Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
luana_21 la Simpatie.ro
Femeie
21 ani
Prahova
cauta Barbat
21 - 47 ani
Lumea noastră Anime / Ficuri Originale / A rose for love, and a book for ever. Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
    A rose for love, and a book for ever

                          Capitolul Unu

Stateam printre rafturile pline de carti prafuite asteptand. Asteptand ce? Dimineata?  Poate un nou inceput inconjurat de oameni, fara carti in care sa ma pierd. Deschid cu grija o carte care avea filele cam ofilite, rasfoind-o putin, dupa care o pun inapoi pe raft. Imi las capul in jos si privesc la ceasul de pe mana care indica ora sapte. Ar trebui sa plec, biblioteca se inchide in 10 minute. Mai privesc odata cartile ca si cum mi-as lua la revedere de la ele, dupa care pasesc afara din incapere, cu pasi marunti, dar al caror ecou rasuna puternic pe holurile pustii. Nu multa lume venea la biblioteca, mai ales la ora asta. Altii aveau lucruri mai bune de facut, spre deosebire de mine. Panzele de paianjen ce atarnau, au ajuns pe umerii mei acum. Era, intr-adevar, o cladire foarte veche. Insa e locul meu preferat de a petrece timpul. Ador cartiile. Ele sunt cele care te atrag intr-o alta lume, una imaginara, in care visele sunt stapane. O lume diversificata, fantezista si plina de povesti, legende, mituri, fie ele reale sau inventate. De departe, aceasta lumea nu se compara cu realitatea cruda in care traim.
Odata iesit din cladire, mergeam agale spre casa. Afara incepea sa ploua. Cerul era intunecat si parea furios. Dar pe cine? Pe noi? Pe mine? Vantul incepea sa bata, raspandind curentii de aer rece in toate directiile, si aruncand frunzele pe pamantul umed, lasandu-le prada cruzimii oamenilor, care le calcau fara pic de mila. Priveam pomii, a caror nostalgie ma cutremura. Pareau...atat de reci. Atat de tristi si atat de melancolici. Parca venirea toamnei i-a facut sa para asa. Frumusetea le-a fost furata de anotimpul asta ploios, si totusi atat de frumos in zilele insorite. Treceam pe langa magazinele cu pancarte luminoase si impodobite, de parca ar veni craciunul. Parea atat de melancolic, chiar si sa mergi pe strada. Nici urma de fiinta vie in jur. Doar pomii si...eu. Singur mereu. Singur in sensul ca nu sunt in stare sa imi gasesc o iubita, ca toti baietii din clasa mea. Ca nu am cu cine sa impart bucuria si tristetea, dragostea, despartirea si...fericirea.

Ajuns in fata blocului meu, urc pe scarile prafuite, deoarece cei de la curatenie nu se sinchisesc sa le mai mature . Le urc agale, cu pasi neauziti pana la apartamentul cu numarul sapte. Scotocesc prin buzunar, cu greu, deoarece aveam mainile inghetate si ma dureau atunci faceam contact cu ceva. Cu greu, am deschis usa si am pasit in incaperea calduroasa. Mi-am lasat hanoracul ud pe cuierul din holul luminos, decorat cu tablouri si obiecte artizanale, insa dadea senzatia unui spatiu deschis si aerisit. Ma indrept spre bucataria maestuasa, cu blaturi de marmura albe si complet utilata. Acolo ii gasesc pe parintii mei stand la o masa din lemn maro deschis cu tente de auriu, ce parea ca straluceste atunci cand facea contact cu lumina puternica a neoanelor. Amandoi tineau in mana cate o ceasca de cafea fierbinte si discutau. Imediat ce mi-au observat prezenta, m-au salutat. Tata doar zambindu-mi calduros, iar mama pupandu-ma pe frunte. Poate ca nu e nevoie intodeauna de cuvinte; sunt de ajuns simple gesturi.
-Iti fac imediat o ciocolata calda. Tu du-te sa faci un dus. E clar ca ai inghetat, spune ea. Am aprobat si am mers in camera mea pentru a-mi lua haine de schimb.
Ajuns in baia micuta, dar care totusi avea o cada modesta, am dat drumul la apa fierbinte si am inlaturat obiectele vestimentare, aruncandu-ma sub jetul de apa. Fiori placuti se plimbau pe sina spinarii la contactul cu apa calda. In timp ce lasam apa sa ma curete si sa ma incalzeasca, priveam cum picaturile de ploaie se loveau furioase de geam, parca voind sa-l sparga bucati si sa se contopeasca cu cioburile. Cerul acum era complet intunecat si nu doar de nori, ci si de lasarea noptii. Nici nu am realizat cat de tarziu am ajuns acasa. Drumul chiar a fost mai lung decat ma asteptam. Si totusi a fost relaxant. Iar sunt melancolic, dar nu ma pot abtine.

Dupa ce am terminat cu dusul, m-am imbracat in haine mai comode: O bluza putin mai groasa, de culoare gri, o pereche de pantaloni de training negri si sosete albe. Am pus mana pe o carte la alegere, ce avea titlul ''Povestea vietii mele''si m-am asezat in pat. Pare a fii o carte incendiara, judecand dupa descriere si coperta. Poate totusi nu e rea. Am deschis cu grija si am dat frau liber ochilor sa cutreiere printre randuri.
Nici nu imi dadusem seama cand am ajuns la pagina cinsprezece, unde aveau loc scenele fierbinti. Imi aminteau de ultima mea aventura cu o fata. A trecut atat de mult timp de cand nu am gasit pe nimeni cu care sa impart bucuriile adolescentei. Desi, am avut multe propuneri de la mai multe fete, printre care, cele mai multe erau usuratice. Chiar daca par un tip dur, dupa felul in care ma imbrac, am si eu mandria mea. Nu o sa ies chiar cu orice taratura.
O aud pe mama ciocanind in usa. Ascund cartea sub perna, dupa care o poftesc politicos in camera. Imi lasa cana cu ciocolata calda pe masuta de sticla, apoi imi spuse noapte buna si paraseste camera, zambindu-mi calduros. Scot cartea de sub perna si o privesc lung. Ma ridic din pat si o pun inapoi pe raft. Cred ca e mai bine sa dorm. Maine e o noua zi.

Modificat de Sweet Dear Vampress (acum 10 ani)

_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 10 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Salutare, salutare !
     Aterizez cu un comentariu în legătură cu începutul tău de fic, pentru că mă simt îndatorată să las un comentariu după ce citesc ceva. De asemenea, ar fi urât din partea mea să nu fac asta.


În primul rând vreau să știu totuși, corectezi capitolele înainte să le postezi? Că dacă nu, îți recomand să o faci.
Ai scris Crăciun cu „c” mic. Hihi, m-am uitat de două ori până să îmi dau seama dacă mi se pare sau chiar ai scris așa. Ei bine, sper că este o greșeală de tipar.
În altă ordine de cuvinte, ai o problemă cu așezarea în pagină. Textul nu pare deloc aerat, ceea ce duce la îngreunarea lecturării lui. Te sfătuiesc să mai lași aliniate și anumite spații înainte de a începe un dialog.
   Am mai observat o exprimare mai trasă de păr pe undeva, dar nu o să îți reproșez tot acuma.
 
În ceea ce privește stilul tău de a nara, nu mă deranjează nimic. Îmi place cum povestești.
O mică sugestie totuși, încearcă să nu „îneci” așa de repede un început de fic. Adică personajul tău a venit de la bibliotecă, a ajuns acasă și s-a băgat la somn. Asta ar fi mers mai bine într-un prolog. 
Înțelegi ce zic? )

    În rest, îmi place că ai ales un personaj băiat. E ceva nou. Printre ficuri văd numai personaje feminine (numai fete avem pe forum, deci eh), iar un personaj masculine e binevenit.

    Mult spor la scris și sper că al meu comentariu nu te supără, căci nu ăsta e scopul


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 10 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Multumesc Marly. Asa e, nu am apucat sa-l corectez. Am adus un nou capitol, care a fost postat si pe zup. Si la capitolul doi, nu am primit critica negativa. Wow, a trecut ceva timp de cand nu am fost criticata. Imi place. Multumesc mult.


Capitolul doi.

''And you stood tall. Now you will fall. Don't Break the spell of a lifetime trying to do well.''
Ascultam din cand in cand aceasta melodie nostalgica. Se potrivea de minune cu vremea de afara, dand intregii atmosfere din jur un aer mai melancolic. Clipesc des, privind apoi pe geam la picaturile de ploaie care se izbesc ca niste valuri furioase de geamul camerei mele, slab luminata din cauza norilor ce impiedicau soarele sa iasa. Stateam intins pe pat, cu castile in urechi, gandindu-ma la fel si fel de prostii. Ma uitam la tavan si incercam sa imi imaginez cum ar arata viitorul meu, insa totul parca era sters de un burete, inainte ca, creierul meu sa poata crea o imagine concreta.
''Place your past into a book'' se aude clar in casti. Ce melodie interesanta. Parca a fost compusa special pentru mine. Ma ridic din pat, plictisit si fara chef de a face ceva, si ma apropii de geamul imens de sticla. Privesc cu nonsalanta copacii si frunzele care freamata din cauza vantului ce sufla cu putere, azvarlind si scotand din pamant pana si florile nu de mult ofilite. Imaginea asta ar putea constitui un tablou epic al naturii moarte. Totul parea atat de sters si atat de ofilit, fara nici o stralucire sau fragezime. Pe pamantul rece si umed se asternuse un covor de culori pale ale frunzelor uscate. Un joc de culori triste, de amestecuri nostalgice si combinatii anoste ale naturii si vremii. 
Si totusi, imi place toamna. Imi asez mana pe geamul rece si ma uit pierdut. Nu gasesc nici un motiv care sa ma faca atat de trist, dar poate cateodata nu e nevoie de motive. De fapt, asta e starea mea obisnuita. Pasesc spre micutul birou din lemn, dar nu inainte sa mai arunc o privire imaginii de afara, si ma asez pe scaun. Incercam sa gasesc o metoda de a combate aceasta plictiseala, aceasta triste si melancolie nesfarsita cu ajutorul internetului. Dar ce sa caut? Mi-am lasat castile sa zaca pe un colt al biroului si am dat search. Poate o noua carte o sa ma ajute sa scap de starea asta. Si totusi ce caut de fapt in viata? Ce vreau sa reusesc? Mi-as dori sa devin scriitor, dar nu am studii necesare si nici tupeul necesar pentru a intra inca in lumea scriitorilor, lumea presei, a publicitati. Nu sunt destul de excentric, destul de curajos si nu ma consider un ''talentat''. Poate ca, daca as avea oportunitatea sa ma aventurez in aceasta lume nou si total necunoscuta mie, as avea sentimentul ca sunt pe cale sa realizez ceva. Insa, fara talnet, fara chef de scris si fara inspiratie, o carte, dupa parerea mea, nu poate fii realizata. Am fost rugat de editorul scolii sa-mi expun povestiile pe foaie, insa nu am considerat ca sunt suficient de bune. Poate am fost un prost. Poate gandirea mea e prea negativista. Insa, mereu am fost un pesimist. Nu am vazut viata cu ochi buni. Ce-i drept, viata ne ofera multe lucruri, placeri, neplaceri, dar pana acum, mi se pare atat de anosta si de plictisitoare. Poate ca de asta nu am avut niciodata o relatie stabila. Fetele se saturau de mine deoarece eram mereu plictisit, trist si fara chef de a face ceva. De fapt, toate lucrurile pe care le fac mi se par doar o rutina. Un program. Da, ma simt ca un robot. Singurele care m-au inteles vreodata au fost cartile. Cu povestile lor, am descoperit o alta lume, am invatat sa visez, fie si la lucruri imposibile.
O aud pe mama strigandu-ma, din capatul scarilor, sau asa am presupus dupa intensitatea sunetului. M-am ridicat de pe scaun si am deschis usa. Femeia ce mi-a dat viata imi zambea si imi facea semn cu mana sa cobor. M-am conformat si am coborat incet pe scari, de parca as fii lipsit de vlaga, ca o masina ramasa fara combustibil.
Odata ajuns jos, o privesc nepasator si astept sa aflu de ce m-a chemat.
-Poti sa mergi pana la biblioteca si sa-i aduci tatalui tau o carte despre finante? Are nevoie.
-Sigur, ii raspund. Ma intorc in camera mea pentru a ma imbraca mai gros.


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 10 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Capitolul 3

Mi-am luat o geaca groasa pe mine si am pornit spre biblioteca. Sper sa fie deschis. Cobor scarile monoton, fara chef fiind, si merg cu nonsalanta pe strada pustie, unde nu era decat vantul ce imi tinea companie. Magazinele de vizavi pareau a fii inchise, la fel si cofetariile sau alte locaruri care au rolul de a te distra. Ochii imi erau pironiti in asfaltul umed si acoperit de frunze si gunoaie. Oamenii din Romania nu au auzit de reciclare. Ce asteptari as putea avea de la o tara care nici macar nu are conducatori intregi la cap? Nu dupa parerea mea. Trecand pe langa o baltuta cu apa noroioasa, imi observ imaginea neclara. Parul albastru inchis, taiat in trepte pana la umeri, si acum acoperit de sapca rosie, ochii verzi ca maslinele si pielea alba ca zaharul...Toate se reflectau in apa murdara, in care se aflau si mici muguri de tigari. Clipesc rapid de cateva ori, apoi imi continui drumul pana la destinatie.
  Ajuns in fata bibliotecii, urc pe treptele facute din piatra veche, spre usa de lemn masiv, care se deschide cu un scartait puternic. O data intrat, inchid usa, care produce un alt scartait. O iau agale pe holul slab luminat, de culoare verde sters, pana cand ajung unde trebuie. La ora asta nu era nimeni aici. Totul era atat de gol si de pustiu, incat aveam impresia ca locuiam intr-un oras fantoma. 
Mergand printre rafturile cu carti vechi, cu coperti si file ofilite, le observ fragilitatea si delicatetea. Pareau atat de vechi si uzate incat iti dadeau impresia ca se vor transforma in scrum, doar de la o simpla atingere. Cu toate astea, riscam sa ating fiecare carte in parte, simtind finetea copertii, paginile ingalbenite de trecerea timpului si urmele vizibile de praf, semn ca nu au fost sterse de curand. Oftez atunci cand ma opresc in dreptul raftului cu carti despre economie. Pe care ar trebui sa o aleg? Nu mi s-a spus un titlu anume. Oftez din nou, si aleg o carte la intamplare. O scot cu grija de pe raft, tinand-o nu prea aproape de haine, ca nu le murdaresc de praf. Privirea imi era atintita pe culoare si prezentarea ei. In definitiv, nu era ceva ce as citi, insa parea interesanta la prima vedere. Nu judeca o carte dupa coperta. Imi rasuna in minte acest vechi proverb.
Cum nu era nimeni aici, am decis sa astept pana cand apare cineva. Nu puteam sa iau cartea pur si simplu si sa plec. M-am asezat pe un fotoliu tapetat cu piele verde inchis, ce parea, de altfel, foarte uzat. Atat de uzat incat as zice ca se afla aici de 50 de ani. Intr-adevar, cladirea asta este extrem de veche, la fel si tot ce se afla in ea. Pana si cartile.  Oftez pentru a treia oara, si imi asez mana sub barbie. O sa inghet aici, asteptand.  Se aude usa deschizandu-se, care intampina fiecare persoana ce intra aici, cu acelasi scartait plictisitor. In sfarsit! Poate e bibliotecara. Privirea imi era fixata pe usa, asteptand ca doamna Gresy sa apara. Insa, in locul ei, a aparut un baiat cu parul portocaliu, taiat in trepte si cu o multime de pierce-uri in urechi. Se parea ca tremura de frig. Mi-a zambit prietenos, apoi s-a uitat in jur sa vada daca mai e cineva aici. Aparent, suntem doar doua persoane ce ratacesc in cautarea fericirii, si spera ca o pot gasi printre paginile unei carti


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 10 ani
   
Whisky.
Greieraş

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 214
Dayaa iti iubesc noul fic! Cum ai zis si tu, e asa... melancolic :]] Dar cred ca pe parcurs o sa se mai schimbe actiunea, si nu va mai fi asa :-?
OMG, cine e tipul ala care a intrat in biblioteca? Dupa descriere pare sexy :>  Chiar vreau sa stiu mai multe despre el... dar sigur voi afla deoarece cred ca cei doi se vor combina :> :]]
OK, nu mai zic nimic :]] Imi place si astept next-ul ^^


_______________________________________
"Things need to be done and he gets them done."

"I'm not afraid to take chances or go off on my own."
- Norman Reedus



pus acum 10 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Multumesc mult Mady...Am adus next.

Capitolul patru : primul bulb, primul zambet


Acea privire curioasa cerceta imprejurarile, trecand cu ochii de la carti la mine, si invers. Isi tinea o mana dusa la piept, ca intr-un gest copilaresc si prostesc, sau ca o fetiscana ce astepta cu nerabdoare prima intalnire. Ii fac semn cu mana sa se aseze langa mine. Imi arunca, galant, inca un zambet cuceritor, si se indreapta cu pasi marunti spre al doilea fotoliu din incapere. Restul incaperii era plina cu scaune din lemn, putin cam putrede, si mese confectionate tot din lemn, dar acoperite cu foi si carti.
- De cat timp stai aici? Ma intreaba baiatul, cu o voce subtirica, dar ragusita. Il privesc pentru cateva secunde, parca neprocesand intrebarea ce imi era adresata. Dar mai apoi ii raspund:
- De cateva minute bune. Tu vii des pe aici? Nu te-am mai vazut pana acum. Credeam ca sunt sigurul care calca pragul acestei cladiri.
- Rareori! Cand  vin aici, iau o multime de carti, ca sa nu fiu nevoit sa vin de atatea ori, spune el. Voce parca ii se schimbase. Devenise normala. M-am aplecat, rezemandu-mi coatele de genunchi si il priveam cu coada ochiului. Cum de nu l-am vazut pana acum? Am oftat cu voce tare, facandu-l sa isi intoarca privirea spre mine, dar a intors din nou capul spre alta directie.
-Cum te cheama? Ma intreaba, cu o voce soptita, fara sa ma priveasca. Era timid? Nu parea genul.
- Pierre! Ii raspund scurt. Pe tine?
- Leid, imi raspunde la fel de scurt. Dadea nerabdator din picioare si tot nu se oprise din tremurat. Cine l-a pus sa vina doar intr-un hanorac, cu toate ca e toamna.
Usa se deschide lent, deranjandu-ne urechile cu scartaitul puternic. In sfarsit a venit si doamna Gresey.  Ne arunca amandurora o privire materna si un zambet cald. Acum mi-am adus aminte ca ea nu a putut sa aiba copii. Poate asta e si motivul pentru care inca isi mai pastreaza postul de bibliotecara, intr-o biblioteca atat de siguratica si pustie, caruia ii mai tine companie doar vantul. Ce lume trista.
Leid isi ia cateva carti, puteam spune ca erau in jur de zece-cinsprezece.
Dupa ce bibliotecara le-a inregistrat pe toate, inclusiv pe a mea, am iesit impreuna cu el, dand nas in nas cu vantul de afara ce sufla furios. Ma privea intens si nu stiam de ce. Insa era ceva in privirea lui, ce ma fermeca. Acei ochi albastri, ca apa marii, aveau o sclipire deosebita.
- S-a intamplat ceva? Il intreb.
- Nu...ai vrea sa mergem sa bem o ciocolata calda?
Il priveam curios, cercetandu-l. La cat de frig e afara, ar merge.
- De ce nu? O sa ne mai incalzim, ii raspund. Mi-a zambit timid, dandu-si cu mana tremuranda, o suvita din par la o parte. Poate pentru alte persoane parea un gest banal, dar pentru mine, in ciuda comportamentului meu schimbator, de la baiat ce vrea sa fie si sa para dur, la baiatul romantic, melancolic si plictisit, pare un gest de sensibilitate. O sensibilitate draguta si inocenta.

Am luat-o cu pasi repezi spre cea mai apropiata cofetarie, ocolind frunzele ce dansau pe aleea pustie. Eram doar noi si frumusetea  toamnei.
Odata intrati in cofetaria decorata cu scaune tapetate roz pal si masute maro, am cautat un loc cat mai retras in care sa putem sta nederanjati.
Am fost serviti cu doua cani de ciocolata, din care ieseau aburi. Aruncam din cand un ochi afara. Era la fel de pustiu...
Privirea mi-a revenit spre Leid, care tinea cana in ambele maini.
- Asadar, esti francez? Intreaba el.
- Doar pe jumatate. Doar mama e de origine franceza. Tata e roman.
- Oh, super! Si eu sunt pe jumatate german, tot din partea mamei.
- Nu chiar atat de super. Nu imi prea place franceza.
- Nici mie germana, dar imi place cultura lor. Mama a incercat sa ma invete limba, insa nu prind nimic din ea, raspunde zambind.
- Si la mine e cam la fel. In plus, nu am acel acent.
- Pacat. Imi place sa aud oameni vorbind in franceza.
- Ah, pentru ca e ''limba dragostei''? Il intreb ridicand o spranceana. E o prostie.
- Poate!
Luam mici inghitituri din bautura calda, savurandu-i gustul incet.
- Cati ani ai? Il intreb.
- Saisprezece, raspunde el. Dar tu? Pari a avea in jur de nouasprezece.
- De fapt am optsprezce, ii raspund zambind. Primul zambet, dupa multa vreme. E, totusi, ceva interesant la pustiul asta.
- Ah, scuze, spune el razand. Te-am facut mai batran decat esti.
- Oh, nu-i nimic. Se mai intampla. Ah, trebuie sa ma intorc acasa. Tata mi-a cerut sa-i aduc o carte.
La auzul acestei vesti, priveste trist spre geam si ingana un ''inteleg''. Am luat cartea de pe masa si am parasit cofetaria, pasind iar in frig. Luand-o prin fata bibliotecii, pentru ca pe acolo era casa mea, ochii mi-au cazut pe un trandafir rozaliu, ce avea doar un bulb, proaspat rasarit. Dar ce cauta el aici? Era asezat in pamant, intre zidul bibliotecii si asfalt. Cum se face ca nu l-am vazut pana acum?
Prima roza care infloreste in toamna asta nemiloasa, lasand o multime de intrebari in sufletul asta gol. Primul zambet al meu, in aceasta zi friguroasa, se risipeste printre frunze si pomi.


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 10 ani
   
Whisky.
Greieraş

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 214
Ohh ce next frumos <3
Abia astept sa aflu mai multe despre Leid. Ma intreb ce se va intampla cand se vor revedea...
Astept next-uuul! ><


_______________________________________
"Things need to be done and he gets them done."

"I'm not afraid to take chances or go off on my own."
- Norman Reedus



pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la