Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ElizaElizaiubi la Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Satu Mare
cauta Barbat
23 - 53 ani
Lumea noastră Anime / Ficuri Originale / [Horror] Ghici cine te priveste? Shh liniste, sa nu trezesti... Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Asa...asta e doua varianta, a ficului Ghici cine te priveste? Am decis sa o fac pentru vroiam sa-l fac mai bun, insa nu aveam chef nici sa-l rescriu, nici sa renunt la cel vechi. So here we are.
Gen: horror, mister, supranatural, yaoi, yuri, comedie
Sper sa va placa.

                            Prolog

  Sunt ascunse printre umbre, spectre, fiinte nocturne...Toate laolalta creaza lumea supranaturalului. Toate adunate te transforma in tenebre asemeni lor. Paseste prin intuneric, pe calea mormintelor, indrumat de povesti. Priveste prin ''spectrul realitatii''...Aduna-ti toate temerile si arunca-le departe daca vrei sa supravietuiesti...Ce te tine legat? Ai auzit de vampiri? De varcolaci sau zombi? Ah, astea sunt o nimica toata...Nu ar trebui sa te temi de asa ceva! Dar ar trebui sa te temi de altceva...Ai grija, poate fii chiar in spatele tau. Ghici cine te priveste? Nu stii?...Nu ai cum...Si daca afli, atunci Shh, liniste, sa nu trezesti...
Ce ai putea sa gasesti in noapte, inafara de umbre si soapte?



                             Capitolul unu:
Aprinde lumina, cauta prin urmele de praf...Uite, ceasul suna ''tic tac, tic tac''.

O lumina puternica imi invadeaza ochii, facandu-ma sa scancesc. Ce naiba? Aud o voce insistenta care tot repeta cuvinte familiare, dar nu le pot distinge. Ahh, oricine ar fi, sa ma lase sa dorm.
O mana ma scutura violent. Incerc sa deschid ochii. Imagini neclare...Totul e in ceata. Deodata, toate cuvintele se transforma in soapte. Vocea acea se schimba in una necunoscuta. De data asta, o mana rece imi trimite fiori la atingere. Erau fiori de teama.

O durere acuta imi strapunge corpul, iar de sub mine, se aude o bufnitura puternica. Incerc sa imi deschid ochii, pentru a doua oara. De data asta, imaginile devin mai clare, iar urechile mele percep cuvintele.
- Art, trezeste-te. O sa intarzii.
Mama? Mda, ea e. Ma uit in jur si constat ca ma aflu pe podea, iar mama tinea in mana cearsaful meu cu vacute . Imi duc o mana la cap, scancind de durere. Unde am fost noaptea trecuta? M-am ridicat tot ametit de pe jos si am incercat sa ma dezmeticesc. Spatele ma durea groaznic. Imi tineam o mana in partea de jos a coloanei.
- Stiai ca sunt mahmur. De ce ai facut asta? O intreb pe mama strambandu-ma din nas la durerea de spate.
- Altfel nu te trezeai, spune ea.
Hah, auzi la ea.
- Stii, daca ii faci asta unui tip aflat in coma, iti garantez ca se trezeste in mai putin de zece secunde. 
- Si tu o sa intarzii la scoala, daca nu esti gata in mai putin de zece minute, spune ea zambind.
- Ha, ce? Cui ii pasa de scoala? Ma doare spatele si vreau sa dorm.
- Aha. Nici sa nu te gandesti. Daca nu te duci la scoala, nu mai vezi calculator si tableta cat eu traiesc. Si o chem si pe bunii, sa te invete jocurile ei din copilarie, spune ea zambind malefic. Ah, nu. Nu, nu. Fara bunii. Jocuri din copilarie? Cu ce se jucau ei pe atunci? Cu capace de plastic si cranii?
- Bine, bine. Ma duc. Cat iti place sa ma torturezi.
- Cum as putea sa-mi torturez singurul si unicul fiu? Intreaba ea zambind si incercand sa ma pupe. Sigur! Pe cine crede ea ca pacaleste?
Merg cu pasi lenti si vaitandu-ma, spre baie. Deschid usa si gata sa alunec pe jos.
- Mama? Ai spalat pe jos?
- Da. Fii atent sa nu cazi, striga ea.
Asta si incerc. Hai, incet. Stiu ca poti. Incercam din rasputeri sa merg, in asa fel, incat sa nu alunec si sa nu-mi rup si restul oaselor care au ramas intregi. Dar cum naiba sa te tii pe picioare, cand aici zici ca e patinoar? Daca vroiam sa fiu balerina pe gheata, luam cursuri.
- Haide, Art, mai repede, striga mama.
- Incerc, ii raspund. Cu ce ai spalat pe jos? Cu vaselina?
- Nu, draga. Cu apa, striga ea.
- Esti sigura?
- Bineinteles ca sunt sigura. Ce-i cu intrebarea asta?
Dadeam din picioare ca gasca beata, si ma chinuiam sa ma prind de usa cabinei de dus. Dupa inca cateva sfortari, am prins-o. M-am bagat in dus, si am inlaturat pijamalele. Asa e mai bine. Am dat drumul la apa calda si m-am clatit. Durerea de spate tot nu disparuse, din pacate, iar mama striga intr-una ca o sa intarzii. Dau sa apuc un prosop, pe care il infasor, si pun piciorul afara din cabina, rugandu-ma sa nu cad.
Noroc chior am avut. Am ajuns intreg intregut in camera. M-am repezit la dulap, insfacand un tricou verde, o pereche de blugi albastri si tenisii. Mama se uita la mine ca la masini straine.
- O sa intarzii la prima ora, spune ea.
- Spune-mi ceva ce nu stiu.
Dupa ce mi-am aranjat hainele pe mine, mi-am luat ghiozdanul in spate si am deschis geamul.
- Stai. Ce faci? Art, treci aici, tipa mama exasperata. Ma prinde de mana si incearca sa ma traga de langa geam.
- Femeie, intarzii la scoala. Vrei sa fiu iar pedepsit? Lasa-ma sa sar.
Ma desprind din stransoarea ei si ''jeronimo''. Am executat o saritura perfecta si am terminat cu o aterizare si mai perfecta, in cap, in tufisul cu spini. Eu unul il numesc progres.
- Mare idiot esti, se aude o voce din dreapta mea.
- Ah, Lexx. Buna dimineata.
- Unde o vezi tu buna? Intarziem la scoala. Hai!
O luam la goana pe strada, trantind cate o batrana pe drum, care ne injura de mama focului.
- Uite ce-ai facut, idiotule! Ii spun eu.
- Daca eu sunt idiot, tu cum esti?
- Om in toate mintile, ii raspund gafaind de atata fugit. Ma opresc pentru moment, sa-mi trag sufletul, dar idiotul inca fuge, si are norocul sa se loveasca de David, si sa cada peste el. Bietul D.j. Mi-e mila de el.
- Arthur, da-l jos pe tampitul asta de pe mine, spune D.J.
- Pe cine faci tu tampit? Daca iti ard una...striga Lexx.
Imi tarai picioarele pana la David, si il ajut sa se ridice. Il prind de dupa cap si il ciufulesc usor. Parul sau saten, tuns putin mai scurt, era atat de fin la contact cu degetele mele. Trebuie sa-l intreb o data ce sampon foloseste. Pe cand parul brunet a lui Lexx, tuns bob, cu doua fire lungi in fata, si tepi in spate, arata de parca era electrocutat in momentul de fata. Fata ii era rosie, semn ca era nervos si ca ar trebui sa fugim.
- D.j, frate, maimuta s-a enervat. Fugi cat mai poti.
La auzul ''complimentului''meu, Lexx parca a luat foc la propriu. Puteam sa jur ca vad flacari iesindu-i din nas.
Am si uitat ca o sa intarziem la ora. Eram prea ocupati sa radem si sa alergam ca bezmeticii pe strada.
- Voi mai aveti chef de ore? Ii intreb.
- Eu nu. Hai in parc. Le trimit mesaj fetelor, sa vina si ele.
- Eu am chef sa va omor, striga Lexx furios. Treceti aici.
Am luat o curba, ocolind scoala, direct spre un parculet micut si dragut. Tinand cont ca era iunie, cine mai avea chef de scoala, cand  e asa de frumos afara? La cativa pasi de intrarea in parc, se afla o zona mai retrasa, ascunsa in tufisuri de un metru. Acolo nu o sa ne vada nimeni. Ne furisam, chiar daca nu era nimeni in jur, si intram printre tufisuri. Din pacate, nu am verificat sa vedem daca sunt si altii aici. Aproape m-am impiedicat cand am dat peste Anda si Alice in plina sesiune. Uh, nu e asa rau. O satena si o portocalie. Portocalia fiind chiar firava si sensibila de Alice, iar satena fiind razboinica si nebuna de Anda. E mai periculoasa decat ''faceti-ai cruce''.
- Ce faci voi aici? Striga Anda.
- Hei, chioaro, nu ai vazut mesajul? Intreaba Lexx pe un ton ridicat si pitigaiat, cum are el obiceiul.
- Ce mesaj? Intreba Alice, rosie in obraji.
- Cum m-ai facut? Zbiara Anda.
- Mai usor, nebuna lumii, nu vrem sa fim gasiti, ii replic.
- Daca voi doi ma mai faceti chioara si nebuna, o sa ma asigur ca nu o sa mai fiti gasiti niciodata, replica ea sufland apasat. Am ignorat complet comentariul Andei si ne-am asezat si noi, la ceva distanta de cele doua ''iubarete''.

Stateam intinsi pe iarba verde, admirand razele de soare ce cadeau pe alocuri, creand jocuri de lumini si culoare. Fiecare avea activitatile sale. De exemplu: David nu lasa consola lui de jocuri din mana, nici pentru un milion de acadele. Dupa el,  Anda si Alice care se ''iubeau''. Lexx isi fuma linistit tigarea, iar eu mancam un sandwich.
- Voi doi aveati sport prima ora? Ii intreb pe D.j si Anda.
- Mda. Tu de ce crezi ca am ales sa lipsim? Intreaba D.j, neluandu-si ochii din jocul sau.
Clopotelul a sunat, facandu-ne pe toti sa ne astupam urechile. Cred ca profesorii pun in jur de zece microfoane in jurul sau.
Brusc, se aude si un ticait de ceas foarte puternic. Dar de unde vine? Privesc in jur, dar nimeni nu parea sa-l auda. Am halucinatii?

                             

Nota: Am modificat cateva lucruri. Nu multe.
Nota 2: pozele sunt originale, facute de mine...

[horror] ghici cine priveste? shh liniste, asa...asta doua varianta, ficului ghici cine priveste?

38.9KB

Modificat de Mcholic Butterlfy (acum 10 ani)


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 10 ani
   
hanako
Greieraş

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 172
Nu stiu ce se ascunde in intuneric si la ce se holbeaza dar vreau sa aflu ce.

Primul capitol, primul comentariu

Pai...Avem aici 5 cetateni ( daca am gresit iarta-ma) fara chef de scoala, ca noi toti si care chiulesc si ei putin, ca noi toti.
Dar acum sincer sunt curioasa ce e cu ticaitul pe care il aude Art.


_______________________________________
O lectie fara durere nu are sens, pentru ca nimeni nu poate sa obtina ceva fara sa sacrifice altceva. Dar, suportand durerea si depasind-o...El va putea obtine o inima puternica de neegalat. O inima de otel.

pus acum 10 ani
   
ynook
Membru

Din: Suceava
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 32
Inceputul pare promitator. Undeva aproape de sfarsit ai cam pierdut atentia cititorului, dar finalul m-a facut curios sa vad ce urmeaza. Descrierea e destul de ampla, imi creeaza o imagine destul de detaliata asupra mediului inconjurator. Astept o continuare interesanta. Mult succes! Good job!

_______________________________________
Magia sta in mister!


pus acum 10 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Dragilor, va multumesc pentru com. Mda, stiu, primul capitol niciodata nu-mi iese bine, mai ales ca l-am postat imediat dupa ce l-am scris. Uuh, poate il corectez cand mai am timp. Intre timp am adus un nou capitol care sper sa va fie pe plac.

                                       Capitolul doi

'' Tulburatoare liniste, nu? Tic tac, ceasul smulge fir cu fir din viata, pana cand se risipeste. Frica te lasa sa te impiedici in capcana ei si te aduce cu un pas mai aproape de disperare. Simti batai puternice care se aud de nicaieri si duc tot acolo...Spre nimic. Dar stii cum se spune in lumea lor : doua inimi bat mai bine ca una! Insa care e mai vie? Care bate mai mare tare? Umbra se ascunde pe ziduri, se alungeste spre obscuritate, se plimba fara trup. Din loc in loc...Dar e doar o umbra? Ia ghiceste!''


Ce se aude, acum cand toata lumea vorbeste, dar nu se pot deslusi decat soapte? Totul e atat de confuz. Un ticait de ceas suna si suna, de parca ar anunta ca e miezul noptii. Vantul isi face simtita prezenta prin al sau cantec mut, dar cutremurator. Tufisurile se lovesc furioase unele de altele in disperata incercare de a pleca de pe loc. Pamantul  da sa fuga si toate imaginile devin intunecate.

Imi tineam mana pe frunte, incercand sa nu ma prabusesc, cu toate ca era tentant. Aveam impresia ca ma aflu mai degraba intr-o casa, decat in parcul in care am venit acum cateva minute. Vedeam ferestrele sparte, usa plina de zgarieturi, afisele parca patate cu sange si aura neagra ce parea ca o inconjoara. Mai apoi, viziuni din interior cu o bucatarie ciudata, vase sparte lasate pe podeaua neagra, chiuveta murdara si plina de praf si panze. Totul era prea real, prea detaliat. Puteam vedea inclusiv interiorul dulapioarelor pline cu cutii de cereale expirate, seriile si numerele, chiar si marcile de pe produsele ce aratau atat de vechi si uitate. Imaginile deveneau neclare si totul se transforma intr-o iluzie, intr-o halucinatie ireala. Incet incet, picioarele ma lasau, iar pamantul rece imi oferea senzatia de siguranta pe care vroiam sa o simt. Pleoapele imi erau grele, iar vantul care sufla aducand cu el praful, le indemna sa se inchida de tot. Intunericul parea atat de placut, atat de relaxant imi calma trupul care zacea acum la frontiera dintre realitate si cosmar. Vis nu-l puteam numi, era prea departe de asa ceva. Fiecare imagine care imi aparea, imi dadea fiori durerosi. Vroiam sa ma zvarcolesc ca un nebun, dar cum? Eram tintuit acolo, fara vlaga, fara putere. Chiar de le aveam pe toate, niciuna nu m-ar fi ajutat in momentul de fata. Orice miscare era dureroasa. Apoi soapte necunoscute au ajuns la urechea mea, captandu-mi atentia. Mai eram lucid? De fapt erau cunoscute. Parca le-am mai auzit; poate azi dimineata? Memoria nu ma ajuta, ma lasase de izbeliste, iar mintea imi juca farse. Halucinez?



- Art? Hey, ce e cu tine? Raspunde odata!! Se aude o voce rastita. Era plina de nervi si aproape ca imi spargea timpanul, facandu-ma sa scancesc.
- Hm? Murmur incet. Ce se intampla? Unde sunt? Intreb cu ochii inca inchisi. Nu indrazneam sa-i deschid, dar mi-am facut curaj. Lumina care imi intra in ochi ma facea sa vreau sa-i inchid la loc. Mhm, cred ca persoana de langa mine era chiar Lexx. Puteam spune dupa rasuflarea apasata si parfum. Cred ca nervos.
- Pamantul catre Art! Trezirea, boule!
Acum imaginile deveneau din ce in ce mai clare si simteam ca imi pot mentine din nou echilibrul. Toate senzatiile, toata durerea pe care o simteam in corp, disparuse ca si cand nu ar fii existat. Il pocnesc in fata pe Lexx, trantindu-l pe spate si apoi ma ridic, scuturandu-mi hainele de praf.
- Asta e pentru ca m-ai facut bou, ii spun. El se rostogolea tinandu-si mana la nas si vaicarindu-se. O merita din plin. Desi am o vaga presimtire ca atunci cand isi revine o sa-mi rupa ceva. Dar daca stau sa ma gandesc mai bine, cu ceva rupt, poate am norocul sa scap de scoala.  Mama o sa ma omoare pentru ca nu m-am dus la ora. Si eu care faceam mare caz pentru ca proful o sa-mi taie gatul daca intarzii. Daca am putin noroc, reusesc sa-i mint pe amandoi. Ii fac o motivare falsa si mamei vad eu ce-i inventez. Nu stiu daca o sa ma creada, dar merita sa incerc.
- Art, ce ai patit? De ce ai lesinat asa brusc? Incepe Alice cu intrebarile. Ii vad pe toti ca se aduna langa mine plini de curioazitate si in asteptarea unor raspunsuri.
-  Nu sunt sigur. Imi apareau imagini cu o casa parasita, iar ticaitul ala enervant de ceas nu-mi dadea pace si ma facea sa o iau razna, le explic. Stiu doar ca am inceput sa aud iar acele soapte si totul s-a intunecat, mai continui.
- Ce soapte? Intreaba David.
- Pai cred ca le-am mai auzit de dimineata, cand m-a trezit mama, dar nu puteam sa le deslusesc, ca si cum erau in alta limba, dar nu putea sa aud deloc cuvintele.
- Esti sigur ca nu ai fumat ceva? Intreba Anda neincrezatoare.
- N-am fumat nimic si nici nu aveam hal...
M-am oprit brusc din a spune cuvantul, gandindu-ma daca ce spun e chiar adevarat. Stiu doar ca nu am luat nimic in ultima vreme, dar incepeam sa ma indoiesc de mine insumi.


Ai auzit? Ai inteles? Oricum nu ai de ales. Vino cu mine sa cunosti...Cum e sa mergi printre cei morti


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la