Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Mariatha pe Simpatie
Femeie
25 ani
Prahova
cauta Barbat
25 - 52 ani
Lumea noastră Anime / Fan Fic. / Rock ! [ Akatsuki ] Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini:  1 2
Ciresica
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 14
Vai , vai ! Ce am intarziat cu un comentariu . Imi pare rau !

WOW   . Nu ma asteptam ca Miyuki sa ... dispara ?! Adica ... cand , cum , unde ? Am vazut ca ne-ai dat tu indicii si am o mica banuiala ...

Aki se pare ca insfarsit si-a dat seama ca e prea entuziasmata . Iar Itachi e cam nepasator. Adica ... ALO ! Aki aproape murea * noroc de baiat * iar pe el il doare in cot    . UFFF !

Mi-a placut mult capitolul cu Deidara :> iar fetita aia Kaede e ciudata rau    . Si satul ala e mega infiorator . Pfoa... Barbatii sunt omorati de femeilea alea ! ce crud -_-

Deci la capitolele speciale sa cad de pe scaun ! Atat de mult am putut sa rad !

Bravo Haruka . E vreo problema daca-ti spun Haru ? Am vazut ca multe iti zic asa .

Sa nu intarzii cu capitolul viitor ! 


pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Super cu capitolul asta! Itachi este imposibil!!!      Pur si simplu nu-l pot intelege! El si cu ifosele sale! -__- Capitolul mi-a placut mult, a fost si o usoara tenta de amuzament! Imaginile au fost pur si simplu superbe, mai ales floarea. Pacat ca era otravitoare. Baiatul a fost dragut sa o avertizeze. Pune nextul repede ca te papa sis!

pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
SEZONUL 2 [color]

[color=#40BFFF]                            Capitolul 32 – Sentimente insirate . Umbre necunoscute


Aki [ P.O.V ]
       

              Ametesc  . O stare nasoala sau  o tulburare caracterizata printr-o alterare a simturilor putand evolua spre o pierdere a starii de constienta. Cauza ametelii mele este datorata foamei + drumul lung parcurs . De ce nu puteam sa ne vaporizam si noi sau sa zburam ?! Itachi-sama vrea sa ma duca pana la extreama . Merg ametita dupa el si intram intr-un loc dragut .



      Muzica specifica japoneza rasuna in toate colturile .O fata destul de tanara manuia cu pricepere mirificul instrument japonez .



Sunetele erau contopite cu micute jocuri de clopotei  venind de la mese . Suntem ca intr-un  restaurant chiar luxos pe dinauntru .



Un miros incurabil de tigara imi asalta nararile ,  provocand mancarimi .



               Tusesc si ma asez la masa unde era Itachi-sama . Privirile indecente ale barbatilor fixate pe mine ma enervau dar incerc sa-mi stapanez calmul .  O doamna draguta vine si ne ia comanda iar eu din instinct am zis repede  „ Ramen ! „ . Itachi-sama nu a comandat nimic apoi merge pana undeva .  Nu ma interseaza unde merge , atata timp cat am sa am mancare in fata ochilor nu-mi pasa nici de apocalipsa . Cu mana sub barbie , ma uit plictisita in gol . Clipesc lent asteptand sa-mi vina mancarea .  Pana la urma , doamna draguta soseste cu ramenul meu iar eu ii multumesc . Am vrut sa-i platesc dar a zis ca domnul  ( Itachi-sama) s-a ocupat deja cu asta .
               O fata se uita la mine insistent provocandu-ma sa nu mai mananc .



        I-am zambit superficial dar tot se uita la mine . Bun , deja ma enerveaza . Am uitat sa ma pieptan ? Sunt goala , sau ce ?!
-    Scuza-ma ... Ma cunosti de undeva ? intreb eu cu calm .
-    As putea zice si asa . Presupun ca esti Aki , din clanul Kimura . Asa-i ? intreaba ea venind langa mine .
        De unde stia fata asta numele meu ? In lumea asta n-am nicio legatura cu nimeni , decat cu cei din Akatsuki . Raman uimita si indepartez ramenul de langa mine . Imi apropii scaunul de ea si dau din maini ca sa continue de vorbit .  Ea se ridica de pe scaun la gestul meu si ma priveste brutal .
-    Sora ta e in mare pericol ! Mai bine te-ai grabi ! spune ea si repede dispare intr-un nor de fum .
-    Stai !
        Degeaba am incercat sa o opresc ca deja a plecat . Fata asta stie ceva de Miyuki iar eu trebuie sa aflu . Nu mai am timp de ramen , nici de innoptat aici . Trebuie sa merg repede s-o gasesc ! Imi iau haina si pornesc sa-l caut pe Itachi-sama .  Il vad stand pe o banca si citind dintr-o carte . Ii arunc cartea din mana si ma uit ingrijorata la el . Cu un gest rafinat ma intreaba ce se petrece .
-    Miyuki ...  raspund eu scurt si strangand din pumn . O fata imi stia numele si stia de Miyuki ! Apoi a disparut ... Probabil e ninja .
-    In acest caz trebuie sa ne grabim pasul . Se pare ca avem deja dusmani  , zambeste el ironic .

      Aprob din cap si parasim imediat satul . Ajugem intr-o padure ciudata si ne oprim brusc din mers . S-a innoptat si imi este foarte greu sa observ toate detaliile .



    Itachi-sama sta nemiscat uitandu-se perseverent spre un copac inalt . Imi face un semn cu mana iar eu ma ascund dupa el . Clipesc des si-mi fortez privirea spre copacul acela . Ce poate vede Itachi-sama iar eu nu ? 
   Itachi-sama scoate un kunay discret , dandu-mi de inteles ca cineva e in jur si ne spioneaza . Scot si eu o katakana si o tin vitejeste in fata mea .
-    Stiu ca esti . Arata-te ! striga Itachi-sama .
-    Itachi-sama , ai ramas la fel de ager .
     Din copac sare o fata inalta cu parul blond , fata de la restaurant . O recunosc imediat si ma duc repede spre ea cu katakana pregatita sa-i tai gatul . Simt o ura imensa pentru ea dar nu cunosc nicio sursa .  Alerg repde spre ea cu katakana pregatita . Ajung si mai aproape dar ea imi bareaza atacul . Ma loveste violent cu piciorul in spate , catapultandu-ma intr-un trunchi de copac . La contactul cu mine si trunchiul se aude o bubuitura groaznica . Mult praf roieste pe langa mine . Cad la pamant gafaind puternic . Acum imi dau seama cat de slaba pot fi . Ma ridic greu uitandu-ma la Itachi-sama . El imi zambeste calm si multumit .

-    Aki , ea e discipola mea Konoma . Vei sta cu ea pana inspectez eu in Konoha . Tu nu trebuie sa vii . E mult prea periculos avand in vedere ca originea ta e de acolo . Te vor recunoaste satenii . Deci nu suntem pregatiti pentru un razboi intre Konaha si Akatsui ... Deocamdata .

     Itachi-sama dispare , lasandu-ma pe mine cu ochii in soare . Dar ... Nu-i corect ! Eu trebuie sa merg si s-o caut ! Miyuki e sora mea . Nu e drept .Deci Itachi-sama deja a si planificat ce se va intampla in urmatoarele zile . Nu e de mirare ...  Imi plec capul in pamant si imi sterg ranile cu o mica batista . Sunt plina de zgarieturi din cauza acestei Konoma . Ma ridic in genunchi si o privesc aspru . Se uita la mine scarbita , intre noi fiind un razboi vizual .


   

    Amandoua stim prea bine ca , daca eu ma ating de ea sau ea de mine o patim de la Itachi-sama . Mai bine sa nu provoc nimic rau si sa raman indiferenta .  Ea imi face semn sa o urmez si o privesc sceptica . Nu pot sa o inghit pe fata asta ! Mi-a fost antipatica de la inceput . Ajungem langa un rau iar eu nu pot rezista tentatiei de a ma balaci putin .



    Imi ridic kimonoul si-l tin cu mana iar cu cealalta o scutur in apa rece . Pielea mi se face de gaina dar eu inca raman jucandu-ma ca un copil in apa . Konoma ma priveste amuzata si intra deasemenea in apa stropindu-ma jucaus .  Imi eliberez mana cu care tineam kimonoul si iau un pumn de apa arucand in Konoma . Aceasta tipa la contactul cu apa si incepe sa ma alerge cu blandete .
   Deodata ma opresc cuprinsa de amintiri . Imi aduc aminte cum ma jucam cu Miyuki iar din coltul ochiului apare un micut bob cristalin . Konoma se uita la mine cu un regret pe fata . Pictura curge usor pe obraz , urmand calea uniforma a barbiei . Se opreste in varful acesteia , ezita sa sara , dar se avanta in gol dupa cateva secunde contopindu-se cu apa din rau .



    Sunetul picaturii ma face sa ma trezesc la realitate afisand un zambet tamp pe fata .  Konoma rade apoi iesim din lac , fiindca deja tremuram de frig . Ne asezam la radacina unui copac eu uitandu-ma la cerul senin .
-    Imi pare rau daca ti-am dat impresia ca sunt o antipatica . Eu nu am avut o copilaria prea frumoasa si m-am invatat sa nu prea socializez .
-    Nu-i problema ...  Daca ne intelegem va fi bine .
-    Ia zi Aki ... Vrei sa ne disram putin ? Sa gusti din amuzament ? ma indeamna ea .
-    Ce vrei sa faci ? intreb eu curioasa .

   Ea imi zambeste malefic si formeaza un sigiliu cu mainile . Pronunta cateva cuvinte rapid , si focul a napustit din gura ei . Tresar si-mi pun din instinctic mana la ochi . Copacii cei uscati deja incep sa arda dand amploarea focului .



    Pasarile au inceput sa zboare agitate si sa scoata sunete infioratoare . Ma uit cu regret spre cer si observ luna rosiatica . Focul deja se napusteste peste tot inconjurandu-ma .  Konoma zambeste iar eu raspund la gest . Ma simt oarecum bine ... Dar simt si o apasare pe suflet din cauza vietatilor care vor muri dintr-o prostie de joaca .
-     Trebuie sa plecam de aici . Suntem prea expuse , imi zice ea luandu-ma in spate si incepand sa alerge .

Ma uit in urma si contemplez peisajul inflacarat si sangeriu transmintand o caldura insuportabila .



   Aud deodata un scheunat ascutit si-mi intorc privirea spre rau . Un pui lup care plutea pe o crenguta cerea ajutor urland devastator . Ochii lui mari erau inocenti si plini de tristete .



   Cu siguranta nu-l puteam sa-l las pe acel pui de lup in foc sa moara . Trebuia sa fac ceva . M-am balansat si am vrut sa ma duc la el dar Konoma ma tine si mai strans pe spatele ei .
-    Lasa-l sa moara . Trebuie sa te obisnuiesti sa fugi si sa lasi morti in urma ta . Asa e cu viata de ninja . Trebuie sa-ti omori si rudele pentru a supravietui .
-    Dar ... Dar ! Nu , nu putem sa-l lasam asa ! E mic si nevinovat ! ma agit eu .

         Puiul urla si mai tare semn ca l-au prins flacarile . Ma uit in spate si-l vad cuprins in flacari . Sufletul mi se rupe in doua cand il vad chinuit de caldura amenintatoare care-i parjoleste viata . Imi intorc privirea si mi-o scufund in parul des al Konomei . Ma simt asa prost ca am putut sa o las pe Konoma sa mistuie padurea plina de vietati . Ma mai uit odata in urma si observ o forma ciudata care se uita melancolica la mine .



Modificat de Haruka Miyura (acum 12 ani)


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Offf vai mai 
Saracutul ! Al naibii antipatica aia ! -.-"
In fine , frumos capitol chiar imi pare rau pentru puiut :-S.
Astept continuarea ! :-S


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Sho-Yo
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 23
Buna...

Deci...am dat click pe fic.ul tau deoarece am vazut ca mai toti ti.au votat fic.ul si curioasa cum sint...nu puteam sa.l las deoparte fara macar al citit, putin. Mie, rar imi plac fic.uri in care apar personaje inventate deoarece majoritatea fic.urilor cu personaje originale care sunt si principale, mi se par proaste >parere personala<. Deci eu am o strecuratoare si selectez fic.uri geniale, ca alt au!....Si sincer, am vazut ca ai cateva greseli dar in rest e genial. Dar ai putea sa.mi faci un mic favor...mie si celorlalte  rozatoare de fic.uri bune: ai putea sa faci capitole mai mari..caci nu vreau sa te supar dar descrii asa de bine si bum vine o imagine gigantica care ocupa juma de capitol..nu ma intelege gresit dar descrii asa de bine incat fiecare cuvant ma face sa vreau mai mult iar tu ma omori, practic. Si cat despre Pain si Miyuky, eu cred ca Pain o iubeste dar este prea fricos sa io arate si isi pune o masca indiferenta...altfel de ce a visato? Si pentru o degustatoare de scene mai indecente, ai putea sa pui si putina actiune..cu oricine dar de preferat cu Miyuky.. #smile#... oricum, un lucru mai e de spus si dupa termin commentul: astept continuarea cat de curand si ai putea te rog frumos cu o zmeurica deasupra sa ma anunti, cand il pui? Merci~


pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Buna Sho-yo ! <3

Um ... Desigur as putea baga "pe gat " mai lungi capitolele dar vezi tu ... Lui Haru mereu i-a fost frica sa nu plictiseasca cititorii prin multa descriere . Fiindca am observat ca la multe ficuri * de pe alte  forumuri * cititorii cereau capitole scurte si cum acesta e primul ficulet al meu ,  am zis sa ma integrez si eu la cererile unora . Dar multumesc cam mi-ai spus sa fie mai lungi capitolele  Uite special pentru tine si ceilalti cititori am sa fac capitolele mai mari . A da ... Si sa nu uitam de secventele mai ... Yummy !  - stii la ce ma refer !  - .

Cam asta e de replicat . Daca ai vrea sa tinem legatura iti trimit in PM id-ul meu  si poate mai vorbim . 

Sayonara ~   


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Caramella
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 11
Wow  Cate capitole am ratat . imi pare rau ...

E super ! nu ma asteptam sa se intample asa de multe ... devine complicata actiunea .. adica Miyuki e rapita , Pain  freaca menta pe nu stiu unde , Aki e cu o fata antipatica si toti sunt plecati dupa miyuki . complicat ....
abia astept nextul si sper sa-l pui repede fiindca nu mai  rezist . vreau nextuuuuuuul !


pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
  Haru sa-ti fie rusine .. Nu ai mai postat , te-ai lenevit iar oamenii asteapta .. Sniff ! * facepalm* ...
Am adus nextul imi pare asa rau ca am intarziat , dar probabil v-ati obinuit cu noul meu stil de viata . Lenevealaaa )
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~





              SEZONUL 2


                                Capitolul 33 – Yuri dream . Scary ... 


   Aki [ P.O.V ]

       Ochii mi se maresc iar pupilele mi se dilata . Clipesc sa fiu sigura ca n-am halucinatii , dar forma ciudata nu dispare . Ma agit si-mi intorc privirea . Ma mai  uit odata in spate dar tot se uita la mine . Inima imi bate asa tare incat o simt in gat .
-    Konoma ! Ce e aia ?! strig eu tare facand-o sa se uite in spate .
-    Ha ? Nimic ... Esti bine Aki ? spune ea in timp ce alerga .
         Dar , dar ... Inchid ochii si-mi pun capul pe parul ei . Simt o apasare pe suflet si stiu motivul . Deja e prea tarziu sa opresc focul fiindca multe vietati si-au dat duhul si nici nu as avea puterea sa fac asta  . Sunt complet nefolositoare in materie de ninja iar acum trebuie sa ma supun unuia pana vine Itachi-sama .
-    Ia si dormi . Pana ajungem undeva , tu trebuie sa te odihnesti .
       Fac exact cum mi-a cerut oftand si concentrandu-ma sa adorm . Simturile isi pierd din facilitate ... Nu mai simt caldura , nu mai aud cum mocneste focul si nici nu mai miros fumul intepator . Adorm adanc ...Macar somnul sa fie un remediu pentru regretele mele de pe suflet .


--------------------   ------------------------ ----------------------------   ---------------
   

       Ma trezesc cu o durere infioratoare de cap . Deschid incet ochii si observ ca  sunt intr-o camera . Ma sperii dar apoi imi dau seama ca Konoma m-a adus aici . Ma uit atenta pe fereastra si observ ca aproape e dimineata . Oftez si ma asez pe marginea patului privind in detaliu camera .



       Ma pun pe cele doua picioaruse si incep sa umblu prin camera . Nu aud niciun semn de viata , probabil Konoma e plecata cu treburi . Deschid usa si ies pe holul mare . Simt un miros dulceag iar racoarea imi ciupeste umerii . Aud un tipat dar probabil e imaginatia mea . Ma imobilizez si merg tacuta prin hol .

   
          Cu fiecare pas , ma gandeam din ce in ce mai mult la acea padure . Nu puteam deloc sa-mi schimb gandul . Imi treceau mii de fiori prin corp . In plus locul asta e cam sumbru si imi da  un plus fricei mele . Oare voi fi pedepsita ?   Ma simt asa vinovata ...   
             Gasesc o usita si-mi asez privirea pe ea . Apes incet pe clanta si deschid lent usa .  Se aude un scartait pe urma intru . Imi mijesc ochii sa pot observa ceva in intuneric . Ma uit mai bine si vad o imagine terifianta . O fata sau un baiat care statea ascuns sub pat , ingrozit ca eu am intrat . Pe pereti multe cadavre , iar camera plina sa sange .



      Ma ingrozesc de imaginea surprinsa si fug din acea camera cat ma tin  picioarele . Ma pierd usor , nemastiind drumul catre camera unde ma aflam . Simtul orientarii dispare incepand sa ma agit . Aud pasi ... Ma uit in spate si o vad pe fata care era ascunsa sub pat . Alearga disperata spre mine dar eu fug zapacita , intrand in alta camera . Inchid usa , sprijinindu-ma de ea si gafaind . Imi ridic capul din pamant si ma uit in camera unde am intrat .



      Din nou ... Sange , cadavre si tipete inabusite in durere . Fara sa apuc sa scot un tipat , ies si din aceasta camera ajungand din nou prizoniera holului . Ma opresc dezorientata si ma busesc de perete , prelingandu-l cu corpul meu . Imi pun capul in genunchi si dau frau liber lacrimilor sa iasa .Am ajuns intr-un loc oribil ... Sora mea e pierduta undeva in aceasta lume ... Viata s-a transformat intr-un chin pentru mine . Simt ca nu mai am vlaga si ca tot ce se intampla e doar un cosmar aiurit .
   
    Scot un kunay si-l tin bine in mana gata sa atac acea fata . Cine imi pune mana pe umar . Tresar tare si ma uit cu frica in spate .
-    Aki ! Ce faci aici ? spune uimita Konoma .
-    Konoma !
          Sar imediat in brate tremurand ca un copil ce tocmai a vazut o fantoma . Defapt ... Eu am vazut asa ceva . Konoma ma cuprindea si ea in brate , pupandu-mi fruntea ca un parinte . Ma ia in spate si ma duce in camera unde ma aflam. Pasii ei siguri imi imprima siguranta si asta ma face sa ma simt bine  . Ma asaza pe pat , venind si ea langa mine .



         Am un sentiment ciudat . Konoma se inroseste deodata la fata zambind copilareste la mine . Isi pune mana pe gatul meu , mangaindu-l atent . Eu ma uit ciudat la ea , dar se apropie si mai mult de mine . Ce vrea sa faca !?  A venti asa aproape ca-i pot simti rasuflarea pe obrajii mei palizi .
-    Konoma . Ce ai de gand ? spun eu cu o voce tremurata .
-    Shh ... imi pune degetul la gura ca sa tac .

   
          Ea cumva e pe invers ? CUM ?! Itachi-sama m-a lasat cu o fata care e pe invers ?! Trebuie sa scap din situatia asta astfel risc sa fiu violata de o fata . Incerc sa o indepartez dar ea imi apuca incheieturile cu o mana , iar cu cealalta atragandu-mi chipul aproape de ea . Scot un tipat dar imi pune mana la gura . Ma agit dar mainile ei imi cuprind spatele , apoi ma imobilizeaza . Stau cu fata-n perna , aprope nici nu pot sa respir ! Degetele ei  umblu jucaus pe sub bluza mea in zona abdomenului . Continua sa inainteze pana in zona bustului dar o opresc , punandu-mi toata forta pentru a ma ridica de sub ea . Ma uit terifiata iar ochii mi se maresc .

-    Aki , nu-mi strica joaca sau iti risti viata .
-    Dispari ! Nu fi proasta ! tip eu bulversata .
   Sar imediat din  pat si ies pe usa . Din nou am ajuns pe holul asta ciudat . Intru in alta camera si zaresc o fereastra . Asta e sansa mea sa scap ! O aud pe Konoma cum am cauta si striga dupa mine , dar eu trebuie sa ies din locul asta . Din neatentie calc intr-un ciob de sticla si ma tai la picior , dar in momentul asta nu simt nimic . Deschid fereastra si ma pun in genunchi pe masa din fata ferestrei  si o deshid imediat .



         Imi fac curaj si sar , noroc de un tufis care mi-a amortizat caderea . Stau ghemuita si ascult sa vad daca se mai aude ceva . Liniste ...  Ma ridic si fug repede prin oras . Trebuie sa ajung in Konoha cu propiile mele puteri . Nu-mi pot lasa viata in mainele unei perverse . Prefer sa mor asasinata de un ninja decat sa imi petrec timpul cu Konoma .   Trebuie sa ajung la Itachi-sama si sa-i zic de Konoma . Dar cel mai important este ca si eu trebuie sa-mi caut sora . Oh , mi-ar fi mult mai usor sa gasesc Konoha daca as avea o harta . Dar acum trebuie sa imi gasesc niste haine si papuci , fiindca nu pot sa merg desculta .
       Merg prin acest sat  increzatoare si dupa indicatiile oamenilor sunt tot in Satul Orezului . Ma gandesc la mii si mii de variante unde s-ar putea afla draga mea sora . Daca ne face o farsa ? Mm , nu prea e posibil . Dar daca s-a angajat la un bar si s-a imbatat  ?! Aahaaa ! Asta trebuie sa fie . Sunt geniala ! Acum , sa ma duc sa iau niste haine si papuci pe urma ma duc in Konoha sa caut  in toate barurile . Aki , esti uimitoare ! Mersi , mersi ... << Modestie >>  .
      Zaresc un magazin si ma duc la el imediat . O multime de oameni sunt  cu gurile cascate la varietatea de haine . Imi atintesc ochii pe un kimono , dragut si caramiziu . O doamna vine imediat la mine vazandu-ma impresionata .
-    Domnisoara , v-ar sta bine . Doriti sa vedeti ? ma intreaba ea calma .
-    Sigur !
      Ma imbrac cu kimono-ul si ma uit in oglinda impresionata . Pentru a doua oara ma imbrac cu unul , prima data fiind atunci la ferma cu Hidan . Ma intorc  in fata , in spate , lateral , orizontal iar kimono-ul asta parca a fost special croit pentru mine !
-    Acum , sa desfacem parul , spune doamna .

     Imi desprinde parul , el fiind prins si il  lasa pe spate . Nici nu stiam ca il am asa de lung , majoritatea timpului il tin prins . Imi aduce si niste sandale si ma incalt cu ele grijuliu . Ii zambesc multumita iar doamna imi da un saculet micut  . Totul e perfect !




-    Uh ... Pentru ce e asta ? intreb eu .
-    Ai incredere in mine . Sa nu-l desfaci  . Doar atunci cand crezi tu ca ai nevoie disperata de ajutor .  Si , uite ce bine iti sta ! O frumusete mai mare ca tine n-am vazut . Spune-mi cum te cheama ,  zice doamna .
-    Aki  , rosesc eu .
-    Aki   , considera toate astea un cadou de la mine . Simt ca esti o fata speciala si luptatoare . Un drum bun !
-    Multumesc ! Sunteti foarte amabila . La revedere .

   Ce doamna amabila ! Si ce repede mi-am rezolvat treaba cu hainele . Ies din magazin facand cu mana si merg mai departe prin sat . E dimineata si satenii isi incep activitatea . Respir usurata aflandu-ma printre ei .  Trebuie sa uit ce s-a intamplat mai devreme ... Chestia asta doar o sa ma afecteze . Observ niste masti dragute si nu pot sa nu le bag in seama . Tot ce e dragut trebuie sa am ! Ma duc tinta la masti uitandu-ma la toate .
-    Mmm , pe care , pe care ? soptesc eu dezorientata . 

    Ma uit atenta la o masca alba , cu origini de pisica . Mi-o pun pe jumatate de cap  si ma uit timida in oglinda . Era frumoasa , trebuie s-o iau !


 
  Dau banii si merg fericita mai departe . Ma simt asa noua ! Si chiar imi sta bine !   << Din nou , modestie ... >>  Imi dau seama ca aproape ajung la marginea satului dar eu nu stiu incotro s-o iau .  Ma uit zapacita dupa niste oameni si vad niste copii jucandu-se . Jocul lor pare atat de inocent , fara griji si violenta . Mi-as dori eu sa fiu din nou copil ... Sa n-am probleme pe cap si sa fie cineva langa mine ca sa ma indrume . Dar am ajuns sa cresc si sa fiu pe cont propriu . Ma indrept spre ei cu un zambet sincer .
-    Stiti pe unde ar trebui sa o iau ca sa ajung in Konoha ? Va rog , ma grabesc , zic eu zambind radios .
-    Iesiti din sat , si mergeti inainte , inainte pana cand dati de niste ziduri uriase ! Acolo e Konoha ,  spune entuziasmat un copilas.
-    Multumesc mult , imi plec capul si pornesc din nou la drum .

   Cine spunea ca niste copilasi nu te pot ajuta ? Asadar , ies din sat si-mi grabesc pasul . Itachi-sama m-a avertizat in legatura cu padurile dintre sate , asa ca trebuie sa fiu in garda . Mai bine merg printre copaci , decat sa fiu la vedere . Sar din copac in copac , ca o maimuta nazdravana si ma uit din cand in cand in spate .  Mi-e frica de Konoma , m-ar putea urmari si s-a zis cu viata mea . Deja mi-am facut un dusman . Un dusman pe invers ! Reprezinta o amenintare si mai mare .  Sa dau bice la mers . Dii Aki , dii ! Hai fataaa !

    ~Dupa 3 ore de mers ~
   Aoleo , picioarele mele ! Nu mai pot ! Iar mainile imi atarna ca doua bucati de broccoli . Venind vorba de mancare , parca nu mai sunt asa fomista . Adica , am mancat putin din ramenul ala si de atunci , nimic . Cand credeam ca renunt , si ma pun la odihna zaresc niste ziduri mari . Ma uit invingatoare din copac , stiind ca am ajuns .
-    Oh , da ... In sfarsit ! rasuflu usurata .



_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Saraca Aki... O.O Doamne, mare ti-e regatul si plin de ciudatenii! Capitolul a fost incredibil! Ulala... abia astept nextul! Pune-l repede ca te pap cu fulgi cu tot! 

pus acum 12 ani
   
Sho-Yo
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 23
Buna....>:d<...scuze ca nu am mai postat comentariu si ca nu ti.am citit fic.ul dar mi se stricase pisicu... oricum, acum ca s.a insanatosit am intrat si l.am citit. Ce pot sa spun..?! E interesanta idea acestu capitol..nu inteleg cum in acea casa aproape in toate camerele(sau cele 2 camere, banui ca si restu fiind la fel) erau numa morti si sange...Ceva parca ma duce cu gandu la Konoma iar gandu ala nu e prea de bine plus ca e si pe invers...criminala l**bi....o combinatie mortala..Oricum, va ca, inca un lucru, nu ai mai postat de mult..Hai, ti rog eu frumos, frumusel sa postezi ca mor de curiozitate ce este cu Myuky si cine o sa o salveze...Plus ca vreau sa vad ce se mai intampla intre ea si Pein...>

pus acum 11 ani
   
Whisky.
Greieraş

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 214
Ti-am citit si eu fic.ul si am ramas cu gura cascata... la propriu

Imi place asa mult... esti talentata, nu gluma !
Imi place la nebunie ideea si mai ales intorsatura brusca de situatie.
Acum... am si eu o intrebare : de ce nu ai mai postat ? Adica... ne.ai lasat asa cu ochii in soare... vreau sa stiu ce se mai intampla
Mor aici de curiozitate !


_______________________________________
"Things need to be done and he gets them done."

"I'm not afraid to take chances or go off on my own."
- Norman Reedus



pus acum 11 ani
   
*****Piersicuta*****
Membru

Din: Orasul Ascuns in Roua
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 73
Foarte frumos fic-ul tau... il ador la propiu si la figurat! Descrii incredibil de bine si sper ca pui repede nextul ca te bat nepotico!

_______________________________________





Madara Uchiha, Obito, Kanda, Lavi and Tiky Mikk  Are MINE!

And Marina! -Tobiisagoodgirl!^^


pus acum 11 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Tadaaa ! V-am lipsit ? :o3 Normal ca nu ;x V-am adus nextul , dupa atataaaaa timp .  Imi cer scuze inca odata pentru absenta mea lunga . De acum revin in forta o.O' Sper ) Si-mi pare rau ca acest next nu are poze cum v-am obisnuit , dar grija mea importanta era sa scriu ceva . Si inca ceva : Imi cer scuze daca am greslei de scriere / vorbire , dar sa stai treaz pana acum nu e usor si nu prea gandesti limpede o.O de la 2 am stat sa scriu )


Enjoy ! :3 * ce dor mi-a fost sa spun asta



_____________________ 




                                                                SEZONUL 2      
                                                 Capitolul 34 – Akatsuki revine !    




   Narator [ P.O.V ]



        Presiunea se simtea in aceasta pivinita , unde scheletele erau prezente , imposibil sa nu calci pe un os . Aerul este umed , te face sa tusesti dar rezisti cu greu . In mare parte este intuneric , dar o micuta lumanare care abia mai poate sta inflacarata incearca sa lumineze modesta  portiune unde  doi barbati , mustrandu-se din priviri , ofteaza negasind solutii la problema lor .  Din cand in cand , mai batea un vant rece , care te lasa cu un amar si dandu-ti o mancarime pe sira spinarii .  Era ca o secventa dintr-un film horror , dar nu puteai da pe „pauza” pentru a-ti trage rasuflarea . Discutia dintre cei doi , devenea din ce in ce mai aprinsa .
-    Ce e bine sa facem acum ?!  Se pare ca Miyuki a fost prinsa de niste ninja fugari  , ar putea pati orice , cu o voce dura asalteaza pivnita Pain .
-    Ei o vor pe ea , mai exact puterea ce o detine . Tsk.. Ai ajuns sa simti compasiune pentru un om asa patetic ca Miyuki ?Credeam ca doar te prefaci pentru a o ademeni ... Madara incepe sa ranjeasca .
-    Hm.. Normal ca nu simt nimic . Doar ca nu trebuie sa lasam o chakra asa puternica pe mainile cui nu trebuie. Ar fi mai bine sa le trimitem momantan in siguranta ,  pe amandoua  in -  Pain vrand sa continue dar e oprit de Madara .
-    Nici sa nu te gandesti ! Ani la rand le-am cautat si acum vrei sa le trimiti inapoi ? Pain , parca ne-am inteles de la bun inceput . Tu  iei puterea lui  Miyuki iar eu pe al lui Aki ! Nu asa ne-am inteles acum catiiva ani ?! Parca era vorba doar de putere ! Te mai numesti si seful organizatiei !
     Madara se ridica furios de la acea masuta , dand lumanarea pe jos  , pivnita ramanand fara lumina . Inainteaza spre iesire provocand zgomote puternice datorita scheletelor care erau pe acolo . Pain incepe sa ofteze , dar ramane cu un zambet amar pe fata .
-    De maine, iti promit , vei fi fericita ...
Pain se ridica si el plecand undeva ...   


Aki [ P.O.V ]




        Ah , sunt franta de oboseala . Mi-as arunca banii pe o Cola sa fiu mai fresh , dar mi-am scapat banii printre tufisuri si aici nu este asa ceva  !  Ce noroc pe mine !  Ma asez pe marginea trotuarului , analizand fiecare om care trecea pe langa mine . Imi las capul intr-o parte , sprijinit de un stalp inalt . Fara bani , nu cred ca voi putea dormi pe undeva . Itachi-sama , totul e din vina lui !   Fara sa imi dau seama , imi inchid ochii automat , strapunsa de oboseala , corpul incepe sa-mi amorteasca , dorinta de a dormi se intensifica , mainile mele blegi cazand pe trotuar .

. . . . . . .
Frigul imi inteapa umerii si pielea mi se face ca de gaina . Poate e briza care vrea sa ma trezeasca usor sau poate ca e vantul ce vrea sa scape de mine , sufland puternic . Deschid ochii foarte speriata , am sentimentul ca sunt carata si chiar am prezis bine .
-    Itachi-sama  ?! Ce ma bucur ca v-am gasit ! zambesc fericita cu cateva lacrimi blegi .
-    Esti nebuna ! De ce ai plecat singura ?! Ti-am zis sa stai cu Konoma  , nebuno ! incepe sa se rasteasca la mine .
-    Ah , ce-mi place ... zic zambind respirand usurata .
-    Ce ?
-    Imi place ca ati ramas tot la fel de dur ! tragandu-l de obraz .
In urmatoarea secunda , ma arunca in aer , apoi ma loveste cu piciorul in abdomen , trimitandu-ma in niste tufisuri . Ah , ce durere groaznica . Ma tin cu mainile tremurate  de burta si inghitind un sec . Ce s-a intamplat ? Pare foarte agitat si parca vrea sa-mi faca ceva . Ma ridic cu greu , ramand in tufisuri si respirand sacadat .
-    Aki , ma priveste direct in ochi , trebuie sa uiti totul legat de noi . Este pentru binele vostru . S-ar putea sa nu intelegi despre ce vorbesc dar ,  decizia este deja luata de Pain .
Nu apuc sa zic ceva  , nici nu puteam zice , ramasesem fara cuvinte , iar Itachi isi pune o mana pe gatul meu vrand sa ma stranguleze , asa aveam senzatia . Imi pune capul in poala sa , putand sa vad o micuta .. lacrima?  Zambeste trist , punandu-si 2 degete pe fruntea mea , apoi incep sa ametesc .
-    Ai grija de tine ...
Atat mai apuc sa aud de la el , totul se face negru afara dar si in inima mea  . O senzatie de pustietate combinata cu senzatia uitarii . Simt de parca as pierde niste informatii , niste amintiri si niste persoane din memoria mea . Ma simt mai goala , precum o sticla ce se goleste dupa ce bei din ea . Vad imaginea surorii mele si zambesc prosteste . Innebunesc ? Puteam sa jur ca vorbeam cu cineva , ca cineva m-a batut adineauri dar ma simt de parca nu s-ar fi intamplat nimic .     





   Narator [ P.O.V ]



   
   Itachi o ia in brate pe Aki ea fiind intr-o stare de incostienta si se aseaza pe o piatra , asteptand pe cineva . Era noapte , nu se distingea nimic , doar cateva luminite , licuricii care zburau pe langa ei doi . Itachi se uita putin in jos , la chipul lui Aki , apoi il zareste pe Pain carand pe cineva in spate .
-    Pain-sama , sunteti gata ? intreaba Itachi punand-o pe Aki intinsa pe iarba .
-    Da.
Pain ia cu multa grija persoana din spatele lui si o aseaza langa Aki . Chipul senin , buzele ei raifnate , parul lung si foarte fragila ; era Miyuki . Pain i-a cautat pe acei ninja fugari , si i-a prins , recuperand-o pe Miyuki , ea fiind in aceeasi stare ca Aki .
-    Sper sa nu-si mai aminteasca aceste  clipe dureroase , Pain o priveste intens pe Miyuki , usurat ca va face o alegere buna .   
-    Kutanaya no jutsu ! strig amandoi  ducandu-le pe cele doua in lumea lor in care traiau si lasandu-le pe o banca  .

 

~ Peste 4 luni ~


    Miyuki [ P.O.V ]

-        Rezident  Miyuki ! Du-te in sala de operatie , te asteapta doctorul Musume ! striga o asistenta la mine .
-    Imediat !
      Asta sunt eu . O doctorita in devenire , mereu am visat sa am grija de oamenii care au nevoie de ajutor , sa acord o sansa la viata celor care pot muri . Acum patru luni , eu cu Aki ne-am trezit in acest spital . Doctorii ne-au spus ca niste barbati ne-au gasit pe o banca intr-un parc , in stare de incostienta .  Nimeni nu  a aflat motivul cum am ajuns in starea aia , dar multumita acelor barbati care ne-au adus la spital , suntem tefere . Imi aduc aminte doar ca Aki si eu ne pregateam sa mergem la un concert al trupei ei preferate , Akatsuki  apoi ... nu-mi mai adus aminte mai nimic . Ah , Aki inca a ramas o fana infocata , iar eu inca ii desenez in secret posterele .  Eu rezident la spital , iar Aki s-a apucat de cantat , visul ei fiind sa devina foarte cunoscuta ca trupa Akatsuki . Aki , vei avea mult de lucru !
-    Domnisoara Miyuki , pe aici ! Veti asista la o interventie ! ma striga o infirmiera care imi dadea indicatii pe unde sa merg .
Intru in sala de operatie , vazandu-l pe doctorul Musume bucuros ca ma aflu aici . Imi pun manusile pe maini , ma imbrac cu halatul alb , si-mi pun pe nas ochelarii tinand in mana niste foi pentru a lua niste notite .

        Din fericire , operatia s-a terminat cu bine si am mai vorbit cu doctorul Musume . Am pornit spre casa cu un zambet foarte larg pe fata , sunt asa bucuroasa de viata mea ! Ajung in fata usii , bag cheia in usa , dar aud niste sunete infioratoare de chitara . Nici o indoiala ... AKI ! Intru brusc in casa , ma repezesc in sufragerie asa incaltata si imbracata cum eram .
-    Tu iubireee , strange-maaa daca vrei sa fim bineee ! Oh , si asa vom fi ....vom fi ... mhh , oare aici ce cuvant s-ar potrivi ? Aki cu chitara in mana si cu cealalta mana scriind pe o foaie niste versuri .
-    Aki , nu ai nicio sansa , lasa-te de cantat ! oftez lasandu-mi haina in cuier  si descaltandu-ma apoi venind din nou in sufragerie punand pe masa notitele .
-    Esti geloasaaaa ! Voi deveni la fel de cunoscuta precum solistul si prea-frumosul  Pain ! Ah , vei vedea tu ! Lui  Aki au inceput sa-i straluceasca ochii , semn ca are   „inspiratie” .
-    Pana vei deveni ca ciudatul ala , vei avea de truda , ies din sufragerie lasand-o in lumea ei . Doamne Aki , esti ciudata rau ! bolborosesc eu pe hol . 
         Intru in bucatarie sa-mi pregatesc ceva de mancare si vad pe frigider un poster cu Akatsuki . Iar pe o masa , vad o carioca ! Hi hi hi .... iau carioca si incep sa le desenez tuturor mustati . Se pare ca sunt mai frumosi acum ! In special roscatul asta , il face mai tanar daca are mustata . Dupa ce mananc , trebuie sa-mi afc temele sa invat , si sa o pun si pe Aki sa faca acelasi lucru . Maine avem o zi grea .
-    Aki , hai la masa !




   Narator [P.O.V]



~  Mare galagie in sala de discutii , vila  trupei Akatsuki  , ora 21: 30 . ~
-         Pain , din vina ta a trebuit sa amanam misiunea ! Cati ani sa  mai amanam  ?! tipa furios Tobi  * Madara *
-    Hmm , momentan le putem privi din exterior . Eu zic sa ne facem aparitia din nou peste putin timp , un , spune Deidara stand confortabil pe canapea si tinand in mana o chitara .
-    Deci memoria lor a fost stearsa din punctul in care ne-au cunoscut , a iesit chiar bine , se putea sa nu isi aduca aminte chiar nimic , intervine Konan care apare cu cateva cesti de cafele .
-    De maine , trupa Akatsuki va merge la liceul lor  , trebuie sa fim siguri ca ele sunt in siguranta .  S-a decis , sunteti liberi .
Pain paraseste sala si se indreapta afara mergand cu soferul lui prin oras . Ceilalti zambesc multumiti , iar Sasori se ridica de pe scaun avand o carte in mana .
-    La liceu ? inseamna ca vor fi multe liceene alaturi de mine . Interesant ..
Sasori paraseste si el sala ranjind in timp ce urca scarile . Hidan incepe sa injure numai fiind cu gandul la carti provocand o mare galagie in sala .


Modificat de Haruka Miyura (acum 11 ani)


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 11 ani
   
Crow.
Critic

Din: Akatsuki Hideout
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 143
Super! Ai talent la scris si chiar imi place fic-ul tau! Si, ce sa mai zic? Astept next-ul!
Spor la scris!


_______________________________________
Doom approaches in red clouds.
Itachi , Minato, Menma, Jazz, Ratchet, Soundwave and Megatron ARE MINE! :>
*click them, click them!! ^^*

Natsu, Gajeel, Laxus, Sting, Rogue. OMG OMG OMG <33333

pus acum 11 ani
   
Whisky.
Greieraş

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 214
Wow... bestial !
Gata ! M-ai dat pe spate. Esti geniala.
Imi place mult fic.ul tau. Cred ca ti.ai dat seama...
Deci, nu mai am cuvinte... astept next.ul :*


_______________________________________
"Things need to be done and he gets them done."

"I'm not afraid to take chances or go off on my own."
- Norman Reedus



pus acum 11 ani
   
Sho-Yo
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 23
Hey beib...

cum sa nu.ti ducem lipsa?! >:p..esti o rea! eu una ti.am dus.oooo si inca cat. Despre fic pot spune ca e genial, dar cateva greseeli tot s.au vazut. Nu.i nimic. nu strica una-doua. Si sper sa vina mai repede continuarea decat cea prezenta...Si sper sa se intample ceva cu Paine si cu Myuki...eu sper si speranta moare ultima. Astept continuarea si poate ma vei anunta data viitoare daca ai chef/timp si sincer nu ma deranjaza ca nu ai pus poze..asa a fost nitel' mai lung , poate o sa fie si mai si..tp!


pus acum 11 ani
   
*****Piersicuta*****
Membru

Din: Orasul Ascuns in Roua
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 73
CUM SA NU-TI DUCEM LIPSA?! ESTI NEBUUNAAAA!!! Fic-ul este absolut superb si imi vine sa te strang de gat ca nu  ai mai continuat! Pune nextul repede!!!

_______________________________________





Madara Uchiha, Obito, Kanda, Lavi and Tiky Mikk  Are MINE!

And Marina! -Tobiisagoodgirl!^^


pus acum 11 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Ah , multumesc ca v-ati facut timp sa comentati . Pentru asta v-am adus un capitol nou ;x De data asta sunt mai odihnita si sper ca nu mai am chiar asa multe greseli )

Da , da . Fara poze ca acum asa e la moda ! 


---------   


                                      SEZONUL 2
                        Capitolul 35 – Grea e viata de liceu ...




Miyuki [ P.O.V ]

Aud zgomote de pe hol , trezindu-ma automat   . Ma ridic agitata din pat   , iau o carte care era pe noptiera , si o tin strans in mana , deschizand usa mea lent . Deodata , aud cum se darama un raft . Inainte sa lovesc „ faptasul” o voce terifianta ma opreste .
-    Miyuki !!! Avem un gandac ! Ajuta-maaaa ! Gandaciii !
Aki mi-a sarit in brate , speriandu-se de o gaza mica . Oftez si iau micuta fiinta in mana , dandu-i drumul pe geama afara .
-    Daca te musca ?! Daca avea venin ?! Daca te duceai la spital ?! Daca mureai ?! Aki se panicheaza  gandind foarte pesimist .
-    Erm .. Atunci as avea norocul sa nu mai fiu trezita asa brusc . Yadda-Yadda .. ma scarpin in cap , azi e o zi noua de liceu , la fel de interesanta pentru mine si plictisitoare pentru Aki .
Ma misc in slow-motion prin casa , crezand ca e devreme si mai avem timp pana sa plecam . Ma uit cu indiferenta la ceas , 07:55 . Ah , mai avem timp pana la 8 fix .
- Ma duc inapoi in pat , oah ... casc profund , apoi ochii mi se fac cat farurile de la masini cand imi dau seama ca apropae e 8  . O SA INTARZIEM !
Imi trag doua peste fata , si o privesc pe Aki care era deja gata . Nesimtirea , nu m-a trezit la timp ! Imi iau repede uniforma pe mine , ma pieptan in graba si iau in mana painea prajita , zbughind-o pe usa .
- Hai hai hai !!!
Pe aceats caldura , eu alergam din toate puterile mele ca sa ajung la liceu , la timp . Niciodata nu am lipsit , dar doamna diriginta mi-a zis ca am foarte multe absente de acum 4 luni . Ciudat , nu-mi aduc aminte sa fi plecat pe undeva .  Ajung in liceu , uit sa ma schimb de papuci , si o salut in graba pe Aki ducandu-ma la clasa mea . Deschid  usa brusc gafaind foarte adanc .
-    Suma lui Gauss este foarte simpla si se defineste ca fiind ...
Profesoara de matematica se opreste din predat vazandu-ma pe mine la usa , fiind transpirata toata . Imi cer iertare pentru intarzierea mea , si ma asez in ultima banca , stand singura .
-    „ Ah , a venit fata care e sora cu Aki si a lipsit  foarte  mult acum 4 luni ! uite-o , uite-o ! „
Tot auzeam sosoteli , iar colegii se uitau urat la mine , nu prea am prieteni fiindca nu imi pot face . Nu sunt prietenoasa cu nimeni , si-mi vad doar de cartea mea . Cred ca atitudinea asta e de vina . In comparatie cu mine , Aki are toata scoala alaturi de ea , e foarte buna cu toti si mereu se duce la cluburi cu ei . Scot o foaie , incepand sa scriu ce era pe tabla . Clopotelul suna , iar eu parasesc sala de clasa , ducandu-ma in curtea interioara cu o carte  . Ma asez pe o bancuta de acolo , oftand , dar deodata se aud multe tipete si ma uit in directia cu pricina .
-    Ah , ah ah ! Uite-i ! AKATSUKI ! S-au transferat aici la noi ! Ce misto ! strig cateva fete ridicand tonul vocii intr-un mod enervant . Vai nu pot sa cred !
Ma prefac ca nu vad , ca nu aud si ca nu simt nimic si-mi deschid cartea incepand sa citesc .  Zgomotul devine din ce in ce mai puternic , baietii facand galerie iar fetele incepand sa deruleze scene lacrimogene . Situatia asta devine enervanta . Ma ridic roboteste de pe banca , nici bine nu fac un pas , ca  cel de jos tine mult la mine , si alunec pe o coaja de banana  , scapand cartea din mana aceasta facand contact cu fata ... solistului ala ciudat cu piercinguri .
-    HAAAA ?! AI VAZUT ?! L-a lovit !!! Merita sa fie exmatriculataaaa ! incep sa srige cateva fete care erau langa mine .
Colegii lui de trupa incep sa chicoteasca , vazandu-l pe solist putin iritat .
-    Mnoo , ar trebui sa ai grija pe unde mergi ! tipa el la mine aruncand cartea pe jos  .
-    Dar banana aia nesuferita .. Imi pare rau .. imi iar cartea scuturand-o de praf .
-    Daca iti ceri scuze , atunci de ce ar mai exista legi si politie ? vorbeste sec  inaintand arogant printre fetele extaziate , colegii lui urmandu-l  .
Ma uit in pamant , deja m-a enervat tipul asta . Mi-a facut o impresie foarte proasta ! Çine se crede ?! Poate sa vina asa cand il doare in liceu sa se dea marele Haplea ? Ma aplec sa iau coaja de pe jos , ca nu cumva sa mai aiba cineva ghinion . Ma uit in jur , ma uit in sus la geamuri , si observ ca toata scoala se uita urat la mine . Whoah , ce-am  facut rau ? 
-    Proasta ce esti ! Fi sigura ca ai sa platesti ca ai vatamat fata perfecta al lui Pain ! tipa un baiat , se pare ca are niste inclinatii ciudate ...
M-am uitat  putin in sus , si am vazut cateva firicele de faina apoi , cand credeam ca nu e nimic , un sac imens a cazut pe mine , facandu-ma alba-alba  .Incep sa fug  prin holuri , dar niste baieti ma urmaresc  si tot tipau la mine ca ma vor face una cu pamantul . Aoleo ! Asta imi mai trebuie !
Vad o usa pe care scrie „In caz de incendiu „  , si o deschid repede , apoi o trantesc brusc sperand sa-mi  piarda urma acei nebuni . Se pare ca asta e scara de incendiu . Ciudat ... Trebuia sa fie incuiata , sau a trecut cineva pe aici . Ma duc la balustrada si ma sprijin de ea , incepand sa tip .
-    INCREDIBIL ! AKATSUKI SUNT GROAZNICI ! Argh , uite ce m-am facut , numai din vina lui ! AHHH !
Gata , simt ca  m-am descarcat  de toti dracii . Imi vine sa plang si sa lovesc ceva , ah , nenorocitul ! Cateva lacrimi care au evadat , imi curata obrajii de faina . Nu pot sa ma abtin , e absurd ce s-a intamplat ! Imi placea mai mult cand nu ieseam in evidenta , cand eram si eu un elev anonim dar cu note mari . Poate e un vis ! Incep sa ma ciupesc de mana , dar simt durere . Ah , ce ma fac ? Din cauza accidentului ala , toti elevii sunt pe urma mea . De ce s-au transferat astia la noi ?! Sunt licee mult mai frumoase si moderne , unde chiar ai ce invata iar cu faima si banii lor , ar putea intra oriunde .  Deodata aud pe cineva cascand .
-    M-am inselat crezand ca asta e un loc linistit . Ah , trebuie sa-mi gasesc altul ...
Aud o voce de baiat , care era in spatele meu , sprijinit de scari cu o carte in mana .  Se ridica , uitandu-se la mine si analizandu-mi uniforma .  Ofteaza , scotand o batista si incepand sa-mi stearga obrajii de faina .
-    Ah , am si eu batista ... incertc sa intervin .
-    Ma simt oarecum vinovat de ce ti se intampla , pana la urma eu fac parte din Akatsuki , nu ? Deci sunt groaznic ...
Incepe sa rada incet , zambetul lui era foarte dulce , avea parul roscat-roscat cu niste ochi gri ce nu puteai sa-i confunzi  , dar se uita la mine de parca ma cunostea .  Ma simt prost ca am tipat , dar asa mi-a venit mie pe moment . Poate ca el e diferit de ceilalti , si mai ales sigur e diferit de solistul ala arogant .
-    C..Cum te cheama ? intreb eu ridicandu-mi ochii din podea .
-    Sasori , zambindu-mi scurt , si stergandu-mi uniforma cu mana lui .
-    Ah ! Nu e nevoie ! Oricum am s-o  pun la spalat !
-    Miyuki , taci acolo si lasa-ma .
Ia stai putin ! De unde imi stie numele ? o.O’  Ceva e putred aici ...Nu-mi aduc aminte sa-l fi cunoscut pe el vreodata , si categoric sa-mi spun numele . Sasori isi da seama ca a spus ceva ce nu trebuie , uitandu-se la expresia fetei mele .
- Daca te intrebi de unde iti stiu numele , tot liceul  vorbeste despre tine ca l-ai lovit pe Pain , isi pune mana pe parul meu , ciufulindu-l ca faina sa iasa .
Sasori isi lasa batista in mainile mele , apoi pleaca luandu-si cartea si chitara pe care le avea . Oftez si ma uit intr-un geam . Se pare ca nu mai sunt asaa murdara . Ar trebui sa plec acasa , dar mai am multe ore . Sa vezi numai Pain sau cum te mai cheama ! Am sa ma razbun pe tine .
Ies din scara de incendiu , si ma uit prin toate partile  cu frica , nimeni nu este . Probabil toti sunt la ore . Ma duc in clasa mea , imi cer scuze pentru intarziere , iar toti imi faceau semn ca sunt moarta . Ma asez in banca fara a provoca zgomot si-mi scot pe banca muzica  .Deodata , cineva bate la usa , intrand directorul in clasa  cu ... AKATSUKI ?! Colegii intep sa se bucure iar eu imi asez cartea in fata , astfel incat sa nu mi se vada chipul .
- Se pare ca ei au insistat sa vina in clasa asta . Sper ca va veti comporta frumos , ei sunt starurile noastre , vorbeste cu mandrie direcotrul .
Ah , ce ghinion pe  mine  !    Chiar aici sa vina ?!  Calm Miyuki , nu tipa , nu lovi nimic ! Directorul i-a intrebat cu cine vor sa stea , iar toate fetele au ridicat mana , fiecare spunand "Eu vreau cu Deidara !" "Eu vreau cu Sasori ! " "Eu vreau cu Hidan ! " "Eu vreau cu Pain !" etc  . Atunci eu am dreptul sa spun ca vreau sa stau singura . [ -___________- ]
Deidara s-a asezat cu un baiat , la fel ca toti , numai Sasori se gandea unde sa stea . Zambesc fericita ca am scapat de Pain , si las cartea pe banca . Sasori vazandu-ma , zambeste multumit zicand ca vrea cu mine . Toate  au inceput sa sosoteasca de ce eu , de ce nu ele , de ceeee ... Sasori se aseaza cu mine in banca , iar Pain care era in fata mea , observandu-ma zambeste dar apoi se uita urat la Sasori . n-am nimic impotriva ca stau cu el , pana la urma nu pare a fi ca ceilalti .
Doamna profesoara , deschide catalogul , si observa ca n-am nota . Ma ridica in picioara si-mi spune sa zic lectia . Oare ce lectie ... ? Ma uit pierduta prin clasa , colegii zambesc multumiti ca am sa iau o nota mica . Imi caut caietul pe banca cu privirea , dar nici urma de el . Incep sa ma panichez ...
- Scuza-ma pot sa imprumut asta ? sopteste Sasori unei colege aratand spre caietul ei .
- DESIGUR ! tipa bucuroasa fata ca i-a imprumut caietul uimitorului Sasori  , iar doamna se uita ciudat la ea .
Sasori ia caietul ei , si incepe sa-mi sopteasca lectia citind foarte incet . Eu incerc sa redau ce-mi  zice el , mot-a-mot , si pana la urma doamna zice sa stau jos , ca am primit un 10  [ o.o ] Incep sa-i multumesc lui Sasori , ca mi-a salvat media  .
Dupa ce a predat foarte foarte foarte  mult , s-a sunat pentru pauza , iar eu am plecat repede din clasa , pentru a nu ajunge din nou victima . Alerg repede pe holuri , si vad o sala de muzica . Intru acolo repede , si vad un pian . Ma asez pe scaunul lui si ma uit descurajata la clape . Vreau sa cant , dar poate o sa ma auda cineva . Oftez , si aud cum se deschide usa . Cand ma uit , il vad pe ...
-    Ce cauti aici ?! tip eu tare ridicandu-ma si lovind pianul , acesta scotand cateva sunete chinuite .


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 11 ani
   
*****Piersicuta*****
Membru

Din: Orasul Ascuns in Roua
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 73
Pain nu? Saracuta Miyuki... imi este tare mila de eaa!!! Imi vine sa le dau in cap tuturor, niste karate, kung fu... ar fi perfect! Pune nextul repede ca de nu vin si te omor si pe tine si pe Pain nepotico!

_______________________________________





Madara Uchiha, Obito, Kanda, Lavi and Tiky Mikk  Are MINE!

And Marina! -Tobiisagoodgirl!^^


pus acum 11 ani
   
Ciresica
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 14
Nu pot sa cred ! Nu pot sa cred ! O_____o

Ai pus next ! Si inca 2 ! Vai , iti dai seama ca fac stop , nu ? :| 
Imi vine sa mor aici ! Chiar daca situatia pare foarte amuzanta, eu simt o mare tristete . De ce ? Pai , toate amintirile frumoase cu Akatsuki , Miyuki si Aki nu le mai au . Si imi pot da seama ce sfasiata e inima lui Pain ( chiar daca nu vrea sa arate ) fiindca persoana iubita nu-l mai recunoaste , adica Miyuki . Simt deja vu cand Miyuki zice "Tipul ala cu piercinguri arogant ! "  , deja ma trimite la gandul cand s-au cunoscut , in primele capitole , si simt un sentiment frumos .
Mi se pare mie , sau Miyuki simte ceva pentru Sasori ? o..o Asta nu e a bine , mai ales pentru Pain . Dar daca stau sa ma gandesc , Sasori s-ar potrivi cu Miyuki . Amandoi cu cartile in maini si cu capul pe umeri . Da , da !
 
"Cand ma uit , il vad pe ...
-    Ce cauti aici ?! tip eu tare ridicandu-ma si lovind pianul , acesta scotand cateva sunete chinuite ."

Hm , oare cine e ? Daca e directorul care a aflat ca i-a lovit elevul star ? )) Sau poate e Sasori ...Sau ... Vom afla :>

Eu una ma bucuri ca nu mai pui poze , stii de ce ? Ca sunt mai lungi capitolele ! :]]]
Hai , pune-ti fundu`la treaba si adumi urmatorul capitol ! Pana maine sa fie gata !


pus acum 11 ani
   
Crow.
Critic

Din: Akatsuki Hideout
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 143
Biata Miyuki, mi-e mila de ea...
Foarte frumos capitol, n-am ce spune ! Hmm...Oare cine-o fi? Presupun ca vom vedea....Abia astept sa vad ce se intampla in continuare!
Ne vedem!

Modificat de tobiisagoodgirl (acum 11 ani)


_______________________________________
Doom approaches in red clouds.
Itachi , Minato, Menma, Jazz, Ratchet, Soundwave and Megatron ARE MINE! :>
*click them, click them!! ^^*

Natsu, Gajeel, Laxus, Sting, Rogue. OMG OMG OMG <33333

pus acum 11 ani
   
Whisky.
Greieraş

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 214
Hmm... eu cred ca e Pain. Adica... daca ar fi Sasori nu cred ca ar reactiona asa, nu ?
Oricum, a fost super-tare si super-amuzant .

"Ma misc in slow-motion prin casa , crezand ca e devreme si mai avem timp pana sa plecam . Ma uit cu indiferenta la ceas , 07:55 . Ah , mai avem timp pana la 8 fix .
- Ma duc inapoi in pat , oah ... casc profund , apoi ochii mi se fac cat farurile de la masini cand imi dau seama ca apropae e 8  . O SA INTARZIEM !  "

Mi.a placut mult faza. Acum, pune repede next.ul ca mor de curiozitate.


_______________________________________
"Things need to be done and he gets them done."

"I'm not afraid to take chances or go off on my own."
- Norman Reedus



pus acum 11 ani
   
Sho-Yo
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 23
HiHiHi....

Ci mi bucur ca pusa.i continuare....Deci nu ma asteptam sa pui dar vad ca nu m.ai anunta. De acum nu o sa.ti mai cer sa ma anunti, oricum ma bucura faptul ca pui continuare. Cat despre capitol, o gresala-doua, nu mai multe. Si cat despre descrierea, exceptie-on. Saracuticaa de Miyuki...Si totusi daca au insistat asa de mult sa vina in clasa aia oare de ce Pain era asa de mirat de Miyuki?! Eu cred ca stia doar ca ea este in acea clasa dar e mirat ca e chiar in spatele lui..asa cred eu, daca gresesc sa ma corecteze cineva in cauza de cunoastere. Si foarte, foarte extrem de dulce si amabil Sasori ca a ajutat.o + ca ma bucur ca Paine este gelos....Astept continuarea si fiindca tu ai vacanta de acum poti sa pui la continuari si nu faci griji tu  ca eu nu plictisesc de continuare, eu citesc muult continuare frumoasa si interesanta....Deci eu astept continuarea lunga, frumoasa, rapida!


pus acum 11 ani
   
Reën♥
Greieraş

Din: Konoha
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 110
Deci Haru, pot sa iti spun cu mana pe inima ca fic-ul tau e genial...
Abia astept sa vad ce se va intampla in urmatorul capitol[pe care sper ca il vei posta curand:3]...cat despre cel care a intrat in sala....cred ca e Pain...
Anyway...abia astept next-ul si te implor sa il pui repede:]]
Bb


_______________________________________




Sasori♥, Kei and Ryuu are mine! So, stay away!!!
Timm`, Haru, Ralu, Marina (Crow), Denisa (Crazy.killer), Lulu (Psychňpath), Mary (Ofelia~) and Ioana (Enderlicht) are MINE!^^So, stay away!

pus acum 11 ani
   
Kilari
Membru

Din: Karakura
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 5
Un fic de exceptie ! La inceput nu eram sigura daca imi v-a place , dar pe parcurs am devenit mare fan 
Nu prea mi-a placut ca ai trecut de la era nostra la lumea ninja iar acum te-ai intors inapoi dar asta nu are importanta cand citesti dialogurile 

Sa pui next-ul cat mai curand !

Bye Bye !


_______________________________________

Don`t touch Ichigo !

pus acum 11 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
:-L
De ce ?! De ce esti asa rea cu mine ?! De ce m-ai lasat in suspans ?! Deabiaa stept sa vad ce face dragalasa mea [ Miyuki ] cu porcul ala de Pain ! Cu toate ca a fost destul de dulce ! 
Pune next-ul mai repede si la asta si la Familia Akatsuki ! :-L


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 11 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Sa va caramelizez pana la moarte si dincolo de ea! :3 Am adus nextul , nu-i genial dar nici micut Plus ca , apar noi personaje . So... Cititi si veti afla !

                        Capitolul 36

                       -Muzica si eu. Prieteni vechi...-

Inima a inceput sa se agite fara motiv , desi stiam ca in fata mea e o persoana care ma doare in fundita de ea! Chiar daca nu vroiam sa ma uit in directia -lui- , ochii mei nu ma mai ascultau . Imi scutur putin capul , ciufulindu-mi parul , apoi scot un sunet de nepasare . Merg in directia lui ( adica in directia usei ca sa ies din acea sala ) dar el ma apuca de mana strans . Imi intorc capul .
- Care e problema ta? imi ridic sprancenele .
- Tu chiar nu stii sa citesti? Daca ai fi avut ochi cu care sa citesti , nu sa te uiti pe campii , ai fi vazut ca pe usa asta scrie "Accesul inetrzis persoanelor neautorizate" . Asta e sala noastra , cu o voce orgolioasa aidoma unui bat in fund!
Mi-a inchis gura Pain . Se pare ca se pricepe la asta de minune  . Ce mai puteam sa zic? Daca as fi continuat sa comentez , n-as fi facut decat sa pun paie pe foc , si asta ar complica situatia. Imi iau mana din stransoarea lui , ii arunc in aer niste scuze indiferente , si spre mirarea mea , plec din sala unde credeam ca voi fi in siguranta .
Acum ... Sa ne intoarcem la pericolul care ne iveste de acum in colo . Trebuie sa fiu in garda! Cei doi ochisori ai mei , ar face bine sa nu ma tradeze , iar auzul sa fie mai pront ca al unui iepuras!
- In timp ce Miyuki mergea lipita de pereti intorcandu-si capul intr-o parte si-n alta din secunda in secuna , parca fiind intr-o secventa din "Spiderman" ,  apar dusmanii! -
- Yaa , Miyuki ! Ce mai faci draguto ? , vorbesc deodata reginele piti cu o turma de fete dupa ele.
Le urasc pe fetele astea . Pana si numele lor imi nelinisteste stomacul . |Cand treci pe langa ele , imposibil sa nu stranuti . . . Parfum de vipera! Fatele  astea isi schimba baietii , ca lenjeria intima...
- Ce vreti  Shikazaka , Shizuka  ? ma opresc din ce faceam , uitandu-ma la ele considerandu-le ca nu repezinta nici-un pericol.
- Shikazuka Five ! ( Grupul care se tin dupa fustele lor  , la numar fiind 5 fetiscane cu o viata distrusa ) , adresandu-se la ele , dati-mi o oglinda!
Catelusele.. Pardon , Shikazuka Five , fac asa cum li s-a coamandat , iar Shikazaka vine la mine , punandu-mi oglinda in fata mea si zambind neatragator.
- Miyuki , scumpo , uita-te bine! Tu ... Chiar daca faci pe inocenta , esti la fel ca noi , o prostuta care alearga dupa Pain , si incerci sa-i captezi atentia, vorbeste Shizuka razand cu cele 5 fete  .
-Dar nu va merge fiindca , suntem noi deja aici . Inteles?  replica Shikazaka , pe urma cele 2 urmate de Shikazuka , pleaca cu mersul lor cracanat .
Asteapta, asteapta... Eu sa alerg dupa Pain? ... Sa-i captez atentia?...Incep sa rad si ma sprijin de perete . Deodata , fata mi se schimba intr-una serioasa.
- Gata Miyuki , tu esti mult mai desteapta ca ele! Trebuie doar sa le ignori ! Daaa !
-Niste profesori trec pe langa ea uitandu-se surprinsi ca o eleva asa desteapta ca Miyuki vorbeste singura.-
- Hohoho... Buna ziua! salut eu putin stanjenita.
Ma duc sa-mi iau ceva de haleala ! Stomacul meu moare!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~            ~~~~~~~~~~~~~~~~               ~~~~~~~~~~~~~~

* Peste jumatate de ora 
          In sala de mese *
Imi inec nervii in mancare , si musc din cornul asta cu crema de parca as fi bunicul de Craciun! Ma uit discret in jur ,  iar ei toti , inca ma vorbesc . Tsk ! Ce tipic , macar daca ma barfesc , s-o faca unde eu nu pot auzi . Ouf , Ouf ...
Deodata cineva imi ia cornul din gura si se aseaza in fata mea .
- Vei ajunge mai rotunjioara decat bucatareasa , imi zambeste amuzat Sasori.
- As vrea eu sa pun niste kilograme pe mine , oftez apoi ii zambesc fericita ca cineva sta cu mine . Ce mai faci? Intreb eu , luand ambalajul de la corn in mana .
-Bine , zambeste larg dar apoi atentia lui este atrasa si se uita in directia unei mese.
- Shikazaka si Shizuka au pus ceva la cale , de dinainte ca ele sa se fi intalnit cu Miyuki pe hol . Ele aveau ceva in minte , si s-au gandit cu atentie la asta , uimitor este faptul ca nu au patiti nimic de la atata gandire. -
- Oh ! Fiti atenti putin ! Shikazaka urmata de Shizuka se urca pe o masa dand din palme  . Toata lumea stie ca saptamana viitoare , este concursul "Batalia genurilor muzicale" , nu?
- Desigur ca stim ! Shikazuka Five strig "din public" pentru a obtine atentie .
- Anul asta , se pare ca va fi foarte interesant , deoarece la "Departamentul de Rock" au venit si Akatsuki , care dupa parerea mea sigur vor castiga!  Nu ?
- Ce-au de gand sa faca ? ii soptesc eu lui Sasori iar el da din umeri .
- Revenind . Mi-a venit o idee foarte buna .... Deoarece  noi suntem presedintele liceului , ne-am-am gandit putin la saracuta Miyuki care sufera mult in ultima perioada , si ... De ce nu sa-i dam o sansa? Ce-ar fi daca ar fi un duel intre “Departamentul de Muzica Clasica”( Miyuki ) si cei de la " Departamentul de Rock" ?
- Tu! Ce vrei defapt?! tip eu la ele , dar Sasori imi face semn sa ma calmez .
Shikazaka zambeste un moment , si face acea fata dezgustatoare dandu-mi de inteles ca eu nu pot comenta caci ... Sunt eu impotriva intregii lumi!
- Miyuki , nu mai ascunde faptul ca ai fost candva  la "Departamentul de Muzica Clasica" . Chiar daca acest departament nu prea participa , tu faci parte din el . Asa ca ai putea sa te duci inapoi la ei si ... continua Shizuka , dar e orpita de ..
- Imi place ideea! Un duel intre muzica moderna si cea clasica ... Da!
O intrerupe Pain intrand in sala de mese impreuna cu ceilalti membri  , toti deja sunt in extaz . Huraaii , marele Pain e aici!  [ -.- “ ] .  Vine in fata mea se uita la Sasori ciudat , dar apoi imi replica.
- Daca voi , "Departamentul de Muzica Clasica" veti pierde in fata noastra , TU imi vei fi sclava mea personala  timp de o luna , zambeste smecher .
-  Whohoho... Cine a zis ca sunt de accord sa particip? dau cativa pasi in spate .
- Trebuie sa participi , caci te oblig eu , ca revansa ca ai intrat unde nu trebuie astazi , apoi da sa plece , dar nu inainte sa mai spun eu ceva.
- Si daca pierzi , tu imi vei fi sclavul meu ! Sii.. si... Ceilalti trebuie sa ma lase in pace! tip asa de tare incat sa-mi descarc toti nervii .
Pain zambeste multumit , apoi paraseste sala de mese.
- Atunci e stabilit ! Shizuka isi impreuneaza mainile apoi coboara de pe masa impreuna cu Shikazaka .
Imi mut privirea in alta parte , trebuie sa-mi fac griji acum pentru altceva! Nu e de ajuns ca eram deja destul de stresata? Arunc odata ambalajul ala de corn si ies din sala de mese . Am si uitat de Sasori , noroc ca i-am auzit pasii venind dupa mine .
- Miyuki , nu stiam ca tu canti , chiar parea uimit baiatul .
- Da ,  eu nu stiam ca asta imi va aduce probleme ... ma bosumflez la fata .
- Ei haide ! Tu , care ai rezistat de una singura tuturor , o chestiune ca asta te va omora? Pun pariu ca esti mult mai puternica  decat toate fetele de aici la un loc ! imi vorbeste atat de sigur , de parca m-ar fi cunoscut foarte bine.
Mamma Mia , mi-ar trebui un baiat ca Sasori , de fiecare data cand Aki face mizerie in casa , ca sa-mi ridice moralul . Zambesc putin fortat , apoi imi pun mana pe umarul lui .
- Mersi Sasori , chiar stii cum sa ajuti un om la necaz . Acum ... eu va trebui sa ma duc din nou "Departamentul de Muzica Clasica " . Voi avea mult de lucru ... Ne mai vedem !
Si incep sa fug pe coridoare , uitandu-ma putin in urma dupa el . Miyuki ! Fii tare ! Trebuie sa-l manaci cu fulgi cu tot pe Pain !

* Departamentul de Muzica Clasica *
Sunt in fata usei , in locul unde obisnuiam acum un an sa vin zi de zi , si sa cant fara oprire . Uneori , chiar  adormeam aici , si ma gaseau domnii de serviciu dimineata cu flautul sau vioara in mana . Nu conta ce instrument era , eu cantam la toate . Acum sa revenim la oala noastra!
Am apasat usor pe clanta , si deodata sunetul lin al vioarei , imi da o senzatie foarte buna care acompaniata de pian te face sa te simti pe o scena , dansand un vals simplu dar dragut . Deodata toate privirile se atintesc spre mine . Eu ma panichez , dar intr-un final scot ceva pe gura pasind putin nesigur in sala lacuita unde un parfumul vesnic de vanilie era prin aer .
- S..s..Salut! zambesc putin fortat .
- Miyuki! Draga frumoasa draguta talentata desteapta perfecta mea Miyuki!  A trecut asa mult ! Fato ! Ce ingrijorat am fost ! Oh ! Credeam ca ai disparut de pe fata pamantului ! Sa nu ma sperii asa tareeee!
- Nakatsu ! Miyuki a fost tot timpul acesta in liceu ![ o.O ] , incepe un coleg sa rada .
Nakatsu se indreapta viteza spre mine strangandu-ma TARE in brate . Nakatsu este un prieten foarte bun de-al meu , care e mancacios dar e slab ca un bat si ma iubeste extrem de mult . O data , cand a auzit ca Aki va pleca undeva , a zis ca vrea neaparat sa vina sa doarma cu mine ca sa nu patesc ceva . Deci... Va fi un tata grijuliu pentru viitorii lui copilasi.
Misu si Fune , prietenele mele de foarte mult timp , de pe atunci cand abia invatam sa cant la pian , se uita  o clipa , apoi navalesc impreuna cu Nakatsu la imbratisare.
- Whohoho! Astazi se va servi clatita Miyuki ! spun in sensul ca sunt prea lipiti de mine , iar Nakatsu ...
- Nakatsu ! In ceapa` ta ! Se pare ca perversitatea e`n floare la tine ! ii imping pe cei 3 si ma uit chioras la el .
- Aww... Ce sani moi are Miyuki .. Si sunt asa mari ... aw...a..a..
Lui Nakatsu ii , ii da ketchupul pe nas si lesina intr-un colt cu fanteziile lui .
- Sa revenim ... tusesc putin , trebuie sa ne apucam de treaba ! Cei de la "Departamentul de Rock" ne-au provocat la un duel la concurs , oftez eu .
- CE?! toti racnesc la mine , parca vor sa ma dea afara , ca de` nici bine nu am venit .
-E vina presedintelor , stramb eu din nas .
- Gemenele alea ale pacatului ! Huaaa ! Nakatsu se ridica miraculos din lesin apoi scoate un baton de ciocolata din buzunar , incepand sa-l manance.
- Nakatsu! Are calori asta! Prostule! Tipa Misu si-i ia batonul din gura.
- Mmm.. Okey.. ofteaza el.
- Nu te mai lua de Nakatsu! Vorbeste pe un ton stins , Fune .
Ma uit cu un zambet idiot pe fata , la vechii mei priteni , cei mai buni , si acum inteleg cat de idioata sunt. Daca imi dadeam seama ca voi avea pe cineva de partea mea ( inafara de Sasori ) veneam la ei inapoi imediat! Dar , Miyuki e o bleaga .
-Deci... ezit eu putin atragand atentia tuturor din sala , ma primiti inapoi? cu un zambet rugator ma uit la toti.
Nakatsu da doi pasi in fata , punandu-si niste ochelari de soare si inconjurandu-mi spatele cu mana lui.
-    Cine nu o primeste pe draga de Miyuki , va avea de aface cu Boss! ( in lipsa mea , el a fost ales seful departamentului )
-Ce tantalau , zambeste Misu dar Fune se uita urat la ea.
In cele din urma ,m-au acceptat inapoi, si nu conteaza cate probleme le-am adus pe cap , caci ei sunt prietenii si amici mei!
~~~~~~~~~  ~~~~~~~~~~~~  ~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~ 
* Peste cateva zile *

Miyuki se plimba pe hol , cu muzica in urechi fredonand de zori , cu vioara in spate mergand spre “Departamentul de Muzica Clasica”  , si fiind prea ocupata cu gandurile ei , se ciocneste pe traseu cu ...-
-Miyuki ... se opreste uitandu-se la mine cu o privire seaca.
- Um..Da?  ezit putin si-mi scot casca din ureche ...








_________________________
Sa va caramelizez daca nu dati com , mai ales Gabi si Lala care ma intreaba des de next!

Asa , acum sa pun niste poze cu noile personaje.

Shikazaka & Shizuka ( sunt gemene )



Shikazaka +Shizuka=Shikazuka ( Grupul de 5 fete , vom intampina mai multe probleme din partea lor )



Misu



Fune



Si... Nakatsu


Si .. ciocolata lui [ fosta defapt ) ]


Modificat de Haruka Miyura (acum 11 ani)


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 11 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
So..da*NORMAL ca iti dau com.* doar te sacai in fiecare minut cu next-ul .
Haru , next-ul asta a fost superb . Gemenele alea sunt asa proaste :\ . Anyway ... Sasori e asa dragut cu Miyuki <3. Pe cand Pain e un tantalau . Si fostii prieteni ai lui Miyuki sunt foarte buni cu ea <3.
M-ai facut curioasa cu next-ul Haru . Si trebuie sa-l pui mai des pentru ca a trebuit sa mai citesc cateva paragrafe din celalalt capitol ca sa vad unde ramasesem :-L . :]]
Oricum , astept continuarea . <3


Modificat de Chocolate (acum 11 ani)


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 11 ani
   
Whisky.
Greieraş

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 214
Super ! Super super super !!!
Bine, gata, m-am potolit. Ai inteles da ? Mi-a placut mult. Sunt curioasa ca vad ce se va intampla la acel duel... In calitate de fana a ficului tau, te rog frumos sa aduci next-ul repede. Nu mai pot astepta. Deci... spor la scris.
P.S. imi plac pozele.

Modificat de Mady Madutza (acum 11 ani)


_______________________________________
"Things need to be done and he gets them done."

"I'm not afraid to take chances or go off on my own."
- Norman Reedus



pus acum 11 ani
   
Sho-Yo
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 23
Buna ma Miyuky,

Ce mai faci? Ti.am citit continuarea care a venit cam tarziu si care ma pus pe ganduri aproape toata vara asta..ca ajung ca si Connect-r cu melu lui-vara nu dorm. Ti.am citit ieri dar am fost cat de cat ocupata sa zic asa si desi asta nu e o scuza si tocmai azi iti dau un mic comment la capodopera.
   In primul rand daca nu le rezolva Miyuky pe pramatiile alea o sa vin si o sa le ciufulesc pan' nu mai ramane nici beculetu' dar vreau sa subliniez aici cat de intelectuale sunt->ele il plac pe Pain dar o pun pe Miyuky sa concureze crezand ca se va face de ras si ele vor cadea intr.o lumina mai buna insa vreau sa le comunic ) >si desi imi este cam imposibil dar totusi..< ca, aici subliniez  CHIAR daca Miyuky se va face de ras ele tot tufe de Venetia raman. Astept continuarea si apropo..ti.am zis pan' acum cat esti de geniala?


pus acum 11 ani
   
Reën♥
Greieraş

Din: Konoha
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 110
Mda...cred ca merit o caramelizare:]]...dar am...am avut treaba...da, da, da..asta a fost:-"...*mdeah, pe cine pacalesc eu:]]...am fost lenesa._.*
Deci, mi-a placut de sasori<3*ca de fiecare data*...si gemenele alea, ca altfel nu stiu cum sa le zic*nu de alta da nu am retinut numele lor:]]* ma enerveaza:]]...sa speram ca Miyuki le va da o lectie cat de curand ...si Nakatsu e asa amuzaaaant ...si dupa mintea mea bolnava, Fune il place pe Nakatsu*si tare as vrea sa fie adevarat ce zic:]]*...abia astept sa vad batalia intre departamente:]]....si te rog nu ma carameliza prea tare:o3

Brotacel was here^^


_______________________________________




Sasori♥, Kei and Ryuu are mine! So, stay away!!!
Timm`, Haru, Ralu, Marina (Crow), Denisa (Crazy.killer), Lulu (Psychňpath), Mary (Ofelia~) and Ioana (Enderlicht) are MINE!^^So, stay away!

pus acum 11 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
PAM-PAM-PAM!! Se pare ca Haru mai da si ea me aici cu nextul. In primul rand, welcome back dear! ><

       Ce sa zic? Ai rasturnat situatia complet! Pe mine, cel putin, m-ai zapacit cu toate noile evenimente din fic. Si da-mi voie sa te intreb:
AI DE GAND SA FACI UN TRIUNGHI AMOROS (un triunghi al bermudelor :]] ) ?

         Nu stiu, parca...Sasori nu e chiar cel mai competent element intr-un astfel de triunghi, daca intelegi unde bat...

         Anyway, te asteptam cu nextul ca sa vedem ce mai face draga de Miyuki!


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 11 ani
   
^Mimi^
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 6
"Asta e sala noastra , cu o voce orgolioasa aidoma unui bat in fund!" - Bine spus Myuki! 

"Trebuie sa fiu in garda! Cei doi ochisori ai mei , ar face bine sa nu ma tradeze , iar auzul sa fie mai pront ca al unui iepuras! " - Myuki este iepuras, chiar mi-am imaginat-o cu urechiuse si codita.

"- In timp ce Miyuki mergea lipita de pereti intorcandu-si capul intr-o parte si-n alta din secunda in secuna , parca fiind intr-o secventa din "Spiderman" ,  apar dusmanii! -" - Parca este un roman S.F! Ph yeah, Myuki is the best! 


"-Niste profesori trec pe langa ea uitandu-se surprinsi ca o eleva asa desteapta ca Miyuki vorbeste singura.-" - A patit si eu asta... cine nu vorbeste singur in unele momente? 

Deeci... fic-ul este absolut nemaipomenit! Felul tau de a descrie si ideea sunt unice. Mie una imi plac, ma atrag. Ai mult amuzament, multe personaje comice si totodata interesante.

Abia astept next-ul si spor la idei si inspiratie!


pus acum 11 ani
   
Pagini:  1 2  

Mergi la