Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
polly__ la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Brasov
cauta Barbat
24 - 47 ani
Lumea noastră Anime / Ficuri Originale / Tipic' Rebel Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Intro : Ryan Meth e un adoleșcent rebel obișnuit. La fel și Chris Alwertz, prietenul său cel mai bun. Teoretic, e genul acela de clichè cu elevi neascultători care se aleg cu un nou profesor. Mda, doar că profu' ăsta e nițel diferit. Nu are cravată și nici servietă, ci poartă glugă și e un drog dealer. 
~ - Nu te mai excita și vino să mă ajuți, spune profu'~
~- Auch, nu atât de tare, am spus eu.
- Nu-l pot scoate, spune el. ~

~- Cum ai putut să-i faci blowjob profului de bio?!!~

Intro personaje : 1. Ryan (cel cu ochelari)
                          2. Chris (cel cu masca)
                          3. Gon Phera (cel cu gluga).
Pentru ca nu pot sa postez toate pozele intr-un singur post, o sa le pun separat alaturi de capitole!

Capitolul unu ~
T de la Troll

-Ryan, daca te prind, iti fac...
-Oral? Intreb eu, fugind pe holurile liceului cu noua revista porno a lui Chris, amuzandu-ma de cat furios si rosu la fata devenise. Dupa cate a facut, doar nu se rusina de asa ceva, no? Oh, stai, poate e pentru ca detesta sa ii iei lucrurile. M-am oprit in mijlocului holului, fluturand micuta revista, iar castaniul cu accente de verde toxic facea ca un taur furios. Mai avea putin si scotea fum pe nas. Inca de cand eram mici, detesta sa ii umbli prin lucruri si mai ales prin cele pe care abia le primise. Iar in cazul de fata, nici bine nu i-a adus postasul coletul ca eu i-am si furat revista, deschizand ambalajul si aruncandu-l pe hol.
-Mai incet, striga el. O sa o rupi! Striga el, alergand dupa mine, incercand sa ma inhate.
- Nu vrei mai tare, baby?
-Stii ce ? Lasa, oricum te prind in clasa, spune el. Eu mi-am dat jos sapca, ascuzand pretioasa lui bucata de hartie in ea si punandu-o la loc pe cap.
-Ce garantie ai ca nu o sa chiulesc? Il intreb.
- Sa vad cum, Rei-Rei, spune el, punand accent pe numele de alint. Azi vine directorul.

Si chiar asa a fost. Dupa ce Chris m-a pocnit de mi-a sunat apa in cap, luandu-si inapoi revista libidinoasa, a venit si directorul, insotit de un ciudat cu hanorac negru cu gluga si parul mov.  Bosorogul mustacios care conduce liceul de zece ani incoace a intrat in clasa, chiar inainte sa se sune, pescuindu-ne pe toti din toate vagaunile in care eram ascunsi, gen : coltul fumatorilor din spatele scolii, baia fetelor, facandu-le pe colege sa tipe, iar pe unii din sopronul abandonat de langa liceu, unde erau in plina actiune. Pe scurt, cu totii eram furiosi si bosumflati, cat timp el isi drese glasul, pregatindu-se sa faca un anunt important. Nu ca i-ar pasa cuiva.
-Dragi elevi, as vrea sa vi-l prezint pe nepotul meu, Gon Phera, spune, aratand cu mana spre cel cu pricina. Incepand de azi, el o sa fie noul vostru...
- Coleg! Da, stim, comentez eu, stand cu piciorul pe genunchi si mana intinsa pe spatarul lui Chris.
- Profesor de biologie, corecteaza el. Si domnule Ryan Meth, crezi ai putea sa stai frumos macar o data in viata? Iti sugerez ca macar in fata noului tau profesor sa te porti cum se cuvine.
- Altfel, ce? Intreb eu plictisit, uitandu-ma la ce mesajele pe care le trimitea Chris, surazand la perversitatile scrise de castaniu-verzui.
- Altfel parintii tai o sa afle de ce a plecat fosta profesoara, replica el.
- Nu dati vina pe mine. Chris e cel care a incercat sa o violeze, eu doar tineam camera.
- Mda, si toata clasa a votat pentru. Ce-o fii in neregula si cu generatia de azi? Intreaba directorul Johnson, ducandu-si mana la frunte in semn de dezamagire. Intre timp, nepotul sau ne privea pe toti, ochii sai albastri precum marea cercetandu-ne atenti. In special pe mine si pe Chris, deoarece eram fix in prima banca, probabil intrebandu-se ce cauta in fata doi elevi atat de ''silitori '' ca noi? Pai e simplu, inainte stateam in spate, dar dragul nostru profesor de matematica ne-a mutat in prima banca fiindca fetele nu se puteau concetra la ora din cauza noastra. Cum sa se concentreze daca mainile lor cautau pixuri mai groase?

Imediat ce bosorogul a plecat din clasa, cu totii au inceput sa faca valva, in special fetele care roiau in jurul noului nostru profesor,intrebandu-l fel si fel de chestii, mai putin sa-l si violeze, dar el le-a trimis rapid la locurile lor, fiind complet dezinteresat. Ce o mai fii si cu el? Cine se crede? Vreo vedeta? Il priveam cu atentie, urmarindu-i fiecare gest si puteam spune ca si el facea la fel cu noi, masurandu-ne pe toti din priviri, inainte sa deschida gura.
- Fi-ti atenti aici. Nu ma intereseaza ce faceti azi, cat timp nu ma calcati pe nervi, spune el pe un ton glaciar, venind in dreptul nostru, luand revista lui Chris si trantindu-se pe scaunul sau. Si-a asezat frumos cracii pe catedra, incepand sa rasfoiasca paginile, in timp ce castaniul aproape fierbea de furie, ridicandu-se de la locul sau. Cat tupeu pe tipul asta. Cineva ar fii trebuit sa-i spuna ca airitul de Chris e temperamental...si posesiv cu chestiile lui inutile.
- Ce crezi ca faci? Intreaba Chris, holbandu-se mai mult la picioarele profului si la blugii lui rupti pe alocuri.
- Tu esti prea mic pentru asa ceva, deci se confisca, comenteaza movaliul, trecandu-si cu degetul peste cercelul din partea dreapta a buzei, intr-un mod destul de lasciv, insa avand aceiasi privire plictisita. Gestul lui m-a facut sa-mi ating propriul cercel din buza, doar ca al meu era in stanga, iar el a observat asta. De parca in loc de ochi, ar avea binoclu.
- Sa mori tu? Pot sa fac tot ce e acolo, chiar si mai mult.
- Dar nici macar nu ai citit-o, strig eu, iar Chris s-a intors cu fata spre mine, aruncandu-mi o privire de ucigas in serie. Jur ca aproape am vazut flacari iesindu-i pe nas. Daca nu ar fii fost tocmai acolo, mi s-ar fii aburit ochelarii.
- Vrei sa spui ca poti sa faci un blowjob cu ochii inchisi si fara maini? Intreaba proful, intorcand revista si indicand spre pagina unde un barbat cu portjartiera, legat la spate, ii facea oral unui om de afaceri ce statea pe un scaun de genul celor folosite in instutiitle istorice, tragandu-l puternic de par. Chris s-a albit la fata ca varul, inghitind in sec si strangand din pumni. M-am abtinut sa nu rad si m-am ridicat repede de pe scaun, intervenind intre ei, inainte sa se iste vreo bataie.
- Hey, gata. In loc sa te tii de prostii, mai bine predai odata lectia, profu'.
- Ah, aveam de gand sa va las ora liberi azi, fiind prima lectie, dar daca tu asa vrei, spune el, facandu-i pe toti colegii mei sa ma huiduie pentru asta. L-am tras pe Chris de brat si l-am impins pe scaun, asezandu-ma si eu la locul meu. Profu' a luat catalogul de pe catedra, deschizandu-l si rasfoindu-l cu dezinteres.
- Ce e? Nu stii sa citesti daca nu are poze? Intreaba castaniul-verzui de langa mine, incordandu-si toti muschii de atlet pe care i-a facut dupa atatia ani de jucat football. Desi sa nu respect profesorii e treaba mea, de data asta Chris exagereaza.
- Ba da, dar nu cred ca exista poze care sa exprime cat de groaznice sunt notele voastre, comenteaza el. Hai sa facem prezenta mai intai, spune el. A inceput de la prima pagina, strigandu-i pe toti dupa numele de familie, pe unii analizandu-i din priviri, in timp ce pe altii nici macar nu ii privea cand se ridicau.
- Alwertz? Intreaba proful, privind spre Chris, care nici nu voia sa se ridice si nici sa raspunda la numele sau de familie. Ah, presupun ca nu e aici, deci o sa-l trec absent, spune el ranjind, in timp ce a scos un pix dintr-un sertar.
- Tsk, aici sunt. Nu ma vezi? Intreaba castaniul, stand cu bratele incrucisate la piept.
- De unde sa stiu daca nu spui? Poate nu esti singurul cu acelasi nume din clasa, spune el, apoi continuand sa-i strige si pe restul, ajungand repede la M, unde eram eu.
- Sa vezi acum, imi sopteste Chris, iar eu asteptam sa ma strige. In loc de asta, el a sarit peste mine si a strigat urmatorul coleg.
- Stai asa, de mine ai uitat. Nu ma poti pune absent daca sunt la ora, ii replic eu revoltat, ridicandu-ma in picioare.
- La cate absente si note proaste ai, una in plus nu ar conta. Oricum mami si tati platesc ca tu sa treci clasa.
- Asta nu te priveste pe tine, ii spun, scrasnind din dinti.
- Calmeaza-te, ca nu te-am pus absent. Te tin minte fiindca te iei in gura cu unchiul. Si acum stai jos, spune el, iar eu m-am comformat fara sa-mi dau seama, trantindu-ma jos cu mainile incrucisate la piept. 

Imediat ce ora s-a terminat si asta fara crima, movaliul a iesit din clasa, complet nepasator, fara macar sa ne salute, dar partea buna e ca nu ne-a dat teme. Nu ca le-as fii facut oricum, dar asa nu m-am ales cu alte injuraturi de la colegi. Fetele chiuiau de fericire, intreband tot felul de chestii, de la marimea instrumentului pana la varsta pe care o are dragul nostru profesor, in timp ce Chris era inca nervos.
-Cine se crede tipul asta? Vine aici si deja incearca sa faca pe grozavul cu mine? 
- Lasa asta si hai sa mergem sa mancam, ii spun, punandu-i mana pe umar.
- Mhm, bine, murmura el, ridicandu-se de pe scaun si luand-o in fata spre cantina. Holul era destul de aglomerat la ora asta, fiind o groaza de studenti ce treceau pe langa noi. In special cei din 11-C, acelasi an ca si noi. Doi dintre ei s-au oprit sa chicoteasca cand unul din ei a povestit cum noul nostru profesor l-a pus la punct pe Chris, dar acesta ii ignora complet.
Ajunsi la cantina, am luat doua tavi pentru mancare, facandu-le cu ochiul domnelor ce ne serveau, doar ca sa primim prajituri in plus si acum trebuia doar sa gasim o masa libera. Usor de zis, mai ales cand majoritatea erau ocupate de cluburile tocilarilor si doua din ele le erau rezervate profesorilor. Printre care si dragul nostru movaliu, ce statea langa unchiul sau, manancand un sandwich din meniul de azi, cu curcan si muraturi.
-Ah, uite o masa goala, spune castaniul-verzui. Singura problema e ca-i vizavi de profi, continua el.
- Si ce daca? Pana acum nu ti-a pasat de asta, ii replic, iar el murmura ceva neinteles, luand-o in fata. L-am urmat si cand am ajuns in dreptul profesorilor, de fapt in spatele movaliului, directorul ne-a oprit.
- Frumos ar fii sa salutati, spune domnul Johnson, atragandu-ne atentia.
-De parca restul va saluta, spune Chris, dand sa vina mai aproape, dar din greseala s-a lovit de tava mea, iar sucul de portocale din ea s-a varsat fix peste picioarele noului nostru profesor, lichidul portocaliu scurgandu-se printre rupturile blugilor.
- Uite ce-ai facut, striga directorul la castaniu-verzui. Gon, baia e pe stanga, curata-te repede, altfel se pateaza.
- Da, da, murmura el, aproape indiferent, ridicandu-se de pe scaun. Tu vii cu mine sa ma ajuti, spune profu', tragandu-ma de mana.
- Fa-o singur, ii replic, incercand sa-mi smucesc incheietura din stransoarea lui, dar fara efect. Si apoi, e vina lui, spun eu, intorcand capul spre Chris. De ce nu te ajuta el?
Movaliul m-a privit plictisit, luandu-mi tava din mana, punand-o pe masa peste a lui si m-a tras dupa el pana la baie, unde a incuiat usa.  Ce naiba? Stateam si ma holbam la el, ca prostul la Mona Lisa, iar el a observat asta, asa ca a pocnit din degete, trezindu-ma din visare.
- Nu te mai excita si vino sa ma ajuti, spune profu', luand putina apa in mana, incercand sa-si curete lichidul vascos care se prelingea pe genunchii sai descoperiti.
- Cine se excita? Si de ce ai incuiat usa?
- Ca sa fiu sigur ca nu incerci sa scapi , spune el.
- De ce as incerca sa scap? Si asa n-o sa mearga, trebuie sa usuci mai intai, spun eu. Desi nu aveam nicio intentie sa-l ajut, pun pariu ca nu ar fii descuiat usa, asa ca am luat hartie alba de langa dozatorul de sapun, inmanadui-o profesorului.
- Eu am mainile ude, spune el.
- Daca astepti pana se usuca, atunci o ti se pateze blugii, ii replic.
- Tocmai de aceea, incepe sa cureti, spune el, lasandu-ma masca. Huh? Eu?
- In visele tale, eu nu pun mana. N-ai decat sa ramai asa.
- Atunci prespun ca nici cheia de la baie nu o vrei, care e tot in buzunarul blugilor. Ce pacat, cum eu am mainile ude, daca incerc sa scot cheia, o sa alunece si o sa cada pe undeva, spune el. Dar stiu ca pe tine nu te deranjeaza sa ramai inchis aici, mai ales cand ti-ai uitat pachetul de tigari in clasa, spune el ranjind. Cand anume a luat cheia? De cand avem noi cheie la baie? Si de unde stie el ca fumez? Oh, stai , probabil a vazut pachetul ascuns in banca cand a luat tampenia aia de revista buclucasa. N-are decat sa faca ce vrea, eu nu cedez. Pot sa rezist fara tigari? Bineintels ca...nu pot. Fir-ar. Am luat hartia, iar proful s-a rezemat cu fundul de chiuveta, asteptand ca eu sa il curat, zambind din coltul gurii atunci cand m-am aplecat. Iar cum tot incercam sa desprind hartia ce se prindea intre atele blugilor, sapca mea aproape mi-a alunecat de pe cap. Insa a prins-o profu' chiar la fix, in acelasi timp tinandu-ma cu mana de ceafa. Din nefericire, inelul lui s-a prins in parul meu gri, tragand de el in proces si facandu-ma sa scancesc.
- Auch, nu atat de tare, am spus eu.
- Nu-l pot scoate, spune el, incercand sa descalceasca micutul accesoriu din parul meu.
In acel moment, am auzit usa deschizandu-se cu putere, atat de tare incat incuietoarea aproape a pocnit. Hm, cred ca acum nu mai are rost sa folosim cheia. Partea proasta, e ca eu inca stateam in acea pozitie, aplecat si cu mainile pe picioarele profului. Iar cel care aproape a doborat usa, nu e nimeni altul decat Chris, ce ne privea mirat si furios in acelasi timp.
- Cum ai putut sa-i faci blowjob profului de bio? Il aud cum tipa.
- Huh? Intreb eu, confuz, ridicandu-ma brusc si ametind din cauza faptului ca am stat atat de mult cu capul in jos, dezechilibrandu-ma putin, iar proful m-a prins.
- Ce naiba tot indrugi acolo? Il intreb eu, vazand ca movaliul ma tinea strans de talie. Cu ocazia asta, am observat cat era de inalt. Il intrece si pe castaniu-verzui, iar el are aproape un metru optzeci. Imediat ce profu' mi-a dat drumul, m-am incruntat la Chris, ce inca fierbea. Serios, aiuritul asta ar trebui sa ia cursuri pentru controlarea furiei. E mai temperamental decat o bomba cu ceas.
- V-am auzit destul de clar! Striga el.
- Ce pana mea ai auzit? Il intreb eu. Si de unde ti-a venit ideea asta?
- Sau mai bine spus, chiar daca mi-ar fii facut blowjob, care ar fii problema ta? Intreaba movaliul.  Esti gelos?
- Nu, dar e prietenul meu din copilarie si nu las un ciudat ca tine sa se atinga de el, comenteaza castaniul-verzui, venind mai aproape de noi.
- Gata, amandoi, ma rastesc la ei. Nimeni nu mi-a facut nimic si nu i-am facut niciun favor sexual profului. Doar l-am ajutat sa se curete, spun eu.
- Iar eu nu am niciun interes sa ma culc cu un minor de saisprezece ani, replica el nepasator, aruncandu-i o privire glaciara castaniului cu gura mare.
- Saptesprezece, de fapt, comenteaza Chris. Orice ai spune, esti prea ciudat ca sa fii profesor aici si nu am incredere in tine.
- Perfect, nici nu trebuie, replica el, trecand pe langa noi si iesind afara din baie. Am oftat usurat, stiind ca inca nu s-au omorat intre ei, dar pe castaniu tot nu o sa-l crut.
- Iar tu, marai eu. Cum ai putut sa te gandesti la asa ceva? Il intreb, dar il lovesc in abdomen, facandu-l sa tuseasca, inainte sa apuce sa raspunda. Esti asa un idiot, ii replic, iesind din baie si intorcandu-ma spre clasa, unde mi-am lasat pachetul de tigari. Chiar aveam nevoie de una, altfel cedam psihic. Insa chiar cand am ajuns in clasa, tocmai se sunase si nu stiu cum au profesorii astia talentul de ajunge fix inainte sa inceapa ora, incat a trebuit sa ma asez in banca si asa am ramas fara pauza de fumat. Din nou! 

Kira : Ce frumos s-a trantit Rei cu mainile incrucisate, revoltat foc. Nu-ti aminteste de cineva? *wink wink*
Daya : ....Ahaha, ce frumos e afara. Uiteee, norisori pufosi!! *razand nervos*
Kira : Oh, atunci cred ca nu-mi amintesc eu bine. Mai bine il sun pe dirigul tau, sa-l intreb.
Daya : *sare peste Kira* De ce vrei sa iau bataie? Pune telefonul jos!

tipic' rebel intro ryan meth rebel fel și chris alwertz, prietenul său cel mai bun.

10KB

Modificat de Swings~ (acum 6 ani)


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 6 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Capitolul doi ~https://www.youtube.com/watch?v=-tcDWsUO9Qc
E profu', bitches!

Dupa ce am iesit de la scoala, eu si Chris am hotarat sa nu lasam o cearta atat de banala sa ne strice prietenia. I-am explicat lui Chris intamplate, iar el si-a cerut scuze pentru ca s-a pripit cu concluziile, doar ca atunci cand m-a auzit zicand '' nu atat de tare'', asta a fost tot ce i-a trecut prin cap. I-am sugerat sa invete sa se calmeze, dar cred ca partea cu furia e ereditara, in cazul sau. Am oftat adanc, pornind spre casa si urmand sa vorbim prin mesaje restul zilei, pana diseara, cand iesim in club. Azi era vineri, deci weekend-ul e numai pentru party. Asta inseamna bautura cat cuprinde, tigari, substante ilegale, joint-uri si fete frumoase. Abia asteptam sa ajung acasa, sa fac un dus si sa ma pregatesc.
Cu gandul asta am intrat pe usa, fiind intampinat de o prietena de-a mamei ce o astepta pe femeia care mi-a dat viata sa mearga impreuna la cumparaturi. Am salutat-o scurt si mi-am vazut de drum, fara sa-mi pese ce fac ele cat timp ma lasa singur. Si sincer, compania neplacuta si neinvitata ma calca pe nervi.
- Ryan, ti-am lasat macare in frigider. Totusi, daca nu-ti ajunge, poti sa-ti comanazi ceva fiindca eu nu stiu cand ma intorc, iar tatal tau e plecat cu afaceri, spune mama. O privesc indiferent si murmur un bine, trecand instant pe langa ele, urcand scarile spre camera mea. Imediat cum am deschis usa, am aruncat ghiozdanul intr-un colt si m-am trantit pe pat, scotandu-mi telefonul si trimitindu-i mesaj lui Chris.
Rei-Rei : Unde petrecem asta seara?
Cri-Cri : La Night's house? Sau preferi Bvd of Roses?
Rei-Rei : Nights au prea multe reguli si parca e sanatoriu. Bvd suna mai bine, ofera monstre de droguri gratis si acces permis minorilor.
Cri-Cri : Nu uita sa aduci protectie, eu am ramas fara. Le-a gasit mama si mi le-a confiscat.
Rei-Rei : Haha, okey. S-a facut!
Am pus telefonul pe pat si am coborat in bucatarie, asigurandu-ma ca mama si prietena ei enervanta au plecat, gandindu-ma ce sa-mi iau de macare. Am gasit niste pizza rece si o caserola cu lassagna ce inca parea calda, asa ca am luat o bucata de lassagna, avand sa o mananc cat timp felia de pizza se incalzea la microunde. Am stat cu fundul pe blatul de granit si cu farfuria in mana, infrucatandu-ma ca un nesatul. Si asta fiindca azi nu prea am apucat sa mananc dupa tot scandalul cu Chris si profu'. Care era numele lui? Gon parca. Ce ciudat suna, dar si putin interesant. Eh, oricum nu o sa reziste mult in liceul asta, mai ales in clasa noastra. Pana acum sase profesori si-au luat zborul. Unii dintre ei ba chiar au vrut sa si-l ia la propriu, incercand sa sara de la ultimul etaj. Noroc ca avem un psiholog bun in cabinetul scolii care a reusit sa-i convinga sa-si dea doar demisia, nu si viata. M-am dat jos de pe blat, punand farfuria in chiuveta, pe cand mama avea sa vina acasa, scotand pizza din microunde si luand felia fierbinte cu mana, sufland de cateva ori inainte sa o duc la gura. Mhm, iubesc pizza cu masline si ciuperci. Bine ca mama si-a amintit sa nu mai cumpere cu ananas sau alte combinatii ciudate.

Dupa ce am terminat de mancat si de jucat jocuri video, m-am bagat in dus, dand drumul la apa fierbinte care sa-mi resfete pielea. Am luat gelul de dus cu aroma de orhidee neagra, turnandu-mi suficient in palma, lasandu-mi mainile sa-mi alunece pe corp cat timp gandurile imi zburau departe. Am inchis ochii, lasand apa sa ma clateasca, rezemandu-ma de suprafata rece de sticla, asteptand ca si gandurile sa mi se limpezeasca odata cu trupul.
Si acum ca am iesit din oaza de aburi, e timpul sa-mi aleg hainele pentru asta seara. . Ce sa port oare? Ma intreb, deschizand dulapul si luand niste tricouri la intamplare, dar niciunul nu-mi atragea interesul. Purtat! Asta e demodat! Prea tipator! Ugh, ce greu e sa ma decid.Ar fii mai usor daca as putea sa merg doar in prosop de baie. Hm? Poate asta o sa mearga, imi soptesc, luand o camasa rosie cu dungi negre in carouri si partea cea mai tare, avea o gluga larga. Nu ca nu mi-ar place sa am capul descoperit, toata lumea imi iubeste parul rebel si gri-inchis, doar ca e stilul meu sa-l tin pe jumatate acoperit. Am imbracat camasa, punandu-mi gluga pe cap si completand tinuta cu o pereche de blugi de culoarea parului meu, taiati la genunchi, bratarile mele cu tinte si ochelarii mei negri. Mi-am luat niste bocanci, mi-am pus telefonul in buzunar, impreuna cu niste ''protectie'' pentru mine si idiotul de Chris, iesind din camera si coborand scarile. Am incuiat usa in urma mea, bucurandu-ma de aerul racoros al serii si intrebandu-ma cat de repede a trecut timpul.

Imediat cum am ajuns in fata locului numit Bvd of Roses, l-am vazut pe Chris langa intrare deja inconjurat de fete. Acesta a zambit imediat ce m-a vazut.
- Vad ca deja ai inceput fara mine, ii spun, iar el zambeste oarecum trist.
- Um, da. Ai adus ce ti-am cerut? Intreaba el, iar eu am dat din cap si am scos din buzunar doua prezervative, inamandui-le.
- Iti ajung? Am zis sa nu iau toata cutia dupa mine.
- Vedem, murmura el prin masca neagra ce o poarta ocazional. Il face sa arate ca un ninja. Am intrat amandoi in local, insotiti de domnisoare, pasind prin multimea ce dansa haotic, urcand scarile spre etaj. Ne-am asezat pe o canapea langa o masa plina de bauturi si substance interzise, unde ne asteptau cativa alti prieteni si dealeri. I-am salutat scurt, fiind mai mult interesati de marfa pe care au adus-o. Le-am trimis pe domnisoarele ale caror nume nici nu le stiam, pe ringul de dans, mintindu-le ca nu dureaza mult. Cri-cri si-a dat jos masca de ninja si s-a facut comod, iar eu am facut la fel, scotandu-mi pachetul de tigari si aprinzand una.
- Chris, cum e? Il intreb pe castaniu-verzui cand a luat cu cutitul din punga alba, luand o cantitate infirma de praf alibicios pe varful cutitului, atingandu-l cu limba.
- E buna, dar pare slaba, spune el. Ceva mai puternic nu ai?
- La mine nu, dar daca esti dispus sa platesti mai mult, stiu pe cineva care poate sa-ti faca rost de marca de calitate si de import, direct din strainatate, spune Mark, unul din prietenii nostri, membru al formatiei rock The suicidal. De fiecare data cand nu era la repetitie, venea sa-si ruineze viata impreuna cu noi, in minunata noastra lume plina de halucinogene.
- Banii nu sunt o problema, asa ca da-i drumul, spune Chris.
- In regula, ma duc sa dau un telefon, spune brunetul, ridicandu-se de pe canapea si coborand primele scari cu telefonul la ureche. Intre timp noi am inceput sa bem fara el. Eu am comandat whiskey, coniac si cateva cocktail-uri pentru noi toti.

Dupa cateva minute bune de discutat la telefon, Mark se intoarce cu zambetul pe buze, trantindu-se langa noi si luand unul din paharele pline ochi cu batuturi scumpe, adaugand un strop de vodka peste, inainte sa-l dea pe gat.
- Ah, ce bunatate. Oh, da. V-am facut o afacere pe cinste, o sa trebuiasca sa ma rasplatiti pentru asta, declara brunetul cu mandrie.
- Dar cu cine ai vorbit? Intreaba Nate, colegul de apartament al lui Mark.
- Doar cu cel mai bun dealer din oras. E fiul unui magnat imobiliar, asa ca transporta marfa de calitate direct din tari straine, chiar si acum cand taica-su l-a pedepsit. Iar fiindca e si un fel de om de stiinta, combinatiile lui de substante sunt bestiale. Toti se omoara dupa ele, are clienti care platesc si un milion de dolari pe kilogram, povesteste brunetul. O sa vina aici in mai putin de o ora, sa aduca niste monstre.
- De care ? Intreaba Chris.
- E o combinatie noua, creata chiar de el si e cea mai populara. Se chiama ''ochiul fericirii''. Eu personal nu l-am incercat, de aia il aduce aici si o sa-l testam cu totii. Ce spuneti? Aveti curaj?
- Fie, eu cred ca o sa fie interesant, ii replic, lasandu-ma pe spate, cu o mana in buzunar si piciorul rezemat de masa de sticla, iar cu cealalta fumam, inhaland si exhaland fumul innecacios, suflandu-l in sus, facand mici circulete.

Dupa mai bine de o ora, in care Mark facea ture de sus in jos, blocand scarile pentru toti, il aud cum striga ''vine''. De ce o fii atat de entuziasmat? Sau poate bautura i s-o fii urcat deja la cap? Ce-i drept, a baut destul de mult. M-am ridicat in sezut, lasandu-ma cu coatele pe genunchi, fiind curios sa vad ce e cu acest ochi al fericirii si ce efect are.
- Scuze de intarziere, am fost retinut pe drum, spune o voce familiara din josul scarilor. Ciudat, unde am mai auzit vocea asta?
- Nu-i nimic, oricum nici nu ne-am dat seama cand a trecut timpul, spune Mark, in culmea fericirii. De parca in loc de un dealer, a venit un print sa ne vada. Am tras un ultim fum de tigare, inainte sa o sting in scrumiera, iar cand sa ridic capul...nu-mi venea sa cred pe cine vad.
- Chris, tu vezi ce vad si eu sau mi s-a urcat whiskey-ul la cap? Il intreb pe castaniu-verzui, inghiontindu-l. Insa si el era uimit si incremenit.
- Mai mai, peste cine am dat, spune dragul nostru profesor de biologie, ranjind malefic atunci cand ne-a vazut pe mine si pe Chris.
- Va cunoasteti? Intreaba Mark, uitandu-se la mine si la castaniul-verzui care era in transa si apoi la movaliu.
- Gon Phera, murmura Chris.
- E profu', spun eu.
- Huh? Intreaba Mark si Nate la unison. Movaliul inca zambea, tinand in mana o borseta neagra, la fel ca si restul tinutei sale de blugi mulati, hanorac, de data asta mai stramt si lanturi ce atarnau peste tot. E greu de crezut ca tipul asta e profesor, sincer.
Dar daca combinatiile lui de substante sunt asa de bune, atunci partea cu biologia se explica.
- Inchide-ti gura, spune el. Oricum, nu am de gand sa va trimit la detentie. Doar sunt aici cu afaceri, continua el.
- Dar cum de ai...
- Mda, mda, vrei sa incerci sau nu? Ma intrerupe el, scotand un pachet mare si frumos ambalat din borseta. Si surprinzator, semana cu ...ciocolata?
- Iti bati joc de noi? Incepe Chris, iar movaliul ofta.
- Voi nu ati auzit niciodata de ciocolata cu adaos? Intreaba Nate. E ceva mai speciala, am dreptate, domnule?
- Spune-mi Gon si da, asa e. Am zis sa combin aromele dulci ale ciocolatei cu cateva din ierburile mele speciale, asa o sa aiba gust placut si o sa-si faca si efectul. Pudra de cacao accelereaza procesul, spune el. Am oftat cu totii, lasandu-l pe profu' sa-si faca treaba si sa-si imparta marfa, fara sa comentam prea mult. Inafara de Chris care a incercat sa-l santajeze cu faptul ca o sa spuna intregii scoli de ce face el, daca nu lasa marfa la un pret mai ieftin sau daca nu ii arata un...certificat cu teste? Sau ceva de genul, cum castaniul-verzui era deja ametit, nici nu stia ce indruga. Asta l-a facut pe movaliu sa rada, amuzandu-se la culme.
- N-ai decat. Asa as castiga si mai multi clienti, ii replica castaniului-verzui, facandu-l sa taca si sa ia una din ciocolati, la fel ca pe ceilalti.
- Eu ma duc pana la baie, replic si ma ridic, trecand pe langa prof si lasandu-i pe restul sa-si faca de cap, cat timp aveam de discutat cu mama natura. Ce o fii in neregula cu profu' asta? Parca e psihopat, jur. Imi spun in gand, in timp ce ma concentram pe nevoile mele. Am oftat, spalandu-ma pe maini si pregatindu-ma sa ma intorc in grup. Cand deschid usa...vad ce nu am vazut vreodata. Pe Chris incercand sa-l loveasca pe profu', murmurand niste prostii de neinteles. Insa movaliul l-a prins de brat si l-a trantit cu capul pe masa. In loc sa se infurie si mai tare, castaniul-verzui a izbucnit in ras. Bine, cred ca ciocolata si-a facut efectul. Proful i-a dat drumul, dar felul in care se purtau idiotii ma calca pe nervi.
- Ce le-ai facut? Intreb, maraind. Nu-i de ajuns ca din cauza lui, Chris a crezut ca am trecut la barbati, dar acum sa-i drogheze in halul asta. Nu i-am vazut niciodata asa si chiar daca erau, eram prea ametit ca sa-mi amintesc. Plus ca felul in care fredonau cantece de leagan ma calca pe nervi.
- Le-am dat doar o doza de fericire, spune el, ranjind. Atat i-a fost, fara sa-mi dau seama, am incercat sa-l pocnesc, dar el mi-a oprit pumnul, rasucindu-mi mana la sapte si lipindu-ma de pieptul sau. Totul intr-o fractiune de secunda.
- Usurel, de ce nu incerci o monstra?Poate te calmezi, spune el, inca tinandu-ma strans.
- Nu vreau nimic de la tine, ii raspund, incercand sa ma smucesc din stransoarea lui, dar fara efect. Am incercat sa-l lovesc cu celalalt brat, dar s-a ferit rapid si in schimb, mi-a bagat o ciocolata in gura, dandu-mi apoi drumul. As fii vrut sa o scuip, dar avea gust mult prea placut. In mai putin de cateva secunde, am simtit cum se invarte tavanul cu mine. Era o senzatie familiara si experimentata de mii de ori, dar usor diferita. Nu stiam in ce sens, dar imi placea. Desi inca eram furios pe profu'. Voiam sa spun ceva, dar aproape ca m-am prabusit. Singurul lucru pe care mi-l amintesc sunt doua brate care ma cuprind si ma ridica. Un corp cald care imi e sprijin si o voce familiara ce imi sopteste la ureche.

tipic' rebel capitolul doi profu', bitches! dupa iesit scoala, chris hotarat lasam cearta atat

53.8KB


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 6 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Capitolul trei ~
Ah, in ce m-am bagat?

Gon's p.o.v

Ah, ah, ce ma fac eu cu copii astia? O sa-mi dea numai batai de cap, imi spun in gand, uitandu-ma la tanarul din bratele mele. Pe el unde sa-l pun? Pare-se ca ceilalti sunt cam ocupati.
- Mhm, mai mult, geme Chris, tanarul cu gura mare, bucurandu-se de halucinatiile lui in timp ce contractorul care mi-a aranjat intalnirea cu ei il saruta de mama focului, coborand tot mai jos, spre abdomenul plin de patratele si tatuat, pana la linia pantalonilor, deschizandu-i si infructandu-se cu se ascundea in chiloti. Mda, cred ca ar trebui sa-i las singuri...Printre sutele de alti tineri infierbantati ce danseaza si se holbeaza la ei. O sa-mi aduc aminte cand o sa le cer factura. M-am uitat la Ryan ce era tot ametit, privindu-ma aproape inconstient printre genele lungi si dese, acoperite de ochelari. Trebuie sa-l pun jos, e destul de greu. Am oftat, mergand spre un cunoscut de-al meu, intrebandu-l daca e vreo camera libera, dar toate erau ocupate. Fir-ar. Si eu mai prost, nu puteam sa ma uit peste adresa lui din catalog. Ahah, nu-mi ramane decat o singura optiune, ma plang eu cu voce tare. Hopa sus!

Ryan's p.o.v

O lumina puternica imi invadeaza spatiul vizual, facandu-ma sa scancesc. Incerc sa deschid ochii, dar sunt fortat sa-i inchid la loc, pana cand simturile mele se acomodeaza la realitate. Imi afund capul in perna moale cu miros strain, stand pe burta, incercand sa-mi ajustez vederea sau macar sa alin senzatia de arsura provocata de lumina. Pipai in nestire dupa ochelarii mei, pe care stiu ca ii pun deobicei pe noptiera. Unde naiba am pus afurisitii aceia de ochelari? Sper ca nu i-am spart si a doua oara. Desi pot sa vad si fara ei, fiindca prescriptia mea e pe termen scurt, ma simt mai bine cand ii am la ochi. Incerc sa gasesc noptiera, palpand cu mana, dar nici urma de ea. Ce ciudat. Ia sa caut in partea cealalta, poate sunt in pat. Caut cu mana langa mine, dar nu gasesc decat...ceva cald si cu pielea fina. Mhm, o fii vreo fata de aseara. Sper sa nu se fii asezat pe ochelarii mei. Imi las mana sa odihneasca pe spatele ei dezgolit, ce era ciudat de...bine facut. O fii mers la sala, imi spun eu in gand, incercand sa adorm la loc.
- Pentru a mia oara, Ryan, i-ati mainile de pe mine, se aduce o voce familiara si deloc feminina. Mormai ceva ce nici eu nu am inteles, tragandu-mi mana inapoi si incercand sa-mi amintesc cu cine am venit aseara acasa. Stai asa! Nu erau fete langa noi cand a venit...
- Profu'? Strig eu, ridicandu-mi capul din perna si privind spre movaliul jumate dezbracat de langa mine. Am privit scurt imprejur si am realizat ca asta nici macar nu e camera mea. De aia nu-mi gaseam eu ochelarii.
- Da, da. Ma bucur ca ai revenit la realitate, mormaie el. Acum taci si lasa-ma si pe mine sa dorm.
- Nu pana nu-mi spui cum am ajuns aici, ii spun, ridicandu-ma in sezut si respirand usurat vazand ca am toate hainele pe mine.
- Te-a adus dovleacul fermecat in caleasca magica, spune el ironic.
- Si pot sa stiu de ce m-ai adus aici, domnule dovleac? Il intreb, dar el nu mi-a raspuns. A adormit la loc? Ma intreb, vazandu-i spatele ridicandu-se si coborandu-se armonios, iar respiratia regulandui-se. Am privit spre noptiera de langa mine pe care in sfarsit o gasisem si eu, tot fara ochelarii mei si am luat un cub de gheata din paharul cu apa, punandui-l profului pe spate, facandu-l sa tipe inabusit in perna. S-a ridicat in coate si m-a tras brusc de brat, facandu-ma sa cad pe spate, fix sub el, fiind trantit pe o parte, cu capul intre perna si cotul lui, tinuindu-ma cu bratul de portiunea ce despartea pieptul de abdomen, iar cu mana din dreptul capului meu mi-a luat cubul de gheata, aruncandu-l pe jos.
- N-o sa te las sa dormi pana nu-mi spui tot, spun eu, privindu-l in ochii albastri de o frumusete si o nuanta rara. De ce ochii lui sunt albastri deschisi, iar ai mei metalici? Nu e corect! Toata lumea spune ca am ochii gri.
- Ce anume vrei sa stii? Imi pica ochii de somn. Te-ai foit toata noaptea si apoi sunt aproape la fel de ametit ca si tine, dupa ce am consumat aseara, spune el.
- Cumva iti testezi propria marfa? Il intreb eu usor curios, privindu-i firele de par mov ce-i alunecau pe gatul gol, mutandu-mi privirea spre cercelul din buza care era la doar cativa centimetri de fata mea. Parca formam un unghi, jur. Adica el intins pe burta, stand normal, iar stand pe lateral cu picioarele spre noptiera.
- Da, trebuie sa ma asigur ca e buna inainte sa o dau clientilor. Aparent, ochiul fericirii produce inconstienta in combinatie cu un tip de alcool, ca si in cazul tau. Te intreb mai tarziu ce ai consumat tu, diferit de amicii tai.
- Tu chiar crezi ca imi amintesc? Il intreb, ridicand sceptic spranceana.
- Dar pun pariu ca iti amintesti cand ai incercat sa ma lovesti, nu-i asa? Intreaba el, imitandu-mi gestul.
- Nu chiar. Stiu doar ca eram furios pentru ca prietenii mei au inceput sa fredoneze cantece de leagan si pe deasupra, am fost baut si fumat. Dupa intamplarea cu Chris, cine nu ar incerca sa te pocneasca?
- Nu-i vina mea ca el s-a gandit la prostii. Desi, cred ca oricine ne-ar fi vazut in pozitia aia ar fi crezut la fel, mormaie el, zambind din coltul gurii. Ca veni vorba, ce fel de relatie ai tu cu el? Intreaba el.
- In cazul in care nu e evident, Chris e prietenul meu cel mai bun. Ne stim din copilarie si ti-a spus-o si el, ieri in baie. Ii replic.
- Sigur nu e nimic mai mult?Intreba el, curios.
- Chiar trebuie sa repet? Intreb eu, dand sa ma ridic, dar apoi am observat ca ochelarii mei sunt sub abdomenul gol al profului. Am incercat sa-i iau, dar el m-a prins de mana. L-am privit confuz, incercand sa-mi eliberez mana, dar nu stiu ce forta are omul asta, de abia daca mi-o pot misca.
- Ii primesti dupa ce imi raspunzi, spune el.
Am oftat, incercand sa nu ma enervez.
- Nu, nu e nimic mai mult. Si chiar daca ar fii, de ce te-ar interesa pe tine? Il intreb.
- Pentru ca nu vreau sa ma aleg cu inca un scandal sau o alta acuzatie nefondata cand prietenul tau cu gura mare o sa afle ca ti-ai petrecut noaptea aici.
- Nu vad de ce, doar nu am facut nimic...nu-i asa? Intreb eu, usor nesigur, asteptand cu nerabdare confirmarea.
- Sigur ca nu, raspunde el, inmanandu-mi ochelarii, care spre surprinderea mea erau intacti. Nici macar o zgarietura. Mi i-am pus la ochi, bucurandu-ma ca acum vad totul mai clar decat inainte. Asta insemna si spatele gol si fin al profului. Mi-am vazut bocancii langa pat, luandu-i si incaltandu-i, cautandu-mi telefonul si imediat ce l-am gasit, l-am bagat in buzunar, ridicandu-ma din pat.
- Eu merg acasa, ii replic, dar el a adormit la loc. Cum reuseste sa adoarma atat de usor? Am oftat, pasind tiptil pe usa, hotarand ca e mai bine sa nu se trezeasca, altfel cine stie ce mai comenteaza sau mai rau, iar imi da vreo inventie de-a lui. Am iesit din camera lui ce abia acum observasem si eu cat era de frumoasa, dand intr-un living foarte spatios si dragut aranjat, incercand sa-mi dau seama care e usa spre iesire.
- Ce cauti in casa fiului meu? Se aude o voce groasa, rasunand din partea de sus a scarilor asezate la o distanta considerabila deasupra iesirii din camera movaliului, acolo unde statea un barbat in varsta, imbracat elegant si cu o mustata groasa. Intr-un fel, semana cu...directorul Johnson. Shit! Peste ce am dat? Dar daca a spus ca profu' e fiul sau, inseamna ca asta e tatal. Stai asa,ca veni vorba... Mark a spus ieri ca profu' a fost pedepsit de tatal sau. Oare asta sa fie pedeapsa? Faptul ca il supravegheaza sa vada cu cine umbla si ce face?
- Um, buna dimineata! Spun eu, trezindu-ma din visare si incercand sa gasesc o modalitate de a pleca cat mai repede de aici.
- E amiaza, replica el. Iarasi shit. Oamenii astia ma dau peste cap. Parca domnul Johnson si intreg neamul lui si-au propus sa-mi faca viata amara.
- Mda, murmur eu. Buna ziua?
- Nu mi-ai raspuns la intrebare, replica el, inca privindu-ma de sus.
- Care intre...? Oh, da. Eu...aveam de discutat cu pro-, adica domnul profesor despre o tema, ii spun eu.
- Dar e sambata, replica el. Si Gon doarme la ora asta. 
Serios acum?
- Um, da, stiu ca e sambata. Dar abia ieri a venit la scoala asta si noi am ramas in urma cu materia, de cand fosta profesoara a plecat. De aceea! Ii raspund eu usor nepasator si plictisit, dar ultimul lucru pe care mi-l doresc e sa ma mai cert si cu mosul.
- Okey, spune el putin neincrezator. 
Eh, la cat de cuminte par eu nici nu il condamn. Am murmurat un ''la revedere'' si am iesit pe prima usa pe care am vazut-o, ce spre norocul meu a fost iesirea. Asa si acum ca am scapat de trio-ul malefic, sa chem un taxi si sa merg acasa. Ma bucur ca mosul nu m-a intrebat cum am reusit sa-l trezesc sau care era tema. Si chiar asa, omul ala nu stie ca fiu-su doarme fiindca se indoapa cu droguri? Incep sa ma intreb care o fii fost pedeapsa pe care profu' a primit-o. Am rasuflat usurat, fara sa privesc in urma casa movaliului si am reusit sa prind un taxi, urcandu-ma in el si dandu-i adresa soferului. Imi e asa de somn, parca nici nu am dormit o noapte si jumatate. Am plecat in club sa ma distrez si am ajuns la meditatii private, soptesc eu, facandu-l pe sofer sa intoarca capul uimit spre mine.

Odata ajuns acasa, am intrat pe usa, gasind-o pe mama impreuna cu prietena ei foindu-se pe canapea si cu o privire ingrijorata. Acum sa vezi circ, imi spun in gand, asteptand plictisit sa inceapa drama.
- Unde ai fost? Intreaba ea, vazandu-ma. Te-am cautat peste tot, nici Chris nu stie de tine. Nici acasa nu ai venit aseara si nici de sunat, nu ai sunat. E cinci dupa-masa si tu arati de parca acum te-ai trezit, spune ea gesticuland dramatic.
- Pe asta ai nimerit-o, soptesc eu.
- Ce? Si raspunde-mi la intrebare, altfel il sun pe domnul Gon.
- Pentru ce si de unde ai tu numarul lui? Si mai mult, de unde stii cum il cheama? O asaltez eu cu intrebari, desi inca eram pe jumatate adormit, deci nu prea imi pasa cu adevarat de raspunsuri.
- Am luat numarul de la domnul Johnson, ieri cand am fost la scoala si l-am intrebat de situatia ta. Tocmai atunci a intrat nepotul sau .Asa mi-a facut cunostiinta cu el si am aflat ca e noul tau profesor de biologie. Stai asa, sa-i formez numarul, spune ea, cautandu-si telefonul in poseta.
- Nu, stai, nu-l trezi, spun eu, dandu-mi seama ce ar putea sa-i spuna daca vorbeste cu el, iar cum e inca ametit dupa noaptea trecuta, poate mentioneaza ca si eu am consumat. Daca femeia asta afla ce fac deobicei, atunci si eu si Chris dam de necaz.
- Dar de unde stii tu ca doarme? Intreaba prietena mamei, pe care nici acum nu am retinut cum o cheama.
- Ah, e sambata. Toti profesorii dorm sambata, spun eu incercand sa par calm.
- Dar nu la ora asta, replica ele, uitandu-se una la alta.
- Si oricum meditatiile tale incep de maine, spune mama.
- Huh? Ce meditatii? Intreb eu.
- Tatal tau a hotarat ca decat sa plateasca ca tu sa treci clasa, mai bine te-ai pune pe invatat. Asa o sa te pregatesti pentru facultate din timp. De aceea am vorbit cu tatal noului tau profesor de biologie si o sa mergi la ei in fiecare weekend pentru meditatii la toate materiile importante. Pana cand notele tale se inbunatatesc si o sa inveti de unul singur, povesteste mama.
- Poftim? Strig eu. In vise! Spun eu si urc scarile in ritm haotic spre camera mea. Asa, nu-mi mai lipsea decat sa ma loveasca un meteorit. Nici intr-o mie de ani nu iau mediatii si mai ales de la cel care m-a drogat cu inventiile lui si m-a bagat in patul lui. Stai, asta nu a sunat bine. Am inchis usa nervos si m-am trantit pe pat, scotandu-mi telefonul si sunandu-l pe Chris. Dar nici semn de castaniu-verzui. Raspunde, fir-ar. Si daca raspunde? Cum ii explic aiuritului unde m-am trezit? O sa-l ia pe profu' la bataie si mai mult decat atat, nu cred ca o sa castige. La ce forta are omul ala, cand ii suteste una il invarte pe Cri-Cri ca pe greiere.
- Alo? Ma trezeste Chris din visare. Oftez si ma gandesc cum sa povestesc in asa fel incat sa gasesc o solutie la problema mea, dar fara sa se termine cu inmormantari. De unde atata antipatie intre doua persoane care abia s-au cunoscut?
- Da. Uh, esti ocupat? Intreb eu.
- Mhm, nu. Ce e? Si apropo, unde ai fost? Mama ta m-a sunat disperata la sase dimineata si mi-a trebuit jumate de ora sa o calmez si sa o conving sa nu o sune si pe maica-mea.
- Ah, cand am venit de la baie v-am gasit in lumea fericirii si am decis sa va las singuri, asa ca am plecat cu...o fata. Si inainte sa-mi dau seama, s-a facut tarziu si uite-ma. Acum am ajuns acasa. Dar nu de asta te-am sunat.
- Oh, inteleg. Deci ce s-a intamplat? Intreaba Chris.

Dupa ce i-am povestit castaniului verzui tot ce a pomenit mama, el a inceput sa se crizeze, speriindu-se ca si tatal sau o sa faca la fel si atunci o incurcam amandoi. Fir-ar.
-Dar pe de alta parte, putea fi mai rau, no? Macar nu au aflat ce am facut pana acum, deci e bine, spune el. Ca veni vorba, la ce profesor te-au bagat? Intreaba el, luandu-ma pe nepregatite. Bagami-as! Sa-i spun sau nu? Dar daca afla pana la urma, in cazul in care directorul ma ironizeaza sau ma tachineaza...? Cu siguranta o sa profite de situatie, sa faca misto.
- Cel de bio, ii raspund oftand greoi.
- Poftim? Iarasi tipul ala, spune castaniul-verzui. Apropo, el unde a disparut aseara? Ca nu-mi amintesc prea multe, spune el.
- Cine stie, ii raspund.
Imi pare rau ca il mint pe Chris in legatura cu asta, dar nu as vrea sa-i treaca si alte prostii prin cap. Si oricum, o minciuna mica nu strica.

Dupa ce am vorbit cu castaniul mai bine de o ora, discutand vrute si nevrute si gandindu-ne cum sa fac sa scap de meditatii, am pus telefonul pe pat, holbandu-ma la tavan ca un drogat. Oh, stai, nici asta nu suna bine. Ce sa fac acum? Daca nu ma duc, atunci profu' sigur o sa-i spuna mamei, iar daca ma duc cine stie de ce o sa am parte. Nu pare genul care sa ma crute, ci care sa ma tortureze. Ca veni vorba de asta, imi e foame. Fir-ar, dar nu am chef sa ma duc jos si sa o aud pe mama comentand si bolborosind. Sper sa plece iar undeva si sa ma lase singur. Deschid silentios usa si imi scot capul, cercetand perimetrul care parea liber.Am ascultat cu atentie orice sunet, dar nimic. Sa fii plecat? Am coborat scarile, facand dreapta spre bucatarie si intrand, vazand ca e goala. Pe cand ma apropii de frigider, vad un bilet lipit si scris cu rosu.
'' Am plecat cu Sonja la bunica ei din cealalta parte a orasului. Ne intoarcem maine. Sa fii cuminte si sa nu lipsesti de la meditatii. Trebuie sa fii acolo la ora noua. ''. Poftim? La noua? Dar nici pasarile nu se trezesc atat de devreme. Am luat biletul, mototolindu-l si aruncandu-l in cosul de gunoi. Am deschis frigiderul, cautand ceva de mancare, orice pot sa rontai de nervi. Am gasit niste pulpe de pui prajite, asa ca am luat cateva, ducandu-le cu mine in camera, trantindu-ma pe pat si dand drumul la tv. Cat timp eu mancam in ritm haotic, sfasiind carnea ca un animal salbatic, am auzit un ton de mesaj. Mi-am cautat telefonul ce era undeva sub mine si am vazut un mesaj nou, asa ca l-am deschis.
'' Ne vedem maine la noua. Ia cu tine cartea de matematica si de chimie.'' Ce ciudat. Cine mi-o fii trimis mesajul asta? Voiam sa ignor si sa pun telefonul la loc pe pat, dar apoi mi-a sarit in ochi numele expeditorului. ''Profu' ''. Huh? Cand anume i-am trecut eu numele in telefon? Si nici bine nu am intrebat cu voce tare, fiindca am primit un alt mesaj pe care l-am deschis curios.
'' Daca te intrebi de unde am numarul tau, afla ca am facut rost de el aseara cand erai inconstient. Ma gandeam ca mi-ar prinde bine, daca tot e sa te car in brate.'' Carat in brate? Intreb eu, revoltat, lasand mancarea la o parte. Se poate mai rau decat atat? In ce blestem o fii calcat cand am fost prea high?

tipic' rebel capitolul trei ah, m-am bagat? gon's p.o.v ah, ah, fac copii astia? sa-mi dea numai

57.3KB


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 6 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Capitolul patru ~
C from Come to Me

- Ridica-te, trebuie sa te pregatesti, se aude o voce enervanta care ma zgaria pe creier.
- Mhm, orice ai vrea, n-am chef, mormai eu.
- Ba o sa ai, spune aceea voce, care am constatat si eu apoi ca e a mamei.Cand o fii venit? Bagami-as! Am deschis ochii lenes, privind-o pe femeia care mi-a dat viata cum se incrunta la mine, cu mainile puse strategic pe sold si asteptand sa ma ridic.
- Tot nu sunt acasa, spun eu si inchid ochii la loc, intorcandu-ma pe cealalta parte a patului meu, tragandu-mi asternuturile peste cap, astfel lumina venita de la geamul dublu sa nu-mi incetoseze si mai mult vederea. Eu la lumina sunt ca o cartita. Nu chiar atat de mioapa, dar la fel de irascibila.
- Trezeste-te, altfel iti torn apa rece in cap, spune ea. Am oftat zgomotos, deschizandu-mi ochii si dandu-i peste cap, ridicandu-ma din pat si uitandu-ma la ea.
- Acum ce? O intreb pe jumatate adormit.
- Te imbraci si pleci la meditatii, replica ea. Evident!
M-am ridicat din pat si m-am dus spre baie, mergand ca un zombie spre cabina de dus, mai mult palpand-o. Nu doar ca mi-am uitat ochelarii in camera, dar nici nu pot intra cu ei in cabina. Dimineata chiar ca sunt ca un orb. Bine macar ca de data asta nu sunt mahmur. M-am dezbracat de haine si am intrat sub jetul fierbinte, incercand sa ma acomodez cu temperatura apei si totodata sa ma trezesc, constientizand ca o sa merg la mediatii pentru prima data si eu nu am niciun chef. De parca s-ar prinde ceva. De ce nu ma lasa ai mei in pace cu ale mele? Am oftat, clatindu-mi trupul de toate impuritatile, pe cand aburii ma invaluiau in intregime. De m-ar putea duce acesti aburi atat de departe, incat niciun gand sa nu ma ajunga?

Am iesit din dus, intorcandu-ma in camera si bucurandu-ma ca mama nu a stat de paza sa vada daca ma si imbrac cum trebuie, asa ca am dat un raid la dulap, cautand niste haine lejere pentru azi. Am ales un tricou gri deschis, larg, decupat in zona pieptului in forma rotunda, lasand doar o linie subtire de material in partea de sus. Apoi am luat o pereche de blugi albastri deschisi si niste bocanci negri cu tinte. Mi-am pus o sapca neagra din vasta mea colectie, un lantisor cu un pumnal pe care il port mereu si ochelarii mei negri cu rama groasa, uitandu-ma in oglinda dulapului inainte sa ies pe usa.
Dupa ce am coborat jos si am mancat, chiar daca nu aveam pofta, mi-am luat telefonul de pe blat si ochelarii pe care ii dau jos cand mananc ceva cald, dand sa ies pe usa si sa plec. Mor de somn si de plictiseala. Sa vezi ce o sa ma calce profu' pe nervi.
- N-ai uitat nimic? Intreaba mama, dandu-si arogant parul rosiatic si lung pe spate.
- Ce sa uit? Fericirea? Ti-o las tie!
- Amuzant. Eu vorbeam de cartile pe care ti le-a cerut domnul profesor.
- Dar de unde stii? O intreb eu.
- Doar nu credeai ca ne bazam pe tine sa-ti aduci aminte. Chiar daca ti-ai aminti, le-ai lasa acasa intentionat, replica femeia, inmanadu-mi geanta scolara cu cartile necesare si alte cateva chestii in ea pe care nu m-am obosit sa le verific.
- Mda, mersi, ii replic ironic, dand sa ies pe usa.
- Si Ryan! Cum iesi de la meditatii, vii direct acasa, spune ea. Nu am comentat nimic si am inchis usa in urma mea, iesind din casa si luand-o pe alee. Sigur ca da. De ce nu-mi puneti si lesa? Am scos o tigara, aprinzand-o si tragand din ea, mergand pe o ruta mai pustie unde nu ma vede nimeni. Cat as fii vrut sa-i spun mamei ca m-am ratacit si n-am gasit adresa, dar astia m-ar gasi si daca m-as ascunde sub o piatra in cel mai indepartat colt al Atlantidei, cu pesti cu tot. Sunt foarte sigur ca profu nu pierde nicio ocazie sa ma calce pe nervi. Am pufait nervos, incercand sa merg cat mai lent, dar apoi mi-am amintit ca daca intarzii, o sa ma tina de doua ori mai mult. Aseara am primit o lista cu toate regulile pentru meditatii. Exista si reguli pentru asa ceva? Aparent da, si cele mai multe se refera la punctualitate si respect fata de cadrul scolar. Uneori am impresia ca maica-mea ma confunda cu un tocilar. Doar pentru ca port ochelari, nu inseamna ca si sunt.  Acum mi-ar prinde bine ceva tare care sa ma dea pe spate. Oh, poate reusesc sa-l conving pe profu' sa lasam meditatiile o parte si sa-i incerc alta inventie? E clar ca nu sunt genul care se invata minte, dar sunt suficient de disperat.

Si uite ca am ajuns, imi spun in gand, privind locuinta familiara si oftand, inainte sa bat la usa.  Abia daca am batut de doua ori si in fata mea iese acelasi barbat pe care l-am vazut ieri, de data asta zambindu-mi. Puterea banilor si a relatiilor, imi soptesc in gand. Am oftat, murmurand un buna dimineata scurt, intrand inauntru la cererea lui.
- Gon te asteapta in biblioteca, spune el, facandu-mi semn sa il urmez pe scarile deasupra carora statea barbatul ieri, privindu-ma cu superioritate, iar acum imi deschide usa politicos, invitandu-ma in casa lui cu zambetul pe buze. Ce enervant. Imediat cum mi-a deschis usa, am intrat in biblioteca imensa cu o varietate de rafturi din lemn cu detalii aurite pe margini, imbucsite cu carti de tot felul, in centrul caruia se afla o masa rotunda din lemn lacuit cu banci de aceiasi culoare atasate. Pe cea dinspre coltul incaperii statea dragul nostru profesor, ce parea prins in gandurile lui, pe cand lumina soarelui de afara batea fix deasupra lui prin singurul geam din incapere, de altfel si cel mai mare si inalt. Am zambit siret, apropiindu-ma putin cand mi-am dat seama ca el inca nu ma observase, inainte sa rostesc :
- Daca nu esti disponibil, atunci eu plec.
- Stai jos, spune el, privindu-ma amenintator cu coada ochiului. Am pufait usor, intorcand capul intr-o parte. Ce privire intensa si infioratoare , totusi. Am oftat, luand loc inaintea lui, punandu-mi geanta jos pe podeaua de aceasi culoare ca si masa, un maroniu deschis, spre caramiziu si asezandu-mi piciorul peste genunchi asa cum fac de obicei. Pe cand el inca se gandea, eu am observat cum era imbracat azi. In mod ciudat, nu era doar negru. Purta o bluza subtire cu gluga rosie ca focul si blugi gri inchis cu lanturi atasate, alaturi de niste bocanci ce semanau mult cu ai mei. Bateam cu palma peste piciorul asezat pe genunchi, din cand in cand lovind cu inelele peste tintele bocancilor, asteptand ca proful sa termine de visat. Desi cu cat visa mai mult, cu atat se scurta si ora mea de meditatie.
- Termina, spune el, ridicandu-se si venind spre mine, rezemandu-se cu fundul de masa. Si da-mi cartea de matematica, continua el. Il priveam plictisit si totusi m-am aplecat, scotand cartea din geanta lasata jos, inamandui-o si din greseala facand contact cu mana lui groznic de rece. Omul asta nu cred ca are sange in vene, imi soptesc. Imediat ce a deschis cartea, a inceput sa o cerceteze, rasfoind paginile si uitandu-se peste lectii si exercitii.
- Nu o sa te intreb la ce lectii ai fost fiindca am o vaga banuiala ca nu mergi la niciuna, dar vreau sa vad ce stii din toate astea? Intreaba el, aratandu-mi ecuatiile ce mie imi pareau chineza, si traditionala si moderna.
- Nu te obosi. Si nu mai bine le spui alor mei ca am facut lectia? Ne vedem amandoi de treburile noastre si nimeni nu trebuie sa stie nimic, ii sugerez eu. Iar la schimb, ma ofer sa-ti testez eu marfa, asa nu trebuie sa o testezi singur.
- Amuzant, spune el privindu-ma plictisit. Dar nu! Si acum cred ca o sa trebuiasca sa incepem de la zero. Stii macar cat fac unu plus unu? Ma ironizeaza el.
- Numarul bratelor meu care o sa te loveasca, ii replic acid.
- Ai mai incercat si nu a mers, comenteaza el.
- Asta pentru ca atunci te vedeam triplu, spun eu.
- Mda, mda. Hai sa lasam violenta inutila la o parte si sa incepem lectia, nu am toata ziua de pierdut cu tine. Trebuie sa ma intorc la munca mea, murmura el. 
- Sa vad cum o sa ma convingi sa fac ceva ce nu vreau, ii spun.
- As putea foarte usor sa nu-mi pierd timpul cu tine si sa le spun parintilor tai ca esti imposibil, dar daca tot suntem amandoi fara scapare, nu ar fii mai usor sa ne intelegem? Incearca sa te comporti ca o persoana matura, spune el.
- Profu', sunt suficient de matur incat sa stiu ca noi doi nu o sa ne intelegem, doar o sa ne calcam pe nervi, ii replic. Si apoi tu cum de esti ''fara scapare''? Ce pedeapsa ai primit si pentru ce? Il intreb usor curios.
- Asta nu te priveste ! Acum nu mai comenta si hai sa incepem lectia. De cate ori gresesti, de atatea ori o sa te pedepsesc, spune el, iar eu am marait. Cine se crede tipul asta sa ma pedepseasca?
- Si cum o sa faci asta? O sa ma lovesti cu liniarul peste degete? Intreb eu, cu mainile incrucisate la piept, asteptand raspunsul lui. In loc de asta, el se apleca peste mine si imi cuprinde buzele intr-un sarut brutal, in mai putin de o fractiune de secunda. Voiam sa ma smucesc, dar m-a prins strans de ceafa, infingandu-si degetele in parul meu, adancindu-se in gura mea, fortandu-ma sa-i simt gustul din plin. O combinatie stranie, usor dulceaga si metalica in acelasi timp, datorita cercelului. Ca si cum un val de electricitate mi-ar fii strabatut corpul, doar din contactul buzelor noastre fierbinti. Si-a trecut limba peste cercelul meu si s-a departat de mine, reluandu-si pozitia de dinainte.  Imediat cum m-a eliberat, as fii vrut sa ma ridic si sa plec, dar aveam o vaga presimtire ca nu o sa ma lase asa de usor.
- Si in cazul in care te gandesti sa pleci, l-am pus pe tata sa o incuie imediat cum intri. Iar asta e pedeapsa pe care o primesti daca nu te supui. Sau preferi sa fie recompensa? Spune el, privindu-ma cu coada ochiului. Era ceva schimbat in atitudinea lui. In loc de zambetul acela meschin, avea o privire rece, incat albastrul ochilor lui se asemana acum cu gheata si puteam sa jur ca emana aceiasi raceala. Voiam sa spun ceva, insa nu gaseam cuvinte, asa ca am ales sa tac pentru moment si sa nu-l mai provoc. Chiar e un psihopat, unul bipolar. Am scarsnit din dinti, evitandu-i privirea si abtinandu-ma sa nu izbucnesc. Si de ce incuie mereu usa? Bun, profesorul asta e complet ticnit. A fost pedepsit pentru cine stie ce prostie, dar cu siguranta nu are legatura cu drogurile, altfel nu ar mai putea face trafic. Nu cred ca un magnat imobiliar si un unchi director l-ar lasa. Si in loc sa nu-si sparga capul cu mine, el prefera sa execute oricare i-ar fii pedeapsa si sa ma traga si pe mine dupa el. Adica de ce sa mori singur cand poti sa mori acompaniat?
- Scoate-ti unul din caietele pe care ti le-a pus mama ta si incepe sa scrii ce iti dictez eu, spune el, dar nemiscandu-se de pe loc, stand in aceiasi pozitie, rezemat de masa fix in stanga mea, urmarind tot precum un soim.
-Ce sa scriu? Nu ai tot in carte? Il intreb, batand nervos cu piciorul.
- Adica cea pe care nu te-ai obosit odata s-o citesti? Fiindca daca ai fi facut-o, ai fii aflat ca teoriile de aici sunt mult prea complicate pentru tine, spune el. Am vrut sa comentez ceva, dar m-am abtinut cand l-am vazut incrutandu-se usor. Mai bine fac ce spune pana plec acasa, altfel cine stie ce-i mai trece prin cap. Am luat un caiet de matematica si un pix, asezandu-ma plictisit cu coatele pe masa, asteptand ca profu' sa-si dicteze prostiile.


- Nu facem o pauza? Ma doare mana, spun eu cand am constatat ca incheietura si degetele imi amortesc, lucru deloc suprinzator stiind ca am umplut zece pagini de caiet studentesc. Nu am scris atat nici in cei saptesprezece ani ai mei.
- Inca putin si terminam, spune el, citind si incercand sa reformuleze alte prostii matematice.
- Scriu de o ora si dictezi de parca ai fi fugarit, comentez eu. Si in loc sa se imbune, m-a lovit cu cartea in cap.
- Dupa ce terminam cu matematica si iti dau niste exercitii pe care oricum stiu ca nu o sa le rezolvi fara mine, trecem la chimie si biologie.
- Si chiar crezi ca poti sa faci atatea in doar doua ore? Il intreb eu, sceptic.
- Nu ti-a spus mama ta? Meditatiile tale sunt intensive, dureaza toata ziua, spune el, lasandu-ma masca.
- Oh, grozav. De ce nu ma omori direct? Intreb eu, alegandu-ma cu inca o carte in cap, de data asta mai tare. Si nu ma mai lovi, comentez eu.
- Preferi sa te sarut? Intreaba el. Poate asta te-ar energia un pic.
- Iti saruti mereu elevii cand nu te asculta?Intreb eu.
- E prima data cand sunt profesor si tu esti primul meu elev privat, deci nu.
- Dar daca ai avea si altii, atunci...
- Taci si continua sa scrii, ma intrerupe el. Mai ai mult de recuperat, spune el punand acent pe ''mult'', iar eu am oftat.


Dupa cateva ore de scris la chimie si rezolvat o multime de exercitii plictisitoare pe care le greseam constant, incat movaliul a ajuns sa ma ironizeze, spunand ca le gresesc intentionat ca sa fiu pedepsit, a venit si randul biologiei. Simt ca sufoc aici!
- Macar stii ce este ADN-ul? Intreaba el, facandu-ma sa pufai enervat. Am tacut, evitand contactul vizual, iar el m-a privit cu interes si curiozitate. Haide, spune! Ceva simplu, fara cuvinte complicate pe care si un copil de gradinita l-ar ghici, continua el.
- Acidul dezoxiribonucleic care ajuta la stocarea informatiei gentice, format dintr-o structura primara monocatenara si una secundara ce formeaza un dublu helix, mormai eu, inca evitandu-i privirea, dar urmarindu-i reactia usor surprinsa cu coada ochiului.
- Deci tu chiar stii, dar nu vrei sa spui, comenteaza el, iar eu m-am incruntat.
- Nu te ambala, doar mi-am amintit ce am auzit intamplator. Nu am fost atent la ora, comentez eu.
- Desigur, spune el sarcastic. Ti-ai amintit intamplator o cantiate atat de mare si de detaliata de informatii. Ce geniu trebuie sa fii, comenteaza el, uitandu-se peste cartea lui de biologie . Bine macar ca nu trebuie sa o car si pe aceea dupa mine. Am obosit si mai aveam o gramada de scris. Singura data cand am facut pauza a fost ca sa mancam, si asta dupa sase pagini si jumatate de chimie. Asa am aflat ca profului ii place acelasi tip de pizza ca si mie si ceaiul verde. Eu unul prefer coca cola, dar nu e de mirare de ce-i straluceste pielea asa.
-Copiaza tot pana unde am marcat cu creionul, spune el, aratand cu degetul pe cartea de biologie tot ce aveam de transcris in caiet. Adica aproape toata pagina, cu exceptia unui singur cuvant. Nici nu stiu la ce ma mai obosesc, as putea foarte bine sa citesc direct.
- Nu o sa reformulezi totul mai simplu? Il intreb ironic.
- Pentru cineva care stie sa-mi spuna definitia ADN-ului aproape cum am invatat-o eu in facultate, nu vad de ce. Sunt foarte sigur ca daca lasi la o parte mandria sau teama de a fii privit ca un elev silitor, ai lua note chiar mari. Si acum nu te mai preface ca scrii mazgalit. Ti-am vazut agenda telefonica de mana, ai un scris aproape caligrafic.
- Da, da, raspund eu.
- Ce castigi cu atitudinea asta? Ma intreaba el.
- Nu te priveste! Ii raspund cu aceiasi replica pe care mi-a dat-o el mai devreme, iar el a observat asta. Si cum iti aduci aminte o definite de acum zeci de ani? Il intreb.
- Tu ce varsta crezi ca am? Intreaba el, asteptand curios raspunsul meu.
- Treizeci?
- Am douazeci si trei, comenteaza el. Nu sunt atat de batran si am absolvit acum un an, spune el.


In sfarsit s-a facut seara, iar lectiile mele se terminasera. Eram frant si abia asteptam sa plec. Mi-am pus toate lucrurile inapoi in geanta idioata data de mama, pregatindu-ma sa cobor scarile cand proful m-a oprit.
- Stai asa, te duc eu cu masina, spune el.
- Nu e nevoie, ii raspund.
- Nu era o intrebare, spune el.
- Am spus nu. Meditatiile s-au terminat, am facut tot ce ai vrut, acum lasa-ma in pace. Oricum vreau sa fac o plimbare, ii spun nervos si cu asta am coborat si am iesit pe usa, lasandu-l pe profu' cu ochii in soare. Imediat cum am iesit afara, am simtit cum mi se face frig si incep sa cred ca nu era o idee buna sa vin doar in tricou. Am luat-o pe aceiasi ruta pustie pe care venisem, bucurandu-ma de liniste, intuneric si aerul curat, luand-o pe langa tufisuri care incepeau sa se miste in mod misterios.
- Buna frumosule, spune cineva iesind de dupa ascunzisul frunzelor, impreuna cu alti cativa baieti ce zambeau malitios, privindu-ma cu interes. Cu totii ranjeau la mine, avand in mana cateva bate si cutite, iar pentru ca era intuneric, nici nu stiam cu cine sau cu cati aveam de-a face.


Gon's p.o.v

Aiuritul de Ryan si-a uitat telefonul, imi spun in gand vazandu-i mobilul pe masa. Era atat de grabit sa plece, incat si-ar fii uitat si capul daca nu-l avea lipit. Ambele capete! Am oftat, luandu-mi cheile de la Ferrari-ul meu rosu, bagand in buzunar telefonul adolescentului, coborand in graba scarile. Imediat cum am iesit si trecut la volan, am bagat cheile in contact, pornind motorul si demarand in viteza, cu o mana conducand, iar cu cealalta verificand ruta pe care a venit azi Ryan, fiind doua care duc spre locuinta mea. Si fir-ar! Idiotul tocmai pe cea mai periculoasa trebuia sa vina. Aici e plin de gasti violente si cu antecedente penale grave, unii au si cazier pentru crima. Stiu ca si eu eram asa, dar nu ma afundam cu capul inainte chiar peste tot, imi soptesc in gand. Am trecut pe langa niste tufisuri ce pareau ca se misca si atunci am oprit brusc, coborand din masina, indreptandu-ma spre trotuar, sperand ca Ryan sa nu fii patit nimic. Altfel, pedeapsa mea s-ar mari considerabil si nu vreau sa-mi iau pe constiinta accidente neprevazute. Apropiindu-ma mai mult, incercand sa-mi acomodez ochii la intunericul noptii, am auzit niste scancete si plansete de durere ce se inteteau, asa ca am grabit pasul. Cand am intrat printre tufisuri am vazut ca...Ryan fuma linistit, cocotat cu fundul pe spatarul unei banci de lemn vopsite albastru inchis, cat timp cativa barbati necunoscuti se zvarcoleau pe jos de durere, unii din ei sangerand serios. Am respirat usurat si nici eu nu stiam de ce, vazandu-l ca nu are nimic. M-am apropiat de el, incruntandu-ma serios. Imediat cum m-a observat venind, m-a fixat cu privirea, dar inca tragand cu pofta din tigare, probabil asteptandu-se la vreo predica din partea mea.
- Ti-ai uitat telefonul, ii spun, scotand micutul electronic din buzunar, inamandui-l tanarului.
- Multumesc, spune el, prinzandu-l cu o mana. Atunci am observat sangele care se scurgea in jos.
- Ryan, esti ranit, ii spun, iar el isi trage repede mana, ascunzand-o.
- E doar o mica zgarietura, spune el, dandu-se jos de pe banca si dand sa plece, dar l-am prins de mana in care tinea tigarea. Insa de data asta el si-a smuls-o cu usurinta si cu rapiditate, fara macar sa ma priveasca. Deci el nu e deloc slab, constat in gand.

Ryan's p.o.v :

Am incercat sa ma departez, mai ales dupa ce m-am smuls din stransoarea lui, dar el m-a prins inca o data, de data asta cu mai multa forta, intorcandu-ma cu fata spre el si tragandu-ma mai aproape. Nu a spus nimic, doar m-a privit cu aceiasi ochi de gheata pe care ii avea azi cand m-a sarutat, tarandu-ma dupa el pana la iesirea din tufisuri. Acolo era parcata o frumoasa masina rosie a carei portiere a deschis-o rapid, azvarlindu-ma pe scaunul pasagerului, luandu-mi geanta de pe umar si aruncand-o in spate. Mi-a luat tigarea din mana dreapta si a aruncat-o jos, impingandu-ma pe spate si lasandu-se cu toata greutatea pe mine.
- Ce crezi ca faci? Il intreb, incercand sa-l dau jos, dar in zadar. Apoi l-am auzit scotocind prin masina dupa ceva, dar fara sa rupa contactul vizual cu mine sau sa-mi raspunda. Imediat ce a gasit ceea ce cauta, s-a ridicat de pe mine suficient cat sa-mi vada fata, dar nu indeajuns de mult sa ma lase sa ma ridic de pe cutia dintre scaune unde stateam destul de incomod. Acesta imi ia mana in a lui, scotand din trusa de prim ajutor o sticluta de apa oxigenata si un tampon din bumbac, aplicand suficient lichid cat sa-mi curete rana, iar eu am scancit usor din cauza usturimii si a senzatiei de arsura, atragandu-i atentia movaliului. Acesta mi-a bandajat repede mana, oftand usurat.
- Multumesc, dar nu era nevoie sa faci atata caz, ii spun, dandu-l jos de pe mine, incercand sa trec de el si sa plec, dar el ma impiedica.
- Urca, imi porunceste el cu aceiasi privire de groaza. Acum observ ca genul asta de privire e speciala, apare doar atunci il intrebi ceva prea personal sau cand te obliga sa faci cum vrea el. Acum e un psihopat bipolar si obsedat de control.
- E in regula, ma descurc. Ti-am spus ca vreau sa fac o plimbare, ii spun incruntandu-ma.
- Ryan, o sa urci. Fie ca-ti place, fie ca nu, spune el pe un ton glaciar. De data asta te duc eu acasa, altfel cine stie ce patesti. Desi ma bucur ca ai doborat singur o gasca intreaga, poti da de lucruri mult mai rele pe strazile astea, spune el, impingandu-ma inapoi pe scaunul pasagerului, trantind nervos portiera si asezandu-se rapid pe locul pasagerului fara macar sa ma priveasca.
- Serios? Pana acum am umblat in locuri si mai rele si mereu mi-am purtat singur de grija, ba chiar l-am aparat si pe Chris la nevoie. Chiar crezi ca la varsta asta am nevoie de dadaca? Il intreb nervos.
- Tine-ti gura, spune el, intorcand cheile in contact si punandu-si centura.A pornit motorul, accelerand puternic, luand-o la goana pe strada. Daca asa conduce deobicei, mai in siguranta as fii afara, imi spun in gand, rezemandu-mi cotul de portiera, privind inainte.
Niciunul din noi nu a scos niciun cuvant pana cand a oprit in fata casei. Mi-am luat geanta de pe bancheta din spate, murmurandu-i un noapte buna si am iesit, grabindu-ma sa intru in casa. Imediat cum am intrat inauntru, i-am auzit motorul vuind pentru cateva secunde. Voiam sa ma urc repede in camera mea, dar am dat nas in nas cu mama.
- Cum a fost la meditatii? Ma intreaba ea.
- Ce naiba mai vrei si tu? O intreb nervos, trecand val vartej pe langa ea, facand-o sa tipe la mine indignata. Imediat cum am ajuns in camera mea, mi-am aruncat geanta langa dulap, ochelarii pe pat si sapca pe jos, trantindu-ma pe suprafata rece a asternuturilor, dorindu-mi sa adorm cat mai repede. Cine se crede tipul asta ticnit? Prima data ma drogheaza, apoi ma lasa sa dorm langa el, apoi ma saruta si acum ma bandajeaza si ma aduce acasa? Cine l-a facut pe el dadaca mea? Mi-am scos telefonul, pe care nici nu stiu cand l-am bagat in buzunar si am vazut ca istoriul meu GPS a fost accesat, lucru ce nu ma surprinde deloc. L-am aruncat langa ochelari, inchizandu-mi ochii si tragand aer in piept in incercarea de-a ma calma. Pe cand pleoapele mi se ingreunau, simteam cum respiratia mi se reguleaza, iar o senzatie placuta ma cuprinde, invaluindu-ma. Macar in somn pot sa alung orice naluca a realitatii.


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 6 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Capitolul cinci ~
Homesick? Neah, Schoolsick!

Am deschis lenes ochii, de data asta mai usor decat de obicei, datorita felului in care am adormit aseara. M-am ridicat in sezut, constatand ca am adormit cu hainele pe mine si neacoperit, in aceiasi pozitie. Of, ce aiurit pot sa fiu. Abia ma ridicasem in picioare fiindca ma durea spatele si eram frant dupa ziua de ieri. Inca pot sa mai vad formule si ecuatii in fata ochilor, dar oricat de mult as vrea sa adorm la loc, mama sigur o sa vina sa ma tortureze pana ma trezesc. Isi taie ea din portia ei de distractie doar ca sa aiba mai multa grija de mine. Ce dragut, imi spun ironic. Am intrat in baie, uitandu-ma in oglinda si mirandu-ma de cat de obosit arat, inainte sa ma bag in dus si chinuindu-ma sa nu adorm in cabina. Am iesit cu greutate de sub jetul fierbinte, intorcandu-ma repede in camera si deschizand dulapul. De data asta ma imbrac mai gros. Simt ca am inghetat dupa ce am mers noaptea prin frig si am adormit dezvelit. Asa ca am luat pe mine un tricou negru si un hanorac cu gluga de aceiasi culoare, suflecandu-mi manecile putin si tragand fermoarul doar pana la jumatate. Apoi am luat sapca, o pereche de blugi maro deschis, o curea cu cranii si bocancii mei negri ce de asemenea aveau cranii, simbolurile ce delimiteaza viata. Chiar inainte sa-mi iau geanta, ochelarii si telefonul, mi-am amintit de bandajul de la mana. Astfel, toate evenimentele de ieri mi s-au derulat in minte sub forma unui film prost difuzat, facandu-ma sa-mi ating instinctiv incheietura. Am oftat, mergand la baie si schimbandu-mi bandajul, chiar daca rana nu era adanca. Dupa ce l-am strans bine am iesit, luandu-mi lucrurile si iesind din camera. Am vazut-o pe mama venind spre mine, salutandu-ma de buna dimineata, dar am ignorat-o complet, iesind din casa si mergand cu pasi marunti spre scoala. Priveam cerul insorit si parca nu-mi doream sa intru in inchisoarea aceea, mai ales cand aveam prima ora cu domnul tacanit. Am luat un taxi care era aproape plin cu colegii mei enervanti ce trancaneau intr-una, incercand sa ma includa si pe mine in discutiile lor prostesti, dar eu i-am ignorat total, asteptand sa ajung odata la scoala si sa sper ca orele se termina mai repede azi.

Cand am coborat, am intrat repede in incinta scolii, stiind ca sunt deja in intarziere. Repede insemnand ca un zombie decapitat, abia ma miscam de spate, muream de somn si ma durea capul de la toate ecuatiile de ieri. Jur ca daca ma uit atent la pereti, le pot vedea si acolo. Intrat in clasa, l-am vazut pe profu' scriind ceva pe tabla, dar nici ca imi pasa. Fara sa spun nimic, m-am asezat la locul meu, trantindu-ma cu bratele si capul pe banca.

- Dar tu ce-ai patit? Si ce ai la mana? Intreaba Chris, curios. Sa nu-mi spui ca el ti-a facut asta, comenteaza castaniul verzui, atragandu-i privirea profului.

- Nu, idiotule. El a fost cel care m-a bandajat. Pe scurt, am avut ieri o altercatie si nu m-am ferit la timp, mormai eu cu ochii inchisi.

- De asta esti pe jumatate mort? Intreaba el.

- Nu. Sunt doar frant dupa meditatiile de ieri, ii spun.

- Nici macar tu nu ai muri din doua ore de biologie, spune el.

- Care doua? Am stat pana seara si am inceput cu matematica si chimia, comentez eu.

- Si acum ce ai de gand? Sa dormi toata ziua? Il aud pe prof intreband. Mai degraba, strigandu-mi in ureche. Nici nu mi-am dat cand ajuns in dreptul bancii mele. Sa nu-mi spui ca a descoperit teleportarea.

- Lasa-ma in pace. Nu ti-a ajuns cat m-ai presecutat ieri?

- Hai, lasa drama. Eu studiam zile si nopti la rand si n-am avut nimic.

- Tu esti un extraterestru venit sa ma tortureze. Eu sunt doar un simplu muritor si acum vezi-ti de lectia ta! Ii replic eu.

- Adica lectia pe care trebuie sa o scrii si tu? Intreaba el sarcastic.

- O copiez in pauza, ii spun eu, incercand sa-l fac cumva sa plece.

- Asa nu o sa pricepi nimic, spune el lovindu-ma cu o carte in cap. Altfel, data viitoare incerc frantuzesc, spune el, facandu-ma sa sar ca ars si sa deschid ochii, privindu-l pe el si pe toti ceilalti colegi confuzi. Am vrut sa spun ceva, dar el s-a dus cu cartea in spate sa verifice alti elevi neatenti. Mi-am dus mana la ceafa, frecandu-mi locul vatamat de cartea lui afurisita. Din ce e facuta chestia aia, din aluminiu?

- Ce sa incerce frantuzesc? Intreaba Chris, atragandu-mi atentia spre el.

- Um, lovitura, spun eu. Profu' stie multe miscari de atac din ce am observat, mormai eu, iar castaniul verzui nu parea deloc convins, privindu-ma suspicios. Nu-l condamn, nici eu nu m-as crede. Dar cum sa-i spun ca bolanvul acela m-a sarutat si acum vrea runda doi?

- Oricum, nu-l crut pentru ca te-a lovit cu cartea, spune castaniul.

- E a treia oara, cred ca si-a facut un obicei din asta, ii raspund. Ai fi surprins sa afli cat poate fi de sadic, continui eu.

- Serios? Spune-mi si mie. Vreau si eu sa aflu cat de sadic sunt! Spune movaliul din spatele meu, luandu-ma prin surprindere.

- Atunci fa-ti un control la cap, spune Chris.

- Mi-am facut deja si sunt okey, replica el, mergand spre catedra din fata noastra pentru a-si pune cartea jos.

- Inseamna ca ai mers la doctorul gresit, soptesc eu. Ori l-ai drogat si pe el.

- Ce spui tu, Ryan? Intreaba el, intorcandu-se spre mine, dar pot sa jur ca a auzit.

- Nimic! Replic eu, inchizand ochii si lasandu-ma pe umarul lui Chris, vazand ca profu' s-a apucat sa scrie iar pe tabla. Sper sa ma lase in pace o vreme. Chris m-a cuprins cu bratul sau bine facut, tragandu-ma mai aproape, asa cum facea si cand eram mici, oferindu-mi confortul de care aveam nevoie sa ma odihnesc putin. Era totusi un avantaj faptul ca ii ajungeam castaniului pana la frunte, nu trebuia sa ma chinui sa-mi pun capul pe umarul sau, asa cum facea fosta lui iubita. Saracuta, era asa de scunda si de slaba, incat Chris trebuia sa o tina in poala, doar ca sa-i ajunga la gat. Ca veni vorba...profu' e ceva mai inalt decat Chris. Stiu ca atunci cand m-a prins de mana, am vazut ca ii ajung doar pana la nas si asta observasem si in baie, doar ca atunci nu ma tinea atat de aproape. Probabil si castaniul a fost putin intimidat de el, din mai multe motive, dar tot nu se opreste din a se lua la cearta.

- Ryan! Treci la tabla, il aud strigand. Tocmai cand aproape adormisem! Omul asta ma termina psihic. Am deschis lenes ochii, ridicandu-ma cu greutate si mergand pana la catedra, rezemandu-ma de ea, asteptand sa aud ce mai vrea de data asta.

- Ia creta si incruciseaza cromozomii, spune el, aratandu-mi spre perechile de cromozomi date de el pe care eu trebuia sa le incrucisez pana sa aflu sexul individului. Prea multi x si y, imi spun in gand. Am luat lenes creta din mana profului si cu ochii inca incetosati, am inceput sa iau fiecare ramura in parte, obosind de cate ori trebuia sa repet aceaisi combinatie pana sa ajung la cea finala. Imediat cum am terminat, i-am aruncat creta deasupra capului, dar el a prins-o repede, dand sa ma intorc in banca mea.

- N-am terminat inca, printesa adormita. Ia cartea mea de pe catedra si copiaza urmatoarele cinci perechi pe tabla. Cand termini, Chris o sa rezolve prima, iar colegii tai restul, spune el, asezandu-se comod pe scaunul meu langa castaniu, luandu-mi caietul de biologie ce din nefericire....avea multe notite in el, fiindca erau unele chestii care ma interesau, dar n-aveam de gand sa recunosc asta in fata nimanui. A luat un pix de pe masa si fara sa asculte protestele lui Chris, pe care l-a pocnit cu o carte de pe banca colegei din spate, a inceput sa corecteze sau sa noteze ceva in caietul meu. Dupa ce am terminat de notat, l-am chemat pe Chris care se tinea de cap si mormaia, sa incruciseze si el, iar eu m-am asezat pe scaunul de la catedra.

- Ce crezi ca faci? Ma intreaba el.

- Tu mi-ai luat locul, deci nu am unde sa stau, ii replic, privindu-l pe Chris cum inca scancea de la lovitura si se intreba cum sa le incruciseze. Movaliul nu a mai spus nimic, stand cu mainile intinse pe spatarul meu, etalandu-si hanoracul negru din piele cu gluga acoperita de tinte, cat timp se amuza de castaniul-verzui.

Cand in sfarsit s-a terminat ora, am rasuflat usurat, ridicandu-ma din banca si dand sa ies din clasa. Aveam nevoie de o tigare si de ceva de mancare. Nici nu am apucat sa iau micul dejun. Impreuna cu Chris am mers la magazinul de langa cantina, cumparand doua felii de pizza, doua sandwich-uri si o sticla mare de cola, mergand cu mancarea noastra pe o banca de langa sopronul abandonat, asezandu-ne acolo. Mi-am aprins o tigare, dandu-i si castaniului sa traga un fum, incepand sa mananc din pizza aburinda, bucurandu-ma de gustul placut.

- Ora urmatoare avem istorie. Ce facem? Intreaba castaniul.

- Mergem la cofetarie. Asa putem sa stam si noi linistiti si nici profesorul n-o sa izbucneasca iar in plans cand ne vede.

- Adevarat! Moama, dar stiu ca esti flamand, spune el, chicotind la felul in care infulecam.

- Lasa-ma in pace, ieri am mancat doar un bol de cereale si doua felii de pizza, ii spun. Si daca mai razi, te lovesc peste cucui.

- Sa nu incerci. Altfel, te omor si pe tine cu mos cu tot, spune el, facand referire la movaliu.

- Dar nu e mos. Are douazeci si trei de ani, spun eu.

- Aha, si eu am vazut douazeci si trei de pitici razand cand mi-a tras o carte-n cap.

- Azi a venit Mel acasa, spun eu incercand sa nu rad de faza cu piticii castaniului. Pun pariu ca acum pornesc moara de faina din capul lui. Doar ca in sens invers, imi spun chicotind usor.

- Super! Abia astept sa-l vad!

- Azi ies cu el in parc, poti sa vii cu noi, ii spun, terminand cu pizza si apucandu-ma de sandwich.

Dupa ce eu si castaniul verzui am terminat de mancat pe banca, am mers la cofetaria din coltul strazii, urmand sa chiulim de la ora de istorie. Si oricum nu era pe lista meditatiilor mele, deci nu am de ce sa-mi fac griji. Ne-am facut comozi pe scaune, uitandu-ne in vitrina si in meniul pus pe masa, intrebandu-ne ce sa comandam.

- Tu ce vrei? Ma intreaba Chris, incercand sa se decida ce sa aleaga.

- Sa stiu ce faceti voi aici! Spune o voce din spatele nostru. Din nou, minunatul nostru profesor. Tipul asta parca ar avea localizator de frecventa sau doar un noroc extraordinar.

- Acelasi lucru ca si tine, raspund eu, urmarindu-l cu privirea pana cand s-a sezat la mijlocul mesei noastre dinspre fereastra, fix intre mine si castaniu.

- Eu am ora libera, comenteaza el.

- Ce coincidenta, si noi! Spune Chris, afisand un zambet fals care exprima mai mult un ''du-te naibii''. Asteptam ca el sa faca o criza sau sa ne trimita inapoi la ora, dar el si-a bagat linistit mainile in buzunarele hanoracului sau negru.

- Atunci cred ca o sa stau putin cu voi, spune el, aruncandu-i o privire ucigasa lui Chris in caz ca ar fi indraznit sa comenteze. Am oftat, ridicandu-ma de la masa si mergand spre vitrina ce era fix vizavi.

- Ce va aduc? Ii intreb.

- Eu vreau cremsnit, spune Chris.

Proful s-a ridicat de la masa, venind langa mine si uitandu-se la produse.

- Eu cred ca o sa iau prajitura cu ciocolata si caramel, spune el, indicandu-i domnei de la ghiseu.

- Eu o vreau pe cea cu ciocolata si frisca, spun eu.

Imediat cum am platit si am dus prajiturile la masa, am inceput toti trei sa mancam. Desi mie imi era destul de greu sa ma concentrez la propriul desert, fiindca de fiecare data cand proful lua o inghititura, vedeam cum partea de sus a cercelului sau se acoperea cu ciocolata. Am incercat sa-mi distrag atentia, uitandu-ma la telefon si verificandu-mi mesajele, dar abia daca eram prezent.

- Cum iti e rana? Intreaba profu', luandu-ma prin surprindere, facandu-ma sa tresar.

- Ti-am mai spus, e doar o zgarietura. Se vindeca repede, ii spun, inainte sa iau o bucata din prajitura aproape neatinsa. El a oftat, inca uitandu-se la bandajul meu, dar apoi si-a intors privirea spre farfuria lui, incercand sa-si termine desertul.

Dupa ce am iesit din cofetarie, proful s-a intors in cancelarie, iar noi la orele noastre de la care nu puteam sa chiulim fiindca erau importante pentru meditatiile mele, iar Chris nu voia sa stea singur. Am intrat in clasa, asezandu-ma in banca mea, asteptand ca orarul asta aiurit sa se sfarseasca o data. Abia asteptam sa ajung acasa, doar mai tarziu trebuia sa merg in parc cu Chris si Mel.

Cand in sfarsit am ajuns acasa, am urcat rapid scarile in camera mea, dand peste Mel ce se tolanea in patul meu, pe jumatate adormit. Am zambit cand l-am vazut, iar el a deschis ochii imediat ce m-a auzit intrand, sarind peste mine imediat ce m-am asezat langa el.

- Mai usor, baiete. Si mie mi-a fost dor de tine, ii spun patrupedului albicios, ce in ciuda faptului ca arata ca un buldog fioros, era de fapt o scumpete. Si asta o arata prin numarul de pupici umezi si lipiciosi. L-am dat jos de pe mine, mergand la dulap si luand o lesa rosie dintr-un sertar, asezand-o pe biroul meu pe cand urma sa iesim in parc. Dar mai intai vreau sa mananc ceva si sa-l hranesc si pe el. I-am facut semn sa vina dupa mine, iar el m-a urmat pana in bucatarie unde i-am pregatit un bol cu mancare pentru caini, iar eu mi-am la incalzit o cana cu lapte fiindca nu aveam pofta de altceva. Si nu-mi place sa-l beau rece, imi da dureri de stomac. Cand am terminat, am luat lesa din camera, iesind cu Mel din casa si incuind usa dupa mine din moment ce eram doar noi doi. Am scos telefonul din buzunar, urmand sa-l sun pe Chris, dar am vazut ca mi-a trimis mesaj acum zece minute, spunandu-mi ca nu poate veni fiindca e matusa lui acasa si trebuie sa stea cu ea. Ugh, bietul Chris.Rudele sunt asa o durere de cap. Ei, se pare ca o sa trebuiasca sa merg singur in parc.

Cand am ajuns pe intinderea verde si luminoasa de iarba scurta si copaci inalti peste a caror coroana imensa batea soarele arzator, am incercat sa gasesc o banca libera si neocupata, dar abia daca ma puteam concentra de rasetele celorlalti din jur. Ce-i drept e o dupa-amiaza frumoasa si destul de calda. I-am dat drumul lui Mel din lesa, lasandu-l in voia lui si aveam de gand sa-l privesc de la distanta, asta pana cand l-am auzit latrand innebunit. Din curiozitate, am mers dupa el sa vad de ce latra asa si l-am gasit la un copac, incercand sa sara cat mai sus si sa ajunga la una dintre crengi. Ce-o naiba o fii prins acolo? Vreo veverita sau un zmeu? Apoi am vazut o pisica mare, alba cu pete galbene, sasaind si dilatandu-si pupiele albastre suficient cat sa-l enerveze si mai tare pe Mel, iar acesta a sarit mai sus, aproape prinzand-o de coada. Pisica s-a speriat atat de tare, incat a coborat si a fugit, sarind pe umarul cuiva, iar patrupedul meu albicios s-a luat dupa ea. Asa am aflat a cui era pisica...a profului. Cum dau mereu peste el? Parca sunt blestemat. Patrupedul a vrut sa sara si sa-l muste, dar in mod ciudat, aproape a inceput sa schiaune cand proful i-a aruncat o privire ucigasa bietului caine, speriindu-l. Si asta e neobisnuit, fiindca Mel nu se teme de nimeni. O data a muscat un puscarias si l-a bagat in spital doar pentru ca tinea in mana o fleica de carne. Imediat cum m-a vazut, movaliul m-a sagetat si pe mine cu privirea, in timp ce isi ''consola'' pisica speriata. Dar creatura aia numai speriata nu era, maraia si sasaia ca un sarpe nebun.

- Ce cauti aici? Ma urmaresti? Intreaba el.

- Eu ar trebui sa intreb asta. Am iesit cu cainele la plimbare, in cazul in care nu-ti dai seama, ii replic, luandu-l pe Mel de zgarda si tragandu-l langa mine.

- Stai, spune movaliul. Nu atat de repede!

- Ce mai vrei acum? Il intreb.

- Nu crezi ca ar trebui sa-l dresezi? Daca musca pe cineva? Putea sa-mi manance pisica.

- L-am dresat si deja a muscat, ii raspund. Si nu-mi pasa, detest pisicile. Acum pot sa plec?

- Nu, inca ceva. Sambata nu pot sa te meditez, asa ca am mutat pe maine. Adu-ti doar caietul de bio si de mate.

- Maine avem scoala! Ii raspund, scrasnind din dinti.

- Si ce daca? Dupa ore esti liber si nu dureaza decat pana la opt, raspund el plictisit, cat timp isi rasfata pisicuta din brate, mangaind-o pe cap.

- Dar...

- Acum esti liber sa pleci, spune el pe un ton dur, intorcandu-se pe calcaie si lasandu-ma singur.

L-am luat pe Mel si m-am asezat pe o banca din apropiere pe cand patrupedul se plimba linistit, facandu-si nevoile sau mirosind alti caini. Ce usor e pentru el, imi spuneam in gand. De-ar fii si viata mea asa de usoara. Maine iar o sa ma tortureze psihic si parca vad ca daca nu il ascult, iar ii da ceva pervers prin cap. Doar m-a amenintat ca data viitoare incearca frantuzesc.

Am mai stat cam vreo ora in parc si apoi am m-am intors acasa, simtind cum deja mi se face frig. Cred ca mi-a intrat raceala in oase, imi soptesc in gand, bucurandu-ma ca aveam inca hanoracul negru pe mine. Cum am intrat pe usa, am vazut-o pe mama ce parea usor trista, posibil din cauza faptului ca o tot ignor dupa ce m-a trimis la mediatii, asa ca am oftat, salutand-o scurt.

- Nu mai esti suparat pe mine? Intreaba ea, usor curioasa in timp ce cauta prin niste manuale de design.

- Sunt mort de foame. Vreau o supa fierbinte, raspund eu, evitandu-i intrebarea si privind-o plictisit.

- Tu vrei supa? Intreaba ea mirata si apoi chicotind. Atunci nu esti mort de foame, ci doar racit, spune ea, venind spre mine si presandu-si buzele reci de fruntea mea fierbinte.

- Cum spui tu, ii raspund. Imi primesc supa acum? Sa fie de pui si condimentata, ii spun.

- Da, da. Schimba-te si baga-te in pat, ti-o pregatesc imediat, spune ea. Eu l-am lasat pe Mel liber prin casa, urcand scarile si indreptandu-ma spre camera mea. Acolo mi-am lasat tot ce aveam prin buzunare, intrand in baie si facand un dus fierbinte. Dupa ce am iesit, m-am schimbat repede intr-o bluza alba si calduroasa si o pereche de pantaloni gri, bagandu-ma in pat ,acoperindu-ma bine si dand drumul la televizor. Ugh, de as fii suficient de racit... sa nu pot sa merg la scoala sau la mediatii...Asta e! Mi-a venit o idee, sper doar sa mearga. Mama nu se lasa pacalita usor! Desi...la cat de rau ma simt, nu cred ca teatrul e necesar.

- Uite supa, spune ea intrand pe usa cu un bol fierbinte de supa de taitei, fix asa cum imi place mie. Ce-i drept, chiar gateste repede cand vrea.

- Multumesc, ii raspund, luand bolul in maini, bucurandu-ma de caldura ce imi dezmortea degetele inghetate si luand mici inghitituri din el, privind-o pe mama cum scotocea in sertarele din camera mea.

- Unde ai pus pastilele? Intreaba ea, uitandu-se cu atentie in fiecare sertar, lasandu-si parul rosu sa-i cada peste umeri in timp ce cu ochii de aceiasi culoare ca si ai mei privea atent fiecare coltisor.

- Habar nu am ce am facut cu ele. Poate sunt in baie, ii raspund, iar ea ofteaza si se indreapta spre micuta mea incapere personala.

Si dupa circa douazeci de minute, in sfarsit vine si mama cu medicamentele, incruntandu-se furios in timp ce eu inca savuram supa fierbinte.

- Stii unde le-am gasit? Intreaba ea, dar eu am dat negativ din cap, luand alta lingura delicioasa cu totala nepasare. In tocul pentru ochelari, continua ea, deschizandu-l si aratandu-mi toate cele zece folii cu medicamente pe care le-am indesat acolo...cine stie cand.Mda, nu prea tin minte ce fac cand intru in lumea fericirii. Femeia a luat doua pastile si mi le-a inmanat, stand langa mine pana cand le-am inghitit. Asa am terminat si bolul de supa...incercand sa scap de amaraciunea din gura. Imediat cum a plecat cand din camera, am stins luminile, inafara de televizor, lasandu-ma sa alunec in jos sub asternuturi. Am luat telefonul de pe noptiera, trimitandu-i mesaj lui Chris.

Rei-Rei: M-a prins raceala.

Cri-Cri : Si se spune ca iarba rea nu piere. Te-a blestemat ultima fata cu care ai fost?

Rei-Rei: Ha ha, hilar. -_- Mai degraba proful. De cand l-am intalnit pe el, parca m-a atacat unul din piticii tai ghinionisti.

Cri-Cri: EU NU AM PITICI! Am micuti, dar aceia inoata linistiti.

Rei-Rei : In Mark? o_O

Cri-Cri: De unde stii tu despre asta? Cine ti-a spus? A fost Nate, nu-i asa? Sa vezi ce-i fac.

Rei-Rei : Nu-l viola si pe el, saracul n-are nicio vina.

Cri-Cri: Atunci pe tine...

Rei-Rei: Mhm, ma indoiesc. Mai multe sanse ar avea ...

Cri-Cri: ? Hm? Cine?

Rei-Rei: Nimeni, nimeni. In fine, e posibil ca maine sa nu vin la scoala. Ma simt ca naiba, nici nu stiu cum am ajuns din parc pana acasa fara sa pic pe jos. Probabil am avut noroc cu Mel.

Cri-Cri: Stai acasa pana te faci bine. Si nu mai consuma nimic.

Rei-Rei: Sunt tentat de medicamente si tot nu renunt la fumat, dar o sa reduc din ele. Oricum abia pot respira. Fa un efort si copiaza-mi si mie cate ceva la mate, bio si chimie. Asa nu mai pune profu' sa scriu inca zece pagini.

Cri-Cri: Bine, bine. Iti fac copii dupa caietele mele, asa nu trebuie sa mai scrii deloc. Doar le lipesti in caiet.

Rei-Rei: Sankyu. Noapte buna!


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 6 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Capitolul sase ~
Read my lips

Camera se invartea cu mine si nu stiam daca sa ma ridic sau nu din pat. Iata, mi-am dorit sa ma prefac bolnav , sa pot lipsi de la scoala si acum chiar asa si sunt. Ugh, nici ochelarii nu tin minte unde mi i-am pus.  M-am ridicat in sezut, cautandu-mi ochelarii si telefonul, iar cand i-am gasit am vazut ca e opt jumate. Ce? Si n-a venit nimeni sa ma trezeasca?  Ce ciudat! Apoi am vazut ca am primit un mesaj de la Chris cum ca mama a vorbit cu directorul sa ma invoiasca si mi-a adus o scutire medicala. Ma chinuiam sa citesc fiindca ochii mei erau incetosati, iar pe deasupra am inceput sa tusesc violent.
- Ti-am adus medicamente! Aud pe cineva strigand si intrand pe usa.


Gon's pov :

Am fost surprins cand mama lui Ryan m-a sunat de dimineata si m-a intrebat daca pot sa am grija de tanar pana se intoarce ea  de la doctorul de familie din celalalt oras vecin, deoarece avea nevoie de picaturi speciale pentru ochi si pastilele pentru alergii. La cate substante ilegale consuma el, nu stiu de ce ar mai avea nevoie de ele. E suficient sa-i dai un pahar de ceva sau un joint si se pune picioare.  Unchiul i-a spus femeii ca am absolvit facultatea de medicina si mi-a dat liber de la scoala, sa pot avea grija de pacostea asta micuta.  Se pare ca tot nu scap de el, orice as face. Si sunt sigur ca si el crede acelasi lucru fiindca in momentul in care m-a vazut intrand pe usa, a scapat telefonul din mana.
- Cred ca visez! Se plange el cu voce tare si se baga sub patura. Pleaca, halucinatie ciudata, murmura el de sub asternuturi.
- N-ai tu norocul asta, ii replic. Sunt cat se poate de real, dar sunt flatat ca fac parte din visele tale. Si acum iesi de acolo si i-ati medicamentele, ii spun,  tragandu-l de mana ca sa se ridice in sezut, observand expresia furioasa de pe chipul sau usor rosu din cauza febrei si parul transpirat ce se lipea de fata si de ochelarii sai. Voia sa spuna ceva, dar in loc de asta a stranutat. Si-a acoperit repede fata cu mainile, clipind usor, iar asta il facea si mai ado-....contagios!
- Flatat pe naiba. Ce cauti aici? Vrei sa te molipsesti?
- Mama ta m-a chemat sa am grija de tine. N-am venit din placere si stai calm, am imunitate ridicata, ii raspund.
- De ce te-ar chema tocmai pe tine? Intreaba el, usor confuz si incruntandu-se.
- Pentru ca sunt singurul din scoala care e doctor si om de stiinta. Practic, pe langa elev, acum esti si pacientul meu.
- Atunci ai gresit sectia. Aici nu e psihiatrie, replica el.
- Nu, e pediatrie. Ma duc sa-ti fac o supa, ii spun, lasandu-l sa mormaie.
- Nu e nevoie, oricum o sa dorm toata ziua, spune el, dandu-si jos ochelarii si intinzandu-se pe burta,  cu spatele pe jumatate dezvelit ce-i lasa pielea alba si stralucitoare la vedere. Ei, cel putin acum stiu de ce holba la mine cand am dormit pe jumatate dezbracat.  E al naibii de hot.
- Nu pe tura mea. Trebuie sa mananci ca sa te faci bine, ii raspund.
- Cine naiba te-a facut pe tine dadaca mea? Si unde ai invatat sa gatesti? Intreaba el, stand cu ochii inchisi si cu fata bagata in perna.
-  O sa vezi ce prieten bun devii cu bucataria cand ajungi la facultate. Mai ales dupa nopti lungi de sex cand ajungi dezhidratat, spun eu zambind din coltul gurii.
-- Regret c-am intrebat, mormaie el.
Eh, acum pot spune ca e adorabil, in ciuda faptului ca e cat se poate de usuratic. De unde stiu? L-am verificat putin pe el si pe amicul lui cu gura mare. Singura diferenta dintre ei e ca Ryan se culca doar cu fete, pe cand celalalt ia tot ce prinde. Tipic rebel!
Am coborat scarile si am intrat in bucatarie, bucurandu-ma ca mama lui mi-a pus la dispozitie toata casa pentru a avea grija de puiutul ei si mi-am luat cele necesare pentru a-i pregati micutului meu elev o supa care sa-l puna pe picioare. Daca tata tot mi-a interzis sa aplic ca cercetator sau doctor, pot macar sa fac pe dadaca. E amuzant numai cand ii calci tu pe nervi, nu invers.


Am urcat scarile cu tava pe care se afla un bol mare de supa fierbinte, sperand sa il pot trezi pe incapatanatul cu ochii metalici si la fel de taiosi si sa-l fac sa manance in liniste. Am deschis usa, dar el inca dormea exact asa cum l-am lasat si am oftat, punand tava pe noptiera si asezandu-ma pe pat, langa el. Asta e un deja-vu. L-am scuturat de cateva ori, incercand sa-l trezesc, dar degeaba. Pe el poti sa-l si violezi si n-o sa simta. Sau da?
-Ryan? Ii soptesc, apropiindu-ma de urechea lui, suflandu-i aer cald pana pe gat si mai jos. Si nimic...Ochii mi-au fugit spre spatele sau dezgolit si mi-am amintit ce mi-a facut el deunazi. Desi nu-i pot face la fel fiindca nu am gheata la indemana si e racit, cred ca am o alta idee, imi soptesc. I-am strecurat mana sub bluza, urcand cu degetele pe pielea fina pana sus pe umeri, trasand linii invizibile, iar el a mormait ceva si s-a intors pe partea opusa, aproape prinzindu-mi mana sub el. Nici asa nu merge. Cum naiba sa-l trezesc?
- Ryan? Ce-ai spune de inca un sarut? De data asta o sa fac poza si i-o trimit lui Chris, spun eu, facandu-l sa sara ca ars.
- Ce-ai spune sa ma lasi in pace?
- Dupa ce mananci, ii raspund. Si ah, da. Fie mananci de buna voie, fie te hranesc chiar eu, il avertizez eu, facandu-l sa se incrunte, vazand ca nu are de ales.
- Tsk, fie!
Acesta a oftat, apucand bolul cu supa si luand o inghititura mica, ramanand usor suprins.
- Ce e? Nu-ti place? Il intreb.
- Tocmai asta e problema. Are gust prea bun. Sigur ai facut-o tu? Intreaba el, privindu-ma suspicios.
- Nu, si pe asta a facut-o tot dovleacul fermecat, ii raspund sarcastic.De parca as avea timpul si rabdarea sa o comand sau sa pun pe altcineva sa faca, ii replic.
Ryan nu a mai spus nimic, in schimb a continuat sa manance pana cand a golit bolul si apoi s-a intins la loc, incercand sa doarma.
- Mersi, murmura el, dar eu m-am prefacut ca nu l-am auzit si am iesit sa pun bolul la loc, dar nu inainte sa-l spal. L-am privit pe cainele lui Ryan ce dormea linistit in patutul sau din bucatarie cu toate jucariile in jurul sau si am oftat, intrebandu-ma cu ce sa-mi ocup timpul pana se intoarce mama tanarului. Poate ar trebui sa ma intorc in camera... Am pasit tiptil pe usa si am constat ca patul e gol. Ryan? Unde s-a dus? O fi cazut pe fereastra? Intreb in soapta.
- N-am cazut de nicaieri, bolnavule! Am fost la baie, il aud iesind din micuta incapere din partea stanga, aproape ucigandu-ma din priviri. Ah, ce ochi are! Exact ca ai unei feline! S-a trantit in pat, lasandu-si la iveala gambele si umerii goi din cauza bluzei albe si a pantalonilor gri pe care le purta, fiind usor cam largi, inainte sa se acopere si sa dea drumul la tv. Nu am zis nimic m-am asezat pe unul din fotoliile de langa televizor, scotandu-mi telefonul si verificandu-mi mesajele.
Baby_Bae22 : Hey iubi, ce faci? Ne vedem diseara?
(Typing)....
Gone_Forever: Nu stiu, stau cu cineva. Poate altadata.
(Typing)....
Baby_Bae22: Oh, hai iubi! Ne distram si facem stii tu ce. Si daca vrei, iti gasesc un nou cumparator. Am clienti super buni si bogati.
Gone_Forever: Nah, nu sunt interesat. Sunt obosit si stresat.
Baby_Bae22: Stai cu alta fata, no? Stiam eu ca esti un ticalos. Am terminat-o cu tine!
  *Utilizator blocat*
Bun, destul cu social media. In cazul in care mai primesc mesaje de despartire, mai bine le citesc acasa. Oricum nu era cea mai buna partida, prea larga si prea infumurata. Totusi, detest sa fiu parasit. Am oftat, intrand pe facebook si dand din intamplare peste profilul lui Chris....Hm,uite o idee geniala, ce-ar fii sa-mi adaug toti elevii? Ma intreb in cate i-as putea eticheta fara sa fiu blocat?Desi pot usor sa-i hackez si sa ma adaug din nou, dupa ce ii sperii putin.  Am inceput sa-mi caut toti elevii din clasa aceea enervanta si sa-i adaug langa restul o mie si ceva de prieteni pe care ii aveam in lista . Sa vedem daca-mi gasesc si minunata mea pacoste, imi spun in gand, privind cu coada ochiului la tanarul care a adormit din nou, de data asta cu telecomanda in mana. Am oftat resemnat, privind-ul cum dormea linistit pe spate, cu mainile asezate pe abdomen in care tinea strans telecomanda, in timp ce firele de par ii se prelingeau pe pielea alba, acoperindu-i putin ochii si fruntea. Si cand te gandesti ca micuta asta creatura imi da atat de multe batai de cap, iar acum doarme atat de linistit, incat e greu sa-ti dai seama ce se ascunde sub chipul acesta inocent. Ce sa ma fac eu cu tine acum? Il priveam cum se foia pe toate partile, ducandu-si mereu mana la cap, asa ca m-am ridicat si m-am apropiat de el, presandu-mi buzele de fruntea lui.
- Ce crezi ca faci? Spune el, ridicandu-se in sezut, privindu-ma confuz cu ochii pe jumatate inchisi si fluturand des din gene.
- Voiam doar sa vad daca ai febra, ii raspund total plictisit , rezemandu-ma cu mana de tablia patului, privind in jos si constatand distanta dintre noi. Prin faptul ca stateam aplecat putin deasupra lui, ii simteam respiratia batandu-mi pe gat, asa ca m-am departat.
- Stii, oamenii normali folosesc un termometru pentru asta, comenteaza el, privind in sus spre mine.
- N-am asa ceva la indemana si n-o sa stau sa scotocesc dupa unul.
- Puteai macar...
- Taci si nu mai comenta, oricum nu fac cum vrei tu, il intrerup eu. Si apoi, bucura-te ca sunt aici sa te ajut sa-ti scazi temperatura, altfel ar trebui sa faci o baie in apa rece ca gheata, continui eu, facandu-l pe tanar sa se infioare la imagine. M-am departat usor de el, privindu-l si apoi am mers sa iau un bol cu apa rece si un mic prosop pe care aveam sa-l folosesc drept compresa.
-Oh, nu! Nici gand! Protesteaza tanarul, vazandu-ma intrand inapoi pe usa cu bolul si prosopul.
- Crezi ca ai de ales? Arzi ca naiba , ii raspund. Si acum nu te mai prosti, e doar o compresa. Ori asta, ori baia cu gheata.  Ryan nu a mai zis nimic si a luat compresa, punandusi-o pe frunte si apoi bagandu-se sub asternuturi, ignorandu-ma total. Din nou... Am privit resemnat si m-am asezat inapoi pe fotoliu, scotandu-mi iar telefonul si intrand pe facebook, verificand ce mai e nou. Ah, te-am gasit, elevul meu ''preferat''. Mhm, draguta poza de profil, pacat ca apare si castaniul verzui in ea, dar imi place hanoracul gri deschis si sapca.  Ia sa vedem ce postari mai ai pe aici. Hm, clipuri cu animale, cantece rock, afise cu formatia lui Mark? Mai nou Ryan se ocupa si de publicitate? Mhm, nimic de aici nu pare neobisnuit cat timp sunt pe public...decat daca...imi spuneam in gand, arucandu-mi ochii asupra telefonului tanarului, voind sa ma ridic de pe loc. Tocmai atunci s-a trezit si el, ridicandu-se in sezut si lasandu-si compresa sa cada de pe frunte, inainte sa se tranteasca la loc, intorcandu-se intr-o alta pozitie. Puteam sa-mi dau seama ca ii era greu sa adoarma la loc sau a avut un cosmar. Ori din cauza febrei, ori a mea...Sau ambele. Am oftat, dorindu-mi sa se termine odata ziua asta si sa plec acasa. Ma plictisesc groaznic aici si parca s-a facut mai frig.S-a oprit cumva incalzirea? M-am ridicat de pe fotoliu si am verificat calorifierele, stiind ca mama lui Ryan le-a pornit de dimineata si inca mergeau. De ce naiba mi s-a facut asa frig? Sa nu-mi spui ca am prins raceala de la Ryan.

Ryan's pov :
Imi era greu sa dorm din cauza febrei si a durerilor de cap si ma foiam pe toate partile, incercand sa gasesc o pozitie comoda si din greseala am dat cu mana peste ceva.
- Stiu ca esti infierbantat, dar i-ati mainile de pe partea mea intima, ii aud vocea profului. Si atunci am tresarit ca ars, tragandu-mi mana inapoi.
- Ce cauti in patul meu? Il intreb nervos, vrand sa ma ridic.
- Mi s-a facut frig, raspunde el plictisit, tragandu-ma de mana si acoperindu-ne pe amandoi cu plapuma pana peste cap.
- Ciudat, mie imi e cald, ii raspund.
- Tu ai febra, replica el.
- Cumva ti-am dat si tie raceala, domnule imunitate ridicata?
- Ai vrea tu, replica el. Eu nu-mi permit sa ma imbolnavesc, am prea multe pe cap, continua el.
- Humpf, cred ca poti sta o zi fara sa-ti torturezi pe cineva, murmur eu.
- Te-am auzit, imi replica.
Omul asta ma dispera, imi spun in gand.  Voiam sa ma intorc pe partea cealalta, ca sa nu-i mai simt respiratia batandu-mi in fata, dar el nu m-a lasat, prizandu-ma cu o mana de talie, iar cu cealalta imi verifica fruntea.
- Ti-a scazut putin temperatura, constata el, venind mai aproape de mine, pana cand ii simteam nasul atigandu-l pe al meu, iar cateva fire movali imi gadilau fata. Nu ii puteam vedea expresia fetei sub asternuturi, dar ii simteam fiecare miscare, fiecare gura de aer pe care o lua, in timp ce ii inspiram parfumul ciudat, dar nemaintalnit pana acum. O combinatie intre dulceag si ceva cu aroma puternica si unica. Respiram cu greu din cauza racelii, avand nasul infundam si totusi aroma lui o simteam din plin.
Am vrut sa-l intreb cum se numeste parfumul pe care-l poarta, doar din curiozitate, dar am fost intrerupt de un ciocanit in usa.
- Hey Ryan, am venit sa vad cum te simti ! Unde naiba esti? Se aude vocea lui Chris rasunand in camera.
- Mhm, iarasi el, il aud pe proful cum se plange cu o voce plictisita, dar nedezlipindu-se mana de pe talia mea, iar in secunda urmatoare am simtit cum sunt trase asternuturile ce ne acopereau si aruncate pe podea. Nu exista cuvinte care sa descrie furia de pe fata castaniului ce dadea sa explodeze si sa spulbere tot in cale atunci cand a vazut distanta minuscula dintre fetele noastre. In timp ce in partea cealalta, proful casca plictisit, ridicandu-se in sezut si aranjandu-si gluga cu nepasare.
- Ma duc sa-ti fac un ceai, e timpul sa-ti iei medicamentele, spune movaliul, ridicandu-se in picioare si dand sa iasa din camera.
- Ce naiba se intampla aici? Tipa Chris exasperat. Ce cauta el in patul tau? Ma intreaba el, ridicand si mai mult tonul. In mod normal l-as pocni pentru ca tipa la mine, dar acum eram prea obosit si slabit.
- Mama l-a pus pe proful sa aiba grija de mine cat sunt bolnav, ii replic ragusit, inainte sa incep sa tusesc violent.
- Dar asta nu explica ce faceati amandoi sub patura, spune el, venind in dreptul meu.
- Ma crezi sau nu, ii s-a facut frig si inainte sa-mi dau seama s-a strecurat langa mine. La cat sunt de slabit, nu m-am mai obosit sa-i spun sa plece, fiindca oricum face cum il taie capul, ii raspund, facandu-l pe castaniu sa se inmoaie putin. Chris e mult prea protectiv, cred ca ia rolul de frate mai mare mult prea in serios.  Castaniul a vrut sa spuna ceva, dar imediat a aparut proful cu ceaiul si mare mirare ca nu a izbucnit un razboi. 
- Ce faceai tu langa Ryan? Se repede Chris la el, luandu-l de gluer si tragandu-l spre el, dar asta era mai greu fiindca proful era mai inalt. Movaliul l-a privit nonsalant, punand ceasca cu ceai pe noptiera inainte sa-l prinda pe castaniu verzui de mana si sa-i arunce o privire de gheata, urmata de cuvintele :
- Ai face bine sa-ti iei mainile de pe mine, daca nu vrei sa ti le rup!
Castaniul verzui l-a privit pentru o secunda, inainte sa-si retraga mainile, inghitind in sec de nervi. 
- Ce naiba e in neregula cu voi doi? Ii intreb eu, vazand felul in care se priveau, inainte sa tusesc violent, atragandu-le atentia amandurora.
- Cu mine nimic, dar pe amicul tau il roade gelozia, spune profu, castigand inca o privire ucigasa de la Chris.
- Huh? Ce naiba? Chris imi e ca un frate, e doar protectiv, nu gelos.
- Tu...ma vezi mereu ca pe un frate. Eu nu, replica Chris, luandu-ma prin surprindere. Si nu suport sa te vad langa el sau langa oricine altcineva, rabufneste el. M-am saturat sa tot incerc sa mi te scot din cap de atata timp si m-am saturat sa nu pot sa exprim ce simt pentru tine fiindca mereu intervine ceva sau cineva. Nu mai pot sa ma prefac, sa tin totul in mine sau sa ies cu persoane la intamplare doar ca sa te uit, altfel cedez psihic, tipa el, lasandu-ma cu gura cascata.
In tot acest timp, aiuriul asta a fost indragostit de mine si eu nu mi-am dat deloc seama? Ugh!!! Ce naiba! Am vrut sa spun ceva, dar castaniul a plecat val vartej din camera, lasandu-ma confuz. Voiam sa ma ridic si ma duc dupa el, dar stiam ca n-are rost. Cand se enerveaza asa, nu asculta de nimeni. Mai degraba as ajunge sa ma iau la bataie si la cat de slabit sunt acum, doar asta imi mai lipseste. In schimb, am deschis sertarul, luandu-mi pachetul cu joint-uri si incercand sa aprind una.
- Nici prin cap sa nu-ti treaca. Abia respiri si asa, spune proful.
- Lasa-ma naibii in pace. Parte din vina e a ta, ii spun, dar el imi ia pachetul din mana si il baga in buzunar.
- Tocmai de aceea... am ceva mai bun decat astea ca sa te calmezi, spune el, scotand din buzunar un pachetel mic cu...ciocolata? Iar prostia aia.
- Tineti-le! Vrei iar sa ma adormi? Il intreb.
- Data trecuta a reactionat cu una din bauturile consumate de tine, dar acum ai luat doar medicamente pentru raceala. N-o sa te afecteze, e recreationala si ierburile din ea au efecte benefice.
Am ofatat resemnat, stiind ca orice in momentul de fata mi-ar prinde bine ca sa ma calmez. Mi se invarte capul si sunt extrem de confuz din cauza castaniului verzui.
- Bine, ii raspund. In momentul asta... nu-mi mai pasa nici daca raman inconstient. Doar ai grija sa nu afle mama, altfel dam amandoi de necaz.
- Nu-ti face griji, spune el, mergand spre usa si incuind-o. 
Nu stiu ce obicei are sa incuie totul dupa el, dar...de data asta n-am mai comentat. Nici nu stiu cum a facut rost de cheia de la camera mea.
- Dar de data asta ti-o administrez diferit, spune el.
- Huh? In ce fel? Il intreb, curios.
- O pasezi pana se topeste, replica el, luand bucata de ciocolata in gura si prinzandu-ma de ceafa, izbindu-ma intr-un sarut brutal. Am vrut sa ma departez, dar m-a muscat de buza, intrand cu forta in gura mea si pasandu-mi bucata de ciocolata ce incepea sa se topeasca lent.  Am vrut sa comentez, sa ma smucesc, sa ripostez, dar...eram mult prea obosit si nu-mi mai pasa, asa ca i-am facut jocul bolnav, imitandu-i gestul pana cand n-a mai ramas nicio farama de ciocolata, ci doar un joc aprins intre limbile noastre ce dansau la unison. Nici nu mi-am dat seama cand m-a intins pe spate, asezandu-se langa mine, fara sa rupa contactul dintre noi. Incet incet, simteam cum se invarte camera si totul devine usor neclar. Era un sentiment placut si experimentat de mii de ori. Mhm, de data asta drogul si-a facut efectul cum trebuia. Ne-am despartit pentru scurt timp din  lipsa de oxigen, privindu-ne adanc in ochi si murmurand cuvinte de neinteles. Apoi am inceput sa povestim vrute si nevrute, iar bucatile de ciocolata dispareau, topindu-se in gurile noastre fierbinti. Gustul de ciocolata amaruie combinat cu gustul lui dulceag si metalic al cercelului din limba ma scotea din minti. Mi-am inclestat degetele in parul lui movaliu, pe sub gluga, adancindu-ma si mai mult in gura lui. Nici nu stiu cat timp a trecut, dar parca lumea s-a oprit in loc doar pentru noi.


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 6 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la