chiar doctori? Aşa de grav te-a afectat DW. o.o Sunt multe lucruri pe care aş vrea să le scriu, dar după cum observi..aberez grav. Iubesc numele pe care l-ai ales pentru personajul principal [personajul care cred că e principal]. Ehh...băutura asta. :c

Aştept continuarea şi continuarea continuării. :'3 Nu mă dezamăgi!   

Iulia iubeşte la tine ♥


_______________________________________

Special place..here! ~

pus acum 10 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Pai, sincera sa fiu, Monet, nici eu nu prea stiu ce animeuri voi cuprinde in fic. Depinde de imaginatia mea. Si chiar daca as stii, nu as spune. Hihi. Si sa stii ca si mie imi place Berta o.o  e genul meu de femeie :3 hihi.
   Am adus continuarea. Sper sa nu vi se para prea lunga si prea plictisitoare. Sper ca cineva sa citeasca ce am scris aici. Sunt per total multumita de ceea ce am scris aici.
*mai pot fi greseli de exprimare deoarece nu imi place sa recitesc ceea ce scriu*
Enjoy!

                                                              Captiolul II
                                                              - Visul -

A doua zi începuse destul de bine. Ofelia stătea în curtea din spate, întinsă la soare pe o pătură roșie. Își ajusta din când în când ochelarii care o păzeau de razele mai îndrăznețe. În jurul ei ceilalți copii din orfelinat se băteau cu apă, majoritatea mai mici ca ea. Majoritatea cu vârste între 4 și 12 ani. De când se afla în această casă, adică din totdeauna, Ofelia a cunoscut toate generațiile de la ea și până în prezent. I se părea că acum, băieții de 6 ani aveau prea multe pretenții legate de jucării. Nu sunt ca cele de la grădispuneau ei. Se certau pe mașinuțe și trenulețe, iar alții recurgeau și la mușcături, ba chiar bătăi. Odată cu terminarea învățământului preșcolar n-o să se mai joace cu nicio jucări, își zicea Ofelia abandonând subiectul cu băieții și trenulețele.
Ofelia se bucura foarte mult când cineva era adoptat și spera ca familia în care ajunge să fie bună cu băiețelul sau fata respectivă. Și totuși, nu se simțea pe deplin bucuroasă deoarece aceste plecări (întotdeauna definitive) o întristau. Cu fiecare adopție se simțea mai singură. Credea că va fi adoptată ultima, sau poate chiar deloc. Nu voia să plece din orfelinat atâta timp cât era populat, dar nici nu voia să rămână acolo pe veci. De fapt, nici nu putea. Odată ce împlineai vârsta de 18 ani erai obligat de legea nu-știu-care să te cari din orfelinat. S
e ducea o luptă între dorința de a rămâne cu familia pe care o considera adevărată și familia care o va adopta. Când venea vreun posibil „cumpărător”, fata se ascundea în baia de la etajul doi și nu ieșea de acolo până nu plecau. Potențialii părinți adoptivi stăteau de obicei mult, așa că Ofelia aducea și cărți cu ea.
   Își aminti că avea întâlnire cu brunetul de ieri. Nu-și amintea numele lui. Se întreba dacă măcar îi știuse numele. Răspunsul era simplu. Nu.
Stătea undeva sus, iar între ea și porți nu erau decât 5 metri. Și-a împreunat mâinile la burtă și dându-și drumul pe deal în jos, s-a rostogolit până la porțile orfelinatului. Așa făcea când nu reușea să-și amintească ceva.  Când a ajuns în dreptul lor a început să râdă ca un copil care primește o bomboană. A rămas acolo, întinsă, privind cu căldură cerul senin. Nu îi plăceau ploile. Le considera deprimante și se plictisea stând în casă așteptând ca picăturile de apă să se oprească din căzut. Când nu avea ce face afară, explora „castelul” în speranța că mai sunt camere secrete pe care nu le știe. De activitatea asta nu se plictisea aproape niciodată pentru că orfelinatul era uriaș. Avea capacitatea a 120 camere de mărime medie și data acolo de aproximativ 45 de ani, de pe vremea când doamna Berry, fondatoarea, era fetiță. Această minunată doamnă și-a transformat moștenirea într-o casă de binefacere pentru orfani și astfel și-a câștigat renumele. Nimeni nu știe de ce a dorit un asemenea lucru. Mulți susțin că gestul ei impresionant s-a datorat faptului că rămăsese și ea fără părinți la vârsta de 10 ani. E cam deprimant să locuiești singur în ditamai castelul, alții ziceau. Până la 18 ani, când își putea ține de grijă și singură, a fost îngrijită de un apropiat de-al familiei, iar după împlinirea vârstei majore, a fost lăsată singură în casă.
Ofelia nu știa mai mult. I se părea că aceste evenimente au avut loc acum vreun secol și nu părea atrasă de ele. Ceea ce o atrăgea însă, era castelul însuși. Am spus deja că se plimba toată ziua bună ziua prin camere. Când una din îngrijitoare o găsea umblând brambura, o lua de ureche și o ducea pe Ofelia lângă celelalte fetițe, care pe timpul ploii se uitau la televizor. Eroina noastră le lua telecomanda și muta pe un canal cu animeuri, preferatele ei. Se bosumflau toate, căci nu făceau plăcere „chestii puerile”. Atunci, ca să nu i se ia telecomanda, se urca pe cel mai înalt scaun și stătea acolo până când se termina serialul.
Acum se plimba prin mintea ei și căuta toate animeurile la care s-a uitat. Naruto, Inuyasha, Durarara, Kiddy Grade, Mew Mew Power și altele. Încerca să-și amintească toate personajele și despre ce era vorba în fiecare anime. Creierul ei făcu asocierea subită dintre un personaj și tipul cu care are întâlnire.
Oricum numele nu conta. La întâlnire avea de gând să i se adreseze doar cu „tu” și atât. Își aminti chipul lui de nătărău și își puse mâinile în cap. De ce ea? De ce nu Anemona? De ce? Doar pentru că se întâmplase să fie în preajmă când minunata doamnă Berry a fost săgetată de o idee?  Prea de tot! Nu avea să meargă la întâlnire și punct. Dar renunță repede la idee. Ce rost avea? Mai devreme îi comunicase decizia doamnei directoare și i s-a ținut o lungă morală încheiată cu „nu o să te muște”.
    În sfârșit, se hotărâ să se ridice și să-și consume timpul rămas într-un mod mai distractiv. Era cu capul în nori, ca de obicei. Încerca să se ridice de pe pătură, dar mușchii ei nu executau mișcările. Se ridică în fund și după un moment se lăsă din nou jos.
La urma urmei, ce e așa rău în a lenevi? spuse fata și se trânti din nou jos. Nu slăbea soarele din ochi. Își ridică mâna pe care avea ceasul și se uită la el, 16:25. Clipi de două ori foarte încet și ațipi în scurt timp.
    În somnicul pe care l-a tras a visat că se afla într-un magazin micuț, îndesat cu fel și fel de alimente și alte bazaconii. Puteai spune că era o adevărată cutie de pantofi. Și în vis se simțea plictisită. La casa de marcat era un client, mai exact o fată. Părea să-l aștepte. Ofelia trebuia să aștepte și ea, dar cum nu zări pe nimeni altcineva prin preajmă și evaporându-se de plictiseală, începu să se deplaseze către rafturi. Nu se uita prea atentă la marfa care era pe rafturi. Orice destul de sclipicios îi putea atrage atenția așa că nu se sinchisea să se uite cu atenție. În partea mai întunecată a magazinului, acolo unde sunt brelocurile, Ofelia zări o siluetă înaltă și subțire. La început credea că e Slender (e posibil, doar e un vis), dar apoi silueta căpătă mai multă culoare astfel că se puteau diferenția șuvițele verzui și accesorii în stil japonez. Băiatul, căci asta părea a fi, purta o bască de piele cu o curelușă în carouri. Părul lui era mai lung ca al fetei, iar Ofelia se simți puțin invidioasă.
Ciudată combinație, își zise fata, parcă ar fi un șofer de taxi scos dintr-un anime japonez funky.
   Ofelia nu a mai putut contempla asupra personajului enigmatic pentru că a fost dată afară din magazin și din vis. Era de vină o voce de băiat care o striga pe nume. Prima dată a crezut că personajul din vis a vorbit. Se înșela. Era unul din băieții de la orfelinat.
  - Psst!...Ofelia.
Fata nu se simțea în stare să comunice așa că i-a răspuns băiețelului printr-un tăios „ce vrei, Elliot?”.
  - Directoarea vrea să te vadă.
  - Ei bine, eu nu vreau să o văd pe ea!
Băiatul oftă cu tristețe și Ofelia se înmuie puțin.
  - Ce vrea de la mine?
  - Să cumperi ceva.
  - Nu mă duc! și se întoarse cu spatele la mesager. Are atâția copii aici și ea mă trimite fix pe mine!
   Băiețelul stărui un moment, după care dispăru. Ofelia scăpase de pericol și se întindea ca după o masă frugală. Închise din nou ochii și speră ca visul anterior să continue. Trebuia să afle mai multe despre personajul cu părul verde. Totuși, visul nu continuă, iar pe iarbă se proiecta o umbră. Elliot se întorsese.
  - Ți-am zis că nu mă duc!
         Oh, drăguța de Ofelia crede că are de ales.
   După un moment Ofelia ieși pe poarta orfeinalutului botoasă și cu părul desprins, ud.
Femeie nebună. Elliot, netotule! Cum să arunci cu apă în cineva fără motiv? Înțeleg să te joci cu pistolul de apă, dar nu cu o găleată! își zise fata în timp ce mânia din interiorul ei părea să-i usuce părul.
    Secvențele s-au petrecut atât de repede încât nici Ofelia nu părea prea sigură de ceea ce face. Ce trebuia să cumpere? Ce era așa urgent de a fost nevoie să se arunce o găleată de apă peste ea? Ce era așa de special de  zgripțuroaica îi solicita tocmai ei ajutorul? Nu-și putea aminti sau explica. Va vedea la faţa locului ce e de făcut.
   Lasă, dragă că ți se usucă părul până te întorci,  își aminti eroina și când spusese aceste vorbe cu voce tare, încercă să imite gesturile doamnei Berry.
   Hoașca...
  Ajunse în sfârșit la magazin. La casă era o tipă roșcată, cam de vârsta fetei, poate chiar mai bătrână. Ochii ei blegi şi visători aduceau în mintea Ofeliei fragmente din scurtul ei vis. Uimită de asemănarea celor două fete, nici nu observă că privirea ei prea insistentă o intimida pe roşcată. În cele din urmă, fata îşi aminti că se afla aici cu un scop şi se orientă spre produse. Magazinul de mărime mijlocie se sprijinea pe două coloane pătrate.
Ofelia își luă obiectul pentru care venise și se duse cu el la casă. Îl plăti, iar când i se dădea restul, casierul îi strecură un breloc în mână. I se părea bizar gestul și se întreba dacă o va obliga să-l plătească (oricum n-avea de gând să facă asta).
  - Nu mulțumesc, spuse fata dându-i cadoul înapoi.
Dar băiatul nu acceptă refuzul și făcând un gest de „schhht” cu degetul, luă mâna fetei și îi puse brelocul în palmă.
  - E cadou de la un domn.
  Nu ripostă și ieși din magazin. Nu era mult de mers până la orfelinat, dar fata simți nevoia de a alerga. Îi dădu directoarei lucrul cumpărat de la magazin și ieși val vârtej pe ușă.
Situația i se părea stranie foarte. Nici măcar nu se uită mai atent la breloc. Se baricadă în sala pianului și scoase din buzunarul pantalonilor scurți obiectul. Era o carte de joc. Era un joker care își schimba culoarea. Era făcut dintr-un plastic special, dar banal, din acela care scârțâie când dai cu unghia peste el. Pe spatele cărții era pictat un cer plin de stele. Ce semnificație avea brelocul? Cine i-ar fi dăruit un asemenea obiect? Și de ce prin astfel de mijloace?
  Își aminti fața casierului. Șapcă de piele cu o curelușă în carouri, costum negru, detaliile nu le reținuse. Ținuta individului era puțin cam prea pretențioasă pentru un magazin de la colțul străzii.
  Cred că nu li s-a impus o uniformă anume. Totuși, trebuie să fi avut vreun ecuson sau ceva...
  Ca să scape din strâmtoarea în care simțea că se află, Ofelia ridicase capacul pianului și începu să cânte o melodie dintr-un anime. Era o melodie tristă. Știa ce poveste se ascunde acele note muzicale. Povestea unui băiat care și-a pierdut iubita într-un tragic incendiu. 
Într-adevăr trist.
  Cântecul o făcea să se simtă bolnavă, așa că nu mai cântă. Se concentra pe evenimentul de adineauri. Nu reușea să-și amintească vreun alt detaliu legat de casier.
În altă ordine de idei și în cu totul alt loc, George se pregătea de întâlnire. Făcuse duș, se spălase pe dinți (nu știi niciodată ), își încercă miile de cămăși pe care le avea și își făcu un plan cum să o vrăjească pe Ofelia. Ieși din casă și se îndreptă spre orfelinat. Era foarte distrat, iar afară era încă lumină. Se opri la magazin pentru a-și cumpăra țigări. Discută cu tipul de la casă și pe timpul discuției amândoi zâmbiră. Păreau că se cunosc de mult timp. Înainte să plece, casierul îi adresă următoarele cuvinte:
  - Ai avut dreptate, n-a întrebat.
  - Ți-am zis eu.
Ajunse. Se uită la ceas, își aprinse o țigară și se studie în geamul unei mașini din apropiere. Era mândru de felul cum arăta. Cămașa în pătrățele roșii îi stătea bine, tenișii nu i se murdăriseră, iar pantalonii nu îi erau prea strâmți. Nu voia să atragă vreunui tip gay. Se zvonea că sunt mulți în acel oraș. Își aprinse o țigară și fumă liniștit. Găsi o bancă și lungi pe ea.
O fetiță veni lângă el și îl întrebă:
  - Fumezi?
  - Nu se vede? îi zise cu obrăznicie tipul.
  - Vezi semnul ăla de acolo? Zice că nu ai voie să fumezi aici.
Se uită pieziș la băţul înfipt în pământ și după ce o privi din cap până în picioare pe fetiță, se ridică și aruncă țigara la cel mai apropia coș de gunoi. Obrajii fetei se colorară și începu să râdă.
  - Mulțumesc. Știi cumva cât e ora?
  - 19.
  - Multumesc, spuse din nou fetița și ridicându-se în picioare pe bancă, îl sărută pe tânăr pe obraz, apoi plecă.
   Ciudată chestie. Ar fi bine să mă duc la Ofelia. Trebuie să fiu punctual. Fetele admiră băieții punctuali.
  Numai de ar știi George cu cine are de a face...


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 10 ani
   
Monet
Moderator

Din: Seoul
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1740
Mbunnn. Te urăsc-iubesc, draga Mărie. De ce scrii lucruri aşa de geniale? Deja mi-am dat seama că unul din anime-urile implicate e Amnesia. Si..wut, wut..deja Ukyo e acolo? Am fost destul de confuză la nişte părţi şi desigur că plănuiesc să recitesc tot capitolul pentru a scăpa de nişte bănuieli. Sunt un om suspicios, doar că ştii. Ofelia este genială şi ador personalitatea pe care ai reuşit să i-o conferi. Îmi place foarte mult modul în care expui situaţia şi descri evenimentele. Ai cursivitate şi legătură între elemente. Povestea ti se constuieşte în minte automat, ca într-un puzzle, în care fiecare paragraf reprezintă o piesă importantă. Presitm un mystery. Sau poate doar asta îmi doresc eu să văd? Nici eu nu mai ştiu bine.
Îţi urez succes şi te aştept cu un next.

P.S. Nu mă fă să aştept prea mult!


_______________________________________

Special place..here! ~

pus acum 10 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Aye, aye
Mai e cineva pe aici care sa-mi citeasca ficul?
-----------------------------------------------------
                                                    Capitolul III
                                                   - Deja Vu -


Dacă ar fi știut flăcăul cu cine se pune, n-ar mai fi așa relaxat. Ofelia se lăsă așteptată un moment, două,trei în speranța că pe ultima sută de metri George va renunța la întâlnire. Din păcate, nu a fost deloc așa. Băiatul era insistent, după o jumătate de oră de așteptare el încă nu plecase. Fata îl privea de la etajul al doilea al clădirii. Își aminti că ceea ce o dezgusta cel mai mult era lașitatea, iar acum ea era cea mai mare fricoasă de pe planetă.
  În sfârșit, își adună curajul sub o șapcă băieșească, își îndesă emoțiile în niște teniși roșii și ieși pe ușă. Spera să nu bată vântul, căci nu voia să i se vadă chiloțeii.
Cât de rău putea ieși?
Surprinzător, aerul din jurul băiatului nu era otrăvitor.
Nu mirosea așa și ieri...
- Ce ți-a luat așa mult?
- Chestii de fete, inventă o scuză rapidă, știi tu.
Se pare că scăpase cu asta. încât George s-a rezumat la a da din cap și a lua-o din loc. Parcurseseră distanța dintre două străzi fără ca nicunul din ei să nu scoată un cuvânt. În cele din urmă, Ofelia se hotărâse și rupse tăcerea, altfel întâlnirea ar fi părut că ține mult mai mult. Trebuia să facă ceva ca să treacă timpul mai repede, așa că îl întrebă pe cavaler unde avea de gând să o ducă.
-    N-am nici cea mai vagă idee, afirmă cu cea mai mare naturalețe.
-    Cum adică? Tu scoți o fată în oraș fără să ai un plan?
George ar fi vrut să zică „Mereu trebuie noi să venim cu un plan, niciodată să nu vă ocupați voi de asta”, dar nu a zis asta.
-    Mă gândeam că poate ai vreo preferință. Știu și eu, poate ca îți place la nebunie restaurantul ăla chinezesc.
-    Chiar deloc, răspunse fata rece.
-    Ți-e foame?
-    Nu chiar. Am mâncat înainte să plec.
-    Minunat, restaurant rămâne! se grăbi cu entuziasm George, ignorând răspunsul fetei, dar privind-o din cap până în picioare și oprindu-se puțin în zona fustei, își retrase cuvintele.
-    Hai mai bine la Fast-Foodul ăla cu mâncare sănătoasă.
Ideea îi surâdea fetei, așa că acceptă și parcă începu să fie mai vioaie. După ce parcurseseră un sfert din drum, Ofelia îi mulțumi lui Dumnezeu că George are o gură mare. Băiatul trăncăni în continuu despre viața pe care a vut-o înainte de a veni aici și fata se arătă interesată. Poate ceva o să i se pară familiar și o să-și dea seama de unde îl cunoaște pe tip. Faptul că îl mai știa de undeva era acum o certitudine, acum când gura lui se mișca în ritmul mersului lui. Priveliștea asta îi dădea aceleași „dejavu-uri” ca atunci când vedea Inuyasha la televizor. Se uita de mică la acest anime, dar îi părea nesfârșit. În acel moment Ofelia parcă se mai îmblânzi și se hotărâ să îi dea o șansă lui George, chiar dacă avea părul scurt și ei nu îi plăcea asta. Ea mereu visa la un băiat cu părul lung, puțin mai jos de gât. Ofelia visa cu ochii deschiși și nici nu își dădea seama de asta. George se opri de mult timp din vorbit și se uita la ea cum mai avea puțin și intra într-un stâlp. O apucă de încheietura mâinii și o trase la timp. Fata se trezi brusc din visare.
-    Oh, Dumnezeule, multumesc că m-ai salvat.
-    Oricând, doamna mea.
-    Întreci măsura...
Scena asta și replica băiatului îi părea al naibii de cunoscută. Avea impresia că trăiește într-un mare deja vu. Fata deveni serioasă și întrebă pentru a doua oară:
-    Nu cumva te știu de undeva? Mi se pare că te-am mai văzut pe aici.
Ajunseseră la fast food. George îi deschise ușa Ofeliei și o lăsă pe ea să intre prima, după care reveni la discuția anterioară.
-    Ți-am mai zis, am fost în visele tale.
Fata schiță un zâmbet ușor iritat de aluzia lui. Băiatul o ajută să se așeze trăgându-i scaunul, apoi luă și el loc. În timp ce așteptau chelnerul, se uitau prin meniuri.
-    Doi burgeri și o apă plată.
Ofelia ripostă că ea vrea apă minerală și se schimbă comanda.
-    Doi burgeri și o apă minerală.
Chelnerul repetă comanda pe un ton care arăta plictiseala și faptul că nu era destul de bine plătit, apoi o luă din loc.
-    Ție n-o să-ți fie sete? îl întrebă ea.
-    O să beau de la tine.
-    De parcă o să-ți dau!
George făcu o față bosumflată deși știa că nu îi va fi sete și se lăsă pe spătarul scaunului. Ar fi vrut să o întrebe atâtea lucruri încât nu știa de unde să înceapă. Știa să deseneze? Visează? Îi plac pisicile sau câinii? Culoarea ei preferată este...?
Cu toate acestea, știa că trebuie să o ia încetișor, altfel risca să o sperie și se ducea cu misiunea lui. George deschise gura cu intenția de a spune ceva, dar Ofelia i-o luă înainte:
-    Nu ți se pare că între doamna Berry și Carl se înfiripă ceva?
Deși ideea părea posibilă, băiatul negă posibilitatea existenței unei relații avansate între directoare și instalator. Începuse să trăncănească despre cât de nașpet e bătrânelul de 48 ani și îl compară cu vedete care la vârsta lui arată mult mai bine. Îi calculă maximul de gagici pe care le-ar fi putut avea acum judecân după stilul vestimentar. Ofelia se amuză pe seama explicațiilor însoțite de gesticulări. Părea că opinia lui se apropie de final. Între timp, comanda lor sosise.
-    Ceea ce vreau să zic e că acea chelie îl atrage în jos.
George luă o sorbitură din paharul fetei și continuă cu dezbaterea, ignorând grimasele pe care le făcea fata.
-    Și pe bune că ar trebui să-și radă barba aia, îl face să arate ca un maimuțoi.
-    Credeam că numai fetele gândesc așa.
Tocmai m-a făcut fată?
-    Oricum nu e de mirare, și eu te-aș confunda cu o fată dacă ai avea părul lung.
George își pipăi barba proaspăt rasă și practic inexistentă.
Fast foodul se umplu cu lume și din moment ce niciunuia nu îi plăcea aglomerarea, au plătit și au plecat.
-    Mulțumesc pentru că ai plătit, doamna Berry nu mi-a dat niciun ban când am plecat, a zis că nu va fi nevoie. Îți rămân datoare.
-    Oh, nu-i nevoie. Din moment ce eu te-am invitat în oraș era normal să plătesc consumația.
Ofelia se simțea plină de voie bună. Mai mult sărea decât să meargă și avea un zâmbet mare, copilăresc pe față. Era normal, avea doar 14 ani. La început ezită, dar apoi o întrebă afișând o expresie foarte serioasă:
-    Ofelia, vreau să știu, dacă eu m principii de fată, atunci ale tale cum sunt?
Într-un mod indirect o ruga să-și descrie băiatul „perfect”. Cu toate că în alte circumstanțe, ea s-ar fi arătat enervată și ar fi răspuns în doi peri, acum zâmbi relaxată.
-    Credeam că e vorba de ceva mai important, zise în timp ce se ținea cu o mână de poarta orfelinatului, pentru început trebuie să fie mai înalt ca mine, să aibă părul lung, dar nu mai lung ca al meu.
-    Culoarea ochilor?
-    Hmm... nu cred că am o preferință. În orice caz, să nu fie mai slab decât mine. Puțin mai plin decât mine e perfect. Și nu uita un amănunt important...
George își mări ochii și își ciuli urechile. Fata se ridică pe vârfuri ca să ajungă la urechea lui și îi șopti informația:
-    Trebuie să aibă barbă.

Modificat de Hildegard (acum 10 ani)


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la