Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Giulia22 pe Simpatie
Femeie
25 ani
Alba
cauta Barbat
25 - 40 ani
Lumea noastră Anime / Cafenea / Gandesti negativ sau pozitiv? Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
Black Rose
Membru

Din: Respir aer de CONSTANTA, bby!
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 357
Eu sunt optimista. Uneori mult prea optimista.Ma strecor pana si in imposibil, visand la o viata mai buna, sperand ca totul o sa iasa bine, si...deseori reusesc. Asta pentru ca-mi doresc cu adevarat. Uneori mai privesc si partea negativa, incerc sa fiu realista, insa eu cred ca totul tine de noi, de felul cum privim viata, caci trebuie sa cautam partea pozitiva pana si in negativism ca sa putem valorifica binele.
  Acum nu spun ca sunt toata un zambet, nu intelegeti gresit. Le am si eu pe ale mele (doar suferinta face parte din viata?) , cum fiecare are, dar nu las sa ma afecteze atat de tare. Privesc inainte. Nu las trecutul sa-mi dicteze viitorul pentru ca nu are nici-un drept. Nu am viata roz si nici nu o privesc asa. Nu e genul ala de optimist pe care l-am iluzionat majoritatea in minte. Sau catalogarea lucrurilor in functie de optimism si negativis:
°Negativistului ii place ploaia si optimistilor le plac zilele insorite si multe alte exemple de genul. "Urasc asta!". E o minciuna creata de conceptile noastre nehranite, eu ador ploaia. Sper ca ati inteles la ce fel de optimism si negativism m-am referit.
   Ma bucur de viata si incerc tot posibilul sa fac lumea mai buna.
Sincer, chiar nu ma intereseaza ce parere au negativistii despre "spusele mele". F*ck off!

Ciao!

gandesti negativ sau pozitiv? sunt optimista. uneori mult prea strecor pana imposibil, visand viata Membru

9KB

Modificat de Black Rose (acum 12 ani)


_______________________________________
 



MAMI and TATI  are MINE! : )))

pus acum 12 ani
   
LoryZuzz
Membru

Din: Wonderland
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 15
Eu sunt pai... ceva intre deoarece uneori sunt foarte realista si toata lumea incepe sa spuna: De ce esti asa negativista? sau Fii mai optimista! cand defapt eu incerc sa spun adevarul. Uneori totusi sunt si optimista, si stiu ca viitorul va fi frumos si in momentul de fata eu sunt chiar optimista. Insa uneori sunt chiar fff pesimista si ii intristez pe toti cu comportamentul meu .Eu vad viata chiar frumoasa si sunt o persoana fericita, desi ei bine, orasul si cladirile acestea ma supara deseori. Visez la libertate si bucurie, si sper ca acestea se vor intampla, desi uneori ma indoiesc. Da stiu, sunt foarte complicata .

_______________________________________
Be Happy
Be Cool
Life is Beautiful and You are Beautiful



pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Nu stiu cum gandesc! Uneori pozititv, alteori negativ din cauza fricii mele de intuneric * incident de cand eram mica*. Vad viata frumoasa si care merita descoperita, mai ales tara noastra! Adica lumea viseaza sa se duca in nu stiu ce locuri, cand tara noastra este minunata! Vreau sa fiu libera macar o saptamana si sa ma plimb prin tara, fara sa ma mai gandesc la diferite probleme! As vrea sa fiu o pasare si sa calatoresc peste tot!

pus acum 12 ani
   
Marshmallow
Săcsy Nyan Cat

Din: Seul,Coreea de Sud.
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1008
Eu de felul meu sunt mai tupeista...Adica mai gandesc si negativ,dar mai mult pozitiv....Am prea mult tupeu uneori...Si cand zic uneori,inseamna ca atunci intru in belele....    

gandesti negativ sau pozitiv? felul meu sunt mai mai gandesc mai mult prea mult tupeu cand zic

42KB


_______________________________________
meow

Kim Hyun Joong , Lee Jong Suk ,Usui Takumi , Tsubakii , Max Amphetamine , Hae Young Saeng ,  ,Jung Yong Hwa , Kang Min Hyuk , Ji Sung , Kim Jaejoong , Davichi , BoA , KARA , Hyun Ki ♥ ,Kevin [Kim Ji Yeob] , Park Shi Hoo , Onew , T-ara , 4 minute , f(x) , Crayon Pop , Park Hyun Seok , Lee Min Ho , Sun Woong , Choi Minho , Kim Woo Bin , EXO, BTS  , Kim Ji Won , Park Shin Hye , Park Min  Young ,  Kim Sung Ryung , SNSD and Unnie ARE MINEEEEEEE >w<

pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Hmm, good question, dear. Uneori sunt optimistă, alteori pesimistă...
dar cel mai des optimistă. Nu-mi place să stau supărată mult timp, plus că e o senzație al naibii de urâtă x_x.

  Pesimist gândesc când plâng, ceea ce se întâmpla în timpul orelor...mai les la mate. Doamne profesoară îmi punea niște întrebări care mă pun pe gânduri și nu, nu teoreme sau altceva. Întrebări ca ”îți iubești mama?” ”ce ai de gând să faci cu viața ta?”. Alteori îmi spunea că nu vrea ca eu să o dau în bară, că sunt fată inteligentă și descurcăreață și e păcat să nu reușesc. Ce să și zică? Încurajează elevii, e profesoară.   Eram feblețea ei  .
În fine, acelea au fost momentele când am început să plâng și să gândesc pesimist, sau optimist. Când cineva se ia de mine fără să fi stat de vorbă cu mine măcar un moment.

   Nici nu vreți să mă vedeți când mă enervez. Am niște gânduri și sadice, și răutăcioase... de toate! De asta e mai bine să țin monstrul în mine, să zic așa.

Hi, hi, sper să nu vă fi speriat.


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la