Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Roxxy22
Femeie
25 ani
Cluj
cauta Barbat
25 - 48 ani
Lumea noastră Anime / Ficuri Originale / Silencia Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Dupa cum stiti, mereu ma apuc de un fic nou dar nu-l termin. Eh! Nu ma pot abtine. Azi o sa postez un fic nou, pe care l-am postat si pe animezup. Pana acum are doar un capitol. Sper sa va placa.


Nume: Silencia
Gen: Yaoi
Continut: romance/yaoi/supranatural/mistery

Capitolul unu

Ce poate exprima tacerea?

E o zi ploiasa. Stropii de ploaie se loveau de geamurile de sticla ale colegiului in care imi petrec zilele. Sunt unul dintre profesorii care preda aici si totodata sunt si directorul acestei institutii. Desi am numai douazeci si trei de ani, tatal meu a hotarat ca eu sa-i iau locul si duc mai departe numele de Renjo. Intr-o zi, acest nume ma va baga in mormant.
-Domnule Renjo, va rog frumos sa semnati aceste acte de transfer catre 9Al.
-Transfer? Cine se transfera? Sa vad!
-Poftiti! Spune Yoshino, secretarul meu. Asadar un baiat din inalta societate. Alexei Semenov ( Алексей Семенов ), in varsta de cinsprezece ani. Parul era de un gri metalic, tuns putin ciudat si ochii albastri. Mi se pare destul de interesant. Am semnat actele si i le-am inmanat lui Yoshino, care astepta nerabdator sa plece din birou. Unde s-o grabi? Numai el stie.

Azi am ora cu 9Al. Abia astept sa-l cunosc pe Alexei. Din inalta societate, huh? Se pare ca si el e la fel ca mine. Un rasfatat! Cand am ajuns in clasa el nu era. Asta da inceput. M-am asezat la catedra si am inceput sa predau. Dupa 10 minute am auzit o bataie in usa. In sfarsit a ajuns! A mormait un ,,scuze ca am intarziat'' si dupa ce l-am prezentat in fata clasei i-am spus sa se aseze. Nu pare genul de baiat caruia sa-i pese de scoala. Dar in ziua de azi, nimanui nu-i mai pasa de scoala. In timpul orei il mai priveam din cand in cand sa vad cum se comporta. Era extrem de tacut. Aproape ca am uitat ca se afla in clasa. Insa, ma privea insistent de fiecare data cand intorceam capul spre el. Oare ce vrea sa spuna prin asta? La sfarsitul orei am mers sa vorbesc cu el. Nu prea indrazneam. El era genul baietilor cu care nu poti vorbi. Rebel! Da! Asta era cuvantul! Purta un hanorcac gri la fel ca parul sau, o pereche de blugi negri cu lanturi, mulati si un tricou negru. Toata aceasta impracaminte era completata de o preche de manusi fara degete si de zgarda cu tepi din jurul gatului.
-Cum a fost? am intrebat.
-Cum a fost ce? raspunde el vizibil iritat. Sa fie el o persoana irascibila?
-Prima ta zi in aceasta scoala. Am uitat sa ma prezint. Eu sunt Renjo Shin, profesorul tau de arta si de asemenea directorul scolii.
-Imi pare bine, a raspuns nepasator.
-Am vazut ca esti tacut. Se poate sa fii timid?
-Nici gand. Nu e genul meu sa fiu zgomotos. Nu-mi place sa atrag atentia.
-Asta nu inseamna ca nu trebuie sa vorbesti deloc, ii raspund.
-Profesore! Cateodata nu e nevoie de cuvinte pentru a exprima ceva, spune el parasind clasa si lasandu-ma cu gura cascata.

Nu e nevoie de cuvinte? Atunci spune-mi Alexei, ce poate exprima tacerea?

Nota: 9Al (profil de alchimie) Nu stiu daca in realitate exista asa ceva.


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Aiko-chan
Bufniță Flămândă

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 329
O.O Mami are un fic noooou 
Si este...YAOI!  Aiko se bucura muuuult ca mami mai are inca un fic yaoi^^
Primul capitol a fost super! Chiar ma intrebam ce poate fi 9Al ^^
Sa inteleg ca o sa fie ceva gen Full Metal Alchemist?
Sunt chiar curioasa sa citesc mai departe! Si mami...cum reuseti sa te descurci cu atat de multe ficuri? Adica...eu am doar unul si raman in urma cu next-urile!
Mami e grozava!
Aiko te ube, Ja ne!


_______________________________________
I hate everything about you!
Why do i love you!
You hate everything about me!
Why do you love me?
                          by three days grace
JRock is my new religion!

NU MA SUPARATI CA VA ZGARIE MAMI!♪♪♪♪( ̄ー ̄

TOTI PITICII DIN LUME+AURUL LOR SUNT AI MEEEI!

P.S!!!!LOLITA23q(toti membrii),AN CAFE(toti membrii),Matenrou Opera, U-KISS(Donghoo,Soohyun,Eli,Kevin,Alexander,Kibum,AJ, Hoon),JJ Project, M.I.B, Dalmatian, Tritops , Song Chan Ho,Lee Chi Hoon,Gwak Min Jun,Won Jong Jin,Yamor,Park Jae Hyun,Jung Joon Young,Ryosuke Yamada, Jang Woo Young,T.O.P(Choi Seung Hyun), Kim Bo Kyung, SMTown, ZE:A, X-5, N.Sonic, AA, TAKEN,  Song Joong Ki (Kang Ma Ru) aceeasi persoana! , Sistar, Girl's Day, G.E.M, LC9, Aaron Yan, A-Jax, Panda Yang, Park Ji Ho, Shinhwa ^^ <33 PROPRIETATE PRIVATA   O_____O JOS LABA CA VA MUSC! X_____X
Yoshida Yuzan,Alvaro Garay,Tsutsugami Gai, Syo Kurusu,Yuushin, Kou-kun, Hyorin, Ri-chan  are MINE MINE MINE! JUST MINE O_O... STAY AWAY
Yuuki-neechan, Daya-chan, Yoyo-neechan,Dedu, nepoata mea (Sura),mihai1213,Kitsune-kun, Mady  are MINE!!! so STAY AWAY!

pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Nici eu nu stiu Aiko-chan. Stiu doar ca te ubee mult si ca esti o scumpa. De aceea iti dedic tie capitolul asta. L-am postat pe animezup prima data. Cred ca o sa aiba cateva ,,instructiuni'' legate de text (marime/culoare) dar asta e. Sunt prea obosita sa-l mai corectez. 

Capitolul doi Tacere!

Alexei p.o.v

Inca o zi plictisitoare! Desi, afara era o vreme atat de frumoasa. Razele soarelui acopereau tot orasul facandu-l parca sa straluceasca. Aparent era chiar o dimineata frumoasa, obisnuita! Toti isi vedeau de treburile lor, fie cu munca fie cu scoala. Asa ca mine! Nici in momentul de fata nu stiu cum se face ca sunt treaz. Aici ar fi doua variante: prima ar fi insistentele mamei, iar a doua, nenorocita de alarma! Intodeauna imi spulbera cele mai frumoase vise. Fiind prins intre ganduri ma izbesc de un baiat. Si inca, ce baiat! Era un slabanog imbracat in stilul emo, dragut ce-i drept, si care facea pe durul afisandu-mi o privire de gen : stai departe!
-Vezi pe unde mergi! Spune el.
-Iarta-ma scumpete. Nu stiam ca esti asa delicat!
Cu astea fiind zise, mi-am continuat drumul spre scoala cu un aer de triumfator. Ce bine e cand pui pe cineva la punct. Si ce daca eu sunt cel neatent? Nu trebuie sa ma las calcat in picioare. Desi, baiatul ala nu arata deloc rau. Ar merge o tura. Chiar daca pe dinafara arat timid, tacut sau nepasator, pe dinauntru sunt un demon. Nu sunt vorbaret. Imi place sa las faptele sa vorbeasca pentru mine.
-Hey baby! Spune o voce din spatele meu. Ma intorc, si ce vad? O gasca de baieti! Iar dupa cum arata, e clar ca sunt infierbantati.
-Ce vrei? Raspund indiferent.
-Nu vrei sa ne distram putin? Spune acel baiat. Avea parul negru ca pana corbului si ochii albastrii inexpresivi. Nu era cu mult mai inalt decat mine si nici bine facut. La fel si eu. Nu eram un pachet cu muschi insa nici schelet nu eram. Eram potrivit chiar daca nu aveam muschi. Tipic stilului de rocker.
-Nu cred ca faci fata! I-am raspuns la fel de indiferent. In urmatoarea secunda m-am trezit lipit de zid cu mainile deasupra capului.
-Pai cand o sa crezi ca iti fac fata...Cauta-ma! Numele meu e Mark! Cand ai nevoie de mine, vino la vechiul depozit de materiale de constructii!
-De ce as avea eu nevoie de tine? Acum, scuza-ma! Intarzii la ora!
Am vrut sa ma eliberez din mainile lui, insa cand a vazut ce vreau sa fac a strans si mai tare. Bratara metalica pe care o purta ma incomoda si imi lasa urme. Stai! Metal? Nu degeaba invat alchimie.
-Metalul se topeste, am rostit cu voce tare. Un cerc alchimic si-a facut aparitia pe mana mea si bratara de metal a tipului a luat foc, topindu-se. Cred s-a ales cu o arsura destul de frumusica. Dar cui ii pasa? Important e ca am reusit sa scap. Din pacate am intarziat si portile liceului au fost inchise. M-am indreptat spre un parc dragut din apropiere si m-am asezat pe o banca. Era atat de multa liniste aici. Ciresii deja inflorisera, ceea ce era normal in Japonia, pasarele se plimbau de pe o crenguta pe alta. Toti isi vedeau de treburile lor, bineinteles ca nu eram singurul din parc. Indragostitii se tineau de mana si isi dadeau sarutari pe ascuns. Ceva mai patetic de atat nu am vazut. Cand ii vad pe unii baietii cum se omoara incercand sa-si impresioneze iubitele imi vine sa vomit. Darmite sa mai fiu si fidel? Pe ultima mea iubita, din Rusia, am inselat-o cu cine am apucat, fie fata sau baiat. Am vrut sa-i spun inainte sa plec din Rusia. Oricum ne despartisem, insa vroiam sa-i aduc la cunostiinta cat de netoata putea sa fie. M-am culcat cu fratele sau chiar sub ochii ei. Ce vremuri! Imi lasam parul argintiu si putin lungut in sa fie purtat de vant in timp ce imi aduceam aminte de vremurile bune. Depanatul de amintiri nu o sa dureze mult. Imediat ce imi gasesc o noua victima, jocul incepe din nou. Imi simt telefonul vibrand. Il scot din buzunar si raspund plictisit.
-Privet, Alexei! Ce faci?*
-Privet, Vlad! Chiulesc! Tu?
-Chiulesti? Nici bine nu te-ai inscris la scoala ca deja ai inceput cu vechile obiceiuri. Ti-ai facut vreun prieten pe acolo?
-Da' de unde!
-Ah! Pai la cat de tacut si indiferent esti tu, nici nu ma mira. Speram sa te schimbi, dar vad ai ramas acelasi intepat.
-Vad! Stii ce spun mereu...
-Da da! тишина является ответ (tishina yavlyayetsya otvet)*
- вы правы (vy pravy)!*
-Mi-e dor de tine, nebunule!
-Si mie mi-e dor de tine!
-Hey! Stii cu cine s-a combinat fosta ta iubita? Intreaba Vlad ranjind.
-Uimeste-ma!
-Cu Dark! Stii...Americanul!
-Ma bucur pentru el. Si-a gasit o proasta pe care o poate fraieri cum doreste.
-Nu esti gelos?
-De ce as fi? Dar fii sincer! De asta m-ai sunat?
-Ah nu! Doamne fereste! Am vrut sa vad cum o duci. Iti place in Tokyo?
-Da! E okey! E mai cald decat in Moscova.
-Haha! Pai doar esti in Japonia.
-Si totusi, nu e la fel de bine ca in Rusia.
-Ti-e dor de Rusia, nu-i asa?
-Evident!
-Pai cam atat am vrut sa stiu! Ma bucur ca esti bine! дасвиданиа (dasvidania)!*
-дасвиданиа!
Vlad, prietene! Ce dor imi e de tine! Ce dor imi e de Rusia. мое руская (moye Ruska)*. Dar si acolo era plin de idioti. Cu toate astea, imi era bine cu idiotii aia.
M-am uitat la ceas si constat ca e deja ora noua. A trecut o ora, deci? Nu pot merge acum acasa, mama inca nu a plecat la firma iar tata a spus ca azi isi tine sedintele acasa. Imi pun castile in urechi si dau play la ultima melodie descarcata: Asriel-Silencia. Silencia, huh? Cuvantul asta ma reprezinta. Niciodata nu mi-a placut sa vorbesc mai mult decat e nevoie, poate doar in mintea mea. Acolo nu e niciodata liniste. Ma ridic de pe banca si plec! Trecand pe langa un magazin il vad pe profesorul Renjo, in masina lui de fite. Un Ferrari negru, maestuos asemenea unui mustang. Semana putin cu masina tatei. Sper doar ca nu ma vazut. Nu am chef sa dau explicatii si nici sa am probleme cu parintii. Si asa, bietii de ei se chinuie sa ma dezvete de obiceiurile mele proaste. Nici o sansa! Nu in viata asta!
Ma plictisesc destul de tare. Ajung in dreptul unui depozit destul de mare si cel mai probabil, abandonat. Ma intreb ce e cu depozitul asta? Pare destul de interesant. Constructia parea diferita fata de celelalte depozite pe care le-am vazut pana acum. Probabil anii si-au lasat amprenta asupra lui. Era incongurat cu tot felul de materiale de constructii de la caramida pana la aliaje din otel. Din loc in loc mai vedeau si saci de cimenti, destul de vechi si ei care parca ar fi fost sfasiatii de o felina. Cine stie ce nebun a trecut pe aici? Brusc am simtit ca gura imi este acoperita de ceva care mirosea ciudat.

Am deschis ochii confuz. Ce s-a intamplat? Vad totul in ceata. Unde sunt?
-Te-ai trezit, iubire? Spune o voce cunoscuta. Mark?
-Iarasi tu! Ce vrei?
-Pe tine, in patul meu, sa ne satisfacem unul pe altul! Spune el lingandu-si buzele intr-un mod pervers.
-Chiar atat de mult ma doresti?
-Pai vezi...Tu esti singurul care a indraznit sa mi se impotriveasca si sa ma si arda pe deasupra. La propriu! Nu stiu cum ai facut asta dar ai sa platesti.
-Mda. Sigur! Ii raspund ironic.
-Cum te cheama? Spune el apropiindu-se de mine. Mainile lui se plimbau pe peretele de care eram legat cu lanturi, ajungand apoi pe corpul meu. Isi plimba degetele pe coapse, ciupindu-le din cand in cand. La un moment dat, expresia fetei lui se schimba si incepe sa ranjeasca asemeni unui nebun. Se apropie de gatul meu si incepe sa muste cu putere facandu-ma sa scancesc de durere.
-Alexei! Am soptit. Nu trebuia sa musti asa de tare!
-Iarta-ma iubire, dar devin nerabdator. Ma intaresc numai cand te privesc. Uite! Imi apuca piciorul drept si ma obliga sa il infasor dupa talia sa, lipindu-se cu mandria de mine. Am dat de naiba! Chiar s-a intarit! Desi, daca ma gandesc mai bine nu arata asa rau. Problema e ca niciodata nu am fost eu cel dominat, si pun pariu ca tipul nu o sa ma lase sa-l domin.
-Va fii distractiv! Imi sopteste el la ureche.

Nota: Privet = buna/salut/buna ziua
тишина является ответ (tishina yavlyayetsya otvet) = tacerea e un raspuns
вы правы (vy pravy)! = ai dreptate!
дасвиданиа (dasvidania)!* = la revedere/pa pa
мое руская (moye Ruska)* = Rusia mea!


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Iubirea mea *o*
Ce buna ai devenit la scirs ;)) ceva din stilul tau s-a schimbat, asta e clar. Pe buna dreptate ador aceasta evolutie, pe care, sincer, o asteptam de ceva vreme xD
Imediat cum am vazut mesajul de la tine nu m-am abtinut sa nu trec pe aici. Iubesc melodia <3 Asriel is the best xD
Ideea este grozava, eu+alchimia=nebunie totala. Intotdeauna am fost paionata de alchimie, chiar daca dispun de cele mai limitate informatii xD Oricum, ideea in sine e buna, deci nu trebuie acum sa stai sa cauti lucruri reale, improvizarea e cea mai buna :D
Ambele capiole au fost geniale, cu toate ca, atunci cand am vazut cat de scurt e primul capitol, m-am intristat putin :)) apoi l-am vazut si pe al doilea si mi s-a luminat fata xD
Stii momentul ala cand nu mai ai cuvinte? Ei bine, asta e unul dintre ele xD Sunt extrem de impresionata si mandra de tine :)
Imi place ca Alexei e rus <3 ah, moye Ruska <3 intr-o zi chiar voi vizita tara aia.
Sper ca Mark ala sa nu faca cine stie ce cu dragul meu scump si finut si...awww <3
Te iubesc, iubire! :*


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Aiko-chan
Bufniță Flămândă

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 329
Mami! Ce repede ai venit cu next-ul!
Tu...sti rusa? O.O Sincer, cand am vazut acele cuvinte, ma gandeam ori ca am innebunit, ora ca trebuie sa imi schimb ochelarii!:]] Intr-un final (cand am vazut DASVIDANIA) m-am desteptat si am realizat ca e rusa . Stiu ca sunt grea de cap, dar am un motiv bun! Adica...scotoceam prin biblioteca dupa o carte horror sau ceva(eram sigura ca nu avem asa ceva...) dar cand am scos una am vazut o tipa cu ochi de posedata si plina de sange! O.O Am aruncat cartea pe jos Si nici nu am luat-o pe aia ca era prea scarry... Am gasit una numita Casa Tunetului^^
Vaaai...uite despre ce vorbesc eu acum ) Capitolul...trebuie sa ma concentrez pe capitol O.o
Este...GENIAL! Il iubesc, te iubesc, il iubesc pe Alexei, iubesc si acea melodie de la Asriel...mai este ceva de iubit? Nu cred...
Acum cred ca o sa merg sa mananc... se pare ca prea bat campii :]]
Te ube mami! ja ne!


_______________________________________
I hate everything about you!
Why do i love you!
You hate everything about me!
Why do you love me?
                          by three days grace
JRock is my new religion!

NU MA SUPARATI CA VA ZGARIE MAMI!♪♪♪♪( ̄ー ̄

TOTI PITICII DIN LUME+AURUL LOR SUNT AI MEEEI!

P.S!!!!LOLITA23q(toti membrii),AN CAFE(toti membrii),Matenrou Opera, U-KISS(Donghoo,Soohyun,Eli,Kevin,Alexander,Kibum,AJ, Hoon),JJ Project, M.I.B, Dalmatian, Tritops , Song Chan Ho,Lee Chi Hoon,Gwak Min Jun,Won Jong Jin,Yamor,Park Jae Hyun,Jung Joon Young,Ryosuke Yamada, Jang Woo Young,T.O.P(Choi Seung Hyun), Kim Bo Kyung, SMTown, ZE:A, X-5, N.Sonic, AA, TAKEN,  Song Joong Ki (Kang Ma Ru) aceeasi persoana! , Sistar, Girl's Day, G.E.M, LC9, Aaron Yan, A-Jax, Panda Yang, Park Ji Ho, Shinhwa ^^ <33 PROPRIETATE PRIVATA   O_____O JOS LABA CA VA MUSC! X_____X
Yoshida Yuzan,Alvaro Garay,Tsutsugami Gai, Syo Kurusu,Yuushin, Kou-kun, Hyorin, Ri-chan  are MINE MINE MINE! JUST MINE O_O... STAY AWAY
Yuuki-neechan, Daya-chan, Yoyo-neechan,Dedu, nepoata mea (Sura),mihai1213,Kitsune-kun, Mady  are MINE!!! so STAY AWAY!

pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Aiko, scumpa mea! Cartile horror nu sunt pentru tine, albinuta mea! Mede...ma bucur ca te-ai luminat la fata. Chiar asteptai shimbare asta? De fapt, si eu ma bucur ca a avut loc. Sunt constiienta ca nu sunt o scriitoare prea buna. Va multumesc pentru comuri. Va pup dulce.

Capitolul 3
Mark p.o.v

Ce e cu pustiul asta? Are ceva interesant. Chiar daca a reusit sa ma arda la mana. Cum e posibil asa ceva? Ce e el? Vrajitor? Chiar si asa, nu-mi pot lua gandul de la el. Ochii aceia albastri asemeni unui ocean te fac sa te pierzi in ei, buzele rozali parca cereau a fii alintate. Ah! Trebuie sa-l am. Ma ridic din pat si merg la dus. Apa calda imi face trupul sa tremure de placere. Fiecare particica era strabatuta de fiori. Am sa fac orice doar ca sa-l revad si nu doar atat. Nu o sa am liniste pana nu-l fac al meu. Ies din dus si ma indrept spre dulapul mare din lemn de eucalipt cu printuri negre. Scot o pereche de blugi albastri taiati si un tricou rosu, scris cu alb ,,Ecstasy''. Nu puteam deloc sa stau locului. Aveam nevoie de aer asa ca mi-am luat telefonul si am inchis usa de la apartament indreptandu-ma spre...Nici eu nu stiu. La iesirea din apartament, toti golanii pe langa care am trecut intorceau capul dupa mine. Unii imi faceau cu ochiul sau ma fluierau, altii in schimb, ma priveau cu ura sau chiar cu teama pentruintre toate gastile, a mea e cea mai puternica.Toti stiu de ce sunt in stare si ca nu ma tem de nimeni si nimic. Pe trotuar se mai plimbau diferite parasute care imi aminteau de toate aventurile avute in ultima vreme. Nu ma prea dau in vant dupa fete. Cel mai mult imi plac baietii. Cu cat sunt mai tineri cu atat mai bine. De ce spun asta? Pentru ca m-am saturat de baietii de varsta mea, majori, care chiar nu au minte in cap. Pe cand, pustanii sunt de-a dreptul deliciosi. Practic ma invarteam in cerc. Mergem pe langa cofetarie apoi intorceam coltul spre bar. Nu stiam pe unde sa mai merg. M-am plictisit cam de toate locurile din orasul asta, inafara de depozit. Acela e vizuina mea si a gastii. POate ca baietii sunt si ei acolo? Asa nu o sa ma plictisesc singur. Ma indrept cu pasi lenti spre locul acela despre care se spunea ca e blestemat. Tata mi-a spus mai demult ca in locul acelui depozit era de fapt casa unei vrajitoare, acum foarte multi ani, cand era bunicul copil. Era o batrana care avea o gradina extrem de frumoasa. Floriile ei nu se uscau si nu mureau. Erau mereu acolo...Si iarna si vara. Satenii spuneau ca baba omora copii de doi ani si facea magie neagra. Stropea florile cu sangele vrajit ca floriile ei sa fie nemuritoare. Intr-o zi, un batran mai nebun s-a hotarat sa scape de ea asa ca la miezul noptii a intrat in casa ei si i-a dat foc, punandu-si el viata in joc. Inainte sa moara, batrana a blestemat locul. De aceea, pe timpul cand erau muncitori aici se intamplau diferite accidente. Cand aveam cinci ani m-am dus intr-o noapte la un prieten de-al tatalui meu si atunci am vazut cum un om a fost omorat de un bloc de ciment, venit de nicaieri. Si tot nu m-am invatat minte. In timp ce ma gandeam la toate astea am ajuns in dreptul depozitului si ce sa vezi? Dulceata cu ochi albastri. De data asta nu mai scapa. M-am apropiat de o cutie si am scos o carpa pe care am imbibat-o in somnifer. Am tot timpul asa ceva la mine in caz de urgenta. M-am furisat usor in spatele lui i-am pus carpa la gura. In cateva minute mi-a cazut in brate. Chipul sau era luminat de razele soarelui care il faceau sa arate asemeni unui inger. Parul argintiu era tuns putin ciudat, doua fire groase lungi in fata, iar in spate era putin mai scurt de umeri, in forma de tepi si filat. Cu toate astea inca arata ca un zeu. L-am dus repede in depozit si l-am legat in lanturi, rezemat de un perete. Mi-am apropiat putin fata de a lui, atingandu-i cu degetul buzele si apoi ducandu-l pe propriile buze. Inima mea a inceput sa bata cu putere. Ce se intampla cu mine? M-am asezat pe una din lazile de lemn si am asteptat sa se trezeasca. Nu ma saturam sa-l privesc. Puteam sa stau asa ore in sir, insa singura problema era ca incepeam sa ma infierbant cand ii admiram formele. Minutele treceau atat de greu asemeni orelor. Imi mut atentia spre telefonul mobil. Trimit cateva mesaje pentru a-i anunta pe baieti ca sunt ocupat si sa nu vina la depozit. Stateam cu capul plecat si brusc am auzit un sunet. Ah! S-a trezit printesa. M-am apropiat de el si l-am privit. Inca era confuz si nu stia pe ce lume este. Surprinzator, chiar si cand m-a vazut nu era deloc speriat. Asemeni unei feline mi-am plimbat mainile pe corpului lui, voind sa-i vad reactia. Nici frica, nici placere...Nimic. Cum se face ca nu e speriat de mine? Poate si el ma doreste?


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Whisky.
Greieraş

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 214
Vai de capul meu ! Cum de nu am vazut eu noul tau fic. Cred ca trebuie sa imi pun ochelari...
Nu stiu de unde sa incep. Pai in primul rand imi place Rusia o.o
Si da, am observat o schimbare la stilul tau de scriere. O schimbare buna ^.^
Doamne e atat de interesant ! Primul capitol a fost scurt si a fost doar o intruducere in poveste. Al doilea capitol... nu stiu, a fost genial. A fost o faza care mi-a placut la nebunie : - Iarta-ma scumpete. Nu stiam ca esti asa delicat! Mi se pare cea mai smechera replica din tot capitolul :]] Buun... capitolul trei. La inceput nu mi-am dat seama ca de fapt tu reiei actiunea din capitolul trecut, acum din perspectiva lui Mark. Credeam ca vei continua. Dar mi-a placut asta, deoarece am vazut ce gandea el si de unde a aparut :]]]
Per ansamblu imi place ficul si imi place de Alexei <3 Sa pui o poza cu el, bine ?
Cam atat am avut de spus... destul cred :]] Astept next-ul. Te pup dulcee :*


_______________________________________
"Things need to be done and he gets them done."

"I'm not afraid to take chances or go off on my own."
- Norman Reedus



pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Deci...am venit cu pozele. Sper sa va placa. Si ms pt comm Mady. Esti o scumpa. Cat despre celalalt fic o sa-l postez mai tarziu.
Primul e Alexei:


Al doilea e Mark:


Iar al treilea e profesorul Renjo:


Cam atat. O sa pun poze si viitoarele personaje. Kissu.


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Wow! Mie placut, eu mai vrut :o3
Pur si simplu ai facut in asa fel incat sa-mi placa Mark xD Si acum sunt trei personaje interesante. Cred ca o sa fie ceva gen un triunghi amoros, dar mai bine astept sa vad ce ai tu sa ne pregatesti, sweety <3
Nu prea cred eu ca Alexei il doreste pe Mark :)) Pate doar sa-l mai arda putin sau, cine stie?
Mi-a placut mult acea poveste cu vrajitoarea, foarte interesanta.
Lol, acum esti una din scriitoarele pe care le ador la nebunie <3 Mai demult imi placeau ideile+yaoiul, dar acum ai si un stil genial de a povesti/descrie <3
Te iubesc muuult :*


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Aiko-chan
Bufniță Flămândă

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 329
O___O Mami, crede-ma cartile horror sunt pentru mine! ^^Eu sunt mai sadica asa, dar numai cate o data! Atunci ma uit la filme horrorcat cuprinde! Si Aiko te ube mult, dar te rog eu sa nu ma compari cu cojmarul vietii mele! ALBINELE! T____T Suna cam ciudat, dar asta e )
Ma rog...capitolul e super! Imi pare rau ca am trecut atat de tarziu >____<
Alexei e chiaaaaaar cute <3333
Si,si, si...voiam sa mai zic ceva dar am uitat :]]  - Gomen...dar acum m-am trezit su sunt cam adormita! :]]
Aiko te ube mult mami! Ja ne!

silencia o___o mami, crede-ma cartile horror sunt pentru mine! ^^eu sunt mai sadica asa, dar numai

26.5KB


_______________________________________
I hate everything about you!
Why do i love you!
You hate everything about me!
Why do you love me?
                          by three days grace
JRock is my new religion!

NU MA SUPARATI CA VA ZGARIE MAMI!♪♪♪♪( ̄ー ̄

TOTI PITICII DIN LUME+AURUL LOR SUNT AI MEEEI!

P.S!!!!LOLITA23q(toti membrii),AN CAFE(toti membrii),Matenrou Opera, U-KISS(Donghoo,Soohyun,Eli,Kevin,Alexander,Kibum,AJ, Hoon),JJ Project, M.I.B, Dalmatian, Tritops , Song Chan Ho,Lee Chi Hoon,Gwak Min Jun,Won Jong Jin,Yamor,Park Jae Hyun,Jung Joon Young,Ryosuke Yamada, Jang Woo Young,T.O.P(Choi Seung Hyun), Kim Bo Kyung, SMTown, ZE:A, X-5, N.Sonic, AA, TAKEN,  Song Joong Ki (Kang Ma Ru) aceeasi persoana! , Sistar, Girl's Day, G.E.M, LC9, Aaron Yan, A-Jax, Panda Yang, Park Ji Ho, Shinhwa ^^ <33 PROPRIETATE PRIVATA   O_____O JOS LABA CA VA MUSC! X_____X
Yoshida Yuzan,Alvaro Garay,Tsutsugami Gai, Syo Kurusu,Yuushin, Kou-kun, Hyorin, Ri-chan  are MINE MINE MINE! JUST MINE O_O... STAY AWAY
Yuuki-neechan, Daya-chan, Yoyo-neechan,Dedu, nepoata mea (Sura),mihai1213,Kitsune-kun, Mady  are MINE!!! so STAY AWAY!

pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Va multumesc pentru comuri, dragele mele. Sper ca nextul sa va lase cu gura cascata. Mede, ma indoiesc ca o sa existe un triunghi amoros.Specificare : Shin are/avut/avea un rol important in acest fic, la fel si Mark. Dupa cum am spus, aceste personaje principale au fost introduse pentru au o influenta fizica/emotionala asupra personajului principal si lasa amprente asupra lui. Lectura placuta ~

Capitolul patru

Alexei p.o.v

Stateam si asteptam. Vroiam sa inchid ochii dar nu vroiam sa par las. Nu pot permite sa ma calce in picioare. Nu pot permite sa-mi faca ceea ce am facut eu. Macar de s-ar termina repede.
-Alexei! Aud un strigat. Din spatele usilor solide aparu chiar profesorul Renjo. Niciodata nu m-am bucurat atat de mult sa vad un profesor.
-Tu cine esti? Pleaca! Imi strici distractia, se rasteste Mark.
-Scuze, dar nu te pot lasa sa-i faci rau cuiva, in special unui elev de-al meu, spune Shin.
-Incearca sa ma opresti! Striga Mark furios. Se indreapta spre profesor cu un cutit in mana. Am inchis ochii strans pentru ca nu vroiam sa vad pe cineva ranit. Am auzit un zgomot puternic si apoi l-am vazut pe Mark stand pe podea frecandu-si capul, ce parea a fi spart. Shin s-a indreptat spre mine si mi-a desfacut catusele. Aproape ca am facut cunostiinta cu podeaua daca nu era Shin. Trupul mi-l simteam greu, ca din plumb. Picioarele imi tremurau asa cum n-am crezut ca vor tremura vreodata iar pieptul mi-l simteam apasat de ceva greu care ma impiedica sa respir normal. Ce se intampla cu mine? Asta nu sunt eu! M-am asezat jos, lipit cu spatele de peretele rece si mi-am tras genunchii la piept. Shin s-a luat la cearta cu Mark, insa eu parca nu eram prezent. Nu mai auzeam nimic din ce vorbeau. Totul mi se parea ca...Facut din sticla. Peste tot doar sticla care ma invaluia si ma inchidea intr-o inchisoare. Cu fiecare zgomot, cu fiecare miscare se crapa mai tare. Iar cand se sparse am vazut doar doua cadavre, dar nu mi-am dat seama la inceput cine erau. Cand mi-am revenit i-am vazut pe Mark si pe Shin la pamant acoperiti de sange.


Shin p.o.v

Treceam pe strada si l-am vazut pe Alexei. Ar trebui sa fie la scoala acum. Are de gand sa chiuleasca? Asta am urat la elevi. Mereu vor sa chiuleasca. M-am prefacut ca nu-l vad ca sa-l pot urmari. Am luat coltul si am pornit dupa el. Am vazut ca se indreapta spre un depozit abandonat. Ce cauta el acolo? Am parcat masina undeva in apropiere si am iesit. M-am furisat dupa cateva lazi mari de lemn la 10 metri de depozit. L-am vazut pe Alexei ca sta acolo si brusc este asaltat de un baiat brunet. Nu am apucat sa actionez pentru ca deja il trase in depozit. Din cate am auzit aici vin diferite gasti, care mai de care mai periculoase. Daca as fi intrat dupa el cine stie de ce as fi dat. Am preferat sa astept. M-am furisat in spatele depozitului cautand un geam sau o usa. Am gasit o usita mica de lemn insa nu puteam sa o deschid pentru ca era incuiata cu un lacat cat palma batranului meu tata. Imi trecu prin minte sa sparg usa insa constat ca as atrage atentie. M-am invartit de cateva ori in jurul depozitului. Minutele trecura. M-am lipit usor de suprafata dura si am ascultat. Era liniste. Pana cand se auzi un telefon sunand si nu era al meu. Era al tipului care l-a luat pe Alexei. Nu am putut sa aud din conversatie decat momentul in care baiatul a spus sa nu vina nimeni la depozit ca vrea sa ramana singur. Asta e perfect. Stiind ca e singur imi va fi mai usor sa-l scot pe Alexei de acolo. Insa nu stiam cum sa intru, pana cand am realizat ca portile din fata erau deschise. Le-am tras cu putere si am intrat. L-am vazut pe bietul meu elev incatusat si pe brunet cum statea lipit de el intr-un mod al naibii de pervers. Dupa ce ,,am schimbat cate vorbe'' cu brunetul si l-am pus la pamant m-am dus la Alexei ca sa-l eliberez. Din nefericire, pisicuta nu a vrut sa renunte la prada ei.
Continua sa comenteze si sa faca pe superiorul.
-Cine te crezi tu sa vii aici si sa ma intrerupi? Intreaba el plin de sine.
-Cine te crezi tu sa abuzezi de un baiat de cinsprezece ani? Tu chiar nu ai minte? Nu stii ca o sa ajungi la politie?
M-am uitat in spate dupa Alexei dar el disparuse.
-Alexei! Unde esti? Unde ai disparut? Am strigat disperat.
Pe usile depozitului si-au facut aparitia niste tipi imbracati in stil rock cu pistoale in mana.
-Voi! Ce cautati aici? Intreaba brunetul disperat.
-Am venit sa pun punct conflictului dintre gasti, Mark, spune un baiat blond. Conflict? Sper ca nu are de gand sa ne omoare. Baietii se indreptau cu pasi marunti si apasati spre noi.
-Se va sfarsi repede, spune acelasi baiat blond. O durere acuta ma cuprinse in piept. Trupul imi cazu pe pamantul rece colorandu-l cu substanta vitala. Totul se invarte. Ochii vor sa mi se inchida. Imi era din ce in ce mai greu sa-i tin deschisi. Imi era greu sa mai respir. Imi era...Somn. Atat de somn incat nu am mai putut rezista si m-am lasat prada mortii. Ultimul lucru pe care l-am auzit a fost un Te iubesc Alexei soptit de Mark.

Modificat de The World Ruler (acum 11 ani)


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Aiko-chan
Bufniță Flămândă

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 329
O___O Huh?
Deci...Mark e m...mort? De ceeeee?   Si proful Shin...cum a reusit sa ii sparga capul lui Mark? Asta chiar m-a socat! 
Saracul Alexei... cred ca e confuz!
Oricum, capitol genial, mamica geniala! Ce pot sa cer mai mult? ^^
Apropo...ce papa bun mancat tu aseara? ^^ Era ceva cu...ciocoloata ?O__O
Daisuki mami!<333
Ja ne!


_______________________________________
I hate everything about you!
Why do i love you!
You hate everything about me!
Why do you love me?
                          by three days grace
JRock is my new religion!

NU MA SUPARATI CA VA ZGARIE MAMI!♪♪♪♪( ̄ー ̄

TOTI PITICII DIN LUME+AURUL LOR SUNT AI MEEEI!

P.S!!!!LOLITA23q(toti membrii),AN CAFE(toti membrii),Matenrou Opera, U-KISS(Donghoo,Soohyun,Eli,Kevin,Alexander,Kibum,AJ, Hoon),JJ Project, M.I.B, Dalmatian, Tritops , Song Chan Ho,Lee Chi Hoon,Gwak Min Jun,Won Jong Jin,Yamor,Park Jae Hyun,Jung Joon Young,Ryosuke Yamada, Jang Woo Young,T.O.P(Choi Seung Hyun), Kim Bo Kyung, SMTown, ZE:A, X-5, N.Sonic, AA, TAKEN,  Song Joong Ki (Kang Ma Ru) aceeasi persoana! , Sistar, Girl's Day, G.E.M, LC9, Aaron Yan, A-Jax, Panda Yang, Park Ji Ho, Shinhwa ^^ <33 PROPRIETATE PRIVATA   O_____O JOS LABA CA VA MUSC! X_____X
Yoshida Yuzan,Alvaro Garay,Tsutsugami Gai, Syo Kurusu,Yuushin, Kou-kun, Hyorin, Ri-chan  are MINE MINE MINE! JUST MINE O_O... STAY AWAY
Yuuki-neechan, Daya-chan, Yoyo-neechan,Dedu, nepoata mea (Sura),mihai1213,Kitsune-kun, Mady  are MINE!!! so STAY AWAY!

pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Wow! o.o stai! profu meu genial e mort? p.p
Si Mark? p.p
Dar...dar...daaaaar p.p E aproape imposibil, sunt intr-o asa stare de shok. Cred ca si Alexei este la fel ca mine...
Ce oamenii...aia din banda adversa o.o Frate, de ce l-au omorat si pe prof? o.o Chiar daca ala blond cu pistol imi parea destul de dragut, de ce? p.p
Sper ca Alexei sa nu pateasca nimic, chiar daca cred ca va fi luat prizonier. Te astept pe tine sa ma lamuresti.
Pup dulce si te ubee :3


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Whisky.
Greieraş

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 214
What the hell ?!? Shin mort ? Mark mort ? No no... nu e posibil.
Nu stiu... ma gandesc la Alexei. In ce tampenie s-a bagat. Daca nu mergea acolo nu se intampla nimic. De ce s-a dus ? De cee ?!
Ok, acum aberez. Mi se pare prea aiurea o.o
Tipii aia erau super ciudati ! Sa nu se atinga de Alexei ca fac urat.
Ce pot sa mai zic... capitolul a fost extraordinar.
Vreau next-ul o.o Te pup :* Bafta la scris


_______________________________________
"Things need to be done and he gets them done."

"I'm not afraid to take chances or go off on my own."
- Norman Reedus



pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Am venit cu nextul. Sper sa va uimesc. Va pup:*

   Capitolul cinci

Sticla! Totul e invaluit in sticla. O lumina difuza creaza refractii. Lumina care vine din afara e orbitoare, seamana cu Soarele. Ce se vad in departare? Doua siluete ciudate se apropie spre mine, dar sunt invaluite de intuneric. Se aud pasi. Ecoul lor e asurzitor. Cu cat se aud mai tare, sticla se crapa. Lumina dispare iar totul e invaluit de intuneric. Sticla s-a spart!

Bucati de sticla aparuta de nicaieri erau imprastiate pe jos. O lumina puternica ma face sa-mi inchid ochii. Politia! Dar ce cauta aici? Ce s-a intamplat? Am incercat sa ma ridic insa nu-mi puteam misca mana stanga. Eram taiat. Cioburi imi patrunsera prin piele facandu-ma sa scancesc. Sangele imi curgea siroaie umplandu-mi hainele.
-Mainile sus! Striga un politist. Am incercat sa fac intocmai insa nu imi puteam ridica mana. Cand m-a vazut ca sangerez s-a apropiat spre mine.
-Ce s-a intamplat cu tine? Intreaba el.
-Nu stiu! Nu-mi amintesc. Unde e profesorul meu?
-Domnul Shin Renjo este mort. La fel ca si cel cu care era, Mark Hemilton.
-Cum? Nu! Nu se poate!
-Tu ai fost baiatul rapit de Mark? Intreaba un alt politist cu parul blond si ochii albastrii.
-Mda!
-Hai sa te ducem acasa. Sper ca violatorul ala nu ti-a facut nimic.
-Nu! Raspund scurt.
-Cum te cheama? Intreaba blondul.
-Alexei!
-Alexei? Ultimele cuvinte ale lui Mark au fost : te iubesc Alexei! Deci tu esti...
-Cum? Ce?
-Nu-ti face griji. Nu te mai gandi la ei. Haide sa mergem sa-ti bandajam rana, altfel se va infecta.
Dupa ce rana mi-a fost bandajata am mers acasa cu politistul blond.

Ajuns acasa, mama m-a asaltat cu intrebari, iar cand mi-a vazut bandajul de la mana, a tipat speriata. Nebagand-o in seama, m-am indreptat apoi in camera mea unde m-am bagat in pat. Vroiam doar sa ma odihnesc. Din cauza durerilor si a tot ce sa intamplat am adormit imediat.
Cand m-am trezit era deja intuneric. Luna stralucea pe cerul de culoare inchisa, fiind ultima tenta de culoare si lumina in acest peisaj mirific. Am facut un dus rapid, insa imi era greu deoarece aveam mana bandajata. Dupa ce cu greu am reusit sa ma imbrac intr-o pereche de pantaloni de training negri si un tricou tot negru, am coborat in bucatarie. La ora asta eram singur acasa deoarece parintii mei erau plecati la munca. Firma asta le da doar batai de cap. Mi-am luat un sandwish si un pahar de suc de portocale pentru ca eram lihnit de foame. Nu am mancat toata ziua. Dupa ce am terminat de mancat si am strans firimiturile, am urcat sus in camera si am pus mana pe telefon. Vreau sa aflu cand e inmormantarea lor asa ca am sunat un coleg. Am inteles ca vor fii inmormantati in acelasi timp. M-am ghemuit in pat tremurand. De ce mi se intampla mie toate astea? De ce ma afecteaza moartea unor persoane pe care nici macar nu le cunosc? De ce m-au ranit ultimele cuvinte ale lui Mark? Cum poate cineva sa se indragosteasca atat de usor asa cum a facut el?

E o noua zi. Azi e inmormantarea lui Mark si a lui Shin. M-am imbracat intr-o pereche de blugi negrii si o bluza neagra. Azi nu avem cursuri. Au fost anulate deoarece inmormantarea are loc de dimineata. Mama m-a sarutat pe frunte si mi-a spus sa incerc sa uit ca doar nu e vina mea. Daca nu eram eu ei doi poate ar fii fost in viata. Macar Shin.
Pe drum, toata lumea era monotona. Un peisaj sumbru format din siluete imbracate in negru si completate de cerul innorat si de stropii de ploaie care ne insotesc. Un asemenea peisaj ar trebui pus in rama. Pentru mine, timpul a trecut asa de repede. Nici nu am sesizat ca slujba de la biserica s-a incheiat si acum pornim spre cimitir. Parca eram o papusa cu telecomanda.
Ajunsi la cimitir, preotul a facut o slujba care pentru mine a fost destul de scurta dupa care cei doi au fost bagati in groapa. Bineinteles, au fost inmormantati in locuri diferite.

Dupa ce toata lumea a plecat, eu am ramas. La intrarea in cimitir se afla un cires urias. Mirosul florilor sale te acapara cu totul inchizandu-te intr-un basm. Vantul adia usor luandu-mi parul usor ciufulit. M-am asezat cu spatele lipit de ciresul, ce parea a fii destul de batran, privind mormintele de la departare. Timpul trece asa de repede pe cand eu imi doresc sa treaca cat mai incet posibil. Vreau sa raman captiv in acest peisaj, in aceasta clipa, in care nu durerea, ci confuzia ma sfasie pe dinauntru.
Intunericul s-a lasat. Luna urca pe cer in toata splendoarea ei, oferind lumina intunericului pentru a forma umbrele si a le da contur.
Stateam si priveam peisajul anost si lipsit de viata. Nu aveam chef sa plec. Nu inca. Sunetul telefonului ma scoate din transa.
-Da mama! Raspund plictisit.
-Unde esti? Intreaba mama ingrijorata.
-La cimitir!
-Ce cauti la cimitir la ora asta? Hai acasa. O sa racesti.
-Da Da! теперь вино (teper' vino).*
M-am ridicat lenes din loc si am dat sa plec din cimitir. Cand am vrut sa ies pe portita m-am trezit in celalalt capat al cimitirului. Ce naiba se intampla? Sa zicem ca am halucinatii. Bun. Merg in continuare spre iesirea din cimitir. Dupa un cavou aveam impresia ca vad o umbra. Nu nu! E doar in imaginatia mea. я галлюцинации (ya gallyutsinatsii) ! * Incerc sa ocolesc cavoul si trec pe langa alt cavou mai mare, unde din intamplare era usa deschisa. M-am uitat putin lung si apoi am vrut sa trec mai departe insa am fost impins interiorul cavoului. Usa se inchise. Un baiat...In fata mea a aparut un baiat cu parul mov si lung pana la talie, ochii rosi si colti ascutiti. Ce era el de fapt? Se apropia de mine cu un ranjet pe chip. Din reflex am facut un pas in spate. El continua sa se apropie iar eu ma dadeam tot mai in spate. Un sentiment de neliniste si de frica ma cuprinse. Ce avea de gand sa faca cu mine? Sa ma omoare? M-am izbit de perete. Nu mai aveam unde sa fug. El s-a apropiat de mine si mi-a prins mainile deasupra capului. Erau atat de reci asemeni unui mort. Sa coborat putin astfel in cat, chipul sau morbid sa fie in drept cu al meu, el fiind nu cu mult mai inalt decat mine. Apoi si- aratat coltii pregatiti de atac. Am inchis ochii si am asteptat sa fiu muscat. Nu a trebuit sa astept mult. Am simtit o durere groaznica ce m-a facut sa deschid ochii speriat.

Cred ca au trecut vreo 5 minute de cand imi suge sangele. Ma mir ca inca ma pot tine pe picioare. Partea buna e ca durerea a disparut. S-a transformat in ceva...Nu stiu sa explic. Probabil placere pentru ca am inceput sa ma incalzesc si sa respir tot mai greu. Dupa inca cateva guri de sange, m-a eliberat.
-Maine seara ne intalnim din nou, spuse el dupa care disparuse. Ceva in ochii lui m-a facut sa-l ascult, sa-mi doresc sa-l revad. Am iesit din cimitir abia tinandu-ma pe picioare. Inca imi era cald. Oare ce o sa spuna mama cand o sa ma vada in halul asta?

NOTA: теперь вино (teper' vino) = vin acum!
я галлюцинации (ya gallyutsinatsii) = am halucinatii

Modificat de The World Ruler (acum 11 ani)


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Whisky.
Greieraş

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 214
V-v-vampir ? OMG cat de tare. Stii ca iubesc vampirii ! Enorm. De fapt tot ce tine de paranormal.
Ce pot spune de next... superb ! Cum am mai spus, e mai lung si asta e bini ^.^ . Bini bini bini di tat :]]
La inceput m-am bucurat ca Alexei nu a patit nimic grav. Apoi... naspa inmormantarea >.>
Oricum, chiar nu ma gandeam ca acest fic va fi cu vampiri. E si mai misto o.o
Ce sa mai... astept next-ul. Pupici :*


_______________________________________
"Things need to be done and he gets them done."

"I'm not afraid to take chances or go off on my own."
- Norman Reedus



pus acum 11 ani
   
Aiko-chan
Bufniță Flămândă

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 329
O__O Daca bea sange...e vampir nu? Iubesc vampirii! Sunt...geniali si unii, chiar foarte sadici!
Ma rooog^^ Nextul este magnific ca si tine!
Imi pare rau ca nu am lasat comm mai repede, dar l-am citit de pe telefon si imi era lene sa scriu comenteriul >___<
So...inmormantarea aia a fost chiar scarry! Place la mine!
Oare despre Silencia spuneai ca vrei sa il faci SF? Chiar nu imi mai aduc aminte...
Oricum, eu te ubesc mult mami!
Daisuki! <3 :* 

silencia o__o daca bea sange...e vampir nu? iubesc vampirii! unii, chiar foarte sadici! rooog^^

25.7KB


_______________________________________
I hate everything about you!
Why do i love you!
You hate everything about me!
Why do you love me?
                          by three days grace
JRock is my new religion!

NU MA SUPARATI CA VA ZGARIE MAMI!♪♪♪♪( ̄ー ̄

TOTI PITICII DIN LUME+AURUL LOR SUNT AI MEEEI!

P.S!!!!LOLITA23q(toti membrii),AN CAFE(toti membrii),Matenrou Opera, U-KISS(Donghoo,Soohyun,Eli,Kevin,Alexander,Kibum,AJ, Hoon),JJ Project, M.I.B, Dalmatian, Tritops , Song Chan Ho,Lee Chi Hoon,Gwak Min Jun,Won Jong Jin,Yamor,Park Jae Hyun,Jung Joon Young,Ryosuke Yamada, Jang Woo Young,T.O.P(Choi Seung Hyun), Kim Bo Kyung, SMTown, ZE:A, X-5, N.Sonic, AA, TAKEN,  Song Joong Ki (Kang Ma Ru) aceeasi persoana! , Sistar, Girl's Day, G.E.M, LC9, Aaron Yan, A-Jax, Panda Yang, Park Ji Ho, Shinhwa ^^ <33 PROPRIETATE PRIVATA   O_____O JOS LABA CA VA MUSC! X_____X
Yoshida Yuzan,Alvaro Garay,Tsutsugami Gai, Syo Kurusu,Yuushin, Kou-kun, Hyorin, Ri-chan  are MINE MINE MINE! JUST MINE O_O... STAY AWAY
Yuuki-neechan, Daya-chan, Yoyo-neechan,Dedu, nepoata mea (Sura),mihai1213,Kitsune-kun, Mady  are MINE!!! so STAY AWAY!

pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Capitolul sase
Alexei p.o.v

M-am trezit cu o durere ingrozitoare in zona gatului. Ce s-a intamplat azi noapte? Am visat? M-am ridicat lenes din pat si m-am indreptat spre baie. Privind in oglinda, pe gatul meu apar doua gauri imense. Pielea gatului e vanata si nu pot aparea asa la scoala. Dupa ce mi-am facut un dus care mai mult m-a transformat in cub de gheata, m-am imbracat rapid. Mi-am luat o pereche de blugi negri, un tricou verde, geaca de piele si o esarfa ca sa-mi acopere ,,gaurile negre''. Nu, pe bune! Chiar se fac negre. Ajuns la scoala, noul meu prieten, Armin imi sare in brate si aproape ca ma doboara. Armin e un baiat cu parul negru si scurt. Nu e cu mult mai inalt decat mine insa arata ca un rocker adevarat. E plin de pierce-uri.
-Stiu ca e dimineata, dar vreau sa salut oamenii nu asfaltul, spun nervos.
-Saluta pe cine vrei. Eu mor de somn, spune el cascand.
-Aha! Si ti se pare ca seaman cu o perna?
-Pai...Ah! E tarziu! Hai sa mergem.
Asa. Schimba subiectul. De parca mi-ar pasa ca intarzii.
Ajunsi in clasa, ne asezam in banca.
-Ce ti-a venit sa porti esarfa azi? Nu vezi ce cald e afara? Intreaba Armin.
-Aaa pai...Eu sunt obisnuit cu vremea din Rusia. M-am obisnuit cu frigul de acolo.
-Bine ca nu traiesc in Rusia, spune el razand.

Primele doua ore au trecut repede. Eu si Armin am mers sa ne luam ceva de mancare. De fapt, Armin a luat pentru amandoi. Eu l-am asteptat la o masa de doua persoane.
-Poftim, monsieur! Muschi de vita cu sos si o portie de cartofi pai. Atat am reusit sa obtin. E o coada imensa. Inca putin si sareau aia pe mine sa ma bata.
-Multumesc!
-M-am tot intrebat...De ce esti mereu atat de tacut?
-Nu-mi place sa vorbesc mai mult decat este nevoie. Si in plus, cateodata nu e nevoie de cuvinte pentru a exprima ceva.
-Ce ironic. Imi aminteste de noul cantec al trupei Asriel : Silencia, spune Armin.
-Ador cantecul!
-Huh? Serios? Ma bucur.

Dupa ce am terminat de mancat ne-am intors in clasa si ne-am luat ghiozdanele. Nu aveam chef sa mai ramanem la scoala asa ca am sarit gardul prin spate si am imbratisat dulcea libertate.
-Deci, unde mergem? Intreaba Armin.
-Unde vrei tu. Eu nu cunosc orasul.
-Ce spui daca am merge la cimitir? Am auzit o poveste cu strigoi foarte interesanta.
Oriunde, numai acolo, nu!
-Nu cred in fantome sau strigoi. Si in plus, daca ar exista nu ar iesi ziua.
-Ai dreptate. Ce prost sunt!
-Ai mare dreptate, spun eu batandu-l usor pe umar.
-Hey!

Ne-am plimbat aiurea prin oras fara nici o directie. Pana cand, era cat pe ce sa dam nas in nas cu profesorul de istorie.
-Repede! In cafeneau aia. Spun eu. Am intrat intr-o cafenea si ne-am prefacut ca suntem adulti. Norocul nostru ca profesorul de istorie e nou si nu ne cunoaste.
-A fost cat pe ce, spune Armin. Dupa ce am iesit din cafenea, eu a trebuit sa merg acasa. Era deja ora doua si parintii ma asteptau. Si asa aveam destule probleme cu ei. Ma indreptam spre casa cu pasi marunti. Noroc ca nu locuiesc departe. Casa mea e chiar foarte aproape de liceu. Ajuns acasa o vad pe mama stand pe fotoliul din sufragerie. Parea nervoasa. Ma indrept tiptil spre usa si aud ca mormaie ceva.
-Vede el cand vine acasa. Sa ma sune directorul sa-mi spuna ca a inceput sa chiuleasca, mormaie nervoasa.
Aauuch! Asta nu e ziua mea norocoasa. Am luat-o frumos pe scari pana in camera mea si am baricadat usa. Cand m-am intors cu fata spre geam, ce vad? Pe tata! Si nu pare fericit.
-Deci, tinere! Ai inceput sa chiulesti? Foarte frumos.
-Ce se va intampla cu mine?
-Am vorbit cu mama ta si am stabilit ca esti pedepsit. Doua luni fara internet, tv sau iesiri. O sa stai in casa si o sa inveti. Am vazut ca ai inceput semestrul foarte frumos, cu un 2 la matematica. Nu oricine reuseste asta.
-Ce pot sa spun? E un talent.
-Aha! Si cum ai reusit sa-l iei, domnule talentat?
-Am intrat in clasa la jumatea orei si cu castile in urechi.
-Oh! Ce ma fac cu tine? Lasand asta la o parte, ti-e foame?
-Nu!
-Sa cobori la cina. Si sa nu cumva sa incerci sa fugi, spune tata apoi paraseste incaperea.
De parca ar putea cineva sa scape din inchisoarea asta? Cum as putea sa fug cand camera e la etaj si sunt cel putin 5 metri pana jos? Doar nu am innebunit sa sar de la 5 metri, sa-mi rup gatul. M-am intins in pat si am lasat somnul sa ma fure. Cand m-am trezit, era deja ora sapte. Brusc am auzit o voce. M-am uitat in camera si nu era nimeni. Cred ca am halucinatii. M-am pus inapoi cu capul pe perna. Se facuse surprinzator de frig in camera. Parca cineva imi sufla aer rece in ceafa. Cand m-am intors am dat de baiatul vampir. Statea asezat langa mine in pat. Fetele noastre erau atat de apropiate. Inca putin si buzele noastre se atingeau. Imi simteam inima batand ca nebuna asemeni unui ceas cu bomba. Ne priveam atent, analizandu-ne unul pe celalalt.
-Hai! Imi sopteste la ureche.
-Unde?
-La cimitir. In cavoul meu. Nu ai venit, asa ca te duc eu.
-Ce? Nu pot! Sunt pedepsit.
-De ce nu folosesti alchimia ca sa creezi o iluzie?
-Ar fii o idee...dar daca nu reuses? Si in plus, de ce nu poti sa ma musti si aici?
-Nu vreau doar sa beau sange.
-Huh? Dar atunci...
-Nu mai pune atat de multe intrebari. Hai sa mergem, ma intrerupse el.
-In regula.
Ceva in privirea lui m-a...Ba nu! Ceva ma atrage la el. Nu stiu ce poate fi,i dar stiu ca orice as face, nu-l pot refuza. E ca ciocolata. Cum sa o refuzi?
Am desenat un cerc alchimic si am creat o iluzie cu mine, dormind. El m-a prins de talie si in cateva secunde m-am trezit zburand. Am ajuns in cavou cu o viteza uimitoare. E atat de intuneric aici. Nu pot vedea nimic.
-Nu totul se bazeaza pe vaz, spune el. Are dreptate. Am incercat sa merg pipaind peretii pana cand am dat de mana lui. Era atat de rece dar atat de fina. Nu voiam sa-i mai dau drumul. Probabil ca nici el, deoarece ma tinea strans. M-a lipit de perete si mi-a dus mainile deasupra capului la fel ca in seara precedenta. Se apropia usor de gatul meu pregatindu-se sa muste. I-am simtit coltii infipti. Ciudat e ca nu am simtit deloc durere, dar am simtit ca ma arde ceva pe dinauntru. Parca ma topeam in preajma lui. Pentru o secunda am simtit ca nu mai pot respira si m-am prabusit. Noroc ca el m-a prins. Stateam cu capul in scorbura gatului sau, cu mainile agatate de geaca lui de piele . Mirosul lui era placut, desi nu ar trebui sa fie. Doar e mort.
-Cred ca totusi am supt prea mult, spune el.
Nu am raspus. Ma uitam in jur. Acum ca ochii mei s-au obisnuit cu intunericul din cavou am putut sa disting obiectele. Da, erau obiecte acolo. Pe langa sicriu, se mai afla un pat mare de doua persoane, o masuta din sticala si un dulap. Asta ar trebui sa fie un loc de veci nu o camera.
-Daca te intrebi ce e cu toate astea intr-un cavou, sa stii ca astea au fost ultimile mele dorinte.
-Dorinte? Tu...Stiai ca te vei trezi?
-Da! Am avut un vis cu cateva zile inainte sa mor. Mi s-a spus ca voi muri si ma voi trezi vampir. Dar hai sa lasam asta la o parte. Esti slabit.

M-a asezat in asternuturile moi, dar totusi atat de reci. S-a asezat si el. Statea deasupra mea privindu-ma cu acei ochi de gheata, dar care mie imi pareau calzi. Mi-am dus mainile deasupra capului si l-am lasat sa ma prinda de ele. Ne-am impletit degetele ca intr-un joc de-al indragostitilor.
-Esti atat de cald, imi sopteste la ureche. S-a apropiat de mine si m-a sarutat. Caninii lui imi sfasiau buzele, dar chiar si asa era un sarut atat de dulce.
-Cand iti revii te duc inapoi. Iluzia aia nu o sa dureze prea mult si trebuie sa mananci. Esti slabit.
-In regula. Maine...
-Vin eu dupa tine, ok?

Nu-i stiu nici macar numele, dar atata vreme cat stiu ca-l pot vedea din nou, ce mai conteaza?[/color]


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Whisky.
Greieraş

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 214
Dayaa... scuze ca nu am trecut mai devreme cu un comm xD
Mi-a placuut next-ul. Mai ales faza : "..Am vazut ca ai inceput semestrul foarte frumos, cu un 2 la matematica. Nu oricine reuseste asta.
-Ce pot sa spun? E un talent.
-Aha! Si cum ai reusit sa-l iei, domnule talentat?" Sa ii spun si eu asa mamei cand iau o nota mica... (sper sa nu ne intample prea curand :]]) cred ca ma zboara o.o
Fara internet, TV si fara iesiri timp de doua luni ?! Blasfemie o.o
Mi-a placut mult cum ai incheiat capitolul ^^ Chiar vreau sa stiu cum il cheama.
Ok... pe data viitoare ! Te pup scumpa meaa :*


_______________________________________
"Things need to be done and he gets them done."

"I'm not afraid to take chances or go off on my own."
- Norman Reedus



pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Si eu vreau sa stiu cum il cheama! Si eu :o3 Poate are un nume sexy xD
Ce pot sa spun? Scuze, pentru inceput, n-am mai trecut de enspee mii de ani o.o
Mi-au placut foarte mult capitolele, mai ales ca eu ador vampirii. Sunt una dintre placerile mele vinovate...foarte vinovate :)) mai ales daca sunt de acord sa-mi faca 'poftele' (la yaoi ma gandesc, nu altceva :'>) Iar tipul pare dragut xD Mi-a placut la nebunie: '-Nu vreau doar sa beau sange.' Kya! Nu vrea doar sa bea sange 8-) ce mai vrea, nebunul? xD
Imi pare rau de Alexei, ca a trait asa cea, mai ales ca Shin era dragut si chiar nu vroiam sa moara. Speram sa fie ceva intre el si Alexei. Dar cinne stie ce ne pregatesti, poate se trezeste din morti :))
Te puuup dulce, dulce de tot, darlin, si te iubesc mult :*


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Micuta mea sotie, nu o sa se trezeasca din morti. Mai multe nu spun. O sa aflati pe parcurs ce e cu vampirasul misterios. VA ANUNT : ca daca intrati la imaginile de la google si scrieti Silencia o sa apara toate pozele la acest fic. Inclusiv cea a lui Aiko cu baiatul ala cu parul albastru, gif-ul lui Mady si toate ale mele desigur. Apare linkul forumului.

   Capitolul sapte

Stateam intins in pat. Azi e sambata. No school! Ma gandeam la ce s-a intamplat aseara. Mi-am dus degetul la buze si le-am atins usor. Inca ii simteam atingerile. Il simteam deasupra mea. Inebuneam. Vroiam sa-l am. Imi doream mai mult de la el. Imi iau telefonul si vad ca am primit un mesaj. Scria ''Anonim''. Ce ciudat. Deschid mesajul si il citesc.
''Deja imi este dor de tine. Nu pot sa astept pana diseara'' Recived at 03:31
Sa fie de la el? Ah! Imi simteam trupul atat de fierbinte, atat de plin de dorinta. M-as duce la el, dar cum? Sunt pedepsit si pe langa asta, e ziua. Ii pot face rau. Ma intorceam de pe o parte pe alta. M-am hotarat sa ma ridic din pat si sa merg la dus. Azi oricum nu o sa merg niciunde. Laptopul si televizorul imi sunt interzise asa ca nu-mi ramane decat telefonul. Se pare ca pe asta am voie sa-l folosesc, sau au uitat de el? O sa-l tin ascuns. Bine macar ca am internet pe el altfel ajungeam la nebuni. Merg in baia imensa decorata in stil venetian si ma bag in cada. Ma las pana la fund, astfel intru cu capul sub apa. Stau asa cateva minute pana se raceste apa. Ma intorc in dormitor si imbrac un tricou negru lejer cu o formatie rock si o pereche de pantaloni de training negri. Incui usa, dupa care ma pun in pat, nepasandu-mi ca am parul ud si ma bag sub asternuturi. Imi pun castile in urechi si dau muzica la maxim. Incercam sa adorm desi era 8 dimineata. Probabil parintii o sa ma cheme in curand sa iau micul dejun.


Mama striga de jumatate de ora sa cobor. I-am spus de atatea ori ca nu imi este foame, dar continua sa insiste. Imi simteam iar corpul arzand.
-Alexei, ce faci? O aud pe mama strigand.
-Ma simt putin rau. Imi vine sa vomit.
Ce era cu mine? Ma simteam ametit, dar totusi niste fiori placuti imi strabateau corpul. Era atat de bine. Ce se intampla cu mine?

Am facut doua poze si nu stiu care e mai buna. Mie imi plac ambele.

silencia micuta mea sotie, trezeasca din morti. mai multe spun. aflati parcurs vampirasul misterios.

62.2KB


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 10 ani
   
Whisky.
Greieraş

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 214
Ce-ce se intampla cu Alexei ? O_O Se transforma cumva in vampir ? Sper sa nu spun prostii :]]
Bine ca a ramas cu telefonul... sincer si eu as ajunge la nebuni fara TV/laptop/telefon/mp4 :]]
Abia astept sa vad ce se va intampla cand se vor intalni <3
Hai cu next-ul Daya ! O_O Mor aici in chinuri :]]

P.S. ciudata faza cu pozele de pe net :]]

Modificat de Whisky. (acum 10 ani)


_______________________________________
"Things need to be done and he gets them done."

"I'm not afraid to take chances or go off on my own."
- Norman Reedus



pus acum 10 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Mersi mult dear. ^^

Capitolul 8 partea intai.

Inca simteam ca fierb. Ma arcuiam, in patul ce acum mi se parea tare ca piatra. Nu mai stiam ce sa fac. Imi iau telefonul si ma uit la ceas. Mai sunt doua ore, pana cand el ar trebui sa soseasca. Ma intreb cum il cheama? Oare imi va spune? Ma intorceam pe cealalta parte, cu fata spre geam, atingand asternuturile cu mana .Simtindu-le finetea, incepeam sa ard si mai tare. Nici nu stiu cum am reusit sa adorm, de azi-dimineata si pana acum, la ora 18:00. Ma simteam atat de epuizat. Ma ridic din pat si ma indrept din nou spre dus. Era transpirat. Am calduri sau ce? Respiratia imi devenea din ce in ce mai scadata. M-am bagat in vana si m-am lasat sa ma scufund. Chiar daca apa era rece, inca fierbeam. Ce naiba e cu mine? De ce imi arde corpul asa de tare?
M-am ridicat dupa doua minute, iesind din vana si lunad doua prosoape. Dupa ce m-am sters bine, mi-am ales din dulap o pereche de blugi negru mulati si un tricou albastru. M-am pus iar pe pat si am asteptat. Inca putin si va fii aici.

***

Cu greu a trecut o ora. A mai ramas jumate. Am inchis ochii, asteptand nerabdator. Brusc am simit o respiratie rece la gat. Cand am deschis ochii si l-am vazut pe el, inima mea a inceput sa salte de bucurie. Aproape ca am sarit pe el, ceva ce nu-mi statea in fire. L-am privit pentru cateva secunde dupa care i-am cuprins buzele intr-un sarut scurt si apasat. A zambit siret si m-a sarutat pe frunte.
-Vad ca ti-a fost dor de mine, si nici macar nu ne cunoastem, mi-a spus zambind. Mirosi atat de bine.
Isi afunda capul la pieptul meu si isi lasa greutate trupului pe mine. Era atat de placut doar sa-l simt, sa stiu ca e aici.
-Nu-mi spui cu te cheama? Il intreb in timp ca ma jucam cu parul sau matasos. Imi place sa-mi trec degetele prin el.
-Erik! Alexei, este numele tau, nu?
-Da!
-Alexei si Erik, huh? Imi place cum suna. Ne potrivim, spune el soptit. Se ridica in coate si incepe sa saruta pasional. Buzele sale erau atat de moi si de dulci. Isi stecoara limba in cavitatea mea bucala, invitandu-ma la joaca. Cum sa refuz? Cand mi se ofera atata dulceata, Am gemut infundat cand m-am muscat jucaus de buza inferioara. Simteam din nou ca ard. E doar vina lui.


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 10 ani
   
Whisky.
Greieraş

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 214
Cat de dragut! ^.^ Sunt asa dulci ei doi... iti vine sa ii mananci :]]
Erik, huh ? Imi place numele. Suna asa... sexy! o.o
Ce sa mai spun? Mi-a placut capitolul, doar ca a fost cam scurt.
Astept next-ul. Te iub Daya!

Modificat de Whisky. (acum 10 ani)


_______________________________________
"Things need to be done and he gets them done."

"I'm not afraid to take chances or go off on my own."
- Norman Reedus



pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la