Lumea noastră Anime
Păşeşte ξn lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
draghici_elena2000 pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Dambovita
cauta Barbat
24 - 62 ani
Lumea noastră Anime / Completed. / O noua viata incepe azi ( SasuSaku) Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini:  1 2
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
CAP  1 Inceputul
O noua viata incepe azi
E dimineata, in sfarsit. Razele soarelui imi mangaie delicat pielea, deschid ochii putin si ma uit la poza de pe noptiera mea, vad un baiat tinand in brate o fata. Dar sa incepem prin a ma prezenta. Ma numesc Sakura Haruno si am 17 ani. Am un par roz lung pana la fund , si ochii de culoarea verde precum smaraldul. Locuiesc in Tokyo impreuna cu mama si tatal meu vitreg. Mai am o sora mai mare cu 3 ani , pe nume Nayumi cu care seman foarte mult , doar ca ea are parul scurt si eu lung.Ea acum locuieste impreuna cu iubitul ei Myugy intr-o vila cu doua etaje , la periferia Tokyo-lui si mai am  un frate mai mare cu un an pe nume Naruto , care studiaza in America de 3 ani , atunci cand s-a intamplat tragicul accident in care tatal nostru a murit.
Inca privesc spre poza de pe noptiera de langa patul meu . Eram eu si fostul meu iubit Yuki in ea , facuta la o petrecere in urma cu 5 luni. Inca nu imi venea sa cred ca mi-a putut face asta, ca m-a putut trada in felul asta . Ne-am despratit in urma cu doua luni deoarece ma inselase cu Karin , una dintre cele mai bune prietene ale mele, si chitarista fostei noastre trupe.
Viata mea nu a fost prea roz de la moartea tatalui meu , familia mea a inceput sa se destrame. Fratele meu Naruto care pe atunci avea 16 ani , a hotarat ca nu mai poate sta cu noi , dupa ce tata a murit , amintirile acelea erau prea dureroase pentru el asa ca a hotarat sa plece in america pentru a-si continua studiile . Mai vorbeam cu el la telefon , dar rar , nici in vacanta nu a venit la noi deci inca nu il cunostea pe tatal nostru vitreg. Sora mea Nayumi , imediat dupa moartea tatalui s-a logodit cu Myugy care era un scump , era ca un frate mai mare pentru mine. Fiind majora , sora mea s-a mutat cu el la vila dar ne mai vizita , deoarece statea aproape. Eu am ramas cu mama si tatal vitreg acasa, deoarece inca eram minora.Cat despre mama , dupa moartea tatalui meu a suferit o depresie din care a iesit cu greu si in urma cu un an l-a cunoscut de Naygel Suomy, un barbat destept si cunoscut in inalta intreaga Japonie fiind un mare om de afaceri. In urma cu jumatate de an cei doi s-au casatorit . L-a inceput nu am fost de acord , dar incepand sa il cunosc mai bine pe Naygel am acceptat, ma gandeam la mama care suferise atat la moartea tatalui , nu ca ar fi singura , si eu si fratii mei am suferit dar merita si ea sa fie fericita , inca era tanara.
In cele din urma hotarasc sa ma trezesc si eu . Ma duc la dulap si  imi aleg o pereche de blugi negri si un maieu alb cu bretele subtiri si cobor  la parter intreptandu-ma spre bucatarie . Cand intru  sunt intampinata de glasul suav al mamei mele o femeie cu parul roz ca al meu si lung , prins intr-o coada  la spate si cu ochii de o  culoare albastra  precum cerul:
-Buna dimineata scumpo . Spune aceasta apoi imi saruta fruntea. Cum ai dormit?
-Buna dimineata mama, spun eu cu jumatate de gura , fiind inca adormita. Bine . Nu mai stau mult in fata mamei ca ma trezesc izbita la pamant. Imi intorc privirea peste cel care m-a trantit la pamant si incep sa fiu linsa pe fata. Hey Samy da-te jos de pe mine , spun eu scarbita. Samy era catelusul meu , Era un puiut de bison, alb cu parul cret , pe care l-am primit cadou cand am implinit 17 ani de la sora mea  si logodnicul ei.
-Samy mars , da-te jos , o aud pe mama strigand  la catelus dupa care acesta fuge in sufragerie , urcandu-se pe canapea
-Multumesc mama , spun eu uitandu-ma la mama cu un zambet larg pe fata
-Neata  o voce de barbat , imi intorc privirea si i-l vad pe sotul mamei mele , un barbat inalt , bine facut , cu parul negru , putin cret si ochii de culoare verzi ca ai mei. Cf? Intreaba uitandu-se la mine.
-Bine , spun cu o oarecare fericire in glas. Inca nu m-am obisnuit cu ideea ca el avea sa fie tatal meu de acum in colo , de aceia nici nu ii spuneam tata, ii spuneam Naygel, simplu
-Astazi e prima ta zi de scoala , nu esti putin emotionata? Ma intreaba el cu un zambet mare pe fate
-Ce? Prima zi de scoala? Intreb eu deodata. Nu se poate ,. Am uitat complet. Imediat urc scarile , alerg pe coridorul lung si intru in a treia camera de pa partea stanga , Camera mea. Ma uit la ceas  , mai aveam jumatate  de ora la dispozitie , timp in care trebuia sa ma imbrac si sa mananc. Am timp , spun eu usurata ducandu-mi mana  dreapta la funte . Imediat ma duc la dulap si imi scot o fusta putin mai sus de genunchi , neagra de blugi , un tricou roz cu miulte paiete colorate pe el , ma imbrac si cobor sa mananc,. Imediat dupa ce imi iau micul dejun, aud telefonul cum suna.
Alo , raspund eu .
-Neata somnoroaso , se aude de la celalalt capat al firului , un glas inocent de fata. Te-ai trezit , imi spune aceasta
-Normal Hintana, ii spun eu fetei razand. Hintana era cea mai buna prietena a mea din clasa 1, cand ne-am si cunoscut . Era o fata foarte draguta, avea niste ochi superbi, de un lila foarte deschis, daca te uitai la ea ziceai ca e oarba dar nu era, avea parul negru si lung pana aproape de fund.
-Bine , abia astept sa ne vedem la scoala . Spune ea
-Ti-e asa dor de mine? O intreb eu
-Daaaa , striga aceasta , aproape spargandu-mi timpanul
-Dar din cate tin minte ne-am vazut aseara la mine acasa nu , spun eu amintindu-I de petrecerea facuta la mine acasa ieri de ziua mamei.
-Da asa e, spune aceasta incepand sa rada.
-Draga mea , esti gata? O aud pe mama strigand la mine din sufragerie
-Da mama , acum vin , ii raspund eu. Hintana ma striga mama , nu mai pot vb . Ne vedem la scoala bine ? Te sun eu . Ii spun eu fetei. 
-Bine . Te pup , pa , spune aceasta si inchide.
Imediat dupa asta ma duc in sufragerie la mama care statea pe fofoliu si se uita la tv.
-Naygel a plecat? O intreb eu pe mama, nevazandu-l pe sotul ei langa ea.
-Nu, e sus , se pregateste , imi spune aceasta.
-Bine . Spun eu si o zbughesc repede pe scari , urcand la etaj , Cand ajung pe hol ma izbesc de Naygel si cad in fund. Ma uit la el si imi cer scuze.Acesta ma prinde de ambii umeri si ma rudica .
-Nu e nimik , imi spune cu o caldura nemarginita in glas , adresandu-mi un zambet larg. Dar sa fii mai atenta pe parcus
-Bine , spun eu incepand sa alerg spre camera mea. Intru , ma machiez si imi iau genduta de culoare neagra cu paiete de aceiasi culoare , de pe birou. Cobor scarile , imi iau la revedere de la mama , dupa care o sarut pe obraz si ies pe usa , in fata casei observadu-l pe Naygel  care ma astepta in frumosul sau BMW argintiu.
-Gata de scoala ? Ma intreaba acesta schitand un zambet larg.
-Da , sa mergem
Dupa 10 minute ajungem in fata scolii , cobor nu inainte de a-mi lua la revedere de la Naygel si urandu-I servici usor. Dupa ce intru pe poarta scolii , observ mii de copii care vorbeau , altii radeai si altii repetau pasi de dans. Am uitat sa mentionez ca invat la scoala de muzica si dans, acestea fiind pasiunile mele de cand eram mica.
-Buna Sakura. Sunt trezita din visare de catre o fata care tocmai apare in fata mea imbratisandu-ma strans . Ea e Ten-Ten, o alta prietena foarte buna, Avea parul de culoare satena , prin in doua cocuri.
-Buna, ii spun eu la randul meu
-Ce dor imi era de tine
-Si mie Ten-Ten , ii spun eu fericita.
-Nu ne-am mai vazut de cand…… apoi pe fata ei apare tristetea , la fel si pe fata mea.
-..m-am despratit de Yuki , o intrerup eu continuand ce dorea sa spuna. Apoi schitez un zambet mic pe fata. Ce ai mai facut in vacanta ? O intreb eu
-Am fost in America  la fratele meu mai mare ….Yuki , spune aceasta putin trista.
-Aha , si ce mai face? , o intreb eu lasand privirea in jos.
-Bine , era cu Karin imi spune si ea trista
-Hei Sakura auzim un alt glas de fata si cand imi intorc privirea o  vad pe Hintana care fugea spre noi , imbratisandu-ne pe amandoua . Ce mai faceti? Ne intreaba ea bucuroasa.
-Bine ii raspundem amandoua ,zambind
Imediat dupa aceia se aude clopotelul sunand si  intram bucuroase in scoala . Ne ducem la clasa unde scria pe usa ,, Clasa a XI- a C.  Dupa ce intram ii revedem pe dragii nostri colegi , dar o singiura persoana lipsea  si aceia era nesuferita de Karin care mi-l furase pe Yuki. Bucuria mea ca nu era acolo.
Dupa ore  eu si cele doua  prietene ale meme iesim pe poarta scolii. Hintana rupe tacerea imdeiat:
-Sakura cemai face fratele tau Naruto , ma intreaba aceasca rosind.
-Bine ii spun eu , nu am mai vorbit cu el la telefon de  doua saptamani dar ultima oara era bine . Hintana il placea pe Naruto  din clasa a 9 a, insa el o vedea doar ca pe o amica , cel putin din cate am vazut legat de comportamentul lui fata de ea. Iimediat o vad pe Hintana cum isi indreapta privirea in pamant si imediat o iau in brate spunandu-I
-Gata nu trebuie sa iti mai amintesti acea intamplare urata din viata ta , ii spun eu fetei care imediat incepe sa planga ( Despre ce este vorba o sa aflati in celelalte capitole)

Modificat de dana (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Astept cu nerabdare sa imi spuneti parerea voastra . E primul fic pe care il fac , si am  mult mai multe idei , dar mai intai vreau sa il termin pe acesta  

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
xxIrinutzaxx
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1229
OOO!!Un fic nou!

Sugoi !!! Este minunat:X Mie una imi place mult:X abia astept nextul!


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Si imi cer mii de scuze pentru greselile de ortografie :d

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Dupa ce ii spun asta  o vad pe Hintana ca incepe sa planga dar eu o iau in brate incercand sa o calmez. Cand in cele din urma isi revine eu le anunt ca nu mai pot sta :
-Eu trebuie sa plec acum , le spun celor doua fete , indepartandu-ma.
-Te duci pe jos? Ma intreaba Ten-Ten
-Da . Naygel lucreaza pana diseara si oricum nu stau atat de departe de casa , le spun eu in timp ce ma indepartez de ele.
-Bine atunci mai vorbim , imi spune Hintana incercand sa zambeasca. Eu mai stau putin , il astept pe Neji sa vina de la biblioteca si apoi am ceva treaba prin oras
-Bine , pa fetelor. le spun eu dupa ce le pup pe obraz.
Imediat dupa aceia ies pe poarta scolii si incep sa merg pe aleea plina de copii . Dupa 20 de minute ajung in fata casei  unde o vad pe mama asteptandu-ma in pragul usii.
-Buna draga mea imi spune aceasca cu un zambet imens pe fata ,mi se parea ciudat , nu ca mama nu ar fi o femeie vesela dar bucuria pe care o schita azi mi se parea mult prea mare , simteam ca are  sa imi dea o veste . Ma apropii de ea si aceasta ma ia in brate strandu-ma cu putere.
-Care e vestea ?, o intreb eu , inainte sa apuce ea sa imi spuna ceva.
-A sunat fratele tau Naruto si …….. ezita putin cu un zambet larg , ..vine acasa imi spune aceasta incepand sa zambeasca larg
-Ceeeeeeeeeeeeee? Strig eu de fericire apoi ii sar mamei in brate . Nu imi vine sa cred ,ca dupa atata timp am sa il revad
-A spus ca a terminat cursurile de acolo si vrea sa isi deschida o firma aici in oras Imi spune plina de fericire
-Ce bine spun eu , abia astept. Apoi pana la 7 seara pana a venit si Naygel acasa, am stat in sufragerie cu mama facandu-ne planuri pentru cand v-a veni Naruto acasa .
-Buna seara. Unde sunt frumoasele mele? Se aude glasul lui Naygel cand intra in casa
-Aici. Spune mama fericita.
-Ce e cu bucuria asta pe voi ? Ne intreaba el vazandu-ne atat de vesele
-Pai…  a sunat Naruto si…. Vine acasa , ii spune mama plina de fericire.
-Waw. Asta da veste  buna spune barbatul si apoi ne imbratiseaza pe amandoua.
Ma uit la mama , era foarte fericita alaturi de Naygel si cand ma gandesc ca la inceput nici nu doream sa aud de el . ,,Cum am putut sa fiu atat de oarba incat sa nu vad fericirea mamei mele ? ‘’Ma intrebam eu in gand
Pana la ora 23:00 am stat si am discutat toti trei in sufragerie , ne-am facut planuri pentru venirea fretelui meu si  am povestit cu totii ce am facut azi . M-am dus la culcare gandindu-ma ca fratele meu drag si iubit avea sa vina maine acasa . Nu l-am mai vazut de 3 ani de zile . Oare s-a schimbat? Ma tot intrebam eu. In cele din urma adorm tot cu gandul la ziua de maine.
-Trezirea ,,raza de soare’’, aud vocea lui Naygel .
-Neata , sunt treza spun eu tragand patura peste mine
-Haide Sakura trezeste-te , fratele tau trebuie sa ajunga azi ,imi spune acesta. Auzind asta sar ca si arsa din pat si il vad pe Naygel cum iese din camera lasandu-ma sa ma imbrac pentru scoala .
Tic-tac, tic-tac , ma uitam la ceasul de pe perete care indica ora 7:50 ,, Haide fratioare , vino mai repede ‘’ imi spuneam in gand.
–Off , nu mai vine , spun eu trista  , si trebuie sa ma duc la scoala .
-Sakura , haide , sunt trezita din ,,somn’’ de Naygel care ma striga amintindu-mi ca trebuie sa plecam la scoala .
-Bine , acum vin spun eu trista ca nu mai pot ramane sa imi astept fratele. Ma urc in masina  si dupa 10 minute ajung la scoala . Cobor din masina si ajung in fata portii unde sunt intampinata de Ten-Ten si Hintana, dar  langa ea mai era o fata blonda, cu parul lung prin la spate sus intr-o coada , cu ochii albastri care imediat vine si ma imbratiseaza
-Buna Sakura, ce ma bucur sa te vad , imi spune aceasta . Ea era Ino , o buna prietena de a mea care anul trecut s-a transferat la o alta scoala.
-Dar ce cauti tu aici ?,o intreb eu dupa ce o imbratisez. Parca te-ai transferat
-Asa e , insa m-am transferat iar la scoala asta , acolo erau prea multi idioti , imi spune ea cu un zambet larg pe fata.
-Ma bucur sa aud asta. Sa mergem in clasa , spun eu
Prima ora aveam romana, ne plitiseam de moarte pentru ca profsoara cu care faceam era o femeie in varsta , aveam cam 56 de ani . Am iesit in pauza si eu cu fetele ne-am dus la ciresul din curtea scolii, doi baieti din clasa ne-au urmat si ei .
-Hei fetelor unde mergeti ? ne intreaba Gaara unul dintre baieti. Era roscat , parul scurt facut tepi si ochii albastri.
-La cires ii raspund eu zambitoare
-Atunci mergem si noi , spune Neji , un alt baiat ,cu parul negru , putin lung ,drept  , lasat dezlegat pe spate si cu ochii de aceiasi culoare ca a Hintanai , era si normal , erau frati gemeni.
-Bine . Spune Hintana.
,,Off , firara , acum nu ii mai pot spune Hintanei vestea ‘’Spun eu suparata . ,,Dc trebuia sa vina  si Neji?’’
-Hei Sakura ce e cu tine?  Ma intreaba Hintana observand ca sunt ingandurata
-Nimic, ma gandeam doar si schitez un mic zambet fals pe fata
-Bine, imi spune aceasta.
Nu ii puneam spune Hintanei despre Naruto atata timp cat Neji era de fata , Haintana nu dorea ca fratele ei  sa afle ca ea il placea pe Naruto, deoarece era rusinioasa . Nu trece mult si se suna de intrare , dupa multe glume si bancuri spuse la umbra  copacului am plecat spre clasa .


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
anitza
Greieraş

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 247
super astept nextul

noua viata incepe azi sasusaku) super astept nextul

44.7KB


_______________________________________
Sunt un copil intr`o lume cu probleme....jocul tau , regulile mele

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta

Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!


pus acum 12 ani
   
xxIrinutzaxx
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1229
Ce taree!!

Imi place mult acest fic si abia astept sa aduci nextul!!


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Urmatoarea ora pe care o aveam , era ora de dans , preferata mea , deoarece imi placea mult sa dansez.
Intram in clasa si dupa 5 minute de cand s-a sunat intra si profesoara cu care faceam , urmata de o roscata , care purta ochelari de vedere , ochii avand aceiasi culoare ca si parul ei, putin inalta si cu un corp de invidiat. Ea era Karin , nefurisita care mi l-a furat pe frumosul meu Yuki , iar el ca prostul a cazut in plasa ei , nu i-a pasat ca am stat impreuna 9 luni de zile . Ma uit la ea cu o privire fulgeratoare la fel cum se uita si ea la mine.
-A venit curva clasei , ii spun eu la ureche lui Hintana , care era colega mea de banca
-Da, asa se pare , imi spune aceasta la randul ei
-Domnisoara Karin te rog sa te duci in banca cu Neji, ii spune profesoara lui Karin , putin suparata ca aceasta a intarziat , apoi incepe ora . Asadar copii , cum va simtiti din nou la scoala? Ne intreaba aceasta
-Bineeee!!!. Raspunem toti in cor.
-Ma bucur sa va revad pe toti . Deci la fel ca si anul trecut vreau sa va intreb cine vrea sa vine anul acesta la concursul de dans? Ne intreaba schitand un zambet pe fata si in acelasi timp uitandu-se la mine , parca asteptand cu nerabdare sa ii dau acelasi raspuns ca anul trecut . Stia care avea sa fie raspunsul meu , de aceia vine in dreptul bancii mele si se uita fix in ochii mei.
-Deci? Ce spui , ma intreaba aceasta.
-Eu vin , spun deodata incepand sa rad deoarece profesoara nu se uita decat in ochii mei.
-Stiam ca asta vei spune , spune profesoara punand mana pe capul meu
-Si noi vrem sa venim spun Ten-Ten si Hintana in cor
-Bine , spune profesoara fericita. Altcineva? Intreaba aceasta uitandu-se in jur prin clasa
-Eu vreau doamna profesoara . Spune Karin cu voce tare din spatele clasei unde statea. Cand am auzit-o parca imi venea sa mor , si incep sa imi aduc aminte de acele momente:
IN URMA CU UN AN:
-Hei Sakura , aud glasul unei fete care venea din spatele meu . Imi intorc privirea si o vad pe Karin. Asteapta-ma si pe mine spune aceasta in timp ce fugea spre mine.
-A  Karin , tu erai spun eu zambind, scuze ca nu te-am asteptat dar ma cam grabeam .
-Nu e nimik , probabil esti nerabdatoare sa ajungi acasa nu?
-Da asa e . Ii spun eu
-Dar trebuie sa iti dau o veste , imi spune ea zambind
-Ce veste?
-Profesoara de dans  m-a ales si pe mine sa merg la concursul de dans
-Ce bine , dar cu orele de muzica ce ai sa faci? O intreb eu? Stii bine ca trebuie sa repetam melodia pe care o vom canta la petrecerea celor doua surori sau ai uitat?
-Nu am uitat , nu te teme , cat despre orele de muzica , am sa le fac acasa cu instructorul meu privat pe care l-a angajat tata
-A da, am uitat ca tatal tau are bani in cat ar putea cumpara intreg orasul spun eu in timp ce incep sa rad
Hei , nu mai fa glume de astea ,imi spune ea zambind
-Bine , scuze. Deci vom fi colege la orele de dans, abia astept , dar sa nu uitam ca avem si o trupa
-Nu te teme , trupa noastra de muzica o sa reziste mult timp , imi spune ea .
-Bine ,.acum eu trebuie sa plec , vorbim mai tarziu
IN   PREZENT
-         ‘’ Deci voi fi din nou colega cu afurisita asta , dar de data asta cred ca  nu vom mai concura impreuna ci una impotriva celeilalte’’ spun eu in gand
Imediat ce s-a sunat de iesire le-am luat pe Ten-Ten si Hintana de mana si am iesit afara
-Hei Sakura ce ai patit? Ma intreaba Hintana curioasa
-Pai trebuie sa va dau o veste amandurora , dar in special tie mai mult , spun uitanadu-ma la Hintana ,, ce bine ca am scapat de Neji’’ spun eu in gand in acelasi timp .
-Ce veste  ? Ma intreaba curioasa Hintana
-Pai……. Nartuo vine acasa , spun eu aproape tipand de fericire. Imediat vad cum ochii Hintanei se maresc si in acelasi timp obrajii ei rosesc.
-Ceeeeeeeeee? spune aceasta plina de fericire si in momentul urmator ma trezesc trantita la pamant si cu ea deasupra mea strangandu-ma puternic de gat.
-Nu m-ai pot ,res-pira… spun eu cu vocea ragusita.
-O scuze, spune aceasta ridicandu-se de pe mine si ajutandu-ma sa ma ridic  si eu. Dar  eram prea fericita cand te-am auzit si m-a luat valul. Gomenasai! spune aceasta din nou.
-Mi-am dat seama si nu e nimic, ii spun eu zambind
-Fratele tau chiar vine acasa? ,ma intreaba si Ten-Ten bucuroasa
-Da, mama mi-a  spus ieri.
Apoi , am mers in clasa , toate celelalte ore erau plitisitoare si eu si Karin ne dadeam priviri fulgeratoare una alteia, iar pe la ora 13, cand am terminat orele la scoala , am plecat spre casa impreuna cu  Ino, Ten-Ten , Temari si Hintana care radia de fericire cu gandul ca il va revedea pe Naruto

Modificat de dana (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
deci....imi place foarte mult ficul e super,imi place si ideea si tot
ma intreb despre ce intamplare nefericita vorbea Sakura in primul capitol...sper sa aflu cat de curand >.<
adu next repede plzzzzzzzz


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Urmatorul capitol va fi plin de emotii, ve-ti vedea dar pana atunci astept comentarii    

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Am sa postez nextul tot astazi dar putin mai tarziu , mai am de lucrat la el

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
xxIrinutzaxx
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1229
Suuper!!

Imi place stilul tau de a scrie

Abia astept sa vad ce va face Hinata cand il va vedea pe Naruto!Si sa aflu de ce era Hinata nefericita in primul capitol


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
CAP  2 Revederea
In drumul spre casa imi iau la revedere de la prietenele mele si iapoi continui sa merg, fericita cu gandul ca am sa il revad pe fratele meu , din departare vad in fata casei o masina rosie , un BMW si incep sa alerg ca nebuna pe alee.
,,E masina lui’’ imi spun in gand , zambind cu gura pana la urechi.Ajung in fata usii , o deschid si in fata vad un bagaj mare probabil plin cu haine. Mai fac cativa pasi , imi dau tenisii jos si aud voci si rasete venind din sufragerie. Ajunsa in fata sufrageriei o vad pe mama care era imbratisata de un baiat blond
-Narutoooooo!!!!!!!! , strig fericita si baiatul isi intoarce privirea spre mine , imediat in fata vad un baiat , inalt , putin mai inalt ca mine , cam 1:78 m , parul blond , facut  tepi , si ochii la fel de albastrica si ai mamei .
-Surioara, spune acesta dezcizandu-si bratele parca stiind ca in urmatoarele 3 secunde fug spre el si ii sar in brate daramandu-l peste fotoliul din spatele lui. Ce frumoasa te-ai facut , imi spune acesta  indepartandu-ma usor de corpul lui pe care il tineam strans in brate  si uitandu-se putin la mine.
-Si tu te-ai schimbat foarte mult , ii spun eu , uitandu-ma la el .
Naygel era si el ajuns acasa dar masina lui era parcata in garaj de aceia nu o vazusem in fata casei. Dupa ce Naruto a facut cunostinta si cu Naygel si si-a facut o impresie si dspre el , bineinteles buna  la prima vedere asa cum ne-a spun si noua , am inceput sa povestim pana seara tarziu , l-am intrebat cu e in America , ce a mai facut . Ne-a povestit ca are multi prieteni acolo , in special un baiat pe nume Sasuke Uchiha cu care facea aproape totul  si cu care venise in tara , deoarece si acel baiat era din Japonia , si parintii lor locuiau tot in Tokyo. Atunci Naygel ne spune ca familia Uchiha era si ea o familie de afaceri cu care tatal meu adevarat dar si Naygel au avut multe contracte semnate , si care acum aceasta familie era una foarte apropiata noua , devenind mai mult decat asociati. Am stat si am povestit pana la ora 2:00 noaptea cand m-a luat pe mine somnul si am mers toti la culcare , pentru ca eu a doua zi aveam scoala.
Dimineata parca nu imi mai venea sa ma trezesc, insa sunt trezita de vorbele mamei:
-Sakura draga trezeste-te , hai ,imi spunea aceasta in timp ce tragea de mine ca sa ma trezesc
-Inca putin mama, spun eu inca somnoroasa
-Ai  sa  intarzii
-Cee, spun eu la auzul aclor cuvinte. Sar din pat dar grabita ma impiedic si cad. O Doamne , cum am putut intarzia ? Spun eu in timp ce ma ridic de pe parchet si fug sre dulap.
-Eu am sa te astept jos , spune mama in timp ce iese din camera. In 2 minute sunt gata imbracata , cu o pereche de blugi negri, mulati  punandu-mi in evidenta forma picioarelor, si un top alb , la fel de mulat pe corp , scotandu-mi in evidenta sanii mari pe care ii aveam. Imi iau ghiozdanul si o zbughesc pe usa din camera mea coborand grabita scarile apoi indreptandu-ma spre bucatarie unde il vad pe Naygel care statea la masa si manca , pe mama care se uita la mn cu un zambet cald , dar unde era Naruto? Oare inca dormea? Da. Cred ca e obosit dupa drumul facut ieri.
-Sakura du-te repede la scoala . Imi spune mama . Ma uit la Naygel care nu schiteaza nici un gest, asteptam sa se ridice de la masa si sa spuna sa il astept in masina asa cum facea de obicei .
-Naygel, tu nu mergi azi la lucru ? Il intreb eu
-Azi nu merg , am liber, spune acesta
-Bine atunci eu am plecat , spun eu grabindu-ma sa ies afara , pentru ca aveam sa merg pe jos la scoala. Nu tineam neaparat sa merg cu masina , chiar daca aveam o conditie sociala buna nu eram genul ala de fata cu fite care asteapta sa I se faca toate poftele . ,,Dar totusi astazi am cam intarziat la scoala si mersul pe jos ma va face sa intarzii si mai mult ‘’ spun eu in gand. Cand ies pe usa vad in fata casei masina lui Naruto si apoi aud un clacson care venea chiar de la masina fratelui meu.
-Hei Sakura? Ce faci  , nu vii? Il aud apoi pe fratele meu strigand la mine din masina
-Ma duci tu? Intreb eu fericita in timp ce ma intreb cu pasi repezi spre masina.
-Da, spune acesta cu un zambet larg pe fata . Imi da un sarut scurt p-pe frunte dupa care  porneste masina si plecam spre scoala. In 5 minute ajungem la scoala deoarece Naruto a bagat viteza mare ca eu sa nu intarzii si mai mult la scoala.
Era 8: 10 ceasul cand am ajuns in fata scolii . Imi iau la revedere de la Naruto .
Ajung in fata  usii de la clasa , bat de doua ori si intru
-Buna dimineata , o salut eu politicoasa pe doamna profesoara , ma scuzati ca am intarziat spun eu lasand privirea in jos
-Nu este nimik Sakura , imi spune profesoara. Poti lua loc.
Ma duc in banca dar ciudat era faptul sa Hintana nu era acolo , ma uit prin clasa dupa ea dar ea nu era nicaieri. Ma intorc  cu privirea spre banca din spatele meu unde stateau Ten-Ten si Ino si le intreb in soapta:
-Hintana nu a venit?
-Nu , imi raspunde Ino.
,,Ciudat era faptul ca nici nu m-a sunat azi ca sa imi spuna  << Buna dimineata >> asa cum facea ea tot timpul dimineata’’ spun eu in gand
Toata ziua  am avut draci la scoala din pricina Karinai care tot timpu trebuia sa comenteze ceva chiar si la ora de muzika . Am sunat-o pe Hintana  pe nr ei dar nu mi-a raspuns. Dupa ore ma suna Naruto care imi spune ca va veni sa ma ia de la scoala  asa ca merg spre poarta si il astept  nu inainte sa imi iau la revedere de la  prietenii mei. Dupa 4 minute apare si Naruto cu masina.,


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Sper sa va placa astept pareri

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Wow,e superb ficul,chiar te pricepi.Tare sunt curioasa ce so fii intramplat cu Hinata.Astept next.-

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
anitza
Greieraş

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 247
dabia astept nextul ca e superb si sunt si curioasa ce se mai intampla

noua viata incepe azi sasusaku) dabia astept nextul superb sunt curioasa mai intampla

54.1KB


_______________________________________
Sunt un copil intr`o lume cu probleme....jocul tau , regulile mele

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta

Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
-Au spus ceva profesorii ca ai intarziat? Ma intreaba Naruto curios.
-Nu , ii spun eu in timp ce ma uitam spre geam ingandurata
-Ce s-a intamplat Sakura? Dc esti suparata? Ma intreaba el vazand ca sunt trista si ingrijorata
-Pai azi Hintana nu a venit la scoala , si nici la telefon nu mi-a raspuns , nustiu ce a patit , ii raspund eu
-Aaa , asta era problema , pai daca vrei mergem la ea acasa ca sa vezi ce a patit?
-Serios? Il intreb eu bucuroasa.
-Daa, ce nu fac eu pentru tine nu?
Spunand acestea Naruto porneste spre casa Hintanei.
-Dar Naruto..stii…a , Hintana s-a mutat spun eu in cele din urma
-Sa mutat? Ma intreaba acesta suprins.Dc?
-Pai tatal ei a plecat in India sa munceasca si acum 1 an a venit acasa si s-au mutat intr-o casa mai mare .
-Aaaa, spune Naruto ingandurat si trist tot odata. Ei bine , spune-mi tu pe unde sa o iau ca sa ajungem la ea
-Bine , nu dureaza mult si ajungem in fata casei Hintanei, o casa cu un etaj , de o culoare rosie inchisa , si un balcon frumos si mare la etaj . Ma apropii de usa impreuna cu Naruto si ba la usa. Cu greu imi raspunde  mama Hintanei la usa.
-Buna ziua , doamna Hyuuga ma adresez eu mamei Hintanei.
-Buna Sakura imi spune aceasta putin suparata.
-Am venit sa vad ce face Hintana. Am sunat-o pe mobil dar nu a raspuns. Ce sa intamplat cu ea?
-Pai Hintana a avut febra azi noapte , probabil vreun virus imi spune mama ei , dar poftiti in casa , spune aceasta vazand ca inca stateam la usa. Nu a raspuns la telefon pentru ca I l-am luat eu din camera , stiam ca ai sa o suni si ea tocmai adormise.
-Aaa, inteleg spun eu usurata  auzind ca Hintana nu avea nimik grav
-Dar cine e acest tanar incantator? Ma intreaba mama Hintanei in timp ce se uita la fratele meu care statea langa mine. ,,Intradevar se schimbase mult fata de ultima oara cand ne-am vazut. Daca nu am fi fost frati  l-as fi intrebat daca vrea sa fie prietenul meu’’ spun eu in gand in timp ce ma uitam la Naruto.
-El este Naruto fratele meu spun eu in cele din urma.
-Naruto? Spune mama Hintanei uimita. Tu esti acel baiat care mi-a salvat fiica acum 3 ani? Intreaba aceasta fericita si totodata trista
-Da doamna , eu sunt
-Te-ai schimbat mult Naruto , nici macar nu te mai cunosteam. Dar daca vreti puteti sa mergeti sa o vedeti pe Hintana , sunt sigura ca la vederea lui Naruto va fi foarte fericita , spune aceasta .
-Bine  spunem eu si Naruto amandoi odata.
Apoi ne urcam sus in camera lui Hintana si deschidem usa , vazand-o mai apoi pe fata stand pe pat cu ochii deschizi , la vederea mea Hintana schiteaza un zambet mic pe fata . Se bucura sa ma vada , dar imediat dupa ce intru eu in camera intra si Naruto in urma mea , timp de cateva secunde Hintana se uita nedumerita la baiatul din spatele meu nerecunoscandu-l dar mai apoi vad cum fata I se lumineaza si radiaza de fericire. ,,La recunoscut ‘’ spun eu in gand intreptandu-ma spre Hintana
-Ce faci draga mea ? O intreb eu in timp ce ma aplec peste ea si o imbratisez.
-Bine. Ma bucur ca ai venit sa ma vezi imi  spune bruneta  in timp ce se uita la Naruto.
-Buna Hintana , spune Naruto . Ma uit la el si se vedea pe fata lui ca era fericit . O imbratiseaza si el pe Hintana care ramane oarecum socata de gestul baiatului. Apoi  am ramas la ,,taclale’’ cu Hintana cam o ora timp in care Naruto ne-a povestit  toate aventurile lui din America. Toate trasnaile si ne-a povestit si de prietenul lui Sasuke, care di spusele lui era cel mai bun prieten . Dupa o ora am plecat de la Hintana , care mi-a promis ca se va face bine cat mai repede.
Am ajuns acasa pe la ora  15 si ceva . Mama ne astepta cu mancarea facuta dar in sufragerie am vazut-o pe sora mea Nayumi care a venit insotita de logodnicul ei. Naruto s-a bucurat foarte mmult sa o vada pe sora noastra si pana la 22 :00 seara am stat , am servit prajituri si am povestit , seara a fost una placuta dar eu maine aveam scoala si m-am dus mai devreme la culcare decat seara trecuta ca sa nu intarzii la scoala .
Dimineata imi deschid usor ochii , fiind trezita de telefonul meu care suna. Il iau de pe noptiera si raspund
-Daa, raspund eu cu jumatate de gura , deoarece inca eram pe jumatate adormita
-Neata somnoroaso , se aude vocea vesele a Hintanei. Nu mai dormi atat de mult , spune aceasta incepand sa rada, trebuie sa mergi la scoala
-Daaa, ma bucur ca te-ai facut bine spun eu la fel de somnoroasa
-Normal ca m-am facut bine, doar l-am vazut pe fratele tau nu? Continua ea sa imi spuna vesela
-Daa, asa e , bine hai ca ne vedem la scoala , pa spun eu dupa care inchid telefonul.
Ma trezesc somnoroasa din pat si ma imbrac cu aceiasi blugi cu care ma imbracasem si ieri , imi iau apoi o camasa roz in patratele si mi-a asortez cu o curea casual  , tot de culoare roz care o pun la brau peste camasa apoi ies din camera , frecandu-ma la ochi incercand sa ma trezesc din somn.
-Neata somnoroaso , vad ca te-ai trezit singura azi . O aud pe mama cand ajung in bucatarie
-Da, m-a trezit Hintana.
-A , cum se mai simnte? Ma intreaba apoi mama
-Tu de unde stii ? O intreb eu curioasa
-De la Naruto . Mi-a spus aseara dupa ce te-ai dus sa dormi , pentru ca l-am intrebat de ce a durat atata sa ajungeti acasa
-Aaaa, da , Naruto.
-Neata familie , ii aud vocea vesela a lui Naruto care tocmai intra in bucatarie cu catelusul meu in brate.
-Neata si tie fratioare, ii spun eu in timp ce acesta ce apropie de mine si ma saruta pa frunte. Dar Naygel unde e ? Intreb eu , dupa ce constat ca sotul mamei nu era in bucatarie.
-S-a trezit mai devreme si a plecat la treaba , azi are mult de munca  , imi raspunde mama
-Aha. Si Nayumi a plecat de la noi?
-Da , a plecat aseara pe la 23:30 .
-Bine , raspund eu , pai eu trebuie sa ma duc la scoala , uitandu-ma la ceas si vazand ca e 7:40.
-Sakura te duc eu la scoala , imi spune Naruto .
-Bine , sa mergem . Il mangai pe cap pe catelusul meu dragalas Samy , imi iau la revedere de la mama sarutand-o pe obraz si plec cu Naruto spre masina.Ajunsa la scoala , ma cobor din masina fratelui meu unde o vad pe Hintana in fata portii . Aceasta fericita imi sare in brate apoi se duce la masina si il saluta pe Naruto . Ma uitam la cei doi care stateau fata in fata , Hintana zambea , de fapt , putin spus, radia de fericire in timp ce se uita in ochii lui Naruto , se vedea ca il iubeste , mereu s-a comportat asa cu el , insa fratele meu , statea in fata ei  in timp ce isi pune mana dreapta la ceafa si schita un  mic zambet , mereu a privito asa pe Hintana , se vedea doar sentimentul de prietenie pe care el il avea pentru prietena mea, nimik mai mult. Mi-as fi dorit ca si Naruto sa  simta mai mult decat o prietenie pt Hintana dar asa e el , si mai ales acum ca nu il mai vazuse-m de 3 ani ajunsensem sa imi dau seama ca nu il mai cunosteam aproape deloc. Trebuie sa stam mai mult timp impreuna , sa pierdem timpul pierdut si sa vad ce gandeste  si cum e felul lui de a fi acum. Dupa 1 minut timp in care cei doi s-au privit in ochi o trezesc pe Hintana din visare si ii spun ca trebuie sa mergem la scoala. Cand am intrat pe poarta scolii am dat nas in nas cu Karin care avea acelasi zambet pe fata ca de obicei insa astazi era mult prea fericita,
-la multi ani Karin , o aud apoi pe Hintana spunandu-I roscatei.
,,La multi ani?!  Karin?’’ imi spun eu in gand. ,,A da azi e ziua lui Karin , am uitat ‘’ apoi in minte imi vin cateva amintiri
In urma cu 4 ani
,, Ma intrept grabita  cu o cutie de cadouri in mana si un buchet de randafiri. Imdeiat ajung in fata unei vile de culoare galbena , cu doua etaje. Bat la usa si vad cum o fata roscata  , cu parul pana la umeri  imi raspunde la usa cu un zambet larg pe buze si apoi maprinde in brate strans.
-Ma bucur mult ca ai venit Sakura spune aceasta
-la multi ani Karin ii spun eu fericita intinzandu-I cadoul pe care il aveam in mana
-Multumesc frumos , dar fratele tau nu a venit  ? Ma intreaba aceasta vazand ca sunt singura
-Nu , stii cum e el , prefera sa se joace cu baietii, dar iti ureaza la multi ani .
-Bine atunci intra in casa spune ea . Intru in casa si vad o multime de prieteni ,Ino, Gaara, Ten-Ten, Temari , Hinata, Hojo, Neji si multi alti colegi .’’
In prezent
,,Pe atunci ma intelegeam foarte bine cu Karin ,  dar totul s-a destramat odata ce Yuki m-a parasit pentru mine ,pentru ea. Eu nu voiam sa ne despartim din cauza asta dar ea a inceput sa fie mai distanta fata de mine si mai rece , apoi nu am mai vorbit deloc , orice faceam eu facea si ea incercand sa ma intreaca’’
-Hei Haruno , ma trezeste Karin din visare , nu spui nimik?
-Ba da Karin , la multi ani spun eu in cele din urma.
-Da, cum spui u, spune aceasta indiferenta dupa care o vad cum se indeparteaza indreptandu-se spre clasa.
Ziua a fost foarte interesanta la scoala , la ora de dans Karin a hotarat sa serveasca colegii si cand a venit sa imi spuna suc in pahar am facut in asa fel in cat sa vars sucul ,,din greseala’’ pe roscata, aceasta incepand sa o faca pe isterica si colegii au inceput sa rada de ea. In pauza il vad  pe Naruto care vine sa imi spuna ca m-a invoit de la doamna profesoara si sa mergem spre casa ca avem musafiri


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Wow,te miste repede,imi place Bun...deci nu situ ce i sa intamplat Hinatei acum 3 ani dar tare sunt curioasa.Si vai ce o urasc pe Karin...Bafta la scis in continuare

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
xxIrinutzaxx
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1229
Cum se face asta???

Plec si eu umpic de la calculator sa imi fac baie si tu bagi 2 capitole?????   

Imi place muuuuuult !!!!!!
Cred ca kam stiu cine sunt acei ' musafiri' 

Abia astept nextul!!!!


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
CAP   3 Amintiri frumoase
,,Musafiri? ‘’ ma intreb eu in gand , ,, oare cine poate fi?’’
Apoi imi iau la revedere de la fete , mai ales de la Hintana si o vad pe Karin care se uita foarte suav la Naruto. ,,Fratele meu asta il place pe Naruto’’ imi spun eu in gand schitand o fata ca si cum mi-ar fi greata apoi ies spre usa lunadu-l de brat pe Naruto tragandu-l pe mine. Ceea ce nu observasem era ca Naruto se uita undeva In clasa , nu mi-am dat seama  pentru ca eram ocupata sa ma uit la Karin si sa ma stramb
Ajung in fata casei unde vad parcata o masina rosie foarte luxoasa, nu stiam marca ,, nu ma prea pricep la masini’’. Intru in casa impreuna cu Naruto si aud rasete venind din sufragerie, cand intru , o vad pe mama , Naygel , sora mea si logodnicul ei stand la masa impreuna cu inca o femeie si un barbat si langa cei doi vad un baiat brunet , cam de varsta mea , avea ochii de o culoare neagra si intensa.
-Buna ziua , ii salut eu pe noi veniti, afisand un mic zambet
-Buna seara , tu trebuie sa fii Sakura , imi spune doamna care tocmai se ridica de pe fotoliu si vine spre mine. Waw, arati izbitor de mult cu sora ta , spune aceasta uitandu-se la mine. Nu e asa dragul meu ? Isi intreaba aceasta sotul indreptandu-si privirea spre el.
-Asa este draga mea , ai perfecta dreptate, spune sotul ei zambitor
In clipa urmatoare  il vad pe fiul lor cum se ridica de pe fotoliu si se indreapta spre mine :
-Buna , eu sunt Sasuke Uchiha imi spune acesta in timp ce ma ia de mana si ma saruta pe ambii obraji.Incantat de cunostinta ,,Asadar ei erau familia Uchiha , cea cu care Naygel avea multe afaceri incheiate iar el e Sasuke prietenul lui Naruto’’ imi spun eu in gand. ,,Ce dragut e ‘’
-Buna , ma numesc Sakura . Si eu ma bucur sa te cunosc , ii spun eu tanarului. Naruto mi-a povestit multe despre tine
-Ei bine draga mea , familia Uchiha au hotarat sa sarbatoreasca intoarcerea in tara a fiului lor si totodata si noul contract semnat cu tatal tau , imi spune mama uitandu-se spre mine
-Aaa , ma bucur . Si vom sarbatori la noi? Intreb eu curioasa
-Pai nu , de fapt vrem sa iesim la un restaurant dar am vrut sa te asteptam pe tine mai intai, imi spune Naygel
-Bine , atunci eu merg sus sa ma schimb si cobor imediat le spun eu apoi urc repede scarile. Waw  Sasuke e chiar dragut. Ma intrept spre dulap si imi iau pe mine o rochie rosie cu un decolteu adanc , punandu-mi in evidenta sanii , si scurta putin mai sus de genunchi , fara bretele , ma machiez asa cum trebuie si in 10 minute cobor la parter. Jos in capatul scarilor ii vad pe Sasuke si Naruto care stateau de vorba , apoi in timp ce cobor scarile Sasuke ma vede si ramane uimit .
-,,Waw . Asta e Sakura? Ce frumoasa e’’ isi spune Sasuke in gand muscandu-si apoi buza de jos
-Hei eu sunt gata, spun ajungand in dreptul baietilor
-Waw surioasa , esti  …. Foarte frumoasa , ma complimenteaza Naruto
-Asa e, spune si Sasuke la randul lui
-Multumesc , spun eu rosind , la auzul acestor complimente. Dar ceilalti au plecat ? Ii intreb eu
-Nu , sunt afara ne asteapta imi raspunde Naruto. Sasuke inca nu isi lua ochii de la mine .
-Hei frate , il trezeste Naruto din visare in timp ce il impinge putin
-Daa, nu dorm, doar ca sora ta e atat de frumoasa si nu imi pot lua ochii de la ea, spune aceasta continuand sa ma priveasca
-Hei , e sora mea si nu o dau pe mana oricui . Ai inteles? II spune Naruto in gluma lui Sasuke
-Bine , hai sa mergem baieti ca parintii ne asteapta , le spun apoi celor doi
-Da sigur , sa mergem imi spune Sasuke apoi imi ofera bratul lui, de care ma agat in urmatoarele 2 secunde
-Hmmm , si eu nimik? Intreaba Naruto glumet ca intotdeauna
-Ai ramas acelasi spun eu intorcandu-mi privirea spre el care imdeiat incepe sa rada.
-Dupa ce ies pe usa la umarul lui Sasuke sunt asaltata de privirile si complimentele parintilor mei , a I lui Sasuke si ale surorii si viitorului meu cumnat
-Gata , gata , pre multe complimente , spune Sasuke glumet si apoi ne urcam in masini cu totii , eu  in masina lui Sasuke impreuna cu parintii lui , si parintii mei in masina lor , Naruto luandu-I pe sora si logodnicul ei si ne indreptam spre restaurant , unde am stat pana la ora 22:00 seara , am baut sampanie , am mancat si Sasuke s-a uitat tot timpul la mine. Spre final inainte sa ne despartim Sasuke imi cere nr de tel iar eu bucuroasa i-l dau. Ajunsi acasa fiecare se duce in camera lui iar Nayumi si logodnicul ei hotarasc sa ramana la noi in seara respectiva, ei dormind in fosta camera a surorii mele . Ajunsa in camera mea ma dezbrac de rochie si in timp ce o asez in dulap observ ca jos a cazut o cutie.
Dupa ce ma schimb , hotarasc sa deschid cutia pentru ca nu stiam exact ce se afla in ea. Dupa ce o desfac, in ea gasesc poze cu mine si cu Nayumi cand eu aveam 13 ani si ea 16 ,semanam foarte mult doar ca Nayumi avea parul scurt si eu lung, mai era o poza cu doua fete gemene, ele erau Samy si Ruymy. Erau prietene fff bune cu mine .In urma cu 6 ani am hotarat sa imi fac o trupa de muzika eu avand o voce foarte buna, In trupa mai erau inca 5 fete , acele fete erau Karin , Samy si Ruymy, Hintana si inca o fata pe nume Takota, o fata cu parul saten si putin mai lung de umeri cu ochii caprui . Karin era chitarista la fel ca si cele doua gemene, eu eram solista , Hintana canta la tobe iar Takota canta la flaut. Timp de 2 ani am avut succes , nu tocami mare dar eram cunoscute , mergem la petreceri , aveam concerte la care cantam , totul era frumos dar trupa a inceput sa se destrame odata cu moarte tragica intr-un accident de masina a Takotei , am plans mult atunci. Dupa jumtate de an Samy si Ruymy s-au mutat din tara impreuna cu parintii lor deoarece aveau probleme financiare. In trupa am  mai ramas doar eu Hintana si Karin , am mai continuat asa inca jumatate de an , dupa care tatal meu a murit si eu am crezut ca mor de durere, am intrat intr-o depresie si nu mai aveam chef de nimik , insa  fetele m-au incurajat si am mes mai departe insa nu ne era scris sa avem o trupa deoarece eu l-am cunoscut pe Yuki un baiat mai mare ca mine cu un an care abia se mutase in Tokyo  si m-am indragostit de el si el de mine , cel putin asa credeam , pana cand Yuki vine la mine si imi spune cu un tupeu formidabil ca vrea sa ne despartim , ca nu ma mai iubeste si acum are pe alta fata , mai tarziu afland ca acea fata era chiar Karin . Imdeiat dupa aceia eu si Karin ne-am certat si trupa noastra s-a destramat, Hintana inca ramanand alaturi de mine si ajutandu-ma sa trec peste acele momente dificile prin care am trecut. Dar sa revenim. Tot uitandu-ma prin cutie, gasesc  poze cu Hintana care era tinuta in brate de Naruto , poza era facuta cand Hintana avea 11 ani si naruto 12 . Atunci eram in vacanta de vara si am mers toti trei impreuna cu mama si cu tatal meu adevarat la mare. Niste amintiri foarte frumoase , ne-am distrat mult in vara aceia , langa acea poza am mai gasit o poza si cu mine si cu Naruto facuta tot la mare .Tot cautand in cutie am mai gasit poze cu mine si cu mama mea , o alta poza cu tata si cu Naruto cand el avea 7 ani ,poze cu sora mea  mai mare care erau facute  cand era mai tanara , am mai gasit poze cu mama si tata cand erau tineri , la festivalul de arte mariale la care au paticipat si au castigat trofeul cel mare . Am vazut poze cu mama cand era insarcinata  cu Nayumi si langa ea era tata cu mana pe burtica ei, am vazut o poza cu mine si Hintana cand eram mai mici ,o poza cu mama si tata impreuna cu Naruto facuta in prima zi de scoala a lui in clasa a 7-a si am mai gasit o poza cu mama si tata cand erau copii langa ei mai fiind un copil  , care din spusele mamei acela era tatal lui Sasuke ei cunoscandu-se de cand erau mici . Ma mai uit prin cutie si gasesc o poza cu tata zambind . Imediat pe chipul meu se citeste tristetea. Tocmai constat ca de la moartea lui nu am avut ocazia sa merg la mormant sa ii duc o floare macar , de fapt nu am fost lasata de catre mama .
In urma  cu 1 an
-’’Mama eu vreau sa merg la mormant , te rog  ii spuneam eu mamei suparata
-Nu Sakura nu ai sa mergi , termino cu ideea asta . Nu vei merge si gata. Spunea mama suparata
-Dar de ce? O intreb eu aproape plangand
-Ai sa afli la momentul potrivit.’’
In prezent
Asa imi spunea mama de fiecare data , ultima oara cand am vrut sa merg  la mormant a fost in urma cu 3 luni si ceva dar acelasi raspuns din partea mamei , aceiasi raceala. ,,Ei bine , e timpul sa merg sa ii duc o floare la mormant tatalui meu , chiar daca mama nu ma va lasa’’ . Spun eu in gand , avand un plan.Apoi ma pun in pat obosita si gandindu-ma la ziua de azi , gandindu-ma la Sasuke si la planul pe care il aveam pt maine.
Dimineata soseste iar, razele soarelui facandu-si aparitia si in camera mea . Telefonul meu incepe sa sune in semn ca e timpul sa ma trezesc pentru a ma duce la scoala.

Modificat de dana (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Poza cu Nayumi si Sakura

noua viata incepe azi sasusaku) poza nayumi sakura Membru

12.3KB


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Parintii Sakurei

noua viata incepe azi sasusaku) parintii sakurei Membru

10.4KB


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Naruto si parintii lui in prima zi de scoala a lui Naruto in clasa a 7 a

noua viata incepe azi sasusaku) naruto parintii lui prima scoala lui naruto clasa Membru

12.7KB


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Naruto cand avea 5 ani

noua viata incepe azi sasusaku) naruto cand avea ani Membru

5.4KB


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Naruto cand era mic si tatal lui, ( Haloween)

noua viata incepe azi sasusaku) naruto cand era mic tatal lui, haloween) Membru

9.6KB


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Parintii Sakurei cand erau mici impreuna cu tatal lui Sasuke

noua viata incepe azi sasusaku) parintii sakurei cand erau mici impreuna tatal lui sasuke Membru

14.1KB


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Poza cu Naruto si Hintana la mare

noua viata incepe azi sasusaku) poza naruto hintana mare Membru

5.8KB


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Parintii Sakurei , la festivalul de arte martiale

noua viata incepe azi sasusaku) parintii sakurei festivalul arte martiale Membru

16.4KB


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Nayumi in urma cu 2 ani

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Sakura si Hintana cand erau mai mici

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Sakura si mama ei

noua viata incepe azi sasusaku) sakura mama Membru

5KB


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Mama Sakurei cand era insarcinata cu Naruto

noua viata incepe azi sasusaku) mama sakurei cand era naruto Membru

10.5KB


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Sakura si Naruto la mare

noua viata incepe azi sasusaku) sakura naruto mare Membru

14.6KB


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Parintii Sakurei cu Naruto in brate

noua viata incepe azi sasusaku) parintii sakurei naruto brate Membru

53.9KB


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cam atat , sper sa va placa

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Tatal Sakurei

noua viata incepe azi sasusaku) tatal sakurei Membru

10KB


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
pe asta am uitat sa o pun:d

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
anitza
Greieraş

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 247
super astept nextul

noua viata incepe azi sasusaku) super astept nextul

43.7KB


_______________________________________
Sunt un copil intr`o lume cu probleme....jocul tau , regulile mele

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta

Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
va pun si urmatorul capitol si restu pe diseara.

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
CAP   4 Inceputuri
Ma trezesc din pat si cobor la parter indreptandu-ma ca de obicei spre bucatarie .
-Neata surioara , ma intampina sora mea care statea la masa impreuna cu logodnicul ei Myugy.
-Neata cumnatica , ma saluta si Myugy cu un zambet larg pe fata. Ma intelegeam de minune cu Myugy . -Neata si voua le raspund politicoasa celor doi , apoi simt cum cineva imi lingea picioarele . Era catelusul meu ,i-l iau in brate si il mangai pe cap apoi il pun jos , el imediat fugind pe fotoliu in sufragerie. Unde sunt ceilalti ? Ii intreb eu pe cei doi
-Pai Naygel se imbraca si Naruto a avut putina … treaba si a plecat devreme , spune mama care tocmai intra in bucatarie
-Aaaa, bine . Stii mama , azi vreau sa merg pe jos la scoala , o sa merg cu Hintana si astazi cred ca am ore pana la 14 pentru ca facem o ora de dans in plus , o mint eu pe mama. De fapt voiam sa imi pun planul in aplicare si aveam nevoie sa ma gandesc .Nimeni nu trebuia sa afle de ce urma sa fac .
-Bine draga mea , imi spune mama punandu-mi mana pe cap. Mama era o femeie, cu parul roz , ca al meu si al surorii mele si avea ochii albastri. Dar acum hai si mananca imi spune aceasta
-Acum vin , ma asez la masa si dupa ce termin de mancat ma urc repede in camera pentru a ma schimba. Vazand ce vreme frumoasa e afara , ma duc la dulap imi iau pe mine o pereche de blugi stramti , 3 sferturi si un tricou de culoare alba cu cateva paiete straucitoare pe el formand litera S . Dupa ce ma imbrac aud cum imi suna telefonul de pe noptiera, il iau si raspund :
-Alo , da , raspund eu curioasa , pentru ca nu stiam sa vad cine ma suna
-Buna frumoaso , se aude vocea familiara a unui baiat de la capatul celalalt al firului
-Buna Sasuke , raspund eu
-Ce faci ? Te-ai trezit?
-Din moment ce am raspuns la telefon inseamna ca sunt treza nu ? Ii raspund eu sarcastica
-Daa , asa e . Stii , te-am sunat ca sa te intreb  daca vrei dupa amiza sa vin dupa tine si sa mergem impreuna in oras?
-’’O intalnire? Ce naiba? Nu ne cunoastem decat de ieri si deja ma intalnesc cu el? E absurd.’’ imi spun eu in gand. Sigur , spun eu cu o oarecare  ezitare. Dar cu  ce ocazie?
-Pai maine are loc inaugurarea noului meu restaurant si ma gandeam sa te scot in oras ca sa sarbatorim.
-Aaa, bine , spun eu usurata . Inca nu ma simteam pregatita pt o noua intalnire , inca mai tineam la Yuki …, sau cel putin asa credeam .Bine atunci ne vedem dupa ore , spun eu incepand sa zambesc .
-Bine , pa Sakura
-Pa ,ii spun si eu , dupa care inchid. Off si Sasuke asta , se vede ce fel de baiat e , e ca toti ceilalti , un fitos, care crede ca daca are bani , are pe toata lumea la picioare. Daca mi-ar cere sa fiu iubita lui nu cred ca as accepta , nu doar pt ca e genul de baiat cu fite ci pentru ca eu inca mai tin la Yuki , cred . In plus Sasuke sigur vrea ceva de la mine , la cum se uita cand m-a vazut in seara aia cand am mers la restaurant , eii bine , sigur vrea doar sa se culce cu mine , dar nu va obtine asta , inca sunt virgina si nu am de gand sa imi incep viata sexuala cu orice badaran . Intradevar , poate parea absurd ca o fata ca mine care a stat cu un baiat atat de mult  inca mai e virgina, dar asta e adevarul . Eu i-am spus lui Yuki ca nu sunt pregatita sa imi incep viata sexuala , el spunandu-mi ca ma v-a astepta dar poate de asta s-a si combinat cu Karin si pe mine m-a lasat balta . Poate se saturase sa ma astepte . De fapt nici eu nu prea stiu de ce  , dar simteam ca Yuki pur si simplu nu e baiatul potrivit cu care sa imi incep viata sexuala . Dar sa revenim. Dupa ce vb cu Sasuke, cobor in garba scarile si ma indrept spre sufragerie , unde ii vad pe mama , sora mea, Naygel si pe logodnicul surorii mele , dar Naruto inca nu venise
-Gata cumnatica, pleci deja? Ma intreaba politicos cumnatelul meu drag Myugy , care se ricica de pe fotoliu si vine spre mine.
-Da cumnate , plec, dar Naruto nu a venit inca? Il intreb eu ?
-Aaaa, pai s-a dus …… dupa care se uita in spatele la ceilalti apoi….. Pai s-a dus cu niste treaba , prin oras si vine mai tarziu.
-Ok , raspund eu .
-Dar daca vrei te conduc pana la usa, imi spune Mygy politicos ca intotdeauna. Asa era el , un gentelman. Myugy avea 23 de ani fiind mai mare cu trei ani ca sora mea , de mic el a fost trimis de catre perintii lui , Sora Haitsuio si Tomoto Haitsuio care erau niste foarte cunoscuti oameni de afaceri din Japonia , in Marea Britanie ca sa studieze , acolo petrecandu-si si copilaria . El mai avea doua surori mai mici Ayame si Tamara  si un frate mai mare buy care era plecat in Indiat unde era insurat si avea si o fetita de 3 anisori. Surorile lui erau de aceiasi varsta cu mine fiind ambele gemene si se numeau Ayame si Tamara In urma cu 3 ani el a venit in tara , hotarat sa isi deschida o afacere aici , si dupa apoi a cunoscut-o pe sora mea care tocmai se despartise de fostul ei prieten Ronny care se dovedise a fi un nemernic deoarece statea cu Nayumi doar pt ca avea bani. In fine , dupa ce o cunoscu-se se indragostise de ea si sora mea de el , Intradevar Myugy era un al doilea frate al meu , el ajutandu-ma oricand aveam nevoie de ceva si fiind alaturi de mine mereu . Tatal meu adevarat si mama l-au indragit imediat , l-a fel cum a facut si Naygel. Dar acum sa revenim
-Sigur , multumesc mult de tot , ii spun eu zambindu-I si luangu-l de brat
-Bine , succes la  ora imi spune acesta , dupa ce am ajuns la usa dupa care ma saruta pe frunte .
-Ms mult , ii raspund eu apoi plec. Pe drum o sun pe Hintana
-Buna Hintana , ce faci?
-Buna Sakura , bine , tocmai ies pe usa . Ma duc la scoala , dar ai patit ceva? Nu vii la scoala si vrei sa te invoiesc ? Ma intreaba Hintana crezand ca am patit ceva , si intrebandu-se de ce o sun la ora asta
-Aaaa, nu Doamne fereste , te-am sunat sa iti spun ca merg si eu cu tine la socala , daca vrei ma poti astepta in fata casei tale ii spun eu fericita
-Sigur , am sa te astept, pa
-Pa , dupa care inchid. Dupa 2 minute ajung in fata casei ei  si incepem sa vorbim si eu sa ii povestesc despre Sasuke si cum se uita la mine in seara aceia, apoi ea ma tot intreba de Naruto , fiind curioasa sa stie daca are iubita sau daca nu si eu ii raspund ca nu.
-..Stai asa , eu nustiu daca Naruto are iubita sau nu , de fapt nici nu l-am intrebat’’ imi spun eu in gand , constatand ca inca nu vorbisem cu Naruto despre asta .
Ajungem la scoala si  intram in clasa unde era galagie mare , nu intru bine pe usa ca ma trezesc cu o bucata mare de hartie mototolita bine , in cap.
-Hei cine a facut asta ?, strig la cei din clasa care se bateau cu hartii intre ei . Cand ma aud , toti amutesc . Ma uit prin clasa dar nu o vad pe Karin nicaieri. ,,Hmm , deci nu ea a fost’’ spun eu furioasa in gand . Haideti spune-ti care ati fost mai strig eu odata la ei , dar imediat dupa aceia il vad pe domnul profesor de matematica Kakashi ca intra in clasa  . Eu si  Hinana ne indreptam spre banca noastra unde le salut pe Ino si pe Ten-Ten apoi incepem ora . La matematica am fost scoase la tabla , eu , Ino si Hintana si am obtinut si nota , Hintana a luat 10, eu 8 si Ino 5 , ce puteam sa spun , nu eram experta la matematica asa cum era Hintana , dar ma straduiam sa iau note cat de cat frumoase. Dupa ora ies in pauza cu fetele , mai tarziu alaturandu-ne noua si Gaara . In pauza ne-am ras copios din cauza ca Gaara ne tot spunea bancuri asa cum facea el de obicei. Ce puteam sa spun , cand eu eram trista si abatuta , Gaara era cel care ma inveselea mereu cu glumele si bancurile lui. Au trecut doua ore plitisitoare de istorie si eu ies cu Hintana pe hol , indreptandu-ne spre biblioteca ca sa luam doua carti pentru urmatoare ora care era romana. Ajungem in clasa si iar ii vad pe colegii mei de clasa ca se bateau cu hartii apoi ma duc la banca mea si incep sa rup foi din caiet incepand sa arunc si eu in ceilalti pentru  a ma distra . Nu dupa mult timp intra profeosara in clasa si vazandu-ne ca ne jucam cu hartii prin clasa ne scoate pe mine , pe Gaara, pe Hojo si pe Temari  in fata clasei la ascultare. Din fericire am reusit sa iau un 9 , la romana , spre deosebire ma pricepeam , si imi si placea , dar totusi aveam alte aspiratii pentru cand aveam sa dau la facultate si anume , doaream sa devin o dansatoare si o cantareata de succes. La ascultare din pacate Gaara s-a ales cu un 4 pt ca nu a invatata , iar Temari si Hojo cu un 6 .  Dupa ora am mers cu Hintana cu cu Temari la magazinul de peste drum si ne-am luat de mancare dar cand ne-am intors de la magazin pe trecerea de pietoni eram pe aproape sa fim izbite In plin de un idiot care conducea cu viteza si nu a oprit la semafor si chiar daca nu mai avea mult si facea o tragedie , soferul a demarat in tromba fara sa se asigura ca nu am patit nimic. Am tras doar o sperietura zdravana apoi ne-am dus la ore. In sfarsit au trecut orele . Era ora 13 si eu eram bucuroasa ca in sfarsit ma voi duce la mormantul tatalui meu fara ca cineva sa stie .
-Bine fetelor , eu plec acum , mai vorbim le spun eu fetelor  in timp ce ies pe poarta scolii
-Bine , atunci mai vorbim , imi raspunde Ino
-Pa Sakura , sa ai grija de tine , imi spune Hintana
-Bine , asa am sa fac ii raspund eu si plec
Dupa 2 minute de cand am iesit pe poarta scolii imi aud telefonul sunand. ,,Oare cine poate fi?’’ ma intreb eu ingrijorata. Deschid telefonul si raspund:
-Buna frumoaso , se aude vocea lui Sasuke care tocmai ma sunase
-Aaaa, tu erai , spun eu usurata . Bine , stai trebuia sa ne vedem azi nu? , am uitat, spun eu punandu-mi mana la frunte
-Pai da , de asta te-am sunat , ca sa vad daca ai terminat.
-Paii , nu am terminat , mai am ore si nu cred ca ne putem vedea azi din pacate . Iarta-ma
-Aaa, pai nu e nimic, asta e , poate ne vedem diseara , daca vrei . Ce zici?
-Da, diseara cred ca se poate daca ma va lasa mama, ii raspund eu vesela
-Nu iti fa probleme, te vor lasa cu siguranta, am sa vorbesc eu cu ai tai
-Bine , atunci ne vedem diseara , acum trebuie sa inchis , incepe ora , il mint eu pe baiat
-Bine frumoaso , pa
-Pa , ii raspund eu dupa care inchid. Ajung in dreptul unei florarii si intru sa cumpar un buchet de garoafe pe care I le voi duce la mormant tatalui meu. Ajung in fata cimitirului dupa 10 minute si constat ca nici macar nu stiam unde e mormantul tatalui meu dar nevrand sa ma las pagubasa incep sa caut. Aveam cam 500 si ceva de morminte de verificat , daca nu mai mult . ,,Trebuie sa ma misc repede , am la dispozitie o ora’’ imi spun eu in gand si apoi incep cautarea
Naruto P . O .V
In sfarsit ajung acasa , fusese o zi trista pentru mine , tocmai vin de la mormanul tatalui meu , ma trezisem de  dimineata pt a merge la el fara ca Sakura sa banuiasca ceva . Ajung in fata casei si imi parcez masina. Dupa ce intru in casa dau nas in nas cu Myugy care tocmai iese din bucatarie
-Buna cumnate , ce faci? Te-ai intors? Ma intreaba acesta
-Da , m-am intors , aproape ca nu mai stiam unde e mormantul, ii spun eu in timp ce schitez un mic zambet si imi duc mana dreapta la ceafa
-Aaa, dar l-ai gasit nu? Ma intreaba din nou
-Daa , in cele din urma , mi-a luat ceva dar a meritat. Am stat mult? Intreb eu nestiind cat e ceasul inca
-Paii , ai cam stat 6 ore , imi raspunde acesta
-Ceee? Atat de mult? Intreb eu uimit , ce a mai trecut timpul. Dar in fine . Ma descalt apoi intru in sufragerie , ciudat nu era nimeni acolo. Unde sunt ceilalti? Il intreb eu pe Myugy
-Pai Nayumi e prin spatele casei , in gradina , cred , iar mama ta e sus in camera ei impreuna cu tata socru , imi raspunde acesta
-Dar Sakura?
-E inca la scoala , a zis ca azi are ore pana la doua.
-Serios? Il intreb eu uimit. E ciudat, spun eu mai mult soptand
-De ce ? Ma intreaba Myugy care ma auzise
-Pai acum cand am trecut prin fata scolii Sakurei , i-am vazut pe cativa colegi din clasa ei care ieseau de la scoala
-Nustiu ce sa zic , dar Sakura asa a spus dimineata inainte sa plece , ca are o ora in plus la scoala si sta pana la 14:00
-Aha , mai bine ma duc la scoala sa vad, sau mai bine o sun , spun eu in timp ce scot telefonul si o apelez pe Sakura. Offf nu raspunde. Ma duc la scoala
-Poate e la ora si de asta nu raspunde , incearca Myugy sa ma calmeze
-Dar e inca 14: 5 minute si ea incepe ora la si 10. Eu plec la scoala, dar te rog sa nu ii spui mamei nimic inca pana nu te sun eu ,
-Bine , asa am sa fac.
Imediat dupa aceea ies pe usa si ma intrept cu viteza spre masina, pornind spre scoala

Modificat de dana (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
anitza
Greieraş

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 247
astept nextul

noua viata incepe azi sasusaku) astept nextul

23.5KB


_______________________________________
Sunt un copil intr`o lume cu probleme....jocul tau , regulile mele

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta

Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
offff am ajuns foarte tarziu
ma intreb dc nu o lasa mama Sakurei sa se duca la mormant...pfff ce ciudat
adu next repede plzzzzzzzz


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Dupa 5 minute ajung la scoala si cobor din masina. Intru in scoala si ma intrept spre clasa Sakurei . Bat la usa si intru
-Buna ziua ma adresez eu politicos doamnei profesoare care era la catedra , apoi ma uit in clasa si constat ca aceia nu era clasa Sakurei.Ma scuzati , aceasta este clasa a XI- a C?
-Buna ziua tinere , nu , aceasta e clasa a IX-a B. Clasa a XI-a C sunt cei care invata dimineata si au terminat orele pe ziua de azi.
-,,Au terminat? Unde se putea duce Sakura ? Ce s-a intamplat oare?’’ ma intreb eu ingrijorat in gand.Bine , multumesc frumos doamna. La revedere , o salut eu si apoi plec.,, Am o presimtire ca ceva nu e bine’’. Apoi ies pe poarta scolii si ma duc la masina. Scot telefonul din buzunar si il sun pe Myugy
-Da , ai aflat ceva ?, imi raspunde acesta, vazandu-se ca ingrijorat
-Am ajuns la scoala dar se pare ca clasa ei a terminat orele la 13. Spun eu trist. Nu stiu ce s-a putut intampla . O sa incerc sa o mai sun poate raspunde
-Bine .
-Sa nu ii spui mamei nimic inca , sa nu o ingrijoram , bine?
-Fii fara grija , nu am sa ii spun nimic. Sper sa o gasesti
-Si eu , ii spun apoi inchid, dupa care o apelez din nou pe Sakura dar nu raspunde nici de data asta. Ceva se intampla . Am sa merg la Hintana acasa , poate stie ea ceva. Apoi ma urc in masina si ma intrept spre casa Hintanei. Cand ajung la destinatie ma duc la usa si imi raspunde chiar bruneta
-B, b..buna , imi raspunde aceasta emotionata si fericita cand ma vede.
-Buna Hintana, scuze ca te deranjez dar vreau sa te intreb ceva, ii spun eu ei fara sa o ingrijorez
-Da , spune . Stai , ce nepoliticoasa sunt , intra in casa.
-Multumesc dar nu , vreau doar sa te intreb ceva
-Bine daca asa vrei , spune .
-Aaaa , pai , nu stii nimic de Sakura? O intreb eu in cele din urma
-Stai ,cum adica ? Ce patit Sakura ? Incepe Hintana sa ma intrebe ingrijoarata
-Pai , nu  a ajuns acasa si a mintit-o pe mama ca are ore pana la 14 , dar am fost la scoala si am aflat ca aveti ore pana 13.
-Pai azi , dupa ore am vazut-o pe Sakura iesind pe poarta scolii si s-a indreptat in partea opusa a drumului spre casa.
-Aha , dar nu ti-a spus unde se duce, sau ce face?
-Nu , nu mi-a spus nimic, nici nu am apucat sa o intreb ca a si disparut.
-A aa, bine multumesc ,acum eu am sa plec.
-Stai , ma opreste Hintana prinzandu-ma de mana , vreau sa ma anunti si pe mine daca afli ceva despre prietena mea . Iti dau nr meu de telefon si sa ma suni imediat ce o gasesti. Bine?
-Daa. Ii  iau nr de tel si apoi plec, lasand-o pe Hintana aproape in lacrimi in fata casei ei. ,,Trebuie sa o gasesc pe Sakura inainte sa afle mama , dar unde sa o caut ?’’ma intrebam eu ingrijorat. Dupa ce ma sui in masina aud cum imi suna telefonul
-Alo Naruto ai aflat ceva? Ma intreaba Myugy si mai ingrijorat ca data trecuta.
-Inca nu , am fost la casa Hintanai , prietena  Sakurei si nici ea nu stie nimic , mi-a spus ca a vazut-o indreptandu-se in alta directie decat drumul spre casa. Dar ce motiv ar avea sa o minta pe mama si unde sa se duca?
-Nu stiu, dar nu are niciun sens, in directia unde s-a dus Sakura  e cimitirul. Stai putin , doar nu s-a dus la cimitir?
-O nu  , ai dreptate , trebuie sa ma duc sa o caut imediat pana nu e prea tarziu . Acum inchid. Nu imi vine sa cred ca nu m-am gandit la asta . Sper sa ajung la timp spun eu apoi prnesc in viteza spre cimitir

Sakura P.O.V
Incep sa caut mormantul tatalui meu si dupa cateva minute aud telefonul cum suna . O nu , e Naruto? Ce sa ii spun? Mai bine nu raspund , si apoi imi pun telefonul in buzunar lasandu-l sa sune.Imi continui cautarile dar mai apoi iar imi suna telefonul , fiind tot Naruto . In sfarsit gasesc mormantul tatalui meu ,, Tyomo Haruno ‘’ ma asez in genunchi si incep sa plang , ii pun florile pe mormant . Telefonul continua sa sune in buzunarul meu dar eu nu ii dau importanta . Incep sa imi aduc aminte de acea zi sumbra din viata mea in care am aflat ca tata murise
In urma cu 3 ani
Eram la ora de matematica , la fel de plitisitoare ca intotdeauna . Telefonul meu suna in buzunar dar nu am putut raspunde din cauza ca era profa in clasa . Dupa ora ies in pauza ies din banca si ma indrept spre usa unde il vad rezemat de perete pe Naruto, care statea cu capul in pamant , ma apropii de el si constat ca plangea .
-Naruto , ce ai? Ce ai patit? I-l intreb eu ingrijoarata, vazand ca plangea foarte tare, apoi din spatele lui o vad pe mama care se apropie de mine , si imi pune mana pe umarul drept , era trista ,mult prea trista. Ce s-a intamplat? Ce aveti , ii intreb eu pe cei doi? Mama , de ce plange Naruto?
-Draga mea , stii? Tatal tau…tatal…..
-Ce a patit tata ?incep eu sa ii intreb incepand sa tremur din toate incheieturile vazand-o si pe mama incepand sa planga
-A ..a… a murit , imi spune mama in cele din urma
-Ceee ? Spun eu mai mult in soapta . In momentul acela simt cu pamantul mi se misca sub picioare , simteam nevoia sa mor . Nu , nu . Nu se poate , spun eu cu lacrimi in  ochi dupa care incep sa fug ca nebuna pe holul scolii , fara sa imi pese ca ma izbeam de toata lumea . Fugeam , simteam nevoia sa mor si eu . ,,Nu se poate sa fi murit. Nu nu el ‘’ imi tot spuneam in minte in timp ce fugeam , apoi deodata ma opresc si ma izbesc cu spatele de zid, aplecandu-ma usor pana ajung la podea, stateam pe podeaua rece si plangeam . Incep sa ma izbesc cu capul de zid , nu imi dadeam seama ce fac, pur si simplu imi doream sa mor .
-Sakura , surioara , aud vocea fratelui meu strigandu-ma si apoi pasi repezi . Incepuse sa ma doara capul . O durere asurzitoare , chinuitoare , apoi simteam cum pe gatul meu se scurgea ceva . Sange probabil . Imediat dupa aceia lumina din fata mea se intuneca , un intuneric absurd. Nu mai vedeam nimic, auzeam doar voci , semn ca inca nu murisem ,
-Sakura draga mea , revinoti , se auzia o voce de femeie. Nu imi dadeam seama cine era .
-Mama , cheama , pe cineva , ambulanta , ceva , se aude o voce de baiat, tipand disperat la cineva , apoi simt cum doua brate ma cuprind si ma ridica de jos . Dupa cateva secunde  , nimic, o liniste patrunzatoare se naste in jurul meu . Nu mai auzeam nimic. ,, Oare am murit’’? Mai apoi  ma trezesc intr-o camera de culoare alba , cu multe aparate in jurul meu  semn ca eram undeva in spital , sau poate in Rai.
-Sakura , te-ai trezit , o aud pe mama  intrand in camera , avea aceiasi tristete in chip
-Cee s-a intamplat? O intreb eu nedumerita si unde sunt? La spital
-Da , esti la spital , ai suferit un soc dupa ce … apoi ezita intreptandu-si privirea in pamant
-E… mort? O intreb eu , incepand sa plang
-Daa , imi raspunde acesta trista.
-Nu , nu se poate , de ce el ? De ce? Spun eu incepand sa plang , apo mama se apropie de mine luandu-ma in brate
-Asa a vrut El , Dumnezeu , imi raspunde ea incepand sa ma stranga si mai tare in brate .
-Buna Sakura, cum te mai simti , ma intreaba Nayumi care tocmai intrase pe usa urmata de Naruto. Se citea tristetea nemarginita de pe chipul lor
-Buna , nustiu . Le raspund eu in timp ce imi sterg lacrimile , care incep iar sa curga pe obrajii mei dupa ce Naruto si Nayumi se apropie de mine si ma iau in brate . Dupa cateva momente , ne linistim.
-De cat timp sunt aici , ii intreb eu , uitandu-ma pe geam si vaznad ca afara e noapte
-De 3 zile , imi raspunde mama lasand privirea in jos
-Ceee , atata de mult?
-Daa , ai fost inconstienta din cauza socului, imi raspunde Naruto ,
-Aha , spun eu indreptandu-mi privirea spre geam . Ma gandeam la el , la tatal meu , murise , iar eu nici nu am fost la inmormantarea lui.’’
In prezent
Lacrimile imi curgeau pe obraji , nu mai puteam de durere , simteam cum totul se prabuseste in jurul meu .
Naruto P.O.V
Trebuie sa ajung imediat , daca Sakura va ma suferi un alt soc , nu stiu ce m-as face daca as pierdeo ,
In urma cu 3 ani
,,Dupa ce am ajuns la spital cu Sakura , mamei I s-a facut rau si a fost internata . Eu si sora mea stateam pe holul lung al spitalului afland vesti de la sora noastra care tocmai ajunsese in stare grava la spital cu  o fractura craniana din cauza izbiturilor.
-Nayumi , crezi ca va fi bine ? O intreb eu pe sora mea mai mare care statea langa mine pe banca , in lacrimi
-Se va face bine Naruto , nu iti fa griji. Se va face bine . La fel si mama , apoi ma strange in brate puternic . Eu ma duc sa vad cum se simte mama , tu mai stai aici , sa vezi daca iese doctorul de la Sakura
-Bine , ii spun eu plangand.
-Dupa , 5 minute , cred , Nayumi iese de la mama din salon si vine spre mine
-Mama , e bine , doctorita i-a pus o perfuzie si i-a dat un somnifer ca sa doarma imi spune aceasta in timp ce imi pune mana pe cap.
-Buna copii , ne spune doctorul care tocmai iese din camera Sakurei
-Cum se simte sora noastra ?, il intrebam eu si Nayumi in cor.
-Pai , situatia ei e destul de critica , a suferit un soc puternic si in urma loviturii la cap se pare ca situatia s-a agravat. Acum e inconstienta , nu stim pentru cat timp , dar v-a trebui sa ramana la spital . Sa speram  ca in noaptea asta nu vor aparea complicatii . Dar nu va faceti griji , se va face bine , sa speram .
Acestea fiind ultimile cuvinte ale doctorului . Dupa ce pleaca , o  vad pe Nayumi cum suna pe cineva si incepe sa vorbeasca la telefon plangand. Eu ma asez pe banca si ma gandesc la vorbele doctorului,, Sper ca in noaptea asta nu vor aparea complicatii’’ . ,, Sora mea , moarta  ? Nu , nu si ea, tocmai am aflat ca tatal meu a murit , acum sa imi pierd si sora? Nu , nu se poate , sora mea se va face bine . Dupa cateva clipe o vad  pe Nayumi asezandu-se langa mine
-Totul va fi bine , ai sa vezi .
Cred ca am adormit in cele din urma pe banca, cand ma trezesc , il vad pe iubitul surorii mele Myugy care statea langa mine
-Te-ai trezit campionule? Il aud pe Myugy spunandu-mi , schitand un mic  zambet
-Cat am dormit? Il intreb eu
-Pai cred ca vreo 3 ore , imi raspunde acesta. Cand am venit aici u dormeai
-Si sora mea, Sakura ? Se mai stie ceva de ea?
-Inca nu  , e tot incostinenta , sora si mama ta sunt in camera ei
-Mama s-a trezit?
-Da, acum vreo 10 minute

Vreau si eu sa merg la Sakura , ii spun eu lui Myugy , cu ochii in lacrimi.
-Bine. Apoi se ridica si ma duce in fata camerei unde era sora mea , imi deschide usa si eu pasesc inauntru unde le vad pe Nayumi si mama care plangeau langa patul surorii mele . Cand ma uit la ea , raman socat , Sakura avea o masca de oxigen pe fata pentru a putea respira , era bandajata la cap si conectata la toate aparatele de langa pat. Incep sa plang si dau sa ma apropii de patul ei dar nu reusesc si imediat o iau la fuga pe usa afata izbindu-ma de Myugy care statea langa usa.
-Imi pare rau , ma scuz si apoi continui sa fug pe hol . Ajung la baie si ma stropesc pe fata cu apa . Promit ca am sa te protejez mereu surioara , nu am sa las pe nimeni sa iti faca vreun rau vreodata , spun eu uitandu-ma in oglinda din fata mea. Iti jur .


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
anitza
Greieraş

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 247
heiiiiii sti sa faci pe cineva curios deci astept nextul

noua viata incepe azi sasusaku) heiiiiii sti faci cineva curios deci astept nextul

10.9KB


_______________________________________
Sunt un copil intr`o lume cu probleme....jocul tau , regulile mele

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta

Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
sper ca o sa va placa , astept comuri

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
xxIrinutzaxx
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1229
Ceee tare!!!
Mereu ma uimesti cu ficul tau!!!
Sper ca Sakura sa fie bine [ ca alt fel o patesti ....neeep glumesc ]


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
CAP  5 Durerile trecutului
Dupa 5 minute ma intorc pe hol , unde ii vad pe ceilalti , si fug in bratele mamei incepand sa plang cu putere.
-Se va face bine nu? O intreb eu pe mama ridicand privirea spre ea
-Da scumpul meu , se va face bine . Acum eu trebuie sa plec , trebuie sa merg sa …. Sa ii iau trupul tatalui tau de la morga , imi spune mama incepand sa planga
-Merg si eu , ii spun mamei hotarat.
-Nu scumpul meu , tu ramai aici , ai grija de sora ta si daca se trezeste ma suni , bine?
-Bine , am sa te sun. apoi o vad pe mama cum se indeparteaza impreuna cu sora mea si cu Myugy. Cam dupa 5 ore , timp in care am stat pe hol si m-am gandit la sora mea si la toate clipele petrecute impreuna cu tatal meu , o vad pe mama care intra pe usa spitalului . Toata noaptea a stat impreuna cu mine la spital  . Nayumi a ramas cu Myugy acasa ca sa faca pregatirile pentru inmormantarea care avea loc maine . Parintii lui Myugy au venit la noi , impreuna cu familia Hintanai ca sa o ajute pe sora mea sa faca pregatirile. In noaptea aceia ne-am rugat pt ca sora mea sa se faca bine . Din fericire nu au aparul complicatii dar Sakura era tot inconstienta . A doua zi dimineata o vad pe Hintana care vine impreuna cu mama ei si inca doua colege la spital.
-Cum se simte Sakura ma intreaba Hintana plangand.
-E inconstienta, dar se va face bine , ii spun eu cuprinzand-o in brate. Dupa doua ore timp in care Hintana si colegele ei au stat cu mine pe hol , dupa ce mamele noastre s-au dus sa discute cu doctorul , Hintana a trebuit sa plece.
-Dragul meu , e timpul pentru inmormantare. Imi spune mama care venise in fata mea
-Merg si eu , ii spun hotarat
-Duceti-va doamna , vom avea noi grija de fiica dumneavoastra , daca se intampla ceva va anuntam , il aud pe doctor spunandu-I mamei , dupa care plecam. Ajuns acasa , ma apuca plansul . Toata lumea era adunata in fata casei si inauntru slujba incepuse deja . Toti plangeau , sora mea Nayumi mai avea putin si lesina de durere . Mama nici macar nu mai avea lacrimi sa planga . Eu stateam intr-un colt al camerei si plangeam , amintindu-mi ca nu voi mai avea cu cine sa ma joc fotbal , cu cine sa joc carti . Dupa un timp ne-am duc la cimitir , unde tata a fost ingropat . Totul in jurul nostru era plin de durere . Dupa innormantare eu , mama , sora mea si Myugy ne ducem la spital , unde am stat pana a doua zi , fara sa aflam vreo veste de la Sakura , se afla in aceiasi stare , doctorii o ajutau cat se putea de mult ca sa isi revina . Myugy a trebuit  sa plece la servici  asa ca am ramas doar noi 3. Acum cel mai important era ca sora mea sa se faca bine si incetul cu incetul sa o ajutam sa depaseasca momentul si sa o facem sa nu isi mai aminteasca acele clipe pentru a nu mai suferi un alt soc, asa cum ne sfatuise si doctorul sa facem. Ii jurasem sa o protejez si asa avem sa fac. Apoi in urmatoarea zi Sakura isi reveni-se . Acum era bine . Dupa 3 saptamani avea sa inceapa scoala si eu eram hotarat sa plec in strainatate ca sa studiez si sa ajung un mare om de afaceri asa cu fusese si tatal meu , lasand-o pe  Sakura in grija mamei.
-Sa ai grija sa nu isi mai aminteasca acele momente , bine mama? Ii spu eu femeiei care se afla in fata mea
-Bine dragul meu asa am sa fac.
-Chiar vrei sa pleci? Ma intreaba Nayumi care venise si ea sa isi ia la revedere de la mine
-Da , ii spun eu putin trist
-Sa nu ma uiti, cumnate , imi spune Myugy .
-Nu am sa te uit . Sa ai grija de Sakura in locul meu , bine? Ii spun eu lui Myugy
-Bine  , asa am sa fac. imi raspunde el hotarat
Apoi o vad pe Sakura coborand scarile si venind in fuga la mine sarindu-mi in brate cumprinzandu-ma intr-o imbratisare stransa
-De ce trebuie sa pleci? Ma intreaba aceasta printre lacrimi
-Ca asa trebuie , dar am sa ma intorc , primit , ii spun eu abtinandu-ma sa nu plang , apoi ies pe usa , cu bagajul in mana’’
IN PREZENT
Imediat franez brusc .
-Hei netotule , fii atent cu ce viteza mergi,se aude un glas de femeie care tipa la mine
Fiind prins in ganduri nu ma mai concentram atat de mult la viteza pe care o aveam si mai aveam putin si calcam o femeie. ‘’Trebuie sa ajung la Sakura’’ imi spun eu in gand si apoi pornesc iar masina. Dupa 1 minut ajung la cimitir si cobor in viteza . O vad pe Sakura in indepartare la mormantul tatalui stang in genunchi . ‘’Sper ca nu am ajuns prea tarziu ‘’ imi spun in gand si incep sa fur spre ea
Sakura P.O.V
Plangeam , imi aminteam acele momente dureroare apoi , simt cum cineva imi spune o mana calda pe umarul stang. Cand imi intorc privire il vad pe Naruto. Ma ridic si ii sar in brate incepand sa plang si mai tare.
-De ce ai facut asta ? Cum ai putut sa pleci asa ? Tipa Naruto la mine tinandu-ma de ambii umeri strans
-Am vrut sa vin macar odata la mormantul lui , ii raspund eu tinand capul in jos
-Dar nu e bine , nu trebuia sa faci asta , imi spune el incepnd sa planga
-De ce ? De ce nu e bine ?, nu inteleg. De ce nimeni nu ma lasa sa vin la mormantul lui?  Il intrebam eu tipand
-Pentru ca nu e bine , dar acum hai acasa .
-Mama stie? Il intreb eu incetand sa mai plang
-Nu . L-am rugat pe Myugy sa nu ii spuna nimic.
Apoi eu si Naruto ne ducem si ne urcam in masina
-Cum te simti? Ma intreaba Naruto rupinzand tacerea
-Bine , ii spun eu mai mult in soapta in timp ce ma uitam pe geamul de la masina.
Nu dupa mult timp ajungem in fata casei si coboram din masina indreptandu-ma spre casa. Deschid usa si sunt intampinata de mama care plangea .
-De ce ai facut asta? De ce? Ma intreba aceasta printre lacrimi
-Nu am vrut decat sa merg la mormanul lui , ii spun eu printre lacrimi
-Mama linisteste-te , incerca Naruto sa o linisteasca. Hai sa mergem in casa .
Dupa ce intram in casa , ii vad in sufragerie pe Nayumi si Myugy.
-De ce i-ai spus ? Il aud pe fratele meu tipand la Myugy.
-Nu i-am spus eu , ne-a auzit cand am vorbit la telefon ultima data , ii raspunde Myugy lui Naruto pe acelasi ton
-Gata , nu va mai certati , inceteaza Naruto , nu a fost vina lui , o aud pe sora mea tipand la cei doi.
-Opritivaaaa!!!!!!!!!!!!!!, strige eu apoi cu toata puterea mea. Toti cei din camera isi indreapta privirea spre mine. Ce se intampla cu voi? De ce sunt atatea secrete? De ce nu imi spune nimeni nimik? Tip eu la ei in timp ce plangeam. De cand a murit tata toata familia noastra s-a destramat , toti ati plecat vazandu-va de drum fara sa va pese ca eu sufeream cel mai tare. Ma durea sa vad cum Naruto pleaca in america , apoi Nayumi s-a mutat cu Myugy si mama s-a recasatorit , dar pe mine nu m-a intrebat nimeni nimic.
-Draga mea , noi , noi nu am vrut sa fie asa , o aud pe mama spunandu-mi in timp ce se apropie de mine , vrand sa ma ia in brate dar eu o imping cu putere
-Nu , nici unul nu ati vrut , dar ati facut-o , m-ati lasat singura . Nu m-ati lasat nici sa merg la mormantul tatalui si cand aduceam vorba de el voi schimbati subiectul imediat. De ce? Spuneti-mi si m…. Nu termin ce am de spus ca simt cum o durere chinuitoare , imi strapunge capul

Imi intorc privirea si ma uit la toti cei din camera , ii vad cum vorbeau , si se apropiau de mine . Vorbeau dar nu ii puteam auzi . Durerea din cap devenea tot mai apasatoare , apoi imi duc ambele maini la cap si incerc sa ma sprijin de ceva simtind ca nu ma mai pot tine pe picioare . Imediat simt cum doua brate ma prind inainte sa cad jos si o vad pe mama care statea langa mine , plangand si tipand. Nu o puteam auzi , nu stiam ce spune . Nayumi scoate telefonul si apeleaza un nr . Incepe si ea sa planga. ,,Ce se intampla cu mine?’’ ma intrebam . Doream sa spun ceva dar durerea ascutita din capul meu nu imi dadea voie. ,,Oare am sa mor?’’ . Imediat dupa aceia simt cum sunt ridicata de jos si sunt asezata pe ceva moale , probabil canapeaua din sufragerie . Mai stau cu ochii deschisi cred ca inca 1 minut . I-l vad pe Naygel intrand in casa si fugind la mine , apoi nimic. Totul se intuneca . Nu mai auzeam si nu mai vedeam nimic.
Naruto P.O.V
Ajung la Sakura si  ea se intoarce spre mine si ma ia in brate incepand sa planga. Incep sa tip la ea de ce a facut asta si cum a putut sa plece asa iar ea imi raspunde printre lacrimi ca a vrut sa vina la mormanul lui. Dupa ce am mai stat la mormant , ne ducem la masina si plecam spre casa. Ea privea pe geamul masinii. ,,Oare e bine?’’ ma intrebam eu in gand apoi hotarasc sa o intreb
-Cum te simti?
-Bine imi raspunde aceasta continuand sa se uite pe geam.
Apoi ajungem acasa . Sakura deschide usa si o vad pe mama plangand. ,,O nu , cred ca a aflat’’ spun eu in gand speriat . Apoi o vad pe mama cum incepe sa tipe la Sakura care apoi incepe sa planga.  Incerc sa o calmez pe mama spunandu-I sa intram in casa . Dupa ce intram , ma duc in sufragerie  unde erau Nayumi si Myugy si incep sa tip ca disperatu la Myugy dar Nayumi intervine intre noi. Apoi o aud pe Sakura cum tipa spunandu-ne sa ne oprim. Incepe sa ne spuna cat d emult a durut-o plecarea mea , apoi a lui Nayumi si casatoria mamei . ,,Intradevar am gresit mult ‘’ spun eu in gand. ,,Noi ne-am vazut de drumul nostru dar pe ea nu a intrbat-o nimeni nimic. Am jurat sa o protejez dar eu am plecat si am lasat-o in grija altora. Nu m-am tinut de cuvant ‘’spun eu in gand lasand capul in jos. O aud  pe mama cum incearca sa o calmeze pe Sakura dar aceasta o intrerupe , punandu-I mii de intrebari , apoi o vad cum nu mai termina ce are de spus . Ne privea bulversata pe toti cei din camera. Mama o intreba ce are . Apoi o vad cum isi pune mainile la cap .
-O nu Sakura , spun eu dandu-mi seama de ce intampla si fug spre ea prinzand-o in brate inainte sa cada.
-Sakura draga mea , revinoti  . O vedeam pe mama cum tipa la Sakura printre lacrimi .
-Nayumi suna-l pe Naygel imediat , ii spun eu surorii mele care imediat scoate telefonul si il suna pe Naygel . Myugy fuge spre hol si suna la ambulanta speriat .
-Te vei face bine surioara , fii piternica. Ii spuneam eu Sakurei in timp ce o ridic in brate si o asez pe fotoliu. Sakura ne privea pe cei din jurul ei cu o privire ,,goala’’. Apoi o vad cum isi pune mainile din nou la cap semn ca durerea persista. Imediat il vad pe Naygel cum intra in casa izbind usa cu putere de perete.
-Ce a patit Sakura , ne intreaba acesta , venind in fata ei .
Dupa aceia o vad pe surioara mea cum inchide ochii.
-Sakura nuuuuu , trezeste-te Sakura , trezeste-te incep eu sa tip la fata care acum statea inconstienta pe fotoliu .
-Nuu , faceti ceva , tipa mama disperata la noi , apoi o vad cum se aseaza pe fotoliul din spatele ei ducand mana in dreptul inimii.
-Mama , revinoti , striga Nayumi la mama , careia tocmai I se facuse rau. Myugy ajuta-ma . Tipa sora mea la Myugy.
-A-ti sunat la ambulanta ?, ne intreaba Naygel
-Da, am sunat , spune Myugy
-Bine , atunci eu si Naruto o ducem repede pe Sakura la spital , voi asteptati ambulanta.
-Da , sa ne suni , ii spune Nayumi
Imediat dupa aceia ne indreptam spre spital . Nu imi venea sa cred ca iar treceam prin acele momente .

Modificat de dana (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
off iarasi am pierdut 2 nexturi
sper sa se faca bine Sakura ca altfel ...eh,nu-ti fac nimic stai calma
adu next repede plzzzzzzzzz


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
xxIrinutzaxx
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1229
De ce oare m-au trecut atatia fiiori la ecst capitol???


Oricum   Sa aduci repede nextul!


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Nush dar sper ca ti-a placut. Nextul vine imediat

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Imediat ajungem la spital , eu cobor din masina si o iau pe Sakura in brate , incepand sa fug cu ea spre intrarea in spital. Un doctor o ia pe Sakura pe targa si eu si Naygel ramanem pe hol.
-Nu imi vine sa cred ca iar trec prin momentele astea, spun eu asezandu-ma pe banca din hol si plecand capul
-Sa mai intamplat? Ma intreaba bulversat Naygel
-Da , la moartea tatalui meu , doctorul a spus ca un al doilea soc ar putea fi mai grav. Apoi incep sa ii povestesc totul . Dupa aproximativ 5 minute , o vad pe Nayumi venind la spital.
-Cum se simte ?, ma intreaba acesta speriata.
-Nu stim nimic inca. Ii raspund eu trist , apoi o iau in brate si ea incepe sa planga.
-Unde e Myugy si cum se simte mama ta? Il aud pe Naygel intreband-o pe  Nayumi care imediat isi ridica capul din bratele mele si ii raspunde
-Mama a fost stabilizata , si Myugy a ramas cu ea.
Dupa cateva secunde aud telefonul meu cum suna in buzunar , il deschid si vad un nr pe care nu il cunosteam  si hotarasc sa raspund
-Naruto sunt Hintana , asta e nr mamei . Ai aflat ceva despre Sakura? Am asteptat sa ma suni dar nu ai facut-o
-A, Hintana , pai , cum sa iti spun . Am gasit-o pe Sakura la mormantul tatalui nostru .
-Ce bine , o aud spunand usurata. Deci e bine?
-De fapt , nu e deloc bine, ii spun eu trist . Tocmai a suferit un soc si acum e la spital
-Ceee , cum? Nu se poate , spune aceasta incepand sa planga.Vin si eu acum
-Bine , e in acelasi spital ca acum 3 ani ,la etajul 1, ii spun eu apoi inchid. Imi indrept apoi privirea spre ceilalti care stateau asezati pe banca, Naygel tinand-o in brate pe Nayumi care plangea . O sa fie bine , ii spun eu lui Nayumi incercand sa o calmez. Nici eu nu credeam ce spuneam dar traiam cu speranta.
-Eu ma duc sa vad ce face mama voastra , ne spune Naygel care se ridica incet de pe scaun .
-Bine , daca avem vesti , te vom anunta, ii spun eu , apoi ma asez langa Nayumi luand-o in brate.
A trecut un sfert de ora si inca nicio veste . Timpul  parca trecea cu incetinitorul. O vad pe Hintana , care venea in fuga spre mine si in spatele ei era Neji , fratele ei
-Cum se simte ? Ma intreaba aceasta cu lacrimi in ochi.
-Nu stim inca, ii spun eu in timp ce imi aplec capul
-Se va face bine nu? Spune-mi ca se va face bine , incepe fata sa tipe la mine , luandu-ma de gulerul de la camasa. Apoi Neji o ea in brate si incearca sa o calmeze
-O sa fie bine surioara , Sakura e puternica . Calmeaza-te ii spunea Neji.
Ne asezam cu totii pe banca  si asteptam. Ma ridic si incep sa ma plimb pe hol . Eram prins in ganduri  . Aud telefonul cum suna si raspund.
-Da, spun eu trist
-Ai aflat ceva despre Sakura , ma intreba Naygel care tocmai sunase
-Inca nu. Mama cum se simte?
-E mai bine . I-am trimis pe Myugy la magazin sa cumpere ceva de mancare pt mama voastra.
-Ma bucur .
-Sa nu uiti sa ma anunti imediat ce afli ceva
-Bine , nu am sa uit. Apoi inchid. Ma uit la ceilalti care stateau pe banca tristi.
-Cum se simte ma a , ma intreaba Nayumi
-Mai bine , ii spun eu
Am inceput sa ma rog pentru sora mea mai mica. Cred ca la fel faceau si ceilalti. Nu vroiam sa o pierdem .Nici nu mai stiam cat timp trecu-se. Ma uit pe geam si constat ca era seara . Telefonul meu incepe sa sune.
-Alo Naruto frate ce faci? Se aude vocea lui Sasuke
-Bine , ii raspund eu trist .
-Am sunat-o pe Sakura . Trebuia sa ne vedem in seara asta , dar  nu raspunde
-Si nici nu v-a raspune, cu aceiasi tristete in glas ca atunci cand i-am raspuns
-De ce ? Ce s-a intamplat? Ma intreaba acesta nervos
-Sakura a suferit un soc puternic si acum suntem la spital. Ii spun eu trist.
-Ce? Nu se poate , vin si eu imediat, imi spune Sasuke dupa care inchide.
Eu continui sa astept vesti , doctorul inca nu iesise din camera surorii mele , oare ce se intampla acolo?
Sasuke P.O.V
,,Sakura e o fata foarte frumoasa’’. Imi spun eu in gand
Pacat ca nu ne-am putut vedea azi la amiaza spun eu trist , gandindu-ma la ce imi spuse-se rozalia : ,, Paii , nu am terminat , mai am ore si nu cred ca ne putem vedea azi din pacate . Iarta-ma ‘’
Dar bine , ca ne putem vedea diseara . Cand o sa vin sa o iau , o sa vorbesc cu mama ei sa ii cer voie sa o lase. Din clipa in care am vazut-o m-a atras. Are niste forme superbe. De cand m-am despratit de fosta mea prietena Teodora , cred ca Sakura e prima fata care ma atrage. Poate o sa fie ceva intre noi. Mai spre seara , ma uit la ceas .
-E ora 20:00. Sa o sun pe Sakura. Scot telefonul din buzunar si apelez. Telefonul suna dar Sakura nu raspunde.,, Oare de ce?’’ Sa il sun pe Naruto . Acesta raspunde si eu incep sa il intreb de sora lui mai mica, dar cand aud ca a suferit un soc , aproape ca scap telefonul din mana. Apoi ii spun ca vin si eu si inchid telefonul . Eram imbracat de intalnire deja . Imediat cobor la parter , imi iau cheile de pe masa din sufragerie si imi iau la revedere de la mama care era in bucatarie
-Dar unde te duci? Ma intreaba aceasta ingrijoarata
-La spital . Sora lui Sasuke a suferit un soc  ii spun eu
-Cee , nu se poate , exact ca in urma cu 3 ani , spune aceasta lasand din mana farfuria pe care o spala .
-Ca in urma cu 3 ani?
-Da , spune aceasta . Tu du-te inainte . Ma imbrac si eu si am sa vin
-Dar cu ce vii? Tata e la servici.
-Vin cu un taxi. Nu iti fa probleme.
-Bine , pa . Imediat dupa asta ies pe usa in fuga si pornesc masina , indreptandu-ma spre spital
Naruto P.O.V
Timpul trecea foarte incet. Vad cum o asistenta iese din camera unde era sora mea .
-Ce se intampla? Nimeni nu ne spune nimic , spun eu mai mult tipand la asistenta
-Domnule inca nu va putem spune nimic, facem eforturi puternice pentru a o tine pe sora dumneavoastra in viata.
Auzind aceste cuvinte nu mai puteam spune nimic. Ma dau doi pasi inapoi si privesc in gol in pamant. Sora mea Nayumi pune mana la gura auzind asta si incepe si mai tare sa planga .

Modificat de dana (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Astept comentarii sper sa va placa

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
offf sper sa nu moara Sakura ca altfel....pfffff oricum nu are cum sa moara doar e personajul principal nu?^^"
adu next repedeeee plzzzzzzz nu ma tine in suspans


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Am sa postez nextul cand ajung acasa. Momentan sunt la scoala. De aici devinte si mai interesant ficul

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 6 Chinul
,, Facem eforturi puternice pentru a o tine pe sora dumneavoastra in viata’’ . Cuvintele acestea imi rasunau in minte.
-Nu , nu ea , nuuuuu !!!, incep eu sa tip si sa plang ca disperatu pe hol. Doua brate puternice ma cuprind in brate incercand sama potolesc din a mai lovi bancile.
-Calmeaza-te il aud pe Sasuke care tocmai ma tinea strans de brate
-Nu ea , nu , spun eu plangand si cazand in genunchi
-Se va face bine , ai sa vezi, imi spune acesta incercand sa ma calmeze
-Am jurat sa o protejez si eu ce am facut? Am fugit? A fost un prost , spuneam eu continuand sa plang.
-Calmeaza-te omule , striga Sasuke a mine, apoi simt cum imi da o palma puternica peste fata. O sa se faca bine. Tu trebuie sa fii optimist.
Dupa asta ma ridic de jos si ma asez pe banca langa sora mea Nayumi care ma prinde in brate.
Sasuke P.O.V
Ajung la spital si urc la etaj unde il vad pe Naruto tipand si plangand , incepand sa loveasca ce vedea in jur , ceilalti incercau sa il calmeze. Atunci ma duc si il prind in brate puternic incercand sa il calmez. Incep sa tip la el spunandu-I sa se calmeze . Vorbele lui Naruto ma induiosau , imi stapaneam cu greu lacrimile . Imi placea mult Sakura , prea mult.Dupa ce reusesc sa il calmez Naruto se aseaza pe banca langa sora lui care il prinde in brate.
Naruto P.O.V
Dupa vreo 10 minute , o vad pe mama lui Sasuke care tocmai venise la spital
-Cum se simte , o intreaba aceasta pe sora mea.
-E in stare grava ii spune aceasta incepand sa planga. Eu nu mai puteam spune nimic. Eram prins intr-un spatiu din care nu mai puteam iesi . Ma gandeam la sora mea . Ma rugam sa isi revina
-Isi va reveni , ne spune mama lu Sasuke. Exact ca in urma cu 3 ani . Sora voastra e puternica. Mama voastra unde e?
-E jos la parter , I s-a facut rau si acum e acolo cu Myugy si Naygel ii raspunde Nayumi.
-Eu ma duc la ea sa o vad, spune aceasta apoi pleaca.
Eu si ceilalti am stat  pe aceiasi bancal. Am asteptat , ore in sir. Era ora 23:00. Nicio veste inca. Vedeam asistente care intrau si ieseau din camera surorii mele dar inca nu ne spuneau nimic. Pe la 23:30 o vad pe mama cum vine spre noi , insotita de Naygel si Myugy.
-Cum se simte fiica mea , ma intreaba mama apropiindu-se de mine.
Eu priveam in gol spre peretele alb din fata mea. Nu ii puteam raspunde mamei , eram prea socat.
-Inca nu ne-au spus nimic , ii raspunde Nayumi in cele din urma , apoi o ia pe mama si o aseaza pe banca
Il vedeam pe Sasuke cum se plimba ingrijorat pe holul lung , si pe ceilalti cum stateau tristi pe banca . Dupa 5 minute doctorul iese din camera surorii mele si vine la noi
-Cum se simte fiica mea ? Il intreaba mama
-Doamna , daca  nu ma insel ea a mai fost la noi cu aceiasi problema nu?
-Da , ii raspund eu doctorului. Dar cum se simte?
-Am reusit sa o stabilizam si cred ca maine isi va reveni
-Multumesc Doamne , o aud pe sora mea spunand , in timp ce o ia pe mama in brate apoi pe Myugy.
-Ce bine , il aud spunand pe Sasuke care vine la mine si ma ia in brate .
-Se va face bine. Multumesc spun eu uitandu-ma spre tavan si impreunandu-mi mainile
-Ti-am spus eu ca e puternica, imi spune Sasuke. Apoi o  vad pe Hintana care vine fericita spre mine si ma trange puternic in brate
-O sa se faca bine , imi spune aceasta plangand de fericire.
-Da, ii spun eu imbratisand-o si mai tare.
-Mama cred ca trebuie sa pleci acasa sa te odihnesti putin , eu si Naruto ramanem la spital , ii spune Nayumi mamei .
-Nayumi are dreptate , ii spune si Naygel la randul lui.
-Bine , am sa merg , spune mama . Daca mai aflati ceva ma sunati .
-Mama cred ca ar trebui sa mergi si tu cu ei , ii spune Sasuke mamei lui.
-Bine ,am sa merg, sa aveti grija , ii spune aceasta si apoi ii vad pe toti trei cum se indeparteaza.
-Dragul meu , cred ca si tu esti foarte obosit , mai bine du-te acasa, o aud pe Nayumi spunandu-I lui Myugy
-Nu iubito . Nu sunt obosit , raman si eu cu voi la noapte
-Bine , multumesc ii spune aceasta dupa care il saruta scurt pe buze.
-Naruto , eu cred ca ma duc acasa , maine merg la scoala , dar te rog sa ma anunti imediat ce afli ceva despre Sakura , imi spune Hintana
-Asa am sa fac. Du-te linistita acasa si te rog sa le spui u profesorilor ce s-a intamplat. Bine?
-Da , asa am sa fac, spune aceasta.
-Pa Naruto , fii puternic , il aud pe Neji spunandu-mi
-Bine , ms mult ca ai venit , ii spun eu punandu-I mana pe umar si apoi il vad cum se indeparteaza impreuna cu sora lui.Eu , Sasuke , Nayumi si Myugy am ramas in noaptea aceia la spital sperand ca Sakura isi va reveni.
Imi deschid ochii si ma uit spre geamul din captul holului.
-E dimineata , spun eu sarind de pe banca. Cred am atipit putin spun eu cu mana la ochi
-Da , e ora 7:23 imi raspunde Sasuke .
-Inca nu ai plecat acasa ? il intreb eu pe prietenul meu.
-Nu am plecat , mai stau putin , imi raspunde Sasuke
-Inca nu se stie nimic de Sakura ?
-Nu
-Dar Nayumi si Myugy unde sunt? Il intreb pe Sasuke vazand ca cei doi nu erau
-Pai Myugy a trebuit sa plece pt ca lucreza si Nayumi a coborat sa ia ceva de mancare .
-Aaa , bine , ii spun eu apoi il vad pe doctorul care tocmai iese de la Sakura din camera si se indreapta spre noi
-Si-a revenit , puteti sa intrati sa o vedeti , ne spune acesta fericit. Dar numai cate unul.
Cand aud asta il i-au in brate pe Sasuke .
-Du-te Naruto  , imi spune Sasuke . O anunt eu pe Nayumi cand vine .
Auzind asta ma indrept bucuros spre camera surorii mele si intru.

Deschid ochii incet, eram la spital , aceiasi camera in care am fost si in urma cu 3 ani cred . Il vad pe domnul doctor care se uita la mine bucuros apoi iese din camera. Ce se intamplase cu mine , nu imi mai amintesc decat ca ii vedeam pe cei din jurul meu plangand si vorind dar nu ii auzeam. Apoi aud usa cum se deschide si il vad pe Naruto care intra in camera , avand lacrimi in ochi
-Sakura ti-ai revenit in sfarsit, spune acesta ,venind langa mine si luandu-ma in brate
-,,In sfarsit?’’ il intreb eu . De cat timp sunt aici ?
-De ieri dupa amiaza. Imi raspunde acsta putin trist
-Si cat e ceasul?
-E 7:28 imi spune el uitandu-se la ceasul de la telefon
-Ce s-a intamplat cu mine?
-Ai suferit un soc ieri si era cat pe ce sa te pierdem, imi spune acesta trist
-Dar inca nu ai scapat de mine, ii spun eu incepand sa zambesc. Durerea din cap disparu-se in sfarsit si se pare ca inca nu murisem
-Ai chef de glume nu? Ma intreaba Naruto zambind si incepand  sa ma gandile
-Lasa-ma ii spun eu incepand sa rad cu putere, apoi usa se deschide incet , vazand-o pe Nayumi intrand in camere .
-Surioara ti-ai revenit , imi spune aceasta vesela
-Da , asa se pare , ii spun eu la fel de vesela
-Mama unde e? ii intreb eu pe cei doi
-E acasa , cu Naygel, imi raspunde Naruto. I s-a facut rau ieri dar si-a revenit
-Cee ? I s-a facut rau? Ii intre eu ingrijorata
-Da dar acum e bine , imi spune Nayumi punandu-mi mana pe obraz.
-A fost si Hintana aici, imi spune Naruto
-Hintana? Il intreb eu
-Da , ma sunat de pe un alt nr sa ma intrebe ce faci si i-am spus ca esti la spital si a venit imreuna cu fratele ei Neji, imi raspunde acesta
-Eu ma duc pe hol sa stau cu Sasuke , ca e singur. Am sunat-o pe mama si a zis ca vine acum incoace cu Naygel spune Nayumi
-Sasuke e aici? O intreb eu pe Nayumi
-Da , a stat cu noi toata noaptea, imi raspunde aceasta apoi pleaca.
-Hmm , ce se intampla intre tine si Sasuke ma intreaba Naruto vazandu-ma ca am rosit
-Ce? Nimic ii raspund eu intorcand capul.
-Hmm , il placi nu?
-Pai , da ii spun eu si mai rusinata . Dar numai atat. E dragut si nimic mai mult
-Pai si el te place  . Din moment ce a stat aici toata noaptea, imi spune acesta
-Da in fine , ii raspund eu indiferenta
-Ce e? De ce raspunzi asa?
-Pai asa , nu conteaza . Ii raspund eu


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
sper ca o sa va placa

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
vaiii ce bine ca si-a revenit Sakura
adu next plzzzzzzz


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
xxIrinutzaxx
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1229
Ke ma bucur ca Sakura e bine!!
Scuze ca dau comul asa tarziu dar azi am avut teza la geografie si a trebuit sa imi repet aseara


Abia astept nextul!!!


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 7 Renasterea
Am inceput sa ma rog pentru sora mea mai mica. Cred ca la fel faceau si ceilalti. Nu vroiam sa o pierdem .Nici nu mai stiam cat timp trecu-se. Ma uit pe geam si constat ca era seara . Telefonul meu incepe sa sune.
-Alo Naruto frate ce faci? Se aude vocea lui Sasuke
-Bine , ii raspund eu trist .
-Am sunat-o pe Sakura . Trebuia sa ne vedem in seara asta , dar  nu raspunde
-Si nici nu v-a raspune, cu aceiasi tristete in glas ca atunci cand i-am raspuns
-De ce ? Ce s-a intamplat? Ma intreaba acesta nervos
-Sakura a suferit un soc puternic si acum suntem la spital. Ii spun eu trist.
-Ce? Nu se poate , vin si eu imediat, imi spune Sasuke dupa care inchide.
Eu continui sa astept vesti , doctorul inca nu iesise din camera surorii mele , oare ce se intampla acolo?
Sasuke P.O.V
,,Sakura e o fata foarte frumoasa’’. Imi spun eu in gand
Pacat ca nu ne-am putut vedea azi la amiaza spun eu trist , gandindu-ma la ce imi spuse-se rozalia : ,, Paii , nu am terminat , mai am ore si nu cred ca ne putem vedea azi din pacate . Iarta-ma ‘’
Dar bine , ca ne putem vedea diseara . Cand o sa vin sa o iau , o sa vorbesc cu mama ei sa ii cer voie sa o lase. Din clipa in care am vazut-o m-a atras. Are niste forme superbe. De cand m-am despratit de fosta mea prietena Teodora , cred ca Sakura e prima fata care ma atrage. Poate o sa fie ceva intre noi. Mai spre seara , ma uit la ceas .
-E ora 20:00. Sa o sun pe Sakura. Scot telefonul din buzunar si apelez. Telefonul suna dar Sakura nu raspunde.,, Oare de ce?’’ Sa il sun pe Naruto . Acesta raspunde si eu incep sa il intreb de sora lui mai mica, dar cand aud ca a suferit un soc , aproape ca scap telefonul din mana. Apoi ii spun ca vin si eu si inchid telefonul . Eram imbracat de intalnire deja . Imediat cobor la parter , imi iau cheile de pe masa din sufragerie si imi iau la revedere de la mama care era in bucatarie
-Dar unde te duci? Ma intreaba aceasta ingrijoarata
-La spital . Sora lui Sasuke a suferit un soc  ii spun eu
-Cee , nu se poate , exact ca in urma cu 3 ani , spune aceasta lasand din mana farfuria pe care o spala .
-Ca in urma cu 3 ani?
-Da , spune aceasta . Tu du-te inainte . Ma imbrac si eu si am sa vin
-Dar cu ce vii? Tata e la servici.
-Vin cu un taxi. Nu iti fa probleme.
-Bine , pa . Imediat dupa asta ies pe usa in fuga si pornesc masina , indreptandu-ma spre spital
Naruto P.O.V
Timpul trecea foarte incet. Vad cum o asistenta iese din camera unde era sora mea .
-Ce se intampla? Nimeni nu ne spune nimic , spun eu mai mult tipand la asistenta
-Domnule inca nu va putem spune nimic, facem eforturi puternice pentru a o tine pe sora dumneavoastra in viata.
Auzind aceste cuvinte nu mai puteam spune nimic. Ma dau doi pasi inapoi si privind in gol in pamant. Sora mea Nayumi pune mana la gura auzind asta si incepe si mai tare sa planga .
,, Facem eforturi puternice pentru a o tine pe sora dumneavoastra in viata’’ . Cuvintele acestea imi rasunau in minte.
-Nu , nu ea , nuuuuu !!!, incep eu sa tip si sa plang ca disperatu pe hol. Doua brate puternice ma cuprind in brate incercand sama potolesc din a mai lovi bancile.
-Calmeaza-te il aud pe Sasuke care tocmai ma tinea strans de brate
-Nu ea , nu , spun eu plangand si cazand in genunchi
-Se va face bine , ai sa vezi, imi spune acesta incercand sa ma calmeze
-Am jurat sa o protejez si eu ce am facut? Am fugit? A fost un prost , spuneam eu continuand sa plang.
-Calmeaza-te omule , striga Sasuke a mine, apoi simt cum imi da o palma puternica peste fata. O sa se faca bine. Tu trebuie sa fii optimist.
Dupa asta ma ridic de jos si ma asez pe banca langa sora mea Nayumi care ma prinde in brate.
Sasuke P.O.V
Ajung la spital si urc la etaj unde il vad pe Naruto tipand si plangand , incepand sa loveasca ce vedea in jur , ceilalti incercau sa il calmeze. Atunci ma duc si il prind in brate puternic incercand sa il calmez. Incep sa tip la el spunandu-I sa se calmeze . Vorbele lui Naruto ma induiosau , imi stapaneam cu greu lacrimile . Imi placea mult Sakura , prea mult.Dupa ce reusesc sa il calmez Naruto se aseaza pe banca langa sora lui care il prinde in brate.
Naruto P.O.V
Dupa vreo 10 minute , o vad pe mama lui Sasuke care tocmai venise la spital
-Cum se simte , o intreaba aceasta pe sora mea.
-E in stare grava ii spune aceasta incepand sa planga. Eu nu mai puteam spune nimic. Eram prins intr-un spatiu din care nu mai puteam iesi . Ma gandeam la sora mea . Ma rugam sa isi revina
-Isi va reveni , ne spune mama lu Sasuke. Exact ca in urma cu 3 ani . Sora voastra e puternica. Mama voastra unde e?
-E jos la parter , I s-a facut rau si acum e acolo cu Myugy si Naygel ii raspunde Nayumi.
-Eu ma duc la ea sa o vad, spune aceasta apoi pleaca.
Eu si ceilalti am stat  pe aceiasi bancal. Am asteptat , ore in sir. Era ora 23:00. Nicio veste inca. Vedeam asistente care intrau si ieseau din camera surorii mele dar inca nu ne spuneau nimic. Pe la 23:30 o vad pe mama cum vine spre noi , insotita de Naygel si Myugy.
-Cum se simte fiica mea , ma intreaba mama apropiindu-se de mine.
Eu priveam in gol spre peretele alb din fata mea. Nu ii puteam raspunde mamei , eram prea socat.
-Inca nu ne-au spus nimic , ii raspunde Nayumi in cele din urma , apoi o ia pe mama si o aseaza pe banca
Il vedeam pe Sasuke cum se plimba ingrijorat pe holul lung , si pe ceilalti cum stateau tristi pe banca . Dupa 5 minute doctorul iese din camera surorii mele si vine la noi
-Cum se simte fiica mea ? Il intreaba mama
-Doamna , daca  nu ma insel ea a mai fost la noi cu aceiasi problema nu?
-Da , ii raspund eu doctorului. Dar cum se simte?
-Am reusit sa o stabilizam si cred ca maine isi va reveni
-Multumesc Doamne , o aud pe sora mea spunand , in timp ce o ia pe mama in brate apoi pe Myugy.
-Ce bine , il aud spunand pe Sasuke care vine la mine si ma ia in brate .
-Se va face bine. Multumesc spun eu uitandu-ma spre tavan si impreunandu-mi mainile
-Ti-am spus eu ca e puternica, imi spune Sasuke. Apoi o  vad pe Hintana care vine fericita spre mine si ma trange puternic in brate
-O sa se faca bine , imi spune aceasta plangand de fericire.
-Da, ii spun eu imbratisand-o si mai tare.
-Mama cred ca trebuie sa pleci acasa sa te odihnesti putin , eu si Naruto ramanem la spital , ii spune Nayumi mamei .
-Nayumi are dreptate , ii spune si Naygel la randul lui.
-Bine , am sa merg , spune mama . Daca mai aflati ceva ma sunati .
-Mama cred ca ar trebui sa mergi si tu cu ei , ii spune Sasuke mamei lui.
-Bine ,am sa merg, sa aveti grija , ii spune aceasta si apoi ii vad pe toti trei cum se indeparteaza.
-Dragul meu , cred ca si tu esti foarte obosit , mai bine du-te acasa, o aud pe Nayumi spunandu-I lui Myugy
-Nu iubito . Nu sunt obosit , raman si eu cu voi la noapte
-Bine , multumesc ii spune aceasta dupa care il saruta scurt pe buze.
-Naruto , eu cred ca ma duc acasa , maine merg la scoala , dar te rog sa ma anunti imediat ce afli ceva despre Sakura , imi spune Hintana
-Asa am sa fac. Du-te linistita acasa si te rog sa le spui u profesorilor ce s-a intamplat. Bine?
-Da , asa am sa fac, spune aceasta.
-Pa Naruto , fii puternic , il aud pe Neji spunandu-mi
-Bine , ms mult ca ai venit , ii spun eu punandu-I mana pe umar si apoi il vad cum se indeparteaza impreuna cu sora lui.Eu , Sasuke , Nayumi si Myugy am ramas in noaptea aceia la spital sperand ca Sakura isi va reveni.
Imi deschid ochii si ma uit spre geamul din captul holului.
-E dimineata , spun eu sarind de pe banca. Cred am atipit putin spun eu cu mana la ochi
-Da , e ora 7:23 imi raspunde Sasuke .
-Inca nu ai plecat acasa ? il intreb eu pe prietenul meu.
-Nu am plecat , mai stau putin , imi raspunde Sasuke
-Inca nu se stie nimic de Sakura ?
-Nu
-Dar Nayumi si Myugy unde sunt? Il intreb pe Sasuke vazand ca cei doi nu erau
-Pai Myugy a trebuit sa plece pt ca lucreza si Nayumi a coborat sa ia ceva de mancare .
-Aaa , bine , ii spun eu apoi il vad pe doctorul care tocmai iese de la Sakura din camera si se indreapta spre noi
-Si-a revenit , puteti sa intrati sa o vedeti , ne spune acesta fericit. Dar numai cate unul.
Cand aud asta il i-au in brate pe Sasuke .
-Du-te Naruto  , imi spune Sasuke . O anunt eu pe Nayumi cand vine .
Auzind asta ma indrept bucuros spre camera surorii mele si intru.

Modificat de dana (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
Black Kat
Membru

Din: Salaj
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 57
Hey ya , am trecut si eu pe aici , pentru ca eram curioasa .
Deci , imi place moolt ficul tau , si sper ca nextu sa vina in curand .
Ca de nu , nu vrei sa stii  


_______________________________________

╔═.♥.══════╗
You can't break me
Crushed the fears of yesterday.
You can't save me..
Barriers, our trust will fade.

I've stood in the dark!
Been waiting all this time.
While we damn the dead I'm trying to survive,
I'm not ready to die...
╚══════.♥.═╝
΄*•.Έ(*•.Έ♥Έ.•*΄)Έ.•*΄
♥«΄¨`•°..Black Kat..°•΄¨`»♥
.Έ.•*(Έ.•*΄♥`*•.Έ)`*•.

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Ma bucur ca iti place

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Deschid ochii incet, eram la spital , aceiasi camera in care am fost si in urma cu 3 ani cred . Il vad pe domnul doctor care se uita la mine bucuros apoi iese din camera. Ce se intamplase cu mine , nu imi mai amintesc decat ca ii vedeam pe cei din jurul meu plangand si vorind dar nu ii auzeam. Apoi aud usa cum se deschide si il vad pe Naruto care intra in camera , avand lacrimi in ochi
-Sakura ti-ai revenit in sfarsit, spune acesta ,venind langa mine si luandu-ma in brate
-,,In sfarsit?’’ il intreb eu . De cat timp sunt aici ?
-De ieri dupa amiaza. Imi raspunde acsta putin trist
-Si cat e ceasul?
-E 7:28 imi spune el uitandu-se la ceasul de la telefon
-Ce s-a intamplat cu mine?
-Ai suferit un soc ieri si era cat pe ce sa te pierdem, imi spune acesta trist
-Dar inca nu ai scapat de mine, ii spun eu incepand sa zambesc. Durerea din cap disparu-se in sfarsit si se pare ca inca nu murisem
-Ai chef de glume nu? Ma intreaba Naruto zambind si incepand  sa ma gandile
-Lasa-ma ii spun eu incepand sa rad cu putere, apoi usa se deschide incet , vazand-o pe Nayumi intrand in camere .
-Surioara ti-ai revenit , imi spune aceasta vesela
-Da , asa se pare , ii spun eu la fel de vesela
-Mama unde e? ii intreb eu pe cei doi
-E acasa , cu Naygel, imi raspunde Naruto. I s-a facut rau ieri dar si-a revenit
-Cee ? I s-a facut rau? Ii intre eu ingrijorata
-Da dar acum e bine , imi spune Nayumi punandu-mi mana pe obraz.
-A fost si Hintana aici, imi spune Naruto
-Hintana? Il intreb eu
-Da , ma sunat de pe un alt nr sa ma intrebe ce faci si i-am spus ca esti la spital si a venit imreuna cu fratele ei Neji, imi raspunde acesta
-Eu ma duc pe hol sa stau cu Sasuke , ca e singur. Am sunat-o pe mama si a zis ca vine acum incoace cu Naygel spune Nayumi
-Sasuke e aici? O intreb eu pe Nayumi
-Da , a stat cu noi toata noaptea, imi raspunde aceasta apoi pleaca.
-Hmm , ce se intampla intre tine si Sasuke ma intreaba Naruto vazandu-ma ca am rosit
-Ce? Nimic ii raspund eu intorcand capul.
-Hmm , il placi nu?
-Pai , da ii spun eu si mai rusinata . Dar numai atat. E dragut si nimic mai mult
-Pai si el te place  . Din moment ce a stat aici toata noaptea, imi spune acesta
-Da in fine , ii raspund eu indiferenta
-Ce e? De ce raspunzi asa?
-Pai asa , nu conteaza . Ii raspund eu
-Convorbirea noastra ne este intrerupta de Sasuke care tocmai intra pe usa:
-Buna Sakura , ma bucur sa ti-ai revenit , imi spune acesta zambind
-Buna , da si eu , ii raspund rosind.
-Deci eu va las sa vorbiti, ne spune Naruto dupa care il vad cum iese pe usa afara.
-Si cum te mai simti? Il aud pe Sasuke spargand tacerea
-Mai bine , mult mai bine
-Am tras o sperietura zdravana cu totii sa stii
-Imi dau seama , nu am vrut sa se intample asa , ii spun eu intorcand capul intr-o parte
-Da….si se pare ca nu ne-am mai putut vedea , spune el putin trist
-Asta este , poate cu alta ocazie.
-Da , daca mai vrei sa ne vedem , spune Sasuke punand privirea in pamant
-Da , inca mai vreau sa ne vedem , ii spun eu .
-Ma bucur sa aud asta .  Acum eu trebuie sa plec. Noul meu restaurant  trebuia sa fie deschis ieri dar fiindca am venit la spital am amanat inaugurarea si trebuie sa merg sa vad ce o sa fac.
-Aaaa, imi cer scuze. Din cauza mea nu ai mai deschis restaurantul , ii spun eu trista
-Nu , nu e vina ta , eu am vrut sa vin la spital si sa stau pana te trezesti. Imi spune acesta schitand un mic zambet. Acum nu mai fi suparata , imi spune si apoi se apleaca peste mn si ma saruta pe frunte. Deci ne mai vedem
-Sigur, multumesc ca ai venit, apoi i-l vad cum pleaca. Ce a fost asta? Ma intreb eu  gandindu-ma la sarutul de pe frunte. Oare el chiar ma place? Sakura , fii realista , tu inca mai tii la Yuki. Dupa plecarea lui Sasuke au venit sa ma viziteze si mama si Naygel , mama incepand sa planga si sa isi ceara scuze. Nu le-am mai cerut explicatii. Nu i-am mai intrebat nimic despre secrete sau despre ce nu doreau sa imi spuna , pur si simplu eram fericita ca eram in viata si aveam sa imi traiesc viata la maxim.
Dupa ora 13 :00 au venit la spital si colegii mei , bine , majoritatea. Karin bineinteles ca nu venise. Apoi mai spre seara dupa ce au plecat am adormit si eu.
A doua zi am fost externata de la spital si am plecat impreuna cu Naruto care venise dimineata si ma luase, Naygel stand  la spital toata noaptea si dimineata plecand la munca. Cand am ajuns acasa am fost intampinata cu multa caldura de toata familia , dar mai erau acolo si Sasuke impreuna cu parintii lui.
-Bun venit acasa draga mea , ma intampina mama bucuroasa imbratisandu-ma
-Da scumpo , bun venit acasa , imi spune si Naygel
-Ooooo, surioara mea mica, cema bucur ca ai venit acasa teafara, imi spune sora mea venind la mine si luandu-ma in brate.
-Daaa, bine bine , am inteles mesajul , ii spun eu lui Nayumi incercand sa o indepartez de mine pentru ca ma strangea prea tare. Dupa ce in sfarsit scap de sora mea , ma trezesc imbratisata de Sasuke . O imbratisare foarte tandra si calda . Simteam nevoia sa stau asa mult timp , ma simteam protejata in bratele lui. ,,Stop cadru , ce se intampla cu tine Sakura? Iti place atat de mult tipuol? Nu uita ca e ca ceilalti’’ imi spun eu in gand , apoi rup brusc imbratisarea spunand ca vreau sa ma intind putin in pat . Imi cer scuze de la ceilalti si urc scarile spre camera mea lasandu-I pe ceilalti sa vorbeasca si pe Sasuke uitandu-se dupa mine
-Se va intoarce inapoi , il aud pe Naruto spunandu-I lui Sasuke.
Ajunsa in camera ma trantesc in pat si ma gandesc la viata mea , la Karin , la Yuki si la tradarea celor doi.
-Trebuie sa imi fac o schimbare, spun eu incet apoi ma ridic de pe pat , zambitoare. Da , asa voi face .

Dupa cateva minute , ma imbrac elegant cu o rochita de culoare rosie , decoltata  si cu doua bretele subtiri , la mijloc punandu-mi o curea  neagra pentru a o asorta cu sandalele cu tot de 5 cm cu care tocmai ma incaltasem. Deschid usa si cobor pe scari , ducandu-ma apoi in sufragerie unde toti se opresc din vorbit pentru a ma admira .
-Waw, asta e sora mea , spune Naruto uimit de cat de bine aratam
-Ce norocos esti ii spune Sasuke lui Naruto , incercand sa faca o gluma
-Si unde ai de gand sa mergi draga mea? Ma intreaba mama
-Ei bine , vreau sa ies putin in oras , ii spun eu fara sa ii dau mai multe detalii. Naruto crezi ca ma poti duce tu? I-l intreb eu pe  blondul care statea pe fotoliu langa Sasuke.
-Sigur surioara , sa mergem , imi spune acesta luandu-si cheile de la masina de pe masa.
Apoi ma uit la Sasuke care se vedea ca era putin trist . Porobabil si-ar fi dorit sa mearga el cu mine.
Eu si Naruto iesim din casa . Dupa 5 minute ajungem in oras si ii spun sa opreasca in dreptul unei frizerii . Cobor din masina si i-l rog pe Naruto sa ma astepte  cateva minute acesta dand din cap aprobator.
Naruto P.O.V
Dupa ce am plecat de acasa Sakura imi spune sa opresc in dreptul unei frizarii si ma roaga sa o astept cateva minute. Au trecut 5 minute si Sakura inca nu a iesit .
-Oare ce are de cand sa faca fata asta? Cred ca ma duc pana la cofetarie sa imi iau ceva pana vine sora mea. Spunand asta, cobor din masina si ma duc sa imi iau o prajitura . Cand  vin inapoi la masina , o vad pe Nayumi stand langa masina mea


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Wow,dar chiar te-ai pus pe scris nu gluma.Super interesanta povestea  : Sunt tare curioasa ce va face Sakura acuma.Bafta la scris in continuare!

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
-Hei Nayumi , de unde stiai sa sunt aici? O intreb eu
-Ce ai ma? Nu sunt Nayumi, imi raspunde aceasta
-Ce ? Tu faci glume cu mine? Ii raspund eu bulversat
-Nu . Eu sunt Sakura .
-Wow, stai putin , Sakura ?. ,, Cum sa fie Sakura? Ea avea parul scurt , doar daca nu…’’
-M-am tuns , imi intrerupe rozalia gandurile
-Asa deci, cred ca socul pe care l-ai suferit ti-a afectat creierul . De ce te-ai tuns? Ce te-a apucat? O intreb eu la fel de bulversat
-Pai am simtit nevoia sa fac o schimbare, imi raspunde aceasta incepand sa rada
-Si eu cum va mai deosebesc acum pe tine si pe Nayumi? Acum chiar ca semanati, ii spun eu punandu-mi mana la ceafa si zambind.
-Pai nustiu , gasesti tu ceva. Acum nu vrei sa mergem si noi undeva la un suc? Sa discutam si noi ca intre frati avand in vedere ca nu ne-am mai facut de atata timp, ma intreaba rozalia
-Sigur , de ce nu? Ii raspund eu si apoi ii ofer bratul meu , indreptandu-ne spre cofetaria de la care tocmai venisem . Ajunsi acolo , ne asezam la o masa si comandam doua sucuri Coca-cola si doua prajituri.
-Deci frate , cum a fost viata ta in America ? Cum te-ai simtit? Ma intreaba aceasta hotarata
-Cum sa fie , frumoasa , m-am simtit bine avand in vedere ca mi-am facut repede prieteni.
-Dar prietena ai avut ? Ma intreaba ea curioasa
-Prietena? Nuu .ii spun eu putin rusinat
-Dar de ce? Ma intreaba ea
-Pt ca nu am gasit fata potrivita inca.Dar ce vrei tu de fapt sa afli punandu-mi atatea intrebari? O intreb eu pe Sakura dandu-mi seama ca dorea sa scoata ceva de la mine.

-Eu ? Nimik, imi raspunde ea facandu-se nestiutoare
-Hmm , bine , sa fie cum spui tu , hotarasc eu sa ii raspund . ,,Nu o mai intreb nimic. Nu doream sa stie ca nu mi-am facut o prietena pt ca eu iubeam deja pe cineva. ‘’ imi spun eu in gand
-Si Sasuke era cel mai bun prieten al tau de acolo , din America?
-Da , de fapt a mai fost un baiat cu care m-am inteles foarte bine . Nu ii mai retin numele , dar noi ii spuneam Zglobiul , era putin cam distrat. A fost in america in primul an cand am fost eu acolo apoi a plecat si in vacanta de vara a venit iar. Ii spun eu fetei
-Aha , ma bucur ca ai avut prieteni acolo . Cred ca te-ai distrat . Imi spune Sakura zambind
-Asa e , m-am distrat . Dar tu? Ce ai mai facut in timpul in care nu ne-am mai vazut? O intreb eu curios
-Pai mai nimic. Imi raspunde ea ingandurata
-Si iubitul tau? O intreb eu curios stiind din spusele ei ca a avut un iubit
-Pai ne-am despratit , imi raspunde ea trista. Ma parasit pentru alta , continua ea aproape plangand
-Imi pare rau , nemernicul , o sa aiba de-a face cu mine daca o sa il vad, numai sa mi-l arati tu, ii spun eu surorii mele pe care mai apoi o vad zambind.
-Bine , acum hai sa mergem , imi spune Sakura . Incepe sa ploua afara.
-Bine surioara , cei de acasa vor fi uimiti cand te vor vedea, ii spun eu in timp ce ne ridicam de la masa si plecand spre masina.
Sakura P.O.V
Dupa ce ies de la coafor , ma duc spre masina fratelui meu dar constat ca el nu era asa ca hotarasc sa astept afara langa masina . Dupa doar cateva minute aud vocea fratelui meu 
Hei Nayumi , de unde stiai sa sunt aici? Ma intreaba acesta crezand ca sunt Nayumi. Intradevar semanam cu ea foarte mult mai ales acum ca m-am si tuns ca ea.
Apoi ma intorc cu fata spre el si ii spun ca nu sunt Nayumi . La inceput nu ma crede dar in cele din urma il conving ca sunt eu , nu Nayumi. Dupa ceva munca de lamurire cu el ii propun sa mergem la o cofetarie ca sa vorbim. Doream sa discutam ca intre frati , sa aflu daca are sau nu prietena . Ajunsi la cofertarie incep sa il iau la intrebari , imi povestes-te despre prietenul lui Sasuke si cand i-l intreb daca are iubita imi spune ca nu pt ca nu a vrut sa isi faca una si hotarasc sa nu il mai intreb nimic ca sa nu il supar vazand ca a fost putin iritat de intrebarea mea. Apoi i-l mai intreb de prietenii lui si el imi povestes-te. Imi placea sa il ascult asa ca eram atenta la ce spunea. Apoi ma intreaba si el despre iubitul meu si eu ii spun ca m-am despratit de el . Naruto incepe sa spuna ca va avea de-a face cu el daca i-l va vedea dupa ce i-l voi arata eu, dar nu i-am mai spus ca e plcat in America. Dupa ce am discutat , ii spun lui Naruto sa mergem acasa , vazand ca afara avea sa ploua , in plus eram curioasa de ce vor spune ceilalti cand ma vor vedea. Ajunsa acasa ma duc in sufragerie , vazandu-I pe ceilalti toti acolo.
-Waw , Sakura? Ma intreaba mama uimita. Te-ai tuns?
-Da, va place? ii intreb eu punandu-mi mana in parul meu care acum era scurt pana la umeri.
-Iti sta super bine . Daca nu ar fi fost Nayumi aici cu noi et-as fi confuindat cu ea , imi spune Myugy.
Apoi toti incep sa ma coplimenteze si eu ma duc si ma asez langa Nayumi dandu-l putin la oparte pentru a incapea. Semanat leit cu sora mea . Toata ziua ne-am distrat pe tema asta , apoi pe la 18 :30 cand ajunge si Naygel acasa , eu plec si sora mea plecam in bucatarie amandoua hotarate sa ii facem o mica farsa.
-Buna tuturor , ce faceti? Ii saluta Naygel pe cei care stateau in sufrageie si se abtineau cu greu sa nu rada si sa ne dea de gol pe mine si pe sora mea.
Nayumi tu ramai aici si eu merg in sufragerie .Bine? Ii spun eu surorii mele
-Da , du-te, imi spune aceasta.
-Buna Naygel , i-l salut eu pe barbatul care statea in fata mea
-Nayumi, buna . Ce faci? Ma intreaba Naygel care crdea ca sunt Nayumi
-Bine , putin pe aici . Dar tu , il intreb eu incercand sa nu ma dau de gol
-Bine , dar Sakura unde e ? Nu a venit? Intreaba Naygel vazand ca eu nu sunt , fara sa stie ca eu eram chiar langa el
-Ba da a venit dar e sus , doarme , ii raspunde Myugy
-A bine, spune acesta apoi se duce spre bucatarie pt a-si lasa geanta asa cum face el mereu. Dupa ce intra in bucatarie o vede pe Nayumi
-Buna Nayumi, spune acesta punandu-si geanta pe masa. Stai putin? Nayumi ? Se intreaba acesta bulversat si uimit . Dar tu , erai , adica…. Apoi nu mai poate spune nimic si se indreapta in viteza spre sufragerie vazandu-ma pe mine in fotoliu.
Cu totii am inceput sa radem dandu-ne seama dupa dupa expresia fetei lui ca si-a dat seama ca ceva nu e in regula.
-Stati , eu nu mai inteleg nimic .Ne spune acesta ducandu-si mana la ceafa.
Apoi apare Nayumi din bucatarie si eu ma duc langa ea
-Acum nu mai inteleg nimic. Draga mea Nayumi are cumva o sora geamana si eu nu stiam , o intreaba Naygel pe mama care imediat incepe sa rada si mai tare
-Nu dragul meu , ii raspunde aceasta continuand sa rada.
-Domnule Suomy, ele sunt Nayumi si Sakura , ii spune Sasuke lui Naygel
-Ahaaa, spune acesta . Te-ai tuns? ma intreaba , dar se uita la ambele pt ca nu stia care sunt eu si care e Nayumi.
L-am mai lasat un timp asa apoi i-am explicat situatia si i-am spus care sunt eu si care e Nayumi . Dupa inca doua ore de stat in sufragerie , musafirii trebuiau sa plece acasa . Eu ma ridic politicoasa si merg cu Sasuke si cu parintii lui ca sa ii conduc la usa multumindule ca au venit la mine. Cand am ajuns la usa Sasuke m-a sarutat pe obraz si eu am ramas oarecum uimita. Un sentiment frumos m-a cuprins , dar nu putea fi dragoste , eu inca nu trecusem dupa relatia cu Yuki. Dupa ce au plecat eu ma urc in camera mea , nu inainte sa imi iau la revedere de la Nayumi si Myugy care trebuiau sa plece acasa la ei.Cand ajung in camera mea , ma dezbrac de rochia cu care am fost imbracata si ma imbrac in pujamale . Ma asez in pat dar nu pot sa dorm pt ca ma gandeam la pupicul pe care Sasuke mi-l daduse. Apoi sunt trezita  din visare de telefonul meu care suna.
-Alo , da. Rapsund eu la telefon
-Buna Sakura , ce faci? Aud vocea gingasa a prietenei mele Hintana
-Buna , bine , acum m-am asezat in pat.
-Iarta-ma ca nu am venit si eu la tine in seara asta dar am avut o zi plina azi . A fost ziua mamei mele si am avut multi musafiri si multa treaba , imi spune Hintana putin trista
-Serios? Ureaza-I la multi ani din partea mea , ii spun eu Hintanai. O sa ii aduc un cadou cand o sa pot dar sa nu ii spui.
-Bine nu am sa ii spun.
Si in pus nu te mai scuza, oricum si eu am avut o zi plina azi , apoi incep sa ii povestesc evenimentele dar fara sa ii spun ca m-am tuns.  Dupa ce ii povestesc , incep sa o intreb cum a fost azi la scoala
-A fost bine , imi spune ea oarecum trista
-Bine , ii raspund eu fara sa o intreb mai multe. Deci maine ne vedem la scoala , bine?
-Da , abia astept , te poop. Noapte buna
-Noapte buna si tie ii spun eu apoi inchid si dupa cateva minute adorm


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
ooo Sakura s-a tuns
mi-a placut faza cu Naygel
adu next plzzzzzzzz


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Sakura tunsa de buna voie...e,asta e ceva ciudat Si vad ca i-a sucit mintile Sasuke Tareeee,next

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Exact , tunsa de buna voie. Asta e si ideea cu ficurile astea , faci din perosnaje anime ce doresti tu , sa fie cat mai atractiva povestea. Imediat postez nextul

noua viata incepe azi sasusaku) exact tunsa buna voie. asta ideea ficurile astea faci din perosnaje Membru

12.9KB


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Abia astept sa-l citesc.Spor la scris.

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Cap 7 Trecutul devenind prezent
Dimineata sunt trezita de bataile disperate in usa ale fratelui meu
-Hei surioara trezirea , ai sa intarzii , il auzeam pe Naruto cum tipa de la usa
-Acum , ii raspund eu cu jumatate de gura. Dupa ce ma trezesc si ma imbrac , cobor in bucatarie fiind ,,salutata ‘’ si de micul meu catelus apoi ma duc la baie si ma uit in oglinda. Semanam izbitor de mult cu sora mea. Trebuia sa ma obisnuiesc cu parul scurt. Dar eu mi-am facut-o cu mana mea, nu regretam pt ca imi doream mult o schimbare si am obtinut-o. Dupa ce ies de la baie ma duc inapoi in camera mea , imi iau ghiozdanul de pe birou si telefonul si cobor la parter.
-Sunt gata , strig ca sa ma auda toti cei din casa
-Te-am auzit , ii aud vocea lui Naygel care venea din bucatarie . Imediat termin si vin , spune acesta apoi i-l vad cum iese din bucatarie.
-Eu am plecat, ii spun eu mamei apoi ies pe usa . Ma urc in masina lui Naygel care inca nu seobisnui-se cu infatisarea mea noua si pornim. Ajung in fata scolii si cobor . In curte le vad pe Ino, Ten-Ten si Hintana care stateau de vorba , de fapt cred ca se certau putin din cate vedeam . Ma apropii de ele si le salut ele uitandu-se putin ciudat la mine
-Buna Nayumi , ce faci aici? Ma intreaba Ino
-Sunt Sakura , le spun eu incepand sa rad.
-Poftim? Ma intreaba uimita cele 3
-Pai da , m-am tuns
-Waw, semeni mult cu sora ta  imi spune Hintana care ma imbratiseaza
-Asa e , adauga Ten-Ten
-Ne bucuram mult ca ti-ai revenit , imi spun toate 3 odata
-Si eu . Imi era dor de voi sincer.
-Sakuraaaa, se aude o voce de baiat venind din spatele meu . Cand ma intorc sunt cuprinsa in brate de Gaara . Cat ma bucur sa te revad, imi spune acesta zambind
-Si eu ma bucur , adauga Neji , care tocmai aparu-se din spatel lui Gaara .
-La fel si eu ma bucur sa va revad, le spun eu baietilor. Dar unde e Temari? Nu am vazut-o nicaieri . Le intreb eu pe fete.
-Pai …… incepe Hintana sa imi spuna ezitand dar Gaara ii ia cuvintele din gura si imi raspunde el
-E cu fratele ei, imi raspunde baiatul
-Ceee? , Cu Yuki? Intreb eu totodata trista
-Off , Gaara , de ce nu ai putut sa taci , incepe Hintana sa tipe la baiatul roscat care statea langa mine.
-Deci a venit inapoi . Spun eu trista cu capul aplecat
-Da, imi raspunde Ten-Ten .
-Cand? Si de ce nu mi-ati spus nimic? Le intreb eu pe fete
-Pai , ieri a venit imi raspunde Hintana trista
-Bine , pai atunci hai sa discutam despre altceva, spun , uitandu-ma la fete si schitand un zambet fals.
-Asa e , ai dreptate , spun ceilalti in cor si apoi ne indreptam spre scoala
Intram pe holul scolii si ne ducem in clasa, dar nu apuc sa intru bine ca ma izbesc de cineva si aproape cad jos.
-Scuze , nu am vrut … dar cuvintele mele pur si simplu dispar cand vad persoana de care m-am izbit. Y…Yuki spun eu tremurand din toate incheieturile.
-Buna Sakura , imi spune acesta putin trist din cauza revederii cu mine. Eu rebuie sa plec , imi spune acesta apoi ma da putin la o parte pentru a putea trece si pleaca
-Da, du-te si nu te mai intoarce , spun eu furioasa. Stiam ca venise ca sa o vada pe Karin. Dupa ce intru in clasa o vad pe roscata , stand in spate cu o pofta imensa de ras.
-Haine , nu o baga in seama , imi spune Hintana care ma ia de o mana si ma duce in banca. Toata ziua am fost suparata la scoala . Temari vine in una din pauze la mine si ma saluta fericita ca m-am reintors la scoala . Inaintea ultimei ore , ies in pauza cu Ino,Hintana , Temari, Ten –Ten , Neji si Gaara . Ne-am dus la ciresul din curte si incepem sa discutam tot felul de chestii , apoi telefonul meu incepe sa sune.
-Alo, da, raspund eu
-Ce faci frumoaso? Ma intreaba Sasuke
-Bine , la scoala. Tu ce faci? Il intreb si eu la randul meu
-Pai te-am sunat ca sa vad daca ne putem vedea azi dupa ore . Invitati mea la restaurant inca mai e valabila .
-Sigur , eu dupa ora asta termin .
-ok , spune Sasuke fericit. Vin eu sa te iau de la scoala .
-Bine , ne vedem atunci , ii spun eu apoi inchid.
-Cine era? Ma trezesc asaltata de intrebarile celorlalti
-Sasuke le spun eu rosind putin.
-Ooooo, aici se infiripa ceva, imi spune Ino tachinandu-ma
-Nu se infiripa nimic. Eu si Sasuke suntem doar amici . Le raspund eu , apoi aud clopotelul cum suna si ne indreptam cu totii spre clasa.
Ultima ora a trecut repede, si dupa plecarea profesoarei din clasa , o vad pe Karin cum iese grabita, apoi Temari imi spune ca vine Yuki sa le ea pe ea si pe ,,cumnatica ei’’ de la scoala. Cand ies din scoala , ii vad pe Karin si Yuki care se sarutau cu foc in fata scolii. Stateau langa o masina de lux , de culoare rosie care era a lui Yuki din spusele lui Temari. Mai fac cativa pasi spre poarta scolii, apoi i-l vad pe Sasuke care venea spre mine.
-Buna frumoaso , ma saluta Sasuke cand ajunge langa mine , si apoi ma saruta pe obraz.
-Buna Sasuke , ii raspund si eu baiatului , continuand sa ma uit spre Yuki.
-Noi va lasam singuri , le aud pe fete spunandumi.
-Dar stati , sa va fac cunostinta le spun eu lor. Imediat dupa ce se cunosc , fetele pleaca lasandu-ne pe mine si pe Sasuke singuri. Yuki vede ca stateam de vorba cu un baiat , dar nu il putea vedea la fata .
-Sakura ce se intampla  cu tine? Ma intreaba Sasuke vazand ca suint distrasa
-Nimic, spun eu.
Sasuke vazand ca ma uitam undeva in spatele lui si isi intoarce privirea.
-El e problema? Ma intreaba  vazandu-l pe Yuki care vorbea cu Karin.
-Ce nu, ii spun eu trista
-Hmm , Yuki asta frange inima oricui. Spune apoi Sasuke
-Stai , tu i-l cunosti? i-l intreb eu uimita
-Deci despre el era vorba , am avut dreptate
-Da , ii raspund trista. Dar de unde il cunosti , nu inteleg.
-Ei bine , am fost colegi de camera si de clasa la colegiul unde am invatat. Tipul e un increzut si de asa nu i-l suport. Imi raspunde Sasuke
-Aha , ii raspund eu
-Stii ce ? Am o idee, vino cu mine. Imi spune Sasuke. Si intra in joc.
-Sa intru in joc? La ce te referi? Nu inteleg
-Tu doar fa cum iti spun, imi raspunde Sasuke in timp ce ma tragea de mana dupa el.
Cand ajungem in dreptul celor doi Sasuke i-l saluta pe Yuki
-Salut , ce faci Yuki?
-Bine omule , tu ce faci? Il intreaba la randul lui
-Bine , pe aici putin
-Dar ce faci tu la scoala? Doar ai terminat
-Da , dar am venit la iubita mea, si spunand asta simt cum Sasuke ma trage de mana si ma pinde in brate sarutandu-ma.
Imi placea sarutul , nu doar pt ca probabil ii faceam in ciuda lui Yuki , ci si pentru ca poate imi doream sa i-l sarut pe Sasuke . Nu stiam ce se intampla cu mine , dar imi placea . Dupa ce am rupt sarutul ma uit la Yuki ca sa ii vad reactia. Parea furios si gelos. Imi placea sa i-l vad asa.
-Deci voi doi sunteti impreuna? Ne intreaba Yuki.
-Da suntem . De ce? Ii raspunde Sasuke.
-A , nimic , doar intrebam .
-Bine atunci noi o sa plecam , avem multe planuri pe ziua de azi , ii spune Sasuke lui Yuki uitandu-se la mine nu o privire de indragostit. Daca nu as fi stiut ca face asta ca sa ma jute as fi crezut ca el chiar tine la mine.
-Bine , poate ne mai vedem , ii spune Yuki lui Sasuke salutandu-l
-Sigur. Ii raspunde Sasuke apoi ma ia de mana si plecam de langa cei doi ducandu-ne la masina. Sasuke imi deschide politicos portiera masinii , stiind ca Yuki inca e privea. Dupa ce urc in masina ma uit spre Yuki care acum se certa cu Karin , probabil din cauza mea .
-Multumesc pentru ajutor , ii spun eu lui Sasuke care tocmai intrase in masina.
-Pentru nimic, mi-a facut mare placere , imi raspunde acesta fericit. Apoi eu rosesc putin fata sa imi dau seama . Sasuke fara sa mai stea pe ganduri porneste masina si ne indreptam spre restaurant.
Sasuke P.O.V
Dupa ce ajung in fata scolii , o vad pe rozalie si ma indrept spre ea care imi face cunostinta cu fetele de langa ea. Dupa ce prietenel ei pleaca eu incep sa vb cu rozalia dar obsesrv ca nu era atenta la mine si se uita undeva In spatele meu asa ca imi intorc privirea si i-l vad pe Yuki , un amic pe care nu prea il agreeam . O intreb pe Sakura daca despre el e vorba si din cauza lui e suparata dar nu vrea sa recunoasca. Ii spun ca  i-l cunosc pe Yuki ceea ce era adevarat si apoi rozalia se da de gol . Imediat ii spun de unde i-l cunosc si ii spun ca am un plan si sa intre in joc. Nu stia despre ce era vorba asa ca o iau de mana si ma indrept spre Yuki si iubita lui. Cand ajungem in dreptul lor , eu il salut politicos pe Yuki si el pe mine iar cand ma intreaba ce caut pe la scoala ii spun ca am venit sa imi iau iubita si o trag din spatele meu si o sarut , cuprinzand-o intr-o imbratisare. Imi placea la nebunie acel sarut . Nicio fata cu cate am fost nu ma facea sa ma simt asa. ,,Oare de ce? Imi placea atat de mult Sakura?’’. Apoi incet rupem sarutul si plecam de langa Yuki spunandu-I ca am planuri multe pentru ziua de azi si ma duc cu rozalia in masina . Imi multumeste pentru ce am facut iar eu ii spun ca a fost placerea mea, ceea ce era adevarat. De ceva timp imi doream sa o sarut si in sfarsit mi-am indeplinit visul.


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
mai mai, a venit si Yuki asta in sfarsit
pffff bun plan,as fi vrut sa-i vad  fata lui Yuki cand cei 2 se sarutau...o merita!
adu next plzzzzzzzzzz


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Ooo da,frumoasa scena,saracu Yuki...o merita.Oare intre Sasuke si Sakura se imfiripe ceva?

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
xxIrinutzaxx
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1229
Tareee!Ma bucur ca iau facut asta lui Yuki o merita
Abia astept nextul!


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
ma bucur ca va place . Imediat vine si nextul

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Sakura P.O.V
-Deci unde e restaurantul tau? i-l intreb eu curioasa
-Pai nu e departe , ajungem in 10 minute , imi raspunde acesta zambitor.
-O nu , nu le-am spus nimic alor mei , spun eu in timp ce scot repede telefonul din buzunar hotarata sa ii sun
-Stai fara grija , i-am anuntat eu , imi spune Sasuke punand mana pe telefonul meu .
Sasuke P.O.V
Dupa ce vorbesc cu Sakura i-l apelez pe Naruto
-Salut frate. Cf?
-Bine Sasuke , putin prin oras , cu niste dreaba. Dar cum de ma suni?
-Pai am vrut sa vad daca poate merge Sakura cu mine la noul meu restaurant  dupa ore .
-Din partea mea poate sa mearga. Uite daca vrei o sun pe mama si o intreb apoi te sun inapoi. Bine?
-Bine , ms mult . Apoi inchid. Cam peste 2 minute ma suna Naruto inapoi si imi spune ca Sakura poate merge cu mine avand acordul mamei ei dar trebuia sa o aduc inainte de ora 18 acasa. Auzind asta , incep sa sar de fericire prin casa. In preajma Sakurei ma simteam foarte bine , ma facea fericit chiar daca eram doar prieteni.’’
-Aha , ma bucur . Ii raspund eu rosind .
Dupa cateva minute ajugem in fata unui restaurant luxos.
-Asta e al tau? i-l intreb eu uimita , uitandu-ma la cladirea din fata mea
-Da . E al meu. Hai sa intram.
-Bine .
Intram in restaurant , totul era atat de frumos si era ful. Ma uit in jur si nu vad niciun loc liber
-Dra noi unde vom sta? il intreb eu pe Sasuke
-Nu iti fa griji , am rezervat un loc special , imi spune in timp ce ma ia de mana si ma trage dupa el .
In momentul acela simt fluturi in stomac. ,,Oare de ce sentimentul asta? Doar nu ma indragostesc de Sasuke ‘’spun eu spun eu in gand. Mergem intr-o alta camera , in care era o masa , asezata frumos cu o lumanare apinsa de culoare rosie si in camera toata lumanarile erau stinse.Ma asez la masa si eu si Sasuke incepem sa discutam
-Deci , iti place aici? Ma intreaba el
-Da , imi place, spun eu rosind putin . Apoi tacere , nimeni nu mai spunea nimic, Sasuke ma privea oarecum insistent si placut in acelasi timp.
-Si tu esti patronul deci. Spun eu hotarata sa rup tacerea
-Da , asa e . Va fi greu sa i-l conduc dar am sa ma straduiesc. Imi raspunde Sasuke zambind
Apoi muzica incepe sa cante. Sasuke se ridica de la masa si ma invita la dans . Accept putin rusinoasa si incepem sa dansam pe o melodie romantica si lenta. Sasuke era imbracat in costum, ii statea foarte bine. Eu eram imbracata intr-o fustita de culoare rosie si putin mai scurta de genunchi si un top de aceiasi culoare fata bretele, in puicioare avand o pereche de sandalute cu snur legat pana mai jos de genunchi. Incet , incet ma apropiam de Sasuke , si imi asez capul pe pieptul lui bine facut auzindu-I inima cum ii bate cu putere.Dupa ce se termina melodia eu si Sasuke ramanem in aceiasi ipostaza si ne priveam in ochi .
-Cred ca ar trebui sa imi dai drumul la mana , ii spun eu incet tanarului.
-A, da scuze imi spune acesta dandu-mi drumul la mana, apoi ne asezam iar la masa.
-Si despre ce vrei sa mai discutam? Ma intreab apoi Sasuke
-Nustiu, ii raspund eu
-Stiu eu , imi spune hotarat Sasuke.Ce ai zice daca am discuta despre vietile noastre?. Sunt foarte curios sa aflu mai multe despre tine.
-Bine , ce vrei sa stii? i-l intreb eu.
-Spune-mi mai intai care e treaba cu Yuki ala? Cum de v-ati despartit.
-Pai , am stat cu el timp de 9 luni impreuna , dar in urma cu cateva luni el ne-a cerut sa ne despartim deoarece isi gasise pe alta. Ii spun eu punand privirea in pamant
-Asa deci . E un mitocan . De cand i-l cunosc e asa. Nu stie sa aprecieze o fata.
-Acum povesteste-mi tu despre tine? Ai avut o iubita sau ai?
-Pai , am avut o iubita . O chema Teodora si m-am despratit de ea in urma cu cateva luni. Era de aceiasi varsta cu mine . Am stat cu ea 2 ani de zile dar se pare ca ea urmarea doar banii mei. Nu ma iubea cu adevarat , In schimb eu am iubito din toata inima , dar acea iubire s-a transformat in dispret mai apoi cand am aflat ca ma inseala , imi raspunde el trist.
-Aaa, imi pare rau sa aud asta , ii spun eu punandu-i mana pe mainile lui care erau impreunate pe masa. Acesta isi ridica privirea si se uita in ochii mei.
-Stii Sakura , esti o fata deosebita. Imi placi mult . Imi spune acesta
-La auzul acelor vorbe eu imi retrag mana si las privirea in jos
-Ce e Sakura? Ce s-a intamplat , ma intreaba Sasuke speriat
-Stii , eu , si mie imi place de tine dar numai ca amic. Inca nu am trecut peste despartirea mea cu Yuki ii spun eu si apoi ma ridic de la masa. Imi pare rau , ii spun eu apoi o iau la fuga prin restaurant
-Sakura stai , il auzeam pe Sasuke tipand in spatele meu
Dar mie nu imi pasa, pur si simplu o iau la fuga si ies din restaurant. Opresc un taxi si ma urc in el indreptandu-ma spre casa. ,,Ce se intampla cu mine? De ce ma simt asa ciudat cand e Sasuke langa mine? Inca il mai iubesc pe Yuki , dar trebuie sa il uit si totusi nu pot sa ii acord lui Sasuke o sansa , inca nu il cunosc destul de bine si o alta despratire cred ca mi-ar frange inima’’ spuneam eu in gand, cu lacrimi in ochi. Ajung acasa si urc in viteza scarile
-Hei Sakura ce ai patit? Ma intreaba mama speriata din buctarie vazand ca fug pe scari in sus, dar eu nu ii raspund nimic.
Intru in camera si ma arunc pe pat uitandu-ma pe tavan. Inca tin la el , dobitocu , si el nu merita asta , spun eu incet si apoi incep sa plang.
-Sakura draga mea , deschide te rog , il aud pe Naygel care batea in usa cu putere
-Nu , lasati-ma singura va rog. Ii raspund eu plangand
-Dar de ce plangi? Ce ai patit ? Deschide te rog , imi spunea Naygel in continuare
-Draga mea ce ai ? Spune-ne te rugam, o aud pe maa spunand.
Apoi ma ridic incet din pat , imi sterg lacrimile si le deschid usa, apoi sar in bratele lor.
-Draga mea , spunene de ce plangi , imi spune Naygel in timp ce ma mangaia pe cap. Naygel a fost alaturi de mine de cand l-am cunoscut . Se purta ca un tata adevarat. Chiar tinea la mine. Imi ridic privire si ma uit la cei doi :
-Mi-am amintit de Yuki ,le spun eu celor doi , incepand sa plang din nou.
-Draga mea , nu mai plange te rog. Nu merita. Imi spune mama punandu-mi mana pe obraz.
-Era la scoala , le spun eu incet.
-Cand? Ma intreaba Naygel
-Azi, le raspund eu aplecand capul
-Of , draga mea , trebuie sa treci peste asta . Nu te merita . Tu meriti ceva mai bun
-Dar mama eu inca il iubesc , ii raspund eu .
-Gata , nimeni nu mai plange pentru nimeni , spune Nayel apoi. O sa facem o mica excursie la mare ca sa incerci sa uit de el. Bine ? Imi spune acesta uitandu-se la mine
-Bine , sa incercam , ii spun eu zambind.
-Deci asa ramane. Spune Naigel apoi o ia pe mama de mana si coboara in sufragerie lasandu-ma pe mine in camera.
Dupa  un sfert de ora cobor si eu in bucatarie .
-Mama , dar Naruto unde e? o intreb eu vazand ca fratele meu nu era acasa
-Sa dus pana in oras , Avea putina treaba , imi raspunde aceasta ,
Ma duc in sufrgerie si dau drumul la televizor. Pe masa telefonul meu incepe s sune. Era Sasuke.
-Hei Sakura , ce faci? Ma intreaba acesta putin trist

Bine . Ii raspund eu.
-Stii , imi pare foarte rau . E doar vina mea ca ai plecat asa , imi spune el
-Nu e nimic.
-Uite daca vrei , nu o sa mai vorbim despre asta niciodata , si o sa pastrez doar o relatie de amici daca vrei . Inteleg ca iti e greu.
-Da , multumesc frumos Sasuke si iarta-ma daca te-am facut sa te simti prost
-Nu Sakura , nu e nevoie sa te scuzi . Dar vrei sa ne mai vedem? Ca amici , bineinteles si promit ca nu am sa iti mai spun nimic.
-Sigur , ramanem amici ii spun eu zambind.
-Multumesc Sakura , imi spune Sasuke. Atunci mai vorbim.
-Da , pa , ii spun eu apoi inchid telefonul si continui sa ma uit la televizor, venind si Naygel langa mine si imbratisandu-ma.
Naruto P.O.V
Ma trezesc din pat , e ora 9:00. Waw , am dormit asa de mult? Spun eu somnoros. Cobor in bucatarie , mananc si apoi ma duc la baie . Cand ies din baie o vad pe mama care se ducea in camera ei .
-Neata mama , ce faci? O intreb eu politicos
-Bine dragul meu , ma duc pana in camera sa iau ceva
-Tu ce faci? Acum te-ai trezit? Ma intreaba razand , in timp ce se uita la parul meu ciufulit
-Da, cam asa ceva. Auzi , eu azi ma duc pana in oras , trebuie sa fac niste acte .
-Bine , imi spune aceasta si apoi pleaca.
Dupa ce vorbesc cu mama merg in camera mea si ma imbrac intr-o perche de blugi cu multe buzunare , si un tricou albastru simplu , putin larg . Imi fac parul tepi cum il faceam eu de obicei , imi iau cheile si telefonul si plec. Dupa ce ajung in oras merg la banca. Imi scot niste acte si apoi ma duc la un bar ca sa beau ceva unde ma intalnesc cu un vechi amic.
-Hei Naruto , salut ce faci? Nu ne-am mai vazut de ceva vreme , ma saluta tanarul care statea la bar in fata mea
-Salut omule , bine prin oras. Scuze dar nu ti-am retinut numele , ii spun eu
-Yuki , imi raspunde acesta .
-Asa, stii eu te stiam doar dupa porecla cand eram in America.
-A , imi spune acesta si apoi incepe sa rada. Incepem sa vorbim si  vine vorba despre iubite.
-Deci cu dragostea cum mai stai omule? , il intreb eu curios
-Nu prea bine . M-am despratit de o fata acum cateva luni , Am stat ceva luni cu ea si am iubito mult dar am fost tentat sa ma desprat de ea din cauza altei fete si acum regret . Imi raspunde acesta
-Dar de ce sa iti para rau?
-Pai , nu prea ma inteleg cu fata cu care sunt acum , La inceput parea altfel dar am inceput sa o cunosc si nu e nicio deosebire intre ea si o curva . Am fost un prost , nu am stiut sa tin la fost mea iubita , si nu i-am spus ce simt pentru ea si am pierdut-o
Auzind asta in minte imi revin niste amintiri
In urma cu 3 ani 
,,-Buna Hintana , o salut pe fata bruneta din fata mea.
-B, buna Naruto imi raspunde ea rosind.


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Ast noi comentarii va poop pe toti :d

noua viata incepe azi sasusaku) ast noi comentarii poop toti Membru

36.2KB


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
pffff ce situatie complicata
astept next cu mare nerabdare


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
xxIrinutzaxx
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1229
Incep sa se complice trebuurile!!!!
Imi place la nebunie!!Abia astept nextul


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Deci Yuki era prietenul lui Naruto...incepe sa devina complicata situatia.Daca afla Naruto ca a fost cu Sakura cred ca ii rupe gatul.Imi pare rau de Sasuke,dar tot cred ca cei doi or sa fie impreuna.Bafta la scris in continuare!

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
-Nu vrei sa te conduc acasa ? O intreb eu politicos
-Ba da, apropo de ce nu a venit Sakura azi la scoala ? Ma intreaba fata ingrijoarata
-E racita si mama a zis ca e mai bine sa stea acasa
-A. Imi pare rau pentru ea.
-Dar hai8 sa vorbim despre noi , ii spun eu Hintanei , aceasta rosind imediat
-Sigur . Raspunde aceasta
-Pai cum sa incep? Ai iubit? O intreb eu hotarat
-Nu , nu am , imi spune ea incet.
Doream sa ii spun ca o iubesc din tot sufletul , dar mereu cand doream asta , nu puteam , eram prea rusinat . Nu eram ca ceilalti baieti . Chiar o iubeam pe Hintana , ma indragostisem de ea cu adevarat.
-Eu …. Stii… eu.. Incercam sa spun dar  nu imi iesea. Eu ..ma bucur , adica nush , spun eu punandu-mi mana la ceafa
-Am ajuns , sunt intrerupta de Hintana care ma anunta ca am ajuns in fata casei ei.
-A , bine ,spun eu putin trist . Nici de data asta nu am apucat sa ii spun ca o iubesc. Daca o cintinuam tot asa , aveam sa o pierd si nu doream asta . Trebuia sa imi fac curaj. A doua zi era sambata , nu ne duceam la scoala . Sakura era si mai racita .
-Mama eu am plecat, strig eu la mama iesind din casa si trantind usa in spatele meu . ,,Trebuie sa ma duc la Hintana si sa ii spun ce simt’’ imi spuneam in gand. Cand ajung in fata casei ei , era liniste , mult prea liniste . Bat la usa dar nu raspunde nimeni , asa ca intru usa fiind deschisa. Cand intru in casa aud tipete venind de la etaj
-Aaaaaa, lasa-ma , ajutor, o auzeam pe Hintana tipand cu toate puterile ei. In clipa aceia nu mai stau pe ganduri si o iau la fuga pe scari . Cand ajung in fata usii de unde veneau tipetele o deschid si raman socat de ceea ce vad.Hintana era trantita la pamant si un tip era peste ea , incecand sa o dezbrace. Hintana tipa si plangea in continu. In momentul acela cuprins de furie sar peste tip , si il trag de peste Hintana furios si incep sa il lovesc cu pumnii si picioarele acesta dandu-mi si mie un pumn . Cad pe pamant dar ma ridic repede si ii dau  cu piciorul in punctul sensibil acesta lesinand de durere. Ma uit spre Hintana care statea intr-un colt al camereu ghemuita si cu mainile la pipt incercand sa isi acopere sutienul .
-Hintana esti bine? O intreb eu  apropiindu-ma de ea si luando in brate.Aceasta incepe sa planga si mai tare. Hai sa coboram . Ii spun eu in timp ce o ridic de jos si coboram la parter. Sun la politie apoi merg cu Hintana si ne asezam pe un fotoliu in sufragerie. Dupa doua minute intra si parintii Hintanei impreuna cu Neji in casa si cand o vad pe Hintana , incep sa o intrebe ce s-a intamplat dar aceasta plangea asa ca le-am povestit eu . Nu dupa mult timp vine si politia si i-l aresteaza pe tip . Dupa ce pleaca politia mama Sakurei imi multumeste fruos pentru ce am facut pentru fiica lor, si din cate am inteles barbatul care dorea sa o violeze pe Hintana era gradinarul familiei angajat de curand. Dupa acel incident nu am mai avut curajul sa ii spun Hintanei cat o iubesc . Tocmai trecuse printr-o tentativa de viol . Nu stiam cum avea sa reactioneze, asa ca am hotarat sa las situatia asa. Nu dupa mult timp a murit si tatal meu apoi am hotarat sa plec in America , sperand ca poate am sa o pot uita pe Hintana . Eram sigur ca cand ma voi intoarce Hintana avea sa isi faca deja un prieten.’’
In prezent
-Dar tu? Sunt trezit din visare de Yuki. Cum stai cu dragostea?
-Pai nu am o prietena . Ii spun eu trist dar mai apoi suntem intrerupti din convorbire de telefonul meu care suna.
-Salut frate cf? ii aud glasul lui Sasuke carema sunase ca sa imi ceara voie sa o scoata pe Sakura in oras , apoi o sun pe mama si o intreb daca se poate acesta spunandu-mi ca da si il sun pe Sasuke si ii dau veste apoi inchid revenind la discutia mea cu Yuki
-Cum asa? Cum se poate ca un tip ca tine sa nu aiba o iubita inca? Ma intreaba acesta cointinuand comvorbirea
-Uite asa simplu. Eu tin la o fata dar nu sunt destul de curajos sa ii spun ce simt
-Frate , daca o iubesti , spunei asta , altfel ai sa o pierzi. O fata asta asteapta de la  un baiat, imi spune ea
-Da , cred ca ai dreptate . Daca nu am asa ajung si eu ca sora mea care biata de ea sufera dupa un dobitoc, care nu merita nici macar o lacrima
-Sora ta? Ma inteaba acesta
-Da . Sa despratit de pr ei, dar o sa aiba treaba cu mine baiatul cand o sa il intalnesc , ii spun eu furios
-Aha . Naspa . Nu as vrea sa fiu in locul tipului , imi spune Yuki razand
-Deci asa am sa fac. Am sa ii spun ce simt pentru ea, ii spun eu lui Yuki
-Si fa asta cat mai repede , ma sfatuieste Yuki
-Asa am sa fac. Acum trebuie sa plec. Ma bucur ca am vorbit ii spun eu dand mana cu el
-Si eu.
Apoi plec in viteza din bar . Ma duc la o florarie , iau un buchet cu trandafiri , dupa care mai cumpar o cutie cu bomboane de la un alt magazin si plec spre casa ca sa ma schimb.
Ajuns acasa o vad pe Sakura care statea in sufragerie si se uita la tv si pe Naygel care venea din bucatarie cu un bol de popcorn .
-Salut Naygel il salut eu pe barbatul din fata mea.
-Salut si tie , Cf? ma intreaba acesta
-Bine. Trebuie sa plec ma grabesc , ii spun eu urcand scarile in graba
-Hei Naruto unde te duci , o aud pe Sakura tipand dupa mine dar eu intru imediat in camera , si caut prin dulap un costum . Ma imbrac , apoi vad ca jos in dulap era un album cu poze. Ma uit la el . Erau poze cu mine si cu Hintana . Nimeni nu stia de el . Doar eu . Il las pe pat si ies din camera in viteza , cu florile si cutia in mana dar la usa ma izbesc de Sakura
-Hei fratioare ce e cu tine? Ma intreaba aceata
-Nimic, ma grabesc , ii raspund eu grabit si apoi plec lasand-o pe ea in urma.
Sakura P.O.V
Dupa ce incepem sa ne uitam la tv Naygel se duce la bucatarie ca sa faca florcele. Cam dupa 15 minute il vad pe Naruto care intra in casa cu un buchet de flori in mana si o cutie cu bomboane si urca repede pe scari. Strig dupa el dar nu rasunde asa ca urc dupa el si astept in fata camerei lui. Dupa ce iese la fel de grabit pe cat intrase , imi spune ca e grabit si iese.  Dupa ce pleaca , din camera lui iese un miros urat .
-Asta de cand nu a mai aerisit? Intreb eu punandu-mi mana la nas si intru in camera ca sa deshid fereastra. Hmm , oare pentru cine erau florile si cutia cu bomboane? Intreb eu curioasa , apoi pe patul lui vad un album cu poze si cand il deschid raman uimita. Erau poze cu el si cu Hintana. ‘’
Naruto P.O.V
Dupa ce ies iar din casa ma indrept spre casa Hintanei . La usa imi raspunde mama ei care ramane uimita si surprinsa in sesnsul bun
-Sarut mana , am venit sa o vad pe Hintana. Se poate?
-Sigur , intra , ma intampina aceasta . Poti sa te duci la ea in camera.
-Multumesc.  Ma indreptam spre camera ei si simteam cum inima imi batea din ce in ce mai repede. Aveam emoti dar nu aveam de gand sa mai dau inapoi. Ajuns in fata usii bat si o aud pe Hintana care imi raspunde spunand ,,intra’’ si asa si fac. Cand intru Hintana se uita la mine uimita si cu un zambet larg pe fata . Ma apropii incet de ea si scot de la spate buchetul cu flori ci cutia cu bomboane
-Buna Hintana , spun eu mai mult soptand . Am venit sa iti aduc astea. Fata cand vede se roseste la fata si mai tare si se apropie de mn si ia florile si cutia in mana
-Dar cu ce ocazie? Inca  nu e ziua mea . Imi spune aceasta
-Pai stii Hintana , eu ,eu vreau sa iti spun ceva. Ii spun eu uitandu-ma in ochii ei. Ma apropii de ea , ii iau cadourile din mana si I le pun pe pat apoi o iau de ambele maini , imi fac curaj si incep: eu te iubesc Hintana . Din clipa in care te-am vazut te-am placut , dar nu am avut curajul pana acum sa iti spun.
-E, e eu , eu nu stiu ce sa spun , Imi spune Hintana cu ochii in lacrimi si rosie ca un rac la fata.
-Nu trebuie sa imi spun , continui eu. Vreau sa iti spun totul . Am vrut de atatea ori sa iti spun ca te iubesc si am avut multe ocazii dar de fiecare data intervenea ceva intre noi sau pur si simplu nu imi gaseam curajul. Si apoi dupa ce am plecat in America, am plecat si cu gandul sa poate iti vei gasi pe cineva dar cand m-am intors si am vazut ca nu ai niciun prieten m-am bucurat enorm . Asa ca mi-am cautat curajul din mine si am venit sa iti spun cat de mult te iubesc.
-Nu imi vine sa cred. Imi spune Hintana
-Daca tu nu ma iubesti asta e . Nu te pot obliga , ii spun eu trist si ii dau drumul la maini.
-Nu Naruto , nu te gandi la asta , imi spune Hintana luandu-ma de maini. Si eu te iubesc din toata inima mea, mereu te-am iubit si am sperat ca si tu ai sa ma iubesti candva.
-Serios? Ii spun eu fericit.
-Da , vorbesc serios , imi raspunde acesta.
In momentul acela o iau pe Hintana in brate ridicand-o , apoi o asez jos si o sarut tandru pe buze. Acela era primul meu sarut , primul nostru sarut. Dupa asta am coborat la parter si le-am spus vestea si parintilor Hintanei care sau bucurat foarte mult si am stat in sufrageria lor pana seara tarziu cand am plecat si eu , dar nu inainte sa o mai sarut odata pe Hintana si sa imi iau la revedere de la parintii ei. Pe la 21:05 am ajuns si eu acasa. Luminile erau aprise. Intru in casa si fac cativa pasi dar cand ajung in dreptul sufrageriei , luminile se aprind .
Sakura P.O.V
Dupa ce ma uit pe pozele din camera fratelui meu , incep sa imi fac ganduri. Oare fratele meu o iubea si el pe Hintana? Hmm . Trebuie sa aflu. Scot telefonul din mana si il sun pe Naruto in timp ce ma indreptam spre camera mea , dar acesta nu raspunde.Am sa il astept , spun eu cu o voce putin vicleana. Trebuie sa aflu pt cine erau florile si cutia cu bomboane si mai ales cum de avea poze cu Hintana. Ma duc in sufragerie langa mama si Naygel care se uitau la un film
-Sakura unde a plecat fratele tau asa grabit ? Ma intreaba mama
-Nustiu mama , nu a vrut sa imi spune dar am sa aflu.
-Bine , si sa ne poestesti si noua. Imi spune Naygel zambitor.
-Bineinteles ii raspund eu ,apoi continuam sa ne uitam la televizor. Pe la 20 :00 era gata si filmul si mama si Naygel s-au dus la culcare dar eu le-am zis ca mai stau sa il astept pe Naruto. Dupa cateva minute scot telefonu din buzunar si il apelez pe Sasuke hotarata sa vb cu cineva . Pe Hintana nu o sun. Ea de obicei doarme la ora asta.
-Alo . Ii aud vocea baiatului care raspunde la telefon.
-Buna Sasuke . Te deranjez? Il intreb eu
-Aaa, nu Sakura , cum sa ma deranjezi .Dar cum de ma suni? Ma intreaba acesta uimit
-Am vrut sa vorbesc cu cineva, ma plitiseam si m-am gandit sa te sun
-Aaa , spune acesta putin trist.
Mai vorbim la telefon , cam 20 de minute chestii banale cum ar fi ,,cum iti place la scoala?’’si chestii din astea apoi inchid.

Modificat de dana (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Naruto sarutand-o pe Hintana

noua viata incepe azi sasusaku) naruto sarutand-o hintana Membru

10.7KB


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
poze cu Hintana din albumul lui Naruto

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
xxIrinutzaxx
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1229
Taaaare!!!
Ma bucur ca Naruto si Hinata sunt impreuna
Abia astept sa vad ce se ma intampla


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Deci Naruto o iubea pe Hinata.Cat de tare.Bun deci Hinata si Naruto sunt impreuna dar Sasuke si Sakura?To be continued...
App Dana,pentru primul tau fic,este absolut superb.Te pricepi.


_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
o dat Domnu' ca astia doi sa fie impreuna
abea astept sa aduci next 


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Va multumesc , imediat vine si nextul

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Sasuke P.O.V
Stau in camera mea si ma uit la o poza cu mine si cu Naruto facuta in al doilea an de cand era venit in America. Ma gandeam la rozalie. Cat de frumoasa era. Incetul cu incetul ma indragostesc din ce in ce mai mult de ea dar nu pot sa ii spun nimic pentru ca i-am promis ca voi pastra doar o relatie de amicitie cu ea. O inteleg ca inca il mai iubeste pe prietenul ei. Inca nu a trecut peste despartirea cu el dar am de gand sa o astept . Poate se va uita si la mine si imi va accepta sentimentele. Apoi pete cateva minute ma suna Sakura , fericit ii raspund la telefon , ea scuzandu-se crezand ca m-a deranjat , o intreb cum de m-a sunat . Speram ca ma sunat ca sa imi spuna ca s-a razgandit si vrea sa imi accepte sentimentele dar ma intristez cand aflu ca m-a sunat doar pt ca se plitisea. Continuam sa mai vb  cateva minute apoi imi spune ca mai vorbim altadata si inchide , nu inainte sa imi ureze noapte buna la fel cum fac si eu. Dupa ce inchid , ma intristez. O iubesc si totusi nu pot fi cu ea. Intotdeauna am fost o marioneta dirijata de parintii mei. Mau trimis in America sa studiez. Asta cred ca a fost cel mai bun lucru pe care l-au facut. Tineam mult la ei ii iubeam dar as fi vrut sa nu existe secrete intre noi . Pe zi ce trecea simteam cum imi ascundeau mai multe lucruri si de fiecare data cand aduceam in discutie subiectul , ei pur si simplu isi cautau altceva de lucru si plecau lasandu-ma sa vorbesc singur. Cu toata asta ii iubesc . Sunt parintii mei si datorita lor am ajuns unde sunt acum.
Sakura P.O.V
Dupa ce termin discutia cu Sasuke continui sa ma uit la televizor jucandu-ma cu telecomanda , dupa vreo 20 de minute , vad masina fratelui meu si inchid reede televizorul . Astept sa intre in casa apoi cand ajunge prin dreptul sufrageriei aprind lumina si il intreb:
-Unde umbli fratioare la ora asta? Il intreb eu curioasa si cu un zambet siret pe fata
-Ei bine , la plimbare , imi raspunde acesta venind spre mine.
-Da sigur, cu un buchet de flori in mana?
-Pai … raspunde acesta ducandu-si mana la ceafa
-Si ce sunt cu pozele din camera ta
-Poze? Ce poze imi raspunde el facandu-se ca nu stie
-Cu Hintana , am vazut albumul . Ai multe poze cu ea si cu voi doi
-Pai , alea .. Incerca el sa spuna rosind. Adevarul e ca o iubesc pe Hintana
La auzul acestor cuvinte raman socata in sensul bun , bineinteles
-O , iubesti? Il intreb eu fericita si uimita in acelasi timp
-Da, si acum vin de la ea de acasa , imi spune acesta apoi ne asezam pe fotoliu si incepe sa imi povesteasca totul , eu fiind foarte atenta ca sa nu pierd vreun amanunt. Dupa ce termina de povestit eu ii sar in brate el cazand pe spate pe podea
-Ce mult ma bucur pentru voi , ii spun eu. Deci acum sunteti un cuplu nu?
-Da , imi raspunde aceasta.
Dupa acea seara minunata si fericita ma duc la culcare fara sa ii mai spun ce am patit eu azi la scoala . Dar nici nu doream sa ii spun . Era prea fericit.
A doua zi ma trezesc iar pregatita de scoala , dar de data asta abia asteptam sa ajung, ca sa o vad pe Hintana . Dimineata plec la scoala cu Naygel . Naruto inca dormea. Ajunsa la scoala o vad pe Hintana vorbind cu celelalte fete asa ca ma duc spre ea .
-Ce face cumnatica mea azi? O intreb eu luand-o prin surprindere
-Cumnatica? Ma intreaba ea facandu-se ca nu stie
-Pai da , nu esti tu cumnatica mea acum ca esti cu fratemiu? O intreb eu vesela
-Pai da.
-Cee? Tu si Naruto sunteti impreuna , o intreaba fericita Ino pe Hintana
-Da
-De cand? O intreaba si Temari
-De ieri seara , ii spune aceasta
-OOOOO, frumos , felicitari , ii spun fetele Hintanai apoi o imbratiseaza.
-Apropo Sakura , si pe tine te felicit , imi spune Temari uitandu-se la mine
-Ce? De ce? O intreb eu pentru ca nu stiam la ce se refera
-Cum de ce ? Tu si Sasuke , doar sunteti impreuna , Vam vazut ieri cand v-ati dus la fratele meu si la afurisita aia de Karin si v-ati sarutat. Eu eram in masina.
-Cee? Nu e adevarat. Aia a fost doar o alarma falsa, doream sa ii fac in ciuda fratelui tau si Sasuke m-a ajutat. Atata tot , le spun eu fetelor
-Pai atunci e naspa , stii? Va statea bine impreuna , imi spuen Temari putin suparata
-Asa e , spune si Ino.
-Fetelor , e mai bine asa , le raspund eu vesela , acum hai la ore bine?
Toate orele au decurs bine la scoala . Karin era putin cam suparata si am intrebato pe Temari de ce dar nici ea nu stia. Cand in sfarsit am crezut ca am terminat orele pe ziua de azi vine la noi in clas doamna profesoara de dans si ne anunta ca fetele care s-au inscris la concursul de dans trebuie sa mai ramana doua ore la scoala
-Ceee? Doua ore? O intreaba Ten-Ten pe doamna profesoara
-Da TeN-Ten , inca doua ore , concursul de dans e peste doua luni si inca nu am repetat nimic , ii raspunde aceasta.
-Bine ii raspunde Ten-Ten trista.
Dupa ce a plecat din clasa , o sun pe mama si o anunt ca mai raman la scoala doua ore ca aveam ore de dans .
La ora am repetat cam aceiasi pasi de dans ca si anul trecut . Ii striam oe derost dar imi placea sa repet. Aveam de gand sa muncesc din greu si sa castig iar premiul cel mare . Prima ora a decurs bine. In pauza am iesit in pauza si in fata scolii am vazut masina fratelui meu . Apoi il vad pe Naruto care coboara din masina si se indreapta spre mine si spre Hintana.
-Buna surioara , imi spune acesta sarutandu-ma pe frunte
-Buna fratioare , dar ce e cu tine aici? Il intreb eu curioasa
-Am venit sa imi vad iubita , imi raspunde acesta si se duce langa Hintana luand-o in brate si sarutand-o pe buze.
-Oooo , bine atunci va las , le spun eu si ma duc la magazinul de peste drum ca sa imi iau mancare. Cand ma intorc  vad in fata scolii parcata masina lui Yuki si dupa ce intru in curtea scolii il vad pe Naruto stand de vb cu Yuki . ,,Oare ce vb cei doi? ‘’ . Hintana se apropie de mine.
-Mi-ai luat si mie ceva cumnatica , ma intreaba aceasta vesela.
-Da , o ciocolata , si io dau Hintanei. Dar ce vb Naruto si Yuki? O intreb eu curioasa
-Pai nush , l-am vazut pe Yuki cand a venit si apoi a venit la Naruto si l-a salutat . Naruto m-a prezentat amicului sau apoi i-am lasat sa vorbeasca
-,,O da , asa e , ei se cunosc , cum am putut uita ? Sasuke imi spusese ca il cunoaste deci si Naruto il cunoastea’’ spun eu in gand . Bine atunci hai sa mergem si noi , o iau de mana pe Hintana si ma indrept spre cei doi. ,,Stai putin . Daca Naruto afla ca Yuki a fost baiatul de care m-am despratit si dupa care am suferit , va iesi rau. Mai bine nu ii spun nimic, cred ca la fel va face si Yuki’’ spun eu in gand ingrijorata si ma apropii de cei doi.
-Buna , il salut eu politicoasa pe Yuki .
-Buna Sakura imi raspunde el intrerupand comvorbirea cu fratele meu. Chiar pe tine te cautam. Imi spune acesta
-Serios? De ce?
-Vreau sa vorbim ceva apoi ma trage de incheietura spre el.
-Stai asa, ii spune Naruto lui Yuki punand mana , pe mana lui cu care ma trage pe mine oprindu-l. Voi va cunoasteti? Il intreaba acesta pe Yuki
-Da, ea e fosta mea prietena de are ti-am spus.
-Stai asa , tu esti Yuki care a facuto pe sora mea sa sufere atat? Il intreaba furios pe Yuki .
-Ce? Sakura e sora ta? Spune Yuki uimit
-,,Aoleu, e de rau ‘’ imi spun eu in gand.
-Stii ceva omule , daca as fi stiut ca tu esti acela ai fi incasato de mult. Stii cat a suferit Sakura din cauza ca tu ai parasito? Ii spune Naruto furios.
-Omul linisteste-te , spune Yuki incercand sa il linisteasca
-Stati potoliti-va , gata , Naruto termino , nu va certati , le spun eu celor doi bagandu-ma intre ei.
-Yuki nu te credeam asa, chiar deloc, ii spunea Naruto
-Da? Ei bine m-am schimbat ii spune acesta . Dar regret ce i-am facut Sakurei si acum vreau sa imi cer iertare daca imi permiti, ii spune Yuki fratelui meu .
-Nici vorba. Tu de Sakura nu te mai atingi. Ai inteles? Incepe Naruto sa tipe la Yuki. In jurul nostru s-au adunat copii si se uitau urat la noi.
-Gata terminati. Naruto lasa-l . Ma duc sa vorbesc cu el .Te rog lasa-ma, ii spun eu lui Nartuo
-Ce? Ce sa mai vorbesti tu cu el? Ti-a facut atata rau si tu vrei sa vorbesti cu el?
-Te rog, ii spun eu
-Haide Naruto lasa-I sa vorbeasca, ii spune si Hintana fratelui meu , apoi il ia de mana si se duc amandoi pe hol
-Gata distractia ,plecati le spune Yuki copiilor care se uitau la noi. Sakura asculta-ma . Regret ce ti-am facut , am fost un prost . Te-am parasit pentru una ca Karin si regret. Imi spune apoi Yuki lasand capul in jos.
-Stii ce ? Am suferit mult dupa ce ne-am despratit. Daca nu ar fi fost familia mea si prietenii poate si acum eram deprimata dar datorita lor am invatat sa lupt si sa imi taiesc viata la maxim si ca eu sa imi traiesc viata inseamna sa nu te mai vad . Tu pentru mine nu mai existi . Ii spun eu apoi plec de langa el
-Sakura te rog , asculta-ma striga Yuki dupa mine dar eu nu ii dau importanta si intru in scoala , vazandu-l apoi pe el cum pleaca in viteza cu masina.


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Secretul Hintanei a fost dezvaluit in capitolul anterior , sper ca ati scapat de curiozitatea aceaia si ma bucur ca v-a placut . Va poop pe toti

noua viata incepe azi sasusaku) secretul hintanei fost dezvaluit capitolul anterior sper ati scapat Membru

36.9KB

Modificat de dana (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Imagini cu Sasuke si Naruto jucand fotbal in al doilea an de cand Naruto s-a dus in America. Poza la care se uita Sasuke

noua viata incepe azi sasusaku) imagini sasuke naruto jucand fotbal doilea cand naruto s-a dus Membru

11.4KB


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Imagine cu Naruto . Ce dragutz e

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Imagine cu Naruto

noua viata incepe azi sasusaku) imagine naruto Membru

9.1KB


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
imagine cu Sasuke . Gosplay :X:X::X:X

noua viata incepe azi sasusaku) imagine sasuke gosplay :x:x::x:x Membru

12.5KB

Modificat de dana (acum 12 ani)


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Sasuke

noua viata incepe azi sasusaku) sasuke Membru

9.3KB


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Ce era sa iasa o incaierare.Pacat...vroiam sa-l vad in spital pe Yuki.

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Da , dar ar fi incurcato rau de tot Narutio pt ca familia Hirochima , adika familia lui Yuki sunt o familie foarte influienta in intreaga Japonie

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
Oricum postez in seara asta nextul

_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
-Baravo surioara . Bine ai facut . Imi spune Naruto vesel venind la mine si luandu-ma in brate
-Ciudat, ii spun eu
-Ce e ciudat? Ma intreaba Hintana si Naruto odata
-Credeam ca il iubesc asa de mult si ca am sa cedez in fata lui dar cand i-am spus toate acele cuvinte nu am simtit nimic si le-am spus cu mare usurinta. Poate nu il mai iubesc
-Si asta e foarte bine. Nu se merita ca o fata sa sufere dupa un baiat , imi spune Naruto , apoi se suna de intrare si eu cu Hintana intram la ora. Cand am terminat eu si fetele iesim si ne indreptam spre poarta scolii unde ii vedem pe Naruto si Sasuke indreptandu-se spre noi.
-Buna Sakura , ma saluta Sasuke politicos.
-Buna , ii spun eu rosind putin . ,,Dar de ce oare? Incepe sa imi placa Sasuke?’’
-Buna iubito, il aud pe Naruto salutando pe Hintana apoi ii vad sarutandu-se.
-Deci , ce ziceti ? Mergeti cu noi in oras? Ma intreaba apoi Sasuke
-De asta ati venit? Il intreb eu mirata
-Da , m-a sunat Naruto si mi-a zis sa venim sa va luam.
-Aha , dar mama ne lasa? Il intreb eu pe Naruto
-Daa , ne lasa. Dupa ce au spus asta , ne luam la revedere de la fete si eu cu Hintana plecam cu fratele meu si cu Sasuke. Eu si Sasuke cu masina lui si Hintana in masina lui Naruto si am mers in parc sa ne plimbam. Hinatan si Naruto erau foarte indragostiti. Eu si Sasuke insa vorbeam doar ca amicii. Incepea sa imi place din ce in ce mai mult Sasuke . Acum ca stiam ca nu mai tineam deloc la Yuki aveam de gand sa ii dau o sansa lui Sasuke asa ca i-am zis sa ne retragem intr-un loc mai linistit. Am mers in foisor unde nu era nimeni
-Stii Sasuke , m-am gandit mai bine si incep sa te plac, chiar foarte mult ii spun eu cu7 privirea in pamant
-Poftim? Tu vorbesti serios? Ma intreaba acesta bucuros
-Da
-Nu imi vine sa cred.Sakura si eu te plac foarte mult . M-am indragostit de tine, si dac ai vrea as vrea sa iti demonstez asta , imi spune el apoi imi ridica capul si ma saruta suav pe buze. Imi placea mult acel sarut . Dupa ce am terminat s-a uitat in ochii mei si m-a luat in brate. In momentul acela au aparul si Naruto si Hintana si s-au bucurat pentru noi. Dupa aceasta plimbare linistita prin parc am mers la restaurantul lui Sasuke unde am dansat pe o muzica lenta toti patru si apoipe la 19 :00 am plecat acasa , fericiti. Dupa ce am ajuns acasa am urcat in camera mea apoi am coborat in bucatarie.
-Cand aveai de gand sa imi spui incepe Naruto sa tipe la mine?
-Ce ai ? Il intreb eu speriata
-Cand aveai de gand sa imi spui ca te-ai intalnit cu Yuki la scoala si apoi ai venit plangand acasa?
-Dar de unde… apoi o vad pe mama in bucatarie. Deci mama ti-a spus
-Da, ea mi-a spus. Sakura dc nu mi-ai spus nimic?
-Pentru ca tu erai fericit ca te-ai impacat cu Hintana si de asta ii spun eu, apoi el vine si ma ia in brate
-Oricat de fericit as fi , tu daca ai vreo problema sa imi spui , imi spune Naruto tinandu-ma in brate
-Bine . Asa am sa fac.ii spun eu apoi mergem cu totii la culcare.
Dimineata ma trezesc , pentru inca o zi de scoala . Peste doua zile vene weekendul. Cobor in bucatarie si apoi ma duc in camera . Ma imbrac intr-o fustita de blugi scurta si un tricou alb , puti mulat si apoi plec la masina lui Naruto si il astept sa vina. Dupa ce plecam de acasa ne oprim pe la Hintana si o luam si pe ea cu noi si ne ducem la scoala. Toata ziua Karin a fost suparata . Probabil s-a despratit de Yuki. Nu imi dadea o oarecare satisfactie ca stiu ca s-au despartit. Dupa ce am terminat orele ne-am dus acasa unde il gasesc pe Sasuke in sufragerie impreuna cu mama , Naygel , Nayumi si Myugy.
-Buna , dar ce e cu voi aici? Ii intreb eu curioasa
-Buna iubito  ma saluta Sasuke si vine la mine si ma saruta apoi imi da un buchet de flori.
-Buna iubitule ii spun eu. Dar ai mei stiu? Il intreb eu la ureche
-Da normal . Si ai mei stiu , imi raspunde el fericit.
Dupa 2 minute il vad pe Naruto cum iese din casa grabit . Eu si Sasuke ne-am asezat pe canapea si am inceput sa vorbim cu totii . In 3 minute Naruto ajunge acasa insotit de Hintana. O salut apoi ne asezam cu totii in sufrageri
-Deci care e vestea? O aud pe mama intreband-o pe Nayumi.
-Eu si Myugy ne casatorim , ne spune aceasta bucuroasa.
-Ceeee? Incepem noi sa o intrebam apoi o felicitam . Toata seara am sarbatorit. Nunta lor avea sa fie peste 3 luni. Dupa acea mica petrecere ne ducem cu totii la casele lor apoi la culcare. Sasuke imi trimitea mesaje de dragoste pe telefon iar eu ma bucuram . Incepeam sa tin din ce in ce mai mult la brunet.
Dimineata ma trezesc iar si ma pregatesc de scoala . Ma imbrac la fel ca si ieri si dupa ce mananc plec iar la scoala cu Naruto . Pe drum o luam si pe Hintana
-La multi ani iubito , il aud pe Naruto spunandu-I Hintanei
-O da e ziua ta , la multi ani ii spun si eu .
-Multumesc . Ne spune aceats fericita, apoi cand ajungem in fata scolii dupa ce iese Hintana din masina eu ii spun lui Naruto ca trebuie sa ii facem o surpriza dar el avea deja totul pregatit.
Dupa ore eu si Hintana am iesit si ne-am intreptat spre poarta ca sa ii asteptam pe baieti sa vina dupa noi .Cam dupa 1 minut Hintana imi spune ca trebuie sa se duca la baie asa ca eu raman sa o astept . Apoi simt ca cineva ma prinde de mana. Imi intorc privirea si il vad pe Yuki furios
-Asculta-ma Sakura , ti-am cerut iertare sperand ca ai sa te impaci cu mine , dar vad ca nu vrei , deci nu imi dai alta alternativa decat sa te fortez imi spunea el furios , strangandu-ma si mai tare de mana.
-Lasa-ma Yuki , da-mi drumul la mana ma doare . Ce ai patit? Tipam eu la baiat aproape plangand si incercand sa ma eliberez de mana lui.
-Nu Sakura , nu am sa iti dau drumul . In momentul asta vii cu mine ca sa discutam , imi spunea in continuare apoi incepe sa ma traga dupa el cu forta si sa ma urce in masina.
-Nu , lasa-ma tipam eu la el si il loveam cu picioarele
-Taci odata . Tipa la mine si eu raman socata. Apoi vad cum cineva il loveste pe Yuki si acesta imi da drumul la mana si cade jos. Cand ma intorc il vad pe Sasuke furios .
-Idiotule , ce aveai de gand  sa faci? Tipa Sasuke la Yuki . Ce voiai sa ii faci tipa in continuare in tip ce il lovea cu pumnii. Yuki nu a mai ptut riposta deoarece a fost asaltat de lovituri.
-Sasuke lasal tipam eu la el apoi il vad pe Naruto care vine in fuga si il ridica pe brunet de pe Yuki .
-Daca mai indraznesti sa o atingi o singura data pe Sakura te omor nenorocitule ai auzit? Tipa furios Sasuke la Yuki care abia se putea ridica de pe jos

-Gata iubitule lasa-l ii spun eu lui Sasuke sarind in bratele lui
-,,Iubitule’’ spune cu scarba Yuki , ridicandu-se de pe jos. Deci tu esti cu asta? Ma intreaba
-Ma ai grija ce spui , incepe iar Sasuke sa se rasteasca.
-Ca de nu ce? Ii raspunde Yuki
-Ma te omor, tipa brunetul si se smunceste din bratele mele sarind iar peste Yuki si luandu-l la pumni , cu greu despartindu-l Naruto.
-Ce se intampla aici? Intreaba ingrijorata Hintana si speriata cand a vazut ce se intampla.
-Nu e nimic , ii raspund eu neputand sa ii explic nimic.
Dupa ce Sasuke se mai calmeaza putin , ii spun ca trebuie sa mergem ,dar Sasuke imi spune sa ramanem
-Nu iubitule , trebuie sa mergem , cineva a sunat la politie ii spun eu ingrijorata, pentru ca am vazut ca un om a sunat la politie vazand bataia.
-Nu stam aici , si ce daca vine politia, sa vina ca sa il denunt pe nenorocitul asta.
-Dar si tu ai sa ai probleme ii spun eu
-Nu te teme ,  nu am sa patesc nimic. Dupa 6 -7 minute, cam asa vine si politia si ii ia la intrebari pe Sasuke si Yuki. Politistul le da amandurora o amenda pentru deranjarea linistii publice , Sasuke o plateste pe loc si apoi plecam. In drum spre casa ii explic si Hintanei ce s-a intamplat si apoi imi cer scuze ca i-am stricat ziua de nastere.Ajungem acasa si eu imi iau la revedere de la Sasuke acesta spunandu-mi ca va veni la mine mai tarziu. Eu si Naruto ii explicam maie incidentul apoi ma duc in camera lui Naruto si il intreb ce surpriza acesta raspunzandu-mi comic , ca e surpriza.
Acum eu stateam in camera mea , Sasuke nu ma sunase deloc. Nu am avut timp nici sa imi cer iertare. Din cauza mea s-a luat la bataie cu Yuki. Ma simteam foarte prost. Stateam intinsa in pat si ma gandeam la cele intamplate. Ce dorea Yuki de la mine. Parea obsedat, dar sunt trezita din ganduri din cauza lui Naruto care vine la mine in camera si ma anunta sa ma imbrac elegant pentru ca iesim cu totii in oras. Fericita fug repede la dulap si imi aleg o rochie rosie lunga pana in pamant , cu un picior mai mult gol , rochia avand o taietura pana sus la solduri pe dedesupt avand un material de culoare negru , scurt de o palma si ceva , ca un fel de fusta mini mulata ca sa nu mi se vada lenjeria intima si la umeri avea o bretea groasa  pe umarul drept iar pe celalalt o maneca lunga , la umar sus fiind despicata. Imi asez parul ma machiez si in 15 minyte cobor . La parter toti erau gata de plecare , mama , Naygel , Nayumi , Myugy si la fel si Naruto.
-Dar unde mergem intreb eu curioasa?
-Nu se spune , imi raspunde Naruto cu un glas smecher.
-Ma uit la ceilalti dar imi dau seama ca nici ei nu stiau nimic.
Iesim apoi cu totii afara unde il vad pe Sasuke imbracat in costum care ma astepta langa masina . Ma duc la el si il sarut suav pe buze.
-Tine-ma sa nu cad, imi spune el zambind , dupa ce m-a vazut cum sunt imbracata. Esti foarte sexi imi spune el apoi eu rosind. Cu totii ne urma in masinile noastre cu exceptia mea care nu aveam una inca , dar eu ma urc in masina cu Sasuke. Pe tot drumul am incercat sa aflu unde mergem dar nu a vrut sa imi spuna. Apoi vad cum masina lui Naruto se opreste in fata casei Hintanei care era imbracata intr-o rochie neagra , mulata pe corp si scurta , dar nu prea scurta cat sa I se vada fundul , lunad-o pe ea , parintii si fratele ei .
-Stai, eu nu i-am luat niciun cadou Hintanei , spun eu ingrijorata
-Atunci ne oprim si ii luam acum unul ,
-Dar nu am bani destui la mine
-Nu e nimic iubito , iti dau eu.
-Bine , am sa tii dau inapoi.
-Nu draga mea, nu e nevoie


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Mama mama,astia chiar se poarta ca un cuplu care are deja ceva timp de existenta(ma refeream la SasuSaku)si abia au o zi.Oare ce pun baietii la cale?
Si ce idiot a fost Yuki,ma bucur ca la pocnit bine Sasuke.
Astept nextul, evident


_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
oooo ce bine ca in sfarsit sunt impreuna Sasuke si Sakura:X
pffff am o presimtire rea in ceea ce il priveste pe Yuki si Saku...eh,sunt sigura ca ma insel(prea multe filme )
astept cu mare mare nerabdare nextul


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
ღ♥ღ ♪ SaYuMi ♪ღ♥ღ
Membru

Din: Tokyo :D
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 505
-Multumesc , si imi pare rau ii spun eu lasand capul in jos.
-Stai de ce iti ceri iertare? Ma intreaba el ingrijoarat
-Din cauza ca din cauza mea te-ai luat la bataie azi cu Yuki,ii spun eu trista
-Draga mea , te rog. Daca acel nenorocit ti-ar fi facut rau l-as fi omorat , crede-ma . Cand am vazut ca dorea sa te urce cu forta in masina imi venea sa il omor.
-Iubitule , nustiu ce a vrut Yuki de la mine dar sincera sa fiu imi e frica. Cred ca s-a despartit de Karin si mi-a spus ca daca nu vreau sa fiu cu el de bunavoie o sa fu cu forta , ii spun eu cu lacrimi in ochi.
-Niciodata , imi raspunde acesta hotarat. Niciodata nu ai sa fii a lui si a nimanui altcuiva . Am sa te protejez orice ar fi , nu trebuie sa iti fie frica . Am sa am grija de tine crede-ma imi spune acesta , apoi ajungem in dreptul unui magazin de cadouri si Sasuke opreste facandu-I semn lui Naruto ca venim si noi imediat. Intram in magazin si ii cumpar Hintanei , un uras mare de plus , un buchet de flori si un parfun D&G pe are ea si-l dorea de mult, apoi ne urcam in masina si pornim iar la drum. Cam peste 2 minute ajungem in fata unei cladiri imense , cred ca avea cam 20 de etaje .
-Unde suntem? Il intreb eu pe Sasuke
-La un celebru restaurant . Am inchiriat primele 2 etaje si parterul pentru seara asta , apoi imi spune ca Naruto a facut toate astea pentru Hintana. Cand intram inauntru vad o multime de oameni . Hintana si Naruto se sarutau la o masa. Eu ma apropii de ei si ii spun Hintanei la multi ani apoi ii dau cadoul meu , Sasuke ducandu-se intr-o camera in spate si venind cu o plasa mare de cadou pe care il da Hintanei. In plasa era o cutie mare cu dulciuri , un buchet de flori si o poza cu ea si Naruto cand erau mici . Dupa aceia ne indepartam de la masa celor doi si mergem la o masa unde stateau parintii lui Sasuke . Ii salut politicoasa si la fel fac si eu spunandu-mi ca se bucura mult ca eram cu fiul lor. Dupa asta eu si Sasuke ne ducem la o masa rezervata special pentru noi. In seara aceia am dansat foarte mult , si ne-am distrat la maxim cu totii . Cam pe la 12 noaptea Naruto s-a dus pe scena si i-a facut o frumoasa declaratie de dragoste Hintanei mai apoi  bruneta incepand sa planga de bucurie . Toata noaptea a fost frumoasa. Cam pe la 6 dimineata , m-a luat somnul si eram foarte obosita. SaSuke m-a luat de mana si m-a dus la etaj , unde am intrat intr-una din camere.
-Uite draga mea, poti sa dormi aici , imi spune acesta asezandu-ma pe pat .
-Multumesc frumos dragul meu , ii spun eu apoi in 5 minute adorm. Pe la 9 dimineata ma trezesc iar si cand imi deschid ochii il vad pe Sasuke uitandu-se la mine
-Ti-a mai spus cineva cat de frumoasa esti cand dormi? Imi spune acesta linistit.
-Nu ii raspund eu cu o voce inocenta apoi el se apropie de mine si ma saruta pe buze.
-Hai sa coboram , ii spun eu apoi ma ridic din pat si coboram la parter unde aproape toata lumea plecase , ramanand doar Hintana si familia ei impreuna cu familia mea. Dar parintii tai au plecat? Il intreb eu pe Sasuke
-Da , erau obositi , imi raspunde acesta .
Dupa o petrecere asa frumoasa , am apucat si eu sa mananc putin tort apoi am plecat acasa. Cam pe la ora 10 ma suna Sasuke si ma intreaba daca mi-a placut seara trecuta eu raspunzandu-I ca da. Totul mergea bine intre mine si Sasuke si speram ca asa va fi de acum in colo. Incetul cu incetul ma indragosteam din ce in ce mai mult cu el si speram ca nu ma va dezamagi vreodata.
A doua zi ma trezesc iar pregatita de inca o zi de scoala. Speram sa nu mai dau ochii cu Yuki. Imi era frica de privirea aceia pe care o avea.Ma trezesc din pat si ma duc la dulap pregatita sa ma imbrac de plecare. Telefonul meu incepe sa sune:
-Neata frumoaso , imi spune Sasuke bland
-Neata iubitule, m-am trezit ca sa merg la scoala ii spun eu.
Ma  bucur  . Daca nu te-ai fi trezit te trezeam eu
-Da stiu, ii raspund eu razand
-Dar nu de asta te-am sunat
-Dar atunci de ce?
-In primul rand ca sa iti spun cat de mult te iubesc si in al doilea rand sa iti spun ca nu pot sa te duc eu la scoala azi. A intervenit o problema si o saptamana trebuie sa plec din oras , imi spune el trist
-O saptamana? Il intreb eu la fel de trista
-Da. Trebuia sa mai fac niste acte la restaurant dar nu stiam ca imi trebuie atat de urgent si am sa plec sa le fac.
-Aaa, dar o sa mai vorbim la telefon nu?
-Sigur draga mea. Nu stii cat de rau imi pare ca nici nu pot sa te sarut de ramas bun.
-Stiu , dar asta e . Daca trebuie sa pleci eu nu te pot opri.
-Da asa e, bine iubito hai ca eu plec. Am sa te mai sun. Sa fii cuminte.
Dupa ce inchide incep sa fiu trita , dar totusi ma gandeam cum de nu mi-a cerut nimic pana acum , cum ar fi sa o fac cu el. Poate nu e asa cum credeam eu. Dupa ce vorbesc cu Sasuke la telefon cobor la parter unde il vad pe Naygel asteptandu-ma langa usa.
-Mergem? Ma intreaba acesta fericit
-Sigur.
-Stai , draga mea nu ai mancat nimic , imi spune mama ingrijorata
-Nu e nimic mama , am sa mananc la scoala , ii spun eu , apoi ies din casa. Ajunsa la scoala vad masina lui Naruto parcata si cand intru in curtea scolii ii vad pe cei doi porumbei sarutandu-se
-Hei fratioare dar de mine ai uitat? Il intreb eu pe Naruto apropiindu-ma de el
-Nu surioara , doar ca trebuie sa plec undeva si o saptamana nu am sa fiu prin oras imi spune acesta.
-Si tu? Il intreb eu trista.
-Da , ti-a spus si Sasuke nu?
-Da, mi-a spus.Dra te duci cu el?
-Nu , eu vreau sa imi deschid io afacere a mea cu o firma de modeling si Sasuke merge pt niste acte dar amandoi trebuie sa mergem in acelasi loc.
-A , am inteles, ii spun eu trista
-Si iartama ca nu te-am adus eu la scoala dar am venit repede sa ma vad cu Hintana ca sa imi iau la revedere de la ea.
-Aaa, dar stai Sasuke a plecat deja. Nu te-a sunat?
-Ba da m-a sunat si acum plec. Il prind eu din urma. Voi sa aveti grija de voi , ne spune acesta mie si Hintanei apoi pleaca.
La scoala totul era normal . Karin nu era nici foarte fericita dar nici suparata. Intr-o pauza o intreb pe Temari de ce era trista Karin, apoi ea imi spune ca s-a despartit de fratele ei Yuki dar si-a gasit pe altul . Tipic pentru Karin. Dupa ce imi spune asta Hintana ii povesteste ce s-a intamplat intre fratele ei Yuki , fratele meu si Sasuke dar nu s-a suparat .
-Asa ii trebuie , oricum el a fost un prost ca s-a despartit de tine imi spune Temari .
Am mai ramas la scoala inca doua ore pentru repetitii la concursul de dans. Am ramas doar eu , Ten-Ten , Hintana si Karin . Totul a decurs bine , pana dupa ore cand…


_______________________________________
如果你想要去的...
停下来,思考了片刻
                   也许你想要的方式去......不会找到我

    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆  ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆    ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆   ஐღ♥•Ί°”˜¨ ☆
     
     ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ   ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ  ☆ ¨˜”°Ί•♥ღஐ

      If you want to go ...
stop, think for a moment
            Maybe the way you want to go ...... will not find me

pus acum 12 ani
   
lee
Bufniță Flămβndă

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 273
Sa nu-mi zici ca a venit Yuki...tipul parca stia ca Sasuke si Naruto pleaca...

_______________________________________
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.


pus acum 12 ani
   
Pagini:  1 2  

Mergi la