Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil luana_21
Femeie
21 ani
Prahova
cauta Barbat
21 - 47 ani
Lumea noastră Anime / Ficuri Originale / Seven deadly sins Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
Widow
Membru

Din: Amegakure
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 586
Prolog

   Am crescut in aceasta lume. O lume mizerabila si nedreapta. A trebuit sa supravietuiesc distrugand viata altora. Drumul este inca lung, dar singurul lucru pe care il stiu este ca toti suntem infectati cu nebunie si ura. Trebuie sa te aperi si sa incerci cat de bine poti sa te feresti de ei, sa ramai in umbra pana ce prinzi ocazia cea mare. Atunci cand simti ca totul este in favoarea ta si nimic nu te poate opri. Ca tu esti stapanul propriuli tau destin si decizi fiecare pas care va urma. Ca sa simti asta, trebuie sa ai si sprijin. Sprijinul de care multi dintre noi ducem lipsa. Pe care il dorim si am face orice sa-l obtinem, dar soarta nu ni-l ofera. Prieteni adevarati nu vei gasi nici o data, deoarece oricat ai tine la o persoana, tu mereu vei fi pe primul loc in viata ta. Poate vei nega asta, mintindu-te cu nerusinare chiar si pe tine. Dar adevarul este ca, in adancul sufletului nostru, unde este intuneric si nimic nu mai poate ajunge decat gandul, stim ca noi suntem acea persoana importanta. Dorinata ca persoana noastra sa fie cea mai fericita si bogata din punct de vedere fizic, ne intuneca gandurile si conceptia asupra vieti si a tot ce ne inconjoara. Acestea sunt egoismul si lacomia.
  Cu timpul, a avea o parere extrem de buna despre persoana ta a devenit o nevoie. Sa iti aperi orgoliul sensibil si vulnerabil, care vibreaza la fiecare jignire. Te inpinge la lucruri neimaginabile, pe care n-ai fi crezut vreodata ca le vei savarsi. Ti s-a parut ceva placut, care ti-a linistit propriul ego si a incheiat nebunia din tine. Dar cand te-ai trezit cu adevarat ai vazut ca a creat numai durere si prapad in jurul tau. Dar ingamfarea nu te-a lasat sa meditezi mult asupra acestui lucru, asa ca ai continuat sa distrugi si sa razi de propria rautate. Violenta ti-a fost martor, iar tot ce ai recoltata a fost disperarea celorlalti. Indiferent cat de mult ai incercat sa te controlezi, sa fi capabil de un moment fara manie, n-ai reusit. Ai lasat nenorocire si dezastru in urma ta. Ai lasat mandrie si manie.
  Prin urmare, la un momendat, ai simtit un sentiment usturator si ascutit in suflet. Ceva timp nu ti-ai dat seama ce vroia sa insemne asta, ce era mai exact. Ai crezut ca pur si simplu nu suportai ce se intampla in jurul tau. Dar cand ai vazut de tot ce era in stare si ce are, ai vrut sa il distrugi. Tu ai crezut ca daca v-a fi la fel ca tine, vei avea sufletul impacat. Insa apoi s-a nascut altceva, o nevoie mai putin normala. Nevoia de a avea si tu ce avea ura ta atuncia. Ai simtit ca asta va fi cireasa de pe tort, implinirea viselor tale si Raiul in viata ta. Dar asta te-a adus pe un drum rau, plin de suferinta. Numit invidia si pofta.
  Ultima etapa a autodistrugerii tale s-a manifestat cu totul diferit fata de celelalte. N-ai mai avut nevoie de ceilalti, de nimeni, doar de tine si sufletul ta pacatos. Ai refuzat sa mai muncesti pentru idealurile, nevoile si obiectivele tale. Doar ai ocolit greutatile si mereu ai ales calea cea usoara, care sa te scuteasca de orice efort fizic sau mental. Crezand ca acest lucru nu va avea vreo consecinta, ai continuat sa-ti urmezi lenea si trandavia fara vreun regret.

  Cu primul pacat, ai simtit puterea si ca esti capabil sa iti ghidezi soarta in aceasta lume. Te-ai lasat vrajit de farmecul soav si parfumat al mandriei si ai crezut ca mania iti v-a aduce tot ce doresti. Ura si dispretul pentru alte persoane te-a izolat, dar din moment ce tu erai implinit si orbit de propria avere inexistenta, lacomia a continuat sa aibe putere asupra ta. Intr-un final, ai simtit nevoia de satisfacere trupeasca, asa ca ai apelat la alte lucruri urate si ilegale, care nu ti-au dat decat pentru scurte momente leac sentimentului de singuratate.
  Cu cat vei incerca sa ocolesti greutatile vietii prin marsavi si alte cai necurate, cu atat te vei apropia mai mult de autodistrugere si durere.




Modificat de †KillerFeelings† (acum 11 ani)


_______________________________________

Konan ,Pluto , Tayuya and Sakon ARE MINE!

Jared Leto , Amy LeeAdam Gontier , Billie Joe Armstrong , Laur(Guess Who) , Evan Lester and Sharon den Adel ARE MINE!

● I hate life and life hates me !
● A faithful friend is hard to find;remember man and keep in mind...
● I want to be nobody.
● One day, I shall rule the world ! Until then, I’m going to bed.

●╔═╦═╦═╦╦╗Put this on your profile
  ║═╣║║╔╣═╣if you are one of the
  ║║║║║╚╣║║11% that still
  ╚╩╩═╩═╩╩╝loves ROCK music
╔═╦══╦═╗ Put this on your site
║╩╣║║║║║ if you are
╚═╩╩╩╩═╝ Emo or support Emo.
►εmσ doesn't mean you cut.
►εmσ doesn't mean your gay.
►εmσ doesn't mean your suicidal.
►εmσ is fashion.
►εmσ is music.
►εmσ is people.
►εmσ is being ƒR££


pus acum 11 ani
   
Widow
Membru

Din: Amegakure
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 586
Capitolul I- Nu as putea sari peste introducere?

  Stupid. Asa as putea descrie acel moment. Totul era prea frumos si incredibil ca sa mai dureze mult. Miscarile excitante si vocea senzuala a fetei ma tineau captiv pe o alta lume. Mintea imi era goala. Eram doar eu, ea si inca cinci persoane. Nu mi se parea nimic ciudat. N-o mai facusem niciodata, dar parea ca asta urma sa faca parte din viata mea pentru totdeauna din aceasta clipa. Le simteam asa de bine corpurile calde si fragile, respriram toti sincron, nimic nu era in neregula. Pentru prima oara, eram eu.
  Insa usa care s-a trantit violent de peretele deja crapat, m-a facut sa sar din pat, spriandu-le si pe fetele distrate de langa mine. Fara vreo stanjeneala, una dintre ele a parasit camera, fara vreun pic de material textil pe ea, pe aceasi usa un statea nervos tatal meu.
- Kevin! Ce dracu' se intampla aici? urla acesta cu toata forta, trezind probabil intreg cartierul de vagabonzi si rasisti.
Rosu ca un mar copt, m-am indepartat putin de pat, dandu-mi palme imaginare peste frunte. Nu era ce parea, adica, poate era, dar mereu ne rezolvam problemele mintind in cea mai mare parte, chiar daca este evident.
- Orgie! Kevin, nu credeam ca poti fi in stare de o asemenea nebunie! spune barbatul pe un ton dezamagit si ferm, evitand sa priveasca domnisoarele ce roiau nestingherite pe langa pat, in cautarea hainelor pierdute ultima noapte.
Am plecat capul si am inceput sa-mi pun niste intrebari la fel de idioate precum lucrurile ce se intamplase in ultimele ore. Ce rost mai avea? Il stiam pe tata, nu scria pedeapsa pe fruntea lui. Probabil o suparare usoara cateva ore, apoi uita totul si eram iarasi amici. Cel putin asa procedase pana acum.
  A iesit din camera, alaturi de celelalte fete petrecarete. Am luat primele haine ce mi-au iesit in cale si am parasit incaperea dezordonata. Telefonul imi tot vibra, dar cu tot ce se intamplase acum, nu prea aveam chef de idioti care sa ma supere si mai tare. Am coborat scarile cu trepte din lemn aproape putrezit, ce scartaiau sub cele saizeci si cinci de kilograme ale mele. Cam  putin, dar nu eram constient ca as putea suferii de anorexie. In living era doar sora-mea pe canapea, citind o carte. Nu parea de loc schimbata, ca in ultimi ani. Am privit-o pentru o clipa, iar ea mi-a aruncat o privire plina de dezgust si rautate. Se pare ca vestea se imprastiase destul de repede. M-am facut de bafta, ca intotdeauna.
- La Multi Ani, spuse aceasta cu ochii in foile albe, de parca era silita.
Nu i-am zis nimic, balanganindu-ma catre bucatarie. Aceasta era la fel de pustie ca sufletul meu. Zero persoane, zero mancare. Cel putin de cand nu mai o regaseam zilnic pe mama in usa frigiderului, indecisa in legatura cu ce sa gateasca. Ea si tatal meu se despartisera in urma cu cateva luni, aparent putin. Dar vietile celor ramasi in casa asta luasera razna de la plecarea ei. Nimeni nu mai stia ce sa faca si nici macar mintea nu ne mai ducea pe vreunul dintre noi. Numai Al, sora-mea, mai rezista pe acest regim. Tata abea se mai descurca cu serviciul, din care mai obtinea cateva sute de dolari cu care sa ne pastram decenta. Eu eram eroarea familiei. Un nimic ce se nascuse degeaba. Am aflat asta inca de cand m-am nascut, dar totul devenea mai clar si mai sigur cu fiecare clipa care trecea.
  Apoi, tata a intrat in bucatarie cu o cana in mana. Daca nu l-as fi cunoscut atat de bine, in cel mai bun caz semana cu un delicvent scapat din spital. Pircing-uri cat cuprinde, ras pe o parte a capului, nu o mare diferenta fata de mine. Ma privea trist cu ochii sai portocali. Stiam ca il dezamagisem, dar nu mai aveam cum sa dau timpul inapoi.
- Tata, nu am vrut sa-ti creez probleme... mai mult am soptit, urmat de un oftat scurt.
N-a zis nimic, doar si-a umplut cana cu cafeaua din aparatul de pe bufet, lasand aburul aromat sa-i gadile narile. Statea rezemat de spatarul unui scaun, sorbind din bautura. Parea ca deja se obisnuise cu idea.
- Am vrut doar...Ce am vrut? Nici macar sa gasesc o scuza nu eram capabil.
Nimic. Si de acesta data m-a privit prudent, de parca ma ameninta. Si-a asezat cana pe masa, scotandu-si portofelul din buzunar. Nu era reactia la care ma asteptam. A scos doua bacnote de doua zeci de dolari si mi le-a incredintat mie.
- Kevin, astazi n-am chef de discuti. Este majoratul tau, asa ca ar trebuii sa te simti bine. Daca prin acel mod tu ai considerat ca te-ai simtit bine, n-am cum sa ma mai impun odata ce deja s-a intamplat.
  Initial am ezitat sa iau banii, dar am lasat de o parte rusinea, inhatand bacnotele verzi. I-am multumit din priviri si am fugit catre usa de la intrare. Soneria stridenta rasuna in toata casa. Am deschis usa. Nu era nimeni altul decat Sid, vechiul meu amic de nebunie si tovaras mai in orice faceam.
- Oficial, stau in fata unui adult! zambi acesta. La Multi Ani Kevin!
  Privirea lui, era cu totul diferita fata de a celorlalti baieti pe care ii stiam. Poate faptul ca era bisexual ma deruta, dar ochii sai erau cei mai sinceri pe care ii stiam.
  Am iesit din casa, inchizand usa de la intrare zgomotos in urma mea. Am bagat banii cu care ramasesem in mana in buzunarul de la pantaloni. Am mai aruncat o scurta privire asupra geamului de la bucatarie, care era intre-deschis. Inaintand pe strazile cartierului Brockelyn, vedeam acelesi personaje bine cunoscute. Pe la toate colturile se gaseau cersetori si boschetari, patrioti de focul slab ce ii mai incalzea pe gerul asta. Nu era o noutate sa vezi travestiti pe strada rujandu-se sau flirtand cu baieti. Huliganii si batausii erau la ordinea zilei. Nimeni nu era un om normal, din punct de vedere fizic, cat si in cazul unora mental. Toti adoptau o moda sau un comportament putin mai bizar de cat era cazul.
  Sid urmarea ganditor norii ce pluteu greu pe cer, aratandu-ne semne clare de ploaie. Nu stiam unde ne indreptam, dar ma lasam ghidat de simtul neexistent al orientarii posedat de brunet. M-am scotocit prin buzunare, cautand telefonul ce dansa de zor in hanoracul meu. L-am apucat nervos, intrand in apeluri pierdute. Trei telefoane pierdute de la Andy. Am apasat pe tasta de apel, iar sunetul prelung ma anuntat ca il sunam pe respectivul. Dupa cateva scurte clipe de asteptare, vocea ingrosata din cauza tigarilor mi-a raspuns la telefon:
- Hey, Andy la telefon. Cine-i? ma intreba acesta cu tipicul sau mod de vorbire 'direct si pe scurt' .
- Hey Andy, mersi pentru mesaj, spun eu partial multumit.
- Pentru nimic. Ne vedem azi? La o bere sau pizza?
- Nu este o idee rea. Le mai sun pe Lara si pe Sasha sa ne vedem la Hood in doua zeci de minute. OK?
- S-a facut! Ne vedem acolo, inchide acesta.
  Imi continui drumul plictisitor alaturi de Sid, care isi reintoarse atentia asupra mea. Probabil era curios de ce se intamplase noaptea trecuta. Era un mare fan al extremitatiilor.
- Nimic. Raspund raspicat a mia oara. Eram si-asa jenat de toata chestia cu tata.
- Hai Kevin, tocmai mie imi ascunzi?
- Sid, a fost exact cum sti ca a fost.
- Dar vreau mai multe informati? Cum a fost Rachelle? ma privi acesta putin pervers.
- Daca vrei sa sti, intreab-o pe ea.
Acesta s-a bosumflat si a incetat cu intrebarile intime.
- Kevin, stiu ca ceva s-a intamplat...
- Da, s-a intamplat si vreau sa uit acel lucru cat de repede este posibil.
Pe acest ton nu-l mai intampinasem de mult pe Sid. Stia ca il foloseam numai cand ma enervam extrem de mult. A tacut, si ma lasat sa meditez in continuare asupra problemelor mele idioate.
 
   Sasha tasta ca de obicei la laptopul ei. Era o fata usor baietoasa, care imi semana mai mult a amic decat amica. Era o impatimita a skattebording-ului si iubea tot ce tinea de sport. Nici formele nu riscau sa-i explodeze, dar era o persoana normala si sociabila. Obisnuiam sa imi petrec weekend-urile cu ea in clasele de gimnaziu, pentru meditati. Mama mea o cunostea foarte bine pe a ei, prin urmare de cand mama plecase am fost mai distanti, fara vreun motiv anume. Ea incepuse sa petreaca mai mult timp alaturi de Lara, o suedeza ce se mutase la noi in cartier de trei ani. Inca mai vorbea putin pocit, cu accentul ei de origine. Avuse, poate ma dau prea mare, norocul sa intre in gasca noastra. Mai ales cu stilul ei de a fi. O fata tacuta, izolata si ocolita de toata lumea. Exact cum eram si noi, doar ca acum ne formasem un grup de izolati.
  Lara compunea formule chimice letale. Bine, poate ma credeti nebun sau ca exagerez, dar faza asta era ceva extrem de obisnuit pentru noi. Lara nu era chiar asa de inocenta, era mai mult un demon cu o fata draguta de ingeras. Daca o intrebai ceva legat de moarte, nu ezita sa-ti raspunda cu mare lux de amanunte. Era premianta fiecarui concurs de bilogie, cat si chimie. Avea obiceiul de a amesteca cele mai periculoase substante, testandu-le pe sobolanii din pivnita casei ei. Parintii ii erau extrem de buni si ingaduitori, altfel nu mi-as putea explica cum ti-ai lasa copilul sa faca experimente mortale.
Fata de Sasha, care se baga cu toata lumea in seama, Lara prefera sa stea intr-un colt, privindu-i pe ceilalti. Nu era o mare fana a galagiei si nici doritoare de agitatie.
- Hai Kevin, inca o bere si atat, ma ruga Alvin.
  Alvin era varul si in acelasi timp fratele meu, la figurat vorbind. Se mutase cu noi din cauza proplemelor sale cu parintii. Tatuajele si alcoolul pe care il consuma l-a indemnat pe unchiul Allan sa-l expedieze in New York. Alvin nu a avut de protestat nimic, chiar se ruga de ceva vreme sa-l trimita la noi. Desi era mai mare decat mine cu cateva luni, se mutase singur si deja avea o masina. Parinti lui aveau o firma ce se ocupa cu evenimente festive. Prin urmare tot il mai sustineau financiar. Statea chiar trei strazi departare de casa mea, deoarece casa mea era ultima din saracaciosul cartier Brockelyn, urmat de cartierul Selimbar. Cu prima vila pe care o vedeai, iti dadeai seama ca trecuse-i 'granita' . Totul era inverzit si frumos. Case elegante si sofisticate rasareau la fiecare poarta.
- Nu, vrei sa intri in vreun stalp? printre toti nebuni astia, mai trebuia sa fie cineva cu capul pe umeri.
- O bere, plus ca n-am mult de condus, spuse acesta deja cuprins de efectul ametitor al alcoolului.
I-am luat sticla din mana si am azvarlit-o pe masa. Nici rotitele din capul meu nu mai se invarteau bine, incat fata de la tejghea a sarit in sus cand a auzit cioburile risipindu-se pe jos, alaturi de lichidul galbui.
- Dupa ce ca sunteti bauti in toatah regla, mai si deranjati loclalul, vorbea greu printre sughituri Andy, tragand in acelasi timp anevoios dintr-o tigara Kent.
- Tu vbesti? se rasti Sasha cu sticla amenintator spre capul baiatului.
- Usor gorlelor, sari Sid, bataindu-se ametit intre ei.
Cei doi s-au calmat la fel de repede cum s-a iscat cearta, lasandu-l pe Sid sa-si zica discursul improvizat, lung si fara vreun pic de sens in legatura cu alcoolul.
  Singura care se abtinuse sa bea cel mult un pahar de bere era Lara, care deja ne privea cu alti ochii. Bautura era clar ca nu-i facea bine. S-a apropiat de Andy, luandu-l de dupa gat. Acesta a inghetat fara motiv pe loc, asteptandu-si sentinta.
- Dac' vrei sa-mi dai vreo potiune dea ta, lasa-ma mai intai sa-mi pun o dornta, murmura acesta fara inteles.
Fata n-a zis nimic, doar a suras, cazand din cauza instabilitati picioarelor peste Alvin, care incerca sa recupereze ce mai ramase din sticla de bere. Acesta a primit un cot in gura si un picior in spate. Lara a incarcat sa se ridice, dar paharul malefic de bere a iesit triumfas. N-a lasat-o nici macar o clipa sa ii usureze durerea lui Alvin.
  Cu greu, ajutati de mine si Sid, cei doi au reusit sa se ridice. Nu stiu cum, dar cred ca am inghitit vreo zece kilograme de par albastru cand Alvin si-a bagat capul in gura mea.
  Am concis ca eram indeajuns de beti ca sa incheiem aceasta mica petrecere. Nimeni nu mai era in stare sa faca doi pasi. Am luat masina lui Alvin, pe care am condus-o eu, din cauza nivelului ridicat de alcool al baiatului. Andy si Lara n-au vrut sa-i luam cu masina. M-am impotrivit, deoarece pana sa ajunga acasa sigur i-ar fi calcat o masina sau intrau in vreun lac fara sa-l vada. Dar din moment ce au refuzat si s-au impotrivit si ei din toata inima, prin asta vreau sa zic ca erau sa sparga un geam al masinii ca sa sara din mers, i-am lasat sa o ia pe jos. Pe Sasha a luat-o vara ei si am mai ramas doar eu, Sid si Alvin. Asa ca l-am dus pe baiat la el acasa, unde am lasat si masina. Eu si Sid am luat-o pe jos pana acasa, dar n-am fost trecuti cu vederea de vecini lui Alvin. Ne priveau cu scarba, cam aceeasi privire ce mi-a adresat-o Al dimineata. Am plecat capul nervos, injurandu-i in gandul meu pe toti. Si pe mine ma injuram, ma uram.
 
   Nu am observat ca pe drum il uitasem pe Sid pe undeva. Era destul de traziu, nu m-as fi mirat daca era trecut de miezul noptii. Mai oprisem cu el la un fast-food pentru ca muream de foame, unde am mai stat degeaba inca cateva ore. M-am intors, cautandu-l pe baiat. Nu era sigur in apropiere, dar nici prea departe nu cred. Fast-food-ul inca se vedea, deci era undeva pe... aici. Am inceput sa ma uit dupa fiecare copac, cos de gunoi si tufis. Eram sigur ca il voi gasii band ceva sau dormind. Dar cand am dat de el in coltul unei strazi, pe cale sa se drogheze cu niste necunoscuti, l-am anesteziat cu un pumn. Luandu-l in spate am luat-o spre casa. Mama sa cand l-a vazut baut si aproape mort mai sa inceapa sa boceasca, dar nu am bagat-o in seama, iar dupa ce am murmurat un 'La revedere'  mi-am continuat drumul.
 
   Cand sa intru in casa, Al statea in usa si ma urmarea cu privirea. Parea oarecum nervoasa si revoltata, dar am vazut ca evita sa spuna ceva. S-a dat la o parte din usa cand am dat sa intru. M-am asezat pe canapeaua din sufragerie, ea urmarindu-ma in continuare.
- Ce vrei? Sunt si-asa obosit! strig eu nervos catre ea.
Rade pe infundate, un ras fals si ironic. Apoi, ofteaza, privind altundeva. Acum ar fi fost momentul cand tata venea si imi spunea ca ar trebuii sa facem liniste. Dar n-a fost asa. In tocul usii nu a aparut nimeni, eram doar eu si Al. Prin acest lucru am devenit banuitor.
- Al, ce s-a intamplat? o intreb mai calm de aceasta data.
- Tata a avut un accident cu masina! spune aceasta, in timp ce lacrimile ii izbucnesc din ochii. Se tranteste pe canapea langa mine, sustinandu-si fruntea in maini.
  Nu zic nimic si socat o i-au in brate. As fi vrut sa zic ceva, dar cuvintele nu-mi ieseau pe gura. Era ceva ce nu ma lasa sa mai scot un sunet. In casa rasunau doar suspinele lui Al.


Kevinhttp://i46.tinypic.com/29dauu.png
Sidhttp://www.freeimagehosting.net/t/e9wpf.jpg
Alhttp://fc07.deviantart.net/fs71/i/2011/ ... 36rzdg.jpg
Tatal lui Kevinhttp://i50.tinypic.com/2cdu613.jpg
Larahttp://s10.postimage.org/y8kbta2w7/693a ... 4s7r1x.jpg
Andyhttp://s17.postimage.org/hdah7jtct/9485 ... 4xdp4m.jpg
Alvinhttp://i48.tinypic.com/14crw2u.jpg
Sashahttp://s10.postimage.org/unoga1ycn/2de2 ... 5c6f8i.png

Modificat de †KillerFeelings† (acum 11 ani)


_______________________________________

Konan ,Pluto , Tayuya and Sakon ARE MINE!

Jared Leto , Amy LeeAdam Gontier , Billie Joe Armstrong , Laur(Guess Who) , Evan Lester and Sharon den Adel ARE MINE!

● I hate life and life hates me !
● A faithful friend is hard to find;remember man and keep in mind...
● I want to be nobody.
● One day, I shall rule the world ! Until then, I’m going to bed.

●╔═╦═╦═╦╦╗Put this on your profile
  ║═╣║║╔╣═╣if you are one of the
  ║║║║║╚╣║║11% that still
  ╚╩╩═╩═╩╩╝loves ROCK music
╔═╦══╦═╗ Put this on your site
║╩╣║║║║║ if you are
╚═╩╩╩╩═╝ Emo or support Emo.
►εmσ doesn't mean you cut.
►εmσ doesn't mean your gay.
►εmσ doesn't mean your suicidal.
►εmσ is fashion.
►εmσ is music.
►εmσ is people.
►εmσ is being ƒR££


pus acum 11 ani
   
Whisky.
Greieraş

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 214
Pam paam ! Ce avem noi aici ?
Cred ca te asteptai ca voi trece la un moment dat pe aici, nu ? Normal. Asa... sa incep. Stii ca imi place cum scrii, nu mai e nevoie sa mentionez asta. Acum sa analizam despre ce ai scris : subiectul, cum sa spun, este foarte smecher :]] Numai cand ma gandesc la cartierul ala ma oftic ca nu stau si eu pe acolo... adica prietenii si familia lui Kevin sunt ciudati, dar intr-un mod bun. Imi place de Kevin, Al mi se pare draguta iar tatal lor... ei bine sper ca nu a patit ceva grav. Nu stiu de ce dar am o senzatie sinistra in legatura cu asta. :|
Bun, deci ficul imi place. Ideea e originala si interesanta. Titlul m-a atras si nu mai am nimic de adaugat decat : vreau continuarea


_______________________________________
"Things need to be done and he gets them done."

"I'm not afraid to take chances or go off on my own."
- Norman Reedus



pus acum 11 ani
   
Mizuki
Căpşună

Din: DAAAAAA
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 648
Saluut!    Uite ca am trecut si eu pe-aici... Ideea e chiar interesanta si-n plus...cum descrii tu...adica WOW! Nu ma lua in seama, vroiam sa zic cu alte cuvinte ca imi place mult cum descrii. Sincera, personajele arata foarte neobisnuit. Nu-i neaparat ceva rau in asta. E bine! ^_^ De exemplu Al arata asa tare. Si ceilalti, iar tatal lui Kevin (parca asa il chema ca am si uitat) chiar seamana cu el. O.O Bun, deci astept urmatorul capitol! Bye! 

_______________________________________
Lawliet, Beyond Birthday, Deidara, Nobuo Terashima, Allen Walker, Ichiru Kiryuu, Chrono, Lavi, Light, Kisshu, Aidou, Kakizaki Kokera, Damore, Yuujirou, Yoshitsune, Lorian Kukabara, Leo Aoi, Konoha and Suwa ~ Kwon Ji-yong, Kan, Boyfriend, Sebastiano Serafini, Kenichi Matsuyama, Hongo Kanata, Tatsuya Fujiwara and Exo-M ARE MINE!  The gazette, On/Off, Diement, Dolore, Royz, R-shitei, Alice Nine, Ayabie, Diaura, Screw, SuG and Blood ARE MINE! Kagamine Len, Kamui, Kaito, Leon and Hiyama Kiyoteru, Kasane Ted, Sora Suiga, Defosuke, Kuru Utaune, Ren Ikune, Sai Yurika, Merum, Miki Yukine, Tatsune Riku, Kamirei Fukkirei, Satsuki Kagene, Subaru Kyooteru, Taizo and Yu ARE MINE!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


pus acum 11 ani
   
Widow
Membru

Din: Amegakure
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 586
Multumesc foarte mult pentru comentari! N-am putut sa raspund la ele deoarece mi-a picat cateva zile net-ul. Oricum, imi pierdusem speranta ca va mai citi cineva fic-ul. Cred ca voi aduce in cel mult o saptamana urmatorul capitol, acum ca a inceput scoala nu mai am asa mult timp. Multumesc inca o data pentru comentari!  

_______________________________________

Konan ,Pluto , Tayuya and Sakon ARE MINE!

Jared Leto , Amy LeeAdam Gontier , Billie Joe Armstrong , Laur(Guess Who) , Evan Lester and Sharon den Adel ARE MINE!

● I hate life and life hates me !
● A faithful friend is hard to find;remember man and keep in mind...
● I want to be nobody.
● One day, I shall rule the world ! Until then, I’m going to bed.

●╔═╦═╦═╦╦╗Put this on your profile
  ║═╣║║╔╣═╣if you are one of the
  ║║║║║╚╣║║11% that still
  ╚╩╩═╩═╩╩╝loves ROCK music
╔═╦══╦═╗ Put this on your site
║╩╣║║║║║ if you are
╚═╩╩╩╩═╝ Emo or support Emo.
►εmσ doesn't mean you cut.
►εmσ doesn't mean your gay.
►εmσ doesn't mean your suicidal.
►εmσ is fashion.
►εmσ is music.
►εmσ is people.
►εmσ is being ƒR££


pus acum 11 ani
   
Widow
Membru

Din: Amegakure
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 586
Capitolul II- Gusta din otrava vietii


  Imi plangeam ca un idiot de mila. Stateam amarat si mohorat pe marginea patului, in timp ce televizorul din fata mea anima tot felul de fete. Ce sprijin eram eu pentru sora mea, cand nici eu nu puteam sa-mi stapanesc emotiile.Bolboroseam in nestire toate prostiile pe care le vedeam pe ecranul prafuit, fara sens. Nu prezentam nici un interes pentru faptul ca Al avea nevoie de mine. Stateam ca un tiran fara suflet inchis intre patru pereti, gandindu-se numai la rasuflarea lui. Dar chiar de as fi vrut, nu aveam cum sa o calmez. Asta eram eu, iar tot ce puteam face era sa tac in exterior si sa urlu in mine.
  Am coborat cu mare tam-tam jos, unde sora mea inca statea rezemata de peretele de la intrare. Tinea strans ceva in brate, presupun ca o jacheta sau un pulover. Am luat cheile de pe masa de la masina, dar mi-am adus aminte ca tatal meu o luase. Le-am lasat si m-am apropiat de cuier, imbracand o geaca. Al ma privea trista si speriata, rugandu-ma din priviri sa o ajut.N-am zis nimic, dar privirea ei a inceput sa ma sfideze, sa-mi zica ca sunt un las care fugea din calea proble-melor si ii lasa pe cei slabi sa infrunte totul. Ma simteam mizerabil, m-am asezat langa ea:
- Al, hai sa mergem la tata.
Aceasta a continuat sa ma tintuiasca, dar acuma cu multumiri. Am luat rapid primul taxi ce ne-a iesit in cale.
Spitalul era tocmai in partea cealalalta a orasului, iar traseul nu se mai sfarsea. Cand am ajuns la receptia cladirii, am fost oripilati de doctorii si rezidentii ce fugeau alaturi de targi si pacienti raniti pe coridoare. Ne rugam ca tata sa fi fost si el printre ei, inca in viata si poate putin zdruncinat. Dar nu era asa, stiam asta.
- In ce incapere se afla pacientul Ralph Willow? o intreb eu agitat pe asistenta.
- Ralph Willow? Stati sa verific... camera 13.
  Am inceput o cursa nebuna pe holurile aglomerate ale spitalului, agitand si mai mult personalul si pacientii. Cand am vazut numarul camerei, aproape am spart usa in incercarea de a intra inauntru. Al ma tinea strans de mana,iar eu suspinam usor de teama a ceea ce urma sa vad.                                                                                                                                                                                    In camera, pe pat, conectat la mii de aparate, tata respira artificial. Avea o taietura in jurul capului, iar un picior ii era suspendat in aer. Mana dreapta era prinsa de corp printr-un pansament mare si dens. Al a explodat in lacrimi. S-a apropiat incet de tata, cufundandu-si ochii in palme. Asezata la nivelul lui, a inceput sa-l roage sa nu o paraseasca, dar chipul medicului din spatele ei trada cu totul altceva. Stateam incapabil in pragul usii, cuprins intr-o lume paralela. O lume unde nu simteai, gandeai si vedeai nimic.`
   ..............................................................................
  Eram singuri, acum chiar eram singuri. Mama era in Australia, iar tata nu mai era printre noi. Ne simteam suferinta unul celuilalt numai prin miscari. Cand bip-ul aparatului s-a oprit, am stiut ca abea acum viata mea era distrusa. Si nu numai a mea, ci si a lui Al. Un copil nu ar fi putut intelege, mai ales un copil ce niciodata nu cerea nimic mai mult decat ce era posibil, dragostea unui parinte. Am simtit ca obrazul imi era pentru a doua oara scaldat de lacrimi, care as fi putut jura ca abea de vroiau sa-mi iasa din ochii.
  Am luat-o pe sora mea de langa trupul parasit de viata, iesind usor din spital. Strazile orasului Manhattan erau vesele si animate, numai umbrele mele si a lui Al se intindeau pe asfaltul fierbinte fara capat. Era o dupa amiaza prea calda, probabil urma sa inceapa o ploaie in cateva ore. Soarele stralucea prea tare iar norii pareau pierduti in departare. Soselele erau calcate de sute de masini grabite, care se imprastiau prin tot orasul de la centrul giratoriu. Nici nu parea  ca toamna sa fi sosit in oras. Totul era cald si vesel. Ca un asternut calduros daruit cuiva cu trupul inghetat intr-o zi geroasa de ianuarie. Copii mai norocosi alergau prin parc cu mingi si rachete de tenis in maini. Alti isi plimbau caini, des labradori, insotiti de parintii ce vegheau atent asupra lor. Bunici imbatraniti de ani mergeau usor si cocosati, cautand o banca comfortabila. Totul era calm si vesel, ca o poveste de adormit copii. Acei copii care au avut un cosmar si s-au trezit speriati, dar cu parintii aproape.
  Dar, cine ne v-a mai citi noua basmul?
  Trebuia sa gasesc ceva comestibil in casa asta. Eram plin de nervi, iar pe deasupra trebuia sa si gatesc ceva. Al nu era in stare nici sa vorbeasca, statea inchisa in camera ei si privea tavanul. Ma simteam ca un nimic. Tatal meu era mort, iar eu nici nu apucasem sa-mi iau la revedere. Am putut doar sa-l supar inainte sa moara. Mereu am fost bun numai la distrusul vietii altora. Nenorocirile ma urmareau peste tot, una dupa alta. Acum nu-mi puteam imagina ce mai pot face. De unde vom mai avea un venit, cu ce vom trai? Trebuia sa ma angajez, asta era primul pas. Banii ramasi de la tata nu ne-ar mai fi ajuns mai mult de o luna, cu greu doua. Dar in starea in care era Al, nu o puteam lasa singura. O cunosteam, in mod normal ar fi gandit intelept, dar acum nici eu nu mai procesam totul cum trebuie.
  Am scos telefonul din buzunarul posterior al pantalonilor si am apelat la Drake, un tip ce avea experienta cu chesti legate de angajari si job-uri. Provenea dintr-o familie mai saraca, el fiind adoptat, vroia sa-i ajute, asa ca se angaja unde prindea.
- Este in zona clubul?
- Pe langa parcul Foster, langa mall.
- Suna comvenabil, dar trebuie sa vad cu ce ajung acolo. Masina tatei nu mai cred ca mai poate fi reparata.
- Nici o grija frate, te duc eu, oricum lucrez si eu acolo.
- Mersi, nu stiu ce m-as face fara tine, ne mai vedem!
- Pa!
  Era rezolvat. Locul de munca era gasit, acum mai trebuia sa dau un interviu de care nu prea imi pasa, si urma sa lucrez. Dar tot nu puteam sa o las pe Al singura. Si sigur pana m-as fi intors, afara era intuneric. Asa ca am mai luat o data lisat din telefon la perchezitionat si am intrebat-o pe Sasha daca are dupa-amiaza libera.
  Drake ma sunase sa-mi spuna ca se apropiase de casa mea. Sasha urma sa vina si ea, iar eu stateam si ma priveam in oglinda. Eram asa de uimit de propria reflexie, cine era baiatul din oglinda, mai bine zis barbatul? Nu ma recunosteam, in cateva ore, totul se schimbase drastic.
  Soneria a inceput sa sune, iar eu m-am trezit din amorteala.
- Kevin, imi pare asa de rau, ma strange calduros Sasha in brate.
Doar ii multumesc si ies pe usa, unde in fata Drake parcase masina. Am intrat inauntru, iar usor-usor casa a pierit in departare.
  Acum parea ca trebuia sa-mi citesc singur basmul de noapte buna...


Drake
http://picturepush.com/public/11218577

Kevin
http://picturepush.com/public/11218586

Modificat de †KillerFeelings† (acum 11 ani)


_______________________________________

Konan ,Pluto , Tayuya and Sakon ARE MINE!

Jared Leto , Amy LeeAdam Gontier , Billie Joe Armstrong , Laur(Guess Who) , Evan Lester and Sharon den Adel ARE MINE!

● I hate life and life hates me !
● A faithful friend is hard to find;remember man and keep in mind...
● I want to be nobody.
● One day, I shall rule the world ! Until then, I’m going to bed.

●╔═╦═╦═╦╦╗Put this on your profile
  ║═╣║║╔╣═╣if you are one of the
  ║║║║║╚╣║║11% that still
  ╚╩╩═╩═╩╩╝loves ROCK music
╔═╦══╦═╗ Put this on your site
║╩╣║║║║║ if you are
╚═╩╩╩╩═╝ Emo or support Emo.
►εmσ doesn't mean you cut.
►εmσ doesn't mean your gay.
►εmσ doesn't mean your suicidal.
►εmσ is fashion.
►εmσ is music.
►εmσ is people.
►εmσ is being ƒR££


pus acum 11 ani
   
Whisky.
Greieraş

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 214
Off... ce trist ! Imi pare rau pentru Kevin si Al Acum trebuie sa fie uniti si sa ia viata in serios. Nici nu stiu ce as mai putea sa spun. Doar ca astept next-ul... Spor la scris.

_______________________________________
"Things need to be done and he gets them done."

"I'm not afraid to take chances or go off on my own."
- Norman Reedus



pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la