Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil Kalifa
Femeie
19 ani
Ialomita
cauta Barbat
19 - 32 ani
Lumea noastră Anime / Cafenea / Tic Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Zilele astea ma gandeam sa fac noi topicuri la cafenea. Si iata ca am venit cu o idee .

   Unii poate ati auzit de ticuri (verbale, nervoase etc.), sau poate nu. Pentru cei ce nu stiu ce e acela un tic, ei bine, e bine de stiut ca ticul (verbal) consta in repetarea involuntara a unui cuvant, sau a unei structuri.
   Ticurile nervoase sunt legate de miscarile muschilor.
"O scrisoare pierduta" puteti sustrage ticuri verbale de la aproape orice personaj.
   Luati exemplu ticul unor vedete, anume "fata", care pentru mine este extrem de enervant.

   Ticul meu verbal este "frate", si mai recent, "pana mea". Nu va ganditi ca asa vorbesc si cu profesorii, nuu. Nu este frumos. Tic nervos am, unul foarte ciudat. Colturile gurii se stramba intr-un rictus de care se sperie orice copilas pe o raza de 10 metri. Da, zambesc -.-... asta e ticul meu nervos.
Cam asa ceva:

combinat cu asa ceva:

Am uitat sa va spun ca atunci cand sunt intr-o belea, sau nu stiu ce sa fac intr-o situatie, schimb topica cuvintelor din propozitie  ) . Odata am zis "Maria numele este" pentru ca nu stiam raspunsul la o intrebare de cultura generala.
Voi ce ticuri aveti?


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 11 ani
   
Enderlicht
Moderator

Din: Shangri-La in reverse
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 540
Am exact aceleasi ticuri verbale ca si tine, alaturi de insuportabilul 'gen' de care ma chinui sa scap de muuuult timp. xD
Ticuri nervoase...hmm :-? Imi musc buzele foarte des, sau mi le umezesc ) Perversa de mine >,<

Diriga-mea are un tic nervos foarte ciudat, se stramba involuntar la fiecare 4-5 secunde. O.O

In orice caz, imi place subiectul pe care l-ai ales. xD Fain, fain, Mariuco. <3 


_______________________________________
~ Fost-am keepthefaith/Regen/Licht, candva. ~



                         Took my love down to Violet Hill ,   There we sat in snow.

pus acum 11 ani
   
Mizuki
Căpşună

Din: DAAAAAA
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 648
Tic nervos... hmm, am obiceiul sa indoi coltul paginilor unei foi sau caiet care-mi cade pe mana atunci cand ma plictisesc. :]] Imaginati-va ca ajung sa fac asta si cu caietele colegei! De fapt, tin obiecte in mana, le tot invart si rasucesc si tot asa, asta mai ales cand sunt nerabdatoare. Daca am ce am eu cu degetul, de mereu ma vezi cu el prin gura, este un tic? Adica, nu stiu, unghiile alea... Nu le rod, nu le rup sau altceva, dar nu stiuuu. Presupun ca e si asta un tic, no? ) Si la fel ca boss, am si eu chestia aia cu umezitul buzelor. Dar cine nu stie ca eu sunt perversa...?
Daa, tic verbal... Ei bine, la fel ca Mary, inversez topica cuvintelor...si nu numai. Insa la mine se intampla cam atunci cand vreau sa zic ceva, dar ma razgandesc si apoi vreau sa zic altceva, dupa nu mai stiu cum sa incep propozitia sau cum s-o continui si pe moment ma zapacesc de tot, de unde rezulta ca-mi iese altceva. Un exemplu ar fi 'Afara maine mergem?' sau 'Tu mess esti' [care in limba mea inseamna 'Tu esti pe mess'; Irina (xAkira) stie faza asta prea bine )] Si ar mai fi o chestie... Combin cuvintele cand vorbesc prea repede si nu stiu ce sa zic mai intai sau ce sa zic mai exact. Un exemplu ar fi cand ma enervasem pe cineva si i-am zis 'Ce daiba faci acolo?'. Mda, la mine asta a fost o cominatie intre dr*cu si n*iba... =]]]
Hmm, alte ticuri verbale... Pai apelativul 'ba' [da, da, stiu ca nu e frumos si asa mai departe, dar ma enerveaza prea des Lolo, colega de banca]. Si nu mai stiu...


_______________________________________
Lawliet, Beyond Birthday, Deidara, Nobuo Terashima, Allen Walker, Ichiru Kiryuu, Chrono, Lavi, Light, Kisshu, Aidou, Kakizaki Kokera, Damore, Yuujirou, Yoshitsune, Lorian Kukabara, Leo Aoi, Konoha and Suwa ~ Kwon Ji-yong, Kan, Boyfriend, Sebastiano Serafini, Kenichi Matsuyama, Hongo Kanata, Tatsuya Fujiwara and Exo-M ARE MINE!  The gazette, On/Off, Diement, Dolore, Royz, R-shitei, Alice Nine, Ayabie, Diaura, Screw, SuG and Blood ARE MINE! Kagamine Len, Kamui, Kaito, Leon and Hiyama Kiyoteru, Kasane Ted, Sora Suiga, Defosuke, Kuru Utaune, Ren Ikune, Sai Yurika, Merum, Miki Yukine, Tatsune Riku, Kamirei Fukkirei, Satsuki Kagene, Subaru Kyooteru, Taizo and Yu ARE MINE!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Mda, eu am multe ticuri o.o Tot timpul ma vazi rontaindu-mi buzele, cand vorbesc zic foarte des " frate", si cand povestesc ceva gesticulez de parca as vrea sa pocnes persoana din fata mea :)) mai ales ca intreb aproape dupa fiecare propozitie 'stii?' Iar cand sunt nervoasa am un zambet, adica un ranjet de toata frumusetea o.o pe care il faac involuntar. Sau imi mai pocnesc degetele xD iar mai demult spueam 'deci' inainte de fiecare propozitie :)) bine ca am scapat de ticul asta.

_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
BlackAngel
Greieraş

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 135
Si eu am unul sau doua ... Cred. In primul rand, in loc de "hei" cand vreau sa zic ceva zic "oi". Inainte de aproape fiecare propozitie incep si suspin "asa...". Si mai am 2 amuzante: de fiecare data cand vad ceva german zic: "Deutsch!" cu un accent amuzant. Si celalalt a tot asa, numai ca vine vorba de Suedia: "Svenska!" sau "Sverige!". E destul de amuzant.

_______________________________________
Va fi candva o zi ,
Cand seceratorul va veni
Iar ochii ni se vor impaienjeni .

pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la