Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
luana_21
Femeie
21 ani
Prahova
cauta Barbat
21 - 47 ani
Lumea noastră Anime / Ficuri Originale / Dinastiile Imperiale [Yaoi] Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Buna^^ Am decis sa fac un nou fic yaoi. Nu am multe de spus, doar ca mi se nazareste mie sa ma apuc de ceva nou si las restul in urma.

Gen: yaoi
Continut: drama/romance/fantasy
Limba: romana ^^evident^^
Limita de varsta : pai intre +16- +18
Tip de comentariu solicitat : de care doreste cititorul.

                         Capitolul I

Era o noapte ploioasa. Tunetele si fulgerele acompaniau norii negri si picaturile de ploaie. Mergeam cu pasi marunti, desi ploua cu galeata. Iesisem din castel fara ca cineva sa stie pentru ca aveam nevoie de o plimbare. Strazile Transilvaniei erau goale deoarece toti au intrat in casa din cauza ploii. Cerul urla facandu-ma sa imi intorc privirea spre el, parca cerandu-mi sa ma intorc, dar nu. Nu vreau sa ma intorc, vreau sa uit putin de castel si de cei ce se afla in el. Imbracat doar intr-o bluza neagra, un pardesiu negru si lung si o pereche de blugi tot negri, ma aventuram prin ploaia nemiloasa. Ce-i drept, nu era atat de frig afara, tinand cont ca ne aflam in iunie, dar e frig inauntru, in corpul asta lipsit de viata care azi si-a inceput eternitatea. Azi, cand implinisem nousprezece ani, am devenit cu adevarat vesnic. Continuam sa merg pe diferite strazi care mai de care mai rau-famate nepasandu-mi de cine dau, doar eram un vampir. Din cand in cand se mai lega cate un pustan drogat de mine facandu-mi avansuri, insa il ingnoram. Daca las frau liber impulsurilor si nu incerc sa le controlez ajung sa-i omor pe toti din jur. E un lucru care se intampla multor vampiri care isi pierd mintile si nu aveam de gand sa ajung ca ei. Pe langa asta, pustii aia erau atat de drogati in cat nu stiau care e dreapta si care e stanga. Oricum, ma indoiesc ca ar fii rezistat, cu mine in pat. De cele mai multe ori ma satisfac provocand durere. Sunt o persoana sadica, as putea spune.
Mergand pe o straduta intunecata m-am intalnit cu unul dintre slujitorii mei, lucru pe care am dorit sa-l evit, insa nu a fost posibil. Il privesc pe barbat, care purta in brate o fiinta micuta cu parul rosu ca focu si cu ochii verzi. Dupa miros, puteam spune ca era un semi-demon, dar nu eram sigur. Slujitorul meu, pe nume Akliper, ma priveste dupa care deschide gura pentru a vorbi.
-V-am cautat peste tot. Haideti inapoi la castel. O sa raciti.
-Chiar trebuie? Si ce e cu micutul asta? il intreb pe brunet
-Tinere lord, acesta este mostenitorul tronului Elvetiei, Armin Reich.
-Asa, si? Ce cauta el aici? Nu ar trebuie sa fie in Elvetia, la parintii lui?
-O sa-ti explic cand ajungem la castel. Si da, o sa vii cu mine, chiar daca nu vrei. Nu ai de ales.
Stiam eu. Am decis sa nu comentez si sa accept. Am plecat in drum spre castel cu o viteza uimitoare, in cateva momente ajungand in camera mea. Eu m-am asezat pe pat, punandu-mi cotul pe genunchi si asteptand plictisit. Nu stiam de ce a trebuit sa ma intorc la castel. Si ce e cu copilul asta? Ce legatura are cu mine, faptul ca el e mostenitorul tronului Elvetiei.
-Tinere lord, acesta este logodnicul tau, spune Akliper zambindu-mi calduros. Mi-am dat parul lung pana la solduri si blond in spate si l-am privit pe slujitorul meu.
-E o gluma, nu? Il intreb zambind.
-Nu, nu este o gluma.
. Cand am auzit, ma rugam sa imi pice un tablou in cap...De fapt, ce tablou? Sa pice Venetia pe mine. Mi-am dat cu palma peste frunte de 5 ori. Akliper privea uimit gestul meu, facand ochii cat cepele, dar in acelasi timp zambind calduros.
-Pot sa continui? adauga el. Il priveam cu o expresie de genul : bine, si dupa asta, impusca-ma. Mi-am pus din nou cotul pe genunchi, privindu-l pe brunet si asteptand sa continue. Vroiam sa vad ce explicatie patetica o sa-mi dea.
-Parintii printului se tem pentru el. Ultimul supravietuitor din rasa varcolacilor vrea sa distruga toate familiile regale, inclusiv pe a mariei tale. Ca sa impiedice asta, familiile voastre s-au aliat. Si datorita faptului ca tatal tau e un prieten apropiat al contelui Karl - tatal printului- au decis sa va casatoreasca. Cu alte cuvinte, aceasta casatorie semnifica unirea celor mai puternice dinastii din aceasta lume si e benefica pentru toata lumea.
-Mai putin pentru mine, il intrerup.
-Oricum nu faceai nimic cu viata ta, spune Akliper. Am vrut sa-i raspund, dar am renuntat, pentru ca in final avea dreptate. Si cu toate astea, eu imi doream sa fiu liber. E adevarat ca sunt un casanova. Mereu imi petrec noptile cu diferite persoane, dar sunt tanar. E normal.
Il priveam pe micutul din bratele lui Akliper. El este nevinovat. Nu are habar de ce au decis parintii lui. Statea acolo si ma privea cu ochi mari si zambind. Ce dulce. I-am facut semn lui Akliper sa mi-l aduca desi eram temator. L-am luat cu grija in brate, fiindu-mi frica sa nu-l scap. Mi se parea atat de fragil, atat de delicat si fara aparare. Pentru cateva secunde am ramas prins in vraja acelor ochi verzi, dupa care am realizat ca eram ud leoarca si asta ii facea rau micutului. Ii l-am inapoiat lui Akliper care vroia sa paraseasca camera, dar inainte sa iasa l-am oprit.
-Ce e Armin de fapt? Semi-demon? l-am intrebat pe Akliper care statea cu spatele la mine, insa ma privea cu coada ochiului.
-Da.
Glasul sau rasuna in incapere, pe care o parasise apoi impreuna cu printul. Asadar un vampir si un semi-demon? Ce mai combinatie.

Modificat de The World Ruler (acum 11 ani)


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Aiko-chan
Bufniță Flămândă

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 329
O_O Mamica obsedata de yaoi ce esti tuuu! XD
Sa sti, ca asta e unul din multele motive pentru care te ubesc!
Ok, deci! Un vampir si un semi-demon? Asta suna a naibii de interesant!
Si Armin(parca asa il chema pe micut) e un bebe mic si dulce? Sau are acolo...cativa anisori? O_O
Descrierea de la inceput a fost geniala, iar faza cu ,,sa imi cada Venetia in cap" la fel
Aiko te ube! Ja ne!


_______________________________________
I hate everything about you!
Why do i love you!
You hate everything about me!
Why do you love me?
                          by three days grace
JRock is my new religion!

NU MA SUPARATI CA VA ZGARIE MAMI!♪♪♪♪( ̄ー ̄

TOTI PITICII DIN LUME+AURUL LOR SUNT AI MEEEI!

P.S!!!!LOLITA23q(toti membrii),AN CAFE(toti membrii),Matenrou Opera, U-KISS(Donghoo,Soohyun,Eli,Kevin,Alexander,Kibum,AJ, Hoon),JJ Project, M.I.B, Dalmatian, Tritops , Song Chan Ho,Lee Chi Hoon,Gwak Min Jun,Won Jong Jin,Yamor,Park Jae Hyun,Jung Joon Young,Ryosuke Yamada, Jang Woo Young,T.O.P(Choi Seung Hyun), Kim Bo Kyung, SMTown, ZE:A, X-5, N.Sonic, AA, TAKEN,  Song Joong Ki (Kang Ma Ru) aceeasi persoana! , Sistar, Girl's Day, G.E.M, LC9, Aaron Yan, A-Jax, Panda Yang, Park Ji Ho, Shinhwa ^^ <33 PROPRIETATE PRIVATA   O_____O JOS LABA CA VA MUSC! X_____X
Yoshida Yuzan,Alvaro Garay,Tsutsugami Gai, Syo Kurusu,Yuushin, Kou-kun, Hyorin, Ri-chan  are MINE MINE MINE! JUST MINE O_O... STAY AWAY
Yuuki-neechan, Daya-chan, Yoyo-neechan,Dedu, nepoata mea (Sura),mihai1213,Kitsune-kun, Mady  are MINE!!! so STAY AWAY!

pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Doamne, ce directa poti fi de data asta *o* Se plimba saracu baiat pe strada, bucurandu-se de ploaia binecuvantatoare, cand isi intalneste slujitorul care imediat il anunta de nu stiu ce nunta *o* si mai e si cu un baiat. Poate fi asta mai mult decat perfect? Iar daca baietelu ala roscat e o pufosenie, eu il mananc >:3 avand in vedere ca si eu sunt un vampir/demon in devenire :))
Astept sa vad cu ce momente ne mai incanti si ce perversiuni perverse vor fi pe acolo, daca vor fi...doar unul din personaje e un copchilandru :)) Dar sa nu-ti faci griji, tu continua cu ce faci, nu o sa te acuzam de pedofilie xD cel putin nu pe tine :)) de fapt, pe nimeni o.o deoarece politica mea e: sex gay is best *o* 'poti sa nu ma iei in seama la faza asta'
Te pup si te astept cu urmatorul capitol.
P.S. Vezi ca ai cam repetat 'ploaie' :P


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Multumesc mult pentru comm. Primul capitol a fost ca un fel de prolog, pentru ceea ce va urma. Sper sa va placa, si sa apreciati ca am adus un next mai lung si cu poze...Lectura placuta ~



Capitolul II

    Dupa 15 ani

Au trecut cinsprezece ani de cand am fost logodit de parinti, cinsprezece ani in care nu m-am schimbat deloc. Pe cand Armin, se face mai frumos pe zi ce trece. Ma facea sa ma indragostesc si mai tare. Dar cel putin acum, nu imi mai fac griji cum ca ar fii in pericol.
Acum, nu mai trebuie sa-mi fac griji pentru siguranta lui, deoarece varcolacul care vroia sa ne faca rau a fost distrus de catre un lup demon, pe nume Gabriel. Un tanar destul de chipes, as putea spune. Parul castaniu inchis se potrivea de minune cu ochii aceia asemeni migdalelor, iar fata de culoare mai aramie, din cauza soarelui si a vanatorii neincetate, stalucea asemeni soarelui. A fost atat de binevoitor incat sa faca o intelegere cu noi, dupa care a disparut in neant. Eu l-am vazut doar o data, cand a fost in vizita la castel, dar din ce mi-a spus tata, el este un fel de erou.

*
Astazi este ziua in care Armin se va muta definitiv cu mine si va fii doar al meu.
Stateam si priveam pe geam, gandindu-ma cat de frumos sa facut Armin, odata cu trecerea anilor. Parul sau rosu si lung pana la umeri si l-a filat putin, facandu-l sa semene cu o fata. Avea o frumusete angelica . Corpul sau nu era plin de muschi ci era slab si delicat asemeni unei fete Nici eu nu eram cine stie ce, nu aveam muschi mai deloc si nici nu vroiam.  In decursul acestor ani, l-am vizitat mereu, luandu-l cu mine in majoritatea locurilor in care mergeam, insa nu am stat prea aproape de el. Imi era teama sa-l ating, insa lui nu, el vroia sa fie cat mai aproape de mine. Mereu ma lua de mana si ma tragea dupa el. Tin minte ca atunci cand avea trei anisori, m-a intrebat daca vom avea un copil impreuna. Si acum ma pufneste rasul la auzul acelor cuvinte. Atat de naiv si inocent. Si cu toate astea e un rebel. Acum cateva zile l-am certat pentru ca si-a umplut urechile de pierce-uri. Si el, doar cu o privire nevinovata m-a facut sa uit de tot.
Ma las cuprins de frumusete peisajului din jurul castelului Bran, de departe cel mai frumos castel din toata Romania. Muntii care se vedeau din departare dadeau un aer de mister acestui castel care statea ''sus pus'', deasupra tuturor. Se ridica asemeni unei fortarete, ceea ce si era mai demult. Aerul mistic al acestui castel iti da impresia ca inca traim alaturi de stramosii nostri. Acest castel...care a asistat tuturor torturilor aplicate de Vlad Tepes in numele dreptatii...ii apartine lui, la fel ca si sufletul meu.



Stateam si priveam pe geam absent, gandindu-ma la tot ce s-a intamplat in acesti ani. Mai intorceam din cand in cand privirea prin camera...Camera noastra . Mobila din lemn de brad alesa cu bun gust de catre parintii mei, parchetul laminat adus tocmai din tara natala a printului, Elvetia, si patul cu asternuturi fine si scumpe aduse din Cairo constituiau doar o parte din minunatiile cu care era decorata aceasta camera, care era la fel de mare cat un apartament de lux. Am tras draperiile de un rosu scarlet sangeriu si am coborat jos, fiind mult prea nerabdator.
M-am indreptat spre minunata noastra gradina imperiala plina de tot soiul pe flori aduse din cele mai indepartete meleaguri si am dat oridin ca atunci cand printul va sosi sa fie adus aici. Mi-am indreptat privirea spre un trandafir de culoarea sangelui pe care l-am luat intre degete, ducandu-l mai apoi la nas pentru ai simti parfumul. Era un trandafir de soi pur transilvanean. Acest soi de trandafiri a fost partas la toate generatiile de vampiri, de la Vlad Tepes si pana la familia mea - familia Remilia - una dintre cele mai influente din tara.
Brusc am tresarit cand am simtit o mana asezata pe talia mea. Cand m-am intors l-am vazut pe Armin, aparand de nicaieri. Probabil si-a folosit abilitatile ca sa ajunga mai repede. Atat de dor ii era de mine?
-Acel trandafir e pentru mine? intreaba el fara sa schiteze nici o expresie. Asemeni unui artist, el nu se lasa coplesit de sentimente si emotii decat atunci cand nu mai poate tine in el. Intodeauna a fost o persoana mai inchisa. I-am inmanat trandafirul si m-am indepartat putin ca sa-i admir tinunta. Si wow. Imi placea ce vedeam. Purta o bluza mulata si neagra, cu manecile suflecate, o pereche de pantaloni de piele si ei mulati si negri, de ei erau atarnate cateva lanturi. Intodeauna i-a placut sa se imbrace in negru, asemeni mie, care azi eram imbracat la fel ca in ziua in care l-am intalnit prima data. L-am tras usor la pieptul meu si i-am soptit:
-Azi o sa impietresti. Felicitari.
L-am auzit scotand un oftat si isi puse mainile pe pieptul meu, afundandu-si capul in pieptul meu. Pielea lui era atat de delicata si de fina. Cu fiecare atingere simteam ca innebunec. De cate ori respiram ma imbatam cu parfumul lui. Trupul sau cald ma facea sa ma infior, spre deosebire de al meu care era rece si mort, desi aveam o inima care bate...O inima care bate pentru fiinta asta cu ochii verzi.

Modificat de The World Ruler (acum 11 ani)


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Whisky.
Greieraş

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 214
Iiii Daya ! Alt fic genial o.o Acum serios, cum faci ficuri asa geniale ? :]] E o intrebare retorica Sper sa nu le abandonezi pe celelalte... cu asa multe ficuri nici nu cred ca mai stii la care sa scri mai repede o.o Eu abia ma descurc cu doua :]] si ce povesti mai scriu eu... dar ele nu se pun.
Imi plac personajele. Armin cred ca e dragut :3 (imi place numelee).
Vreau sa vad pana unde poate ajunge imaginatia ta de yaoi-ista :]]
Te salut ! Sa aduci next-ul cat de repede poti ! :*


_______________________________________
"Things need to be done and he gets them done."

"I'm not afraid to take chances or go off on my own."
- Norman Reedus



pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Multumesc pentru comm. ^^


                          Capitolul 3

Priveam pe geam minunatul peisaj. Soarele stralucea puternic pe cerul albastru, incalzind intregul tinut si dandu-i culoare si stralucire. Tineam strans de draperii ca de firul vietii si ma uitam in departare. Imi placea atat de mult Transilvania, locul de nastere al vampirilor. Locul in care domneau legendele cu striigoi si prea-maritul Vlad Tepes.

Mi-am intors capul spre fiinta ce dormea in patul meu. Parea atat de plapand. Firele de par roscat ii acopereau fata. Il priveam cu respira si cum strangea usor cearceafurile in mana. Pielea alba si catifelata ii era mangaiata de razele soarelui ce ii dadeau o stralucire aparte. Aseara l-am lasat sa doarma in patul meu si eu am dormit pe canapea, ca sa-i fiu aproape, in ciuda insistentelor lui de a veni langa el. M-am apropiat cu pasi marunti de pat, asezandu-ma cu grija pe cearsafurile din matase, langa tanarul ce dormea profund. Imi simteam inima batand asemeni unei bombe. Nu mi sa mai intamplat asa ceva pana sa-l cunosc pe Armin. I-am mangaiat cu varful degetelor incheietura mainii, imbatandu-ma cu parfumul sau. Degetele mele se plimbau pe pielea lui de parca ar fi alunecat pe cel mai fin material existent. I-am luat mana in a mea si i-am sarutat-o bland. Incet incet, ochii aceia verzi au facut contact cu ai mei, desi erau osor confuzi. Se ridica cu greu in sezut si ma privea putin buimac. Se trase mai aproape de mine asezandu-se cu capul pe umarul meu. Imi mangaia spatele cu degetele sale delicate, iar eu ii depuneam mici saruturi pe frunte.
-Mi-e atat de somn...Si de frig, murmura el.
-De ce nu faci un dus fierbinte?
-Nu vreau sa ma dezlipesc de tine, spune el.
-Nici eu de tine.
-Albert?
-Ce e?
-Pari cam slabit. De cat timp nu ai mai baut sange? Dar fii sincer.
-De doua zile.
-Si ce te impiedica sa o faci? Ai nevoie de hrana. Stiu ca nu vrei sa faci rau nimanui dar...Nu poti continua asa.
-O sa gasesc un muritor mai tarziu, spun si ma ridic din pat, insa am fost cuprins de o ameteala. Armin m-a luat in brate si m-a asezat pe pat, punandu-se deasupra mea. Ce credea ca face? Ma privea intens dupa care isi cobori capul spre gatul meu. Privirile noastre se intersectau trimitandu-mi socuri electrice in corp. Trupul sau era atat de cald. E destul de periculos sa fiu atat de aproape de el. Imi este atat de greu sa ma abtin. Imi plimbam mainile pe spatele sau de sus in jos, coborand pana pe talie.
-Mirosi minunat, imi sopteste la ureche. Aerul cald pe care il sufla imi dadea fiori placuti. Il vad cum isi scoate coltii -deoarece si semi-demonii seamana cu vampirii, avand colti si aproximativ aceiasi viteza - si isi musca buzele lasand frau liber sangelui. Isi apropie apoi buzele de ale mele si le cuprinde intr-un sarut. Puteam simtii aroma sangelui, era atat de gustos. I-am lins buzele cu pofta. Tata avea dreptate, semi-vampirii aveau un gust minunat. Am rupt sarutul si m-am napustit asuprea gatului sau infingandu-mi coltii. L-am intors in asa fel incat sa ajung eu deasupra lui.
-Mhm, usurel, spune el muscandu-si buzele. Pun pariu ca ii placea. Dupa ce am luat cantitatea de sange necesara mi-am scos coltii si m-am ridicat in coate, lasand parul sa-mi cada deoparte si de alta a fetei. Sper ca nu am supt prea mult.
-Scuze, m-am lasat dus de val, ii soptesc.
-Nu-ti cere scuze, spune el ridicandu-mi barbia.
-De ce ai facut asta Armin? De ce mi-ai dat sangele tau?
-De ce nu as face asta? Era singura idee care mi-a venit in minte. Mi-era teama ca cine stie ce o sa patesti daca nu te hranesti. Si in plus...De multa vreme mi-am dorit un sarut de la tine si acum am avut un motiv, spune el ferindu-si privirea de a mea. M-am aplecat si i-am capturat buzele intr-un sarut pasional, muscandu-i usor buza inferioara pentru a intra in lacasul sau. Acum simt ca o sa-mi ies din minti. Cat de dulci sunt buzele lui. S-a alaturat si el jocului lasandu-ne prada senzualitatii. I-am infasurat piciorul dupa talia mea, urcand cu mana de sus in jos. Am auzit un oftat de placere. Deveneam infierbantat. Il doream prea mult. Am coborat din nou cu buzele pe gatul lui, muscand pe alocuri. Il simteam cu tremura de placere. Ador sa-l simt vibrand sub mine.
-Usurel Albert, murmura el printre saruturi. 
-Iti place? Il priveam in ochi asteptand raspunsul sau.
-Sa nu ne lasam dusi de val, spune el.
-Imi pare rau.
-Sa nu-ti para. Nu e vina ta.
M-am ridicat in sezut si mi-am indreptat privirea spre geam. Ma simteam prost. Nu stiam ce sa spun. Nu exista nici o scuza. Am vrut sa plec din camera, dar am fost oprit de mana lui.
-Nu. Nu vreau sa pleci. E vina mea ca te-am provocat. Iarta-ma. Vreau doar sa fiu...Aproape de tine.
-Nu e vina ta, Armin. M-am asezat pe pat, in spatele sau si l-am luat in brate.
-Spune-mi Albert, de ce inima mea mereu o ia razna atunci cand sunt cu tine?
-Si eu m-am intrebat acelasi lucru. De ce inima mea o ia la galop atunci cand esti in preajma mea?

Modificat de The World Ruler (acum 11 ani)


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Whisky.
Greieraş

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 214
Ooo ce capitol... hot !
Chiar mi-a placut. Si imi plac personajele. Poate gasesti o poza pentru fiecare
Acel moment cand la muscat a fost... atat de dulce si poate atat de dureros in acelasi timp.
Astept next-ul, clar ! o.o
Te pup Daya-chan :*


_______________________________________
"Things need to be done and he gets them done."

"I'm not afraid to take chances or go off on my own."
- Norman Reedus



pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
V-am adus un nou capitol. Sper sa va placa. Lectura placuta

           Capitolul 4
          Partea I

 
De cand a venit Armin, toate diminetile mele sunt atat de frumoase. Ma trezesc cu dorinta de-al vedea si de-al simti pe printul visurilor mele. Dar astazi trebuie sa ma trezesc mai devreme deoarece e o zi importanta pentru familia imperiala. O sa avem un oaspete important.
L-am trezit si pe Armin si dupa ce am facut un dus impreuna si am luat micul dejun, am facut o vizita in gradina regala pentru a alege cele mai frumoase flori, pe care le putem folosi la decorat. Toti servitorii si angajatii castelului se agitau si alergau de colo colo pentru a se asigura ca totul este perfect. Armin a aparut in spatele meu -neobservat- cu un buchet mare de trandafiri regali transilvaneni, pe care mi-a inmanat mie.
-Pune asta in sala de mese, spune el, dupa care dispare. Am ramas cu gura cascata, dar m-am conformat cerintelor. Deci asa e cand esti logodit. Primesti si ordine. Chiar ma amuza gandul asta.
Am pus trandafirii intr-o vaza pe care am asezata-o pe masa uriasa   plina cu bucate alese si specialitati din Transilvania de pe vremea lui Tepes. Sper ca oaspetele nostru sa fie multumit. Il priveam pe Armin cum se plimba printre flori cu viteza sa neobisnuita de semi-demon. Ma indrept spre cu aceiasi viteza in semn ca il provoc la o intrecere pana la copacul batran de langa cetatea veche. Imi zambeste galant, dupa care o ia la fuga cu viteza incat abia il puteai vedea. Am luat-o la goana dupa el. Vitezele noaste erau aproape egale. In drumul nostru frunzele au fost facute cenusa. Viteza era atat de mare incat facea pomii sa se cutremure. L-am lasat sa ia avantaj pentru un timp, dar cand eram aproape de copac, am luat-o inainte. Dupa ce am ajuns primul la vechiul stejar, l-am prins pe Armin in brate.
-Nu e drept. Cum se face ca esti atat de rapid? Ma intreaba el privindu-ma intens.
-Esti aproape la fel de rapid ca si mine. Esti inca tanar, i-am spus si l-am sarutat scrut pe frunte.
-Ne intoarcem? Ma intreaba el. L-am luat de mana si l-am tras dupa mine, inapoi la castel.


Era ora 19:00. Trebuia sa soseasca.
O trasura se vedea apropiindu-se, insotita de niste calareti, cel mai probabil demoni. Din trasura rosie decorata cu fire aurii pe margini, coboara un tanar cu parul castaniu, imbracat elegant. Purta un costum negru din materiale fine, o camasa alba din matase si un papion negru. Alaturi de el au venit doi demoni imbracati cu haine asemeni unor vanatori. In mainile lor se aflau mai multe arme taioase.
-Bine ai venit, Gabriel. Ma bucur sa te intalnesc, ii spun intinzandu-i mana.
-Multumesc, raspunde el.
-Pofteste, te rog.
L-am condus in salon, unde urma sa luam cina. Ne-am asezat cu totii la masa si am asteptat ca mancarea sa apara.
-Gabriel, vreau sa-ti multumesc pentru ceea ce ai facut pentru noi, ii spun.
-Nu ai pentru ce sa-mi multumesc. Acel varcolac a fost dusmanul meu din todeauna. El e cel care mi-a omorat cel mai bun prieten. A fost de datoria mea sa ma razbun.
-Ma bucur ca ai acceptat invitatia mea la cina.
-Si eu ma bucur. Acesta trebuie sa fie Armin, nu-i asa? Intreaba el sfios.
-Da, el e.
-Am auzit ca e mostenitorul tronului Elvetiei. Voi doi sunteti prieteni, din cate vad. S-au auzit zvonuri cum ca Armin s-a mutat aici.
-Bineinteles, doar e logodnicul meu. La auzul raspunsului meu, Gabriel a ramas cu gura cascata.

dinastiile imperiale [yaoi] v-am adus nou capitol. sper placa. lectura        

70.9KB

Modificat de Sweet Dear Vampress (acum 10 ani)


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 10 ani
   
Whisky.
Greieraş

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 214
Ce incheiere =]]]
OK, sa o iau de la inceput Mi-a placut intrecerea lor. Ma intreb... cat de rapizi sunt ? Adica frunzele au fost facute cenusa iar pomii s-au cutremurat O_O
Ciudat Gabriel asta... am inteles ca acel varcolac a fost dusmanul lui, dar ce legatura are cu Albert ?
Sunt curioasa ^_^
Astept next-ul. Te pup :*


_______________________________________
"Things need to be done and he gets them done."

"I'm not afraid to take chances or go off on my own."
- Norman Reedus



pus acum 10 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Multumesc ^^ Mady draga, Gabriel e cel care a infrant varcolacul care ameninta famiiliile imperiale. Sper ca te-am lamurit.^^
Am adus next.


Capitolul 5


  Gabriel ne privea mirat. Parca nu ar mai fi auzit de asa ceva niciodata. In ziua de azi orice e posibil. I-am luat mana lui Armin si i-am sarutat-o bland, facandu-l pe roscat sa intoarca capul intr-o parte stanjenit. Era asa de dragut. Ah, la ce ma gandesc? Avem un oaspete ca cina..Adica la cina. Il priveam pe Gabiriel care incerca sa zambeasca, insa nu putea. Era prea socat. Mancarea noastra a sosit in sfarsit. Servitorii au umplut masa cu friptura de rata in sange, muschi de vita cu sos si ierburi aromate,toate fiind preparate in stil transilvanean. Una dintre sevitoarele personale a adus o prajitura imensa de ciocolata, cu capsuni si zmeura. Intre timp, Gabriel se uita imprejur, privirea fiindu-i atrasa de o armura arginitie, ce tinea o sulita si un scut.
-E o armura de pe vremea lui Vlad. A fost adusa din Macedonia. Vlad a platit destul de mult pentru ea avand in vedere cat de mult cantareste, spun eu.
-Vlad? Vlad T-Tepes? Intreaba el speriat.
-Da.
-Se spune despre Vlad ca a fost vampir, spune el deodata.
-Bineinteles ca a fost, ii raspund.
-Eu nu cred. Vampirii nu exista.
-Cum? Esti un lup demon. Nu crezi in existenta vampirilor? Atunci, cum se face ca ai venit aici?
-Varcolacii si demonii sunt una, vampirii sunt alta. Ei nu au cum sa existe.
Cum poate sa spuna asa ceva? M-am infuriat foarte tare. Aveam de gand sa-i arat contrariul, insa Armin m-a prins de mana si m-a luat in brate. Brusc, toata furia mea a disparut. Bineinteles, Gabriel nu a observat asta deoarece admira picturile din incaperea decorata in stil medieval. Tavanul era de culoare rosie, peretii erau albi si galbeni, decorati cu picturi si obiecte precum taruse, arme din evul mediu sau documente ale calvalerilor ioaniti.
-Nu multa lume crede in vampiri, spune Armin, inca tinandu-ma strans. L-am sarut pe furis si i-am soptit la ureche un ''multumesc''.
Am inceput sa mancam. Gabriel era incantat de mancarurile pregatite si de vinul de rose. Dupa ce am mai discutat pe indelete, am inteles ca Gabi nu crede in nimic altceva decat varcolaci si demoni. Nu crede nici vampiri, nici in vrajitoare sau fantome. Ma rog, e o prostie, dar nu e problema mea.
Gabriel incerca sa discute cu Armin, dar acesta nu era prea comunicativ. De fiecare data cand Gabi punea o intrbare care nu-i convenea lui Armin, acesta ma strangea de mana, aproape infingandu-si unghiile in carne. Eu incercam sa-i sarut mana, dar simtind cat e de iritat am renuntat inainte sa ma sfasie. Deja ma durea mana. Gabriel radea in hohote si era evident ca se distra. Cata veselie. Nu am vazut niciodata om atat de vesel si de deschis. I-am dat jos manusile de piele lui Armin si le-am pus deoparte. Asemenea maini ar trebuii lasate sa fie admirate. Deja se inserase. L-am invitat pe Gabriel in gradina royala. Acesta a fost uimit de frumusetea florilor incat a ramas cu gura cascata. A ales un trandafir albastru pe care ii l-a oferit uneia dintre servitoarele ce ne inosteau. O muritoare pe care mama a luat-o de pe strada dupa ce familia i-a fost ucisa. Acesta a luat trandafirul cu sfiala. Era rosie la fata ca racul. Firele albastre de par ii acopereau  ochii de verde-smarald.
L-am rugat pe Gabriel sa ramana la palat, pentru ca e destul de tarziu si e periculos sa pleci la o asemenea ora. Ajutoarele pe care ii le-am pus la dispozitie i-au pregatit camera cu cea mai mare grija. Nu dupa ce ne-am spus noapte buna, am mers in camerele noastre. Armin m-a luat timid de mana, ferindu-si privirea de a mea. I-am sarutat din nou mana, de data simtind gustul pielii sale nu pe cel al manusilor. Am urcat incet scarile, privindu-l intens. Dupa ce am ajuns in camera noastra, am incuiat usa, ca de fiecare data si ne-am intins pe pat.
-Nu te schimbi? Il intreb.
-Imi dai un tricou de la tine? Ma intreaba el. M-am ridicat de pe pat si m-am dus la dulapul de culoare maronie cu dungi aurii si l-am deschis. Am scos un tricou mai lung si ii l-am dat. Am stat cu spatele si am asteptat cuminte ca Armin sa se schimbe.
-Gata! Spune el. Cand m-am intors si l-am vazut imbracat in tricoul meu cu greu m-am putut abtine sa ma napustesc asupra lui. Tricoul albastru-icnchis pe care ii l-am dat ii ajunge pana peste fund, acoperind boxerii si punand in evidenta picioarele feminine pe care le avea.
-Parca aveai pijamale in dulap, nu?
-Da, dar am vrut sa port ceva al tau, spune el lasand privirea in jos. Parea atat de inocent.
-In regula. M-am schimbat si eu intr-un tricou mai larg si o pereche de boxeri si m-am asezat langa el. L-am luat in brate si l-am sarutat scurt pe buze. A zambit timid si m-a sarutat pe frunte.
-Eu trebuia sa fac asta, ii spun.
-Doar pentru ca esti mai mare nu inseamna ca trebuie sa faci tu totul, spune el. Am simtit cum buzele imi sunt cuprinse de ale lui intr-un sarut lacom. Limba lui a patruns rapid in cavitatea mea bucala facandu-ma sa gem infundat. Am continuat asa sarutul pana cand el a pierdut ''lupta''. M-am ridicat in sezut si l-am tras in bratele mele, infasurandu-i picioarele dupa talia mea. Le-am mangaiat de sus in jos simtind cum il trec fiorii. Nu spunea nimic, dar corpul sau exprima tot. Mainile lui calde se plimbau pe gatul meu facandu-ma sa ma las pe spate. Il trag mai aproape de mine si incep sa-i sarut gatul bland, ca mai apoi il musc brutal, facandu-l sa scanceasca.
-Usurel Albert. Nu te infierbanta, spune el.
-E destul de greu. Ma innebunesti. Mi-am infipt coltii in gatul sau. Cu fiecare picatura de sange pe care o inghiteam, vroiam mai mult. Armin a incercat sa ma indeparteze, dar nu am putut sa-i dau drumul.
-Albert, ma ranesti, striga el. Atunci parca totul s-a oprit. Mi-am retras coltii si mi-am ingropat capul la pieptul sau.
-Armin, imi pare rau. Nu stiu ce a fost cu mine. Niciodata nu ti-as face rau.
Degetele lui erau infipte in parul meu. Ii simteam respiratia fierbinte si ii auzeam inima batand ca o toba. Mi-a ridicat barbia si m-a sarutat bland.
-Hai sa dormim. Nu iti face griji. Stiu ca nu m-ai rani niciodata intentionat. Am incuviintat din cap si m-am intins pe spate. El s-a pus cu capul pe pieptul meu mangaindu-mi mana. Parca ma vrajea. Am adormit mai repede decat as fi crezut.

dinastiile imperiale [yaoi] multumesc mady draga, gabriel cel care infrant varcolacul care ameninta

60.5KB

Modificat de Sweet Dear Vampress (acum 10 ani)


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 10 ani
   
Whisky.
Greieraş

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 214
Da, m-ai lamurit ^^
Ce neext o.o M-am infierbantat !
"Avem un oaspete ca cina..Adica la cina." - a fost tare faza... foarte amuzanta :]]
Saracul Gabi, a trecut printr-un soc puternic :]] Si cum sa nu creada in vampiri ? Revoltator !
Oricum, mi-a placut capitolul. De final nu mai zic nimic o.o
Te pup Daya :*


_______________________________________
"Things need to be done and he gets them done."

"I'm not afraid to take chances or go off on my own."
- Norman Reedus



pus acum 10 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Vai Mady, mersi. Ma bucur ca iti place.

Capitolul 6

Simteam ceva atat de cald mangaindu-ma, insa imi era asa de somn  ca sa deschid ochii.
-Albert!
Ce voce calma si placuta. Imi suna cunoscuta.
-Albert!
Armin? Imi deschid ochii buimac si il privesc pe roscatul meu stand in sezut, imbracat in tricoul meu. Ma uit la el intrebator dupa care imi mut privirea pe ceas. Era miezul noptii.
-Ai avut un cosmar, spune el.
-Huh? Cosmar? Eu nu imi amintesc sa fii visat ceva.
-Ai vorbit in somn. Ai spus sa te lase in pace. Nu stiu despre ce vorbeai.
-Chiar nu imi amintesc.
Armin ma privea ingrijorat. L-am simtit destul de incordat. Unghiile sale erau inclestate in cearsaful de sub noi.
-S-a intamplat ceva? Il intreb curios. Nu raspunde ci se urca deasupra mea. Il priveam putin surprins. Poate a fost prea ingrijorat. Bataiile inimii sale erau din ce in ce mai accelerate. Il magai pe cap si trag patura peste noi. Nu am observat pana acum ca eram dezvelit. Armin ma privea intens, incat ochii aceia verzi au luat forma unor ochi de pisica. L-am tras mai aproape si l-am sarutat pasional. Buzele sale erau atat de moi si de calde incat m-am infiorat. Mi-am plimbat mainile pana pe coapse, unde le-am strecurat sub tricou. Am urcat pana pe talie, unde mi-am plimbat degetele pe pielea lui, intr-un mod lasciv. Il doresc atat de mult. Il simteam cum vibreaza, desi nu scotea nici macar un geamat. Buzele sale s-au napustit asupra gatului meu, umplandu-l cu saruturi si cu muscaturi. Si-a scos caninii la iveala si a muscat usor de piele, facandu-ma sa simt fiori in tot corpul. L-am intors pe Armin astfel incat sa fiu eu deasupra si mi-am coborat mana pe piciorul sau, infasurandu-l de talia mea. L-am oftand slab de placere. Hm, minunat. Ciupeam din cand in cand pielea fierbinte. El mi-a dat jos tricoul si l-a aruncat pe podea. Acum e acum. Muream de nerabdare.
Deodata se aude o bataie in usa si il aud pe Gabriel.
-Pot sa intru? Intreaba el. Armin s-a acoperit cu patura iar eu mi-am luat tricoul inapoi pe mine si o pereche de pantaloni. Am deschis usa si l-am vazut pe Gabriel tot tremurand de frig, desi avea un halat destul de gros pe el.
-Mor de frig in castelul asta, spune el.
-Huh?
Inainte sa mai spun ceva, Gabi a intrat in camera si s-a asezat pe unul din fotoliile din piele aduse din Macedonia. Armin il privea jenat, strangand patura la piept. Cat mi-ar fii placut sa continui ce am inceput. Ma infierbantasem deja. Noroc cu tricoul care era larg si lungut, pentru ca acoperea totul. Am chemat o slujnica sa-i faca lui Gabi un ceai fierbinte si sa verifice ce s-a intamplat cu incalzirea din camera lui. M-am asezat pe marginea patului alaturi de Armin si l-am privit intrebator pe Gabi.
-Am intrerupt ceva? Intreaba el zambind prosteste si scarpinandu-se in cap. Nuooo, nimic.
-Nimic. Stai linistit. Am trimis o slujnica sa vada de ce este asa de frig in camera ta. O sa se rezolve imediat, spun eu. Cand m-am uitat spre Gabriel, acesta adormise pe fotoliu strangand o perna in brate. Am ramas de-a dreptul uimit. Cum a putut sa adoarma asa de repede? Armin era si el surprins si inca jenat. Si-a dus patura pana la nasuc, strangandu-si genunchii la piept. Probabil era si rupt de somn. L-am tras in bratele mele si l-am sarutat scurt pe gat, facandu-l sa se gadile, desi nu zicea nimic. Si-a bagat capul in scorbura gatului meu, tinand mainile la piept. Nici acum nu a dat drumul acelei paturi. L-am sarutat pe buze fugitiv dupa care l-am intins pe spate.
-Vise placute, ii soptesc.

Modificat de Sweet Dear Vampress (acum 10 ani)


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 10 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Imi pare rau ca fac dublu post, dar nu am de ales.  Altfel nu pot sa pun poza pe care am modificat-o.

Capitolul 6 partea a doua

Era deja dimineata. Soarele patrundea prin draperiile de culoare cafenie din matase fina cusuta manual, direct pe noptiere din lemn masiv, maro deschis ales cu bun gust. Mi-am deschis lenes ochii intinzandu-mi mainile in aer. Razele luminoase de soare pareau chiar palpabile, astfel incat aveam impresia ca le pot lua in mana si ma pot juca cu ele. Cat de copilaros pot fii cateodata. Imi dau la o parte firele de par care imi acopereau putin ochii si faceau ca imaginile din jurul meu sa para neclare. Ma ridic somnoros si ma uit in jur. Ochii mei s-au fixat pe Gabi, ce dormea linistit pe fotoliu, apoi spre logodnicul meu ce era agatat de mine. Nu imi amintesc cand m-am intins pe pat. Tin minte ca ma asezasem in sezut. Poate Armin a...Un zambet imi aparu pe fata in acel moment. Il priveam cu dormea linistit.
Ma indrept spre geam pentru a-l deschide, ca aerul proaspat si curat sa intre in camera. 


    Pentru urmatorul capitol o sa incerc sa povestesc la persoana a treia. Nu stiu daca o sa-mi iasa.

Capitolul 6 partea a treia

Gabriel deschise lenes ochii, privind buimac in jur. Ochii sai cautara prin incapere dupa cineva, Armin, Albert, nu avea importanta. Nu ii placea sa fie singur. Se ridica din fotoliu si dupa ce isi aranja halatul in care dormise si isi trosnise oasele pentru a se dezmortii, parasi incaperea inapoi spre camera sa. In drumul sau pe coridoarele intunecate, desi era zi, nu intalni decat cativa majordomi elegant imbracati. Pasi cu pasi marunti spre camera sa. Odata ajuns acolo, deschise usa gigantica din lemn masiv de culoare maro inchis si pasi in incapere. Constata ca geamul era lasat deschis si patul era facut. Probabil unii din slujitori au facut asta. Trebuia sa recunoasca ca aici avea parte de tot luxul posibil. Se aseza putin nelinistit pe pat acoperit de asternuturi rosii si isi puse coatele pe genunchi. Ce il nelinistea nu stia nici macar el. Brusc simti o mana calda pe umar. Isi intoarse capul speriat si o vazu pe aceasi slujnica pusa in serviciul sau de catre Albert. Parul albastru ce il avea odata era acum vopsit negru inchis, de parca isi schimba culoarea in functie de vreme. Avea halucinatii? De fapt nu, nu ar trebui sa fie surprins. Nimic din castelul asta nu e normal. Fata il privi putin rece la inceput, dar apoi a zambit. Ce-i drept era un zambet lipsit de stralucire, apropiat de unul macabru. Il speria oarecum, dar ii se parea familiar.
Inchise ochii si mici fragmente ale unor intamplari din trecut i-au aparut in cap. Ce era? Nu-si amintea. Parca totul ar fii fost inchis intr-un cufar, si cheia era aruncata departe. Isi deschise iar ochii si o privi atent.
-Numele meu este Lexandria, spuse fata fara sa schiteze nici o expresie. Dupa parerea lui ar putea fii bipolara. Cand i-a daruit trandafirul in gradina regala se purta timid, rosea si zambea nevinovat. Ce a facut-o sa se schimbe atat de brusc? A incercat sa se poarte cat de cat normal si sa nu dea de banuit impresia pe care i-o facuse.
-Ma bucur sa te cunosc, raspunde Gabi la randul sau, zambind prietenos, cu toate ca se simtea ciudat in prezenta ei. Era ceva misterios la acesta fata. Ceva ce-l facea curios.

dinastiile imperiale [yaoi] imi pare rau fac dublu post, dar altfel pot pun poza care capitolul

51.9KB

Modificat de Sweet Dear Vampress (acum 10 ani)


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 10 ani
   
Whisky.
Greieraş

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 214
Hmm... cam multa activitate aici :]] Sunt ironica >.>
Nu ma refer la tine Daya, tu esti cea mai activa in momentul de fata o.o Dar... nimeni ? Chiar asa ?
Stiu ca si eu sunt o mare lenesa... Si am avut niste saptamani cam incarcate.
De cee ? De ce a intrat Gabriel peste ei ?! Voiam mai mult O_O
Nu prea imi place de fata aia... Lexandria. Nu stiu de ce :-?
Oricum, mi-au placut capitolele
Te pup Dayaa :*


_______________________________________
"Things need to be done and he gets them done."

"I'm not afraid to take chances or go off on my own."
- Norman Reedus



pus acum 10 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Multumesc :* ^^

Capitolul 7 partea intai.

Gabi isi aranja cu grija costumul negru din material fin, primit cadou de la Albert apoi se uita cu atentie in camera. Avea vaga impresie ca e urmarit. Cu o privire rece si calculata iesise pe usa imensa din lemn masiv, iesind pe hol. Era atat de intuneric incat nu isi putea distinge nici macar mainile. Incerca sa pipaie peretii in speranta ca gaseste un intrerupator. Daduse cu mana de ceva rece, insa nu seamana cu un intrerupator ci mai degraba cu o...Mana. Una foarte rece incat ii dadea fiori pe sina spinarii. Brusc, cateva torte se aprinsera luminand in jur. O figura se putea distinge dintre umbre. Un majordom, imbracat intr-un costum negru, cu parul ca pana corbului si cu ochii rosi. Avea o privire demonica. Se apropia cu pasi marunti de Gabriel, care statea lipit de perete. Gabi se simtea ademenit de mirosul puternic si barbatesc. Parca vrajit, se apropie de majordom, cu pasi nesiguri, de parca ar fii baut zece pahare de vin, si il trage mai aproape. Majordomul zambeste malefic si ii cuprinde buzele cu ale sale. Incepea un joc salbatic si pasional de dominare. Gabriel il trage pe majordom mai aproape lipindu-l de perete. Isi trecea lasciv limba peste buze, dupa care il apuca de gulerul camasii frumos aranjate si il saruta pasional.
-Cum te cheama? Intreaba Gabi printre saruturi.
-Michael.
Dupa ce isi primi raspunsul, Gabi il trase inapoi in camera sa, unde il tranteste in pat. Sebastian isi desface sacoul cu o mana, si cu cealalta ii desface pantalonii lui Gabi.



-Domnule Gabriel, treziti-va!
Gabi deschise ochii lenes si o zari pe Lexandria stand pe patul sau, langa el si privindu-l putin ciudat, dupa care isi amintise de visul pe care il avuse. Isi puse mana la tampla, gandind ingrijorat, dar bucurandu-se ca fost doar un vis. Lexandria il privea curios, miscandu-si capul dintr-o parte in alta.
-Am avut cu vis ciudat, spune Gabriel. 
-Bine! Stapanul mi-a zis sa va aduc acest costum. A spus ca e un cadou, spune ea pe un ton de fata copilaroasa si inganfata, dupa care parasi incaperea topaind.

dinastiile imperiale [yaoi] multumesc partea intai.gabi isi aranja grija costumul negru din material

28KB

Modificat de Sweet Dear Vampress (acum 10 ani)


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 10 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Capitolul 7 partea a doua



Plecarea lui Gabi se apropia. Vizita sa a durat mai mult decat ar fii crezut. Isi aseza camasa cu grija si isi aranja sacoul negru. Cand vroia sa paraseasca incaperea luminoasa care ii fusese martora a tuturor viselor si sentimentelor provocate de...Poate castelul asta? Poate cei ce se afla aici? Nici macar el nu stia. Confuzia era evidenta atat in ochii lui cat si in gesturile pe care le facea. Se opri in loc si se indreptase spre geam. Stranse in mainile sale una dintre draperiile rosii de catifea, fara nici un rost. Ce astepta? Ce era sentimentul ce il coplesea? Poate faptul ca erau aici vampiri aici? Nu, nu! El nu credea.
De fapt stia ca vampirii exista, insa prefera sa nu creada, chiar daca il vazuse pe Albert cum isi folosea coltii si viteza ca sa-l antreneze pe Armin. Si totusi, Albert nu era ca ceilalti. Se vedea dupa felul in care il trata pe Armin. Era clar ca semi-demonul acela micut ii furase inima Dar lui? Inima asta care a fost impietrita de la nenorocirea ce s-a intamplat acum cateva sute de ani, cui ii apartinea? Nu avea sotie, nu avea copii. Singurul lucru care il tinea in viata erau parintii lui. Incerca sa-si aminteasca clar de ce nu vroia sa creada in existenta acelora pe care ii considera monstrii insetati de sange. Cand era mai mic, credea cu tarie in existenta lor, dar acea catastrofa l-a facut sa-i urasca, sa nu numai creada in existenta lor. Stia ca daca ar fii crezut din nou, o alta nenorocire ar fii avut loc. Stranse bucata de draperie si mai tare, aproape smulgand-o, cand isi amintea.

Flashback

-Gabi, tu crezi in vampiri? Intreaba un baietel cu parul blond ce parea ca radia in lumina soarelui. Prietenul sau drag!
-Alex! Da! Dar mi-e si teama de ei. Vampirii sunt malefici? Intreaba Gabriel nesigur, lasandu-si capul rezemat de copacul sub care stateau in acea zi insorita de iulie.
-Nu cred. Si in plus nu cred ca ar ataca doi baietei de 7 ani, nu?
Vocea lui Alex era atat de blanda, de dulce. Tonul prietenos si mierlos cu care pronunta fiecare cuvant, urmat de un zambet inocent te facea sa vrei sa nu te desparti de acei ochi albastri. Te puteai pierde in ei. Prea multa culoare, prea multa splendoare.

Alex il lua de mana pe Gabi si se indreptasera spre casa lui Alex, unde Gabi urma sa ramana peste noapte, deoarece prietenii dormeau unii la altii. Iar ei erau cei mai buni prieteni.


Timpul trecuse mai repede decat s-ar fii asteptat. Fara ca nici unul dintre ei sa realizeze, era deja seara. Soarele era pe cale sa apuna. Cerul ce era odata albastru la fel ca ochii prietenului sau drag, capata o nuanta rosiatica. Cand esti atras de jocuri pierzi notiunea timpului.
Alex venise langa patul lui Gabi, urcandu-se langa el si cuprinzandu-l in brate pe la spate. Atat de cald, atat de bine.
-Gabi, tu crezi in vampiri?
-Ti-am mai spus. De ce intrebi iar?
-Pentru ca am auzit-o pe mama spunand ca vampirii vin doar la cei care cred.
Se parea ca, intr-un sat inconjurat de datini si traditii, o multime de disparitii si intamplari stranii se intamplau pe timpul noptii. Oamenii credeau ca sunt vampiri in sat, la urma urmei e Transilvania. E Transilvania lui Vlad Tepes, pe vremea cand el conducea acest tinut. Localnicii spuneau ca el isi trimite vampirii sa vaneze in sat. Gabi incepea sa tremure usor si sa-i stranga mainile lui Alex, ce erau prinse de tricoul sau.
-Nu-ti face griji. Nu o sa vina la noi.
-Uhuh! Sper!  Mergem sa mancam? Mi-e foame.
Coborand scarile, pentru a merge in bucataria- ce in vremea acea era considerata luxoaxa-auzira zgomote stranii. Gabi incepea sa tremure. ''Nu exista vampiri'' isi spunea in gand. Trebuia sa creada cu tarie ca nu exista, pentru Alex. A decis sa coboare el primul in bucatarie. Cu pasi nesiguri si incercand sa nu faca prea mult zgomot, coborase se vada care era sursa zgomotelor. A vazut-o pe doamna Flori spaland vasele si zambindu-i vesela. Incepuse si el sa zambeasca, bataiile inimii revenind la normal. Se intoarse bucuros catre Alex, ce ramase in capatul scarilor, pe cand el coborase. Se uita si nu il vedea. Urca in camera lor, pentru ca se gandise ca ii fusese prea frica si se ascunse. Deschizand usa din lemn vechi a camerei il vedea pe Alex cum era devorat de catre un barbat cu pielea alba, ochii rosi si parul negru. Era speriat, vroia sa tipe insa amutise. Era un vampir. Unul adevarat, care ii devora prietenul. Ce putea sa faca? Cum sa-l salveze? Vampirul inca nu-l observase. Se misca inapoi, cu pasi neauziti spre bucatarie pentru a o anunta pe mama lui Alex. Cobora scarile tremurand si plangand. Ajuns, in bucatarie nu era nimeni. Pe jos erau doar farfurii sparte si sortul doamnei Flori, care erau plinde de sange si cenusa. Ce s-a intamplat? Se uita peste tot in jur, dar nimic, doar urme de pasi pe podea. Insa nu erau urme de namol, ci de sange, lucru care il terifia, gandindu0se ca si doamna Flori fusese atacata. Brusc, un tipat se auzise de la etaj. A luat-o la fuga inapoi pe scari, spre camera lui Alex. Trebuia sa riste. Pentru Alex. Din nou pentru el.
Ajuns la etaj, deschise iar usa cu grija si incercand sa nu faca zgomot si o vazuse pe mama lui Alex stand langa patul fiului sau, plangand cu lacrimi amare.
-I-am spus sa nu creada, spuse ea cu voce stinsa. Si nu m-a ascultat.

End of flashback


Alex! Dragul sau Alex! Desi ar fii vrut sa se puna cu vampirii, sa-i omoare pe toti, nu putea. Era doar un amarat de lup demon. Nu avea nici viteza, nici colti ascutiti sau gheare. Insa in loc sa-i extermine, el i-a ajutat, invingandu-l unul ce ii putea fii ruda, dar care era de zece ori mai monstruos decat un vampir. Si nu regreta. Inca nu crede in vampiri. Chiar daca ii vede cu proprii sai ochi, chiar daca ar fii ucis de ei, el nu poate sa creada, deoarce era fixat in minte. Pentru el ocultul nu exista. Viata nu mai exista. Era doar o fantoma pe acest pamant, care nu-si gasea linistea si se ascundea in conuri de umbra, urmarind pas cu pas existenta umana, pe drumul sau spre pierzanie. El nu exista. Poate doar trupeste.
Prins intre ganduri, nu-si dadu seama cand doua maini il cuprinsera. Se intoarse speriat si o vazu pe Lexandria. Acesta a avea iar una din starile ei de bipolara. Aceasta fata avea ceva special. Ochii aceia negri il faceau sa se simta atras in Abyss. O lua in brate si o saruta bland pe buze. De ce sa nu incerce iar? Chiar daca rana sufletului sau nu era vindecata. De ce sa nu incerce sa o trateze? La fel ca un om bolnav de cancer incerca sa se trateze pana la ultima suflare.
-Vrei sa vii cu mine? Sa plecam departe, spre tarile indepartate de locul asta ingropat in pacate si mistere nedeslusite.
-Da! Vreau!
Nu se astepta la un raspuns afirmativ. Se bucura extrem de mult cand auzise. Primise o noua sansa.

***
Momentul plecarii lor era aproape. Albert era incantat ca Lexandria gasise pe cineva care sa o placa asa cum e. Multi dintre admiratorii ei fugeau din cauza bipolaritatii[/size][/font]. Dar el nu. Ii stranse mana lui Gabriel si ii sopti ceva la ureche.
-Acum stiu de ce nu crezi in vampiri. Am aflat de Alex, spuse Albert cu calm. La auzul cuvintelor acestora, Gabriel se infiora.
-De unde ai aflat?
-Lexandria iti poate citi gandurile. Ea mi-a spus.
-Nu stiam ca poate face asta. Acum ca ai aflat...
-Nu te urasc pentru faptul ca nu crezi in vampiri, il intrerupse Albert. Imi pare rau ca semenii mei au fost asa de cruzi, mai ales Vlad. Poate nu o sa ma poti ierta.
-Nu e vina ta, spune Gabi. In adancul sufletului se bucura ca Albert isi cerea scuze, chiar daca nu el e vinovat.
-Te rog sa nu ne urasti, Gabriel! Spune Armin, aparand de nicaieri.
-Sigur ca nu. O sa-mi amintesc de voi cu drag.
Daduse mana cu Armin si isi lua din nou la revedere. Impreuna cu Lexandria si cu ajutoarele sale, au urcat in trasura, unde il asteptau parintii sai cu zambetul pe buze, deoarece fiul lor si-a gasit o aleasa. Au pornit pe drumul ce ducea in tarile straine, departe de Transilvania, tinutul pe care, desi il iubea dorea sa nu-l mai vada niciodata.

dinastiile imperiale [yaoi] capitolul partea lui gabi apropia. vizita durat mai mult decat fii

63.5KB


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 10 ani
   
Whisky.
Greieraş

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 214
Dayaa! Mii de scuze O_O
Stiu, o vreme am "disparut subit" de pe forum. Nici eu nu stiu de ce :-? Dar acum sunt aici, si iti spun ca iti iubesc povestea!
Capitolul 7 partea intai : Sebastian Michaelis? o.o Ii inteleg visul lui Gabi, si eu am fantezii cu el (nu ati vazut nimic).
Capitolul 7 partea a doua : Nu imi vine sa cred cat de tare a fost! Bine, acea scena din trecut a fost foarte trista. M-a emotionat. Dar asa capitolul a fost genial.

Te pup Daya :* Si promit ca nu voi mai lipsi asa :]]

Edited (by Kira) ♥ It's okey now.♥


_______________________________________
"Things need to be done and he gets them done."

"I'm not afraid to take chances or go off on my own."
- Norman Reedus



pus acum 10 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Draga mea, cum spune si Kira, is ok now. Nu-ti face griji. Si da, nu am vazut nimic. Si uite ca pun si un next, dedicat doar tie.
Te iubesc :* :*

Capitolul 8

Imi parea rau ca Gabriel si-a pierdut prietenul tocmai din cauza semenilor mei, dar nu am ce-i face. Viata merge inainte. Priveam pe geam cum soarele era gata sa apuna, iar cerul avea tente rosiatice. Am lasat draperiile trase ca sa continui sa admir acesta imagine. M-am indreptat spre pat si m-am asezat in sezut, frecandu-mi tamplele. Simteam ca imi plezneste capul. Nu am dormit prea mult in ultima vreme si nici nu am mancat. Nu am pofta de nimic, doar de roscatul meu. Ma intreb unde? Nici el nu e intr-o stare prea buna. A dormit mult mai putin decat mine.
Am inchis ochii pentru cateva minute, dar am tresarit cand am auzit usa deschizandu-se. L-am vazut pe Armin intrand cu o tava plina de bunatati. Se puse pe pat langa mine si isi aseza tava in poala.
-Nici tu, nici eu nu am mancat cum trebuie in ultimul timp, spune el.
-Nu am pofta de...
-Nu vrei sa mananci cu mine? Ma intrerupe el. Taie cu tacamurile de argint o bucata de friptura impreuna cu putina branza elvetiana si imi duce furculita la gura. Cum as putea sa refuz? Probabil mi-ar infige furculita in gat. Armin era o fire aprent calma si nepasatoare, dar cand se enerveaza e iadul pe pamant. In cel mai rau caz as ajunge la urgente. Si atunci as speria toti doctorii, fiind deja mort. Sa ajung disecat la morga e ultimul lucru pe care mi-l doresc.
Am deschis gura si am luat bucata de carne care era acoperita de branza, ce era aproape topita. Nu-i rau! L-am vazut zambind victorios.
-Stiam eu ca nu o sa ma refuzi, spune el dupa care isi taie si el o bucata.
-Nu vreau sa ajung la morga, ii spun dupa ce inghit mancarea. A pufnit in ras aproape scuipand mancarea.
-Crezi ca te-as baga in spital? Spune el razand.
-Asta daca am noroc.
El inca continua sa rada in hohote. Rar il vedeam razand. Acum ma bucur enorm vazandu-l amuzat.
-Spun adevarul.
-Nu sunt chiar atat de periculos, spune el. Cum sa nu? Daca nu l-as cunoaste as crede cu siguranta. Steam amandoi in sezut cu fata catre geam, luminati de razele soarelui. Armin ma luat de dupa gat si imi saruta scurt buzele.
-Mhm! Ce dulce. Mai vreau unul, spun eu trecandu-mi limba peste buze. Ma uitam in ochii aceia verzi, care ma priveau amuzati.
-Dupa ce terminam, spune el si incepe sa taie dintr-o placinta cu carne. Se pare ca nu am de ales.
-Eu ma satur doar cu buzele tale, ii spun zambindu-i cuceritor.
-Sigur sigur. Taci si inghite, spune el ducandu-mi furculita la gura. A oftat vazand ca abia am deschis gura si a tras furculita chiar inainte sa inchid gura. Lua bucata si o baga in gura, mestecand-o pentru cateva minute, apoi ma trage spre el si ma saruta. Am deschis gura lasandu-i cale libera limbii sale jucause care imi pasase bucata mestecata, dupa care se departa, rupand sarutul.
-Eu ar fii trebuit sa fac asta, spun imbufnat.
-Doar pentru ca esti mai mare nu inseamna ca poti sa faci tu totul.
-Vrei sa ma rasfeti?
-Tu...Esti mereu ocupat cu treburile castelului si afaceri. Intodeauna te intorci obosit si in ultima vreme nu ai mancat aproape nimic. Nu vreau sa patesti ceva, marturiseste el, lasand capul in jos si aproape izbucnind. I-am luat tava din brate si am pus-o pe noptiera. L-am tras in bratele mele, asezandu-l pe picioare.
-Sunt bine. Nu vreau sa-ti faci griji pentru mine. Din cauza asta ai incetat sa mananci?
-Nu-mi place sa mananc fara tine. Ar fii in zadar, ca si cum nu as manca nimic oricum.
Nici macar nu ma privea in ochi. Isi pusese capul pe umarul meu, ascunzandu-si privirea. I-am ridicat barbia si i-am cuprins buzele cu ale mele. Mi-am strecurat limba in cavitatea sa, cautandu-mi partenerul. S-a alaturat jocului, ezitand putin la inceput. I-am mangaiat pielea gatului, coborandu-mi apoi buzele pe pielea lui fina, muscand incet. Mi-a luat mana intr-a lui, tinandu-ma strans. Am urcat cu buzele sus pe barbie si am sarutat-o bland.
-H-hai sa mancam! Spune el. Era rosu ca racul. I-am dat un sarut pe nasuc si am luat tava, punand-o la el in brate. Mi-a zambit, intorcand capul intr-o parte si dandu-si iar o suvita dupa ureche.
Fiecare gest al lui ma facea sa ma pierd in nori. Nu am crezut ca o sa ma indragostesc vreodata.


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 10 ani
   
Whisky.
Greieraş

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 214
Pentru mine ? Cat de dragut :3
Daya, nu imi faceam griji, doar ca aseara din cauza netului am facut dublu-post. Dar s-a rezolvat ^^
A fost asa dulce capitolul! Ca tine de dulce ♥
Umm... deci eu poftesc repede :]] nu stiu daca ai observat. Si friptura aia cu branza... suna asa bine!
Bine, bine o.o Gata cu prostiile.
Concluzia : a fost super! Astept next-ul.

P.S. si eu te iubesc Daya :*


_______________________________________
"Things need to be done and he gets them done."

"I'm not afraid to take chances or go off on my own."
- Norman Reedus



pus acum 10 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
multumesc pentru comuri. Dupa o lunga pauza in care nu am mai scris nimic, m-am intors cu un nou capitol. Sper sa va placa. I'll do my best. Enjoy.

Capitolul 9 partea 1

Dupa tot ce s-a intamplat in ultima vreme, poate e timpul sa ne relaxam si noi. Fiind printul mostentior al unui imperiu presupune a lua parte la afacerile familiei, a avea tot felul de responsabilitati, care mai de care mai obositoare, chiar si pentru mine. Poate ar trebui sa ii propun lui Armin sa mergem intr-o vacanta, imediat ce isi termina dusul. Ce-i drept, e un dus destul de lung.
Chiar nu stiu ce astept. Stau inafara propriei camere, asteptandu-mi logodnicul sa iasa, cand as putea pur si simplu sa intru si astept linistit pe patul acoperit cu cearsafuri din satin. Dar nu, el a spus ca trebuie sa stau afara, pe hol. Ce nu as da sa-l vad facand dus acum. Desi am mai facut dusuri impreuna pana acum, de data asta a insistat sa ies afara, ca sa nu trag cu ochiul. Ma indrept spre pervazul geamului ce era in dreptul usii, privind mirificul peisaj de afara, in ciuda faptului ca era ceata. Casc somnoros si privesc spre holul gol. De ce sunt eu singurul care sta pe hol? Ma simt de parca as fii fost aruncat in strada. Deodata il aud pe Armin strigandu-ma, dincolo de usa masiva. Oftez resemnat si intru in camera, dar nu il zaresc. I-am auzit din nou vocea, venind din baie. Am batut politicos la usa.
-Armin, m-ai chemat?
-Da. Poti sa intrii.
Am ramas surprins, insa am apasat pe clanta, deschizand usa. L-am vazut pe Armin doar intr-un halat de matase fin, lung pana la genunchi, stand in dreptul cazii, care era plina cu apa si petale de trandafiri galbeni. Nu stiam ce sa spun. Era impresionat. M-am indreptat spre el cu pasi calculati, ca un pradator. L-am prins de talie si mi-am apropiat chipul de al sau. Privirile noastre se intersectau. Eram vrajit de acei ochi verzi.
-Intram? Ma intreaba putin nesigur, intorcand capul intr-o parte pentru a-mi evita privirea. Mi-am dat jos toate hainele, aruncandu-le pe podeaua din marmura alba, si am intrat in cada cu apa fierbinte. Armin mi-a urmat gestul, dandu-si jos halatul si intrand in cada. S-a asezat in bratele mele, punandu-si capul pe pieptul meu. Ii dezmierdam spatele cu mangaieri si atingeri, iar el imi mangaia gatul cu degetele sale fine si delicate.


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 10 ani
   
Whisky.
Greieraş

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 214
Uite la ce ora vad eu ca ai pus next :]] De ce nu m-ai anuntat? :-w
Hmm... cam scurt next-ul. Dar sa privesc optimist... au facut baie impreuna O_O OMG cat de tare! Abia astept sa vad ce vor face nebunii aia doi in cada :>
Nu mai am rabdare :]]  Sper sa aduci next-ul repede :3
Pupici :*


_______________________________________
"Things need to be done and he gets them done."

"I'm not afraid to take chances or go off on my own."
- Norman Reedus



pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la