Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sweetandana pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Teleorman
cauta Barbat
25 - 48 ani
Lumea noastră Anime / Ficuri Originale / Inner Universe Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Acest fic este dupa o melodie. O sa va si arat.
De asemenea, posibil ca unele informatii sa fie asemanatoare cu cele din anime-ul Kiddy Grade. Nu fac plagiat si nu vreau sa fac profit. Deci va rog...Aici am si melodia.

Cap 1:  Inner Universe

Palpabil, solid, real...Asa pare acest univers infinit plin de fiinte, infinite si ele si nedescoperite. Noi numim acest univers Inner Universe, pentru ca spre deosebire de celelalte trei, acesta este cel mai puternic si populat. Celelalte sunt fantomatice, ruine.
Doar soarele e la fel aici, in rest totul e diferit. Cateodata pare atat de ireal. Adoram asta la universul asta si la galaxia in care ma intorceam dupa epuizanta misiune pe care am avut-o pe Pamant. Cu toate astea, nici un loc din lumea asta nu se compara cu Galaxia Aeria, a treia galaxie a Inner-ului.


M-am intors pe Kreva, prima planeta din galaxie, cu minunata mea nava Eclipse, care mi-a fost mereu alaturi in lupte, avand toate functiile unui robot specializat. O nava uriasa, de culoare rosie care fura privirile tuturor si care mi-a fost daruita de agentia la care lucram. O agentie nationala de pastrare a pacii unviersului, si anume Galaxy Aeria Peace, pe scurt G.A.P, care mai era cunoscuta ca si Inner's Knight.
-In sfarsit te-ai intors, Müser! O aud pe sora mea strigand. O fata cu parul saten deschis, lung pana la solduri si cu ochii albastri. Reusea sa cucereasca toti barbatii cu zambetul ei, cu buzele acelea voluptoase si rozalii si cu corpul ei suplu. Pentru mine era pur si simplu o fiinta angelica trimisa de Gloria. In legendele stravechi, Gloria era paradisul, unde doar cei drepti puteau ajunge.
-Si eu ma bucur, Ender! Ce frumoasa te-ai facut de cand te-am vazut ultima data.
Am luat-o pe Ender de dupa gat si ne-am indreptat panoul de control pentru a seta cateva coordonate inainte sa o las singura pe Eclipse. In sfarsit m-am intors in orasul meu natal, Licht.
-Mi-ai promis ca mergem la cumparaturi, spune Ender.
-Si o sa mergem. Apropo, mama si tata ce mai fac? Ai mai vorbit cu ei?
-Sunt tot in orasul Lyubil. Au spus ca sunt dornici sa te vada si ca se intorc curand.
Dornici sa ma vada, huh? Asta dupa ce s-au luat la cearta cu mine pentru ca nu erau deloc de acord sa devin unul dintre agentii G.A.P-ului. Prefer sa evit o intalnire cu ei pentru ca sigur s-ar isca o alta cearta.
Intre timp, Ender era entuziasmata de miile de magazine si nu stia unde sa intre prima data. M-a tarat dupa ea dintr-un loc in altul pentru ca nu se putea decide. Asa e de fiecare data. Am luat-o de mana si am intrat intr-un magazin la alegere, frumos decorat cu luminite, vitrine de culoare roz transparent si manechine ce pareau facute din aluminiu. Ender se plimba printre randurile cu haine si eu asteptam langa cabina de proba. De ce insista sa imi dau cu parerea? Doar ea e fata aici. O vad venind cu un brat de haine, dintre care jumatate mi le-a pus in brate si cu restul s-a bagat in cabina. Dupa aproximativ 5 minute iese imbracata intr-o rochie neagra cu inscriptii si cu o imagine a spatiului pe ea, pe partea de jos. Eu i-am spus ca ii sta foarte bine, dar la fel ca orice fata spunea ca o face sa arate grasa. Am oftat plictisit si m-am asezat pe un fotoliu micut acoperit cu material rosu. Ender s-a bagat in cabina si a iesit apoi imbracata intr-o bluza argintie cu maneci trei-sfert si o pereche de pantaloni scurti si albastri.
-Nu te avantajeaza bluza aia, i-am spus frecandu-mi tamplele. Stiam ca de fiecare data cand merg cu Ender la cumparaturi ma ia durerea de cap. A oftat si s-a intors in cabina. Dupa cateva minute a iesit imbracata in rochia aceea neagra.
-Totusi, o iau pe asta, spune oftand. Am mers la casierita si i-am platit dupa care am mers spre o terasa pentru a lua pranzul. Ne-am asezat la o masa de doua persoane si am inceput sa comandam. La o masa indepartata am vazut un baiat cu parul mov inchis, ce parea ca straluceste, vorbind la un mobil cu holograma. Nu parea sa abia mai mult de 15 ani. Si-a intors capul spre mine, privirile noastre intersectandu-se pentru un minut. Am simtit un fior pe sira spinarii.
-La ce te uiti? Intreaba Ender.
-Aa, la nimic.

inner universe acest fic este dupa melodie. arat. asemenea, posibil unele informatii fie cele din

46.1KB

Modificat de Sweet Dear Vampress (acum 10 ani)


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 10 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
SI cand am spus ca m-am inspirat din anime, nu m-am referit ca fac copy-paste. SINGURUL lucru pe care l-am luat...adica singura idee a fost cea cu agentia de pastrarea a pacii universului. Nu vreau sa intelegeti gresit. Restul e destul de original, toate sunt inventate de mine.
Lectura placuta ~

Capitolul doi
Cat inseamna timpul?

Privirea inca imi era atintita la pustiul cu parul mov. Oare ce e atat de interesant la el?
Cat timp mancam, Ender tot ma lovea cu piciorul pe sub masa.
-Ce e cu tine? Inceteaza! Ii spun mustrator.
-Uite ce baiat dragut, spune ea privind spre baiatul cu parul mov la care ma uitam. E perfect pentru tine. Va-ti potrivi de minune. Mai ales ca tu ai parul negru, pana la umeri si ochii albastri.
-Si as fii acuzat de pedofilie, spun ridicand o spranceana sarcastic. Nu uita cam aproape 19 ani si el nu cred care mai mult de 15.
-Eh, poate pustiul e vreun delicvent si va inchide impreuna, spune ea chicotind. Am inceput si eu sa chicotesc la randul meu de imaginatia unei fete de 17 ani.
-Si de unde stii tu ca imi plac baietii?
-Nu are importanta! Spune ea frecandu-si capul nervosa.
-Hm! Vulpita mica si vicleana.
Ne-am intors inapoi la pranzul nostru. Eu am comandat o friptura de arcasia- un animal rar ce se gaseste doar in apele marii Alecta, din orasul Lyubil- cu salata verde si rosii si o portie de cartofi prajiti, iar Ender a comandat muschi de Asftosil - un animal destul de dragut pentru mine, deoarece semana cu un porcusor micut insa era alb si avea urechi negre si care era inofensiv. Si cu toate astea, carnivorii ca si sora mea nu se indura de asemenea dragalasenii.
-Si parca spuneai ca tii regim, ii spun eu dupa ce am inghitit o bucata de rosie.
-Ah! De maine! De maine tin! Spune ea razand nervoasa, dar era sa se inece cu mancarea.
-Bea putina apa, ii spun grijuliu. Ma priveste intens dupa care i-a paharul de apa si inghite putin ca sa ii se duca mancarea pe partea potrivita.
-Müser, de ce a trebuit sa stai patru luni pe pamant? Intreaba ea, cu capul plecat in jos dupa ce lasa paharul pe masa.
-Nu am stat chiar patru luni. Timpul trece altfel acolo. Eu am stat doar doua zile. Doua zile pe pamant inseamna patru luni aici.
-Dar daca pamantenii ar veni aici? Cat ar insemna la ei doua zile in Aeria?
-Pai, cred ca in jur de sase luni. E mai complicat decat crezi. Nici eu nu stiu atat de multe. Nu am studiat trecerea timpului in alt univers.
-Totusi patru luni a fost prea mult pentru mine. Adica...
-Ti-a fost dor de mine, spun intrerupand-o. La auzul cuvintelor mele si-a lasat iar chipul in jos, insa de data asta era rosie ca racul. Sta asa o vreme dupa care incepe sa zambeasca.
-S-sa mancam. Se raceste mancarea, spune ea putin agitata . Stiam ca nu o sa recunoasca asta in ruptul capului. Asa face mereu. Nu poti sa o faci sa recunoasca ceva nici daca ii smulgi toate fierele de par din cap. Ma intreb cum ar reactiona daca i-as spune asta? Probabil ar incerca sa ma stranguleze.
Inainte sa ma apuc din nou de mancat, mi-am intors capul spre baiatul cu parul mov, dar se pare ca el plecase. Am oftat dezamagit si m-am intors la ce a mai ramas din mancarea mea.

****

Intorsi acasa, Ender a fugit spre dus de cum a intrat pe usa. Ce e cu ea? Mi-am dat geaca jos si am intrat in sufrageria frumos decorata in stilul stelitar, un stil care imbina ceea ce pamantenii numesc moderninsm si romantism. Peretii erau rosi si albi, iar pe unul din ei era asezat un ceas format din mai multe cadrane cu cifre pictate inauntru. Podeaua era facuta din lemn de cleptalia, ce se gaseste doar pe Kreva deoarece avea proprietati speciale fata de celelalte tipuri de lemn. Savantii de pe Kreva au inserat niste particule luminoase si care fac lemnul sa nu putrezeasca, astfel incat o bucata de lemn de cleptalia ramane imuna si dupa douazeci de ani de stat in conditii mizere. Restul sufrageriei era decorat cu televizor urias, doua masute micute de sticla cu cristale aqua, ce erau lipite pentru a da impresia ca e o masa mai mare, doua dulapioare ce se aflau din lemn maro inchis, asezate vizavi de geam si un micut mini bar, alaturi de care se aflau ce doi roboti ai nostri de companie, Filis si Phedia, care indeplineau functiile de bucatari si servitori.
M-am asezat pe canapeau din piele de culoare crem si am dat drumul la tv, doar pocnind din degete si dand comanda vocala, apoi m-am folosit de o telecomanda holografica ce era proiectata pe masuta mica din fata uriasului televizor cu LCD, pentru a schimba canalele. Surprinzator, nu era nimic interesant. Am continuat sa schimb canalele pana am ajus la unul cu muzica, unde canta melodia mea preferata ''Inner Universe'' Adoram melodia asta. A fost compusa de o pamanteanca care s-a stabilit in Aeria, pe nume Origa. Mi-ar fii placut sa o cunosc personal.

Dupa vreo zece minute o vad pe Ender iesind de la dus cu parul ud, imbracata doar intr-un tricou alb cu gluga si o pereche de boxeri negri. Veni in fata mea dupa care se puse la mine in poala, asezandu-se cu capul pe umarul meu.
-S-a intamplat ceva? O intreb, mangaind-o pe cap.
-Mai tii minte atunci cand eram mici si ne tineam mereu asa? Spune ea cu o voce scazuta.
-Da!
-Bine! Spune ea, afundandu-si fata in bluza mea. Cu varful piciorului a dezactivat telecomanda holografica si a ordonat televizorului sa se stinga. O priveam amuzat. Se pare ca vrea putin liniste. Pana la urma e surioara mea micuta si dulce si trebuie sa-i fac pe plac.


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 10 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Acest capitol a fost scris pe jumate de fratiorul meu, Gabi, ca si un cadou.

   Capitolul 3: Coincidente

Nu a durat mult si Ender imi adoarme in brate. Ma ridic de pe canapea si o duc pe Ender in camera ei, cu grija sa nu o trezesc. Asta imi trezea amintiri placute. Intodeauna facea asa cand eram mici. Deschid usa camerei si o asez usor pe cearceafurile de matase ale patului, lasand lumina semi-lunii galbene ce incorona cerul Krevei sa ii cada usor pe trup. Dupa ce am iesit din camera lui Ender, am hotarat sa fac o plimbare sunt lumina semi-lunilor care luminau cerul noptii al Krevei. Era o seara linistita. Strazile orasului era imbulzite de oameni ce umpleau miile de magazine, desi era trecut de miezul noptii. As putea spune ca in acest moment Kreva semana putin cu orasul numit New York de pe terra. Era plin de lumini care ii dadeau impresia ca aici nu se doarme niciodata. Sutele de masini care treceau pe strada lasau un fum putin cam neplacut, dar totusi era ecologic spre deosebire de pamanteni, care continua sa polueze acea planeta minunata cu orice pret.
-Hey, opriti hotul! Linistea apasatoare a orasului este sfaramata de strigatele unui unei batrane. Imi intorc privirea si vad un barbat masiv, cu o cicatrice pe fata ce se apropia rapid de mine cu geanta batranei in mana. In spatele lui, incercand sa il opreasca, era baiatul cu parul mov de la terasa de mai devreme.
-Opreste-l! Striga baiatul cu parul mov in timp ce trece pe langa mine.
Imi intorc privirile si o vad pe batranica plangand si astfel ma hotarasc sa ofer o mana de ajutor la capturarea hotului. Incep sa alerg dupa hot, dar baiatul cu parul mov deja il puse la pamant si recuperase geanta batranei.
-Ai recuperat geanta?
-Da, fara ajutorul tau! Mersi ca l-ai oprit! Spuse baiatul sarcastic, gafaind usor. Picaturile de transpiratie i se scurgeau usor de pe frunte pana pe gat, lucru care mi se parea destul de delicios. Cat mi-ar placea sa gust din gatul ala. Ah! Hai Müser, revin-o cu picioarele pe Kreva.
-Numele meu este Müser. Al tau care este? Il intreb intr-un final, ca sa-mi iau gandul de la gatul sau apetisant.
-Redix.
Dupa ce Redix ii inapoiaza batranei geanta, il intreb daca doreste sa bem o cafea.
-Mai bine o limonada. Am obosit alergand.
Ne indreptam spre o cafenea din apropiere decorata in stil antic. Peretii erau mov, decorati cu tablouri ale unor oameni importanti din istoria Krevei. De tavanul alb statea prins un candelabru din cristal fals. Mesele erau toate de culoare albastre ca cerul noptii, decorate cu mici buchete de flori si luminari, deoarece in cafenea nu era prea multa lumina, pentru a creea o atmosfera cat mai romantica. Noi am ales o masa de pe terasa. Am inceput sa discutam,la inceput lucruri banale, cum ar fii familie, prieteni, muzica. Asa am aflat ca parintii sai aveau aceasi functie ca si ai mei, cea de director la mai multe firme de renume, si pe langa asta se cunosteau. Amandoi am fost surprinsi. Nu parea un baiat chiar atat de deschis. Probabil era la fel ca si mine. Ma facea sa-l privesc cu interes.
-Te-am mai vazut stand la terasa cu o fata, spune el. Isi intoarce capul intr-o parte pentru a privi agitatia orasului Licht. Asa am putut sa observ cerceii pe care ii avea.
-E sora mea mai mica. Si eu te-am observat.
-Mi-am dat seama cand am auzit-o pe sora ta strigand cat de dragut sunt, spune el ridicand sarcastic din spranceana.
-Ah, da! Scuze pentru asta. Asa e ea, mai nebunatica.
-Seamana cu verisoara mea, spune el oftand. Noroc ca e in Alaptae*.
-Se pare ca nu ai vrea sa vina aici.
-Doamne fereste. M-ar tari dupa ea prin tot Licht-ul.
Am inceput sa radem amandoi ca bezmeticii, intorcand privirile celorlalti. O femeie batrana a trecut pe langa masa noastra spre o alta masa, scapand ceva pe jos. Posibil un portofel. Eu si Redix ne-am aplecat pentru a-l lua de jos, punandu-ne mainile una peste alta, din greseala. Chipurile noastre erau destul de apropiate, putand sa-i simt respiratia. Imi provoca fiori pe sina spinarii, fiori placuti.Oare si el simtea acelasi lucru? Nu, nu era cu putinta. E doar un copil si mai mult ca sigur ca nu-i plac baietii. El a luat portofelul si ii l-a inapoiat doamnei, dupa care s-a intors la masa. Am ramas tacuti pentru cateva minute, apoi imi venise o idee.
-Nu vrei sa mergem la un film? Il intreb temator. Oare de ce imi era asa de teama ca ma va refuza? A ezitat putin la inceput, ceea ce ma facea nelinistit.
-In regula.
-Presupun ca esti minor. Cati ani ai mai exact?
-15.
-Stiam eu, spun oftand.
-Dar tu?
-19. Sper sa nu fiu acuzat de pedofilie.
-Stai calm. Mergem doar la film, nu? Intreba el privindu-ma in ochii, putin nesigur.
-Da! Mergem doar sa vedem un film, ii afirm.
Desi mi-as dori putin mai mult.

Nota: Alaptae este un alt oras de pe Kreva, situat in sud.

Modificat de Sweet Dear Vampress (acum 10 ani)


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 10 ani
   
Whisky.
Greieraş

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 214
Buun, deci ti-am citit in sfarsit fic-ul (scuze de intarziere xD)
Deci ideea e super tare! M-ai zapacit putin cu timpul ala (capitolul 2), dar nu conteaza :]]
Imi place de acest Müser ^.^ Si de Redix, de asemenea :]] Cred ca vor forma un cuplu dragut :3
Imi place. Sunt curioasa ce se va mai intampla...
Hai cu next-ul Daya!
Te pup :*

Modificat de Whisky. (acum 10 ani)


_______________________________________
"Things need to be done and he gets them done."

"I'm not afraid to take chances or go off on my own."
- Norman Reedus



pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la