Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Sweet31 pe Simpatie
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 47 ani
Lumea noastră Anime / Fan Fic. / The butler: Yes, my lord! Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
~ Haru aici.

         Va aduc pe meleagurile acestui forum, un fic nou. Aveam de gand sa-l postez aseara, dar destinul a zis sa fie 'azi' momentul.
Ce fel de fic? Dupa titlu, unora s-ar putea sa li se surada titlul. E un fic Kuroshitsuji ( Black Butler ) . Inainte sa citit acest prim capitol , vreau sa fiti costienti de :

Genul : Romance , Drama , Supernatural
Varsta recomandata : 16+

Lectura placuta. :'3

                The butler : Yes, my lord !


                                    Capitolul 1


      Zorii isi fac  simtita prezenta la conacul Phantomhive inca de la o ora foarte devreme,atunci cand intunericul dispare si totul capata o veselie banala. Un conac elegant, intins pe o suprafata uimitor de mare,  afirma faptul ca cineva destul de insemnat traieste aici. Deja dupa cateva minute de la infatisarea primelor raze care trec cu greu printre nori, datorita sezonului alb, personalul acestui conac purced la munca monotona, cu aceleiasi expresii insufletite,totul si totul numai pentru dragul lor stapan.
    Intr-o camera din acest conac, un tanar doarme nederanjat in patul prea mare pentru a fi ocupat de un trup asa de  fragil si subtire, precum niste crengute de primavara. Acest tanar, un baiat cu o varsta atat de frageda , este stapanul acestui conac. Parul lui valvoi ,un albastru inchis, ii ascunde ochiul drept parca vrand sa apere un secret .O incapere inalta , destul de nonsalanta impanzita de o culoare mohorata  , mobila de cea mai mare calitate iar ferestrele albe  fiind indeajuns de exorbitante pentru a-ti atrage umila curiozitate de a te uita prin ele reusind sa vezi o uimitoare priveliste de iarna.
    Deodata , niste batai blande si exacte se deslusesc dincolo de vanitoasa usa a camerei. Dupa cateva clipe molcome, usa se deschide spontan , in incapere pasind neindoielnic un barbat galant cu un aspect foarte ingrijit,  care  se apropie de ferestre deschizandu-le. Aerul placid si polaric ii ciupesc obrajii tanarului , facandu-l sa-si deschida ochii numai cat sa-si revina in simturi.
-Bocchan, e vremea sa va treziti , spune majordomul venind langa pat .
-Stiu , raspunzand scurt pe un ton ursuz.
  Se ridica de pe perna ,uitandu-se in jur fiind inca putin ametit.Majordomul da la o parte cearsaful , tanarul punandu-se la marginea patului, piciorusele lui  clatinandu-se in gol. Acesta indeparteaza camasa de noapte de pe trupul debil al baiatului, schimbandu-l cu hainele de zi. Ii leaga un fel de bandaj pe ochiul drept , urmand sa-i aranjeze suvitele sfidatoare.Ii innaoda o funda indoliata la guler ,lasand-o lejera. Pe notiera de langa pat era un inel ca cerul noptii , majordomul luandu-l si punandu-i-l pe degetul mare al baiatului. Un inel ce marturiseste conducerea celui care-l poarta.
-Care este programul de astazi?
    Intreba baiatul privindu-l pe majordumul care il incalta cu niste pantofi azurii , ii puneau in evidenta picioarele sumernice.Baiatul  , cu un salt sprinten, se indeparteaza de pat , apropiindu-se de o oglinda cat se se priveasca , pe urma sa intoarce catre mojordom  asteptand un raspuns .
-Bocchan , la ora 12:00 vor sosi contele si contesa Winter , impreuna cu fiica lor , pentru a va vorbi mai pe larg  in legatura cu interprinderea Phantomhive, vorbind in timp ce se uita la ceas.Peste 4 ore vor sosi, adaugand el.
  Baiatul aproba din cap , apoi paraseste camera, indreptandu-se  in sala unde isi serveste mereu micul dejun. Majordomul se uita cateva clipe la usa pe unde a iesit tanarul cu o privire inumana , apoi se apuca de facut curat prin camera  mare ; dupa ce termina de facut patul, inchide ferestrele  considerand ca s-a aerisit destul incaperea, parasind-o ,si plecand in partea opusa pe unde a luat-o baiatul,adica spre bucatarie.Ajuns acolo , balamucul anost facut de personal , il face sa zambeasca sec.
-Buna dimineata , Se..Sebastian-san!
Se auzi vocea balbaita si nesigura a servitoarei Mey-Rin care tinea in maini un maldar de farfurii.Parul visiniu se asorta perfect cu uniforma ei,alba si neagra, ochelarii mari si rotunzi dand un aer simaptic. Majordomul o priveste cateva secunde deajuns ca ea sa se emotioneze si sa se dezchilibreze , farfuriile incepand sa se imprestie. Insa, Sebastian actioneaza repede,  prinzand farfurile care veneau una peste alta cu o singura mana,  inainte de a fi sparte pe jos, iar cu cealalta mana o prinde de mijloc pe servitoarea stangace .Vechea poveste...
-Data viitoare ia mai putine farfurii, oftand el si lasandu-le pe o masa.
- Uaa! Cata indemanare! Sunteti grozav!
   Un alt anganjat,Finny se apropie de majordom avand ochii plini de respect si admiratie. Este un baietel cu o fire simpatica, blondut, aspectul lui subtire inseland uimitoarea putere ce-o avea in maini.Deodata , se aude dinspre partea dreapta a bucatariei, o tuse fortata , reusind sa atraga atentia celor trei.
-Indemanare? Ha , degeaba ai indemanare daca iti lipseste talentul! bucatarul incepe sa rada zgomotos , mascandu-si evidenta gelozie care o purta pentru majordom.Voi face cel mai bun mic dejun pentru tanarul stapan! Cele mai proaspete oua ,venind de la cele mai bune gaini care au fost hranite cu cea mai buna mancare  ... - 
  Incepe Bard, sa vorbeasca,fara sens am putea spune, ii placea sa se laude ,mai ales in fata lui Sebastian, fara a fi atent la mancarea care era pe foc. Deodata , un miros neplacut,evident a ars, ii inteapa simtul nazal al bucatarului.Acesta incepe sa se agite luand repede tigaia de pe foc in speranta ca va salva oule care erau prea rumenite capatand o culoare inchisa si inestetica.
- Interesante oua, adauga Sebastian privind uluitorul esec al bucatarului .
      Bard se scuteste din a mai comenta,orice replica la adresa lui Sebastian era nefolositoare avand in vedere 'minunatul' mic dejun facut de el. Se aseaza pe un scaun , cu mainile in san , privindu-l imbufnat cu tigara in gura  pe majordomul  care isi aseza sortul , incepand sa pregateasca un nou mic dejun.Gatea cu atata inlesnire ,incat daca nu erai din conac,ai fi zis ca el era priceputul bucatar. Dupa un timp foarte scurt, Sebastian termina de facut micul dejun, asezandu-l pe o masuta cu rotile , impreuna cu ceaiul.
-Arata asa de bine ! As manca cu regrete  ! graieste Finny agitandu-se  copilaresc , in timp ce Bard il priveste amenintator fiind deranjat de lauda adusa majordomului.
-Cum as putea sa fiu majordomul contelui Ciel Phantomhive daca n-as putea face macar asta? vorbind modest si zambind putin.
  Acesta iesa din bucatarie, urmat de Finny, Mey-Rin si Bard.Ajunsi in sala , cu totii fac o plecaciune in semn de respect. Cei trei isi tin capul plecat , aranjati in linie dreapta , pe cand majordomul aseaza pe masa tacamul ,mancarea si ceaiul , toate fiind la locul lor . Tanarul isi arcuieste o spranceana, gest observat de majordom,semn sa explice ce i-a adus.
- In aceasta dimineata , veti servi shepherd's pie - placinta pastorului, un usor mic dejun englezesc .Ceaiul este din boboci de trandafiri, culesi numai in amurg si adusi de pe un munte  , numindu-se Rose Bud .
Explica aplecandu-se in fata pentru a fi la nivel cu tanarul stapan .Majordomul face  un semn scurt din degete, lasandu-i pe ceilalti angajati sa plece. Baiatul , gusta cu sfiala din mancare,dand incet din cap multumit de mancarea pregatita,insa nu arata vreun semn de entuziasm. Ia cu delicatete ceasca cu ceai, band fara graba pentru a-l degusta .Nereprosand nimic, inseamna ca totul este bine.
                                              ¤


    Dupa cateva ceasuri de asteptare, se ivi si ora 12:00. Tanarul stapan impreuna cu majordomul si personalul ,asteptau in fata conacului venirea contilor Winter. Era o zi de iarna mai calduta dar insuficient pentru a topi zapada ce formase un start destul de gros. Dinspre drumul care venea din padure, se observa o trasura alba trasa de  caii care semanau cu niste fantasme ,parca rupti din basme. Trasura se opreste in fata conacului , majordomul ducandu-se sa deschida usa.
-Bine ati venit la conacul Phantomhive, afisa Sebastian un zambet ofernidu-i mana contesei pentru a cobora.
  Contele coboara si el deasemenea, uitandu-se putin in jur. Loveste pamantul de 3 ori cu bastonul,gest intalnit des la el,insemnand ca-i place locul.Vine langa baiat , dand mana cu el , iar acesta il invita inauntru urmat de contesa si personal. In trasura insa , mai era cineva.
-Domnisoara,va rog , intinzandu-i Sebastian mana pentru a o pofti in conac.
   Copila nu se obosi sa exprime vreun gest, privea putin ingrijorata locul ,ceva nu-i convenea. O fata foarte incantatoare, ochii senini asemeni unui cer de vara se contopeau perfect cu parul ei lung  , de-o culoare neobisnuita, un alb pur.Avea o fizionomie inocenta , usor trista , o privire plesuva de-a ei ajungea sa-ti dadea un sentiment pidosnic.In cele din urma , nu vroia sa arate obraznicie facandu-l pe majordom sa-si tina mana in aer , asteptand-o. Se ridica de pe scaun, iesind usor din trasura.Cand atinse mana majordomului tresari temator,dar isi ascunse gestul printr-o plecaciune, indepartandu-se de el cu un pas mai grabit in conac. Ajunsa in sala de oaspeti ,urmata de majordom, unde parintii ei vorbeau cu tanarul conte, se aseza discret pe o canapea, privindu-l pe majordom cum se duce langa baiat.Avea un sentiment ezoteric fata de acest conac, dar o punea pe ganduri majordomul.
-Asadar, conte Ciel , noi iti vom ajuta interprinderea sa se extinda si in alte continente, spuse contele Winter privindu-l cu incredere.Dar,exista un pret deasemenea, zambeste el uitandu-se o clipa la sotia lui , apoi revenind cu privirea pe micul stapan.
-Ma intreb cu ce-as putea sa va ajut,avand in vedere ca aveti tot ce va doriti si tot ce nu va doriti , zambind ironic sprijinindu-si barbia de mana.
-Fiica noastra, conte , aratand spre ea , fata tremura putin , nu a ascultat nimic din ce-au spus fiind cu gandurile ei plecata. Dumneavoastra sunteti un tanar sarmant, o puteti merita.
  Ciel se uita la ei cu o privire putin uimita.Vroia sa adauge ca el deja avea o logodnica, dar sigur stiau acest detaliu. Fata isi schimba unghiul , 'admirand' tablourile de pe un perete , fiind cu spatele intoarsa. Nu vroia sa mai auda nici un cuvant din ce spuneau parintii ei; mereu avand aceeasi soarta , ea nu putea sa-si exprime parerea niciodata.
-Conte, stim de Elizabeth Midford,logodnica dumeavoastra, si daca esti de acord cu propunerea noas-
-Doriti sa rup logodna cu ea? replicandu-i rapid.Nu e ca si cum n-as putea... zicand ultima propozitie in soapta ,auzind doar el si majorodmul.
-Tinere , pe fiica noastra deja o doreste alt conte. Si daca se intampla sa fie cu acel conte, nu vom mai investi in interprinderea Phantomhive , Winter isi schimba privirea intr-una serioasa , ci in a respectivului conte.
-Cine este acest conte? majordomul intreba rapid uitandu-se la domnul Winter.
-Alois Trancy, spuse contesa cu o privire blanda.
Copila tresari la auzirea acestui nume, schimbandu-si chipul curios catre mama sa.

*Bocchan= tinere stapan
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ciel Phantomhive :

Sebastian Michaelis:

Mey-Rin:

Finny:

Bard:

Contele si contesa Winter:

Fiica lor :


Modificat de Haruka Miyura (acum 11 ani)


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 11 ani
   
Widow
Membru

Din: Amegakure
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 586
Desi nu am urmarit anime-ul, cea ce ai prezentat tu aici a fost uimitor. Povestesti cursiv si clar, fara multe greseli, care probabil sunt scrise doar din repezeala.
Descri frumos toate personajele, si cu amanunt peisajele sau vremea. Presupun ca familia Winter nu fac parte din anime, dar le-ai creat caractere interesante personajelor. Probabil contele Ciel va sta ceva pe ganduri ca  sa-si dea seama ce sa faca. Afacerea ori logodnica sa?
Ori cum, adu cat de repede poti capitolul urmator. Este un fic care merita continuat!


_______________________________________

Konan ,Pluto , Tayuya and Sakon ARE MINE!

Jared Leto , Amy LeeAdam Gontier , Billie Joe Armstrong , Laur(Guess Who) , Evan Lester and Sharon den Adel ARE MINE!

● I hate life and life hates me !
● A faithful friend is hard to find;remember man and keep in mind...
● I want to be nobody.
● One day, I shall rule the world ! Until then, I’m going to bed.

●╔═╦═╦═╦╦╗Put this on your profile
  ║═╣║║╔╣═╣if you are one of the
  ║║║║║╚╣║║11% that still
  ╚╩╩═╩═╩╩╝loves ROCK music
╔═╦══╦═╗ Put this on your site
║╩╣║║║║║ if you are
╚═╩╩╩╩═╝ Emo or support Emo.
►εmσ doesn't mean you cut.
►εmσ doesn't mean your gay.
►εmσ doesn't mean your suicidal.
►εmσ is fashion.
►εmσ is music.
►εmσ is people.
►εmσ is being ƒR££


pus acum 11 ani
   
Ciresica
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 14
fic nou!
pe deasupra mai e si kuroshitsuji O_o
povestesti asa frumos,ai un vocbular foarte bun
deci ficul...il ador!!. are de toate cemi place! a avut si comedie la faza cu Bard si micul lui dejun )
abia astept sa vad ce va face Ciel!! sunt curioasa de mor,iar fata aia e asa dulce si misterioasa,presimt o poveste de dragoste intre ei doi! si va apare si Alois?!  wuaaa, vreau vreau next!
apropo,Sebastian e uimitor!
adu nextu ca ma supar  


pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Yey, alt fic nou din mulimea de ficuri noi.
Ce pot spune, titlul ma atras, ca si cum as fi fost dat cu lipici. Ador animeul Kuroshitsuji, deci nu se putea sa citesc capitolul si sa nu las un comentariu.
Titlul e super-duper, caci altfel nici nas fi trecut pe aici =)) Doar oaenii se iau dupa titluri, nu dua altceva =))
Descrierea e geniala, te pricepi al naibii de bine. Chiar ai facut sa am sentimentul din timpul vizionarii animeului, ceea ce doar unii scriitori de ficuri o pot face :P. Imi place ca povestesii clar, fara multe greseli (care sigur sunt facute din repezeala) cu lux de amanunte si nu te sfiesti sa arati cum arata personajele sau cum este anotimpul.
Dialogul nu este deloc sec, dar nici foarte incarcat incat sa nu mai intelegi depspre ce e vorba. Este perfect.
Mult noroc cu scrisul si cu scoala (toata lumea are scoala -_-), si sper sa aduci ca mai repede urmatorul capitol :X


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Imi pare rau ca vin cu acest capitol asa tarziu, dar scoala e Obositoare, cu majuscula.Multumesc pentru cele 3 comentarii , am fost placut surprinsa><
Lectura placuta.
____________________

                                                   Capitolul 2

    Copila isi intoarse privirea curioasa catre mama ei, iar Ciel isi ridica uimit sprancenele apoi zambi ironic cu un singur colt de gura cand auzi de acest nume, Alois Trancy  . Copila ofteaza adanc , deschizandu-si o carte si vrand sa nu para 'interesata' de conversatia parintilor  cu contele Ciel.  Isi scufunda privirea mai aproape de carte , nevrand sa afiseze o emotie  indurerata.Bretonul lungut , ii umbrea o parte semnificativa din chipul ei , buzele fiind cele vizibile.
  -Dar ,spuse Ciel privind-o pe fata -mai exact starea de spirit -  , si domnisoara trebuie sa decida, pana la urma e vorba de viitorul ei , doar nu vreti ca fata dumneavoastra sa fie mahnita toata viata, nu? Poate pana la urma sunt un netrebnic care nu stie sa aiba grija de-o fata.
  Copila isi clatina surprinsa privirea catre el. Doamna si doamna Winter il privesc  intr-un mod amuzat pe Ciel. Tacerea era destul de agasanta in astfel de momente . Dupa un raspuns bine gandit, domnul Winter intervine:
  -Deci , propui sa o lasam pe fata noastra sa aleaga dupa inima ei , apoi noi sa fim de accord si sa investim in respectivul conte? Tinere , esti asa de sigur in puterile tale  ? La urma urmei, puteti pierde un mare investitor , ranjeste el intr-un fel ciudat.
  Ciel incuviinta spre uimirea domnului Winter.Fata avea un mic zambet straniu scurt , care se mentinea cu usurinta pe chipul ei debil . Winter  se ridica , dand mana cu Ciel , sotia urmandu-l .
  -Esti un baiat interesant, mi-ar face placere sa vad cum o “impreosionezi” pe fata mea , adauga domnul Winter, iesind pe usa salii , sotia fiind la bratul sau ,  majordomul conducandu-i si aratandu-le calea spre parasirea conacului.
  Fata ramane nemiscata privind paginile cartii  - insa nu am putea spune ca citea. Ciel o priveste  , analizand-o cu atentie .
  -Domnisoara Harmonie? vocea serioasa dar cu o urma de compasiune a tanarului stapan  , ii capta atentia fetei.
  Se ridica inchizand cartea si tinand-o in mana dreapta , uitanadu-se  putin dezorientata prin jur , apoi intalneste privirea contelui .  Harmonie il priveste secunde bune pe Ciel in ochi. Din nou, acel zambet trist se ivi pe fata ei. In cele din urma, face o plecaciune scurta si grabita dar nelipsita de respect in fata lui Ciel , mersul calculat si usuratic al ei strabatand sala rapid. Ciel clatina privirea  incuviintand la plecarea ei , ascultandu-i pasii care provocau un rasunet in conac . Se auzeau din ce in ce mai incet, inseamnand ca a parasit incinta.
  -Ce zi istovitoare , ridicandu-se si uitandu-se pe geam la musafirii urcati deja in trasura .
    Isi regreta oarecum decizia de a lasa-o pe Harmonie  sa aleaga pe cine doreste . Se temea sa nu dea gres cu aceasta decizie pripita, si sa piarda unica sansa de a se extinde in alte continente cu interprinderea lui. Sticla geamului era usor aburita de respiratia molcoma . Ciel isi pune degetul pe pata aburita, facand un cerc.
  Se aud niste batai la usa , exacte.
  -Da , spune pe un ton iritat.
Majordomul intra , inchizand usa in urma lui.Scartaitul suparator , provocat de nostalgica usa , trecu rapid.
  -Au plecat cu bine? Interesandu-se de soarta familiei Winter.
  -La fel de bine cum au venit, aproband Sebastian.
   Ciel se aseaza confortabil pe o canapea , lasand de-oparte grija ca hainele se vor sifona. Isi descheie primul nasture , indepartandu-si funda de la guler, aceasta cazand lin pe podea. Isi pune un picior peste celalalt.
  -Astazi e ziua de nastere a Elizabethei. Asadar , prezenta e obligatorie , deorece , pana la urma sunteti logodnicul dumneaei,spune majordomul.Ar fi bine sa dormiti pana la 19:30, fiindca atunci vom pleca spre conacul parintilor ei,unde se va organiza balul.
    Isi lasa trupul sa cada pe spate , deasupra pernelor . Isi indeparteaza bandajul negru de la ochi tinandu-l in mana dreapta , uitandu-se putin confuz catre Sebastian, nebagand in seama  informatia spusa adineauri.
  -Am o senzatie... bizara legata de ea, spune cu greu abia gasindu-si cuvintele.
  -Bocchan,te referi la domnisoara Harmonie?
    Ciel inchide ochii ,evitand sa raspunda , facand un semn scurt majordomului sa traga draperiile. In sala nu mai patrundea nici o raza de lumina , distingandu-se foarte greu lucrurile din ea. Stapanul adoarme , asteptand momentul balului pe cand Sebastian isi va continua treburile de zi , exact cum face mereu.

                        ¤ Ora 20:00,   conacul familiei Midford ¤

   Deja oamenii au inceput sa se adune , unul cate unul , in cateva zeci de minute  fiind asa de multi incat te puteai pierde usor. Oamenii diferiti , de la servitori pana la cei mai nobili din tara erau stransi in aceasta seara , numai si numai pentru un eveniment special : ziua de nastere a singurului copil din familia Midford, Elizabeth. Totul era planificat in cele mai mici detalii.Era aproape imposibil sa observi vreun defect . Asadar , era perfect si cu riscuri mici de a se intampla ceva. Sala care isi gazduia oaspetii , era impanzita de o culoare placuta , un auriu stralucitor. Mesele erau pline de mancaruri extravagante , facute de cei mai buni bucatari chemati din diferite colturi ale lumii. Muzica vibra viu incantand auzul -orchestra chiar merita toate aplauzele.
  -Ciel! Ciel! Aici,aici! Aici sunt ! Isi ridica Elizabeth mana pentru a fi usor observata in multime, dar era deajuns rochia ei incredibil de colorata.
  Elizabeth , actuala logodnica a lui Ciel , este o fata imresionant de dragalasa. Parul blondior este prins in doua codite sus , fiind  undulat spre varfuri. Ochii ei sunt de-un verde puternic citindu-se o fericire mare ; fericirea copilariei perfecte. Funde peste fundite , de la pantofi pana la par , totul trebuia neaparat sa cuprinda acest accesoriu.Are un aer usor alintat , care isi pune sufletul in orice treaba. O fiinta atat de fragila , si totusi atat de usor de pacalit.
  -Buna seara, domnisoara Elizabeth , saluta majordomul si pentru Ciel ,care era putin nelinistit.O zi de nastere cat mia placuta , ii ureaza acesta politicos.
  -Multumesc ! Ciel... Am o noua prietena ! Vrei s-o cunosti? Vrei,vrei,vrei,vrei,vrei? Repetand suparator acest cuvant, avand entuziasmul in punctul culminant.
  -Da,cum sa nu? Spune el absent si abroband automat ca de fiecare data.
   Elizabeth , dispare pentru cateva clipe , ducandu-se sa caute prin multime. Dupa cateva momente, apare foarte fericita, tinand de mana pe o fata , care avea o masca  ce-i acopereau trasaturile faciale . Ciel strecoara o privire discreta , observand  culoarea neobisnuita a parului. Alb. Aceasta purta o rochie mohorata comparativ cu a Elizabethei. Umerii ei ii erau goi , zarindu-se pielea atat de deschisa . Face o plecaciune tacuta lui Ciel , pastrand acel aer misterios.Majordomul era pe punctul de a intreba cine e  domnisoara  – insa era foarte sigur  cine era -   , dar tocmai in acel moment ceva intervenise. Cineva .
  -Domnisoara? Luand mana fetei si sarutand-o. Imi acordati un dans?
   Apare un tanar , deasemenea purtand o masca neagra acoperindu-i jumatate din chip  ,  putandu-se observa ochii ; culoarea lor, un albastru deschis .  Purta un sacou mov , evidentiand inaltimea lui potrivita. Parul lui blondin , era lungut , cateva suvite necuviincioase acoperind o parte mica din masca. Initiaza un zambet incantator , asteptand raspunsul fetei. Fata  o priveste semnificativ pe  Elizabeth , aproband cu un gest aproape inobservabil invitatia tanarului.
  -Nu e asa ca e frumoasa, Ciel? Il intreba Elizabeth apropiindu-si mainile.
  -Cine e? Adaugand in timp ce o privi cum se indeparteaza , in final pierzand-o din privelistea unde multi dansau.
  -Harmonie Winter , spune fericita.
  Majordomul zambeste satisfacut , avea dreptate. Ciel se blocheaza , privind-o consternat pe logodnica lui. Se prea putea ca logodnica actuala sa fie prietena cu viitoarea lui logodnica? Ciel se simte regretabil , trebuia sa vorbeasca cu Elizabeth despre Harmonie, inainte de a afla ea din alte parti.
  -Lizzy , incepand Ciel sa bolboreseasca ceva.
  -Eu? fiind putin surprinsa ca i-a zis asa.
  -Vroiam sa -
    Exact , vroia sa continue ce avea de spus , dar deodata muzica se opreste brusc , auzindu-se un urlet de femeie. Toate privirile erau atintite spre o doamna ce plangea isteric pe un scaun. Acea doamna era Winter.  Batea razvratitor in podea  cu tocurile , vrand parca s-o despice , era o furie uriasa pe umerii ei.
  -Conte Midford ! Tipand din toti rarunchii domnul Winter. Va bateti joc de noi?! Unde va sunt garzile ?!
  -Domnule Winter , va rog calmati-va si explicati putin!
  Tatal Elizabethei se apropie , urmat de cativa servitori , de domnul Winter incercand sa balanseze putin situatia. Winter ii apuca gulerul furios , sagetandu-l cu ochii plini de furie. Doamna Winter , plangea dramatic , in jurul ei fiind femei care incercau s-o aline. Ciel , Elizabeth si majordomul priveau nestiutori situatia, ascultand fiecare silaba rostita.Deasemenea , toti musafirii au amutit ,  parca intepenind unui ger.
  -Sa va ia naiba pe toti! Cand voi afla cine mi-a rapit fiica, va voi trimite in Iad !
  Winter apuca fata unei mese , tragand-o rapid si cu putere , pe jos cazand tot ce era pe ea. De la farfurii si linguri, pana la fructe si flori. Zgomotul criant al farfuriilor inabusite in podea i-au speriat grozav pe toti.
  -Har...mo...nie? Elizabeth incepe sa dea drumul lacrimilor  .
  -Elizabeth, stai calma, ea tocmai ce dansa cu acel tanar   , face o pauza considerabila dandu-si seama de ceva. Sebastian! Gaseste-l pe acel baiat si recupereaz-o pe Harmonie! E un ordin !
  -Da,lordul meu ! Spuse majordomul precis, incepand sa fuga prin sala.
_____________________________________
Elizabeth Midford


Modificat de Haruka Miyura (acum 11 ani)


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 11 ani
   
Widow
Membru

Din: Amegakure
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 586
Ciudata incheiere a capitolului... Chiar nu ma asteptam ca acel baiat blond sa fie un eventual rapitor.
Si ce mai coincidenta, Harmonie prietena cu Elizabeth. Acum astept sa vad cum o vor recupera pe Harmonie si cine sunt cei ce au luat-o.
Adu repede capitolul urmator!  


_______________________________________

Konan ,Pluto , Tayuya and Sakon ARE MINE!

Jared Leto , Amy LeeAdam Gontier , Billie Joe Armstrong , Laur(Guess Who) , Evan Lester and Sharon den Adel ARE MINE!

● I hate life and life hates me !
● A faithful friend is hard to find;remember man and keep in mind...
● I want to be nobody.
● One day, I shall rule the world ! Until then, I’m going to bed.

●╔═╦═╦═╦╦╗Put this on your profile
  ║═╣║║╔╣═╣if you are one of the
  ║║║║║╚╣║║11% that still
  ╚╩╩═╩═╩╩╝loves ROCK music
╔═╦══╦═╗ Put this on your site
║╩╣║║║║║ if you are
╚═╩╩╩╩═╝ Emo or support Emo.
►εmσ doesn't mean you cut.
►εmσ doesn't mean your gay.
►εmσ doesn't mean your suicidal.
►εmσ is fashion.
►εmσ is music.
►εmσ is people.
►εmσ is being ƒR££


pus acum 11 ani
   
Ciresica
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 14
Doamne ma omori! O___O multumesc sfinte k ai postat nextu!
Cat de genial poate fi un fic? :||||| sa nu-mi spui ca rapitorul e Alois! waauuauauaua! cred k e el k se potriveste descrierea tanarului cu Alois. asa e , tatal Elizabethei merita o mama de bataie,mai exact garzile lui!  cum sa dispara Harmonie asa?! intr-un fel shi eu regret k Ciel a puso pe ea sa-shi aleaga preferatul! daca Harmonie il alege pe alois?!deeeeeeci,sper sa nu mai dureze 2467 ani pana vine nextu;  k eu nu mai am stare!
grabeste-te !


pus acum 11 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Haru,aici.
Um,ma bucur ca va faceti timp sa citit ficul><
Deci,sa nu ma mai lungesc.
Lectura placuta.

_ _ _ _ _ _ _  _ _ _ _ _ _ _ _

                              Capitolul 3

      ¤  Ora 22:07 ¤

         Era una din acele seri , care-ti putea rezerva orice ; fie de bine , fie de rau. O seara friguroasa ,  exceptional de impasibila cu oricine se aventura in gerul de-afara.Luna continua sa ranjeasca apatic la cei ce se prabusesc in zapada , devenind in cateva ore, poate si mai putin, ceea ce numim noi 'statui inghetate' , secate de insufletire , prizonieri unei incaierari polarice.Dar cine ar cutreiera noaptea intr-un moment atat de delicat? Poate doar oamenii fara familii si copii strazii , cei fara un acoperis. Exact , acei copii care stiu ce inseamna realitatea, si cat de infidela este ea faramelor de sperente care se nasc atat de usor. Acele sperante care se rezuma doar la un  biet covrig , daca nu si mai putin. Si totusi, copiii care credem noi ca rezist frigului  cel mai bine , se prabusesc atat de umilitor , precum niste  vrabiute in fata brutalei ierni. Dupa , ramanand la mila cetatenilor soarta trupurilor neinsufletite ; desi sa nu va asteptati la o inmormantare respectabila , cel mult o groapa in fundul cimitirului ar fi potrivita , caci statutul social al acelor copii era unul josnic in ochii mai marilor .
       Padurea de langa conacul Midford, padurea care separa conacul de restul orasului , era strabatuta prompt de trasura in care se afla tanara Harmonie. Desi am putea spune ca in aceasta trasura se aflau  personalitati onorabile , trasura era una cam mediocra , lemn rigid si bine lacuit cu margini negre atent pictate dar avand un aer neprimitor ,  tocmai pentru a nu atrage  curiozitatea oamenilor prost educati,  vrand sa verifice cine e inauntru.
        Harmonie statea intinsa pe spate , cu capul in poala rapitorului . Privirea-i era atintita spre chipul baiatul ce-si indeparta masca atent, lasand-o langa el. Ochii ei ii privesc pe cei ai baiatului , fiind de o nuanta aproape asemanatoare. Amandoi zambesc la unison ,  comunicand mai mult din priviri , caci cuvinte nu se auzeau eliberandu-se , parca fiind tinute in inchisoarea numita gura. Se aude vocea barbatului care dirija caii ; era inafara trasurei.
        -Alteta , mai avem foarte putin.
     A fost o informatie necesara , care nu ii trebuia neaparat un raspuns . Baiatul aproba incet , concentrandu-si atentia pe fata care-l privea cu chipul ei caracteristic ; greu de citit , lipsit de emotii.
       -Draga Harmonie, sper ca n-am cauzat prea multa agitatie , razand usor carismatic. Chiar sunt curios ce reactie are tatal tau.
     Baiatul ii da la o parte bretonul fetei care-i acopereau sprancenele subtiri, cu o miscare blanda a degetelor , parca obisnuind sa faca acest lucru. Fata ramane cu acel zambet echidistant , privindu-l pe el dar gandu-i fiind la contele Ciel.
       -Ce e asta? Zicand in soapta putin deranjat si aplecandu-se , chipul fiindu-i aproape de cel al fetei . Dupa ce-am primit scrisoarea de la tine, am facut tot posibilul sa-ti indeplinesc dorinta si tu... asta e multumirea ce-o primesc? Mai bine te lasam sa te logodesti cu acel netrebnic, uitandu-se pe geamul trasurei si observand ca s-au departat destul de mult de conacul Midford.
        Harmonie isi inchide ochii ,  ascultand toate cuvintele venite de la baiat , care se pare erau precum niste bulgari necrutatori aruncati. Isi ridica mana , ajungand la nivelul obrazului drept al baiatului, incepand sa-l mangaie bland cu degetele.
        -Harmonie , incepand pe un ton sensibil , stiu ca acum e la voia ta , dar iti zic , Ciel va face orice sa te castige , mai exact sa-i castige banii tatalui tau , iar tu , facand o pauza , timp in care isi puse mana peste a ei , iar tu esti influentabila si fragila.
        -Alois... , datorita frigului care era in trasura  , un abur inflorea din vocea ei  .
  Harmonie se rezuma doar la un cuvant , ajutand-o expresia faciala sa-si termine ideea ; era nelinistita , nu stia ce vroia sa faca exact. Vroia doar sa scape de acest stres provenit de la parinti , insa tot se va intalni cu ei la un moment dat .Deocamdata a vrut sa se retraga pentru a se gandi mai bine la ce va face . De altfel , acesta era primul cuvant zis de ea in aceasta zi care e pe terminate ,  nu obisnuieste sa vorbeasca, iar cand o face , ei bine , e un eveniment rar am putea spune.
     Trasura se opreste , iar usa este deschisa de un majordom ( acelasi care a asistat si ajutat la 'rapirea' fetei ).Se pare ca au ajuns la resedinta lui Alois, Alois Trancy.
    Fata se ridica , tinand in mana dreapta masca ei, si in cea stanga masca baiatului. Amandoi ies din trasura , fata fiind luata in brate de majordom , si dusa imediat inauntru, caci frigul era insuportabil.
   Acest majordom, numele lui fiind Claude Faustus , este un barbat ce seriozitatea lui se imbina excelent cu carisma. Inalt si cu o contructie sanatoasa , insipira siguranta. Ochii inseninati de o lumina de aur, se gasesc dincolo de ochelarii cu lentile subtiri. Parul cernit , alunca frumos in directii exacte.Si , in calitate de majordom , desigur ca manierele-i sunt admirabile. In ochii multor doamne, pare barbatul perfect.

            ¤ Ora 22:27
                                 conacul Midford ¤

     Dupa agitatia ce-a fost in conacul Midford, Elizabeth avea o stare melancolica din cauza 'rapirii' lui Harmonie. Statea nemiscata in scaun, rezemandu-si obrazul de marginea acestuia si privindu-l pe Ciel , cum mergea in cerc asteptandu-si majordomul.
     -Ciel , vei ameti !
   Spuse Elizabeth rapid, scapand cuvintele printr-un oftat posomorat.
Oaspetii sunt plecati de cateva ceasuri , fie c-au vrut sau nu , era o situatie in care cel mai potrivit mod de a ajuta , era sa-ti veti de palariuta ta si sa pleci . Domnul si doamna Winter si-au lasat baza in polististii care poate o vor gasi, dar nimic e nu batut in cuie. Pana la urma, daca Harmonie nu se lasa gasita, chiar nu va fi gasita. In fond , cine ar cauta in resedinta contelui Alois Trancy , chiar el care are o relatie atat de stransa cu domnul Winter de mult timp?
Servitoarele Elizabethei , inca purced la munca, facand ca aceasta treaba , sa para floare la ureche.
   Intr-un final , Sebastian apare in camera unde Ciel si Elizabeth il asteptau. Chipul majordomul era usor palid , cum e deobicei ;  nu manifesta semne ca i-ar fi frig.
   -Ei?
    Ciel se opreste in mijlocul camerei , privindu-si amanuntit majordomul. Se uita in spatele lui , vazand ca fata lipsea , se astepta s-o aduca inapoi . Elizabeth , isi pune fata in maini , incepand sa suspine din nou , alte siroaie de lacrimi patandu-i  rochita . In camera se lasa o tacere temeinica , auzindu-se doar oftaturile Elizabethei.
     -E asa cum ati crezut si dumneavoastra, bocchan , acel tanar a luat-o. Insa nu am putut sa descopar cine e , adauga majordomul , vocea lui patrunzand rapid camera. Am vazut doar cum s-au departat in padure , au plecat intr-o trasura normala . Dar se pare ca Harmonie ...
     -Ce ? Spune Ciel vazand chipul suspicios al majordomului.
     -Nu parea tematoare, si nu parea incantata ca veneam dupa dumneaei.Era prea cuminte in bratele rapitorului. Mi s-a parut putin bizar , bocchan.
      -Poate era prea confuza sau , sau...! incepe Elizabeth sa-si desluseasca cateva cuvinte , care nu era prea clare din cauza vocii tremurande. Sebastian , Ciel , va rog , gasiti-o ! merge inainte apropiindu-se de cei doi.  Harmonie ... , privind in jos , ea e singura care m-a acceptat ca prietena , nimic nu mi-a reprosat niciodata! Tin mult la ea !
    Desigur ca Harmonie nu i-a reprosat nimic, in fond ea nu vorbea , si cum am mai spus , cand o facea era ceva uluitor. Elizabeth isi musca buza inferioara , abtinandu-se sa nu fie iarasi victima unui fenomen numit plans.
     -De cand sunteti prietene? Intreaba majordomul putin surprins.
     -De sase luni,aproape sapte , cred... spune pe un ton chinuit. Da, de 7 luni! Era aproape vara, ne-am intalnit la o serata. Pe atunci, tatal ei vroia s-o logodeasca cu Alois Trancy, dar a intervenit ceva, si n-a mai fost posibil.
     Ciel se aseaza pe un scaun , privind-o uimit pe Lizzy. Daca tatal ei vroia s-o logodeasca cu Alois, de ce a mai venit la Ciel? Ceva parea neinregula.
      -Stii cumva motivul? Continuand cu intrebarile, Ciel.
      -Harmonie a fost bolnava pana acum o saptamana. Din vara tot a stat in pat... iar eu mereu o vizitam! Intr-un timp aveam senzatia ca pur si simplu se departa tot mai mult de realitate .... Da, inainte iti era mai mare dragul s-o auzi vorbind si era asa plina de viata! Ah...
      -Bolnava? Spus Ciel impresionat.
      Ciel isi pune o mana sub barbie , cuprinzandu-si logodnica cu privirea. Avea o multime de intrebari de adresat, insa nu stie pe care s-o spuna mai intai. Lasa un oftat sa-i taie pofta de interogat , facand pasi catre usa.             
      -Noi vom pleca acum.
      -E? Deja ?! Ciel , te rog , dormi aici, e periculos sa pleci acum! Elizabeth il apuca de mainile reci.
      -Lizzy , oprindu-se in pragul usii deschise de majordom, atata timp cat Sebastian e cu mine, nimic nu e periculos.
     Majordomul zambeste onorat de cuvintele spuse  , aprobandu-i fetei ca siguranta stapanului lui era pe primul plan. Elizabeth da din cap aproape  convinsa, insa isi dorea ca Ciel sa-si petreaca noaptea in apropierea ei. Cei doi , Sebastian si Ciel , parasesc conacul fiind acompaniati de vocile servitoarelor.

        ¤ Ora 23:15
                            conacul Phantomhive ¤


    Dupa un drum lung si obositor , si deasemenea dupa o zi atat de incarcata , Ciel ajunge in camera lui . Se aseaza pe marginea patului , Sebastian ajutandu-l sa se dezbrace.
    -Bocchan, sunteti in regula?
   Sebastian intreaba din instinct , impaturandu-i hainele foarte atent si punandu-le intr-un dulap mare. Acest dulap are mai bine de 100 de ani, si evidident ca inca are o stare perfecta , fiindca asa cum v-am mai spus , toata mobila din acest conac e facuta doar din arbori cu lemn pretios, cum ar fi abanosul , mahonul si aca-ju , toate lucrate cu pricepere si sarguinta.
   -Nu, raspunzand scurt si intepator.
   -Bocchan, supararea aduce boli rele.
    Majordomul zambeste neafectat de aceasta personalitate , s-a obisnuit deja ; il imbraca cu o camasa de noapte alba, din bumbac , Ciel asezandu-se in mijlocul patului stand in fund .  Lumina , care izvora din lumanarile asezate in suportul de pe noptiera , era intensa  , luptandu-se cu intunericul atroce , ce vroia sa invadeze  toata camera intr-un negru enigmatic.Insa lumanarile cuprinse de suvite de ceara incretite , raman fidele pana la sfarsitul lor de viata , disparand pentru totdeauna , dar fericite ,  probabil , ca si-au dus la bun sfarsit insarcinarea.
Ciel isi dirija mana dreapta prin parul lui intepat de frig , rascolindu-l intr-un ritm lent , de parca ar fi vrut sa-l incalzeasca , insa si degetele erau la fel de reci.
       -Nu mi-ai respectat ordinul, Sebastian, spune Ciel continuand jocul cu parul.
       -Scuzele mele ,bocchan. Insa ,  nu mi-ati dat un termen , zambind majorodmul.
        -Hmf...aproba Ciel putin indiferent si privindu-l cu coada ochiului.Maine vreau sa il vizitez pe acest Alois Trancy, culcandu-se pe spate.
       -Cum doriti , sa aveti un somn placut.
    Majordomul se apleaca sufland usor in lumanari si stingandu-le pe rand , iesind din camera , dar lasand usa intredeschisa , pentru a putea auzi chemarile stapanului sau , in caz ca va fi nevoie de ceva.
     Ciel apuca cearsaful , acoperindu-si jumatate din chip , pana la nivelul ochilor , privind in sus , chiar daca nu putea vedea nimic. Privea pierdut in ganduri , reflectand la intamplarile de astazi. Desigur , au fost prea multe , asa ca , le-a analizat pe fiecare atent , pentru a nu ramane cu o idee confuza. Momentul in care a vazut-o pe Harmonie pentru prima data , l-a socotit  timp de cateva minute ; foarte mult , avand in vedere rapiditatea gandirii noastre.
    -Acea fata, ... presimt imi va face probleme, spunand mai mult pentru el.

_ _ _ _ _ _ _ _  _ _ _    _ _ _

Alois Trancy:


Claude Faustus


Modificat de Haruka Miyura (acum 11 ani)


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 11 ani
   
Caramella
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 11
ce de ficuri noi, voi trece maine daca am timp cu com, dar aici am zis sa trec acum caci am obe=servat k azi ai postat nextul!
e uimitor ficul tau,n-am mai intalnit fic kuroshitsuji, deci e special
ce naiba ii trece lui Harmonie in cap?! ma rog, o iubesc pe fata asta , e misterioasa , tacuta , frumoasa :X
si alois , aolo, se pare ca au o relatie stransa ei doi. inf ine , astept nextul sa vad ce sa va intampla intre Alois si Ciel!


pus acum 11 ani
   
Ciresica
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 14
suuuper!
ce pot sa spun? alois e foarte sexyyy! iar Ciel e un natarau. iar acum,sunt foarte curioasa.care va fi cuplul? harmonie si alois? sau harmonie si ciel? oufff 
doamne,descrii asa de bestial.mai ales prima parte a capitolului,m-a dat pe spate.ai imaginatie,nu glma!
adu nextul repedeeeeeee


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la