Lumea noastră Anime
Păşeşte ξn lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ramona23 din Bucuresti
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 52 ani
Lumea noastră Anime / Fan Fic. / Perversitate intruchipata si dragoste ascunsa[NaruHina] Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini:  1 2
pity
Membru

Din: lumea mea
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 95
ieii prima la com      a fost foarte frumos mia placut si daca ar fi sa iti dau o nota tias da 10
te pupacesc si te imbratisez   


_______________________________________
ai grija sati asculti inima

pus acum 11 ani
   
SoHotX
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 1
Asa,deci,am citit tot ficul tau si vreau sa spun ca e incredibil de frumos.
Sper sa vii repede cu next ca nu mai pot de nerabdare    

Te pwp si mult succesc in continuare    

dragoste citit tot ficul tau vreau spun incredibil vii repede next mai pot nerabdare    

12.5KB


pus acum 11 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
M-am intors oameni (ne)buuni!!B-) Am adus nextu si sper sa fie cat se poate de perfect. Soo...
     
     Am iesit din cladirea luminoasa si plina de magazine inaintand cu o oarecare restrangere spre avion. Aveam fluturi in stomac pentru ca aveam niste emotii foarte mari. Desi mama mea e o persoana foarte importanta nu am mers niciodata cu avionul. De fapt nu mi-am parasit niciodata tara pentru ca sincer...pe altundeva nici nu prea aveam ce sa fac. Adica stiu ca lumea e imensa si ca am o gramada de viztat, insa niciodata nu m-a pasionat mersul pe jos in soare si drumetiile. Adica...imi place sa merg cu masina oriunde si daca merg pe jos o fac doar prin mall sau scoala. Pana la urma oare de ce s-a inventat atata aparatura moderna cu touch-screen-uri si senzori si motoare si ce s-a mai inventat prin lume. Poate ca unii ma considera fitoasa. Daca asa ma simt eu bine ma pot numi si scorpie. Imi e indiferent.
     -Domnisoara, aveti de gand sa urcati? S-a intamplat ceva? ma intreba o domnisoara imbracata in uniforma de stewardesa, trezindu-ma din starea de nostalgie in care intrasem.
     -Da, scuzati-ma! spun eu urcand grabita scarile.
     Cand am ajuns la nivelul ei mi-a zambit cald si m-a rugat sa ii arat biletul. I l-am scos repede din geanta si mi-a aratat ca locul meu este fix langa Naruto. L-am vazut pe blond zambindu-mi si ridicandu-se pentru a ma lasa pe mine langa geam. Mi-am pus geanta in poala si m-am asezat pe scaun. Naruto se intinse spre mine pentru a-mi pune centura si imi luase geanta din brate si o puse in suportul de deasupra noastra. Am zambit putin rusinata pentru ca aratam foarte neindemanatica.
     -Prima oara cand mergi cu avionul? intreba el.
     -Da, spun eu razand usor fortat.
     -Hei hei! Uite cine e aici! se auzi vocea din spate plina de viata a lui Ino.
     -Hoho! Nici nu te-am observat! i-am zis eu incepand sa rad.
     -Nici eu nu v-am observat pe voi doua, spuse Sakura din laterala noastra.
     -Mai incet fetelor! Se uita lumea ciudat la noi...spuse Naruto aproape in soapta.
     -Va rugam verificati-va centurile, inchideti telefoanele si pregatiti-va de decolare! se auzi vocea stewardesei de mai devreme.
     Mi-am intors privirea pe geam si vedeam cum viteza avionului crestea treptat. Cand deja prinsese prea mult viteza l-am strans instinctiv de mana pe blond.
     -Stai linistita. Nu ti se va intampla nimic rau cat esti cu mine. Iti promit.
     Vocea lui ma calma si ma linistea intr-un mod incredibil. Imediat frigul disparuse si am fost inconjurata de fiori calzi, ca si cum acei aburi care iti ies iarna din gura erau suflati pe mine. M-am uitat la el zambind si parca ochii ii sclipeau. Erau umezi, insa nu ii venea sa planga. Erau perfecti. El era perfect. El este si va fii mereu perfect.
     M-am apropiat usor de el si am inchis ochii asteptand ca buzele noastre sa se contopeasca. Dupa ce si-a desprins buzele de ale mele mi-a zambit si a fost strigat de catre Sasuke care era langa el. Cred ca ii spunea ceva legat de probleme lor cu Kiba..sau habar nu am.
     -Aaa...Naruto...Unde e sora ta? am intrebat eu ridicandu-ma in picioare si uitandu-ma prin jur.
     -Sora mea? Paii... Ea e deja acolo. Are treaba, spuse el evidentind cu un accent ironic cuvantul "treaba".
     -Dar cand..cum...poftim ?! se mira Ino.
     -Acum vreo 2 ore era cu noi si acum nu mai e...adauga Sakura.
     -Ce fel de agenti ne credeti ? Credeti ca daca urmarim pe cineva urcam in autobuz si il urmarim prin tot orasul? Avem masini speciale si avioane particulare.
     Am ramas toate trei cu gurile cascate. La propiu.
     -Doamne! Oare cine conduce toata afacerea asta? am intrebat toate trei simultan.
     -Ati fi surprinse sa aflati. Poate prea suprinse..ne tachina Sai cu vocea aia a lui suspicioasa.
     -Haide! Spune-ne daca tot ne-ai pus in suspans, spunem noi cu fete de catelusi.
     Ma simteam ca un copil caruia i se furase acadeaua si acum se plangea sa i-o dea inapoi.
     -Bine bine. Dar daca una din voi face urat, eu am sa fac de doua ori mai urat ca toate trei la un loc. Afacerea este condusa de Inochi Yamanaka, Minato si Hiashi Hyuga.
     -Ta-tata?! exclama Ino extrem de mirata. Sper ca iti bati joc de mine. Serios acum.
    -Tatal tau care e cu mama ta, dar tatal MEU? Care m-a parasit pe mine si pe mama si pe Neji? Daca el crede ca se poate revansa doar cu asta inseamna ca e dus rau cu capul. Adica...ok. Inteleg, dar el nu poate obtine iertarea mea cu bani. Pana la urma toata treaba asta a fost facuta cu bani. Cand am sa il vad nici macar nu am sa ii spun "buna ziua!" !
     -Hei-hei. Eu nu am de aface nimic cu asta. El doar m-a angajat. Nu te descarca asa pe mine, spuse Sai.
     -Scuze. Nu am facut-o intentionat, ma scuz eu.
     Deobicei ma supar pe Naruto ca nu imi spune dinainte nimic, dar mi-am dat seama ca nu trebuie sa dau vina pe el. Poate pur si simplu a uitat sau vrea sa gaseasca mereu momentul potrivit ca sa nu ma raneasca. Am vazut ca imi evita privirea crezand poate ca sunt suparata pe el, insa eu i-am luat barbia cu mana mea fina si i-am dat un sarut scurt pe buze.
     -Stai linistit. Mi-am dat seama ca nu am de ce sa ma supar pe tine din cauza unor chestii ca astea. Nimeni nu este perfect. Ma rog, cu exceptia ta, ii zic eu chicotind si rosind.
     -Je t'aime, imi zice el cu aceasi ochi sclipitori, usor imbujorat si zambind.
     Eu stiam doar engleza, germana si japoneza. Nu stiam un bob de franceza. Stiam ca e limba dragostei, dar nu stiam nici macar un cuvant in acea limba. Riscand sa ma fac din nou de ras si sa par patetica in fata lui am intrebat:
     -Ce inseamna?
     El a inceput sa rada si dupa ce a terminat s-a inrosit la loc si mi-a raspuns:
     -Te iubesc.
     In secunda doi mi-a prins obrajii in palmele lui si m-a sarutat apasat. Pur si simplu nu puteam sa imi iau ochii de la ochii lui. Erau atat de...superbi.
     -Am ceva pe fata de te uiti asa la mine? spuse el incepand sa isi pipaie fata.
     -Nu, zic eu incepand sa rad. Ochii tai...Uite. ma opresc eu din vorbit incercand sa iau totul de la capat sa ii pot explica. Stiu ca pare ciudat si poate ma vei crede obsedata de tine. Si sincer nu imi e frica sa recunosc..Chiar te iubesc. Te iubesc mult de tot. Si cand imi vorbesti sau cand ne uitam unul la celalalt ma simt foarte relaxata...parca as pluti pe niste valuri usoare. Ma simt in largul meu si...
     Insa nu am mai reusit sa continui ce aveam de zis pentru ca gura lui o acoperise pe a mea intr-un mod placut. Avand gura deschisa de la inceput pentru a continua sa ii explic, el profita de aceasta ocazie si isi strecura limba in inchisoarea mea umeda. Valsul limbilor noastre imi dadea fiori calzi care imi imbratisau corpul, iar inima a inceput sa bata de parca as fi alergat o viata intreaga. Si-a strecurat usor degetele in parul meu si imi mangaia scalpul.
    Dupa ce se desprinse de mine, vocea stewardesei ne anunta ca trebuie sa aterizam peste jumatate de ora si ne-a urat drum bun in continuare. M-am uitat in laterala, iar Saukra dormea pe umarul lui Sasuke, iar el isi puse capul pe capul ei si dormea si el. Erau atat de adorabili! M-am ridicat putin si m-am uitat la Ino si Sai, insa ei erau acoperiti de o harta, iar intr-un capat era mana lui Ino cu manichiura ei cu oja visinie si de celalt capat mana rigida a lui Sai. Cred ca faceau niste planuri.
     -Ce doriti de baut? ma intreba o femeie supla si bruneta, imbracata cu uniforma corespunzatoare.
     -O cafea, va rog. Tu, Naruto?
     -Eu as vrea doar un suc de portocale. Multumesc.
     Dupa ce ne-a turnat bauturile, a venit si celalta femeie si ne-a adus doua pachetele cu mancare. In ele se aflau doar o salata de fructe si un sandvis. Am mancat amandoi in liniste si am mai luat cate o gura din bauturi. Dupa ce am terminat am inchis masuta care era pusa pe spatarul scaunului din fata mea si pana la aterizare am vorbit despre profesorii de la scoala. Mai mult i-am barfit. Ne-am dat drumul la centuri, mi-am recuperat geanta si am in


_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 11 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
inaitat incet spre scari. Am salutat politicos personalul si am coborat avand grija ca vantul sa nu imi ridice rochia mea de vara rosie cu buline albe. Parul mi-l lua pe sus si mi-l aducea inapoi, facandu-l sa se miste ca niste valuri nelinistite.
     Salutare California !

Scuzati ca am facut double-posta dar sunt pe telefon si are un maxim de caractere si nu puteam sa il las asa. Sper ca ati inteles. Btw sper ca va placut. xoxo

P.S.: Cu cat primeac comentarii mai repede cu atat pun nextul mai repede pentru ca nu am voie sa fac double-posting , iar telefonul meu are maxim de caractere si laptopul meu e uitat in Anglia..deci.__.

Modificat de Alcoholic Muffin (acum 11 ani)


_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 11 ani
   
XxAlchoholic MuffinxX
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 13
Inainte sa continui ficul vreau sa va intreb ceva. Dupa cum am spus vreau sa incep un FANFIC NOU !!! Evident ca il voi continua si pe acesta. Insa despre care cuplu vreti sa fie vorba? Inafara de NaruHina pentru ca vreau sa fac mai multe ficuri si sa fie diferite. Pe mess am primit doar 2 cereri de SasuSaku si una de SaiIno. Deci cred ca v-am lamurit ce aveti de facut . Inainte sa il incep va voi spune titlul sau imi voi pune linkul la semnatura si va voi anunta. Acum nextul :

     Am inaintat spre usa glisanta tinandu-l de mana pe Naruto. In California era foarte cald, iar imediat ce am intrat in cladire am fost lovita de un curent rece care imi facu pielea de gaina.
     -Si unde vom sta? se interesa Sakura.
     -La o scoala, raspunse indiferent Sasuke.
     -Cum adica ?!se enerva Ino.
     -Doar nu credeati ca ati venit in vacanta. Nu? Scoala va fi langa plaja. Ma rog, nu chiar. Va fi o padurice mica pana la plaja. Nu v fii atat de rau. Ce va suparati asa?adauga Sai.
      -Nu ne-am suparat, doar...incearca Sakura sa ne ia apararea, in timp ce Naruto i-o taie.
      -Nu conteaza! Trebuie sa mergem in parcare sa luam masina. Deci nu se mai contrazice nimeni si hai sa ajungem odata la scoala aia.
      Am format un sir, unul in spatele celulalt, coborand pe scarile largi si alunecoase.
      -Si acum incotro, agenti-speciali-cu-vehicule-de-ultima-generatie? intreba Ino facand pe desteapta.
      -Priveste si invata! spuse fudul Sasuke, apasand unul dintre butoanele de pe cheie.
       Se auzi un chilnchet rasund rapid de doua ori in gigantica parcare. In aer se simtea mirosul de caucicuri si mucegai, amestecat cu putina umeazeala. Numai bine ca sa te apuce starea de voma.
       Am urcat pe scaunul din dreapta soferului care era Naruto, iar in spate Ino statea in bratele lui Sai, iar Sakura langa Sasuke. Era un Jeep negru care arata impecabil. Inauntru mirosea a vanilie si scaunele erau din piele. Era o masina lata si cand am deschis torpedoul am gasit un cartus cu gloante si 3 pistoale. Evident ca mi s-au facut ochii cat cepele si am inghitit in sec de vreo trei ori. Naruto zambi usor jenat si imi inchise torpedoul.
       -E o masina de urmariri. Ce vina am eu? izbucni el.
       -Am zis eu ceva? zic eu incepand sa rad.
       -Nu, dar te uitai la mine cu ochii aia care ma speriau. Pentru ca inafara de faptul ca sunt lila, cand te uiti asa la mine sunt reci...dar daca ma gandesc mai bine ai ochi frumosi.
       Am inceput sa rad.
       -Serios? De la pistoale si gloante am ajuns la ochii mei ? Apropo..mersi. Eu deja mi-am spus parerea despre ochii tai..deci...spun eu mutandu-mi privirea spre geam.
       -Imi poti reaminti cat de superbi sunt ochii mei? ma intreba el ironic.
       Am inceput din nou sa rad in timp ce restul din spate ne reprosau in gluma cum nu stim sa complimentam niste ochi, prostindu-se si incepand sa complimenteze fiecare ochii celuilalt. De la ochii lor pana la ochii doamnei de engleza care mai avea putin si iesea la pensie. Ma rog...la doamna de engleza mai mult era la panarama, asa ca am ras cu lacrimi.
      -Am ajuns ! ne informa "soferul".
       Scoala arata mai mult a mall decat a...scoala. Era o cladire aproape numai din sticla in forma de "A" in care puteai vedea cum se plimba restul elevilor de colo colo. Unii mai grabiti, altii care mergeau lent discutand cu prietenii lor.
      -OK. Noi vom pleca acum. Sunteti deja inscrise deci restul va fi un fleac. Oh, uite-o pe doamna Tsunade, zise Sai facandu-i cu mana inapoi batranei. E de "partea noastra" daca intelegeti ce vreau sa spun, adauga el accentuand "partea noastra".
      -Stai. Voi unde plecati? Naruto! Unde pleci ?! Ai zis ca nu ma vei lasa singura, ma panichez eu.
      -Am venit aici cu treaba. Promit ca dupa ce se termina tot haosul vom fi doar noi. Am promis.
      -Ai promis, repet eu.
      Dupa care se apropie de mine si ma saruta pe frunte, dandu-mi bretonul in sus. Imediat ce si-a luat privirea de la mine am inceput sa simt cum picaturi incep sa imi incetoseze privirea. Fara sa clipesc, lacrimile mi s-au ivit din ochi si au inceput sa se rostogoleasca pe obrazul meu inrosit.
      -Nu pleca, am soptit cu vocea tremurata de abia eu am auzit ce am zis.
      Insa deja facuse coltul si se indrepta spre masina, asa ca nu avuse nici o sansa sa ma auda. Le simteam si pe Sakura si Ino din lateralele mele cum suspinau.
       -Dragele mele, sunteti bine? se apropie asa-zisa "doamna Tsunade".
        «Ia gandeste-te. Plangem. Oare ne simtim bine?! Daaa. Absolut perfect. Nici o problema! »
        In loc sa ii raspund urat, i-am zis:
        -Da. E doar o reactie de moment. O sa ne treaca, ii zic eu schitand un zambet fals.
        -Ca tot ati ajuns la scoala noastra, Sheroline, haideti sa va arat camerele voastre, se oferi ea.
        Am urmat-o in alta cladire dreptunghiluara plina de lumini si tablouri frumoase.
        -Asta e caminul fetelor. Cel de acolo, zise ea aratandu-ne cu degetul o cladire exact ca aceasta pe fereastra larg deschisa, e caminul baietilor. Diseara e o petrecere pe plaja cu foc de tabara. Poate vreti sa veniti. Sunteti super simpatice si cred ca toata lumea o sa va adore.
        -Multumim, spunem toate trei in cor.
        -Si da, cred ca vom veni. Cel putin eu, am spus cu vocea usor tremurata.
        Am mai mers un pic in timp ce doamna Tsunade ne informa cu tot felul de activitati legate de scoala. Era destul de batrana, insa ii statea foarte bine cu cele doua codite lungi, blonde si lasate la spate. Doua suvite i se inaltau deasupra fruntii, alunecand usor pe langa fata ei, conturandu-i forma draguta e fetei. Era imbrcata intr-un costum verde compus dintr-un sacou si o fusta. Avea un bust mai marisor si o camasa cu cravata rosie. In picioare avea niste pantofiori de lac negri. Arata foarte bine pentru varsta ei. Sub brat tinea un clipboard plin cu foi si un stilou negru.
         -Am ajuns! zise ea deschizand larg usa de lemn a camerei si imingandu-ne usor din spate pentru a intra.
        Camera avea tavanul varuit cu alb si podeaua cu parchet alb acoperit cu un covoras bej. Restul peretilor erau turcoaz. Avea o usa glisanta in care puteai intra in balcon, iar in partea stanga a camerei erau trei dulapuri, si un birou cu colt care deasupra avea un televizor prins de perete. Toata mobila era neagra. Patul era unit de mijlocul peretului din stanga, iar de o parte si de alta se aflau noptierele care aveau cate doua sertare si deasupra cate o lampa alba. Patul era acoperit cu un asternut bleu. Dupa ce inchise usa de la intrare am vazut o alta usa care ne conducea in baie. Baia era mov, cu faianta mov mai inchis, iar gresia lila cu un covoras alb. Chiuveta era mov si deasupra ei era o oglinda. Cada era alba si avea si dus. Camera asta seamana cu una de hotel de cinci stele.
       -Uau! Arata mai bine decat camera mea! spuse Ino.
       -Arata mai bine decat casa mea! adauga Sakura.
       -Ma bucur ca va place, fetelor! Eu acum voi pleca pentru ca mai am treaba. Spor la ce vreti sa faceti! A, da. Apropo. Uitati orarul. La toate trei e acelasi, deci succes la invatat! Pa-pa! spuse doamna.
       -La revedere!
       Ne-am deschis valizele si ne-am pus fiecare hainele in dulapul ei. Al meu era ultimul, cel din mijloc al Sakurei, iar celalalt al lui Ino. Dupa ce am terminat de despachetat, mi-am luat niste haine de purtat prin casa si m-am intins in pat langa fete. Nu a mai durat mult timp si am adormit toate trei.

Stiu ca nu am primit commuri..dar am pus continuarea.


pus acum 11 ani
   
Tweety
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 26
Imi place mult de tot.Mi se pare asa de dragut comportamentul Hinatei si al lui Naruto.Parca ar fi doi catelusi :o3. De ce cred eu ca vor aparea probleme noi?Oricum, adu repejor nextu :*
P.S. In legatura cu urmatorul fic,mie,de exemplu,imi place ShikaTema si NejiTen(pe langa cuplul meu favorit,NaruHina ).Ma rog,tu decizi 

Modificat de Tweety (acum 11 ani)


_______________________________________
Dacă un lucru ξţi iese prost, zβmbeşte, nu te enerva şi gβndeşte-te ca i se poate ξntβmpla oricui.Dar niciodată NU RENUNŢA!

pus acum 11 ani
   
Widow
Membru

Din: Amegakure
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 586
Hey, am observat ca ai mai adaugat capitole noi abia acum. Sunt asa de ametita. Oricum, le-am citit si ma bucur ca toata chestia cu Kiba a luat sfarsit. Tentativa de sinucidere a Hinatei a fost cel mai trist moment, iar aceasta calatorie poate ii va schimba viata. Dar mereu pe langa bine exista si raul ce se infiltreaza pe ascuns si nevazut. Sunt curioasa sa vad ce intamplari si greutati vor mai suporta cei sase.
   
   Cat despre urmatorul fic, un cuplu preferat de-al meu este ShikaTema. Poate chiar Matsuri si Gaara, dar acum cel care va alege esti tu. Sper sa-ti vine o idee buna si te astept cu capitolul urmator.


_______________________________________

Konan ,Pluto , Tayuya and Sakon ARE MINE!

Jared Leto , Amy LeeAdam Gontier , Billie Joe Armstrong , Laur(Guess Who) , Evan Lester and Sharon den Adel ARE MINE!

● I hate life and life hates me !
● A faithful friend is hard to find;remember man and keep in mind...
● I want to be nobody.
● One day, I shall rule the world ! Until then, I’m going to bed.

●╔═╦═╦═╦╦╗Put this on your profile
  ║═╣║║╔╣═╣if you are one of the
  ║║║║║╚╣║║11% that still
  ╚╩╩═╩═╩╩╝loves ROCK music
╔═╦══╦═╗ Put this on your site
║╩╣║║║║║ if you are
╚═╩╩╩╩═╝ Emo or support Emo.
►εmσ doesn't mean you cut.
►εmσ doesn't mean your gay.
►εmσ doesn't mean your suicidal.
►εmσ is fashion.
►εmσ is music.
►εmσ is people.
►εmσ is being ƒR££


pus acum 11 ani
   
Marynna
Membru

Din: Buzau
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 13
Draga mea, te omor!  Pe bune, daca nu aduci next'ul " te omor" ! Atat de frumooosHinuka, daca " te mai sinucizi " odata, o sa mor si eu!
  Sper ca aceasta scoala noua sa aiba un program special... nu mate romana , mai mult design si desen, muzica
Doar tu stii. I LOVE THIS FIC!


_______________________________________
••••••••••••••••••••••••••••

You're like music
So let me love you loud



You make me fall in love with the speed of sound

••••••••••••••••••••••••••••

pus acum 11 ani
   
SexyGirl112
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 7
Hey hey heeey!! Sunt asaaa curioasa in legatura cu ce se va intampla seara aceasta  . Naruto a spus ca va petrece toata seara si noaptea cu Hinata   MU HA HA HAA  am inebunit rau de tot Oricum..pune nextul cat mai repede 
Zbye!!

Inca un com  Este 01:36 (noaptea )))) ) si eu m-am plictisit de moarte si doar stau aici si ma holbez la ficul tau si sper ca din moment in moment sa apara deodata urmatorul capitol 
Daca nu vrei sa ajung la Sapoca, pune nextul!! 
Eu ma culc acum
Zbye!!   

dragoste hey hey heeey!! sunt asaaa curioasa legatura intampla seara naruto spus petrece toata seara

21.9KB


_______________________________________
I HOPE YOU LOVE ME!! <3

pus acum 11 ani
   
Marynna
Membru

Din: Buzau
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 13
Alcolicooo    vrei sa ne omori pe toti? Iti place sa ne tii in suspans ha?    Hmm... Toata noaptea singuri ... Deja incep sa ma gandesc la prostii    Sincer, adineauri am facut o vanataie, dandu'ma cu capu de pereti sperand ca pana imi sparg capu pui si tu nextu!!!   VREAU NEXT!!!!!           

_______________________________________
••••••••••••••••••••••••••••

You're like music
So let me love you loud



You make me fall in love with the speed of sound

••••••••••••••••••••••••••••

pus acum 11 ani
   
SexyGirl112
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 7
Toti cei care vor nextul cat mai repede sa scrie asa: NEXTU NEXTU NEXTU NEXTU!!!! 

dragoste toti cei care vor nextul cat mai repede scrie asa: nextu nextu nextu

21.9KB


_______________________________________
I HOPE YOU LOVE ME!! <3

pus acum 11 ani
   
XxAlchoholic MuffinxX
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 13
Ok. Deci sa inteleg ca toti vreti sa ma omorati daca nu pun nextul . Pai dragilor..ca sa puteti dormi noaptea si sa nu va mai faceti vanatai..poftiti nextul 
   
     Ma trezesc cu o durere de cap. Ma uit prin jur si vad doar asternuturile deformate de corpurile fetelor, insa nu le vad si pe ele. Ma ridic cu fata spre pat si ma uit in jur. Nimeni. Ma ridic si ma uit pe geam. Nimic. Incerc sa le sun, dar si-au lasat telefoanele in camera. M-am panicat, dar dupa cateva secunde am auzit zgomote din baie. Cu siguranta ele erau. Deschid usa incet si aud tipete. Si nu, nu erau rapite, batute sau violate. Se bateau cu spuma de par.
     -Neata, Hin! ma saluta Sakura in timp ce fugea de Ino.
     -Neata nebunelor! V-au angajat astia pe post de ceas desteptator ca sa treziti toata scoala ? intreb eu ironica.
     -Ha-ha! Ce sa zic, a zis Ino aruncand cu spuma in mine.
     Am tipat, ridicandu-ma pe varfuri si indreptandu-mi spatele.
      -Oh, nu. Nu ai facut asta !
     Am inceput sa radem toate 3 batandu-ne in continuare cu spuma. Evident ca era o baie gigantica daca alergam ca nebunele prin ea.
     -Um..fetelor..Nu trebuia sa mergem la petrecerea aia de pe plaja ?
     -Oh, la naiba. Ba da. Haideti sa ne aranjam repede, spune Ino.
     Am intrat repede in camera si ne-am schimbat de hainele pline de spuma. Eu m-am dus sa ma spal pe cap pentru ca aveam spuma si in par si avea un aspect neplacut. Sakura si Ino aveau parul prins si nu s-a atins spuma deloc de parul lor. Am intrat repejor inapoi in baie si am dat drumul la apa calda. Am luat sapunul cu miros de lavanda si mi l-am intins pe corp. Apoi am luat niste sampon cu miros de zmeura si mi-am masat parul si pielea capului cu unghiile mele destul de maricele. Dupa ce am terminat, m-am clatit si am oprit apa, intinzandu-ma sa iau un prosop. M-am sters repede si mi l-am infasurat in jurul trupului meu palid. Fetele deja se imbracase. Sakura avea o fusta scurta de culoare neagra cu mai multe volane, niste pantofi cu toc, un maieu alb destul de decoltat cu un cardigan crem cu un lantisor mai lung, parul il avea lasat pe spate si avea o geanta neagra cu cateva tinte. Ino avea niste pantaloni scurt rupti, cu un maieu roz pal si un sacou alb cu o posetuta alba si niste cizme lungi negre, iar parul il avea prin intr-o coada, ca de obicei. Eu m-am hotarat sa ma imbrac in ceva mai lejer. Mi-am luat niste pantaloni asemanatori cu ai blondinei, doar ca aveau tinte,  un maieu cu Jack Daniels si o camasa neagra cu rosu si cu cateva tinte pe guler si o sapca element rosie. In picioare mi-am luat Conversii. Blondina si rozalia aveau amandoua smokey eyes, dar eu aveam un machiaj simplu: rimel + creion dermatograf+ luci de buze. Mi-am bagat doar telefonul in buzunarul de la spate al pantalonilor si am iesit pe usa. Desi ele doua erau imbracate mai sexy ca mine nu ma prea interesa. Mie imi era dor de Naruto. Cu el vroiam sa stau. Ca daca era dupa mine, nu vroiam sa merg nicari, dar dupa mi-am dat seama ca nu o sa imi strice daca merg si eu la petrecere. Ma mai imbat ceva, ceva si uit pentru cateva momente. Pe drum nu am prea vorbit. Am trecut de paduricea aia mica si imediat am ajuns. Era un foc mare de tabara si pe nisip erau intinse panze pe care sa stai si erau mese unde se afla mancare. Eu m-am dus si mi-am luat o sticla de apa dintr-o cutie frigorifica si m-am dus pe o stanca uitandu-ma la cer. Deodata simt o mana rece pe umarul meu. Intorc capul sfioasa si...

Cam atat. ^^ Vreau sa vad pareri, deoarece mi-am cam iesit din mana ca nu am mai scris de mult. Ciaoo 


pus acum 11 ani
   
Marynna
Membru

Din: Buzau
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 13
Prim! Foooaaarrrtteee frumos!! Mai baga'l pe Naruto, deja mi'e dor de el   de ochii lui albasrii, de  abdomenul lui   ... De iubirea dintre ei 2    Te astept cu next! Si daca trec iarasi 3 luni, ma sinucid    Deci repejooor    Si sa fie mai lung

_______________________________________
••••••••••••••••••••••••••••

You're like music
So let me love you loud



You make me fall in love with the speed of sound

••••••••••••••••••••••••••••

pus acum 11 ani
   
SexyGirl112
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 7
Iee!!! Prima dupa marinusca  Oricum..cap asta mi se pare ok    Dar,cum a spus si marinusca, baga mai mult Naruto  Si sa fie mai lung pentru ca il citim prea repede 
Zbye!!

dragoste iee!!! prima dupa asta pare ok    dar,cum spus marinusca, baga mai mult fie mai

29.7KB


_______________________________________
I HOPE YOU LOVE ME!! <3

pus acum 11 ani
   
XxAlchoholic MuffinxX
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 13
Sincer nu ma asteptam sa primesc 2 commuri in mai putin de 24 de ore..dar uite ca s-a intamplat  . Btw..hai sa continuuuuuam 

     Deodata simt o mana rece pe umarul meu. Intorc capul sfioasa si ii simt parfumul  si ii vad suvitele blonde gadilindu-mi obrazul. Naruto!
     -Naruto! Ce faci aici? strig eu sarind ca arsa de pe stanca si incolacindu-mi bratele in jurul gatului lui.
     -Am venit sa te vad. Sincer nu rezist o zi fara tine.
     Zambeam ca o retardata. Naruto era in fata mea. Inima imi batea nebuneste de parca m-ar fi urmarit un urs.
     -J'taime! i-am soptit eu la ureche.
     -Ia uite cine a invatat limba dragostei..zise el contopindu-si buzele cu ale mele.
      Desi mi-a placut la nebunie momentul , mi-am amintit ca nu va sta mult si va trebui din nou sa plece. In secunda doi am simtit o lacrima rostogolindu-se repde, ajung la buzele noastre. Naruto tresari si rupse sarutul.
      -De ce plangi, Hinata ?ma intreba el ingrijorat.
      Nu aveam puterea sa ma uit la el. Era destul de penibil motivul pentru care plangeam. De parca as fi avut 4 ani si cineva imi lua ursuletul de plus. Stateam cu fata in jos, privind nisipul si papucii nostri cum stau fata in fata. Mi-a luat barbia usor si mi-a ridicat-o in sus. Cand ochii mei s-au uitat in a lui am simtit cum tot oragnismul meu s-a oprit din functiune. Ochii lui erau umezi. Lui dece ii venea sa planga?
      -Te rog spune-mi de ce plangi, imi zise el stergandu-se repede la ochi cu maneca jachetei lui de baseball.
      Am incercat sa zic ceva, dar am pufnit mai tare in plans. El m-a luat repede in brate si dupa ce m-am mai linistit un pic ne-am asezat pe nisip. Plangeam in continuare, iar el ma tinea strans la pieptul lui, sarutandu-mi crestetul capului. Pana la urma doar am suspinat tinandu-ma foarte strans de jacheta lui. Nu m-a mai intrebat nimic, insa eu i-am zis:
     -Tu o sa fi prea prins in treburile tale si pe mine o sa ma uiti. Si poate dai de niste probleme si mai mari, iar eu voi fi intr-un capat de lume si tu in altul.
     -Atunci voi sapa prin pamant ca sa ajung la tine. Uite, Hin. Eu chiar as face orice sa ma vad cu tine. Chiar daca ar dura 3 secunde.
     Am zambit si l-am sarutat.
     -Nu ai de ce sa plangi. Nu voi renunta niciodata la tine. Nici daca o sa te casatoresti cu altul!
     -Naruto..ce tot zici acolo? Stii doar ca te iubesc. Si cand zic "te iubesc" chiar simt chestia asta. Nu am mai simtit niciodata ceva asemanator pentru altcineva. Apropo..cum ai reusit sa ajungi aici ?
      -E posibil sa fi intrat in probleme, dar nu imi pasa. Trebuia neaparat sa te vad. A, da! Ti-am adus asta..
      M-a legat la ochi o esarfa de satin rosie si a zis sa am putina rabdare. Eu am inceput sa rad gandindu-ma ca ar trebui sa lovesc o pinata. Insa nu a fost asa. Degetele lui imi mangaiau pielea gatului si dupa ele simteam un firicel mai rece. Era un lantisor. Imediat ce mi-am dat seama mi-am dat esarfa jos si m-am uitat la lantisor. Era de argint iar ca pendant avea un N de la "Naruto" cu o pietricica mica portocalie langa. Era superb!
      -O doamne ce dragut este! Multumesc, Naruto! zic eu entuziasmata luandu-l in brate si sarutandu-l pasional.
      Dupa ce ne-am desprins de sarut el isi lasa capul in jos.
      -Trenuie sa pleci..nu? intreb eu cu parere de rau.
      -Um..da, zise el trist ridicandu-si privirea spre mine.
      -Te vei intoarce la mine?
      -Mereu.
      Si astea fiind zise se apropie de mine, ma lua de maini si isi inchise ochii. Apoi incepu sa se apropie din ce in ce mai mult de mine pana buzele noastre se contopira din nou intr-un sarut. Ma tine strans la piept de parca nu ar fi vrut sa plece niciodata de langa mine. Cred ca ne-am sarutat vreo 3 minute si din cand in cand cand luam o gura de aer isi strecura limba si eu savuram momentul asta de parca ar fi fost utimul. Oare asa voi face mereu cand el va veni si va pleca din nou?..
     -Um..cred ca ar trebui sa ..plec, zise el desprindu-se de sarut.
     -Da..asa se pare.
     -Pe mai tarziu, Hin. Si ai grija de tine, spuse el sarutandu-ma pe frunte si fugind in directia opusa.
     -Pa, blondule. Te astept sa te intorci la mine, am soptit eu in timp ce ma uitam la el cum pleaca.
     M-am asezat jos cu genunchii la piept si ma uitam incontinuu la lantisor. Nici 2 minute nu trecuse si mie imi era foarte dor de el.  Imi venea sa fug dupa el si sa il caut si sa il gasesc si sa nu il mai las sa plece niciodata. Poate daca va auzi cineva ce gandesc eu, m-ar crede obsedata de el. Si poate chiar sunt. Care e problema? Poate ca nu il merit, dar nu stiu motivul. Insa il iubesc mai mult decat orice pe lumea asta. Si daca vreodata va trebui sa il apar, o voi face chiar daca voi muri. Simteam cum lacrimile imi inteapa ochii. Nu, nu le voi lasa sa ma umileasca din nou. Trebuie sa fiu puternica. Asa ca Naruto.
     -Hei, frumoaso! Ce faci aici singura? ma intreba Ino venind spre mine.
     -M-am intalnit cu Naruto.
     -Toate 3 ne-am intalnit cu printii nostri, imi zise ea.
     -Serios? Si nu esti trista ca a plecat Sai? intreb eu mirata.
     -Ba da, Hin. Crede-ma ca daca as fi putut as fi mers cu el, dar eu am incredere in el si stiu ca orice ar fi, vom face amandoi tot posibilul sa fim impreuna. E o promisiune facuta cu degetelul mic de la mana. Crezi ca mie nu imi vine sa ii omor pe toti din jurul meu pentru ca a plecat Sai? Ba da, dar cu siguranta pe el nu l-ar ajuta daca ar stii ca eu intru in depresii pentru el. Ei au venit dupa noi ca sa vada ce mai facem si au vrut sa se incarce cu energie pozitiva. Eu zic sa stai linistita. Adica ai si tu oleaca incredere in Naruto.
      -Cred ca ai dreptate..zic eu cu vocea usor stinsa.
      -Oh, cu siguranta am. Mereu am avut. Apropo. De unde ai lantisorul ?Seamana foarte bine cu al meu, spuse blondina aratandu-mi lantisorul ei cu initiala "S" si cu o pietricica neagra langa.
       -Naruto, am zis eu zambind, uitandu-ma in sus spre stele si aducandu-mi aminte de chipul lui si de toate momentele dragute din seara asta. Unde e Sakura?
       -E la petrecere. Nu ca o bruneta care seamana foarte bine cu tine si gandeste foarte negativist, zise ea ironic.
       -Pai bruneta asta se simte mai bine si vrea sa petreaca !
       -Pai haide sa facem ravagii!
       Ino ma ajuta sa ma ridic si ma lua de mana trangandu-ma dupa ea. Incepu sa fuga, iar eu cu greu ma tineam dupa ea. Cum reusea sa fuga asa de repede cu niste tocuri asa de mari? Eu de la primul pas imi rupeam gatul.
        -Hei! Uite-o pe Sakura! imi tipa blondina la ureche pentru ca era o harmalaie de nedescris.
        Ne-am indreptat spre ea si am luat-o de mana si am inceput sa mergem pe ringul de dans. Toti baietii fluierau si noi radeam, pentru ca erau foarte patetici. Mai ales un tocilar care se credea mare vedeta.
         Dupa ce s-a terminat toata petrecerea si cam toata lumea a venit spre noi sa ne intrebe cum ne numim si toate cele am mers in camera unde ne-am facut cate un dus si ne-am pus in pat. Ino statea spre balcon, eu in mijloc si Sakura dupa mine. Am dat drumul la televizor si ne-am uitat pe HBO la o comedie si povesteam despre noile lantisoare si despre "printii" nostri. Sakura primise unul exact ca al nostru, numai ca al ei avea o pietricica albastra in dreptul initialei "S" de la Sasuke. Si uite asa am reusit sa adormim pe la 3 dimineata.
         A doua zi dimineata ceasul a sunat pe la 9. Abia am reusit sa ne trezim. Fara sa mai fac un dus m-am dus la baie si mi-am facut siesta. Apoi am mers in camera si m-am imbracat in uniforma si intr-o geanta separat mi-am pus caiete si ce imi mai trebuia plus un traning pentru ca astazi aveam sportul. Eram atat de obosita incat puteai sa stergi pe jos cu mine. M-am machiat putin ca sa arat oleaca mai fresh si le-am asteptam pe fete pana au fost gata. Era o uniforma destul de sobra, insa ne statea bine. Aveam fustitele negre si cam scurte, o camsa alba si un sacou sau o vestuta neagra, insa noi ne-am luat sacourile pentru ca astazi era cam frig. In picioare eu mi-am luat niste vansuri negre, Sakura niste Conversi rosii si Ino niste Conversi turcoaz. Ne-am luat gentile si am iesit pe usa.
        -Ce avem prima ora? intreba Sakura sictirita.
        -Engleza, am raspuns.
        -Si dupa? a intrebat Ino.
        -Sportul.
        -Si dupa? reintreba rozalia.
        -Putem sa ne intoarcem in camera, am zis eu.
        -Ce? Atatea ore avem azi? au intrebat amandoua in cor.
        -Asa se pare, am zis eu indiferenta.
        Se suna si noi eram la vreo 2 metri de clasa. Am intrat si ne-am dus in ultima banca de langa geam. Noroc ca bancile erau de 3. Eu m-am asezat langa geam, Sakura in mijloc si Ino la marginea bancii. Deodata se aude usa trantindu-se. Am tresarit si m-am uitat mirata la persoana care tocmai intrase pe usa.
        Era un domn batran si scund si se pare ca foarte sever. Sau nesimtit.
        -Buna ziua! ne saluta el ca in aramata.
        -Buna ziua..se auzi clasa raspunzand.
        -Din cate stiti avem niste colege noi. Sper sa fie mai bune decat viermii ca voi. Ia veniti in fata, fetelor!
        Am iesit toate 3 din banca si ne-am prezentat in limba engleza.
         -Bravo, pustoaicelor! La loc! spuse el.
         Ne-am intreptat spre banca si ne-am pus fiecare la locul ei.
         -Doamne-ma fereste. Ce e cu asta? De ce urla ca o gorila?sopti Ino.
         -Nu stiu, raspunde Sakura.
         -Ce comentati acolo, nesimtitelor?intreba proful, mustrandu-ne.
         Ino se ridica in picioare spunand:
         -Ba tataie! De ce ma faci nesimtita daca nici macar nu ma stii? Cine esti tu ma sa ma faci pe mine nesimtita? Inteleg ca esti proful meu de engleza, dar eu te-am respectat pana in momentul in care m-ai facut nesimtita pe mine si pe prietenele mele. Vrei respect? Apai el nu se castiga trantind use si insultand elevii. Ia mai vezi-ti de lungul nasului!
        Toata clasa a ramas muta. Inclusiv eu.
         -Blonda nenorocita care esti cum indraznesti sa ma faci de rusine pe mine in fata elevilor mei si sa...
         Insa nu mai apuca sa termine pentru ca Ino iesi din banca si venea spre el cu o furie de nesdescris. Cum era batranelul asta cu vreo 60 de cm mai mic ca ea, Ino il lua de guler si il izbi cu capul de perete.
         -Ai mare grija pe cine faci tu nenorocita. Nu imi pasa cine esti. Nimeni nu ma insulta ! Mai ales pe prietenele mele! Asa ca te rog frumos sa nu te mai crezi cel mai tare ca ai vazut ce se intampla si punete frumos pe scaun si preda-ne lectia. Ai inteles ?!
         Se pare ca de data asta chiar nu se mai credea cul mai tare. A dat din cap speriat si a ascultat ce i-a spus Ino. In timp ce prietena mea se intorcea la locul ei toate privirile o urmareau.
         Uau. Cred ca Ino a cam exagerat de data asta. Cum sa mai aiba putin si sa il bata pe prof ? Desi mi-a placut atitudinea ei.
          Restul orei a fost foarte linistita. Proful scria pe tabla niste exercitii si ne punea sa le facem si ne punea nota. Noi 3 am luat 10 si nu din cauza ca a facut Ino urat. Chiar le meritam. Dupa ce s-a sunat de iesire am vorbit despre ora si am felicitat-o pe Ino si am mers in viestare ca sa ne imbracam pentru sport. Toti elevii aveau acelasi traning de culoare neagra.
         -Buna ziua, elevi! ne saluta o voce de barbat destul de prietenoasa. Astazi vom invata tehnici de auto-aparare si de atac.
         -Um...asta e o scoala normala? am intrebat eu.
         -Trebuie sa fii eleva noua. Pai asta e o scoala pentru cei care vor sa devina agenti.
         -Da, eu sunt Hinata Hyuga, iar celalalte eleve noi sunt prietenele mele Sakura Haruno si Ino Yamanaka.
         -Hyuga? Tatal tau nu a infintat toata treaba asta?
         -Ba da. Tatal meu idiot care m-a lasat pe mine, pe mama si pe fratemiu la mama dracului si s-a dus cu alta. Da, ala e, zic eu cu un zambet ironic.
          -Ok..Pai pe voi 3 va iau incetul cu incetul. Ceilalti..vreau 3 ture de teren ca incalzire apoi trecem la treaba.
          Dupa ce au plecat la alergat si am ramas numai noi cu domnul profesor a inceput sa ne arate niste chestii dragute. Ne-a aratat niste miscari de Judo apoi niste chestii de auto aparare si ne-a lasat sa exersam cu el. Se pare ca eram foarte bune la asta. Si mie chiar imi placea. Apoi din senin mi-am adus aminte de Naruto. Mi-am pipait gatul si mi-am simtit lantisorul. Cred ca Naruto ar fi mandru de mine.
            Orele astea s-au terminat extrem de repede si nici nu am apucat sa ma plictisesc la ele. Ne-am dus in camera si ne-am facut un dus, pentru ca dupa ora de sport am cam transpirat. Ne-am imbracat in ceva lejer si ne-am trantit in pat, gandindu-ne la ce am putea face..


pus acum 11 ani
   
Marynna
Membru

Din: Buzau
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 13
Prima iaar!    Mistoo, auto-aparare Moama... Ino a turbat sau ce? Vreau si eu        Dragut din partea lui Naruto si celorlalti ca au intrat in belele ca sa ajunga la cele 3 " pustoaice "    Deabea astept next

P.S:
SexyGirl112, tu urmezi 


_______________________________________
••••••••••••••••••••••••••••

You're like music
So let me love you loud



You make me fall in love with the speed of sound

••••••••••••••••••••••••••••

pus acum 11 ani
   
SexyGirl112
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 7
Asaa..dupa cum spune si Marinuta eu urmez    Deci....cap asat e  Mai ales partea cand Ino il persecuteaza pe profu de engleza  Dar e pacat ca Naruto nu mai are asa mult timp pentru Hinata  Oricum..continua sa scrii si asteptam nextul cat mai devreme   
Zbye!!

dragoste asaa..dupa cum spune marinuta urmez   asat e  mai ales partea cand ino profu dar

29.7KB

Modificat de SexyGirl112 (acum 11 ani)


_______________________________________
I HOPE YOU LOVE ME!! <3

pus acum 11 ani
   
Marynna
Membru

Din: Buzau
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 13
Ooh doamne! O sa'mi bag gatul in gips daca nu pui next'ul mai repejor  Acum ma gandesc la prostii    Punei sa faca prostiiiiiiii    Glumeam  Pe jumatate ii pui sa faca prostii cand vrei tu 

Ps. PRIM !!!! Se stie ea cine urmeaza 


_______________________________________
••••••••••••••••••••••••••••

You're like music
So let me love you loud



You make me fall in love with the speed of sound

••••••••••••••••••••••••••••

pus acum 11 ani
   
XxAlchoholic MuffinxX
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 13
Acum eu urmez cu nextuuul   

     Ne-am imbracat in ceva lejer si ne-am trantit in pat, gandindu-ne la ce am putea face.
     -Vai ce plictisitor e aici! se planse Ino, suflandu-si bretonul in sus si dandu-si ochii peste cap.
     -Um..fetelor. De ce stam aici ? Avem o plaja si o padure. Putem sa ne balacim si sa mancam fructe de padure si noi stam in camera. Suntem de-a dreptul...mda. Era sa zic ceva, ne spuse Sakura.
      -Pai ce mai asteptam? Hai sa ne luam costumele de baie si sa mergem pe plaja! am zis eu entuziasmata, gesticuland cu mainile.
      Ne-am ridicat din pat si ne-am luat costumele de baie pe noi. Eu mi-am luat deasupra niste pantaloni albi scurti si un maieu mov si niste slapi albastrii. Sakura si-a luat o fusta roz mini cu un maieu alb si niste slapi galbeni. Ino si-a luat o rochita galbena cu multe floricele multiocolore pe ea si niste slapi albi. Ne-am luat o geanta de plaja cu creme si uleiuri pentru bronz si am plecat spre plaja.
Continui mai diseara ca ma duc la teme. Mama imi face capul calendar :-@. Adios 


pus acum 11 ani
   
SexyGirl112
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 7
Hey! Prim! Nextu!  )))  E fosrte scurt...dar nu te condamn  Mama ta te-a pus sa iti faci temele. Pei..nu prea am ce sa comentez la el pentru ca este scurt. Oricum,nici inainte nu comentam pentu ca ficul tau este foarte bun Asaa..deci mai avem de asteptat doar pana diseara 
Zbye!!

dragoste hey! prim! )))  fosrte mama te-a pus iti faci temele. pei..nu prea comentez pentru

29.7KB

Modificat de SexyGirl112 (acum 11 ani)


_______________________________________
I HOPE YOU LOVE ME!! <3

pus acum 11 ani
   
Marynna
Membru

Din: Buzau
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 13
Suuper Mega Extra Tare!!!

Modificat de Marynna (acum 11 ani)


_______________________________________
••••••••••••••••••••••••••••

You're like music
So let me love you loud



You make me fall in love with the speed of sound

••••••••••••••••••••••••••••

pus acum 11 ani
   
XxAlchoholic MuffinxX
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 13
SCUZE! Stiu ca am zis ca il pun.."diseara"..dar am adormit pentru ca eram prea obosita si cand m-am trezit era 2 noaptea si cum naiba sa deschid laptopul care oricum nu se deschidea pentru ca are o prostie de program pusa de taicamiu care dupa ora 00:00 se inchide si ma scoate din minti si of doamne...scuze scuze scuze. Va log flumos sa ieltati aceasta fiinta singulatica si batuta de soalta :O3.

      Am iesit din camin si am intrat in padurice. Nu erau crengi sau frunze cazute ci se vedea clar iarba.
      Brusc vad ca Ino se opreste brusc din mers si vad o chestie taioasa care se apropie de ea.
      -Ino! strig eu cu Sakura.
      Am inceput sa fug spre ea deoarece eram cea mai aproape de ea si am impins-o, iar acea arma m-a taiat pe mine usor pe umar. Am strans ochii pentru ca usturimea era foarte mare. Cred ca avea venin sau otrava pe lama. Insa cand mi-am deschis ochii am ramas de-a dreptul speriata. Vedeam alb si vedeam mai departe decat un om normal.
      -Um...Hin. Ce au patit ochii tai?! ma intreba Sakura speriata, ajutand-o pe Ino sa se ridice.
       -Nu stiu! Vad foarte ciudat! Ma sperie! tipam eu disperata, insa nu as fi vrut sa tip la prietenele mele...ma rog...nu din cauza lor tipam.
       -Hai repede la un medic! spuse Sakura. Poti macar sa vezi ce e in jurul tau? Ca sa vezi pe unde mergi?
       -Da, zic eu tremurand deoarece ma gandeam ca din cauza obiectului care m-a taiat vad asa.
       Am fugit cat de repede am putut, iar tot dumul Ino a plans deoarece se invinovatea ca daca nu ar fi fost ea nimeni nu ar fi fost ranit si eu ii ziceam ca nu e vina ei. Chiar nu era. Era mult mai nasol daca o nimerea pe ea. Poate ca avea acelasi sau alt efect si credeti-ma ca Ino este o tipa cu tupeu...dar se sperie foarte tare cand un lucru negatic o ia prin surpindere sau lucrurile nu merg asa cum ar vrea ea.
       In sfarsit am ajuns la un cabinet medical care era in spatele scolii. M-am mai calmat putin si am intrebat o asistenta care medic e liber.
       -Cabinetul doamnei Tsunade. A doua usa pe stanga, zise ea cu un zambet cald pe fata.
       Am ajuns in dreptul usii si am batut in usa. Se auzi un "intra" din exterior asa ca am apasat pe clanta rece si am pasit inauntru cu Sakura si Ino dupa mine.
       -Buna ziua, doamna Tsunade! am salutat noi politicos.
       -Salut, fetelor! Cu ce va pot ajuta?
       -Umm..pai. Noi ne-am gandit sa mergem pe plaja, dar cand am trecut prin padure Ino a calcat pe ceva care a craeat un atac cu arme. Si cum una era sa ii treaca efectiv prin cap am trantit-o la pamant, iar o chestie mi-a taiat usor bratul, zic eu aratandu-i zgarietura. Problema e ca vad foarte ciudat. Adica..vad alb si vad mai departe decat un om normal si ma sperie pentru ca e prima oara cand mi s-a intamplat asa ceva si chiar nu stiu ce sa fac. Cred ca e din cauza sagetii..
       Doamna Tsunade incepu sa rada. Noi ne uitam cu o fata neutra la ea. Chiar nu stiam cum ar fi trebuit sa reactionez.
       -Oh draga. Tocmai ti-ai descoperit Byakuganul, zise ea.
       -Bya...ce?intreb eu confuza.
       -Este o putere speciala care se trimite numai in clanul cu numele de Hyuga. Ia spune...care din familia ta mai are Byakuganul? Inafara de tatal tau.
       -Tatal meu are Byakugan?intreb eu mirata.
       -Da. Si mai nou am vorbit ieri cu el la telefon. Mi-a zis ca i-ar placea la nebunie sa te vada.
       -Ei bine eu nu. Eu doar vreau sa scap de chestia asta.
       Iar a inceput sa rada ca o isterica..
       -Nu poti scapa de el. Trebuie sa inveti sa il folosesti. De aceea iti voi chema un antrenor care sa te ajute.
       -Si noi? a intrebat Sakura. Eu cu Ino ce putem face? Doar nu stam degeaba.
       -Chiar vreti sa va bagati toate 3 in asa ceva? intreba doamna Tsunade.
       -Cum adica "asa ceva"?intreba Ino.
       -Pregatiri de astea se fac doar cu elevii care cu siguranta vor sa ajunga agenti si au puteri mai deosebite. De exemplu, Ino...tu faci parte din clanul Yamanaka. Poate nu toti membrii familiei tale fac parte dintr-o agentie secreta, insa tu poti sa te pui in corpul altuia si sa ii controlezi orice miscare, insa trebuie sa fie cineva care sa aiba grija de corpul tau sau chiar ti-l protejezi singura cu ajutorul corpului in care ai intrat. Iar tu Sakura...ar trebui sa ai si tu ceva special. Poate vei ajunge medic ca mine..sau cu aceasi putere destructiva ca mine.
       -Eu ma bag, am zis eu hotarata, facand un pas in fata.
       -Si eu, au zis Sakura si Ino in acelasi timp.
       -Pai bine. Imbracativa in ceva lejer si veniti in fata scolii in vreun sfert de ora. Apropo..mergem la primul vostru antrenament..nu la o parada de moda.
        Am chicotit si am pornit spre camera noastra. Imediat ce am ajuns am trantit usa si am inceput sa ne schimbam. Eu mi-am luat un traning cu niste sandale negre, Ino o fusta mov cu negru si un fel de top mai scurt si tot niste sandale negre, iar Sakura o fusta roz pal cu un top rosu cu un cerc pe spate si niste cizme mai lungi negre si niste manusi negre. Am iesit repede din camera entuziasmate si am plecat spre locul stabilit.

"Ia te uita cine invata sa faca pe ninjalau agent. Sa te vedem de ce esti in state, Hinata"



Hinata(in costumul pentru antrenament):

dragoste scuze! stiu zis adormit pentru eram prea obosita cand m-am trezit era noaptea cum naiba

10.6KB


pus acum 11 ani
   
XxAlchoholic MuffinxX
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 13
Sakura (la fel, in costumul ei):

dragoste sakura (la fel, costumul ei):

12.7KB


pus acum 11 ani
   
XxAlchoholic MuffinxX
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 13
si Ino:

dragoste ino:

11.7KB


pus acum 11 ani
   
XxAlchoholic MuffinxX
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 13
a da. si Tsunade  :
Haideti mai fratilor ca eu vreau sa pun nextul dar nu primesc comentarii

dragoste da. haideti mai fratilor vreau pun nextul dar primesc comentarii

7.3KB

Modificat de XxAlchoholic MuffinxX (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
ino_me
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 7
Pai ai primit acum ). Sunt fan number 1 al ficului tau si iti zic sincer ca imi vine sa crap peretii pentru ca trebuie sa astept pana pui next. Asa ca te roooooooooooog sa continui

_______________________________________
Our love is like the wind.I can't see it, but i can feel it.

pus acum 11 ani
   
SexyGirl112
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 7
Yee!!!! Next  Abia il asteptam ...um..nush ce sa mai zic A..da:PUNE NEXTU 
Zbye!!

dragoste yee!!!! next  abia asteptam mai zic a..da:pune zbye!!

29.7KB


_______________________________________
I HOPE YOU LOVE ME!! <3

pus acum 11 ani
   
Marynna
Membru

Din: Buzau
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 13
Mda... Si eu sunt al 2-lea fan nr. 1 al ficului tau! Verific in fiecare ora... maiu bine zis la fiecare jumade ora daca ai pus next-ul!!! E fooaaarrteeee frumos!!! Baga'l pe Naruto. Din nou vin cu asta  Dar il iubeeesc pe Narutoooo :X

P.S:
N ou
E xtrem
X trem
T are

Cu alte cuvinte NEXT !!!!

Paaaaaaa


_______________________________________
••••••••••••••••••••••••••••

You're like music
So let me love you loud



You make me fall in love with the speed of sound

••••••••••••••••••••••••••••

pus acum 11 ani
   
didi
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 33
Wow, am citit toate capitolele, si-mi plac la nebunie ideile tale.        De abia astept sa pui next-ul!!

pus acum 11 ani
   
Marynna
Membru

Din: Buzau
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 13
Vrei sa ne omori pe toti???? Daca nu pui mai repede next'ul o sa crizez!!!! Nu mai pooot!!!! Daca nu aduci next'ul azi am sinucid 

_______________________________________
••••••••••••••••••••••••••••

You're like music
So let me love you loud



You make me fall in love with the speed of sound

••••••••••••••••••••••••••••

pus acum 11 ani
   
XxAlchoholic MuffinxX
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 13
Imi cer un miliard de scuze dar in perioada asta nu prea pot pune nextul...mi s-a stricat telefonul si mai am si teze/teste. Sorry guys..

pus acum 11 ani
   
Marynna
Membru

Din: Buzau
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 13
Inca fara next?

_______________________________________
••••••••••••••••••••••••••••

You're like music
So let me love you loud



You make me fall in love with the speed of sound

••••••••••••••••••••••••••••

pus acum 11 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
In cateva zile ma apuc de noul fic si de continuarea acestuia. Sper sa mai aveti rabdare cateva zile:O3

_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 11 ani
   
Tweety
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 26
Ai zis cateva zile. A trecut deja o luna... Mai continui povestea sau nu? 

dragoste zis cateva zile. trecut deja luna... mai continui povestea sau nu? 

39.2KB


_______________________________________
Dacă un lucru ξţi iese prost, zβmbeşte, nu te enerva şi gβndeşte-te ca i se poate ξntβmpla oricui.Dar niciodată NU RENUNŢA!

pus acum 11 ani
   
Asdfghjkl
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 3
Hei copeeeeh. M-am intors. Btw...LA MULTI AAAAANI !

     Am ajuns cu Ino si Sakura la locul stabilit. Nu era nimeni. Am auzit niste zgomote din tufisuri.
      -Doamna Tsunade? am intrebat eu facand un pas in fata.
      Imediat in secunda a doua, Ino mi-a strigat numele si mi s-a activat byakuganul fara voia mea. M-am intors si am vazut o chestie de aia taioasa care ma atacase inainte venind spre mine. Nu stiu cum am facut, dar mi-am bagat degetul in gaura de la maner si am intors-o, indreptand-o spre tufisul de unde am auzit zgomotul. Am auzit un geamat. Imediat am vazut-o pe doamna Tsunade iesind de dupa tufis. Am ramas cu gura cascata.
     -O doamne! Imi cer mii de scuze! Nici nu mi-a trecut prin cap ca sunteti dumneavoastra! spun eu panicata fugind spre ea.
     -Nu-i nimic Hinata. Stai linistita. Sunt foarte mandra de tine! imi raspunse ea calma.
     -Ca v-am lovit? De asta sunteti mandra? o intreb eu.
      -Imagineaza-ti ca in locul meu ar fi fost vreun infractor. Acum nu esti si tu mandra de tine? Lasand asta la oparte. Mai intai sa va invat lucrurile de baza. De exemplu: aceasta arma care am aruncat-o spre voi se numeste Kunai, iar aceste stelute mici se numesc Shurikenuri. La arme, pentru inceput, ar fi indicat sa folositi doar astea. Intrebari?
     Am clatinat toate trei din cap.
     -Bine. Continuand. I-ati vazut vreodata pe Naruto, Sai sau Sasuke luptand?
      Brusc mi-am amintit cand am fost rapita de Kiba. Dar nu am fost prea atenta la cum se luptau...
      Din nou clatinam din cap.
      -Sakura, dar tu ai vazut Sharinganul lui Sasuke?intreba Tsunade.
      -Nu..Ce e aia?intreba rozalia.
      -E la fel ca Byakuganul Hinatei. Doar ca Sharinganul iti poate citi miscarile si sa le copieze. Apropo...ca sa puteti lupta trebuie sa invatati sa va controlati Chakra. E nevoie de rabdare si responsabilitate. Si asta e ceva serios. Faceti fata?
      -Cu siguranta. Acum...Cu ce putem incepe? intreba Ino nerabdatoare.
       -Pai..am adus niste "ajutoare", zise Tsunade cu un zambet siret pe fata.
       -Salut, gagicilor, spuse Temari facandu-ne cu ochiul. Am auzit ca vreti sa va apucati de treburi serioase.
       -Temari! strigam in cor si fugim spre ea, luand-o in brate.
        Purta o rochie neagra cu o centura rosie si groasa pe talie si cu un evantai alb cu trei buline mov gigantic in spate. Aceleasi codite si aceasi ochi superbi. Pot spune ca mi-a fost dor de ea. Insa din spatele ei se ivi un baiat. Era Shikamaru.
        -Tu ce faci aici?il intreb eu mai sa sar la bataie.
        -Hoo, usor tigroaico. Shikamaru este de partea noastra. Era sub acoperire la Kiba. E iubitul meu.
        -Iubitul tau? intreba Ino.
        -Da, raspunse ea cu un zambet fortat pe fata.
        Ceva imi spune ca nu va iesi prea bine...
        -Ok Ino...Hai sa ne antrenam, zic eu luand-o de incheietura.
        Dupa doua- trei ore am invatat sa imi controlez Chakra si Byakuganul, Ino a reusit sa foloseasca "Transferul mintii" , iar Sakura...doamne ce putere are in mainile alea. Si a invatat si o tehnica medicala. Rozalia seamana foarte bine cu Tsunade.
       -Bun. Acum ca stiti cum se face...ce spuneti de niste batalii? Sakura va lupta cu mine, Hinata cu Shilamaru, Ino cu Temari.
      Nimeni nu s-a plans. Nici Ino care a cazut cu Temari.
     -Incepem! striga Tsunade.
     Sakura dadu cu pumnul de pamant, despicandu-l in doua si bulversandu-ne pe toti. Praful ii incetosa privirea lui Tsunade, iar Sakura o tintea cu kunaiuri, dar cateodata mai rata. Se descurca foarte bine. Temari o cam batea pe Ino, deoarece avea acel evantai. Blondina tot incerca sa o prinda in tehnica ei, dar se enerva foarte repede si asta nu o ajuta sa se concentreze. Eu ma cam plictiseam. Adica Shikamaru doar arunca cu shurikenuri. Pe la o bucata m-am enervat si m-am oprit.
      -Ai de gand sa faci ceva serios ?il intreb eu nervoasa.
      -Uita-te in spate, imi raspunde el.
      Vad o umbra care se apropia foarte repede de picioarele mele. Sar si observ ca Shikamaru nu e atent. Asa ca profit de oportunitate si arunc vreo 3 shurikenuri spre el. Il ranesc destul de tare si ma duc sa imi cer scuze.
       -Hinata, nu iti mai cere scuze. Fara mila. Ok?
       -Ok..
       Am inceput sa dau in el fara mila, iar la sfarsit am folosit "Pumnul leilor gemeni" (nu mai tin minte exact cum se chema). L-am aruncat vreo 5 metri in aer si a aterizat cu mana sub coaste. Cand am vazut ca nu se mai ridica am inceput sa ii strig numele.
        -Bine luptat, imi zice el.
        -Esti bine? O doamne! Te-am lovit tare?
        -Copilito, am zis fara mila. Sunt bine. Doar calmeaza-te.
        Deodata o aud pe Temari strigand:
         -Am reusit!
         -Ce ai reusit?am intrebat eu.
         -Am reusit sa intru in corpul lui Temari!
         Ma uit la corpul lui Ino care statea intins pe jos. M-am speriat, apoi mi-am dat seama ca e totul ok. Ino reusise sa faca "Transferul mintii".
         -Bravo, Ino! strig eu impreuna cu Sakura.
         -E destul pentru azi, striga doamna Tsunade. Vati descurcat excelent!
         -Multumim!
         Ino se intoarse inapoi in corpul ei si ii multumi lui Temari pentru batalie. Au dat mana si si-au zambit prieteneste.
         -Um...Temari..Scuze pentru mai devreme cu faza cu Shikamaru. Nu stiu ce a fost cu mine. Chiar imi pare rau ca m-am comportat urat..
         -Nu-i nimic, pustoaico, zise Temari si o lua in brate.
         -Pai..noi ne ducem sa ne odihnim putin. Ne vedem maine la ore, am zis toate trei cu niste zambete calde.
         -Corectie: ne vedem cand o sa fiti primite in aceasta chestie cu "agenti". Eu si Shikamaru trebuie sa ne intoarcem la treaba. Pe mai tarziu, tigroaicelor. Imi va fi dor de voi, zise ea facandu-ne cu ochiul.
         Isi scoase eventaiul, il flutura o data si disparu cu Shikamaru in norul de praf.
         -Si mie imi va fi dor de tine, tigroaico...soptesc eu cu un zambet trist.
         -Haideti, sa mergem! zise Sakura din indepartare.
         Imi indrept privirea spre ea. Ii zambesc si pornesc spre camera noastra. Pe drum am inceput sa discutam despre cum ne-am descurcat astazi. Imediat ce am intrat in camera ne-am aruncat pe pat. Eram transpirate, ciufulite si murdare.
         -Ma duc eu prima in dus, am zis eu.
         Mi-am luat pijamalele din dulap si a mers la baie. M-am dezbracat si am intrat in cabina de dus. Am lasat temperatura apei sa imi resfete fiorii care imi umblau prin corp. Ma tot gandeam la Naruto de cand am vazut-o pe Temari. Imi e dor de el. Si n-au trecut nu stiu cate zile. Imediat se apropie si ziua mea. Mai sunt 5 zile.
        Am iesit din dus si m-am sters cu un prosop curat adus de menajera. Apoi mi-am uscat parul repede si m-am imbracat in pijamale. Am iesit din baie si a intrat Sakura. M-am uitat pe ecranul telefonului sa vad cat e ceasul. 21:24. Am deschis televizorul si m-am uitat la cateva stiri. Insa pana la urma am adormit. Noroc ca si-a pus Ino ceasul sa sune. A doua zi dimineata m-am trezit si...

Cam atat ^^. Btw sunt Alcoholic Muffin si uitati ficul cel nou:http://iloveanime4ever.3xforum.ro/viewtopic.php?pid=42245#42245

Modificat de Asdfghjkl (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
miuko-chan
Membru

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 3
asta e toot????
unde e continuarea???? ce se intampla
naruto si hinata se mi intalnesc????
ai promis k termini ficuul
te rooog
iubesc idea si tot ficuul ..... te rooog.... continual
lai mai scris cumva si pe alt site???


pus acum 10 ani
   
miuko-chan
Membru

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 3
:** pune nextuuuu

Modificat de miuko-chan (acum 10 ani)


pus acum 10 ani
   
Alcoholic Muffin
Membru

Din: Nowhere
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 66
nu..n-am mai scris pe alt site..si nu il mai termin ca nu are audienta..

_______________________________________
You have enemies ? Good. That means you stood up  something in your life
.

                       Liar liar, don't cry on my shoulder
                           You played with fire
                              And smiled when you told her
                                   Oh, oh, thought you were someone
                                       Oh, oh goodbye to no one...

pus acum 10 ani
   
io25
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 21
haide
continual
e super tare 
daca tie iti place sa scrii, continua sa postezi
idea ficului e mult prea tare ca sa fie lasata... desi... sa le faci acum ninja... parca preferam sa le lasi fete normale obisnuite.....
dar oricum
iubesc idea si teas ruga si in genunchi sa scri si apoi sa postezi urmatorul capitol   
te rooooooooooog   
asa ca apucate si scrie ca vai de tine    )
puuup si astept nextu :*


pus acum 10 ani
   
Pagini:  1 2  

Mergi la