Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Karlla pe Simpatie
Femeie
22 ani
Timis
cauta Barbat
22 - 44 ani
Lumea noastră Anime / Ficuri Originale / Aripi Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
Viky smekeritza
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 1
Buna eu sunt noua pe aici. Si nu stiu daca o sa va placa acest Fac fic dar eu stiu ca e bun.

                                       CAPITOLUL 1

      Pantofii lui Laurel clampaneau in ritm vesel in ciuda proastei ei dispozitii.Elevii o priveau cu ochi curiosi in timp ce mergea pe holurile liceului Del Norte.
      Nu exista nimic mai rau decat sa te afli tocmai in locul unde nu vrei sa fii.Invatatul la domiciliu
functionase perfect pentru Laurel in ultimi zece ani; nu vedea nici un motiv pentru care aces lucru sa se schimbe.Insa parinti ei erau hotarati sa faca totul asa cum trbuie pentru singurul lor copil. Cand avea cinci ani, lucrul acesta insemna sa invete acasa, intr-un orasel. Se pare ca, lucrul acesta inseamna sa mearga la o scoala de stat intr-ul oras care era doar o idee mai putin minuscul. Dupa ce-si mai verifica o data orarul,Laurel gasi laboratorul de biologie si se grabi sa prinda un loc la geam.Daca tot era obligata sa stea inauntru, atunci macar vroa sa vada afara . Restul clasei se umplu incet.   Un baiat zambi in directia ei in timp ce se indrepta spre partea din fata a clasei, iar ea incerca sa-i raspundacu un zambet fortat. Spera ca el sa nu creada ca se strambase. Un barbat inalt si slab se prezenta ca fiind domnul
      James si incepu sa imparta manualele. Laurel se apuca imediat sa-l frunzareasca pe al ei. Primele pagini erau cat se poate de clasice - clasificarea plantelor si ale animalelor, lucruri pe care le stia deja -, apoi cartea incepe sa intre in anatomia de baza a omului. Desi lucrurile i se pareau cunoscute, mama ei are, in mod cert, mai degraba botanist decat biolog, asa ca Laurel era sigura ca era macar cu putin in urma fata de restul clasei. Pe la pagina optzeci, textul incepu sa semene cu o limba straina. Laurel bombani pe sub mustata. Avea sa fie un semestru tare lung.
       In timp ce domnul James facea prezenta, Laurel recunoscu vreo cateva nume din primele ore avute de dimineata aceea , insa avea sa treaca mult timp pana sa reuseasca sa asoiceze macar jumatate bintre ele cu fetele care o inconjurau. Se simtea pierduta in mijlocul marii de copii necuscuti.
      Mama ei o asigurase ca fiecare boboc avea sa se simta la fel - la urma urmei, era prima zi de liceu si pentru ei -, insa nimeni altcineva nu mai parea pierdut sau speriat. Poate ca, dupa ani de zile de mers la o scoala de stat, te obisnuiai sa te simti pierdut si speriat. Se facu liniste in clasa, iar Laurel cobora brusc cu picioarele pe pamant cand profesorul ii repeta numele.
      - Prezent, spuse ea repede.
      Se auzira chicoteli inabusite in clasa, iar laurel se lasa sa alunece putin in banca sa,asteptand ca profesorul sa continue sa strige catalogul.
Dar lucrul acesta nu se intampla.
      -Laurel Sewell? intreba domnul James. Esti fica lui Jacob Sewell?
      -Nu, pe tatal meu il cheama Mark. De-abia ne-am mutat aici.Se foi in timp ce domnul James o studie pe deasupre ochelarilor, apoi, intr-un final, acesta trecu la umatorul nume.
     Laurel rasufla usurata si scoase caietul, incercand sa atraga cat mai putin posibil atentia asupra ei.
     Incercand sa se concentreze in timp ce profesorul explica materia pentru semestrul acela, insa era distrasa de ceilalti elevi. Ii privea cu atentie, stradundu-se sa se retina caracteristici care sa-i deosebeasca. Se tot uita fara se vrea in dreptul baiatului cara-i zambise mai devreme si fi nevoita sa-si inabuse in zambet larg atunci cand observa ca si el tragea cu ochiul la ea.
     Cand somnul James le dadu liber in pauza de pranz, Laurel isi baga recunorcatoare cartea in genta.
- Salut. Ridica privirea. Era.................S.U.S.P.A.N.S

Laurel   :   [term]=blonde%20anime%20girl&filters[primary]=images&filters[secondary]=videos&sort=1&o=12

Baiatul :

aripi buna sunt noua aici. stiu daca placa acest fac fic dar stiu bun.       

3.3KB


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la