Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
dannutzza
Femeie
25 ani
Mehedinti
cauta Barbat
25 - 52 ani
Lumea noastră Anime / Fan Fic. / Welcome to the show +16 [Naruto and Akatsuki Fan Fic] Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
*****Piersicuta*****
Membru

Din: Orasul Ascuns in Roua
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 73
Hello! M-am gandit sa postez cu fic in colaborare cu nepotica mea Lala... sper sa va placa!

Capitolul 1 - Craciun Fericit sau... nu?!?!

    Niste clopotei si mirosul de scrotisoara m-au facut sa deschid ochii. Am zambit dandu-mi seama ca peste cateva zile va fi Craciunul! Hehe... nimic si nimeni nu-mi poate strica dispozitia!
    - Ecaterina, trebuie sa mergem la cumparaturi!
    Vocea mamei m-a facu sa tresar, ridicandu-ma din pat. Din nefericire, ghinionul a dat peste mine si am cazut in nas. M-am ridicat cat am putut de repede si ma-m indreptat spre usa tinandu-ma de nas. Totusi, ghinionul nu s-a terminat, cand am vrut sa deschid usa am avut unicul 'noroc' sa calc in compasul lui Lucy.  Lacrimi de durere au aparut in ochii mei tipand. Mi-am ridicat piciorul si am cazut pe spate, scotandu-mi compasul. Sa te ia naiba Lucy! Numai din vina ta, vina ta se intampla asta! Tu si compasele tale nenorocite!
    Am asteptat sa se mai calmeze durerea si m-am ridict, pasind intr-un picior pana la baie unde m-am asezat pe marginea ghiuvetei. M-am uitat la rana, la naiba cu ranile din vacanta de iarna! Totusi este mai bine decat anul trecut cand m-am aruncat de pe casa. Iuhu... ce era sa-mi rup piciorul atunci! Mi-am pansat rana si cu putin noroc am reusit sa merg normal, intrand in camera. 



    Tot nu inteleg cum Lucy poate sta cu geamul deschis in toiul iernii! M-am repezit la geam inchizandu-l, apoi m-am intors furioasa.
    - Mai Lucy, eu o sa mor din cauza ta intr-o zi! Sa te ia naiba pe tine si colectia ta de compasuri!
    Ea... ce sa faca?! Zambeste ca proasta in fata mea, spunandu-mi ca trebuie sa merg la cumparaturi cu mama. Aha... deci ea ramane acasa! Urasc atat de mult ca sunt sora mai mare! Mama mereu ma ia pe mine cu ea la cumaraturi! De obicei imi place, dar acum cu piciorul in starea asta nu cred ca sunt in stare sa merg cateva ore. Oftez si ma duc in fata dulapului, uitandu-ma la haine. In momentul asta numai chef de haine si cumparaturi am! Argh.... La naiba cu toti si cu toate, numai vina ta Lucy... si eu care credeam ca NIMIC nu o sa-mi strice buna dispozitie. Ma imbrac in graba cu o pereche de jeansi negri si o bluza neagra tip barcuta cand aud vocea mamei tipand dupa mine. Ma incalt cu niste cizme albe, i-au o geaca din piele alba si un fular gri, imi aranjez in graba parul si ies. Spun un 'Pa, ai grija sa nu dai foc la casa' lui Lucy si cobor jos unde mama se uita nervoasa.
       - Ecaterina, de ce ti-a luat atat?!
    Imi dau ochii peste cap, apoi ii spun ca daca mai stam mult ne ajunge din urma Craciunul. Mama nu mai spune nimic si iesim amandoua pe usa si inainte sa intram in masina m-am uitat la geam unde Lucy ne facea cu mana zambitoare. Niciodata nu am stiut cum poate fi atat de zambitoare, ochii caprui mereu fiind luminosi. Eu, pe de alta parte, sunt mai mereu retrasa, singuratica, melancolica, visatoare si uneori serioasa. Neah... unii cred ca mereu sunt serioasa, mai ales mama. Mereu spune ca 'seman izbitor de mult cu tata'.  Uneori as dori entuziasmul lui Lucy entru ziua de maine, mereu am pirivit-o ca si pe un inger si o iubesc chiar daca mai mereu ma enerveaza - cum ar fi azi-. 
    Am zambit si m-am urcat in masina, asteptand sa MOR intr-o sesiune de cumparaturi pentru Craciun!

    **********

    M-am trantit obosita pe bancheta din spate, rasufland greoi. Mama, cand voi sta si eu linistita in pat macar O ZI?! Niciodata nu am timp de odihna, ba scoala, ba ficurile, ba Lucy, ba mama! Mereu intervine ceva! Suspin adanc si ma gandesc la partida de Fatea'scunselea din seara asta cu mama si Lucy. Haha... radeti cat doriti dar este o traditie sa ne jucam cu cateva zile inainte de Craciun!  Masina se opreste si mama imi spune sa ne ascundem pana aranjeaza ea lucrurile. Sar ca arsa din masina si intru in casa incepand sa tip ca trebuie sa ne ascundem. Intru val-vartej in camera mea si ma schimb cat pot de repede in pijamale, uitandu-ma la Lucy care zambeste diabolic.
    - Emma, daca ne-am ascunde in debaraua din subsol?
    Zambesc si eu, apoi amandoua ne repezim in subsol, intrand in dulap si inchizand ochii. Trecem mai bine peste frica daca avem ochii inchisi. Un aer rece ma izbeste in fata deodata, facandu-ma sa deschid ochii. WHAT THE FUCK?! Cum naiba am ajuns in padurea asta?!
    - Lucy... cum naiba am ajuns intr-o padure?!
    Spun vrand sa par cat se poate de panicata, desi nu imi reuseste deloc.  Firea mea foarte degajata nu ma lasa sa fac asta, remanand fara nicio expresie pe fata, mai ceva ca Itachi; dar gerul de iarna ma face sa-mi incolacesc mainile pe corp. Vantul rece m-a izbit in fata foarte violent si din reflex am analizat locul. Foarte multi copaci, zapada FOARTE multa si ninge incet. Un peisaj de basm daca adaugam linistea de mormant dar tot nu inteleg calmul meu desavarsit. Pe langa mine, Lucy tipa, zbiara si se agita strigand dupa ajutor. Okey Lucy, inteleg ca esti agitata dar gandeste logic! Hm... deci ne aflam intr-o padure dupa ce ne-am bagat in dulap, in pijamale.  Totusi mi-am incercat norocul si am urlat cat am putut de tare:
    - UNDE DRACU NE AFLAM?!
    Am speriat-o pana si le Lucy, ecoul auzindu-se indelung. Cred ca se intreaba cum NAIBA o persoana calma ca si mine urla. Neah, chiar si persoanele calme mai urla uneori!
    - Deci ele sunt fele, hmm?
    Aud o voce care imi aduce aminte de Deidara din Naruto Shippuden. OH, come on! Este IMPOSIBIL sa fii in Naruto, adica... asta incalca legile fizicii! Ma intorc si in fata mea vad clar niste persoane ce semana izbitor de mult cu Deidara, Itachi, Tobi-Madara, Hidan, Sasori  and Kakuzu! Okay, ori am dat de niste retardati obsedati de anime, ori sunt niste travestiti si cand spun asta ma refer la Itachi, Madara si Deidara, ori am inebunit noi si suntem ajunse la spitalul de nebuni. Mdah, daca ajungeam la un spital de nebuni ar fi trebuit sa ma afu intr-o cladire, nu intr-o padure! Lucy imediat ce ii vede incepe sa tipe si sa sara in sus ca un iepuras pana o o presc eu cu o palma peste ceafa.
    - Cine dracu' sunteti... defapt stiu cine sunteti si ce naiba cautam aici? Ah da, este cumva vreun concurs cosplay prin zona de va-ti deghizat in Akatsuki?
    Intreb cu ironie, ridicand sceptic o spranceana. Lucy se uita la mine speriata si imi spune ca ei sunt cu adevarat Akatsuki. O intreb, cum de este atat de sigura ca ei sunt Akatsuki.  Intr-o clipita simt cum ceva imi zgarie obrazul si din instinct ma intorc, observandu-l pe Tobi cu un... kunai in mana?!
    - Voi veniti cu noi, v-am asteptat mult timp.
    Spune cam degajat si nimeni, dar absolut NIMENI nu are voie sa fie mai degajat decat mine.
    - Mdah... tu sa taci bosorogule, eu nu ma misc de aici!
    Asta l-a cam enervat, deoarece a mai aruncat un kunai spre mine. Daca 'eram asteptate' inseamna ca au nevoie de noi asa ca nu ne vor face rau... prea mult. Totusi hai mai, ditamai escorta pentru doua fete?! Suntem bebelusi sau ce, ori le e frica? Aham, eu inca nu cred ca sunt Akatsuki, este imposibil!

Sper sa va placa si o asteptam pe Lala cu urmatorul capitol! 


_______________________________________





Madara Uchiha, Obito, Kanda, Lavi and Tiky Mikk  Are MINE!

And Marina! -Tobiisagoodgirl!^^


pus acum 11 ani
   
Crow.
Critic

Din: Akatsuki Hideout
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 143
Supeeer! Abia astept ca Lala sa puna continuarea, sa vedem cum se descurca cele doua surori cu Akatsuki ! :]]
Am ras la comparatia Ecaterinei cu Itachi!
Cam atat va spun, nu prea ma pricep la comentarii
Astept next-ul si va pup !


_______________________________________
Doom approaches in red clouds.
Itachi , Minato, Menma, Jazz, Ratchet, Soundwave and Megatron ARE MINE! :>
*click them, click them!! ^^*

Natsu, Gajeel, Laxus, Sting, Rogue. OMG OMG OMG <33333

pus acum 11 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Ok, so .. a venit continuare . Vreau sa clarific ceva : Noi am pus " + 16 " deoarece vor fii injuraturi la greu . Si poate , poate cateva scene mai perverse . Inca nu ne-am hoatarat aici eu cu Piersicuta , dar o sa mai discutam despre asta . Pana atunci , spor la citit !

                                   

                                Capitolul 2 : Frica.

Panica, panica, panica! Deci... Nu este un vis este realitatea pura , ceea in care traim . Dar ce cauta aici ? Sau mai bine spus , ce cautam noi aici ? Mai exista un milion de intrebari , momentan fara raspuns in capul meu . Dar cel mai importanta este : Cine ne asteapta pe noi doua ?
Normal ca frica si tensiunea se infiripa intr-una singura lasandu-ma fara puteri sau vaga pentru un moment . Recunosc , sunt cu totul si cu totul umita de existenta celor din Akatsuki . Dar sirul gandurilor mele sunt oprite de vocea groasa si autoritara a puternicului Hidan .
In urmatoarea secunda , sunt trantita la pamant de pumnul lui . Incerc sa respir dar in zadar ... defapt , pot sa respir dar cu greutate . Tusesc cu sange , ceea ce nu e un semn prea bun . Am inteles , nu ne jucam cu ei . Ceva rau clar vor sa ne faca doar sunt criminali . Sora mea , taiata pe obraz de Tobi se pune in genunchi langa mine ingrijorata de starea mea .
- Sunt bine . am raspuns scurt , mangaindu-i parul odata moale , acum plin de zapada.
Ma uit spre Akatsuki cu teama dar in fata mea apare unul dintre acestia . Ma uit in sus iar Sasori imi intinde bland mana . Lovitura lui Hidan nu mi-a picat deloc bine , pentru ca nici mana de ajutor a  papusarului nu ma poate ajuta pentur a ma ridica de jos . Acesta rasufla greu si ma prinde de mijloc , punandu-ma pe picoare . Se pare ca Hidan nu m-a lovit cu pumnul ci cu un kunai , ceva ...deoarece sangele meu curge pe draga mea ... pijama . Sasori isi scoate o trusa de prim ajutor ( nu stiam ca are asa ceva la el ) si incepe sa ma panseze cu grija in timp ce roseata lui persista pe obrajii albiciosi . Intr-un final termina cu mine si imi da pelerina lui pentru ca ninsoarea e din ce in ce mai brutala .  Itachi i-a urmat gestul si i-a oferit lui Emma pelerina lui .
Hidan era in fata , ca un mare lider . Nu sunt toti Akatsuki , Pain lipseste si probabil si altii .Acum sunt prea extenuata pentru a ma gandii la prezenta fiecaruia . Sasori  observa asta si ma ia in spate . Normal ca eu ma zbat ca un copil mic dar intr-un sfarsit m-am obisnuit cu situatia .
Ma uit la sora mea care sta si ea in bratele lui Itachi , cum doarmea ca un mic ingeras . Eu nu am somn , ma gandesc la mama care probabil isi face mii de griji pentru noi doua .
Si e ciudat ca nici eu , nici Emma nu semanam cu mama . Stiu , stiu  este stupid sa ma gandesc la asta in momentul de fata dar este singurul lucru care mi-a iesit in fata . Singurul lucru de care m-am trantit . Asta si copacul pe care l-a luat Sasori in fata .
- Esti bine ? intreaba Deidara in timp ce Itachi il mustreaza pe roscat .
- Da, sunt bine . raspund eu .
Acum ma simt putin mai norocoasa ca sora mea . Inafara de pijamalele cu pokemon mai am si niste UGG-uri calduroase plus un hanorac gros de iarna. Pe cand ea , un maiou si pantaloni de pijama rozalii [ ^.^ ]
Incep sa merg in fata , urmata in de aproape de Sasori si Tobi . Stau cu capul in jos iar parul scurt si negru imi este fluturat de vant si zapada . Ochii mei privesc peisajul de iarna care ne inconjoara . Totul alb si frumos , cate o casuta in departare iar brazii de pe aici imi amintesc de mama si ca , din pacate Craciunul asta nu va fi facut cu ea .Ajungem imediat la un lac inghetat . Arata superb dar pacat ca il vad in situatia asta .

Inaintez pe lacul inghetat si ajung pe partea cealalta normal , urmarita de Dei-Dei si roscat .
Incep sa urc micul deal , facandu-ma fleasca de la zapada dezghetata . Lui Itachi i-a fost mult mai greu avand-o si pe sormea in brate . Luna este inca pe cer . Trebuie sa fac intr-un fel sa o trezesc pe Emma si sa fugim dracului de aici . Dar cum ..?
- Itachi , as putea vorbi cu sora mea un minut ? Este o urgenta . ma plang eu .
- Dar doarme...se vaicareste el .
- Nu-i nimic , trezeste-o .
Acesta o trezeste usor , strigandu-i numele . Simt cum Tobi se uita prin masca aia la mine , foarte insistent .
O iau de mana pe Emma care era pe jumatate treaza si ne indepartam la cativa metrii de grup .
- Emma , stiu ca e nebunesc dar trebuie sa fugim de Akatsuki . Sigur ne vor face rau .
Acesta ma priveste uimita de decizia mea . Probabil crede ca sunt somnambula , este periculos dar este tot cea ce pot gandi acum .
Acesta da din cap , gangurind ceva de neinteles.
- La 3 fugim . Unu , doi , TREI !
Am inceput sa fugim amandoua spre padurea deasa in timp ce Akatsuki ne urmaresc din spate . Acum , daca ne prind chiar ca suntem moarte . Emma se impiedica de o piatra si cade jos. Ma opresc din alergat si ma uit la sora mea . Ar trebui sa ma duc s-o salvez .
Dar subconstientul meu era de alta parere . Acesta  urla : FUGI , FUGI !
- Dar este sora mea . ma contrazic singura.
Nu pot sa fac vre-un pas spre ea pentru ca de la spate unul dintre Akatsuki mi-a pus un kunai la gat .
Acesta apasa lama taioasa din ce in ce mai tare pe pielea mea . Mici firisoare de sange curg acum pe pieptul meu .
- Ce tarfulita mica esti ... o sa mori cu tot cu sorta...deabia astept sa-ti tai capul si sa ti-l arunc la caini . ranjeste Hidan victorios.
Sasori a inceput sa reactioneze urat la afirmarea satanistului . Emma ma trage de langa Hidan , speriata . Este prima data cand o vad in  starea asta . Vreau sa se termine totul dar presimt ca asta este deabia inceputul unei noi aventurii de-a soarecele si pisica intre mine si Hidan .
Sasori le spune celorlalti sa o ia pe Emma si sa mearga cu ei , pentru ca noi ii vom ajunge din urma . Asadar am ramas in mijlocul padurii cu Sasori . Isi scoate din nou trusa medicala si incepe sa ma bandajeze cu grija .
- Nu trebuia sa fugi Lucia . Nu as permite ca cineva sa-ti faca rau vreodata . Tie sau Emmei . imi spune el , sincer.
Il privesc pret de cateva secunde in ochi , dupa care intimidata de privirea lui , imi intorc capul in alta parte .
- Haide , Pain ne asteapta . spune el cu zambetul pe buze si se ridica de jos .
Imi da mana si ma ridic si eu . Incepem sa inaintam spre ceilalti cu greu pentru ca zapada a inceput sa cada din cerul cenusiu .
- Sasori , cum de am ajuns aici ? intreb eu .
Acesta nu-mi raspunde , doar inainteaza alaturi de mine . Observam pelerinele celor din Akatsuki la ceva distanta de noi doi . Cu putin mai in departare , o casa destul de mare isi are locul printre brazi .
In pragul usii ne asteapta Pain , liderul Akatsuki . Ne ureaza bun venit si ne invita in casa . Destul de frumos amenajata dar este o caldura de nedescris .
Semineul este ca de sarbatori la fel ca toata casa . Asta imi aduce aminte de mama ... persoana lasata in urma .
Konan vine spre mine , se uita la ranile provocate si ii trage o privire lui Pain .
- Hidan , pot vorbi ceva cu tine ? intreaba liderul iritat .
Acesta accepta . Se duc undeva la subsol si de acolo , tipete lui Hidan ies neincetat . Ochii mei se maresc de uimire iar Emma sta ghemuita langa Itachi .
Parca am fii intr-un film de groaza unde elementul principal: frica , este prezenta la orice pas. Cel mai rau imi este frica de Hidan si Pain . Sunt infricosatori ... ca doi canibali ce-si sfasie hrana in miezul noptii.
Konan ma ia pe mine si Emma de mana si ne conduce spre cemera noastra . Ajungem in fata unei usi negre si o deschid usor . Camera este simpla , impodobita ca de sarbatoare . Avem paturi etajate ... este clar...eu dorm sus !
- Noi cu ce ne imbracam ? intreb eu bosumflata .
- Oh , da . Toate hainele voastre au fost luate din lumea voastra si aduse aici . Plus colectia ta de compase Lucy . imi face cu ochiul Konan .
Incep sa cred ca colectia mea de compase este cea mai buna veste pe ziua de azi . O intreb pe Konan unde este baia si ea imi explica ca dupa colt . Imi iau o pereche de blugi , o bluza si un hanorac negru si merg sa ma schimb .
Intru in baia luminoasa si ... rosie cu negru . Tipic Akatsuki ! Fac un dus rapid , ma schimb si ies din baie . Imi iau si perechea de UGG-uri . Cam sofisticat pentru o lume ninja , dar merge . Ma intreb daca mi-au adus si laptopul sau volumele din Harry Potter . Oftez din greu si ma duc in camera mea , rascolind printre lucrurile puse in oridine . Bine , acum sunt pe dos toate . Si nu , laptop nu am ... si am doar o carte din seria Twilight . Defapt , e a Emmei . Ce dracu cauta in partea mea de camera ?!
- Emma , ti-am gasit cartea Luna Noua . tip eu la ea .
- Nu sunt surda Lucy . Oh , da . Kisame era curios fata de compasurile tale si am spus sa le dau sa ti le studieze . A inghitit unul din greseala .. pe celelalte le fierbe in apa si unul e in salata . Grabeste-te pana nu se fac cina . ma anunta Emma .
Incep sa urlu ca nebuna , deschid usa cobor scarile . In coborare l-am dat pe Kakuzu jos , banii cazandu-i din buzunare .
Incep sa tip cand vad compasul numarul 34 cum fierbe , ducandu-se toata culoarea portocalie . Il imping pe Kisame si imi strang toate compasurile .
- Hey , era cina mea tarfo ! urla el la mine .
Imediat primeste o tigaie in cap de la Tobi .
- Lucy-chan nu e tarfa ! maraie el iritat .
Un maaare semn al intrebarii s-a ivit acum in capul meu . Urc din nou scarile , imi pun compasurile la loc sigur ( intr-o crapatura din parchet ) si cobor jos din nou pentru  a lua cina .
Ok , deci este doar inceputul . Promit ca ma voi intoarce in lumea noastra dupa cateva explicatii . Pana atunci , gust din ramenul asta delicios .
- De ce am un compas in mancare ?! tipa Sasori .


Cam asta a fost , uitati o poza si cu Lucy :




P.S: Scuzati daca exista greseli de ortografie 

Modificat de Lňlla (acum 11 ani)


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 11 ani
   
Crow.
Critic

Din: Akatsuki Hideout
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 143
Super capitol! Mi-a placut faza cu compasurile si m-am suparat pe cei din Akatsuki pentru ca nu au adus si volumele cu Harry Potter! Sa fie mai atenti data viitoare!

Si, de ce sa nu recunosc, sunt geloasa pe Emma (Itachi e al meeeu! =]])

Cam atat am avut de spus, imi place ce ati scris pana acum si astept continuarea.
Mai vorbim!


_______________________________________
Doom approaches in red clouds.
Itachi , Minato, Menma, Jazz, Ratchet, Soundwave and Megatron ARE MINE! :>
*click them, click them!! ^^*

Natsu, Gajeel, Laxus, Sting, Rogue. OMG OMG OMG <33333

pus acum 11 ani
   
Marshmallow
Săcsy Nyan Cat

Din: Seul,Coreea de Sud.
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1008
Foarte fain ficul!^^faceti o treaba de minune la scrierea ficului impreuna!
Si,nu ma mir de ce Lucy(Lala) doare cu geamul deschis in toiul noptii daca pe ea avea pijamala,UGG-uri,si un hanorac.
Ultima parte din capitolul scris de Lala cu Sasori:
"-de ce am un compas in mancare?!" mi-a placut enorm de mult,actiunea,intalnirea cu Akatsuki faza din primul capitol cand ecaterinei(Elenei) i-a intrat compasul in picior mi-a placut la fel de mult.
Astept enxtul cu nerbdare.

welcome the show +16 [naruto and akatsuki fan fic] foarte fain treaba minune scrierea ficului

12.9KB


_______________________________________
meow

Kim Hyun Joong , Lee Jong Suk ,Usui Takumi , Tsubakii , Max Amphetamine , Hae Young Saeng ,  ,Jung Yong Hwa , Kang Min Hyuk , Ji Sung , Kim Jaejoong , Davichi , BoA , KARA , Hyun Ki ♥ ,Kevin [Kim Ji Yeob] , Park Shi Hoo , Onew , T-ara , 4 minute , f(x) , Crayon Pop , Park Hyun Seok , Lee Min Ho , Sun Woong , Choi Minho , Kim Woo Bin , EXO, BTS  , Kim Ji Won , Park Shin Hye , Park Min  Young ,  Kim Sung Ryung , SNSD and Unnie ARE MINEEEEEEE >w<

pus acum 11 ani
   
*****Piersicuta*****
Membru

Din: Orasul Ascuns in Roua
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 73
Capitolul 3 - O zi Nasoala

Am izbucnit in ras pana am vazut ca am si eu unul in mancare.  Marai enervata uitandu-ma la  Lucy, dar subsemnata imi arata spre Kisame.  Din instinct arunc cu ce apuc, ma exact un ursulet de plus. Nu stiu cat de tare a durut, dar a cazut de pe scaun.  Asteapta putin... de unde e ursuletul asta de pluj?! Il vad pe Tobi cum se duce la Kisame si spune: 'Al meu!' Deci este imposibil sa nu izbucnesti intr-un ras de toate zilele! Totusi ma opresc cand imi dau seama ca trebuie sa cerem niste explicatii!
- Deci... noi cum naiba... am ajuns aici?!
-  Asta o ve-ti afla in timp, pentru inceput va vom antrena sa deveniti ninja. Nu vreau comentarii, altfel o ucidem pe mama voastra!
Spune Pain, inghitind in sec. Daca e vorba de mama, atunci pot face orice. O privesc pe Lucy, apoi imi intorc privirea si ma riidc de la masa, intorcandu-ma in camera. Bun, ce pot face? De evadat nu putem evada si chiar daca am putea, mama ar avea de suferit. Sa devenim ninja? Eu nu vreau, mai ales cu Akatsuki! Daca eram in Konoha as fi acceptat foarte bucuroasa! As fi putut sa-l intalnesc pe Naruto T_T. In fine, alta optiune nu avem deci gambate eu! Cu siguranta va fi greu, ma plangeam cum de cei din Naruto nu sunt rezistenti la antrenamente si cat poate dura unul, dar acum voi simti pe pielea mea.
M-am trantit in patul de jos, dupa cum am inteles Lucy il vrea pe cel de sus. Mdeaah... nu putea fi paturi normale?! Cel mai ciudat lucru este ca mai este un pat in camera, al cui este? Konan? Neah.. nu cred! Cu siguranta are propia ei camera! Oricum, in momentul de fata nu-mi pasa de nimic! Imi vine sa mor, mai bine zis sa ma dau cu capul de pereti pana mor! Mdeah... mereu am fost mai sadica si incuitata in mine. Sunt mai mult stilul emo si rebel decat normal, dar asta nu inseamna ca-mi tai venele, ma mutilez sau ceva de genul si nici nu plang ca viata ii naspa. Viata ii dulce chiar de-i grea, poate o fi putin naspa dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma sinucid sau lucruri de genul. M-am dus la dulap, de unde am scos un bloc de desen, un creion si niste culori de ceara, alaturi de MP3. Le-am asezat pe pervazul geamului, scotand o pereche de pantaloni de trening negri si un plover rosu.  M-am dus la baie si am facut un dus scurt, incercand sa-mi fac ordine in ganduri. Daca astia sunt cu adevarat Akatsuki, intrebarea intrebatoare este cum am ajuns aici! Argh... numai acel dulap este vinovat! Fir-ar al naibi de dulap! M-am imbracat rapid si mi-am aranjat parul rebel si roscat, iesind din camera.
- ... Pe asta a facut-o cand s-a despartit de fostul ei iubit!
M-am repezit si mi-am smuls blocul din mana lui Lucy, uitandu-ma urat la ea si la Deidara.
- De ce imi umblati prin lucruri?!
- Pai Deidara era curios in privinta desenelor tale, i-am spus de ele!
Mi-a spus Lucy. Am scos un 'Aha...' plictisit si cei doi au iesit din camera, unde ii astepta Sasori. Mi-am luat culorile si m-am asezat pe pervaj, uitandu-ma la peisajul ce se intindea in fata mea. O inchisoare de gheata din care nu poti scapa, cam ca si cea in care suntem inchise. Instinctul ne spune sa plecam naibii de aici, sa gasim o cale sa ne intoarcem in lumea noastra, inima si constiinta ne spune sa ramanem, altfel ne pierdem mama. Ce sa alegem? Putem face asa? Nu... nimeni nu si-ar putea abandona familia, nici macar cel mai crud criminal. Am suspinat, lasand sentimentele sa conduca creionul pe foaie, peisajul capatand forma in timp ce muzica italiana rasuna in castile MP3-ului. Am oprit creionul cand am avut vaga presimtire ca sunt urmarita, asa ca mi-am intors capul, vazandu-l pe Tobi. Am tipat ridicandu-ma din pat cu mana la piept.
- Am... Tobi-sempai... ce faci aici?
- Emma-chan deseneaza foarte frumos! -Spune ridicandu-se sarind pe pat- Asta s-ar putea sa te ajute foarte mult in Lumea Shinobi.
Vocea lui era schimbata... mdeah! Madara chiar nu putea sa stea acolo la locul lui fara sa spuna nimic?! Pai se pare ca nu, chiar de asta il urasc. Putea exista cineva mai enervant in lumea asta? Pai da, Sasuke il ajunge din urma si pot spune ca-l intrece! Dar el este o companie mai placuta dupa parerea mea decat bosorogul asta care ma calca e nervi! Ridic sceptic o spranceana asezandu-ma la loc si continuand desenul. Cu castile in urechi nu am mai auzit ce spunea, lucru neobservat de el si cand mi-a pus mana pe umar am ridicat privirea scotand o casca:
-Ce ziceai?
Bun, asta chiar l-a enervat! Mi-a azvarlit blocul de desen apucandu-ma de par. Am icnit usor, inchizand ochii pana l-am impins de langa mine.
-Ce dracu aveti toti astazi!? Nu-i deajuns Lucy care se comporta ca un copil mic si trebuie sa am grija de ea pana si voi!? Nu-mi pasa de ce spuneai si nu-mi va pasa, punct!
Am iesit din camera, coborand jos unde am gasit-o pe Lucy pe canapea. M-am asezat langa ea in liniste. Apoi m-ai tarziu l-am observat pe Sasori care vazandu-ma sifonata, a intrebat ce s-a intamplat. Un singur cuvant soptit a iesit pe gura mea: Tobi! Mi-am inchis ochii, gandindu-ma la toate cele intamplate si oftand mi-am dat capul pe spate. Madara e periculos, cu siguranta dar nu ma las atat de usor intimidata. Cred ca ziua asta este aia din an in care se intampla toate necazurile si great... chiar inainte de Craciun! Frumos nu? Ce Craciun 'linistit' voi avea, nici nu am idee!
Nu stiu cat am stat asa sau cat o sa stau, poate au trecut doar cateva secunde, minute sau ore. Ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca nu veneam aici, oare Destinul ar fi fost schimbat? Nu... nu exista destin, doar diferite cai intre care trebuie sa alegem si cum este omenesc, le alegem pe cele gresite de cele mai multe ori. Nu exista om perfect sau fiinta perfecta, suntem doar niste umbre ale trecutului, prezentului si viitorului ce vor continua sa existe intr-o falsa bucurie, urmata de tristeti si suparari. Viata este precum un trandafir: fiecare petala  este o speranta, o fericire, un vis sau iluzie si fiecare spin este o realitate, durere, suparare sau ura. Nu exista acea lume perfecta ce doresc astia sa o descopere. In loc sa se bucure de viata pe care o aveau si in loc sa se bucure de ea, sa-si creeze propiul Paradis, chiar daca este greu, isi pierd timpul in Organizatia asta buna de nimic. Fara un scop in viata pentru ce traiesti? De ce existi? De ce nu mori odata, ca sa nu te mai gandesti la nimic si la nimeni, de ce faci umbra Pamantului degeaba? Nu ma gandesc la nimic dar ma gandesc la toate este felul meu de a fi, cu capul in nori este o obisnuinta. Ei nu ma vor schimba, voi fi mereu visatoarea ce nu-i pasa de nimic inafara de Lucy care este scopul meu in viata. Vreau sa o protejez dar simt ca nu pot, ca nu am forta necesara sa fac asta. Accept sa devin ninja si voi incerca sa dau totul din mine ca sa devin puternica. Daca o pierd pe Lucy, daca se intampla ceva cu ea.... ea este scopul meu in viata, speranta unei noi zile si fericirea mea. Vazand-o zambind ma bucur si eu si o voi proteja. Daca ea moare si eu mor. Voi deveni o persoana inutila ce nu-si are rostul.  Totusi de ce nu imi este frica? Pai, nu mi-e frica de Moarte. Moartea este doar o poarta, un nou inceput; chiar daca nimeni nu stie ce este dincolo de viata sau care este rostul nostru. Il am ca exemplu pozitiv pe Naruto care da tot ce poate ca sa-si protejeze satul, sa devina cel mai bun Hokage din toate timpurile si sa-l readuca pe Sasuke care, pomenind de el, este un exmeplu negativ. De ce sa-mi consum viata pe razbunare? Odata ce ai inceput asta, razbunarea va fi vesnica, va fi vesnic nemultumit. Nu este cum spunea Madara, cum ca asta este calea lui ninja! Poate fi schimbata, de ce sa mearga pe ea?
M-am auzit strigata de Lucy, deschizand alarmata ochii. Am vazut-o ingrijorata, dar eu am privit-o suparata. Ma simt atat de calma si linistita cand ma gandesc, ca si cum nimic nu m-ar putea opri din asta si nu ar putea intra in mintea mea. Imi place sa discut cu cealalta parte a mea, sa abordez diferite teme si sa stau asa, sa stau ore intregi gandindu-ma. M-am ridicat de pe canapea, tragand-o cu mine pe Lucy, pana ajungem la camera lui Pain si a lui Tobi din care se cam auzeau urele. Ce ne-am gandit noi doua?! Sa ascultam la usa si chiar asta am facut:
- Cat le mai spunem chestia asta?! Le spunem pur si simplu ca sunt fiicele noastre si ca mai au o sora si gata, totul rezolvat! [Madara]
- Tu esti nebun?! Daca le spunem asa ce rezolvam?! Sunt doar niste pustoaice si nimeni nu stie cum vor reactiona! Nu! Nu le spunem acum, asteptam! [Pain]
M-am uitat la Lucy speriata si ea dandu-si seama ca despre noi vorbesc. Adica... WHAT THE FUCK!? Astia doi sunt 'tata' si 'mama'?!? Adica yaoi?! Am tipat cand m-am dat cu capul de usa, rovocand un zgomot asurzitor si pentru ca nu aveam unde sa ne ascundem ne-am dus in camera lui Sasori sub pat.
-Nu le spune ca suntem aici!
A spus Lucy si pe usa au intrat cei doi intreband de noi. Sasori a fost camaradul nostru si a mintit pentru noi si dupa ce au iesit i-am explicat ce se intampla; ramanand socat.

Ecaterina-Emma



_______________________________________





Madara Uchiha, Obito, Kanda, Lavi and Tiky Mikk  Are MINE!

And Marina! -Tobiisagoodgirl!^^


pus acum 11 ani
   
Crow.
Critic

Din: Akatsuki Hideout
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 143
Oh, Doamne, aproape am facut infarct cand am citit ultima parte! Cum sa fie fiicele lor?!
Aveti idee in cat suspans ma puteti tine?
Hai cu continuarea ca mor aici si probabil nu vreti sa va bantui!


Acum, serios, capitolul a fost bestial. Imi place la nebunie, si nu glumesc la partea cu continuarea!
Mai vorbim!


_______________________________________
Doom approaches in red clouds.
Itachi , Minato, Menma, Jazz, Ratchet, Soundwave and Megatron ARE MINE! :>
*click them, click them!! ^^*

Natsu, Gajeel, Laxus, Sting, Rogue. OMG OMG OMG <33333

pus acum 11 ani
   
Marshmallow
Săcsy Nyan Cat

Din: Seul,Coreea de Sud.
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1008
La fel si eu la partea cu "Sunt fiicele nnoastre?!" am ramas cu gura larg deschisa.What the MEGA fuck?!Abia astept continuarea.  

welcome the show +16 [naruto and akatsuki fan fic] fel partea "sunt fiicele ramas gura larg the

24.6KB


_______________________________________
meow

Kim Hyun Joong , Lee Jong Suk ,Usui Takumi , Tsubakii , Max Amphetamine , Hae Young Saeng ,  ,Jung Yong Hwa , Kang Min Hyuk , Ji Sung , Kim Jaejoong , Davichi , BoA , KARA , Hyun Ki ♥ ,Kevin [Kim Ji Yeob] , Park Shi Hoo , Onew , T-ara , 4 minute , f(x) , Crayon Pop , Park Hyun Seok , Lee Min Ho , Sun Woong , Choi Minho , Kim Woo Bin , EXO, BTS  , Kim Ji Won , Park Shin Hye , Park Min  Young ,  Kim Sung Ryung , SNSD and Unnie ARE MINEEEEEEE >w<

pus acum 11 ani
   
XingerXpeXpamantX
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 52
va rog mult sa puneti urmatorul capitol ca mor aici!!imi place foarte foarte foarte mult si abia astept sa vad ce se intampla!

pus acum 11 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Bun,bun ! Am cam intarziat umpic cu continuarea dar asa sunt eu .  Deci , a venit next-ul cel neasteptat !
Dar inainte de asta , vreau sa fac un anunt : Cum Sasori este al lu' boss ( Ioana- Regen ) am hotarat sa nu incalc regulile . Deci prin deci si prin urmare ( ) NU Sasori v-a fi alesul lui Lucy
Si acum : bla , bla , bla ! Continuarea :

                                Welcome to the Show +16
                                      Capitolul 4 : Vis

Tavalim in camera lui Sasori , ascunzandu-ne amandoua sub patul acestuia . Inca sunt socata de adevarul aflat . Il aud pe Pain sau pot sa-i spun tata ...cum intreaba de noi doua .
- Nu le-am vazut . neaga Sasori .
Ii multumesc in momentul asta ingerului meu pazitor ca Sasori e un tip bun si dragut si foarte simpatic .
[- Hello , Lucy ... vorbesti de un criminal ! ma trezeste subconstientul meu . ]
Dau din cap pentur a ma mai trezi si sunt trasa afara de acolo de sormea care deja iesise.
Ma asez pe pat, uitandu-ma in gol si gandindu-ma ca Pain cu Madara sunt parintii mei.
- Asta e inacceptabil ! tip eu , trezindu-ma deodata la realitate .
- Parca sustineai homosexuali ! mi-o tranteste cu nervozitate Emma.
Ii spun vreo doua cuvinte de bine iar ea pleaca din camera suparata . Nu am jignito niciodata doar ca sunt confuza...
- Ar trebui sa te duci sa-ti ceri scuz...incepe Sasori dar eu il intrerup :
- Tu stiai . Si mi-ai ascuns asta de la bun inceput! tip eu si  ies din camera nervoasa cautando pe Emma.
Imi iau un hanorac gros si ies afara din casa . Nu a fost prea greu pentru ca o gasesc intr-un tricou scurt langa un copac . Imi dau jos hanoracul ramanand intr-un pluover si il pun ei pe spate . La inceput , si-l da jos ignorandu-ma . Dar dupa ce insist sa-l ia pe ea , aceasta accepta . Ma pun jos langa ea , sprijinidu-ne amandoua de trunchiul acestuia . Rafala de ninsoare , se aseaza pe noi . Emma sta cu capul in jos , meditand la ceva . In timp ce eu ... eu sunt goala . Ama ( mama ) nu este fiinta adevarta care mi-a dat nastere ... este un strain ? Nu, nu este ! Ea m-a crescut nu ? Dar daca a fost pusa sa ne creasca , fortata de handicapatii aia doi care se pretind parintii mei ?
Nu mi-am dat seama pana acum , dar imi tin pumnii inclestati cu forta . Trebuie sa plec din lumea asta proasta . Dar nu pot ... sunt inchisa ca o pasare intr-o colivie .
Privesc in spatele meu si il observ pe Pain cum se uita de sus la mine . Privirea lui nu este cea obisnuita . Este blanda si calda . Cum nu l-am vazut niciodata pana acum . Ma uit spre Emma , care o imbratiseaza pe Madara . What the fuck ?! Macar stiu ce rau suna : " O imbratiseaza pe Madara ? " Dar defapt nici nu stiu care e mama si care e tatal .
Pain imi intinde mana pentru a ma ridica de jos . Ii dau mana la o parte , ma ridic de jos si ma pun in fata lui .
- Oficial , eu nu am parinti . reprosez eu .
Pain inchide ochii iar eu ma duc in casa , enervata de propria situatie . Ma asez la masa si imi pun capul pe ea . Aud pe cineva cum striga de sus :
- Cum adica Madara si Pain sunt parinti ? Ce mama dracului se intampla aici ?! A devenit lumea o nebunie totala  ! Ce plasma mea mai are si asta ?! tipa Hidan derutat , cand ma vede pe mine .
Deci nici el nu stia si dupa privirea lui Deidara nici blondinul nu stie nimic . Oftez din greu si le explic celor doi zerzeci cele intamplate . Dupa trebuia sa ii explic si lui Konan . In rest , toti stiau situatia . Imi reiau pozitia initiala dar de data asta sunt incurajata de Deidara .
- Trebuie sa fac ceva ! tip eu , facandui pe toti ceilalti sa se sperie .
- Ce poate un copil mic ca tine sa faca inafara de ...nimic ?! rade Hidan .
- Un copil poate face mai multe decat crezi idiotule !
Hidan se opreste din ras si incepem sa ne certam :
- In mortii matii ! Imi spui mie idiot ? Nu parintii mei sunt gay vaco !
- Da, imi pare rau ca le calci pe urmele alor mei !
Deidara cu Konan incep sa rada ca apucatii in timp ce eu am inceput sa ma bat cu Hidan . El ma trage de cap eu la fel ! Hidan cu Deidara ma amuza cel mai mult .
Usa de la intrare se tranteste pe ea intrand "parintii mei" cu Emma . Ea pare fericita , asta ma intereseaza pe mine . Dar nu stiu daca eu as fii fericita cu ei .
Vreau sa ma ridic de la masa dar Emma ma tine langa ea si ...tarfa aia de Madara .
Totusi , ma ridic de langa ele si ma duc langa Deidara si din pacate , Sasori . Madara se uita in jos in timp ce ii strange mana Emmei . Lucru care ma deranjeaza ..
- Am convocat aceasta intalnire pentru a va spune ca am hotarat impreuna cu mama voastra sa incepeti antrenamentele de astazi . ni se adreseaza PAIN.
- Am hotarat cu Pain ca pentru Emma sensei ei sa fie Tobi cu Itachi iar pentru tine Lucy , vor fii Sasori cu Deidara . ma anunta Madara .
- Nu il vreau pe Sasori . Il prefer mai bine pe ... Hidan ! zambesc eu draceste .
Hidan isi intoarce socat capul spre mine . Pe acnd Sasori , pleaca nervos de la masa . Rasuflu greu si ma intreb , cata bataie o sa mananc de la Hidan . Mai bine bataie decat cu Sasori .
- O sa incepeti antrenamentele de astazi , dupa pranz . Antrenamentele vor fi de cate doua . Liberi ! ordona Pain si imediat ma duc in camera mea .
Imi iau blocul de desen si culorile mele si incep sa desenez , pe canapeaua din sufragerie . Deidara se indreapta spre mine si imi da niste sfaturi .
De noi doi se apropie Kisame care crede ca jucam un joc .
- Ma bagati si pe mine in joc ? ^^ intreaba entuziasmat Kisame .
Ma uit la Deidara cu o privire de subinteles .
- Noi...te bagam in altceva ... incep eu abtinandu-ma cu greu sa rad impreuna cu Dei.
- In ce , in ce ? intreaba Kisame bucuros . Am pus botu' , nu ? isi de el seama.
Incep sa rad cu lacrimi cu Deidara . Pana acum , blondul asta e cel mai de treaba . Ma uit la ceas si vad ca trebuie sa ma imbrac pentru antrenamentul cu Hidan .
Urc rapid scarile dar din pacate , ma izbesc de superbul roscat ! Fuck !
Acesta incearca sa-mi spuna cuvintele magice , dar eu il ignor in continuare .Imi continui drumul spre camera si intru . Emma nu este deci poarta discutii probabil , cu ma-sa si tacsu .
Oftez , un lucru normal pentru mine .. si imi iau haine pentru antrenament . Cobor jos si il vad pe Hidan destul de nervos pentru ca am intarziat vreo ... jumatate de ora.
- Hai tarfo mai repede ! ordona el .
Incep sa-l injur dar imi primesc o palma peste obraz de la el .
- NICIODATA sa nu-ti injuri senseiul . tipa el la mine .
[ - Si cine prajitura mea se mai crede si asta ?! urla subconstientul meu , pe care l-am botezat Miki . ]
Stramb din nas , pentru ca dragul de Hidan imi tine o predica . Imi bag ceva in predica ta , mosule !
Ajungem afara , mai exact in padurea din apropiere .
- Pentru inceput , o sa te invat cum sa lupti draga mea Lucy . Partea artistica si tot felul de alte rahaturi te invata Deidara . Mai intai ... stii sa tii calumea un kunai ateisto?! urla el cand vede ca tot scap pe jos kunaiul.
Imi ridic privirea spre el , dar nu il mai observ in fata mea . Incerc sa ma intorc dar sunt lovita in spate cu putere . Lovitura ma da in niste copaci , la un moment dat oprindu-ma intr-un brad . Hidan apare in fata mea , cu o privire serioasa . Ca si proful meu de mate ..
- Lectia intai : NICIODATA sa nu iti iei ochii de pe adversar . ordona el .
Ma ridic de jos cu greu , pentru ca a dor toate oasele din corp ! Incep sa ma lupt cu Hidan si cu toate ca ma traduiesc sa ascult ce zice ... nu pot !
- Bine ateisto. Facem altfel...daca tu poti darma zidul ala intr-o ora , te las in pace . nu te mai injur , bat sau fortez.
Ma uit la zidul inalt si gros . Inghit in sec .. clar nu o sa-l pot distrug intr-o ora . 

Hidan se uita la privirea mea nedecisa si imi spune cu raceala :
- Un copil ... nu o sa pota niciodata sa faca ceva maret .
Incep sa strang din pumni cu putere ... Ma avant spre zid si incep sa dau cu picioarele si pumnii in el. Cu diferite arme . Ma opresc , cand il vad pe Hidan cum rade cu pofta . Normal ca sunt o proasta ... zidul e prea mare, nu o sa-l pot darma niciodata .
[- Lucy , aminteste-ti aceea zi...tipa la mine Miki]
Aceea zi ... cand totul s-a ruinat . Aceea zi m-a facut mai puternica , mai miloasa. M-a facut sa inteleg ca oamenii nu sunt mereu ceea ce par . Atunci cand el ne-a parasit , lasandu-ne cu mama . A fost dureros si acum este . Nu o sa-l pot uita niciodata . De cele mai multe ori imi amintesc cum mergeam amandoi in parc si el imi povestea intamplari din armata . Dar acum ? Fara tata , o parte din familia noastra v-a lipsi mereu . Ca si un puzzle ; daca nu ai o piese niciodata nu il vei putea face .
Lacrimile curg pe gheata de sub mine . Incerc sa le stapanesc dar nu pot . Mereu m-am simtit puternica dar in realitate sunt slaba . Hidan , se opreste din ras .
Ma intorc spre el . hotarata sa ii spun in fata tot .
- Hidan ... un copil poate fii mai puternic ca un adult . Am ajuns in lumea asta in care trebuie sa fii tare pentru a supravietui iar eu iti voi demonstra pana la sfarsit ca nu voi muri ucisa de mana nimanui ! tip eu la sfarsit si ma avant din nou , spre zid . Incep sa dau cu pumnii in el , bucatele destul de mari sfarmandu-se din caramizi .
Deja ma dor mainile , sangerez si lacrimile aseta nu ma lasa in pace ... eu continui sa lupt pentur a-i arata satanistului asta ca eu pot fi puternica .
Intr-un fel , cand lovesc zidul e parca m-as lovi de greutatile mele . Ma descarc sufleteste ...
- Opreste-te !
Ascult ordinul si imi intorc privirea spre cel care a tipat . Il vad pe Pain cum se apropie de mine incet . Se pune in genunchi langa mine , in timp ce eu il privesc cu ochii larg deschisi .
Ma strange in brate in timp ce eu nu ma misc deloc.
- Pain...ingan eu .
Acesta face ochii mari si ma priveste cu uimire.
- Lucy eu ... incearca Pain sa spuna .
Dar eu il intrerup imbratisandu-l strans. El este tatal meu dar nu il va inlocui vreodata pe cel care m-a abandonat dar care m-a iubit la randul lui .
Ei bine , nu am reusit sa-i demonstrez castorului asta ca pot darma zidul .
- Ti-am spus Lucy ... un copil nu poate face NIMIC ! rade Hidan .
Simt cum nervii mei sunt imprastiati peste tot in corp , nelinistindu-ma . O putere  albastra ca o aura , imi inunda corpul . Mainile mele sunt acoperite cu chakra !
- Si-a ... activat chakra de una singura ?! tipa Hidan , speriat.
Toti au iesit din casa pentru a afla de ce satanistul tipa . Toti s-au speriat cand au vazut chakra mea inafara de sor-mea.
Zambesc victorioasa si imi iau avant pentru a 15-pea oara pe ziua de azi spre zid .
[ - Continua Lucy ! ma incurajeaza subconstientul meu . ]
Dintr-o  singura  lovitura daram zidul urias...facandu-se in mii si mii de bucati.
- CE ?! NU SE POATE ! NU SE POATE ! TARFA MICA , CUM AI FACUT ASTA ?!  urla Hidan exasperat .
Incep sa rad malefic .
- Fraiereeeee ! Ti-am spus ca un copil poate face mult mai multe lucruri ca un adult ! si acum .. daca imi mai spui tarfa , te omor cu mana mea ! tip eu , amenintandu-l .
Incepem sa ne certam si injuram mai cvea ca Sasuke cu Naruto ...

Normal , ca Deidara-sensei ne desparte . Ne retragem toti in casa , nu inainte de a mai trage o privire maretei mele capodepere .
Ne punem toti pe canepea incepand astfel : Pain cu Madara , urmati de Ema , venind indeaproape de ea Itachi , urmat de Hidan , care e cot in cot cu Konan , sufocata de Tobi , el la randul lui cont in cot cu Deidara si dupa urmez eu , care neavand loc indeajuns pe canapea a trebuit sa ma cocotez in bratele lui . Ceilalti ... stau pe jos .
Kisame pune filmul " The Ring" , adus din camera noastra . Mai exact din colectia mea de filme horror.
Pe durata filmului , m-am incalzit langa Deidara , care ma strangea destul de tare in brate ( O_O ) nu ca nu mi-ar fii placut .
Filmul s-a terminat dar deabia acum observ ca Zetsu nu este prezent . Pain se pune in fata televizorului si ne anunta ca anumiti ninja periculosi umbla prin padure.
- Pentru a va proteja pe voi doua , arata Pain spre mine si Ema , veti dormi separat . Alegeti-va noii colegi de camera . incheie Pain .
- Intrebare: Pana cand v-a dura toata chestia asta ? intreb eu.
- Pana cand ii vom prinde pe acei ninja . raspunde Konan .
Rasuflu greu si ma uit spre Konan cu un ranjet plin de sub-inteles.
- Inca ceva ... Konan fiind fata nu e chiar atat de ..puternica. Deci alegeti-ba baieti ! intervine Madara .
Ii trag o privire urata lui Madara si il aleg ca si nou-coleg de camera pe Deidara . In timp ce sora mea l-a cules pe Itachi , Ceilalti ( mai ales Hidan ) rasufla usurati ca nu au una dintre noi pe cap .
Urc in camera mea , imi iau lucrurile si ii fac din ochi lui Ema inainte de a inchide usa . Mai mergem umpic si dam de camera lui care e foarte ...aranjata ?!
Inchidem usa dar Barbie se duce pana jos , eu ramanand singura in camera. Imi iau blocul de desen si ma uit prin desenele facute . Dau de un desen frumos cu eroul meu .

In camera intra Deidara , care se aseaza langa mine , examinand desenul . Se uita la mine si ma intreaba :
- Care e visul tau , un ?
Il privesc si eu la randul meu , si ii raspund foarte hotarata :
- Visul meu , mai nou ... este sa il intalnesc pe Naruto !
__________________________________________________


Oh, inca un lucru . Am schimbat infatisarea personajului meu ( Lucy ) Mai nou , ea arata asa :



Sper ca nu v-am plictisit cu ditamai textul :]]

Modificat de Chocolate (acum 11 ani)


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 11 ani
   
Crow.
Critic

Din: Akatsuki Hideout
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 143
Supeeeer! Doamne cat am putut rade in prima parte a textului! Dupa aceea m-am intristat, doar ca sa raman uitimita atunci cand Lucy si-a activat chakra.

Madara si Hidan sunt niste dobitoci...:|

In schimb, vreau si eu ca Pain sa fie taticu' meu si sa-i mostenesc Rinneganul! 

Mda, aberez... Stiti doar ca asa sunt eu.

Trecand peste astea, ABIA astept sa citesc continuarea si vorbesc foarte serios!
Deci grabiti-va !
Vorbim!


_______________________________________
Doom approaches in red clouds.
Itachi , Minato, Menma, Jazz, Ratchet, Soundwave and Megatron ARE MINE! :>
*click them, click them!! ^^*

Natsu, Gajeel, Laxus, Sting, Rogue. OMG OMG OMG <33333

pus acum 11 ani
   
XingerXpeXpamantX
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 52
e super!!abia astept sa citesc continuarea!asa ca grabeste-te!
si infatisarea lui lucy imi place mult 


pus acum 11 ani
   
Marshmallow
Săcsy Nyan Cat

Din: Seul,Coreea de Sud.
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1008
Hidan e al naibii de enervant!In schimb,Deidara,mi se pare cel mai dragut de acolo. Si,Lala,nu m-a plictisit  deloc nextul!Abia astept continuarea Elena!  

_______________________________________
meow

Kim Hyun Joong , Lee Jong Suk ,Usui Takumi , Tsubakii , Max Amphetamine , Hae Young Saeng ,  ,Jung Yong Hwa , Kang Min Hyuk , Ji Sung , Kim Jaejoong , Davichi , BoA , KARA , Hyun Ki ♥ ,Kevin [Kim Ji Yeob] , Park Shi Hoo , Onew , T-ara , 4 minute , f(x) , Crayon Pop , Park Hyun Seok , Lee Min Ho , Sun Woong , Choi Minho , Kim Woo Bin , EXO, BTS  , Kim Ji Won , Park Shin Hye , Park Min  Young ,  Kim Sung Ryung , SNSD and Unnie ARE MINEEEEEEE >w<

pus acum 11 ani
   
*****Piersicuta*****
Membru

Din: Orasul Ascuns in Roua
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 73
Capitolul 5 - Un nou mister


M-am trantit pe pat, bagandu-mi castile de la MP3 in urechi. Singurul si cel mai apropait prieten care ma intelege total, relaxandu-ma pe ritmul melodiilor, in numar de 3.000. Stiu, foarte multe dar imi place muzica! Multe dintre ele am ajuns sa le cant la cor, alaturi de alte fete. M-am pus din nou pe desenat, culorile imbinandu-se in portretul unei fete necunoscute pana in momentul de fata.



Nu, nu este Sakura! Am vrut sa predomine rozul, dar toate persoanele care o vad spun ca este Sakura! Man, nu toate fetele care sa spunem ca au parul roz in desen sunt Sakura! Nu inteleg de ce este atat de importanta fata aia! Enervandu-ma, am inchis blocul si l-am pus pe noptiera, trantindu-ma din nou in pat. Un val de indiferenta, nervi si dezgust pentru tot ce este viu m-a cuprins. Mi-am luat blocul si m-am uitat la o imitatie a unui soricel  de-al lui Sai, idolul meu in lumea Shinobi! A suferit atat, s-a straduit si a reusit sa afle ce sunt sentimentele! Plus ca talentul sau este nemaipomenit, vreau sa si eu sa fac astfel de picturi sa invie! M-am concentrat asupra desenului, gandindu-ma la toate lucrurile vii si totusi, la nimic. Am lasat linistea sa ma cuprinda, am tras aer in piept si in joaca am facut semnul pe care il face Sai cu picturile.
Doamne, MARE mi-a fost mirarea cand am vazut ca din pictura a iesit un soricel care se plimba pe mana mea. Am inceput sa ma holbez ca proasta la el, aducandu-mi aminte de soricelul meu Sebastian pe care mama l-a aruncat in WC! Ochii mi-au fost invadati de lacrimi gata sa cada pe obraji, luand soricelul si urland:
- Tu vei fi Sebastian II! Trebuie doar sa te bag inapoi in pictura si sa te colorez!
Mdeah... putin spus urland, mai bine zis zbierand. Toti au aparut in camera si Madara,  [nu ii spun mama nici daca imi gauresti capul si mi-l umpli cu Activia] s-a inecat ca prostul, alt sinonim cu numele lui negasind, cand mi-a vazut soricelul. Si Pain a facut ochii mari, toti uitandu-se la ceva anume spre mine. Am pus soricelul jos, dar tot au continuat sa se uite la mine. Oameni buni, am raie sau ce naiba!? Am ridicat sceptica din spranceana, un singur lucru uimindu-ma: Sora mea se uite la mine la fel de ciudat!
Mi-am pus mana in cap dand de urechi. Neah... nimic in neregula cu capul! WTF?! De unde mama naibii am urechi?! Am sarit ca arsa din cap, ducandu-ma la oglinda. Urechi si coada de lup! Varcolac! Daca sunt varcolac ce mama naibii sunt... eu?! Gata, am dat in nebunie! Deci, sa ma gandesc putin! Sunt varcolac! De cand sunt?! 'De cand te-ai nascut idioato!' Maria, a doua EU care ma trezeste la realitate si imi explica lucruri pe care, ciudat, nu le stiu! De ce nu? Ei bine, nici asta nu stiu! Deci m-am nascut asa, inseamna ca a trebuit sa mostentesc de la cineva asta! Deci ori Madara, ori Pain este varcolac, ori sunt amandoi! Deci asta ar insemna ca nu sunt normala si daca nu sunt normala atunci lumea mea se da peste cap!
Am inceput sa urlu, dandu-i pe toti afara din camera, lipindu-ma de usa. O_O Am facut eu asta?! Nu-mi vine sa cred ca am avut tupeul asta! M-as fi asteptat de la sor'mea, nu de la mine! Tocmai eu?! Sigur eu am facut asta!? Gata, pun la pariu jurnalul meu ca am innebunit... daca as avea unul!
Am respirat adanc, soricelul intrand in pictura. Asta ar insemna ca mi-am activat chackra?! Am scuturat din cap. Nu trebuie sa ma gandesc acum la asta, intrebarea este de ce sunt varcolac! Stiu, sunt batuta in cap, si o spun inaintea lui Maria care este mai ceva decat Kurama!
Mi-am dat cateva palme [vreo 40] si m-am dus la baie, punand capul sub robinet. Nuu.... vreau acasa la viata mea normalaa! Nu mai vreau sa stau in locul asta depravat alaturi de travestiti, idioti, handicapati! Doamne, ce am facut sa merit asta?! [Excluzand injuraturile, bataile pe care le-au primit baietii si unele fufe, ironia si alte multe lucruri...] Nu mai vreau sa mai fie un nou mister in viata mea, nu vreau sa-i mai vad pe idiotii aia! Te rog Doamne, da-mi un semn!


_______________________________________





Madara Uchiha, Obito, Kanda, Lavi and Tiky Mikk  Are MINE!

And Marina! -Tobiisagoodgirl!^^


pus acum 11 ani
   
Crow.
Critic

Din: Akatsuki Hideout
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 143
Wow! Genial, e tot ce pot spune.
Varcolac?! Nu m-as fi gandit nici daca imi gaureai capul si mi-l umpleai cu Activia, ca sa te citez.
Dar...Nu prea am inspiratie acum sa iti scriu un comentariu mai lung, * nu ca as avea vreodata * asa ca tot ce spun e ca vreau continuarea! Si ca va iubesc! Pe amandoua!
Vorbim !


_______________________________________
Doom approaches in red clouds.
Itachi , Minato, Menma, Jazz, Ratchet, Soundwave and Megatron ARE MINE! :>
*click them, click them!! ^^*

Natsu, Gajeel, Laxus, Sting, Rogue. OMG OMG OMG <33333

pus acum 11 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Key hey ! Am venit cu continuare ( dupa ceva timp) . So...tah-dah! NEXT-UL !




                                 
                                               Capitolul 5 : Hopeless


- Ce dracu era aia ?! tip eu si vocea-mi rasuna in toata incaperea.
Toti membrii Akatsuki ma privesc uimita de puterea vocii mele . Sasori mediteaza pierdut sirul evenimentelor , Deidara ma priveste fara nici-o expresie iar ceilalti ( inafara de Pain si Madara ) au alte ocupatii , nebangandu-ma in seama .
- Mai tip odata ? intreb eu nervoasa.
Deidara se ridica rapid de pe canapea , venind langa mine si privindu-i pe toti.
-  Cred ca ar trebui sa ne calmam cu totii ! Si ar trebui sa discutam cu calm . propune el accentuand cuvantul"calm" si uitandu-se la mine .
Pufai nervoasa si ma asez pe canapea langa Konan si Kisame . Sasori inca mediteaza tacut ... Inca un moment de liniste se aseaza peste noi pana cand o stric eu , din nou , cu tipatul meu disperat.
- Sora mea e varcolac si noi stam aici si nu facem nimic ?! urlu eu ridicandu-ma in picioare .
- Si ce ai putea sa faci ?! tipa Deidara la mine .
Imi inghit cuvintele si ma asez linistita la locul meu pe canapea . Dei' are dreptate . Nu avem nicio rezolvare la problema asta .
Imi pun mainile in cap , exasperata prinvind tavanul albicios .
- Poate e un jutsu . ajunge Sasori la o explicatie rationala .
Imi indrept privirea spre el , impreuna cu ceilalti .
- Asa este . Cum spuneam , pe aici "bantuie"niste ninja . Daca au facut un jutsu pentru a ne duce pe piste gresite ?
Ma uit spre Pain ( nu m-am obisnuit sa-i spun 'tata') si se pare ca desprins de discutia asta . Nimeni nu este interesat de sormea care e ... un lup !!!
Ma ridic nervoasa de pe canapea , imi iau cizmele , geaca si "zbor" afara din casa asta de nebuni .
Intru in padurea  acum alba de la atata zapada si o iau tot in fata . Observ un lac care acum este inghetat ...
Ma asez pe gheata lui , privindu-mi reflexia in ea . In spatele meu apare Deidara care ma ridica de jos fara voia mea .
- Poti fii in pericol in orice secunda Lucy , Hai inapoi in baza ! imi spune el bland .
Dau din cap in semn ca fac cum vrea el , numai sa taca si sa nu-mi tina predica lui lunga si plictisitoare .
Mergem inapoi spre baza unde imi incep antrenamentele cu Barbie . Incepem o lupta destul de interesanta unde trebuie sa-l daram din maxim 10-12 lovituri .
Nu prea am reusit proba asta , pentru ac e destul de rapid . In antrenament am fost priviti de Pain , care la un moment dat ne deranjeaza :
- Deidara , tu si Konan va veti duce inr-o ... misiune .
Imi "ciulesc" urechile cand aud misiune .
- Lucy v-a trebui sa ea niste dosare in timp ce Konan si Deidara se lupta cu garzile . Daca pana la ora 13:00 nu imi aduceti dosarele ...
- Adica voi avea o misiune ?! tip eu neajutorata .
Pain da din cap si pleaca in casa . Incep sa fiu coplesita de situatie T__T
Ma duc in  casa si a pregatesc pentru ... misiune . Coechipieri mei sunt pregatiti pentru a pleca .
Iesim pe usa casei , increzatori . Adica , mai putin eu ...
____________________________________________________________
Ajungem in fata unei cladiri imense iar eu ma catar pana la una din aerisiri si ma bag in ea , in timp ce Konan cu Deidara s-au pus deja pe lupta . Incep sa merg cu pasi rapizi ( in patru labi ) pana cobor in jos si ajung intr-o camera .. PAZITA ?! Si acum ce dracu fac ? Sunt 1,2,3 gardieni si nu pot face nimic . Singurul lucru care as putea sa fac este sa-mi fac o clona care sa le distraga atentia ! Imi fac vreo 4 clone si ele incep sa se lupte cu gardieni in timp ce eu iau dosarele . Unul dintre gardieni a inceput sa dea foc , iar el a plecat . Focul incepe sa inconjoare tot pe-aici ,eu ramanand prada lui . Fumul imi inunda narile si ma pun pe jos strangand din pumni . Vreau sa inchid ochii dar cineva ma ia pe sus si sare pe fereastra ( cred ) cu mine . Dupa ... este intuneric .
- Lucy , Lucy ! Trezeste-te ! tipa ... Deidara ?
Imi deschid ochii incet entru a vedea cat de cat ceva . Konan sta in fata mea , punanu-mi un prosop ud pe frunte . Imi duc mana spre obraz si dau de sange . Ma uit ingrijorata la Deidara iar el da din cap si imi spune ca nu am nimic . Imi zambeste bland si fruluta documentele putin arse de la incediu . Zambesc victorios pentru reusita mea. Pain sigur va fii mandru de mine !
Deidara ma ridica usor pe picioare si ma intreaba daca pot merge .Dau din cap aprobator si incepem sa inaintam spre baza .
[ -  Ooo, cumva iti place Domnul Deidara ? ma tachineaza constiinta mea]
Simt cum obrajii mei s-au incalzit automat si cel mai probabil sunt rosii ca focul .
-Nu imi place de el ! ma revolt eu
[ - Iti place Deidara , iti place Deidara ! Lucy si cu Deidara intr-un copac s-au urcat si s-au sarutat! tipa constiinta mea ]
- DA BINE IMI PLACE DE DEIDARA ! tip eu cat ma tine gura , dar imi dau seama ca am zis-o cu voce tare .
Artistul cu Konan si-au intors privirile spre mine . Konan imi facea din ochi iar Deidara se intorsise >.>
Inaintam in continuare pana ajungem la baza . Aruns ghiozdanul si ii dau documentul lui Konan , ramanand singura cu Dei.
Ne asezam tacuti la masa si cand sa spuna ceva ...
- Baaaa ! Tuica mea in pi*** ma-tii ! Mi-ai bauto ateistooo ! tipa Hidan la sormea .
Ma uit spre canapea si il vad pe Zetsu baut , uitandu-se la un meci de fotbal .
- Huaaaa Konoha ! tipa el . Ba ce echipa de rahat ! anunta el , uitandu-se la mine .
Imi dau ochii peste cap si imi iau talpasita , in camera mea . Sau mai bine zis in camera mea si a lui Deidara ! Camera noastra !
Ma asez pe pat si imi iau un elastic in mana , cu care ma joc pana il rup . Usa camerei se deschide si intra Deidara , tacut . Se aseaza pe patul lui , cu spatele la mine .
- Pain a spus ca ai facut o treaba buna . imi spune el, cu un zambet pe buze si se intoarce spre mine .
Zambesc multumita si ma asez in pozitie turceasca pe pat .  Se lasa o liniste prfunda peste noi doi , in timp ce eu ma mai uitam la el ,
- Lucy ? ma striga el . Ma uit in ochii lui si il las sa vorbeasca . Stiu ca mereu ai vrut sa-l intalnesti pe acel 'Naruto' , nu ?
- Da,da! spun eu si ma duc in fata lui , in genunchi .
- Ce ai zice , daca mi-ai spune unde e si poate l-ai putea vedea ? imi propune Deidara , bucuros .
Fac ochii mari !
- Multumesc Deidara , multumesc muuuuuult ! tip eu , in timp ce il imbratisez .
Ma dau de ' pe el ' si ies din camera . Navalesc in dormitorul lui Ema unde statea foarte bine langa Itachi !
[ - Fac pariu pe 10 lei ca s-a indragostit ! spune subcontientul meu .]
- Eu fac pariu pe 20 ca e in limba dupa el !rad eu
- Em' , putem vorbii intre patru ochi ? intreb eu .
Se ridica fortat de pe pat si se uita la mine .
- Get out Itachi ! tip eu .
Ii spun totul lui Ema , nu inainte de a ma asigura ca nu asculta nimeni nimic .
- O sa-l putem vedea pe Naruto ? Oh my God !!! tipa ea in soapta entuziasmata .
O zgaltai bine de tot si ma priveste socata .
- Nu, nu il vom vedea cu toate ca e visul nostru . Pentru a ajunge in Konoha trebuie sa o luam prin padurea pe unde am venit . Deci , vom fii foarte aprope de casa noastra mai exact dulapul nostru !
- Insinuezi ca vrei sa evadam din Akatsuki ? mediteaza Emma.
Dau aprobator din cap si se uita prin camera .
- Emma , gandeste-te! De unul singur , Deidara nu ne va putea prinde pe nici una . Si ... ma opresc eu gandindu-ma la cea mai rea varinta .
- Si..?
- Si...in cel mai rau caz , ar putea prinde numai una din noi doua.Una oricum v-a scapa . inghit eu in sec .
Sormea incepe sa se revolte si sa-mi  scoata ideea asta de separare dintre noi , din cap .
- Vom ajunge acasa Lucy! imi spune ea si ma imbratiseaza.
***Mai tarziu , seara.***
Mergem prin padurea asta de jumatate de ora.
Dodata , Emma aluneca pe gheata si se duce intr-o tifa de trandafiri !
- Mortii mamii lor de trandafiri idioti ! injura ea .
- Trandafiri? In toiul iernii? intreb eu .
- Sunt trandafirii Iernii.Sunt rari Lucy. imi spune Deidara privindu-ma bland .
Ne continuam drumul . Luna este destul de luminoasa iar creaturile de pe aici, iti dau fiori.
Vad bradul care da start operatiunei 'Casa'. Cand ajungem in dreptul lui trebuie sa fugim cum nu am mai fugit niciodata .
Trei pasi , doi , unu ...
- Fugi ! tipa Emma .
Incepem sa fugim in parti diferite cu o viteza destul de mare .Ma uit in partea opusa si o vad pe Em' cum se contopeste cu intunericul noptii.
Privesc in spatele meu si il vad pe Deidara cum alearga dupa mine . Exact cum credeam , pe mine ma urmareste.Ma impiedic de un bustean si cad la pamant . Ma ridic repede si incep sa alerg mai tare ca la inceput . Ajung in partea aceea a paduri unde ii intalnisem pentru prima data pe Akatsuki . Undeva printre tufisuri si copaci o observ si pe Emma care este alergata de ... Itachi ?!
[- Trebuie sa scapi de Deidara , dupa poate te ocupi de Uchiha ! spune subconstientul]
Imi scot un kunai si il arunc spre Barbie. Normal ca se fereste rapid de el , imi intorc privirea o secunda catre Emma unde ma asteapta la un copac . Itachi ? Nicaieri ...
Deidara e chiar la cotul meu . Nu-mi vine sa cred ca fac asta dar ...
Ii infing un kunai in brat si incep sa fug , lasandu-l sa cada la pamant . Fug spre Emma si ea ma strange in brate . Ma uit in jos si il vad pe Itachi lovit tot cu un kunai . Ma uit surprinsa la Emma care plange . Observ o usa maronie si ne dam seama ca este usa care duce acasa . Punem mana pe clanta dar vad cum sora mea este luata de langa mine de ITACHI ?!?!
Ma uit in spatele meu si il vad pe Deidara , fara nici-o rana . Era...o clona .
- La dracu' . ingan eu si pornim excortate spre baza .



So nice , nu prea mi-a iesit capitolul :\ Dar fie :]]

Modificat de Chocolate (acum 11 ani)


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 11 ani
   
Crow.
Critic

Din: Akatsuki Hideout
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 143
Hey! Hai ca am venit si eu cu commul :]]
Ce pot sa spun? Stiti deja ca-mi place ficul vostru, asa ca tot ce pot zice acum, e referitor la acest capitol, care a fost la fel de bun ca celelalte.
Cel mai mult mi-a placut faza asta:
"- DA BINE IMI PLACE DE DEIDARA ! tip eu cat ma tine gura , dar imi dau seama ca am zis-o cu voce tare . "
Bine ca macar era vorba de Deidara, care, nu se supara... Cred :-?
Adica, imagineaza-ti ce se intampla daca in loc de Deidara, acolo spuneai Hidan, sau si mai bine... Itachi!
Ah da! Si... nimeni nu-l raneste pe Itachi! Chiar daca era clona! [nu baga in seama partea asta, vorbeste fangirl-ita din mine ]

Deci, adunand toate aberatiile pe care le-am spus aici, imi place foarte mult si astept continuarea

Modificat de tobiisagoodgirl (acum 11 ani)


_______________________________________
Doom approaches in red clouds.
Itachi , Minato, Menma, Jazz, Ratchet, Soundwave and Megatron ARE MINE! :>
*click them, click them!! ^^*

Natsu, Gajeel, Laxus, Sting, Rogue. OMG OMG OMG <33333

pus acum 11 ani
   
Criiis.
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 37
Vai . Tot ce-am citit mi-a stârnit interesul pentru a afla mai mult . Al naibii Hidan , este un nesimţit . Săracul Sasori , mi-e foarte milă de el.. Totuşi , părerea mea e că trebuia să ascundă secretul..Ei bine , Dei&Lucy? Good idea girl!:*

Aştept next , take care!:*


pus acum 11 ani
   
Reën♥
Greieraş

Din: Konoha
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 110
Argh...stiu, stiu sunt o vaca:]]...trebuia sa trec si eu pe aici mai repede dar nah...ori lenea e de vina, ori programul meu foarte plin:]]...si daca ma gandesc mai bine, cred ca sunt ambele:-?...dar acum, sa trecem de partea cu lenea mea si sa ne axam pe ceea ce e important acum si anume, fic-ul vostru genial!

Deci: Imi place fic-ul vostru, defapt..ce zic eu? Iubesc fic-ul vostru ..

Titlul mi-a placut mult...se potriveste de minune...ati ales bine..

Ideea nu poti sa zici ca e foarte comuna, deoarece nu gasesti multe fic-uri care se bazeaza pe aceasta idee. Sunt cateva dar asta nu conteaza acum...
Mi-a placut mult partea Pain&Madara ...nu ma asteptam:]]...m-a amuzat dar, intr-un fel m-a socat...cum ziceam, chiar nu ma asteptam la asta.:]]
Inca un lucru care m-a socat a fost vestea ca Lucy si Emma sunt fiicele celor 2...nu prea ii vad eu parinti, dar oricum imi place ideea:].
Pe langa astea, imi place ca va stiti exprima cum trebuie...Greseli de tastare aveti, dar se pot trece cu vederea...dar pana la urma, nu poti si sa verifici absolut totul...toata lumea mai are greseli de tastare*mai ales eu:]]*
Oricum, ceea ce vreau sa spun...este ca acest fic ma incanta..imi place chiar foarte mult...deci bafta in continuare cu scrisul si astept urmatorul capitol, deoarece curiozitatea asta explodeaza in interiorul meu:]]*desi nu ar trebui ca nah, curiosii mor repede, cica:]]*

Bye!


_______________________________________




Sasori♥, Kei and Ryuu are mine! So, stay away!!!
Timm`, Haru, Ralu, Marina (Crow), Denisa (Crazy.killer), Lulu (Psychňpath), Mary (Ofelia~) and Ioana (Enderlicht) are MINE!^^So, stay away!

pus acum 11 ani
   
~`Ada`~`Ada`~
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 19
Sunt Piersicuta, doar ca pe alt cont!


Capitolul 6 ~ Tampenie!



De ce eu Doamne?! De ce eu?! Nu mai vreau in locul asta, m-am saturat de toti  - inafara de Lucy, evident! Ah Doamne! Trebuie sa ne intoarcem cumva acasa, dar cum? ~Poate ai uitat, dar ai soricelul desenat mai devreme!~ Maria iar ma contrazice! Dar totusi, cu ce m-ar putea ajuta un soricel? Ar fi trebuit sa fac ceva mai mare, dar am nevoie de timp. Daca as putea sa ma indepartez indeajuns de mult de Itachi si as castiga destul timp as putea desena un tigru sau ceva de genul. Ii fac semn lui Lucy sa improvizeze ceva, aratand spre blocul de desen din spatele meu. Imediat. am inceput amandoua sa alergam si eu mi-am facut o clona, despartindu-ne incredibil de rapid. M-am ascuns dupa un copac privindu-l pe Itachi cum imi fugareste clona. ~Ce prost...~ O aprob pe Maria si ma apuc de desenatul tigrului, peste cateva minute terminand luand-o cat se poate de repede pe Lucy cu mine, sub privirea confuza a celor doi Akatsuki.

Alergam spre acel brad ai am inchis ochii, simtind dintr-o data cum sunt cufundata in intuneric si am deschis ochii, usa dulapului deschizandu-se.

- Ah... aici erati!

Spune mama zambareata, iesind confuza din dulap. Suntem, acasa? Am zambit fericita, dar totusi trista. Auzisem ca o sa avem un nou membru, Obito parca... fratele mai mic a lui Tobi. Oftez. Stai, deci aici nu au trecut nici macar 10 minute?! Interesing... am mai putea vizita lumea asta si alta data. Dar deocamdata vreau sa revin la viata mea normala si sa-mi petrec timpul pe laptop! Doar am stat cateva zile fara el, nu?

Fara sa mai astept vreo vorba am tulit-o la etaj, deschizand laptop-ul. Singurul lucru diferit este folder-ul cu poze, care este PLIN cu Sasori.

- LUCY!!!!

Am zbierat cat am putut de tare, pocnind de nervi. Are laptop-ul ei, de ce a intrat pe al meu?! Si de ce sunt poze cu Sasori in laptop-ul meu!? Al meu, in primul si in primul rand! Unde sunt pozele mele?! Nimeni nu mi-a raspuns, totul fiind intr-o liniste absoluta. Cri, cri, cri... Doar creierii s-ar auzi, pacat ca sunt in hibernare in decembrie! Am trantit scaunul de parchetul galben luminos, iesind nervoasa din camera aproape sarind la bataie pe Lucy.

- Ce ai facut laptop-ului meu!?

Lucy se uita confuza la mine si ii explic ce s-a intamplat. Abia atunci am observat ca acel laptop are initialele ei. Hopa... Am zambit prosteste, cerandu-mi scuze si m-am asezat pe pat. Mi-a pierit tot cheful de laptop. Programul meu s-a dat peste cap dar... se pare ca peste putin timp o sa am ora de balet cu Domnul Grasime.



Oftez, ridicandu-ma alene din pat. Imi tarai picioarele pana la dulap, scotand de acolo o pereche de balerini albastri si un costum cuute! Tampenie! Imi urasc viata! Uneori lucrurile se intampla atat de repede incat simt cum viata mea se va termina in curand. Uneori sunt atat de pesimista, dar voi continua mereu sa merg inainte orice s-ar intampla.
Am oftat, imbracandu-ma rapid si am iesit din casa alergand spre sala de antrenament. Totul a decurs normal precum in fiecare zi. Am iesit zambareata din sala, dar ceva mi-a atras atentia. Pe partea opusa mie i-am vazut pe toti membrii Akatsuki impreuna cu ce nou. Oh shit... Am facut ochii mari incepand sa alerg, tinand-o asa pana acasa.

-Lucy! Akatsuki sunt...

Am ramas fara grai. Lucy se afla intre Madara si Pain care sunt furiosi, precum ceilalti membri. Tampenie... am dat de belea!


_______________________________________






Optimus Prime, Bee, StarScream and Lennox, Are MINE! Stati deoparte dragilor!

Marina [Crow.], *Rina*Mandarina*Rina, Mary, Rallu, Lala, Haruka Are MINE! FOREVER!

pus acum 11 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Welcome to the show.
                                             Capitolul 7 : Intuneric.

Si avand in vedere faptul ca Akatsuki m-au prins pe mine , clar nu o vor lasa pe Emma sa plece . Dar cum se face ca netotii astia au stiut exact unde sa ne gaseasca ?
Strada este goala si aer de iarna ma face sa tremur din toate incheieturile eu fiind imbracata subtire.Pain este extrem de furios . Rosu la fata , probabil pulsul lui este peste normal.
Imi da drumul brutar de mana si inainteaza alaturi de Madara , Hidan si Deidara spre Emma .
- FUGI EMMA ! tip eu spre sora mea , iar acesta incepe sa alerge unde vede cu ochii .
Ceilalti membrii Akatsuki , fug si ei dupa ea , incercand sa o prinda , eu ramanand doar cu Sasori .
Si acum totul e pustiu...Doar respiratia mea alerta distruge atmosfera de groaza.
- Asta nu s-ar fi intamplat daca nu ati fi fugit . graieste Sasori , calm uitandu-se spre cer.
Dar stiu ca se refera la zgarieturile provocate in timpul  in care Akatsuki m-au rapit din casa .
- Nu...graiesc eu ragusita . Toate astea nu s-ar fi intamplat daca nu va intalneam .
- Vrei sa spui ca ... incearca ei sa formuleze o propozitie .
- Da. As fii vrut sa nu va intalnesc .. . Niciodata !



Isi musca buza inferioara , incepand sa zambeasca sarcastic .
- Ce mod oribil de a spus asta persoanei care ..
Dar nu si-a putut termina monologul . Pain si ceilalti , au venit cu Emma , care era in bratele noului-venit .
- Ce i-ati facut ?! tip eu , dar simt cum ceva ma inteapa pe la spate iar un somn coplesitor ma prinde ... si...nimic mai mult.
                                             

***
Soapte si niste vorbe neclare ... ce s-a intamplat ? Unde sunt ? Si de ce aici este asa frig ? Aproape ca inghet . Unde e Emma ?!
Imi deschid ochii , alarmata de probabilitatea ca Emma a patit ceva rau . Dar in fata mea , il vad pe Sasori .
- S-a trezit . anunta el .
Deodata , doua maini ma apuca de gulerul camasii mele . Pain ...
- Ce a fost in capul tau?! Tu esti nebuna ?! tipa acesta .
Ceilalti , il privesc cu totul si cu totul uimit .
Inainte sa deschid gura , un tipat , al Emmei strica toate atmosfera .
Ma uit in dreptul ei dar observ doar ...sange si morti .
Simt cum sangele din corpul meu a inghetat complet. Hidan , Konan , Kisame si Zetsu incep sa rada de figurile noastre speriate .

Si acum am inteles. Akatsuki , nu sunt cei care credem noi ca sunt . Sunt monstrii , pentru care puterea este mai importanta ca viata unui om amarat . Daca Akatsuki , vor ceva anume ar face orice pentru a-l obtine . Sunt fiinte oribile , fara mila sau inima . Pain , este in stare de orice pentru a ne tine langa el . Dar nu se gandeste si la suferinta noastra de zi cu zi . Eu , umilita mai mereu de Hidan , fortata sa ma antrenez , sa-mi aduc aminte de casa in fiecare zi . Si cand seara , te pui in pat tot acasa te gandesti . Si cel mai greu e ... cand stii ca nu o sa-ti mai vezi mama niciodata .
Si ca esti fortata sa ramai intr-un univers total paralel de al tau. Unde durerea e placere pentru unii si speranta dispare , ramanand dorinta de razbunare si ura .
Aici , in lumea aceasta ... este intuneric peste toate sufletele.

It's the end of chapter o.o 

Stiu ca nu a fost foarte inspirat si probabil v-am plictisit >_> dar las suspansul pentru data viitoare :3 Unde un personaj nou isi face aparitia p.p


Modificat de Poison (acum 11 ani)


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 11 ani
   
~`Ada`~`Ada`~
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 19
Capitolul 8 ~  Paradisul Pierdut



Ochii mei au cazut pe acel pesaj sumbru de afara. Vise de hartie, arse de acei nenorociti. Am oftat, incercand sa imi mentin calmul. Gata, m-am hotarat. Voi evada din acest loc, din aceasta inchisoare. Imi voi indeplini visurile cu pretul vietii. Am zambit amar. Cum o sa evadez? Cum? Bestiile astea stau cu ochii pe noi ca pe altceva si Pain impreuna cu idiotul ala de Madara sunt mai hotarati ca oricand sa ne tina aici.

Am pierdut viata minunata pe care am avut-o inainte. Am pierdut totul. Tot ce am realizat in 16 ani acum s-a dus, a disparut precum o iluzie desarta.  Ce frumoasa era copilaria! Copilaria, frunza cazuta din Copacul Vietii.  Acea perioada in care am fost izolata in lumea mea, vrand sa cresc. Ce proasta eram. Nu mi-am dat niciodata seama cat de cruda este realitatea pana in ziua de azi. Pana in ziua de azi, am crezut in vise, am fost prinsa non-sop in lumea mea. Am fost o proasta sa cred ca Akastuki sunt persoane bune, sufletiste si glumete. Sau cel putin au fost intr-o mica masura pana in clipa in care am plecat.

Ce este viata? Ce sens avem in aceasta lume parasita, fara speranta? Ce prostii spun. Nu lumea este fara speranta, ci eu. Incep sa cred din ce in ce mai mult ca sunt in pragul unei depresii nervoase. Nu este ceva nou pentru mine, de cand eram mica sunt obisnuita cu asta. Odata, cand aveam 8 ani in timp ce ma jucam am cazut si m-am lovit la cap. Doctorii m-au tinut internata timp de 3 saptamani si m-au "inecat" in perfuzii si medicamente. De atunci merg regulat la doctor -sau mai bine zis, mergeam - si nu am voie sa ma stresez sau enervez, altfel am crize. De la crize de sinucidere, pana la lesin.

De atunci m-am schimbat. Nu am mai vrut sa vorbesc cu lumea din jur, m-am inchis in mine. Dar stiam ca nu pot continua asa. Am decis sa revin la vechea mea personalitate acum 2 ani. Toti au fost fericiti si se parea ca au uitat de vechea mea boala. Nu-i nimic, nici nu vreau sa le spun ceva sau sa-i reamintesc scumpei mele Lucy. Este mult prea pretioasa pentru mine, nu as vrea sa o ranesc cum fac de obicei.

S-ar parea ca totul se intampla din cauza mea. Atat de ciudat, atat de... rece. S-ar parea ca nu simt caldura sufocanta din camera. Ce a fost si ce este viata mea? Pentru ce traiesc? Sunt mult mai multi oameni ce au speranta, care nu se dau batuti atat de usor. Dar pur si simplu nu pot. Pur si simplu viata mea pare un mare esec. In lumea noastra colegele ma invidiau pentru fizic si talentul la pian, vioara, balet si patinaj. Nimeni nu-si da seama cat de mult te schimbi fiind izolata de cei din jur. Uite asa am devenit o singuratica, am ridicat o bariera intre mine si lumea ce ma inconjoara. Nu suport viata asta.

Multi m-ar crede o ciudata. Nu-i judec, pana si eu ma urasc. Ma intreb cum de a reusit Lucy sa ma suporte mereu. Cum de nu m-am sinucis pana acum sau cum de nu am facut vreo alta prostie. De obicei, nu gandesc prea mult inainte sa actionez. Aceasta este natura mea, defectul meu. Pacat, eu nu pot fi acceptata cu defecte.
Mi-am inchis ochii, punandu-mi capul pe perna. Batai in usa au fost acompaniate de vocea sumbra alui Madara:

- Peste jumatate de ora ai antrenament!

M-am abtinut sa nu scot vreo injuratura pe gura, oftand. Locul asta ma impinge spre nebunie, clar. Incer sa ma gandesc la lucrurile placute ale vietii mele, lucrurile de care nu vreau sa scap. Pentru o clipa am putut sa simt mirosul imbatator al teiului si al crinilor. Acea mireasma care ma intampina vara inainte de vacanta de fiecare data cand paseam pe aleea casei, adapostindu-ma la umbra copacilor de soarele arzator. Inca o data intreb: De ce m-ai parasit, copilarie? Defapt, ce tot spun? M-am prostit de tot. Nu copilaria m-a parasit, ci eu am alungat-o.

Ce lume cruda. Partea intunecata ce se afla in Lumea Shinobi se afla in acest loc. In aceasta organizatie. In oamenii asemeni celor care ne-au rapit. Mi-am pierdut Paradisul, de ce ma mai plang? Nu ar fi mai preferabil sa mor? Poate, poate asa le voi strica planul. Poate par sadica, dar nu sunt asa. Si nu voi fi. Niciodata. Ceea ce fac are un motiv. Le-as strica planurile. Daca ar avea nevoie numai de una dintre noi ar fi luat-o ori pe Lucy, ori pe mine.

Am inchis strans ochii simtind cum acel kunai imi zgarie venele. Totusi, este bine ce fac? Nu am mai avut timp sa ma gandesc, ci am privit cum sangele se scurge pe asternuturile albe. Un fel de satisfactie a aparut in inimamea. Orice... orice, doar ca sa le opresc planurile bolnave!

Am cazut pe o parte inapoi pe perna. Migrena puternica a pus stapanire pe corpul meu si m-am lasat dusa de val. Ce-o fi, o fi. Nu imi este frica de moarte.


_______________________________________






Optimus Prime, Bee, StarScream and Lennox, Are MINE! Stati deoparte dragilor!

Marina [Crow.], *Rina*Mandarina*Rina, Mary, Rallu, Lala, Haruka Are MINE! FOREVER!

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la