Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
blacksilk Profile
Femeie
23 ani
Buzau
cauta Barbat
23 - 45 ani
Lumea noastră Anime / Ficuri Originale / Who the fuck I really am? Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
Lene
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1113
Hii there! Am venit cu un nou fic facut in colaborare cu Black Rose^^ Sper sa va placa si sa il citit cu placere.
Genul ficului: Comedie, Romance, Drama

Ps: Ii multumesc Cristinei pentru bannerul facut^^ Este superb!

[center]
[/center]

Not me.

Capitolul 1.

Soarele lumina dincolo de fereastra acoperita de draperiile roz ale camerei mele. Ziua trebuia sa inceapa cu sau fata mine.
Nu vroiam sa merg la scoala, imi era frica deoarece trebuia sa incep o noua viata.
O viata in care eu nu aveam loc...
     ~~ In trecut ~~

Cat am asteptat ziua aceasta. Inima imi pulsa sangele in tot corpul, ma simteam in extaz pana cand am vazut tabelul cu elevi scolii..
Eu nu eram acolo. Invatasem tot semestrul pentru a ramane repetenta? Dar nu.. Nu ma gaseam in nici o clasa, nu eram acolo..
Am dat buzna in biroul directorului vrand s ail intreb ce s-a intamplat.
-Domnule, ma scuzati dar eu de ce nu apar pe table? Sunt destul de sigura ca am facut o cerere pentru acest liceu.
-Cum te numesti ?
-Harakumi Yuri.
-Hmm..Nu ai depus o cerere pentru liceul Amajuku ? Aici scrie ca dumneata te-ai inscris aici.
-Dar.. Domnule, acela este un liceu de baieti, va asigur ca nu am depus nici o cerere.
-Domnisoara, aici asa scrie, daca dumneata spui alt ceva, noua nu ne pasa atata timp cat nu esti stundenta legitima in aceasta scoala. Va rog sa parasiti clasa !
-Dar.. Dar...
-Nici un dar, nu ma fa sa chem paza !
Wtf ? Nu pot sa cred, nervi mei erau pe cale sa explodeze, incercam sa fiu cat de calma se poate. Chiar trebuie sa accept asa ceva ?

   ~~ In prezent ~~

Ma scol lenesa din patul meu mare. Urma sa fie o zi groaznica.  Dar nu aveam de ales... Trebuia sa imi continui studiile.. Chiar daca urma sa fie o scoala de baieti. Nu ii pueam spune mamei asa ceva... Daca va afla, va crede ca sunt oncompetenta si ca nu fac fata la nimic. Se va ivi un scandal monstru..

-Yuri ! Grabeste-te, sa nu intarzi la scoala !
-Da, vin imediat, mama !
Cobor repede treptele si o sarut pe mama luandu-mi ghiozdanul de pe canapea.
Strada era plinca de copii ce se duceau fiecare in directia lui. Prima zii de scoala urma sa fie una minunata, dar nu si pentru mine.
Locuiam la o distanta mai mare de oras si va trebui sa stau la camin, toate lucrurile mele erau duse deja in noul meu dormitor in care voi locui impreuna cu un coleg de camera. Dar gandul ca va trebui sa imi impart camera cu un baiat ma infiora.
Odata ajunsa in statia autobuzului imi caut prin buzunare biletul dar nu il gaseam, disperarea era de nedescris, ce ma voi face acum ? Ziua de azi nu putea fii mai groaznica de atat.
Scartaitul rotiilor se faceau auzite si imi spuneau ca trebuie sa urc.
Uitandu-ma in jos urc treptele si ma asez pe un loc in spate. Mica incaprer miscatoare era plina de oameni, controlorul isi facea treaba, controla biletele pasageriilor, odata ajuns la mine, privirea mea era atintita impre picioarele lui.
-Domnisoara, biletul va rog !
-Poftim ? Intreb eu nestiind ce sa fac.
-Biletul !
-Uiteti, cred ca l-ai scapat pe jos. Un baiat blond imi intinse un billet capsat gasit pe podea.
-Trebuia sa spuneti ca am controlat pe aici, ma scuzati ! Se face auzit domnul controlor.
-M-multumesc. Soptesc eu cat se poate de incet.
-Cu mare placere. Imi spune baiatul afisand un zambet larg.
Uitandu-ma mai bine la acel baiat, observ frumusetea ce o afisa, parea asa de inocent si de frumos. Ochii lui nergi erau ca niste lacuri adanci si intunecate.
Ma puteam pierde in acei ochii.

[center]Personaje.
[/center]

Taemin: 



Yuri:



_______________________________________
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬



Click it. -->  <-- Click it.

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Un fic foarte interesant dupa parerea mea
Un baiat atat de bun,rar mai gasesti


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
Black Rose
Membru

Din: Respir aer de CONSTANTA, bby!
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 357
So, dupa o lunga-lunga-lungaa perioada de inactivitate revin si eu pe forum. Si  cu next´ul, deci merit pupici. :X )
Dueci, e primul meu fic, asa ca nu ma luati tare!
  ENJOY!

The Start

Capitolul 2 :


-Ai patit ceva? Ma intreaba baiatul mirat de privirea mea pierduta.
-Ahm, nu…Mi se mai intampla.

Da, minunat. Acum probabil crede ca sunt vre-o ciudata. Si, totusi… parca nu-mi mai pasa de asta, eram prea atrasa de chipul lui cuprins de un zambet dulce. Avea ceva special la infatisarea lui...

- Ahm, trebuie sa cobor. Mai vorbim ! ma intrerupse el din gandurile mele.

Fara sa mai apuc sa spun ceva, baiatul deja ajunse la usa. Inainte sa coboare imi trage o privire gen Elvis Presley cand spune « Ce faci, papusa ? » cu un ton d-ala de iti intoarce stomacul pe dos si imi face cu ochiul. Awwww, pe bune ? Suntem in secolul 21, fraiere !

Oftez lung din cauza dezamagirii pe care o observ la majoritatea partii masculine. Uneori imi vine sa cred faptul ca sunt niste extra-terestrii veniti de pe Marte, dar teoria care o insoteste este venirea noastra de pe Venus, deci imi anuleaza fiecare speranta de a gasi o explicatie logica a acestui fenomen inexplicabil numit “masculinitate”. Dar ce vroia sa spuna prin “Mai vorbim!”?! Nici macar nu-i stiu numele. Oamenii astia… De ce nu m-am nascut si eu animal ?

In timp ce ma gandeam la “complicata” dilema rotesc biletul de colo-colo si observ ceva ciudat la el. Ma uit mai bine si vad un id de messenger scris pe spatele acestuia.

- Aaaaaaa... rostesc eu cu voce tare atragand privirile celor din jur.

Mi se intampla des sa gandesc cu voce tare, dar de-a lungul timpului m-am obisnuit si pur si simplu m-am acceptat asa cum sunt fara sa mai judec pe cei ce ma judeca. Altfel n-as fi cu nimic mai diferita de ei si m-as victimiza singura ca o proasta. Asta e, de mica am fost considerata o ciudata chiar si fara motiv.
N-am inteles niciodata de ce, insa asta nu conta cand oamenii din jurul tau se purtau cu tine de parca ai fi fost un monstru. Te intrebi neincetat cu ce ai gresit si vrei sa schimbi asta. Dar de la a vrea la a face este drum lung, oricata ambitie ai avea. Nu depindea numai de tine. Trebuia doar sa zambesc si sa ma gandesc ca : « ORICAT DE REA ESTE LUMEA, NU TREBUIE SA DEVII CA EA ! »
Asa am crescut si nu m-am destainuit niciunui om din viata mea. La trei sferturi din ei nu le pasa si celalat sfert e bucuros ca ai astfel de probleme. Deci conluzia este ca esti singura persoana in care te poti increde, inca… Cum zice Paler: « “Viaţa nu e o operă de artă. E, mai degrabă, un bazar în care găseşti de toate, inclusiv nimicuri. » Dar uneori ai nevoie de nimicurile alea mai ceva decat propria-ti inima. De ce? Pentru mine este inca o enigma...

Ca de obicei, ma pierd in gandurile mele, obisnuita de acea " interventie divina " care ma trezeste la realitate exact la timp. Brusc, soferul pune frana si capul meu se izbeste puternic de scaunul din metal din fata mea. Mda, n-am zis ca acele " interventii " sunt si blande. Trag o injuratura printre dinti si ma indrept spre usi. Statia se afla exact in fata liceului.

Priveam cu dezgust cladirea din fata mea. Si nu pentru ca era urata, dimpotriva, era o cladire pe gustul meu. Mare, cu 3 etaje si o curte imensa plina de copaci inalti ce nu lasau sagetile soarelui sa mangaie solul. Eram dezgustata de faptul ca va trebui sa imi petrec 4 ani alaturi de cele mai « nobile » specimene ale naturii prefacandu-ma ca sunt una de-a lor. Pardon, mai bine zis " unul ".
Ma incrunt oftand pentru a ma descarca si ma concentrez in gasirea unui loc in care sa ma deghizez in baiat.
Un zambet imi cuceri fizionomia de parca mi se aprinse beculetul de deasupra capului. Baia ! Da, baia ! Problema este ca nu stiu unde se afla. Fuck ! Si cum ma furisez fara sa nu ma vada nimeni ? Fie ce-o fi.
Intru pe usa imensa din fata liceului si sunt surpinsa de multimea de baieti in jurul meu. Toti se uitau la mine de parca n-ar mai fi vazut o fata in viata lor. Simteam cum vorbesc despre mine, dar nu puteam sa-mi dau seama ce spun. Nervii imi erau la FINISH si imi venea sa explodez. Cum as putea sa-mi petrec cea mai frumoasa parte a tineretii in ca*atul asta de liceu?

Mergand nervoasa pe hol si incercand sa gasesc baia dau peste directoare. O femeie inalta, roscata, supla care iti atragea privirea imediat si… WTF ?! Nu-i dai mai mult de 25 ani.

- Imi cer scuze, doamna ! spun oarecum rusinata de incident.
Femeia se uita la bagajele mele si ma intreba nedumerita :
- Tu cine esti ? Stii ca acesta este un liceu de baieti, nu ?
Haide, Yuri ! Trebuie sa-ti vina o idee ! Gandeste, gandeste.
Dupa cateva balbaieli vocea mea rasuna tare si clar :
- Sunt sora lui Yuri Harakumi. Si-a uitat bagajele si am venit sa i le aduc.
Fata femeii s-a luminat facandu-ma sa rasuflu usurata.
- Desigur, probabil a plecat in camera sa. Da o privire pe lista cu repartizari. Este peste tot prin liceu, spuse femeia in timp ce se indeparta de mine.

Caut cu privirea foaia respectiva si cand dau de ea imi tintesc imaginar numele. Ma aflam in camera 100, etajul 3, cu un tip pe nume Kim JaeJoong. Ce?! Ultima camera? Ce-am facut, Doamne???


JaeJoong:

who the fuck really am? so, dupa perioada revin forum. si  next´ul, deci merit pupici. dueci, Membru

31KB

Modificat de Black Rose (acum 11 ani)


_______________________________________
 



MAMI and TATI  are MINE! : )))

pus acum 11 ani
   
Denii
Membru

Din: Constanta
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 83
Deeci...
Imi place!
Imi place chiar la nebunie.
Nu stiu cat de originala este ideea, insa eu personal nu am mai citit nimic asemanator.
Faceti o echipa foarte buna, aveti fiecare imaginatie si stiti cum sa descrieti in asa fel incat sa nu devina prea pompos/plictisitor/siropos/desprins de realitate.
Imi place ca apare si Taemin pe acolo, nu stiu daca e doar un personaj episodic, dar ma bucura prezenta lui ;D.
Abia astept sa vad ce se intampla pe parcurs, chiar m-ati facut curioasa.
Asadar, neeeext! =D

Aa, si... cand aveti timp, poate treceti si pe la ficul meu? (Daydreaming se cheama )
Ok, pa~pa si spor la scris amandurora.   

Modificat de Denii (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Uuu...cineva si-a facut deja prieten :> Daca i-a dat si id-ul atunci e bun!
Pff...viata asta...stiu cat de afurisita poate fi! ><
Ce repede i-a venit inspiratia!Bine macar ca directoare a crezut-o   
Cum o sa se descurce printre atatia baieti nu stiu :]] Dar stiu ca-i va fi foarte greu! o_o
Sper sa treaca cu bine de toate astea si sa nu fie descoperita prea devreme >w<


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 11 ani
   
Lene
Moderator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1113
Dupaaaa mult timp am reinceput sa scriu :3 Sper sa va placa <3


Am oftat apasator si m-am indreptat spre camera 100 de la etajul 3, camera in care urma sa imi petrec zilele de acum in colo… Speram sa am un coleg de camera nepasator, care sa isi tina lucrurile departe de mine si daca poate sa stea cat mai mult pe afara.
Odata ce am ajuns in camera am batut la usa, nu vroiam sa dau peste cineva... Din fericire nu era nime, am intrat incet, tiptil si mi-am pus bagajul pe unul din paturi, am scos din ele unoforma pe care urma sa o port si am fugit spre baie. Ma chinuiam sa par cat mai masculina... Mi-am bandajat pieptul pentru a ascunde sanii si mi-am luat repede hainele peste. Era o uniforma verde, destul de tipica.. Toti elevi erau obligati sa o poarte, inclusiv eu... Am oftat din nou, se pare ca zilele astea voi ofta din ce in ce mai des... Dupa ce am terminat cu asta m-am dus in camera, unde aveam bagajul si am ascuns hainele pe care le purtam adineauri intr-un loc mic si adanc. In acelas loc unde aveam si tampoanele, fardurile si alte lucuri de fete.
Dupa ce am aranjat bagajul si l-am bagat sub patul care era destul de inalt m-am uitat imprejur. Aveam o sinura camera, o baie si cam atat… Nici macar un calculator.. Bine ca imi adusesem leptopul...  M-am asezat in pat cu el pe picioare, colegul meu de camera inca nu era pe aici, aveam noroc, poate pana la urma era unul care nu prea venea pe aici... Inainte sa merg la ore vroiam sa adaug acel ID pe care mi-l lasase blondul... Nu prea intelesesem scrisul asa ca ma chinuiam sa citesc acele litere ? Pareau mai mult a fi heroglife. Dupa ce in final am descifrat ce scria am dat add si mi-am lasat leptopul pe noptiera, stins. M-am uitat la ceas... Ah, intarziasem la prima ora dar nu cred ca e o problema asa de pare... In fond era prima zi de scoala si puteam fi iertata usor.
Cand am iesit din camera am dat nas in nas cu un baiat brunet si bine facut, impactul cu acesta m-a facut sa cad in cur scotand un icnet feminin.
El ma privea cu sarcasm ridicandu-si sprinceana, aproape ca il auzam spunand « ce pampalau... » dar nu a facut-o, m-a ignorat complet si a trecut pe langa mine intrand in camera.
-    Ah, eu sunt... Harakumi Yuri, incantat. Am intins mana in semn de politete dar el nu m-a bagat in seama..
-    Kim Jaejoong. Asta fusese tot ce a spus si s-a trantit in celalt pat din camera.
Nu am insistat mai mult pe tema asta… Si asa doream un coleg de camera care sa fie indifferent, uite ca l-am primit. Ma uit din nou la ceasul de pe mana mea si vad ca
intarziasem cam mult, o zbughesc pe coridorul lung incercand sa dau de sala de clasa dar in
zadar... Ora era pe terminase iar eu nu gasisem nimic...
-    Ce faci ? Nu te-a anuntat nime ca azi nu facem ore ?
Mi-am intors capul spre persoana blonda din spatele meu, cand am vazut cine era am ramas putin crispata… Era baiatul blond din autobuz…  El era elev aici? Wow… Ori aveam un ghinion enorm ori un noroc prostesc.
-    Ah... Nu, nu mi-a spus nime.. Incercam sa par cat mai masculin si sa-mi dreg vocea..
-    Mde` Profesoara de TIC e suspecta de TBC si maine vor veni sa ne faca testele... La ora 9 :00 sa fi la cantina... Aprop, eu sun Lee Taemin, incantat.
-    Harakumi Yuri, de asemenea. Am dat mana cu el si am pornit amandoi inspre camere.
-    In ce an esti? M-a intrebat privindu-ma cu acei ochi ce-mi dadeau fiori… Era o persoana politicoasa, nu ca asa zisul meu coleg de camera…
-    Primul an... Tu ? Ma uitam la el de parca vroiam sa il mananc in clipa respectiva, de parca il dezbracam din priviri, cred ca se simteam putin incomod dar totusi a zambit si mi-a pus mana pe umar in semn de prietenie.
-    Sunt in anul 2, cred ca esti colegul de camera a lu` Jae? Ah… Da, din nou acel ipocrit care nu poate da mana cu mine, de parka as avea raie..
-    Da… Am spus putin abatut…
-    Nu e o persoana rea, doar ca e mai rece… Nu iti fa griji. I-am zambit politicos, poate ca avea dreptate… Dar nu puteam intra prea mult in contact cu el deoarece nu vroiam sa-mi afle secretul, nu vroiam sa fiu expulzata sau cine stie ce…
In scurt timp am ajuns in camera mea, Taemin a intrat cu mine si s-a pus in vorba cu Jaejoong, imi facuse cunostinta cu el, darn u prea discutam, m-am asezat in patul meu in timp ce ei discutau linistit, am deschis leptopul si am intrat pe messenger. Imi adaugase deja ID-ul… Dar… El fusese cu mine, hmm.. Poate ca in timp ce eu cautam sala de clasa imi daduse ADD... Am oftat si mi-am reactualizat profilul incepand sa vorbesc cu prietenii mei care intrasela la diferite licee din alte orase. Imi venea sa-mi dau palme... Doar eu fusesem obligata sa intru la acest liceu unde trebuia sa ma dau drept baiat...


Cred ca are greseli de taste, scuze... Stiu ca nu a fost foarte lung ;-; Dar e destul de okay... Sper sa va placa si multumesc pentru comentari.


_______________________________________
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬



Click it. -->  <-- Click it.

pus acum 11 ani
   
Denii
Membru

Din: Constanta
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 83
Presimt ca n-o sa fie in stare sa se dea drept baiat timp de 4 ani.
Ma intreb cand/cine/si cum ii va descoperi secretul; asta, desigur, daca va fi descoperit.
Sunt foarte curioasa, deci sa veniti repede cu nextu! 


pus acum 11 ani
   
Monet
Moderator

Din: Seoul
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1740
Superb! I love it! Ideea nu este chiar aşa de originală dar îmi place mult! Adică, pentru o fată să te dai băiat...mie mi se pare o adevărată tortură! Îmi place mult cum gândeşte Yuri! E pe gustul meu! Ce aş mai putea să zic? Blondul ăla, Taemin...e aşa de hot! Îl ador! Vreau next de urgenţă!
See ya!


_______________________________________

Special place..here! ~

pus acum 11 ani
   
xD
Greieraş

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 159
Deci, este un fic minunat. Chiar dacă ideea nu este prea originală, aţi ştiut să o adaptaţi la imaginaţia voastră. Şi vă felicit pentru asta.
Descrierea este foarte ok. Chiar îmi place. Nu este plictisitoare sau prea plină de figuri de stil.
Nu mă gândeam că o să-l găsesc pe Taemin într-un fic de acest gen până acum.
Sper să continuaţi fic-ul. Este foarte interesant.
Vă urez succes şi aştept next-ul cu nerăbdare. 


_______________________________________
◄Killua , Taemin , Hibari , Sebastian, Mephisto, Libertŕ , and Nova are mine.►  Lala e sora meaaaaa <3 !


pus acum 11 ani
   
pity
Membru

Din: lumea mea
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 95
foarte frumos fic
te rog next


_______________________________________
ai grija sati asculti inima

pus acum 11 ani
   
Black Rose
Membru

Din: Respir aer de CONSTANTA, bby!
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 357
Well, acum ca mi-am facut ordine in... tot, voi incepe sa scriu la acest fic. Deci eu si My Little Astrid (Lene) vom fi cat ne permite timpul de active incepand de acum. 
Imi cer scuze pentru eventualele greseli, insa doar ce l-am terminat de scris, sunt obosita si ma doare capatana foarte tare. O sa-l corectez maine in caz de orice... Pupicei si lectura placuta! :* <3

Double Trouble

Capitolul 3 :

  Intr-adevar, situatia era sub orice critica dar tot ce puteam face era sa stau si sa indur, ceea ce nu ma caracterizeaza. Mereu m-am zbatut pana ajungeam la reusita, si daca nu ajungeam, incercam din nou si din nou pana imi gaseam limita. Dar acum… Acum pur si simplu sunt prinsa la mijloc.
   Sunt eu impotriva unui sistem de invatamant al carui perfectionism fals nu permite asumarea propriei greseli, lasand povara pe victima colaterala care ar fi trebuit sa fie condusa in viitor spre succes, asa cum isi permit sa se laude. Minciuni ! Totul in lumea de sus care ne controleaza este o minciuna. Sunt doar niste papusari care la randul lor sunt papusi. Iar in cazul de fata, sunt eu importiva unui sistem de milioane de dolari.
   As fi vrut sprijinul mamei, ca doar nu este normal pentru un copil sa duca atat de multe deodata singur, dar ea, de cand tata a parasit-o pentru sora ei mai mica cu care nu vorbea, a luat-o razna, incercand sa pastreze iluzia de familie perfecta pentru a inlatura din durere. O afectase psihic si nu-mi venea sa cred ca un adult poate ajunge in acest hal. Un adult asa responsabil si iubitor ca ea…
  Ma durea, ma durea enorm de tare s-o vad in halul asta, si gandul ca as putea s-o pierd la orice pas gresit imi frangea inima de fiecare data cand ma gandeam. Ce mai conta faptul ca isi parasise si singura fiica… Devenise un detaliu minor pentru mine avand in vedere prin ce treceam. Asta e, daca lucruri ca astea n-ar aparea in viata, am fii doar niste marionete slabe in calea destinului. Trebuia sa gandesc matur si sa i-au atitudine pentru ca persoanele pe care le iubesti merita orice sacrificiu.
  Un  « Buzzz ! » al clasicului yahoo messenger imi inlatura toate gandurile adanci. Se pare ca era de la Taemin care, logic, nu se mai afla in incapere.
« -Buna .
-Buna… ii raspund la randul meu. »
    Pret de un minut am stat cu privirea tintita in monitor asteptand cu nerabdare sa zica ceva,  insa nimic…
   Se pare ca tipul, cu bune sau rele, mi-a captat usor atentia. Si cand spun usor, ma refer la faptul ca as putea sa-mi schimb parerea intr-o fractiune de secunda. Mereu sunt asa rece cand e vorba de o presupusa relatie cu cineva de sex opus. 
  Colegul meu de camera se indrepta spre baie, iar cand acesta isi face intrarea, sar ca arsa constatand ca mi-am uitat sutienul in baie… Vocea din capul meu urla de-a dreptul o multime de « Nu´uri » pitigaiate si picioarele mele se miscau fara sa gandeasca spre usa baii.
  Pur si simplu  am dat buzna peste el in baie si acesta era gol pusca, probabil pregatindu-se pentru un eventual dus. Nici nu stiam cum sa reactionez, eram in stare de soc si ma simteam de-a dreptul rusinata astfel incat creierul meu nu mai procesa ceea ce trebuia facut. Dar sa fiu serioasa, nici daca eram cat se poate de limpede nu as fii stiut cum sa reactionez.
   El era rosu de uimire si probabil si de nervi. Avea o privire de parca l-ar fi vazut pe Obama in bikinii cu dantela. M-am intors cu spatele si am inceput sa-mi cer scuze de nenumarate ori in timp ce acesta urla ca disperatul.
-Tu nu stii sa bati la usaa ?!!!
Foarte rusinata de ce se intampla in momentul respectiv am inceput sa-mi caut sutienul cu privirea sperand ca acesta nu l-a zarit si continuam sa balbai scuze…
Imediat ce-l observ il iau in mana si fara sa gandesc o alta posibilitate de a ma scuza sau de a scapa nevazuta cu sutienul, ii spun baiatului :
- Scu..zee.. Ch-ch-cautam asta…
   In momentul acela, nudistului i se lumineaza la fata si incepe sa rada copios… Un ras atat de sanatos incat nu-mi venea sa cred ca este el. Ba chiar, realizand in ce conditii ne aflam, incepea sa ma bufneasca si pe mine rasul…
  Printre  rasetele  sale ii scapa intrebarea suprema :
- Esti travestit ?!
   Pusese punctul pe i. Fata lui era cuprinsa de rasete copioase, iar eu, in loc sa ma fac rosie ca un rac, ma albisem toata de nervi. Imi venea sa-i rup oasele, sa-i smulg capul si toate operatiuniile sadice care ar fi putut fi facute in circumstantele de fata. Daca nu ma aflam in situatia delicata de a ma da drept baiat fara sa afle nimeni, capul lui ar fi facut cunostiinta 100% cu geamul de la peretii dusului. De fapt, cu ce ar mai fi ramas din ei…
   Ma adun cat pot de repde si ii dau un raspuns .
- Este al surorii mele gemene… Bingo, geniala de mine ! Am reusit sa anticipez o viitoare scuza si pentru alte intamplari
care ar fi avut legatura cu descoperirea mea. Continui explicatia si ii spun ca bagajele au fost aduse de ea in geamantanul ei, iar cand am descoperit sutienul l-am pus in baie sa-mi amintesc sa o sun si sa vina sa si-l ia…
Baiatul scoate un ras rasuflat si ironic dupa ce se acopera si imi spune :
- Pana si sora mea de 11 ani e mai dezvoltata ca a ta.
« Aaaahhh, acum a intrecut orice limita. » gandesc eu cu nervii intinsi la maximi si incep sa-i urlu o replica.
-  Daca ai vedea-o, ti-ai vinde si casa numai sa stai in preajma ei, ogar emo ce esti !
Acesta isi ridica spranceana dreapta nervos si, totusi, imi raspunde la fel de calm si rece ca atunci cand l-am vazut prima oara.
- Daca seamana cu tine, as prefera sa ling o catea emo…
Aici chiar ma ranise grav, era destul de inteligent sa-ti zgarie creierii in cel mai urat, dar ,totusi, elegant mod posibil.
Fara sa ma mai gandesc la consecinte sau la cat m-am chinuit sa pastrez distanta, ma apropii si ii infig pumnul in maxilar incat intoarce capul 90 de grade. « Am belit-o ! » spun  gandindu-ma repede la actiunile mele.
Baiatul isi intoarce privirea nervos, ma apuca de gulerul camasii si ma arunca in faianta. In momentul izbirii am scos un icnet feminin si simteam cum respiratia se oprise pentru 2 secunde.
Fuck ! Se simtea diferenta de forta chiar daca eram mai rezistenta ca o fata normala. Treaba devenise serioasa, dar el a fost cel care incepuse.
Eram constienta de cat de grava era situatia, dar caracterul meu impulsiv nu mai putea fi controlat de data asta. Urlam unul la altul in nestire tinundu-ne de maini astfel barandu-ne reciproc.  Fiind mai puternic, mi-a sucit ambele maini si cand sa-si indrepte pumnul spre fata mea, o mana l-a oprit doar la cativa milimetrii de nasul meu.
  Priveam fix parca la viitorul ce avea sa se intample daca nu aparea… Taemin ?!
-Calmeaza-te ! striga blondul.
Toata furia lui JaeJoong disparuse, insa tot ma privea cu o ura ascunsa. Slava Domnului ca a aparut Taemin.
In scurt timp realizez faptul ca eram inconjurati de liceeni, iar paznicul ne-a luat pe amandoi si ne-a dus in biroul directoarei…

Din cate am inteles de la Timm´, o sa se schimbe putin infatisarea personajelor, insa o sa va anuntam ca eu la ora asta nu-mi aduc aminte nimic. Puteti si sa ma ajutati cu critica daca e nevoie la structura fic´ului si fara exagerari ca sunt foarte sceptica in legatura cu modurile de a critica. Scurt si la obiect, astfel incat sa ma ajute cu adevarat sa evoluez. Sper ca m-ati inteles . Va pupilicesc! : )) :*

who the fuck really am? well, acum mi-am facut ordine in... tot, voi incepe scriu acest fic. deci Membru

10KB


_______________________________________
 



MAMI and TATI  are MINE! : )))

pus acum 11 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Pff...biata de ea,era cat pe-aci sa se dea de gol [din nou],dar acum din cauza JaeJoong :]]
Sper sa nu primeasca o pedeapsa prea mare si sa scape repede ><

Astept continuarea,spor la scris :3


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la