Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Lolo pe Simpatie
Femeie
25 ani
Galati
cauta Barbat
25 - 52 ani
Lumea noastră Anime / Fan Fic. / Rock ! [ Akatsuki ] Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini:  1 2
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Hei ! Deci , sunt foarte noua . M-am gandit sa fac si eu un fic . Capitolul asta o sa fie mai mult o introducere . Abia din celalalt se inteleg mai bine lucrurile .
Deci , Enjoy !
________________________________

Capitolul 1 - Inceputurile sunt plictisitoare ...

  A fi un fan . Sa ne gandim putin ... A fi un fan inseamna a-ti da viata pentru idol ? Nu ... e prea stupid . Desi  doar concluzia asta o trag de la sora mea care se comporta total deplorabil . Sa incepem cu vechile prezentari . Of , suna prea patetic . O sa ma cunoasteti pe parcurs . Deci ...
Stau in pat si lenevesc de zori . Ma uit pe peretii camerei sorei mele , si observ postere peste postere . Ar putea face un ban bun daca le-ar vinde . Dar ea , mereu cu vesnicul raspuns enervant , NU !
Iau o carioca care o gasesc aruncata din neglijenta pe covor si-mi indrept privirea spre mirificul poster . Sunt niste baieti care mi se par ciudati . Varful cariocii se indreapta spre unul cu parul de un portocaliu suculent si niste piercing-uri . Fac o mica mustacioara  si cand sa ma distrez si eu mai bine , observ o mana parca venita dintr-un cimitir . Era mana surorii mele , nu va speriati ! Cum spuneam , era o mana tremurata . Imi ridic putin privirea si observ o fata alba ca varul . Chicotesc umpic apoi imi musc de buza inferioara .
-Tuu ... A-ai .. distrus fata perfecta lui .... o intrerup eu pe sora mea .
- Hmh ? Perfecta ? Te rog .. Daca era perfecta nu-si mai ascundea "frumusetea"cu piercing-uri . Niciodata n-am sa te inteleg Aki , spun eu iritata .
- Iesi afara din camera mea ! spune ea autoritara aratand cu degetul spre usa camerei .
Am iesit aruncand carioca in fruntea ei  , iar acum ma indrept spre camera mea . Deschid usa , si parca alta lume ! Multe carti pe etajere , patul facut , praful sters si curat luna ! Da ... eu sunt opusa sorei mele Aki . Ea , o MEGA fana de rock-eristi cu parul facut la misto , rebela si lenesa . Mereu eu am fost fata cuminte , care invata  si care  din cand in cand  mai iesea din casa . Nu-mi invinuiesc parintii , care din pacate sunt morti , imi invinuiesc sora care nu vrea sa fie cooperanta . Deschid alene televizorul si opresc pe un canal de muzica . Nuu ! Au inceput sa cante idiotii lui sora-mea . Cica se numesc "Akatsuki". Imi acopar urechile chinuite de note asurzitoare si o strig intr-un hal pe sor-mea care se pare era ocupata cu "chestii".
- Waaaa ! Da-te la o parte Miyuki ! imi spune Aki lovindu-ma brutal sa-mi ia telecomanda .
A intrat ca o zapacita , mi-a luat telecomanda si a dat ,  nene , la MAX volumul . Am plecat din camera lasand-o sa viseze la nebunii aia . M-am indreptat spre bucatarie sa ma aprovizionez . Mi-am luat niste napolitane si umpic de laptic , si cam asta e micul meu dejun . Nu sunt la cura , dar nu prefer sa ma indop ca sparta de Aki . Dand sa beau lapticul cu aroma de caramel , observ ceva scris pe cana cu care beau  ,"Akatsuki ". Mmm , Aki si-a luat pana si o cana cu numele lor . Ciudat ...  Merg somnoros prin casa si gasesc drumul baii . Imi fac treburile apoi citesc ceva de pe hartia igienica "Akatsuki ". Kyaaaa !!!
Ma indrept fulger spre Aki , si-i dau cu mana peste ceafa .
- Ce te-a apucat ? spune ea mangaindu-si capul .
- Ce m-a apucat ? Femeie !!! De ce pe toate lucrurile cumparate din banii NOSTRI scrie "Akatsuki " ? o intreb eu bulversata de acel nume .
Rade umpic apoi vine langa mine cu un zambet pervers .
- Miyuki ... ce-ai zice daca ai venit cu mine la un concert ? Apoi sa-ti raspunzi singura la intrebari .
WHAAAT ?!!! Ma chemi la un concert ? Ok , ok . recunosc ... N-am mai fost la unul .Asi incerca macar o data .
Dau abrobator din cap , apoi ii pun mana pe umar .
- Dar ...  la ce concert ? o intreb eu cu o fata inocenta .
Isi mareste zambetetul apoi imi raspunde . 


Modificat de Haruka Miyura (acum 12 ani)


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Buna, sunt prima la comm ! 
In primul rand bun venit pe site ! Sunt sigura ca o sa te distrezi , cum o fac si eu si ceilalti.
Asa..
Pai mie mi se pare o idee originale si in acelasi timp foarte atragatoare . Titlul este unul scurt , dar cand am vazut cuvintele mele preferate , adica Rock si Akatsuki , am dat rapid un click ..si nu am regretat !
Miyuki se pare ca este o fata draguta dupa parerea mea , iar Aki un mic diavol , dar pe placul meu. Nu am fost atenta la greseli de tastare , poate exista pe acolo , pe undeva , dar nu am observat asa ceva .
Mi-a placut cum ai descris totul , absolut totul . Si nu a fost deloc grabit . Sunt 99% sigura ca o sa o duca la un concert Akatsuki .
Pai , cam atat am avut de spus , sa vedem cum o sa fie  urmatorul capitol , si mult noroc la idei si scris mult ! Sa ne surprinzi cu ceva nou si original ! 
Te poop !
P.S :  E primul tau fic ?    .. Ca daca da , m-ai dat pe spate !


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Da e primul meu fic . As vrea sa-mi spuneti si ce e gresit .
Deci , uitati nextu . ENJOY !   
   

Capitolul 2 - Schimbare de look

    Se apropie de mine si-si mareste zambetul cu o nuanta malefica . Ea crede ca ma poate speria , dar nu mai sunt un copilas . Isi apropie buzele moi date cu tone de ruj , spre urechea mea fina si-mi sopteste cald .
- Miyuki , mergem la.. AKATSUKI ! zice ea mai mult tipand ultimul cuvant si facand cu mainile semnul rock-ului .
Rad umpic si-mi aduc aminte de posterul  in care se afla si  ciudatelul ala cu piercing-uri in care eu i-am facut un inceput de mustata . Pun pariu ca daca il vad as muri acolo de ras .
- Da cum de ai bilet si pentru mine ? intreb eu usor curioasa .
Nu ca-mi pasa , dar eram umpic curioasa de unde are 2 bilete . Adica un bilet costa mult , dar 2 ... Cu 2 bilete cumparate iti poti lua mancare pentru 2 saptamani ! Sa nu ma intelegeti gresit , dar in casa asta eu sunt economista .
-Miyuki , stai langa cel mai mare fan "Akatsuki" si mai indraznesti sa intrebi ceva asa de penibil  , imi spune ea intrigata de indoielile mele .
- Aki , uite cum facem . Tu imi zici orice despre formatia asta , am sa merg si la concert si daca imi convine chestia asta am sa te las sa-ti cumperi si chiloti cu "Akatsuki ".
-Bine surioara ! Deci ... Ce vrei sa stii ? Sunt foarte documnetata despre ei , imi zice Aki foarte mandra de cunostintele capatate in 3 ani de idolatrizare .
Aki , proasto ! Mai bine pune mana pe o carte decat sa memorezi ceva patetic despre o formatie . Oh , God ! Parca ar fi sfinti ...
-In clipa asta , nu ma intereseaza mai nimic . Ma duc sa fac un dus . La cat ziceai ca e concertul ?
- Foarte devreme . Pe la 12 noaptea , imi zice Aki calma .
- Femeie ai innebunit ?! La ora aia eu dorm , spun eu foarte bulversata .
-Aloo ! Ne ducem la un concert de rock nu la  Mozzart , incepe sa rada cu pofta Aki .
-Hmh , termin eu scurt si ies din camera mea .
Ma indrept spre baie si incui usa . Aki e foarte perversa si nu vreau sa ma risc . Imi dau jos hainele cu atentie si inchid usa cabinei de dus . Dau drumul la apa si milioane de stropi roiesc pe mine facandu-ma sa tremur umpic . Iau un sapun cu miros de vanilie si imi sterg corpul incalzit . E asa de bine ...
- Miyuki ! Da drumul femeie la usa asta c-o crap ! tipa Aki de dupa usa .
Jeez , nici la baie n-am voie sa stau .
- Nici gand ! Lasa-ma sa fac dus , zic eu calma si stapana pe situatie .
Aki probabil a plecat , ca n-am mai auzit-o . Ies din cabina de dus si-mi iau un prosop pe mine cat sa-mi acopar intimitatile . Ies din baie si ma duc la usa camerei lui Aki.
- Du-te ca e liber acum .
Imi indrept pasul spre camera mea si inchid usa cu grija . Imi iau feonul dintr-un dulap si incep sa-mi usuc cu grija pletele negre si lungi . Aki , fata de parul meu normal , e curcubeu ! Deci culoarea naturala e castaniu inchis , apoi sunt niste suvite verzi urmate de un albastru deschis si in zona bretonului mii de suvite visinii . Nu m-ar mira daca ar avea si-un tatuaj ...
Ma duc catre dulap sa-mi gasesc niste haine pe moment . Imi iau o bluza alba lunguta si niste colanti negri subtiri .  Ma asez in pat si probabil am atipit , ducandu-ma pe un taram al viselor .
- MIYUKI ! tipa Aki clatinandu-ma puternic .
- CE ?!! tip eu la ea trezindu-ma furioasa .
- Hai ca intarziem . E ora 11 noaptea . Sa ne pregatim ! spune ea ridicandu-se din pat si mergand spre dulapul meu .
Il deschide fara sa-i pese ca n-are voie , si incepe sa-mi cotrobaiasca printre haine .
-Ce crezi ca faci ? intreb eu oarecum indiferenta .
- Te ce crezi ? Iti caut niste haine . Nu poti sa te duci la un concert mai cu toate hainele . Iti trebuie ceva special , imi spune ea inca cautand .
Aki , e foarte superfciala . Pentru ea e totul cum arati . Sta ore in sir la oglinda dimineata arajandu-se si machiandu-se . Se indreapta spre mine cu niste haine care mi se par necunoscute dar totusi sunt din dulapul meu . Vad o pereche de blugi negri , un maieu negru cu un decolteu generos si o jacheta ... neagra .
- Nu pot sa ma imbrac cu astea ! Nu ma duc la inmormantare , dau eu din cap negativist .
- Miyuki , imbraca-te sa vezi ce misto o sa-ti stea . Tu mereu te imbraci cu haine deschise , incearca si altceva .
Am luat hainele cu sila din mainele ei , si m-am imbracat cu ele . M-am uitat in oglinda si ... uimitor , mi-a placut ! Imi statea asa de bine in negru , si imi punea in valoare formele generoase .
-Acum urmeaza parul ... , spune Aki dand din cap si fugarindu-ma pana la baie .
Cand am vazut ca pune in priza placa de par am vrut sa fug ca un copilas , dar ea m-a prins si a inceput torturarea parului meu . Spre final eram  schimbata . Parul meu drept si umpic undulat spre varfuri era altfel .  Dar tot esenta Miyuki raman ! Aki da din cap foarte multumita de rezultat si parasim apartamentul indreptandu-ne spre un taxi . Aki era deja imbracata , nu mai are rost sa spun cu ce ca se subintelege ... NEGRU !
Aki face semn cu mana la un taxi si ne urcam in el . Mergem ceva , ceva si ajungem in centrul orasului care mi se pare total schimbat . Mii si mii de oameni care mai de care ovationau o scena foarte luminata de jocurile orbitoare de culori . Ne indreptam spre scena , si spre surprinderea mea , Aki avea bilete pentru culise . Adica , si mai multi bani risipiti !
Observ niste baieti inalti si bine facuti pe scena care au inceput sa cante aceeasi muzica insuportabila care te face sa lovesti in lucruri . Eram umpic speriata , si m-am dus in spatele surorei mele ca un copilas neajutorat . Aki dadea din cap , canta , plangea , facea cu mainile , radea si mai pe scurt , se distra ! Nu prea stiu nuanta cuvantului acesta , dar am modul meu de a ma distra si acela e opus fata de al surorei mele . Dupa 2 ore pline de cantat eu ma aflam tot in spatele lui Aki . Baietii parasesc scena si se indreapta spre noi . Aki devine ca un catelus turbat iar eu imi pun mainile in san indiferenta .
- A-A...AKATSUKI ! tipa Aki isteric ducandu-se langa ei .
Baietii ii dau un autograf iar acum vorbesc cu ea despre habar n-am ce . Pur si simplu nu  ma intereseaza ... Vad ca se  apropie cineva de mine . Ha Ha !!! E ciudatul ala care i-am facut mustata . Incep sa schitez un ras dar imi musc limba . Se apropie si mai mult de mine si se opreste . Ma studiaza din cap pana in picioare apoi urmeaza un moment de tacere . Ma uit la el indiferenta , iar el umpic ciudat la mine . Probabil se astepta sa-i cad la picioare sau ceva de genu , dar , sorry babe !
- Ti-a placut concertul ? ma intreaba el incepand sa zambeasca .
Dau aprobator din cap si incep sa zambesc si eu de dragul lui .
- Cum te numesti ? intreaba el calm punandu-si mana pe umarul meu .
Pentru un infect de rock-er se comporta chiar bine cu fetele . Hai sa nu stric acest moment "emotionant "si sa conversez si eu ...
- Miyuki , spun eu scurt indepartandu-i mana de pe umarul meu . Dar tu ? intreb eu curioasa .
Incepe sa se uite urat la mine . Probabil nu i-a placut ce l-am intrebat .
- Cum adica ? Nu stii cum ma cheama ? spune el iritat de intrebare .
- Nu, nu stiu . E prima data cand vin la concertul vostru si am venit de dragul surorei mele care se afla langa colegii tai . Nu stiu nimic de tine sau de trupa ta , spun eu sec schitand un oftat lung .
- Atunci , eu ma numesc Pain , imi spune el dandu-mi mana in semn de cunostiinta .
Dau si eu mana si simt o mana foarte calda fata de a mea . Era asa de calda incat mi-a provocat un fior prin corp . In realitate arata bine , dar n-am voie sa-mi placa de un infect ! Imi indepartez mana si zambesc cu mai multa "dragoste".
-Miyuki , uite numarul meu . As vrea sa mai vorbim , pari o fata interesanta . Sa ma suni maine , imi spune el dandu-mi o hartiuta si plecand de langa mine .
Vine si Aki care-mi face cu ochiul iar eu ii arat limba . Plecam de la concert si ajungem pe jos in 25 de minute . Trebuie sa dorm ca sa pot costientiza ce s-a intamplat . Noapte buna !


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Wow- bravo ! Chiar e super fain daca e primul fic al tau .
Actiunea parca mi s-a parut un picutz cam grabita . Dar in rest a fost totul ok . Deci , Pain , Hm ?. Stiam de la inceput ca era Pain , si tot sigura eram ca o duce la concert Akatsuki . Aproape sigura ..)
Dialog - bun
Descriere - buna .
Totul - Bun !
Imi place la nebunie ficul tau si astept nextul cat mai repede ! 
P.S : Nu prea am ce sa corectez , sincer !


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Hei ! Am venit cu nextul . Enjoy !
________________________





Capitolul 3:  Ce-au ochii mei ?


         Somnul ... Cel mai bun lucru pentru a te recupera . Momentan casc si ma intind ca o pisicuta alintata .Sa-mi caut in memorie si sa-mi dau seama ce s-a intamplat aseara . A da ! Ciudatul ala din poster care i-am facut mustata mi-a dat numarul lui de telefon . Pentru ce ? N-am nevoie de asa ceva ...  Am sa-l sun mai tarziu daca asta ii este dorinta . Cand era cea mai mare liniste dumnezeiasca ...
- Deschide usa  ! tipa Aki la usa lovind-o .
Oare ce-a patit ? Niciodata n-o vad asa furioasa decat atunci cand ii insult trupa . E foarte ciudat comportamentul ei ...
Ma ridic foarte lent din pat si deschid usa repede . Aki era cu mainile in solduri uitandu-se urat la mine . Dau din cap in semn "What`s your problem ?" iar ea imi arata o hartiuta .
- Ce e aia ? intreb eu .
- Tocmai asta vroiam sa aflu si eu . Ce e cu numarul asta de telefon ? L-am gasit in geaca ta , spune ea iritata .
Nu-si mai aduce aminte ? Mi l-a dat baiatul ala Pain si era si ea de fata . Concluzie : Alcoolul nu e bun pentru Aki ! Spre apararea mea i-am spus ca e numarul unei colege . Ea a zambit ciudat apoi a parasit apartamentul zicand ca se duce in oras . Daca se duce in oras , inseamna ca va veni diseara . Deci , sa nu-mi ratez ziua libera !
Ma fatai prin casa si-mi fac rutina zilnica de dimineata apoi ma indrept spre televizor . Cand sa aprind televizorul imi aduc aminte de Pain . Imi caut telefonul prin geaca si-l gasesc . Formez numarul si ...
- Alo ? raspunde acesta calm .
- Hei , sunt Miyuki . Ai zis sa te sun . Ma tii minte ? spun eu .
- A da Miyuki ! Ce faci astazi ? intreaba curios .
-  Pai , mai nimic . Stau prin casa , spun eu usor plictisita de raspunsul meu .
- Ce zici sa ne intalnim in 30 de minute in centru ?
- De ce ? intreb eu suspect .
- Doar vino . Sau ti-e frica ? Crede-ma nu-ti fac nimic rau ...
- Nu mi-e frica de infec.. aa .. rock-eri . Ma gasesti acolo . Pa ! spun eu inchizand violent telefonul .
Ar trebui sa ma consider norocoasa ca am numarul unei vedete rock ? Nu , nu ar trebui . Rock-erii sunt ciudati si ma pot pune in pericol fara sa costientizeze . Voi fi foarte atenta la orice gest al lui Pain . Asadar ma indrept spre dulapul meu si-mi aleg niste haine normale care nu includ negrul . O bluza lila cu niste blugi albastri si un colier modest primit de la mama . Imi iau geaca si inchid usa apartamentului .
Merg pe strada si observ fara sa vreau numarul mare de oameni misunand din toate directiile . E usor sa te pierzi daca nu esti atenta ... 
Probabil ma uitam la stele verzi ca m-am izbit usor de cineva . Mi se parea cunoscut . Era inalt cu parul ca un emo si niste ochi negri cuprinzatori . Acesta s-a uitat lung la mine apoi s-a scuzat si si-a vazut de drum . Mai am putin de mers si nu regret nicio clipita ca mi-am ales acesti balerini comozi . Am ajuns in centru si-l observ pe Pain cautandu-ma cu privirea . Era schimbat prin faptul ca nu purta negru . N-am sa inteleg de ce se poarta asa mult negru ...
- Hei Miyuki , imi zambeste cald .
- Buna , zic eu scurt .
Nu sunt genul de persoana care nu socializeaza , ba din contra ! Dar mi se par ciudati rock-erii si nu vreau sa regret nimic in viata . Imi intrerupe gandurile Pain care si-a pus mana pe umarul meu micut .
- Deci , ai vrea sa vii in mall ? ma intreaba el uitandu-se atent la ochii mei .
- Credeam ca nu trebuie sa fii la vazul tuturor . Adica tu ...
- Imi place sa ma intalnesc cu fanii mei , n-am nimic impotriva . Chiar si acum cu tine , eu am vrut sa ne vedem , imi spune el uitandu-se in continuare la ochii mei .
Bun deja mi-a sarit mustarul ! Cum adica sa-ti fiu fan ??! Si ce vrei sa-mi faci la ochi de tot te uiti la ei ?
- Uite ce e Pain , nu sunt fanul tau si nu-ti voi fi NICIODATA ! zic eu bulversata . Si , ce tot ai cu ochii mei ? intreb eu calmandu-ma umpic .
- Nu esti ? Aaah , ai sa vezi tu , imi spune mangaindu-mi parul . Si ochii tai ... sunt asa speciali , spune el calm ca de obicei .
Ii indepartez mana din parul meu si-mi pun mainile in san . Pain zambeste apoi imi face semn pe unde sa mergem . Ma simteam ca un catelus . O fata sa mearga dupa un rock-erist ciudat prin tot centrul  , nu vezi in fiecare zi . Am ajuns in mall . Nu l-am mai vazut niciodata pe acesta . Era mare si foarte frumos aranjat . Cateva sunete de uimire din partea mea il distrag pe Pain care semna niste autografe .
- Tu nu ai fost in mall-ul asta ? intreaba el uimit .
- N-am timp sa-mi plimb papucii peste tot in oras , ii zic eu inchizandu-i gura .
El zambeste apoi isi saluta fanii si vine langa mine fancandu-mi de inteles sa-l urmez . Eram foarte atrasa de peretii mari care se intindeau pe cativa metri . Plantele verzi parca culese din padurile tropicale erau superbe ! Ajungem la un restaurant . Hmph ... Ce vrea sa facem aici ?
- Haide , ia loc ! imi spune Pain foarte politicos care ma ajuta sa ma asez .
- Nu trebuie sa ma ajuti . Pot si singura , ii spun eu artagoasa.
Sub nicio forma nu trebuie sa ma atasez de el . El e altfel iar eu sunt altfel si PUNCT !
- Nu stiam ca fetele sunt artagoase la gesturi frumoase , zice el ironic facand semn la un chelner sa vina .
Rad usor si privesc chelnerul care era uimit ca-l vede pe ..
- WOW ! Sunteti solistul din "Akatsuki "? Va rog , dati-mi si mie un autograf .
Nu stiam ca e solist . Pana la urma nu stiu nimic despre el si deja incep sa-l judec . Ma simt cam prost ... Pain ii da un autograf cu multe placere apoi comanda cea mai buna pizza de acolo . Chelnerul mai scrie si ce bauturi sa aduca apoi se uita la mine cald si-i spune lui Pain :
- Sunteti norocos , domnule ! Fete asa frumoase nu gasiti oriunde , spune chelnerul apoi se face nevazut .


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Woaw ! XD.
E mega-fain !
Is nebuna dupa ficul tau !!
Astept nextul ! Si sa vii repede cu el ! Si capitolul asta a fost extraordinar !
Cum ai facut mereu !
Spor la scris !   


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Am adus nextul ! Mai tarziu am sa postez si celalalt next . Enjoy !



Capitolul 4 - Pizza


      Ma uit stupefiata la Pain . Oare ce a vrut sa zica prin " Fete frumoase nu gasiti oriunde ...". Iau o gura de apa plata apoi il privesc sec pe Pain . El se uita la mine si de abia acum am putut observa ochii lui asa ... frumosi ! De abia acum am putut observa sprancenele lui bine conturate si , pielea lui neteda . Aki , avea dreptate , are o pielea perfecta . Pain se uita la mine dezorientat si ma trezesc din visele mele .
- Pain , doar chelnerul ala nu a crezut ca noi doi ...
- Nu ! Suntem doar prieteni . Atat , intervine el rapid si suspect .
Eu ii zambesc prefacut .Pain pune ceva la cale iar eu  , nu stiu ce . Acum inteleg cum se simte Aki , cand o bombardez cu mii si mii de conceptii care n-au legatura mai cu nimic . Mi-am adus aminte ca a comandat 3 pizza . Nu-i ajunge una ?
- Rock-erii mananca multa pizza , nu ? zic eu ironic .
- De ce ? spune el mai mult in soapta .
- Pai de ce ai comandat 3 ? Mai vine cineva ? spun eu curioasa .
Probabil am nimerit . Mai vine o persoana . Oare e tot un infect de rock-er ? Of , sper sa fie de treaba si persoana aceasta . Dupa circa 10 minute in care Pain mi-a povestit de fanii lui vine si chelnerul cu pizza . Oh , god ... Chiar ca era cea mai buna pizza . Mirosea atat de bine incat mi-am pus mainile la gura sa nu scot sunete ciudate , specifice mie . Deodata cineva pune mana pe umarul meu si tresar . Pain rade si-i face semn la persoana din spatele meu sa se aseze . Era un baiat inalt , cu o masca portocalie . Ii puteam simti in aer comportamentul amuzant si lipsit de griji .
- Ei bine , cine e fata asta ? Nu te-ai saturat de fane ? spune baiatul mai mult impingandu-i coate lui Pain .
- Eu nu sunt ... spun eu dar ma intrerupe Pain .
- Ea nu e fana mea si nici a noastra . E sora unei fane , spune Pain scurt .
- Ei bine , daca ti-e prieten , si mie imi e prieten . Buna , ma numesc Tobi , imi intinde acesta mana .
- Eu , Miyuki , o intind si eu dupa care ma asez mai bine pe scaun .
Tobi parea de treaba . Era o persoana foarte hazlie si deschisa . Dar eram total confuza de masca aia ciudata ...In fine . Se pare ca Tobi canta la tobe fiindca avea multa energie . De retinut ! O persoana care vorbeste despre el la persoana a treaia e foarte hazlie .  Pe tot parcursul sederii noastre la restaurant auzeam de la Tobi numai chestii de genu "Tobi vrea inghetataaaa !! Tobi vrea jocuri videooo ! ". Era ca un copilas simpatic dar  , presimteam ca ascunde ceva sumbru in masca . Deodata mi-a venit o idee .
- Pain , hai la jocuri video ca vreau si eu ! spun eu luandu-ma de gat cu Tobi si rugandu-l ca niste catelusi .
- Nu , raspunde acesta sec .
Jeez , parca ar fi Mihai Petre de la  "Romanii au talent ".
Atunci Tobi ma ia umpic mai incolo de masa si-mi sopteste ceva . Eu rad si aprob din cap ca-mi place ideea . Ne ducem langa Pain si-i furam colierul de la gat cu ajutorul priceperii lui Tobi . Alergam prin mall ca niste zapaciti ! Tobi imi paseaza colierul iar eu trec prin 3 magazine cu gandul sa ma scape Pain din vedere . Era un colier frumos , puteam face bani cu ei ! Mai ales daca spun ca e al solistului din "Akatsuki".
Il vad pe Tobi care-mi face semn sa ma uit in spatele meu . Se agita si se fataie cu mainile alea dar eu tot nu m-am prins ce vroia sa spuna . Deodata simt niste maini calde care-mi prind mijlocul . Eu tresar umpic si ma uit rugator la Tobi . Tobi se apropie de mine dar Pain ..
- Stai pe loc  ! Un singur pas iar aceasta domnisoara va fi pupata ! spune Pain foarta amuzat .
O_O . Eram ca-n filmele alea  , criminalul , politistul si femeia bomba . Dar in varianta noastra eram un ciudat cu piercing-uri , un erou bebelus si o fata complet surprinsa .
Tobi rade si el apoi isi opreste mersul . Oare a zis ce-am auzit ? Nu , sunt eu surda ! Eu ma zbat in bratele care ma tineau cu atentie . Eram intr-o zona a mall-ului care nu era populata .  Langa o librarie . Il caut cu privirea pe Tobi iar acesta a disparut complet . Colierul il am l mine la gat ca sa nu-mi cada si sa-l pierd .
- Pain , lasa-ma ! zic eu hazliu .
- Cu o conditie ! zice Pain facandu-si un zambet pervers pe fata .
- Nu ! Nu te pup ! zic eu lovindu-l la sensibilitate si fugind de langa el .
A gata ! Tobi era la jocuri video . Acolo trebuie sa ma indrept si eu . Imi arunc o singura privire in spate la Pain , care tot plangea ca un copilas si deodata ... BUFF !!!


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482

Foarte tare !
Ultima faza a fost beton )
Astept continuarea !


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Salut !  Cred ca ai observat valul de membrii noi si fic-uri noi , nu-i asa ? Ei bine sunt nebuna dupa ficul tau ! Nebuna nebuna . Si serios , chiar e primul tau fic ? Ca eu nu prea cred . Esti fenomenala , ai un talent innascut cand vine vorba de fic-uri .  Ma amuzi foarte tare cu unele scene ( majoritatea ) .Si imi place ca vi repede cu capitolele . Imi place asta . Desi ar trebi sa pui si niste poze . Oricum e foarte fain ficul  .  Nu am ce comenta . Doar sa o tii tot asa si sa nu te lasi de el . Ca Mariei ( eu ) nu-i plac persoanele care abandoneaza fic-uri .  Ma  bucura mult ideea ficului tau , e originala . Ce sa mai , e beton XD .
                  Tine-ma minte ! Eu sunt no . 1 fana a ta si a ficului tau ( dupa ceilalti , probabil ) . Scuza-ma daca aberez , dar nu stiu ce am azi .
            Te iubesc si iti multumesc ca existi !


Modificat de MaryLoveEverybody (acum 12 ani)


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Si eu am spus la fel Mary ! 
E geniala cu ficul ei . Si mai e si primul !!!  


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Da este  primul . Dar pentru mine e un fic oarecare si nu e chiar asa de bun . Eu il scriu de placere . As vrea sa pun poze dar cum sunt noua nu prea stiu cum . Asadar v-am adus nextu ! Enjoy !
_________________



Capitolul 5 - Bombe ?!


       Il lovesc pe Pain la sensibilitate si fug de langa el . Mi-am intors putin privirea in spate la el si deodata ma izbesc de cineva .  Era cat pe ce sa cad pe spate dar ma prinde de mijloc si ma ia langa piept . Eu incremenesc si-mi ridic privirea in sus sa vad cine e . Era un baiat blond cu niste ochi albastri cuprinzatori . Ma dezlipesc de el si-mi plec capul in semn ca-mi pare rau . Acesta scoate un suras mic , apoi se apropie de mine .
- Imi pare rau , domnule ! zic eu foarte zapacita .
- Huh ? Domnule ? Ha ! Te rog , zi-mi Deidara , spune el calmandu-ma .
Deodata simt cum 2 maini calde se lipesc de corpul meu firav . Tresar umpic si ma ascund din instinct dupa Deidara . Pain se uita mai mult cu gelozie ,  habar n-am de ce , si-i arunca in aer intrebari lui Deidara .
-Deidara , ce cauti aici ? Trebuia sa fii la repetitii , spune Pain schimbandu-si fata senina .
- Eeeh , sa mai ies si eu din casa , nu ? Si apropo ce-ai cu fata asta ? spune Deidara .
- Asta vroiam sa te intreb eu pe tine , spune Pain sec .
Gata , daca nu interveneam astia doi se luau la bataie . Probabil acest Deidara e colegul de trupa cu Pain si Tobi . Ies din spatele lui Deidara si ma apropii de Pain . Imi iau colierul de la gat si-l dau la loc .
- Poftim , ii zic eu dandui-l in mana .
Pain zambeste si-mi face semn sa ma uit la gatul meu . Trag o privire in jos si observ ca nu mai am colierul meu la gat . Ma uit la el si zambeste pervers aratandu-mi ca are colierul meu in mana . Deidara chicoteste presimtind ce va cere Pain .
- Pain ! Da-mi-l ! zic eu incercand sa-l iau dara fara succes .
- Ahem , cu o conditie , zice Deidara uitandu-se la Pain .
- Care e aia ? intreb eu suspect .
Pain se apropie de mine incet si-mi spune la ureche  " Maine seara sa vii la mine " . Eu ma uit stupefiata la Deidara care dadea din umeri neintelegand ce a zis Pain .
- Ei bine asta e conditia . Poftim il poti pastra si pe al meu , imi zice Pain punandu-mi la gat colierul lui .
Colierul lui avea niste cerculete si era foarte atent lucrat . Cand mi l-a pus mi-a trecut un fior fiindca era rece in  contact cu pilea calda si fina de pe san . Atunci ma gandesc sa-i inapoiez gestul si-i zic ca-mi poate pastra si colierul meu .
Acum ne indreptam spre Tobi dar imi suna telefonul .
*Riing*Riiing *
- Alo ? raspund eu rapid .
- Miyuki ! Unde Dumnezeu esti ? spune Aki umpic ingrijorata .
- Pai sunt in Mall . De ce ? intreb indiferenta .
- Aaa , esti in Mall ? Atunci distreaza-te ! Vezi ca eu plec 4 zile la o prietena la tara . Ti-am lasat mancare si tot ce-ti trebuie . Sa fii cuminte ! imi zice Aki inchizand telefonul .
Nu pot sa cred c-am auzit ceva asa de frumos de la Aki . Deobicei daca ii spuneam ca eram in Mall venea si-mi rupea gatul . Dar de data asta e asa linistita ... Baietii au auzit conversatia iar lui Pain ii sclipeau ochii . Eu cu Deidara ne uitam dezorientat la el dar il observam pe Tobi . Ma apropii furioasa de el si-l casapesc in bataie .
- Ipocrituleee ! Cum indraznesti sa ma lasi in pericol ? ii spun tragandu-i 3 palme zdravene pe spate .
- Aaaauu ! Tobi e baiat bun ! Tobi vazut inghetata pufoasa si Tobi cumparat si pentru Miyuki ! zice Tobi dandu-mi un cornet de inghetata .
Atunci ma opresc din activitatea mea si ma uit la inghetata . Era cu tiramisu si caramel ! De unde a stiut infectul asta ce-mi place ? Iau inghetata si ma uit suspect la ea . Cum spuneam ... Rock-erii sunt ciudati . Ma uitam  ca mata in calendar sa vad daca nu e vreo bomba care sa-mi explodeze in fata  . Atunci imi vine in minte o idee . Ma apropii de Pain cu o fata rugatoare sa muste din inghetata . Pain ia o gura si observ ca n-a murit . Atunci e buna !
- Hei , eu nu sunt cobai ! zice Pain punandu-si mainile in solduri .
- Pentru mine da ! spun eu savurand inghetata .
Deidara rade usor apoi se indreapta cu Tobi spre iesirea din Mall ramanand doar eu cu Pain .  Ma uit la ceas si observ ca e 14:00 .  Imi aduc aminte ca Pain mi-a zis ca e super obosit de la concertul de aseara fiindca n-a dormit deloc .
- Pain , vrei o cafea ? ii spun eu inocenta .
- De care ? Cu bombe sau rame  ? spune Pain amuzandu-se .
- Of , imi pare rau . Eu iti dadeam o cafea simpla , dar daca tu vrei cu rame ... zic eu ironic .
- Merge si simpla ! spune el facandu-ma sa rad .
Am iesit din Mall iar acum ne indreptam spre casa mea . Ma simteam bine in compania lui . Dar de ce ?

Modificat de Haruka Miyura (acum 12 ani)


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Salut ! Am citit si acest capitol si il adooor , salivez pe covor. . Cum poti fi atat de geniala ? Si te rog sa nu mai spui niciodata ca nu e reusit pentru ca nu e adevarat . E super reusit .
Acum  sa te invat cum sa pui imagini la capitole . Sper sa intelegi si sa iti fie de ajutor .
Daca vrei sa atasezi ficului / capitolului niste poze trebuie sa urmaresti pasii :

1). Cauti poza care te-ar interesa .
2). Cand ai gasit-o dai click dreapta pe mouse (pe imagine ) la " View image " si o sa-ti apara doar imaginea pe care o vrei .
3). Dai  Copy la link .
4). Apoi te intorci la fic si scrii [img]____linku-ul imaginii____[/img] si fara spatii intre [] si link , da ?
De exemplu : cum ar veni cu spatii :[img] [/img]

Si fara spatii arata asa :


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Hei ! am venit cu nextul . Enjoy !
________________
Capitolul 6 - Noroc pe dracu` !

         De ce ma simteam bine in compania lui ? Aceasta intrebare imi invada capul facandu-mi sa bubuie . Mi-am scuturat usor capul si am observat un parc in mersul nostru . Mi-am intors fata spre Pain rugandu-l sa ne oprim umpic . Era parcul meu preferat si mereu gaseam ceva nou . Zaresc o portiune de trifoi si ma arunc pe ei , cautand un trifoi cu patru foi . Daca vrei noroc , trebuie sa-l cauti !
- Nu te mai agita sa gasesti noroc . Deja trebuie sa te simti norocoasa ca esti cu mine , ingana Pain langa mine .
- Asta nu e noroc faptul ca sunt cu tine ... Asta e ghinion pentru urechile mele !  Eu vreau noroc adevarat , spun eu inca cautand .
Pain vine langa mine cautand si el mai mult superficial . Aleluia ! Zaresc un trifoi cu 4 foi dar infectul de langa mine mi-l ia inainte .
- Wai ! Ala e al meu ! spun eu incercand sa il iau , dar mainile lui puternice ma opresc .
- Ti-l dau . Da eu ce primesc ? spune Pain arcuindu-si sprancenele .
- O vizita la spital ! spun eu izbindu-l pe spate si aruncandu-ma peste el .
Atunci privirile noastre s-au "conectat " . Fara sa-mi dau seama rosesc si ma dau jos de pe el  , lasandu-l inca intins cu fata spre cerul senin . Pain se ridica in sezut si se uita confuz la mine . Imi intinde trifoiul , si crezand ca-l pot lua ma prinde de incheietura mainii si-mi indeparteaza parul de pe frunte dand un mic pup. Ma incrunt  iar el rade zgomotos dandu-mi trifoiul in mana .
- Mergem ?  intreb eu ridicandu-ma .
Pain aproba din cap si ne luam talpasita din parc . Ajungem in scara blocului si o aud pe prietena mea vorbind la telefon si coborand scarile . Ca si Aki , era o disperata dupa ciudatul de langa mine .  I-am pus geanta mea pe fata lui Pain tinandu-l de o mana conducandu-l pana la usa mea .
- Miyuki ! Ce faci fata ? intreaba Funa suspect .
- Aaa , nimic . De ce ? spun eu in prostie .
- Ok , distractie placuta cu baiatul ala ! spune Funa si paraseste blocul .
Aaaah ! Ce perversa poate fi Funa . Pain nu a auzit nimic fiindca in parc si-a pus castile in urechi . Cand am ajuns in apartament observ o schimbare drastica . Aki a facut curat ! Doamne , sa notez in calendar ca e sfanta ziua asta . Il invit pe Pain in bucatarie incalzind apa pentru cafea . Pana se incalzeste sa-i prezint casa . 
- Deci asta e sufrageria , ii spun eu aratandu-i cu degetul .
- Confortabil , spune el asezandu-se pe canapea .
Il iau de maneca sa-i prezint camera fanei lui . Cand Pain intra ramane foarte surprins de posterele in care era el . Avea si un altar dedicat lui .
- Ti-am spus vreodata ca voi nu semanati deloc ? spune Pain foarte surprins de camera lui Aki .
- Mmm , nu , ii zambesc apoi il conduc si in camera mea .
Il las sa cerceteze camera iar eu ma indrept spre apa care clocoteste . Iau 2 cani si pun cafeaua plus ingrediente secrete ( reteta super secreta) apoi pun apa fiebinte . O aroma imbietoare stapaneste holul ademenindu-l pe Pain in bucatarie . Ia o gura de cafea apoi striga cat il tine gura .
- Aaaa !! Frige !!  Tu vrei sa ma omori ! zice Pain cautand apa rece .
- Nu fi nebun ! Daca te omor fanele tale zapacite ma spanzura , ii spun cautand disperata gheta .
O zaresc in congelator apoi ii indes doua cuburi mici de gheata in gura lui Pain atenuandu-i clocoteala din gura . El respira usurat apoi incepe sa se uite atent la mine . Ma uit confuza la el . Se ridica brusc de pe scun facandu-ma sa tresar si-mi pune un cub de gheta in san . Oh nu ! Nu ai facut asta !
-Pain , rock-er nenorocit ce esti ! strig eu la el luand un cub de gheta si fugind dupa el .
- Nu ma prinzi tu ! zice fugind prin sufragerie . Razbunare ! rade el foarte copios .
Ies din sufragerie ascunzandu-ma dupa usa de la camera lui Aki . Pain iesa ca un iepure fricos din sufragerie cautandu-ma cu privirea prin casa . Pain intra si-mi verifica camera apoi se indreapta spre mine . Eu respir usor fiind greu sa ma auzi . Intra  temator in camera apoi inchid usa brutal sarindu-i in spate si bagandu-i cubul de gheata in tricou . Am sarit de pe el , ducandu-ma imediat pe pat si luand perna cu fata lui pe ea . Doar eram in camera surorii mele , nu ?
- Asa e ! Razbunareee ! strig eu trantindu-i o perna peste fata .
El riposteaza si ma prinde de mijloc gadilindu-ma . Rad puternic apoi ma eliberez din bratele lui , dandu-i inca o lovitura "mortala" la sensibilitate . Auch ! Cred ca de data asta a durut .
-  Miyuki , sa vezi ce-ti fac , zice amenintator Pain vaicarindu-se in pat .
Eu parasesc camera si ma duc in bucatarie sa ma iau o gura de cafea . Pana la urma , trebuie sa am energie ! Cand ma intorc il observ pe Pain afisand un zambet pervers pe fata . Nu-i a buna ...

Uitati si poze . Mersi mult Mary  .
Sper sa mearga  :



_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Bravo , BRAVO !  Ma bucur ca ai reusit ! ^^ . Observ aproape numai perversitati . E bine !!    Si cum ai zis si tu e +18 .

Ma bucur mult ca ti-am fost de ajutor ! Si sa stii ca pozele poti sa le pui si in timpul capitolului , cum fac eu . Dar e bine si la sfarsit .   Sa vedem ce-l mai trazneste pe Pain . 


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Frumos )
Mi-a placut foarte mult continuarea asta , ca si celelalte. ).
Astept nextul ! 


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Mmm , nu-mi aduc aminte sa fi zis ca e +18 , dar sa fie asa ) .
Eu zic ca e destul de convenabil sa primit 3 nexturi intr-o zi avand in vedere ca  in timpul saptamanii s-ar putea sa pun doar 1 sau maxim 2 .Deci , v-am adus nextu .
Enjoy !
________________________


Capitolul 7 - Mai gandesc oare ?
   

            Il observ in bucatarie . Tresar umpic la vederea lui fiindca avea un zambet pervers pe fata . Adica ... ahem , ahem : O fata mica si inocenta cu un rock-er ciudat in casa SINGURI nu suna prea bine .
- Hai ma Pain , ma jucam si eu ! zic ca sa ma salvez .
- Joaca ? zice el ridicand o spranceana .
Atunci vine langa mine si ma apuca strans in brate . Credeam ca o sa-mi rupa gatul dar a facut ceva neasteptat ... M-a tinut strans la pieptul lui bine lucrat . Vroiam sa scap din acea stransoare prin "mortala" mea lovitura , dar totusi , sa nu exagerez . Ma uit umpic la ceas si observ ca era 18:00 . Maamaa ?!! Cand a trecut timpul asa repede ? Oricum , sa ne intoarcem la realitate . Se uita fix in ochii mei iar mie mi s-au inrosit obrajii .
- Ce s-a intamplat ? Nu ma mai lovesti acum ? zice ironic Pain .
- As vrea sa te lovesc , dar nu vreau sa ramai in viitor fara copii , spun eu amuzandu-ma .
- Miyuki , esti altfel , spune Pain cu o voce serioasa .
- Altfel ? Adica ... Cum altfel ? spun eu gandindu-ma mai bine .
- Nu esti ca celelalte fete . Alte fete ma sufocau cu intrebari patetice si stateau cu mine doar pentru ca sunt intr-o trupa . Si in nici-un caz celelalt fete nu ma loveau la punctul sensibil , spune Pain zambind usor .
Ma uit la el mirata si in acelasi timp simt cum imi bate inima de parca vroia sa plece din mine . Pain era primul baiat cu care interactionam ... Ii zambesc si eu calm dar atentia imi este distrasa de luminile de afara .
- Ce se-ntampla ? zic eu uitandu-ma pe geam .
Am privit umpic pe geam si am vazut tot felu de reporteri si paparazzi care aveau camere cu blitz  care vroaiau sa intre in bloc da un vecin nu-i lasa . Pain se uita si el apoi devine din ce in ce mai ingrijorat .
- Oh , probabil ne-a urmarit de la Mall . Asculta Miyuki , nu-i bine ! zice Pain incercand sa se calmeze .
-Poti dormi la mine daca vrei ! zic eu fara sa ma gandesc .
Damn ! Ce tot zic eu acolo ? Cine ma cred eu ? Vreo Super-Woman ?
- Cu tine in ... zice Pain dar il intrerup eu imediat .
- In camere separate !
Pain isi da ochii peste cap iar eu incep sa rad . Ne-am asezat la masa ca oamenii si-am inceput sa discutam una-alta . Timpul a trecut foarte usor facandu-se 00:00 .
- Vai !  Nu mi-e somn deloc ! Cafeaua asta a ta e de vina , zice Pain asteptand probabil sa adoarma .
- Si ce daca e cafeaua mea de vina ? Ma dai in judecata ca TU ai venit la mine si TU mi-ai consumat cafeaua ? spun eu ironic .
- Hal la TV , spune el ridicandu-se de la masa .
- Eu mai intai vreau sa ma schimb in pijamale , spun eu grabindu-mi pasul catre camera mea .
Imi caut pijamalele si ma imbrac foarte repede cu ele . Imi pieptan parul apoi imi aduc aminte de ceva . Ma duc repede la debaraua din casa si caut o cutie . Mmmm ? Unde este oare ? Aici ! Scot cutia prafuita si caut in ea ceva . Imediat ce gasesc ma indrept spre Pain cu mainile la spate .
- Ce faci mai ? zic eu ranjind .
- Ce-ai acolo ? spune el foarte curios .
- Nu-ti zic . Ridica-te , spun eu dand 2 pasi in spate .
Pain vine langa mine iar eu ii dau in mana o pereche de pijamale nou-noute . Normal , de baieti !
- Doar nu crezi ca vei dormi in haine , nu ? zic eu grijulie .
- Nu credeam ca porti marimea XXL , spune el hazliu .
- Idiotule , nu sunt ale mele ! Au fost  ale ... tatalui meu , zic eu intristandu-ma umpic .
-Oh , imi pare rau , imi zice Pain .
Probabil s-a prins ca-i mort . Asta-i viata ! Pain pleaca pana in baie sa se schimbe . Cand a venit inapoi nici nu ma asteptam sa-i vina asa de bine . Dau aprobator din cap iar el imi multumeste imbratisandu-ma . Ne asezam in canapea si dam drumul la Tv . Mai pe toate programele erau filme de groaza asa ca Pain se hotaraste odata unde sa lese . Eu sunt foarte fricoasa asa ca mi-am luat o patura si ma acopeream cu ea cand erau scenele mai "cu sange" . Pain privea indiferent iar eu eram speriata pana in maduva oaselor . Am privit o secvanta care imi va ramane tiparita in creieras mult timp . Vroiam sa n-o privesc dar eram incremenita : Se afla o fata cautand ajutor cu disperare . Si dracie , tocmai in casa infricosatoare s-a dus . Acolo era un handicapat care a strangulat-o pe fata si am vazut scena cum i-a scos ochii . Scary ! Cand s-a terminat filmul tremuram toata . Era vreo trei dimineata .
- Ei bine , eu ma duc sa ma culc in camera surorii tale , spune Pain inchizand televizorul .
Atunci m-am gandit la o alta secventa in care o fata dormea linistita si apare "o forta" apucand-o de picior si tarand-o pana la bucatarie in final terminandu-se cu moartea ei foarte dramatizata .
- Pain stai , spun eu apucandu-l de maneca pijamalei .
- Ha ? Stiam ca am iubesti dar  , chiar din prima noapte vrei ? zice el facandu-si o fata perversa .
- Du-te dracu ! Tu dai la filme horror apoi pleci si ma lasi singura in camera . Si nu te iubesc , zic eu tremurandu-mi vocea .
- Daca zici tu , spune Pain intizandu-se pe canapeaua mare langa mine .
La fiecare zgomot ma trezeam si recunosc , n-am dormit chiar asa de bine . In schimb Pain a dormit neintors si era asa dragalas cand dormea . Cand dormeam si eu insfarsit simt cum cineva ma apuca de mijloc . Imediat tresar dar ii vad capul lui Pain pe pieptul meu . Se pare ca el cand are concerte isi imbratiseaza perna . Incerc sa-l indepartez dar apoi imi amintesc ca eu l-am rugat sa ramana aici si ar fi nasol sa-i stric somnul . Am inchis si eu ochi apoi am plecat in lumea somnului ...
* Riiiing * Riiiing *
Suna telefonul de zori . Ma trezesc si fac miscari scurte ca sa nu-l trezesc pe Pain care inca era pe mine . Raspund usor la telefon .
- Alo ? zice Aki foarte bine dispusa .
- Buna Aki , ce faci ? zic eu trezindu-ma putin .
- Bine . Da de ce vorbesti asa de incet ? spune ea suspecta .
- Exact acum m-am trezit , spun eu cascand .
- Acum ?! Ai observat ca e ora 13:00 ? spune ea razand . Oricum , pune si te odihneste . Mai ai 3 zile pana vin eu .
Inchide Aki telefonul inainte sa-i zic "Pa" . Nici nu ma gandeam ca e 13:00 . Probabil era vreo 10:00-11:00 , dar nu 13:00 . Ma uit La Pain care inca ma strangea in brate si dormea linistit . De data asta nu mai era cu capul pe pieptul meu ci era cum se zice "Face to face " . Ii simteam respiratia regulata atigandu-mi usor obrajii palizi . Nu mai suport ! Trebuie sa ma dau jos . Asta e , trebuie sa-l trezesc pe Pain .
- Wai Pain , trezirea ! zic eu zbrancindu-l .
Nu mai dadea semne de viata . Ii dau si palme peste fata dar nu reactiona ! Oare s-a imbatat cu cafea si nu se mai trezeste din morti ? Numai gandul la fanele disperate venind dupa mine ca nebunele cu tot felu de cutite ma ingrozeste . Trebuie sa fac sacrificii MARI ca sa-l trezesc . Ma apropii usor de fata lui fina . Buzele mele ating usor obrajii lui fini iar apoi a urmat un ...
- STRIGAT PUTERNIC-
- Baiii !!! Lesen ordinar ce esti , da-te de pe mine ! zic eu tipand la urechea lui .
Pain se ridica instantaneu si se dezlipeste de mine . O dat Domnu !
- Auu ! Mai cu blandete , zice el mangaindu-si urechea . Inca imi trebuie auzul .
- Eeeh ,  lasa ca nu ramai  tu surd  din cauza mea   , zic eu ridicandu-ma insfarsit din pat .
Picioarele imi erau greoaie si ma simteam umpic rau . Ma duc la baie si ma spal pe fata si dinti , apoi imi aleg niste haine din dulap . Pain si el s-a schimbat iar eu i-am zis ca poate pastra pijamalele , nu se stie niciodata . Analizez fiecare lucru din casa dar un miros apetisant ma cheama in bucatarie . Cand intru il vad pe Pain gatind ceva bun . El termina apoi ma invita sa ma asez . Ma uit concetrata pe mancare ca nu cumva sa aiba ceva necomestibil .
- Mananca , spune el luand o gura si dovedindu-mi ca se poate manca .
- Poate esti un bucatar groaznic si ma pui sa-ti testez mancarurile , spun eu luand furculita in mana si analizand fiecare particica de mancare .
Dupa ce m-am asigurat ca n-are nimic am luat o gura mica . Era asa de bun ! Mmm , pana nu am mancat toata portia nu m-am lasat . Pain rade si m-a ajutat sa strang masa . Ca doar el a gatit !
- Auzi , mai tii minte ca azi trebuie sa vii la mine ? spune el spaland vasele .
- Categoric nu ne mai uitam la filme horror ! zic eu amintindu-mi de filmele de aseara .
- O fata care  casapeste un rock-er sa fie asa fricoasa nu prea intalnesc , zice Pain stergandu-se pe maini de spuma .
- Nu-s fricoasa ! Sunt curajoasa si accept orice ! spun eu reprosandu-i fara sa gandesc .
- Atunci sa te vedem . Te provoc sa ma pupi , zice el lipindu-se de mine .
Am inceput sa ma inrosesc ... Nu am pupat in viata mea pe un baiat !

______________
Ma cam incurc sa pun poza in capitol , si ca sa nu fac ceva gresit mai bine le pun la sfarsit .
Cand manca Miyuki :


Faza cand "o forta" prinde fata din acel film .


Modificat de Haruka Miyura (acum 12 ani)


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Fuck ! Multumesc pentru aceasta ultima imagine extraordinara , care si eu ca si Miyuki , nu o sa mai dorm bine la noapte ! )
Oricum , foarte frumos capitolul asta si vad ca Pain prinde din ce in ce mai mult TUPEU !
Wow , si ce film poate sa aleaga si Pain , asta !
In fine ! Deabia astept urmatorul capitol sa vad ce face Miyuki cu Pain ! :X.
XD .
Te Poop ! :*

rock akatsuki fuck multumesc pentru aceasta ultima imagine care miyuki mai dorm bine noapte )oricum

38.1KB


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Poftiti nextu ! Ma prea grabesc la scoala asa ca diseara am sa-l mai corectez . Enjoy !
_______________


Capitolul 8 - Declaratii ?!

    Am inceput sa rosesc si sa-mi bata inima . De data asta era foarte aproape de mine simtindu-i pieptul bine lucrat . Ma uit la el descurajata si ma apropii de obrajii lui palizi . Prima oara am ezitat , apoi si a doua dar gata ! Nu puteam sa inteleg de ce imi cere sa fac asta . Ma uit amenintator in ochii lui care erau sinceri .
- De ce vrei sa fac asta ? spun eu bleguta .
- E doar un mic pupic . Ce te dramatizezi atat ? imi zice Pain uitandu-se la expresia fetei mele inrosite .
- Sa stii ca n-am mai pupat nici un baiat , ii spun eu sincer .
- Ah , inteleg ... Da-mi voie sa te ajut atunci , spune el apropiindu-si fata de buzele mele .
Era la 3 cm de buzule mele tremurate . Ma apropii si mai mult si ii simt obrajii moi . Timp de 2 secunde a durat dar apoi mi-am retras incet capul . Pain zambeste si ma lasa din bratele lui .
- Nici sa nu te gandesti ca scapi asa usor de mine , spune el cu o expresie malefica .
- Ce vrei sa spui ? intreb eu neintelegand la ce se refera .
Stau cateva secunde suspendata in ganduri apoi imi beculeste ceva .
- Daca te-am pupat si am dormit cu tine in brate sa stii ca nu ma faci sa te plac  , zic eu zambind .
- Te prinzi repede , spune el dar imediat ii suna telefonul .
- Alo ? Acum ? Bine ,da o sa mai vina cineva , spune el inchizand telefonul .
Se uita la mine apoi paraseste bucataria probabil ducandu-se la baie . Totusi e om si el ...  Ma intind relaxata pe scaun gandindu-ma la niste chestii . Probabil daca ar sti Aki ca idolul ei este acasa la noi , l-ar pune pe Pain intr-o cutie de papusi si l-ar lasa ca bibelou in sufragerie . Tot ma intreb de ce Pain ma imbratiseaza asa des . Nu ca nu-mi place dar ... Daca are prietena ? Imposibil sa nu aiba , doar e cel mai indragit baiat . Nu vreau sa ma simt ca a cincea roata asa ca , n-am sa ma las asa usor . Gandurile imi sunt intrerupte de Pain care vine inapoi in bucatarie .
- Miyuki , trebuie sa plecam , zice el calm .
- Unde ?
- Unde crezi tu ? spune el uitandu-se cu mirare la mine .
- La ... tine ? spun eu amintindu-mi ca trebuie sa mergem la el .
Zambetul lui imi da de inteles ca da . Ne ridicam de pe scaune indreptandu-ne spre usa . Ne incaltam si incui usa parasind blocul . Afara e senin iar soarele asta ma orbeste .  Habar n-am unde sta Pain dar presimt ca voi merge mult . Dupa 30 min de mers deja obosisem . Ma molesesc pe o banca care o vad .
- Deja ai obosit ? intreaba Pain uimit .
- Blegule , ma dor toti muschii din cauza ta ! zic eu gafaind .
- Din cauza mea ?
- Da ! Ai dormit aseara pe mine si sa stii ca esti greu  , spun eu privind norii .
- Obisnuieste-te , zice el afisandu-si un zambet pervers .
- Perversu naibii ! zic eu ridicandu-ma sageata de pe banca vrand sa-i dau 2 .
- Haide , spune el aratandu-mi spatele . Doar e vine mea , nu ?
- Nu vreau sa ma cari ! zic eu negativist .
Pain nu mai scoate nici-un cuvant si ma ia cu forta . Eram ca un copil pe spatele parintelui . Abdomenul meu micut ii simte spatele drept a lui Pain . Fata mea era ascunsa in parul des cateodata privind in fata  .
- Imi amortesc picioarele , zic eu plangandu-ma .
- Parca ai fi Tobi , spune el razand .
- Eu nu ma aseman cu pampalaul ala ! spun eu revoltata .
- Macar pampalaul ala stie sa sarute , zice el ironic .
- Si de unde stii ca eu nu sarut ? Faptul ca nu-mi petrec timpul cu baietii asta nu inseamna ca nu stiu sa sarut .
- Si de unde stii daca nu ai sarutat niciodata un baiat ? Sau te saruti cu sora ta ... zice el amuzat dar sar din spatele lui .
- Tu inafara sa ma cicalesti si sa te joci cu sentimentele mele nu stii ? De ce tot ma imbratisezi ? De ce ma pui sa te pup ? De ce ? Sa stii ca nu vreau sa sufar din cauza ta , spun eu suparandu-ma rau pe el .
Gata , deci vreau sa aflu tot ! Tineretea mea nu vreau sa fie consumata de un rock-er nebun si pervers . Ma uit la Pain care se intrista deodata . Oare i-am facut rau ? Nu ... Nu se supara el asa repede . Adica sunt o fata oarecare care poate fi inlocuita de fanele lui disperate . Nu-i trebuie afectiunea mea si nici eu n-am nevoie de a lui ! Aceasta zi e pe sfarsite aparand apusul din dealurile inalte . Eram pe o srada . Defapt nu era chiar o strada ... Era o poteca inconjurata de copaci batrani si flori care nu era la vazul oamenilor . Balerinii mei lacuiti reflectau apusul sangeriu . Ma uitam la Pain asteptand un raspuns dar , nu vorbea . Se uita intristat la mine si statea nemiscat . Deodata tacerea este rupta de el care vroia sa se apropie de mine dar ezita .
- Miyuki , te-am facut sa suferi ? intreaba el cu un glas suparat .
- Nu m-ai facut sa sufar . Dar presimt ca voi suferi din cauza ta .
- De ce crezi asta ? spune el uitandu-se la apus .
- Fiindca te comporti frumos cu mine . Ma faci sa ma simt bine in prezenta ta dar gandul ca apartii altcuiva ma roade . Pur si simplu ma simt in plus , spun uimita de ce-am scos pe gura .
Nu-mi vine sa cred ca eu gandeam asa . Si nu-mi vine sa cred ca tin la Pain . Dar viata ne rezerva ceea ce e mai ciudat . Pain se apropie de mine si ma tine strans in brate . Simt cum in coltul ochiului imi apare o picatura sarata . Plang ? Imposibil ...
- Miyuki , eu iti apartin tie , spune el uitandu-se in ochii mei sticlosi .
- Perversule , n-ai prietena ? spun eu plangand si razand in acelasi timp . ( Calumea senzatia ! )
- Din fericire pentru tine , nu , zice el dandu-mi bretonul al o parte si atingandu-si buzele de fruntea mea .
- Ar trebui sa ma bucur ? spun eu incolacindu-mi bratele dupa gatul lui .
- Ar trebui sa sari de fericire pe aici , spune el probabil imaginandu-si .
- Nu ma castigi tu asa usor , ii spun eu fugind de el .
Fugeam ca nebuna printre copaci urmarita de Pain . Deodata simt cum suntem priviti . Ma opresc si-l privesc ingrijorata pe Pain . Pain se opreste soptindu-mi la ureche ca nu are cum sa fie nimeni pentru ca noi deja suntem in gradina lui . Serios ? Cand oare am ajuns la casa lui ? Asta da ascunzatoare ... De dupa un copac apare un baiat inalt cu parul roscat umpic ciufulit .
- Sunt toti inauntru ? il intreaba Pain pe baiat .
- Da , si se pare ca avem si-o frumusete printre noi , spune baiatul apropiindu-se de mine .
Eu rosesc instantaneu de acest compliment .
- Sasori , spune el intinzandu-mi mana .
- Miyuki  , ii spun urmandu-i gestul .
Mergem dupa Sasori iar dincolo de aceasta gradina uimitoare se afla ... o vila ! Wow , asta da locuinta . Intram inauntru si imi las geanta pe o masuta de pe hol . Vila avea 4 etaje . Calumea ,  nu ? Se aud niste tobe si chitare dintr-o camera . Sasori si Pain urmati de mine ne indreptam spre sufragerie . Cand am intrat l-am vazut pe Deidara si Tobi plus o fata cu parul albastru .
- Pain ! zice fata grabindu-si pasul spre baiatul de langa mine apoi il pupa pe obraz .
Mmm , nu ma simteam bine .Ce e cu senzatia asta ?

______________________

P.S : Pentru acest capitol nu mi-a beculit nimic legat de poze . Sorry !   


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Shizue
Membru

Din: Lost Wonderland
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 45
Bunaa!!! :*
Trec si eu peaici cu o parere...Ti-am descoperit ficul chiar azi , si chiar daca voi intarzia la scoala, iti voi lasa un comentariu.
M-am indragostit de el! E o idee originala...si frumoasa.. si e cu Akatsuki! :X
Mi se pare mie sau Miyuki e cam geloasa ca Konan l-a pupat pe Pain? Eu zic ca e :]] Oricum.. Pain e un dulce:X ... iar Miyuki super funny. Ai surprins atitudinea lui Tobi exact ca in anime.. si te descurci foarte bine pentru primul tau fic.. desi mai ai unele lipsuri... dar se vor remedia pe viitor.
Deci... abia astept next-ul! :*
[deacum poti sa ma consideri o mare fana a ficului tau]


pus acum 12 ani
   
didi
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 33
Awww!!!! Cat pot sa ador ficul!
Imi place la nebunieee!     
N-am mai intalnit ideea asta, e super!
Imi place de Pain ca e pervers!   
Oricum, imi plac mult ideile tale, si de abia astept urmatoarele capitole!


pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Am venit cu nextul . Cred ca voi posta doar 2 nexturi pe zi . Asta e !
Enjoy !
_______________

Capitolul 9 - Sandwich


       Acest sentiment imi da fiori in burta . O vad cum se apropie de Pain fara ezitari si-l pupa pe obrajii lui moi apoi il ia in brate . Vroiam sa privesc in alta parte dar nu puteam . Sasori probabil a observat starea mea si imi intinde bratul lui sa-l urmez .
- Haide sa-ti prezint casa , zice el uitandu-se sincer la mine .
Imi plec capul si-l apuc de brat iesind din acea camera . Din cate am inteles de la Pain , aici in vila asta locuieste toata trupa .  La parter se afla bucataria spatioasa , sufrageria si holul uimitor de mare . Urcam la etaj unde erau camerele lor ,la etajul 2 erau dusurile si ce mai tine de baie ,  la etajul trei era o mansarda mare cu tot felu de instrumente iar in al patrulea etaj erau camere pentru musafiri si o terasa . Ne ducem pe terasa asezandu-ne pe o banca . Priveam foarte trista cerul . Dar de ce ? De ce aveam senzatia aia ciudata cand am vazut-o pe fata aia ? Si ce e senzatia asta ?
- Esti bine ? intreaba Sasori uitandu-se la mine .
Probabil asta era scopul lui , sa ma scoata din acea camera si sa vorbeasca cu mine . Intradevar , era simpatic si nu era pervers ca  domnu` Pain si-mi placea sa stau langa el chiar daca il cunosc de 10 minute .
- La ce te referi ? spun eu oftand lung .
- Asculta Miyuki , vreau sa-mi spui sincer . Il iubesti pe Pain ? zice el uitandu-se serios la mine .
Eu ... Il iubesc ? Nu stiu ce sa zic in momentul asta . Deodata simt cum lacrimile imi scapa din ochii albastri si se scurg incet pe obraji . Sasori imi ia capul usor pe umarul lui si incep sa plang . Mainile lui imi maseaza usor spatele incercand sa ma calmeze . Pur si simplu plang ...
- Sa-sori , scuze daca te necajesc , spun eu suspinand puternic .
- E-n regula , spune el zambindu-mi cu iubire .
Dupa jumatate de ora eram complet in bratele lui dragastoase . Mi-a trecut plansul , dar tot ce vroiam sa fac e sa privesc luna . Capul meu , rezemat de umarul lui simtea cum bubuie . Ma durea foarte tare capul , probabil din cauza c-am plans . Eu nu-s o bocitoare ! Dar , nu m-am putut abtine deloc .
- Sasori , nu vreau sa plec de aici . Daca vrei poti sa te duci , spun eu uitandu-ma in continuare la luna .
- Ei bine , nici eu nu vreau sa ma duc jos . Nu o suport pe Konan , zice el razand umpic .
- Konan e acea fata ? spun eu indiferenta .
- Da . 
- Dar tu trebuie sa te duci jos , sa stai cu ei . Eu oricum , sunt in plus aici , spun eu gramalindu-ma umpic din cauza frigului de afara .
- Nu esti in plus . In plus sunt ceilalti , zice  dandu-mi haina lui pe umerii mei inghetati .
Mi se pare mie sau Sasori chiar se comporta dragut ? Aw , chiar ar putea sa-mi placa acest baiat . Deodata aud pasi dincolo de terasa  . Eu ma comport perfect normal , nepasandu-mi cine e . Sasori se uita in spate apoi se ridica nezicand nimic . Eu il las sa plece intizandu-ma mai bine pe banca .
- Miyuki ... spune o voce cunoscuta dar care nu vroiam s-o bag in seama .
Se asaza langa mine uitandu-se nedumerit .
- Ce vrei ? zic eu sec .
- Haide in casa . E frig afara , spune Pain luandu-ma de incheietura mainii .
- Inceteaza sa-mi mai dai ordine . Eu vreau sa stau aici . Daca vroiam jos  , eram demult acolo , ii spun eu luandu-mi mana din stransoarea lui .
- Haide Miyuki , spune Pain zambind hazliu .
Eu oftez apoi ma ridic nepasatoare de pe banca coborand scarile pana la parter . Acolo ii observ pe Deidara si Tobi alergandu-se nebuneste , pe Sasori uitandu-se la frigider si pe Konan privindu-ma suspicios . Plec de langa Pain ducandu-ma rapid si fericita la Sasori . Acesta scoate 2 mere foarte frumoase din frigider , dandu-mi si mie unul . Ne asezam la masa si incepem sa glumim . Il observ pe Pain venind si el langa noi .  In acel moment ma opresc din glumit si ma uit in jos , la mar .
- Despre ce vorbiti ? intreaba curios Pain .
- Nimic , spun eu scurt luand o gura de mar .
Sasori chicoteste iar eu ma stramb pe ascuns la el .  Sasori incepe sa rada puternic facandu-ma si pe mine .
- Miyuki , ha ha .. opreste-te ! spune Sasori tinandu-se de burta si aproape cazand de pe scaun .
- Tine-te bine  , amice ! spun eu sarind de pe scaun si gadilindu-l puternic .
Fara sa-mi dau seama am ajuns in sufragerie continuand sa-l gadil . Pain ne privea intristat din bucatarie . Ma uit la el indiferenta , apoi il zaresc pe Sasori arucandu-ma pe canapea si gadilindu-ma de data asta el .
- Baa ! Vrei sa mor , spun eu razand cu lacrimi .
Atunci , vine si Deidara ajutandu-l pe Sasori sa ma "omoare" . Gasesc prilej sa iau o perna si o dau puternic de fata lui Deidara . Cade lat pe canapea ramanand "in ring" cu Sasori . Ma gandesc sa-i aplic lovitura mea mortala dar , e prea dragut .  Sar de pe canapea puternic si luandu-mi avand ii sar in spate punandu-i mana la ochi .Atunci Sasori se opreste din mers . Eu ii dau de doua ori peste cap usor zicand "Cioc ! Cioc !" .
- Cine e ? spune el amuzat .
- Bataia ! spune eu razand .
- Care bataie ?
- Care o vei primi de la mine ! spun eu apoi ma balansez cu el facandu-l sa ameteasca .
Ma dau repede de pe el , apoi il trantesc cu fata de covor , luandu-i mana la spate in stil poilitist .
- Fa-mi un sandwich daca nu ma trantesc pe tine ! Si sa stii ca nu sunt slaba ... ii spun glumind mai mult .
- Oh ! Deja iti simt greutatea . Cu maioneza sau fara ? spune el incercand sa se ridice dar eu ii opun forta .
- Fara ! Cine ma crezi ? zic eu lasandu-l sa se ridice .
- Atunci hai si priveste cum se face un sandwich de la un maestru , spune Sasori ajutandu-ma sa ma ridic .
Ajungem din nou in bucatarie observandu-l pe Pain tot in acel loc . Nu-i dau importanta strigand ca disperata dupa Tobi .
- Tobiiii !!! Vrei un sandwich ? Ne face Sasori , spun eu strigand dupa el .
- Tobi vrea !  zice venind ca taifunul de la desene animate .  Tobi nu mancat niciodata sandwish facut de Sasori .
- Pleaca de aici , eu nu iti fac  , spune Sasori alugandu-l din bucatarie .
- Sasori , daca nu-i faci nu mai vorbesc cu tine . Haide , te rooog ! spun eu rugandu-l din rasputeri .
Sasori zambeste si se pune pe facut sandwich-uri . Ma intrebati de ce am vrut sa-i faca si lui Tobi ? Fiindca el mi-a dat atunci inghetata  si de asta . Era ocazia perfecta sa-i inapoiez gestul . Cautand un cutit il observ pe Pain stand la o alta masa din bucatarie mahnit . Gasesc un cutit destul de mare si ma duc la el sa vad ce are . Cand ma apropii se uita mirat si speriat la mine .
- Aaaa ! Vrea sa ma ucida ! spune Pain tipand la vazul cutitului din mana .
- Tu chiar meriti sa mori , nesimtitule , zic eu in soapta neauzind  Pain ce am spus . Vrei un sandwich ? il intreb eu mai tare .
- Nu mi-e foame , spune el ridicandu-se de pe scaun si plecand la etaj .
Jeez , ce a patit omu asta ?
______________
Niste poze :
Asta e sandwichu care-l gateste Sasori pentru Miyuki :


Mmm , e cam mica dar merge . Cand se bate Sasori cu Miyuki :


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Shizue
Membru

Din: Lost Wonderland
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 45
Buna din nou!:*
Ma bucur ca ai pus continuarea asa repede...Ei bine ce pot sa spun? Am ramas surprinsa. Nu prea vad motivul de gelozie a lui Miyuki( ca doar il stie pe Pain de doar cateva zile) ... si nici pe Pain nu prea il inteleg ce-i cu tristetea asta...Doar sa zicem ca cei doi simt ceva unul pentru altul ( ceea ce ar fi grozav).
Ma bucur ca Miyuki se intelege bine cu cei din trupa, doar cu Konan nu( care si mie mi se pare antipatica) :]]...
Anyway.. imi place la nebunie:* Un fic chiar superb ( din nou mentionez asta) si.. sper sa vii cu continuarea cat de curand.


pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Vaai , scuze , dar am incurcat fic-urile    . Nu al tau  era +18 . Hi ,hi . Sper ca nu te-ai suparat . Si scuze ca nu am dat comentariu mai inainte , dar imi faceam temele la religie .
         Hmm , lucrurile se infierbanta . Sar scantei , ma intreb de ce reactioneaza Pain asa    . In fine . Bravo tie pentru ca ai adus 2 capitole .
Mi-ai facut pofta cu sandwichul ala    Bravo , bravo ! 


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482

Super ! Mda, si mie imi este antipatica Konan .
In fine , astept nextu ! :*
Te pooop dulce ! 


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Deci , uitati nextu . Enjoy !
_________________



Capitolul 10 - Filme perverse

    Pain se ridica si urca la etaj . Are o fata chiar suparata . Nu l-am mai vazut asa . Ma duc repede langa Sasori care manca cu Deidara si Tobi .
- Stie careva ce-a patit Pain ? spun eu umpic ingrijorata .
- Tobi crede ca Pain este EMO ! spune Tobi cu un entuziasm uimitor de enervant .
-Taci Tobi . Nu stim , spune Deidara mancand linistit .
Oftez lung si o observ pe Konan facandu-mi semn sa vin langa ea . Ma duc repede apoi ma ia de mana fortandu-ma sa urc la etaj .
- Stai Konan ! Ce vrei ? spun eu oprindu-ma pe scari .
- Hai sa-ti dau niste pijamale , spune ea zambindu-mi atent .
- Ah , ok ...
Am ajuns la etajul unu unde sa aflau foarte multe camere . Intram in a 4-a camera de pe stanga .  Konan avea o camera foarte frumoasa , peretii albastri cu cativa norisori albi si pufosi , un pat destul de mare , un dulap turcoaz , noptiere plus multe lucruri . Ma asez pe marginea patului asteptand sa-mi gaseasca niste pijamale . Vine spre mine si-mi intinde niste pijamale albastre . Pantalonii scurti un maieu albastru cu decolteu generos si o bluza descheiata pe deasupra  . Ma imbrac cu ele si o imbratisez pe Konan pentru gestul ei frumos .
- Multumesc mult , Konan , zic eu privindu-ma in oglinda .
- N-ai pentru ce Miyuki , spune ea privindu-mi parul lung .
- De unde stii cum ma cheama ? zic eu uimita .
De cand am venit aici , nu am vorbit deloc cu ea . Am stat doar cu Sasori , Tobi si Deidara .
-  Mi-a zis Pain cand erai cu Sasori sus . Asculta Miyuki , Pain e suparat si nu prea stiu cauza . Du-te sa vezi ce are , spune Konan privindu-ma insistent .
- Konan ...
- E usa de langa mine . Acum , du-te , spune Konan impigandu-ma afara din camera .
Privesc usa lui si ezit sa intru . Mai bine o las pe Konan sa vada ce are . Imi indrept privirea spre Konan care era in tocul usii ei facandu-mi semn sa intru . Oftez si bat usor la usa .
* Cioc ! * Cioc ! *
- Intra ... sa aude vocea lui Pain de dupa usa .
Intru si inchid usa in urma mea . Pain era intins pe pat neinteresandu-l cine a intrat . Singura sursa de lumina din camera era luna care se vedea perfect din geamul lui .
- Nu stiam ca perversii sunt asa galesi , zic eu apropiindu-ma de patul lui .
La auzul vocii mele Pain tresari din pat si se aseza la marginea lui .
- Ce-ai patit ? spun eu uitandu-ma la luna .
- Nimic , spune acesta mintind cu desavarsire .
- Cum nimic ?! zic eu tipand la el . Te streseaza prezenta mea aici ? Daca vrei pot pleca .
- Nu . Doar ca  ... spun el ezitand sa vorbeasca .
- Pain , spune .
- Bine ... Cred ca sunt cam ... gelos , zice Pain uimindu-ma .
- De ce ?
- Fiindca , tot timpul ai stat cu Sasori , spune el ascunzandu-si fata .
- Am stat cu el ca sa nu ma bag intre tine si Konan .
Mmm , nu a sunat prea bine . Ce-am spus eu aici sunat a gelozie . Si nu-mi vine sa cred ca s-a suparat asa usor . In fine ... Nici eu nu am reactionat mai bine . Se pare ca amandoi am fost gelosi .
- Miyuki ? Tu esti geloasa pe Konan ? Ha-ha .. Sa stii ca ea e sora mea . De asta a venit la mine sa ma imbratiseze . Sasori probabil nu ti-a zis nimic , fiindca nici el nu stie , spune Pain ranjind la mine .
O_O . Whaaaat ?!!?
- Idiotule , spun eu vrand sa-i dau o palma .
- Miyuki , recunoaste , ma placi , zice Pain zambind pervers si luandu-ma langa el .
- Si daca nu te plac ? spun eu jucaus .
- Atunci , ma iubesti ?
- Ai vrea tu , spun eu vrand sa ma ridic din pat dar Pain ma tine langa el .
Asta e Pain pe care-l stiu . Un baiat pervers si gelos .
- Haide Pain , nu te-ai saturat nici acum sa ma tii atat in brate ? zic privindu-i fata senina .
- Nu , spune el luandu-ma mai aproape .
- Gataaa ! Nu-s papusa ta ! zic eu aplicandu-i lovitura mortala in punctul sensibil .
Ma ridic repede din pat si ies din camera tinand usa sa nu iasa . Konan ma zareste si vine sa ma ajute .
- Waa , ce-ai facut Miyuki ? spune Konan razand si ajutandu-ma sa tin usa in loc .
- Nimic ... zic eu dar ma intrerupe Pain de dupa usa .
- Miyuki ! A treia oara nu mai scapi !
- Hai ma ca inca poti trai . Nu ti-am dat chiar asa tare , zic eu uitandu-ma la Konan care radea puternic .
-Konan , la 3 fugim cat ne tin picioarele . 1, 2 si 3 !!!
Am fugit repede de langa usa coborand scarile cu viteza . Pain probabil e sportiv , ca imediat m-a ajuns din urma . M-a apucat de bluza si era gata sa ma prinda dar imi deschei nasturii si ma eliberez ramanand Pain doar cu bluza mea , pardon a lui Konan in mana .  Alerg prin sufragerie  lovindu-l pe Tobi sa nu-mi stea in cale .
- Tobi ametit ! zice el cazand pe canapea .
Ma uit in spate si-l vad pe Pain ca a prins-o pe Konan .
- Konan ! Da-i la punctul sensibil si ai sa scapi ! spun tipand la ea .
- Nici sa nu indraznesti . Dar defapt eu n-am treaba cu Konan  , spune Pain eliberand-o . Eu am treaba cu tine ! zice venind rapid catre mine .
Presimteam ca iar vrea sa ma i-a in brate ca pe un ursulet si nu puteam sa las sa ne vada tot poporul .
- Pain , ce vrei ca sa ma lasi ? Inafara de imbratisari  si alte chestii perverse , spun  enumerand pe degete .
- Decizie grea ... Sa ne uitam la un film fara sa comentezi . Asta presupune si filmele horror , zice invitandu-ma in sufragerie unde era Deidara si Sasori .
Inghit un sec , si ma apropii de canapea . Televizorul era deja deschis dar nu puteam sa vad nimic din cauza lui Tobi care se fataia . Konan ii zice lui Tobi sa fac pasi , iar acesta o asculta . Cand ma uit sa vad ce film e ma inrosesc instantaneu . Era un film +18 in mijlocul actiunii .
* Aaahh * Uhhh * ( geme fata din film de placere )
- Baaaa ! Schimba , schimba ! spun eu tipand si ascuzandu-mi fata rosie dupa Pain .
- Ce s-antamplat ? E doar un film , spune Sasori razand .
- Um , da e ... +18 . Eu n-am varsta aia ! zic agitandu-ma si mai tare .
-  Tobi crede ca Miyuki vrea sa schimbam filmu ca e geloasa fiindca nu apare ea in film ! spune Tobi razand cu Deidara .
- Ce-ai spus Tobi ? zice Pain autoritar .
- Tobi zis nimic ! Tobi suparat pe Deidara ca nu schimba la alt film , spune el cautand telecomanda .
Pfiu ... acum puteam sa respir linistita . Inca mai eram rosie ca o ridiche . Cred ca daca nu intervinea Pain atunci , Deidara si Tobi nu mai aveau guri .

______________
Imi pare rau , dar nu prea am avut timp pentru poze .

Modificat de Haruka Miyura (acum 12 ani)


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Shizue
Membru

Din: Lost Wonderland
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 45
Genial scumpo!:* A fost un capitol genial.. si foarte funny. Mai ales faza de la sfarsit.. prea tare :]] ..Pff.. ce'mi place de Pain:X sper ca si lui Miyuki ii place :> Ar fi cu adevarat un cuplu exploziv.
Deci... ca intotdeauna astept next-ul... si.. iti urez spor la scris:*


pus acum 12 ani
   
didi
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 33
))) Oh frate, au fost super capitolele astea!!!

Mi-a placut faza cu filmul!!
Spor la scris!!  


pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Foarte tare capitolul asta   
Mama ce perversi ! 
Dar dai dracu ca le sta bine asa !

Astept nextul cu nerabdare !!!!!!!


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Un next nou-nout scos din cuptor si gata de inghitit !
Deci , Enjoy ! ( Mm , trebuie sa gasesc si alta replica )
________________________________


Capitolul 11 - Miyuki este o dulceata in vise !
   

       Am luat telecomanda schimband la ceva mai interesant si decent .  Ca  de , perversii astia de langa mine nu stiu altceva ! Mie , imediat mi s-a facut somn cascand ca o pisica plictisita .  Imi pun capul pe umarul lui Konan incercand sa gasesc o pozitie buna de somn .
- Ti-e somn ? intreaba Konan  .
- Umpic , spun eu somnoroasa .
- Atunci , hai la mine sa dormim , spune ea luandu-ma de mana .
- Nuuu ! Miyuki doarme in camera lui Tobi , spune acesta luandu-ma de cealalta mana .
- Va inselati amandoi , ea va veni la mine  , spune sigur Deidara .
- Hmph , ea va dormi in camera mea , spune Sasori uitandu-se calm la mine .
- Gataaa ! Lasati-mi mainile . Voi dormi la ... Pain ! spun eu indreptandu-mi fata catre el .
La auzul vestii Pain deja isi facu o fata perversa . Am luat o decizie buna oare ?
- Decizie proasta ! spune Konan imbufnata si parca citindu-mi gandurile  . Pain e un pervers , MARE ! Iar tu vrei sa dormi la el ?
- Da , fiindca nu a spus nimic asadar , tacerea castiga . Pain , desigur daca tu nu vrei , nu voi ...
- Normal ! Haide ! spune el luandu-ma de mana si scotandu-si limba la ceilalti in semn ca au pierdut .
- Nu-i corect . De ce Pain castiga mereu ? zice Deidara suparat .
- Fiindca el ... pai ... Nu stiu , zice Sasori gandindu-se bine .
Atat am mai auzit ce-au vorbit pentru ca , imediat Pain m-a luat dupa el la etaj . Ma lasa in camera iar el pleaca habar n-am unde . Era o camera spatioasa , nu gluma .  Peretii erau portocalii si ma faceau sa ma gandesc la portocale. Mereu cand ma gandesc la mancare , matele mele cer ajutor chiar daca sunt pline ! Eu nu le bag in seama continuand sa analizez fiecare particica din camera . Asadar , era o camera curata si rar intalnesti asa ceva .  Vad niste CD-uri mari si aurii pe un perete . Erau 5 . Sigur puteam sa scot un ban bun din astea . Damn ! Doar la bani ma gandesc  . Imediat vine Pain surprinzandu-ma langa aceste CD-uri .
- Ce-s astea ? intreb eu uitandu-ma la ele ciudat .
- Sunt discuri de platina . Un fel de recompensa pentru cantaretii ca s-au descurcat cel mai bine la ceva .
- Si aveti doar 5 ? ma amuz eu .
- Astea sunt doar din luna asta . Fiecare are in camera lui multe discuri .
Wow ! $_$  . Cati bani puteam face .. Gata , gata Miyuki ! Calmeaza-te si imagineazati ca nu valoreaza nimic chestiile astea date cu aur falsificat . Uh , mult mai bine !
- Asadar , ... Pot sa dorm ? Mi-e un somn de cad din picioare , zic intizandu-ma pe pat .
- Acum chiar ca ne trebuia cafeaua aia a ta , zice Pain apoi inchide becul .
Ce mare era patul si ma puteam intinde in el ! Oh , daaa ! Un pat intreg doar pentru mine ! Imi intind mainile prin parti si simt un par catifelat si ...
- Waaa ! Ce naiba cauti aici ? ma rastesc la Pain .
- Pai nu tu ai vrut sa dorm la mine ? Doar ce-ai crezut ? Ca ma voi duce in alta camera si te voi lasa pe tine aici ?! zice el chicotind .
- Nu-i amuzant !
Mmm >.< . S-a zis cu placerea sa stau intr-un pat mare SINGURA . Trebuie sa stau cat mai departe de perversul asta . Ma duc la marginea patului rugandu-ma la cel de sus ca Pain sa stea cumintel . Se pare ca rugaciunile mele sunt ascultate . Asadar imi inchid ochi si ...
- Ora 3:00 -
Vai ! Ce e cu caldura asta insuportabila ? Pff , mi-e cald rau de tot . Dand sa ma ridic il observ pe Pain tolanit cu capul pe burta mea si tinandu-ma cu mainile de parca as pleca undeva .
- Iar visezi perversitati ? spun incercand sa-l inlatur dar fara succes .
- Mmm , Miyuki .. vino mai aproa-pe.
O_O ?!!?
Perversul asta ma viseaza ? Sper ca nu sunt implicata in ceva pervers . Ce mult as vrea sa aflu ce viseaza . Uf , dar nu pot T_T .
Pain [ P.O.V ]
Ce loc dragut . Hei ! Uite-o si pe Miyuki . Ma apropii mai mult de ea observand ca face prajituri . Pe prajituri scrie " Te iubesc ! " . Ma uit la ea apoi se-nroseste ca o rosie .  Vine langa mine si ma apuca intr-o imbratisare foarte calda . Se ridica pe varfuri si-si apropie buzele sale moi de ale mele intr-un sarut necomparabil .
- Oh , Pain . TE IUBESC ! spune ea  dandu-mi inca un sarut cu dragoste .
Ce frumos ... Cat de sublim . Foarte artistic si ... Stop cadru ! "Te iubesc " ?! Miyuki n-ar zice asta si nici nu mi-ar face prajituri . Nu ! Nu se poate ! Sunt intr-un vis . Argh , imi urasc viata . 
Simt cum doua maini se zbat sa ma trezeasca . Imi revin din vis si sunt clatinat puternic . Deschid ochii si ...
- Perversu naibii ! Scoala-te de pe mine ! Trezeste-te ! Idiot ordinar ! Rock-er infect ! tipa Miyuki la mine ca de-obicei ,  probabil , sculandu-i si pe ceilalti .
Oh , Miyuki . Mereu te agiti asa tare . Asta e viata daca sunt obisnuit sa imbratisez pernele !
- Ah , mai usor , spun ridicandu-ma de pe ea .
- Ce mai visezi si tu ? Toata noaptea strigai doar "Prajituri ! " "Miyuki" si "Imi urasc viata " .
- N-are voie omu sa vorbeasca in somn ? zic culcandu-ma pe perna .
- Tu nu esti un om , NORMAL ! spune asezandu-se cu spatele la mine .
O persoana mai ciudata nu cunosc . O fi Miyuki frumoasa si inocenta dar cu siguranta are putere ! Inca ma mai doare de la loviturile ei mortale .
Miyuki [ P.O.V ]
Am adormit bustean dupa ce Pain se-nlatura de pe mine .
- Ora 7:30 -
* Trrrrc ! * Trrrrc ! *
Shit , suna ceasu lui Pain . Ce enervant poate fi zgomotul asta . Imi ridic mana din pat cautand lenes pe noptiera acest ceas parca venit din jungla . Apas butoane incercand sa-l opresc dar nu reusesc . Ma enervez si ma ridic din pat luand ceasul si trantindu-l de perete violent . Ceasul atent lucrat cu pietre pretioase si alea , alea acum s-a facut  BOOM !!!
- Da ce violenta esti , spune Domnu` Pasnic de langa mine .
- Vrei sa simti pe propia ta piele ?
- Mai bine nu , zice ascuzandu-si mutra obosita in perne .
Muhawaaa ! E timpul sa ma razbun pe el  ! Si stiu perfect cum ...

______________
Pam ! Pozee :>
Ceasul lui Pain . mare pierdere .. uf , Miyuki asta .


Prajiturelele facute de Miyuki . Mmm , ce bine arata


Stiu ca nu seamana deloc cu Miyuki , dar o poza mai buna n-am gasit , caci n-am talent la cautat !  Deci Pain  si "Miyuki" sarutandu-se  , IN VIS !


Ca tot pomenea Miyuki de portocale sa va fac pofta >

   

_____________
Asa deci , cam atat .


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Foate tare ! :X
Moamaa .....CE PERVERS E PAIN !!!!

In fine , astept nextul ca de fiecare data !!!! 
Si foarte dragute pozele .
Mai ales ultimile 2


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
didi
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 33

Imi plaaaace de Pain!!  >:] E pervers :>
Ma bucur ca ai mai pus un capitol!!!
   


pus acum 12 ani
   
Shizue
Membru

Din: Lost Wonderland
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 45
Uuu.. ce vis pervers:> I like Pain... 
Mi-a placut faza in care toti se certau ca sa doarma cu Miyuki.. pana la urma fata noastra a vrut tot cu Pain sa doarma:]]
Ma bucur ca ai postat asa repede un nou capitol.. si sper ca urmatorul sa vina la fel de repede.
Astept capitolul urmator cu nerabdare! Kiss you:*


pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Eh Shizue , cum sa nu doarma ea cu Pain , nu ?Sa piarda ocazia asta ?   
Oricum , inca odata iti spun ca astept capitolul urmator !!!!   

rock akatsuki shizue cum doarma pain ?sa piarda ocazia asta ?    oricum inca odata iti

30.5KB


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
  Exact , cum sa piarda Miyuki sansa asta ? O sa vedeti ce plan are Miyuki in capusorul ei diabolic . Asa cum v-ati obisnuit , un next am adus .
_________________________

                 

                                              Capitolul 12 - Pasarile nu canta rock
 

     
    Pain [ P.O.V ]

Am avut o noapte lunga . Si nu ma refer doar la acel vis pe care-l ador , ci la faptul ca dupa ce Miyuki a tipat ca discreerata la mine s-a foit toata noaptea dandu-mi picioare peste picoare .  Miyuki are multe personalitati . Uneori e asa dulce ca iti trebuie o lamaie , uneori e obsedata de bani si foarte violenta . Daca vreti exemple vi-l dau pe asta din dimineata : Ceasul pe care l-am primit mostenire de la bunicu s-a facut praf si pulbere  . Sau alt exemplu este lovitura ei "mortala" si va asigur ca doare  , foarte tare !  Si plus alte personalitati care nu le mai enumar .
Dupa incidentul cu ceasul nu am mai fost atent la ce face fiindca sunt rupt de oboseala .

Miyuki [ P.O.V ]
 
Ute-te la el cum doarme fara griji . Nici macar atunci cand doarme nu scapa de obiceiurile perverse . Ma intreb daca a fost asa toata viata ...
Sa lasam curiozitatile si sa trecem la actiune . Daca el poate fi pervers pot si eu . Asadar planul meu ca sa ma razbun e sa fiu si eu perversa ! Dar oare pot ? Ar trebui mai intai sa imi testez abilitatile perverse necunoscute . Sa-l lasam pe Pain sa-si petreaca ultimele momente ...

Deidara [ P.O.V ]

Stau si ma uit la televizor fara umpic de entuziasm . Sunt asa plictisit ca as citi o carte . Ma uit la biblioteca cu carti din coltul sufrageriei care este mare . Sunt asa multe carti , dar oare cine citeste inafara de Sasori ?

Mai bine mi-as petrece timpul cu rusinoasa de Miyuki ...
- Hei Deidara , ce mai e nou ? spune Miyuki venind de la etaj in sufragerie .
Vorbim de lup , si lupul in sufragerie. Oare ce planuieste ? O vad prea bine dispusa ...  Asta e ciudat fiindca mai mereu daca Pain e pe aici e foarte agitata .
- Sa pare ca ai avut o noapte  "linistita "cu Pain , zic eu razand printre dinti .
- Ah , Deidara la ce te mai gandesti si tu , spune calma asezandu-se pe canapea langa mine .
Atat ? Doar atat ?! Ma asteptam sa izbucneasca ca un vulcan si sa ma spanzure . Ei bine asta e ciudat ... Ma uit la ea stupefiat de comportamentul ei asa de bland .  Oare Pain a inmuiat-o asa tare ?
- Miyuki , da ce droguri ai mai luat ?!
Stiti voi ce-s alea droguri . Ceva care te face sa te simti bine si sa uiti de chestiile neplacute .

- Droguri ?!  Deidara , sunt perfect normala , zice luandu-si o suvita de par si jucandu-se cu ea . Asculta  , vreau sa ma ajuti cu ceva , spune apropiindu-se si mai mult de mine .
Aha ! Deci pana la urma planuieste ea ceva .
- Ce anume ?
- Vreau sa ma ajuti sa devin ...
- Ce ?
- Pai ... um , spune ea balbaindu-se si rusinandu-se .
- Spune , nu ne aude nimeni .
-PERVERSA !
Deci cu asta m-a lasat lat . De ce ar vrea sa devina perversa ? 
- Vrei sa te cuplezi cu Pain  si nu stii cum ? zic eu razand cu pofta.
- Nu !  Doar ca vreau sa simta pe propia piele cum e sa stai cu o persoana perversa langa tine .
- Bine Miyuki . Sa stii ca am si eu experienta in " Arta Perversitatii " . Vom incepe antrenamentul dupa ce se mai incalzeste afara .
- Da sa traiti ! spune ea imbratisandu-ma si plecand in bucatarie .

Aki  [ P.O.V ]

Ce liniste e la tara . Oare ce mai face sora mea ? Sigur e cu capul in cartile plictisitoare ale bibliotecii sau e acasa facand curat si alte chestii neinteresante . Peisajul de aici e asa de frumos , campiile sunt batrane dar arata tinere si totul e magnific datorita florilor . Nu prea ma pricep la descrieri asa ca va arat .

  Niste pasari cocotate pe o ramura mica incep sa cante foarte frumos . De jumatate de ora tot le ascult si deja incep sa ma enerveze .

- Ceva rock nu stiti ? tip eu la pasari .
Saracele pasari pleaca de pe craca copacului , probabil speriate de mine . Asa le trebuie !

____________
Am incercat sa pun pozele in capitol cum mi-a recomandat Mary . Sper c-am facut bine .

Modificat de Haruka Miyura (acum 12 ani)


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Shizue
Membru

Din: Lost Wonderland
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 45
Ooo... genial plan si malefic :> Abia astept sa vad cat de perversa poate fi Miyuki cu Pain :>Pur si simplu abia astept, mai ales ca ii da lectii domnu arta neinteleasa Diedara :]]
Ca deobicei astept cu nerabdare urmatorul capitol! kiss you:*


pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Wow , wow , wow !!
Ea perversa ????
Doamne cred ca iar sta perfect !!!!

Sa vedem ce lectii ii da maretul domn Deidara .
 
Astept nextul normal !!! :X


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
didi
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 33
Muhahahaha, perversa, ha? 
De abia astept sa vad ce o sa faca Deidara! >

rock akatsuki perversa, ha?  abia astept vad faca deidara! >

13KB


pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
In acest capitol veti afla ce mai face Aki si desigur , ce minunatati viseaza Pain .
Lectura placuta ! ( mi-am schimbat replica )
________________________


                         Capitolul 13 - 2 copii ?!
 

              Miyuki [ P.O.V ]
   
Asadar , am reusit sa-l conving pe Deidara sa ma ajute . De ce Deidara ? Fiindca in nici-un caz nu pot colabora cu "dragalasenia" de Tobi care pun pariu nu stie nimic pervers sa faca . E  ciudat omul .
Cu noua mea prietena Konan nu as putea fiindca e sora lui Pain si mi-ar complota planul . Va asigur , e o sora foarte grijulie  ! Iar cu Sasori ... Pf , el e tipu "inteligent " si nu m-ar invata niciodata .  Prefer sa ma ajute la teme si chestii . Corect , nu e o idee rea .
Deci cel mai bun e Deidara ! Fiindca ahem , ahem , daca nu ati observat e cam HOT . In plus , la felul cum se uita la filmul ala mi-a dat de inteles multe chestii .
In fine , Pain nici nu va simti ce l-a lovit . Cat de malefica pot fi , muhawa !

Aki [ P.O.V ]

   Tsk , as suna-o pe Miyuki sa vad ce face dar nu am chef sa urc pe varful dealului ca sa prind semnal . Plus ca , am febra musculara de la atata munca . In viata mea nu am mai muncit atat , dar scopurile scuza mijloacele . Scopul meu decand am venit aici a fost acela de a invata cum sa muncesc iar prietena mea Kimo m-a ajutat enorm . Daca nu stiati lui dragutul , perfectul , necombarabilul Pain ii plac fetele muncitoare . Cel putin asa am auzit . Abia astept sa ma intalnesc cu el si sa-l cuceresc . Dar exista o problema . Unde locuieste ?! Daca as cunoaste pe cineva care ar sti ...
- Aki , iar gandesti te gandesti la baieti ? striga Kimo la mine .
- Da la ce vrei sa ma gandesc ? spun dandu-ma jos de pe cachita cu fan .
Eram pe o cachita de fan micuta cat sa-mi incapa funduletul . In fiecare dimineata ma sui pe ea si-mi limpezesc gandurile . Ca sa ma laud si eu cu ceva , eu am facut-o . Nu-i ca-i misto ?



- Haide , trebuie sa cureti grajdul cailor , imi spune Kimo dandu-mi o lopata .
- Ce ?! Mainile astea fine nu curata mizeria aia . Si aseara abia mi-am dat unghiile si ...
- Treci ! zice autoritara impingandu-mi fundul cu mainile .
Am ajuns in fata grajdului si o duhoare insuportabila imi nauceau narile . Daca Miyuki ar fi fost aici nici nu mai comenta si trecea la actiune . Cat de diferite putem fi ... In fine , sa ne intoarcem la cosmarul nostru  , GRAJDUL ! Caii aia cum pot sa faca atata mizerie ? Nu m-ar mira daca si la porci ar fi mai curat ... Dar dupa mult de trudit am terminat cu bine . Arata foarte curat , puteai sa mananci de pe jos la cat de curat era !




Pain [ P.O.V ]




   Un loc uimitor . Linistit ... Ma face sa adorm . Stai ! Deja sunt adormit inseamna ca iar visez . Uf , cate vise mai pot sa am ?
Sunt intr-o camera alba , cu un pat alb , noptierele albe mai pe scurt totul ALB

Este un patut micut si alb cu multe jucarele si ursuleti de plus . Ma indrept spre el si vad un bebelus dormind . O fata atat de inocenta iar mainutele micute se misca pe burtica . Parul rar are deja nuanta de portocaliu. Deodata copilasul deschide ochii lui albastri spre turcoaz cuprinzatori si speriati la vederea mea . Se uita la mine atent studiindu-ma apoi isi intinde bratele micute s-o iau in brate . Eu ezit si ma sperii .



- Ta-ta ! striga copilasul din rasputeri .
Tata ? Mie mi-a spus tata ? Ceva e neinregula aici . Ma uit mai atent la bebelusul din fata mea si studiez fiecare particica a corpului lui micut . Seamana cu cineva ... cu ... Miyuki ?!
- Pain , ti-am zis s-o adormi nu s-o trezesti ! striga cineva din tocul usii .
Ma uit si-o observ pe Miyuki cu mainile in san si privindu-ma cu blandete .
- Oh , mai bine ca sunt eu o mama grijulie ca tu esti un tata groaznic ! zice ea luand fetita din patut si plimband-o prin camera in brate .
Ce vis ... Sunt tata ?! Cu ... Miyuki . Ma uit la cele doua care zambesc si se uita la mine . Eu ma apropii de ele si iau fetita in brate lasand-o pe Miyuki sa se puna pe patul alb .  Ma uit atent la bebelus si nu-mi vine sa cred ca-mi apartine .
- Miyuki , e a noastra ? zic eu foarte uimit .
-  Da dragule , nu-ti mai amintesti ? spune  razand usor apropiindu-se de mine si imbratisandu-ma calm .
Zambesc si-mi pup fetita pe frunte iar aceasta isi pune degetele firave in parul meu jucandu-se cu el .  Acest vis inseamna ceva ? Are vreo semnificatie ? Deodata simt cum cele doua maini se desprind de mine si ma trezesc deodata intr-un parc mare . Stau pe o banca cu Miyuki de mana privind 2 copilasi care se jucau .

- Mami , uite ! Stiu sa merg cu bicicleta ! spune o fetita de vreo 5-6 ani .
Era cu parul portocaliu si ochii albastri deschisi mergand grijulie pe o bicicleta rosie .
- Da draga ! Bravo , spune Miyuki care felicita fetita .
Ma uit si la baietelul de vreo 3 anisori care se juca in nisip cu niste masini . Avea ochii movi ca ai mei si parul negru asemanator cu al lui Miyuki .
- BUFF ! BUFF ! Ta-ti .. Macina facut BUFF ! Eu vleau macina no-ua ! * limbaj de copil micut * spune baietelul plangand .
- O sa-ti ia ! Nu mai plange ! zice Miyuki ducandu-se la el si stergand cu un servetel lacrimile de crocodil al baietelului .
Mai am si un baietel ? Ce frumos . Inseamna ca am ocupatie acasa , nu gluma .  Se intrerupe visul , apoi isi revine trezindu-ma de data asta pe un scaun la o masa aranjata elegant . Ma sperii de costumul meu la 4 ace si-o vad pe Miyuki plangand de bucurie .
- Ce-ai patit Miyuki ? o intrerup din plansul ei .
- Oh , Pain . Uite cum ne-a crescut fetita , iar acum se casatoreste si ea ! spune stergandu-si obrajii si o observ intr-o rochie foarte eleganta .
Ma uit in imprejur si observ o mireasa frumoasa cu un baiat dansand pe o scena .



Sunt la nunta ficei noastre ? Ce vis mai e si asta ? Dintr-un tanar frumos ma fac un bosorog batran privindu-mi asa-zisa "fetita" casatorindu-se ?! Trebuie sa-mi revin din visul asta  daca nu ma trezesc intr-o groapa de mormant . Hai Miyuki ! Cand am nevoie de tine nu ma trezesti ...
Simt cum sunt clatinat . Oh , sa-ti dea Dumnezeu  sanatate cel care ma trezesti !
- Pain ! Trezeste-te fratioare ! o simt pe Konan cum isi pune mana uda pe fata mea si cu cealalta clatinandu-ma .
- Konan ! Mi-ai salvat viitorul ! si ii sar in brate recunoscator .
- Asa e ! Te faci un lenes bun de nimic care doarme toata ziua ! spune ea plecand din camera si glumind .
Uh , ce vis .

_____________
Asadar acest capitol s-a sfarsit . Acum , vreau sa va recomand un fan-fiction pe care probabil il stiti dar il reamintesc .

NARUTO & AKATSUKI FIC (Awake the beautiful dreamer) - Autor MaryLoveEverybody

EDIT !!!
Am pus si o melodie dar habar n-am de ce nu-mi mergea . In sensul ca nu imi apareau pozele si multe fragmente lipseau . Chiar nu stiu ce are . Uf , .


Modificat de Haruka Miyura (acum 12 ani)


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
))))))    

- Konan ! Mi-ai salvat viitorul ! si ii sar in brate recunoscator .

Parca mi-l si imaginez cum a facut 
Oricum frumos capitol si wow .. ce inseamna visul ala ??!!
Astept nextu care sper ca vine repede cum esti obisnuita sa il aduci !
Te poop . :*


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Se mai intampla uneori , si mie mi s-a intamplat . E din cauza videoclipului si alte chestii . Da , scuze inca nu am citit capitolul , mie cam lene XD .Scuze , dar o sa-ti las comentariu mai tarziu , dupa ce il citesc .

_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
Shizue
Membru

Din: Lost Wonderland
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 45
Ooo.. oare ce vrea sa insemne visul ala? O.o 
Faza de la sfarsit cand Pain ii multumesc lui Konan ca l-a treziit.. bestiala :]] Sincer, si eu mi-l imaginez ce usurat era saracul. Cum zice si el, dintr-un tanar frumos intr-un bosorog :]]
Ca intotdeauna un capitol superb:X
Astept next cu nerabdare.
Kiss:*!


pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Am adus acest capitol , desi nu prea am avut inspiratie . Eh , presupun ca se mai intampla , nu ? 

_________________________


                                            Capitolul 14 - Un musafir nou la ferma !





                     
Miyuki [ P.O.V]

- Ora 10:30 -

Stau rezemata de un copacel din gradina mare . Deidara sta in fata mea rezemat de un bustean privind cerul senin si cantand o melodie . Ma intreb in ce fel o sa ma invete ?
- Deidara ! Cand incepem ? spun eu cu entuziasm .
- Un , in primul rand de acum imi zici  Sensei , si in al doilea rand asteapta sa ma gandesc , un .
- De ce zici "un "?
- Fiindca asa spun eu , un !
- Ok ...  spun uitandu-ma la florile mari si frumoase .
- Deci . Sa incepem ! se ridica in picioare si-mi face semn sa-l urmez .
Ajungem la o masa mare cu niste scaunele interesante . Ne asezam iar el imi da un caiet .
- Pentru ce e asta ?
- Trebuie sa-ti notezi aici tot ce o sa-ti predau , un .
- Glumesti ?! E doar o chestie..
- Gresit ! Arta Perversitatii e mirifica si artistica .  Deci ... Sa-ti dau o definitie a Artei Perversitatii . Arta Perversitatii sunt actiunile obscene si tupeiste a unor indivizi . De asemenea aceste actiuni pot fi minore , normale si grave . Deobicei fetele nu sunt perverse insa baietii , da . Ai notat pana aici ? spune el uitandu-se la scrisul meu grabit ca frate , preda prea repede !

-  Sensei , dar nu mai bine trecem direct la practica ?
- Iti trebuie o idee despre ce trebuie sa faci inainte , un . Asa ca , noteaza incontinuare ! Deci , cum spuneam .. Actiunile minore pot fi vizuale atunci cand privesti ceva pervers  pot fi auditive cand auzi ceva pervers si ---
Uh , uh ! Cat de repede preda !

Aki [ P.O.V ]

Dupa atata munca trebuie sa ma odihnesc ! Ma prabusesc in fanul aspru nepasandu-mi de mizeria din cap. Vreau doar sa dorm ! Imi imaginez un pat moale si  primitor in care sa lenevesc cum obisnuiam acasa .

- Aki ! Am o veste frumoasa ! spune Miko alergand din gradina .
- Ce e ? zic indiferenta .
- Ghici cine o sa vina la ferma in ajutor voluntar !
- Aaa.. Indiana Jones ?
- Nu !!! O sa vina cineva din ...
- Din ... ?!
- Akatsuki ! spune Miko luandu-ma si imbratisandu-ma .
- Ceee ?! Cand vine ?! De unde vine ? Si cum de s-antamplat ?!
- Pai tata stii ca lucreaza la o firma foarte mare si a organizat o campanie de nu stiu ce , iar un membru din Akatsuki s-a oferit sa ne ajute la ferma .
- Mistooo ! Hai sa ne schimbam si sa facem un dus ceva , si o iau de mana pe Miko tarand-o in casa .
Ne-am dus fiecare sa facem un dus iar acum ne faceam ultimele pregatiri . sunt asa entuziasmata !


Pain [ P.O.V ]

Ce vise am mai avut . Si amandoua o includeau pe Miyuki . Oare visele inseamna ceva sau sunt simple nascociri ale mintii mele ? Cobor de la etaj ducandu-ma in sufragerie . Tobi se uita la un film de comedie in timp ce Konan isi facea unghiile . Il observ langa raftul mare de carti pe Sasori studiind de zori .

O caut cu privirea pe Miyuki iar aceasta nu era prezenta in sufragerie .
- Stii unde e Miyuki ? il intreb pe Sasori asezandu-ma langa el .
- Da . E afara cu Deidara stand la o masa , spune el plictisit si citind in continuare .
- Auzi ? Eu stiu ca te pricepi la sensul viselor cat de cat . Ma ajuti si pe mine sa inteleg ceva ?
- Te ascult .
- Am visat-o pe Miyuki in 2 vise diferite . In primul m-a sarutat iar in celalalt aveam deja 2 copii . Ce inseamna ?
Sasori se uita stupefiat la mine . Ce-am zis gresit ?
- Ah , saraca Miyuki . Omule ! Se va speria de tine fata daca esti asa pervers !
- Mmm , nu vreau sa se-ntample asta , zic eu scufundandu-ma in idei .
Deodata mi se lumineaza fata si-l privesc pe Sasori cu un zambet strengaresc .

Sasori [ P.O.V ]

Ma uit la Pain care avea un zambet enervant pe fata . Imi ia cartea din mana punand-o grijuliu pe raft . Ce are de gand ?
- Sasori , ai vrea sa ma ajuti sa fiu ...
- Ce ?
- UN CIUDAT TOCILAR CA TINE !
Argh , eu-s tocilar ? Mmm , cu chestia asta m-a impresionat . De ce ar vrea sa fie "ca mine "?


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Vai mi-am dat seama ce se intampla !!!
Pain vrea sa fie ca Miyuki si ea ca Pain , nu ?!
 
Doamneee !!!! Daca e asa.. presimt  ca o sa ne distram bine urmatoarele capitole !!!
Si ma intreb ... cine e ghinionistul din Akatsuki care o sa aiba o fana nebuna pe cap ?!
Astept nextul ca sa vad !!


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Nu imi vine sa cred . Ce idei nastrusnice ai ! Faze tari , vise si mai tari . Frumos , frumos . Ca si LaLa ~Anime ~ cred ca vor "sa isi schimbe locurile " . Si mai presupun ca Hidan va fi cel care va merge la tara , sau Kakuzu . Desi el nu se prea baga in chestii de-astea . In fine , astept next . Si scuza-ma daca nu am mai dat comentariu , dar mi-a fost lene si cum tu le pui in timp record . 
Te pupicesc !

Edit : Sau Zetsu ! Si stii, e cam greu as inveti sa fii pervers . Si cu notite . Bine ca eu am asta din nastere XD

Modificat de MaryLoveEverybody (acum 12 ani)


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
Shizue
Membru

Din: Lost Wonderland
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 45
omg, i can`t believe O.o Astia doi vor sa faca schimb de personalitati? Adica pain e perversu, iar Miyuki fata cu capul pe umeri... Dar daca fac schimb..? Of, ce va iesi!:]] O idee cat se poate de geniala.
Oare cine va fi membrul Akatsuki care merge la ferma? Sunt nerabdatoare sa aflu!
Ca deobicei, a great cap!:X
Si ca deobicei.. astept next-ul! te pup:*


pus acum 12 ani
   
Shizue
Membru

Din: Lost Wonderland
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 45
Uuu... Hannah Montana chiar gandeste :]] mi'a placut aluzia 
Oare cine e tipu` de la ferma? Sa nu imi spui ca`i Hidan... deoarece va fi caterinca maxima cu regele injuraturilor acolo :]]
Abia astept sa vad schimbarea celor doi :X Va fi mult prea tare ca sa poata fi ratat .


pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Am ajuns cu nextul . Deja imi intra in ritm sa ma trezesc si sa postez =]] . In fine ..
______________________



                                                   Capitolul 16 - Shrek !

   

         

                  Miyuki [ P.O.V ]
   

       Dupa 20 de pagini de caiet deja nu-mi mai simt mana . Nu stiam ca e asa greu sa stii ceva care pare simplu . Totusi , cei care nu au invatat de unde stiu ? Se pare ca aceasta chestie e un talent mai rar si Pain chiar abuzeaza de el . Ma uit la definiitile si schemele complexe pe care mi le-a predat Deidara si incep sa pricep ceva , ceva . De exemplu cea mai usoara metoda este de a fi influentat de altii dar , ciudat e ca la mine nu mergea . Se pare ca traiesc in alt vortex ... Deidara , pardon , sensei a zis ca-mi va da un test . Sigur va fi usor ! La toate testele  iau numai 10 fara stres . Cad de greu poate fi testul asta ?
- Miyuki , poftim testul . Timpul de rezolvare este de 5 minute . Scrie sincer si corect , un .
- Ok , sensei ! Va fi floare la ureche , spun eu luand testul din mana lui .
Iau un alt pix , ca celalalt  s-a consumat si ma apuc sa citesc . Ia sa vedem ...

" Ce faci cand vezi un baiat in costumul de baie foarte sexy ?
a. Nimic , plec de langa el
b. E frumos , dar nu e de nasul meu
c.  Ma duc si-l intreb daca are prietena sa ma asigur ca e al meu "


Mmm , sa raspundem sincer . Pai eu aleg varianta "a." . Urmatorul subiect !

" Cand te uiti la urmatoarea poza , la ce te gandesti ?



a. E un simplu fruct .
b. La nimic .
c . Ma gandesc la ceva pervers , ceva care numai baietii o au . "


Aleg "a." ca e un simplu fruct . Ce usor e testul ! Am sa-l trec cu brio !

" Ai sarutat vreodata in stil frantuz ?
a . Nu !
b. Saruturile sunt frumoase dar nu ma caracterizeaza
c . Oh , oui ! In plus am mai si continuat distractia . "


Pai din nou "a. " . Gata testul !

- Sensei am terminat !
Ii dau foaia si a inceput sa corecteze . Dupa ce a terminat s-a uitat foarte dezamagit la mine .  Eu stiam c-am facut bine tot ...
- Miyuki , este cea mai proasta eleva ! Dupa ce ca ti-am predat o gramada , tu nu vrei sa bagi la cap . Daca vroiai punctaj maxim trebuia mereu sa alegi " c. " . Aah , in fine . Sa trecem si la practica .
Se pare ca e mult mai greu decat am crezut . Acum chiar il respect pe Pain . Ma ridic de la masa si-l urmez pe Deidara pana in casa . Ne oprim in fata sufrageriei .
- Du-te la Konan si arata-mi cat de perversa poti fi , un .
- Da ea e fata ! Eu nu ...
- Du-te !
Oh , bine ! Nu trebuia sa tipi la urechea mea . Ma duc langa Konan care era pe canapea uitandu-se la o telenovela . Ce sa fac acum ? A da ... Sa fac precum Pain . M-am dus si mai aproape de ea si-o imbratisez strans .
- Miyuki , ce faci ? Nu ca nu-mi plac imbratisarile dar de la tine ...
- Konan , ti-am zis vreodata ca-mi place ... aaa .. gandeste-te la ceva pervers ... Decolteul tau ?
Il aud pe Deidara scotand sunete de mandrie . Si eu sunt mandra de mine , dar simt ca pot si mai mult !
- Miyuki , nu stiam ca-ti plac fetele . Ei bine , ce mai conteaza acum , haide in camera mea , spune Konan cu un zambet smecheresc pe fata si tragandu-ma la etaj .
Hopa ... Ce fac acum ? Tocmai am descoperit ca ea e la fel de perversa ca Pain . Nu degeaba sunt frati ... Ma uit la Deidara si-i cer ajutor , apoi vine calare pe  Tobi si salveaza printesa de mine .
- Mai cu viteza Tobi ! striga Deidara dandu-i suturi in fund sa-si grbeasca pasul .
- Dati-mi-o ! E a mea ! tipa Konan la noi .
Eram in bratele lui Tobi fugind prin casa cu Deidara si urmariti de Konan  . Situatia noastra seamana cu filmul ala ... Shrek . Frumoasa printesa eu , grasunul verde cu slanina   Deidara , magarul Tobi si dragonul fioros Konan . Ce combinatie ...



- Sensei , cum m-am descurcat ? tip eu la el in timp ce fugeam .
- Excelent , acum sa-l cautam pe Pain sa scapam de ea , zice Deidara urcand la scarile repede .
- Ok ! 
Urcam la etaj cu Deidara fiindca pe Tobi l-am pierdut pe traseu , si batem puternic la usa lui Pain. Konan se apropie si mai mult de noi nestiind unde sa ma ascund .
- Miyuki , intra in camera lui !  Scap eu de ea , spune vitejeste Deidara .
Intru fulger in camera inchizand usa incet . Se pare ca Deidara a oprit-o pe Konan zicandu-i ca nu stie unde sunt . Am scapat ... Ma uit in camera si nu-l observ pe Pain . Unde mai e perversu asta ? Sa trag un pui de somn , toata agitatia asta ma face sa dorm ...


            Pain [ P.O.V ]



    Asadar , sunt cu Sasori pe terasa incercand sa-mi schimb tentatiile perverse pentru a-i fi pe plac lui Miyuki .
- Spune-mi Pain , ce vezi aici ? si-mi arata Sasori o poza .



- O fata foarte dezbracata si sexy , spun eu sigur .
O palma de nicaieri vine pe capul meu .
- Raspuns gresit ! E o fata indecenta care nu isi are o viata . Atat ! imi explica Sasori calm . Dar aici , ce vezi ?



- Pai ...  O fata indecenta ? spun eu mai mult cu frica .
- Corect ! Se pare ca incepi sa pricepi . Acum , sa presupunem ca o vezi pe Miyuki cu un prosop micut pe ea . Tu ce faci ?
Sasori e smecher ! Vrea sa-mi puna la incercare imaginatia . Aw , da chiar ii sta bine lui Miyuki , e asa de ...
- Pain !
- Da pai ... I-as da un halat ca sa-si acopere intimitatile , zic eu si schimbandu-mi total ideea .
- Foarte bine . Acum , cateva reguli :

1. Cand o vezi pe Miyuki o saluti poiliticos si fara imbratisari
2. Nu te gandi la prostii cand vezi ceva obscen
3. Nu mai ai voie sa dormi cu ea in acelas pat
4. N-o mai pune pe Miyuki sa te pupe
5.  Stai departe de alte fete , excluzand-o pe sora ta


----

Si lista continua pana la 15 reguli foarte importante . Sasori chiar a fost dispus sa ma ajute .
- Bine  , acum poftim cartea asta si ia-o cu tine peste tot . Cand te apuca perversitatile citeste , ok ?
- Mersi mult ! Acum ma duc in camera mea . Sunt foarte obosit , imi iau la revedere si iau cartea .
Il las pe Sasori singur iar eu cobor scarile in graba sa dorm . In ultimul timp dorm prea mult . Ajung in camera mea inchid usa si ma asez pe pat uitandu-ma doar la cartea din mana mea . Ma asez in sezut si o observ pe Miyuki . Ce cauta aici ?!  Doarme asa linistita incat seamana cu un inger .. Deschide ochii somnoros si se uita la mine nedumerita.



Ma apropii de ea s-o imbratisez dar evit gandindu-ma mai bine . Nu , nu , nu !

Modificat de Haruka Miyura (acum 12 ani)


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Imi pare rau ca am intarziat cu comul la celalt capitol :*
Oricum , capitolul asta a ofst beton 
Mai ales faza cu Konan   
Astept nextu si cine naiba e ala de la ferma ..?
Eu zic , ca e...HIDAN ! :X. Parca injura prea mult )


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Shizue
Membru

Din: Lost Wonderland
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 45
Nununu!!! Cand Miyuki vrea sa fie perversa si bad girl, Pain se abtine?
Si.. faza cu Konan.. super funny :]]
A fost un capitol foarte amuzant, mai ales faza cu testul lui Deidara si a lui Sasori 


pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Vai  , mor de nerabdare ! De ce nu pui nextul *puppy face * ? Vreau sa vad ce va face Pain  cu Miyuki . Si niste faze tari XD ! Mai ales alea cu testul de perversitate ( si proba scrisa si proba practica  ) si cu regulile impuse de Sasori . Chiar vreau sa vad cum va degenera actiunea . Sa vii repede cu el ! Te pupicesc !
p.s. : Foarte bune pozele . Ma bucur ca le pui acum si in timpul capitolelor . Evoluezi repede    !


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Tocmai mi-am dat seama ca azi s-a implinit o saptamana decand sunt pe forum si decand scriu acest fic . Party :> .  Sa revenim la ale noastre . Lectura placuta !
_______________________________________________




                                                         Capitolul 17 - Vaci nebune !


             Aki [ P.O.V ]


   Ma duc si eu pe urmele lor in casa si intru repede . Il privesc pe el injurand si tipand apoi o zaresc pe Miko aducandu-i o carpa uda . Miko pleaca din camera  rezolvandu-si cateva dintre treburi . Ma uit atenta la el si probabil m-am inrosit . Ce fana nu ar face asta la vazul lui ? Adica ...
- Asa ! Ce dracii de papuci . Spune frumusete , cum te cheama ? ma intreaba el indreptandu-si privirea spre mine .
- Aki ! Sunt o mare ...
- Masa e gata ! ma intrerupe Miko intrand in camera .
- Ce bine  , spune ridicandu-se si ducandu-se la masa .
Multumesc mult , Miko ! Mi-ai stricat sansa de a afla ca sunt o mare fana de-al lui ! Oricum , nici eu nu mai pot de foame . Ma asez si-mi umplu stomacelul cu tot felu de mancaruri gatite de Miko si mama ei . Aratau asa bine !
Ma ridic  , multumind pentru manacarea delicioasa , si ma duc sa ma schimb de acest kimono ca e prea stramt pe mine . Mi-l dau jos ramanand doar in lenjeria intima .



Atunci , cineva intra in camera probabil nestiind ca e ocupata . Il vad uitandu-se la mine cu o fata perversa .
- Nu stiam ca e ocupata  , scuze .
Tocmai idolul meu m-a vazut dezbracata ! Kya ! Sunt cea mai norocoasa . Asta e cel mai bun moment sa-mi fac simtita prezenta . Ma duc langa el asa dezbracata cum eram si-mi incolacesc mainile dupa gatul lui .
- Cum spuneam , sunt o mare fana de-a ta , Hidan .
- Ce dracie . Ce sa caute o fata ca tine in mijlocul pustietatii ? spune el punandu-si mana pe mijlocul meu .
La perversitate Hidan il intrece pe Pain . Dar el injura mult si arata calumea...

[img][/img]

Tocmai mi-am dat seama ca idolul meu interactioneaza cu mine . Sa aduca cineva apa rece !
- Aki , poftim hainele care ti le-am spalat , spune Miko intrand .
Dupa ce ma vazu pe mine goala pusca imbratisandu-l pe Hidan iar el cu mainile spanzurate de mine aceasta se scuza si-mi facu cu ochiul in semn de " Noroc ! "
- Dupa ce-mi rezolv treaba la ferma  , ar trebui sa vii in oras .
- Da eu acolo locuiesc , spun dezlipindu-ma de el si luand ceva decent pe mine .
Imi zambeste satisfacator apoi pleaca din camera lasandu-ma sa ma imbrac . Imi iau niste blugi scurti si un tricou simplu apoi ies si eu din casa cautandu-mi de treaba . Acum trebuie sa dau ce-i mai bun din mine , ca sa dea bine la Hidan . O zaresc pe Miko printre zecile de vaci si chinuindu-se cu un vitel nebun .



- Miko ! Ai nevoie de ajutor ? spun eu si facandu-i cu mana .
Atunci il zaresc pe Hidan venind la mine si la Miko . S-a dus la vitelul care-o necajea pe Miko .
- Da stai dracie ! Ca te fac shaorma ! tipa Hidan la vitel apoi il apuca cu o funie rezolvand treaba .
- Perfect ! Acum sa mulgem vacile ! zice Miko fericita .
- Eu nu ma ating de chestiile alea , zic imbufnata .
- Ha ? Ti-e frica de ceva ce-ai si tu ? zice Hidan razand cu Miko .
Ma ambitionez si ma indrept spre o vaca foarte speriata de mine . O calmez umpic si ma asez pe-un scaunel mic tragand aer in piept . Ating chestiile alea numite " ulgere " si-ncep sa-mi fac greturi .



- Sa-ti demonstreze maestrul cum se face ! zice Hidan inlaturandu-ma de pe scaun .
A inceput s-o mulga cu o asa pricepere ca nu-mi venea sa cred . Hidan a facut o miscare gresita ca vaca i-a tras o coada peste fata . Pock !
- Ti-a dat mata coada ? Vaca handicapata ce esti . Sa vezi ce friptura fac din tine daca nu stai !
Vaca s-a calmat imediat mestecand furia acumulata . Hidan mulgea vacile iar eu caram galetile cu lapte inainte si-napoi . Dupa 3  ore am terminat munca iar eu eram , epuizata complet si aproape nici nu gandeam . M-am intins pe iarba chiorandu-mi ochii la soare .



Priveam cerul cautand cu privirea norisorii albi , dar acestia erau absenti .


Miyuki [  P.O.V ]


Ma trezesc frecandu-mi ochisorii incet . Il observ pe Pain uitandu-se mirat la mine . Se da inapoi de pe pat deschizand repede cartea pe care o avea in mana si incepand sa se uite in ea . Ce l-a apucat ? Deobicei sarea pe mine vazandu-ma .
- Buna Miyuki , zice el politicos .
- Mah , nu te mai prosti . Vino incoa`  , zic eu facandu-i semn cu degetul provocator sa vina in pat .



- Eu .. mmm.. .. , spune acesta balbaindu-se si evitand in fiecare secunda sa vina langa mine .
Pare schimbat . Si-mi place aceasta schimbare dar nu prea il caracterizeaza .

________________
Mi se pare ca aduc prea repede nexturile , poate ar trebui doar unul pe zi , fiindca unii poate nu au timp sa citeasca . Nu stiu :-?? . Sa ma mai gandesc 


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Shizue
Membru

Din: Lost Wonderland
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 45
Nuuu!! Nici sa nu te gandesti la un singur next pe zi! 2 sunt foarte bune Crede-ma, eu am timpul necesar pentru a citi si sincer, fara ficul tau de doua ori de zi ar fi ca o zi fara soare : (
Capitolul a fost minunat ca intotdeauna, dar putina actune cu Pain si Miyuki : ( sa speram ca in capitolul urmator te revansezi :X


pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Cum adica pui prea multe pe zi ? *puppy eyes * Cum sa ne faci tu asta noua ? Si mai important de ce tocmai acum ? Acum am un bot lung si trist pe fata . Nici nu te gandi sa ne lasi asa ! Stiam eu ca o sa il pui pe Hidan !

_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Era o propunere  . N-am sa va fac asta daca nu doriti !
Desigur ca in capitolul viitor va fi actiunea la Miyuki si Pain . Inca n-am idei , dar imi vine mie cand scriu , ca deobicei .


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Cu acest capitol vreau sa ma revansez fiindca nu am prelungit momentul cu Miyuki si Pain . Sper sa va placa .
____________________________



                                                   Capitolul 18 -  Fa-ti curaj , nene !




                       
      Miyuki [P.O.V]


 

   Zambesc streangareste catre Pain . Ce l-a apucat pe domnu Pasnic de citeste ? A devenit vreun geniu si nu stiu eu ? Imi ridic piciorul micut in aer in asa fel sa-i dau tampita de carte jos . Ops ! Il priveam in ochi iar el ezita sa se uite la mine .
- Pain , te-ai plictisit deja de mine si nu stii cum sa ma respingi ?
- Nu ! Doar ca eu ...
Nu l-am mai lasat sa scoata vreun cuvant ca m-am ridicat si l-am apucat de gat tragandu-l cu mine in pat .
- Nu mai esti asa rusinoasa ? spune Pain revenindu-si in fire si afisandu-si un zambet pervers .
Asta e baiatul pe care-l cunosc ! Aleluia ...
- Totusi vreau sa-mi demonstrezi ca nu mai esti deloc .
- Si cum vrei sa fac asta  ? spun eu apropiindu-ma si mai mult de el fara pic de timiditate .
Imi zambi smechereste si m-am prins ce vroia . Mi-am apropiat buzele calde de obrajii lui reci . Atunci el si-a pus mainile pe fata mea si m-a tras mai aproape de el  , simtindu-i buzele moi pe ale mele . Un fior prin stomacel mi-a trecut , dar nu mai conta asta deoarece nu vroiam sa intrerup ceva placut . Mi-am dat seama ca primul meu sarut deja il primisem de la Pain . Un sarut de la un rock-er ciudat si pervers . Ce putea fi mai placut decat aceasta senzatie ? Mi-am inchis ochii lasandu-ma in controlul lui . Ce sarut ! Probabil a durat vreo 5 minutele dar eu pierdusem demult nuanta timpului . Imi deschid ochii dezlipindu-mi buzele de ale lui . Il priveam uimita iar el imi zambi dulce .
- M-am convins . Desi imi placea vechea Miyuki , varianta asta e mult mai buna .
- Perversule , asta a fost primul meu sarut ! ii spun lipindu-mi corpul de pieptul lui .
- Ca sa te consolez , si al meu . 
- Primul ?! Tu esti vanat de atatea fete si asta a fost primul ?
- Simte-te omagiata , imi spune razand si uitandu-se  calm la mine .
- Trebuie sa plec acasa , daca vrei mai poti veni , zic uitandu-ma in ochii lui dragastosi .
- Chiar crezi c-am sa te las sa mergi singura pe strada cu atatia baieti ?
- Normal ca nu  , spun amuzandu-ma .
Ne-am ridicat din pat iesind din camera si ducandu-ne la parter . L-am vazut pe Sasori citind o carte ,  pe Deidara desenand ceva , konan uitandu-se la un film iar Tobi stragandu-si jucariile .



- Eu plec , zic facand cu mana si atragand priviri .
- Tobi trist ! zice Tobi venind sa ma imbratiseze dar Pain nu-l lasa . Tobi gelos !
- Miyuki ! Sa mai vii pe la noi ! spune Konan dezamagita .
- Normal ca o sa mai vina ! zice sensei facandu-mi cu ochiul .
- Pain , ai grija de ea , zice Sasori grijuliu si facandu-mi cu mana .
Am plecat din casa iar acum mergeam in gradina extrem de mare iesind din ea . Aveam pe mine o rochita data de la Konan foarte frumoasa atragand privirile lui Pain din cand in cand .



- Pain , dar mai sunt membri in trupa ? zic eu curioasa mergand .
- Da mai sunt , dar multi sunt plecati cu diferite treburi . De exemplu unul pe nume Hidan e plecat la o ferma .
- E mai pervers ca tine ? intreb eu razand .
- Nici n-ai vrea sa stii , spune el luandu-ma de mana .
I-am raspuns gestului strangandu-l mai tare ca sa nu-mi scape  . M-am imbujorat iar inima imi batea tare . Ma simteam prea bine in preajma lui . Fara sa-mi dau seama am navalit pe el sarutandu-l din nou .



Oare m-am indragotit de Pain ?

Modificat de Haruka Miyura (acum 12 ani)


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Shizue
Membru

Din: Lost Wonderland
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 45
Oficial i love Pain & Miyuki! Primul lor sarut :X so sweet....
Chiar te-ai revansat cu acest capitol :X si mi-a placut foarte mult momentul dintre ei doi.O fi vrut el Pain sa se schimbe, dar cum sa ii reziste lui Miyuki? :]]
Genial:X
Astept cu mare nerabdare next-ul:X


pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Bau - bau ! V-am adus un nou capitol in caz ca va plictisiti . Dupa parerea mea , macar un zambet micut o sa scoateti daca veti citi . Pana si eu , care am citit deja capitolul de 10 ori inca mai rad ca nebuna .
_____________________________________




                                            Capitolul 19 - Iti trebuie cocos , ha ?!

 

         Aki [ P.O.V ]



   Nici nu vreau sa stiu daca visez sau nu . Cel mai important lucru este : Cine poate fi mai norocoasa decat mine ? Adica .. Helaaaauuu ! Stau cu Hidan , membru al formatiei Akatsuki . Nici nu ma gandesc la un noroc mai mare . In timp ce filozofam de zori un cocos imi sare in cap.



- Bai ! Cocos crizat ce esti ! Ti-am dat mancare adineauri !
- Cuuu-cuuu-rii-guuu !!!
- Ha-yaaa !



I-am aplicat o lovitura taikuando a la Aki si l-am lasat lat pe jos privindu-si trecutul . Avea acea sclipire in ochi ca si cand si-ar da duhul . Scoate un sunet mai mult scheunat si .. pauza. Hidan se uita uimit la felul cum l-am lovit pe cocosel . Miko auzind ceva de pe casa vine mancand pamantul la mine si tipand de zori .
- Aki ! Nepriceputo ! Cocosul ala era singurul pentru a avea  oua ! zice Miko aproape facandu-i respiratie gura-la-gura cocosului .
- Lasa mai , ca de asta il avem pe Hidan aici ! zic eu razand .
- Da si tu vei fi gainusa ,spune Hidan pervers .
- Tu cu Hidan ! Mergeti la ferma de langa noi si faceti rost de un cocos nou , spune Miko autoritara .
- Da unde mai e si ferma asta ? zice in prostie Hidan .
- Dupa muntele asta mai mergeti vreo 5 km si dati de ea . Acum , plecati ! zice Miko furioasa cantandu-i cocosului un cantec de adio .
N-am mai zis nimic  , am si pornit la drum .  Cand am iesit de la ferma mi-am dat seama ca avem de mers o gramada si va fi un drum lung .



Mergem ce mergem iar la poalele muntilor intalnim un cioban cu oi . Mai bine sa-l intrebam pe el unde e ferma asta ca sa nu mergem pe unde nu trebuie . M-am strecurat printre oi , tip-til , si-am ajuns la ciobanul care dormea . Ma uit la Hidan care injura oile ca-i mananca tricoul verde .
- Lasati-mi tricoul oi umflate ce sunteti ! Duceti-va naibii de langa mine !
Oile s-au cam enervat pe Hidan incepand sa dea in el cu capul  , picioarele si coarnele .



* POCK ! * BUFF ! * POCK ! *
Hidan atacat de oi nebune  . Ar trebuie sa existe un joc "Crazy Sheep atack Hidan " . Va fi un joc de succes ! Dar sa lasam asta acum . Am luat bastonul ciobanului adormit si-am inceput sa alerg oile salvandu-mi printul .
- Shuuu ! Marsh ! Catss !  zic eu in toate variantele posibile sa inlatur oile .
Oile s-au retras ducandu-se langa un lac si aruncandu-se in el de frica . Oile au inceput sa se scufunde facand spume . Aoleu ! Asta imi mai trebuie ! Sa se inece oile si sa cautam altele .



- Ba ! Da desteapta mai esti ! Ce dracu vrei sa ne faci ? Poate bosorogul asta se trezeste .
- Atunci hai de aici ! zic eu mergand pe o carare de munte linistita ca si cand nimic nu s-antamplat .
La omorat animale ma pricep foarte bine . Se pare ca am experienta in domeniul asta .
- Ce canibala esti , spune Hidan razand cu pofta . Si uita-te in ....
- Ce-ai ma ? Vrei si tu bataie ? spun eu fioroasa . Te las imediat fara mostenitori .
- Aki , uita-te ...
Nene , da ce tare sunt daca ma pun in gura cu Hidan . Ha-ha ! Deodata simt un miros naspa . Ma uit in jos si observ c-am calcat intr-un ... RAHAT !
- Ha-ha , daca nu te uiti  , rade Hidan .
M-am dus la o stanca si mi-am sters mizeria de pe papuci . M-am descaltat de ei si i-am pus intr-o punga , apoi in rucsacul pe care-l aveam in spate . Acum trebuia sa merg desculta !  Ma duc inapoi langa Hidan chinuindu-ma sa merg pe pietrele ascutite .
- Nenorocire ! Din cauza ta trebuie sa merg desculta , spun eu mergand cu viteza melcului .
- Daca nu esti atenta la oameni ,  asta patesti . Totusi , daca mergi in felul asta ajungem in cel putin cateva zile . Urca , imi spune Hidan aratandu-mi bratele .
- Ah , da nu trebuie . Totusi , hai !  zic eu ducandu-ma val-vartej in bratele lui puternice .
N-am sa ratez nici-o portunitate da a fi cu el  !


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Hmm..buna , buna !


Well..imi pare rau ca nu am avut timp sa-ti dau un comm.. dar asta nu inseamna ca nu ti le-am citit . :X
Oricum .. sigur , sigur ceva ceva tot o sa se intample intre Aki si Hidan . :X.
Si deabia astept urmatoarele capitole , sa mai vedem ce se intampla !!!
 

ASTEPT NEXTUL !!!
I Love You !


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Shizue
Membru

Din: Lost Wonderland
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 45
Hey!:* imi cer scuze ca am ajuns asa tarziu. Citisem capitolul de ieri, dar mi-a fost cam sila sa las comm:]] dar acum uitema aici.
uh.. prevad ceva intre aki si hidan:>
Acest capitol chiar mi-a adus zambetul pe buze, mai ales faza cu oile :]]


pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
In ciuda timpului meu liber , v-am adus acest capitol scurtut .
__________________________



                                                          Capitolul 20 - Care-i crima , frate ?!



   
        Miyuki [ P.O.V ]




Ma plimbam prin parc cu Pain de mana . Ne priveam de cand in cand , iar el suradea umpic la vederea fetei mele inrosite . Oamenii din parc il priveau  cu admiratie si compasiune , iar mie-mi faceau cu mana fanele lui . Inafara de privirile dragastoase ale fanilor , simteam ca suntem priviti cu niste ochi plini de ura de altcineva . Eu nu am bagat de seama continuandu-mi  mersul lenes . Ne-am pus pe o banca , eu asezandu-ma cu un copilas in poala lui . Aud niste strigate de bucurie din fata noastra .
- Mamii ! Uite ! E Pain ! Pot sa ma duc sa-i cer un autograf ?roaga o fetita pe mama ei .
- Sigur , ii zambeste aceasta calm dandu-i un pix si o foaie .
Fetita se apropie de noi cu pasi repezi si rusinosi . Se pare ca si copilasii micuti ii sunt fani . S-a apropiat destul de aproape de noi , putand sa-i deslusesc privirea inocenta .




- Um ... Imi puteti da un autograf domnule ? il roaga aceasta .
- Desigur , ii spune Pain luand pixul si foaia . Pentru cine ?
- Kira ! ii spune entuziasmata fetita .
- Poftim  Kira , ii da autograful ciufulind-o umpic pe par .
- Domnule Pain , aceasta e sotia dumnevoastra ? il intreaba fericita .
- Pai ... spun eu dar m-a oprit Kira .
- Sunteti frumoasa ! ne zambeste apoi zburda ca un mielusel de bucurie .
- Erai sa strici fericirea unei copile , ma atentioneaza Pain imbratisandu-ma .
- Doar a ei ? rad eu usor strecurandu-mi mainile dupa gatul lui .
Da ... se pare ca m-am indragostit de el . Oare asta e senzatia ? Fiindca e ciudata rau , dar intr-un mod placut . Trebuie sa plecam acasa la mine , dar nu strica cu nimic daca mai stam la aer . In plus , e prea frumoasa vremea . Ma intreb de ce are Pain  piercing-uri pe fata ? Nu ca nu-i sta bine ... Probabil , asta e moda pentru rock-er sau o fi si alta explicatie . Il observ pe Pain uitandu-se atent si serios la apus .




- Pain ? Ce-ai mai ? zic eu clatinandu-l umpic si parca recuperandu-l din alta lume .
- Ah , scuze , zice el revenindu-si in firea lui normala . Ma uitam asa atent fiindca de  unde vin eu  , nu am mai vazut un asa apus .
- Da de unde vii ? spun eu curioasa .
- Nu mai conteaza , zice ridicandu-se de pe banca iar eu din urma lui .
- Unde mergem ?
- Ai sa vezi , spune apucandu-mi mana si ghidandu-ma prin parc .
Mergeam repede iar intr-un sfarsit ajungem in fata unei cafenele . Am intrat inauntru stapanita de un miros dulceag de ciocolata calda sau cafea .



Oamenii se uitau atenti la mine iar acest lucru nu-mi placea . Pain imi zice sa ma comport normal si sa-i ignor asezandu-ne la o masa oarecare . Deodata , atentia cafenelei intregi este atrasa de televizorul dat la maxim , prezentand stirile , iar in fata lui uitandu-se chioras o fata  .



" In urma cu cateva zile solistul trupei Akatsuki a fost vazut cu o fata in Mall-ul din centru . Cateva surse de ale noastre spun ca aceasta fata l-a agresat lovindu-l puternic apoi fugind . Politistii sunt pe urma ei din cauza lovirii unei persoane private si importante ."


WTF ?! Iti bagi joc de mine ?!


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Shizue
Membru

Din: Lost Wonderland
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 45
LOL =]]]]]
A fost prea tare... agresiune asupra unei persoane publice [Pain] si urmarirea de catre politie. Nu pot sa cred asa ceva :]]
Desi capitolul e scurt.. scuuurt , am ras foarte tare. Cum sa fie urmarita de politie ma pentru ca l-a lovit pe baiat de vreo cateva ori? :]] Stiu ca-i star, super star, dar chiar asa?
Esti geniala!:X
Si ma bucur ca sunt impreuna:X Sa speram ca pe viitor vom afla la ce s-a referit Pain cand vorbeau despre apus.


pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Heyaaa ;x ! Am adus nextul . Imi pare rau ca nu l-am pus in dimineata asta dar  am avut un test important .
________________________________





                                                 Capitolul 21 - Multe semne de intrebare ...




            Aki [ P.O.V ]
     



    E asa bine in bratele puternice ale lui Hidan . Ma simt ca un copilas sub aripa ptrotectoare al unui parinte . Dupa cum stiti , am calcat in ceva iar acum sunt desculta  , nevoita sa ma care Hidan . Ce senin e ... Simt ca ma prajesc ca un peste pe gratar . E asa cald... Ce mi-as dori sa fie iarna , sau macar toamna . Dar , nu ! E vara si punct . Vacanta asta devine din ce in ce mai , cool ! Oare o sa ma creada cineva ? Cat de idioata pot fi ... Trebuia sa iau aparatul foto , sa am dovezi ! Eh , lasa , vad eu cum fac ... Ma uit in fata si vad ca suntem foarte aproape de munte . Mai avem de trecut muntele asta , plus 5 km si ... Gata ! Parca destinul a vrut sa-l omor pe cocosel ca sa stau cu Hidan . Ce noroc pe capul meu ...
- Pe unde o luam acum ? zice Hidan oprindu-se brusc .
- Cum adica ? imi ridic capul si ma uit in fata .
Se pare ca am dat de o bifurcatie .  Acum ... Pe unde o luam ?






- Hai .. la dreapta ! spun eu sigur .
- Si daca trebuie la stanga ? ma contrazice el .
- Dar daca e la dreapta ?!
- Eu zic stanga ! tipa el , pierzandu-si calmul .
- Dreapta !
- Pe dracu dreapta . Eu vreau stanga !
-  D - R - E - A - P -T- A ! silebisesc eu tare si clar .
- Du-te naibii . Mergem la dreapta si gata , spune el sec .
Yey ! Am castigat . In timp ce ma laudam in gand , Hidan se opreste iar .
- Ce mai e acum ? spun eu uitandu-ma din nou in fata .
- Ti se pare chestia asta munte ? E un lac toata ziua !





- Si ce vina am eu ?!
- Tu cu dreapta ta !
Mi-am dat ochii peste cap privind atenta lacul . Ii fac semn lui Hidan sa-si continuie drumul , in speranta sa dam de un munte ceva dupa acest lac . Sper ca nu ne-am ratacit ...





        Miyuki [ P.O.V ]




   Asta sper  ca e o gluma proasta . Ma uit la Pain si nu parea sa dea semne de ingrijorare . Oare a auzit ce a dat la televizor sau e surd ? Incep sa ma agit batand cu degetele rapid de masa . Ma trec toate transpiratiile si ma simt ca-ntr-un film de prosti ! Daca astia isi dau seama ca sunt eu si suna la politie ? Nu ... E doar o gluma sau o minciuna gogonata . S-a exagerat prea mult ! Serios acum , pentru o simpla lovitura ?! Nu le mai luam in calcul si pe celelalte ca nu au fost in public ...
- Ce-ai patit Miyuki ? spune Pain observandu-ma agitata .
- Politia ma cauta iar tu mai intrebi ce-am ?!
- Fi calma . Atata timp cat stai langa mine , nu se va intampla nimic , spune el punandu-si mana peste a mea .
- Poate ca ai dreptate , zic eu luand o gura micuta din ciocolata calda  pardon ,clocotita .




- Frige , frige ! flutur eu mana sa-mi racoresc gura . Tu ... te-ai razbunat pentru atunci cand ti-am dat cafeaua ?!
-  Exact . Daca vrei sa te racoresti vino mai aproape , spune el zambind pervers .
-  Nu prea cred . Iti ajunge pe ziua de azi , ii zambesc dupa care beau putina apa rece .
STOP ! NU MISCATI SI VETI TRAI ! AM UN PISTOL SI STIU CUM SA-L FOLOSESC !  spune un aorolac intrand brutal in cafenea .




Ma uit confuza la Pain iar acesta imi zice sa ma asez sub masa . Inima imi batea cu putere si-i observ si pe ceilalti trantiti la pamant . Il caut pe Paincu privirea si-l vad ducandu-se la nebun . Era inarmat tipu  , ce dracu vrei sa demonstrezi omule ?!!?
- Pain ! tip eu tare agitandu-ma dar acesta nu ma baga in seama . Prostule , nu fi prost !
Deodata aura cafenelei se schimba imediat . Dintr-o fericire se transforma in disperare . Nu il stiu pe Pain sa aiba forta la bataie ... Daca il impusca  ?! NU ! Imposibil ... Asta nu se poate intampla .. Ma uit printr-o crapatura de la fata de masa , eu fiind sub ea . Il vad pe Pain foarte schimbat si altfel ...
- Stai pe loc ! Inca un pas si trag ! tipa aurolacul la Pain .
- Sa te vad , zice rece Pain .
N-a durat nici-o secunda ca tipu` a apasat repede pe tragaci iar glontul a iesit cu o mare viteza din pusca .  Ma uit disperata la un nebun care-l impusca pe cel care-l iubesc . Nu are cum sa se fereasca .. Argh ! Obrajii imi sunt invadati de lacrimi sarate si blege uitandu-ma in disperare la Pain . Timpul pentru mine parca se oprise ... Il vad pe Pain ferindu-se foarte rapid cu o viteza supranaturala . CE ?! Nu , e imposibil sa te feresti la o viteza asa de mare ... Deci practic imposibil ! 
- Patetic , zice Pain ducandu-se rapid la nebun si strangandu-l puternic de gat .
Acesta cade incostient la pamant scapand pusca pe podeaua rece . Ies din masa rapid si alerg repede spre Pain .  Ma uit la el foarte speriata .




Se uita foarte rece la mine ...





Apoi revine subit la comportamentul lui dulce si pervers .
- Plangacioaso , spune el luandu-ma in brate si strangundu-ma .
- Prostule , mi-am facut griji pentru tine ! Esti un ciudat ... Cum de te-ai ferit la acea viteza ?! E imposibil ... spun eu printre susupine incercand sa gasesc o varianta .
- Miyuki , taci si plangi in continuare , zice el ferindu-se de intrebarea mea .





Nu-mi pot explica ce s-antamplat ... Ori visez , ori Pain e vreo fantoma sau ceva ... Incep sa aud sirene de politie , cred ca au venit sa-l ia pe aurolac . Nu ma mai intereseaza daca ma vede politia , tot ce-mi pasa acum este Pain . Politia a intrat luandu-l pe talhar , apoi s-au uitat ciudat la mine ...




_________________________________________

Incercati si aceste ficuri :

NARUTO & AKATSUKI FIC (Awake the beautiful dreamer) - MaryLoveEverybody
 
A.L.I.E.N - O colaborare intre mine si Mary

NARUTO & AKATSUKI FANFIC- Departe de soare - Tot de Mary

Pericol. Fugi! [ Akatsuki & Naruto fic]  - Shizue

Best Friend Forever ! - LaLa ~Anime ~ :X


Modificat de Haruka Miyura (acum 12 ani)


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Shizue
Membru

Din: Lost Wonderland
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 45
Hidan si Ak sunt asa draguti impreuna :X
Si care e faza cu reflexele rapide a lui Pain? Hm...mi-a cam dat de gandit...
Si scena in care Pain a luat-o in brate pe Miyuki.. so sweet:X
Pai...astept cu nerabdare next-ul sa vedem ce se intampla! te pup :*


pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
V-am adus nextuuul ! O sa mai fie doar 1-2 capitole apoi gata ... Enjoy !
________________________________



       




                                                   Capitolul 22 - Esti un EMO ?



   
                 Miyuki [P.O.V ]




.     O politista se apropie de mine cu un baston greoi si negru . Mereu am avut cosmaruri cu politisti urmarindu-ma si terorizandu-ma cu bastoanele alea . Ma ascund repede dupa Pain in incercarea da e nu ma vedea dar , polistista avea ochi ageri se pare .
   - Bah ! Tu esti fata din Mall care l-a lovit pe Domnul Pain ? zice politista descoperindu-ma .
Domnul Pain ? Serios ?!
  - Domnisoara polistista , acea fata din Mall era doar o fana zapacita . Ea este prietena mea , nu va legati de ea .
  -Cand mama perversitatii ai hotarat tu ca-ti sunt prietena ?! ma rastesc in urechea lui Pain .
Imi trage un ghiont apoi imi dau seama de planul lui . Foarte inteligent fratioare ...
   - Ah ! Va rog frumos sa ma scuzati Domnule Pain ! O zi placuta in continuare , zice politista  retragandu-se cu talharul pe urma ei .
Pentru o femeie , e foarte dura . Aceasta slujba  implica foarta multa seriozitate si nu trebuie sa fii sentimentalista deloc . O respect pe cucoana . Iesim din cafenea pentru ca  trebuiau sa o curete de cioburile de sticla . Fiindca aurolacul ala a spart un geam mare  . Imediat ce-am iesit , un soare orbitor si fierbinte face contact cu mine . Ce zi calda !



   - Ai patit ceva ? ma intreaba Pain uitandu-se la starea mea .
   - Mi-e cam rau la soare . Simt ca ametesc ...
Mereu am avut aceasta problema . Imediat ce fac contact cu soarele ma simt ca un peste pe uscat . Plus ca , de cele mai multe ori imi mai si curge sange din nas  apoi ametesc rau de tot . Pain m-a luat in brate vazandu-ma ca ma misc ca un sarpe , dand din cap in toate partile . Ce ameteala pe capul meu ... 
   - Lasa-ma ... jos , spun eu incet .
   - Ca sa ce ? Vrei sa cazi ca un beat in santuri ?
   - Mmm , scot eu un sunet mai mult stalcit apoi adorm instantaneu .
Dintr-o data simt cum sunt asezata pe ceva moale . Ma uit in jur si-mi observ camera apoi il zaresc pe Pain uitandu-se fix la mine . De unde a luat cheia omul asta ?
   - Pain ... mi-ai umblat in geanta ?
   - Atunci cum vroiai sa intram in casa ?
Foarte frumos . Sa umbli in geanta unei fete e crima , frate ! Stai sa vezi ce patesti dupa ce-mi revin . Doar stai sa vezi ...
   - Miyuki , vreau sa te intreb ceva .
    - Spune mai repede , ca mor de ameteala .
   - Iti place mai mult sa stai noaptea la vederea lunii ? ma intreaba acesta serios .
   -  Omule , ce intrebare mai e si asta ?!  Credeam ca ma intrebi si tu ceva mai firesc , de        exemplu : Cate kg ai ,ce mananci deobicei  ... Dar , nu prea vad rostul al intrebarea ta .
  - Tu doar raspunde .
   -  Da , ma simt mai bine la luna . Dar tot nu pricep ...
Imi zambeste cald si satisfacut de parca a aflat o informatie pretioasa .  Ce legatura are ameteala mea cu luna ? Dude , e ciudat rau omul asta . De la un timp e chiar mega ciudat . In primul rand se uita ca un EMO la apus , apoi la batatucit pe aurolacul  ala si acum asta ... Sper doar sa ma intalnesc cu Aki cat mai repede . Ma simt cam in primejdie cu el ... Dar uneori in siguranta . Ah ! Nu mai inteleg nimic ! NIMIC !
-Ia si dormi . Pari foarte agitata , spune acesta si iesa din camera .
Corect , trebuie sa dorm si sa ma linistesc . Sa-mi aranjez gandurile si sa ma calmez . Calm Miyuki , calm !


------


Uh , ce umezeala e in locul asta . Stai putin ... Unde mai sunt acum ? E o ... pestera ? In sfarsit nu-i mai visez pe politisti . Dar , ce e locul asta ?
  - Aloo !
   - Aloo ! imi raspunde ecoul .
Uh , sper sa nu fie un cosmar . Ultima data cand am avut un cosmar umblam cu crucile dupa mine prin casa . Ce rece e pamantul ...  Nu vad mai nimic . Deodata apar in fata mea in jur de 10 oameni . Nu-i disting prea bine la fata dar au niste pelerine negre cu niste nori pe ele ... Apoi se aprind niste lumanari si i-am putut vede la fata . Aaa .. A - .. katsuki ? O vad pe Konan , pe Deidara , Sasori  , unul ca un peste , o sperietoare de fasole , un tip inalt cu parul negru , unul mai vulgar plus altii , iar in fruntea lor ... PAIN ?!  Il vad cum se apropie de mine si scoate din mana o sulita foarte ascutita apoi imi cresteaza pielea , curgand lent sange din ea .



Aaa , vreau sa ma trezesc ! Repede ! Imi deschid ochii automat gafaind puternic si curgand de pe mine apa . Il vad pe Pain intrand in camera iar la vazul fetei mele speriate se apropie de mine si vrand sa ma imbratiseze eu il resping .
   - Pain , am avut un cosmar ciudat ...
   - Ce anume ?
   - Te-am visat pe tine si pe restul din Akatsuki .. dar nu stiu daca ei erau fiindca nu-i cunosc pe toti . Aveati niste pelerine negre cu norisori apoi tu ... Vroiai sa ma omori ! spun eu speriata inghesuindu-ma cu o perna in brate .
Pain se uita ciudat la mine . A vrut sa zica ceva apoi s-a oprit . Mi-a zambit cald apoi m-a luat in brate crezand ca o sa ma linisteasca . Nu pot minti ... E chiar bine in bratele lui .




_________________
Cand am zis gata m-am referit gata primul sezon ..

Recomandari !

NARUTO & AKATSUKI FIC (Awake the beautiful dreamer) - MaryLoveEverybody
 
A.L.I.E.N - O colaborare intre mine si Mary

NARUTO & AKATSUKI FANFIC- Departe de soare - Tot de Mary

Pericol. Fugi! [ Akatsuki & Naruto fic]  - Shizue

Best Friend Forever ! - LaLa ~Anime ~ :X


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Cum adica Sfarsitul primului sezon ?? Hmm , putin trist dar presupun ca totul o sa fie mai palpitant acum , nu ? Ei bine eu cred ca astia ( Akatsuki ) or fi niste masochisti sau preoti cu crucea-n frunte Eh , si nici nu ne-ai zis cand incepe al doilea . Pacat , oricum asa totul o sa fie mai palpitant . Multumesc ca mi-ai recomandat ficul si ai observat , 42 de vizionari la A.L.I.EN , cred ca ai observat . Ti pup cu sangii ! Mai nou , asta e salutul meu !

Modificat de MaryLoveEverybody (acum 12 ani)


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Cu acest capitol ne luam la revedere de la primul sezon . De aici in colo , ficul ia o intorsatura maxima ...    .
_________________________

 


                                             Capitolul 23 - Un nou inceput ... ?!

   

      Aki [ P.O.V ]




Dupa acel lac care ne-a creat probleme am dat de un munte apoi l-am traversat in scurt timp .  Acum stateam pe o piatra mare si plata asteptandu-l pe Hidan sa se odihneasca . Gafaie cam mult ...
                 -   De ce gafai ? Doar ai mers incet ...   
               - Crede-ma , tine o cura ceva ca esti grea de tot ! spune acesta fara nici-un resentiment . 
              - Ma faci grasa ? spun eu ridicandu-ma autoritara .
              - Nu , doar faceam porcii slabi , spune ironic .
       Ma uit la el confuza . Niciodata nu intelegeam metaforele sau expresiile . Cand Miyuki imi spunea metafore ma intrebam mereu care e sensul . Asta sunt eu ... Grea de cap , dar totusi imi place sa visez cu ochii deschisi pe cand Miyuki e cam realista .  Dupa ce s-a odihnit indeajuns Hidan , am pornit din nou la drum , eu in bratele lui . Am vazut ferma si m-am bucurat enorm ! Am intrat in curtea fermei si ne-a intampinat un om care avea o lopata in mana .
                 - Nene , uite care-i treaba . Tu ne dai un cocos , apoi noi plecam si ne prefacem ca nu ne-am cunoscut niciodata , spun direct Hidan .
                - Bai , tu nu stii sa incepi o conversatie ?! Scuzati domnule comportamentul asociatul de langa mine ... Faza e ca am venit aici trimisi de Miko , fata proprietarului de la ferma de langa dumneavoastra sa ne dati un cocos pentru oua si bla , bla ..
                   - Oh , domnita asa ne mai intelegem . Deci vreti un cocos ... Imediat va aduc unul .
Pleaca omul prin curte si-l pierdem cu vederea , apoi se intoarce cu un sac .
                  - Aici aveti cocosul . Nu agitati prea tare sacul , fiindca cocosul asta e cam violent . Asadar , drum bun .
                - Multumim ! zic eu apoi ii dau sacul lui Hidan . Dar totusi aveti niste papuci de rezerva ?spun amintindu-mi .
                 - Desigur ,  acesta  scoate de nicaieri niste papuci perfecti pentru mine .
                  - Domnule sunteti prea generos . La revedere !
           Dupa "negocierea" noastra am pornit la pe acelas drum prin care am venit .  Cocosul tot se zbatea in sac iar Hidan il injura mai tot timpul . Am intrat in munti , fiind o padure foarte deasa . Deodata aud un sunet foarte tacut dar totusi l-am simtit si auzit . Se pare ca si Hidan l-a auzit . Venea de dupa un tufis ... Gasesc un bat gros si mare de la un copac si-l iau in mana , asezandu-ma in pozitie de atac . Hidan era in spatele meu aparand amandoi sacul cu viitorul cocos al lui Miko . Din tufis apare un bot de caine , dar apoi pe masura ce iesa din el , am vazut un lup in toata splendoarea lui .  Era mare si fioros , probabil atras de mirosul cocosului . Se vedea pe fata lui ca era lihnit si avea spume la gura .



Era turbat ... Nu puteam sa lasam cocosul ca mic dejun pentru lup iar noi sa fugim ca doua fetite .Trebuia sa invingem lupul si sa ducem cocosul intreg la ferma . Lupul se apropie manios de noi maraind puternic si violent . Isi mareste pasul si vine gonind spre noi . Hidan a vrut sa-l opreasca dar eu i-am iesit in cale fluturand batul in aer vitejeste . Lupul da 2 pasi in spate uitandu-se si mai enervat in ochii mei . Vine din nou spre noi vrand sa ne atace dar eu il barez cu ajutorul batului . Wow , ce calumea . Nu stiam ca pot face asta . In fine , sa sarim peste asta . Suntem intr-un moment periculos cu un lup turbat in fata noastra vrand sa ne ia cocosul . Hidan ia sacul in mana si-l tine sprijinit de spate , facandu-mi semn sa-l gonesc pe lup . Flutur eu batul de 3-4 ori , dar lupul nu dadea semne de intoarcere . Atunci am aruncat batul unde mi-a venit , si ma pregatesc sa atac lupul inaintand mana si facand semn lupului sa vina . "Come on  babe ! "  . Lupul vine si-si arata coltii fiorosi maraind apoi a vrut sa ma muste dar eu i-am dat un picior de sus bagandu-i capul in pamant rau de tot . Ii mai dau una sa fiu sigura ca ii gata apoi il acopar cu o piatra subtire dar grea .
                    - Ce misto ! Vezi Hidan , in fata ta ai o luptatoare .
                   -  M-am convins , spune el in soapta apoi pleaca de langa mine continuandu-si drumul .
Ma duc si eu fericita si-l urmez . Tra , la , laaa ! Ce fericita sunt . Am invins un lup singura ! Whoaaah !
                 - Aki , de cand poti lupta asa ?
                 - Chiar nu stiu . N-am facut karate sau alte chestii . Asa mi-a venit mie . Cum se zice , mi-a venit din suflet !
      Dupa aceasta discutie , am mers mai repede . Dupa 1-2 ore am ajuns iar Miko ne astepta foarte nerabadatoare . I-am dat cocosul iar ea imediat l-a dus unde erau gainile . Am intrat in casa fiindca eram putin epuizata de la lupta mea cu lupul . Hidan intra si el asezandu-se langa mine pe pat . Priveam lustra lui Miko foarte frumoasa si simpla amintindu-mi de lustra mea de acasa . Hidan s-a ridicat in sezut apoi s-a uitat fix la mine .
              - Aki , nu stiu daca ai sa ma crezi sau nu , dar trebuie sa plecam de aici .
               - Cum ? Pe mine m-a adus Miko iar pe tine altcineva . Nu putem pleca pe jos , fiindca e departe .
              - Doar ai incredere in mine .
              - Ce vrei sa ...
N-am terminat de vorbit fiindca Hidan a facut un semn ciudat cu mainile si a zis ceva necunoscut mie , apoi am disparut intr-un nor de fum dens .


      Sasori [ P.O.V ]


- Gata ! Hidan a reusit sa faca tehnica . Sa plecam si noi !
   KUTANAYA NO JUTSU !




      Miyuki [ P.O.V ]


    Pain se uita la mine iar eu il priveam oarecum speriata . Eram speriata de vis nu de el . Ma ia de incheietura mainii si ma strange puternic . Mainile lui reci nu mai erau acele maini calde si iubitoare . Ma ridica din pat apoi isi ia mainile de pe inchieietura mea facand niste semne cu ele .
      - Pain , ce vrei sa faci ? intreb eu speriata .
      - Kutanaya no jutsu ! spune el aceste cuvinte apoi disparem subit din camera mea intr-un nor de fum .
Ma trezesc din norul de fum intr-o pestera mare si spatioasa , asemanatoare cu acea din vis . Ma uit infricosata in jur si-o observ pe Aki langa acel baiat vulgar din vis . Iar visez ?!  Aki era uimita , dar nu si speriata , apoi vine catre mine cu un zambet pe buze . Eu ... Ce .. c-e..  se-ntampla ?!



________________

Nota * : Kutanaya no jutsu , este un jutsu inventat de mine pe moment , dar o sa vedeti in capitolele viitoare despre ce este vorba . In ultima parte Miyuki nu visa , ci totul e real . O sa vedeti ce intorsatura de situatie o sa fie ...

Recomandari !


NARUTO & AKATSUKI FIC (Awake the beautiful dreamer) - MaryLoveEverybody
 
A.L.I.E.N - O colaborare intre mine si Mary

NARUTO & AKATSUKI FANFIC- Departe de soare - Tot de Mary

Pericol. Fugi! [ Akatsuki & Naruto fic]  - Shizue

Best Friend Forever ! - LaLa ~Anime ~ :X


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
didi
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 33
Mamaaa, cat de tare e povestea!
Si s-a intors povestea la 180 de grade! E genial!
Vreau next-ul!!!!
   


pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Doamnee.. :X
Ce fainn ! :X.
Imi pare rau ca nu am mai intrat de ceva timp pe site si nu ti-am dat com dar am avut treaba cu scoala .. 
Mortii masii de scoa..IN FINE 
...........
Pai...wow .. m-ai surprins . Cum ? Unde? Cand ? Ce ?   
Sa nu imi spui ca-s vampirir ).
Sau varcolaci ).
In orice caz , astept continuarea si te pup ! 


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Nu , nu sunt vampiri sau varcolaci =]]] ..
Ai sa vezi ce sunt cand pun nextul .. Desi nu e mare filosofie daca erai putin atenta la un fragment


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Hmm..
Ciudat ... ma intreb ce sunt !
Il mai citesc o data sa vad daca gasesc vre-un indiciu !!
Astept nextu !)
App..cand il pui ?


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Ma gandesc , or fi toti emoo ? Ar di ceva , dar nu sunt figura si ar fi prea ciudat . Oricum  ma roade curiozitatea ! Cum vezi comentariul sa intri pe mess ca avem de discutat . Stii tu .

_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
OMG! Fac stop cardiac aici! Adica pe bune: CUM DE NU AM VAZUT FICUL ASTA?! Vai, sunt asa o proasta! Este absolut super ficul! S-U-P-E-R! Pune nextul repede ca te crap, vorbesc cat se poate de SERIOS!   

pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Am adus nextul fiindca n-am somn iar la ora asta dormeam . In fine =]]
____________________________



                                        SEZONUL 2




                                                         

                                                               Capitolul 24 - Adevaruri





* Va recomand sa citit mai incet ! *

             Miyuki [ P.O.V ]





Nu-mi pot explica ce s-antamplat .  E oare un vis ? Nu prea cred , pare destul de real . Dar atunci ce s-antamplat ?  Sa reluam actiunea : Eram pe pat ,  Pain ma ia din el si ne "teleportam "din camera mea ... Straniu , ciudat si fara pic de ratiune . Atunci ce cauta Aki aici ? Nu trebuia sa fie la ferma aia ?  Ce naiba se-ntampla ?!!!?
- Bai ,  ce misto e aici , zice Aki uitandu-se cu gura cascata in sus si-n jos .
- Taci Aki . Tu ce cauti aici ?! Ce caut aici ?! Cum ajuns aici ?! AAA !! inebunesc eu luandu-ma de par .
- Tacere ! graieste sinistru Pain .
Imi indrept privirea spre el si-i observ pe toti din vis . Au acele pelerine negre cu norisorii rosii .



Am devenit medium sau ce ?!
- Ooo ! Marete Pain ! Te rog sa-i explici surorii mele cauza venirii noastra aici , spune cu evlavie Aki .
Aki il idolatrizeaza pe Pain . Nu numai pe el , ci pe toti de aici daca nu ma insel .Acum , stau si ma uit confuza la Pain . Vreau explicatii ... Multe explicatii .
- Ce dracie e "Kutanaya Nu Jutsu " ?! spun eu enervandu-ma peste masura . Si de ce cei care au aparut in vis sunt aici prezenti ?! 
- Pain , trebuie sa le spunem tot , zice umpic ingrijorata Konan .
- Foarte bine . Ascultati cu atentie , caci n-am sa va repet a doua oara , spune Pain asezandu-se pe o piatra plata .
Nu-mi vine sa cred . Ce e cu el ? E foarte diferit . E sinistru si rece ...
- Deci , totul a inceput acum 17 ani in satul Konoha . Clanul Kimura a nascut 2 fete care erati voi :  Miyuki si Aki . Clanul Kimura a fost cel mai puternic clan avand o chakra  care putea sa controleze cei 9 bijuu . Voi doua sunteti gemene , chiar daca nu semanati deloc si sunteti opuse . Aki e fata visatoare care are un semn de nastere un soare undeva pe corp , iar Miyuki e cea realista care are si ea un semn de nastere  , o luna . Cand clanul vostru a vrut sa-l imblanzeasca pe kyuubi cu 9 cozi , acesta v-a atacat clanul ramanand in viata 3 persoane . Voi si fratele vostru , Yuko Kimura . El avea o temere , aceeea fiind ca voi veti ramane singure in lumea ninja cu aceasta putere . A gasit un jutsu foarte puternic si v-a dus in lumea in care ati trait pana acum . Cu ultimele puteri a facut jutsul  , apoi a murit negasiindu-i cadavrul nicaieri .Jutsul "Kutanaya No Jutsu "poate fi folisit de ninja care au multa chakra si experienta , in alte cuvinte nu toti o pot folosi.  Yuko era de asemenea cel mai priceput din clanul vostru , si stia foarte bine ca al sau cadavru reprezenta o sursa pretioasa de informatii . Noi am gasit acest jutsu intr-un pergament apoi am venit in lumea voastra sperand sa va gasim . La inceput a fost foarte greu sa ne adaptam acelei lumi , dar ne-am obisnuit . Scopul nostru a fost sa facem o trupa de rock cu gandul sa va atragem la noi , sa va castigam increderea pe urma sa va luam inapoi in lumea unde v-ati nascut . Si a functionat foarte bine ...
- Adica , tu ... voi doar v-ati jucat cu noi ? spun eu agitandu-ma .
- Nu se poate numi joaca . Aceasta a fost misiunea , iar fiecare din noi a trebuit sa-si schimbe comportamentul radical sau chiar deloc , spune Pain cu o voce joasa si rece .
Nu pot sa cred ... Pe langa faptul ca apartin unei familii de ninja sau ce o mai fi , am aflat ca Pain doar s-a jucat cu mine . Oribil ! M-a facut sa-l iubesc iar acum sufar din cauza lui . Stiam de la inceput ca e ceva neinregula cu el si cu " trupa " . Ma uit la Aki iar aceasta era foarte surprinsa dar era bucuroasa .
- O sa ne faceti ninja ?! tipa Aki de bucurie .
- Da , iar voi o sa ne ajutati cu puterile voastre sa-i prindem pe kyuubi , zice Konan .
- Nici gand ! Nu vreau sa ma implic in treburi cu voi . Nu mai vreau sa sufar din cauza voastra , spun incercand sa-mi ascund tristetea .
- Aveti 2 optiuni , ramaneti cu noi si va ajutam sa deveniti ninja sau va lasam singure in aceasta lume periculoasa , zice Sasori punandu-se in evidenta .
- Miyuki , stiu ca-s mai putin desteapta ca tine dar pana si eu am inteles ceva . Ei ne ajuta sa devenim ninja si putem sa ne razbunam pe acest kyuubi care ne-a omorat familia . In acelasi timp ii ajutam si pe ei , zice Aki incercand sa ma convinga .
- Noi suntem o organizatie de ninja care ii prind pe cei 9 kyuubi . Cu alte cuvinte , suntem o organizatie criminala , zice baiatul de langa Aki .
- Nu ...  stiu , spun balbaindu-ma incet .
- Nu trebuia sa decizi . Raspunsul este catogoric din moment ce noi v-am adus aici si noi suntem sefii . Cu alte cuvinte , voi nu o sa parasiti baza Akatsuki fara instiintarea mea , spune Pain apoi pleaca din aceasta aripa a pesterii si se duce in alta parte .
- Mereu o face pe boss-ul , Hidan ? il intreaba Aki razand umpic.
- El e boss-ul aici . Haide sa-ti prezint viitoarea ta camera , zice acesta luand-o pe Aki de langa mine .
Raman incremenita . Nu e adevrat nimic ! Visez ! Nu ... Aveam o viata normala , iar acum ... Oftez lung si-mi misc privirea in toate colturile . De ce oare am visat acelasi loc ? Am eu vreo putere speciala ? Revenind la situatie ... Simt cum inima mi-e injumatatita in jumatati mai mici . Practic e ditrusa vai amar de ea ... Sper sa ma descurc in aceasta lume ciudata . Ma simt asa folosita ! Trebuie sa gasesc o cale sa scap de ei , dar dupa ce am sa invat mai multe chestii despre ninja . Ma uit la Konan iar aceasta imi face semn usor sa vin catre dansa . Ma indrept spre ea greu incercand sa fiu atenta la pietrele de pe jos .
- Sa-ti arat camera , spune apoi incepe sa mearga sore partea opusa unde se afla Aki .
Ajungem intr-o camera cu o fereastra mare surprinzand luna in intreaga frumusete .



- De ce asta e camera mea ? Ce legatura am eu cu luna ?
- Intrebarile vin maine , incearca sa dormi acum , zice apoi iesa inchizand usa repede .
Desigur ! Abia astept ca maine sa fiu torturata  ! Mi se face somn ...


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Vai , vai vai vai vai !!!!
DAaa !!!! Ai pus in sfarsit nextul !!!
:X:X:X:X:X
Doamne , ce bataie o sa ii dau lu Pain ..   
Dar fac pariu ca inca o place pe Miyuki :X
Atept nextul ! Si mi se pare mie , sau Aki nu intelege gravitatea situatiei ? -_-


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
UUUUuuuu.....ce copil e Hidan ))
Doamnee .. ))
Si la razboi cu Pain ! Cum naiba poate fi asa de rece ! Futu-i....
In fine , ma abtin ! Pentru tine Haru .
Soraa mea ! :X
Astept nextul !


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Bai il crapi din partea mea pe Paine! Si pe Satanist... le supun tuturor ce fel de cereale mananca! A fost destul de funny capitolul, aproape ii daduse masca jos!  
Nu-mi vine sa cred ca Aki poate suporta sa stea cu aia?!


pus acum 12 ani
   
Ciresica
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 14
WOW ! Ce capitol funny
Mama ce bataie merita bitch-ul de Pain 
oare ce va face Miyuki cu Tobi in continuare ?   . miyuki descoperea ce se afla sub masca iar hidan strica tot . sper sa afle . sper din tot sufletul !

astept nextul . paaa !

p.s ; pune nextul mai repede ca mor pe scaun ! 
Sunt cea mai mare fana a ta !

Modificat de Ciresica (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
 
Itachi-Sarma 
Ar fi fain ca Miyuki sa fie cu Tobi ..:X
Ai dreptate ! Cum ai zis si ieri pe mess , acuma cateva capitole te imploram sa fie Miyuki cu Pain si acuma sa fie cu Tobi 
Da tot il ard pe Boss .
Frumos capitol nu am ce zice :X , inafara de  faptul ca astept continuarea !


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Shizue
Membru

Din: Lost Wonderland
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 45
Off, nu pot sa cred cate capitole am pierdut O_o, dar din fericire am recuperat
Decii.. ce intorsatura de situatie.. nu ma asteptam la asa ceva. Biata Miyuki...Pain se dovedeste a fi un ninja din organizatia criminala a lumii Naruto supranumita Akatsuki si se mai dovedeste a fi un om cam nemilos : [ Sa speram ca asta se va schimba...
Funny faza cu Itachi... Itachi-sarma.. lol    nebuna mai e Aki.
Si Madara, pardon Tobi... ciudat ca intotdeauna... mai ales jutsu ala. Numai poate saraca Miyuki sa vorbeasca  Ca intotdeauna un capitol spuperb si sper... defapt ma astept.. ca azi sa pui next-ul :X deoarece numai pot de nerabdare... sa vad ce se va intampla cu Miyuki cea muta :]]


pus acum 12 ani
   
Caramella
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 11
Ce fic frumos . Am stat 3 zile sa-l citesc dar a meritat . Ce pot sa zic ? Astept nextul !
Foarte funny faza cu Itachi . mi-ai facut pofta de sarmale !   . Sau a mai fost faza cu cerealele Bunny . Senzationala ! Mi-e mila de Miyuki... A acceptat sa nu mai aiba voce 3 zile ca sa afle cine e Tobi . Foarte ciudata tehnica aia ... Eu sper ca Miyuki sa fie cu  Tobi      chiar daca inainte vroiam sa fie cu Pain . Iar Pain merita suturi in fund !     . A facut-o pe Miyuki sa se indragostyeasca de el iar acum , vine Pain si-i zice ca totul a facut parte din plan .. Uf ! VREM SA MOARA !        .
Sper ca Aki sa invete ceva ca nu prea ii intra in cap . A invatat si ea  2 cuvinte : Chakra este ... ) . Poate Aki nu e buna la teorie dar atunci cu lupta dintre ea si lup s-a descurcat de minune !
Deci pur si simplu  iti ador ficul ca si altii de pe aici ! Astept nextul cu mare nerabdare ! Te puuuuup !!!!! :* :* :*


pus acum 12 ani
   
Ciresica
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 14
Un capitol frumos . Abia astept sa aduci nextul , dar se pare ca nu-l mai aduci  de ceva vreme . Poate e din cauza scolii sau ai probleme . Oricum , noi il asteptam  cu sufletul la gura . Numai bine !

pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Fiindca sunt o nesimtita , si se stie asta , si fiindca timpul asta nu mi-a permis sa intru timp de o sapatamana vreau sa va anunt :

Nextul il voi posta sambata , si tot sambata voi posta nextul la A.L.I.E.N . ( adica maine )

Imi cer mii de scuze dar , cu 8 teste importante abia am avut timp si de dormit .

Toate cele bune !


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Stiu , stiu    . Va intrebati "Cum de nu a mai pus nextul ?! " dar , am spus si o mai zic inca odata : Scoala + problemele personale imi iau tot timpul necesar ! . Spre bucuria voastra si mai alea a Lalei v-am adus nextul .


     

                                      SEZONUL 2

   

                                     Capitolul 28 - Scufundata in parfum ...




   Miyuki [ P.O.V ]
     

     Stau si ma uit absenta la peisajul absolut impecabil de afara . Granita dintre lumea aceasta si cealalta a fost prabusita . Sunt departe de lumea in care traiam , ramanand prizoniera ca o pasare intr-o colivie in lumea aceasta .


      Totul e diferit aici . O oarecare melancolie simti cand te uiti la peisajul mirif   . Aceste pasari par foarte fericite , dar zambetul lor imi spun ca au trait momente critice , iar suratele lor le-au parasit in lumea mortilor  .  Care sunt acele momente ? Ce lucruri ingrozitoare s-au intamplat in aceasta lume ?
      Cum zicea si Pain acum  ceva timp , soarele acesta e diferit de soarele din cealalta lume . Acest soare e pur asemenea unui inger . Un inger patat cu sange si tristete ...



      O tritete de nedescris din partea multor oameni . Simt cum acei oameni si-au pierdut sensul vietii ... Un oftat scurt imi iesa din plamani aburind usor sticla geamului . Se pare ca tot am sa filozofesc timp de 3 zile singura , in gand cu mine si impreuna cu mine . Am fost redusa la tacere  . Tacerea ... 



        Se aude un zgomot ciudat . Un chiorait usorzitor si enervant . Ma uit  in jurul camerei si-l observ pe Madara cu un inceput de ranjet pe fata . Se mai aude odata zgomotul iar eu ma sperii , cazand in fund de la geam . Raman nemiscata pentru a afla sursa zgomotului si simt cum abdomenul meu se misca ciudat ... Desigur ! Mie mi-e foame . Am scapat acel suc de miliarde , pe Boss , ratand sansa sa beau ceva . Mrr , chiar mi-e foame . Iau pixul si o foaie si scriu ceva rapid pe ea . " Duda ,  mi-e foame  !  "
              - Hai atunci jos , zice Madara punandu-si masca .
       Simt cum aura camerei se schimba . Devine una enervanta si galagioasa . Aura lui Tobi !  Ma ridic rapid din sezut si-l urmez pe Tobi sa ma duca la bucatarie . M-as duce si singura , dar inca nu stiu incaperile . Si mai ca mi-e frica sa n-o nimeresc pe a satanistului sau a lui Boss , sau oricare din cei de aici  .  Ajungem in bucatarie si-l observ pe satanist facand ceva cu niste rosii .  Satanistul isi face ketchup ! Ce mod ciudat are de a-si face . Trateaza acele rosii ca pe niste cadavre moarte lovindu-le cu brutalitate .


        Surad umpic de privelistea pe care o vad si ma asez la masa , asteptandu-l pe Tobi sa-mi dea ceva . Nu conteaza ce , mancare sa fie !   Il vad ca-mi aduce un fruct .  Un mar foarte frumos si colorat . Musc din el , provocand un zgomot galagios si egoist .



          - Nu prea mai comentezi astazi , nu ? zice Hidan inca  torturtand acele rosii .
          - Mm ... scot eu sunet ciudat si mananc in continuare .
As fi vrut sa-i zic ceva de dulce . Mereu tipul asta are o vorba de sictir in varful limbii . Stie cum sa faca sa taca lumea , dar eu stiu prea bine ca trebuie sa ma abtin . Sa ma abtin de a face pe aici scandal fiindca , pot fi provocata foarte usor de oricine . Ma rezum la o privire rugatoare catre Tobi , iar acesta sare imediat din scaun ghiontindu-l pe Hidan .
         - Miyuki probleme cu dintii ! Miyuki mancat dulciuri multe ! spune Tobi cu un entuziasm al naibii de fericit .
          - Tobi , nu-i mai da dulciuri ! zice Konan facandu-si aparitia in bucatarie .  De cate ori vrem sa-ti spunem ca dulciurile tale sunt mortale ?
           Defapt nu dulciurile lui sunt mortale , ci secretele lui . Cata siguranta a vrut el sa aiba ... Asa incat m-a facut sa nu mai am limba 3 zile . Totusi e vina mea ca i-am cerut ca sa stiu . Dar simt ca nu am aflat mai nimic . Stiu doar ca il cheama Madara , are nu stiu ce ochi si poarta masca pentru a-i fi in siguranta planurile de viitor . Dupa ce scap de tacerea asta , trebuie sa aflu mai mult . Nimeni nu-mi face asa ceva scapand cu niste vorbe aiurite .
      Ma prefac ca ma dor maxilarele , punand marul pe masa . Scot un marait apoi ma ridic urcand la etaj . Tobi a ramas acolo cu ei vorbind nu stiu ce chestie ...  Urc aceste scari ciudate si sinistre vrand sa ajung undeva . Acum ... Pe unde s-o iau ? Am ajuns intr-un teren mare si rece . Era mai totul intunecat dar o lumanare modesta scotea luminite palpaitoare .     
        Observ pe cineva , iar eu ma ascund dupa o piatra mare . Imi micsorez ochii ca sa vad mai bine si-l observ pe Pain stand intr-o pozitie ciudata . Avea ochii inchisi si statea ca si cum medita . Trebuie sa plec , pare foarte periculos in acest moment . Dau cativa pasi inapoi si ma impiedic de o piatra mica . Fir-ar a dracu de pietre ! Pain deschide ochii instantaneu uitandu-se fix la piatra care ma acoperea . Nu mai e cale de intoarcere , trebuie sa-l infrunt pe Pain . Ma ridic , si-mi fac prezenta simtita , dandu-ma de langa piatra .  Inghit un sec si simt cum pulsul imi creste .
          -   Hmph , nu ar trebui sa dormi ? spune el cu aere de vedete .
      Ce-as vrea sa-i inchid gura . Sa-l intreb atatea chestii , si sa aflu nelamurilile mele . Sa-l intreb daca doar s-a jucat cu mine sau totul a fost facut ca la carte ... Dar nu pot vorbi Iar acest lucru iar ma enerveaza . Poate am sa innebunesc de la atata tacere !



       Dau din maini indiferenta in semn "Care-i problema ta ? " .  Se uita la mine cu o privire fixa si morocanoasa . Deci azi e intr-o zi proasta sau mai mereu e morocanos .  Ce-as vrea sa-l batatucesc pentru tot ce mi-a facut . Adevarul despre el : E un criminal . Nu are sentimente si nici nu va avea . Chestia asta e sigura ! 
   Imi strang pumnul asa tare  , incat mi-au amortit degetele . Il privesc cu o fata dezgustata. O furnicatura ma deranjeaza la semnul de pe piept . Ma uit umpic in jos si observ cum semnul din negru , se face rosu . Un rosu de parca ar lua foc . Semnul se extinde pe gat , cu acele nuante inflacarate atragand interesul lui Pain . Se uita ciudat la mine , vrand sa afle ce-am patit . Ce se-ntampla ? Madara nu mi-a zis nimic de chestia asta.Il observ pe Tobi cautandu-ma si apropiindu-se de mine , umpic inghrijorat .
            - Miyuki ! Tobi zice sa treci la culcare ! spune si ma ia de mana tragandu-ma rapid din teritoriul lui Boss .
  Ma uit in urma , iar pe Pain nu-l mai pot observa din cauza intunericului . Sunt tarata prin catacombe , ajungand in camera mea . Tobi inchide usa ingrirojator , dandu-si masca la o parte . Inclin capul atragandu-i atentia .
              - Miyuki , ar fi bine sa nu mai stai pe langa Pain . Se pare ca chakra ta se activeaza cand simti ura . Pana vei invata sa-ti activezi chakra natural , ea se va activa cand esti in momentele mai neplacute . Ia si dormi sau stai linistita aici , spune luandu-si masca inapoi si plecand din camera .
         Trebuie sa-l evit pe Pain . Sau pe oricare din acestia care ma fac sa ma enerveze . Acum nu am nici-o pofta de somn . Eu as putea sa stau si 3 zile fara sa dorm , si tot m-as simti fresh . Pana la urma , macar sa incerc sa citesc din cartea asta . Alta preocupare nu prea am . Ma strecor ca un soarece pe fereastra ajungand afara . Razele imi sunt singurele partase la fapta mea de evadare . Ma sucesc si ajung pe sol imediat cu o mica cazatura , care , auch , mi-a ranit popoul  . Chiar daca eram la parter , eu sunt bleaga si ma lovesc repede  . Asa desculta cum eram ma indepartez de catacomba asta de criminali , si mai gust si eu din libertate  . Gasesc o portiune de maci cu un copacel si ma asez la umbra lui .



          Parca si macii isi reflecteaza tristetea prin culoarea lor sangerie . Ma ascund ca o mironosita in parfumul lor si incep sa ma delectez cu aceasta carte . Nici bine nu citesc o fraza ca aud niste zgomote , venind din spatele meu . Imi intorc privirea umpic , ascunzandu-ma dupa copac si-o observ pe Aki dand niste cutite intr-un copac .
- Mai cu viata ! o mustra acesta de langa el .
- Scuza-ma , dar sunt fata ! Cati muschi crezi ca am ? se agita Aki .
- Pana si Tobi nimereste mai bine .
- Iti arat eu ce pot sa fac ! spune Aki cu un temperament razboinic  .
     A trimis un cutit in forma de romb , in acel copac . Cu atata putere l-a trimis incat a provocat o gaura serioasa . Aki era foarte mandra punandu-si mainile in sold si dand din cap smechereste . Itachi nu era prea surprins . Poftim ?! Nici eu nu as putea sa lovesc cu atata putere . AAA ! Ma duc imediat la el sa-i tin predica . Cum sa nu fie multumit de puterea surorii mele ? Ea e cea mai barbata din casa in care locuiam acum 2 zile .. . Vroiam sa ma dau de langa copac si sa ma indrept spre Itachi dar m-am gandit sa-i las in pace . Ma ales ca nu puteam vorbi , Aki m-ar fi interogat si Tobi nu e aici . Mai bine stau la locul meu . Ma asez din nou intr-o pozitie confortabila si incep sa citesc . Ce plictisitooor ....

        Tobi * Madara * [ P.O.V ]

-    Ora 23:00   -


   Unde umbla Miyuki ? Deja s-a facut noapte ! Trebuie s-o gasesc si sa incepem antrenamentul . Oare a fugit din baza ? Am cautat-o peste tot , in camera , in bucatarie , la baie ... Peste tot . Oare sa fi fugit ? Mai bine o intreb pe Aki .
*Cioc ! Cioc *
-     Intra , zice Aki rupsta de somn .
-    Unde e Miyuki ?
-    Pe mine ma intrebi ?! Tu trebuia sa ai grija de ea . Acum lasaaaa-ma ! cineva a muncit aici pe rupte , spune morocanoasa punandu-si fata in perna .
Plec gandidu-ma unde s-ar fi putut afla . Daca Pain-sama afla ca a fugit nu-i a buna ...


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
ALELUIA !
In sfarsit ai pus nextul !!
Si da mai ales eu 
Si familia noastra .
Uite cum schimb subiectul ....

Tipic mie .. Acum , doamne doamne !! :X Ce dragutz e Tobi :X
Pacat ca il are Elena ..
Si tu pe Pain .
Si eu pe Sasori .
O.o

In fine .. :X continuarea sper sa vina mai repede si sa nu intarzii atata cu nextul !
Ca daca nu , te vanam !!
Well....stii tu , astept next-ul !
Te poop Sis !


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Acesta e un capitol special si va avea 2 parti . Toate multumirile din partea mea ! 

-----




___________________


                                                  In Culise !   – Partea I- 




Miyuki :    Multumim foarte mult ca ne-ati votat ficul ! Sunteti niste oameni foarte caldurosi !
Aki :      Exact , cum a spus si Miyuki .
Tobi :    Va dau niste prajituri bune , bune . Doriti ? * puppy eyes *




Deidara :     Tobi , nu mai irosi prajiturile , un . Da-mi-le mie !
Miyuki :      Deidara , vrei sa te ingrasi !? * scary face *
Sasori :        Nu stiam ca arta are celulita !* scary face *
Pain :        Ce e cu toata galagia asta ?! * se baga bossu autoritar in seama *
Miyuki :     Blegule , ni s-a votat ficul iar tu asa reactionezi ? Du-te inapoi de unde ai venit ca strici cheful de viata a omului . Hai , shuu ! * da din maini sugestiv *
Pain :       Eu n-am ce discuta cu cei care ne-au votat ficul . Toti care l-au votat sunt doar niste oameni visatori fara o viata . N-am de ce sa le multumesc . N-am ce vorbi cu ei .
Aki :     Normal . Toti te vor mort ! T-O-T-I ! Intelegi , durerea in fund ce esti ?
Pain :      Din ce motiv ?  ...  Pentru ca le e ciuda pe maretia mea din aceasta lume . Fiindca am idealuri care vor fi implinite . Si fiindca voi conduce aceasta lume ! Muhawaaa !




Miyuki :      O.O
Aki :      O.O
Tobi :     O.O
Tot Akatsuki : O.O


-----

Haru : Dragi cititori , fiindca acest fic a fost votat eu impreuna cu reporterii Mary , Lala , Elena si Pisicutza Neagra vrem sa scoatem niste adevaruri la iveala .Avem in spatele nostru fanii ficului , care sunt foarte nerabdatori sa afle cate ceva . 


*Reporteritele se asaza la masa , interogand personajele*

Mary :  Aki , tu esti fericita in lumea asta ?

Aki : DAAA ! Eu devin un ninja , cum sa nu fiu ?

Mary : Ok ...   Ca tot vorbind de ninja ... Miyuki ai sa te straduiesti ?

Miyuki : Chestia asta e stupida . S-T-U-P-I-D-A !

Haru : Miyuki , o sa-ti placa . Fiindca zic eu , si pot sa te controlez in fic . Deci , shut up ! Dezamagesti fanii ...

Lala : Dezamagirea fanilor ... Um , imi suna cunoscut . Nu , Pain ? spune Lala suspicios .

Pain : Ce Sfanta Durere vrei de la mine ? * nervous face *

Lala : Ce i-ai facut lui Miyuki ?! Ai tradat-o !  Ai facut-o sa se simta ca o bitch ! Oh , nu ! Mata-i bitch ! Sa-ti  f*t natia ta de soric !
Huaaa ... stai ca mai am !!!  Fit-ar flacara aia din cap pe care tu o numesti par ! Sa te manance ciorile de Calapagos ! Si viermii de Colorado ! Sa te ia dracu cu tot cu piercinguri ca poate isi deschide magazin de cercei !! Huuuua !! Lighioano !!!!!!

Pain : Hm , hm ... *se preface ca tuseste *

Elena : Asa Lala ! TERMINA-L !  HAI LALA ! Hai si voi ! Faceti galerie !

Mary and Pisicutza Neagra : HUAAA ! Mori sac de otel !

In camera de interviu , atmosfera se incingea . Pain era huiduit de fanii exasperati . Miyuki radea ca o nebuna si era foarte satisfacuta . Deodata , autoarea foarte nervoasa face liniste in incapere . Nici musca nu se mai auzea .

Haru : Bai ! Terminati-va !  Lasati omul sa zica ceva . Poate Pain vrea sa ne zica adevarul ...

Pain : * se inroseste si incearca sa schimbe subiectul *




Fanii : Asteptam adevarul !

Lala : Zi adevarul chiorule !

Hidan : Taci oaie blonda !

Pisicutza Neagra : E satena boule !  Si nu te lega de surioara mea ca te crap !

Madara : Elena , vino sa-ti zic ceva .

Elena se uita suspicioasa la Madara care o cheama la el . Se duce in coltul unde a chemat-o si ...

Haru : OMG ! Madara si Elena se saruta ! O.O

Haru era bulversata si se uita in toate colturile  , apoi o observa pe Pisicutza Neagra filtrand cu Itachi .




Isi da ochii peste cap , si vrand sa vorbeasca cu Lala o observa cu Sasori afara in ploaie  . Amandoi la fel , sarutandu-se ...




Mary : Ce fel de reporteri suntem noi !? Ne sarutam cu subiectii ?!

Haru : Mary ... Daca vrei du-te si saruta-te si tu ... Daca nu ai observat ei saruta bine ...

Mary : Nu .

Deidara : Vrei sa spui ca nu sarut bine ? * puppy face *




Oare ce vor face in continuare ? Oare ce se va intampla cu adevarul lui Pain ? Oare Deidara saruta bine ? Oare ?! Pentru asta ... Va las in suspans !

Modificat de Haruka Miyura (acum 12 ani)


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
     
Doamneee !!!!!
MOR DE RAS ))))
OAIE BLONDA HIDAN ? VEZI TU !!
Si tu Pain numai stii sa ma injuri ? O.o
Omfg .. ce ai devenit .. !!!
Huaaa !!)
Numai am cuvinte surioaro !!
Deci chiar numai pot de ras !!
A iesit un capitol bestial !
Si cum spuneam , vede el Hidan !
Si da, Sasori saruta bine 
Mama cu Deidara ?! O.o
What the fuck ?!
Sper ca nu o sa il avem ca tata pe papusa asta Bratz..
In fine , astept urmatoarea parte Din Culise !! :X
Si parca Sasori era lemne pentru foc...dar merge si asa )
P.S : PRIMA LA COM !! :X
Te iubesc sis !!


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Wow , Haru . Te-ai revansat foarte frumos pe noi ! Ce imi place episodul asta , ma gandesc sa fac si eu unul , doar ma gandesc . In fine , sa comentez si eu un pic unele faze care le-am extras din capitolul special . O sa palavragesc ca o moara stricata ! O sa turui  o gramada ! Fii pregatita !

“ Deidara :     Tobi , nu mai irosi prajiturile , un . Da-mi-le mie ! “   Frate , danduti-le tie este o metoda de a irosi prajiturile ! Cel mai bine i le-am fi dat lui L.


“ Pain :       Eu n-am ce discuta cu cei care ne-au votat ficul . Toti care l-au votat sunt doar niste oameni visatori fara o viata . N-am de ce sa le multumesc . N-am ce vorbi cu ei . “   Serios , Paine ?! Sunt suparata pe tine , si eu care te simpatizam ca ginere . Acum imi schimb  parerea despre tine . Si nu , noi nu avem viata  , fata de tine noi avem o super viata . La urma urmei tu esti doar un  Zombi readus la viata de bunul samaritean .

“ Miyuki : Chestia asta e stupida . S-T-U-P-I-D-A !

Haru : Miyuki , o sa-ti placa . Fiindca zic eu , si pot sa te controlez in fic . Deci , shut up ! Dezamagesti fanii ... “   Exact , spune-i tu Haru !

“ Pain : Ce Sfanta Durere vrei de la mine ? * nervous face * “  Da , Sfanta Durere . Stiai ca durerea e rupta din rai ?

“ Haru : Bai ! Terminati-va !  Lasati omul sa zica ceva . Poate Pain vrea sa ne zica adevarul ... 
Pain : * se inroseste si incearca sa schimbe subiectul *
Fanii : Asteptam adevarul !  “  Exact , asteptam adevarul  mumie umblatoare ! Sunculita fata-fata !
“Mary : Ce fel de reporteri suntem noi !? Ne sarutam cu subiectii ?!
Haru : Mary ... Daca vrei du-te si saruta-te si tu ... Daca nu ai observat ei saruta bine ...
Mary : Nu .
Deidara : Vrei sa spui ca nu sarut bine ? * puppy face * “
Ok , cine l-a pus pe Deidara cu mine ? A , da … HARU ! Te omor , daca afla  Kakuzu s-a zis cu alocatia ta ! Si cu hainele si blanurile mele de firma , s-a zis cu tot ! Totusi nu e o alegere proasta , Deidara  . Chiar vreau sa vad ce se intampla cu  subiectii si de ce naiba te-ai oprit la mine ? Ma faci sa plang .

                      Toate astea fiind zise , imi cer scuze daca par cam stupida , bleaga , sau in alte feluri pentru ca ma cert mai mult singura , ce-i drept . Oricum astept continuarea ! Si mai intra si tu pe mess  ca fanii  A.L.I.E.N  mor si ei !


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
AlexandraLsd
Membru

Din: Sibiu
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 21
salut!
misto fic lam citit pe tot si imi place modul tau de a scrie foarte mult mai ales ca seamana cu ficul meu preferat (Trapped) si ca pui si imagini si ca ai actiune dialog si descriere foarte bine imbinate.succes in continuare la scris astept nextul te pup papa


pus acum 12 ani
   
Deea.Kiss.All
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 54
Deci Sis ii super tare capitolul ! :X
Tu cu cine o sa te saruti ?
Nu ne mai tine in suspans, scrie capitolul urmator ai repede!
Si apropo: Nu te mai gandi la lucruri perverse intre mine si Itachi!

P.S: Dar daca vrei poti sa pui mai multe scene "perverse"  intre mn si Domnul Morocanos

Te poop:*


_______________________________________
Hidan , Kakashi, Sai and Hinata ARE MINE!!

Don't Panic Keep Cool.

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Nu-mi vine sa cred!! Este absoult minunat! Imi place la nebunie episodul asta! Am ceva sa-i trasmit lui Paine!
HUUUAAA!!! DU-TE NAIBII DE PROST JEGOS!!! CUM POTI FI ASA?! SPUNE ADEVARAUL ODATA CA MA CALIC PE NERVI!!!
Cam atat, pune nextul repede deoarece abia astept de ce mai esti in stare.


pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
In culise ! - Partea a II-a  -

      Tensiunea se accentuase in camera de interviu . Haru era singura care nu s-a  inmuiat , pe cand colegele ei si fanii au cedat frumusior din Akatsuki .
      Eu , un simplu narator amarat pot sa privesc toate astea langa prietena mea , Flora .  Oh , floricica mea ! Inca nu v-ati prins cine sunt ? Normal , pe mine mai nimeni nu ma introduce in chestii importante de exemplu ficuri . Ma baga in roluri tampite , cum ar fi un canibal . Da ,da ... Sunt Zetsu !


Haru , nu a vrut sa ma introduca in actiune , asa ca m-am gandit sa am si eu un rol important in capitolul special .
                                                     
                                                      Asadar , sa revin la actiune ! ^.^
   
   Elena era foarte emotionata si se tinea scai de Madara , iar acesta de ea . Sa fac o precizare : Madara , adica Tobi fara masca ! V-ati prins voi ...
Pisicutza Neagra filozofea cu Itachi despre iubire si chestii siropoase sau tot felul de chestii tocilaresti .
Lala ... Era leorca ! Caci nene , a vrut sarut in ploaie !  Acum sta cu Sasori pe calorifer , dardaindu-i fundul de frig . Dar era fericita ...
   Singurele persoane  serioase erau Haru si Pain . Parca sunt constipati de seriosi de sunt . Nici zambete nu mai vroiau sa schiteze . Stateau cu mainile in poala , suparati , morocanosi , enervati si stupefiati .  Se pare ca au cateva lucruri in comun .
Mary , doamna „Eu nu sarut pe nimeni ! „  , s-a  inmuiat si ea , ducandu-se intr-o camera cu Deidara , giugiulindu-se mai ceva ca in telenovele . 



Haru : Pf , interviul devine groaznic ! Oamenii astia nu au toate mintile in cap !
Pain : Mi-e spui ... Numai betivani avem in camera . Pana si Miyuki e beata .
Miyuki : Bai ! Ala e un unicorn ?! WOW !
   


   Striga Miyuki din coltul camerei clatinandu-se cu sticla de sake in brate . Cateodata isi dadea palme peste fata , inrosindu-se ca un fund de maimuta .
Aki dansa streapteas  cu Hidan , Kakuzu vorbea cu banii , Kisame isi manca rudele ( Huua ! Canibalul ! ) , Konan se uita la Peter Pan ,   Sasori isi baga fatalaul in Lala iar  Madara aproape o dezbraca pe Elena .  Mai pe scurt era o harababura de necrezut acolo . A da .. Pisicutza Neagra dezbatea subiecte foarte „interesante” cu Itachi . Cum ar fi „ De ce e marul ,  mar ? „ sau „  Cine a fost primul : Oul sau gaina ? „ . Dincolo de aceasta incapere nebuna , Deidara cu Mary se pupau de zor ! 
-Ahh ...
*Ne pare rau , dar scenele sunt prea fierbinti asa ca sarim peste ele * ^.^


Haru : Bai , eu zic ca toti vor sa ne  comploteze !
Pain :  Da . Niste genii ca noi , nu vor fi pacaliti . Corect ?
Haru : Muhawaaa !
Pain si Haru s-au aliat sa distruga aceasta nebunie .  Ei sunt altfel ...  ei sunt bossii !
Pain : Haru , vino aici . Am sa sting curentul , sa ramana astia fara lumina !
Haru :  Bun plan , duda !

Pain a oprit curentul , iar Haru si el s-au ascuns intr-o debara . Odata ce s-a oprit curentul , o liniste dumnezeiasca s-a instalat . Pana cand ...
Hidan : Waaa ! *sughit * Sa  f*t  neamul de retardati occidentali . Pain ! Boschetarule , iar nu ai platit curentul  ?! * sughit din nou * ( din cauza betiei   -_-   )


Haru : Hahaahh ! Asa va trebuie ! * rade cu pofta  din debara *
Din camera unde se giugiulea Mary cu Deidara se aude un tipat infernal . Ce se intampla ?! Pai ... Deidara a atinso unde nu e voie , nevazand nimic pe intuneric .

Mary : Perversu` padurii ! Na de aici ! * il loveste Mary pe Deidara provocand o bubuitura infricosatoare*  Sa nu te mai atingi de bustul unei doamne !!!



-     Inapoi in camera nebuna   -

   Toti si-au revenit in fire trezindu-se din betia  temporara . Caci , na , atat dureaza in ficuri .

Pain : Planul nostru ... A mers ? 
Haru : Probabil ... Hai , aprinde curentul !
Au iesit din debara , aprinzandc curentul . Aleluiaaa !

Konan : Pain , ce gorgonzola mucegaiului  vrei sa faci ? O.o
Pain : Taci pacatoaso ! Ii multumesc Lui , ca mi-a luminat mintea si ca am pornit curentul .
Haru : Cascaval Panë ce esti , eu te-am luminat !



Pain :  Pe bune ?! De cand perversele ca tine sunt Zei ?
Haru : Waa ! Iti smulg portocala din cap , ceea ce tu o numesti par !
Pisicutza Neagra : Gata fratilor ! Avem de dat un interviu . Nu avem timp sa facem wrestling !
Lala : Exact . Acum sa revenim unde eram . Pain ... Care e adevarul ?
Mary : Intrebare intrebatoare ...
Pain : Adevarul ? Ce adevar ? Eu nu stiu nici un adevar ! Cine e asta ?
Elena : Ruginitura , spune odata ! Avem si alte intrebari . Hai , hai , repejor !
Pain : Dragi fani , * se intoarce cu capul spre ei * , stiu ca vam dezamagit pe toti , v-am facut sa ma urati si unii care imi vroiau moartea . In fine ... Adevarul ... Miyuki , pai ... Mmm ... Eu ...
Pisicutza Neagra : Asta o sa dureze o zi intreaga .  Deci adevarul e : Pain o iubeste pe Miyuki ! Gata .. Mama da ce greu a fost ! Sunt cea mai priceputa reporterita . Asa , sa-l lasam pe Paine la o parte si sa mergem si-n alta parte . Madara , de ce ai vrut neaparat s-o lasi fara voce pe Miyuki ?
Madara : Fiindca nu am avut alta optiune. Alta intrebare cretina mai ai ? ^.^
Pisicutza Neagra : „Cretina” ?! Sa vezi ce cretin iti fac eu bucuria de mii de ani !
Elena : -_-
Mary : -_-
Lala : -_-
Haru : Eeehh ... -_-
Fanii : -_-
Deidara and Sasori : De mii de ani !!!???  O.O



Konan : Ahem , ahem ...  Mai aveti intrebari ?
Fanii : Daaa . Aki o sa fie cu Hidan ?
Hidan : Normal ! * afiseaza o fata perversa *
Aki : Bineee ....



Haru : Dragi fani ! Am super-mega-record oferta ! Toti care cumpara un poster de la mine , au o semnatura cadou de la Pain . Grabiti-va !
Fanii : Eu vreau ! Si eu ! Waaaa !
Fanii se imbulzesc pe Haru si-i cumpara toate posterele . Pain se duce sa vada ce postere si ramane surprins .
Pain : De unde ai alea  ?
Haru : Vechiturile astea ? Ahh , ...Second Hand !


Pain : Mai exact cat ai dat pe ele ?
Haru : Foarte putin . 50 lei ! Acum shuu si semneaza alea , ca Haru are treaba cu banetul .
Haru il cheama pe Kakuzu si pe Mary s-o ajute cu numararea banilor . La urma , Haru pare foarte satisfacuta !



Pain : Sa-ti trasnesc familia Haru ! Faci castig din mine ?!
Elena: Taci si semneaza alea ca te crap !
Pain : Tu sa taci printesa din fundu`   gradinii !
Lala : Bai javra holocaustica ce esti ! Semneaza alea ca nu mai apuci ziua de maine . Uite la el cum se agita , ca un cocos cu gandul la reproducere .
Konan : Mai aveti intrebari ?
Pisicutza  Neagra : Da . E adevarat ca tu si Pain sunetti frati ?
Konan : Nu . A fost un pretext .
Pisicutza Neagra : Ce usor e cu tine . Imediat afla ce vrem .
Hidan : Mda , mda . Acum hai plecati ! Ati aflat ce vreti , Haru a facut bani , fetele s-au giugiulit si s-a terminat interviul .
Haru : Bine . Sa plecam !
Si asa fetele au plecat . La urma Haru i-a facut poza lui Pain si Miyuki  .
Miyuki and Pain : Multumim inca odata !



_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
)
Pai normal surioaro ca mia trebuit sarut in ploaie !!!

Pacat ca s-a terminat 
Mai vroiam )
In fine... ti-a iesit super si asta :X
Haaaaaaaai HARU ! * miscari specifice majoretelor *
Well...astept nextul !
And .. I Love You


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Imi pare rau ca nu am adus nextul mai devreme , dar dupa cum a anuntat si Mary la A.L.I.E.N inca sunt la spital . Mi-am facut si eu timp , pentru acest next .  Spor la citi !
~~~~~~~~~~~~

     

                         SEZONUL  2

                               Capitolul 29 – Evadare sau rapire ?!



Aki [P.O.V ]

       Sa lenevesti in pat dupa un antrenament greu , e cel mai mare dar ! Nici banii , bijuteriile , hainele si chestiile materiale nu se pot compara cu un somn bine-meritat . Chiar daca patul asta e inconfortabil , mie nu-mi trebuie lux ca sa pot dormi . Tin minte ca la acea ferma dormeam ziua si in fan cand ma apuca lenea  .



    Noaptea a trecut usor , probabil Miyuki a muncit mult , iar acum urmeaza din nou antrenamentul meu . Dar , nu strica cu nimic daca mai lenevesc pe aici . Geamul deschis lasa sa intre aerul rece si proaspat de afara . Aerul de dimineata in graba venind la mine asemenea unui mesager care vroia sa-mi transmita ceva . Simt ceva petrecandu-se rau .Ciudat , poate o fi imaginatia mea ... Cineva intra in camera perturbandu-mi somnicul de frumusete . Imi ia patura de pe mine , facandu-ma sa simt racoare iar pielea sa mi se faca ca de gaina ghemuindu-ma ca un iepuras .



-    Aki , coboara jos , spune Itachi-sama clatinandu-ma .
-    Ok , ok ...
Am invatat 2 lucruri de cand sunt aici :
1.    Asculta-l mereu pe Itachi-sama 
2.    Nu dormi mult !
Ce pot sa zic , regulile astea sunt ca si sfinte . Cu siguranta vor fi mai multe dar eh , ... Cine le respecta pe toate ?! Eu nuuu !

Ma foiesc prin pat deschizandu-mi ochii .  Imi iau fata din perna incercand sa deslusesc peisajul neclar .



Clipesc de cateva ori apoi  cobor scarile ametita si ii aud pe Hidan injurand , Pain tipand iar Tobi aproape plangand  . Toti erau asezati la o masa mare si rotunda nervosi . Pain era cel mai bulversat care tipa intruna la saracutul de Tobi . Konan vazandu-ma s-a intristat , punandu-si fata in pamant .
-    Yoo , unii incearca sa doarma . Ce-i cu harababura asta ? ma enervez eu .



-    Aki ... Miyuki a disparut , spune Sasori  punandu-si mana pe umarul meu .
-    Ce ?!  Mintiti ! E 1 aprilie deja ?! Zau ca stiam ca e vara ...
-    Proasto ! A disparut si gata . Se pare ca a fugit din baza , tipa Pain batand masa cu pumnii .
-    Nu , ea nu ar fugi . Stie prea bine ca aceasta lume e periculoasa si nu  s-ar expune la pericol . Chiar daca nu-i place locul asta si nici lumea asta , ea n-ar pleca . O stiu prea bine pe Miyuki ca sa cred ca ar pleca .
-    Tobi gasit afara cartea care i-a dat-o ieri lui Miyuki , langa un copac . Tobi cautat toata noaptea Miyuki si Tobi nu gasit , zice Tobi vorbind cu si despre Tobi .( Dilema vietii ... Tobi e robot ? Vorbeste ca unul ... )
Tocmai ei vor sa-mi spuna ca sora mea Miyuki a fugit ? Ca a evadat  ?! Nu , e imposibil !
-    Voi , niste criminali de succes nu ati putut avea grija de o fata inocenta si firava ?! ma rastesc la ei .
-    Noi nu stam dupa fundul ei ! se baga Hidan .
-    Ei bine , trebuie s-o gasim altfel planul nostru nu va functiona doar cu puterea lui Aki  , adauga Pain .
-    Egoistule ! Tu doar pentru putere vrei s-o cautam pe Miyuki ? Adica tu ... nu tii la ea ? ma enervez si mai tare .
-    Nu e timpul de vorbit ! Duceti-va si pregatiti-va , plecam in mai putin de jumatate de ora , ne face semn Pain .
Konan ma striga sa ma duc dupa ea , iar eu o urmez .  In momentul asta sunt foarte zapacita . Nici nu stiu ce sa mai cred si ce nu .  Intram in camera ei , si-mi aduce ceva .
-    Ce sunt astea ?
-    Niste haine . Nu poti sa te lupti  in hainele astea , zice ea calma apoi pleaca .
Ma imbrac cu hainele si si raman surprinsa . Se asezau perfect cu mine . Sa traiesti Konan !



Ies din baza si-i zaresc pe toti asteptandu-ma . Oftez si ma uit la o balta . Ma uitam asa de fix la ea , ca probabil halucinez . *Am vazut-o pe Miyuki stand la umbra unui copac citind apoi cineva vine si ---*
*Pleosc ! * Tobi da cu piciorul in balta , imaginea cu Miyuki disparand *

-    Tobi ! Nenorocire ! Vedeam ce se intampla cu Miyuki . Asa cred ...
-    Deja poti ? se uimeste Pain .
-    Ce sa pot ? intreb eu repede.
-    Se pare ca antrenamentul a dat deja roade . Nu ma asteptam ca Aki sa invete atat de repede , zambeste cald Konan .
-    Ce sa pot ?! ma repet inca odata .
-    Chiar asa ! Nici eu nu ma asteptam ca ea sa reuseasca , intervine Sasori .
-    Pentru numele chilotilor mei ! Ce sa pot ?!!? ma rastesc la ei ca o maimuta turbata .
-    Pe langa chakra ta care e rara , tu mai ai cateva abilitati . Una din ele este sa vezi ce s-a intamplat in trecut sau ceva legat de trecut . Aceasta este o abilitate pentru culegerea informatiilor . Dar tehnica o poti folosi doar cand esti concentrata sa te gandesti la nimic . Cum tot clanul tau era inteligent numai tu poti sa nu te gandesti la nimic , explica tare si clar Itachi .
-    Ahaaa , dau eu din cap aprobator .
-    Aki nu si-a dat seama ca ea Itachi a facut-o proasta ! soseteste Tobi cu Deidara .
-    Ce ?! Va crap ! explodez eu ca un vulcan .
-    Taceti ! Sa ne impartim pe grupe pentru a acoperi o suprafata mai mare . Aki cu Itachi , Zetsu cu Kisame , Deidara si Konan , Sasori cu Hidan , Kakuzu cu Tobi iar eu voi merge singur .  Sasori si Hidan vor merge in Satul Nicipului , Zetsu si Kisame in Satul Pestilor , Kakuzu si Tobi in Satul Sunetului , Deidara si Konan in Satul Femeilor , eu in Satul Ploii iar Aki si Itachi in Konoha sau Satul Frunzei . Intrebri ? spune uitandu-se la noi .
-    Eu de ce trebuie sa merg in satul femeilor ?! Seman cumva cu una ? se rasteste Deidara .




-    Crede-ma , n-ai vrea sa-ti raspund la intrebare , surade Sasori printre dinti .
-    Atunci daca totul e bine sa plecam . Ne intalnim in Satul Ploii unde ma aflu eu in 15 zile . Atunci vom afla de situatia noastra .
-    In regula ! tipa Kisame apoi dispare int-run nor de fum .
Ceilalti au facut la fel disparand intr-un nor de fum . Nu-i corect ! Vreau si eu TT_TT .
    Il observ pe Itachi mergand pe o carare . Instinctul imi zice sa-l urmez . Ah , soarele asta ! Parca mi-ar fi ca o mama ca-si imbratiseaza copilul cu bratele protectoare . Numai ca astazi ma imbratiseaza cam mult , facandu-ma sa ma prajesc  . Daca as fi stiut ca vin aici mi-as fi luat creama de bronz , feonul , placa de par , ondolatorul , MP3 , notebook-ul , telefonul , castile , hainele , cerceii , ojele , lacurile de unghii , trusa de machiaj + multe altele . Dar , nu ! Trebuia ca sa venim aici pe nepregatite .  Nu regret nicio clipa ca am venit si nu regret ! E mai mult decat perfect  cu toate ca nimic de aici nu se aseamana cu ce m-am obisnuit in acea lumea .
     Inca sunt socata de la disparitia luin Miyuki dar nu vreau sa ma afecteze . Trebuie sa fiu puternica pentru a-mi gasi sora , care rataceste prin lumea aceasta infioratoare . Prefer sa nu ma contrazic cu Itachi-sama in legatura cu Miyuki . Eu stiu prea bine ca nu ar pleaca singura , dar ei isi sustin ideea ca ar fi evadat . Nu conteaza cat timp imi ia sa o gasesc pe Miyuki . As putea sa caut si 2 ani neincetat , fiindca eu nu am sa-mi abandonez sora .
                                                   

Miyuki , promit ca am sa te gasesc  !

Modificat de Haruka Miyura (acum 12 ani)


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482

OMFG . Ce capitol super-tare ! :X Stiai ca te iubesc , nu ?! :X . Foarte frumos next-ul asta . Si mi-a placut faza cu Aki cand nu si-a dat seama ca Itachi-sarma ( ) a facut-o proasta . 
So...what the fuck ? O.o Deabia astept sa vad ce chilotii lui Aki se intampla in continuare !!    
Astept next-ul !
Cu nerabdare !


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
toxicmedicinelov3
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 23
yeh, ce fic genial. imi place mult.
sa treci si pe la al meu, haha


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Salut draga Haru ! Nu am mai lasat de mult comentariu , deci sa-mi fie rusine !
       Mi-au placut multe momente din capitolul special si capitolul propriu-zis , foarte amuzant si frumos ! " Itachi-sarma " Stii ca mi se face foame ? Si pun pariu ca astia o cauta pe Miyuki degeaba , ca e sta cumintica  si astia o cauta ca acul in carul cu fan . Nu mai am ce zice , decat sanatate ! Te pup !

              P.S:Ce naiba nu schimbi poza aia cu Madara ? Ma calca pe nervi 

Modificat de MaryLoveEverybody (acum 12 ani)


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Asa ... Haru a venit cu nextul dupa ce si-a chinuit creierasii toata noaptea pentru o simpla idee. Um ... Sa fac o precizare ; Cei care sunt slabi de inger , ii rog sa-si ia inima in dinti ca vor urma secvente mai ... mai cu sange . Asa pe ici- pe-colo . Asadar , lectura placuta !


----------------    ----------------    -----------------


 

                    SEZONUL 2


       

                          Capitolul 30 - Putin sange pe cer ...




   Miyuki [ P.O.V ]


    Intuneric ... Intuneric si nimic mai mult . Ochii mei legati de un material aspru , incercau sa scape din stransoare . Mainile ar fi trebuit sa ma jute , dar si ele sunt legate strans , lasandu-mi urme .Buzele ard. Ce s-a intamplat ?
    Aud niste pasi , iar sunetul se repeta de 3-4 ori dandu-mi seama ca este un ecou si ma alfu intr-un loc mare .  Respir incet pe cand inima bate cu putere simtind un fel de frica .
-    In sfarsit te-am gasit , aud o e voce groasa pe care n-am mai auzit-o in viata mea .
   Omul acela se apropie de mine , si imi da materialul de pe ochi un pic mai sus , putand sa vad cine-i in fata mea .  Era un tip inalt cu niste ochelari care ma ajuta sa ma ridic . Ma uit socata in imprejurimi si-mi dau seama ca nu sunt in baza . Atunci ... unde ?  Cum am ajuns aici ? Cine m-a adus aici ? Multe intrebari imi invadau costiinta , dar ea nu mai era de partea mea , dandu-mi mereu raspunsul „Nu stiu „  . Ma ridic speriata si ma uit zapacita peste tot .
-    Pain ! strig eu tare .
   In momentul asta vreau sa-l am langa mine ! Sa fiu in bratele lui protectoare cum eram in lumea mea . Sa simt mangaierea buzelor pe ale mele si sa ma joc in parul lui . Sa fiu cu el ...  Dar el ... lipseste ... Sunt confuza ...



Deidara [ P.O.V ]



    Auzi la Pain ! Sa ma duc cu Konan in Satul Femeilor . Tsch ... Eu nu-s femeie ! In plus am tot auzit ca acolo nu locuieste nici un barbat . Ce mister ... Oftez si ma uit atent prin imprejurimi . Konan imi zice sa facem dreapta , iar eu ii fac semn pasarii la dreapta . Daa .. Suntem pe o pasare si zburam . Misto , nu ? 
-    Aici ! spune Konan sarind de pe pasare .
       Mereu face asta . Niciodata nu are incredere in mine ca vom ateriza in siguranta . Ah ... Cobor si eu sarind langa Konan .  Suntem aproape de un sat . Probabil acesta e Satul Femeilor . Un sat retras si foarte linistit . Verdeata cat vezi cu ochii !




  Pana la urma vad o fetita strangand niste flori . Ma duc la ea imediat si-i pun mana pe umeri . Ea se intoarce speriata , si cand ma vede incepe sa tipe .
-    AAA ! Un barbat ! AAA !
-    Deidara ! Tantalaule ! ma mustra Konan incercand sa o linisteasca pe fetita .
-    Ce complicate sunt femeile ...
     Ma uit mai atent la fetita care bocea de parca a vazut un extraterestru . << Ma stii ? >>   Imi dau ochii peste cap si ma duc la cele doua . Imi fortez un zambet ca sa nu par infricosator .
-    Fetita stii unde mai sunt oameni pe aici ? intreb eu calm .
-    Nu-ti spun ! Esti urat !
   Eu urat ?! Eu sunt frumos ! Gata . Mi-a ajuns ! Ca un copil sa te creada frumos trebuie sa te comporti , ca un copil . Lucrurile importante , cer masuri disperate !
-    Deidara vrea sa stie unde sunt bomboane ! incerc eu sa-l imit pe Tobi .
-    Aahahahh ! Konan incepe sa rada .
-    Taci femeie ! Aham ... Cum spuneam ... Il poti duce pe Deidara la bomboane ?
-    Esti frumusel . Vino ! ma ia fetita de mana fugind dupa ea .
    Ajugem in centrul satului . Deodata vad multe femei misunand pe langa noi . Femei batrane , tinere , copilite si tot neamul !  Uhuh , da ce femei frumoase sunt pe aici . Nu cred ca ar strica daca am mai ramane . Hopaa , ce e asta ?
-    Nuu ! Deidara e bine ?! Poftim ! imi spune fetita dandu-mi un servetel .
    Tocmai nasul meu are de suferit din cauza privelistii sexy ...
Adica femei sexy  , un ! Argh ! Nici nu mai pot vorbi calumea . Cu o mana imi tin servetelul la nas iar cu cealalta ma tin cu fetita de mana .  Daca Tobi ar fi aici , cred ca fetita asta ar fi iubita lui . Aaahh !
-    Deidara tu stai cu fetita iar eu ma duc sa mai cercetez , spune Konan apoi pleaca .
    Raman ca un strain cu o fetita de mana . Oftez si fac un 360 grade , ca sa mai vad imprejurimile .  Ma uit la fetita , iar ea pare foarte fericita . imi zambeste inocent si ma duce intr-o casa .
-    Am ajuns ! striga fetita .
-    Unde sunt aici , un ?
-    Deidara , aici locuiesc , spune ea dar imediat apare o femeie .
-    Kaede ! Ce cauta barbatul asta aici ?
-    Mami , mami ! Acesta e Deidara .     SOTUL     MEU   !
      Cand am auzit ultimele doua cuvinte , parca mi-a cazut cerul in cap . Acum inteleg de ce barbatii nu mai exista . Sunt foarte ciudate . Ingan un „ Ahaa „  si incerc sa nu rad . Trebuie sa fac orice ca sa aflam ceva informatii . Se pare ca femeia asta e mama ei . Imediat ce a auzit „Sotul meu „ i-a aparut pe fata un zambet malefic . Ma uit ciudat la ea dar isi schimba imediat zambetul ala si ma invita in camera . Ma asez si ma uit sceptic la tot ce ma inconjoara  . Ceva nu miroase bine ! Incerc sa ma calmez privind-o pe fetita . Ce copil netot . Eu sa fiu sotul ei ? Asta s-o creada numai ea ! In plus eu  sunt un barbat bine facut , maturizat , frumos si foarte inteligent   << Te mai lauzi mult ?! >>  iar ea o fetita mica , netoata si fara dotari . Ce m-ar impresiona pe mine la ea ? 
Acum ca m-am infiltrat aici , sa aflu cate ceva .
-     Sunteti multe femei pe aici ?
-    Populatia satului nostru a scazut . Suntem in jur doar de  800 .
-     Si aici fetitele se casatoresc asa repede ?!
-    Pai ... Asa e traditia , spune ea cu o oarecare ironie .
-    Asta nu m-ar face un pedofil ? << O , ba da ! Chiar esti . Geniule , acum ti-ai dat seama ?! >> 
   Amandoua rad , iar eu nu inteleg . Fetita vine langa mine si imi ia parul jucandu-se in el .  Se urca pe umerii mei , si-si ia in maini doua suvite de par de ale mele .
-    Diii ! Calut !
   Ma simt obosit . Imi aduc aminte cand eram in lumea cealalta iar Pain-sama invata sa cante la chitara . Atunci au fost cele mai obositoare momente ! Se trezea dimineata , si chinuia chitara aia , de zici ca urla . Ah , ce momente...



-----

Ii fac pofta fetitei , jucandu-ma cu ea . Acum s-o interoghez putin .
-    Kaede , pe aici trec straini ?
-    Ah , desigur . Dar apoi noaptea dispar , misteriooos , murmura ea .
  Maine dimineata voi cerceta satul s-o caut pe Miyuki . Acum trebuie sa ma odihnesc . O rog pe Kaede sa-mi arate o camera , iar ea ma duce zambareata tinandu-se de maneca mea . Pasesc si ma uit prin incapere .
-    Noapte buna ! Ai griji la ... ooopsss. Hi-hi... Pa ! spune Kaede plecand imediat .
Ce ciudata e fetita asta . Oare ce a vrut sa spuna ? Sa am grija la.. La ce ?! Oftez si ma culc pe pat inchizand calm ochii . Perna incepe sa se incalzeasca odata cu pielea mea . Ma foiesc de cateva ori si in cele din urma adorm . 
--- Peste 3 ore ---
   Se aude ceva ! Deschid incet ochii si surprind o imagine infricosatoare. O femeie intra pe geam , plina de sange si zambind sadic catre mine .

  Ma ridic repede , luandu-mi pelerina pe mine si fiind pregatit sa atac . Palmele mi se umezesc si inghit un sec . Femeia se arcuieste sarind de la geam . Sar si eu urmarind-o . Cand am coborat jos , privesc uluit zeci de femei in fata mea , cu acelasi chip sadic gustandu-ma din priviri . O vad si pe Kaede cu un cutit lingandu-i lama .






-Sotiorul meu drag ! striga ea venind .
  Kaede alearga spre mine cu o katakana . Ochii ei au devenit rosii si are  o chakra ciudata . Nu-mi amintesc sa fi simtit vreo prezenta de chakra prin locurile astea . Pielea devine si ea rosie , zambind sadic catre mine .




     Si-a indreptat katakana spre inima mea , dar eu am putut sa ma feresc . Celelalte femei , se misca ciudat , intr-un ritm alert . Toate sunt cu ochii pe mine .  Se pare ca e momentul pentru arta , un !
   Scot dintr-un saculet materialul , formez o pasare apoi o arunc discret in grupul de femei . Kaede mi-a prins mana stanga , punand-o la spate iar katakana la gat . Cu piciorul drept , am lovit-o in abdomen putand sa scap de situatia asta .
-    KATSU !
Bomba a explodat , cadavrul femeilor cazand intr-un lac . Respir usurat si ma uit la ele incercand sa-mi dau seama de cateva lucruri .




   Kaede priveste socata , dar in acelasi timp cu ura . Plina de sangele rudelor ei . Se pune in genunchi aproape incepand sa planga .




Stiu  care e planul ei . Vrea sa ma prinda intr-un moment cu garda jos , apoi sa ma ucida . Nu se va intampla asta . Scot discret un kunay , si-l bag in maneca . Ma apropii de ea cu un zamnbet fals , si incerc s-o linistesc .
-    Kaede , copii cuminti ar trebui sa doarma la ora asta , spun eu batand-o pe spate cu mana .
In secunda doi a vrut sa reactioneze si sa ma prinda , dar eu am scos kunay-ul si i l-am bagat in zona pieptului , mai exact in inima . Scoate un tipat apoi incepe sa gafaie . Picaturi mici de sange ii pateaza hainele .
-    Noapte buna . Sper sa ne intalnim in cealalta lume , adaug eu infingand si mai adanc kunay-ul .
-    Noapte buna , Deidara ... spune ea cu o voce inocenta .
    Isi scoate katakana , apoi o indreapta spre gatul ei . Zambeste catre mine calm , apoi isi reteza capul , acesta cazand in poala ei .




   Este greu de suportat vazand o fetita mica sa fie asasin , apoi sa moara cu un zambet inert pe fata . Este foarte greu ... Dar eu m-am obisnuit cu asemenea trairi . Imi intorc capul , apoi o zaresc pe Konan fiind ingrijorata . Invoc o pasare si ne suim pe ea . Nimeni nu scoate nici un cuvant , dar ea intervine .
-     Deidara , esti bine ? Tocmai am aflat ca in acest sat , femeile isi omoara sotul gustand sangele . Acest ritual le sporeste chakra , putand sa traiasca mai mult .  Cand am aflat asa ceva , m-am gandit la fetita Kaede , apoi te-am cautat . Te-am vazut ca te distrai asa ca nu am intervenit in joaca ta .
-    Hmp , se pare ca aici nu e Miyuki , un . Trebuie sa plecam in Satul Ploii la sefu` .


--------------------

RECOMANDARI !!!

- A.L.I.E.N : Colaborarea intre mine si Mary
- Familia Akatsuki : Intre mine , Lala , Blood_Angel , Pisicutza Neagra si Mary
-   NARUTO & AKATSUKI FANFIC- Departe de soare  : Mary
- High School ( AKATSUKI & NARUTO FIC ) : o colaborare intre Lala si Pisicutza Neagra
- Comedie de vrajitorie : Mary si Blood_Angel
- Best Friend Forever !: Lala
- Unde este locul meu? ? ^ fic Akatsuki ^ : Blood_ Angel
-  Perversitate intruchipata si dragoste ascunsa[NaruHina] : Alcoholic Muffin * ficul este nou , si chiar daca nu am ajuns la zi , mie mi-a placut * 



Deci , va rog eu treceti si pe la ficurile acestea ca sunt foarte interesante , amuzante si tot ce le trebuie . Chiar daca unele * nu dau nume * nu au mai postat de mult timp . - Stiti voi la cine ma refer ! -


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Sisterrrrr !!! XD
Aleluia , na ca ai pus nextul ! XD
Frumos capitol . Acum stiu ce imagini sa-i arat verisoarei mele pentru a nu dormi la noapte .
Astept nextul , normal !


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Vai, m-ai lasat cu gura cascata! Cat sange! Oare acel ochelaris era Kabuto?! Capitolul mi se pare foarte frumos! Pune nextul  repede!

pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
A venit , a venit ! * Cine , cine ?! * Cum cine ? Nextul , desigur ! 

---------------------------------------------




                              SEZONUL 2

               
                           Capitolul 31 – Un semn de viata



  Aki [ P.O.V ]




       Ma simteam prost .  Stomacelul urla  si nu stiam cum sa-mi exprim foamea in fata unui „domn” bine manierat si mereu cu o vorba inteleapta .  Imi era rusine sa-i zic „Nenea , da-mi haleala ! „  . Dar de ce sunt asa rusinoasa de la un timp ? Acasa umblam nud si nu ma simteam rusinata . Oare m-a afectat dispartitia lui Miyuki ? Oftez scurt . 
   Itachi se opreste uitandu-se in urma , la mine . Ridica o spranceana si ma ameninta sa merg mai repede . Cat de repede sa merg , eu care mor aici de foame ? Mrr... 
   Mergem ce mergem si dam de o pestera . Ma opresc instinctiv asteptand un ordin de la Itachi-sama . Acesta aproba din cap si merge inaintand . Ma scutur putin si-l urmez intrand in misterioasa incapere subterana .



      Ma uit impresionata la  micile paraiase curgand lenes pe peretii stancosi . Scot un sunet de uimire si in fabletea pesterii pot observa o mica floare inofensiva .



            Ochii mei devin sticlosi contopindu-si culoarea azurului . Degetele mele atrase de petale se misc miseleste vrand sa le atinga . Clipesc impresionata si aproape ating petalele .
-    Nu le atinge !
      Aud voce in ecou care striga disperata. Imi scutur capul si parca ma trezesc dintr-o vraja .  Ma uit in parte din care se auzea vocea si observ un baiat uitandu-se sumbru la mine .


     

        Eu ma sperii si cad in fund . Ma uit prin imprejur dar nu-l zaresc pe Itachi-sama . Ma dau in spate impingand cu picioarele pamantul rece . Ochii mei se uita fix in ochii lui fara viata . Se apropie si-mi intinde mana sa ma ridic. Pulsul imi creste fiind totul confuza si zapacita . Pierd firul intamplarilor ...
-    Daca le atingeai ... mureai ! ma sperie el soptind cu o nunata serioasa .
-    D..D..Da ? ma balbai eu .
-    Floarea aia e cea mai otravitoare din zona. Si o singura atingere e mortala fiindca praful albastru de pe petale e usor absorbat de piele , spune uimindu-ma .
                  Noroc de el . Noroc ca acest baiat misterios a fost aici . Puteam sa mor si nu am fost constienta de acest lucru .  In sinea  mea ii multumesc de mii de ori dar cuvintele nu mai ieseau pe gura .  In incercarea de a ma misca , constat ca sunt teapana ca un trunchi cu radacinile infinse in pamant . Ochii mei timorati fiind singurii care actioneaza .  Ma uit in jur dar baiatul piere din peisaj . Imediat dupa ce-am pierdut legatura vizuala cu acel baiat m-am putut misca . Totul a fost ciudat si scurt . Inaintez nestiutoare prin acetse locuri si ies din pestera cu un regret pe inima .
      Imi mijesc ochii , fiindca este o ceata densa care ma face sa tusesc .



                  Flutur mana in fata incercand sa inlatur ceata dar nu reusesc . Ori cat as da din maini nu pot scapa de aceasta ceata . Incerc sa merg mai departe dar il vad pe Itachi-sama  analizand perimetrul . Cand m-a zarit imi zambeste scurt si porneste din nou sa mearga . Omol asta e chior ? Era sa mor in pestera aia si el nici macar nu s-a oprit din drum !  Il urmez uitandu-ma doar la pelerina neagra ca sa nu ma pierd . Crengutele se sfarama frematand intr-un mod ruginit .Itachi-sama  merge nepasator balasandu-si picioarele intr-un mod convingator si sigur . Nu schimba 2 vorbe eu auzind doar vantul care geme jalnic prin crengile copacilor . Mai pot auzi un sunet scheunat din partea foamei mele , dar acum nu mai are importanta .
              Ceata se risipeste brusc iar ochii mei clipesc des , fiind obsinuiti fiind cu nuante de alb . Resipir usurata vazand un pod .




                       Dupa explicatiile scurte ale lui Itachi-sama , traversand acest pod ajungem intr-un sat apoi dupa acel sat ajungem la destinatie : Konoha .  Merg ascultand blandetea paraului care curge inocent spre vale . Sora mea mereu spunea :
„ Nu fi fudula si baga natura in seama ! Fiindca natura mereu ne transmite ceva daca suntem atenti . „
                  Poate are dreptate dar eu ce informatie sa primesc de la natura ? E cam ciudat ...  Instantaneu aud cum ceva sasaie in sus . Imi ridic privirea la un copac iar pe o ramura mai groasa vad un sarpe dand din cap amenintator si care e bine camumflat dar ochii mei ageri l-au putut observa .



                 Ma opresc si ma uit intensiv la sarpe care incerca sa se faca nevazut . Uitandu-ma la el ma simt ciudat si-mi aduc aminte de Miyuki . De ce acest sarpe imi aduce aminte de Miyuki ? Poate daca-l omor ma voi simti mai bine ... , soptesc eu foarte incet .  Imi iau un kunay in mana din desaga si-l invart amenintator in mana . Chiar daca am facut abia un antrenament am invatat cum sa folosesc unele din unelte .  Imi aduc aminte foarte primul antrenament .

FlashBack
           - Fiindca nu ai invatat cum sa-ti activezi chakra te vei obisnui cu taijutsu , adica lupta corp la corp . Am sa te invat cum sa manuiesti un kunay apoi si celelalte unelte urmand sa te invat cateva tehnici de lupta . Inteles ?
           - Da ! raspund eu entuziasmata .
”Daca stiam ce greu urma  , raspundeam imediat – Nu ! - . Dar acum stiu ca sunt o fraieruta care zice – Da ! – la tot .
             A urmat un antrenament aspru de 10 ore . Eram toata plina de zgarieturi  din cauza nepriceperii mele in folosirea unor cutite asa periculoase . Eram epuizata dar totusi continuam ca o bleaga avand o sursa de energie secreta . Aceasta sursa era orgoliul meu din care ma alimentam in discretie . Dupa ce mi-am terminat treaba cu kunayurile eram ca o umbra fara vlaga . Itachi-sama nu a avut mila de mine continuand antrenamentul si epuizandu-ma pana la limite.

End FlashBack

             Itachi-sama imi observa gestul copilaresc de a ma apara si ma opreste inainte de a-i lua viata sarpelui .  Da din cap nemultumit  iar eu bag inapoi kunay-ul si ma uit sceptica la sarpe . De ce simt atractia sa-i carpesc viata ?
           Merg in continuare tot la fel de tacuta . Macar exista un avantaj ca stau in preajma lui Itachi-sama . Am invatat sa fiu directa si scurta . Picioarele imi sunt extenuate si simt cum imi se prabuseste calmul de a mai merge . Exact cand imi pierdeam credinta si vroiam sa cedez , observ  subit un sat mititel si linistit .
-    Am ajuns .


                Acestea fiind primele cuvinte decand ne-am inceput  misiunea  , ma linistesc . Privesc radios copacii care se-mpletesc cu casele facute intr-un stil artistic .



-        Acesta e Satul Orezului . O sa innoptam aici in aceasta seara iar maine dis-de-dimineata pornim in Konoha , vorbeste calm Itachi-sama .
-        Am inteles , raspund eu obosita .

Mor de oboseala . Imediat ce ajung intr-un pat am sa am o hibernare lunga .

Modificat de Haruka Miyura (acum 12 ani)


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Pagini:  1 2  

Mergi la