Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Larina23
Femeie
23 ani
Timis
cauta Barbat
28 - 80 ani
Lumea noastră Anime / Completed. / Tabara de vara [ Groaza in tabara ] Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Tabara de vara : Cap 1 .Cabana Groazei

Este ora 12 : 30 noaptea si eu nu pot sa dorm . Ochii mei albastri - verzui privesc uimita luminile orasului New York. Aud zgomote jos si imi dau seama ca fratele meu , Naruto a venit de la iubita lui Hinata . Si daca tot le-am pomenit numele lor , Naruto este un energic , un frate iubitor si un blond in mai multe sensuri .Are ochii albastrii si isi iubeste familia si prieteni mai mult ca pe reflexia lui in oglinda . Hinata este o fata dragutza , rusinoasa , cu parul negru cu reflexi albastre , si cu ochi de un lila nemaivazut .Si cel mai important , este impreuna cu Naruto . .Maine este ultima zi de scoala .O sa mi-o petrec intr-un stil mare . Adica cu prietenii mei . Tenten , Suzy , Neji . Choji , Rock - Lee , Temari , Sakura , Sasuke , Hinata. Yuky , Ino si Kankuro . Si normal , Naruto . Dupa scoala , mama si tata ne iau cu masina pentru a merge in tabara de vara . Dar noi ii spunem tabara de groaza . Exista multe legende acolo . Se spune ca o fata trebuia sa se duca in padure sa ia lemne , si si-a lasat prietena in cabana 201 unde stateau ele . Cand s-a intors , a gasit corpul spanzurat iar capul numai era . Ma cutremur la aceasta poveste . Dar incerc sa mi- o scot din cap .Ma gandesc cu cine voi sta in cabana .Ma joc cu parul meu auriu , ondulat . Adorm repede si ma gandesc cum o sa fie ziua de maine .
                                        Dimineata : 7:00

-Ayame ! Sus , hai , hai , hai !!!! zice Naruto cu un glas de tembel .
- Taci din gura claune ! zic eu somnoroasa in timp ce ii arunc cu ceasul in cap.
-Vrei sa intarzii la scoala ? Adica oricum tu intarzii mereu .zice ironic .
-Da , bine dispari ! vin in 20 de minute jos , stii ce vreau de mancare .zic eu ridicandu-ma din pat .
-In casa asta am ajuns si bucatar . spune el trantind usa .
Afisez un zambet smecher si ma duc la oglinda din baie . Aratam ca un monstru . Ma duc spre raftul cu sampoane si fel de fel de chestii si imi aleg un sampon si un balsam cu miros de vanilie , si un gel de dus cu miros de mar verde.
Ma bag in dus si las ca apa sa isi faca treaba . A durat cam 15 minute de relaxare . Dupa imi iau un prosop pe mine de culoare alba si ies din baie . Parul meu lasa picaturi pe parchetul din camera mea .Ma imbrac cu o pereche de blugi gri mulati , un tricou pe care scrie : Joker si o camasa in carouri cu alb si negru. Ma incalt cu o pereche de tenisi negri si imi prind parul intr-o coada la spate lasand doua juvite ondulate pe fata mea fina. Imi iau geanta gri cu o funda mare si pun in ea cartile , servetele umede , si telefonul .Imi fac bagale pentru tabara in care imi pun tot felul de chestii plus niste costume de baie pentru ca exista un lac chiar langa tabara . Termin de facut bagajele si ies din camera. Cobor scarile si il vad pe Naruto in living cautand ceva .
- Ce cauti ma ? Un creier ? zic eu razand
- Ce cauti ma ? Un creier ? NUUUUUUU.. caut prostia aia de caine .
-What ? aa .. pe pinky ? Ai pierdut chiuaua familiei ? Te omor !
Deodata auzim un latrat ascutit , micut si firav dupa imi vad mica mea fetita chiuaua cum alerga la mancarea ei din bucatarie . Ma inteleg din priviri cu Naruto ca trebuie sa mergem la scoala , asa ca iesim pe usa . Pe drum ne intalnim cu Neji si Hinata , care sunt verisori si continuam drumul spre tortura toti . Hinata cu Naruto se sarutau de zori iar eu cu Neji ne jucam jocuri pe telefon . Ajungem in curtea scolii si vedem ca toata scoala era adunata intr-un cerc. Toti patru ne ducem sa vedem despre ce este vorba. Cand ajungem vedem ca in mijlocul cercului era Sasuke care se batea cu un baiat din scoala , pe nume Troll.
- Ai vreo problema cu el ?ii zic eu lui Troll.
- Da ma am o problema ! Auzi ba tarfa da-te din calea mea ok ?zice el nervos.
- Cum mi-ai spus ?ii spun eu nervoasa, dupa care ma apropii de el si ii dau una la ,,bucurie,, dupa care  se tavaleste jos de durere . Dupa aceasta intamplare tragica , mergem in clasa. Orele au trecut repede  si stam in fata scoli pentru a astepta masina mamei . Toata gasca era acolo . Si stand acolo mi-am dat seama de ceva . Eu nu am pe nimeni ! Neji e cu Tenten , Naruto cu Hinata , Ino cu Choji , Sakura cu Sasuke si Suzy cu Yuky .Am ramas numai eu cu Rock Lee . Dar si Rock Lee si-a gasit dragostea. In benzi desenate .Masina mamei vine iar eu urc in masina . Mai degraba zis in limuzina. Si intr-o ora ajungem in tabara . Ne luam la revedere de la mama si luam toti bagajele din spate . Mergem la Anko , indrumatoarea taberei , care ne da cheile . Toti indragostiti au picat  unii cu altii  numai eu cu Lee eram singuri . Am crezut ca o sa pic cu el in camera dar  spre surprinderea mea am cazut cu un baiat pe nume Gaara . Avea parul roscat ca flacarile si ochii verzi ca iarba . Avea un corp bine facut si era de-a dreptul foarte dragut. Ma apropii de el si incep sa ii vorbesc .
- Buna , cred ca noi o sa stam impreuna in camera nu ?
- Da, buna  , ma numesc Gaara si am 17 ani . spune el in timp ce imi intinde mana prietenos
- Sunt Ayame si eu am 17 ani . Dupa ii strang mana delicat si ma uit in ochii lui care exprimau bunatate si iubire .Stam minute bune asa dupa care imi indrept privirea spre mainile noastre . Imi dau drumul usor si Anko vine spre noi dupa care ne inmana cheia cu numarul cabanei .
- Imi pare rau pentru voi . zice Anko dupa care pleaca .
- De ce ii pare rau ? zic eu uitandu-ma la Gaara ,care avea o privire de mort .
Ma uit in directia la care se uita si vad ca se uita la numarul camerei . Numarul cabanei era 201. Cabana Groazei . Inghit un pumn de frica dupa care tremur toata . Gaara ma ia de mana si imi spune ca nu e nimic si ca este doar o legenda .Ne luam bagajele si plecam spre cabana . Ne lua destul de mult pentru ca era la marginea taberei si la inceputul padurii . Alta chestie de groaza. Noroc ca aveam lacul in apropiere . Deschid usa si se aude un scartait . paturile erau etajate si era totul de groaza. Despachetam mai vorbim iar eu ma duc afara sa privesc apusul . Lacul era portocaliu-roscat din cauza soarelui obosit . O mana rece imi pune mana la ochi .
- Gaara ! zic eu ironic
Mana ma elibereaza si cand ma intorc Gaara venea din cabana cu doua sucuri in mana .
-Vrei ? spune el linistit .
- Ai  vazut pe cineva in spatele meu ?
- What ? nu ! Uite , stai cu mine e totul ok . Ti-am spus este doar o legenda . Daca vrei ,dorm cu tine la noapte .
-Ok.Dar serios , cineva mi-a pus mainile la ochi si erau reci .
-Poate ti s-a parut .Cine ne-ar vrea raul ? Poate sunt doar niste glume . Nu exista nimic in cabana . Si nici nu a existat. Bine ?
- Mda.. ok .
-Haide trebuie  sa mergem in cabana .
-Cine ajunge ultimul e un fraier .
Alergam pana la cabana iar eu ajung prima si cand deschid usa vad pe patul meu o fata cam de varsta mea cu ochii negrii parul negru lund si fata alba aproape invizibila . Statea cuminte pe pat si imi facea cu mana .
- Pleaca nu esti in siguranta ! O sa vina dupa tine ! PLEACA !
Eram ingrozita . Nu puteam sa stau acolo . Fug spre Gaara si ii sar in brate  , el raspunzandu-mi la inbratisare . Era putin confuz .
-Gaara numai putem sta aici ! Era o fata si imi zicea sa plec , dar , adica nu era o fata ! Era o fantona sau un Zombie Sau o fata Fantoma !
-Ce? Gata linisteste-te ce ai ?!
-Vino trebuie sa-ti arat !
- CE? raspunde el confuz
Ajung in pragul cabanei dar inainte sa pun mana pe clanta , iese din nou acea fata . Era foarte ciudata . Gaara Ma trage spre el speriat si se baga in fata mea protector . Eu il strang tare de brat si ma uit la acea Fantoma . Nu era ca aceea fata care imi zicea sa plec , nici macar nu era o fata , era un barbat .Si avea o tabluta la gat . Pe care scria Winchester.
- Ce vrei de la noi ? zic eu nervoasa
-Nu poate sa vorbeasca . zice Gaara uitandu-se la tablita lui .
-Nu trebuie sa va fie frica de noi doi .
Vad din nou acea fata Fantoma .
- Cum adica sa nu ne fie frica de voi sunteti ...
- Suntem fantome dar nu va facem rau . Noi suntem din familia Winchester .Eu sunt Donna Winchester , el este Angelo Winchester si noi am stat in aceasta cabana . Din pacate asa ne-am gasit sfarsitul . Nu puteti sa mai stati mult aici .
- Stai ! Ai spus cumva Winchester ? Conacul familiei voastre este la putini km in padure . Putem sa mergem acolo . Poate este mai in siguranta .
Cele doua fantome se uita unu la alta si se intorc spre noi si dau aprobator din cap .
- Mai sunteti cu altcineva ? Prieteni ? Frati ? Familia ? Verisori ?
- Da, eu sunt cu prietenii si fratele meu . spun eu linistita .
-Eu nu sunt cu nimeni . spune Gaara uitanduse la mine . Inca nu sunt cu nimeni . adauga el
-In noaptea asta nu o sa se intample nimic .
-Cine sa actioneze ? Cine naiba sa actioneze ?! De ce noi ? Vroiam o vara perfecta ! Nu plina cu fantome ! spun eu si dupa fug in padure . Ma asez la marginea lacului cu picioarele in apa . Nu-mi pasa daca tenisi mei erau uzi . Ma uitam la reflexia lunii in apa era asa frumos . Deodata simt doua maine cum imi acopera ochii . De data asta erau doua maini calde.
- Pe bune ?! IARASI ?!
-Sunt eu , Gaara . spune el pe un ton de pisoi plouat
- A scuze , nu stiam .
-Tremuri de frig .Vino langa mine ...
Ma duc langa el si il privesc in ochi . Fara sa vreau ma apropii incet de el si el de mine . Si asa am primit primul meu sarut . Am stat asa ceva timp dupa care incet , incet ne indepartam unul de celalalt.
- Trebuie sa ne intoarcem . Trebuie sa-ti iei prieteni si sa plecam la conacul  Winchester .Repede.
-Asa este . spun eu rosie in obraji
Cand ne intoarcem ii vedem pe ..



Yee primul meu fic ...Sper sa va placa
  ..Astept pareri 
P.S: Scuze daca am greseli 

tabara vara groaza tabara tabara vara cap .cabana groazei este ora noaptea pot dorm ochii mei

12.2KB

Modificat de LaLa ~Anime ~ :X (acum 12 ani)


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
anitza
Greieraş

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 247
Interesant rau ...super faza cu fantoma .....Nu faci o idila dintre gara si Ayame....Oricum tare si sa vedem continuarea

_______________________________________
Sunt un copil intr`o lume cu probleme....jocul tau , regulile mele

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta

Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!


pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Hmm... am mai vazut un film cu o fantoma care nu poate vorbi de mai demult.  Saracii... sper sa se odihneasca in pace! Astept next!

pus acum 12 ani
   
Black Rose
Membru

Din: Respir aer de CONSTANTA, bby!
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 357
N-ai idee cat ma incanta fic´ul tau. O idee foarte frumoasa si originala, insa ai foarte multe greseli.
O sa atrag atentia tuturor greselilor observate de mine pentru ca tu sa evoluezi.
°°°Prima care mi-a iesit in ochi se afla in propozitia "Ochii mei albastrii-verzui privesc uimita...". Corect ar fi sa scrii: "ochii mei albastrii-verzui privesc uimiti..." sau "...privesc cu uimire luminile orasului New York."  Ti-as fi dat mai multe idei, dar deja ma amestec prea tare in constructia textului si depinde de tine cum vrei si in ce mod vrei sa plasezi figurile de stil.
°°°A doua greseala care mi-a atras atentia este in urmatoarea fraza: "Aud zgomote jos si imi dau seama ca fratele meu , Naruto a venit de la iubita lui Hinata." Ar fi trebuit sa se scrie: "...imi dau seama ca fratele meu, Naruto[b], a venit de la iubita lui, [b]Hinata." Atunci cand dai anumite detalii despre o persoana inainte de a-i prezenta numele, acel nume se izoleaza prin virgula. Sper ca ai inteles ceva.
°°°In enuntul: "Si daca tot le-am pomenit numele lor..."----> exista un pleonasm.
Nu mai era nevoie sa scrii pronumele posesiv "lor" daca  ai pus deja "le" in constructia gramaticala "le-am". Se subintelege.
°°°Te next error is here:
"Hinata este o fata dragutza , rusinoasa , cu parul negru cu reflexi albastre , si cu ochii de un lila nemaivazut .Si cel mai important , este impreuna cu Naruto ."
trebuie sa fii foarte atenta la coerenta enunturilor, mai ales ca ai folosit repetitiv cuvantul "cu". Este foarte deranjant in citire.
°°° "Adica cu prietenii mei."---> vezi cacofonia intre "Adica" si "cu"? Acolo unde o cacofonie nu poate fi evitata din cauza contextului sau a altor motive adverse, cele 2 constructii ce o formeaza se separa printr-o virgula sigilata in paranteze. Adica asa: (,). Ex: "Adica (,) cu prietenii mei."
°°° In structura : "- Taci din gura claune!" se separa vocativul "claune" prin virgula "- Taci din gura, claune!". Din cate stiu eu se scrie clovn, iar in propozitia ta ar fi mers "clovnule". In cazul in care gresesc, spuneti-mi!
°°°"Da , bine dispari ! vin in 20 de minute jos , stii ce vreau de mancare." Corect este: "Da, bine, dispari! Vin in 20 minute jos. Stii ce vreau de mancare." Sper ca te-ai prins in general.
°°° "Ce cauti ma?" Iar, se izoleaza vocativul "ma": "Ce cauti, ma?"
°°° In urmatoarele enunturi sunt o gramada de greseli. Mai ales repetitiile "zic eu", "zice el", etc. Sunt foarte frecvente si deranjante. Pot fi inlocuite in functie de context prin "imi raspunde el nervos...", "imi replica", "imi sopti", "exclamase", s.a.m.d.
  "Da ma am o problema ! Auzi ba tarfa da-te din calea mea ok ? zice el nervos. ---> Corect este: "Da, ma, am o problema! Auzi,ba, tarfa, da-te din calea mea, ok?"
Mai sunt cateva greseli cu repetitii si etc., dar cred ca ai prins ideea. Este a treia oara cand rescriu comentariul asta caci altfel era mai lung. Prima oara mi s-a dus bateria la laptop si a doua oara am dat "cut" cand vroiam sa copiez mesajul ca nu cumva sa se fi dezactivat "cookies".
Apropo, imi place foarte mult ca prezinti la modul prezent, chiar daca mai ai greseli minore.
Ar fi frumos daca ai descrie mai mult personajele, locul, sentimentele si fara a grabi actiunea, imbinandu-le armonios si nu astfel incat sa sune monoton.
  Sper ca ti-am fost de ajutor si de-abea astept ( pe bune!!! ) urmatorul capitol. Si, de asemenea, sper sa se vada si o evolutie considerabila. Daca a mai ramas ceva de sesizat sau mai observ ceva, o sa scriu despre asta data viitoare. Pana atunci...ne mai citim pe forum! Te-am pupacit!
 

tabara vara groaza tabara n-ai idee cat incanta fic´ul tau. idee foarte frumoasa originala, insa Membru

17.6KB

Modificat de Black Rose (acum 12 ani)


_______________________________________
 



MAMI and TATI  are MINE! : )))

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Multumesc mult pentru parerile tuturor.
 
Blood_Angel: Eu am luat ideea cu cele doua fantome de la un film pe nume : Haunting of Winchester House .[poate il stii ]
Black Rose : Mersi mult pentru parere si data viitoare o sa ma straduiesc mai mult si deja am luat in considerare parerea ta .
P.S: Nextu vine cred ca astazi

tabara vara groaza tabara multumesc mult pentru parerile tuturor.   luat ideea cele doua

14.9KB


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Uite c-am venit cu nextul :P .           Tabara de vara : Cap.2 : Familia Winchester
                                               
   - Trebuie sa ne intoarcem . Trebuie sa-ti iei prieteni si sa plecam la Casa Winchester .Repede!
-Asa este . spun eu rosie in obraji
Cand ne intoarcem ii vedem pe Hinata si Naruto impreuna plimbandu-se prin padure fara a stii ce pericole sunt .Nici eu nu stiu exact ce,, Putere Neagra ,, bantuie  padurea si cabana noastra si mai ales ca il pune pe Gaara si pe prieteni mei in pericol.Si nu pot sa accept asta . Mereu voi lupta pentru ei .Dar sarutul cu Gaara cred ca a fost gresit . nu il cunosc nici de o zi intreaga . Doar de cateva ore.Cred ca o sa-i explic tot ce cred despre ,,noi,,.Dar nu acum . Atunci cand o sa fim la Casa  Winchester.O sa inteleaga.Sper. Si totusi m-am indragostit de el .Gandurile mele sunt intrerupte de fratele meu .
-Wow , wow , wow ! Ce avem noi aici ? Porumbei ? spune Naruto amuzat de situatie
-Nu e timpul de glume ! Trebuie sa plecam de aici . Trebuie sa plecam rapid la Casa  Winchester.Nu am timp de explicat  dar  chematii pe toti .Te rog Naruto ..spun eu totul dintr-o rasuflare .
-Aaa..dar ce si CE?Winchester? Oh , stii ce ? Bine ii chem dar daca este o gluma ..TE OMOR ! ok ? spune el
-Du-te ! Repede ! Hinata du-te cu el si spunele sa-si ia cu ei tot ce au !  ii zic eu Hinatei
Hinata pleaca dupa Naruto iar eu raman din nou cu El .
-Uite , vroiam sa-ti spun ceva . Imi pare rau ca te-am sarutat dar eu chiar te ....
-Unde sunt prietenii vostrii ?spune Donna [ fata - fantoma :p ]
-Vin si ei imediat .
-Bine.Simt cum vine . Se apropie . spune ea cu o voce stinsa
-Donna cine vine ?Ce este acea Putere ?spun eu speriata
-Toate la timpul lor.spunea ea fantomatic dar mereu cu zambetul pe buze


Dupa ceva timp auzim fosnetul pungilor de snacksuri si tipete de bucurie .Toti ne intoarcem capurile spre ,,sursa,, de zgomot si vedem ca sunt prietenii mei .Simt un junghi de raceala pe spatele meu cand Donna se ascunde dupa mine ca un copil speriat .Imi era draga . Era ca o prietena . Una moarta .
- Ok .. ce naiba sunt astia ?! spune Neji stupefiat de imaginea lui Angelo .
-O sa va povestesc pe drum . spun eu calma .
-Dar unde mergem ? intreaba Sakura putin nelinistita
-O sa vedeti.raspunde Gaara intr-un sfarsit
Pe drum le-am spus absolut tot ce s-a intamplat , iar ei au ramas masca .Era ora 11: 25 cand am ajuns in fata Casei  Winchester.Era o casa mare , cu aspect intunecat , atragatoare , bantuita , un magnet pentru paranormal. Donna intra prima dupa este urmata de fratele ei Angelo si dupa lungi ezitari , am intrat si noi .Inauntrul casei era numai panza de paianjen si mobila veche .Si mult praf .Totul scartaia acolo.
-Donna .. ai lumanari pe aici ?spune Tenten
-Sigur du-te tu cu Ayame .
-Dar unde sunt ? intreb eu
- La etaj , in camera cu usa gri , este camera mamei . Lumanarile sunt intr-un sertar .spune Donna cu zambetul ei dulce.
- Bine. spun eu cu Tenten deodata
Urcam scarile si deodata o mana rece ma prinde de mana . Era Angelo. Cred ca tot el era atunci langa lac. Dadea semne ca vrea sa vina si el cu noi .
-Stati , venim si noi ! spun Neji cu Gaara
-Bine .spune Tenten in timp ce se ducea langa Neji .
Eu cu Gaara eram distanti . Nu stiu ce avea.Asa ca incep o discutie cu Angelo.
-Angelo, aa.. cati ani ai ? spun eu cu un zambet dulce .
El ia tablita si scrie ceva . ~ Am 100 de ani. Ayame de ce vorbesti cu mine ? Ceilalti nu ma suporta. Mai ales prietenul tau roscat.~
-Vorbesc cu tine pentru ca vreau. Eu nu sunt ca ceilalti . Si in legatura cu Gaara , nu e chiar asa.spun eu cu acelasi zambet dulce.
Din nou scria . Scria foarte repede cea ce era ciudat. ~Da..~
Ajungem in sfarsit la usa gri asa ca eu intru . Cautam ce cautam si tenten gasi o lumanare . O aprindem si camera se lumina mai tare . Si vedem ca era un tablou de familie.Erau Donna, Angelo si inca doua persoane . Un barbat si o femeie . Cred ca erau parinti lor. Dar erau atat de .. urati .. Femeia avea cearcane rosii sub ochi si era alba la fata . Parul il avea alb ca varul si nepieptanat.Barbatul era galben la fata cu multe riduri.Avea un trabuc in gura . Pareau doi oameni reci si privirea lor era foarte dura, nemiloasa. Nu semanau deloc cu Donna si Angelo.Gandurile mele se naruira cand Gaara vine si ma intreaba :
-Ai patit ceva ? spune Gaara
-Nu , nu . Sunt bine . Haide cred ca trebuie sa mergem jos. Tenten a mai gasit niste lumanari . ii raspund eu roscatului
-Ok . Haide !
Ma ia de mana si ma trage dupa el pana la ceilalti.Cand sa trec pragul usii parchetul vechi scartaie si scartaie pana am cazut cu jumatate de picior in parchet . Tenten a tipat , Neji zicea ,,De ce noi ?,, iar Gaara a facut ochi cat cepele. Numai Angelo era calm si se uita peste tot .
-Auci ! Numai stati acolo ! Ajutati-ma ! Ma doare ! Sunt aschii peste tot.
Ma durea ingrozitor de tare . Dar noroc ca nu mi-am rupt piciorul.Sangeram de la aschiile putrede ale parchetului , dar nu era cine stie ce.Gaara si cu Neji vin langa mine si ma scot incet de acolo.
-Esti ok ? intreaba Gaara speriat tinandu-ma de talie
-Da . Cred ca este ceva acolo.
Nu apuca sa zica nimic pentru ca bag mana in crapatura si dau de o .. carte ?
-O carte . zic eu aparent uimita . Ce sa caute o carte acolo ? Si era si veche.
Aud ca cineva scrie pe tablita .Era Angelo . ~ E un Jurnal ~
-Hai sa coboram . zice Tenten .
-Asa e .Trebuie sa impartim camerele.zice si Neji
-Bine , hai ! Let`s Go My Friend ! zic eu amuzata . Dar aste era doar o armura ca sa imi acopar frica . Nu credeam niciodata ca pot sa cunosc fantome.
Ajungem jos si vad ca ceilalti nu erau . Era numai Donna.
-Unde sunt ceilalti ? intreaba Neji
-Au plecat la culcare . Din pacate va dau vesti proaste. Au ramas numai doua camere . spune Donna
-Si de ce sunt vesti proaste ?intreaba Tenten .
- Pai cele doua camere sunt:camera mamei unde ati fost si camera din subsol.
-Si voi unde dormiti ? intreb eu
-Hihihih , draguta , noi nu dormim.Eu cu Angelo va vom proteja cat putem . spune Donna.
-Bine ! Eu cu Gaara alegem camera .....

Va las in suspans
Am corectat greselile dar daca s-au mai strecurat altele sorry
Sper sa va placa 

tabara vara groaza tabara uite c-am venit nextul .          vara cap.2

12.6KB


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Foarte, foarte frumos!!!! Ii ador pe cei doi frati! Pareau niste persoane foarte bune! Pune next repede si sunt sigura ca Gaara si cu Ayame i-au camera de la subsol.

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Blood_Angel..  poate ai dreptate ..poate nu .. ) cine stie ?   
Te poop si mc pentru comm.. mai astept pareri .

tabara vara groaza tabara poate dreptate ..poate cine stie ?    poop pentru comm.. mai

14.9KB


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
anitza
Greieraş

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 247
Interesant...imi cam place de donna...oricum astept nextul

_______________________________________
Sunt un copil intr`o lume cu probleme....jocul tau , regulile mele

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta

Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!


pus acum 12 ani
   
Black Rose
Membru

Din: Respir aer de CONSTANTA, bby!
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 357
Gata! Imi amintesc filmul. L-am vazut vara trecuta intr-o noapte alba cu prietenii.
Mi-era mie cunoscut, dar nu stiam de unde... Cert este faptul ca m-a enervat la culme sfarsitul! Si nu ca e de groaza sau ceva, ci pur si simplu "mi-am bagat piciorul". Partea buna e ca-i bazat pe evenimente reale.
So, BHOOOWHOOOOO!!!!!
GaaraAyame RUULLLZZ!!! <3


_______________________________________
 



MAMI and TATI  are MINE! : )))

pus acum 12 ani
   
Ema
Bufniță Flămândă

Din: În nebunie.
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 469

LaLa ~Anime ~ :X a scris:

Uite c-am venit cu nextul :P .           Tabara de vara : Cap.2 : Familia Winchester[ Aici ai fi putut să laşi spaţiu între " Capitolul 2 " şi titlu. Acest spaţiu ar fi trebuit să fie de 2-3 rânduri.]
                                               
   - Trebuie sa ne intoarcem . Trebuie [ Aici vine repeţiţie, puteai să pui în felul următor : "Trebuie să ne întoarcem, să-ţi iei prietenii ..." ai prins ideea.] sa-ti iei prieteni[ prietenii - doi de " i "] si sa plecam la Casa Winchester .Repede!
-[ Aici ar fi trebuit să fie space] Asa este .[ În loc de punct { . } să pui virgulă.] spun eu rosie in obraji[ Punct. Şi " spun" trebuia cu literă mare. ]
Cand ne intoarcem ii vedem pe Hinata si Naruto impreuna[ Virgulă ] plimbandu-se prin padure fara a stii ce pericole sunt .[space  ]Nici eu nu stiu exact ce,, Putere [ Cred că vroia să fie " Puterea.. "] Neagra ,, bantuie  padurea si cabana noastra si mai ales ca il pune pe Gaara si pe prieteni mei in pericol.[ După semnele de punctuaţie mereu se pune " space" ]Si nu pot sa accept asta . Mereu voi lupta pentru ei .Dar sarutul cu Gaara cred ca a fost gresit . nu[ " N" cu literă mare ] il cunosc nici de o zi intreaga[Aici puteai să formulezi altfel, sună mai sâcâitor la ureche. De ex: ... nici măcar de o zi." ] . Doar de cateva ore.[ space]Cred ca o sa-i explic tot ce cred despre ,,noi,,.[again space ]Dar nu acum . Atunci cand o sa fim la Casa  Winchester.O sa inteleaga.Sper.[Se vede pur şi simplu dezastruaos. Puteai din aceste trei propoziţii să le uneşti, şi să fac una, nu doişpe mii. Aici nu avea rostul să face aşa. Puteai lăsa acel " Sper " singur şi după puneai puncte de suspensie. Aşa ar fi mers. ] Si totusi m-am indragostit de el .Gandurile mele sunt intrerupte de fratele meu .
-[Space ]Wow , wow , wow ! Ce avem noi aici ? Porumbei ? spune Naruto amuzat de situatie [i[ La început de propoziţie lietră mare şi punct ][/i]
-[Space ]Nu e timpul de glume ! Trebuie sa plecam de aici . Trebuie[Repeţitie, ca la început, uită-te mai sus şi ai să vezi, aici se aplică acelaşi lucru.] sa plecam rapid la Casa  Winchester.[Space ]Nu am timp de explicat  dar  chematii pe toti .Te rog Naruto ..spun eu totul dintr-o rasuflare .[Aici acele puncte de suspensie nu-şi au rostul. Mai bine puneai virgulă, aşa este cel mai recomandat. ]
-[Space  ]Aaa.. [Fără puncte de suspensie, se vede urât, şi nu mai scrie sunete dastea de grădiniţă. ] dar[ color=green][dar, cu literă mare.][/color] ce si CE[ce, nu CE. ]? [Space]Winchester? Oh , stii ce ? Bine ii chem dar daca este o gluma ..TE OMOR[Nu trebuia cu litere mari. Se vede urât,] ! ok " O " cu literă mare. ] ? spune el
-[Space  ]Du-te ! Repede ! Hinata du-te cu el si spunele sa-si ia cu ei tot ce au !  ii zic eu Hinatei[Punct ]
Hinata pleaca dupa Naruto iar eu raman din nou cu El .
-[Space  ]Uite , vroiam sa-ti spun ceva . Imi pare rau ca te-am sarutat dar eu chiar te ....
-[ Space ]Unde sunt prietenii vostrii ?spune Donna [ fata - fantoma :p ][Sincer eu nu înţeleg de ce ai pus paranteze. Puteai să pui o steluţă şi la sfârşitul capitolului să spui de ce era acea steluţă acolo. Ai văzut tu în cărţi, că autorii spun direct acolo lângă cuvânt ce înseamnă ? Nu, e pus un număr o stelută, ori smth like this şi e scris în subsolul paginii. Reţine asta te rog. Aceiaşi problemă o aveam şi eu. ]
-[Space]Vin si ei imediat .
-[Space, şi tot aşa la fiecare ai prins ideea  ]Bine.Simt cum vine . Se apropie . spune ea cu o voce stinsa [ Literă mare. ]
-Donna cine vine ?[Space ]Ce este acea Putere ?[Space ]spun eu speriata[Literă mare şi punct ]
-Toate la timpul lor.[Space ]spunea ea fantomatic dar mereu cu zambetul pe buze[Punct ]


Dupa ceva timp auzim fosnetul pungilor de snacksuri si tipete de bucurie .Toti ne intoarcem capurile[Capurile ? De când există cuvântul ăsta ? Eu ştiam de capete. Cred că ai scris greşit, ai mai multă grijă ] spre ,,sursa,, de zgomot si vedem ca sunt prietenii mei .Simt un junghi de raceala pe spatele meu cand [Virgulă ] Donna se ascunde dupa mine ca un copil speriat .Imi era draga . Era ca o prietena . Una moarta .  [Aici puteai punea aşa : " Era o prietenă dragă, una din păcate moartă." Ar fi sunat mai frumos. ]
- Ok .. ce naiba sunt astia ?! spune Neji stupefiat de imaginea lui Angelo .  [ Literă mare ]
-O sa va povestesc pe drum . spun eu calma . [Acel "spun" trebuia cu literă mare. ]
-Dar unde mergem ? intreaba Sakura putin nelinistita  [ Aici este la fel ca mai sus.  ]
-O sa vedeti.raspunde Gaara intr-un sfarsit  [ Idem ca mai sus. ]
Pe drum le-am spus absolut tot ce s-a intamplat , iar ei au ramas masca .Era ora 11: 25 cand am ajuns in fata Casei  Winchester.Era o casa mare [ Aici e destul de enervant. E repetiţie şi de zgârie pe timpan. ] , cu aspect intunecat , atragatoare , bantuita , un magnet pentru paranormal. Donna intra prima dupa este urmata de fratele ei Angelo si dupa lungi ezitari , am intrat si noi .Inauntrul casei era numai panza de paianjen si mobila veche .Si mult praf .Totul scartaia acolo. [  Pentultima şi ultima propoziţie trebuiau legate]
-Donna .. ai lumanari pe aici ?spune Tenten [Space după semnul întrebării şi cu literă mare.  ]
-Sigur du-te tu cu Ayame .
-Dar unde sunt ? intreb eu  [ Literă mare. ]
- La etaj , in camera cu usa gri  , este camera mamei . Lumanarile sunt intr-un sertar .spune Donna cu zambetul ei dulce. [ Din nou cu literă mare. Înceracă să mai reduci din dialog, este aproape sec, chiar sec. Înlocuieşte cu vorbire indirectă. ]
- Bine. spun eu cu Tenten deodata [Literă mare şi punct la sfârşit de propoziţie.  ]
Urcam scarile si deodata o mana rece ma prinde de mana . [O mână rece te prinde de mână ? Este repeţitie şi sună urât. Mai bine înlocuiai cu încheietură, braţ, orice numai mână nu  ] Era Angelo. Cred ca tot el era atunci langa lac. Dadea [Pui mai multe timpuri. Dădea ? Mai bine " dă semne... "  ] semne ca vrea sa vina si el cu noi .
-Stati , venim si noi ! spun Neji cu Gaara  [Iarăşi literă mare  ]
-Bine .spune Tenten in timp ce se ducea langa Neji .  [Idem  ]
Eu cu Gaara eram distanti . Nu stiu ce avea. [Space  ]Asa ca incep o discutie cu Angelo.
-Angelo, aa.. cati ani ai ? spun eu cu un zambet dulce . [Literă mare.  ]
El ia tablita si scrie ceva . ~ Am 100 de ani. Ayame de ce vorbesti cu mine ? Ceilalti nu ma suporta. Mai ales prietenul tau roscat.~
-Vorbesc cu tine pentru ca vreau. Eu nu sunt ca ceilalti . Si in legatura cu Gaara , nu e chiar asa. [Space şi literă mare.]spun eu cu acelasi zambet dulce.
Din nou scria . Scria foarte repede cea ce era ciudat. ~Da..~
Ajungem in sfarsit la usa gri [Virgulă  ] asa ca eu intru . Cautam ce cautam si tenten [Tenten nu tenten.  ] gasi o lumanare . O aprindem si camera se lumina mai tare . Si vedem ca era un tablou de familie.Erau Donna, Angelo si inca doua persoane . Un barbat si o femeie . Cred ca erau parinti lor. Dar erau atat de .. urati ..  [Nu trebuia să pui punctele de suspensie, nu era necesar.  ]Femeia avea cearcane rosii sub ochi si era alba la fata . Parul il avea alb ca varul si nepieptanat. [Space  ]Barbatul era galben la fata cu multe riduri. [Space  ]Avea un trabuc in gura . Pareau doi oameni reci si privirea lor era foarte dura, nemiloasa. Nu semanau deloc cu Donna si Angelo. [Space  ]Gandurile mele se naruira cand Gaara vine si ma intreaba :
-Ai patit ceva ? spune Gaara  [ Literă mare şi punct ]
-Nu , nu . Sunt bine . Haide cred ca trebuie sa mergem jos. Tenten a mai gasit niste lumanari . ii raspund eu roscatului  [Idem ca mai sus.  ]
-Ok . Haide !  [ Această replică e seacă, puteam pur şi simplu să spui ceva de genu că afirmă cu doar o mişcare a capului... etc. Te-ai prins de idee. ]
Ma ia de mana si ma trage dupa el pana la ceilalti. [ Space  ]Cand sa trec pragul usii parchetul vechi scartaie si scartaie pana am cazut cu jumatate de picior in parchet . Tenten a tipat , Neji zicea ,,De ce noi ?,, iar Gaara a facut ochi cat cepele. Numai Angelo era calm si se uita peste tot .
-Auci ! Numai stati acolo ! Ajutati-ma ! Ma doare ! Sunt aschii peste tot.
Ma durea ingrozitor de tare . Dar noroc ca nu mi-am rupt piciorul. [Space  ]Sangeram de la aschiile putrede ale parchetului , dar nu era cine stie ce. [space  ]Gaara si cu Neji vin langa mine si ma scot incet de acolo.
-Esti ok ? intreaba Gaara speriat tinandu-ma de talie [Literă mare  ]
-Da . Cred ca este ceva acolo.
Nu apuca sa zica nimic pentru ca bag mana in crapatura si dau de o .. carte ? [ Fără puncte de suspensie, ai ceva cu ele. Nu trebuie să le pui peste tot ]
-O carte . zic eu aparent uimita . Ce sa caute o carte acolo ? Si era si veche. [După prima propoziţie, acel " spun " venea cu literă mare  ]
Aud ca cineva scrie pe tablita . [Space  ]Era Angelo . ~ E un Jurnal ~
-Hai sa coboram . zice Tenten .  [ Literă mare ]
-Asa e .Trebuie sa impartim camerele.zice si Neji [ Idem ]
-Bine , hai ! Let`s Go My Friend ! zic eu amuzata .  [ Ideeem ]Dar aste era doar o armura ca sa imi acopar frica . Nu credeam niciodata ca pot sa cunosc fantome.
Ajungem jos si vad ca ceilalti nu erau . Era numai Donna.
-Unde sunt ceilalti ? intreaba Neji [ Literă mare şi punct ]
-Au plecat la culcare . Din pacate va dau vesti proaste. Au ramas numai doua camere . spune Donna  [ Literă mare  ]
-Si de ce sunt vesti proaste ?intreaba Tenten .  [ Idem ]
- Pai cele doua camere sunt:camera mamei unde ati fost si camera din subsol.
-Si voi unde dormiti ? intreb eu  [ Literă mare şi punct ]
-Hihihih , draguta , noi nu dormim. [ Space]Eu cu Angelo va vom proteja cat putem . spune Donna. [Literă mare  ]
-Bine ! Eu cu Gaara alegem camera .....

Va las in suspans
Am corectat greselile dar daca s-au mai strecurat altele sorry
Sper sa va placa 


Okey asta ar verificarea textului. Am observat că ai ceva cu punctele de suspensie. Draga mea, nu trebuie să le pui neapărat peste tot. Sunt momente când sunt bine-venite, dar tu le pui practic peste tot. Nu e bine. Am mai observat că uiţi să dai space după punct, sau alte semne, că la nume nu scrii cu literă mare, că ai momente când începi o propoziţie cu literă mică etc.

Dialogul e prea mult, e sec. Ţi-aş recomanda să nu mai ai aşa mult şi să îl transformi în vorbire indirectă. Ştiu că e mai uşor ca dialog, dar devine sec. Încearcă să dezvolţi propoziţile. Nu-mi place că le faci scurte, şi devin seci... ( scuzaţi-mi repetiţia >.< )

Cam asta ar fi. Ideea îmi place foarte mult, e originală ( într-o oarecare măsură ) Îmi place.

Titlu e şi el bun, dar nu e cine ştie ce. Oricum mi-a atras atenţia.

Sper că nu te superi pentru această critică. Ştiu că este cam dură, dar este pentru binele tău. Aşa vei vede ce greşeşti, si te vei îndrepta. Cam asta ai fi pe moment. Încearcă să te ţi de ce ţi-am spus şi o să fie mult mai bine. După aceea mai vedem noi ce trebuie retuşat, eşti deabea la început.

[Această critică este una constructivă oferită de E. membru al clubul Criticlor.  ]


_______________________________________


~ Nobody ~

   

P.S: Madara is mine ! Just mine bitches !

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Uitati o poza cu Donna:
P.S: Este schimbata fata de cum a cunoscuto Ayame prima data 

tabara vara groaza tabara uitati poza donna:p.s: este schimbata fata cum cunoscuto ayame prima

12.6KB

Modificat de LaLa ~Anime ~ :X (acum 12 ani)


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Donna:

tabara vara groaza tabara donna:

12.6KB


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Uitati Nextu`          
             
                                Tabara de vara: Cap.3:  Secretul familiei Winchester

- Hihihih , draguta , noi nu dormim.Eu cu Angelo va vom proteja cat putem . spune Donna.
- Bine ! Eu cu Gaara alegem camera de la subsol! spun eu inghitind un pumn de frica
- Esti sigura? intreaba Tenten si Gaara in acelasi timp
- Foarte ! Noapte buna  Tenten,Neji.spun eu calma
- Noapte buna.raspund ei in cor facand cu mana
- Noapte buna Donna , Angelo . spun eu cu un zambet dulce
- Stati trebuie sa va conduc ! spune Donna
- Nu , ne descurcam !Multumim pentru tot!spun eu uitandu-ma la ei
~ Noapte buna .~scrie Angelo pe tabluta.
Zambesc fortat si Gaara ma ia de mana si mergem amandoi spre subsol. Era intuneric acolo, asa ca am hotarat sa ma duc sa iau niste lumanari.
Gaara se uita putin ingrijorat la mine si vroia sa vina cu mine .
- Gaara , numai am 3 ani! Ma duc singura ! Ai grija aici ... ii spun eu si il pup pe obraz
- Bine.spune el rosu ca racul
Ma indepartez de roscat si ajung in hol.Incep sa caut lumanari pe masuta unde ramasesera dar numai era nimic. Numai erau lumanari, decat in camera doamnei Winchester . Inghit in sec si urc scarile spre camera ei . Fiecare pas era parca spre moarte . Ajung in fata usii ei si pun mana pe clanta .Dar ceva ma opreste.Era o mana calda. Era mana celui in care am cea mai mare incredere.Gaara!
- M-ai speriat! spun eu usurata ca este el
- Nu am vrut sa te las singura. imi raspunde el cu un zambet fermecator
- Hai sa luam lumanarile alea si sa plecam . ii spun eu roscatului
Da afirmativ din cap si deschid usa.Cautam ceva timp lumanari dar nu gasim nimic. Ne hotaram sa mergem sa luam singura lumanare ramasa din hol.Inchidem usa si coboram scarile in graba . Luam lumanarea si o vedem pe Donna cum dansa fara sa ne vada . Dansa in lumina luni.Intr-o raza de luna . Sarea in sus si chicotea . Se opreste brusc si se duce la geam . Se uita foarte ciudat la acel geam . Sau se uita ciudat afara. Deodata , apare acea femeie din tablou ,mama ei, care o sperie si pe Donna si pe mine. Vazand asta , Gaara ma ia in brate . Inca ne uitam la ele. Mama ei , intra prin perete si incepe haosul.
- Esti o idioata ! Cum ai putut sa aduci oameni aia aici?! Stiu toti ca exista Fantome ! spune femeia cu un glas de speriat
- Nu sunt !  Din cauza ta si a tatei puteau sa moara toti ! Asa cum m-ati omorat si pe mine si pe Angelo ! De ce le vreti raul ?! CE V-AU FACUT MONSTRILOR?
Eram stupefiata ! Nu puteam sa cred ! Propria ei mama sa o omoare ?! Gaara ma strangea tot mai tare . Ii era frica. Si mie imi era la fel. Donna plangea si suspina in timp ce vorbea. Acea femeie a inceput sa ii dea palme peste palme. M-am eliberat din stransoarea lui Gaara si am indraznit sa-i vorbesc .
- TERMINA !! Opreste-te ! spun eu printre lacrimi .
Ea se opreste si se uita la mine cu o fata " Ce vrei ma ?" . Dar eu eram tare . Imi venea sa o omor .Dar era deja moarta.
- Pleaca ! Sau o sa-ti para rau !Foarte rau!! striga ea la mine , dupa dispare .
- Donna !! Esti bine ?! De ce ti-a facut asta ? Si cum ? Parintii tai te-au omorat ? Si inca nu mi-ai spus ce ,,Putere Neagra,, bantuie tabara . Nu mi-ai spus nimic despre ce se intampla ! NIMIC ! strig la ea confuza si speriata
Ea se uita la mine , si pentru prima oara parea a fi o fata . O fata normala.Una umana . O iau in brate si ii spun ca e totul bine.
- O sa-ti spun totul . Dar , cheamai si pe ceilalti Gaara. Te rog ! spunea ea ragusita
- Bine !
Si Gaara pleaca pe scari , spre camerele celelalte sa-i cheme pe ceilalti.Asteptam ceva timp si ii vedem pe toti ceilalti cum vine ori morti de somn , ori cascand , ori dormind .
- Ce s-a intamplat ? intreaba Yuky cu ochii inchisi
- Trebuie sa plecati acasa . Acum ! spune Donna
- De ce ? intreaba Naruto trezindu-se de tot
- Sunteti in pericol . Eu am sa mai raman . spun eu increzatoare
- Bine , noi plecam ! Dar , Ayame ai grija spun in cor , Choji , Ino , Sakura Sasuke , Rock Lee si ceilalti ..inafara de Naruto , Hinata si Gaara.
- Stati putin ! Eu raman!!Nu o pot lasa singura pe Ayame..E sora mea !  . spune Naruto ridicand mana .
- Nici eu nu o las pe Ayame . zice Gaara si afiseaza un zambet smecher uitandu-se la mine .
- Nici eu nu o las singura , nici pe Naruto . zice Hinata inbujorata cand i-a pomenit numele fratelui meu
~Atunci asa ramane ~ scrie Angelo pe tablita avand aceeasi fata serioasa. Niciodata nu l-am vazut schitand macar un mic zambet .
Si asa , ceilalti prieteni au plecat spre drumul lor de libertate si  noi am ramas sa rezolvam misterele Familiei si Casei Winchester...Fiind alaturi de dragul meu frate , de prietena mea Hinata , de baiatul de care m-am indragostit  ,de misteriosul si tacutul Angelo si de noua mea prietena firava , Donna.

Va place ? Sper ca da .. astept pareri ...:* Va pup !!
Si daca am greseli de tastare e de la oboseala 

tabara vara groaza tabara uitati nextu`                

10KB


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Hey , am o intrebare .. cum as putea sa-i schimb titlul?)

tabara vara groaza tabara hey intrebare cum putea sa-i schimb titlul?)

10KB


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Black Rose
Membru

Din: Respir aer de CONSTANTA, bby!
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 357
Mai... Dar ei mai exact de ce s-au mutat din cabana, pentru ca forta aia era si acolo? Eu nu mai inteleg nimic. Apoi Donna le zice sa plece si ceilalti asculta fara ezitare ca niste papusi. Nu le-a spus decat ca sunt in pericol, dar asa le-a zis si data trecuta cand, din nou, au ascultat ca niste papusi fara prea multe motive intemeiate...
Sper sa ne lamuresti curand... Bafta la scris! 

tabara vara groaza tabara mai... dar mai exact s-au mutat din cabana, pentru forta aia era acolo? Membru

39.7KB

Modificat de Black Rose (acum 12 ani)


_______________________________________
 



MAMI and TATI  are MINE! : )))

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
O sa lamuresc totul in urmatorul capitol 
Toate explicatile o sa fie acolo

tabara vara groaza tabara lamuresc totul urmatorul toate fie acolo

10KB


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
anitza
Greieraş

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 247
Interesant..nu imi doresc o asa mama...oricum vreau sa vad ce se intampla

_______________________________________
Sunt un copil intr`o lume cu probleme....jocul tau , regulile mele

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta

Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!


pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Mda... acum sunt sigura ca am vazut filmul. Absolut sigura! Abia astept nextul, sper sa vina repede altfel primesti bataie!

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Tabara de vara: Cap.4:   Explicatii

Si asa , ceilalti prieteni au plecat spre drumul lor de libertate si  noi am ramas sa rezolvam misterele Familiei si Casei Winchester...Fiind alaturi de dragul meu frate , de prietena mea Hinata , de baiatul de care m-am indragostit  ,de misteriosul si tacutul Angelo si de noua mea prietena firava , Donna.
- Acum ca am ramas impreuna , o sa va explic totul.Nu o sa evit nimic.Promit!spune Donna trista
- Bine.Tu ai spus ca , cabana nu este sigura.Si ne-ai adus aici. Totul din casa asta e bantuit ! De parinti tai ! Deci nici casa asta nu este in regula! tipa Gaara
- Taci Gaara! ii ordon eu roscatului iritata pe ce ton ii vorbise. Donna , spune-ne povestea ta!
- Oh, povestea mea incepe...
                                                        ~  FlashBack ~  Donna:
Stau in podul casei mele. Casa Winchester. . Ma joc cu mica mea papusica numita Angela.Am numit-o asa dupa fratele meu . Din pacate el este surdo-mut.Dar imi place de el .Se joaca cu mine si este un frate mai mare perfect ! Parintii mei sunt Belladonna si Adam Winchester.De la numele mamei am primit numele de Donna."Mama" era o femeie aspra , dura si nemiloasa , cu un trecut murdar.Nu vreau sa vorbesc despre ea. Pe de alta parte, "tata" , este de o mie de ori mai rau ca ea.
- Donna? Esti sus?! aud vocea tatalui meu aspra si ragusita
- Da ! ii raspund eu monstrului
- Urc si eu la tine! spune el cu o voce stinsa
Il vad cum urca bosumflat scarile cu capul drept , in pas de armata , imbracat cu costumul gri , cu pantofii negri deabia lustruiti , cu parul aranjat pe spate si cu vesnicul trabuc aprins in mana . Avea acea fata gata de cearta si bataie. Cand vorbea cu mine gesticula din maini cu trabucul aprins .
- Ce faci aici ? spune el tragand din "Tigara Magica "
- P-Pai , ma jucam . spun eu aparent retrasa
- Hai sa ne jucam ceva . Bine? spune el cu un zambet fals
- Bine! ii raspund eu fericita ca in sfarsit ma joc si eu cu altcineva inafara de Angelo
- Tu te ascunzi iau eu numar ! Bine? ma intreaba el cu aceeasi voce
Dau afirmativ din cap si ma uit peste tot sa gasesc  un loc de ascuns . Singurul loc " disponibil" era in cufar . Il deschid usor si ma bag in el ."Tata" vine spre cufar si ma incuie acolo.Eu tipam si plangeam dar in zadar.Aud alta voce .Vocea mamei !
- Mami ! Te rog ! Ajutoooooor !!!! strig la ea , dar nimic
Aud o discutie care aveam sa o tin minte mereu .
- Ai incuiat-o ?spune ea fara pic de mila
- Tu nu auzi cum striga dracul ? spune el razand
- Acum , trebuie sa scapam de celalalt.Ii inscenam ceva ! Ii spunem ca trebuie sa duca niste cutii in pod , el o sa le lase pe cufar , iar cand o sa auda ca sora lui draga si iubita a murit in cufar ascunzandu-se , o sa creada ca din cauza lui ! Si atunci nu o sa suporte ideea! E genial ! Genial!
- Lasati-l ! Lasati-l ! Nu-i faceti rau ! Va rog ! Mor eu pentru el ! Te rogg..spun eu aproape fara voce ultimele cuvinte
- Oricum mori sobolanule ! zice tata aspru
Stateam si plangeam neincetat .Stiam ca nu o sa-i pot opri , doar daca ar fi fost un fel de a scapa de aici.Dar nu puteam . Toate momentele mele cu fratele meu , cand eram mici erau acum amintiri
de mult timp.Il iubeam mult.Si as fi vrut sa-i spun asta inca odata pentru ultima oara.
Gandurile mele sunt intrerupte de usa podului deschisa. Simt cum cineva pune ceva pe cufar . Era Angelo. Au facut ce au zis. Niste monstrii...
         
                                                   ~End FlashBack ~
- Dar mai exista niste intrebari . Cine e acea Putere Neagra ? Sunt ei ? De ce vor sa se razbune ? o intreb eu
- Se razbuna pentru ca , eu si Angelo si dupa moarte , am ramas impreuna si luptam impotriva rautatii lor.
- Bine , se razbuna pe voi ..Dar ce e cu cabana 201? Si de ce isi fac aparitia numai acolo si in casa asta si in padure ! Donna sunt confuz ! spune Naruto
- Cand eram mici in vacanta , si noi mergeam in tabara . Si de fiecare data picam numai in cabana 201 . Era mult mai frumoasa atunci .Cand m-au incuiat in cufar , dupa ce am murit eu cu Angelo , ei au ascuns cufarul in acea cabana . Dupa 2-3 ani , "Tata " a murit de tuberculoza iar " Mama" spanzurata. Amandoi nu si-au gasit linistea. Cand bantuiau cabana , cand casa. De cativa ani , ei nu au mai intrat ca spirite in casa . Dar se pare ca acum ca au aflat ca v-am adus aici , sunt furiosi . Si vor sa va omoare...spune Donna si isi lasa capul in jos
- De ce ? intreaba Hinata speriata
- Simpla rautate...raspunde Gaara  uitandu-se absent pe un perete .
- Tu mi-ai spus ca ai murit in cabana . Nu in casa! ii spun eu
- Si daca va mai ziceam ca am murit in casa mai veneati aici? intreaba ea
- Dar, acum ce facem ?intreaba Naruto
- Trebuie sa plecam de aici cat mai repede .Nu? intreaba Hinata
- Nu ! Trebuie sa stam aici. Pana la urma toti trebuie sa se odihneasca in pace .Trebuie sa va ajutam si pe voi si pe ei sa treceti de bariera asta... Acum , singurul lucru care il putem face e sa ne gandim la o solutie. raspunde Gaara
Ne asezam pe scarile din lemn putred si ne gandim la o solutie. Ma asez langa Gaara iar el isi pune capul pe umarul meu .Dupa 1 ora de tacere , eu cu Gaara mergem sa ne plimbam prin casa. Deodata imi amintesc ca am pierdut acel jurnal care l-am luat cand am cazut prin parchet.
- Gaara , unde e jurnalul ? zic eu uitandu-ma peste tot
- H-Habar n-am ! Am crezut ca e la tine ! se apara el
- Gaara cum ai putut fi asa de neatent ? Ce ne facem acum ? Poate era ceva important acolo ! strig eu la roscat
Si asa se iveste cearta ...
- Stii ce ?Jurnalul era in mana ta ! Eu nici nu am pus mana pe el ! Acum chiar imi pare rau ca te-am sarutat !! striga el la mine
Asta a fost cireasa de pe tort . Am alergat cat am putut cu lacrimi in ochi si am ajuns in podul Casei . Unde  murise Donna.Ma pun jos in pozitie turceasca si incep sa plang.Ma uit prin camera si observ o papusa . Imi dau seama ca era fosta papusica a Donnei . O iau de jos , o scutur de 2-3 ori de praf si incep sa ma uit la ea.
- Ai un nume de inger . spun eu cu un zambet
Doamne , innebunisem ! Vorbeam cu o papusa . Dar, nu era orice papusa . Era papusa Donnei.
Incep sa umblu prin pod si vad multe cutii si poze .Si deodata vad ... Vad acel Jurnal ! Ma grabesc spre el si il iau .Ma asez jos cu spatele lipit de perete si tamatoare il deschid.Pe prima pagina scria : Jurnalul Donnei Winchester.
- Aici erai ?
Imi intorc privirea si era Gaara .
- Dispari ! spun eu cu lacrimi in ochi si imi intorc capul sa nu il privesc in ochi
- Ayame , imi pare rau .spune el si se apropie de mine
- Gaara m-am gandit si a fost o greseala ca te-am sarutat ! Nici nu stiu multe lucruri despre tine !
- Bine.Vreisa stii lucruri despre mine?Pai.. Ma numesc Gaara, am 13 ani , locuiesc cu fratele meu Tony , parintii mei locuiesc in Anglia , imi place muzica , imi place de tine si urasc in ce situatie am ajuns acum . Am vrut doar o tabara de vara normala . Nu cu chestii paranormale.
- Stiu si eu senzatia. ii spun eu dupa ma intorc cu fata spre a lui , si tot mai aproape , si mai aproape si buzele lui au ajuns peste ale mele , formand un sarut dulce. { nu-i genu meu sa scriu din astea }
Incet , incet rupem sarutul si ne uitam in ochii celuilalt , cand deodata Naruto intra pe usa val-vartej .
- Suntem salvati ! S-a terminat ! E gata !!! spune acesta plin de bucurie si vine si ma ridica de pe jos si ma strange in brate . {am facut repetitie de "si"-uri }
Eu eram absolut confuza .
- Cine a venit ma ?! intreb eu
- Politia ! Ne-au gasit ! Au spus ca mama a sunat pe telefonul tau si nu raspundeai .A sunat si pe a meu si era descarcat.Al tau politia l-a gasit.Era ramas in cabana .Mama s-a ingrijorat asa ca a chemat politia ! Plecam ! striga Naruto
- Dar Donna? spun eu trista gandindu-ma la ea
- Oh, pai o sa fie bine ! Nu? Haide jos ne asteapta toti.Cobor jos cu lacrimi in ochi si sar in bratele Hinatei care si ea plangea. Soptea :"Oh, Donna".Se pare ca toti ne-am atasat de ea si de Angelo.
- Unde sunt ? zic eu suspinand
- Sunt sus ! Vin si eu sa-mi iau ramas -bun de la ei si sa le multumesc! zice Hinata
Urcam scarile si o vedem pe Donna si Angelo unul langa altul stand cuminti cu privirile triste si cu un zambet fortat .Sar in bratele Donnei iar ea imi raspunde la imbratisare.
- Imi pare rau .ii spun eu Donnei uitandu-ma in ochii ei
- Oh, nu fii trista , totul o sa fie bine . O sa revii la viata ta normala.Si cei care au ramas cu tine sunt adevarati prieteni.Si te-ai mai facut cu doi prieteni buni .spune ea cu lacrimi pe obraji
- Multumesc . ii spun eu
Hinata o imbratiseaja si ea pe Donna .Cat timp eu imi luam adio de la Angelo.
- Iti multumesc Angelo. Sa ai grija de Donna si de tine.
Il imbratisej si el imi raspunde la imbratisare .
- Haideti fete..
Dar Naruto si Gaara  nu termina propozitia si isi lasa capul in jos amandoi.  Naruto se  duce catre Donna si o imbratiseaza.Si Gaara ii strange mana lui Angelo.Pentru prima data el a zambit . Un zambet dulce ca de inger .
Toti i-am imbratisat si le-am spus adio. Ceilalti pleaca jos iar eu eram ultima ramasa. Eram la mijlocul scarilor iar ei erau cu vreo 5-6 scari departe de mine. Donna vine spre mine si imi inmaneaza ceva . Era papusica ei . Angela.
- O sa am grija de ea. Si .. jurnalul tau este in pod.
- Stiu ... Acum , cred ca in sfarsit mi-am gasit linistea . Si i-am iertat pe parinti mei. Si eu si Angelo.Suntem pregatiti sa mergem mai departe cu ajutorul tau ...
Inghit in sec si imi inclestez pumnii pentru a nu plange .
- Adio , Donna .
- Adio , prietena mea.
Amandoi aveau zambetul pe buze , si se vedeau ca erau fericiti.Se luara de mana si se uitau amandoi la mine .Mii de soapte si rasete vesele se aud si vad o lumina alb-galbuie , orbitoare . Ei deveneau din ce in ce mai transparenti , pana au disparut de tot.Am stat acolo cateva minute .Cand ma intorc cu spatele , vad pe ceilalti la fel de tristi . Ne imbratisam toti si incet , incet coboram ultimele scari ramase.4 masini de politie ne asteptau in fata casei.Hinata cu Naruto s-au urcat deja intr-o masina de politie iar Gaara ma astepta . Ma mai uit o data in incaperea casei si trantesc cele doua usi mari ca de castel .Cobor scarile si ma urc in aceeasi masina in care se urcasera Naruto si Hinata .
- O sa fie totul bine.Promit surioara.zice Naruto strangandu-ma langa el
Totul in fata mea se intuneca si pentru ultima oara , privesc Conacul Winchester.

Ok.. sa nu credeti ca povestea este gata ..din potriva . ..
Black Rose : Ceilalti au plecat pentru ca ii dureau in cot de astia daca mai raman sau nu .. erau numai pentru ei .. plus ca ceilalti vroiau sa scape de acolo .. deabia asteptau ca cineva sa le spuna : ,,Pleacati !,,
Daca mai sunt nelamuriri .. intrebati-ma 
Sper sa va fi placut nextu` asta si .. astept comuri si pareri

tabara vara groaza tabara tabara vara: asa ceilalti prieteni plecat spre drumul lor libertate

10KB

Modificat de LaLa ~Anime ~ :X (acum 12 ani)


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Era mai diferit in film parca... oricum ma bucur foarte mult ca ai folosit ideea asta! Pur si simplu ador ficul! Il I-U-B-E-S-C!!!! Si poza este din film, nu????

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Da, poza e din film 

tabara vara groaza tabara da, poza din film 

10KB

Modificat de LaLa ~Anime ~ :X (acum 12 ani)


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
anitza
Greieraş

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 247
Super...imi pare rau ca s`au despareit...oricum sa mai pui sa vad ce se mai intampla si astept continuare

_______________________________________
Sunt un copil intr`o lume cu probleme....jocul tau , regulile mele

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta

Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!


pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Uitati si continuarea  ..Spor la citit ..

                                   Tabara de vara : Cap.5: Un nou venit in viata mea ?

- O sa fie totul bine.Promit surioara.zice Naruto strangandu-ma langa el
Totul in fata mea se intuneca si pentru ultima oara , privesc Conacul Winchester.

                                                   ~****~
Stau intinsa cu ochii inchisi pe ceva moale , un pat .Aud un vuiet destul de puternic de undeva si dupa asta un aer rece imi cuprinde tot corpul.Cred ca geamul era deschis .
Imi fac curaj si deschid cu incetinitorul ochii. Si ma ridic incet , incet si ma uit in acea camera . Era camera mea??!! Nu imi venea sa cred !Eram acasa?!
- Nu se poate sa fiu acasa .. vorbesc eu singura .
Ma duc spre geam si privesc privelistea de acolo. Era gradina ! Mama mea era cu doi politisti acolo jos si vorbeau.
Eram in ceata in acele momente . Oare totul a fost un vis ? Nu o cunoscusem pe Donna? Nu il cunosteam pe Gaara ? Ma asez pe pat ganditoare si dau cu pumnul in perete pana l-am crapat umpic.Imi vad piciorul bandajat . Era piciorul cu care am cazut cand eram in casa Winchester.Clar asta nu a fost un vis dar nu eram sigura de cea ce se intamplase . Ma mai linistesc si cand sa adorm din nou Naruto intra in camera mea cu Hinata de mana [ se pare ca a dormit la noi ]si tranteste usa.
- CE MAMA DRACULU S-A INTAMPLAT ?! CINE IMI EXPLICA SI MIE ? A FOST UN VIS SAU NU ?tipa framiu` tragandu-se cu mainile de cap
- Nu . Adica nu stiu Naruto si eu sunt confuza. Dar cred ca ..
Si ma opresc . Totul are un sens acum . Totul a fost real , Donna , Angelo , Gaara . Acum totul mie clar cand vad papusa Donnei ! Pe Angela !Incep sa plang si iau papusica si o strang la piept.Hinata si-a dat seama si s-a pus in genunchi si suspina . Naruto la randul lui s-a pus ca Hinata langa ea si se uita in gol la papusa.
- A fost adevarat . Nu-mi vine sa cred ! Dar daca totul a fost adevarat unde e Gaara ?Oare a plecat fara sa-mi fi lasat un mesaj ? intreb eu ganditoare
Ma duc jos langa ei si ii strang in brate . Eram fericita ca am scapat toti.Plangeam de bucurie  toti si in acelasi timp ne imbratisam si mai scoteam cate un raset de copil mic. Papusa era in mijlocul cercului facut de noi si parca zambea .Aud pasi de tocuri pe scari si imi dau seama ca era mama. Intra val vartej pe usa si ne imbratiseaja pe toti punandu-de langa noi in genunchi
- Sa numai faceti asta niciodata ! Va iubesc mult pe toti ! Si ..Hinata ..parintii tai au sunat si au spus ca daca vrei sa stai cu Ayame si Naruto luna asta .. ai putea sa stai la noi aici . Dar astazi trebuie sa te duci acasa si sa-ti faci bagajele . Si sa mai stai cu parintii tai. spune mama bland
- DA ! Ce bine ! zice Naruto fataindu-se de colo-colo
- Mama nu mi-a lasat nimeni nici un mesaj ? o intreb eu gandindu-ma la Gaara
- Pai da. Un tip roscat cu ochii verzi pe nume Gaara , ti-a lasat numarul de telefon si un bilet .
- Bine . spun eu cu zambetul pe buze
- Aaa.. copii va astept jos la masa. Bine ? Dupa o sa o duc pe Hinata acasa si  voi doi o sa va intalniti cu prieteni vostrii.spune ea bland
- Ce prieteni ? intreb eu cu o voce rece
- Noi numai avem alti prieteni ..completeaza Naruto indiferent
- Dar cum ramane cu ceilalti ? spune mama mea confuza
- Ei ne-au lasat la greu ! Numai avem prieteni inafara de Hinata si Gaara . spun eu imbratisand-o pe Hinata iar ea imi raspunde la imbratisare
- B-Bine .. spune mama confuza coborand scarile.
- Haideti sa ne imbracam cu ceva nu ?o intreb eu Hinata iar ea da afirmativ din cap
- Dar eu nu am haine la mine . spune Hinata
- Si ce ?! Eu nu am ? Haide , iti dau de la mine niste haine
- Mersi mult ! spune ea imbratisandu-ma .
- Dar mai intai hai sa facem amadoua o baie . Du-te tu prima  ! Eu mai stau cu framiu` . spun eu asezandu-ma langa Naruto care acum statea pe pat intins .
- Mersi .. spune Hinata si intra val - vartej pe usa din baie
- Framiu te deranjeaza daca iesi naibii din camera mea ?! spun eu sarcastica
- Sigur ,  vezi ca ai primit un mesaj pe telefon !
- De la cine ? intreb eu gandindu-ma ca-i Gaara dar Naruto imi spulbera visul cand imi spune :
- De la SATANA. Scria : ,,,Ne vedem curand ,,, spune el razand ca un tembel
- Atunci du-te la Satana . Hai , dispari ! Spun eu trantind usa dupa blondul care inca mai radea ca un retardat
Dupa inca cinci minute Hinata iese din baie .
- Fata , vezi ca numai e balsam de vanilie . spune ea
- Nu-i nimic il folosesc pe ala de iris. Hai ca ma duc , tu usuca-te si imediat vin si ne alegem hainele.
- Ok.
Intru in baie ma dezbrac de hainele murdare , le bag in cosul de rufe si ma bag in dus . Ma spal repede cu samponul si balsamul de iris + gelul de dus si las apa sa-si faca treaba . Dupa 20 de minute ies din baie si o vad pe Hinata stand si uitandu-se la hainele mele.
- Deci cu ce ne imbracam ? spune ea cu un zambet
- Pai .. sa vedem ..spun eu ducandu-ma la dulapul cu haine
Dupa o ora intreaga ne alegem fiecare hainele . Aratam foarte bine amandoua . Hinata si-a ales o bluza cu albastru cu o curea neagra  pe ea , cu niste pantaloni scurti de blugi si niste botine negre cu toc.
Eu mi-am ales o bluza mov  , niste blugi trei sferturi gri si niste tenisi lungi mov.
Ne-am machiat amandoua , si ne-am facut parul alteia . Hinata avea parul putin ondulat iar eu il avea drept , drept . Iesim din camera si Naruto o prinde de mijloc pe Hinata si ii da un pupic pe obraz [ ]
Framiu era imbracat cu o bluza albastra , niste blugi normali si tenisi albastri . Coboram scarile si mergem sa mancam dar cand am vazut ce persoana era acolo ne-a picat buna dispozitie . ERA BUNICA !
- Oh, copii mei draci .. oh , scuze dragi ! Ce faceti ? spune bunica imbracata aproape ca la 20 de ani
Vrea sa vina spre noi sa ne sarute dar noi vrem sa plecam dar era prea tarziu , pentru ca mama ne-a tras inapoi .Bunica ne saruta pe amandoi pe obraz si ne lasa rujul ei roz bombon ! BLEACK !!!
- Stiti , mama , bunico , o conducem noi pe Hinata acasa.Asa ca , noi plecam . spun eu stergandu-mi rujul bunicii de pe fata .
- Da , buna- ziua doamna Uzumaki! spune Hinata respectuos
Naruto o ia de mana si Hinata la fel . Eu eram in spatele lor si ma uitam la telefon si deodata ma ciocnesc de cineva .
- Ai grija pe unde mergi impiedicatule ! ii reprosez persoanei de care m-am lovit fara sa stiu cine e
- Oh, imi pare foarte rau , sincer !spune baiatul si ma ajuta sa ma ridic de jos
Cand m-am uitat la el era asa dragut  ...Avea parul lung si blond si ochii albastrii ca cerul.Era imbracat cu un tricou negru pe care scria ,,M`era Luna ,,  niste blugi normali si tenisi negrii .
- Buna , ma numesc Deidara . spune el prietenos
- Ayame . ii intind eu mana
La atingerea mea cu mana lui s-a format parca un foc .Imi iau repede mana si el la fel.
- Hey , ai vrea sa ne plimbam putin prin parc? ma intreaba el
- Sigur . Stai sa imi anunt fratele si vin .
Alerg spre Hinata si Naruto si le spun ce s-a intamplat .
- Hinata ! Am intalnit un tip asa dragut si , si , si , si ....OH DOAMNE !! M-a invitat sa ma plimb cu el prin parc scuze dar trebuie sa plec ! spun eu grabita
- Dar cu Gaara cum ramane ?! striga Naruto la mine dar nu l-am auzit asa ca am ajuns in dreptul lui Deidara .
Incepem sa ne plimbam si ajungem in parc .Ne asezam pe banca in fata unei fantane si incepem sa vorbim .
- Deci , acela era fratele tau ?imi spune el
- Da. Il cheama Naruto . spun eu cu un zambet dulce
- Si fata acea era iubita lui ? intreaba el cu un zambet dulce mai ceva ca al meu
- D-da . spun eu si ma inmoi cand am auzit cum vorbea
- Hey , esti bine ? ma intreaba el serios
Dau afirmativ din cap si ii spun ca ar trebui sa ne plimbam putin . Am mai discutat si i-am aflat numarul de telefon .Iar el pe almeu .Deodata simt cum telefonul meu vibreaza si se aude soneria lui . Era numar privat  .
- Alo? spun eu plictisita
- Aici Satana .. spune o voce de tembel .Era Naruto...
- Da, Satana ?! Ce vrei ?!spun eu nervoasa ca m-a intrerupt
- Mama Satana , a spus ca Bunica Satana vrea sa ne cunoasca iubiti si sa mai stea de vorba cu noi .
- Naruto .. eu nu am iubit ! Bine .. adica .. nu acum .. spun eu uitandu-ma la Deidara care ma sorbea din priviri
- Si Gaara ?! ma intreaba Naruto plictisit
- Nu am mai dat de el ! Zii ca eu nu vin acum .Poate mai tarziu..
- Vino cu el . imi spune Naruto deja plictisit
Ii inchid si ma intorc la Deidara , dar de unde ?! Nu era nicaieri . Deodata simt cum cineva ma ia de mijloc si ma invarte in aer . Era chiar el . Este asa dulce . Ma lasa jos si incepem sa radem amandoi .
- Vad ca iti plac jocurile . imi spune el
- Depinde daca sunt periculoase, spun eu smecher
Ne asejam din nou pe banca si din nou incepem sa vorbim .
- Iti plac animalele ? il intreb eu din plictiseala
- Da, ba chiar am si un caine chiuaua pe nume Blue  si e baiat
- Eu am un caine tot chiuaua pe nume Pinky si e fata .
Am mai vorbit si am aflat ca sta intr-o vila cu fratele sau , pe nume Pain , dar care uita sa vina noaptea din cluburi ..deci mai mult sta singur.Ii place muzica rock [ asta explica tricoul ] si canta la chitara . Am stat ceva ore in parc si se facuse ora 8:34.
- Imi pare rau dar trebuie sa plec acasa . Am intarziat ceva vreme ..ii spun eu
- E ok . Daca vrei te conduc eu pana acasa.imi spune el
- Multumesc .ii spun eu
Pe drum il sun pe Naruto si ii spun ca am plecat din parc si ca ma indrept spre casa .
- Alo? aud vocea fratelui meu
- Hey , Satana ! Acum vin spre casa cu Deidara
- Cine ? aaa.. blondul ala . Dar ce faci cu Gaara ?
- Nu stiu .. o sa vorbesc eu cu el si o sa inteleaga .Pana la urma nu a fost aproape nimic intre mine si el !
Cand am spus asta Deidara se intoarce cu o privire ciudata spre mine.
- Uite , ma asteapta Hinata cu parintii ei  cu bunica si cu mama jos ! Hai si tu repede ! imi spune Naruto
- Bine , bine . Pa.
Si inchid telefonul . Tot drumul Deidara a fost foarte tacut .Cand ajungem in apropierea casei mele si imi iau la revedere de la Deidara .
- Multumesc ca m-ai condus pana acasa si ne mai auzim ! ii spun eu zambind
- Da , sigur . Hey , as vrea sa-ti spun ceva ! imi spune Deidara apropindu-se tot mai mult de urechea mea .
- Nu esti cum credeam . Gaara a fost un fraier ca nu ti-a spus adevarul .imi sopteste el la ureche si imi da un pupic pe obraz .
- CE?! De unde il cunosti tu pe Gaara ? Si ce adevar ? intreb eu confuza
- Te sun in seara asta si o sa-ti spun ceva ce Gaara a omis . spune el cu un zambet smecher
- Noapte buna . imi spune el
- La fel .. ii spun eu cam confuza
Il vad cum se indeparteaza ...in casa de alaturi ?!
- Esti vecin cu mine ? ii spun eu in timp ce vin spre el
El nu imi raspunde si vine tot mai aproape de mine si stam uitandu-ne asa unul la altul cateva minute .
- Da..imi raspunde el intr-un sfarsit
Ma indepartez de el si intru in casa . Naruto se saruta cu Hinata pe canapea .
- Scuze ca deranjez Chucky ,dar unde sunt toti ? il intreb eu
- Pai bunica e sus , doarme , iar mama e sus in camera de relaxare . Zicea ceva de o vacanta nu stiu unde . spune el jucandu-se cu o suvita din parul Hinatei
- Voi chiar nu vedeti cum  s-a schimbat viata deodata ? Am intalnit-o pe Donna , dupa deodata am scapat din infern si dupa viata noastra a devenit aceeasi . spun eu printre lacrimi cand imi aduc aminte de Donna
Naruto lasa capul in pamant si Hinata la fel .Ma duc sus si ma schimb in niste pantaloni scurti de pijama , un tricou pe care scria ,, Good Night ,, din stelute si ma uitam prin camera . O vad pe Angela pe jos asa ca o iau in mana si o pun pe pat gandindu-ma la Donna .
Ies pe balcon si las vantul sa-mi poarte parul prin toate directile.Ma uit spre casa lui Deidara si el era pe balcon fumand o tigara . Nu stiam ca fumeaza . El nu ma observa asa ca intru in casa si iau telefonul . Ies din nou pe balcon si il sun . Raspunde cu un ,,Alo?,, destul de bine-dispus.
- Nu stiam ca fumezi . ii spun eu ironica
El se uita spre balconul meu si ii fac cu mana .
- Coboara pana jos sa-ti spun despre bou de Gaara . spune el morocanos
- Bine .
Mi-am luat pe mine o pereche de blugi si un tricou simplu rosu pe care scria ,, I like you ,, . Am coborat jos si mi-am luat niste tenisi rosii.El ma astepta in fata casei mele . Era imbracat la fel .
- Salut . imi spune el si ma ia de mana
- Salut . Deci ce vroiai sa-mi spui despre Gaara ? Si de unde il cunosti ?
- Gaara este verisorul meu si sa stii ca e doar un pervers . Cu toate fetele . Imi pare rau sa-ti spun dar ..dar el vroia doar sa te foloseasca . Singura fata care o iubeste cu adevarat e o fata pe nume KiKyo .
- Ai dovezi ? ii raspund eu
- Chiar vrei sa le vezi ? imi raspunde el mie
- Normal ! spun eu
Ma ia de mana si ma trage pana la el in casa . Cand deschide usa il vad pe Gaara sarutandu-se cu doua fete .Una dintre ele era pe jumate dezbracata iar cealalta era goala . Gaara nu ma vede asa ca ma duc in fata lui dar el era prea ocupat cu ,, munca ,, ... imi venea sa-l strang de gat ! Dar , oricum , il placeam pe Deidara acum si nu imi era frica sa recunosc !
- Du-te draq Deidara la tarfa aia de Ayame .. prost mai esti ca o pla...
Dar nu termina de spus ca se trezeste cu un pumn in stomac . Scuipa niste sange si se uita la mine . A stat si s-a uitat la mine cateva minute si dupa i-am mai dat o palma peste fata si una la...BEEP*..
- Ma-ta e tarfa jigodie ! Scarba dracu ..ii spun eu cu dispret si plec de acolo lasandu-le pe cele doua cur** sa rada cu pofta
Il iau pe Deidara de mana si iesim din casa . Si ne ducem in gradina mea. Ne asezam pe iarba si ne uitam la stele.
- I-ai dat ceva acolo.. . spune el razand
- Mda.. da-l dracu ! spun eu amuzata si ma duc in scranciob.El inca mai statea acolo pe iarba . Il iau de mana si il pun in scranciob .Ma pun in bratele lui si el ma imbratiseaza. Stam si ne uitam la stele si el se apropie incet , incet de mine si cand eram la cinci centrimetri....Aud un tipat ascutit din camera .................

Deci ..sper sa va placa
Si vreau comuri si pareri

Scz pentru greseli da mi-a fost lene sa le corectez 

tabara vara groaza tabara uitati ..spor citit ..             

22.4KB

Modificat de LaLa ~Anime ~ :X (acum 12 ani)


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Si? De ce nu ai mai continuat? Ce...ce se intampla? Cine urla? oare chiar a venit Satana la ea? Oare iar se intampla lucruri de astea? Pentru toate aceste intrebari astept next!

tabara vara groaza tabara si? mai continuat? ce...ce intampla? cine urla? oare chiar venit satana Membru

7.6KB


pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
SATANA e Naruto ..[ porecla noua]  ..

tabara vara groaza tabara satana naruto ..[ porecla

22.4KB


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Ooo.... dar mesajul de pe telefon? Iar haide odata cu next sa vad ce se intamplaaa!!!!!!1  

pus acum 12 ani
   
Deea.Kiss.All
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 54
Cat Mai Repede Nextul

_______________________________________
Hidan , Kakashi, Sai and Hinata ARE MINE!!

Don't Panic Keep Cool.

pus acum 12 ani
   
Deea.Kiss.All
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 54
Mesajul De Pe Telefon L-a Inventat Naruto

_______________________________________
Hidan , Kakashi, Sai and Hinata ARE MINE!!

Don't Panic Keep Cool.

pus acum 12 ani
   
anitza
Greieraş

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 247
Superb abia stept continuarea...oricum imi place la nebunie

_______________________________________
Sunt un copil intr`o lume cu probleme....jocul tau , regulile mele

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta

Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!


pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Tabara de vara : Cap.6 : Exorcizare cu ace

Aud un tipat ascutit din camera lui Naruto ?! Era un tipat ascutit, firav si de groaza.
- Ce s-a auzit ? intreaba Deidara
Nu ii mai raspund si ma indrept spre usa de la intrare . O deschid intru intr-un suflet si Deidara dupa mine.Cand ajung in fata usii lui Naruto o deschid cu piciorul si zici ca ma luptasem cu turcii. Hinata si cu Naruto stateau bine mersi cu o patura pe jos si se uitau la un film de groaza !.Imi venea sa-i strang de gat !Am crezut ca s-a intamplat ceva !!
- Cretinilor ! le spun eu nervoasa .Am crezut ca ati patit ceva !
Ei incep sa rada si am hotarat sa ma uit si eu la film cu Deidara , dar nu inainte sa il prezint.
- Naruto , Hinata el este Deidara . le spun eu
- Incantati ..spun Naruto si Hinata deodata
- Deci la ce film ne uitam ? ii intreb eu
- Cu o casa bantuita de fant..... spune Naruto in timp ce Hinata lasa capul in jos
Numai stau mult timp si plec in camera mea si ma incui acolo. O iau pe Angela in brate si incep sa ma gandesc din nou la Donna . Era asa de buna ! Nu merita sa aiba parinti asa. As fi vrut sa o vad cand vreau . Adica mereu.
- Stii , daca te smiorcai cu papusa aia in mana , Deidara o sa se supere ! Plus ca e un pic murdara ! aud o voce firava , prietenoasa, nostima , BUNA ! ERA DONNA !!!!!!!!!!!!!!
- Ce?! TE-AI INTORS ?! ARATI UMANA ?! SI ...mi-ai lipsit mult ! ii spun eu imbratisand-o foarte tare
- Pai stiu.O sa-ti explic mai tarziu ce se s-a intamplat.. haide noi o sa mai vorbim . Cand ai nevoie de mine , oriunde as fi , striga numai un simplu onna ! Dar...trebuie sa ai mereu pe Angela cu tine ca sa vin. Acum du-te si descuie naibii usa aia ca Deidara bate acolo de juma` de ora ! spune ea nervoasa dupa care dispare intr-un nor de fum
Ma duc la usa si o deschid . Deidara se uita la mine cu o fata de speriat .
- Cu cine vorb...
Dar nu termina de spus pentru ca sar pe el si il strang tare in brate .Eram asa fericita !
- Oh, nu ! NARUTO , HINATA ! Donna s-a intors!!! strig eu in timp ce intru in camera lor
- CE? spun ei socati
Le povestesc totul si ei incep sa sara in sus si sa tipe.Dupa vreo jumatate de ora ne tavalim in pat toti trei si incepem sa radem ca prostii.Ma uit spre usa si imi amintesc de Deidara . Il caut in camera mea , dar nu era . Unde a disparut ? Oare ? ACASA !
- La dracu ! zic eu nervoasa si ies spre usa .Trantesc usa si bat la usa casei lui . Deschide usa si ma priveste ciudat.
- Hey ..ii spun eu cu un zambet fortat
Nu imi spune nimic si totusi ma priveste in ochi .
- Uite , imi pare foarte rau dar ne bucuram ca..
- Este ok , adica erai fericita ! Totusi cine este Donna ?intreaba el
- Este o veche .. prietena .. spun eu uitandu-ma la balconul camerei mele .
- Esti asa ciudata! spune el luandu-ma de mana si razand
- Mi s-a mai spus . ii zic eu si incep si rad cu el
- Maine ai vrea sa mai mergem undeva ? ma intreaba el dandu-mi drumul la mana
- De ce nu? ii spun eu si ii dau un pupic de noapte buna pe obraz
- Noapte buna , te sun eu .. imi spune el rosu ca racul
- Culoarea rosie te prinde ! strig eu la el din curtea mea si intru in casa
M-am descaltat si am intrat in casa cu zambetul pe buze dansand . Ajung in camera mea si ma duc si ma uit in oglinda . Ma prostesc si dansam .
- Ok, clar trebuie sa stai odata si sa nu te mai fatati ! spune vocea calma a Donnei .Dar vorbea papusa ?!
- Nu stiam ca poti vorbi din papusa . ii spun eu
- Mda..este mult mai usor decat sa mai strigi tu dupa mine.Asa voi fi mereu cu tine !
- Hmm.. bine de stiu ! ii spun eu . Deci ..cum de nu ti-ai gasit linistea ?o intre eu asezandu-ma in pat .
Papusa se plimba de colo-colo si isi mai aranja parul.
- Pai .. vezi tu .. cand am prieteni asa buni nu prea poti sa ii parasesti . Deci .. stiam eu ca Gaara ascunde ceva .. Un nesimtit . spune papusica in timp ce isi aranja rochia
- Mda.. oricum Deidara e mult mai dragut ! spun eu uitandu-ma in oglinda [ iarasi ]
- Am auzit ca parintii vostri planuiesc o vacanta cu bunicii vostrii la mare . Si am auzit ca puteti lua inca 2 prieteni. Narut normal ca si-a aleso pe Hinata iar tu ai putea sa-l alegi pe Deidara.Maine suntei singuri acasa pentru ca au toti treaba in oras. Asa ca poti maine sa-l inviti aici si sa-i propui asta . ini spunea ea malefic
- DA!! tip eu .Deabia astept sa-i spun lui Deidara ! Dar daca nu vrea ?
- Oh, te rog Ayame ! El deabia asteapta sa petreaca mai mult timp cu tine . Deabia asteapta sa te vada in costum de baie .. spune ea razand
- Te-ai schimbat ! Esti altfel .. Adica ai alt omportament !Esti mai .. bad girl. ii spun eu razand
- Si Raiul s-a modernizat . imi spune ea mie amuzata
Aud telefonul vibrand pe langa Donna si ea se sperie . Raspund la telefon si era Deidara .
- Buna . ii spun eu
- Buna . Deci unde ai vrea sa ne intalnim maine ? ma intreaba el
- Pai..vezi tu ..as vrea sa ne intalnim la mine acasa , pentru ca parintii mei sunt plecati si sunt numai eu cu framiu si Hinata . ii spun eu punandu-mi planul in aplicare
- Normal , asa ii cunosc mai bine pe ei . ii spune el
- Atunci asa ramane .ii spun eu iesind pe balcon . Si el era acolo. Din nou FUMA !
- Nu-mi place cand fumezi . ii spun eu aparent nervoasa
- Mda.. imi pare rau !..imi spune el aruncand tigara si uitandu-se la mine
- Fii aici pe la 12 . Ii spun eu somnoroasa .
- Bine. O sa fiu acolo. Acum du-te si te culca.Vad ca ti-e somn Frumoasa Adormita . spune el amuzat
- Noapte buna . ii spun eu dulce si ma duc in patul meu
Ma imbrac in pijamale si ma pun in pat .Aud un glas care canta . Era Donna , in papusa .
- Noapte Buna , Puisor , maine vine-un Printisor ..Tra-la-la ..Tra-la-la ..Pana adorm amuzata de cantecul de leagan al Donnei .

                                          ~**~**~**~

Dimineata veni repede si cu ea veni si soarele de aur . Razele de soare imi mangaie chipul pentru a le INJURA !
In camera mea intra cineva care canta la trompeta pentru copii. Imi pun perna in cap si il injur pe ala si incep sa tip sa inceteze.
- Hay , wa trezirea ! zice vocea lui Naruto .Azi tre sa ne uitam la filme si sa ne pregatim bagajele pentru Mare . spune el entuziasmat
- Cat e ceasul ? spun eu plictisita inca tinandu-mi perna peste cap .
- Pai .. 11:30 ..Vezi ca Deidara tre sa vina ausicaa... spune el cantand la trompeta
Ma trezesc de tot si il privesc dubioasa pe fratemiu` .
- De unde stii ? Ii spun eu
- Camera mea e langa a ta ! Balconul meu e langa al tau !.Daa...imi raspunde el
- Enervantule ! ii spun eu trantindu-i perna in cap
Ma duc la baie imi fac siesta si ies de acolo in cinci minute . Il dau pe Naruto afara in suturi  si ma duc in fata dulapului.Ma uit cu Donna dupa haine cateva minute .
- Ce zici de asta ? o intreb eu punand o bluza larga pe langa mine
- Nu ! Nu te prinde .
- Atunci .... Hmm.. Asta ! Ii arat o bluza albastra-verzuie ca ochii mei si cu niste floricele albe pe ea
- Asta da! Asa.. Acum .. fusta sau blugi ? ma intreaba ea
- Blugi ! spunem amandoua odata .
Ma imbrac cu bluza albastra-verzuie , niste blugi albi , si m-am incaltat cu o pereche de sandale tip roman albe .
Parul mi l-am lasat ondulat si m-am machiat natural.
Ma duc jos iau micul dejun si cand termin aud soneria . Ma grabesc sa deschid dar Naruto mi-o lua inainte .Deschide usa dar eu il inping .
- Buna - ziua , sunt postasul , v-am adus scrisorile ! spune postasul batran Mathium
- Da, da bine dispari . ii spun eu landu-i scrisorile din mana si inchizandu-i usa in nas .
Aud un : Casa de nebuni din partea lui . Barbatul ala nu ma placea deloc . Nici eu pe el .Ma duc pe canapea langa Hinata care se uita la serialul ,, Dragoste de copil ,, Nu-mi placea deloc dar am hotarat sa ma uit si eu .
Mai aud odata soneria si ma duc din nou sa deschid dar nici de data asta nu era Deidara .Era vecina mea batrana care isi cauta cainele de 3 ani mort .Ii explic situatia si ea pleaca inca strigandu-si cainele . Trantesc usa si ma pun din nou pe canapea.
Se facuse ora 11:57 .Aud din nou soneria dar il pun pe Naruto sa deschida de data asta .
- Hei , buna Deidara .
- Buna , Naruto .
Cand ii aud numele sar ca arsa de pe canapea si o las pe Hinata plangand la serialul ei siropos.
- Buna , ii spun eu dulce lui Deidara in timp ce il impingeam in spatele meu pe Naruto
- Salut .ii spune el mie
- Intra ! ii spun eu dupa care intra si se uita ciudat la Hinata care plangea ca o apucata .
- S-a intamplat ceva cu ea? ma intreaba el uitandu-se la Hinata
- Nu, nu ea doar aa...Hai sa ne asezam! ii spun eu lui Deidara incercand sa schimb subiectul
Ii fac semn lui Naruto sa se duca in camera lui sa o linisteasca pe Hinata ca sa raman singura cu Deidara .
- Haide Hiny , ii spune Hinatei si o ia de mana si urca amandoi scarile pana in camera lui
{In sfarsit singuri } gandeste Deidara .
Mai discut cu Deidara ce mai discut si stateam amandoi unul langa altul , parca lipiti cu Super Glue.Ne apropiem incet , incet unul de altul si cand buzele noastre s-au atins doar putin ..Hinata iese din camera lui Naruto in lengerie intima si cu o bere in mana . Se clatina !
- Hai ba la dans ! spune ea beata cu ochii intre-deschisi
Lui Hinata ii trebuie numai o sticla de bere ca sa se imbete .. si cred ca a baut mai mult decat trebuie .
Usa camerei lu framiu se deschide si acesta era numai cu boxerii cu norisori rozi pe ei .
- Ajutor !!! A incercat sa ma violeze ! spune Naruto uitandu-se stupefiat la Hinata
Hinata se intoarce catre el si intra in camera strigand : SEX , SEX !!
Eu si cu Deidara ne uitam unul la altul razand si eu ma las pe spate . El se pune in fata mea peste mine si ma priveste . Se apropie din ce in ce mai mult si isi lipeste buzele de ale mele intr-un sarut dulce . Si eu credeam ca Gaara saruta bine [ ]
Stam ce stam si se pune langa mine . Ne uitam in ochii celuilalt.Deodata auzim un tipat de sus . Ne ridicam amandoi si urcam scarile ingrijorati . [ cine stie ce a mai facut Hinata ]
Deschid usa incet si o vad pe Hinata aruncand cu sticle de bere in Naruto .
- Baaaaa`.... o ai mica ! spune Hinata . Era manga !
- Ajutor ! Vroia sa ma violeze ! spune Naruto speriat
- Ce e cu crucea aia ma la gatul tau ?! DAO JOS ! spune Hinata schimbandu-si atitudinea intr-una ..malefica?! ..Inteleg ca era biata ...dar ..simteam ca era mai mult decat asta .
Il las pe Deidara in pragul usii si ma duc in camera mea . Papusa era la picioarele mele .
- Ce se intampla cu Hinata ? Nu este ea ! strig eu
- Stiu . cred ca e .. posedata ..spune ea si se indreapta spre usa.
- Posedata ? De cine ?intreb eu . Credeam ca am terminat cu chestile astea !
- Ati devenit un magnet pentru paranormal. Este deabia inceputul sfarsitului . imi spunea ea
- Ce sa-i fac Hinatei acum ?
- Stiu ca poate doare sa faci ce trebuie , dar ,  ia un ac , infingel in mine , si dupa infingel in bratul ei.
- CE?! Dar nu o sa te doara ? Si pe ea nu o sa o doara ?
- Pe mine , clar nu ma doare , pe ea o sa simta acul ala putin dar .. nu o sa se intample nimic si o sa fie in regula.
- Nici nu ma gandesc sa fac asta ! ii spun eu tare si raspicat
- Preferi sa ii manance sufletul si sa ramana asa? imi spune in timp ce imi intindea un ac din fusta ei .
Iau acul , il infing in ea cu mici ezitari si ies rapid din camera . Trantesc usa si il vad pe Deidara cum statea ca o statuie . Cine stie ce crede saracu baiat acum.
- Deidara adu un pahar cu apa de jos sa o calmam pe Hinata
El da afirmativ din cap iar eu intru in camera in spatele Hinatei si ...


Pfiuuu.. gt si capitolul asta .. 
Deci .. scuzati greselile .. mi-e lene si am de facut 10 rezumate .. Profa de rom uraste clasa noastra 
Mi-e lene sa corectez .. mie lene de aia .. tipic mie 
Astept comentari si pareri

tabara vara groaza tabara tabara vara cap.6 exorcizare ace aud tipat ascutit din camera lui naruto

22.4KB

Modificat de LaLa ~Anime ~ :X (acum 12 ani)


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Si? Ce se intampla? Ce-i face? Cum se termina? Haide pune nextul ala odata! Chiar daca abia ai pus nextul asta eu abia il astept si pe cel urmator! NEXT! NEXT! NEXT!

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
  Ce nervoasa suntem azi 

tabara vara groaza tabara   nervoasa suntem azi 

22.4KB


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
anitza
Greieraş

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 247
Sa vi cu nextul sa vad ce se intampla...Hai ca asta fu prea prea tare ) oricum sa vi repede ca vreau sa vad ce se intampla

_______________________________________
Sunt un copil intr`o lume cu probleme....jocul tau , regulile mele

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta

Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!


pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
A venit nextul pe cal alb 

                                  Tabara de vara : Cap.7: Noua Hinata

El da afirmativ din cap iar eu intru in camera in spatele Hinatei si incerc sa ii bag acul in mana dar nu reusesc pentru ca ma prinde de incheietura mainii si ma tranteste de perete . Scuip sange si vine si imi da un pumn in burta . Simt cum mor de durere de la pumnul acela , dar incerc sa ma scol si imi da o palma peste fata .
- GATA M-AM SATURAT ! CE TOT FACI HINATA?! tipa Naruto stupefiat de cele intamplate
Hinata se indreapta spre el si eu in acel moment iau acul de jos si ii fac semn lui Naruto sa o mai tina de vorba . Naruto ne stiind ce sa mai faca pentru ai distrage atentia , o ia de maini si o saruta.In acel moment ma duc spre ea si ii infing acul in mana . Nu s-a auzit nici un tipat . Ea doar a cazut in bratele lui Naruto si dormea adanc .Ma intind in patul lui framiu` extenuata de la atata " CEARTA" cu Hinata . Pe usa intra Deidara . Perfect am uitat de el !
- Ce naiba ti s-a intamplat ?! ma intreaba el asezandu-se langa mine si luandu-ma in brate .
- Poveste lunga . Incepe din Tabara de vara unde l-am cunoscut pe freieru ala de Gaara.Dar, o sa iti povestesc umpic mai tarziu acum trebuie sa fac ceva . Il las pe Deidara in ceata , iau acul de jos care era plin cu sange negru si ma indrept spre camera mea. Incui usa si ma duc la Donna. Iau papusa in mana si ii inmanez acul salvator.
- Mersi , mi-a fost de folos , chiar daca arat ca naiba . ii spun eu ironica
Ea ia un servetel , sterge acul si il baga din nou in fustita . Se uita la mine cu o privire ciudata .
- Mda..Ti-a fost de ajutor pe moment, dar Hinata o sa mai aiba mici scapari de nebunie .
- Hu? Adica? o intreb eu total de pe alta planeta
- Adica cateodata o a se comporte cum a fost cu faza cu berea sau cand a incercat ..si se opreste si tuseste fals ..cand a incercat cu Naruto . Chestii din astea . Dar nu tine mult aceasta transa . Ii dati o palma peste fata si se trezeste . Dar problema e ca voi trebuie sa mergeti la mare si Hinata vine cu voi . Vor fi si parintii si bunicii tai si Deidara ! Deci o sa trebuiasca sa fiti foarte precauti ca sa nu dati de banuit. Dar cel mai important , nu o lasati singura ! spune ea
- Si daca o lasam singura ? intreb eu
- Atunci o sa faca o chestie de asta sau mai rau in fata parintilor vostri.Dar cum spuneam , nu o sa fie asa pentru totdeauna.O perioada scurta de timp v-a avea comportamentul asta .Acum sa trecem la probleme serioase.imi spune ea
- Ce probleme? intreb eu suspicioasa
- Ma iei si pe mine la mare nu ?! ♥u♥
- Normal......T_T"
O las pe Donna- papusica sa topaie pe pat iar eu ma duc la Deidara care statea in acelasi loc unde l-am lasat si il aud pe framiu care ii explica ceva . Ei nu ma observa asa ca trag cu urechea .
- Asa ca intelegi ce s-a intamplat cu Hinata ?
- Deci ca sa inteleg , incepe Deidara , tu si cu Ayame trebuia sa va duceti in Tabara de vara . Ea a picat in camera cu Gaara , A vazut-o pe fantoma aia ciudata si ..
Usa mea de la camera se dechide si din ea iese Donna in forma de papusica [ ok..m-am cam saturat sa specific ca de fiecare data ca Donna e papusa. Deci ,, sa clarificam ceva . Donna de acum o sa vorbeasca din papusa . Prin urmare , cand auziti numele ei canditiva la papusa.]
Era foarte nervoasa si se duce in fata lui Deidara . El  se pune in genunchi pentru a o privi mai bine dar ea il trage de par.
- Pe cine faci tu ciudata musama mucegaita ?!intreaba ea nervoasa in timp ce eu am venit langa ea si o trageam cu toata forta de corpul fragil de portelan .
Naruto nu ma ajuta de loc. Fraierul se facuse rosu de la atata ras.
Eu ma enervez si ii zic :
- Taci si tu boxeri cu nori roz ! ii spun eu nervoasa
Pana la urma o despart pe Donna de parul lui Deidara .
- Gata , Donna , linisteste-te !
- Bine dar cine e maimutoiul asta ?! ma intreaba pe mine
- El este Deidara . ii raspund eu aparent nervoasa ca i-a spus maimutoi
Ea isi schimba expresia intr-una dragalasa si se duce la Deidara topaind .
- Imi pare bine de cunostinta . spune ea dupa se duce in camera mea iar Deidara ramane masca
- A..deci ea e Donna .. spune el amuzat
- Da.. uite Deidara , hai pana jos sa-ti explic de ce te-am chemat si se pare ca Naruto ti-a explicat tot nu ?
- Da..imi spune el dupa care coboram jos si ne punem pe canapea.
- Am vrut sa-ti spun ca familia mea se duce la mare si a spus ca eu si Naruto putem lua inca doi prieteni cu noi. El a ales-o pe Hinata ..iar eu ma intrebam daca vrei sa mergi cu mine .
- El a ales-o pe Hinata ? ezita putin cand i-a auzit numele
- Deci? il intreb eu cu ochii de catelus
- Deci cand plecam ? spune el cu un zambet smecher pe fata
Il iau in brate si il sarut dulce . Se pare ca Hinata s-a trezit si venea cu Naruto jos. I-am explicat si lor ce mi-a zis Donna ca o sa se mai intample si ei au inteles .
                                                     ****
Se facuse seara iar noi ne uitam la un film de groaza. Se chema Night of the Demons . Naruto tipa cu Hinata iar eu cu Deidara ne uitam fara probleme mancand cipsuri . Filmul se termina si aud cum usa se deschide . Pe ea intra Mama , Tata , Bunica, Bunicul . Matusa Iz, Unchiul Marco  si verisoara mea Mei pe care eu cu Naruto o uram foarte mult ! De fiecare data cand aveam un iubit ea  se dadea la el !
- Buna copii ! OHH, tu trebuie sa fii iubitul lui Ayame nu ?! spune bunica si mama in acelasi timp
{ Ce sincronizare } gandesc eu
Mei era o fata cat mine la inaltime cu un an mai mica cu parul cret , foarte cret ! Si cu ochelari .Nu avea forme deloc zici ca era aplatizata cu tigaia si in fata si in spate . [ intelegeti voi }
- Stii , Ayame cred ca trebuie sa plec sa imi fac bagajul si noapte buna .
Dar eu il trag de mana si ii spun :
- Nu, mai stai ! Uite daca vrea mami [ si ma uit la ea cu ochii de catelus ] pot sa vin cu tine sa iti faci bagajul si stai in seara asta la noi , ca maine sa plecam toti ! Ce zici ?
- DA ! Normal ! spune mama entuziasmata
- Yuhuu ! Baiete stii sa joci golf ? intreaba bunicul
- Putin , tata m-a invatat cand eram mic. ii raspunde el politicos
- Bunicule las-o mai moale. ii spune Naruto
- Eu si cu Deidara plecam ca el sa-si faca bagajul si ne intoarcem repede. le spun eu vrand sa plec dar Naruto ma opreste zicand :
- Nu ma lasa aici cu ciudata de varmea . Te rog , ia-ne si pe noi .spune el in asa fel incat sa nu auda nimeni
- Bine , Haideti ! spune Deidara
Plecam toti la casa alaturata si intram in ea. Urcam scarile si intram in camera lui Deidara .Eu si cu Hinata ne asteptam sa fie gen : sucuri , pizza, tigari , carti rupte , tapet ars cu scrum de tigara , pat nefacut ...DAR NU ! Era de o mie de ori mai curta ca a mea ! Isi face bagajele repede, si cand isi punea haine Naruto il ghida:
- Frate asta nu te prinde , uite incerca asta Man . Uite asta cu fumul trimite un mesaj special femeilor: Ca esti tare ! Asa ca ia-o pe asta ! ii spune Naruto
Eu cu Hinata ne-am pus pe jos de ras si incercam sa numai radem dar nu ne puteam oprii . In acel moment Naruto parea a fi gen : Yo, Man!! I Now What Y Say !! Pana la urma ne-am potolit si noi iar el si-a facut bagajele , si am coborat jos. I-a lasat un bilet fratelui sau si a inchis usa .

Asa .. acum sa pun niste poze de la primul capitol pana acum :

Ayame :


Deidara :


Conacul Winchester :


Donna [ in forma de papusa]:

Asa..celelalte personaje le stiti ,
Astept comuri :X 


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Mei :

Avertisment : E URATA RAU !

tabara vara groaza tabara mei urata rau

51.3KB


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
anitza
Greieraş

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 247
Ai dreptate...oricum super si abia astept sa vad ce face hinata...asa ca spor la pus nexturi ...

_______________________________________
Sunt un copil intr`o lume cu probleme....jocul tau , regulile mele

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta

Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!


pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Tabara de vara : Cap.8 : Imi vine sa o omor !

Pana la urma ne-am potolit si noi iar el si-a facut bagajele , si am coborat jos. I-a lasat un bilet fratelui sau si a inchis usa .Iesim din curtea lui , intram pe a mea , deschidem usa si intram in casa . [Ce explicatie am dat si eu ] .
- O, s-au intors ! striga veisoara mea cu o voce de pitzi`. Buna eu sunt Mei . Dar poti sa-mi spui iubito sau Bubu `! spune ea "incolacindu-se" pe bratul lui Deidara iar el se uita cu scarba
- Yo , cowboy e al meu ! ii spun eu in timp ce o trageam de par
- Nu pentru mult timp ! imi sopteste ea dupa care isi trage fustita roz si mini cu sclipici ( in care nu se afla nimic pe dedesupt ) si urca scarile impiedicandu-se pe tocuri inalte .
Deidara pleaca sus in camera lui Naruto pentru a lasa bagajele acolo.Intre timp eu si cu Hinata ne asejam pe canapea si incepem sa vorbim .
- Auzi , ai niste bere ?! spune Hinata care se purta ciudat
Mi-am dat seama ca avea acele " nebuni " si i-am tras o palma .
- De ce ai facut asta ? imi spune ea tinandu-se de obraz
- Pentru ca erai in transa ! ii spun eu soptindu-i cuvintele
Ea numai spune nimic si se uita la televizor la " Jurnalele Vampirilor ".Aud ca in bucatarie era mare zarva asta insemnand ca tata, unchiul si bunicul incearca sa pregateasca cina iar mama si bunica sunt sus facandu-si bagajele pentru mare.Aud niste vase care fac cunostinta cu gresia . Eu si cu Hinata ne indreptam intr-un suflet spre bucatarie si cand ajungem il vedem pe tata cu lasania in cap pe unchiul cu coji de oua pe el si pe bunicul cu niste taitei pe umeri si in cap.
- Ce ziceti de o pizza?! imi spune tata afisand un zambet gen " La naiba cu mancarea asta ! "
- Mda.. stiam eu ca se va intampla asta ! ii spun eu si ma duc spre camera mea cu Hinata lasandu-i pe barbatii casei  sa curete . Urc scarile si imi deschid usa la camera si o vad pe varmea cum imi probeaza hainele ! HAINELE MELE !
- Ce mama dracului faci tu aici ? o intreb eu fierband de draci
- Vreau sa ma fac sexy pentru Deidara ! E asa dragut ! spune ea uitandu-se in oglinda
Ii iau hainele din mana si incep sa o trag de par . Aproape nu riposta doar tipa si urla ca o proasta . Simt cum Deidara ma ia in brate si imi spune sa incetez dar eu inca incercam sa ajung la nenorocita care ma injura .
Deidara ma ia in camera lui Naruto .Il vad pe framiu` cum vine cu varmea in camera si cu Hinata care inchide usa .Ma uitam foarte urat la ea dar ea chiar suspina . Incepe sa planga si  mie imi apare un zambet dracesc pe fata .
- Acuma plangi nu ? Doar nu te prind eu odata ? spun eu cu un zambet de diavol
- Da ce ti-am facut daca ma uitam la hainele tale ? imi spune ea printre suspine
- DA ! In primul rand ca le-ai infectat cu prostia ta si in al doilea rand ca vrei sa te dai la Deidara ! Tu nu intelegi ca daca te atingi de el te omor ?! strig eu din toata puterea mea
- Pur si simplu m-am indragostit de el ! spune ea dupa care se duce langa Deidara si si ii da un sarut pe obraz si pleaca ?! In acele momente simteam cum capul meu imi bubuie de nervi si mi se facuse rau . Imi era greata . Parca cineva ma devora pe dinauntru . Dupa care totul se face negru in fata mea si simt cum cad in gol.

Naruto:

O vad cum cade si o prind cat mai repede pentru a nu se lovi de parchet . Deidara veni repede langa ea si incepea sa o strige . Imi venea sa o strang de gat pe Mei . Stiam ca este diabolica dar nici chiar asa !
- Hinata du-te repede la mama si spunei ce s-a intamplat . strig eu la ea si acesta pleca inainte de a termina de vorbit
Era o adevarata minune in viata mea .Era prietena lui Ayame si oricat de prost as fi fost eu [ si nu sunt putine dati ] era mereu langa mine . Si acum imi amintesc cum am cunoscuto .Dar revenind la problema adevarata . Aud usa trantindu-se si o vad pe Hinata nervoasa dupa care imi anmaneaza o scrisoare .

       " Copii  eu cu tatal vostru am plecat cu unchiul si matusa voastra la o afacere foarte importanta . Bunicul cu bunica au plecat pana acasa pentru ca si-au uitat un bagaj . Venim cam pe la 11 . Daca vreti , comandati o pizza si un film bun . Aveti grija de Mei si sa va intelegeti . Cu drag , mama si tata . "

Simteam cum fierb de nervi .

Hinata :

Nu-mi vine sa cred ! Nu sunt acasa ! Fierb de nervi si simt cum picioarele numai au stapanire . Si il vad pe Naruto care ii tinea capul surori lui si avea lacrimi in ochi . Eram toti plini de nervi . Deidara inca umpic si o omora pe Mei .Iar Naruto o injura neincetat . Imi vine o idee incredibila ! Donna ! Ea stia ce sa faca ! Ma duc in camera alaturata [ camera lui Ayame ] si deschid usa . Simt cum usa face contact cu ceva fragil.Era Donna .
- Hey ! imi reproseaza ea in timp ce se se freca cu manuta ei mica d portelan in cap .
- Ayame ..
- Da stiu ! spune ea repede dupa care imi intinde mainile in sus in semn ca vrea sa o iau in brate
Pornesc cu Donna in camera lui Naruto si se duce langa Ayame . Ii sopteste numele de cateva ori si o mai zgaltaie . Nu vroiam ca lui Ayame sa i se fi spart un vas de sange sau cine stie ce . Imi era atat de frica . Simt cum cineva sau ceva strain pune stapanire pe mine . Naruto se uita ciudat la mine si vine langa mine si ma intreaba daca sunt bine . Muschii imi functiunau fara creier asa ca incep sa il dezabrac pe NARUTO?! Vroiam sa incetez dar nu puteam . Simt cum Naruto imi da o palma peste fata si eu imi revin . Il iau in brate si ii spun ca imi pare rau . Dar singurul lucru la care ma gandeam acum era unde e proasta aia de Mei ?

Deidara :

Simt cum imi vine sa sparg tot si totusi fata ei angelica ma linisteste chiar si cand stiu ca nu-si poate deschide ochii in acele momente . Uite , cum dintr-un singur gest prostesc , cu cineva se poate intampla ceva . Ma uit la Hinata care o tinea pe Donna de manuta si avea cascade de lacrimi pe obraji . Naruto era chiar langa ea si o tinea de umar dar chiar daca parea tare , stiam ce inseamna Ayame pentru el . Insemna totul . Cum insemna normal si pentru mine acelasi lucru . Nu-mi vine sa cred la ce se putea intampla daca Gaara isi batea joc de ea.
Papusa aia se uita ciudat la mine , dar cu aer bland in acelasi timp.Cred ca nu prea ii placea de mine de la faza aia . Se apropie de Ayame si o privea bland si cu zambetul pe buze.
Ma uit la Ayame si ii trimit ganduri pozitive dar simteam ca imi venea sa omor o persoana . Numai una . Mei tocmai a intrat pe lista mea neagra .

Donna :
Dar greu se mai trezeste Ayame ! I-am intrat in minte dar ce greu e sa o convingi sa o trezesti . A avut o cadere nervoasa dar in rest e totul bine cu ea. Dar se pare ca ceilalti sunt ingrijorati . Ma uit la Deidara care nu cred ca ma prea placea dupa faza cu parul.Ce bine e sa fii fantoma fara liniste . Simti puterea oamenilor , ii poti poseda , cea ce nu e in cazul meu , le poti simti starea , sentimentele si tot ce emana baiatul asta pentru prietena mea era iubire . Asta ma linistea pentru ca atunci cand vroiam sa il simt pe Gaara simteam doar raceala si viclenie pentru ea. Ma dezgusta dar nu ii spuneam nimic lui Ayame crezand ca gresesc . Revenind la situatia cu trezirea in zadar al Ayamei pana la urma cu farmecul meu viclean , am convins-o sa se trezeasca .

Ayame :

Cu rugamintile instante ale Donnei m-am hotarat sa ma trezesc . Deschid ochii , incet , incet si in fata mea il vad pe Deidara .
- B-Baieti ..S-a trezit ! S-a terzit ! spune el imbratisandu-ma cald
Naruto cu Hinata se trantesc langa mine si ma imbratiseaza.
Donna vine si ma pupa pe obraz dupa face o fata de copil dragalas .Imi era asa draga si copilaroasa.Ii soptesc un multumesc dupa care ea se joaca cu parul meu auriu . Ma ridic de jos cu ajutorul lui Naruto si al lui Deidara si ii sar in brate Hinatei . Aceasta plangea cu lacrimi de bucurie si imi zicea ca ii sunt cea mai buna prietena . Le spun baietilor ca eu trebuie sa ma duc sa iau niste aer curat , asa ca ma duc cu Hinata pe balcon.Normal , ca o luam si pe Donna cu noi . Stam ce stam noi si vin si baietii .
- Te simti bine ? intreaba Naruto
- Da .. ii spun eu dupa care imi intorc capul spre el si ii zambesc
Deidara vine langa mine si ma ia de mana . Naruto nu se lasa mai prejos si o lua in brate pe Hinata si o saruta usor pe obraz .Normal , ca Hinata inrosi pe loc. Deidara ii trase o privire cu fulgere lui Naruto iar eu cu Hinata chicotim.Deidara era ca framiu . Nu se lasa mai prejos si ma saruta dulce . Cred ca am stat asa un minut si ceva . Ma simteam foarte bine ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat .Si aveam asa multa energie .
- Se pare ca paranormalul tot cu noi a ramas .spune Naruto sarcastic uitandu-se la Donna
Aceasta zambeste dragalas si se cuibareste in bratele Hinatei , ca un prunc .
- Da.. asta nu o sa se uite vreodata . continua Deidara
- Dupa vacanta la mare de 2 saptamani , ce ziceti sa mai vedem Conacul Winchester ? le spun eu cu un zambet smecher
- Deabia astept sa vad ce se mai intampla . imi spune Naruto
- Eu Normal ca vin . spune vocea firava a Donnei
- Pe tine normal ca te luam .ii spune Hinata .Si normal ca vin si eu ! continua ea
- Deidara ? il intreb eu intorcandu-mi capul spre el
- Si sa va las singuri acolo ? Nici mort ! Normal ca vin !
- Asa frate ! spune Naruto batand palma cu Deidara
- Se pare ca va fi o vara lunga ! spun eu uitandu-ma la cerul plin cu stele

Scuze pentru greseli da mie foarte somn .. 
Astept comentarii si vreau sa primesc macar trei comuri la capitolul asta !
La cap 7 nu a comentat nimeni inafara de anitza : X
Bye`bye` 

tabara vara groaza tabara tabara vara cap.8 imi vine omor !pana urma ne-am potolit noi iar si-a

51.3KB


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
anitza
Greieraş

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 247
E sunt mai cu mot recunosc...oricum super...nu o pot suporta pe Mei :X ...oricum astept sa vad ce se intampla

_______________________________________
Sunt un copil intr`o lume cu probleme....jocul tau , regulile mele

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta

Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!


pus acum 12 ani
   
Forever Young
Critic

Din: Suna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1150
Hmp,este interesant,chiar imi palce.

Tabara de vara : Cap.8 : Imi vine sa o omor !

Pana la urma ne-am potolit si noi iar el si-a facut bagajele , si am coborat jos. Aici ai facut un pleonasm "si am coborat jos".Ai fi putut formula astfel : Ne potolim iar el termina de facut bagajul , si coboram.I-a lasat un bilet fratelui sau si a inchis usa .Iesim din curtea lui , intram pe Ar fi trebuit a zici "in". a mea , deschidem usa si intram in casa . [Ce explicatie am dat si eu  ] .
- O, s-au intors ! striga veisoara mea cu o voce de pitzi`.Litera mare. Buna eu sunt Mei . Dar poti sa-mi spui iubito sau Bubu `! spune ea "incolacindu-se" pe bratul lui Deidara iar el se uita cu scarba Litera mare , punct . Ai fi putut zice "...pe bratul lui Deidara , care o privea cu scarba " , au zic ca ar suna mai bine.
- Yo , cowboy e al meu ! ii spun eu in timp ce o trageam de par Litera mare , punct .
- Nu pentru mult timp ! imi sopteste ea dupa care isi trage fustita roz si mini cu sclipici ( in care nu se afla nimic pe dedesupt )Mai bine spuneai " fara nimic pe dedesupt " si urca scarile impiedicandu-se pe tocuri inalte .
Deidara pleaca sus in camera lui Naruto pentru a lasa bagajele acolo.Intre timp eu si cu Hinata ne asejam pe canapea si incepem sa vorbim .
- Auzi , ai niste bere ?! spune Hinata care se purta ciudat
Mi-am dat seama ca avea acele " nebuni " si i-am tras o palma .
- De ce ai facut asta ? imi spune ea tinandu-se de obraz
- Pentru ca erai in transa ! ii spun eu soptindu-i cuvintele Litera mare , punct . Of , fi si tu mai atenta .
Ea numai spune nimic si se uita la televizor la " Jurnalele Vampirilor ".Aud ca in bucatarie era "Aud ca in bucatarie este " . Nu uita ca vorbesti la timpul prezent . mare zarva asta insemnand ca tata, unchiul si bunicul incearca sa pregateasca cina iar mama si bunica sunt sus facandu-si bagajele pentru mare.Aud niste vase care fac cunostinta cu gresia . Eu si Repeti de foarte multe ori cuvantul " si " ceea ce devine iritant . cu Hinata ne indreptam intr-un suflet spre bucatarie si cand ajungem il vedem pe tata cu lasania in cap pe unchiul cu coji de oua pe el si pe bunicul cu niste taitei pe umeri si in cap.
- Ce ziceti de o pizza?! imi spune tata afisand un zambet gen " La naiba cu mancarea asta ! "  Din nou , litera mare .
- Mda.. stiam eu ca se va intampla asta ! ii spun eu si ma duc spre camera mea cu Hinata lasandu-i pe barbatii casei  sa curete . Urc scarile si imi deschid usa la camera si o vad pe varmea cum imi probeaza hainele ! HAINELE MELE !
- Ce mama dracului faci tu aici ? o intreb eu fierband de draci Mai bine ai fi spus nervi , avand in vedere ca aifolosit "dracului" mai devreme .
- Vreau sa ma fac sexy pentru Deidara ! E asa dragut ! spune ea uitandu-se in oglinda Litera mare , punct .
Ii iau hainele din mana si incep sa o trag de par . Aproape nu riposta Virgula . doar tipa si urla ca o proasta . Simt cum Deidara ma ia in brate si imi spune sa incetez dar eu inca incercam sa ajung la nenorocita care ma injura .
Deidara ma ia in camera lui Naruto .Il vad pe framiu` cum vine cu varmea in camera si cu Hinata care inchide usa . Mai bine spuneai " impreuna cu Hinata " pentru a evita " si " . Ma uitam foarte urat la ea dar ea chiar suspina . Incepe sa planga si  mie imi apare un zambet dracesc pe fata .
- Acuma plangi nu ? Doar nu te prind eu odata ? spun eu cu un zambet de diavol
- Da ce ti-am facut daca ma uitam la hainele tale ? imi spune ea printre suspine  Litera mare , punct .
- DA ! In primul rand ca le-ai infectat cu prostia ta si in al doilea rand ca vrei sa te dai la Deidara ! Tu nu intelegi ca daca te atingi de el te omor ?! strig eu din toata puterea mea Idem .
- Pur si simplu m-am indragostit de el ! spune ea dupa care se duce langa Deidara si si Repetitie . ii da un sarut pe obraz si pleaca ?! In acele momente simteam cum capul meu imi bubuie de nervi si mi se facuse rau . Imi era greata . Parca cineva ma devora pe dinauntru . Dupa care totul se face negru in fata mea si simt cum cad in gol.

Naruto:

O vad cum cade si o prind cat mai repede pentru a nu se lovi de parchet . Deidara veni repede langa ea si incepea sa o strige . Imi venea sa o strang de gat pe Mei . Stiam ca este diabolica dar nici chiar asa !
- Hinata du-te repede la mama si spunei ce s-a intamplat . strig eu la ea si acesta pleca inainte de a termina de vorbit  Litera mare , punct.
Era o adevarata minune in viata mea .Era prietena lui Ayame si oricat de prost as fi fost eu [ si nu sunt putine dati ] era mereu langa mine . Si acum imi amintesc cum am cunoscuto .Dar revenind la problema adevarata . Aud usa trantindu-se si o vad pe Hinata nervoasa dupa care imi anmaneaza o scrisoare .

       " Copii  eu cu tatal vostru am plecat cu unchiul si matusa voastra la o afacere foarte importanta . Bunicul cu bunica au plecat pana acasa pentru ca si-au uitat un bagaj . Venim cam pe la 11 . Daca vreti , comandati o pizza si un film bun . Aveti grija de Mei si sa va intelegeti . Cu drag , mama si tata . "

Simteam cum fierb de nervi .

Hinata :

Nu-mi vine sa cred ! Nu sunt acasa ! Fierb de nervi si simt cum picioarele numai " nu mai " . au stapanire . Si il vad pe Naruto care ii tinea capul surori lui si avea lacrimi in ochi . Eram toti plini de nervi . In loc de " plini de nervi " , mai bine ai fi spus "infuriati" sau " enervati peste masura " . Deidara inca umpic si o omora pe Mei .Iar Naruto o injura neincetat . Imi vine o idee incredibila ! Donna ! Ea stia ce sa faca ! Ma duc in camera alaturata [ camera lui Ayame ] si deschid usa . Simt cum usa face contact cu ceva fragil.Era Donna .  Ar fi fost mai bine sa spui " Era papusa " , deoarece ai folosit " Donna " mai devreme .
- Hey ! imi reproseaza ea in timp ce se se freca cu manuta ei mica d portelan in cap .  Litera mare .
- Ayame ..
- Da stiu ! spune ea repede dupa care imi intinde mainile in sus in semn ca vrea sa o iau in brate Litera mare , punct .
Pornesc cu Donna in camera lui Naruto si se duce langa Ayame . Ii sopteste numele de cateva ori si o mai zgaltaie . Nu vroiam ca lui Ayame sa i se fi spart un vas de sange sau cine stie ce . Imi era atat de frica . Simt cum cineva sau ceva strain pune stapanire pe mine . Naruto se uita ciudat la mine si vine langa mine si ma intreaba daca sunt bine . Muschii imi functiunau fara creier asa ca incep sa il dezabrac pe NARUTO?! Vroiam sa incetez dar nu puteam . Simt cum Naruto imi da o palma peste fata si eu imi revin . Il iau in brate si ii spun ca imi pare rau . Dar singurul lucru la care ma gandeam acum era unde e proasta aia de Mei ?

Deidara :

Simt cum imi vine sa sparg tot si totusi fata ei angelica ma linisteste chiar si cand stiu ca nu-si poate deschide ochii in acele momente . Uite , cum dintr-un singur gest prostesc , cu cineva se poate intampla ceva . Ma uit la Hinata care o tinea pe Donna de manuta si avea cascade de lacrimi pe obraji . Naruto era chiar langa ea si o tinea de umar dar chiar daca parea tare , stiam ce inseamna Ayame pentru el . Insemna totul . Cum insemna normal si pentru mine acelasi lucru . Nu-mi vine sa cred la ce se putea intampla daca Gaara isi batea joc de ea.
Papusa aia se uita ciudat la mine , dar cu aer bland in acelasi timp.Cred ca nu prea ii placea de mine de la faza aia . Se apropie de Ayame si o privea bland si cu zambetul pe buze. Suna mai bine daca ai fi spus "Se apropie de Ayame , privind-o dulce , cu zambetul pe buze " evitand astfel sa repeti " bland " de doua ori .
Ma uit la Ayame si ii trimit ganduri pozitive dar simteam ca imi venea sa omor o persoana . Numai una . Mei tocmai a intrat pe lista mea neagra .

Donna :
Dar greu se mai trezeste Ayame ! I-am intrat in minte dar ce greu e sa o convingi sa o trezesti . A avut o cadere nervoasa dar in rest e totul bine cu ea. Dar se pare ca ceilalti sunt ingrijorati . Ma uit la Deidara care nu cred ca ma prea placea dupa faza cu parul.Ce bine e sa fii fantoma fara liniste . Simti puterea oamenilor , ii poti poseda , cea ce nu e in cazul meu , le poti simti starea , sentimentele si tot ce emana baiatul asta pentru prietena mea era iubire . Asta ma linistea pentru ca Mai frumos suna " deoarece " . atunci cand vroiam sa il simt pe Gaara simteam doar raceala si viclenie pentru ea. Ma dezgusta dar nu ii spuneam nimic lui Ayame crezand ca gresesc . Revenind la situatia cu trezirea in zadar al Ayamei Era mai bine daca spuneai "fetei" . Ai mai repetat de doua ori " Ayame " . pana la urma cu farmecul meu viclean , am convins-o sa se trezeasca .

Ayame :

Cu rugamintile instante ale Donnei m-am hotarat sa ma trezesc . Deschid ochii , incet , incet si in fata mea il vad pe Deidara .
- B-Baieti ..S-a trezit ! S-a terzit ! spune el imbratisandu-ma cald
Naruto cu Hinata se trantesc langa mine si ma imbratiseaza.
Donna vine si ma pupa pe obraz dupa face o fata de copil dragalas .Imi era asa draga si copilaroasa.Ii soptesc un multumesc dupa care ea se joaca cu parul meu auriu . Ma ridic de jos cu ajutorul lui Naruto si al lui Deidara si ii sar in brate Hinatei . Aceasta plangea cu lacrimi de bucurie "Aceasta plange de bucurie . " este mai bine . si imi zicea ca ii sunt cea mai buna prietena . Le spun baietilor ca eu trebuie sa ma duc sa iau niste aer curat , asa ca ma duc cu Hinata pe balcon.Normal , ca o luam si pe Donna cu noi . Stam ce stam noi si vin si baietii .  Ai putea spune " Dupa un timp vin si baieti " .
- Te simti bine ? intreaba Naruto Litera mare , punct .
- Da .. ii spun eu dupa care imi intorc capul spre el si ii zambesc
Deidara vine langa mine si ma ia de mana . Naruto nu se lasa mai prejos si o lua in brate pe Hinata si o saruta usor pe obraz .Normal , ca Hinata inrosi pe loc. Deidara ii trase o privire cu fulgere lui Naruto iar eu cu Hinata chicotim.Deidara era ca framiu . Nu se lasa mai prejos si ma saruta dulce . Cred ca am stat asa un minut si ceva . Ma simteam foarte bine ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat .Si aveam asa multa energie .
- Se pare ca paranormalul tot cu noi a ramas .spune Naruto sarcastic uitandu-se la Donna
Aceasta zambeste dragalas si se cuibareste in bratele Hinatei , ca un prunc .
- Da.. asta nu o sa se uite vreodata . continua Deidara
- Dupa vacanta la mare de 2 saptamani , ce ziceti sa mai vedem Conacul Winchester ? le spun eu cu un zambet smecher
- Deabia astept sa vad ce se mai intampla . imi spune Naruto
- Eu Normal ca vin . spune vocea firava a Donnei
- Pe tine normal ca te luam .ii spune Hinata .Si normal ca vin si eu ! continua ea
- Deidara ? il intreb eu intorcandu-mi capul spre el
- Si sa va las singuri acolo ? Nici mort ! Normal ca vin !
- Asa frate ! spune Naruto batand palma cu Deidara
- Se pare ca va fi o vara lunga ! spun eu uitandu-ma la cerul plin cu stele

Ai mare grija sa pui litera mare la inceputul propozitiilor . De asemenea , incearca sa formulezi altfel daca trebuie sa repeti ceva . In rest , multa bafta .


_______________________________________
Daya is mine! Forever! And Ever! Just mine :3
Am fost: Zuzu, Forever Young, Miss*M, IceWolf o.o



Jeff, Usagi, Pikachu, Lelouch, Natsu, Tsuna, Gaara, Sebastian and Ulquiorra ARE MINE!!!
Kamelot, Slash, Adrian von Ziegler, Megadeath, Alternosfera, Raskolnikov, Yu Pheonix, SOAD, Youmeatsix, Parazitii, Carla's Dreams, Kapushon, Pierce the Veil, Iggdrasil, Veil of Maya, Kurt Cobain, Nirvana, Garcea, KoЯn, Mariyn Manson, DMC, HIM, Caragiale, Chuck Norris, Mr. Bean, Cloud, Vincet,  TarkanAdolf Hitler and Kiro Are mine!


pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Mersi pentru observatii si da.. mai incep o propozitie  si cu litera mica fara sa imi dau seama de la atata scris.

_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Scuze ca nu am observat dar sunt plecata! Acum iti spun ca o strangulez pe Mia! O OMOR!!! Doar sa se dea la Deidara ca o sa moara in chinuri!  

pus acum 12 ani
   
Deea.Kiss.All
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 54
Nu Ai Putea Face Ca Mei Sa Dispara ? Adica Ceva De Genul : " Ne-am dus la cobacul Winchester si acolo Mei a fost omorata de o fantoma si trasa in subsol..." ??      

_______________________________________
Hidan , Kakashi, Sai and Hinata ARE MINE!!

Don't Panic Keep Cool.

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
) Eh ..uite ca mi-ai dat o idee ))) Mersi :X 

_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Atunci pune nextul odata, ce mai astepti?

pus acum 12 ani
   
Deea.Kiss.All
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 54
Cu Mare Placere !!   Si Astept Sa Pui Nextul Cat Mai Repede  

_______________________________________
Hidan , Kakashi, Sai and Hinata ARE MINE!!

Don't Panic Keep Cool.

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Chiar acum il scriu 

_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Tabara de vara : Cap.9 : Un singur cuvant : Winchester

- Se pare ca va fi o vara lunga ! spun eu uitandu-ma la cerul plin cu stele.
- Copii !! striga mama de jos .
Se pare ca venise de la acea afacere . Coboram pe scari si ii vedem pe tata si unchiul plini cu pungi de cumparaturi.
- Afaceri , a ? intreb eu sarcastica.
- Da ! Afaceri de moda ! spune matusa in timp ce radea cu mama.
- Afaceri dar voi stiati ca puteam sa mur ..spune Hinata dar mana mea o opreste .
- Ce? intreaba tata.
- Nimic. Vrea sa spuna ca intr-un film de actiunea doi aveau sa moara .spun eu lasand capul in jos prefacandu-ma ca imi pare rau.
- Unde e Mei ? intreaba matusa in timp ce se uita peste tot dupa odrazla ei .
- Probabil Donna o spanzura . spun eu cu zambetul pe buze dupa care toti imi pun mana la gura .
- CE?! spun adulti panicati.
- EH > UN FILM ! striga Deidara cu Naruto in cor in timp ce Hinata mi-a dat una peste cap.
Urcam toti sus in camera mea si eu avusesem dreptate. Donna era cu o esarfa in mana , incolacita de gatul verisoarei mele. Donna radea dragalas iar Mei inca umpic si isi dadea duhul.
Naruto cu Hinata o indepartau pe Donna de Mei iar Deidara radea .
- Vedeti , pot prezice viitorul ! spun eu sarcastica.
- Ce viitor fara gunoaie . spune Deidara razand .
Incepe si Naruto cu Donna sa rada iar Mei deabia daca respira . O iau in brate pe Donna si o pup pe obrajorii de portelan fin, in timp ce Mei pleaca alergand .
- Oh, cum sa te rasplatesc eu prietena mea ? o intreb pe Donna in timp ce o strangeam in brate .
- In primul rand , vreau niste biscuiti ! In al doilea rand ...hmm....i-a o pauza de gandire ...in al doilea rand sa ma lesi sa-l impletesc pe Deidara . spune ea uitandu-se la el .
Cand a auzit Deidara numai radea ci inghitea in sec . Se facuse galben la fata si vroia sa spuna ceva dar nu putea . Cred ca era inspaimantat de Donna dar vroia sa nu stie nimeni asta .
Naruto a inceput sa rada ca prostu cu lacrimi.
- Si sa ma mai lasi sa tai porcu ! spune ea uitandu-se dragalas la mine .
- Dar noi nu avem porc!spun eu .
- Pai si Naruto ? intreaba ea uitandu-se la blond .
Naruto a ramas stana de piatra si a lesinat pe loc.Donna se da jos din bratele mele si incepe sa-l scuture tare pe blond in timp ce ii dadea si palme.
- Sa te ajut ! spune Hinata in timp ce isi freca mainile.
Incepe sa ii dea palme peste obraz pana se facuse ca rosia.
- Asta e pentru ca nu ti-ai dat seama ca te iubesc intra 5 ! Asta e pentru ca esti cateodata tembel ! Asta e pentru ca o placeai pe fraiera de Sakura ! Asta e pentru ca m-ai neglijat si te duceai la Sasuke iar asta e din dragoste !!!! spune Hinata si ii da palma decisiva.Naruto deschide ochii incet iar Hinata din privirea de razboinica , acum si-a schimbat-o intr-o privire grijulie.
- Auuu fata mea ! Mi-a mutilat Donna fata ? spune Naruto ametit cu ochii intre-deschisi.
Se pare ca Naruto isi mai revenise si se puse pe pat.Ma uit dupa Donna si ea nu era nicaieri. O vad intrand pe usa cu un cutit in mana dreapta si in cealalta tinea o portocala .
- Moartee..aa..a...spune Naruto dupa care lesina iarasi pe pat .
Donna se uita la cutit , dupa la Naruto dupa la cutit , dupa iar la Naruto si zice :
- Macar a lesinat pe moale . spune ea dand din umeri si topaind langa mine .
Deidara se dadu-se cu doi pasi in spate cand o vazu pe ea cu , cutitul in mana . Chicotesc usor si suntem chemati toti jos. Acum problema era ce facem cu Naruto ? Era lesinat de-a binelea !
- Duceti-va voi jos ! Raman eu cu Naru` . spune Hinata dupa care dam toti afirmativ din cap .
Coboram jos si toti erau la " Masa De Familie".Se pare ca venise si bunica cu bunicul.Ne adunam acolo numai cand era o problema grava sau o mare bucurie. Deci ce se intamplase?
- Stati jos . spune tata care era in capatul mesei lungi . La masa erau parintii mei , bunicii , unchiul cu matusa si impielitata de Mei. Se uita cu o privire urata la mine iar eu la fel. Eu cu Deidara ne asezam unul langa altul langa Mei.Normal ca eu stateam langa ea ca sa nu il torturez pe Deidara .
- Unde sunt ceilalti ? intreaba tata uitandu-se sus spre camera lui Naruto.
- Aici , aici ! spun Hinata cu Naruto care coborau scarile venind spre masa.
Se aseaza si inghit amandoi in sec . Hinata stia traditia familiei noastre . Cand ceva grav se intampla , ne adunam toti aici .
- Deci , stiti ca se intampla ceva in familie. spune tata uitandu-se la mine si Naruto .
Eu si cu Naruto ne uita unul la altul si se vedea in privirile noastre ca ne era frica.Tensiunea se simtea in aer . Respiram greoi amandoi si aveam ochii cat cepele de teama.
- Eu cu mama voastra , am omis asta de vreo luna de zile , dar este timpul sa va spunem ce se intampla.spune tata.
- E ceva grav ? sparg eu gheata .
- Pai si una si alta . Avem cateva vesti bune si rele.spune mama .
- Vestile bune mai intai ! spun eu cu Naruto.
- Pai in primul rand , ne vom muta cu ei  intr-o alta casa ! spune mama aratand spre matusa , unchiul si MEI ?!
- Asta e veste buna ? spun eu indiferenta uitandu-ma la Mei.
- Unde ne mutam ? spune Naruto .
- Noi ne gandeam la un conac vechi . Si , astazi , am auzit ca conacul unde v-ati ratacit voi e in vanzare ! spune mama fericita ,iar mie lui Naruto si Hinatei ne cade fata in jos . Tipam de bucurie si dansam eu cu Naruto dar Hinata cu Deidara priveau in jos . Ea plangea iar el strangea pumnul cu putere .
- Wow ! Game Over ! Si Hinata cu Deidara ? spun eu cu Naruto in cor .
- Pai .. Hinata , parintii tai au spus ca ai 17 ani , aproape esti majora , asa ca te lasa sa locuiesti cu noi ! spune tata dupa care ea cu Naruto sareau in sus si tipau.
- Si Deidara ,deja parca faci parte din familie ! spune mama dupa care vine si il imbratiseaza ca pe un fiu . Mei se uita cu ciuda la mine si Hinata dar eu cu Deidara ne-am alaturat grupui vesel.
Dupa 15 minute de dansat si topait in sus , ne asezam din nou la masa .
- Acum , celelalte vesti bune ! spune tata iar noi toti ne tineam de maini strans .
- 1. Bunica cu bunicul vrea sa va ia in Franta o luna intreaga si in aceasta mica aventura in Franta , o sa mearga si Mei . spune mama
- Partea cu Mei trebuia sa o lesi la vesti proaste . spune Naruto uitandu-se cu ura la Mei.
Mama isi da ochii peste cap si continua .
- 2. Dupa Franta , o sa o vizitam toti pe Carmelita in Barcelona , o stiti , sora mea ! spune tata entuziasmat
- 3.Cea mai importanta veste ....spune mama dupa care se lasa linistea .... o sa mai avem un membru in familie. spune ea intr-un sfarsit iar eu cu bunica si matusa am fost primele care i-am sarit sa o felicitam , Naruto plangea de fericire iar Deidara il consola.
- Ce o sa fie? intreaba Hinata
- Gemeni ! spune mama dupa care eu cu Naruto ne imbratisam si tipam de fericire. Era cea mai mare zi din viata noastra . Nu am fost asa de fericita nici cand am luat 10 la chimie fara sa copii.
- Si ce sunt ? Fete , Baieti sau o fata si un baiat ? intreb eu
- Pai inca nu putem vedea asta pentru ca e mult prea devreme, dar o sa aflam dupa ce venim de la mare ! Acum toata lumea sa mergem sus sa ne ducem la culcare pentru ca trebuie sa ne trezim la 4:00 ca sa prindem trenul spre mare ! spune mama ridicandu-se de la masa cu toti ceilalti.
- Si vestea rea ? spun eu .
- Ca nu putem indentifica sexul copiilor. spune ea razand.
- Mama , putem ca noi sa stam aici sa dormim pe canapea? E destul de mare ca sa incapa 8 oameni pe ea ! spune Naruto .
- Sigur copii , acum culcati-va ! spune tata , dupa care toti pleaca si ramanem numai noi cu MEI !
- Ok , acum trebuie sa imi dati niste explicatii ! Ce era cu papusa aia ?intreaba ea punandu-si mainile in sold. Eu cu Naruto o luam de par si o ducem in camera de relaxare .
- Tu nu dormi cu noi jos ! spun eu dupa care inchid usa .
O auzeam cum batea din picioare si tipa ca nebuna dar eu cu Naruto radeam de zori.

Donna :
Hihi , se pare ca acum pot sa o chinui putin pe Mei. O sa-i provoc un infard , dupa o sa o trezesc , dupa infard , dupa trezire , pana cand inima ei cedeaza putin . Stiu , stiu , am devenit malefica , dar nu o sa ii fac niciodata rau lui Ayame ,Naruto ,Hinata sau Deidara . Ei bine , ei sunt exclusi. Pe cand Mei , o sa cedeze psihic cu mine in casa sau la mare , sau in Barcelona . Si .. mai ales cand o sa ne mutam in conacul meu .Acolo eu conduceam. Nu-mi vine sa cred ca ma intorc acolo unde e mama si tata . Imi era frica de ei. Chiar daca ei trebuiau sa le fie frica de mine . Si totusi maine plecam la mare , asa ca o sa o las pe Mei netraumatizata. Pe moment...

Ayame :

- A..Ayame .. noi avem bagajele facute ?ma intreaba Hinata panicata .
- AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!  strig eu dupa o iau pe Hinata si urcam scarile .
Dupa 2 ore ne-am terminat bagajele si le-am lasat in camera . Coboram jos si ii vedem pe baieti cum se uitau la un film interzis minorilor, fara sa ne observe . 
- OHO !! Ce buna e asta ! spune Naruto mancand cipsuri .
- Daca ne prind fetele .. Uite asta e mai buna fraiere ! spune Deidara uitand ce vroia sa spuna despre noi.
- Nu te teme . Mai stau vreo ora dupa care vin ele jos . Si mai sunt 30 de minute din film ,deci.Si frate de-ar fi si Hinata asa.spune Naruto si Hinata inca umpic si facea crima.
- Hai Naruto sa il stangem , daca vin fetele si ne ..WOW O_O .. frate ce .. NU IL STANGE ! spune Deidara .
Eu cu Hinata ne ducem in bucatarie si luam o sticla cu apa .Punem apa in doua pahare si mergem din nou in spatele baietilor .
- Hei baieti ! spun eu cu Hinata in cor . Ei se intorc si le dam cu apa in fata,udandu-i .
- Fetelor stati ! Nu am vrut ! NARUTO A FOST CU IDEEA !spune Deidara aparandu-se .
- Oh , da? Si te-a si obligat ? spun eu dupa care o iau pe Hinata de mana .
- Nesimtitilor ! spun eu cu Hinata in cor .
Intram in camera mea si o vedem pe Donna cum se uita la Tom si Jerry .Se tavalea de ras si cand ne-a vazut pe noi a inceput sa rada si mai tare .
Eu cu Hinata eram total in ceata .

Donna :
Ce porci sunt unii baieti . Si acum ma refer la desene animate . Tom e un nesimtit ! Vrea sa-i pape coada lui Jerry ! Aud cum baieti se uitau la un film asa ca ma gandeam sa vad ce se intampla. Ma concentrez si vad tot ce se intamplase. Ce imagini .. Bleah .. cred ca au avut bani putini , pentru ca actorii erau goli. Ce scarbos .. La ce se uitau baietii ? Si ce face barbatul ala cu femeile alea?Vad ce au facut fetele cu apa si incep sa rad . Ma hotarasc sa termin cu spionatul asa ca imi indrept privirea spre desene. Tom era beat si incerca sa il prinda pe Jerry. Era foarte amuzant . Fetele intra nervoase si aveau o fata ca naiba . Incep sa rad si mai tare asa ca ma pun pe burta . Fetele nu intelegeau ce e cu mine . Oricum , ma gandesc cum i-ar sta chel lui Naruto . La gandul asta incep sa rad si o vad pe Ayame cum se calmeaza. Se pune in pat si Hinata o urmeaza. Se uita si ele la desene cu mine si incepem toate trei sa radem . Ii simt cum Naruto cu Deidara vin sus .
- Baietii urca scarile spre noi . spun eu uitandu-ma la desene . Hinata cu Ayame se ridica in picioare si isi pun mainile in solduri gen : i'm awesome ! Incep sa chicotesc si sa-mi indrept privirea spre niste desene de-a lui Ayame .

Ayame :
- Fetelor am venit cu ganduri pasnice ! Vrem sa ne cerem scuze ! spune Naruto .
- De-ar fi si Hinata asa ? PORCULE ! striga Hinata si i-a o perna si ii da cu ea in cap.
- Gata Hinata tu numai vii cu mine la mare ! spune Naruto nervos .
- Bine ! Atunci vine cu mine ! Si tot vine blondule ! spun eu .
- Si eu ?! tipa Deidara .
- Tu numai vi ! spun eu .
- Oh, nu baby ! El vine cu mine ! spune Naruto dupa care ne priveam cu fulgere , in timp ce Hinata si Deidra faceau la fel.
- Ce copi mici .. Oh , bombonele ! spune Donna dupa care i-a un pumn de bomboane .
- Duceti-va la filmul vostru ! spun eu .
- Da ! spune Hinata .
- DHAM..spune Donna cu gura plina de bomboane ridicand mana in sus in semn de razboi .
- Asa vom face ! spune Deidara landu-l pe Naruto si ducandu-se jos .


Scuze ca e scurt dar as vrea sa incep un nou fic .
Sorry inca odata si sa nu ma bateti ))
Va pup :X.Si scuzati greselile care se strecoara , numai ca securitatea mea e varza .


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
anitza
Greieraş

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 247
Ce cearta...oricum astept sa vad ce se intampla

_______________________________________
Sunt un copil intr`o lume cu probleme....jocul tau , regulile mele

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta

Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!


pus acum 12 ani
   
Deea.Kiss.All
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 54
pune Te Rog MAi Repede Nextul Ca Deabea Astpet !!!!!  

_______________________________________
Hidan , Kakashi, Sai and Hinata ARE MINE!!

Don't Panic Keep Cool.

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Vai nu mai pot! Abia astept nextul si sa nu uitati de mine si fetele! Eu una ma alatur voua cu razboiul asta sa vedem ce spune Pisicuta Neagra si Anitza! Astept next cu cea mai mare nerabdare!

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Ok...daca pot ..o sa pun nextul in seara asta .:*
Si..RAZBOI CU FRAIERI !!!!! 


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Deea.Kiss.All
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 54
Puna-l mai Repede Please!!

_______________________________________
Hidan , Kakashi, Sai and Hinata ARE MINE!!

Don't Panic Keep Cool.

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
HAIDE MAI AI SPUS CA PUI IL PUI SI AI INTARZIAT!

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Eh na ! O sa il pun azi ! Promit ! Am avut o problema si nu am putut sa il pun aseara .
Astazi sigur il pun :*


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Tabara de vara :Cap.10 : 4 criminali , 3 dorinte , 2 fete , o salvare => Crima imperfecta .


- Asa vom face ! spune Deidara landu-l pe Naruto si ducandu-se jos .
- Bine idiotule ! spun eu dupa care ii trantesc usa in nas.
Ma trantesc in pat si aud cum injura ceva in timp ce cobora scarile cu fratemiu . Ce mitocan !
Stau in pat vreo 20 de minute cu ochii inchisi si vreau sa vad ce faceau nebunele mele. Se pare ca Donna dormea pe patutul ei , [ o perna improvizata ] iar Hinata isi facea unghile in timp ce isi verifica bagajul.
- Ce faci fata ? o intreb eu .
- Pai..ma uit daca am luat tot ! Si am uitat costumele de baie acasa !! spune ea alarmata .
- Noi mergem la mare si tu iti uiti costumele de baie ?! Esti nebuna ?! Hai acasa la tine ! spun eu si ma duc spre dulap. Imi iau rapid pe mine un hanorac negru si ii dau si Hinatei unul alb. Statea la cateva case de mine , deci nu trebuia sa ne facem griji .
Iesim incet pe usa cu o lanterna si coboram scarile. Aprindem lanterna usor si o indreptam spre canapea. Baietii dormeau .
Nu puteam iesi pe usa , pentru ca era incuiata , si asta insemna sa facem galagie. Asa ca ne-am hotarat sa iesim pe o fereastra deschisa , din bucatarie. O ajut pe Hinata sa iasa si acesta pe mine , numai ca eu am picat fix intr-o tufa de trandafiri. Le-am adresat cateva vorbe spinilor si am continuat drumul spre casa Hinatei cu ea. incercam sa iesim dar usa de la gradina era incuiata , pe timp de noapte.Din pacate , trebuia sa excaladam gardul . Din nou o ajut pe Hinata si ea pe mine . Incepem sa mergem usor pe aleea pustie si usor luminata . Cerul era negru-albastriu iar luna alb-galbuie se contopea perfect cu peisajul misterios al cerului.
O vad pe Hinata cu se opreste sii ii aud inima cum bate mai tare . La cativa pasi de noi , erau 4 betivi , de vreo 23 de ani , iar in mijlocul lor era o prostituata omorata in bataie.
- Hina , ascunde-te dupa casa familiei Yatoi ! Du-te usor , eu ma descurc ! ii soptesc eu prietenei mele dar ea riposteaza.
- Nu Ayame ! Nu te las singura ! spune ea .
- Hinata , daca nu pleci tu , atunci astia o sa ne omoare ! Dispari ! ii spun eu .
Fata incepe sa planga si se ascunde unde i-am spus . Trebuia sa fac ceva . Stiam karate dar numai facusem de vreo 5 ani antrenamente . Clar nu puteam trece de astia fara sa murim. Asa ca mai bine sa mor eu decat ea!
Trec nepasatoare la cativa metri de ei , crezand ca poate nu ma vad . Din pacate , m-au vazut .
- Hei , papusa ! spune unul dintre ei .
- Ce vrei ? il intreb eu tupeista , dar cu frica.
- Ce cauti la ora asta pe aici ? Sunt tot felul de nebuni . spune altul apropindu-se de mine.
- Asta nu cred ca e treaba voastra . le spun eu si dau sa plec dar unul ma prinde de mana .
- Tu chiar crezi ca te lasam sa pleci dupa ce ai vazut-o pe asta omorata ? spune unul dintre ei .
Numai trebuiau sa astepte raspunsul meu , asa ca incep sa ma lupt cu ei . Celui care ma tinea i-am dat un picior in burta si a zburat destul de departe , unuia i-am dat un pumn care l-a lasat pe jos , altuia care parea cel mai mic i-a trebuit numai un pumn in cap ca sa cada la pamant , iar ultimul , care nici nu se obosise sa se apropie de mine , radea . Radea ?! ?De ce ? Se apropie de mine si  scoate un pistol .
- Nu regreta de 2 ori greseala asta . ii spun eu speriata , dar totusi cu o urma de calm in vocea mea.
- De ce sa nu o regret ? Adica , oricum ajung in iad , deci ? spune el si isi incarca pistolul .
Intr-o clipa de neatentie , ii dau una peste mana si pistolul zboara foarte departe . Incep sa ma lupt cu el . Era foarte puternic si nu se lasa. Scoate un cutit si incepe sa ma atace . M-a taiat de 2-3 ori pe corp dar rezistam .
Gandul imi zbura numai la Hinata . Ce facea acum ? Aud o impuscatura .

Hinata  :
Dumnezeule , te rog sa nu se intample nimic cu Ayame . Ma gandesc neincetat la cea mai buna prietena a mea . Trag cu ochiul la scena de lupta . Vad cum 3 oameni din cei patru sunt pe jos , iar ultimul se lupta cu Ayame  . Observ ca unul dintre ei  scotea un pistol si vroia sa traga in Ayame .
Caut disperata ceva .. pana cand .. am vazut un pistol. Il iau in mana si tremur toata . Fara sa vreau trag cu arma si il vad pe ala mort. Cei doi s-au oprit , iar eu aveam lacrimi in ochi . Tremur din toate incheieturile si nu pot sa ma obisnuiesc cu gandul , ca am omorat un om .
Numai o persoana cu inima rece putea sa faca asta .

Ayame :
Il vad neatent pe boul asta si ii iau cutitul din mana . Il tai de vreo 5 ori si incep sa il iau la bataie . Ii multumesc mult profesorului meu de Karate . Termin cu fraieru asta si ma duc langa Hinata care privea in gol la cel care l-a impuscat si plangea.
- Am un cub de gheata in loc de inima . Numai oameni reci pot sa faca asa ceva . spune ea plangand .
- Sau numai oameni care isi iubesc enorm prieteni ! spun eu luand-o in brate .
Aud cum o masina de politie vine cu o ambulanta dupa ea. Ii vad pe parinti mei pe alee cand auzise masina de politie. O vad pe mama si matusa cu bigudiuri in cap si pe bunica cu papuci - iepuras in picioare .
- Ce dracu se intampla ?! spune Deidara venind langa mine si strangandu-ma in brate .
In sfarsit era langa mine.Ma uit in ochii lui si ii iau fata in mainile mele . El ma ia de mijloc si ma strange langa el. Ma apropii de el si buzele lui le gusta pe ale mele.

Iata ca s-a terminat si capitolul asta :*..
Poate este scurt dar mi-am scalntit azi umpic mana si ma cam doare .
Deci nu prea pot sa scriu mult.
Sorry :* Si astept comurile de la voi :X.


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Deea.Kiss.All
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 54
1. Ii Fain
2.Ii Potrivit (adica nici prea lung nici prea scurt)
3. Adu Nextul Mai Repede
Si 4. Nu Mai Intarzia Atat cu Nextul 


_______________________________________
Hidan , Kakashi, Sai and Hinata ARE MINE!!

Don't Panic Keep Cool.

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Vai de mine! Bravo Ayame, Hinata imi place de voi!   Sper ca acum sa se impace si sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti! Daca s-ar putea!   In fine, eu un ail ador si te-ai hotarat si tu sa vii cu nextul!   Acum il astept pe urmatorul!

pus acum 12 ani
   
anitza
Greieraş

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 247
Super...bravo Ayame si  Hinata au meritat aia si sper sa nu mai ntarzai mult cu nextul

_______________________________________
Sunt un copil intr`o lume cu probleme....jocul tau , regulile mele

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta

Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!


pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Da stiu ca am venit si eu cu nextul dupa atatia ani 
Eh , nici chiar ani


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Cand il pui pe urmatorul? Mor de nerabdare!

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Deci am un mic anunt .
E cam trist deci cei care plang repede sa nu il citeasca .
Windowsul meu numai merge , asa ca l-am rugat pe proful meu de informatica sa mi-l faca . El nu stie cat timp o sa ii ea pentru ca are treaba multa.

COCLUZIA :
Continuarea o sa o pun mai tarziu din pacate .
Dar urmatorul capitol o sa il fac cat de lung pot eu .

Well.....Imi pare rau din nou ....                          


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Tabara de vara :  Cap. 11 : Inapoi in tabara . Partea 1 .

Ma apropii de el si buzele lui le gusta pe ale mele.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Stau intinsa in pat si ma gandesc unde dracu e idiotul ala care a scapat . Ce se intampla cu mine ? Imi este tot mai frica pe zi ce trece ca poate o sa ne gaseasca pe mine sau Hinata si o sa ne taia gatul incet si cu multa ardoare.
- Daca imaginile alea nu iti dispar din capul ala mic al tau in 10 secunde ...incepe Donna.
- Daca nu ce ?! spun eu artagoasa.
Donna ma priveste urat si da sa plece . Dar, se intoarce pentru a-mi spune vreo doua .
- Stii ce ? Nu-mi pasa ce faci ! Gandeste-te la moarte ! Eu am vrut sa te ajut Ayame...imi zice ea si pleaca .
Incui usa si ma uit la ceas. 10 : 30 noapte . Pff..trebuie sa ma culc .
Ma schimb intr-un maieu verde inchis si niste pantaloni de pijama cu buline negre. Stang becul si ma afund intr-un somn adanc .
_________________________________________________
Ora : 12 : 00 noaptea.
Telefenoul meu mobil incepe sa sune , trezindu-ma . Cine naiba suna la ora asta ? Il iau in mana si ma uit sa vad cine ma suna . Numar privat..Hmm..ciudat .
- Alo ? intreb eu .
- Imbraca-te si vin-o pe strada Lyman in 10 minute . Daca nu vii , ii iau gatul prietenei tale.Vrei sa o auzi ? spune o voce groasa .
Am impietrit . El este . Ii cunosc vocea.
- Nenorocitule ! Da-i drumul ! tip eu la el .
- Vin-o si o sa ii dau . rade el .
- Sa putrezesti in Iad ! tip din nou la el.
O clipa de liniste s-a lasat....
- O sa-ti para rau pentru ce ai spus Ayame..spune el sec si inchide.
Imi iau un rucsac mai mic si imi pun in el telefonul , o sticla cu apa , un cutit si din pacate , pistolul tatei cu niste gloante .
Incui casa si alerg singura in noapte spre strada Lyman . Aceea este strada ce duce spre Tabara . Inghit in sec si alerg mai repede ca niciodata . Strada este pustie si putin luminata . Parca sunt intr-un film de groaza . Defapt , sunt intr-unul . Vad indicatorul pentru strada unde se afla nenorocitul si ma mai linistesc . Strada este chiar langa padure . Ma uit peste tot si o vad pe Hinata cum sta in genunchi si plange , legata , iar pe nenorocitul ala cum o ameninta cu pistolul .
- Iubire, ai venit . spune el cand ma observa.
Eu nu ii raspund ma uit doar la Hinata care era paralizata de frica. Ma intreb cum de a capturat-o . Si , mai ales ca e firava , imi dau seama ce frica a avut in ea.
- Lasa dracului pistolul ala jos. spun eu nervoasa.
Acesta se supune si pune pistolul jos. Imi face semn sa vin mai aproape sa imi dezleg prietena. Alerg spre ea si o imbratisez strans .
- Esti bine ? spune eu . Ti-a facut ceva ? intreb eu .
Aceasta da din cap negativ si eu oftez din greu . O dezleg si o pun pe o banca din apropiere . Din rucsac , iau sticla cu apa si io dau . Idiotul ala fumeaza o tigara , asa ca mi-am strecurat cutitul sub hanorac si cu pistolul am facut la fel.
- Hinata , eu ii atrag atentia , tu o iei prin padure pana la conacul Winchester si te ascunzi acolo. Donna o sa fie cu tine.Dar cel mai important , nu te uita in spate cand fugi . Te rog .. fa-o pentru mine . ii explic eu printre lacrimi .   
- Ce ai de gand sa faci ? intreaba ea speriata .
Observ ca acel baiat se apropie de noi cu pasi repezi . Ma apuca de par si ma tine strans de incheietura maini . - Da-mi drumul ! spun eu .
- Dupa ce mi-ai facut ?!
Inghit in sec si incet , fara sa vada iau cutitul si il infing in picior.
- FUGI , HINATA ! strig eu la ea si aceasta cu lacrimi pe obraji , se contopeste cu intunericul padurii. Incep sa fug si eu in spatele ei , dar la un moment dat , trebuia sa o iau in drumul spre tabara .
Bufnitele parca ma privesc ingrozite.Singurul lucru la care ma gandeam este prietena mea. Ma rog la Dumnezeu sa ma urmareasca pe mine si nu pe ea. Daca trebuie sa moara cineva , sunt eu , nu ea.  In timp ce fug vad placuta pe care scrie : Tabara de Groaza. Inghit in sec si privesc cabanele , care acum sunt pusti. Ma bag in cabana unde am stat cu Gaara si ma ascund sub pat , incarcandu-mi pistolul.Usa se deschide , dar pe ea nu intra absolut nimeni. Oh , nu . Sunt in tabara !Sunt in cabana .. Asta inseamna ca parintii Donnei sunt ... aici .


Hinata :
- Donna ! Donna ! strig puternic.
Imi este asa frica pentru Ayame. Pentru viata ei . Sper ca idiotul ala sa ne fi lasat in pace . Sa nu ne fi urmarit . Dar stiu ca asta este imposibil . Vreau sa fiu acum cu prietena mea si cu Naruto . Sa fie totul ca inainte . Sa ..nu fi mers niciodata in tabara . De atunci viata noastra s-a schimbat . S-a schimbat in rau . Imi este si frig . Am o pereche de pantaloni scurti si un maieu alb pe mine . Ma asez pe scarile putrede a conacului si incep sa plang . Stau asa 15 minute si hotarasc sa ma ascund in podul casei .
Ma intorc si vad o femeie . O femeie nu tocmai frumoasa. Tip cat de tare pot , dar ea ma prinde de mana , aratandu-mi niste imagini .Este Naruto , spanzurat . Incep sa fug prin casa, pana in pod , unde ma incui acolo. Era peste tot praf si ce m-a atras mai mult a fost o oglinda cat jumatate de perete.Ma uit in ea si arat ca naiba ! Am parul ciufulit si murdar si hainele mele sunt pline de noroi . Aud ciocaneli in usa si strigate de ajutor .
Deschid usa si o vad pe Ayame ranita. Vreau sa o ating pe ea, dar o mana fantomatica, tranteste usa. Este Donna.
- Niciodata , dar niciodata , sa numai faci asta ! spune ea nervoasa.
- D-de ce ? intreb eu .
- Pentru ca era o iluzie. Nu te mai uita in oglinda . spune ea acoperind oglinda cu un cearceaf gri. Aceea era mama ,nu Ayame. continua ea.
- Unde e Ayame ? intreb eu rapid .
Aceasta se uita la usa si o deschide . Este maica-sa. Si-a luat forma naturala.
- Lasa-ma sa intru . ordona cu mult tupeu mama ei .
Donna rade malefic si ii tranteste usa in nas nu inainte sa ii spuna un  : "Du-te in Iad!"
- Unde e Ayame ? o intreb din nou pe Donna.
- Trebuie sa o ajut . Tata se pare ca nu o prea are la "inima". Uite, podul acesta este pus sub o vraja . Vraja .. spune ea oprindu-se si luand o carte , este de aici. Parintii mei sau alte spirite nu pot intra aici .Doar daca , ii inviti tu . Ai grija ce faci . Eu ma duc sa termin povestea asta pentru totdeauna. spune ea si pleaca , lasandu-ma singura .
Tremur toata , in timp ce ma uitam la carte . Aud din nou batai in usa si o deschid . Din nou ea ..
- Lasa-ma sa intru . spune ea uitandu-se urat la mine .
Ranjesc smecher si imi pun mainile in san .
- Tu nu poti intra aici ... spun eu cu aceelasi zambet .
Woaw ! Am prins curaj !!!
- Mereu exista o cale. Mereu Hinata . spune ea si dispare .
Trantesc usa nervoasa si incep sa injur . Ma mai plimb prin pod si dau de cateva papusi , jucarii , haine .. chestii plictisitoare . Observ peretii ca sunt scrisi cu tot felul de cuvinte si imi dau seama ca aceea este vraja. Caut prin carte acele semne si dau de o pagina indoita unde gasesc vraja plus un carbune. Imi este asa somn .. atipesc umpic , dar din nou aud batai in usa .Nu ma mai obosesc sa o deschid si ma uit pe tavan . Imi schimb aria vizuala spre perete si vad cum un sange venit de nu stiu unde , acopera tot peretele , stergand vraja .
Usa se deschide si o vad pe acea femeie cum imi zambeste ca un mic drac.
- Ti-am spus ca mereu exista o solutie. ranjeste ea.
Eu sunt distrusa...acum ce ma fac ?!

Sper ca va placut continuarea asta !
Imi pare rau ca nu am mai pus nextul de muuult timp
Astept critici si comentarii !


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Ce?! Ce se intampla?! Chiar cand sunt singura acasa trebuia sa ui o faza atat de infricosatoare!!!!   Saraca Ayame, abia astept urmatorul capitol care sper ca vine repede.

pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Tabara de vara : Capitolul 12
Partea a-2-a :

Ayame:

Te rog , sa fie doar vantul , sa nu fie parintii Donnei ... Te implor .
Ma rog la Dumnezeu sa fie doar adierea vantului..dar totul stiu ca este in zadar . Stiu ca sunt Ei . Singurul lucru care ma mai linisteste este ca Hinata este in regula . Sau asa cred .
- Iesi de sub pat .
Este Donna . Salvarea mea !
Ies rapid de sub pat , si sangele din vene mi-a inghetat instantaneu.Inima bate tot mai tare si pulsul meu a luat-o razna. Care Donna ?! E tacsu !
Un tipat imi iese din gura si vad cum se repede spre mine , dupa vad totul ... alb?

Hinata:

Eu sunt distrusa...acum ce ma fac ?! Ma uit disperata peste tot si simt cum ceva greut imi cade pe picior. Ma uit in jos si vad ca este bucata de carbune . Am vazut in filme , ca demonii si vrajitoarele scriu numai cu carbuni . Il iau rapid de jos si il flutur de 2-3 ori in fata fantomei si aceasta face o fata gen : " Firar mata a dracu !" . Incep sa caut cu privirea unde este scrisa vraja si o gasesc. Ingros literele si acestea isi iau o nuanta argintie dar imediat aceea culoare dispare , ramanand doar culoarea neagra , data de carbune .
Ma uit pe perete si vad cum sangele a disparut cu tot cu fantoma . Imi sterg fruntea uda si ma asez pe jos . Oare ce face Ayame ?
Acum , este timpul sa ma asez si sa dorm pentru ca simt ca nu mai am picioare . Zaresc o patura plina cu praf asa ca ma ridic si o iau . O scutur si o pun pe jos . Ma asez pe ea, incolacindu-ma si adorm plina de regrete , ca am lasat-o pe Ayame sa plece         singura          .

Ayame:

Unde sunt ? Unde dracu sunt ?! E alb peste tot. Este doar o usa neagra in departare dar parca sunt legata de lanturi . Spaima din nou isi face aparitia .
- Sa nu iti fie frica. Esti cu mine acum .
Imi intorc capul si vad o fata cu parul lung, imbracata cu o rochita alba si niste aripi mari si superbe .
Ma holbez la ea si aceasta inca afiseaza acel zambet dulce si atragator dar pe moment , foarte enervant !
Fierb de nervi ! Cum naiba sa zambesti in momente din astea ?!
- Unde sunt ? intreb eu .
Aceasta isi sterge zambetul si afiseaza o fata trista . Lacrimi ii curg pe fata ei gingasa , ingrijorandu-ma . Oare unde sunt ? Ce e cu Hinata ? Ce se intampla ?
Aria vizuala imi este atrasa de o a doua fata , care este opusul primei . Are parul negru , neglijat si lung , aripi negre ca smoala si este imbracata de parca a venit de pe front .
- Hai numai bocii atata . se adreseaza "diavolita" ingerului care plange .
Nu stiu exact daca este inger dar am vazut destule pe net incat sa o supranumesc asa.
- Mda..bine , buna ... Sunt Ayame . Uita-ti nu-mi pasa ce face-ti voi , dar faza e ca trebuie neaparat sa merg sa am grija de un psihopat . Imi puteti spune unde este iesirea din vis ? intreb eu ironica si in aceelasi timp nervoasa.
Fetele , care acum cateva secunde se certau , si-au intors privirea spre mine . Se pare ca le-am captat atentia in sfarsit .
- Uite "Ayame" , imi raspunde diavolita , bun venit la Granita dintre Moarte si Viata . continua ea sumbru .

Hinata :

Un vant rece imi strabate sira spinarii , facandu-mi pielea de gaina . Ma trezesc rapid si imi este tof mai frig .
Ma uit prin camera si deodata simt cum Ayame are probleme. Sunt tot mai panicata . Daca i s-a intamplat ceva ? Daca are nevoie de mine ?
O zaresc pe Donna cum sta in genunchi si plange . Ma indrept spre ea si ii pun mana pe umar .
- Ayame este .. incepe ea.
- Ce ? intreb eu speriata .
Sangele imi pulseaza in vene tot mai mult si mai mult si mai mult , parca inca umpic si explodeaza !
- Moarta . termina Donna.
Sunt socata . Nu vroiam sa cred ce aud . Nu este adevarat ! Nu poate fii moarta . Singura mea prietena , singurul meu sprijin inafara de Naruto si familie sa fie moarta ?! Este un cosmar . De ce a trebuit sa mergem in tabara de vara ? De ce a trebuit sa cunoastem fantome ? De ce noi ?
- Donna ... vreau sa ajung la ayame ! spun eu printre lacrimi .
Aceasta spune ca nu si nu pentru ca este periculos , dar eu ripostez.
- Donna.. eu fug iar tu o opresti pe mama ta . Te rog ... vreau sa o vad .
Aceasta priveste in pamant si isi ridica capul spre mine , uitandu-se in ochii mei .
- Bine .
Ma ridic de jos si deschid usa. Niste lumanari se deschid singure , facandu-mi pielea de gaina . Un pian se aude  cantand cea ce nu ma prea incanta . Este o melodie foarte veche si sinistra. Inghit in sec si o las pe Donna in fata mea . Pasesc si eu tiptil dupa ea su pasi marunti si ajungem jos in fata usii mari a conacului. Le deschid si lumina lunii inunda o parte din incapere .
- Crezi ca pleci ? intreaba aceea voce fantomatica.
Este mama Donnei . Ma alarmez si sincer , nu stiu daca sa stau sau daca sa plec !
- FUGI HINATA ! striga Donna si ma impinge afara din casa , inchizandu-se in urma ea usile.
Alerg spre tabara , unde trebuie sa fie Ayame prin padurea deasa si intunecata . Mii de animale nocturne sunt cu ochii dupa mine . Dupa ceva timp de alergat , ma opresc sprijinindu-ma de un copac. Respir din greu si ma uit la o bufnita care statea chiar pe creanga din fata mea .
Aceasta isi roteste capul odata , scotand un sunet ascutit , care ma face sa tresar.
- As vrea eu sa vorbesti . spun eu plina de regrete ca nu pot sa spun cuiva "Oful" meu .
- As vrea eu sa taci . imi raspunde acesta .
Treasar . What the Fuck ? Vorbeste ? Cum ? Defapt , daca ma gandesc mai bine , nimic nu ma mai mira .
- Da, da , da ! Vorbesc ! Si bla , bla , bla o dorinta per persoana . imi spune el .
- Ce? Cum adica ?
- Adica poti sa imi ceri sa-ti indeplinesc o dorinta .
- De ce ?
- Ca vorbesti cu mine ! Hai ca nu stau toata ziua dupa tine !
O dorinta . Pot sa imi doresc orice din lumea asta . Sa imi doresc sa bani , sa fiu presedinte , sa fiu de o mie de ori mai frumoasa, sa fiu vesnic tanara , sa fiu fericita cu Naruto si prietenii mei mereu . Dar nu , am doar o dorinta nu o mie . Stiu , stiu care dorinta . Dar asta ar insemna ca Ayame si Deidara sa nu se fii intalnit niciodata . Off..gata ! Stiu !
- Imi doresc , sa nu fii mers niciodata in tabara de vara , sa nu fii intalnit fantome dar Ayame si Deidara sa se fi cunoscut si sa fie impreuna fericiti.
Asta e dorinta mea.Bufnita isi mai intoarce odata capul si vad negru .
Am orbit ? Ce naiba se intampla ? Ah , nu ! Am ochii inchisi .
- Hinata , haide , trezeste-te ! il aud pe Naruto cum ma striga.
Naruto ? Sa nu imi spune-ti ca ne-am intors in timp si ca suntem ok acum .
Imi deschid ochii si il vad pe blondul meu . Ochii aceia albastrii , parul ca spicul de grau si fetisoara lui draguta ! A mers , suntem cu o zi probabil inainte de a merge in tabara .
Pe usa intra Ayame , suparata dupa ea cu Deidara ?! DA ! A mers !
- Superb , numai mergem in tabara ! Foarte tare ! spune ea ironica si suparata .
- N-numai mergem ? intreb eu .
- NU ! spune Ayame si pleaca suparata , urmata de Deidara si Naruto care o consoleaza.
A mers . Totul s-a sfarsit . Ma uit prin camera si deschid geamul . Pe pervaz este asezata bufnita .
- Sa ai un inceput frumos . spune ea si dispare .
Am ramas cu amintiri si groaznice si frumoase. Dar trebuie sa mai fac ceva ...
Peste 1 ora :
Pasesc scarile conacului. Sunt nebuna . nu ? Dar ceva ma cheama aici . Nu este ceva rau , doar ca pur si simplu probabil ca vreau sa mai vad odata casa .
Dupa mine este Ayame , Deidara si Naruto , care acum stiu tot . Ciudat , dar au cazut toti secerati si cand s-au trezit stiau tot . Acum suntem in pragul casei unde vedem familia reunita . Mama Donnei , tatal ei , Angelo si Donna. Sunt fericiti . Acum , sunt fericiti pentru tot deauna .
Ne fac cu mana si pur si simplu , dispar , dupa ei ramanand doar amintiri frumoase si o mica foaie .
" Viata este un regat cu inceputuri si sfarsituri.Poate pentru altii , sfarsitul nostru este un inceput pentru altcineva . Mai exact , pentru voi.

Autoarea(Eu):


Pentru Ayame si prietenii ei , acesta este un nou inceput . Cu timpul o sa uite tot mai putin casa Whinchester si misterele care au fost in ea .
         
                               T H E                                 E N D .
___________________________________________________________________________

Multumesc tuturor care mi-au citit si urmarit ficul , pentru comentariii , sfaturi si critici pentru idei si inspiratie de la anumite persoane ! Va poop mult ! :X

Modificat de LaLa ~Anime ~ :X (acum 12 ani)


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Deea.Kiss.All
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 54
Final Trist......Nui Corect! Vreau un final fericit. Te zic la mama (




Glumesc este un  capitol foarte bun si frumos. Astept sa vad ce o sa mai scrii si in alte ficuri Bye


_______________________________________
Hidan , Kakashi, Sai and Hinata ARE MINE!!

Don't Panic Keep Cool.

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Cum adica s-a terminat?! FEMEIE ESTI NEBUNA?! CUM ADICA S-A TERMINAT?! Sper ca este si season 2 altfel te mananc!

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la