Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Lolalola pe Simpatie.ro
Femeie
22 ani
Cluj
cauta Barbat
26 - 80 ani
Lumea noastră Anime / Ficuri Originale / Nothing is what it seems Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
Crow.
Critic

Din: Akatsuki Hideout
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 143
"kay... Stiu ca m-am aglomerat cu destul de multe fic-uri, dar nu renunt la niciunul, promit!
Si, cu toate ca nu prea mai am timp din cauza scolii, m-am mai apucat de un fic...
Aici este vorba despre Erika, o fata de 17 ani, care, pe parcursul intregului fic, descopera lucruri despre care citise numai in carti. Mai multe nu spun, veti vedea voi. Trebuie sa va anunt dinainte ca acest fic nu va fi cine stie ce, deoarece este primul meu fic, scris prin clasa a 7-a. Si acum cateva zile m-am apucat sa-l rescriu. Si, desigur, sa-l imbunatatesc. Iar eu sper ca am reusit, cat de cat. In orice caz, va las pe voi sa apreciati...
----------------------------------------------------------------------
                                                                 -Capitolul I-

Sambata… o zi ca oricare alta, din mijlocul vacantei de vara. De fapt… Nu era o zi ca oricare alta, gresesc. Aceasta era cea mai plictisitoare zi din viata mea. De ce? Incercati si voi sa stati o zi intreaga intr-o masina, cu Julio Iglesias rasunand in difuzoare si atunci poate ma veti intelege. Hmm… Cat de departe locuieste bunica… Nu ar putea si ea sa se mute mai aproape de noi? Astfel, nu ar mai trebui sa fiu eu torturata atat cu acel mos ipotent… Personal, nu am nimic cu el… Doar ca, nu-mi place muzica lui, si pe deasupra, mama ma forteaza aproape non-stop sa-l ascult.

Prima jumatate a vacantei am petrecut-o la bunica. Urmatoarea jumatate urma sa o petrec acasa, unde aveam computer, internet, si ingredientul de baza… PRIETENI! Ma rog, nu sunt eu foarte sociabila, deci nu am chiar atat de multi prieteni. Dar, cei pe care ii am, imi sunt foarte apropiati. Imi era asa dor de ei! Abia asteptam sa ajung acasa!

Si uite-asa, gandindu-ma la casa, motaind, privind pe fereastra, am ajuns in sfarsit la destinatie. Nici macar nu am asteptat ca mama sa opreasca motorul, ca am tasnit din masina, direct la portbagaj, de unde mi-am luat bagajele.

-ALELUIAAA, am ajuns acasa! tipam eu fericita, tarandu-mi valiza de trei tone dupa mine. Inca o secunda cu mosuletul tau de Julio Iglesias si jur ca innebuneam!
-Erika, ai grija cum vorbesti! ma atentiona mama, foarte serioasa.

Poti sa-i spui orice. Dar cand te iei de iubirea ei de-o viata, nu conteaza cine esti, o patesti. Ah, cat imi place mie s-o enervez pe tema asta! Cred ca e singurul lucru care-mi convine la faptul ca-i place de Iglesias.

Continuam sa tarasc valiza dupa mine, injurand-o ca nu are picioare, ca sa se care singura.

-Vezi, mama?! Ti-am spus ca trebuia sa-mi iau mai putine haine la mine! am tipat spre mama, facand ce stiam mai bine, si anume, dand vina pe ea.
-Ce mi-ai spus ma tu? Daca nu-ti ziceam eu sa te opresti, luai toata casa dupa tine! conraataca mama.
-Corect… am oftat si mi-am continuat aventura spre cel mai greu nivel: scarile. Nu am nevoie de ajutor, mersi c-ai intrebat! am tipat din nou spre mama, care chicotea, privindu-ma.
-Ma gandeam eu… mi-a raspuns amuzata.

Vazand ca nu merge cu taratul pe scari, am inceput sa injur si mai tare si am luat valiza in brate, urcand ca babele, cate o treapta o data. Terminand, in sfarsit, de urcat toate treptele, am lasat valiza pe jos si am inceput din nou sa o tarasc, pana am ajuns la camera mea. Dupa ce am deschis usa, am izbit valiza cu piciorul, aceasta ducandu-se intr-un colt al camerei, lovindu-se de perete. Iar eu m-am aruncat din cadrul usii direct in patul meu, adancindu-ma in cearsafuri. Ah, ce bine era acasa…

Oftand, m-am ridicat in sezut, caci nu voiam sa adorm, trebuia sa-mi despachetez lucrurile.  M-am ridicat de pe pat si m-am dus la dulap, deschizandu-i usile. Hmm, mama avea dreptate, chiar mai aveam putin si-mi luam toata casa cu mine. Dulapul meu era trei sferturi gol, nu mai avea, saracutul, decat cateva haine prin el.

-Ce nasoool! am exclamat, tragand de valiza, aducand-o mai aproape de dulap.

Aveam o multime de lucru, asta era clar. Si nici nu voiam sa o rog pe mama sa ma ajute, fiindca ea ar fi inceput cu predicile: “Vezi? Ti-am zis eu ca ti-ai luat prea multe, descurca-te!” Cat urasc cand are dreptate…

Dar incet-incet, mormaind injuraturi, am deschis fermoarul valizei, lasand hainele sa curga valuri din ea. Da, chiar urma sa am o gramada de lucru.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Trecuse o ora si ceva deja, iar tot ce reusisem sa fac eu, era formarea catorva grupe de haine pe patul meu, cum ar fi jachete, tricouri, bluze cu maneca lunga, si tot asa. Am hotarat ca era timpul pentru o pauza, muncisem prea mult.

M-am dus si am deschis fereastra, lasand aerul curat sa-mi invadeze camera, in timp ce eu “spionam” imprejurimile.

‘Hmm… Nimic schimbat…’ gandeam, asta pana cand privirea mi-a cazut pe casa de alaturi, care, de cand ma stiu eu, a fost in paragina. Dar de data asta nu mai era asa. Exteriorul casei era frumos varuit, gazonul era tuns, iar ferestrele erau noi, sau daca nu, imbunatatite. Si tot holbandu-ma spre respectiva casa, am observat un baiat, trecand pe langa fereastra. Inainte ca eu sa incep sa salivez la el, sau ca el sa ma vada, am inchis fereastra si m-am reapucat de despachetat cu o viteza ametitoare. Si astfel, intrei sferturi de ora, terminasem de pus toate hainele inapoi pe rafturi.

Cand ma pregateam sa inchid valiza, am vazut ca uitasem sa scot ceva din ea. Cartile mele cu si despre vampiri. Imi placeau atat de mult povestile cu vampiri, incat, atunci cand gaseam o carte pe aceasta tema, pe care nu o aveam, ma rugam de mama, pana mi-o cumpara. Pot spune ca eram la fel de obsedata de vampiri, cum e mama de Julio Iglesias.

Am luat cu grija cartile din valiza si le-am asezat la locul lor, pe raftul special destinat pentru carti.

La bunica imi luasem trei volume cu mine, si le citisem pe toate, fiindca, din lipsa de ocupatie, ma asezam pe canapea si incepeam sa citesc. Era mult mai bine decat sa stau in fata televizorului cu bunica si cu mama si sa ma uit la stiri despre politica.

Inainte sa ies din camera, am mai aruncat o scurta privire casei de alaturi, apoi am fugit in bucatarie, unde mama scotea din pungi nenumaratele borcane cu gemuri facute de bunica.

-Ghici ce! am spus eu entuziasmata.
-Nu te descurci sa-ti despachetezi hainele, nu-i asa? mi-a raspuns, punand cu grija borcanele pe masa.
-Ah, nu! Le-am despachetat deja! Ce voiam sa-ti spun e ca cineva chiar locuieste in casa aceea parasita! Ai vazut? am intrebat-o, nerabdatoare.
-Le-ai despachetat deja?! Nu pot sa cred!
Tipic mamei… Eu ii spun ceva, ea intelege doar ce o intereseaza.
-Daa, am aranjat toate hainele in dulap… i-am confirmat, dand ochii peste cap. Dar nu asta voiam sa-ti spun!
-Am auzit si partea cu casa parasita. Ma bucur ca avem vecini noi, deci hai, fa o placinta! mi-a spus mama, zambindu-mi.
Uraaa! Ador sa fac placinte! Mereu a fost si va fi placerea mea sa gatesc. Dar sa gatesc numai ce-mi place, adica dulciuri! Si mereu o pun pe mama sa guste inainte sa mananc eu, ca doar nu mananc eu prima, cine stie cum incurc borcanele si in loc de zahar pun sare?!

Dupa ce mama a terminat cu aranjatul borcanelor, mi-am pregatit ingredientele si am inceput sa fac placinta mult asteptata.
----------------------------------------------------------------------------------------

Dupa ce era sa dau de doua ori foc la casa, am terminat in sfasit placinta. Trecusera vreo trei-patru ore de cand ma apucasem, si incepuse sa se insereze. Dar nu-mi pasa.

Am impachetat frumos placinta si m-am dus la casa vecina, zambareata. Ajunsa in fata usii, am batut de doua ori, apoi m-am dat un pas mai in spate, asteptand sa mi se deschida.

Si nu am asteptat mult, ci in jur de jumatate de minute, pana ce usa s-a deschis larg, iar in cadrul ei a aparut acelasi baiat pe care l-am vazut mai devreme pe fereastra. Avea parul saten, ochii verzi si era mai inalt decat mine. Am ramas ca proasta, holbandu-ma la el.

-Te pot ajuta cu ceva? ma intreba el, probabil ca sa vada daca mai respir.
-Ah, scuze! am raspuns eu, lasand privirea in jos. Eu sunt Erika, locuiesc alaturi si, urmand traditia mamei, ti-am facut o placinta… Fiindca e prima oara cand te vedem aici.

Am spus totul dintr-o suflare, ca si cand ar fi fost un discurs repetat de foarte multe ori, pe care imi era frica sa nu-l uit. Sunt atat de caraghioasa…

-Oh, foarte dragut din partea ta, Erika, imi zambi el. Eu ma numesc Chris Thompson, ma bucur sa te cunosc. Haide, intra! imi spuse si se dadu la o parte, facandu-mi loc sa intru.

I-am zambit. Apoi am pasit inauntru, privind in jur. Ce vedeam in fata presupun ca era sufrageria. Era o camera uriasa, cu tavan inalt, si pereti tapetati. Parchetul era de culoare inchisa. De fapt, totul in jur era de culoare inchisa. In mijlocul sufrageriei era o canapea cu patru locuri, fata in fata cu doua fotolii, iar in mijlocul lor era o masuta de cafea. Pe jos era un covor urias, care cred ca avea  de 10 ori varsta mea. Si peretii erau plini de diferite tablouri.

I-am inmanat lui Chris placinta, iar el mi-a spus sa ma asez pe canapea, pana o duce el la bucatarie. Am facut cum mi s-a spus si am inceput sa admir un tablou, asteptandu-l sa se intoarca. Dar, la un moment dat, o durere puternica mi-a acaparat tot capul, iar eu am inchis ochii, icnind. Nu stiu ce a fost, dar din acel moment nu-mi mai amintesc nimic.
--------------------------------------------------------------------------------------
Mpaaai, cam asta a fost. Astept pareri. Spuneti-mi daca merita sa-l continui sau nu...
Si o sa incerc sa scriu si la celelalte, promiiiiit ^^" ...
See ya ♥!


_______________________________________
Doom approaches in red clouds.
Itachi , Minato, Menma, Jazz, Ratchet, Soundwave and Megatron ARE MINE! :>
*click them, click them!! ^^*

Natsu, Gajeel, Laxus, Sting, Rogue. OMG OMG OMG <33333

pus acum 11 ani
   
Whisky.
Greieraş

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 214
Marina... ce ma fac eu cu tine ?
Deeci... cum as putea sa uit eu povestea asta. De fapt, cum a putea sa uit momentele cand o citeam. Eram la scoala iar tu scriai la ea in pauze dupa care imi dadeai sa citesc. Off... ce vremuri !
In primul rand am observat cateva modificari. Nu mai tin eu bine minte dar parca pe ala nu-l chema Chris. Ma rog, asta nu conteaza. In al doilea rand... imi place, stii asta, si ma pot da mare ca eu stiu ce se va intampla in continuare Oricum, cred ca toata lumea si-a dat seama despre ce e vorba.
Acum sa-ti raspund la intrebare : DA, merita sa-l continui. Vreau sa vad ce mai scrii ! Eu te inteleg ca nu ai timp din cauza scolii... chiar te inteleg ! Dar nu avem de ales Gata nu o mai lungesc. Te pup dulce si abia astept sa ne mai vedem si noi. Liceele ne-au separat de tot. Si nu e bine Vorbim.


_______________________________________
"Things need to be done and he gets them done."

"I'm not afraid to take chances or go off on my own."
- Norman Reedus



pus acum 11 ani
   
Aiko-chan
Bufniță Flămândă

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 329
merita!!! aoleu vampiri! ii iubesc. imi place mult ficul tau pana acum, si cum nu ma prea pricep la teorii cu multa descriere, dialog si alte de astea eu spun ca e reusit. deci spor la treaba si sper sa pui next!  

nothing what seems merita!!! aoleu vampiri! iubesc. imi place mult ficul tau pana acum, cum prea

43.7KB


_______________________________________
I hate everything about you!
Why do i love you!
You hate everything about me!
Why do you love me?
                          by three days grace
JRock is my new religion!

NU MA SUPARATI CA VA ZGARIE MAMI!♪♪♪♪( ̄ー ̄

TOTI PITICII DIN LUME+AURUL LOR SUNT AI MEEEI!

P.S!!!!LOLITA23q(toti membrii),AN CAFE(toti membrii),Matenrou Opera, U-KISS(Donghoo,Soohyun,Eli,Kevin,Alexander,Kibum,AJ, Hoon),JJ Project, M.I.B, Dalmatian, Tritops , Song Chan Ho,Lee Chi Hoon,Gwak Min Jun,Won Jong Jin,Yamor,Park Jae Hyun,Jung Joon Young,Ryosuke Yamada, Jang Woo Young,T.O.P(Choi Seung Hyun), Kim Bo Kyung, SMTown, ZE:A, X-5, N.Sonic, AA, TAKEN,  Song Joong Ki (Kang Ma Ru) aceeasi persoana! , Sistar, Girl's Day, G.E.M, LC9, Aaron Yan, A-Jax, Panda Yang, Park Ji Ho, Shinhwa ^^ <33 PROPRIETATE PRIVATA   O_____O JOS LABA CA VA MUSC! X_____X
Yoshida Yuzan,Alvaro Garay,Tsutsugami Gai, Syo Kurusu,Yuushin, Kou-kun, Hyorin, Ri-chan  are MINE MINE MINE! JUST MINE O_O... STAY AWAY
Yuuki-neechan, Daya-chan, Yoyo-neechan,Dedu, nepoata mea (Sura),mihai1213,Kitsune-kun, Mady  are MINE!!! so STAY AWAY!

pus acum 11 ani
   
Reën♥
Greieraş

Din: Konoha
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 110
Marina:-?...nu imi place fic-ul tau-.-
IL IUBESC!!!:]]
Chiar daca e doar un inceput, ideea cu vampiri ma atrage:o3...merita continuat:o3..si eu nu mint!
Asa ca haide cu capitolul urmator cand ai timp*si sa nu fi lenesa ca de obicei:]]* pentru ca sunt curioasa in legatura cu ce se va intampla:o3...si vreau sa vad si o poza cu Chirs:]]:o3...Sti ca nu ma pricep la comentarii deci habar nu am ce sa iti mai zic so...

Brotacel was here!


_______________________________________




Sasori♥, Kei and Ryuu are mine! So, stay away!!!
Timm`, Haru, Ralu, Marina (Crow), Denisa (Crazy.killer), Lulu (Psychňpath), Mary (Ofelia~) and Ioana (Enderlicht) are MINE!^^So, stay away!

pus acum 11 ani
   
Crow.
Critic

Din: Akatsuki Hideout
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 143
Pff... Deja un an a trecut de cand tot incerc sa scriu la al doilea capitol, dar s-au intamplat destul de multe chestii in intervalul asta. Intai a trebuit sa ma transfer de la liceu, si, ca rezultat, pe toata perioada verii aveam atatia nervi, incat daca ma intreba cineva ce fac, il luam la injurat. Apoi, ca o mare desteapta ce sunt, am pierdut foile pe care scrisesem ficul la inceput. Dar le-am gasit intr-un final, si am reusit sa scriu si al doilea capitol, scurt, ce-i drept, dar promit ca pentru urmatorul nu va trebui sa asteptati atat. :o3 Sper ca nu s-a suparat nimeni pe mine...

Deci, sa incepem, nu? :3
________________________________
-Capitolul II-

Cand, in sfarsit, am reusit sa ma trezesc la realitate, capul imi vajaia ingrozitor.  Ciudat lucru, nu eram in pat, ci pe jos. Iar eu nu obisnuiesc sa cad din pat...

Nu imi aminteam absolut deloc ce se intamplase dupa ce intrasem in casa lui C... Ci....Ce.... Carol! Nu... Costica! Ah, nu! Cum Dumnezeu il chema oare?! Meh, ma rog... Nu prea conta asta acum.

Privind pe fereastra, am putut vedea ca soarele incepuse usor-usor, sa rasara. Inseamna ca dormisem toata noaptea, dar eu nici macar nu stiam cum si cand am adormit, si cum de eram in camera mea, jos din pat.

-Ce naiba mi se intampla? am soptit pentru mine, incercand in acelasi timp sa ma ridic. Dar, desigur ca durerea de la cap nu mi-a rasplatit eforturile, obligandu-ma sa mai raman un timp pe jos.

Puteam insa sa-mi misc mana, ca sa ma intind spre oglinda de pe noptiera. Cu chiu, cu vai, am reusit sa ma tarasc pana langa pat, am pipait suprafata noptierei, si am dat de marea comoara cautata: oglinda. Vazandu-ma cu acest obiect pretios in mana, am inceput sa-mi studiez reflexia, sa vad daca era ceva in neregula cu capsorul meu, de ma durea in halul acela.

Si nu am cautat mult. Aproape imediat ce am inceput sa ma privesc in oglinda, am descoperit pe gat doua... rani, ciupituri, habar nu am ce erau, in forma de cerculete, avand distanta in jur de 5 centimetri intre ele. Nu stiu daca din cauza mea, sau din alta cauza necunoscuta, ranile acelea sangerau. Nu cred ca erau asa grave, dar m-a speriat mai mult sangele si halul in care ma durea capul, asa ca am inceput sa plang. Si da. Cand ma vad ranita, oricat de insignifianta ar fi rana, sau lovitura, sau etc., incep sa plang mai rau ca un copil mic, desi am 17 ani, si cica ar trebui sa fiu matura.

La doar cateva secunde dupa ce am inceput eu sa bocesc, am auzit „Poc-poc-poc-poc!” pe scari, ceea ce insemna ca mama ma auzise si venea in cea mai mare viteza la mine. In momentul in care a deschis usa si m-a vazut pe jos, a fost in genunchi langa mine.

-Erika, puiule! Ce s-a intamplat?! m-a intrebat ingrijorata, vazand ca gulerul tricoului meu e patat pe alocuri de sange.

Fara vreun cuvant i-am aratat spre cele doua rani, in timp ce-mi trageam teatral nasul.

-Dar nu e nimic... spuse ea, intorcandu-mi capul pe toate partile.
-Dar... Erau chiar aici... i-am raspuns, privindu-mi cu atentie gatul in oglinda.

Mama avea dreptate. Singurele urme ale acelor rani erau petele de sange de pe gulerul tricoului. Atat. In rest, nici urma de ele.

-Probabil te-a ciupit ceva... a concluzionat mama, privindu-ma cu atentie. Hai culca-te la loc, e abia 6 si jumatate.

Pe bune?! In viata mea, de cand exist, nu m-am trezit asa devreme! Asta e un nou record, jur.

-Mersi mami, am soptit si am incercat din nou sa ma ridic, iar de data asta chiar am reusit.

M-am aruncat ca din pod pe patul care parca spunea „Hai la somneeeeeeeelllll....”, si mi-am afundat capul in perna mea moale, asteptandu-ma sa dorm mii de ani la lenea pe care o aveam. Insa imediat cum a iesit mama din camera, s-a dus naibii si tot somnul meu. Am ramas ca proasta cu fata in sus, cascand ochii la puncte de pe tavan.

Mi se parea plauzibil ce-mi spusese mama, cum ca ma ciupise ceva, gen tantar, sau paianjen, sau mai stiu eu ce. Dar eu vazusem clar ca aveam pe gat rani, nu ciupituri. Si unde disparusera? Dar cine stie... Poate eram doar eu paranoica.

Privirea mi-a cazut, fara sa vreau, la posterele mele cu vampirii din True Blood si The Vampire Diaries, apoi s-a mutat asupra rafturilor mele pline cu carti despre domeniul asta. In fiecare carte pe care o citisem despre ei, vampirii aveau aceeasi descriere generala: monstri care se hraneau cu sange uman, vulnerabili la argint, si pe care lumina soarelui ii ucidea. Si alta caracteristica, numita constrangere, in care vampirul ii impunea omului respectiv sa faca orice avea el chef, fara ca fiinta umana sa se poata opune in vreun fel. In mai toate cartile despre vampiri, exista urmatoarea poveste: ea, o fata draguta, care pana atunci nu avusese vreun contact cu lumea supranaturalului, si de preferabil, virgina. El, vampirul mare si tare, care reusea cumva sa o cucereasca si se indragostea pana la urma si el, ca prostul, si era luat peste picior de ceilalti semeni ai sai.

O singura carte aveam ce diferea de povestea obisnuita. Era scrisa de o femeie de care nu auzisem in viata mea, care din cate intelesesem traise acum o suta si ceva de ani. Cartea povestea totul atat de stiintific, incat aproape credeam ca e real, iar ceea ce scrisese ea acolo, nu erau aiureli, ci puteri si slabiciuni vampiresti adevarate.

Incepuse sa mi se faca iar somn, asa ca am inchis ochii, intorcandu-ma pe o parte. Aveam tot dreptul sa dorm ca vaca pana la 12, doar era vara, nu? Simteam cum vine somnicul si ma gadila pe sub nas, iar eu l-am lasat bucuroasa sa ma cuprinda in bratele lui calde si pline de vise. Insa, chiar inainte ca acesta sa ma cuprinda de tot, am avut o strafulgerare. Mi-am imaginat, cred eu, un baiat ce semana leit cu Chris, noul meu vecin, dar care, totodata era diferit. Nu stiu din ce punct de vedere, dar era. L-am asociat, evident, cu Chris, pe motiv ca il vazusem doar o singura data, si probabil nu retinusem toate detaliile infatisarii lui, deci, aveam loc de erori. Insa ce nu stiam eu era ca baiatul imaginat de mine urma sa-mi creeze o multime de probleme. Nu el personal, ci intamplari ce-l contineau pe el.

Dar eu nu aveam de unde sa stiu asta. Si, fara sa-i dau prea multa atentie baiatului respectiv, am adormit.


____________________________

Gata capitolul! :]] Sper ca v-a placut si nu v-a plictisit prea tare. Si sper, din nou, sa ma iertati pentru lenea mea cronica, dar na... Asta sunt eu. :3

Modificat de Crow. (acum 10 ani)


_______________________________________
Doom approaches in red clouds.
Itachi , Minato, Menma, Jazz, Ratchet, Soundwave and Megatron ARE MINE! :>
*click them, click them!! ^^*

Natsu, Gajeel, Laxus, Sting, Rogue. OMG OMG OMG <33333

pus acum 10 ani
   
Whisky.
Greieraş

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 214
Marina, draga mea, tu lispesti un an de zile si vi acum cu capitolul asta? Cu asta ma? A fost... magnific!!!
Mi-a placuut, dar a fost scurt :-w Dar na, ce e bun e putin.
Ce sa mai spun, misca-te mai cu talent :]]
Te pup nebuno :3


_______________________________________
"Things need to be done and he gets them done."

"I'm not afraid to take chances or go off on my own."
- Norman Reedus



pus acum 10 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
În primul rând:
Tu eşti aceea care scrie la ficul ăsta? :O
Ți-am citit ficul fără să observ că tu l-ai început și după ce m-am uitat mai bine, mi-am dat palme.
Booooss... când te-ai apucat și de ăsta?

Nu prea mă atrag pe mine vampirii, dar cu fraza „In mai toate cartile despre vampiri, exista urmatoarea poveste: ea, o fata draguta, care pana atunci nu avusese vreun contact cu lumea supranaturalului, si de preferabil, virgina. El, vampirul mare si tare, care reusea cumva sa o cucereasca si se indragostea pana la urma si el, ca prostul, si era luat peste picior de ceilalti semeni ai sai.” mi-ai atras atenția.
Deci sunt cu ochii pe tine.
  Și nu știu cât de mult ai modificat textul (am înțeles că l-ai scris de mai demult timp și acuma l-ai îmbunătățit), dar parcă se observă exprimarea mai neexperimentată. Zic eu.

               Sunt cu ochii pe tine.


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 10 ani
   
Reën♥
Greieraş

Din: Konoha
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 110
Mwahahahaha, m-am întors :]]. Sperai să scapi de sâcâiala mea? Ei bine, ce-i rău nu piere, deci... mai ai de aşteptat să dispar :3
Ah, Marina, leneşa mea dragă :3
Îmi place. Şi nici nu ai întârziat prea mult :]]
A fost scurt, e adevărat, dar e mai bine decât deloc. Şi abia aştept să văd ce o să se întâmple.
Cam atât... încă nu mă pricep la comentarii. ^^"

Brotăcel was here! 


_______________________________________




Sasori♥, Kei and Ryuu are mine! So, stay away!!!
Timm`, Haru, Ralu, Marina (Crow), Denisa (Crazy.killer), Lulu (Psychňpath), Mary (Ofelia~) and Ioana (Enderlicht) are MINE!^^So, stay away!

pus acum 10 ani
   
*ILoveCreepyPasta*
Membru

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 20
Ca intodeauna ma surprinzi... si vad ca ai avut ceva de munca cat timp am lipsit.
Dupa cum stii, ti-am citit deja o data aste doua capitole si mi-a placut extrem de mult. De aceea sunt aici ca sa-ti spun ca daca nu pui pana saptamana viitoare nextul vin dupa tine si te ciufulesc. Inteles?

Hai ma repede cu nextul ca te bat! Ai lenevit cat am lipsit eu, las ca te bag eu in priza! 


pus acum 10 ani
   
Crow.
Critic

Din: Akatsuki Hideout
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 143
Eh hai, ca pentru capitolul asta nu ati mai asteptat atat. Hihi :3. Nu stiu daca mai are rost sa-mi cer scuze, ca mna, deja ma stiti ca sunt lenesa, cu L mare de la lenesa. )
In orice caz, avem aci una bucata capitol nou, sper sa va placa:

__________________________________________________

-Capitolul III-

Fix asa cum ma asteptam, am dormit ca vaca pana la 2 si un pic. Si m-am trezit  doar fiindca stomacelul meu, manca-l-ar mama, cerea haleala, pentru ca altfel mai dormeam. Deci, cu chiu, cu vai, m-am ridicat si eu din pat si am coborat in bucatarie. Totul a durat pret de cateva injuraturi.

Ajunsa in altarul mancarii, am trantit un castronel pe masa, mi-am turnat cereale si lapte in el de aproape a dat pe afara si m-am pus pe mancat. In timp ce-mi savuram complicatul „dish”, am observat pe frigider un biletel de la mama, in care spunea asa:

„Am plecat pana la magazin, sa cumpar niste fructe, ca te-am auzit ieri ca iti era pofta. Pentru cand te trezesti ai ce sa mananci, cerealele sunt in dulapul de langa chiuveta, iar laptele in frigider. Sper sa nu te trezesti prea tarziu. Iar daca vrei sa pleci pe undeva, lasa-mi si mie un mesaj, ca sa nu te caut ca disperata.

P.S.: Nu stiu cat o sa intarzii, pentru ca mai trec si pe la Jane, mi-a zis ca vrea sa mai vorbim.
Te iubesc, mama.”

Deci eram singura acasa... Yayy! Party, droguri, sex, bautura, stripperi!

.....

Glumesc, glumesc. Nu sunt prea familiarizata cu lucrurile de mai sus [cu unele mai deloc], si nici nu imi arde sa le incerc, sincer. Prefer sa raman la cerealele mele delicioase, care s-au si terminat, la cat am monologat eu pe-aici.

M-am ridicat de la masa, am pus frumos bolul in chiuveta, ca doar putea si mama sa-l spele, si m-am dus in camera mea. Odata ajunsa sus, m-am dus frumusel la fereastra si am inceput sa scanez imprejurimile, iar privirea mi-a cazut fara sa vreau asupra casei lui Chris. Ceva chiar era ciudat in legatura cu el, insa nu stiam ce. Eram sigura ca, desi ma trezisem in camera mea, fusesem si la el. Oare mi se facuse rau, iar el m-a adus acasa? Se prea poate. Am cascat, caci inca muream de somn si am sorbit putin din ceasca cu cappuccino pe care mi-o lasase mama pe masa din bucatarie inainte sa plece. Si, poate pentru ca ma plictiseam acasa, sau poate ca imi era dor de moaca sexy a lui Chris, mi-am luat o bluza de trening pe mine, fiindca era o zi din aceea mai friguroasa, si am dat fuga la casa lui.

Am batut cumintica la usa, pana am crezut eu ca m-a auzit, apoi am vrut sa ma dau un pas in spate, sa astept. Dar nu a mai fost nevoie, pentru ca usa s-a deschis instantaneu, facandu-ma sa ma dezechilibrez putin.

-Buna Erika. Chris mi-a zambit si s-a dat la o parte, facandu-mi loc sa intru.

Am intrat si am privit in jur. Nu parea nimic schimbat la ceea ce vazusem si ieri acolo. Dar ce credeam oare,ca o sa gasesc aici intreaga mafie siciliana, doar pentru ca am lesinat in casa lui si m-a dus inapoi? Deja incep sa devin penibila. Insa Chris mi-a intrerupt firul gandurilor:

-Oh, vad ca te-ai vindecat... m-am intors  confuza spre el. Inca zambea, insa m-au trecut fiorii. Zambetul lui avea o tenta batjocoritoare.

-Poftim? am intrebat si am incercat si eu sa zambesc, sa-mi ascund nervozitatea. Insa nici eu nu credeam in zambetul fortat pe care-l afisam.

-Chiar aici, mi-a raspuns si a pus degetele pe partea de gat unde gasisem ranile acelea micute dimineata. S-au vindecat...

Voiam sa ma departez cat mai mult de el, deja incepuse sa ma sperie. Fiecare miscare pe care o facea el, felul cum ma atingea, mi se parea ca devenise sadic. Cred ca incepusem sa aberez, insa ceva, habar nu am ce, la el, ma facea acum sa vreau s-o iau la fuga pana sub patul meu frumos si confortabil si sa nu mai ies de-acolo in veci. Poate innebuneam, cine stie.

Insa din nou, gandurile mi-au fost intrerupte de un tipat de durere, ce venea din partea mea. Chris isi infipsese unghiile in gatul meu, zgariindu-ma destul de adanc. M-am dat repede in spate si am pus mana pe locul respectiv. Ma durea ingrozitor si pe deasupra am mai simtit si sange, ceea ce insemna ca urma sa ma bufneasca plansul. Insa am incercat sa ma abtin.

-Ce naiba ai?! am intrebat speriata. Vocea imi tremura. Era clar, nu ma mai puteam abtine din bocit mult timp.

-Eh hai, chiar ma crezi tampit, sa pun botul la porcariile tale, Lily? mi-a marait el amenintator, imbrancindu-ma pe canapea. Mi-a luat barbia intre degete si m-a fortat sa ma uit in ochii lui. Tremuram, pentru ca in acei ochi, indiferent cat de frumosi erau, puteam citi clar ura. Oare ce ii facusem eu?

-D-dar nu ma cheama Lily... am soptit usurel, fiindca imi era teama sa mai deschid si gura.

-Hai nu mai spune! a replicat el, inca privindu-ma in ochi. Ce mai vrei?! Nu ti-a ajuns Elliot?

Poftim? Cine era Lily? Cine era Elliot?! Si ce naiba ii facusera, de se comporta in halul asta cu mine? Dar in primul rand, cine era el? Oare, cu toti vecinii se comporta asa cand ii calcau pragul? Insa toate aceste intrebari mi-au ramas in gand, lasandu-ma pe mine cu gura cascata, cand am vazut ca, vorbind, Chris isi dezgolise caninii, care pareau mai lungi decat cei ai oamenilor normali. Am inghetat.

-C-ce esti tu? am soptit cat de incet am putut, incepand sa cred ca, cu cat as fi vorbit mai tare, cu atat il enervam pe el mai rau.

-Cosmarul tau cel mai mare, mi-a raspuns si m-a trantit pe podea.

Am icnit, fiindca ma lovisem destul de rau la brat. Insa nu am avut timp sa imi inspectez loviturile, caci el a venit din nou la mine, si m-a privit iar in ochi.

-Spune-mi ce vrei, a spus, pe un ton mai calm de data asta.
-Dar nu vreau nimic! am protestat, cu lacrimile amenintand sa formeze o adevarata cascada pe obrajii mei daca le mai retineam mult.

-Tu crezi ca poti sa-ti bati joc de mine? a pufnit el si m-a privit cu raceala. Nu am nicio idee cum reusesti sa rezisti constrangerii, dar stai linistita. Mai am si alte metode.

Apoi a ranjit, dezgolindu-si iarasi caninii. Il priveam terifiata si tremuram din toate incheieturile. Dar stai putin... A spus cumva constrangere? Eram extrem de speriata, insa puteam sa mai gandesc logic. Toate incepusera sa capete un mic, desi incredibil, sens. Constrangerea, dintii mult mai lungi ca ai oamenilor normali, ranile de pe gatul meu, de dimineata.

-Oh Doamne, esti un...

Dar nu am apucat sa-mi termin ideea, caci, tragandu-ma de par, Chris m-a fortat sa ma ridic de pe jos, mi-a tras capul pe spate, si a infipt coltii in gatul meu.

Am incercat sa tip, sa ma zbat, insa niciun organ nu-mi mai raspundea comenzilor. Plangeam si priveam terifiata cum din gatul meu incepusera sa se prelinga mici firicele de sange, care se intreceau care pe unde apucau si mi se imbibau in haine. Capul incepuse sa ma doara din nou, si cu cat incercam sa il ignor, cu atat durerea se facea simtita mai tare. Picioarele deja ma parasisera si am fost nevoita sa ma las pe el. Plangeam in hohote, imi era extrem de frica de ce avea sa-mi faca. Mai ales ca el ma credea o alta persoana.

Ochii au inceput sa mi se inchida incetisor, iar pleoapele incepusera sa fie greu de tinut ridicate, asa ca le-am lasat sa-si faca voia. Oricum gandurile deja mi se amestecasera cu totul in cap, si simteam ca, odata cu sangele, Chris imi lua si energia. Nu mai aveam, in orice caz de ce sa ma zbat sa raman treaza, pentru ca, fie adormita, fie treaza, fie beata, fie drogata, nu aveam nicio sansa impotriva unui vampir.

Asa ca am lasat ochii sa mi se inchida de tot, si mai stiu doar ca, dupa inca putin timp, Chris mi-a dat drumul sa cad, iar dupa ce m-am izbit de podea, am fost ademenita de intunericul creierului meu si acolo am ramas.
_____________________________________

Cam asta fuse si cu chapterul asta, si cred [SPER] ca urmatorul capitol va veni mai repede, pentru ca a dat in mine cheful de scris, hihi.

Crow va pupaceste. :3

Modificat de Crow. (acum 10 ani)


_______________________________________
Doom approaches in red clouds.
Itachi , Minato, Menma, Jazz, Ratchet, Soundwave and Megatron ARE MINE! :>
*click them, click them!! ^^*

Natsu, Gajeel, Laxus, Sting, Rogue. OMG OMG OMG <33333

pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la