Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
AlexandraPopa pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 39 ani
Lumea noastră Anime / Ficuri Originale / Te voi trimite spre un vis frumos la noapte... Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Pur si simplu sunt o nebuna de legat xD In loc sa ma axez pe ficul care-l am, ma pun pe facut altul :)) Prea multa imaginatie.
Sper sa va placa :P

Prolog

Statea intinsa pe patul plutitor, prin fata ei trecand luna, stelele; tot universul ii statea la picioare. Un zambet trist ii poposi pe buzele de ceara.
Privea cum totul capata usor contur, devenind din ce in ce mai proeminent, apoi se rarefiaza si dispare, lasand in urma o pata de cerneala rosie ca vinul, din care se scurge pacatul omenesc, agonia, ura, da, si gelozia.
Toatea acestea ii suradeau, dorea sa vada lumea in elementul ei natural, sa observe cum evolueaza sufletul la impactul cu obstacole si suferinte.
Radea, dar fata nu trada asta. Ochii sunt oglinda sufletului, zici? Ei bine, aceasta domnita e fericita in interior, pe cand expresia fetei exprima total opusul.
Ce inseamna asta? Insinuezi ca nu are suflet?
Priveste-o, uitate la ea, devoreaz-o din priviri. Sparge masca ce-o poarta, descopera-i adevaratele intentii.
Vezi cum se uita la tine? Dispretul se citeste pe fata ei groteasca. Nu poti scapa de ea.
Acesta e destinul! ghinionului ii place joaca.
Nu poti scapa...de moarte...




 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Capitolu I

Pasind apasat, Emily Rose urca scarile internatului atat de ferm, cu spatele drept, tinuta impecabila, incat parea a fi noua profesoara de algebra. Era inalta, avea in jur de 1.77, destul de mult pentru varsta de 15 ani. Parul brunet, drept, putin mai sus de umeri ii incadra perfect fata alba ca marmura, iar ochii de un verde veninos sunt scosi in evidenta de bretonul asat liber pe frunte.
Insotita de directoarea internatului, Beth, o femeie in varsta de 68 de ani, cu par carunt si pielea ingalbenita de vreme, domnisoara Rose intra intr-o incapere imensa, cu peretii de un rosu caramiziu.
Diferite tablouri se afla pe acestia, majoritatea fiind cu cei din institutie.
Unul singur o atrase in mod deosebit pe Emily. Parea vechi, reprezentand o masa pe care era asezat un mar rosu, deasupra lui fiind un fluture mov-albastriu. Cateva piese de sah, unele rasturnate, altele in picioare. se aflau in fundalul intunecat.
Isi stapanii impulsul de a merge sa-l admire indeaproape.
-Aceasta este sala de mese, ii prezenta directoarea camera.
Pana acum nu observa mesele lungi ce se aflau deasupra unui covor persan. Aproba in tacere, ochii ei cautand ceva inexistent.
  Un sentiment de neliniste o cuprinse, gandindu-se cat de bine ar arata camera asta in rosu sangeriu. Era debusolata. Parea ca nu ei ii venise aceasta idee, i se parea ca tocmai a auzit-o pe Beth spunand asta, si totusi nu putea nega ce gandise. Camera ar arata bine in rosu sangeriu.
Privind atenta fata de masa fara model, observa o pata ciocolatie pe albul imaculat. O privi pe directoare.
Se uita pe fereastra la peisajul colorat de toamna.
-Doamna...,spune Emily cu vocea tremurand.
Incerca sa atraga atentie asupra ei intr-un mod cat mai discret posibil pentru a nu se sesiza cat de nelinistita e. Probabil drumul pana aici si mediul nou in care se afla o daduse peste cap. Sau o fi din cauza placintei cu ficat pe care o mancase.
Beth se intoarce mecanic spre bruneta, privind in gol, nedorind sa se desprinda de ideea pe care a format-o cu putina vreme in urma. Timp de cateva secunde ramase asa, dar privirea insistenta a Emilyei ii spulbera sirul gandurilor.
-Ah, da? Cred ca esti obosita, sa-ti arat camera in care vei locui.
Femeia zambeste larg, lasandu-si dintii stirbi la iveala. Se intoarce pe tocurile patrate, facandu-i semn brunetei sa o urmeze.
Urca scarile pana la al doilea etaj, unde sunt camerele fetelor, ale baietilor fiind la primul.
Cele doua parcurg jumatate din coridor, apoi se opresc in dreptul unei usi din lemn pe care era gravat un vultur. Emily inghite in sec la vederea ochiului din rubin.
Directoarea pune mana pe clanta si deschide usa. Pe tavan, un bec palpaia in intuneric.
-Peste doua ore va aparea si colega ta de camera. Maine va veni cineva sa va conduca in sala de ceremonii. In sertarul biroului aveti o carte pe care va trebui sa o cititi.
Spunand acestea, femeia pleaca din incapere.
Ramasa singura, bruneta se indreapta spre fereastra, dand in laturi perdelele prafuite, ce s-au sfaramat in momentul in care au fost atinse. Emily isi retrage imediat mana, privind cu groaza mormanul de cenusa ramas pe pervaz.
Din el, spre surprinderea fetei, se ridica un om de mici dimensiuni, de culoare nisipie. Era cufundat pana la brau in gramada, iar mainile le tinea de cap. Expresia fetei era una terifiata.
Bruneta se da doi pasii inapoi, dar omul se transforma intr-un fluture ca cel din tablou.
Se apropie usor de fata, ce era fermecata de aripile lui.
Totusi, minunatul nu tine mult.
Fluturele explodeaza, din el aparand un craniu fumuriu.
Emily se sperie si merge cu spatele pana se loveste de cineva.
-Buna, spune persoana necunoscuta.
Bruneta tipa, intorcandu-se cu fata la persoana respectiva.
Un baiat cu parul negru si cu ochii ca rubinul vulturului o privea zambind.
Aceasta il privea bulversata.
Ii privea ochii, acei ochi reci in ciuda zambetului de pe buze.
Nici nu-l cunostea si totusi, ii parea atat de familiar. Se intreba unde l-a mai vazut, si cand.
Poate cand iesise cu Amanda la inghetata, sau in albumul scolar.
Nu-si putea aminti.
Dar, in timp ce se gandea, n-a putut sa observe ca cel ce era acum cateva secunde in fata ei, disparuse, iar ea se uita la ochiul vulturelui.
Cand si-a dat seama ca e singura in camera era deja prea tarziu.
Vazand ca baiatul a disparut, primul lucru care i-a trecut Emilyei prin cap a fost ca i s-a parut totul.
Nu, nu era posibil, manunchiul de cenusa era inca pe pervaz.



_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Aiko-chan
Bufniță Flămândă

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 329
O.O Medeee! Nu esti nebuna! Ce conteaza daca ai mai multe ficuri?
Inceputul e superb, mai ales prologul! ^^
Chiar ma intreb ca o fi cu tipul ala care a aperut in camera fetei! O.O
Am o singura intrebare despre el... este cumva, ROSCAT? O.O
Oricum, primult capitol e super si il astept si pe urmatorul!
Spor la scris, si ja ne!


_______________________________________
I hate everything about you!
Why do i love you!
You hate everything about me!
Why do you love me?
                          by three days grace
JRock is my new religion!

NU MA SUPARATI CA VA ZGARIE MAMI!♪♪♪♪( ̄ー ̄

TOTI PITICII DIN LUME+AURUL LOR SUNT AI MEEEI!

P.S!!!!LOLITA23q(toti membrii),AN CAFE(toti membrii),Matenrou Opera, U-KISS(Donghoo,Soohyun,Eli,Kevin,Alexander,Kibum,AJ, Hoon),JJ Project, M.I.B, Dalmatian, Tritops , Song Chan Ho,Lee Chi Hoon,Gwak Min Jun,Won Jong Jin,Yamor,Park Jae Hyun,Jung Joon Young,Ryosuke Yamada, Jang Woo Young,T.O.P(Choi Seung Hyun), Kim Bo Kyung, SMTown, ZE:A, X-5, N.Sonic, AA, TAKEN,  Song Joong Ki (Kang Ma Ru) aceeasi persoana! , Sistar, Girl's Day, G.E.M, LC9, Aaron Yan, A-Jax, Panda Yang, Park Ji Ho, Shinhwa ^^ <33 PROPRIETATE PRIVATA   O_____O JOS LABA CA VA MUSC! X_____X
Yoshida Yuzan,Alvaro Garay,Tsutsugami Gai, Syo Kurusu,Yuushin, Kou-kun, Hyorin, Ri-chan  are MINE MINE MINE! JUST MINE O_O... STAY AWAY
Yuuki-neechan, Daya-chan, Yoyo-neechan,Dedu, nepoata mea (Sura),mihai1213,Kitsune-kun, Mady  are MINE!!! so STAY AWAY!

pus acum 11 ani
   
yuuki24
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 35
o.O Nu exista cuvinte destule pentru modul tau de a scrie,dar voi incerca oricum.
Imi place totul la acest fic,totul!
Prologul iti face pielea de gaina.Eu de obicei nu apreciez scriitorii care folosesc multa descriere,dar in acest prim capitol ceea ce ai ales sa descri este perfect la locul lui.Nu am mai intalnit o scriitoare atat de perfecta! De abia astept urmatorul capitol.


_______________________________________
No anime=No life!


pus acum 11 ani
   
Mizuki
Căpşună

Din: DAAAAAA
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 648
Doamne, Medee, stii ca esti geniala? :o3 Adica, ma rog, pe forumul asta boss e geniul, darrr....ficul astaa... *o* Stii, momentul ala cand nu mai ai cuvinte? Asa ma simt acum. Eu una nu am vazut nici macar o greseala, doar ca am impresia ca lasi prea multe randuri libere. O fi doar impresia mea, nu o fi...aici nu mai stiu, dar am tinut sa-ti spun. Ca in rest, nu prea am ce critica si oricum nu vreau sa fac asta.
Sa mai zic de poza? Poza aia pe care ai ales-o este perfecta, iar exprimarea...ce pot sa zic? Impecabila. Ti-ai ales foarte bine cuvintele si a iesit superb. Sa te mai aud eu ca n-ai talent la scris! Deci NICI SA NU TE AUD! Si incheiand cu asta, iti urez bafta si spor la scris! Si nu uita, Yoyo iti urmareste de-acum ficul asta! >:]
Ja ne!


_______________________________________
Lawliet, Beyond Birthday, Deidara, Nobuo Terashima, Allen Walker, Ichiru Kiryuu, Chrono, Lavi, Light, Kisshu, Aidou, Kakizaki Kokera, Damore, Yuujirou, Yoshitsune, Lorian Kukabara, Leo Aoi, Konoha and Suwa ~ Kwon Ji-yong, Kan, Boyfriend, Sebastiano Serafini, Kenichi Matsuyama, Hongo Kanata, Tatsuya Fujiwara and Exo-M ARE MINE!  The gazette, On/Off, Diement, Dolore, Royz, R-shitei, Alice Nine, Ayabie, Diaura, Screw, SuG and Blood ARE MINE! Kagamine Len, Kamui, Kaito, Leon and Hiyama Kiyoteru, Kasane Ted, Sora Suiga, Defosuke, Kuru Utaune, Ren Ikune, Sai Yurika, Merum, Miki Yukine, Tatsune Riku, Kamirei Fukkirei, Satsuki Kagene, Subaru Kyooteru, Taizo and Yu ARE MINE!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
@Aiko-chan, din pacate, tipul e brunet ^^.
@Yuuki-chan, ma bucur ca ti-a placut, dar nu sunt eu cea mai perfecta scriitoare, sunt altii si mai si decat mine.
@Yoyo, nu am talent! Iti zic eu, e doar imaginatia ta. Si da, sunt destul de multe goluri printre randuri xD Obisnuinta.
Ma bucur ca v-a placut si sper sa nu fiti dezamagite ca acest cap e cam scurt ^^


Capitolul II


Doua ore au trecut, timp in care Emily si-a despachetat hainele, s-a spalat si si-a pus rochia de culcare.
Deja se intunecase, iar lipsa luminii din camera n-o avantaja deloc pe fata, care statea in pat si privea usa, asteptand ca pe ea sa apara cea cu care v-a imparti camera.
Si totusi, timpul trecea fara ca lumina de sub usa sa dispara si fara ca cineva sa patrunda in incapere.
Linistea era profunda, apasatoare, dar pe Emily n-o deranja acest fapt, caci gandurile ii zbura la drumul parcurs pana la acest institut.
Vazuse o multime de plante si animale necunoscute ei pana atunci, ba chiar a facut un concurs cu cel de langa ea pe tema asta. Primeau 5 puncte pentru fiecare lucru interesant. Dar nu a durat prea mult jocul, persoana respectiva coborand dupa doua statii.
Un scartait o face pe bruneta sa tresara. Usa se deschide usor, pe ea intrand o fata cu o lanterna in mana.
-Scuze, se aude din gura necunoscutei care pune lanterna cu lumina in sus.
Avea o voce suava, gingasa, ceea ce o facu pe bruneta sa o priveasca.
Aceasta afiseaza un mic zambet cand ochii Emilyei fac contact cu cei cafenii ai ei. Parul il avea de aceeasi culoare, niste buze pline, rozalii, iar obrajii imbujorati.
Inainteaza pana in dreptul brunetei si se aseaza langa ea, pe pat, prezentandu-se:
-Ma numesc Charlotte. Sper sa ne intelegem bine. Tu cum te numesti?
-Emily. Si nu ma trata ca pe un copil! Pot sa ma prezint si fara sa ma intrebi de numele meu.
-Imi pare rau, te-am suparat.
Dar Emily nu o mai asculta. S-a intors cu fata spre perete, aratand ca vrea sa doarma.
Charlotte se dezbraca, ramanand in lenjerie intima si se aseaza in pat:
-Noapte buna...



_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Mede* "iti dau cu scarile in cap''  Adica cum? Ai venit cu un fic nou si pe mine nu m-ai anuntat. Noroc ca am plecat la vanatoare ca deh *sunt vampir batran *in cate mode* si abia ma misc*
Ficul e minunat e...*unde naiba ati fugit cuvintelor? Veniti inapoi!!* Nu am cuvinte. Descriere, dialog : punctaj maxim. Tine-o tot asa.
Hm...sunt tare curioasa. Ce se va intampla? Vino repede cu nextul
Si eu te iubesc, iubire :*


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Aiko-chan
Bufniță Flămândă

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 329
Nuuuu! Mami nu omoara Medee! Daca o omori, nu mai pune next la fic! T_T Si...noi vrem sa puna next!
Deci, next-ul e super! Colega de camera a lui Emily pare draguta ^^
Un singur lucru am de obiectat...capitolul e SCURT! O.O
Si e rar ca Medee sa aduca next-uri scurte...T_T
Oricum, noi te ubim pentru genialitatea ta, si sper ca sti asta! ^^
Kisuu si ja ne!

voi trimite spre vis frumos noapte... nuuuu! mami omoara medee! daca omori, mai pune next fic! t_t

40.6KB


_______________________________________
I hate everything about you!
Why do i love you!
You hate everything about me!
Why do you love me?
                          by three days grace
JRock is my new religion!

NU MA SUPARATI CA VA ZGARIE MAMI!♪♪♪♪( ̄ー ̄

TOTI PITICII DIN LUME+AURUL LOR SUNT AI MEEEI!

P.S!!!!LOLITA23q(toti membrii),AN CAFE(toti membrii),Matenrou Opera, U-KISS(Donghoo,Soohyun,Eli,Kevin,Alexander,Kibum,AJ, Hoon),JJ Project, M.I.B, Dalmatian, Tritops , Song Chan Ho,Lee Chi Hoon,Gwak Min Jun,Won Jong Jin,Yamor,Park Jae Hyun,Jung Joon Young,Ryosuke Yamada, Jang Woo Young,T.O.P(Choi Seung Hyun), Kim Bo Kyung, SMTown, ZE:A, X-5, N.Sonic, AA, TAKEN,  Song Joong Ki (Kang Ma Ru) aceeasi persoana! , Sistar, Girl's Day, G.E.M, LC9, Aaron Yan, A-Jax, Panda Yang, Park Ji Ho, Shinhwa ^^ <33 PROPRIETATE PRIVATA   O_____O JOS LABA CA VA MUSC! X_____X
Yoshida Yuzan,Alvaro Garay,Tsutsugami Gai, Syo Kurusu,Yuushin, Kou-kun, Hyorin, Ri-chan  are MINE MINE MINE! JUST MINE O_O... STAY AWAY
Yuuki-neechan, Daya-chan, Yoyo-neechan,Dedu, nepoata mea (Sura),mihai1213,Kitsune-kun, Mady  are MINE!!! so STAY AWAY!

pus acum 11 ani
   
Whisky.
Greieraş

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 214
Medee ?! O_O Ficul asta e... e... bestial ! Ce Dumnezeu... de ce nu ai spus nimic ?
God, ce idee. Doar doua capitole si m-ai captivat maxim @.@ Ai descris totul superb. Charlotte e draguta (vaai cate de mult imi place numele asta) iar Emily mi se pare putin intepata.
Nici nu mai stiu ce sa spun. Totul e perfect.
Astept next-ul ! Sa il aduci repede o.o
Te pup dulce :*


_______________________________________
"Things need to be done and he gets them done."

"I'm not afraid to take chances or go off on my own."
- Norman Reedus



pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Va multumesc mult pentru aprecieri, si Daya, scumpo, n-aveam de unde sa stiu ca ti-ar placea sa citesti o.o adica, nu e yaoi, si...de acum promit ca te anunt ^^ Aiko, ma bucur ca ma aperi =]]
Am unele capitole scurte, asa ca, de acum, voi pune cate doua.



Capitolul III

Era un intuneric sublim, armonios, combinat cu o liniste mortuara.
Nimic nu putea tulbura acest duo imbatabil cu miros putred.
Numai ca, intr-o claditre popolata nu poate domnii linistea pe vecie.
Soarele a inceput sa-si arate coltii.
Intr-o camera de la primul etaj razele nu puteau patrunde, cei dinauntru ramanand in umbra. Doar vocile tradau ca este cineva acolo.
Cei doi vorbeau intr-o limba straveche, de mult uitata, ce nu se mai vorbeste: latina.
O limba frumoasa, melodioasa pentru cei doi baietii care-o vorbeau fluid, fara se se intrebe daca ii aude cineva.
Dar, nici nu-si faceau griji, persoanele din camerele alaturate erau de-abea in primul an, habar n-aveau cat de importanta e latina.
Dupa ce termina de vorbit, unul din ei ii inmaneaza celuilalt un plic, apoi se ridica si iese din camera, inchizand usa cu un lacat in urma lui.
Pune la gat cheia cu rubin rosu asemenea ochilor lui, zambind fericit din cauza intalnirii ce tocmai s-a incheiat.
Numai ca, ranjetul ce-l avea pe fata nu putea fi numit zambet, iar ochii lui tradau ca e 'jumatate inauntru, jumatatae inafara'.
Urca un etaj, ajungand la etajul fetelor, daar nu se opreste decat la capatul coridorului. Pune mana pe perete, in timp ce mormaia o incantatie straveche.
Peretele sa de in laturi, baiatul intrand in camera ascunsa fara sa fie observat.
Sau poate...




Capitolul IV

Emily deschide ochii, incercand sa se obisnuiasca cu lumina si cu…frigul.
Geamul era deschis, o briza intrand pe el, aerisind camera.
Charlotte statea la geam, fumand.
Bruneta ramase uimita, nu de imbracamintea sumara a fetei, ci de faptul ca fuma.
Satena tresare, apasata de ochii verzi ai celeilalte.
Se intoarce zambind si arunca tigarea pe geam.
-Ai dormit bine? Este deabea 7, nu esti obosita?
-Nu! La ora asta ma trezesc in fiecare zi.
-Ah, bine.
Apoi nu si-au mai spus nimic.
Charlotte se imbraca usor, intr-o bluza larga, alba, si colanti rosi, apoi se aseaza pe pat, privindu-si mica prietena in liniste.
Emily, observand privirile colegei ei, isi lua hainele si pleca in baie. Se imbraca intr-o camasa neagra si un pantalon de aceeasi culoare, apoi isi pune banda alba cu cruce rosie la gat, ce ascunea o cicatrice de-a lungul, iar pe partea stanga doua gauri.
Isi pune mana deasupra bandei, oftand. Nu dorea sa-si aduca aminte de acele vremuri. Este doar trecut…
Pleaca din baie, stand teapana in mijlocul coridorului. Privea in stanga ei, unde, la capatul coridorului se afla o persoana.
Nici bine n-au trecut cinci secunde ca locul devine gol, numai ea fiind pe hol.
-Huh?
Ridica din umeri, ducandu-se la ea in camera, dar Charlotte nu mai era acollo. Se uita prin toata camera, dar nu a gasit-o. Priveste pe geamul deschis si o zareste.
Da, ea era, ii recunostea parul.
Avea parul buclat, pana la omoplati, frumos asezat pe spate, ciocolatiu.
Avea cel mai frumos par pe care Emily l-a vazut vreodata, dupa al Ei. Cea care i-a guvernat viata.
Numai ca Ea nu putea fi numita trecut, caci inca domnea in amintirea brunetei si astepta in umbra, privindu-i fiecare miscare, fiecare privire acordata altei persoane, fiecare respiratie. Astepta un moment sa reapara in peisaj, o portita de intrare, de data asta.
Numai ca acel moment nu venea! Iar Ea era din ce in ce mai nearbdatoare la o posibila intalnire.
Dorea sa stapaneasca viitorul fetei, asa cum facuse cu trecutul ei.
Si si-a lasat amprenta, semnul care dovedea ca Emily e doar  a Ei. Numai prin lupta i se putea revendica bunul.



_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Whisky.
Greieraş

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 214
Waa frumos next ^^ Dar stii... sunt multe lucruri pe care nu le-am inteles :-? Dar lucrurile se vor lamuri pe parcurs
Ai descris totul foarte frumos. Incantatie straveche ? o.o Smecher :]]
Pot spune ca tot ce ai scris pana acum este foarte interesant. Nu ne vom plictisi niciodata, cred :]] Tine-o tot asa !
Ai adus repede next-ul... sper ca si capitolul urmator, sau capitolele daca pui doua, sa le aduci asa repede ! Sunt foarte curioasa...
Te salut


_______________________________________
"Things need to be done and he gets them done."

"I'm not afraid to take chances or go off on my own."
- Norman Reedus



pus acum 11 ani
   
Aiko-chan
Bufniță Flămândă

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 329
O___O Medee...ti-am mai spus ca te iubesc? Daca nu, iti spun acum! Aiko ubeste Medee mult de tot^^
Capitolele sunt genialeee! 
Oare cine o fi acea persoana de care vorbea Emily? O__O Si cicatrice? De unde cicatrce? O__O
Se pare ca Charlotte...fumeaza? 
Si tipul care a intrat in zid! Oare ce e cu el?
Medee ne uimeste cu capitole tot mai geniale! Si...eu apar pe toata lumea pe care ubesc!^^
Spor la scris si merci mult ca m-ai anuntat! Asa sa faci si in continuare. Ja ne!


_______________________________________
I hate everything about you!
Why do i love you!
You hate everything about me!
Why do you love me?
                          by three days grace
JRock is my new religion!

NU MA SUPARATI CA VA ZGARIE MAMI!♪♪♪♪( ̄ー ̄

TOTI PITICII DIN LUME+AURUL LOR SUNT AI MEEEI!

P.S!!!!LOLITA23q(toti membrii),AN CAFE(toti membrii),Matenrou Opera, U-KISS(Donghoo,Soohyun,Eli,Kevin,Alexander,Kibum,AJ, Hoon),JJ Project, M.I.B, Dalmatian, Tritops , Song Chan Ho,Lee Chi Hoon,Gwak Min Jun,Won Jong Jin,Yamor,Park Jae Hyun,Jung Joon Young,Ryosuke Yamada, Jang Woo Young,T.O.P(Choi Seung Hyun), Kim Bo Kyung, SMTown, ZE:A, X-5, N.Sonic, AA, TAKEN,  Song Joong Ki (Kang Ma Ru) aceeasi persoana! , Sistar, Girl's Day, G.E.M, LC9, Aaron Yan, A-Jax, Panda Yang, Park Ji Ho, Shinhwa ^^ <33 PROPRIETATE PRIVATA   O_____O JOS LABA CA VA MUSC! X_____X
Yoshida Yuzan,Alvaro Garay,Tsutsugami Gai, Syo Kurusu,Yuushin, Kou-kun, Hyorin, Ri-chan  are MINE MINE MINE! JUST MINE O_O... STAY AWAY
Yuuki-neechan, Daya-chan, Yoyo-neechan,Dedu, nepoata mea (Sura),mihai1213,Kitsune-kun, Mady  are MINE!!! so STAY AWAY!

pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Mersi ca m-ai anuntat. Si citesc, cate vreme nu implica un love story normal. Felul in care a sunat ultima partea m-a dus cu gandul la Yuri o.O. Nu am citit niciodata yuri, deci...Scuza-ma! E foarte interesant ficul. Ma intreb unde duce? Despre ce e vorba.
Latina? o.O Si eu aveam de gand sa folosesc fraze in latina pt ficul cu vampiri. Si a da, lansez un nou fic. Mada il stie. Eh dar asta nu e prea important. Charlotte-ina aia mica fumeaza?? O_O E posibil? Ce fel de fata e aia? Si ce e cu tipul din zid, daca e dragut si are in jur de 20 ani sau chiar mai mic (bine, acu sa nu aiba chiar 12 ani) sa stii ca IL FUR!
Astep next! M-ai facut curioasa.
Si eu te ubee, geniala mea. :* :*


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Mersi mult pentru aprecieri, scumpelor. Si eu va iubesc :* o sa va lamuriti pe parcurs,  momentan e mai misterios. Si da, Charlotte fumeaza, si eu nu stiu de ce :-?? Nu ma intrebati, personajele isi fac de cap, eu doar le-am creat ;))


Capitolul  V

Privind parul Charlottei, Emily n-a observat ca este privita la randul ei. N-a observat nici macar cand psrsoana respectiva a intrat in camera. Sau poate a observat, dar era prea atenta la satena ce privea uimita-n juru-i, la frunzele tomnatice parca de arama in bataia razelor jucause.
Iar persoana necunoscuta privea si ea pe geam, peste unarul Emilyei. Era mai inalt ca ea si mai lat in spate, astfel ca ne putem da seama ca era un barbat.
Fata ii simtea respiratia calda in ceafa, intrebandu-se daca sa se intoarca sau nu. Si s-a hotarat.
Dupa o miscare brusca era cu fata la asa zisa persoana, doar ca nimeni nu se afla in camera. Nimeni in afara de ea.
Priveste atent dupa o pereche de ochi, o umbra, dar incaperea era mica si o scurta fara sa gaseasca ceva.
Era singura. Nu se mai indoia de asta.
Se intoarce si se uita iar pe geam. Charlotte inca era acolo, bucuranduse de razele soarelui. Numai ca nu era singura.
Un baiat brunet, cu ochi rosi ca rubinul si alb ca varul se indreapta spre satena, tinand un iepure in mana.
Era unul pufos, alb, avand in jurul gatului blanita gri, ce semana cu un guler si ochi la fel de rosii ce-o priveau insistent.
Pentru un moment i se paru ca totul s-a oprit. Timpul nu mai avea masura, accelerase atat incat rotatia pamantului sa nu coreleze cu viteza timpului, astfel ca acesta s-a oprit.
Numai ca Emily vedea cum brunetul scoate un briceag si se indreapta spre Charlotte cu un ranjet pana la urechi, lipindui-l de obraz.
Sangele incepe sa gurga o data ce lama este indepartata si curatata de faptasi, ce savura fiecare picatura.
Iepurele inchide ochii, timpul punanduse in miscare, dar nimic nu reveni la normal.
Satenei inca-i curgea sange din rana aflata pe obraz.
Emily tresari, uimita peste masura. Deci nu si-a inchipuit.
Vazand ca brunetul doreste sa se apropie, bruneta se alarmeaza si scoate capul pe geam:
-Charlotte! Haide inaujtru, sa te pansez.
Zambeste, ocolindu-l pe necunoscut si intrand in cladire.
Acesta se incrunta, ca mai apoi sa-i reapara ranjetul.
Nemaisuportand, Emily inchide geamul.


Capitolul VI

Charlotte ramase inlemnita,  privind cum persoana necunoscuta se apropie de ea. Nu se puta misca, nici sa clipeasca, nici sa respire. Parea ca aju.se intr-o lume paralela, in care doar anumite persoane pot traversa libere prin negura timpului.
Asa ca statea si astepta, panicata, ca lama briceagului sa-i atinga fata. Totusi, nu a simtit nimic si a frezut ca viseaza. Da, oare o fi visand? Cine stie? Totul pare prea imposibil, chiar si pentru aceasta scoal. Cine poate fi acest baiat? Si de ce se apropie de ea? Ce vrea?
Si unde sunt supraveghetorii care ar fi trebuit sa ii 'pazeasca' pe toti elevii?
Doar ca nu era un vis, caci inscurt timp totul reveni la normal, iar Charlotte simti durerea, si auzi:
-Charlotte! Haide inauntru, sa te pansez.
Bucuroasa de gasirea unei 'scuze' pentru a pleca de acolo, il ocoleste pe tipul ciudat si intra in cladire, urcand la etaj.
Intrand in camera, o gaseste pe Emily stand pe patul ei, cu capul intre maini.
-Sa nu vorbim despre asta, spune ea ridicandu-se si,  din trusa medicala scotand un pansament si putina banda adeziva. Ii curata rana, punandu-i apoi pansamentul deasupra.
-Gata, acum esti in regula.
Charlotte zambeste, gandindu-se  ca in curand vor cobora pentru prima intalnire. Mai trebuie doar sa apara persoana ce ii va conduce.
-Auzi, Emily? Tu de ce esti asa tacuta?
Satena tresare, privirea ei rece poposind pe satena.
-Dar tu, Charlotte, de ce esti asa vorbareata?
-Pentru ca...
Dar orologiul mare din varful ceasornicului bate de douasprezece ori, toate persoanele din cladire oprindu-se pentru a asculta sublima muzica sparta produsa de el.


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Prima care lasa com. Ce onoare. Mi-a placut. Kraisvyy <3 <3 Kraisvyy <3 Wow. Cine e brunetul? Cred ca totusi.,..daca e dragut o sa-l adaug in colectie. Cam atat am avut de spus. Multumesc ca ti-ai facut timp sa vii cu nextul.
P.S : ce vrei sa fii?? fiica mea...saau vrei sa fii altceva?? POti sa pui orice, eu nu ma supar Ma amuza fraza ta : m-as casatorii cu tine, serios. ))


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Whisky.
Greieraş

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 214
Cat de interesant ! o.o
Care e treaba cu tipul ala ? Si intrebarea mea... e dragut ? ;
Vad ca iti place sa aduci cate doua capitole. Eu nu ma supar... :]]
Mi-a placut la nebunie cum a sunat ultima fraza !
Hmm... pai astept next-ul. Mersi ca m-ai anuntat :* Pa-pa ^^


_______________________________________
"Things need to be done and he gets them done."

"I'm not afraid to take chances or go off on my own."
- Norman Reedus



pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la