Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
OnutzaGirl 24 ani
Femeie
24 ani
Galati
cauta Barbat
24 - 51 ani
Lumea noastră Anime / Fan Fic. / Never underestimate me (naru fic) Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
Shizue
Membru

Din: Lost Wonderland
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 45
hy la toti ! acesta este primul meu fic in calitate de fan naruto si sper sa va placa ^^


Disclaimer: Nu detin nici un personaj al lui Masashi Kishimoto si nu doresc sa fac bani dupa urma lui si blah blah (ati inteles ideea)/

   Capitolul 1 . Un vecin de-a dreptul tampit






Numele meu este Sakura Haruno, am varsta de 17 ani, am parul roz si lung pana la fund, iar ochii mei sunt verzi. Multi imi spun ca sunt cea mai tare tipa, pe langa faptul ca arat bine, dau cele mai tari petreceri. Parintii mei sunt bogati, defapt miliardari, iar eu am fost crescuta in puf de mica. Am si un frate, pe nume Naruto, un baiat cu parul blond si ochii albastri. Il iubesc foarte mult si este cel mai bun frate din lume. Din pacate, viata mea nu este perfecta... Mai exista si el...
- Nebuna naibii! aud un urlet ascutit si strident ce sparge si cele mai tari geamuri.
O, da! Este el... Cosmarul meu...
Isi face aparitia in fata mea cu zambetul sters de pe moaca si foarte nervos.
- Ce vrei, idiotule? il intreb privindu-l urat.
- Esti o ticaloasa! Cum ai putut sa faci asta frumoasei mele masini? incepe sa se crizeze pe acolo, dar eu nu l-am bagat in seama deoarece ma enerveaza doar privindu-l, da` pai auzindu-l.
Acesta este vecinul meu cel idiot pe nume Sasuke. Este brunet, cu ochii negrii si arata extrem de bine, desi nu imi place sa recunosc. Situatia lui financiara este la fel de buna ca a mea si mai are si o sora cu care ma inteleg foarte bine. Toate fetele din scoala sunt la picioarele lui, inclusiv cele din oras. Toate infara de mine... Locuiesc vizavi de vila lui de mai bine de 16 ani si nu ne intelegem de mici. Intotdeauna gaseam un motiv de cearta , deoarece pur si simplu nu ne puteam suportam.
Ma privea furios semn ca mica mea glumita nu prea ia prins. Dupa ultima petrecere pe care a dat-o si care nu m-a lasat sa dorm trebuia sa ma razbun. Bietul Sasuke...
A inceput sa se crizeze din nou, iar eu i-am aruncat o perna direct in moaca. Logic ca a inceput sa urle din nou, pana a aparut si fratiorul meu drag, Naruto si l-a intrebat ce s-a intamplat. Bineinteles ca dragul de Sasuke a inceput sa faca pe victima nevinovata si sa dea vina pe mine, dar bine ca fratimiu stie ca nu ne intelegem.
- Bai serios, sunteti sub orice critica! spune Naruto revoltat. Terminati cu cearta!
- Imposibil, Naruto! Sorta a fost scoasa dintr-un borcan si scapa-ta in cap. Tu stii ce i-a facut frumoasei mele masini?
Si incepe... O,da ! Tipul asta este obsedat de masinile lui. Are o colectie de 10 masini, cele mai scumpe din lume si le iubeste mai mult decat proprii parinti.
- Imbecilule, i-am aplicat doar putina vopsea. Cu vreo cinci spalaturi e ca noua.
Brunetul ma priveste urat si pleaca ( sper ca l-a dracu) si raman singura cu Naruto. Acesta a inceput sa imi faca o morala de zile mari dar nu l-am bagat in seama. Il iubesc, dar cand vine vorba despre idiotul de Sasuke, iubirea cam dispare. Nu inteleg de ce mereu ii ia apararea. Stiu ca sunt prieteni buni, defapt cei mai buni, dar eu nu pot accepta asta. Sora lui Sasuke, Izumi mereu il tachineaza si il ia la palme si pumni, dar Naruto mereu e intelegator cu el, de parca el este fratele brunetului si eu sora lui Izumi. Oricum ar fi Sasuke e dusmanul meu. Am trecut peste acest incident neplacut si anume vizita brunetului si am plecat spre camera mea. Maine era prima zi de liceu in clasa a XI a si eram incantata. Aveam sa imi revad prietenii cei dragi. M-am pus in pat cu gandul sa dorm putin, caci dupa cum spuneam, petrecerea idiotului nu m-a lasat sa dorm, dar ceva nu ma lasa... Ma ridic din pat si fug repede spre fereastra intredeschisa pe care am ridicat-o rapid. Nervii mei erau la maxim deoarece imbecilul ala asculta muzica la maxim. Si uram trupa aceea! Am inchis geamul si am parasit camera cu gandul sa ma duc la el, dar cand sa ies pe usa in fata mea apare Izumi, sora brunetului. Aceasta era o fata subtire, dar avea forme bine definite, era bruneta la fel ca fratisu si avea niste ochi patruzantori albastri. Era una dintre cele mai bune prietene ale mele si nici ea nu il suporta pe ''Sasu''. Fata ei, care deobicei era zambitoare acum era foarte trista si posomorata. Nu intelegeam sentimentele acestea, deoarece nu o caracterizau. Am incercat sa ii explic ca ma duc sa ma iau de fratisu si revin iemdiat, dar m-a oprti si m-a dus panail living pentru a vorbi.
- Dar ala.... incerc eu sa spun, dar bruneta mi-o taie repede.
- Da-l dracu pe fratimiu ca te duci dupa aceea sa ii tipi in timpan, spune aceasta nervoasa, dar si suparata.
Izumi mi-a spus sa fiu atenta la ce imi va povesti si tocmai asta am facut. Pentru incepu eram foarte inspaimantata ca i s-ar f intamplat ceva, dar imediat m-a lamurit si mi-a spus ca s-a despartit de Deidara. Acesta era prietenul ei, un tip blond cu ochi albastrii, o bunaciune de baiat, extrem de bun si simpatic cu orice fata. Cand am aflat motivul mi-am schimbat parerea automat si dracii ma macinau pe dinauntru.
- Nesimtitul ! incep sa urlu ca nebuna. Cum a putut sa iti faca asta? Tocmai tie? Cea care l-a iubit neconditionat timp de doi ani! Sa vezi ce-i fac! tun nervoasa si dau sa plec dupa el sa-l caftesc, dar Izumi m-a oprit.
- Lasa-l, incerca Izumi sa spuna printre suspine.
Fiind ocupata sa il blestem pe blond nici nu am observat ca Izumi plangea. Asta era un lucru cu adevarat rar, caci ea nu plangea niciodata! Abia atunci am inteles cat de grav era. Chiar daca buna mea prietena este numita ''ingerul cu sfulet de gheata'' , ea chiar l-a iubit pe boul ala. Acel baiat o are promisa de la mine deoarece mi-a facut prietena sa sufere, ceea ce nu permit. Am luat-o in brate si am incercat sa ii alin supararea pe cat posibil. I-am propus sa doarma la mine pentru a se linisti si ai putea tine piept maine lui Deidara. Am parcurs distanta de la living, pana la camera mea si am lasat-o pe bruneta pe pat  pentru a se odihni. I-am spus ca ma intorc imediat si am plecat spre casa lui Sasuke ca sa ma iau de el si de muzica lui de tot ra****l. Inca se auzea foarte tare acea trupa pe care o urma cu desavarsire ceea ce m-a enervat la maxim. Sitam ca o face nuami de-a dracu ca sa se razbune pe mine. Am inceput sa bat cu putere in usa mai sa o daram si dupa cateva minute de asteptare si-a facut aparitia printul din padurea fermecata. Cand a observat cine e la usa a strambat din nas si m-a privit urat.
- Scopul si durata vizitei, Haruno, spune el facand pe durul.
- Da naibii ca****l ala de muzica mai incet pana nu iti sparg un geam! tun nervoasa. Tu in loc sa ii ti compania lui sorta dupa ce a facut boul ala de Deidara tu asculti muzica. Handicapatule!
Sasuke imediat s-a schimbat la fata si a intrebat de Izumi care presupun ca plangea in hohote sus. Deci asta nu stie ce a patit sorsa? Serios e ciudat! Locuiesc in aceeasi casa, impart aceeasi bucatarie dimineata si cateodata si aceeasi camera cand se uita la filme si stau impreuna si nu a aflat de marea ei deceptie? Cred ca glumesti!
- Las-o balta! ii spun calmandu-ma. Tu doar da muzica mai incet ca de companie si alinare ma ocup eu.
- Nu-mi dai tu ordine! urla brunetul enervat de comportamentul meu.
- Hai sictir! ii spun pe un ton cat se poate de scarbit.
Il uram cu desavarsire dar nu aveam ce face impotriva lui! Se pare ca cearta noastra a fost auzita de fratiorul meu, care multumesc doamne, ca si-a facut din nou aparitia.
- Ba! tipa si Naruto. Terminati! Surioara lasa-l odata pe Sasuke in pace si tu la fel. Da muzica mai incet si calmati-va ! incearca blondul sa ne convinga dar noi doi nici nu vrem sa auzim.
Si asa ne-am certat cam jumatate de ora, pana cand Naruto a chemat-o pe Izumi, careia i-a disparut din suparare si ne-a lovit pe amadoi amenintandu-ma ca iese mai urat daca nu incetam. Am terminat cu cearta si am plecat in casa pentru a ma odihni. Izumi a venit si ea, caci o invitasem la mine sa doarma si ne-am instalat confortabil in camera mea. Naruto s-a facut disparut, presupunand ca a plecat sa doarma la Sasuke si asa fiecare si-a petrecut seara cu cel mai bun prieten. Pe la trei dimineata ne-am culcat si noi, fiind extrem de extenuata dupa ce l-am vorbit pe Deidara numai de rau. Maine avea sa fie o noua zi....


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
e interesanta ideea si imi place,ai dialog, ai descriere,ai...de toate
scuze ca nu scriu mai mult dar am avut o zi cam incarcata si sunt obosita,pot spune doar sa aduci next,si poate pui si o poza cu Izumi


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
anitza
Greieraş

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 247
nextul

_______________________________________
Sunt un copil intr`o lume cu probleme....jocul tau , regulile mele

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta

Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!


pus acum 12 ani
   
xxIrinutzaxx
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1229
Nextul te rog
Chiar este tare ficul acesta


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
Shizue
Membru

Din: Lost Wonderland
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 45
Capitolul 2. Prima zi de scoala este intotdeauna cea mai distractiva




Razele soarelui patrundeau in camera mea, deranjandu-mi somnul cel duce. Incerc sa inchid ochii la loc, dar simt ceva foarte rece ce se prelinge pe mine. Apa!!!!! Am tasnit din pat ca arsa foarte nervoasa ca mi-a fost deranjat somnul. Faptasul nu era nimeni alta decat Izumi, careia ii ardea de glume. Am privit-o urat si m-am ridicat din pat cu scopul de a o fugari. Chestia asta a tinut cam vreo cinci minute, caci au aparut Naruto si netrebnicul ala de Uchiha. Blondul era ingrijorat ca vom intarzia in prima zi de liceu, iar Sasuke ca deobicei era calm si spunea ca abia asteapta sa se intalneasca cu prietenii nostri. Oh, da! Din pacate nesuferitul si cum mine aveam acelasi grup de prieteni ceea ce ma enerveaza la culme! Am terminat cu alergaturile si m-am dus sa ma schimb, ca deja toti erau imbracati. M-am dus in camera mea si m-am imbracat cu o preche de blugi pana negri, ce se mulau perfect pe picioarele mele zvelte si suple, un tricou alb ce imi evidentia bustul destul de generos si m-am incaltat cu o pereche de botine tot negre. Mi-am pieptanat parul usor si m-am accesorizat cu o bratara, cercei si un lant pe care scrie numele meu. M-am machiat deiscret cu putin rimel, dermatograf si luciu si mi-am luat geanta in care am indesat cateva caiete si pixuri. Am parasit incaperea nu inainte de a ma uita in oglinda. Voi rupe ceva inimi anul asta, imi spun in gand ferm convinsa ca aratam perfect. Am coborat jos unde ma asteptau cei trei, iar la vederea mea baietii mai sa faca stop cardiac. Ce nu poate nega Sasuke este ca arat mai bine ca parasutele lui, deci ma pot lauda cu ceva. Naruto a inceput sa ma complimenteze spunandu-mi ca s-ar fi dat la mine daca nu eram sora lui, iar Izumi isi etala si ea hainele. Sasuke ma privea din cap pana in picioare si isi musca buza de jos. Tipic baietilor...
- Mergem sau asteptam pana nu mai saliveaza Sasuke? intreb ironica iar brunetului ii revine atitudinea de idiot.
- Pentru cultura ta generala nu salivam , ci mai aveam putin si vomam. Este o diferenta, nu crezi? mi-o intoarce pe acelasi ton plin de ironism pe care l-am folosit si eu.
I-am aruncat o privire urata si am iesit din casa. Ne-am urcat in masina lui Sasuke, ca din pacate mergem la acelasi liceu iar masina mea si a lui Naruto este la service si am pornit spre ''inchisoare''. Pe parcursul drumului am dezbatut cu Izumi diverse subiecte, pana am ajuns la ''Deidara'', care a devenit subiect tabu pentru noi. Asta imi aminteste ca trebuie sa ma iau de el... Acum sa va povestesc motivul despartirii lui de Izumi. De ceva timp relatia lor cam scartaia asa ca Deidara s-a gandit la o mica pauza. In timpul asta dragutul de Dei, a inselat-o cu Karin, parasuta liceului si s-a despartit de biata Izu, pentru prostituata aia. O intelegeam pe Izu ca nu vrea sa mai aiba de aface cu ei, dar Saku vrea deaceea ma voi razbuna. In scurt timp am ajuns in fata liceului si am coborat toti din decapotabila rosie a lui Sasuke. Dupa cum spuneam, baiatul asta este obsedat de masinile lui asa ca le duce la spalat de cinci ori pe zi O_o. Imediat ce am coborat, cei doi baieti au fost asaltati de ''fanele'' lor absolut inebunite. Naruto a inceput sa zambeasca si sa filtreze cu cateva fete boboace, iar Sasuke a inceput sa se linga cu niste curve. Mi-am dat ochii peste cam si am pornit cu Izumi spre clasa. Acolo am fost intampinate de aXIa C, niste nebuni fara limita. Spre bucuria mea Sasuke era aXIIa A si nu era in clasa sau in an cu mine, dar din pacate Naruto era la fel ca si Sasuke.
Imediat am fost asaltate de Hinata, o fata cu ochii lila si parul negru cu relfexii albastre, cu forme destul de pronuntate si o figura de inger. Daca a venit Hina, normal ca au veit si celelalte fete si anume Ino, o fata blonda cu ochii albastri care este o petrecareata inascuta, Temari, fata rea a grupului, extrem de nebuna si tupeista, Tenten, o fata cu parul saten lung si ochii maronii, deasemenea o impatimita a petrecerilor si nebuniei. Ne-am salutat in stilul nostru si am inceput sa vorbim despre diferite chestii. Din pacate nu am stat mult la taclale ca au aparut si baietii. Gaara, un baiat cu parul  roscat ciufulit , dar care ii dadea un aer de rebel, cu ochii verzi adanci si un corp absolut perfect se aproprie de noi si ma imbratiseaza strans. I-am raspuns la imbratisare bucuroasa ca in sfarsit il revad dupa doua luni in care nu prea am stiut nimic unul de altul, deoarece el a plecat la fratele lui Sasori, in Anglia,si nu prea a putut tine legatura cu noi din cauza ca fratisu i-a confiscat mobilul si toti banii. Au venit si restul baietilor, Shikamaru, un tip extrem de lenes, dar foarte destept, Neji, varul Hinatei. un libertin inascut care nu a aflat ce e aia ''pedeapsa'', Sai, un tip mai la locul lui , dar la bautura mult prea nebun si Hidan, un tip fermecator, dar la nervi distructiv. Acestia erau prietenii mei, niste nebuni foarte mari , dar si niste oameni pe care te poti baza. Nu stiu ce m-as face fara ei, fara Naruto sau fara Izumi... Pe Sasuke nu il pun la socoteala deoarece nu suntem in relatii bune si nici nu as putea sa-l numesc vreodata ''prieten''. E dusmanul meu cel mai mare si asa va ramane pana la pururea adanci. Am ras cam toata pauza si ne-am distrat pana s-a sunat de ora si am plecat dazamagiti la locurile noastre. Eu stateam cu bunul meu amic Gaara pentru a putea rade toata ora. Inainte de a-si face aparitia proful pe usa intra fandosita aia de Karin cu mimozele ei . Serios, tipele alea nu au viata, ca se tin dupa Karin ca scaiul. Si-au fluturat curul de colo colo pana ce au ajuns la banca mea. Karin era o roscata inalta si tunata rau de tot, imbracata ca ultima centurista. Arata ca dracu si mai iesea si cu Deidara. Pe bune ca iar imi vin draci! Roscatul le privea cu indiferenta si nu le baga deloc in seama, iar eu ma abtineam sa nu rad.
- Gaara scumpule, ce stai cu uratenia asta? Vino sa stai cu mine! incepe sa vorbeasca pitigaiata aia.
- Nu mi te adresa cu ''scumpule'' ! spune nervos Gaara.
Uh, piti, ai incurcat-o! Lui Gaara nu ii plac alinturile din parte fufelor ci doar din partea mea... Ca doar eu sunt prietena lui cea mai buna.
- Ah, atunci bine dragule! adauga paiata si isi incolaceste bratul in jurul gatului sau, dar Gaara i-l da la o parte.
- N-auzi fato... adaug si eu. Carate naibii ca ne produci un sentiment de greata. Dute in bordelul din parc si lasa-ne! ii spun ironica facandu-i din mana
- Vezi cum vorbesti, paparudo! ma ameninta ea si eu incep sa rad.
- Ca de nu ce? continui cu ironismul meu.
Nu a mai avut replica si s-a imbufnat micuta de ea.
- Dispari! spune Gaara care deja se saturase de ea.
Idioata aia a inceput sa protesteze, dar privirea fulgeratoare a lui Gaara a facut-o sa se care. Finally! Caci ma saturasem de prezenta ei! Si-a carat curul in banca din spate si s-a asezat langa Hidan. Bietul baiat... Deja vad cum si Hidan isi face draci si se muta langa Izumi. Deci in grupul nostru nu se suporta acea fiinta pe nume Karin. Singurul care e binedispus cu ea se pare ca-i Deidara. Proful si-a facut aparitia, si nu era prea fericit ca eram toti, deoarece el era mai stric si ii placea sa faca morala.. Se numea Madara, era un barbat in varsta de 25-30 de ani si era simpatic, dar foarte strict. La el se luau numai de 4 si 5, iar daca invatai cu adevarat primeai si un 10, dar eu nu am vazut in viata mea 10 de la el. A inceput sa ne faca introducerea in noua materie de aul acesta si blah blah... Nu ascultam ce spune, ci vorbeam cu Gaara. Noroc ca eram in spate cu trei banci de catedra lui si nu ne putea vedea, caci in fata stateau Shikamaru si Temari, iar in prima banca erau Hidan si Izumi. Asa a tinut toata ora si credeam ca vom scapa bine mersi cu neatentia la ora, dar Karin ne-a parat, bine doar pe mine ca nu are vreo problema si cu Gaara, doar e in limba dupa el.
- Domnisoara Haruno? intreba profu` Madara pe tonul lui de sadic.
Oh, am belit-o -_-. Chiar cand credeam ca voi fi ascultata si voi primi un patru, Sai si Ino au sarit in apararea mea.
- Nici Karin nu era atenta! remarca Ino fiind sigura ca toata ora, roscata doar a dat din gura.
- Exact... iar Sakura si Gaara si-au notat tot ce ati scris pe tabla, adauga si Sai.
E pe dracu! Nu am scris nimic! Madara s-a dus sa verifice caietele lui Karin si a pitipoancei de langa ea , iar Shika si Temari s-au intors spre noi.
- Luati caietele noastre! spun cei doi la unison si ne inmaneaza caietele lor.
Chiar atunci Madara s-a intors si a venit si pe la noi, verificandu-ne. Bunul Dumnezeu ne-a scapat pe amandoi ,in timp ce nefuserita a primit un 4 cu felicitari ca nu a fost atenta. Ha! Totul se intoarce impotriva ta , tarfa egoista! S-a sunat iar proful si-a luat la revedere de la noi si a parasit sala de clasa. In pauza Karina a injurat de mama focului si a plecat din clasa foarte nervoasa. Nu am mai bagat de seama prezenta ei si nici nu imi pasa unde s-a dus. M-am dus la prietenii mei care s-au strans in fata clasei si le-am multumit.
- Pentru nimic, mi amiga, spune Temari zambitoare. Stii ca te poti baza pe noi intotdeauna!
- Yeah stiu, tocmai de aceea va iubesc asa mult! raspund si o iau in brate pe Temari.
Atunci a fost o imbratisare de grup foarte emotionanta si stransa, caci la un moment dat am ramas fara aer si am fost nevoita sa ma indepartez.
Dupa acest moment absolut sweet, a venit dirigentia cu cel mai tare prof, domnul Kakashi Hatake. Ne-a prezentat orarul de maine si ne-a pus la curent cu noile legi ale invatamntului etc..  Mai mult lua in ras scoala, iar asta ne-a amuzat pe toti. Dupa jumatate de ora in care a facut misto de actuali conducatori ai invatamantului ne-a dat drumul acasa. Am fost in al noulea cer si am plecat impreuna cu Gaara, deoarece Naruto si Sasuke au fost dati disparuti imediat ce s-a sunat. Presupun ca acum sunt cu alta tarfa...Eh ma rog, problema lor. Azi aveam de gand sa petrec ceva timp cu Panda-chan asa cum imi place mie sa il alint pe Gaara. Am urcat in masina lui, o Maybach exelero superba si am pornit spre vila adolescentului. Aveam sa ne distram nu gluma!

Modificat de Shizue (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
ce nume de alint (foarte dragutz)
adu next plzzzzzzzzzz


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
xxIrinutzaxx
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1229
Suuper tare ficul asta!
Chiar il adoor!
Abia astept nextl!


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
vampire_angel_girl
Bufniță Flămândă

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 398
sooper tare ficul tau
astept next sa vad cum isi fac de cap
sper sa fie si o pertecere XD
neext!!!  


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
Shizue
Membru

Din: Lost Wonderland
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 45
hy guys ^^ am adus next. ce pot spune? va multumesc mult ca ati trecut pe la ficul meu :X apropo.. se pare ca nu am precizat cuplul la inceput : )) eh, my bad... Dar oricum daca nu am facut-o la inceput nu o voi face nici acum, deoarece vrea sa va surprid... oricum.. i hope you like the next!




Capitolul 3. Gaara si ... prietena lui ?



In scurt timp am ajuns la vila lui Gaara si am parasit imediat automobilul. Eram atat de nerabdatoare..Vroiam sa aflu ce a facut in Londra cu lux de amanunte. Sa stiu daca si-a gasit vreo iubita, daca a renuntat la vechile obiceiuri si mai ales daca mi-a luat ceva dragut deacolo, ca de nu il bat. Imediat ce a venit si roscatul si a descuiat imensa vila in care locuia singur, am intrat fara nici o retinere si m-am aruncat pe canapeaua din living care parca striga dupa mine. Bunul meu prieten a suras amuzat si mi-a urmat exemplul. Deoarece locuia singur, Gaara era cel mai norocos dintre noi toti, pe langa fratii problema, anume Izumi si domnul infumurat. Venea la orice ora dorea, cu cine gasea si mai ales putea sa mearga in orice club ca nu il lua nimeni la rost. Bineinteles ca Sasori, fratele roscatului, mai facea vizite ocazoionale si surprinzatoare luandu-l mereu la rost. Ei bine, desi sunt frati cei doi nu seamana. Sasori este un baiat prea cu capul pe umeri, care a avut si el o viata gen a lui Gaara, dar acum a trebuit sa devina un om de afaceri, alaturi de o sotie iubitoare si doi copii incantatori pe care Gaara ii iubeste, desi este mereu exasperat de ei. Nu stiu cum de se inteleg deoarece au personalitati total opuse, dar roscatul meu stie sa se faca placut de oricine. Am inceput sa discutam despre aventurile sale din Londra, pana am ajuns la capitolul ''cuceriri''. Pentru prima data l-am vazut pe Mr. Panda-chan cum se fastacea mai rau ca o emotiva fara viata. Pe bune, nu l-am mai vazut in viata pe pe baiatul asa rosind. Ok, sa inteleg ca si-a facut o prietena.. Am inceput sa rad malefic si sa il iau la intrebari. Saltul meu de intrebari nu tocmai la locul lor, l-au facut pe bietul de el sa se enerveze, dar am incercat sa il calmez. Tot ce am putut afla este ca o cheama Mitsuki, este model in Londra si se pare ca i-a furat inima nebunului de langa mine. Ceea ce mi se parea imposibil in trecut, a devenit real in prezent. Eram fericita pentru el, dar spre sa fie dragoste cu adevarat si nu doar ''o noapte'', asa cum este obisnuit Gaara. Am tot discutat pe diferite subiecte, pana ce s-a auzit soneria. Nici unul nu a vea de gand sa raspunda, deoarece nu doream sa fim deranjati. Din pacate, persoana de la usa insista si iar insista, asa ca roscatul a fost nevoit sa vada cine este. Am auzit doar un glas cristalin de femeie si o bubuitura nu prea placuta. M-am ridicat de jos si m-am dus la usa si mare mi-a fost mirarea cand am vazut peste Gaara o fata. Acea fata se potrivea descrierii, roscatului, facuta de el cand mi-a descriso pe Mitsuki. In cele din urma, Mitsuki (presupun) s-a ridicat de pe roscat cu o fata zambitoare. El era sub influenta uimirii deci nu prea puteai scoate multe de la el. Cand si-a intors privirea spre mine, abia atunci a realizat ceva. Fata ei zambitoare s-a trasnformat intr-o grimasa de toata frumusetea.
- O, sa inteleg ca nu ma asteptai si iti petreceai timpul cu alta domnisoara ''incantatoare''. Scuzele mele, dar doream sa fie o surpriza venirea mea aici. Se pare ca mai rau am facut, spune si da sa plece , dar Gaara o prinde de incheietura mainii.
Mie imi venea sa rad la o asemenea scena de gelozie nu prea adevarata. Am luat parte la astfel de scene si pot spune ca erau absolut terifiante, dar aceasta era inofensiva. Am putut-o analiza mai bine pe acesta fata si pot spune ca este chiar frumoasa. Avea trasaturi fine , dar bine conturate si nu era vreo barbie girl. Era imbracata cu bun gust, dar simplu si nu pot spune ca era o persoana cu fite, caci parea de treaba.
- In primul rand, spune roscatul pe nerasuflate, ma bucur foarte tare ca esti aici! spune si o ia strans in brate dupa ca continua. In al doilea rand, ea este doar o foarte buna prietena plus ca nu m-as da in viata mea la ea, deoarece as avea mari probleme.
Mitsuki nu mai stia ce sa spuna asa ca se scuza in fata mea si pleca capul rusinata.
- Um, imi cer scuze, spune cu un accent veritabil de englezoaica. Vroiam sa ii fac o surpriza lui Gaara si chiar ma asteptam sa fie cu cineva, dar nu credeam ca... incerca sa se scuze, dar Gaara o opreste.
- Hei stai calma! Saku n-are nevoie de explicatii cu atat mai putin eu. Ma bucur foarte tare ca esti aici, ii sopteste la ureche ceea ce o face sa roseasca.
Dupa acest incident care a fost lamurit in cele din urma ne-am dus inapoi in living si am cunoscut-o mai bine pe ''prietena'' lui Gaara. Era in clasa aXa la unul din cele mai prestigioase licee din Anglia, era model si era una dintre cele mai bogate fete din orasul sau. Pe tot parcusrul discutiei, Gaara a tinut-o strans de mijoc, aruncandu-si privire ascunse, semn ca doreau cu desavarsire sa ramana singuri. Dupa alte cateva discutii incantatoare m-am decis sa plec si eu acasa si sa-i las pe astia doi sa se distreze, ca doar nu s-au mai vazut de mult timp. Desi mi-au fost stricate planurile, eram bucuroasa ca unul din nebunii gastii si-a gasit pe cineva stabil si doritor de dragoste.
Mi-am luat la revedere de la cei doi, chiar daca Gaara insista sa mai raman si am plecat spre casa. Naspa ca acum trebuie sa o iau la pas pana spre casa. Chiar atunci mi-a venit ideea sa il sun pe Naruto sa ma ia , dar am uitat ca masina lui e la service, caci in urma cu cateva zile a fost businata de un copac din ''neatentie''. Mai aveam o posibilitate... Sa il sun pe nesuferitul de Sasuke, dar nu imi calc asa tare pe demnitate. Am ales sa merg pe jos, ca doar nu avea ce sa mi se intample prin cartierele rezidentiale din Tokyo. Admiram si peisajul in acelasi timp si mai luam si o gura de aer. Deci am luat-o la pas si am ajuns in scurt timp acasa. Cand am vazut dezastrul din living, mai pe scurt: haine imprastiate peste tot, am inceput sa tip. M-am dus repede sus, cu dracii supemagand, cu urmatoarea uprire in camera lui Naruto. Am intrat vijelios si l-am prins in actiune cu o tarfa bruneta. Biata fata a incercat sa se acopere, in asa fel incat l-a dezgolit pe Naruto. As fi ras la o asemenea scena, dar acum eram mult prea nervoasa. I-am spus netotului de mii de ori sa nu mai aduca tarfe acasa, dar vad ca nu ma asculta.
- Tu, spun aratand spre bruneta, ia-ti hainele si dispari, iar tu, spun aratand spre scumpul meu fratior, imbracate si misca jos.
Tipa aia nu a mai asteptat inca o invitatie ca a zburat din pat si s-a dus jos. Naruto a inceput sa protesteze si a vrut sa se duca dupa ea, dar eu l-am oprit.
- Pune ceva pe tine, omule! spun incercand sa fiu cat se poate de discreta, avand in vedere ca fratimiu era in boxeri.
Nu aveam nici o problema, adica arata de milioane fratimiu, dar asta nu inseamna ca poate sta cum are el chef... Asta imi aduce aminte ca e un blestem ca suntem frati... Eu m-am dus in camera mea si intre timp tipa aia presupun ca a plecat, deoarece am auzit usa de jos tranntindu-se cu putere. M-am trantit pe pat, epuizata de tot ce s-a intamplat azi si am remarcat ca e destul de tarziu. Am inchis ochii si spre surprinderea mea am adormit rapid.


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
offf Naruto asta
adu next plzzzzzzzzzzzzz


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
xxIrinutzaxx
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1229
Suuuuuuuuper tare!!!
Abia astept nextuuul!!


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
Shizue
Membru

Din: Lost Wonderland
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 45
Capitolul 4. Problemele celor doi frati .Partea I




Dormeam profund si bine, pe un fundal in care se poate auzi doar respiratia mea. Soarele deja aparuse pe cer, dar nu ma deranja in nici un fel caci eram cufundata cu totul in perna mea moale. Cand sa ma intorc pe partea cealalta, aud un tipat ascutit si usa trantita de perete. M-am speriat instantaneu si am tresarit , cazand din pat. Ma dezmeticesc si imi ridic privirea spre faptasul care m-a facut sa ma trezesc asa brusc. Era Naruto care parea foarte inspaimantat si nu stiam de ce. Presupun ca ii era frica sa nu il bat, dar daca era asta nu ma mai trezea in asa hal.
- Sakura, spune Naruto cu glasul tremurat, trebuie sa ma ajuti urgent!
- Hm? spun ridicandu-ma de jos si ducandu-mi mana la cap.
Casc de doua ori si il intreb intr-un final pe blond ce s-a intamplat.
- Izumi si Sasuke sunt in razboi!
O, fuck! Imediat ce am auzit asta m-am sculat din somnolenta mea adanca si m-am uitat speriata la Naruto. Asta insemna ca nu mai aveam mult de trait, deoarece razboiul fratilor Uchiha este mai rau ca cel de-al doilea razboi mondial. Nu am tinut cont de faptul ca sunt imbracata foarte sumar, am coborat cu aruto jos, gata sa ii oprim pe cei doi. Acesta a inceput sa imi explice ca astia doi s-au luat la cearta din cauza lui Deidara care a aparut la usa lui Izumi cu flori si ciocolata.
- Poftim? incep sa urlu si eu cand ajungem afara.
Naruto incearca sa ma calmeze , dar eu nu mai tin cont de nimic si ma reped spre vila celor doi. Nici nu bat la usa , ci intru pur si simplu ca uraganul dupa furtuna. Acolo era un adevarat front de razboi, deoarece imediat ce am intrat am primit o carte in cap, urmata de alte chestii. Am inceput sa tip, dar izumi si Sasuke nici ca se opreau. Abia atunci  cand m-am impiedecat de ceva si am cazut, cei doi s-au oprit.
- Saku! o aud pe Izumi tipand speriata.
A venit langa mine si m-a intrebat daca sunt in regula. Eu am dat din cap aprobator si am dat sa ma ridic, dar am cazut la loc. Am auzit un raset infiorator si m-am enervat pe loc. Handicapatul de Sasuke radea de murea de acea ipostaza in care ma aflam. Izumi i-a aruncat o privire fulgeratoare, iar eu o replica plina de venin:
- Sasuke, prostule, taci naibii din gura!
L-am privit pret de cateva secunde in care incetase din ras si s-a apropiat de mine. Se putea vedea limpede ca era destul de nervos, tocmai de aceea am incercat sa ma ridic ca sa ii dau vreo palma, dar din pacate am cazut la loc, fix pe Sasuke, intr-o ipostaza nu prea cuminte.Acum, Izumi era cea care radea de zor, iar brunetul era cel care o fulgera din priviri. Nesuferitul asta, ma studia ca pe un exponat rar de muzeu si acum intelesesem si de ce. Eram imbracata foarte sumar, doar intr-o pereche de boxeri negri si un maieu rosu. Perversul de Sasuke, caci asa trebuie sa ii zic de acum, se holba la decoletul meu ca naiba.
- Ce naiba faci, Haruno? Te-a prins dragostea de mine? spune ironic si incearca sa puna mana pe mine, dar eu ma ridic si ii ruinez sansele.
- Ai vrea tu, The Last uchiha! spun si incep sa rad.
Sasuke nemultumit , se ridica si el de jos si dispare din peisaj. Izumi incepe sa rada si ea , in timp ce am batut amandoua palma. Pai, Sasuke s-a enervat asa tare din cauza ca aceasta porecla i-am puso in urma cu cativa ani, cand aveam vreo 8-9 ani si am vizionat filmul The Last Samurai. Ei bine, geniala de mine, caci tre` sa recunosc ca sunt desteapta de mica, s-a gandit la o porecla perfecta pentru maretul Uchiha Sasuke, iar The Last Uchiha suna foarte funny. Cand ma enerva in exces ii spuneam asa si ii inchideam gura, chiar daca si el avea o porecla deplorabila pentru mine -_-. Izumi imi multumeste ca am scapat-o in sfarsit de fratisu si imi spune ca e deja tarziu si trebuie sa ajungem la scoala.
- Ok, pai eu ma duc sa ma schimb si revin in cate minute ca sa plecam.
- Um, pai, incepe sa se fastaciasca Izumi, acum ca sunt certata cu Sasuke, nu are cine sa ne duca la scoala.
Fuck! Stiam eu ca imi scapa ceva. Cand credeam ca totul se duce naibii mi-a venit o alta idee geniala, aia de a-l chema pe Hidan sa ne ia.
- Crezi ca ar veni? ma intreba bruneta nedumerita.
- Pentru tine ar veni si la capat de pamant, ii spun sarcastica si plec, lasand-o in ceata.
Dupa cum v-ati dat seama, Hidan e amorezat dupa Izumi, dar din pacate nu e si viceversa. Dar ii voi aduce eu impreuna, pentru ca micuta mea Zumi sa fie happy.
Am  iesit din vila celor doi si m-am dus inapoi acasa in camera mea unde m-am schimbat rapid intr-o pereche de blugi skinny negri si o bluza decoltata mov. M-am incaltat cu o pereche de sandale negre cu un toc de 7 cm si mi-am luat geanta animal print in care am bagat cateva caiete. Odata ce m-am vazut imbracat , mi-am facut si toaleta de dimineata, chiar daca din pacate nu am putut face si un dus. Am parasit camera, dupa ce m-am privit in oglinda pret de cateva secunde si am iesit din vila. Se pare ca Naruto si Sasuke plecasera deoarece le-am putut zari masina care gonea rapid, semn ca brunetul era nervos. Am suras multumita in gandul meu si l-am putut vedea pe Hidan care parcase in fata casei mele. Ma saluta si imi spune unde e Izumi. Ciudat, ca nu a venit, deoarece imi amintesc foarte bine ca era imbracata. Am vrut sa merg sa vad ce s-a intamplat cu ea, dar isi face aparitia si printesa, schimbata si mai fardata ca niciodata. Aia e Izumi? Chiar si Hidan mai avea putin si saliva. Ok, ce naiba e cu schimbarea asta? Izumi il saluta pe amicul nostsu si se urca pe locul din fata a Maseratiului sau. Imediat ce am pornit la drum si dupa complimentele neterminabile ale lui Hidan, am intrebat-o pe Izumi ce naiba se intampla.
- Nu o sa va vina sa credeti ce mi s-a intamplat azi ! In primul rand, dimineata cam pe la ora 7, isi face aparitia la usa mea printul Deidara cu flori si ciocolata imporandu-ma in geunchi sa ii iert mica escapada cu pipita Karin . Eu,hotarata sa nu il mai vad niciodata, ii cer sa plece, dar tot insista ca a fost o greseala si etc. I-am spus ca plece naibii, dar tot a refuzat si a inceput sa se ia de mine, mai pe larg sa ma sarute. Si-a facut aparitia si Sasuke, pe care l-am trezit cu tipetele mele si aproape ca i-a spart moaca lui Deidara sub motiv ca nu are ce cauta la usa lui si mai ales in apropierea mea. In al doilea rand au inceput amandoi sa se bata si iar a facut Sasuke pe seful. Intr-un final cand a plecat Deidara gonit de fratele meu, Sasuke a inceput sa comenteze. Va dati si voi seama ca nu mi-a convenit cum mi-a vorbit asa ca ne-am luat la cearta. Stiti si voi cum sunt certurile noastre, asa ca Naruto si-a facut aparitia foarte speriat ca s-ar fi putut intampla ceva cu noi. Dupa ce a aparut si Sakura, apele s-au calmat iar eu m-am enervat asa tare incat l-am dat dracu pe Deidara si am devenit din nou fata rea.
Am ramas absolut masca la spusele prietenei mele. Hidan era la fel ca mine, doar ca el era si putin incantat ca Izumi era hotarata sa il uite pe Deidara. Si asa, tot drumul spre scoala a reprezentat injuriile celor doi la adresa lui Deidara in timp ce eu stateam tacuta intr-un loc. Cand am ajuns, am coborat toti din masina si am realizat ca se sunase. Am gonit toti trei spre scoala si am intrat in clasa, fiind foarte speriati de gandul ca profu` Madara a ajuns la ora, caci din pacate prima ora aveam Matematica. Spre surprinderea noastra Madara nu a ajuns la ora asa ca am putut sta linistiti. Ne-am salutat si cu restul nebunilor si ne-am asezat in banca, eu stand cu Hinata, iar Izumi cu Hidan. Dupa cateva minute bune in care am ras si am discutat si-a facut aparitia Madara cu catalogul, semn ca azi va asculta. Mai aveam putin si faceam pe mine de frica deoarece nu invatasem nimic. Oh god, mr.Madara! E abea a doua zi de liceu si el incepe cu ascultatu! Cat il pot detesta pe omul asta -_-. Si cat mai rugat eu sa nu ma asculte, m-a ascultat. M-a chemat la tabla, iar eu m-a ridicat din baca cu incetinitorul.
- Haide, domnisoara Haruno, mai repede! Nu s-a oprit timul in loc ca sa te misti asa lent. Mai am de ascultat si pe alti!
La indemnul sau, pardon, la ordinul sau, m-am dus la tabla si am inceput sa scriu exercitiul. Dupa ce am terminat de scris m-am holbat cam 3 minute la ce scria si nu intelegeam absolut nimic. Cand sa il aud pe Madara cu ''la loc, ai 4'' isi face aparitia pe usa Pain, un baiat din clasa lui fratimiu. Acesta il anunta pe Madara ca directoarea Tsunade doreste sa il vada.
- Of, oare ce mai vrea femeia aia de la mine? spune posomorat ridincandu-se de la catedra. Haruno, fa bine si termina exercitiul pana vin daca nu vrei nota patru.
Profu Madara pleaca, iar eu fug repede la Shikamaru si ii cer rezolvarea problemei.
- E naspa Sakura ca nici inteligibilul de Shikamaru nu a facut problema, ma anunta Temari foarte suparata.
Fuck! De ce eu doamne? Gata! De azi inainte merg la biserica si fac rugaciuni multe ca sa nu ma mai pedepsesti in asa hal! Suparata ma car la tabla, nu inainte de a asculta vorbele pline de venin ale lui Karin.
- Haha! Biata Sakura va lua un mare patru! se schimonoseste ea si incepe sa rada.
Eu o fulger din priviri si imi vine sa o strangulez, dar vocea lui madara care rasuna pe coridor ma sperie. Chiar cand credeam ca viata mea a luat sfarsit, un coleg al carui nume nu il cunosc, mai precis un tocilar ma anunta ca a terminat el problema. Eu, care am inteles altceva o cer, dar nu mi-o da. Fir-ai tu de tocilar! -_- Am inceput sa fac ca toate animalele padurii pana ce Izumi i-a luat caietul si s-a dus trufasa la tabla, incepand sa scrie.
- Izumi Uchiha da-mi caietul! il aud pe tocilar cum se revolta.
Izumi scrie repede ce are de scris si ii arunca caietul in fata si se duce repede la loc, chiar cand apare proful.
- Of, doamne! Femeia aia imposibibla m-a chemat deoarece i s-a terminat ciocolata preferata. Ati mai auzit asa ceva? bombane proful suparat si se uita la ce a facut Izumi. Spre surprinderea mea, continua Madara, e corect. Haruno, ai un zece pe ziua de azi, dar fi sigura ca te voi mai asculta.
Eu zambesc dulce si ma aseza la locul meu, chiar daca tocilarul incerca sa comenteze, Izumi a inceput sa il ameninte cu moartea. Ora a trecut rapid de cand m-am intors in banca si am iesit toti in curte, mai precis gasca mea, si am dat nas in nas cu Sasuke, Naruto si cativa baieti din a XIIa A. O, god! Acum va fi batalia Izumi vs Sasuke nr 2.

Modificat de Shizue (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
ma intreb ce se intampla mai departe
adu next plzzzzzz


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
xxIrinutzaxx
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1229
Suuper tare
Abia astept sa vad ce se intampla in contiuare


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
anitza
Greieraş

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 247
super tare adu nextul ala o data

_______________________________________
Sunt un copil intr`o lume cu probleme....jocul tau , regulile mele

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta

Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!


pus acum 12 ani
   
vampire_angel_girl
Bufniță Flămândă

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 398
supet tare astept next XD
si scuze ca nam dat comm mai repede XD


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
anitza
Greieraş

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 247
hai cu nextul mai repede sa vad ce se intampla intre frati uchiha

_______________________________________
Sunt un copil intr`o lume cu probleme....jocul tau , regulile mele

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta

Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!


pus acum 12 ani
   
Shizue
Membru

Din: Lost Wonderland
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 45
Capitolul 4. Problemele celor doi frati  Patrea aIIa




Se priveau cu dusmanie, iar Izumi mai avea putin si intra intr-un copac doar ca sa nu piarda contactul vizual cu Sasuke. Restul erau in ceata cu noile evenimente, deoarece nimeni nu i-a pus la curent. Eu am decis sa fac pe buna samariteanca si sa le spun tot ce s-a intamplat in dimineata asta, iar Shikamaru si baietii erau asa suparati incat au spus ca il desfiinteaza pe Deidara. Ok, lume, Deidara are o parte mica din vina, caci vina mare o are domnul atitudine , Uchiha Sasuke. Pana si fratele meu era inspaimantat de privirile celor doi asa ca vine repede la mine sa ma duce departe de grupurile noastre, in spatele scolii.
- Surioara scumpa si draga, trebuie sa facem ceva in legatura cu astia doi. Nu ii putem lasa sa se urasca de moarte! spune Naruto si sunt intrutotul de acord cu el.
- Dar ce putem face? Stii ca Sasuke e un dobitoc fara limite, iar Izumi o fata rea care nu iarta totul.
- Pai, as avea eu un plan in minte, dar trebuie sa contribui si tu impreuna cu prietenii tai.
Zambesc ironic si il intreb pe fratorul meu ce plan genial are. Acesta incepe sa ma insiruie ideile sale si  ne punem de acord cu el. L-am luat in brate pe Naruto si am pornit spre ceilalti pentru a le spune planul genial al iubitului meu frate. Toti au fost de acord , iar operatiunea : „ Fa-o pe Izumi sa isi ierte fratele’’ incepe. In timp ce toata lumea era incantata de acest plan, cei doi mai aveau putin si se paruiau daca Hidan nu statea inntre ei doi. Privirile li se intersectau la fiecare minut , iar maraiturile se puteau auzi pana la mine. Deobicei i-as lasa sa se bata, dar acum nu vreau sa o vad pe izumi suparata, tocmai de aceea are nevoie de sprijinul acelui netot de fratisu`. Chiar cand doream sa ii spun cateva lui Uchiha, s-a sunat de intrare si toti am fost nevoiti sa ne ducem la urmatoarea ora. I-am facut cu ochiul lui Naruto si am luat-o pe Izumi de mana, indreptandu-ne spre clasa. Acolo, ca deobicei, era o mare zarva si se pare ca avea loc o cearta. Mare mi-a fost mirarea cand i-am vazut in prin plan pe Shikamaru si Hidan. WTF? Ce naiba se intampla? Am intervenit imediat si am calmat spiritele, dar nu am aflat detalii deoarece profu` Kakashi si-a facut aparitia indemnandu-ne sa luam loc. Ca o data draguta ce sunt, am facut inntocmai cum mi-a spus, fiind urmata de restul clasei. De data aceasta nu mai stateam cu Hinata, ci cu Shikamaru in caz de orice posibila ascultare. Acesta era cam distant si se uita pe pereti ceva total necaracterisitc lui , deoarece intotdeauna era vioi la orele lui Kakashi sensei. Am vrut sa il intreb printr-un biletel ce naiba are, dar gandurile mi-au fost oprite de profu Kakashi care m-a chemat la el. M-am ridicat din banca si m-am dus spre el, fiind convinsa ca s-a intamplat ceva rau si eu sunt de vina. Spre surprinderea mea nu a fost asa, ci doar m-a trimis pana la a 11a nu-stiu-cat pentru a ii da profei Kurenai un document. Am parasit clasa si am pornit spre clasa indicata de prof si am fost aproape devastata ca acea clasa era clasa handicapatului de Deidara. Eram convinsa ca nu ma voi putea abtine si il voi injura binisor pe handicapatul ala. Am zambit in sinea mea si am intrant pe usa, in momentul in care am ajuns. Am zarit-o pe profa Kurenai la catedra , vorbind cu elevii ei. Am salutat-o politicos si i-am inmanat acel document , nu inainte de a-i face raportul complet cu tot ce mi-a zis Kakashi sensei. Mi-a multumit , iar eu am dat sa plec, dar chiar atunci l-am observat pe Deidara care radea impreuna cu prietenii lui, mai precis un tip Zetsu ( un arogant enervant, care se crede centrul universului), altul Kakuzu ( un obsedat de bani destul de periculos) si unul Len ( idolul oricarei fete imediat dupa fratimiu si Sasuke). Cand am auzit numele de „Izumi’’ si acele rasete continue m-am enervat maxim si m-am intors spre ei, sarind pe Deidara. Am darmat banca si am inceput sa il lovesc cu tt ce am, inclusiv maini, picioare si chiar dinti. Profa Kurenai si restul clasei au sarit ca arsi, incercand sa ma opreasca dar pur si simpu nu vroiam sa il las.
-    Ce dracu faci, Haruno? tipa Deidara imediat ce imi infing mana in mult prea pretioasa sa coama.
-    Crezi ca vei scapa nepedepsit dupa ce ti-ai batut joc de Izumi si sentimentele ei? Tu chiar crezi ca te voi lasa sa te razi de ea si sa o inseli cum ai facut-o si cu alte fraiere? Ia-ti gandul amice! Te voi ucide chiar acum pentru tot ce i-ai facut!
Deidara a incercat sa riposteze si a vrut sa ma loveasca, dar am fost mult prea rapida si m-am ferit de pumnul sau ce dorea sa faca contact cu maxilarul meu si imediat simt doua maini ce ma acapareaza si ma trag sus.
- Opreste-te, Haruno! aud o voce mult prea cunoscuta.
Fuck! E proful Madara! Cand am realizat ca el a fost cel care m-a luat de pe Deidara, m-am facut mica si am inceput sa ma gandesc la un plan. Sunt moarta! Am concluzionat eu imediat ce i-am auzit glasul terifiant.
Deidara s-a ridicat cu greu de jos, fiind ajutat de Len, si m-a privit fulgerator. Totusi, eram cat de cat multumita. I-am platit-o acelui nemernic deoarece avea cateva rani nu prea usoare si abia se mai tinea pe picioare! Din pacate, bucuria mi-a fost zdrobita de profu’ Madara care m-a trimis in biroul directorului. Sub privile uimite ale lui Kurenai sensei si elevilor din clasa a XI a, am parasit clasa si cu regret, m-am indreptat spre biroul lui Tsunade sensei. Doream sa evit acel moment in care oba-chan Tsunade ma va certa si ma va trimite in detentie. Naruto va fi cat se poate de suparat deoarece am actionat impulsiv si i-am frecat catea palme.. si pumni... si.. cateva picioare si.. Ar trebui sa ma opresc! Am ajuns rapid in fata usii pe care scria „Directiune” , si cu mare regret am pasit in acea incapere in care majoritatea elevilor au plans cu lacrimi amare. Cand am intrat, Tsunade obaa-chan, isi savura vesnicul ceai de trandafir si ciocolata amaruie importata din Germania. Am pasit cu mare tragere de inima, iar femeia din fata mea si-a ridicat privirea din revista pe care o citea. Ma priveste intrebator si ma pofteste sa iau loc. Inchid usa si remarc ca era destul de calma si poate voi scapa cu un avertisment. Eram convinsa de acest lucru, dar Tsunade... a inceput sa tipe la minte, imediat ce s-a inchis usa.
- Inconsiento! Cum naiba sa te bati in scoala mea? Esti proasta? Cum ai putut face asa ceva? Dintre toate nazbatiile pe care le-ai facut in liceul asta, asta le intrece cu mult! Fetito esti ca si moarta!
M-am cutremurat cu totul, iar lady Tsunade s-a ridicat de pe scaun si a venit in dreptul meu unde , speriata ca imi va da vreo palma, am strans din ochi. Surprinsa ca nu simt nici un fel de contact, deschis ochii si observ ca mi-a pus mana pe cap, privindu-ma enervata.
- Imi...imi pare rau, doamna directoare! Spun cu teama in glas ca poate se razgandeste si imi intoarce capul pe dos.
Dintre toti profii din scoala aceasta, cel mai mult ma temeam de Tsunade sensei din cauza ca are un temperament impulsiv. Desi nu era batrana si avea doar 32 de ani, noi ii spuneam obaa-chan ca sa o enervam. Imi placea sa stau cu ea in zilele libere, asta implica mersul la cumparaturi si „invatatul” in parc. Chiar daca era directoare se purta frumos cu noi atunci cand nu faceam prostii. Intr-un fel ma bucuram de viata mea.... Dar acum nu mai era forma de prietenie si dragalasenia din urma cu cateva zile.
- Stii ca nu poti scapa nepedepsita, nu? ma intreba femeia, si se aseaza la loc pe fotoliul sau din piele.
- Dar macar asculta ce am de spus! incerc eu sa ma apar , dar Tsunade ma intrerupe.
- Imi pare rau, dar nu se poate. Esti pedepsita, Sakura Haruno! In urmatoarele patru duminici vei sta in detentie alaturi de alti colegi de breasla, iar in timpul liber, mai precis dupa ore vei sta in scoala si vei avea grija ca totul sa fie luna.

*********

- Nuuu!!! tipa Naruto ca un disperat si incepe sa planga fals.
Impreuna cu Naruto, Izumi , Hidan si Hinata, ne aflam in vila noastra si ascultam toate insultele fratelui meu. Nu a reactionat prea bine cand i-am dat vestea ca sunt in detentie alaturi de alti delicventi ( asa cum m-a numit profu` Madara cand Tsunade obaa-chan l-a trimis dupa prajiturele). Izumi a incercat sa imi ridice moralul, iar Hidan ma tot stresa cu planul nostru din urma cu cateva ore. Chiar daca eram deprimata, nu puteam uita de ratatul ala de Deidara. Am auzit de la Hidan ca intr-o pauza, Deidara , Len si Zetsu radea pe seama mea si raspundeau zvonuri total neadevarate tuturor. Atunci, chiar vroiam sa il ucid, dar Naruto m-a tras deoparte si m-a oprit din planurile mele sinucigase.
- Saku, trebuie sa rezolvam problema, chiar daca ai si tu probleme acum!
- Pai, ne tinem de plan! spun incercand sa zambesc. Tu cheama-l pe Sasuke, iar eu ma ocup de Izumi .
- Ok, ne vedem in parc atunci.
Naruto a plecat inainte cu Hidan pe motivul ca se duce pana la magazin , iar eu si prietena ma am ramas singure. Operatiunea : „Fa-o pe Izumi sa isi ierta fratele” este in desfasurare. Acum, ar fi momentul potrivit sa va lamuresc si pe voi in legatura cu planul me maret. Ideea este ca Naruto si Hidan sa incerce sa o violeze pe biata Izumi, ca un „fals viol”, iar Sasuke sa fie chemat in parc de catre fratele meu si sa vina acolo intr-un suflet pentru a vedea ce vrea Naruto. In felul asta, Sasuke, va vedea ca sor`sa este in pericol si asa o va salva de la un destin tragic, iar cei doi se vor impaca. Un plan magnific! Si nu sunt narcisista sau prea modesta, doar ca asta e adevarul.
Mai pierdem vremea pentru cateva minute, dupa care primesc semnalul lui Naruto.
- Izumi, hai sa mergem in parc!
Bruneta ma priveste suspicioasa si ma intreaba de ce, iar eu ii dau un raspuns foarte complex: „sunt rate”. Izumi izbucneste intr-un tipat de bucurie si ma trage afara imediat. Incerc sa ma incalt in acest timp in care bruneta ma trage dupa ea ca un catel. Aceasta izbucnire a lui izumi se datoreaza dragostei nmeraginite pentru acele creaturi cu aripi. Desi nu sunt fana a ratelor, ci a iepurilor, a fost un motiv destul de bun pentru a o scoate pe Izumi din casa si a o duce la locul stabilit. Am ajuns in scurt timp in parc, iar lacul in care se aflau presupusele „rate” era gol.
- Unde sunt? spune aceasta bosumflata intorcandu-se cu spatele la mine si cercetand locul.
- Temari a spus foarte clar ca erau rate aici, incerc sa gasesc o scuza credibila.
- Hmp, inseamna ca a mintit! constata Izumi cu dezamagire.
Cand sa plecam Izumi este atacata de astia doi, care acum erau deghizati, iar eu incep sa dramatizez peacolo in timp ce bruneta tipa de mama focului. Pare ea puternica, dar defapt nu este. Poate ca eu sunt inconjurata de tipe puternice, dar asta este doar o fatada. Nici una din prietenele mele nu s-ar putea pune cu un baiat, chiar si daca este vorba de un baiat din clasa. Sunt total lipsite de aparare, dar nu pot spune asta si despre mine. In timp ce astia o bruscau pe saraca fata, eu ma uitam dupa Sasuke, care nu venea de nici un fel. Unde mama naibii e handicapatul ala? Izumi plangea de mama focului, iar eu mi-am indreptat privirea spre netotii aia doi car au reusit sa o faca sa planga. Din pacate am realizat ceva cand si-au dat glugile jos: nu erau Naruto si Hidan! Am inceput sa ma panichez si sa realizez prostia pe care am facut-o. Am lasat-o pe Izumi sa fie maltrata de jigodiile alea! Atunci, daca Naruto si Hidan nu sunt aici, unde naiba sunt?
Am incercat sa ii atac pe tipii aia doi, dar unul m-a lovit direct in fata si am cazut jos. Fuck! Il distrug pe jegosul care mi-a facut asta! Am vrut sa il bat pana ma implora sa termin, dar celalalt m-a imobilizat de la spate.
- Uh, Deidara a zis ca esti ceva mai puternica , dar se pare ca esti la fel ca amica ta.
Cand aud numele acelui jerk, ca altfel nu il pot numi, m-am enervat si mai tare , astfel incat i-am dat una in moaca tipului care m-a imobilizat. Nefericit ca l-am atacat, a vrut sa ma loveasca si eram gata sa acceptam lovitura dar cineva i-a barat-o. Deschid ochii si raman uimita.
- Sasuke! exclam uimita, iar el aproape ca ii rupe mana tipului aluia.
De nu stiu unde isi fac aparitia Naruto impreuna cu Hidan, care il lovesc pe celalat tip. Raman uimita de prezenta lor si incerc sa ii intreb ceva , dar Sasuke imi taie replica:
- Doamne , dar te-ai inmuiat rau de tot! Daca si o jigodie ca asta te poate lovi, asta inseamana ca eu te-as fi facut una cu pamantul.
Ma enervez automat la replica lui si incep sa il injur:
- Cui zici tu ca s-a inmuiat, baka? urlu l-a acel imbecil care se crede mult peste toti.
- Tie! Spune nepasator. Oricum, ne certam mai tarziu! Acum vreau sa ii fac pe acesti idioti sa plateasca! Adauga zambind.
In scurt timp ambii tipi erau pe jos, cu cate un membru rupt. Nu va ganditi la prostii. Aveau doar o mana, sau poate ambele rupte. Sasuke zambeste triumfator si se duce repede la Izumi, iar Naruto si Hidan vin la mine.
- Dobitocilor! urlu eu la ambii baieti. Unde naiba ati umblat?
- Um.. pai vezi tu, incerca Hida sa se explice.
- Am fost sa cumparam acadele, vezi? Spune Naruto zambitor intinzandu-mi o acadea.
Ma uit la el cu o privire ucigatoare si ii dau peste mana, continuad sa il injur si sa il fac in toate felurile ca nu a venit mai devreme si m-a lasat prada jigodiilor alora.

******

Imediat dupa acest incident, cei doi frati s-au impacat dupa o partida de plans ( Izumi nu s-a putut abtine la momentele astea absolut induiosatoare), iar Sasuke ma avea putin si cred ca plangea si el, asa ca i-am intins o cutie de servetele. M-a privit urat si a inceput sa faca misto de starea in care ma aflam. Asa a tinut pana Naruto si Hidan ne-au despartit.
Acum totul era bine si ne aflam in casa Uchiha, alaturi de Sasuke si Izumi. Lui Naruto ii era urat sa doarma singur asa ca am decis sa dormim la cei doi frati. Totul era frumos si fericit pana ce Sasuke a inceput sa se certe din nou cu mine si asa am tinut-o pana dimineata pe la trei, in cele din urma culcandu-ne cand Izumi a inceput sa tipe , pardon urle, la noi.

Modificat de Shizue (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
anitza
Greieraş

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 247
astept nextul mai repede ca e prea tare

Modificat de anitza (acum 12 ani)


_______________________________________
Sunt un copil intr`o lume cu probleme....jocul tau , regulile mele

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta

Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!


pus acum 12 ani
   
xxIrinutzaxx
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1229
Deki este suuper tare
Adooor ficul asta
Astept cu nerabdare Nextul!


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
ii dau lui Naruto tot o acadea peste cap  
bine ca au aparut la timp ca altfel...
si ma enerveaza idiotul ala de Deidara oare o sa se mai razbune intr-un fel pe Sakura?la ce bataie i-a dat
adu repede nextul plzzzzzzzz


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
vampire_angel_girl
Bufniță Flămândă

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 398
sooper,astept nextuul XD
pune repede daca poti
ca acuma o inceput scoala XD
            DX DX


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
anitza
Greieraş

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 247
nu mai puneti netul ?!

_______________________________________
Sunt un copil intr`o lume cu probleme....jocul tau , regulile mele

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta

Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!


pus acum 12 ani
   
vampire_angel_girl
Bufniță Flămândă

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 398
aah...da char,nu mai puneti nextul?

_______________________________________


pus acum 12 ani
   
Shizue
Membru

Din: Lost Wonderland
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 45
Dupa o lunga absenta i`m back xD.... Imi pare rau ca nu am mai postat la fic dar nu prea m-am incumetat sa o fac..Am avut un fel de pauza..dar am revenit...Sper sa va placa noul capitol! nu e prea reusit...dar am incercat sa fac in asa fel incat sa iasa ceva relativ bun.



Capitolul 5. Confruntarea dintre fost si viitor





Ca deobicei o zi splendida de toamna ni se arata in fata ochilor. Eram foarte somnoroasa din cauza ca seara trecuta abia daca am pus geana pe geana. Sasuke si inteligentul de Naruto s-au miorlait cam toata noaptea. Trebuia cumva sa mentionez ca ‘’miorlaind’’ ei defapt cantau? O, nu! Ar fi o jignire si pentru cel mai mare afon din lume. Dupa cum ziceam, eram foarte obosita, tocmai de aceea am cazut si pe scari, la penultimele trepte, lovindu-ma de ceva tare. Spre surprinderea mea, acel ceva era Sasuke care se freca insistent la ochi. M-am ridicat automat si i-am marait un ‘’neata’’ plictisit.
- Mda, ar fi trebuit sa imi dai un altfel de ‘’neata’’ dupa ce te-am ieri, dar ma multumesc si cu plecarea ta din casa mea, imi spune morocanos privindu-ma insistent si nu imi dau seama de ce.
Cand am vrut sa comentez si sa ii adresez cateva injurii, m-am uitat in jos si mi-am dat seama ca eram in camasa cea sexy a lui Izumi. Ah, deci de asta se uita domnul Uchiha! Adica sa recunoastem, arat bine.
- Dragul meu Sasuke, in primul rand, nu este casa ta, este casa parintilor tai si a lui Izumi, iar ei ma primesc cu cea mai mare placere. In al doilea rand nu am cerut eu sa fiu salvata, si in al treilea rand, nu te mai uita asa la mine. Stiu ca arat bine si sunt extrem de buna, dar m-as simti mai bine daca nu te-ai mai holba.
Sasuke incepe sa rada si se apropie de mine, astfel incat am ajuns lipita de peretele ce duce spre living. M-a privit timp de cateva secunde in ochi si am simtit cum mana lui coboara in jos pe coapsa mea. Ca o mare diva ce sunt, l-am privit sfidator, ca si cum i-as transmite : ,,nu`s de nasul tau.’’ Dar sa fim seriosi! Eu sunt cea mai potrivit pentru el, pacat ca el pentru mine nu. I-am inlaturat mana si am vrut sa ii dau o palma, dar mana lui m-a oprit la timp. Am schitat un zambet nemultumit si l-am lasat in pace atunci cand am auzit glasul lui Izumi, care cobora alene pe scari.
- Neata Bro! spune aceasta sarutandu-si fratele pe obraz.
- Neata si tie sis! Dar te vad tare bine dispusa! Remarca Sasuke pentru prima data in viata lui.
- Bineinteles! Azi avem zi libera de la scoala plus ca eu si Saku mergem la shoping!
- Stai stai stai, se aude glasul lui Sasuke destul de nemultumit. Cum adica aveti zi libera?
- Din cauza ca Kakashi sensei are nu stiu ce intalnire cu nu stiu ce director de nu stiu unde, il lamuresc pe desteptul de Sasuke cu privire extrem de perversa in momentul de fata.
Nu a mai zis nimic si s-a carat sus, nu inainte sa imi arunce una din privirile sale provocatoare si sa-mi faca cu ochiul. Il privesc cu nonsalanta si o iau pe Izumi de brat ducand-o in bucatarie.
- Saku… am vazut eu cumva ca Sasuke se uita la tine ca la cuceririle lui?
- Nici vorba, ii dau replica scurt , dar Izumi nu ma crede.
Nu am mai continuat pe acest subiect care sincer mie imi face greata, ci ne-am concentrate pe probleme mai grave si adica: ce ne vom cumpara? Izumi a vazut acum cateva zile o rochita criminala si ma tot batea la cap cu ea, tocmai de aceea aveam sa i-o cumpar sis a i-o fac cadou. Ei da! Fac asta din cauza ca peste cateva zile este aniversarea prieteniei noastre. Facem 14 ani de stat impreuna, chiar daca l-a varsta de 2 ani de cand ne stim, stateam in fund si ma taram in patru labe.
Am pregatit micul dejun, iar baietii au coborat repede . Naruto era somnoros la maxim, iar Sasuke inca se uita cu privirea aia la mine. Ok, amorezule, daca vrei sa ne tragem ‘’ocheade’’ prea bine. Fratele meu s-a asezat la masa, la fel si Izumi, doar eu si dusmanul cu privire insistenta mai stateam in picioare. Am vrut sa iau sucul de portocale de pe blat, dar Sasuke se pune in fata mea astfel incat imi blocheaza drumul spre suc. Din ‘’greseala’’, dau cu mana peste sucul ce se afla pe partea mea si ii murdaresc tricoul.
- Scuze, Sasu! Ce neindemanatica sunt! Spun dulce cu o falsa parere de rau.
- Tu!! Incepe sa se crizeze si sa ma injure.
Mai avea putin si sarea la gatul meu daca nu interveneau fratii nostrii. Zambesc multumita de ce am facut si plec din bucatarie anuntand-o pe Izumi ca trebuie sa ne grabim. Ies din casa si observ ca Hidan deja era prezent. Cum sa nu fie? Doar e Izumi. Dupa o gramada de salutari, urc in masina si o asteptam impreuna pe domnisoara Uchiha, care intarzie sa apara. In cele din urma, dupa muulte minute de asteptat apare si printesa alaturi de cei doi. Observ ca Sasuke si-a schimbat tricoul cel negru patat intr-unul alb care ii punea in valoare patraele alea asa…. Sakura, femeie!! Trezirea! Cum poti visa la dusman? Dar trebuie sa recunosc ca e asa bun!! Mi-a aruncat una din privirile alea dusmanoase ( numai erau provocatoare) si se urca in masina sa prea iubita cu Naruto. Fratimiu imi face semn cu mana si pornesc imediat din loc, deoarece erau in intarziere. Izumi cand ma vede, incepe sa rada si sa spuna ca i-am facut-o. Aceasta intra in masina si se aseaza pe locul din dreapta lui Hidan si pornim la cumparaturi! Am ajuns in scurt timp in centru, unde se afla cel mai mare mall din Tokyo si raiul fetelor de varsta noastra. Coboram entuziaste din masina, iar Hidan ne urmeaza. Stiu ca nu este visul lui sa urmeze doua fete nebune dependente de cumparaturi in singura lui zi libera din timpul saptamanii, dar dragostea cere sacrificii. Si nu e vorba de mine! E vorba de scumpa mea Izumi. Hidan e amorezat maxim, iar prietena mea nu isi da seama de asta. Las’ ca am eu grija si de asta.
Imediat ce am intrat am fost invaluite de o bucurie extrema, cand am vazut… reduceri!!! Am inceput sa umblam prin toate magazinele, am probat toate hainele de la magazinul nostru preferat si aproape m-am inecat de ras cand Hidan a intrat peste izumi la proba si si-a luat patru palme. Asa am tinut-o vreo doua ore, pana am cazut epuizate pe canapelele de piele din cafeneaua Antique.
- Voi fetelor, sunteti nebune! concluziona Hidan fiind invaluit de vreo douzeci de plase.
- Ah, scumpule, spun plina de veselie, tu te-ai oferit sa ne plimbi cu masina si sa ai grija de noi.
- Nu stiam ca sunteti asa malefice cand vine vorba de cumparaturi! adauga bietul baiat inlaturand mormanul de plase ce il inconjurau.
- Ce vrei sa zici prin malefice? Intervine Izumi nemultumita. Nu am facut nimic!
- Cum adica nu? Intreaba Hidan si incepe sa rememoreze ce s-a intamplat in magazin. Ai vazut blugii aia si aproape te-ai batut cu femeia aia ca sa ii iei.
- Nu-i adevarat! adauga nemultumita bruneta. I-am vazut prima si era logic ca  eu sa ii iau. Aia doar tragea de ei ca o proasta. Daca ii rupea ii rupeam eu gatul.
Si asa am depanat amintiri legate de cat de fanatice suntem la shoping. Ne-am baut cafeua linistiti, stand comod pe canapeaua mirifica a lui Ren ( proprietarul, care ne este si prieten) pana cand am vazut intrand in cafenea un idiot. Izumi cand l-a vazut aproape ca s-a inecat si a devenit subit foarte trista. Cunosteam prea bine motivul supararii sale, dar nu aveam de gand sa fac o scena intr-un loc in care ii cunosc pe majoritatea clientilor . Am incercat sa il distrag atentia lui Hidan, dar atunci cand l-a remarcat i-au venit nervii si s-ar ridicat automat. M-am ridicat deasemena si am vrut sa il opresc dar m-a inlaturat si s-a dus la masa prostului. Avea sa fie cel mai mare scandal al acestui an! Il stiu foarte bine pe Hidan si cand vine vorba de Izumi e in stare sa faca crima de om. La vederea lui , Deidara incepe cu glumele expirate si deplasate, iar Hidan enervat da cu pumnul in masa.
- Ce ai patit, Hidan? Nu iti mai prieste compania fraierelor deacolo? Sau ce? Daca vrei am un loc in gasca, dar trebuie sa promiti ca nu te mai dai la fosta mea.
Asta a fost picatura care a umplut paharul. Daca pe mine m-a enervat replica care ma aflu la distanta, dar cred ca pe Hidan la suprasolicitat pe cerebel, direct la nervi. Atata ia fost lui Deidara, ca Hidan a si sarit la bataie. Toata lumea s-a ridicat, inclusive noi si am inncercat sa ii despartim, dar fara success. Hidan era foarte pornit pentru a-I sparge fata idiotului aluia, asa ca nu il mai putea opri nimic. S-a ferit acel jerk de cateva ori, dar pana la urma adoratul nostru prieten al pus la pamant. Arata destul de rau…
Ren, proprietarul a venit indata si a inceput san e certe. Eu nu l-am luat in seama cu atat mai putin ‘’tovarasii’’ mei de drum. Dupa o ultima privire catre Deidara am vrut sa plecam, nu inainte ca Hidan sa ii spuna:
- De azi inainte, daca iti mai arati fata infecta ti-o sparg pentru a doua oara. N-ai nici un drept sa o jignesti pe Sakura si cu atat mai putin pe Izumi, asa ca vezi ce faci, jigodie ordinara.
Acesta replica m-a facut sa rad, la fel si pe Izumi. Am parasit cafeneaua in stil mare si am pornit spre casa cu miile de pungi dupa noi. Prietena mea radia de fericire, Hidan era impacat cu sine ca a putut sa o ajute , iar eu eram mai mult decat incantata ca ala si-a luat-o peste bot rau de tot. Sper ca deacum inainte, scumpa mea Izu sa aiba parte de un baiat bun, asa cum ar fi trebuit sa fie de prima data. Si nu ma voi lasa pana Hidan nu va fi al ei, doar al ei. Pana la urma merita. Ea intotdeauna va merita.

Modificat de Shizue (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Oooo ce ma bucur ca si-a luat peste botic blondu'
Iar Sasuke ar trebui sa se lase de prostioare


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
anitza
Greieraş

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 247
Aleluie ai venit in sfarsit cu nextu...bravo hidan ia dat blondului...bun si acum cat trebuie sa astept continuarea

_______________________________________
Sunt un copil intr`o lume cu probleme....jocul tau , regulile mele

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta

Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!


pus acum 12 ani
   
Psychňpath
Bufniță Flămândă

Din: $$$
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 482
Ce fain a fost capitolul acesta :X
Nu ca celelalte nu ar fi !
Deabia astept nextu si speram sa il pui cat mai repede posibil !
Bafta la scris ! :**


_______________________________________
Nu  ♥

#moneyovereverything

pus acum 12 ani
   
Shizue
Membru

Din: Lost Wonderland
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 45
Capitolul 6.Cine spune ca nu exista dragoste la prima vedere?



Mda... As fi vrut sa spun ca astazi va fi o zi super, dar nu..Trebuie sa admit ca nu va fi. Ieri chiar m-am distrat la cumparaturi cu scumpii mei prieteni si m-am bucurat din plin de ziua mea libera, dar azi nu va fi la fel. Din ce cauza? Din cauza acelui idiot de Deidara am fost pedespsita de granny Tsunade! Of.. de ce eu? De ce nu pot fi fercita asa cum merit?
Trista, fara pic de zambet, cu o durere insuportabila de cap, masele, picioare etc... M-am ridicat din pat. Era atat de cald in culcusul meu incat mi-a fost extrem de greu sa ma ridic. Mi-am tarat picioarele pana la baie pentru a face un dus relaxant, dar din neatentie m-am impiedecat ( pentru a nu stiu cata oara pe saptamana asta) si am nimerit cu capul de gresie. Shit! Am inceput sa urlu, ceva total caracteristic mie si mi-am masat locul lovit. M-am smiorcait inca putin si am terminat cu prostiile. Mi-am facut dusul rapid si am iesit din baie mai bine dispusa. Nu din cauza ca am dat cu capul de gresie, care apropo e rece, dar dusul m-a infierbantat si pot spune ca mi-a dat un nou scop pe ziua de azi. Mie greu sa spun chiar si in mintea mea, dar m-am saturat sa fiu singura! Ok, am multi prieteni, ies des din casa, ma distrez foarte mult, dar pe plan sentimental sunt varza! Dada, chiar sunt! N-o sa va vina sa credeti, dar sunt extrem de dificila cand vine vorba de cuceriri! Poate... azi voi avea o situatie oportuna sa cunosc... nu stiu iubirea. Am un feeling ciudat, tocmai de aceea spun asta.. si cine cine, poate iese ceva.
Am incetat sa ma mai gandesc la viitoarea mea iubire :still dreaming: si m-am imbracat rapid, intr-o rochita animal print fara maneci, nu lunga, dar nici prea scurta, ca dupa comenta profu' Madara si m-am incaltat cu o pereche de cizme fara toc, trecute de genunchi. M-am machiat rapid, cu putin rimel, dermatograf si luciu de buze, mi-am luat geanta si am indesat o carte, cheile si telefonul si am iesit pe usa. Am coborat scarile cu incetinitorul, deoarece inca eram obosita dupa shoppingul de ieri si l-am observat pe Naru in living, tolanit pe canapea. M-am apropiat tiptil, facand abstractie de faptul ca slava domnului nu aveam tocuri si i-am tras o sperietura de zile mari. Bietul meu frate a cazut pe parchet si a inceput sa tipe.
- Aoleo, fratioare, sunt eu! spun cu o voce nevinovata, iar Naruto ma priveste furios.
- Dormeam asa bine, Sakuraa! incepe sa se miorlaie. Ba chiar intentionam sa visezi fete in bikini, dar  mi-ai distrus sansele!
- Oh, my bad! spun absolut vinovata cu o fata de catelus plouat.
- Hai ca te iert, adauga fratiorul meu si incepe sa rada.
- Stiam! spun fericita si incep si eu la randul meu sa rad.
Dupa cateva rasete si alte vorbe, Naruto si-a dat seama ca eram imbracata de oras asa ca ma intreaba:
- Incotro?
Uf, se pare ca el uitase! Am inceput sa ii aduc aminte de pedeapsa mea, cum ca trebuie sa merg in weekenduri la detentie, iar Naru incepe sa rada. Nu era amuzant!
- Fratioare, din pacate e tarziu! Asa ca trebuie sa plec. Ma asteapta profu Madara la inchisoare! spun suparata.
- Bine, scumpete! Apropo, ca sa vezi ce frate bun sunt, vin sa te iau si mergem direct la party.
- Ce party? spun total nedumerita.
- Cum adica ce party? incepe Naruto sa tipe. Party-ul organizat de Izumi in cinstea prieteniei voastre!
Of, am uitat cu desavarsire! Azi se implineau nu stiu cati ani de cand o stiu pe Izumi! Daca m-as fi dat de gol in fata ei ca nu stiu ce e azi, cu siguranta s-ar fi suparat pe mine.
- A da, stiam! Doar ca acum am pe cap detentia asta idioata si m-am gandit doar la ce imi va face profu Madara...
- Te inteleg surioara, stai calma!
- Of, bine, Naruto, uite cat e ceasul! remarc absolut terifiata ca aveam sa intarzii. Trebuie sa plec!
L-am pupat pe Naruto pe obraz si mi-am luat la revedere, iesind in fuga. Masina mea tot nu era venita asa ca a trebuit sa alerg tot drumul pana la scoala. Era o zi destul de ploioasa.. deloc frumoasa, iar eu ma duceam la scoala. Great! I`m so lucky! Imi spun ironica in minte, cand ajung in fata puscariei. Portarul m-a salutat imediat ce am intrat, dar nu l-am bagat in seama, ci doar mi-am continuat drumul. Imi era putin frica...adica nu am mai fost niciodata in detentie! Si cand zic ca niciodata, ma refer ca never! Poate aveam sa ma plictisesc de moarte sau sa ma enervez maxim nici eu nu stiu. Dar din ce am inteles de la Hidan, care a mancat multa detentie la viata lui, Madara le face tuturor viata un iad. Sa speram ca mie nu. Am ajuns in fata usii si am intrat fara sa bat sau sa imi anunt venirea. Se pare ca proful Madara nu era, dar erau ''puscariasii''. M-am uitat la fiecare si nu am vazut vreo fata cunoscuta, inafara de Mel, adepta lui Karin si Len, bunul prieten a lui Deidara. Minunat! Chiar cand credeam ca viata nu poate fi mai nasoala de atat, am auzit o voce cunoscuta. M-am intors si l-am vazut pe.. Pain! Baiatul asta era in clasa cu Naruto si Sasuke si pot admite ca erau prieteni destui de buni. Si.. ce pot spune, e destul de sexi baiatul! L-am salutat si acesta mi-a aratat un loc intr-o banca. M-am asezat, iar el s-a pus pe banca. Am incneput sa vorbim, dar s-a bagat repede fraierul de Len in seama.
- Oh, dar cum ce face? intreaba ironic. Tsunade nu si-ar trimite nicioadata preferata in detentie.
- Auzi, nu mai consuma aer de pomana ca oricum nu te bag in seama, zic ironica.
A inceput sa zambeasca ca fraierul si s-a apropiat de banca noastra.
- Ia vezi ! Hidan nu e aici sa te apere!
Remarca asta m-a facut sa izbucnesc de nervi. As fi vrut sa ii tai capul de papusel si sa i-l bag intr-un tomberon, dar etica mea perfecta nu imi permitea.
- Nu e Hidan, dar sunt eu, sare Pain in apararea mea.
Ok, asta a fost asa duuulce! Nu as fi crezut ca scumpul de el imi va lua apararea in fata ratatului astuia. Chiar cand Len dorea sa comenteze pentru a doua oara ( si sa-si ia un pumn), a intrat proful Madara nervos. S-a asezat la catedra si a inceput sa vorbeasca despre ce aveam sa facem timp de trei ore.
- Spre binele vostru, va recomand sa executati! Sunt destul de prost dispus si nu doresc sa va las aici toata zua. Si nu e din cauza ca mi-e mila de voi, dar nu vreau sa stau toata ziua cu niste delicventi.
Ii arunc o privire in sila si continui sa visez la Pain. Il stiu din vedere de ceva vreme, dar niciodata nu m-am uitat la el asa profund ca acum. Cum am putut fi asa oarba incat sa nu observ ce smexi si frumos e! Eram prinsa in aceasta visare continua si nu am auzit cand Madara imi striga numele. Doar cand am simtit ceva tare am revenit pe Terra.
- Ce-i? spun exasperata de faptul ca nu pot medita linistita.
- Haruno, am zis sa te trezesti dracu! imi raspunde artagos cel mai detestat prof din lume.
- Aha... ingan pe un tun dispretuitor.
- Si deci.. continua Madara dupa o pauza de cateva minute, cum se face ca Tsunade v-a dat detentie?
- In cazu' meu e vina dumneavoastra! se aude vocea dulce a lui Pain.
- E vina ta ca chiulesti cu delicventul de Uchiha ! Nu pot sa cred ca mi-au corupt elevul perfect! incepe sa se planga profu.
Se pare ca Pain era preferatul lui Madara dintr-un anumit motiv. Nu-mi vine sa cred ca acest prof sinistru are un preferat! Absolut straniu. Dar asta inseamna ca scumpicul stie sa se faca placut... deasta pot sa-ti dat seama cu ochiul liber.
Si asa a continuat Madara cu plansul timp de trei ore. Devenea exasperant dar nu puteam comenta. Asta ar fi inseamnat inca 2 weekenduri deci mai bine imi tineam gura ca nu imi dauna. Dupa ce a terminat si cu ultima clipa de exasperare, am parasit sala cosmarului impreuna cu Pain. Pe parcursul celor trei ore am putut discutat mai mult cu el si chiar parea de treaba. Acum depinde daca era cu adevarat asa si nu era doar o fatada.
Am ajuns in fata scolii si am constatat ca Naruto nu a venit sa ma ia. Chiar cand credeam ca era un ghinion foarte mare, Pain s-a oferit sa ma duca.
- Um, sigur!
Si asa... Cred ca m-am topit! Dar nu, asta nu a fost lucrul suprem. Cea mai tare faza a fost cea in care am vazut ca Pain nu avea masina, ci o motocicleta d'aia smechera in valoare de nu stiu cate miliarde de dolari. Da...asta ar putea fi baiatul ideal! Si nu zic asta intr-un mod ciudat, doar ca motocicleta lui smechera avea sa fie punctul de apropiere dintre noi. Se pare ca feelingurile mele se adeveresc. Sunt asa o norocoasa! Si la inceputul zile ziceam ca nu e asa.. Acum cred ca ma contrazic singura.


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Ooo se pare ca cineva se indragosteste aici Ma intreb daca zice ceva Sasuke daca ii vede...

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
anitza
Greieraş

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 247
Mai mai mai..ce fata o sa aiba sasu...oricum astept continuarea

_______________________________________
Sunt un copil intr`o lume cu probleme....jocul tau , regulile mele

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta

Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!


pus acum 12 ani
   
Shizue
Membru

Din: Lost Wonderland
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 45
7. It`s time to party!!!





Uh, deci mai am putin si ma topesc. E ceva necaracteristic mie! Acest sentiment care isi face loc in suflet.. ce poate fi? Nu, nu poate fi iubire! Ce naiba? Il stiu de cateva ore mai bine. Dar e asa draguut! Si nu, nu ma pot abtine.
Il strangeam din ce in ce mai tare, deoarece nebunul mergea cu nu stiu cati km la ora si mie imi era frica. Nu de faptul ca nu era un sofer bun, ci de faptul ca viteza aia asa mare ma facea sa simt adrenalina curgandu-mi prin vene si.... oh, shit! Ce naiba.. mie frica!!
- Uh, stii, ti-as recomanda sa nu ma mai strangi asa tare, abia pot sa respir! spune pe un ton nevinovat, iar eu incep sa rosesc ca o proasta.
- Scuuze! incep sa ma miorlai si sa imi exprim sincerele pareri de rau. Doar ca ... mie frica!
- De ce? ma intreaba acesta intorcandu-si capul spre mine.
- Fii atent la drum! incep sa zbier ca o nebuna.
- Stay chill, beauty!
- Nu-mi spune sa stau calma! Atata timp cat esti asa neatent... Stii? Cele mai multe accidente au loc pe motociclete, adaug facand abstractie de faptul ca mi-a spus ''frumoasa''. Chiar, bine ca mi-am adus aminte, asa draguut!
- Nu-i adevarat!
- Ba da, spun strangandu-l mai tare.
- Ah, ma omori cu zile, remarca acesta facandu-ma sa chicotesc.
Dupa alte certuri, pardon discutii pe aceasta tema, ne aflam deja in fata casei mele. Pein a oprit pe trotuar si am coborat ametita. Desi a fost absolut draguta aproprierea dintre noi doi, motorul asta a lui nu are ce cauta intre noi doi. Pot admite cu sinceritate ca nu am mai mers cu motocicleta si sustin ca nici nu voi mai merge cu ea! Ametita cum eram, m-am impiedecat de propriile picioare si era sa cad, dar Pein m-a prins de mijloc. Fetele noastra se aflau la o departare minuscula si cred ca ma inrosisem toata. Chiar cand sa se produca inevitabilul aud un glas si sarim amandoi ca arsi.
- Hey, Saku, hey Pein ! ma intorc si o observ pe Izumi cu zambetul pana la urechi.
Te omor, Izumi! Moment mai inoportun ca asta n-ai gasit.O salutam amandoi si o intreb pe Izu cei cu fericirea asta.
- Iti zic mai incolo! Oricum, haideti! Ne asteapta un party de zile mari la Grand. Am inchiriat intreag clubul! Cum zice si profu Madara, numai voi mai lipseati delicventilor!
Incepem amandoi sa radem de incearcarea lui Izumi de a-l imita pe profesorul de mate si intr-un final, la insistentele prietenei mele, trebuie sa ne luam la revedere.
- Ne vedem la party! adauga bruneta.
- Scuze, dar nu va pot onora cu prezenta...spune Pein oarecum stanjenit.
- Cum adica?? tipam amandoua deodata.
- Am o mica problema si trebuie sa o rezolv. Nu prea pot da detalii....
- Ok, Pein, da' sa stii ca m-am suparat pe tine, spune Izumi cu o fata de catelus.
- Of, Izumi, fii serioasa, ne vedem alta data cu alta ocazie.
- Dupa cum ziceam esti foarte rau! O lasi si pe Saku fara partener... Cu cine vrei sa faca pereche? Cu fratimiu? intreaba aceasta incepand sa rada.
Acest comentariu m-a facut sa stramb din nas, dar Pein nu a mai zis nimic si s-a urcat pe motor.
- Pein!!! Vorbesc aici! striga aceasta dupa el, dar deja era plecat de mult, nu inainte sa-mi faca un semn discret de ''papa ne mai vedem''. Nesimtitul! exclama dupa ce a plecat.
Am inceput sa radem si am intrat in casa, cu Izumi pe urmele mele. Ne-am dus direct sus si am inceput sa o interoghez ce-i cu fericirea asta asa subita. A inceput sa imi explice ca totul i se datoreaza lui Hidan, care e foarte scump cu ea si se poarta asa bine si blah blah. Miroase a indragositata aici! In sfarsit poate si-a dat si ea seama ce baiat de milioane e Hidan si va uita definitiv de acel jerk de Deidara. Sa speram...
- Da care-i faza cu tine si Pein? intreaba aceasta facandu-mi cu ochiul.
- Nimic!!! spun pe un ton nevinovat. Ti se pare tie ca ar fi ceva?
- Um, dupe felul in care va priveati si tot tacamul, eu zic ca...
- Si cu ce ne imbracam? ii tai replica ridicandu-ma din pat si uitandu-ma prin dulapul meu.
- Tu si el aveti obiceiul de a nu ma asculta!
Nu am mai bagat-o pe Izumi in seama si am inceput sa arunc haine in toate partile. Oare cu ce sa ma imbrac? Bruneta nervoasa de faptul ca nu o ascultam s-a ridicat, a venit spre mine si aproape ca m-a darmat jos cand a sarit pe mine.
- Nebuno!! Da-te jos de pe mine!
Am reusit sa o dau de pe mine, dar din pacate am cazut amandoua pe podea. Am inceput sa ne batem, in jocul nostru copilaresc si ne-am rotit, invartit, tolanit etc pana am obosit.
- Stii ca intaziem, nu?
- Ce?? incep sa tip ca o nebuna si ma ridic.
Am inceput sa ma agit, dar scumpica mea a venit cu solutia. Mi-a indicat ceva in partea stanga, langa birou, si am vazut, pe un umeras , o rochie scurta, rosie si provocatoare care parca ma striga.
- Nuuu.....
- Ba da!
Am tipat ca nebuna si i-am multumit de o mie de ori prea iubitei mele Izumi. M-am imbracat repede, m-am machiat si mi-am aranjat parul intr-un mod foarte dragut. L-am lasat liber pe spate si l-am ondulat putin, nu prea mult, pentru a avea un aspect cat mai natural. M-am incaltat cu tocurile mele de 12 cm si am admirat frumusetea ce se afla in fata mea. Da, reflexia mea in oglinda! Izumi a chicotit si m-a tarat pe scari ( aproape ca era sa-mi rup tocurile smechere de 12 cm) si am mers la ea, pentru a se schimba. Izumi s-a imbracat cu rochia luata de mine, una bleumarin, scurta, ce avea un model dragut si perfecta pentru ea. Si-a asortat cateva accesorii si a completat tinuta cu o pereche de sandale cu toc cui ( mai inalte ca ale mele). Parul si l-a prins intr-o coc , iar machiajul a fost unul simplu. Innebunite dupa felul in care aratam am inceput sa facem poze si sa ne distram, pana cand mi-am auzit telefonul sunand. Se pare ca era Naruto.
- Sis, miscati-va odata fundurile!
Mi-a inchis inainte sa mai adaug ceva, caci se aude un claxon.
- A venit limuzina!
Oh, nu se poate! Cat de nebuna sa fie.. Pe bune, o limuzina? Am coborat impreuna si am iesit din casa. Se pare ca eram asteptate de o limuzina alba. It`s can`t be true!
- Haide scumpi!
Am intrat si am fost intampinate de Naruto si Sasuke imbracati la patru ace. La vederea mea, brunetul aproape ca s-a inecat cu sampania pe care o bea.
- Usor, Sasuke! O data in viata te imbeti si tu ca omul! In restul vietii, faci si tu ca animalul.
Comentariul meu rautacios, le-a starnit rasul fratilor nostri, mai putin lui the last uchiha. Asa, am ras pe tot parcursul drumului si am facut misto de Sasuke. Ceva total obisnuit. Cand am ajuns in fata Grand Hotel, peisajul deobicei obisnuit, acum era plin de lume care zumzaie si se distreaza la maxim. Am coborat ca niste vip-uri din limo si am intrat intr-un si mai mare fel.
- Izumi, unde e covorul rosu? intreaba Naruto incepand sa rada.
- Te asteapta pe tine pe partea din dos a hotelului.
Am inceput sa radem ca nebunii si ne-am indreptat spre club. Se pare ca toata lumea a ajuns. Muzica rasuna din toti manunchii si toti se distrau. I-am putut observa pe Shika si Temari care vorbeau despre cine stie ce, Ino si Sai faceau un making out de toate zilele, Gaara si Mitsuki rupeau ringul, Hidan statea de vorba cu Hinata, iar Neji si Tenten , ei bine aveau nevoie de o camera. Ne-am salutat toti si ca orice nebuni, am inceput sa dansam, sa bem ,  sa ne distram...mai pe scurt, sa sarbatorim prieteniile noastra. Acum, stau si ma gandesc, ce m-as fi facut eu fara prietenii mei? Sincer nu stiu....
Am fost condusa de muzica si de sticla de vodka cam toata noaptea. Pe la vreo trei dimineata eram rupta si nu mai stiam ce se intampla cu mine. Imi amintesc doar faptul ca m-am luat la intrecere cu Sasuke pe motivul ''care e mai beat''.
Si asa a fost o seara minunata! Multa distractie si bautura!
Sper doar ca maine voi mai simti ceva si nu voi mai fi intr-o asa stare euforica.


pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Ce frumos este ficul! Acum am o nelamurire.... va fi SakuPein sau SasuSaku? Chiar sunt curioasa si abia astept nexul, ficul este G-E-N-I-A-L!!!

pus acum 12 ani
   
anitza
Greieraş

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 247
Super...dar cu sine ramane Saku cu Pain sau Sasu ??? astept continuarea sa aflu

_______________________________________
Sunt un copil intr`o lume cu probleme....jocul tau , regulile mele

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta

Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Se pare ca au petrecut foarte bine fetele noastre

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
Shizue
Membru

Din: Lost Wonderland
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 45
Ca sa va lamuresc dragele mele, va fi fara indoiala SasuSaku ^^ Nici vorba de alt cuplu... asa mi-am pus in cap , asa ca ramane cum am stabilit. Din pacate.. nu am nicio continuare nu am avut timp sa scriu datorita unor probleme (pff.. scoala.. chiar si in weekend ma bantuie T_T )...Dar, caci exista si un dar, voi aduce maine continuare ^^ sau cel putin voi incerca.
Inca odata, imi cer scuze de faptul ca nu o pot posta in seara aceasta.


pus acum 12 ani
   
Shizue
Membru

Din: Lost Wonderland
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 45
Capitolul 8. Excursia de la finalul semestrului





Weekend-ul a trecut rapid si datorita celor intamplate sambata, ziua urmatoare am stat cu fata in apa rece si am luat o gramada de pastile de cap. Concursul ''cine bea mai mult'', nu a fost insipirat, iar acest lucru este dovedit atat de mine cat si de Sasuke, care saracul a stat toata ziua cu fataul in perna. Izumi a fost cea mia castigata, ca nu a baut nimic.
Si astfel, odata cu terminarea weekendului venea luni, si anume prima zi din saptamana si deasemenea prima zi de scoala din saptamana. Eram destulde mohorata, deoarece nu aveam chef de scoala, cu atat mai putin de profu Madara care avea sa manance acel cuvant pe care nu il voi spune deoarece ma amendeaza CNA-ul. Din pacate, Naruto m-a silit sa ma scol din pat cu urletele lui tipice de luni dimineata. Am coborat jos dupa ce mi-am facut toaleta si m-am imbracat, la fel de prost dispusa, incat era sa pic pe scari. Jos, blondul de fratimiu canta ceva, ceva vesel de precizat dar am zis sa nu ii dau atentie. Am mancat ceva in fuga, mai precis un mar, care stiu ca nu tine de foame dar nu am nevoie de altceva, si l-am luat pe Naruto de o aripa iesind.
- Auzi , sis?
- Din 93' aud, spun ironica iar fratele meu continua.
- Ma gandeam sa organizam o excursie la final de semestru, iar excursia sa fie cu XI C si XII A. Ce zici?
Din partea lui Naruto suna a plan genial! O excursie ca de final de semestru ar fi fost perfecta pentru a ne relaxa! Am inceput sa vorbim despre excursia noastra minunata, in timp ce ii asteptam pe Izumi si domnul Uchiha. Acestia si-au facut aparitia intr-un tarziu, unul mai somnoros ca celalalt, salutandu-ne. Ne-am urcat in masina domnului Uchiha si am inceput sa vorbim despre ideea lui Naruto. Ambii frati au fost de acord asa ca a ramas stabilit. Vom vorbi cu ambele clase despre excursie!
Am ajuns in scurt timp la scoala si ca deobicei, am fost asaltate de....prietenii nostri? Ma mir ca nu sunt fanele celor doi sex-simbol de aici. Ne-au salutat cu totii, iar noi, nerabdatori le-am spus despre excursie. Toti au fost de acord si am stabilit sa vorbim si cu vreun prof ca sa nu fim de capul nostru. Ne-am dus fiecare la clasa noastra si se pare ca urmatoarea ora aveam matematica cu profu Madara. Urmatorul pas: sa-l convingem pe profu de mate sa vina in excursie. S-a sunat in scurt timp si fiecare s-a asezat in banca lui pentru a-l primi pe prof intr-o liniste ca de cimitir. Cand a sosit, a fost placut surprins, pardon, uimit de faptul ca cea mai galagioasa clasa, dupa a XII a A , statea in  perfecta liniste.
- Ce se intampla aici? spune suspicios Madara. 1 aprilie nu e, ca doar suntem in noiembrie, ziua scolii nici atat, nu am dat teme deci nu aveti pe ce sa va razbunati...Gata, m-am prins! continua acesta cu o fata luminata. Ce-ati mai spart, puslamale ordinare?
- Nimic, domn' profesor, se trezeste Ino sa vorbeasca. Nu s-a intamplat absolut  nimic, dar ne-am gandit sa devenim niste copii buni, care va respecta si... Of, pe cine pacalesc! Vrem sa mergeti cu noi intr-o excursie!
Abordarea directa a lui Ino l-a facut pe prof sa.....zambeasca? A,nu! Recunosc un zambet, iar aia e cu siguranta o strambatura.
- Niciodata! auzim un tipat scurt si observam o intoarcere de spate.
- Va rugm! Nu ne puteti lasa asa! il auzim si pe Shikamaru care o sustinea pe Ino.
- Dada, va rugam! Alt profesor nu ar merge cu noi! se aude si Sai, cu glasul sau convingator.
Asa a tinut jumatate de ora, pana ce proful s-a enervat.
- Bine, plangatori de mila de ce sunteti! Voi veni!
Toti am izbucnit in urale, iar proful a strambat din nas.
- Mai discutam in pauza despre detalii, acum vom continua ora de matematica.
Shit! Credeam ca asa va trece toata ora, dar proful nu e prost chiar daca noi sustinem asta.
Ora a trecut cu greu, chiar si acea jumatate minora, pur si simplu, nu suport mate!


pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
M-I-N-U-N-A-T!!! Ce-mi place ficul tau, imi pare rau ca nu am comentat pana acum! Imi place cum l-ai facut pe Madara! Abia astept urmatorul episod!!!

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Bine ca s-a indurat si Madara de bietii copii,deabea astept sa vad cum o sa fie in excursie

_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
anitza
Greieraş

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 247
ce vacanta o sa aiba cu MAndara..super...astept continuarea

_______________________________________
Sunt un copil intr`o lume cu probleme....jocul tau , regulile mele

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta

Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!


pus acum 12 ani
   
io25
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 21
vroiam sa te intreb daca ai de gand sa faci si alte perechi in afara de sasusaku. poate ii faci lipeala si lui naruto!
super fic si super poveste. astept sa-l vad pe madara dansand sau ceva de genu!(glumesc)
greseli de tastare ai cateva dar nu am de ce sa te critic pt ca si eu fac o groaza.
imi place faptul ca pui fraze amuzante in fiecare capitol si imi place ca mai adaugi fraze in engleza....

am citit o groaza de ficuri si sasusaku, si naruhina,etc. dar ideea asta care te-a lovit este superba. first hate...then, love.
te pup si sper sa aduci nextul!     


pus acum 11 ani
   
io25
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 21
vroiam sa te intreb daca ai de gand sa faci si alte perechi in afara de sasusaku. poate ii faci lipeala si lui naruto!
super fic si super poveste. astept sa-l vad pe madara dansand sau ceva de genu!(glumesc)
greseli de tastare ai cateva dar nu am de ce sa te critic pt ca si eu fac o groaza.
imi place faptul ca pui fraze amuzante in fiecare capitol si imi place ca mai adaugi fraze in engleza....

am citit o groaza de ficuri si sasusaku, si naruhina,etc. dar ideea asta care te-a lovit este superba. first hate...then, love.
te pup si sper sa aduci nextul!     


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la