Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexanndra1994 la Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 42 ani
Lumea noastră Anime / Cafenea / Parintii ... Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Parintii , un subiect expirat , dar inca nedezbatut , din punctul meu de vedere. Ceea ce vreau sa va intreb este daca parintii vostri sunt sau au fost prea protectori sau nepasatori cu voi . Daca se iau de voi etc.
        Stiu ca fiecare dintre voi ascundeti o poveste a vietii , foarte interesanta , si eu la fel ma incadrez aici.



P.S.: Topicul destainuirilor

Modificat de MaryLoveEverybody (acum 12 ani)


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
Enderlicht
Moderator

Din: Shangri-La in reverse
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 540
Chiar nu sunt un copil care sufera din cauza lipsei de afectiune aratate, ba dimpotriva, parinii mei se incadreaza in categoria 'overprotective'.

I mean, eu stau in fata scolii mele *sau stateam, fiindca acum sunt la liceu*. Si mama, in clasa intai, o punea pe mamaie sa ma treaca strada, cu toate ca aveam colegi care mergeau singuri cu tramvaiul. 
Pot spune ca multi si-au 'batut joc' de mine pe faza asta, dar, sunt parintii mei si ii iubesc. <3 Ce m-as face eu fara cicalelile lor de zi cu zi ? Pro'abil m-as certa cu peretii, in cel mai rau caz. 


_______________________________________
~ Fost-am keepthefaith/Regen/Licht, candva. ~



                         Took my love down to Violet Hill ,   There we sat in snow.

pus acum 11 ani
   
BlackAngel
Greieraş

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 135
Parintii mei sunt destul de OK ...
Nu pot sa spun ca nu am probleme cu ei , ne certam din chestii tampite ( de parca toata muzica rock ar fi satanista    si mai au probleme cu indiferenta mea LOL , pana si sora mea , cea mai calma din casa se enerveaza pe indiferenta mea    ) . Hehe , sa zicem ca sunt cam ca toti parintii ....
Ii iubesc , chiar daca tata e cum e cu pretentiile lui si mama prea protectiva , sunt parintii mei .... 


_______________________________________
Va fi candva o zi ,
Cand seceratorul va veni
Iar ochii ni se vor impaienjeni .

pus acum 11 ani
   
Le insane creature
Membru

Din: Zona Fara Frica
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 57
Mama si tata ... mama si tata sa fie !
Tata e un om vesel care face glume si la replica ''Mi`a murit mama QwQ.'' . Se supara rar...ultima data cand s`a suparat a fost cand ma bateam cu mama pt telefon ;;u;; . But nu a tinut mult , o morala de 5 minute dupa care mama cu orele ei .

Mama ?
...Sa moara .


_______________________________________


pus acum 11 ani
   
Monet
Moderator

Din: Seoul
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1740
Părintii mei...?
Prea enervanți...sâcâitori, protectori, pretențioși and duri!
Chestia e că eu nîi iubesc mult...şi îm mare îi înţeleg! Dar...exagerează! Cu cât cresc mai mare cu atât mă sechestrează mai mult! Anyway...nu sunt aşa de răi! Pot spune că am o viaţă fericită alături de ei!
Aşa cred că sunt toţi părinţii din lume! Mereu încercând să deţină controlul total al vieţii copilului lui!


_______________________________________

Special place..here! ~

pus acum 11 ani
   
Lene
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1113

Mishee . a scris:

Mama si tata ... mama si tata sa fie !
Tata e un om vesel care face glume si la replica ''Mi`a murit mama QwQ.'' . Se supara rar...ultima data cand s`a suparat a fost cand ma bateam cu mama pt telefon ;;u;; . But nu a tinut mult , o morala de 5 minute dupa care mama cu orele ei .

Mama ?
...Sa moara .


Bucurata ca parintii tai sunt langa tine. Nici nu ai idee cat mi-am dorit ca de Pasti sa fiu cu parintii mei, sa mergem la biserica si sa luam masa impreuna...
De un an eu imi vad parintii foarte rar si totusi cand eram imrpeuna ma certam des cu mama, acum imi pare rau caci imi e dor de ea... Cred ca ar trebuis a comunici mai mult cu parintii tai deoarece va fi o vreme cand vri vrea sa faci asta si poate nu vei putea...
Stii... Nici nu imi amintesc cand am vorbit ultima data cu mama {fata in fata} si inainte ma intreba: In ce clasa esti a 7a? Si eu eram pe a 6a.. Uneori imi doresc ca mama sa ma tina in brate si sa imi zica ca totul e bine... Si totusi sunt multi copii care spun : " Ce na-s da sa plece maicamea si taicamiu, sa ma lase in pace"
Dar sunt si alti copii ce efectiv cersesc afectiune si nu primesc... Nu e si cazul meu...
Cand vin parintii mei, imi aduc diferite prostii si chestii crezand ca aceste obiecte/bani/chestii pot umple acel gol pe care ei la-u lasat.. Dar nu e asa... Imi doresc sa petrec mai mult timp cu ei...
Cu mama vorbesc des pe mess... Dar cu tata.. Doar cand vreau sa il intreb cea ce tine de IT... [pc, cand am o problema]

Poate iti e lene sa citesti ce am scris,sau poate vei spune: "Ah, asta e proasta, nu stie ce zice... Nu a prins ideea."
Ba din contra, ce am scris acum nici parintii mei nu stiu... Poti spune ca ma-m deschis in fata ta, nu am scris-o pentru tine neaparat. Am facut-o pentru toti ce au o parere rea despre parinti.

Nu va spun chestii gen: "bucura-te ca nu ai niste parinti care te bat, care iti "fura" alocatia si o varsa in baruri"
Nu pot spune asa ceva, deoarece nu am trait chestia aceasta, dar iti pot spune ce traiesc, si ce simt...





Eu imi iubesc enorm parintii, dar nu am sansa sa ii vad asa de des... Cu bunicii nu prea ma inteleg, bunica din partea tatalui cu care stau in clipa de fata ma lasa sa fac tot ce vreau, dar bunica din partea mamei ar eo gura mare si vrea sa fac mereu cum doreste, ne certam des si nu-i fac mendrele nici dea-l dracu. Chiar daca uneori imi e mila, si imi pare rau ca vorbesc urat cu ea... Mi se pare ca are o privire de catel plouat cand se supara si cand tip la ea. Dar si-o cere pur si simplu, e secanta.
Cu parintii ma intalnesc destul de rar, cam de 10 ori pe an, intr-un caz fericit.

Uneori imi este foarte dor de mama, vreau sa ma tina in brate chiar daca stiu ca atunci cand gresesc si e langa mine [si vreau sa ma stranga in brate] nu o face, e vina mea, eu sunt mai mereu distanta cu ea si chestii, dar din cand in cand am neviue de o imbratisare calduroasa, o mangaiere pe crestetul capului si niste cuvinte de bine, sa stiu ca sunt iubita... Iar de tata sa nu mai zic, tin la el enorm, uneori vreau sa-l strang in brate si sa nu-i mai dau drumul, vreau sa discutam o gramada, deoarece nu am indeajuns timp sa o fac cat el nu e cu mine... Imi place sa merg in oras cu tata, el nu ma pune sa incerc fiecare porcarie si nu ma bate la cap, ne plictism repede si avem ce discuta mereu.

Nu am avut cui sa dau aceasta "dragoste" in supliment pe care am tinut-o-n mine... dar nici nu simteam nevoia pana cand a venit psiholoaga {carmen cu care ma inteleg perfect si mereu ma ajuta daca am nevoie de ceva, se intelege bine cu toaata lumea} am tinuto-n brate mereu. O consider ca pe o sora mai mare care ma ajuta cand am nevoie. Aproape ca mi-a venit sa plang dintr-un anumit motiv pe care nu-l stiu nici eu, subconstientul meu inca lucreaza fara sa-mi dau seama...


_______________________________________
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬



Click it. -->  <-- Click it.

pus acum 11 ani
   
XingerXpeXpamantX
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 52
groaznici!imi fac viata un calvar!tot timpul mama imi zice ca is handicapata!ca ma lasa orfana!(!zbiara pe mine in continuu!!!!!!!!nu mai suport!!pana si acum m-am certat cu ea ca nu vreau sa ma joc cu soramea!da ce-s eu?robot?sa fac tot ce vrea fiecare la comanda?(!bine-ar fi sa ma lase orfana ca tot imi zice asta!dc nu o face???dc nu ma lasa?dc nu pleaca daca tot zice ca face asta?vor tot timpul note bune!daca iau o nota mai mica de 8 ma cearta si ma bat ca dc am luat o nota mica!la teza de la romana 1m luat 8 si s-or suparat pe mine ca de ce numa 8!nu ii mai suport!

Modificat de XingerXpeXpamantX (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
*****Piersicuta*****
Membru

Din: Orasul Ascuns in Roua
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 73
Hah... despre mama vorbesc pe pe 'tata' nu-l numesc tata! Il consider mort, il urasc, divortati si nu-i pasa deloc de mine!
Mama este o persoana glumeata, buna, gospodina, munceste pentru mine si are grija sa am tot ce-mi doresc! Nu-mi puteam dori o mama mai buna, a rabdat bataie 8 ani de zile ca sa nu sufar eu...


_______________________________________





Madara Uchiha, Obito, Kanda, Lavi and Tiky Mikk  Are MINE!

And Marina! -Tobiisagoodgirl!^^


pus acum 11 ani
   
Crow.
Critic

Din: Akatsuki Hideout
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 143
Parintii mei sunt divortati...Motivul: betia lui tata. Ma rog, nu stau acum sa depan amintiri, sa va spun ce a pus capac relatiei alor mei. Cert este ca intr-o seara, tata a venit beat acasa (eu aveam 5-6 ani, dar imi amintesc la perfectie ziua aia) si a facut un scandal, speriindu-ma atat de tare, incat mama a fost nevoita sa ma duca la psiholog timp de cateva luni (pentru ca, de atunci, de fiecare data cand vedeam oamenii ca se certau intre ei, incepeam sa tremur).
Plus ca, din cauza lui, mama a fost nevoita sa faca un avort, lucru care ei i-a frant inima, caci iubeste la nebunie copiii).
Pentru mine, tata e ca si mort si presupun ca acelasi lucru se intampla si cazul lui, avand in vedere ca nu stie nici macar cati ani mai am ...


Dar cu mama treaba sta cu totul altfel. Nu stiu ce m-as face daca nu ar fi ea... Desi ne certam cateodata, nu as schimba-o pentru nimic in lume...


In orice caz, sper ca nu v-am plictisit, sau enervat prea tare cu "povestea" mea, ca sa-i spun asa. Dar vreau ca toata lumea sa vada cat de nenorocit este omul pe care odata l-am numit tata X(

Modificat de tobiisagoodgirl (acum 11 ani)


_______________________________________
Doom approaches in red clouds.
Itachi , Minato, Menma, Jazz, Ratchet, Soundwave and Megatron ARE MINE! :>
*click them, click them!! ^^*

Natsu, Gajeel, Laxus, Sting, Rogue. OMG OMG OMG <33333

pus acum 11 ani
   
MăDă
Membru

Din: Undeva in lumea asta mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 522
Eu ma consider un copil foarte fericit. Situatia noastra este mediocra, dar nu-mi lipseste nimic. Ai mei au stiut cum sa imi indeplineasca cele mai ravnite dorinte si m-au suportat 15 ani, zic eu, fara sa isi doreasca sa nu ma fi nascut!
Mami e mereu langa mine. Vorbesc foarte deschis cu ea. In fiecare seara, merg la bucatarie si stam ore intregi vorbind. A fost o seara in care vorbeam ceva despre muzica de la scoala, si am inceput sa cantam de parca eram la vre-un concert. Stie totul despre mine si despre relatiile mele cu ceilalti si imi ofera mereu sprijinul ei!
Tati este cel mai tare. Ma cunoaste la fel de bine ca mami, stie cum sa ma faca sa rad si nu se supara cand il fac pedofil (asta se intampla cand imi zice "eu mor dupa tine!" si incepe sa ma ciupeasca de brat :]] )
I-am avut alaturi de mine intotdeauna. Vor fin alaturi de mine intotdeauna. Stiu asta. In plus, m-au rasfatat destul incat sa nu pot trai fara ei mai mult de o saptamana :P
Imi place foarte mult ca daca ies pe afara cu prietenii, nu ma sacaie cu telefoanele sa ma intrebe unde sunt, cu cine, cand vin acasa. Adica am prieteni pe care ii suna la 10 minute de cand am iesit. Sau care daca intrzie mai mult de ora 19.00 nu mai au voie afara saptamani! Eu sunt relas, pentru ca parintii mei au incredere in mine! 
Avem totusi micile noastre neintelegeri (ce vreti acum, sunt si eu adolescenta!) dar le rezolvam discutand si ajungem mereu la un compromis care sa multumeasca pe toata lumea.
Am incercat mereu sa le ajung la asteptari, iar munca grea este rasplatita mereu. Mami zice ca ne meritam unii pe altii :]] Sper ca toti copiii sa aiba o copilarie frumoasa ca a mea!

Modificat de MăDă (acum 11 ani)


_______________________________________


Work hard
Reach for your imaginations
Ignore the things that keep you away from writing
Tell your story in detail
Ideas are waiting to be unleashed
Never give up
Go for the greatest

It's all fun and games until someone gets hurt. Then it's hilarious!

pus acum 11 ani
   
Le insane creature
Membru

Din: Zona Fara Frica
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 57

● Lene a scris:


Mishee . a scris:

Mama si tata ... mama si tata sa fie !
Tata e un om vesel care face glume si la replica ''Mi`a murit mama QwQ.'' . Se supara rar...ultima data cand s`a suparat a fost cand ma bateam cu mama pt telefon ;;u;; . But nu a tinut mult , o morala de 5 minute dupa care mama cu orele ei .

Mama ?
...Sa moara .


Bucurata ca parintii tai sunt langa tine. Nici nu ai idee cat mi-am dorit ca de Pasti sa fiu cu parintii mei, sa mergem la biserica si sa luam masa impreuna...
De un an eu imi vad parintii foarte rar si totusi cand eram imrpeuna ma certam des cu mama, acum imi pare rau caci imi e dor de ea... Cred ca ar trebuis a comunici mai mult cu parintii tai deoarece va fi o vreme cand vri vrea sa faci asta si poate nu vei putea...
Stii... Nici nu imi amintesc cand am vorbit ultima data cu mama {fata in fata} si inainte ma intreba: In ce clasa esti a 7a? Si eu eram pe a 6a.. Uneori imi doresc ca mama sa ma tina in brate si sa imi zica ca totul e bine... Si totusi sunt multi copii care spun : " Ce na-s da sa plece maicamea si taicamiu, sa ma lase in pace"
Dar sunt si alti copii ce efectiv cersesc afectiune si nu primesc... Nu e si cazul meu...
Cand vin parintii mei, imi aduc diferite prostii si chestii crezand ca aceste obiecte/bani/chestii pot umple acel gol pe care ei la-u lasat.. Dar nu e asa... Imi doresc sa petrec mai mult timp cu ei...
Cu mama vorbesc des pe mess... Dar cu tata.. Doar cand vreau sa il intreb cea ce tine de IT... [pc, cand am o problema]

Poate iti e lene sa citesti ce am scris,sau poate vei spune: "Ah, asta e proasta, nu stie ce zice... Nu a prins ideea."
Ba din contra, ce am scris acum nici parintii mei nu stiu... Poti spune ca ma-m deschis in fata ta, nu am scris-o pentru tine neaparat. Am facut-o pentru toti ce au o parere rea despre parinti.

Nu va spun chestii gen: "bucura-te ca nu ai niste parinti care te bat, care iti "fura" alocatia si o varsa in baruri"
Nu pot spune asa ceva, deoarece nu am trait chestia aceasta, dar iti pot spune ce traiesc, si ce simt...





Eu imi iubesc enorm parintii, dar nu am sansa sa ii vad asa de des... Cu bunicii nu prea ma inteleg, bunica din partea tatalui cu care stau in clipa de fata ma lasa sa fac tot ce vreau, dar bunica din partea mamei ar eo gura mare si vrea sa fac mereu cum doreste, ne certam des si nu-i fac mendrele nici dea-l dracu. Chiar daca uneori imi e mila, si imi pare rau ca vorbesc urat cu ea... Mi se pare ca are o privire de catel plouat cand se supara si cand tip la ea. Dar si-o cere pur si simplu, e secanta.
Cu parintii ma intalnesc destul de rar, cam de 10 ori pe an, intr-un caz fericit.

Uneori imi este foarte dor de mama, vreau sa ma tina in brate chiar daca stiu ca atunci cand gresesc si e langa mine [si vreau sa ma stranga in brate] nu o face, e vina mea, eu sunt mai mereu distanta cu ea si chestii, dar din cand in cand am neviue de o imbratisare calduroasa, o mangaiere pe crestetul capului si niste cuvinte de bine, sa stiu ca sunt iubita... Iar de tata sa nu mai zic, tin la el enorm, uneori vreau sa-l strang in brate si sa nu-i mai dau drumul, vreau sa discutam o gramada, deoarece nu am indeajuns timp sa o fac cat el nu e cu mine... Imi place sa merg in oras cu tata, el nu ma pune sa incerc fiecare porcarie si nu ma bate la cap, ne plictism repede si avem ce discuta mereu.

Nu am avut cui sa dau aceasta "dragoste" in supliment pe care am tinut-o-n mine... dar nici nu simteam nevoia pana cand a venit psiholoaga {carmen cu care ma inteleg perfect si mereu ma ajuta daca am nevoie de ceva, se intelege bine cu toaata lumea} am tinuto-n brate mereu. O consider ca pe o sora mai mare care ma ajuta cand am nevoie. Aproape ca mi-a venit sa plang dintr-un anumit motiv pe care nu-l stiu nici eu, subconstientul meu inca lucreaza fara sa-mi dau seama...





Apai nu am spus ca nu ma bucur de ei. Am spus doar ca tata e extra kewl si nu`mi place personalitatea lu` mama owo


_______________________________________


pus acum 11 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Ei bine , parintii meu nu sunt langa mine . Sunt plecati de vreo 9 ani in Italia . Cu tata de sarbatori nu prea ma vad , doar cu mama ( si nici atunci ) . Craciunul trecut nu l-am petrecut cu niciunul . Doar cu bunicii . A fost cel mai urat Craciun din viata mea . nu as vrea sa-l mai repet vreodata . Ii vad numai vara pe amandoi , deci nu-mi convine deloc situatia . Din cauza singuratatii nu prea sunt cine stie ce vesela . cu toate ca nu las asta sa se vada si incerc sa mai sterg din amintiri .
Tata e un super-mega-ultra tata ! Il ador , il iubesc , nu stiu ce sa mai spun .  Glumeste cu mine, niciodata nu m-a atins nici macar cu un deget .
Mama este fiinta pe care o iubesc enorm . nu stiu ce m-as face fara ea . Daca i s-ar intampla ceva si ar disparea de langa mine , proabil ca as ajunge undeva la un spital de nebuni .
Am tot ce vreau , mai putin pe ei langa mine .


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 11 ani
   
Criiis.
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 37
Parents? I don't have parents..

Am scris asta deoarece mama mea a murit acum 3 ani de TBC iar tatăl meu este un alcoolic anonim. Niciodată să nu vă doriţi să moară cineva din familie..Nimeni!!Eu cel puţin îi duc lipsa mamei enorm , ea mă proteja de orice rău, îmi zicea câte o vorbă de "dulce" şi după mă trimitea la joacă .
Tatăl meu a luat-o rău din cauza decesului . Fie , el era alcoolic şi când trăia mama , doar că acum el şi băutura sunt de nedespărţit. .
Eu nu îmi iubesc tatăl.. Sau poate îl iubesc , dar nu îndeajuns de mult încât să uit tot ceea ce a făcut . Mai are şi o prietenă , ce nu îmi dă pace , mai pune şi garda pe mine . E secantă şi el şi ea.. Şi da , i-am prins făcând s*x de 4-5 ori şi după tot eu sunt cea vinovată pentru ceea ce fac. Damn , m-am abătut de la subiect ..

Deci , ce am alături nu este tatăl , ci soră'mea mai mare.. Nu doresc nimănui să treacă prin ce trec eu.. Aşa că , iubiţi-vă şi respectaţi-vă părinţii . La o adică ei v-au dat viaţă. Din când în când merită şi o îmbrăţişare şi un "te iubesc", le-ar aduce o lacrimă de bucurie.. 


pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
O_O Nu prea stiu ce sa spun. Am avut o copilarie...pe strazi as putea spune.
Pai, de cand am fost mica am stat pe la bunica deoarece mama si tata faceau reparatii la apartament. Cand m-am mutat acasa, mama, cum era asistenta, nu prea statea pe acasa, iar cu tata la fel, asa ca de obicei stateam pe afara sau la bunici. Apoi a venit clasa I, am stat la o prietena de familie deoarece mama s-a imbolnavit de cancer si era mai tot timpul plecata pe la spitale. Mai stataeam pe acasa, dar foarte rar. Si uite asa a trecut timpu, iar de Mos Nicolae al anului 2007 a murit maicamea. Pe moment chiar nu simteam nimic, nici nu imi venea sa plang, dar am scos cateva lacrimi ca na, nu puteam parea indiferenta. Dar frate, la 7 ani ce sa faci.
Am dormit la o foarte buna prietena impreuna cu verisorul meu, amandoi fiind la mine cand s-a intamplat. La inmormantare la fel, nu-mi venea sa plang.
Apoi am fost data la un *centru*, unde dupa scoala mergeam acolo, mancam, faceam temele, ma jucam si apoi la cinci mergeam acasa. Nu am fost trista, mai aveam prieteni acolo deci nu am ce comenta.
Din a 3-a am luat-o pe aratura cu invatatul, si tot atunci tata si-a facut o iubita mai mica deccat el cu 20 de ani si mai mare decat mine cu 8. O urasc. E enervanta, ma critica din toate punctele de vedere, la tot.
Iar acum, in semestrul al doilea, m-am mutat la Tulcea (eu fiind din sulina) din cauza celor cu care stateam si notelor pe care le luam. Si totusi, nu amveam note proaste, doar cu geografia si matematica o duceam cam prost.
Desigur, asta a fost un soc puternic, si asa aveam depresii usoare in a patra si a cincea.
Acum trec a saptea, pe la Tulcea nu prea mi-am facut prieteni, chiar nu-mi plac personalitatile colegilor.
In rest, nu prea mai tin minte copilaria mea. Am vagi franturi de cand ma uitam la telenovelele *Fetele marinarului, Secretul Mariei* si mai era unul dar am uitat numele, cand am avut operatia de polipi pe viu, cand am cazut pe ghiata, cand mi-am dat cu piatra peste deget si mi-am spart unghia, cateva amintiri cu un spectacol, cand am fost la Bucuresti cu mama si tata la spital si intr-o mica *excursie* la muzeu si mai am cateva. Nu sunt foarte multe, iar majoritatea mi le-am adus aminte vara asta.
In fine, am facut ditamai romanul =)) Ar trebui sa-mi fac autobiografia =))
Numai bene, sa fiti sanatosi, bucurosi, sa aveti prieteni buni si rude cu care sa va intelegeti ^^


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Đee H.
Bufniță Flămândă

Din: am o casuta pe Soare.
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 290
Pai... Parintii mei sunt okay. In mare parte...
Mama e venita de la tara, si are unele "tangente" sa zic asa. Adica, e foarte invechita, uneori stricta, are accentul ala enervant de sat -_- si e foarte sacaitoare... Cel mai enervant e ca, uneori, ma face de ras in fata prietenilor -_-. Si cu ea nu se poate vorbi. Daca incep sa ii spun vreo problema de-a mea, ori nu ma baga in seama, ori tipa [nu stiu din ce motiv].
Tata...Ei bine, nu am treaba cu el. Ne intelegem super, si de obicei el imi face toate mofturile xD [pe cat se poate, pentru ca nici ai mei nu o prea duc stralucit cu banii :-s]. De obicei cu el vorbesc cand am o problema, si iubesc sa petrecem timp impreuna. Insa uneori face glume seci, si uraste sa vina cu mine la cumparaturi. >.< Si ... E lenes. Lenes in sensul ca nu s-ar abate de la vreun film sa porneasca masina sa ma duca undeva daca as avea nevoie. Dar e ok si asa.
Si totusi... Cu toate defectele pe care le au parintii mei... Nu i-as da pe nimic. M-am obisnuit in acesti 14, aproape 15 ani cu ei, si nu regret ca sunt asa. Ii iubesc indiferent de defectele lor.

Modificat de HappyWeasel~ (acum 11 ani)


_______________________________________
Neji is my bitch!
Also, Itachi , Hao , Death The Kid , Pain , Tao RenLola [Poison] , Marina [Crow.] and Ralu are mine.

*click on the names and enjoy*


do you climb into space?
Si lumea ma-ntreaba ce faci...

pus acum 11 ani
   
xD
Greieraş

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 159
Eu consider că am unii dintre cei mai buni părinţi din lume.
Mama este mereu lângă mine, deşi ne mai certăm câteodată din chestii banale. O iubesc şi nu ştiu ce m-aş face fără ea. Aproape în fiecare duminică mergem la biserică împreună. Facem chiar şi mâncare împreună.
Şi în plus, mama mă lasă să stau afară şi până la trei dimineaşa dacă vreau, însă ştie că mă voi întoarce acasă teafără.
Tata este plecat în Italia de aproape nouă ani, dar vine mereu de Crăciun acasă şi deoarece sunt născută în Ianuarie este alături de mine şi de ziua mea.
Chiar dacă multă lume din "sat" de la noi spune că suntem o familie destrămată deoarece tata munceşte în Italia, mie nu îmi pasă.
Tata munceşte din greu acolo pentru a-mi face mie toate poftele şi îl apreciez din suflet pentru asta.
Eu cred că nu le arăt părinţilor cât de mult îi iubesc, de aceea chiar îmi pare rău.


_______________________________________
◄Killua , Taemin , Hibari , Sebastian, Mephisto, Libertŕ , and Nova are mine.►  Lala e sora meaaaaa <3 !


pus acum 11 ani
   
Whisky.
Greieraş

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 214
Parintii mei ? Pai... sa incep cu inceputul, nu ?
Parintii mei sunt divortati, iar eu stau cu mama. Motivul este foarte intalnit. Din cauza alcoolului. Tata (mi-e si scarba sa ma adresez lui asa =]]) a baut foarte mult - si nu ma idoiesc ca nu bea si acum - si lipsea de acasa. La divort, a semnat ca imi va da lunar o pensie alimentara. Si ce credeti ? Nu e nevoie sa raspund... De 6 ani nu mai stiu nimic de el, dar nici nu vreau sa stiu.
Mama e super, ma inteleg bine cu ea. Ne mai certam noi, dar e ceva normal. Ea e intr-o relatie de 5 ani, si dupa cate observ nici asta nu merge. Adica, pana acum mi-a spus de cateva ori ca ne mutam inapoi acasa - acum stand la el - si m-a pus sa-mi fac chiar bagajul. Suna amuzant dar nu e. Si dupa ce ma lasa o saptamana cu bagajele in mijlocul camerei imi spunde ceva de genul : " A, pai puneti-le la loc".
In mare, (lasand partea asta) mama e super buna. Nu m-a batut niciodata, iar cu notele nu e foarte exigenta. Daca iau o nota mica imi spune ca data viitoare sa nu se mai intample... Imi iubesc mama, si nu stiu ce m-as face fara ea.
Ma rog, am scris 70 de pagini si sper ca nu v-am plictisit.


_______________________________________
"Things need to be done and he gets them done."

"I'm not afraid to take chances or go off on my own."
- Norman Reedus



pus acum 11 ani
   
*****Piersicuta*****
Membru

Din: Orasul Ascuns in Roua
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 73
Cat mi-as dori sa o vad pe mama... nu am mai vazut-o de 4 ani, se fac imediat 5 si imi este dor de ea... dar astept in continuare pentru ca este mult mai bine asa decat moarta[Doamne Fereste] sau mai stiu eu cum! E acolo in siguranta, stiu ca o sa ne vedem odata si odata!

_______________________________________





Madara Uchiha, Obito, Kanda, Lavi and Tiky Mikk  Are MINE!

And Marina! -Tobiisagoodgirl!^^


pus acum 11 ani
   
Marshmallow
Săcsy Nyan Cat

Din: Seul,Coreea de Sud.
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1008
Eu nu am nici o problema la capitolul "Parintii..".
Mama e o femeie normala,ca oricare alta.Mai glumeste,mai e si serioasa,asa cum ar trebui sa fie.Mai avem certuri mai serioasa sau mai tampite,dar o consider cea mai buna mama pe care pot sa o am.Mereu mi-a dat tot ce imi doream,nu m-a lasat sigura,si am avut o copilarie frumoasa.
Tata,e o persoana foarte glumeata,care din pacate nu a putut trai in copilarie tot ce traiesc si ce am trait eu pana acum.Nu ii place minciuna,este instructor de sport si uraste daca cineva imi face ceva sau imi zice ceva rau.Si el mi-a oferit tot ce a avut elmai bun si il iubesc mult mult de tot!<3Si chiar si lui ii plac serialele coreene.o.o
Imi pare rau pentru cei care nu au parintii aproape.Dar,ramaneti puternici.Ganditi-va ca odata si odata o s va revedeti si o fiti fericiti.^.^

Modificat de Little M. (acum 11 ani)


_______________________________________
meow

Kim Hyun Joong , Lee Jong Suk ,Usui Takumi , Tsubakii , Max Amphetamine , Hae Young Saeng ,  ,Jung Yong Hwa , Kang Min Hyuk , Ji Sung , Kim Jaejoong , Davichi , BoA , KARA , Hyun Ki ♥ ,Kevin [Kim Ji Yeob] , Park Shi Hoo , Onew , T-ara , 4 minute , f(x) , Crayon Pop , Park Hyun Seok , Lee Min Ho , Sun Woong , Choi Minho , Kim Woo Bin , EXO, BTS  , Kim Ji Won , Park Shin Hye , Park Min  Young ,  Kim Sung Ryung , SNSD and Unnie ARE MINEEEEEEE >w<

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la