Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
loryci_2006 pe Simpatie
Femeie
21 ani
Bucuresti
cauta Barbat
21 - 49 ani
Lumea noastră Anime / Fan Fic. / Perversitate intruchipata si dragoste ascunsa[NaruHina] Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini:  1 2
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
Heii guys!! Am vazut acest forum si m-am intrebat:"de ce sa nu imi fac cont si sa incep o poveste?" asa ca mi-am luat inima in dinti si mi-am dat drumul la inspiratie...So let's go!
      Ceasul desteptator mi-a zbuciumat linistea si somnul si imediat am stiut ca o noua zi idioata de scoala va incepe. Nu ma puteam gandi la nimic altceva decat la ora de biologie de astazi. Dupa programa manualului trebuia sa invata despre reproducerea umana. Ma gandeam oare cat de mult se va rade pe tema asta? Adica dupa cum ii stiu eu pe colegii mei sunt foarte ironici si foarte distrati.
       M-am ridicat din pat ciufulindu-ma de vreo doua ori in cap, mi-am bagat picioarele in papucii mei pufosi cu personajul meu preferat, Pikachu din Pokemon. Taraiam picioarele dupa mine ca un zombie. Vedeam destul de incetosat din cauza starii de ameteala pe care o aveam. Am deschis usa baii si am auzit un strigat care m-a scos complet din acea stare de amorteala.
     -Femeie! Tu nu stii sa bati la usa?ma intreba nervos fratemiu.
     Pe fratele meu il chema Neji si desi era foarte arogant, nesimtit, pervers, enervant si misogin il iubeam foarte mult si el pe mine. Dupa despartirea parintilor nostri, el m-a ajutat cu tot. Intr-un sfarsit ramasesem cu mama si locuiam intr-o casa luxoasa cu doua etaje si mansarda plus o mica piscina in spatele casei. Eu aveam un Aston Martin DB9, Neji un Ferarri negru, iar mama avea un jeep destul de mare. Probabil va intrebati de unde atatia bani. Ei bine, mama mea e conducatoarea renumitei firme HyuugaCompany pe care toti o cauta zi si noapte. Aceasta firma se ocupa de tot ce inseamna design. Si exterior, si interior, si vestimentar.
     -Scuze! am spus eu, dupa care m-am dus la baia de mai jos.
     M-am spalat pe dinti si pe fata, dupa care m-am uitat in oglinda pentru a vedea eventuale aparitii de cosuri sau puncte negre. Nimic. Am zambit, dupa care am luat peria de par si mi-am trecut-o cu grija prin parul brunet cu reflexii mov-albastrui, pentru a mi-l descalci fara sa rup prea multe fire de par. Am iesit din baie, indreptandu-ma inapoi spre dormitorul meu. Am deschis dulapul si mi-am ales un tricou mov, o fusta cu vreo doua palme sub fund de culoarea albastra si o jacheta neagra. Mi-am luat niste sosete lungi, la care am adaugat si niste papuci Converse de culoarea neagra. M-am dus in fata oglinzii de la masuta mea si mi-am dat cu un rimel negru, lungindu-mi genele si punandu-mi in evidenta ochii de culoare lila si cu un luci de buze. Mi-am pus intr-o geanta tot ce imi trebuia, mi-am luat la revederede la mama si de la Neji si am iesjt pe usa, luand si un mar pentru a-mi potoli foamea. Mi-am scos cheile de la masina din geanta, le-am bagat in contact si am apasat pe pedala, zbughind-o din garaj. Prima data m-am oprit la casa unei foarte bune prietene de ale mele, pe nume Sakura. Aceasta statea in pragul usii asteptandu-ma sa vin. Purta o pereche de papuci negrii cu tocuri inalte, niste pantaloni de un albastru foarte deschis si un tricou verde cu un bolerou alb pe deasupra. Parul ii era lung pana la jumatatea spatelui de o culoare roz, ca florile de ciresi. Nu avea un machiaj strident, ci unul natural ca al meu, punandu-i in evidenta pielea alba ca laptele si ochii verzi, asemenea smaraldelor.
      -Hei Hinata-chan!spuse aceasta.
      -Hei Sakura-chan! Ma asteptai de mult? Daca da imi pare foarte rau!
      -Stai linistita! Sunt okay! Cand ai ajuns in fata casei eu abia ieseam pe usa, imi zise ea zambind.
      -Okay! Hai sa mergem si dupa Ino!
      Acestea fiind zise, am apasat acceleratia si am scos un scartait puternic si asurzitor, datorita rotilor care au pornit brusc. Nu peste mult timp am ajuns in fata altei case. In drum spre masina se apropria o fata blonda asemenea spicelor de grau, cu un breton pe o parte care ii acoperea un ochi, iar restul parului era prins intr-o coada la spate. Ochii ei albastrii ma priveau cu caldura. Purta niste papuci Converse rosii, cu niste blugi negrii si o bluza cu umarul gol, vazandu-i-se breteaua de culoare neagra a sutienului ei.
     -Hei fetelor! Ce faceti? ne intreba Ino.
     -Noi...destul de bine. Dar am fii si mai bine daca nu s-ar fii inventat scoala, spune Sakura dandu-si ochii peste cap.
     -Te inteleg perfect, pustoaico! am zis eu cu Ino in acelasi timp.
     Fiecare dintre noi avea cate un cuvant pe care il folosea mai mereu. Ca un fel de tic verbal. Eu spuneam "pustoaico", Sakura spunea la ceva fain sau ceva la moda "sexy", iar Ino mereu cand se enerva pe cineva spunea"bitch".
     Am mai apasat odata pe accelaratie gonind din fata casei lui Ino. Cand am ajuns la scoala am gasit un loc de parcare, insa idioata de Karin mi-o luase inainte. Mda...Karin e cea mai mare rivala a mea. Iar mimozele xu care sta se numesc Kim si Rin. Kim este cel mai rau dusman pentru Ino, cat si Rin pentru Sakura. Inca imi amintesc de la ce a inceput totul...Acum 3 ani, Rin ii taiase parul Sakurei, deoarece amandoua placea acelasi baiat pe numa Uchiha Sasuke. Cand am vazut ce i s-a intamplat le-am batut pe toate trei. A doua zi, Kim ii sparsese arcada lui Ino si de asta sta cu bretonul pe un ochi. Iar in a treia zi, mi-a rupt mainile si trebuie sa mentionez ca pe amandoua! De atunci le uram mai tare ca pe naiba!
     -Ow! Scuze...vroiai sa parchezi pe locul asta, spuse Karin,oftand, punandu-si mana pe buze, ca o fitoasa si prefacuta ce era. Ei bine, mai sunt doua locuri pentru handicapati mai incolo. Poate nu ti le mai ia nimeni.
     S-a intors ca o intepata, bicuindu-mi fata cu parul ei rosu si slinos. A scos un "haideti fetelor, ce mai stam cu proastele astea?" si a plecat. Doamne ce imi venea sa ii fac! Sa o omor si alta nu! M-am calmat intr-un sfarsit si m-am indreptat spre sala de clasa. Prima ora am avut biologia. Ino s-a dus la engleza si Sakura a venit cu mine. Ne-am asezat in banca si am inceput alsa discutam diferite subiecte. Intr-un final veni si profesorul Kakashi.
      -Buna dimineata!ne saluta el.
      -Buna dimineata,sensei! am salutat toti politicos.
      -Astazi vom face niste schimbari. Din cauza lui Naruto si Sasuke care tot se cearta, Naruto se va muta cu Hinata, iar Sasuke cu Sakura.
      -Dar sensei! De ce tocmai eu cu Sakura? De ce nu Karin cu Rin?
      -Fara comentarii, domnisoara Hyuuga!
      Mi-am dat ochii peste cap si am inceput sa il injur pe profesor ca toti sfintii. Asteptam sa vad cine era acest Naruto, pentru ca nu-l vazusem niciodata si nici nu ma interesa sa vad ce colegi am la clasa de biologie. Dupa ce s-a asezat in banca, ii simteam ochii cum ma studiau.
      -Bun! Sa incepem lectia! a zis Kakashi-sensei.
      Dupa ce se intoarse sa scrie la tabla, nemaisuportand privirile lui apasatoare, m-am oprit din scris si l-am intrebat:
      -Ce e? Ce am facut?
      -A nu! Nimic. Doar ma uitam la decolteu, spuse el calm.
      -Poftim?!
      -Exact ce ai auzit.
      -Nu te poti uita in alta parte? Cum ar fii la tabla?
      -De ce sa-mi mut privirea? Te deranjeaza?
      -Ce intrebare e asta?! Normal ca ma deranjeaza!
      -De ce? Te exciti?
      Exact in momentul in care vroiam sa ii inchid gura, domnul se intoarse spre clasa si imi facu observatie, apoi je spuse:
      -Va voi muta pe toti, astfel incat sa puteti sa va cunoasteti unul pe celalalt. Deci...Shikamaru cu Chouji, Gaara cu Shino...etc.
       Dupa ce aterminat de facut mutarile spuse:
       -Bun! Sa va cunoasteti cat mai bine! Incepeti in clasa si terminati acasa.
       Am luat o foaie de hartie si l-am intrebat:
       -Ce gen de muzica iti place?eram pregatita sa notez cand:
       -Ce fel de intrebari sunt astea?! Nu suntem la gradinita!spuse el deranjat.
       -Atunci intreaba-ma tu!spun eu lutin iritata.
       -Bine...Pai... Vrei sa ma saruti?
       -Nu! Nici gand!
       -Culoarea sutienului tau e negru?
       -Da...si ce e cu asta?
       Mi-a ridicat breteaua de la sutien pe umar si a tras de ea, dandu-i drumul brusc. M-a piscat si am gemut. A ranjit pervers si a continuat...

Modificat de Alcoholic Muffin (acum 12 ani)


_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Prima la com.
Am vazut ca avem un fic nou pe aici si m-am gandit sa trec sa vad despre ce este vorba
Nu vreau sa par rea. Chiar deloc. Nu am obisnuinta sa dau critici la ficuri. Chiar nu imi place asta insa am cateva nelamuriri pentru inceput. Stiu ca poate te voi descuraja deoarece e primul tau fic pe aici insa as dori sa nu mai faci greseli ca sa nu primesti si criti mult mai dure ca ale mele.
Ideea imi place. E interesanta insa nu mi-a placut faza cand Hinata si Naruto au fost mutati in banca . Adica nu ai descris ce sentimentele sau ce parere a avut Hinata despre Naruto cand l-a vazut prima data, pentru ca ai mentionat ca pana atunci nu i-l mai vazuse. Si nu am mai inteles inca ceva. Cand Kakashi a inceput mutarile tu ai spus ,,Deci...Shikamaru cu Chouji, Gaara. Cu Couji....etc.''
Adica cum? Shikamaru sta cu Chouji dar si Gaara la fel?
As dori sa ma lamuresti.
Totodata nu am inteles cati ani au personajele din ficul tau. Adica sunt la facultate sau la liceu?
Cat despre greselile de ortografie.... nu comentez. Nu prea le bag in seama oricat de multe ar fi ele pentru ca si eu fac astfel de greseli. Pe mine ma intereseaza cel mai mult ideea si continutul ficului , iar daca mai ai greseli le trec cu vederea.
Te rog sa nu te superi pe mine pentru comentarii . Cat despre idee nu am ce sa iti spun, la asta ai nota 10 din partea mea. E o idee noua si pana acum nu am mai intalnito si in alta parte si crede-ma ca am citit multe ficuri .
Inca o data te rog sa nu te superi pe mine . 
Abia astept sa vad next
Kiss
   

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•º°”˜¨ ☆  ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆    ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
Mersi muult Suzumy! Pentru mine conteaza foarte mult comentariul tau! Si acolo...vroiam sa spun Gaara cu Shino, dar nu prea mi-a iesit   , iar celelalte detalii le voi lamuri pe parcursul povestii. Mersi ca imi acorzi atentie...pentru ca de obicei, chiar daca scriam nu stiu cat, nimeni nu comenta nimic...si ma simteam...ciudat. Acum ma simt ca o adevarata "scriitoare".

Modificat de Alcoholic Muffin (acum 12 ani)


_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 12 ani
   
Psychòpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Wow !  Nu am mai vazut niciodata un Naruto " pervers " . E o idee geniala ! Geniala ! Imi place enorm ficul acesta . Karin = BITCH -_-
Chiar este un fic foarte dragut . La inceput trebuia sa scrii : Capitolul 1 . .
si Trebuia pui space cand incepeai capitolul.
In fine :-J sunt lucruri minore. Am mai observat cateva greseli de tastare , care toata lumea le face deci , nu este cine stie ce .
So , astept cu nerabdare next-ul ! :X
P.S : Imi place ca e cu NaruHina :>. ( Nu am mai citit de mult un fic cu astia doi XD )


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
Ma bucur ca va place! Serios! Chiar ma bucur enorm! Si ce bine m-am simtit cand am citit "N-am mai vazut un Naruto pervers. E o idee geniala! Geniala! Imi place enorm ficul asta."! Well...nextu' ori il pun acum ori maine....sau fac pe parti...nu stiu...vad eu

_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 12 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
Next:
     Stateam perfect nemiscata. Dupa ora am sa-i spun profesorului ca nu merge asa. Daca nu ma asculta el, poate ca la secretariat ma vor asculta. Sau administratorul. Pentru ca trebuia facut ceva, nu puteam sa imi petrec restul anului in apropierea cuiva care duhnea a tigari. Nu, nu atigari, a ceva mai tare, mai scarbos. A trabuc.
      Dupa ce am stat in tacere o vreme m-am uitat la ceas. Trecuse aproape jumatate de ora si eu nu ridicasem nici un deget ca sa-mi fac tema. In ritmul asta am sa pic cursul.
      Atunci am observat ca foaia de hartie din fata lui nu era alba, ca a mea. Tocmai adauga ceva la lista lunga de cateva randuri.
      -Ce scrii?l-am intrebat.
      -Si vorbeste engleza, a spus el in timp ve nota aceasta observatie, cu o miscare a mainii eleganta si lenesa in acelasi timp.
      M-am aplecat cat de mult am indraznit, incercand sa citesc ce altcwva mai scrisese, dar a indoit foaa de hartie, ascunzand lista.
      -Ce ai scris?am intrebat.
      S-a intins dupa foaia mea neatinsa, tragand-o spre el pe banca. A mototolit-o si, inainte sa pot protesta, a aruncat-o spre cosul de gunoi de langa catedra profesorului. Hartia aproape ca a intrat in cos, dar a cazut apoi de pe marginea lui.
      Imi dadeam seama cat de ridicol aratam, dar eram hotarata sa nu ma fac de ras si m-am intreptat spre cosul de gunoi. Intorcandu-ma la locul meu, am asezat hartia botita pe banca si am netezit-o cat am putut de bine.
      -Cum te cheama?l-am intrebat, tinand creionul pregatit de scris.
      Mi-am ridicat privirea la timp pentru a surprinde un alt ranjet intunecat, care parea sa ma provoace sa-l intreb ceva despre el.
      -Numele tau?am repetat eu intrebarea, sperand ca doar in imaginatia mea imi tremura vocea.
      -Spune-mi Naruto. Vorbesc serios. Suna-ma!
      Mi-am lasat capul in foaie ca sa ascund faptul ca ma facuse sa rosesc.
      -Ce faci in timpul liber?am continuat.
      -Nu am timp liber.
      -Presupun ca vom fi notati pentru tema asta, deci, imi faci placerea?
      S-a lasat pe spate, cu mainile dupa cap.
      -Ce fel de placere?a ranjit.
      M-am holbat la el, chinuibdu-ma sa gasesc un mod de a schimba subiectul.
      -Timpul liber, a repetat. Fac fotografii.
      Mi-am notat "fotografie" pe foaie.
      Degetele lui au apucat scaunul pe care stateam, tragandu-ma mai aproape de el. Nestiind daca sa ma dau inapoi sau sa par speriata ori sa nu fac nimic si sa simulez plictiseala, am ales a doua varianta.
      -Timiditatea este al treilea punct slab al tau.
      -Si al doilea?am intrebat cu furie retinuta
      -Nu stii sa ai incredere. Reformulez. Ai incredere, dar in oamenii care nu trebuie.
      -Si primul punct slab?
      -Tii viata in lesa.
      -Ce vrei sa spui?
      -Ti-e frica de ceea ce nu poti controla
      M-am tras inapoi, caci cuvintele sale erau mai invazive decat apropierea.
      -Dormi goala?
      Am ramas cu gura cascata.
      -Nu esti tocmai persoana caruia sa ii spun.
      -Ai fost vreodata la psiholog?
      -Nu, am mintit eu.
      -Ai facut ceva ilegal?
      -Nu.
      Faptul ca am mai condus cateodata fara carnet nu se punea. Nu pentru el.
      -De ce nu ma intrebi ceva obisnuit? Cum ar fii genul de muzica prefert?
      -N-am sa te intreb ceva ce pot ghici.
      -Nu stii ce gen de muzica ascult.
      -Rock.
      -Gresit.
      Alta minciuna, dar asta mi-a facut pielea sa se infioare.
      -Parintii sunt casatoriti sau divortati?
      -Locuiesc cu mama.
      -Unde e tatal tau?
      -Tata a murit anul trecut.
      -Cum?
      -A fost impuscat, am raspuns eu agitata. E o chestie mai personala.
      -Unde a fost impuscat?
      -Acasa la el, unde statea cu sotia lui. Cred ca e randul meu sa...
      -L-au gasit pe tip?
      -Cine a spus ca a fost un tip?am replicat eu.
      A zambit. Chiar a zambit.
      -Au gasit-o pe tipa?
      -N-au gasit nici un suspect. A fost un jaf. Ii lipsea portofelul.
      -Ce e asta? Mi-a atins incheietura cu stiloul.
      M-am tras inapoi instinctiv.
      -E un semn din nastere.
      -Esti sinucigasa, Hinata?
      Il simteam cum rade.
      Mi-am stors creierul sa gasesc altceva-orice- despre care sa vorbim. Clopotelul a sunat si Naruto s-a ridicat, indreptandu-se spre usa.
      -Stai, l-am strigat, dar nu s-a intors.
      -Scuza-ma...
      Iesea pe usa.
      -Naruto! N-am aflat nimic despre tine.
      S-a intors si s-a indreptat spre mine. Mi-a luat mana si a mazagalit ceva pe ea inainte ca eu sa ma gandesc sa mi-o retrag.
      M-am uitat la cele 10 cifre scrise cu cerneala rosie si am strans pumnul. Voiam sa-i spun ca era vina lui ca a folosit tot timpul ca sa ma interogheze. Voiam multe lucruri, dara devarul e ca stateam acolo si n-as fii putut sa deschid gura.
      -Sunt ocupata diseara,i-am spus intr-un final.
      -Si eu la fel.
      Avea ranjetul unui dracusor, care parea sa confirme faptul ca intentionat nu mi-a lasat decat alternativa de a rata tema.
      Cu un ras usor, s-a intors si s-a pierdut printre elevii de pe hol.
      -N-am sa te sun! am strigat dupa el. Niciodata!
      -Ti-ai terminat articolul pentru maine?
      Era Sakura. Venise langa mine facand notite in carnetelul pe care-l purta peste tot.
      -Ma gandeam ca al meu sa fie despre nedreaptarea asezarii in banci. Am nimerit langa increzutul de Uchiha. E prieten cu colegul tau idiot de banca.
      -Noul meu partener, i-am raspuns, aratandu-i-l pe Naruto. Avea un mers enervant de strengar, genul care vine la pachet cu gelul de par si jacheta de piele. Naruto purta niste jeansi negri cu talia mai joasa, niste curele in partea stanga in forma de "x", un tricou alb si o jacheta de piele.
      -Tipul din ultimul an? Probabil ca n-a invatat sificient prima oara. Sau a doua oara.
      -A treia oara e cu noroc.
      Dupa colt aparu si Ino.
      -Ce faceti fetelor?
      -Bine. Hinata tocmaimi povestea despre noul ei coleg de banca, spuse Sakura.
      -V-a mutat?! Si pe mine! Cu Sai! Bitch! Iar pe Karin a prins-o cu mana in pantalonii altuia! zise ea incepand sa rada si noi dupa ea.
      -Imi da fiori de spaima tipul asta. A stiut muzica mea. Fara niciunfel de indiciu mi-a spus:"Rock", am continuat eu povestirea.
      -A ghicit? m-a intrebat Ino mirata.
      -Stia...si alte lucruri, am raspuns eu.
      -De exemplu? ma intreba rozalia.
      Am oftat.
      -De exemplu cum sa ma scoata din sarite. Ii spun lui Kakashi sensei sa ne schimbe la loc!
      -Da-i drumul! m-au incurajat ele.
      Pana la urma eu am fost cea care a fost contestata. Profesorul a respins cererea mea de a reconsidera asezarea in banci. Cei de la secretariat m-au trimis inapoi la sensei, iar administratorul era la o sedinta locala.
      Se pare ca m-am pricopsit cu Naruto.
      Deocamdata.
      Astept commuri cu nerabdare!        

Modificat de Alcoholic Muffin (acum 12 ani)


_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Am trecut iar pe aici ca sa vad ce se intampla . Ei bine, ce pot sa spun...? Dialogul a fost cam sec. Sincera sa fiu m-am cam pierdut in cuvinte. Mult prea scurte . Dupa ela puteai sa spui cum a fost tonalitatea vocii cand a rostit acel cuvand. Spre exemplu ,,-Rock. A spus el parand serios'' sau ceva de genu. Nush, dar gasesti tu ceva. Eu ti-am dat un sfat .
Ei bine, ideea capitolului a fost una buna .
Abia astept sa vad ce se mai intampla in cotinuare.
Mult succes la scris


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•º°”˜¨ ☆  ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆    ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
Psychòpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Karin cu mana in pantalonii unuia ) Asta m-a dat pe spate . Sunt putin dezamagita :-S.
Descriere : Aproape inexistenta .
Dialog : Foarte , foarte sec
Actiune : No comment .

Nu vreau sa te superi pe mine , dar chiar vreau ca fiecare capitol sa fie reusit , pentru ca ideea este una TRASNET 
Ca si Suzumy puteai sa spui de exemplu asa :

"    -Esti sinucigasa, Hinata? ma intreaba el cu un strop de ironie in voce.    "

So...astept continuarea :>
Mult noroc in continuare !   


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
Imi pare rau ca v-am dezamagit...defapt n-am fost eu ...a fost o prietena de a mea care a vrut foarte mult sa scrie si ea la ficul meu. Si stiti cum sunt prietenii...asa ca am zis "okay!". Imi cer mii de scuze. Ca sa ma revansez am sa pun next astazi  

_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 12 ani
   
Psychòpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Hi , hi )
Da stiu , prietenii tot prieteni :X
Si chiar ma bucur ca pui nextul astazi ! :X
Sa speram ca vine cat de repede poti tu !  Te poop ! Si sa intrii pe mess ! )


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Bine scumpo. Asteptam next si sa vedem daca o sa ne tii cu privirea lipita de monitoare. Abia astept sa vii cu nextul asa ca hai repede te rog

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•º°”˜¨ ☆  ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆    ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
Nextu...:|
     -Sa mergem naibii de aici! am zis eu in timp ce ieseam in curte, enervata de faptul ca toata lumea respinsese cererea mea legata de mutarea in banci.
     Blonda si rozalia s-au uitat una la alta cu mirare si cu o oarecare tristete. Am tras de portiera, uitand sa deschid masina. M-am enervat si am tras cu sutul in aripa. I-am facut o indoietura destul de urata, dar nu mi-a pasat. Intr-un final m-am mai calmat si am deschis masina si am tras de portiera ca la usa unui tractor. Am trantit-o cu putere si tot drumul m-am plans depsre Naruto si sensei. Trebuie sa recunosc ca Ino si Sakura au niste nervi foarte puternici, deoarece nu au comentat nimic si au ramasa calme chiar si cand ridiacam vocea. Le-am lasat pe amandoua la casele lor si dupa ce am ramas singura in masina am bagat 150km/h si am zbughit-o catre casa. Am bagat masina in garaj si am lovit un raft de unde au cazut cateva cutii. Am intrat pe usa si mi-am aruncat geanta la intamplare. M-am descaltat arucandu-mi papucii peste tot. M-am dus in living si m-am trantit pe canapea punandu-mi mainile in san.
      -Hei hei! Ce e cu nervozitatea asta? Cum a fost la scoala? m-a intrebat mama, cu usorul ei accent german, in timp ce curata la chiuveta niste lasania arsa de pe o cratita.
      -Am un nou partener la cursul de biologie, am zis eu plictisita, dandu-mi ochii peste cap.
      -Si asta e un lucru bun sau rau? ma intreba ea.
      -Sakura era fost mea partenera, am zis eu aproape soptit.
      -Aha! a zis ea lung.
      Mama a frecat mai cu putere, iar pielea de pe brate i se scutura.
      -Deci sa inteleg ca e un lucru rau, zise ea usor trista.
      Am oftat in semn de incuvintare.
      -Povesteste-mi despre noua partenera. Cum e fata? incerca mama sa ma inveseleasca.
      -E inalt, blond si enervant. Si straniu si periculos, am adaugat in soapta. Ochii lui Naruto erau ca niste cascade. Inghiteau totul si nu dezavaluiau nimic. Din moment ce nu mi-a placut ce am vazut pe dinafara, ma indoiam ca mi-ar placea ce se ascunde in adancurile lor.
       Pe la noua, mama ma anunta ca trebuie sa mearga la o priemiere importanta, iar Neji era plecat cu prietena lui, Tenten. Era de treaba, dar cam bleaga. Mama a iesit pe usa si a incuiat-o dupa ea. In loc de salut, am aprins lumina pe veranda de doua ori; ptobabil ca a strapuns ceata, deoarece mi-a raspuns cu un claxon. Apoi am ramas singura.
       M-am dus in bucatarie si m-am fortat sa ridic receptorul. Terminand de format numerele din palma, asteptam ca Naruto sa raspunda, sperand in secret sa nu o faca. Daca nu era disponibil sau cooperant la teme, era o dovada pe care o puteam folosi ca sa-l conving pe Kakashi-sensei sa refaca asezarea locurilor.
       In casa era liniste si intuneric. Umbrele de afara formau niste forme ciudate pe pereti, care ma inspaimantau. Eram foarte speriata deoarece eram singura si mai trebuia sa vorbesc si cu idiotul de Naruto.
       -Da?a raspuns el.
       I-am spus pe un ton prozaic:
       -Am sunat sa te intreb daca ne putem intalni in seara aasta. Stiu ca ai zis ca esti ocupat, dar...
       -Hinata, ma intrerupse el, pronuntandu-mi numele ca si cum ar fi fost poanta unei glume cu blonde. Parca n-aveai de gand sa suni.Niciodata.
       Imi era ciuda ca trebuia sa imi inghit cuvintele; imi era ciuda ca Naruto imi arunca toata chestia asta in fata; imi era ciuda pe sensei si pe temele lui idioate. Am deschis gura, sperand sa iasa ceva inteligent sau macar sa nu ma mai balbai. Nu stiu de ce ma emotionam foarte tare cand vorbeam cu el.
      -Deci...ne putem intalni sau nu? am intrebat eu ca si cum nu mi-ar fi pasat.
      -Nu pot, se scuze el.
      -Nu poti sau nu vrei?am ridicat putin tonul.
      -Tocmai joc o partida de biliard, a rspuns el, zambetul se simtea in glas.
      -O partida importanta de biliard.
      Dupa zgomotul care-l auzem pe fundal, spunea adevarul. Daca era sau nu mai important decat tema mea, asta era de discutat.
       -Unde esti?l-am intrebat.
       -La sala de jocuri a lui Bo. Nu e genul tau de local.
       Am trantit telefonul de pamant carpandu-i coltul din dreapta. Din cauza vitezei cu care il lansesem ii sarise bateria, provocand un sunet asurzitor. Ce nesimtit!
       Am rupt o foaie de hartie si am mazagalit NESIMTIT pe randul intai. Dedesubt am adaugat FUMEAZA TRABUC. VA MURI DE CANCER LA PLAMANI. SA SPERAM CA INCURAND.
        Sala lui Bo, pe care n-o stiam deloc, era mai departe decat as fi vrut, la aproximativ o ora; cu alte cuvinte, a durat o ora sa conduc singura pana acolo. Ca sa nu mai spun ca m-am expus riscului deoarece ai mei s-ar putea intoarce oricand. Si ce credeti ca imi vor face daca nu ma vor vedea acasa? Asa-i, imi vor taia gatul.
         Dupa ce mi-am parcat masina in spatele unei cladiri mari din New York, cu o firma electrica pe care palpaia scris SALA DE JOCURI A LUI BO, PAINTBALL & SALA DE BILIARD A LUI OZZ, am verificat daca am incuiat usile si m-am indreptat spre intrare.
         Afara era frig, iar pe mine se chinuia sa ma incalzeasca o jacheta subtire, deoarece aveam aceasi vestimentatie ca azi dimineata. Ceata era deasa si impraistiata peste tot. Dadea peisajului o priveliste si mai horror care ma facea sa grebesc pasul.
         Am stat la rand, asteptand sa trec de franghii. In timp ce grupul din fata mea platea, m-am strecurat pe langa ei, mergand spre labirintul de sirene asurzitoare si lumini intermitente.
         -Crezi ca meriti sa intri pe gratis? a strigat o voce ragusita de atata tutun.
         Cand mi-am ridicat ochii spre el am vazut ditamai matahala, ultratatuat cu un miros de transpiratie care imi facea sa cada parul din nas.
          -Arat eu ca si cum as fi venit sa joc Pac-Man?am intrebat.
          A mormait ceva, probabil o injuratura.
          -Daca vrei sa treci de mine, trebuie sa platesti, m-a amenintat el.
          Si-a pus palmele murdare cu mizerie sub unghii pe tejghea, unde fusese lipit cu banda adeziva un tabel de preturi, aratandu-mi ca ii datoram 15 dolari.
          -Uite cum facem: daca nu ma intorc in doua minute iti platesc cei 15 dolari, i-am spus eu. I-am aruncat un zambet de multumesc si am trecut oe sub franghii.
          -Hei!ma striga el.
          Cum nu aveam nici un chef sa arunc 15 dolari, in cel mai bun caz doar cateva minute in care sa ii pun blondului cateva intrebari personale, m-am prefacut ca nu-l aud si m-am grabit in sala, uitandu-ma dupa Naruto. Casierul m-a urmat, strigand dupa mine. Convinsa ca persoana pe care o cautam nu era la nivelul principal, am alergat in jos pe scari, urmarin indicatoarele cu Sala de biliard a lui Ozz. La capatul scarilor, cateva sporturi difuzate luminau cateva mese de poker, toate pline. Un fum de trabuc, gros ca ceata din jurul casei mele, ineca tavanul jos. Intre mesele de poker si bar era instalat un rand de mese de biliard. Naruto era intins pe masa cea mai indepartata, incercand o lovitura cu manta.
          -Naruto!am strigat dupa el.
          A lovit exact cand l-am strigat, nimerind cu tacul in tablia mesei. Si-a ridicat capul si m-a privit cu un amestec de enervare si de uimire.
           Casierul a tropait pe urmele mele, strangandu-mi umarul cu bratul ca intr-o menghina.
            -Sus! Acum! a urlat la mine.
            Naruto a mormait ceva, fiindca fusese intrerupt.
            -E cu mine, zise el cu raceala.
            Cuvintele lui Naruto pareau sa aiba autoritate asupra casierului, caci mi-a dat drumul din stransoare. Inainte sa se poata razgandi, i-am luat mana de pe mine si m-am intreptat spre Naruto, ocolind mesele. Am pornit cu pasi mari, dar increderea ma parasea pe masura ce ma apropiam de el.
             -Ora ta de culcare n-a trecut?imi zise el ironic.
             Mi-am dat seama imediat ca lucrurile stateau altfel. Nu puteam spune exact ce anume, dar simteam un curent electric. Mai multa dusmanie?
             Mai multa incredere. Mai multa libertate de a fi el insusi. Iar ochii aceia albastri mi se bagau sub piele. Erau ca niste magneti care-mi urmareau orice miscare.
             -Eight balls?am remarcat eu, ridicand din sprancene. Cat de mare e miza?
             -Pai, Bombonico, noi nu jucam pe bani, imi zise el calm.
             Mi-am asezat geanta pe marginea mesei.
              -Si eu care eram gata sa pariez to ce am inpotriva ta.
              Am ridicat foaia cu tema, cu doua randuri deja completate.
              -Cateva intrebari scurte si am plecat, l-am anuntat eu.
              -Nesimtit? a citit Naruto cu voce tare, sprijinindu-se in tac. Cancer pulmonar? E o profetie? ma intreba, surazand.
               Ma sufocam si mi-am facut vant cu mana.
               -Presupun ca tu contribui la atmosfera. Cate tigari fumezi pe seara?Una?Doua?
               -Eu nu fumez, a zis calm.
               Parea sincer, dar nu l-am crezut.
               -Hmmmm, am mormait eu, asezand foaia de hartie intre bila neagra si cea violet-inchis. Am notat TIGARI IN MOD SIGUR pe randul al treilea.
               Naruto a venit langa mine, asezandu-si tacul peste tablia mesei. Le-a facut celorlalti semn sa plece.
               -Ne-ai intrerupt partida, zise el putin deranjat.
               -Imi pare rau, am zis eu ironica. Cel mai mare vis al tau?
               Eram mandra de intrebarea asta, pentru ca stiam ca-l va incuia.
               -Sa te sarut, a zis el zambind pervers.
               -Nu e amuzant, i-am spus, sustinandu-i privirea, multumita ca nu m-am balbait.
               -Nu, dar ai rosit, a zis el dezarmandu-ma.
               M-am urcat pe marginea mesei, incercand sa arat impasibila in timp ce facem acest lucru. Mi-am incrucisat picioarele, folosindu-mi genunchiul drept pupitru.
               -Lucrezi?
               -Curat mesele de la Starbucks. Cea mai buna cafea din oras, a adaugat el cu un ranjet.
               -Religia?
               -Parca spuneai ca e vorba de cateva intrebari scurte. Deja esti la a patra, se planse el.
               -Religia? am intrebat cu mai multa fermitate.
               -Sunt satanist, zise el razand.
               -Nu ma impresionezi, i-am taiat-o rece.
               -Nici n-am incercat inca, zise el facandu-mi cu ochiul.
               Am sarit de pe masa si l-am infruntat. Era cu un cap mai mare ca mine.
               -Sakura si Ino mi-au zis ca esti in ultimul an. De cate ori ai picat la cursul de biologie? O data? De doua ori?
               -Prietenele tale nu sunt purtatoarele mele de cuvant, mi-a zis rece.
               -Negi faptul ca ai picat?
               -Iti spun ca nu eram la facultatea asta anul trecut.
               -Te-ai transferat?am intrebat eu mirata.
               -Nu, a zis el.
               Ochii lui ma tachinau, ceea ce ma indarjea si mai mult.
               -Ai fost la scoala anul trecut?l-am intrebat curioasa.
               -Foarte bine, Bombonico.
               -Ai chiulit? l-am intrebat agitata.
               Naruto s-a sprijinit cu o palma pe masa de biliard si mi-a facut semn cu degetul sa ma apropii de el. Desi vroiam, nu am facut-o.
                -Vrei sa iti spun un secret?a intrebat el cu un ton confidential. N-am mai facut scoala pana acum. Inca un secret? Nu e chiar asa de plictisitor pe cat ma asteptam.
                N-am crezut asa ceva. Toata lumea merge la scoala. Exista legi.
                -Crezi ca te mint, a zambit el.
                -N-ai mai fost la scoala niciodata? Daca ar fi adevarat - si ai dreptate, nu te cred -, ce te-a facut sa vii acum, pentru ultimul an?
                -Tu, mi-a zis el scurt.
                Cam atat...bye byeee    


_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Frumos capitolul
Bravo fato. Se vede ca evoluezi treptat.
Imi place
Ador ficul tau cum am mai spus si ideea e bestiala.
Astept next.
Kiss


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•º°”˜¨ ☆  ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆    ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
Mersi mult Suzumy Nextul vine astazi

_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 12 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
Next
      A urmat un moment de tacere, pana cand mi-am regasit glasul.
      -Asta nu e un raspuns, am zis eu putin deranjata.
      Probabil ca venise cu un pas mai aproape, caci dintr-o data trupurile noastre erau despartite doar de o zona ingusta de aer.
       -Ochii tai, Hinata. Ochii aia lila si reci sunt teribil de atragatori. Si-a inclinat capul intr-o parte, ca si um ar fi vrut sa ma analizeze dintr-un alt unghi.
       -Si gura aia a ta carnoasa e criminala, zise el apucandu-ma de solduri si apropindu-ma de el.
       Speriata nu atat de vorbele lui, cat de faptul ca o parte din mine raspundea pozitiv la el, m-am dat inapoi.
        -Gata. Am plecat de aici, am zis eu agitata.
        Dar n-am facut-o. Simteam nevoia sa mai spun ceva. Adunandu-mi gandurile incalcite, am incercat sa-mi dau seama ce simteam ca ar trebui sa spun. De ce era atat de ironic cu mine si de ce ae purta de parca as fi facut ceva ca sa o merit?
         -Se pare ca stii multe despre mine, am spus intr-un final. Mai multe decat ar trebui. Se pare ca stii exact ce sa spui ca sa ma faci sa ma simt prost.
          -E usor cu tine, a zis el punandu-si mainile im buzunar.
          S-a aprins furia in mine.
          -Recunosti ca faci asta intentionat?
          -Asta?ma intreba el ridicand din spranceana.
          -Chestia asta, ca ma provoci, am zis eu ridicand foarte putin tonul.
          -Mai spune odata"provoci". Gura ta arata provocator cand o spui, zise el ranjind.
          -Am terminat. Intoarce-tela partida ta stupida de biliard,i-am aruncat nervoasa.
          Am luat tacul de pe masa si i l-am intins. Nu l-a luat
          -Nu-mi place sa stau langa tine, i-am spus. Nu-mi place ca suntem parteneri. Nu-mi place zambetul tau de superioritate, nu imi placi.
          I-am impins tacul in piept. De data asta l-a luat. S-a intins spre mine si inainte sa ma trag inapoi lua o suvita din parul meu si o analiza. Nu am putut sa ma misc. Bataile inimii se accelerasera si mi-au trecut mancarimi prin tot corpul. Cand si-a luat mana, am observat pe incheietura lui o cicatrice. La inceput am crezut ca era un tatuaj, dar dupa o secunda mi-am dat seama ca era ceva natural.
          -Un loc neinspirat pentru o alunita, am spus, speriata ca era asemanatoare cu propria mea alunita.
          Naruto si-a tras maneca peste incheietura, relaxat, dar gestul nu mi-a ramas neobservat.
          -Ai prefera-o intr-un loc mai intim?ma intreba el apropindu-se inapoi de mine.
          -Nu mi-ar placea nicaieri altundeva, am zis eu calma, facand si eu un pas in fata, apropierea dintre noi fiind mai mare.
          -Nu m-ar deranja daca n-ai avea-o deloc, am zis eu putin mai raspicat decat cum ar fii trebui.
          Am mai incercat si a treia oara:
          -Nu-mi pasa de semnul tau, punct.
          -Alte intrebari, comentarii? m-a intrebat el.
          -Nu, am zis eu scurt.
          -Atunci ne vedem la biologie, Bombonico, imi zise el, facandu-mi cu ochiul.
          Intr-un final m-am obisnuit si cu porecla de "bombonica". M-am gandit sa-i spun ca n-o sa ma mai vada niciodata. Dar nu aveam de gand sa-mi inghit cuvintele de doua ori in aceeasi zi.
          Am vrut sa ies, insa acesta ma lua de mana.
          -Ce mai vrei?l-am intrebat eu sictirita.
          -Nu mi-ai dat un sarut de noapte buna, zise el tragandu-ma spre el.
          -Nici n-am planuit sa ti-l dau, am zis eu cu o privire neutra.
          -Pai ce ar fii sa il planuiesti acum?m-a intrebat el. Stiu ca vrei! Macar unul pe obraz.
          Se intampla ceva cu mine. Nu ma puteam controla. Vroiam sa il sarut. Chiar vroiam. Nu stiam ce se intampla cu mine asa ca am ramas nemiscata, sperand sa imi vina vreo idee.
          -Hinata...
          Mi-a rostit numele cu atat de multa blandete incat m-am cutremurat. Mi-a ridicat barbie si m-a fortat sa ii vad ochii. Ii simteam respiratia calda pe obrajii mei inflacarati. Corpurile noastre erau lipite unul de celalalt. Ochii lui m-au intepenit si zambetul lui era unul cald; nu pervers si nici plin de superioritate cu era de obicei. Si-a inchis treptat ochii pana cand m-a sarutat. Imi venea sa il imping, sa il bat, sa il injur, dar o parte din mine a zis sa stau cuminte si sa fiu atenta la sarutul meu. Am tresarit cand buzele lui le-au presat  pe ale mele. Am simtit niste fiori care m-au trecut pe spate. L-a un moment dat ne-am despartit de sarut. Ma uitam la el si el la mine. Era un moment asa stanjenitor, deoarece imi dadesem seama de ceva: Imi placea. Imi placea Naruto. M-a imbratisat si mi-a soptit la ureche:
           -Vezi? Pot fi si romantic, nu doar pervers. Nu cred ca nu ti-a placut. Noapte buna!
           -Stai...Naruto, am zis eu soptit.
           A trecut pe langa mine ca o adiere de vant. Cand l-am strigat nu s-a oprit. Intr-un final dupa ce am analizat tot ce se intamplase, am plecat si eu. Am iesit afara. Nu imi mai era frig, desi ploua. Stropii se izbeau puternic de corpul meu, udandu-mi hainele si parul. Am fugit spre masina, unde am bagat cheia in contact si am pornit spre casa. Nu imi era frica daca au ajuns sau nu ai mei. Gandul imi era doar la Naruto. Am intrat in curte si n-am vazut nici o masina, ceea ce insemna ca tot singura am ramas. Am pus masina in garaj si am intrat in casa. M-am urcat la mansarda, in camera mea si am deschis geamul pentru a-mi privi ciresul udat de ploaie. Mi-am dat destul de greu hainele jos de pe mine, deoarece erau ude si lipite de corp. Dupa ce m-am dezbracat am mers sa fac un dus. Am intrat in cabina si am dat drumul apei. Am reglat-o la temperatura dorita si mi-am luat gelul cu miros de lavanda si am inceput sa mi-l intind pe tot corpul. Picaturile erau fierbinti si ma conduceau intr-o stare de amorteala. Dupa ce am terminat, mi-am luat prosopul mov si pufos si am pasit pe covorasul alb din baie. M-am sters si mi-am luat pijamaua. M-am bagat in pat.
           Ceva mai tarziu, in noaptea aceea, o pocnitura m-a trezit din somn. Am ramas nemiscata, cu fata infundata in perna, dar cu toate simturile in alerta. Dat fiind programul neregulat al mamei si a lui Neji, eram obisnuita sa dorm singura si trecusera ani de zile de cand nu mai avusesem senzatia ca aud sunete de pasi care se apropie de camera mea pe hol. Dar acum era altceva. Am simtit ca nu eram singura in casa.
            Intorcandu-mi putin capul, am surprins o umbra care se misca in fata ferestrei. Am strans perna in brate si mi-am slus ca era un nor care acoperea luna. Sau vreo punga luata de vant. Totusi, in urmatoarele cateva minute am asteptat sa mi se linisteasca bataile inimii.
            Cand am prins curaj sa ma ridic din pat, in curte, sub fereastra, totul era calm si linistit. Singurul zgomot venea de la crengile care zgariau peretii casei. Am mai cercatat o data rapid curtea si am observat urme de pasi in noroiul de dedesubt si o creanga cazuta.
            Puteam sa jur ca am gasit cauza pocniturii. In mod sigur, nu era imaginatia mea. In mod sigur, nu era un nor care acoperea luna sau o punga luata de vant.
            Cineva ma spionase pe fereastra dormitorului.
           Atat pentru azi. Byee


_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Frumos . Mi-a placut mult nextul acesta deoarece a existat atata descriere.
Te pricepi la asta si e foarte bine asa.
Bravo tie.
Mi-a placut mult cum ai descris sentimentele Hinatei totusi ma gandesc daca vei pune si gandurile lui Naruto candva . Ast next


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•º°”˜¨ ☆  ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆    ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
Gandurile lui Naruto....hm....m-ai inspirat...o voi face special pentru tine  

_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Ms mult. Astept next. Sunt curioasa ce vei scrie 

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•º°”˜¨ ☆  ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆    ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămândă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Hm..interesant ficul. A fost cam sec la inceput dar vad ca cresti .Cum zicea si Suzumy,mi-a placut cum ai descris sentimentele Hinatei.Ideea e super,te descurci bine.Si nu uita sa tii cont sa pui multa descriere Bafta la scris!

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
Scuzee ca n-am pus azi nextuu'...dar eh...am avut nuste problemute..si..mda .____. ...Prea multe detalii...deci fara alte introduceri Alcoholic Muffin va prezinta nextu` .
      M-am trezit dimineata cu mici dureri de cap, deoarece n-am dormit toata noaptea de frica. Ma gandeam cine poate fi? Primul pe lista era Naruto, dar el habar n-avea unde stau. Ino si Sakura, nu vad motivul, iar Sasuke ori Sai, n-am vorbit niciodata cu ei. M-am mai gandit sa imi iau un caine. Oricum stateam la casa. M-am gandit la un rotviller(habar n-am cum se scrie). E mare, jucaus si cu steainii e ealnaibii de rau. Revenind la aceasta dimineata:
      M-am trezit zguduita de Neji, care ma gadila pe fata cu parul lui lung si saten.
      -Hai mai Neji! Eu ti-am stricat vreodata somnul?intreb eu cu fata in perna.
      -Inca imi amintesc cand aveai 1 an si plangeai noaptea si nu ma lasai sa dorm. Deci da, suntem chit, zise el surazand.
      Am oftat, ridicandu-mi bretonul in sus. Ca in fiecare dimineata m-am ciufulit in cap si am cascat larg. Am dat draperiile la oparte si lumina de afara ma orbise. Am iesit pe balcon si m-am gandit sa-mi beau cafeaua acolo. M-am dus la baie si mi-am facut siesta de zi cu zi, dupa care m-am dus in bucatarie si am pus apa la fiert pentru cafeaua ce mi-o planuisem si cat timp apa fierbea, mi-am facut un sendvis cu unt, sunca, branza si o frunza de salata verde. Dupa ce apa s-a fiert, am pus plicul cu praf de cafea si am pus pe o tava tot ce-mi pregatisem. Am urcat sus si am intrat pe balconul camerei mele. Priveam peisajul urban din fata mea. Vedeam oameni care se grabesc, uitandu-se din cand in cand la ceas, iar petele de transpiratie se vedeau pe costumele lor negre si simple asortate cu o camasa alba. Era o minunata zi de sambata. Soarele se vedea de dupa casa unui vecin de al meu. Era palid si galbui. Cerul era de un albastru intens cu cativa nori imprastiati. Aceasta combinatie de galben cu albastru imi aduse aminte de parul blond si ochii albastri a lui Naruto. Odata cu infatisarea lui, imi trecu prin minte si sarutul de aseara.
      -La ce te gandesti? ma intrerupse din meditat vocea lui Neji.
      -Prostii de ale mele. Neimportante, ii spun eu.
      -Daca ar fi fost neimportante nu te-ai fi uitat in gol atat de intens, imi replica el.
      Mereu cand vroia sa afle ceva de la mine, ma incuia cu vreo replica de-a lui si pana la urma n-aveam de ales si ii spuneam. Niciodata nu m-a tradat sau a ras de mine de fiecare data cand ii spuneam problemele mele. Dupa un timp de tacere m-am gandit sa ii spun totul.
      -E destul de greu, dar iti voi spune. La ora de biologie, m-a mutat cu un timp pe nume Naruto, iar pe Sakura cu increzutul ala de Uchiha, iar pe Ino cu prietenul astora doi pe nume Sai, parca. Si in timpul orei de bio mereu se uita la mine, defapt la formele mele si ma enerva raspunzandu-mi pervers. Stia unele lucruri despre mine si seara am mers la el si am incercat sa ii pun niste intrebari. I-am pus cateva, dupa care m-am enervat iar si am vrut sa plec. Dar mi-a zis ca nu ma lasa sa plec daca nu ii dau un sarut de noapte buna. Si i-am zis ca nu vreau, dar defapt vroiam si nu stiu motivul. Si parca mi-a citit gandurile si m-a sarutat el oe mine. Iar eu nu l-am refuzat si...si cred ca imi place de el, am zis eu foarte agitata, gesticuland din cand in cand cu mainile.
      -Pai...sa inteleg ca ti-ai facut curaj si te-ai apucat de baieti. Ai si avut, insfarsit, primul tau sarut. Cat despre tip, nu degeaba se uita la formele tale, zice el uitandu-se la decolteul maieului pe care il purtam, dand din sprancene si razand.
      -Perversule! O ai pe Tenten! Nu e voie sa te uiti asa la mine! am zis eu incepand sa rad in hohote.
      -Daca ar fi sa aleg dintre fornele tale si ale lui Tenten, le-as alege pe ale tale, spune el ranjind.
      -Okay, gata cu formele astea, zic eu incercand sa ma opresc din ras.
      Asa se intampla de obicei. Eu ii spuneam lui Neji de problemele mele si el ori spunea ceva pervers, ori ceva amuzant si ma facea sa rad, insa intr-un final imi dadea si un sfat.
      -Pai uite ce-ti propun eu: maine cand ai cursuri, daca stai langa el, nu-l baga in seama si nici macar nu-l saluta. Daca te place, va face pe naiba in patru ca sa ii acorzi putina atentie. In caz ca nu functioneaza, vino la mine si te sfatuieste fratele tau mai mare, imi zise el imbratisandu-ma si punandu-si capul pe capul meu.
      -Mersi Neji! Esti cel mai tare! Apropo...unde e mama?
      -A plecat la Londra, zise el.
      -Cand?am intrebat eu mirata.
      -Azi dimineata pe la patru, raspunse el. Dar stai linistita, astazi trebuie sa imi dea banii pe luna asta, zise el.
      Neji lucra la un magazin de skateri, care includea papuci, placi de snowboard si skateboard, grafitti si haine.
      -Nu e vorba de bani, ii am si eu pe ai mei in cazuri ca astea, cand pleaca mama si nu imi zice.


_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămândă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Hm...e bun Neji la sfaturi Oricum...m-a facut sa rad
Nu prea ai avut inspiratie nu?Cam scurtut nextul Dar mi-a placut.Bafta!


_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
Ba da...doar ca facea fite calculatorul si am scris pe telefon...si pe la o bucata s-a oprit si mi-a zis MAXIM DE CARACTERE! si am facut o fata gen"hai mai lasa-ma(:|". Si decat sa nu scriu nimic am scris atat.

_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Hmm, cam scurt nextul si nu prea stiu ce sa spun. Mult prea scurt totusi ma gandesc daca vei scrie si ceva din perspectiva lui Naruto. Ar fi interesant.
Kiss. astept next.
Bye


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•º°”˜¨ ☆  ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆    ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Salutare  , draga mea Ioana ! Am terminat si eu de citit ficul tau  , intr-un sfarsit . Si  din moment ce sunt critic , am sa critic ficul tau . Ceea ce este scris cu galben sunt greselile de ortografie  care cu totii le facem din cand in cand , dar care trebuie corectate . Ceea ce este scris cu albastru sunt sugestii / sfaturi  de  exprimare . Sa incepem deci ! ^^
 
Capitolul  I

   
Alcoholic Muffin a scris:

    Heii guys!! Am vazut acest forum si m-am intrebat:"de ce sa nu imi fac cont si sa incep o poveste?" asa ca mi-am luat inima in dinti si mi-am dat drumul la inspiratie...So let's go! [ trebuia sa lasi un mic spatiu , intre “ introducerea” ta si capitolul  si sa scrii pe mijloc “ Capitolul I “ , daca are o denumire  o  scrii dedesubt ]
  Ceasul desteptator mi-a zbuciumat linistea si somnul]si imediat[ suna cam urat “ si si “ , nu crezi ? , puteai formula altfel , ca de exemplu “ linistea somnului “ sau pur si simplu "somnul" ] am stiut ca o noua zi idioata de scoala va incepe. Nu ma puteam gandi la nimic altceva [,]decat la ora de biologie de astazi. Dupa programa manualului trebuia[ trebuie ,ca doar  folosesti viitorul  sa invata[m] despre reproducerea umana. Ma gandeam oare cat de mult se va rade pe tema asta? Adica[ folosirea adverbului “ adica “ nu este necesara si suna urat in context] dupa cum ii stiu eu pe colegii mei[ care ] sunt foarte ironici si foarte distrati.
       M-am ridicat din pat ciufulindu-ma de vreo doua ori in cap[ suna cam ciudat constructia , nu ti se pare ? Un mod mai bun ar fi “ ciufulindu-mi parul “ sau doar “ ciufulindu-ma “ ], mi-am bagat picioarele in papucii mei pufosi cu personajul meu preferat, Pikachu din Pokemon. Taraiam picioarele dupa mine ca un zombie. Vedeam destul de incetosat din cauza starii de ameteala pe care o aveam. Am deschis usa baii si am auzit un strigat care m-a scos complet din acea stare de amorteala.
     -Femeie! Tu nu stii sa bati la usa?ma intreba [ intreaba ]nervos fratemiu.
     Pe fratele meu [ repetarea substantivului “ frate”  zgarie pe ureche , nu era necesar utilizarea acestuia , il puteai elimina sau inlocui ]il chema[ cheama , ca nu e mort sau nu si-a schimbat numele  ] Neji si desi era [ este  ]foarte arogant, nesimtit, pervers, enervant si misogin il iubeam[ iubesc] foarte mult si el pe mine. Dupa despartirea parintilor nostri, el m-a ajutat cu tot. Intr-un sfarsit ramasesem cu mama si locuiam[ nu e nevoie de “ locuiam “ , puteai sa gasesti alta formulare] intr-o casa luxoasa cu doua etaje si mansarda[,] plus o mica piscina in spatele casei. Eu aveam un Aston Martin DB9, Neji un Ferarri negru, iar mama avea un jeep destul de mare. Probabil va intrebati de unde atatia bani [ mergea mai bine semnul intrebarii]. Ei bine, mama mea e conducatoarea renumitei firme HyuugaCompany pe care toti o cauta zi si noapte[ o cauta zi si noapte ? Nu prea inteleg ce vrei sa spui . Daca ai spus “ renumita firma “ nu mai era necesar si structura “ pe care toti o cauta zi si noapte” , asta daca nu vrei sa pui un lucru in evidenta . Desi aici nu cred ca este cazul ]. Aceasta firma se ocupa de tot ce inseamna design. o virgula ar fi fost mai buna aici ] Si exterior, si interior, si vestimentar.[ inainte si dupa “ si “ nu se pune niciodata , dar absolut niciodata virgula ! Tine minte asta ! ]
     -Scuze! am spus eu, dupa care m-am dus la baia de mai jos.
     M-am spalat pe dinti si pe fata, dupa care m-am uitat in oglinda pentru a vedea eventuale aparitii de cosuri sau puncte negre. Nimic. Am zambit, dupa care am luat peria de par si mi-am trecut-o cu grija prin parul brunet cu reflexii mov-albastrui, pentru a mi-l descalci fara sa rup prea multe fire de par.[cam lunga exprimarea , putea fi fragmentata ] Am iesit din baie, indreptandu-ma inapoi spre dormitorul meu. Am deschis dulapul si mi-am ales un tricou mov, o fusta cu vreo doua palme sub fund de culoarea albastra si o jacheta neagra. Mi-am luat niste sosete lungi, la care am adaugat si niste papuci[ tenisi , nu papuci sau zici pur si simplu “ conversi “ ]converse de culoarea neagra. M-am dus in fata oglinzii de la masuta mea si mi-am[ m-am ] dat cu un rimel negru, lungindu-mi genele si punandu-mi in evidenta ochii de culoare lila [ necesar un  punctulet aici ] si cu un luci[u] de buze.[ O constructie mai adecvata aici ar fi “ Am aplicat un luciu /strugurel de buze “ Mi-am pus intr-o geanta tot ce imi trebuia, mi-am luat la revederede[  un mic spatiu aici la mama si de la Neji si am iesj[ i]t pe usa, luand si un mar pentru a-mi potoli foamea. Mi-am scos cheile de la masina din geanta, le-am bagat in contact si am apasat pe pedala, zbughind-o din garaj. Prima data m-am oprit la casa unei foarte bune prietene de ale mele, pe nume Sakura. Aceasta statea in pragul usii asteptandu-ma sa vin. Purta o pereche de papuci negrii cu tocuri inalte, niste pantaloni de un albastru foarte deschis si un tricou verde cu un bolerou alb pe deasupra. Parul ii era lung pana la jumatatea spatelui de o culoare roz, ca florile de ciresi.[ Ar fi sunat mai bine “ Parul ei roz ii atarna pana la jumatatea spatelui “ . Mult mai simplu . ] Nu avea un machiaj strident, ci unul natural ca al meu, punandu-i in evidenta pielea alba ca laptele si ochii verzi, asemenea smaraldelor.[ sintagma aceasta am auzit-o de mii si mii de ori . Nu te-ai saturat de ea ?
      -Hei Hinata-chan!spuse aceasta.
      -Hei Sakura-chan! Ma asteptai de mult? Daca da imi pare foarte rau!
      -Stai linistita! Sunt okay! Cand ai ajuns in fata casei eu abia ieseam pe usa, imi zise ea zambind.
      -Okay! Hai sa mergem si dupa Ino!
      Acestea fiind zise, am apasat acceleratia si am scos[  , scotand ( ca sa evitam repetarea conjunctiei “ si “ un scartait puternic si asurzitor, datorita rotilor care au pornit brusc[ nu se prea portiveste adjectivul/ epitetul asta  , ar fi mers “ cu viteza “ , parerea mea ]. Nu peste mult timp am ajuns in fata altei case. In drum spre masina se apropria o fata blonda asemenea spicelor de grau, cu un breton pe o parte care ii acoperea un ochi, iar restul parului era prins intr-o coada la spate. Ochii ei albastrii ma priveau cu caldura. Purta niste papuci [ iara papuci ? ]Converse rosii, cu niste blugi negrii si o bluza cu umarul gol, vazandu-i-se [  “vazandu-se “ ar fi mers mai bine  ]breteaua de culoare neagra a sutienului ei.
     -Hei fetelor! Ce faceti? ne intreba[ intreaba ] Ino.
     -Noi...destul de bine. Dar am fii[ cu un singur “ i “ ] si mai bine daca nu s-ar fii[ idem inventat scoala, spune Sakura dandu-si ochii peste cap.
     -Te inteleg perfect, pustoaico! am zis eu cu [ mergea “si “aici , dar e ok si cu mai scris tu ]Ino in acelasi timp.
     Fiecare dintre noi avea cate un cuvant pe care il folosea mai mereu. Ca un fel de tic verbal. Eu spuneam "pustoaico", Sakura spunea la ceva fain sau ceva la moda "sexy", iar Ino mereu [ fara mereu , ideea de “ mereu “ se subintelege ]cand se enerva pe cineva spunea"bitch".
     Am mai apasat odata pe accelaratie gonind din fata casei lui Ino. Cand am ajuns la scoala am gasit un loc de parcare, insa idioata de Karin mi-o luase inainte. Mda...Karin e cea mai mare rivala a mea. Iar mimozele x[c]u care sta se numesc Kim si Rin. Kim este cel mai rau dusman pentru Ino, cat si Rin pentru Sakura. Inca imi amintesc de la ce a inceput totul...Acum 3 ani, Rin ii taiase parul Sakurei, deoarece amandoua placea acelasi baiat pe numa[e] Uchiha Sasuke. Cand am vazut ce i s-a intamplat le-am batut pe toate trei. A doua zi, Kim ii sparsese [ i-a spart ]arcada lui Ino si de asta sta cu bretonul pe un ochi. Iar in a treia zi, mi-a rupt mainile si trebuie sa mentionez ca pe amandoua![ Suna cam brutal exprimarea ta , adica sa ii rupa ambele maini ?  Suna cam dur , dar nu este totalgresit ]de atunci le uram mai tare ca pe naiba!
     -Ow! Scuze...vroiai sa parchezi pe locul asta, spuse Karin,oftand, punandu-si mana pe buze, ca o fitoasa si prefacuta ce era. Ei bine, mai sunt doua locuri pentru handicapati mai incolo. Poate nu ti le mai ia nimeni.
     S-a intors ca o intepata, bic[i]uindu-mi fata cu parul ei rosu si slinos. A scos un "haideti fetelor, ce mai stam cu proastele astea?" si a plecat. Doamne ce imi venea sa ii fac! Sa o omor si alta nu! M-am calmat intr-un sfarsit si m-am indreptat spre sala de clasa. Prima ora am avut biologia. Ino s-a dus la engleza si Sakura a venit cu mine. Ne-am asezat in banca si am inceput al[ greseala de tipar partea “ al “]sa discutam diferite subiecte. Intr-un final veni [ o mica sugestie , mai bine mergea perfectul compus “ a venit “ ]si profesorul Kakashi.
      -Buna dimineata!ne saluta el.
      -Buna dimineata,sensei! am salutat toti politicos.
      -Astazi vom face niste schimbari. Din cauza lui Naruto si Sasuke care tot se cearta, Naruto se va muta cu Hinata, iar Sasuke cu Sakura.
      -Dar sensei! De ce tocmai eu cu Sakura? De ce nu Karin cu Rin?[ astea sunt vorbele lui Sasuke , ca doar el sta cu Sakura ]
      -Fara comentarii, domnisoara Hyuuga! [ Vezi ce spun ? Acum spuneai de Hinata , dar ea nu s-a revoltat pana acum . Trebuia sa spui “ domnisorule Uchiha “ . Dar nu conteaza  greseli de’stea ca se mai intampla]
      Mi-am dat ochii peste cap si am inceput sa il injur pe profesor ca toti sfintii. Asteptam sa vad cine era acest Naruto, pentru ca nu-l vazusem niciodata si nici nu ma interesa sa vad ce colegi am la clasa de biologie. Dupa ce s-a asezat in banca, ii simteam ochii cum ma studiau.
      -Bun! Sa incepem lectia! a zis Kakashi-sensei.
      Dupa ce se intoarse[ s-a intors , perfectul compus  confera textului un aspect mai frumos si se poate citi mai repede +  zgarie pe ureche sa auzi intr-o carte“ intoarse “ “ recunoscuse” “ tacuse “ etc.] sa scrie la tabla, nemaisuportand privirile lui apasatoare, m-am oprit din scris si l-am intrebat:
      -Ce e? Ce am facut?
      -A nu! Nimic. Doar ma uitam la decolteu, spuse el calm.
      -Poftim?!
      -Exact ce ai auzit.
      -Nu te poti uita in alta parte? Cum ar fii la tabla?
      -De ce sa-mi mut privirea? Te deranjeaza?
      -Ce intrebare e asta?! Normal ca ma deranjeaza!
      -De ce? Te exciti?
      Exact in momentul in care vroiam sa ii inchid gura, domnul se intoarse[ idem ] spre clasa si imi facu observatie, apoi je[ again , greseala de tipar ] spuse:
      -Va voi muta pe toti, astfel incat sa puteti sa va cunoasteti unul pe celalalt. Deci...Shikamaru cu Chouji, Gaara cu Shino...etc.
       Dupa ce a terminat de facut mutarile spuse:
       -Bun! Sa va cunoasteti cat mai bine! Incepeti in clasa si terminati acasa.
       Am luat o foaie de hartie si l-am intrebat:
       -Ce gen de muzica iti place?eram pregatita sa notez cand:
       -Ce fel de intrebari sunt astea?! Nu suntem la gradinita!spuse el deranjat.
       -Atunci intreaba-ma tu!spun eu l[p]utin iritata.
       -Bine...Pai... Vrei sa ma saruti?
       -Nu! Nici gand!
       -Culoarea sutienului tau e negru?
       -Da...si ce e cu asta?
       Mi-a ridicat breteaua de la sutien pe umar si a tras de ea, dandu-i drumul brusc. M-a piscat si am gemut. A ranjit pervers si a continuat...


   Ideea  ficului este interesanta . Titlul  este lungut si  cam general ( scuza-mi exprimarea , dar nu prea  imi gasesc cuvintele -_- )  . Dar este ficul tau si pui ce titlu vrei . Eu doar ti-am dat niste sfaturi .
  Unele greseli de ortografie nu le-am mai subliniat , caci era de prisos .  Descriere este destul de buna , dar nu  cine stie ce . Imi place discutia celor doi , e foarte interesanta . Naruto are un dar al lui de a inchide pliscul oamenilor   . Naratiunea  e ok  , dar bineinteles ca se poate si mai bine .  Cum ti-am reprosat si la inceput , trebuia sa lasi un spatiu intre cuvintele tale si capitol  , asa ... doar de estetica textului .


  Capitolul II

Alcoholic Muffin a scris:

Next:
     Stateam perfect nemiscata. Dupa ora am sa-i spun profesorului ca nu merge asa. Daca nu ma asculta el, poate ca la secretariat ma vor asculta.[ , merge mai bine ] Sau administratorul. Pentru ca[ nu este necesar “ pentru ca “ , aici  ]trebuia facut ceva, nu puteam sa imi petrec restul anului in apropierea cuiva care duhnea a tigari. Nu, nu a tigari, a ceva mai tare, mai scarbos.[ si aici tot virgula era mai buna ] A trabuc.
      Dupa ce am stat in tacere o vreme m-am uitat la ceas. Trecuse aproape jumatate de ora si eu nu ridicasem nici un deget ca sa-mi fac tema. In ritmul asta am sa pic cursul.
      Atunci am observat ca foaia de hartie din fata lui nu era alba, ca a mea. Tocmai adauga ceva la lista lunga de cateva randuri.
      -Ce scrii?l-am intrebat.
      -Si vorbeste engleza, a spus el in timp v[c]e nota aceasta observatie, cu o miscare a mainii eleganta si lenesa in acelasi timp.
      M-am aplecat cat de mult am indraznit, incercand sa citesc ce altcw[eva mai scrisese, dar a indoit foa[i]a de hartie, ascunzand lista.
      -Ce ai scris?am intrebat.
      S-a intins dupa foaia mea neatinsa, tragand-o spre el pe banca. A mototolit-o si, inainte sa pot protesta, a aruncat-o spre cosul de gunoi de langa catedra profesorului. Hartia aproape ca a intrat in cos, dar a cazut apoi de pe marginea lui.
      Imi dadeam seama cat de ridicol aratam, dar eram hotarata sa nu ma fac de ras si m-am int[d]reptat spre cosul de gunoi. Intorcandu-ma la locul meu, am asezat hartia botita pe banca si am netezit-o cat am putut de bine.
      -Cum te cheama?l-am intrebat, tinand creionul pregatit de scris.
      Mi-am ridicat privirea la timp pentru a surprinde un alt ranjet intunecat, care parea sa ma provoace sa-l intreb ceva despre el.
      -Numele tau?am repetat eu intrebarea, sperand ca doar in imaginatia mea imi tremura vocea.
      -Spune-mi Naruto. Vorbesc serios. Suna-ma!
      Mi-am lasat capul in foaie ca sa ascund faptul ca ma facuse sa rosesc.
      -Ce faci in timpul liber?am continuat.
      -Nu am timp liber.
      -Presupun ca vom fi notati pentru tema asta, deci, imi faci placerea?
      S-a lasat pe spate, cu mainile dupa cap.
      -Ce fel de placere?a ranjit.
      M-am holbat la el, chinuib[n]du-ma sa gasesc un mod de a schimba subiectul.
      -Timpul liber, a repetat. Fac fotografii.
      Mi-am notat "fotografie" pe foaie.
      Degetele lui au apucat scaunul pe care stateam, tragandu-ma mai aproape de el. Nestiind daca sa ma dau inapoi sau sa par speriata ori sa nu fac nimic si sa simulez plictiseala, am ales a doua varianta.
      -Timiditatea este al treilea punct slab al tau.
      -Si al doilea?am intrebat cu furie retinuta
      -Nu stii sa ai incredere. Reformulez. Ai incredere, dar in oamenii care nu trebuie.
      -Si primul punct slab?
      -Tii viata in lesa.
      -Ce vrei sa spui?
      -Ti-e frica de ceea ce nu poti controla [.]
      M-am tras inapoi, caci [ mai treuie sa mentionez cacofonia evidetna ? Nu cred , deja am facut-o .]cuvintele sale erau mai invazive decat apropierea.
      -Dormi goala?
      Am ramas cu gura cascata.
      -Nu esti tocmai persoana caruia sa ii spun.
      -Ai fost vreodata la psiholog?
      -Nu, am mintit eu.
      -Ai facut ceva ilegal?
      -Nu.
      Faptul ca am mai condus cateodata fara carnet nu se punea. [ din nou virgula era mai buna aici ]Nu pentru el.
      -De ce nu ma intrebi ceva obisnuit? Cum ar fii genul de muzica prefer[a]t?
      -N-am sa te intreb ceva ce pot ghici.
      -Nu stii ce gen de muzica ascult.
      -Rock.
      -Gresit.
      Alta minciuna, dar asta mi-a facut pielea sa se infioare.[ nu cred ca pielea ta se infiora , poate tu , dar nu pielea . Intelegi? ]
      -Parintii sunt casatoriti sau divortati?
      -Locuiesc cu mama.
      -Unde e tatal tau?
      -Tata a murit anul trecut.
      -Cum?
      -A fost impuscat, am raspuns eu agitata. E o chestie mai personala.
      -Unde a fost impuscat?
      -Acasa la el, unde statea cu sotia lui. Cred ca e randul meu sa...
      -L-au gasit pe tip?
      -Cine a spus ca a fost un tip?am replicat eu.
      A zambit. Chiar a zambit.
      -Au gasit-o pe tipa?
      -N-au gasit nici un suspect. A fost un jaf. Ii lipsea portofelul.
      -Ce e asta? Mi-a atins incheietura cu stiloul.
      M-am tras inapoi instinctiv.
      -E un semn din nastere.
      -Esti sinucigasa, Hinata?
      Il simteam cum rade.
      Mi-am stors creierul sa gasesc altceva-[ astea ar trebui sa fie liniile de pauza  sau doar o greseala ?  ]orice- despre care sa vorbim. Clopotelul a sunat si Naruto s-a ridicat, indreptandu-se spre usa.
      -Stai, l-am strigat, dar nu s-a intors.
      -Scuza-ma...
      Iesea pe usa.
      -Naruto! N-am aflat nimic despre tine.
      S-a intors si s-a indreptat spre mine. Mi-a luat mana si a mazagalit ceva pe ea inainte ca eu sa ma gandesc sa mi-o retrag.
      M-am uitat la cele 10 cifre scrise cu cerneala rosie si am strans pumnul. Voiam sa-i spun ca era vina lui ca a folosit tot timpul ca sa ma interogheze. Voiam multe lucruri, dar adevarul e ca stateam acolo si n-as fii[ again , un singur “i” ] putut sa deschid gura.[ un simplu “ n-as fi putut  deshide gura “ ar fi fost mult mai simplu]
      -Sunt ocupata diseara,i-am spus intr-un final.
      -Si eu la fel.
      Avea ranjetul unui dracusor, care parea sa confirme faptul ca intentionat nu mi-a lasat decat alternativa de a rata tema.
      Cu un ras usor, s-a intors si s-a pierdut printre elevii de pe hol.
      -N-am sa te sun! am strigat dupa el. Niciodata!
      -Ti-ai terminat articolul pentru maine?
      Era Sakura. Venise langa mine facand[ luand , nu facand + suna ciudat “ facand notite “ ] notite in carnetelul pe care-l purta peste tot.
      -Ma gandeam ca al meu sa fie despre nedreaptarea[ aici am stat 2 minute ca sa imi dau seama ce ai vrut sa spui , apoi mi-am dat seama . Era “ nedreptatea “ .] asezarii in banci. Am nimerit langa increzutul de Uchiha. E prieten cu colegul tau idiot de banca.
      -Noul meu partener, i-am raspuns, aratandu-i-l[Forma care ai folosit-o suna ciudat , puteai gasi alta formulare ] pe Naruto. Avea un mers enervant de strengar, genul care vine la pachet cu gelul de par si jacheta de piele. Naruto purta niste jeansi negri cu talia mai joasa, niste curele in partea stanga in forma de "x", un tricou alb si o jacheta de piele.
      -Tipul din ultimul an? Probabil ca n-a invatat si[u]ficient prima oara. [ fara punct si fara virgula , “sau” , pur si simplu]Sau a doua oara.
      -A treia oara e cu noroc.
      Dupa colt aparu [ din nou iti sugerez perfectul compus” a aparut” , dar  imperfectul folosit de tine e mai bine decat perfectul simplu  ]si Ino.
      -Ce faceti fetelor?
      -Bine. Hinata tocma imi povestea despre noul ei coleg de banca, spuse [ again imperfectul ? Ma apuca dracii de la asta ! ( scuza-mi nervozitatea , e de la energizant )] Sakura.
      -V-a mutat?! Si pe mine! Cu Sai! Bitch! Iar pe Karin a prins-o cu mana in pantalonii altuia! zise ea incepand sa rada si noi dupa ea.
      -Imi da fiori de spaima [”fiori de spaima “? Nu suna a pleonasm ? “Fiori “ era de ajuns . ]tipul asta. A stiut muzica mea[ eh , nu chiar muzica ta , ca nu tu o compui/ faci . Aceasta e o greseala  foarte des intalnita in vorbirea directa , deci nu am de gand sa iti reprosez ... prea mult .]. Fara niciunfel de indiciu mi-a spus:"Rock", am continuat eu povestirea.
      -A ghicit? m-a intrebat Ino mirata.
      -Stia...si alte lucruri, am raspuns eu.
      -De exemplu? ma intreba rozalia.
      Am oftat.
      -De exemplu cum sa ma scoata din sarite. Ii spun lui Kakashi sensei sa ne schimbe la loc!
      -Da-i drumul! m-au incurajat ele.
      Pana la urma eu am fost cea care a fost contestata. Profesorul a respins cererea mea de a reconsidera asezarea in banci. Cei de la secretariat m-au trimis inapoi la sensei, iar administratorul era la o sedinta locala.
      Se pare ca m-am pricopsit cu Naruto. [ de ce pe alt rand ? Era de ajuns  o virgula si in continuarea ei adverbul ”deocamdata” ]
      Deocamdata.

  Capitolul mai bunicel si mai interesant decat primul .

Capitolul III


Alcoholic Muffin a scris:

Nextu...:|
     -Sa mergem naibii de aici! am zis eu in timp ce ieseam in curte, enervata de faptul ca toata lumea respinsese cererea mea legata de mutarea in banci.
     Blonda si rozalia s-au uitat una la alta cu mirare si cu o oarecare tristete. Am tras de portiera, uitand sa deschid masina. M-am enervat si am tras cu sutul in aripa. I-am facut o indoietura destul de urata, dar nu mi-a pasat. Intr-un final m-am mai calmat si am deschis masina si am tras[ prea multe “ si-uri” , ca sa eviti aceasta repetitie iritanta  poti folosi verbe la gerunziu ( in contextul tau )] de portiera ca la usa unui tractor. Am trantit-o cu putere si tot drumul m-am plans depsre[despre  ]Naruto si sensei. Trebuie sa recunosc ca Ino si Sakura au niste nervi foarte puternici, deoarece nu au comentat nimic si au ramasa[ ramas ] calme chiar si cand ridiacam[ridicam] vocea. Le-am lasat pe amandoua la casele lor si dupa ce am ramas singura in masina am bagat 150km/h si am zbughit-o catre casa. Am bagat masina in garaj si am lovit un raft de unde au cazut cateva cutii. Am intrat pe usa si mi-am aruncat geanta la intamplare. M-am descaltat arucandu-mi [ aruncandu-mi ]papucii [ vroiai  sa spui conversi , nu-i asa ? ]peste tot. M-am dus in living si m-am trantit pe canapea punandu-mi mainile in san.
      -Hei hei! Ce e cu nervozitatea asta? Cum a fost la scoala? m-a intrebat mama, cu usorul ei accent german, in timp ce curata la chiuveta niste lasania [ ca fapt divers si nu ca o critica , “lasania “ se scrie “ lasagna”  , dar nu conteaza asta ca nu toti suntem perfecti ]arsa de pe o cratita. [ si daca tot suntem la capitolul “ retete “  , lasagna nu se prepara/ coace la cratita   . Dar  e doar un sfat / o sugestie si nu am spus-o cu rautate . Nici eu nu stiam de lasagna asta mai acum cativa ani ]
      -Am un nou partener la cursul de biologie, am zis eu plictisita, dandu-mi ochii peste cap.
      -Si asta e un lucru bun sau rau? ma intreba ea.
      -Sakura era fost [ Care din variante : “era fosta” sau “a fost” ? ] mea partenera, am zis eu aproape soptit.
      -Aha! a zis ea lung.
      Mama a frecat mai cu putere, iar pielea de pe brate i se scutura.
      -Deci sa inteleg ca e un lucru rau, zise ea usor trista.
      Am oftat in semn de incuvintare.
      -Povesteste-mi despre noua partenera. Cum e fata?[ “cum e fata “ “ noua partenera “ ? Ce amuzant suna ! Praca Naruto era baiat , in fine , ai prins tu ideea  ]  incerca mama sa ma inveseleasca.
      -E inalt, blond si enervant. Si straniu si periculos, am adaugat in soapta. Ochii lui Naruto erau ca niste cascade. Inghiteau totul si nu dezavaluiau nimic. Din moment ce nu mi-a placut ce am vazut pe dinafara, ma indoiam ca mi-ar placea ce se ascunde in adancurile lor.
       Pe la noua, mama ma anunta ca trebuie sa mearga la o priemiere[ premiere] importanta, iar Neji era plecat cu prietena lui, Tenten. Era de treaba, dar cam bleaga. Mama a iesit pe usa si a incuiat-o dupa ea. In loc de salut, am aprins lumina pe veranda de doua ori; pt[r]obabil ca a strapuns ceata, deoarece mi-a raspuns cu un claxon. Apoi am ramas singura.
       M-am dus in bucatarie si m-am fortat sa ridic receptorul. Terminand de format numerele din palma, asteptam ca Naruto sa raspunda, sperand in secret sa nu o faca. Daca nu era disponibil sau cooperant la teme, era o dovada pe care o puteam folosi ca sa-l conving pe Kakashi-sensei sa refaca asezarea locurilor.
       In casa era liniste si intuneric. Umbrele de afara formau niste forme ciudate pe pereti, care ma inspaimantau. Eram foarte speriata deoarece eram singura si mai trebuia sa vorbesc si cu idiotul de Naruto.
       -Da?a raspuns el.
       I-am spus pe un ton prozaic:
       -Am sunat sa te intreb daca ne putem intalni in seara aasta. Stiu ca ai zis ca esti ocupat, dar...
       -Hinata, ma intrerupse el, pronuntandu-mi numele ca si cum ar fi fost poanta unei glume cu blonde. Parca n-aveai de gand sa suni.[ aici mergeau punctele de suspensie ]Niciodata.
       Imi era ciuda ca trebuia sa imi inghit cuvintele; imi era ciuda ca Naruto imi arunca toata chestia asta in fata; imi era ciuda pe sensei si pe temele lui idioate. Am deschis gura, sperand sa iasa ceva inteligent sau macar sa nu ma mai balbai. Nu stiu de ce ma emotionam foarte tare cand vorbeam cu el.
      -Deci...ne putem intalni sau nu? am intrebat eu ca si cum nu mi-ar fi pasat.
      -Nu pot, se scuze[a] el.
      -Nu poti sau nu vrei?am ridicat putin tonul.
      -Tocmai joc o partida de biliard, a rspuns el, zambetul se simtea in glas.
      -O partida importanta de biliard.
      Dupa zgomotul care-l auzem pe fundal, spunea adevarul. Daca era sau nu mai important decat tema mea, asta era de discutat.
       -Unde esti?l-am intrebat.
       -La sala de jocuri a lui Bo. Nu e genul tau de local.
       Am trantit telefonul de pamant carpandu-i coltul din dreapta. Din cauza vitezei cu care il lansesem ii sarise bateria, provocand un sunet asurzitor. Ce nesimtit!
       Am rupt o foaie de hartie si am mazagalit NESIMTIT pe randul intai. Dedesubt am adaugat FUMEAZA TRABUC. VA MURI DE CANCER LA PLAMANI. SA SPERAM CA INCURAND. [ in curand , cu spatii ]
        Sala lui Bo, pe care n-o stiam deloc, era mai departe decat as fi vrut, la aproximativ o ora; cu alte cuvinte, a durat o ora sa conduc singura pana acolo. Ca sa nu mai spun ca m-am expus riscului [,]deoarece ai mei s-ar putea intoarce oricand. Si ce credeti ca imi vor face daca nu ma vor vedea acasa? Asa-i, imi vor taia gatul.
         Dupa ce mi-am parcat masina in spatele unei cladiri mari din New York, cu o firma electrica pe care palpaia scris[ palpaia scris ? Poate  palpaia un scris , dar nu “palpaia scris “] SALA DE JOCURI A LUI BO, PAINTBALL & SALA DE BILIARD A LUI OZZ, am verificat daca am incuiat usile si m-am indreptat spre intrare.
         Afara era frig, iar pe mine se chinuia sa ma incalzeasca o jacheta subtire, deoarece aveam aceasi vestimentatie ca azi dimineata. Ceata era deasa si impraistiata[ imprastiata ] peste tot. Dadea peisajului o priveliste si mai horror care ma facea sa grebesc pasul.
         Am stat la rand, asteptand sa trec de franghii. In timp ce grupul din fata mea platea, m-am strecurat pe langa ei, mergand spre labirintul de sirene asurzitoare si lumini intermitente.[ corect este “ interminabile , “interminente” nici nu exista in DEX ]
         -Crezi ca meriti sa intri pe gratis? a strigat o voce ragusita de atata tutun.
         Cand mi-am ridicat ochii spre el am vazut ditamai matahala, ultratatuat cu un miros de transpiratie care imi facea sa cada parul din nas.
          -Arat eu ca si cum as fi venit sa joc Pac-Man?am intrebat.
          A mormait ceva, probabil o injuratura.
          -Daca vrei sa treci de mine, trebuie sa platesti, m-a amenintat el.
          Si-a pus palmele murdare cu mizerie sub unghii pe tejghea, unde fusese lipit cu banda adeziva un tabel de preturi, aratandu-mi ca ii datoram 15 dolari.
          -Uite cum facem: daca nu ma intorc in doua minute iti platesc cei 15 dolari, i-am spus eu. I-am aruncat un zambet de multumesc si am trecut oe sub franghii.
          -Hei!ma striga el.
          Cum nu aveam nici un chef sa arunc 15 dolari, in cel mai bun caz doar cateva minute in care sa ii pun blondului cateva intrebari personale, m-am prefacut ca nu-l aud si m-am grabit in sala, uitandu-ma dupa Naruto. Casierul m-a urmat, strigand dupa mine. Convinsa ca persoana pe care o cautam nu era la nivelul principal, am alergat in jos pe scari, urmarin[d] indicatoarele cu Sala de biliard a lui Ozz. La capatul scarilor, cateva sporturi difuzate luminau cateva mese de poker, toate pline. Un fum de trabuc, gros ca ceata din jurul casei mele, ineca tavanul jos. Intre mesele de poker si bar era instalat un rand de mese de biliard. Naruto era intins pe masa cea mai indepartata, incercand o lovitura cu manta.[ probabil mana , nu “manta”]
          -Naruto!am strigat dupa el.
          A lovit exact cand l-am strigat, nimerind cu tacul in tablia mesei. Si-a ridicat capul si m-a privit cu un amestec de enervare si de uimire.
           Casierul a tropait pe urmele mele, strangandu-mi umarul cu bratul ca intr-o menghina.
            -Sus! Acum! a urlat la mine.
            Naruto a mormait ceva, fiindca fusese intrerupt.
            -E cu mine, zise el cu raceala.
            Cuvintele lui Naruto pareau sa aiba autoritate asupra casierului, caci mi-a dat drumul din stransoare. Inainte sa se poata razgandi, i-am luat mana de pe mine si m-am int[d]reptat spre Naruto, ocolind mesele. Am pornit cu pasi mari, dar increderea ma parasea pe masura ce ma apropiam de el.
             -Ora ta de culcare n-a trecut?imi zise el ironic.
             Mi-am dat seama imediat ca lucrurile stateau altfel. Nu puteam spune exact ce anume, dar simteam un curent electric. Mai multa dusmanie?
             Mai multa incredere. Mai multa libertate de a fi el insusi. Iar ochii aceia albastri mi se bagau sub piele. Erau ca niste magneti care-mi urmareau orice miscare.
             -Eight balls?am remarcat eu, ridicand din sprancene. Cat de mare e miza?
             -Pai, Bombonico, noi nu jucam pe bani, imi zise el calm.
             Mi-am asezat geanta pe marginea mesei.
              -Si eu care eram gata sa pariez to[t] ce am inpotriva[ tin sa iti reamintsc : inainte de p sau b se pune m] ta.
              Am ridicat foaia cu tema, cu doua randuri deja completate.
              -Cateva intrebari scurte si am plecat, l-am anuntat eu.
              -Nesimtit? a citit Naruto cu voce tare, sprijinindu-se in tac. Cancer pulmonar? E o profetie? ma intreba, surazand.
               Ma sufocam si mi-am facut vant cu mana.
               -Presupun ca tu contribui la atmosfera. Cate tigari fumezi pe seara?Una?Doua?
               -Eu nu fumez, a zis calm.
               Parea sincer, dar nu l-am crezut.
               -Hmmmm[ deci sunt chiar nesimtita daca te sanctionez si pentru asta , dar n-am ce sa-i fac . Ai pus prea multe “m-uri” , doua era ude ajuns], am mormait eu, asezand foaia de hartie intre bila neagra si cea violet-inchis. Am notat TIGARI IN MOD SIGUR pe randul al treilea.
               Naruto a venit langa mine, asezandu-si tacul peste tablia mesei. Le-a facut celorlalti semn sa plece.
               -Ne-ai intrerupt partida, zise el putin deranjat.
               -Imi pare rau, am zis eu ironica. Cel mai mare vis al tau?
               Eram mandra de intrebarea asta, pentru ca stiam ca-l va incuia.
               -Sa te sarut, a zis el zambind pervers.
               -Nu e amuzant, i-am spus, sustinandu-i privirea, multumita ca nu m-am balbait.
               -Nu, dar ai rosit, a zis el dezarmandu-ma.
               M-am urcat pe marginea mesei, incercand sa arat impasibila in timp ce facem acest lucru. Mi-am incrucisat picioarele, folosindu-mi genunchiul drept pupitru.
               -Lucrezi?
               -Curat mesele de la Starbucks. Cea mai buna cafea din oras, a adaugat el cu un ranjet.
               -Religia?
               -Parca spuneai ca e vorba de cateva intrebari scurte. Deja esti la a patra, se planse el.
               -Religia? am intrebat cu mai multa fermitate.
               -Sunt satanist, zise el razand.
               -Nu ma impresionezi, i-am taiat-o rece.
               -Nici n-am incercat inca, zise el facandu-mi cu ochiul.
               Am sarit de pe masa si l-am infruntat. Era cu un cap mai mare ca mine.
               -Sakura si Ino mi-au zis ca esti in ultimul an. De cate ori ai picat la cursul de biologie? O data? De doua ori?
               -Prietenele tale nu sunt purtatoarele mele de cuvant, mi-a zis rece.
               -Negi faptul ca ai picat?
               -Iti spun ca nu eram la facultatea asta anul trecut.
               -Te-ai transferat?am intrebat eu mirata.
               -Nu, a zis el.
               Ochii lui ma tachinau, ceea ce ma indarjea si mai mult.
               -Ai fost la scoala anul trecut?l-am intrebat curioasa.
               -Foarte bine, Bombonico.
               -Ai chiulit? l-am intrebat agitata.
               Naruto s-a sprijinit cu o palma pe masa de biliard si mi-a facut semn cu degetul sa ma apropii de el. Desi vroiam, nu am facut-o.
                -Vrei sa iti spun un secret?a intrebat el cu un ton confidential. N-am mai facut scoala pana acum. Inca un secret? Nu e chiar asa de plictisitor pe cat ma asteptam.
                N-am crezut asa ceva. Toata lumea merge la scoala. Exista legi.
                -Crezi ca te mint, a zambit el.
                -N-ai mai fost la scoala niciodata? Daca ar fi adevarat - si ai dreptate, nu te cred -, ce te-a facut sa vii acum, pentru ultimul an?
                -Tu, mi-a zis el scurt.





Cam asta a fost critica mea . Nu stiu daca o sa reusesti sa o citesti pe toata ca , frate , ce lunga mai e ! In viata mea nu am scris atat , dar ce-i drept , o mare parte din comentariul asta e alcatuit din  capitolele tale .  Sper ca imi vei asculta o parte din sfaturi , macar de o parte din ele . Spor in continuare la scoala , la scris si la orice altceva vrei tu !


P.S: Ultimele capitole nu le-am mai comentat/ criticat ca nu stiu cat de mult ai fi citit din comentariu si nici nu stiu daca incape tot pe forum .  O sa reiau aceste capitole in urmatorul comentariu , ok ?

Modificat de MaryLoveEverybody (acum 12 ani)


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
@Suzumy : Schimbare de planuri   ... Nu voi mai scrie sentimentele lui Naruto, ca sa va tin in suspans     .Cineva...nu dau nume:-"...MarryLovesEverybody:-"...mi-a spus candva :"Un magician nu isi dezvaluie nicodata trucurile". Asa ca ma transform in Selena Gomez si joc rolul de Alex Russo din magicienii din Waverly Place(nu, nu imi place Selena Gomez. Scuze fanilor ei). Legat de next...nu stiu cand il lun...in saptamana asta, scoala altfel am sa postez cam in fiecare zi. Dupa ce voi scrie capitolele vreau laude si aplauze glumesc. Vreau critici(nu conteaza dimensiunea comentariului).
     Va pupacesc si va spun La revedere!


_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Bine, multumim ca ne-ai anuntat si eu care ma gandeam daca mai pui nextul vreodata sau nu.
Astept nerabdatoare nextul
Hurry up please

Modificat de Suzumy (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•º°”˜¨ ☆  ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆    ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
Heeeeeeeeeeeeeeeei dragilor ! Cum spuneam, in saptamana altfel voi scrie aproape in fiecare zi. Soo...let's go!
     -Nu e vorba de bani, ii am si eu pe ai mei in cazuri ca astea, cand pleaca mama si nu imi zice.
     -Okay! Pai, ne mai vedem, pustoaico! Treci si tu prin mall sa te mai inveselesti. Sau cheama si tu pe cineva si distrativa oleaca la piscina. Ce zici? ma intreba el ridicandu-se de pe scaun.
     -Buna idee! Vino si tu cu noi, daca vrei, propun eu.
     -Eu am intalnire cu Tenten, spune el dand din sprancene provocator.
     Chicotesc si ma ridic si eu de pe scaun si imi iau cana si farfuria si ma duc jos in bucatarie sa le spal. Cobor scarile din lemn negru si ajung pe hol. Nu stiu motivul, insa m-am oprit brusc, de parca cineva ma tinea. Aveam senzatia ca sunt spionata. M-am uitat in jurul meu si tot ce vedeam erau peretii galbui. Ori aveam vedenii, ori cineva chiar ma spiona. Cand am mai facut un pas, am auzit un sunet strident. M-am speriat si am scapat farfuria si cana pe jos, iar ele, evident, ca s-au spart. M-am taiat la picioare cu cioburile vaselor pe care tocmai le sparsesem, insa nu mi-a pasat. Nervoasa, deoarece ma simteam ca un soarece de laborator care era mereu spionat, am fugit in bucatarie si am luat un cutit. Am iesit pe usa din spate si am vazut un tip intr-un hanorac negru care fugea de rupea pamantul. Am inceput sa fug si eu dupa el, insa nu peste mult timp, l-am pierdut din vedere. Probabil din lipsa de sange pe care o avea, din cauza picioarelor mele insangerate, deoarece am alergat in picioarele goale, am lesinat.
     Mi-am deschis ochii. Totul in jurul meu era o combinatie de culori reci....
     Continui imediat...a aparut o problema...hihihihi:">


_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 12 ani
   
Tweety
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 26
I love it! Imi place la nebunie.Sunt o mare fana a cuplului Naruhina,si pur si simplu nu ma pot satura de ficul tau. E grozav,peste tot numai suspans.Mereu ma gandesc ce se va intampla in continuare.Please, next!!! Nu mai am rabdare!!!Esti o scriitoare incredibila si ai niste idei foarte tari. Sper sa continui si nu abandonezi ficul cum am vazut ca fac alte persoane.Ciao,si sper sa citesc nextul in curand.

dragoste love it! imi place mare fana cuplului pur simplu pot satura ficul tau. tot numai gandesc

13.1KB


_______________________________________
Dacă un lucru îţi iese prost, zâmbeşte, nu te enerva şi gândeşte-te ca i se poate întâmpla oricui.Dar niciodată NU RENUNŢA!

pus acum 12 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
1. Acest fic nu va fi lasat balta pana cand se va termina. 2. M-am gandit la voi si am zis sa u va mai las cu ochii in soare...deci am adus nextu' :
     Totul in jurul meu era o combinatie de culori reci. Mi-am dat seama ca nu-s moarta, deoarece pe hol era cearta, iar din cand in cand se mai auze cate o injuratura, insa din cate stiu eu in rai nu se injura. M-am hotarat sa imi deschid ochii. Se pare ca eram in camera mea. Curioasa sa vad cine tot se cearta, deoarece vocile imi erau usor cunoscute, m-am ridicat in picioare. Ideea mea de a cobori a esuat, deoarece am cazut. Eram foarte slabita. Tarandu-ma in patru labe, am ajuns in coltul scarilor.  Aveam vedere perfecta la cei din holul meu care erau...Sai si Sasuke?! Ce cauta ei aici?! Foarte deranjata de prezenta lor in casa mea, am resuit sa cobor scarile foarte silentios, insa pe la o bucata una din scari a scartait iar privirle lor au fost atintite asupra mea.
     -Nenorocitilor... Ce mama naibii faceti voi la mine in casa?am intrebat ei pe un ton stins. Stiti ca pot sa sun politia?am continuat eu.
     -Deci suntem nenorociti ca ti-am salvat viata? Interesant, a spus Sasuke rece.
     Am ramas masca. Ei mi-au salvat viata?! Okay, sa zicem ca poate m-au luat de pe jos, dar de unde stiu ei medicina? Au picat pana acum la medicina din cate stiu eu. De asta au venit la facultatea de management la care sunt eu. Nu e logic.
     -Ati picat la medicina. Nu aveati cum sa ma salvati !am replicat eu.
     -Esti intreaga, nu? spuse Sai.
     Aveau aceasi problema ca Naruto. De a enerva oamenii! Nu ma mir ca sunt prieteni.
     -Nu stii multe despre noi, Hinata. Insa ceva imi spune ca noi 6 vom fi foarte buni prieteni, imi zise Sasuke zambind ironic.
     -6?am intrebat eu in culmea mirarii.
     -Tu, noi, Sakura, Ino si Naruto, imi raspunse Sai.
     -Stai! La ce te referi? am intrebat eu agitata.
     -Ai sa vezi, imi spuse amandoi, indreptandu-se spre usa.
     Am vrut sa mai spun eu ceva, dar ei deja imi parasise locuinta. Putin derutata, m-am gandit sa trag un pui de somn dupa care sa imi iau cartea de credit si sa merg la mall cu Sakura si Ino si sa le spun tot ce s-a intamplat. Am urcat putin mai vioaie la cum am coborat si m-am trantit in pat ca o mamaliga. Nu stiu exact ce am mai facut, pentru ca am adormit foarte repede. M-am trezit in jur de 5 si m-am indreptat spre baie ca sa ma revigorez putin. M-am foit ce m-am foit si intr-un final le-am sunat si pe Saku si Ino. Mi-am luat banii, cheia de la casa, cheia de la masina si mobilul. Am verificat daca geamurile de la subsol si parter sunt inchise doar ca sa mai trag de timp pana se imbracau prietenele mele. Am intrat in garaj si m-am asezat comod pescaun. Am deschis radioul si am lasat muzica sa ma linisteasca si sa ma mai calmeze. Am pornit masina si am luat-o incet pe stradutele inguste ale cartierului. Le-am luat pe fete de acasa si imediat ce am fost toate trei in masina am inceput sa le povestesc totul. Dupa ce am terminat se uitau la mine cu niste fete care spuneau "Nu se poate!". Imi era frica sa nu ma creada skizofrenica sau nebuna si sa ma ia peste picior, insa am inceput sa ne sfatuim si sa vorbim despre tema asta. Prietenele mele nu m-au lasat la greu niciodata, mai ales ca aici era vorba de toate 3. Acum, tot ce era in mintea mea, erau cuvintele lui Sai in care imi spuse ca noi 6 vom fi prieteni foarte apropiati. Oare ce planuiau golanii astia? Nu stiu de ce nu vroiam sa ii denunt la politie. Era ceva in neregula cu mine. Mai intai am vrut sa il sarut pe Naruto, acum nu vreau sa ii denunt. Faceam totul pe invers. Nu eram eu. Parca cineva imi controla mintile si, desi nu imi place sa recunosc, o facea la perfectie.
     -Hei pustoaicelor! Am venit la mall sa ne linistim, nu? Sa lasam deoparte grijile, am sugera eu expirand aerul cald din plamanii mei.
     Aceastea au aprobat, dand din cap. Am intrat in mall caniste intepate gen Karin. Imediat cum am intrat in mall, parca eram intr-o lume parlela. Am ras, am facut cumparaturi si insfarsit ne-am oprit la o cofetarie. Ne-am luat cate o prajiturica cu suc si ne-am asezat la o masa. Am discutat noi ce am mai discutat si am platit. Cand sa plec, m-am impiedicat de ceva si am cazut peste un baiat.
     -Scuza-ma! N-am vrut! Vorbesc serios! am zis eu, scuzandu-ma in toate modurile posibile.
     -Nu face nimic! I s-ar fi putut intampla oricui!spuse el. Apropo, eu sunt Kiba!imi zise el zambind prietenos. Iar tu esti...
     -Hinata, ii zic eu intizandu-i mana.
     Acest Kiba era foarte simpatic. Era saten si avea parul ciufulit. Purta niste skateri cu niste pantaloni negrii cu un hanorac albastru. Am remarcat pe fata lui, doua triunghiuri rosii. Probabil mi-a observat privirea insistenta asupra obrajilor sai si mi-a spus:
      -Acestea sunt niste semne de nastere. Nimic important.
      Am zambit. Imediat dupa, am sintit cum Sakura m calca pe calcai, iar Ino ma ghionteste usor cu cotul.
     -Aa...ele sunt Sakura si Ino, am zis eu, balbaindu-ma.
     -Incantat de cunostinta! Ei sunt Shikamaru si Rock Lee.
     Le auzeam pe fete cum chicoteau in spatele meu.
     -Cati ani aveti?intreba blondina.
     -Toti avem 21. Voi? intreba Shikamaru.
     -Si noi, raspunse scurt rozalia. Si la ce facultate sunteti?mai adauga ea.
     -La facultatea de menegemant din centru. Defapt ne transferam maine, raspunse Lee.
     In timp ce ei vorbeau, eu cu Kiba ne uitam unul la altul fara sa schimbam vreo vorba.
     -Deci...asta e cartea mea de vizita, zise Kiba. Daca vrei, suna-ma, spuse el, dupa care ma saruta usor pe obraz. Si daca vin prietenele tale, ii aduc si e pe astia doi, a mai adaugat el surazand.
      Am dat din cap aprobator si am plecat. Imediat ce am dat coltul, m-am oprit.
      -O doamne!striga entuziasmata Ino.
      -Hinata! Ce norocoasa esti! spuse Sakura.
      Eu incercam sa spun ceva, insa ma balbaiam de fiecare data. Intr-un final am sarit toate trei in sus de fericire si ne-am continuat cumparaturile...


_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Suuuper. Ai niste idei de-a dreptul geniale. Nu m-as fi gandit niciodata la cuplul Kiba-Hinata dar pare interesant. Cine stie ce se va mai intampla. Mie mi-ar placea ca Sasuke chiar sa o placa pe Hinata si sa tina la ea, dar bruneta a se combine cu Kiba si Sasu sa moara de ciuda. Oricum nu stiu ce idei ai tu dar sunt nerabdatoare de-a bilenea sa le vad.
Bravo fato, incepi sa prinzi ideea si imi place.
Abia astept nextul
Bye


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•º°”˜¨ ☆  ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆    ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
Ayumi Uchiha
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 39
Cum? Nu e next? Ai zis ca postezi in fiecare zi! Dar lasa ca acum incepe vacanta si ai timp.  
Si Hinata va fi cu Kiba? Si la ce se refereau Sasuke si Sai? Si ce are Naruto, gargauni in cap?! Ce perversi! Imi place!
Sper sa aduci next cat mai repede. Si te rog dulce ca o savarina sa ma anunti si pe mine. Si adaug si o cireasa! )) Bye :*

PS: Treci si pe la ficul meu please: Our paradise


_______________________________________
As vrea sa fiu o aripa din gandul tau... Sa-ti sarut tacerea si sa-ti mangai sinduratatea... Daca nu te-as fi intalnit, nu as fi stiut cine sunt...
O scoica de aur e inima ta, iar perla iubirii se afla in ea. Dar scoicile se sparg de stancile reci, iar perla iubirii ramane pe veci.
Eu vreau sa-mi fii mereu aproape si cu foc sa te privesc. Si odata tarziu in noapte, sa-ti spun un sincer TE IUBESC!


Ficurile mele: "Our paradise"
                   "Sentimentele unui Uchiha"
Bancurile mele: "Ghinionul lui Sasuke"

pus acum 12 ani
   
Psychòpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Buna Ioana :* . Se pare ca nu am mai trecut de o gramada de timp pe la ficuletul tau si chiar imi pare nespus de rau dar am avut o gramada de treaba . Totul adevenit din ce in ce mai frumos si incepi sa te perfectionezi pe zi ce trece ! Totusi , singurul lucru care ma scoate din sarite este faptul ca tu nu pui " Capitolul 1 ( 2 , 3, 4 ...etc) . Si se vede farte urat . De exemplu , la capitolul acesta ai fi putut scrie :

1. Acest fic nu va fi lasat balta pana cand se va termina. 2. M-am gandit la voi si am zis sa u va mai las cu ochii in soare...deci am adus nextu' :
( SPACE )
                                           Capitolul 5 : ( Puteai sa dai si un nume , acum fiecare cu preferintele lui )
( SPACE )
Totul in jurul meu era o combinatie de culori reci. Mi-am dat seama ca nu-s moarta, deoarece pe hol era cearta, iar din cand in cand se mai auze cate o injuratura, insa din cate stiu eu in rai nu se injura. M-am hotarat sa imi deschid ochii. Se pare ca eram in camera mea. Curioasa sa vad cine tot se cearta, deoarece vocile imi erau usor cunoscute, m-am ridicat in picioare. Ideea mea de a cobori a esuat, deoarece am cazut. Eram foarte slabita. Tarandu-ma in patru labe, am ajuns in coltul scarilor.  Aveam vedere perfecta la cei din holul meu care erau...Sai si Sasuke?! Ce cauta ei aici?! Foarte deranjata de prezenta lor in casa mea, am resuit sa cobor scarile foarte silentios, insa pe la o bucata una din scari a scartait iar privirle lor au fost atintite asupra mea.
     -Nenorocitilor... Ce mama naibii faceti voi la mine in casa?am intrebat ei pe un ton stins. Stiti ca pot sa sun politia?am continuat eu.........

Sper ca te-am lamurit . Si chiar m-as supara daca nu ai face asa . Se vede urat cum scrii tu plus ca as plange !!! ( * Lala cry *
In fine :* Te poop si astept continuarea ! XD

**************************************

Modificat de LaLa ~Anime ~ :X (acum 12 ani)


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămândă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Hm....interesanta discutia Hinatei cu Sasuke si Sai.Tare sunt curioasa ce se va mai imtampla.

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Super pana acum ficul! Ma intreb cum de nu l-am vazut pana acum... Ideea adevarat... este tipica dar incrdibil de frumoasa! Pana acum este original si placut, abia astept sa vad ce se intampla in viitor asa ca.... NEXT!

pus acum 12 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
Ce dor mi-a fost de comentariile voastre! Nextul il veti gasi mai jos, iar mie cum nu imi place sa vad oamenii plangand, am sa fac dupa placul lui Lala. Soo, Let's go !

                                                                                       Capitolul 6: Demascarea

     Cand sa iesim din mall, mi-am adus aminte de planul pe care mi-l facusem. Le-am oprit pe fete din mers si le-am rugat sa mergem spre magazinul de animale casa imi iau cainele pe care il aveam in gand. Ne-am oprit in fata magazinului cu peretii de un verde care iti atragea atentia. Deasupra magazinului era scris cu litere multicolore PET SHOP. Am pasit incet in el, am salutat vanzatoarea si m-am indreptat spre custile cu caini. Mirosul de animale nu se simtea aproape deloc, iar Sakura si Ino nu mai trebuiau sa se planga. Privirea mi-a fost tintita spre un Labrador auriu. Stiu ca nu era ceea ce cautam, dar mie imi placea fosrte mult. Sakurei i-a placut foarte mult un Bichon alb cu pete maro. N-a mai stat pe ganduri si l-a cumparat, numindu-l Muffin. Lui Ino i-a placut un Husky siberian pe care l-a cumparat si l-a numit Lord. Iar eu am stat ceva timp si m-am gandit, iar intr-un final mi-am luat acel Labrador si l-am numit Rascal. Eram foarte entuziasmate de noii nostri catelusi. Nu erau nici pui, dar nici adulti. Aveau o varst medie si erau masculi. Le-am mai luat cate o zgarda cu lesa si niste mancare, apoi am urcat in masina si am plecat. Cainii si-au scos limbile pe geam si erau foarte amuzanti. Le-am lasat pe rozalie si blondina acasa si am plecat mai departe. Rascal s-a mutat pe scaunul din fata si s-a facut covrig, punandu-si botul pe labe. Desi nu trecuse nici o ora, ma atasasem mult de Rascal. Cand am ajuns si eu acasa, mi-am parcat masina in garaj si l-am adus pe Rascal in casa, ca sa il vada si Neji.
     -Neji! Am ajuns!am tipat eu.
      Ghinion. De abia dupa ce am facut un tur al casei, mi-am reamintit ca Neji era la intalnire cu Tenten. Rascal s-a uitat la mine cu niste ochi de caine plouat. A scheunat putin si a mers in bucatarie. Aja deci, ii era foame. Am luat mancarea pe care i-o cumparasem si i-am pus-o intr-un castron mai vechi. I-am mai pus si putina apa. Dupa ca a terminat de mancat l-am dus la mine in camera. S-a urcat pe pat si s-a intins pe el. Intradevar, n-aveam de gand sa il las afara noaptea. Era destul de frig si poate il apuca vreo fantezie si fugea. Nu a durat prea mult si a adormit. Uitandu-ma la el, m-a apucat si pe mine o stare de somnolenta, asa ca m-am pus langa el si m-am culcat si eu. M-am trezit pe la 1 noaptea. Rascal nu mai era in pat. Am aprins lumina si nici in camera nu era. Deodata am auzit un tipat. Parea sa fie tipatul unei fete. Mi-am facut curaj si se pare ca zgomotul venea din camera lui Neji.
     -Neji?am intrebat eu putin mirata.
     -Buna Hinata!zicea el in timp ce radea. Asta e noul nostru caine?intreba el.
     Rascal statea pe Neji si il lingea pe fata, iar Neji se prapadea de ras.
     -Da, dar cine a tipat mai devreme?am intrebat eu putin speriata.
     -Scuze, cred ca eu am fost,spuse Neji oprindu-se usor din ras.
     Nu-mi venea sa cred! Fratele meu tipa ca o fetita! M-a apucat rasul brusc, iar Neji se uita confuz la mine, la fel si Rascal.
     -De ce razi? ma intreba satenul.
     -Tipi ca o fata! Tu! Tu tipi ca o fata!am zis eu nemaiputand sa ma opresc din ras.
     Imediat ce am inceput sa rad, cainele a sarit pe mine si m-a darmat jos. Acum era putin mai modernizat. Presupun ca Neji i-a dat o esarfa de aia de-a lui si i-a pus-o la gat. Ce pot sa spun...ii statea foarte bine.
     -Asa, cutu! Hai pe ea!tipa fratemiu, sarind si el pe mine.
     Dupa o partida buna de ras, m-am ridicat de jos, gafaind de la atata ras.
     -Razi ca o fata, imi zise Neji ironic.
     -Mi-am dat ochii peste cap zambind si i-am zis:
     -Sunt fata.
     -Stiam eu, spuse el surazand.
     -Uau! Dupa ce cunosti?intreb eu ironica.
     -Dupa baloanele de sub haine, imi zice el pervers.
     Am ras, i-am urat noapte buna si m-am dus sa fac un dus. Am intrat in baie, m-am privit in oglinda si mi-am prins parul intr-un coc ca sa nu se ude. Am dat drumul la jetul de apa, ce imi aluneca pe pielea mea fina. Am luat gelul de dus cu aroma de lavanda si mi l-am intins pe corp. Era o senzatie foarte placuta, insa nu m-am bucurat mult de ea, deoarece Mos Ene nu ma scutea de vrajile sale. Cand am iesit din cada l-am vazut pe Rascal in tocul usii.
     -O doamne! Neji te-a invatat sa fii atat de pervers, nu?l-am intrebat eu.
     Okay, asta a fost ciudat. Eram asa de obosita incat vorbeam cu un caine. Desi el facu un gest discret cu labuta, eu i-am zis sa se puna in pat, ca vin si eu imediat. In timp ce ma stergeam, am auzit un marait, umrmt de un latrat. Rascal. Am luat un halat pe mine si am zbughit-o din baie, l-a mine in camera. Rascal il prinse pe omul ala care ma tot spiona. I-a dat cagula jos si era....Naruto?
     -Naruto! De ce ma spionezi noaptea?am intrebat eu furioasa.
     -Hinata, trebuie sa ma crezi! n-am fost eu! A fost acel tip, Kiba pe care l-ai vazut la mall! El te spioneaza noptile si vrea sa te ucida. La fel si Shikamaru si Lee. Vor se le ucida pe Ino si Sakura. Trebuie sa ma crezi!spuse el.
     -Afara! Acum! Sau sun politia!m-am rastit eu.
     -Trebuie sa ma crezi! Nu iti vreau raul! Te rog Hinata...
     -Pleaca! Nu mai vreau sa te vad in viata mea, Naruto Uzumaki!l-am intrerupt eu, apucandu-ma si plansul.
     Eu chiar tineam la el. Dupa acel sarut il iubeam. Si chiar si pentru Kiba simteam ceva. Insa imi era foarte frica. Imi placea de doi baieti care erau rivali. La fel si in cazul Sakurei si a lui Ino. Le-am sunat si se pare ca aveam acelasi intamplari. Peste ele au dat Sasuke si Sai. Neji presupun ca dormea dus, de nu a auzit tot scandalul. Dupa ce am vorbit cu fetele, am stins veioza si m-am cufundat in perna, lasand lacrimile sa imi mangaie obrajii. Rascal a venit langa mine si m-a lins pe obraji, stergandu-mi lacrimile. I-am zambit si i-am pus capul pe pipetul meu, mangaindu-l pe cap. Ma alina si eu il alintam fara sa imi dau seama. Pana la urma am adormit cu cainele pe mine si cu gandul la Naruto si Kiba. Ii iubeam pe amndoi. Era foarte ciudat. Ii cunosteam de foarte putin timp si ma atasasem de ei. In schimb de data asta, eram hotarata. Voi fi cu Kiba.
     A doua zi, m-am trezit foarte tarziu, in jur de 2 la amiaza. Rascal era langa mine si m-a lins pe fata cand m-am trezit. L-am mangaiat si m-am ridicat lent din pat. Cainele mi-a luat papucii din baie si mi-a adus in gura pana la marginea patului. I-am dat un pupic pe cap si am mers la baie sa imi fac siesta. Rascal se tinea mereu dupa mine. Era asa simpatic! Si chiar m-am gandit sa il iau astazi cu mine la intalnirea cu Kiba. L-am periat si i-am calcat esarfa ce i-o puse Neji. Era rosie cu niste picatele rosii. Dupa ce ne-am dezamortit putin, am mers in bucatarie sa mancam. Mie mi-am facut o cafea. In jur de 2 m-am gandit sa merg la piscina. Mi-am luat costumul de baie si le-am sunat pe fete sa vina. Cand au ajuns ele, au sarit direct in piscina.
     -Hinata! Vin si eu cu Tenten in piscina! striga Neji de la geamul camerei lui.
     Afara era cald, iar cerul era senin. Din cand in cand mai adia vantul. Tenten avea parul prins in doua coculete si ii statea foarte bine. Cand am intrebat-o pe Tenten cand vine Neji, a zis ca isi face o intrare spectaculoasa. Am ridicat din spranceana si fix in momentul urmator am auzit: GHIULEAUAAA !!! Fratemiu sarise bomba in piscina si noi, fetele, am inceput sa tipam. A fost un moment ciudat, deoarece eu nu prea tip. Dupa ce am facut o baie, am stat la soare si ne-am uscat. Deodata, mi-a sunat telefonul.
     -Alo?am zis eu sfioasa.
     -Alo! Hinata! Sunt eu, Kiba!
     -Kiba?am zis eu fericita cu tonul putin mai ridicat ca sa ma poata auzi si fetele.
      Imediat Ino si Sakura s-au pus in jurul meu, punandu-si urechea la telefon.
      -Da...vroiam sa te invit la o intalnire. Si daca vrei, da-mi numerele de telefon ale colegelor tale ca sa le sune Shikamaru si Lee.
      I le-am dat in graba si nu peste mult timp, telefoanele fetelor au inceput sa sune. Toate trei aveam o intalnire! Perfect...
                                                                            Sper ca va placut! Astept cometarii!  

Modificat de Alcoholic Muffin (acum 12 ani)


_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 12 ani
   
Widow
Membru

Din: Amegakure
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 586
Amuzanta faza cu Neji care tipa ca o fata   .In sfarsit un fic care pare sa fie unul KibaHina,dar presupun ca este un indiciu fals.Mi-au placut foarte mult ultimele 2 capitole,si astept nextul!

_______________________________________

Konan ,Pluto , Tayuya and Sakon ARE MINE!

Jared Leto , Amy LeeAdam Gontier , Billie Joe Armstrong , Laur(Guess Who) , Evan Lester and Sharon den Adel ARE MINE!

● I hate life and life hates me !
● A faithful friend is hard to find;remember man and keep in mind...
● I want to be nobody.
● One day, I shall rule the world ! Until then, I’m going to bed.

●╔═╦═╦═╦╦╗Put this on your profile
  ║═╣║║╔╣═╣if you are one of the
  ║║║║║╚╣║║11% that still
  ╚╩╩═╩═╩╩╝loves ROCK music
╔═╦══╦═╗ Put this on your site
║╩╣║║║║║ if you are
╚═╩╩╩╩═╝ Emo or support Emo.
►εmσ doesn't mean you cut.
►εmσ doesn't mean your gay.
►εmσ doesn't mean your suicidal.
►εmσ is fashion.
►εmσ is music.
►εmσ is people.
►εmσ is being ƒR££


pus acum 12 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
Am gasit o poza cu fetele la piscina :

dragoste gasit poza fetele piscina

47.5KB


_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 12 ani
   
rorothekid
Membru

Din: Dragasani si Napoli
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 14
sall....scuze ca nu am postat pana acum dar asta nu inseamna ca nu lam citit, sa stii ca sunt mai multi decat cei care citesc si nu lasa commuri decat ceilalti...sa revenim la fic....e o idee interesanta, chiar nu am mai citito pana acum....ce pot sa zik e foarte frumos...dar cam grabesti actiunea cateodata si nu prea e frumos....atunci cu naruto in camera puteai sa ziki ca kiba vrea sa ii faca rau sau sa o raneasca suna cam ciudat dintr.o data ,,ba vezi ca kiba vrea sa te ucida,, puteai sa mai bagi ceva acolo...naruto putea sa ii zika hinatei ca a venit pt e sa ii zika ca ii e dor de ea sau ca sa indragostit si nu mai poate sa stea fara ea si dupa faza cu kiba....oricum e ideea ta si poti face ce vrei tu....si iar atunci cu piscina..iar ai grabit....am mers sa mancam miam facut cafea...in jur de 2 mam gandit sa merg la piscina..mi.am luat costumul..le.am sunat pe fete...au ajuns fetele...au sarit in piscina....nush ce ca zic ....foarte, dar foarte grabit...mergea ceva de genu: am mers sa mancam...a baut o cafea si am mancat nush ce...ma uitam la televizor si am vazut sarituri in piscina pe sport.ro si m.am gandit sa le sun pe fete sa vina la mine pe la ora doua.acestea au fost foarte bucuroase si au fost de acord cu mn...si mai multe puteai sa scrii....si nu mai scrie orele cu cifre...apare urat...cam atat scuze dar vreau sa citesc ceva bun.de aia ti.am zis.cum tiam mai zis si mai sus o idee geniala...as mai scrie dar sunt dupa telefon.....ast next....

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Hmm.... nu este prea frumos cum s-a comportat Hinata cu Naruto. Iar orele din cate stiu se scriu cu cifre! Oricum, Rorothekid are dreptate, grabesti foarte tare actiunea. Mai incetineste-o cu putina descriere sentimentala si fizica. Adica Hinata nu s-a speriat deloc atunci cand a auzit vorbele lui Naruto? Iar Naruto a fost cam direct! Abia astept urmatoarele capitole care sper sa vina repede!

pus acum 12 ani
   
rorothekid
Membru

Din: Dragasani si Napoli
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 14
rina orele se pot scrie cu cifre dar nu cum a scris ea ''in jur de 2 m-am gandit sa merg la piscina...'' se intelege in jur de doi si nu doua...poate scrie si cu cifre dar doar cand spune este ora 20:30 sau ceasul indica/arata ora 20:30, nu poate zice m-am gandit ca la 2 sa merg in parc sau la 3 jumatate am intalnire, iar nu se poate zice trebuie sa ma intalnesc cu 2 baieti.....ea peate scie cum vrea dar ce vreau eu sa zic e ca apare scris urat...

pus acum 12 ani
   
Tweety
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 26
Nu sunt o mare fana a cuplului Kibahina,dar oricum intorsatura e extrem de interesanta. Oare Hinata va ramane cu Kiba sau Naruto?Eu sper ca Naruto va fi alesul,si oare el chiar spune adevarul?Oare Hinata e intr-un pericol real?Oare Naruto ii va spune vreodata,serios, Hinatei ce simte ptr. ea?Oare Neji va mai tipa ca o fata (foarte tare faza)?Toate intrebarile astea nu-mi dau pace.Abia astept nextu'!

Modificat de Tweety (acum 12 ani)


_______________________________________
Dacă un lucru îţi iese prost, zâmbeşte, nu te enerva şi gândeşte-te ca i se poate întâmpla oricui.Dar niciodată NU RENUNŢA!

pus acum 12 ani
   
Sayu17
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 3
Buna. sunt Suzumy. Acum am alt cont pentru ca am probleme cu logarea pe celalalt. In fine , sper sa se remedieze situatia dar pana atunci mi-am facut alt cont ca sa pot sa dau comuri.
Ti-am citit capitolul inca de ieri dar cum nu am putut intra nu am dat com. Imi place la nebunie nextul si tineo tot asa. Foarte interesant tot ce a spus Naruto in legatura cu Kiba. Atata mister.
Abia astept nextul


pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămândă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Hmm...interesant...Oare Naruto spune adevarul sau minte?Bine ca si-au luat fetele caini:d

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
Nici mie nu imi place KibaHina si iti dai seama ca ficul meu va fii dupa bunul plac. Deci sa imi continui ficul:

Continuarea capitolului 6:

     Perfect. Dupa ce am terminat toate trei de vorbit, am inceput sa sarim in sus de bucurie si sa tipam. Neji si Tenten se uitau oarecum speriati la noi. Intr-un final au zambit si au plecat pe furis, lasandu-ne sa ne crizam pe acolo ca niste nebune. Gandindu-ma la locul unde ma va duce Kiba, m-am gotorat sa le propun fetelor o idee.
     -Ascultati, ce ar fi sa mergem sus la mine si sa ne alegem niste tinute? Doar stiti ca garderobele mele sunt kilometrice, am zis eu, ranjind.
     -Hinata, te iubim! au zis ele in acelasi timp.
     Am zambit triumfatoarea si le-am tras de brat, alergand spre camera mea. Cainii erau in urma noastra, latrand. Am chicotit si am accelerat pasul. Eram foarte entuziasmata! Aveam sa ma intalnesc cu Kiba si poate chiar ajungeam sa fim impreuna! Am deschis dulapul si in fata mea s-au ivit o gramada de rochii. Lungi, scurte, cu voal, de seara, de petreceri, fara bretele, incretite si multe altele. Ino si Sakura se uitau lung si cu gura cascata la "paradisul" pe care tocmai l-am deschis. Brusc au inceput sa tipe si au intrat in dulap de parca se grabeau sa ajunga in Narnia. Ma gandeam la comportamentul de fetite pe care il au si am chicotit.
     -Hei Hinata! Crezi ca imi sta bine?ma intreba blondina.
     Am ramas masca. Ino tocmai purta o rochie mov, fara bretele cu o centura neagra sub sani.
    -Awsome !am tipat eu cu Sakura.
     I-am desprins coada de cal a lui Ino si i l-am ondulat, prinzandu-l inapoi intr-o coada. I-am lasat bretonul drept si am fardat-o cu un machiaj simplu si natural. I-am dat o poseta si niste pantofi negrii asortati si i-am zis ca e gata. Apoi a urmat Sakura. Ea si-a ales o rochie exact ca a lui Ino, numai ca era de un roz palid cu o curelusa alba, iar pantofii si poseta, deasemenea, albi.
     -Hai Hinata! Tu urmezi!mi-au zis ele.
     Am inceput sa probez rochii peste rochii si nici una nu imi placea. Intr-un final mi-am amintit de rochia pe care o purtasem de revelion. Era alba cu o fundita mica si neagra sub sani, fara bretele, cam cu doua degete sub genunchi. La ea am asortat doar niste pantofiori nergrii cu tocuri. M-am machiat fosrte putin si acum eram toate trei gata. I-am luat si pe catelusi cu noi si i-am urcat in masina. Pana si cateii aratau bine. Erau periati si miroseau a sampon. Cred ca a avut Neji grija de ei. Le-am lasat pe fete la locurile stabilite de baieti si intr-un sfarsit, am ajuns si eu. I-am dat jos esarfa lui Rascal si i-am pus lesa. L-am dat jos, iar la colt se afla Kiba. Se pare ca vom avea o intalnire plimbandu-ne prin parc. Ma multumesc si cu asta.
     -Hei! Da' ce gagicuta avem noi aici?spuse el, imbratisandu-ma.
     Am inrosit al naibii de tare. Mi-am pus capul pe umarul lui pe timpul imbratisarii. Mirosea a trandafiri. Mirosul parfumului sau imi invada narile, iar eu ma lasam imbatat de el. Dupa ce ne-am imbratisat mi- a dat un sarut pe obraz. Mai sa lesin. Apoi i l-am prezentat pe Rascal. La ciufulit putin in cap si i-a zis un "salut!" foarte prietenos. Rascal a marait si s-a ascuns dupa mine. Eram surprinsa de reactia lui. Nici la Naruto n-a facut asa urat. I-am soptit un "scuze" satenului, iar el a zambit. M-a luat de mana si am intrat in parc. Ne-am plimbat vreo jumatate de ora, povestind despre copilarie, scoala si prieteni apropiati. Din cand in cand am mai zis cate o gluma si radeam cu pofta. Cand am ajuns in dreptul unei fantane arteziene am facut niste poze, strambandu-ne in toate felurile. Kiba ne-a facut o poza cand ne sarutam destul de pasiona, insa nu salbatic, pe buze si si-a pus-o ca fotografie de fundal la telefon.   Ma simteam in al noulea cer. In fiecare clipa aveam senzatia ca inima imi va sari din piept. Aveam senzatie ca ma indragostesc prea tare. Dupa ce ne-am terminat plimbarea, am mers la un restaurant din apropiere. Nu stiu de ce, insa aveam senzatia ca cineva ne urmarea si era gata sa ne ia capetele de pe umeri. Ma purtam ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat si intr-un final am gasit o masa libera si am comandat ce am vrut. Am inceput sa discutam din nou tot felul de povestiri care nu aveau sfarsit. Pe la o bucata m-am scuzat si m-am dus pana la baie deoarece senzatia asta pe care o aveam era prea reala. Am intrat in baie si mi-am sprijinit mainile de chiuveta. Am ridicat capul si l-am vazut pe Naruto in oglinda. Eram nervoasa la culme. In primul rand pentru ca ma spiona si in al doilea rand ca il iubeam si pel si pe Kiba si imi era foarte greu sa aleg intre ei doi. M-am intors brusc, uitandu-ma urat la el, insa daca te uitai adanc in ochii mei observai iubirea din adancul lor.
     -Ce vrei? De ce ma urmaresti? Nu te-ai saturat sa iti bati joc?am intrebat eu pufnindu-ma plansul.
     -Cum adica sa imi bat joc? Hinata, eu...insa nu termina, deoarece l-am intrerupt eu.
     -A?! Deci sa iti bati joc de o fata care te iubeste ti se pare ceva obisnuit! O saruti, dupa care o lasi cu ochii in soare, lasand-o sa tanjeasca dupa tine si sa sufere. Stiam eu ca esti un pervers nenorocit care se va juca cu mine. Esti un...urlam eu ca nebuna.
     M-a imbratisat si i-am simtit lacrimile fierbinti pe umarul meu. Plangea. Ii parea rau de tot ce facuse.  Ma durea sa il vad asa, insa trebuia sa ii dau o lectie.
     -Naruto, daca plangi nu rezolvi nimic. Pe mine oricum mai ranit si ce faci acum e inzadar. Mai atins in locul unde ranea cel mai tare, insa sa stii ca eu ca o proasta ce sunt, inca te iubesc. Si ce ti-am zis acum, nu o vei mai auzi a doua oara deci baga bine la cap, am zis eu, trecand pe langa el exact cum trecuse el pe langa mine dupa ce m-a sarutat in clubul ala idiot.
     Mi-am reparat machiajul si m-am intors la masa gandindu-ma in continuu la ce se intamplase mai devreme.
     -Scuze de intarziere, am zis eu usor rosie in obraji.
     -Nu-i nimic. Dar ce e cu starea ta de pirit. Te simti bine?ma intreba el ridicandu-mi barbia.
     -Ma doare putin capul, am zis eu ciufulindu-ma.
     -Vrei sa pleci?ma intreba el.
     -Mau raman sa mananc si dupa am sa plec.
     Am mai discutat si am mai spus cate o gluma pana a venit mancarea.
     -Mmm, ce bun e!am zis eu invartindu-mi spaghetele pe furculita.
     -Ma bucur ca iti place! Tatal meu e directorul, iar unchiul meu este cel care face mancarea, a zis el.
     -Uau, trebuie sa fie super sa ai un tata. Mai ales care detine un restaurant intreg, am zis eu cu voacea usor tremurand.
     -Scuze...nu stiam ca n-ai tata. In schimb mama ta ce lucreaza?sluse el cu vocea stinsa.
     -Nu-i nimic. Mama se ocupa cu design interior, exterior si vestimentar.
     -Si ai vreun frate, vreo sora?
     -Am un frate mai mare pe nume Neji. E cu 3 ani mai mare ca mine si lucreaza la un magazin unde se vand placi de snowboarding si skateboarding, haine, skateshoes si grafitti.
     -Interesant, zise el suspicios.
     -Tu ai vreun animal de companie?am intrebat eu, observand un fir de par alb care parea sa fie a unui caine sau a unei pisici.
     -Am un caine pe nume Akamaru. E simpatic. Ar trebui sa il cunosti.
     -Pai ce ai zice ca data viitoare sa iesim la o intalnire si cu caibii?am sugerat eu.
     -Buna idee!zise el.
     -Okay, acum am sa plec. Ne mai vedem!spun eu sarutandu-l scurt pe obraz si luandu-l pe Rascal de la usa.
     -Pa, a murmurat el.
     Afara se inserase si se cam racori. Pielea mi s-a facut de gaina si am accelerat pasul, ca sa ma incalzesc. Am ntrat in masina si l-am pus pe Rascal pe scaunul din fata de langa mine. Am apasat pe acceleratie si dusa am fost. Am ajuns pe acasa la 6 si m-am dus sa fac o baie lunga si relaxanta. M-am descaltat, aruncandu-mi pantofii peste tot. Mi-am dat rochia jos de pe mine si m-am demachiat. Am dat drumul la apa si m-am pus in cada. Rascal intrase si el in baie, uitandu-se la mine cum eram goala.
     -Cutu perver ce esti! Neji te-a invatat, nu-i asa?am intrebat eu razand. 
     S-a intors si a plecat. M


_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 12 ani
   
rorothekid
Membru

Din: Dragasani si Napoli
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 14
primul la comm....hmmm ce pot sa zik...e senzational...actiunea nu e foarte grabita deci e bine...ai avut si cateva greseli de ortografie dar tinand cont ca e o ora tarzie se accepta....oricum foarte frumos....ast next

pus acum 12 ani
   
rorothekid
Membru

Din: Dragasani si Napoli
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 14
aaaa si ce vroiam sa zic poti sa mai ziki ceva si din prisma lui naruto...ca nu prea am mai auzi de ei cam de multisor...ce pregatesc el cu sasuke si sai pentru noii prietenii ai fetelor...

pus acum 12 ani
   
Psychòpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Scumpiii !!! :X
Ai adus next-ul , iar eu am lipsit . Ma bucur ca acum pui * Capitolu 1 ( 2 , 3, 4..)* . Si acum numai plang  . Foarte frumos capitolul , la celalt ai cam grabit actiunea , dar totul este OK . Si acest lucru se poate remedia pe parcurs cu multe critici si comentarii . Cu toate astea fiind spuse , iti doresc noroc in continuare si NaruHina <3 :X.
P.S. : rorothekid , puteai sa dai un EDIT l celalt comentariu decat sa scrii un al doilea . Nu ti-o spun din rautate .


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
XxAlchoholic MuffinxX
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 13
Hey guys! Sunt tot eu, autoarea ficului, doar ca minunatul meu cont nu mai merge. Deci mi-am facut unul nou, asemanator cu celalalt. Legat de next: ma apuc de el mai seara. Partea nasoala e ca astazi vroiam sa modific toate capitolele(ma refer la ortografie si sa le pun pe capitole) si fix astazi nu imi merge contul! *facepalm*. Ne mai vedem!
         Byeee

dragoste hey guys! sunt tot eu, autoarea ficului, doar minunatul meu cont mai merge. deci mi-am

22.5KB

Modificat de XxAlchoholic MuffinxX (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămândă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Hm....Naruto plangea?Mai ca imi pare rau de el.Deci ,foarte interesant capitolul asta.Ma intreb ce se va mai intampla in noaptea asta.

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
Tweety
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 26
Ai spus ca te apuci de next intr-o jumatate de ora!Au trecut 2 ore,15 min. si 45 sec.  Nu mai am rabdare   Adu nextu' , te roooooooooog!

dragoste spus apuci next intr-o jumatate ora!au trecut ore,15 min. sec.  mai rabdare   adu

13.1KB

Modificat de Tweety (acum 12 ani)


_______________________________________
Dacă un lucru îţi iese prost, zâmbeşte, nu te enerva şi gândeşte-te ca i se poate întâmpla oricui.Dar niciodată NU RENUNŢA!

pus acum 12 ani
   
Tweety
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 26
Mai pui nextul azi?Apropo,eu cred ca Naruto spune adevarul,deoarece Rascal a marait mai tare la Kiba,fata de cum a marait la Naruto.

_______________________________________
Dacă un lucru îţi iese prost, zâmbeşte, nu te enerva şi gândeşte-te ca i se poate întâmpla oricui.Dar niciodată NU RENUNŢA!

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Am cam intarziat, nu? Sorry! Ce pot sa spun, capitolul asta este mult mai bun fata de celalalt! Actiunea nu mai este grabita, lucru ce m-a bucurat foarte, foarte mult! Abia astept nextul care sper ca vine repede!

pus acum 12 ani
   
Tweety
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 26
Mai vine nextu'?Poate il pui dupa Paste, si te inteleg perfect.Toate pregatirile astea ptr. sarbatoare,ar fi chiar ciudat sa te punem sa pui si nextu'.Dar,te rog, macar spune-ne daca il mai pui. 

_______________________________________
Dacă un lucru îţi iese prost, zâmbeşte, nu te enerva şi gândeşte-te ca i se poate întâmpla oricui.Dar niciodată NU RENUNŢA!

pus acum 12 ani
   
rorothekid
Membru

Din: Dragasani si Napoli
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 14
bai deci gata m.am saturat de asteptatul asta.....innebunesc aici asteptand...hai cu neeexxxtttuuullllll ala odata....ca de nu te pap cu fulgi cu tot

pus acum 12 ani
   
Tweety
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 26
Ai zis ca nu o sa abandonezi ficul .Mie îmi place foarte mult ,și vizitez ficul tău de cel puțin 2 ori pe zi ca sa vad dacă ai pus nextul.Eu nu mai pot aștepta...Please, adu nextul. Apropo,ce s-a întâmplat cu sfatul lui Neji? Credeam ca Hinata trebuia sa-l ignore pe Naruto. În orice caz, sper sa mai scrii,cat de curând.

_______________________________________
Dacă un lucru îţi iese prost, zâmbeşte, nu te enerva şi gândeşte-te ca i se poate întâmpla oricui.Dar niciodată NU RENUNŢA!

pus acum 12 ani
   
rorothekid
Membru

Din: Dragasani si Napoli
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 14
da da da...tweety are dreptate eo ma uit din ora in ora sa vad daca ai postat ceva...sper ca nu o sa il abandonezi ca altfel te pap...hai cu next ca murim aiki de nerabdare....

pus acum 12 ani
   
Tweety
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 26
Ei,haide...!Ce faci?Ne lasi asa, sa asteptam ptr. nimic?Mai pui nextu'?  Eu deja nu mai suport! TE ROG din toata inimioara mea sa continui ficul!

_______________________________________
Dacă un lucru îţi iese prost, zâmbeşte, nu te enerva şi gândeşte-te ca i se poate întâmpla oricui.Dar niciodată NU RENUNŢA!

pus acum 12 ani
   
rorothekid
Membru

Din: Dragasani si Napoli
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 14
hmmm ce faci mei ai uitat de noi...hai odata cu nextuletul ala ca ca facem razbel cu tine...da da...asa facem hai ca stii cat iti adoram ficul...te rog din toata inimioara mea si a lui tweety ca doar noi mai postam pe aici(ciudat parca erau mai multi inainte) sa postezi ceva acolo...sau macar sa ne zici daca mai continui sau nu(ai face bine sa respecti prima varianta ca de nu...te pap)...hai ca sa terminat pauza de paste...ce faci astepti craciunul sau pastele viitor...hai....

pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Vai da in ce hal am intarziat cu critica O.O . Gata , Mary isi  reintra in rol ! Stii deja istoricul cu albastru si galben , deci nu iti mai spun nimic .Trec la treaba!
*Inainte mai era o parte micuta , nu mai are rost sa o critic/comentez si pe aceea * ^^
Capitolul V


Alcoholic Muffin a scris:



          -Mai spune odata"provoci". Gura ta arata provocator cand o spui, zise el ranjind.
          -Am terminat. Intoarce-tela partida ta stupida de biliard,i-am aruncat nervoasa.
          Am luat tacul de pe masa si i l-am intins. Nu l-a luat
  Asta nu inteleg , ai spus “ i-am aruncat nervoasa “  , ceea ce suna cam urat, iar apoi ai zis “ am luat tacul de pe masa si i l-am intins” . Pai ori i l-ai aruncat , ori i l-ai intins ! Nu se poate amandoua !

Alcoholic Muffin a scris:

L-a un moment dat ne-am despartit de sarut.
  Wow , wow ,wow ! Stop ! De ce ai despartit “ la “  , cand era clar ca e prepozitie si nu altceva ? Sa nu se mai repete

Alcoholic Muffin a scris:

deoarece imi dadesem seama de ceva
Dadesem ? Vai da ce cuvant interesant . Ar fi sunat mai frumos mi-am dat seama sau dadusem
   Dialogul dintre Hinata si Naruto , precum si  descrierea  sarutului dintre cei doi, ti-au iesit de minune ! Am simtit fluturasi in stomac , daca se poate spune asa . Starnesti interesul si asta e bine , cu fiecare capitol pe care il scrii te perfectionezi . Te felicit !
Am mai vazut si greseli minore de tastare pe care nu le-am taxat . Cum ar fi “ slus”  ( in context era de fapt “ spus “ )  si cercatat ( amuzanta greseala  , imi starneste rasul , era de fapt “ cercetat” )
In fine , acestea nu valoreaza catusi de putin. Si mai mult de atat , se corecteaza cu timpul.


Alcoholic Muffin a scris:

m-am trantit in pat ca o mamaliga .
Foarte buna comparatie

 
Alcoholic Muffin a scris:

   Acestea au aprobat, dand din cap. Am intrat in mall caniste[ nu se unesc ca si niste] intepate gen Karin. Imediat cum am intrat in mall,[ o repetitie cam suparatoare  , dupa parerea mea] parca eram intr-o lume paralela... si insfarsit[nici astea nu se unesc] ne-am oprit la o cofetarie.

   
Alcoholic Muffin a scris:

  -Deci...asta e cartea mea de vizita, zise Kiba. Daca vrei, suna-ma, spuse el, dupa care ma saruta usor pe obraz. Si daca vin prietenele tale, ii aduc si e pe astia doi, a mai adaugat el surazand.
  A zis intr-un asa fel “ ii adus si pe astia doi” de parca ar fi fost niste catelusi sau cine stie ce . Sa revenim totusi ... acest capitol a fos si el plin de surprize , dar mai ales  palpitant. In acest moment fierbem si speram sa se faca lumina in sat ! E bine ca ne tii “ in priza “ .Un plus de la mine pentru asta . In rest nu am ce comenta , evoluezi pe zi ce trece si imi place asta .


Alcoholic Muffin a scris:


Capitolul 6: Demascarea

     Era destul de frig si poate il apuca vreo fantezie si fugea.
Da , da , fantezii pe vremea asta !   Oare ce fel de fantezii :> ?

Alcoholic Muffin a scris:


Deodata am auzit un tipat. Parea sa fie tipatul unei fete. Mi-am facut curaj si se pare ca zgomotul venea din camera lui Neji.
     -Neji?am intrebat eu putin mirata.
     -Buna Hinata!zicea el in timp ce radea. Asta e noul nostru caine?intreba el.
     Rascal statea pe Neji si il lingea pe fata, iar Neji se prapadea de ras.
     -Da, dar cine a tipat mai devreme?am intrebat eu putin speriata.
     -Scuze, cred ca eu am fost,spuse Neji oprindu-se usor din ras...
     Dupa o partida buna de ras, m-am ridicat de jos, gafaind de la atata ras.
  Neji  ...tipa ca o fata ? El , cu vocea aia a lui masculina sa aiba un asemenea tipat ? Nu-l lasa sa urle cand mergi cu el la munte si e zapada , o sa provoace avalansaaaaa!

Alcoholic Muffin a scris:

Cand am iesit din cada l-am vazut pe Rascal in tocul usii.
     -O doamne! Neji te-a invatat sa fii atat de pervers, nu?l-am intrebat eu.
     Okay, asta a fost ciudat. Eram asa de obosita incat vorbeam cu un caine.
Barbatii astia numai la invatat tampenii sunt buni !
   Inca un capitol bestial ! Tine-o tot asa si iti va merge bine !

Alcoholic Muffin a scris:



Continuarea capitolului 6:
    -Awesome !am tipat eu cu Sakura.



Alcoholic Muffin a scris:

Pana si cateii aratau bine. Erau periati si miroseau a sampon. Cred ca a avut Neji grija de ei. Le-am lasat pe fete la locurile stabilite de baieti si intr-un sfarsit, am ajuns si eu. I-am dat jos esarfa lui Rascal si i-am pus lesa.
Vai da ce ingrijiti sunt cainii :>  . Ca niste regi !
     

Alcoholic Muffin a scris:

Pe mine oricum m[ ua ua ua ! Ce e cu “ mai” asta ? Poate cu cratima , asa  “ m-ai “ , dar nu cum ai scris tu ] ai ranit si ce faci acum e inzadar[nu se unesc]. Mai[si aici cu cratima] atins in locul unde ranea cel mai tare, insa sa stii ca eu ca o proasta ce sunt, inca te iubesc. Si ce ti-am zis acum, nu o vei mai auzi a doua oara deci baga bine la cap, am zis eu, trecand pe langa el exact cum trecuse el pe langa mine dupa ce m-a sarutat in clubul ala idiot.

   Acest capitol este de departe cel mai frumos si dragastos . Si eu as fi latrat /marait la Kiba daca as fif fost in fic si as fi fost caine . Sa nu se mai atinga de Hinata noastra !  Replica Hinatei m-a dat pe spate si mi-a placut la nebunie. O minunata confesare ! Cui sa nu-i placa ? Naruto asta e asa norocos ! In fine , un alt capitol frumos si nu am ce critica la el ! ^^ Keep it up !

Modificat de MaryLoveEverybody (acum 12 ani)


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
rorothekid
Membru

Din: Dragasani si Napoli
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 14
draguta ai cam uitat de noi...hai odata ce astepti...stii reclama aia cu nenea tata lu ionut???(cauta pe youtube)...te rugaaaaaam la fel cum se roaga copii aia acolo...haide te rugaaaaaaaaaaaam

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Scuza-ma ca am cam intarziat cu comul dar am avut ceva treaba. Ei bine, am ajuns si eu in sfarsit si m-am bucurat foarte tare cand ti-am citit nexturile pe care le-am pierdut. Ei bine. e super ficul. Devine din ce in ce mai fain dar mi se pare ca nu te prea grabesti cu nextul.
Eu am sa mai astept dar grabeste-te si tu. Nu uita ca ai spus ca nu te lasi de fic pana  nu i-l termini si trebuie sa te tii de promisiune.


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•º°”˜¨ ☆  ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆    ஐღ♥•º°”˜¨ ☆   ஐღ♥•º°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°º•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
Widow
Membru

Din: Amegakure
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 586
Super ultimele capitole.Povestea devine foarte interesanta,si sunt nerabdatoare sa vad ce ne pregatesti in urmatoarele capitole.
Dar de ce intarzii atata cu nextu'?Nu vezi cata lume 'tipa' sa-l aduci?

Sper sa aduci repede capitolele si din nou super fic!


_______________________________________

Konan ,Pluto , Tayuya and Sakon ARE MINE!

Jared Leto , Amy LeeAdam Gontier , Billie Joe Armstrong , Laur(Guess Who) , Evan Lester and Sharon den Adel ARE MINE!

● I hate life and life hates me !
● A faithful friend is hard to find;remember man and keep in mind...
● I want to be nobody.
● One day, I shall rule the world ! Until then, I’m going to bed.

●╔═╦═╦═╦╦╗Put this on your profile
  ║═╣║║╔╣═╣if you are one of the
  ║║║║║╚╣║║11% that still
  ╚╩╩═╩═╩╩╝loves ROCK music
╔═╦══╦═╗ Put this on your site
║╩╣║║║║║ if you are
╚═╩╩╩╩═╝ Emo or support Emo.
►εmσ doesn't mean you cut.
►εmσ doesn't mean your gay.
►εmσ doesn't mean your suicidal.
►εmσ is fashion.
►εmσ is music.
►εmσ is people.
►εmσ is being ƒR££


pus acum 12 ani
   
Tweety
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 26
Ei,haide...Ce faci?Am impresia ca iti bati joc de noi.  Ne lasi sa murim de nerabdare?Te rugam: eu, rorothekid, *Rina*Mandarina*Rina ,MaryLoveEverybody, SaYuMi si Alovesong(sper ca n-am uitat pe nimeni) sa aduci nextu' ala, odata  . Daca nu-l pui aici,poate il pui pe alt site(daca da,atunci spune-ne si noua unde il postestizi),dar, oricum, spune daca o sa mai vedem, vreodata, nextu' ala blestemat, care ma face sa aprind calculatorul zilnic sa-l verific.Deci, in concluzie ADU NEXTUL!

_______________________________________
Dacă un lucru îţi iese prost, zâmbeşte, nu te enerva şi gândeşte-te ca i se poate întâmpla oricui.Dar niciodată NU RENUNŢA!

pus acum 12 ani
   
rorothekid
Membru

Din: Dragasani si Napoli
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 14
ce spune tweety ca e bataie de joc nu e nimic, aveam un profesor in liceu care zice ca e bataie de batjocura...ca asta se intampla cu noi in acest fic....stiu ca speranta moare ultima dar eo am cam inceput sa mi.o pierd...deci in concluzie ar cam trebui sa uitam de acest fic...asta e dar trebuie sa o facem....

pus acum 12 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
Oameni ! Sunteti culmea! ) Eu ma tin de promisiuni, dar problema e ca m-am mutat in Anglia. Si timp de 3 luni n-am avut intrenet laptop...nimic. Stau la o verisoara de a mea pentru ca ai mei au ramas fara servici. In fine...ati prins ideea. Uitati nextu' si bucurati-va:
     M-am lasat pe spate, pielea mea facand contact cu cada rece. Am simtit un fior usor si am oftat. Analizam toate cele intamplate in ultima vreme. Se pare ca Naruto si Kiba nu se inteleg. Mai ales povestea aia ridicola cum Kiba are planuri malefice si vrea sa ma omoare. Am inceput sa rad ca o proasta cu gandul la asta. Radeam de nu ma mai puteam opri.
     -Okay, gata! spun eu serioasa.
     Izbucnesc din nou in ras. Radeam singura. Si vorbeam singura. O Doamne. M-am spalat dupa care m-am infasurat intr-un prosob moale si mov. M-am schimbat in pijama si Rascal se uita la mine. Am zambit si am terminat de ma imbracat. Cand sa sting lampa am gasit un biletel pe care scria:"Asta e ultima ta seara, papusa. Vise placute!". Am inghetat. Imi era frica sa ma mai ridic din pat. Poate iesea de sub pat si imi taia picioarele. Am inceput sa il strig pe Neji. Nu raspundea. Credeam ca l-au omorat. Am inceput sa plang si se pare ca Rascal era la fel de speriat ca mine. Brusc imi vibreaza telefonul. Primisem doua mesaje de la Sakura si Ino. Da doamne ca ele sa fie bine. In ambele mesaje era vorba despre acest mesaj misterios. Se pare ca si ele l-au primit. Le-am zis ca si eu l-am primit. Tacere. Aud un zgomot de afara. Tip si vad cum o umbra fuge. Rascal incepe sa latre si coboara in bucatarie si eu alerg dupa el. Iau un cutit si il tin pe Rascal lsnga mine. Maraie. Acel cineva e pe aproape. Ma ridic in picioare si fug afara. Stropii de ploaie ma uda si ma racoresc alungand putin frica din mine. Ma duc in mijlocul strazii si tip cat ma tin plamanii:
     -Arata-te naibii !
     -Hinata! imi aud numele strigat.
     Slava Domnului! Era Sakura! Draga mea Sakura! O iau in brate, iar ea pufneste in plans. Incerc sa par puternica, dar nu pot. Imi musc buza ca sa imi opresc lacrimile sa cada. Ma uit la cerul innourat si ma rog la Dumnezeu sa ma ajute.
     -Ino! Sakura! Unde dracu' e Ino?incep eu sa ma crizez.
     Fix in momentul urmator aud un tipat. Sigur era a lui Ino. Intru repede in casa ca sa mai iau doua cutite. Unul pentru Sakura si unul pentru Ino. Fugim spre locul unde s-a auzit tipatul.  Tot ce vad sunt doar cateva suvite blonde de par. Cu siguranta pe aici trecuse Ino. Sakura ii striga numele. O data. De doua ori. A treia oara raspunde. O vedem dupa un copac, cu o rana destul de urata la mana.
     -Ah! Fir-ar!spune Ino, obseravndu-si rana.
     Imi rup o bucata din bluza de pijama si ii infasor bratul lui Ino.
     -Ce? Nu, Hinata! Nu iti rupe pijamaua pentru...
     -Prea tarziu. Bratul ei este deja infasurat.
     -Si acum ce facem? Nu putem merge la politie. N-avem dovezi.spuse Sakura.
     -Am o idee. Mai intai mergem toate trei la fiecare ca sa ne inchidem usile ssi geamurile. Apoi veniti la mine sa punem capcane. Si eu mai am si senzori care daca vreo usa este sparta sau un geam vine politia automat si scapam. Deci stati linistite..
     Fetele imi zambesc si ne imbratisam.
     -A da. Si Ino, de unde ai zgarietura aia?intreb eu cu rozalia in acelasi timp.
     -In timp ce alergam pentru ca auzim zgomote, cand am vrut sa sar gardul m-am oprit cu mana in el si coltul mi s-a infipt in mana.
     -Auci.
     Facem planurile propuse, ne mai luam niste lucrusoare cu noi pentru divertisment si dormit si venim la mine in camera. Rascal statea in pat si dormea. Imediat ce au intrat si ceilalti doi caini, Rascal a sarit din pat si a inceput sa se joace toti trei. Eu cu fetele am despachetat ce am adus si ne-am pus pe pat. Am dat drumul la televizor si am inceput sa cautam intre lucrurile pe care l-am luat. Am gasit o carte pe care scria "jurnalul lui Sakura Haruno". Am zambit.
     -Sakura, pot sa ma uit peste jurnalul tau din clasa a treia ?
     -Sigur. Hai sa ne uitam toate.
     Dau coperta cartonata si inca o foaie colorata.
     "Draga jurnalule, aatazi i-ar m-am luat la bataie cu tarfele alea. Si ghici ce? Tembella aia de Rin mi-a taiat parul! Am sa ma razbun pe ea intr-o zi ! Vorbim mai tarziu. Mama ma duce la coafor ca sa imi indrepte parul. Paa:*"
     Zambim toate trei.
     -Ce dor imi este de vremurile alea...spune Ino oftand.
     -Si mie...spun eu cu Saku.
     Cunm statea noi asa, am adormit pe la ora 6:30 dimineata...


_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 11 ani
   
rorothekid
Membru

Din: Dragasani si Napoli
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 14
wow wow woooow chiar imi pierdusem speranta....deci acest fic e printre cele mai frumoase pe care le.am citit....ce pot sa zic ma bucur ca te.ai intors si hai nexxtu....:p

pus acum 11 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
sper sa ma iertati ca nu am mai scris, dar nu am avut cum. V-am spis si mai sus ca am avut niste probleme.:o3.
     -Hinata!
     Imi aud numele strigat. Deschid ochii brusc si sunt panicata. Dau patura de pe mine si fug la baie de unde mi-am auzit numele. Intru, trantind usa deperete si ma uit la fetele speriate ale fetelor. Se uitau in oglinda.
     -Ce s-a intamplat?intreb speriata.
     -U-uite...spune Sakura punandu-si mainile la gura si incepand sa planga. 
     Imi vine sa urlu. Sa ma dau cu capul de pereti. Pe oglinda mea era scris un mesaj destul de infricosator.
     "Ati avut noroc, tarfelor. Data viitoare nu mai scapati. -N"
     Imediat ce am vazut litera N m-am gandit la Naruto. Cum ar fi putut sa ma omoare ? Ce i-am facut eu lui? Parca tinea la mine. Parca ma iubea... Incep sa tip si sa plang si Ino si Sakura se uita la mine uimite. Incepusem sa fac ca o gorila. Am iesit din baie si am mers la clubul ala unde statea Naruto. Eram in pijamale, dar nu imi pasa. Unele persoane ma aratau cu degetul si radeau de mine, dar eu le aratam degetul din mijloc si le spuneam"du-te dracu' !". Am intrat ca o vijelie in clubul ala tampit. Oamenii se dadeau la oparte din calea mea. Un tampit mi-a pus piedica si i-am dat un sut la "aurul familiei".
     -Narutooo! tip eu furioasa.
     Il iau de guler si il privesc cu manie in ochi. Stau incruntata si doresc sa il bat asa de tare.
     -De ce vrei sa ma omori, boule? Ce ti-am facut eu? Te-am iubit..asta ti-am facut! Si regret pentru ca nu meriti nimic. Te ura...
     -Doar calmeaza-te!! Despre ce vorbesti?
     -Oh..eu cred ca stii exact despre ce vorbesc. Mesajul de pe oglinda iti spune ceva?intreb eu zguduindu-l de guler
     -Hinata. Zi-mi ce s-a intamplat.
     Simt noduri in gat si puncte care imi acopera vederea. Incep sa plang luandu-l in brate.
     -Cineva a incercat sa ma omoare noaptea trecuta. Si pe mine si pe prietenele mele. Te rog...ajuta-ma! Nu mai suport. Mie frica.spun eu prinzandu-l de tricou si dand drumul lacrimilor mai tare...
     -Hinata, stiu ca pare ciudat, dar...
Continui maine [-(


_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 11 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Aw, mi-a fost dor de tine :o3. Ne-ai lăsat într-un suspans, la fel ca acum. O.O Sunt 100% sigură că Naruto nu e vinovat!
  Ai descris foarte bine acea noapte în care toate cele 3 au primit mesajul. Chiar mi-ai dat fiori  .  Pot să spun că și eu în clasa a 5a (știu, nu e aceeași clasă, scriam la fel în jurnalul meu.
        Frumos epitet ”aurul familiei”.
  Totuși, nu am de unde știi ce-ți mai trece prin minte o.o și poate Naruto e cel care le vânează. Dar să fim serioși, cât de prost poți să fi să-ți scrii inițiala numelui? Sau poate vroia să însemne altceva? Cine știe?
     


P.S.: Nu-mi vine să cred că te-ai mutat în Anglia!!!


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 11 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
Ma bucur ca nu m-ati lasat :o3. Uitati nextul :* :
     -Hinata, stiu ca pare ciudat, dar am un plan.
     Imi ridic fata plina de lacrimi din trcoul lui si il privesc in ochi. Oo da, acei ochi albastri de care nu ma mai satur.
     -Dar mai intai nu mai plange, zice el stergandu-mi lacrimile cu mana lui fina.
     Ii zambesc. El se uita la mine si zambeste si el.
     -Uite cum facem. Trebuie sa stam toti sase in aceasi casa...
     -Uauaua..care noi sase?intreb eu putin speriata.
     -Hinata, doar ai incredere. Eu, tu, Sasuke, Sai...
     Cand am auzit"Sasuke, Sai" am inghetat. Restul nu am mai auzit nimic. Desi stiam ca celelalte doua nume erau Sakura si Ino.
     -Aloo! hinata! Pamantul catre Hinata! Cineva acolo?imi zice el fluturandu-si mana prin fata mea.
     -Da, da...scuze...murmur eu.
     -Deci ca sa ne asiguram ca nu mai vine nimeni...unde stam; la mine sau la tine?spune el prinzandu-ma de umeri si zguduindu-ma usor.
     -La mine.
     -Bine. Am sa-i anunt pe baieti. Tu sa le spui fetelor. Ne intalnim la 6:30.
     -Bine, spun eu zambind si imbratisandu-l.
      Inainte sa se intoarca spun:
     -A, da. Si Naruto...iti multumesc. Mult de tot, adaug, dupa care ma duc si il sarut pe obraz.
     Inainte sa ies pe usa ii arunc o privire. Se uita in gol si isi tine mana la locul unde l-am sarutat. Zambeste intr-un final si se intoarce la masa lui de biliard. Imi simt obrajii cum imi iau foc. Doamne, l-am sarutat! Stiu ca a fost unul pe obraz..dar totusi..L-AM SARUTAT!... O DOAMNE! Dupa usa il vad pe Kiba.
     -Hinata, ce faci aici? ma intreaba el suspicios.
     Imi fac o privire sictirita si spun:
     -Naruto a vrut sa ne intalnim aici pentru tema la chimie. Dar se pare ca nu e aici.
     -Aham, spune el dupa care ma saruta. Dar de ce esti in pijamale?
     -Am jucat adevar si provocare cu Ino si Sakura. Si stii ce provocari pune Ino. M-au pus sa ma duc la Naruto in pijamale.
     Surade si imi spune:
     -Ne mai vedem.
     Zambesc si ii fac timid cu mana. Imediat ce ma intorc ma rog la Dumnezeu ca Naruto sa fi plecat din club. Si se pare ca da. Pentru ca niciunul dintre ei nu m-a sunat sa imi zica ca s-a intalnit cu celalalt.
     Ajung acasa. Ino si Sakura se uita la televizor. Imediat ce ma vad intrand in casa sar de pe canapea si ma strang in brate.
     -Sa nu mai faci niciodata asa!spune Ino, imbratisandu-ma cu mai multa putere.
     -Am o veste buna si una proasta, le spun eu.
     Se bruscheaza din imbratisare si se uita la mine. Simt cu palmele imi transpira si pulsul mi se accelereaza.
     -Naruto nu este acel criminal care s-a semnat cu "-N" pe oglinda, iar eu cu el ne-am propus sa stam toti sase la mine la 6:30 imediat dupa intalnirea mea cu Kiba.
     -Care sase? ma intreaba Ino si Sakura in acelasi timp.
     -Haidee...Noi si Naruto, Sai si Sasuke.
     -Hinata!se plang ele.
     -Fetelor, si eu stiu situatia in care ne aflam, dar alta scapare stiti voi si eu nu? Nu avem probe, dovezi, nimic. Nu putem merge la politie.
     Rozalia si blondina se uita una la alta si dau afirmativ din cap.
     -Ai dreptate, afirma ele intr-un final.
     Partea nasoala e ca nu stiu daca scap la timp de Kiba.
      E ora 3:24. Ma pregatesc pentru intalnirea cu Kiba. Ma dezbrac si iau un halat pe mine. Imediat ce ajung in baie il las sa cada usor de pe mine, simtindu-i materialul fin si pufos din care este facut. Trag usita din cabina de dus si imi prind parul intr-un coc ca sa nu il ud. Setez robinetul la temperatura dorita si las picaturile de apa sa faca restul. Ma cufund intr-o senzatie placuta si imi doresc ca tot ce s-a intamplat sa fie uitat ca si cum nimic nu s-a intamplat. Acel criminal mertita sa fie mort. Imi alung gandurile negative din cap si iau un burete cu cativa stropi de gel de dus pe el. Mi-l mangai de pielea mea alba si fina. Cand simt ca este de ajuns atata dus, ma clatesc si ma intind sa iau un prosop. Ma sterg si ies din baie. Imi aleg din sifonier o rochie mov, simpla, cu bretele subtiri si scurta pana la genunchi si niste pantofiori negri cu toc. Ma gandesc sa imi iau si o posetuta, dar renunt la aceasta idee. Imi fac parul usor ondulat la varfuri. Ma machiez cu creion dermatograf si luci de buze si ies pe usa. Stiu ca din ce scrie mai sus rezulta ca nu imi mai place de Kiba, dar inca il mai iubesc. Ii zic lui Rascal sa fie cuminte, ciufulindu-l usor in cap si lasandu-i apa si mancare noua si curata. Ii promit ca il periez dupa ce ma intorc si plec.
     In fata usii ma asteapta Kiba. Ma ia de mana dupa ce imi spune un compliment si imi dau un sarut dulce pe obraz. Rosesc automat si o luam spre stanga. Ne ratacim prin oras pe la un club, pe la un bar sau restaurant, povestim si se face ora 6. Ma conduce acasa si ne luam ramas bun. Inainte sa plec, m-a luat de mijloc si m-a tras spre el. Ranjesc si imi lipesc fruntea de a lui. Ne sarutam pasional dupa care ii simt limbuta umeda si calda cum incearca sa intre in lacasul meu umed. Deschid gura si il las ma exploateze. O mana mi-o tine pe fund, si una pe san, presandu-l usor. Stam asa vreo 19 minute dupa care il intrerup si plec.
     -Te iubesc, imi sopteste el.
     -Si eu, ii raspund.
     Deschid usa si urc sus. Naruto nu trebuie sa stie absolut deloc ca am fost la intalnire cu Kiba. Nu vreau sa il ranesc. Ii iubesc pe amandoi. Asa ca ma schimb repede in niste jeansi negri si un maieu turcoaz, lasand sa mi se vada bretelele de la sutienul meu rosu cu danteluta. Imi deschid laptopul si vad ce mai este nou. Observ dezordinea de la mine din camera si ma gandesc sa fac putina curatenie. Intru pe youtube si caut melodia Playing God de Paramore apoi ma apuc de curat. Imi impaturesc hainele si le pun frumos in dulap, iar dupa ce termin de curatat tot imi amintesc de Rascal si de promisiunea pe care am facut-o.
     -Rascal!il strig.
     Deodata aud niste zgarieturi pe parchet. Rascal alerga spre camera mea. Sare pe mine si ma darama jos. Ma linge pe fata iar eu incerc sa il dau jos. Incep sa rad si pana la urma se da jos de pe mine.
     -Hai sa te periem, spun eu aplecandu-ma cu chipul la nivelul lui. Ii observ ochii negri ce se uita la decolteul meu. Imi dau ochii peste cap zambind si il duc in baie si il bag in cada. Il spal dupa care il periez si ii dau de mancare. Il usuc cu feonul si imi vine sa rad la ideea prosteasca de copil mic pe care am facut-o. Aud sonerie si cobor jos. Erau Naruto, Sasuke si Sai. Ii invit inauntru si caut in frigider o sticla de suc si din dulap scot niste cipsuri cu sare. Ii poftesc sa se aseze pe canapea si le pun pahare pe masa si intr-un castron mai mare le pun cipsurile.
     In timp ce ma aplecam sa torn sucul se uitau fix intre sanii mei. Ma ridic brusc, iar ei se uita mirati la mine.
     -Credeti ca nu am observat cat de mult va place decolteul meu?ii intreb eu surazand.
     Ei inrosesc si incep sa soarba din suc. Ma asez pe scaun si ma uit la ei.
     -Decii...incerc eu sa sparg gheata.
     Fix in momentul urmator Sakura si Ino, alaturi de catelusii lor si prostiile care si le-au adus cu ele, trantesc usa de perete si incep sa tipe:
     -Sa inceapa distractia!!!
     Au inceput sa arunce cu perne. Eu tip, iar baietii incep sa rada. Incepem sa ne batem toti cu perne, dar cel mai intens ma bat eu cu Ino care mi-a dat o perna asa de tare in cap de simt ca mi l-a spart. Sakura se bate cu Sasuke, iar Naruto cu Sai. Pe la o bucata ii vedem pe baieti cum bat in retragere.
     -Nu asa de repede, baieti!tipam toate trei si ii apucam de tricou.
     Ino l-a apucat asa de tare pe Sai de tricou ca i l-a rupt. Si dupa tricoul ala negru, DOAMNE ce patratele avea. Ne oprim toate trei din batut cu perne si ne uitam la trupul lui Sai. DOAMNE CE BINE ARATA. Baietii incep sa rada, dar noua nu ne pasa, tot ne holbam la Sai. Intr-un sfarsit ne calmam si observam ca suntem rosii ca racii. Ca sa spargem din nou gheata, Sakura propune sa jucam poker pe dezbracatelea. Toate lumea accepta, inclusiv eu.
     -Bun, cartile pe fata! ordona Naruto.


_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 11 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
Se pare ca prima data am pierdut eu.Imi dau jos o soseta. A doua oara a pierdut Sasuke si si-a dat tricoul jos. Doamnee, el arata mai bine ca Sai. Apoi pierde si Ino si isi desface parul.
     -Hei! spune Sasuke. Dar cu pokerul nu ne dezbracam repede, zice el. Haideti sa jucam adevar si provocare.
     Incepem sa radem si intr-un final strangem cartile de jos si ne asezam in cerc si invartim sticla.
     -De la Ino pentru Hinata, spune Sakura.
     -Hinata, spune Ino provocator, ce alegi?
     -Provocare, spun eu.
     -Atunci, te provoc sa ramai in sutien!
     -Refuz!
     -Fara refuzuri! tipa toti.
     -Bine bine...
     Imi dau maieul jos, iar baietii fluiera. Ma rusinez si las capul in jos. Mai invart odata sticla si de data asta e de la mine pentru Ino.
     -Ino, ce alegi?spun eu zambind malefic.
     -Provocare.
     -Te provoc sa ramai si tu doar in sutien.
     Se dezbraca si ea. Din nou fluieraturi, doar ca Ino le scoate limba.
     -De la Sasuke pentru Sakura!spune Ino entuziasmata.
     -Ce alegi? intreaba Sasuke rece.
     -P-provocare, spune Sakura nesigura.
     -Papusa, te provoc sa stai la mine in brate pe parcursul jocului, spune Sasuke facandu-i din ochi.
     -Uuuu...spunem toti.
     Sasuke a facut ce cred eu ca a facut ? Doamneee ! Ce seara nebuna o sa fiee !!
     -De la Sai pentru Ino, spun eu cu o privire de vulpita.
     -Ce alegi, frumoas-o ?intreaba Sai.
     -Oare? Stiti ca sunt cu provocarile.
     -Cereti scuze ca mi-ai rupt tricoul apoi urcate peste Naruto si mimeaza ca faceti dragoste.
     Incepem sa radem, iar Ino ii arunca fulgere lui Naruto. Se intampla si faza ceruta de Sai si cu totii ne tavalin pe jos de ras, pana si Ino cu Naruto.
     -De la Hinata pentru Sakura, zambeste Sasuke.
     -Rozalio, ce alegi?intreb eu pervers.
     -Adevar.
     -De acum nu mai alegem adevar, doar provocare, spune Sasuke.
     -Asa e, aprob eu. Deci...te provoc sa ramai in lenjerie intima, adaug eu.
     Oare cum se simtea Sasuke? Se excitase pana acum? Gandurile mele nebunesti ma fac sa rad.
     -De la Naruto pentru...
     Fix in clipa urmatoare se aud latrate de sus. Ne uitam unii la altii si fugim sus. Cainii latrau pe fereastra. Am ajuns la tanc pentru a vedea cum persoana respectiva a facut coltul. Mi-a lasat un bilet pe pat pe care scria"Va distrati bine, fufelor? V-am spus ca nu veti mai fi niciodata la fel de norocoase ca data trecuta, iar eu ma tin de cuvant. -N". Citesc socata simt cum fiecare cuvant imi face sa imi tremure mainile mai tare si cum fiecare lacrima imi inteapa ochii. Fetele deja plangeau. Si cel mai mult imi era frica nu de moartea mea, ci de faptul ca nu le puteam apara. Intr-un final incep sa plang si eu si ma prind de tricoul lui Naruto, cufudandu-mi capul acolo. Sakura si Ino erau tinute in brate de Sasuke si Sai. Ne era teama la toti, desi baietii nu o aratau, se simtea atmosfera in aer. Intr-un final am adormit la ei in brate. Eu cu Naruto am ramas la mine in camera, Sakura si Sasuke in camera de oaspeti, iar Ino si Sai in sufragerie. Inainte sa adorm am auzit doar cum se gandeau baietii sa doarma si unde, iar apoi cun am fost luata pe sus. In rest, stiu doar ca am adormit pe la 2:15 noaptea. M-am trezit dimineata cu patul gol. Probabil ca Naruto si ceilalti plecase. Cand cobor, ma intalnesc cu fetele pe hol. Ne salutam si coboram toate trei jos. Ori mi se parea mie ori mirosea a tot felul de gustari bune din bucatarie. Cobor un pic mai repede scarile si ii vedem pe baieti cum gateau. A fost o surpriza destul de uimitoare. Baieti care sa gateasca. Naruto sa gateasca. Ne uitam toate trei cu ochii bulbucati la gustarile ce erau pregatite in farfurie. Mai sa imi musc din degete. Felul intai aveam ochiuri cu bacon si salata, iar felul doi clatite cu Nutella si in mijloc era un suc proaspat de portocale.
     -Oh, buna dimineata!ne saluta ei.
     -B-buna dimineata...salutam noi surprinse.
     Se aud acele cunoscute zgarieturi pe parchet. Doar ca de data asta sunt mai multe. Nu am mai apucat sa intorc capul ca am fost trantita pe jos si linsa pe fata. Incep sa rad si incerc sa imi dau "aurul" jos de pe mine. Se pare ca se intelege foarte bine cu ceilalti. Nu a mai marait la Naruto, chiar se distreaza bine impreuna. Zambesc si ma uit la Naruto, iar acesta imi face din ochi. Inrosesc, ca de obicei cand cineva face un gest indecent. Ne asezam la masa si timp de 30 de minute nu se aude nici un sunet. Pe la o bucata Naruto isi face curaj si spune:
     -Vad ca nu vorbeste nimeni. Va place mancarea?
     -Doamne! Deci n-am mai mancat asa ceva de bun de ani!spune Ino. Sai, vrei sa te casatoresti cu mine?intreaba Ino in gluma. La cat de bine gatesti cred ca toate fetele te vor, adauga ea.
     Incepem sa raden de teatrul pe care il fac Ino si Sai prin vorbe dulci si dragastoase. In tot acest timp imi mai aruncam cate o privire spre Naruto. Se pare ca nu isi muta privirea de la mine. Din cand in cand ma rusinam si se vedea putin de tot acest lucru. Pe la o bucata prind curaj si ma uit fix in ochii lui Naruto. Acel albastru parca ma hipnotiza. Imediat ce am ajuns prada privirii lui, totul s-a ingustat si am ramas doar noi doi. Nu stiu cat timp a trecut, insa mie mi s-a parut cel putin 5 ani. Am fost trezita din hipnoza de catre rozalie care imi mai cerea sa ii pun niste suc. Dupa ce am terminat de mancat, am pus vasele in masina de spalat vase si ne-am dus sus sa ne schimbam. Eu mi-am luat niste pantaloni scurti de blugi, o camasa cu doua bretele, niste accesorii si niste sandalute negre. Ino si-a prins ca de obicei parul in coada, niste pantaloni scurti de blugi de culoare alba, un maieu turcoaz si o bluzita scurta si larga de culoare gri cu niste sandalute albastre. Sakura avea niste pantaloni scurti roz cu un tricou mov si o vesta neagra cu niste tenisi albi. Eram asa simpatice. Dupa ce am stat la taclale, ne-am gandit sa ne uitam la un film hororr aduse de Sakura si Ino. Stim ca era in toiul zilei, dar am inchis draperiile si ne-am facut comozi pe canapea. Cand am pus CD-ul in DvD, s-au auzit niste gemete ciudate. Cand mi-am ridicat privirea era un film porno, nu hororr.
     -Ino!!! am strigat eu cu Sakura.
     -Scuze! Cred ca i-ar a umblat Deidara in lucrurile mele!
     Deidara era fratele geaman a blondinei. Erau leiti, doar ca Ino era fata, iar el baiat.
     Scoate repede CD-ul si pune unul nou. Abia asta era hororr. Pe la o bucata, personajul principal ajunse in baie si se incuia in ea. Iar din prostia lui se ruga sa moara. Si din oglinda a iesit o mireasa care era ORIBILA si i-a taiat gatul. Apoi a mai venit si celalalt tampit care il urmarea. Mi-a fost asa de frica, incat ca nu numai ca am tipat, dar l-am luat pe Naruto in brate. Ce moment patetic...-.-" Sakura statea cu perne in fata si Sasuke isi tine bratul dupa gatul ei, tragand-o spre el. Ino deja statea intinsa pe Sai. Ei nu aveau o treaba. Ino nu se speria la filme hororr. Nu o inteleg pe tipa asta...
     Dupa ce s-a terminat filmul ne-am gandit sa mergem la un picnic toti sase. Noi, fetele, am facut pregatirile, in timp ce baietii s-au dus la ei acasa a sa se schimbe. Pana la urma am picat si eu de acord sa mergem si la o balaceala intr-o piscina. Mi-am luat un costum de baie din doua piese de culoare portocalie cu dungi negre. Si am plecat cu masina mea. Naruto conducea, Sasuke statea pe celalat scaun din fata, iar noi stateam pe bancheta din spate. Unde e Sai ? In portbagaj, alaturi de caini. Dece? Pentru ca nici una din noi nu a vrut sa il tina sau sa fie tinuta de Sai. Eram intr-un jeep. Era destul de mare. Nu trebuia sa ne facem griji.
     -Hei, Sai! Cum e pe acolo?intreaba Sasuke ironic.
     -Super! Am gasit o perechede bikini negri!spune el ridicand perechea de bikini destul de sus pentru a o vedea si noi si baietii din fata cu ajutorul oglinzilor retrovizoare.
     -Saaaai-kuuun!!!se enerva Ino. Ala e al meuuu!!!adauga ea, dandu-i un pumn in cap.Baaakaaa!!!
     Am inceput sa ne prapadim de ras la incidentul petrecut.

Modificat de Alcoholic Muffin (acum 11 ani)


_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 11 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
Am pus doua capitole ca sa ma iertati :o3 si sa nu ma urati :o3.

_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 11 ani
   
rorothekid
Membru

Din: Dragasani si Napoli
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 14
primul la comm
deci asa te vreau chiar credeam ca o sal lasi balta...oricum frumos...mi se pare un pic cam schimbat naruto fata de prima data dar parca e mai frumos asa...imi place cum descrii imi place actiunea ce sa mai imi place tot...si next


pus acum 11 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
Cand ajungem, Naruto pune frana brusc.
     -Au, boule!se aude Sai din spate, urmat de o bufnitura zgomotoasa.
     Noi radem, iar Ino se rusineaza. Observ asta si ca sa o tachinez o intreb:
     -Ia zi Ino, ce ai facut aseara pana la urma cu Sai?
     Imi scoate limba, iar de data aceasta se rusineaza doar Sai. Incepem sa chiotim si intr-un final iesim din masina. Intindem patura portocalie pe iarba moale si verde. Baieti se arunca pe ea, iar eu cu Ino si Sakura incepem sa despachetam. Aveam niste sendvisuru cu sunca, cascal, castraveti, rosii si salata verde, sucuri, cipsuri, dulciuri si niste inghetata cu vanilie si ciocolata pe jumatate topita.
     -Sunt plin! spune Sasuke dupa care se mangaie pe burta si ragaie.
     -Scarbos! se plang ceilalti.
     Ne intindem si povestim, in timp ce asteptam sa ni se aseze mancarea ca sa putem intra in apa. Dupa ce am stat in jur de o jumatate de ora ne-am dus dupa tufisuri sa ne schimbam in costume de baie. Da stiu, patetic...
     -Cine nu-i gata il iau cu lopata! tipa baietii si vin din spatele nostru.
     Incepem sa tipam si noi si toate privirile sunt atintite spre noi. Naruto m-a luat in brate si mi-am dat seama ca vrea sa ma arunce in apa.
    -Naruto, stai! Nu stiu sa inot!spun eu ghemuindu-ma la pieptul lui.
    Se opreste din alergat si ii observ pe Sasuke si pe Sai cum le duc si le arunca pe rozalie si pe blondina in apa.
     -Bine atunci. Hai sa intram impreuna, spune Naruto, tinandu-ma incontinuare in apa.
     -Im-imp-impreuna?intreb eu rusinata.
     Nu imi mai raspunde la intrebare si simt cum apa rece imi atinge pielea. Mii de fiori imi strabat pielea si mi-o fac de gaina. Presupun ca Naruto simte asta deoarece se uita la mine surazand.
     -Receee! gem eu.
     Okay, asta a fost cel mai tampit geamat pe care l-as fi putut scoate vreodata pe gura. Suna foarte senzual si erotic, incat mi-au luat foc obrajii din cauza propriului meu geamat. Ce jenant...
     Naruto imi da drumul si ma tine de talie. De frica, imi prind mainile de gatul lui si imi incolacesc picioarele in jurul soldurilor lui. Fac asta atat de repede incat il bruschez pe Naruto.
     -Usor, o sa am grija de tine, spune el zambind.
     Dincolo de el ii vad pe ceilalti. Ino sta pe umerii lui Sasuke, iar rozalia pe umerii lui Sai. Sasuke si Sai rad de se prapadesc, iar blondina si Sakura se imping una pe celealta ca sa cada una din ele mai repede. Intr-un final cade Sakura si se urca pe Sasuke, iar Ino pe Sai. Si din nou incepe lupta. Naruto observa directia privirei mele si se intoarce si el. Ma ia pe umerii lui masivi, iar eu ii simt mainile cum se prind de spatele meu, echilibrandu-ma. Ma inrosesc si imediat ce ajung in spatele lui Ino, o imping, iar ea cade peste Sakura.
     -Doua dintr-o lovitura!ma lauda baietii.
      Dupa ce terminam de ne harjonit, Naruto ma ia deoparte si ma invata sa inot. A fost distractiv si pana la urma chiar am invatat sa inot. Desi, sincerasa fiu, nu ma prea puteam concentra, pentru ca Naruto avea un corp superb. Cred ca era de doua ori mai superb decat Sai si Sasuke la un loc. Mai ales cand ma inecam si ma lipea de el. O doamne, ce zi frumoasa!
     -Eu ma duc sa fac putina plaja cu Sakura, ii anunt eu pe baieti.
     -Vin si eu, spune Ino.
     Ajungem pe patura si ne intindem pe ea. Incepem sa povestim, dar deodata ma desprind de realitate.
     Dupa un tufis l-am vazut cu Kiba, dar nu era singur. Cu el era Karin. Si se sarutau.
     -Hinata, ala nu e Kiba? imi atrage atentia Ino, insa prea tarziu ca eu deja m-am ridicat ca o vijelie de pe patura.
     Sakura isi intoarce capul si ramane uimita.
     Fiecare pas il maream. Si cu fiecare pas simtem cum se amesteca sentimentele in mine. Cand am sa ajung acolo am sa izbucnesc, clar. Dar am sa izbucnesc cum n-am izbucnit niciodata.
     Se pare ca inca nu m-au observat. O iau pe Karin de par si o trag dupa mine din tufis. Nu imi pasa daca s-a lovit. O trantesc pe jos si incep sa dau cu picioarele in ea.
     -Iti place sa flirtezi cu iubitul meu? Nu crezi ca ai intrecut limita de prea multe ori?!urlu eu la ea.
     Vad cum se taraste si vrea sa scape. O iau din nou de par si ma urc peste ea, dandu-i cu pumnii in fata.
     -Hinata, opreste-te! tipa toti ca sa ma poate opri.
     -Tampito! De data asta de bag in spital! Te omor! M-am saturat de tine!tip eu accentuand puterea lovituilor.
     Kiba ma ia de subrat si incearca sa ma ridice. Ma ridic automat de pe Karin si sar pe el.
     -Idiotule! Sa nu ma atingi! Ce mi-ai zis aseara? Ca ma iubesti! Si tu ce faci ma?!tip eu si la Kiba incepand sa dau in el ca o nebuna.
     Pe la o bucata, cad pe jos de atatia nervi si imi pun mainile in cap. Incep sa plang.
     -Hinata...Asculta-ma...n..
     Insa Kiba nu apuca sa termine ca i-am dat o palma de l-am trantit pe jos.
     -Te urasc. Sa nu indraznesti sa mai ai vreun contact cu mine ca am sa te omor cum am facut si cu Karin, ii spun eu rece.
     El pleaca. Eu raman. Karin plecase de mult. Simt bataile inimii cum mi se urca la cap. Incep sa dau cu pumnii in pamant si sa smulg iarba. Tip si plang in acelasi timp. Imi venea sa mor. Ino si Sakura se sperie de reactia mea si le vad cum le lacrimeaza ochii, dar sunt luate in brate de Sasuke si Sai. Naruto incearca sa se apropie de mine, dar nu il opresc. Se pune langa mine si ma ia in brate. Ma saruta pe crestet. Sarutul lui parca a fost magic pentru ca deodata furia a disparut si doar plangeam. Am sarit pe el si mi-am cuvundat capul pe pieptul lui.
     -Naruto...spune-mi ca nu e adevarat...ca totul a fost o gluma...spun eu printre suspine.
     -Voi fi mereu la bine si la greu pentru tine, spune el.
     Imi ridic capul cu ochii mei lila inlacrimati si ma uit in ochii lui albastri. Sunt tristi, la fel ca ai mei. Pufnesc din nou in plans si ii multumesc de o suta de ori. Adorm la el in brate si simt cum sunt luata pe sus si dusa in tot felul de locuri pana acasa.
     Ma trezesc noaptea, iar deasupra mea e un tip cu o cagula si cu un cutit. Nu stiu cum am reusit, dar i-am luat cutitul din mana.
     -Blestematule! tip eu incepand sa il fugaresc cu cutitul prin camera.
     Ii infing cutitul in mana si pana la urma scapa. Il privesc cum sare pe geam tinandu-se de locul unde l-am ranit.
     Usa este trantita brusc si il vad pe Naruto cum se uita panicat la mine.
     -Hinata! Esti bine?
     Scal cutitul din mana si cad jos din picioare. Pur si simplu eram prea frustrata. Ma uit in gol si totusi nu ma gandesc la nimic. Il vad doar pe Naruto care ma ia in brate si ma strange la pieptul lui. Ma trezesc din acea stare de agonie. Il imbrtisez si eu si ii povestesc tot. Discutam ceva timp pe tema asta dupa care el ma intreaba unde e familia mea.
     -Neji cred ca primit o bursa si e plecat, nu stiu absolut nimic, iar mama e in Anglia, ii raspund eu.
     -Si cu scoala ce ai facut zilele astea? ma intreaba el suspicios.
     -Nu am avut cursuri. Simplu, ii spun eu.
     -Daca zici tu...dar mie imi este cam somn. Vrei sa ne culcam?
     -Da...
     Il vad in razele lunii care patrund pe geam, cum isi da tricoul jos si ramane doar in pantaloni.
     -C-ce faci? il intreb eu rusinata.
     -Ma culc, raspunde el incepand sa rada.
     Ma intind pe pat si il simt pe Rascal cum se pune la picioarele mele. Apoi simt cum Naruto se urca in pat. Nu comentez nimic si stau cu spatele.
     -Noapte buna!imi zice el.
     -Somn usor!ii zic si eu.
     Adorm.


_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 11 ani
   
rorothekid
Membru

Din: Dragasani si Napoli
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 14
da da asta vroiam de la tn sa scrii non stop cred ca sunt fanul tau numarul unu...imi place imi place la patrat de o suta de ori... Iubesc povestea asta

pus acum 11 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
Ma trezesc pe la 9:45. Cand vreau sa ma ridic imi dau seama ca doua brate ma tin de talie. M-am panicat nestind cine e in spatele meu. Cand imi intorc silentios capul vad niste suvite blonde scurte si ciufulite. Era Naruto. Oftez usurata si ma inrosesc un pic cand vad cat de lipiti suntem unul de altul. Ma intorc usor cu fata spre el si fac miscari circulare in parul sau. Era asa matasos. Mi-as fi dorit ca momentul sa nu se termina niciodata. Fix in momentul in care am tot felul de ganduri siropoase cu Naruto il aud vorbind.
     -T-te iubesc Hinata! murmura el.
     Dupa trei secunde imi dau seama ca el visa. Zambesc si continui sa ma joc in parul lui.
     -Si eu te iubesc Naruto!spun eu foarte incet asigurnadu-ma ca nu a auzit nimic.
     Dupa circa cinci minute, Naruto ma prinde de glezna mainii cu care ma jucam in parul lui si zambeste pervers.
     -Stiam eu ca sunt irezistibil si ca nu te poti abtine, zice el ridicandu-si capul si lasand la iveala acel zambet smecher.
     -Tu cand te-ai mai trezit?!intreb eu sarind din pat ca arsa.
     Incepe sa rada si imi ureaza un "Buna dimineata!" foarte calduros.
     Primesc mesaj de la fete sa ne intalnim cu Naruto, Sasuke si Sai ca cica li s-au cam aprins calcaiele dupa ei. Chicotesc si le trimit inapoi un mesaj zicandu-le ca azi noapte am dormit cu Naruto, dar nu am facut "chestii interzise".
     -Draguta conversatie, spune Naruto din spate, zambind.
     Inghet si vreau sa dispar dintr-o data.
     -Ma duc sa ma imbrac!spun eu repede.
      Urc scarile in graba si trantesc usa in spatele meu. Ma lipesc de ea si ma gandesc cat de frumos a fost timpul petrecut cu Naruto, cu exceptia fazelor neplacute. Il vad pe Rascal cum se uita la mine mirat si ma apropii de el, luandu-l de labute si sarind amandoi prin camera.
     -Rascal! Trebuie sa iti gasim si tie o catelusa sa vezi ce frumoasa e dragostea!spun eu.
     -Ham! latra el.
     Ma pun in genunchi si ii iau fata in palme si il flocosesc. Ma ridic si ma duc sa ma imbrac. Imi aleg niste jeansi verzi, un maieu turcoaz si o bluza mai larga si mai scurta de culoare neagra cu cateva inscriptionari albe pe ea. Ma duc la baie si ma spal pe fata si pe dinti si imi periez parul lung si matasos. Ma uit in oglinda si ma fardez usor cu un rimel si luci de buze. Il chem pe Rascal in baie ca sa il periez. Apoi imi amintesc ca stau la casa si ca pot sa il periez afara. Iau peria cu mine, apoi m gandesc sa il scot si la o plimbare. Urc inapoi si iau lesa. Ma amuz de propria mea prostie si cobor, intr-un final, in bucatarie. Observ ca Naruto face un dus la baia de la parter. Ii las un bilet in care ii spun ca ma duc sa il plimb pe Rascal, punand la sfarsit o fata zambitoare. Ies in curte si imi periez cainele si ii pun lesa. Mergem prin niste parcuri cu tot felul de fantani. Pe la o bucata il vad pe Kiba cum discuta cu Lee si Shikamaru. Ma ascund dupa un tufis si incerc sa imi dau seama despre ce e vorba. Tot ce am auzit au fost numele meu, a lui Ino si al Sakurei, apoi am vazut cum Kiba si Lee primeste de la Shikamaru cate un pistol. Le ascund in sacouri si fiecare merge in alta directie. Auzindu-mi numele si pistolul care a fost inmanat catre Kiba, am traz o conluzie. Kiba vroia sa ma omoare. Pana la urma imi iau inina in dinti si il urmaresc. Le trimit mesaj fetelor cu cele auzite si le spun unde sa ma gaseasca. Pe la o bucata il vad pe Kiba cum isi da jos sacoul, probabil de caldura, si isi ia mobilul din buzunar. Formeaza un nunar si pune telefonul la ureche. Simt ceva tremurand in pantaloni. Kiba ma suna pe mine. Ca sa ii joc planul ii raspund.
     -Ce vrei...?il intreb eu sictirita.
     -Ma gandeam ca poate ma revansez daca te duc la un restaurant de fite, zice el provocator.
     -Nu, multumesc !
     -Esti tot ce am. Nu ma refuza. Te rog.
     Stau un pic si ma gandesc. La acel restaurant va vrea cu siguranta sa ma omoare.
     -Doar noi doi...continua el.
     Presupunerile mele au fost clarificate. Clar vroia sa ma omoare.
     -Bine, raspund eu scurt si ii inchid.
     Trebuia sa il aduc in secret pe Naruto cu mine. E singurul care ma poate salva.
     Telefonul imi suna din nou si vad ca ma suna Ino.
     -Alo! Hinata, sunt cu Sakura, unde e Kiba, Lee si Shikamaru?
     -Au plecat. Ne intalnim in 2 minute la fantana centrala ca sa discutam. Sunt cu Rascal, spun eu repede dupa care inchid telefonul.
     Trec si acele doua minute si le spun fetelor absolut totul. Amandoua mi-au zis ca au intalniri cu Lee si Shikamaru. Zambesc malefic si ii sun pe Naruto, Sai si Sasuke ca sa stabilim un plan.
     Ajung si ei la locul stabilit si incepem sa ne hotaram. Pana la urma ne-am decis ca Naruto sa ma spioneze pe mine si pe Kiba si cand vede ca ceva o ia razna sa intervina. La fel si cu fetele.
     -Sa le spunem?intreaba Naruto.
     Ma uit putin speriata la baieti.
     -Sa le spunem, afirma Sasuke.
     -Fetelor, vedeti voi...


_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 11 ani
   
rorothekid
Membru

Din: Dragasani si Napoli
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 14
da da da imi place place place....dar ai devenit prea exagerata cu omorurile...dc le.ar omora pe fete nu inteleg....oricum hai cu next

pus acum 11 ani
   
Kilari
Membru

Din: Karakura
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 5
Best NaruHina fic ever ! Haide cu next-ul !

_______________________________________

Don`t touch Ichigo !

pus acum 11 ani
   
Widow
Membru

Din: Amegakure
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 586
In sfarsit te-ai reintors!Grozave capitole.Oare v-a functiona planul celor sase?Astept sa-mi aflu raspunsul pana la capitolul urmator.Spor la scris!  

_______________________________________

Konan ,Pluto , Tayuya and Sakon ARE MINE!

Jared Leto , Amy LeeAdam Gontier , Billie Joe Armstrong , Laur(Guess Who) , Evan Lester and Sharon den Adel ARE MINE!

● I hate life and life hates me !
● A faithful friend is hard to find;remember man and keep in mind...
● I want to be nobody.
● One day, I shall rule the world ! Until then, I’m going to bed.

●╔═╦═╦═╦╦╗Put this on your profile
  ║═╣║║╔╣═╣if you are one of the
  ║║║║║╚╣║║11% that still
  ╚╩╩═╩═╩╩╝loves ROCK music
╔═╦══╦═╗ Put this on your site
║╩╣║║║║║ if you are
╚═╩╩╩╩═╝ Emo or support Emo.
►εmσ doesn't mean you cut.
►εmσ doesn't mean your gay.
►εmσ doesn't mean your suicidal.
►εmσ is fashion.
►εmσ is music.
►εmσ is people.
►εmσ is being ƒR££


pus acum 11 ani
   
Tweety
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 26
Ce sa vada fetele?Off...Suspansul asta...Hai repejor cu nextu' si sper ca problemele tale sa se rezolve cat mai curand posibil 

dragoste vada asta...hai repejor nextu' sper problemele tale rezolve cat mai curand

17.6KB


_______________________________________
Dacă un lucru îţi iese prost, zâmbeşte, nu te enerva şi gândeşte-te ca i se poate întâmpla oricui.Dar niciodată NU RENUNŢA!

pus acum 11 ani
   
Tymy
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 2
ok eu sunt tymy sunt nou aici si am venit sa vad ficul asta care ii nemaipomenit Muffin.....astept nextul

pus acum 11 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
ca sa nu va mai faceti griji voi posta. Si am o veste buna...cred..). M-am intors acasa. Acasa...adica in Romania.\m/. stiu ca nu e nu stiu ce mare fleac..dar pentru mine conteaza foarte mult<3. Deci va rog nu turbati..dar am sa pun nextul MAXIM IN 2 ZILE. SO stai chill

_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 11 ani
   
Tweety
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 26
Bine ai venit acasa! Nu-ti face griji in legatura cu ficul...Eu una si presupun ca si ceilalti au inteles ca ai probleme si din cauza asta nu poti posta.Oricum,ma bucur pentru tine,ca te-ai intors acasa... 

dragoste bine venit acasa! nu-ti face griji legatura ficul...eu una presupun ceilalti inteles

5.7KB


_______________________________________
Dacă un lucru îţi iese prost, zâmbeşte, nu te enerva şi gândeşte-te ca i se poate întâmpla oricui.Dar niciodată NU RENUNŢA!

pus acum 11 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
-Sa le spunem?intreaba Naruto.
     Ma uit putin speriata la baieti.
     -Sa le spunem, afirma Sasuke.
     -Fetelor, vedeti voi...Noi stiam de la inceput ca acest "N" e Kiba...spune Sai.
     -Dar totusi. De ce s-a notat cu litera "N"? intreba Ino si Sakura.
     -Oare?raspunse Sasuke rece.
     -De la numele meu. Stia ca voi veni sa o salvez pe Hinata, zise blondul.
     -Dar de ce vrea sa ne faca rau? am intrebat eu.
     Rozalia si blondina se incordara la auzul intrebarii mele.
     -E o poveste ciudata. Nu putem sa o spunem chiar acum, zise ferm unul dintre bruneti.
     -Atunci...ce sau cine sunteti voi?intreba rozalia scransind din dinti.
     -Suntem angajati de unele rude ale voastre. Rude indepartate chiar pot sa zic, zice Sasuke.
     -Naruto. Cum...cum ai putut sa imi ascunzi asa ceva. De ce naiba nu mi-ai zis, am zis eu cu capul aplecat.
     Am simtit brusc cum ochii imi sunt intepati de lacrimi. Incercam sa ma opresc, dar la sfarsit nu am mai reusit si am pufnit in plans. Mi-am ridicat capul si l-am luat de guler pe blond.
     -Si cand aveai de gand sa imi spui asta?! Cand eram in mormant?! Cred ca de abia astepti, idiotule! ma rastesc eu.
     Toti se uitau socati la reactia mea. Mai ales Naruto care era victima.
     -Hai! Spune odata cat de mult ma urasti! De abia astept sa iti frec un dos de palma!urlu eu mai cu putere.
     -Hinata...opreste-te..spune Sakura din spatele meu.
     Era rosie la fata de la plans si isi tinea mainile la piept. Ino era in spatele ei si se tinea de umerii rozaliei ca si cum s-ar fi ascuns de mine.
     -Sakura! Uite oleaca! Astia vor sa ne bage in spital! Ne-au mintit tot acest timp! Tu iti dai seama ce schimbare se intampla in viata noastra?! Noi trei avem rude indepartate despre care nu stim nimic! Incep sa cred ca sunt adoptata!
     -Hinata Hyuga! E suficient! Doar... E suficient! il aud pe Naruto furios din spate.
     Inghet. Cum..cum isi mai permite sa spuna ceva?!
     -Tu sa taci! Cum indraznesti sa vorbesti dupa tot ce ne-ai facut?! Tu nu vezi ca...
     -Nu! Tu sa taci naibii odata! Eu am fost parasit de cand m-am nascut! N-am avut o mama si atatea fite si bani cum ai tu! Gandeste-te ca daca nu iti spuneam ce sunt cu adevarat puteai sa mori! Deci ar fi mai potrivit daca nu te-ai mai urla atata la mine! spune Naruto lacrimand.
     -Tu chiar vrei ca eu sa mor, spun eu zambind. Atunci asa va fi.
     O iau la goana pe scari pana ajung la usa. Afara ploua cu galeata. O iau la fuga prin ploaie si ma indrept spre podul care desparte orasul in doua. Dedesubt trece o apa. Am sa ma arunc de pe pod si am sa ii fac dorintele lui Naruto reale.
     Aud cum ma striga ei din spate. Ma enervez si simt cum sangele din vene pulseaza tot mai tare. Maresc viteza si ma tai in niste pietre de pe strada. Imi arunc o privire asupra picioarelor mele goale si insangerate, insa nu ma opresc. Vreau sa mor chiar si in momentul asta trasnita de un fulger. Trec prin fata masinilor si mai aud cate un claxon si cate o injuratura. Nu ii bag in seama si intr-un final ajung pe pod. Ma catar pe balustrada si ma uit in spate. Ceata devenea densa, iar eu ii auzeam pe prietenele mele dragi si pe asa-numitii spioni cum imi striga numele. Am apucat sa aud si latratul disperat al lui Rascal. Mie mila de el. Nu are nici o vina ca vreau sa imi iau viata. Imi ridic capul si privesc norii negri cum plang odata cu mine. Incep sa rad ca o nebuna si intr-un final privesc in jos. Fix in momentul in care Naruto mai avea putin si ma prindea de picior, m-am lasat trasa de gravitatie. Simteam cum viteza aerului imi dezmierda pielea. Parul meu era ridicat si era scuturat de adrenalina din jurul meu.
     -1...2...3...
     Am inceput sa imi soptesc ultimele secunde din viata mea.
     -28...29...30!
     Apa rece imi plesni pielea. Mii de fiori imi explora corpul, iar eu nu puteam face nimic sa dau timpul inapoi. Mi-am deschis ochii si am privit pentru ultima data lumea in care am trait. As fi vrut sa mai fac cateva nebunii inainte de a face acest pas mortal, dar se pare ca n-am mai reusit. Imi aminteam clipele frumoase petrcute cu toata lumea. Inclusiv Naruto. Ah, Naruto, nesuferitule! De ai stii cat de mult te-am iubit si cat de mult am suferit dupa tine. Si de cate eram in stare sa fac eu pentru tine...Dar daca m-ai ranit atat de tare si eu altceva decat sinucidere nu am avut ce sa fac. Sper sa ma fi iubit cum te-am iubit si eu. Adio draga mama, frate, prieteni, dusmani, soarta, Rascal si Naruto! V-am iubit, va iubesc si va voi iubi mereu!


_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 11 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
1. Stati linistiti ca Hinata nu moare 2. Uitati nextul ^w^

     Naruto P.O.V. (acum voi scrie din perspectiva lui Naruto)

     -Naruto! Fa ceva! tipa Ino la mine incercand sa o mai calmeze pe rozalie.
     Eram total absent. Hinata tocmai isi luase viata in fata ochilor mei. Si totul e din vina mea! Sunt un cretin! Ma tineam cu mainile de balustrada uitandu-ma in jos cu ochii bulbucati la locul unde a cazut Hinata. Sasuke si Sai se luau de par si injurau si se rugau la Dumnezeu ca Hinata sa fie bine.
     -Ce e in mintea ta idiotule?! Ce vrei sa faci?!urla Sasuke la mine, vazand ca imi dau tricoul jos.
     -Ma duc dupa ea! Ce ti se pare ca fac?! ma rastesc eu inapoi.
     -Dar poti sa mori! Tu iti dai seama ca daca...
     -Nu mai mor! il intrerup eu pe Sai. Pentru ca daca Hinata pateste ceva nu am sa mi-o iert niciodata!
     Fara sa mai stau pe ganduri, imi iau inima in dinti si sar in apa. Incep sa dau din maini ca un nebun si incerc sa dau de Hinata. O vad, insa raman fara aer si ma duc la suprafata sa mai iau oxigen. Observ ca nu prea pot ajunge la adancimea la care se afla bruneta si imi vine sa imi rup mainile si sa ma bat cu ele. Mai iau o gura de aer si incerc sa maresc viteza.
     Ma apropi si simt cum aerul din mine se risipeste. Continui sa ma duc la adamcime. Simt cum imi bubuie capul, dar nu ma opresc. O prind de mana pe Hinata si o trag dupa mine. Greutatea ei ma trage in jos, dar eu ma zbat sa ajung la suprafata. Scot fara sa vreau oxigenul din mine si simt cum imi este din ce in ce mai greu. O imping pe Hinata in fata mea astfel incat sa prind oleaca de viteza. Cu greu ajung la suprafata si o urc pe bruneta pe spatele meu si incerc sa inot. Ajung la mal si o iau in brate pe fata ducand-o pana sub pod ca sa nu ne mai ploaie. O pun usor pe jos si ii fac o resurcitare cum am invat la antrenamentele pentru spioni. Hinata incepe sa tuseasca, iar eu ii iau chipul in maini si ma rog la Dumnezeu sa fie bine. O vad cum clipeste !
     -Hinata! Hinata, te rog nu ma lasa singur pe lume! tip eu cu lacrimi in ochi.

Hinata P.O.V.

     Aud pe cineva cum tipa langa mine. Oare am ajuns in Rai? Intredeschid ochii si incerc sa descifrez umbrele din jurul meu. Imi misc mainile si simt pamantul sub mine. Sunt in viata. Dar cum s-a putut intampla asta?! Sunt sigura ca am murit! Simt niste buline fierbinti ca imi mangaie chipul. Sunt lacrimi. Imi duc mana usor pe obraji si le sterg. Simt cum deodata se face liniste. Intr-un final totul devine clar. Eram pe ciment cu Naruto care plangea deasupra mea. Il imping de pe mine si incerc sa ma ridic fara sa-i multumesc. Nu merita. Nu la cate mi-a facut.
     -U-Unde pleci?ma intreba el socat.
     -Undeva cat mai departe de tine, ii raspund eu rece incercand sa imi pastrez echilibrul.
     -Nu imi multumesti?ma intreba el.
     -Crezi ca ar trebui? ii spun eu intorcandu-ma cu totul spre el, insa cand ma asteptam mai putin picioarele m-au tradat si am cazut.
     A alergat spre mine ajutandu-ma sa ma ridic. Cand mi-a intins mana l-am plesnit si i-am zis nici macar sa nu incerce sa ma atinga. A renuntat la idee si s-a intors. A plecat in directia opusa in care vroiam sa merg eu. M-am panicat.
     -Unde mergi?il intreb eu.
     -Undeva, imi raspunde el scurt.
     Reusesc sa ma ridic si ma sprijin de perete. Incep sa merg dupa el.
     -De ce vii acum dupa mine daca ma urasti atat de mult?ma intreaba blondul.
     Incremensc la auzul intrebarii sale.
     -N-nu te urasc.
     -Hai nu serios?! Nici macar nu mi-ai multumit ca ti-am salvat viata si in plus ma tratezi si ca pe un derbedeu, zice el intorcandu-se furios spre mine.
     Dupa fiecare cuvant simtem cum mi se infinge cate un cutit in inima si cum ochii imi sunt intepati. Am stat asa un timp apoi picioarele mi s-au inmuiat din nou si am cazut. Am inceput sa plang.
     -Stii ceva Naruto? Poate nu ar trebui sa ma judeci fara sa stii cum ma simt acum. In caz ca nu ai observat unul dintre baietii pe care ii iubesc vrea sa ma omoare, iar celalalt e spion si este trimis de niste rude indepartate de ale mele, eu nestiind nici macar de pe ce planeta mai vin. Deci cred ca in acest moment cel mai frumos lucru care se poate intampla este sa vii si sa ma iei in brate si sa imi spui ca totul va fi bine. Pentru ca dintre toate persoanele la tine in brate ma simt cel mai in siguranta.
     Blondul se uita oarecum mirat la mine. Si imi asculta propunerea. Ma ia de pe jos si ma ridica in bratele lui puternice. Ma muta din baltoaca pe care am lasat-o din cauza hainelor ude si lipite de corp. Si ma ia la el in brate. Se pune jos pe iarba, deoarece ploaia se terminase si soarele iesea de dupa nori formand un curcubeu diafan, iar eu ma prind cu bratele de spatele lui si il strang mai aproape de mine.
     -Acum spune-mi ca totul va fi bine, ii soptesc eu.
     -Totul va fi bine, imi zice el, cuprinzandu-mi trupul cu mainile.
     -Acum saruta-ma, ii mai spun eu.
     Zambeste pervers si se urca peste mine. Se uita in ochii mei, iar eu in a lui. Isi pastreaza ranjetul si se apropie de buzele mele. Fix in momentul in care abia ni se atinsera buzele Rascal l-a impins pe Naruto de pe mine si a inceput sa ma linga pe fata. Sincer, l-as fi preferat mai mult pe Naruto decat pe Rascal. Din spate ii aud alergand pe fete si baieti.
     -Slava cerului ca esti bine!spune Sakura luandu-ma in brate si sufocandu-ma.
     -Sa nu mai faci asa ceva niciodata!spune si Ino.
     -Niciodata!repeta brunetii din spate cu fata usor lacrimata.
     Bine, nu era o noutate ca Sakura si Ino au plans la faza asta, pentru ca si eu as face-o daca una dintre ele ar pati ceva in genu', dar Sasuke si Sai ?!
     -Hmhm...Si cu mine cum ramane? intreaba Naruto.
     -Si nici tu sa nu te mai arunci de la 10 metri, fraiere! spune Sasuke luandu-l in brate si strangandu-l foarte tare.
     -Inteles, Naruto?!intreba Sai, sarind si el pe blond.
     Bun. In viata mea nu credeam ca am sa ii vad pe astia doi plangand.
     -Ok. Cine e de acord cu mine sa terminam dramatismele astea ?am intrebat eu.
     Toti si-au revenit si intr-un final totul a revenit la normal. Pana mi-am amintit de "intalnirea" mea cu Kiba...

     Sper ca inca va mai place fan ficul meu si sper sa primesc cateva comentarii. Apropo, m-am gandit sa incep un fic nou, dar stati linistiti ca nu-l las balta pe acesta. Daca mai am chef sa ma apuc voi scrie la sfarsitul continuarii. Cam atat.
      Muffin va saluta ^w^

Modificat de Alcoholic Muffin (acum 11 ani)


_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 11 ani
   
Tweety
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 26
Vai,vai,ce m-am speriat cand Hinata s-a aruncat de pe pod...Ma rugam doar sa nu fie scris pe undeva "The End"...Oricum,foarte tare ficul,abia astept sa vad ce se v-a intampla in continuare.Sper sa iti vina cheful de inca un fic,pentru ca ai foarte mult talent  Bibi te pupaceste :*

dragoste vai,vai,ce m-am speriat cand hinata s-a aruncat pod...ma rugam doar fie scris undeva

17.6KB


_______________________________________
Dacă un lucru îţi iese prost, zâmbeşte, nu te enerva şi gândeşte-te ca i se poate întâmpla oricui.Dar niciodată NU RENUNŢA!

pus acum 11 ani
   
Tymy
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 2
next-ul next-ul

pus acum 11 ani
   
Widow
Membru

Din: Amegakure
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 586
Sasuke si Sai plangand?Marele Uchiha si Omul fara sentimente plangand?Trebuie sa o vad si pe asta!Adu te rog repede next-ul!

_______________________________________

Konan ,Pluto , Tayuya and Sakon ARE MINE!

Jared Leto , Amy LeeAdam Gontier , Billie Joe Armstrong , Laur(Guess Who) , Evan Lester and Sharon den Adel ARE MINE!

● I hate life and life hates me !
● A faithful friend is hard to find;remember man and keep in mind...
● I want to be nobody.
● One day, I shall rule the world ! Until then, I’m going to bed.

●╔═╦═╦═╦╦╗Put this on your profile
  ║═╣║║╔╣═╣if you are one of the
  ║║║║║╚╣║║11% that still
  ╚╩╩═╩═╩╩╝loves ROCK music
╔═╦══╦═╗ Put this on your site
║╩╣║║║║║ if you are
╚═╩╩╩╩═╝ Emo or support Emo.
►εmσ doesn't mean you cut.
►εmσ doesn't mean your gay.
►εmσ doesn't mean your suicidal.
►εmσ is fashion.
►εmσ is music.
►εmσ is people.
►εmσ is being ƒR££


pus acum 11 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
inca 2 commuri si pun nextuul :>

_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 11 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
1.Bine. Pai. N-am mai primit cele doua comm-uri...lasa ca va tin eu minte. 2. 2 saptamani am sa fiu plecata si ma indoiesc ca am sa pot scrie ceva. Asa ca uite nextul

     Ma trezesc dimineata cu dureri de cap. Toata noaptea am avut cosmaruri, iar partea nasoala este ca la mine, deobicei cand visez, totul se intampla. Astazi daca se intampla tot ce am visat eu...apai nu mai prind ziua de maine.
     Ma ridic cu greu si il vad pe Rascal aducandu-mi papucii de casa in gura. Am zambit si i-am multumit. Stiu ca era cam stupid ca vorbeam singura cu un caine, dar il iubesc si vreau sa il tratez ca pe un om adevarat. A venit cu mine pana in baie si s-a asezat in fund. Eu fredonam un cantec si testam tot felul de coafuri in fata oglinzii. Rascal isi misca din cand in cand capul uitandu-se la mine cu niste ochi umezi si blanzi. M-am spalat pe fata si pe dinti, mi-am pieptanat parul lung si matasos si am revenit in camera pentru a ma imbraca. In timp ce alegeam hainele imi veneau tot felul de imagini nasoale legate de intalnirea mea cu Kiba. Stiam ca nu mi se va intampla nimic atata timp cat Naruto va fi cu mine, dar tot nu puteam sa fiu relaxata. In final m-am gandit la unicorni si mi-au revenit puterile. Da da...stiu. Cum se poate cineva gandi la unicorni si sa-si recapete increderea? Nu stiu, dar asta era singurul leac pentru mine. Mi-am ales pana la urma o pereche de pantaloni scurti de blugi negri, cu un maieu alb si o camasa in patratele. Mi-am lasat parul desprins pe spate, mi-am luat papucii Converse negrii si o geanta de panza mov si am plecat la plimbare cu Rascal. Pe drum ia ghiciti cu cine m-am intalnit ? Cu Naruto. Se pare ca inca nu m-a observat. Incerc sa ma indepartez, dar Rascal trage de lesa inspre directia blondului. Off Doamne. Cainele asta ! Nu ma mai pot supune fortei si reusesc sa cad pe jos, scapand si lesa din mana. Strang pumnii de furie si ma indrept spre Naruto. Nu ca am ceva cu el, dar din cauza ca il iubesc asa mult devin penibila in fata lui.
     -Hei, Hinata! ma striga el.
     -Hei, Naruto! ii zic si eu facandu-i din mana.
     -Ti-ai pierdut asta, spune el intinzandu-mi manerul lesei in mana.
      Incerc sa il apuc astfel incat mainile noastre sa nu se atinga, pentru ca ar fi un moment prea...penibil.
     -Oh, mersi ca ai avut grija de el, ii spun eu, luand lesa in mana fara ca mainile noastre sa se atinga.
     -Si ce faci pe aici? intrebam amandoi in acelasi timp.
     Chicotim si revenim la subiect.
     -Pai, eu ma plimb ca n-am ce face acasa, spune Naruto plictisit.
     -Eu doar am iesit la o plimbare cu Rascal.
     -Pai hai sa ne asezam undeva, propune el.
     -Bine. Uite acolo un loc liber pe iarba.
     Ne indreptam spre locul propus de mine. Am facut un pas gresit si m-am impiedicat. Am strans instinctiv ochii asteptand contactul meu cu asfaltul rece. In loc de o lovitura zdravana am simtit doua brate calde care m-au cuprins de mijloc. Din pacate pentru mine, una dintre ele era prea sus, apuandu-ma de san. Rosesc la foc automat, dar imi revin repede la loc.
     -Gomme nasai*, Hinata-chan!se scuza blondul rosu tot la fata.
     -Eh, nu-i nimic, Naruto. Se mai intampla, spun eu oleaca rusinata.
    « Doamne, Hinata, ce tembela esti ! >.<» tipa ego-ul meu la mine.
     Ne-am asezat pe iarba si am inceput sa povestim diferite chestii. Naruto se ridica putin in picioare pentru a-si trage pantalonii, iar Rascal sari pe spatele lui si il darma peste mine. Corpurile noastre erau lipite, iar eu ma simteam ciudat deoarece credeam ca baiatul se excita, pentru ca niciodata nu l-am vazut asa rosu la fata. Mai ales ca atunci cand a cazut si-a pus din nou mana intr-o zona "interzisa".Privirile noastre erau intersectate si se vedea in ochii lui dorinta arzatoare de a ma saruta.
     -Saruta-ma, i-am spus eu scurt, facandu-mi o tona de curaj.
     -C-ce ?
     -Am zis sa ma saruti. Acum.
     Si-a inchis ochii, iar eu pe ai mei si simteam cum respiratia lui calda se apropia de tenul meu. Mii de fiori imi strabateau corpul, iar inima mea pulsa sangele din ce in ce mai tare. Insa punctul culminant a fost atunci cand buzele noastre s-au unit si s-au potrivit perfect. Cand ne-am sarutat el m-a strans putin de san, iar eu m-am intimidat foarte tare, insa imi doream mai mult. Am deschis usor gura, iar blondul a inteles ce trebuie sa faca. Si-a strecurat limba in inchisoarea mea umeda, dansand un vals cu limba mea. A fost un moment dea dreptul minunat !...Pana am auzit telefonul.
     -Alo ! Hinata ! La cat ne intalnim astazi? se auzi boul ala de Kiba la telefon.
     -Nu stiu. Cand vrei tu, spun eu sictirita dandu-mi ochii peste cap.
     Naruto isi lipi urechea de telefon. Vazandu-l cum se chinuie, am dat telefonul pe spiker.
     -Hai mai, iubi. Tu alegi cand vrei sa ne vedem, zice Kiba provocator.
     As fi vrut sa ii fac scandal ca m-a facut "iubi", dar m-am uitat la blond care mi-a soptit sa intru in pielea personajului.
     -Bine, ursulet. Paii, ce zici cam peste 2 ore? Ca sa ma aranjez pentru tine, spune eu cu o voce de pitipoanca, de pana si mie mi se facea scarba de mine.
     -Bine! Ceau!
     -Pa-pa!
     Am inchis telefonul si l-am trantit de iarba. Evident ca nu i s-a intamplat nimic, dar zau ca daca eram in casa, cred ca o demolam de furie. M-am ghemuit cu picioarele la piept, bagandu-mi unghiile in ele. Simtem cum mi se inlacrimeaza ochii. Am inceput sa suspin. Naruto m-a luat in brate, sarutandu-ma pe crestet, iar Rascal mi-a dat o limbuta peste obraz facandu-ma sa zambesc.
     -Hai, Hinata. Nu mai plange! Ca ma doare inima sa te vad asa...spune baiatul, strangandu-ma mai tare la pieptul lui.
     -Stiu, Naruto. Dar pur si simplu ma omoara faptul ca trebuie sa ma prefac ca sunt o usuratica. Pentru ca, la naiba, nu sunt!
     -Hai ca ti-am zis ca totul va fi bine. Te rog, nu mai plange, spune blondul stergandu-mi lacrimile. Fii puternica, pentru ca nu esti singura. Ma ai si pe mine, si pe Sai si Sasuke, pe prietenele tale.
      -Da...Ai dreptate. Auzi...Naruto..stiu ca pare ciudat, dar...vrei sa vii la mine sa ma ajuti sa ma aranjez?intreb eu inrosindu-ma ca un rac la fata. Stiu ca obisnuiam sa fac asta cu fetele, dar...nu stiu. Simt ca acum vreau sa o fac cu tine...
      -Paii, bine !
      Iau lesa cainelui, iar Naruto se ofera sa mi-l tina el. Ce dragut ! Intr-o mana tine lesa, iar cu cealalta se tine de mana mea. Mergem pe strada, facandu-ne planuri pentru intalnirea mea cu Kiba.
      -Asculta, Hin. Fa tot ce propune el sa facem. Intra in pielea personajului. Stiu ca va fi greu pentru amandoi sa vedem cum labalosul ala face ce vrea din tine, dar iti promit pe sufletul meu ca nu am sa te las balta.
     Dadeam aprobator din cap putin ingrijorata. Eram stresata de clipele pe care trebuia sa le infrunt


_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 11 ani
   
io25
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 21
salut!sunt noua pe aici si tiam citit ficul.este super uper tare
best naruhina fanfic ever!
iubesc fanficul tau    
astept cu nerabdare nextu

dragoste salut!sunt noua aici tiam citit ficul.este super uper tare best naruhina fanfic fanficul

31.2KB

Modificat de io25 (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
XxAlchoholic MuffinxX
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 13
Next, oameni buni ! Dar va anunt ca va fi pervers deci sa nu sariti pe mine !...si putintel de tot vulgar.

     Am ajuns acasa. Casa dulce casa! Ne-am descaltat, iar lui Rascal i-am dat lesa jos. L-am salutat pe Neji, care se uita la un film in living impreuna cu Tenten.
     -Aveti grija sa nu faceti prostii! spune satenul, intimidandu-l pe Naruto.
     -Cine vorbeste!spun eu.
     Tenten chicoteste si il pupa pe Neji pe obraz.
      -Taci, bruneto!
      -Taci tu, satenule!
      Naruto si Tenten au inceput sa rada. Sincer, si mie imi venea sa rad. L-am luat de mana pe Naruto si l-am luat dupa mine pe scari, ducandu-l la mine in camera. Cainele se duse in living si se puse la picioarele lui Tenten si a lui Neji si se culca.
     Cand am ajuns in camera mea, blondul se arunca pe pat. Eu am lasat lesa pe jos si m-am pus langa baiat.
     -Deci ma ajuti sa ma imbrac? il intreb eu.
     -Cred ca mai usor ar fi daca m-ai intreba "ma ajuti sa ma dezbrac?", zice el pervers.
     Eu incep sa rad si ii spun sa vina cu mine. Il conduc spre dressing si il deschid. Il las cu gura cascata cand vede toate rochiile mele.
     -Dar...spun eu inchizand usa dressingului, trebuie sa fac un dus. Asa ca asteapta-ma la mine in camera, ca nu va dura mult.
     -Bine.
     Intru in baie si inchid usa. Ma dezbrac si intru in cabina de dus, potrivindu-mi apa. Inchid robinetul cand aud vocea mamei. «Off ! Bagami-as ... !! Acuma si-a gasit sa vina acasa ?»
     Exact in momentul in care deschid usa la dus, amintindu-mi ca Naruto e la mine, il vad pe blond cum intra disperat in dus.«Oo doamne ! Sunt goala ! »
     -Naruto, ce dracu faci?! il intreb eu usor speriata, cand vad ca imi acopera gura cu o mana, iar cu cealalta isi pune degetul aratator pe buze.
     O aud pe mama de jos intreband unde e fiica ei draga, ca i-a mai adus niste lucruri noi. Apoi il aud pe Neji care spune ca e plecata. O doamne ! Multumesc lui Neji ca e un frate bun ! Mama zice ca pleaca din nou in Tokyo, dar mai intai vrea sa ne pregateasca ceva bun de mancare.
     Naruto da drumul la apa si o potriveste pentru temperatura noastra. Eram al naibii de emotionata, deoarece Naruto avea un tricou alb pe el si era lipit la propriu de trupul meu cu forme rotunde, iar norocul meu este ca din cauza sanilor mei care erau lipiti de trupul lui nu putea privi mai jos. Se uita incontinuu in ochii mei, insa acum sincer nu era momentul sa ne sarutam. Am auzit-o pe mama care a trantit usa, iar baiatul iesi din cabina de dus. I-am spus sa intre in cada pana ies eu ca sa nu faca toata casa o aparaie. Eu m-am spalat foarte repede pe cap si l-am rugat pe Naruto sa imi arunce un prosop. M-am infasurat cu el si i-am dat si lui unul in timp ce l-am lasat singur in baie sa se dezbrace de hainele ude si sa le puna pe balustrada de la balcon, la uscat.
     Cand a intrat la mine in camera avea prosopul infasurat doar in jurul bazinului, lasandu-si corpul bine lucrat la iveala. O doamne! Simteam ca ma topesc!
     -Deci..te gandesti sa te mai imbraci?ma intreba el, incercand sa sparga gheata.
     -A, da! Vino cu mine, ii spun eu, trezindu-ma la realitate.
     Cand am ajuns la dressing a zis el ca imi alege o rochie in timp ce eu imi tin ochii inchisi.
     -Gata?il intreb eu nerabdatoare.
     -Da. Sper sa iti placa. Ti-am ales toata tinuta, cu tot cu machiaj si coafura. Insa nu ti-am ales-o pe cea mai buna pentru ca pe aia vreau sa o pastrez pentru intalnirea noastra.
     Chicotesc, iar el imi spune ca pot deschide ochii. Era o tinuta de-a dreptul S-U-P-E-R-B-A! Era o rochie cu bretele subtiri de culoare lila, cu o fundita medie sub sani, lunga pana la genunchi, putin evazata cu niste pantofiori negri cu lac, o poseta neagra cu un lant subtire pe post de bretea, iar machiajul era unul simplu si natural doar din creion dermatograf si luci de buze.
     -Uau, Naruto! Chiar te pricepi la design!
     -Si asta nu e tot! Stai jos te rog, spune el aratandu-mi scaunul de la masuta mea de machiaj.
     Imi spune sa imi inchid ochii din nou. Peste cateva momente simt cum baiatul imi descalceste parul cu feonul. Probabil vrea sa faca vreo coafura profesionista. Mai stau ceva timp pe scaun si simt cum degetele lui fine imi umbla prin par. Era o senzatie atat de placuta!
     -Gata, zice el. Deschide-ti ochii!
     Imi deschid ochii si vad ca am la spate un coc impletit, cu bretonul meu drept deasupra fruntii, iar doua suvite rebele ondulate atarnand pe langa chipul meu, accentuandu-i conturul.
     Raman cu gura cascata.
     -Unde ai invatat sa faci toate astea ?l-am intrebat eu atingandu-mi parul si privindu-ma din toate unghiurile.
     -Nu stiu. Am improvizat si eu. De ce? Iti place?
     -Doamne! O ador! spun eu sarind la gatul lui si imbratisandu-l, dandu-i un sarut micut pe obraz.
     -Este de abia 5. Nu vrei sa luam o pauza? In plus, ai totul pregatit, imi propune blondul.
     -Hai jos sa jucam adevar si provocare cu Neji si Tenten, ii spun eu.
     Am coborat amandoi doar in prosop.
      -Neji, vrei sa jucam toti 4 adevar si provocare?il intreb eu bland pe saten.
      -O, da! De abia astept sa va pun niste provocari perverse!
      -Hinata, tu ti-ai facut parul? ma intreba Tenten uitandu-se uluita la cocul meu.
      -Nu. Mi l-a facut Naruto, ii zic eu zambind din toata inima.
      -Uau, blondule! Crezi ca imi poti face si mie asa ceva? intreba satena.
      -Scuza-ma...Dar sunt doar pentru Hin, spuse el, sarutandu-ma pe obraz.
      -Okay. Eu intreb! se anunta Neji. Scumpo, ce alegi?
      -Provocare, ursulet!spuse fata.
      -Te provoc sa stai la mine in brate cu fata.
      Satena zambi pervers si facu ce i se spuse.
      -Hei, surioara! Ce alegi?ma intreba el ranjind.
      -Provocare, fratioare!raspund eu curajoasa.
      -Te provoc sa iti dai drumul la prosop in timp ce stai pe Naruto si sa ii arati partile tale sexy, zice el dand din sprancene.
      -Nu! Mai am doua refuzuri.
      -Atunci te provoc sa il prinzi pe Naruto de "aurul familiei", zice el incepand sa rada.
      -Nu! Mai am un refuz.
      -Atunci te provoc sa te freci de Tenten, zice el incepand sa rada si mai tare.
      -Lasa ca vine si randul tau, nesimtitule! Sa vezi ce fac atunci din tine!il amenint eu.
      -Pana atunci alege una din provocari.
      Ma pun in bratele blondului si imi dau drumul la prosop doar pana la sani. Stand in bratele lui am simtit cum ceva creste sub prosop...daca va prindeti. Ne-am rusinat amamdoi in timp ce porumbeii din spate au scos un "Uuu" destul de jenant.
     -Neji, fratele meu drag! Ce alegi?il intreb eu putin furioasa.
     -Provocare, spune el calm.
     -Te provoc sa ti-o tragi cu Tenten unde vrei tu, dar acum.
     Satenul se uita la iubita lui, iar aceasta se inroseste.
     -Bine, spune el.
     O ia pe fata in brate ca pe o mireasa si o duce sus pe scari in timp ce ea rade de se prapadeste.
      Eu il iau pe blond la mine in camera si ma duc sa imi iau hainele de pe pat si sa ma imbrac in baie. Dupa ce termin ies din baie si fac o piruieta. Pot sa ma laud, pentru ca aratam senzational. Cand am intrat, l-am lasat cu gura cascata. A soptit un "uau" si s-a ridicat si m-a luat in brate. Am coborat in bucatarie unde am gasit un bilet de la fratele meu. "Vezi ca am plecat in oras cu Tenten. Apropo surioara, mersi de provocare! Cu drag, fratele tau sexy, Neji" Mi-am dat ochii peste cap zambind si am iesit pe usa alaturi de Naruto.
     - Ne intalnim in centru cu restul, ma informa blondul.
     De acum incepe distractia. Imi era frica si eram si stresata. Baiatul observand asta, mi-a luat mana in mana lui si m-a sarutat usor pe obraz. I-am zambit, lasand o lacrima sa mi se scurga pe obraz. Mi-a sters-o repede cu mana lui fina, spunandu-mi ca nu vrea sa ma vada plangand.
     Am urcat in masina, intreptandu-ne spre centru pentru a-i lua pe ceilalti. Fara a mai sta la discutii, am plecat spre restaurant, restabilind planul.
     Am ajuns. Acuma-i acum...SA INCEAPA DISTRACTIA !


pus acum 11 ani
   
Criiis.
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 37
Heiii . Am ramas total marcata de acest fic . M-a .. M-a.. nu mai am cuvinte , jurr <3 .
Astept continuare ;3


pus acum 11 ani
   
pity
Membru

Din: lumea mea
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 95
tiam citit ficul si e uau esti tare te rog mult pune next
te imbratisez


_______________________________________
ai grija sati asculti inima

pus acum 11 ani
   
io25
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 21
asteptam nextu........................... :

dragoste asteptam

16.8KB


pus acum 11 ani
   
io25
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 21
asteptam nextu........................... :

dragoste asteptam

16.8KB


pus acum 11 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
Ma bucur la nebunie ca va place! Am adus next. Sper sa nu va dezamagesc...
     Naruto parca masina la 10 metri distanta de strada unde se afla casa lui Kiba. Am coborat din masina aruncand o ultima privire spre Ino si Sakura care se uitau ingrijorate la mine. Ele erau imbracate mai sportiv pentru a fi mai elastice. Blondul ii lua pe baieti din masina si isi umplu armele cu gloande. Eu ma uitam oarecum socata de faptul ca il vedeam pe baiat cat de usor manevra arma. El mi-a vazut privirea fixa catre mainile lui si imi zambi. I-am zambit si eu usor fortat. S-a apropiat de mine punandu-si arma la locul ei. M-a luat de maini si m-a imbratisat. Am simtit ochii intepati de lacrimi. M-am chinuit sa fac cumva ca ele sa nu mi se rostogoleasca, dar Naruto mi-a soptit la ureche:
     -Descarca-te. Eu voi fi mereu langa tine si nu voi lasa pe nimeni sa te zgarie sau sa se atinga de tine. Promit.
     Atunci am izbucnit tragandu-l mai tare spre mine si punandu-mi capul pe pieptul lui. Noroc ca machiajul era water-proof. Mi-a sters lacrimile cu degetul mare si ma privea fix in ochi gata sa ma sarute.
     -Cine ar fi crezut ca ochii tai sunt atat de diafani cand ii vezi atat de aproape ? zise el.
     Am inceput sa zambesc si apoi i-am simtit buzele capturandu-le pe ale mele intr-un sarut lung. Asta era tot ce aveam nevoie. Acest moment m-a incurajat si am plecat mai imbarbatata spre casa lui Kiba.
     Am batut la usa si l-am vazut pe saten imbracat la patru ace. Mi-a oferit bratul, iar eu l-am apucat. Mi-a dat un sarut lung si pasional si am inceput sa simt cum mi se intorcea stomacul pe dos. I-am raspuns la sarut, zamvindu-i fortat la sfarsit. Am urcat intr-o masina neagra si foarte sumbra. Avea un sofer imbracat la fel de sumbru. Am intrat usor speriata in masina, iar el mi-a zambit calduros si sincer. Am ajuns la restaurant si am iesit gratios din masina. M-am uitat in jur incercand sa il vad pe Naruto. M-am panicat. Am intrat in restaurant impinsa usor de spate de catre Kiba. Mi-am redirectionat privirea inainte gandindu-ma incontinuu la blond. Daca murise? Sau daca era ranit grav? Daca nu mai avea cine sa ma salveze?
     -Ma bucur ca ai venit, spuse Kiba.
     -Si eu ma bucur sa sunt alaturi de tine, ii spun eu luandu-i mana in a mea. Ce mai face Karin? il intreb eu zambind.
     -Eh. Da-o incolo de fufa! Doar pe tine te iubesc!
     Mi se facuse pielea de gaina. Nu de emotie, ci de nervozitate. Am comandat niste paste, iar el niste carne la gratar cu cartofi prajiti si doua pahare de vin Rose. Am povestit despre...noi. Cat de mult ne "iubim" si "cat de rau ii pare lui" ca m-a inselat. Dupa ce am terminat de mancat, a platit el si ne-am dus inapoi in masina. S-a oferit sa ma duca acasa. Acum parca imi mai crescuse increderea in el, asa ca am acceptat oferta.
     La curba la care trebuia sa ne intoarcem spre casa mea, el merse inainte.
     -Aaa...Kiba...Nu trebuia sa faci curba? intreb eu agitata.
     -Ai vrea tu!
     In momentul urmator am primit o palma peste fata. Am gemut si am vazut cum ma leaga la gura inainte ca eu sa mai spun ceva. Restul drumului a fost un chin. Doar insulte si injuraturi la adresa mea si din in cand mai facea ce vroia din mine. Daca nu mi-ar fi legat si mainile, i-as fi dat o palma de toata frumusetea. Am simtit cum capul incepe sa imi bubuie si lacrimi fierbinti sa mi se prelinga pe obraz. Ma rugam la Dumnezeu ca Naruto sa fie in spatele nostru cu masina, dar nu era nimeni. Eram pierduta. Nu mai aveam nici o sansa sa scap de Kiba.
     La o bucata de drum am vazut cum strada are din ce in ce mai multe gropi, iar prin geamurile fumurii am vazut niste cladiri vechi si derapanate. Masina se opri brusc, iar eu am fost luata pe sus de catre Kiba, in timp ce ma zbateam si urlam. Am fost legata de catre o namila la ochi. Okay, acum aveam destule motive sa imi doresc sa vine apocalipsa in momentul acela. Ma gandeam non-stop la faptul ca toata lumea ma abandonase si poate ca acum nici nu isi mai puneau problema daca mai sunt vie sau nu.
    Am simtit cum sunt adusa intr-o camera invechita si cu miros de mucegai apoi aruncata pe o saltea destramata, iesind praful din ea la aruncarea brusca a trupului meu firav. De data asta nu mau aveam atata curaj sa ma mai zbat. Am stat nemiscata. Am simtit cum papucii imi sunt dati jos si fermoarul rochiei tras cu brutalitate. Am inceput sa gem si sa transpir. Am simtit mainile lui Kiba apasandu-ma dureros pe sanii mei moi si ranzand ca un nebun. Imi scoase bandajul de la gura si a incput sa imi bage limba pana in gat. M-am inecat si l-am muscat tare de limba. Am primit o palma si el s-a ridicat de pe mine si cred ca isi verifica rana, ca altceva nu prea avea ce sa faca.
     Am auzit o explozie si niste focuri de arma. Naruto ! A venit dupa mine!Vazandu-l pe saten prea preocupat cu garzile lui,m-am ridicat in genunchi si apoi in picioare. Inca nu imi puteam folosi mainile sau a vedea ceva. Mergeam orbeste. Am pipait peretele cu fruntea si am inceput sa frec marginea esarfei ce o aveam pe ochi, dand-o intr-un sfarsit jos. Il vedeam pe Kiba cum se apropie nervos de mine. I-am dat un cap in gura si apoi am vazut cum ceilalti barbati au inceput sa sara pe mine. M-am ghemuit, iar ei s-au lovit de perete. Am reusit insfarsit sa disting o voce. Era Sasuke. Apoi l-am auzit si pe Sai, insa singura voce care am inteles ce spunea era a blondului.
     -Unde esti, Hinata ? urla el.
     -Aici ! am urlat cat de tare am putut, sperand ca el sa ma auda.
     Am auzit un barbat din spate care se ridica incet.Probabil isi reveni din ameteala provocta de mine. Avea un cutit in mana si se apropia cu viteza spre mine.
     -Narutoooo ! am strigat usor ragusit de a rasunat in toata cladirea.
     Fix in momentul urmator am vazut cum usa a fost scoasa din tatani, iar dupa ea aparu blondul care il impinse pe barbat in perete inainte ca acesta sa se atinga cu lama taioasa a cutitului de mine. Dupa acea izbitura cred ca nu se va mai ridica prea curand. Eu eram ghemuita intr-un colt cu o bucata de material al rochiei ce a fost smulsa de pe mine peste corpul meu micut, lasand lacrimile sa mi se imprastie pe fata. Naruto ma lua repede in brate cand vazu ca din spate vin oamenii care lucrau pentru Kiba. Inaintea lor erau Sai si Sasuke care fugeau de mama focului.
     -Naruto..ce vrei sa faaa...
     Nu am apucat sa termin intrebarea pentru ca Naruto trecu prin geam, spargandu-l, iar brunetii dupa el. La aterizare se rostogoli, formand un fel de sfera in jurul meu, cuibarindu-ma la pieptul lui. Am fugit spre masina unde Ino era la volan si apasa accelaratia cum nu o mai facuse pana acum. Rozalia ma lua in bratele ei cu ochii lacrimati.
     -I-Ino ?! intreb eu mirata observand ce curbe periculoase facea prietena mea.
     -Sai m-a invatat! spuse ea mandra.
     M-am uitat la Sai si la scaunul din fata in care statea, iar acesta imi zambea inofensiv, scarpinandu-se in cap.
     -Hin...spuse Naruto de langa mine cu o privire trista.
     -Naruto! O doamne! Credeam ca ai uitat de mine!am zis eu sarind la gatul lui si luandu-i obrajii in maini si privindu-l in ochii lui albastri.
     Ma apuca si el de obraji si m-a saruta apasat. Apoi am simtit altceva decat buzele lui.
      -Dece plangi, blondule? S-a terminat. E toata lumea bine acum, ii spun eu rupand sarutul.
      -Hinataaa! Plang de fericire! Si ca esti bine!raspunse el, luand-ma in brate si zguduindu-ma.
      -Apropo Hinata...nu ma asteptam sa iti stea atat de bine in lenjerie intima. In fine...nu o intreci pe Sakura, dar merge, se auzi Sasuke din porbagaj.
      -Saskay-Kun! Ce ai zis ? il intreba Sakura furioasa, intorcandu-se spre el.
       -Nimic, nimic Sakura! spuse el zambind.
       -Important ca totul s-a terminat cu bine, spuse Ino din fata.
        -Dar eu tot sunt super surprinsa de faptul ca conduci masina asta ca la curse, am zis eu.
        -Multuneste-i lui Sai, spuse ea intinzandu-se spre brunetul ei si dandu-i un sarut scurt pe buze.
        A


_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 11 ani
   
pity
Membru

Din: lumea mea
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 95
deci capitolu asta a fot bestial mia placut enorm
next 


_______________________________________
ai grija sati asculti inima

pus acum 11 ani
   
Nagato
Membru

Din: Ludus
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 30
Nu mai am rabdare ador ficul tau.Haide repede cu nextu 

_______________________________________


pus acum 11 ani
   
Nagato
Membru

Din: Ludus
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 30
Haide o data cu nextul.Sper ca nu ai parasit ficul (.

_______________________________________


pus acum 11 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
Dupa cum am spus...pentru NAGATO !) . Si da...stii ca imi place sa intarzii :">
   
     Restul drumului nu a fost chiar cum ma asteptam. Adica ma asteptam sa fie ceva in genu: "Kiba ne urmareste, iar Ino apasa mai tare accelaratia si tipete si urlete si eh..detalii". Am cantat "Un elefant se legana pe o panza de paianjen". Ma rog...a fost foarte ciudat mai ales ca Sasuke statea in portbagaj. Gandurile acestea ma amuza si ma facu sa chicotesc.
     -Ce e asa de amuzant? ma intreba Naruto, dandu-mi un sarut jucaus pe obraz.
      -Pai stii...noi cantam si ne prostim si Sasuke sta in portbagaj, zic eu pufnind intr-un ras foarte puternic, iar dupa mine toti au inceput sa rada cu exceptia lui Sasuke.
      -Mai vedem noi, spune el sarind bancheta si luand-o pe Sakura in bratele lui. Ce spuneai, Hinata? zise el sarutand-o pe buze pe rozalia lui.
       -Daa...daca nu iti spuneam tot acolo ramaneai, zic eu chicotind din nou.
       -Nu conteaza. Vezi-ti de ale tale cu Naruto in timp ce eu imi vad de fata mea, zise el ranjind pervers uitandu-se in ochii ei verzi.
       -Mbine, bine.
       Nu a trecut prea mult si am ajuns acasa.
        -Am ajuns acasa!!tip eu cu Ino in timo ce Sakura deja se descalta.
         -Vrei sa spui in casa mea, o corectez eu, chicotind.
         -Eh, tot aia, zice ea gesticuland din mana si zambind.
         Am urcat sus si toate hainele mele erau pe jos, iar langa ele era o fata.
         -Umm...Scuza-ma..Cine esti tu ?o intreb eu.
         -Oh, Naruto nu ti-a zis ? Ce uituc este !zise ea dandu-si ochii peste cap.
         In timp ce eu ma asteptam la raspunsuri gen"Sunt iubita lui" sau alte chestii eu am primit un raspuns care m-a socat complet.
         -Sunt sora mai mica a lui Naruto, Temari. Va trebui sa te muti ca tanatalaii ca prostul de Kiba sa nu te mai gaseasca. Pardon..toate va trebui sa va mutati, dar partea buna e ca sub acelasi acoperis.
        Tipa parea foarte dinamica si mereu in stare sa faca tot felul de nebunii. Avea parul prins in 4 codite tepoase la spate. Avea o fusta scurta neagra si un tricou alb cu dungi negre, iar deasupra o jacheta rosie. Avea ochii verzi ca niste alge si avea o silueta de invidiat.
         -Naruto...vroiai sa imi spui ceva ? il intreb eu intorcandu-ma spre el cu un zambet ironic.
         -Mdaa...pai vezi tu..zice el scarpinandu-se in cap zambind fortat.
          -Naruto...cum ai putut ? il intreb eu suparata.
          -Deci tu esti iubita lui Naruto, zise Temari chicotind. Stii...fratele meu mereu vorbeste despre tine. Odata mi-a zis ca te-a visat si ...
          -Okay, okay, blondino...Ai zis destule, zise Naruto fugind spre ea si punandu-i mana la gura.
          Apoi se intoarse spre mine.
          -Hinata...am vrut sa iti spun. Vroiam doar sa gasesc momentul potrivit...
           -Vroiai sa imi spui ca ai o sora sau ca NE MUTAM ? dupa o scurta pauza am adaugat: Stii ce ?! Mai bine las-o balta! si am coborat, trantind usa dupa mine.
           L-am auzit din spate cum ma striga si ii auzeam pasii repezi urmarindu-ma. M-a luat de glezna mainii intorcandu-ma spre el.
           -De ce imi faci asta? Stii doar ca o fac spre binele tau! imi zise el.
           -Nu zau ?! Si unde vrei sa ne mutam ? In canale, unde sa nu ne gaseasca Kiba ?il intreb eu ridicand suspicios dintr-o spranceana.
           -Ma gandeam la California, dar merg si canalele, zise el chicotind. Aaaa...Apropo...ai ceva pe bluza.
           Inainte arunc o privire spre tricoul imprumutat de la Sakura, degetul blondului imi lovi nasul.
           -Te-am pacalit, zise el razand.
           -Unii oameni nu se schimba niciodata...
            Auzim niste tipete de sus si urcam repede scarile. Intram la mine in camera, iar rozalia si blondina sareau in sus de fericire, brunetii fiind amuzati de ele.
            -Cum poti sa te superi pentru ca ne mutam in CALIFORNIA ? Hinata ! Ai innebunit?! ma intreaba Ino in culmea fericirii.
            -Nu stiam ca ne mutam acolo inainte sa ma supar. Deci ce mai asteptam ? Sa impachetam! A da, Naruto..veti veni cu noi? Si ce se intampla cu mama, Neji ? Vin si ei ? intreb eu agitata.
             -Noi cu siguranta ca venim, doar ca mergem acolo cu treaba deci o sa ne vedem mai rar, dar promit ca dupa ce se termina toata nebuneala asta vom fi numai noi doi. Mama si fratele tau stiu despre asta, la fel ca rudele voastre, spuse el uitandu-se si la Sakura si Ino.
             -Sora ta e si ea agent secret sau ce o fi ? intreb eu timida.
             -Da. Dar si Sasuke si Sai au frati. Sasuke are un frate mai mare pe nume Itachi, iar lui Sai...ei bine..fratele lui a murit.
             -Oh , Sai. Imi pare rau..spun eu punandu-mi mana la gura in timp ce el gesticuleaza cu mana ca si cum ar fi vrut sa spuna "Nu-i nimic. Stiu ca nu ai vrut".
             Ino il imbratisa pe Sai, iar acesta se cuibari in pieptul ei.
             -Deci...impachetam sau nu ? intreaba Sakura.
             In secunda a doua am sarit toti in hainele mele si am inceput sa radem. Baietii imi mai gaseau lenjeria intima si radeau pe seama noastra, dar pe noi nu ne deranja si le-o intorceam cate o replica de toata frumusetea. Dupa ce am trecut pe la casele celorlalti am plecat cu avionul spre California.
              Inainte sa imi inchid telefonul am auzit un bazait. Era un mesaj de la mama:
     "Draga mea,
     Te rog sa nu vorbesti cu strainii sau sa faci prostii. Sper ca imi vei scrie si tu inapoi cand vei vedea acest mesaj. Si stai linistita, Naruto si restul grupului sunt niste agenti impecabili deci vei iesi cu usurinta din orice problema. XOXO Mama."
              «Uauu. A evlouat mama. XOXO? Doamne. :| Dar tot o iubesc.»
              Apoi am mai auzit un bazait. De data asta era un mesaj de la Neji.
    "Hei surioara,
     Vroiam sa iti urez drum bun si sa iti zic ca mie si lui Tenten ne va fii foarte dor de tine, iar dupa incidentul ala cu adevar si provocare ne-am gandit sa ne casatorim. Da, da. Stiu. Din cauza unui joc, dar daca iubirea asta ne leaga atat de mult ! Te iubim :*. Semnat fratele tau sexy si prietena lui sexy, dar nu chiar ca fratele tau"
              «Neji, Neji. De cand te stiu tot la fel de "sexy" ai ramas... »
              -Zborul catre California incepe peste 3 minute, spuse o voce robotica trezindu-ma la realitate.
              M-am uitat in spate cu un oarecare regret si mi-am intors privirea spre gasca din fata mea.
              -Nu vreau sa raman acolo pentru totdeauna, spun eu cu vocea tremuranda.
              -Oh draga...Vino incoace, spuse Ino luandu-ma in brate. Normal ca ne vom intoarce. Stai linistita, adauga ea stergandu-mi o lacrima de pe obraz cu maneca hanoracului ei gri.
              Am zambit si mi-am continuat drumul.

     Stiu ca a fost cam scurt, dar mi s-a cam dus inspiratia:-<. Si nici nu vroiam sa va las sa asteptati..


_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 11 ani
   
Pagini:  1 2  

Mergi la