Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
polly__ pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Brasov
cauta Barbat
24 - 47 ani
Lumea noastră Anime / Jocuri / Nota pentru vis/cosmar Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Buna tuturor ! S-ar putea ca o parte din membrii acestui forum  sa ma cunoasca si sa-mi stie obiceiurile, pasiunile  nesanatoase ; printre care si pasiunea fata de vise si cosmaruri . Si m-am gandit sa fac un subiect nou la jocuri despre " febletile " mele .
  Deci sa va explic la ce m-am gandit :

Un user posteaza un vis sau cosmar de-al lor . Mai mult sau mai putin recent . Iar urmatorul da nota sau isi exprima parerea despre vis + povestesc si ei un cosmar / vis .


Scuzati-mi balbaiala !   . Am facut acest joc , daca se poate numi asa ca sa va eliminati incarcatura emotionala stransa de-a lungul noptii si sa va simtiti mai bine . ^_^ .

Iata visul meu destul de recent :

Era vara , eu , mama mea si colega mea , Adelina , ne aflam intr-o piata uriasa . Era cumplit de cald , soarele dogorea , stiti si voi cum e vara . Si dintr-odata  apare in fata noastra o piscina . Noi 3 sarim in ea si ne balacim ca la strand . Eu ies imediat , amintindu-mi  ca telefonul meu se afla in buzunar si s-ar putea sa se strice . Imi storceam bluza cand apare un baiat care se holba la mine . Si se holba ,si se holba , si ma enerva . Imi venea sa il lovesc , dar tocmai ce a venit colega mea , Adelina , si ma indopa cu bani . Cate un milion , cate doua . Si nu stiu de unde ii scotea ca ziceai ca vin pe banda rulanta . Eu ii spun sa termine , dar ea tot imi dadea bani . Si atunci am inceput sa ne certam . De noi se apropie o babuta si ne injura . Eu ma iau de ea si apoi suntem invitati la babuta acasa . Acolo era intuneric si eu ma jucam la intrerupatoare pana am aprins un bec dintr-un colt si am vazut-o pe baba carand un corp de baiat fara cap . Apoi am fugit tipand din casa , cu baba in urma mea . M-a fugarit prin tot orasul in care ne aflam . Si dai si fugi si dai si fugi . Baba nu obosea deloc , spre deosebire de mine . Si chiar era sa ma taie in doua cu toporul intr-o infundatura . Dar m-am trezit .


Asta a fost visul meu .Ei , ce nota ii dati ?

Modificat de MaryLoveEverybody (acum 12 ani)


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
hanako
Greieraş

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 172
Eu ii dau 8 mi-a placut intr-un fel actiunea din el.

Visul meu:

Am visat ca aveam vreo 18 ani si ma urcam intr-un tren din acela din sec XX, inauntru era multa aglomeratie asa ca am ales un loc la nimereala langa o batrana care mi-a cerut sa-i dau bricheta de pe jos.
M-am aplecat i-am dat-o iar cand a vrut sa-siaprinda o tigara am vazut ca imi arde si mie parul. Atunci m-am trezit.


_______________________________________
O lectie fara durere nu are sens, pentru ca nimeni nu poate sa obtina ceva fara sa sacrifice altceva. Dar, suportand durerea si depasind-o...El va putea obtine o inima puternica de neegalat. O inima de otel.

pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Frumos , ii dau un 9 , ma gandeam la Sherlock Holmes cand iti citeam visul !

Visul meu :

Deci eu eram undeva in ceruri si vegheam o tanara fata , de vreo 16 ani care intra mereu in belele . Fata nu era in relatii prea bune cu armata  si era urmarita de militari cu tunuri , tancuri si avioane . Ciudat era ca aia aveau niste fete perverse , cine stie ce vroiau sa-i faca . Si cand era sa o nimereasca un militar urat , cobor eu din ceruru cu o baghetuta albastra si tutu roz  (si  micsorata) lovindu-i  pe aia cu bagheta in cap si rad malefic , apoi o iau de mana pe fata aia si o duc la mare . Fugeam pe apa si apoi fata aia s-a transformat intr-un delfin , apoi rechin si vroia sa ma manance . Dar m-am trezit .
Ma intreb de ce toate visele mele au o tenta tragi-comica . Astept nota 

Modificat de MaryLoveEverybody (acum 12 ani)


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
XingerXpeXpamantX
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 52
ii dau un 9
acum visul meu;
eram intr-o masina cu tata,bunica si o prietena pe nume alexandra.mergem cat mergem si masina se opreste.ne dam jos si dintr-o data raman singura strigand dupa masina.nu eram deperte de casa.ma opresc si ma duc la o vata care era in curtea unei case.vine si sora ei si ne jucam.dint-o data o vad pe alexandra cum vine la mine.imi spune sa tata a oprit masina la colt.ma duc cu ea,radem,glumin.drumul parca nu se mai termina.ma uit la ea si vad ca are picioare de cal.incem sa ma panichez si sa strig la ea ce a facut cu pietena mea.imi spune sa nu mai zbier si dintr-o dada ne aflam amandoua intr-o gradina mare.eu strig dupa ajutor dar nu aveam voce.dintr-o data m-am trezit


pus acum 12 ani
   
Yuu
Greieraş

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 131
Mneahhhhhhhhh 9.75 glm 10
Acum visul meu care il tin minte le la 5 ani.Atunci credeam ca era un cosmar ce nici nu vreau sa ma gandesc dar acum este un vis frumos ce nu as fi zrut sa se termine.

Deci atunci aveam 5 ani si maicamea nu a venit sa ma ia de la gradinita, si eu incepusem sa merg akas.Si mai aveam juma' de strada sa ajung acasa dar il vad pe fratimeo cu alti baieti de varsa lui (deci avea vreo 8 ani) si m-am dus spre el dar deodata s-a transformat in vacuta fulga.Am tipat si atunci m-am trezit.
Acum cand ma cetr si ma injur cu el din orice realizez ca era cel mai minunat fis avut vreodata
     


pus acum 12 ani
   
M.
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 74
10, ce ciudat vis. Vacuta Fulga, ce tare

E cam ciudat visul, dar fie:
S-a sunat de pauza, eu plictisita ca de obicei plec in parc cu o colega si-un coleg. Intram in parc si ne apucam pe vorbit. Aproape de noi erau aia mai mari care fumeaza non-stop, si cu ei sta si un pusti care e cu un an mai mare ca mine, da care se crede cine stie ce frumusete. Ceva gen Sasuke. Ma enervez eu, ma duc la ala si il scuip.
Dupa plecam noi din parc, si curtea scoli era plina de frunze si NASTURI. Fata aia nu mai era cu noi, si eu cu baiatul ala ne-am pus sa adunam nasturi. Si am gasit eu unu maro, mic si dragut, ca restu erau rosi, si ma bucuram super tare. Ma indrept spre intrarea in scoala dar nebuni de la mine din clasa (care jucau mana in parc, fara mine  ) ma imping si scap nasturul. M-am ofticat super tare, si cand am ajuns in clasa i-am luat pe aia la palme, dar n-a durat mult c-am fost bombardati de oua. Eram acum imbracati cu ceva pluta rosie, si clasa s-a marit mult de tot, ca au venit si copii dein alte clase, si gradinita, si babute, caini si toate specimenele. Ma uit cu un tip pe geam si ii vedem pe cei din DRAMA TOTALA care erau imbracati ca si noi si aruncau cu oua. Incepe si clasa mea sa arunce, iar scoala se darama putin cate putin. Cei de la drama totala aveau acum o catapulta uriasa, si vroiau sa-l arunce pe Ouan (ala gras).
Eu tip la toti sa evacueze calea, dar o fata mai proasta ramane locului. Eu ma intorc din drum, o iau si sar cu ea ca in filme, in timp ce exploda scoala.
Si atunci m-am trezit


_______________________________________
Mereu in spatele tau, chiar daca tu nu te uiti. Poate vei vedea dincolo de aparente...
Dar pentru asta trebuie sa privesti cu atentie...

pus acum 12 ani
   
XingerXpeXpamantX
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 52
neah.....8....hei!glumeam!10!!!
acum eu
"Eram afara cu Ionut si Maria.vazand-o pe Narcisa in mijlocul soselei am fugit dupa ea sa o iau deacolo.mai tarziu am vaut-o iar si m-am dus sa o iau insa am sarit peste canal.canalul era mic (stau la tara)si in timp ce saream so facut o prapastie in loc de canal.la marginea cealalta de prapastie erau Denisa,Alexandra si Maria.era sa cad in prapastie dar ei m-au prins de mana.dupa cateva secunde Alexandra mi-a dat drumul apoi si Denisa.Maria fiind mica nu putu sa ma tina si am cazut.nu era adanca prapastia.doar vreo 5 metri cand am cazut dar cand am satit peste eu avea peste 1000 metri.Cand am cazut am zis ,,halal prieteni,,."

Modificat de XingerXpeXpamantX (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
Le insane creature
Membru

Din: Zona Fara Frica
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 57
10 lol


Erm...aseara am visat ca aveam o casa in copac si o pisica. Cand m`am dus sa`mi iau shaorma, pisica a cazut din casa care era la vro` 200 m ''Adancime in sus '' , si am vazut cu ochii mei cum i`au sarit organele in toate partile QwQ .


_______________________________________


pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Tu vrei sa ma faci sa visez urat la noapte, nu?! Iti dau un 9, dar daca nu era shaorma sa ma indulceasca iti dadeam 8, m-a speriat visul tau T T
Visul:
Eram la cinema cu cativa prieteni. Ne uitam la, nu mai stiu exact, ceva cu extraterestri. Singura secventa pe care mi-o amintesc ca a fost taiata mana verde a unui extraterestru.
Si cum "traiam" noi cele intamplate, miscandune parca bombele veneau spre noi si tipand, suntem opriti din a mai face ceva de un pleoscait. Ne intoarcem cu toti capul, iar langa ultima persoana de pe rand(a 7-a, mai exact) era o vacuta mov cu alb, cu un clopot in ureche, care statea picior peste picior si manca floricele. Isi intoarce capul spre noi si ochii iau devenit rosii, a capatat colti si era gata sa sara pe noi.
Inima mi-o luase prea inainte si m-am trezit gafaind. Sa stici ca chiar m-am speriat =]]


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Le insane creature
Membru

Din: Zona Fara Frica
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 57
10 :3 . Vacutsa aia imi aduce aminte de Milka X3 .


Soooo am visat ca stateam intr`o camera de hotel cu o prietena . Siii ea statea in pat , se juca pe telefon . Eu nu mai stiu ce faceam p e acolo...cand m`am dus pe balcon , becurile au cazut , parchetu` se facuse negru si alte chestii care nu mi le mai amintesc. Si tipa aia era in pat cu un cutit bagat in ochi , plina de sange si de taieturi , si pe telefon era un mesaj cu ''De ce te`ai dus pe balcon...?'' . M`am speriat si am inceput sa tip ca o disperata owe


_______________________________________


pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Ce vise ai si tu, cand citesc am senzatia ca privesc un film de groaza, sau citesc unele lectii la biologie care imi intorc stomacul pe dos. E interesant visul, deci 9.

Eram intr-un fel de orfelinat numai cu bebelusi, si trebuia sa le dam de mancare aproape non-stop. Coridoarele erau lungi, iar totul era colorat in galben mustar, maro si rosu inchis, ceva de genu. Oricum, niste culori murdare. Si eu ma rataceam foarte des, iar o data am iesit din gresala din orfelinat. Am ajuns la mamaia in curte, iar acolo era un sopron mare, care statea pe un lemn de vreo 2 metri jumate. Doar un lemn care era in mijloc, si ma miram cum de nu cade sopronul. Deodata se aude un bubuit puternic si apare o creatura mare, de aceeasi culoare ca si coridoarele. Mai erau cateva persoane cu mine, si cu toti ne urcam in sopron. Ciudat e ca nu este nici o scara. Asa, si urcam noi sopron, unde ne ingramadim intr-un colt. Intr-un perete era o gaura destul de mare, iar monstrul se uita la nooi prin ea. A inceput sa zgudui sopronul, si atunci m-am trezit.


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
BlackAngel
Greieraş

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 135
10 . Perfect ! Mi-a placut faza cu monstrul .

Am visat ca eram intr-un oras mare ... Cred ca era NY . Eram pe o cladire , era inconjurata de masini de politie , salvare etc... Eram la margine , si atunci ca proasta m-am aruncat ... Nu am apucat sa vad restul , dar pt. mine a fost awesome . ( Scuze ca al meu  scurt dar de obicei uit visele lungi )


_______________________________________
Va fi candva o zi ,
Cand seceratorul va veni
Iar ochii ni se vor impaienjeni .

pus acum 11 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Ii dau nota 8 visului tau .
Eram intr-o camera alba cu un baiat cu par blond si ochi albastrii xD.Si stateam amandoi unul langa altul in coltului camerei respective.Deodata apare in fata noastra fata din The Ring si il ia pe baiat de cap si i-l smulge.Dupa se mai apropie de mine si s-a terminat visul :\


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la