Lumea noastră Anime
Păşeşte în lumea noastră Anime!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Lumea noastră Anime | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LUMEA NOASTRă ANIME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sexy_andrea2006 pe Simpatie.ro
Femeie
22 ani
Sibiu
cauta Barbat
22 - 48 ani
Lumea noastră Anime / Fan Fic. / Life hidden in the shadows [+18] Moderat de Adele, Enderlicht, Monet, Rares
Autor
Mesaj Pagini: 1
Sho-Yo
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 23
Pai, am as spun cate ceva:

Nu sunt incepatoare, mai sunt inregistrata si pe alte sit-uri.

Tip critica: nu vreau decat adevarul. Vreau sa stiu ce va place, ce nu va place, ce greseli am si as dori daca se poate sa primesc la comentariu minim trei randuri.
     Multumesc pentru intelegeri si va urez: Lectura placuta!




                                 Life hidden in the shadows :
                                                           
                                          ~ Spy  ~


     Disclaimer: Nu detin nici un personaj din anime-ul/managa-ul Naruto(inafara celor create de mine) si nu fac profit de pe urma lor.

                                   
                                            Prolog


  In urma cu zece ani, intr-un spital, o tanara femeie trecea   prin dureri de nesuportat. Trecea pentru prima data in viata ei prin durerile nasterii. Dupa multe tipete si dureri ingrozitoare auzi un planset cristalin iar inima ei incepu sa bata cu putere. Dupa putin timp primi in brate fiinta cariea ii daduse nastere. O bucurie nespusa aparu pe chipul ei, slabit si obosit. Insa bucuria nu tinu mult, caci, in spital aparura niste barbati  cu masti, imbracati in negru. Ei se indreptau catre salonul unde stateau tanara mamica si copilul acesteia. Cand ajunsera in dreptul usii o lovira cu putere si intrara fara remuscari sau ezitare. Luara din bratele tinerei copilul nepasandu-le de tanara distrusa si neputicioasa. Tanara tipa in urma lor  sa se opreasca in timp ce siroaie de lacrimi brazdau fata ei adineori vesela. Durerea de a pierde copilul care adineori statea in brate o macina, o omora cu fiecare suflare, cu fiecare lacrima sufletul ei se spargea in bucati. O durea si nu putea face nimic. Asta o durea cel mai tare. Era neputincioasa si nimanui nu-i pasa de durerea ei sau de copilul rapit. Doctorii o priveau si nu faceau nimic. Asta se intamplase in Japonia, intr-o zi de douazeci si trei augus,  doua mii doisprezece.

   

                                        Capitolul I


                                      Viata mea



                                     Ev’s P.O.V

   


     Stau la geam si privesc cerul noptii, stelele, mii, argintii. O urma de tristete imi invadeaza sufletul. Ma mangaie si ma macina, nelasandu-mi putina liniste in viata mea jalnica. As vrea sa fiu o pasare. Ea e libera sa zboare unde o poarta inima in timp ce eu nu.  Nu pot zbura unde doresc sau macar sa zbor unde m-ar purta vantul. Trebuie sa stau aici sa ma bucur de tristete si dezamagire. Sa-mi alin sufletul cu dezamagirea unei noi zile, cu durerea de a respire, de a trai. Durerea e viata mea si viata mea e durere.  Dezamagirea e in sufletul meu si sufletul meu e in dezamagire.  Aerul  care il respir imi e otrava care ma tine in viata.  As dori sa fiu  un fluture. Sa traiesc o zi si dupa sa mor. O zi plina de bucurie, fericire, cuvinte care lipsesc din dictionarul vietii mele. Mintea mea departe zboara, in timp ce corpul meu nu poate pleca. Il tine cineva legat de acest loc, cineva mai puternic decat mine. Oricat m-as zbate tot nu voi putea rupe lantul care imi incatuseaza trupul,   sa pot pleca spre lumi mai bune,  fara rautate. In lumi in care puterea si banii sa nu domine omenirea. Acele lumi le visez, le astept, dar, ele nu vin, nu ma asteapta cu bratele deschise. Ma hranesc cu iluzii si desi stiu ca ma ranesc, tot nu ma opresc. Ma hranesc cu iluzii ce stiu ca nu vor deveni vreodata realitate. Ma ranesc, dar totusi nu ma opresc.  Daca nimanui nu-i pasa de  a mea soarta, mie de ce mi-ar pasa? Poate o sa mor odata si sa scap de chinul de a trai. Visele... Multi spun ca oamenii fara vise nu mai sunt oameni. Fara vise nu poti trai. Dar, oare, daca visezi, ce vei face? Te vei rani singur, cu visele care vise vor ramane pentru totdeauna.
     
    Deschid incet fereastra si trag aerul rece al noptii in plamani cu putere dupa care il dau incet afara. Las fereastra deschisa dupa care merg pana la patul meu si ma asez incet pe el. Privesc camera invadata de intuneric. Negrul. Culoarea care imi domina viata. Ma dezbrac incet de hainele ce le purtam dupa care  caut in dulap o pijama. In cele din urma gasesc o pijama neagra. O imbrac dupa care ma bag in pat si incet, incet imi simt pleoapele mai grele pana cand cad intr-un somn adanc.


                                   


        Cerul de un albastru inchis, inca presarat cu cateva mici sclipirii aurii, pierdute. Vantul adia usor, unduind dupa bunu-i plac iarba de un verde crud, presarata cu flori micute, albe si albastre. In adierea usoara pluteau mici flori alb-rozalii despinse din copaci. Primele raze ale soarelui inceracau, fara sorti de izbanda, sa intre printre desisurile padurii. O tanara fata, cu parul roz, lung pana la jumatatea spatelui, imbracata intr-o rochie alba fara bretela, lunga pana-n pamant, sta si priveste cu ochi-i verzulii o caprioara cum bea apa cristalina si rece a cascadei din padure. Tanara merge cu pasi maruti spre cascada speriind caprioara care o i-a la goana pierzandu-si urma prin deasa padure. Ajungand in fata lacului creat de cascada care curge fara-ncetare,  tanara se lasa incet in genunchi si cu palmele i-a apa cristalina si o duce la gura-i micuta, cu buze subtiri si rozalii. Dupa ce isi potoleste setea se ridica si inainteaza pana intra in cascada.



Ma trezesc si privesc ceasul de pe noptierea care indica ora 05:45. Nemaiputand sa dorm ma decid sa ma ridic din pat. Ma ridic incet din pat si merg spre marea mea fereastra. Privesc cerul inca instelat si deschid geamul sa simt adierea diminetii care imi mai i-a din durere. Pun capul pe geam in timp ce-mi amintesc visul sip e acea tanara. O tanara frumoasa dar cu o durere ucigatoare care nu o lasa sa paseasca pe celalalt taram. Un taram frumos, cu pajisti pline cu flori parfumate si viu colorate, cu fluturi multicolori, parasi cu triluri mifirice, iepurasi pufosi si micuti care sa alerge prin padure, lupi care sa urle in clar de luna, ursi somnorosi care sa se duca la rau sa prinda peste, pace si linistie. Acest vis imi aduce aminte de…


pus acum 12 ani
   
Blackitty99
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 24
Vai,deci e absolut superb... Ador povestea asta La un moment dat imi venise sa plang... Abea astept continuearea...

pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
e foarte  interesant ficul si frumos
greseli nu am vazut,descriere ai,ai de toate....deci....adu next plzzzzzzzz


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
vampire_angel_girl
Bufniță Flămândă

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 398
Super,desi disclaimer nu trebuia e grozav,ai descriere multa,explici tot ce se intampla,tot ce a patit saraca Sakura,tot ce i s-a intamplat in trecut,dar nu-mi place na nu ne-ai prezentat-o.Puteam crede ca e Hinata sau altcineva.
Orikum astept next sa vad de ce-si aduce aminte.
gambate  


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
Sho-Yo
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 23
Pai, nu vreau sa te superi sau sa nu mai citesti fic-ul dar nu am spus ca personajul este Sakura. Este o fata si veti afla cine este dar nu acum ci in capitolele viitoare. Nu o sa spun ca este din anime-ul Naruto sau inventata de mine. Ve-ti vedea singuri. Oricum am adus continuarea :



                                    Capitolul II


                      O prostie facuta dintr-o greseala (I)



                            Tsunade’s P.O.V




  Stau in biroul meu, un birou modest, crem cu parchet de fag. O fereastra micuta cu jaluzele maro, biroul din lemn de fag, scaunul negru, din piele si doua scaune din metal in fata biroului. Pe birou am doua teancuri de hartoage care mai au putin si cad. Shizune, asistenta mea, o fata desteapta, frumusica cu parul drept, scurt pana la umeri, ochii negri ca doua margele, imbracata intr-o rochie neagra stramta pe corp, intra la mine in birou nu inainte sa ciocaneasca sis a primeasca acordul meu. Aceasta imi spune ca sunt cautata de Rika. Ii spun sa o cheme inauntru dar dupa sa spuna ca sunt ocupata si nu pot vorbi, iar daca este ceva urgent sa vina sa-mi spuna. Aceasta se inclina respectuos dupa care iese din birou nu inainte de a-mi ura o zi buna si o pofeteste pe Rik ainauntru. Fata ma salute, eu facand la fel dupa rugand-o sa ieie un loc sis a-mi spuna despre ce este vorba. Aceasta sa conforma si se puse pe scaunul fierbinte. Eu citeam tocmai acum dosarul ei in timp ce sorbeam dintr-o cescuta micuta, un lichid maroniu care ma ajuta sa nu adorm, caci la cate nopti nedormite am, acum m-as pune sa dorm dar nu pot, se nefericirea mea. Dau din mana ii semn sa vorbeasca in timp ce mai i-au o gura din cafea, dupa care las ceasca jos si citesc cu atentie doarul.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nume agenta: Tanaka

Prenume agenta: Rika

Date:

Nume real: HYUUGA

Prenume real: HINATA

Varsta: 20 ani

Data nasterii: 25-07-2010

Zodie: Fecioara

Misiuni: Gradul D: 3000
Gradul C: 1203
Gradul B: 500
Gradul A: 2040

Misiuni indeplinite: Gradul D: 3000
Gradul C: 1023
Gradul B: 499
Gradul A: 1940


Invatamanul urmat:
Scoala generala: Scoala Nr. 3
Liceu: Liceul ChaChang
Facultate: Facultatea de medicina din S.U.A


Experta in : - Arte martiale: Kung-Fu
Taijutsu
Judo


Limbi cunoscute: Japoneza 100%
Engleza 96%
Chineza 85%
Franceza 100%
Romana 100%
Italiana 100%

Sporturi practicate: Inotul
Volei-ul
Echiatie
Schi

Culori preferate: mov, negru, alb, vernil, ciclma

Anotimp preferat: Iarna
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


-Deci.. spun punand coatele pe birou, mainile le unesc, rezemandu-mi capul in ele si imi schimb privirea in una serioasa, ce doresti sa-mi comunici?
-Pai, as dori, daca a-ti putea… spune dupa care se opreste, eu facandu-I semn cu mana sa continuie. Ne lasati intr-o vacanta micuta, de o saptamana? Spune aceasta dintr-o rasuflare fara a clipeasca sau alceva. Eu stateam ingandurata, nestiind ce sa fac. Ma uit la tanara care ma ruga din priviri sa spun un simplu “da”.
- Pai, cine sunt eu sa stau in calea fericirii tale? Spun amuzata de situatia in care am fost pusa.
-Multumesc, nu o sa regretati ca ne-ati lasat si nu o sa facem probleme. Spune aceasta cu un zambet mare pana la urechi.
-Dar… spun schimbandu-mi privirea din un ablanda si calda in una rece si plina de ura, tanara vazandu-ma, inghiti in sec si incepu sa tremure, am o conditie spun cu o voce tare: Sa va distrati! Dupa care zambesc amuzata de tanara care mai avea putin si murea pe loc. Aceasta dadu afirmativ din cap si vru sa plece dar ii spun serios sa aiba grija. Aceasta spuse serioasa sa nu imi fac griji si imi mai multumi inca o data dupa care pleca.
Eu imi reluez ce faceam pana acum inca amuzata de sperietura care a tras-o tanara. Hinata…. Amuzanta tanara. Imi spun in minte cu un zambet micut pe buze.[/b][/b][i][/b]


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
ce sperietura a mai tras si Hinata
adu next plzzzzzzz


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
Sho-Yo
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 23
Hellow, sper ca nu a durat prea mult timp de cand nu am mai adus continuarea dar ca sa vedeti ca imi pare rau o sa fie un capitol + o micutza surpriza. Fara alte introduceri stupide si total fara rost:

                                     Capitolul III


                    O prostie facuta din greseala(II)


                             Rika’s P.O.V




       Stau in camera mea, o camera vopsita in lila, culoare care imi place. In ea am un pat dublu cu asternuturi albe. De o parte si de alta a patului am doua noptiere pe care stau asezate un ceas si o veioza. In fata patului am un dulap nu foarte mare. Pe jos am parchet din lemn de cires. Un covor patrat si lila sta langa pat. O masuta din sticla pe care am o vaza mai este prin camera mea si cam atat.
Stau pe pat si tin in mana un dosar maro. Capul imi e lasat in jos, ochii lila imi sunt tristi. Pe fata alba curg incet lacrimi taioase. Deschid dosarul si privesc pagina alba cu scris de mana, negru. Pe ea se intind randuri, mii, negre. Intr-o parte este prinsa, intr-o agrafa de metal, o poza. O poza cu o fata frumusica, cu ochii verzi si parul albastru. Inca imi mai amintesc ziua aceea. Ziua aceea cand am fost chemata in biroul lui Tsunade-sama. Imi amintesc cum am intrat cu sfiala pe usa maronie. Am salutat-o iar aceasta mi-a spus sa i-au loc pe un scaun, aratand spre dansul. Am mers incet spre el si m-am asezat. O liniste enervanta s-a lasat peste noi pana cand eu, cu vocea destul de tematoare am intrebat-o de ce m-a chemat. Aceasta a luat o pozitie serioasa si a scos din birou un dosar maro, prafuit. Mi l-a aruncat in nas si mi-a spus sa ma uit pe el. Eu am luat incet dosarul, am suflat usor si praful a cazut, dupa care l-am deschid. Ma uit pe foaia alba cu tus negru. Erau niste date despre cineva. In partea dreapta de sus a foii era prinsa intr-o capsa de metal o poza. O poza cu o fata. O tanara cu tenul alb, fara imperfectiuni, ochii verzulii ca iarba cruda a primaverii si parul albastru ca cerul noptii. Ev, ma uit pe al tau dosar si vad ca scrie in dreptul numelui adevarat doar cateva litere. La cat de prafuit era dosarul tau inseamna ca e vechi si nimeni nu s-a ingrijit de el. Asa s-au sters si literele adevaratului tau nume si nu cred ca stie decat Tsunade-sama numele tau adevarat dar a preferat sa-l lase asa. Esti o persoana asa de buna. Tu esti pusa in randul celor mai de jos femei si eu…eu ar trebui sa fiu in locul tau. Mereu cand greseam in misiuni iti asumai vina chiar daca eu ar fi trebuit iar cand duceam la bun capat misiuni dificile niciodata nu ieseai in fata. Mereu ma puneai pe mine in fata si tu nici macar nu ziceai ca ai facut ceva. Toti ma laudau si cand ziceam ca tu ai fost cea care a facut misiunea toti radeau deoarece tu mereu te prefaceai slaba in fata celorlalti si asa, ei, acum te cred cea mai slaba si proasata dintre toate iar pe mine cea mai buna. Esti mereu intelegatoare si buna cu toti si desi toti rad de tine isi bat joc. Mereu le-ai salvat vietile dar ma puneai pe mine sa le zic ca eu le-am salvat vietile. Esti un inger pe pamant cu chip de om care niciodata nu-si asuma laudele ci lasa pe pricajitii ca mine sa o faca. Nu merit bunatatea ta dupa ce-am facut. Nu merit nimic dupa ce ti-am facut. Sunt o proasta si asa voi ramane mereu. Lacrimi amare imi curg incetisor pe chipul meu déjà rosu de la atata plans. Dar cu lacrimile nu o sa rezolv nimic. Mai bine as muri decat sa mai traiesc alaturi de tine si sa-ti fac viata si mai grea decat o ai acum.



[/b]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nume agenta: Yamada
Prenume agenta: Ev

Date:

Nume real: A UN
Prenume real: K A
Varsta: 18 ani
Data nasterii: 23-08-2012
Zodie: Leu
Misiuni: Gradul D: 3000
Gradul C: 1562
Gradul B: 2694
Gradul A: 1648

Misiuni indeplinite: Gradul D: 3000
Gradul C: 1562
Gradul B: 2694
Gradul A: 1648

Invatamanul urmat:
Scoala generala: Scoala Nr. 8
Liceu: Liceul Xuantu
Facultate: Facultatea de medicina din S.U.A


Experta in : - Arte martiale: Kung-Fu
Taijutsu
Judo
- Medicina
- Arme/ Arme albe

Limbi cunoscute: Japoneza 100%
Engleza 100%
Chineza 100%
Franceza 89%
Romana 99%
Italiana 29%

Sporturi practicate: Inotul
Volei-ul
Echiatie

Culori preferate: mov, roz, verde, albastru, rosu-sangeriu
Anotimp preferat: Primavara
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[b]


  De ce spun asta? Simplu. Pentru ca, daca nu as fi facut acel lucru, sa ma duc la Tsunade-sama si sa-i spun de vacanta aceea stupida, poate, acum nu am fi avut acea misiune si…..si…... [b][b][b][i]


pus acum 12 ani
   
Sho-Yo
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 23
Capitolul IV


                                      O frunza....
                                           in bataia vantului

                                          Ev's P.O.V


        Stateam langa usa de lemn si ascultam in liniste sunetul strident al picaturilor de apa rece si amara izbindu-se cu putere de parchetul inghetat.


       Ma rezem fara sa fac zgomot de usa si ma las incet in jos pana cand fac contact cu podeaua, rece si ea. Imi trag genunchii la piept si pun capul incetisor pe ei ascultand acea melodie plina de jale. Poate trebuia....
  -Cat am urat si inca urasc lasitatea...spun afisand pe chipul alb un zambet amar. Scot un suras trist dupa care revin la dulcea, unica....indiferenta. Oare, oare cum poate un las sa traiasca fara regrete? Sau poate are regrete....regretul ca putea sa faca un lucru dar nu l-a facut sau poate putea dar totusi nu putea...
  -Ma plang prea mult..poate prea mult..prea mult decat ar trebui...
Ma ridic fiindu-mi sila sa ma mai ascult.Ma intorc spre usa si incet pun mana pe clanta rece.Simt un fior prin tot corpul. Vreau sa apas dar totusi nu o fac. Un moment de ezitare si totul s-a dus...s-a dus spre apus. Las sa cada mana lin de pe clanta si privesc cu ochii stersi, inexpresivi usa din fata mea. Nu puteam sa o fac...nu puteam.
  -N-o pot face...spun cu o voce stinsa de parca cineva ma punea sa o fac iar eu nu puteam sau poate nu vroiam.
Cert este ca am plecat din fata usii, fara sa privesc inapoi nici macar o secunda. Am mers putin si m-am oprit in dreptul unei usii mari, tot din lemn. O deschid incet si privesc in gol. Era alba si goala.Toate lucrurile au disparut din ea. Au disparut asa cum o sa fac si eu.


  Merg incetisor pe scari, numai ecoul pasilor mei mici si nesiguri de ceea ce urma sa fac se mai auzeam in casa goala, pustie, solitara.

   Ajunsa in fata usii ma opresc si mai privesc o singura data, pret de cateva secunde casa, in minte aparand o singura intrebare: Oare o sa mai traiesc si-o sa mai apuc?

  Ies si zaresc o masina mare asteptand ceva sau pe cineva...pe mine. Merg cu pasi marunti pana la masina, deschid usa si dupa. Aceasta porneste lasand praf in urma-i.


                                               ~^~

  Stau in bucatarie si ascult discutia brunetului cu Pein care nu se sfia deloc sa vorbeasca de o persoana chiar daca aceea persoana e langa el, aceea persoana nefiind alta decat: eu.
Inteleg ca nu-i este frica de mine mai ales ca e mai puternic decat mine si sunt. Mai sunt si doi asta insemnand ca as avea o sansa de 1% sa-i inving pe amandoi. imi spun in minte inghitind in sec. Dar chiar daca ar fi sa ma omoare nu o sa tac din gura in timp ce acesta face comentarii rautacioase, poate chiar prostesti la adresa mea.


                                   Madara's P.O.V


       Stateam la masa langa Pein si Ev si ascultam cum trancaneste Pein despre acest transfer... Nu o prea inghitea pe Ev dar nu se sfia sa o arate, nu ca eu as fi mai diferit decat el, dar eu prefer sa tac caci nu am chef sa o slutesc din prima zi. In schimb nu ma feream sa o analizez. Observ ca nu mai are mult si va exploda de nervi. Deodata vad cum isi ridica mana iar in secunda urmatoare obrazul lui Pein face cunostina cu mana lui Ev.
Aceasta spuse ca ea nu mai sta sa asculte porcarile care ies din gura acelei mori hodorogite.
   Pein se ridica nervos si vru sa porneasc dupa fata dar il opresc si ma uit la el dand din cap in semn de "nu". Acesta se aseaza la loc si incepem o discutie cu subiectul: misiunea cea noua.
  -Te-ai gandit la un plan ? spune Pein incercand sa uite faza de mai devreme.
  -Pai nu stiu inca cum vom face dar e o mica problema: schimbul de colegi. Nu o cumoastem pe colega noastra si nu stim cum se lupta...dar sunt intrerupt de Pein care spune ca o fata ca ea sigur nu stie decat sa tipe si sa dea palme si mai adauga ca e doar o piedica.
  -Nu sunt o piedica si pentru cultura ta generala nu dau palme si tip. spuse aceasta stand in tocul usii cu bratele incrucisate.
  -Hai nu zau! Ce stii sa faci? Esti doar o curvulita care crede ca o sa fie tratata numa` cu lapte si miere dar sa afli ca Madara nu o sa-ti tina partea iar daca ma enervezi mult iti promit ca nu o sa mai apuci ziua de maine! spuse portocaliul dupa care o privi, parca vrand sa o omoare.
  -Curva? spuse aceasta pe un ton foarte dragal, intrebator. Curva!spune frecandu-si brabia si gandindu-se, la ce? nu stiu.
  -Stii..facu o pauza scurta dupa care reveni... nimeni nu mi-a spus pana acum asa ceva si incerc sa nu fac mare caz din asta dar nu ma pot abtine si vreau sa-ti spun ca curva e mata, nu eu!spuse foarte sigura pe ea.
Hopa...se pare ca fata are tupeu dar acest tupeu e prostesc si o sa o incaseze rau de tot daca nu ma bag. Oare sa ma bag inainte sa iasa prea urat? Nuu...prefer sa vad cum o a zboare prin camera.
Pein se ridica furios trantind scaunul pe jos si se uita la mine. Eu ridic de umeri in sus iar acesta vazand ca nu am nici o intentie sa-l opresc ranji dupa care se napusti asupra fetei. Fata incerca sa sa se fereasca dar el fiind mai rapid o apuca si o strange in brate.Aceasta se zbatu dar in zadar. Vazand ca nu are cum sa scape se lasa pagubasa lasandu-i lui Pein cale libera sa faca ce doreste. Acesta o duse la masina si plecara. Eu am stat si am privit toata scena iar dupa ce m-am vazut singur am izbucnit in ras.
  -Daca fata asta o sa reziste aici cred ca o sa fie o minune. spun stergandu-mi lacrimile de la atata ras.

      Dupa aproximativ o ora il vad pe Pein singur....
  -Ooo...cred ca s-a intamplat ceva cu Ev si o sa aflu. Sper sa nu fie ceea ce cred eu ca altfel o sa o incurc si daca eu o incurc o incurca si el.
  -Unde este? spun serios analizandu-l din cap pana-n picioare.
  -Nu te alarma...spune acesta facandu-mi semn sa ma linistesc si sa ma asez.   Fac cum imi spune iar dupa il privesc asteptand raspunsul mult dorit.
  -Nu am omorat-o chiar daca asta as fi dorit. spune acesta putin dezamagit. Am dus-o intr-o padure...se opreste si se uita la mine cum il priveam apoi reia....dar nu am facut nimic special decat.....iar se opreste....
  -Spune omule odata! sar in sus ca ars.
Acesta imi spune sa ma linistesc caci nu a facut nimic special decat........


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
decat ce?
offff nu ma tine in suspans,adu next repedeeee


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
Hakusho Jaganshi
Membru

Din: Makai
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 157
abia astept nextu
si nu ma mai tine in suspans k eo caut chestii ascutite prin casa knd is tinuta in suspans O.o

life hidden the shadows [+18] abia astept nextu mai tine suspans caut chestii ascutite prin casa knd

5.5KB


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
Diditza
Greieraş

Din: Mamaia
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 150
hai mai repede k mor de la atata suspans
sa stii ka tiam citit ficul shi imi plake mult
explici despre ce se intampla ,descriere ai ,ai de toate
abia astept nextul cat mai repede posibil


_______________________________________
Frize` Brize` o sa`mi fie dor de ale tale Crize`))
♥'MiSs_YoU'♥

pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Nu am facut nmic special decat... CE?! hAIDE ODATA PUNE NEXTUL CA MOR DE CURIOZITATE!!!! Pai ficul mi se pare ok pana aici si ma bucur nespus ca povestesti si din prespectiva lui Madara! Imi place la nebunie si dupa cum am spus astept cu nerabdare nextul!

pus acum 12 ani
   
M.
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 74
L-am mai citit acum cateva zile pe alt sait, defapt am dat peste el. La inceput nu prea mi-a placut, asa ca l-am lasat, dar acum m-am hotarat sa vad ce-i cu el, si chiar imi place. Doar un lucru ma deranjeaza: DE CE MA TI IN SUSPANS?! Vreau sa stiu ce i-a facut Pain, caci mor aici, pe scaun.
Bine, sa ma calmez ca-mi creste tensiunea .
Este foarte interesant, pacat ca sunt capitolele cam scurte, dar in rest e totul minunat.Inca sunt in ceata, dar ne vei lamuri tu mai incolo, sper. Te rog sa-l continui, mie imi place mult.


_______________________________________
Mereu in spatele tau, chiar daca tu nu te uiti. Poate vei vedea dincolo de aparente...
Dar pentru asta trebuie sa privesti cu atentie...

pus acum 12 ani
   
Sho-Yo
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 23
Capitolul V

                                        Petrecerea si
                                                   ceva in plus




     Ma simteam atat de linistit… privind cerul instelat, …sclipitor si totodata intunecat! Pictat in culori sumbre, dar… placute si luminat! Doar de o mica luna si cateva stele ici-colo. Stateam sprijinit de fereastra si priveam, dar nu afara! Ci mult prea departe pentru o minte omeneasca…Ma gandeam la nemurire?! Ori la ea…Trecandu-mi prin minte chipul ei fin si alb, ca portelanul, ochii rosii si desi nu sunt adevarati tot frumosi sunt…Si daca ma gandesc bine poarta lentile de contac. Si niciodata nu m-a lasat sa vad culoarea naturala a ochilor, dar nu conteaza…Buzele rozalii, nici prea carnoase dar nici subtiri, corpul ei fragil, tot ce tine de ea e fragil si desi incearca sa pare…


                                      Ev’s P.O.V


     Cerul de un albastru inchis, inca presarat cu cateva mici sclipirii aurii, pierdute. Vantul adia usor, unduind dupa bunu-i plac iarba de un verde crud, presarata cu flori micute, albe si albastre. In adierea usoara pluteau mici flori alb-rozalii despinse din copaci. Primele raze ale soarelui inceracau, fara sorti de izbanda, sa intre printre desisurile padurii. O tanara fata, cu parul roz, lung pana la jumatatea spatelui, imbracata intr-o rochie alba fara bretela, lunga pana-n pamant, sta si priveste cu ochi-i verzulii o caprioara cum bea apa cristalina si rece a cascadei din padure. Tanara merge cu pasi maruti spre cascada speriind caprioara care o i-a la goana pierzandu-si urma prin deasa padure. Ajungand in fata lacului creat de cascada care curge fara-ncetare,  tanara se lasa incet in genunchi si cu palmele i-a apa cristalina si o duce la gura-i micuta, cu buze subtiri si rozalii. Dupa ce isi potoleste setea se ridica si inainteaza pana intra in cascada.

Ma trezesc transpirata. Ma aflu in patul meu, moale. In camera mea lila…Imi aduc aminte ca nu eram aici ultima data dar nici nu vreau sa-mi bat capul cu intrebari de genul : “ cum am ajuns aici?”, “cine m-a adus?”, etc. Ma ridic usor si ma duc in baie sa fac un micut dus racoritor. Imi las hainele sa cada usor dupa mine dezvelindu-mi trupul alb, ca portelanul, subtirel ca o frunza si intru in dus. Dau drumul apei calde care incepe sa cada in repezi picuri, udandu-mi corpul. Imi vine in minte acel vis. Acea fata, acel loc…Acea amintire, o dulce amintire despre trecut…


                                                                      ~^~


Imi  caut o rochie printer miile de rochii din dulap. Caut cu privirea o rochie cat de cat decenta caci nu am de gand sa arat ca o parasuta la aceasta intalnire. Scot o rochie rosie inchisa, care este prinsa sub sani cu o funda, si “cade” pe corp.Imi caut o pereche de sandale cu toc, si dau de o pereche care, spun eu, ca s-ar potrivi de minune cu rochia. O pereche de sandale argintii, cu platforma, Gianmarco Lorenzi, batute cu diamante, foarte dragute. Imi i-au rochia pe mine, ma incalt dupa  un retus final si gata. Ma duc la Madara sa vad daca este multumit deoarece el cerea ceva sexy si provocator. Nu inteleg rostu deoarece ne ducem doar la o intalnire de afaceri. Intru in camera si ma intampina Madara intr-un costum negru, cu cravata, gata de plecare.
       -Ar fi trebuit sa-ti iei ceva mai scurt caci ma afisez cu tine, iubito. Spune si imi face cu ochiul. Il privesc putin ciudat, dar cu motiv. Vazand atitudinea mea incepe sa-mi explice ca noi suntem iubiti in aceasta misiune dare u trebuie sa ma dau la diferiti oameni si daca o cere misiunea sa ajung cu iei si in camera de hotel.
       -Hotel?! Hotel sa ajungi tu! Spun indignata si dau sa plec dar ma prinde de mana si ma trage in bratele lui. Il privesc si incerc sa inteleg ce-i cu atitudinea asta.
     -Ev, nici mie nu-mi place aceasta misiune dar…-facu o mica pauza in care statea si ma privea dupa care reveni-nu avem de ales.
    -Nu prea intelg ce este asa neplacut pentru tine. Nu tu poate o sa ajungi cu vreo scofalcitura in pat…spun dand sa vomit doar la gandu`…
    -Esti virgina? Ma intreaba acesta fara nerusinare..Si spun fara nerusinare deoarece aceasta intrebare, chiar daca in zilele noastre nu mai e putin respect si bun simt, de tinerii ajung sa o faca de fata cu profii sau chiar cu ei , este totusi una intima dar cum eu nu prea sunt diferita ii spun ca da, ca mai sunt dar nu stiu pentru cat timp. Imi vine sa stranut si Madara imi pune o batista la gura.
   -Multu…dar nu apuc sa mai spun ceva caci ma simt grea, atat de grea, ochii se inched incet si eu sunt tot mai…mai… ^~^~^~^
 
        Ma trezesc in pat si Madara stand langa mine si privindu-ma. Ma ridic incetisor in capul oaselor si in intreb nedumerita ce s-a intamplat.
     -Pai, sta si priveste fix undeva si nu mai spune nimic…
     -Hey! Spun si ii flutur mana prin fata ochilor…Unde te gandesti?
     -Da…pai, sincer nu stiu….spune si isi freaca ceafa cu mana dupa schiteaza un zambet scurt. Ai lesinat, probabil din cauza ca azi nu ai mancat mai  nimic.
    -Da..Hai ca intarziem, spune repede nemai lasandu-ma sa continui…


           ……………….

Intru la bratul lui Madara dar merg destul de schioapa deoarece ma durea burta ingrozitor de rau. Simteam cum ma rup, cum am fost taiata…Poate ca avea dreptate, poate ca din cauza ca nu am mancat mai nimic azi simt aceasta durere.
    -Haide sa mananc caci poate ai dreptate…simt o durere ingrozitoare. Ma doare burta in ultimul hal. Acesta spune ca si lui ii e foame si ca niste aperitive nu ar strica. De unde? El cum ajunge la masa se pune si toarna whisky in prostie in pahar.
     Trecand peste durere si tot ce tine de noi, atmosfera era una placuta iar locul unul select unde nu toti puteau ajunge. La conacul lui Hitoshiro nu ajung decat acei oameni, V.I.P, si dup ace ai reusit cu chiu cu vai sa intri uiti de tot si toate. Locul e unul imens, muzica una placuta si oameni cat vezi cu ochii. Ma pierd prin multimea venita pentru aceasta petrecere grandioasa si somptuasa. Ma uit dupa Madara si vad ca este dus de catre cateva matahale intr-o alta camera. Am un presentiment ca se va intampla ceva rau si nu pot s alas pe nimeni sa-i faca rau lui Madara!

                                                 ~To be continued….The End of first part!~
Enjoy! Sper ca va placut prima parte, este diferita de cealalalta parte de pe un alt site…alte dupa parerea mea mai buna. Oricum acel fic este inchis deci m-am gandit sa fac alta parte…Astept comentarii daca vreti, eu nu stiu cand voi mai pune continuarea dar cred ca destul de curand

   Rochie:

Sandale:

Coafura, machiajul si bijuteriile:


pus acum 12 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Suuper!!! Mi-a placut foarte mult capitolul! Foarte interesant, ce nesimtit ii Madara!    Cum sa intrebe asa ceva o fata?! Aleluiaaaa... ma bucur ca l-ai pus in sfarsit! Cred ca stii ce astept acum!

pus acum 12 ani
   
Hildegard
Critic

Din: Caliacra
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 853
Salutare  draga mea ! Am trecut azi pe la fan ficuri si mi-a sarit in ochi ficul tau . M-am decis sa il citesc si sa il critic . Din moment ce ai cerut asa ceva  , ce-i drept , am observat si eu mai tarziu . Deci sa nu te mai tin in suspans si sa incep
  Ceea ce vezi scris cu galben sunt eventualele greseli de ortografie / tastare  pe care ti le corectez , iar ceea ce e cu albastru sunt  sfaturi / critici  la modul tau de exprimare . O sa incep cu inceputul ^^ .


Sho-Yo a scris:

Pai, am as spun cate ceva:

Nu sunt incepatoare, mai sunt inregistrata si pe alte site-uri.

Tip critica: nu vreau decat adevarul. Vreau sa stiu ce va place, ce nu va place, ce greseli am si as dori daca se poate sa primesc la comentariu minim trei randuri.
     Multumesc pentru intelegeri si va urez: Lectura placuta!




                                 Life hidden in the shadows :
                                                           
                                          ~ Spy  ~


     Disclaimer: Nu detin nici un personaj din anime-ul/managa-ul Naruto(inafara celor create de mine) si nu fac profit de pe urma lor. [ partea asta o puteai pune inaintea titlului  atasai frumos acest disclaimer  la mentiunile tale .]

                                   
                                            Prolog


  In urma cu zece ani, intr-un spital, o tanara femeie trecea   prin dureri de nesuportat. Trecea [ repetitie suparatoare a verbului “ trecea “] pentru prima data in viata ei prin durerile nasterii. Dupa multe tipete si dureri[ in loc de ”durere” puteai pune ” sudoare” sau ” chinuri” , sa eviti pe cat se poate repetitiile ] ingrozitoare auzi un planset cristalin , iar inima ei incepu sa bata cu putere. Dupa putin timp primi in brate fiinta careia ii daduse nastere. O bucurie nespusa aparu pe chipul ei [fara virgula aici] slabit si obosit. Insa bucuria nu tinu mult, caci, in spital aparura niste barbati  cu masti, imbracati in negru. Ei se indreptau catre salonul unde stateau tanara mamica si copilul acesteia. Cand ajunsera in dreptul usii o lovira cu putere si intrara fara remuscari sau ezitare. Luara din bratele tinerei copilul nepasandu-le de tanara distrusa si neputicioasa. Tanara[ din nou repetitie  care se putea rectifica printr-un sinonim al cuvantului ”tanara” ] tipa in urma lor  sa se opreasca in timp ce siroaie de lacrimi brazdau fata ei adineori vesela. Durerea de a pierde [”pierderii “ ar fi sunat mai bine  ]copilul care adineori statea in brate [, ca altfel se denatureaza sensul propozitiei]o macina, o omora cu fiecare suflare, cu fiecare lacrima sufletul ei se spargea in bucati. O durea si nu putea face nimic. Asta o durea [din nou repetitie suparatoare ,incerca sa jonglezi cu anumite cuvinte ca textul sa sune mai frumos  ] cel mai tare. Era neputincioasa si nimanui nu-i pasa de durerea ei sau de copilul rapit. Doctorii o priveau si nu faceau nimic. Asta se intamplase in Japonia, intr-o zi de douazeci si trei augus[t],  doua mii doisprezece. [ puteai scrie cu cifre aici , dar nu neaparat]

   

                                        Capitolul I


                                      Viata mea



                                     Ev’s P.O.V

   


     Stau la geam si privesc cerul noptii, stelele, [fara virgula intre adjectiv si substantivul determinat] mii, argintii. O urma de tristete imi invadeaza sufletul. Ma mangaie si ma macina, nelasandu-mi[ suna ciudat “ nelasandu-mi”. Mult mai bine ar fi mers ”fara sa-mi lase”] putina liniste in viata mea jalnica. As vrea sa fiu o pasare. Ea e libera sa zboare unde o poarta inima in timp ce eu nu.  Nu pot zbura unde doresc sau macar sa zbor unde m-ar purta vantul. [ aceste inversiuni / formulari anapoda ,sa spunem, ingreuneaza ”citirea “  textului   ] Trebuie sa stau aici sa ma bucur de tristete si dezamagire. Sa-mi alin sufletul cu dezamagirea[ din nou iti atrag atentia asupra repetitiilor enervante care pot fi evitate cu usurinta, daca iti pui mintea maii mult la contributie]  unei noi zile, cu durerea de a respire, de a trai. Durerea e viata mea si viata mea e durere.  Dezamagirea e in sufletul meu si sufletul meu e in dezamagire.  Aerul  care il respir imi e otrava care ma tine in viata.  As dori sa fiu  un fluture. Sa traiesc o zi si dupa sa mor. O zi plina de bucurie, fericire, cuvinte care lipsesc din dictionarul vietii mele. Mintea mea departe zboara, in timp ce corpul meu nu poate pleca. Il tine cineva legat de acest loc, cineva mai puternic decat mine. Oricat m-as zbate tot nu voi putea rupe lantul care imi incatuseaza trupul,   sa pot pleca spre lumi mai bune,  fara rautate. In lumi in care puterea si banii sa nu domine omenirea. Acele lumi le visez, le astept, dar, ele nu vin, nu ma asteapta cu bratele deschise. Ma hranesc cu iluzii si desi stiu ca ma ranesc, tot nu ma opresc. Ma hranesc cu iluzii ce stiu ca nu vor deveni vreodata realitate. Ma ranesc, dar totusi [vechea poveste cu pleonasmul , cu totii am facut-o si unii inca o mai fac , dar nu va intra odata in cap ca “ totusi”
e acelasi lucru cu ”dar” . Multi fac greseala asta cu “ dar totusi “ si este foarte suparator cand ti se face observatie si tu continui . Nu zic acum de tine , dar vorbesc in general , ca mai sunt multi cu o asemenea greseala care trebuie corectata ]nu ma opresc.  Daca nimanui nu-i pasa de  a mea soarta, mie de ce mi-ar pasa? Poate o sa mor odata si sa scap de chinul de a trai Visele... Multi spun ca oamenii fara vise nu mai sunt oameni. . [ prea brusc ai intervenit cu “ visele”   , ai nevoie de o propozitie “ intermediara” care sa lege cumva  cele doua afirmatii pe care le faci]Fara vise nu poti trai. Dar, oare, daca visezi, ce vei face? Te vei rani singur, cu visele care vise vor ramane pentru totdeauna.
     
    Deschid incet fereastra si trag aerul rece al noptii in plamani cu putere , dupa care il dau incet afara. Las fereastra deschisa [ ce culoare ar trebui sa pun aici ? Ca ai si o greseala de exprimare si una de ortografie . In primul rand , inainte de structura “dupa care “ se pune intotdeauna VIRGULA !. In al doilea rand , iar repeti cuvinte . Daca tii neaparat sa folosesti ”dupa care ” , utilizeaza-l si tu putin mai departe decat primul ”dupa care “ . Got it ?   ]dupa care merg pana la patul meu si ma asez incet pe el. Privesc camera invadata de intuneric. Negrul. Culoarea care imi domina viata. Ma dezbrac incet de hainele ce le purtam [,]dupa care  caut in dulap o pijama. In cele din urma gasesc o pijama [iar repetitie ? Serios ? Are you kidding me ? Chiar nu vezi ca puteai spune simplu “ una neagra “ ? ] neagra. O imbrac [,] dupa care ma bag in pat si incet, incet imi simt pleoapele mai grele[,] pana cand cad intr-un somn adanc.


                                   


        Cerul de un albastru inchis, inca presarat cu cateva mici sclipirii aurii, pierdute. [intrebare : Unde este predicatul acestei non-propozitii ? Ca nu pot sa o numesc propozitite]Vantul adia usor, unduind dupa bunu-i plac iarba de un verde crud, presarata cu flori micute, albe si albastre. In adierea [ again repetitii ? Mai inainte ai folosit verbul “ a adia “   , acum folosesti  forma substantivizata a verbului “adierea “ . Tot repetitie este , indiferent de ceea ce crezi tu . ] usoara pluteau mici flori alb-rozalii desprinse din copaci. Primele raze ale soarelui inceracau [ incercau], fara sorti de izbanda, sa intre printre desisurile padurii. O tanara fata, cu parul roz, lung pana la jumatatea spatelui, imbracata intr-o rochie alba fara bretela[bretele , nu ”bretela “ . Si daca doreai sa folosesti singularul , atunci corect ar fi fost bretea “], lunga pana-n pamant, sta si priveste cu ochi-i verzulii o caprioara cum bea apa cristalina si rece a cascadei din padure. Tanara merge cu pasi maruti spre cascada speriind caprioara care o i-a la goana pierzandu-si urma prin deasa padure. Ajungand in fata lacului creat de cascada care curge fara-ncetare,  tanara se lasa incet in genunchi si cu palmele i-a corect “ ia “ . Nu este urmat de un verb  ca “a” sa fie  verb auxiliar ( observi ca acum si eu fac repetitii ?) , aici este simplu verbul “ a lua “]apa cristalina si o duce la gura-i micuta, cu buze subtiri si rozalii. Dupa ce isi potoleste setea se ridica si inainteaza pana intra in cascada.



Ma trezesc si privesc ceasul de pe noptierea care indica ora 05:45. Nemaiputand sa dorm ma decid sa ma ridic din pat. Ma ridic incet din pat si merg spre marea mea fereastra. Privesc cerul inca instelat si deschid geamul sa simt adierea diminetii care imi mai i-a [idem celor scrise anterior] din durere. Pun capul pe geam in timp ce-mi amintesc visul si pe acea tanara. O tanara frumoasa [,]dar cu o durere ucigatoare care nu o lasa sa paseasca pe celalalt taram. Un taram frumos, cu pajisti pline cu flori parfumate si viu colorate, cu fluturi multicolori, parasi[ ” parasi”  ce ar trebui sa insemne ? ]cu triluri mifirice, iepurasi pufosi si micuti care sa alerge prin padure, lupi care sa urle in clar de luna, ursi somnorosi care sa se duca la rau sa prinda peste, pace si linistie. Acest vis imi aduce aminte de… 


Impresia creata de aacest capitol ... hmm ... . Nu stiu ce sa zic . Destul de bun , ne-ai prezentat o parte din personaje , ai precizat timpul si spatiul ( desi cam vag ) . Descrierea este minima si buna , cu mici greselute pe ici pe colo . Iti spun pentru ultima oara : EVITA REPETITIILE INUTILE ! Pur si simplu sunt enervante si supara cititorul , sau in cazul meu , criticul . Dialogul nu este deloc deci nu am cum sa-l critic . Actiunea este simpla , dar acesta nu e un repros .  Primul capitol reprezinta aproape intotdeauna introducerea , in alte cazuri intriga . Deci actiunea este mai putin pusa in lumina , se pune accent pe descriere , reconstituirea / evocarea unor  intamplari .  Ai un plus de la mine aici ^^ . Titlul  nu stiu daca este prea coerent , mie nu imi spune mai nimic despre ficul tau cand il citesc . Scuza-ma daca te jignesc ,dar asta e parerea mea . Acum urmatorul capitol ^^ .

Sho-Yo a scris:

Capitolul II


                      O prostie facuta dintr-o greseala (I)


                            Tsunade’s P.O.V




  Stau in biroul meu, un birou [ fara birou ar fi sunat mai bine , ex. ” unul modest “ ] modest, crem cu parchet de fag. O fereastra micuta cu jaluzele maro, biroul din lemn de fag, scaunul negru, din piele si doua scaune din metal in fata biroului. Pe birou am doua teancuri de hartoage care mai au putin si cad. Shizune, asistenta mea, o fata desteapta, frumusica [,]cu parul drept, scurt pana la umeri, ochii negri ca doua margele, imbracata intr-o rochie neagra stramta pe corp, intra la mine in birou [.]nu inainte sa ciocaneasca si sa primeasca acordul meu. Aceasta imi spune ca sunt cautata de Rika. Ii spun sa o cheme inauntru [,]dar dupa sa spuna ca sunt ocupata si nu pot vorbi, iar daca este ceva urgent sa vina sa-mi spuna. [ ma intreb , de ce faci atatea repetitii ? Nu simti ca sunt suparatoare ?]Aceasta se inclina respectuos [,]dupa care iese din birou [.]nu inainte de a-mi ura o zi buna si o pofeteste pe Rika inauntru. Fata ma saluta, eu facand la fel[,] dupa rugand-o sa ieie[ia] un loc si sa-mi spuna despre ce este vorba. Aceasta se conforma si se puse pe scaunul fierbinte [Serios ? Fierbinte ? Ce vroiai sa spui cu asta ?]. Eu citeam tocmai acum dosarul ei[,] in timp ce sorbeam dintr-o cescuta micuta, un lichid maroniu care ma ajuta sa nu adorm, caci la cate nopti nedormite am, acum m-as pune sa dorm dar nu pot, se nefericirea mea ” sa nu adorm “  “sa dorm” “nedormite” cuvinte la fel de suparatoare , o consider repetitie  . Dau din mana i[color=#DAA520]n semn sa vorbeasca in timp ce mai i-au[iau] o gura din cafea, dupa care las ceasca jos si citesc cu atentie doarul.

( Partea in care ai lasat spatii mari intre informatii nu mai critic ca nu ma intereseaza)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


-Deci... spun [,]punand coatele pe birou, mainile le unesc, rezemandu-mi capul in ele si imi schimb privirea in una serioasa, ce doresti sa-mi comunici?
-Pai, as dori, daca ati putea… spune[,] dupa care se opreste, eu facandu-i semn cu mana sa continue. Ne lasati intr-o vacanta micuta, de o saptamana? Spune aceasta dintr-o rasuflare[,] fara a clipeasca sau altceva. Eu stateam ingandurata, nestiind ce sa fac. Ma uit la tanara care ma ruga din priviri sa spun un simplu “da”.
- Pai, cine sunt eu sa stau in calea fericirii tale? Spun amuzata de situatia in care am fost pusa.
-Multumesc, nu o sa regretati ca ne-ati lasat si nu o sa facem probleme. Spune aceasta cu un zambet mare [ar  fi mers mult mai bine ”larg” pana la urechi.
-Dar… spun schimbandu-mi privirea din una blanda si calda in una rece si plina de ura, tanara vazandu-ma, inghiti in sec si incepu sa tremure, am o conditie [,]spun cu o voce tare: Sa va distrati! Dupa care zambesc amuzata de tanara care mai avea putin si murea pe loc. Aceasta dadu afirmativ din cap si vru sa plece [,]dar ii spun serios sa aiba grija. Aceasta spuse serioasa sa nu imi fac griji si imi mai multumi inca o data [,]dupa care pleca.
Eu imi reluez ce faceam [vai da ce avem noi aici ?  “ imi reluez “ Ce frumoasa greseala ! Corect era ” eu reiau” , ” reluez” nici nu exista ][,]pana acum inca amuzata de sperietura care a tras-o tanara. Hinata…. [doar 3 punctulete]Amuzanta tanara. Imi spun in minte cu un zambet micut pe buze.[/b][/b][/b] <--  astea ce ar trebui sa fie , ma rog ? Presupun ca o proasta incercare de ceva , ca nici eu nu ii dau seama ce ai vrut sa faci .] 


Impresia acestui capitol :

        Sa trecem la “ facutul de rusine “ , caci aceasta este cea mai buna cale de a invata din prorpiile greseli . In aceasta parte o sa par rea , ca asa sunt eu , na !  INCEPEM ! Cred ca in viata ta nu ai auzit de virgule  sau daca ai auzit nu le acorzi importanta . Nu e bine , stii ca la orice testare  se scad puncte si pentru aceste caricaturi pe care noi le numim “ virgule “ ? Sper deci ca nu faci asa si la scoala . Vocabularul utilizat de tine in fic este unul minim  ( stii vorba aia [i]” minimum minimorum” ) si din aceasta cauza faci multe repetitii si crede-ma , m-am saturat de ele !  Nu stiu de unde esti , dar observ ca folosesti imperfectul , parca vazusem si ceva perfect simplu , parca ...   . In asemenea creatii nu  trebuie folosite doar aceste timpuri  . Nu inteleg de ce nu folosesti perfectul compus , e foarte dragut si simplu ( ba mint , e compus ) . Si ca tot veni vorba , de ce desparti verbul “ a lua “ , mai exact forma “ ia “ , tu ai scris “ i-a “ . Ai vazut tu asa ceva in vreo carte ( ma refer in cazul pe care il ai tu )? Spune-mi unde si atunci tac din gura .  In rest , nu ne putem da seama care este vorbirea indirecta sau cea directa . Incadreaza-le mai bine ! Nu stau acum sa-ti explic ca nu stiu cate ai fi inteles .

Urmatorul !

Sho-Yo a scris:

  Capitolul III


                    O prostie facuta din greseala(II)


                             Rika’s P.O.V



       Stau in camera mea, o camera[ asa ai inceput si capitolul doi , iar repetitii ... ] vopsita in lila, culoare care imi place. In ea am un pat dublu cu asternuturi albe. [nu ti se pare putin ciudat “ in ea am “ ? ]De o parte si de alta a patului am doua noptiere [,]pe care stau asezate un ceas si o veioza. In fata patului am un dulap nu foarte mare. Pe jos am parchet din lemn de cires. Un covor patrat si lila sta langa pat. O masuta din sticla pe care am o vaza mai este prin camera mea si cam atat.
Stau pe pat si tin in mana un dosar maro. Capul imi e lasat in jos, ochii lila imi sunt tristi. Pe fata alba curg incet lacrimi taioase. Deschid dosarul si privesc pagina alba cu scris de mana, negru. Pe ea se intind randuri [ uite , folosesti virgula cand nu trebuie ! Iti explicasem partea cu adjectivul si substantivul parca la capitolul I , uita-te  acolo ] mii, negre. Intr-o parte este prinsa,[idem] intr-o agrafa de metal, o poza. O poza[repetitii peste repetitii] cu o fata frumusica, cu ochii verzi si parul albastru. Inca imi mai amintesc ziua aceea. Ziua aceea cand am fost chemata in biroul lui Tsunade-sama. Imi amintesc cum am intrat cu sfiala pe usa maronie. Am salutat-o iar aceasta mi-a spus sa i-au[cratima inutila] loc pe un scaun, aratand spre dansul. Am mers incet spre el si m-am asezat. O liniste enervanta s-a lasat peste noi pana cand eu, cu vocea destul de tematoare am intrebat-o de ce m-a chemat. [ dar nu venise Hinata la Tsunade , acum de ce intreaba “ de ce  a fost chemata “ ? ] Aceasta a luat o pozitie serioasa si a scos din birou un dosar maro, prafuit. Mi l-a aruncat in nas si mi-a spus sa ma uit pe el. Eu am luat incet dosarul, am suflat usor si praful a cazut, dupa care l-am deschis. Ma uit pe foaia alba cu tus negru. Erau niste date despre cineva. In partea dreapta de sus a foii era prinsa[,] intr-o capsa de metal o poza. O poza cu o fata. O tanara cu tenul alb, fara imperfectiuni, ochii verzulii ca iarba cruda a primaverii si parul albastru ca cerul noptii. Ev, ma uit pe al tau dosar si vad ca scrie in dreptul numelui adevarat doar cateva litere. La cat de prafuit era dosarul tau inseamna ca e vechi si nimeni nu s-a ingrijit de el. Asa s-au sters si literele adevaratului tau nume si nu cred ca stie decat Tsunade-sama numele tau adevarat dar a preferat sa-l lase asa. Esti o persoana asa de buna! Tu esti pusa in randul celor mai de jos femei si eu…eu ar trebui sa fiu in locul tau. Mereu cand greseam in misiuni iti asumai vina [,]chiar daca eu ar fi trebuit [,]iar cand duceam la bun capat misiuni dificile niciodata nu ieseai in fata. Mereu ma puneai pe mine in fata si tu nici macar nu ziceai ca ai facut ceva. Toti ma laudau si cand ziceam ca tu ai fost cea care a facut misiunea toti radeau deoarece tu mereu te prefaceai slaba in fata celorlalti si asa, ei, acum te cred cea mai slaba si proasata dintre toate [,]iar pe mine cea mai buna. Esti mereu intelegatoare si buna cu toti si [in cazul tau nu mai trebuia “si”] desi toti rad de tine isi bat joc. Mereu le-ai salvat vietile [,] ma omori cu virgulele tale anapoda !]dar ma puneai pe mine sa le zic ca eu le-am salvat vietile. Esti un inger pe pamant cu chip de om care niciodata nu-si asuma laudele ci lasa pe pricajitii ca mine sa o faca. Nu merit bunatatea ta dupa ce-am facut. Nu merit nimic dupa ce ti-am facut. Sunt o proasta si asa voi ramane mereu. Lacrimi amare imi curg incetisor pe chipul meu déjà [ce grup interesant de litere ! Sa cred ca e greseala de tipar ci nu intentionata ] rosu de la atata plans. Dar cu lacrimile nu o sa rezolv nimic. Mai bine as muri decat sa mai traiesc alaturi de tine si sa-ti fac viata si mai grea decat o ai acum.



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


  De ce spun asta? Simplu. Pentru ca, daca nu as fi facut acel lucru, sa ma duc la Tsunade-sama si sa-i spun de vacanta aceea stupida, poate, acum nu am fi avut acea misiune si…..si…...[ din nou prea multe puncte , doar trei trebuie] [b][b][b] [ inca ma intreb ce e cu chestiile astea de la sfarsit , ce incerci sa faci cu ele ...]


Capitolul trei e slab si putin scris . Sa stii ca nu ma fraieresti asa usor ! Chiar daca lasi spatiile alea mari , nu inseamnaa ca ai scris mult ! Si din noua iti spun de virgule , de repetitii . Din moment ce mai am doar cateva capitole  si mai am de invatat , aici inchei critica .  Maine o sa vin cu un edit ca sa adaug si urmatoarele capitole . Ia aminte la spusele mele , ca nu-ti vreau raul ! Bye !


  EDIT

Sho-Yo a scris:



Capitolul IV


                                      O frunza.... [ nu se pun decat trei puncte ]


                                           in bataia vantului                   
                       Ev's P.O.V


        Stateam langa usa de lemn si ascultam in liniste sunetul strident al picaturilor de apa rece si amara izbindu-se cu putere de parchetul inghetat.


       Ma rezem fara sa fac zgomot de usa si ma las incet in jos pana cand fac contact cu podeaua, rece si ea. Imi trag genunchii la piept si pun capul incetisor pe ei ascultand acea melodie plina de jale. Poate trebuia....[ doar trei puncte]
  -Cat am urat si inca urasc lasitatea...spun afisand pe chipul alb un zambet amar. Scot un suras trist dupa care revin la dulcea, unica....[doar trei puncte]indiferenta. Oare, oare cum poate un las sa traiasca fara regrete? Sau poate are regrete....[doar trei puncte] regretul ca putea sa faca un lucru dar nu l-a facut sau poate putea [,]dar totusi [ fara  "totusi" ] nu putea...
  -Ma plang prea mult..[ sa intleg ca ti-e foame , de aia mananci atatea puncte . Ca si mai inainte , iti spun ca trebuie doar 3 puncte]poate prea mult..[idem]prea mult decat ar trebui...
Ma ridic fiindu-mi sila sa ma mai ascult.Ma intorc spre usa si incet pun mana pe clanta rece.Simt un fior prin tot corpul. Vreau sa apas [,]dar totusi [fara [i]totusi ]nu o fac. Un moment de ezitare si totul s-a dus...s-a dus spre apus. Las sa cada mana lin de pe clanta si privesc cu ochii stersi, inexpresivi [ inexpresivi este acelasi lucru cu stersi , deci este pleonasm]usa din fata mea. Nu puteam sa o fac...nu puteam.
  -N-o pot face...spun cu o voce stinsa de parca cineva ma punea sa o fac[,] iar eu nu puteam sau poate nu vroiam.
Cert este ca am plecat din fata usii, fara sa privesc inapoi nici macar o secunda. Am mers putin si m-am oprit in dreptul unei usii[doar un ”i”] mari, tot din lemn. O deschid incet si privesc in gol. Era alba si goala.Toate lucrurile au disparut din ea. [ usa era goala ? Si au disparut chestii din ea ?  Nu te-ai exprimat corect . Presupun ca aici vorbeai de o incapere , nu de usa ]Au disparut asa cum o sa fac si eu.


  Merg incetisor pe scari, numai ecoul pasilor mei mici si nesiguri de ceea ce urma sa fac se mai auzeam in casa goala, pustie,[ “goala” si “pustie “ este acelasi lucru ] solitara.

   Ajunsa in fata usii ma opresc si mai privesc o singura data, pret de cateva secunde casa, in minte aparand o singura intrebare: Oare o sa mai traiesc si-o sa mai apuc?

  Ies si zaresc o masina mare asteptand ceva sau pe cineva...pe mine. Merg cu pasi marunti pana la masina, deschid usa si dupa  aceasta porneste lasand praf in urma-i.


                                               ~^~

  Stau in bucatarie si ascult discutia brunetului cu Pein care nu se sfia deloc sa vorbeasca de o persoana [,]chiar daca aceea persoana e langa el, aceea persoana nefiind alta decat [ color=#DAA520][fara “:” , nu este nevoie de ele aici][/color] eu.
Inteleg ca nu-i este frica de mine[,] mai ales ca e mai puternic decat mine si sunt. Mai sunt si doi asta insemnand ca as avea o sansa de 1% sa-i inving pe amandoi. i[ori cu “ i” mic si pui virgula , ori cu “I” si puui punct]mi spun in minte[,] inghitind in sec. Dar [ nu mai pui “ dar “ din moment ce ai pus “ chiar daca “ <-- sinonim cu “ totusi “ si “dar”]chiar daca ar fi sa ma omoare [color][,][/color]nu o sa tac din gura in timp ce acesta face comentarii rautacioase, poate chiar prostesti la adresa mea.


                                   Madara's P.O.V


       Stateam la masa langa Pein si Ev si ascultam[ mai simplu ar fi fost “ ascultand” +  se face din nou plenoasm] cum trancaneste Pein[ evita pe cat se poate repetitiile, te rog eu] despre acest transfer... Nu o prea inghitea pe Ev[,] dar nu se sfia sa o arate, nu ca eu as fi mai diferit decat el, dar eu prefer sa tac caci nu am chef sa o slutesc din prima zi. In schimb nu ma feream sa o analizez. Observ ca nu mai are mult si va exploda de nervi. Deodata vad cum isi ridica mana [,]iar in secunda urmatoare obrazul lui Pein face cunostina cu mana lui Ev.
Aceasta spuse ca ea nu mai sta sa asculte porcarile care ies din gura acelei mori hodorogite.
   Pein se ridica nervos si vru sa porneasca dupa fata [,]dar il opresc si ma uit la el dand din cap in semn de "nu". [iti dau un mic sfat . Se poate folosi si “ in semn de negatie “ , dar este la fel de corect cum ai scris tu ]Acesta se aseaza la loc si incepem o discutie cu subiectul: misiunea cea noua.
  -Te-ai gandit la un plan ? spune Pein incercand sa uite faza de mai devreme.
  -Pai nu stiu inca cum vom face [,]dar e o mica problema: schimbul de colegi. Nu o cumoastem pe colega noastra si nu stim cum se lupta...dar sunt intrerupt de Pein care spune ca o fata ca ea sigur nu stie decat sa tipe si sa dea palme si mai adauga ca e doar o piedica.
  -Nu sunt o piedica si pentru cultura ta generala nu dau palme si tip. spuse aceasta stand in tocul usii cu bratele incrucisate.
  -Hai nu zau! Ce stii sa faci? Esti doar o curvulita care crede ca o sa fie tratata numa` cu lapte si miere [,]dar sa afli ca Madara nu o sa-ti tina partea[,]  iar daca ma enervezi mult [,]iti promit ca nu o sa mai apuci ziua de maine! spuse portocaliul dupa care o privi, parca vrand sa o omoare.
  -Curva? spuse aceasta pe un ton foarte dragal, intrebator. Curva!spune frecandu-si barbia si gandindu-se, la ce? nu stiu.
  -Stii..[doar trei puncte , nu 2 , nu 4 , nu 5 ,nu ,6 ]facu o pauza scurta dupa care reveni... nimeni nu mi-a spus pana acum asa ceva si incerc sa nu fac mare caz din asta [,]dar nu ma pot abtine si vreau sa-ti spun ca [ cacofonie accidentala sau intentionata ? Nu-mi pot da seama ]curva e mata, nu eu!spuse foarte sigura pe ea.
Hopa...se pare ca fata are tupeu [,]dar acest tupeu e prostesc si o sa o incaseze rau de tot[,] daca nu ma bag. Oare sa ma bag inainte sa iasa prea urat? Nuu...prefer sa vad cum o [color=#DAA520s[/color]a zboare prin camera.
Pein se ridica furios trantind scaunul pe jos si se uita la mine. Eu ridic de umeri in sus [,] iar acesta vazand ca nu am nici o intentie sa-l opresc ranji [,] dupa care se napusti asupra fetei. Fata incerca sa sa se fereasca [,] dar el fiind mai rapid o apuca si o strange in brate.Aceasta se zbatu [,] dar in zadar. Vazand ca nu are cum sa scape se lasa pagubasa lasandu-i lui Pein cale libera sa faca ce doreste. Acesta o duse la masina si plecara. Eu am stat si am privit toata scena [,] iar dupa ce m-am vazut singur am izbucnit in ras.
  -Daca fata asta o sa reziste aici cred ca o sa fie o minune. spun stergandu-mi lacrimile de la atata ras.

      Dupa aproximativ o ora il vad pe Pein singur....
  -Ooo...cred ca s-a intamplat ceva cu Ev si o sa aflu. Sper sa nu fie ceea ce cred eu ca altfel o sa o incurc si daca eu o incurc o incurca si el.
  -Unde este? spun serios analizandu-l din cap pana-n picioare.
  -Nu te alarma...spune acesta facandu-mi semn sa ma linistesc si sa ma asez.   Fac cum imi spune [,]  iar dupa il privesc asteptand raspunsul mult dorit.
  -Nu am omorat-o [,] chiar daca asta as fi dorit. spune acesta putin dezamagit. Am dus-o intr-o padure...se opreste si se uita la mine cum il priveam apoi reia....[doar trei puncte]dar nu am facut nimic special decat..... [doar trei puncte]iar se opreste.... [doar trei puncte]
  -Spune omule odata! sar in sus ca ars.
Acesta imi spune sa ma linistesc [,]caci nu a facut nimic special decat........ [ prea multe puncte , trei ar fi fost de ajuns]


                 Greselile de ortografie si exprimare le-am subliniat si aici . Nu prea inteleg ce se intampla . Si inca sunt  nedumerita , in ce lume se intampla actiunea ? In lumea shinobi sau lumea contemporana ? Ori sunt eu prea grea de cap , ori tu nu ai pus acest lucru in evidenta .


Sho-Yo a scris:

Capitolul V

                                        Petrecerea si
                                                   ceva in plus




     Ma simteam atat de linistit… privind cerul instelat[nu este nevoie de virgula aici] …sclipitor si totodata intunecat! Pictat in culori sumbre, dar… placute si luminat [ daca te referi la culori , atunci corect ar fi fost “ luminate” . Ceea ce e cam " stupid" pentru ca " sumbru" si " luminate " sunt antonime ( ce-i drept, nu perfecte ) si " merg ca nuca-n perete "]! Doar de o mica luna si cateva stele ici-colo. Stateam sprijinit de fereastra si priveam, dar nu afara! Ci mult prea departe pentru o minte omeneasca…Ma gandeam la nemurire?! Ori la ea…Trecandu-mi prin minte chipul ei fin si alb, ca portelanul, ochii rosii si desi nu sunt adevarati [,] tot frumosi sunt…Si daca ma gandesc bine poarta lentile de contac. Si niciodata nu m-a lasat sa vad culoarea naturala a ochilor, dar nu conteaza…Buzele rozalii, nici prea carnoase dar nici subtiri, corpul ei fragil, tot ce tine de ea e fragil si desi incearca sa para


                                      Ev’s P.O.V


     Cerul de un albastru inchis, inca presarat cu cateva mici sclipirii aurii, pierdute. Vantul adia usor, unduind dupa bunu-i plac iarba de un verde crud, presarata cu flori micute, albe si albastre. In adierea usoara pluteau mici flori alb-rozalii despinse din copaci. Primele raze ale soarelui inceracau, fara sorti de izbanda, sa intre printre desisurile padurii. O tanara fata, cu parul roz, lung pana la jumatatea spatelui, imbracata intr-o rochie alba fara bretela, lunga pana-n pamant, sta si priveste cu ochi-i verzulii o caprioara cum bea apa cristalina si rece a cascadei din padure. Tanara merge cu pasi maruti spre cascada speriind caprioara care o i-a la goana pierzandu-si urma prin deasa padure. Ajungand in fata lacului creat de cascada care curge fara-ncetare,  tanara se lasa incet in genunchi si cu palmele i-a apa cristalina si o duce la gura-i micuta, cu buze subtiri si rozalii. Dupa ce isi potoleste setea se ridica si inainteaza pana intra in cascada.
[ nu cred ca mai e nevoie sa repet aceleasi lucruri pentru ca este aceeasi descriere ca in capitolul I]

Ma trezesc transpirata. Ma aflu in patul meu, moale. In camera mea lila…Imi aduc aminte ca nu eram aici ultima data[,] dar nici nu vreau sa-mi bat capul cu intrebari de genul :[fara “:” aici , daca pui ghilimelele , nu mai ai nevoie de “ :”] “ cum am ajuns aici?”, “cine m-a adus?”, etc. Ma ridic usor si ma duc in baie sa fac un micut dus racoritor. Imi las hainele sa cada usor dupa [de pe ] mine dezvelindu-mi trupul alb, ca portelanul, subtirel ca o frunza si intru in dus. Dau drumul apei calde care incepe sa cada in repezi picuri, udandu-mi corpul. Imi vine in minte acel vis. Acea fata, acel loc…Acea amintire, o dulce amintire despre trecut…


                                                                      ~^~


Imi  caut o rochie printer miile de rochii din dulap. Caut cu privirea o rochie cat de cat decenta [,] caci nu am de gand sa arat ca o parasuta la aceasta intalnire. Scot o rochie rosie inchisa, care este prinsa sub sani cu o funda, si “cade” pe corp.Imi caut o pereche de sandale cu toc, si dau de o pereche care, spun eu, ca s-ar potrivi de minune cu rochia. O pereche de sandale argintii, cu platforma, Gianmarco Lorenzi, batute cu diamante, foarte dragute. Imi i-au[nu este verbul auxiliar “ a avea “] rochia pe mine, ma incalt [,]dupa  un retus final si gata. Ma duc la Madara sa vad daca este multumit deoarece el cerea ceva sexy si provocator. Nu inteleg rostul deoarece ne ducem doar la o intalnire de afaceri. Intru in camera si ma intampina Madara intr-un costum negru, cu cravata, gata de plecare.
       -Ar fi trebuit sa-ti iei ceva mai scurt [,] caci ma afisez cu tine, iubito. Spune si imi face cu ochiul. Il privesc putin ciudat, dar cu motiv. Vazand atitudinea mea incepe sa-mi explice ca noi suntem iubiti in aceasta misiune  [,] dar nu trebuie sa ma dau la diferiti oameni si daca o cere misiunea sa ajung cu iei[ “ ei “ , nu “ iei “ , ca nu e verbul “ a lua “ ] si in camera de hotel.
       -Hotel?! Hotel sa ajungi tu! Spun indignata si dau sa plec [,] dar ma prinde de mana si ma trage in bratele lui. Il privesc si incerc sa inteleg ce-i cu atitudinea asta.
     -Ev, nici mie nu-mi place aceasta misiune dar…-facu o mica pauza in care statea si ma privea dupa care reveni-nu avem de ales.
    -Nu prea intelg ce este asa neplacut pentru tine. Nu tu poate [nu e nevoie de “ poate “ aici ]o sa ajungi cu vreo scofalcitura in pat…spun dand sa vomit doar la gandu`…
    -Esti virgina? Ma intreaba acesta fara nerusinare. Si spun fara nerusinare deoarece aceasta intrebare, chiar daca in zilele noastre nu mai e putin respect si bun simt, de tinerii ajung sa o faca de fata cu profii sau chiar cu ei , este totusi una intima  [,] dar cum eu nu prea sunt diferita ii spun ca da, ca mai sunt [,] dar nu stiu pentru cat timp. Imi vine sa stranut si Madara imi pune o batista la gura.
   -Multu…dar nu apuc sa mai spun ceva caci ma simt grea, atat de grea, ochii se inched incet si eu sunt tot mai…mai… ^~^~^~^

        Ma trezesc in pat si Madara stand[ “care statea “ , gerunziul nu se foloseste oriunde si oricum] langa mine si privindu-ma[idem]. Ma ridic incetisor in capul oaselor si intreb nedumerita ce s-a intamplat.
     -Pai, sta si priveste fix undeva si nu mai spune nimic…
     -Hey! Spun si ii flutur mana prin fata ochilor…Unde te gandesti?
     -Da…pai, sincer nu stiu….spune si isi freaca ceafa cu mana dupa schiteaza un zambet scurt. Ai lesinat, probabil din cauza ca azi nu ai mancat mai  nimic.
    -Da..Hai ca intarziem, spune repede nemai lasandu-ma sa continui…


           ……………….

Intru la bratul lui Madara [,] dar merg destul de schioapa [ mult mai frumos ar fi fost “ schiopatam” ] deoarece ma durea burta ingrozitor de rau. Simteam cum ma rup, cum am fost taiata…Poate ca avea dreptate, poate ca [ acest “ca “ este absolut inutil ]din cauza ca nu am mancat mai nimic azi [,] simt aceasta durere.
    -Haide sa mananc caci [ absolut inutil , acest “ caci” ] poate ai dreptate…simt o durere ingrozitoare. Ma doare burta in ultimul hal. Acesta spune ca si lui ii e foame si ca niste aperitive nu ar strica. De unde? El cum ajunge la masa se pune si toarna whisky in prostie in pahar.
     Trecand peste durere si tot ce tine de noi, atmosfera era una placuta [,] iar locul unul select unde nu toti puteau ajunge. La conacul lui Hitoshiro nu ajung decat acei oameni, V.I.P, [ afirmatia ta “ acei oameni , V.I.P , “ este un dezacord urias . Spunand “ acei oameni “ nu le acorzi prea multa atentie , desi tu vorbesti de VIP , care apropo , nu  se scrie cu puncte intotdeauna . VIP= very important people ]si dupa ce ai reusit cu chiu cu vai sa intri uiti de tot si toate. Locul e unul imens, muzica una placuta si oameni cat vezi cu ochii. Ma pierd prin multimea venita pentru aceasta petrecere grandioasa si somptuasa .[“ somptuos “ este sinonim cu “ grandios “ , deci pleonasm ] Ma uit dupa Madara si vad ca este dus de catre cateva matahale intr-o alta camera. Am un presentiment ca se va intampla ceva rau si nu pot sa las pe nimeni sa-i faca rau lui Madara!

                                                 ~To be continued….The End of first part!~



     Parca  in acest capitol s-au mai lamurit niste chestii  . Din punctul meu de vedere ,  la cate “capitole “ ai scris , unele sunt mult prea scurte pentru a se numi astfel  , nu ai o introducere ! Prea direct ne-ai luat . In afara de prologul acela , restul este cam vag . Dialogul nu este evidentiat aproape deloc , nu intelegem care este vorbirea indirecta si cea directa  .  Nu esti foarte ordonata in ganduri . Si te rog , fa ceva cu VIRGULELE alea ! Aceasta a fost critica mea si sper sa nu te fi suparat . Totul este ca tu sa inveti din propriile greseli . Numai bine !

Modificat de MaryLoveEverybody (acum 12 ani)


_______________________________________

Inuyasha, David Tennant, Benedict Cumberbatch, and
Ukyo, Toma, Dostoievski and Liviu Rebreanu are mine! So stay away!
Rammstein, Jon Bon Jovi si Allucard sunt ai mei! Grr

pus acum 12 ani
   
Sho-Yo
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 23
MaryLoveEverybody...

Iti multumesc de critica...imi pare bine ca ai putut si te.ai obosit sa.mi lasi ditamai commentul. Incerc sa ma perfectionez si...nu vreau sa spun ceva rau dar:
     titlul este, dupa parerea mea, unul reprezentativ, deoarece..spun cam multe...viata personajului este una ascunsa in umbra. Incepul cu incetul veti afla cine este dar pana atunci ori veti citi ori va veti lasa :p. Cat despre toate capitolele, eu incerc sa le dau putin mister, deoarece, putina umbra nu strica . Nu vreau sa fiu un autor care spune toata povestea intr-un capitol iar in al doilea pune un frumos"The end!".....Eu vreau sa ii fascinez pe cititori, sa-i fac sa se gandeasca ce va urma si sper ca am facut asta. Daca nu o sa incerc, nu promit nimic! Si cat despre greselile de ortografie, capitolele nu sunt prea corectate, deoarece eu nu am timp cand sa le scriu si sa le si corectez...Cand am putin timp atunci concep si capitolul si inca un mic lucru: eu nu pun spatii ca sa dau impresia de mai mare. Eu incerc sa fac  asezarea in pagina frumoasa, pe gustul meu. Cam atat am avut de zis si inca odata merci ca ti-ai facut timp si mi-ai criticat fic-ul. Si ca un mic p.s....caci ai dreptate, nu prea.mi asez gandurile in ordine, asta doar ca o paranteza...nu am de ce sa ma supar deoarece tu ai criticat povestea nu pe scriitor :p.


pus acum 12 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Vad ca te-ai mai inbunatatit cat de cat,chiar mi-a placut nextul asta
Dar vad ca Madara asta e chiar nesi mai =]]


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 12 ani
   
Sho-Yo
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 23
Hey everybody...

m.am gandit sa aduc continuarea chiar daca as renunta deoarece fic.ul nu.mi e citit. Insa m.am gandit ca eu urasc cand cineva scrie un fic si dupa cateva capitole spune ca fic.ul nu.i e citit si ca.l va inchide fara sa se gandeasca, poate, ca exista un cititor care deabia asteapta din toata inima sa citeasca continuarea asa ca sper ca am si eu un astfel de cititor caci am aduc continuarea...

                              Capitolul VI

            Negura se mai ridica si ceva nou mai aduce


                                Ev’s P.O.V



    Dupa  4 luni…


   
    Anii au trecut iar identitatea mea inca e secreta. Sincer…chiar mi-as dori sa revin la copilarie cand stateam cu parintii mei, care pe atunci asa ii credeam dar multe s-au schimbat! Si acum imi amintesc acea seara de vara…a fost una speciala si foarte frumoasa dar totusi si trista, ca o sabie cu doua taisuri pot spune. Pe de o parte m-am simtit in al noualea cer dar cu cat am avansat mai mult in fericire, prabusirea a fost mult mai dureroasa. Cand credeam ca nu pot fi mai fericita de atat s-a intamplat contrariul. Atunci am aflat…-inspir usor si dupa expir cu o urma de regret, gandindu-ma la tot ce se intamplase in acei ani facandu-ma melancolica pentru un mic moment dar dupa am realizat ca daca nu imi era predestinat sa fiu asa nu eram. Soarta ma alesese pentru a fi o razboinica, pentru a suferi si dublu cand vad fericire dar cu timpul am invatat sa accept si  sa-mi ling ramile ca o pisica dupa fiecare cadere..

   -Poate e mai bine asa…-ma trezeste la realitate o voce cunoscuta mie. Ma intorc si in spatele meu statea in pragul usii o persoana cunoscuta mie..-Rikaaaa!!! Tip cat ma tin plamanii iar dupa sar grabita din pat si alerg la ea imbratisand-o.

  -Ce dor mi-a fost de tine! Imi spune aceasta printe suspine.
  -Nu credeam ca o sa te mai vad –ii spun entuziasmata ca o vad- imi pare atat de rau…-dar nu ma lasa sa continui ca-ci imi pune degetul  pe buze.
  -Nu mai spune nimic! Nu vreau sa strici momentul…Si crede-ma, stiu! Si mie imi pare rau. Mi-am dat seama ca de vina am fost amandoua.
  -Dar…-nu spun nici doua vorbe si ma i-a de mana si imi spune ca vrea sa-mi povesteasca tot ce s-a intamplat cu ea iar dupa vrea sa fac si eu la fel.
    Dau din cap fericita iar dupa ii spun sa ma astepte jos in living caci ma voi imbraca mai adecvat iar ia imi spune ca mai sunt cativa jos deci chiar va trebui.


    Cobor in living si dau cu ochii de Rika, bineinteles, un barbat de vreo douazeci si sapte-douazeci si opt de ani, inalt si brunet, Pain-off, afurisitu ala nici aici nu ma lasa in pace, si…si.. de Madara. Cand il zaresc ii sar in brate si putin mai am si il sufoc. 

  Bine…pot spune ca zici ca eram intr-un film siropos din acela dar fara sa-mi dau seama, normal nu vrusem sa fiu chiar asa dar imi era asa de dor de el si sincer nu ma gandeam ca mai traieste.

  -Ooo….daca stiam draga Sa..scuze, draga Ev ca iti era asa d dor de iubitul tau Madara ti-l aduceam mai repede! Spune Pain razand. Ma uitam la el frumos, incercand sa ma abtin sa nu caut un cutit si sa-i sar la gat.

  Madara ma analiza putin si se opri in dreptul burticii care, fara sa fiu atenta m-am cam ingrasat. Cand observa ca ma uit si eu isi schimba privirea. Doamne!! Imi pun mana la gura cat de grasa m-am facut. Daca mananc numai prostii si nu fac sport…
  Revin la realitate cand Rika si eu ma aflat intr-o alta camera.

    Ma uit confuza si o intreb si mai si decat eram cum am ajuns. Aceasta imi explica ca am lesinat si ma aduse aici Madara si ca restul stau acum si se uita la T.v.  Eram intinsa pe pat si o priveam pe Rika care imi puse man ape burtica si dupa isi ridica privirea spre mine stupefiata. O intreb ce am iar aceasta imi spune ca a simtit o bataie. Raman masca si ii spun ca nu are cum…
      Deodata pe usa intra Madara care imi spune ca are cum…Rika si cu mine intoarcem capul spre el iar el imi spune ca sunt…sunt…
    Ma trezesc pentru a doua oara si il vad pe Madara langa mine si pe Rika care era rosie la fata si ma privea oarecum..fericita dar totusi amuzata de situatie.
    -De ce ma privesti asa?! O intreb nervoasa. M-am ingrasat ca o vaca sit u acum razi de mine, ha!!
     -Defapt iubito, tu esti insarcinata…imi spune Madara punand mana pe burtica mea si zambind cand simte bataile din burtica.
    -Cum? Spun, defapt mai mult tip, facand ochii cat rotile tractorului. Cum as putea sa fiu? Si cine e taticul copilului care il port….caci daca aflu cine e va fi vai si amar de el. Rika cand il prind o sa ma ajuti sa-l bag in spital! Nu, defapt direct la morga! Spun nervoasa pana peste culme.
    Aud un scurt “-eu!” si il privesc pe Madara neintelegand dar dupa isi continua fraza vazand nedumerirea din ochii mei. Copilul care il porti este al meu, eu sunt tatal lui/ei.
    Raman masca dar deodata imi vine o greata si dau sa vomit dar ma abtin. Madara ma duce pana la baie iar acolo imi vine iar si dau drumul la tot in closet. Dar nici bine nu ridic capul caci sunt gata pentru a doua repriza. Dupa ce termin ii spun ca vreau sa vorbim intre patru ochi. Acesta ii spune Rikai sa imi aduca o lamaie de la magazine caci nu mai avem dar il opresc si ii spun ca imi e pofta de salata de varza cu cartofi prajiti,  ciorba de pui chinezeasca, zmeura si ca vreau un suc de capsiuni, mango, papaya, rodie fresh. Madara cauta si scoate din portofel o 1.000 de dolari si ii spune ca m-a auzit sis a se duca la magazine cat noi doi discutam.
 
    Cum pleaca din camera nu stau nici cinci  secunde pe ganduri si prima mea reactie este sa ii dau o palma peste fata. Acesta nu spune nimic cid oar isi pune mana peste locul ranit si ma priveste si dupa…o tacere mortuara. Il priveam-ma privea. Doar un contact visual dar totusi cu multe intelesuri.Ii citeam fericirea din privire dar si tristetea. Fericire pentru ce? Sar tristete pentru ce? Doua intrebari fara raspuns daca nu voi vorbi cu el. Totusi sunt foarte suparata pe el si el a inteles asta.
   
   In cele din urma Madara sparge gheata dintre noi…

  -Stii sunt foarte bucuros ca o sa avem un bebe dar sunt trist ca tu nu te bucuri. Imi marturisi el.
  -Pai cum ai vrea sa ma simt?! Fericita ca habar n-aveam ca sunt insarcinata sau ca am facut ceva..Totusi-spun si dupa ma apropii destul de aproape de buzele lui. El vazand asta se apropie si el si intr-o fractiune de secunda buzele noatre se unesc. Dupa cateva momenta magice ne despartim-te voi ierta deoarece eu..eu…Te iubesc! Spun destul de rusinata.

    Acesta cand auzi ma lua in brate dar cu grija deoarece nu vru sa ii faca vreun rau bebelusului lui. Acesta imi sopti si el ca ma iubeste enorm si ca vrea sa intemeiem o familie si dupa scoate di buzunar o cutiuta si o deschide. Se da jos din pat, se pune intr-un genunchi si imi spune: “Sakura, vrei sa fii sotia mea?”.

   Raman masca si nu din cauza faptului ca m-a cerut de sotie ci din cauza faptului ca stie cine sunt…
    Chicoteste usor dar dupa devine serios si asteapta un raspuns din partea mea. Scot un scurt “Da” sfios iar dupa imi pune inelul pe deget.
  -Cat despre Sakura…incepu el…stiu ca tu esti deoarece, dar se opreste brusc. Tsunade ce face?
Raman in aer…ce intrebare. Mai intai incepe sa-mi explice de unde imi stie identitatea si dupa schimba subiectul cu o intrebare care nu isi are rostul. Exact ca un tacanit!
  -Pai…bine, cred. Spun frecandu-mi ceafa.
  -Stii -incepe dar se opreste iar, lasandu-ma in suspans si mai mare ca inainte-Tsunade nu imi este sef ci invers. Eu sunt seful din umbra al acestei companii si de cand esti mica…

    Acum douazeci si ceva de ani tatal meu a avut o aventura cu una dintre secretarele lui din urma caruia am rezultat eu. Dupa ce m-am nascut nu a mai avut nici o relatie asa ca m-a numit fiu legitim al lui si tot ce a cladit el mi-a ramas mie mostenire dar..-sta putin pe ganduri dupa care revine la a-mi povesti- s-a gandit cine o sa-mi fie sotie. Il intrerup cu o intrebare care m-a framantat cand am auzit ca se gandea cine o sa-i devina sotie, cand Madara deabia se nascuse. De ce vroia el sa-i aleaga sotia la care el imi raspunse ca la ei asa era…parintii trebuiai sa aleaga sotii/sotiile copiilor lor. Ramasa cam aeriana Madara incepu a-si continua povestea-deci unde ramasesm…-si tot gandindu-se cine o sa-mi fie sotie i-a venit in minte acea femeie..-cine crezi ca era acea femeie? Ma intreaba privindu-ma atent. Pai..iubita lui, adica mama ta? Da din cap negative apoi isi lasa privirea in jos. Dupa cateva secunde in care l-am privit neintelegandui gestul isi ridica capul si spune- Mama ta!. –ea era acea femeie. Si acum intram in alta poveste ca sa intelegi mai bine.

   
      Cand tatal meu mergea la liceu, tocmai in ultimul an facuse un pariu cu prietenii lui ca o sa treaca juma din boboacele din liceu prin patul lui. Uitandu-se dupa prima lui “victima” daduse de o fata inocenta si dulce. Se duse la drept la ea si incerca sa o abordeze cat de bine stia. Fata ii zambi dulce si pur fara a sti ce are de gand. Acesta incerca sa se imprieteneasca cu acea fata, ea fiind naiva accepta imediat gandindu-se ca trebuie sa fie prietenoasa. Timpul trecu iar prietenii lui ii cerura sa arate o dovada ca ar fi trecut-o prin patul lui deoarece ei isi dadura seama ca tatal meu se indragostise de acea fata. El refuza deoarece o iubea prea tare pentru ai face una ca asta. Asa ca pierdu pariul ceea ce il deranja dar de dragul ei nu mai parea asa de insemnat acel pariu. Intr-o zi se hotara sa-i spun ace simte si se intalni cu ea. Kushima, asa o chema pe acea fata cu parul rozaliu si cu ochii verzi ca iarba cruda, ii spuse lui Akyro ca vrea sa-I spuna ceva, simultan cu el. Acesta o lasa pe ea prima. Ea ii spuse ca s-a indragostit de un baiat pe nume Masashi si ca este cu el de astazi. Auzind una ca asta s-a simtit ranit, si nu asa, putin ci mult. De parca cel mai bun prieten in care putea sa aiba incredere l-a injunghiat pe la spate, miseleste. Si desi biata fata nu avea nici o vina el, de atunci a urat-o. Din acea zi si-a propus sa ii ia cel mai de pret lucru iar cel mai mare moment de bucurie sa se lase cu o durere de nesuportat. Apoi pleca fara sa-i mai spuna un cuvant. Din acea zi o urmarea si astepta acel moment, prielnic in care sa se rabune. Multe au fost momentele dar el nu le-a considerat indeajuns de bune incat sa simta acel lucru ingrojitor pe care l-a simtit el in acea zi pana cand…dar se opri si ma privi. Eram captivate de acea poveste parca desprinsa dintr-un basm in care, poate dragostea adevarata poate va muri sau va incremeni, va fi o lupta grea sau ceva de genu.
 
  -Dar cred ca e momentul sa ma opresc caci Rika a sosit de ceva vreme si ti-a facut felurile cerute. Hai sa nu se raceasca! Imi spune acesta dupa ma saruta scurt pe obraz.

  -Dar…incerc sa mai spun ceva insa nu reusesc caci ma opreste si imi promite ca o sa-mi spuna toata povestea, dar nu azi!…Tac stiind ca ori cat as incerca nu o sa imi spuna, asa ca astept momentul....

Modificat de Sho-Yo (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
Widow
Membru

Din: Amegakure
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 586
Superb!Imi place extrem de mult cum descri si povestesti+este o idee destul de interesanta,dat fiind faptul ca de mult n-am mai citit un fic cu Madara si Sakura.
Abea astept sa aduci nextu',spor la idei!

life hidden the shadows [+18] superb!imi place extrem mult cum descri idee destul fiind faptul mult Membru

16.6KB


_______________________________________

Konan ,Pluto , Tayuya and Sakon ARE MINE!

Jared Leto , Amy LeeAdam Gontier , Billie Joe Armstrong , Laur(Guess Who) , Evan Lester and Sharon den Adel ARE MINE!

● I hate life and life hates me !
● A faithful friend is hard to find;remember man and keep in mind...
● I want to be nobody.
● One day, I shall rule the world ! Until then, I’m going to bed.

●╔═╦═╦═╦╦╗Put this on your profile
  ║═╣║║╔╣═╣if you are one of the
  ║║║║║╚╣║║11% that still
  ╚╩╩═╩═╩╩╝loves ROCK music
╔═╦══╦═╗ Put this on your site
║╩╣║║║║║ if you are
╚═╩╩╩╩═╝ Emo or support Emo.
►εmσ doesn't mean you cut.
►εmσ doesn't mean your gay.
►εmσ doesn't mean your suicidal.
►εmσ is fashion.
►εmσ is music.
►εmσ is people.
►εmσ is being ƒR££


pus acum 11 ani
   
*Rina*Mandarina*Rina
Membru

Din: La scoala, alaturi de prieteni
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 383
Cred ca m-am prins cand a lasat-o insarcinata... hmm... si cred ca teoria mea este corecta! Atunci cand a lesinat i-a facut ceva Madara nu? Alt moment nu a avut, nesimtitul... 

pus acum 11 ani
   
Sho-Yo
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 23
Heya! Am ajuns cu un nou capitol nu prea bun dar cat de cat..daca pot spune asa.


                      Capitolul VII



                        Un nou inceput
                                  …..Va rog!



                        Madara’s P.O.V



          Ma intorc catre Ev care se simtea din ce in ce mai rau si ii intind un pahar cu limonada rece. Aceasta il lua si il dadu pe gat cat clipesc dar imi spune ca inca ii este greata. O i-au in brate si ii spun ca o sa-i treaca, deoarece tanara se simti cu fiecare clipa care trecea si mai rau incat incepu sa planga spunand ca nu mai poate suporta nici macar o mica durere. In cele din urma se linisti. O sarut incet pe obraz si dupa o pun pe pat sa stea intinsa iar eu ma pun langa ea, mangaindu-i parul destul de lung si albastrui ca cerul noptii…
      -Te rog, spune-mi mai departe acea poveste! Spune aceasta cu glasul putin stins si ochii sclipind de nerabdare sa auda continuarea. Totusi nu prea cred ca o sa auda deoarece trebuie sa se odihneasca. Vreau sa ma ridic sa o invelesc cu o patura dar aceasta ma trage de tricoul ce-l purtam nelasandu-ma sa plec.
       -Te rogg..!lungi ea iarasi. Ma hotarasc sa grabesc povestea deoarece are nevoie de liniste si pace, atat ea cat si copilul cel poarta, insa nu pentru mult timp deoarece mai este o luna,cred.
      Ma asez la loc si incep….

   Multe au fost momentele dar el nu le-a considerat indeajuns de bune incat sa simta acel lucru ingrojitor pe care l-a simtit el in acea zi pana cand…cum spuneam…intr-o zi acea fata s-a casatorit si peste scurt timp a ramas insarcinata. A nascut o fetita tare dulce si frumoasa dar cand bucuria fu mai mare atunci a lovit….Tatal meu,Akyro, ii luase fetita lasand-o sa tipe si sa planga pana isi va da sufletul, deoarece daca ar fi omorat-o nu ar fi durat decat cateva secunde de durere dar asa durerea se intensifica cu fiecare clipa care trecea, fiecare minut de agonie o omora incet, lent si silentios.Si cred ca ti-ai dat seama ca acea fetita erai tu, tu care aveai sa-mi devii sotie….Deci cam asta e povestea.-spun frecandu-mi ceafa si zambindu-i innocent.
       -Dar…cu mama ce s-a intamplat? Mai traieste, a murit? Si cu tatal tau?
       -Pai tatal meu a murit dar despre mama ta nu stiu nimic-spun calm si desi stiu ca a avut o moarte cumplita, carbonizata, dar asta e o alta poveste-.Imi pare rau!
        -Nu-i nimic…spune aceasta intinzandu-se si cascand. Imi e somn. O sarut usor pe buzele-i si dupa ies din camera.



                   2036/09/12

        Stateam in fata usii si asteptam nerabdator. Ma plimbam pe corridor incordat cu mainile la spate in rasetele prietenilor care ma priveau amuzati de situatie si mai ales…de mine.      Pentru prima data si, si pentru ultima data voi mai fi asa! Imi spun in gand deoarece aceasta tensiune practice, ma omora! Nu suportam sa vad pe cineva in aceasta situatie, daramite sa fiu eu protagonistul? Asteptam sa vina pe aceasta lume un copil. O fiinta care avea sa iasa din iubita mea, practic. Ceea ce intr-un fel ciudat pentru mine. Am facut scoala, liceu si facultate. Am invatat la biologie despre asa ceva dar totusi nu ma gandeam nici macar intr-un minut in care respiram ca voi fi si eu in aceasta situatie de proaptat tatic sau mai bine zis viitor tatic…Si nu numai gandul ca voi avea un/o fiu/fica ma speria ci altceva la care nu multi se gandesc, sau poate ca da. Daca exista vreo complicatie, vreo problema?! Nu as suporta sa o pierd nici pe ea si nici pe bebe. Probabil ca as muri daca ar veni acum doctoral la mine si m-ar privi serios. Trezit din ganduri de…-ma uit atent in fata mea si ramas putin stanta de piatra cand vad- doctor care ma privi serios. Mi se opreste respiratia.    Imi ciulesc urechile dar nu aud vreun tipat sau vreun planset.
        -Acum e de rau! Spun foarte incet si ma indrept incet catre doctor care astepta.
       -S-a intamplat ceva domnule-doctor? Spun calm sau cat as putea.
       -Pai…a aparut o complicatie.spune acesta. O sa va spun dupa mai multe dar am venit sa va anunt ca sa stiti de ce stati mai mult.

[url]


pus acum 11 ani
   
°o.O Skittles O.o°
Membru

Din: Ia ghiceste...
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1645
Cineva va avea un copil :> Pff,biata fata credea ca e grasuta :]] Mai bine asa decat sa fie insarcinata :]]
Ma intreb ce s-a intamplat cu Ev >< Sper sa nu pateasca ceva foarte grav o.o


_______________________________________
~Kanon,Damon,Miku and Francisco Lachowski are MINE!Capish?~  *click*

Revenge is sweet...

pus acum 11 ani
   
Sho-Yo
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 23
Capitolul VIII


                      O dorinta…!



                         Madara P.O.V’s




    Simteam cum pamantul imi fuge de subt picioare. Totul se invartea cu mine iar eu incercam sa opresc acest carusel al vietii deoarece nu-l puteam controla ci imi dicta fiecare miscare. Ma balansam intr-o parte si in alta, ochii imi erau stersi iar expresia mea era una de parca nu mai eram eu ci mi s-ar fi sters fiinta toata, eram spalat pe creier. Ma lipesc de peretele rece si incerc sa ma trezesc din aceasta stare de neputinta. Orele treceau in nestire iar eu stateam pe bancuta de lemn su capul aplecat si tinut in palmele. Stateam cu coatele sprijinite in genunchi si oftam din cinci in cinci minute nestiind ce se petrece dincolo de usa. Intr-un final se auzi un icnet tare si totusi ragusit insotit de un planset cristalin. Auzind o usa deschizandu-se imi ridic privirea din pamant si rasuflu usurat cand vad ca iese doctorul. Ma ridic alert si ma indrept spre el. Acesta imi comunica ca pot intra.
     Nu mai spun nimic ci alerg cat mai repede spre usa dar nici bine nu intru ca aud un urlet de durere. Alarmat, o vad pe   Sakura care plangea in pumni si deabia putea respire si cateva asistente care incercau sa resusciteze un bebelus. Copilul meu murea in fata ochilor mei iar eu nu puteam sa scot macar o vorba daramite sa ajut cumva. Dupa cateva minute in care incercam sa o intaresc pe Sakura ca totul va fi bine, ca nu e mare lucru o asistenta se intoarce catre noi si ne spune cu raceala:
     -Imi pare rau pentru dumneavoastra dar am facut tot ce s-a putut! –urmat de- Copilul este mort!. Ma ridic daramand scaunul pe care statusem adineaori si o i-au de gulerul bluzei pe care o purta si o ridic putin in aer fixandu-mi privirea fulgeratoare in ochii ei acum tematori.
     -Cum adica s-a facut tot ce s-a putut? Cum? Adu-mi copilul la viata! Ai copii? –aceasta dadu rapid din cap. O strangeam din ce in ce mai tare lasand-o fara respiratie. –Te rog lasa-ma! Nu ma omora! Striga aceasta acum cu lacrimi in ochi- Pentru copilul meu nu s-a putut face nimic…Ce ar fi daca copii tai ar ramane fara mama?- Spun eu strangand-o din ce in ce mai tare dar ma opresc deoarece simt o mana tremuranda care ma tinea.
     -Te rog Madara, las-o! Nu este vina nimanui…spune acea voce calma. Deabia mai putea vorbi de durere si totusi se gandi si la aceasta femeie. O trantesc si dupa ma intorc catre frumoasa mea trist incercand sa ma abtin.
     Femeie spuse uneia din cele cateva asistente ca trebuie intocmit certificatul de deces. Priveam copilasul atat de plapand nemiscand si incet incet invinetindu-se. Incercam sa ii simt inimioara micuta batand dar degeaba. Oricat m-as fi straduit aceasta nu batea si nu avea de gand. Sakura lua mica faptura la piept si o legana, din ochi curgand incet si parca nesfarsit lacrimi. O priveam descurajat cum avea grija de acest suflet nevinovat care nici bine nu a deschis ochii si i-a inchis la loc. Ma intrebam de ce Dumnezeu la vrut tocmai pe el…tocmai acum!
     De nervi am dat cu pumnul in vaza de pe mica masuta din salon facand mii de cioburi pe jos. Mai aveam cateva minute de stat cu micutul dupa care trebuia sa-l predam medicilor legisti sa ii faca autopsia sa vada din ce cauza a murit. Fata il privi si ii saruta crestetul incercand sa savureze orice clipa care trecea deoarece erau ultimele.
      Deodata fata sari ca arsa si imi zambi.

       -Madara, copilul se incalzeste! Spusese aceasta in culmea fericirii…
       -Sakura, si eu imi doresc atat de mult cat iti doresti si tu ca acest copil sa respire dar e imposibil. A murit….spun lasand capul in jos.

      -Madara, iti spun! Copilul nostrum traieste! A incetul sa se albeasca! Ii simt inimioara batand! Cheama repede medical!
   La insistentele fetei chem medical si desi stiam ca raspunsul pe care il va da scumpei mele nu va fi unul bun.
   Medicul vine si incearca sa-i explice Sakurei ca nu are cum sa traiasca dar dupe multe insistente ii verifica pulsul. Se intoarce catre mine dupa care striga o asistenta sa vina sis a duca copilul la nou-nascuti la terapie intensive deoarece..traieste!

   Nici bine nu ma ridic caci aud un micut scancet care ne spunea tuturor ca traieste ca nu se da batut in fata mortii si ca va merge cu noi acasa.
   Ma simteam in al noualea cer si asta cred ca se vedea destul de bine. Ma asez pe marginea de pat si o privesc pe Sakura. Era atat de frumoasa cand zambea incat doream sa o fac sa zambeasca zi de zi. Zambetul ei gingas si limpede, pur imi insenina ziua. Ma apropii din ce in ce mai mult de chipul ei bland pana ce fata inchise ochii. O sarut usor pe obraz. Aceasta deschise ochii surpinsa ca nu am nimerit gurita ei cea dulce dar dupe ce am surprins-o "sar" pe gurita ei nelasand-o macar un minutel sa respire. Cand zic ca ar trebui sa ma opresc, ca un castigator ce sunt o misc destul de tare de buza de jos. Ma dezlipesc de chipul ei la maxim cinci centimetri si o las sa vad ce face, ce reactie are. Ochii mei se invarteau pe chipul ei si observ ca vrea sa duca mana la gura deoarece o durea dar nu apuca deoarece ii dau un mic pupic pe buzele catifelate si incerc sa-i mai alin din durerea provocata.

Cam atat...stiu ca e putin dar si cei care citesc/comenteaza sunt putini...Oricum nu prea am multa inspiratie deci gomenasai!


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la