Lumea noastră Anime
Păşeşte īn lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Karlla
Femeie
22 ani
Timis
cauta Barbat
22 - 44 ani
Lumea noastră Anime / Sa facem cunostinta / hai ca va zic si eu ceva de mine ^^ Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
vampire_angel_girl
Bufniță Flămāndă

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 398
Sunt de ceva vreme pe forum si totusi nu am prea facut cunostinta cu multa lume.Sa zicem ca mai nou forumul asta e 'viata' mea,caci zilnic intru sa va citesc ficurile,dau comuri,etc.Si totusi nu pun foarte repede next la mine la ficuri.OK,acuma hai ca incep sa ma prezint cat de cat cum arat,numele si altele,ve-ti vedea voi.
   Nume:Paul
   Prenume:Andreea-Tabita
   Varsta:12 ani
   Tara natala:Romania
   Localitate natala:Baia Mare
   Strada:Bucovinei
   Cam atat,nu vreau sa ma trezesc cu spargatori de apartamente XD !!!Nu ca ati fi voi ceva spargatori da nah...nu stie nimeni cine intra si iese de pe forumul asta.
   Bun.Arat cam...Deci incepem de sus in jos.Parul e castaniu,ochii caprui,nasul...e cred ca e bine,nici prea maaare nici prea mic,gura...aam...am dintii din partea de sus cam strambi si va trebui sa port aparat...oof si e enervant,pana te obisnuiesti cu el(si o colega are si verisoara mea),iar buzele nu sunt ca la negri,aa sunt de culoare alba la piele.Pentru o fata de doispe` cred ca arat cam plinuta,sa zicem,da problema mare e ca am picioare mai 'grase' ca-n rest ma consider bine.
   Caracter...ma enervez repede,asta e cel mai important.Imi place sa ma prefac ca sunt asa mai indiferenta,asa fac de obicei.Mai ales in preajma unui baiat,da` am o ***va la bloc care nui place pe niciunu care vine nou,da vrea sa-mi faca in ciuda si mi-i ia pe toti!!!Asa imi vine sa o sparg!!!Eo pustoaica deaia de bani gata si nu o suport,da cand face fata aia de catelus plouat te da gata.Ooof...uneori cred ca sunt prea sensibila si ma las pacalita foarte usor,normal ca nu recunosc dar eeh...
   Uneori am vise care se indeplinesc,adica zic de-alea noapte nu ca-mi doresc eu ceva.Si mai nou am visat ca o sa am un coleg nou care va sta la bloc si daca mi-l ia si pe ala,apoi ca ma duc cu cutitu la ea si o ucid!!!Va jur.De fapt nu...Ca n-am tupeu,plus ca nu vreau s-ajung in Iad...Thomne paze-ma!!!Aaa...si deja au inceput sa se faca niste renovari,acolo unde am visat ca se va muta,acuma lucratorii sunt la ultimele doua camere,chiar inainte sa inceapa scoala. Ce tare ar fi sa se mute aici,chiar acolo sa putem vobi de pe geam,ar fi super tare.
   Aaah...Si is de religie penticostala,da maah,nu-mi ziceti si voi pocanita,nu?
   Ca o fost niste tampiti la bloc asa m-o disperat...
   Asa.Acuma trecem la talente si pasiuni.Aaam...eu zic ca ma pricep la cantat,adica nu sunt afoana.Profa de muzica zice ca-s Soprana,da is Mezzo-Soprana,doar ca nu aude foarte bine,cred,app,profa ii cea mai tare dintre toate,desigur dupa domna diriginta si profu de sport.Apoi mai stiu sa desenez,dar pe hartie,nu pe calculator,acuma is la scoala generala,da apoi vreau sa ma duc la Arte si apoi  as vrea sa merg in Japonia la manga.Nush daca o sa reusesc sa ajung in Japonia.
   La dans nu ma stiu...La literatura...stiu compune poezii,povesti,asta va dovesc si ficurile mele si daca-mi aduc bine aminte,cred ca am pus si ceva poezii pe undeva,nu mai stiu unde.Astea-s talente.
   Pasiuni...pai sunt foarte pasionata de Japonia si tot ce cuprinde,traditii,obiceiuri,limba,talente,stil,orice face parte din Japonia si lucrurile specifice ma pasioneaza.Akceva ar fi pasiunea de a-mi indepli visele si de a crea in fiecare noapte inainte sa ma culc o idee noua pentru un fanfic.(nu stiti cate idei am)Si pe langa,pasiunile de a canta,desena si a compune.
   Dorinte...Sa am acel coleg!!!Si sa moara vecina,sa se mute fata aia ***va,sa se mute fostu` meu prieten de la bloc,sa moara toti mosii din cartier si sa ma mut singura,sa ne terminam casa care o construim in satu` Sasar,sa am comportamentul si infatisarea care le vreu,adica la infatisare,de la buric in jos.
   Muzica,multe melodii si cam tot ce nu include manelele,muzica populara si unele melodii rock'n'roll.Melodia preferata...nu am da imi place mult melodia 'MaRiOnEtTe" de la AnToNiA si "OnLy YoU" de la RaNdI & MiShElLe.Astea sunt preferatele mele.Adica imi plac mai mult din toate,ca mai am preferate...
   Hobby-uri sunt si talentele,cant,desenez si scriu.
   Prieteni am multi dar nu sunt ca si mine,suntem total diferiti,doar ca ne tin legati niste mici legaturi,care se numesc:
   CD-URILE MELE CU SIMS 2
   Asa-i ca a fost interesant sa va povestesc despre mine? XD 


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
vampire_angel_girl
Bufniță Flămāndă

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 398
Scuze de duble post,da am uitat ceva
Sa va mai zic ce imi place si ce nu,ca vad ca unele lucruri le-am cam uitat si le-am lasat pe dinafara   XD
   Asa.Deci imi place mancarea facuta de bunica,mancarea facuta de  mami,ciocolata de casa etc.(asa cu mancarea pot continua toata ziua XD)
   Animale.Cainii,pisicile,hamsterii,pestii,papagalii,soriceii.
               Tigrii si celelalte feline din jungla,paunii,vulpile,lupii,iepuraasii,etc.
   SI CEL MAI MULT O IUBESC PE CORA CATEAUA CARE O TINEM LA BLOC!!!
   Haine.Culorile preferate sunt negru si pink,deci haine de culorile astea,dar nu prea de fetitze si nici prea fitzoase,ca nu imi permit
   Prefer stilul comod si nu prea port eu rochii,doar la biserica sau cand ma obliga mama...ooof,mami asta!!!Tot fuste-i zboara-n cap,da nuci ea nu poarta fuste.
   Pe scurt imi place viata din perspectiva optimista XD


   Acuma incepem cu latura pesimista si malefica...muahahahaha

   -urasc fetitele fitzoase
   -urasc manelele/populara
   -o urasc pe soramea/si putin pe mami
   -urasc oamenii bogati
   -urasc animalele ca maimutele
   -o urasc pe Carina(***va)
   -urasc tipii insistenti
   -urasc cand mami se pupa cu tati in fata mea
   -urasc cand se cearta doua persoane pentru mine(da ma mai si distrez)
   -urasc melodia lolipop de la alexandra stan
   SI TOT ASA XD PANA NU MAI POT SA URASC NUMIK XD

Modificat de vampire_angel_girl (acum 12 ani)


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
Black Rose
Membru

Din: Respir aer de CONSTANTA, bby!
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 357
Nice to meet you, Andreea.Esti destul de simpatica.
2 intrebari: Care e melodia ta preferata?
                 Ce zodie esti?


_______________________________________
 



MAMI and TATI  are MINE! : )))

pus acum 12 ani
   
vampire_angel_girl
Bufniță Flămāndă

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 398
aah melodia preferata...am multe cu gramezile,dar printre primele ar fi
*~*Marionette-Antonia
*~*Come to life-Marie Digby
*~*Skinny love-Birdy

si sunt zodia rac
desi urasc apa foarte muuult!!!
adica n-as trai fara sa o beau si sa inot in ea
dar mai mult imi place focul

hai zic ceva mine aah melodia multe printre primele life-marie sunt zodia racdesi urasc apa foarte

16KB

Modificat de vampire_angel_girl (acum 12 ani)


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la