Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Sophya Profile
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 54 ani
Lumea noastră Anime / Ficuri Originale / Bloody Moon Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
yuuki24
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 35
Ce sa fac si eu? Nici nu am terminat primul fic(putere nestapanita) ca l-am inceput pe al doilea. Acesta va fi putin diferit(putin mai mult). Sper sa va placa primul  capitol. :*


Capitolul 1

-Layla,vrei sa te grabesti odata?am spus eu nervoasa.
-Nu e vina mea ca tu ai stat 2 ore in baie!
-Mai taci! Stii cat de importanta e prima impresie.
-Sunt gata. Tu?
-Nu,imi este teama. Daca nu imi va placea acolo? Ar fi fost mai bine daca nu ne gaseau. Am supravietuit impreuna pana acum,o puteam face in continuare.
-Chloe,nu mai vorbi prostii! Stii cat de greu ne era sa ne…hranim fara sa atragem atentia. Acolo vom fi alaturi de cei asemenea noastra. Vom avea o casa,nu va mai trebui sa ne temem de orice zgomot.
-Stiu,dar..tot nu ma incanta ideea!am spus eu si am pornit la drum.
Academia “Bloody Moon”, o scoala pentru cei ca noi,vampirii. Problema nu era scoala,ci integrarea noastra in ea. Eu, Chloe Sunrise si prietena mea cea mai buna, Layla Bright, suntem doua fete vampir obisnuite cu viata de strada. Parinti nostrii ne-au abandonat de mici,iar noi ne-am hotarat sa ne tinem de urat una alteia. Aratam ca niste adolescente obisnuite de 16 ani,dar in realitate avem peste 80 de ani. Nu ne-am cunoscut creatorii(creatorii sunt cei care te transforma,pentru ca nu ne-am nascut vampiri),nu am avut parte de o familie,am fost singure de la inceput,iar mie imi placea asa. Problema este integrarea noastra printre ceilalti vampiri,care sunt mult mai civilizati. Sa fim seriosi,ne putem noi compara cu ceilalti care sunt obisnuiti cu civilizatia? Noi care stateam nemancate cu zilele,noi care dormeam unde apucam,noi…? Nu prea cred. Cei de la academie ne-au tinut ascunse pentru vreo 2 luni incercand sa ne ….obisnuiasca cu lumea de acum.
-Hei,Chloe. Nu-ti face griji,totul va fi bine,ai incredere in mine.Daca nu vei cuceri prin personalitatea ta stralucitoare,vei cuceri pe toata lumea prin frumusetea ta orbitoare.
-Eu? Scumpo,cred ca nu te auzi ce spui? Tu esti cea inteligenta si frumoasa! Sunt sigura ca iti va placea acolo,mereu ti-ai dorit o casa a ta.
Layla mereu incerca sa ma faca sa ma simt mai bine complimentandu-ma,dar sa recunoastem,o fata mai frumoasa ca ea nu vazusem in viata mea(nu ca as fi cunoscut prea multe). Are parul castaniu deschis(cu tente de roz din cauza unei vechi nebunii),lung si stralucitori,ochii albastrii ca safirul ce te faceau sa te topesti atunci cand o priveai. Este de statura mediue si are un corp perfect. Nu credeam ca eu sunt urata,dar in comparatie cu ea eram nesemnificativa. Am parul saten inchis spre negru ce imi trece de umeri,ochii caprui si un corp…normal. Layla te cucerea prin toata fiinta ei,era amuzanta,desteapta,buna la suflte si cel mai important este ca mereu te poti baza pe ea.
-Intram? a spus Layla trezindu-ma din visare.
-Daca chiar trebuie?...am spus eu plina de indoieli.
Drumul pana la sala de clasa mi se paruse atat de scurt,prea scurt pot spune.
Am deschis usa clasei tematoare,pregatita ca toti elevi sa fie cu privirea atintita spre noi,dar in schimb ei erau linistiti si lucrau ceva(probabil).
-Intrati,va asteptam!ne-a spus cea dintai profesoara pe care o intalneam si pe care intamplarea o face sa fie chiar directoarea,cea care a avut grija de noi in aceste 2 luni.Faptul ca vedeam o fața cunoscuta ma facea sa ma simt bine,mult mai bine.
-Copii,a spus directoarea ,iar atunci toate capetele s-au ridicat, ele sunt noile eleve despre care v-am vorbit,va rog sa va comportati frumos,deci Layla,Chloe ei sunt noi vostri colegi. Daca aveti vreo problema va rog sa apelati la mine.
-Desigur.am spus eu si Layla intr-un suflet,iar apoi ne-am facut mici in bancile noastre.
Colegii nu se holbau la noi…sau cel putin incercau sa nu o faca. Ora pe care o tinea directoarea era despre istoria vampirilor. Era captivant,intradevar,dar nu puteam acorda toata atentia mea acestei ore din cauza temerilor mele. Cred ca nu imi era frica pentru mine cat imi era pentru Layla. Desi e vampir,ea este atat de emotiva si de fragila. Eu am fost cea care avea grija de ea si singura ei familie,nu voiam sa pateasca ceva.
Dupa terminarea orei,am facut un schimb de priviri cu Layla in urma carora ne-am hotarat sa o stergem repede din clasa pentru a ne face curaj sa vorbim cu noi nostri colegi…putin mai incolo,dar planurile ne-au fost date peste cap de o persoana necunoscuta.
-Buna! Eu sunt Evelyn,Eve pentru prieteni. Am auzit ca ati crescut pe strada,saracele de voi! Sper sa nu incepeti sa mancati cu mainile goale si sa va purtati ca iesite de la spitalul 9.
Fata asta nici macar nu ne-a lasat sa ne prezentam,ne-a atacat inca de la prima ei fraza adresata noua. Numai gandul ca Layla ar putea fi ranita m-a facut sa scot un marait amenintator.
-O,cuminte catelus. Aici nu mai suntem pe strada!a spus Evelyn batjocoritor.
-Eve,lasa-le in pace! E prima lor zi,nu mai fi o javra!s-a auzit o voce din spatele meu.
Vazand ca atentia acelei idioate a fost distrasa,am luat-o pe Layla de mana si am iesit din clasa inainte sa o vad plangand,uitand sa ii multumesc celui ce ne-a luat apararea.
-Layla….esti bine?am spus eu deoarece o lacrima i se prelingea pe obraz prietenei mele.
-Da,dar…stii…nu inteleg de ce a zis asta? Nu am avut timp nici macar sa scot un cuvant,iar ea ne-a atacat.
-Nu-ti face griji, acea fitoasa nu te va mai face sa plangi niciodata!...Ma voi asigura de asta.
Super! Prima noastra zi si deja am dat peste regina fitoaselor. Daca ea crede ca lucrurile vor ramane asa,se inseala amarnic!



Pentru final vreau sa va arat cum mi-am imaginat-o eu pe Layla.

bloody moon fac eu? nici terminat primul fic(putere l-am inceput doilea. acesta putin mai mult).

33.7KB

Modificat de yuuki24 (acum 11 ani)


_______________________________________
No anime=No life!


pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Un fic cu vampiri *o* Ador vampirii, n-am ce zice xD Sunt placerile mele vinovate :P ca multe altele, dar sa nu ne abatem de la subiect.
Titlul este cel care m-a atrras sa apar aici, foarte bun, foarte interesant, si mi-am dat de atunc seama ca ori e cu vampiri, ori o romanta intre un criminal si o pustoaica. Ma bucur ca e prima varianta.
Layla pare asaa finuta :3 si fragila, si draguta, si buna la suflet :3 Evelyn aia nu putea fi mai vaca decat a fost? Se pare ca nu, doar ea e vaca in adevaratul sens al cuvantului :\ urasc oamenii astia care cred ca li se cuvine totul si sunt cei mai perfecti, pe cand ei de fapt sunt cei mai rai.
Anyway, imi place felul in care ai descris, actiunea nu e grabita si greseli de tastare n-am vazut, dar stiu ca ai repetat ceva (nu mai stau sa caut ce, dar daca ma insel, te rog sa ma ierti).
Sunt curioasa sa vad ce se mai intampla cu cele doua prietene, ziua nu s-a terminat, cine stie cine se mai gaseste sa le-o strice?
Spor la scris in continuare, si la idei la fel de bune :D
P.S. Mi-a placut la nebunie cum ai zis: ochi albastri ca safirul <3


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
yuuki24
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 35
Pentru cei ce imi citesc ficul,vreau sa imi cer scuze ca a durat atat de mult sa postez urmatorul capitol!
Nu mi-a mers net'ul vreo saptamana,apoi probleme cu scoala si intr-un final am reusit sa termin capitolul 2.
Sper sa va placa,am incercat sa adaug ceva mai multa descriere si totodata sa nu grabesc actiunea prea mult.


Capitolul 2

Restul zilei noastre trecuse destul de calm. Evelyn s-a hotarat sa ne lase in pace ,in plus cred ca trebuie sa ii multumesc tipului care a vorbit cu ea. Dupa alte cateva ore de curs nu atat de plictisitoare pe cat ma asteptasem, a sosit si ora stingerii asa ca m-am pus in pat,iar somnul m-a cuprins imediat,dar ceva ciudat s-a intamplat la scurt timp,ma aflam intr-un loc strain mie,un loc care imi facea pielea de gaina.
Rece,atat de rece! Ceva nu este in regula. Nu imi amintesc sa ma fi dat jos din pat! Era vis sau realitate? Speram doar sa nu fie una din acele experiente ale mele.
Nu imi puteam da inca seama unde sunt asa ca am luat-o pe bajbaite in incercarea de a deosebi cateva obiecte,doar ca..in aceasta incapere nu existau obiecte.
Prima oara am dat de un perete din caramida,rece si umed,apoi de un lichid vascos pe care am ales sa il ignor. Cu fiecare pas pe care il faceam imi simteam corpul din ce in ce mai greu, voiam doar sa ma prabusesc acolo si sa nu ma mai ridic,dar am ales sa imi continui drumul cu pasi mici. Dupa un timp,am ajuns la capatul incaperii de unde iesea o lumina. Tematoare,m-am apropiat,pregatita de ce avea sa vina,dar in loc sa fiu atacata am vazut-o pe tipa aia,Evelyn, impreuna cu o fata,iar dupa tonul vocii lui Evelyn purtau o discutie aprinsa.
-Nu,Elora,nu! Trebuia sa se bage Chris repede! Trebuia sa o sperii mai mult,acele tarancute nu vor scapa asa usor de mine!
-Eve,potoleste-te! Stiu ca nu ne aude nimeni,dar tot ar trebui sa avem grija!
-Tu sa taci! Ai fi putut sa ma ajuti,dar erai prea ocupata sa te amuzi impreuna cu Lucas!
-Pai…eu..stii,nu am vrut sa te supar!a spus fata de langa Eve cu o voce joasa.
-Nu mai conteaza! S-au auzit multe lucruri despre acea fata,Chloe, iar eu n-am de gand sa o las sa preia conducerea. Eu sunt cea mai puternica din scoala si asa voi ramane! Doar pentru ca lumea spune: O,a crescut pe strada,am auzit ca s-a batut cu o gasca de vampiri doar pentru a o ajuta pe prietena ei si in plus se aude ca ar avea niste puteri speciale…blablabla!a spus Eve cu o voce pitigaiata. Orice putere ar avea nu imi va putea rezista,ii voi face viata un iad pana cand isi va dori sa fie moarta,iar prietena ei? Cred ca ea trebuie deja eliminata,in plus….fara ea,micuta noastra Chloe s-ar putea sa isi mai piarda din vitejie.
   Nu puteam sa-mi cred urechilor. As fi vrut sa ma duc la acea javra si sa o strang de gat cu propile mele maini,dar dintr-o data m-am trezit inapoi in pat. M-am dat jos usor si m-am dus sa verific daca Layla era la locul ei. Din fericire dormea neintoarsa asa ca m-am imbracat rapid si am iesit afara.
Se pare ca nici vremea nu prea tinea cu mine. Desi era ora 18, soarele ne parasise de mult,toata atmosfera era posomorata. Natura parca se revolta,vantul sulfa atat de tare incat toti copacii dansau dupa voia sa, cerul capatase o nuanta intunecata,un gri atat de inchis incat nu mai puteai deosebi nici macar norii ce prevesteau o furtuna pe cinste. Toata aceasta atmosfera nu ma facea decat mai trista,mai nervoasa si mai confuza.
Acum ca eram singura si la adapost puteam sa ma gandesc la viziunea mea. Da,exact viziunea mea,pentru ca asta era. Cine s-ar fi gandit ca tocmai eu, Chloe, voi fi printre singuri vampiri ce poseda o putere  speciala? Organismul meu pur si simplu reactiona la pericole,de aceea am reusit sa traiesc ascunsa atat de mult timp. Atunci cand trebuia sa stiu ceva,nu conta unde sunt, pur si simplu lesinam si eram dusa altundeva,dar doar spiritual. Eu puteam auzi persoanele din “viziunea mea”,daca o pot numi asa, dar acele persoane nu ma puteau vedea sau auzi.Intr-un fel ma bucur ca sunt asa,altfel nu as fi stiu ce are de gand Evelyn sa faca.
   Inteleg ca e o nenorocita,dar intrebarea care ma nedumereste este….. de ce noi? Ieri a fost prima noastra zi, nici macar nu ne-am mai intalnit inainte si in plus…de unde stia ea de puterile mele? Ceva sigur e putred aici,dar aceste intrebari trebuiau sa mai astepte,la ora 19 se servea masa,iar la ora 21 incepeau cursurile si cred ca era timpul sa o trezesc pe Layla.
Am intrat usor in camera,incercand sa nu o trezesc brusc,dar ea era deja imbracata si aranjata.
-Hei,Chloe! Unde ai fost pana acum? Si de ce arati asaa? Nu stii si tu sa te aranjezi?
-Buna seara si tie. Am fost……..sa ma plimb,dar cu imbracamintea mea ce ai?
-Chloe,Chloe,Chloe! De cate ori sa iti spun,acum ca suntem printre persoane civilizate trebuie sa avem grija cum aratam pentru a ne integra,stii ce superficiali sunt cei din ziua de azi,fie ei vampiri sau oameni.
-Defapt nu,nu stiu!am spus eu cat de sincer am putut.
-Haide,sa te aranjam putin si nu vreau sa aud nici un sunet.
   Cand Laylei i se punea pata  trebuia sa faci ce iti cere,asa ca nu am putut scoate decat un marait suparat si sa ma las pe mana ei.
  In vreo 40 de minute,Layla terminase complet cu mine,iar cand m-am privit in oglinda in fata mea statea o persoana complet diferita. Fata aceea avea trasaturile mele,dar parul ii cadea lejer peste umeri in niste bucle mari si frumoase,ochi ei caprui erau acum conturati fin cu creion albastru,buzele ii erau stralucitoare,iar rochia neagra ce o purta ii scotea formele in evidenta,dar nu intr-un mod vulgar,ci intr-un mod…frumos.
-Layla,cum ai facut asta?am spus eu surprinsa.
- Nu eu am facut asta,tu ai facut. Eu doar ti-am aratat cum sa o faci,Chloe,esti frumoasa,dar ar trebui sa nu iti mai faci atatea griji pentru mine si sa te preocupi mai mult de tine,sunt destul de mare incat sa imi port singura de grija.
-Ly,esti minunata! Stiu ca iti poti purta singura de grija,dar nu ma pot abtine, nu vreau sa te pierd.
-Si nici nu o vei face,acum hai,intarziem la masa. Arata-le tuturor ca si tu poti stralucii.
Am pornit tematoare spre sala de mese,nestiind ce sa fac. Nu era stilul meu,ma multumeam cu o pereche de tenesi,pantaloni de trening si un tricou simplu.
Cand am intrat in sala,nu pot spune ca toate privirile s-au atintit asupra noastra,dar au fost cativa care ramasesera cu gura cascata,inclusiv Evelyn. Cred ca asta ma incanta putin.
M-am dus si mi-am umplut tava cu tot ce am prins,neuitand de portia mea de sange si am pornit spre o masa libera,cu Layla in spatele meu radiind de fericire.
  -Vezi? Ti-am spus ca esti frumoasa!a spus Layla triumfatoare.
  -Bine,bine ai dreptate!am aprobat eu,vazad cat de fericita era prietena mea.
   Toata aceasta agitatie ma facuse sa uit de viziunea mea,chiar daca riscam sa o intristez pe Layla,trebuia sa ii povestesc,ea trebuia sa stie cine-i sunt dusmanii,dar inainte sa deschid gura,un tip inalt si atat de frumos incat te durea sa te uiti la el a venit la masa noastra.
-Deranjez,fetelor?...........



Si cam aceasta ar trebui sa fie Chloe(ignorand cateva detalii cum ar fi culoarea ochilor care ar fi trebuit sa fie mai deschisa).

bloody moon pentru cei imi citesc imi cer scuze durat atat mult postez urmatorul capitol! mi-a mers

59.3KB

Modificat de yuuki24 (acum 10 ani)


_______________________________________
No anime=No life!


pus acum 10 ani
   
yuuki24
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 35
Hei! Sper ca nu ati asteptat prea mult pentru capitolul 3.
Sper sa va placa,iar daca aveti timp poate imi lasati un comentariu,ca sa stiu ce ar trebui sa schimb/perfectionez.


Capitolul 3


-Nu,deloc!i-a raspuns Layla tipului ce statea in fata noastra.
Am incercat sa zic si eu ceva,dar…parca uitasem cum se face. Era pentru prima oara cand vedeam pe cineva la fel de frumos ca Layla. Semanau,intr-un fel,puteau fi frati,sau ceva de genul. Baiatul s-a asezat la masa,langa noi,oferindu-mi ocazia sa ii vad mai bine trasaturile. Avea parul blond si tuns scurt,ochi caprui printre care se puteau observa cateva firisoare auri. Era inalt,dar nu exagerat,ca jucatorii de baschet,avea un corp ce parea bine sculptat si o expresie ce te facea sa il adori din prima. Nu mi-am dat seama ca ma holbam la el,pana cand Layla nu m-a prezentat.
-Si aceasta este prietena mea,Chloe,care in acest moment pare dusa departe de noi.
-Buna,Chloe! Sunt  Christopher,dar lumea-mi spune Chris. Christopher suna prea…ciudat.
In timp ce el se prezenta,creierul meu a intrat din nou in functiune,recunoscandu-i vocea ca fiind baiatul care s-a luat de Evelyn.
-Buna! Sper ca nu sunt prea directa,dar…tu esti cel care ne-a luat apararea in fata Evelynei?
-Chiar eu si imi pare rau pentru ce a facut. Se comporta urat cu toata lumea,dar nu ma asteptam sa va ia in primire chiar asa de dur.
-Nu ai de ce sa iti ceri scuze,nu a fost vina ta!am spus eu politicoasa.
- Si,Chloe,Layla,cum vi se pare pana acum academia “Bloody Moon”?
-Pai,academia in sine arata bine,dar nu stiu ce sa spun despre persoanele de pe aici.am spus eu.
-Crede-ma,doar Evelyn si prietena ei Elora sunt nesuferite. Restul sunt undeva pe la mijloc.
-Te cred,pentru un moment!am spus eu nestiind cum altfel sa-i raspund.
-Si….Chris,esti de mult pe aici?a intrebat Layla.
-Daca 10 ani e mult,atunci da!a spus Chris zambind.
-Inseamna ca deja te-ai obijnuit cu ce e pe aici.
-Exact. Stiu ca vi se pare ciudat acest loc,dar dupa un timp il veti considera “Acasa”.
-Sper.am spus eu ca pentru mine.
-Chrisss,iar ai uitat de mine,nu?a venit strigand un alt baiat.
-N-am uitat,dar m-am oprit sa vorbesc cu fetele cele noi.
-Ooo,buna! Eu sunt Joshua, Josh mai pe scurt.
-Eu sunt Layla,iar …cea de-a aici care nu scoate nici macar un sunet este prietena mea,Chloe. Spune buna,Chloe!mi-a atras Layla atentia.
-Buna,Josh.
  Nu era ca nu voiam sa vorbesc cu ceilalti elevi,dar ramasesem blocata asupra celor doi baieti ce stateau in fata mea. Erau atat de diferiti,Chris era blond,cu ochi caprui,calzi si stralucitori,iar Josh…era brunet cu ochii verzi,dar ochii sai pareau reci,ca si cum era mereu in alerta. Fara sa realizez ce urma sa spun,am intrebat:
-Cum de ati ajuns voi sa fiti prieteni?......A-adica…pareti diferiti si…
Desi m-am asteptat ca macar unul dintre ei sa se uite urat la mine,nu au facut-o. Au izbugnit amandoi intr-un ras sincer.
-Stai linistita,nu esti prima care intreaba. Hm..noi credem ca numele noastre ne-au adus impreuna!
-Numele?am spus eu si Layla in acelasi timp.
-Pai da, crezi ca e atat de usor sa incepi sa iti scrii numele atunci cand te cheama Christopher White sau Joshua Hernandez. Ei bine,nu e,asa ca am protestat impreuna pentru faptul ca vrem sa ne schimbam numele.
-Interesanta poveste.a spus Layla.
-Pai,ma bucur ca v-am cunoscut fetelor,dar acum trebuie sa-l rapesc pe Chris,deoarece a cam uitat de intalnirea consiliului.
-Ne mai vedem!a spus Chris in timp ce era “rapit” de catre Josh.
  In timpul ramas pentru pranz,m-am prefacut foarte concentrata asupra mancarii mele,pentru a ma gandi cum sa ii povestesc Laylei despre viziunea mea.
Cand tocmai ma pregateam sa deschid subiectul  Layla a spus:
-Chloe,stiu ca vrei sa imi spui ceva,dar iti e teama. Nu esti niciodata asa tacuta in preajma mea. Deci…orice ar fi,spune! Voi putea face fata!
-Pai…am avut o viziune…si nu e prea frumoasa.
-Oh,orice ar fi…trebuie sa imi spui.
-Deci eram intr-o….
-Mai,mai,mai ce avem noi aici?a spus Evelyn asezandu-se pe scaunul de langa mine si intrerupandu-mi ideea. Micutele animale in habitatul lor natural.
-Dispari,nu am chef de tine!am spus eu maraind.
-Tu nu imi spui mie sa dispar!a exclamat Eve,radicandu-se in picioare pentru a parea “puternica”.
-Crezi ca ma speri?i-am intors-o eu ridicandu-ma dupa scaun pentru a fi la incaltime cu ea. Ascultama bine,nu am vrut probleme,am vrut o viata linistita,cu un colectiv normal,dar se pare ca tu vrei sa imi faci zile negre. Ei bine,nu te-ai pus cu cine trebuia!i-am aruncat eu alta replica.
In acel moment,am putut vedea furia crescand in Eve,m-a luat de gat si m-a ridicat in sus,dar bineinteles ca nu am ramas nemiscata ca un biet catelus,am apucat-o de mana si am fortat-o sa imi dea drumul. Odata eliberata am intrat in modul “vampir” si am aruncat-o cat colo,corpul ei micut zburand la 3 metri distanta. Nu am lasat-o sa se ridice,ba chiar m-am dus la ea si i-am tras vreo doi pumni. In acel moment ceva in mine s-a schimbat,nu ma mai puteam controla! Dupa primele lovituri am simtit nevoia sa continui,asa ca am carat pumni cu ambele maini,nu mai auzeam pe nimeni si nu mai vedem pe nimeni. Ma dureau mainile de la atatea lovituri date,dar nu puteam sa ma opresc. Dupa un timp m-am simtit ridicata de doua brate puternice de pe corpul lesinat al Evei si …pocnita peste fata.
-Chloe! Gata!Ajunge! Ai facut-o praf! Nu i se mai vad nici trasaturile de la atata sange!a spus Chris,care se intorsese din cauza agitatiei.
-Mnu-nu-nu! Nu e gata. Nu am terminat.
Nu stiam de ce am spus asta,nu voiam sa mai continui.
-Ba da,Chloe,ba da,ai terminat! Haide,te voi duce la infirmiera.
-D-dar,eu…………..
Nu stiu ce se intamplase sau ce se va intampla,dar acum simteam ca nu mai pot sta treaza asa ca probabil am ..lesinat.


_______________________________________
No anime=No life!


pus acum 10 ani
   
yuuki24
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 35
Capitolul 4

  Capul meu… ma durea atat de tare. Auzeam voci,dar nu le puteam distinge,asa ca am ales sa deschid ochii. Desi ma asteptam sa il gasesc pe Chris,in locul lui statea Layla.
Arata obosita,arata trista,arata…diferit,in nici un caz Layla cea obisnuita.
-Lay-..la?am spus eu incet.
-Chloe,o doamne! M-ai speriat atat de tare,credeam ca…ca…nu te vei mai trezii.
-Serios,cat timp am dormit?am spus eu curioasa.
-Cam,2 zile,nimeni nu stie de ce ti s-a intamplat asta,nu e normal.Si…apropo,Evelyn…nici ea nu s-a trezit. Este mult mai grav decat tine,daca nu era vampir nu ar fi supravietuit,ranile pe care i le-ai facut,nu sunt normale,ai pus atata ura in ele. Nu te inteleg,Chloe,stiu ca e o nenorocita,dar nu te mai opreai,te-am strigat de vreo 10 ori,ceilalti colegi au incercat sa te ridice de pe ea,dar nu a reusit decat Chris.De ce,Chloe,de ce ai reactionat asa?
-Scumpa mea,stiu ca iti pare imposibil de inteles in acest moment,dar tu nu stii ce stiu eu.
-Atunci spune-mi,ajuta-ma sa inteleg.a spus Layla cu lacrimi in ochi.
-Bine,iti voi spune. In prima noapte de la inceputul scolii,am…am…avut o viziune. Mergeam de-a lungul unui tunnel intunecat si scarbos,iar dintr-o data am dat peste o camera. Acolo erau Eve si prietena ei,parca Elora o cheama. Vorbeau despre noi,vor sa   ne faca felul! Nu am putut sa accept asta! Nu stii cat de ingrozitor a fost! Au spus ca ele stiu despre puterile mele!Au spus ca te vor omori doar ca sa imi faca mie rau! Layla nu vreau sa iti faca rau! Nu vreau!am spus eu printre lacrimi.
-Nici nu o vor face! Vom avea grija,vom fi impreuna mereu!a spus Layla suspinand,caci plangea odata cu mine. Acum,haide,toata lumea te asteapta.
  M-am imbracat in hainele mele obisnuite,blugi,un tricou albastru cu dungi negre si m-am incaltat cu vechii mei tenesi. Mi-am strans parul intr-o coada de cal,mi-am dat cu putin fond de ten si putin rimel si…am plecat.
Nu stiam la ce sa ma astept,oare voi fi exmatriculata la un timp atat de scurt de la sosirea mea? Oare voi fi dusa la psiholog? Se pare ca voi afla:
-Luati loc,domnisoara. Mi-a spus directoarea. Am auzit despre iesirea ta nervoasa,defapt toata scoala a auzit. Vrei sa imi spui ceva?
-E-eu…nu am vrut,nu stiu ce s-a intamplat cu mine!m-am aparat eu.
-Asta e tot ce ai de spus?
-Pai,nu stiu ce altceva sa spun.
-De acum incolo vei ramane dupa ore de 3 ori pe saptamana si ma vei ajuta la orice iti cer. Intre noi fie vorba,scapi usor,asta doar pentru ca esti noua,la urmatoarea abatere lucrurile se vor inrautati. Stiu ca Evelin e insuportabila,dar incearca sa o ignori….asta ca un mic sfat,iar acum dute la ore.
-Multumesc,voi avea grija!am spus eu bucuroasa.
Chiar nu ma asteptam sa scap asa usor. Totusi,nu pot intelege ce a fost cu mine in acele momente,acum daca ma gandesc…stiu ca ura mea era mare,dar…a fost ceva mai mult,sunt sigura! Poate voi descoperi mai incolo. Desi nu imi doaream sa dau ochii cu nimeni momentan,stomacul meu avea alta opinie,asa ca i-am facut pe plac si m-am dus la cantina.  Cantina parea aglomerata,plina de bucurie,dar in momentul in care am intrat eu o liniste infricosataoare s-a asternut peste incapere. Nimeni nu mai vorbea,nimeni nu mai manca,doar cativa curiosi indrazneau sa se mai uite la mine cu o privire speriata.
Toti pareau inghetati,ca si cum tot ce au simtit pana atunci se evaporase,ca si cum eu eram cel mai mare cosmar al lor. Cu greu ,mi-am tinut capul drept si am pornit catre bufet,mi-am luat ceva macare,iar apoi m-am asezat la o masa indepartata. Nimeni nu se holba direct la mine,dar toti ma priveau cu coada ochiul. Momentul in care am inceput sa mananc si sa par absorbita de propile-mi ganduri a fost si momentul in care zarva s-a restabilit in incapere. Stiam ca lumea va fi speriata,dar nici chiar asa..pentru prima oara in viata….ma…deranja ceea ce se intampa. Salvarea mea venise cu putin timp inainte ca lacrimile sa inceapa sa imi cada,era un salvator neasteptat,dar binevenit,era…Chris.
-Ascunde-ti lacrimile si vino cu mine,vom face o plimbare!mi-a spus Chris.
Am iesit din sala dupa el,cu capul plecat. Ma simteam prost acum,ma smiorcaiam ca una din acele sclifosite.
-Nu te uita la mine,nu spune nimic,trebuie sa iti arat ceva,dar nimeni altcineva nu trebuie sa mai stie! Eu voi intra in biblioteca,dupa 10 minute vei veni si tu. Nu cred ca este nevoie sa te intreb daca ai inteles,si…nu mai plange!
Nu stiam ce voia Chris sa-mi arate,dar parea important asa ca am asteptat afara 10 minute,m-am linistit si apoi am intrat.
Era prima oara cand vizitam biblioteca. Nu era ca cele din lumea oamenilor in care ne ascundeam eu si Layla mai demult. Aceasta era mult mai….stranie. Te asteptai ca in pauza de pranz sa vezi mai multi copii pe aici,dar era gol. Linistea acea era infricosatoare,parca toate obiectele vorbeau. Am tresarit in momentul in care s-a auzit podeaua scartaind. M-am intors,dar nu era nimeni. In timp ce eu eram distrasa ,ceva a cazut pe podea,iar atunci un mic tipat mi s-a oprit in gat. Rece, era din nou rece. Aerul se schimbase brusc. Usa biblioteci,disparuse,ferestrele…la fel. Oare ce se intampla?
-Hahaha. Hai sa ne jucaaaammm.s-a  auzit din incapere.
-Cine-i acolo?! Da,sigur,intelingenta mai sunt si eu! Prima regula in filmele de groaza: nu intreba pradatorul unde e,locatia ta va fi dezvaluita de asemenea.
-Vreau sa ma joc cu tine!s-a auzit din nou voce. Parea o voce de copil,un copil care isi batea joc de mine. POC!s-a auzit ceva spargandu-se. Eu am tresarit din nou.
-Nu imi e frica de tine! Arata-te!am spus eu cu putere.
-Nu esti amuzanta! Eu vreau sa ma joc,iar tu esti rea! Si pentru asta,prietenii tai vor avea de suferiiit! Hahaha. Ne mai vedem noi, micuto!
-Nu,staiiiii,nu!am tipat eu.
Dintr-o data,toul era la locul lui. M-am dus sa cercetez,dar nimic nu se lega. Usa,la locul ei,ferestrele la fel,nimic spart,nico voce,nimic. Sa fi fost o alta viziune? Dar nu dormeam.
-Hei!
Chris m-a luat atat de tare prin surprindere incat m-am speriat si i-am tras un pumn.
-Auuuu! M-a durut,asa il rasplatesti tu pe cel care vrea sa te  ajute?a protestat Chris.
-Imi pare atat de rau,Chris,eu…nu am vrut,dar m-ai speriat!m-am plans eu.
-Frate,pentru un vampir te speri cam usor.a spus Chris.
-Si,ce voiai sa imi arati?am schimbat eu subiectul.
-Pai,aaa…gasisem o carte in care scria ceva legat de familia ta,dar acum a disparut…..
-Si ce scria in ea?am insistat eu.
-Nu stiu,eu…n-am citit-o.
-Of,de ce ar vrea cineva sa dispara cartea acea?
-Poate continea ceva important…..
-Mda,poate.am spus eu pierduta.
Super,inca un mister! De parca nu imi ajungeau problemele cu Layla si cu Evelyn,acum am o chestie ciudata care vrea sa se joace cu mine,si niste informatii probabil importante disparute. Mai rau de atat,nu se poate!
Sau…poate ca da?


_______________________________________
No anime=No life!


pus acum 10 ani
   
...yuki...
Membru

Din: tulcea
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 37
  grozav,amuzant,superb . sper sa fie ceva o fantoma,daca da ar avea doua creaturi din preferatele mele:vmpiri si fantome .Super poveste Yuuki^^. Te pwp , vampirita 

bloody moon   sper fie ceva avea doua creaturi din fantome .super poveste yuuki^^. pwp

24.9KB


_______________________________________
``````¶0````1¶1_```````````````````````````````````````
```````¶¶¶0_`_¶¶¶0011100¶¶¶¶¶¶¶001_````````````````````
````````¶¶¶¶¶00¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶0_````````````````
`````1_``¶¶00¶0000000000000000000000¶¶¶¶0_`````````````
`````_¶¶_`0¶000000000000000000000000000¶¶¶¶¶1``````````
```````¶¶¶00¶00000000000000000000000000000¶¶¶_`````````
````````_¶¶00000000000000000000¶¶00000000000¶¶`````````
`````_0011¶¶¶¶¶000000000000¶¶00¶¶0¶¶00000000¶¶_````````
```````_¶¶¶¶¶¶¶00000000000¶¶¶¶0¶¶¶¶¶00000000¶¶1````````
``````````1¶¶¶¶¶000000¶¶0¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶0000000¶¶¶````````
```````````¶¶¶0¶000¶00¶0¶¶`_____`__1¶0¶¶00¶00¶¶````````
```````````¶¶¶¶¶00¶00¶10¶0``_1111_`_¶¶0000¶0¶¶¶````````
``````````1¶¶¶¶¶00¶0¶¶_¶¶1`_¶_1_0_`1¶¶_0¶0¶¶0¶¶````````
````````1¶¶¶¶¶¶¶0¶¶0¶0_0¶``100111``_¶1_0¶0¶¶_1¶````````
```````1¶¶¶¶00¶¶¶¶¶¶¶010¶``1111111_0¶11¶¶¶¶¶_10````````
```````0¶¶¶¶__10¶¶¶¶¶100¶¶¶0111110¶¶¶1__¶¶¶¶`__````````
```````¶¶¶¶0`__0¶¶0¶¶_¶¶¶_11````_0¶¶0`_1¶¶¶¶```````````
```````¶¶¶00`__0¶¶_00`_0_``````````1_``¶0¶¶_```````````
``````1¶1``¶¶``1¶¶_11``````````````````¶`¶¶````````````
``````1_``¶0_¶1`0¶_`_``````````_``````1_`¶1````````````
``````````_`1¶00¶¶_````_````__`1`````__`_¶`````````````
````````````¶1`0¶¶_`````````_11_`````_``_``````````````
`````````¶¶¶¶000¶¶_1```````_____```_1``````````````````
`````````¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶0_``````_````_1111__``````````````
`````````¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶01_`````_11____1111_```````````

pus acum 10 ani
   
yuuki24
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 35
Stiu,e cam scurt,dar...mda,sper sa va placa    




Capitolul 5


Durerea fizica pe care o simteam in urma luptei cu Eve era nimic pe langa durerea emotionala ce o simteam in piept. Mintea mea nu putea accepta asa ceva,eram mai mult decat confuza. “Respira,Chloe,respire” ,mi-a rasunat in minte vocea Laylei,indrumandu-ma.
-Ok. Unu,doi,trei. Am inspirit adanc si apoi am expirat. Am inceput sa analizez situatia.
Deci,pana acum am asa: O psihopata care incearca sa imi faca felul,o prietena pe care trebuie sa o protejez,o creatura care se joaca cu mintea mea,o carte cu posibile informatii deja disparuta si…inca o chestie pe care nu o voi recunoaste nici macar in mintea mea.
“ Ok,nu e atat de rau,Chloe! Incearca sa gasesti o solutie.”mi-am spus eu,dar imediat,creierul meu a raspuns: “Usor de zis, greu de facut.”.
Evelyn nu si-a revenit complet,deci o putem uita pentru un moment. Layla e la ore,inconjurata de multa lume,nimic rau nu i se poate intampla,nu?......In privinta creaturii nu am ce face momentan,deci ar trebui sa incep sa caut informatii despre carte.
Bineinteles ca urma sa caut informatii,dar cu acum. Acum aveam cursuri.
Am pornit singura de-a lungul coridorului,sprijinindu-ma de perete,deoarece picioarele inca ma dureau. Am ajuns la sala de clasa,pregatita sa intru,dar un miros cald si imbatator m-a atras. Imi era cunoscut,dar era mai dulce,mai ispititor. Imi facea gatul sa arda, ma facea sa vreau sa alerg,pana cand voi gasi locul de unde venea. Mecanic,m-am indepartat de usa si am deschis fereastra ce ducea spre curtea academiei. Eram la etajul 2,impactul nu ar fi fost foarte dur. Am iesit pe fereastra si mi-am odihnit picioarele pe pervazul acesteia. Am tras adanc aer in piept si am sarit,lasand vantul sa imi mangaie parul. Am aterizat lin,pe varfuri,fara a scoate vreun zgomot. Am adulmecat aerul si m-am lasat purtata de val. Curand,am pierdut din vedere cladirea ce imi servise drept adapost. Mirosul devenea mai puternic cu fiecare pas,o senzatie cunoscuta m-a strabatut,mai intensa decat de obicei. Crengile copacilor imi bateau fata si imi lasau semne. Frunzele si insectele mi se izbeau de frunte,iar apoi se prindeau in par,dar nu imi pasa. Simteam o libertate imensa atunci cand alergam. Senzatia din stomac mi s-a accentuat,informandu-ma ca eram aproape de locul cautat. Mirosul m-a ghidat pana cand am ajuns langa un arbore urias. Cu ochii inchisi,am inspirit,lasand mireasma sa imi inunde narile. M-am apropiat mai mult si am deschis ochii. Acum vedem ce era,acum realizam de ce o luasem la fuga ca o nebuna. Ajunsese sa imi para rau,in fata mea nu mai era ceva ce mi-ar fi provocat placare,era un corp,unul inert,ciopartit si plin de sange atarnat de o creanga solida. Pe gat erau urme de colti,de unde se scurgeau firisoare de sange. Era vorba de sange,alergasem dupa mirosul de sange,ca unul animal infometat,ca o bestie. Corpul era al unei fete,una frumoasa din ce puteam distinge printre rani. Parul ei blond era acum imbibat in  sange. Era o imagine inspaimantatoare. Am cazut in genunchi,constienta de descoperirea facuta. Adrenalina ce imi invadase corpul in timpul alergarii si ma facuse sa uit de dureri,acum se risipise,lasand locul vechilor rani,peste care evident erau altele noi. Cu mainile tremurande,mi-am scos telefonul din buzunar si am sunat la academie pentru a ii informa despre descoperirea macabra facuta.
Directoarea a sosit in scurt timp,insotita de doua masini de politie. Politisti mi-au pus cateva intrebari la care am raspuns fara prea multa vlaga,dupa care mi-au permis sa ma retrag. Doamna Stephani,directoarea,m-a dus inapoi la academie soptindu-mi ca totul va fi bine si ca nu trebuie sa ma ingrijorez. Ceea ce ma speriase pe mine nu era neaaparat descoperirea leșului, ci foamea mea incontrolabila. Beam sange,era normal,dar niciodata nu mi se intamplase asa ceva. Gatul imi ardea,corpul nu mai raspundea la comenzi,eram asemenea unui animal,unul insetat de sange.O bestie incontrolabila. Lacrimile au inceput sa imi curga incet pe obraji imediat ce am ajuns in camera. Noroc ca Layla nu era prin preajma. Obosita,mai confuza decat acum cateva ore si speriata m-am lasat sa cad in pat,dorindu-mi un somn linistit. Nu stiu cand am adormit,dar stiu ca nu a durat mult acel somn “linistit” pentru ca o noua viziune prindea contur,mai infricosatoare ca oricare alta.


_______________________________________
No anime=No life!


pus acum 10 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Capitolul 2
Interesanta putere are Chloe, sa prevada viitorul…sau sa aiba viziuni, cum ai spus tu. Ciudat totusi ca cei din scoaka stiau de asta :-? Presupun ca cele doua au fost supraveghate o perioada. Imi place Layla, e draguta si ma bucur ca o ajuta pe Chloe cu infatisarea. Acum sa vedem ce se mai intampla, ce va face Eve. Si tipul ala probabil e Chris, daca nu ma insel :-? Acum ma pun sa citesc celalat capitol, sper sa am dreptate xD

Capitolul 3
Dafuck, 10 ani? o_o Ioi, ce academie lunga...de fapt, ar putea fi un fel de orfelinat pentru vampiri, sau camin mai bine spus o.o
Hmm, ce bine o cunoaste Layla pe Chloe xD Norma, era de asteptat.
Hehe, se pare ca micuta noastra vampiroaica nu se poate controla cand e nervoasa ;;) Noroc ca a venit Chris, altfel cred ca o omora :))

Capitolul 4
Du-te*
Dupa presupunerile mele copilul acela a furat cartea, ca sa faca jocul mai interesant. O idee destul de comuna, sper sa o personalizezi cat mai mult :3 Nu inteleg totusi de ce a lesinat Chloe :-? Nu a fost lovita sau ceva. Sau o fi fost din cauza scocului? Ma rog, e o nelamurire secundara, n-ar trebui sa-i dau mare atentie. Ma intreb daca Eve se mai trezeste :)) La ce calumea a bocat-o, slaba sanse.

Capitolul 5
Kyaaah >o< Nu ne tine mult in suspans, vreau sa stiu de viziune! E destul de normal pentru un vampir sa fie atras de sange, totusi :)) Oricum, daca nu facea asta nu s-ar fi gasit niciodata cadavrul.

Ai un stil usor de a scrie, care poate parea banal in unele momente deoarece nu folosesti termeni extraordinar de 'filozofici' sau iesiti din comun, dar reusesti sa transimiti oamenilor exact ce vrei sa exprimi si nu ne incarci cu foarte multe informatii, ceea ce e bine. Tine-o tot asa, chiar daca ti-ai mai putea dezvolta vocabularul in unele momente cand povestesti, pentru un si mai mare impact. Ma bucur ca ai continuat sa scrii chiar daca nu prea aveai cititori :33 Mi-a facut placere sa reiau acest fic si sa-l citesc pentru ca pare din ce in ce mai interesant. Sper sa nu ma dezamagesti scumpete, si sa vi repede cu urmatorul capitol. Te-as ruga sa ma anunti, daca nu e cu suparare, dar nu-ti promit ca voi lasa comentariu imediat dupa ce voi citi.
Bafta la scris si multa inspiratie xD


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 10 ani
   
...yuki...
Membru

Din: tulcea
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 37
heiiii,next?

_______________________________________
``````¶0````1¶1_```````````````````````````````````````
```````¶¶¶0_`_¶¶¶0011100¶¶¶¶¶¶¶001_````````````````````
````````¶¶¶¶¶00¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶0_````````````````
`````1_``¶¶00¶0000000000000000000000¶¶¶¶0_`````````````
`````_¶¶_`0¶000000000000000000000000000¶¶¶¶¶1``````````
```````¶¶¶00¶00000000000000000000000000000¶¶¶_`````````
````````_¶¶00000000000000000000¶¶00000000000¶¶`````````
`````_0011¶¶¶¶¶000000000000¶¶00¶¶0¶¶00000000¶¶_````````
```````_¶¶¶¶¶¶¶00000000000¶¶¶¶0¶¶¶¶¶00000000¶¶1````````
``````````1¶¶¶¶¶000000¶¶0¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶0000000¶¶¶````````
```````````¶¶¶0¶000¶00¶0¶¶`_____`__1¶0¶¶00¶00¶¶````````
```````````¶¶¶¶¶00¶00¶10¶0``_1111_`_¶¶0000¶0¶¶¶````````
``````````1¶¶¶¶¶00¶0¶¶_¶¶1`_¶_1_0_`1¶¶_0¶0¶¶0¶¶````````
````````1¶¶¶¶¶¶¶0¶¶0¶0_0¶``100111``_¶1_0¶0¶¶_1¶````````
```````1¶¶¶¶00¶¶¶¶¶¶¶010¶``1111111_0¶11¶¶¶¶¶_10````````
```````0¶¶¶¶__10¶¶¶¶¶100¶¶¶0111110¶¶¶1__¶¶¶¶`__````````
```````¶¶¶¶0`__0¶¶0¶¶_¶¶¶_11````_0¶¶0`_1¶¶¶¶```````````
```````¶¶¶00`__0¶¶_00`_0_``````````1_``¶0¶¶_```````````
``````1¶1``¶¶``1¶¶_11``````````````````¶`¶¶````````````
``````1_``¶0_¶1`0¶_`_``````````_``````1_`¶1````````````
``````````_`1¶00¶¶_````_````__`1`````__`_¶`````````````
````````````¶1`0¶¶_`````````_11_`````_``_``````````````
`````````¶¶¶¶000¶¶_1```````_____```_1``````````````````
`````````¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶0_``````_````_1111__``````````````
`````````¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶01_`````_11____1111_```````````

pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la