Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil alexxandra
Femeie
24 ani
Timis
cauta Barbat
24 - 57 ani
Lumea noastră Anime / Cafenea / Dacă o să vezi vreodată asta.. Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
Monet
Moderator

Din: Seoul
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1740
A fost frumos pe vremea aia, chiar dacă eram praf ca persoană şi credeam că viaţa mea se va rezuma doar la acele lucruri care îmi plac. Pe parcurs am ajuns să învăt că nu întotdeauna va fi loc pentru pasiuni şi că, în deficitul lor, o să facem alegeri care o să ne îndepărteze de lucrurile ce ne făceau pe vremuri fericiţi şi ne ocupau majoritatea timpului ce astăzi trece mult prea repede. Atât de repede încât nu ştiu când 2012, anul în care m-am alăturat forumului, s-a făcut aproape 2016. Iar acum în prag de sărbători mă simt nostalgică, gândindu-mă la câte s-au schimbat de atunci şi până acum.

Mă voi referi strict la forum, la oamenii pe care am ajuns să îi cunosc şi cu care încă mai vorbesc şi astăzi. Chiar am fost o famiilie, numai că această familie şi-a răspândit copii în lume, iar casa, forumul, a rămas goală în aşteptarea întoarcerii lor. Dar casa e mereu acolo unde obişnuia să fie, adresa nu s-a schimbat, uşa încă stă deschisă cu mesajul de 'bine aţi venit'.

Acum patru ani de zile eram tot aici şi făceam pe scriitorul. Proastă meserie, însă m-a ajutat mult experienţa forumului. Îmi amintesc cum tremuram când am trimis primul mesaj cuiva şi când m-am prezentat sumar pe undeva pe aici. Apoi treptat am ajuns să mă integrez printre ceilalţi, de parcă aş fi fost dintotdeauna aici.

Ţin minte cum mă uitam la criticii şi moderatorii de atunci ai formului. Îmi era frică de ei şi le citeam mesajele DE, nu glumesc, 10 ORI ca să fiu sigură că respect exact tot ce scrie acolo. Îi respectam şi pentru copila de atunci mi se păreau nişte dumnezei atotştiutori, iar eu eram ceva de genul senpai, pls teach me

Merită aplaudaţi, pentru că, după cum se observă, mai nou ştiu să scriu româneşte, iar cratimele sunt acolo unde ar cam trebui să fie. -hope so-

Nu îmi aduc aminte exact cum am făcut pasul de la un membru la moderator şi apoi critic sau care o fi fost ordinea şi da, sunt în teorie şi critic, dar astăzi mă mândresc cu titulatura mea. Chiar dacă nu o mai vede nimeni şi nu mai prea am ce să fac pe aici. Cred că o să îmi bag şomajul în curând.

Vreau să spun că a fost mişto. Nopţiile alea pe care le pierdeam citind te miri ce poveşti imposibile de amor, toate acele comentarii pe care le-am dat şi primit, aprecierile care m-au făcut să cresc ca om, toate acele discuţii şi persoane care da, la un moment dat au făcut parte din fiecare din noi, toate s-au întâmplat din cauza acestui forum.

Încă mă grăbesc în amintirle mele să intru pe forum ca să scriu nu ştiu ce la 'Patenta are mine' pentru ca nu cumva să trebuiască să împart cu cineva mai târziu; mă enervez pentru că nu mi s-a salvat capitolul din 'Paisprezece e număr cu ghinion' sau că poza pe care am pus-o nu are dimensiunea pe care aş fi vrut-o eu. Tot felul de nimicuri, care vor purta cu ele o amintire destul de plăcută, şifonată puţin de timp, însă păstrătoare a esenţei 'iloveanime4ever' din vremea aia.

Vreau să mulţumesc tuturor persoanelor care au fost atunci alături de mine, alături de noi, făcând parte din familia pe care o iubesc şi astăzi. Aveţi grijă de voi oriunde aţi fi fi!   

Crăciun fericit tuturor şi noroc pe mai departe!

Iulia


_______________________________________

Special place..here! ~

pus acum 8 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Doamne...da...Acest forum va avea mereu un loc special in inima mea. Ce repede a trecut timpul, mai ieri era 2012...
Nici nu stiu ce sa zic, as minti daca as spune ca nu sunt emotionata. Am trait o multime de clipe minunate in acest colt cibernetic de rai. Imi e dor de toata lumea, de atmosfera de aici, de povestile pe care le scriam, de patenta...
Aveti grija de voi si succes pe mai departe! Sper ca atunci cand va ganditi la 'iloveanime4ever', va ganditi cu un zambet pe buze si poate, cine stie, mai treceti pe aici intr-un acces de nostalgie~
Vacanta placuta!

Medeea


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 6 ani
   
LAROSALIA66
Membru

Inregistrat: acum 3 ani
Postari: 2
💕

pus acum 3 ani
   
LAROSALIA66
Membru

Inregistrat: acum 3 ani
Postari: 2
Still here

pus acum 3 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la