Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Cezi pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Vaslui
cauta Barbat
27 - 80 ani
Lumea noastră Anime / Sa facem cunostinta / Here I am now... Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
Black Rose
Membru

Din: Respir aer de CONSTANTA, bby!
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 357
Buna!!      Pei, o sa incep cat mai simplu. Prenumele meu este Daniela Andreea, dar mi se poate spune si Dana, Dany, Jelly, Dedy (cele mai uzuale) plus alte porecle tampite care, din fericire, nu sunt prea folosite (mai bine sa nu le stiti). Am aproape 15 ani, zodia Sagetator.Nu spun prea multe despre caracterul meu ca sa va las pe voi sa ma cunoasteti [da un aer mai "misterios" ..cica)]Sunt cam zapacita de fel, credula, ma enervez usor(desi uneori po fi foarte calma).Nu prea arat cand sunt depresiva, iar daca se observa nu ma prea destainui[foarte rar].Nu ma las pana nu vad cu ochii mei [desi in ultima vreme am cam dat-o-n bara rau de tot )].Hmm..ador jeleurile!!Cred ca se observa dupa nick-name.)
Cum arat?Pei, sunt slaba si inalta, creola, bruneta si cam atat deocamdata.Ador apaaaa!!!       Norocul meu [doar in privinta marii] ca locuiesc in Constanta.Vara devin pestele cu picioare al Marii Negre).
Nu-mi plac oamenii falsi [cui ii plac??], dar din pacate multi isi arata arama exact cand te astepti mai putzin.[ceva obisnuit)]   Ma rog, viatza are si bune si rele       .
Pe forumul asta am ajuns acum cateva luni in cautarea mea obsesiva de fic'uri.Sunt foarte multi scriitori priceputi[desi pana acum am vazut numai fete] aici si imi face deosebita placere sa le citesc povestile.Iar dupa nush' cate luni de navigat pe acest forum ca vizitator, m-am gandit sa intru si eu in aceasta "familie".Chiar imi place atmosfera.
Nu-mi plac manele de nici-o culoare.[insa la petreceri, na, la cat de energica sunt tzopai si pe operete].Ascult rock, house, electro house [Dj Blend la putere!!], hip-ap, R&B,Rap si multe alte genuri ce deriva din astea.A, da! si melodiile coreene. Anime'ul meu preferat este Naruto [stiu ca e foarte uzual, dar pur si simplu ador povestea si caracterul personajului principal pana la ultima picatura].Imi plac filmele horror [dar nu alea cu mutilari, sunt groaznice, eu vreau suspans adevarat nu sa vomit].    Sunt sigura ca o sa-mi fac prieteni si daca aveti alte intrebari sunt dispusa sa raspund. Ciao!


_______________________________________
 



MAMI and TATI  are MINE! : )))

pus acum 12 ani
   
Scarlet Fragments
Moderator

Din: Lost in my sweet dreams
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1602
Bine ai venit pe forum sper sa te distrezi aic si am cateva intrebari :
Ce alte animeuri ai mai vazut ?
Ce cartii citesti ?
Si cam atat  , sper sa te distrezi si sa iti faci prieteni .


_______________________________________

Jr,Minhyuk,Lee Joon,Jonghyun,Onew,Park Jung Min,Terada Takuya,Hyunseung,Hyunsun,Jaejoong,Junsu,Jonghyun,Gonchan,Jinyoung,No Min Woo,Jo Twins,Daniel,Kim Kwang Yeon,Ahn Jaehyo,Kan ,Yejun,Park Jae Hyun,Nam Woong,Himchan and Jongup,Hongki ,Ahn Daniel.
Pretty boys to share OwO
Love you my Weifuu XD.

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Bine ai venit pe forum Daniela
Cateva intrebari:
-Care sunt filmele tale preferate?
-Care sunt autorii tai preferati?
-Animalul preferat?
Cam atat...iti urez inca o data bine ai venit si sper sa te distrezi


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
Diditza
Greieraş

Din: Mamaia
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 150
Bun venit!!! Sa stii k si eu tot din CT sunt si ador sa ma balacesc k si tine   da ma enerveaza k ma bronzez foarte repede si de cate ori  am fost la plaja anu asta sunt cam bronzata
si am o singura intrebare:
La ce scoala(sau dak nu liceu) inveti?

Modificat de Diditza (acum 12 ani)


_______________________________________
Frize` Brize` o sa`mi fie dor de ale tale Crize`))
♥'MiSs_YoU'♥

pus acum 12 ani
   
pearlynna89
Membru

Din: .. far away
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 558
Buna, Daniela! Pai, si eu sunt tot din Constanta, si ador marea, dar nu stiu sa inot . Cum a zis si Lost_In_My_Sweet_Nightmare, poti sa spui alte cateva animeuri care le-ai urmarit? Si, prin ce zona a Constantei stai? ;

Modificat de pearlynna89 (acum 12 ani)


_______________________________________
"I love you, " I whisper.
"And I love you. " He smiles, his lips seeking mine.
"Always have. Always will. " ~Evermore





pus acum 12 ani
   
Black Rose
Membru

Din: Respir aer de CONSTANTA, bby!
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 357
Ms mult fetelor pentru calda primire.Lost_In_My_Sweet_Nightmare, acum urmaresc cam 5 anime`uri [Bleach(nu am vazut multe episoade), Hell Girl, Soul Eater si Paradise Kiss].Citesc carti de comedie[gen: Familia Puhoi, un fel de familie Adams], de actiune,strategie imbinata cu dragoste si drama, despre enigmele Terrei....De asemenea imi mai plac si  cartile psihologie sau cele zodiacale. N-am animale preferate, iubesc toate animalele.
Diditza, am intrat anul asta la liceul sanitar(Emil Palade) de langa spital.Stau intre Bratianu si Palas, mai bine zis la "inceputul" cartierului Palas, fatza in fatza cu Romstal(daca ai cea mai vaga idee despre ce vorbesc) .Voi in ce zona stati?  


_______________________________________
 



MAMI and TATI  are MINE! : )))

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la