Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Roxxxi23 pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Neamt
cauta Barbat
23 - 52 ani
Lumea noastră Anime / Completed. / NARUTO & AKATSUKI FANFIC- Departe de soare Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Uite primul capitol din al doile a fanfic al meu cu NARUTO SI AKATSUKI . Sper sa va placa si astept critic , sfaturi ,etc. Scuzati greselile de tastare . Spor la citit . Debea va astept comentariile . P.S. - O sa scriu si la celalat fic , nu-l abandonez  !  Peace !                             





Departe de soare

                                      Capitolul  I
       
                           

E  deja  sfarsitul  verii si eu nu am facut nimic indeajuns de important incat sa ma pot lauda strainilor . Nu de alta ,dar imi place sa ma laud .  O, cred ca vreti sa stiti cate ceva despre mine ! Bine , dar ce va spun eu ,sa stiti ca  nu sunt  generalitati . Sunt  foarte sociabila  si am prieteni in toate tarile pe care le cunosc . Dar nu imi sunt prieteni adevarati  , altfel ar fi fost  cu mine acum .  Unde ma aflu  in acest moment pe  aceasta lume mare?  Nu prea  stiu , dar stiu ca sunt pe un camp  verde-praz  din apropierea unui sat.  Cum de ajung sa am prieteni si relatii peste tot in lume ? Ei bine  eu imi scimb resedinta in fiecare an , alteori chiar mai des . De ce nu stau la locul meu linistita si mereu sunt intr-o completa schimbare  ? Pai sunt nevoita , obligata de imprejurimi . Parintii mei au plecat acum 6 ani in  Spania si de atunci nu a mai auzit nimic de ei . Acum 5 ani stateam cu bunicul . Tineam si tin mult la el  , de aceea i-am respectat ultima dorinta inainte de a muri si se explica astfel de ce nu sunt statornica .  Inainte sa moara bunicul mi-a spus ca am un frate si ca trebuie sa il caut . Mi-a spus ca in cufarul din pivnita voi gasi  informatii despre fratele meu si bani cu care sa ma descurc pentru o vreme.  Spunea ca va fi greu , dar pentru ca am mintea ascutita  o sa il gasesc .  Am vandut casa in care stateam atunci pentru a-l putea inmormanta pe bunicu’ si cu restul banilor  am  plecat in cautarea fratelui meu.Atunci aveam 10 -11 ani , nu aveam cum sa-mi castig painea ,trebuia sa ma descurc cumva. Bunicul ma iubea mult si de aceea mi-a spus sa-mi caut ruda , pentru ca nu dorea sa  raman singura la o varsta atat de frageda . Stiu ca ma vegeheaza de sus .
           Numele meu ?  El nu conteaza acum si , in plus  am avut atatea nume false ca numai  stiu care-i cel primit la botez. Dar poate vreti sa stiti cateva din numele mele fictive ?  Vreti ? Minunat ! Ce bine ne intelegem ^_^ ! Primul meu nume  fals a fost  Tina ( eu sunt  Tina si-mi place margarina !) , cel de-al doilea l-am primit in vara anului 2007  , era ceva cu N , Naoko cred , pe atunci aveam 13 ani. Nu eu imi aleg numele , ci anumiti oameni  , straini (You are shocked ? Aren’t you?) , dar asta doar daca –s in pana de idei. Printre alte nume pe care le-am avut se regasesc si urmatoarele :  Yuna , Rei  , Kaede .
       Sa revenim la momentul actual , sa lasam monologul deoparte . Cum am mai zis sunt pe  un camp  plin de oi . Isi lasa  balega peste tot ! Bleach ! Trebuie sa vrobesc cu ciobanul , cam beat, dar stiu cum sa procedez cu astia (ce naiba 5 ani de cand stau de vorba doar cu straini , nu imi este frica de niciunul) :
-    Nene ! niciun raspuns, mai incerc . Bre ! il zgaltai un pic , iar nimic . Domnule ! il zgaltai mai tare ca poate se simte domn. Domnule ,va simtiti bine ? il intreb eu vazand ca da semne de viata .
-     Dia , Dia ! Care-i acolo ?
-    Eu is ! Domnule  ! ma departez de cioban ca frate ce pute !
-     Dea ? Si ce vrea ?
-     Vreau sa stiu ce nume are satul asta ! cu analfabetii trebuie sa vorbesti tot prin  dezacorduri  (ca sa inteleaga ).
-    Pai eeee  ....eee  . hai ca nu stii ! imi spun eu .
-    Mersi ,domnule ! ma indepartez de el ca sa nu-si omoare creierii gandindu-se unde e .
-    Ce fatuca draguta ! Imi spune dom’le ! Asaaaa ! Inapoi  la somnic.
-    Dom’le ! V-au fugit oile ! tip eu cat 5 megafoane .
-    Cee ? Ale naibii oi ! Unde plecati fara mine ?  si-a luat talpasita ,ingan eu si incep sa rad copios.

O iau  la pas . Trebuie sa-mi pastrez banii ,chiar daca am suficienti pentru o luna , nu se stie niciodata ! “ Nu se poate sa iau autobuzul  , prea  mult lux“ imi spun eu uitandu-ma la autobuzul care trecea prin fata mea  . Ehe ! Dar e un autobuz  scolar ! Poate ma lasa sa merg cu ei . Bine ca m-am pastrat curata , sa nu seman cu o boschetara . Alerg dupa autobuz si tip “ STOOOP ! STOOOP !”  . Buzul  opreste  si vad cum toti cei dinauntru se holbau la mine “ din cauza decolteului “ . Fac primul pas in autobuz . Toate privirile sunt atintite spre mine ,parca asteptand sa  spun  ceva . O , da ! Sa ma prezint ! Dar ce nume sa folosesc ? Nu-mi vine in minte decat numele meu adevarat , dar nu-l pot folosi .
                - Buna ziua , domnisoara ! bine , a inceput domnul din fata , cred ca este dirigentele lor.

                -  Buna ziua ! Eu sunt Sora si as fi tare recunoscatoare daca  m-ati lasa sa merg cu voi pana  in Konoha , bineinteles , daca aveti drum inspre acolo.
              -  Pai noi chiar intr-acolo mergem , poate te putem lua cu noi .
             - Daca e nevoie stau si in picioare .ma milogesc eu .
            - Haideti  profu’ ! Lasati-o ! se milogesc toti .
            - Nu stiu ce sa zic . inca o milogire de la toti  , inclusiv eu . Bine ,bine  ,dar ... (urlete de bucurie ) sa fi cuminte .
              - Am inteles domnule ! Multumesc ,domnule, multumesc ,multumesc . nu-mi pot stapani multumirile , parca-s stricata!
               - Te rog , nu-mi mai multumi ! Gasesteti un loc!
Imi arata singurul loc liber , in fundul autocarului unde mai erau 4 baieti , unul blond cu paru; lung ,unul roscat , unul care il imbratseaza  pe blond (huuuuug ) si inca unul care injura de mama focului .Profu’ ii restrange injuraturile  cu un “ Taci , Hidane !”. Dar nu-mi pasa ce fel sunt , sunt bucuroasa ca nu merg pe jos !
-    Uite , fetita vrea sa stea cu Akatsuki ! spune Hidan ,uitandu-se la fundu’meu /
-    Nu sunt o fetita , am 17 ani . (inca zambesc )
Ma asez intre cel cu hug-urile si roscat .
-    Deidara , fa-i testul . i se adreseaza Hidan lu’  Deidara si toata lumea se intoarce la mine ,sa vada ce spun.
-     Bine , care din noi e mai dragut ?
Intrebare capcana ? Nu , raspunde  sincer, imi spun eu mie .
-    Tobi . toata lumea tace.
-    Ce gen de muzica asculti ? se mai auzi o voce din autobuz.
-    Rock . Mai aveti intrebari , ca-mi place sa raspund la ele !
Au continuat  cu intrebarile si ghiciti ! Toti avem aceleasi gusturi ! La tot : la mancare, la muzica ,la hobby-uri , pana si la Tobi . Toti il plac pe Tobi ,chiar daca uneori este enervant . El era “cel care se bucura de toata atentia clasei “ . Eu o sa-i fur toata aceasta atentie .Ku  Ku Ku. Am aflat ca  ei veneau dintr-o tabara de vara , deci erau extenuati . Am observat ca Deidara avea pe  palme niste tatuaje cu GURI ?
-    Si eu am un tatuaj ! imi ridic putin bluza si le arat tatuajul capatat acum 2 ani din  LA .
-     WOW ! toata lumea se minuneaza , in afara de mine si Deidara nimeni nu mai are tatuaje.

Profu’  ne anunta ca am ajuns si toata lumea se da jos din autobuz. Ii multumesc  din nou domnului Kakashi (profu’ ) si ma asez pe unde apuc , gandindu-ma undde ma cazez . Baietii cu care am stat observa ca e ceva in neregula cu mine (mai putin Hidan care calca-se intr-un rahat si acum il injura , incep sa rad dar ma opresc ca ma cuprinde din nou nostalgia)
-    Sora,tu ai unde sa stai ? ma intreaba grijuliul Tobi .
-    Nu tocmai.
-    Atunci vino la noi . spun toti .(again except Hidan care injura un om care a calcat rahatul pe care-l injura)
-    Nu pot, voi toti sunteti baieti, nu am nicio fata cu care sa stau si nici nu va pot deranja , debea ne-am cunoscut .
-    O avem pe Konan . Poti sta cu ea in camera .
-    Nu stiu .... iar va milogiti ? OK ,dar doar pana imi gasesc un loc unde sa ma cazez.
-    Maine e sambata , deci PARTY , oricum dadeam party ca inca nu a inceput vacanta.
Am pornit toti tinandun-ne intr-o veselie continua in drum spre casa lor. Era frumoasa casa , mare , ce sa zici altceva ?! M-am instalat repede in camera lui Konan ,care era bucuroasa ca mai e o fata cu ea . Tuturor ne ghiortaiau matele ,asa ca am comandat Pizza .Acum ne inghesuim pe canapeaua din sufragerie. Deidar butoneaza telecomanda.
-    Da la prezentarea de lenjerie intima . spune Konan piilinud-si unghile.
-    Ba nu ! Eu  vreau sa ma uit la Pinnochio !  isi sustine Sasori desenul preferat.
-    Dar eu vroiam un documentariu despre rechini ! spune Kisame si asa a inceput ciondaneala.
Konan vrea bikini , Sasori -Pinnochio  , Kisame vrea pesti , Deidara vrea telenovele , Tobi vrea “ Capsunica “,Hidan  vrea un film cu gangsteri, Kakuzu a cumparat un bilet la Lotto si a zis ca ne omoara pe toti daca nu vede extragerea ,. Pain dormea si cand a auzit toata cearta noastra a coborat la parter .
-    STOOOOOOOOP ! strig eu si toata lumea se opreste din paruit .
-    Din moment ce Sora este noua aici , ea va decide  ce vom vedea in seara asta .isi drege Pain vocea pentru a fi auzit mai bine .
-    EEEEE ?  De ce ? Oricum tu te duci inapoi la culcare .(toata lumea  este dezamagita ).
-    Fara niciun DAR ! spune din nou Pain si se duce la culcare .
Toti s-au asezat frumos pe canapea , iar eu dau repede pe canalul de muzica si  dau la maxim volumul . Toti incepem sa dansam si dupa un concurs strasnic de miscari din poponeata , am urmarit un film de comedie . Ne-am culcat toti pe la 1 noaptea .
                                                  Sfarsitul primului capitol . Sper ca v-a placut !


Modificat de MaryLoveEverybody (acum 12 ani)


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
anitza
Greieraş

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 247
dragut fic...imi place de Sora si Akasuki ..nebuna fata...astept continuarea

_______________________________________
Sunt un copil intr`o lume cu probleme....jocul tau , regulile mele

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta

Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!


pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Ce frumos este ficuul!!!! Parca vad ca fratele ei este unul din Akatsuki! Ar fi tare sa fie sora lui Tobi! Sau sora lui Pain! Sau sora lui Hidan! Buun... deja deviez de la subiect! Imi place mult ficul si aia astept nextul!

pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Sa stii ca fix la cei 3 m-am gandit  tot timpul , dar inca nu m-am gandit cine sa ii fie frate .

Modificat de MaryLoveEverybody (acum 12 ani)


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Hehe.... asta inseamna ca gandim la fel! Oricum, abia astept nextul!

pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
ma scuzati daca nu am mai postat aici , dar am fost ocupata cu celalalt fic .   S-ar putea sa pun continuarea azi . Nu stiu sigur .

_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
Mingkiry
Membru

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 32
heyo! am aterizat si eu pe aici^^! Am citit captolul si pot spune ca este foarte amuzant (mai ales hidan care injura aproximativ ORICE si ciobanoiul ala care nu stie pe ce lume traieste xD....hmmm ma intreb ce reactii ar avea hidan daca ar ai fi Sora surioara lui sau pein sau tobi sau deidara sau sau sau...ma inec deja in "sau-uri"xD). Deci sa aduci nextul cat mai curand !
Pana atunci spor la scris!

BIG HUG & kisses:*:*


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Cat ma bucur! Abia astept continuarea!

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Ce frumos!!! Hidan nu stie sa inoate, asta-i prea de tot!      Mi-a placut la nebunie, SUCCES si abia astept sa va durmatorul capitol.  

pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Ia uite poza din capitolul urmator : SPUNE MULTE SI NU PREA !


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
Mingkiry
Membru

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 32
hmm... mi-am facut o parere despre cine ar fi fratele, dar, nu sunt sigura^^. Astept nextul sa vad daca presupunerile mele se adeveresc

Te-am pupacit:*:*



_______________________________________


pus acum 12 ani
   
anitza
Greieraş

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 247
super capitol...ce sa zic..astept continuarea

_______________________________________
Sunt un copil intr`o lume cu probleme....jocul tau , regulile mele

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta

Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!


pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
s-ar  putea sa pun azi nextuu , nu stiu sigur .

_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Pune-l te rog din suflet, mor de curiozitate!!!

pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Salutare tuturor ! Va anunt ca nu  o sa postez capitolul urmator azi ,ci maine sau poimaine . De ce ? Pai inca nu am scris capitolul in word ,si imi ia mult pana il scriu , nu ca as scrie incet ,ba dinpotriva eu scriu repede ,dar e luung. Asa ca , ca sa impac pe toata lumea (pe voi si pe mama mea ), il pun maine . Pupici si noapte buna !

_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Ai noroc de faptul ca maine am zi libera... ca altfel ai incurca-o rau de tot! Ei bine eu il astept cu cea mai mare nerabdare!

pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Iata o parte din capitolul 3 , continuare vine mai incolo , nu va suparati pe mine , dar am multe idei si dureaza pana mi le organizez in minte ! Sper sa va placa cat am scris , desi e putin .
                                      Capitolul III
                         
                             -    Mirosul , sunetul si banii ! –


Stau. Nu misc. Doar stau . Nu-mi simt decat inima care-mi plezneste din piept prevestind ceva rau . Nu stiu sa ghicesc aceste semne ale destinului  asa ca las totul pur si simplu sa se intample . Imi deschid ochii cu o lene inimaginabila si privesc razele timide de soare care patrund in camera mea . Odata cu el apare si dorinta absurda  de a cauta telefonul. Acum mi-am dat seama . Eu nu am telefon ! Ca prin urmare , cu primul meu salariu imi iau un telefon de prima generatie . Da , de prima generatie ! De ce va mirati asa ? O sa imi iau o rabla de telefon ca  data viitoare sa-mi iau unul mai performant . Stiu , Vi se pare cam ciudat , dar asta mi-e felul  de cand a murit bunicul , stiti povestea . Sa vreau inapoi acasa ? Nu , nu cred si sincer nici nu stiu unde e “acasa”  asta . Am stat la asa de multi prieteni ca m-am zapacit de-a binelea . Case mari , garsoniere , vile , apartamente , penthouse-uri etc.  Toate sunt inutile  , mie imi ajunge si o cabanuta la munte si altii se lafaie in  vile care mai de care . Adica , copii din Africa ... ei sunt fericiti cu ce au  deoarece nu au avut cunostinta de lux . Banii aduc numai probleme , daca nu i-ai avea nu te-ar jefui nimeni . In fine , sa lasam acest subiect balta . Sa revenim la gandurile mele spulberate de mirosul de batran putregait  care venea ... habarnam de unde vine ! Ma ridic lenes in poponeata  si trag pe nas aerul plin de duhoarea care era din ce in ce mai  puternica si enervanta . Miros asternuturile , ma miros pe mine , pijamalele  si nimic ! Ca sa fiu mai sigura  , imi iau  prosopul  , un gel de dus cu miros slab de cocos si un sampon de-al lui Konan . Desi eram despartite de un perete , aveam acces la lucrurile ei  prin balconul   care ne uneau camerele . Am uitat sa va spun ca nu mai stau in camera cu ea ? Asa e , am uitat , scuzati-ma  ! Cum spuneam ma indreptam  spre baia  de la etajul camerei mele ,taraindu-mi picioarele cu o lene pe care numai Shikamaru poate sa o execute . Nu vreau sa gandesc  , doar sa fac un dus si sa ma holbez la orice imi vine in fata ochilor : camere , usi , scari , parchet ...  Nu am observat pana acum , dar la etajul meu se afla si camerele lui Jidan , Tobi si  Deidara   iar la parter stau Sasori , Pain ,Itachi , Kisame si Zetsu . Ascult cu urechea pe la usi dar nu se aude nimic . “ Hmm , cred ca i-a mancat Zetsu !”   . In timp ce cugetam la diferite subiecte de barfa , ajung  in fata baii . M-am blocat ! “ De ce venisem aici ?  “  stau un pic  sa ma gandesc apoi “ Aa , da ! Sa fac un dus !”   .Intru in baie si dau drumul la dus . Ma bag sub jetul caldut si las apa sa-si faca treaba  eu doar inchinzand ochii si teleportandu-ma in filmul “ Piratii din Caraibe 3 “

              Minunatul Jack Sparrow (imaginar ) dispare din fata  mea  si geamurile incep sa vibreze , apa o ia razna . Muzica asta .... parca tuturor ne placea rockul , atunci de ce aud numai house si dance ?  Deschid geamul nestiind ca sunt goala pusca si studiez terenul. <-- Norocul meu ca nu poti vedea multe prin geam.
-    Opreste dracia aia !tip catre Tobi de afara .
-    Nu vreau , problema ?
-    O sa-ti fleostesc “ bijuteriile “ !
-    Ia sa te vad !
Opresc apa , imi pun prosopul lung pe mine si cobor scarile val-vartej , ca un dracusor exorcizat de preot .
-    Plec pe Marte , plec departe ! canta Tobi .
-    O sa te catapultez pe Marte , unde e Smiley ! ii spun tipului in timp ce scrasnesc din dinti si il iau de guler .
Exact ca un taur provocat la lupta  in arena si care vede numai rosu in fata ochilor il lovesc la coarne pe tip . Sunt fluierata de multimea in delir .
-    Voi la ce va uitati ??
-    La nimic , sefa ! imi raspunde Tobi .

Modificat de MaryLoveEverybody (acum 12 ani)


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
VAI DOAMNE FAC STOP CARDIAC! Esti geniala, cel mai mult imi place discutia dintre Tobi si ^Sefa^! Ei bine ue era sa mor de ras la propiu si la figurat! Ador ficul! Nextul repede!

pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
IATA CONTINUAREA :

Song recomandat :





Imi   dau ochii peste cap si il las pe Tobi in pace .  Baietii rad  in continuare .
-    Ce dracu  aveti ? tip eu la ei si Hidan arata cu degetul spre  mine ,  eu ma uit confuza la corpul meu apoi imi dau seama !
TOCMAI MI-A PICAT CERUL IN CAP !!   In neatentia mea , luasem prosopul ala super scurt !!   Se vedeau multe prin el . Ma rusinez  de  fapta comisa si incep sa rad .Atat de isteric ca baietii se uita speriati la mine si in secunda urmatoare ii alerg prin toata casa si curtea .
Tipand si injurand :
-    Mama naibii de creiere tocite ce sunteti ! Acolo va stau privirile ??
-    Fugiti , ba ca iese cu scantei ! tipa ei . Se iveste si Pain .
-    Tu la ce te uiti ?
-    Ti-a cazut prosopul ...   O_O .

Am plecat cu prosopul intre picioare . Bine  ca ceilalti  erau la mare distanta fata de mine , ca  altfel ....    , dar PAIN  m-a vazut goala ....  . Cum ma mai afisez eu in lume acuma ? Cum ? Adica trebuie sa vorbesc cu el  sa nu cumva sa divulge intamplarea . Da , asta trebuie sa fac !  Ma duc in camera lui Pain de la parter .Intru ca un fulger si ma apropii de Pain .
-    Tu nu ai vazut nimic ! Sa fie clar !
-    Da .
-    Wow , asta a fost usor ! Oricum  , sunt cu ochii pe tine ! ii fac semnul semnificativ .
Parul din capul lui Pain se zburleste  cand trantesc usa .Ha ! Cred ca de-aia isi pune de-a gel in capatana ! ingan eu si ma indrept spre camera lui Hidan , sa vad daca mi-a facut rost de slujba .
-    Fratie ! Mi-ai gasit job ? il  imbratisez pe Hidan care statea la pc .
-    Da . fac ochii mari . Dar mai intai trebuie sa tetii de promisiune ! imi zambeste diabolic , inteleg unde bate .
-    Bine ,maine la 7 , nu ?
-    Da . Si imbraca-te si tu cu ceva mai feminin , nu vreau sa creada ca ies cu un baiat !
Raspund printr-un “ aha “ si ies  indreptandu-ma la camera mea . De la vorbele lui am inceput sa vorbesc singura ! “ Cum adica  cu un baiat ? Ce , asa de respingatoare sunt ? Chiar nu stiu cu ce sa ma imbrac .” si zic asa de tare ultima parte ca ma aude Konan .
-    Te pot ajuta eu !
-    Chiar ?! *puppy eyes* Dar eu nu am bani .ma intristez .
-    Nu-ti face girji , fac  eu cinste  !

Konan ma ia de brat ,apoi ma taraie pe scari pana la parter  , dupa care ma baga in masina de fite  si mana ca nebuna prin trafic. Wooow , ma cam sperie ... Era sa ne lovim de o masina .
-    Ce naiba , bitch ? Tu ti-ai luat carnetul degeaba ?? striga unu’ la Konan a mea .
-    Taci ca de nu te sparg ! tip eu la tipu’ cu masina din fata noastra .

Privirile ni se intersecteaza si observam chipul unul altuia . “ E dragut !” gandeam eu in timp ce el gandea “ E draguta !” . In fine, am vazut baietii mai draguti ca el . Scot un pufait  fitos si il las cu ochii in soare . Konan se amuza nemaipomenit de bine de mine . Intram toti in masini si ne transmitem  un mesaj sugestiv “ Las’ ca-ti  ajustez eu fataul !”   . Dur  , dar total inocent ! Ne continuam drumul spre mall ascultand Nickelback – Rockstar . Konan incepe sa cante   ,  ii urmez si eu exemplul .

I'll need a credit card that's got no limit
And a big black jet with a bedroom in it
Gonna join the mile high club
At thirty-seven thousand feet
…..

Cause we all just wanna be big rockstars
And live in hilltop houses driving fifteen cars
The girls come easy and the drugs come cheap
We'll all stay skinny 'cause we just won't eat
And we'll hang out in the coolest bars
In the VIP with the movie stars
Every good gold digger's
Gonna wind up there
Every Playboy bunny
With her bleach blond hair

Hey hey I wanna be a rockstar
Hey hey I wanna be a rockstar

Si cantand asa am ajuns cat ai bate din palme ! Ma uit uimita la mall  care parea  cel mai de fite din cate am vazut . Puteam sa admir mult si bine daca nu ma trezeste Konan . Iar ma trage de mana  si la scari nu se mai intampla nimic , fiindca  sunt rulante ! Thank you , GOD !  Stiti , stand pe scarile astea si asteptand am realizat ca tuturor le e frica de mine si ma respecta , dar Konan e deasupra mea in aceasta privinta .
[ Konan POV]
        Sora pare destul de pierduta cu privirea , nici nu observa ca am urcat deja la etaj si ca trebuie sa mearga . Trebuie sa o atentionez !
-    Hei Sora ! Fii atenta , poti sa cazi !
-     Ha , ce ?? siretul ei s-a prin la scarile rulante .
-    Stai sa te ajut ! ma napustesc assupra tenesilor ei si trag cu forta , dar nu reusesc !  Scoate-ti tenisii !
-    Ce ? Ai innebunit ? Nici moarta nu mi scot ! Nu ,nu ! dar  observand ca ne apropiem de  ultima scara  ea sare ca arsa si isi lasa tenisul in urma .
-    A fost cat pe ce ! exclam eu in timp ce observ multimea de oameni care se holba la noi ,
-    Voi chiar nu aveti altceva de facut ? zbiara Sora manioasa din cauza pierderii tenisului ei.
Se pare ca merge , toti si-au intors privirile de la noi si s-au dus fiecare in treaba lor .Primul lucru care il facem e sa ii cumpar niste pantofi cu toc acestei domnisoare infumurate . A probat mai multe perechi de pantofi pana la cei  potriviti :





Si am fost de acord sa-i cumpar  din banii meeii  si o pereche de tenisi .


Dar nu suntem la parada modei asa ca nu o sa va mai descriu cate si cate a probat Sora . In mod cert , muulte ! Dar am reusit sa o schimb din asta :

In asta :

    Sa ii uram succes maine   cu  jobul si intalnirea falsa !


Indiciu din acest capitol : Fratele Sorei se afla la ecelasi etaj cu ea !
   Si de acum incolo o sa va dau un detaliu mic in fic despre fratele ei si o sa rescriu indiciul sub forma de mai sus !    Sper ca v-am zapacit cu identitatea fratelui ei . P.S. : Nu va luati dupa culoarea parului !  <-- Vreau sa fac jocul mai palpitant si greu !


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
E cumva Hidan sau Tobi? Deidara nu prea deoarece nu vorbeste cu el, nimic! Pe cand Tobi a mancat bataie si Hidan se intelege perfect cu ea!

pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Hmm , nu va zic !  Fratele Sorei : Dar vreau  sa stie !  Eu: Schht ! Trebuie sa fie secret ! Asta pana la capitolul 10 si nu ma mai face sa divulg chestii ! . Citeste si stirea de la celalalt fic al meu , daca nu ai citit-o deja !

_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Hai ma cine sti? Moorrr!!!! Fac infard aici daca nu-mi spui!

pus acum 12 ani
   
Mingkiry
Membru

Din: Mystic Falls
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 32
Hey Mai aterizez si eu pe aici cu un comentariu. Scuze ca nu am facut asta si la restul capitolelor (de obicei sunt cam lenesa cand vine vorba de ele^^ deci sper sa nu te infurii>< ).
Asa, acum sa discutam despre acest fic care mi se pare foarte tare . Esti foarte amuzanta . Citeam ce citeam si ma bufnea rasul (daca m-ar fi vazut cineva ar fi zis ca sunt nebuna, ca rad ca apucata , dar eu defapt radeam de fazele comice din capitolele tale  >foarte bine aleasa melodia din ultimul capitol, perfecta pentru asemenea alergari si fata infuriata a fetitei din imagine si prosopul Sorei si....ahaha , iar incep sa rad< ) .
Hmm, deci abia in capitolul 10 vom afla identitatea fratelui ei?:o3 Vrei sa ne omori cu suspansul, sau ce><? Pe mine una m-ai zapacit putin fiindca eu credeam ca el ar putea fii unul din cei care nu stau la etaj cu Sora xD.

In fine, cert este ca abia astept sa aduci urmatorul capitol!! (deci nu intarzia prea mult   )

Cu puterea mintii iti voi trimite imbratisari si pupici!xD

Modificat de Mingkiry (acum 12 ani)


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
XxMayaChanCrazyGirlxX
Membru

Din: nu am sunt o S-missing ninja
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
misto hai cu nextul

naruto akatsuki fanfic- departe soare misto hai nextul

47.7KB


_______________________________________
viata este o cv si tu esti viata mea sa sti ca te iubesc si cv iti doresc
sia murit dumitru sia murit in baie cu o lumanare spanzurat de mutra[e altfel dar trebuie sa am si bun simt]

pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Nextul o sa-l pun in alta zi . L-am scris in caietul meu , dar trebuie sa-l scriu in word . V-a mai dura ceva timp , deci va rog sa nu va suparati . Apropo , va fi lung !

_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Recunosc , nu am mai postat de mult timp , dar asta nu e motiv de intristare , ca am adus nextul ! Lung de 4 pagini . Si sunt asa obosita . Continuarea nu stiu cand o pun . Totusi sper sa va placa !

                               Capitolul IV (4)
                   

[ Sora POV]

E ora 10:30  si nu  am chef de nimic . Nici de muzica , nici de fratele meu care nu l-am vazut pana acum. Nu am chef decat de o cafea si o omleta . Da , cred ca asta o sa fac !
  Ma dau jos din pat si merg spre baie . Nu ma straduiesc sa –mi pieptan parul ca si-asa baietii ma considera “ unul de-al lor “ .
-    Wow ! Ce-i cu parul asta ? se sperie  Tobi de maciucile din parul meu .
-    Just shut the hell up ! si pleaca cu coada intre picioare .
   Intru in baie si imi fac o baie , ca cea de toate zilele . Cobor la parter sa-mi fac micul dejun . Iau cutia cu cafea din raftul de sus al dulapiorului si pornesc aragazul . Toti afiseaza priviri umite . Imi vad de treaba in continuare . Pun feliute mici de cascaval in omleta si astet sa se faca .
           Dupa 15 minute :

Hidan intra pe usa , eu sar ca nebuna pe el si-l imbratisez brutal , aproape sa-l omor . Nu mai aveam mult , asta daca nu ma atentionau baietii .
-    Ba ! Cafeaua ! tipa toti aratand cu degetul  aragazul murdar .
-    Shit ! ma apuc de curatat podeaua si aragazul .
Privirile astora deja ma enerveaza , ia sa le distrag atentia :
-    Konan unde e ?  au revenit cu picioarele pe pamant.
-    A plecat in oras cu Sakura si Ino . imi raspund ei , tot neslabinu-ma din priviri .
-    Ca alea doua ? Nu stiam ca sunt asa bune prietene , ma mir .
   Ei nu ma asculta  , in timp ce  ii ragusesc vocea degeaba , ei au ramas la subiectul “ singuri acasa cu o singura fata “. Sa ascultam putin :
-    Hmm, ma intreb  de ce  te-a imbratisat asa tare , Hidan .
-    Nu e treaba ta , Sasori  ! raspunde Hidan .
-    Ei haide , de ce nu ne povestesti  si noua visul tau ? Deidara il aprinde pe Hidan .
-    Ce ? Am vorbit in somn ? sare ca ars acuzatul, Tobi il lumineaza .
-    Da , ziceai chestii de genu : “ Nu mai tipa , te vor auzi ceilalti ! Ah , nu ma trage de buza ! Tarfulito , nu ma lasa asa neterminat . Ce ? Nu incuia usa ! “ si apoi nu au fost decat injuraturi . Deeci cine e norocoasa ? isi arcuieste sprancenele acesta.
   Oftez , ei chiar nu ma vad ? Le atrag eu atentia !! Just watch me ! Ma duc spre Hidan si il iau de gat , tintuindu-l de podea . Baietii : “ Manevra de wrestler profesionist ! “ .  Ma uit la ei ,apoi ii soptesc  lui Hidan “ Sa ramana intre noi !” . Imi iau talpasita de acolo si i las pe ceilalti sa se mire de manevrele mele de wrestling  . In urma mea i-am auzit pe baieti zicand “ Deci ea era ! “ . Urc in camera mea si caut costumul de baie . Ma duc la piscina si vad ca nu e nimeni pe acolo . “ Ce bine ! Pot sa ma scufund linistita , fara sa fiu deranjata de netotii astia .”   Cand eram gata sa sar , Deidara ma impinge  de la spate , eu il trag de mana si cadem amandoi in apa , unul peste altul .
-    Perversu’ naibii ! Eu nu-s de-aia! exclam furioasa .
-    Ce , nu ti-a placut ? ranjeste pervers la mine.
   Ies din apa si ma indrept spre locul opus piscinei , dar spusele lui Deidara ma fac sa ma intorc .
-    Iti stiu trecutul si fratele . Deidara iese din apa .
-    Ce vrei sa spui cu asta ? Ce stii mai exact ? inima imi bate sare , el apropiindu-se de mine .
   Deidara imi simte impacientarea si isi pune capul pe umarul pe , imbratisandu-ma . Inima imi bate mai tare , trebuie sa ma calmez . Ma trec apele , trebuie sa ma calmez. Nimeni nu imi stie identitatea  , nimeni . Deidara ma nelinisteste si mai tare .
-    Stiu totul , Sarah ...  .
   Pampalaul asta chiar stie ceva , dar de unde ? Nici voi nu imi stiti adevarata identitate , dar mi te el ?
-    Ha , ha . Calmeaza-te , nu o sa spun nimanui , un timp .Vreau doar sa ma joc cu tine .

   Iese din piscina si apuca un prosop cu care se sterge . Sunt blocata in fata lui , de unde stie el viata mea ? De unde ? Nu-mi pot raspunde la intrebari . Asa ca ma duc in camera mea si dau drumul la muzica in casti .  Placerea de a asculta rock si a ma linisti dispare cand Hidan imi pertruba camera .
-    Ai intarziat la servici . La 5 trebuia sa fi la Shiro , acum e 5:30 . La 7 nu uita de intalnire .
-     Da , da , nu uit . si cum iese incep sa ma isterizez .
      Cum am putut sa uit ! Frate , Deidara asta m-a zapacit de-a binelea . Acum unde am lasat  hartia cu adresa , of ! Imi bag capul in dulap si imi iau hainele mele obisnuite . Ma imbrac repejor si plec . O iau pe scurtatura si imi reamintesc de spusele lui Pain “ Te-am inscris la acelasi liceu ca si noi “ . Oare cum i-as putea multumi ? Plus ca a avut loc si incidentul ala . Of , doamne . Asta e viata de fugar .
Admir frumusetea feerica a anotimpului vara care inca stationeaza la noi . Drumul asta seamana cu unul de tara , dar  este inselator ca nu ma aflu la tara . Ba din contra , ma aflu intr-un cartier de bogatasi . Simplul raspuns pentru imbinarea bogatiei cu natura este ipocrizia . Nu de alta dar astia cred ca vei arata altfel daca te preocupa natura. Ei bine tot un  rasfatat ramai odata ce ai mii de conturi in bani ce dau pe afara de bani . Tot filozofand asa am ajuns la adresa dorita . Verific inca o data hartiuta sa nu fi gresit .

-    Ai intarziat , babysitterule ! Urca la etaj . din urma mea se aude o voce de baiat.

   La vederea scafarliei aleia  ca de claun izbucnesc intr-un ras isteric . Tipul se enerveaza si ma ia de brat tragandu-ma pe scari pana la etaj . Toate incaperile erau mari si pline de chestii de aur , argint si alte chestii de bogatasi . Tipul ma lasa intr-un camera cu un birou parasit , ca sa zic asa . Mai este si bolnav mintal , vorbeste cu scaunul  , il anunta ca a venit babysitter-ul .
-    Sa o vad . sopteste scaunul O_o.

   Aaa , acum inteleg ! In scaunul ala era un om , mi-am dat seama de asta cand a facut stanga imprejur cu scaunul rotativ . Probabil e tatal pampalaului asta de langa mine .Barbatul de vreo 28 de ani ma analizeaza din cap pana in picioare si  scoate un oftat scurt .
-    Asta e fata sau baiat ce mi-ai adus tu aici ?
-    Nene , sa nu-ti mai aud gura spunand chestii de-astea vreodata ca te trezesti fara ea . zic aproape sa ma infig in parul barbatului .
-    Stai usor vulpoiule . iar vorbeste barbatul cu mine de parca as fi baiat.
-    Ti-am mai spus ca nu sunt baiat , sunt fata . ii repet .
-    Aaa , da . Eu nu te cred . spun in cor cei doi .
   Lasa ca le arat eu .  Il iau de camasa pe barbat si vreau sa-l lovesc ,dar ma opreste fiu’ sau . Ma calmez si recunosc , m-a cam luat valul . Abea acum am aflat ca eu trebuie sa fiu babysitter pentru copilul asta , Shiro , cica o mai ia pe aratura si are nevoie de cineva cu ambitie . Nu ca celelelalte doici , si de aceea mi-au facut testul asta de “ rezistenta ca sa zic asa “ . Si l-am trecut cu brio .  Barbatul care se numea  Moshioto , ciudat nume , a plecat imediat in probleme de afaceri . Eu am ramas , bineinteles cu Shiro . El mi-a aratat toata casa si  mi-a explicat toata istoria acestei familii , foarte incalcita . Ne facem comozi pe o canapea din piele . Tipul da drumul la TV la rock .  Si eu cunosc smecheria asta . Asta ma crede proasta .
-    Nu ai teme de facut ? il intreb in timp ce el da mai tare .
-    Cee ? Nu te aud ! se preface , bineinteles .
   Nu am chef sa tipam unul la altul asa ca scot din priza TV-ul , Shiro tipa de parca il omoara cineva . Incep sa ma cert cu el ca nu isi face temele si ca vrea sa scape de indatoriri. El riposteaza ca nici tatal lui nu isi respecta indatoririle fata de el , dupa care se stinge ca o lumanare si se pune pe canapea , ignorand televizorul . Oftez , acum va trebui sa-i ascult povestea copilariei sale si motivul pentru care a ajuns in halul asta si etc . Il rog sa-mi povesteasca si el mi se destainuie .
              Povestea o stiu multi : tatal lui  e mult prea ocupat pentru el si din cauza asta si el il ignora pe taicasu’ si alte chestii . Stiti si voi .
-    Trebuie sa-ti faci curaj sa-i spui ce mi-ai spus si tu mie , tatalui tau . Altfel nu va veti rezolva problemele . il sfatuiesc .
-    Multumesc ,Doica . Chiar ma simt mai bine acum ca am vorbit cu cineva despre asta .
-    Oh , te rog . Spune-mi Sora .
-    Sora ... Hmm , interesant nume .
-    Da , foarte interesant nume . Acum hai la lectii . Daca ai nevoie de ajutor ... nu apuc sa termin propozitita ca el aproba .
   Urcam amandoi in camera lui surprinzator de curata si se pare ca avem mult de lucru la matematica . Pfoai ,  va fi usor !

Dupa 1 ora ....
-    Acum ai inteles cum se rezolva exercitiul ?
-    Da , am inteles . Dar mi-ar fi mai usor de te-as avea pe tine la ora .
   Zambesc strengareste si ma uit la ceas : 7:30 ! Nu se poate ! Am intarziat . Ma scuz repede in fata lui Shiro si plec , lasandu-mi esarfa acolo .


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
VAAAAII !!!!!!
EU NU TI-AM VAZUT FICUL PANA ACUM !!!
Oricum este genial !!!
Si pe bune ! Mai da-ne un indiciu la descoperirea fratelui . :X:X
Unul micut ! Unul mic !! Eu zic ca e Hidan ! Blood_Angel tu pe cine pariezi ?! )))
Te RRRROOOOOGGGG inca un indiciu  !!!!!!!!   
Astept nextul . si sper sa vina cat mai repede !!
Love you !!  :X:X


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Uite indiciul : Fratele  Sorei a vorbit cu ea azi ( azi in fic , nu azi in realitate ) . Si scuzati-m ca am uitat de indiciu XD. Bine ca mi-ati reamintit !

Modificat de MaryLoveEverybody (acum 12 ani)


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Hmm... sorry mami ca nu am mai intrat pe forum pana acum!!!! Am fost ocupata cu scoala asta... la vara merg in cea mai tare tabara cu doamna de bio si a trebuit sa-mi fac planuri. Hm... eu pariez pe Hidan si Deidara. Unul din astia doi, nu ma pot hotara! Abia astept nextul si sper ca vine repede altfel plang toata ziua!

pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Of, Of . Nu e nimic  daca nu ai mai intrat . Cu toti stim ce inseamna scoala asta . Si oricum stiu ca o sa recuperezi tot ce ai pierdut .Ma bucur ca mergi in tabara la vara si sper sa te distrezi , daca nu ai mai fost pana acum in una poti sa-mi ceri sfaturi .Eu am experienta.  Si apropo , indiciile mele sunt mult mai subtile decat credeti voi . Sunt malefica . Dar  Deidara cu siguranta stie cine e fratele Sorei . Nu aveti decat sa-l intrebati .

Modificat de MaryLoveEverybody (acum 12 ani)


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
AAAAAAA !!!
Ma omori ! Stiam eu ca esti malefica !!  ( ba nu esti dragutza ! )
Dar au vorbit multi cu ea !!
Offf, Deidara pentru mine este exclus , nu stiu de ce dar ... Deidara ? Parca iar sta mai bine la capitolul iubit decat frate )..nuu uite , schimb subiectul . Tobi ? Ar fii ceva . Dar eu pariez pe Hidan .
Si pe bune , tocmai papusa barbie sa stie cine e fratele ? Eu ma asteptam la Pain dar e mult mai interesant asa.
Tabara de vara ? Mult noroc Mirela :X si sper sa te distrezi . Nu am mai fost demult intr-o tabara . Eh , oricum mi-ai dat o idee ce sa fac la vara .
Astept nextul ! Si doamne deabia astept sa vad cine e fratele !! 


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Vaii , sa-mi fie rusine . Nu ti-am vazut ficuletul asta . Iarta-ma !
Deci , e mortal ! : ) ) Sunt unele faze in care radeam ca nebuna iar fratemiu ma injura de dupa usa =]] . In fine , sa trecem la fic .
Am o presimtire ciudata in legatura cu fratele lui Sora . Deidara nu prea are cum sa fie , Tobi , nu ! Doar Hidan fiindca Sora si cu el seamana mult . Adica amandoi injura si + alte chestii . Astept nextul !


Modificat de Haruka Miyura (acum 12 ani)


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Am venit si cu 5-ul ! Nu e cine stie ce dar sper sa va placa ! ^_^ .                 

                                           Capitolul V (5)
                       -    Party ! After  Party ! –


Cum am putut sa uit de intalnirea asta atat de importanta ? Cum am putut , Hidan o sa ma omoare daca mai intarzii mult . Alerg ca la maraton pana acasa la Akatsuki , asa se numesc ei , si ma zapacesc cu atatea boarfe lasate in urma de Konan . Uf , tare dezordonata mai este si ea ! Si cand te gandesti ca ea e singura fata de pe aici , exceptandu-ma pe mine . Acum , unde am pus hainele alea ? Gata stiu  !

Dupa 4 minutele ( record pentru mine ) am iesit pe usa casei  si ducandu-ma in bratele lui Hidan , doar trebuia sa joc rolul de iubita lui , nu ? El ma conudce , ca un gentleman ce nu e , la masina . Se urca si el in parte soferului si conduce catre locatie . Nu e prea vorbaret , si s-a cam inrosit . Oare ce are ? Ii curge sange din nas  , in cazul asta avem doua ipoteze :
1). Ori eu m-am ibracat prea sexy .

2). Ori chiar a patit ceva   si atunci treaba e serioasa .
            -  Hidan , te simti bine ? il intreb eu pe Hidan cu o oarecare tonalitate ingrijoratoare in voce
           -  Sunt bine , nu ai de ce sa te ingrijorezi . Ah  , ia uite ! Am ajuns !

    De pe afara , restaurantul era frumos , spatios si luxos ! Asa cum sunt toti din acest oras. Hidan ma tine strans de mana , cred ca aude si el cum ma fluierau  la fiecare pas . Poate chiar am exagerat cu tinuta , dar acum e prea tarziu .  In restaurant , la o masa mare si plina de macaruri felurite se aflau cinci baieti cu infatisari  deosebite , ca sa nu le zic stranii , si cu o aura ce iti insufla  egoism .
Hmm , al doilea din partea stanga ( cu tigarea in mana ) imi pare cunoscut , dar nu stiu de unde .
-    Hmm , asta e iubita ta , Hidan ? E draguta , nu ne-o imprumuti si noua ? il intreaba tipul cu barba pe  “ iubitul meu “ .
-    Vrei sa ramai fara fatau sau ce ? ii raspund tembelului .
-    Este si rea ! O sotie minunata . comenteaza in continuare tipul cu barba .
-    Mai termina cu glumele , Shintaro . ii raspunde calm Hidan .
    Ne asezam amandoi al masa si Hidan comanda :  o pizza , un bol de ramen , dango , sucuri acidulate . Dupa ce el termina cu comandatul si totodata se termina si carnetelul chelneritei , privirile sunt indreptate catre mine .
-    Tu ce comanzi , dulceata ? ma intreaba cel blond .
-    Apa plata . raspund scurt , rapid si fara pic de regret .
   Cu totii se mira , mai putin Hidan ,care ma cunoaste chiar mai bine decat mine . Discutiile continua si eu observ ca asta este mai mult un bar de striptease . Rosesc instantaneu .
-    Si de cand timp sunteti impreuna ? intreaba unul din ei .
-    De 3 saptamani . raspund eu fara sa-mi dau seama .

   Muzica incepe sa cante si eu nu ma pot abtine . Pasesc pe scena si incep sa ma misc lasciv , aratandu-mi decolteul cat mai mult . Ma uit prin multime si observ numai barbati . Ii fac cu ochiul lui Hidan si rog sa se aduca un scaun . Cererea imi este indeplinita cat ai bate din palme . Il  trag pe Hidan pe scena si il trantesc pe scaun . Incep sa ma misc pe langa el unduindu-mi formele . El isi musca buza inferioara dand de seama ca ii place . Continui cu dansul . Il sarut apasat pe buze la sfarsitul cantecului si ma dau jos de pe scena  , lasandu-i pe toti cu gura cascata .
         Dupa  5 minutele totul revine  la normal , numai Hidan inca zambeste pervers si inca este imbujorat . Baietii s-au calmat , acum stiu sigur ca eu si cu Hidan suntem impreuna , desi nu e asa ! Vai ce ma amuz cand spun asta . Am facut un show frumos , nu ? Pacat ca nu ati  fost acolo  ! Cred ca v-ar fi dat bulionul pe nas , nu de alta , dar asa li s-a intamplat tuturor din restaurant , pardon bar . Cu toate astea , nu vreau sa credeti ca eu sunt acel gen de fata , nu sunt ! Eu cred ca aia m-au drogat cu ceva .

Dimineata

Hidan a condus inapoi acasa  dupa atata dezmat ,  avand alcolemie 0 . Nu stiu cum de s-a abtinut baiatul ! Oricum ma bucur ca am scapat si de indatorirea asta . Acum i-am ramas la indemana lui Deidara . Vai ce –mi vine sa-i fac ! Imi vine sa-l omor . Si asta o sa si fac , pana la urma sunt cine sunt si fac ceea ce fac . De ce sa nu il omor ? Ma indrept catre camea lui care este fix langa a mea . Trantesc usa si ma uit dupa el  sub pat , dupa dulap , sub birou , pe balcon . Si nu e nicaieri !
         Analizez sunetele slabe si chinuite care veneau dinspre est . Acolo sunt toti ! Cobor scrile repejor si o iau imediat la stanga . Ascult la usa un moment si intru .

-    Acum intindeti-va piciorul stang , sa fie drept ! il vad si aud pe Deidara tinand lectii de aerobic , fitness , cum vreti voi sa ii spuneti .

-    Asta ce ar trebui sa insemne asta ?? Si  O ,Doamne ! Evitati sa va miscati partile alea . O doamne , nu se poate ! imi acopar ochii care-mi ardeau de la atata scarbosenie .
-    Ce este , Sora ? Tinem lectii de aerobic ! Ne mentinem in forma , ce-i asa scarbos ? intreab uluit Pain .
-    Mai degraba va mentineti burtile , de cand aveti voi lectii de aerobic ? intreb inca avand ochii acoperiti .
-    Pai de ieri seara , de cand ati plecat voi la intalnire . Fiindca noi ne-am pus pe un maraton de filme hentai si ne-am indopat cu chips-uri , inghetata , vata de zahar si alte chestii . imi raspunde pe larg Tobi .
   Oftez lung si ma indrept in alta parte , Deidara ma ia de brat si imi zambeste , apoi striga entuziasmat :
-    Haide , Sora ! Alatura –te noua ! si ma trage pana in fata .
-    Dar nu pot in pijamale , scuza-ma . ripostez eu si ii scot limba.
-    Se poate si cu pijamale , nimeni nu spune ca e interzis . continua Deidara.
  Ce sa va spun ? Pai pijamalele mele erau la spalat asa ca  , Konan mi-a imprumutat o pereche din ale ei . Si cum ale ei sunt minuscule ... eh ,  va dati voi seama . Si acum sa va explic dispunerea fiecaruia in sala aceasta mare – in spate vin : Konan , Kisame , Itachi si Kakuzu , in fata lor vin : Tobi si Hidan , iar in fata lor este Deidara care da comenzi tuturor . Pe mine m-a pus in fata lui , hmm ... oare de ce ? 
-    Acum trebuie sa formati un unghi de 90 * cu bratele si picioarele , aplecandu-va in spate .
        Deidara savureaza momentul precum si cei din spatele meu . Dar stii ceva , nimeni nu ma obliga sa fac tampeniile astea .



Indiciu : Fratele Sorei mananca mult . Cam atat noapte buna !


Modificat de MaryLoveEverybody (acum 12 ani)


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Eu zic ca Deidara, Tobi sau Hidan este fratele ei! Adica este ciudat, noi ne bazam pe cineva apoi vii tu si dai un indiciu care nu se potriveste cu personajul nostru! Esi geniala mami! Pune nextul repede ca ma supar rau de tot!

pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Uf , ce ma pui sa-mi stresez creierii . Pai .. Hidan a comandat cam multa mancare la restaurant , pardon bar , si cred ca este el . Sau ... :-?? . Las-o balta ! Ma pui sa-mi impusc creierii :rolf: .


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Am venit cu continuarea , stiu ca e cam scurta , dar eh . E o continuare , nu un alt capitol ! Enjoy this moments !         


        Nu mai stau aici nici o secunda .  Deidara ma ia de brat si-mi sopteste doua vorbulite . Ma cutremur la auzul lor si imi continui  exercitiul de aerobic . Nu am incotro. “ Ding Dong ! “ suna cineva la usa , multumesc doamne ! Deidara e dezamagit ca tocmai am scapat de aerobic . Cobor repede la parter si deschid usa zambind larg , in urma mea este Deidara . 
-    Buna dimineata , Shiro ! il mai tineti minte pe Shiro ?
-    Buna dimineata , Sora ! Stii , ieri seara ti-ai uitat esarfa la mine acasa , ti-am adus-o .

-    Multumesc mult . Intra poate vrei o prajitura , o cafeluta . il poftesc pe Shiro sa intre .
   Il invit in sufragerie , pe canapea si il las cu Deidara . Fiindca eu trebuie  sa fac cafeaua.
-    Vad ca azi esti binedispusa .  se uita mirat la Deidara . Acesta e iubitul tau ? intreaba Shiro
-    Eh ... intervine Deidara .
-    Da suntem impreuna de ceva vreme .
-    O , atunci felicitari . Shiro devine respectuos .
  Ce spune Deidara asta ? Ca suntem iubiti ? Ce are de gand ? I-am povestit lui  Shiro ca am un frate si el este de acord sa ma ajute in cautarea lui . Chiar s-a schimbat tipul ! Relatiile cu tatal lui s-au imbunatatit , in mare masura . Deidara imi zambeste smecher tot timpul , nu il mai suport . Vreau sa-l bat . Ii suna telefonul lui Shiro si se duce pe terasa sa vorbeasca . Il mustruluiesc pe Deidara .
-    De ce i-ai spus ca suntem impreuna ? pumnul meu rateaza  fata lui .
-    Nu-ti convine ? iar zambeste pervers si ma tranteste pe canapea .
-    Da-te jos de pe mine ! tip catre el .
   El ma saruta . Shiro trece pe langa noi si ne spune , cam surprins ce-i drept , ca trebuie sa plece . Saracutul baiat , a fost traumatizat  . 
-    Acum de ce nu te dai jos de pe mine? tot insist cu asta.
-     De ce m-as da ? Oricum nu ne va intrerupe nimeni , i-am incuiat pe pampalai in sala .
   Deidara , You bad boy !

-    De ce-mi faci asta ? nu mai am putere si ma las infranta .

-    De ce ? Fiindca te iubesc . si ma saruta din nou , eu il desprind de mine .
-    Nu ... soptesc incet .
-    De ce nu recunosti ca ma iubesti si tu ? Poate fiindca tu crezi ca eu sunt fratele tau , nu-i asa ? Ei bine , da-mi voie sa-ti pun o intrebare . Ti-as mai fi facut eu atatea daca eram fratele tau ? Fratii se saruta ? Fratii se violeaza , ma rog nu chiar violeaza in sensul ala ...  .
        Cu o ultima faramita , il dau jos de pe mine si fug in camera lui Konan . Se pare ca cineva se giugileste aici ...  .

-    Um , eu am sa plec de aici ...  .
    Mi se pare mie sau imi pierd vocea ? E prima oara cand ma simt asa ragusita , o fi din cauza lui Deidara ? Ma simt atat de moale si slaba .
-    Aici erai . Scuza-ma de momentul de mai devreme . Nu stiu ce m-a apucat . isi cere scuze tampitul .
-    Nu trebuie sa-ti ceri scuze , si mie mi-a ...    . Cand sa spun ultimul cuvant am amutit , pur si simplu am ramas fara voce !
-    Te simti bine ? Nu poti sa vorbesti ? Uite , scrie pe telefonul meu .
   Tastez urmatoarele cuvinte “ Am ramas fara voce ! “ . El se uita cu mila la mine si ma imbratiseaza  . Ce repede am trecut noi de la dusmani la prieteni foarte buni . Deidara imi sopteste ceva atat de incet ca deabea daca pot auzi sau intelege .
-    Tu o sa ramai asasina mea mica !



Va dau un indiciu la acest pasaj , ca sa zic asa : In acest pasaj , fratele Sorei nu a vorbit deloc cu ea .


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Uuu, giugiuleala    . Ce fata are Pain in poza =]]
Deci daca Deidara o iubeste pe Sora si cum a zis si el fratii nu se saruta , iesa din schema . Mai ramane Tobi dar nu prea as crede . Deci aproape sigur e Hidan .


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Capitolul VI
-    Neputinta ! –



[ Sora P.O.V ]

Neputinta de a vorbi , de a te exprima , de a comunica e macinatoare . Nu poti scoate nici macar un cuvant cu clestele din gura mea si de asta ma simt  (mane)chinuita . Dau din maini si din picioare , fara niciun rezultat din partea lor . Nimeni nu-si da seama ce vreau sa fac . Se uita toti ca mata-n calendar la semnele pe care le fac si au impresia ca arat obscenitati . Imi vine sa explodez de nervi , si pot face asta in creierasul meu ! Dar ar fi prea multe pagube . Cum Deidara a citit ce i-am scris eu pe telefon a inteles gravitatea situatiei si m-a dus la doctor , dupa i-a anuntat si pe ceilalti , care au venit intr-un suflet la spital . Acum doctorul le da verdictul , oare voi mai apuca sa spun ceva cand imi voi da duhul , sau o sa raman cu lacat la gura pana la adanci batraneti ? Ii vad pe baieti indreptandu-se cu doctorul spre mine , au niste feteee ! Nu stiu cum sa le explic , parca rad ,parca plang , parca chicotesc , parca isi bat joc de mine ! Chiar daca nu pot vorbi pocit , nu inseamna ca nu pot lovi !
-    Domnisoara , he ,he , chicoteste doc’ , dumneata , he he , o sa iti revii la fel cum te-ai imbolnavit , he he , ca sa spun asa . si incepe sa rada ca un cal , in urma lui si ceilalti .
-    Totusi , s-ar putea sa dureze ceva timp , spune calm Sasori  care nu radea .
-    Si deci , trebuie sa gasesti sursa tacerii tale , enunta doc ‘ dupa care izbucneste iar in ras .
Doctorul asta imi aminteste de doctor WHO . Vedeti asemanarea ? Nu e asa ca sunt inspaimantator de identici ?
<-- Doctor WHO

Ok , sa sarim peste aceasta asemanare infricosatoare !  Acum ce vor astia sa spuna e ca daca vreau sa-mi revina vocea este sa vad ce a cauzat pierderea ei si sa fac acel lucru din nou ? E ca si cum m-as fi lovit la cap si mi-am pierdut memoria si acum trebuie sa ma lovesc din nou ca sa revina ! Complicata treaba , chiar complicata . Si astia rad de mine si ma baga si mai tare in ceata , astfel totul e mult mai complicat !
-    Hai , Sora , sa mergem acasa ! ma ia de brat Deidara , afurisitul ,ce imi vine sa il bat . Ma intreb ce ti-a provocat pierderea vocii ...
-    Eu cred ca exercitiile alea de fitness ! se vaicareste Konan , care are acum febra musculara .
-    Lasa ca ti-au prins bine . Uite , acum nu mai ai burta ! replica el .
-    Ha , ha foarte amuzant .
  Dupa  un timp  , intr-un parc ...
   Ne odihneam pe o bancuta din lemn stafidit , in timp ce priveam melancolic cerul . Nori ca vata de zahar se inecau in soarele orbitor care musca din ei cu brutalitate .  Vantul
Rece inteteste durerea  din gatul meu , dar nimeni nu ma poate auzi suferind . Cata suferinta psihica imi poate provoca gatul asta ! Nu pot sa filozofesc cu voce tare si creierul nu mai lucreaza calumea . Ce as vrea sa pot vorbi .!

-    Ce ai facut de ti-ai pierdut vocea ? ma intreaba Hidan .
  Idiotule , de parca as putea vorbi ! Imi da el telefonul lui si eu tastez cu puterea fulgerului  “ Pai am baut o cafea , facuta de mine . Nu mi se intampla asa ceva inainte cand beam cafea . “
-    Inteleg , dar ai avut vreun contact cu  un obiect , lucru strain in ultima vreme ?
  Scriu : Idiotule , crezi ca mi-am bagat *CENSORED* ceva in *CENSORED* ? La ce iti este gandul ?
-    Eu ma refeream daca cineva te-a sarutat , ateisto !
   Rosesc , Dedara se uita plictisit la mine apoi zambeste . Ce o avea in gand si asta ?
Oare el e cauza suferintelor mele ? Sau ma speriasem atunci cand i-am vazut pe Konan si Sasori , atunci , in acele ipostaze .  Patez ecranul telefonului cu sange din nas . Damn it ! E cu touch screen !

-    Ce faci , mai ateisto ? Nu vezi ca il strici cu bulionul tau ? Of , imediat ai reactionat cand am pomenit de sarut .
  Scriu printre sange : Nu e adevarat !
Deidara imi da un servetel , sangele inca curge din nas , desi nu ma mai gandesc la perversitati . Ce o fi cu mine ? Asta nu mai e normal ! Le scriu celor doi ca trebuie sa mergem acasa  , din cauza ca sunt obosita . Am  plecat imediat acasa si am ajuns cat ai bate din palme . Ma duc repede in camera mea si imi trantesc o perna pe fata . Cum de nu mi-am putut da seama de asta !? Deidara mi-a furat vocea cu acel sarut ! Cine stie ce intentii ascunse mai are , plus ca imi mai stie si trecutul  ! Si ca sa nu mai fiti in ceata am sa va spun si ce e cu atat mister in trecutul meu .

     La varsta de 13 ani , pe vremea cand umblam in lung si-n lat New York-ul , da am ajuns si pe acolo , am fost angajata de catre un prieten de-al bunicului  , drept asasina ! Ce-i drept , eu nu stiam nimic atunci , dar aveam acea pasiune nebuna pentru arme si sange si nu mi era frica nici de straini , eram neinricata si sunt ! Deci , toate aveam si am toate calitatile unui asasin de prima clasa . Nu am fost prinsa de politie de pana acum , asta pentru ca ma mutam “ din tara  in tara “ . Dar nu-mi pot explica cum de DEIDARA a aflat de acest job care a insemnat o parte foarte frumoasa din viata mea . In primul rand , primeam si recompense pentru crimele pe care le faceam , dar eu nu ma puteam numi criminala fiindca eu curatam lumea de criminali . S-ar putea sa va fi speriat putin , dar  asta e adevarul . Si acum sunt mai pornita ca oricand sa aflu de unde are Deidara acele informatii ! Ma duc sa vorbesc cu el , chiar daca nu pot vorbi . Se zdruncina podeaua la contactul piciorului meu cu ea , bineinteles , de furie . Scrisesem pe o hartie ceea ce vroiam sa-i comunic lui Deidara .
Ma duc la el in camera si il zaresc pe mess . Ma apropii de el incet , fara sa ii atrag atentia si ma uit la monitor . Observ ca e intr-o conferinta cu Tobi , Pain si Kisame ?! Ce dicutii au astia , mai ales cu camera ? Ia sa vedem !
  Kisame_Fishy_Fishy : Deci  a ajuns la tine in pat sau nu ?
  Paine_Pane_Pain : Nu mai pune intrebari din astea , fishy fishy , nu vezi ca Deidara gandeste ?
  DeiXSora : Kisame , termina cu intrebarile stupide , nici macar nu sunte mimpreuna si nici nu sunt genul ala de baiat .
Kisame_Fishy_Fishy :  Frate , esti cam lent ! Eu am 5 amante pana acum .
Paine_Pane_Pain : Serios ? O_o Aa , Deidara , mai bine te-ai uita in spatele tau .
DeiXSora : De ce  ?
Kisame_Fishy_Fishy : Doar uita-te si apoi spune-ne daca traiesti !
Deidara se uita in spatele lui si ma zareste , eu ii dau biletelul .
Kisame_Fishy_Fishy : uu , biletele de dragoste !
Arat pumnul la camera , cei doi nu mai zic nimic . Deidara termina de citit dupa care imi sopteste la ureche raspunsul .
Nu imi vine sa cred ! Astea sunt intentiile lui ? Sa ii accept conditiile sau nu ? Of ,bine , ce am de pierdut ? Deidara  pune mana peste lentila camerei  , astfel  cei doi nu mai vad ce se intampla . Eu ma apropii de el  , inainte fiind la un metru distanta . Ma pun in bratele lui si ma uit adanc in ochii lui albastri .


Asta e tot pentru azi ! Indiciul : Fratele Sorei a fost la spital la ea , asta nu inseamna ca a si vorbit cu ea .


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Ori Hidan, ori Tobi! Unul din ei! Ce multa iubire in capitolul astaaa!!!! 

pus acum 12 ani
   
M.
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 74
Chiar ma faci curioasa. Prima oara credeam ca Deidara este fratele ei, dar acum nu ai sunt asa de sigura. Intr-un episod ai dat impresia ca Kakuzu ar fi fratele ei, alta data Pain, dar cel mai probabil e Hidan, eu una asa cred. Foarte mult romantism, oare ce se va intampla in continoare?

_______________________________________
Mereu in spatele tau, chiar daca tu nu te uiti. Poate vei vedea dincolo de aparente...
Dar pentru asta trebuie sa privesti cu atentie...

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Rusine!Cumde am putut eo sa nu-ti citesc ficul si sa nu-ti las comm!Rusine mie!
Totusi am ceva sa-ti reprosez: este prea super!!Deci ma omori cu acest suspans! Prea tare
Mor de nerabdare sa aflu cine-i fratele ei,numai nu-mi pot da seama cine poate fi

Modificat de Lexi:X (acum 12 ani)


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Hai mai mami !!
Ma omori aici cu zile !
Ce dulce e Barbie asta :X
Da tot un ciudat ramane -_-
Kisame_Fishy_Fishy )))
LOL)
Prea tare 
sau :
Paine_Pane_Pain )
Si ce naiba se intampla ?!
Hai mai repede cu nextul ca daca nu te spun mamei !!
Pain : Ea e ma-ta !!
Eu : Stiam , freza de castron !

cum spuneam , si eu si boul de PAIN ( care o sa vada intelesul numelui sau dupa ce dau Submit ) asteptam nextul ! 

Te pup mami !!! :X
Pain : Si eu te pup ! 
Eu : -_-


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Iata am venit si cu un capitol special . Intamplarile sunt relatate de Lexi ! Sper sa va placa !                       

               Capitol special ! 
       Partea I    Lenea se pedepseste  !


  Buna ziua ! Aici   reporterita  Lexi !  In  continuare va voi  arata ce se intampla cand  scritorii sunt prea lenesi  . Fiti atenti  si luati aminte !
  Intr-o zi cu soare  ,   fanii  ficului “ Departe de soare “ s-au revoltat directoarei forumului  de  lenevia autoarei  .   Dansa  a dat din umeri  si a replicat “ Daca autoarea e lenesa , faceti un capitol in care sa o umiliti ca sa puna osul la treaba .”    Si zicand acestea , fanii  se aduna la o intrunire si decid impreuna cu sefii   in ce situatie penibila sa puna  autoarea . 
           Sefii , mai mult sefele , stau  la masa din centru  si asteapta invitatii . In ordine vin Lala , Elena , Haru si Deea  , in jurul lor se afla ceilalti fani  . Sa auzim putin discutiile sefelor .
-    Domnisoarelor , ne puteti  spune ce o asteapta pe autoare ?
-    Autoarea  va fi umilita rau , nu va  stii ce a lovit-o , o sa o zdrobim , o sa  ... o sa  . incepe sa trancaneasca Lala batand in masa .
-    Da , cum zice Lala , o sa o  .. am .. am .  Elena se opreste din vorbit . Dar ce ii facem mai exact ? 

  Haru isi drege vocea si explica  cat se poate de profund :

-    Desigur , in primul rand  , ea nu va fi anuntata de aceasta intrunire a fanilor cu  personajele  .  Aceasteia i se va comunica printr-un telefon scurt ca daca nu se prezinta  la aceasta adresa risca sa piarda ficul , ea va veni aici si noi vom arunca cu rosii in ea .  Ati inteles ?

-     Da ! stirga toti si  protagonistii intra in scena .
Toata lumea liniste , toti se holbeaza la Sora care e imbracata in rochie pentru prima data in viata ei  . Deidara e in spatele ei si zambeste pervers , ii da o palma peste fund .Sora se intoarce furioasa si i ida o palma pe care sa o tina minte .
In urma vin si ceilalti care nu mai are rost sa-i descriu  .
         Multimea e pe val   gandind chestii perverse .  Si eu ma asez la loc de onoare si ii dau legatura Lalei care va pune un rand de intrebari stanjenitoare .

            -      Deidara , cine e fratele Sorei ?
            -     Nu prea pot sa zic  , ieri  i-am promis  autoarei  ca nu zic ...
    Toti fanii sunt dezamagiti  de raspuns is arunca cu rosii in el . Sora ii da un servetel sa se stearga . Haru continua cu intrebarile  :
            -      Vad ca ti-ai recapatat vocea , Sora . Ne poti spune ce ti-a cerut Deidara in schimb  , in acea noapte ?
            -  Pai  mi-a cerut ...
            -  Sa –mi faca masaj  .intervine Deidara 
            -   Pe dinauntru ! zbiara Lala .
Toti fanii  au nevoie de servetele , sangele e din abundenta . 
             -   Sa trecem mai departe , Sora , de ce l-ai sarutat pe Hidan la acea intalnire ?
  Sora nu apuca sa spuna nimic ca intervine Deidara :
-    Te-ai sarutat cu el ?
-    Pai , pai  eram obligata sa fac asta , dar stai linistit nu ne-am sarutat cu adevarat . A fost doar de forma .
Deidara se calmeaza si Elena intervine cu intrebari :
       -   O iubesti pe Sora ?
       -    Bineinteles , si ea ma iubeste  . Nu-i asa ?  se apropie de Sora .
                   -    Bineinteles ca nu ! Uramtoarea intrebare .
Deea  se ridica in picioare :

-    Jucam adevar si provocare ? Fanii s-au cam plictisit .
-    Bineinteles ! sare imediat Deidara .
Jocul incepe  !   Dar , atentie , doar cu provocari !
-    Sora , adevar sau provocare ? Haru intreaba .
-    Provocare .
-    Te provoc sa il saruti pe Deidara , daca nu , da-ti bluza jos .
-    De partea cui esti ? intreaba Sora . Bine , bine , il sarut .
  Sora se apropie de Deidara , el face ochii mari si  ea ii da un pumn de ii muta maxilarul .
            -    Ce ? Nu a zis cu ce sa ii dau ! Pumnul meu asa saruta !
-    Pain , adevar sau provocare .
-    Provocare , normal .
  Haru sta putin si se gandeste , apoi il provoaca pe  Pain sa il sarute pe Tobi .
-    Nici gand ! Nu fac asta ! No way !
Dar Tobi nu e de acord cu Pain , caci se apropie de el si ... si  ...
* SE SARUTA ! *  Nimanui nu-i vine sa creada . Deea intrerupe momentul :
   -   Itachi ... te provoc sa zambesti ! 
El incearca ceva  , ceva  , dar zambeste cumva .

-    Care e urmatorul ? A , da  , eu ! spune Hidan .
-    Il provoc pe Kakuzu sa se sinucida !
-    Nici gand , eu te provoc sa te sinucizi !
-    Ce vorbesti ? Incerci cumva sa ma provoci sa te provoc sa spui ca te-ai casatorit cu autoarea ?
-    Gata baieti , gata . intervine Sora . Acum e randul meu ! Ku , ku ,ku . Deidara , te provoc sa saruti 2 persoane cu limbile tale !
  Perversul zambeste si se apropie  de Hidan si Kakuzu care se injurau de mama focului si le baga limbile de la maini in guri . Acum se face liniste .
-    In sfarsit e randul meu ! tipa blondul . Tobi , te provoc sa iti dai jos masca !
   Toti stau cu privirile atintite catre masca lui . Tobi isi ridica masca incetisor  si
  pe usa  intra   Sasori grabit si dand din maini  tipa in gura mare “ Vine , vine !”
-    Cine ma ? Moartea dupa tine ? intreab Hidan .
-    Era sa zic eu cine .
-    Toata lumea ascundeti-va ! striga Haru .
  Toata lumea se ascunde dupa ce poate .  Deea si  Haru dupa mese  , Pain vine in spatele ei  si Lala la fel . Amandoi incep sa se bata  pe locul din spatele lu’ Haru .
-    Schht !
   Sora si cu Deidara se ascund dupa cortina  , dar se impiedica si cad , foindu-se pe acolo .
-    Schht !
  In sala intra autoarea !
-    Ce mama naibii ? Ce dracu m-au chemat astia la ora asta cu ficul lor ? Nu am fost clara ca nu am inspiratie ? 
-    Acum ! anunta  Elena si toti arunca cu rosii in autoare .
-    Stop ! Acum ! S-au nu mai pun continuarea la capitolul special !
  Toata lumea amuteste opriindu-se din aruncat cu legume si Tofu . Aici se termina partea I !

Modificat de MaryLoveEverybody (acum 12 ani)


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
   
Numai capitole speciale azi !!!
Doamne prea fain !!
ASA LEXI !!!)
Eu ma bat cu Pain din orice deci...

Pain : Asa este ... ieri ma bateam cu Lala de la ultimul pahar de bere..
Eu : Taci mecla trebuie sa dau un comentariu lung !
Pain : Pai daca ne mai certam noi iese un comentariu maret !
Eu : Boule !
Pain : Idem !
Eu : Mata !


Stii tu , certurile noastre de fiecare zi mami )
App...foarte tare capitolul asta !
Si deabia astept urmatorul )
"           -  Pai  mi-a cerut ...
            -  Sa –mi faca masaj  .intervine Deidara
            -   Pe dinauntru ! zbiara Lala . "
Pe dinauntru !
 
Prea super tari fazele astea !!
Hai Soraa !!!:X
Si LEXI !!!
Si mami !!!
Si surorile mele dragi !!
Well..Astept urmatoarea parte .. care sper sa vina foarte repede ! Ca daca nu te omor mami . )


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
M.
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 74
"- Pai  mi-a cerut ...
- Sa –mi faca masaj  .intervine Deidara
- Pe dinauntru ! zbiara Lala ."
Am cazut de pe scaun la faza asta.Nu mai puteam de ras.
Capitol special, hmm? Interesant
Si Sasori ala, inca putin si Tobi isi scotea pretioasa masca.
In fine, astept continuarea, si sa sti ca mi-ai inveselit ziua...mda, seara.


_______________________________________
Mereu in spatele tau, chiar daca tu nu te uiti. Poate vei vedea dincolo de aparente...
Dar pentru asta trebuie sa privesti cu atentie...

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Ce-mi plashe capitolul asta special,merci ca m-ai bagat si pe mine
Ti-a iesit super,a fost foarte amuzant
Ma intreb cu ce ne mai surprinzi in partea a doua


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
MAH!!! SASORI ESTI UN PROST!!! Mi-a placut la nebunie! A fsot absolut minunat! Cum te poti pricepe atat de mult? Era sa cad de pe scaun de la atata ras! Pune nextul repede mami ca vezi ce arunc eu cu rosii in tine! 

pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Hahahhhh =]]

"Sora se apropie de Deidara , el face ochii mari si  ea ii da un pumn de ii muta maxilarul .
            -    Ce ? Nu a zis cu ce sa ii dau ! Pumnul meu asa saruta ! "


  Ce idee : ) ) Asa am sa fac si eu : ) ) .

Pune nextul repejor ! 

P.S : Pain si Lala mereu se cearta . Si de  fata cu mine ! Lasa Pain , sa vezi ce-ti fac eu daca o mai injuri pe sis  .


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Am venit cu ,  continuarea .         
              Capitol special

                  Parta a IIa  Anunturi

  [ EU  P.O.V]
  Ma plimbam pe holurile  cladirii asteia  , in scopul de a-mi rezolva problemele , nu de a fi batuta cu rosii . Nu inteleg de ce mi-au facut fanii mei asa ceva ! Adica  eu vin aici , de buna voie si nesilita de nimeni si ei ce imi fac ? Cu ce le-am gresit ?
-    Stop toata lumea ! Mai intai  vreau un servetel sau ceva sa ma sterg . Sasori imi da un pachet de servetele .  Multumesc  , Sasori  si unde ramasesem , a da ! In al doilea rand aveam de gand sa fie o surpriza ceea ce o sa va spun , dar vad ca trebuie sa va spun oricum .
-    Ce ? Hai spune-ne ! striga toti cei din sala  tinand la spate rosii si bate .
-    Dragii mei , spun eu urcandu-ma pe podium , cu ocazia sosirii primaverii  m-am decis sa  pun noi personaje in acest fic .
-    Ura ! Sa traisaca autoarea ! tipa toti .
-     Si ca sa nu va mai tin in suspans o sa incep capitolul sapte !


                           Capitolul VII



Soarele straluceste  foarte tare in ciuda anotimpului dominant .  Este ploios si mohorat , este toamna . Frumoasa si singuratica toamna , mult asteptata de mine isi face acum aparitia . De acum incolo incep sa imi traiesc viata  , acest sezon a fost si este cel  in care renasc  ;  fiind si ziua mea , pe 24 octombrie . Nu ca ar insemna ceva  pentru falsii mei prieteni .  Nu imi place sa vorbesc despre prietenie  , dar vad ca va intereseaza , asa ca o sa va spun cate ceva , doar pentru voi  .
                   Pe data la care incepe scoala se intampla mereu , dar absolut mereu ,  se intampla ceva , ori bun , ori rau  , ori pervers . Nu-mi dau seama niciodata de ce se intampla asa ceva  . De exemplu , azi m-am trezit in bratele lui Deidara . Nu imi amintesc ce am facut ieri , pur si simplu . Acum stau la masa cu toti baietii ,  Dumnezeu stie pe unde e Konan  .
-    Unde e Pain ? intreb eu distrugand tacerea .
-    Ti-ai revenit ? Cum ai reusit ? intreaba toti uluiti , acum ce sa le raspund cand nici eu nu stiu ?
-    Ce zi e azi ?  schimb subiectul .
-    Luni . spune Sasori , care e la curent cu orice . Si mai incepe scoala azi .
-    Nu se poate ! Tobi  uitat de scoala , Tobi se grabeste la scoala !
-    Ne intalnim in 3 minute in fata casei , ok ? spun eu .
-    S-a facut !
  Urc in fuga  scarile si intru in camera mea , imi caut haine mai adecvate scolii  : o bluza albastra cu putine desene pe ea , jeansi negrii si o pereche de tenisi albi ma asteapta pe hol .  Ma incalt repede cu ei si ma duc la baieti  care ma asteptau jos , cumintei .
-    Deci  plecam  ? intreb eu . Presupun ca vorm merge cu masina , nu ?
-    Nu chiar , mergem pe jos . spune  Pain care apare din tufisuri .
-    Huua ! Bosche ! strigam noi .
-    Nu mai strigati ca mai avem zece minute la dispozitie .
  De aici incolo eu si cu Hidan ne blestemam zilele . Mergand pe vremea asta mohorata si urata , prin boltoci si alte tampenii . Altceva nu aveam de facut  decat sa injuram si noi ce apucam .  Si atunci cand nu dracuiesc obiecte nevinovate ma  gandesc , cand o sa  aflu cine e fratele meu ? Sunt tare curioasa ! In timp ce merg prin scoala  si ma uit pe usi , imi zaresc numele pe una dintre liste . Aici e clasa mea ! Pun mana pe clanta si ma opresc , ma uit in spate .
-    Pfoai , si voi tot aici ? ii intreb pe baieti . Nici aici nu scap de voi .
-    Cum adica nu scapi de noi ? Asa ne multumesti pentru ospitaliatatea cu care te-am primit la noi ? se rastesc ei in cor .
-    Ma scuzati acum , dar nu ma simt in apele mele . Intrati voi primii , ca doar e moda aia  . Cei noi la urma !
  Pe holuri se aude o voce cunoscuta , acea persoana discuta cu  dirigintele Kakashi . Acum se apropie , sunt la colt . Nu  se poate ! Fac ochii mari in acea directie si o zaresc pe Ari ! Ea se uita in directia mea si alearga inspre mine tipand .
-    Ari !
-    Sora !
-    Cat de dor mi-a fost de tine !
-    Nu ai idee cat de dor mi-a fost mie .
-    Ce-ai mai facut  ?
-    Eee , nu prea multe ...
-    Haideti domnisoarelor , intrati in clasa .  ne indeamna profesorul .
   Profesorul intra in clasa si noi doua  intram dupa el . Kakashi  incepe palavrageala , toti  cei din clasa se holbeaza la noi .  Privirile lor ma amuza foarte tare , de exemplu : o tipa cu parul roz se uita urat la mine , cea roscata  isi atinteste privirile iscoditoare asupra prietenei mele ,Ari  . Il vad pe Kisame facandu-mi cu mana , ii fac si eu cu mana .
-    Nu tie  ! striga el .
-    Da-te naibii ! raspund eu si toti incep sa rada  , se pare ca proful nu tolereaza injuraturile .
-    Ai incurcat-o ! spune din a doua banca , Hidan .
-    Tu vorbesti ?
-    Gata , gata copii .  Sa revenim asupra subiectului propriu-zis  , Sora si Ari sunt elevele noi , asa ca as vrea sa nu fie oribilate din prima zi !
-    Prea tarziu domn’ profesor ! exclamam noi doua si clasa incepe iar sa rada  si Kakashi .
    Sa dam pe pauza putin sa va explic anumite chestii  .  Dupa cum v-ati dat seama , Ari este cea mai buna prietena a mea , ea imi stie toate secretele , inclusiv cel al slujbei mele murdare .  Numele ei e prescurtare de la Arishima , ne-am cunoscut  pe vremea cand eram asasina . Fetita asta intra mereu in probleme si eu o ajut mereu sa iasa din ele .  Acum din nou pe play !
-    Bine , bine fetelor . Prezentati-va putin ! spune profesorul stergandu-si lacrimile .
-    Eu sunt  Tanaka  Arishima  , dar puteti sa imi spuneti Ari . Am 17 ani , sunt cu capul in nori  si mai mereu plictisita , imi place ...

  Eh , si de aici , Ari isi spune toata viata , din stadiul de mormolog pana la stadiul de broasca  in toata puterea cuvantului . Eu  ma mai uit prin clasa si observ un grup de baieti . Figurile lor imi par familiare , scormonesc putin prin creierasul meu si se creeaza conexiunea . Ii fac semn lui Hidan sa se uite la tipi  , el se uita si nu intelege ce vreau sa spun . Dupa doua secunde de stat nemiscat , Hidan isi da seama .  Cu tipii aia am fost noi la intalnire , mai stiti ?
-    Sora , prezinta-te si tu ! spune profesorul , dar  degeaba , eu sunt atenta la tipii aia  care ma studiaza .
-     Aa ,da ?! tresar  putin si cei trei din spate incep sa rada  . Eu sunt Hayashi Sora , am 17 ani  si imi place sangele . toata lumea s-a oprit din ceea ce facea .  Ce ? Am spus ceva gresit ?
-    Nimic , ia uita-ti cat e ora ! Trebuie sa va asez in banci , dragele mele . Sora , tu o  sa stai langa cel blond , Daiki .  Tu , Arishima o sa stai  langa Taiki , cel roscat de acolo din fundul clasei .
-   


-    Domn profesor , eu nu vreau sa stau in  fundul clasei ! se rasteste Ari .
   Deidara se uita la Daiki asta  si maraie usor  , dar tot il aud . Oare o fi gelozie din partea lui ? Interesant  .  Ma pun langa blond  . De ce Dumnezeu imi da numai  papusi  blonde ?  Tipul se holbeaza la mine , eu imi indrept privirile in alta parte .
-    Nu te cunosc de undeva , papusa ? vorbeste lighioana asta .
-    Nu cred   , altfel ai fi fost mort  ... soptesc eu .
-    Sa stii ca te- am auzit , dar imi plac fetele ca tine .

-    Just shut up !
  Profesorul  ne preda si manualele , ne da niste sfaturi in legatura cu scoala , cu igiena corporala , de parca ne-ar interesa .  Azi este cea mai scurta si frumoasa zi la scoal , numai doua ore ! Eh , asa e in prima zi , ca dupa  o sa inceapa calvarul .  Ma ridic din locul  meu si ma indrept catre Deidara ,Kakuzu si ceilalti .
-    Sora , nu pleca inca  .. se aude vocea unui cretin
-    Pa ! raspund scurt .
-    Nu vrei  sa vi pe la mine ? ma intreaba Daiki .
-    Nu  sau daca ma gandesc mai bine , spun eu aproape tipand , mi-ar face placere sa vin . Dar am program cu Ari , poate alta data .
-    Poate veni si ea !

    Deidara ne-a auzit conversatia si  face ochii mari , oare o fi gelos ? Ramane de vazut ...


Apropo , scuzati pozele , dar nu am gasit unele mai bune , asa ca le-am pus pe astea mai vechi , care probabil au mai fost la alte ficuri , tot de-ale mele .

Modificat de MaryLoveEverybody (acum 12 ani)


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
Haruka Miyura
Greieraş

Din: Tokyo
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 105
Ador acest capitol !


    Deidara e gelos , sau doar e imaginatia mea ? 

    Astept cu nerabdare urmatorul capitol !

   Spor la scris  .


Kiss :*


_______________________________________
Oguri Shun ~ Toma Ikuta ~ Jang Geun Suk  

Are mine .Capiș? Să te caramelizez dacă nu!




pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Daiki se da la Sora Uuuu
Ma intreb ce o sa iasa din asta :]]


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Mi se foarte frumos capitolul! Nu-i frumos ce face Daiki! Deidara gelos.... suna bine! Pune nextul repede!

pus acum 12 ani
   
toxicmedicinelov3
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 23
numi plc ficu fiinca am mai vazut ideea asta in multe locuri]
si nu mai ma acuza tu p mn ca plagiez ca nui delc adevarat


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Uuuu :>
Baieti noi ! Intr-un anumit fel . Deidara gelos , un ? ) In fine ... ai uitat sa dai indiciul mama ! Oricum ... astept nextul si vreau sa vad ce face Sora !! :X


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Mizuki
Căpşună

Din: DAAAAAA
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 648
Nu pot sa-ti spun in cateva cuvinte si sa fie de ajuns sa intelegi cat de mult imi place ficul tau.    Pur si simplu il iubesc! De-abia astept sa citesc nextul... Sa vezi ca nu mai am rabdare.
Si Deidara gelos? O.O Imi place. Si imi place si felul in care se comporta in acest fic. O, doamne! E asa dragut! 
Stiu ca e aproape 2 sau 2, cat o fi, dar oricum nu m-am lasat pana nu am citit tot ficul. 
Spor la scris! Daca poti anunta-ma si pe mine cand pui nextul. 

Modificat de ioana_georgiana (acum 12 ani)


_______________________________________
Lawliet, Beyond Birthday, Deidara, Nobuo Terashima, Allen Walker, Ichiru Kiryuu, Chrono, Lavi, Light, Kisshu, Aidou, Kakizaki Kokera, Damore, Yuujirou, Yoshitsune, Lorian Kukabara, Leo Aoi, Konoha and Suwa ~ Kwon Ji-yong, Kan, Boyfriend, Sebastiano Serafini, Kenichi Matsuyama, Hongo Kanata, Tatsuya Fujiwara and Exo-M ARE MINE!  The gazette, On/Off, Diement, Dolore, Royz, R-shitei, Alice Nine, Ayabie, Diaura, Screw, SuG and Blood ARE MINE! Kagamine Len, Kamui, Kaito, Leon and Hiyama Kiyoteru, Kasane Ted, Sora Suiga, Defosuke, Kuru Utaune, Ren Ikune, Sai Yurika, Merum, Miki Yukine, Tatsune Riku, Kamirei Fukkirei, Satsuki Kagene, Subaru Kyooteru, Taizo and Yu ARE MINE!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Am venit intr-un sfarsit cu nextul ! Mai are rost sa-mi prezint umilele mele scuze pentru intarziere ? Pai nu , dar imi cer scuze pentru capitolul mic , dar am considerat ca nu mai sunt prea multe de spus aici . Deci , celalalt capitol s-ar putea sa fie mai lung . Nu promit nimic , ca nu imi tin mereu promisiunile !


                                          Capitolul   9

                               -    Have fun –

  Daiki m-a luat pe sus pe mine si Ari , fara sa ne lase alta optiune decat sa acceptam invitatia lui. Asa ca , am decis sa mergem si sa vedem ce se afla in spatele intentiilor acestui baiat. Desi ma cam enerveaza stilul lui de a fi , am sa ma prefac ca nu imi displace.  Ce nu pot ignora este puterea cu care ma strange de mana si ma taraie pe holurile liceului ca apucatul. Sa fac ceva !
-    Vrei sa ma dezmembrezi sau ce ? Ia-o mai incet !
-    Hai , Arishima nu trebuie sa fie departe , am vazut cand a iesit pe usa !
-    Doamne , ce-i cu graba asta ? intreb , dar nu mi se raspunde prin vorbe.
  Ma  zguduie putin , zambind  frumos. Ma impinge spre peretele din spatele meu. “ Pff , vechea poveste cu impinsul si sarutatul , bleah , mi se face scarba de cliseele astea !”  , sentimentul asta de profunda “ scarba “ , imi trece prin minte cand vad , simt pe propria piele asemenea chestii. 
-    Nenea ! Ti-a mancat pisica limba sau ce ? Ori  ti s-a blocat pc-ul ? Pamantul catre idiotul din fata mea !
-    Hai sa mergem ! mi-a soptit  facandu-mi cu ochiul.
  Am coborat scarile si am ajuns la parter , unde Ari mergea linistita , vorbind cu Deidara. Oare ce are de vorbit cu el ?
-    Aici erati ! Ari  draga , trebuie sa vi cu noi ! spune senin Daiki , in timp ce eu si cu Deidara ne aruncam priviri intrebatoare.
-    Pentru ?
-    Ai sa vezi !
  A insfacat-o si pe prietena mea si ne-a bagat in limuzina lui , m-am uitat in urma la Barbie. Parea trist . Ma bucur !  Totusi l-am ignorat ca sa nu sar din masina si sa il imbratisez. M-am uitat pe geam , fara sa zic nimic. Ari parea dezorientata si atat.  Cand am ajuns , Daiki ne-a  spus sa ne facem comode. Pai cum sa nu , daca e asa luxos si “ bengos “ aici ? Sufrageria este  jumatate din sala de sport , peretii sunt albi , slab luminati de neoane violet , tablourile de pe pereti sunt in tonuri variate de albastru , canapeaua  este gri. O plasma  este “ implantata” , ca sa zic asa , in perete.

-      Ei bine , asta da lux ! Esti de acord cu mine , Ari ?
M-a aprobat si am continuat sa admiram imprejurimile pana Daiki s-a ivit de dupa colt cu niste costume foarte ciudate.
-    Uitati , fetelor ! Azi o sa “cosplayim” ! ne spune nebunul asta zambind , evident , nebunesc !
-    Um , nu ti se par cam ciudate ? Adica eu nu am mai facut asa ceva si ... , ii reteaza vorba tot nebunul.
-    Imbracati-va , va spun eu , o sa va placa ! Uitati acolo .
Ne arata  o cabina de proba , peretii tot albi , o singura oglinda pe unul din pereti .
-    Haide  Sora ! imi face cu ochiul  Ari , ce e si cu privirea ei ?
~ Dupa o sesiune de probat haine , inca in dressing ~
-    Asta va convine ? intreb  nervoasa . Desi  ma simt cam ciudat si seman cu o mireasa !

Ari ridica sceptic din spranceana , 
-    Hai ca iti sta bine ! Da de mine ce spui ? Hmm ?

Am fluierat-o pe gagica asta .  Dintr-o data s-a auzit soneria de la usa. Ari s-a oferit sa deschida , desi ar fi durat ceva ani sa ajunga la intrare , lasandu-ma cu Daiki. Tipul e nebun , nebun va spun !Cum sa ramai cu el intr-o camera asa ... mica ! Probabil singura de acest fel din acest conac.
-    Eh , cine sa fi –e !? incep o discutie , ma asez pe canapea si imi frec palmele de coapse , ticul meu de cand ma stiu.
-    Nu stiu , tu cine crezi ? se  pune pe canapea .
-    Habar n-am . se trage mai aproape de mine .
-    Nici eu . iar se apropie , epica faza !
-    Ma urasti ?
-    Nuuu , de ce ai crede asta ? am mintit , evident
-    Atunci sa casatorim ! m-a ridicat de pe canapea si m-a impins din nou pe perete . Am pregatit totul deja ! Am chemat preotul , prietena ta ne va fi martor , la fel si menajerul. Doar sa spui “ da “ !
-    Ceeee ? What the ...
Nu apuc sa injur mai departe , ca il vad pe Deidara cum da buzna peste noi. Ce cauta el aici ? Sunt la camera ascunsa ?
-    Ia mainile de pe femeia mea !  Acum ! ma ia de mana si ma trage inspre el.
-    Femeia ta ? Ia stai putin ! Nu sunt femeia nimanui !
-    Atunci ce faceai aici ?
-    Aaa ,pai ... sincer ? Nu stiu . i-am raspuns fastacita .
-    Se casatorea cu mine , asta pana ai intervenit tu ! a raspuns Daiki , infuriindu-l pe Deidara.
S-au luat putin la ciufuleala , si-au dat niste pumni , am intervenit si i-am despartit. Am tipat la ei si au incetat .
-    Deidara , nu suntem impreuna ! Daiki , nu te plac , te urasc mai mult ca orice persoana ! Acum v-ati lamurit ? Intrebari ?
Au cam ramas muti , nu se  asteptau  la asta !
-    Imi pare rau  , dar plecam , haide Barbie ! am strigat si am plecat acasa .
  Am mers pe strada imbracata in rochia de mireasa , ca na , nu mai aveam cum sa ma schimb in casa bogatasului. Norocul meu ca era tarziu si nu m-a vazut multa lume , doar  fustangii de adolescenti si m-au cam fluierat. Dar Barbie  a marait la ei si i-a indepartat. Acum suntem aproape acasa , linistea e mormantuala si curiozitatea criminala . Asa ca , l-am intrebat :
-    De ce ai avut acea iesire ?
-    Sarah , eu ... nu stiu cum sa-ti spun , eu ... ah ,e un moment jenant.

S-a inrosit si si-a dus mana la ceafa , semn al stresului . El e singurul care ma numeste Sarah , nimeni nu mi-a spus vreodata asa , nimeni !
-    Eu te iubesc ! m-a imbratisat si m-a sarutat  tandru pe buze.
  Aud alte fluieraturi si urlaturi .
-    Hei porumbeilor ! Deja v-ati casatorit ? Nu credeti ca va cam grabiti ? Hei , nu ne ignorati ! Ne auziti ?
  Da , astia sunt  prietenii nostri , Pain , Tobi si Hidan , treji probabil din cauza prea multor energizante. Ne-am despartit din sarut si Deidara m-a luat in brate , ca un adevarat mire ! Cam ciudat pentru mine sa  vorbesc asa , dar asa s-a intamplat !
-    Ia uita-te la ei ! Ce-s cu hainele astea , Sora ? intreaba toti .
-    Poveste lunga...


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 11 ani
   
Mizuki
Căpşună

Din: DAAAAAA
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 648
Doamneee ce-am ras!    Femeia mea? Oh, si Dei ce s-a rusinat! Da' a facut urat cand a vazut-o pe Sora, iar Daiki cica era pe punctul de a se casatori cu ea?  Mor de ras!    Ce capitol atat de frumos, minunat si amuzant! Nu mai am cuvinte!    Dei o iubeste... Ce draguuuuut!    Faza de la sfarsit cu rochia.... Oh, ma intreb la ce se gandeau ei in legatura cu rochia? Sa se marite Sora?? Nici gand!    Astept cu nerabdare nextul ala! Ca de obicei mi-a placut si acest capitol. Spor la scris in continuare!

_______________________________________
Lawliet, Beyond Birthday, Deidara, Nobuo Terashima, Allen Walker, Ichiru Kiryuu, Chrono, Lavi, Light, Kisshu, Aidou, Kakizaki Kokera, Damore, Yuujirou, Yoshitsune, Lorian Kukabara, Leo Aoi, Konoha and Suwa ~ Kwon Ji-yong, Kan, Boyfriend, Sebastiano Serafini, Kenichi Matsuyama, Hongo Kanata, Tatsuya Fujiwara and Exo-M ARE MINE!  The gazette, On/Off, Diement, Dolore, Royz, R-shitei, Alice Nine, Ayabie, Diaura, Screw, SuG and Blood ARE MINE! Kagamine Len, Kamui, Kaito, Leon and Hiyama Kiyoteru, Kasane Ted, Sora Suiga, Defosuke, Kuru Utaune, Ren Ikune, Sai Yurika, Merum, Miki Yukine, Tatsune Riku, Kamirei Fukkirei, Satsuki Kagene, Subaru Kyooteru, Taizo and Yu ARE MINE!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


pus acum 11 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Daiki chiar ca-i nebun! Sa se casatoareasca?!Reactia Sorei am avut-o si eo :]]
Bine ca a aparut Deidara ca altfel cine stie ce se intampla :]]
Mi-a placut faza cu "femeia mea",a fost tare 


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 11 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Capitolul 10

[Sora P.O.V.]
De la incidentul cu Daiki și căsătoria lui, au trecut două luni. Ceea ce înseamnă că iarna și-a făcut apariția. Ziua mea a trecut, acum am 18 ani. Am primit un telefon drăguț, nu de ultimă generație.Mă simt mai matură? Poate că da, poate că nu. Sunt împreună cu Deidara încă din ziua ”incidentului”.  Din fericire, nimeni nu a suflat un cuvânt nimănui, deci nu se va ști de incident, dar chiar și așa, nimănui nu i-ar păsa de ceva ce s-a întâmplat de mult.
                         În acest moment stau în camera mea, singură. Ceilalți sunt la cumpărături și din moment ce eu dormeam, au decis să mă lase singură. O să dea o petrecere ”în plus”, pe lângă cea de Crăciun și An nou. Eu nu voi participa, mă simt cam rău. De fapt, sunt așa de câteva zile. Nu am mai simțit așa ceva până acum...atâta durere. Ahh! Oprește-te, stomacule! Mă iau apele, pff ce cald e!
-    Cineva? Ajutor? Întreb sfioasă, dar nu mi se răspunde.”
”Deci nimeni și nimic. Doar durere...”
    Dacă mă doare capul și am amețeli, ce ar trebui să fac? Să beau ceai? Să stau în pat? Ziceți și voi o metodă, cumva, ceva să scap de durere! Mă lipesc cu spatele de perete, lăsându-mă în jos. De ce e așa cald aici? Este iarnă, dar nici chiar așa!
     În căutarea mea disperată de a scăpa din acest iad, mi-a trecut ceva prin minte. Să-i sun pe băieți (știu că, Konan e fată, dar dacă predomină masculii, ce să-i faci?). Da, asta s-ar putea să fie o idee bună dacă mi-aș găsi telefonul.
”Parcă era pe aici, unde a dispărut? Nu mă joc bambilici, n-am chef de așa ceva. Hai telefonule!” Așa mi-am strigat telefonul până am dat de el. Era în buzunarul de la pantalonii de ieri. Tipic...n-am ce-i zice. Acum să caut în agendă numărul lui Konan. Ce să mai caut? S-a dus bateria! Mamă, ce noroc pe mine.
  Ridică-te, ia încărcătorul. ”Stai, ceva e putred aici! Mai întâi, unde e încărcătorul? Nu poate fi în aceeași pantaloni unde am găsit telefonul. Ar fi prea ciudat!” . Scotocesc prin tot dulapul de haine, prin birou și prin coșul de rufe. Nimic! Ah, fir-ar! Iar încep migrenele! Opriți-vă! Simt cum aerul cald de interior îmi devorează inima. Trebuie să scap de aici! Acum m-am dus pe ușă, drept în camera lui Hidan. Încărcătorul!! Mi-a folosit încărcătorul! Nesimțire!! Minte bolnavă! Dar nu-l pot pedepsi acum, nu sunt în formă bună și nu-l pedepsesc cum ar trebui.
      Iar încep! Doamne, fă-le să se oprească! Parcă ar fi clopotele de la biserică, unde am mers când eram mică. De aș scăpa de asta! Îmi pun telefonul la încărcat, cu greu, pentru că burta îmi da niște junghiuri de nu se poate! Să apelez odată!! Mă mir cum de mai am putere să mai gândesc ceva. A, ia stai! Gata! Stingerea în 3... să apăs pe apelare... 2 să mă țin de ceva...1 am apelat! M-au trecut apele, sunt fleoașcă, dar mă pot odihni pe podea până își cară pretenașii fundurile aici...

[ Konan P.O.V.]

   Suntem în supermarket. Eu la casă, aștept la rând, iar Deidara și Kisame țipă și cântă pe undeva prin magazin. Nu mă întrebați ce sau de ce, că nu știu limba lor. Deidara s-a schimbat, era omul din umbră. Acuma e mult mai de gașcă, poate este din cauza Sorei? Nu știu.
-    Konan, unde-s banii? urlă Pain de la ultimul raion, cel cu detergenți.
-    Tu știi să nu țipi?
  Țip și eu la el, că doar trebuie să dau exemplu, nu? Am mai fi continuat dacă nu ajungeam la casă. Am început să pun cumpărăturile pe banda rulantă, dar mi-am auzit telefonul și am lăsat restul în grija celorlalți. Este Sora!
-    Alo da?
Am întrebat în timp ce casierița punea ea însăși produsele noastre pe bandă, că anume bădărani nu știu bunele maniere. Mai spun odată  ”alo”, dar nu mi se răspunde. Am închis telefonul și am înaintat înspre casa de marcat. Ce să vezi acolo? Kisame și Kakuzu se certau pe o sticlă de cola. O fâțâiau de la unul la altul prin fața casieriței. Săraca femeie, de ar putea fugi...
-    Am zis nuuu! țipă Kakuzu care trage sticla spre el.
-    Hai măi, ce contează acolo încă o sticlă de suc? se milogește Kisame, trăgând sticla la el
-    Costă mulți bani!! Și nu sunt ai tăi ăia pe care îi dai. Știi cât a crescut chiria?
S-au jucat de-a hâța-hâța în fața noastră cu sticla până ce Pain a venit la ei și i-a despărțit. Aleluia! Am plătit cumpărăturile și am ieșit urgent din supermarket. Nu de alta, dar cu un gardian solid nu te poți pune, indiferent de câtți mușchi are Pain. Mă pun la volan, iar ceilalți se îngrămădesc în spate. Încep să țipe ”aa, mă doare” ”a dă-ți fundu mai încolo” ”a, mă jefuiești!” ”aa, ce caută mâna ta acolo?”. Dar se potolesc cum Pain țipă la ei. În sfârșit pornim, dar nu fac vreo 10 metrii cu mașina că Tobi țipă.
-    Aaa! Konan-chan, întoarce!
-    Ce e, Tobi? întreb plictisită.
-    E urgent! Nu întreba.
-    Tobi, eu știu ce mult gândești tu și dacă chiar e ceva important, atunci... dar nu termin că mă întrerupe din nou.
-    Este important!
  Oftez dezamăgită și ne întoarcem la supermarket. Oricum nu aveam mult de parcurs. Tobi se dă jos și merge înspre cărucioare, bagă o fisă și ia din coșul nostru o revistă. Scoate fisa, lasă coșul acolo, se întoarce zâmbind și țopăind, iar în timp ce merge OMG!! Nu-mi vine să cred! Are o revistă hentai.
-    Tobi, aia e a ta? Întrebăm toți, râzând, atunci când intră în mașină
  Individul se uită la Itachi. Itachi dă aprobator din cap apoi spune:
-    A mea.
  Am încetat din a mai râde fiindu-ne frică de frații Uchiha și pornim spre casă. În sfârșit! Deidara îmi cere tellefonul și o apelează pe Sora.  Se albește la față și devine in ce în ce mai agitat. Închide telefonul, căci am ajuns acasă și mergem cu grijă pe zăpadă până în casă. Deidara scotocește prin toate camerele și se oprește în a lui Hidan. Sora era întinsă pe jos inconștientă și incredibil de albă la față!!
-    Sarah, te simți bine? Spune ceva! Deidara încearcă să o ajute, dar parcă ar dormi.
-    Trebuie să o ducem la spital!
  Deidara a luat-o delicat în brațe și a dus-o până în mașină. De acolo am luat-o la goană înspre spital. Am mers cu ea la urgențe și i s-au pus perfuzii. A fost dusă în sala de consultație. Între timp, Deidara se fâstâcea, se plimba de colo până colo. Părea frustrat. Dar dacă mă gândesc mai bine, toți suntem frustrați. Ne-am atașat de Sora și nu vrem să i se întâmple ceva.
-    Trebuia să am grijă de ea! Știam că se va întâmpla una ca asta! Știam!
  Păpușa blondă se autoînvinovățește și iar se fâstâcește.
-    Deidara, noi toțî suntem de vină. Nu am luat-o cu noi și nici nu am lăsat pe nimeni cu ea. Îl îmărbătează Pain, bătându-l pe umăr.
-    Dar eu sunt iubitul ei, cum am putut face asta? Dacă, dacă...
  M-am ridicat de pe scaun și i-am plesnit o palmă care a răsunat în tot spitalul. Toți și-au întrebat privirile înspre noi, dar nu au zis nimic. Deidara și-a dus mâna la obraz, privind gresia albă, de spital.
-    Mulțumesc, Konan.
-    Cu plăcere.
S-a așezat pe scaun și i-a lăsat pe Kisame și Kakuzu să se învârtă, ciocnindu-se la fiecare trei secunde. Așteptăm și așteptăm. M-am dus până la tonomatul de cafea, înapoi, din nou la tonomat și așa mai departe. Lumea din spital se evaporase după o oră. Când o parte din noi au ațipit, doctorul a ieșit din camera unde era Sora.

[Deidara P.O.V]

  Ne-am strâns toți în jurul lui, așteptând ceva.
-    Prietena voastră e bine...
Am răsuflat ușurați.
-    Și nu prea, a continuat doctorul.
-    Cum adică? întrebăm toți.
-    Presupun că nu știați, dar prietena voastră are o boală care îi ”mănâncă” sângele.
Ne-am uitat cruciș la el. Ce naiba? Părem proști? Ce fel de termeni folosește? În loc să spună ca doctorul, termenii d-ăia pompoși, el folosește cuvinte de grădiniță? Auzi tu, ”mănâncă sângele”!
-    Și cum o putem ajuta?
-    Trebuie să vedem care dintre voi are sângele compatibil cu al ei și vom face transfer.
În secunda următoare, toți ne-am aliniat în fața doctorului.
-    Cei care au fumat vreodată nu pot dona sânge, asta i-ar fi fatal. La fel și pentru cei care au băut recent sau foarte des.
Din fericire, nimeni nu a băut (ultima petrecere la care s-a băut a fost de ziua Sorei) sau fumat vreodată. Deci probleme în acest caz, nu există!
-    Suntem toți în regulă! am zis.
-    Foarte bine, vă poftesc în sala de donat sânge.
Am intrat pe rând în sală, iar după ce am terminat toți, ne-am așezat din nou pe aceleași scaune, așteptând ceva, o veste. Aceeași chestie! Iar învârteli, iar fâstâceli, numai că de data asta am mers după cafea, nu doar m-am prefăcut. Am așteptat, am așteptat. S-a făcut ora 22. Când naiba a trecut așa? Încă așteptăm... . Ceasul părea că fugea, iar câteodată se mai oprea și iar o lua de la capăt cu ticăitul acela infernal. Era vreo 12 noaptea când am auzit altceva decât ceasul, anume ușa! A venit doctorul. O parte din noi l-au auzit, dar alții au rămas adormiți. Ne-am strâns în jurul doctorului, din nou.
-    Transfuzia a avut succes, prietena voastră este în afara oricărei primejdii.
Am răsuflat ușurați.
-    Dar...
Omul ăsta vrea să ne omoare?
-    Dar ar fi ceva ce aș vrea să vă spun. Studiind un timp probele de sânge, am desprins o informație ce s-ar putea să vă mire și nu prea mult. Acum depinde de dumneavoastră.


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 11 ani
   
Crow.
Critic

Din: Akatsuki Hideout
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 143
Super tare! Il ador! Abia astept sa vad continuarea...Oare ce se va intampla cu Sora?
Anyway...e super tare!Tine-o tot asa!

Modificat de tobiisagoodgirl (acum 11 ani)


_______________________________________
Doom approaches in red clouds.
Itachi , Minato, Menma, Jazz, Ratchet, Soundwave and Megatron ARE MINE! :>
*click them, click them!! ^^*

Natsu, Gajeel, Laxus, Sting, Rogue. OMG OMG OMG <33333

pus acum 11 ani
   
*****Piersicuta*****
Membru

Din: Orasul Ascuns in Roua
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 73
Este insarcinata cu Deidara?! Sau... sau ii spune a cuie este sora! OMG! Baga repede nextul!

_______________________________________





Madara Uchiha, Obito, Kanda, Lavi and Tiky Mikk  Are MINE!

And Marina! -Tobiisagoodgirl!^^


pus acum 11 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Mi-e frica , mi-e frica  . . . nenea doctor spune odata vestea aia ! Si tu mami pune next-ul mai repede ca te bat daca nu 
Oh, da  . . . scuze , scuze, scuze,scuze,scuze,scuze,scuze,scuze,scuze,scuze,scuze,scuze,scuze,scuze ca nu am mai dat un comentariu de ceva timp .
Bafta cu scrisul am prins gustul bun al cititului   


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 11 ani
   
Reën♥
Greieraş

Din: Konoha
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 110
Deci Mary, ai un fic genial...adu odata next-ul ala ca mor de curiozitate:]]...si..cine e fratele Sorei..hai te rog eu mult spune-mi:]]
Oricum, astept continuarea care sper ca o vei pune repedeeee...pana atunci..vad eu ce fac:]]
Bye bye


_______________________________________




Sasori♥, Kei and Ryuu are mine! So, stay away!!!
Timm`, Haru, Ralu, Marina (Crow), Denisa (Crazy.killer), Lulu (Psychňpath), Mary (Ofelia~) and Ioana (Enderlicht) are MINE!^^So, stay away!

pus acum 11 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Oh, nu disperați! Am venit cu finalul sper să vă placă, deși e cam deplasat


[Konan P.O.V]

-    Transfuzia a avut succes, prietena voastră este în afara oricărei primejdii.
Am răsuflat ușurați.
-    Dar...
Omul ăsta vrea să ne omoare?
-    Dar ar fi ceva ce aș vrea să vă spun. Studiind un timp probele de sânge, am desprins o informație ce s-ar putea să vă mire și nu prea mult. Acum depinde de dumneavoastră.

Și-a luat inima în dinți și scoțând o foaie din buzunarul halatului alb, ne-a recitat ca pe o poezie, următoarele:
-    În urma probelor recoltate de la fiecare dintre cei prezenți astăzi, am avut umila surpriză de a afla un lucru. Hidan, este aici? Așa, între domnișoara Sora și domnișorul Hidan există o legătură.
Nu am mai rezistat ca doctorul să spună ceva și am sărit la gâtul lui Hidan.
-    Ce i-ai făcut, satanistuule?
-    Calmați-vă domnișoară, vroiam să spun că pacienta, împreună cu dumnealui sunt frați.
L-am lăsat ușor pe Hidan, se lovise puțin, dar nu asta conta acum. Fără să anunț unde mă duc, am sunat-o pe Ari și m-am îndepărtat de grup. Băieții păreau destul de uimiți de veste, la fel ca mine.
Ari răspunde.
-    Da?
-    Ari, Konan sunt, prietena Sorei, vroiam să te anunț că i s-a făcut rău și că a fost dusă la spital.
-    Și mie de ce nu mi-ați spus înainte? a sărit repede, bineînțeles, era îngrijorată.
-    Nu am vrut să-ți faci griji, dar acum totul e bine.
-    Mulțumesc Domnului!
Nu i-am mai spus de vestea cea mare, am hotărât că Sora trebuie să-i explice. Am salutat-o și m-am întors la grupul meu. A urmat încă o așteptare de o oră până Sora s-a trezit. Deidara a fost primul care a intrat la ea.

[Sora P.O.V]

Imediat ce am simțit vitalitate, mi-am deschis ochii. Am văzut tavanul alb. Nu știu unde aș putea fi. Simt prezența cuiva. Acel cineva mă ține ferm de mână. M-am uitat în stânga și l-am văzut pe Deidara. Stătea lângă mine.
-Cum te simți? m-a întrebat.
-Mai bine. Sunt la spital? M-ați adus voi?
-Da, ai leșinat în baie în timp ce noi eram la supermarket. Îmi pare rău pentru asta.   
-Nu trebuie să-ți ceri scuze, acum sunt foarte bine. Doctorul ce a spus? Când voi putea pleca de aici?
-Nu am aflat încă, dar...
A ezitat puțin în a mai continua.
-Dar sper să ieși cât mai curând de aici, vreau să fim din nou împreună.
I-am zâmbit, iar el m-a pupat părintește pe frunte. S-a încheiat și acest capitol. Peste două zile, doctorul mi-a eliberat o rețetă și m-am întors acasă. Am aflat că Hidan este fratele meu de mult căutat și m-am bucurat mult că mai am pe cineva din familia mea lângă mine. Mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă! Crăciunul venea cu pași repezi înspre noi și bineînțeles că nu am ratat niciun cadou! De la Konan o placă de păr, de la Kisame un acvariu, de la Itachi o pălărie cu coarne de ren (încă sper că e artificială ), de la Tobi o eșarfă verde. De la frățiorul meu, Hidan, am primit o lumânare în formă de craniu cu sânge. Iar de la Deidara am primit cel mai frumos cadou posibil! O vacanță în China. Știu, știu! Poate nu e așa departe și nici așa special, dar atâta timp cât este din partea iubitului meu, este destul. Vom pleca vara acolo, dar fără prietenii noștrii.

Author P.O.V

~Peste 5 ani~
17 Mai
Japonia

O casă mică cu un etaj și o grădină plină cu flori. Pereții exteriori ai casei sunt albi, iar acoperișul verde închis. În grădină este amenajată o masă mare la care stau 12 persoane. Capii mesei sunt Sora și Hidan. Apropo, Sorei i se spune Sarah, așa că, s-o respectăm și noi și să-i spunem Sarah.  Veneam pe aleea frumos pietruită. Ținta: casa mică albă pe care v-am descris-o. Deidara s-a ridicat în picioare și m-a ajutat să trec de câinele husky care păzea ușa.
-    Bine ați venit, doamnă...
-    Hannabi.
-    Bine ați venit, doamnă Hannabi.
Sarah s-a ridicat de jos și m-a poftit să stau jos.
-    Mă bucur că ați găsit adresa, doamnă Hannabi. începe ea cu un glas înduioșător.
-    Și eu mă bucur că am ajuns la timp. Sper că nu vă deranjez, văd că luați masa.
-    Nu este nicio problemă.
Am început discuția noastră despre cartea ce avea să fie scrisă și publicată de către mine. Nu are rost să vă spun toate detaliile pe care le-am stabilit și restul, căci pun pariu că nu vă interesează. Am decis să facem o plimbare împreună. Eu, Sarah și Deidara. Debea când s-a ridicat de la masă, am observat că dumneaei avea burtă.
-    Sunteți însărcinată? am întrebat.
-    Oh, vai mie! Am uitat să vă spun! Ei bine, da, sunt.
Deidara continuă nespus de fericit:
-    În luna a șaptea. Suntem foarte fericiți.
Își sărută soția pe frunte, în timp ce îi mângâie burtica și pe micuțul bebeluș nenăscut.
-    Sunteți atât de frumoși! Sper că va fi fată.spune eu, extaziat.
-    Sunt gemeni! Fată și băiat.
-    Mă simt cam lăsat la o parte. Aflu lucruri noi... nu sunt în temă deloc...
-    Nu este nevoie să vă rușinați, doamnă. a spus Sarah cu zâmbetul pe buze.


Două luni mai târziu, am aflat că Sarah a născut fată și băiat, exact cum au crezut. Erau în culmea fericirii toți! Nu doar tăticul și mămica, ci și prietenii de familie. Am aflat că voi fi nașă de botez! Fericire mare pe capul meu! Trebuie să mă gândesc la un dar pentru cei doi...

                                                                                                                                Sfârșit!
[img][/img]

Modificat de keepthefaith 2 (acum 11 ani)


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 11 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Aaaaaa Ce frumooooos !    Si pe bune , lumanare in forma de craniu ? :-L Cine sunt eu sa judec ? )
Dar totusi , superb fic-ul, imi pare rau ca l-ai terminat :| Mai vroiam :-L Exista vreo sansa de Sezon II ? :-"
Ne putem milogii ^.^
In fine , frumos . Unul dintre copii sunt eu :> Eu sunt fetita :> Iar tu esti Sarah si tata e Dei-Dei   
Sa speram ca vine si Sezonul II ! Cine e cu mineeee ? :>


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 11 ani
   
Reën♥
Greieraş

Din: Konoha
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 110
Ooo...ce frumos a fost..si acum pe bune, Hidan nu putea gasi alt cadou:]]...in fine:-j
Foarte frumos fic-ul, chiar e pacat ca l-ai terminat asa de repede...
Vrem sezonul II si speram ca o sa avem sansa sa il citim...
Pana atunci, bye bye^^


_______________________________________




Sasori♥, Kei and Ryuu are mine! So, stay away!!!
Timm`, Haru, Ralu, Marina (Crow), Denisa (Crazy.killer), Lulu (Psychňpath), Mary (Ofelia~) and Ioana (Enderlicht) are MINE!^^So, stay away!

pus acum 11 ani
   
Crow.
Critic

Din: Akatsuki Hideout
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 143
Deci...Am terminat si eu de citit.
Cum am mai zis (de fapt, nu am zis, dar ce mai conteaza? :]]), stiam eu ca Hidan e fratele Sorei!
Bestial sfarsit, imi place la nebunie!
Ma bucur ca ai reusit sa-l termini, si iti urez succes la terminarea celorlalte fic-uri la care lucrezi!


_______________________________________
Doom approaches in red clouds.
Itachi , Minato, Menma, Jazz, Ratchet, Soundwave and Megatron ARE MINE! :>
*click them, click them!! ^^*

Natsu, Gajeel, Laxus, Sting, Rogue. OMG OMG OMG <33333

pus acum 11 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Ce pot sa spun-SUPERB. De la inceput pana la sfarsit totul a fost minunat. Inca sunt in stare de soc, nu-mi vine sa cred ca s-a terminat. Cine se astepta? Eu cu siguranta nu. Oricum, felicitarile mele si noroc cu celelalte ficuri, sa le termini si pe ele. Hug >=D<

_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la