Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
crazy_hell_angel la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Gorj
cauta Barbat
25 - 53 ani
Lumea noastră Anime / Completed. / Ghinionul pana in maduva oaselor Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Salutare tuturor ! Iata am venit si eu cu un fic original . Ideea asta m-a traznit asta seara si s-ar putea sa reflecte o parte din viata mea . O sa continui si celelalte doua fic-uri care sunt anime based . Sper sa va placa . Spor la citit si apropo , nu veti avea ghinion daca  cititi fic-ul .


                                                 Capitolul I

                              -    Definitia ghinionului –


Cu  privirea pierduta , cu castile-n urechi si cu o batista sub nas stau sub becul choir al camerei mele , fara pat . Pozitia in care stau este nefireasca , mi-am intors coatele la spate , picioarele le-am lipit cu puterea mintii si capul mi l-am rasucit ca la pui . De asta becul palpaie , imi da semne ca rade de mine . Ironia sortii da peste trei tipi din afara blocului in care ma aflam . Cred ca m-a blestemat viata ! Cine altcineva sa trimita trei tampiti la parterul unui bloc luat la intamplare si in acela sa fi tocmai tu ? Vai ce dragut din partea lor , acuma au plecat . Credeti ca s-au plictisit sau ce ? Bineinteles ca nu  . Acum intra in bloc si  suna la soneria mea de o omoara . N-au decat sa o strice , nu le raspund . Bataile in usa continua ,  cand nu suna la sonerie , bat cu picioarele in usa . Dau muzica la maxim incercand sa  nu ma las perturbata de alte chestii neimportante . Fredonez incet refrenul melodiei , apoi maresc volumul si inca aud galagia .  Dar nu se lasa , domnule ! Ma ridic in picioare si alerg cu viteza luminii la usa de la intrare . Vizorul nu mai e de mult acolo unde trebuia  , deci trebuie sa asculti cu paharul . Niciun sunet si nicio miscare . Hmpf ! Au plecat .  Ma duc repejor inapoi in camera mea .
              “ Trrr ! Trrr ! “   Ce doamne , inca nu s-au saturat ?  Alerg  in tot holul si trantesc usa .
-    Carati-va fundurile de aici !
         Batranelul se uita iritat la mine , apoi imi  arata o foaie . O iau in mana si citesc incet :
                                  “ Draga chiriasule ,

Din moment ce nu ai mai platit suma lunara alocata chiriei  bla ,bla ,bla  si datoriile s-au adunat pe capul tau bla , bla ,bla te rugam bla ,bla sa evacuezi apartamentul in termen de trei zile .
                                                             Cu  sinceritate , Senji . “

-    Sa evacuez ? Incendiu undeva sau ce ? bufnesc in ras .
-    Domnisoara , va rog sa luati treaba in serios si sa va gasiti un alt domiciliu . spunand acestea , mosul iese pe usa .
     Imi plesnesc una peste frunte . Iar am uitat de chirie ! Asta-i alta binecuvantare de la Dumnezeu .  Indrept privirea catre cer si tip tare “ De ce , de ce eu ?? “ . Rup hartia care mi-a lasat-o mosul  in mii si mii de bucati . Dumnezeu imi raspunde la ruga ! Mosneagul se intoarce si ma anunta , prin usa , ca primesc amenda daca rup foaia . De abea acum imi spune ?? Ce vor astia de la mine ma intreb . Incep scoala azi si toate deja s-au napustit asupra mea : sefa de la serviciul meu ma streseaza in continuu , bani insuficienti , mama mea care trebuia sa vina sa ma vada , dar nu a facut-o si acum trebuie sa-mi gasesc alta locuinta ? Cate se vor mai intampla ?  Murmurand acestea imi pica o fisa in pusculita imaginara . Scoala ! Trebuie sa o zbughesc la scoala , altfel e de rau .  O zbughesc in camera mea , imi iau sosetele si mi le pun in picior topaind . Imi iau o bluza la nimereala si pantalonii negri  . Alerg pana pe hol unde imi incalt tenisii . Simt ceva ciudat si ma uit la pantaloni . Trebuie sa ma schimb ca sunt rupti intre craci . Dau coltul la camera mea si imi iau alti pantaloni . Ma trantesc pe hol ca sa-mi pun tenisii  si incui  casa in urma mea .
        Alerg si cad cu nemiluita peste tot . Cad si ma ridic , cad si ma ridic . Asta este viata mea , plina de ghinioane si altele .  Corpul acestei ghinioniste umane a fost inzestrat cu puteri suprantaturale de a alerga , a tipa si a face ca un bufon in orice moment al vietii . Aceasta ghinionista  se numeste  Izumi . Stati linistiti , numele ei  nu a avut nicio influenta asupra destinului ei , totul a fost decis de Dumnezeu .
           Prima zi de liceu pentru toti poate fi cu nenoroc , nu-i asa ? Ei , pentru mine , scoala mea este insasi cu ghinion . Deoarece taxele la liceul unde doream sa intru erau mult prea mari pentru buzunarul meu , am fost nevoita sa ma inscriu la o scoala doar de baieti . Stiu , dureros , dar ce puteam face ? Trebuia sa ma inscriu undeva , de ce sa irosesc creiersaul asta de zece ? Ma bucur ca am o aura mai mult de baiat decat de fata , asta cand nu ma machez , ca altfel  ar fi fost si mai rau .
         Ca sa va dati seama am sa va arat doua poze :

Iar acum alerg prin cartier aratand asa :


       Dupa ce inima aproape ca imi iese din piept , ajung in fata scolii unde miile de fire de iarba sunt ingrasate de scuipiciul badaranilor . Yack ! Doamne cat de scarbos , as fi preferat ingrasamantul natural decat scuipici .  Cobor scarile atenta si ma uit la marea de baieti mai draguti , mai urati , mai apetisanti .
           Introducerea directorului ma desprinde din visare . Deja ne imaginam chestii  tampite pe care numai profii dusi cu pluta ni le puteau transmite .  Neinteligenta neuronala de care dam dovada il indeamna pe director sa ne lase inauntrul scolii .

Cu nextul vin mai tarziu .

Modificat de MaryLoveEverybody (acum 12 ani)


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
Hachi
The Best

Din: Yokohama-shi, Kanagawa,Japan
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 55
So Mari'chan imi place ideea si deabea astept nextul .Vreau mai multa actiune :o3 si scoala de baietii ooo da:X!

_______________________________________

“Keep high aspirations, moderate expectations, and small needs”
William Howard Stein

''A sti ca urmeaza sa fii spanzurat dimineata te va face sa te concentrezi de minune.''
Samuel Johnson

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Interesanta idee,doar ca mi-e mila de biata Izumi...cat ghinion pe capul ei,mai las-o sa rasufle mai Mary  
Pff...o scoala de baieti zici...greu sa te acomodezi,foarte greu><
Astept continuarea care,da Doamne,Izumi sa nu mai aiba asa ghinion...eh,nu cred ca lasi asta sa se intample,ficul are nevoie doar de actiune,nu?

Modificat de Lexi:X (acum 12 ani)


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Wow .. amuzanta faza cand ea a rupt scrisoarea si mosu ia zis ca daca o rupe ia amenda...  
Este amuzant rau ficul asta !
Sper ca neytul vine repedeee !!!!
Te poop Mary ! 


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Ok , ok .Tocmai am vorbit cu prea iubita mea iubita , Luiza ( Hachi aici pe forum ) si ne-am decis ca o sa facem o colaborare la acest fic, de exemplu , capitolul 2 o sa fie scris de ea . Si apoi eu si asa mai departe . Deja avem idei bestiale , mai ales creierasul lui Hachi ( ar fi bine asa sa o numiti ) . Al meu e prea prafuit !    Sper sa va placa ideile noastre ! S-ar putea ca nextul sa fie pus ori de mine , ori de Hachi . Nu stim sigur daca azi ,eu asa sper .

Modificat de MaryLoveEverybody (acum 12 ani)


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
Hachi
The Best

Din: Yokohama-shi, Kanagawa,Japan
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 55
Dupa cum a spus si Mari'chan eu voi posta capitolul doi sper sa va placa ^_^


Hachi's world:

Noua zi  a inceput cu o rafala puternica ,apoi totul s-a sfarsit cu  infatisarea timida si  palida a soarelui  . Pamantul emana mirosuri asemanatoare din visele mele nebune . Iubesc mirosul acesta , de dupa ploaie . Florile risipite alandala pe covorul matasos al ierbii din gradina au picaturi de roua pe petale .Totul arata inviator .Las admiratul pe geam al gradinii si ies afara impreuna cu micul meu animalut si caietul de desene.
             -  Ce zici micutule desenam ceva? Il intreb pe mititelul meu , Zuko .
Zuko este  micutul meu iepuras pufos care emana numai optimism. Uf , Ce uituca sunt ! Am uitat sa ma prezint . Preotul m-a botezat cu numele  Hachi .De la primul eveniment important din viata mea au trecut 17 ani . Locul de veci , ca sa spun asa este Yokohama . Sunt singura la parinti dar e ok , nu ma simt singura. Imi place foarte mult sa desenez ,dar nu tot timpul reusesc sa pun pe foaie ce am in minte ,  ceea ce este destul de frustrant uneori.

Ma chinui sa desenez un crin alb , dar e mai greu decat pare si Zuko tot sare prin fata mea ... “ Top ,top !”
O aud pe mama cum ma striga din bucatarie .
-Hachi  ! Te cauta cineva la telefon. Mama imi da telefonul si raspund .
-Kon'nichiwa , Hachi aici.
-Buna Hachi , Ryu sunt vroiam sa te anunt ca am primit rolul si ma mut in Koln .
-Wow , felicitari ! Ma bucur pentru tine , dar nu o sa ne mai vedem deloc ? ii spun prietenului meu cu o oarecare teama in voce .
-Pai ma poti vizita in Koln si voi veni si in vacante .
-Da sigur .incep sarcastica . Sunt sigura ca iti vei gasi alta cea mai buna prietena acolo
si ma vei uita..
-Ba deloc ! Stii  ca nu va fi asa . Ryu are grija sa imi ridice moralul .
-Ok , sa zicem ca te cred..cand te muti? Sar la alt subiect .
-In 7 zile . imi raspunde scurt .
-Nu realizezi cat de trist o sa fie pe-aici fara tine .
-Ai ca nu va fi atat de rau.
-Scuze nu mai pot vorbi acum , trebuie sa plec la scoala ..vino pe la mine cand ies de la ore.
-Ok ,bye.
Baiatul cu care am vorbit la telefon este Ryu . El este mai mare cu 2 ani decat mine si mai e si actor ! De asta calatoreste din tara in tara .  Il cunosc  de la 12 ani si imi va fi incredibil de rau cand va pleca .

Dupa ce ma imbrac cu hainele mele de toate zilele ,ma indrept spre scoala , Sayuri , Aiko si Chiyo ma asteapta in fata scolii . Iar si-au uitat ecusoanele si nu pot intra in scoala .Noroc ca eu am mereu unele de rezerva in cazuri ca acestea ! Le dau ficareia cate unul si scapam de capcaunii numiti portari , nu aia de la fotbal .
   Sayuri este cea cu picioarele pe pamant , care nu ar pluti niciodata , indiferent de cantitatea de heliu pe care i-o administrezi . Ea e mult mai culta ca noi celelalte , face balet de la 6 ani si are un corp bine antrenat .
    Aiko este mezina grupului nostru si se comporta ca atare : iubeste pisicile , nu are voce , dar canta si se da mereu bine pe langa tine .
  Chiyo imi este ca o sora , impartasim aceleasi pasiuni pentru anime-uri , rock si altele . Numai ca ea este mai creativa decat mine , este cunoscuta pentru nuvelele si romanul pe care le-a scris de la varsta de 15 ani .
Din clasa a 8-a am pastrat legatura si iubindu-ne , nu am putut renunta una la cealalta . Asa ca , printr-o smecherie , noi am nimerit la acelasi liceu , aceasi clasa , avand aceleasi inclinatii . Dar fiecare are o altfel de personalitate .
      Destul ce explicatiile , sa va spun ca ne aflam pe holurile liceului nostru si ne indreptam  catre clasa .
-Iar mate ,nu am chef... sper ca profa sa fie bolnava azi. Incepe discutia Aiko .
Chiyo:
-Da stiu ,nu inteleg nimic din matematica e ca o  limba straina, intodeauna am crezut ca profa de mate e gen alien or something...care face experimente de gandire pe noi. Adauga Chiyo .
Sayuri:
-Cred ca profa de mate ma place , dar nu suport sa imi zica “ PRINTESO “ , nu sunt chiar atat de buna la mate si ma face de ras.
-Inca nu inteleg la ce e buna ,nu e ca si cum am folosi-o sau ceva . adaug in cele din urma , intrand prima in clasa .

Profa vine din urma noastra si cu un zambet din ala cum numai profele de mate au , ne  spune :
-Test surpriza!
Intreaga clasa:
-Nuuuuuuu....
Cred ca Chiyo are dreptate profa este un alien..
  Dupa un test lung de 5 pagini in Word si 2 pagini A4 , ora s-a sfarsit la auzul clopotelului . Toata clasa rasufla usurata .

            Orele au trecut asa greu azi , si asta doar din cauza profei de mate . Luar-o naiba ! Ma indrept catre apartamentul meu si al mamei mele . Sper ca Ryu este aici , am nevoie de relaxare .  Imi trantesc  spanzuratoarea , pardon , ghiozdanul in hol si merg catre camera mea . Il vad pe Ryu chinuindu-l pe Zuko . Ryu vrea sa-mi faca cunostinta cu cineva . Nici nu stii ce il mai trazneste mintea !

Si pozele cu personajele:

Ryu:


Hachi:


Chiyo:


Sayuri:


Aiko:


Have fun!


_______________________________________

“Keep high aspirations, moderate expectations, and small needs”
William Howard Stein

''A sti ca urmeaza sa fii spanzurat dimineata te va face sa te concentrezi de minune.''
Samuel Johnson

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Amuzant,pot spune Ti-as da doar un mic sfat:un pic mai multa descriere,mi se pare ca nu prea descri sentimentele personajelor[sper doar sa mi se para ]
In rest e foarte bine,astept cu nerabdare nextul

Modificat de Lexi:X (acum 12 ani)


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Foarte , foarte frumos !!
Imi place enorm de mult si deabia astept sa va ce idei va mai vin in minte !!!! :X.
Va iubescc !!! Astet nextul , normal !!


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Deci aici cu al doilea capitol . Si ca sa nu va zapacesc , un capitol va cuprinde povestioara mea si a lui Hachi , un fel de partea I si partea  a II a . Sper sa va placa !                   


                                              Capitolul  II

                    -    Primele semne ale fatalitatii –


Song recomandat :



Vezi multimea aia de baieti care se imbulzesc la intrare ? Ei bine , ma gasesti si pe mine acolo . M-am trezit luata pe sus de tampitii astia .  Doamne  , cat de  nerabdatori sunt astia sa intre in scoala ! Parca cine stie ce s-ar intampla acolo .         
Sunetul provocat de herghelia de cai zvapaiati este asemenea injuraturilor  venite din zona multimii . Ma departez de ei sa nu mai fiu scuturata de praf inca odata . Directorul  era si este un grasan butucanos  cu obrajii copti parca la solar . Puteai spune ca ochii lui sunt marmelada , dupa felul cum se roteau . Acesta suna din clopotel suna si ca prin minune toata gloata , haita se imprastie . Nu am timp sa ma minunez prea mult ca prima ora trebuie sa inceapa .  Alerg pe holuri  si prin trecere imi vad numele cu care m-am inscris la liceu .  Intru val-vartej in clasa .
-    Shin Hotamura ! E prima ta zi aici si deja ai intarziat ? ma ia la rost dirigintele .
-    Ma scuzati , domnule ! Nu se va mai intampla .
   Joc si eu un pic de teatru  si profesorul ma scuza . Isi da o palma gigantica peste fata  apoi exclama amuzat ca nu am banca si nici scaun ! Ce , asta-i buna ! Acum trebuie sa stau cu cineva in banca sau mai rau , in picioare !
-    Hotamura , tu o sa stai  in picioare  , pana vine portarul cu banca si scaunul . Copii , stai cuminti pana vin , da ? spune profesorul in timp ce iese din clasa .
-    Daaa . urla toti cu niste zambete ciudate pe fata .
   ZBANG ! Usa s-a inchis si galagia nu  a intarziat a –si face aparitita .Un baiat mic ,brunet si gras  imi face semn sa ma uit in jur . Ce se holbeaza toti la mine ? Ma mai si miros .
-    Dude , ce aveti ? ii intreb eu foarte “baiat” .
-    Mirosi ca o fata . Cu ce parfum te-ai dat ?
   Baka , baka , baka . Cum am uitat de parfum ! Alt ghinion ! Noroc ca intervine zgomotul asta ca altfel ...
-    Ati auzit asta ? intreaba  grasanul de mai inainte O_o .

-    Nu suntem surzi , bineinteles ca am auzit . Parca s-a spart un geam .

   Toti se panicheaza ca niste muieri . Dar un alt tip brunetel  se amuza pe seama lor , incep si eu sa ma panichez . Nimeni nu aude vorbele directorului adresate noua .
           Citez  “  Studentii lui peste prajit  ce sunteti ! Duceti-va in alta parte sa va manifestati inteligenta ! “  , am terminat citarea .
        Profesorul se intoarce in clasa , impreuna cu portarul , tinand in mana scaunul si banca mea .  Mi le pun drept in fata si portarul saluta politicos .
-    Domn profesor ! Ce a fost cu acel geam spart ? intreaba din nou grasanul .
-    Tampitule ! colegul lui ii da  o palma pe spate . Nu e treaba ta !
<-- Baiatul ala care se amuza
   Apoi injuraturi minuscule , certuri si tot ce se poate . Dirigintele ii intrerupe si ne striga dupa catalog . Eu iar filozofesc si parca vad cum il ignor pe proful care ma striga .
-    Hotamura Shin ! Hotamura Shin ! mai striga el la mine .
-    Tu crezi ca asta e surd ? isi susotesc cei doi care mai inainte se certau .
-    Hotamura Shin , de cate ori te-am strigat ? s-a suparat proful pe mine
    Imi prezint umilele mele scuze ,dar insuficiente si ma trezesc cu o ora de detentie . Cartile ne sunt predate si profesorul a scris orarul pe tabla . Profesorul ne zambeste malefic si ne intreaba care dintre noi e cel mai bun actor . Serios , actor ?
-    Pai domn diriginte , noi  , spune un elev aratand cercul de elevi . Noi nu il cunoastem pe cel nou ,deci s-ar putea sa joace teatru chiar acum .
-    Mai taci  din gura , Katsu . Eu intrebasem asta deoarece directorul ne-a anuntat ca trebuie sa pregatim o sceneta . Si daca vreti , puteti sa va cunoasteti mai bine cu noul coleg in pauza . Ora s-a terminat ! Sunteti liberi . adauga la urma profesorul .
  Ce l-o fi apucat pe ala de a zis ca s-ar putea ca eu sa joc teatru chiar in acest moment ? Oare s-a prins de deghizarea mea , sau a zis totul la  nimereala ?? Katsu e tipul ala brunet care se amuza de vaicareala noastra . Trebuie sa elimin orice  urma de indoiala cu privire la identitatea mea , daca cineva imi afla secretul , s-a zis cu mine si liceul . Sunt bombardata de toti baietii din clasa , fel si fel de intrebari . Cum ar fi : Cati ani ai ? Ce muzica asculti ? De ce te dai cu parfum de femei ? Ai  iubita ? . Doamne , ce-s cu intrebarile astea indiscrete .  Adica astia toti sunt pe invers , de ce m-au intrebat daca am prietena ? Apuc sa raspund doar al doua intrebari ca clopotelul se suna . Daa , se pare ca proful ne-a furat mai mult de jumatate din pauza . Multumim mult ! Imediat simt o vibratie venind din buzunar , imi suna telefonul . Sa raspund ? Pai daca vine proful , nu mai am chef de o alta ora de detentie ! Dar ce mai , oricum sunt ghinionista !
-    Moshi , Moshi . soptesc la telefon .
-    Mai fatuca , pai tu vrei sa mor ? daa , asta e mama mea , ea incepe orice conversatie asa . Ai uitat probabil , ca mama ta te va vizita azi ?
-    Nu am uitat mama , nu am uitat . Ba cred ca tu ai uitat ca azi incep scoala ! aud rasete pe fundal . Mama , mai este cineva cu tine ? Se aud rasete .
-    Nuu , draga . Rasetele de la tine se aud , sigur nu a inceput ora ?
  Ooopsi ! I-am inchis mamei mele si de frica mi-am ridicat privirea . Simt  cum sunt tintuita de ochii profesorului , bineinteles , altul .
-    Ma scuzati , domnule dar trebuia sa raspund . Era mama si cum e ea , mai protectoare , nu am vrut sa o ingrijorez . Va rog sa ma scuzati !
-    Va scuz , dar telefonul tot vi-l confisc .
  Profesorul se repede la telefonul meu si eu , din instinct , marai  si il plesnesc peste degete . Toti baietii grohaie  sau rad , nu-mi pot da seama . Si asa am ajuns sa sterg tabla la sfarsitul fiecarei ore , timp de o saptamana , m-am ales si cu o detentie , dar o ispasesc si pe aia . Ar trebui sa ma consider norocoasa ca nu am primit ceva mai rau ? Nu cred .
          Imi evaluam ziua , atat de minunata prin care am trecut . Brusc o vad pe mama , vorbind , probabil sau rade ? Mai e si un barbat langa ea , stai asta e Senji , propietarul apartamentului in care stau . Probabil au baut , mama mea  asa  obijnuieste sa-mi rezolve problemele , cinstind pe cel care urmeazasa fie ori pacalit ori santajat de atitudinea ei . Alte mame ar fi mituit , altele ar fi plans , altele ar fi ingenunchiat pentru a fi primita inapoi de catre propietar . Dar nuuu , a mea il inabuseste pe batranel .
-    Mama ?! intreb eu oarecum speriata si confuza , asta o fi mama mea ?
-    Scuze , am cam baut azi . raspunde ea pe un ton specific .

    O trag de brat fara sa o las sa riposteze . Descui repede usa si mama vrea inapoi afara  . Aud niste behaituri  ciudate venind din spatele mamei . O  iau la bani marunti si am facut-o sa recunoasca adevarul .
                         -   Pai , de cand nu ne-am mai vazut , multa vreme a trecut si ma simteam
singura asa ca ...    mi-am luat si eu un animal de casa .
                     -  Um , ce fel de animal de casa ? intreb din nou foarte speriata .
                     -   O capra ! imi face un zambet prostesc , ca pe messenger .
                     -   O capraaaa ? Din toate animalele lumii pe care le puteai alege , tu ai ales o capra ??  La ce ti-a fost capul ?

Tip asa de tare ca , capra se sperie de mine si fuge rumegand jumatate din camasa mea . O_o . Ii las mamei mele cheile si pornesc dupa capra .  Mi-am lasat peruca la mama , imi e prea cald cu ea . Capra proasta ! Cine te-a pus sa fugi ? Numai asteapta tu sa vezi ce-ti fac ! Da , doar asteapta !
               Alergatura prin tot orasul , la 6 seara , toamna . Toate privirile intoarse catre tine , ce sa mai ... o situatie  incomparabila . Capra behaia si rumega , behaia si rumega . Cand vedea cate un tufis mai facea o pauza si o prideam putin de coada . Dar e iute , afurisita ! Lasa ca o prind eu !

Dupa  8 minute de alergat in continuu las capra aia stupida in pace si ma indrept acasa .  Multumesc doamne ca am scapat de ea . Merg tip-til prin casa sa nu ma auda mama . Lumina se aprinde , sunt prinsa in mijlocul faptei .
-    La ora asta se vine don’soara ?  Fara capra ...
-    Pai a alergat prea repede , spun eu ca un copilas bleg . Si am renuntat la ea .
-    Du-te dupa ea acum , saraca Milly , nu a fost intr-un oras asa de mare pana acum , poate ii e frica de lume . Pana la urma e si ea o fiinta , nu ?
   Iar mama mea face ochii aia pe care nu poti sa-i refuzi , ochii de catelus .
Of , fie  , ma duc dupa ea !

Ooo , da , capra hippy ! Peace , man !



O rugaminte minuscula  as avea la voi . Cercetati si urmatoarele ficuri :
        -   Rock [ Akatsuki ] ( autor – Haruka Miyura )
        -   Dependenta de tine ( autor - Oana07 )
        -   3 Wishes ( autor - Mingkiry )
        -   Povestea unei vrajitoare ( autor - LaLa ~Anime ~ :X )
  Si  A.L.I.E.N este unul nou facut de mine , impreuna cu Haruka

Modificat de MaryLoveEverybody (acum 12 ani)


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Foarte amuzant O capra?Nu ma asteptam :]]
Sper sa gaseasca repede capra si sa nu se dea de gol prea repede

Modificat de Lexi:X (acum 12 ani)


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
♥ Şhaggy.
Membru

Din: In Yaoi Land. : x
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 167
Ceau! Aşa cum am promis sunt aici cu o critică.
Păi sunt foarte multe de spus: în primul rând nu înţeleg de ce de două ori sunt 2 capitole cu un conţinut diferit? În al doilea rând de ce sunt imagini în conţinut? Nu prea cred că în cărţi autorii pun imagini ca să arate ce şcene se derulează, căci nu este film.
Ca să fiu mai clară: dacă doreşti să arăţi cum arată personajele, indiferent de ipostază, pui imaginile la final de tot, ca o paranteză. În timpul povestiri nu se intervine cu imagini, din moment ce descrierea şi acţiunea se îmbină, imaginaţia se stimulează şi de fiecare dată, noi, cititorii, ne imaginăm cum se derulează fiecare lucru.
Pot spune că ai cam grăbit puţin ritmul acţiunii, tipa, sare de colo-colo, încearcă să încetineşti să să descrii câteva mişcări corporale sau gesturi care o pot evidenţia, aşa evoluează mult prea repede.
Ideile sunt destul de bune, mai ales cea principală, dar nu le deyvolţi destul de mult şi par aruncate mai mult. trebuie să te axeyi foarte bine pe fiecare în parte şi să-i dai volum, să o faci şi clară, astfel încât să nu existe confuzii.
Îţi recomand să nu mai laşi atâta spece, maxim unul este necesar după semnele de punctuaţie. Nu face cu nimic mai bine, să ştii.

Hmm... păi în mare este o idee foarte interesantă, doar că trebuie să deyvolţi mai mult lucrurile, să individualiezi personajul, acţiunea trebuie luată mai lent şi de greşeli... nu ai, sincer. Poate câteva de exprimare. În rest totul este ok, îţi urez succes!


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
Hachi
The Best

Din: Yokohama-shi, Kanagawa,Japan
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 55
so next


[ Hachi P.O.V]

L-am chemat pe Ryuu la mine , dupa ore  ca sa vorbim despre marele pas pe care il va face . Sa se mute din Japonia  in Germania  si mai intai de toate , el se duce pe alt continent deci nu stie limba . Cum o sa se descurce ? Raspunsul la intrebare sper sa il aflu acum , cand intru pe usa camerei mele .
         -    Ryu ! sar pe el si-l imbratisez .
         -    Hachi , vreau sa te prezint cuiva  .
  Imi deschid ochii si vad o capra care era pe punctul  de a-mi manca parul .  A impietrit imediat ce mi-a vazut ochii .
-Adica tapul asta afurisit care rumega tot ?  intreb eu sarcastic .
- Nu . Te prezint caprei ! spune el senin . Dar stai sa vezi cum am gasit-o . Eram in drum spre tine  si  brusc , in fata mea a aparut aceasta micuta si neajutorata capra . -M-am gandit  “ Sa o iau sau nu la mine acasa ? “ . Capra asta facea ochii aia stralucitori si incantatori si nu am putut rezista , asa ca am luat-o cu mine .
  Cuget asupra situatiei .
-Ocapra ?! Adica de unde naiba o capra ? Pe bune , uite ce mi-a facut la frumoasele mele perdele verzi ! Vin-o sa vezi ce-ti fac , capro !
-Am ajuns de rasul caprelor ,  alergam unul dupa altul prin toata camera . Ryu  alearga  in spatele meu  si incearca sa ma opreasca din omorat capra . Capra se opreste si mai roade putin , cate putin din perdele sa ce mai gaseste prin camera mea . In felul asta am ajuns in sufragerie , alergand  in sir indian si in jurul mamei de am ametit-o ,  saraca . Capra mai musca din canapea  , si scoate un vehait asurzitor si cade  lata  . Eu si Ryu ne ducem langa ea si o atingem cu degetele aratatoare .
-Ba  , ai murit ?  intrebam simultan .
    -Nici un behait , nici un sunet , nimic ! Ryu  plange pe umarul meu . Mama vine si ea din urma  , facandu-si cruce si numindu-ne nebuni .
Stai sa incerc ceva ! ii dau palme caprei .
-Hachi , nu-l trata ca pe un animal ! spune Ryu .
-Dar e un animal !
   Moment de reculegere ...
-Era un animal , era ... sopteste Ryu printre lacrimi .
  Capra incepe sa se miste , acum behaie . Aleluia e vie !
-Ia auziti-o cum sforaie . nu-i asa ca e  draguta ?  spune Ryu zambind .
-Doamne iarta-ma ! Casatoreste-te cu ea !
-Hai , lasati-o balta . mama ne intrerupe momentul .
-Ar trebui sa ii cautam stapanul cparei , ca doar nu a venit cu autobuzul , nu ?
-Trebuie sa facem si sa lipim fluturasi , asta trebuie ! exclama Ryu .
In scurt timp primul fluturas era gata  , il tragem la xerox ca doar nu  o sa stam o ora sa mai facem inca 25 , nu? O luam si pe capra cu noi ca mama nu se pricepe la animale . Suntem pe strada Ciresilor .  O strada cu adevarat incantatoare care te vrajeste de la prima vedere . Dar acum nu prea ai ce vedea , nu este sezonul ciresilor .  I-am cumparaat si lesa caprei ca sa nu scape .
-Ryu , hai sa ii dam un nume caprei .
-Gizelda .
-Asta e nume de vaca ! exclam eu  .
-Ok , you freak , ce zici de Suzzie ?
-Perfect ! mai lipesc un afis . Asa ramane .
-Ai observat  ca din profil seamana cu Hitler ? ma intreaba Ryu .
-Observasem deja din comportament ...

Sa facut 22:13 hai sa plecam acasa.
-Ok ne vedem maine sper sa gasim stapanul lui Suzzie desi cred ca imi va lipsi ...dar cine o ia acasa in seara asta tu sau eu?
-*evil face* normal ca tu!
-Ok oricum nu vreeam sa o las cu o neiubitoare de capre ca tine!
-Yeah,yeah i-ati capra si dispari.Bye

A doua zi am plecat la scoala cu o fata ..parca am impins vagoane.Am stat toata noapte sa invat pentru ca am lipit fluturasi cu Suzzie enervanta pana la 22...
-Capra nesuferita o sa o fac la cuptor daca iau nota mica la istorie!
Chiyo vesela ca intodeauna ma astepta in fata blocului sa mergem impreuna la scoala.Norocul meu ca se pricepe la machiaj si mi-a refacut umpic fata pana am ajusn la scoala.
Era asa amuzanta cum tot se invartea in jurul meu cu fondul de ten n.n.
In fata porti erau Sayuri si Aiko .
A fost o zi plictisitoare am trecut repede peste ea .
Ma aflam pe strada din fata casei si l-am vazut pe Ryu impreuna cu Suzzie la geam ,nefiind atenta m-am lovit cap in cap cu o fata... care aparent dorea sa intre in curtea mea..

Modificat de Hachi (acum 12 ani)


_______________________________________

“Keep high aspirations, moderate expectations, and small needs”
William Howard Stein

''A sti ca urmeaza sa fii spanzurat dimineata te va face sa te concentrezi de minune.''
Samuel Johnson

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Iarasi capra =]]
Deci moor,ai fost atat de  amuzanta
Cik: "Ai observat  ca din profil seamana cu Hitler ?"Omg!
Mi-au placut mult fazele :]]

Modificat de Lexi:X (acum 12 ani)


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Dupa o caruta de timp am venit cu nextul , nu va suparati pe mine , nu ? Din pacate , Hachi a demisionat , asa ca Ioana ( ioana_georgiana ) o sa fie colaboratoarea mea de acum incolo ^^ . Lectura placuta !
                             Capitolul  III
                      -   Pirati –


  O alta  zi , un alt ghinion , o alta uniforma , o alta tortura  . Toate astea sunt anuntate de ceasul desteptator al mamei , programat la ora  sase dimineata .  Si partea cea mai aiurita este ca ea nu se trezeste decat dupa ore bune de la setarea alarmei . In schimb , eu ma trezesc ca arsa si  imi acopar urechile de tiuitul infernal al ceasului .  Asta e obiceiul prost al mamei mele . Intr-o buna zi o sa ma casatoresc si o sa imi cumpar propria mea casa ! Sa scap o data pentru totdeauna de zgomotele astea infernale . Eh , de ar fi asa usor ...   
               -   Yzumi , draga , ai uitat de scoala ?
               -   Nu , mama , nu . sar ca arsa din pat  topaind pana la bucatarie.
“ Of , fata asta , cand Doamne , o sa invete ca viata trebuie traita ? “  cam asta gandeste mama acum , ea nu a fost de acord cu liceul de baieti . Pur si simplu nu ii surade ideea . Nu  ca mie mi-ar place mai mult , dar asta este singura cale de a invata si  de a nu ramane  “vested la minte”  , vorba maicamii . Sa revenim totusi la aceasta blestemata zi de marti ,  in care , evident , se va intampla ceva caraghios . Ca asta  ,   intentionat sau nu m-am izbit brutal cu fata de gresie . Ma ridic incet , inca uitandu-ma la placa de faianta suspecta . Intocmai  lui Holmes , scot un sunet ganditor si  imbufnat .
-          A –ha ! O coaja de banana ! Asta e dovada ! spun triumfator .
-          Haide repede ca intarzii !
  Mama ma motiveaza mereu cu ordinele ei , daca uit ceva , ea –mi reaminteste , daca nu am terminat ceva , ea are grija sa mi-l puna la punct si asa mai departe . Mama e alaturi de mine mereu !   Dar sa revenim la situatie , caci eu ma grabesc la scoala si daca intarzii , vai si amar de mine !
Ia peruca , spala-te pe dinti , pe fata , imbraca-te , fa toate astea in 3 minute !
-          Pa , mama !
-          Pa , draga  !
Mi-am luat la revedere de la mama si am pornit intr-o goana spre scoala. Soarele stralucea si stralucea de ma orbea ! Ba chiar m-am izbit de cineva cand alergam ca nesabuita , pardon , nesabuitul (mai tineti minte , acum sunt baiat ) , nu m-am uitat in urma sa vad cine a fost ,altfel mai intarziam putin. Din fericire am ajuns la timp , chiar inaintea profului. M-am asezat in banca si am oftat lung . Alte priviri indreptate spre mine , parca astia ar citi prin tine ! Ce naiba ? Dirigintele  intra in clasa binevoitor , ne saluta , il salutam si noi.
  Barbatul ne-a spus sa rupem o bucatica de hartie pe care sa ne scriem numele si sa i-o inmanam.  Am scris Shin , am pus hartia  in palaria de pe birou si m-am pus in scaun. Dupa ce se calmeaza forfota din clasa profesorul grai :
-          Bun , acum incepem cu cei de la geam , trageti cate un biletel si cititi numele inscris.
  Cand a ajuns la mine , profesorul s-a oprit  si a spus:
-          Oo , nu ! Shin , tu vei face echipa cu Katsu.
-          Echipaaa?  am intrebat amandoi .
-          Da , una de teatru, domnul director doreste o sceneta cu pirati . M-am gandit ca voi sa fiti capitanii. Astfel o sa va cunoasteti mai bine , ca tot vorbeai de asa ceva ieri , domnisorule Katsu.
  Ne-am lasat in jos bosumflati. Asta imi mai lipsea ! Un idiot care sa stea dupa mine toata ziua ! Macar de ar fi prost , asa nu mi-ar putea descoperi secretul.
-          Termneul este de o saptamana , pana atunci va puteti vizita si petrece timpul impreuna . Scenariile le voi preda maine , pana atunci relaxati-va si alegeti-va un echipaj.
A  mai adaugat profesorul si a inceput ora . Muzica ! Perfect , acum pot  sa-mi eliberez stresul  acumulat cu ajutorul pisicilor astora stranse de gat.  Imagineza-ti ca esti pe terasa , la o cafea cu aroma imbietoare si ca incepe sa ploua , iar tu stai la masuta decorata cu magnolii. Ah , ce bine , mult mai bine!
              -    Shin , trezirea ! Shin !
              -    Nu te aude , da-i o palma !
  Fleosc ! Fata mea sufera o distorsiune . Ma infurii si din reflex il apuc pe tip de mana , trantindu-l la podea .Imi deschid ochii ,pana acum inchisi si fug pe hol. Nu trebuia sa fac asta bietului baiat , sincer nici nu-l cunosc.  M-am dus la baia baietilor si mi-am dat cu apa pe fata. M-am intors in clasa si mi-am cerut scuze colegului pe care l-am lovit.
            -   O , nu e nevoie sa iti ceri scuze . E vina mea ca te-am plesnit , as fi onorat daca ai veni la mine pe la ora 7 , iata adresa!
Rupe o foaie de hartie si mi-o inmaneaza. Altul care ma suspecteaza de tradare sau e gay ? Nu stiu , dar presupun ca o sa aflu. Acum avem  desen , o alta ora care trece greu. Profesorul este tanar , frumos si partea urata : afemeiat ! Doar ca , nu prea are ce sa caute aici ...
          -  Azi ne vom picta pe noi insine in varianta  feminina , din moment ce toti suntem baietii , nu-i asa ? spune  , uitandu-se la mine si zambind.
Ok ,asta e ciudat ! Mai intai Katsu , apoi colegul care m-a plesnit , acum profesorul de desen ! Mai e si tema asta idioata cu noi in varianta feminina . Arghh , imi vine sa ma dau cu capul de pereti ! Asta si fac , daca nu ma inseala ochii.
         -   Domnisoara , luati loc , lasati peretele , nu v-a facut nimic rau!
         -   Tocmai mi-ati spus  domnisoara ?  ma rastesc la profesor , cu vocea mea masculina.
         -   Katsu , poti tu sa il duci pe Shin la infirmerie ? Cred ca nu se simte bine.
         -   Ba ma simt foarte bine ! Cred ca dumneavoastra nu va simtiti bine .
  Yoshio , caci asa il cheama pe profesor , i-a spus ceva lui Katsu si m-au luat amandoi pe sus . M-au dus la infirmerie . Se flendura tanti aia cu stetoscopul pe langa mine si in cele din urma , vazandu-mi expresia , a zis :
         -   Nu are febra , nu  are probleme cu auzul , de ce ati adus-o la mine ?
         -   Tanti ! Unu , eu sunt baiat , doi , astia sunt pacientii , eu sunt perfect normal .
M-a examinat mai bine si m-a trimis acasa , se pare ca am o scadere de calciu. De parca ar avea dreptate !  Eh , macar sa caut capra mamei , ca iar ma cearta si ma lasa singura pe aici.
  Oamenii se grabesc prea tare , nu savureaza momentul. Eh , spre deosebire de ei , eu nu am ce savura. Am numai ghinioane!  O fata cu parul scurt , castaniu , imbracata cam ciudat  s-a izbit de mine .
       -  O  , scuza-ma , nu am vazut pe unde merg. Eu sunt Aiko , incantata de cunostinta !
       -  Nu-i nimic , eu sunt Shin . Ma scuzi , dar ce sunt acelea din mana ta ?
       - Pai astea sunt niste afise , o ajut pe o prietena . A gasit o capra si incercam sa ii gasim stapanul.
    Zmulg un afis si ma uit cu atentie la animal.
      -  Asta e ! Asta e capra mea !
      -  Serios ? Atunci vino cu mine !
  M-a luat de mana si  m-a tarait prin stradutele intortocheate ale Tokioului.

Cateva poze :
Katsu ( am decis sa il schimb ) :


   Yohio ( proful de desen ) :
  nu prea am gasit o poza concreta la el -_-"

Baiatul care a plesnit-o pe Yzumi :  ( si vice-versa )


Modificat de MaryLoveEverybody (acum 12 ani)


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Ce noroc de Yzumi ca si-a gasit caprita =]]
Ma intreb cum se va descurca acuma ea daca trebuie sa stea asa des cu Katsu...hmm...greu greu ><


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
Mizuki
Căpşună

Din: DAAAAAA
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 648
Am adus nextul! Sper din tot sufletul meu ca va v-a placea!

Hachi P.O.V.

Cobor scarile usor, cu scopul de a iesi sa-l vad mai vad o data pe Ryu inainte  sa plece din tara. Cat de dor imi va fi de el! Sper sa nu lipseasca prea mult. Nostalgia ma cuprinde, iar eu imi aduc aminte de toate clipele frumoase petrecute impreuna. Ei, asta e. Oriucm, sa lasam asta. Important e sa fiu tare pana la sfarsit si sa zambesc orice ar fi! Sa fiu doar optimista, asta trebuie sa fac.
Imi ridic privirea si cand sa deschid usa in fata mea este un baiat roscat, destul de dragut, cu ochii verzui impreuna cu Aiko.
Ma bucur s-o vad pe Aiko, dar baiatul asta ce cauta aici??
- Umm... Buna, esti vreun prieten de-al lui Aiko? il intreb facand ochii mari si uitandu-ma mai atenta la el.
- Gasit-o capra pai tu! imi raspunse raspicat roscatul.
- Wo, wo, wo! O secunda! WTF? Ce-ai zis?!
Ochii acestui baiat i se invart incontinuu, dar Aiko ii da o palma pentru a-si reveni la normal si in momentul ala cred ca s-a creat o crapatura intre lumea reala si cea imaginara.
- Ăăă? Aveti ceva cu mine? ne intreba el total dezorientat
- Pai te-am intrebat daca esti vreun prieten de-al lui Aiko, ii repet plictisita.
- Prieten? A, nu, stai prietena... Adica nu sunt, dar tu esti prietena ei, presupun. Tu mi-ai gasit capra! imi zise, aratandu-mi afisul cu capra ce-o gasisem.
Da' ce cearcane! Se vede printre machiaj ca are cearcane, oricat ar incerca sa le ascunda. Ia stai asa, de ce se machiaza un baiat? Ceva e putred aici cu siguranta.
- Scuze ca m-am pierdut putin prin realitate mai devreme sau mai bine zis vise, incepe sa rada el.
- Nu-i nimic. Intri si tu inauntru? Capra Hitler, pardon, capra ta e inauntru, ii spun bufnind in ras.
Il las sa mearga in urma mea, iar eu merg inainte pentru a aduce capra aceea care m-a facut sa stau treaza atat e tarziu in noaptea aceea doar pentru a lipi afise!  Cel putin nu a ros tot ce-i in casa asta. A mai ramas o canapea fara urme de dinti si fara zgarieuti, aceea fiind la subsol unde nu se duce lumea prea des. Nu stiu cum ar putea cineva sa-si ia o capra. E prea de tot.
- Am ajuns la capra?
- Nu, ii raspund sec.
- Dar acum?
- Nu! Iti spun eu cand ajungem! Nu mai intreba atat!
- Nici acum n-am ajuns?
Imi dau ochii peste cap de data asta si nu mai raspund nimic.
- Acum am ajuns, ii spun incercand sa-l "trezesc".
- Ce?? Ai zis ceva?
Mai inainte parca auzea foarte bine cand ii ziceam ca n-am ajuns. Aude numai ce-i neimportant. Culmea!
Ajung impreuna cu cei trei in sufragerie unde se joaca verisoarele mele de doar 8 anisori. In ciuda acestui fapt ele sunt imbracate in negru. La varsta lor ar trebui sa se imbrace in culorii vii, dar daca asa vor unchiul si matusa sa se imbrace atunci n-am ce comenta.
Fac ochii mari si ma uit cu atentie la papusile fetitelor. Acolo e...capra. E imbracata si in rochita. Stai, o capra-n rochie?
Trebuie sa-i fac o poza!
- Ah, aia-i capra mea! De fapt a mamei! Eh, tot aia! zise roscatul alergand spre capra.
- Nu fugi, caprita! Te rog, nu fugi! Macar acum! adauga el incepand sa faca niste ochii de catelus.
- Hei, stai! Sa nu le ranesti pe verisoarele mele! STOOOP! ii atrag atentia luandu-l de guler si ridicandu-l putin in sus, exact ca pe pisica.
- Nu, tu stai! O sa inceapa sa...
- Of, prea tarziu... A fugit deja, imi spuse dezamagit.
Roscatul e acum tip-til pe urmele caprei intocmai ca Sherlock Holmes dupa raufacatori, dar cand vede ca nu merge asa incepe sa alerge prin casa ca atletul la concurs. Ce cursa!
Capra se opreste, vazand ca si el s-a oprit, se apropie perdele, cele pe care tocmai le schimbasera parintii mei si incepe sa roada mai ceva ca un castor. Or sa ma omoare ai mei pentru asta!
- Nu, nu! Alea erau noi si... Oh, n-ai  ros chiar acum, nu? Vezi tu! strig intr-atat incat sa fac capra sa alerge departe de mine,
iar eu incep sa alerg prin casa cum facea nenea de mai devreme.
- Capra afurisita! Cand te prind te fac friptura! spun din nou, gafaind deja.
Ce capra! Nu oboseste oricat ar alerga?
- Numai sa vezi cand te prind! Zbori pe luna! ii arunc din nou alte vorbe, dar evident ca nu poate intelege. Pana la urma e doar o capra.
Baiatul de mai devreme pare odihnit si incepe sa alerge in locul  meu fiindca eu sunt franta de oboseala. Ar trebui sa incep sa fac si eu un sport.
- Oh, caprita, hai capri-capri-caprita! Nu te-ascunde! Te voi gaaasi! Hai, vino la mama aici! incepe din nou sa vorbesc de una singura. Capra nu m-ar fi auzit oricum.
- Chiar crezi ca va veni la tine? Zici ca are minte, nene! imi spuse partenerul de alergat.
- Nu, dar cel putin a incercat, ii spun dand din umeri.
Mergem noi spre usa si o vedem in curte, gata sa plece pe poarta si sa alerge pe strazi fara oprire.
- Nu din nou! striga el iarasi.
- Te voi ajuta sa cauti capra maine daca vrei, ii propun cu timiditate.
Nici nu mai apuc sa zic ceva ca-l vad cum e aproape adormit dupa toata aceasta elergatura si pocnesc doua degete in fata lui cu scopul de-al trezi. Fara speranta, totusi. Sforaie si se pare ca-i pe jumate adormit. Are ochii....deschisi?
- Viseaza cu ochii deschisi? La propriu! Nu la figurat! ma mir la ceea ce se intampla.
- Nu visez! se rasti el.
Il vad dupa aceea schitand un zambet, dupa care pleaca incetisor din curte. Ma duc la poarta sa vad unde se duce si cand ma uit il vad cum alearga de nebun pe strada probabil in cautarea caprei. Nu dupa multe momente nu-l mai zaresc, iar intunecimea noptii invaluie totul, inclusiv pe acel baiat. Doar felinarele mai dau o lumina foarte slaba, de niciun folos. Cred ca asta a fost tot.
- Oh, Doamne! Am uitat de Ryu! strig cat pot de tare si intru in casa.
Ies dupa cateva momente cu un pantof negru si unul verde, cu o palarie de soare, desi afara e toamna, cu niste pantaloni pe care-i  port pe dos si cu bluza pusa invers, iar ochelarii de soare, desi afara e intuneric sunt pusi cu susul in jos.
- Iar am facut-o de oaie! Nu, lasa oile! Mi-a ajuns cu ele! Am facut-o de catel! Nu, de bufnita! Of, las-o balta! vorbesc eu singura.
Intru din nou in casa si-mi aranjez bine hainele pe mine, dupa care plec spre casa lui Ryu pentru a-l conduce la aeroport, iar daca nu-l gasesc acasa plec direct la aeroport. In mana stanga am un gloss rozaliu pentru a-i lasa prietenului meu bun o amintire direct pe piele, iar in mana dreapta am oglinda, desi nu vad multe in intunericul asta.
- Fir-ar de intuneric! Nu vad nimic! strig cat ma tin plamanii de ies oamenii la geam.
- Eh, macar acum e lumina, zic in gura mare multumita de reusita si plec mai departe.


Acum cateva poze

Cam asa arata capra cu rochia pe ea:


Verisoarele lui Hachi:


M-am hotarat sa schimb poza cu Hachi, deci:

http://imageshack.us

Modificat de ioana_georgiana (acum 12 ani)


_______________________________________
Lawliet, Beyond Birthday, Deidara, Nobuo Terashima, Allen Walker, Ichiru Kiryuu, Chrono, Lavi, Light, Kisshu, Aidou, Kakizaki Kokera, Damore, Yuujirou, Yoshitsune, Lorian Kukabara, Leo Aoi, Konoha and Suwa ~ Kwon Ji-yong, Kan, Boyfriend, Sebastiano Serafini, Kenichi Matsuyama, Hongo Kanata, Tatsuya Fujiwara and Exo-M ARE MINE!  The gazette, On/Off, Diement, Dolore, Royz, R-shitei, Alice Nine, Ayabie, Diaura, Screw, SuG and Blood ARE MINE! Kagamine Len, Kamui, Kaito, Leon and Hiyama Kiyoteru, Kasane Ted, Sora Suiga, Defosuke, Kuru Utaune, Ren Ikune, Sai Yurika, Merum, Miki Yukine, Tatsune Riku, Kamirei Fukkirei, Satsuki Kagene, Subaru Kyooteru, Taizo and Yu ARE MINE!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


pus acum 12 ani
   
Monet
Moderator

Din: Seoul
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1740
Ce tare!!! Povestea asta "plina de ghinion" incepe sa prinda contur
O ador...!!! Bestială faza cu tampita aia de capră  iar acum a dispărut iară...sigur o sa mai facă ea vreo prostie...cu siguranţă !!! Ce rau îmi pare de biata Yzumi...are o viata tare compicată!!! Ce să mai zic? Abia aştept next-ul!! Spor la scris !!!


_______________________________________

Special place..here! ~

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Vai ce-mi place cum arata capra :]]
Sper ca Ryu nu a plecat ca altfel Hachi s-a incurcat cu hainele ei degeaba :]]


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 11 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Capitolul IV
[Yzumi P.O.V]


Ce zi am avut si azi! Mai intai era sa ma dau singura in vileag la scoala, apoi mi-am gasit capra, dar a fugit si acum sunt din nou confuza. Unde s-a mai dus capra asta? Nu am nicio pista de urmarire, deci trebuie sa ma gandesc “ Daca as fi o capra, unde m-as duce? “. Gandeste Yzumi, gandeste. Mmm… unde? Nu are rost, nu pot sa-mi dau seama cu kilu’ asta de praf pe fata mea si cu peruca asta insuportabila. Trebuie sa fac o baie si ma bucur ca am ajuns repede acasa!
    Mi-am luat pijamalele, un prosop pentru par si am intrat in dus, dupa ce am rugat-o pe mama sa nu ma deranjeze cat fac baie. Am intrat deci in minunata imparatie a intimitatii. Cada s-a umplut cu apa, iar eu m-am bagat in ea. Mi-am fixat privirea pe ratusca si fac bulbuci, de parca as visa sau medita. Spun asa pentru ca in jurul meu nu se auzea nici un zgomot, nici picurii de apa ai robinetului. Liniste si meditare. Trebuie sa ma concentrez cumva! Hai Yzumi, concentreaza-te, haide… spune ceva!
-    MICI!  am strigat.
-    Mi s-a parut ca aud soneria
-    Sunt nebuna daca vorbesc cu mine insami!
  Dar asta si faceam… cred. Probabil halucinez de la mirosul gelului de dus. Ma uit pe sticla si vad scris “crin imperial. Ei , asta-i buna! Crinul imi provoaca stari de ameteala, sper doar sa nu mi se urce la cap.
  Totusi, prea tarziu, ma simt de parca m-a lovit Fred Flinstone cu o bata de piatra in cap. Mama m-a strigat sa ma ridic ca avem musafiri. Cine o mai fi si la 10 noaptea?
   Tura-vura , poc-trosc, ma imbrac in pijamale. Nu bag de seama ceea ce se intampla dincolo de usa sufrageriei si ies din baie spre statia “dormitorul meu”. Ma pun in pat si adorm imediat. Imediat dupa ce m-am uitat pe geam. Mi s-a parut ca aud ceva, dar m-am inselat. Cum spuneam, am adormit imediat…
-    Beee!
Ce naiba e asta? Cine naiba ma intrerupe din relatarile mele? Ignora-l Yzumi, adormi linistita… imediat ce am facut drumul pat-geam si m-am convins singura ca sunt dusa cu pluta. Nu era nimeni afara. Am facut stanga imprejur si m-am intors la somn. 
~ In lumea viselor ~

-    Amici, Yzumi a ajuns! E sansa noastra sa o devoram!
-    Dea sefu’ !
  Cei cinci rechini cocleau un plan impotriva lui Yzumi, un plan marsav care sa speram ca nu va reusi.
  Rechinii mergeau linistiti pe strada, dar cu ochii in patru. Intre timp, Yzumi se freca la cap injurand “cine naiba m-a adus aici?”. Rechinii…
-    Nenea, cine naiba m-a adus aici? Si cu cine vorbesti? Ai probleme cu psihicul? Mi-ai vazut capra?
Se pare ca Yzumi a intervenit in povestea mea. O sa-I povestesc ce se intampla.
-    Nenea, tu cu cine naiba vorbesti?
-    Yzumi, tu esti in lumea viselor, cinci rechini sunt dupa tine, eu sunt narrator cu juma’ de norma si nu mai pot sta. Succes la a nu fi devorata de rechini!
-    What the…?
Rechinii erau pe punctul de a o inghiti pe Yzumi, dar nuu… se tre…
~In realitate~
-    Nuu… lasa-ma, rechin imputit, ia asta, na, si asta! Na!
Tipam ca nebuna prin camera mea. Ce a fost acela? Un vis? Daca e asa, a fost cam ciudat… ia uite cat e ceasul! O sa intarzii! Nu ca nu m-as fi obisnuit deja cu intarziatul, dar nu vreau inca o absenta.
   Mi-am pus in picioare tenisii de culoare verde, tricoul albastru si blugii necalcati. Peruca mi-am pus-o si am plecat dupa ce mi-am facut ritualul de dimineata.
  La scoala am ajuns tarziu, dar am constatat ca nu era nimeni in toata scoala! Epic… e sambata. Mdea, chestia asta a devenit deja un cliseu. M-am intors acasa cu capul lasat in jos, parca mi-ar fi taiat cineva capul. Debea mergeam pe trotoarul incins de razele soarelui, cand ma izbesc de tipul ala… Katsu.
-    Fi atent pe unde mergi, tu! incepe el, dar nu termina ca isi aminteste ceva. Unde te duci?
-    Acasa, azi e sambata. Nu-mi spune ca si tu ai venit la scoala fara sa stii ca e sambata.
-    Eu am venit pentru ca avem repetitii la piesa de teatru. Tu nu ai fost ieri? Aa, stai, tu ai plecat acasa, nu aveai de unde stii.
M-am strambat urat la el, neintelegand ce imi zice. A prins mesajul si m-a luat de brat, intorcandu-ma in locul ala numit inchi… scoala.
-    Nu merg acolo nici moarta… a, mort! tipam pe tot holul.
-    Mai taci, nu te mai vaicari, nu ai de ales! a tipat la mine.
-    O, te rog, de parca tu chiar vrei sceneta asta… du-te ma si roteste-te.
-    Uite ca o vreau, si nu te mai vaicari ca nu e usor sa fi actor.
-    Actor? Tu actor? Ha, ha, ce gluma buna!
  Am inceput sa imi exprim rasul copios fata de vorba brunetului. S-a enervate si m-a tras de picior, taraindu-ma pe hol, din nou.
-    Punem pariu ca sunt mai bun actor ca tine? il intreb.
-    Ia hai sa o vad si pe asta !
Am intrat val-vartej in ditamai sala. La fata locului erau colegii mei care se holbau la mine mai ceva ca mata in calendar. In sfarsit, mi-am dat ochii peste cap si am cerut o cana cu apa. Katsu mi-a dat o ceasca alba cu un lichid incolor in ea. Oare sa fie apa? Nu ma pot increde in el. Uite numa’ ce ochi sfidatori are!
  Am varsat apa pe scena si am refuzat categoric sa o beau.
-    Hombre, ce tu facii aici?
Un om pitic cu ditamai mustatile se apropie de mine zbierand “hombre, hombre”.
-    Si asta cine naiba mai e? intreb pe cineva.
-    Regizorul, el Hombre Taco, e foarte exentric si se pare ca l-ai infuriat.
-    Ce faceti aici cu apa lui Dumnezeu, imbecilule, spune aratand spre mine.
-    Eu? Intreb aratand spre mine mirat.
-    Da, tu, imbecile, apa e dar de la Dumnezeu, nu o arunci pe jos. Dar nu mai conteaza, sa trecem la sceneta.
Am ramas trasnita, dar am tacut. Debea astept sa ti-o coc, Katsu!
-    Nu crezi ca te voi lasa aici, prietene! Da-mi mana, impreuna il vom da o lectie lui Orlando! Interpreta Katsu.
-    Vezi sa nu, vorbesc in timp ce tusesc ca sa ma fac auzita.
  Katsu se enerveaza si vine inspre mine. Sprancenele lui se infoaie si pe un ton ca de batran ramolit, imi spune:
-    Tuu! Tu sa nu-mi vorbesti astfel mie, eu sunt piratul Jack Cel Teribil!!
-    Teribil spui? Mai degraba interpretarea ta e teribila.
  L-am enervat si mai tare cu asta! In sala sosesc mai multi profesori si elevi, dar nu-I bagam in seama.
-    Ba nu e adevarat! se rasteste el.
-    Ai dreptate, interpretarea ta e mai mult jalnica decat teribila.
-    Tuu!
Fierbe de nervi, va spun eu! Se strang din ce in ce mai multi oameni.
-    Da, eu! Ce e cu mine?
-    Voi doi, treceti incoace! zbiara asa-zisul regizor. Pentru scenele pe care le-ati facut, am sa va dau afara din spectacol, vom gasi alte persoane pentru rolurile voastre. Nu multumesc pentru participare!
  Si uite asa am ramas fara roluri si invinsi, ne-am tractat ca masinile cu roti dezumflate, acasa. Jalnica cearta, zau asa! Dar cand am ajuns acasa, ce fel esti primita, dupa o zi obositoare la scoala? Cu mancarea calda pe masa si cu bratele deschise? Ei bine, nu! Mama a zis “ Nu-ti mai gatesc nimic pana nu gasesti capra!”. Cam “buna ziua noapte!”. Apoi, in timp ce imi sfarseam viata mizerabila, cineva a batut la usa. Era Katsu, a venit sa-si ceara scuze si sa ma invite in oras. Va intrebati acum, el stie ca sunt fata? Nu stie. Dar cand tu ai deschis usa, el nu te-a vazut fara peruca si nu si-a dat seama ca esti fata? Ei bine, cine a zis ca eu am raspuns la usa? Mama i-a deschis, tot ea m-a anuntat si m-am pregatit pentru intalnirea ca intre prieteni.


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 11 ani
   
Monet
Moderator

Din: Seoul
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1740
Super tare...îl ador!!! Eşti nebună...n-am nicio treabă! Cred că te-a inspirat propria ta încercare de a da la actorie!! În orice caz...abia aşteptam next-ul ăsta...credeam într-un timp că nu o să-l mai pui!

Câteva structuri care le ador:
La scoala am ajuns tarziu, dar am constatat ca nu era nimeni in toata scoala! Epic… e sambata. Mdea, chestia asta a devenit deja un cliseu. M-am intors acasa cu capul lasat in jos, parca mi-ar fi taiat cineva capul.    Mie încă nu mi s-a întâmplat să ajung la şcolaă sâmbăta....

-    Ce faceti aici cu apa lui Dumnezeu, imbecilule, spune aratand spre mine.    Nebunul....e excentric...nu glumă!

-    Voi doi, treceti incoace! zbiara asa-zisul regizor. Pentru scenele pe care le-ati facut, am sa va dau afara din spectacol, vom gasi alte persoane pentru rolurile voastre. Nu multumesc pentru participare!     Vai...ce să spun....! Nu mulţumesc...ce fiţe de divă are ăsta în el!   

Cu mancarea calda pe masa si cu bratele deschise? Ei bine, nu! Mama a zis “ Nu-ti mai gatesc nimic pana nu gasesti capra!”. Cam “buna ziua noapte!”.     Capră nenorocită...o faci pe biata Izumi să facă foamea..? Să vezi ce foame faci tu dacă te găseşte!!   

Cam atât....Ioana...hai cu next-ul!!!


_______________________________________

Special place..here! ~

pus acum 11 ani
   
Mizuki
Căpşună

Din: DAAAAAA
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 648
Imi suna telefonul, vad ca ma suna Chiyo si hotarasc sa raspund, desi n-am niciun chef de vorba acum. Spun un simplu "alo", eu fiind plictisita de moarte. Este weekend si nah, tocmai acum n-am ce face! In timpul saptamanii de-abia astept weekendul si casc in ore de se gasesc profii si profele sa-mi faca morala si chestii de-astea, mai ales la mate. Zau asa, cui ii place matematica?! Excluzand cei care invata,desi nu le place materia. Cei care stau toata ziua inchisi in casa pentru a invata... Of, ce viata cruda! Ce copii... Aia oare mai ies afara? 
- Hachi! Nu mai raspundeai le telefon?! Ei, nah! Cu cine aveai treaba, huh? Cu un baiat poate? ma intreaba curioasa buna mea prietena.
- Hmm... N-as zice asta, de fapt ma gandeam la un baiat, dar....  si ma intrerupe fata.
- Ah, deci am avut dreptate! exclama triumfatoare Chiyo.
- Oh, mai taci! Nu in sensul ala! Nu m-am indragostit de nimeni, sa fie clar. Ma gandeam la un baiat care si-a pierdut capra si a venit sa si-o ia, ii raspund putin nervoasa.
- Si cum arata?? Blond? Sau brunet?? Uuu, roscat sau ce?? intreaba fata atat de repede, incat abia am inteles ce-a zis.
- Wow, stop cadru putin si deruleaza! What the...? Ce-ai zis? o intreb nedumerita, iar ea bufneste in ras la reactia mea.
- Nu conteaza... Ce culoare are parul lui? imi zise iarasi.
-  Pai roscat, spun cu indiferenta, gata sa ma duc la geam.
Cand colo dau de o jucarie a verisoarelor mele pe care nici n-o observ. Pe langa acea jucarie....dar ce jucarie?! Ala-i castel pentru printese sau mai stiu eu ce tampenie au inventat astia din ziua de azi! Cum ziceam, pe langa acea jucarie sunt toate hainele mele insirate pe jos si pe pat, acele care mai inainte cu o zi erau si ele in sifonier. Dar nuuu, verisoarele mele mi-au rascolit tot sifonierul si mi-au intors camera cu susul in jos! Sa va mai zic ca s-au imbracat cu lenjeria mea intima si au fost asa pe strada?! Cand s-au intors au aruncat tot ce era in sifonier si m-au ingropar sub un morman de haine. Si da, era seara asta si s-au plimbat prin tot orasul, aproape. Mai exact, s-au plimbat prin toate locurile in care avem cunoscuti si le-au facut vizite...sa zic asa, nocturne. Verisoarele mele sunt lilieci! Plus ca oamenii le-au intrebat de unde au respectivele haine si ele mi-au zis ca au raspuns "de la Hachi, sora noastra!". Nu mai indraznesc nici sa ies fara palarie pe cap sau sapca sau orice altceva ce ma acopera! Daca e nevoie si o punga! Doamne, vedeti cum aceasta cazatura ma face sa delirez putin? Cum sa umblu cu punga pe fata?
Am ajuns fix pe jos in mai putin de....of, n-am cronometrat. Galagie mare la contactul meu cu parchetul. Va dati seama ca alunec pe acolo, nu? Nu fac patinaj artistic, pare mai mult hockey la ce busitura am tras. De fapt, "patinez", desi n-am patine! Stiti, m-am dus ca pe patinoar, iar rezultatul nu e prea fericit: eu, intinsa pe podea si cu praful de pe haine ajuns pe mine, tusind de parca as fi racita, cu mainile si picioarele incalcite in sutele de haine ( as putea zice ca hainele sunt pe post de covor la ce multe sunt! e clar de ce am alunecat!), iar cu mainile pe telefon. Zici ca stau intinsa la soare. Pacat ca deocamdata e toamna si nu-i deloc soare. Totusi nu vreau sa ma parlesc ca anul trecut. Sa va povestesc! Am fost cu parintii la tara unde matusi-mea m-a pus sa fac treburi de tara, iar in timpul asta mi-a venit o idee sa stau si la soare. Eu fiind foarte aproape de un lac care parea frumos, din cate imi povestise matusica mea "mult prea iubita", am fost pana acolo, am stat la soare si cand sa intru in apa...nici urma de ea! N-o suport de atunci! Mi-a zis de un lac care nici nu exista in schimbul muncii mele pe camp si cu animalele ei. In ziua aceea de-abia m-am dus acasa fiindca am stat sa ma parleasca soarele vreo 5-6 ore.
- Okey, gata cu prostille... Trebuie sa ies din mormanul asta de haine! urlu cat pot de tare, incercand sa gasesc lumina, calea de iesire!
- Vad lumina! exclam cu fericire in glas, iesind de sub acea gramada de haine.
- Aloo, Chiyo, mai esti pe fir?
- Da, am asistat la cutremurul din camera ta! Pot zice ca probabil s-a lasat cu niste semne, eventual o fobie pentru haine... glumi Chiyo pe seama mea.
Ii zic sa treaca direct la subiect, iar ea imi raspunde:
- Sa vii la mall astazi deoarece am primit de la maica-mea niste bani de buzunar! Am luat un 9 la mate! La mine asta-i cea mai mare minune! Vom cumpara niste CD-uri, ne vom plimba, vom manca in oras, vom rade impreuna si vom proba haine!
Oh, nu se schimba niciodata Chiyo... De fapt, nici nu trebuie! Sa n-o prind ca se schimba vreodata!
Zic un simplu "okey" zambind, iar apoi imi spuse sa fiu acolo la ora 12:10, nu de alta, dar acum e 10 si jumatate. Nici nu mai sta la vorba ca inchide telefonul.
Hmm... Cu ce sa ma imbrac? Ce intrebare stupida. Avand in vedere ca toate hainele mele sunt pe jos si nu ies din casa decat deghizata, intr-un fel, viata mea devine din ce in ce mai rea sau doar mi se pare? Sper numai sa existe si-o parte buna in asta.
Cred ca pana la urma imprumut de la verisoarele mele niste hainute. Stiu, stiu, culmea, dar ale mele sunt pline de praf de la parada ce-au facut-o pe strada! Hai sa plec pan' la o vecina sa-i zic sa-mi imprumute macar niste blugi si un maieu, desi s-ar
putea sa mi se faca pielea de gaina pana acolo cu hainele de la acele fetite.
Asa, sa coboram pe scari, la verisoarele mele. In cautare de haine pretioase! Sau nu chiar pretioase...
- Cleo, Lorry! Care sunt cele mai bune verisoare ale mele?? Da, voi sunteti! Va ajutati si voi verisoara cu ceva?
Cele doua fetite vin fericite spre mine. De ce zambesc in halul asta?! De obicei nu zambesc chiar asa, exceptie cand vine cineva in vizita. Atunci le apuca prostiile. Cum ar fi: danseaza prin casa imbracate in lucrurile mele, fac tot posibilul sa cad eu prost cand fac ele ceva, cu alte cuvinte sa cada vina pe mine si nu pe ele, ca de..."sunt mici si nu ar face asa ceva", vorba mamei. Oricum, de-abia astept sa plece de aici, sa vina odata matusa sa le ia! Astazi vine, ca tot am adus vorba. Bine ca-s la mall atunci.
Fetitele ma lasa sa ma uit prin lucrurile lor, printre care gasesc o bluzita cam larga pentru ele, totusi buna pentru mine cu toate ca imi ajungea nu mai jos sau sus de buric. Acum, daca gasesc o carpa in loc de fusta e perfect!
Asa, cred ca pana la urma, daca tot perdelele sunt rupte acum, o sa imprumut si eu o bucata de acolo, da' dau vina pe capra! De fapt nu am speranta ca m-ar crede cineva cu teroristele astea mici in casa.
Cand sa ies din casa, ghinion... Matusi-mea ma "intampina" cu un zambet fals. Se pare ca a ajuns deja...
Nici nu ma baga in seama si trece pe langa mine, lovindu-mi usor umarul. Nu stiu de ce, dar aproape niciodata nu m-a suferit matusa. De exemplu acum a avut o expresie scarbita si se stramba la mine. N-am zis nimic fiindca n-am chef de cearta, totusi nu inteleg de ce ma uraste atat.
- Hachi, ce-i dezordinea asta aici?! Nu ai auzit de aspirator sau chiar matura? De o carpa de praf si produse de curatare?! Huh?
Suna cunoscut? Ai mai auzit cuvintele astea la mama ta? incepe matusi-mea sa urle cum imi vede camera, cel mai probabil.
- Da, stiu, "invata sa faci curatenie!" , nu? ii raspund ironica.
- Ai ghicit...
Stiam eu! Stiam eu! Stiam eu!
- Hachi, ce te imbraci cu hainele alea?! Ce esti, gunoiera?! imi atrage atentia baba aia din nou.
- Hachi, de ce le-ai luat bluza fetitelor mele?!
- Hachi!! Treci imediat aici!  Cum ai putut sa vandalizezi camera celor mici?! Tocmai camera fetelor mele?! Nu era destul ca ti-ai vandalizat camera?! Trebuia si pe a lor?!
- Hachi, te spun mamei tale imediat cum ajunge acasa!
Doamneeeee, femeia asta ma calca pe nervi! Ii merge gura ca melita!  "Hachi, de ce ai vandalizat camera? Hachi, de ce te imbraci ca o gunoiera? Hachi, de ce ti-ai vandalizat propria camera?!" ! Zau asa! Teroristele ei pe care le crede ingerasi mi-au distrus hainele, camera si si-au vandalizat si camera lor, iar acum baba asta zice ca eu am facut asta!
Ei, nah! Plec de acasa acuma si gata!
- Pa, matusa! Ne mai vedem diseara daca mai esti aici! Doamne ajuta sa nu... zic cat pot de tare primele propozitii, iar pe ultima in soapta, oftand plictisita.
Asa, cat plec pana la vecina de alaturi, o prietena destul de buna, pentru a imprumuta niste haine, probabil se va face si ora 11.
La cat ma misc cu incetinitorul! Cred ca as ajunge intr-o jumatate de ora la mall. Totul e sa ma imbrac mai repede!
***Peste cateva minute***
Acum sunt imbracata intr-o pereche de blugi trei sferturi, intr-un maieu alb si-un hanorac albastru cu un ursulet panda pe el. La hanorac m-am incheiat si n-am lasat sa se vada acel maieu transparent, deci va fi okey, asta daca nu se gaseste un "destept" sau o "desteapta" sa ma descheie la hanorac. Cred ca imi pun gluga in cap ca nu cumva sa ma recunoasca vreun cunoscut ca ma fac de ras si asta imi mai lipseste!
Alergand pe strada pentru a ajunge la timp la mall nici nu ma uit prea mult la drum, la masini si toate cele ce mai erau pe acolo. Norocul meu e ca nu m-am busit de nimeni pana acum.
Ajung intr-un final la mall, e ora 11:45, deci mai am de asteptat un sfert de ora... Ce plictisitor...
Ma uit la ceas si vad ca e 11:50, dupa cateva secunde ma mai uit o data, insa nicio modificare. Mai stau ce mai stau si iarasi ma uit la ceasul afisat pe un ecran imens. Din nou am avut "placuta surpriza" sa constat ca tot 11:50 e. In felul asta n-o sa mai treaca timpul repede, precum speram!
Dupa ce vad imi intorc privirea de la ceas si nu ma mai uit deloc la el. Peste scurt timp nu mai pot rezista si ma uit la ceas. Ce vad? Ca timpul imi cam joaca feste... Acum era ora 11:47...
Ma ridic de pe scaun si intreb un om ce era in trecere:
- Ma scuzati, ceasul acela functioneaza?
- Bineinteles ca da, tocmai a fost reparat! imi raspunse strainul.
Fac ochii mari si ma intorc in graba pe scaun.
Cred ca innebunesc, asa, de una singura... Nu, de fapt cred ca halucinez sau poate ca nu? Da Doamne sa vina Chiyo mai repede!
- Bu! se aude o voce din spatele meu, speriindu-ma de ramasesem statuie.
Imi intorc usor privirea, corpul fiindu-mi inca nemiscat si intreb:
- Da...? Cine-i acolo?
Persoana din spatele meu ma imbratiseaza, apoi vina in fata mea, imi pune mainile pe umeri si striga cat poate de tare:
- Trezeste-te!!
Mda, a venit Chiyo! Ce bine! Inca putin si innebuneam pe aici, nu de alta.
Eu si bruneta pornim prin mall, ne uitam pe la magazine, ne mai uitam si la persoanele din el, ca de exemplu cu ce e imbracata cutarica etc etc. A, da, era sa uit! Fix in acest moment am ajuns la un magazin unde este paradisul. Ce inseamna paradisul pentru mine? Pai un magazin cu albume unde cel de la casa are un casetofon si ne lasa sa ascultam melodiile care ne plac, melodii rock de cele mai multe ori. Sunt exceptii de cateva melodii ce nu-s rock care totusi imi plac.
Dupa ce ne cam facem de cap pe acolo plecam cu gandul de a merge la un restaurant sau bar sau oriunde are ceva de baut. Ne asezam la o masa si stam degeaba. Chiyo se prosteste cu un servetel, incearca sa faca origami, iar eu...caut cai verzi pe pereti, stau cu mainile pe masa si cu capul pe ele, visand la...nu stiu la ce, dar stiu ca nu sunt intru totul treaza. O fi de la somnul pe care l-am avut noapte trecuta.
Trec cu privirea pana unde imi poate ajunge si uite ca vad alta surpriza. Mai stiti acel baiat care a venit sa-si ia capra in acea zi? Ei bine, pe el il vad fix in acest moment la un alt restaurant, rontaind plictisit niste cartofi prajiti. Hmm, nu-i asa urat baiatu', dar are trasaturi de...fata?! Sau mi se pare? Oooh, stiu ce voi face! Dar deocamdata sa stau intr-un loc, sa vad daca ma observa. Eu zic mai bine sa nu.
Pun capul pe masa si ma uit cu niste ochi de catelus la ei, fara motiv, doar asa, dupa care vad ca un chelner vine la noi sa ne ia comanda. Ii arat fara sa ma uit pe meniu o bautura de pe-acolo, iar Chiyo nu stiu ce-si alege fiindca nu m-am uitat. Acum mai trebuie doar sa asteptam.
Repede! Urgenta gradul I! Subiectul pleaca de la fata locului, respectiv localul din fata mea! Urgenta, urgenta! Actionare rapida, efectuare imediata! Mod de actionare: saritura in lungime. Timpul estimat de rezolvare a problemei: 0,01 secunde. Reformulare: 10 secunde. Atentie! Tinta se indeparteaza! WTF! Nu-s robot!
Asa, sari, ocheste, loveste si BUM! Fix pe saracul baiat am aterizat... Cel care il insoteste rade de nu mai poate de ipostaza aceea... Ce moment jenant! Cred ca s-o gandi acum "Ce-i cu nebuna asta?!".
Ma dau jos de pe el si-mi cer scuze, dupa care il iau si-l tarasc dupa mine pana la baia pentru femei.
- Hei, hei! Lasa-ma! Nuuu! Da-mi drumul la bluza! Nu, nu de par!! Nu ma trage de par! Heeei! striga el, dar de fapt...nu pot zice asta, are voce de fata parca.
Ia sa vedem noi ce se ascunde sub infatisarea asta de baiat. Cine stie, poate chiar o fi cum banuiam.
Ajungand la baie ii spun sa ma astepte, inchid usa si nu-l las sa plece. Ma prefac ca ma spal pe maini si cand se astepta mai
putin iau si pun apa intr-o savoniera de pe chiuveta. Cum prind ocazia il racoresc putin cu apa, udandu-l pe fata. Cum l-am udat cu apa, scoase si el o sticluta cu apa si-ncepe sa ma ude. Ghinion! Nu mai am timp sa iau apa!
- Baa, nu ma mai uda! Aah, fir-ai...! strig ca sa nu ma mai ude, dar mai rau face.
Il iau de par si-l ciufulesc bine de tot. Stiti ce? Parul ii...cade! Are peruca...si e fata?!  Vazand ca am descoperit acel mic secret ma trage si ea (de data asta "ea") de par.
- Da drumul la par ca-ti dau si eu! La trei amandoua deodata! o anunt pe roscata.
- Da' cum sa nu! imi zice fata putin cam nervoasa si gata sa ma loveasca la cum se uita la mine.
Numar pana la trei si inca putin si ii dau drumul la par, dar nu! Nu vrea si ea sa-mi dea drumul.
O iau de bluza din nu stiu ce motiv, iar roscata ma trage in jos de o mana. Ma ridic si n-o las sa scape. Nu ne mai tragem de par pentru cateva momente, imi da drumul si bineinteles ca fac la fel. Nu vreau prea multe necazuri intr-o zi, nu de alta. A, da, si nici vanatai!
- Ce te-a apucat?! ma intreaba toata rosie la fata, de altfel ca mine probabil.
- Pe tine ce te-a apucat?! o intreb la randul meu pe acelasi ton.
- Huh?! Cine a inceput? Ia zi! se enerva roscata.
Nu mai raspund nimic si vreau sa ies din baie cu tot cu peruca ei in mana, insa vine dupa mine si asa ne luam la bataie in public, unde este si prietenul acestei fete si Chiyo care probabil rade in hohote.
Ea imi da o palma, eu ii dau un pumn, ea imi da un sut, eu ii dau o palma si tot asa pana ajungem sa ne tavalim pe jos.
Lumea...nimic. Nimeni nu intervine. Sta si se uita ca la urs cum ne batem ca doua nebune, mai mult eu decat ea. Daca mai stiti, eu incepusem.
Amandoua stam pe jos si ne tavalim de parca am vrea sa ne smulgem tot parul din cap, mai exact: roscata cu o mana in parul
meu si cu cealalta ma luase de bluza ca sa-i dau drumul, iar eu, pe de alta parte, tot cu mana in parul ei, ciufulind-o putin, asa, ca sa nu se supere rau pe mine si cu picioarele fix langa o masa.
- Daca ma mai misc putin voi darama masa... murmur obosita, dar nu prea am timp ca roscata ma trage si mai rau de par.
Ce credeti voi? Ca nu ripostez?!
Mai stam ce mai stam pe jos, ciufulindu-ne bine, pana cand baiatul care e cu fata aceea intervine.
- Gata, voi doua! Tu, roscat-o, da-i drumul la par! Iar tu, prietena ei, da-i si tu drumul! Stiu, a sunat ciudat, dar nu stiu cum sa ma mai exprim! Nebune! Doua nebune! Ma faceti sa ma balbai de nervi!! zbiera baiatul la noi, luandu-ne pe rand de brate, tinandu-ne una langa alta.
Ne aruncam fulgere din priviri, insa baiatul nu observa. Asta-i de bine!
- Shin sau cum te-o chema, cere-i scuze fetei si tu fato cere-i scuze lui Shin. E bine asa? incearca sa ne faca sa nu ne mai certam, dar...nu prea merge.
- Nici vorba! ne rastim una la alta in acelasi timp.
Pret de cateva momente stam bosumflate, apoi baiatul acela imi ia o mana si o apropie de a presupusului baiat "Shin" (bine...e fata, dar nu-i stiu numele inca!). Roscata inca nu se uita la ce face prietenul ei. Desi il vad ca vrea sa ne apropie, nici macar nu pot sa ripostez. Doamne, de unde are forta asta?! Eh, numai sa-i vad fata bunei lui prietene. De i-as putea face o poza in acel moment ar fi minunat.
- Hei, nu vreau sa ma impac! se supara fata.
- Ugh! Nici eu! ma impotrivesc la randul meu.
- Oh, ba da! Mai intai, roscat-o adica Shin, care-i numele tau adevarat? Iar in al doilea rand, tu, care-i numele tau? zise prima propozitie aratand spre roscata, iar a doua aratand spre mine.
E clar ca baiatul asta a ajuns la capatul rabdarii cu noi.
- Al meu e Hachi, ii raspund plictisita.
- In fine, neinteresant. Numele meu adevarat e Yzumi.
- Acum, va rog, va impacati? ne intreaba din nou.
Of, imi pare rau ca a ajuns la capatul rabdarii cu noi si el, dar...asta e!
- Nu! din nou spunem in acelasi timp, tot atat de hotarate.
- Katsu, nu-mi voi cere scuze ei, se adresa baiatului roscata, Yzumi (Nu mai stiu cum s-o numesc! Pana acum era suficient s-o numesc "roscata").
Oh, deci il cheama Katsu pe el! Bine de stiut.
Il vad pe Katsu ca face o fata de te bufneste rasul. Fata ar arata cam asa: ochii holbati, unu' mai mic si-unu mai mare, o spranceaa ridicata, iar mutra...asezata cam stramb daca pot zice asta.
Nici una din nou nu s-a putut abtine la faza aceasta, am inceput sa radem in hohote de el si incetul cu incetul, fara sa ne dam seama, ne-am iertat una pe alta, cel putin asa sper. Nu cred ca mai e atat de rau suparata pe mine sau chiar ca mai e suparata pe mine.
- A mers, vorbi Katsu in soapta, insa tot l-am auzit.
- Auzi, Yzumi? Ia paharul acela de pe masa, o indemn pe fata, iar apoi eu iau alt pahar de pe-o masa din spatele meu.
- Cand ajung la 3, da? 3, 2, 1! Uda! ma atentiona Yzumi vesela.
Katsu tocmai a facut baie in public... Sper numai sa nu raceasca dupa asta!


Pozele...!

Cam asa era faza cand Yzumi si Hachi s-au luat la bataie, ceva in genul asta:

Acolo unde era Hachi cu Chiyo arata cam asa:


Modificat de Yoyo (acum 11 ani)


_______________________________________
Lawliet, Beyond Birthday, Deidara, Nobuo Terashima, Allen Walker, Ichiru Kiryuu, Chrono, Lavi, Light, Kisshu, Aidou, Kakizaki Kokera, Damore, Yuujirou, Yoshitsune, Lorian Kukabara, Leo Aoi, Konoha and Suwa ~ Kwon Ji-yong, Kan, Boyfriend, Sebastiano Serafini, Kenichi Matsuyama, Hongo Kanata, Tatsuya Fujiwara and Exo-M ARE MINE!  The gazette, On/Off, Diement, Dolore, Royz, R-shitei, Alice Nine, Ayabie, Diaura, Screw, SuG and Blood ARE MINE! Kagamine Len, Kamui, Kaito, Leon and Hiyama Kiyoteru, Kasane Ted, Sora Suiga, Defosuke, Kuru Utaune, Ren Ikune, Sai Yurika, Merum, Miki Yukine, Tatsune Riku, Kamirei Fukkirei, Satsuki Kagene, Subaru Kyooteru, Taizo and Yu ARE MINE!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


pus acum 11 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Adusam finalul! \((*.*))/


~Final~
[Yzumi P.O.V]

A doua zi, la școală...
-    Promiți să nu zici nimănui, da?
Katsu a aprobat, iar profesoara și-a început ora.
Deși nu-mi dădusem seama, acela a fost debea începutul vieții mele. De la minunatul nostru incident au trecut trei ani. Azi este aniversarea a trei luni de când suntem împreună, eu și Katsu. Hachi este acum cea mai bună prietenă a mea și din moment ce azi, Ryuzaki se va întoarce din Germania, trebuie să o duc la aeroport. Mereu m-am gândit de ce Hachi nu se implica într-o relație serioasă cu un băiat...
-    Poate că l-a așteptat pe cel potrivit care a venit pe cal alb chiar azi.
Mi-a șoptit Katsu făcându-mă să tresar. Drept răsplată am ieșit din mașină și l-am încuiat înauntru.
-    Iubito, nu am vrut să te sperii! Te rog...nu mă lăsa aici...singur! :o3 Iubito...?!
             Am ales să merg prin parc de data asta. Nu departe de mașină.Mi-am rezervat câteva minute pasiunii mele: scrisul.

  Dau la o parte frunza arămie de pe bancă și mă așez deschizându-mi caietul. O să-mi continui ceea ce începusem acum mult timp.

”Preșcolarii se jucau cu voioșie printre firavii copăcei ce debea prinseseră rădăcină. Mai încolo ședeau un grup de șapte tineri cu instrumentele lor. Au început a cânta o lucrare grea, dar liniștitoare.”

În câteva secunde mă pomenesc cu un pupic pe obraz...de la el?!
-    Cum ai scăpat din mașină?
A zâmbit ușor șoptindu-mi:
-    Ai lăsat geamul deschis, din păcate.
Ne-am întors amândoi să îi vedem pe iubițeii ceilalți sărutându-se.
-    Hai și noi! mă roagă Katsu.
-    Ăăh, mai bine nu acum.
-    De ce?
-    Uite, cineva ne privește!
-    Da, tu! Da, ăla care citești!
-       Ăsta e finalul!


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la