Lumea noastră Anime
Păşeşte ξn lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil Cezi
Femeie
23 ani
Vaslui
cauta Barbat
27 - 80 ani
Lumea noastră Anime / Fan Fic. / Trecutul si un nou inceput Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1 ... 4 5 6 7 8
Denii
Membru

Din: Constanta
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 83
Aww, ce dragut e tatal lui Sasuke..
Eu, sincer, as vrea ca Sakura sa-i spuna cine este ea cu adevarat. As vrea sa-i vad reactia lui cand afla.
Si nu vreau sa fiu rea, dar te-ai pierdut la un mom dat; adica ai inceput sa povestesti din perspectiva Sakurei cand era Sasori P.O.V.
Dar nu e nici o singura problema, se intampla si la case mai mari, haha!


pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Ii cer mii de scuze. Nu pot sa imi dau seama cum mi-a scapat asta dar am remediat greseala si acum sper ca e mai bine.
Bye


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
Iovana
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 22
hi hi ... prezenta la datorie 
next-ul a fost frumos si ma bucura faptul ca tatal lui Sasuke este schimbat 
sper ca totul sa se rezolve cu bine
si da... si eu doream sa iti zic de acea greseala dar se pare ca Denii a observat-o si ea   
mi s-a parut c-am scurt next-ul dar nui nimic .. acum nu faci totul la comanda ))
sper sa vi repede cu next-ul ... chiar iti iubesc fic-ul :X

Modificat de Iovana (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 93- O reintalnire dureroasa

Dupa cateva zile ( Japonia )

Itachi P.O.V

,,-Dupa petrecerea data in cinstea zilei sale de nastere, domnul Uzumachi impreuna cu familia sa s-au indreptat spre casa. Petreerea a fost obositoare dupa spusele baiatului adoptiv al afaceristului , dar totodata si frumoasa.’’
-Uite la astia. Se distreaza de nu mai pot si altii stau si ii privesc. I-l aud pe ,,Peste’’ , unul dintre colegii mei de celula spunand rautacios  si eu eram de aceiasi parere cu el.
Priveam marele ecran si ma gandeam ca nu mai e asa mult si ies de aici .
-Bucurati-va cat mai puteti. Spun eu in soapta privindu-l pe micutul zambaret de la televizor. Avea ceva noroc nenorocitu’.
-Itachi , vino putin, ma striga gardianul spunand ca am o vizita.
Cand am auzit m-am gandit la cine ar putea fi. Nu avea cine sa ma viziteze dar totusi am iesit pe usa ca sa vad si mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca era …. Kain?!
-Salutare roscat-o , o salut eu alintand-o asa cum imi placea mie. M-am asezat in fata ei pe scaun si am inceput sa o privesc fara sa mai spun nimic dar ea a hotarat sa rupa tacerea
-De ce ai facut-o? spune-mi. Incepe ea cu glasul tremurat
-Sa fac ce? O intreb eu ironic  in timp ce ii priveam suvita roscata cazuta pe urechea ei plapanda. In minte imi veneau clipele acelea feirbinti pe care le-am petrecut impreuna . Era buna tipa dar pacat ca avea minte de copil. Cam prostuta saraca. Gandeam eu.
-De ce m-ai tradat asa? Crezi ca ai castigat? Ei bine nu. Tot eu am iesit triumfatoare .
-Da sigur. ii raspund eu scurt
-Nu crezi? Te-ai uitat azi la televizor? Ma intreaba ea fericita cu o oarecare sclipire in priviri.
-Da. M-am uitat . Trebuia sa vad ceva interesant? O intreb eu cu aceiasi ironie
-Sunt cu Sasuke. Am fost aseara la petrecere cu el si parintii lui .
Cand am auzit asta , nu prea m-am simtit bine, dar nu stiam exact de ce. M-am ridicat de la masa si i-am intors spatele roscatei dupa care am iesit pe usa fara sa mai scot un cuvant .
Eram suparat. Nu stiam pe cine si de ce dar vestea pe care mi-o dadu-se Karin ma lasase putin rece.

Naruto P.O.V
-Blondule , hai afara. Ce faci acolo singur? Ma intreaba Sasuke  de langa usa
-Acum ies ii raspund eu dupa care ma ridic din pat si ma indrept spre el
-Si acum ce ai? Ma intreaba el vazandu-ma suparat
-Nu conteaza , ii raspund eu , dupa care el ma ia de umeri si ma duce in camera lui incuind usa in urma
-Frate, ce ai? De cand am venit eu din America , tot trist te vad, imi spune el punandu-mi mana pe umar.
-Stii tu? Curand vine  ziua Hinatei ii spun eu incet lui Sasuke apoi o liniste profundaa se asterne in camera. Sasuke isi da imediat seama la ce ma gandeam si  pune privirea in pamant
-Ziua Hinatei. Spune el trist  apoi un oftat profund venit din partea lui ma face sa cred ca inca mai tine la Sakura pentru ca curand avea sa fie si ziua ei de nume.
-Te intrebi ce face nu? i-l intreb eu vrand sa scot ceva de la el.
Doream sa vad daca o mai iubeste dar imediat ce imi aude intrebarea se ridica de pe pat , descuie usa si iese ca si ars afara.  De cand era cu Karin , Sasuke se schimbase mult , dar nu atat de mult incat sa nu imi dau seama ca inca mai tine la Sakura. Se vedea asta in ochii lui chiar daca el incerca sa ascunda.
Cu toate ca nu o suportam pe Karin in preajma lui , de fapt in preajma familiei mele , trebuia sa o suport de dragul lui Sasuke. Daca el dorea sa fie cu ea, era problema lui. Cu toate ca am incercat sa ii spun ca i-l joaca oarecum pe degete si sta cu el din interes el s-a facut ca nu ma aude si daca el crede ca o va putea uita pe Sakura cu ajutorul nesuferitei aleia se inseala.

Hinata P.O.V

-Brunetico trezirea, aud o voce sacaitoare si dupa ce deschid ochii i-l vad pe fratemiu privindu-ma vesel.
-Ce mai vrei? E… spun eu apoi ridic privirea si ma uit la ceasul de pe noptiera care indica ora 8 :00…dimineata?! Am continuat eu speriata vazand cat de repede a rasarit soarele .Nuu! Spun eu ca un copil alintat dar adevarul era ca eram suparata
-Ba da. Continua fratemiu tragandu-ma de mana ca sa ma trezesc
-Spune-i ca am murit si gata. Ii raspund eu incet lui Neji apoi imi trag  patura din nou pe fata
-Ai innebunit? Ma intreaba fratemiu apoi ma ia la propriu pe sus
-Da nu vreau sa merg. Chiar nu intelegi? De ce nu putea sa ne lase in pace. Sa se duca  naibi acasa la el si sa stea acolo. Ii spun eu lui Neji suparata apoi i-l vad pe Tom in fata usii
-Deci sa inteleg ca vrei sa plec acasa si sa nu ma mai intorc? Ma intreaba baiatul prefacandu-se trist
-Da. Ii raspund eu dand ochii peste cap.
-Ei bine eu nu vreau. Nu degeaba am venit din nou aici nu? Imi spune el apoi vine si ma ia in brate invartindu-ma .
Ma asteptam la raspunsul asta din partea lui. Bine ca in urma cu doua luni a plecat si m-a lasat in pace. Speram sa nu mai vina dar iata ca nu aveam noroc.
Orele au trecut si noi ne-am petrecut ziua in casa cu toata familia si cu Tom care ma innebunea. Mai naspa era ca nimeni nu ma credea ca baiatul asta vrea ceva de la mine. Ceva de care nu va avea parte niciodata.
Spre seara cand a venit ora de culcare eu am mers in camera mea gata sa ma culc dar gandul meu era tot la el. De cand m-am despartit de el nu ne-am mai vazut. Fiind in vacanta  nu prea am avut cum sa ne intalnim. Eu nu prea ieseam din casa si el sigur hoinarea cu baietii .
In cele din urma am reusit sa adorm sperand ca poate maine voi avea o zi mai buna , dar nu aveam de unde sa imi dau seama ca avea sa fie un dezastru.
Dis-de-dimineata mama m-a trezit ca sa mergem cu totii in oras la cumparaturi.
Cand a spus cu totii nu m-am gandit ca va venit si Tom cu noi. Pe drum totul a fost bine dar cand am ajuns la magazinul de unde aveam sa ne facem cumparaturile mi-am dat seama ca ziua mea este chiar senina. La magazin ne-am intalnit cu parintii Sakurei si cu micutii lor.
Ne-am imbratisat cu totii dupa care am venit acasa unde am stat doar 10 minute pentru ca Neji mi-a spus ca iesim in oras din nou dar de data asta doar noi trei referindu-se la noi doi si la Tom.
Am mers la un club din oras si ne-am asezat la o masa dar dupa putin timp Neji este sunat si pleaca ca sa o ia pe Ten-Ten, asa ca in club ramanem doar eu si brunetul ceea ce ma scotea din sarite. Prezenta lui imi dadea o nervozitate dar si o teama aparte. Ma temeam sa stau doar cu el ca nu cumva sa imi faca ceva dar ma simteam in siguranta pentru ca eram intr-un loc foarte populat asa ca am inceput sa beau din sucul de pe masa din fata mea.
Tom se tot dadea pe langa mine si cand isi punea mana pe piciorul meu i-l plesneam dar el tot insista cu toata ca vedea ca eu ma feream.
-Tu chiar nu vrei sa ma lasi in pace? i-l intreb eu pe brunetul care incepea sa isi miste mainile pe soldurile mele .  Cei din club care ne vedeau probabail spuneau ca el e cu mine la cum ma privea si ma atingea. Cand a incercat sa ma sarute eu l-am plesnit ceea ce l-a facut imediat sa reactioneze. M-a luat de mijloc si m-a sarutat brutal. Am inceput sa i-l impind cu mainile ca sa ma lase dar pur si simplu eram legata .Imi tinea mainile in ale lui la spatele meu si el era peste mine sarutandu-ma .
Ma simteam dezgustata dar ceea ce avea sa urmeze mai apoi avea sa ma faca sa o iau la fuga la propriu. Langa masa noastra s-a auzit ceva spargandu-se asa ca Tom si-a desprins buzele de ale mele si am privit amandoi spre baietii de langa masa care ne priveau socati . Nu imi venea sa cred ca tocmai el ma vazuse in ipostaza asta. Acum sigur avea sa creada ca sunt cu cretinul asta. Naruto care statea langa Sasuke ma privea socat si nu ii venea sa creada. Apoi mi-am dat seama ca ei docmai dadusera peste masa noastra si sucurilesi berea au cazut provocand acel zgomot care m-au salvat.
Vazand ca ne privesc insistent Tom s-a ridicat si s-a rastit la ei
-Vreti ceva? Ii intreaba el pe baieti apoi i-l vad pe Sasuke cum vine spre el fiind gata sa i-l pocneasca dar Naruto i-l opreste punandu-I mana in fata  fara sa spuna nimic. Doar ma privea furios .
In momentul In care am vazut ca sunt libera si ca mai aveam putin si plangeam , am luat-o la fuga din club . Tom sigur ma urmarise pentru ca i-l auzeam cum fugise in spatele meu , dar cand am ajuns afara din club am inceput sa tip
-Tu chiar nu vrei sa ma lasi In pace? Tip eu la baiatul care statea in spatele meu apoi cand vrea sa spuna ceva eu ma intorc brusc cu fata la el si i-l pocnesc  ramanand socata  mai apoi cand vad ca de fapt i-l lovisem pe Naruto.

Naruto P.O.V

Nu imi venea sa cred ca Hinata statea si se lingea cu ala in club. Poate pana acum aveam indoieli  ca m-ar fi inselat dar acum  eram sigur ca nu mai tine la mine.
Sasuke nu i-a observat dar din cauza ca era putin ametit pentru ca bause putin in seara aceea a dat peste masa lor si sucurele au cazut facand un zgomot ce i-a deranjat pe porumbei.
Dupa ce privirile mele si ale brunetei s-au unit dupa un timp indelungat in care nu ne-am vazut Hinata a luat-o la fuga afara si eu m-am dus repede dupa ea. Nu stiam exact de ce faceam asta. Tocmai o vazusem sarutandu-se cu altul dar tot eu fugeam dupa ea. Cand am ajuns afara m-am trezit plesnit de Hinata. Probabail stia ca sunt eu dar cand am vazut ca incepe sa isi ceara scuze mi-am dat seama ca ea credea ca e baiatul acela.
-Asta a durut. Ii spun eu comic punand mana pe obraz. E a doua oara , stii? O intreb eu facand o gluma . Nu stiam exact de ce faceam asta. Ar fi trebuit sa fiu suparat dar in schimb eu glumeam. Poate era din cauza ca imi era atat de dor de ea si in aceste doua luni si jumatate m-am tot gandit la cele petrecute . Ea nu spunea nimic, doar ma privea cu ochii inlacrimati ceea ce nu imi facea deloc placere sa vad , dar cand am vrut sa o intreb de ce imi face asta am fost intrerupti de iubitul ei care era putin ametit. Nu am putut sa nu observ cum Hinata incepe sa tremure cand i-l vede pe tip si se fereste de el cand vrea sa o ia de mana. Nu stiam de ce face asta , ca doar era iubitul ei dar nu imi placea sa o vad asa .
-Las-o in pace daca vezi ca nu vrea sa mearga cu tine. Ii spun eu baiatului care tot incerca sa o prinda de mana pe Hinata dar vazand ca ii iau apararea se da la mine sa ma loveasca insa eu ma feresc pentru ca mai apoi sa apara Neji impreuna cu Ten –Ten si sa i-l ia pe baiat in masina vazandu-l beat si nervos.
Am dat mana cu Neji  care si-a cerut scuze pentru comportamentul prietenului sau si am privit-o pe Hinata inca odata inainte sa se urce in masina fratelui ei si sa plece.
-Ce-a fost asta? Ma intreaba Sasuke la fel de bulversat ca si mine la care eu am dat din umeri ca nu stiu apoi am intrat in club unde ne asteptau Kankuro , Ino si Gaara cu care veniseram si care erau la masa noastra unde obisnuiam noi sa stam.
Nu la mult timp dupa ce am ajuns la masa a aparut  si nesuferita de Karin care s-a asezat in bratele lui Sasuke fara sa ii salute si pe ceilalti. Seara asta avea sa se anunte una dezastruasa .

Am adus si eu in sfarsit nextul si scuzati intarzierea dar nu am avut net vreo 2 zile( hoti de cabluri) . Oricum de acum sper sa nu mai avem astfel de probleme ca sa scriu nexturile cat mai repede si sper sa va placa. Astept comentarii.
Oricum urmatoarele capitole se anunta  a fi foarte interesante. Ve-ti vedea


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
Denii
Membru

Din: Constanta
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 83
Ahh, mi-a placut asa de mult greseala pe care a facut-o Hinata plesnindu-l pe Naruto. Prima oara credeam ca Naruto chiar va crede ca Hinata vorbea cu el cand striga 'Tu chiar nu vrei sa ma lasi in pace?', dar m-am bucurat cand am vazut ca a inteles eroarea.
Mi-as dori sa-si dea seama mai repede ca tipul ala nu e iubitul ei si sa-l ia la bataieeee >.<'.
Serios acum, Tom ala chiar nu stie cand sa renunteeeee?
Pff, urmatoarele capitole sa anunta a fi interesante... Suna palpitant! Eu una abia astept sa le citesc, si nu cred ca sunt singura!


pus acum 11 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Pff...ce nesi pot fi si eu!Sa-mi mai cer scuze nici nu are rost :]] Oricum,imi pare rau ca nu ti-am mai lasat comm -.-" Scuze ^^
So...
Ma bucur foarte mult pentru Sasuke,imi pare foarte bine pentru el!Si la tatal lui chiar nu ma asteptam,nu e asa de rau

Biata Hinata...nu mai scapa de Tom asta!Sper doar sa nu-i faca ceva o.o
Mi-au placut foarte mult nexturile astea si de-abia astept sa aduci continuarea >w<
Spor la scris si inca o data scuze ca nu am mai dat pe la ficul tau ><'

Bai bai~


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Nu iti cere scuze. E bine ca in cele din urma ai trecut pe aici si sper sa iti placa si tie urmatoarele capitole .
Am sa ma straduiesc sa aduc repede nextul .
Astept cat mai multe comuri.
Bye


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
Iovana
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 22
este foarte frumos
usor, usor cred ca se vor rezolva lucrurile intre Naruto si Hinata
eu acum astept sa se intample ceva in legatura cu Sakura
cum am zis... vreau ca Sasuke sa afle adevarul, dupa el impreuna cu ceilalti prieteni si poate chiar si cu familia sa inceapa sa o caute... chiar daca nu doreste sa vina cu ei acasa, atunci sa o ia cu forta
stiu ca am niste ''vise'' c-am intortochiate dar na ... asta-s eu
sper sa vi repede cu next-ul si te felicit
P.S.: imi pare rau pentru ca acest comentariu nu este prea mare si ''interesant'' dar nu ma simt prea bine .... chiar acum ma pun in pat


pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Nu peste mult timp am inceput sa jucam biliard cu totii dar nu puteam sa ma concentrez datorita privirilor insistente ale roscatei .
Parca vroia sa ma dezbrace din priviri cu toate ca statea la fratemiu in brate. Imi venea sa o pocnesc dar ma abtineam .
Apele incepeau sa se incalzeasca pentru ca Gaara se ametise si incepea sa faca glume. Chiar mai bune decat ale mele. Ma simteam ,,amenintat’’.
Peste cateva minute au aparut si Yurime impreuna cu Sai .
Eu tot incercam sa o sun pe Hinata de cand plecase dar avea telefonul inchis . Orele treceau si oboseala isi spunea cuvantul pentru cativa dintre noi. Ino si Kankuro erau la bar si Gaara cu Sasuke erau pe la baie pentru ca roscatului I se facuse rau putin si Sasuke s-a oferit sa i-l conduca. Yurime si Sai se pare ca disparusera putin din peisaj fara sa spuna nimic asa ca la masa eram doar eu si Karin care incepea sa se aproprie amenintator de mine apoi isi pune mana pe ,,unealta ‘’ mea incepand sa si-o miste lent parca vrand sa cedez in fata ei, dar eu vazand asta i-am ferit mana incet spunandu-I ca imi sifoneaza blugii. Bineinteles ca o luam putin la misto. Nu intelegeam de ce Sasuke s-a incurcat cu asta.
Karin continua sa ma priveasca in timp ce isi musca buza de jos intr-un mod foate senzual
-Hai ,zi ce vrei. Ii spun eu scurt
-Ce ? Tu nu vrei? Ma intreaba ea continuand sa faca acel gest cu buza
-In niciun caz. Ii raspund eu scurt
-De ce? Ma intreaba ea apropiindu-se iar de mine
-In primul rand pt ca esti cu Sasuke si in al doilea rand nu as face-o nici daca ai fi singura. Ii raspund eu scurt apoi la masa isi fac aparitia Gaara si fratemiu si imediat Karin se retrage prefacandu-se ca nu s-a intamplat nimic.
Minutele treceau si grupul s-a reintragit . Gandul meu era doar la Hinata. Ma gandeam care era treaba intre ea si tipul ala, dar nu imi placea cum a reactionat ea cand l-a vazut afara din club.
-Naruto joci? Ma intreaba apoi Sai intrerupandu-ma din ganduri . M-am ridicat de la masa vrand sa uit de toate dar cand am ajuns langa masa de biliard am inceput sa ametesc. Ma simteam din nou ca atunci la club cand am fost dus la spital. Sai a observat si m-a intrebat daca sunt bine dar eu i-am facut semn sa taca din gura. M-am prefacut ca nu am nimic , ca sa nu observe Sasuke , cu toate ca imi era greu , apoi m-am scuzat si am mers la baie luandu-l si pe Sai cu mine.
-Ce ai frate? Ma intreaba baiatul ingrijorat
-Nimic. O sa imi revin. Ii raspund eu punandu-ma jos pe faianta rece si rezemandu-ma de perete
-Dar daca e iar ca atunci? Ma intreaba el si mai ingrijorat vazand ca nu imi revin
-Nu e. Taci din gura. Ii spun eu si apoi incetul cu incetul incep sa imi revin si ma ridic usor.
-De ce mi-ai spus sa tac acolo? Ma intreaba Sai apoi i-am spus ca nu vreau sa ii ingrijorez pe ai mei. Daca afla Sasuke avea sa le spuna mamei si tatei si eu nu doream sa le dau motive de ingrijorare.
-Sigur e din cauza oboselii ii spun eu lui Sai in timp ce i-l iau de dupa umar si iesim afara din baie . Petrecerea a continuat si pe la 5 jumatate dimineata am plecat cu totii la casele noastre.
M-am asezat in pat  si am incercat sa ma gandesc ca sigur ametisem din cauza oboselii. Imi petrecusem aproape toata ziua si toata noaptea la un club.

Hinata  P.O.V

Dupa ce am ajuns acasa m-am dus in camera mea suparat. Nu imi venea sa cred ca i-l vazusem. Din cauza lui Tom acum Naruto sigur credea ca i-l inselasem. Eram atat de furioasa pe nesuferitul asta incat m-am dus in camera lui si l-am plesnit. El statea in fund pe pat si ma privea furios.
-De ce ai facut asta? tip eu la el suparat apoi i-l vad cum se ridica, ma ia de umeri ,ma invarte si ma tranteste pe pat apoi se urca pe mine
-Pentru ca imi placi dulceata. Imi spune el intr-un mod pervers apoi incepe sa ma sarute pe gat dar eu i-l musc de ureche si i-l scuip intre ochi  ceea ce l-a facut sa imi dea o palma peste fata.
Mi-a dat drumul in timp ce ranjea in coltul gurii dar cand am dat sa ies din camera ca sa ii spun lui Neji , Tom s-a pus in fata mea.
-Daca spui ceva despre asta , te omor. Crede-ma Hinata ca nu scapi de mine. Ai tai nu pot decat sa ma alunge din casa si eventual sa primesc o amenda de la politie dar eu mereu am sa te gasesc. Imi spune el si vazand ca eu nu spun nimic si ca doar i-l privesc socata m-a lasat sa plec.
Nu imi venea sa cred ca  Tom era chiar asa rau. Cum puteam scapa de el?

Sakura P.O.V

-Am o veste mare . I-l aud pe Sasori spunandu-mi apoi vine si ma ia in brate fericit.
-Sunt intr-o sedinta foto, nu vezi? Ii spun eu atragandu-i atentia ca tocmai eram pozata .
-Da stiu, dar tata ajunge intr-o ora aici si vreau sa te prezint. Imi spune el tragandu-ma intr-o parte.
Cand am auzit asta am inceput sa am emotii. Nu i-l vazusem pe tatal lui Sasori decat in poze si doream sa vad daca va fi de acord sa raman aici pentru ca la telefon nu prea parea incantat.
Minutele treceau si eu si roscatul aveam mari emotii dar nu prea imi dadeam seama cine era mai emotionat.
In sfarsit cand a venit momentul si i-am vazut intrand pe usa principala a hotelului pe mama lui Sasori acompaniata de un barbat inalt ,bine facut , roscat ,cu ochii negri. S-a apropiat incet de noi si dupa ce si-a imbratisat fiul si a dat mana cu el a inceput sa ma priveasca insistent parca examinandu-ma . Eu l-am salutat politicos si acesta a continuat sa ma priveasca serios.
-Ea este Sakura tata, ii spune Sasori zambitor venind mai aproape de mine.
Dupa cateva secunde timp in care tatal lui doar m-a privit serios fara sa spuna nimic sau sa scoata un sunet , l-am vazut cum se apropie de mine . Eram aproape sigura ca nu ma place pana cand i-l vad ca imi intinde mana si incepe sa imi zambeasca. Avea acelasi zambet ca al lui Sasori. Se vedea ca erau tata si fiu. Emana atata caldura in jur incat nu puteai sa nu prinzi drag de el. I-am intins mana si am inceput sa zambim cu totii. Se pare ca aceasta intrunire a decurs bine.
Mai spre seara
Am mers la piscina cu totii si am inceput sa discutam. Tatatl lui Sasori parea de treaba. De cand a venit am luat cina impreuna apoi ne-am retras cu totii  in jurul piscinii ca sa mai vorbim.
-Deci Sakura, nu ma asteptam sa fii atat de frumoasa. Imi spune tatal roscatului privindu-ma. Eu eram imbracata intr-o rochie lunga  de culoare albastra, larga , cu o curea argintie la brau , pe care mi-o cumparase Sasori cadou la cateva zile dupa ce am ajuns in Mexic.

-Multumesc domnule. Ii raspund eu politicoasa rosind
-Credeam ca fiul meu exagereaza ca de obicei . Continua acesta prividu-l pe Sasori care era pe marginea piscinii inmuiat cu picioarele in apa putin calduta.
-Da, gata , gata cu laudele tata. Ii raspunde roscatul dupa care isi stropeste putin tatal cu apa. Au inceput sa rada amandoi . Eu stateam si ii priveam. Erau atat de fericiti. O familie frumoasa. Brusc mi-am aduc aminte de mama mea adevarata. De copilaria mea care fusese frumoasa pana sa apara Sam. Mi-am amintit de tatal meu adevarat. Imi era dor de el. Sasori a observat tristetea de pe chipul meu si a venit langa mine
-Ce are printeso? Ma intreaba el incercand sa ma inveseleasca
-Nimic. Ii raspund eu zambitoare ca sa nu ii stric seara
-Hmm. Cred ca o baie ti-ar prinde bine acum. Imi spune Sasori si mai zambaret ca mine si imediat ce aud asta dau sa fug dar roscatul ma ridica in brate si o ia la fuga cu mine spre piscina. Eu tipam ca nebuna pentru ca nu doream sa ma ud dar Sasori nu ma asculta. Tot ce am apucat sa fac inainte sa ma scufund in apa a fost sa ma prind cu mana de nas ca sa nu intru cu totu’ la apa.
In piscina am inceput sa i-l stropesc pe roscatul care facea acelasi lucru. Nu a durat mult si l-am vazut si pe tatal lui Sasori luand-o pe sotia lui de mana si sarind in piscina dar momentul care m-a uimit a fost atunci cand m-am trezit si cu domnul Uchiha langa mine. Am inceput sa ne stropim cu totii si seara aceea cred ca a fost cea mai frumoasa de cand am ajung in Mexic. Ma simteam atat de bine langa oamenii acestia. Ei erau ca o alta familie pentru mine. Se pare ca mi-am pierdut o familie dar am regasit altele.
Zilele care au urmat au fost si mai frumoase . Incepeam sa ma inteleg din ce in ce mai bine cu tatal roscatului si imi placea din ce in ce mai mult sa umblu ca fotomodel pe scena.  Cat despre domnul Uchiha, relatia noastra devenea si mai stransa dar tot nu i-am spus adevarul. I-am povestit ce am patit in tren cand am venit aici in America , i-am spus toata istoria mea , cu iubitul meu dar nu i-am dezvaluit numele. Nu i-am spus ca de fapt acel baiat era Sasuke , fiul lui. Poate era mai bine asta. Pentru moment doream sa o cunosc pe mama lui Itachi si asta avea sa se intample in zilele ce au urmat cand eu si Sasori impreuna cu tatal lui Sasuke urmam sa mergem in America .

Ei bine, am adus si incheierea capitolului 93 si sper din tot sufletul sa va placa.
Stiu ca acum e cam plitisitor dar abia astept sa va vad reactiile la capitolul urmator care dupa parerea mea va fi incendiar.


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Ma bucur foarte mult pentru Sakura,imi pare bine ca in sfarsit e fericita >w<
Cat despre Hinata,nu stiu ce sa spun...Tom ala e o jigodie! Pff...nu stiu cum o sa mai scape de el...

De-abia astept urmatorul capitol,fierb de nerabdare sa vad ce se intampla! :3


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Ma bucur ca ti-am starnit curiozitatea si promit sa nu iti dezamagesc asteptarile

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
Iovana
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 22
deci ... de unde sa incep ...
sincera sa fiu credeam ca acea Karin s-a schimbat dar cand colo tot o ... a ramas
ma bucura enorm de mult faptul ca Sakura se intelege de minune cu parintii lui Sasori si tatal lui Sasuke
acuma sunt curioasa cum se va intelege cu mama lui Itachi
sper ca este o femeie de treaba care va fi la fel de buna ci si ceilalti
sincera sa fiu mai facut extrem de curioasa in legatura cu urmatorul capitol
nici nu ai idee cat il astept ... sper sa il aduci repede si sa fie mai mare
sper ca va avea legatura cu Sakura ... defapt am zis de nu stiu cate ori ce as vrea eu sa se intample 
dar tu esti scriitoarea si in ideile tale nu ma bag ... si suspansul este uneori bun la ceva
astept next-ul cu ardoare


pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Am venit in sfarsit nextul mult asteptat si sper sa va placa.

Cap 94- Un suflet de inger distrus
Cand am ajuns la apartamentul domnului Uchiha si am intalnit-o pe mama lui Itachi am ramas uimita. Era o doamna inalta, bruneta cu parul pana la fund, drept si niste ochi negri foarte frumosi.

-Buna ziua doamna, o salutam eu si Sasori politicos pe femeie apoi ne asezam in sufragerie.
Ne-am petrecut aproape toata ziua acolo, vorbind , spunand glume si razand . Mi se parea o femeie atat de buna.
Imi era mila de ea ca trecuse prin atatea lucruri. Suferise mult dar acum dorinta ei era sa isi revada fiul , ceea ce speram sa se intample curand .
-Sasori am un plan, ii spun eu roscatului cand vad ca suntem singuri in incapere.
Dupa ce i-am povestit ce aveam de gand sa fac si-a facut cruce. Nu i-a venit sa creada ce am in cap . Nu a zis ca nu, insa m-a  intrebat un singur lucru
-Sigur vrei sa faci asta? Crezi ca esti pregatita?
-Nu a spus nimeni ca trebuie sa ii vad si chiar daca o sa intample , o sa imi asum vina, dar acum vreau sa faca asta . I-am spus eu hotarata si el mi-a spus ca ma va ajuta.

Sasuke P.O.V

-Ma iubesti? Ma intreaba Karin dupa ce o conduc acasa de la petrecerea de la club.
-Noapte buna. Ii raspund eu scurt evitand raspunsul apoi dupa ce o sarut , urc in masina si plec direct acasa. Pe drum mi-am adus aminte de Sakura. Intrebarea pe care mi-o pusese Karin , mi-a adus aminte de rozalie. Si ea ma intreba asta cand eram impreuna. Sasuke omule ce e cu tine? Inca te mai gandesti la ea dupa ce ti-a facut? Ma intreb eu cu voce tare in timp ce imi dau cu o palma peste cap . Oare aveam sa o mai vad vreodata?

Hinata P.O.V

Dimineata anunta o noua zi ….chinuitoare pentru ca aveam sa i-l vad pe Tom, sau poate ca nu. Dupa ce m-am trezit de-a binelea m-am dus in bucatarie si am mancat , dupa care m-am gandit sa stau toata ziua in camera mea ca sa nu ii vad moaca cretinului. Bine ca inca nu se trezise , ca sa pot si eu manca in liniste. Mi-am deschis telefonul si am primit cateva mesaje care ma  anuntau ca  am fost sunata si apelantul nu era nimeni altul decat Naruto. Nu stiam daca sa i-l sun sau nu , dar cand mi-am luat inima in dinti si am apelat blondul nu a raspuns. Porbabail dormea.
Timpul a trecut usor pentru ca eu m-am pus pe  citit. Nici macar nu mi-am dat seama cand s-a facut ora 16:00.
-Hinata , eu si fratele tau mergem la matusa ta in seara asta. Venim tarziu. Tatal tau e plecat la munca. Ai grija de casa. Bine? O aud pe mama spunandu-mi de la usa.
-Bine. I-am raspuns eu scurt fara sa imi dau seama ca ramaneam singura cu Tom. Abia dupa cateva minute cand am terminat de citit cartea mi-am dat seama. Speram ca Tom sa stea cuminte in camera lui sau sa ma ignore. Mai bine incuiam camera ca sa nu intre el ,ma gandeam eu dar cand  m-am apropiat de usa aceasta s-a deschis si Tom a intrat in camera .
-Papusa ce faci? Se pare ca suntem doar noi doi acasa asta seara. Imi spune el apropiindu-se de mine .
-Lasa-ma Tom. O sa ai probleme . Ii spun eu speriata sperand sa i-l sperii pe el mai mult.
-Da sigur. Imi raspunde el  intr-un mod pervers apoi ma prinde de umeri si ma tranteste pe pat punandu-mi mana la gura. Nu imi spune ca nu ai mai facut asta si ca nu iti place. La cum arati eu nu cred ca mai esti virgina. Imi spune el punandu-mi mana pe sanul drept. Am inceput sa palng si sa ma gandesc daca este real sau nu dar cand am simtit ca isi strecoara mana pe sub bluza mea pana la sani mi-am dat seama ca tocmai traiam un cosmar. Telefonul meu a inceput sa sune si am crezut ca sunt salvata insa Tom a intins mana  spre el si apoi s-a oprit.
-Esti un nenorocit. Lasa-ma. O sa ajungi la inchisoare.
-Da. Papusa, cum sa nu. Crezi ca esti prima pana acum? Tu de ce crezi ca m-am intors aici? Imi spune Tom apoi incepe sa ma sarute pe gat brutal. Tocmai imi dadusem seama ca Tom mai profitase si de alte fete si fugise de politie. Acum eu aveam sa fiu urmatoarea.  Viata mea era distrusa. Cu toate tipetele care au urmat nimeni nu ma putea ajuta .  Fiecare gest pe care i-l facea si fiecare atingere de-a lui ma facea sa simt ca vreau sa mor. Cand a inceput sa traga de pantalonii de pe mine am inceput sa tip si mai tare. L-am impins puternit cu mainile si am sarit de pe pat spre usa dar Tom m-a prins de picioare , trantindu-ma cu burta pe podea si s-a suit iar pe mine rupandu-mi bluza si lasandu-ma la bustul gol.
-Ce imi place. Aceste cuvinte ale nemernicului tocmai ma facusera sa imi dau seama  cat de pervers si nenorocit era.
Nu ii pasa ca e in casa mea si ca poate avea sa mearga la puscarie.
-Nu prea te dai batuta nu? Ma intreaba el vazand ca ma zbat cu toata puterea .
M-a mai privit cateva secunde si apoi mi-a dat o palma peste fata care m-a facut sa imi dau drumul la pantaloni. Lacrimile au inceput sa curga si mai tare pe obrajii mei cand Tom si-a dat pantalonii putin jos si i-am simtit pielea lui rece foarte apropiata de a mea. Am inceput sa dau din picioare si simteam ca cu fiecare apropiere a lui de corpul meu o iau razna.
-Termino odata. Nu o sa dureze  mult . Imi spune acesta vazand ca nu reuseste in niciun fel sa isi introduca pretioasa unealta in corpul meu asa ca m-a mai lovit odata peste fata. Am inceput iar sa tip dar era in zadar . Nimeni nu avea sa ma ajute. Cel putin asa credeam pana cand...
-Las-o nenorocitule.  Hinata ridica-te , fugi. Mi-a spus Naruto care tocmai intrase in camera si i-l luase pe Tom in pumni. Era atat de furios incat credeam ca i-l va omora. Mi-am tras pantalonii pe mine si mi-am pus  tricoul rupt  in dreptul sanilor apoi am inceput sa tip la  Naruto spunandu-i sa se opreasca pentru ca i-l lovea pe Tom cu atat furie ca de abia mai putea  respira .
Cand l-a vazut cazut la pamant si cu ochii inchisi abia atunici s-a oprit. Eu stateam ghemuita  langa usa si plangeam atat de tare ca nu mai puteam respira. 
-Esti bine? Gata Hinata, s-a terminat. Gata. Imi spune Naruto venind langa mine si luandu-ma in brate. Nu puteam sa i-l privesc. Eram socata de toate cele intamplate. Acum stateam doar in bratele lui si plangeam. Naruto m-a ridicat in brate si m-a dus in camera lui Neji care era langa a mea si apoi m-a asezat pe pat acoperindu-ma cu o patura.

Naruto P.O.V

Stateam linistit in camera mea. Ma trezisem in urma cu 5 minute si dupa ce coborasem la baie ca sa ma usurez am urcat iar in camera dar cand m-am uitat la ceas si am vazut ca e aproape seara nu mi-a venit sa cred. Dormisem atat de mult.
M-am uitat la telefonul meu si cand am vazut un apel de la Hinata am simtit cum mi se mareste inima si imediat am sunat-o dar cand a raspuns nu mi-a venit sa cred ce auzeam. Hinata tipa si mai era un tip in camera care se pare ca incerca sa ii faca rau. Imediat ce aud asta iau telefonul, cheile de la masina si fug afara dand pe hol peste Sasuke care incepe sa tipe si sa ma intrebe unde merg asa grabit dar eu  nu i-i raspund nimic.
Cand am ajuins la Hinata am auzit-o tipand din camera ei si cand am intrat am crezut ca innebunesc. Tipul ala care era cu ea in club era peste ea jos pe parchet si incerca sa o violeze. Am inceput sa i-l lovesc ca nebunul cu pumnii dupa ce i-am spus Hinatei sa plece. Eram innebunit de durere . Nu puteam sa cred ca fusesem atat de naiv incat sa o las. Cand l-am vazut cazut la pamant fara suflare si plin de sange m-am dus la Hinata care plangea fara suflare langa usa . Avea hainele rupte pe ea asa ca am luat-o de jos si am dus-o in camera fratelui ei unde am invelit-o cu o patura. Biata de ea era in stare de soc. Statea in bratele mele si plangea in continuare. La cateva secunde dupa aceea l-am auzit pe Sasuke strigandu-ma.
-Naruto unde esti? Naruto!
-Aici. Ii raspund eu apoi acesta apare langa usa si cand o vede pe Hinata in ce stare este si dupa ce ii spun sa sune politia acesta fuge in camera cealalta la spusele mele ca sa vada daca tipul ala mai este viu. Din fericire pentru el inca mai sufla. Sau poate din nefericire , pentru ca i-l astepta o viata foarte grea.
-Dar ce s-a intamplata aici? Ma intreaba Sasuke speriat vazandu-ma plin de sange pe maini si pe tricou dar dupa ce i-am spus scurt ca a incercat sa o violeze pe Hinata a simtit ca innebuneste si el .
-Neji unde esti? i-l intreb eu pe baiat dupa ce ma gandesc sa i-l sun. Acasa la Hinata ajunsesera si parintii mei si Sai care erau speriati dupa ce Sasuke le-au spus cum am plecat de acasa si au venit sa vada ce am patit .
-In drum spre matusa mea. De ce? Imi raspunde baiatul vesel
-Vino de urgenta acasa. Ii spun eu apoi acesta se sperie si ma intreaba de ce ,dar eu nu am mai apucat sa ii spun nimic si  imediat i-am inchis telefonul pentru ca ajunsese politia si tipul ala tocmai se ridicase de jos si dorea sa plece.
Le-am spus politistilor ce se intamplase pentru ca Hinata era in stare de soc apoi au aparut si mama si fratele brunetei care au intrat in casa speriati
-Ce e? Hinata unde e? ma intreaba mama ei vazand politia in fata casei
-E in camera . Ii spun eu aratandu-i camera lui Neji apoi cei doi s-au dus la ea .
-Ce s-a intamplat? Ma intreaba Neji venind pe hol langa mine. Era la fel de socat ca si mine .  Acum amandoi plangeam.
-A incercat sa o violeze. Tipul ala. Ii spun eu apoi i-l arat pe tipul care tocmai era scos  din camera de politisti.
Neji a sarit imediat pe el reusind sa ii dea vreo cativa pumni. Nu mai putea de furie. Era si el ingrozit.
In urmatoarele minute Neji a dus-o pe Hinata la spital pentru ca ii era foarte rau si era si putin vanata pe fata dar starea de soc nu ii trecuse. Am mers cu totii la spital  asteptand stiri despre fata .
Minutele treceau si Hinata era tot in salon. Medicii nu ieseau sa ne spuna nimic si cu totii eram innebuniti. Cand in sfarsit a iesit medicul pe hol m-am apropiat de el si mi-a spus ca Hinata trebuie sa se odihneasca si ca cel mai probabail va avea nevoie de ingrijiri speciale ca sa treaca peste acele momente ingrozitoare. Simteam ca innebunesc . Imi doream sa i-l iau pe ala la pumni si sa i-l omor.
    Hinata a ramas la spital in seara aceia dar si eu am ramas cu ea pana dimineata .
Cand in sfarsit s-a facut dimineata si Hinata s-a trezit eu eram deja in camera ei cu un trandafir in mana. Credeam ca poate asa o voi face sa se simta mai bine dar in zadar. Era tot trista. Cand m-a vazut, m-a luat in brate si a inceput iar sa planga si sa imi multumeasca in acelasi timp
-Nu . E doar vina mea. Nu trebuia sa te abandonez. Ii spun eu printre lacrimi  apoi peste cateva minute dupa ce Hinata s-a mai linistit doi politisti au venit la ea ca sa o ia la intrebari cu privire la cele intamplate apoi m-au citat si pe mine ca sa merg sa dau declaratii ceea ce am si facut in urmatoarele 30 de minute. Totul s-a intamplat atat de repede si baiatul acela a fost bagat la puscarie pentru urmatoarele 29 de zile pana avea sa fie judecat.
-Merita sa moara, spun eu furios in soapta in timp ce i-l priveam cum este dus in celula. Aceste ganduri negre imi intunecau acum mintea.     
     Nu suportam sa o stiu pe Hinata in starea aceea.
     Acest baiat incercase sa o violeze si eu avem sa i-l omor in curand.
     Nu imi pasa ca mergeam la inchisoare. Daca o faceam pentru ea totul merita.

Modificat de ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ (acum 11 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
Iovana
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 22
este foarte frumos 
sincera sa fiu partea cu violul nu ma prea mirat ... stiam ca va face asta
sper ca Naruto sa nu faca o prostie, acum fiind insfarsit impreuna
cea mai curioasa mai facut la partea cu Sakura
oare ce plan are in cap ?
sper ca voi afla cat de curand
sper ca vei veni repede cu next-ul si in acela sa fie vorba de planul Sakurei
cum am zis ... sper sa aduci repede next-ul 


pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Am sa incerc sa aduc repede nextul dar nu garantez ca in el se va regasi planul Sakurei pt ca acum actiunea va fi mai lenta si pana ca planul Sakurei sa fie pus in aplicare se vor mai intampla multe lucruri

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Tom ala chiar este un tampit,stiam ca avea intentii rele cu biata Hinata ><
Sa putrezeasca in inchisoare! :]]

Hmm...chiar ma intreb ce plan are Sakura...de-abia astept sa aflu
Mi-a placut mult acest next,ca toate celelalte[evident >w<]
Sper sa aduci repede continuarea :3

Bai bai!


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 95- Un nou drum inainte.

Sakura P.O.V

Timpul trecea pe nesimtite. Acasa la domnul Uchiha am vorbit doar despre lucruri placute ca sa nu ii provocam iarasi acea durere sotiei lui. Se veda pe chipul ei prin care tecuse. Imi era atat de mila de ea , apoi mi-am amintit prin ce  a trecut si biata mea mama. Totusi eu am fost langa ea  si nu as fi parasito niciodata daca nu ar fi fost vorba de acea nunta . Daca as fi stiut ca cel baiat avea sa fie Sasuke poate as fi aceptat, sau poate ca nu. La urma  urmelor era un necunoscut pentru mine.
-Sakura esti bine? i-l aud mai apoi pe Sasori strigandu-ma.
Eu dau din cap in semn ca da si apoi ma uit la ceasul meu care indica ora 18:32.

Sasuke P.O.V

Nu imi venea sa cred ca Hinata trecea prin asa ceva . Imi era o foarte buna prietena si pe deasupra nu suportam sa i-l vad si pe Naruto in starea in care se afla. Era distrus. Statea intins pe o banca in holul spitaului si tinea o mana la cap. Nici nu avea chef sa vorbeasca . Apoi brusc i-l vad cum se ridica si se indreapta spre mine privind furios undeva in spatele meu. La inceput crezusem ca a vazut pe cieneva dar cand m-am intors si m-am uitat  nu era nimeni asa ca m-am pus in fata lui si l-am prins de umeri
-Ce ai patit? Unde te duci? i-l intreb eu pe blond in timp ce acesta ma priveste furios
-Sa i-l omor. Nu merita sa traiasca. Imi spune Naruto luandu-ma de maini ca sa ii dau drumul
-Esti nebun? i-l intreb eu socat de raspunsul pe care tocmai i-l auzisem. Nu imi venea sa cred ca el este Naruto cel vesel si glumet pe care i-l cunosteam eu.
-Baieti ce e? ii aud apoi glasul lui Nareno care tocmai intrase in salon si ne vazuse intr-o postura nu tocmai placuta pentru un parinte. Cand a ajuns langa noi si-a dat seama ca nu ne bateam asa cum crezuse el la inceput . Cu greu a reusit tata sa i-l calmeze pe Naruto apoi un medic a iesit din salonul Hinatei. Ne-a spus ca v-a fi externata astazi dar ca va trebui sa mearga la un psiholog.
Cu totii treceam prin clipe grele dar Hinata era cea mai afectata .  Am intrat in salonul ei si am inceput sa o privesc trist.

Naruto P.O.V

Stateam langa patul ei si o priveam cu ochii in lacrimi. Nu imi venea sa cred ca tocmai ea trecuse prin atatea . Era atat de gingasa, de nevinovata. Inima imi era plina de ura si simteam ca innebunesc de durere. Chiar daca Sasuke si tata ma oprisera astazi sa merg sa i-l omor pe nenorocit , vor mai exista si alte zile .
Nu stiam daca sa o intreb ceva sau sa stau si sa o privesc. Statea intinsa pe pat si se uita pe geam fara sa spuna sau sa reactioneze in vreun fel.
Imi pare rau ca nu ti-am fost alaturi si iti jur … ca nu o sa las lucrurile asa Hinata. Iti jur, i-am spus eu brunetei dupa ce mi-am facut curaj sa vorbesc.
M-am ridicat apoi de langa pat si am iesit din camera. Sasuke statea la usa si ne privea apoi i-am auzit telefonul sunand , dar dupa ce a raspuns mi-am dat imediat seama ca era tarfa de Karin.

Sasori P.O.V

-Ce sa fac? Eram intr-o dilema. Nu doream sa o pierd dar tineam prea mult la ea ca sa nu ii fiu alaturi. Imi era atat de frica .
-Sasori vii? Sau ai de gand sa adormi aici? Ma intreaba domnul Uchiha apoi m-am ridicat de pe canapea si am mers in camera amenajata pentru mine unde aveam sa dorm. Sakura dormea de multa vreme dar cu toate astea m-am dus in camera ei ca sa ii dau un pupic pe obraz.
-Vise placute. Ii soptesc usor aproape de ureche apoi cand dau sa ies…
-Nu dorm. Imi spune aceasta ridicandu-se in fund pe pat
-Credeam ca deja visezi. Ii spun eu apropiindu-ma de patul ei.
-Crezi ca as putea dormi? Ma intreaba ea putin trista privindu-ma.
Daca te gandesti la acea zi sa stii ca va veni candva. Ii spun eu putin trist
Stiu asta, doar ca sper sa nu vina prea curand.Stiu ca mi-am promis ca ii voi ajuta si asa am sa fac. Nu ma las pana nu ii unesc ca pe o familie frumoasa doar ca… inca nu ma simt atat de regatita.
-Lasa Sakura. Incearca sa dormi. Vom avea timp sa ne gandim la asta. Cine stie cand o sa se intample. Cand o sa fii tu pregatita atunci o facem si gata. Eu am sa te sustin oricand , bine? Ii spun eu punandu-I mana pe obrazul ei cald si fin.
-Iti multumesc ca imi esti alaturi. Imi spune ea apropiindu-si capul de piept si luandu-ma in brate strans
-Oricand. Soptesc eu incet , sarutand-o apoi pe cap.
Dupa ce rozalia a rupt imbratisarea eu am plecat in camera si m-am pus in pat cu gandul sa adorm , ceea ce am reusit abia dupa o ora si ceva.

Naruto P.O.V

Au trecut orele incet si Hinata a fost externata din spital. Cand am vazuto iesind din salon alaturi de parintii ei m-am simtit ciudat. Nu stiam exact ce sa spun sau sa fac. Din vina mea Hinata a patit asta. Daca eu nu o abandonam si o lasam sa imi explice poate nu se intampla asta acum si ea nu suferea atata.
Tatal Hinatei s-a apropiat apoi incet de mine si mi-a pus mana pe umar. Un gest pe care nu i-l asteptam. L-am privit in ochi si am vazut cum caldura lui ma inconjoara.
-O sa fie bine. Imi spune el privindu-ma cu ochii lui mari si caprui apoi a continuat sa mearga.
Nu avusesem curajul sa i-l intreb nimic. Nu puteam sa ii cer sa o vad pe Hinata , dupa tot ceea ce i-am spus. Totusi nimic nu avea sa ramana asa. Nenorocitul ala avea sa plateasca.

Peste o saptamana
-Naruto unde pleci? Ma intreaba mama vazand ca ies grabit din casa.
-La florarie. Ii raspund eu scurt apoi ies din casa impreuna cu Sai.
-Ii cumperi flori? Ma intreaba brunetul de langa mine
-Da. Am vorbit cu tatal ei. M-a sunat in dupa amiaza asta si mi-a spus ca Hinata a termina controlul la psiholog.
-Si e mai bine? Ma mai intreaba el privindu-ma putin trist
-Da. A spus ca incepe sa isi revina. De asta vreau sa ii fac si eu o surpriza. Nu am mai vazuto de atata timp si imi este foarte dor de ea. De la incident nici macar nu am avut curajul sa o sun , doar ii dadeam cate un beep dar mai apoi tatal ei mi-a spus sa o las putin ca sa isi revina si sa se linisteasca.  Ii raspund eu putin trist.
-O sa fie bine. imi spune Sai punandu-si mana pe umarul meu.
Dupa ce am mers si am luat 17 trandafiri am mers direct la Hinata unde am fost intampinat de Neji care imi spune ca sora lui este in sufragerie. Am intrat in incapere si am vazut-o. Statea pe canapea si se uita la tv. Era atat de frumoasa. Imi parea mai frumoasa ca niciodata. Vanataile mici pe care le avea pe fata ii disparuse-ra complet. Ma uitam la ea si nu ma mai saturam.
-Naruto. Ii aud glasul brunetei care ma trezeste dn visare apoi o vad ridicandu-se de pe fotoliu
-Hi..Hinata . Buna. Eu…aaa… si asa am inceput eu conversatia. Parca ar fi fost prima oara cand vorbeam cu ea . Nu puteam scoate o vorba intreaba printre gingii .
-Buna. Imi raspunde ea cu privirea in jos apoi imi dau seama ca de fapt ea se uita la florile din mana mea.
-Sunt pentru tine. Ii spun eu incercand sa ma calmez, apoi dupa ce ii intind florile o vad in sfarsit scotand un mic zambet in coltul gurii. Nu am mai rezistat si imediat am imbratisat-o . Eram fericit sa o vad zambind .

Au trecut minutele , apoi orele si eu si Hinata eram tot in sufragerie , stand imbratisati si uitandu-ne la televizor. Nimeni nu spunea nimic. Nici macar Neji care statea in pragul usii si ne privea de cateva minute intregi.
Imi venea sa o ti tot timpul in brate. Ma simteam atat de bine sa o simt in siguranta langa mine.
-Hinata. Te simti bine? O intreb eu facandu-mi curaj.
-Da. Sunt bine. Imi raspunde ea scurt apoi ma priveste dar eu imediat mi-am pus priviea in pamant.
-Imi pare rau ca nu ti-am fost alaturi . Ii spun eu suparat.

Hinata P.O.V

A trecut o saptamana de atunci. Inca mai aveam cosmaruri si i-l  vedeam peste mine.  In fiecare zi mergeam la psiholog  impreuna cu mama si incepeam sa ma simt din ce in ce mai bine De uitat , nu aveam sa uit niciodata doar ca incepeam sa imi revin la normal.
Cu fiecare zi care trecea imi era din ce in ce mai dor de Naruto. Tata si Neji mi-au spus ca in acele momente el mi-a fost alaturi mereu. Mi-a spus ca nu a plecat de la spital pana nu am iesit eu. Imi doream atat de mult sa i-l vad , dar apoi….
-Naruto. L-am vazut in sufragerie cu un buchet de flori in mana. Nu putea rosti nici un cuvant . Se vedea pe chipul lui ca era emotionat.
Au trecut orele si eu stateam in bratele lui pe canapea. Nici unul nu spunea nimic . Doar priveam televizorul  si mai apoi Naruto a rupt tacerea . Se vedea pe chipul lui ca ii parea rau , insa eu  l-am sarutat imediat pe buze dandu-i de inteles ca inca il iubesc si ca vreau sa ne impacam. Pentru ca mi-a raspuns la sarut mi-am dat seama ca isi dorea acelasi lucru asa ca nu am mai spus nimic. Doar ne-am trezit mai apoi inconurati de parintii mei si Neji care ne priveau fericiti.  Fratele meu a adus o sticla de sampanie si am ciocnit cu totii de fericire. Ma bucuram ca totul se rezlvase si acum avea sa fie mai bine. Tom era judcat peste doua zile si aveam sa scapam de el.


Buna tuturor. am adus in sfarsit nextul si scuzati-mi luuuuuuunga intarziere doar ca asa e cand ai vacanta si esti mai mult pecat. Oricum sper sa va plca nextul acesta si va astept cu nerabdare comentariile.
Kiss all


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Ma bucur ca ai adus next si nu-i nimic ca ai intarziat^^
So...ma bucur foarte mult ca Hinata si-a revenit si ca s-a impacat cu Naruto >w<
Hmm...ma intreb cand Sakura ii va spune domnului Uchiha adevarul...

Astept cu mare nerabdare sa aduci continuarea :3
Bai bai~


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Mereu acolo unde trebuie. Ms pt ca ma sustii si mereu imi lasi comuri.
O sa incerc sa readuc suspansul si actiunea in acest fic dar pastrez totul pentru mai tarziu.
Te poop doolce pe obrajori.
Bie


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
Iovana
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 22
hei scumpoo :X
uite si next-ul mult asteptat 
imi place mult ... dar inca astept momentul cand Sakura va aparea in actiune ... si posibila intalnire 
stiu ca probabil astept prea multe si am multe asteptari ... dar ti-am zis ca vin de pe cel mai mare forum de fan-ficuri din Romania si sunt obisnuita cu fic-uri ca la carte 
nu ca a ta nu ar fi 
dar ma uimeste faptul ca aceasta poveste ... desi nu are descriere cata ar trebui, are mult dialog, estetica si toate astea ... te atrage :X ai combinat mai multe idei la un loc, ai adaugat si actiuni originale si a iesit ceva cu adevarat frumos  pe langa unele replici, desi sunt seci, sunt splendide  si ... uneori ... lumea care citeste multe carti, stie sa compuna perfect, la un moment dat vrea sa citeasca ceva mai usor si diferit , dar in acelasi timp cu mult suspans, original, cu mult dialog si fara asa multa descriere  ceea ce pe mine ma atras in adevaratul sens al cuvantului :X
te felicit in adevaratul sens al cuvantului 
pacat ca nu iti comenteaza mai multi fic-ul ... dar la cate viziualizari are imi dau seama ca este citit si adorat  
nici nu stiu cum pot demonstra faptul ca iti iubesc foarte mult fic-ul ... probabil prin simplul fapt ca eu mi-am facut cont pe acest forum doar ca sa iti citesc si comentez fic-ul   
te felicit inca o data si sper sa aduci repede next-ul ... chiar sper si doresc asta
eu inainte, cand nici nu aveam cont aici si abia ti-am descoperit fic-ul postai extraordinar de repede next-urile (ma uitam mereu in ce data si la ce ora le postai), sper sa prind si eu momentul asta
dar totusi ... acum incepe scoala asa ca nu te presez ... dar cand ai timp liber sa nu uiti sa mai tragi cu ochiul pe aici )
pa scumpoo si te pup ... nu ai idee cat te admir


pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Waw. Ms mult Ionava.
Cand am intrat pe forum si ti-am vazut comentariul nu mi-a venit sa cred.
Iti multumesc din tot sufletul si ma bucur extrem de mult ca iti place ficul meu .
Intradevar ai dreptate. La inceput postam cam 3 capitole pe zi pentru ca atunci aveam si mai mult timp insa acum cu sfarsitul vacantei nu prea mai pot scrie asa de repede.
Totusi poate o sa imi reinvin in forma candva. Oricum pana va ajunge acest fic la final mai e mult si asa cum am mai spus sper sa readuc actiunea cat mai repede aici.
Totusi pana la momentul potrivit mai este.
Kiss si te poop doolce si ms inca o data


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
Denii
Membru

Din: Constanta
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 83
:|
Am crezut in tot acest timp ca ti-am lasat commentariu.
Cred ca innebunesc.
De suspans!!!
Tam tam tam taaaaam!
Serios acum, sunt foarte curioasa in legatura cu ceea ce se va intampla in continuare, lucru pe care ti l-am zis si in asa zisul comentariu ce nu apare aici din motive necunoscute -.-'
Ma bucur extrem de mult ca Naruto si Hinata sunt iar iubitei, si ma intreb, ca si toate cele de aici, care sunt intentiile Sakurei.
Imi place foarte mult, deci sper sa vii cat mai repede cu nextul!!!
Take care! 


pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Ok .Thank you so much.  Am inceput deja sa scriu nextul insa cred ca i-l termin abia diseara deoarece mai am niste treburi de rezolvat in lumea reala si nu prea o sa stau acasa.
Bye all


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Nu ai pentru ce draga! ><
Si de-abia astept sa vad cu ce ne mai incanti >w<


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 96- Un altfel de Sasuke. O adevarata cearta .

Sakura P.O.V

Incetul cu incetul zilele au trecut. Domnul Uchiha a adus-o si pe sotia lui in Mexic unde ne-am distrat de minune.  Ziua faceam sedinte foto in diferita locuri frumoase din natura sau la studio




si seara mergeam la restaurant unde ne intalneam cu mari afaceristi din America .
Totul parea sa fie frumos aici pana cand in timpul undei sedinte foto coloana a reinceput sa ma doara .
-Sakura ai patit ceva? Ma intreaba tata lui Sasori cand vede ca tineam mana la spate.
-Nu am nimic , ma doare putin spatele , ii spun eu schitand un zambet fals in coltul gurii.
-O sa i-l sun pe doctor ca sa vada ce ai, bine? Imi spune el apoi scoate telefonul din buzunar si in 10 minute ma trezesc intinsa pe o masa din cabina pentru ca doctorul sa ma examineze.
-Deci ce e domnule doctor? i-l intreaba tatal lui Sasori putin ingrijorat.
-Nu e nimic grav , nu va temeti , doar ca domnisoara ar trebui sa aiba mare grija. O intindere brusca sau de lunga durata ar putea-o baga iar in spital. Ii explica medicul.
-O sa avem grija. Multumim mult. Ii spune barbatul de langa patul pe care eram intinsa apoi i-l conduce pe doctor la usa .
Intre timp Sasori ma suna ca sa vada ce fac .
-Buna Sakura, ce faci? Nu iti este dor de mine? Ma intreaba el vesel dupa ce raspund la telefon
-Ba sigur ca da. Ii raspund eu la intrebare. Dar tie?
-Mai intebi? Apropo , ce mai face tata?
-E bine. E prin salon cred. ii spun eu mintandu-l. Nu doream sa ii stric buna dispozitie. Cand te intorci? i-l intreb eu nerabdatoare. Sasori era plecat de doua zile la San Francisco impreuna cu domnul Uchiha pentru o parada de moda cu manechinele lor cele mai bune.
-Cred ca maine dimineata. Imi raspunde el rapid apoi imi spune ca trebuie sa inchida ca tatal lui Sasuke e putin nervos si imediat dupa aceia convorbirea se intrerupe.

Naruto P.O.V

-Buna frumusico. Ce faci? O intreb eu pe Hinata dupa ce deschide ochii. Aceasta cand ma vede sare ca si arsa din pat.
-Ce cauti tu aici? Ma intreaba ea speriata de moarte
-Pai am venit sa iti fac trezirea , ii spun eu zambindu-I
-Dar mama si tata? Ma inteaba ea ingrijorata crezand ca parintii ei nu stiu de venirea mea
-Nu iti fa probleme. Am vorbit cu ei si ne asteapta jos.
-O , asa  e . Astazi mergem la cumparaturi pentru ca poimaine incepem scoala . Imi spune ea oftand, apoi eu am plecat din camera, dar nu inainte de a o saruta.
Dupa ce am lasat-o sa se imbrace si sa se pregateasca eu am mers jos unde i-l vad pe Neji vorbind la telefon cu iubitica lui Ten-Ten, asa ca am inceput sa fac putin misto de el . Bineinteles in gluma.

Sasuke P.O.V

M-am trezit de dimineata si cand am vazut cat e ceasul m-am gandit sa mai dorm putin. Macar sa ma prinda ora 10.
-Sasuke trezirea. Eu plec la Hinata acasa si vezi ca ai 12 apeluri nepreluate de la stii tu cine. I-l aud pe Naruto strigandu-mi in ureche.
-Mai taci. Ii spun eu nervos apoi i-l aud cum paseste spre iesirea din camera si tranteste usa in urma . Chiar era nevoie idiotule? Tip eu astfel incat sa ma auda.
M-am ridicat incet din pat si am luat telefonul in mana apoi m-am pus iar la somn .Karin putea sa sune cat dorea ea. Azi nu aveam chef sa ii raspund
    Dupa amiaza cand am reusit si eu sa ma trezesc am sunat-o pe Karin care ma tot suna si imi trimetea mesaje disperata, apoi am mers in oras sa ma vad cu ea.
-Si unde ai vrea sa mergem? Ma intreaba roscata luandu-ma de brat fericita si privindu-ma cu o privire de parca dorea sa ma manance intreg.
-Oriunde vrei . Ii raspund eu apoi o sarut pasional pe gura . Chiar imi placea cand eram cu ea. Ma facea sa ma simt bine dar uneori ma purtam cu ea de parca nici nu exista pentru ca ma enerva comportanmentul ei de fata cu figuri. Acum intelegeam si eu de ce Naruto nu a stat cu ea mult timp.
Dupa aproximativ 10 minute nu am mai stat pe ganduri si am mers la un hotel unde aveam de gand sa  ma simt si eu mai bine. Oricum Karin astepta de ceva timp sa se intample asta, insa cand am ajuns in camera s-a intamplat ceva ciudat.
-Nu pot. Ii spun eu roscatei cand vad ca se urca pe mine si ma descheie la blugi apoi isi baga mana incet.
Crezusem ca trecusem peste acea faza. In ultima vreme nu m-am mai gandit atat de mult la ea.
-De ce? Ma intreaba Karin dezamagita apoi o feresc incet, ma ridic de pe pat si dupa ce ma inchei la blugi ies din camera fara sa mai spun nimic. Am mers la clubul unde eu si Sakura ne-am petrecut unele dintre cele mai frumoase momente si am inceput sa beau ca prostu’. Se pare ca inca ii duceam dorul. Inca o mai iubeam la fel de mult si nu ii puteam face asta.
-De ajuns Sasuke. Trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca nu i-a pasat de tine si te-a abandonat ca pe un caine. Nu te-a iubit, prostule. Imi spuneam eu in timp ce imi dadeam usor cu palma in cap. Ma simteam ca un animal abandonat. Persoana care doream sa fie aici , nu era si nici nu avea sa mai fie. Era timpul sa imi vad de viata mea. Era timpul sa incep sa o uit de tot si daca avea sa vie clipa aceia in care  o voi vedea , am sa o fac sa plateasca.
In orele care au urmat am ramas acolo si am baut pana cand nu am stiut de mine.

Sakura P.O.V

Au trecut orele si s-a facut seara insa tatal lui Sasori avea chef de baut astazi . Mama lui Itachi statea cu mine in sufragerie si povesteam amandoua dspre copilariile noastre. Se pare ca niciuna din noi nu a fost fericita cand era mica.
-Sakura esti bine? Ma intreaba femeia dupa ce vede ca nu mai spun nimic
-Da sunt bine  ii raspund eu trezindu-ma din visare. Gandurile mele zburau departe. Ma gandeam la mama. Doream sa merg la mormantul ei ca sa o ii aprind o lumanare si imi era dor si de Sayumi si Sora, dar si de micutul Sakuri. Acum probabail e mare si face obraznicaturi pe acasa.
Off, cat mi-as fi dorit sa fiu acolo cu ei si sa ii vad pe toti cum cresc.
-Sakura . Aud apoi o voce cunoscuta care ma face sa tresar si imediat ma trezesc prinsa in brate si ridicata de …
-Sasori. Nu imi vine sa cred . Dar ai spus ca vii maine. Ii spun eu roscatului care imi zambea larg.
-Te-am mintit. Am vrut sa iti fac o surpriza. Imi spune el apropiindu-si usor buzele de ale mele. Ma uitam la el socata si nu imi venea sa cred. Sasori dadea sa ma sarute, dar nu. Nu puteam face asta. Dandu-si seama de ce urma sa faca s-a indepartat imediat , intreaga incapre ramanand intr-o iniste profunda pentru ca nimeni din cei care fusesera partasi la aceasta scena nu mai vorbea
-Imi pare rau Sakura. Nu am vrut , incerca el sa se scuze in fata mea dar eu nu spuneam nimic. Am dat din cap in semn ca nu e nimic si dupa ce i-am zambit un pic totul a revenit la normal. Cel putin asa credeam eu
In noaptea aceia nu am putut dormi deloc. Ma gandeam numai la acel posibil sarut si la reactia mea. Nu am schitat nici un gest cum ca nu as vrea . Cred ca imi doream si eu acel sarut. Oare chiar incepea sa imi placa Sasori atat de mult? Era intrebarea care nu ma putea lasa sa inchid ochii .
Vazand ca chiar nu pot dormi m-am dus langa geam si in timp ce priveam afara  am inceput sa ma gandesc la Sasuke.
[img][/img]
Probabail el deja m-a uitat si si-a refacut viata. Probabail are o iubita deja si isi petrece si noptile cu ea.
Inca mai tineam la brunet dar adevarul era ca incepea sa imi placa mult Sasori. Felul lui dea fi si felul in care se purta cu mine ma faceau sa ma simt bine in preajma lui. Ma faceau sa cred ca incepeam sa simt ceva mai mult decat o dragoste amicala.

Karin P.O.V

-I-l am mai degetul mic fata. Crede-ma. O sa faca ce vreau eu, doar ca…
-Doar ca ce? Ma intreaba prietena mea Shizune.
-Cand am mers la hotel, a dat inapoi. Nu a vrut sa faca nimic cu mine. Cred ca inca mai tine la tampita aia.
-Atunci nu prea i-l ai la degetul mic asa cum spui tu.
-Mai taci. O sa vezi ca in curand o sa i-l am in totalitate . Ii spun eu increzatoare .
-Hai ca nu mai pot sta la taclale , bine? Vorbim alta data. Pa . Imi spune ea scurt apoi dupa ce imi iau si eu la revedere , inchide telefonul.
Ma simteam foarte bine de cand eram cu Sasuke. Ma bucuram mult ca in sfarsit  triumfasem si eu .
Tot ceea ce trebuia sa fac acum era sa i-l aduc pe Sasuke in pat si sa i-l fac al meu. Poate atunci i-l voi innebuni si mai tare si o v-a uita pe idioata aceia.

Naruto P.O.V

Dupa ce am terminat cu cumparaturile am mers acasa dar nici nu m-am asezat bine ca m-am trezit sunat de Kiba care mi-a spus ca Sasuke e mort de beat in club si sa merg sa i-l iau asa ca nu am mai stat pe ganduri si am plecat.
A doua zi dupa amiaza am mers la Hinata acasa ca sa o vad si apoi am scos-o in oras la un suc:
-Mergem? Ma intreaba Hinata fericita privindu-ma cu ochii ei mari de culoarea liliacului. Pur si simplu nu ii puteam rezista.
-Da. O sa mergem, dar mai intai sa ii sun si pe Sasuke si pe Sai , bine? Ii spun eu si dupa ce aceasta ma aproba mergem sa ne intalnim cu parintii ei  care erau in mall.
Mai spre seara am mers acasa si i-am anuntat pe Sasuke si Sai ca peste o ora iesim in club.
Ma asteptam ca brunetul sa fie suparat pentru ca i-l durea capul de la atata bau dar mi s-a parut putin ciudat ca el era mai degraba trist. In ultima vreme parea sa fie mai fericit cu Karin chiar daca se purta uneori putin indifernt cu ea.
Cand totul a fost gata de plecare l-am vazut pe Sai zbughindo pe usa si apoi mi-am dat seama si de ce. Se pare ca Yurime venise si ea impreuna cu parintii si fratii ei la noi. Fusese o surpriza pentru toti. Nu ne-am fi asteptat ca ei sa poposeasca la noi dar mai apoi ne-au explicat ca tatal Sakurei impreuna cu sotia sa erau foarte ocupati cu munca si Yurime s-a gandit ca asa parintii ei ma puteau cunoaste si mai bine si puteau sa aiba incredere mai multa in mine venind la noi. Dupa ce am mai vorbit noi ne-am pregatit de plecare.
I-am lasat pe adulti acasa si noi am mers sa ne distram. In fata clubului ne-am intalnit si cu Karin care dupa cum se vedea era foarte sexi imbracata.

In seara aceia ne-am simtit cu totii bine. Nici macar nu i-am simtit lipsa iubitei lui Sasuke pana cand s-a trezit sa se imbete si ea putin .
Tot ce conta acum pentru mine era sa o fac fericita pe Hinata ca sa uite de toate acele clipe groazdnice si sa ma ierte pentru ca am lasat-o balta.
-Ce ai patit ? De ce esti trista? O intreb eu pe Hinata vazand-o abatuta.
-Imi e dor de Sakura. Imi raspunde aceasta privindu-ma cu ochii inlacrimati .
Aceasta discutie dintre mine si bruneta se pare ca fusese auzita si de Sasuke care imediat ce i-a auzit numele rozaliei s-a uitat foarte urat spre noi.  Imi venea sa ma ridic si sa ii dau una. Devenise foarte arogant in ultima vreme. M-am obtinut totusi pentru ca ceilalti se simteau bine si nu doream sa le stric seara.

Dimineata la casa familiei Uzumachi

-Ce dracu ai patit Sasuke? Nu te stiam asa. Tipam eu la baiatul din fata mea. Tot ceea ce facea el era sa ma priveasca indiferent
-Si ma rog de ce te-ai suparat? Ca am privit-o urat pe iubiica ta aseara cand a pomenit de aia? Ma intreaba el cu aceiasi indiferenta cu care ma si privea
-Nu ,,aia’’. O cheama Sakura. Si daca nu iti convine ca ii pomenim numele poti sa te cari. Ea a facut parte din vietile noastre . Tip eu si mai furios la el.
-Dar a fost placut ce mi-a facut?  Ma intreaba el putin furios
-Nu , nu a fost frumos dar vad ca tu ti-ai refacut deja viata. Veziti de ea si incarca sa o uiti. Oricum vad ca nu ti-e prea greu . Ii spun eu luand-o razna. Pur si simplu acest Sasuke nu mai era cel pe care i-l cunoasteam eu.
Tipetele noastre fusesera auzite si de parintii care se pregateau sa iasa in oras asa ca au venit imediat sus.
-Si crezi ca o duce rau? Cine stie. Poate ca se fute cu altii ca sa aiba de pe ce trai. Imi spune Sasuke intorcandu-se cu spatele la mine si dand sa plece dar in momentul acela am crezut ca explodez de furie.
Gata. Sasuke intrecuse orice masura. Mama si tata care auzisera si ei spusele fiului lor au ramas la fel de socati ca si mine. Nu am mai stat pe ganduri si l-am prins pe brunet de tricou si l-am intors cu fata la mine. Eram atat de furios si nu m-am mai putut controla asa ca i-am tras un pumn zdravan peste fata el pierzandu-si echilibrul si facand contact cu parchetul apoi m-am urcat peste el si am inceput sa i-l lovesc si mai tare cu pumnii. Nici el nu se lasa mai prejos asa ca intre noi s-a iscat prima bataie adevarata.
Vazand intreaga scena tata s-a bagat intre noi si ne-a despartit .
-Gata. Naruto termina. Tipa mama disperata la mine in timp ce eu ma zbateam in mainile tatei ca sa imi dea drumul. Sasuke era tint de mama dar nu incrca  sa scape ca sa ma loveasca. El doar ma privea furios.
-Sa nu mai vorbesti asa despre Sakura, ai inteles? Ea nu e asa cum crezi tu idiotule.
-Daca ma mai lovesti te omor ai inteles? Incepe Sasuke sa ma ameninte.
-Gata Sasuke. Te cand te porti asa cu Naruto? Tipa tata la brunet
-De cand se baga el in viata mea? Ii raspunde baiatul tupeist apoi pleaca in camera lui trantind usa in urma . Cu siguranta nu mai era cel pe care i-l stiam eu .
-Gata Naruto. Du-te in camera ta si pregateste-te de scoala. Imi spune mama suparata.
Dupa ce am mers in camera mea i-am vazut pe ai mei ducandu-se in camera lui Sasuke. Probabail ca sa ii ceara socoteala.


Am adus nextul asa cum v-am si spus si sper sa va placa.
Bye

Modificat de ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ (acum 11 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Hmm...ma intreb daca Sakura va fi pana la urma cu Sasori :> S-ar potrivi :]]
Iar Karin aia chiar e o c***a!Scuzati limbajul De-abia astept ca Sasuke sa scape de ea!
Pff...ce cearta!Chiar ca Sasuke s-a schimbat!Sper sa se impace pana la urma cei doi...

Mi-a placut foarte mult nextul si de-abia stept urmatorul! >w<
Spor la scris :3


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Ma bucur foarte mult ca ti-a placut .
O sa incrc sa ma grabesc sa aduc nextul.
Bye. Te poop  


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
Iovana
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 22
foarte frumos scumpa mea :X
ma bucur pentru ca a aparut si ceva ''actiune''
nu imi vine sa cred in ce s-a transformat Sasuke
si acea Karin ... din curiozitate ... Cand va muri ? ))
chiar m-am saturat de ea 
eu cred ca Naruto a facut cel mai corect lucru )
abia astept sa mai apara Sakura in actiune si de posibila intalnire :X stiu ca am tot repetat asta dar nu vreau sa uiti de Sakura )
nu ai idee ce obosita sunt, am si ochii rosi ... dar am vrut neaparat sa iti comentez capitolul pentru ca poate am sanse ca azi sa vad capitolul nou, postat :X
chiar sper asta
astept cu multa ardoare next-ul  si te felicit pentru acest next frumos
sper sa aduci repede next-ul

Modificat de Iovana (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 97- O  noua prietena

Sakura P.O.V

Au mai trecut doua zile si totul era bine. De cand a venit Sasori mi-a acordat si mai multa atentie.
-Stii Sakura , ma intrebam daca vrei sa mergem sa ne plimbam prin oras astazi. Ce zici? Ma inteaba roscatul vesel
-Sigur. Merg sa ma imbrac si vin imediat. Ii spun eu fericita. Imi placea mult Mexicul si imi placea sa ma plimb pe aici.
Dupa 10 minute am plecat in oras si ne-am oprit intr-un parc.
-Sakura , doream sa te intreb de mult asta. Incepe Sasori sa vorbeasca.
-Spune . Ce e? i-l intreb curioasa
-Despre ziua aceia. Stii tu, cutremurul . Ce cautai tu in partea aceia in tren? Ma intreaba roscatul apoi imi dau seama ca nu le-am povestit ce am facut acolo. Nu le-am spus despre Sasuke .
Dupa ce am inceput sa ii povestesc tot ce s-a intamplat am vazut lacrimi in ochii roscatului.
-Inca mai tii atat de mult la el? Ma intreaba cesta privndu-ma trist
-Da. Si inca foarte mult. Sasuke a ost primamea dragoste si daca ar fi sa mai fac inca o data ceea ce am facut atunci, nu m-as gandi de doua ori. Ii spun eu printre lacrimi.
-Atunci Sasuke e foarte norocos sa fie iubit de asa o fata. Imi spune Sasori luandu-ma si strangandu-ma strans in brate.
Toata ziua aceea am crezut ca voi fi tista dar nu a fost asa. Roscatul m-a facut imediat sa zambesc. Asa era el. Semana mult cu Naruto  . Pe la ora 14:00 cand eu si Sasori ne pregateam sa intram intr-o cafenea telefonul roscatului a inceput sa sune.
-Cine a fost? i-l intreb eu dupa cateva minute.
-Angel. M-a sunat ca sa imi spuna ca vrea sa ne vedem si vine si el aici. Ma anunta baiatul apoi intram in cladire. Dupa aproximativ 5 minute isi face aparitia alaturi de noi si Angel insotit de un alt baiat .
Cand s-au apropiat de noi am reusit sa i-l vad mai bine pe baiatul de care era acompaniat Angel. Avea parul de culoare argintie putin lung si niste ochi de o culoare movie inchisa, superbi.
-Buna. Ma saluta Angel vesel , luandu-l de dupa umeri pe prietenul sau. El este …

-Sugetsu Hoozuki. Imi spune baiatul intinzandu-mi mana politicos si zambindu-mi.
-Imi pare bine. Sakura. Ii spun eu ridicandu-ma si dandu-I mana la randul meu
Fratemiu a avut dreptate cand a spus ca esti foarte frumoasa. Adauga Suigetsu asezandu-se langa noi.
-Sunteti frati? Ii intreb eu putin uimita pe cei doi baieti.
-Vitregi , dar da. Suntem frati. Imi raspunde Angel foarte vesel.
Dupa ce am mai vorbit si ne-am cunoscut mai bine eu si baietii am iesit in oras ca sa ne plimbam putin
-Sasori ia te uita cine e acolo. i-l aud pe Angel spunandu-I roscatului de langa mine.
-Cine? Intreaba Sasori apoi cand se uita in directia in care i-a aratat baiatul incepe sa zambeasca. Am privit si eu si am vazut o fata cam de varsta mea cu parul moviu facut tepi in spate care se urca intr-o masina luxoasa.
[img][/img]
-Ce fite mai are si asta. Spune Sasori incepand sa rada. M-a privit si vazand ca sunt bulversata mi-a spus cine era. Se pare ca el si acea fata fusesera candva iubiti. Nu au stat mult impreuna dar Sasori a inceput sa tina mult la ea pana cand tipa a gasit pe altul mai bogat.
-Da. Era buna prietena cu soramea si asa s-au cunoscut. Imi spune Suigetsu privindu-ma si el vesel.
-Apropo de sora. Uite-o ca vine . i-l aud si pe Angel spunand si apoi vad cum de noi se apropie o fata care avea ochii de aceiasi culoare cu Suigetsu semn ca ei erau frati adevarati, parul de o culoare deschisa , aproape blond si putin lung lasat pe spate. Avea un zambet larg pe fata si se vedea ca e o fata draguta

-Buna. Imi pare bine. Eu sunt Yuukimaru. Imi spune fata dupa ce imi intinde mana. Am facut cunostinta si am inceput apoi sa ne plimbam prin parcuri. Relatia dintre mine si Yuukimaru se pare ca avea sa fie  una frumoasa si chiar ma bucuram de asta

Nareno P.O.V
Au trecut doua zile de la incaierarea celor doia baieti. Naruto ne-a spus de c s-a suparat pe Sasuke si avea dreptate. Baiatul nu ava nicio scuza pentru ceea ce a spus. I-l inteleg ca era suparat dar nu trebuia sa vorbeasca chiar asa. Oricum grija noastraacum era alta:
-Trebuie sa ii spunem si lui ,draga mea. Are dreptul sa stie. Incercam eu sa o conving pe sotia mea
-Dragul meu. Imi spune aceasta apropiindu-se de mine si punandu-si mainile fine pe obrajii mei incet apoi continua … Nu am spus ca nu ii vom spune, dar asteapta si tu macar o zi . Abia a venit de la acel congres cu medicii . Ii spuneam maine , bine? Reusste ea sa ma convinga.
-Ai dreptate.    Nu stiu cum va reactiona cand v-a afla ca i-am ascuns asta atata timp. Ii spun eu ingrijorat gandindu-ma la consecinte
-Tu ai incercat sa dai de el dar nu e vina ta ca nu ai reusit dragule. Linisteste-te. Hai sa dormim acum. Bine?
Si asa am mers la culcare impreuna cu Sarumy gandindu-ne la ziua de maine. O zi grea pentru toti.

Sakura P.O.V

Dupa ce ne-am plimbat prin oras cam vreo 5 ore si am vizitat multe locuri frumoase, apoi ne-am dus la un club unde am baut si am jucat biliard, fiecare din noi a mers acasa dar nu inainte ca Angel sa ne anunte ca el impreuna cu Suigetsu pleaca in Japonia.
-Dar tu nu mergi Yuukimaru? O intreb eu curioasa pe fata de langa mine .
-Nu. Eu mai stau pe aici vreo doua saptamani si apoi plec dupa ei. Imi raspunde aceasta fericita
-Super. Ma bucur ca o sa imi petrec si eu timpul cu o fata , spun eu apoi incep sa rad.
Ne-am luat la revedere de la cei 3 si le-am urat drum bun baietilor apoi eu si Sasori am mers acasa pentru ca eram obositi.

Dupa doua zile

-Te-a mai sunat Yuukimaru? Ma intreaba Sasori curios
-Da. Iesim dupa amiaza in parc. Ii spun eu zambareata.
-Bine. Sa nu stati mult . Imi spune baiatul grijuliu de parca ar fi fost fratele meu. Apropo Sakura, nu vrei sa te apuci de invatat? Spuneai ca vrei sa inveti limba engleza . Imi ainteste Sasori si dupa ce aud asta aman intalnirea cu Yuukimaru. Eram nerabdaoare sa invat cat mai multe asa ca nu am mai stat pe ganduri si m-am apucat de invatat. Sasori imi spunea tot ceea ce stia apoi domnul Uchiha a angajat si un meditator cand a aflat ca vreau sa invat limba engleza.

Sasuke P.O.V

-Karin as vrea sa te intreb despre tine si Zer…adica Itachi. Care a fost relatia dintre voi? Adica ai tinut la el? O intreb eu pe roscata care se tinea strans de bratul meu.
-Da. Pot spune ca am tinut la el dar in ultima vreme era o relatie monotona. Tu imi placeai mai mult. Imi raspunde ea fericita apoi ii vad in fata pe Naruto, Hinata, Kankuro, Ino, Ten-Ten, Neji asa ca ma gandesc sa ii ocolesc si o iau pe alta alee din parc. De vreo doua zile eu si Naruto nu ne mai vorbeam deloc. Mama m-a certat putin pentru cum i-am vorbit fiului ei drag dar apoi i-a trecut. De ce Naruto trebuia sa se bage in viata mea tot timpul si sa ii ia apararea aleia?
-Sasuke. Tu esti , aud apoi o voce cunoscuta si ma trezesc in secunda care vine cu un tip care sare pe mine si ma strange in brate. Nu am apucat sa ii vad chipul pentru ca s-a miscat foarte repede , dar asta ii era tipic lui…..

Naruto P.O.V

Nici nu ma puteam gandi in ce fel de monstru s-a transformat Sasuke. Era de nerecunoscut. Toata ziua pleca de acasa si statea ori cu Karin, ori la baut prin baruri.
-Nu mai fi suparat bine? Ma incurajeaza Hinata.
-Crezi ca nu am motive. Pe langa faptul ca Sasuke e cum e, a mai inceput si scoala. Spun eu oftand adanc
-Taci Naruto , ca e frumos la scoala. Mie unu imi place. Adauga Kiba repede
-Normal ca iti place. Ii spun eu dand ochii peste cap.
Nu mergem mult timp prin parc si in fata meaii vad pe Karin si nesuferitul de Sasuke dar imediat ce ne observa o iau pe o alta alee ocolitoare. Bine a facut. Dupa ce am mai facut cativa pasi am observat niste straini cum se apropie de Sasuke . Se pare ca se cunosteau pentru ca erau foarte fericiti, dar am hotarat sa nu ii mai bag in seama asa ca am mers mai departe impreuna cu gasca pana am ajuns la biliard.

Sasuke P.O.V

-Suigetsu omule. De cand nu ne-am mai vazut. Ii spun eu fericit baiatului cu parul argintiu din fata mea. Eram fericit sa imi vad vechiul si bunul meu prieten din nou aici.
-Cat a trecut omule? Ma inteaba acesta privindu-ma fericit.
-Mult timp. Dar ce faci aici? i-l intreb eu punandu-I mana dupa umar
-Am venit sa imi vad bunicii . El este Angel, fratele meu. Imi face cunostinta Suigetsu cu baiatul de langa el.
-Eu sunt Sasuke . Imi pare bine. Ma prezint si eu politicos dand noroc cu baiatul.
-Unul dintre cei mai buni camarazi. Adauga Suigetsu care statea langa mine razand.
-Atunci abia astept sa i-l cunosc. ii spune fratele lui care ma privea insistent.
Dupa ce am facut prezentarile si Angel mi-a spus ca ii place mult cum imi fac eu parul si ca probabail o sa ma copie si el , am mers cu totii la un restaurant din apropiere ca eu si Suigetsu sa mai povestim ce am facut in timpul in care nu ne-am mai vazut.

Naruto P.O.V

-Mergem la o baie? Vine Kankuro cu stralucita propunere si din moment ce am fost cu totii de acord am plecat fericiti ca sa ne racorim putin. La piscina l-am vazut si pe Shikamaru si Temari care se pare ca rau impreuna

-Ia te uita pe cine avem aici. Le spune Ino cand ne apropiem de cei doi porumbei.
-l-ai mai vazut pe Kiba? i-l intreb eu pe brunet dupa ce ne salutam .
-E plecat in strainatate cu maicasa. Vine vineri la scoala. Ma anunta Shikamaru.
-A plecat cu tot cu prietena lui. Norocos baiatu’. I-l aud pe Kankuro spunand-o cu putina gelozie in glas.
-Bravo lui, daca poate. Ii spun eu privind-o pe Hinata. Adevarul era ca planuiam si eu o mica vacanta cu brunetica mea, doar ca nu stiam exact cand. Mai intai sa se rezolve cat de cat problemele si apoi voi vedea.

Nareno P.O.V

A venit dimineata si Sarumy se pare ca era pregatita sa mergem la familia Sakurei. In urma cu 5 minute baietii au plecat la scoala si fratele meu a plecat si el acasa impreuna cu copii lui asa ca totul era gata .
Dupa cateva minute am ajuns in fata casei lui Sayto . I-l sunasem inainte sa plec de acasa ca sa i-l anunt ca o sa trec pe la el asa ca era pregatit. Am intrat in casa si am fost intampinati de incantatoarea lui sotie Midorico care i-l avea in brate pe Sakuri.
-Ce faci nazdravanule? i-l intreaba sotia mea pe baietel cand i-l vede.
Am intrat in casa si dupa ce ne-am asezat in sufragerie si micutul Sakuri a adormit in bratele mmei lui ,  eu si Sarumy am inceput sa vorbim .
-Cand am fost in America… am inceput eu sa spun dar imi era putin teama sa continui.
-Sotul meu vrea sa va spuna ca ... am intalnit-o pe Sakura.


Am adus nextul si ma bucur pentru comentariul tau Iovana. Nu iti pot spune nimic despre ce planuri am cu Karin ar fii sigura ca nu va muri si pe deasupra cum poti sa crezi ca as uita de Sakura. Nici vorba, doar ca ea isi intra in numarul adevarat putin mai tarziu.
Oricum , sper sa vaplacanextul asta . E putin cam monoton dar m-am grabit sa i-l scriu ca sa trec la urmatorul next care v-a fi mult mai uimitor pentru toti.
Scuzati-mi eventualele greselute dar asa cum am mantionat mai sus m-am grabit putin.
Bye all       

Modificat de ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ (acum 11 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
Denii
Membru

Din: Constanta
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 83
Ahh, nu pot sa-mi exprim admiratia fata de ficul tau indeajuns.
Serios, este asa de... palpitant!
habar nu am ce voi face cand o sa il termini.
ce frumos ar fi daca acest fic s-ar transforma intr-un sac fara fund, cam ca 'Tanar si nelinistit' de pe ProTV, haha!
Abia astept sa vad continuarea, si continuarea continuarii, si continuarea continuarii continuarii, si tot asa.
Asadar si prin urmare, NEEEEEXT!!!! =D=D=D
Take Care si Spor la scris!


pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Ms mult Denii pentru complimente si crede-ma ca mai e mult pana la sfarsit. De fapt daca ma gandesc mai bine nici nu stiu cand va fi acesta. Am atatea idei si vreau sa le scriu pe toate asa ca pentru moment iti pot spune ca ficul nu are sfarsit

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
Denii
Membru

Din: Constanta
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 83
Ieeeeeei asta este una din cele mai bune vesti pe ziua de azi.
Dar am o curiozitate, desi s-ar putea ca eu sa ma insel. Nu erau Yurime si fratii ei verisorii Sakurei din partea tatalui sau adevarat, adica a lui Sayto? poate ma insel, insa eu asa tineam minte 
In fine, oricum nu conteaza, daca a fost o greseala, atunci sa stii ca se intampla si la case mai mari, iar daca a fost grseala mea,... atunci... se aplica aceeasi regula=D
Haha!
 


pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Nu te inseli . Ei erau verii Sakurei dar am uitat sa mentionez in acel episod ca parintii Sakurei erau foarte ocupati cu afacerile si de aceea Yurime le-a spus parintilor ei sa mearga la NARUTO. Astfel aveau si eu sa ii cunoasca mai bine pe parintii iubitului ficei lor. Imi cer scuze pentru aceasta greseala si chiar acum am sa o remediez. Ms

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
Denii
Membru

Din: Constanta
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 83
Aaa, am inteles =D Ma bucur daca am putut ajuta.

pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Se vede ca esti foarte atenta la ficul eu. Daca mai observi mici gresele de ale mele te rog daca vrei sa imi spui :X
Ms din nou


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
Denii
Membru

Din: Constanta
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 83
Da, sigur. Oricand! =D

pus acum 11 ani
   
Black Rose
Membru

Din: Respir aer de CONSTANTA, bby!
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 357
Tananaaa, danutzoo! :* Cine s-a intors pe forum? Eu.... De ce -am intors pe forum? Ca imi reda Dana starea de viata... Meriti 100000000000000000000000 de pupicei si imbratisari si sufocari din iubireeeee!  <3 
  Well, cred si ca promisiunea aia cum ca voi citi fiecare capitol din acest fic m-a facut sa ma "intorc". Dar sa fim seriosi, mi-era cam "foame" de ideile tale geniale. :>  Si cand zic GENIALE, nu glumesc. Daca ma pui sa iti insir toate evenimentele ce s-au petrecut de-a lungul  ultimelor 30 si ceva de capitole cred  ca innebunesc.
   Sunt atat de multe idei incat as sta ore intregi (ceea ce am facut) sa-ti citesc ficurile. Ti-ai schimbat mult stilul, iar cursul e bun.
   M-ai incantat foarte mult cand am vazut ca pui accent si pe celelalte personaje si ca povestesti din foarte multe perspective astfel fiindu-ne mai usor ca cititori sa definim caracterul personajelor. Parca ar fi fost prea suprarealist ca totul sa se invarta numai in jurul cuplului SasuSaku.
   Au fost multe faze care mi-au placut si actiune din plin. Gen: faza aia cand Sarumy se aseaza langa Sakura fara sa-i stie identitatea si-i spune tot ce are pe suflet crezand ca este o straina. )
   Stii, cand m-am apucat acum cateva zile de citit celelalte capitole de-abea asteptam sa ajung la zi.. Si acum parca imi doresc sa am capitole la care sa citesc ore. Exact cum fac (,) cu serialele. ) Cert este ca e mai bn asa pentru ca trebuie  sa te sustina si citiitorii cumva... :>
   Vezi cum e soarta asta? Din cauza ta m-am inscris pe forum daca iti amintesti si din cauza ta m-am hotarat sa ma intorc. Bine, mai treceam sa postez continuarea la fic΄ul adminei, dar in rest, not... Multumesc mult! Pupicei multi si succes in tot ce faci! <3



Modificat de Black Rose (acum 11 ani)


_______________________________________
 



MAMI and TATI  are MINE! : )))

pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Iti multumesc din tot sufletul ca inca imi esti alaturi. Sincera sa fiu credeamca nu iti mai place ficul meu cand am vazut ca nu mai postezi, dar acum sunt convinsa ca imi esti alaturi
Iti multumescinca o data si o sa vezi ca nu vei regreta ca te-ai inscris pe forum pentru mine si ca acum ai revenit tot pentru mine
Esti o dulcica.
Bye.
Ne vedem la urmatorul capitol
Te pupic       


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Hmm...oare Suigetsu o sa-i spuna lui Sasuke de Sakura? :-? Cine stie cum va reactiona! o.o
Ma intreb ce va spune Sayto de aceasta veste ><
Pff...de-abia astept nextul,mor de nerabdare sa aflu ce se intampla! 

Spor la scris :3


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Ms mult pt comm. Nextul cred ca am sa i-l postez diseara ca sa nu va mai las sa asteptati mult timp
Nu dupa mult timp va incepe sezonul V si pana am sa i-l incep pe acela cred ca voi mai astepta putin. Sa vad cum am timp.
Oricum sper sa fiti in continuare alaturi de mine.
Va poop pe toti. Bue

Modificat de ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ (acum 11 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 98- Vesti socante. Persoane schimbate.

Sayto P.O.V

-Ce? Am strigat eu socat de ceea ce tocmai auzisem . De fapt nu asta ma socase cel mai mult si faptul ca cei doi ne-au ascuns asta. M-am ridicat in picioare si apoi asa au facut si ei.
-Te rog Sayto . Nu trebuie sa reactionezi asa. Incearca Nareno sa ma calmeze .
-Nu trebuie? Dar ce ar trebui sa fac? Tocmai am aflat ca ati vazuto pe fiica mea in America si nu mi-ati spus nimic. Am inceput eu sa tip ca nebunul la barbatul din fata mea. Pur si simplu nu ma puteam stapani. Stiti de cat timp o caut si cat mi-as dori sa o vad? Nu stiti ca in fiecare seara in care nu sunt de tura ies pe strazi ore in sir sperand ca o voi gasi? E fiica mea si o vreau aici langa mine.
-Sakura e si fiica noastra. Imi spune sotia lui Nareno nervoasa cu ochii in lacrimi . Ai uitat ca noi o cunoastem de mai mult timp? Ai uitat ca a stat la noi in casa? Ca i-am dat sa manance, un loc unde sa doarma cu toate ca nu stiam nimic de ea? E si fiica noastra si chiar daca nu scrie nicaieri asta , eu o simt. Amandoi o simtim. Fie ca iti place sau nu, Sakura e si fiica noastra.
Aceste cuvinte mi-au rupt sufletul. Avea dreptate. Greseam mult in ceea ce ii priveste. Daca nu erau ei cine stie daca as mai fi intalnit-o vreodata pe Sakura.
-Uite ce e. imi pare rau ca am tipat la voi. Le spun eu celor doi in timp ce imi aplec privirea in pamant pentru ca ma simteam vinovat de ceea ce tocmai spusesem. Am gresit, recunosc . Si Sarumy….ai perfecta dreptate. Sakura e si fiica voastra si nimeni nu poate schimba asta, dar… ce s-a intamplat acolo? Adica mi-ati spus ca a-ti intalnit-o? ii intreb eu dupa ce ii vad ca se aseaza iar pe fotoliu
-Da. Cand am mers cu Sasuke pentru operatie am gasit-o la un spital. Tocmai fusese un cutremur in zona si se pare ca a fost ranita. Am trait clipe de cosmar…. A inceput Nareno sa imi povesteasca cu teama dar sotia mea l-am intrerupt inainte sa o fac eu
-De cosmar? Ce vrei sa spui? i-l intreaba ea cu lacrimi in ochi
-Era pe moarte. Am crezut ca o pierdem ,dar s-a intamplat o minune. Ceva sau cineva a aduso inapoi si nu a lasa-o sa plece.
-Si acum e bine? De ce nu ai adus-o inapoi? Incepe Midorico sa i-l intebe curioasa.
-Era bine ultmia oara cand am vazut-o. ii raspunde barbatul
-Cum adica ? i-l intreb eu simai curios apoi Nareno si sotia lui e-au povestit totul. Am inceput sa plang cu gandul ca fiica mea e undeva acolo departe si eu nu stiam nimic despre ea. Trebuia sa o gasesc. …trebuia sa plec in America.

Naruto P.O.V

Dupa distractia de ieri de la piscina a venit si scoala . Afurisita de scoala dar dupa ora de matematica am mers la Hinata impreuna cu Sai ca sa vad ce face.  Dupa ce am vorbit cu ea am mers iar in clasa la mine unde am dat nas in nas cu Sasuke. Se pare ca intarziase la primele 3 ore de curs, iar.
-Ce e cu tine? Pana acum nu lipseai de la scoala? i-l intreb eu pe brunet punandu-ma in fata lui. Stiam ca riscam sa ne batem iar aici in vazul tuturor dar nu mai suportam sa vad in ce se transforma.
-Nu e treaba ta. Imi raspunde rece Sasuke apoi maocoleste si se duce in banca linistit ca si cum nimic nu s-a intamplat.
-Intr-o zi nu o sa mai fiu aici ca sa te aduc pe calea cea buna Sasuke. Ii spun eu baiatului cand trec pe langa banca lui. Nici macar nu stiu ce ma apucase sa ii spun asta
Domnul Kakashi a inceput ora si totul a revenit oarecum la normal pana cand l-a observat si el pe Sasuke la ore si l–a luat putin la intrebari.

A venit pauza din nou dupa o luuunga ora si Sasuke  nici macar nu s-a ridicat din banca.
,, Oare in sfarsit se certase de Karin?’’ Ma intrebam eu fericit
-Sasu, iubire . Ce faci? Aud glasul suparator al scorpiei si imediat simt ca retraiesc acelasi vis urat.
Dupa ce tipa s-a urcat in bratele lui in banca intr-o ipostaza nu tocmai agreata de profesori si a inceput sa i-l sarute pasional , eu am iesit din clasa scarbit de tot ceea ce vedeam.
Cand am ajuns pe hol telefonul meu a inceput sa sune si cand am vazut ca nu cunosc numarul, ma intrebam cine ar putea fi asa ca am raspuns rapid si mare mi-a fost mirarea sa vad ca era doctorul care ma consultase la spital cand lesinasem in club.
Se pare ca dorea sa ma vada cat mai curand la spital pentru niste conformitati, dar am hotarat sa nu ii mai spun Hinatei ca sa nu se ingrijoreze si lui Sasuke nu parea sa ii pese , asa ca dupa ore am dus-o pe Hinata acasa si apoi am mers ca sa vad ce fac mama si tata sunt si ei acasa dar cum nu erau am mers singur la spital sa vad ce se intampla. Oricum ce putea sa fie?
Am ajuns in fata biroului doctorului si am intrat.
-Buna Naruto. Ma bucur ca ai ajuns. Ma intampina doctorul in timp ce imi face semn sa ma asez. Deci ,ca sa nu o mai lungesc o sa trec direct la subiect….

Buna . Am adus nextul asa cum am si spus ca o voi face si sper sa va placa. Astept cu nerabdare pareile voastre si veti vedea ca celelalte doua capitole care urmeaza pana la incheierea sezonului  al IV-lea vor fi mult mai interesante.
By all.
Kiss all of you.


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Am avut ceva de recuperat la ficul tau.nu ai mai postat asa des si ma obisnuisem sa nu mai citesc Situatia devine interesanta.Sasuke cred ca e pe cale sa afle de Sakura si...nu stiu cum va iesi asta la cum e Sasuke acum dar o sa ne spui tu
Geniale ultimele 2 capitole,ai mai revenit in forta Bafta la scris in continuare


_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Ms lee si sper sa iti placa si capitolul acesta pe care tocmai l-am postat si nu cred ca ai apucat sa il citesti pt ca e cu doar cateva secunde inaintea postului tau

Modificat de ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ (acum 11 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
Denii
Membru

Din: Constanta
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 83
Ahh, suspansul asta ne doboaraa!!
Ce pot spune altceva decat 'Minunat, ca de obicei' ? =D
Asteptam nexatul cu nerabdaree 
Sper sa vina cat mai repede, deci Spor la scris!

Modificat de Denii (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
Black Rose
Membru

Din: Respir aer de CONSTANTA, bby!
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 357
Ahh, era clar ca o sa se intample ceva cu Naruto  din cauza acelei replici "-Intr-o zi nu o sa mai fiu aici ca sa te aduc pe calea cea buna Sasuke.". Clarrr!! Deja am inceput sa te cunosc. )) De multe ori ne dai indicii prin "premonitii" d-astea ale personajelor.
  Si atitudinea schimbata a lui Sasuke e geniala. Stii sa condimentezi actiunea.. Hmm, cred ca te pricepi bine si la gatit. :>:> 

Spor la scris, vezi ce condimente mai pui! )



_______________________________________
 



MAMI and TATI  are MINE! : )))

pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 99-Un secret bine ascunse

Dupa doua saptamani

Nareno P.O.V

Dragule ai mai vorbit cu Sayto ma intreaba Sarumy cand ma vede ca ajung acasa de la munca
-Nu. Nu am mai vorbit cu el de alaltaieri. Ii spun eu oftand.
-Poate a gasit-o. imi spune sotia mea draga incercand sa ma incurajeze.
-Sa speram. Ii spun si eu sarutand-o pe frunte apoi ma duc in camera mea si ma asez pe pat amintindu-mi conversatia noastra cu tatal Sakurei din acea zi.
,, …-Noi te mai rugam un singur lucru doar. Sa nu ii spuneti nimic lui Sasuke. Nu trebuie sa afle acum. Vreau sa i-l fac sa se mai calmeze si mai apoi daca va afla ca a plecat acolo cu fostul lui coleg de clasa va innebuni de durere si la cum se poarta in ultimul timp , nu stiu ce va face. Ii spun eu lui Sayto inainte sa plec de la el.
-Bine asa am sa fac. Ma aproba acesta.
-Si nu uita sa ne anunti si pe noi. Adaug eu dupa ce ies pe usa la care  el da din cap in semn ca asa va face. ‘’
Speram sa aflam vesti bune in curand.

Hinata P.O.V

-Hinata ce faci? Ma intreaba Ino cand ma vede in curtea scolii asteptand
-Bine. Tu ce faci? o intreb si eu pe blonda vazand-o singura
-Il astept pe Kankuro sa vina cu Gaara ca sa ma duca acasa. Imi spune aceasta apoi se uita in jurul ei si se incrunta putin. Unde e Naruto? In ultima vreme nu prea l-am vazut. Se poarta cam ciudat nu? Adauga aceasta
-Asa e. Nu stiu ce e cu el in ultima vreme . Ii spun eu oftand dar mai apoi Kankuro o striga si ea pleaca grabita .  Ino avea dreptate. Naruto se purta prea ciudat in ultimul timp .
Am cotinuat sa astept in curtea scolii sperand ca va veni sa ma ia asa cum a promis dar vazand ca nu mai ajunge l-am sunat.
-La naiba cu telefonul tau Naruto. De ce i-l ai inchis? Spun eu furioasa vazand ca ma prinde casuta.
Nu am mai stat pe ganduri si am plecat pe jos spre casa. Nu ma plangeam pentru ca nu era prima oara cand merg pe jos doar ca… ma intrebam de ce Naruto si-a inchis telefonul dupa ce mi-a spus ca o sa vina sa ma ia azi dupa ore. Era ciudat.
,,Oare Naruto facea ceea ce credeam eu ca face? Oare avea pe alta?’’
Incepeam sa ma indoiesc de el si chiar mult in ultimul timp. Nu imi mai acorda atentia de inainte si nu stiam ce e cu el.  Nu cred ca avea vreo legatura cu Tom ala. El fusese deja condamnat la ani grei de inchisoare si nu mai putea sa ne deranjeze

Sakura P.O.V

Totul mergea din ce in ce mai bine in Mexic. Aici ma simteam ca intr-o familie mai frumoasa. Yuukimaru plecase si ea in urma cu o saptamana in Japonia dupa ce au sunat-o fratii ei. Cat timp a fost ea aici m-am simtit foarte bine. Aveam cu cine sa vorbesc si eu treburi ca intre fete. A fost frumos .
Oricum aveam sa o revad cand se intorcea. Relatia mea cu ea s-a legat si mai mult si eram ca niste surori. Imi amintea mult de Hinata. Era la fel de linistita ca si ea si la fel de zambareata. Imi era dor de bruneta atat de mult si mi-as fi dorit sa o aud, dar nici macar nu ii stiam numarul de telefon oricat as fi vrut sa o sun.
Nu mai stiam nimic de cei de acasa de ceva timp si melancolia ma cuprindea rapid cand ma gandeam la ei si asta se intampla destul de des.
-Sakura esti gata? Ma intreaba Sasori venind in camera mea pentru ca usa era larg deschisa.
-Da. Sa incepem. Ii spun eu fericita si apoi incep sa citesc de pe o carte pe care Sasori mi-a dato.
-Deci in engleza la ,,ce mai faci ?‘’se spune ,, What are you doing? … si asa am continuat sa invat. Faceam progrese pe zi ce trece si eram fericita ca Sasori era alaturi de mine. In fiecare zi era acolo cand aveam vreo nelamurire sau un necaz. El era omul de care aveam nevoie  si in ultimul timp ne-am apropiat din ce in ce mai mult , fara sa ne dam seama de asta poate.

Sasuke P.O.V

Au trecut zilele si simteam cum Karin incepea sa imi placa din ce in ce mai mult , dar uneori ma scotea din sarite cu figurile ei si cu toate astea intr-o zi s-a intamplat. Eu si Suigetsu tocmai ne despartiseram in fata unei cafenele ca el sa mearga sa o intampine pe sora lui care ajungea in Japonia si Karin a venit ca sa imi spuna ca are o surpriza pentru mine. De cand a venit prietenul meu in Japonia nu am apucat sa ii fac cunstinta cu Karin dar nu prea ma deranja asta.
Nici nu m-am mai obosit sa ma gandesc la ce surpriza se referea roscata ,  insa cand m-am trezit intr-o camera de hotel  pe jumatate gol si cu Karin in sutien langa mine pe fotoliul din camera

mi-am dat seama de ce urma sa se intample si cu toate acestea nu am ripostat de data asta. Ba chiar m-am simtit bine dupa atata vreme. Roscata ma facea sa ma simt implinit. Era hotarat sa o uit pe rozalie. Roscata era profesinostala asa ceva din cate vedeam.
Nu am mai stat pe ganduri si mi-am intrat si eu in ,,viteza’’ .
Era o experienta atat de placuta pentru mine deoarece era pentru prima oara cand o faceam dar dupa aproximativ 30 de minute,  in timpul partidei de sex cand eu ma uitam la roscata de sub mine i-am vazut chipul angelic. Era Sakura . Pret de cateva secunde am crezut ca e adevarat dar m-am oprit brusc si m-am trantit pe pat langa Karin punand mana la frunte si privind spre tavanul de deasupra mea. Nu era adevarat nimic.
-Ce s-a intamplat? Nu iti place? Sasuke? Ma intreaba roscata punand capul in fata mea si o mana la punctul sensibil incepand sa masese usor .
-Lasa-ma in pace. Ii spun eu lui Karin pe un ton mai ridicat ridicandu-ma de pe pat si ducandu-ma in baie. M-am stropit cu apa pe fata si m-am privit in oglinda spunandu-mi ca nu e adevarat si trebuie sa mi-o scot din cap, dar oricat incercam nu reuseam sa fac asta. Aveam oarecum un sentiment cum ca as inselao cand de fapt ea m-a inselat pe mine prima cand a plecat cine stie cu cine.
Dupa cateva minute am plecat acasa lasand-o pe roscata balta doar ca nu mai suportam presiunea si pe deasupra ma durea capul ingrozitor de tare . Cand am ajuns l-am vazut pe Naruto stand pe canapea in living . Era total debusolat asa cum era de ceva vreme in coace. Nu mai vorbea cu nimeni si nu spunea nimic. Incepusem sa cred ca iar s-a certat cu Hinata pana cand m-a sunat ca sa ma intrebe daca stiu ceva de el si daca e bine . Ma durea sa i-l vad asa , in starea aceea , dar mai bine i-l lasam in pace decat sa ma iau iar la bataie cu el si sa ma cert si cu mama.
Oricum ceva era cu el si nu dorea sa spuna nimanui ce.

Hinata P.O.V

Dupa ce am ajuns acasa de la scoala am inceput iar sa i-l sun pe Naruto si intr-un sfarsit a raspuns
-Naruto ce e cu tine? Nu ai mai venit la scoala sa ma iei. Esti bine? i-l intreb eu ingrijorata
-Imi pare rau Hinata dar am fost ocupat si nu am putut sa vin. A fost singurul lui raspuns. Un raspuns la care chiar nu am asteptam din partea lui.
,, Ce s-a intamplat cu Naruto pe care i-l cunosteam eu?’’
-Vreau sa ne vedem azi in parc. Poti sa vii? Ii spun eu baiatului dar acesta imi raspunde ca nu se site tocmai bine . Ca i-l doare capu si o sa stea acasa. Bine. Atunci ne vedem la scoala. Ii spun eu lui Naruto dezamagita apoi inchid. M-am dus in camera mea si am inceput sa plang ca o proasta fiind auzita si de Neji care tocmai trecea prin fata camerei mele.
-Ce ai surioara? Ma intreaba acesta intrand in camera si venind langa mine
-Lasa-ma in pace . Nu vreau sa vorbesc cu nimeni. Ii tip eu in ureche si acesta se ridica de pe pat
-Daca e din cauza lui Naruto sa stii ca nu se meria… incepe el sa imi spuna putin suparat din cauza starii in care ma aflam
-Taci. Am tipat eu si mai tare de furie apoi Neji a iesit din camera . ,, Oare ce dorea sa spuna? Oare stie ceva despre Naruto ?’’

Sakura P.O.V

Dupa o luna

Pe zi ce trecea faceam progrese la limba enleza dar  invatam si din greu in fiecare zi.

Intr-o zi obisnuita in care eu si mama lui Itachi ieseam la cumparaturi telefonul meu a inceput sa sune . Se pare ca era Sasori. Sigur dorea sa ii cumpar si lui ceva din oras dar cand i-am raspuns roscatul mi-a spus ca trebuie sa ajung repede la hotel pentru ca are o veste pentru mine pe care nu mi-o poate spune la telefon asa ca m-am grabit cat am putut de repede.
-Ce este Sasori? i-l intreb eu pe baiat cand intru in incapere dar cand vad ca toata lumea era prezenta imi dau seama ca era o veste mare asa ca m-am apropiat incet de roscat cu o oare care teama. Ma temeam oarecum de raspuns pentru ca aveam unele banuieli insa nu eram sigura
-Sakura….

Sfarsitul sezonului al IV-lea
Am adus si ultimul capitol al sezonului si sper ca v-a placut
Astept cu nerabdare comentariile voastre .
Cat despre urmatorul sezon nu stiu exact cand i-l voi incepe. Va mai las putin in suspans

Modificat de ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ (acum 11 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
Denii
Membru

Din: Constanta
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 83
Wooot?? Si mai mult suspans? 
Daca pana acum aveam cateva banuieli cu privire la ce are sa urmeze, de data asta sunt in ceata rau de tot.
Chiar n-am nici o idee, deci nextul o sa fie o surpriza totala, pe care abia o astept!!
Spor la scrisss!! 


pus acum 11 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Iar vin tarziu cu commu' :]]
So...tu vrei sa innebunesc aici ?!!?  
Ma intreb ce naiba se petrece cu Naruto...hmm...deloc bine,asta-i sigur!
Si oare ce vrea sa-i spuna Sasori Sakurei?Mor de nerabdare sa aflu ce!
Deci de-abia astept urmatorul sezon! >w<
Sper sa-l aduci repede


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 11 ani
   
Iovana
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 22
imi pare rau ca am intarziat asa mult la ultimele capitole
sper sa ma ierti ... doar ca am fost la dentist pentru ca urmeaza sa imi pun aparat dentar
si nu stiu cat timp va mai continua asta dar iti garantez ca daca eu nu comentez de citit tot iti citesc fic-ul
acuma revenind la capitol ...
imi place foarte mult ... vad ca ai inceput sa intri in actiune, ceea ce imi place
imi imaginez ca lucrurile vor deveni mai incendiare
sper ca Naruto nu a patit nimic foarte grav
sper ca Hinata sa nu faca o miscare gresita pana nu afla adevarul
ma supara faptul ca Sasuke a intrat in plasa lui Karin si ca prima lui experienta a fost cu Karin, nu cu Sakura  pentru mine prima noapte si primul sarut conteaza foarte mult
sunt foarte curioasa ce s-a intamplat si ce va urma Sakura sa afle :O
deci un asemenea suspans nu am mai simtit la fic-ul tau de multa vreme
si ... OMG !!!! s-a terminat si sezonul al IV-lea, urmand V :O:O
nu imi vine sa cred prin cat suspans, prin cate tristete si actiune am trecut in acest sezon :X cred ca a fost si este cel mai trist sezon al tau, ceea ce mi-a placut :X dupa atata timp in care am trecut numai prin momente dulci trebuie sa apara si partea rea a drumului ... mai ales ca in Romania exista multe strazi cu gropi 
te felicit si sunt curioasa cum va fi urmatorul sezon si sper din toata inima ca Sakura va fi gasita si luata cu forta acasa da, stiu stiu
astept cu nerabdare next-ul ... scuze ... noul sezon  sper ca la acest nou sezon iti vei reveni putin in legatura cu postatul :X sper sa aduci repede sezonul V si sa sti ca intr-un asemenea suspans pentru mine o ora=3 zile ... asa ca te-as ruga sa nu ma chinui mult aici ca poate intru in depresie
bine ca iti las comentariile cu mana nu cu gura ca nu pot vorbi deloc din vina anesteziantelor  parca as avea o tona in gura )
te pup , te felicit pentru incheierea acestui sezon si te rog sa aduci repede next-ul

Post editat de Saya: Mai treci pe la regulament...


pus acum 11 ani
   
Black Rose
Membru

Din: Respir aer de CONSTANTA, bby!
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 357
Bai, mi-ai frant inima la cat il chinui pe blond. ) Chiar stii sa tii omul in suspans si, desi imi vine sa te bat, IMI PLACE.
  Sasuke are o atitudine de tot rahatul, inteleg ca nu-i place de Karin, dar asta nu inseamna ca e o unealta s-o trateze asa. Noi ca cititori stim ca roscata merita multe la cat de rea e, dar Sasu nu stie. Sa vedem cand il loveste realitatea.
  Am realizat, Dana, ca nu m-am inscris pentru fic΄ul tau, ci am inceput sa postez pentru fic΄ul tau. E cam acelasi lucru avand in vedere ca n-aveam nici un post, dar eu sunt mai tuta asa de fel.
  Mi-am amintit cand am dat o privire pe primul tau fic si mi-am vazut post΄ul. Deci eu practic aveam contul ala degeaba, iar tu cu primul tau fic mi-ai dat "pofta". Ti-am zis ca le ai cu (,) condimentele. ) Imi cer scuze pentru incurcatura, eu sunt cam aiurita mereu. Iti multumesc inca o data si te pup dulce! :*

trecutul nou inceput bai, mi-ai frant inima cat chinui blond. chiar stii tii omul suspans si, desi Membru

49.8KB


_______________________________________
 



MAMI and TATI  are MINE! : )))

pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505

Denii a scris:

Wooot?? Si mai mult suspans? 
Daca pana acum aveam cateva banuieli cu privire la ce are sa urmeze, de data asta sunt in ceata rau de tot.
Chiar n-am nici o idee, deci nextul o sa fie o surpriza totala, pe care abia o astept!!
Spor la scrisss!! 


Asa e Denii . si mai mult suspans si promit de in acest sezon actiunea va fi prezenta mai mereu


°o.O Skittles O.o° a scris:

Iar vin tarziu cu commu' :]]
So...tu vrei sa innebunesc aici ?!!?  
Ma intreb ce naiba se petrece cu Naruto...hmm...deloc bine,asta-i sigur!
Si oare ce vrea sa-i spuna Sasori Sakurei?Mor de nerabdare sa aflu ce!
Deci de-abia astept urmatorul sezon! >w<
Sper sa-l aduci repede



Nu vreau sa inneunesti. Chiar deloc ca altfel o sa pierd inca un comentator la fic deci fii fara gria doar ca vreau sa mai las putin suspansul

Post editat de Saya: Mai treceţi pe la Regulament şi pe la Lista Neagră!


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
[ SeZoNuL al-V-lea ]
Cap 100-Un adevar iesit la iveala

Am adus si sezonul v dar nu si ultimul si sper din tot sufletul sa va placa


Sakura P.O.V

-Sakura…. Ne intoarcem in Japonia, mi-a spus Sasori privindu-ma in ochi. Aceste cuvinte parca mi-au strapuns inima. Nu stiam ce sa fac sau sa spun. Nu stiam cum sa reactionez doar ca… era prea devreme pentru mine. Nu cred ca eram pregatita
-Eu… am incrat sa spun ceva doar ca m-a bucsit plansul si am urcat in camera mea in fuga
Sasori ingriorat a venit dupa mine dar nici macar lui nu i-am putut spune nimic. Pur si simplu stateam in bratele lui si plangeam. Nu eram pregatita sa ma intorc. Ce aveam sa le spun cand ma voi intoarce? Ce?

Sasuke P.O.V

Timpul a mai trecut. De fapt inca trei saptamani de zile.
Astazi Suigetsu venea in Tokyo si avea sa stea aici cam doua saptamani de zile si aveam sa o cunosc si eu pe surioara lui .
Din spusele lui era o fata frumoasa dar acum trebuia sa o vad. Aveam de cand sa ii dau papucii roscatei. Deja ma saturasem de ea. Profitasem la maxim si acum doream sa imi gasesc si eu dragotsea. Karin ma ajutase sa o uit pe Sakura definitiv pentru ca acum nici nu ma mai gandeam la ea insa acum era vremea sa imi caut pe alta asa ca asteptam venirea prietenului meu.
In timp ce ma pregateam sa ies in oras i-l vad pe Naruto ajungand acasa. Adevarul era ca in ultima vreme nu l-am prea vazut . Era mai mult plecat cine stie pe unde si cum parintii nu erau acasa pentru ca erau plecati cu afaceri in nu stiu ce tara baiatu' isi permitea sa chiuleasca de acasa, dar pe mine nu ma prea interesau chestiile astea.
Blondul a trecut pe langa mine fara sa ma bage in seama si da, asta mi s-a parut ciudat asa ca am reactionat
-Care e problema ta? Vii si tu acasa odata la o saptamana si nu bagi lumea in seama? i-l intreb eu pe Naruto nervos
-Tu vorbesti? Vezi-ti de treaba ta. Imi raspunde intr-un mod rautacios Naruto si asta mi s-a parut si mai ciudat. Nu–l mai vazusem in starea asta asa dar poate ca era din cauza varstei. -Cine i-l mai intelegea si pe el? Asa ca l-am lasat si am plecat grabit , la iesire din casa intalnindu-ma cu Sai si Yurime care se pare ca veneau de la discoteca si nu erau tocmai treji.,, Bine ca Sai nu avea masina sa conduca'' ma gandeam eu bucuros.
In ultima vreme pe aici lucrurile se pare ca se inrautateau si fiecare o lua pe drumul lui. Pe Hinata nici nu am mai vazut-o la noi acasa de cand Naruto se purta asa ciudat. Cine stie. Poate si-a gasit si el pe alta, dar gata cu gandurile astea negative. Acum trebuia sa o vad pe sora lui Suigetsu si sa vad ce fac cu Karin

Hinata P.O.V

Speram ca Naruto isi va reveni si va fi ca inainte dar nu a fost asa. In urmatoarele saptamani se purta si mai ciudat asa ca am hotarat sa i-l intreb odata pentru totdeauna ce are ca sa rezolvam treaba asta,  asa ca i-am dat intalnire in parc  duminica ,asta daca nu avea sa mai caute vreo scuza si sa nu apara.
In ultima vreme eram din ce in ce mai sigura ca are pe alta, dar daca e asa , de ce nu s-a despartit inca de mine?

Sayto P.O.V

Am mers in America sa imi caut fiica, ba chiar am apelat la politia de acolo dar fara nici un folos. Nimeni nu ma ajuta si fiica mea era undeva aici. Trebuia sa fie, asa ca am prelungit sedrea mea aici cu trei saptamani sperand sa am vreun rezultat dar pana la urma am ajuns la conluzia ca as putea sta si un an acolo fara sa gasesc ceva. Tara asta era mare, ea putea fi oricunde si in plus familia mea avea nevoie de mine. Nu i-l mai vazusem pe Sakuri de cateva saptamani asa ca am hotarat sa ma intorc acasa cu speranta ca justitia de acolo o va gasi intr-un final.

Angel P.O.V

-E de gasca Sasuke ala . Ii spun eu lu fratemiu in timp ce o asteptam pe Yuukimaro la aeroport.
-Nu? E un tovaras adevarat. Imi raspunde el fericit
-Dar unde l-ai intalnit? i-l intreb curios pentru ca pana acum nu mi-a povestit despre asta
-Pe vasul pe care am fost plecat ca ajutor de sef in urma cu cativa ani. Si el isi cauta de munca pe atunci pentru ca abia ajunsese in Tokyo si avea nevoie de bani. Acolo ne-am imprietenit si timpd e doi ani de zile , timpul in care el a stat pe acel vas eu si Sasuke ne-am avut ca fratii. Imi  povesteste Suigetsu fericit.
-Super. Ii spun eu batandu-l cu mana pe umar apoi o vad pe sora noastra coborand din avion si ne ducem grabiti la ea. Revederea a fost emotionanta putin pentru ca pana acum nu am mai stat niciodata despartiti unii de altii nici macar trei zile dar 3 saptamani si ceva de zile?
Dupa ce ne-am dus la vila din Hiroshima acolo unde locuiau bunicii nostri  si unde locuiam si noi de cateva saptamani in coace  am iesit cu Yuukimaru in oras . Pana acum eu nu mai fusesem in Japonia deloc si mi se parea fascinant tot ceea ce vedeam.
-Apropo , maine mergem in capitala. Ne anunta Suigetsu fericit si cand sora mea aude se bucura foarte mult.. Si tie surioara am sa iti fac cunostinta cu un baiat trasnet. Cand aud asta ma uit la el si imi dau seama ca vorbea de Sasuke. Cred ca dorea sa le faca lipeala. Oricum pana acum nu l-am auzit pe brunet sa spuna ca are vreo iubita si in plus sora mea era frumoasa, deci sigur avea sa o placa din prima.
A mai trecut o zi si dupa ce ne-am luat la revedere de la bunicii pe care aveam sa ii revedem peste cateva saptamani am plecat spre capitala pentru ca aveam sa ajungem acolo peste cateva ore. Yuukimaru era foarte emotionata insa in tren a sunat-o pe Sakura ca sa ii povesteasca ca a ajuns cu bine. Se pare ca se intelegeau din ce in ce mai bine in ultima vreme si ma bucuram mult . Sakura parea o fata buna nu ca proasta aia de Guren.
Dupa 5 ore
Dupa ce am ajuns in  capitala Sasuke ne astepta deja la gara impreuna cu Sai , prietenul sau si cu o fata roscata care se pare ca era iubita lui Sai. Am coborat si le-am facut cunostinta lui Sasuke si surorii mele care se pare ca s-au placut imediat pentru ca Sasuke numai la ea se uita.

Sasuke P.O.V

Au trecut inca doua zile si am mers la gara impreuna cu Sai si Yurime ca sa ii intampinam pe cei trei ce aveau sa ajunga aici peste o ora. Timpul parea sa treaca foarte greu pentru ca eu muream de emotii sa o vad pe fata si cand a coborat din tren mi-a placut la prima vedere. Cel mai mult la ea imi placeau ochii. Nu puteam spune ca era cea mai frumoasa dar era destul de draguta incat sa ma faca sa ma indragostesc de ea.
Imediat ce am auns acasa cu cei trei i-am cazat la camere lor unde aveau sa stea pentru urmatoarele saptamani si apoi am sunat-o pe Karin ca sa o anunt ca relatia noastra s-a terminat. Ma asteptam sa faca urat dar nici chiar atat de urat incat sa ma lase surd pret de cateva secunde . Oricum cand am auzit ca incepe sa se tureze si mai tare i-am inchis telefonul in nas fara sa mai spun nimic. Mai spre seara a ajuns acasa si Naruto . Vazand ca e grabit am asteptat sa coboare ca sa ii fac cunosinta cu prietenii mei si cu noua mea posibila iubita.
-Naruto vino putin. i-l strig eu pe baiat dupa ce coboara si acesta vine incet privind putin bulversat in jur pentru ca nu cunostea multe dintre persoanele prezente. Ei sunt Suigetsu, Angel si Yuukimaru. Sunt frati si prietenii mei. Baieti el este ciudatul de fratemiu. Le fac eu prezentarile celor din camera apoi i-l aud in sfarsit pe Naruto ca vorbeste.
-Tu vorbesti? Ma intreaba blondul oarecum in gluma apoi dupa ce le spune celor din incapere ca ii pare bine de cunostinta pleaca grabit .
-Asa e el? A intreab Yuukimaru cu vocea ei suava
-Nu, doar ca in ultima vreme se poarta mai ciudat. Credeti-ma ca nu e deloc asa. Dupa ce veti ajunge sa i-l cunoasteti mai bine o sa va placa, le spun eu celor din camera apoi continuam sa bem suc si sa mancam prajituri. Incetul cu incetul eu si Yuukimaru ne-am apropiatsi in cele din urma ne-am sarutat . Asta era semn ca acum aveam o noua iubita si era destul de frumusica.

Sakura P.O.V

Dupa cateva minute de cand plangeam in camera Sasori imi sterge lacrimile si imi spune ca plecam peste o saptamana in tara. Aveam timp pana atunci sa ma pregatesc dar eu totusi nu eram sigura ca pot face ata. Imi doream sa imi pun planul in aplicare dar nu puteam acum. Eram prea coplesita de emotii
-Poate ca nu ii vei vedea. O sa stam la un hotel itr-un oras de langa Tokyo. Domnul Uchiha vrea sa facem niste sedinte foto acolo si de asta mergem. O sa stam cam doua luni de zile dupa spusele lui, imi explica Sasori si apoi incep sa ma bucur. Cred ca aveam destul timp ca sa fac ceea ce imi doream si asa poate voi fi gata sa ii infrunt si pe ceilalti.

Hinata P.O.V

Au trecut zilele si a venit Duminica. Am mers in parc ca sa ma intalnesc cu Naruto si in sfarsit cand l-am vazut ca vine mi-am dat seama ca nu mai pot da inapoi acum. Trebuia sa discut cu el foarte serios. Sa aflu ce are
-Naruto ce e cu tine? De ce te porti asa ciudat? i-l intreb eu la cateva minute de cand ne-am intalnit vazand ca el nu indrazneste sa imi spune nimic
-Hinata am vrut sa iti spun asta dar… incepe el sa vorbeasca si cand vad ca se balbaie incep sa tremur si eu.
-Aveam dreptate. Ai pe alta nu? De ce m-ai minti Naruto? De ce? Incep eu sa ii spun printre lacrimi apoi o iau la fuga spre strada. Traversez rapid si culoarea semaforului se schimba. Speram ca Naruto sa nu mai vina dupa mine acum ca nu putea trece strada dar ma inselasem. Naruto tipa si fugea ca disperatul dupa mine

Naruto P.O.V

Nu m-a lasat sa ii povestesc tot asa ca am luat-o la fuga dupa ea sperand ca o voi prinde si cand am taversat strada nu mi-am dat seama ca masniile s-au pus in miscare si atunci…
-Narutooooooo!!!!

Sasuke P.O.V

-Cum e? Se simte bine? Ce s-a intamplat? O intreb eu pe Hinata cand ajung la spital . Nu imi venea sa cred ca Naruto fusese calcat de o masina .
-E in salon. Nu stiu exact. Eram in parc si ne-am certat. Eu am fugit si el a venit dupa mine si atunci s-a intamplat. Se balbaia Hinata incercand sa imi povesteasca dar atunci a iesit medicul din salon.
-E bine. Are o lovitura minora la genunchiul stang ,cateva sgarieturi pe spate , la nivelul fetei, a mainilor si a gatului si capul putin spart dar este bine... momentan. Ne spune medicul dar cand am auzit cuvantul ,,momentan'' parca ceva mi-a dat cu ciocanul in cap
-Cum adica momentan? i-l intreb eu pe doctorul din fata mea
-Nu v-a spus? Ne intreaba el privindu-ne pe mine si Hinata care statea langa mine si plangea.
-Ce sa ne spuna? i-l intreaba Sai care era si el cu noi . Atunci medicul ne face semn sa mergem cu el. Suigetsu, Angel si Yuukimaru ne asteaptau pe hol si parinti erau in drum spre Tokyo dupa ce i-am sunat si i-am anuntat.
-Naruto are un plaman aproape in totalitate distrus... organismul lui nu i-l mai accepta. Incepe doctorul sa ne explica si cand am auzit am simtit ca mor . Nu pot sa cred ca nu v-a spus , continua acesta
-Dar cand ? Cand a aflat asta? i-lintreb eu socat de ceea ce tocmai aflasem
-In urma cu aproape doua luni de zile. L-am sunat ca sa ii spun insa credeam ca v-a anuntat si pe voi. Venea in fiecare zi la spital ca sa faca analize si sa vada daca am gasit donatori insa….
Cand am vazut ca doctorul face o pauza mi-am dat seama ca mai era ceva in neregula...



Deci astept cu nerabdare comentariile voastre si celelalte capitole nu cred ca am sa le pun prea devreme pentru ca nu stiu cand o sa mai am timp sa le scriu deci va las in mister total
Ciao

Modificat de ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ (acum 11 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
Iovana
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 22
ai postat rapid sezonul V :X
dar pacat ca restul capitolelor nu le vei posta repede dar te inteleg
capitolul a iesit minunat si te felicit ... ma bucur pentru ca ai dezvaluit ceea ce ma apasa pe inima de la capitolul trecut
te felicit pentru ca ai ajuns la capitolul 100 :X cred ca e ce mai mare fic din Romania pe care l-am citit
abia astept noul capitol si abia astept sa ajunga Sakura in Japonia
sper ca Naruto e bine :o3
abia astept next-ul si sper sa il aduci repede :* te felicit inca o data

Modificat de Iovana (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
Denii
Membru

Din: Constanta
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 83
Awww, nuuu, Narutoooooo!!!
Aghhh, suspansuuuuuuuuuuul!!!
Nici nu mai am cuvinte, stii deja ce vreau sa zic.
Sper sa fie totul bine... cred, haha!

Felicitari pentru cele 100 de capitole reusite!
See you! 


pus acum 11 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Ce ma bucur ca ai adus noul sezon <3
Ai avut dreptate ca o sa fie foarte interesant 
Pff...deci asta se intamplase cu Naruto...sper sa se faca bine,nu as vrea sa pateasca ceva mai grav de atat ><

Deci Sakura vine in Japonia,nu?Pff...ce o sa iasa din toata poveste asta,nu stiu,mai ales ca Sasuke e cu Yuukimaru :]]
De-abia astept nextul,mor de nerabdare sa vad ce se mai intampla! :3


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 11 ani
   
Black Rose
Membru

Din: Respir aer de CONSTANTA, bby!
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 357
Merciiiiiiiiii muuuuuuuullllttt, Danutza! :* Chiar imi place cum a inceput  al 5-lea sezon si sunt sigura ca o sa fie cel mai frumos de pana acum.
  Deja imi imaginez o gramada de posibilitati prin care Sakura o sa fie gasita si am impresia ca o sa aiba legatura cu Yuukimaru si fratii ei. <3 Foarte faine legaturile astea. Ai cam grabit actiunea, dar pe mine nu ma deranjeaza deloc pentru ca imi place cum decurg lucrurile.
  Hinata a reactionat cam prost, dar, nah.. Trebuia sa se afle cumva ce are Naruto, care e personajul meu preferat din fic. <3 Si apropo de fic, este foarte reusit si cald chiar daca nu e facut ca la carte. Ai LIKE΄ul meu! : )) Nah, ca tot ne-a inebunit facebook΄ul. : ))
   
Ma bucur ca ai sa revii in forta asa cum mi-ai spus si te pup pe obrajiori! :*

trecutul nou inceput danutza! chiar imi place cum 5-lea sezon sunt sigura fie cel mai frumos pana Membru

13.2KB


_______________________________________
 



MAMI and TATI  are MINE! : )))

pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Va multumesc tuturor pentru comentarile frumoase . Ei bine, ne mai vedem pe mess si pe facebook pana am sa postez si celelalte capitole .
Momentan va las pe voi sa visati la cum vor decurge lucrurile.
Bye all.
Va poop dulce

Modificat de ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ (acum 11 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 101- Amintiri din trecut. O revedere emotionanta

Karin P.O.V

Nu imi venea sa cred ca imi da papucii dupa atata timp petrecut impreuna. Totul parea sa fie bine.Credeam ca i-l innebunisem de cand ne petreceam noptile impreuna. Credeam ca era al meu dar se pare ca ma inselasem amarnic.
,,Ce aveam sa fac acum?  Nu . Nu ma lasam cu una si doua.''
-Chiar astazi ma duc la el sa ii cer socoteala am spus eu hotarata apoi mi-am luat geanta si am plecat spre casa lui , dar cand am ajuns acolo am constat ca nu era nimeni acasa asa ca am incercat sa i-l sun dar nu imi raspundea deloc la telefon. Imi venea sa explodez de nervi insa m-am gandit ca trebuie sa astept momentul potrivit ca sa vorbesc cu el.

Sasuke P.O.V

-Dar ce? Ce mai e acum? i-l intreb eu pe doctor si mai furios
-In timp ce ii faceam analizele i-am gasit o tumoare pe creier. ne spune el cu  vocea putin tremurata si cand am auzit asta nu mi-a venit sa cred. Naruto trecea prin toate astea singur si nu ne-a spus ca sa nu ne ingrijoreze sau pentru ca ne-am certat in ultima vreme.
-E numai vina mea. Spun eu cu voce tare ridicandu-ma de pe scaun
- De ce spui asta? Ma intreaba Sai venind langa mine
-Daca nu ma certam cu el si nu ma indepartam atat de mult de el poate ca mi-ar fi spus si nu ar fi trecut singur prin toate astea. Ii spun eu trist
-Si eu care ma indoiam de el. Credeam ca are pe alta si nu i-am fost alaturi cand avea nevoie de mine. O aud pe Hinata spunand in timp ce plangea.
-Cu totii am fost departe de el in ultima vreme iar el cand ne veda pe noi la ananghie ne sarea imediat in ajutor. Ca in acea zi in care era sa fiu omorat de Sam . Atunci s-a luptat cu el si a primit un glont cand de fapt era menit pentru mine, spun eu cu lacrimi in ochi.
-Doctore ce putem face pentru el? i-l intreaba Sai pe medic.
-Pentru moment sa cautati un donator sau sa vina parintii, poate unul dintre ei va fi compatibil si va dori sa ii doneze un plaman.
-Dar tumoarea? i-l intrebeu ingrijoat
-Trebuie sa ii mai fac cateva analize si sa vad…. cat mai are. Continua medicul dupa o pauza scurta si cand am auzit asta, l-am luat de gat.
-Sa nu spui asta. Naruto nu o sa moara, ai inteles? Tratati-l sau facetii ceva ,dar el nu moare. Ii spun eu furios
-Sasuke calmeaza-te .
-Da-I drumul , tipau Sai si Hinata la mine vazand cat de furios eram.
Dupa cateva minute au ajuns si parintii si dupa ce au aflat si eu vestea au fost la fel de socati ca si noi ceilalti.
Eu am mers in salonul lui impreuna cu Sai si Hinata si cand l-am vazut aproape ca am inceput sa plangem.

I-am cerut iertare pentru tot si i-am promis ca ma voi schimba in bine si ca voi fi alaturi de el.
Cu totii ne simteam vinovati de starea in care se afla Naruto dar acum mai mult ca niciodata trebuia sa fim puternici si sa i-l ajutam. Cand mama a aflat de tumoarea lui Naruto a cazut efectiv din picioare. Nici ei nu ii venea sa creada dar imediat am inceput sa cautam donatori compatibili .
Mama si tata s-au oferit imediat voluntari si la fel si eu dar nici unul nu avea compabilitatea necesara .

Dupa cateva zile

Zilele treceau si incepeam sa ne pierdem sperantele. Cu toate acestea Naruto acum parea a fi acelasi de dinainte. Chestia cu plamanul nu i-l afecta deloc acum, insa din cauza tumorii care se pare ca evolua pe zi ce trece , i se mai facea rau ueori. In cele din urma am aflat tot de la Naruto ca lui a inceput sa ii fie rau cu mult inainte sa afle de tumoare si se pare ca si Hinata stia , numai ca nu doreau sa ii ingrijoreze pe parinti si mai mult pentru ca atunci eu eram in America pentru operatia la ochi.
A mai trecut o zi si cand credeam ca totul e bine si linistit  acasa la noi , a aparut Karin la usa gata sa imi ceara socoteala  pentru ca am parasito. Alt moment mai bun nu isi putea alege. Acasa la noi erau toti inclusiv Yuukimaru .

Sakura P.O.V

Au mai trecut cateva zile si incepeam sa ma obisnuiesc oarecum cu ideea ca poate ii voi vedea pe cei de acasa insa ma gandeam mult la reactia lui Sasuke. Sigur avea sa ma urasca pentru ceea ce i-am facut si pe buna dreptate. Nu i-l condamnam pentru asta .
-Sakura esti bine? ma intreaba domnul Uchiha vazandu-ma putin abatuta
-Da. Sunt bine. ii raspund eu politicoasa apoi acesta imi arata pozele pe care le-am facut azi la sedintele foto .


-Am o surpriza pentru tine Sakura , imi spune el apoi privindu-ma atent cu ochii mari.
-Spuneti. Ii raspund eu in timp ce priveam pozele
-Cand vom merge in Japonia vreau sa participi la una din prezentarile mele de moda . Toata presa va fi acolo si o sa-ti placa. Vei vedea. Imi spune tatal lui Sasuke fericit si cand am auzit nu am stiut ce sa raspund. Daca toata presa avea sa fie acolo insemna ca cei de acasa aveau sa ma vada dar nu puteam sa ii refuz asta. Omul acesta m-a primit cu toate ca stia ca sunt o straina . Macar atata puteam face si eu pentru el.
Au mai trecut cateva minute si  telefonul meu a inceput sa sune.
-Buna Yuukimaru. Ce faci? Te-ai gandit sa ma suni? O intreb eu pe fata . Ma bucuram ca in sfarsit ma suna si pe mine dupa atatea zile.
-Da. Auzi fata m-am combinat , de fapt un baiat de aici mi-a propus sa fiu cu el si e foarte dragut, dar am vrut sa te intreb ce sa fac. Tu esti singura care ma poate intelege in aceasta situatie .
-Pai daca iti place, combinate cu el. Ce mai stai. O sfatuiesc eu bucuroasa
-Pai e bine? Adica i-l cunosc de abia o zi . Imi spune aceasta cu o oarecare teama.
-Nu iti fa probleme. Daca si el te place , combinativa. Poate o sa  fie ceva frumos intre voi. Ii spun eu fetei apoi aceasta imi spune ca trebuie sa inchida pentru ca vine baiatul acela si imi multumeste mult .
Ma bucuram pentru ea ca avea un prieten pentru ca era primul ei iubit dar pe deoparte ma simteam putin rau. Nu stiam de ce dar poate era din cauza ca ma gandeam la mine . Eu nu am avut cui sa ii cer sfaturi cand m-am combinat cu Sasuke.

Sasuke P.O.V

-Ce cauti aici? O intreb eu pe Karin ducandu-ma repede la usa ca sa nu intre in casa si sa ii deranjeze si pe ceilalti dar ea a inceput sa tipe ca nebuna
-Ce caut aici? Am venit sa vad pentru cine m-ai lasat . Asta caut aici. Imi spune roscata impingandu-ma cu tupeu si intrand in casa dar dupa ce se uita in jur ramane pe loc fara sa mai spuna nimic. Se da un pas in spate si da sa plece dar in momentul acela Suigetsu se ridica si el in picioare .
-Karin? Sune baiatul parca socat. Se uitau amandoi unul la altul fara sa spuna nimic. Se pare ca se cunosteau. Peste cateva secunde fara sa mai spuna ceva Karin fuge pe usa si Suigetsu dupa ea. Am iesit si noi afara ca sa vedem ce se intampla .

Karin P.O.V

Dupa ce am ajuns in casa , am intrat , hotarata sa vad pentru cine m-a parasit brunetul dar cand am vazut cine este acolo nu mi-a venit sa cred. Era el. Prima mea dragoste. Baiatul pe care l-am iubit din toata inima mea si dupa care am suferit enorm atunci cand a plecat. Am fugit din casa dar Suigetsu a venit dupa mine  si afara m-a prins de mana intorcandu-ma cu fata spre el
-Nu imi vine sa cred ca esti tu. Imi spune el cu lacrimi in ochi.
,,Oare el inca mai tinea la mine dupa atat timp?’’
-Lasa-ma in pace. Ii spun eu incepand sa plang si apoi ma smuncesc si bratul lui dandu-I o privire violenta.
-Nu , stai te rog. Imi spune acesta dar eu imediat ce vad un taxi ma urc in el fara sa mai spun nimic si plec. Eram coplesita de toate emotiile posibile . Simteam si bucurie, dar si ura in acelasi timp. Simteam durere dar si dragoste cand imi aminteam momentul cand l-am vazut pentru prima oara dupa atata timp. Nu imi venea sa cred ca s-a intors aici .
Ma gandeam doar la reactia lui cand m-a prins de mana afara si cand m-a vazut. Parea fericit sa ma vada dar nu aveam de unde sa stiu ca nu era doar un mod ca sa ma fraiereasca. Au trecut multi ani de cand l-am vazut ultima oara si nu puteam sa stiu ce e in capul lui. 
,,Frumosul'' meu era aici dupa atata timp si nu stiam cum sa reactinez. Nu stiam ce sa fac.

Suigetsu P.O.V

-Voi va cunoasteti? Ma intreaba Sasuke dupa ce revin in casa si ma asez posomorat pe fotoliu
-Da. Eu si Karin am fost impreuna cu cativa ani impreuna. Ea a fost prima mea dragoste. Ii spun eu suparat. Dar ce  a fost cu toata faza asta? Tu si Karin ati fost iubiti? i-l intreb eu pe Sasuke amintindu-mi momentul de mai inainte
-Da, dar m-am despartit de ea. Dar lasa asta.Povesteste-ne si noua cum a fost cu ea? Cum ai cunoscut-o. Tot. Imi spune Sasuke curios asa ca dupa ce s-au asezat cu totii am inceput sa le povestesc
-Eu si sora mea eram in Tokyo alaturi de mama noastra. Locuiam cu bunicii . Atunci am cunoscut-o pe Karin. La o petrecere de aniversare si mi-a placut de ea. Dupa cateva saptamani a acceptat sa fie cu mine si relatia noastra a devenit una foarte frumoasa. Am inceput sa tin mult  la ea .Ma gandeam chiar si la nunta de peste ani chiar daca eram doar niste copii, insa peste cateva luni mama a murit de cancer si eu si sora mea am fost luati de tata in Germania unde lucra el pana sa ajungem in Mexic acolo unde s-a recasatorit si am devenit frati cu Angel. Despartirea a fost ingrozitoare. Nu doream deloc sa plec dar moartea mamei mele m-a afectat foarte mult si in plus eram si minor asa ca a trebuit sa plec si sa o las pe Karin aici singura. Nu am mai putut lua legatura cu ea pentru ca ii pierdusem numarul de telefon.
Anii au trecut si mi-am vazut de viata . Am mai avut relatii cu alte fete dar niciuna nu m-a facut sa o uit pe ea. Inca o mai iubeam la fel de mult si acum ca am revazut-o , incep sa cred ca inca o mai iubesc . Le povestesc eu cu lacrimi in ochi apoi i-l vad pe Sasuke cum se ridica brusc si pleaca din camera.
-Ce a fost asta? i-l intreb eu pe Naruto si imediat blondul pleaca si el dupa Sasuke ca sa vada ce are
Acum ca o revazusem pe Karin si stiam ca e pe aici prin apropiere aveam sa o caut.

Sasuke P.O.V

Dupa ce Suigetsu ne-a povestit despre el si Karin mi-am dat seama ca povestea lor era asemanatoare cu a mea si a Sakurei. Poate ca peste ani cand aveam si eu sa o revad daca se mai intampla asta , imi voi da seama ca de fapt inca o iubesc.
-Dar nu . La mine nu se poate intampla asa pentru ca eu am uitat-o deja  ,gandesc eu cu voce tare
-Sasuke ce e? ma intreaba Naruto care vine dupa mine pe hol. Esti bine? Ma intreaba el ingriorat apoi eu ii zambesc larg, i-i pun mana dupa umeri si ii spun ca sunt doar obosit. Nu cred ca Naruto a inghitit ce i-am spus eu dar macar nu ma mai intreba nimic.


Am venit cu nextul si sper ca v-a placut. Nu am mai avut rabdare si m-am pus pe scris ca sa postez mai repede. Sunt curioasa in legatura cu parerile voastre

Modificat de ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ (acum 11 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Mi-a placut foarte mult nextul >w<
Pff...nu-mi vine sa cred ...bietul Naruto,sa i se intample asta...
Sper sa se faca bine ):
Hmm...deci Suigetsu a fost cu Karin?Interesant...ma intreb daca o sa mai fie ceva intre ei...

Super capitolul,de-abia il astept pe urmatorul! :3


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 11 ani
   
Denii
Membru

Din: Constanta
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 83
AAAAAHHHHHHHHHHHHHH~~~~
Ataat de multe se intamplaaa!!!
Saracul Naruto
Am, totusi, o presimtire in legatura cu plamanul lui.
In orice caz, nu ma asteptam la Suigetsu si Karin, insa se anunta a fi o poveste draguta cu ei.
Abia astept sa ajunga Sakura inapoi in Japoniaa, o sa se lase cu scantei, asa-i ? Haha.
Ahh, minunat nextul, insa presimt ca si mai minunate vor fi urmatoarele, pe care le astept cu nerabdareee!!
Sper sa le aduci cat mai repedeee!! =D =D =D
Acestea fiind spuse, Spor la scris!  


pus acum 11 ani
   
Black Rose
Membru

Din: Respir aer de CONSTANTA, bby!
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 357
Sakura vrea sa se intoarca ca si cum nimic nu s-a intamplat? Adica pleaca ca ei sa o uite si sa nu mai sufere, dar totusi se intoarce  pentru ca e de parere ca n-are de ales facandu-i sa sufere de doua ori ai mult decat i-ar fi facut : )). E nebuna tare! : )))
Oricum, fara plecarea ei, lucrurile ar fii devenit monotone. Nu ar mai fi aparut personaje noi, familia lui Sasuke ar fi fost inca in deriva si multe alte intamplari care au facut din povestea asta ceva mai mult decat un simplu fic sasusaku in care ei se cunosc si pamantul se roteste in jurul lor ajungand sa si-o traga si apoi sa ramana impreuna pentru totdeauna. Amin! : ))))
  Deci ai o bulina rosie cat capul meu de mare pentru mintea ta brilianta.
Pupici si spor la treaba! :*<3

trecutul nou inceput sakura vrea intoarca cum nimic s-a intamplat? adica pleaca uite mai sufere, dar

19KB


_______________________________________
 



MAMI and TATI  are MINE! : )))

pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Va multumesc mult tuturor pentru comentariile frumoase si am sa aduc nextul cat mai repede posibil dar nu in seara asta pt ca sunt franta
Pupici


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 102- Noi sentimente puternice

Sakura P.O.V

Timpul a trecut pe nesimtite. Yuukimaru ma mai sunase de doua ori insa am vorbit pe fuga pentru ca se grabea dar in rest totul era bine. Nu apucasem sa ii spun ca vin si eu in Japonia , dar nu avea nimic. Poate o sunam cand ajungeam acolo ca sa ne vedem. Totul era gata de plecare. Eu, domnul Uchiha impreuna cu sotia lui si Sasori mergeam maine in tara mea natala, asa ca m-am pus devreme la somn ca sa fiu odihnita
Oricat am incercat sa dorm nu am reusit. Ma gandeam numai la Sasuke si la ceilalati. Daca aveau sa ma vada ce le spuneam? Ce aveau sa creada cand vor vedea ca am mers cu Sasori?

Dis-de-dimineata

-Sakura trezeste-te. Peste o ora plecam. Ma trezeste Sasori cand dormeam si eu mai bine. Dupa cateva minute cand am fost gata de plecare am facut o cruce mare , sperand ca totul va fi bine pe drum si am plecat spre aeroport. Dupa alte cateva minute m-am urcat in avion si urmatoarea oprire:Japonia.
Pe drum am adormit putin in avion si cand m-am trezit aterizasem deja pe aeroportul din Nagoya Chubu Centrair

si de acolo am plecat spre hotelul unde avam sa fim cazati. Priveam pe geamul masinii si eram foarte fericita sa ma vad iar in tara unde m-am nascut. Eram atat de emotionata incat simteam cum inima mea mai are putin si sare din piept dar trebuia sa fiu tare pentru ca aveam multe planuri de pus la punct si cu toatae acestea aveam un singur impediment si anume politia.
Am ajuns la hotel si era deja seara . Eu nu eram deloc obosita pentru ca dormisem destul de bine in avion avand in vedere ca nu prea am putut dormi in Mexic.
In seara aceia am stat si am facut planuri pentru marele spectacol care avea sa aiba loc in scurt timp.
A doua zi dimineata m-am trezit foarte fericita cu gandul sa merg la mormantul mamei ca sa ii duc un bughet de flori asa ca l-am trezit pe  Sasori si l-am pus sa conduca. Aveam sa mergem mult cu masina dar el nu m-a refuzat.
S-a urcat imediat in masina si am plecat spre destinatie. Pe drum ne-am oprit si am luat un buchet mare de flori si cand am ajuns la mormant m-a coplesit plansul. Nu mai fusesem de mult aici sa ii aduc flori , dar mormantul era bine ingijit si avea flori deja aduse , insa erau cam ofilite asa ca le-am dat la o parte si le-am pus pe ale mele in loc.
Am stat cateva minute acolo si am plans apoi Sasori m-a luat si dupa o imbratisare lunga ne-am suit in masina si am plecat  inapoi la hotel, insa cand am ajuns prin Tokyo , am trecut prin fata scolii unde am invatat eu si i-am cerut roscatului sa se opreasca putin. Am vazut-o pe Hinata cum iese din scoala singura si mi s-a parut ciudat  ca nu e si Naruto cu ea. Am vrut sa ma cobor din masina ca sa ma duc la ea dar Sasori m-a oprit spunandu-mi ca nu e momentul potrivit si avea dreptate. Cand aceasta a ajuns la poarta scolii l-am vazut pe  Naruto venind sa o ia dar se pare ca Sai ii conducea masina. Imediat ce au ajuns ei in fata portii noi am plecat acoperindu-ne discret fetele ca sa nu ne vada cand trecem pe langa ei.
Pe drum am inceput iar sa plang. Imi era atat de dor de ei dar ma bucuram ca i-am vazut pret de cateva secunde si ca erau bine.

Naruto P.O.V

De cand am aflat ca am o tumoare pe cap si nevoie de un plaman m-am ascuns de ceilalti dar dupa ce au aflat am vazut ca lucrurile s-au schimbat mult. Sasuke era iar cel de dinainte. Se purta frumos cu mine si imi parea si mai bine ca s-a despartit de Karin si acum era cu Yuukimaru care mi se parea o fata destul de draguta la prima vedere. Mama si tata mi-au spus ca Sayto a mers in America sa o caute pe Sakura , dar m-au rugat sa nu ii spun nimic lui Sasuke si asa am si facut.
Intr-o zi cand am mers dupa Hinata ca sa o iau de la scoala pentru ca ea invata dupa amiaza si eu dimineata am avut o senzatie ciudata dar nu stiam de ce. Oricum totul si-a revenit la normal cand  am ajuns acasa si i-am vazut in sufragerie pe Sayto, sotia  sa si cei trei copii ai lor. Sasuke la vederea acestora nu a reactionat chiar cum trebuia. Cand i-a vazut  nici macar nu i-a salutat si a plecat in camera lui suparat. Nu prea ii intelegeam reactia dar nu aveam ce sa ii facem . Mai bine i-l lasam asa.  De cand Suigetsu a vazut-o pe Karin aici s-a dus sa o caute si se pare ca in urma cu doua zile s-au si cuplat. Acum cand o vedeam pe Karin mi se parea schimbata . Oricum nu i-am spus nimic lui Suigetsu despre fapul ca iubita lui era o c...a penala. I-l lasam sa fie fericit. Devenisem un foarte bun prieten cu el si ne intelegeam bine.

Peste alte doua zile  se pare ca Sasuke impreuna cu Kiba si Shikamaru au fost desemnati de catre profesorul de sport sa participe la olimpiada de viteza  asa ca trebuiau sa plece in  Nagasake saptamana viitoare . Bineinteles ca Yukimaru nu a fost prea fericita dar i-a trecut curand pentru ca eu am inceput sa o fac sa rada.
-Stii Naruto. Ma bucur ca te cunosc . Semeni mult cu Angel. Imi spune fata fericita in timp ce ma privea cum ma strambam in fata ei si radeam.
Seara dupa ce m-am dus la culcare , am adormit cu frumosul gand la printesa mea Hinata si cu speranta ca in curand voi fi operat pe creier si tumoarea va fi extirpata.

Karin P.O.V

Parca traiam un vis. In urma cu cateva zile eu si Suigetsu ne-am impacat dupa ce m-a cautat acasa si mama a fost bucurasa sa i-l revada. Eram sigura ca i-l iubesc si am acceptat sa fiu iar cu el.  Eram atat de bucuroasa sa i-l am din nou langa mine
-Iti promit sa nu te mai las sa pleci. Ii spun eu baiatului care ma tinea strans in brate
-Dar o sa trebuiasca sa plec. Am venit doar in vizita la bunici. Imi spune Suigetsu suparat
-Ce? Dar peste cat timp vei pleca? i-l intreb eu pe ,,frumosul meu’’ trista
-Peste cateva saptamani. Imi raspunde el suparat. Crede-ma ca as vrea sa raman aici cu tine dar de data asta o sa pastram legatura si nu ne vom mai desparti niciodata. Am sa vin sa te vad si poate am sa te si iau in America la parinti. Imi promite Suigetsu cu lacrimi in ochi si chiar i-l credeam.
-Dar sper ca nu o sa ma inseli acolo in America. Ii spun eu geloasa
-Tu esti cea mai frumoasa dintre toate , eu te iubesc enorm si nu am sa te insel. Iti promit. imi raspunde el in timp ce imi mangaia obrazul stang.


Dupa ce am ajuns inapoi la hotel mi-am dat seama ca trebuia sa incep sa fac ceva foarte important asa ca am inceput sa caut pe internet niste date. Sasori a venit langa mine si cand a vazut a inceput sa zambeasca
-Se pare ca deja iti pui planul in aplicare. Imi spune acesta sarutandu-ma pe frunte. Un gest care m-a uimit putin dar care m-a facut sa ma simt bine, protejata si iubita. L-am privit pe roscat in ochi si pret de cateva secunde am uitat de toate grijile.
-Sa trecem la treaba acum, spun eu trezindu-ma la realitate apoi incep sa caut in continuare pana cand am gasit ceea ce cautam. Sa mergem. Ii spun eu roscatului hotarata dar apoi imi dau seama ca era seara.
-Continuam maine dupa repetitii , bine? Imi spune baiatul vesel luandu-ma de mana si ducandu-ma in camera mea.
Cand am intrat in incapere de mana cu Sasori am simtit un aer familiar. Adevarul era ca ma simteam bine cu roscatul in preajma. L-am privit in ochi si pret de cateva secunde am simtit ca el era dragostea mea adevarata. Sasori incepuse sa imi placa mai mult decat credeam asa ca fara sa mai stau pe ganduri l-am sarutat. Un sarut pasional. Un sarut atat de placut incat ma facea sa simt ca zbor.
,,Oare chiar i-lubeam atat de mult pe baiat incat eram in stare sa i-l uit pe brunet?’’
Sasori si-a pus incet mainile pe soldurile mele in timp ce ma saruta pasional si apoi incet incet ne-am asezat pe pat. Sasori era pe mine si ma privea uimit de gestul meu. Simteam nevoia sa fiu in bratele lui . Baiatul a inceput sa ma sarute pe gat . Ma simteam atat de bine , dar fara vreun motiv am inceput sa plang. Lacrimile curgeau pe obrajii mei . Ma simteam vinovata , dar de ce?
-Sakura ce ai? Ma intreaba roscatul cand ma vede ca lacrimez
-Nu stiu. Imi pare rau. Ii spun eu dandu-l la o parte de pe mine si plecand in baie. Nu stiam ce era cu mine. Chiar simteam nevoia sa fiu cu el. Chiar i-l placeam dar nu stiam de ce ma simteam atat de vinovata.
-Sakura esti bine? Ma intreaba Sasori dela usa vazand ca nu mai ies. In momentul acela eu ies pe usa si i-l prind pe baiat strans in brate. Ce e cu tine? Ma intreaba el punandu-mi mana pe cap.
-Sasori eu… iti multumesc ca ai fost atat de bun cu mine dar… nu stiu ce se intampla. Simt nevoia sa te sarut. Imi placi Sasori , dar ma simt vinovata. Ii spun eu privindu-l in ochi
-Nu e nimic Sakura. E normal. Cel putin ma bucur ca ma placi si tu. Asta asteptam sa aud de la tine. Am sa te las cat timp o sa fie nevoie . Pana cand o sa crezi tu ca esti pregatita. Imi spune baiatul in timp ce imi mangaia ambii obraji cu mainile lui moi si catifelate. Ma simteam atat de bine ca i-l cunosteam si chiar incepeam sa cred ca i-l iubesc doar ca acum nu eram pregatita sa fac acel pas, sa fiu iubita lui.

Sasuke P.O.V

A mai trecut o zi si relatia mea cu Yuukimaru parea sa se imbunatateasca. Din cate am vazut la ea era foarte cuminte.
Astazi doream sa ii invit pe toti in oras pentru ca aveam o surpriza asa ca imediat ce ne-am strans cu totii la noi acasa am mers la clubul unde obisnuiam noi sa stam.
Bineinteles ca printre toti prietenii mei foarte buni au fost invitati si Suigetsu si Karin care erau foarte fericiti impreuna si ma bucuram pentru ei dar cel mai mult ma bucuram ca Karin ma lasase in pace.
Dupa ce am ajuns la club , ne-am asezat la mese si am inceput sa bem cu totii din bauturile comandate de mine si Naruto. Seara aceasta se anunta a fi una foarte frumoasa. Naruto si Gaara jucau biliard si noi ceilalti stateam pe fotolii . Eu o tineam pe Yuukimaru in brate si o sarutam pasional sub privirile putin uimite ale fratilor ei. Nici Suigetsu nu se lasa mai prejos cu Karin asa ca la un momentdat am inceput sa facem intrecere pe cine saruta cel mai lung. Asta a tinut pana cand Naruto mi-a amintit de surpriza pe care am pregatito asa ca i-am scos pe prietenii nostri afara in fata clubului si i-ama coperit ochii lui Sai ca sa nu ne strice surpriza. Am mai facut catia pasi pana am iesit din club si i-am dat drumul lui Sai. Acesta privea bulversat in fata dar nu isi dadea seama care era surpriza.

Sai P.O.V

Cand am vazut ca baietii imi pun mana la ochi mi-am dat seama ca vor sa imi faca o surpriza ceva asa ca nu am spus nimic. Cand am ajuns afara am inceput sa privesc bulversat in fata si apoi toti au inceput sa rada in timp ce ma priveau. La inceput am crezut ca era o gluma proasta dar mai apoi Naruto m-a luat de mana si ma dus la masina din fata mea.
-E a ta Sai. Surpriza. Imi spune blondul imbratisandu-ma.
Nu imi venea sa cred ca ceea ce vedeam si auzeam era adevarat. M-am frecat la ochic rezand ca nu vad bine sau ca visem dar era adevarat
-Eu si Sasuke am pus bani si ti-am cumparat o masina pentru ca esti ca un frate pentru noi si stiam ca iti doresti una . Imi spune Naruto privindu-ma si imediat mi-a dat lacrimile. Nu imi venea sa cred ca aveam asa niste prieteni, mai bine spus frati adevarati. Ii iubeam ca pe familia mea si sincer sa fiu imi venea sa le sarut si picioarele. Pe zi ce trecea familia asta se marea si acum s-a marit cu aparitia lui Suigetsu, a lui Angel si Yuukimaru. Erau niste prieteni tare de treaba si cu totii si tineau mult la mine.
Ma simteam cel mai norocos baiat din toata lumea , numai ca familia nu era intreaba cu lipsa Sakurei.
In fiecare seara ma rugam ca rozalia sa revina .
Yurime mi-a sarit imediat in brate si mi-a spus ca se bucura foarte mult pentru mine si eu ma bucuram enrom pentru ca aveam o masina a mea. Nu stiam daca aveam cum sa le multumesc baietilor vreodata pentru asta dar aveam sa imi dau toata silinta ca sa fiu un bun prieten
-Hai fratemiu . Sa intram. i-l aud spunand pe Sasuke apoi acesta vine si isi pune mana dupa gatul meu.
-Frate? i-l intreb eu putin bulversat
-Da. Pai nu esti tu fratele nostru mai mic? Imi spune si Naruto veind langa mine cu un zambet mare.
Acum chiar simteam ca faceam parte dintr-o familie adevarata

Sayto P.O.V

-Dragul meu esti bine? Ma intreaba Midorico privindu-ma cu ochii ei mari si frumosi
-Da . Sunt bine.Ne vedem diseara. Ii spun eu sarutand-o pe frunte si apoi iesind din casa. Am urcat in masina si am plecat grabit. Aveam de parcurs drum mult.
In sufletul meu simteam o amaraciune totala. I-am jurat ca o voi proteja si ca ma voi reintoarce acolo de mana cu ea doar ca de fiecare data am mers singur.
Aveam impresia ca viata mea e plina doar de amaraciune uneori. Ma uitam in jur si vedeam doar oameni care nu doreau sa ne ajute.
Uneori simteam nevoia sa mor dar cand imi priveam sotia ma gandeam ca nu o puteam lasa singura. Trebuia sa continui sa caut in continuare si poate ca…. intr-o zi , o voi gasi.
Dupa cateva ore de condus am ajuns in sfarsit. Am coborat incet din masina , am luat buchetul de trandafiri albi din masina si am mers incet, dar cand am ajuns la mormantul fostei mele sotii am ramas  uimit. Se pare ca altcineva fusese la mormantul ei si lasase un buchet mare de flori.,, Dar cine putea fi?’’


Am adus nextul pentru ca maine nu cred ca voi avea timp sapostez ceva deci sper sa va placa


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Ma bucur foarte tare ca lucrurile merg in mai bine (:
Ma bucur ca Naruto si Sasuke se inteleg din nou bine,ca Sai a avut parte de o surpriza mare si ma bucur  si pentru Sakura si Sasori,nu ma asteptam la asta :>

Astept nextul cu mare nerabdare,spor la scris >w<


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 11 ani
   
Iovana
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 22
foarte frumos scumpoo
te felicit pentru acest next minunat
ma bucur mult pentru Sai :X ma bucur si mai mult pentru ca Sasuke a devenit ca inainte :X
se pare ca Sakura a ajuns in Japonia .... nu ai idee ce fericita sunt :O
mai ales pentru faptul ca Sayto a dat de acel buchet de trandafiri si e suspicios, ceea ce inseamna ca e cu un pas mai aproape de Sakura
si nu in ultimul rand ... asta este cea mai frumoasa surpriza care o puteam primii inainte de a incepe scoala
sper ca next-ul sa vina repede si sa apaa mai multe suspiciuni care sa duca exact catre Sakura
dar te las sa faci dupa cum iti taie capul )) tu ai chiar niste ideei trasnet
sper sa aduci repede next-ul


pus acum 11 ani
   
Denii
Membru

Din: Constanta
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 83
Awwwww ce draguut, aproape mi-au dat lacrimilee!
So sweet.
Serios, a fost un kilometru de dulce, mai ales partea cu Sai!
Ahh, asteptam nextul cu nerabdareee!!


pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 103- O intalnire neasteptata. Chinuri

Hinata P.O.V

Imi era atat de frica pentru Naruto si ma simteam atat de vinovata pentru ca l-am acuzat pe nedrept. Nu am avut incredere in el si nu i-am dat ocazia sa imi explice cand ne-am intalnit. Am facut aceiasi greseala pe care o facuse si el atunci cu mine . Se pare ca Dumnezeu ma pedepseste acum pe mine facandu-i asta lui Naruto.
De cand am aflat despre tumora lui si despre acel plaman am ramas cu asta in minte. Nu mai dormeam bine noaptea si la scoala nu prea mai eram atenta. Oricat incercam sa ascund asta Naruto observa de fiecare data si incerca sa ma inveseleasca . Uneori i-l priveam minute in sir cum zambea si incerca sa ascunda toata suferinta pe care o avea in suflet doar ca sa ii faca pe cei din jurul sau sa zambeasca. Nu imi puteam da seama cum putea rezista dar un lucru stiam sigur , i-l iubeam din tot sufletul meu.

Sakura P.O.V

O alta zi grea avea sa inceapa pentru mine. M-am trezit de dimineata si am coborat jos la restaurant ca sa mancam cu totii dar nici nu m-am asezat bine la masa ca m–am trezit cu un buchet mare de trandairi albi  de la nimeni altul decat Sasori .
-Multumesc frumos , dar… pentru ce sunt? i-l intreb eu politicoasa pe roscatul care se aseaza langa mine la masa. Acesta se apropie incet de urechea mea si imi sopteste apoi:
-Ca sa imi cer iertare , asa cum meriti pentru ca te-am suparat ieri.
-Dar nu trebuia sa faci asta. Sasori, eu sunt de vina. Ii spun eu roscatului , dar adevarul era ca eram foarte impresionata de gestul sau . Nu m-as fi asteptat la asta din partea lui.
Dupa ce am mancat cu totii am mers la repetitii .
-Haide Sakura, mai frumos, mai gratios. Tipa domnul Uchiha la mine. Gata, stop. Sakura ce e cu tine fetito? Nu esti in apele tale azi . Nu te simti bine? Te doare coloana? Ma intreaba el vazand ca nu aratam prea bine pe scena.
-Nu am nimic , doar ca…. Am incercat eu sa ii explic de ce ma simteam atat de rau insa nu am putut. Am hotarat ca e mai bine sa tac pentru ca altfel afla adevarul.
-Bine. Hai sa continuam dar incearca sa iti revii. Daca te doare coloana sa spui bine? Imi spune barbatul apoi am continuat.
Ceea ce ma chinuia pe mine si ma facea sa ma simt asa rau era faptul ca ma gandeam la ce aveam sa fac cu planul meu. Asta ma framanta pe mine cel mai mult si nu imi dadea pace deloc. Trebuia sa incep sa caut cat mai repede si sa vad daca pot face ceva.
Dupa ce repetitiile au fost gata eu si Sasori am mers la calculator si am inceput sa cautam pana cand am gasit in sfarsit ceea ce cautam
-Asta o sa fie cam greu. Nu stiu daca o sa reusesc sa i-l scot. Imi spune Sasori  stramband din nas
-Dar macar sa incercam. Ii spun eu facand o fata de copil nevinovat si stiind ca nu poate rezista ma asteptam sa imi spuna da , asa ca maine daca tot aveam o zi libera de la ,,Sef’’ eu si roscatul ne-am pus de acord sa mergem in Tokyo. Stiam ca riscul era destul de mare dar eu eram hotarata sa ma bag in ,,gura lupului’’.

Sasuke P.O.V

O alta noua zi se anunta si astazi aveam chef sa ma plimb prin oras . Pe Sai l-am lasat sa iti savureze noua lui masina asa ca eu si Naruto am mers in parc dupa ce blondul a trecut pe la spital pentru controlul periodic.
-Si Suigetsu te-a mai sunat? Ma intreaba Naruto vazand ca nimeni nu spunea nimic dar imediat dupa aceia telefonul a inceput sa sune si eu eram aproape sigur ca era prietenul meu din America dar cand ma uit la cine ma suna, surpriza, era Sayto. ,,Oare de ce ma suna?’’
-Buna Sasuke. Esti liber? Putem vorbi? Ma intreaba barbatul imediat ce raspund
-Bineinteles. E sambata doar. Ii spun eu vesel
-Sasuke doream sa te intreb daca ai fost tu pe la mama Sakurei la mormant si i-ai dus flori, ma intreaba el si apoi mi s-a parut ciudat sa ma intrebe asta
-Nu. Nu am fost, dar de ce? i-l intreb eu curios
-Doar asa. Am vazut ca i-au fost duse flori si incerc sa aflu cine a fost. Dar poate a fost fratele meu . Imi spune el la telefon apoi isi ia la revedere nu inainte de a-mi spune sa i-l salut pe Naruto si a inchis.
Dupa conversatia mea cu Sayto m-am simtit putin ciudat..Nu stiam de ce dar ma simteam putin vinovat ca nu fusesem deloc la mormantul femeii . Chiar daca relatia mea cu Sakura s-a incheiat de mult nu trebuia sa fiu asa de nesimtit asa ca dupa ce am vorbit cu Naruto n-am hotarat ca pese cateva zile sa mergem la mormantul ei.
Mai spre seara si-au facut aparitia la noi acasa Suigetsu cu Angel si cu iubitica mea asa ca seara se anunta a fi una placuta.
Yuukimaru se dovedea a fi mai draguta pe zice trece si era o fata foarte cuminte asa ca daca doream sa am o relatie de lunga durata, trebuia sa o iau incetul cu incetul cu fata. Poate cu timpul aveam sa ma indragostesc de ea si sa o uit pe Sakura.
-Baieti eu va las. i-l aud pe Suigetsu spunand nu la mult timp dupa ce ajunge la noi dar nu l-am mai intrebat unde pleaca pentru ca ne-am dat seama ca se ducea la Karin.

Sakura P.O.V

A venit iar dimineata si eu si Sasori am plecat grabiti spre Tokyo fara sa dam explicatii cuiva . Cand am ajuns la locul cu pricina am ramas in masina ca sa nu fiu vazuta de politie si Sasori a intrat in cladire iesind abia dupa jumatate de ora
-Ce ai rezolvat? i-l intrebeu pe baiat
-Cautiunea e destul de mare. Imi spune el trist  apoi vazand ca nu mai spun nimic ma strange in brate si spune… dar o sa i-l scoatem noi . Nu stiu cand dar iti promit.
Cand am auzit asta am simtit ca sunt cea mai fericita dar trebuia sa fac cumva sa vorbesc cu el si sa ii explic situatia.
Ne-am intors din nou la hotel fara probleme si am continuat repetitiile care se pare ca mergeau din ce in ce mai bine.

Dupa 4  zile

Zilele au trecut si eu doream sa merg iar la mormantul mamei asa ca Sasori a mers cu mine. Dupa ce am luat un buchet mare cu florile preferate ale mamei am mers la mormant. Mi-am amintit de acea zi neagra si nu am putut sa ma abtin sa nu plang De ziua in care am inmormantato.

Atunci mi-am pierdut una dintre cele mai importante persoane din viata mea si voi regreta toata viata mea ca nu am fost langa ea ca sa o ajut si ca am abandonat-o.
Cred ca am stat minute in sir langa mormantul ei plangand . Sasori ma astepta la masina si ma privea si el trist dar apoi….

Sasuke P.O.V

Am plecat spre mormantul mamei Sakurei cu un buchet de flori.
Ma simteam bine ca faceam acest gest insa nu aveam de unde sa stiu ca ziua asta imi pregatea o gluma proasta. Dupa ce am ajuns in fata cimitirului si am intrat am vazut langa mormantul unde era inmormantata mama Sakurei ,o fata plangand. O priveam socat si eu si Naruto. Nu am vazut-o bine pentru ca avea capul acoperit cu o gluga insa cateva suvite rebele si-au facut simtita prezenta. Erau de culoare rozie si pret de cateva secunde am crezut ca era Sakura … dar nu. Nu putea fi ea.
Naruto a inceput sa alerge si eu dupa el , dar imediat ce ne-a auzit ca fugim si tipam dupa ea aceasta s-a ridicat si a alergat repede spre o masina care era parcata la cealalta intrare a cimitirului care era la cativa pasi de mormantul femeii si a plecat rapid.
-Sa o urmarim. Ii spun eu lui Naruto alergand inapoi la masina . Am pornit in viteza hotarat sa vad cine era acea persoana. Era ea. Spuneam eu obsedat, dar Naruto tot incerca sa ma calmeze spunadu-mi ca probabail m-am inselat. Nu Naruto. Ea era. Ii spuneam eu si mai hotarat blondului
Am gonit ca nebunii dupa acea masina dar nici nu ne-am putut apropia de ea pentru ca traficul era aglomerat si in cele din urma , am pierdut-o

Sakura P.O.V

-Sakura vino repede. Imi spune Sasori  speriat apoi cand i-am auzit pe Naruto si Sasuke strigand am crezut ca incremenesc dar nu m-am lasat moale si am luat-o la fuga spre roscat si m-am urcat in masina pornind apoi cu viteza.
-Esti nebuna? Erau sa ne vada. Tipa Sasori la mine
-De unde naiba aveam sa stiu vin aici? Ii spun eu nervoasa baiatului de langa mine care gonea ca nebunul.
-Ne urmaresc, spune Sasori utandu-se in oglinda retrovizoare si apoi ma uit discret in spate si ii vad masina lui Sasuke.
Nu puteam sa cred ca fugeam asa de el dar nu aveam ce sa fac.  Daca Sasuke ma vedea cu Sasori probabail ca  era in stare de orice. In cele din urma Sasori a reusit sa scape de ei si eu am rasuflat usurata . Cu toate acestea ma bucuram ca cei doi erau bine si ca Sasuke coducea din nou.

Naruto P.O.V

-Nu puteam sa cred ca Sakura era aici, in Japonia. Ultima oara era in America din spusele parintilor, dar oare ei imi ascundeau ceva? Poate stiau de venirea fetelor.
Degeaba am tot incercat sa i-l conving pe Sauske ca nu este ea cu toate ca si eu credeam acelasi lucru.
Pacat ca nu vasuzem cine era la volanul masinii cu care Sakura plecase .
Oricum trebuia sa i-l fac pe Sasuke sa creada ca era imaginatia lui ca eu sa pot afla mai multe informatii despre ea.
Dupa ce am hoinarit prin oras cam o ora in cautarea masinii am plecat acasa dandu-ne batuti, dar cand am intrat in casa am inceput sa ma simt rau si mai aveam putin si cadeam daca Sasuke nu ma prindea
-Esti bine ? Naruto? Mama , tata, veniti! Au fost singurele cuvinte pe care le-am mai putut auzi inainte de a-mi cunostinta

Sasuke P.O.V

-Nu imi venea sa cred ca tocmai  vazusem. Eram hotarat sa o caut, sa vad daca era ea intradever. Poate ca ma inselasem eu dar nu aveam cum. Daca intradevar era ea trebuia sa o caut atata timp cat era prin preajma.
Dupa ce ne-am dat batuti si ne-am intors acasa Naruto si-a pierdut cunostinta in bratele mele. Pentru cateva clipe am crezut ca i-l pierdem dar dupa cateva minute timp in care a stat inconstient a inceput sa reactioneze oarecum. I-l priveam in ochi si se vedea ca priveste in gol. Nici macar nu ne recunostea. Doctorul avea sa ajunga la noi peste cateva minute asa ca am asteptat . In casa tensunea era mare. Mama plangea pentru ca se speriase foarte tare si tata vorbea la telefon incercand sa i-l aduca pe medic mai repede acasa.
-Ce se intampla ? Intreaba Sai dupa ce ajunge si el acasa si dupa ce ii explicam situatia incepe si el sa se ingrijoreze .
-Ma doare capu foarte tare. Fa sa inceteze. Tipa Naruto tinandu-se cu mainile la cap.Acestea au fost pirmele lui cuvinte pe care le-a spus dupa ce a deschis ochii.
Pe toti ne durea sa i-l vedem in starea aceasta si nu stiam cum sa facem ca sa ii fie bine.
Dupa cateva minute cand a ajuns doctorul si l-a consultat ne-a spus sa i-l ducem urgent la spital si asa am si facut. Nu stiam exact ce se intamplase de fapt si de ce starea fratelui meu se agravase asa de mult dar trebuia sa facem ceva.
Dupa ce Naruto a fos dus in salon eu am sunat-o pe Hinata ca sa o anunt si biata de ea a ajuns intr-un suflet la spital impreuna cu Neji si Ten-Ten.
-Cum e? Ce s-a intamplat? Ma intreaba bruneta venind langa mine cu lacrimi in ochi.  Privea in jurul ei si nu stia ce sa mai spuna si de ce nimeni nu ii raspunde la intrebari, insa dupa ce i-am spus ce s-a intamplat s-a mai linistit putin gandindu-se ca e pe maini bune, apoi cu totii am inceput sa ne rugam pentru el.
A urmat o ora de  chin pentru toti. Doctorul ii facea analizele lui Naruto care pana acum nu parusera sa se fi schimbat  . Cand a iesit pe hol am inceput sa ii punem intrebari despre blond dar el ne-a spus sa ne linistim putin si sa ne asezam. Stiam ca nu avea sa urmeze ceva bun asa ca am luat-o pe Hinata in brate.
-Ce este domnule doctor? i-l intreaba mama pe barbatul din fata ei in ahalt alb.
-Din pacate starea lui Naruto s-a agravat. Plamanul nu mai functioneaza deloc si trebuie operat pe creier cat mai curand pentru ca tumora evoluiaza foarte rapid.
-Trebuie sa gasim un donator urgent. O aud pe mama spunand disperata.


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
Denii
Membru

Din: Constanta
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 83
Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiii!!!!!
Narutooo, Nuuuuu!!!
Ahh!!
Ma bucur ca ai adus nextul asa de repede, serios, chiar ma bucur. Sper sa il aduci si pe urmatorul la fel de repede! xD
In orice caz, a fost superb! Cateva mici greselute, insa e ok. '... le-am mai putut auzi inainte de a-mi cunostinta' =D
Oricum, splendid, ca de obicei! Stiu ca deja ai de mult in minte tot ceea ce se va intampla de acum incolo pe o perioada destul de lunga, deci nu mai sta pe ganduri si spor la scris!!


pus acum 11 ani
   
Black Rose
Membru

Din: Respir aer de CONSTANTA, bby!
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 357
Ah, am ratat un next, dar bine ca le aduci repede  acum.
Mi-au placut astea 2 capitole, mai ales partea cu Sasori si Sakura. Chiar nu e o idee rea ca intre cei 2 sa fie ceva. Baiatul ala chiar tine la ea si o ajuta mereu... Mai iese si Zero din inchisoare, deci deja stiu ca planul ei o sa fie briliant. <3 De fapt, al tau... Ca tu esti scriitoarea. )
Pupici si spor la inspiratie.


_______________________________________
 



MAMI and TATI  are MINE! : )))

pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 104- Prietenie pe veci

Hinata P.O.V

Cand am auzit ca Naruto trebuie operat urgent mi-am spus ca trebuie sa fac orice ca sa ii gasesc un donator.
-Baiatul va ramane internat in spital pana i se gaseste un donator . Nu se mai poate intoarce acasa acum pentru ca altfel situatia se poate inrautati. Aici i-l vom avea sub observatii 24 din 24. Ne spune medicul.
Eu eram in stare de soc. Nu imi vedam viata fara blondul meu. ,, Ce aveam sa fac daca el murea?'' Am mai ramas cateva clipe in bratele lui Sasuke apoi am simtit nevoia sa iau o gura de aer proaspat pentru ca simteam ca ma sufoc. Brunetul s-a oferit sa ma conduca pana afara pentru ca vedea ca nu ma simteam bine dar dupa aproximativ 5 pasi facuti ,am cazut.
-Hinata!!

Sakura P.O.V

Dupa ce am ajuns acasa seara eu si Sasori am hotarat sa nu mai vorbim nimic despre cele petrecute azi si sa mergem la culcare pentru ca aveam repetitii si maine.
Ziua urmatoare a trecut usor si repetitiile au devenit din ce in ce mai usoare. Eu si Sasori radeam mult de unele fete care se tot impiedicau pe podium dar nu era vina lor ci a celor care ingrijeau podiumul.
Seara domnul Uchiha ne-a invitat pe mine , Sasori si sotia sa la masa unde barbatul a inceput sa ma priveasca foarte atent
-Sakura… cum te mai simti? Te-a mai durut coloana? Ma intreaba domnul Uchiha dupa un timp in care doar m-a privit
-Ma simt bine. Nu am mai avut probleme. Ii raspund eu politicoasa dar mai apoi urmeaza o altfel de intrebare din partea lui la care nu ma aseptam
-Stii Sakura… cum ii chema pe parintii tai?
In momentul acela am clacat. Nu doream sa i-l mint dupa ce ma ajutase atat de mult dar trebuia sa o fac asa ca i-am raspuns:
-Hyro si Yoko. Ii raspund eu privind in farfuria din fata mea.
-Bine. Sper ca nu te-ai suparat. Imi spune el dupa ce ii raspund. Doar ca … semeni foarte mult cu o fata. Imi spune el mai apoi si am rasuflat usurata cand am vazut ca nu si-a dat seama de minciuna mea.

Sasuke P.O.V

-Ma simteam atat de neputincios ca nu i-l puteam ajuta pe Naruto . Aveam atatea ganduri in cap si nu mai stiam ce sa fac. Peste cateva zile ar fi trebuit sa merg la olimpiada dar bineinteles ca nu o voi mai face. Trebuia sa fiu alaturi de familie acum.

Hinata P.O.V

Ma simteam atat de rau in ultima vreme . Nu mai aveam chef deloc de viata si la scoala nici nu mai eram atenta, dar intr-o zi dupa ce termin orele si dupa ce ies pe poarta scolii pur si simplu mi-au cazut cartile din mana  . Eram socata dar nu puteam sa cred ca ceea ce vad era adevarat si totusi
-Hinata!!! Tipa la mine in timp ce o ia la fuga si ma prinde in brate apoi ma trage repede intr-o masina. Eu doar ma uitam la ea si nu schitam nici un gest pt ca mi se parea ireal totul.

Sakura P.O.V

-Esti sigura? Ma intreaba roscatul cand vede cat de hotarata eram
-Ti se pare ca glumesc? Chiar vreau sa o vad. Vreau sa ii spun ca am venit. Ii raspund eu baiatului din fata mea
-Dar daca o sa le spuna si celorlalti? Ma intreaba el ingrijorat si adevarul era ca avea dreptate. Riscam sa fiu descoperita , dar daca o sa ii explic sigur ma va intelege asa ca am plecat rapid spre Tokyo. Tot drumul Sasori a mers cu viteza ca sa ajunem la timp.
Aveam emotii . Multe emotii, dar simteam nevoia sa vorbesc cu ea. Sa ma vada, sa o imbratisez. Ea era singura persoana care ma intelegea cred ca cel mai bine dintre toti oamenii si doream sa fiu cu ea.
Dupa ce am ajuns in fata scolii si am vazut ca inca nu se sunase de iesire am ramas in masina cu Sasori fiind totodata precauti si peste aproximativ 20 de minute am vazut-o. Era ea. Era Hinata . Hinata a mea. Nu am mai avut rabdare si mi-am pus o esarfa pe cap si am fugit la ea tragand-o repede spre masina . Cred ca m-a recunoscut imediat pentru ca nu schita nici un gest.
Eram atat de fericita si tremuram din toate icheieturile dar acum urma partea mai grea. Sa ii explic totul.
-Nu imi vine sa cred ca esti tu Sakura. Imi spune bruneta  in timp ce imi mangaia obrajii cu mainile ei fine. Avea lacrimi in ochi si  ma privea cu o caldura imensa.
-Sunt eu. M-am intors, ii spun eu imbratisand-o din nou apoi dupa ce isi mai revine putin in fire ma ia la intrebari . Nici macar nu a bagat de seama ca in fata era Sasori la volan.
-Sa mergem intr-un loc mai retras undeva, ca sa putem vorbi. Imi spune Hinata dupa ce eu ii spun ca nu ma mai poate vedea nimeni asa ca am mers la un hotel la marginea orasului. Dupa ce am coborat din masina bruneta l-a vazut si pe Sasori si atunci chiar ca a inceput sa fie si mai bulversata dar dupa ce aveam sa intram in cladire  Hinata avea sa afle totul. Avea sa afle tot ceea c am patit in ultimele luni.

Naruto P.O.V

-Ce s-a intamplat? Intreb eu cand deschid ochii si privesci jurul meu. Eram in spital , dar de ce? Nu imi mai aminteam nimic , dar dupa cateva secunde in salon intra o infirmiera si cand ma vede treaz i-l cheama pe domnul doctor care intra in incapere insotit de mama si tata.
Ma uita la ei si erau atat de fericiti sa ma vada treaz. Dar ce se intamplase? Oare starea mea fusese atat de grava?
-Ce am patit? i-I intreb eu pe cei doi si ei imi spun ca am lesinat acasa si am fost inconstient aproape doua zile.
-Hinata unde e? ii intreb eu vazand ca bruneta nu era cu mine
-E la scoala. A spus ca v-a veni mai spre seara la tine ca a te vada.
-Dati-mi telefonul ca sa o sun. le spun eu si dupa ce o apelez pe Hinata o aud cum raspunde ingrijorata crezand ca s-a mai intamplat ceva
-Da domnule Uzumachi. S-a intamplat ceva? Raspunde bruneta speriata de moarte
-Hinata , sunt eu Naruto. Ce faci iubito? O intreb eu cu o voce ginasa
-Doamne , Naruto, esti bine? Te-ai trezit? Cum te simti? Incepe ea sa ma ia la intrebari
-Sunt bine. Cand vii sa ma vezi? Imi e dor de tine
-Naruto, am sa vin dupa ore la tine bine? Imi raspunde ea apoi imi dau seama ca ea invata dupa-masa.
-Bine. Sa nu intarzii. Eu am sa te astept aici. Ii spun eu apoi aceasta imi zice ca ma iubeste mult si inchide.

Sakura P.O.V

In timp ce ii povesteam ce am facut in America telefonul fetei a inceput sa sune si conversatia mi s-a parut putin ciudata.
-Ce e? Hinata . Ce are Naruto? O intreaba Sasori inaintea mea dupa ce aceasta inchide si imediat o vad cum lasa capul in jos si incepe sa planga
-Hinata? Ce e? o intreb si eu luand-o de mana si privind-o speriata.
-Naruto… Naruto e la spital. Imi spune ea ridicandu-si privirea care era inundata de lacrimi.
Cand am auzit ceea ce Hinata tocmai a spus nu am stiut cum sa reactionez , dar dupa starea  ei se parea ca era ceva grav
-A aflat ca are un plaman bolnav. Ii trebuie un transplant. Imi spune Hinata privindu-ma in ochi atenta.
Nu puteam sa cred prin ce trecea Naruto care imi fusese si inca imi mai este ca un frate. Am inceput sa plang si eu . Lacrimile imi curgeau pe obraz dar eu nu imi dadeam seama de asta pentru ca eram atenta la ce spunea Hinata
-Si pe langa asta…. are si o tumoare pe creier. Doctorul spune ca e grav si ca Naruto o sa…… o sa moara. Continua Hinatai ncepand sa planga si mai tare .
-Nu. Asta nu se poate intampla. Nu. Spun eu socata . Sasori se ridica de pe scaun si vine si ne ia pe mine si Hinata in brate.
Tot ceea ce tocmai auzisem era un soc total pentru mine. Nu puteam sa i-l pierd. Nu acum cand m-am intors.
-Dar nu se poate face nimic? O intreaba Sasori hotarat
-Cred ca da. Doctorul spunea ca trebuie sa gasim un donator compatibil pentru transplantul plamanaului cat mai curand si apoi vor putea sa i-l opereze pe creier , dar pana acum nu s-a gasit nimic. Imi spune bruneta apoi eu si Sasori am inceput sa dam telefoane ca sa se gaseasca un donator. Credeam ca cu influienta tatalui lui Sasuke se v-a gasi repede o colutie.
-Tatal lui Sasuke? Ma intreaba Hinata dupa ce aude coversatia dintre mine si Sasori
-Da. Ii spun eu apoi incep sa ii povestesc in continuare. […] .Dar acum trebuie sa vedem ce facem cu Naruto . Ii spun eu Hinatei si aceasta spune ca e in stare sa faca orice pentru el si eu o credeam .De asta in ziua aceia conducea Sai masina nu? O intreb eu pe bruneta si dupa ce ii spun ca am mai vazut-o a inceput sa spune ca sunt o sora rea si ca trebuia sa o contactez de cand am venit dar i-am spus ca imi era frica.
-Si Sakura, ce ai de gand sa faci de acum inainte? Ma intreaba bruneta putin ingrijoata
-Pai…. am sa i-l scot pe Itachi de la inchisoare. Ii spun eu hotarata  , apoi  cred ca voi pleca. Ii spun eu suparata
-Dar cu Sasuke cum ramane? Nu ai de gand sa lupti? Ma intreaba ea prinzandu-ma de umeri.
-Ce rost mai are ? Ai spus ca are prietena nu? Hinata eu de asta am plecat. Ca el sa fie fericit. Nu i-l puteam vedea cum sufera din cauza ma. I-am facut destul rau. Ii spun eu incepan iar sa plang
-Nu Sakura. Gresesti. Nu esti tu de vina pentru nimic. Imi spune Sasori dar eu credeam altceva
Intreaga dupa amiaza am vorbit despre Naruto dupa ce am hotarat sa schimbam subiectul. Orele treceau repede si Hinata trebuia sa mearga la Naruto ca sa nu dea ceva de banuit  asa ca dupa ce am dus-o in fata scolii de unde trebuia sa o ia Neji si ne-am luat la revedere primitandu-i ca ne vom mai vedea am mers la domnul Uchiha care se pare ca era ocupat cu telefoanele
-Ati gasit ceva? i-l intreb eu cu sufletul la gura dar el da din cap ca nu si  eu am inceput sa imi pierd  rabdarea deja.
-O sa merg eu. Le spun  celor doi barbati din camera
-Ce? Ai innebunit? Ma intreaba Sasori socat de ceea ce aude.


Am adus nextul si stiu ca e ca scurt dar cam atat am avut timp sa scriu. Oricum sper sa va placa


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
Iovana
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 22
iiiiiiiiii
ce nesimtita pot fi 
nu imi vine sa cred :O
deja ai postat doua capitole ... si sunt bestiale
imi pare foarte rau ca am venit asa tarziu ... nu imi vine sa cred de faptul ca ti-ai ''revenit'' si ai inceput sa postezi asa repede next-urile :X
pe langa ceea ce doream eu sa se intample (adica Sakura sa fie aproape descoperita) a aparut mai repede decat credeam, ceea ce ma incanta :X
sper din tot sufletul ca Sakura sa fie compatibila (nu stiu cum se zice in termenii medicali )) ) .... daca s-ar intampla sa se potriveasca, vor aparea si mai multe suspiciuni si atunci cand Sakura va fi gasita toti isi vor da seama cat i-au ajutat etc.
deci nu ai idee ce capitole splendide ai scris
sper ca urmatorul capitol se apara la fel de repede ca celelalte, poate chiar mai repede
te felicit si astept urmatorul capitol cu rasuflarea taiata

Modificat de Iovana (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Nah ca iar vin tarziu :]]
Pff...multe s-au mai intamplat in timpul acesta ><
Sasuke si Naruto au vazut-o pe Sakura,starea lui Naruto s-a agravat,Hinata a revazut-o pe Sakura,ce mai urmeaza?

De-abia astept nextul,mor de curiozitatea sa vad ce se intampla >w<
Spor la scris :3


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 11 ani
   
Denii
Membru

Din: Constanta
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 83
Oooh Doamneeee!!!
Suspaans, suspaaanss!!!
Ce pot sa mai spun altceva decat 'Neeeeeext!!!' ?!

Apropo, sper ca prima saptamana de scoala a fost buna pentru toata lumea! =D
See you all! 


pus acum 11 ani
   
Widow
Membru

Din: Amegakure
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 586
Dupa destul de mult timp am reusit sa ajung si la ultimul capitol pe care l-ai postat. Este o poveste emotionanta si dramatica.
   Cat despre ultimul capitol se integreaza total in ce am zis mai devreme. Naruto este in spital, iar Hinata a putut sa o revada pe Sakura iarasi. Cred ca Sakura se invinovateste prea mult.
   Spers sa aduci cat de repede capitolul si felicitari pentru ce ai scris pana acum.


_______________________________________

Konan ,Pluto , Tayuya and Sakon ARE MINE!

Jared Leto , Amy LeeAdam Gontier , Billie Joe Armstrong , Laur(Guess Who) , Evan Lester and Sharon den Adel ARE MINE!

● I hate life and life hates me !
● A faithful friend is hard to find;remember man and keep in mind...
● I want to be nobody.
● One day, I shall rule the world ! Until then, I’m going to bed.

●╔═╦═╦═╦╦╗Put this on your profile
  ║═╣║║╔╣═╣if you are one of the
  ║║║║║╚╣║║11% that still
  ╚╩╩═╩═╩╩╝loves ROCK music
╔═╦══╦═╗ Put this on your site
║╩╣║║║║║ if you are
╚═╩╩╩╩═╝ Emo or support Emo.
►εmσ doesn't mean you cut.
►εmσ doesn't mean your gay.
►εmσ doesn't mean your suicidal.
►εmσ is fashion.
►εmσ is music.
►εmσ is people.
►εmσ is being ƒR££


pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Multumesc tuturor.
Sunteti cele mai scumpe si promit sa nu va dezamagesc
Nextul i-l pstez maine
Bye all


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 105-Lunga asteptare

-Nu. Nu am innebunit. Naruto e ca un frate pentru mine si daca sunt  compatibila am sa fac orice pentru el doar ca… trebuie sa facem cumva sa ca nu ma vada ceilalti, asa ca am inceput sa vorbim si mai serios.[…]
-Asa vom face. Spun eu fericita pentru ca se gasise solutia , asa ca in zilele urmatoare aveam treaba cu totii.
A doua zi am sunat-o pe Hinata ca sa vad cum se mai simte Naruto si se pare ca starea lui nu se prea imbunatatea. Transplantul trebuia facut repede si dupa ce i-am spus dspre planul meu a spus si ea ca sunt nebuna de legat , dar trebuia sa incerc. Nu puteam sa stau si sa vad cum el sufara . Maine era vineri si apoi venea sambata. Ziua in care aveam de gand sa merg la Hinata si sa o iau ca sa facem totul cum trebuie. Trbuia sa ne miscam rapid, asa ca tatal lui Sasori a mers la spital si a vorbit cu medicii care imediat au fost de acord cu el dupa ce acesta le-a explicat cat de cat situatia , dar intr-o alta versiune, una care nu ma implica pe mine ca fugara.

Sasuke P.O.V

A mai trecut o zi si eu am plecat de la spital pentru ca eram obosit. Hinata era cu Naruto asa ca eu am mers direct acasa de unde am sunat-o pe Yuukimaru ca sa vad ce face. Glasul ei ma linistea de fiecare data cand vorbeam. Era asa de angelic. Imi amintea mult de….
-La naiba cu Sakura  idiotule. Nu poti sa o uiti nici acum?Vorbeam eu singur in timp ce imi dadeam cu palma in cap. Nu puteam sa o uit. Nici macar acum dar cu trecerea timpului poate ca o voi sterge pentru totdeauna din minte.
Dupa ce m-am pus in pat am reusit si eu sa adorm cu gandul ca poate maine Naruto v-a fi mai bine si se va gasi un donator pentru plamanul sau.

Hinata P.O.V

De cand am vazut-o pe Sakura am inceput sa lipsesc de la scoala cautand tot felul de scuze ca sa pot merge cu rozalia si sa pregatim totul pentru tansplant. Sakura a mers la un spital de langa Tokyo si si-a facut toate analizele si apoi acestea au fost trimise la spitalul unde era Naruto.
Acum eram la scoala si asteptam cu nerabdare un telefon. Cand am iesit pe poarta Ino a venit langa mine si m-a luat in brate fericita
-Ce e cu tine? O inteb eu surprinsa
-Duminica merg cu Kankuro la plaja.  Imi spune ea fericita si ma bucuram pentru ea. Apropo, astazi mergem cu totii la spital la Naruto ca sa mai vedem cum se simte, imi spune aceasta cand ma vede suparata si dupa ce ii mltumesc aceasta pleaca fericita pentru ca o astepta iubitelul la poarta.
Ma uitam la telefonul din mana mea care inca nu suna si simteam cum innebunesc cu gandul ca poate Sakura nu e compatibila.
Orele treceau si eu am ajuns acasa dar telefonul  meu tot nu  suna.
-Hinata esti bine? Ma intreaba Ten-Ten care era acasa la noi si se pregatea sa mearga la spital cu mine si cu Neji.
-Da sunt bine. Ii raspund eu privind-o, apoi vad ca suna telefonul meu si fug repede in camera mea.
-Sunt compatibila. Au fost primle cuvinte pe care le-am auzit cand am pus telefonul la ureche si am inceput sa sar in sus de fericire.
Nu puteam sa cred ca Naruto putea fi operat dar acum trebuia sa rezolvam ca ceilati sa nu o vada pe rozalie.
Dupa ce am vorbit cu Sakura si mi-a spus ca totul v-a fi bine am mers la spital la Naruto ca sa vedem cum se simte dar nu am putut sa nu incep iar sa plang cand l-am vazut in ce stare era. Se simtea rau dar el dorea sa imi arate ca nu e asa si se chinuai sa rada
-Nu trebuie sa te prefac Naruto. Voi fi mereu aici alaturi de tine. Ii spun eu lui Naruto in timp ce i-l imbratisez. Cand ridic capul vad ca Sasuke care mai inainte era aici , acum lipsea. Imediat m-am gandit la acele momente in care el era in spital si Sakura l-a abandonat. Era suparat si avea si motive dar daca avea sa afle prin cate a trecut Sakura si ca i-a salvat viata in America cand a fost acel cutremur si ca a fost la spialt stind ca risca mult doar ca sa i-l vada poate isi va schimba parerea . Oricum imi era mila de el, dar traiam cu speranta ca totul avea sa fie bine

SakuraP.O.V

Zilele au trecut si in tara a venit si tatal lui Sasori care s-a oferit imediat sa ma ajute
Nu mai vorbisem de mult cu Yuukimaru dar la cate aveam pe cap asta era cea mai mica grija.
-Hai Sakura. In doua ore trebuie sa plecam. Imi spune tatal lui Sasuke ducandu-ma in sala de machiaj  si dupa ce am fost gata am iesit pe usa optimista
-Tine minte. Trebuie sa taci din gura , bine? Sa iti intri in rol in caz ca apar si parintii pe acolo. Imi spune tatal lui Sasori cand ma vede .
-Da. Ii raspund eu scurt apoi ne-am urcat in masina cu totii si am plecat spre Tokyo. Pe domnul Uchiha l-am lasat la agentia de modeling. Nu puteam risca sa i-l iau cu mine si sa isi vada fiul si fosta sotie
Dupa ce am ajuns la spital am intrat prin spate si am mers direct in sala de operatii unde am fost pregatita pentru operatie. Cu peruca pe cap si machiata l-am privit increzatoare pe Sasori care era si el in salon .
-Vine. Yurime esti gata? Ma intreaba doctorul. Yurime era numele fals dupa care ma stia medicul acesta. Nu puteam sa ii spun cine eram pentru ca altfel se duce planul de rapa. Oricum asta fusese mana domnului Uchiha si ma bucuram ca m-a ajutat . Bietul de el in ultima vreme era din ce in ce mai ocupat cu documentele de la firma si toate pregatirile asa ca nu mi-a pus prea multe intrebri in legatura cu ceea ce aveam de gand sa fac.
Totul era gata si aveam mari emoti, apoi inainte sa adorm l-am vazut pe Naruto care fusese adus in camera. Bietul de el arata ingrozitor, dar viata lui poate avea sa se schimbe daca plamanul meu raspundea organismului sau . Oricum , eram mai increzatoare ca niciodata. Am inchis ochii si am adormit apoi….totul depindea de Dumnezeu.

Sarumy P.O.V

Fiul meu intrase deja in operatie si ma rugam la Dumnezeu ca totul sa fie bine. Ii multumeam in acelasi timp ca ne-a adus-o pe aceasta fata ca sa ii doneze un plaman si aveam sa ii multumesc si in genunchi dupa operatie .
-O sa fie bine. Imi spune dragul meu sot care era langa mine si ma privea cu ochii inlacrimati.
-A intrat? i-l aud pe Sasuke intreband apoi il vad venind langa noi pe hol alauri de cativa colegi care mai venisera la Naruto la spital, asa ca am inceput sa asteptam. Totusi mi se parea ciudat toata situatia asta pentru ca medicii ne anuntasera in ultima clipa de donator si in cateva ore l-au si bagat in operatie. Nici nu am apucat sa o vad pe cea care ii dona lui Naruto un plaman.
Dupa cateva minute Sasuke ne spune ca el pleaca sa o duca pe Yuukimaru acasa la bunica ei pentru ca se mutase iar acolo cu fratii ei si ne-a rugat sa i-l sunam imediat ce se intampla ceva.

Sasuke P.O.V

Naruto a fost bagat in operatie in urma cu cateva ore si eu eram in drum spre casa bunicilor lui Yuukimaru. Pe drum nu a spus nimeni nimic. Eram cu totii tensionati din cauza vestilor care aveau sa urmeze si ii multumeam Domnului ca s-a gasit un donator.
-Sa ii dea Dumnezeu sanatate , fericire si sa I se indeplineasca dorintele persoanei care ii doneaza lui Naruto un plaman, spun eu cand ajung la destinatie .
-Asa e Sasuke. Ai perfecta dreptate. Iarta-ne ca nu am mai stat dar asa e cu bunicii. Sa ne suni cand iese din operatie . Bine? Imi spune Angel dupa ce coboara din masina.
-Bine. Ii spun eu salutandu-iwdx pe el si pe Suigetsu si apoi raman la masina cu Yuukimaru ca sa ne luam la revedere cum trebuia . Am luat-o in brate si am inceput sa o sarut pasional si imi placea atat de mult. Saruta atat de bine fata.
-Te iubesc, imi spune ea dupa ce rupem sarutul
-Si eu. i-am raspuns fetei apoi am urcat in masina si am plecat iar in Tokyo. Adevarul era ca deja incepusem sa am sentimente pentru Yuukimaru pentru ca era o fata foarte draguta si imi placea mult de ea.

Au trecut orele si am ajuns iar la spital . Cand am intrat pe hol i-am vazut pe colegii mei si cativa care fusesera in clasa cu Naruto inca pe hol acolo unde i-am lasat.
-Vreo veste? Ii intreb eu cand ma apropii si cu toti dau din cap in semn ca ,,nu’’.
Hinata statea pe o banca si plangea iar mama tot incerca sa o linsiteasca dar din cate vazusem nu prea reusea asa ca m-am dus langa ea si m-am pus in fata ei ca si cum as fi stat in genunchi. I-am ridicat privirea cu mana mea dreapta si m-am uitat in ochii ei
-Naruto nu ar vrea sa te vada asa. Ii spun eu incet
-Dar daca i-l pierd? Daca operatia nu va decurge cum trebuie? Daca plamanul nu va reactiona la organismul lui? Ma intreaba hinata in timp ce lacrimile ii curgeau agale e obraji.
-Nu se va intampla asta. Naruto e foarte puternic. Stii asta. Ii raspund eu apoi ma ridic si o iau in brate ea incepand sa planga si mai tare. Biata de ea era de neconsolat
-A iesit, o aud pe mama apoi o vad alergand spre doctorul care docmai iesise din sala de operatie si se indrepata spre noi
-Cum e domnule doctor? E bine? Naruto e bine?


Am adus nextul si scuzati intarzierea dar am avut ceva treaba cu scoala asta.
Oricum sper sa va placa.
Astept comurile voastre
VA POOP.
Sayonara

Modificat de ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ (acum 11 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
Widow
Membru

Din: Amegakure
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 586
Prin acest capitol ne-ai transmis cata durere a provocat promblema lui Naruto. Acum ramane de vazut daca Sakura este compatibila si cate sanse vor mai avea cei doi de trait. Ea cu un singur plaman, iar Naruto cu unul nou.
   Nu trebuie sa exagerezi cu adusul capitolelor, toti suntem stresati ca a inceput scoala. Minunat capitol. Cand il vei termina, sper sa-l postezi si pe urmatorul.
   


_______________________________________

Konan ,Pluto , Tayuya and Sakon ARE MINE!

Jared Leto , Amy LeeAdam Gontier , Billie Joe Armstrong , Laur(Guess Who) , Evan Lester and Sharon den Adel ARE MINE!

● I hate life and life hates me !
● A faithful friend is hard to find;remember man and keep in mind...
● I want to be nobody.
● One day, I shall rule the world ! Until then, I’m going to bed.

●╔═╦═╦═╦╦╗Put this on your profile
  ║═╣║║╔╣═╣if you are one of the
  ║║║║║╚╣║║11% that still
  ╚╩╩═╩═╩╩╝loves ROCK music
╔═╦══╦═╗ Put this on your site
║╩╣║║║║║ if you are
╚═╩╩╩╩═╝ Emo or support Emo.
►εmσ doesn't mean you cut.
►εmσ doesn't mean your gay.
►εmσ doesn't mean your suicidal.
►εmσ is fashion.
►εmσ is music.
►εmσ is people.
►εmσ is being ƒR££


pus acum 11 ani
   
Denii
Membru

Din: Constanta
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 83
Stiam! Stiam de la inceput ca Sakura ii va dona plamanul.
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Cum adica 'Nu trebuie sa exagerezi cu adusul capitolelor' ??
ADU CAPITOLUL URMATOR MAI REPEDE!!!
Haha, nu, glumesc draga mea. Posteaza cand esti tu gata, stim si noi ca scoala ocupa 80% din timp.
In orice caz, spor la scris si ne vedem! 


pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 106- Cu sufletul la gura

Hinata P.O.V

-Cum e domnule doctor? E bine? Naruto e bine? i-l intreaba mama lui Naruto pe doctor.
-E bine. Operatia a decurs bine . Ne spune doctorul dupa o clipa de liniste timp in care cu totii ne-am speriat de moarte
Cand am auzit vestea am inceput sa plang de bucurie. Cu totii eram fericiti si ne imbratisam. Doctorul a spus ca Naruto va ramane sub observatii 24 de ore ca sa vada cum reactioneaza plamanul la organismul sau.
-Vreau sa i-l vad. Le spun eu parintilor lui Naruto , dar doctorul ne spune ca momentan doarme si sa intram la el cand se va trezi si l-am ascultat. Am ramas pe hol inca o jumatate de ora pana cand Naruto s-a trezit in sfarsit.

Sasori P.O.V

-Repede, scoate-o prin spate. Ii spun eu medicului dupa ce vad ca Naruto se trezeste. Sakura inca nu era deconectata complet de la aparate dar trebuia sa o scoatem rapid ca sa nu fie vazuta.
-Gata, spune medicul care o deconecta si apoi iesim din salon repede.
Interventia avusese succes. Ma uitam la Sakura in timp ce o mutau in alt salon la etaj si nu imi venea sa cred cat de mult isi iubea familia si prietenii. Ar fi fost in stare sa isi dea si viata numai ca ei sa fie bine.

Naruto P.O.V

Am deschis ochii incet. Simteam o durere continua la nivelul pieptului dar nu era mare lucru .
-Naruto. Esti bine? Te doare ceva? Ma intreaba o asistenta care se apropie de patul meu.
-Nu. Nu ma doar nimic. Ii raspund eu privind bulversat in jur
-Iti amintesti ceva? Ma intreaba aceasta in timp ce zambeste
-Da . Tin minte ca a venit medicul la mine si mi-a spus ca s-a gasit un donator si ca intru in operatie in jumatate de ora. Imi amintesc ca Hinata ma tinea de mana  in momentul acela , apoi au venit la mine medicii, m-au adormit si apoi nu mai stiu nimic. Ii spun eu asisentei
-Bine. Am sa ii chem pe parintii tai. Imi spune ea dand sa iasa pe usa dar eu strig dupa ea si ii spun sa o aduca si pe Hinata si asa s-a si intamplat.
In cateva minute au intrat in camera  mama, tata , Sasuke si Hinata
M-am bucurat mult sa ii vad zambind. Cu totii aveau lacrimi de bucurie in ochi .
-Naruto. Cat de mult ma bucur ca operatia a decurs cum trebuie, imi spune Sasuke apropiindu-se de mine incet
-Credeai ca scapi de mine? i-l intreb eu pe brunet incepand sa zambesc
-Nu mai spune asta, imi spune Hinata cand ma aude ce vorbesc si apoi isi pune capul pe pieptul meu

-Cine? Cine mi-a donat un plaman? Intreb eu curios dupa cateva clipe, dar toti cei din jurul meu imi spun ca nu stiu. Cum se putea asa ceva? Sa nu stie nimeni cine a fost donatorul? In salon a intrat medicul ca sa ma consulte asa ca l-am intrebat pe el.
El sigur trebuia sa stie cine a fost cel care mi-a salvat viata.
-Donatorul doreste sa ramana anonim din anumite motive si din pacate nu va putem dezvalui identitatea sa. Imi raspunde medicul .
-Dar cum sepoate asa ceva? A salvat viata fiului nostru. De ce sa vrea sa ramana anonim? i-l intreaba si tata pe medic.
-Din pacate astea sunt regulile spitalului. Daca o persoana doreste sa ramana anonima noi nu putem face nimic. Am semnat niste hartii.
Oricum , Naruto , operatia ta pe creier va ava loc  chiar maine ,asta a fost tot ce ne-a mai spus medicul , dupa care a iesit din incapere
Eram confuzi cu totii dar in acelasi timp fericiti.

Sakura P.O.V

Am deshcis ochii si am privit in jur. Eram in spital. Sasori era langa mine si ma privea fericit
-Bravo campioano. Ai reusit, imi spune el in timp ce imi ciufulea incet parul. Am inceput sa zambesc si eu cand am auzit ca operatia a reusit si acum Naruto putea fi operat pe creier.
-Unde suntem? i-l inteb eu pe roscat si acesta imi spune ca suntem la etajul doi al spitalului inr-un salon privatizat.
In salon si-a facut aparitia mai apoi si tatal lui Sasori impreuna cu un medic care mi-a spus ca o sa fiu bine .
Chiar daca acum aveam doar un plaman viata mea era una normala. Puteam trai asa dar Naruto nu ar fi putut . Tot ceea ce mai speram acum, era ca baiatul sa fie operat pe creier cat mai repede si tumoarea sa sa fie extirpata. Sa fie din nou , o persoana vioaie in adevaratul sens al cuvantului.
Spre seara Hinata a venit sa ma vada dupa ce am sunat-o si i-am spus unde sunt
-Te-a vazut cineva? O intreaba Sasori dupa ce aceasta intra pe usa.
-Nu. Le-am spus ca merg acasa . Ii exlica Hinata si dupa aceia vine langa patul meu si ma ia de mana. Ai reusit Sakura. Naruto e bine. I-l vor tine sub observatii si in seara aceasta dar pana acum totul e bine. Imi spune Hinata fericita.
-Ma bucur foarte mult. Ii spun eu brunetei , dar mai apoi imi amintesc ca trebuie sa i-l scot pe Itachi de la inchisoare si aveam nevoie de ajutorul ei. I-am explicat ce trebuie sa faca si ea a spus ca ma va ajuta .
-Stii ce e peste o saptamana? Ma intreaba apoi Hinata crezand ca eu uitasem
-Da. Ziua lui Naruto. Implineste 19 ani. Ii raspund eu fericita.
Peste doua luni de zile avea sa fie  si ziua mea de nastere. Tipul acesta a trecut foarte repede .Un timp in care am fost departe de cei dragi mie.

Naruto P.O.V

Dupa ce Hinata a plecat acasa eu m-am pus pe dormit . Aveam emotii mari pentru maine cand aveam sa fiu operat si pe creier . Ma rugam sa scap. In sufletul meu simteam o amaraciune totata. Peste putin timp urma sa fie ziua mea de nastere.,, Cum sa mor atat de tanar? Mai am multe de facut in viata asta.’’ ma gandeam eu trist
In noaptea aceia nu am putut sa dorm deloc. Am avut noroc ca Sasuke si tata au stat cu mine la spital si mi-au mai tinut de urat.
A doua zi dimineata am rasuflat usor inainte sa intre medicii in salon si dupa ce doctorul mi-a spus ca ma vor opera diseara m-am bucurat foarte tare. Aveam emotii dar medicul mi-a spus ca sunt sanse foarte mari ca tumoarea sa fie extirpata si eu sa ies bine din operatii asa ca am devenit sa fiu si mai optimist.
-Ce faci frate? Ma intreaba Sasuke cand vine la mine pe la amiaza dupa ce a fost sa o aduca pe Yuukimaru
-Tu ce crezi ca fac? i-l intreb eu ironic apoi ii vad ntrand in camera pe Yukimaru, Angel, Suigetsu dar si pe Yuki, Yurime si Yusuke .
-Naruto, striga roscata apoi vine si ma ia in brate fericita. Ce mai faci ? Esti bine? Cand te opereaza? Ma ia la intrebari fata cand vede ca eu nu ii raspund, doar ca nu puteam sa vorbesc din cauza ca gatul meu era aproape strangulat .
-Lasa-l. Nu vezi ca e mov la fata? Ii spune Yusuke tragand-o pe fata de pe mine ceea ce ma bucurat.
La spital am inceput cu totii sa glumim si sa radem si mai apoi apare si Karin, dar cand o vad  imi fac cruce . Era imbracata cu o fusta luuunga pana in pamant, de culoare rosie si un maieu fata decolteu. Ba chiar nu i se vedeau sanii deloc. Cred ca era prima ei tinuta decenta din toata viata ei . Niciodata nu o mai vazusem asa. Oare din cauza lui Suigetsu , roscata era gata sa renunte la decolteuri si toate cele?
Oricum , toata situatia asta era ciudata, dar in fine, acum cel mai important era sa fiu operat
-Hinata nu vine? Ma intreaba Sasuke mirat vazand ca bruneta nu era aici si avea dreptate, asa ca am luat telefonul si am sunat-o .
Dupa ce iubitica mea m-a spus ca vine in 10 minute la spital cu Neji am inceput sa fiu si mai linistit.

  Hinata P.O.V

Dupa ce am fost sa o vad pe Sakura si am discutat cu ea despre Itachi dar si despre ziua lui Naruto , am plecat  acasa pentru ca eram obosita dupa o zi atat de tensionata cu speranta ca maine poate viata lui Naruto va fi salvata.

Sakura P.O.V

Dupa o zi

Azi ieseam din spital. Eram mai bine si trebuia sa ma reintorc la munca pentru ca prima parada de moda din Tokyo avea sa aiba loc peste doar cateva zile si trebuia sa facem totul ca la carte.
-Cum te mai simti? Ma intreaba tatal lui Sasuke dupa ce ajung la agentie. Nici macar nu ma priveste ca sa ma vada , era prea ,,infundat’’ in hartiile lui dar i-am spus ca sunt bine si am mers in camera mea.
Dupa ce am mancat bine si am facut un dus cald, m-am imbracat si am mers in sala ca sa incepem repetitiile.
Spre seara am sunat-o pe Hinata ca sa o intreb cum se mai simte Naruto pentru ca stiam ca azi l-au operat pe creier insa fata imi spune ca operatia inca nu era gata.

Naruto P.O.V

Aveam emotii, mari emotii. Operatia avea sa aiba loc peste doar cateva ore si asteptam cu nerabdare venirea doctorului in salon .
-Esti gata? Ma intreaba medicul intrand in salon dupa o ora
-Da. Ii raspund eu putin balbait apoi dupa ce o sarut pe iubita mea care a stat cu mine toata ziua la spital si imi iau la revedere de la familie si prietenii care erau si ei acolo, intru in sala de operatie . Privem in jurul meu si aveam o presimtire , una nefasta, dar nu imi puteam da seama de ce.

Sasuke P.O.V

Am incercat sa aflu cine a fost persoana care i-a donat fratelui meu un plaman dar tot nu am reusit. Astazi Naruto era operat pe creier si cu totii eram nervosi. Medicul ne-a spus ca existau sanse in proportii de 99 % ca operatia sa aiba succes , insa acel procent ramas ne ingrijora pe toti. Stiu ca era putin insa doctorul ne-a explicat ca totusi pot aparea si complicatii in timpul interventiei.
Oricum ramasi pe hol si am inceput sa ne rugam cu totii pentru fratele meu .
Dupa o ora era deja seara si Naruto inca nu iesise din operatie. Cu totii eram tensionati  si biata Hinata nu mai putea de nervi. Statea pe scaun si  se juca cu telefonul in mana. La inceput am crezut ca e din cauza nervilor dar mai apoi am vazut ca incepe sa ii sune mobilul si bruneta se ridica de pe banca si raspunde, in acelasi timp  indepartandu-se de noi toti.
La inceput nu am bagat de seama dar mai apoi mi s-a parut ciudat sa vad ca Hinata nu mai vine. Trecusera deja cateva minute bune si fata nu mai aparea asa ca am mers sa o caut si cand am ajuns aproape de iesirea din spital am vazut-o. Vorbea tot la telefon insa cand m-a vazut ca ma apropii a inchis repede
-S-a intamplat ceva? Ma intreaba ea ingrijorata venind langa mine
-Nu. Am venit sa vad ce e cu tine. Ii raspund eu, dupa care Hinata imi explica ca vorbea cu o matusa de a iei.
Ne-am intors la ceilalti si am continuat sa asteptam , insa dupa 30 de minute asteptarea noastra a luat sfarsit
-Cum e ? i-l intreaba tata pe doctorul din fata lui care nu spunea nimic.
-Din pacat…

Am adus nextul si stiu ca am intarziat mult de data aceasta dar o sa ma revansez cat pot de mult. Crezusem ca postasem aseara nextul, ba chiar eram sigura ca l-am postat insa astazi am vazut ca nu a aparut nimic asa ca m-am pus iar pe corectat.
Sper sa va placa

Modificat de ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ (acum 11 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Ma bucur mult ca Naruto e bine si ca plamanul funcioneaza dar...ce a vrut medicul sa spuna prin 'din pacate...' ?
Pff....sper ca nu s-a intamplat ceva prea grav ><

Astept nextul,sper sa-l pui repede >w<
Bai bai~


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 11 ani
   
Denii
Membru

Din: Constanta
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 83
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, nuuuuuuuu!!!
'Din pacate...' CEEEEEE?!?!?
Niciun 'Din pacate...'!!!
Nuuu
Nuuuuuuuuuuuuuu!!!
Ahhhh
Asteptam nextul cat mai repedeee!!


pus acum 11 ani
   
Iovana
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 22
deci imi pare rau ca am ajuns iar asa tarziu ... dar abia astazi mi-a fost adus calculatorul de la reparat si pe langa mi-a fost instalat internetul de mare viteza
vreau sa sti ca am fost extrem de fericita cand am vazut ca planul se potrivea, dar acuma iar sunt stresata
sper ca totul sa fie bine
deci cred ca voi lesina daca cumva operatia nu a decurs cum trebuie ((
sper sa fie totul bine si sa aduci rapid de tot next-ul
ceao si te pup scumpoo :X


pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Nu e nimic Iovana , te inteleg.
Multumesc tuturor inca o data ca imi citit ficul si sunteti alaturi de mine si sper sa va placa si in continuare. Promit ca adus mult suspans curand. o sa ,,muriti'' de emotie cand o sa vedeti ce planuri am.
Urmatorul capitol o sa i-l aduc luni


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 107- Doua vesti ...rele.

Dupa cateva minute la spital

Hinata P.O.V

-Cum aveam sa ii spun asta? Nu. Nu puteam . Daca va afla va fi distrusa la fel ca si mine. Nu puteam sa ii spun. Pur si simplu nu puteam.
-Hinata , revinoti te rog. O sa fie bine. Ma incurajeaza Sasuke care era langa mine.
-Nu. Nu o sa fie bine. Nu o sa fie. Ii spun eu incepand sa plang
Eram disperata si nu stiam ce sa fac, dar mi-am luat inima in dinti si am luat telefonul in mana. Trebuia sa o anunt si pe ea ca sa nu afle de la altcineva .
-Da. Ce este? Ma intreaba ea ingrijorata cand raspunde la telefon. Ca si mine astepta si ea vesti de la Naruto dar nu se astepta sa ii dau aceasta veste. Nimeni nu o astepta

Karin P.O.V

De cand eram cu Suigetsu totul era bine intre noi si pot spune ca ma schimbasem pentru el. Trebuia sa i-l tin langa mine cu forta ca sa nu i-l pierd iar.
Astazi am venit la spital la Naruto ca sa i-l sustin. Nu ii doream raul baiatului, chiar deloc. Naruto era un tip de treaba doar ca eu am fost proasta ca am vrut sa imi bat joc de el in urma cu cativa ani. Oricum acum cand i-l vedeam pe patul de spital imi parea atat de rau . Mi-as fi dorit sa dau timpul inapoi si sa nu fac multe lucruri dar tot ceea ce puteam face acum era sa traiesc in regrete.
Dupa ce Naruto a fost bagat in sala de operatie am inceput sa asteptam. Se vedea pe fata frumosului meu ingrijorarea. Se intelegea bine cu Naruto si ma bucuram dar speram ca nu ma va da pe mine la o parte pentru prietenii lui.

Sasuke P.O.V

-,,Din pacate’’, doar asta avam in minte de cateva minute. Nu puteam sa cred ca se intampla asta. Stateam pe banca. Ceilalti erau si ei suparati si posomorati si nu stiau ce sa mai faca.
-Sasuke. Noi plecam. Imi spune Gaara si dupa ce le multumesc ca au fost alaturi de noi in acesta clipe grele, el impreuna cu ceialti colegi de clasa cu Naruto au plecat.
Ma uitam la mama care plangea si la tata care incerca sa o calmeze. Nimic nu era bine.
-Doctore dar… incerc eu sa i-l intreb pe medicul care trece prin fata mea dupa ce a fost plecat la un alt pacient
-Daca se mai poate face ceva? Ma intreaba acesta dandu-si seama de ce doream eu sa i-l intreb
-Da. Adica va mai exista o operatie?
-Nu iti va griji Sasuke. Am sa fac o sedinta si sa vad cat de repede i-l putem opera pe Naruto.  Imi spune medicul repede  apoi pleaca de langa mine
-Eu ma asez si imi aduc aminte apoi de cuvintele sale in clipa in care a iesit din operatie:
,,-Din pacate nu am putut extirpa toata tumoarea  si  inca nu se stie cand va mai fi supus Naruto la o alta interventie pentru ca exista riscul sa moara pe masa de operatie.
-Dar de ce domnule doctor? Ne-ati spus ca o sa fie bine. Ii spune tata revoltat
-Da, asa am crezut cu totii dar in timpul operatiei au aparut cateva complicatii. Starea baiatului s-a agravat si era sa i-l pierdem . Nu putem risca mai mult. ‘’
Nu puteam sa cred prin ce trece Naruto. Nu merita asta . Nu merita .

Sakura P.O.V

Dupa cateva ore de repetitie am luat o pauza si am iesit cu Sasori la un suc .
-Cum a fost? Ma intreaba el curios
-Bine, ii raspund eu mai abatuta. Adevarul era ca ma gandeam doar la Naruto si la operatia lui
-Sun-o. imi spune roscatul dandusi seama ca nu eram tocmai in apele mele
Ma uit la el si imi dau lacrimile. Nu imi venea sa cred cat de bine ajunsese baiatul sa ma cunoasca. Avea niste sentimente nobile pentru mine dar adevarul era ca nu ma puteam gandi la asta acum.
Am scos telefonul din buzunar si am sunat-o pe Hinata ca sa aflu ce s-a intamplat cu Naruto  insa cand a raspuns la telefon bruneta plangea. Cand am auzit-o am crezut ca o iau razna. ,,Oare Naruto... murise?’’
-Ce ai? Hinata spune-mi. Naruto e bine? Nu imi spune ca a …..? O intreb eu disperata pe fata incepand sa plang
-Sakura… nu e asta. Imi spune Hinata intr-un final cand reuseste sa se calmeze si cand am auzit asta am inceput sa ma mai linistesc putin.
-Dar atunci ce e?
-Trebuie sa ne intalnim ca sa iti povestesc in amanunte. Nu iti pot spune asa la telefon. Imi spune bruneta suparata la telefon si eu i-am spus ca am sa vin sa o iau maine de la gara ca sa nu o vada nimeni
-Dar Naruto e bine? O intreb eu dupa ce aceasta se opreste din plans
-Nu prea. De fapt …nu stiu cum sa iti explic, incepe ea sa se balbaie si am inceput iar sa fiu iar ingrijorata. Nu mai stiam ce sa cred.
Dupa ce incepe sa se mai linisteasca reuseste sa imi povesteasca tot despre operatia blondului si am inceput si eu sa ma ingrijorez si mai tare

Naruto P.O.V

Imi deschid ochii incet si privesc in jur. Totul era alb. ,,Oare murisem?’’ Imi intorc capul si privesc apoi in fata. O vad pe Hinata stand aplecata cu capul peste mine. Nu ma puteam misca. Ce se intampla cu mine? Mai stau asa cateva clipe si o aud apoi pe bruneta incepand sa vorbeasca
-Nu te pot pierde Naruto. Nu. Daca tu mori , am sa mor si eu . Haide , trezeste-te. Spunea fata in timp ce suspina .
Mi se rupea inima sa o vad asa. ,,Dar oare operatia nu a decurs cum trebuie? ‘’
Doream atat de mult sa o ating asa ca m-am fortat si am reusit sa imi ridic mana , dar nici nu am ajuns la parul ei matasos ca ea deja a simtit miscarea si si-a ridicat capul , privindu-ma apoi in ochi
-Naruto! A strigat aceasta fericita apoi m-a imbratisat strans
-Nu mai plange. Am reusit eu sa spun in cele din urma , dar Hinata nu se putea opri. Era fericita sa ma vada asa.
Dupa cateva secunde bruneta i-a chemat in salon si pe ceilalti care s-au bucurat sa ma vada treaz. Mi-au explicat ca o sa mai fiu operat inca o data si m-am intristat cand am auzit ca prima interventie nu a avut succes, dar nu trebuia sa mor acum. Trebuia sa lupt ca sa imi revin. Trebuia sa imi duc planul la bun sfarsit

Hinata P.O.V

Dupa ce medicul ne-a explicat ce s-a intamplat la operatie m-am intristat foarte tare si mi-am spus ca nu i-l pot pierde insa cand am vazut ca imi suna telefonul si am vazut cine e am inceput sa tremur din toate incheieturile. Am raspuns si la capatul celuilalt fir era un politist care ma anunta ca:
-Domnul Tom Irusha a evadat din inchisoare. Va rugam sa nu va facem griji pentru ca chiar in aceste momente este cautat de politie si voi vorbi cu cativa subalterni de-ai mei ca sa va supravegheze casa 24 din 24 de ore.
Cand am auzit asta nu mi-a venit sa cred si am crezut ca ma prabusesc. Am inceput sa plang si Sasuke a venit langa mine vazand ca imi este rau. Mi-a luat telefonul din mana si dupa ce politistul i-a povestit si lui ce mi-a spus si mie , brunetul a incercat sa ma linisteasca .  Mai apoi am sunat-o si pe mama ca sa ii spun si aceasta a inceput sa se ingrijoreze foarte tare.
Daca Tom era in libertate acum sigur avea sa ma caute ca sa imi faca din nou rau sau … sa ma omoare

Dupa o zi

Sasuke P.O.V

-O sa fie bine. O sa vezi, ma incurajeaza Yuukimaru dupa ce eu o duc la ea acasa.
-Iti multumesc ca esti langa mine, ii spun eu apoi aceasta intra in curte si eu ma duc spre masina.
Tot drumul m-am gandit doar la Naruto. Eram atat de trist. Doream sa se faca bine si sa ma mai cert cu el din cand in cand .
Cand am intrat in Tokyo m-am intalnit cu un vechi prieten cu care nu am mai tinut legatura de mult timp si am coborat din masina ca sa i-l salut.
-Sasori omule. Ce faci? Ce e cu tine aici? i-l intreb eu pe roscat cand ajung langa el. Baiatul era in fata unui mall si avea mainile pline de pungi. Cand m-a vazut mi s-a parut ca s-a speriat putin si a inceput sa se agite mult.
-Buna. Imi raspunde el in cele din urma . Bine, pe aici.  Tu ce mai faci? Ma intreaba el putin mai balbait
-Bine. Dar ce faci la mall si cand ai venit in tara? i-l intreb eu curios stiind ca baiatul a fost plecat
-Pai am venit la niste cumparaturi. Am venit aseara, imi spune el emotionat , apoi i-l vad cum se uita repede in spate
-Ai patit ceva? i-l intreb eu curios vazand cat de agitat era
-Nu...doar ca…am uitat sa imi cumpar ceva. Imi spune acesta apoi ma saluta si da sa intre repede in cladire
-Daca vrei vin si eu cu tine ca sa mai vorbim si noi pentru ca nu ne-am mai vazut de mult, ii spun eu roscatului dar acesta imi spune sa o lasam pe altadata si apoi dispare printre oameni. Am privit dupa el si mi s-a parut ciudat cand am vazu ca avea in mana plase de culoare roz . Erau pentru femei. ,,Hmm, cred ca Sasori are vreo prietene si de asta e atat de emotionat.’’ ma gandesc eu imediat, apoi ma urc iar in masina si merg spre spital ca sa vad cum mai e Naruto.

Dupa 15 minute la spital

-Esti bine?  i-l intreb eu pe blond cand ajung in salonul sau si i-l vad treaz
-Da, imi raspunde el cu jumatate de gura apoi in camera intra si Hinata cu un pahar de apa in mana care era pentru Naruto
-Buna Sasuke. Ce faci? Ma saluta politicoasa aceasta inainte sa o fac eu .
-Buna draguto. Bine, am venit la fratemiu. Ii spun eu apoi Naruto ma anunta ca a fost sunat de Yurime care i-a spus ca vine cu fratii ei diseara ca sa i-l vada
Peste vreo doua ore a venit medicul in salonul lui Naruto si l-a anuntat ca i-l vor opera maine si spera  ca tumoarea sa fie extirpata in totalitate. Dupa ce i-a spus asta doctorul m-a luat de umar si m-a dus dupa el pe hol
-Ce este? i-l intrebeu ingrijorat
-Nu mai putem astepta. Daca nu i-l operam maine Naruto o sa moara, imi spune medicul apoi imi dau seama de ce nu mi-a spus asta de fata cu fratele meu.
-Bine. Faceti tot ce puteti domnule doctor, va rog, ii spun eu medicului apoi acesta pleaca  nu inainte de a-mi spune sa imi anunt parintii ceea ce am si facut in urmatoarele minute
De cand Naruto era in spital nu le-am spus parintilor despre acea zi in care am fost la mormant si am vazut-o pe Sakura. Poate ca nu era ea si era doar o festa jucata de soarta . Nici eu nu stiam ce sa cred insa pana cand situatia cu Naruto nu se stabiliza eu nu aveam sa spun nimic.


Am adus nextul asa cum am promis si stiu ca totul  e monoton de cateva capitole in coace dar o sa imi revin in forma si actiunea o sa revina si ea

Sper ca v-a placut
.Bye all


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
Iovana
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 22
iiiiiii
NEXT-UUUL ... ma bucur foarte mult pentru ca lai adus
cum ai spus si tu ... e cam monoton
in ultimele capitole ne-ai secat sentimental 
sper ca Naruto sa isi revina si acel Tom sau cum il cheama, sper sa nu faca nici o prostie
sper sa aduci rapid de tot next-ul ...
ceao si te pup scumpooo :X


pus acum 11 ani
   
Denii
Membru

Din: Constanta
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 83
Arghhjhjhdjhdf !!!
Au fost ataaaaaaat de aproape sa se intalneascaaaaaa!!!
Ahhhhhhhh
Asa de palpitant!
Asteptam nextul cu sufletul la gura.
Te pup 


pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 108-Pareri de rau

Sakura P.O.V

Dupa ce am vorbit cu Hinata la telefon si am stabilit ca ne vedem maine seara eu si Sasori am mers sus in camerele noastre ca sa ne odihnim dupa o zi  grea de munca.
A doua zi dis-de-dimineata roscatul ma trezeste spunandu-mi ca trebuie sa ne apucam de treaba si asa am si facut.
-Sakura, Sasori, veniti putin, ne cheama domnul Uchiha dupa cateva ore de munca .
-Da domnule, ce este? i-l inreaba roscatul de langa mine
-Mai tarziu, cam peste o ora mergeti amandoi la cumparaturi si le luati si pe Shenny si Yumeko , bine? Ne spune foarte hotarat domnul Uchiha

Yumeko

Shenny

-Dar ce trebuie sa cumparam? i-l intreb eu curioasa
-Pai , nu e clar?  O sa iti cumperi tu niste rochii frumoase , cele mai bune si orice mai vrei si fetele te vor ajuta pentru ca ele lucreaza de mult timp la mine. Imi spune barbatul incepand sa imi zambeasca.
Cand am auzit am inceput sa ma bucur enorm. Eram foarte fericita.
-Si eu de ce sa merg cu ele? i-l intreaba si Sasori
-Pai cine va cara atatea bagaje? Nu te uiti la manutele ei fine? i-l intreaba domnul Uchiha apoi ma ia de maini si i le arata roscatului. Gestul asta ne-a facut pe toti sa radem. Eram bucuroasa ca dupa atatea zile de stres si munca in sfarsit i-l vad si eu pe domnul Uchiha zambind .
Dupa ce ,,seful’’ a plecat eu si roscatul am trecut din nou la treaba pentru ca peste exact 5 zile era primul nostru eveniment in Japonia, prima mea parada de moda ca manechin .
Marele eveniment, adica parada cea grandioasa avea sa fie mai tarziu , dar cu totii eram nervosi inca de pe acum.
Peste doua ore asa cum ne-a spus si domnul Uchiha eu si Sasori acompaniati de cele doua manechine profesioniste ,Shenny si Yumeko am plecat in oras. Mall-ul era undeva la intrarea in Tokyo asa ca ne-am grabit. Eu eram foarte entuziasmata si imediat ce am intrat in mall am inceput sa ma uit peste tot. Domnul Uchiha era foarte bun cu mine si acum imi daduse si bani ca sa imi cumpar haine .

Dupa o ora

-Sasori, stai putin. Am uitat sa luam ceva. Ii spun eu roscatului amintindu-mi ca nu mi-am luat o bluza pe care am vazut-o intr-o vitrina asa ca le-am luat pe fete si l-am lasat pe Sasori la intrarea in mall plin cu pungi.
Cand am iesit din nou pe usa nu l-am vazut pe Sasori, asa ca l-am sunat .
-Sunt aici. Imi spune roscatul punandu-mi mana pe umarul drept, ceea ce m-a speriat putin
-Unde erai? Te-am sunat, ii atrag eu atentia baiatului
-Serios? In fine, Sasuke a fost aici, imi spune baiatul gafaind .
-Ce? Te-a vazut? i-l intreb eu speriata.
-Da, dar nu stie ca sunt cu tine. A fost aici in urma cu cateva minute si speram sa nu vii ca sa te vada de asta am plecat sa va caut . Imi explica baiatul agitat si am inceput si eu sa ma agit
-Dar mama si tata te-au vazut cu mine in America. Cum de Sasuke nu stie? Oare nu i-au spus nimic inca?
-Cred ca nu i-au spus . Cine stie? Acum hai sa plecam de aici.
-Te ajutam si noi , ii spun fetele roscatului si iau in mana cate o plasa, cat mai usoara. Doar erau manechine …cu figuri.
Dupa ce am ajuns iar la agentia de modeling eu mi-am dus plasele in camera si apoi am inceput sa ma gandesc la Sasuke. Daca stia ca Sasori e in tara sigur i-l va cauta asa ca eu trebuia sa imi pun repede planul in aplicare.

Naruto P.O.V

A sosit si ziua decisiva. Hinata era la scoala si Sasuke venea la spital intr-o ora. Operatia avea sa inceapa la ora doua asa ca emotiile incepeau sa isi spuna cuvantul.
-Totul va fi bine. Vei vedea. Ma incurajeaza mama cu toate ca si ea avea mari emotii.
Am mai stat cateva clipe fara sa le spun parintilor mei care erau in camera nimic , apoi telefonul meu a inceput sa sune. Se pare ca era fratele meu drag
-Ce faci Naruto? Ma intreaba el dupa ce raspund la telefon
-Bine, ii raspund eu bulversat. Dar mai inainte am vorbit la telefon, spun eu  putin ingandurat
-Da stiu. Am vrut sa iti spun ca nu cred ca voi ajunge la timp . Am pana la masina si abia acum am vazut, am chemat pe cineva sa o repare . Se scuza Sasuke dar eu i-l intelegeam si nu eram suparat
-Atunci ne vedem dupa operatie? i-l intreb eu incepand sa rad
-Sigur. Ne vedem atunci daca cumva nu ajung dar eu o sa ma straduiesc. Imi spune baiatul ingrijorat apoi imi iau la revedere de la el si inchid.
A mai durat o jumatate de ora si doctorul a venit in salon spunandu-mi ca este timpul.
Mi-am luat la revedere de la parinti si apoi am fost dus apoi in sala.

Sakura P.O.V

A venit seara si eu am mers la gara ca sa o iau pe Hinata. Eram curioasa de ce avea sa imi spuna

Sasuke P.O.V

Astazi Naruto era operat. O operatie decisiva. Starea lui era delicata dar avea nevoie de operatia asta.
Dupa ce am terminat orele la scoala m-am dus acasa ca sa ma schimb . Am mancat , apoi l-am sunat pe Naruto ca sa vad ce face si dupa aceia m-am mai uitat putin la Tv. Peste cateva minute insa cand ma uit la ceas vad  este 13 :30. Trebuia sa plec spre Naruto asa ca am iesit afara .
-Firar, spun eu punandu-mi mainile in cap cand vad ca am pana la masina. Dar cum Doamne iarta-ma? Cand am venit de la scoala nu aveam , spuneam eu furios.
Am sunat imediat pe un baiat ca sa imi repare pana si apoi l-am sunat pe Naruto ca sa i-l anunt ca s-ar putea sa nu ajung
Imi doream atat de mult sa ajung la operatia baiatului incat m-am grabit cat am putut si cand in sfarsit totul a fost gata, l-am platit pe baiat si am plecat in viteza spre spital. Speram sa ajung
Am intrat in cladire si am luat-o la fuga prin spital . Ma feream cat puteam de mult ca sa nu ma izbesc de persoanele de pe hol si cand in sfarsit i-am vazut pe parinti in fata mea am inceput sa tip dupa ei
-Am ajuns la timp? Ii intreb eu pe cei doi apoi ii vad ca dau dezaprobator din cap.
Cand am ajuns langa ei m-am oprit o clipa, mi-am trat rasuflarea apoi acestia mi-au spus ca tocmai a intrat in salonul de langa noi . Cand am auzit asta am intrat pe usa fara sa mai spun nimic si m-am dus langa patul baiatului.
-Am ajuns, ii spun eu lui Naruto luandu-l de mana
-Trebuie sa iesiti, imi spuneau asistentele din salon dar nu prea le bagam in seama. Doream sa fiu cu fratele meu acum
Naruto ma privea cu ochii intredeschisi pentru ca masca cu gaz era deja pe fata lui si mai avea putin si adormea. I-am pus in mana un medalion cu Dumnezeu si i-am strans-o in pumni spunandu-i apoi ca totul o sa fie bine.  Acesta mi-a zambit, apoi a inchis ochii si eu am iesit din salon.
Acum trebuia sa ne rugam la Dumnezeu ca Naruto sa iasa cu bine din operatie

Sakura P.O.V

Dupa ce m-am intalnit cu bruneta la gara , am mers impreuna cu ea si roscatul la un club din apropiere si am inceput sa discutam. Bineinteles ca eu eram deghizata ca sa nu fiu descoperita pentru ca inca eram data disparuta .
-Deci ce s-a intamplat? O intreaba Sasori dupa ce comanda niste sucuri
-Naruto a fost operat dar au aparut niste complicatii in timpul interventiei si doctorii au fost nevoiti sa se opreasca pentru ca altfel i-l pierdeau. Starea lui s-a inrautatit si o sa i-l opereze din nou maine, ne povesteste Hinata cu lacrimi in ochi. Ma uitam la ea si nu puteam cred prin ceea ce trecea.
Dupa cateva secunde de plans mi-am amintit ca bruneta mi-a spus la telefon ca era voba despre altceva. Altul era motivul pentru care ea plangea  asa ca am intrebat-o ce este si a inceput sa fie foarte agitata. Cu greu a inceput sa imi povesteasca totul , cum ea si Naruto s-au certat din cauza unui tip pe nume Tom si cum era sa fie violata .
Lacrimile incepeau sa imi curga ca un rau pe obraji. O priveam pe Hinata si nu puteam sa cred prin ce au trecut ea si Naruto. Acum regretam enorm gestul pe care l-am facut in urma cu cateva luni.
,,Trebuie sa fac ceva ca ceilalti sa fie bine. Chiar daca asta inseamna sa ma pun pe mine pe ultimul loc am sa imi rascumpar greseala’’ gandeam eu trista.

Am adus next-ul si imi pare rau ca am intarziat atat de mult dar scoala asta...stiti cum e. Oricum ma pun pe scris cat de mult pot de acum ca sa termin mai repede pt ca am o idee grozava in ceea ce priveste noul meu fic. Ve-ti vedea
Oricum sper ca finalul acestui fic sa fie pe placul tuturor

Modificat de ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ (acum 11 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
Iovana
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 22
doamne ...
sper din tot sufletul ca Naruto va fi bine :o3
si ce vrei sa spui prin ''Oricum ma pun pe scris cat de mult pot de acum ca sa termin mai repede pt ca am o idee grozava in ceea ce priveste noul meu fic. Ve-ti vedea.Oricum sper ca finalul acestui fic sa fie pe placul tuturor'' ?
doar nu vrei sa termini deja fic-ul ? ((
era vorba ca va dura mult si bine ....
deci nu imi pot imagina ce se va intampla cand vei termina fic-ul
sper ca va mai dura mult timp acest fic ...
te pup si sa aduci rapid next-ul :*


pus acum 11 ani
   
Denii
Membru

Din: Constanta
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 83

Eu, sincer, am citit nextul inca de aseara, d ecand l-ai postat, insa cand am citit incheierea, m-am intristat si nu am mai putut lasa comment.
Nu mi-a placut cum ai incheiat; partea cu ' Oricum ma pun pe scris cat de mult pot de acum ca sa termin mai repede '. Ne promisesei altceva
Nu ma pot bucura, imi pare rau.
In orice caz, sper sa fie bine personajele ficului.


pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Scuzati-ma ca v-ati intristat dar eu spuneam ca abia astept sa termin ficul dar nu ca i-l voi termina curand. Am o idee noua in legatura cu alt fic si vreau sa i-l incep curand dar am nevoie sai-l termin pe asta. Oricum nu va temeti, mai e mult pana la final

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
RanGi
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 6
Buna,sunt noua pe aici si ti-am citit ficul este superb abea astept sa pui nextul si sper sa fie cat mai curand,bafta cu scrisul in continuare:*^^

Modificat de RanGi (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Buna, ma bucur ca mai am inca un fan. Imi dau seama ca ai avut ceva de citit ) dar ma bucur mult ca iti place. Sper si eu sa pot posta curand.

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Scuzeeee ca vin atat de tarziu><
Dar stii cum e cu scoala,nu am prea avut timp sa citesc -.-
Pff....bietul Naruto sper ca operatia sa decurga bine si sa fie la fel ca inainte ><
Astept cu mare nerabdare nextul,sa vad ce se mai intampla cu Sakura si Sasuke:>
Spor la scris :3


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 109-,, Emotiile de dinaintea furtunii''

Hinata P.O.V

Dupa ce m-am vazut cu Sakura si i-am povestit totul a trebuit sa merg acasa pentru ca Neji ma tot suna si nu dorem sa intre la banuieli.
-Sa ma suni maine , imi spune Sakura ingrijorata
-Sigur. Asa am sa fac , acum aveti grija de voi, le spun eu celor doi inainte de a ma urca in taxi.
Am ajuns acasa . Era deja seama si cand am intrat in casa …
-Unde Domane iarta-ma umbli ? De ce ai telefon? Ca sa i-l tii in buzunar? Incepe sa tine la mine Neji ingrijorat
-Nu am nimic, nu iti fa  probleme. Ii spun eu baiatului zambindu-I si trecand pe langa el insa acesta ma prinde de mana si ma trage in bratele lui tinandu-ma strans.
Am ramas oarecum uimita de gestul lui pentru ca Neji era putin mai distant fata de mine. Dupa cateva clipe de tacere fratele meu incepe sa vorbeasca incet.
-Iarta-ma ca am tipat la tine dar mi-am facut griji. Am crezut ca Tom… incepe el sa spuna grijului in timp ce imi mangaia parul moale dar eu i-l intrerup
-Sa nu vorbim despre el bine? Sunt OK. Ii spun eu scurt desprinzandu-mi capul de pieptul sau puternic si privindu-l in ochii lui negri si frumosi. Un zambet larg i-a aparut pe fata si m-am bucurat de el atata timp cat a durat pentru ca nu prea i-l prindeam pe Neji in ipostaze de acestea . El era un baiat mai serios din fire si rar i-l vedeai zambind.
-Ma suna Ten-Ten, imi spune acesta dupa cateva secunde cand telefonul din buzunar incepe sa ii cante asa ca m-am tezit singura pe hol.
M-am dus in bucatarie si am mancat , apoi am urcat in camera mea . Mama si tata lucrau pana tarziu astazi asa ca neavand ce face m-am pus la somn nu inainte de al suna pe Naruto si de ai spune ca maine vin la el sa i-l vad .
Dis de dimineata m-am trezit putin ametita, cred ca aveam lipsa de calciu sau ceva, dar dupa o jumatate de ora am mers la Naruto la spital ca sa vad ce face . Nu am stat mult la el pentru ca azi aveam ore de la 12 , dar in timpul in care am stat cu iubitul meu la spital , nu am facut decat sa i-l sarut si sa ii spun ca totul va fi bine.
Dupa ce am plecat spre scoala am inceput sa ma rog pentru Naruto. Speram ca totul sa fie bine .
-Domnisoare Hyuga te rog sa imi spui ce am povestit eu acum, imi atarge atentia doamna profesoara de limba japoneza cand  vede ca privesc pe geam. Adevarul era ca nu puteam fi atenta deloc la ora pentru  ca acum Naruto era operat probabil si eu eram foarte ingrijorata. M-am ridicat in picioare si pentru ca nu am raspuns la intrebare profesoara mi-a pus un 4 in catalog. Prima mea nota de 4 dar nu eram suparata. Adevarul era ca nici nu ii acordam  vreo atenite . Ma gandeam numai la Naruto

Naruto P.O.V

Am deschis ochii incet. Se pare ca eram in camera de la spital. Langa pat am vazut-o pe mama  care se ruga .
-Mama, am soptit eu incet si femeia si-a ridicat privirea.
-Naruto. Te-ai trezi in sfarsit. Ce frica ne-a fost . Ii spune mama imbratisandu-ma in timp ce plangea
In camera si-au facut aparitia mai apoi Sasuke , tata dar si Sayto care s-au bucurat sa ma vada  si mi-au povestit ca  dupa operatie am dormit 4 ore.
-E 18? Ii intreb eu  amintindu-mi ca Hinata iesea de la ora.
-Da, dar daca te gandesti la Sakura sa stii ca a su … mi-a raspuns Sasuke si cand si-a dat seama de ce gafa a spus s-a scuzat lasand capul in jos .
-Hinata a sunat mai inainte sa ne intrebe ce faci si ne-a spus ca vine peste jumatate de ora sa te vada. Continua mama sa imi spuna ceea ce dorea brunetul sa imi spuna.
Ma simteam foare bine si ma bucuram mult ca operatia a avut succes.
-Sasuke? Strig eu la brunetul care de cand i-a rostit numele rozaliei nu a mai spus nimic.
-Ce e ? Ma intreaba el  ridicandu-si privirea
-Poftim . Ii spun eu intinzadnui mana si aratandu-i cruciulita pe care el mi-o daduse inainte de operatie. Mi-a purtat noroc . Ii spun eu si Sasuke incepe sa zambeasca
-Pastreaz-o. Imi spune acesta fericit venind si prinzadnu-ma de mana.
Dupa aproximativ 20 de minute la spital au ajuns si  Hinata si Neji dar nu erau singuri. Cu ei mai erau si Shikamaru , Akamaru ,Gaara, Kankuro si iubita lui Ino , dar si Ten-Ten si Temari care s-au bucurat ca sunt bine si mi-au spus ca abia asteapta sa merg iar la scoala

Dupa doua zile

Azi am fost externat si poimaine mergeam iar la scoala pentru ca era luni asa ca bucuria era foarte mare

Sakura P.O.V

Dupa un timp

Dupa ce am aflat ca Naruto s-a facut bine m-am bucurat enorm dar acum tebuia sa fiu atenta la repetitiile pentru parada de moda care avea sa fie maine . Sasori se straduia foarte mult ca totul sa iasa perfect si eu aveam mari emotii. Mai pe la amiaza am sunat-o pe Hinata ca sa ii spun despre marele meu plan si bruneta a fost de acord. Ba ciar mai mult s-a bucurat cand a auzi ce am de gand sa fac.
-Sakura mergi la un suc? Ma intreaba domnul Uchiha vazand cat de obosita eram. Eu am dat afirmativ din cap si am mers la parterul hotelului unde am baut amandoi cate un suc. Ma uitam la barbatul din fata mea si nu imi venea sa cred ca m-am pripit atat in privinta lui. Credeam ca e un om rau dar la fel ca si mine el a suferit mult si a trebuit sa se insoare cu cine nu a vrut din cauza gurii parintilor sai. La fel ca si mine , doar ca eu nu am cedat si mi-am luat inima in dinti si totusi… cu ce sunt eu mai in avantaj decat el? Mama e moarta iar baiatul pe care i-l iubesc eu ma uraste , dar asa e viata , ma gandeam eu. Cu bune si cu rele trebuia sa mi-o continui si daca doream sa le castig dragostea celor din jurul meu trebuia sa lupt din greu.

Dupa cateva ore la agentia de moda Jyurima ( Japonia )

-Sakura haide odata, grabeste-te, striga hotarat domnul Uchiha . Era stresat pt ca azi era prima noastra parada de moda aici si adevarul era ca si eu aveam emoti. Dupa ce am dat cateva telefoane si totul era stabilit , eu am continuat pregatirile alaturi de celelalte manechine. In 2 ore totul era aproape gata si era doar ora 8 deci stateam bine cu timpul pt ca peste 3 ore era deschiderea
A trecut timpul si eu acum eram in cabina de proba, ma imbracam
-Sakura esti gata? Ma intreaba agitata domnul Uchiha de dincolo de usa
-Da. Strig eu cu putere la el si acesta deschide usa. Cand intra si ma vede ramane inmarmurit.
-Vei fi vedeta serii Sakura. Deci stii ce trebuie sa faci nu? Imi spune acesta facandu-mi cu ochiul
Eu am dat din cap in semn ca da si apoi am asteptat, si iar am asteptat .
Emotiile incepeau sa isi faca prezenta din ce in ce mai vizibil dar ma straduiam sa nu imi stric machiajul. Ma intrebam ce va spune si Sasori cand ma va vedea , pentru ca de azi dimineata nici macar nu ma vazuse la ochi si nici eu pe el pentru ca fuseseram cu totii foarte ocupati.

Sasuke P.O.V

Eram fericit ca Naruto s-a intors ieri acasa. Am sarbatorit cu toii intoarcerea lui cu o petrecere frumoasa la care a participat si Yukimaru.
Pe zi ce trecea fata ma facea sa uit de toate grijile . Era tandra si atenta cu mine cat eram impreuna. Astazi cand m-am trezit dimineata am plecat in oras ca sa iau un buchet de flori , dar nu inainte de ai spune mamei care iesea din camera ei ca plec si sa nu a astepte la cina pentru ca nu o sa fiu acasa. Aveam de gand sa ii fac o surpriza placuta iubitei mele asa cam-am grabit si dupa ce am cumparat trandafirii am plecat spre casa ei unde am ajuns dupa o ora si ceva.
-Buna iubitule, imi spune aceasta iesind din casa. Eu ma apropii de ea , o sarut dulce si apoi intram in casa unde le-am cerut bunicilor ei sa imi dea voie sa o scot in oras. Cu greu am reusit sa ii conving dar am avut noroc si de cumnateii mei Suigetsu si Angel care au pus cuvant bun pentru mine si Suigetsu i-a promis bunicii lor ca vor avea grija de Yuukimaru . Dupa ce am terminat cu rugamintile am plecat toti 4 spre oras. Suigetsu a vorbit tot drumul la telefon si eram sigur ca vorbea cu Karin. Ma bucuram pentru cei doi si nu ii purtam deloc pica roscatei

Naruto P.O.V

Dupa  petrecerea de bun venit de ieri , Hinata mi-a propus sa iesim in oras dar adevarul era ca doream sa vorbesc cu mama si tata ca sa le spun dspre intaplarea aceia de la mormantul mamei Sakurei.
-Te rog Naruto, imi spune bruneta  insistand la telefon.
-Bine, ii spun eu apoi aceasta ma anunta sa ma pregatesc ca ea vine la mine.
M-a uimit putin gestul ei . Nu intelegeam de ce atata graba dar probabail ca si ei ii era dor de mine asa cum imi era si mie de ea.
Dupa ce am mers la baie si m-am imbracat , am iesit din camera dar telefonul meu a inceput sa sune iar. Era iubitica mea asa ca i-am raspuns si cand mi-a spus ca a ajuns am ramas putin uimit. ,,Ori ma imbracasem eu mai greu , ori a ajuns ea foarte repede?'' Ceea ce a urmat mai apoi a fost si mai ciudat. Jos, in sufragerie se pare ca mama si tata erau si ei pregatiti de plecare
-Da unde mergem cu totii? Ii intreb eu uimit pe cei din camera dupa ce o salut pe bruneta cu un sarut lung
-Nu stim. Hinata ne-a rugat sa mergem azi undeva. Cred ca e o surpriza, imi spune tata in soapta ultima parte in timp ce imi da cu cotul incet si imi face din ochi .
Nu am mai stat pe ganduri si am pornit la drum. Bruneta de langa mine mi se parea putin schimbata. Oricat incercam sa aflu unde mergem ea nu dorea sa imi spuna nimic
-O sa vezi cand ajungi. Erau singurele ei cuvinte cand incercam sa mai scot cate o informatie de la ea
Cand in sfarsit am ajuns am ramas putin uimit  in legatura cu locul unde ne adusese dar mama era fericita pentru ca ei ii placeau aceste ,petreceri''. Dupa ce am intrat in sala si ne-am assezat eu am inceput sa o privesc  pe Hinata care era foate frumoasa. Era atat de frumoasa incat o puteam privi doar pe ea chiar daca sala era plina de domnisoare care mai de care mai sexi.

Sakura P.O.V

-Buna seara doamnelor si domnilor, i-l aud pe tatal lui Sasuke incepand prezentarea. Acum chiar ca aveam emoti. ,,Cum aveam sa ma descurc? Ce aveam sa fac ? Daca ma impiedicam cumva? ‘’ Ma tot gangeam eu ingrijorata , dar cand in sfarsit prezentarea ra pe sfarsite , am tras aer in piept , am iesit din cabina si a inceput sa pasesc incet spre scena. Am privit in culise si nu puteam sa cred cata lume era acolo. ,,Au venit ‘’ imi spun eu in gand apoi  domnul Uchiha imi striga numele de scena
-Si acum doamnelor si domnilor , senzatia serii : Sayumi Yamamoto

Naruto P.O.V

-Si acum doamnelor si domnilor , senzatia serii : Sayumi Yamamoto.
Cand  au auzit asta  cu totii si-au indreptat fata spre scena entuzismnati sa vada cum arata rochia dar pe mine nu ma prea interesa pentru ca o aveam pe Hinata langa mine care era si ea ca un manechin. Totusi cand fata a inceput sa paseasca pe scena pret de cateva secunde am crezut ca visez si ca o vad pe Sakura. Dar nu putea fi ea. Intradevar semana mult dar… ma gandeam eu pana cand…manechinul s-a apropiat de marginea scenei unde eram noi si a privit-o pe bruneta  de langa mine  in ochi.
Mama si tata s-au ridicat in picioare socati. Am privit-o mai de aproape . Si ea ma privea  acum pe mine. Erau aceiasi ochi calzi. Era ea ...era
-Sakura.  Am strigat eu socat ridicandu-ma in picioare, in timp ce priveam spre fata care defila inrezatoare pe scena. Parca era alta, dar....ea era. Dupa ce au mai facut cativa pasi in fata , rozalia s-a intors gratioasa si a plecat in spatele cortinei.
-Ce inseamna asta Hinata? Incepe tata sa o ia la intrebari pe bruneta
-Era o surpriza. Sakura s-a intors si m-a rugat sa va aduc aici.. Va rog, nu va suparati, incepe Hinata sa le explic si eu raman umit. . Mama si tata nu erau suparati si nici eu. Eram cu totii fericiti asa ca am urmat-o pe bruneta pana in culise .


In sfarsit am reusit sa ajung si eu cu next-ul si imi pare rau ca a durat atat de mut dar am fost extrem de ocupata cu scoala . Inelege-ti voi
Oricum sper sa ma revansez si sa incep sa scriu din nou mai repede.
Astept cu nerabdare coentariile voastre

Modificat de ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ (acum 11 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
RanGi
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 6
foarte tare  capitolu,sper ca sakura sa se impace cu sasuke, ar fi asa frumos ,abea astept nextul,spor la scris.poop:*

Modificat de RanGi (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
Iovana
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 22
deci....
AAAAAAAA ... eu chiar am tipat cand am vazut ca Naruto, adica parintii, adica familia, adica o parte din familie au vazut-o :O
si ma bucura enorm de mult faptul ca nu s-au suparat ... si sunt chiar curioasa cum vor reactiona cand vor afla si cate a mai facut Sakura pentru ei
deci pot sa recunosc faptul ca a meritat asteptarea :X
chiar mai dat pe spate
abia astept next-ul si sper sa ni-l aduci destul de repede :X
chiar nu mai pot avea rabdare
ceao si te pup ... ai un fic bestial


pus acum 11 ani
   
Denii
Membru

Din: Constanta
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 83
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ahhh, Asaaa imi place capitolul acestaaaa!!!
Ahh, nu ma asteptam la astaa!
Superb, Superb.
Te intelegem in legatura cu scoala, nici eu nu am avut timp sa mai scriu la ficul meu de multicel. As fi vrut sa postez ieri, insa am avut balul Bobocilor, si deci.. da. Deci te intelegem xD
Un singur lucru am de reprosat, si anume sa fi mai atenta la detalii, pentru ca cu toate ca ficul este in Romana, personajele locuiesc in Japonia. Faptul ca ar putea avea o profesoara de limba romana este putin probabil.
Nu este ceva foarte important, insa ar fi bine sa fi mai atenta xD


pus acum 11 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Vai , am dat-o in bara cu profa de lima romana ) , am uitat ca actiunea este plasata in Japonia si imi cer mii de scuze dar se corecteaza imediat. (Ms Denii pentu obsevatie)
Sunt foarte fericita ca va place mult capitolul si sper sa ma apuc curand iar de scris
Ms tuturor


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 11 ani
   
Caramella
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 11
Mi-a laut 3 zile sa-l citesc pe tot,si imi place muuult. sa audci  next repede!


   


pus acum 11 ani
   
RanGi
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 6
scuze ca intreb dar cand pui nextul,ca nu mai pot de nerabdare?sper sa fie cat mai curand (scuze iar daca te-a deranjat intrebarea) 

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1 ... 4 5 6 7 8  

Mergi la