Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
lovely_pink pe Simpatie
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 48 ani
Lumea noastră Anime / Ficuri Originale / Eu,tu si muzica Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Am revenit cu un nou fic,care il dedic lui Yoyo.Nu am pus poze cu personajele.Va las pe voi sa va imaginati.Eu doar le voi descrie.

  Capitolul 1

  Era o dimineata frumoasa. Razele soarelui invaluie intreaga Japonie, intrand si in camera mea. Sagetile de lumina imi intra in ochi. Oricat as fi incercat sa le ignor si sa imi continui somnul, timpul nu imi permitea. M-am ridicat din pat si am mers la dus, lasand apa calda sa imi rasfete trupul obosit, care tanjea dupa somn. Dupa ce am termint cu dusul, mi-am aranjat parul blond, lung pana la fund, apoi mi-am ales din sifonier o pereche de blugi albastri taiati care sa-mi puna in evidenta picioare si o bluza neagra mulata,cu trupa mea preferata: Asriel.Mi-am pus in picioare o pereche de tenisi negri, mi-am luat ghiozdanul si am coborat jos sa iau micul dejun.Mama era la bucatarie, pregatea masa, cantand, ,,ce naiba? nu aud eu bine? de cand s-a apucat mama de cantat si eu nu stiu?'' pentru un moment credeam ca am nimerit in alt univers....sau poate am luat-o eu razna.Ma asez la masa si o salut:
-,,Buna dimineata mama!'' ii spun dupa care ma apuc de mancat clatitele delicioase pe care mi le-a facut mama, care apropo azi e mai vesela decat de obicei, prea vesela.De obicei cand e vesela pune ceva la cale.Nu e de bine.
-,,Eric, era sa uit, de azi mergi iei ore de muzica. Sa fii la ora 16 acasa la domnul profesor Makumoto.''
-,,Ce?'' cand am auzit era sa mi se prinda mancarea in gat.Nu merg la profesorul ala nici mort.
-,,Nu te bucuri?'' intreaba mama cu zambetul pana la urechi.
-,,Ba da!!''. Ce altceva puteam sa-i spun?ca ma inteleg cu el cum se intelege cainele cu pisica? M-ar fi expediat in Elvetia la scoala militara.Mai bine imi tin gura.
-,,Unde spuneai ca trebuie sa ma intalnesc cu domnul profesor?''
-,,La el acasa"
-,,Minunat'' i-am spus mamei afisand un zambet fals.Mi-am luat ghiozdanul si am luat-o la goana pe scari.Am urcat in masina si i-am spus soferului sa se grabeasca.Am ajuns la scoala si am urcat scarile in cautarea clasei mele.Eu eram clasa a 11 a, la cel mai bun liceu din Tokyo.Deoarece parintii mei erau oamnei importanti nu-si puteau permite ca fiul lor sa invete intr-o scoala oarecare.Am intrat in clasa si m-am asezat in prima banca din mijloc, la cativa cm de catedra.Acolo m-a asezat desteptul ala, ca sa ma poata supraveghea.Usa se deschide usor si clasa intra profesorul de muzica Makumoto Dai, in varsta de 25 ani, cu parul violet lung pana la umeri  si ochelari, pe care ii poarta doar de forma, sa para mai filozof si cu catalogul in mana ca sa imi mai ,,daruiasca'' inca un patru,nu pentru ca nu stiu sa cant, dimpotriva, eu cant cel mai bine la pian dintre toti.Colegii mei imi spun,,Pianistul''.Imi da note mini pentru ca nu sunt atent la ora.Isi ocupa locul de la catedra si trece absentii in catalog, dupa care incepe lectia.Parca timpul trece mult mai greu decat de obicei.Tocmai cand credeam ca ora nu se mai sfarseste, si nu mai scap de el, in sfarsit  suna clopotelul.
La sfarsitul orei,profesorul vine in spatele meu si imi sopteste la ureche:,,Te astept dupa ore la mine acasa''. 
Mama si ideile ei stralucite.Sa-i dea ei ore nu mie, eu nu am nevoie, mai ales de la el.Pentru prima data in viata imi doream ca orele sa nu se mai sfarseasca, dar n-a fost sa fie.Orele au trecut iar acum merg acasa sa ma schimb si apoi acasa la profesor ca sa imi dea lectii.Trebuie sa respect dorinta ,,majestatii sale''(mama). Daca era tata acasa as fi avut cui sa ma plang, atunci mama nu ar fi putut face nimic, dar din pacate tata e plecat in America.Am ajuns acasa, mi-am facut un dus rapid si m-am imbracat cu o pereche de blugi negri stramti si o bluza tot neagra, cu taieturi in zona umerilor.Am decis sa merg pe jos pana la casa profului, deoarece nu era la mare distanta, si nu mi-ar strica o plimbare.Am ajuns in acolo cam in 10 minute, am sunat la sonerie si am asteptat.In fata usii a aparut profesorul intr-o camasa desfacuta cu parul ud si fara ochelari...nu arata deloc rau.Adevarul este ca sunt bi, dar nimeni nu stie.Daca ar fi stiut mama...as fi fost de mult in Elvetia.
-,,Ce e? ai impietrit?'' vocea lui ma intrerupe din visare.
-,,Sunt doar putin uimit sa va vad asa''.M-a poftit inauntru si m-a intrebat daca vreau sa ma serveasca cu ceva.Am refuzat, i-am spus ca prefer sa incepem cat mai repede.In livingul frumos mobilat se afla un pian.Mi-a spus sa-i cant ceva, orice piesa vreau.Am inceput sa cant o piesa de a lui Mozart, la inceput eram putin agitat dar am scapat de orice emotie, degetele mele parca dansau pe clape, lasandu-le sa cante in voie. La mijlocul cantecului profesorul m-a intrerupt.
-,,Ce sa intamplat?'' am intrebat, incercand sa-mi mentin calmul.Mama spunea mereu ca un pianist trebuie sa fie calm.Eu i-am intrecut pe toti cu ,,calmul'' meu.
-,,Ai cantat foarte frumos, insa nu trebuie sa trebuie sa-ti menti concentrarea si sa nu te lasi dus de val''.
-,,E ceva gresit daca ma las dus de val?'' il intreb, putin nedumerit, chiar nu am inteles.El vine si se aseaza in spatele meu si imi spune:
-,,Nu! insa trebuie sa fi atent, daca te lasi dus de val ai putea sa gresesti notele, si atunci tot cantecul ar fi distrus.De aceea incearca sa ramai cu picioarele pe pamant''.
-,In regula'' -m-am lasat convins.S-a ridicat de langa mine si s-a indreptat catre un dulapior micut dintr-un colt al camerei de unde a scos o piesa necunoscuta mie, avea un nume nemtesc.
-,,Acum incearca sa canti piesa asta, si incearca sa ramai concentrat''.
-,,Am sa incerc'' -e tot ce am reusit sa spun, niciun comentariu, oare ce se intampla cu mine.Am inceput sa cant, m-am concentrat asa cum mi-a spus el si pana la urma am reusit.
-,,Bravoo!!! stiam ca ai sa reusesti'' mi-a spus aplaudandu-ma si asezandu-se iar in spatele meu.Mii de fiori m-au cuprins in acel moment.S-a apropiat de urechea mea si imi sopteste,,Esti cel mai bun elev al meu, mi-ar placea sa te cunosc mai bine'' cu acea voce senzuala.Nu am raspuns, nici nu stiam ce ar fi trebuit sa spun in acel moment.Si-a pus capul pe umarul meu, si am ramas asa timp de cateva secunde, dupa care am rupt tacerea.
-,,Sper ca nu aveti de gand sa adormiti pe mine''.El a inceput sa rada.
-,,Nu suntem la scoala, ca sa fii politicos.Spune-mi Dai''
-,,Bine Dai, ne vedem maine''. Mi-am luat ghiozdanul si am plecat acasa.

eu,tu muzica revenit nou fic,care dedic lui yoyo.nu pus poze las voi doar voi capitolul 1  era

13.5KB

Modificat de Daya-chan (acum 11 ani)


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Salut acolo! Îmi făceam rondul de seară (ca fantomă ) pe la ficuri originale și ce văd? Fic nou! L-am citit și acum am să-ți las un comentariu.

   Ce nu-mi place la fic este că pui linia de dialog, iar apoi ghilimelele. Se pun ori ghilimelele, ori linia de dialog! Prea multă aglomerație de semne acolo și nu arată bine, deloc.
În schimb, ceea ce apreciez, este acuratețea cu care lucrezi. Dar mai ales faptul că personajele tale sunt masculine (mă refer la cele principale). Am văzut că mai ai un fic la originale care este yaoi, deduc că și acesta este tot cu secvențe yaoi. Oare așa să fie? Întrebare întrebătoare… hi hi.

   Personajele au trăsături diferite față de câte am întâlnit până acum, apreciez asta. Mai apreciez și ceea ce ai scris la început

Daya-chan a scris:

Nu am pus poze cu personajele.Va las pe voi sa va imaginati.Eu doar le voi descrie.

 
Partea de la sfârșit m-a amuzat tare:

Daya-chan a scris:

,,Sper ca nu aveti de gand sa adormiti pe mine”


  Relația dintre profesor și elev face pași repezi, ceea ce nu știu cât de bine va fi, deci aștept următorul capitol ca să mă lămuresc! Până atunci, fă ceva cu acele ghilimele înainte de linia de dialog.

Modificat de keepthefaith 2 (acum 11 ani)


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Imi pare rau pentru greselile mele de ortografie, si de exprimare.Sunt incepatoare.Multumesc mult pentru critica, ma ajuta mult.Ficul este yaoi.Sper ca data viitoare sa nu mai fac atat de multe greseli si sa ma inbunatatesc. See ya:X:X

eu,tu muzica imi pare rau pentru greselile mele mult pentru critica, ajuta mult.ficul este yaoi.sper

13.5KB


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Capitolul II

  Florile de cires invadeaza intregul Tokyo cu frumusetea si parfumul lor. Un parfum atat de ametitor incat te face sa uiti tot,...sau nu.Un singur lucru nu pot uita, si anume: pe Dai.
 
Am plecat de la el si m-am indreptat spre casa.Odata ajuns am intrat in camera si m-am aruncat pe patul moale si pufus lasand somnul sa ma fure.Cand m-am trezit era ora 18:00, trebuia sa ma trezesc si sa invat pentru testul de maine de la matematica.Eu nu prea invat, doar atunci cand am un test, invat si eu ceva cat sa iau nota de trecere.Daca ar stii mama...,ea crede ca eu sunt unul dintre cei mai buni elevi pentru ca asa i-a zis cel mai bun prieten al meu pe nume Yuki, si ea l-a crezut.Tipul se pricepe sa minta, si pe mine m-a fraierit de cateva ori.Soneria telefonului imi intrerupe sirul gandurilor.Ca tot vorbeam de lup, ma suna Yuki.
-Hey Eric, ce faci?
-Mai nimic! raspund plictisit.
-Ce zici daca ne intalnim la ,,locul nostru''?
-A tecut o luna de cand nu am mai mers acolo, si de cand nu te-am mai vazut! ne vedem intr-o ora.I-am spus si am inchis.Nu am mai fost de mult acolo, la ,,locul nostru'' cum ii spuneam noi unui vechi club la care mergeam inca de cand aveam 15 ani.Acolo gasesti de toate, dame de companie, mafioti, dealeri.Clubul Black Cat(pisica neagra) este locul unde se afla cei mai mari si mai puternici mafioti din intreaga Japonie.Mi-am facut un dus rapid, mi-am luat o pereche de blugi negri cu lanturi, o bluza gri, o pereche de manusi fara degete negre desigur, si tenisi, care erau tot negri.L-am rugat pe sofer sa ma duca in fata clubului unde il asteptam pe Yuki, care intarzie, tipic.
-Hey Eric, mai traiesti? striga Yuki  ca nebunul pe strada.
-Aaa nu, sunt mort, dar cum in sicriu nu aveam tub de oxigen, am iesit la suprafata ca sa fac rost de unul.
-Ha ha! azi nu am chef de glumele tale.
-Dar de ce ai chef? intreb, stiind ca mai tarziu o sa regret.De obicei cand spune ca nu are chef de glume inseamna ca pune ceva la cale, si sincer nu vreau sa aflu.
-Pot sa iti arat daca...ne luam o camera, o sampanie...ce zici? . Imi zambeste pervers si ma prinde de talie. Il imping si m-a indrept spre usa clubului lasandu-l in urma.
-Deci accepti? m-a intreaba cu acelasi zambet seducator.Ar vrea el.
-In visele tale!
-Cum poti sa fi atat de rau? ma intreaba facand o fata de catelus plouat.
-Foarte simplu. Am intrat in club, unde ne-am asezat la bar si am comandat ceva de baut.Aici nu conta ca esti minori, altfel spus aici totul este ,,legal''.Yuki si-a comandat 2 martini.Probabil era inca suparat ca l-am respins.Ma rog, de fiecare data cand il resping se supara dupa care isi revine si incearca iar si iar.Nu se invata minte niciodata.Dar de data asta era diferit.
-Si..ai vreo iubita? ma intreba in timp ce sorbea din paharul de martini.Nici macar lui Yuki,cel mai bun prieten al meu nu i-am spus ca sunt bisexual, desi cred ca avea banuieli.
-Nu! i-am raspuns indiferent.Pana acum am avut doar aventuri, nici o relatie serioasa, sau de durata.Nici nu aveam de gand sa ma implic in asa ceva.Nu credeam ca aveam sa ma indragostesc vreodata.
-Nu vrei sa mergem in camera? ma intreaba Yuki.Avea o sclipire in cohi, semn ca era ceva ce il framanta.Am mers amandoi in camera si ne-am asezat pe pat.Privirea lui era tot aceiasi.
-Ce s-a intamplat cu tine? ce te framanta?
-Cum ai stiut ca ma framanta ceva?
-Am vazut in ochii tai ca ceva nu e in regula.Altfel nu acceptam sa vin cu tine in camera.
-Pai...am o problema cu o fata.
-Tu ? probleme cu fetele? asta-i buna!
-O tii minte pe Alice, fata care am invitat-o la petrecere, acum o luna?
-Da! ce-i cu ea?
-Dupa ce s-a terminat petrecerea am dus-o acasa la mine, unde ne-am petrecut noaptea impreuna.
-Asa si? nu e prima data cand faci asta!
-Dar atunci eram atat de beat incat nu m-am protejat.E posibil ca ea sa fi ramas insarcinata.A spus ca merge maine la doctor sa-si faca un analize.
-Si daca a ramas insarcinata...de unde stii ca e al tau? nu ai fost primul care a avut-o, si nici ultimul.De asta sunt sigur.Doar stii ce reputatie are.
-Poate ai dreptate. Privirea lui era atat de trista.Ii venea sa planga si s-a aruncat in bratele mele.Imi parea foarte rau pentru el.Nu vroiam ca parasuta aia sa-i distruga viata.I-am spus ca am ceva de facut si am plecat de acolo.Am sunat pe cineva si am facut rost de adresa ei.E timpul sa-i fac o vizita ,,celei mai cuminti fete din clasa'', cum o numesc profesorii.Daca ar stii adevarul le-ar pica fata.Alice era in clasa cu mine, dar l-a cunoscut pe Yuki la o petrecere si asa au continuat sa se vada.Yuki era de la un alt liceu  aproape de al meu.Asa se puteau intalini si in pauze.Am ajuns in fata casei lui Alice.Am sunat la sonerie si am sperat ca e singura acasa.Aud pasi indreptandu-se catre usa.La usa iese Alice, care ramane cu gura cascata cand ma vede.
-Inchide gura ca intra musca!
-Buna Eric!
-Mda buna.Esti singura acasa?
-Da! fata i se lumineaza dintr-o data.Probabil isi inchipuie ca am venit sa mi-o trag cu ea.Imi pierd rabdarea cand o vad atat de tampita.
-Am venit sa vorbim despre Yuki.
-Ti-a spus? isi pleaca capul crezand ca ma impresioneaza.
-Daca ai impresia ca o sa te las sa-i distrugi viata, te inseli.Chiar daca ramai insarcinata stiu sigur ca acel copil nu e al lui.Cine stie cu cati te-ai mai culcat.
-Cum poti sa crezi asa ceva? Yuki e singurul cu care...
-Mda singurul, cu care te-ai culcat? nu prea cred.Sunt o multime de baieti care sustin ca le-ai trecut prin pat.
-Nu-i adevarat!!
De data  asta chiar mi-am pierdut rabdarea.O iau de par si o lovesc de perete facand-o sa planga.
-Asculta-ma bine, nu-mi pasa ce faci si cum faci si cu cine, dar daca il ranesti pe Yuki va fi vai de tine.Am lasat-o sa planga si am plecat de acolo.Yuki e singurul meu prieten, singurul care mi-a fost tot timpul aproape.Nu am de gand sa las o panarama sa-l ia drept prost si sa profite de el.Cand am ajuns acasa, am avut parte de alta surpriza.Dai a venit la mine pentru ca l-a sunat mama si l-a rugat sa ma ajute  la mate.Mama a vorbit cu toti profesori.Desigur nu s-a prea interesat de notele mele, era convinsa ca am note mari. Da sigur! de la 5 pana la 7.Mai mari de atat ar necesita prea mult efort. Mama are metodele ei de convingere pe care le-a aplicat si pe profesorii mei, si i-a convins ca de fiecare data cand urmeaza sa dau o lucrare, sa o anunte pe ea prima.Data viitoare distrug toate telefoanele din casa, infara de al meu, iar daca il cere ii spun ca nu merge.
Intru in casa si ii salut pe Dai si pe mama, care era incantata sa-l cunoasca pe profesorul meu, avand in vedere ca parintii mei sunt divortati si ca ei ii plac baietii mai tineri.Sa indrazneasca sa se dea la el ca o impachetez si o trimit la bunica.Stiu ca buni o pune la punct mereu.Cat timp e la ea, nu indrazneste nici sa ridice capul fara permisunea ei.Cea mai tare bunica din lume.Si cat despre bunicul...el e super.De fiecare data cand merge mama la ei ii face cate o farsa.Data trecuta a speriat-o pe mama cand facea curat in baie cu un soarece.S-a speriat atat de tare incat s-a impiedicat de o galeata cu apa si a cazut in cada cu apa fiarta pe care a pregatit-o ca sa spele nu stiu ce prostie.Am ras o saptamana.
Dai si mama stateau de vorba in sufragerie.Merg si eu sa aflu despre ce vorbesc, si aflu ca discuta despre moda.Ma uit lung la ei si nu-mi dau seama in ce lume am intrat.Mi-as fi dorit sa ma teleportez in alt univers, ca sa nu dau ochii cu Dai.

Modificat de Daya-chan (acum 11 ani)


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
imi pare rau ca e atat de scurt dar nu am prea avut timp sa scriu.Pun continuarea alta data

eu,tu muzica imi pare rau atat scurt dar prea avut timp scriu.pun alta data

13.5KB


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Denii
Membru

Din: Constanta
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 83
Hei !
Ok, deci e primul fic yaoi pe care il citesc
E interesant, avand in vedere ca e o cu totul si cu totul alta perspectiva decat ceea ce cunostea 'omenirea' pana acum.
In orice caz, voi citi si continuarile. Sunt curioasa daca Eric se va indragosti de vreo fata pe parcurs, sau nu.

Stiu ca nu e frumos ce fac acum, o sa para ca las commenturi doar ca sa rog lumea sa treaca si pe la ficul meu, insa se pare ca nimeni nu-l prea baga in seama. As aprecia daca ai trece 2 secunde. Daydreaming se numeste. =D
Ok, pe data viitoare! 


pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Draga Denii, cine stie, ma mai gandesc la ideea ta.Dar de obicei in ficurile mele nu se intampla asa ceva. Dar cine stie?viata ia intorsaturi ciudata. Sper ca o sa-ti placa si urmatoarele capitole. Cat despre ficul tau....Daydreaming nu? o sa trec si o sa-ti las si un comment.Iti multumesc pt vizita. pup dulce

eu,tu muzica draga denii, cine stie, mai gandesc ideea ta.dar obicei ficurile mele intampla asa

13.5KB


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Caoitolul III

Tot ce imi tecea acum prin minte era ,,Da Doamne sa se termine cat mai repede ziua asta". Imi venea sa o strang de gat pe mama pentru ce mi-a facut. Nu stiam ce se petrecea cu mine, niciodata nu m-am simtit asa.Merg in camera mea, alaturi de Dai, ca sa ma ajute sa invat la matematica pentru test.Un profesor de muzica ma ajuta la mate. Huh? cam greu de crezut.Lumea asta e ciudata, s-au intamplat atatea minuni, de ce nu mi se putea intampla si mie o minune sa dispar din tara asta macar pentru o saptamana, in Cuba daca se poate.Nu am eu norocul asta. Ajung in camera mea, unde ne asezam amandoi pe pat.
-Sa vedem....de unde incepem? intreaba Dai.
-De la inceput....ii spun eu ironic.Am inceput cu ecuatiile.Dai imi explica, si eu ascultam atent.Nu eram prost insa de regula invat  doar la materiile care imi plac.Si la restul invat doar putin, cat sa iau o nota bunicica.Dupa ce imi explica, Dai m-a pus sa rezolv un exercitiu. Nu a fost deloc greu, am tinut minte ce mi-am explicat Dai si l-am rezolvat bazandu-ma pe teorie.
-L-ai rezolvat foarte bine, avand in vedere notele tale de la matematica.
-Si avand in vedere ca urasc matematica.
-Chiar si asa, trebuie sa faci un progres, sa arati ca poti fi mai bun de atat.Apropo mama ta vrea sa-ti  dau meditatii la mate tot anul.
-Ce? nici gand!!!
-Trebuie! E in interesul tau sa inveti, daca vrei sa ajungi ceva in viata.Stiu ca vei ajunge un mare pianist, dar pana atunci trebuie sa iti continui scoala, sa mergi la o facultate, iar ca sa intri trebuie sa ai note bune la toate materiiile.
-Singurul lucru care ma intereseaza este muzica, restul e nimic. Raspunsul meu ar fi dezamagit orice profesor, insa nu si pe el.Insa el a zambit la auzul acestor cuvinte.
-Dar ai dreptate, trebuie sa am note bune la toate materiile.
-Ma bucur ca ai inteles, si ma bucur  ca iti place atat de mult muzica.Ea e cea care da culoare vietii.Fara muzica oamenii ar fi mult mai plictisitori.Viata ar fi mult mai plictisitoare.
-Interesant.Dar putem sa terminam odata cu lectiile.Mai am si alte lucruri de facut.
-Cum ar fi sa mergi la Black Cat?. Intrebarea lui m-a lasat cu gura cascata.De unde stia el ca am fost acolo?
-Ma spionezi?
-Nu, treceam intamplator pe acolo, si te-am vazut intrand impreuna cu un un alt tip.E prietenul tau?.Insa gestul lui de a te prinde de talie ma face sa cred ca sunteti mai mult de atat.
In privirea lui nu am putut citii decat gelozie.Cum se face ca el era acolo? Nu cred povestea ,,treceam intamplator pe acolo".
-Suntem doar prieteni. El are obiceiul sa-mi faca fel si fel de propuneri, dar in gluma. Insa acum are alte probleme mai garave cu o panarama.Si cum se face ca treceai pe acolo? fregventezi astfel de locuri?
-Nu prea.Mergeam la o prietena, care locuieste in acea zona.Dar tu ce cautai acolo? Stii ca esti minor?
-Stiu.Nu e prima data cand merg acolo. Acolo orice e legal, chiar si pentru minori.
-Interesant.Nu e bine pentru tine sa mergi acolo, nu stii ce se poate intampla.
-Calmeaza-te, tata e prieten cu patronul barului.
-Tatal  tau stie ca mergi acolo?
-Nu, dar nimeni nu-i va spune.
Era putin cam surprins de ceea ce a aflat.E ceva ciudat la profesorul asta. Ma intreb daca intr-adevar a mers la o prietena, poate iubita. Nu am auzit sa aiba una pana acum. In liceul meu se afla totul, de obicei.
-Si spuneai ca mergeai la o prietena....sa fie doar prietena sau sa fie mai mult de atat?
-Ce curios esti.
-Si tu ai fost la fel de curios, nu?
-Ai dreptate.
-Deci? verdictul final?
-Sunt vinovat. E o fata cu care intretin relatii, dar nu am nimic serios cu ea, nici macar nu suntem iubiti.
-Hmm....ma asteptam.Pari genul de persoana.
-Asa crezi? dar tu?ai vreo iubita?sau ai alte preferinte?
-Sunt bi - spuneam lasandu-mi capul pe spate, Nu credeam ca o sa-i spun.Nu am spus nimanui pana acum.Nu pare surprins de ce i-am spus, ci dimpotriva, zambeste.Oare se astepta la asta?
-Si eu sunt bi.
-A da?. Chiar nu ma asteptam la asta.Soneria unui telefon ne intrerupe.Era telefonul lui.De la celalat capat raspunde o voce de femeie.Poate e cea de care mi-a spus.De parca mi-ar pasa.Sau imi pasa? Nu fi ridicol, de sa-ti pese?imi spuneam in mintea mea.Convorbirea s-a terminat.
-Trebuie sa plec.Am o intalnire.Vocea lui m-a trezit la realitate.Lectiile le continuam alta data.Se apropie de mine si ma saruta.Eram socat.Simteam ca nu mai am are.Buzele lui fierbinti parca sorbeau toata energia din mine, lasandu-ma fara vlaga.Nu i-am raspuns la sarut, insa el nu s-a dat batut, m-a muscat de buze astfel incat sa-si poata introduce limba.Era atat de dulce, desi trebuia sa-l opresc, era atat de placut, de dulce. A ruput sarutul cand a vazut ca nu mai aveam aer si mi-a facut cu ochiul.
-Ne vedem maine.Esti atat de dulce.Dupa ce mi-a spus asta a plecat.Probabil eram rosu la fata, nu mai mai aveam aer.Nu simtisem niciodata asa ceva.Dar mi-a placut.Nu o sa ramana asa, imi voi lua revansa.Am mers la baie si am intrat la dus, cu apa rece ca sa pot sa-mi limpezesc mintea.Aveam atatea intrebari fara raspuns : daca o are pe ea de ce m-a sarutat atunci pe mine?, de ce se joaca cu mine?, de ce gaseste mereu un motiv sa fie in preajma mea? ce vrea de fapt de la mine?.Nu gaseam un raspuns plauzibil care sa ma faca sa inteleg.Oare e posibil sa ma indragostesc de el?. Eram atat de confuz.Am iesit de la dus, si m-am imbracat in haine sport.Mi-am uscat parul dupa care l-am prins intr-o coada, si m-am intins pe pat.Am incercat sa adorm, dar Dai nu ma lasa.In acel moment nu vroiam decat sa-i mai simt o data buzele fierbinti.Am adormit in cele din urma, cu gandul la ,,el''.
Cand m-am trezit era deja intuneric.Ce naiba? atat de mult am dormit?.M-am uitat la ceas, era 00:45.Vroiam sa ma intorc la somn, dar brusc mi-am adus aminte ca azi a mers Yuki la doctor cu Alice, pentru analize.Eram curios sa stiu, ce i-a spus doctorul.Am pus mana pe telefon si am sunat, sper doar ca are telefonul la el.Nu raspunde, am sunat si a doua oara si intr-un final a raspuns.
-La ora asta tu suni omu'? daca aveam treaba sau dormeam?. M-a pufinit rasul.Macar stiu ca e in toane ,,bune''.
-Vroiam sa vad ce faci.
-Ma dau cu skiurile in frigider....altceva?
-Hai lasa glumele....spune-mi ce s-a intamplat cu Alice?
-Ne intalnim in jumate de ora, la bar, si acolo iti povestesc tot.
-In regula.M-am imbracat rapid si am plecat spre bar.Yuki era deja acolo.Ma astepta.Am intrat inauntru si ne-am asezat la o masa.
-Hai povesteste-mi.I-am spus eu nerabdator.
-Nu am mai facut analize ca sa vedem daca e insarcinata, cum a dorit ea. Am dus-o la medicul meu de familie, care a consultat-o, desigur impotriva vointei ei.A inceput sa faca un circ acolo,urland ca o nebuna repetand intr-una,, Yuki esti un bou'' si am dat-o....sa nu mai zic unde...
-Si ce a spus doctorul?
-A spus ca e insarcinata.
-Ce?
-Copilul are 2 luni, deci nu e al meu, pentru ca acel incident s-a intamplat acum o luna.
-Ma bucur pentru tine! eram fericit ca Yuki a scapat de teama de a deveni tata.
-Era evident ca Alice vroia sa ma lege de ea, spunand ca sunt tatal copilului ei.
-Sper ca nu ai de gand sa te incurci iar cu ea....altfel va rup gatul la amandoi.
-Dupa intamplarea asta sigur ca nu.Ma bine ma internez la sanatoriu.Stai putin....de ce sa ne rupi gatul la amandoi? nu cumva esti gelos?. Se apropia infricosator de mult de mine.
-Nici sa nu indraznesti....
- Hai da-mi un sarut...unul micut.Stii ca nu o sa spun nimanui.
-Nici gand! lasa prostiile.Vreau sa-ti spun ceva....Nu imi gaseam cuvinte, nu stiam cum sa-i spun ca sunt bi, sau sa-i povestesc ce sa intamplat azi cu Dai.
-Sa stii ca e prea devreme! Imi spune el razand.
-Pentru ce?
-Sa ne casatorim! nu la asta te gandeai?
-Idiotule, inca iti mai arde de glume.Lasa ca iti dau eu glume.Dar hai in camera.
-Ahh....abia astept.
Am mers amandoi in camera, unde puteam vorbi linistiti fara sa auzim muzica sau alte zgomote.Odata ajunsi in camera Yuki si-a aruncat camasa de pe el si a venit spre mine.M-a aruncat pe pat si a cand vroia sa ma sarute l-am lovit cu o perna peste fata.
-Idiotule!! nu pentru asta te-am chemat aici.
-Dar pentru ce? intreaba el frecandu-si fata, dupa lovitura.
Vreau sa-ti marturisesc ceva, asa ca asculta-ma si lasa glumele la oparte.Sunt bisexual! Si pe langa asta vreau sa-ti povestesc ceva.Yuki nu parea deloc surprins.
-Stiam. Spune zambind.
-Il cunosti pe Makumoto Dai, profesorul meu de muzica?
-Da il cunosc.Este si profesorul meu.
-Mama l-a convins sa-mi dea meditatii la matematica si la muzica.
-Dar tu nu ai nevoie de meditatii la muzica.Esti cel mai bun pianist, viu pe care il cunosc.
-Dai a convins-o pe mama, ca e mai bine pentru mine sa iau ore, pentru ca o sa ma ajute.Azi a venit la mine pentru meditatiile la mate.
-Si? unde vrei sa ajungi?
-Inainte sa plece m-a.....sarutat!
-Ce? nenorocitul! cum a indraznit sa se atinga de tine?de ce nu l-ia pocnit.
-Nu am putut.Cred ca imi place de el.
-Ce? stiu ca nu arata rau, dar e o persoana atat de....ai grija cu el Eric.Tipul e dealer.E incurcat cu fiica lui Martinez.
-Ce? ramasesem cu gura cascata.Martinez e unul dintre cei mai mari traficanti din Japonia.Face trafic de droguri si de carne vie.
-Departeaza-te de el Eric.Dupa ce termina de spus asta, ma i-a in brate si apoi ma saruta apasat.Am incercat sa-l dau la o parte insa nu-mi puteam misca mainile.Dupa ce mi-a dat drumul s-a pus in genunchi si mi-a cerut iertare, dar nu putea rezista.L-am iertat dar la cat de nervos eram i-a tras un picior in fata.
-Idiotule! cap sec! sa nu mai faci asta in viata ta.Tot ce a reusit sa murmure a fost un ,,aha'' dupa lovitura .Ma iarta de fiecare data cand il lovesc.Dupa ce si-a revenit a sarit pe mine si am inceput sa ne batem cu perne, ca atunci cand eram la gradinita.Am stat intinsi pe pat, cu lumina stinsa ca atunci cand eram mici, dupa ce am consumat cateva droguri.Asta faceam de cand eram mici.Totusi aveam grija ce fel de droguri luam , ca sa nu devenim dependenti.
-Hey Eric! dormi?
-Nu!
-Chiar iti place de Dai?
-Nu stiu! habar nu am ce simt, dar stiu ca e ceva ce nu am simtit pentru nimeni.
-La fel am simtit si eu pentru Alice, si inca simt.Si sincer, mi-e greu sa stau departe de ea.
-Te inteleg.Am fost la Alice.Am vorbit cu ea, dupa ce am plecat de la Black Cat.
-Si banuiesc ca ai luat-o de par si ai strigat la ea.
-Exact!
-Nu era nevoie, dar multumesc Eric.Stiam ca ma iubestii! desi nu inteleg de ce nu vrei sa te culci cu mine.
-Pentru ca nu vreau si punct.Pune-ti pofta in cui.Dar el tot nu s-a dat batut.S-a urcat deasupra mea si a inceput sa ma mangaie usor pe cap, apoi a inceput sa se apropie de mine ca sa ma sarute, insa nu l-am lasat.
-Parca ti-am spus ceva! spun nervos.
-Ce?am uitat! scoate limba la mine si face pe prostul.
-Ca Alice a avut dreptate cand te-a facut bou!
-Crezi ca sunt bou? lasa ca-ti arat eu tie.A inceput sa ma gadile.Nu mai puteam suporta.Stia mereu ca nu suport sa fiu gadilat, si mai ales stia mereu cum sa ma faca sa rad.
-O..opreste-te! nu mai suport.
-Bine! data viitoare cand ma faci bou, nu mai opresc.Ne-am bagat amandoi sub patura, si am adormit.
  A doua zi dimineata, Yuki a inceput sa urle ca din gaura de sarpe.
-Ce-i cu zarva asta? ce te-a apucat sa urli la ora asta?
-Eric e 12:30.Mama o sa ma omoare pentru ca am lipsit azi de la scoala.
-Eu prefer sa ma omoare decat sa mi-l puna pe Dai pe cap, sau pe baba.
-Care baba? intreaba Yuki in timp ce sa imbraca.
-Profesora de istorie, ,,domnisoara'' Stevens.Ne-am indreptat amandoi cat am putut de repede si am plecat.Cand am ajuns acasa era sa pic peste pian, pardon... in el!, ca era pus la usa.Mama sigur a innebunit daca a pus pianul la usa.Trec de pianul buclucas si intru inauntru.Desi mai bine as fi ramas la usa.Mama si Dai asteptau amandoi nervosi in sufragerie.Am incercat sa urc scarile fara sa ma observe, dar am fost prins.
-Stai pe loc tinere! unde ai stat pana la ora asta?stiai ca azi ai scoala,nu?
-Da mama! spun incercand sa para ca regret ce am facut.Da de unde....
-Doamna lasati-ma pe mine sa vorbesc cu el.Spune Dai.
-Aaaa....in regula! Va rog sa nu il crutati. Auzi la ea, sa nu ma crute.
-Mersi mama! spun sarcastic.Nici nu apucasem sa mai zic ceva ca Dai ma ia de urechi si ma duce in camera mea.
-Ce crezi ca faci? da-mi drumul! ma doare! Am ajuns in camera mea
si Dai scoate un alcoolmetru ca sa verifice daca am consumat alcool.O sa fie dexamagit, chiar nu am consumatalcool, doar droguri.Dupa ce am suflat in orificiul aparatului, si a vazut ca nu am  nici un strop de alcool in mine, a scos un Screen 6, un test pentru depistarea drogurilor in sange.
-Deschide gura! spune apropiindu-se de mine.
-De cand te intereseaza pe tine ce fac eu?
-Mama ta m-a chemat pentru ca a fost ingrijorata.Tot ea m-a rugat sa fac rost de astea, ca sa afle daca consumi droguri sau alcool.
-Si daca as consuma? ce s-ar intampla atunci? nu cred ca ma-ti putea impiedica sa nu mai consum.
-Vom vedea.Acum deschide gura.
-Nici gand! nu am de gand sa-ti fac jocul.Eu nu sunt Delia, ca sa-ti cad in plasa.Delia e fiica lui Martinez.Am aflat ca Dai merge la ea doar ca sa-si satisfaca nevoile si sa obtina droguri.
-Delia? ce stii tu?
-Stiu ca mergi la Delia, pentru a obtine droguri de la Martinez.Mergeam spre oglinda pentru a imi prinde parul, prefacandu-ma ca nu-l observ.Si a mers.Nu am observat cand a ajuns in spatele meu.M-a luat de maini si m-a sarutat fortat.Nu am apucat sa spun ceva, ca m-a aruncat in pat si s-a asezat deasupra mea dandu-si jos camasa.Acelasi lucru l-a facut si cu bluza mea, dupa care mi-a pus catuse la maini ca sa nu le pot folosi.
-Ce crezi ca faci?da-mi drumul! am strigat la el.Eram agitat.
-Stai calm scumpule! nu-ri fac nimic rau, daca esti ascultator.
-Eu nu sunt animalul tau de companie, ca sa te ascult.Da-mi drumul!
-S-ar putea sa fi daca nu-mi spui ce ai facut aseara.
-Ce te face sa crezi ca iti voi spune.De unde stii ca nu o sa te mint.
-Ai sa o faci spre binele tau. Scoate un cutit si mi-l pune la gat.Am mai fost pus in situatia asta, si intodeauna am reusit sa scap.
-Doar nu crezi ca ma sperii daca imi pui cutitul la gat?
-A nu? nu ti-e teama ?
-Nu! am mai fost pus in situatia asta.
-Spune-mi unde ai fost aseara?
-De ce vrei sa stii?
-E pentru binele tau Eric.Intelege o data.
-Pentru binele meu imi pui cutitul la gat?.Uite daca iti inchipui ca voi spune cuiva despre ceea ce faci tu, te inseli.Nu-mi pasa de ce faci.Nu stiam ce e cu el.Se comporta ciudat.Ochii lui straluceau, si in ei am putut citi doar intuneric, confuzie.Nu mai stiam ce sa cred.
-Nu intelegi! Nu am voie sa-ti spun de ce fac asta.Asa ca te rog spune-mi...unde ai fost aseara?
-La Black Cat! m-am dat batut! A trebuit sa-i spun.
-Sa nu mai mergi acolo niciodata! e periculos! spune nervos.
Se purta foarte ciudat.Dar nu pricep de ce era asa furios.Ce ascunde ?
-Ce ascunzi? de vrei sa nu mai merg la Black Cat?
-E pentru binele tau!
-Aceiasi poveste.Nu cred nimic din ce spui.Si daca esti dragut sa te dai jos de pe mine si sa desfaci catusele.Am incercat sa ma ridic dar ma impins inapoi pe suprafata moale.S-a aplecat la urechea mea si mi-a soptit,,vei fi al meu''.Cuvintele lui m-au facut sa ma infior.Mi-a desfacut catusele, si s-a ridicat de pe mine.A luat testul si apoi m-a fortat sa deschid gura ca sa-mi poata lua monstra de saliva.Testul a confirmat ca consumasem droguri.Rezultatul testului l-a enervat si mai mult pe Dai, care s-a apropiat de mine si m-a prins de talie.
-Raspunde-mi la o intrebare! Esti  dependent de droguri?
-Ce-ti pasa tie? acum cred ca l-am enervat la culme.
-Raspunde-mi Eric altfel...
-Altefel ce? ma omori?
-Nu! iti fac altceva mai placut. Nu stiam la ce se refera dar nici nu eram curios sa aflu.A incuiat usa de la camera, apoi m-a trantit pe pat si si-a desfacut slitul de la pantaloni.Doar nu avea de gand sa...
-Acum o sa fi al meu, de bunavoie sau cu forta.Tu alegi.
-Si a treia varianta?
-Nu e exista o a treia varianta.Acum da-ti jos pantalonii!
-Ce?esti nebun? cum sa-mi ceara asa ceva, e dus cu pluta.De parca o sa-l las sa profite de mine.
-Bine atunci! M-a incatusat din nou.Apoi mi-a dat jos pantalonii si boxerii cu forta.Si nu s-a oprit aici.A inceput sa ma sarute apasat.Vroiam sa ma lase in pace, dar nu aveam cum sa-l opresc, eram prins, fara scapare.Cobora cu saruturile, din ce in ce mai jos, pana a ajuns la zona interzisa.Nu puteam sa suport, gemetele imi ieseau necontrolat din gura.Imi placea ce-mi facea dar nu vroiam sa continue.Stiam ca se va termina rau, pentru mine.
-Iti place, nu-i asa?Preferam sa nu raspund, insa Dai vroia neaparat un raspuns.Si-a dat jos ochelarii si m-a privit in ochi.
-Deci?
-Ai dreptate! Imi place ce imi faci! Dar nu vreau sa continui.
-De ce nu? e prima data?
-Nu, m-am mai culcat cu baieti si inainte, dar eu eram cel ce le-o tragea, nu invers!
-De data asta o sa fie diferit.Hai incearca sa cooperezi.M-a saruta din nou, de data asta i-am raspuns sarutului.Imi placea enorm ce imi facea.Am continuat apoi cu atingeri fierbinti si cu saruturi.Apoi Dai m-a intins pe pat cu grija, si m-a patruns incet, ca sa nu ma doara atat de tare, insa pe mine tot ma durea.Imi venea sa plang si sa urlu de durere, dar m-am abtinut.Pana la urma durerea s-a transformat in placere.Dupa act, am cazut amandoi franti de oboseala.Nu am stat prea mult in pat, pentru ca in orice moment putea sa vina mama.Am vorbit cu Dai  sa nu-i spuna mamei ca am consumat droguri, altfel o sa ma trimita in Elvetia, si nu-l voi mai putea vedea.

Modificat de Daya-chan (acum 11 ani)


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Măi, destul de bine capitolele, deși îți spun că unele fraze le faci kilommetrice și ar fi bine să le faci mai scurte, nu de alta, dar ne încurcăm în atâtea cuvinte.

De scenele YAOI, ce as putea zice? Păi, destul de bine și interesant descrise. Nu-ți imagina că-s expert, eu chiar nu aș putea scrie un fic yaoi  , aș reveni imediat la normal. ^^ Deci te felicit pentru că păstrezi tema ficului și am să te felicit și mai mult dacă o duci până la sfârșit.

Personajele sunt interesante și descrise foarte bine.
Greșeli de tastare, am zărit câteva, dar nu mi le reamintesc și nu stau să caut acum  .

   Ce aș mai putea spune? A, da, vorba aia enervantă...hai cu nextul!


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Incerc sa nu mai am greseli de tastare, dar e greu, ce pot sa fac?
Cat despre tema ficului, o sa o duc pana la capat. Iti multumesc pentru comment, si o sa incerc sa vin cu nextu' cat mai repede posibil, dar timpul nu prea imi permite. E mai greu cand ai de continuat doua ficuri .

eu,tu muzica incerc mai greseli tastare, dar greu, pot fac? cat despre tema ficului, duc pana capat.

13.5KB


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Yaoi . Pentru inceput, te felicit ca ai avut curajul sa scri un fic yaoi (am vazut ca mai ai unul, am citit ceva din el da eh, citesc primul capitol a patra oara deja). Imi place (ficu asta, ca de el e vorba) dar nu prea. Imi place ca ne-ai lasat sa ne imaginam cum arata personajele, asa putem sa-i modelam cum vrem, in functie de actiunile pe care le fac.
Ce nu-mi place e ca, la inceput, ai zis prea direct ca e bi. Nu stiu, am citit ieri capitolele, dar stiu ca a fost ceva ineregula acolo. Apoi ar mai fi ca s-a indragostit prea repede tipu de profesor (la naiba, nu mai stiu cum ii cheama). Au sarit repede peste etapele prieteniei =]]
Si al treilea lucru care nu mi-a placut a fost ca nu ai descris mai deloc cand au facuto  Asta e cea mai dorita parte a cititorului. Trebuia sa descri tot, absolut tot, fiecare miscare, fiecare sarut, etc. Este adevarat ca e cam jenant si cam complicat sa scri un  yaoi. Eu te felicit ca ai incercat si ca ti-a iesit ceva bun, si astept sa vad cum evolueaza relatia dintre cei doi si felul in care scri.
As fi vrut sa-ti las un comentariu mai lung, sa-ti explic mai pe sleau la ce ma refer, dar probabil sti si tu ce doresc sa-ti spun, da deja e cam tarziu.
Te pup si mult noroc in continuare.


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Miss ms mult pt comment. Cat despre descrierea scenelor fierbinti, e mai greu!! Ai dreptate este si jenant si complicat sa scrii un fic yaoi.Noroc ca nimeni,(prieteni, parinti, cunostinte) nu stie despre asta.Altfel nu as mai scoate chipul in lume. O sa incerc sa fac urmatorul capitol mai pe placul tuturor.

eu,tu muzica miss mult comment. cat despre descrierea scenelor fierbinti, mai greu!! dreptate este

13.5KB

Modificat de Daya-chan (acum 11 ani)


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Capitolul IV

Era o dimineata atat de frumoasa, soarele mangaia cu razele lui cladirile imense si gradinile din Japonia. Dimineata asta este una dintre cele mai frumoase dimineti, deoarece este Vineri si nu se face scoala, nu stiu din ce cauza dar nici ca imi pasa.Acum ca am scapat de test pot sa stau linistit in pat, sa dorm, sa lenevesc toata ziua. Ahh... simt o durere ascutita in partea de jos a trupului.Cred ca nemernicul de Dai m-a drogat, de aia m-a facut sa vreau sa ma culc cu el.Data viitoare cand il prind pe Dai ii rup gatul si apoi il arunc in Marea Moarta.
,,Anata wo matte ru futari dake no heya'' soneria telefonului care canta Asriel-Loveless ma trezeste din somn.
-Da? raspund iritat.
-Ce-i cu tine? te-ai trezit cu fata la cearsaf?
-Yuki? nu am stiut ca esti tu!
-Da' cine credeai ca te suna? Tom si Jerry?
-Hai lasa glumele, clownule! De ce m-ai sunat?
-Am vrut sa stiu daca vrei sa mergem la club diseara?
,,Oh Doamne! Dai mi-a spus sa nu mai merg in club. Ce tot spun? Eu nu sunt animalul lui de companie ca sa-i ascult ordinele!''
-Hey, ai amutit? sau ma lasi sa vorbesc cu peretii? ma rog, ei cel putin ma asculta, chiar daca nu-mi raspund.
-Ha ha ce amuzant esti.Ne vedem diseara la 20:00.Pa.
Am inchis repede telefonul si am fugit in baie.Imi era atat de greata si imi venea sa vomit.Oare din ce cauza?. M-am bagat sub dus, unde am dat drumul la apa rece.Dupa ce am iesit din baie m-am imbracat in haine sport si m-am bagat inapoi in pat, si nici bine nu m-am bagat ca intra mama pe usa, mai ceva ca o tronada.
-Unde e incendiul? sper ca la scoala.Asa mai scap de niste teste si de lectiile plictisitoare.
-Ti-am pregatit micul dejun.Dupa ce mananci o sa mergi in parc sa te intalnesti cu Dai.Wow stai putin, de cand e mama secretara mea?
-Sa ma intalnesc cu Dai? de cand ati inceput voi doi sa va tutuiti?
-Aaa, ai sa afli! Imi face cu ochiul si dispare din camera asa cum a aparut.Sper ca Dai nu are de gang sa se incurce cu mama, mai ales dupa ce s-a culcat cu mine.M-am ridicat din pat si mi-am ales din dulap niste haine la intamplare, un tricou albastru deschis, o pereche de blugi negrii stramti si adidasii.Am iesit din casa si m-am indreptat spre parc care era destul de aproape fara sa mai iau micul dejun.Am mers cu pasi lenti si deloc grabiti, privind peisajul pustiu.Ma intrebam oare ce mai vroia acum.Am ajuns la destinatie cam in 10 minute.M-am uitat in jur in incercarea de al gasi pe profesor.L-am vazut stand rezemat de un copac fumand o tigara.
-Imi spui si mie ce mi-ai dat ieri?
-Cum? ce vrei sa spui? nu ti-am dat decat ce vroiai si tu!
-Minti! m-ai drogat! Dar nu pricep cum ai facut asta.
-Foarte simplu! cand tu nu ai fost atent, eu am luat in gura o substanta.Si ti-am dat-o atunci cand te-am sarutat.Iar tu nu ai banuit nimic, pana azi.
-Esti un obsedat! Ai avut nevoie de droguri ca sa te culci cu mine.Cat de josnic poti sa fii!
-Macar de ai fi la fel ca mama ta.Ei nu trebuie sa-i dau nici un drog ca sa se culce cu mine.
-Ce? ce pui la cale? prima data te culci cu mine si apoi te duci la maicamea! Nu esti in toate mintile.
-Am si eu nevoie de cineva langa mine...nu pot sa raman singur pe vecie, am si eu nevoi, si vreau sa intemeiez o familie ca orice om.
-Si tocmai cu mama ti-ai gasit? sa nu crezi ca o sa te accept vreodata ca tata, mai ales dupa ce mi-ai facut. Eram nervos vroiam sa-i sparg fata.
-Dar nu ti-am facut nimic rau...cand o sa marit cu mama ta, o sa facem mai des asta.Esti mai bun decat mama ta la pat.
-De ce faci toate astea? pentru bani?
-Nu scumpul meu.Nu am nevoie de bani, pentru ca am din plin, tatal meu este miliardar.Dar am nevoie de multa...distractie.Sunt dependent de sex.
-Esti nebun!
-Ai dreptate! sunt nebun...nebun dupa tine!
-Ce? ,,nu-l crede, te pacaleste! e doar un profitor''
-Daca ma insor cu mama ta, o sa te pot avea de cate ori vreau, si plus de asta o sa te ajut la lectii.
Sa se insoare cu mama?.Cand am auzit am simtit ca imi pica cerul in cap.Vestea  asta o sa necesite vreo 3 plicuri de droguri, si cateva jointuri.Asa o sa ajung la spital si o sa cred ca am avut halucinatii.
-Atunci mai bine raman repetent, decat sa locuiesc cu tine.Si de ce esti asa sigur ca o sa te insori cu mama?
-I-am propus aseara si a acceptat.Dar nu am stiut cum sa-ti spunem.Si atunci mama ta s-a gandit sa ma intalnesc eu cu tine in parc si sa-ti spun vestea cea mare.
-Ce? de parca asa ceva o sa se intample. Doar in visele lui. Mama va trebui sa-mi dea o explicatie.L-am lasat pe prost in parc si am mers spre casa.Si ghici ce idee mi-a venit pe drum? Sa o sun pe bunica.Dar cum sa-i spun fara sa-i provoc un infarct? de fapt buni e rezistenta, a avut parte de vesti si mai proaste.Am format numarul dupa care am apasat butonul verde si am asteptat sa raspunda.
-Alo?
-Alo buni! trebuie sa-ti zic ceva!
-Ce anume dragul bunicii?
-Mama se marita cu proful meu de muzica! Care e si nebun pe deaspura.
-Cee? lasa puiule ca vine bunii cat de repede poate, dar sa nu-i spui nimic mamei tale, vreau sa-i fac o spurpriza.
-Mersi buni, esti cea mai tare bunica din lume!!
Gata! s-a zis cu voi doi.Cat ma bucur ca o am pe bunica langa mine.Mama o sa faca infarct cand o sa vina bunii.Am ajuns acasa si imediat ce am intrat mama m-a asaltat cu intrebari: ai vorbit cu Dai? ti-a spus ? esti suparat?.Ce prostie.Ma mai si intreaba daca sunt suparat.Nu mama, imi vine sa te arunc pe geam, atata tot.
-Ce Doamne iarta-ma a fost in capul tau? cum sa te mariti cu Dai?
-Dragule am nevoie de cineva cu care sa-mi petrec batranetea.
-Nunta asta va avea loc doar peste cadavrul meu.Am trecut val vartej direct in camera mea, si am incuiat usa ca sa nu vina nimeni.
Deodata suna telefonul, era buni.Am mers in baie ca sa nu auda nimeni ce vorbim.
-Da buni! cand vii?
-Vin poimaine! Am de rezolvat ceva, nu pot sa vin cu mana goala.Vreau sa-i fac fiicei mele nebune un cadou minunat.Tu intre timp, prefa-te ca esti de accord, si incearca sa afli mai multe detali despre nunta.Ma suni cand afli ceva.Nu fi necajit, dragul meu, si sa nu mai iei droguri, da?
-Ce? dar...de unde...stii?
-Te pupa bunica!
Buni chiar e cea mai tare.Dar de unde stia ca iau droguri? Cine stie ce pune la cale.Nu-mi place ideea ei de a ma preface ca sunt de accord cu nunta, dar avea dreptate.Totusi ma intreb ce cadou o sa-i faca mamei. Stand lipit de usa de la baie, mi-a trecut prin cap sa-l sun pe tata.Chiar daca e casatorit si are inca 2 copii, nu cred ca o sa accepte ca mama sa se marite cu un barbat mai tanar decat ea cu vreo 13 ani. Tata a raspuns imediat la apelul meu:
-Eric! ce bine imi pare ca ma suni.
-Tata...
-Ce s-a intamplat?
-Mama se marita cu un profesor cu 13 ani mai mic decat ea, care e de asemenea si profesorul meu de muzica.
-Ce? a innebunit de tot? si tu cum te intelegi cu profesorul ala?
-Pai...e greu de spus. Nu ii puteam spune: tata, stii, proful e dependent de sex, si aaa, m-a drogat ca sa ma culc cu el.Doar nu eram nebun sa-i spun asta. Dar o sa devin cu ajutorul lui Dai si al mamei, care e  mai nebuna decat toti la un loc.
-Dar nu-ti face griji.
-Fiule...
Nici nu a apucat sa-si termine fraza pentru ca am inchis telefonul.M-am intors in camera mea, si am aruncat telefonul pe pat.M-am asezat si eu pe pat si am adormit.

Modificat de Daya-chan (acum 11 ani)


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
I like next!!! Asta a fost fraza care mi-a trecut in cap de la inceput, deoarece ai pus o melodie *Asriel-Loveless*, pe care am ascultat-o si imi place la nebunie, pana la sfarsit cand am aflat ca Dai si maicasa lui Eric se vor casatori, iar la fazele cu buni-buni m-ai dat pe spate. Vrau si eu o bunica asa!
Eu as vrea ca Eric sa aibe o relatie cu Yuki, imi pare cute si mai e si ironic, sarcastic sau cum se mai zice. Pe scurt, ma face sa rad. Eu chiar am un defect, de obicei la ficuri sau anime-uri unele personajele principale imi displac [Naruto-Sakura, Clannad-Nagisa(nici chiar da in fine), Bleach-Rukia, Vampire Knight-Yuuki, etc. (cum ai observat, mai mult fete)], iar mie nu-mi place de Dai si punct.!
Yuki-kun, fa-l pe Eric sa fie cu tine. Arata-mi putin LOVEEE !!! Nu ma lua in seamna, fangirla din mine abereaza.
Sa revenim: In concluzie, am constatat ca - Eric doarme prea mult. Da ce-i asta, domle, nimeni n-are voie sa doarma mai mult ca mine (de obicei ma culc la 1-2 noaptea si ma trezesc la 4-5 dupamiaza)
Deabea astept sa se duca la Black Cat, sa-l intalneasca pe Yuki-kun <3 <3 <3 (da, stiu, is nebuna) Sper ca Dai nu merge acolo sa vada daca se duce Eric, ca-l crap.
Te pup si deabea astept nextul. Numa bene.


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300

Miss*M a scris:

I like next!!! Asta a fost fraza care mi-a trecut in cap de la inceput, deoarece ai pus o melodie *Asriel-Loveless*, pe care am ascultat-o si imi place la nebunie, pana la sfarsit cand am aflat ca Dai si maicasa lui Eric se vor casatori, iar la fazele cu buni-buni m-ai dat pe spate. Vrau si eu o bunica asa!
Eu as vrea ca Eric sa aibe o relatie cu Yuki, imi pare cute si mai e si ironic, sarcastic sau cum se mai zice. Pe scurt, ma face sa rad. Eu chiar am un defect, de obicei la ficuri sau anime-uri unele personajele principale imi displac [Naruto-Sakura, Clannad-Nagisa(nici chiar da in fine), Bleach-Rukia, Vampire Knight-Yuuki, etc. (cum ai observat, mai mult fete)], iar mie nu-mi place de Dai si punct.!
Yuki-kun, fa-l pe Eric sa fie cu tine. Arata-mi putin LOVEEE !!! Nu ma lua in seamna, fangirla din mine abereaza.
Sa revenim: In concluzie, am constatat ca - Eric doarme prea mult. Da ce-i asta, domle, nimeni n-are voie sa doarma mai mult ca mine (de obicei ma culc la 1-2 noaptea si ma trezesc la 4-5 dupamiaza)
Deabea astept sa se duca la Black Cat, sa-l intalneasca pe Yuki-kun <3 <3 <3 (da, stiu, is nebuna) Sper ca Dai nu merge acolo sa vada daca se duce Eric, ca-l crap.
Te pup si deabea astept nextul. Numa bene.


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300

Miss*M a scris:

Sper ca Dai nu merge acolo sa vada daca se duce Eric, ca-l crap.


Modificat de Daya-chan (acum 11 ani)


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Miss draga mea imi place mult personalitatea ta. Cat despre Eric si Yuki..nush....ehh e mai bine sa ramai curioasa. Imi trebuie mai multa inspiratie pt next.Aaa da, faza cu dormitul prea mult...asta fac eu de obicei.M-am gandit sa-i adaug ceva de la mine lui Eric .Mama ma cearta  mereu ca dorm prea mult. :P O sa vin cu nextu cat de repede pot.Posibil maine. O sa incerc.Te rog sa astepti:X:X: Multumesc de comment si te pup:X:

eu,tu muzica miss draga mea imi place mult ta. cat despre eric mai bine ramai curioasa. imi trebuie

16.2KB


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Am revenit cu nextul.

  Capitolul V

''Ce se intampla? Unde sunt?....Muzica? E melodia lui Beethoven, Sonata lunii! Dar de unde se aude? Ma indrept cu pasi nesigurii, ghidat de notele divine...dar oare unde ma indrept? Totul e atat de intuneric....prea intuneric....frig si singuratate. Asta e Iadul? Nu nu, in Iad e foc! Atunci poate e un abis....continui sa merg prin intuneric, obisnuindu-ma deja cu el. Acum nu mai simteam nimic, nici frica, nici frig, doar singuratate, doar un gol imens in inima mea. Sa fi murit oare? Nu aveam cum....nu am consumat droguri, si nici nu cred ca am fost omorat in somn.Somn? Asta e! E doar un vis! Tot ce trebuie sa fac e sa ma trezesc....Off, nu merge!''
-Eric! Eric! Eric!
Aud o voce...incerc sa deschid ochii, dar parca era mai bine acolo, in abisul ala.Am deschis ochii, si.....aahhh!! Am inceput sa strig! In pat era Dai, care incerca sa ma trezeasca! Pe cand eu eram jos pe podea.Din cauza sperieturii am cazut cu cracii in sus.
-Ce naiba strigi asa? Ai avut un vis urat, dulceata?
-Era mult mai frumos decat realitatea, ii spun eu ridicand spranceana.Cat as fi dat sa fi ramas acolo, de cat sa-l vad pe ,,el''.Cand ma gandesc ca vrea sa se marite-aa insoare cu mama....Doamne, nu mai stiu ce spun, si de data asta nu am luat nimic la bord(droguri, alcool).
-Cat e ceasul? Il intreb inca somnoros...
-18:19! De ce intrebi?
,,Aaa nu! intalnirea cu Yuki.Am uitat complet! Dar cum sa scap de Dai, a zis ca ma omoara daca merg acolo, nu mi-ar fi frica, dar din moment ce e logodnicul mamei pot sa fiu cel putin pedepsit.Si asa nu ma lasa in pace.Poate daca...hmm.... Cred ca stiu cum sa scap de Dai...sa vedem.''
-Hey Dai, nu ai vrea sa facem ceva interesant? doar noi doi.Am mers si m-am pus la el in poala.Am inceput sa ma intorc, astfel incat sa ma frec de partea sensibila.
-Ce anume dulceata mea?
-Ce spui sa facem o baie?Tu pregatesti jacuzzi-ul, iar eu merg dupa sampanie. Ce spui? M-am apropiat si i-am furat un sarut. Am mers la minibar, si am cautat o sticla de sampanie de cea mai buna calitate, si rezerva mea de droguri, pe care o tineam in caz de urgenta.Am luat cateva.Aveam mai multe tipuri de droguri.Am gasit ceva care  sa-l adoarma pe Dai! L-am pus in pahar, si apoi am pus sampanie peste.Dai a iesit la tanc din baie, i-am dat paharul, i se parea ceva ciudat, dar sa incumetat sa bea.Am intrat amandoi in baie si Dai incepea sa ma dezbrace, insa se vedea clar ca era putin cam ametit.Drogul isi face rapid efectul, iar cantitatea pe care i-am pus-o il va da gata imediat.Ne-am dezbracat amandoi si am intrat in jacuzzi. Se apropie de mine si imi cuprinde buzele intr-un sarut dulce si pasional, isi strecoara limba umeda in gura mea, ma alatur si eu jocului, lasand paharele la o parte.Incepe sa ma sarute pe gat, apoi tot mai jos, si mai jos, pana ajunge in zona interzisa.Imi atinge usor organul deja intarit facandu-ma sa ma infior.Valuri de caldura si mii de fiori ma treceau cand limba lui se juca cu ,,prietenul meu'', apoi l-a luat cu totul in gura, . Geameam necontrolat, nu ma puteam abtine, era atat de bine. Dupa o multime de miscari dute-vin-o  am ejaculat! Acum era randul lui!A inceput sa ma penetreze adanc, insa nu era la fel de dureros ca prima data, il vroiam in mine.
-Grabeste-te! i-am spus. Eram extrem de excitat. S-a intins peste mine, si a ramas asa.
-Dai? a adormit! Se pare ca drogul si-a facut efectul.Off, fir-ar! Daca stiam o sa fac asta nu l-am mai fi dorgat.Al naibii de desptept sunt.L-am scos pe ,,amicul '' lui Dai din mine, si l-am ridicat , ca sa putem iesi din jacuzzi.Doar nu era sa-l las acolo? daca se ineaca ajungeam la racoare.L-am asezat in pat, la mine in camera, daca ne-ar fi vazut mama pe amandoi in halul asta, ar fi facut un infarct.I-am dat o pereche de boxeri de la mine, nu cred ca si-a adus lucrurile aici.Apoi am mers sa fac un dus, cu apa rece, sa-mi ,,limpezesc'' mintea.M-am imbracat intr-o pereche de blugi stramti, eram inca excitat, nu am de gand sa ma termin singur.Dar cred ca stiu cu cine am sa o fac. Yuki asteapta de mult ocazia asta. Nu sunt o curva, dar in situati disperate, masuri disperate.Am imbracat o bluza crem deschis, mi-am prins parul lung in coada, si am sters-o pe usa, mi-am luat tenisii in fuga.Am trecut prin bucatarie, sa-i spun  mamei ca vin abia dimineata, pentru ca am o intalnire cu o bunaciune. Mama a ramas cu gura cascata! Nu-i spun niciodata asa ceva, ca merg la intalniri! Acum se uita la mine ca la televizor, dar macar o sa-l fac gelos pe Dai.
-Stiu ca esti mare, si ca ai nevoi, dar sa nu intreci masura,...vreau sa spun sa nu o lasi pe fata insarcinata, bine?
-Nu are cum sa ramana insarcinata! Bufnesc eu in ras, dar imi dau seama ca am spus o prostie, si incerc sa nu o bag pe mama in soc.Desi nu ar fi o idee deloc proasta.
-Cum adica? nu poate sa faca copii?
-Aaa, nu!
-Biata fata! Asta e cel mai groaznic lucru pentru o femeie. Mama aproape ca izbucnea in plans. Sigur ca o sa-i spuna lui Dai. Noroc ca sunt bi.Asa Dai nu o sa stie daca m-am intalnit cu o fata, sau cu un baiat. Mai are mult pana sa se trezeasca, cel mai probabil dimineata.
-Apropo draga, l-ai vazut pe Dai?  M-am ars!...Nu pot sa-i spun mamei ca Dai e la mine in camera, doar intr-o pereche de boxeri, doar nu am inebunit. Daca se trezeste Dai, cine stie ce ii trece prin cap. Nici nu vreau sa ma gandesc.
-Nu, nu l-am vazut! Cine stie pe unde e....
-Eric, ai promis ca iti faci curat in camera! Mai tarziu merg sa verific. Ahh nu! Am zburat pe scari pana sus si am incuiat usa la camera.Asa e mai bine.
-Ce a fost asta? ce ascunzi?
-Nimic, trebuie sa plec, nu vreau sa intarzii! Pa mama!
Doamne, ce zi! Am urcat in masina, si i-am spus soferului unde sa ma duca.In cateva minute am fost in fata clubului.Am intrat in club, unde l-am vazut pe Yuki asteptand la o masa.M-am dus repede la el.L-am luat de mana si l-am tras dupa mine.
-Hei unde arde?
-La mine in ....nu am continuat fraza.
-Huh? ce tot spui acolo? ca nu pricep. Am ajuns in camera si l-am trantit pe Yuki jos pe covor.
-Hei, hei , ce naiba vrei sa faci? sa ma omori?
-Nu! vreau doar sa ma culc cu tine.Apoi iti povestesc si de ce.
-Huh?
Yuki a facut ochii cat cepele, nu stia ce e in capul meu.Dar nu i-am dat prea mult timp de gandire. M-am urcat deaspura lui, si am inceput sa-l sarut.El nu a ezitat nici o clipa sa participe.Si pus mainile sub fesele mele, strangand de ele.M-am asezat pe partea lui sensibila si am inceput sa frec, facandu-l sa geama.Acum eram al naibii de excitat.I-am dat jos tricoul si am inceput sa ma joc cu sfarcurile lui, muscand de ele, excitandul si mai tare pe Yuki.Apoi am inceput sa-i sarut abdomenul simtindu-l cum tremura. Am coborat cu saruturile pana la organul lui, care era tare ca piatra, semn ca il excit.I-am dat jos blugii si boxerii si am prins cu dintii de el, si apoi am trasat linii cu limba de sus in jos.Yuki gemea necontrolat.Am luat ,,instrumentul'' in gura, facand miscari de dute-vino pana cand am ajuns la punctul culminant, cand Yuki a ejaculat.Am scuipat o parte din substanta.Yuki s-a ridicat de pe covor, apoi m-a luat in brate si m-a trantit in pat.Cu miscari lascive  mi-a tras toate hainele de pe mine.S-a asezat intre fesele mele si m-a penetrat adanc.A inceput sa se miste, facandu-ma sa tremur de placere.L-am tras mai aproape ca sa il pot saruta.Dupa un sarut nu foarte lung, m-am ridicat, prinzandu-ma de umerii lui astfel incat sa pot sa ma misc mai usor,am facut ,,miscare'' cam vreo 10 minute.Era clar ca duceam lipsa.Amandoi gafaiam, am ajuns la punctul culminant.Dupa ce am ejaculat amandoi, ne-am intins pe suprafata moale a patului.Am inchis pentru cateva minute ochii, gandinu-ma, ca e mai placut cu Yuki decat cu Dai. Dar Yuki e prietenul meu din copilarie, il vedeam mereu ca pe un frate. Si stiu ca si el ma vede la fel, doar ca e prea dornic de distractie.
-Eric?
-Da...
-Ai spus ca imi povestesti.
-.....L-am sedus pe Dai, si l-am drogat ca sa pot sa vin aici asa ca i-am pus un drog in paharul de sampanie.Insa in timp ce faceam baie cu el, am inceput sa stii tu,...dar din cauza drogului nu a apucat sa mi-o mai traga. Si chiar aveam nevoie, asa ca m-am gandit la tine. Esti suparat?
-Nu! chiar ma bucur! Dar stii Eric...eu te vad ca pe un frate, doar pentru ca m-am culcat cu tine,...sper sa nu intelegi gresit...ma cunosti.
-Nu-ti face griji, si eu te vad doar ca pe un frate. Nu sunt indragostit de tine. Doar ca aveam chef de prostii, atata tot.
-Dar mai putem face asta? din cand in cand.... Imi face cu ochiul, si imi zambeste.
-Perversule! I-am spus mamei ca ma duc la intalnire cu o bunaciune , sa vezi ce fata a facut.Sigur o sa-i spuna lui Dai, poate il face gelos.
-Stai putin, ai spus ca l-ai sedus pe Dai, ca sa vii aici.Nu pricep.Cine e Dai ca sa-ti interzica tie ceva?
-Mama se marita cu Dai. Si de acum inainte o sa locuiasca cu noi.In mod normal as fi plecat de acasa fara acordul lui, dar la cat e de nebun, sigur o sa o convinga pe mama sa ma pedepseasca.
Data trecuta m-a drogat ca sa ma culc cu el.
-Cum? Eric...chiar daca il iubesti nu-l poti lasa sa faca ce vrea din tine si din mama ta.
-Nu-ti face griji, nu o sa-l las! Cat despre nunta, are bunica un plan.
-Bunica-ta? aa super! Pe asta trebuie neaparat sa mi-o povestesti.
-Buni, sigur o pune pe mama la punct, si pe Dai....Si apoi am vorbit si cu tata...nici el nu e de acord...pentru binele meu. Chiar daca dragostea nu are varsta, asta e prea de tot.
-Mda, ai dreptate. Dar nu-ti face griji, orice s-ar intampla, eu voi fi mereu alaturi de tine.
-Ma bucur sa aud asta. M-am cuibarit la pieptul lui Yuki, si ne-am lasat furati de somnul dulce.


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
xD Draga, tu ma omori :x Ai repetat de cateva ori *punctul culminant*, dar sa zicem ca trec peste. Nu stiu ce sa mai zic, inca sunt in stare de soc. Ma bucur ca ai bagat ceva lovele cu Eric si Yuki, cu toate ca vor ramane doar prieteni. Mie imi ajunge si atat :x Frate, ma comport de parca eu as fi personajul principal, mai nou Eric =)) Auuuu, ce nume am :x
Si ca sa nu o mai lungesc, ca poate fac ditamai comentariul de zece pagini:
Nextul, in general, lasand la o parte amanuntele si ceea ce nu e principal, este, in linii mari, nu prea mare...Esential este ca...este mai mic decat nextele mai mari. Asadar, lasand la o parte ceea ce nu este principal, imi place nextul =))
Stiu, stiu, am lungit-o, dar nu ma puteam abtine =))
Pff, Dai asta, macar putea sa-si scoata *dopul* din Eric inainte sa adoarma. Vezi ce nesimtit e? =))
Deabea astept sa vina buni-bunica, sunt curioasa sa vad ce le face celor doi amorezati. Hmm, si nu mi-ar displacea sa apara si taicasu lu Eric, eventual si fratii lui vitregi.
Oricum, esential e ca, astept nextul :P Multa bafta :*


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Ce entuziasmata esti) he he .Ma bucur ca ti-a placut cat de cat. Si da stiu cam repetat punctul culminant, dar cum altcumva puteam sa-i spun? Nu sunt baiat, si nici nu cred ca am fost in viata anterioara. Da! am vazut ce nesimtit e Dai, ce sa-i fac? eu am creat personajul, dar nu pot spune ca sunt maica-sa. Si nextul, incerc sa-l fac cat de cat mai bun decat celelalte. Multumesc din nou pt comm. pUp dulce

_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Mizuki
Căpşună

Din: DAAAAAA
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 648
Hei, Daya-chan! Imi cer scuze ca n-am lasat comm pana azi, dar nu prea am putut intra pe forum. Am avut niste probleme cu pc-ul. Mi se inchide cam din 5 in 5 minute. O zi merge si nu se inchide, o zi nu...si tot asa. Nu mi se intampla mereu la data fixa, o zi da o zi nu, dar cam asa. Deci, revenind la fic, e extraordinar. Nu stiu, pur si simplu nu mai am cuvinte. Au inceput sa-placa tot mai mult ficurile yaoi.  Sincera sa fiu nu prea am ce comenta. Mi se pare totul in regula.    Ma simt flatata... Un fic dedicat mie...?    In fine, te astept cu nextul si daca mi se intampla sa nu mai las comm la timp cred ca va fi din cauza pc-ului! (Nu de alta, dar trebuie sa reinstalez windows-ul si habar n-am cum    ) 

_______________________________________
Lawliet, Beyond Birthday, Deidara, Nobuo Terashima, Allen Walker, Ichiru Kiryuu, Chrono, Lavi, Light, Kisshu, Aidou, Kakizaki Kokera, Damore, Yuujirou, Yoshitsune, Lorian Kukabara, Leo Aoi, Konoha and Suwa ~ Kwon Ji-yong, Kan, Boyfriend, Sebastiano Serafini, Kenichi Matsuyama, Hongo Kanata, Tatsuya Fujiwara and Exo-M ARE MINE!  The gazette, On/Off, Diement, Dolore, Royz, R-shitei, Alice Nine, Ayabie, Diaura, Screw, SuG and Blood ARE MINE! Kagamine Len, Kamui, Kaito, Leon and Hiyama Kiyoteru, Kasane Ted, Sora Suiga, Defosuke, Kuru Utaune, Ren Ikune, Sai Yurika, Merum, Miki Yukine, Tatsune Riku, Kamirei Fukkirei, Satsuki Kagene, Subaru Kyooteru, Taizo and Yu ARE MINE!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Yoyo <3 mi-a fost dor de tine. Nu stiu cat de bun e ficul meu, eu incerc sa-l fac cat se poate de bun. Imi pare rau pt pc-ul tau. Gaseste pe cnv care sa-ti instaleze windows-ul. Eu mai de mult am avut virusi. Iti multumesc pt comment si pentru ca ai intrat aici. Te astept cu drag. Sper ca nu ti-am dat prea mult de citit. Apropo datorita tie mi-am amintit ca trebuie sa continui celalat fic. Pup dulce. :*   A da, si imi pare rau pt limbajul vulgar, sper ca nu te-a deranjat. Asta e, nu pot sa folosesc doar ,,sweet words''

eu,tu muzica yoyo <3 mi-a fost dor tine. stiu cat bun ficul meu, incerc sa-l fac cat poate bun.

16.2KB

Modificat de Daya-chan (acum 11 ani)


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Capitolul VI

Alarma a inceput sa-si cante ,,melodia'' de trezire.Dupa noaptea trecuta nu cred ca as putea sa ma mai ridic din pat. Sunt asa de obosit.Probabil si Yuki e la fel ca mine. Se pare ca alarma nu a reusit sa-l trezeasca catusi de putin. M-am ridicat din pat, asa somnoros cum eram, nu mai vedeam nici mobila, nici geamul. Acum..nu stiu cum ajung la usa de la baie..pentru ca picioarele mele o iau in alta directie. Nu m-am drogat, nu m-am imbatat, dar lipsa de somn e mai rea decat toate la un loc. Brusc aud ca suna cineva la usa. O fi patronul, dar el nu vine niciodata la ,,clienti'' in camera. Imi iau o pereche de boxeri si pantalonii, si merg sa deschid usa.
-Buna dragule, cum ai dormit?
-Buniiii, ce nai.... vreau sa spun, ce faci aici? am ramas impietrit in usa, de parca ar fi turnat cineva ciment peste mine.
-Am venit sa vad ce mai faci...in drum spre magazin, am vazut masina si pe Earl stand afara.(Earl era soferul meu personal,) . M-am dus si l-am intrebat ce face aici, dar a spus ca nu poate sa-mi spuna. Intr-un final am reusit sa-l conving cu metodele mele.
-Nu vreau sa stiu ce metode ai folosit! ,,Saracul Earl'' imi spuneam in gand. Cand vine vorba de bunica nu exista fiinta care sa nu cedeze. Il bate pana si pe Batman.
-Eh..draga, nu ma lasi sa intru, sunt batrana si ma dor picioarele...he he.
-Aaa, bunii vezi tu...cum sa-ti spun...
-Hai afara atunci sa nu o trezim pe frumoasa adormita.
-Cum se face ca esti aici? Si nu trebuia sa vii maine?
-Ba da draga, dar a avut loc o schimbare de planuri. Cum te intelegi cu profesorul ala? L-am vazut azi pe strada si mi se pare cam suspect..
-Aaa, cam da...cum sa spun? pai..e...adica...Nu m-am balbait in viata mea asa, dar in fata bunicii e inevitabil.
-DRAGA!! Aham! Nu te mai balbaii!Lasa ca isi da bunica seama.Nu ai aflat nimic de nunta?
-Nu!! Nu am reusit! Mama ascunde totul atat de bine.
-Lasa ca vede ea nunta! Cand primeste o boata in cap...La varsta ei ii trebuie barbatii mai mici...Lasa puiule, ca o i-a bunica la tara, si ii piere pofta de ganduri necurate.
-Multumesc bunii! As vrea sa-i vad fata mamei si a lui Dai, cand o sa o vada pe bunica.
-Asa...cine era acolo in camera? Era baiat sau fata?
-Bunii ce-ti venii asa dintr-o data?
-Am vazut eu ca ai intrat aseara aici si la cum esti imbracat sigur ti-ai petrecut noaptea aici! Deci?
-Deci ce?
-NU FACE PE PROSTUL CU MINE !! Cum a fost? Minunat, nu-i asa? Dar a fost baiat sau fata? Data trecuta cand am fost aici, te-am vazut intrand cu un baiat!
-Cu Yuki!
-Prietenul tau cel mai bun? Cum se schimba lumea..pe vremea mea tinerii erau altfel.
-Sa nu-i spui mamei, bine? N-am chef de pedeapsa.
-Stai calm, stii ca esti nepotelul meu preferat.Cum sa-i spun asa ceva mamei tale? Apropo, tu nu ai de gand sa te tunzi? Parca iti statea mai bine cand aveai paru scurt.
-Bunii atunci aveam 4 ani. De atunci nu m-am mai tuns scurt.Si nici nu o sa fac asta vreodata.
-Bine dragule cum vrei tu.Acum inchide ochii pentru cateva secunde.Bunii are ceva de facut.
Nici nu vreau sa stiu. Am inchis ochii si am stat cu spatele la ea.
-Gata? ......Bunii?
Am deschis ochii si m-am intors.Bunii nu mai era Apoi am auzit brusc tipete din camera.Am deschis usa si am intrat.Bunii sarea pe pat iar Yuki tipa ca disperatul sa se opreasca.
-Bunii ce faci?
-Nu vezi draga ? il trezesc!
-Eric ajutorrrr! Striga Yuki ! Cand am vrut sa merg sa o calmez pe buni, si sa o cobor jos din pat ea a inceput sa-i puna tot felul de intrebari lui Yuki!
-Te-ai culcat cu Eric?
-Da!! raspunde Yuki, aproape ca tremura de frica.
-A cata oara?
-Asta e prima data.Acum lasa-ma bunii te rog....spune Yuki, aproape plangand.
-Ar fi bine sa nu ma minti! Nu uita ca te cunosc de cand ai fost in scutece!
-Bunii lasa-l! Am intervenit eu.
-Hmm...bine!
Yuki si-a tras boxerii si pantalonii pe el, iar bunii a sarit jos din pat.
-Va astept in masina! Si sa nu cumva sa incercati sa fugiti ca va fi vai de voi.
-Buni multumesc! spune Yuki. Asa ii spunea de cand eram mici.
-Nu ai pentru ce draga.Nu uita ca imi esti ca un nepot.
Mi-am luat bluza si am coborat impreuna cu Yuki, care era inca speriat. Bunii e infioratoare, dar e si de treaba.Cand am coborat jos, am vazut-o pe bunii pe locul soferului, iar pe Earl in dreapta langa ea.Noi am urcat in spate.
-Bunii stii sa conduci?
-Nu va faceti griji!
Fix de asta ma temeam. Eu si Yuki ne uitam unul la altul, putin cam ingrijorati.Cand am auzit sunetul motorului aproape ca am tipat de teama.In mod normal nu ma sperii asa usor, sau din orice.Am mai fost in masina cu baietii inebuniti dupa viteza, dar nu mi-a fost deloc teama.
-Hai la drumm!! Yuhuu!! striga bunica.
-Yuki daca nu mai ajungem intregi, vreau sa stii ca ai fost cel mai bun prieten, si ca in clasa a IV-a eu ti-am mancat briosa nu Alexander.
-Eric, eu vreau sa stii ca ai fost cel mai bun prieten al meu, si ca nu te pot ierta ca mi-ai mancat briosa.
-Ce va tot smiorcaiti voi acolo? Mergem la cumparaturi nu pe lumea cealalta.
-Asta-i si mai rau! am spus eu si Yuki in cor.
Dupa vreo 34 de minute de condus, eram in fata mall-ului.Am coborat jos din masina si am intrat.Am urcat scarile rulante, impreuna cu bunica, Earl si Yuki.Eii..e mai bine decat sa stau cu Dai si cu mama.
-Dragilor hai sa mergem la magazinul din stanga, sa vedem ce gasim.Eric tie ar trebui sa-ti gasim ceva mai cum se spune....rock! Ca tu asa arati, ca un rocker ratacit!
Earl, Yuki, chiar si bunii au inceput toti sa rada in hohote.
-Da..mersi bunii!
-Luati-va ce vreti, platesc eu! spune bunii.Si Yuki ...sa nu protestezi.Eu iti platesc, da?
-Bine bunii!
Am intrat in magazin, eu si Yuki am mers sa cautam niste blugi, in timp ce Earl a mers cu bunica sa-si caute o rochie.E foarte pretentioasa cand vine vorba de haine.Avand in vedere ca se imbraca ca regina Angliei.Ma intreb daca nu au fost colege ? Buni vine dintr-o familie de ,,nobili'', si a facut scoala in Anglia.La fel si bunica lui Yuki, care e verisoara cu bunica mea.Am gasit niste perchi de blugi super cu catarame, si o pereche de ochelari de soare.Yuki a gasit o pereche de blugi mai largi cu si o bluza alb cu rosu.Bunica si Earl si-au gasit si ei cateva lucruri de imbracat.Earl Sakamoto era un tip de  24 de ani, cu parul saten , o multime de piercinguri si ochelari.Avea mereu parul prins in coada.Si de asemenea arata extrem de bine.Tatal lui este om de afaceri, unul foarte important, dar el nu a vrut sa fie la fel ca tatal lui.A preferat sa fie sofer.Chiar daca are bani destui cat sa o duca bine vreo 10 ani. Daca stau sa ma gandesc, suntem cam la fel.Nici eu nu vreau sa devin om de afaceri la fel ca si tata, iar cu banii stau destul de bine.Am fost peste tot cu Earl, el a luat parte la toate nazbatiile mele.Am fost de multe ori tentat sa il sarut, sa-i simt buzele alea apetisante.Poate vreodata o sa am ocazia.Off Eric, unde ti-e tie capu'.Vorbeam cu mine insusi. pentru nu puteam sa-i spun cuiva despre fanteziile mele cu Earl.
-Eric, ce te framanta?Aud o voce in spatele meu.
-Earl...aaa..nimic.
Chiar la el ma gandeam, dar nu puteam sa-i spun nimic.Dar..nu inteleg de ce imi bate inima asa tare.Nici macar cu Dai nu am patit asta.
-Eric? esti sigur ca nu ai nimic?
-Nu am nimic.Hai sa ducem astea in masina.
-Bine.
Am bagat toate lucrurile cumparate in portbagaj, dar cu greu au intrat toate.La ce cumparaturi face buni...ma mir ca nu a cumparat tot magazinul. Cat am stat afara asteptandu-i pe Yuki si pe bunica am inceput sa tremur.
-Hai inauntru.O sa racesti.
-Mie imi convine.
-Hai in fata...cu mine.
-Dar acela e locul bunicii.O sa ma...
-E in regula, ea a vrut sa stai cu mine in fata, ca sa poata sa stea cu Yuki.
-Bietul Yuki..
Am urcat in masina langa Earl si am dat drumul la caldura.Earl m-a tras mai aproape de el.Am simtit cum iau foc.O sa lesin daca ma mai tine mult asa.Ma tragea tot mai aproape de el, pana cand am ajuns sa stau intre picioarele lui.
-Ce faci?
-Te incalzesc, inca tremuri.
-Nu era nevoie sa...
Nu am putut termina fraza deoarece gura imi era acoperita de un sarut. Ah..atat de dulce, atat de pasional.Nu stiam cum sa reactionez.Incet incet si-a introdus limba in gura mea, explorand  fiecare coltisor.M-am alaturat si eu jocului, facandu-l tot mai pasional.Nu puteam sa cred cat de dulce era.Earl era total diferit de Dai si de Yuki.Era mult mai bun.Am rupt sarutul pentru ca nu mai aveam aer.Pe deasupra ne aflam intr-un loc public, chiar daca aveam geamuri fumurii.
-Eric...imi pare rau, nu stiu ce m-a apucat.M-am lasat dus de val.
-Nu-i nimic...nu trebuie sa te scuzi. Si eu vroiam asta.
-Cum? si tu vroiai....pentru distractie?
-Nu....nu pentru distractie.
-Nu trebuia sa fac asta.Iarta-ma.
-Nu am de ce sa te iert. Am putea sa mai facem asta. Stateam in bratele lui, privindu-l in ochii plini de dorinta. As fi vrut inca un sarut dar a trebuit sa ma introc pe scaunul meu, deoarece buni Yuki tocmai au iesit din mall.
-Nu stiu daca ar fi bine....sunt soferul tau..nu pot.
-Si ce daca? Stii, noi doi semanam.Amandoi am refuzat sa fim la fel ca tatii nostri.Am ales drumuri diferite, in ciuda pozitiilor sociale pe care le avem.Tu ai vrut sa fii sofer, iar eu am ales sa fiu pianist,.Dar cu averea parintilor nici unul nu ar avea nevoie de o sluja, sau de o cariera.
-Ai dreptate, avem aceleasi statuturi sociale.Suntem la fel.Avem aceleasi povesti de viata.
Nu am mai apucat sa continuam discutia, pentru ca au ajuns Yuki si bunica la masina.Nu ca ar fi fost un drum lung pana la ea, dar bunica a trebuit neaparat sa stea de vorba cu o prietena de a ei.
-Eric ce cauti in fata? tu trebuia sa stai cu mine in spate.Spune Yuki aproape venindu-i sa planga, gandindu-se ca sta cu bunica in spate.
-Ghinion! Asa a ordonat sefa.
-Nu e drept.
-Care e problema Yuki draga? vrei sa stam noi in fata, si sa stea ei in spate?
-Nu asta...
-Bine atunci.Eric treci cu Earl in spate.
Eu si Earl am urcat in spate, iar bunica cu Yuki au trecut in fata.Saracutul de Yuki aproape ca lesinase, cand buni a pornit masina.Eu pe de alta parte,ma simteam destul de bine in spate, dar imi doream inca un sarut cu Earl, unul lung si pasional, la fel ca primul.
-Eric?
-Da bunico!
-Ce ati facut tu cu Earl cat am lipsit ?
-Am carat cumparaturile! spun eu.
-Doar atat? intreaba ea in timp ce pasa pe pedala de acceleatie.
-Dar de ce intrebi?
-Eh..am vrut sa stiu.Voi doi faceti un cuplu dragut.Mi-as dori sa gasesti o persoana cu care sa fii fericit, cat mai am de trait.
-Nu-ti face griji bunico! E imposibil pentru cineva ca tine sa moara.Iarba rea nu moare niciodata. Spune Yuki.
-Gura sparta! spun eu cu voce apropae soptita
-Si pe tine vreau sa te vad fericit, dragul meu Yuki cu gura sparta.
-D-da! Scuze bunico! Am glumit doar.
-Stiu draga ! spune bunica zambind.
Ma indrept catre Yuki sa ii soptesc ceva, fara sa observe bunica.
-Daca ajungem cu rotile in sus, din cauza glumelor tale, te omor.
-N-nu-ti face griji!!
-Nu te mai balbaii!
-Apropo ce ai facut cu Earl? voi doi pareti cam apropiati.Chiar cand idiotul a spus asta, Earl care era cu privirea atintita spre geam s-a intors capul spre noi.Eu m-am enervat atat de tare incat i-am tras un pumn in cap lu Yuki.
-Deci ai facut ceva...spune frecandu-si capul.
-Asta nu e problema ta.Ii spun nervos, si il lovesc inca o data.
-Ce tot susotiti voi doi? intreaba buni suspicioasa, vazandu-l pe Yuki frecandu-si capul, care oricum nu e bun de nimic.
-Nimic, bunii!! ii zic afisand un zambet fals.
-Eric calmeaza-te! imi sopteste Earl punandu-mi mana pe umeri.
-In regula! Dar nu ma puteam calma deloc cand il simteam atat de aproape de mine.Niciodata nu am stat atat de aproape de el.Acum pot sa-i simt parfumul, respiratia.De cate ori am mers cu el, niciodata nu m-am simtit asa.Ce-i drept prima data cand l-am vazut credeam ca visez.Nu stiu ce se intampla acum cu mine.Parca eram indragostit de Dai.Dar sarutul lui Dai nu a fost atat de dulce ca cel al lui Earl. Poate ca nu sunt indragostit de Dai, poate doar mi-a placut. O sa innebunesc...
-Mergem la statiune!! striga bunii si Yuki.
-Statiune! ce statiune? nu mergem acasa? intreb confuz.
-Nu draga! Prima data mergem sa ne distram si sa ne relaxam.O sa am nevoie de putere ca sa o pun la punct pe mama ta.La varsta mea e mai greu sa invinetesti pe cineva.
-Bine! de acord! cat timp o pune la punct pe mama, merg cu ea si in Australia.Numai in Elvetia nu.
-Pai si la ce statiune mergem? intreaba Yuki.
-La statiunea Engelberg Titlis.
-Nu am auzit de statiunea asta. Unde e? intreaba Yuki.
-In Elvetia!
-Elvetia? Mama ma ameninta mereu ca ma trimite acolo daca nu sunt cuminte.Nu merg acolo nici mort - ii spun bunicii.
-Dar o sa mergi! Nu ma supara! O sa mergi si punct.Si nu va faceti griji pentru absente, am vorbit cu profesorii vostri si au spus ca nu e nici o problema.
-Oo Doamne! Earl tine-ma te rog, mi se face rau.
-Sigur!
M-am pus cu capul pe pieptul cald al lui Earl.Ah..ce bine e.Macar o sa scap de mama, de Dai si de scoala pentru un timp.
-Si cat timp stam?
-Pai vreo doua saptamani!
-Ce bine! am spus eu si Yuki in cor.
-Buni esti cea mai tare!! am spus eu. Ii placea sa ii se spuna asta.Si asa am pornit cu totii in calatorie spre Elvetia.Tara pe care o urasc cel mai mult.

Modificat de Daya-chan (acum 11 ani)


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
NOSEBLEED, Earl x Eric  Am niste ganduri al naibii de pervesre cu astia doi.
Asa, da-l drecu pe Dai, lasa celelalte bunaciuni 
*Trag pe nas aerul prafuit al noptii, care intra pe geamul deschis*
Pfiu, mi-am revenit din starea aia de extaz.
La fazele cu bunica am ras pe burta. Cica, nimeni nu se pune cu bunii =]] Il bate si pe BatMan =]] Genial!!!
Saracutul Yuki, este torturat de o minte diabolica superioara.
Ahhh, nu-mi pot scoate din minte sarutul cu Eric si Earl. Am ce sa visez la noapte
Iar acum pleaca la statiune, Fara Dai! Hell Yah!!!
Stai sa vezi acolo nebunie. Deja-mi inchipui.
Adu cat mai repede nextul, ca fierb aici de curiozitate in suc propriu. Al naibii yaoi care ma excita al dracului de tare. Si cand zic *excita* ma refer la fata toata numai zambet =]] nu alceva =]]
Oricum, multa bafta si spor la scris, sa aduci nextul cat mai repede ca mor aici, pe scaun.

Modificat de Miss*M (acum 11 ani)


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
esti super comica.     ma grabesc cat pot cu nextu' .Nu stiu cand termin.Te rog sa nu mori, am nevoie de cititiori.  

eu,tu muzica esti super    ma grabesc cat pot nextu' .nu stiu cand termin.te rog mori,

16.2KB


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Din pacate n-am niciun fic yaoi, cu toata ca citesc enspe mii de ficuri de acest gen. Nu ma simt pregatita inca =( Zilele astea m-am gandit sa incerc sa scriu, dar pana acum nu mi-a venit inspiratia.

_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Mizuki
Căpşună

Din: DAAAAAA
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 648
Uite, am venit in sfarsit cu un comm. Dar de ce n-ai si tu mai multi cititori?    Pacat. E absolut super si cred ca o sa scotocesc internetul de ficuri yaoi.    O sa am de unde alege, presupun. Ieri din nou nu mai mergea pc-ul. Ei bine, am incercat sa instalez chiar eu windows-ul, da' nu-i bun CD-ul ala. Lasand asta, vreau sa stii ca nu am nimic cu limbajul vulgar folosit in fic. ^^ Apropo nu e vorba ca mi-ai dat mult de citit, imi place ce-am citit, dar am avut si inca am probleme cu pc-ul asta. Azi de-abia s-a deschis si nu stiu cat mai sta fara sa se inchida. Stii, n-ai pentru ce sa-mi multumesti. Placerea mea. ^^ Spor la scris in continuare! Sa speram ca vei avea mai mult cititori!

Modificat de Yoyo (acum 11 ani)


_______________________________________
Lawliet, Beyond Birthday, Deidara, Nobuo Terashima, Allen Walker, Ichiru Kiryuu, Chrono, Lavi, Light, Kisshu, Aidou, Kakizaki Kokera, Damore, Yuujirou, Yoshitsune, Lorian Kukabara, Leo Aoi, Konoha and Suwa ~ Kwon Ji-yong, Kan, Boyfriend, Sebastiano Serafini, Kenichi Matsuyama, Hongo Kanata, Tatsuya Fujiwara and Exo-M ARE MINE!  The gazette, On/Off, Diement, Dolore, Royz, R-shitei, Alice Nine, Ayabie, Diaura, Screw, SuG and Blood ARE MINE! Kagamine Len, Kamui, Kaito, Leon and Hiyama Kiyoteru, Kasane Ted, Sora Suiga, Defosuke, Kuru Utaune, Ren Ikune, Sai Yurika, Merum, Miki Yukine, Tatsune Riku, Kamirei Fukkirei, Satsuki Kagene, Subaru Kyooteru, Taizo and Yu ARE MINE!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Capitolul VII

  Mi-e atat de somn. Abia astept sa ajungem la aeroport.Stateam cu capul pe Earl, si cu castile in urechi ascultand SID-rain. Melodia se potriveste de minune cu vremea din Tokyo. Vreau sa spun ca afara ploua cu galeata.Ma intreb daca e sigur sa zburam pe vremea asta.
-Ti-e somn, nu-i asa? ma intreaba Earl.
-Da!
-Mai avem putin pana la aeroport.
Am inchis ochii, si mi-am amintit de sarutul cu Earl. Ma intreb ce se va intampla in Elvetia. Am ajuns la aeroport, unde am coborat jos din masina.Bunica l-a trimis pe Earl sa i-a patru bilete de avion, in timp ce noi am fost sa cumparam cateva lucruri ,,necesare'': 4 pachete de snaksuri, 4 sticle cu suc, dintre care 2 erau cu suc de morcovi, banane si capsuni.Amestecul meu preferat si al lui Earl de asemenea. De fiecare data, cand ma intorceam de la scoala eu si Earl mergeam la doamna Grey, care prepara cele mai bune sucuri din lume. Bunii a cumparat cred vreo 6 pungi de pufuleti simpli.E si proteza buna la ceva.Ma rog....daca se intampla ceva, ii dau dintii lui Dai.Si asa aveam de gand sa ii scot.Nu are nevoie de ei pentru perversiuni.
Earl s-a intors cu biletele si a asteptat impreuna cu bunica.Eu si Yuki am mers la toaleta, pentru ca Yuki nu se mai putea tine.Ce-i drept si eu aveam nevoie. Dupa ce ne-am intors de la toaleta am fost anuntati ca avionul va decola peste 5 minute.Am urcat cu totii in avion.Eu am stat impreuna cu Yuki, iar bunica si Earl in spatele nostru.Mi-era atat de somn, tocmai cand m-am asezat comfortabil cu capul catre geam si eram pe punctul de a atipii idiotul de Yuki mi-a trimis mesaj cu textul,, Ce ati facut tu si Earl?''. Imi venea sa-l arunc din avion.I-am scris inapoi,,Esti un idiot mai mare decat avionu'. Lasa-ma sa dorm''. La care el mi-a scris inapoi,, Daca nu-mi spui ce ai facut, nu te las sa dormi, si ar fi bine sa-mi spui adevarul''. Sa vada el cand ajungem in Elvetia.
-Haide Eric, zi-mi! Promit ca nu spun la nimeni, nici daca sunt torturat.
-Lasa-ma sa dorm!
-Nu te las! Daca nu imi spui nu mai vorbesc cu tine niciodata.Parca impartaseam orice secret.
-Bine bine! iti trimit mesaj.
-Despre ce vorbiti voi doi? intreaba bunica, speriindu-ne pe mine si pe Yuki.
-Ahh....bunii sa nu mai faci asta - spune Yuki.
-Era sa fac infarct - spun eu.
-Oh...dragilor sunteti prea tineri sa faceti infarct.Acum hai spuneti despre ce e vorba?Sunt curioasa.
-Despre nimic. ,,De parca nu ar afla, in cele din urma'' spun in gandul meu.
-Oh...bine daca spui tu asa Eric.Apropo am vorbit cu contele Vicent.O sa ai o supriza.
-O vai.Nici nu vreau sa stiu.Prima data cand am mers in Elvetia,(credeam ca va fi ultima data cand mai merg acolo) ,am mers cu parintii, care erau prietenii buni cu Vicent.Mi-a facut numai propuneri indecente pe tot parcursul vacantei.Contele Vicent e un tanar de 26 de ani(pe atunci avea 24) cu parul blond auriu, pana la umeri, si ochii caprui.Parintii lui erau japonezi, care s-au mutat in Elvetia.Inainte sa-l intalnesc auzisem ca e un afemeiat, dar era clar ca o minciuna.
-E un tanar minunat. Sunt sigura ca acum o sa va intelegeti mult mai bine.
-Aa sigur! O sa ne intelegem mult mai bine. Mult mai bine decat cainele si pisica.Am raspuns soptit.
-Chiar arati ca o pisica.Iti mai lipsesc urechiile si coada.Spune aiuritul de Yuki.
-Cred ca vrei sa cobori din avoin inainte sa ajungem in Elvetia.
-Ha ha , nu mersi!
-Atunci tine-ti gura!
-Spuneam doar adevarul .
-Lasa-ma sa dorm.,,O sa plateasca el pentru asta'' imi spuneam doar pentru mine.
-Nu inainte sa imi spui....
-Nu pentru ca m-ai facut pisica.
-Atunci nu te las sa dormi.
-Bine bine.
Preferam sa-i scriu un mesaj, asa nu afla si restul lumii.I-am trimis un mesaj cu textul ,,M-a sarutat, atata tot''.Yuki mi-a trimis un alt mesaj in care m-a intrebat  daca a fost doar un sarut.I-am spus ca da.
-T.a.p?(ti-a placut) spune cu voce mai soptita.Cand eram mici foloseam initiale ca sa comunicam, sa nu priceapa nimeni despre ce vorbim.De atunci le foloseam de fiecare data cand eram in astfel de situatii.
-D.(da)
-I.p.t.c.a.i.E(Imi povestes-ti cand ajungem in Elvetia.)
-Ce Doamne iarta-ma tot spuneti voi acolo?vorbiti pasareasca?
-Nu bunii.Asta e limba noastra.Spune Yuki, oarecum incantat ca am bagat-o pe bunii in ceata.Nici macar Earl nu intelegea ce spuneam.
-Voi la 17 ani va purtati ca la 2 ani? Earl draga, tu ai fost martor la toate tampeniile pe care le-au facut copii astia.I-ai auzit vreodata sa vorbeasca asa.
-E limbajul initialelor, Yuki si tanarul Eric il folosesc de cand erau mici, dar nu am priceput ce inseamna.Sunt o multime de cuvinte care incep cu aceiasi initiala, e greu sa gasesti combinatia corecta.
-Fereasca Dumnezeu.Nu am auzit de asa ceva.Ma invatati si pe mine?
-Nu! am zis eu si Yuki in cor, aproape razand.
-Earl cand ajungem in Elvetia, va trebuii sa avem mare grija de ,,ingerasii'' astia.
-Lui Eric sigur o sa-i convina.Replica idiotul de Yuki.Dar de data asta i-am tras un pumn in cap.Gest care a amuzat-o pe bunica, si asta l-a enervat pe Yuki la culme.
-Eric draga, nu da atat de tare.Tin la el.Doar sunt verisoara cu bunica lui, ai uitat?
-Serios? Nu stiam ca suntem rude. Spune Yuki uimit.
-Ei acum ai aflat.
-Nu puteai sa-mi spui mai demult.
-Nu ar fi contat oricum.De parca asta l-ar fi oprit sa se culce cu mine.Suntem rude foarte indepartate.
-In fine.Important e ca am aflat.Spune un pic imbufnat.Dupa care imi trage si el un pumn in cap.
-Idiotule!
Au inceput cu totii sa rada, vazandu-ma cat de nervos eram.Nu suportam sa fiu lovit, doar sa lovesc.M-am intors catre geam si am inceput sa privesc norii. Pana cand am auzit o voce strigandu-ma.
-Hey Eric.
Imi pare o voce destul de cunoscuta.Mi-am intors capul si l-am vazut pe contele Vicent strigand si fluturand o batista.El se afla pe celalat rand.O nu! Cred ca visez.I-am facut un semn din mana ca sa nu par nepoliticos. El mi-a facut semn sa il urmez.M-am ridicat de pe scaun si l-am urmat pana la toaleta barbatilor.
-Nu te-am vazut de mult micutul meu Eric.Cat de mult ai crescut.Esti mai frumos decat toate diamantele din lumea asta.
-Mda...multumesc.Dar cum se face ca sunteti aici? Nu trebuia sa fiti in Elvetia.
-Bunica ta m-a sunat sa-mi spuna ca mergeti in Elvetia.Eu eram la Tokyo in vizita la unchiul meu.Nu-mi venea sa cred ca o sa te intalnesc din nou, de aceea am urcat in primul avion.Nu ma asteptam sa te intalnesc aici.
-Nici eu.Nu v-am vazut de 2 ani.
-O te rog.Lasa politetea.Tutuieste-ma.
-Bine.
-Hai sa ne intoarcem la ceilalti.
Imi i-a mana si o saruta cu pasiune.Eram flatat, dar in acelasi timp scarbit.Cel putin se comporta mai frumos cu mine decat acum 2 ani.Ne-am intors inapoi la locurile noastre.Bunica si Yuki m-au asaltat cu intrebari.Mi-am intors capul catre Earl dar parea cam suparat.Sa fi fost gelos? Era mai bine sa nu spun nimic.Mi se facuse iar somn.Mi-am intors iar capul catre geam si m-am lasat furat de somn.E mult pana in Elvetia.
Cand m-am trezit era deja noapte.Dintre pasageri doar eu si Vicent eram trejii.Am mers la toaleta, sa-mi fac nevoile.In timp ce ma spalam pe maini mi-am amintit de Dai si de mama, cine stie ce or face.Aaa da, l-am incuiat pe Dai in camera mea.Cine stie cat de tare s-a enervat cand s-a trezit.Gandindu-ma la asta imi venea sa rad, dar nu puteam sa rad singur ca nebunul.Tocmai cand am oprit apa de la robinet a inceput sa-mi sune telefonul.Era Dai.Bunica m-a sfatuise sa nu raspund, si asa am facut.Am inchis telefonul.Cand am deschis usa ca sa ies tocmai atunci a intrat Vicent.Am reusit sa ma ciocnesc de el .
-Imi cer scuze, nu te-am vazut!
-Nu-i nimic, dragul meu. Sa ma lovesc de tine e ca si cum as pasi in Paradis - zice inchizand usa in urma lui.Chiar nu-mi doream sa raman in baie, si mai ales cu el.
-Vicent....ce dragut din partea ta...... chiar nu mai aveam cuvinte.Tot ce lipsea era sa ma ceara in casatorie.
-Micutul meu inger, nimic nu e prea dragut pentru tine.Daca as putea sa-ti pun lumea intreaga la picioare....Ah....
-Nu e nevoie...
-Nimic nu se compara cu frumusetea ta.Pana si stelele isi pierd stralucirea in fata ta.
Ma i-a in brate si ma strange la piept.Grozav, bine ca nu e Earl aici.Am cumva un magnet pentru barbatii? Sau pe fata mea scrie ,,curva''?.Aud pasi ca se indreapta catre toaleta.Vazand ca nu mai poate sa stea singur cu mine, Vicent isi i-a talpasita.In baie intra apoi Earl.Am vrut sa parasesc si eu incaperea si s-a ma intorc la locul meu, insa Earl m-a prins de mana.
-L-am vazut pe Conte iesind de aici cam suparat.S-a intamplat ceva?Ti-a facut ceva?
-Nu dar ma bucur ca ai venit.Nu vroiam sa mai stau nici un minut in preajma lui.
-Nu-l voi lasa sa se atinga de tine Eric.
Cuvintele lui mi-au atins inima, facand-o sa bata ca nebuna.Ma simteam protejat.Dar in acelasi timp simteam ca ma topesc...Nici macar nu mi-am dat seama cand am ajuns atat de aproape de el.L-am luat in brate, ascunzandu-mi chipul la pieptul lui.
-Imi place sa te tin la piept...Eric!
Nu puteam sa spun nimic, mi-am ridicat capul in sus privindu-l in ochi iar el s-a apropiat tot mai mult de mine si  mi-a acoperit buzele cu ale lui intr-un sarut. Cat de mult tanjeam dupa saruturile lui. Vroiam sa fie al meu, numai si numai al meu.A rupt sarutul si m-a tras dupa el intr-o cabina de toaleta, s-a asezat pe pe wc, si m-a tras in bratele lui.Acolo am dat nastere unui alt sarut mai lung si mai pasional decat precedentul.I-am desfacut slitul de la blugii negrii pe care ii purta, si am inceput sa-i mangai barbatia prin materialul boxerilor.
-Esti atat de nerabdator! Sigur vrei sa facem asta? Vazandu-l nesigur m-am apropiat de urechea lui si i-am soptit:
-Te vreau prea mult ca sa ma opresc acum.Dupa ce i-am spus asta i-am lins usor pavilionul facandu-l sa se infioare.Apoi am coborat in jos pana la gat, acoperind toata zona cu saruturi.Inainte sa urc inapoi la buzele lui moi si zemoase l-am muscat de gat.
-Aaaa...au! de ce ai facut asta?
-Ca sa nu se atinga cineva de tine.
-Ma vrei doar pentru tine.
-Aha.Esti numai al meu. I-am tras pantalonii si boxerii ca sa pot sa ma,,joc'' cu mandretea lui.M-am pun in genunchi ca sa ajung in drept cu barbatia lui.
-Eric, nu trebuie sa faci asta.....
-Shh...nu e prima data cand fac asta.Relaxeaza-te.
Am pus gura pe mandria lui, bagand-o cu totul.Earl incerca sa se abtina sa nu geama, in caz ca vine cineva...dar era clar ca nu putea.M-a ridicat, dupa care mi-a tras jos pantalonii impreuna cu boxerii, dupa care si-a pozitionat jucaria la intrarea mea.M-am lasat in jos, apoi mi-am pus mainile pe umerii lui, sa pot sa ma misc mai bine.Amandoi eram excitati la maxim.Eram aproape de final.Inca cateva miscari de dute-vino si am ejaculat amandoi.Dupa ce am terminat ne-am imbracat si ne-am intors la locurile noastre, ca sa nu dam de banuit.Pana Elvetia mai aveam foarte mult de asteptat.


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Pff, nu mi-a placut capitolul...IL IUBESC!!! Ce mai, iubesc tot ficul asta.
Si atat de multi baietii, mhmm.
Eric chiar are magnet pentru masculi in calduri =)) Deja a facut-o cu doi baietii. Da, pe Dai nu l-am pus, ca ala a fost viol, viol domle, viol! Nu su pune. Asa Eric, sa nu-i raspunzi lu popo-gay-ul ala obsedat de futai si pedofil.
Ai observat ca la fiecare capitol, chiar daca Dai nu este printre personaje, intotdeauna se aduce aminte de el, iar eu comentez la adresa lui?
Ei bine, eu tocmai am observat. Pff, probabil se bucura de atentia noastra, al naibii...Dai =))
Si da, ca de obicei o lungesc, si o lungesc, si o lungesc, de ma mir cum de nu fac o pagina numai cu comentariul meu. In loc sa scriu cat mai repede cateva idei, ca am un net de rahat, scuze de expresie, dar e purul adevar, care dimineata treaca-mearga, dupamiaza se opreste da porneste din nou, apoi iar treaca-mearga, si mai pe seara moare de tot -_-
Eh, iar am lungit-o. Nu conteaza asta, oricum, ce conteaza e ca Eric va mai intalnii multi baietii :x dragutii :x si doritori de LOVE :X
Yukiiiiiii ^.^ Inca nu te-am uitat, nu-ti face griji. Mmmm, pisica, a? Puteai sa spui *motanel*. Adica totusi, Eric nu-i fata, nici curva, deci?
Tu deabea acum ai aflat ca sunteti rude indepartate? Frate, credeam ca eu sunt mai...mai.
Ok, bafta in continuare, sa stii ca astept capitolul urmator. Sper sa fie la fel de bun ca asta. Oare de ce glumesc? Cu siguranta o sa fie la fel de bun, poate chiar mai bun  ;) :*


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
wow) si eu care credeam ca a iesit oribil, ca nu prea am avut insiratie, insa probabil am avut  o multime de greseli.Ma bucur ca ai facut commu atat de lung, imi place sa am ce citii.Si da, in fiecare capitol amintesc de Dai, care apropo e prescurtare de la numele meu.
Am o micuta surpriza pentru tine, si pentru Eric, dar asta cand ajunge in Elvetia.Incerc sa vin cu nextu cat mai repede, insa sunt putin bolnavioara.

eu,tu muzica wow) care credeam iesit oribil, prea avut insiratie, insa probabil avut  multime

16.2KB


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
^^ Yay, surprize. Vreau surprize!, imi plac surprizele!, ador surprizele! Deabea astept sa vad ce pregatesti, m-ai facut curioasa :D :P

_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Mizuki
Căpşună

Din: DAAAAAA
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 648
Si uite cum ajung cu un comm si pe la ficul tau.    Deci, sincer, am citit capitolul de cand l-ai postat, desi n-am lasat comm atunci. Scuze! :o3  Lasand asta, capitolul??     Excelent! Pana la urma n-am nicio idee cu cine va ramane Eric... Cand ma gandesc ca poate nenorocitul ala de Dai e asa un nenorocit...nu stiu, ma apuca dr*cii, serios. Apoi ma gandesc ca poate o sa ramana cu Yuki pana la urma. Fix dupa aia, intervine si Earl. Sunt putin confuza acum, totusi cred ca se va lamuri totul pana la urma.
In orice caz, Earl si Dai char si-au facut de cap in masina. Nu-i asa rau, Eric si Earl. Hmm, cred ca ar fi si ei doi in regula ca si cuplu. Nu stiu de ce, dar parca tot imi place mai mult ca Yuki sa fie cu Eric. Yuki si Eric au facut ce-au facut atunci mai mult din cauza faptului ca Dai l-a facut pe Eric sa se simta asa si...eeeh, stii ce vreau sa zic. )
Deci, ca de obicei, te asteptam cu nextul! Bye! ^^


_______________________________________
Lawliet, Beyond Birthday, Deidara, Nobuo Terashima, Allen Walker, Ichiru Kiryuu, Chrono, Lavi, Light, Kisshu, Aidou, Kakizaki Kokera, Damore, Yuujirou, Yoshitsune, Lorian Kukabara, Leo Aoi, Konoha and Suwa ~ Kwon Ji-yong, Kan, Boyfriend, Sebastiano Serafini, Kenichi Matsuyama, Hongo Kanata, Tatsuya Fujiwara and Exo-M ARE MINE!  The gazette, On/Off, Diement, Dolore, Royz, R-shitei, Alice Nine, Ayabie, Diaura, Screw, SuG and Blood ARE MINE! Kagamine Len, Kamui, Kaito, Leon and Hiyama Kiyoteru, Kasane Ted, Sora Suiga, Defosuke, Kuru Utaune, Ren Ikune, Sai Yurika, Merum, Miki Yukine, Tatsune Riku, Kamirei Fukkirei, Satsuki Kagene, Subaru Kyooteru, Taizo and Yu ARE MINE!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Capitolul VIII

Nu-mi vine sa cred ca de repede s-a schimbat totul. Parca ieri aveam o viata ,,normala'' si acum totul s-a destramat din cauza unui profesor obsedat, sau mai bine spus psihopat.In ultimele zile nici la pian nu am mai cantat.Mi-e dor sa ating clapele si s-a ma las cuprins de vraja notelor muzicale.Din cate stiu in casa din Elvetia aveam un pian, daca nu cumva l-a eliminat mama pentru ca ocupa prea mult spatiu.De aia o fi pus pianul la usa in ziua in care Dai a profitat de mine, de era sa pic cu capu' in el.
-Eric! Eric draga dormi?
-Nu bunico! Ma gandeam doar...
-Te gandesti la pianul tau, nu-i asa?
-Dar cum ai stiut? Mi-ai citit gandurile?
-Nu draga! Am observat gestul mainilor tale.Iti misti degetele ca si cum ai canta la pian.
-Aaa serios? Nu-mi dadusem seama.
-De cat timp nu ai mai cantat la pian?
-Pai cam de saptamana trecuta.Nu mai tin minte exact.Cu toate problemele cu mama si cu Dai nu mai stiu nimic de mine.
-Nu-ti face griji draga.O sa rezolve bunica.Apropo am vorbit cu mama ta, i-am spus ca ai venit la mine la tara, ca sa nu-si faca griji.
-Tsk...sigur isi face griji, in timp ce se giugiuleste cu Dai..
-Eric...cum sa nu-si faca griji?...e mama.Orice mama isi face griji pentru puii ei.
-Daca spui tu...
-Apropo ce ati facut voi doi in toaleta, ieri? Ati stat cam mult...ma intreaba bunica soptit.
-Cine ce? intreaba Yuki care tocmai s-a trezit.
-Nimic! viseaza in continuare. Ii spun incruntandu-ma.
-Dar nu visam.
-Dar ai vrea? il intreb ridicand din spranceana.
-Pai as vrea sa am un vis frumos, cu multe fete si....Se uita putin la mine si vazand expresia fetei mele se sperie.
-Daca vrei sa visezi te trimit eu in lumea viselor intr-o clipita.
-Nu multumesc.Prefer sa raman treaz.
Vazandu-ne asa bunica si Earl au inceput sa rada.Intre timp a venit o stewardesa sa ne aduca micul dejun.Yuki era ametit pana peste cap de mirosul dulce, mirosul domnisoarei nu al gustarilor, i-a cerut pana si numarul de telefon.Perversul!
-Eric! Nu mi-ai raspuns la intrebare!
-Ce intrebare bunico?
-Ce ati facut voi doi in toaleta? Nu ca as avea ceva impotriva, dar nu vreau sa afle contele altfel o sa-i rupi inima in doua.
-Si nu numai inima! O sa-i rup si altceva daca se mai da la mine!
-Vrei sa-i rupi si intrumentul? chicoteste Yuki!
-Da!
-Infiorator! Nu o mai fac niciodata cu tine.Esti un pericol pentru barabti! Spune Yuki in timp ce infuleca dintr-o briosa cu ciocolata.
-Nici nu e nevoie! Nu esti singurul barbat din lumea asta! Ma rog...daca te poti numii barbat! Singurul barbat adevarat pe care l-am intalnit pana acum este Earl, dar azi noapte...a fost un vis?Nu, a fost real.Azi noapte pe la 12 l-am vazut pe Earl ca merge la baie, si l-am urmat sperand ca i-as putea fura un sarut, dar ceea ce am vazut m-a socat.Earl si-o tragea cu o femeie.Doamna Olivia Crowl, in varsta de 28 de ani. Dar de ce a facut asta? Dar daca stau sa ma gandesc, nu sunt decat o aventura la fel cum au fost si restul pentru mine.De ce mi-ar pasa de aventurile lui, cat timp ma satisface?
-Ce vrei sa spui? De parca nu ti-a placut - se apara Yuki, dupa cateva minute de infulecat briose.Raspunsul lui m-a trezit din visare.
-Voi doi! Nu-i frumos sa vorbiti despre aventurile vostre in locuri publice! sopteste bunica.
-Aventura! A fost una singura! o corecteaza Yuki.
-Da buni!
-Nu conteaza daca a fost una sau mai multe! sopteste in timp ce ne apuca pe amandoi de cate o ureche.
Mai bine imi tineam gura.Dar acum e prea tarziu.Sper ca Earl nu s-a suparat cand a auzit ca am avut o aventura cu Yuki.Banuiesc ca nu.Am avut aventrui cu mai multi.Abia astept sa ajungem in Elvetia, nu pentru ca imi place Elvetia, nu Doamne Fereste! Dintr-un motiv anume nu ma incanta.Dar vreau sa ajung mai repede din 3 motive: sa scap de conte, nu mai suport sa se holbeze la mine din minut in minut, sa fiu mai mult timp singur cu Earl si ultimul dar nu cel din urma sa cant la pian.Degetele mele aproape ca suspina de dorul clapelor.Dar e o distanta uriasa din Japonia pana in Elvetia si mai e si vremea asta urata.E ceata, ceata deasa la fel ca atunci cand am fost in Anglia.Cand eram mai mic calatoream in toata Europa impreuna cu parintii mei, dar de cand s-au despartit nu am mai mers niciunde.Tata e in America impreuna cu copiii si cu sotia sa, pe care nu i-am intalnit niciodata din cauza mamei, sau mai bine spus din cauza orgoliului ei.Stiu doar ca am o sora de 5 ani si un frate de 15 ani si ca mama lor e din Japonia. Poate ii voi intalnii intr-o zi.
-Eric draga, o sa-ti prinda bine vacanta in Elvetia.
-Da! ai dreptate! Chiar as vrea sa stiu ce se va intampla...sunt sigur ca buni iar a pus ceva la cale.Presimt asta.Sper sa nu aiba legatura cu contele Vicent.
-Domnule Eric! Domnul Vicent m-a rugat sa va dau aceasta scrisoare! imi comnunica una dintre stewardese!
Vorbeam de lup! Oare ce o fi atat de important incat trebuie sa-mi trimita o scrisoare.Ce Dumnezeu !suntem in acelasi avion.Era greu sa-mi spuna ca vrea sa vorbim.Ma rog...nu-i cere prostului sa gandeasca.Deschid plicul si incerc sa descifrez hieroglifele.Ar trebui sa ma fac arheolog.

,, Micutul meu Eric, ma bucur ca te-am revazut, si imi pare nespus de rau ca nu am putut petrece mai mult timp impreuna, din moment ce suntem intr-un avion.Frumosul meu iti promit ca imediat ce ajungem in Elvetia o sa facem tot ce vrei tu.Iti voi arata toate locurile minunate, si te voi face sa zambesti din nou.Ai sa vezi ca alaturi de mine te vei distra si vei uita de toate neplacerile.Inca cateva ore si aterizam.Te rog sa ai rabdare.
                                                 

                                        Te saruta dulce dragul tau Vicent''


Aoleu!Ma...ma...saruta? ,Yuck! mai bine ma arunc din avion.Si eu care credeam ca o sa imi petrec mai mult timp cu Earl, nu cu obsedatul ala.Bine macar ca in scrisoare nu a aparut intrebarea de care mi-e mie cel mai frica si anume ,,Vrei sa te casatoresti cu mine?''. Sa ma faca sa zambesc din nou? Cum sa nu! Trebuie sa merg la baie, iar am starea aia de greata, pe care am avut-o cand si-a facut efectul drogul pe care mi l-a dat viitorul meu tata, sau mai bine spus calau.
-Draga ce a scris?
-Hai Eric spune! intreaba Yuki cu o voce de copil.Cat de mult s-a schimbat in ultimele zile.
-Aaa, a spus ca imi va arata toate locurile minunate din Elvetia...va rog sa ma scuzati, trebuie sa merg la baie, imi vine sa vomit.
-Dar trebuie sa-i scrii inapoi - spune buni.
-Ce? nici gand! Eu nu scriu scrisori.
Nu am de gand sa scriu nici o scrisoare de dragoste.Am luat-o la fuga spre baie, lasandu-l masca pe conte.Daca isi inchpuie ca scrisoarea lui mi-a facut greata...ei bine are dreptate.Sau...poate crede ca e din cauza emotiilor, sau ceva de genul.Ce naiba?Nu sunt indragostit de el..Hai Eric, rezista! Poti sa o faci! Bunica a spus sa nu-i frang inima, inseamna ca are un motiv intemeiat pentru care nu vrea sa-l ranesc.Mi-am dat cu apa rece pe fata, ca sa-mi limpezesc mintea.Hai rezista inca putin.Fara Earl o sa mor, am nevoie de el, de saruturile, de atingerile lui.
-La ce te gandesti micutul meu diamant? Te gandeai la mine? aud o voce venind din spatele meu...Vicent!
-Vicent ce faci aici?
-Mi-am facut griji cand te-am vazut fugind spre baie.Bunica ta mi-a spus ca nu te simti prea bine, si ca iti vine sa vomiti.Oare din ce cauza?
-Pai...probabil ca ceva nu mi-a picat bine.
-Daca ai fi fost femeie as fi zis ca e vorba despre o sarcina...dar in cazul asta e imposibil.
-Si eu cred la fel.Te rog sa ma scuzi!
Am incercat sa ies afara din incapere dar Vicent m-a prins de talie si m-a lipit de trupul lui.Am o presimtire rea.
-Nu te las sa-mi scapi atat de usor micutul meu diamant! Al meu esti! Se apropie de mine si ma saruta apasat.Incerc sa ma eliberez, dar nu pot sa ma misc...nu imi mai simt trupul...ce naiba se intampla? Nu intra in panica Eric!
-Imi pare rau dragul meu! Dar nu ti-am mai putut rezista.Sper ca nu esti suparat pe mine...
-Te rog sa-mi dai drumul.S-a conformat si mi-a dat drumul fara sa mai spuna nici un cuvant.Cand am vrut sa iesim din baie am dat peste doamana Crowl si Earl.
-Eric draga ce faci aici? ma intreaba doamna Crowl.
-Aaa...mai nimic.Trebuie sa plec.Mi-a parut bine sa va revad.
-Si mie!Te rog sa nu spui la nimeni ca m-ai vazut aici.Vreau doar sa petrec putin timp cu iubitul meu.Esti destul de mare, cred ca intelegi.
-Sigur! Nu va faceti griji!
Iubitul? Earl e iubitul ei? Atunci de ce m-a amagit, de ce m-a sarutat, de ce s-a culcat cu mine? Doar...doar pentru distractie.Acum stiu cum se simt toate persoanele care au trecut prin patul meu.Si sicer e grozanic, dar am inceput sa ma obisnuiesc, si asta datorita lui Dai.El m-a invatat cum se simte o carpa.Nu mai imi pasa.Sincer nu mai imi pasa de nimic.Nu mai simt nimic in momentul asta, nu am de cat o singura dorinta: sa ma razbun.O sa ma razbun pe Dai, pentru ce mi-a facut si de asemenea pe toti cei care vor sa ma raneasca. Credeam ca pot sa ma schimb datorita lui Earl, sa inlatur rautatea din inima mea.Nu o sa mai las pacalit de nimeni.Ce prost am fost crezand ca m-am indragostit de Earl, dar acum ca am aflat ca are o iubita, nu mai pot sa ma apropii de el, nu pentru ca nu as vrea sa iau ce-i al altuia, ci pentru ca niciodata nu mi-au placut lucrurile folosite de mai multe ori.La fel cum am ajuns eu, o carpa folosita.De aceea am preferat doar virgini/e.M-am intors la locul meu, cu aceiasi privire rece pe care o aveam dinainte sa-l cunosc pe Dai sau sa fac ceea ce am facut cu Yuki si cu Earl.Probabil ca de asta s-a apropiat Earl de mine.Dupa ce am patit cu Dai am devenit slab, asa putea sa se joace cu mine.Nu l-am crezut pe Earl in stare de asa ceva, dar niciodata nu stii la ce sa te astepti.Oamenii sunt imprevizibili.
-Eric ce s-a intamplat cu tine? ce e cu privirea asta rece? intreaba Yuki ingrijorat. Indiferent de ce am facut cu Yuki stiam mereu ca lui ii pot spune orice si ca pot conta pe el oricand am nevoie.Pana la urma si el e la fel ca mine, dar de cand a intanlnit-o pe Alice si el s-a schimbat.
-Eric? Eric te simti bine? intreaba Yuki din nou.
-De ce nu m-as simti bine?
-Tonul asta...asta e vechiul meu Eric.Am uitat cum esti de fapt.
Vocea lui s-a schimbat.Nu mai e aceiasi voce de copil de acum cateva minute.E iarasi vocea lui perversa, cea pe care o ador.
Discutand cu Yuki nici nu mi-am dat seama ca deja a trecut o ora.Ca veni vorba Earl nu s-a mai intors de o ora.Probabil ca nu a satisfacut-o complet pe babaciunea aia.La 28 de ani arata ca la 40.Cum de i-a placut de ea?Nici nu vreau sa stiu.Ma intreb ce fata o sa faca baba cand va vedea urma de pe gatul lui?Daca Earl ar putea sa-mi citeasca ganduriel ar spune ca sunt gelos, dar adevarul este ca nu sunt.In momentul asta nu simt decat ura .Mi-e indiferent de ceea ce face Earl.Probabil ca in sufletul meu e prea multa ura, si de aceea nu mai simt altceva.Daca intr-adevar sunt indragostit de Earl asta o sa aflu in timp.
Mai aveam cateva ore si aterizam.Abia astept sa pun iar piciorul pe pamant.Imi indrept privirea spre geam incercand sa nu ma mai gandesc la nimic altceva.Yuki si-a pus capul pe umarul meu incercand sa adoarma, dar probabil e cu gandul la Alice.
-Eric...trebuie sa-ti spun ceva.
-Ce?
-Mama s-a maritat cu un americanul ala de care ti-am zis mai de mult.M-a sunat aseara sa-mi spuna, cand tu ai fost la baie.A plecat in America, pentru ca sotul ei vrea sa nasca acolo.
-De cat timp e cu el?
-Pai cam de 4 luni.A spus ca o sa am o surioara.
-Yuki...stiu cum te simti.Si eu am doi frati vitregi.Parintii lui Yuki au divortat cand el avea 8 ani.Stiu cum se simte.
-O sa trecem peste asta, nu-i asa Eric?
-Da Yuki! O sa trecem peste toate, impreuna!
- Nu am nevoie de alti frati, caci te am pe tine, si asta e mai mult decat suficient.
-Yuki, cat timp ne avem unul pe celalalt nimic nu mai conteaza, fratioare!
A zambit si mi-a luat mana intr-a lui, tinand-o strans.Nu suport sa-l vad pe Yuki asa.
-Eric, imi dai un sarut?
-Huh? parca eram frati!
-Pai va fi un sarut ca intre frati.La fel cum a fost si partida de zilele trecute.
-Perversule! Nu te schimbi niciodata, numai la prostii ti-e gandul.
-Cine vorbeste! Cu cati te-ai culcat de cand am intrat in avion?
-Doar cu Earl.
-Si cu cati te-ai sarutat?
-Cu Earl si cu Vicent.
-Ce? cu paiata aia?
-.Vicent m-a sarutat fortat.A fost groaznic!Auzi Yuki? stiu ca pare o prostie dar daca te culci cu un dependent poti sa devii si tu?
-Posib...
-Ce sa devii draga? bunica il intrerupe pe Yuki.
-Nimic bunii! raspunde Yuki.
-Nu poate omul sa doarma putin ca deloc incepetii sa vorbiti despre lucruri murdare - spune bunii somnoroasa.
-Ne cerem scuze! spun eu.
Eu si Yuki am decis sa vorbim doar prin mesaje pana cand aterizam.

Modificat de Daya-chan (acum 11 ani)


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Credeam ca nu mai pui nextu.
Mi-a placut la nebunie :x Te pricepi. Ma bucur ca a fost lung, am avut ce citi, iar asteptarea a meritat. Saracul Eric, singur, atat de singur. Bine ca il are pe Yuki alaturi. Chiar daca nu sunt frati se comporta ca fratii.
Sper ca inca mai au pianul in casa din Elvetia.
Am ras la multe faze, dar le-am uitat =)) Si deabea am citit capitolul. Am memoria cam scurta.
Oricum, pacat de Yuki, e cam in aceeasi situatie ca si Eric. Poate de aia se si inteleg asa bine.
Earl asta, pff. Si eu care credeam ca o sa duca o viata fericita cu Eric. Al naibii tip, are aventuri cu babe.
Hmm, ce sa mai zic, ficul tau e super si astept cu nerabdare continuarea.
Cum am mai spus acum ceva vreme, sper ca se vor intalnii si cu tatal si fratii lui Eric. Poate bunica i-a chemat si pe ei in Elvetia =)) Ar fi ceva sa se intalneasca cu ei, iar fratele lui Eric sa fie super dragut :x Ca doar Eric e dragut :x
In fine, iar aberez. Te astept cu nextu :*
Spor la scris si numa bene.


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Miss parca mi-ai citit gandurile in legatura cu un lucru, l-ai mentionat in commu tau.Scz ca am intarziat dar am avut o problema cu internetul, din cauza furtunii de acum 3 zile, am ramas fara net, si abia acum mi-a venit.Stiam ca o sa-ti dai seama de planul bunicii.Sincer nu ma asteptam.O sa vin cu nextu cat pot de repede.Si te rog sa ma anunti cand ai sa scrii un fic yaoi.Nu am mai citit nimic yaoi de mult timp.Cred ca am citit peste 30 de ficuri si in engleza si in romana, si acum nu mai am ce citiii.Pup dulce.

eu,tu muzica miss parca mi-ai citit gandurile legatura lucru, l-ai mentionat commu tau.scz intarziat

13.5KB


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
No problem ^^ Daca o sa scriu fi sigura ca o sa te anunt. Dar am asa, o jena, sa scriu yaoi. Pff, incerc eu ce incerc, ca nah, o data si o data tot scriu =)) Si eu am citit multe ficuri yaoi, pe animezup, dar as vrea si ceva yuri :-? Asa cred.
Sa vi cu nextu repede, sunt super mega ultra curioasa >:3


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Missy draga nu stiu cand vin cu nextu, zilele astea voi fi foarte ocupata, o sa am oaspeti) si e si ruga.Te rog sa astepti!!Iti promit ca atunci cand voi avea timp o sa ma apuc de urm capitol.Numai bine.SI incearca sa scrii ceva yaoi, nu mai ce citii

eu,tu muzica missy draga stiu cand vin nextu, zilele astea voi foarte ocupata, oaspeti) ruga.te rog

13.3KB


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Ok, o sa astept. Si eu care credeam ca ai pus nextul. Eh, lasa, nu-i bai, stiu cum sunt oaspetii x( Vin in momente...nepotrivite. Pentru mine asa e. Oricum, cum am zis, o sa astept ^^

_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Multumesc, incerc sa nu te dezamagesc. Am sa ma apuc poimaine de next, asa ca asteapta.Nu stiu cand o sa termin, mi-au cam disparut ideile.O sa incerc sa le caut, nu cred ca au fugit departe.Singura problema e lenea Te pup

eu,tu muzica multumesc, incerc apuc poimaine next, asa stiu cand termin, mi-au cam disparut ideile.o

16.2KB


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Daya!!! Cand aduci nextu ala, ca stau si-mi inchipui cum va fi continuarea!!! Daca nu-l aduci mai repede, te capsez >:3 Lasa lenea, ia-ti ideile de pe drum si punete pe treaba! Daca vrei, te ajut sa-ti cauti ideile. O sa le caut prin copaci, pe sub birouri, prin blocuri, in cusca cainelui, in penar, si mai gasesc eu cateva locuri.
Asa ca, spor la scris, sa vi repede cu nextu. Te pup :*


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Unele parti o sa fie ,,elemente'' din anime-ul Spiral, (nu vreau sa fac profit de pe urma asta) ca vestimentatia lui Eric, si semnificatia irisului. Vorba lui Kiyotaka.

Capitolul IX partea I

In sfarsit am aterizat, imi venea sa pup pamantul dar din pacate era acoperit de zapada. Era atat de frig, gheata peste tot, ma tineam de Yuki sa nu cad, si el se tinea de mine. Se uita lumea la noi ca la cinema. Stiu ca arat ca o vedeta dar asta e prea de tot. Bunica tot bolborosea ceva de, sa ne grabim intarziem la nu stiu ce. Ma rog, chestii de ale ei, cine stie ce pune la cale, poate ma pune sa sar cu parasuta din avion, si culmea...fara parasuta.
-Eric, Eric, hai hai hai!! hai odata, striga Yuki tragandu-ma de brat.
-Vin acum, nu ma trage.
-Dar o sa intarziem....spune el.
-La bal sau la spital? intreb eu ironic.
-La bal, mai bine, spune el.
-Sau la spital daca nu va grabiti, spune buni nervoasa. I pass! Nu am nevoie, daca te baga bunii in spital nu mai iesi de acolo prea curand. Ne indreptam spre un teatru unde se pare ca se tine un spectacol, pe afis se afla......CEE? EUUU? nu nu, sigur e cineva care seamana cu mine.
-Eric dragule, e timpul sa urci pe scena, spune bunii toata intr-un zambet. Ahh batrana afurisita, ce-ai mai facut de data asta? ca veni vorba...EUU SA CANT PE SCENA?
-Nici mort, eu nu cant pe scena.
-Oh dar abia asteptam sa te vad cantand pe scena in toata splendoarea ta spune contele. Haha, si abia asteptam sa cobori din avion si ma lasi naibii in pace, dar se pare ca nu a fost posibil, imi mai ramane inca o varianta....sa-l arunc din loja, dar asta dupa ce il imbat putin. Bunica ma trage in culise si imi ordona sa ma gasesc ceva in care sa ma imbrac, orice vreau eu numai sa ies pe scena si sa cant.
-Cum sa cant cand eu nici nu am repetat? nici nu stiu ce piese sa cant....o sa mor
-Nu o sa mori, ACUM PLEACA !! si uimeste-ne pe toti, spune bunica vizibil nerabdatoare. M-am imbracat cu o pereche de blugi negri mulati si o vesta neagra de piele. Am intrat pe scena si toata lumea a inceput sa aplaude. Contele statea chiar in loja si imi trimitea saruturi in aer.Yuck ce scarbos. M-am asezat la pian si am inceput sa cant unul din cantecele lui Motzart, simfonia nr 31 in Do major, ,,Paris''.

La sfarsitul concertului cu totii au inceput sa aplaude, iar Contele mi-a adus un buchet mare de irisi, preferatii mei. Iris, cum spunea cineva : Fericirea celor care cred.

eu,tu muzica unele parti fie din anime-ul spiral, (nu vreau fac profit urma asta) lui eric,

33.9KB

Modificat de Daya-chan (acum 11 ani)


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Mizuki
Căpşună

Din: DAAAAAA
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 648
Faza de la sfarsit a fost penala... Singurul lucru pe care vreau sa ti-l spun acum este de ce e asa mic capitolul? Mai vreau, mai vreau, mai vreau! Si de cand nu ai mai postat eu am pierdut firul actiunii si am luat-o de la capat cu capitolele... In fine, mi-a placut sa le recitesc. Sper ca vei veni cu o continuare, fiindca eu consider ca acest fic merita una, nu sa-l lasi pur si simplu balta. Si Daya-chaan, lasa tu lenea. Adica...stiu si eu cum e cu lenea, dar nah, cand Yoyo vrea...Yoyo vrea... :o3
Bun, nu am idee ce sa-ti mai zic, doar bafta si te astept cu nextul!


_______________________________________
Lawliet, Beyond Birthday, Deidara, Nobuo Terashima, Allen Walker, Ichiru Kiryuu, Chrono, Lavi, Light, Kisshu, Aidou, Kakizaki Kokera, Damore, Yuujirou, Yoshitsune, Lorian Kukabara, Leo Aoi, Konoha and Suwa ~ Kwon Ji-yong, Kan, Boyfriend, Sebastiano Serafini, Kenichi Matsuyama, Hongo Kanata, Tatsuya Fujiwara and Exo-M ARE MINE!  The gazette, On/Off, Diement, Dolore, Royz, R-shitei, Alice Nine, Ayabie, Diaura, Screw, SuG and Blood ARE MINE! Kagamine Len, Kamui, Kaito, Leon and Hiyama Kiyoteru, Kasane Ted, Sora Suiga, Defosuke, Kuru Utaune, Ren Ikune, Sai Yurika, Merum, Miki Yukine, Tatsune Riku, Kamirei Fukkirei, Satsuki Kagene, Subaru Kyooteru, Taizo and Yu ARE MINE!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Faza de la sfarsit ) cea cu florile? stiu dar ce era sa fac, nul puteam oprii pe contele obsedat sa nu-i ofere florii ms mult pt comm, o sa incerc dar stau cam greu cu inspiratia. Scz. Oricum o zi buna sa ai !!

_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Mizuki
Căpşună

Din: DAAAAAA
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 648
Stai puutin, undee?! A aparut ca prin minune continuare! Ba sa fiu a naibii...am chiorat? O.O Prin faza de la sfarsit ma refeream la "Sau la spital daca nu va grabiti, spune buni nervoasa. I pass! Nu am nevoie, daca te baga bunii in spital nu mai iesi de acolo prea curand". Probabil ai modificat tu dupa, n-am nicio idee, dar inainte aia era faza de la final... Ori asta, ori am chiorat eu... In fine, acum am citit tot si...ma bucur ca nu a fost doar atat capitolul, ci un pic mai lung. Faza cand l-au trimis pe scena, saracul de el! :]] Bunica e maleficaaa!
Deci...eu iubesc partea asta: "Iris, cum spunea cineva : Fericirea celor care cred." Suna atat de frumos...atat de frumos...


_______________________________________
Lawliet, Beyond Birthday, Deidara, Nobuo Terashima, Allen Walker, Ichiru Kiryuu, Chrono, Lavi, Light, Kisshu, Aidou, Kakizaki Kokera, Damore, Yuujirou, Yoshitsune, Lorian Kukabara, Leo Aoi, Konoha and Suwa ~ Kwon Ji-yong, Kan, Boyfriend, Sebastiano Serafini, Kenichi Matsuyama, Hongo Kanata, Tatsuya Fujiwara and Exo-M ARE MINE!  The gazette, On/Off, Diement, Dolore, Royz, R-shitei, Alice Nine, Ayabie, Diaura, Screw, SuG and Blood ARE MINE! Kagamine Len, Kamui, Kaito, Leon and Hiyama Kiyoteru, Kasane Ted, Sora Suiga, Defosuke, Kuru Utaune, Ren Ikune, Sai Yurika, Merum, Miki Yukine, Tatsune Riku, Kamirei Fukkirei, Satsuki Kagene, Subaru Kyooteru, Taizo and Yu ARE MINE!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Yey, Daia s-a pus pe treaba si a inceput sa aduca nexturile dorite de Medeea ^^
Chiar mi-era dor de Eric, si de Yuki!
Si ultima fraza a fost asa...poetica. Ai scris vreodata poezi? =))
Deci chiar mi-a placut, foarte amuzant capitolul, si bunicuta aia o.o E culmea =)) L-a pus pe Eric sa cante :x
Stii ce mai lipsea? Ca Eric sa-i arate contelui *semnul pacii*, de pe scena. Cred ca toata lumea ar fi ramas ceva gen *O_O*
Te pup si astept urmatorul capitol.


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Da Medee dar Eric nu e chiar atat de malefic, bine e...dar stii e buni acolo si l-ar fi luat la bataie. Yoyo scz am tot modificat intr-un si intr-una si nu am vazut ca ai pus comm....scz...nu ai chiorat. Partea cu fericirea celor care cred nu e a mea....e din Spiral, daca ati vazut anime-ul, eu il stiu de cand eram mica mica, practic am crescut cu el, bine deja intram in alte povesti. Si da, am scris poezii dar nu sunt prea buna la asta. Ms pt commuri fetelor, va pup dulce.

eu,tu muzica medee dar eric chiar atat malefic, bine e...dar stii buni acolo l-ar luat bataie. yoyo

33.9KB


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Si sa mai spuneti ca nu sunt fata silitoare. Am adus intr-o zi trei capitole la trei ficuri. Cinevaaa sa-mi aduc un suc pana nu lesin de oboseala....kyaa <3 si un evantai.... Enjoy the next chapter, cat e cald.   

       Capitolul IX partea II

Am coborat de pe scena cu un buchet de flori in brate, ca o adevarat soprana, de rasul lumii. Imi venea sa-l pocnesc pe conte, sa-i dau cu florile in cap. De ce nu mi-a adus si un ursulet?....sau si mai bine, o rochie!! Si data viitoare cand imi mai spune ,,rubinul meu'' ii fac eu un rubin (cucui) de doi metri.
-Hey Eric, ce faci? intreaba Yuki.
-Ma gandeam cine o sa manance florile astea? le vrei tu? intreb eu nervos, strangand din dinti.
-Nu mersi, nu sunt ierbivor....sau capra.
-Dragule nu-ti plac irisii? credeam ca sunt preferatii tai....apare si bunica in peisaj.
-SUNT preferatii mei atata timp cat nu sunt de la contele obsedat. Doar gandindu-ma ca i-a mirosit si ca si-a lasat amprentele pe ei ma face sa vars.
-Chiar nu poti sa-l placi ? macar putin.... intreaba buni intristata.
-Nu, dar pot sa-l urasc si sa-l detest.
-Oh nu, nu nu! striga bunii deodata.
-Ce s-a intamplat, intreaba Yuki.
-Doamna Crowl si Earl au fost arsi de vii intr-un accident. Nu am mai ramas nimic din trupurile lor. Oh ce pacat, spune bunii.
,,Se pare ca cineva acolo sus, uraste tradatorii la fel de mult ca si mine'', spun in gandul meu.
Am asistat la o mica slujba facuta in amintirea lor, iar cenusa care a mai ramas a fost pusa in ulceoare de lut. Preotul i le-a oferit bunicii dar ea le-a refuzat, spunand ca e mai bine daca raman aici. Nici acum nu stim exact ce s-a intamplat, ce am inteles de la domnul politist a fost ca masina a explodat in timp ce se indrepta spre o cabana. Nu se stie cum a fost posibil. Poate a explodat din cauza ca au fost amandoi in calduri. Se iubeau prea mult!! Tsk! se meritau unul pe altul. Dar ciudat e ca...nu simt nimic, chiar atat de rece sunt incat sa nu-mi pese de moartea lor...la urma urmei sunt oameni, fiinte chiar daca....la ca imi bat capul? e mai bine asa, sa nu simt nimic.
-Hey Eric, esti trist? intreaba Yuki.
-Nu, chiar deloc.
-Tu chiar vorbesti serios?...adica mie imi pare rau de ei.
-Vorbesc foarte serios! Chiar nu simt nimic. Nu ii urasc, nu ma bucur de moartea lor....sunt doar indiferent. Si e mai bine asa.
O alta ora plictisitoare e pe sfarsite. O ploaie a inceput din senin, desi nu era nici un nor pe cer. Din cate stiu eu, asta inseamna ca le pare rau ca au murit. Totul are un scop, moartea, viata...e un nou inceput...pentru ei....si pentru mine.

A trecut o saptamana de la moartea lor. M-am obisnuit cu ideea ca nu o sa-l mai vad niciodata pe Earl, nu cat timp sunt in viata. E timpul sa ma bucur de vacanta inainte sa ma intorc la calvarul de acasa. Mama si Dai se bucura de minune de timpul petrecut impreuna singuri....fara mine. Oh oh...imi vine sa-mi dau cu capul de pereti doar gandindu-ma ce fac ei acolo...SINGURI. Caleaza-te Eric, calm, calm...calm pe naiba, imi vine sa sparg totul din camera asta blestemata. Stau la etajul 10, de ce nu puteau astia sa ma cazeze intr-un zgarie-nori la etajul 20, nu? eu tot timpul trebuie sa fiu la inaltime.
-Eric, dragule, maine ai un alt concert, ultimul tau concert in Elvetia, spune bunii, intrand in camera toata fericita.
-Vai, cred ca visez! N-n-nu!!!! iar sa cant in fata a zeci de oameni.
-Nu visezi dragule. Chiar asa este. Pregateste-te!!
Bunii a iesit topaind din camera. Imediat dupa aceea imi suna telefonul....mamaaa...sa-i raspund sau nu? huh!! bine, fie!
-Puiule, imi era dor de tine, spune mama...dar ceva nu era in regula, vocea ei era extrem de....excitata? oh nu, nu pot sa cred ca faci asta.
-Serios? mie nu! ce mai face Dai? intreb eu.
-Daii? huh..el e cam ocupat acum, imi face. ah...masaj...
-Cum sa nu! Masaj erotic. Multumesc ca ai sunat. Sper ca tu si Dai sa picati de scari in cap.
-Eric, cum poti sa vorbesti asa cu mama ta, nu-ti e....
I-am inchis telefonul in nas.  Oh doamne, de-ar fi aflat bunii, cred i-ar fi dat cu capul de scari....sau cu scarile in cap, nu se stie niciodata.


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Aiko-chan
Bufniță Flămândă

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 329
daya-chan! dupa cum am spus iti las comm la toate ficurile! imi place mult si acest fic, chiar daca nu am dat de el pana acum...   cam ciudat dar totusi e super!! pe Dai l-as bate cu un zgarie nori, pe maica-sa lu' eric la fel. bunica e o scumpa, descurcareata  , yuki e un scump, eric la fel, earl e un gay nenorocit (bine ca e mort)....deci....deci.... ai niste idei super. kisuuu daya-chan! ja ne!

eu,tu muzica daya-chan! dupa cum spus iti las comm toate ficurile! imi place mult acest fic, chiar

19.5KB


_______________________________________
I hate everything about you!
Why do i love you!
You hate everything about me!
Why do you love me?
                          by three days grace
JRock is my new religion!

NU MA SUPARATI CA VA ZGARIE MAMI!♪♪♪♪( ̄ー ̄

TOTI PITICII DIN LUME+AURUL LOR SUNT AI MEEEI!

P.S!!!!LOLITA23q(toti membrii),AN CAFE(toti membrii),Matenrou Opera, U-KISS(Donghoo,Soohyun,Eli,Kevin,Alexander,Kibum,AJ, Hoon),JJ Project, M.I.B, Dalmatian, Tritops , Song Chan Ho,Lee Chi Hoon,Gwak Min Jun,Won Jong Jin,Yamor,Park Jae Hyun,Jung Joon Young,Ryosuke Yamada, Jang Woo Young,T.O.P(Choi Seung Hyun), Kim Bo Kyung, SMTown, ZE:A, X-5, N.Sonic, AA, TAKEN,  Song Joong Ki (Kang Ma Ru) aceeasi persoana! , Sistar, Girl's Day, G.E.M, LC9, Aaron Yan, A-Jax, Panda Yang, Park Ji Ho, Shinhwa ^^ <33 PROPRIETATE PRIVATA   O_____O JOS LABA CA VA MUSC! X_____X
Yoshida Yuzan,Alvaro Garay,Tsutsugami Gai, Syo Kurusu,Yuushin, Kou-kun, Hyorin, Ri-chan  are MINE MINE MINE! JUST MINE O_O... STAY AWAY
Yuuki-neechan, Daya-chan, Yoyo-neechan,Dedu, nepoata mea (Sura),mihai1213,Kitsune-kun, Mady  are MINE!!! so STAY AWAY!

pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Ms pt commm draga mea Aiko-chan, ma bucur ca ti-a placut. Yey am un nou cititor la ficul asta. Nu prea am atat de mult succes, dar ma multumesc si cu atat. Pup si ja nee.
P.S: sa ma anunti cand iti termini capodopera....abia astept sa citesc.


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Aiko-chan
Bufniță Flămândă

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 329
te anunt! capodopera mea e inca in constructie.... eu cred ca ai succes atata timp cat ai cititori care iti urmaresc ficurile   kissuuu si ja ne!

eu,tu muzica anunt! capodopera mea inca cred succes atata timp cat cititori care iti urmaresc

28.3KB


_______________________________________
I hate everything about you!
Why do i love you!
You hate everything about me!
Why do you love me?
                          by three days grace
JRock is my new religion!

NU MA SUPARATI CA VA ZGARIE MAMI!♪♪♪♪( ̄ー ̄

TOTI PITICII DIN LUME+AURUL LOR SUNT AI MEEEI!

P.S!!!!LOLITA23q(toti membrii),AN CAFE(toti membrii),Matenrou Opera, U-KISS(Donghoo,Soohyun,Eli,Kevin,Alexander,Kibum,AJ, Hoon),JJ Project, M.I.B, Dalmatian, Tritops , Song Chan Ho,Lee Chi Hoon,Gwak Min Jun,Won Jong Jin,Yamor,Park Jae Hyun,Jung Joon Young,Ryosuke Yamada, Jang Woo Young,T.O.P(Choi Seung Hyun), Kim Bo Kyung, SMTown, ZE:A, X-5, N.Sonic, AA, TAKEN,  Song Joong Ki (Kang Ma Ru) aceeasi persoana! , Sistar, Girl's Day, G.E.M, LC9, Aaron Yan, A-Jax, Panda Yang, Park Ji Ho, Shinhwa ^^ <33 PROPRIETATE PRIVATA   O_____O JOS LABA CA VA MUSC! X_____X
Yoshida Yuzan,Alvaro Garay,Tsutsugami Gai, Syo Kurusu,Yuushin, Kou-kun, Hyorin, Ri-chan  are MINE MINE MINE! JUST MINE O_O... STAY AWAY
Yuuki-neechan, Daya-chan, Yoyo-neechan,Dedu, nepoata mea (Sura),mihai1213,Kitsune-kun, Mady  are MINE!!! so STAY AWAY!

pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Pam, pam! Inca un capitol care e bine venit ^^
Pur si simplu nu ma am cuvinte, A MURIT EARL!
Intr-un fel imi pare bine, avand in vedere ca e un MARE tradator, dar nu stiu...imi placa numele lui, imi amintea de ceai =))
Imi place sa beau ceai de lamaie =))
Iar buni asta e de coma, cu scarile in cap =)) Buna asta.
Si Yuki e asa grijuliu cu Eric o.o Cred ca inca il place o.o <3
Da, am ceva cu Yuki <3
Acum, sa vedem ce se va mai intampla. Poate apare un personaj nou.
Trebuie sa fac si eu un yaoi o.o Trebuie. Dar cand? Cum? Daca ar fi fost, mi-ar fi pacut in colaborare o.o ca e greu sa faci un yaoi.
Oricum, daca fac vreodata, te anunt =))
Te pup dulce! <3


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Medee daca esti interesata, iti pot da cateva idei, si te pot ajuta, asta daca te intereseaza o colaborare cu mine. Si stai calma nu e atat de greu pe cat pare....mie nu mi se pare sincer, e greu doar cand nu ai insipratie si timp, in rest e floare la ureche. Aiko....inca astept. Mooorr de curiozitate.
Asa ca Medeea...daca nu faci un fic yaoi....iti dau cu scarile in cap ))  si hurry up....o sa fac febra daca nu apare nici un fic. Sa vad care dintre voi va fi prima. Abia astept.


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
O sa fie...complicat, daca nu greu =))
Ar fi fost mai bine daca faceam o colaborare =)) Dar voi incerca sa scriu o.o Pot sa o fac!
Nu-mi da cu scarile in cap, Nuuuuu! =))
SI cred ca Aiko va fi prima. Da, eu nu prea am sanse -.-
In orice caz, te anunt categoric cand o sa fac unul, si cand si postez!


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
te pot ajuta cu cei vrei tu.....pot sa-l si scriu daca vrei pentru tine
Tu doar spune-mi despre cei vrei sa faci, si eu te ajut, iti pot scrie eu capitolele daca vrei, macar 2-3 pana prinzi firul. Cum vrei tu , draga mea, daca ai nevoie de ajutor nu ezita sa ceri. Te ajut cu ce vrei tu, si nu te sfii, doar pentru ca este yaoi, for god,  ori scrii yaoi ori scrii o poveste dintre un baiat si o fata....tot aia. Tot o poveste, tot personajem, the same script. Daca ai nevoie de ideii, sau daca vrei sa te ajut cu creearea personajelor sau ceva, imi dai un mesaj privat. E vacanta asa ca sunt disponibila. Am intrat in forta si cu ficurile mele. Te pup dulce, si nu uita, oricand ai nevoie. Asta e valabil pentru toti, si pentru tine Aiko, daca vreodata doresti ajutor sau colaborare, Daya-chan is herreeee! Ja nee


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
Iar fac dublu post....cinevaa o sa ma omoare ) Forever, nu-ti dau cu scarile in cap....stai calma....fragila mea, cum sa dau eu in tine. Va multumesc la toti pt commuri. Am venit cu noul capitol.

     Capitolul IX partea III

Telefon stupid, ai noroc ca esti intreg. Trebuie sa-mi iau altul, asa mama nu o sa mai aiba numarul meu, bolboresc somnoros. Dupa faza de ieri imi venea sa ma arunc de la etaj, dar astia au pus geamuri de stricla solida, imi trebuie un buldozer sa trec prin ele. Si de unde sa fac rost de unul? mi-l aduce Batman?
Tocmai cand vroiam sa ma intorc la somnul meu dulce vine bunii cu un claxon....si cu un clown sa ma trezeasca. De ce un clown? urasc clownii! 
-Ce cauta el in camera mea? stii bine ca urasc clownii, ii spun eu nervos bunicii.
-Puf puf, de ce ma urasti? copiilor le place de mine, puf puf, claxoneaza el. Daca mai face odata puf puf cu claxonul ala il bag pe gat.
-Draga te rog, e un vechi prieten de al meu, a venit sa-mi vada nepotul.
-Te rog, lasa-ma sa te imbratisez, spune el, si iar puf puf.
-Bunii, nu pot sa-l imbratisez, daca stai aici, e jenant.
Bun, acum ca a iesit din camera, pot sa-l rezolv. Imi iau hainele din dulap, si las dulapul deschis.
-Nu ma imbratisezi, puf puf? intreaba clownul.
-Ba da, vino aici.
Cand s-a apropiat de mine, l-am prins de mana si l-am bagat in dulap. Am incuiat dulapul cu un lacat, mare de tot, pe care l-am primit de la tata. A spus ca o sa-mi fie de folos in situatii de urgenta, iar asta e una din acele situatii. Am intrat in baie, mi-am facut un dus si m-am imbracat pentru concertul pe care o sa-l am astazi. Daca era dupa mine as fi fugit deja din locul asta dar bunii a pus paznici sa se asigure ca o sa ajung pe scena. Am incuiat camera si am coborat jos pentru micul dejun.
-Draga unde e Edii? intreaba bunii alarmata.
-Aaa...plecat, a spus ca trebuie sa mearga la o petrecere.
-Dar mie nu mi-a zis nimic despre asta.
-Oh, a primit un telefon cand eram in camera....si a iesit prin spate, ca sa nu fie vazut de vreun copil. Mi-a zis ca te saluta si o sa va vedeti alta data.
-Ah, bine atunci. Hai sa mananci, ai nevoie de forte.
Mersi Doamne, am facut-o si pe asta. Am luat micul dejun, si cand am dat sa ies pe usa m-am lovit de cineva, un tanar cu parul rosu aprins ca focul, ochii verzi, semana intr-un fel cu tata.
-Eric, ce faci aici?
Cunosc vocea asta, e a tatei. Privesc in sus si il vad pe batranul meu ca zambeste cu gura pana la urechi. Ma ridic de jos, si il privesc.
-Ce faci aici...? intreb eu surprins, dar fericit in acelasi timp.
-Intreab-o pe buni, ea a aranjat totul. Apropo, ei sunt fratii tai : Cecil si Lizzy.
O fata micuta si blonda, cu parul prins in doua codite, si un baiat cu parul de foc, nu foarte inalt si putin cam slab pentru varsta lui.
-Va rog sa faceti cunostinta, spune tata.
-Eu sunt Eric, spun eu intinzand mana.
-Eu sunt Cecil, spune el dand mana.
-Ma bucur ca va intelegeti, spune bunica.
-Ai niste explicatii de dat bunii...
-Oh nu acum, incepe concertul.
-Ce concert? intreaba tata
-Concetul fiului tau. Eric o sa cante pentru a doua oara, spune bunii.
-Eric, sigur esti in culmea fericirii, spune tata.
-Mda, imi vine sa zbor.....departe de aici.
-Stii sa canti? vleau si eu sa aud, spune Lizzy.
-Ah...sigur.
Grozav, am o zi minunata, pe langa faptul ca am inchis un clown in dulap, am un concert tampit la care nu vroiam sa particip, mai  am si o intalnire cu ,,familia''. Ehh, dar mai bine cu ei decat cu mama si cu Dai. As vrea sa stau aici pe veci.

Concertul e pe cale sa inceapa, sala e inconjurata de lumina reflectoarelor si de frumoasele candelabruri vieneze care dau culoare fetelor fericite si emotionate.
Imi fac intrarea pe scena, printre aplauze oamenilor. Ma asez la pian in ochii tuturor, si imi las degetele sa danseze pe clapele albe si negre. Diferite note muzicale zboara din interiorul pianului imprastiindu-se prin sala, atingand urechile ascultatorilor.

Dupa terminarea concertului ies de pe scena, fiind intampinat din nou de conte cu un buchet de irisi, si de micuta Lizzy care sare in bratele mele.
-Ce flumos canti Eli , spune ea.
Nu vroiam sa recunosc dar frumusetea si inocenta ei m-a atins. Atat de mica si de fragila ca si o clapa de pian, care trebuie atinsa doar de cel mai bland deget. Viata pianistilor e o iluzie, o floare delicata care se ofileste odata cu sufletul, o raza de speranta care creeaza un nou cantec....care suna viu doar cantat de creator, si care moare odata cu el.....

eu,tu muzica iar fac dublu omoare forever, nu-ti dau scarile mea, cum dau tine. multumesc toti

33.9KB


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Hei, se pare ca ai venit repede cu netul ^^ Imi place ca ai reinceput ficul asta, chiar ma bucur :D
A fost foarte amuzanta partea cu clovnul, mai ales ca bunica l-a crezut =))
u.u si s-a intalnit cu tatal lui :x Si cu fratii, in sfarsit.
Asteptam acest moment =))
Liz e asa cute <3 Cred ca are vreo 7 ani. Ah,ce-as vrea si eu sa fiu atat de tanara :x
Te pup dulce si astept urmatorul capitol. KISS :*
P.S.Sa stii ca am inceput un fic yaoi, `Nu exista viata perfecta`
Chiar mai motivat :)


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
L-ai postat? abia astept. Bravo. Banzai, Banzai, Banzai )) Abia astept sa-l citesc, dar sper sa nu fie cu baietii ditamai Mr.Muscule, I hate that. Mie imi plac mai mult slabanogii. Dar oricum ar fii, ficul tau o sa-mi placa la nebunie, te asigur. Gambateee si kissuu.

_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 11 ani
   
Aiko-chan
Bufniță Flămândă

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 329
daya-chaaaan
ai adus next! imi place mult
lizzy mi se pare asa cute. vreau sa o iau in brate  (asa patesc cu toate chestiie mici si dragute, indiferent daca is oameni, animale sau orice alceva)
deci capitolul e super! se pare ca eric se cam pricepe la inchis, drogat, sechestrat oameni! asta o sa il ajute in viata  
ma bucur ca eric si-a intalnit si el fratii.
deci super capitol daya-chan, sper sa te tina mult starea ta de cat mood  .
kisuuuu! ja ne!

eu,tu muzica adus next! imi place multlizzy pare asa cute. vreau iau (asa patesc toate chestiie mici

12.1KB


_______________________________________
I hate everything about you!
Why do i love you!
You hate everything about me!
Why do you love me?
                          by three days grace
JRock is my new religion!

NU MA SUPARATI CA VA ZGARIE MAMI!♪♪♪♪( ̄ー ̄

TOTI PITICII DIN LUME+AURUL LOR SUNT AI MEEEI!

P.S!!!!LOLITA23q(toti membrii),AN CAFE(toti membrii),Matenrou Opera, U-KISS(Donghoo,Soohyun,Eli,Kevin,Alexander,Kibum,AJ, Hoon),JJ Project, M.I.B, Dalmatian, Tritops , Song Chan Ho,Lee Chi Hoon,Gwak Min Jun,Won Jong Jin,Yamor,Park Jae Hyun,Jung Joon Young,Ryosuke Yamada, Jang Woo Young,T.O.P(Choi Seung Hyun), Kim Bo Kyung, SMTown, ZE:A, X-5, N.Sonic, AA, TAKEN,  Song Joong Ki (Kang Ma Ru) aceeasi persoana! , Sistar, Girl's Day, G.E.M, LC9, Aaron Yan, A-Jax, Panda Yang, Park Ji Ho, Shinhwa ^^ <33 PROPRIETATE PRIVATA   O_____O JOS LABA CA VA MUSC! X_____X
Yoshida Yuzan,Alvaro Garay,Tsutsugami Gai, Syo Kurusu,Yuushin, Kou-kun, Hyorin, Ri-chan  are MINE MINE MINE! JUST MINE O_O... STAY AWAY
Yuuki-neechan, Daya-chan, Yoyo-neechan,Dedu, nepoata mea (Sura),mihai1213,Kitsune-kun, Mady  are MINE!!! so STAY AWAY!

pus acum 11 ani
   
Swings~
Bufniță Flămândă

Din: Summer's darling
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 300
So am revenit cu un alt capitol din *sa bata tobele* ''Eu, tu si muzica''. Ohhoo! Well, dupa ce cat mood-ul mi-a pierit o vreme si melancolia i-a luat locul am decis ca e timpul sa continui si sa nu-mi las creatia sa curga bye bye pe apa. Nu as vrea sa o refac, desi din punct de vedere gramatical e un dezastru, dar....o continui pentru voi dragilor.  <3


Capitolul zece

Dupa ce concertul s-a terminat, bunica l-a luat pe tata si pe fratele meu mai mic cu ea sa stea de vorba, iar eu si Yuki am ramas cu micuta Liz.
- Deci ce vleti sa facem? Ne intreba ea entuziasmata, lasandu-si parul blond sa-i cada de pe umeri.
- Mie imi convine orice, spune Yuki, doar sa fie intr-un loc cald.
- De acord cu el, spun eu.
Liz ne priveste putin, tinand o mana sub barbie dorind sa para un geniu care se gandeste la problemele universului, si apoi ne prinde pe amandoi de paltoane si ne trage dupa ea. Cum eu si Yuki aveam probleme tinandu-ne echilibrul pe suprafata alunecoasa, aproape ca am facut ''zboara puiule, zboara'', dar cu capul in zapada.
- Va miscati ca latuste cale au batut plea mult vin, spune blondina razand in hohote.
- Sa vezi tu rata beata, mormai eu nervos. 
- O sa fim rate accidentate daca nu incetineste, spune Yuki. Si vine o masina, mai completeaza, tinandu-se de mine.
Asa-zisa mea surioara vitrega se uita si chicotea la noi, in timp ce ea parca dansa pe gheata. Si eu abia ma puteam tine pe picioare.
- Auzi! Daca mai stau mult aici, o sa trebuiasca sa ma bagi in cuptor ca sa ma dezgheti, spune Yuki tremurand.
- Nu ar fi mai simplu daca te-as arunca intr-un vulcan? Poate peste doua sute de ani devii exponat de muzeu.
- Arata-mi tu un vulcan activ in Elvetia, spune Yuki.
- Oh, pai....
- Ce tot bolbolositi acolo? Intreba Liz.
- Nimic, draguto! Spune Yuki.
Nu vroiam decat sa merg acasa, sa-l iau pe Yuki de dupa gat si sa ne bagam in pat pentru a trage un pui de somn. Si cand ma gandesc ca in Japonia sigur e mai cald decat aici. Nu pot sa cred ca in partea cealalta a lumii vremea e intoarsa pe dos. Chiar si meteorologii din Elevetia se mira de asta. In scurt timp, am auzit-o pe bunica venind spre noi impreuna cu batranul meu tata si cu fratele meu, spunandu-ne ca vom merge acasa. La vechea noastra locuinta de aici...Bunica ma privea cu ochi tristi, stiind ca acolo amintirile vor da navala peste mine si se temea ca asta s-ar putea sa ma intristeze. Eh, pai trebuie sa trec si prin asta, nu?
- Aia e masina tatalui tau? Ma intreba Yuki intrerupandu-ma din gandit si aratand cu degetul spre un bolid luxos si negru. Wow, cred ca m-am indragostit. Tata ne face semn cu mana sa urcam, dar eu nu-mi puteam lua ochii de la frumusetea asta pe patru roti. Pe cand Yuki putea si mi-o dovedise tragandu-ma de mana si azvarlindu-ma pe ultimul rand de scaune din spate. Minunat! De ce trebuie sa stau eu in fund? Si singur pe deasupra. Bunica statea cu Yuk, tinandu-l de brat si zambind pe cand bietul de el murea incet si sigur. Roscatul de fratele meu vitreg statea langa sofer si Lizzy statea si ea langa buni, incercand sa-i atraga atentia. Mi-am pus mainile la piept si am stat imbufnat.
- Iti cumpar o bomboana daca zambesti, striga tata.
- Sigur! Dar ce sunt eu? Copil? Caine? Mai lipsea sa spui ca ma scoti la plimbare, ii replic facandu-i pe ceilalti sa rada. Vedeti voi cand ajungem acasa. Razbunarea o sa fie dulce!


_______________________________________
Shusei, Hotsuma, Akira, Shirogane, Kyotaka, Aoyagi Ritsuka&Soubi (Loveless). Asriel and Ayu (Takatsuma)Yohio, Китай (KIT-I) are mine. Also Art, Lexx, Anda, Alice si D.j (David) ,Sebastiano Serafini, Ggio Vega din Bleach, Byakuya , Ichigo,  Ishida Uryu, Charles Grey (Kuroshitsuji), Undertaker and Grell,  Katekyo Hitman Reborn. Bôa, ARE MINE!!
Also FOREVER YOUNG, AIKO-CHAN, MADY MADUTZA, SAYA, Pochi~ and YOYO are MINE, so get your hands off.


Stalk me, bite me and kill me with your love...

pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la