Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
the_sexy_girl_alive pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Covasna
cauta Barbat
24 - 47 ani
Lumea noastră Anime / Completed. / Spitalul Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
BlackAngel
Greieraş

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 135
Hey ! M-am gandit sa scriu si eu un fic . Nu am citit multe alte creatii de acest gen fe forum inca deci nu stiu daca mai este ceva asemanator . O sa postez cand o sa am timp . Imi cer scuze pentru greselile de ortografie . Sper sa va placa !

   Deci , sa incepem cu inceputul : Prezentarea(pam-pam ) . Eu sunt Hamako . Am 15 ani , ochii negrii si parul rosu . Toata viata am trait prin spitale si orfelinate . Sincer , nici nu stiu de ce . Parinti , nu am , nu stiu de ce sau cum s-a intamplat dar nu am .
  Astazi este o zi mai “speciala” , ma mut intr-un nou spital . (Plictisita) Yaaay ….  Spitalul la care am fost internata era frumos si primitor , asistentele , directorul chiar si batranii internati acolo , toti erau veseli si draguti . - Aaaa, m uitat sa va spun de ce sunt prin spitale : De cand eram mica aveam o boala necunoscuta pana atunci , aceasta facandu-mi ochii sa sangereze ( sa ma credeti ca nu este prea bine sa te trezesti in fiecare dimineata cu sange la ochi ) , iar daca nu mi se administra un medicament puternic intram in coma sau … mai rau . – Am auzit ca spitalul la care merg nu este deloc primitor : fara curte mare ( sau macar curte ) , toti cei de acolo deprimati iar camerele intunecate – mai intrerup odata textul , camerele de la celalalt spital erau luminoase , cu tablouri  , birouri sau chiar laptopuri , bineinteles pentru cei tineri - . Totodata imi va fi dor si de iubitul meu din celalalt spital : Ryuu , un tip frums , generos , cu  ochii verzi si parul blond , sufletul meu percehe . Dar din cauza acestui spital nu o sa il mai vad niciodata , noul spital este la 3 mile de vechiul meu spital . Atatea amintiri frumoase am de acolo , iar acum , au ramas doar poze , biletele din timpul orelor – acolo era si o scoala – si niste cuvinte dulci duse de vant in zbor . O sa imi fie dor . Masina cu care calatoream era neagra  , mare iar soferul era un batran ( oare are voie la varsta asta sa conduca ? ) . In fine , am ajuns .
  Mi-a cazut fata cand am vazut acel “spital” . Cand am intrat , usa mare si neagra a scos un scartait ce te poate lasa fara auz ( din fericire pe mine nu ) , holurile erau vopsite in gri ,  usile erau si ele gri , sii .. surpriza : aveau gratii !  Inchisoare , frate , inchisoare ! Printre gratii se vedeau oameni parca scosi din filemele de groaza : cu taieturi pe fata , intepaturi pe maini etc …. Dupa ce am urcat la primul etaj batranul zice :
-    Domnisoara , camera ta este la capatul holului , camera 124 .
-      Binee ….

Cand am intrat in camera era sa cad jos : un  pat , podea prafuita  si .. peretii gri . Pe pat statea un tanar cam de varsta mea , iar langa pat un adult ce acea in jur de 35-50 de ani , carunt si grasan si o fata  de vreo 21 ani cu un aspect foarte ciudat : rochita rosie de asistenta , cizme negre , niste linii drepte ce ce incepea dintr-un punct de pe gat pe bratul drept si se duceau cumva pana la genunchiul piciorului stang , parul alb , drept pana la coapse ochii caprui si buzele date cu ruj sangeriu .
-    Am ajuns la inchisoare ? Gandesc eu cu voce tare , ca o proasta .
-    Nu , ai ajuns doar la spital , spune tanarul de pe pat , care era plictisit si ( cred ) mai avea putin si cadea de somn .
-    Bun venit ! Zice batranul . Ma bucur ca a fost ales spitalul nosstru pentru a-ti acorda ingrijire corespunzatoare . ea este asistenta mea , Aiko . Iar el ( spune aratand spre baiatul de pe pat , este indrumatorul tau . S-a facut noapte deci ar fi timpul sa dormi , imi spune acesta iesind pe usa impreuna cu cei doi .

Modificat de BlackAngel (acum 11 ani)


_______________________________________
Va fi candva o zi ,
Cand seceratorul va veni
Iar ochii ni se vor impaienjeni .

pus acum 11 ani
   
Widow
Membru

Din: Amegakure
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 586
Chiar ai dreptate,n-am mai intalnit idea asta pe acest site.Pai ce sa zic,inceputul ma atras si sunt curioasa sa aflu mai multe despre ce o sa se intample in acest spital al groazei.
Bafta la idei!


_______________________________________

Konan ,Pluto , Tayuya and Sakon ARE MINE!

Jared Leto , Amy LeeAdam Gontier , Billie Joe Armstrong , Laur(Guess Who) , Evan Lester and Sharon den Adel ARE MINE!

● I hate life and life hates me !
● A faithful friend is hard to find;remember man and keep in mind...
● I want to be nobody.
● One day, I shall rule the world ! Until then, I’m going to bed.

●╔═╦═╦═╦╦╗Put this on your profile
  ║═╣║║╔╣═╣if you are one of the
  ║║║║║╚╣║║11% that still
  ╚╩╩═╩═╩╩╝loves ROCK music
╔═╦══╦═╗ Put this on your site
║╩╣║║║║║ if you are
╚═╩╩╩╩═╝ Emo or support Emo.
►εmσ doesn't mean you cut.
►εmσ doesn't mean your gay.
►εmσ doesn't mean your suicidal.
►εmσ is fashion.
►εmσ is music.
►εmσ is people.
►εmσ is being ƒR££


pus acum 11 ani
   
Anzelotte
Kawaii Panda

Din: Spitalul de nebuni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 604
ღKonanღ are dreptate.Este o idee cu totul aparte.Nu am citit niciodata asemenea capitol.Ficul tau mi se pare o idee grozava.SPITALUL
Eh,ai si tu cateva greselute acolo,cine stie...probleme cu tastatura.
O mica obiectie,nu ai descris deloc drumul.Adica,stiu,nu poti sa le faci pe toate,dar puteai si tu sa mai strecoti o piatra in drum,masina sa faca un "hop",iar tu sa dai cu capul de tavan.(nu ma lua in seama,eu am scris numai pana la "...faci pe toate",de acolo a scris subconstientul*.
Cat despre cum arata spitalul mai lipsea noaptea si fulgerul ce-l aduce la viata pe "Frankenstein" si ziceai ca am intrat in filmele de groaza (cum ne-ai zis cand ai descris pacienti).
Hai cu next-ul cat mai repede.Bye bye .


_______________________________________
Garfield,Urahara,Soul,Toshiro and Hirako ARE MINE!!!

pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Am ramas placut surprinsa, dar doar intr-un aspect-tittlul. Cand l-am citit prima oara, gandeam *ce ideee, iar citesc ceva legat de un spital bantuit, in care raman blocati o clasa de elevi/un cuplu de indragostiti/trei copii.* Ma bucur ca ai ales altceva mai interesant. Pe surt, ideea e buna, dar nu ai deloc descriere, iar pe cea care *o ai* ma lasa cu un disconfort in stomac. Ai avut ceva repetitie la inceput, si stiu ca nu e un lucru chiar asa catastrofal, dar pe mine ma seaca foarte mult repetitia. Nu pot s-o inchid sau sa trec peste ea, ma enerveaza. Oricum, nu-i mare lucru, scuze ca fac asa tam-tam.
Sa trecem mai departe...cam fortat la sfarsit, ma asteptam sa mai discute cate ceva cu cei trei, dar ma rog, e bine si asa. Mister.
Iar spitalul e ca-n filmele de groaza, cum a zis si Catalina (Katty, Anzelotte, ma rog),
Deabea astept nextul, caci mai original nu puteam sa termin.


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
BlackAngel
Greieraş

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 135
Salut ! Dupa multa munca si transpiratie am terminat in sfarsit continuarea . Am incercat sa respect cat de cat parerile voastre . Sper  sa va placa ! Astept critici cu bratele deschise .


Dimineata incepe cu ciripitul pasarilor negre vizibile de la  singura fereastra ce lumina vag incaperea . Nici nu am observant ca avem o fereastra , asa de luminoasa , de linistitoare  , cred ca eram prea adormita aseara . Asistenta de ieri , Aiko , vine linistita si fredonand un cantec vessel ,  aducand cu ea medicamentele  , micul dejun si un pahar de suc de portocale . Se pune usor langa mine si ma priveste adanc , cu acei ochi mari si ciudati , adanci dar .. de data asta erau rosii .
-    Hei , umm … Aiko , ochii tai nu erau de alta culoare aseara ?
-    (Chicotind ) Nu , dar asa par in intuneric , ce-i drept , noaptea felinarele alea sumbre  nu prea fac cine stie ce lumina , doar cat sa nu calci in ceva  , nici nu inteleg de ce le-au mai pus . Nu cred ca nu  ai observant nici rafturile si biroul din camera .
-    Este asa ceva in camera ? Uitandu-ma mai bine , observ rafturi de culori diferite , aprinse si stralucitoare  , biroul negru si bine ingrijit  , peretii erau defapt albi , plini de tablouri vesele   , iar in loc de laptop era un morman de carti vechi si groase , ceea ce este bine , pentru ca imi place sa citesc la fel de mult cum imi place sa desenez , asta era pasiunea mea de mica   .
-    Cred ca ar fi bine ce, dupa ce iti iei pastilele , micul dejun si iti bei sucul , sa despachetezi .
-    Da , este o idée buna . Spun eu adormita cu ochii pe jumatate inchisi . 
-    Iar ultima usa de pe acest hol , este a camerei indrumatorului tau , numele lui este Toshi . Doar bate in perete si el va veni .
-    Bine …
  Dupa ce Aiko pleaca , la fel de vesela cum a venit  , incep sa imi aranjez lucrurile , asta a fost in jur de o ora plina de munca grea .  Acum camera arata altfel : Postere , panze de pictura pline de culoare si coli de desen ,  alte carti , detoate   .
Acum , dup ace am citit 20 de pagini din cartea “Dracula” mi-am pus castile in urechi . Tocmai se termina melodia Three Days Grace – Pain . Dupa mult desen intens o melodie draga mi-a atras atentia , Kesha – Your love is my drug , melodia imi aminteste si de videoclip , care erea atat de vesel si colorat chiar daca erau in desert ... Imi revin destule amintiri .incat sa mi se prelinga o lacrima rece si amara  pe obraz . Sa le ia naiba de lacrimi , mereu arata ce simt , uneori asi vrea ca fata mea sa nu reflecte vreo emotie , dar este imposibil .

     Toshi’s P.O.V.
O sa mor in spitalul asta . Dupa ce ca daca nu iau niste amarate de pastile mor , trebuie sa suport fitele directorului si acum m-au pus si indrumator pentru Piticania Rosie . Fericita de ea , n-a trait doar in spitalul asta mizer . In fine , pe de-o parte e draguta .  Dar nu este cine stie ce , doar  o chip  dragut.

Camera mea e destul de sumbra , fara tablouri , fara  carti . Cititul nu e de mine . In schimb , pe birou am destule caiete pline cu poezii scrise in ritm alert  , asta este singura mea pasiune , poezia . 


Hamako’s P.O.V .

Observ ca sunt inca in pijamalele mele negre fara nici un fel de print  . La naiba cu comfortul lor , imi trebuie alte haine . Sa vedem …. Fac ce fac si imi pun pe mine o bluza de culoare verde inchis pe un umar , colanti negrii cu dungi verzi  si niste sandalenegre. Perfect !
Dar nu m-am imbracat asa sa stau in camera asta , ce-I drept , frumoasa ,  si sa-mi plang de mila .  Deci sa-l chem pe Toshi .
Toshi’s P.O.V. :   

Poc-Poc   . Ce nai- !? Aham , am inteles , e Hamako , piticania  . Sa vedem ce mai vrea si asta . Intru la ea in camera si urlu nervos – ca doar m-a trezit din cel mai dulce si profund somn - :
-    Ce naiba mai vrei Pitic de Gradina ? Ea statea in fata mea , cu ochii cat cepele , nu era de mirare , cred ca s-a speriat .
-    Paii … Exista pe aici un loc pe unde se plimba oamenii , o curte sau ceva de genul asta … ?
-    Da ,  ma da . Curtea din spate . Gasesti tu drumul . Spun eu nervos
-    Binee ….

Dupa parerea mea , Hamako este un copil ciudat . Desi este frumoasa , nu-mi place nimic la ea ...


_______________________________________
Va fi candva o zi ,
Cand seceratorul va veni
Iar ochii ni se vor impaienjeni .

pus acum 11 ani
   
Widow
Membru

Din: Amegakure
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 586
Ma bucur ca ai adus repede nextu.Pai,acest capitol sincer a avut naratiune si dialog,dar foarte putina descriere sau una foarte scurta.
In rest,astept sa ni-l prezinti mai bine pe indrumatorul fetei.Pentru o prima impresie mi se pare genul de baiat mereu plictisit de rutina zilnica,care are nevoie de o 'imbrancitura'' ca sa incerce ceva nou.
Iar pentru asta,spiritul artistic al lui Hamako este perfect.
Astept nextul!


_______________________________________

Konan ,Pluto , Tayuya and Sakon ARE MINE!

Jared Leto , Amy LeeAdam Gontier , Billie Joe Armstrong , Laur(Guess Who) , Evan Lester and Sharon den Adel ARE MINE!

● I hate life and life hates me !
● A faithful friend is hard to find;remember man and keep in mind...
● I want to be nobody.
● One day, I shall rule the world ! Until then, I’m going to bed.

●╔═╦═╦═╦╦╗Put this on your profile
  ║═╣║║╔╣═╣if you are one of the
  ║║║║║╚╣║║11% that still
  ╚╩╩═╩═╩╩╝loves ROCK music
╔═╦══╦═╗ Put this on your site
║╩╣║║║║║ if you are
╚═╩╩╩╩═╝ Emo or support Emo.
►εmσ doesn't mean you cut.
►εmσ doesn't mean your gay.
►εmσ doesn't mean your suicidal.
►εmσ is fashion.
►εmσ is music.
►εmσ is people.
►εmσ is being ƒR££


pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Repede nextu ^^ Ok, acest capitol a fost bunicel, incearca sa descri mai mult, in rest totul e bine.
Sper sa ni-l prezinti mai bine pe Tochi (sper ca nu i-am gresit numele), macar cum arata. Par verde, ochi cacani =]] Oricum, deabea astept sa vad cum arata curtea spitalului.
Numa bene si hai cu nextu!

Modificat de Miss*M (acum 11 ani)


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Anzelotte
Kawaii Panda

Din: Spitalul de nebuni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 604
Am cam intarziat,dat fiind ca azi am stat mai mult azi pe forum.Oricum,se vade ca in acest capitol ti-ai dat mai mult silinta,sa exprimi si sa descrii ceva pe acolo.
Imi place ideea,eri intrand intr-o "inchisoare sinistra",iar azi observand lucruri pe care nu ti-ai dat seama de ele.Birou,fereastra si ce mai era pe acolo.
Cum a spus Do'nsara *e*M,"Numa bene si hai cu nextu'!"Bye bye .

Modificat de Anzelotte (acum 11 ani)


_______________________________________
Garfield,Urahara,Soul,Toshiro and Hirako ARE MINE!!!

pus acum 11 ani
   
BlackAngel
Greieraş

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 135
Hey ! Imi cer umile scuze dar acum ca a venit sora mea nu o sa am timp sa scriu capitole atat de des . Poate la 1 sapt . Sper sa va placa , desi nu am avut inspiratie !




Wow , tipul era nervos rau .  - Nici nu inteleg de ce mi-au dat indrumator , ma pot pierde si singura . – Deci , cum iesi din spital in spate . O sa fie greu pentru ca spitalul asta este un adevarat labirint . Un labirint cu oameni pe moarte ce zac in camere ba luminoase ba intunecoase ( desi pare mai luminos ziua tot de groaza e ) , cu tablouri sumbre , care mai de care mai urate  , si un fel de bancute pe care stau ciudati . In timp ce merg pe holul unde se afla si camera mea bag de seama ca usa de la camera vecina este intredeschisa .
Nu pot descrie bine ce era acolo , doar fereastra zidita , un pat ponosit si ceva intr-un colt ce parea sa fie un om .  De obicei , cei din filmele de groaza se duceau la persoana/obiectul/animalul de acolo si mureau mancati/cu un topor infipt in cap /injunghiati sau cine stie cum .  Deci nu .

Continui linistita drumul pana la iesire . Desi multe s-au schimbat odata cu venirea diminetii , usa a ramas tot asa de sumbra si neprimitoare ca aseara . Imping usor usa , aceasta scotand acelasi scartait asurzitor . Prin crapatura ce se marea ieseau niste raze luminoase si fierbinti . Razele soarelui . Asta imi aduce vag  aminte de cea mai frumoasa intamplare a vietii mele scurte :

                                                  - Flashback –

    Dupa o ploaie catastrofala apareau razele calde ale soarelui . Nu este la fel de bine ca vara , dar acceptabil pentru mijlocul toamnei . Stau pe balansoarul  vechi din curtea  fostului meu spital alaturi de Ryuu . Picurii reci ai ploii se prelingeau peste tot , nici macar cel mai intunecat colt al acestei curti luminoase nu ramasese uscat . Ryuu statea langa mine uitandu-se in gol .
-    Umm … Hey , Hamako . Am ceva pentru tine .
-    Ce zici tu acolo ? Spun eu , cu un aer de  “What the … “ .
In acel moment din buzunar scoate o cutiuta rosie iar inauntru era un lantisor din argint  cu o cruciulita albastra .
-    Ce frumos ! Multumesc .

                                          -End of Flashback –

Cand m-am trezit din visare , in fata mea statea postasul , rigid si trist , ca toti cei de aici .
Acesta imi da o scrisoare , in care , cu un font , intr-un fel trist ,  clasic scria :

                                            “ Draga Hamako ,

       Nu a trecut mult timp de cand ai plecat . Din pacate , chiar daca te bucuri sau nu de acest spital in care locuiesti acum , sunt obligat sa iti distrug ziua . Nu vreau sa lungesc prea mult scrisoarea , deci iti zic direct : Ryuu e mort .
              In aceasta dimineata a facut  atac de cord .  Stiu cat insemna pentru tine acest baiat asa ca am hotarat sa iti zic . Nu stii nici cat de greu a fost pentru mine ca tu sa pleci , apoi sa moara Ryuu . Sper sa ai o zi buna . “
In acel moment ….

Modificat de BlackAngel (acum 11 ani)


_______________________________________
Va fi candva o zi ,
Cand seceratorul va veni
Iar ochii ni se vor impaienjeni .

pus acum 11 ani
   
Widow
Membru

Din: Amegakure
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 586
Un capitol mai trist,cei drept.Dar partea buna este ca de data aceasta ai utilizat mai mult descrierea.Pacat ca Ryuu a murit,dar asta este inca un motiv care probabil o va ajuta sa se maturizeze mai repede.
Deabea astept nextul!


_______________________________________

Konan ,Pluto , Tayuya and Sakon ARE MINE!

Jared Leto , Amy LeeAdam Gontier , Billie Joe Armstrong , Laur(Guess Who) , Evan Lester and Sharon den Adel ARE MINE!

● I hate life and life hates me !
● A faithful friend is hard to find;remember man and keep in mind...
● I want to be nobody.
● One day, I shall rule the world ! Until then, I’m going to bed.

●╔═╦═╦═╦╦╗Put this on your profile
  ║═╣║║╔╣═╣if you are one of the
  ║║║║║╚╣║║11% that still
  ╚╩╩═╩═╩╩╝loves ROCK music
╔═╦══╦═╗ Put this on your site
║╩╣║║║║║ if you are
╚═╩╩╩╩═╝ Emo or support Emo.
►εmσ doesn't mean you cut.
►εmσ doesn't mean your gay.
►εmσ doesn't mean your suicidal.
►εmσ is fashion.
►εmσ is music.
►εmσ is people.
►εmσ is being ƒR££


pus acum 11 ani
   
BlackAngel
Greieraş

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 135
hey ! Imi cer mii de scuze pentru intarziere .. 
In fine , nu am avut multa inspiratie dar m-am straduit sa mai bag ceva pe aici , scuze pentru toate greselile gramaticale .... Sper sa va placa !


In acel moment , scrisoarea cade din mainele mele palide , reci  si tremurate , izbindu-se usor de podeaua rece .  N-nu pot sa cred .Adica … toate acele momente speciale , pline de bucurie s-au dus .
  Nu mai am chef sa ies afara .
   Incet incet treceau zilele , tot mai reci  . La fel de gri si posomorate  . Privesc pe fereastra aburita de la atata frig si ploaie . O ploaie rece si marunta .   Dintr-o data vad ceva alb si mic pe pervazul ferestrei , incet incet , alte particule de puf incep sa cada lin din cerul gri . Ninge .
      Mai sunt 3 zile lungi si triste pana la Sfantul Craciun , am amintiri frumoase de la aceasta vestita sarbatoare minunata   . De ce triste ? Pentru ca aici , de Craciun nu se face absolut nimic .  Este o admosfera prea trista . Ma intreb ce face Toshi  ….

Da , scuze , am uitat sa il descriu – sau autoarea este prea lenesa sa isi miste degetele  - .  Toshi este un tip inalt , de 1 metru 75 , ochii albastrii  asemenea cerului si parul negru  . Pare cam plictisit de viata si de tot ce tine de ea , nu vorbeste mult si este foarte palid .  Singurul lucru de care pare interesat este sa stea in camera lui micuta si intunecata , naiba stie ce face acolo   .

Ce altceva pot spune , este o alta  dimineata si eu sunt inca in pijamale , si Doamne-ajuta , cat imi place sa stau asa . Totusi , macar azi  , in prima zi cu nea sa mai ies si eu de-aici .
Mi-am luat o bluza mov cu petice negre  , blugi stramti negri si niste cizme mov , imblanite  , cu ciucurei albi . Atmosfera asta sumbra , chiar horror  imi aminteste de cat de frumos era la fostul spital , la care de Craciun ,  mereu pe holuri se auzea aceslasi  cantec stravechi :

I think I saw ol' Santa through my window Christmas eve
My eyes were really droopy but I really do believe
It must've been ol' Santa 'cause I saw his big red hat
And I know my mom and dad can't fly like that

And then I heard some footsteps in the hall outside my door
The same ol' Christmas trick my dad had played since I was four
He stands outside my bedroom yelling "Ho! Ho! Ho!" because
He knows I don't believe in Santa Claus

I think my daddy sees me
Peeking from my door
But he pretends he's Santa anyway
Every year he tries to fool me
But I'm a big boy now I don't believe in Santa or his sleigh...
No way!

So I went back to bed and I curled up nice and tight
I stared out my window and looked into the night
And then, all of a sudden, through my window I could see
Santa Claus was flying by and smiling at me ….



Astea sunt , clar , cele mai vesele momente din viata mea  .
Nu imi pot imagina cum pot fi eu vesela in acest moment trist .   Merg afara pe holul sumbru si intunecat , totul pare mai sumbru din ziua aceea blestemata  in care am primit scrisoarea . Deschid usa neagra , imensa si observ un lucru ciudat : Nu scartaie ! In fine ….
Curtea din spate a spitalului era ….


_______________________________________
Va fi candva o zi ,
Cand seceratorul va veni
Iar ochii ni se vor impaienjeni .

pus acum 11 ani
   
Denii
Membru

Din: Constanta
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 83
Hei!
Ok, deci este o idee interesanta, intr-adevar.
M-a surprins foarte tare vestea cea tragica. Intr-atat de tare incat am facut niste ochi mari ca bolovanii atunci cand am citit.
Si totusi, personajul nostru principal nu pare foarte afectata de asta. Parca e prea ocupata sa-si gaseasca cu ce sa se imbrace.  Abia dupa aia isi aduce aminte de ce tocmai aflase. Putin cam ciudat, daca ma intrebi pe mine. Ai fi putut sa descri mult mai detaliat tot ceea ce ar fi putut simti ea in momentul acela. De asemenea, poate nu am fost eu atenta, insa cred ca nu ai specificat de la cine era scrisoarea.
In orice caz, nu e nimic daca descrierea nu e punctul tau forte. O sa te imbunatatesti cu siguranta, mai ales ca este si primul tau fic. Si eu trec prin aceleasi 'procese' la momentul actual, deci poate o sa ne imbunatatim impreuna. ;D
Spor la scris!   


pus acum 11 ani
   
BlackAngel
Greieraş

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 135
Hey tuturor ! Scuze pentru acest capitol , nu am folosit prea multa descriere si e cam sec , dar sper sa il inghititi . Mai jos am pus o poza cu Hamako :


Curtea din spate a spitalului era imensa ….
Nu era cine stie ce , fara banci , fara tufisuri .. doar mormane de zapada ( ninsese destul de bine in astea 30 de min. ) Aveam ciudata senzatie ca trebuie sa fac un lucru bun , dar nu stiu de ce .

  La  poarta era o batranica zbarcita , care , dupa parerea mea cersea pentru o bucata de paine . Cum aveam cativa lei amarati  in buzunar , i-am dat ei . Am fost un km de fericita cand am vazut ca s-a bucurat pentru acei 5 lei pe care ii aveam . Si    sper ca isi va cumpara o paine sau altceva de genul asta cu  ei. 
Trist este ca anumiti “cersetori”    cumpara bautura si tigari din banii primiti , acei oameni sunt buni actori , castigand mila inocenta a celor mai instariti  .   
Ma rezem de un copac rece si gros de aici , din singura portiune de beton ce nu a fost acoperita de zapada din toata curtea asta ingrozitoare si pornesc MP3 ul . Pentru unii muzica nu este cine stie ce , dar pentru mine este . Majoritatea melodiilor de pe MP3ul asta fac parte dintr-o perioada a vietii mele – trista sau vesela , lunga sau scurta - .    Se face din ce in ce mai frig si intunecos  deci hotarasc sa plec in mica si   sumbra mea camera  .E noapte , o noapte rece , tacuta parca prea tacuta , deci mai bine ma bag in patul mue mic si calduros , oarecum  . 

    -2 zile pana la Craciun –
  Tot aceeasi monotonie stranie  , nimic nu pare schimbat . In afara de acea batrana ,  aici nimic nu mi-a adus fericirea , asi vrea sa mai pot face un bine cuiva , dar cui ?   
Oare Toshi ce face de sarbatori …. ?

Toshi’s P.O.V. :

2 zile pana la Craciun .  Nu am nici un chef . In viata mea nu am petrecut Craciunul ca ceilalti si nici nu am de gand .
Pentru unii Craciunul este minunat , dar pentru mine este doar o simpla zi . Nu prea am zile de care ma bucur , nu am absolut de ce . Toata viata am stat aici fara nici o mica bucurie . Din putinele lucruri pe care le  stiu , de Craciun se dau cadouri . Asi vrea sa vad cum este sa primesti un cadou …..

Hamako’s P.O.V :

Cum spuneam , mai vreau sa fac un bine , cat de mic … Poate daca ii fac ceva acolo , un cadou lui Toshi o sa ma simt mai bine . El imi aminteste vag de Ryuu cand era suparat , ceea ce se intampla foarte rar , numai ca Ryuu avea o moaca mai prietenoasa . Inca nu am aflat ce boala avea , desi nu ma bate curiozitatea asa de tare incat sa vreau sa aflu , mai bine asa . Macar sa ii fac ceva lui Toshi , la cat de trist e poate ca i-ar face oarecum placere .
         -     Peste 3 ore –

Pfoai , este in sfarsit gata . Arata destul de bine , acum , dupa 3 ore de munca grea sper macar sa spuna acolo , un multumesc . Dar cum este ora 10 noaptea , cam tarziu , il pun dimineata , inainte sa vina Aiko . Ea deobicei  vine pe la 10 : 30 , deci daca ma trezesc cam pe la 9 o sa am timp . Sigur o sa ii placa, trebuie sa ii placa .

  A doua zii....

Modificat de BlackAngel (acum 11 ani)


_______________________________________
Va fi candva o zi ,
Cand seceratorul va veni
Iar ochii ni se vor impaienjeni .

pus acum 11 ani
   
BlackAngel
Greieraş

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 135
Salut inca odata ! Umm .. scuze dar facusem dublu post si nu vreau avertizare , voiam sa spun ca acum chiar nu o sa mai am prea mult timp . Treaba si teaba si sora mea si alte chestii . Scuze .. Bye !

Modificat de BlackAngel (acum 11 ani)


_______________________________________
Va fi candva o zi ,
Cand seceratorul va veni
Iar ochii ni se vor impaienjeni .

pus acum 11 ani
   
Denii
Membru

Din: Constanta
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 83
Hei! 
Interesaant ce se intampla aici.
Ma intreb la ce a lucrat ea 3 ore. Toshi, ai face bine sa-ti placa!
Haha!
Abia astept nextul!


pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Stiu ca e din capitolul trecut dar nu ma puteam abtine.

BlackAngel a scris:

Singurul lucru de care pare interesat este sa stea in camera lui micuta si intunecata , naiba stie ce face acolo.

Poate face l**a, daca te-ai prins ce am zis =))
(Tot pentru capitolul trecut)
Ar fi trebuit sa descri mai mult sentimentele lui Hamako atunci cand a aflat ca Ryuu a murit. Spui tu putin acolo ca sufera si e trista, apoi arunci bomba si iesim din starea aia de melancolie *Oare Toshi ce face?* Intrebarea nu este bine plasata.
Acum revenim.
Dragut capitol si ma bucur ca Hamako a facut ceva bun. Sper ca batranica aia sa-si ia paine si pateu, nu droguri sau alcool. Eu una chiar izbucnesc in plans cand vad oameni amarati care nu pot sa auda/vorbeasca/vada sau au picioarele taiate de la genunchi in jos (am vazut un astflet de om odata).
>:) Sunt curioasa sa vad ce a facut Hamako in aceste trei ore. Probabil Toshi o sa fie fericit, asa dorea sa vada cum e sa primesti un cadou.
Pune mai multa descriere si totul va fi bine.
Adu nextu repede si numa bene.

Modificat de Miss*M (acum 11 ani)


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
BlackAngel
Greieraş

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 135
Hey ! Paii , dupa cum vedeti , am adus continuarea , scuze pentru descriere ,  si pentru gramatica mea handicapata , daca am gresit pe undeva . Lectura placuta !

    Dimineata …. O dimineata alba , luminoasa , plina de fulgi de nea perfect formati , ce se vad pe fereastra intredeschisa  . Astazi trebuie sa pun cadoul , mi-e o lene de mor  . Ar face bine sa ii placa , altfel il ucid . Shit ! E 9:30 . Trebuie sa-mi tarasc picioarele astea grele  pana la usa ponosita a lui Toshi ,  pun cu grija cadoul , bat la usa si alerg in camera . Pana la urma , ce ar putea merge prost ? E dimineata , nu vreau sa-mi stric pofta de viata .
Sa trecem la treaba ! 

Toshi’s P.O.V :
Pfoai , inca o dimineata ingrozitoare , cer luminous , fulgi de nea .. ekk . Ora … 10:00 .
Ce mama naibii bate asa ? Neah , nu am nici un chef sa deschid usa asta blestemata  . Dar tot bate , deci e ceva cu adevarat important . Daca nu , cel care bate o sa aiba de platit intreaga lui viata . 

Hamako’s P.O.V. :
Vine ! Bun , cadoul este jos , eu in pijamale negre si caciula cu urechi albe de iepure , mai e o zi pana la Sfantul Craciun , nu am ratat nimic , sper . Fugi !

Toshi’s P.O.V. :
-    Cine naiba e ? Tip eu , dar nimic . Pe jos era  o cutie dreptunghiulara , rosie cu stelute albe si o eticheta lipita de el pe care scria :

“ Draga Toshi ,
Cu ocazia sarbatorilor de Craciun m-am gandit sa iti ofer acest dar din suflet .
                                                                                                        Cu drag , Hamako “

Okeyy , asta e ciudat , piticania sa-mi dea mie un dar de Craciun . Bun , asta e o farsa sau tipa chiar e draguta in felul ei .
Iau cadoul in camera si il deschid , usor , usor ….

Hamako’s P.O.V. :

L-am auzit ca l-a luat . Trebuie sa ii placa , am lucrat la el 3 ore grele .

Toshi’s P.O.V. :
E superb …. E o icoana a Mantuitorului pictata manual . Prea frumos … nici nu stiu cum sa o rasplatesc pe biata fata . Eu nu am nici un talent . Sau poate am ? Ah , da , eu scriu poezii , poezii sumbre , deci nici asta . Poate daca ii dau o imbratisare si ii spun multumesc . Merge asta . Da , asta se poate sa mearga .


_______________________________________
Va fi candva o zi ,
Cand seceratorul va veni
Iar ochii ni se vor impaienjeni .

pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Mi-a placut, cu toate ca e cam scurt =))
Nici nu ma asteptam sa-i dea o icoana, ma gandeam si eu la un fular tricotat sau ciorapi.
Oricum, dragut ca lui Toshi i-a placut, iar acum ii va da o imbratisare lui Hamako ^^ Dar se putea stradui sa scrie o poezie frumoasa, un nou colind pentru Craciun =))
Numa bene.


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
BlackAngel
Greieraş

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 135
Buna ! Am adus continuarea , mai lunga si din pacate ultima . Sper sa va placa si ca v-ati bucurat de scurtul meu fic  !


-    Hey Toshi ! Ce te aduce pe aici ?
-    Hey ! Pai … vroiam sa iti multumesc pentru cadoul de Craciun . Inseamna Mult pentru mine . Spunand acestea , Toshi o imbratisaza pe Hamako .
Hamako’s P.O.V. :
Nu pot sa cred ! Toshi era atat de rece cu mine …. Iar acum ma imbratisaza ? Ori visez , ori tipul asta poate fi si dulce . Este la fel de cald cum era Ryuu . Lacrimi cristaline imi napadesc obrajii moi si calzi . De ce a trebuit sa pleci ? De ce viata e asa de cruda ? Sute de intrebari se invart in capul meu . Nu mai rezist ….

Toshi’s P.O.V. :
Ce se intampla cu Hamako ? Plange … plange in hohote . Nu cred ca am facut ceva gresit . Poate ii amintesc de tipul ala … fostul ei iubit , l-am auzit pe director vorbind despre o scrisoare prin care se anunta moartea unuia …. Imi pare rau de ea , dar nu am ce-I face .

Hamako’s P.O.V. :
-    Hey Hamako , esti bine ? Se aude vocea mohorata a lui Toshi , anuntand ca a auzit plansul meu .
-    Um … Da , cred . Am … amintiri triste …
-    Imi pare rau pentru prietenul tau . Asta e viata , cruda .
-    Ai dreptate , dar este cruda doar pentru mine .
-    Si eu am probleme din astea , nasoale . Dar timpul tece si se rezova .
-      Mda , sigur .
    Sarcasmul din vocea mea l-a facut sa zambeasca . Nu inteleg ce il amuza .


Toshi’s P.O.V. :

Si ea sufera ca mine . Poate ca ar fi mai bines a ne traim suferinta Impreuna .
-    Auzi , Hamako , dute si pune cava mai gros pe tine . Mergem afara !
-    Hm ? Ok …
Hamako’s P.O.V. :
Oare ce-I in capul lui ? In fine , nimic rau nu se poate intampla , sper . Mi-am luat pe mine un pluover negru , o geaca de blana alba , niste blugi negri si niste cizme rosu sangeriu .

Toshi’s P.O.V.  :

  Deci .. cu ce sa ma imbrac ? Nu cred ca pentru o iesire in oras trebuie sa ma imbrac cine stie cum . Niste blugi , un pluover , sneakersi si o jacketa sunt perfecti .
Ies pe usa si o vad pe ea , asteptand sa vin . Arata ca un inger .
-    Hey Hamako ,arati bine  !
-    Mersi .. .
Vocea ei suna un pic tremurata , deci e derutata . Ca toti oamenii de altfel .
-    Mergem ?
-    Sigur !

Orasul este superb ! Nea peste tot , cantece de Craciun , tot felul de oameni mergand in directii diferite … Iar cel mai frumos lucru este ca sunt cu Hamako .
-    Ce frumos ! Nu Toshi ? Se aude vocea vesela a persoanei pe care o indragesc din ce in ce mai mult .
-    Da , frumo- Nu apuc sa termin bine cuvantul caci ma trezesc cu un bulgare in cap . De la Hamako , normal . Avea un zambet larg , are chef de joaca piticania .
-    Iti place ? Asta e spiritul de sarbatoare ! 
-    Deci asta , eh ?   Totusi nu dau , mi-e mila de fata ei inocenta .

Necunoscut’s P.O.V. :

-    Deci , cum iti ziceam am fost la ea si cand am vazut ce masina are am inn- Hm ? Bai , fi atent . Cheama salvarea !
-    De ce ?
-    Pai cum adica de ce ? Handicapatul ala i-a lovit din plin pe cei doi ! Grabeste-te !
Hamako’s P.O.V. :
Ce- Ce s-a intamplat ? De ce aud tipete .. si sirene de politie ? Unde e Toshi ? Unde sunt eu ? De ce totul in jur se face alb ? Am murit ? Cate intrebari …
Ce e acea lumina ?
  Mdeic’s P.O.V. :
-    Imi pare rau domnule director . Nu se mai poate face nimic pentru cei doi . Impactul a fost prea puternic .
-    Inteleg ….

Toshi’s P.O.V. :
U-Unde e Hamako ? Sunt mort ? De ce totul e negru ? Imi .. Imi amintesc .
Ne bateam cu bulgeri cand un tip ne-a lovit din plin . Avea o sticla e bere langa el .
Singurul lucru pe care asi vrea sa-l fac acum este sa-mi iau la revedere de la  frumoasa mea Hamako ….

                         Sfarsit !


_______________________________________
Va fi candva o zi ,
Cand seceratorul va veni
Iar ochii ni se vor impaienjeni .

pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
=(( Ce sfarsit tragic. Nu pot sa cred, cand se simteau si ei mai bine, cand au inceput sa devina mai apropiati...=((
Sa trecem peste asta, e prea dramatic. Ficul a fost unul fain, cam scurt ce-i drept, dar mi-a placut ^^


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la