Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
deyutza07 la Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Buzau
cauta Barbat
25 - 48 ani
Lumea noastră Anime / Ficuri Originale / Warning! Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
DeeaDoll
Membru

Din: Sulina
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 37
Buna, sunt Andreea si m-am gandit sa fac un fic. Sa nu ma luati prea tare, sunt incepatoare =))

Capitolul I

31.X. este data in care ne imbracam feroce, ne facem masti din machiaj, petrecem si ne imbatam.
ZIUA DE HALLOWEEN!
Clasa a XI-a din New York organizeaza un bal al monstrilor. Stiti la ce ma refer cand spun bal al monstrilor? Atunci cand toti sunt cu geci din piele, machiati, cu pantaloni negrii mulati, rutpyi, cuafuri traznite si ghete din piele cu tepi. Doar asa poti intra la balul monstrilor.




Ei bine, poti veni si deghizat intr-un monstru.
Daca un tocilar intra la balul monstrilor, va avea de suferit.
Cum adolescentii se distrau la bal, doua prietene Shyka si Emily au preferat sa nu se duca.
Chiar daca erau foarte diferite tot erau prietene. Shika era din Japonia, Emily din America, Shyka adora maioneza, Emily Ketchap-ul. Erau ca cei doi poli, dar tot erau prietene.


Au avut un dialog si au hotarat sa nu se duca la bal.
-Eu nu merg la bal pentru ca a venit si fostul meu iubit si in plus balul a inceput de mult. Spuse Shika.
-Oricum nici eu nu mergeam pentru ca nu am si nu stiu cu ce sa ma imbrac. Spune Emily.
Dup ace au avut dialogul au pus pe calculator un film foarte vizionat pe nume *Avertisment*. De obicei cand vroiau sa se uite la un film, Emily adormea la inceputul filmului, asa ca numai Shyka s-a uitat la film.
Dupa ce a ajuns la jumatatea filmului si-a dat seama ca filmul nu are nici o legatura cu titlul, dar a mai avut rabdare si s-a uitat pana la sfarsit.
Deabea la sfarsit a aratat un avertisment.
`Nu incerca sa te piepteni de 100 de ori in fata oglinzii la miezul noptii de Halloween.`
Cum Shika nu credea in superstitii a mers la baie si s-a pieptanat de 100 de ori si nu se schimbase nimic, iar apoi a mers in camera ei sa stinga calculatorul.
Cand s-a intors la baie a vazut in oglinda un oribil demon.

S-a speriat asa ca a adormit, dar a avut un somn foarte stresant pentru ca a avut un vis ingrozitor cum nu a mai avut vreodata.


_______________________________________

Zambeste, e gratis ^.^
Zuko, Shin, Gray and Keisuke ARE MINE!
                >>click<<

pus acum 11 ani
   
Monet
Moderator

Din: Seoul
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1740
Uuuu...fic nou. E destul de bine pentru un începător. Good work. Mai ai de învăţat destul de multe dar ai destul timp.
Sunt destul de impresionată de ideea ta, Halloween, fantome. Pe gustul meu! Chiar sunt curioasa ce o să se întâmple în continuare. Am fost foarte impresionată de mitul pe care l-ai expus cu privire la noaptea de Halloween. Mă pieptăn de 100 de ori, huh? Sunt prima la anu`!
Oricum, te sfătuiesc să faci capitolele mult mai lungi ca să poată înţelege şi cititorul ceva. Cu cât fragmentezi mai mult povestea cu atât va fi mai greu şi pentru tine şi pentru toată lumea. Oricum, având în vedere că este primul capitol...
Îmi place felul tău de a ne expune acţiunea. Chiar foarte original: geaca de piele, tocilar mort! Sigur eram si eu pe acolo! Trebuia să fiu! Şi îmi mai place că avem pe acolo şi o fată de origine asiatică. Ai un cititor fidel întruchipat prin mine!

Te aştept cu un next mai lung şi cu o poveste de groază palpitantă! Love you!


_______________________________________

Special place..here! ~

pus acum 11 ani
   
DeeaDoll
Membru

Din: Sulina
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 37
-Multumesc..Da stiu..Capitolul e cam scurt.Pentru cititori,voi incerca sa fac urmatorul capitol mult mai lung,dar nu promit nimic.Oricum am deja idei pentru capitolul urmator.
Love all!


_______________________________________

Zambeste, e gratis ^.^
Zuko, Shin, Gray and Keisuke ARE MINE!
                >>click<<

pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Fic nou ^^ Tuturor ne plac ficurile noi.
Totusi, sa trecem peste asta, caci nu pentru asta am venit aici.
Titlul-E interesant, atrage publicul, dar s-ar putea crede ca e nu stiu ce topic facut de un moderator =)) E bine ca are legatura cu continutul.
Ideea-Demoni, fantome, Halloween, pe gustul meu.
Descriere-E buna, dar capitolul e atat de scurt incat nu-mi ajunge nici pe-o masea. Asa ca Daia s-a lenevit [nu ma omora daca citesti asta, Daia =))], ma asteptam sa citesc si eu mai mult.
Imi place cum le-ai ales pe cele doua fete, din imaginile puse chiar sunt diferite =))
Ai avut ceva repetitii, dar sa spunem ca am trecut peste ele. Am o dispozitie destul de buna.
La dialog nu prea mi-a placut. Nu zic ca n-a fost bun, dar...
*Au avut un dialog si au hotarat sa nu se duca la bal.*
si...
*Dup ace au avut dialogul au pus ...*
nu prea merge. Avand in vedere ca ai pus si dialogul, nu trebuia sa mai precizezi ca in urma unui dialog au hotarat sa nu mai mearga la bal. Trebuia pur si simplu sa pui dialogul si apoi sa spui ca *Astfel, cele doua au hotarat sa ramana acasa, si sa puna un film* daca tot s-au uiat la film.
Oricum, good job, avand in vedere ca esti incepatoare. Am mai citit niste ficuri unde imi puneam mainile in cap, la propriu =))
Sarbatori fericite!


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Marshmallow
Săcsy Nyan Cat

Din: Seul,Coreea de Sud.
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1008
Scurt primul capitol,dar e bun pentru o incepatoare.Eu,sunt de aproape 2 ani pe forum si nu am nici un fic sau one shot.Spor la scris in continuare!^.^

_______________________________________
meow

Kim Hyun Joong , Lee Jong Suk ,Usui Takumi , Tsubakii , Max Amphetamine , Hae Young Saeng ,  ,Jung Yong Hwa , Kang Min Hyuk , Ji Sung , Kim Jaejoong , Davichi , BoA , KARA , Hyun Ki ♥ ,Kevin [Kim Ji Yeob] , Park Shi Hoo , Onew , T-ara , 4 minute , f(x) , Crayon Pop , Park Hyun Seok , Lee Min Ho , Sun Woong , Choi Minho , Kim Woo Bin , EXO, BTS  , Kim Ji Won , Park Shin Hye , Park Min  Young ,  Kim Sung Ryung , SNSD and Unnie ARE MINEEEEEEE >w<

pus acum 11 ani
   
Mizuki
Căpşună

Din: DAAAAAA
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 648
Andreea, buna! ^.^ Uite cum trec si eu pe-aici...si sincera, cand am vazut "Warning!" ma gandeam la un virus sau ceva om genul! Anyway, ficul pare ca va fi din ce ma interesant si sper ca vei aduce nextu cat poti de repede.
M-a captivat legenda aceea, deci sunt destul de curioasa.


_______________________________________
Lawliet, Beyond Birthday, Deidara, Nobuo Terashima, Allen Walker, Ichiru Kiryuu, Chrono, Lavi, Light, Kisshu, Aidou, Kakizaki Kokera, Damore, Yuujirou, Yoshitsune, Lorian Kukabara, Leo Aoi, Konoha and Suwa ~ Kwon Ji-yong, Kan, Boyfriend, Sebastiano Serafini, Kenichi Matsuyama, Hongo Kanata, Tatsuya Fujiwara and Exo-M ARE MINE!  The gazette, On/Off, Diement, Dolore, Royz, R-shitei, Alice Nine, Ayabie, Diaura, Screw, SuG and Blood ARE MINE! Kagamine Len, Kamui, Kaito, Leon and Hiyama Kiyoteru, Kasane Ted, Sora Suiga, Defosuke, Kuru Utaune, Ren Ikune, Sai Yurika, Merum, Miki Yukine, Tatsune Riku, Kamirei Fukkirei, Satsuki Kagene, Subaru Kyooteru, Taizo and Yu ARE MINE!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


pus acum 11 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Fic nou ^^ Pot sa spun din prima ca actiunea e grabita rau de tot. In loc de toate acele trei poze de la inceput , puteai sa pui una singura care sa le contina pe toate . Pentru ca , acopera un spatiu destul de mare din capitol. Personajele din fic , nu le-ai descris aproape de loc. Adica puteai sa le iei la rand si sa spui cate ceva mai mult despre fiecare dintre cele doua fete. Imi pare nespus de bine ca una dintre ele e roscata ^^
Incearca sa faci capitolele mai lungi , de dragul cititorilor :3 Sincer o sa urmaresc ficul , pare destul de interesant pentru inceput.
Buna treaba pana acum


Modificat de Poison (acum 11 ani)


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 11 ani
   
DeeaDoll
Membru

Din: Sulina
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 37
Multumesc de comentarii fetelor ^^ Am incercat sa fac capitolul acesta mai alung, dar nu stiu cat de bine mi-a iesit.
Sper sa va placa.

Capitolul II

Shyka a visat ca se duce sa faca baie si cineva o ataca. In baie era numai sange. Chiar daca a fost atacata nu a murit, dar nici mult nu mai avea.
Apoi, agresorul a facut-o pe Shyka sclava lui, a pus-o sa stearga sangele pentru a nu-l vedea nimeni, iar apoi a torturat-o.

Agresorul a inceput sa ii aminteasca fetei pacatele si ca este gravida cu propriul tata. Atunci, cand Shyka nu mai putea de durere, i-a cazut lacrimi de sange.
Atunci fata si-a dat seama ca agresorul era demonul din oglinda.
Shyka a incercat sa evadeze din propria casa pentru ca era si demonul acolo, dar nu a reusit. Atunci demonul s-a infuriate si a torturat-o si mai tare, apoi a inchis-o in casa pentru a nu evada, iar el i-a adus aminte  de tatal ei care a violat-o la varsta de 12 ani si demonul a inceput sa ii aminteasca cum s-a petrecut trauma vietii ei.
`Tatal tau a plecat la crasma sit u la scoala, apoi cand te-ai intors ai vazut cum tatal tau incerca sa o omoare pe mama ta, iar tu intervii, se enerveaza pe tine sit e lasa gravida.
Shyka nu putea sa-si arate durerea pe care o simtea in acele moment.
Demonul incerca sa o convinga pe Shyka sa creada in Satana, dar nu a reusit.
Demonul insista si insista pana cand in loc sa spuna `crezi in atana?` a spus `crezi in Dumnezeu?`, iar fata a spus `da`. Demonul s-a infuriate extreme de tare, asa ca a inchis-o intr-o camera si a plecat lasand-o sa putrezeasca.
Au trecut 2 saptamani, iar fata nu mai avea mancare, iar atunci a luat ciocanul si a spart geamul. Norocul ei era ca era la parter.
A iesit prin geam apoi a fugit cat au tinut-o picioarele. Obosise asa ca s-a oprit intr-o padure foarte intunecata si pustie. In ea erau numai paianjeni, lilieci, gandaci si niste copaci imensi. Ei bine, era cam obosita si a asteptat in padure iar cand s-a trezit, o umbra i-a aparut in fata, dar apoi si-a dat seama ca era doar umbra unui copac mai mare decat ceilalti copaci, apoi a auzit un sunet ciudat, dar si-a dat seama ca era un liliac.
Se simtea foarte ciudat in acea padure, asa ca a plecat din acel loc. Cum please ea in drum spre un alt adapost vede o umbra, iar de data aceasta nu era umbra unui copac, era umbra unei batrane nebune care ucidea oameni, dar nu stia de ce, iar acum nu mai face asta si i-a spus Shykai `Orice si oricine iti spune sa omori oameni, nu o face.`
Shykai I s-a parut cam ciudat  cam ciudat ca o batrana sa fi omorat in trecut oameni, dar sfatul batranei a fost bine primit.
Shyka si-a continuat drumul pana cand intalneste un grup de tineri care se drogau. Shyka incerca sa le spuna si sa ii convinga sa nu se mai drogheze, dar ei s-au enervate si i-au furat banii, bine inteles, tot pentru droguri.

Fata s-a inspaimantat si a fugit de acel grup de tineri,  dupa care si-a continuat drumul, dar ea era lihnita si nu mai avea nici un ban,  asa ca a intrat intr-un magazine si a furat mancare, dupa care a fugit cu masina unui om.
Proprietarul masinii a reclamat-o la politie.

Demonul a mers acasa la Shyka savada daca nu a evadat si desigur ca nu era.
Daca tot era acasa la ea s-a uitat la televizor si a vazut-o pe Shyka fugind cu masina proprietarului.  Atunci demonul a plecat dupa ea.
Shyka a scapat de politie si se opreste intr-o padure. Dupa putin timp iese un omulet fara dinti, 7 degete si par lipsa…da! Era un cannibal, iar atunci apare si demonul.
Demonul o salveaza pe Shyka de cannibal pentru a o tortura el.
Ajung acasa, iar demonul e furios si incepe sa ii spuna pacatele `Mai stii cand ai furat din magazin? Cand i-ai luat masina proprietarului ei?`, dar Shyka nu se mai laasa pacalita si nega tot.
Atunci demonul s-a infuriate si mai tare si i-a zis `Eu te-am salvat de canibali, acum fa-mi o favoare, da-mi viata ta.`
La ora 8, Emily vrea s-o trezeasca pe Shyka si sa mearga la scoala, dar nu se trezeste. Emily o misca si vede pe spatele Shykai taieturi immense.


_______________________________________

Zambeste, e gratis ^.^
Zuko, Shin, Gray and Keisuke ARE MINE!
                >>click<<

pus acum 11 ani
   
Mizuki
Căpşună

Din: DAAAAAA
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 648
Deci cand am citit si am vazut "Fa-mi o favoare, da-mi viata ta" am ramas ceva in genul *O.O*. Adica demonul ala...wo, e destul de crud. Nah, e demon, stiu... Dar tot crud e.
Cate a indurat Shyka, chiar daca a fost un vis! Si mai ales ca avea si toate acele taieturi pe spate. Ma intreb ce va zice Emily despre asta.
Anyway, sper sa aduci repede nextul. Bye! ^^


_______________________________________
Lawliet, Beyond Birthday, Deidara, Nobuo Terashima, Allen Walker, Ichiru Kiryuu, Chrono, Lavi, Light, Kisshu, Aidou, Kakizaki Kokera, Damore, Yuujirou, Yoshitsune, Lorian Kukabara, Leo Aoi, Konoha and Suwa ~ Kwon Ji-yong, Kan, Boyfriend, Sebastiano Serafini, Kenichi Matsuyama, Hongo Kanata, Tatsuya Fujiwara and Exo-M ARE MINE!  The gazette, On/Off, Diement, Dolore, Royz, R-shitei, Alice Nine, Ayabie, Diaura, Screw, SuG and Blood ARE MINE! Kagamine Len, Kamui, Kaito, Leon and Hiyama Kiyoteru, Kasane Ted, Sora Suiga, Defosuke, Kuru Utaune, Ren Ikune, Sai Yurika, Merum, Miki Yukine, Tatsune Riku, Kamirei Fukkirei, Satsuki Kagene, Subaru Kyooteru, Taizo and Yu ARE MINE!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


pus acum 11 ani
   
DeeaDoll
Membru

Din: Sulina
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 37
Multumesc mult yoyo.Voi incerca sa aduc cat mai repede nextul..ori azi ori maine..Sper ca pe viitor sa fac ficuri mai lungi si sa le fac cat mai reusite si sper ca continuare sa va uimeasca  si sper ca imi vor venii ideei repede pentru a putea sa pun mai repede textul.Va pup pe toti!!!! :hi:

_______________________________________

Zambeste, e gratis ^.^
Zuko, Shin, Gray and Keisuke ARE MINE!
                >>click<<

pus acum 11 ani
   
Monet
Moderator

Din: Seoul
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1740
Uuuu...capitol nou! Iubesc chestia asta! Ai tu nişte greşeli mai grave care ne cam încurcă la citit, dar cum nu sunt critic iar tu nu ai cerut încă o critică adevărată, mă abţin să comentez. Probabil că este primul tău fic...şi sincer arată foarte bine pe lângă ceea ce scriam eu în tinereţe! Chiar foarte bine...

Îmi place cum decurg lucrurile. Demonul din vis, huh? Oricum nu sunt eu aşa de sigură de cât de vis a fost, datorită acelor tăieturi de la sfârşit. Shykai are o poveste foarte tristă de viaţă, fapt de care demonul de foloseşte pentru a o tortura. Este cu adevărat captivant şi vreau capitolul următor. M-am decis, nu m-ai fac faza cu oglinda de Halloween-ul viitor. Nu mă risc! Mie îmi plac visele mele, cu bunăciuni coreene, ciocolată, muzică şi Japonia. Nu am nevoie de un demon care sa mă bântuie momentan!

Va fi interesant! Sper că vei aduce next-ul în curând! Spor la scris şi multă inspiraţie!

Love ya!


_______________________________________

Special place..here! ~

pus acum 11 ani
   
Marshmallow
Săcsy Nyan Cat

Din: Seul,Coreea de Sud.
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1008
Si asteptatul capitol a venit!Ingrozitoare tortura Sykai facuta de demon.o.oIntradevar,mai ai greseli la scris dar o sa ti le repari tu pe parcurs.^^Oricum,e bine ca macar ai inceput un fic si iti merge destul de bine.Spor la scris urmatorul capitol!^,^

_______________________________________
meow

Kim Hyun Joong , Lee Jong Suk ,Usui Takumi , Tsubakii , Max Amphetamine , Hae Young Saeng ,  ,Jung Yong Hwa , Kang Min Hyuk , Ji Sung , Kim Jaejoong , Davichi , BoA , KARA , Hyun Ki ♥ ,Kevin [Kim Ji Yeob] , Park Shi Hoo , Onew , T-ara , 4 minute , f(x) , Crayon Pop , Park Hyun Seok , Lee Min Ho , Sun Woong , Choi Minho , Kim Woo Bin , EXO, BTS  , Kim Ji Won , Park Shin Hye , Park Min  Young ,  Kim Sung Ryung , SNSD and Unnie ARE MINEEEEEEE >w<

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la